základní část, 12. kolo
10.11.2010 20:45 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Dundee United - St. Mirren FC 1:2

Další překvapení tohoto kola se událo na hřišti Dundee United, jenž šlo do utkání se St. Mirrenem v roli favorita. Ovšem za hosty dvakrát udeřil Michael Higdon a na třech bodech pro St. Mirren už nic nezměnilo ani snížení Buabena na konečných 1:2.

Hosté byli od prvních minut lepším týmem a po centru Travnera se mohli dostat do brzkého vedení, ale Wardlaw mířil pouze do postranní sítě. Na druhé straně mířil zdálky těsně nad bránu Robertson a Higdon v další šanci St. Mirrenu nepřesně hlavičkoval. Hosté museli po půlhodině hry střídat, zraněného Murrayho nahradil Lynch, na hře však změna poznat nebyla a Higdon využil zaváhání Hibernianu. Sean Dillon uklouznul a přenechal tak míč Higdonovi, který pouze umístil míč do pravého spodního rohu brány, 0:1.

Brzy poté měl příležitost zvýšit vedení Lynch, ale střílel pouze nad bránu. Útočník United, David Goodwillie, jenž skóroval v posledních šesti zápasech, nebezpečně hlavičkoval, ale Samson míč dokázal chytit. V 65. minutě však hosté udeřili podruhé, McGowan přesně nacentroval a Higdon, který využil zaváhání, Kennetha si míč zpracoval a poslal podruhé do brány, 0:2.

Samson musel znovu zasahovat, tentokrát proti střele Russella, ale pět minut před koncem utkání už ani on nezabránil snížení United. Potter uviděl za faul na Russella žlutou kartu, k volnému kopu se postavil Buaben a našel přesně horní roh brány 1:2. St. Mirren si přesto vítězství pohlídal a získal tři důležité body.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele