Preview závěrečných zápasů Copy América 2021

09.07.2021, 13:58
Aktuality
Lionel Messi (© AFP)
Copa América se blíží ke svému konci a čekají nás už jen závěrečné zápasy o medaile. Po dlouhých 14 letech se opět bude konat "superfinále" mezi Brazílií a Argentinou. O třetí místo se pak popere Kolumbie a Peru.

Zatímco Brazílie se bude snažit o obhajobu titulu, Argentina na prvenství na kontinentální scéně čeká už 28 let a prohrála poslední čtyři finálové zápasy. V případě výhry by však Argentina vyrovnala Uruguay na pozici nejúspěšnějšího týmu historie na kontinentu. O třetí místo se poperou dva poražení semifinalisté, Peru a Kolumbie. Pro Peru jde o 4. souboj o medaile z posledních pěti turnajů, z čehož zatím tři byly úspěšné. Kolumbie naposledy bronzovou medaili získala v roce 2016, mimo tento rok však od roku 2001 žádnou medaili nezaznamenala. Tehdy zaznamenala své jediné vítězství, a to na domácí půdě.

Kolumbie - Peru (10. 7. od 2:00)


Zápas o 3. místo se odehraje v hlavním městě Brasília a řídit jej bude brazilský sudí Raphael Claus. Oba týmy musí rychle hodit za hlavu zklamání ze semifinále a připravit se na důležitou bitvu. Drobnou výhodu by v tomto ohledu mohlo mít Peru, které mělo o den víc na regeneraci. Na rozdíl od svého soupeře však museli Peruánci cestovat z Ria do Brasílie. Oba týmy už se jednou na turnaji utkaly ve skupině a úspěšnější bylo Peru, které se mohlo radovat z výhry 2:1. Zápas to však byl velice vyrovnaný, možná dokonce měla malinko více ze hry Kolumbie. Ta má tedy Peruáncům co vracet.

Kolumbie se zatím ve vyřazovacích bojích prezentuje hodně bojovným fotbalem a její výkony jsou rozhodně lepší než v základní skupině. Stále je však pro Kolumbijce velkým problémem střílení gólů. Duván Zapata sice neskutečně bojuje a odvádí velmi dobrou práci na hrotu útoku, od útočníka jeho formátu ale zákonitě všichni očekávají také góly. Nejpříjemnějším překvapením kolumbijského týmu je zatím agilní levé křídlo Luis Díaz. Rovněž spíš defenzivní střed hřiště odehrál velmi dobrý zápas. Kolumbie určitě bude pokračovat v nastoleném trendu a předvede nesmírně bojovný výkon. Podobnou filozofii ovšem razí i soupeř. Chybět bude pravděpodobně stále zraněný Mateus Uribe, zbytek týmu je zdravotně v pořádku, otazník ale visí nad startem levého beka Franka Fabry, kterému bohužel zemřel otec.

Peru je podobně jako Kolumbie týmem, který hraje ve vysoké intenzitě a svůj styl má založen spíš na brejkové hře. Ofenzivní síla týmu bude ale na zápas s Kolumbií posílena o Andrého Carrilla, který se vrací po karetním trestu. Peru bude spoléhat kromě Carrilla také na Gianlucu Lapadulu, který patří na turnaji k nejlepším útočníkům, ačkoliv vstřelil "jen" dva góly. Naopak obrana ani proti Brazílii nepůsobila nijak zvlášť pevným dojmem a rozhodně není oporou svého týmu. Zejména v prvním poločase měli nejen stopeři sklony zmatkovat a zejména Renato Tapia zatím na turnaji postrádá formu, která ho zdobila ve španělské lize. Dokáže sice po velkou část zápasu skvěle vyplňovat prostor a plnit si defenzivní úkoly, zároveň ale zápas co zápas vytvoří hrubku, která vede k šanci soupeře.

Zápas pravděpodobně nabídne velmi fyzický, atletický fotbal, který může být jak atraktivní, tak se může zvrhnout i v přetlačovanou se spoustou faulů. Při standardních situacích budou mít velkou výhodu hráči Kolumbie, jelikož Yerry Mina nebo Duván Zapata jsou extrémně nebezpeční hlavičkáři i za normální situace, Peru navíc nemá v kádru jediného vyloženě vysokého hráče a gólman Gallese spoléhá častěji spíš na své reflexy, než že by si pravidelně chodil pro centrované míče. Naopak Peru dokáže být v protiútocích velice efektivní a Kolumbie si nemůže dovolit propadat na v křídelních prostorech, zároveň si také musí dávat pozor na nákopy za obranu od Yotúna na Lapadulu. Kvůli typologické podobnosti obou mužstev je těžké odhadovat, jak zápas dopadne, osobně však favorizuji Kolumbii, a to z výše zmíněného důvodu výhody při standardních situacích.

Tip na výsledek: 10

Argentina - Brazílie (11. 7. od 2:00)


Tak a je to tady, konečně finále! To se odehraje na jednom z nejslavnějších stadionů světa - Estadio do Maracanã v Riu de Janeiru. Hlavním sudím bude poměrně překvapivě Esteban Ostojich, který rozhodně nepředvádí výkony hodné finále, nicméně tradiční jihoamerická špička Néstor Pitana a Wilmar Roldán předvedli v posledních zápasech obrovské hrubky, tudíž rozhodnutí padlo na zkušeného Uruguayce. Vzhledem k průběhu turnaje zápas nemá favorita, nicméně finálový komplex Argentiny už přestává být normální. Naposledy totiž velký turnaj vyhrála v roce 1993. Od té doby přišly čtyři finálové porážky na Copě, jedna na MS a jedna na Konfederačním poháru, tedy šest finálových proher v řadě.

Domácí Brazílie dosud na turnaji pouze jednou klopýtla, když jen remizovala s Ekvádorem. Základní sestava však byla tvořena zejména hráči mimo základní sestavu. Brazílie se zatím prezentuje rychlým kombinačním fotbalem, který je pro soupeře velmi těžko bránitelný. Naprosto klíčovým mužem Brazílie je Neymar, který sice nemá tak zářivé statistiky jako Lionel Messi na druhé straně, svými výkony však za ním rozhodně nezaostává. Zjednodušeně řečeno Neymar je ofenziva Brazílie. Do šancí se samozřejmě dokážou propracovat i jeho spoluhráči, je to však zpravidla on, kdo tvoří a diriguje celé ofenzivní snažení.

Už proti Peru se musela Brazílie obejít bez vykartovaného Gabriela Jesuse a nejinak tomu bude i ve finále. Zákrok to byl totiž opravdu velmi surový a zbytečný, tudíž dvouzápasový trest byl ještě velice mírný. Přesto se Brazilci do médií vyjadřovali velmi nelichotivě o rozhodčím orgánu a považují trest za nespravedlivý. Kdo zákrok viděl, udělá si obrázek sám. Forma Jesusova náhradníka Paquety však neustále roste a Jesusova absence by tak neměla být vážnějším problémem. Mimo Jesuse pak otazník visí nad startem Alexe Sandra, kterého možná po lehkém zranění nechá trenér Tite na lavičce a šanci v základní sestavě dostane Renan Lodi. Na závěr bych rád uvedl čestnou zmínku o Marquinhosovi, který vyrostl v naprosto dokonalého stopera a zároveň férového hráče, který je zkrátka tak dobrý, že ho člověk zpravidla ani nemá potřebu zmiňovat. Marquinhos totiž nedělá chyby, nesimuluje, nehraje zákeřně, prostě jen dokonale plní svou roli.

Finálový komplex Argentiny už byl zmíněn, ale kdy jindy jej překonat než teď. Argentina hraje ve skvělé formě a rozhodně její hra není jen o Lionelu Messim. Tým je velmi dobře poskládaný a jednotliví hráči disponují dobrou formou. Argentina dlouhou dobu neměla nijak skvělé gólmany. V Emilianu Martínezovi však získala konečně pořádnou jistotu. Martínez chytá naprosto fantasticky a své výkony korunoval proti Kolumbii v penaltovém rozstřelu, kdy pochytal tři pokusy z pěti. Otazník visí nad složením stoperské dvojice. Nová stoperská jednička Cristian Romero pozvedla argentinskou obranu úplně na jinou úroveň, do vyřazovacích bojů však zatím kvůli zranění nezasáhl. Teoreticky by měl už být v pořádku, je však otázkou, zda trenér Scaloni nevsadí spíš na zkušené duo Pezzella - Otamendi. Podle mého názoru by ale opomenutí Romera v případě, že bude v pořádku, bylo velkou chybou.

Dalším otazníkem v sestavě je post defenzivního záložníka. Střed zálohy bude určitě duo Lo Celso - De Paul, na post "šestky" jsou však dva aspiranti. Tím prvním je Guido Rodríguez, který je určitě zatím příjemným překvapením turnaje, druhým pak Leandro Paredes z PSG, který sice hraje na věhlasnější adrese, jeho problémem je však disciplína. V ofenzivě Argentina disponuje více možnostmi. V tradičním rozestavení 4-3-3 pravé křídlo hraje Lionel Messi (avšak víme, že Messi se pohybuje libovolně v ofenzivě), na levé křídlo se však nabízí hned tři hráči. Vzhledem k minulým zápasům začne v základní sestavě nejspíš Nicolás González, rychlý křídelník, který se dokáže prosadit k hlavičce ve vápně, v průběhu zápasu se však určitě ve hře objeví jeden z dvojice Ángel Di María, Alejandro Gómez. Oba jsou to kreativní hráči, kteří dokáží vytvořit spoluhráčům šanci. Rozestavení týmu se ke konci zápasu zpravidla mění spíš na 4-4-2. Letos to každopádně bude opravdu "superfinále" se vším všudy a oba týmy jsou ve finále zcela zaslouženě.

Tip na výsledek: 0

Autor: Jaroslav Novotný / espn.com, conmebol.com

Komentáře (335)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ještě, že tam neprotlačili Anglii

Reagovat
Vencovod

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Euphael

Reagovat
ratusek

Reagovat
celeb

na toto finale sa tesim ovela viac nez na pretlacanie Anglanov rozhodcami v Europskom finale.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Stannis Baratheon

Argentina hraje ve skvělé formě a rozhodně její hra není jen o Lionelu Messim.

No mně teda připadá, že jsou na něm závislí ještě víc než kdy jindy...

Reagovat
marke7

Dopadne to klasicky. Brazílie si ho pohlídá a bude vše při starém.

Tím, že už tam není Higuaín, tak ale mají šanci o něco větší, než kdy předtím.

Reagovat
LAM

Reagovat
Woods

paradoxne Argentina ma sancu vyhrat trofej kt sa im nepodarilo ani s Maradonom .... som myslel ze Diego ma aj Copu

Reagovat
Pharrell

Však naposledy to vyhráli v roce 1993. V tom roce Maradona nehrál v reprezentaci? Vždyť na MS 94 v USA stále hrál za Argentinu.

Reagovat
Coutinho10

opravdu ne..viz wiki, dej si group C a tam maji soupisku

https://en.wikipedia.org/wiki/1993_Copa_Am%C3%A9rica_squads

on v te dobe toho moc po odchodu z Neapole neodehral, takze i v repre...na MS 1994 se pak vratil, ale bohuzel to pro nej nedopadlo uplne idealne

Reagovat
Pharrell

Jj dík za info. Ano Mundial 94 a Diegův kokain.

Reagovat
Coutinho10

j

Reagovat
celeb

co mu ho niekto slohol a bol bez nalady?

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl koks, ale nejaky steroidy aby mohl jeste hrat na urovni

Reagovat
John Obi Mikel

Očekávám, že vyhraje Argentina, ale budu přát Brazílii.

Reagovat
Stannis Baratheon

Očekávám, že vyhraje Brazílie, ale budu přát Argentině.

Reagovat
marke7

Reagovat
Reggie

Reagovat
ratusek

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Eichel

Reagovat
Infi

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Coutinho10

asi budou mit vetsi hlad

Reagovat
GabrielBatistuta

Dobře ti tak

Reagovat
Slavia10

Jestli Argentina vyhraje, tak Messi vyhrál zlatý míč?

Reagovat
marke7

Jasná věc.

Reagovat
Rox

Nebo Lewandowski za minulý rok.

Reagovat
Messiáš

Klidne bych dal letos dva a tomu Lewovi proste za lonsky rok jej dodal, ale to bohuzel poradatele asi nenapadne..

Reagovat
Gazdo

Keby bol Lewa Francuz tak ho ma aj tento aj minuly rok

Reagovat
Neutron

A k tomu aj najlepsieho hraca Eura vyhra

Reagovat
Registrujisejenproto

Kdo bude chytat za Brazilii?

Reagovat
Stannis Baratheon

brankář :puskas:

Reagovat
Coutinho10

ted v playoff chyta Ederson, takze predpokladam, ze to nebude menit

Reagovat
mickey mouse

Hmm tohle finále bylo jasné už od prvního kola ve skupině, při (ne)formě všech ostatních mužstev. Mimo tuhle dvojici to byla fakt katastrofa

Reagovat
VersaceChain

Po dlouhe dobe jsem nateseny na zapas nekoho jineho nez United nebo nasi repre. Snad to Argentina urve, budu koukat

Reagovat
drussbarb

Toto je finále snů i pro MS, snad bude super fotbal s vítězstvím Argentiny

Reagovat
smazaný uživatel

ideálně ať vyhraje na penalty Brazílie a skřítek klasicky zkolabuje při té rohodující

Reagovat
Reggie

Ty seš takovej valloire pro chudý, co?

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Mercury

pro chude duchem

Reagovat
Reggie

pochopitelně

Reagovat
tunkic

Reagovat
el Principito

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Infi

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy by mě nenapadlo jít proti rodné zemi. I kdybych dělal jiný sport, měl vyhrát Oscara či soutěž krásy. - neymar

Reagovat
Mrvinho

Taky je to pěkná sračka, už vidím Brazilce jak fandí někomu jinému a Argentině už vůbec ne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

To je pičovina roku, kde to vyhrabali?

Reagovat
John Obi Mikel

Mně to přijde docela uvěřitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by Brazilci fandili Argentině ve finále Copa América proti Brazílií? Tvl, uber si nebo přidej léky...

Reagovat
Kily8

Argentína má najnesympatickejšieho trénera. On objavil celosvetové trvalé spoknutie proti Argentíne. V každom zápase 50x vyletí na rozhodcu, že im je ubližované. Pokiaľ s Brazíliou nebudú kopať aspoň 2 penalty a prehrajú, bude neknečný plač, ako ich poškodil rozhodca. Vytvárajú trvalý tlak na všetkých rozhodcov do 1. do poslednej minúty, revú na všetkých rozhodcov okolo a s Brazíliou to bude ešte exponovanejšie. Uvidíte 1. minúta náznak prvého súboja a budú vrieskať na rozhodcu…. Inak sú obrovské tlaky, aby to konečne vyhrala Argentína, aj Jesus dostal neobvykle trest na 2 zápasy. Skúste mi pripomenúť, ale to sa nikdy v histórii na MS, ME, Cope nestalo, aby hráč dostal v tejto fáze trest na 2 zápasy. Jesus spravil škaredý zákrok, ihneď si to uvedomil, ale nebolo žiadne zranenie, absolútne v tom nebol úmysel, pozeral hore na loptu, chcel spracovať a vtedy prišlo k stretu. Faul Danielssona na Besedina bol brutálnejší, prišlo k vážnemu zraneniu, ale trest nebol vyšší.

Reagovat
drussbarb

Ok, ale v rámci kompenzace za skandál z poslední Copy ze zápasu s Brazílií (v průběhu Copy VAR řešil penaltou i sebemenší kontakt, ale v zápase Arg/Bra se neřešila jasná penalta ve prospěch Argentiny a z protiůtoku dala Brazílie rozhodující gól) bych byl rád, aby pro jednou sudí pomohl Argentině

Reagovat
Kily8

Toto je presne to!! Už pred 2 rokmi Argentína riešila pred zápasom, že Brazílii pomôže rozhodca a keď prehrá, bude chyba iba v rozhodcovi. Ja som ten zápas pozeral a rozhodca spravil pár chýb, ale vačšinu v prospech Argentíny!!! To je samozrejme zabudnuté, rieši sa chyba v prospech Brazílie. A tu už fanúši napíše, že by bol rád, aby sa popohlo Argentíne!!! Tak nech sa to nehrá, nech dajú konečne vytúžený titul Messimu a bude pokoj a bude po nekočnom plakaní o celosvetom spiknutí proti Argentíne. Ja som to tu schválne písal popredu, lebo viem, čo sa bude diať, aby som nebol generál po boji. Od 1. do poslednej minúty budú argentínčania, hlavne ich tréner zúrivo skákať na rozhodcov, ako im všetci ubližujú a keď prehrajú, brazílčania neskončia vylúčení a 2 penalty pre Argentínu, tak tá prehra bude len a len chyba rozhodcu. Už teraz nezávidím tomu rozhodcovi a len dúfam, že nepodlahne obrovskému tlaku Argentíny a nezačne od začiatku za všetko kartovať a bude to bez penaltičiek, nech naozaj vyhrá lepší a nie uplakanejší....

Reagovat
drussbarb

Zápas rozhodla situace, kterou jsem popsal, o tom prostě není sporu.

Reagovat
Benfica

Reagovat
Neutron

Skutocne ferovy clovek by si prial aby sudi nepomohol nikomu. Toto je to iste iba v inej farbe.

Reagovat
drussbarb

Souhlasím, ale přesto …

Reagovat
Kily8

Souhlasím, ale přesto nesouhlasím….

Reagovat
Neutron

Reagovat
Neutron

Heh

Reagovat
smazaný uživatel

Nebejt finale brazilie - messi tak by tu bylo 5 komentu jako v prumeru u kazdyho clanku o cope /jsem rad ze tu jsou a diky za tu praci!/

Tolik k tomu kdyz se srovnava euro u ronalda a copa u messiho, ze jsou to stejne vyznamny turnaje... euro je daleko! vejs a pritom oba jsou oproti ms v podstate nic...cili messi ma navrch i v repre /finale je finale/ ale k opravdovejm legendam se neblizi ani jeden

Reagovat
Kily8

To čo si napísal za nezmysel ? Česko a Slovensko štartovalo na ME, sme v Európe a ty porovnávaš, že Euro je vejš, lebo je tu viac príspevkov? Si si istý, že o Eure je viac príspevkov aj V Brazílii, Argentíne, alebo Ekvádore?

Reagovat
smazaný uživatel

ceeskoslovensko dohralo pred tejdnem a prispevku je porad dost...

euro je vic sledovany v tv, i kdyz ne nejak zavratne

je lip zaplaceny, snad dvojnasob, ale je fakt, ze zrovna tohle me treba moc nezajima, jen se to hodi do kramu

kolik hvezd evropskejch se eura nezucastni, kvuli mensi bolistce, to uz musi bejt vetsi zraneni. copa se myslim pomerne bezne odmita z duvodu unavy po narocny sezone. to pri ms zadnej jihoamerican neudela a naslo by se toho nejspis vic...

Reagovat
Kily8

V každom prípade je nezmysel, aby sa v 21. storočí hral turnaj, na ktorom chýbajú Messi, Neymar, Aguero, Marquinos, Suarez, Cavani, Salah, Mané a super kvalita sa delila na x turnajov a najvačšia akcia na planéte-MS, sa konali raz za 4 roky. Začalo to pred skoro 100 rokmi, keď bol futbal na amatérskej úrovni, lietanie nebolo bežné. Problém je v tom, že FIFA to chce, lenže ME organizuje UEFA a pre ňu je to extra kšeft a tú nezaujíma športové hladisko....lóve si nepustí. A tak tu máme turnaj so Severným Macedónskom, bez Brazílie a Argentíny...

Reagovat
smazaný uživatel

No uplne nesouhlasim, olympiada ma takovou vahu, protoze je jednou za 4 roky. Jakmile by bylo ms kazdej rok, tak by se snizila jeho kvalita /ted se na nej pulka hracu od zacatku roku setri, pockej jak bude vypadat podzimni sezona pred katarem../ a mistr sveta by byl za chvilku "kazdej"

Veta ze fifa neco chce ale zla uefa v tom brani kvuli svy nenazranosti me pobavila

Fifa JE jeste horsi nez uefa

Reagovat
Kily8

Preboha človeče trošku rozmýšlaj . Čo máš za logiku? Ak by to bolo miesto MS, bolo by to každý druhý rok a káždý by nemohol byť Majster sveta!! Netrep!! majster Európy môže byť Grécko, alebo Dánsko, ktorého hráčov stiahnu z dovoleniek, ale Majster sveta nie!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madoy

to že EURO je víc plyne z toho, jaký jsou tam týmy, že jsou Evropský týmy lepší je fakt, nechápu proč rušit EURO, když ve finále MS za posledních 16 let kromě Argentiny byly jen Evropský týmy a fakt nechápu, proč když se bavíš o kvalitě EURA vytahuješ 30 let starý triumf Dánska a nebo 17 let starý triumf Řecka, jestli tomuhle říkáš, že to je ukazatel kvality, tak touhle logikou stojí za hovno i MS, protože 1954 bylo ve finále Maďarsko

Reagovat
madoy

ta první věta má znamenat, že EURO je víc než Copa America

Reagovat
Neutron

tak ja neviem podlla mna ti unika trebars Brazilia...

Reagovat
madoy

však ta byla ve finále naposled 2002 a já píšu posledních 16 let, to je od 2006

Reagovat
Neutron

a preco si si vybral poslednych 16 rokov proste Brazilia patri vzdy medzi favoritov tak si myslim, ze ju uplne nepravom ignorujes.

Reagovat
madoy

protože jsem nechtěl chodit moc do historie (už tak jsem šel dost), to je pak přesně ten druh srovnání, že před 30 lety Dánsko vyhrálo EURO, takže EURO stojí za hovno, šlo mi o srovnání, že teď jsou Evropský týmy lepší, což se ukazuje tím, že poslední 4 vítězové MS byli z Evropy, kdyby to bylo jednou, tak si můžeš říct, že je to náhoda, ale tím, že to za poslední 4 vítězové jsou jen Evropský týmy se ukazuje nějaká dominance

Reagovat
Neutron

tak okej, Europa bude mat 13 ucastnikov a JA 4 alebo 5, cize je jasne, ze z tej oblasti bude menej timov, ktore budu patrit medzi spicku ako v Europe, kde je tych krajin proste viac. To, ze Dansko vyhrali Euro podla mna nijak Euro nedehonestuje a kto si to mysli je proste analfabet. Vies ono medzi rokmi 1950 - 2002 je bilancia asi taka, ze v 10 zo 14 finale bol tim z JA a z toho to 8x aj tim z JA vyhral, cize podla tvojho tvrdia pocas 52 rokov bola Copa kvalitnejsi turnaj ako Euro? Ja ti neviem.

Reagovat
madoy

já reagoval na Kily8, který tvrdil, že EURO nemá kvalitu právě kvůli tomu, že ho může vyhrát Dánsko nebo Řecko a že nejlepší by bylo EURO zrušit a místo toho hrát MS, já se snažil hledat argumenty proč to tak není ... Copa lepší nebyla, protože z těch týmů ve finále to byla jen Brazílie a Argentina (jednou Uruguay), což jen ukazuje, že celkově jihoamerický fotbal je hlavně o Brazílii a Argentině, přirovnal bych to k Bundeslize, není to špatná soutěž, jsou tam dobrý týmy, ale stejně to vyhraje Bayern .. právě myslím, že pro Evropský týmy mluví i to, že ve finále posledních 4 MS se vystřídalo 6 různých týmů a pokaždé to vyhrál někdo jiný,

Reagovat
Neutron

ja to porovnavat nejdem, iba poukazujem na to, ze to porovnat proste nejde a kazdy si najde nejaku statistiku, ktorou si obhaji to svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi statistiku v cem je copa kvalitnejsi turnaj nez euro...

Reagovat
Neutron

sutazia v nej timy, ktore maju historicky vacsi pocet triumfov a ucasti vo finale MS kde sa zucastnuju aj top timy z Europy.

Ty mi najdi statistiku v com je Euro kvalitnejsie ako Copa...

toto je proste presne to iste ako ked sa ide niekto hadat, ktora liga je kvalitnejsia, ci spanielska alebo anglicka...debata o pici proste

Reagovat
smazaný uživatel

to je blabol....jdi radsi trolit pod anglii....

brazilie 5+2

nemecko 4+4

italie 4+2

argentina 2+3

francie 2+1

uruguay 2+0

zbylech 11 jsou vsechno evropani

Reagovat
Neutron

ty si dobry blabol, tak asi to treba vziat pomerovo vzhladom na pocet zucastnenych krajin z kontinentu, ja tu nikoho neobhajujem a je mi to u prdele, len mi lezu na nervy tieto vase pripecene reci ako si potrebujete kopnut do JA a robit z nich pomaly krovakov. Ale nemam sil sa natahovat s clovekom ako ty, ja ti tvoj nazor neberiem kludne si mysli cokolvek ta napadne.

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak bez zas nalozit tem debilum pod anglii

Reagovat
Neutron

ti su rovnako kratkozraki ako napriklad ty...

Reagovat
Benfica

čo je na tom zle, že sa hrajú ME a ostatné kontinentálne šampionáty.. tak je to dobre, ako je to teraz.. Argentína a Brazília majú tiež svoj turnaj, kde sú Bolívia a spol..

btw Euro ja kvalitou ďaleko viac ako Copa America kde máš 2 tímy..

Reagovat
Kily8

Kolumbia, Peru, Chile, Paraguaj, Uruguaj, Ekvádor, snaď nechceš porovnávať s Macedónsko, Fínsko, Maďarskom, alebo Slovenskom. Európa má viac krajín, tým pádom aj viac kvalitnejšich tímov a zápasov, ale ovela viac slabých. Tam boli všetky zápasy úplne vyrovnané, iba Brazília trochu vyčnieva na Cope aj v kvalifikácia. Iba Bolívia a Venezuela sú o malý kúsok momentálne slabšie.

Reagovat
Benfica

tak aktuálne bolo na Eure minimálne 13 lepších tímov, ako ktoré si spomenul z JA.. a ok Macedónsko, Fínsko, Slovensko nič moc ale stále lepšie ako Bolívia, Venezuela. Btw Maďarsko má kvalitu a ukázali ju.. minimálne na úroveň Ekvádoru alebo Peru na Copa América by mali kľudne aj na semifinále..

+ čo sa týka kvality štadiónov napríklad.. Euro je na to lepšie..

+ aj čo sa týka popularity zápasov.. stačí pozrieť návštevnosť v 2019, kde okrem Brazílie a pár zápasov Uruguaja bola návštevnosť biedna..

+ aj čo sa týka nejakej konzistentnosti.. Euro je stále každé 4 roky, len teraz sa to kus posunulo, ale to aj v Amerike.. aspoň tam nemali majstrovstvá znova 2 roky po sebe..

ale máš pravdu, že Európa má výhodu, že je tu viac štátov.. čiže môžeme si dovoliť mať na turnaji 20 kvalitných a 4 tímy, ktoré majú potenciál sa vďaka tomu posunúť kvalitatívne ďalej.. a máš pravdu, je tu aj viac slabších tímov.. ale stále je proste Euro oveľa kvalitnejší turnaj..

a týmto:

"Európa má viac krajín, tým pádom aj viac kvalitnejšich tímov a zápasov"

to vlastne sám potvrdzuješ..

Reagovat
vladis271

to, že je to každé 4 roky z toho robí výnimočný turnaj. Skrát to na 2 roky a vezmeš tomu romantiku. Za mna určite nie.

Reagovat
LAM

Ty jsi hlava.Stejnej poměr příspěvků bude v JA akorát opačně no

Jenom HIGHLIGHTS ze zápasu Argentina s Kolumbií má na Youtube 10mega zhlédnutí, což nemají ani záznamy z eura.

Reagovat
smazaný uživatel

Vratime se k tomu treba za tejden, mesic az se objevi celkovy cisla sledovanosti

Reagovat
Kily8

Lenže ganbler2000 ti vysvetlí, že youtube je okrajová sračka a svet bude hodnotiť, podľa počtu príspevkov na eurofotbal.cz

Reagovat
Benfica

to bude asi preto, lebo oficiálne highlights z Eura na YouTube niesú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

na eurofútbol.ar si beztak hovoria to iste len v opacnom garde

Reagovat
smazaný uživatel

Mě úplně šokovalo, když jsem si tady https://www.betarena.cz/rubriky/sportovni-clanky/copa-america-informace-program-a-vysledky_3880.html přečetl, jak dlouho to Argentina nevyhrála A přitom mají každý ročník takový mančaft... Tak já půjdu proti proudu a přeju ji, ať to Messimu a spol. tentokrát klapne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co myslíte jsi,že se konečně napošesté dočká Messi titulu ?

Reagovat
drussbarb

Ne

Reagovat
Pharrell

Bohužel ne

Reagovat
smazaný uživatel

Messi už koľko krát ukončil v repre kariéru? Ďalšie ukončenie tipujem po tomto prehratom finále

Reagovat
Kily8

Reagovat
Kily8

A ešte bude mať dôvod, že mu ubližujú všetci rozhodcovia sveta a že prehral kvôli tomu, že nekopali 3 penalty...

Reagovat
Stannis Baratheon

Tobě taky někdo ubližovat ne?

Reagovat
Petr20

Každopádně nehodí kapitánskou páskou o zem jak někdo

Reagovat
ttopi

Reagovat
pingla

myslíš toho, komu sebrali naprosto regulérní branku rozhodčí?

Reagovat
Neutron

Ty si asi velmi citlivy, ze?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
roman1978

Jednou. To je tak těžké to spočítat?

Reagovat
Manik...

Dvakrát

Reagovat
roman1978

Ne, jednou.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že zítra to bude potřetí, ale možná mi něco uniklo, nesleduju jeho kariéru nějak zvlášť důkladně.

Reagovat
Zark

tak to budeš jeden z mála fandů Realu M. asi

Reagovat
smazaný uživatel

Budu tu dneska v noci vstávat na finále?

Reagovat
Banikovec7

To nevíme

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Firkraag

Záleží, jestli půjdeš spát?

Reagovat
JarousFCB

Já až zítra ráno

Reagovat
Mass

Zeptej se mámy

Reagovat
oli9

Pokud ti máma nenastavi budík. Tak budeš spát

Reagovat
jsemdement

Tak jak to dopadlo?

Reagovat
roman1978

Asi ještě spi

Reagovat
Lawman

Brazília vyhrala Copu ako usporiadateľ a to 5x ( čo je 100 % úspešnosť ) a na tejto tradícii sa nič nezmení. Sila domáceho prostredia je v Južnej Amerike veľká ( o veľa väčšia ako je to v Európe ). Na druhej strane ide o finále bez divákov a to môže predpoveď zdramatizovať.

Brazilci však hrajú s najsilnejším kádrom, ktorý majú k dispozícii a ďalšiu motiváciu majú v tom, že chcú Messimu zabrániť aby dosiahol s reprezentáciou vrchol ( asi jediný v jeho kariére ).

Reagovat
Kily8

Nezískal hlavnú trofej, svatý grál futbalu- titul Majstra sveta, to je vrchol všetkých vrcholov. Potom nižšie je titul v LM o ktorý sa hrá každý rok, ten má a titul z Copy, ktorý tiež nemá. Vo futbale ide o tieto trofeje, individuálne trofeje sú druhoradé.

Reagovat
Generalní Gladiator

Šílený, jak se může fšechno vpodstatě během chvilky takhle změnit, co?

Reagovat
Messi the Genius"10"

link na live stream prosím

Reagovat
Rattlesnake

moc brzo. linky na streamy nejdřív tak půl hoďky před zápasem.

Reagovat
Benfica
Reagovat
Alan_Shearer

Tohle Argentina zvladne.

Reagovat
Zark

Its coming coke

Reagovat
Firkraag

Tak kdo se dívá :)?

Reagovat
hitZor

Zatím fotbal jak z MSFL.

Reagovat
Rattlesnake

oranžová pro freda teďko ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Fred je takový hlupák, že by se mohl klidně do poločasu vyčervenit

Reagovat
2miguel1

To čo je za oranisko

Reagovat
hitZor

Panebože, myslel sem že nic horšího, než zápasy proti ufňukaným a simulujícím Atletům už nezažiju, ale tohle finále chytá dost zajímavé simulantské tempo.

Reagovat
smazaný uživatel

Slušně se to přitvrzuje už na začátku

Reagovat
Rattlesnake

desátá minuta a neymar je už otrhanej jako samica tyve.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar kopne holení do lýtka Paredesovi a nemůže z toho chodit, chudák

Reagovat
smazaný uživatel

jako je to první zápas copy co vidím, ale aby z 18 minut se bylo 15 minut na zemi jsem nečekal

Reagovat
aither

Di María

Reagovat
Rattlesnake

di mária golasooo

Reagovat
smazaný uživatel

Di María první dobrý dotyk s míčem

Reagovat
hitZor

Wtf rozhodčí, Di Maria leží dva metry za lajnou a on stejně nenechá hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako docela brutální holomajzna, ale i v ní je Argentina od 20.minuty jasně lepší. Proč ne

Reagovat
aither

No hra je to hrozná

Reagovat
smazaný uživatel

přijde mi, že jsem viděl tak 5 minut fotbalu

Reagovat
2miguel1

Reagovat
Firkraag

Hustý, hodně oldschool fotbal, hodně tvrdej. Líbí se mi to, jak si to oba týmy jdou na férovku rozdat. Snad to bude pokračovat v druhé půli.

Reagovat
Frantszek

snad ne. Hrozná válená, bez pořádné kombinace. Přijde mi, že bez evropských hráčů v mezihře jsou ti Jihoameriačani uplně jaloví.

Reagovat
Firkraag

No je to takový romantický, na posty serou, moc zodpovědní v bránění nejsou. V druhém poločase by se to mohlo ještě víc rozhejbat.

Reagovat
marke7

Maracana a hřiště jak za barákem na sídlišti

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar klasik

Reagovat
Rox

Argentina se nepoučila a stejně jako proti Kolumbii bude celej poločas zalezla dokud nedostane gól

Reagovat
Mass

Kdyby Messi hrál za Anglii tak je to penalta.

Reagovat
RKBoy

to je banda bezhlavo pobehujúcich, okopávajúcich sa hráčov. taktika absolútne bezpredmetná.. tam snád až na stopérov a brankárov ,nikto nedrží svoju pozíciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Argetina si koleduje, místo kombinací do otevřené obrany zbytečně sólují

Reagovat
montaigne33

Rozhodčí pouští otřesné zákroky na obě strany...

Reagovat
Mass

Vždyť padají jak mouchy po každym doteku...

Reagovat
Frantszek

Reagovat
smazaný uživatel

ten Barbosa od příchodu na hřiště jenom brečí

Reagovat
Mass

Reagovat
Frantszek

Oba týmy po příchodu na hřiště jenom brečí

Reagovat
montaigne33

Brutální hra- a ještě se na závěr porvou...

Reagovat
aither

wtf Messi

Reagovat
RKBoy

som rád že som ostal na toto hore, šialený zápas.

Reagovat
jsemdement

To mi nerikej, ze se z toho Messi posral, z ty sance.

Reagovat
Firkraag

Dle mě uklouzl.

Reagovat
Firkraag

Spíš to festovně posral v tý šanci předtím, tam to stačilo prituknout Di Máriovi a ten by byl sám před bránou. Místo toho šel nesmyslně do kliček.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, Montielovi upadne noha ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi se musel zbláznit, tohle nedat

Reagovat
aither

Ten rozhodčí nechává skvělý výhody.

Reagovat
2miguel1

Aaaaaaaaaannooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Firkraag

Tak nakonec fakt strašlivej fotbal, jak cikáni na plácku.

Reagovat
aither

Tak on tam furt ukazuje na hodinky a pak to pískne ještě dřív

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
drussbarb

Jo

Reagovat
Switchback

Strašnej zápas na koukání Ale je to tam ! Neymar mi přišel nejlepší a rozhodčí mí příšel že celkem pískal proti brazilcům

Reagovat
RKBoy

43 faulov.

Reagovat
gazza62

Tvfuj!!!!Hnus!!!!!!Na blití!!!To že jsou chlapi?!!Tolik simulací ,válení !!Hnus na entou!To snad ani není možné .Ani se nedivím ,že tomu začínají přezdívat pussy sport!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam! Krásně uprasený zápas, skvělá taktika od Scaloniho na brazilské buzny

Reagovat
drussbarb

Reagovat
el Principito

Reagovat
RKBoy

ten Neymar tam čo predvádzal na tých kolenách.

Reagovat
Mass

Reagovat
nani92

Messi = CR7

Reagovat
Rox

7 zlatej mic dokazuje opak

Reagovat
smazaný uživatel

Euro > Copa

Reagovat
Rox

Nevyhrát ve skupině proti takovejm mrdkam a pak vyrazovacky proto Wales, Polsko a Chorvatsko Ještě k tomu Ronaldo asi 2% podíl, copa byla další Messiho koncert

Reagovat
rominhoFCB

Reagovat
drussbarb

Ale, ale, ale

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se Di María konečně zaslouženě dočkal

Reagovat
Switchback

A večer snad Itálie

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Rox

Neskutečně emotivní, nakonec mi je líto i toho posranyho Neymara

Reagovat
smazaný uživatel

zavest cistej cas ve fotbale by nebylo asi uplne od veci

Reagovat
smazaný uživatel

To by tenhle zápas skončil zhruba v době výkopu finále Eura.

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě by se musely poločasy zkratit, třeba 30 + 30

Reagovat
vilp

Moc jsem to Messimu přál, ale to byl od něj fakt hrozný výkon.

Reagovat
Petr20

Jak by řekli fanoušci Ronalda: Na to se historie ptát nebude, ale hrál celkem blbě no stejně se všude bude psát, že Messi dotáhl Argentinu k jejich první trofeji od roku 1993, a to zní přece jen lépe

Reagovat
RKBoy

však je najproduktívnejší hráč, najlepší strelec a nahrávač celého turnaja, dnes nezahral ideálne, ale toto bol vyložene jeho šampionát a má na tom triumfe z individuálneho hladiska určite daleko vačší podiel ako Ronaldo na Eure 2016.

Reagovat
Petr20

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rox

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Nebe a dudy

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
ttopi

Reagovat
LAM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Reggie

Reagovat
Dody10

Reagovat
Infi

Reagovat
Mass

Reagovat
Rattlesnake

ze sedmi zápasů no copě má leo:

nejvíc gólu na turnaji - 4

nejvíc asistencí na turnaji - 5

čili ano, dotáhl argentinu k titulu.

Reagovat
Petr20

Reagovat
Mass

Koukám že ty body má ze zápasů s Bolivií a Ekvádorem. To asi nebyly ty nejtěžší zápasy. Sám sem ale Copu nesledoval, tak to nebudu posuzovat. A nehejtu, titul mu přeju.

Reagovat
Rattlesnake

argentina chlie - 1:1 - leo - 1 gól

argentina uruguay - 1:0 - leo - 1 áčko

argentina paraguay - 1:0 - leo - nic.

argentina bolívie - 4:1 - leo - 2 góly 1 áčko

argentina ekvádor - čvrtfinále - 3:0 - leo - 1 gól 2 áčka

argentina kolumbie - semifinále 1:1 - leo - 1 áčko + proměněná první penalta roztřelu

argentina brazílie - finále 1:0 - leo - nic.

75% přímý podíl na všech gólech argentiny na vítězném turnaji. (nepřímý podíl - tzv. vytvořené šance se mi teď nechce hledat, je pět ráno)

dámy a pánové nechci se vás dotknout, ale kdo z vás to má?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě toho co píšete u mě také započaly i ty ostatní branky. Měl jsem vydařený šampionát.

Reagovat
El Cid z City

Bude to stačit na GB a kdo je tvůj největší soupeř?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo mě nenapadá. Tento kalendářní rok jsem zatím ve velké formě. Někdo mluvil o Jorginhovi, ale ten jen proměňuje penalty. Pak je tu Lewandovski, který vyhořel na EURU jak prošlá sirka.

Reagovat
Phillipinho

Uz prosim nikdy nepis do souvislosti se Zlatym micem Jorginha

Reagovat
smazaný uživatel

Z bezpečnostních důvodů…

Reagovat
rominhoFCB

Najlepsi hrac historie, Lionel Messi, to opat dokazal.

Reagovat
Petr20

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Rox

Reagovat
iamek

Reagovat
madridcan

Ja mu to prajem Ale ohľadom Argentíny ako ,,opäť"?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Reggie

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná sračka, fotbal. Pořád se někdo valel, hrůza

Reagovat
rominhoFCB

Reagovat
Ereinion

Messi si to zaslouží, furt mu předhazovali že s repre nic nemá, přitom několikrát prohráli v prodloužení nebo na penalty ve finále. Zápas byl hodně takticky svázanej, ale Argentina se většinou takhle v těch důležitých zápasech prezentuje...Messi dneska nic moc, ten gól na konci měl dát, ale i tak je to bezpochyby hráč turnaje vzhledem k těm výkonům předtím, kdy zařídil v podstatě všechny góly Argentiny

Reagovat
Petr20

Zlato s Argentinou, golden ball pro nejlepšího hráče turnaje, a 7 Ballon d'Or. Král

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mělo být. Tento zápas prostě potřebovali urvat i odpornou hrou.

Reagovat
Switchback

On hlavně Leoš byl strašně málo u balónu(i když to se dalo čekat už před zápasem) v prvním poločase si na balon skoro ani nešáh škoda toho konce, tam to posral no

Reagovat
2miguel1

On dnes nemal ani milimeter priestoru, presne som dufal, ze dnes to musi zahrat niekto iny

Reagovat
roman1978

Tak mi připadá, že tady většina viděla první zápas v životě z jižní Ameriky.

Nicméně Leo to konečně dokázal. Další zlatý míč se veze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Konečně to Leo dokázal, vyhrát turnaj o dva a půl týmech.

Dokázal to Emi Martinez na první dobrou

Reagovat
marke7

Cry us a river.

Reagovat
Mass

Ta půlka je Chile? Jinak semifinále s Kolumbií postoupila Argentina jen na penalty.

Reagovat
Banikovec7

Jen na penalty to jako ze v tom finale teda uplne nebyli?

Reagovat
Mass

Ne, reaguju na ty dva a půl týmy. Zápas s Kolumbií taky asi nebyl tak jednoduchej, když došlo až na penalty.

Reagovat
Banikovec7

Moc nechapu to podcenovani tohoto turnaje, Kolumbie, Uruguay i Chile jsou pravidelnymi ucastniky playoff MS.

Reagovat
Mass

Nepochází ta vakcína na kovid z Británie? Že by v ní byla i dávka arogance?

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Minister

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Omg, vygoogli si Kolumbii i Chile na MS, ty pravidelný účastníku play-off...

Reagovat
Banikovec7

A co na tom neni pravda prosimte? Za posledni 3 MS Uruguay pokazde v playoff a Chile s Kolumbii 2x a to na tom tretim vubec nebyli, protoze jejich kvalifikace neni taky vubec jednoducha.

Reagovat
Dody10

Reagovat
Stannis Baratheon

No a hlavně minulé finále bylo Brazílie - Peru, předtím 2x Agenitna - Chile a předtím Uruguay - Paraguay. 3 různé dvojice, a blbečci říkají že je to o dvou týmech. A to je tam ještě Kolumbie.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne to Leo vyhral a teraz sa ronaldova kunda valloire môže schovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Oprav me jestli se mylim, ale co jsem se dival posledne, Ronaldo svoji kontinentalni trofej (Euro) uz davno mel.

Reagovat
smazaný uživatel

Argentína Messi

Reagovat
El Cid z City

Gratulace Argentině, ukrutnej boj, Leo se přiblížil 7GB, pokud dnes Kane nevystřihne hetrik. Brazílie si spraví chuť vítězstvím na mundialu.

Reagovat
Reggie

Kane? I když při tý tlačence pro Anglána by se tomu jeden snad už ani nedivil. Na druhou stranu GB udílí France Football (jestli to tak pořád je?) a ti asi úplně Anglii na ruku nepůjdou

Reagovat
king23

GB pro Messiho? Jsi zaspal trochu dobu to už se opravdu nestane.

Reagovat
oli9

Nějak tak jsem čekal v oblíbených týmech Portugalsko nebo Real. Bingo

Reagovat
king23

Jak to s tím souvisí prosím? Messimu to letos nikdo soudný nemůže dát.

Reagovat
El Cid z City

Sám nevím, dal bych to Lewovi,jenže podle jejich kritérií hodně brzký konec na ME i v LM, Mbappé je out, Neymar taky, Kanté asi též. Bude to vyrovnaný.

Reagovat
LAM

Co s tim Lewou sakra?

Vždyť i Messi má víc golů než on v 2021 a jako hráč je úplně jinde.Navíc prostě s Bayernem nic velkýho nevyhrál + Euro, takže ani náhodou.

Čekal jsem že by to mohli dostat De bruyne nebo Kante kdyby vyhráli Euro, ale vypadli hodně brzo.

Reagovat
El Cid z City

Ty sis asi nepřečetl můj úvodní příspěvek, vypadá to na Messiho, jen hledám možnou konkurenci.

Reagovat
ADM

Kurzy sú jednoznačne a tie vacsinou neklamú..

Reagovat
ADM

+ sa teda stačí pozrieť na jeho statistiky od začiatku roka a pripočítať k tomu konecne trofej s národným tímom

Reagovat
LAM

Kane

Reagovat
El Cid z City

Fantastická sezóna v lize, nejlepší hráč ligy, střelec. Pokud zahvězdí ve finále, není to vyloučené.

Reagovat
LAM

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč ligy je Díaz

Reagovat
El Cid z City

Vybrali někoho z mistrovského týmu, ale to je fuk, pokud dneska Kane nezahvězdí, je to bezpředmětné řešit.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Agent z Melmacu

Maradona mu to z nebies zariadil

Reagovat
smazaný uživatel

Dokázal jsem to. Díky všem za podporu. Svůj tým jsem k titulu dotáhl, jakože dotáhl. To se o všech vítězích kontinentálního poháru říct nedá.

Reagovat
Tomanatura

Argentina konecne. A ted Mundial

Reagovat
smazaný uživatel

Dunmial

Reagovat
John Obi Mikel

Argentina

Reagovat
LAM

Messi

Argentina

Konečně, konečně. Tohle jsem Messimu hrozně přál a konečně to dokázal, navíc 9 bodů a hráč turnaje.

Argentina se hrozně posunula od toho tragickýho MS(neberu ubráněný finále) a pokuď budou pokračovat tak na dalším MS můžou dokázat dojít určitě dál.

Teď ten podpis Leo

Reagovat
El Cid z City

Reálně je kvalitou před Argentinou určitě 7 týmů. Plus další jsou na její úrovni.

Reagovat
LAM
Reagovat
Petr20

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Messi GOAT

Reagovat
Reggie

Reagovat
smazaný uživatel

Albiceleste

opět se potvrdilo, že Messi je bůh. o dalším zlatem míči musí být rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

A di maria opět dokonalý moment geniality, tak jako na minulém MS, to zpracování a zakončení, na to se dá dívat celý den

Reagovat
Greny

Vyhrát euro a PL nebo LM je víc sorry

Reagovat
ttopi

Očekávaná reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Emerson si pro to jde ale nebude to stačit sorry

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Mohu Vás ujistit, že nic není víc, než porazit ve finále Copy Brazílii na stadionu Maracanã.

Reagovat
LAM

A kdo má být ten tvůj idol, který si tedy za rok 2021 zaslouží GB?

Reagovat
patas92

Imho nejvíc je být nejlepším fotbalistou ale dunno

Reagovat
YNWA__MSN

Jasně mentale hráč z Argentiny vyhraje Euro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Konečně může jíst s Crisem u jednoho stolu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

teď jsem si pustil extended highlight a jako šance byly aniž bych checkoval výsledek...Richarlison nebo v tom závěru šlo potrestat Messiho, když nebyl schopný pojistit vedení na 2:0, ale bohužel rozhodl 1 gól ze začátku utkání, kde obrana trochu zaspala a Di Maria to udělal zkušeně ...prostě no Coutinho no party

každopádně jsem to čekal, že to tak dopadne...a kurz 3,95 easy win bohužel

Reagovat
PP

Vallovi se zhroutil svět kua..

Reagovat
Reggie

Neasi

Reagovat
smazaný uživatel

co je tam na tom vidět?

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno.

Reagovat
Phillipinho

De Paul za 35 mega euro je nehoraznej steal. Toho bude Simeone milovat od prvniho momentu

Reagovat
Reggie

Reagovat
Reggie

Strašně to Leovi přeju! Delší dobu je jasný, že mu na tý repre trofeji hrozně záleželo.

Ta přihrávka De Paula na Messiho, jak to pak Leo zajebal před gólmanem bylo famózní . Mimochodem, snad to valloira netrefilo

Reagovat
Reggie

Strašně to Leovi přeju! Delší dobu je jasný, že mu na tý repre trofeji hrozně záleželo.

Ta přihrávka De Paula na Messiho, jak to pak Leo zajebal před gólmanem bylo famózní . Mimochodem, snad to valloira netrefilo

Reagovat
smazaný uživatel

Chválím hlavně Scaloniho. Namotivovat hráče k podobnýmu fanatismu vidím jako klíč úspěchu, papírově totiž určitě nebyli lepší, než domácí “povalečstvo”. Líbilo se mi v jakym transu hráli, jako by byli zbaveni svobodné vůle a neexistovalo nic kromě výhry. Tak to má vypadat a že to trvalo.

Těžko říct, ale důležitější, než faktor Messi, tuším faktor zesnulýho Diega, kterýmu se v pomyslnym fotbalovym pekle muselo ale fandit. To peklo je samozřejmě za ten koks a bůhví co ještě.

Hráč turnaje je bez debat a jsem moc a moc zvědavej, jak se hoši představěj na blížícím se mundialu, protože tohle nasazení mělo parametry na to, aby to vyšlo i na turnaji turnajů. To by bylo hromadnýho mazání zdejších účtů…

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele