Ruská Premier Liga - souhrn 23. kola

02.10.2010, 14:33, aktualizováno 03.10.2010, 20:45
Komentáře a souhrny
Zenit si odváží všechny body z Nalčiku a v čele tabulky opět odskočil Kazani, která jen remizovala na hřišti Sibiru. Zaváhání Rubinu dokázalo potrestat také CSKA. Spartak uspěl v Machačkale, Lokomotiv v Saturnu a Dinamo Moskva vydřelo výhru na hřišti Amkaru Perm. Těrek porazil Tomsk, cenné tři body v boji o záchranu má Samara.

FK Saturn - Lokomotiv Moskva 0:1

03.10.2010 18:45

Góly: 86. Dmitrij Loskov

Dmitrij Loskova rozhodl o vítězství Lokomotivu na hřišti Saturnu. Zkušený tvůrce hry hostů se prosadil v 86. minutě, český brankář Kinský byl na jeho střelu krátký.

Zápas začal velkou šancí Maicona. Hostující útočník utekl obraně Saturnu, ale sám před Kinským zakončoval těsně vedle. Saturn odpověděl v 5. minutě, proti střele Karjaky z přímého kopu se vytáhl gólman Guilherme. Poté se dění na hřišti uklidnilo, více měli míč v držení Železničáři, ale nic kloudného si nevypracovali. V závěru poločasu si Lokomotiv vypracoval gólové momenty, ale ne góly. Dvakrát byl ve výborné pozici Gatagov, jenže dvakrát nevyzrál na Kinského. Český brankář také vytáhl nebezpečný přímý kop Loskova.

Po změně stran Lokomotiv pokračoval v obstřelování branky Kinského, ale neúspěšně. Většina střele letěla mimo. Saturn oplácel stejnou minci, ale ani jeho střelci neměli přesné zakončení. Blízko gólu byl domácí záložník Wagner, ale i s tímto pokusem si Kinský poradil. V 77. minutě mohli Moskvané kopat po faulu Igonina na Wagnera penaltu, ale píšťalka sudího Gvardise zůstala němá.

V 86. minutě přišla velká chvíle ikony Lokomotivu Dmitrije Loskova, veterán v záloze domácích z hranice šestnáctky krásnou střelou do rohu branky překonal Kinského a zajistil Železničářům cenné tři body v boji o evropské poháry. Pro Loskova byl gól speciální i z toho důvodu, že na jaro ještě působil v Saturnu, kdy se stal nechtěným.

Více informací k zápasu

Spartak Nalčik - Zenit Petrohrad 2:3

03.10.2010 16:30

Góly: 45. Jovan Golić, 89. Viktor Vasin - 2. Aleksandr Keržakov, 22. Aleksandr Keržakov, 48. Roman Širokov

Zenit zvítězil v Nalčiku nad místním Spartakem a prodloužil si svou sérii bez prohry na jednadvacet zápasů. Vytvořil tak rekord ligy. Klíčovými se opět staly góly Alexandra Keržakova, i když vítězný gól vstřelil Roman Širokov.

Zenit začal stejně jako v poháru proti AEK gólem z prvního útoku. Keržakov dostal přihrávku od Bystrova z pravé strany a v poklidu překonal Kolinka. Gólman Lotyšské reprezentace tak pustil svůj první gól po návratu do Ruska. Můžeme se jen dohadovat, s jakými plány vyšli na hřiště Nalčané. Nyní se veškerá zodpovědnost přenesla na ofenzivní hráče, aby srovnali skóre. Ale míč se na kopačkách domácích hráčů nezdržoval dlouho a tak na trávníku hrál prakticky jeden tým.

V 19. minutě se málem uskutečnilo déjà vu se zápasem Evropské ligy, kdy Hubočan stejně jako ve čtvrtek Alves málem dostal balon do brány po rozehrání rohu. Hosté vítězili ve všech soubojích a obrana Spartaku nepůsobila komplexním dojmem. Širokov poslal balón na Keržakova, který se vyhnul offsidové pasti, odtrhl se od obránců a opět skóroval.

Hra se domácím vůbec nedařila. Snažil se snad jen Gogua. Ke konci prvního poločasu pak Malafejev nedokázal chytit mokrý balón, který byl určen Ďaďunovi a vznikla tak pseudošance pro Spartak. Zenit nakonec doplatil na nepozornost. Po centru Geterijeva vysoký Golić vyhrál souboj o pozici ve vápně a dopravil míč do brany.

Ale jak už to bylo v posledním zápase se Saturnem, puštěný gól těsně před přestávkou hosty ještě víc nabudil. Zanedlouho po začátku druhé půle Zyrjanov vyslal tvrdou střelu z dvaceti metrů a Kolinko s potížemi poslal míč na roh. Po jeho rozehrání Zyrjanov obehrál dva soupeře, poslal načechraný míč na hlavu Širokovovi a ten s proměněním neměl problémy.

Po čtvrtém góle v tomto zápase se fotbal z hřiště vypařil. Domácím se nadále nic nedařilo, avšak i hřiště po neustálém dešti ztěžklo. Nakonec se hra rozkouskovala. Proto se Spalletti rozhodl stáhnout Keržakova. Vasjanovič pokoušel štěstí a z 40-ti metrů se snažil přehodit Malafejeva. Gogua lítal po celém hřišti a nešetřil ani sebe ani soupeře, za což si nakonec vykoledoval upozornění.

Taktéž Zenit nešel pro fauly daleko. Proto přišel na další zápas s Amkarem o Danniho s Hubočanem. Nalčik pokračoval hledat štěstí v dalekonosných střelách. Geterijev minul, ale Vasin z přímého kopu poslal míč pod břevno. Ještě několik minut měl Spartak na vyrovnání, ovšem změna stavu se nekonala.

Více informací k zápasu

Anži Machačkala - Spartak Moskva 0:1

03.10.2010 14:15

Góly: 22. Aleksandr Šešukov

Spartak si po hubeném vítězství na hřišti Machačkaly napravil reputaci po minulé ztrátě s Permem a i nadále se drží na pohárových příčkách. Jedinou branku utkání vstřelil Šešukov.

Po nervózním začátku, kdy se hlavně domácí Anži dostávalo k šancím, zejména po standartních situacích, nastal pro domácí fanoušky šok. Alex, hlavní mozek hostí, zahrával roh, jenž domácí odhlavičkovali pouze na zadní tyč, kde nikým nebráněný Šešukov neměl problém uklidit míč pod horní tyčku. Revišvili neměl nárok. Zhruba o 15 minut později mohlo udeřit i na druhé straně. Po zmatcích v obraně Spartaku se k míči zhruba 8 metrů od branky dostal Tsorajev, ale jeho střelu Dikáň stihl vyrazit a obránci míč odkopli od branky. Více toho již první poločas nenabídl a hráči šli do kabin za stavu 0:1.

Jako by si hráči v kabinách řekli, že to vezmou od podlahy. V tomto duchu začala druhá půle. Řečeno čísly, začalo se dvěma žlutými kartami. Ale tento moment přebila situace z 56. minuty. Kebe přihrál Bakajevovi zhruba dvacet metrů před brankou a Michail vyslal krásnou střelu, která se zastavila až na tyčce Dikáňovovy svatyně. Poté se hra často drobila častými střídáními a v 71. minutě se konečně začalo zase pálit. Konkrétně McGeady. Ten si sběhl s balonem od pravé lajny do lepšího střeleckého úhlu, ale jeho nepříjemnou přízemní střelu kryl Revišvili.

O čtyři minuty později mohli Moskvané svůj náskok navýšit. Maidana kopal zprava přímý kop, který propadl až na zadní tyč, kde se Sabitov pokoušel překonat gólmana domácích, kterému pomáhali na brankové čáře i vlastní obránci. Sabitov přitom akorát ublížil jednomu z obránců, který byl ošetřován. Poté se do tlaku začali dostávat pochopitelně domácí, kteří toužili po vyrovnání. A málem se jim to povedlo. V 93. minutě, tedy již v nastavení se k prodlouženému míči dostal ve vápně Kebe, který se z úhlu snažil překonat Dikáně, ale ten byl u své tyčky připraven a balon vytěsnil na roh. Avšak i z něj domácí neudeřili, takže zápas nakonec vyhráli hosté v poměru 1:0 a i nadále se drží na pohárových příčkách. Machačkala se ještě musí strachovat o bytí a nebytí v Premier lize, poněvadž Samara ztrácí už pouze bod.

Více informací k zápasu

CSKA Moskva - FK Rostov 2:0

03.10.2010 13:00

Góly: 35. Vágner Love, 43. Vágner Love (pen.)

CSKA si drží formu a v dnešním zápase dokázalo v pohodě porazit Rostov. Hostům tak asi dochází dech, jestli chtějí bojovat o poháry, musí v dalších kolech zabrat. Obě branky vsítil Vágner Love, jednu z penalty.

Domácím překvapivě nechytal gólman Akinfejev, přednost dostal Čepugov. Začátek zápasu nebyl nikterak strhující, diváky ze sedaček zvedl maximálně brousek hostí, Gackan, když fauloval Hondu. První pořádnou střelu vyprodukovali Armějci, jenže Tošičův pokus byl zblokován.

O pět minut později pálil Ignaševič z velké dálky. Jednalo se o přímý kop a Sergej pálil dosti nepřesně. O minutu později byl Amelčenko málem překonán. Ve vápně se uvolnil Oliseh, ale jeho podařený pokus Amelčenko zneškodnil a z následné dorážky nic nebylo, možná divákům v poslední řadě bylo ublíženo. Amelčenko své spoluhráče hned seřval, měl proč.

Za zmínku též stojí, že Olishova rána proletěla mezi nohama jednoho z obránců. Zadák hostí měl tedy štěstí. V 36. minutě se domácí konečně prosadili. Vágner byl asi nespokojen se spoluhráči, tak jednal na vlasntí pěst a z dobrých pětadvaceti metrů (možná víc) nechal promluvit svou levačku. Výsledkem toho byla střela, která se zastavila až v síti nebohého Amelčenka. Ten nemohl se střelou nic dělat, poněvadž letěla přímo do růžku branky. Ale to nebylo vše. V 43. minutě přiletěl centr do vápna a Vágner se chystal ke zpracování balonu. Chaguš ho tak sveřepě držel, až se Vágner skácel k zemi. Jasná penalta. Tu kopal sám faulovaný a s proměněním neměl problém. Brankář hostí skákal doleva, kdežto Love pálil doprava k tyčce - 2:0! A to byla zároveň poslední akce prvního poločasu v zápase CSKA-Amelčenko.

V druhé půli domácí spíše odpočívali, a tak se hosté konečně podívali za půlku. Ignaševič měl v 67. minutě v hlavě asi zmatek a při snaze odehrát balon pryč přihrál pouze Andželkovičovi, jehož střela jen těsně minula tyč Čepugovovy branky. Nutno dodat, že nejenže Ignaševič přihrál soupeři, ale i balon si zpracoval rukou, čehož si rozhodčí nevšiml. V 85. minutě mohlo být ještě veseleji, González byl uličkou vyslán k sólu přes půl hřiště, ale jeho přízemní střela z vápna Amelčenka moc nevystrašila. To byla zároveň poslední zajímavá akce tohoto pěkného duelu, kde domácí naprosto zaslouženě zvítězili nad neškodným Rostovem v poměru 2:0 a dohánějí druhý Rubin.

Více informací k zápasu

Sibir Novosibirsk - Rubin Kazaň 2:2

03.10.2010 09:45

Góly: 29. Steve Joseph-Reinette, 82. Roman Beljajev - 50. Christian Noboa (pen.), 80. Salvatore Bocchetti

Sibir Novosibirsk uhrál bod s úřadujícím mistrem Ruska Rubinem Kazaň. Pohledné utkání skončilo 2:2.

Rubin Kazaň nastoupil v neděli oproti středečnímu pohárovému duelu s FC Barcelonou se sedmi změnami v sestavě. Oddech dostali Salukvadze, Kalešin, Rjazancev, Murawski, Karadeniz a Kornilenko. Důvěru dostali Kuzmin, Gorbaněc, Natcho, Kasajev, Eduardo a Medvěděv.

Rubin začal utkání agresivně, téměř stejně jako v týdnu proti Barceloně. Hned v první minutě si Kasajev na křídle pohrál Oyewolem, ale proti jeho střele hrdinsky nastavil hlavu obránce Joseph-Reinette. V 8. minutě přišla první chvíle Novosibirsku, ale střela Grzelaka nemohla ohrozit brankáře Ryžikova. O chvíli později Noboa skóroval z přímého kopu, sudí Ivanov ale ukázal na píšťalku, a tak musel Ekvádorec kopat znova - na druhý pokus už neuspěl.

Oporou v brance Orlů byl opět český brankář Petr Vašek. Na posile ze Slovácka si vylámali zuby Gorbaněc, Medvěděv i Kasajev. A když už Kasajev Vaška překonal, zaskočil za něj jeho krajan Vychodil a celou situaci uhasil. Gól se tak zrodil na druhé straně, v 25. minutě ještě Polák Grzelak mířil po standardní situaci Čížka těsně mimo, ale ve 28. minutě zahrál Čížek pro změnu rohový kop a Joseph-Reinette překonal Ryžikova. Kazaň mohla vyrovnat po střele Eduarda, Brazilec nastřelil tyč branky Vaška.

Po pěkné akci chtěl zavěsit míč pod břevno Kasajev, ale těsně minul. Neujala se ani dalekonosná střela Kuzmina. Vedení 1:0 tak Sibiru vydrželo do poločasové pauzy. Po změně stran se už v sestavě Kazaně neobjevili Ansaldi s Gorbaněcem, na hřišti se dostali Kornilenko a Kalešina. V 50. minutě Rubin srovnal skóre, rozhodčí Ivanov viděl faul Josepa-Reinetteho na Medvěděva. Tradiční exekutor penalt Noboa jedenáctku proměnil.

Sám Medvěděv mohl dostat Rubin do vedení, proti jeho střele však Vašek výborně reagoval nohou. V 57. minutě Ital Bocchetti fauloval těsně před pokutovým územím Degtrajeva. Po jeho zahrání hráči v modrých dresech svorně signalizovali ruku Navase, píšťalka Ivanova zůstala němá. Rubin pokračoval v obstřelování výborného Vaška, ale bez výsledku. Novosibirsk teď už může jen zoufat, že takového brankáře nezískal před sezonou.

V 80. minutě se ruský mistr dostal do vedení, rohový kop Natcha si prvním dotykem zpracoval Bocchetti a druhým poslal za záda Vaška. O dvě minuty později ale bylo vyrovnáno! Jedovatý přímý kop Mološe Ryžikov jen vyrazil, ale jen před nohy dorážejícího Beljajeva. Na závěr měly oba týmy příležitosti vyhrát zápas. Kasajev nastřelil břevno a Čížek zdálky těsně nad břevno. Těsně před koncem hrál Rubin v deseti, za hrubý faul uprostřed hřiště byl vyloučen Kalešin. Skvělé utkání tak skončili 2:2.

Více informací k zápasu

Těrek Groznyj - Tom Tomsk 1:0

02.10.2010 16:30

Góly: 22. Šamil Asildarov (pen.)

Těrek podle očekávání porazil Tom Tomsk a i hráči Grozného nadále mohou snít o evropských pohárech. Jediný gól utkání vsítil Asildarov z pokutového kopu.

Začátek zápasu lze dokumentovat jedním slovem a to "nuda". První vážnější akce nastala až ve třiadvacáté minutě utkání a hned z toho byl gól. Po centru z levé strany se k míči chtěl dostat útočník Bracamonte, ale Kudrjašov ho zezadu postrčil, tak, že by to viděl i slepý a sudí nemohl udělat nic jiného, než odpískat penaltu. K exekuci penalty se hned přihlásil kanonýr domácích Asildarov a pohodlně překonal brankáře hostí. Parejko skákal doprava z pohledu střelce, kdežto Šamil střílel přímo doprostřed. Pět minut na to střílel Lachijalov, ale Parejko jeho střelu vyrazil na roh. Za zmínku z první půle stojí ještě žlutá karta pro hostujícího Kima, který v půlce hřiště nepochopitelně fauloval Kobenka, který převzal přirávku, ale Kim ho chytl jako nezbedného žáčka a stáhl k zemi. Jelikož se nic zajímavého v tomto nezajímavém poločase nestalo, tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro Těrek Groznyj.

Druhý poločas začal trochu jinak, než ten první. Za prvé, Petkovič fauloval procházejícího Asildarova, za což dostal žlutou kartu a z následné akce vyšla dokonce střela, kterou nikdo netečoval. Ale poté jakoby se hráči dohodli, že bylo dost, tak se na 30 minut zase odmlčeli a "šmrdlali" to mezi šestnáctkami. V 81. minutě se ke slovu dostali konečně hosté, konrétně Dzjuba, který se po chybách ve středu hřiště řítil na branku, Godzjur vyběhl a Artem se ho snažil obstřelit,ale jeho přízemní střela letěla jen kousek od branky, chybělo pár centimetrů.

A to byl zároveň poslední zajímavý moment tohoto poklidného zápasu. Těrek zaslouženě zvítězil, jelikož hosté nic moc nepředvedli.

Více informací k zápasu

Alanija Vladikavkaz - Křídla Sovětů Samara 2:3

02.10.2010 14:15

Góly: 75. Aleksandr Marenič, 78. Arsen Chubulov - 33. Oleg Samsonov, 40. Ibragim Callagov, 74. Pavel Jakovlev

Křídla Sovětů dokázala udržet vítězství ve Vladikavkazu nad Alaniji i přesto, že se domácím podařilo vsítit dva góly během dvou minut. Samara tak dohnala čtrnáctý Amkar. O bod zaostávají za svým dnešním soupeřem.

Hosté začali zápas o hodně nebezpečněji, než domácí. Využívali hlavně levou stranu, kde operovali Bober s Leiltonem, při čemž se těžkopádný Brazilec často nestačil vracet do obrany. Ze začátku nebezpečných situací moc nebylo. Hosté jen párkrát zahrávali standardní situace a Vladikavkazci čekali na brejky. V jednom z brejků se ocitl Bikmajev a vyslal nebezpečnou střelu, která však k brance nevedla.

Gól padl docela nečekaně. Sosnil poslal po pravé straně do útoku Samsonova, jenž obehrál v pokutovém území Bulgarua a vystřelil přesně do dolního rohu. Alanija se vzpamatovala a dokonce vstřelila branku, jenže Gabulov se nacházel v ofsajdu. Tohle se stalo, když domácí hráli v deseti, protože po střetu Babatumbeho s Callagovem byl Nigerijec ošetřován za postranní čárou. A když na místo zraněného Collinse vyběhl na hřiště Tichonoveckij, hosté vstřelili druhý gól. Při jednom z útoků se k míči dostal Callagov a odchovanec osetského klubu dalekonosnou střelou s pomocí teče vstřelil svůj první gól v Premier Lize.

Jenže Alanija se nemínila vzdát a sedm minut před koncem první půle si vytvořila tolik gólových šancí, že by vystačily na několik zápasů. Ze začátku Stojanov utekl po opětovně opuštěné Leiltonové straně, ale na místo nahrávky Tichonoveckému se rozhodl vystřelit. Avšak Lobos byl připraven. Ševčuk se rozhodl opět vystřídat. Stáhl Bulhara Stojanova a na jeho místo poslal Chubulova. Hned vzápětí hlavou střílel Bikmajev, ovšem opět pouze do rukou Lobose. Pak ve výhodné situaci netrefil míč Bulgaru a následně Tichonoveckij netrefil bránu.

Ve druhém poločase se hrál ještě otevřenější fotbal. Samařané se snažili odpovídat na domácí útoky, které už nebyly tak nebezpečné, protiútoky. Zafungovalo střídání, které připravil Tarchanov. Střídající Jakovlev obehrál obránce s Keržakovem a zvýšil. Tříbrankové vedení nevydrželo Křídlům ani jednu minutu. Po střele Chubulova si míč zpracoval Marenić a vystřelil. Hned po následném rozehrání málem vsítil další branku Chubulov, ale nepodařilo se. Tarchanov se snažil uklidnit svůj tým, ale nepodařilo se mu to. Do protiútoku poslal Chubulov Bikmajeva a ten v klidu překonal Lobose. Domácí tak snížili na rozdíl jedné branky a nepřestávali v útocích.

Ale i Samara mohla vstřelit gól z brejku. Ze středu hřiště utekl Kuzněcov, ovšem dohnal ho Gabulov a poslal míč na roh. Nakonec Pettaj nastavil šest minut, avšak hosté dotáhli zápas do vítězného konce. Vzhledem k tomu, že příští kolo hostí Sibir, jejích šance na záchranu nejsou minimální.

Více informací k zápasu

Amkar Perm - Dinamo Moskva 0:1

02.10.2010 12:00

Góly: 90. Kevin Kurányi

Moskevské Dinamo přetrhlo sérii dvou porážek a vyhrálo venku nad Amkarem. Rozhodující gól vstřelil v nastaveném čase Kevin Kurányi.

Oba týmy zahájily zápas ve svižném tempu. Ale na první nebezpečnou situaci si diváci počkali deset minut. Z pravé strany centroval Volkov, ovšem Argentinec Fernández zahrál dobře a odhlavičkoval míč na roh. Za nim totiž číhal na balón Grišin a nebýt dobré poziční hry, kdo ví, jak by to skončilo. Dinamovci se ihned snažili odpovědět, ale nedařilo se jim to. Na druhé straně nejdřív Česnauskis fauloval Usminského a pak i Čerenčikova, žlutou kartu si ale za žádný ze zákroků nevykoledoval. Avšak Ropotan, po skluzu na Grišina, hned viděl od sudího žluté upozornění.

Následně Grišin, oklepaje se z faulu, nebezpečně zleva centroval, Šunin se vytáhl a míč vyboxoval, jak nejdále mohl. Za chvíli se provinil Fernández, když fauloval Volkova na pomezí pokutového území. A rozhodčí, který byl nejspíš ovlivněn ostatními hráči, ukázal na pokutový kop. Exekutor Pejev však střílel nepřesně a branku přestřelil.

Po půl hodině hry se ještě Moskvanům podařilo zahrát na nervy permské obrany. Rebko rozehrál rohový kop, nejvýš vyskočil argentinský obránce Dinama, hlavičkoval a míč jen těsně minul branku.

Domácím se celkově v obraně dařilo. Nejdřív jeden z hráčů vykryl pěknou střelu Semšova a pak se málem stala gólovou střela Česnauskise z pravého křídla. Ke konci prvního poločasu ještě Semšov s Kurányim se najednou vrhli na balón, a tak si navzájem zmařili šanci na střelu.

Ve druhé polovině se Dinamovci nezřekli ofenzivní iniciativy. Kdyby byli bílomodří vždy takto aktivní, asi by si nikdo z fanoušků na jejich hru nestěžoval, protože by nesla ovoce. Nyní se ovšem Dinamo rozloučilo s medailovými nadějemi a i o evropských pohárech si může nechat jen zdát. Navíc se říká, že dny Miodara Božoviće jsou v týmu sečteny. Tak či tak, už teď je jasné, že vedení klubu udělalo ohledně odvolání Andreje Kobeleva zbrklé rozhodnutí. Vždyť ani pod černohorským trenérem se hra Moskvanů nezlepšila.

Ale v zápase s Amkarem snahu hostům nikdo upřít nemůže. Dinamo tlačilo na domácí tým, avšak něco chybělo. Nakonec to něco přišlo v nastaveném čase. Voronin odcentroval a Kurányi hlavou uklidil míč za záda na opačnou stranu letícího Usminského.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Zenit Petrohrad21165040:1053
2.Rubin Kazaň23138228:1047
3.CSKA Moskva21143436:1545
4.Spartak Moskva22106634:2736
5.Spartak Nalčik23106732:2736
6.Lokomotiv Moskva2396827:2633
7.FK Rostov231031021:2733
8.Těrek Groznyj2387824:2131
9.Dinamo Moskva2278726:2529
10.Tom Tomsk23751126:3626
11.FK Saturn23661118:2924
12.Anži Machačkala23651218:2723
13.Alanija Vladikavkaz23651221:3223
14.Křídla Sovětů Samara23571121:3222
15.Amkar Perm23641316:2722
16.Sibir Novosibirsk23441528:4516

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (43)

Přidat komentář
stas87

super!samara vedie 2:0 vo vladikavkaze a perm prehral

Reagovat
smazaný uživatel

Samara má podle mě lehčí los, než Perm, takže nic nečekaného...

Reagovat
stas87

aj tak to nemusi nic znamenat pozname posledne kola v rusku ked sa hra o pohare a o zachranu...

Reagovat
božský John

Néééé

Reagovat
smazaný uživatel

fandíš Permi? Btw., napsal jsem report, kdybys náhodou chtěl začit

Reagovat
božský John

Spíš mi jsou sympatický....

Já čumim na film,tak jsem se o ten report ani moc nehlásil...

Ale highlighty jsem zkouknul ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je možné že má Zenit takový náskok?Všechno je to odloženými zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mozne tak, ze Zenit je tak silnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wágner Love pěknej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Vágner

Reagovat
smazaný uživatel

W vypadá drsněji lojzo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když ze sebe chceš dělat trapku, klidně v tom pokračuj, zatím ti to jde skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA 5. zápas v řadě bez obdrženýho gólu, dobře vy, mám rádost

Reagovat
goodbay

Nevíte někdo co je s Holendou pls? Proč nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Johny

Reagovat
Shevchenko

Doufám, že se mu líbí v Dagestánu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na marodce....

Reagovat
Kily

podle soccernetu byl dneska na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak už se asi uzdravil, ale donedávna byl zraněný.

Reagovat
rufus

Podle EF dokonce v 67. minutě nastoupil na hřiště.

Reagovat
Losinho

Mára Suchý asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Kurde Keržakov má pořádně nabito ostrejma

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se daří McGeadymu?

Reagovat
božský John

Hraje výborně,zabydlel se v základu Spartaku a hned je z něj jeden z klíčovejch hráčů, jde pes něj spousta akcí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem rád, ale furt mě mrzí že odeěel ze Celticu

Reagovat
božský John

To jo, nečekal jsem,že půjde zrovna do Moskvy, spíš jsem tipoval ostrovy.

Ale Spartak mu fakt sedl, hraje tam fakt dobře, navíc Moskva je něco jinýho než Glasgow, prostě mu to sedlo se všim všudy

Jinak za nick

Reagovat
FuckT

ten novy obranca Zenitu este neprisiel ???niekto mi tu pisal,ze ked Zenit kupi new obrancu,Hubocan bude sedet ...a Hubocan stale hra kazdy zapas ...a furt je to take zle ???

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel Lukovič, ale spolehlivý Hubočan ho nepustil do sestavy...Spalletti nemá co měnit, Hubočan sice nehraje jako typický levý bek, ale za to je spolehlivý.

Reagovat
božský John

Je spolehlivej, ale přijde mi takovej těžkopádnej, ale špatnej není

Reagovat
smazaný uživatel

Loskov na podzim rozhodl nádherným pasem na Kiričenka o vítězství Saturnu 1:0 na hřišti Lokomotivu. Včera už v dresu Loko zařídil vítězství nad Saturnem, jeho krásný gól znamenal vítězství 1:0....

Reagovat
smazaný uživatel

na jaro...

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by tabulka na prvních pěti místech mohla skončit. Lokomotiv na pohárové pozice nechci ani omylem, každoročně dělají v Evropě ostudu....A Nalčik by mohl být příjemným překvapením.

Reagovat
božský John

S Dinamem by mohla bejt sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako tehdy Samara, která nestačila na podprůměrná Irský klub?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se podivej, az kam nakonec Samara spadla. Topila se v dluzich, hraci byli nespokojeny, problemy v kabine a vsude kolem korupcni skandal s Terekem. Nemohli tehdy dopadnout jinak. Jestli se Nalciku nestane neco podobnyho, tak by mozna fakt moh bejt dustojnejsim tymem do Evropy nez Lokomotiv v soucasny forme, kterej nepresel ani pres druholigovy Lausanne.

Reagovat
smazaný uživatel

hráči byli nespokojeni ale v Evropě důstojně zahrát mohli pač se hlavně jednalo o jejich "vizitku", ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidis tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

oni ze sebe udělali blbce a třeba přišli o výhodné angažmá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele