Serie A preview - 5. kolo

26.09.2007, 00:13
Previews
AS Řím čeká podruhé v krátké době těžký zápas, po domácím souboji s Juventusem zavítají ve vloženém středešním kole na hřiště Fiorentiny. Ostatní silné týmy čekají snazší zápasy, Juventus hostí Regginu, Milán cestuje do Palerma, Inter přivítá Sampdorii.
Inter Milán - Sampdoria Janov  (středa 20:30)
Inter Milán má za sebou hodně nepovedený týden. Nejprve v utkání Champions League senzačně podlehl Fenerbahce Istanbul a pak v lize lacino daroval body i slabému Livornu, když s ním uhrál jen remízu. Pouze heroický výkon brankáře Nerazzurri Julia Cesara zabránil ještě větší potupě Manciniho mančaftu. O víkendu pak naštěstí našel Inter záchranu v Ibrahimovičovi, který zachránil pro milánský celek alespoň bod. Od obhájce italského titulu se očekávaly před začátkem sezony velké věci, ale první zápasy vrátily všechny tyto prognostiky na zem. Mancini potřebuje, aby jeho svěřenci znovu vyhráli a odvalili z jeho beder tíhu kritiky, která se na něj v posledních dnech snášela. K vítězství však Interu určitě nedopomůže Maicon, kvůli červené kartě ze zápasu s Livornem, a také trio klíčových opor Vieira, Chivu a Materazzi.

I svěřenci kouče hostí Waltera Mazzarriho se budou snažit ukázat opět v dobrém světle po laxním výkonu v janovském derby. Byl to velice tvrdý souboj, který je koneckonců pro derby typický, a nakonec vyústil v bezbrankovou remízu. Jen ku prospěchu Sampdorie by určitě bylo, kdyby se konečně začali pravidelně trefovat noví hvězdní útočníci Cassano s Montellou. Loni sice Sampdoria zvládla uhrát s Interem plichtu, ale zároveň ho neporazila již od roku 1999. Kouči Mazzarrimu budou v Miláně chybět útočníci Bonazzoli a Montella.

Pro Inter bude důležité, zda-li se Ibrahimovič výborným výkonem proti Livornu chytil a bude řádit i dnes. Pakliže by se tak stalo, dá se předpokládat i snadné vítězství Interu.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar; Cesar, Cordoba, Samuel, Maxwell; Zanetti, Dacourt, Stankovic, Figo; Ibrahimovic, Adriano
Sampdoria Janov - pravděpodobná sestava:
Mirante; Campagnaro, Sala, Lucchini; Zenoni, Palombo, Volpi, Pieri, Sammarco; Cassano, Montella
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.10 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus Turín - Reggina Calcio  (středa 20:30)
Po dvou ligových kolech bez vítězství nebere Juventus v domácím zápase s Regginou nic jiného než výhru. Přesto Juve bere remízu z posledního kola s AS Řím jako obrovský úspěch a není se čemu divit. Kouč Staré Dámy poněkud překvapivě podle posledních zpráv nechá hrdinu utkání s AS Řím Vincenza Iaquintu sedět jen na lavičce náhradníků. Zápasy Bianconeri patří zatím k nejzajímavějším v Evropě, vždyť průměr gólů na zápas Juve činí 4 góly. To se odráží i na produktivitě elitních střelců Juventusu Trezegueta a Iaquinty, kteří dohromady nasázeli v této sezoně 8 branek. Naopak největší problém Staré Dámy je pravděpodobně defenzivní činnost. Obrana Juventusu inkasovala ve čtyřech zápasech šest gólů, což je po Livornu, Sieně a právě Reggině nejhorší vizitka defenzívy v lize. Navíc Bianconeri postihla nepříjemná zpráva, že klíčový stoper Jorge Andrade si do konce sezony nezahraje. Kromě něj nebude ve středu kouči Ranierimu k dispozici suspendovaný Zebina. Naopak se vrací Salihamiždič a Almiron.

Reggina, kromě toho, že dostává hodně gólů, si na své konto letos ještě nepřipsala ani jedno vítězství. Největší naděje v Calabrii vkládají do veterána Amorusa, který má mnoho zkušeností (mimochodem i z angažmá právě v Juventusu) a mohl by na nepříliš kompaktní obranu Juve vyzrát. Boss Regginy Massimo Ficcadenti se bude muset obejít bez Uruguayce Valdeze, jinak zůstává sestava hostí kompletní.
Juventus Turín - pravděpodobná sestava:
Buffon; Grygera, Legrottaglie, Criscito, Chiellini; Salihamidzic, Zanetti, Almiron, Nedved; Trezeguet, Iaquinta
Reggina Calcio - pravděpodobná sestava:
Campagnolo; Stadsgaard, Lanzaro, Aronica, Modesto; Barreto, Tognozzi, Cascione, Halfredsson; Cozza; Amoruso
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.40 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Lazio Řím - Cagliari Calcio  (středa 20:30)
Situace Lazia je překvapivě špatná. Ze čtyř ligových zápasů vytěžili Biancoceleste jen tři body, které daly dohromady tři remízy. V posledním kole dokonce díky gólu Zampagny v nastavení podlehli Atalantě. Ovšem vzhledem k tomu, že Lazio na startu sezony sužují zranění, nelze jeho špatné výkony brát jako krizi.

To Cagliari odstartovalo do nového ročníku Serie A vcelku dobře a na svém kontě má o bod víc než Lazio. O víkendu bylo Cagliari jasně lepší v souboji s Palermem, ale zápas prohrálo díky brzké brance Zaccarda. Kouč Giampaolo se zatím může v koncovce spolehnout na Foggiu, který před třemi týdny trhal obranu Juventusu a zatím v této sezoně skóroval dvakrát.

Jak už bylo zmíněno, Lazio má velké problémy s absencemi hráčů převážně základní sestavy. Mimo hru jsou dlouhodobě Siviglia, Firmani a Diakite. Zkušenosti na brankové čáře bude opět sbírat Muslera, který dostává přednost před veteránem Ballottou.

Rossoblu jsou akorát bez beků Bizery a Diega Lopéze. Zajímavé je, že všichni záložníci Cagliari v základní jedenáctce jsou bývalými hráči Ascoli, v čele s Foggiou.
Lazio Řím - pravděpodobná sestava:
Muslera, Behrami, Stendardo, Cribari, Zauri, Mudingayi, Ledesma, Manfredini, Mauri, Pandev, Rocchi
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Fortin, Ferri, Canini, Bianco, Del Grosso, D’Agostino, Parola, Conti, Foggia, Larrivey, Matri
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.10 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Neapol SSC - AS Livorno  (středa 20:30)
Neapolský kouč Edoardo Reja doufá, že jeho svěřenci napraví zaváhání z Empoli, kde remizovali 0:0, a poradí si ve středu s Livornem. To je však povzbuzené překvapivou plichtou s Interem Milán a rozhodně nebude chtít jen tak darovat Neapoli všechny body.

Nováček z Neapole odstartoval do soutěže famózně, dokonce ve druhém kole smetl Udinese poměrem 5:0, a po čtyřech kolech se vyhřívá na pátém místě. Neapolským však bude v souboji s Livornem chybět argentinská hvězdička Ezequiel Lavezzi, jemuž rentgen objevil zánět přitahovače v pravém stehnu. Místo něj se pravděpodobně vedle kanonýra Zalayety, jenž nastřílel již tři ligové góly, objeví v základu Calaio. Jednička Napoli Iezzo je stále mimo hru, a tak dostává znovu mezi třemi tyčemi šanci Matteo Gianello.

Naopak Livorno odstartovalo katastrofálně. Přestože v posledním kole vydolovalo bod ze zápasu s Interem, s kterým se vůbec nepočítalo, připsalo si tak jen druhý bodík do tabulky a momentálně se krčí na poslední příčce tabulky Serie A. Kouč hostí Fernando Orsi přitom může využít všechny fotbalisty, nikdo momentálně neleží na marodce. Konečně se debutu v dresu Amaranta dočká ex-juventuský half Giuliano Giannichedda, začne však nejpravděpodobněji na lavičce náhradníků. Trest vypršel také dalšímu záložníkovi Vidigalovi, který naopak bude využit asi hned od začátku.
Neapol SSC - pravděpodobná sestava:
Gianello, Contini, Cannavaro, Domizzi, Grava, Hamšík, Gargano, Blasi, Savini, Zalayeta, De Zerbi.
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Amelia, Grandoni, Galante, Kněževič, E. Filippini, Vidigal, Loviso, De Vezze, Pasquale, Tristan, Tavano.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.00 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Citta di Palermo - AC Milán  (středa 20:30)
Na Sicílii bude k vidění souboj dvou mužstev, které zatím úplně nenaplnily očekávání fanoušků a médií. A zejména milánské AC, od něhož se, jako už každý rok, vyžadují mety absolutně nejvyšší, se jistě bude snažit rozjet se k výkonům, které by ho dovedly až k titulu.

Severoitalskému klubu by k tomu mohl nahrávat fakt, že ze dvou domácích zápasů vytěžilo Palermo jediný bod. Sicilští si však v posledních utkáních zpravili chuť, když nejdříve v Poháru UEFA zvítězili na hřišti Mladé Boleslavi nejtěsnějším možným rozdílem 1:0 a v ligovém utkání stejným výsledkem zvítězili na půdě Cagliari. Rossoneri v posledních třech ligových kolech pokaždé remizovali výsledkem 1:1, i když mezitím dokázali v Lize mistrů poměrně slibným výkonem porazit Benfiku Lisabon 2:1.

Domácím bude chybět defenzivní trio Pisano, Cassani a Capuano, hostující celek se bude muset obejít bez veterána Maldinho a útočného esa Ronalda, který na svůj první letošní start teprve čeká.
Citta di Palermo - pravděpodobná sestava:
Fontana; Diana, Rinaudo, Barzagli, Zaccardo; Migliaccio, Simplicio, Caserta, Bresciano; Amauri, Miccoli
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Dida; Oddo, Nesta, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf; Inzaghi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.55 - 3.10 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Calcio Catania - Empoli FC  (středa 20:30)
Catania a Empoli v úvodu sezony zaostávají především střelecky. Domácí zatím skórovali jenom dvakrát, hosté jsou na tom ještě hůře. Také proto se v jejich vzájemném duelu nedají očekávat nějaké gólové hody.

Catania o víkendu podlehla Fiorentině 0:1 a přišla o vyloučeného kapitána Baiocca, který dostal stop na dvě utkání. Letošní Catania je jenom stínem té loňské, tedy alespoň co se úvodu sezony týče. Celek ze Sicílie má na svém kontě pouze dva body a vedle vítězství čeká také na probuzení kanonýra Spinesiho. "Víme, že je před námi ještě dlouhá cesta. Letos se chceme zahránit dříve, než loni," nastínil hlavní cíl klubu asistent distancovaného trenéra Baldiniho Gianluca Atzori.

Rovněž Empoli získalo zatím pouze dva body, ten druhý urvalo o víkendu proti Neapoli. "Tým se zlepšuje, navíc se nám konečně podařilo udržet čisté konto," pochvaluje si trenér Luigi Cagni. Tomu bude chybět Levan Mchelidze a podle všeho také Daniele Adani, Luca Antonini a Francesco Marianini.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Polito, Silvestri, Stovini, Terlizzi, Vargas, Izco, Edusei, Tedesco, Martinez, Mascara, Spinesi.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Balli, Raggi, Vanigli, Marzoratti, Busce, Giacomazzi, Maschisio, Moro, Tosto, Vannucchi, Saudati.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 2.90 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Parma - FC Turín  (středa 20:30)
Parma a FC turín na svém kontě mají dohromady pouze jednu porážku, přesto jsou oba kluby ve spodní polovině tabulky - oba totiž stále čekají na premiérovou výhru v sezoně 2007/2008.

Parma je se třemi body zatím patnáctá a do utkání půjde posilněna o remízu ze hřiště milánského AC. Svěřenci trenéra Di Carla sice byli na San Siru horším týmem, přežili ale šance domácích a v 73. minutě jim bod zajistil Pisanu. Proti turínskému klubu nebudou k dispozici Budan a Bucci.

Torino dokonce ještě neprohrálo a svou sérii remíz bude chtít minimálně rozšířit, ne-li přerušit. Hosté jsou na tom, co se absencí týče, daleko hůře, než Parma. Mimo hru jsou zranění Lazetič, Franceschini, Vailatti a Stellone, disciplinární tresty si odpykávají Di Michele a trenér Novellino.
FC Parma - pravděpodobná sestava:
Pavarini, Coly, Falcone, Rossi, Castellini, Dessena, Cigarini, Morrone, Matteini, Corradi, Reginaldo.
FC Turín - pravděpodobná sestava:
Sereni, Comotto, Natali, Dellafiore, Lanna, Grella, Corini, Barone, Rossina, Recoba, Bjelanovič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.00 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - AS Řím  (středa 20:30)
V pátém kole cestuje vedoucí tým Serie A, AS Řím, do Florencie, což slibuje velice poutavou bitvu. V souboji dvou dsud neporažených týmů se však neukáže Francesco Totti, ze hry jej vyřadí svalové zranění.

Mužstvo Fiorentiny se za poslední roky příliš neměnilo a svou soudržností a schopností skončit na vrcholu tabulky i bez špičkového kádru si vydobyla Viola velké uznání a respekt soupeřů. Už jen to, že si celek z Florencie dal za cíl letos dosáhnout na příčky zajišťující účast v Lize Mistrů, hovoří o tom, že nemá jiné cíle než v předchozích letech. A díky slušnému startu do nové sezony se mu to může i povést. Fiorentina tak trochu letos připomíná Arsenal – i ona totiž přišla o svého elitního útočníka a zatím to na její výkonnosti není znát. I bez Toniho zvládla Viola zaznamenat sedm branek v prvních čtyřech kolech, z nichž tři nasázel Rumun Mutu, který tvoří spolu s Vierim, Pazzinim a Semiolim pravděpodobně nejnebezpečnější a bezpochyby nejvyrovnanější útok v Itálii.

To AS Řím bude mít díky absenci kapitána Tottiho problémy se složením tak kvalitního útoku. V posledním kole s Juventusem byl právě Totti strůjcem remízového úspěchu AS. Jeho góly by teď mohly Římanům sakramentsky scházet. AS Řím ještě letos neprohrál a i proti Fiorentině je favoritem, leč ne úplně jasným. Kromě Tottiho nebude moci kouč Spaletti postavit ani záložníka Perrottu a pravého beka Cassettiho, jehož však mohou adekvátně nahradit Panucci nebo Cicinho. To Fiorentině se zranění zatím vyhýbají, kromě Jorgensena a Vanden Borreho. Přestože to jsou oba důležití borci, Prandelli má několik možností jak je kvalitně nahradit.

I přesto, že se zaplněným ochozům ve Florencii nepředvede římská ikona Francesco Totti, bude se jistě ve středu večer na co koukat.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey; Ujfalusi, Dainelli, Gamberini, Pasqual; Donadel, Liverani, Montolivo; Semioli, Pazzini, Mutu
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni; Tonetto, Juan, Mexes, Panucci; Aquilani, De Rossi; Giuly, Pizzaro, Taddei; Vučinič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 3.15 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Siena - Atalanta Bergamo  (středa 20:30)
V Sieně se střetnou dva celky, které se dělí o třetí příčku. Domácí jsou však třetí od konce, Atalanta zase na záda hledí pouze římskému AS a milánskému Interu.

Bergamo je týmem posledních minut. Ve Fiorentině si v samém závěru vyválčilo bod, v neděli proti Laziu pak trefa Zampagni znamenala plný bodový zisk v duelu s do té doby neporaženým Laziem. Také díky tomu patří Atalantě prozatimní třetí příčka. Trenér Del Neri nemůže pro výlet do Sieny počítat s Costinhou, Forsythem, Talamontim, Bellinim a Inzaghim.

Siena se zatím trápí střelecky, což o víkendu na půdě FC Turín demonstroval Maccarone. Ten neproměnil hned dva pokutové kopy, při tom druhém se ale dostal k dorážce a stanovil tak konečný výsledek 1:1. Nyní by tým vedený trenérem Mandorlinim chtěl konečně zvítězit, na hřišti k tomu určitě nepřispějí zranění Scardovelli, Locatelli a Ficagna.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Eleftheropoulos, Bertotto, Portanova, Loria, Grimi, Jarolím, Vergassola, Galloppa, Bucchi, Maccarone, De Ceglie.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Coppola, Rivalta, Carrozzieri, Cappeli, Belleri, Ferreira Pinto, De Ascentis, Tissone, Langella, Doni, Zampagna.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Janov - Udinese Calcio  (středa 20:30)
V Janově se ve středu potkají dva týmy, které hrají nejčastěji v rozestavení 3-4-3, ovšem poměrně rozdílné týmy, co se kvality kádru a výkonnosti týká. Udinese zatím okupuje osmou příčku, janovskému FC patří patnácté místo.

Tým Tomáše Zápotočného a Tomáše Sivoka sice ve druhém kole italské soutěže prohrál doma s Neapolí 0:5, ale jinak je v dobré formě, což dokazuje i fakt, že dokázal zvítězit na půdě Juventusu 1:0. Následující zápas je důležitější, než by se na první pohled mohlo zdát, jelikož pravděpodobně ukáže, jestli výsledky Udinese z posledních kol nebyly jen náhodou a jistě bude mít na morálku hráčů velký vliv.

Janov trápí nízká produktivita, ale defenzivní úkoly se jeho hráčům poměrně daří. Všechny tři body získal janovský klub ze tří remíz, naposledy si odvezl bod z půdy městského rivala, Sampdorie Janov.

Domácímu mužstvu do karet hraje fakt, že na marodce nemá žádné hráče. Naopak Udinese se musí obejít hned bez několika hráčů, například bez Oboda, Boudianskeho, Sivoka a Pinziho.
FC Janov - pravděpodobná sestava:
Rubinho, Bega, Bovo, Lucarelli, Rossi, Milanetto, Coppola, Fabiano, Sculli, Di Vaio, Borriello.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič, Zápotočný, Coda, Zapata, Mesto, D'Agostino, Inler, Dossena, Quagliarella, Di Natale, Asamoah.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 2.90 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.AS Řím43109:210
2.Inter Milán42207:38
3.Atalanta Bergamo42207:48
ACF Fiorentina42207:48
5.Neapol SSC42117:27
6.Juventus Turín421110:67
7.Citta di Palermo42116:57
8.Udinese Calcio42114:67
9.AC Milán41306:36
10.Sampdoria Janov41212:35
11.FC Turín40406:64
12.Cagliari Calcio41125:54
13.Lazio Řím40313:43
14.FC Parma40314:63
15.FC Janov40311:43
16.Calcio Catania40222:52
17.Reggina Calcio40223:72
AC Siena40223:72
19.Empoli FC40221:52
20.AS Livorno40226:122

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (34)

Přidat komentář
HOST*

AC bude jenom remizovat

Reagovat
HOST*

neviete mi poradit,kde si mozem pozriet zapas Fiorentina-Roma na internete?Dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

na http://www.rojadirecta.com/, programek pro to potrebny (Tvants) stahnes na http://www.onlinesport.cz/ . Poradil jsem ti, tak poradne fandi AS Roma

Reagovat
HOST*Tomas O.

dik,ja fandim!ASRoma je moj naj klub,skoda,ze nebude hrat Francesco.Ale aj tak by to mali vyhrat!

Reagovat
smazaný uživatel

pevně věřím, že to zvládnem. Já to dnes bohužel neuvidím, nejsem večer doma, ale myšlenkama budu s nima

Reagovat
M11

Forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

forza Arsenal!

Reagovat
HOST*ital

Hrdina Iaquinta by při svém pohybu musel dát minimálně 25 gólů,aby se vyplatil v základu.Jinak ty jeho 3 góly: penalta,Nedvěd ho svojí střelou trefil do p... a chyba Doniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Co proti němu máš? V neděli vás vyloženě táhl a dělal všechnu práci i za Nedvěda a Del Piera - ti dnes mají celkem pochopitelně začít na lavičce.

Reagovat
M11

presne... Iaquintu sem taky kritizoval...ale ted nas drzel... jediny on dokazal podrzet v Rime ve predu balon... a zaridil i prvni gol... koho zajima jake dal goly.. hlavni ze je dal...

Reagovat
smazaný uživatel

me teda jeste nepresvedcil, uvidim v dalsich zapasech.. Forza Juve!

Reagovat
Slejdy

jn

Reagovat
HOST*

Hlavně je dobrý v simulování, to mu jde, si může podat ruce s C.Ronaldem.

Reagovat
sansiro

Dobré preview! FORZA MILAN

Reagovat
HOST*marcocruz

INTER vyhraje rozdílem třídy!

Reagovat
Slejdy

jeste aby ne ... jinak skoda AS ...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

AC prosrali mi lístek.. měl jsem neprohru.. sice výhra jenom kolem 2 kil, ale tohle nasere.. žebráci zasraní, jsem tak nasraný na ty žebráky úplně se stydím, že jsem je tady obhajoval, už to vím, jsou to žebráci největší... žebráci, žebráci, žebráci

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nenávidím je žebráky.. přeju jim ať nic v sezoně nevyhrají, protože jsou to žebráci.. ty vole to tak nasere, v 90. min.. žebráci zasraní

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

čert vem peníze, ale jde sakra o princip a prestiž.. už jsem asi půl roku nic nevyhrál, jsem z toho úplně v depce.. navíc když to ti žebráci tak poserou, takový žebrácký kurz a oni to stejně poserou.. už na ty žebráky nesázím.. nikdy, jak já je nenávidím.. už i ta Barca je lepší, ta mi aspoň vychází a určitě vyjde, protože narozdíl od těch žebráků dokáže potěšit..

Reagovat
M11

ja dekuju man utd... jediny zapas... vyhra 2700.. nemam slov proste...a to byl nejmensi kurz.... vim ze hralo asi becko ale i tak sakra...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

doprdele jak může mít někdo takové štěstí! jsem asi fakt hrozný sázkař.. je mi ze sebe nablití

Reagovat
M11

vsecko tak krasne vychazelo... juve inter chelsea bayern valencia salzburg villareal aek...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no nic, nemá cenu se tím zabývat.. jsem hysterka jak sviň, radši už dneska nebudu nic psát, nebo to je děs co píšu za kraviny.. jsem zmatený jak lesní včela

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

to jsi ale hezky zkoušel, dřív jsem taky zkoušel štěstí! a? hovno.. teď sázím s tím, že si pro nějaké ty drobné půjdu 100%. No měl jsem tak 3 měsiční přestávku, minulý týden jsem to rozjel.. zatím mi nevyšel tak 3* jeden zápas a jednou 2 zápasy.. dneska jsem byl prostě rozhodlej jít zítra konečně pro drobné a ono hovno.

Reagovat
M11

kazda koruna dobra...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

o to ani nejde, ale jde mi o prestiž.. jako hodily by se mi teď dost peníze, ale spíš chci vítězit a pyšnit se..

Reagovat
Shevchenko

no ty si teda vůl

Reagovat
smazaný uživatel

jj jsem, ale tak hlavně že ty můžeš "blít" na Chelsea!

Reagovat
Shevchenko

Já jsem neblil ns Chelsea, ale na City.

Reagovat
smazaný uživatel

To chce klid, já pořád věřím, že to 3. místo v lize nějak uhrajou. I když jsem na ně byl možná moc hodný i já...

Reagovat
smazaný uživatel

Ups, reakce na Andyho.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ale chápeš to? to je smůla jako prase. To se může stát jenom mně, teď se můžu utěšovat jenom tím, že jsem neměl potenciální výhru vyššího kalibru.. kdybych tam měl místo 2 kil 2 litry, tak nevím a to jsem byl 100% přesvědčen, že si zítra půjdu pro tu symbolickou výhru a setřesu ze sebe splín ze sázkařských neúspěchů

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli dvoum stovkám netřeba hysterčit. To bych už se jinak úplně zbláznil...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem nevyrovnaný přecitlivělý cholerik. Trošku mi dneska celý den hrabe no.. ale tak každý má myšky.. tímto se omlovuvám všem, které jsem dneska urazil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele