základní část, 32. kolo
14.04.2010 19:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Willem II - AFC Ajax 0:2

Ajax znovu dokázal vyhrát. Tentokrát na půdě trápícího se Willem II dokázal díky brankám Panteliče a Suáreze zvítězit 0:2.

Začátek utkání patřil jednoznačně hostujícímu gigantovi. Ten na celek ze spodních pater tabulky vlétl a již ve 4. minutě díky chybám bránících hráčů získal výhodu pokutového kopu. K tomu se postavil ostrostřelec Suárez. Ten se obvykle v těchto situacích nemýlí a ani tentokrát nezaváhal.

Hosté tedy celkem brzy vedli, avšak domácí dokázali hru včasně srovnat. Hosté sice vedli o jednu branku, avšak poměr sil na hřišti byl vskutku vyrovnán. S ubývajícím časem začala být na stadionu Tilburgu nouze šance či o malý náznak tvorby šancí.

Hosté sice hráli uvolněně, avšak domácí obrana nikterak nepřipouštěla nějakou chybu. První poločas se tedy dohrál bez šancí a diváci doufali, že oba celky přidají na intenzitě a hlavně na brankách.

Druhý poločas a hlavně jeho vstup se vyvedl lépe hostujícímu celku. V 59. minutě se ve skvělé šanci objevil střelec hattricku z minulého utkání Pantelič. Ten i tentokrát ukázal svůj hlad po gólech a nekompromisní střelou poslal hosty již do dvoubrankového vedení.

Tím ovšem zábava znovu skončila. Domácí začali ještě více bránit a hra takového typu hostujícímu Ajaxu vůbec nevyhovovala a tak se hra proměnila spíše v souboj o míč a územní převahu. Takto to vydrželo až do samotného konce, kdy rozhodčí utkání ukončil za stavu 0:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele