Serie A - souhrn 19. kola: Inter v dohrávce padl s Empoli

21.01.2023, 17:05, aktualizováno 23.01.2023, 22:44
Komentáře a souhrny
Tommaso Baldanzi (© AFP)

Inter nezvládl pondělní dohrávku s Empoli a nevyužil možnost posunout se za vedoucí Neapol, která si upevnila pozici na čele výhrou nad Salernitanou. Další výhru přidal AS Řím, tentokrát si poradil se Spezií. Juventus se s Atalantou rozešel remízou 3:3. Fiorentina naopak nestačila na Turín FC. Hellas Verona slaví další triumf, tentokrát nad Lecce...

.

Inter Milán - Empoli FC 0:1

23.01.2023 20:45

Góly: 66. Tommaso Baldanzi

Slova o paralympiádě jsou opět na místě, protože Inter dnes selhal a přenechal všechny tři body Empoli. Toskánskému klubu kromě brilantního střídání pomohl zkrat kapitána Škriniara, který se nechal ještě v první půli vyloučit.

Dostihnout Neapol je sen, který se nejeví jako reálný, ale Inter chtěl přeci jen pokračovat ve vytváření tlaku na Spallettiho svěřence. Dnes večer se před zaplněným stadionem těšil z domácí výhody proti týmu, s nímž by dle předzápasových statistik neměl mít žádné potíže. S kapitánskou páskou dnes nastoupil Milan Škriniar, který po sezoně zřejmě kádr Interu opustí.

A nebyl to zrovna povedený zápas, nejen pro Škriniara, ale pro celý Inter obecně. Inter se od prvních minut snažil v klidu kontrolovat utkání, vědom si své jasné kvalitativní převahy. Jenže první šanci si připravil malý soupeř z Toskánska. Empoli hrálo znovu velmi jednoduše a efektivně. Ve dvanácté minutě De Winter našel dlouhým nákopem Cambiaghiho a jeho důraznou ránu musel brankář Onana vytěsňovat mimo tři tyče.

Obranu Interu navíc o chvíli později testoval i velezkušený kanonýr Ciccio Caputo a jen díky teči obránců Nerazzurri se neradoval z vedoucí trefy. První vážnější zákrok si připsal i brankář Guglielmo Vicario, když ho tvrdou ranou z voleje málem překvapil na zadní tyči nehlídaný Dimarco. Nevýrazný herní projev Interu ale pokračoval a především jeho akcie začaly klesat vlastní chybou.

Pět minut před koncem první půle totiž předvedl zákrok za hranicí pravidel Škriniar a sudí Rapuano - poté, co zkontroloval hlavu zraněného Caputa - ukázal slovenskému stoperovi žlutou kartu. Jenže kapitán domácích už jednu měl a musel svůj tým opustit příliš brzy a nechtěně.

Tím se ještě více zkomplikovaly šance Interu na vítězství. Protože Nerazzurri dál působili bezradně, zatímco Empoli hrozilo stále víc. Jako třeba v 58. minutě, kdy Bajrami donutil brankáře Onanu k dalšímu těžkému zákroku. Empoli dnes přálo štěstí a to se projevilo zejména při střídání. Trenér Zanetti poslal do hry mladého záložníka Tommasa Baldanziho a tomu stačily jen tři minuty, aby utišil šokované San Siro. Rychlý brejk hostí přinesl nahrávku do druhé vlny, nehlídaný Baldanzi si míč se štěstím zpracoval a propálil Onanu!

Inter v tu chvíli zapnul na plné obrátky a přešel na hru s útočnými věžemi Džekem a Lukakuem. Prve jmenovaného oslovil Çalhanoğlu, jenže Džeko pálil těsně vedle. O chvíli později zase De Vrij nastřelil hlavou břevno! Nakonec snahy Interu nikam nevedly a Empoli si připsalo nečekaný skalp.

Více informací k zápasu

Bologna FC - US Cremonese 1:1

23.01.2023 18:30

Góly: 55. Vlad Chiricheş (vl.) - 50. David Okereke (pen.)

Dva góly viděli diváci na stadionu Renato Dall'Ara v pondělní dohrávce mezi Boloňou a Cremonese. Hosté sice znovu nevyhráli, ale bod je pro něj úspěchem i potvrzením pohárového vítězství nad Neapolí. Cremonese vedlo díky penaltě Okerekeho, nicméně dělbu bodů zařídil vlastní gól Vlada Chiricheşe.

Rumunský obránce přitom dost možná nemusel ani nastoupit, neboť ještě nedávno laboroval se zraněním. Davide Ballardini mu dal důvěru od úvodní minuty.

Až po čtvrthodině hry se začalo na hrací ploše něco dít a zatímco Orsoliniho slibné šanci předcházel ofsajd, na druhé straně nebezpečně střílel Okereke a Skorupski se musel činit. Bohužel více se toho v prvním poločase nestalo a remíza 0:0 byla přesným odrazem dění.

Začátek druhé půle byl slibnější a ve 48. minutě měli hosté pokutový kop! Domínguez zahrál rukou a sudí po shlédnutí VARu neměl na vybranou. David Okereke zvolil riskantní střelu doprostřed, a protože Skorupski skočil na stranu, vedlo Cremonese 1:0.

Nebylo to ale na dlouho. Předchozí hříšník Domínguez mohl celou věc odčinit, jeho obstřel však skončil vedle. V 55. minutě už bylo srovnáno. Hlavičku Fergusona Carnesecchi vyrazil a před Zirkzeem si vstřelil vlastní gól Chiricheş.

Velký rozruch ještě přinesla dalekonosná rána Lykogiannise, kterou Carnesecchi s vypětím všech sil vyrazil nebo příležitost Felixe Afeny-Gyana, který pro změnu na balón nedosáhl.

Dramatický byl i závěr. V 83. minutě se posuzoval penaltový zákrok v pokutovém území Boloni, nicméně k prohřešku skutečně nedošlo. Minutu před koncem pak Rossoblu odmítli vedení a Cremonese zachránil na brankové čáře nejprve brankář Carnesecchi a po něm i obránce Ferrari. Ani to nebylo všechno, v nastaveném čase trefil z úhlu tyč Ferguson! Duel zkrátka vítěze nepoznal a skončil plichtou 1:1.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Atalanta Bergamo 3:3

22.01.2023 20:45

Góly: 25. Ángel Di María (pen.), 34. Arkadiusz Milik, 65. Danilo - 4. Ademola Lookman, 46. Joakim Mæhle, 53. Ademola Lookman

Šlágr kola mezi domácím Juventusem a jeho návštěvou z Bergama skončil velmi atraktivním a divácky přitažlivým skóre 3:3. Postupně jsme se dočkali dvou obratů, na nichž měli enormní zásluhu dva hráči na opačných stranách barikády. Domácí eso Di María a hostující tahoun Lookman.

Atalanta si postupem času a díky tvrdé práci vedení vydobyla své místo mezi nejlepšími týmy italské Serie A, jenže dnes večer ji čekal hodně nepříjemný a téměř vždy favorizovaný soupeř. Juventus, který dnes a zřejmě i v následujících týdnech a měsících bude připomínat zraněnou šelmu. Přišel o kompletní postavy ve vedení a spolu s ním i o patnáct bodů, což v praxi znamenalo sesun do druhé poloviny tabulky. Ale v duchu svého tradičního hesla se nikdy nevzdává. A dnes o tom chtěl přesvědčit i Atalantu.

Turínský gigant se ale nechal poměrně brzy zaskočit. Už v páté minutě totiž domácí obrana nechala proniknout Ademolu Lookmana, který se opřel trochu překvapivě do míče a brankář Wojciech Szczęsny, možná dílem podcenění, pustil míč za svá záda!

Jenže Juventus dnes od prvních minut působil dojmem neporazitelného týmu, který je pevně rozhodnut vybojovat si "spravedlnost" na hřišti. Prvních pár minut se sice ještě vzpamatovával z inkasované branky, která trochu narušila jeho plány, ale ve 24. minutě už bylo na Allianz Stadium o mnoho veseleji. Sudí Marinelli totiž po nápovědě od VARu pískal penaltu za faul ve vápně a tu bezpečně proměnil veterán Ángel Di María!

Teď byl na koni zase Juventus a už z něj po čas první půle neslezl. Deset minut po vyrovnávací brance totiž otočil skóre ve svůj prospěch! Po krásné souhře Di Maríi s Fagiolim se míč dostal k vápnu, mladý záložník Fagioli skvělým pasem centroval před bránu a to jsou místa, která důvěrně zná Arkadiusz Milik. Polský kanonýr předběhl svého strážce a nekompromisně napálil míč k tyči!

Juventus si věřil, jenže do druhé půle nevstoupil vůbec dobře. Start snů naopak zažila Atalanta. Orobici totiž potřebovali jen necelou minutu nato, aby srovnali! Bleskurychlá akce přinesla míč na kopačky Lookmana, který z první poslal do úniku obránce Joakima Maehleho. Ten těsně obalamutil ofsajdovou past a s klidem překonal opět pozdě zasahujícího polského brankáře Juve - 2:2.

A se "Starou dámou" bylo ještě hůř. Za dalších sedm minut poměrně klidné mezihry si vzal míč Jérémie Boga, proběhl s ním trochu k vápnu přes obránce a pak lahůdkovým pasem našel naskakujícího útočníka Ademolu Lookmana. Ten možná nepatří k nejvyšším na place, ale přesto dokázal dokonale využít zaváhání domácího mužstva!

Jenže prohrát před vlastními fanoušky, to si Juventus prostě odmítal připustit. A tak se i s pomocí střídajícího Chiesy vrhl do útoku. V 65. minutě mu pomohla standardní situace, protože De Roon dle názoru sudího fauloval Locatelliho a k míči se postavil Ángel Di María. Tentokrát nevolil přímou střelu, ale překvapivě jen posunul míč mimo zeď vedle sebe. A Danilo na nic nečekal, takže jeho tvrdá rána byla na Mussa příliš!

Ani jeden tým se s bodem přirozeně nechtěl smířit, takže se obě jedenáctky (teď už notně pozměněné) vrhly do útoku. Jenže ani jeden tým nedokázal přijít se smysluplnou akcí, natož pak s nějakým zakončením, které by ohrozilo soupeřova brankáře. Nakonec se proto obě mužstva musela smířit s bodem, který v tabulce vyloženě nepomáhá ani jednomu z nich.

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - AS Řím 0:2

22.01.2023 18:00

Góly: 45. Stephan El Shaarawy, 49. Tammy Abraham

AS Řím veze z Ligurie cenné tři body a i bez chybějícího Zaniola si snadno poradil s domácí Spezií. Do její sítě se v rozmezí čtyř minut trefili El Shaarawy s Abrahamem, oběma připravil branky Paulo Dybala.

Římané se proti Spezii delší dobu nemohli dostat do tempa. Možná jejich mysl zaměstnávala "rebélie" jejich spoluhráče Zaniola, který odmítl nejen nastoupit k zápasu, ale ani s týmem neodcestoval. Spezia se zase musela popasovat s velkým oslabením. Kromě několika dlouho zraněných hráčů nebyl čerstvě k dispozici ani útočník M’Bala Nzola, nejlepší hráč týmu. Navíc do Premier League odchází stoper Kiwior, což je pro Gottiho tým velké oslabení.

"Vlci" se delší dobu nemohli dostat do tempa a na vině byl dobrý presink Spezie. Domácí tým obecně hraje hodně tvrdě a zejména obránce Çelik to od soupeřů v začátcích zápasu často schytával. Úvodní půlhodině dominovaly slabě hrající ofenzivy na obou stranách a zejména v podání hostů to znovu bylo trápení bez větší invence.

Až pět minut před koncem první půle si AS připravilo zajímavou šanci, když dlouhý pas ze standardky tečoval Abraham na Manciniho, kterému před téměř prázdnou bránou chybělo jen pár centimetrů k zakončení! Všechno si ale hosté vynahradili v následujících minutách. Nejprve těsně před koncem poločasu nastartoval El Shaarawy sprintujícího Dybalu, který mu míč nesobecky vrátil. "Faraón" tak mohl snadno poslat AS do vedení.

Hned ve 49. minutě se Římanům navíc povedlo zvýšit náskok. Střídající Esposito nahrál přímo na hruď Dybalovi a ten okamžitě poslal do úniku Abrahama. Anglický šutér nasadil jesle Caldarovi a postupoval sám na Dragowského, s nímž si poradil bez problémů.

Po hodině hry se pokoušel prosadit opět Abraham, ale nezvládl zakončení, načež si ještě hůř počínal Matić. V posledních minutách už AS tradičně odkopávalo míč, jako ostatně pokaždé, když se dostane do vedení. A tahle strategie mu opět vynesla důležité tři body. Teď je před "Vlky" rozjetá Neapol a starý známý, Luciano Spalletti...

Více informací k zápasu

AC Monza Brianza - US Sassuolo 1:1

22.01.2023 15:00

Góly: 60. Gianluca Caprari - 13. Gianmarco Ferrari

Remízou 1:1 skončilo důležité utkání mezi Monzou a Sassuolem. Domácí celek prodloužil ligovou neporazitelnost na pět zápasů a pojistil si umístění ve středu tabulky. Naopak těsně nad sestupovou propastí visí Neroverdi, kteří potřebují podobné zápasy vyhrávat.

Sassuolo nezačalo na půdě nováčka vůbec špatně a po deseti minutách se dokonce ujalo vedení. Traorého centr proskákal až k Gianu Marcovi Ferrarimu a Di Gregorio nedokázal reagovat. Monza po inkasované brance zvýšila aktivitu, ale obrana Neroverdi působila jistě a pevně. Pět minut před koncem prvního poločasu měl na kopačce druhý gól Sassuola Laurienté, jenomže domácí zachránilo břevno. To byl dost možná klíčový moment celého zápasu, protože Monza takto ztrácela na svého soupeře jediný gól.

Monza sáhla o přestávce k trojímu střídání a vrhla síly do útoku. V 53. minutě ještě Pegolo vyboxoval nepříjemný a ostrý centr, nicméně po hodině hry už bylo vyrovnáno. Gianluca Caprari si srovnal balón na pravačku a technickým obstřelem překonal Pegola.

Čtvrthodinu před koncem si Sassuolo mohlo vzít vedení zpátky, ale Domenico Berardi ve slibné pozici netrefil branku. Na druhé straně zase neuspěl Gytkjaer a zápas pomalu a jistě směřoval k dělbě bodů. Remízu ještě mohl odmítnou Berardi, jenomže další mylnou koncovkou podtrhl svůj nepříliš povedený výkon. Monza tedy popáté v řadě neprohrála a drží se ve středu tabulky.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Udinese Calcio 0:1

22.01.2023 12:30

Góly: 88. Kingsley Ehizibue

Udinese ukončilo čekání na ligovou výhru od 3. října minulého roku a v neděli odpoledne zvítězilo nad Sampdorií 1:0. Jedinou branku na stadionu Luigi Ferraris vstřelil Kingsley Ehizibue.

Sampdoria hostila před vlastními diváky Udinese a chtěla je konečně obdarovat třemi body. V aktuální sezoně se jim doma zvítězit nepodařilo a neděle v tomto směru změnu nepřinesla.

Oba celky vstoupily do zápasu aktivně a více vyložených šancí měla Sampdoria. Jejich proměňování ale bylo žalostné. Už v 10. minutě v tváří tvář brankáři poslal balón těsně vedle Djuričić a v dobré možnosti selhal rovněž Léris. Postupem času tempo hry opadalo a na další šance se muselo čekat do druhého poločasu.

Ten byl nakonec rozhodující. V 61. minutě neuspěl v zakončení Vieira, stejně jako o deset minut později hlavičkující stoper Becão. Ze vzduchu mohl udeřit i Bijol a balón jen těsně prolétl vedle tyče.

"Zebry" v závěru stupňovaly tlak a dvě minuty před koncem se dočkaly. Kingsley Ehizibue si sběhl do vápna na lahůdkový oblouček a z první překonal Audera. Sampdoria se z úderu nevzpamatovala a doma opět prohrála, čímž si komplikuje záchranářské práce.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Turín FC 0:1

21.01.2023 20:45

Góly: 33. Aleksej Mirančuk

Turín FC to konečně dokázal a zvítězil ve Florencii. Nejtěsnější výhru mu zajistil krásný gól Alexeje Mirančuka. Došlo i na souboj českých reprezentantů Antonína Baráka na jedné straně a Davida Zimy na straně druhé. Oba hráči se dostali na hrací plochu zhruba dvacet minut před koncem.

První poločas na Stadio Artemio Franchi přinesl hned několik zajímavých momentů. Ten první už po dvanácti minutách, kdy Demba Seck parádně rozvlnil síť, ale gólovou radost mu se zpožděním překazil zdvižený praporek. Seck defenzivu "Fialek" v úvodu hodně trápil a ve 22. minutě se po jeho další ráně zatřáslo břevno. Nebezpečnější Turín se nedočkal gólu ani při šanci Singa, kterou zpacifikoval Terraciano.

Po půlhodině hry musel do akce i hostující brankář Milinković-Savić a Kouamého volej dokázal vyrazit. O tři minuty později už se Granata zaslouženě radovala. Alexej Mirančuk nic nevymýšlel a krásným technickým obstřelem překonal Terraciana.

Turínští si náskok do poločasu pohlídali, ale po změně stran čelili zesílenému tlaku domácích. V 54. minutě vytáhl Milinković-Savić střelu Bonaventury na rohový kop, nicméně další šance Violy nepřicházely. Z českých reprezentantů se jako první objevil na trávníku Antonín Barák a o tři minuty později jej v dresu Granata následoval David Zima.

V 82. minutě si mohl Turín výsledek pojistit, ovšem před Sanabriou zachránil situaci na brankové čáře Venuti. V té době už čas Viole kvapně ubíhal a manko se stále nedařilo vyrovnat. V poslední minutě zápasu na tom měl svůj podíl i Zima, který na poslední chvíli vypíchl balón Jovićovi. Vzápětí byl pro změnu v šanci Barák a Milinković-Savić rozštěpem udržel hostující náskok. Závěrečný tlak Fiorentiny vyrovnání nepřinesl a Turín FC tak může slavit první vítězství ve Florencii od roku 1976.

Více informací k zápasu

Salernitana Calcio - SSC Neapol 0:2

21.01.2023 18:00

Góly: 45+3. Giovanni Di Lorenzo, 48. Victor Osimhen

První místo v tabulce patří i po sobotě Neapoli a to s velkým odstupem. Partenopei v Salernu nezaváhali a po výhře 2:0 mají na čele už dvanáctibodový náskok. Svojí třináctou brankou v sezoně k tomu přispěl nigerijský útočník Victor Osimhen a prosadil se i Giovanni Di Lorenzo.

Neapol cestovala na stadion Arechi s vědomím, že i po tomto kole povede tabulku s náskokem, přesto nehodlala nabídnout konkurenci možné ukrojení z náskoku.

Salernitana první poločas dlouho vzdorovala a to i přes nepřízeň osudu a brzkého střídání Norberta Gyömbéra. Vidět byl znovu mexický fantom Ochoa, který ve 20. minutě zlikvidoval střelu Osimhena. Také Meret na druhé straně se musel činit. Piątek se dostal do vápna a tvrdou ranou na přední tyč nepřelstil hostující oporu.

O něco aktivnější Neapol hrála trpělivě a dočkala se v nastavení první půle. Pohledná narážečka a uvolnění Anguissy vedlo k přihrávce na Di Lorenza a na jeho tvrdou ránu pod břevno už Ochoa nedosáhl.

Pokud si Salernitana dělala naděje na bodový zisk, zkraje druhé půle o ně víceméně přišla. Ochou v prvním momentě zachránila tyčka, jenomže Osimhen stál ve správný čas na správném místě a rychlou dorážkou zvýšil na 2:0.

Hotovo sice ještě nebylo, ale málokdo věřil, že by Salernitana dokázala výsledek zvrátit. Neapol měla navíc další šance. Osimhenovu hlavičku Ochoa vyrazil. Salernitana mohla výsledek zdramatizovat, ale v 84. minutě pálil do brankové konstrukce Piątek. Nic dalšího už se v utkání nestalo a Partenopei si po výhře 2:0 upevňují vedení v tabulce Serie A.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - US Lecce 2:0

21.01.2023 15:00

Góly: 40. Fabio Depaoli, 54. Darko Lazović

Fotbalisté Hellasu dokázali po druhé v řadě zvítězit na domácím stadionu a i když zůstávají v sestupovém pásmu, jejich optimismus roste. Výhra nad US Lecce je z hlediska výsledků obou celků překvapivá, nutno však podotknout, že zasloužená. Brankáře Falconeho postupně překonali Fabio Depaoli a Darko Lazović.

Je to překvapivý výsledek, protože Lecce vstupovalo do utkání s šestizápasovou šňůrou neporazitelnosti. V minulých kolech navíc obralo o body Atalantu, Lazio nebo před týdnem AC Milán. Sobotní střetnutí se však vyvíjelo poněkud jinak.

Hellas poprvé pořádně vystrašil hostující fanoušky ve 22. minutě, kdy Kevin Lasagna překonal Falconeho z ofsajdového postavení. Pro defenzívu Lecce to bylo varování. I na druhé straně přišla velká šance. Alexis Blin zakončoval po zemi na bližší tyč a skvělý zákrok předvedl Montipó. Skóre se měnilo až před koncem prvního poločasu. Ve 40. minutě odcentroval Doig a Fabio Depaoli ze vzduchu vstřelil úvodní branku dějství.

To samozřejmě Hellasu pomohlo a do hry Lecce se čím dál více zakousávala křeč. V 54. minutě navíc Darko Lazović zvýšil na rozdíl dvou branek, když využil přesné přihrávky a v pokutovém území chladnokrevně zakončil. Lecce zdaleka nezopakovalo takový výkon jako v předešlých zápasech a z Verony se překvapivě vrací s nepořízenou. S výjimkou prvního poločasu neměli hosté prakticky nic.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
SSC Neapol
19
16
2
1
46 : 14
50
2
AC Milán
18
11
5
2
35 : 20
38
3
Inter Milán
19
12
1
6
38 : 25
37
4
AS Řím
19
11
4
4
25 : 16
37
5
Atalanta Bergamo
19
10
5
4
37 : 23
35
6
SS Lazio
18
10
4
4
31 : 15
34
7
Udinese Calcio
19
7
7
5
27 : 21
28
8
Turín FC
19
7
5
7
19 : 20
26
9
Empoli FC
19
6
7
6
17 : 22
25
10
Juventus FC
19
11
5
3
30 : 15
23
11
ACF Fiorentina
19
6
5
8
21 : 25
23
12
Bologna FC
19
6
5
8
24 : 30
23
13
AC Monza Brianza
19
6
4
9
23 : 28
22
14
US Lecce
19
4
8
7
18 : 22
20
15
Spezia Calcio
19
4
6
9
17 : 30
18
16
Salernitana Calcio
19
4
6
9
23 : 37
18
17
US Sassuolo
19
4
5
10
18 : 29
17
18
Hellas Verona
19
3
3
13
17 : 31
12
19
UC Sampdoria
19
2
3
14
8 : 32
9
20
US Cremonese
19
0
8
11
14 : 33
8

Zbývající zápasy

24.01. 20:45
SS Lazio - AC Milán

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (43)

Přidat komentář
10

pěkně Hellas

Reagovat
castelL

Keď všetko pôjde ako má tak Osimhen bude atakovať 30 gólov v SA a som zvedavý či ho Neapol udrží na ďalšiu sezónu.

Reagovat
Slavia10

Pokud jim získá titul, tak to asi nebude tak bolet ten odchod. Letos to už musí dokončit.

Reagovat
Airus

Oh oj, Neapol má vydat dokumenty ohledně jejich přestupů. Pak Milán a titul pro Inter

Jen žert, možná...

Reagovat
Airus

Teda , prý se bude prověřovat přestup Bonnuciho do AC a zpátky...

Reagovat
Lech

Skoda Celika, si mohl odpustit debilni zakrok za stavu 2-0, takhle bude proti Neapoli chybet. Na spinu fakt zvedavej nejsem

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Zákrok hloupý, na druhou stranu vedeme 2:0 v 50. minutě, Spezia nikterak zvlášť neohrožovala naši kasu, na lávce je Belotti, Solbakken, Camara, Bove, Tahirovic, Volpato, Spina - který 25 minut s Violou odehrál.

Tak nač nechat Paulita, Tammyho běhat až do konce a riskovat žlutou Celika a Manciniho.

Mou zeSpallovatěl s těmi střídáními.

Reagovat
Alberto Aquilani

Budem dnes znova za pozitívneho, ale mne sa to páčilo (druhý polčas som však kvôli povinnostiam sledoval len tak na oko). Prvých 15 minút síce naozaj katastrofa, ale potom sme ich úplne vpohode zarezali.

Jak sa tu po prvom zápase vynášali súdy, že do toho marazmu už spadá aj Dybala, tak po novom roku má z 5 zápasov 3g + 3a. Tammy má od Silvestra snáď lepšie stats ako mal v celej doterajšej sezóne.

Vzhľadom na to, aká je tá liga slabá, by sme podobným spôsobom mohli povyhrávať veľa zápasov. Posledne nám to lepí, hráči idú hore. Akurát si naozaj nedokážem predstaviť, že toto by stačilo na lepších súperov, preto mi príde nejaký boj o EL momentálne naozaj nereálny. Uvidíme čo najbližšie s Neapolom, to ma asi vráti znova na Zem.

I keď fotbal nemá žiadnu logiku, takže vyhráme v Neapole, vyhráme EL, ale v lige skončíme za Juventusom, ktorému odpočítajú ešte ďalších 15 bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

Tammy je tam kde byl loni - 5+4 oproti 6+3.

Když udrží nebo zvýší tempo, bude to fajn, ale znovu na něj čekat půl roku příští rok nelze.

Konec

Reagovat
Largo

Pískej konec!

Reagovat
Müllered

To už začal útok ten Juve na LM? Prý to nebude problém.

Reagovat
stuff

Utok ten juve na este nezacal, pane Muellered

Reagovat
Müllered

Sorry čuměl jsem dvě hodiny na Babiše, proto ten slovosled.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Mate srandovny vkus, ze ste od nas importovali prave Buresa a No name.

Reagovat
Kapřík

No name byli před 20 roky skvělý. Pretal som si zily, Ty a tvaja sestra...

Reagovat
The Krupy

To nebolo skvelé nikdy.

Reagovat
andkoo

moje 2 oblubene songy, ale odvtedy uz nestali ani za rec

Reagovat
Salfovic

Juve osm lig. zápasů nedostane gól, aby pak ve dvou dostalo osm Jako jasně, šlo o Neapol a Atalantu, ale i tak, co se stalo s jeho obranou

Reagovat
Airus

Klasický Allegri vs. Moderní fotbal.

Proto je pro nás jakýkoliv zahraniční tým který nehraje jenom na obranu.

Reagovat
10

problém je v tom, že Juventus žádnou kvalitní obranu nemá, to byla čistá iluze, která vznikla z toho, že hrál catenaccio v 10 lidech s tragédama a udělal nejvíc wtf šňůru, která spoustě lidem ovlivnila paměť a vnímání...pak přijde Neapol a dá jim bůra, Atalanta trojku, AC je smete s prstem v prdeli, v LM dostanou 13 gólů atd.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Solidni první polocas.. druhy slabota.. tam jsem nas uz poznaval

Reagovat
sk333

Ten Lookman je ozaj dobrý. Je aj druhý v tabuľke strelcov ligy za krajanom Osimhenom.

Reagovat
PISTOLERO

Včera hrál opravdu dobře

Reagovat
Shevchenko

Empoli

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Nuno čomes

Lazio

Reagovat
Pinturicchio

Inter

Reagovat
JozefJ

Veru včera sme boli na smiech, Inzaghi s Alegrim sú môžu ruky podať

Reagovat
Pinturicchio

Krom Neapole další krásná paralympiáda.

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové to byla včera ostuda jako prase. AC nechápu co se stalo. Minulý rok jsem si pochvaloval jak je možné, že hrají krasný moderní dynamicky fotbal. Ale toto co předvádí je totalní stojatá sračka.

Jediný bennacer mi příjde, že je na tom pořád stejně - ted otázka jestli bude mit chut prodloužit to samé nepřispívá Leaaovi. Ten je tak znechuceny, že myslim, že už se rozhodl odejit kamkoliv pryč. Ani se mu nedá divit. Za zády Desta. Nevim co si o tom myslet. Za celou dobu v AC hraje totalní sračku a když se vedení rozhodlo, že neuplatní opci a asi se s ním nepočítá, tak ho tam dají na místo kmenových hráčů. ...

no bylo by hodne co napsat asi ke každémů - kalabria giroud tonali diaz...škoda psát kdo sleduje tak ví.

Jenom se pak člověk nemůže divit, že Serie A upadá když si člověk naladí takový šlágr a vidi co se odehralo. Samozřejme Lazio hrálo moc krasně.

Reagovat
1899-1995

Tak zrovna u Dest hrál kvůli zranění Thea, moc alternativ tam není.

Jinak rossoneri co si myslíte o zimním mercatu? Přijde to zmiňované křídlo nebo ne? Ja osobně myslím, že se domluví Zaniolo na léto zadarmo a tím to hasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zadarmo, jsi spadl z višně. Pořád je pod kontraktem do 2024.

A pokud udělá AS Ligu mistrů a Milán ne, s tím, že už neprodloužíte Ibru,což je jeho idol a třeba prodáte Leaa, protože bude třeba peněz, vůbec bych se nedivil, kdyby radši prodloužil a zůstal.

Reagovat
1899-1995

Pravda, moje chyba, měl jsem za to, že mu končí kontrakt v létě. Těžko říct, ale nevím zda je Zaniolo takové terno, že si za něj AS, v tuto chvíli může říci 40 mil.€. Může jenom překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Na základě výkonů těžko, prý chce Pinto 30, což je s 18 měsíci smlouvy spíš cena za potenciál, který má stále, navzdory své formě po zraněních.

Reagovat
1899-1995

Reagovat
GEGE

Početně mi to nedává smysl a není to nás styl mít najednou 3 pravé křídla... Snad pokud odejde Messias nebo Alexis... jedině pokud bude možnost získát Zaniola nějak výhodně tak do toho půjdou jinak ne...

Reagovat
1899-1995

Tak zrovna Zaniolo je relativně komplexní, jestli se nemýlím. To by nebyli M&M kdyby se nesnažili získat hráče za minimum.

Reagovat
danko10

Je velmi komplexny. Hrozny na kazdej pozicii.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Dias nesbírá na AM double digits a jediné, co přináší, je presink, může tam hrát i Nico.

S hrotem jako je Giroud, si to může sednout a za ním to Tonali s Bennacerem vyčistí.

Pořád ho vidím uprostřed hřiště, ne na kraji.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele