Serie A - souhrn 25. kola: Lazio vykradlo vedoucí Neapol

03.03.2023, 22:41, aktualizováno 06.03.2023, 22:40
Komentáře a souhrny
Yann Karamoh (© AFP)

Neapol po osmi zápasech zaváhala, pod Vesuvem získalo tři body Lazio. Partenopei ukončili sérii osmi po sobě jdoucích vítězství, nadále však zůstávají neohroženě na čele. V neděli prohrál i AC Milán, nestačil totiž venku na Fiorentinu, naopak Inter zdolal Lecce. Juventus po sérii výher nebodoval, nad jeho síly byl AS Řím...

Turín FC - Bologna FC 1:0

06.03.2023 20:45

Góly: 22. Yann Karamoh

Turín zvládl domácí utkání a díky jediné brance Yanna Karamoha z první půle si nechal všechny tři body. Díky nim se posunul už na deváté místo a dál žije svůj sen o pohárech.

Bologna chtěla pokračovat v dobrých výkonech i na půdě Turína, ale domácí pro něj byli těžkým soupeřem. A to se ukazovalo od prvních chvil. Po pouhých šesti odehraných minutách se do šance prosmýkl domácí střelec Antonio Sanabria, jehož ránu na přední tyč musel brankář Skorupski likvidovat jen s vypětím všech sil. Další práci si pro něj připravil domácí záložník Ilić a také s jeho zakončením si polský gólman nakonec poradil.

Co už ale nezvládl, to byla situace z dvaadvacáté minuty. V ní unikl do vápna Sanabria, přiťukl míč k nohám Yanna Karamoha a 24letý křídelník se s obrovským štěstím proháčkoval až do zakončení. Navíc volil střelu k bližší tyči, což Skorupski evidentně nečekal a kapituloval.

Posléze se nenechal zahanbit ani Wilfried Singo, jehož sólo ukončil opět až Skorupski a jeho obránci mu dnes opravdu moc nepomáhali. Směrem dopředu to dnes Bologně vůbec nešlo a na první její šanci jsme čekali až do druhé půle. Centrovaný míč od Posche si našel Musa Barrow, jehož volej lapil brankář Milinković-Savić.

Zvýšit na pohodlných 2:0 mohl obránce Mërgim Vojvoda, jenže prakticky sám na vápně nedokázal umístit hlavičku pod břevno.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - US Cremonese 3:2

06.03.2023 18:30

Góly: 26. Armand Laurienté, 41. Davide Frattesi, 90+2. Nedim Bajrami - 62. Cyriel Dessers, 83. Cyriel Dessers

Sassuolo nakonec potvrdilo roli favorita proti zachraňujícímu se Cremonese, a i když po změně stran přišlo o dvoubrankový náskok, tak se raduje z důležité výhry v poměru 3:2, kterou v samém závěru vystřelil střídající Nedim Bajrami. Domácí výběr se přiblížil k poklidnému středu tabulky a se třiceti body je třináctý, hosté naopak zůstávají na předposledním devatenáctém místě s dvanácti body a k udržení stále mají velmi daleko.

Svěřenci trenéra Alessia Dionisiho v prvním poločase doslova vyškolili svého protivníka z produktivity a své jediné dvě větší možnosti přetavili v důležité dvoubrankové vedení. Krátce po pětadvaceti odehraných minutách otevřel gólový účet Armand Laurienté, jenž se postavil k přímému volnému kopu z dvaadvaceti metrů a balón nádherně zakroutil pod břevno, brankář Carnesecchi se jen naprázdno proletěl vzduchem.

Outsider tohoto střetnutí mohl vyrovnat zhruba deset minut před přestávkou, jenomže po rohovém kopu hlavičkoval Tsadjout pouze do pravé tyče. A tak Sassuolo záhy udeřilo podruhé, neboť Davide Frattesi se po vynikající akci na levém křídle dostal k odraženému míči a ve 41. minutě ho pohotově uklidil přímo k pravé konstrukci. Avšak Cremonese vstoupilo do druhého dějství jako vyměněné a svého soupeře překvapilo.

Po deseti minutách druhého dějství se sice chvěla branková konstrukce podruhé, protože Defrel po rychlém protiútoku orazítkoval ranou z hranice šestnáctky horní tyčku, pak již ale úřadovali hosté. Krátce po odehrané hodině snížil Cyriel Dessers, který po efektivním zpracování míče na prsa zamířil do protějšího spodního růžku.

Zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem uchránil domácí od vyrovnání López, ten totiž po rohovém kopu odkopl balón z brankové čáry do bezpečí. Cremonese přeci jen udeřilo podruhé v 83. minutě. Přesnou mušku měl opět aktivní Dessers, jelikož po dlouhém výkopu Carnesecchiho obešel gólmana Consigliho a z hodně ostrého úhlu se štěstím rozvlnil síť.

Když už se zdálo, že se na nerozhodném výsledku nic měnit nebude, tak v nastavení z ničeho nic rozhodl Bajrami. Čtyřiadvacetiletý albánský záložník se po vynikající šajtli Laurientého opřel do balónu z voleje a ze sedmi metrů propálil naprosto bezmocného Carnesecchiho.

Více informací k zápasu

AS Řím - Juventus FC 1:0

05.03.2023 20:45

Góly: 53. Gianluca Mancini

Římané velebí stopera Gianlucu Manciniho, který se zhmotnil do role jejich hrdiny. Proti Juventusu AS neodehrálo nejlepší utkání roku, ale i to stačilo na tři body. A právě přívětivá rána italského stopera domácímu AS zajistila vítězství s velkým rivalem.

Šlágr kola sliboval opět mnoho emocí. Na Olimpicu bylo opět vyprodáno, jak je ostatně v případě fanoušků AS v této sezoně zvykem. Kulisa nabízela hodně zajímavé utkání a AS tomu chtělo dostát. Přeci jen, v minulém kole naprosto selhalo a potřebovalo se v očích vlastních fanoušků vykoupit. První minuty utkání ale přeci jen dokumentovaly těžkopádnou italskou strategii, vše bylo podřízeno taktice.

Ani jeden z týmů se nehodlal urvat směrem dopředu a ofenzivních šancí jsme viděli pomálu. Paulo Dybala se chtěl z pozice hrota samozřejmě prosadit a zvlášť by ho těšilo, kdyby překonal někdejšího spoluhráče Wojciecha Szczesného. Jenže moc příležitostí k tomu nedostal. Římané se postupem času usadili na polovině Juventusu a zkoušeli jeho obranný val překonat, ale nepovedlo se to ani Spinazzolovi s Dybalou a úspěšný nebyl ani Pellegrini či Smalling.

Ke konci poločasu ale převzal aktivitu Juventus a výsledkem byla šance, kterou zakončoval Francouz Adrien Rabiot. Jeho hlavička ale zamířila jen do tyče Patríciovy brány! Do druhého poločasu už naskočil obránce Leonardo Bonucci a Allegri si od toho sliboval větší defenzivní jistotu. Jenže se stal pravý opak. V 53. minutě Cristante roztáhl hru na Gianlucu Manciniho a ten svou dělovkou poslal míč přímo ke vzdálenější tyči!

Brankář Szczesny kapituloval a Římané vedli o jednu branku. Takže zcela v souladu s mourinhovskými zásadami začalo tuhé bránění. Domácím pomáhalo i štěstí, jak jsme viděli při šanci Cuadrada. Zkušený bek Juventusu totiž orazítkoval tyč! Posléze se na hrací ploše objevil Federico Chiesa, díky němuž se obrana AS přeci jen trochu víc zapotila.

Trenér Mourinho kontroval nasazením dvojice Bove a Abraham, která měla pomoci přetížené záloze AS. Juventus si ale svou situaci zkomplikoval sám. V 89. minutě se na hřiště dostal Moise Kean, který ale prakticky hned fauloval Manciniho a od sudího Marescy dostal za nakopnutí protihráče rovnou červenou kartu.

Více informací k zápasu

Inter Milán - US Lecce 2:0

05.03.2023 18:00

Góly: 29. Henrich Mchitarjan, 53. Lautaro Martínez

Nerazzurri zvládli utkání s Lecce a díky dvěma gólům rozloženým do obou poločasů si poradili s Lecce. To dnes nedělalo brankáři Onanovi prakticky žádné potíže a Inter si v pohodě pohlídal vedení.

Inter měl před sebou složitý test odolnosti, protože z Lecce se vyprofiloval hodně obtížný soupeř, který nedá nikomu nic zadarmo. Brankář Falcone musel čekat složitý podvečer, což mu od prvních minut domácí potvrzovali. Ve třetí minutě se do šance dostal Turek Hakan Çalhanoğlu, ale svojí ranou mířil jen do Falconeho prostoru. Proti němu hned od začátku stála i esa jako Martínez nebo Džeko.

Lecce se ale celkem úspěšně bránilo a jeho hráči zvládali blokovat snahy Interu ještě předtím, než se Nerazzurri dostali k ohrožení Falconeho brány. Ani hosté nechtěli zůstat pozadu a snažili se využít to málo nabízeného prostoru. Jako třeba v případě zakončení Assana Ceesaye, jehož střelecký pokus musel likvidovat brankáře Onana včasným pádem k zemi.

Čisté konto brankář Falcone nakonec udržel jen 29 minut. Po jejich uplynutí totiž Barella ve vápně obelstil pohybem svého soupeře a místo předpokládané střely našel nabíhajícího Henrika Mchitarjana a kreativní záložník už neměl s umístěním střely pod víko žádnou potíž.

Do konce poločasu brankář Falcone ještě pár nebezpečí vyřešil a Inter byl s jednogólovým náskokem víceméně spokojen. Netrvalo ale dlouho a bylo to už o dvě branky. V 53. minutě totiž Dumfries našel perfektním pasem ve vápně čekajícího Lautara Martíneze a argentinský bomber se snadno prosadil střelou pod břevno. Pak se Inter trochu zatáhl a vedení o dvě branky mu v pohodě vystačilo až do konce. Lecce svému soupeři nepřidělávalo žádné potíže a Inter si díky tomu připsal snadné tři body.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Salernitana Calcio 0:0

05.03.2023 15:00

Góly: -

Poslední celek italské Serie A nedokázal výrazněji oživit své naděje na záchranu ani proti konkurenční Salernitaně a po nepříliš zajímavém průběhu se s ní rozešel smírně v bezbrankovém poměru. Domácí výběr tak má v této sezóně stále na kontě jen dvě výhry a s dvanácti body ztrácí na sedmnáctou příčku Spezie propastných devět bodů. Hosté doposud posbírali pětadvacet bodů a jsou šestnáctí.

Calcio vstoupilo do utkání s mnohem větším elánem a první větší možnost si vypracovalo po necelé čtvrthodině hry, avšak Candreva po famózní kolmici za defenzivu protivníka příliš váhal se zakončením a brankáře Audera z bezprostřední blízkosti nepřekonal. Janovský klub se v následujícím průběhu k ničemu nebezpečnému nedostával a naopak mohl inkasovat krátce po odehrané půlhodině.

K přímému volnému kopu těsně před hranicí pokutového území se postavil Junior Sambia a míč kroutil k levé tyči, ale Audero se napnul v celé své délce a balón brilantním způsobem odvrátil do zámezí. Domácí se postupem času stále více dostávali do hry, jenže po vyložených možnostech nebylo ani vidu, ani slechu.

Sampdoria mohla rozhodnout o svém úspěchu zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem. Největší možnost domácího celku si vytvořil Mehdi Léris, jenž si navedl míč blíže do středu a ze čtrnácti metrů tvrdě vypálil, nicméně pozorný gólman Ochoa ho vyrazil před sebe a ve zbývajícím průběhu již k ničemu zásadnímu nedošlo.

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - Hellas Verona 0:0

05.03.2023 12:30

Góly: -

První nedělní duel 25. kola Serie A mezi domácí Spezií a Hellasem skončil bez branek, což moc nepomáhá ani jednomu týmu. Především Spezia měla šancí na skórování víc než dost, ale nedokázala si poradit s brankářem Perillim.

Pro něj šlo dnes o debut, protože brankářská jednička Verony, Lorenzo Montipò, se zranil. Do brány tak šel osmadvacetiletý gólman Simone Perilli, který si tím podle svých slov splnil dětský sen. A hned při svém debutu rozhodně nezklamal. Hellasu se hned krátce po začátku zranil taky útočník Cyril Ngongo a do hry šel Yayah Kallon. Tomu trvalo jen pár minut, než se dostal do šance. Jenže brankáře Dragowského nedokázal překonat.

Po třiceti pěti minutách se míč od rohu snesl na hlavu Adolfa Gaicha, který na zadní tyči zakončoval jen do boční sítě! Perilliho na druhé straně zkoušel překvapit Agudelo a následně i Reca. Velkou šanci po změně stran spálil Daniele Verde, který utíkal prakticky sám na brankáře Perilliho, jenže nedokázal mu udělat správnou kličku. Největší šanci Spezie měl na svědomí Kelvin Amian, který minutu před koncem vypálil technickým obstřelem pod břevno a Perilli jeho střelu fantasticky vyrazil!

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - AC Milán 2:1

04.03.2023 20:45

Góly: 49. Nicolás González (pen.), 87. Luka Jović - 90+5. Theo Hernández

AC nezvládlo generálku před osmifinále Ligy mistrů na půdě londýnského Tottenhamu a hlavně kvůli mizerné produktivitě překvapivě nestačilo na houževnatou Fiorentinu po výsledku 1:2. V Serii A tedy nenavázalo na třízápasovou vítěznou šňůru a v boji o nejvyšší příčky ztratilo cenné body, v tuto chvíli se propadlo na čtvrté místo tabulky se sedmačtyřiceti body. Naopak AFC po senzačním úspěchu poskočilo na jedenáctou příčku s jednatřiceti body.

Domácí hráli od samého začátku s velkým odhodláním a v úvodní půlhodině si vytvořili dvě velmi nadějné možnosti ke skórování. Nejprve se ve 13. minutě postavil k přímému volnému kopu z necelých pětadvaceti metrů Bonaventura a brankář Maignan vyrazil jeho dělovku do strany, následně se stejný hráč ocitl sám před Maignanem a i přes zákrok nohou ho dokonce i překonal, ale z brankové čáry odkopával balón do bezpečí vracející se Tomori.

Milánský favorit chtěl z ničeho nic otevřít gólový účet ve 32. minutě, avšak nejlepší kanonýr v historii francouzské reprezentace Giroud neuspěl po vynikajícím centru z pravého křídla a jeho razantní volej ukryl ve svých rukavicích připravený gólman Terracciano. "Fialky" se dostaly do důležitého vedení krátce po změně stran, kdy Tomori ve vlastní šestnáctce nedovoleně poslal k zemi unikajícího Ikoného a rozhodčí Di Bello bez váhání nařídil penaltu.

K ní se postavil Nicolás González a bez větších problémů zamířil do protipohybu bezmocného Maignana. Neuběhly ani další tři minuty a AC mohlo vyrovnat, jenže Giroud neměl svůj den a nepříliš razantní hlavičkou jen nechal vyniknout famózního Terracciana reflexivním zákrokem. Hostující stráže podržel svůj výběr i po necelé hodině hry, neboť zlikvidoval bombu Thea Hernándeze. Hostující lodivod poslal na trávník od 66. minuty švédského veterána Zlatan Ibrahimoviće, avšak ten příliš vidět nebyl.

V závěrečné čtvrthodině se nejprve vytáhl Maignan proti hlavičce nově příchozího Luky Joviće, srbský šplímachr však přeci jen pojistit náskok Fiorentiny v 87. minutě. Po rychlém protiútoku se na pravém křídle uvolnil Dodô a poté poslal parádní centr před branku, kde právě Jović prudkou hlavičkou rozvlnil síť.

V páté nastavené minutě sice snížil Theo Hernández ukázkovou ranou do levé šibenice, ale Rossoneri už pak neměli na vyrovnání téměř žádný čas. Český reprezentační záložník Antonín Barák v dresu Fiorentiny začal na lavici náhradníků a na hřiště se dostal až v první minutě nastaveného času.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Udinese Calcio 0:0

04.03.2023 18:00

Góly: -

Atalanta ztratila důležité body v boji o Ligu mistrů a tenhle sen jí zůstává vzdálený. Dnes se totiž její ofenzivní gólostroj zasekl a v Bergamu domácí nedokázali proměnit ani jednu ze svých mnoha šancí. Udinese tak slaví nečekaný bodový zisk.

Atalanta vypadala od úvodu jako aktivnější tým, který si půjde pro tři body. Musela si ale zároveň dávat velký pozor na zadní vrátka, protože Udinese přijelo právě s taktikou zaměřenou na rychlý zisk míče a kontr. Ten ztělesňoval primárně Success s Betem, tohle duo občas domácímu mužstvu nepěkně zatápělo. Právě Beto vypálil po osmnácti minutách velmi přesně a brankář Musso měl co dělat, aby jeho ránu vytáhl mimo.

Beto o pár minut později využil velké chyby domácí obrany a utíkal sám na brankáře Mussa, ale ten včas vystihl jeho manévr a sebral mu míč od kopaček. Před koncem první půle jeden z mála povedených ataků Atalanty táhl Teun Koopmeiners, jehož dělovou ránu dokázal brankář Silvestri zkrotit. Ten měl pořád víc a víc práce, zejména po změně stran ho ostřelovali Éderson s De Roonem.

Po hodině hry se aktivita Atalanty zase zvýšila a Ruggeri střílel zpoza vápna na zadní tyč. Silvestri ale dobře zasáhl. Na opačné straně se mohl stát hrdinou Florian Thauvin, ale čerstvá posila Udinese nedokázala překvapit bravurně zasahujícího brankáře Mussa. V samém závěru se pak zase blýskl Silvestri, který vychytal Rafaela Tolóie.

Více informací k zápasu

AC Monza Brianza - Empoli FC 2:1

04.03.2023 15:00

Góly: 19. Patrick Ciurria, 67. Armando Izzo - 51. Martín Satriano

Monza zvládla domácí duel s Empoli lépe a díky dvěma brankám slaví tři body. Aktivnější domácí měli ještě několik dalších šancí na skórování, ale jeho útočníkům scházelo víc přesnosti. A kromě toho se vyznamenali i oba brankáři.

Netrvalo dlouho a šance se na U-Power Stadium začaly rodit. Po deseti minutách se hostům povedlo dopravit míč do sítě díky dorážce Martina Satriana, ale sudí Ermanno Feliciani jeho gól kvůli jasnému ofsajdu nemohl uznat. Podobná situace se odehrála i po osmi minutách, když Petagna nádhernou patičkou uvolnil Patricka Ciurriu a na jeho ránu k tyči si brankář Perisan jen sáhl. Nejprve Feliciani ani tuhle branku neuznal, ale po zásahu VARu své stanovisko přehodnotil.

Monza byla blízko další trefě ještě ve 44. minutě, ale tentokrát se Perisan vyznamenal proti ráně Birindelliho. Monza téhle šance velmi brzy litovala, protože skoro hned po změně stran hosté srovnali. Răzvan Marin odcentroval z levé strany a Martin Satriano na zadní tyči využil zaváhání domácí obrany k přesné hlavičce.

Ani tohle skóre ale nevydrželo dlouho, protože domácí přidali plyn a zvýšili počet střel. To sice samo o sobě ke gólu nevedlo, ale vybojovaný rohový kop už ano. Na krásný centr si naskočil v klubku hráčů Armando Izzo a brankáře Perisan skákal k tyči dost pozdě na to, aby míči v cestě do sítě zabránil.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - SS Lazio 0:1

03.03.2023 20:45

Góly: 67. Matías Vecino

V těchto chvílích musí být hodně fajn patřit k laziale. Římský celek totiž díky Vecinovi dokázal porazit Neapol a získal nezapomenutelné body v boji o první čtyřku.

Neapol toužila na domácím pažitu opět potěšit své fanoušky a navýšit svůj už tak dost luxusní náskok na své pronásledovatele z města módy. Partenopei vyhráli už sedm soutěžních duelů v řadě a dnes večer si chtěli připsat další zásah proti složitému soupeři z Věčného města. Jako první se ale do šance dostalo Lazio. Jmenovitě to byl záložník Matías Vecino, který tečoval míč letící na vzdálenější tyč a do střely mu musel skočit obránce Di Lorenzo, aby zamezil brzkému manku.

Dnes to vypadalo, jako kdyby Neapol chvílemi zůstávala v šatně. Nedokázala se pořádně koncentrovat, kazila i jednoduché přihrávky a obecně to z její strany byl výkon daleký jejích standardů. Zajímavou střelu si až po pětadvaceti minutách bezvětří připsal André Anguissa, jehož rána prosvištěla kousek nad břevnem. Zajímavý centr vymyslel o chvíli později Mexičan Hirving Lozano, ale ani jeho pas nikoho ze spoluhráčů neoslovil.

Ani obávaný kanonýr Victor Osimhen dnes nepůsobil jistě a jeho pokusy se nesetkávaly s úspěchem. Ten se i marně natahoval po Lozanově centru, na který hostující gólman Ivan Provedel těsně nedosáhl. Jenže pár centimetrů pak chybělo i Osimhenovi. A po něm se neprosadil na opačné straně ani Mattia Zaccagni, tahoun ofenzivy Lazia.

Osimhen se několikrát dostal do zakončení i po změně stran, ale ani jednou se mu nepovedlo překonat brankáře Provedela. Neapol měla šanci na vstřelení branky v 58. minutě, jenže Piotr Zieliński pálil vedle. A Lazio trestalo. Hráč, který v Laziu rozhodně nezažívá ideální chvíle své kariéry, se dostal k míči po zaváhání obrany Neapole a poslal míč přímo k tyči! A protože Osimhen v záběru mířil hlavou jen do břevna, Lazio mohlo slavit obří triumf.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
SSC Neapol
25
21
2
2
58 : 16
65
2
Inter Milán
25
16
2
7
46 : 28
50
3
SS Lazio
25
14
6
5
41 : 19
48
4
AS Řím
25
14
5
6
32 : 21
47
5
AC Milán
25
14
5
6
42 : 32
47
6
Atalanta Bergamo
25
12
6
7
42 : 28
42
7
Juventus FC
25
15
5
5
40 : 20
35
8
Bologna FC
25
10
5
10
31 : 34
35
9
Turín FC
25
9
7
9
27 : 29
34
10
Udinese Calcio
25
7
11
7
33 : 30
32
11
AC Monza Brianza
25
9
5
11
30 : 35
32
12
ACF Fiorentina
25
8
7
10
29 : 31
31
13
US Sassuolo
25
8
6
11
30 : 37
30
14
Empoli FC
25
6
10
9
23 : 33
28
15
US Lecce
25
6
9
10
24 : 29
27
16
Salernitana Calcio
25
6
7
12
28 : 44
25
17
Spezia Calcio
25
4
9
12
21 : 41
21
18
Hellas Verona
25
4
6
15
20 : 37
18
19
US Cremonese
25
1
9
15
21 : 46
12
20
UC Sampdoria
25
2
6
17
11 : 39
12

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (48)

Přidat komentář
mastakillah

Gratulace Laziu dnes podali opravdu bojovný výkon s kvalitním dostupováním a pevnou defenzívou s čímž jsme si absolutně nevěděli rady. Snad je to poučení pro příště.

Forza Napoli

Reagovat
10

Neapol už začíná

Reagovat
GEGE

Letos už to snad ani nejde vysrat jedině, že by vám vrátili body...

Reagovat
10

jestli někdo...challenge accepted

Reagovat
Furia Ceca

To snad není možný ztratit ten náskok Hlavní ale je, že Osimhen nedorovnal Trezeguéta

Reagovat
mastakillah

Muselo tě už srát to čekání na možnost tohle napsat že? Dočkal ses, bravo

Reagovat
10

Ne, ale ty seš očividně i v týhle situaci pěkně připosranej

Reagovat
mastakillah

Podle čeho soudíš? Podle tvých blbý keců, ani ne

Reagovat
10

ty si opravdu killa, hlavně teda intelligence a vtipu

Reagovat
The Krupy

Omg

Reagovat
Nuno čomes

Klid. Jednoduchá provokace. Máte luxusní náskok na 2 roky dopředu

Reagovat
mastakillah

Já jsem v klidu Jen mu to čekání na možnost tohle napsat celkem sebralo dost času. Tak snad z toho má aspoň radost

Reagovat
10

brát tohle jako provokaci může jen dement...což se vlastně jen potvrdilo

Reagovat
mastakillah

podle sebe, soudím tebe

Reagovat
Nuno čomes

bla bla bla dement bla

Reagovat
Shevchenko

tady je o titulu rozhodnuto už tak měsíc.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
LesyJePan

Fiorentina velmi pekny vykon a zaslúžene. Nechápem, že sú tak nízko.

Reagovat
MarcoBanco

To je tak. Porazia AC aby o týždeň vybuchli s niekým zospodu tabulky. Často nestabilné výkony. Triumf v konfernčnej lige alebo v pohári by bol sen

Reagovat
vilp

Amrabat je fakt fantastický hráč.

Reagovat
Shevchenko

Fiorentina zaslouženě. Stejně je pro mě naprosto stěžejní zápas ve středu, pak se uvidí jestli budu sezónu hodnotit kladně nebo záporně.

Reagovat
10

pořád můžete postoupit přes Tottenham a pak být 5., to by přece kladně hodnotit nešlo, ne?

Reagovat
Shevchenko

Jasně, cíl je top 4 který musí být, s tím počítám.

Reagovat
10

Reagovat
Arnar Resmusonn

Atalanta rok co rok to stejné vypadají skvěle, nabušeně, no prostě budí respekt a pak se rozsypou a nic z toho.

Reagovat
10

tuhle sezonu určitě takhle nevypadali, naopak prochází částečnou generační obměnou a to, že se drželi takhle vysoko, bylo imho spíš překvapení...

Reagovat
Salfovic

Spíš neschopností ostatních.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Na začátku roku byli skvělí, do konce října. Pak měsíc před MS těžký los a ztráty, po novém roce slušný a už zase úpadek. Nějak se to ale opakuje to už nemůže být náhoda

Reagovat
Forza_Inter

ešteže dostali v zapase kde sa uz len dohravalo od 60. min ti traja mladi perspektivni hraci na lavicke v sucte 2.5min na ihrisku super robota

dúfam ze pochopime ako funguje moderny futbal skor ako v roku 2030

Reagovat
Nuno čomes

Ti si už do konce roku nezahrajou. Tragický trenér, se kterým budeme mít stesti, když prelezeme přes Porto.

Reagovat
M11

Gratulace do Rima..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Salfovic

Koho tipujete na černého Petra z té čtyřky ?

Reagovat
Emmett Brown

AS alebo AC

Reagovat
zurix_new

AS

Reagovat
10

Lazio

Reagovat
Zark

Těžká otázka, asi bych nejvíc tipoval mourinhuv dino AS, u Lazia bude záležet na zdraví hráčů, jejich lavička mi přijde nejslabší, naopak mají kvalitní základní 11.

Přání pak samozřejmě inter

Reagovat
danko10

Jose nás drží v napätí až do konca sezóny, nezbedník.

Symfónia deštruizmu, krása.

Od Juventusu som čakal o mnoho viac. Hovoril som si, že to začne byť drsné, až tam strčia Pogbu s Chiesom. Síce začalo, ale pre nich. Chiesa vôbec nefungoval a Pogba si nevedel nájsť miesto. A to sa mu Paredes galantne odobral bokom do stredového kruhu. Keby mali futbalové kraťasy vrecká, určite by si aj zafajčil. To je strašný mamrd.

Reagovat
gunkskunk

Fanoušci též neskuteční, to mne až dojímá, začínám vážně toužit po výletu do Říma...

Reagovat
10

Allegri na svojí taktiku nevymyslel nic, to se bohužel dalo čekat. Mourinho mu to celý rozbil, když mu zákeřně sebral taktiku mít držení míče 27% a nemuset tvořit vůbec nic.

Jinak ten fotbal podle mě zabil vášeň pro ten sport tak u 98% fanoušků Juventusu a AS ve věku 8-20 let. 98% z těch pár, co ještě do toho zápasu zbyli...

Reagovat
danko10

Jose imho nemal moc na vyber. Rim ma ten stred dynamicky, ako hromadu tehal a na lavici ho ani nie je cim prerotovat, pokial neratam hen Ricarda Fatyho z Pireu. Zo strany Allegriho je to ostuda. Mimo ine by vcera ktokolvek, kto dokaze sucasne bezat, dychat a mysliet, cez Zaleho urobil sedem golovych finaliek. On tam necha plavat tupca Kostica a dolu ho da len preto, lebo ma oranzovu kartu. Di Mariu zapichne presne do bloku Matica s Bryanom bez akejkolvek podpory.

Dalsia vec je pristup calma calma a potom sa tam nejakym sposobom objavi typek, ktory uz pri stvrtom rozhodcovi vyzera ze ma nepekny dojazd z koksu a veceral este teple bizonie ladviny. To vobec nedava zmysel.

Medzi mladezou si tento hnoj vela fanusikov nenajde, pravda, ale napriklad taky Pioli sa inspiroval paradne.

Reagovat
10

José v tom souboji ukázal, kdo je Tyrannosaurus rex, úplně s přehledem ho přehrál, to bohužel nebylo zdaleka poprvé tuhle sezonu.

Allegri se nezmohl vůbec na nic. On už je prostě mrtvola, ty si tady taky furt žil v nějaký minulosti, když si mu dával superschopnost vyhrávat z hovna, ale jemu se to daří jen s týmy o 2+ úrovně níž a jen za cenu totálního catenaccia a spoléhání na individiuální kvalitu hráčů a šířku kádru.

Kean to nezvládnul, rozhodně to není nejostřejší tužka v penále, ale na jeho obranu se k tomu schylovalo delší dobu a bylo to jen logický vyústění tý atmosféry, která se tam vytvořila. To José, kterej byl na lavičce jen díky naprosto nepochopitelnýmu bezprecedentní pozastavení trestu, vytvořil dokonale. Za to by se nestyděla ani Barcelona na vrcholu.

Reagovat
danko10

Ja si stale myslim, ze nebyt toho bodoveho odpoctu, Juventus by bol teraz na dostrel od Neapola a vyzeral by na ihrisku o dost inak.

Kean musi byt uplne vymlety, ked sa necha vmanipulovat do karty od, tyvole, Manciniho. Typka, ktoreho vodi do Trigorie na treningy mama, aby sa neutopil niekde v Ostii.

To co robi Jose, nam uz parkrat urobilo body. Je to regularna sucast taktiky. Svojho casu som bol takto znechuteny z tych kuriev Lichtsteinera s Mandzukicom. Chapem, ze ludi vytaca do biela. Pre mna osobne je fajn, ked tam takato emocia je. Mam to radsej, nez ked si 22 Mirkov Dusinov pomaha navzajom na nohy a treneri sa predhanaju vo vzajomnych komplimentoch. Vadi mi, ze nie sme schopni hrat fotbal, ked je to potrebne.

Reagovat
10

Mě nevadí, když se to řeže na hřišti, když se hráči provokujou a vyhecujou to, ale tohle teatrální běhání v 8 lidech za rozhodčím a vstávání celý lavičky, která tam pak poskakuje jak v cirkuse po každým zákroku soupeře, toho fanoušek určitě nejsem, to pro mě součást fotbalu není.

Reagovat
twelwer

To je pravda, tento zapas som si pustil po Live - Utd ... a to bolo ako o 2 rychlosti pomalsie. Do toho debilna kamera a spravi to vela. V klude som si mohol ist dat sprchu a o nic som neprisiel.

Reagovat
Keeper117

No a AS má momentálne LM a reálne druhé miesto. José je stále z tej ďalšej galaxie, nie z tejto

Reagovat
smazaný uživatel

Příští týden po Sassuolu můžeme být 3., ale klidně zase 5. Lazio v Bologni ztratí, Milány asi výhry urvou. Atalanta dostane vypráskáno.

A tak se to bude přelévat až do posledního nebo předposledního kola.

Reagovat
twelwer

Inac po tom ako Karsdorp zadrbal asi tak 6ty brejk a Jose tam nahodil sprint zo striedacky Som normalne cakal ako ho tam zdrbe a da mu facku

Inac fakt mi prisiel ako nesmierne hlupy hrac, on odbehal vybojoval dost, ale uspesne dokazal mozno aj viac ako 50% prihravok poslat zle

Reagovat
smazaný uživatel

On je hloupý hráč a jeho jediná dobrá sezóna vycházela z toho, že zvládl bez alternace odehrát asi 4500 minut ve sprintu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele