základní část, 12. kolo
10.11.2010 20:45 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Rangers FC - Hibernian FC 0:3

Rangers našli nečekaného přemožitele, v domácím utkání proti trápícímu se Hibernianu zcela propadli a utržili porážku 0:3. Hosté tak získali první body pod novým koučem Colinem Calderwoodem.

Domácí přitom do utkání vstoupili aktivně, střely Laffertyho a Edua sice ještě byly zablokovány, ale pokus Stevena Naismithe musel Brown vyrážet. Hosté ovšem nečekaně udeřili, McCulloch zapomněl na Liama Millera, jehož zakroucená střela překvapila gólmana McGregora a skončila až v síti, 0:1. Hibs mohli rychle zdvojnásobit své vedení, když Miller našel Wotherspoona, jehož střelu však chytil McGregor. Lafferty znovu zahrozil po centru Bougherry, ale Brown znovu dobře zasáhl a míč vytěsnil.

Hibs byli i nadále nebezpeční, Miller přihrál Rankinovi, který se z okraje pokutového území svojí slabší pravačkou trefil do horního rohu brány a dostal hosty do dvougólového vedení. Rangers se mohli hned z další akce vrátit do hry, hlavičku Weira však vykopl z brankové čáry Trakys a Bougherrovu střelu vyrazil Brown. Smolný den Rangers pokračoval, když se před koncem první půle zranili Edu a Saša Papac, které museli nahradit Weiss a Broadfoot.

Gólman Hibernianu, Mark Brown byl v tomto zápase neprůstřelný, na bývalém hráči Rangers si vylámali zuby jak Miller, tak krátce po přestávce McCulloch. Další hlavičku Weira navíc vykopl z brankové čáry už podruhé Trakys a na druhé straně vyrážel McGregor špičkami prstů střelu Rankina. Hibernianu se přesto podařilo zvýšit, v 76. minutě po rohovém kopu Rankina prodloužil míč Bamba a Dickoh přesně zakončil na konečných 3:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele