Ribéry chce hrát ještě dva roky, motivace mu nechybí

30.07.2019, 13:58
Aktuality
Franck Ribéry je i na konci července volným hráčem. Už šestatřicetiletý francouzský křídelník se po loňské sezoně rozloučil s Bayernem Mnichov a od té doby čeká na ideální nabídku. Tou nebyla ani ta z AS Monaco, zkušený fotbalista nemá v plánu vracet se do Ligue 1 a možnost hrát za knížecí celek odmítl...

Ribéry v minulosti hrával za FC Metz, Galatasaray nebo Olympique Marseille a v Bavorsku strávil celkem dvanáct úspěšných sezon, během nichž se spoluhráči vybojoval řadu trofejí. Další v Německu už nepřidá, koncem června nedošlo k prodloužení spolupráce.

"Stále chci hrát ještě dva roky za klub, který má ambice, cítím se dobře a potřebuji další výzvu. Můj poslední gól za Bayern Mnichov v zápase proti Frankfurtu, který rozhodoval o titulu, to dokazuje. Možná to byl jeden z nejlepších gólů mojí kariéry, minimálně určitě patřil k nejdůležitějším... V nádrži stále mám benzín, mám zkušenosti, formu i motivaci. Mám ještě hodně co nabídnout," prohlásil Ribéry.

"Musím myslet i na svou rodinu a děti. V Mnichově se cítí velmi dobře a je pro ně složité opustit školu. Musím vše zhodnotit i tak, aby konečné rozhodnutí bylo nejlepší zároveň pro ně," uvědomuje si bývalý francouzský reprezentant.

Ribéry o nápadníky nouzi nemá a ve hře je řada variant. Vedle AS Monaco o něho usiloval Sheffield United, zájem měl Galatasaray a mluvilo se o možném odchodu do některého z bohatých asijských klubů.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (29)

Přidat komentář
repkajebuh

Točit ho se Salahem a Maném. Co ušetříme na přestupu, půjde na plat. Smlouva na 2 roky, pak čau.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
insane

Na Kloppuv fotbal uz by fyzicky nestacil.

Reagovat
fff

Tak zaklad by hral malo, na striedania by to nemuselo byt zle.

Reagovat
insane

Ja si nemyslim. Podle me by to nebylo uplne kloppovsky, aby angazoval hrace, kterej by byl nahradnik a presto by mel treba druhej nejvetsi plat z celyho muzstva, to by mohlo mit docela negativni vliv na atmosferu v klubu, navic Ribery osobnostne uz sam o sobe bude tvrdej orisek. A na sklonku kariery bude chtit asi jinou pozici, nez aby obcas naskakoval. Pro nej bude fakt lepsi mensi rybnik, kde bude furt za velkou rybu, tudiz nejaka exotika spis.

Reagovat
vladino10

50 minút každý zápas by vydržal.. Ako náhradník na posledných 30 minút top hráč..ale neviem, nemyslím si že by do toho išiel, ja som mal z toho odchodu z Bayernu taký pocit, že chce hrať základ..a aj mával s lavičkou často problém..

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Luc-Luc

takovyho blba ? zadarmo drahej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
garruklol

Reagovat
smazaný uživatel

a poustet jim k tomu mesitu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to taky myslím vidíš jako Hurvínek válku

Reagovat
cristiano.K.

taky bych do toho šel, ono je spíš až k neuvěření jak se té útočné trojce vyhýbá zranění a i oni stárnou. Zbavili jsme se platu Sturridge, což dělalo 6 mega liber ročně. Šel bych do toho, kdyby přijmul plat do 150 k/ týdně.

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Čína. Zpátky domů.

Reagovat
smazaný uživatel

EuroFotbal jako vždycky články o ničem ale to, že Pepe právě podepsal s Arsenalem to tady bude zase až s několikadenním zpožděním

Reagovat
Kily

to je fakt moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Jen jim dej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

Padej k plotně.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho zajímá Arsenal?

Reagovat
Kincl

Přesně x let nakupují lidi jsou z toho u vytržení ale k čemu jim to je když hrajou stále bídu :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LokoLFC

chudák kluk

Reagovat
smazaný uživatel

Největší chyba, co mohl udělat. Jít do horšího týmu a ještě k tomu je to Arsenal...

Reagovat
milan78

slavia praha

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele