Serie A preview - 25. kolo

26.02.2008, 09:29, aktualizováno 27.02.2008, 08:23
Previews
Jeden středeční zápas italské nejvyšší soutěže může hodně zdramatizovat boj o mistrovské Scudetto. Vedoucí Inter Milán přivítá AS Řím a pokud prohraje, bude mít na Giallorossi pouze šestibodový náskok, v případě jeho výhry to naopak bude o dvanáct bodů. AC Milán zajíždí do Catanie, Fiorentina doma přivítá Livorno...
Juventus Turín - FC Turín  (úterý 20:30)
V městském derby na sebe narazí dva turínské kluby. Juventus jde do tohoto zápasu jako jasný favorit a pokud mu budou přát i rozhodčí, měl by dle očekávání získat tři body.

Po dalším z řady skandálu z minulého týdne by se svěřenci trenéra Rainieriho rádi vrátili na vítěznou vlnu, aniž by si museli všímat výkonu arbitrů, kteří jsou v tomto ročníků Serie A hodně kritizováni.

Není ještě jisté, zda nastoupí jednička Bianconeri Gianluigi Buffon, ale zpátky do sestavy by se měl vrátit útočník Vincenzo Iaquinta, který by při absenci nemocného Davida Trezegueta měl zaujmout místo vedle Alessandra Del Piera.

V posledním měření sil v šestém kole vyhrál Juve gólem Davida Trezegueta 1:0. I v tomto zápase se očekává, že domácí "Stará dáma" nezaváhá a svého soupeře udolá. Juventus by tedy rád odčinil prohru z minulého kola a hlavně by rád zůstal v kontaktu s AS Řím, na které momentálně ztrácí 4 body.

FC Turín si v minulém kole s chutí zastřílel, jeho hráči však zapomněli i na bránění a tak výsledek 4:4 připomíná spíše střelnici než fotbalové utkání. Svěřenci Waltera Novellina jsou remízovými králi v celé soutěži a bod ze zápasu proti silnějšímu městskému rivalovi by taky nebyl na škodu.

Granata určitě nemají po starostech, na sestupové příčky totiž moc velký náskok nemají a tak je každý bod ceněn zlatem. Útočné akce by měli jít opět přes osu Rosina-Recoba-Di Michele a Stellone.
Juventus Turín - pravděpodobná sestava:
Buffon - Grygera, Legrottaglie,Chiellini, Molinaro - Camoranesi, Zanetti, Sissoko, Nedved - Del Piero, Iaquinta
FC Turín - pravděpodobná sestava:
Sereni - Di Loreto, Comotto, Pisano, Natali - Diana, Corini - Nikola Lazetic, Recoba, Rosina - Stellone
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.10 - 5.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - Sampdoria Janov  (středa 20:30)
Devátá Atalanta Bergamo Calcio přivítá na stadiónu Azzurri D’Italia sedmou Sampdorii Janov. Janované v současnosti útočí na příčky zaručující účast v poháru UEFA a hrají ve velké pohodě. Naposledy brali Blucerchiati body Interu Milán. To Atalanta nevyhrála ani jedno z posledních třech utkání.

Jak již bylo zmíněno, Sampdoria je teď ve výborné formě a nikomu nedá nic zadarmo, o čemž se přesvědčil i vedoucí Inter, jenž byl nakonec rád, že si z Marassi odvezl alespoň bod. V dresu Sampdorie začala opět zářit vyhasínající hvězda Antonia Cassana, který je stále hráčem Realu Madrid, kde se stal "nechtěným". Nicméně Smapdoria má na koupi italského útočníka opci a také sám Cassano se nechal slyšet, že je v Janově šťastný.

"Řekl bych, že mám již o své budoucnosti jasno poté, co jsem o víkendu skóroval," zveřejnil Cassano svůj úmysl zůstat na Marassi. Sám trenérSampdorie Mazzarri si nepřeje nic jiného, než setrvání útočníka v klubu. Když Cassano oslavoval svou branku v síti Interu, uklidňoval fanoušky svého klubu slovy: "Nikam neodejdu."

"Jsme šťastni, že si Antonio přeje zůstat v klubu. Ještě tu je otázka jeho vysoké mzdy, ale tento problém časem vyřešíme," řekl trenér Mazzarri. "Pohár UEFA? Uvidíme na konci sezóny, neboť náš cíl v této sezóně je, abychom herně rostli zápas od zápasu," dodal kouč Sampdorie. Jediná ztráta v kádru hostí bude zranění střelce Claudi Bellucciho. Jinak má bývalý trenér Regginy všechny hráče k dispozici.

Atalanta se bude snažit o návrat na vítěznou cestu. Bergamaschi však předvedli velikou morální sílu v minulém zápase. Na domácí půdě prohrávali se Sienou 0:2, avšak dvěma brankami Sergia Floccariho se dokázali vrátit do utkání, které nakonec skončilo dělbou bodů. "Občas musíte akceptovat určité výsledky. Proti Sieně bylo těžké hrát, jelikož bojuje o záchranu. Jsem s remízou spokojený, protože nejdůležitější věc je sbírat body, čehož jsme dosáhli," řekl trenér Gigi Del Neri.

Domácí budou posíleni dvěma navrátilci. Útočník Simone Inzaghi se vyléčil z chřipky a obránci Daniele Capellimu vypršel disciplinární trest.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Ferdinando Coppola - Claudio Rivalta, Daniele Capelli, Maximiliano Pellegrino, Manuel Bellini - Adriano Ferreira Pinto, Fernando Tissone, Diego De Ascentis, Antonio Langella - Cristiano Doni - Sergio Floccari
Sampdoria Janov - pravděpodobná sestava:
Luca Castellazzi - Hugo Campagnaro, Daniele Gastaldello, Stefano Lucchini - Christian Maggio, Angelo Palombo, Daniele Franceschini, Mirko Pieri - Gennaro Delvecchio, Antonio Cassano - Emiliano Bonazzoli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 2.85 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Siena - Cagliari Calcio  (středa 20:30)
Hosté z Cagliari dokázali v minulém kole porazit Lazio Řím 1:0 a přiblížit se tak k vytoužené záchraně. Domácí Siena bodovala na půdě Atalanty Bergamo remízou 2:2. Přesto je situace obou týmů kritická.

AC Siena se po dvou posledních remízách propadla na sedmnácté místo tabulky a od sestupu jí dělí pouze lepší skóre oproti Parmě. Přitom se zdálo, že po tříbrankové výhře nad AS Řím půjdou domácí už jen nahoru. Siena vzápětí prohrála na San Siru s AC Milán a pak dvakrát remizovala. Zvláště poslední remiza byla ztrátou. V Bergamu Siena vedla už 2:0 ale tři minuty před odchodem do šaten o náskok přišla.

Cagliari se pomalu zvedá. V posledních pěti utkání si tým ze Sardinie připsal osm bodů. Po zápase s římským Laziem stáhlo Cagliari svojí ztrátu na tři body. Na stadionu Artemia Francchio půjde o hodně. Záchranářský souboj bude velkou výzvou pro Sienu. Domácí totiž v posledních osmi zápasech s Cagliari vyhráli pouze jedno jediné utkání.

Hostům bude chybět potrestaný Michele Fini, který dostal v utkání proti Laziu Řím červenou kartu. Dobrou zprávou je návrat Daniele Contiho. Domácí celek nastoupí bez Valeria Bertotta, levého křídla Paolo De Ceglieho a Houssine Kharji.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Manninger - Rossettini, Portanova, Loria, Rossi - Vergassola, Codrea, Galloppa - Locatelli - Maccarone, Frick
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Storari - Pisano, Lopez, Bianco, Agostini - Cossu, Conti, Parola - Foggia, Jeda - Larrivey
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 2.70 - 4.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Citta di Palermo - Empoli FC  (středa 20:30)
Palermo po povedeném vstupu nyní trochu pokulhává a zásluhou nepříliš povedených výkonů se propadlo až na 10. místo Serie A. Naopak soupeři z Empoli se v posledních utkáních zadařilo, když ze třech zápasů získal plný počet bodů a trochu poodskočil soupeřům v boji o záchranu. Nyní se Empoli drží na 14. příčce.

Empoli se na hřištích soupeřů příliš nedaří. Letos má na svém kontě z venkovních zápasů pouze osm bodů a vstřelilo jen sedm branek. Navíc mu budou v souboji proti Palermu chybět dvě útočná esa Giovinco s Pozzim. Zatímco první jmenovaný je

pouze suspendovaný, s Pozzim to je o mnoho horší. Ošklivé zranění mu totiž nedovolí podívat se na trávník do konce sezony.

Pro hosty je ale určitě povzbuzující, že první výhru v sezoně zaznamenali právě proti Palermu, když v 6. kole vyhráli 3:1. V útoku domácích se určitě představí Amauri, ale trenér Guidolin nyní řeší otázku druhého útočníka, kde se rozhoduje mezi mladým Cavanim a Miccolim, který ovšem ještě není stoprocentně fit. V obraně se neobjeví zraněný bývalý hráč Empoli Capuano. Naopak nastoupit by měl Barzagli, který je nejvytíženějším hráčem Serie A, což znamená, že odehrál nejvíc minut v celé soutěži.

Empoli si pomalu zvyká na život bez Pozziho a v nadcházejícím zápase také bez Giovinca. Stopku má vystavenou také Piccolo a stále zraněný je Mchedlidze.
Citta di Palermo - pravděpodobná sestava:
Fontana; Zaccardo, Biava, Barzagli; Cassani, Guana, Migliaccio, Simplicio, Balzaretti; Miccoli, Amauri
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Bassi; Raggi, Marzoratti, Pratali, Tosto; Buscè, Budel, Marchisio, Antonini; Vannucchi, Saudati
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.10 - 5.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FC Parma - Udinese Calcio  (středa 20:30)
Nevyzpytatelné Udinese zajíždí v rámci 25. kola na Stadio Tardini, kde se utká tamní Parmou. Pro momentálně šesté Udinese to určitě nebude lehký zápas, jelikož Parma bojuje v Serii A o život a každý bod je zlatý. Pokud bude tento zápas podobný těm v minulém kole, kdy Parma ukořistila bod z bláznivého zápasu s Turínem (4:4) a Bianconeri podlehli doma Janovu 3:5, tak se mají diváci jistě na co těšit.

Domácí budou v utkání postrádat Andreu Gasbarroniho, který sice dal v posledním utkání dvě branky, ale také obdržel žlutou kartu, která ho v součtu vyřadila ze středečního zápasu. Na druhou stranu se do týmu vrací Daniele Dossena. Trenér Di Carlo prohlásil, že se uchýlí zpět ke hře na dva útočníky. Tyto posty by měli obsadit Lucarelli s Corradim. Naopak není jistý start obránce Falconeho, který si přivezl z Turína menší zranění.

Trenér Di Carlo není určitě v lehké pozici, ale podobně se dá hovořit také o jeho protějšku Pasquale Marinovi. Na začátku sezony, kdy se Udinese povedl skvělý start, byl označován za génia. Nyní se pro něj stávají zápasy noční můrou. Z posledních čtyř zápasů totiž byly hned tři prohrané a sen o Lize mistrů se pomalu, ale jistě rozplývá.

Bývalý trenér Catanie a skvělý taktik Marino sice nemá problémy s karetními tresty, ale zato jeho tým sužuje početná marodka. Mimo jsou Raffaele De Martino, Gyan Asamoah, Christian Obodo a Giandomenico Město. Do hry by se mohl vrátit Zapata a v útoku nejspíše Florese nahradí Pepe.
FC Parma - pravděpodobná sestava:
Bucci; Zenoni, Rossi, Couto, Castellini; Reginaldo, Morrone, Cigarini, Pisanu; Corradi, Lucarelli
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovic; Zapata, Felipe, Lukovic; Ferronetti, D’Agostino, Inler, Dossena; Pepe, Quagliarella, Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 2.80 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - AS Livorno  (středa 20:30)
Fiorentina se chce v letošní sezoně umístit na příčkách, které zajišťují Ligu mistrů. To se ale musí umístit maximálně do čtvrtého místa. Nyní jsou Fialky páté a od čtvrtého AC Milán je dělí pouze skóre. V posledních zápasech se svěřencům trenéra Cesare Prandelliho příliš nedařilo a proti toskánským sousedům z Livorna si budou chtít připsat tři body.

Fialky vstupují do tohoto zápasu jako favorit, jelikož Livorno se drží až na 16. místě a v posledních pěti utkáních nedokázalo ani jednou soupeře porazit. V důsledku této nepříznivé bilance stále klesají tabulkou.

Trenér Prandelli ale musí v domácí sestavě vyřešit jeden větší problém. V minulém utkání proti AS Řím se totiž zranil Adrian Mutu a poraněné koleno bude podle odhadů léčit minimálně čtyři týdny a připojí se k již tak dlouhému seznamu zraněných (Manuel Pasqual, Mario Santana, Alessandro Potenza a Pablo Osvaldo). Kvůli četným zraněním je dost pravděpodobné, že záložník Massimo Gobbi bude muset nastoupit na levém kraji obrany, což už nedávno zažil. V základní sestavě by se měl objevit také Per Kroldrup, naopak důvěru nejspíše nedostane Dainelli. Tříčlenný útok Fialek by měl být složen Semiolim, Waigem a Pazzinim. Vieri je distancovaný a Cacia začne na lavičce.

Kouč hostujícího celku musí, podobně jako domácí, řešit ztrátu klíčového hráče – Francesca Tavana, který je zraněn. Camolese je připraven použít rozestavení 3-5-2. Pětičlenná záloha by měla vypadat takto: Balleri, Pulzetti, De Vezze, Vailatti, Pasquale. V útoku se po boku Tristana mladíček Diamanti.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey; Ujfalusi, Kroldrup, Gamberini, Gobbi; Kuzmanovic, Liverani, Montolivo; Semioli, Pazzini, Papa Waigo
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Amelia; Grandoni, Pavan, Galante; Balleri, Pulzetti, De Vezze, Vailatti, Pasquale; Diamanti, Tristan
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.25 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Calcio Catania - AC Milán  (středa 20:30)
Čtvrtý AC Milán zavítá na hřiště patnácté Catanie. Sicilský klub je pouze jeden bod od sestupu a proti Milánskému AC se pokusí přerušit již osmi zápasovou šňůru bez vítězství.

Hosty z Milána čeká příští týden odveta osmifinále Ligy mistrů proti Arsenalu Londýn. Přesto nebudou chtít v žádném případě zápas na Stadio Angelo Massimino vypustit. Navíc mají Rossoneri Catanii co oplácet. V letošní sezoně se oba celky střetly celkem třikrát a Catania Calcio neodešla ani jednou poražena. V šestém kole soutěže si ze San Sira odvezla velice cenný bod za remízu 1:1 a v Italském poháru dokonce zvítězila 2.1. V odvetě si pak hoši trenéra Silvia Baldiniho vše pohlídali a po remíze 1:1 se Milán loučil s Coppa Italia. Nutno podotknout že současná forma AC Milán je mnohem lepší, než ta z úvodu sezony. Milán v soutěži naposledy podlehl 23. ledna Atalantě Bergamo.

Letošní bilance domácích proti Rossoneri je sice úchvatná, ovšem co naplat. Catania se v současnosti potýká s krizí. Už osm zápasů čeká na vítězství a po prohře v Empoli se propadla na patnácté místo tabulky s pouze jednobodovým náskokem na sestup. V útoku to navíc domácím nešlape. V deseti utkání Catania nastřílela pouhopouhých šest branek a to je velice málo. Pokud chtějí domácí pomýšlet na bodový zisk, musí se jejich útočná síla zlepšit.

Hosté nastoupí k utkání bez své největší hvězdy Kaká. Jenž si při tréninku stěžoval na problémy s kolenem a možná nestihne ani důležité utkání s Arsenalem. Mimo je i brankář Dida, jenž je stále zraněný. Oba Brazilci nebyli do utkání ani nominováni. Catanii bude chybět tvořivý záložník Giacomo Tedesco.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Polito - Alvarez, Terlizzi, Stovini, Vargas - Baiocco, Edusei, Colucci - Martinez, Spinesi, Mascara
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Kalac - Oddo, Nesta, Kaladze, Jankulovski - Gattuso, Pirlo, Ambrosini - Seedorf - Pato, Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.65 - 3.00 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Janov - Neapol SSC  (středa 20:30)
Souboj nováčků Serie A uvidí diváci na Stadionu Luigi Ferraris v Janově. Domácí FC hostí SSC Neapol. Oba týmy v minulém kole naplno bodovali. Neapol si přivezla body z Livorna a FC Janov si s chutí zastřílela na půdě Udinese Calcio.

Právě z posledního vystoupení janovských jde strach. Na hřišti šestého týmu tabulky nastříleli pět branek a zaslouženě vyhráli. Tým trenéra Giana Piera Gasperiniho okupuje osmou příčku s tříbodovou ztrátou na městského rivala Sampdorii. Vidina pohárové Evropy je pro tým ze severu Apeninského poloostrova velice reálná. V souboji s Neapolí budou hosté spoléhat na autora již patnácti ligových branek Marca Borriela, který se v již zmiňovaném utkání s Udinese trefil hned třikrát. Hattrickem se tak dotáhl na vedoucího střelce soutěže Francouze Davida Trezegueta z Juventusu Turín. Trenér Gian Pier Gasperini bude muset své muže přinutit ke zodpovědnější defenzívě. Přeci jenom jsou tři obdržené branky v minulém kole dost.

Hosté z Neapole si také nevedou špatně a nebýt posledního domácího výbuchu proti Empoli, bylo by jejich postavení v tabulce ligy o něco výší. S šestibodovou ztrátou na pohárové příčky jsou jedenáctí. Svěřenci trenéra Edoarda Rejy rozhodli utkání s Livornem až v nastaveném čase, přesto výkon neapolských trenéra potěšil. V zápase 25. kola to budou mít hosté těžké. V posledních pěti vzájemných utkání ani jednou nevyhráli. Čtyřikrát se zrodila remíza a v posledním klání obou soupeřů v Neapoli Azzuri podlehli Janovu 1:2.

K utkání za domácí nenastoupí brazilský brankář Rubinho, který je v karetním trestu. Do branky se tak postaví náhradník Alessio Scarpi. Hostům budou chybět Paolo Cannavaro, Marcelo Zalayeta a Fabiano Santacrocre. Útočník Roberto Sosa není na sto procent fit, a tak by měl začít na lavičce náhradníků. O branky by se měli starat Ezequiel Lavezzi a Emanuele Calaio. uruguayské eso Walter Gangaro zřejmě nastoupí ve středu pole vedle slovenské hvězdičky Marka Hamšíka a Manuela Blasiho.
FC Janov - pravděpodobná sestava:
Scarpi - Bovo, De Rosa, Criscito - M.Rossi, Milanetto, Juric, Fabiano - Leon, Borriello, Sculli
Neapol SSC - pravděpodobná sestava:
Gianello - Domizzi, Contini, Grava - Mannini, Blasi, Gargano, Hamsik, Savini - Calaiò, Lavezzi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 2.80 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Lazio Řím - Reggina Calcio  (středa 20:30)
Na Stadio Olimpico zavítá předposlední Reggina Calcio k utkání proti tamnímu Laziu Řím. Reggina v minulém kole šokovala výhrou nad Juventusem Turín. Lazio Řím se o podobný rozruch postaral na Sant‘ Elia, kde prohrál 1:0 s posledním celkem tabulky Cagliari.

Lazio musely mrzet především zahozené šance v prvním poločase a nevyužitá, téměř půlhodinová přesilovka. V utkání proti dalšímu týmu ze spodních pater tabulky budou muset být jeho hráči efektivnější.

Trenér Delio Rossi přiznal, že tlak vyvíjený na něj a jeho tým je větší a větší. Klub z hlavního města Itálie si nemůže dovolit další porážku a zklamat tak své fanoušky. Stadio Olimpico navíc není pro Lazio takovou pevností, jakou bylo v minulé sezoně. Hráči Biancocelesti zde prohráli už pětkrát.

Na druhé straně se Reggina Calcio pokusí v 25. kole soutěže poprvé v letošní sezoně vyhrát na půdě soupeře. Fanoušci kalábrijského klubu jsou zklamáni bojem o záchranu, který už se stává pomalu každoroční tradicí Pokud se chce Reggina zachránit, pak si musí přestat jen nahrávat před pokutovým územím. Hráči Regginy mají na svém kontě pouze osmdesát tři střel na branku soupeře, což je absolutně nejméně z celé Serie A.

Lazio Řím nastoupí bez Fabia Firmaniho, Luciano Zauriho a Massimo Mutarelliho. Útočnou dvojici by s Tommasem Rocchim mohl vytvořit Rolando Bianchi.

Reggina má mnohem více starostí. Nicola Amoruso je suspendovaný stejně jako Maurizio Lanzaro. Pro zranění nebudou hrát ani portugalský stoper Angelo Garcia, záložník Simone Missiroli a střelec Fabio Ceravolo.

Utkání bude mít speciální náboj pro Stephana Makinwu, který ještě nedávno oblékal dres Biancocelesti. V minulém kole si nezahrál český obránce David Rozehnal. Jeho start v utkání s Regginou není vyloučený. První utkání obou soupeřů skončilo v Kalábrii remízou 1:1.
Lazio Řím - pravděpodobná sestava:
Ballotta - De Silvestri, Siviglia, Cribari, Kolarov - Mudingayi, Ledesma, Manfredini, Mauri - Bianchi, Rocchi
Reggina Calcio - pravděpodobná sestava:
Campagnolo - Cirillo, Valdez, Aronica - Alvarez, Barreto, Cascione, Hallfredsson - Vigiani, Brienza, Makinwa
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.40 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Inter Milán - AS Řím  (středa 20:30)
Šlágr kola bude k vidění na Stadio Giuseppe Meazza v Miláně. Vedoucí Internazionale přivítá druhý celek tabulky AS Řím. Giallorossi mají jedinečnou šanci stáhnout náskok Interu na šest bodů. Nicméně, pokud uspěje Inter, bude o budoucím majiteli Scudetta téměř jasno.

Utkání přišlo z pohledu Říma v tu správnou dobu. Giallorossi sice prohráli nedávno 0:3 na půdě Sieny, avšak od té doby Řím pokaždé zvítězil. Překážkou mu nebyl ani slavný Real Madrid. Naopak Inter narazil v Lize mistrů. Z Anfield Road v Liverpoolu si odvezl porážku 0:2 a navíc v posledním ligovém kole nestačil na Sampdorii Janov, na jejímž hřišti pouze remízoval. "Nemůžete pokaždé vyhrávat. Jednou za čas prostě můžeme ztratit body," řekl po utkání se Sampdorií Roberto Mancini.

Inter je navíc značně oslaben. Ivan Cordoba si poranil koleno a do míče si nekopne až do konce sezóny. Zlatan Ibrahimovič veřejně kritizoval Marka Materazziho za červenou kartu, kterou obdržel zhruba po půlhodině hry na hřišti FC Liverpool. Tato kritika způsobila jisté napětí v kabině Nerazzurri. A aby toho neměl trenér Mancini málo, tak se nevětší ofenzivní klenot Ibrahimovič zranil a prvotní zprávy mluví o dlouhé absenci švédského internacionála.

"Pro nás je to nesmírně důležitý týden. Nejprve hrajeme s Římem, a poté jedeme do Neapoli. Prochází nyní Inter špatným obdobím? Jsou určitá období v roce, kdy se vše nedaří, ale takovéhle věci se dějí běžně. Musíme se koncentrovat tak, jako bychom neprohráli," dodal Roberto Mancini. Kromě Ibrahimoviče a Cordoby budou Interu chybět také Julio Cruz a Walter Samuel. Luis Jimenez a Dejan Stankovič se navrací do sestavy.

To Římané mají naprosto odlišné rozpoložení. "Zápas s Interem můžeme označit jako "utkání pravdy", protože pokud jej porazíme, tak prokážeme, že jsme schopni mu čelit a navíc stáhneme deficit na čelo tabulky. Pokud vyhraje Inter, tak již na titul nebudeme moci příliš pomýšlet. My musíme vyhrát a učinit tak přítrž nadřazenosti Interu!" nechal se slyšet Luciano Spalletti.

Pouze na tribunu zasedne Christian Panucci, zatímco Juan a Alessandro Mancini se již zotavili z lehčích zranění. Dalším absentujícím bude Brazilec Cicinho, který má jednozápasový distanc za červenou kartu ze závěru utkání proti Fiorentině.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Douglas Maicon, Nicolás Andrés Burdisso, Marco Materazzi, Cristian Chivu - Patrick Vieira, Esteban Matias Cambiasso, Javier Zanetti (c) - Dejan Stankovič - Mario Balotelli, Hernán Jorge Crespo
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alexander Doni - Marco Cassetti, Matteo Ferrari, Philippe Mexes, Max Tonetto - Daniele De Rossi, David Cortes Pizarro - Ludovic Giuly, Simone Perrotta, Alessandro Mancini - Francesco Totti (c)
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.10 - 4.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán24186049:1460
2.AS Řím24156341:2351
3.Juventus Turín24138344:2147
4.AC Milán24118536:1841
5.ACF Fiorentina24118536:2341
6.Udinese Calcio24106831:3336
7.Sampdoria Janov24105931:2735
8.FC Janov2488828:3332
9.Atalanta Bergamo24710736:3731
10.Citta di Palermo2487932:4031
11.Neapol SSC24861036:3830
12.FC Turín24414627:3026
13.Lazio Řím24681027:3226
14.Empoli FC24671121:3025
15.Calcio Catania24581120:3023
16.AS Livorno24581126:3823
17.AC Siena244101027:3422
18.FC Parma244101029:3722
19.Reggina Calcio24491121:3821
20.Cagliari Calcio24461419:4118

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (38)

Přidat komentář
Slejdy

na prohru interu se muselo cekat do 25.kola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi si nějak jistý... Nezapomeň na match v Římě. To bylo taky samé, jak AS vyhraje a nakonec dostali kartáč.

Reagovat
Slejdy

kdyby giuly nehral volejbal tak by to bylo o necem jinem

Reagovat
M11

sak tutys

Reagovat
smazaný uživatel

Seš si nějak moc jistý..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

věřím že Turín překvapí

Reagovat
M11

Bude to tezke ale Juve zvitezi

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza.

Reagovat
M11

jn mels recht

Reagovat
smazaný uživatel

Derby pro FC TORINO !!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
One-Real

bude to zajímavý ale myslim že domací prostredi rozhodne

Reagovat
Slejdy

nenene

Reagovat
smazaný uživatel

inter je sice hodne oslabeny,ale na san siru neprohraje.jasna 10

Reagovat
Slejdy

u me jasna 02

Reagovat
Slejdy

tip eurofotbalu na inter - as

Reagovat
smazaný uživatel

ten tip je akorat okopirovanej z goal.com urcite to bude dobrej fotbal...ale myslim ze inter neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

ne neni ... na goal.com jsem nekoukal

Reagovat
Jajinek

Tak tipy autra clanku bych se moc vazne nebral, zvlast kdyz ma v predpokladane sestave Maria Balotelliho, o kterem Mancini pred dvema dyn prohlasil toto...Is Balotelli likely to start the match tomorrow? "No, I don't think so." A to slo prosim o oficialni tiksovou konferenci pred zapasem....takze asi tak...

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale www.gazzetta.it .. je to pravděpodobná sestava, tzn že asi všichni neviděli všechny tiskové konference ajko ty takže to neni 100% sestava

Reagovat
GEGE

Catania-Milan 0:2(2 Pato)Forza Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

Útok bude Crespo-Suazo. S autorem bych si dovolil nesouhasit s tipem.AS podle mého nevyhraje(aspoň doufám ) Můj tip na výsledek je 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasit s výsledkem máš plné právo, jinak všechny sestavy beru z gazzetty, neprohledávám oficiální stránky všech týmů, abych zjistil co nejpřesnější sestavy... odlišnosti tedy můžou být ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Tady píšu, že útok bude Crespo-Suazo a ono prd. Hraje jen Crespo..

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný gól.

Reagovat
-PeCa_08-

jjj

Reagovat
GEGE

Pato

Reagovat
smazaný uživatel

Il capitanooooooooooooooooooooooo...GAME OVER AS

Reagovat
smazaný uživatel

Jáááááávier Zanetti ! zápas to byl pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

Je az neskutocne ako Roma dokaze odjebat vyhrany zapas!Som fanusikom Romy,ale scudetto si zatial nezasluzia,taketo zapasy musia vyhravat,inac na scudetto nemusia ani mysliet.Nie je to prvy zapas,co v zavere doslova dojebali!

Reagovat
smazaný uživatel

to musim souhlasit...a tech sanci....hodne jsem u toho trpel...za to ta remiza je ted sladka...dobrej fotbal az do konce pekne vyhecovanej...parada

Reagovat
smazaný uživatel

Inter mal v obrane B tim stoperov,bez Ibrahimovica,hral s 10 hracmi a aj tak to este vyrovnal...V tom by sa mala Roma od vas co ucit,oni odjebali v zavere zapasy s Juventusom,Fiorentinou a teraz s Interom a to su zapasy,co si pamatam,mozno ich je viac.To sa Interu nestava,klobuk dolu pred moralkou a nasadenimaz do konca zapasu!

Reagovat
smazaný uživatel

hodne tomu pomohl mexes a ta druha zluta...no ruku do ohne bych za ni nedal

Reagovat
smazaný uživatel

To nebolo na zltu,ale to je jedno,stiahli sa ako keby mali o dvoch hracov menej a doplatili na vlastnu blbost.Uz davno malo byt 2:0 a ten koniec by taky nebol,mali vyuzit tu prevahu a Aquilani to mal rozhodnut.Boj o scudetto by bol mozno dramatickejsi a aj zaujimavejsi.Tak snad Inter prejde cez zen Liverpool,bola by to smola,vypadnut tak skoro,aj ked si myslim,za Interu chyba nejaky spilmacher a bude to citelne hlavne v zapasoch LM.Taky Quaresma by mohol v lete prist, aj Cassano alebo Nasri.Najlepsie vsetci traja...

Reagovat
smazaný uživatel

to jo to jste meli davno rozhodnout...ale me to neva :o))) me by se libil quaresma diego ale to je vesmir...ikdyz moratti slibuje nejakej velkej prestup ke 100rokum interu

Reagovat
smazaný uživatel

amor: Díky, že máš respekt Interu, takových tu moc neni..

Reagovat
Slejdy

a je po titulu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele