Skotská Premier League - souhrn 12. kola

09.11.2010, 22:42, aktualizováno 10.11.2010, 23:10
Komentáře a souhrny
Aberdeen v úvodním zápase dvanáctého kola nestačil na Inverness. Ve středu došlo i na Celtic, který podlehl na půdě Hearts. Ještě překvapivější je ale prohra Rangers s Hibernianem 0:3. Motherwell díky Blackmanově hattricku jasně přehrál St. Johnstone, Kilmanock si poradil s Hamiltonem. St. Mirren veze body z Dundee.

Motherwell FC - St. Johnstone FC 4:0

10.11.2010 20:45

Góly: 12. Nick Blackman, 24. Nick Blackman, 45. Nick Blackman, 90. John Sutton

Motherwell pokračuje ve skvělé formě, tentokrát rozstřílel nevýrazný St. Johnstone 4:0. Hvězdou utkání byl Nick Blackman, který hned v první půli zaznamenal hattrick a v závěru utkání už pouze zvýšil na konečných 4:0 John Sutton.

První větší příležitost měli v utkání hosté, Graingerův volný kop proletěl jen těsně kolem Randolphovi brány. Krátce poté se však Motherwell ujal vedení, Hateley uvolnil vpravo Murphyho a Blackman zblízka poslal míč do brány 1:0. Na druhé straně měl práci Randolph, nejprve musel zasahovat proti střele Taylora a poté vyrazit i hlavičku spoluhráče Reynoldse.

Hra byla docela otevřená, jasná příležitost však pár minut k vidění nebyla. Až ve 24. minutě využil Humphrey své rychlosti a našel Blackmana, jehož první střela byla ještě zablokována, ale na dorážku už Enckelman nedosáhl, 2:0. V nastavení první půle zkompletoval Blackman svůj hattrick, když využil zaváhání St. Johnstonu po volném kopu Hammella a poslal míč do brány, 3:0. Také druhá půle patřila domácím, Humphrey však v zajímavé šanci mířil pouze nad bránu.

Jednu z mála příležitostí Saints měl Craig, ale jeho dalekonosná střela Randolpha neohrozila. Duberry, jenž si v utkání s Kilmarnockem vstřelil vlastní gól, se málem do vlastní brány trefil i v tomto utkání, tentokrát měl však více štěstí. Také Randolph měl po dlouhé době práci, zasahoval proti pokusu náhradníka Samuela. Motherwell i přes rozkouskovanou druhou půli ještě dokázal zvýšit na 4:0 poté, co byla střela Gowa zablokována, ale dorážka Suttona nakonec skončila v bráně.

Více informací k zápasu

Rangers FC - Hibernian FC 0:3

10.11.2010 20:45

Góly: 6. Liam Miller, 19. John Rankin, 84. Francis Dickoh

Rangers našli nečekaného přemožitele, v domácím utkání proti trápícímu se Hibernianu zcela propadli a utržili porážku 0:3. Hosté tak získali první body pod novým koučem Colinem Calderwoodem.

Domácí přitom do utkání vstoupili aktivně, střely Laffertyho a Edua sice ještě byly zablokovány, ale pokus Stevena Naismithe musel Brown vyrážet. Hosté ovšem nečekaně udeřili, McCulloch zapomněl na Liama Millera, jehož zakroucená střela překvapila gólmana McGregora a skončila až v síti, 0:1. Hibs mohli rychle zdvojnásobit své vedení, když Miller našel Wotherspoona, jehož střelu však chytil McGregor. Lafferty znovu zahrozil po centru Bougherry, ale Brown znovu dobře zasáhl a míč vytěsnil.

Hibs byli i nadále nebezpeční, Miller přihrál Rankinovi, který se z okraje pokutového území svojí slabší pravačkou trefil do horního rohu brány a dostal hosty do dvougólového vedení. Rangers se mohli hned z další akce vrátit do hry, hlavičku Weira však vykopl z brankové čáry Trakys a Bougherrovu střelu vyrazil Brown. Smolný den Rangers pokračoval, když se před koncem první půle zranili Edu a Saša Papac, které museli nahradit Weiss a Broadfoot.

Gólman Hibernianu, Mark Brown byl v tomto zápase neprůstřelný, na bývalém hráči Rangers si vylámali zuby jak Miller, tak krátce po přestávce McCulloch. Další hlavičku Weira navíc vykopl z brankové čáry už podruhé Trakys a na druhé straně vyrážel McGregor špičkami prstů střelu Rankina. Hibernianu se přesto podařilo zvýšit, v 76. minutě po rohovém kopu Rankina prodloužil míč Bamba a Dickoh přesně zakončil na konečných 3:0.

Více informací k zápasu

Kilmarnock FC - Hamilton Academical 3:0

10.11.2010 20:45

Góly: 34. Ben Gordon, 46. Conor Sammon, 52. Conor Sammon

Kilmarnock i přes špatnou bilanci s Hamiltonem dokázal v poklidu vybojovat tři body a potvrdil tak velmi dobrou formu z posledních dvou kol. Navíc si připsal třetí výhru 3:0 v řadě za sebou a v současnosti tak patří mezi nejlepší celky SPL. Accies živili naději na bodový zisk jen do konce prvního poločasu, kde prohrávali pouze 1:0, hned po přestávce totiž vsítil dva góly během šesti minut Conor Sammon.

Ten je v současnosti největší postavou domácího výběru a skvěle tak zastupuje legendu Kevina Kyleho, který před sezónou odešel. Kilmarnock v tabulce zůstal na sedmém místě, avšak od ostatních konkurentů se vzdálil na šest bodů a určitě v tuto chvíli může pomýšlet na brzký posun do elitní šestky. Naopak Hamilton v tabulce klesl na poslední příčku se ziskem devíti bodů, jeho největší rivalové totiž překvapivě ve vloženém kole uspěli

Domácí vstoupili do zápasu mnohem lépe a rozjížděli jednu útočnou akci za druhou, Tomáš Černý však v úvodní desetiminutovce musel zasahovat pouze proti voleji Mehdiho Tauila. Následně se vytáhl také proti pokusu Alexeie Eremenka a dalekonosné ráně Connora Sammona. Po čtvrthodině hry sice Mehdi Taouil Černého překonal, trefil však jen břevno. Deset minut před pauzou se však Killie před vlastními fandy v Rugby Parku už mohli radovat.

Centr do vápna zužitkoval Ben Gordon a poslal balón přímo do pravého horního rohu za bezmocného českého gólmana Černého. Hosté tlačili až do samého závěru půle Hamilton byl rád, že náskok hostů zůstal jen jednobrankový. Pauza měla přinést pozitivní impuls pro svěřence Billyho Rieda, bylo tomu ale přesně naopak a Kilmarnock poslal soupeře naprosto na dno. Dvoubrankový náskok si totiž vypracoval po pětapadesáti sekundách hry.

Balón se totiž tentokráte do vápna dostal ke Conorovi Samsonovi a obrana hostů nedokázala zareagovat včas, proto domácí borec poslal balón do podobného místa jako v úvodní půli Gordon. Hned za šest minut zněl definitivně Hamiltonu umíráček po druhé brance Sammona v zápase, když ten rozvlnil síť hlavou. Soupeř v dalším průběhu marně hledal skulinku v pečlivé obraně Killie, hosté už také tempo zvolnili a stav se tak již neměnil.

Více informací k zápasu

Dundee United - St. Mirren FC 1:2

10.11.2010 20:45

Góly: 86. Prince Buaben - 41. Michael Higdon, 65. Michael Higdon

Další překvapení tohoto kola se událo na hřišti Dundee United, jenž šlo do utkání se St. Mirrenem v roli favorita. Ovšem za hosty dvakrát udeřil Michael Higdon a na třech bodech pro St. Mirren už nic nezměnilo ani snížení Buabena na konečných 1:2.

Hosté byli od prvních minut lepším týmem a po centru Travnera se mohli dostat do brzkého vedení, ale Wardlaw mířil pouze do postranní sítě. Na druhé straně mířil zdálky těsně nad bránu Robertson a Higdon v další šanci St. Mirrenu nepřesně hlavičkoval. Hosté museli po půlhodině hry střídat, zraněného Murrayho nahradil Lynch, na hře však změna poznat nebyla a Higdon využil zaváhání Hibernianu. Sean Dillon uklouznul a přenechal tak míč Higdonovi, který pouze umístil míč do pravého spodního rohu brány, 0:1.

Brzy poté měl příležitost zvýšit vedení Lynch, ale střílel pouze nad bránu. Útočník United, David Goodwillie, jenž skóroval v posledních šesti zápasech, nebezpečně hlavičkoval, ale Samson míč dokázal chytit. V 65. minutě však hosté udeřili podruhé, McGowan přesně nacentroval a Higdon, který využil zaváhání, Kennetha si míč zpracoval a poslal podruhé do brány, 0:2.

Samson musel znovu zasahovat, tentokrát proti střele Russella, ale pět minut před koncem utkání už ani on nezabránil snížení United. Potter uviděl za faul na Russella žlutou kartu, k volnému kopu se postavil Buaben a našel přesně horní roh brány 1:2. St. Mirren si přesto vítězství pohlídal a získal tři důležité body.

Více informací k zápasu

Heart of Midlothian - Celtic FC 2:0

10.11.2010 20:30

Góly: 27. Ian Black, 58. David Templeton

Fotbalisté Celticu si připsali druhé zaváhání v sezóně a odmítli tak návrat na čelo tabulky, jeho soupeř z Rangers totiž naprosto vyhořel doma s Hibernian. Celtic tak zůstává na druhém místě s třiceti získanými body, Hearts naopak potvrdili poslední výhru z půdy Hibernian a zůstali na čtvrtém místě se ziskem dvaceti bodů. Domácí šli do vedení po necelé půl hodině a definitivně tři body pojistili po necelé hodině hry.

Celtic měl do té doby šanci, nicméně těsně před druhou inkasovanou trefou šel předčasně do sprch Joe Ledley a naděje na nějaký bodový zisk tak byl téměř ztracen. Utkání se už dohrálo v celkem přátelském duchu. Domácí si totiž v početní výhodě výsledek pohlídali a nedali svému sokovi žádnou šanci na úspěch. O branky Hearts se postarali Ian Black a David Templeton. Skvělých 78.minut v dresu Hearts odehrál český ofenzivní záložník Rudolf Skácel.

Hearts byli překvapivě v úvodním poločase lepší a rozhodně si tak zasloužili jít do vedení. Do první vážnější akce se ale dostal Celtic, pokus Shauna Maloneyho ale zasáhl pouze rameno brankáře Marian Kella. Poté už však začali hrozit domácí, po stříleném centru Davida Templetona hlavičkoval těsně nad Stephen Elliot. Následně už ale "Srdce" měla přesnější mušku, konkrétně tedy aktivní Ian Black. Brance výrazně napomohl právě Skácel.

Po jeho zahraném přímém volném kopu a následné střele Daniela Majstoroviče otevřel Black gólový stav pohotovu střelou. Celtic se dále snažil až do konce proniknout dobře organizovanou defenzívou soupeře, a i když si některé příležitosti vypracoval, k vyrovnávací trefě měl hodně daleko. Necelých deset minut po přestávce navíc zbytečně fauloval Joe Ledley velmi nešetrně Iana Blacka a sudí vytáhl z kapsičky červenou kartu.

Aby těch pohrom pro Celtic nebylo málo, tři minuty po vyloučení hostujícího hráče přidali domácí borci druhou rozhodující trefu. Tentokráte přispěl Skácel ještě výraznější měrou. Po jeho naprosto nečekaném a milimetrově zahraném pasu skrz vápno uklidil balón pod Forstera asi z deseti metrů Tempelton. Hostům už nezbylo příliš sil alespoň na snížení a Hearts již frustrovaného soupeře k ničemu vážnějšímu nepustily.

Více informací k zápasu

Aberdeen FC - Inverness CT 1:2

09.11.2010 20:45

Góly: 49. Andrius Velička - 34. Adam Rooney (pen.), 81. Grant Munro

Inverness už ve druhém zápase po sobě nezaváhal a díky tomu se dokázal alespoň prozatím vyhoupnout na čtvrté místo tabulky. Díky gólu v poslední desetiminutovce vybojoval ve svůj prospěch tři body na půdě Aberdeenu a na kontě už má uloženo osmnáct korálků. Zato Aberdeen dále prohlubuje svou mizérii, i když k bodům příliš daleko neměl. Nicméně s deseti na kontě mu stále patří devátá pozice a po zítřku může být i hůře.

Hosté se dostali do vedení ještě v prvním poločase, kdy dokázali proměnit penaltu. Avšak Aberdeen zbraně nesložil a čtyři minuty po přestávce zásluhou Veličky vyrovnal. Jenže houževnatý soupeř měl větší chuť po vítězství a před chýlícím se koncem urval duel pro sebe. Necelých deset minut před závěrečným hvizdem stanovil konečné skóre 1:2 Crant Munro. Nejvíce domácím pil krev jejich bývalý brankář.

V dresu Dons totiž působil současný brankář Caledonianu Ryan Esson. Nebýt jeho, tak by Aberdeen šel do brzkého vedení a k penaltě ve prospěch jeho týmu vůbec nemuselo dojít. Hosté si sice vypracovali první možnost zásluhou hlavičky Rosse Tokeleyho, pak už ale musel čarovat Esson. Nejvíce se vytáhl proti hlavičce Zandera Diamonda, kterého vychytal reflexivně zblízka. Celou úvodní půlhodinu byl velkou oporu.

Pak přišlo pro hosty vysvobození. Po centru do vápna od Stuarta Duffa strčil domácí bek Yoann Folly do Granta Munroa a sudí ukázal na značku pokutového kopu. Po vleklých protestech vytáhl sudí z kapsičky za řeči tři žluté karty, Adam Rooney pak bez větších problémů otevřel skóre. Jenže tlak domácích byl znát hlavně na začátku druhého dějství, kde dokázali vyrovnat, konkrétně bývalý hráč Heart od Midlothian Andrius Velička.

Po přímém volném kopu Sone Aluka sice ještě hlavou nebyl přesný a mířil nad branku, avšak následně po chytré přihrávce Vernona utekl všem a naprosto s přehledem srovnal stav - 1:1. Poté oba výběry už nevyznávaly tolik útočný styl, pár šancí bylo k vidění na obou stranách. V 81. minutě rozhodl o osudu duelu Munro, který zužitkoval centr Richieho Forana a hlavou rozjásal hrstku hostujících fandů - 1:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rangers FC12101129:1331
2.Celtic FC12100231:930
3.Motherwell FC1271420:1322
4.Heart of Midlothian1262418:1320
5.Inverness Caledonian1253417:1318
6.Dundee United1252513:1817
7.Kilmarnock FC1251619:1416
8.Hibernian FC1232713:2011
9.St. Mirren FC1232713:2411
10.St. Johnstone FC123279:2011
11.Aberdeen FC1231815:2610
12.Hamilton Academical1223710:249

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aberdeen 1 Inverness CT 2

Tak to je neuveritelne, po sobote aj dnes skoncili vsetky strely na branu v sieti Aberdeenu...

Tentokrat sice len 2 ale aj to stacilo na to aby Dons opat nebodovali.

ICT neprehral vonku uz 1 rok (vratane 1st Division).

Len pre zaujimavost, presne pred rokom sa zverenci Terryho Butchera nachadzali na 7.mieste druholigovej tabulky, dnes su 4. v Premier League !

Touto prehrou si zrejme definitivne Mark McGhee podpilil konar a coskoro bude odvolany (streda?). Z avizovanej peknej navstevy (o tieto derby proti ICT bol vzdy zaujem) bol napokon bojkot fanusikov Aberdeenu - najmensia navsteva v historii SPL na Pittodrie - 5,917.

Aberdeenu momentalne niet co zavidiet, budu to mat pekelne tazke dostat sa z tejto krizy.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

vazim si po nociach namiesto spania citas moje memoare

Reagovat
fantomas

Reagovat
Godwinson

Ten Celtic.

Reagovat
Virtuos

Chalanom zo Celticu to dnes nevyšlo, škoda.No napriek tomu gratulujem "Srdciam"

Reagovat
smazaný uživatel

Hearts, Hearts, glorious Hearts!

Reagovat
lajka30

jak může předposlednítým rosekat první na jeho hřišti jasný ůplatky

Reagovat
smazaný uživatel

netaraj a bez do postele

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo dnes vecer som v soku

Prvy krat od roku 1992 sa stalo ze v jeden den podlahli Glasgowski giganti tym Edinburghskym.

Kym vysledok z Tynecastle ma az tak neprekvapil, ten z Ibrox uz ano.

Hibs dosiahli po 3 prehrach prve vitazstvo od nastupu Colina Calderwooda na manazersku stolicku (18 Okt).

Nerobme z toho vedu, raz za uhorsky rok sa nam takato facka prihodi a obcas je aj zle na nieco dobre. To dobre vidim v tom ze sa to stalo aj Celticu a tak sme v podstate o nic neprisli.

Sme unaveni a uz to na nas naozaj dolahlo. Neprekvapuje ma to, hrat s 13 hracmi na 4 frontach nie je jednoduche. Chcelo by to tyzden oddychu... Ale ten nebude, v sobotu Aberdeen, potom v tyzdni asociacny termin, opat liga a finis v skupine Ligy majstrov o.i. proti Man Utd...

Nuz, budeme to musiet zvladnut, nic ine nam ani neostava.

Slovko k Celticu. Prva prehra na ihrisku supera pod vedenim Lennona (doteraz 8 vyhier v rade) a treba povedat ze zasluzena. Hearts robi na mna dobry dojem, vidiet pracu a hlavne osobu manazera Jefferiesa, to je chlapik na svojom mieste ktory tam skratka patri a hotovo. Nieco ako Smith v Rangers. Este by som vyzdvihol cesko-slovensku (mozem to tak s dovolenim napisat???) stopu Kello - Skacel. Malokto poznal meno Marian Kello (aj na Slovensku), jednak preto ze chytaval "za bukom" v Litve ale hlavne preto ze u nas neodchytal ani zapas...

6 rokov chytal v FC Vitkovice a neskor 3 v Litve. Kedze majitel Hearts Romanov vlastni aj FBK Kaunas kde Kello naposledy chytaval, v ramci "druzobnej" vypomoci ho stiahol do Skotska.

Hoci najprv ako dvojku, dnes je jasnou volbou cislo 1 a treba povedat ze zasluzene.

O Rudlovi Skacelovi len tolko: Hearts mu sedi, dokazal to prvy krat ked tam bol (a mal aj stastie na vtedy uspesnu eru) a potvrdzuje to znova. Ludia ho maju radi napriek tomu ze pred casom zdupkal (vraj za lepsim) co uz stihol samozrejme olutovat. Niekedy je pre futbalistu dobre ked sa popali a dostane druhu sancu, zacne si potom vazit aj to "malo" a na vykonoch sa to prejavi len pozitivne.

Celtic dnes nepredviedol zhola nic, ono sa to po tej sobotnej kanonade dalo aj cakat.

Ba vlastne Ledley predviedol. Za ten jeho zakrok by som mu zobral aj obciansky preukaz.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tve komentare jsou trefne a plne fakt,ale s tim Ledley ses tezce mimo,podivej se na to znovu a zjistis ze mic zasahnul,na cervenou to nebylo ani nahodou,stejne tak si dovolim poznamenat,ze pokud hraje hrac "Srdci' ve svem vapne rukou,mela by prijit penalta.Neprisla a navic nas to stalo trenera.Nic to nemeni na tom,ze nas vykon nestal za nic a jedine co nas zachranilo je prekvapeni na Ibroxu,tim padem jsme porad jen bod za vami a pokracujeme ve stihaci jizde.Vase ucast v Lize Mistru by nam mela pomoci utahat vas.Verim letos v titul,v pohar i v to,ze Lennon zustane na lavicce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem ci sa faul posudzuje len podla toho ci trafi loptu alebo nie

Vletel do Blacka ako tank a len malo chybalo aby mu zlamal obe nohy.

Btw, co povies na toto foto?

http://www.heraldscotland.com/sport/spl/celtic/they-keep-getting-decisions-wrong-1.1067389

Reagovat
smazaný uživatel

to ze trefil mic,znamena ze ho chtel zasahnout a ne jen faulovat a tim padem faul samozrejme ano,ale cervena nikoliv. Zrovna u tebe me zarazi tvuj udiv nad tim,ze ve Skotsku nekdo do nekoho vletel.Byl jsem na stadionu pri poslednim Old Firm a to co se tam delo,by v Italii ci Spanelsku melo za nasledek minimalne 2cerveny,ale toto je Skotsko,srdnatost a nasazeni a prave proto to tam mame radi,tak se tam fotbal hraje,faul to byl,ale nic tak extra,ani na vylouceni ani na odebrani obcanky,pps nebo home ofice.V tomto ses mimo.Pocitam,ze si ve Skotsku minimalne nejaky cas pobyval,tak nac ten udiv

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, nasiakol som tou rivalitou tak sa necuduj

Lennon 2 zapasy na tribune

Reagovat
smazaný uživatel

svaz ma vas radsi,ale pokud ti vylouci hrace za toto a nepisknou penaltu,chapu ze se trener typu Lennona rozcili,je impulsivni,nejak to zvladnem

Reagovat
smazaný uživatel

V poslednom case je tych ruk-neruk nejako vela a vyklad pravidiel je tak nejasny ze potom je to vsetko na sudim.

Ale ak by sa piskala kazda ruka, prislo by k tomu ze by sa nastrelovali umyselne a to by uz zo zdravym rozumom a futbalom nemalo nic spolocne.

Dost sa kyda na rozhodcov ale musim sa ich zastat. Ty si sporny zakrok pozres x-krat v telke z roznych pohladov a kolkokrat z toho aj tak nie si mudry. Oni maju na posudenie zlomok sekundy a ked im to trva dlhsie ako 3 sekundy alebo dokonca zmenia rozhodnutie na zaklade porady s asistentom, uz su taki a onaki pakovia. Kolkokrat im to este stazia hraci simulovanim tak kto sa v tom ma vyznat. Oni si to ani neuveduju ze skodia hlavne sami sebe, pretoze kazdy sudi co piska ligu pravidelne ich pozna a simulantovi uz nepiskne ani ked je ozaj faulovany.

Malo by sa este viac apelovat na fair play a to po vsetkych strankach.

Lenze doba je raz taka - treba klamat, podvadzat lebo takym sa dari, taki maju uspech a peniaze

Reagovat
smazaný uživatel

netvrdim,ze se sudi nemuze splest,ale pak je na asociaci,aby ho za pripadne chyby potrestalo,pokud nekdo piska Spl,musi mit na ni kvalitu.Rozhodci to je dlouhodobe problem ve Skotsku,enbudu tu plakat jak nas kdy poskodily,faktem jee,ze nasich zapasu se to chybovani tyka casteji,kdyby se tato liga hrala v Irsku,troufnu si rict,ze by se vic tykala vas,ale to jsem odbocil,urcite jsem pro vic fair play,ale to jako chtit po lidech aby se uz nekradlo a nelhalo,pekna vize,bohuzel nerealna,Diving by se mel tvrde trestat,to jedine muze zabrat. A jako vzor bych dal vase dlouhana Lafertyho,ta herecka vlozka co nas mily rok pri Old Firm stala Browna me budii ze spanku jeste ted.

Reagovat
smazaný uživatel

vies ako ho ten incident zmenil? bolo mu jasne dohovorene ze toto sa tolerovat u nas nebude, ze to nerobi dobru krv a ani hracovi samotnemu to nijak nepomoze.

Nemal som ho nikdy rad, ale v poslednom obdobi je na nom ta zmena evidentna.

A netyka sa to len spravania ale aj samotnej hry, vklada do toho viac srdca a zabavy a to i napriek tomu ze vacsinou naskakuje z lavicky. Obrat na Hearts bol cisto jeho zasluha, v nedelu mal prsty v 2 goloch. Fakt sa mi zacina pacit a to by som kedysi o nom nikdy nepovedal

Reagovat
smazaný uživatel

pisu z mobilu,proto tolik preklepu,ale pochopit to jde:)

Reagovat
smazaný uživatel

ja vas chapem vsetkych Celtikacov. chceli by ste ten titul ale nedame si nedame

Reagovat
smazaný uživatel

mam na teba taku question, pises si nejake statistiky o Celticu alebo SPL?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

omyl,nevkladej mi do ust neco co jsem nerekl,zaznelo to ze to faul byl,ale nikoliv na cervenou.Dokonce by existovala moznost ze by to sudi ani nepiskl,ale po dotyku mice ho zboural a piskalo se spravne,co nasledovalo pak je uz jina vec.Nema cenu rozebirat neco,co uz za nas rozebral Thompson. A nechapu proc by mi mel tento clanek v Sunu zmenit nazor,drzim vam dnes palce at zahrajete stejne jako z Hibbs.

Reagovat
Godwinson

Ale je fakt, že to vypadá, že se Glasgowští domluvili.

Reagovat
Usty

sebral jsi mi to s pusy..

Reagovat
Usty

*z

Reagovat
Ferguson6

Tak Edinburgh aspon na par dni vladne Skotsku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele