Ribéry se upsal Fiorentině a těší se na další fotbalové roky

21.08.2019, 11:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (121)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, aby uspel v Serii A Franck stále má, o tom nepochybujem, aj keď do plnej ligovej minutáže sa asi úplne hrnúť nebude a skôr sa bude na ľavom krídle striedať s Chiesom prípadne Murielom.

Reagovat
LeonardoUžoa

Muriel tam neni.

Reagovat
Neyjrayx

Reagovat
Zark

Chiesa je prave kridlo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Občas alternuje aj na ľavom, keď je treba.

Reagovat
Zark

nj, ked to povies ty

Reagovat
smazaný uživatel

Dá sa ľahko overiť, že som si toto info nevytiahol len tak z nosa... Túto stránku ty asi poznať nebudeš, tak prikladám link: https://www.transfermarkt.com/federico-chiesa/leistungsdatendetails/spieler/341092/plus/0?saison=2018&verein=&liga=&wettbewerb=&pos=11&trainer_id=

Reagovat
Zark

dobre.. mas pravdu, tak teda sa Ribery bude na ľavom krídle striedať s Chiesom prípadne Murielom.

Reagovat
smazaný uživatel

S Murielom už sotva, keďže je už v Bergame. Ten jeho transfer šiel nejako mimo mňa, myslel som si, že je stále vo Fiorentine a preto som ho spomenul... je tam toho, no.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Inak čo povieš na tú stránku? Čumíš, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak keď si objavil takú fantastickú stránku akou je TM, tak si si hneď mohol pozrieť, že v zápasoch v ktorých nehral na RW nebol produktívny a obzvlášť na LW kde odohral 7 zápasov jak si spomínal a zaznamenal jednu assist(dokonca ani jeden z tých zápasov nevyhrali).

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som na TM chodil už v dobách keď ste si u vás na dedine ešte mysleli, že internet je francúzske národné jedlo. To že to Chiesovi ide na pravom krídle o dosť lepšie aj čo sa gólov a prihrávok týka dokáže z tej stránky vyčítať aj úplný futbalový laik a tak nie je divu, že si si túto informáciu vyselektoval aj ty. Si úplne mimo diskusie, ja som tu nikdy netvrdil, že Chiesa je lepší na LW než na RW. Tvrdil som len to, že Chiesa sa vo Fiorentine bude na LW občas striedať s Ribérym, lebo ten už asi neodohrá plnú ligovú minutáž. Po skončení sezóny 2019/2020 si tu potom môžeme vyhodnotiť kto mal pravdu a spočítať si zápasy, v ktorých bude Chiesa na LW striedať Ribéryho prípadne naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

No veru internet znie strašne francúzsky... Vidno že francúzske si mal maximálne zemiaky alebo bagetu. Druhá vec, ty si tu začal písať "inak čo povieš na tu stránku? čumiš co?" ako keby ju nepozná každý druhý návštevník tohto webu a kľudne môžme počkať na koniec sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

To s tým transfermarktom bolo samozrejme myslené ironicky. Je jasné, že v roku 2019 už aj také jelito ako je Zark muselo prísť do kontaktu s touto futbalovou databázou, najmä keď ti ju po zadaní mena hráča do vyhľadávača googlu vyhadzuje ako prvú voľbu... Vôbec si nepochopil že to bola nadsázka a istá ľahká forma provokácie v diskusii... Zbytočne si sa do toho montoval a teraz vyzeráš trochu hlúpo

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzerám trochu hlúpo? Asi si po sebe nečítaš vlastne komentáre

Reagovat
El-Pistolero-68

No jak pisou kolegove nade mnou. Chiesa je primarne RW a Muriel uz je v Atalante. Takze jsi napsal dve hovadiny, gratuluju.

Reagovat
Zark

a jeste teda mi to nedalo a podval sem se na statistiky a vloni odehral Chiesa nejvic minut z tymu a nastoupil vsehovsudy do 41 utkani s nim bych se stridat na kridle nechtel tvle

Reagovat
smazaný uživatel

Minutáž má slušnú, ale striedal tie posty (RW, LW, SS, proti Juventusu nastúpil aj ako AM) a o tom tejto diskusii práve pojednávame. Zase si to prespal, tvl..

Reagovat
smazaný uživatel

V minulej sezóne Chiesa nastúpil v 7 zápasoch na LW, z toho 6x v základnej zostave, v závere Serie A napríklad v dvoch ligových kolách po sebe, takže až taký nezmysel ako tvrdíš to zasa nie je. Predtým než niečo šplechneš do éteru si daj tú námahu a trochu si prejdi štatistiky, nech tu potom nie si za blbca...

Reagovat
El-Pistolero-68

Takze ja jsem za blbce a nedam si namahu s hledanim, nez neco napisu, ale ty nevis, ze Muriel uz za Fiorentinu nehraje, a z Chiesy delas LW, protoze tam zahral vloni 7 zapasu (zatimco na RW 23). A pisu, ze je PRIMARNE RW, coz je pravda.

Timhle ses akorat jeste vic shodil, misto abys uznal chybu, ktera se muze stat kazdemu. Ostatne se ti tu vsichni reagujici smejou. "Jeste vetsi blbec, nez jsme doufali"...

Reagovat
El-Pistolero-68

Ok, zbytecne na nej dal reagovat asi. Bud trolli, nebo je uplne mimo realitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si tu chýbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ten čobol je úplně mimo

Reagovat
El-Pistolero-68

Je. A radsi na to uz ani nereaguje a pise komentare vsude mozne jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím dôvod reagovať na internetových rádoby odborníkov, čo si v živote do reálnej lopty kopli možno na pár minút na povinných hodinách telocviku a futbal hrali iba prostredníctvom videohry FIFA, štatistonanistov, trollov a spamerov, proste na lúzu, aká sa v tejto diskusii zhŕkla

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom, písal ži som troll a že na mňa netreba reagovať. Pritom ešte aj po jednej v noci neustále reaguješ na všetky, hoci aj slaboduché príspevky, ktoré sa objavia v mnou iniciovanej diskusii. Takže si buď schizofrenik alebo proste len pozér, ktorý si robí z huby riť.

Reagovat
El-Pistolero-68

I kdybys hral za Slovan Bratislava a ja v zivote nekopl do mice, nic to nemeni na tom, ze pises sracky a hlavne si neumis priznat chybu.

Pokud mi prijde upozorneni, ze nekdo reagoval na me, tak odpovim. Tak jako ted tobe.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude back up za Baggia

Reagovat
ED91

to asi nie, tomu robí backup Batistuta.

Reagovat
El-Pistolero-68

A Benassi pry hral 2x v utoku, tak by s nima mohl rotovat. Rikal Wendigo.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Nehledě na tvé argumentace v celém vlákně, Chiesa je čisté pravé křídlo. Že má pár startů na levém křídle není směrodatné, zvlášť když má několik startů i v útočném duu ve 352 nebo jako ofenzivní záložník pod útočníky, byť to hrál spíš volně a stejně hrál zprava.

Ribery bude hrát základ zleva a Chiesa zprava. Na hrotu Simeone/Boateng (pokud nedorazí Schick). Riberyho bude pravděpodobně alternovat mladý Sottil. S ohledem na Montellovo konzervativní pojetí (jinými slovy předvídatelnost jeho kroků) je dost nepravděpodobné, že se Ribery s Chiesou budou střídat vlevo.

Zmínka o Murielovi působícím v Atalantě je zbytečná.

Reagovat
smazaný uživatel

To čo píšeš je dosť pravdepodobné, aj keď Sottil mi ešte nepríde ako úplne hotový hráč pre naskočenie do kolotoča Serie A. Tu by sa ako skúsenejšia alternatíva na striedanie s Riberym na ľavom krídle možno núkal Eysseric, ktorý na LW hrať dokáže aj keď je primárne AM, neviem však či s ním vo Fiorentine pre túto sezónu reálne počítajú...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Sottil do Serie A z lavičky nezačne naskakovat, nikdy se z něj hotový hráč nestane, ostatně jako z jakéhokoliv fotbalisty na světě. Viola hraje jen ligu a domácí pohár. Mají opět ideální příležitost dávat šanci mladým hráčům. Zkušenější alternativu opravdu nepotřebují. Eysseric se nechytil, proto i v lednu odešel zpět do Francie. Mimo jiné o něho byl nyní údajně zájem a jak jinak než z Francie. Nemyslím si, že by s ním měli ve Fiorentině nějaké větší plány, spíš bych tipoval, že dřív nebo později odejde, ať už nastálo nebo minimálně hostovat.

Reagovat
insane

Jak se vubec stalo, ze se z Boatenga stal hrot? Ja mel za to, ze je spis AM (tak si ho pamatuju z AC) a postupem casu jsem registroval, ze se stahnul jeste hloubeji do pole, vsak krome Las Palmas nemel ani nejak skvely statistiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

KdB by ich podľa teba aj tak všetkých troch schoval do vrecka a je jedno kto na akom poste hrá, však?

Reagovat
smazaný uživatel

samozrjeme ze ano wtf? videl jsi vubec nekdy de bruyna hrat, ze se o nej furt tak trapne otiras? vzdyt patri k nejlepsim hracum na svete, i kdyz ho osobne nemusim

Reagovat
smazaný uživatel

KdB mám teda najmä od sezóny 2015/2016 kedy prišiel do PL napozeraného viac než dosť a nikdy som netvrdil, že je to zlý futbalista. Len je pre mňa úsmevné, že ho porovnávaš so Salahom, hrajúcim na úplne inom poste a tiež to tvoje tvrdenie, že je "o level lepší".

Reagovat
smazaný uživatel

jsi postizeny? asi jo no.. porovnaval jsem jejich sezony, pod clankem o hracovi sezony. porovnava to uplne kazdy, v nejprestiznejsi ankete fotbalu se taky porovnavaji SEZONY hracu na uplne ruznych postech, tak co tu ted zkoušíš?

no asi jsi kdb moc.nesleeovsl, kdyz ho davas pod uroven za zenitem riberyho nebo dokonce chiesy

a jeste po tisicate milionte pate, nerekl jsem, ze je o lvl lepsi, ale ze mel o lvl lepsi cast sezony lhari.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som KdB s Ribérym či Chiesom neporovnával, len som si uťahoval z naivného spôsobu, akým hodnotíš hráčov. Čím viac svoje hodnotenia obhajuješ tým viac komickejšie a dezorientovanejšie pôsobíš.

Mimochodom, v ankete o NAJLEPŠIEHO HRÁČA SEZÓNY sa hodnotí najlepší hráč CELEJ SEZÓNY nie len jej časti, takže keby aj De Bruyne teoreticky mal určitý úsek sezóny lepší než Salah (čo ale nemal, lebo Salah išiel celú tú sezónu ako motorová myš a jeho 32+11 v rámci PL bol absolútne famózny výkon), nemôže ovládnuť anketu NAJLEPŠIEHO HRÁČA SEZÓNY ako celok. Chápeme, či moc nie?

Reagovat
smazaný uživatel

ok, jsi postizeny. zkus si s tim nekam zajit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, ty seš odborník Zkus ten fotbal alespoň trochu sledovat demente

Reagovat
smazaný uživatel

Turbo ty troubo, čakal som kedy sa tu objavíš. 23:14? To si akurát prišiel z krčmy, lebo ti došli peniaze a nebolo za čo nasávať, však? Aspoň sa ti dnes podarilo vysomrovať od ľudí na stanici drobáky, potrebné na dosiahnutie tvojej "prevádzkovej" dennej výšky promile alkoholu? Asi áno, lebo dnes píšeš celkom gurážne, takže hladina alkoholu v tvojej krvi je asi na hodnotách aké máš rád, ty vožralo

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, přišel sem z tréninku ty demente.

Reagovat
smazaný uživatel

O jedenástej večer z tréningu, ty určite ty lempl neobratný...

Reagovat
smazaný uživatel

Hraju futsal a trénujeme od 20:30. Jen, aby si věděl buzíku

Reagovat
smazaný uživatel

Ty a futsal, už ťa tam vidím ako makáš ty tlstý kripel

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe bych si namazal na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Vo futbalovej konfrontácii so mnou by si slúžil iba ako tréningový kužeľ, to obaja dobre vieme...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt chudák. Maďar oprcal opici a hodil ji přes Dunaj. Z toho vznikají cobolsky dementi jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Si typicky primitívny vlezdoprdelkovský knedlovepřozeložrout, akých sú na internete haldy. Práve kvôli takým obmedzeným mrdkám ako si ty ľudia v Európe nemajú radi čechov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fotbalu rozumíš, jak koza petrželi. Tahni na eurofotbal.hu

Reagovat
smazaný uživatel

U nás na Slovensku sa ironicky hovorí "Rozumie sa tomu ako čech hokeju" a to je presne aj tvoj prípad ty tlstý notor.

Reagovat
Zark

uz dost

Reagovat
smazaný uživatel

(_♂_)

Reagovat
smazaný uživatel

bido

Reagovat
db18

Reagovat
VersaceChain

Tak pet let dozadu jsem mu prorokoval rychly pad a ustup ze slavy a chvili to vypadalo, ze jsem to trefil. No on se zase rychle zvedl a na top urovni udrzel az doted. Pan hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Snad sestreli parkrat Juve

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
eder

Hele, myslím, že ne, Time.

Reagovat
krisa

další šťastné roky, vám přeje boxer rocky

Reagovat
oli9

pro fialky jackpot

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel, ze uz tak tri roky marodi nebo je stale ve forme, aby hral na takove urovni?

Reagovat
vladino10

Ale áno, on by ešte aj v tom Mníchove mohol naskakovať na posledných 20 minút zápasov bez toho aby sme nadávali.. Ale 90 minút už naplno nedá

Reagovat
7kaka7

Chtít hrát v 36 dál v top 5 ligách mi přijde sympatický, mohl jít v klidu vydělávat někam do Arábie nebo hrát MLS. Např. Van Persie je stejně starý a už před 4 lety šel hrát do Turecka, což je pro hráče jeho kalibru tak na půl konec kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

Persieho motív bolo zarobiť si ešte kým še dá

Reagovat
Atlético de Madrid

Persie mel v haji zdravi, ten z toho musel vytriskat maximum, dokud to slo

Reagovat
IkerCasillas

Za to Ribery je se zdravím kamarád

Reagovat
irik

Reagovat
VersaceChain

OT: jak dlouho dopredu se vi v Serii A presne casy a data zapasu? budu na podzim parkrat v Milane, tak bych skocil na nejaky zapas. Pripadne vite nekdo jak je to se shanenim listku? Ani jednomu milanskemu tymu vylozene nefandim, takze je mi to fuk, na ktery pujdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lístky seženeš v klidu přes web.

Reagovat
VersaceChain

Diky Jedno datum mi primo vychazi na Inter - SPAL, tak snad se mi to s nicim nevykryje...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to uvidíš ten lepší tým z Milána..

Reagovat
VersaceChain

Snad nebude Giuseppe Meazza dal od hotelu nez San Siro...

Reagovat
pistacik11

Reagovat
mayday

Reagovat
Rudnevs

Asi to bol vtip, a náhodou, ja som sa i zasmial...

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
pistacik11

Veď zasmial som sa aj ja

Reagovat
Foppy

Jsem se trošku bál, že se zeptáš, jak dlouho dopředu se ví výsledky...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sicílii už hrajou sezónu 2020/2021.

Reagovat
Foppy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Reagovat
Csaplárova past

Strašně náchylný na zranění, velký risk pro Fiorentinu ho angažovat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhej strane ho získali ako voľného hráča. Na konte má obrovské skúsenosti a kvantum náročných zápasov na najvyššej úrovni, tak prečo ho neskúsiť hoci aj na úkor toho relatívne vysokého platu?

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

mal sa na to už vysrať

Reagovat
smazaný uživatel

Keď sa na to stále cíti a ročne si zarobí 4 mega, tak prečo nepokračovať?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Noustress

Keď už, tak prečo nie Marsille ? myslím, že momentálne kluby na porovnatelnej úrovni akúrat OM je dlhodobo v nejakej hernej letargii

Reagovat
The Krupy

Lepšia liga, lepší klub. Viola je dobrá voľba.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší město

Reagovat
The Krupy

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim s přehledem nejkrásnější, kde jsem byl

Reagovat
Noustress

lepšia liga to hej, lepší klub ťažko, ani zo súčastného ani dlhodobého/historického hladiska

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille je jedno veľké moslimské ghetto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

tak na druhou stranu Ribéry je muslim ne?

Reagovat
eder

Ano.

Reagovat
El-Pistolero-68

Jako doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Novej Biabiany

Reagovat
smazaný uživatel

Na pešiu ligu stačí aj 36 ročný krídelník,hlavne že má dobré meno

Reagovat
smazaný uživatel

Bez se radsi divat na tu vasi nakopavanou ou pockat ty jsi fanousek Liverpoolu, tak to nema cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Houfi

neztrácej čas s primitivy

Reagovat
Godwinson

Jako že Liverpool hraje nakopávanou?

Reagovat
Messiáš

hezký, pro všechny strany to dává smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Tesim sa ze do calcia smeruju v poslednom case hotovi hraci cim bude liga len kvalitnejsia. Vynovuju sa stadiony, snad to teda bude po case navrat Serie A na piedestal europskych lig.

za Riberyho vo Viole som rad bude to platna posila. skoda ze nepotiahol so sebou aj Robbena.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele