Ruská Premier Liga - souhrn 23. kola

27.09.2009, 21:09
Aktuality
Spartak Moskva rozstřílel Tomsk 5:0, v neděli se dařilo i dalším domácím týmům. Lokomotiv těsně podlehl v Těreku a Nalčik brankou Asildarova porazil Rostov. Jen Samara získala v Krasnodaru bod. Kazaň své příznivce nemile překvapila, když doma prohrála s Permem. V sobotním šlágru CSKA prohrálo v Petrohradě. Podobný kousek se po výhře nad Saturnam povedl Dinamu, moskevské FK snadno přehrálo Chimki...

Rubin Kazaň - Amkar Perm 1:2

25.09.2009 17:00

Góly: 7. Alejandro Domínguez - 19. Predrag Sikimić, 65. Georgi Pejev

Rašid Rachimov po svém nástupu do funkce trenéra Amkaru Perm změnil uralské mužstvo k nepoznání, jeho svěřenci ve 23. kole ruské ligy porazili v Tatarstánu Rubinu Kazaň 2:1.

Vedoucí Kazaň měla snový nástup do utkání, ve třetí minutě sice Bucharov v nájezdu na gólmana Permu Usminského neupěl, ale o pár minut později otevřel skóre Alejandro Domínguez, Argentinec chytře obstřelil zeď z přímého kopu. Inkasovaná branka přiměla Perm k většímu úsilí v ofenzívě a plody to přineslo ve 20. minutě, kdy se na tvrdou střelu útočníka Amkaru SIkimiče natahoval Ryžikov marně.

V rozmezí 25. až 30. minuty se mohla Kazaň vrátit několikrát do vedení, ale buď hosty zachránil Usminskij nebo nepřesnost domácích v koncovce. Rubin nadále vládl na hřišti, Perm hrozil z brejků. V 38. minutě jeden z nebezpečných protiútoků svěřenců Rachimova mohl zakončit gólovou tečkou, hlavička Sikimiče ale těsně minula tyč branky Ryžikova. Ve zbytku poločasu se Perm jen bránil, ale tlak přečkal, což bylo klíčové pro dění po změně stran.

Ve druhém poločase Amkar začal náporem, jako by cítil, že takhle pasivní jako v závěru prvního dějství být nemůže, postupem času se však hra vrátila do starých kolejí a Rubin Kazaň se opět přesunul blízko branky Usminského. Na úporně bránicí Perm málem v 57. minutě našel recept Domínguez, Argentinec viděl, že Usminskij je daleko z branky a ze středového kruhu se ho snažil přehodit, jen těsně minul. Kdyby se tento kousek Domínguezovi povedl, byla by to bezesporu jedna z nejkrásnějších branek tohoto ročníku ruské ligy.

V páteční předehrávce působil Perm velmi dobrým dojmem, bylo očividné, že trenér Rašid Rachimov přinesl do týmu nový impuls a nové, lepší metody než jeho předchůdce. Rubin si často s organizovanou hrou hostů nevěděl rady a v 65. minutě dokonce inkasoval na 1:2. Standardní situace z poloviny hřiště se dostala až k osamocenému Pejevovi a ten rozesmutnil domácí publikum.

Úřadující mistr se po obdržené brance hnal za vyrovnáním, ale dnes neměl přesnou mušku a v cestě mu navíc stál vynikající brankář Permu Usminskij. Domácím nepomohlo ani nasazení žolíků Kasajeva a Kabzeho. Nečekané zaváhání Rubinu dalo šanci jeho pronásledovatelům, druhý Spartak Moskva se může dotáhnout na rozdíl čtyř bodů.

Více informací k zápasu

Zenit Petrohrad - CSKA Moskva 2:0

26.09.2009 12:00

Góly: 45. Mateja Kežman (pen.), 87. Vladimir Bystrov

Zenit Petrohrad udělal další významný krok v cestě za Ligou mistrů, v sobotním šlágru 23. kola porazil svého konkurenta v boji o nejvyšší příčky CSKA Moskva 2:0. Premiérový gól dal z penalty Kežman, v závěru zvýšil Bystrov.

První poločas se hrál především na polovině CSKA, Zenit Petrohrad vládl nad míčem a hosté těžili z rychlých protiútoků. Jeden z nich málem oslavil gólem Guilherme, ale těsně minul branku Malafejeva. Vůbec největší příležitost prvního dějství měl Zenit Petrohrad, ve 25. minutě vyskočil Tekke na standardní situaci Husztiho nejvýše ze všech a míč prodloužil na tyč svatyně Armějců.

Posledních deset minut patřilo útočníkovi Zenitu Petrohrad Mateju Kežmanovi, který po svém letním hostování z Paris Saint-Germain nastoupil poprvé v základní sestavě. Nejprve Kežman po zpracování na prsa pohotově vypálil nad branku a v samotném závěru prvního poločasu proměnil penaltu za ruku Ignaševiče, čímž poslal Zenit do vedení 1:0.

Do druhého poločasu nastoupil Tomáš Necid místo neviditelného Guilhermeho a v úvodu byl hodně vidět, stejně jako celé CSKA. Na poslední chvíli před ním zasáhl Malafejev po skvělém centru Gonzáleze. Postupem času se ale hra vrátila do starých kolejí, v 55. minutě Tekke chytře pustil míč na Kežmana, ale střelci první branky Zenitu se zakončení hrubě nepovedlo. V 63. minutě obranou Zenitu proběhl Krasič, ale zakončení se mu nevyšlo.

Na pravé straně zálohy Zenitu Petrohrad opět hýřil aktivitou Vladimir Bystrov, staronová posila Zenitu se několikrát výborně uvolnila a v 72. minutě málem padl po jeho individuální akci gól, Kima však vychytal Akinfejev. Tři minuty před koncem vzal Bystrov odpovědnost na sebe, pohrál si s Šemberasem a krásně mířenou střelou pod břevno nedal Akinfejevovi šanci. Pro Bystrova to byla po příchodu ze Spartaku čtvrtá branka ve čtvrtém utkání za Zenit.

Dvoubrankové manko mohl v nastavení zmírnit Vasilij Berezuckij, ale gólovou radost mu překazil na brankové čáře stojící Igor Denisov. Zenit Petrohrad zvítězil 2:0 a minimálně do neděle se posunul na druhé místo sedm bodů za vedoucí Kazaň.

Více informací k zápasu

Dinamo Moskva - FK Saturn 1:0

26.09.2009 14:15

Góly: 13. Luís Aguiar

Klání sousedů v tabulce rozhodla brzká branka z kopačky Aguiara. Domácí i nadále zůstávali lepším týmem, přesto mohli fotbalisté Saturnu vybojovat aspoň bod. V závěrečných minutách se však zaskvěl brankář Šunin, i díky tomuto mladíkovi může Dinamo stále pomýšlet na boj o evropské poháry.

Dinamo si po drtivé porážce z rukou armádního CSKA chtělo napravit reputaci, a proto svého soupeře od začátku přišpendlilo na jeho polovině. Několikrát vystrašil chytrými centry obranu hostů Dmitrij Kombarov, ale jeho snažení se minulo účinkem. Mezeru v pečlivé defenzivě Saturnu se podařilo najít až Aguiarovi. Uruguayec dokázal prostřelit Kinského, který měl zakrytý výhled, a rozjásat fanoušky na stadionu.

Domácí ani po vstřelené brance nepolevovali. Znovu byl hodně vidět Kombarov, který nezužitkoval pas Wilkshira. Mimozemšťany o chvilku později podržel Kinský, když odvrátil míč těsně před Keržakovem. Těsně před koncem poločasu byl neočekávaně stáhnut Loskov, který opět hrozil ze standardních situací, na jeho místo se postavil Vorobjev.

Začátek druhé půle byl ve znamení potlesku, to když se ozvala zpráva o přítomnosti zraněného gólmana Gabulova mezi diváky. Poté mohli ruského reprezentanta potěšit i jeho spoluhráči, ale ani kombinace jediného úspěšného střelce Aguiara s Keržakovem druhou gólovou radost nepřinesla. Nutno říci, že celá akce byla zastavena nevybíravým obranným zákrokem, po kterém se domácí hráči dožadovali penalty. Píšťalka pana Almira Kajumova ale zůstala hluchá.

A tak mohlo znenadání udeřit na druhé straně a všechny neproměněné šance by policejní družstvo mrzely dvakrát tolik, jenomže Topič svou hlavičku nasměroval mimo branku. Deset minut před koncem musel hlavní rozhodčí řešit strkanici mezi Wilkshirem a Karjakou. Na druhé straně se nepodařilo po chybě Kinského zdvojnásobit vedení ani Kirilu Kombarovovi, když mládežnický reprezentant přestřelil prázdnou branku.

Největší šanci hostů měl Nachušev, ale jeho pokus fantasticky zlikvidoval Šunin. Ve zbytku utkání si hosté už žádnou větší šanci nevytvořili a pečlivě bránící Dinamo si může připsat důležitou výhru.

Více informací k zápasu

FK Moskva - FK Chimki 3:0

26.09.2009 16:30

Góly: 43. Martin Jakubko, 61. Pavel Golyšev, 79. Zvonimir Vukić (pen.)

FK Moskva splnilo povinnost a konečně zase naplno bodovalo. Chimki načal těsně před přestávkou Jakubko, vedení zdvojnásobil svou první brankou v nejvyšší soutěži Golyšev a skóre uzavřel proměněnou penaltou Vukič.

Hosté si pořádně ani nepřičichli k míči a už mohli prohrávat, bohužel Česnauskis se k míči nedostal. Tempo hry značně upadlo, "měšťané" sice soupeři nepůjčovali míč, sami se však nikam nehnali a větší šanci si vytvořili až na konci poločasu. Rebko přenádherným pasem z vlastní poloviny našel Jakubka, který nedal Komarovovi ani nejmenší šanci.

Během přestávky divákům zpříjemnily čekání na druhý poločas roztleskávačky, které byly k vidění i před výkopem.

Minimálně stejnou radost jako pohled na sličné slečny, mohl divákům udělat i da Costa, jenomže neuspěl. Druhou branku přidal až Golyšev, který poslal míč mezi nohy gólmana a následně do sítě. O chvíli později se na hřiště dostal i Vukic, stažen byl Česnauskis. A právě střídající srbský záložník si v 79. minutě postavil míč na značku pokutového kopu, poté co byl faulován Epureanu, a stanovil konečné skóre. Hosté ani poté výrazněji neohrozili Ževnova, zatímco domácí už Komarova jen odstřelovali z dálky.

Více informací k zápasu

Spartak Nalčik - FK Rostov 1:0

27.09.2009 12:00

Góly: 52. Šamil Asildarov

Spartak Nalčik na své půdě porazil FK Rostov 1:0 a dostal se o bod před Kubaň, který své utkání dohrává později. Vítězství 1:0 zařídil Nalčiku útočník Šamil Asildarov.

Deštivé počasí v úvodu více svědčilo hostům, kavkazský Spartak však postupem času převzal iniciativu, největší příležitost na šance chudého prvního poločasu spálil domácí tahoun Asildarov, Chotějev proti jeho střele včas zasáhl nohou. Posledních deset minut proběhlo v režii Spartaku a poslední šanci propásl Asildarov, střílel vedle tyče.

V aktivitě pokračovali svěřenci trenéra Jurije Krasnožana i po změně stran, převahou byl Nalčik odměněn vedoucím gólem, měkký centr Bikmajeva našel Asildarova, který se prosadil přes Rožkova a překonal Chotějeva. O deset minut hrál Rostov v deseti, vyloučit se nechal za hrubý faul uprostřed hřiště mladík Valikajev. Do závěrečného hvizdu domácí utkání v poklidu kontrolovali a připsali si tři veledůležité body v boji o záchranu.

Více informací k zápasu

Těrek Groznyj - Lokomotiv Moskva 2:1

27.09.2009 14:15

Góly: 24. Zaur Sadajev, 54. Daniel Pancu - 80. Rodolfo

Lokomotiv v čečenské metropoli Grozném poprvé po desetizápasové šňůře neporazitelnosti prohrál, na domácí Těrek nestačili 1:2. Mužstvo Jurije Sjomina kleslo na páté místo.

Utkání začalo pěkně zostra, v 16. minutě přišel první velký moment zápasu, gólman Loko Guilherme bravurně vyrazil mířenou střelu tvůrce hry domácích Georgijeva. Odpověď hostí byla neméně nebezpečná, Omeljančuk na poslední chvíli zastavil pronikajícího Syčeva. Ve 24. minutě diváci na stadionu Sultana Bilimchamova šíleli radostí, Brazilec Rodolfo zaváhal po centru z levé strany a velká naděje Těreku Zaur Sadajev otevřel v poklidu skóre.

Za stavu 1:0 pro Těrek byl aktivnější Lokomotiv, který se pokoušel najít recept na obranu domácích, v gólové příležitosti selhal agilní Odemwingie. Nigerijec v 41. minutě po chybě Dikana v gólové pozici minul.

Druhý poločas začal výměnou Glušakova za Torbinského a hned bylo před brankou Těreku dusno, Glušakov vysunul Syčeva do gólové pozice, ale skvěle zakročil Dikan. Do kolen srazila Lokomotiv další individuální hrubka, záložník Loko Cosis vysunul svého soupeře Pancua a navrátilec do sestavy Těreku nemohl jinak než překonat Guilhermeho.

Kontaktní gól dal v křeči hrající Lokomotiv v 80. minutě, kdy se nemohl na trápení svých útočných kolegů dívat obránce Rodolfo a snížil na 1:2. V devadesáté minutě mohl pro Loko zachránit bod Glušakov, ale silnou střelu pod břevno vyrazil Dikan na roh. Ještě předtím v dresu Těreku debutovala letní posila z FK Moskva Héctor Bracamonte.

Více informací k zápasu

Spartak Moskva - Tom Tomsk 5:0

27.09.2009 16:30

Góly: 15. Martin Jiránek, 25. Pavel Jakovlev, 39. Jahor Filipenka, 66. Eldar Nizamutdinov, 84. Quincy Owusu-Abeyie

Spartak Moskva rozstřílel Tom Tomsk vysoko 5:0, o debakl Sibiřanů se postarali z drtivé většiny netradiční střelci, po gólu dali Nizamutdinov, FIlipenko, Jiránek, Jakovlev a účet uzavřel Abeyie.

Hlavním problém pro kouče Spartaku Karpina byla absence nejlepšího střelce ruské ligy Wellitona, jak se později ukázalo, Brazilec v neděli v Lužnikách příliš nescházel. Gólový festival Spartaku odstartoval s příchodem sedmnácté minuty, génius v dresu domácích Alex Raphael Meschini zahrával zleva standardní situaci, na ní nejvýše vyskočil kapitán Spartaku Jiránek a vstřelil svou první branku v této sezoně. O deset minut později vedl Spartak 2:0, míč po akci Nizamutdinova se odrazil od bránícího Strojeva na volného Jakovleva a ten neměl s přesným zakončením problém.

Šest minut před koncem prvního poločasu zahrával Alex další standardní situaci, opět na ní vyskočil Jiránek, ale tentokrát trefil tyč, míč se ke smůle hostí odrazil k osamocenému Filipenko a na světelné tabuli v Lužnikách svítil stav 3:0.

Druhé dějství odehrál Spartak s přehledem, i když se jeho hráči nedokázali vyvarovat žlutých karet, které by je mohly v napínavém závěru ruské ligy mrzet. V 65. minutě přidal čtvrtou branku Nizamutdinov. Na hrozivých 0:5 pro Tomsk uzavřel Abeyie, Ghaňan obdržel přihrávku od Alexe, pohrál si s Moldavanem Catynsusem a přesnou střelou nechal Parejka popáté lovit.

Více informací k zápasu

Kubaň Krasnodar - Křídla Sovětů Samara 0:0

27.09.2009 18:45

Góly: -

Devatenáctitisícové publikum nepomohlo Kubani k důležitým třem bodům v boji o udržení proti Křídlům Sovětů Samara. V posledním utkání 23. kola ruské ligy žlutozelení remizovali 0:0, kontroverzním momentem utkání byl neuznaný gól domácího záložníka Žavnerčika.

Kubaň od začátku zachytil iniciativu a blízko gólu byl Babangida, nastřelil tyč. Křídla naproti tomu útočila zřídkakdy, útoky žlutozelených byly mnohem nebezpečnější. Uprostřed poločasu zachránila brankáře Křídel Lobose opět tyč, z dálky jí nastřelil Haminu Dramani, z dorážky rozvlnil síť Žavnerčik, ale k neradosti domcích publika zaznamenal asistent ofsajd. Za hosty hýřil aktivitou útočník Roman Adamov, který měl v průběhu prvního poločasu dvě dobré šance, jeho kolega na hrotu Jan Koller se podobnou aktivitou pochlubit nemohl.

Po změně stran oba celky demonstrovaly opět útočný fotbal. V první šanci druhého poločasu vychytal Lobos Babangidu a na druhé straně dal o sobě poprvé vážněji vědět Jan Koller, jeho střelu po rohovém kopu zneškodnil jeden z hráčů Kubaně. V 60. minutě už fanoušci Kubaně málem slavili gól po akci Afričanů Dramaniho a Traoreho, druhý jmenovaný ve vyložené příležitosti opět orazítkoval brankovou konstrukci Křídel Sovětů. Kouč Samary Leonid Sluckij se pokusil oživit útok nasazením Savina, ale výsledný efekt to nemělo. V utkání Kubaň Krasnodar proti Křídlům Sovětů Samara totiž branka nepadla. Žlutozelení z bodu nemůžou mít radost, propadli se na sestupové patnácté místo, v současnosti mají stejně bodů jako čtrnáctý Spartak Nalčik.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň23145448:1647
2.Spartak Moskva23134644:2443
3.Zenit Petrohrad23117538:2240
4.CSKA Moskva23123835:2239
5.Lokomotiv Moskva23108530:2238
6.FK Moskva23107627:1737
7.Dinamo Moskva23104923:2834
8.FK Saturn2395927:3132
9.Těrek Groznyj2386928:3430
10.Křídla Sovětů Samara23851024:2929
11.FK Rostov2369818:2427
12.Amkar Perm23761023:3127
13.Tom Tomsk23671018:3225
14.Spartak Nalčik23581021:2423
15.Kubaň Krasnodar23581018:3423
16.FK Chimki23241716:4810

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Haha, Kazan po trapasu v Kieve teda jede ....nejdriv trapas v Tomsku a ted doma s Permem

Reagovat
smazaný uživatel

čo robí na fotke kežman?

Reagovat
smazaný uživatel

Co asi, kdyz dal viteznej gol Zenitu?

Reagovat
smazaný uživatel

Bystrov dal aspoň ze hry. Toho bych tam dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bystrova se tu nikdo koukat nebude ...... Kezman

Reagovat
smazaný uživatel

já jo, si moc zaujatej vůči jednomu hráči

Reagovat
smazaný uživatel

on hra za zenit? :) ak ano tak pardon som stále myslel,že je v PSG :)

Reagovat
smazaný uživatel

Někam se dívá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ОТСОСИТЕ У ЗЕНИТА!!! konecne bojovnej vykon, na tribunach parada! ( ja ted v Praze ), priste musory a hura pro druhy misto!!

Velkohuby kecy Necida o tom jak Zenitu URCITE da gola vzaly za svy

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit dneska předvedl povedenej a bojovnej výkon! Matea jeden z nej hráčů dnešního zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý zápas, mělo to úroveň. Zenit lepší, zasloužil si zvítězit. CSKA potřebuje hodně změn v kádru, Juande Ramos se z toho podle mě s chutí ujme, pryč s Šemberasem, A. Berezuckým, Aldoninem, s takovými hráči v sestavě prostě nemůže CSKA nikdy uspět.

Mateja Kežman. Doufal jsem, že ji promění a nezklamal, ten gól mu hodně pomůže. Zezačátku se trápil, zkazil pár přihrávek, ale gólem si hodně zvedl sebevědomí a pak už se mi líbil. Hlavně jeho nasazení bylo příkladné, tak jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Kezman sice neni zadnej zabijak a velkej technik, ale jeho bojovnost je uzasna - a respekt za to jaky mel koule na to se postavit k ty penalte

....jinak po minulym zapase CSKA a Dinama se po zapase setkali Juande Ramos s Keržakovem a vymenovali si telefonni cisla. Pod Ramosem hral Kerzakov zaklad v Seville, CSKA chybi hvezda v utoku - doufam ze ho tam nebude tahat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Seville hrál dobře, ale do základu se moc neprosadil, spíš hrávali Kanoute a Fabiano.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Ramosem se probojoval do zakladu a pak v nem hral pravidelne. Vypad z nej az po odchodu Ramose.

Reagovat
smazaný uživatel

Alex Raphael Meschini v nominaci reprezentace Brazílie. Tak přeci jenom se Dunga podíval na východ!

Reagovat
smazaný uživatel

Alex je vybornej, misto v reprezentaci si zaslouzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Velké oživení ruské ligy ani jsem nevěřil, že bude tak skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Kerzak0v

tady dost zajimavy članek o ruske lize , v ruštině " Do Ukrajiny nam už, jak do Italie..."

http://www.sovsport.ru/gazeta/article-item/347784

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavej clanek...procet sem ho, ale nejak nic novyho a prevratnyho ...akorat nadpis lehce bulvarni a zavadejici

Zacatek resi to jak Dinamo Kiev ztrapnilo Rubin na hristi. Uprimne, cekal sem, ze Rubin v Kieve urcite zaboduje - formu a kvalitu na to jednoznacne mel. Jenze zapas ukazal jak moc ve fotbale znamena psychika a taky zkusenosti. Rubinu se jednoznacne pri debutu v LM rozklepaly kolena, s psychikou to slo kazdou minutu dolu a dopadlo to jak dopadlo. Kiev je zaslouzene potrestal. Koukni se na vysledky Rubinu ted po vyprasku v Kieve. Ve dvou zapasech s muzstvama co bojujou o udrzeni vybojoval jenom bod a podal tragicky vykony. Ze by najednou Rubin byl o tolik slabsi? ne, psychika.

Druha cast (ze ktery vychazi ten nadpis) srovnava vykony Sachtoru s Dinamem proti vykonum ruskejch muzstev v Evrope. Tady taky neni nejak co resit ohledne toho o cem se tu porad nekdo hada a ohledne toho proc si sem asi ten clanek dal

Kvalita topklubu z Ukrajiny a Ruska je na podobny urovni a ja nikdy nerikal opak. Jednou se dari vic jednem, jednou zase druhejm. Neni to tak davno co Evropu valcoval treba Zenit Sachtor s Dinamem maj holt tu vyhodu v tom, ze nemaj konkurenci a LM je jejich vysadou. Nemaji v tomhle doma konkurenci, hrajou ji kazdou sezonu a maj tak diky tomu zkusenosti na rozdavani. Rusky muzstva tuhle moznost nemaj, kdyz jednou hraje LM Spartak, jednou Lokomotiv, jednou Zenit, jindy zase CSKA nebo Rubin.

A tohle je taky jeden z duvodu, proc je Ruska liga jako CELEK proste kvalitnejsi nez Ukrajinska, to je fakt. Kvalitu topklubu z Ukrajiny sem ale nikdy nezpochybnoval

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis to je roman, takhle po nocich

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš chlastat

Reagovat
irik

Ten Bytrov se, koukám, začíná vyplácet .

Reagovat
smazaný uživatel

Na hristi urcite (o cem nikdo nepochyboval v jeho letosni forme) - jinak je to porad to nejhorsi co mohlo klub potkat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to co předvedli domací na stadioně bylo hodně luxusní, to co předvedlo mužstvo na trávníku také a ta bitka to vše završila ...Зенит вперёд!!!!

Reagovat
centos

Incident mezi vlastními fans, maras. Ale kotel chápu, pokud to tak skutečně bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Martin

Reagovat
smazaný uživatel

Letos mu to celkem jde.

Reagovat
smazaný uživatel

A vraj kopyto

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele