Ruská Premier Liga - souhrn 24. kola

03.10.2009, 11:45, aktualizováno 04.10.2009, 18:48
Komentáře a souhrny
Spartak Moskva se nevzdává mistrovského snu. Dnes otočil zápas v Permu a přiblížil se Kazani na jeden bod, jelikož Rubin prohrál s Lokomotivem. Zenit si poradil s Dinamem, CSKA nakonec rozdrtilo Krasnodar. Včera remizovala Samara s Nalčikem, tři body braly Tomsk a Těrek.

Tom Tomsk - FK Saturn 3:1

03.10.2009 09:45

Góly: 8. Artjom Dzjuba (pen.), 61. Artjom Dzjuba, 65. Aleksandr Charitonov - 3. Vladimir Kuzmičov

Tom Tomsk po vítězství nad podmoskevským Saturnem 3:1 uniká sestupovému pásmu. Sibiřané se gólově prosadili po pětizápasovém půstu.

Diváci na stadionu Trud se ani nestačili usadit a už viděli první branku, skončila v jejich síti. Po rohu Loskova střílel Angbwa na zadní tyč, kde stál osamocený Kuzmičev a hosté vedli. Svěřenci trenéra Gordějeva se neradovali dlouho, ruku Vorobjeva potrestal proměněným pokutovým kopem útočník Tomičů Dzjuba. Oba celky si vyměňovaly nebezpečné momenty u obou branek, do konce poločasu ale branka nepadla.

Po změně stran se hrál opatrnější fotbal. Hru domácích oživil střídající útočník Goran Maznov a v 60. minutě šli Sibiřané po druhém gólu Dzjuby v utkání opět do vedení. O čtyři minuty později zvyšoval na 3:1 Charitonov. Ve zbývajících třiceti minutách Saturn marně dobýval obranou tvrz Tomsku, největší šanci spálil Kiričenko, z dobré pozice míč hlavou poslal vedle.

Více informací k zápasu

Křídla Sovětů Samara - Spartak Nalčik 0:0

03.10.2009 12:00

Góly: -

Stadion Metallurg byl svědkem bezbrankové remízy mezi domácími Křídly Sovětů a Spartakem Nalčik. Samara nedala gól už ve čtvrtém utkání v řadě, Nalčik pokračuje v dobrých výsledcích a jeho šance na udržení v ruské lize se zápas od zápasu zvyšuje.

Větší hlad po vítězství měli hosté, Křídla Sovětů působily v ofenzívě bezzubým dojmem. Ve třicáté minutě byl blízko otevření skóre Asildarov, po krásné akci Nalčiku ho ale vychytal brankář Lobos. Samara se osmělila až ke konci poločasu, ale také její momenty zůstaly bez gólového vyjádření. Nudný první poločas nemohl skončit jinak než 0:0

Po změně stran se probudil spící obr Jan Koller a vytvořil si dvě zajímavé příležitosti. V jednom případě mu nedůraznou hlavičku zlikvidoval Radič, v tom druhém se zalekl nohy obránce. Zahrozil i domácí obránce Belozerov, důrazný stoper se tvrdou hlavou mezi tři tyče netrefil. Domácí zvyšovali tlak a bylo očividné, že kavkazský Spartak se dnes smíří s bodem. Nakonec mohl brát všechny tři, patnáct minut před koncem zápasu střílel Koncedalov z dvaceti pěti metrů a Křídla zachránila dobře postavená tyč. V samotném závěru opět pomohla Samaře branková konstrukce, rohový kop Nalčiku zakončil do břevna brazilský legionář Leandro.

Více informací k zápasu

FK Chimki - Těrek Groznyj 1:2

03.10.2009 14:15

Góly: 85. Jurij Kirillov - 11. Šamil Lachijalov (pen.), 83. Timur Džabrajlov

Těrek Groznyj splnil na stadionu Arena - Chimki povinnost, když porazil beznadějně poslední podmoskevské mužstvo 2:1. Čečenci jsou díky dobrým výsledkům v posledních kolech na osmém místě.

Těrek potvrzoval roli favorita od začátku zápasu a brankáři Komarovovi bylo v brance Chimek horko, v jedenácté minutě se mužstvo z čečenské metropole dostalo do vedení, faul Rotenberga na Lachijalova byl oceněn pokutovým kopem, který sám postižený proměnil. Domácí inkasovaný gól probudil a vážně zahrozili Golovatenco a Antipenko, entuziasmus však vydržel Chimkám krátce.

Postupně se hra přesunula doprostřed hřiště a diváci se předvedenou hrou museli nudit. Vyrovnání mohl zařídit útočník Chimek Antipenko, ale z výhodné pozice minul.

Druhý poločas se Chimki snažily útočit, ale obrana Těreku působila důvěryhodně. V 68. minutě podnikli domácí povedenou akci, na jejíž konci byla hlavička Maximov nad branku. O osudu utkání rozhodla poslední desetiminutovka, Džabrajlov hlavou přesně zakončil centr Georgijeva a zvýšil na 2:0. Chimki nicméně o pár minut později snížili po brance Kirillova a trochu zdramatizovaly koncovku utkání, na víc se ale outsider soutěže nezmohl.

Více informací k zápasu

FK Rostov - FK Moskva 2:2

03.10.2009 16:30

Góly: 41. Dmitrij Akimov, 58. Igor Lebeděnko - 71. Aleksej Rebko, 88. Martin Jakubko

FK Rostov promarnil dvoubrankové vedení proti FK Moskva a nakonec se musel spokojit s remízou 2:2, kterou hostům v závěru vystřelil slovenský útočník Martin Jakubko.

Na první gólový moment fanoušci čekali do patnácté minuty, záložník FK Moskva Dmitrij Tarasov nastřelil břevno. Měšťané byli do tohoto momentu výrazně lepším týmem, na 20. minutě Jakubko z výborné pozice moc váhal a nakonec se k zakončení nedostal. Až ve 29. minutě o sobě dal Rostov výrazněji vědět, když střílel nepřesně Petrovič. Gól mohl dát i český obránce Lengyel, po skvěle zahraném rohovém kopu Pavlenka jen zázrakem nerozvlnil síť. Probuzený Rostov byl za aktivitu odměněn brankou, čtyři minuty před koncem poločasu dostal domácí do vedení zkušený kanonýr Dmitrij Akimov.

Vstup do druhého poločasu vyšel Rostovu na výtečnou, po několika šancích zvýšil na 2:0 Lebeděnko, který se nejlépe zorientoval v závaru v pokutovém území.

Vidina dotahování dvoubrankového manka FK Moskva probudila, kontaktní branku vsítil v 71. minutě svou první brankou v této sezoně ruský reprezentant Alexej Rebko. Zanedlouho po chybě Astafjeva hasil na poslední chvíli Lengyel před Česnauskisem. Měšťané měli v těchto minutách územní převahu, hosté hrozili z brejků.

V 84. minutě mohl FK Moskva spasit Rebko, ale tentokrát mu štěstěna nepřála. Vedení nakonec Rostovčané neudrželi, po střele Rebka se míč odrazil k Jakubkovi a ten chladnokrevně zavěsil. Vítězství na stranu Rostova mohl strhnout střídající Ahmetovič, ale svou příležitost nevyřešil správným způsobem.

Více informací k zápasu

Amkar Perm - Spartak Moskva 1:2

04.10.2009 10:00

Góly: 24. Martin Kušev - 55. Welliton, 71. Malik Fathi

Spartak Moskva si připsal důležité vítězství v Permu a přiblížil se vedoucí Kazani na rozdíl jediného bodu. Přitom pro hosty se v uralském městě utkání nevyvíjelo vůbec dobře, ale na vedoucí gól Kuševa nakonec po změně stran svěřenci Valerija Karpina zareagovali dvakrát.

Pod koučem Rachimovem výborně hrající Perm hrozil z rychlých protiútoků. Pejev skvěle otočil hru na Grišina, kterého na poslední chvíli zneutralizoval Nizamutdinov. Potom chyboval Fathi, ale své zaváhání před dotírajícím Sikimičem dokázal napravit. Spartak vážně zahrozil ve 22. minutě, kdy Usminskij s velkou námahou vyrazil střelu kapitána Spartaku Alexe Raphaela Meschiniho, jednička Amkaru navíc vychytala i dorážku Wellitona. Za neproměněnou příležitost červenobílí zaplatili obdrženým gólem, střelec Perm Martin Kušev povedeně přehodil Džanajeva.

Za malou chvíli mohl Spartak srazit další gól, Grišin z výborné pozice přestřelil branku Džanajeva, za stavu 1:0 Perm jasně přehrával svého soka a trenér Valerij Karpin jistě vyhlížel poločasovou přestávku. Během ní totiž úplně změnil rozestavení, místo defenzivního záložníka Sabitova na hřiště poslal Abeyieho a po změně stran začal hrát Spartak konečně jako jeden z favoritů na letošní titul.

Začátek druhého poločasu nicméně vyšel Permu, brankář Džanajev dal míč na kopačku Grišinovi, ten však byl touto štědrostí tak zaskočený, že moment propásl. Potom si už vzal dirigentskou taktovku Spartak a v 55. minutě vyrovnal Welliton, když překonal ukvapeného Usminského.

Spartak měl psychologickou výhodu a v 71. minutě udeřil podruhé, z rohového kopu se prosadil Malik Fathi. V závěru zápasu měl na kopačce vyrovnání opět Sikimič, ale Džanajev napravil zaváhání u úvodní branky a proti útočníkovi Permu vytáhl bravurní zákrok.

Více informací k zápasu

Lokomotiv Moskva - Rubin Kazaň 2:1

04.10.2009 12:00

Góly: 2. Peter Odemwingie, 35. Peter Odemwingie - 76. Laša Salukvadze

Krize Rubinu Kazaň pokračuje, ve šlágru 24. kola prohrál úřadující mistr a lídr ruské ligy na hřišti Lokomotivu 2:1 a jeho náskok na čele se snížil na pouhý bod.

Pro mistra začal zápas katastrofálně, ve druhé minutě našel Syčev svého útočného kolegu Odemwingieho a Lokomotiv vedl 1:0. Smůla Kazaně pokračovala, ve čtrnácté minutě se po srážce s Charlesem zranil Kasajev a musel ze hřiště. V 38. minutě se Odemwingie trefil podruhé, Nigerijec těžil z obrovské chyby Ryžikova.

Po změně stran mohl rozhodnout opět Odemwingie, ale tentokrát svou hrubku Ryžikov alespoň částečně napravil. Až v 59. minutě neškodný Rubin konečně vážně zahrozil, Rjazancev hlavou nevyzrál na brankáře Loko Guilhermeho. Postupem času se hra vyrovnala, v 65. minutě musel znovu zasahovat Guilherme proti střele Domíngueze. Snížení na 1:2 se dočkal Rubin Kazaň v 75. minutě, na standardní situaci tradičního exekutora Alejandra Domíngueze si naběhl Salukvadze a zdramatizoval tím závěr utkání. Lokomotiv však dokázal dotáhnout zápas do vítězného konce.

Více informací k zápasu

CSKA Moskva - Kubaň Krasnodar 4:0

04.10.2009 14:15

Góly: 64. Mark González, 73. Miloš Krasić, 76. Mark González, 79. Sekou Oliseh

Kubaň Krasnodar se v Lužnikách proti CSKA Moskva držel jen první poločas, po změně stran, během šestnácti minut mu pak Armáda uštědřila čtyřgólový debakl. První dvě branky dal Chilan Mark González, prosadil se i debutant Sekou Oliseh.

Ačkoliv se zelenožlutí snažili do utkání vstoupit aktivně, kdo je v utkání favoritem, se začalo postupem času ukazovat a hrálo se především na polovině hostů. V páté minutě González rozvlnil boční síť. V patnácté minutě vznikl první nebezpečný moment zápasu, gólman Kubaně Stepanov skvěle zlikvidoval vyloženou šanci Mamajeva. Armádě se nedaří první poločasy, což se potvrdilo i proti Kubani, která s přibývajícími minutami stále více vystrkovala růžky, a obránci CSKA měli plné nohy práce.

Kouč CSKA Moskva Juande Ramos s takovým průběhem prvního dějství nemohl být spokojen a rozhodl se stáhnout ze hřiště mladou hvězdu Alana Dzagojeva. Místo něho vyběhl na umělku v Lužnikách Brazilec Guilherme. Španělský kormidelník se o poločasové přestávce rozhodl ještě pro jedno střídání, Ščennikova nahradil Aldoninem.

A jak se pod Ramosem stalo tradicí, po změně stran působilo CSKA mnohem lepším dojmem. Kubaň se dostal pod velký tlak a gól visel na vlásku. Střelu Gonzáleze šikovně tečoval Guilherme, ale Stepanov vytáhl parádní zákrok. Chvíli poté Brazilci Guilhermemu asistoval jeho kolega v útoku Armády Necid, ale s jeho slabou střelou si gólman hostů poradil. Slibnou šanci měl Necid, ale minul...

A přeci jenom se CSKA dočkalo, v 55. minutě po špatném vyběhnutí Stepanova na rohový kop se ke střele dostal Guilherme a z dorážky poslal poloprázdné Lužniki do euforie Mark González. Ramos hned poté poslal na hřiště Oliseha, který v létě přestoupil do Moskvy z Dánska. Za důvěru se Oliseh odměnil přesnou přihrávkou na Krasiče a Srb zvýšil na 2:0.

Druhá branka Kubaň definitivně zlomila, svou druhou brankou v zápase se blýskl Chilan González po měkkém centru Krasiče. Skvělý debut v CSKA korunoval Sekou Oliseh brankou na konečných 4:0.

Více informací k zápasu

Zenit Petrohrad - Dinamo Moskva 2:1

04.10.2009 16:30

Góly: 59. Fatih Tekke, 62. Mateja Kežman - 44. Leandro Fernández

Zenit Petrohrad doma vybojoval důležité vítězství nad Dinamem Moskva v poměru 2:1 a v závěru ligy bude bojovat o titul. Zenit tak na domácím hřišti pokořil druhého moskevského rivala v řadě. Pro Zenit je to navíc první vítězství nad Dinamem po více než dvou letech.

Domácí do zápasu nastoupili bez vykartovaného Vladimira Bystrova a na poslední chvíli nečekaně i bez Fernanda Meiry, který zůstal jen na lavičce náhradníků. Odtamtud nesledoval v prvním poločase nijak záživný fotbal. Jeho spoluhráči drželi míč více na kopačkách, ale výraznější gólové šance si nevypracovali.

Hostující Dinamo dokázalo ohrozit branku Zenitu jen z několika protiútoků. Po jednom z nich vybojovalo Dinamo v samém závěru první půle rohový kop, po kterém se otevřelo skóre zápasu. Hlavičku Fernandese nešťastně tečoval obránce Aňukov a překonal vlastního brankáře Malafejeva. Jednogólovým náskokem Dinama první poločas skončil.

Ve druhém poločase Zenit opět kontroloval hru, ale bez výraznějšího výsledku před brankou soupeře. Trenér Anatolij Davydov místo Sabolcse Hustziho vyslal na hřiště Alessandra Rosinu, který hru Zenitu ohromě rozhýbal. Hned v 59. minutě pak po jeho akci přistrčil Zyrjanov míč skórujícímu Tekkemu. Pomezní sudí si však nevšiml Tekkeho postavení mimo hru a výsledek byl srovnán na 1:1.

Za další tři minuty přišel vítězný gól domácích. Viktor Fajzulin krásnou přihravkou vyslal dopředu osamoceného Mateju Kežmana, který se tváří v tvář brankáři Šuninovi nemýlil. V závěru zápasu Dinamo vybojovalo už jen červenou kartu, za oplácení Kombarova a utkání tak skončilo vítězstvím Zenitu 2:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň24145549:1847
2.Spartak Moskva24144646:2546
3.Zenit Petrohrad24127540:2343
4.CSKA Moskva24133839:2242
5.Lokomotiv Moskva24118532:2341
6.FK Moskva24108629:1938
7.Dinamo Moskva241041024:3034
8.Těrek Groznyj2496930:3533
9.FK Saturn24951028:3432
10.Křídla Sovětů Samara24861024:2930
11.FK Rostov24610820:2628
12.Tom Tomsk24771021:3328
13.Amkar Perm24761124:3327
14.Spartak Nalčik24591021:2424
15.Kubaň Krasnodar24581118:3823
16.FK Chimki24241817:5010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (77)

Přidat komentář
Shevchenko

Zítra samé jedničky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já dal na tiket, že Spartak vyhraje v Permu a Kazaň neprohraje proti Lokomotivu.

Reagovat
Shevchenko

To jsou spíš takové moje přání.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně na Zenit byl ve fortuně krásný kurz 1.55.

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny? Podle me odpovidajici, nebo spis i naopak... zas tak lehkej zapas to urcite nebude si myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Dinamo je docela ve sračkách, je hrůza, co předvádí. Rozjetý Zenit by neměl mít problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Budu jenom rad

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě Amkar na umělce neprohraje, Loko vyválčí remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Spartak odstřelil jeho vlastní hráč, to nepotěší. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Coze? nemas to nejaky popleteny?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jen jsem omylem četl místo Saturn Spartak..

Reagovat
smazaný uživatel

Tomsk ...cekal sem teda, ze ve forme hrajici Saturn uhraje aspon remizu.

Takhle uz se zrejme Tomsk bohuzel zachrani. A navic pristi rok s uz nejvetsi pravdepodobnosti do ligy postoupi dalsi muzstvo ze Sibire

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sibiři se hraje blbě, moc jsem Saturnu nevěřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nad tragickym Tomskem sem cekal ze aspon tu remizu uhrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že tvoje tipy ti už dlouho nevycházej, asi jsi moc upjatej na zenit

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky tipy zase?

Reagovat
smazaný uživatel

no, tipy, to sem blbě napsal ale poslední dobou se furt divíš, jaktože támhleten a támhleten nevyhrál a naopak...Takže asi pomalu ztrácíš přehled o RPL

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli sis vsimnul, tak ve fotbale se stava, ze ne vzdycky zapas nedopadne tak jak se ceka - nevim co to s tim ma spolecnyho

Kdybych vedel jak dopadnou vsechny zapasy kazdyho kola, tak sem milionar ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

a tak, předtím si měl skoro většinou pravdu, teď mi příde, že to házíš "z vody"...A potom se hrozně divíš, že jako, že třeba Tomsk neprohrál apod...Přitom i já byl přesvědčenej o neprohře Tomsku, ono na sibiři skutečně není prdel hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimte, varis z vody ty .... to sis myslet moh, kdyz si nevidel jak tragicky v posledni dobe Tomsk hraje. Za poslednich nekolik zapasu dostali dohromady snad 15 golu a sami zadnej nedali a v tomhle rocnim obdobi hrani na Sibiri nehraje prakticky zadnou roli. Takhle jednoznacnej vysledek proti rozjetymu Saturnu proste prekvapeni je.

Reagovat
smazaný uživatel

jednou přijít muselo, že zabodujou, nedělej z nich zas tým šašků, asi nějakou kvalitu maj, když hrajou první ligu

Reagovat
smazaný uživatel

To nema nic spolecnyho s tim jakou maj formu. A to ze hrajou ligu neni meritko kvality - koukni na Chimki ....jejich slavna Arena Chimki dneska prej byla skoro uplne prazdna, ten tym co ted maj nema snad ani na druhou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

tak finanční problémy, to je jasný, že půjdou dolů ale nemusíš hned takovýhle týmy odepisovat, prostě nevšechny týmy maj bohatého sponzora..A nezapomeň, jakej tým měli chimki před rokem, docela slušnej kádr

Reagovat
smazaný uživatel

I chudy tymy muzou hrat aspon dustojne (jako treba zrovna ten Tomsk , kterej letos prakticky zbankrotoval ) ...Chimki sou letos fakt pro smich. Loni meli sympaticky a celkem kvalitni muzstvo no. Ale z toho letos zustali v zakladni sestave tak dva hraci.

Reagovat
smazaný uživatel

tak a sme u toho, ty se nejdřív divíš ohledně Tomsku a teď je rádoby chválíš

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, to te fakt tak bavi se se mnou o cemkoliv hadat, ze furt vymejslis naky blbiny? ....a jakou ma souvislost debata o vyhre Tomsku s tim, ze Chimki sou letos k smichu?

To ze si s Tomskem kazdej nevytira zadek jako s Chimkama neznamena, ze neni prekvapeni kdyz rozdilem tridy porazej muzstvo bojujici skoro o poharovy pricky.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, tys byl udivenej o tom, že staurn neporazil Tomsk, na to ti tady bylo řečeno, že asi roli v tom hrálo podnebí apod...A já ti k tomu napsal, že jednou bodovat muselo, natož tys napsal to, že dostaváli hroznou sodu apod...Potom si hodil příklad chimek, že měli poloprázdnej stadion a já ti na to řekl, že minulou sezonu na tom byli celkem vcajk..No a ty ses v tom teď zamotal a chceš se z toho vykecat, pač neumíš uznat to, že sem měl pravdu já, že někdy se tem tým zvednou musí či by měl a nezáleží, jestli hrajou prot Saturnu, Vladivistoku či třeba horní-dolní Soči...

Reagovat
smazaný uživatel

Z ceho se chci vykecat? ....o tom sem se s tebou prece nedohadoval.

Treba San Marino taky "jednou musi zabodovat", ale to nemeni nic na tom, ze kdyz remizujou treba s Anglii, tak je to prekvapeni.

Reagovat
smazaný uživatel

a tak, to je zas jednou srovnání......

Prostě by nemělo bejt překvapení, že týmy jako Tomsk doma nebudou prohrávat a nezáleží, jestli sou chudí či bohatí

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se rika nazornej priklad - ty jsou zamerne vyhroceny aby byli nazorny.

Jestli pro tebe neni prekvapeni kdyz muzstvo bojujici o zachranu doma s prehledem porazi muzstvo bojujici skoro o pohary, tak budiz, jak chces

Reagovat
smazaný uživatel

a co je na tom divného? To je prostě zákonem určený, že se to stát nesmí?

Reagovat
smazaný uživatel

Pisu snad ze se to stat NESMI?

Reagovat
smazaný uživatel

cituji: "Jestli pro tebe neni prekvapeni kdyz muzstvo bojujici o zachranu doma s prehledem porazi muzstvo bojujici skoro o pohary, tak budiz, jak chces " Záleží, v jakých podmínkách se to hraje a pokud se všeobecně ví, že tam a tam je to šílený, jako sibiř či třeba hrát v Groznyj, tak se fakt nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

To mas sice pravdu, ale Tomsk nijak obavany venkovni hriste neni ...jako treba ten Groznyj. Mozna v zime kdyz je v Tomsku treba -20 tak to urcite roli hrat muze, ale jak sem uz jednou napsal, v tuhle dobu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak fajn, už toho necháme, skončilo to remízou

Reagovat
smazaný uživatel

nejak ses do toho zamotal spis ty

Reagovat
smazaný uživatel

já ne

Reagovat
smazaný uživatel

cituji: "Jestli pro tebe neni prekvapeni kdyz muzstvo bojujici o zachranu doma s prehledem porazi muzstvo bojujici skoro o pohary, tak budiz, jak chces " Záleží, v jakých podmínkách se to hraje a pokud se všeobecně ví, že tam a tam je to šílený, jako sibiř či třeba hrát v Groznyj, tak se fakt nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, uklikl sem se...

Reagovat
smazaný uživatel

Jakubko

Reagovat
smazaný uživatel

rusofilové,jde někde na netu sledovat CSKA a Krasnodarem???

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.justin.tv/frost7 ...dneska celej den vsechny zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmm koukam, Loko se s tim zatim nemaze - boj o titul jeste bude hodne zajimavej

Reagovat
smazaný uživatel

Ryžikov si snad poprvé za poslední dva roky vybral slabší chvilku...Dneska to pohřbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tojono - kdyz sem videl ten polocasovej stav 2:0, tak sem si rikal ze slavnej Rubin dostane snad bura

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas se vzpamatovali a začli něco hrát, ale asi ani na bod to nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Od té doby, co sport-express napsal "mistrovství jednoho týmu", tak to jde s nimi z kopce...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky od ty ostudy v Kieve

Reagovat
smazaný uživatel

V zapase proti musoram bude dneska v kotli Zenitu celej prvni polocas Vladimir Bystrov spolu s Radimovem a Gorškovem .... a zrovna na 13. sektoru, chodivam hned vedle na 12.

Reagovat
$dolar$

Ten smutnej xicht proto, ze je ti lito ze ho mu nemuzes dat do drzky?

Reagovat
smazaný uživatel

No, hele ani ne... spis sem zvedavej jak to bude v kotli vypadat a jak cela ta akce skonci - uz sem zaukoloval kamose at mi vsechno hezky zprostredkujou Musim rict, ze za tohle ma muj respekt, ze ma koule do toho jit. A sem fakt zvedavej jak to cely skonci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nakonec nejvetsi pravdepodobnosti byla jenom kachna petrohradskyho TV100 ... takze zadna zmena ohledne Bystrova se nekona

Reagovat
Shevchenko

A nezabijou ho?

Reagovat
Shevchenko

Reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

No prave proto s nim jdou Radimov s Gorškovem, ktery maj u kotle obrovskej respekt. Chce se prej primo s fanouskama setkat, zafandit a dokazat jim, ze je porad Zenitovec. No sam sem zvedavej, mrzi me ze u toho nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

spartak dotoho

Reagovat
smazaný uživatel

Odemwingie si svůj čtvrtý a pátý gól v sezoně ( ) schoval na příhodnou dobu. Boj o titul bude ještě hrozně zajímavý, čemuž jsem pár kol zpátky vůbec nevěřil. Vůbec bych se nedivil, kdyby to nakonec urval Zenit Petrohrad, je ve výborné formě, v současnosti hraje asi nejlépe ze všech.

Přál bych to ale Spartaku, dneska v Permu strašně důležité vítězství, vrátí se jim nějací hráči z marodky a bude dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Welliton už 16, je to frajer. Ale na ruskou repre chlapečku nepomýšlej... Sice je mnohem lehčí se dostat tam než do repre Brazílie, ale pokud bude hrát v takové formě a bude i nadále střílet góly jak na běžícím páse, tak si ho Dunga určitě všimne. Hodně by mu pomohlo, kdyby hrál Spartak příští rok v Lize mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Upozornění pro Redaktora ruské premier ligy: Welliton má už 16 gólů!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kazan se furt ne muže probrat po vyprasku v Kyjevě... 4 matče, žadne vitěztvi

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Lorcan

zdar, máte pls někdo info proč Dzagojev vystřídal tak brzo? Díky všem za odpověď

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos prej chtel rozhybat utok CSKA, kterej byl jalovej, takze k Necidovi poslal i Guilhermeho. To ze sel dolu zrovna Dzagojev bylo dost necekany no... Kazdopadne utoku to moc nepomohlo, zase davali goly zaloznici a CSKA letos dojizdi na to, ze nema ani jednoho dostatecne kvalitniho utocnika a sou za to dost kritizovany. Vagner odesel, Necid na to nema a Guilherme toho zatim moc nepredved.

Reagovat
Lorcan

ok, dík, já jen jestli v tom není nějaký zranění. Jak vidíš složení složení zálohy na kvalifikaci s Německem?

Reagovat
smazaný uživatel

sbornou nejak moc nesleduju, ale urcite tam nebude chybet Semak, Bystrov + jeste nekdo ze zalohy Zenitu. Asi Semšov a Zyrjanov.

Reagovat
Lorcan

ok, dík

Reagovat
smazaný uživatel

necid na to nemá dlouho a je šíleně přeceňovanej..Ohledně Bystrova, pokud přece jen někdy pujde do kotle FCZ, tak smeknu klobouk

Reagovat
smazaný uživatel

prazdne Lužniki ... CSKA-Kubaň - http://www.youtube.com/watch?v=7owanMnYwHc

Reagovat
smazaný uživatel

připomina mi to českou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Luzniki sou strasna ostuda.. a jeste vubec to, ze takovej tym jako CSKA nema stadion. Fanousci do vyhnanstvi v Luznikach samozrejme nechodej a nechapu, ze s tim vedeni nic nedela. Je to ostuda pro CSKA.

Reagovat
smazaný uživatel

A co se tyce cesky ligy... tak zase si nedelej iluze, ono tam tak tech 10 000 lidi (na predposledni tym ligy) je. Akorat to na 80 000 stadionu vypada takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes koukal sem na utkani ukrajinske ligi Dnipro - Šachtar... TAK BYL NAŘEZ !!! - http://www.youtube.com/watch?v=7owanMnYwHc

Reagovat
smazaný uživatel

i hra i stadion i navštěva... manific

Reagovat
smazaný uživatel

i Hubšman dnes hral super

Reagovat
smazaný uživatel

Omluva..... Dnipro - Šachtar- http://www.youtube.com/watch?v=P8yykh4qScY

Reagovat
smazaný uživatel

Peknej ohen u toho druhyho golu ....jeste aby na souboji prvniho se tretim neprislo hodne lidi a hral se tragickej fotbal. To se nestava ani v cesky lize

Reagovat
smazaný uživatel

někdy jo čeče

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele