Ribéry byl s kotníkem na operaci, mimo hru bude deset týdnů

14.12.2019, 15:31
Aktuality
Franck Ribéry dal v letošní sezoně italské nejvyšší soutěže dvě branky a z tohoto čísla se jen tak nepohne. Zkušený záložník Fiorentiny nedávno utrpěl zranění kotníku a vše nakonec musel vyřešit operací, po níž bude chybět zhruba dva a půl měsíce, dnes to prozradilo vedení Violy...

Ribéry je mimo hru od konce listopadu a zápasu proti Lecce, z něhož odehrál jen první poločas. Následovala série vyšetření a nakonec hodně nepříjemný verdikt lékařů - někdejší hráč Bayernu Mnichov nebo Marseille měl natržený vaz a v jeho případě byl nutný chirurgický zákrok.

"K návratu k běžným činnostem dojde cca za deset týdnů," oznámila Fiorentina po dnešní operaci.

Ribéry hraje za Fiorentinu od letošního léta a do této chvíle nastoupil k jedenácti ligovým utkáním.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
JakubOcko

Dohrál...

Reagovat
DieryVonry

Nemyslím si, že by úplně dohrál. Zranění tohoto typu ho potkávaly celou karieru. A on, když ztratil ze své rychlosti za ty roky, tak není papírovej.. Fialky se na něj v zápasech dost spoléhají už ted a kontrakt, který má na dva roky, může znamenat, že se teď rozkoukává v itálii a příští sezonu bych se nedivil, kdyby Firenzé ještě táhnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele