Premier League v kostce (36. kolo)

05.05.2016, 13:18
Názory a komentáře
Je rozhodnuto! Nejšílenější pohádka v historii Premier League, fotbalu a dost možná i sportu jako celku skončila očekávaným happyendem. Leicester City slaví mistrovský titul, který Foxes získali definitivně poté, co Chelsea obrala v napjatém utkání na Stamford Bridge o body Tottenham.

Svěřenci Claudia Ranieriho mohli slavit už po svém zápase na hřišti Manchesteru United, ale potřebnou výhru nevybojovali. Společně tak v domě Jamieho Vardyho sledovali, kterak jejich hlavní konkurent Tottenham ztrácí proti Chelsea vedení 0:2, chladnou hlavu a poslední teoretické naděje na ligový titul.

Rozhodnuto však není o týmech, které za rok budou hrát Ligu mistrů. Vedle Leicesteru a Tottenhamu je tuze blízko i Arsenal, ale Manchester City už na svého městského rivala United (který má zápas k dobru) shlíží s pouhým čtyřbodovým náskokem. Zapojit se nakonec může ještě West Ham, jenž má pouze o bod méně.

V sestupové vřavě se do pole position dostal Newcastle, který v sobotu porazil Crystal Palace. Naopak Sunderland jen remizoval na půdě Stoke a Norwich dokonce podlehl Arsenalu. V posledních kolech to vypadá na obrovskou a vyrovnanou bitvu.
Zápas 36. kola: Southampton vs. Manchester City

Manuel Pellegrini svůj tým šetřil před včerejším utkáním Ligy mistrů. Největší problémy měl Manchester City paradoxně v obraně, kde nebyl jediný nezkušený borec - Southampton si v poslední třetině hřiště dělal doslova co chtěl, Kolarov, Otamendi, Mangala a spol. bránili jako ponocní a chudák Joe Hart musel čtyřikrát lovit míč z branky.

Snad jen Kelechi Iheanacho snesl přísnější měřítka - ani jeho dva góly však Citizens nezachránily a ti tak nyní budou muset hodně zabrat, aby vůbec udrželi místenku v TOP 4. Mužem zápasu i celého kola byl hattrick-hero Sadio Mané. Dušan Tadić zase na tři góly přihrál. Southampton se touto výhrou významně přihlásil o boj o pohárovou Evropu.



Podrobnější záznam v lepší kvalitě, včetně toho z Match of the Day od BBC, si můžete prohlédnout zde.

Gól 36. kola: Eden Hazard

Po jeho příchodu na trávník se hra úplně změnila. Poprvé v letošní sezóně byl Eden Hazard ve formě, která vyhrála minulou sezónu Chelsea titul. Tři hráči Spurs dostali po faulu na něj žlutou kartu. Loňský nejlepší hráč Premier League svůj výkon ve druhém poločase korunoval nádherným vyrovnávacím gólem. Udržel na zádech Diera, Walkerovi dal housle, aby si pak narazil s Costou a fantastickou střelou z nějakých patnácti metrů vymetl šibenici.



Za zmínku rozhodně stojí i překrásný přímý kop Androse Townsenda. Ten byl, podobně jako Hazardova paráda, nejen esteticky výjimečný, ale také obrovsky důležitý.

Zákrok 36. kola: Michail Antonio

Přeškolený křídelník Michail Antonio měl na pravém kraji obrany hodně práce směrem dopředu, ale činil se především v defenzivě. Z brankové čáry za zády Adriána odkopával míč hned dvakrát - a ve druhé případě ukázal úžasné předvídání a odhodlání. Gardnerova technická střela by patrně zapadla přesně za tyč, Antonio však pohotovým skluzem vychýlil balón ze své dráhy letu a zachránil svůj tým od pohromy.



Hráč 36. kola: Sadio Mané

Senegalský křídelník si své nejlepší kousky schovává pravidelně na závěr sezóny. Minulý rok vstřelil v květnu nejrychlejší hattrick v historii Premier League, tentokrát se třikrát trefil proti Manchesteru City. Na dvě branky mu nádherně přihrál Dušan Tadić, tu třetí Sadio Mané doklepl do sítě pohotově pár metrů od čáry. Čtyřiadvacetiletý borec se navíc neobvykle činil při presinku a v defenzivě - soupeře obral o míč hned osmkrát a pětkrát přerušil jeho útok.



Břídil 36. kola: Mark Clattenburg

Částečně je tu proto, že žádný hráč svým špatným výkonem nijak extrémně svůj tým nepoškodil. Mark Clattenburg v konečném důsledku také ani jeden tým nepřipravil o body, avšak způsob, jakým proměnil utkání na Stamford Bridge doslova na Kohoutí zápas, by se na fotbalové scéně neměl vůbec objevovat. Nejde jen o špatný příklad pro děti, o kterém hovořili samotní aktéři nebo odborníci na BBC. Tady jde především o zdraví hráčů - takový Hazard měl z pekla štěstí, že po udivujících zákrocích Diera s Masonem odešel po svých. Totéž platí i o Fábregasovi.

Samozřejmě, když se 90 % mančaftu zblázní, udělá na soupeře tři odporné nesportovní zákroky a celé kvantum tvrdých až brutálních faulů bez šance zasáhnut míč, je to těžké. Nic z toho by se však nemuselo stát, kdyby rozhodčí od začátku nastolil jasný metr. Clattenburg vypjatý zápas absolutně nezvládl a je vskutku neuvěřitelné, že Tottenham dohrál duel na hřišti Chelsea v jedenácti mužích (speciálně Eric Dier) na hrací ploše či s trenérem na lavičce.



Sestava 36. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy patří velké díky Víťovi Horákovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Karl Darlow lapil penaltu Cabayemu, pochytal i další dvě velké šance Crystal Palace a měl největší zásluhu na hubeném vítězství Newcastlu. V témže utkání zazářil stoper Jamaal Lascelles, jenž prokázal ledový klid i pod tlakem, zamezil v obrovské šanci Wickhamovi a ani v jeho poziční hře nebyly vidět žádné chyby.

Přesun Michaila Antonia na pravou obranu West Hamu prospělo, anglický křídelník proti WBA často podporoval útok a navíc dvakrát vykopával míč z brankové čáry. Wes Morgan pak na Old Trafford vstřelil gól, který o den později vynesl Leicesteru titul. Skóroval taky Leighton Baines, hrdina Evertonu v utkání s Bournemouthem.

Nejvíc zástupců v sestavě kola mají Kladiváři, kteří po slabším začátku smetli West Bromwich. Dvěma góly se o to postaral kapitán Mark Noble. Jeho kolega Cheikhou Kouyaté taktéž skóroval, na jednu branku Nobleovi přihrál a navíc se výrazně činil i v defenzivě. To jej nakonec upřednostnilo před rovněž vynikajícím Jackem Corkem ze Swansea. Mezi elitou nesmí chybět ani Dušan Tadić, autor tří asistencí a celkem pěti klíčových přihrávek proti Manchesteru City.

Ještě o fous lepší výkon předvedl Sadio Mané, o jehož výkonu se dočtete výše. Snad definitivně zpět je Eden Hazard. V nominaci je podruhé za sebou, tentokrát za inspirující výkon proti Tottenhamu, v němž fantastickým gólem rozhodl o konečné remíze. Jeden poločas mu stačil, aby zastínil všechny hráče Chelsea svým pohybem a driblingem - a většinu hráčů Spurs dohnal k šílenství. Bohužel doslova. V konkurenci Andrého Ayewa a Kelechiho Iheanacha obsadil hrot útoku Troy Deeney, jenž stejně jako dva ostatní vstřelil dva góly.
Statistické okénko 36. kola

- Leicester City je novým mistrem Anglie, v pořadí celkově 24.; Foxes jsou navíc prvním týmem od roku 1978 (Nottingham Forest), kterému se to povedlo vůbec poprvé

- fotbalisté Tottenhamu nezvládli psychicky zápas s Chelsea a předvedli řadu odsouzeníhodných zákroků; Spurs se stali vůbec prvním týmem v historii Premier League, který v jediném utkání dostal 9 žlutých karet

- Eden Hazard byl tím, kdo definitivně sebral Spurs naději na titul a přiřknul ho Leicesteru; pro Belgičana to byl první domácí gól po 365 dnech - tehdy jeho trefa znamenala titul pro Chelsea

- Jürgen Klopp proti Swansea šetřil většinu opor na dnešní duel Evropské ligy, což se výrazně projevilo na nezkušenosti základní jedenáctky Liverpoolu; věkový průměr 23 let a 218 dní je vůbec nejnižší v historii Premier League

- v základní sestavě West Bromwiche nastoupil teprve sedmnáctiletý Jonathan Leko; mladý křídelník je vůbec prvním fotbalistou Premier League ročníku 1999, který hrál od první minuty


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (473)

Přidat komentář
Mastný Chobot

zákrok kola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kucka

Reagovat
nani92

neviem či bolo nutné zasahovať, ten míč by šiel aj tak mimo

Reagovat
smazaný uživatel

zbytecny roh

Reagovat
smazaný uživatel

1. pro Hazarda

Reagovat
REPLIKATOR

Lestr

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard

Reagovat
Hokaido

Antonio

Reagovat
Free_player

OT: Na čem poběží příští sezona PL ? na Digině už to asi nebude co ...

Reagovat
Mimalu

na DigiSportu, mají práva ještě na 2 roky

Reagovat
Free_player

Reagovat
mickey mouse

Bude, Digi má práva až do sezóny 2018/2019.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Na 20 stadionech v Anglii.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Infernoqt

právě že to poběží asi jen na digi...což by mě zajímalo, jestli o2 dostane sublicenci koncem léta...

Reagovat
smazaný uživatel

Hazardovi stačí vážně málo, aby se dostal do sestavy kola. Vybojovaný bod na Stamford Bridge má pro Chelsea zřejmě cenu zlata.

Reagovat
Hokaido

Už přestaň brečet Janko.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiciN

pridas nejaky citat?

Reagovat
smazaný uživatel

“With me and him on the flanks, a lot of teams won’t be looking forward to playing Arsenal this year.”

Theo Walcott on the signing of Alexis

Reagovat
Lacko_Boh

dpč

Reagovat
kiciN

dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
efellipe

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

nezvládáš

Reagovat
REPLIKATOR

nezvládáš

Reagovat
Lacko_Boh

Janči, možno maš aj pravdu ale...napiš koho miesto neho, takto je to len pičovačka do vetra.

Oh let the sun beat down upon my face, stars to fill my dream

I am a traveler of both time and space, to be where I have been

To sit with elders of the gentle race, this world has seldom seen

They talk of days for which they sit and wait and all will be revealed

Talk and song from tongues of lilting grace, whose sounds caress my ear

But not a word I heard could I relate, the story was quite clear

Oh, oh.

Oh, I been flying... mama, there ain't no denyin'

I've been flying, ain't no denyin', no denyin'

All I see turns to brown, as the sun burns the ground

And my eyes fill with sand, as I scan this wasted land

Trying to find, trying to find where I've been.

Oh, pilot of the storm who leaves no trace, like thoughts inside a dream

Heed the path that led me to that place, yellow desert stream

My Shangri-La beneath the summer moon, I will return again

Sure as the dust that floats high in June, when movin' through Kashmir.

Oh, father of the four winds, fill my sails, across the sea of years

With no provision but an open face, along the straits of fear

Ohh.

When I'm on, when I'm on my way, yeah

When I see, when I see the way, you stay-yeah

Ooh, yeah-yeah, ooh, yeah-yeah, when I'm down...

Ooh, yeah-yeah, ooh, yeah-yeah, well I'm down, so down

Ooh, my baby, oooh, my baby, let me take you there

Let me take you there. Let me take you there

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Těžce nezvládáš, ale to už je tak nějak očekávané pod PL v kostce

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nase najhorsie kolo sezony. Fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo, osobně mě neudržené vedení proti Stoke, Leicesteru, 2x WBA a 2x Arsenalu mrzí úplně stejně, ne-li víc

Reagovat
smazaný uživatel

Mna nie. Stratili sme vedenie 2:0, teoreticku sancu na titul, Dembeleho na min 3 zapasy, vlastnu tvar, zase nevyhrali nad Chelsea, dali fans Chelsea aspon jeden dovod slavit v tejto sezone, a k tomu sme si urobili hanbu.

Reagovat
smazaný uživatel

njn, ale s tím důvodem slavit bych to neviděl jako negativum, však to je úplně k smíchu, jak slaví uprostřed tabulky titul cizího týmu

Reagovat
Usty

K smíchu je, že po utkání s Chelsea (!!) je Tottenham suverénně největší ostudou Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl. Suverene najvacsou hanbou je ligove postavenie obhajcu trofeje z minulej sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřekvapuje mě, že to vidíš jenom z jedné strany.

Reagovat
Usty

Za co by se měli fanoušci Chelsea po tomhle zápase stydět?

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci asi za nic, maximálně za ten přehnaný hate a oslavy, ale hlavně tým Chelsea nemá taky čisté svědomí

Reagovat
Usty

Já jsem v Anglii ještě neviděl tolik nesportovních situací a odpornejch zákroků od jednoho týmu v jediným utkání. A doufám, že už ani neuvidím, protože tohle bylo vážně o zdraví. Pokud Chelsea udělala nějakou nekošér věc (vybavuju si snad jen Costa vs. Vertonghen), tak je to v porovnání s tím hnusem od Tottenhamu fakt zanedbatelný...

Reagovat
kiciN

ze to tady s nema resis, oni to nezvladaj skoro stejne jako ti hraci v pondeli, dokonce maji jeste chut je obhajovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted nevim, jestli je deravejsi tvoje pamet, nebo obrana Chelsea.

Reagovat
Usty

Děravější než obrana Chelsea je jenom morálka fotbalistů Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, derava moralka. Trumf mistra smlovnich obratu, nebo jen uporna snaha prijit s necim horsim, nez oponent?

Reagovat
smazaný uživatel

...mobil...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to bylo až tak moc za hranou, jak si to malujete, tak bychom nějakou červenou dostali

Reagovat
Usty

Takže Dembeleho vydloubnutí oka, Lamelovo šlápnutí na ruku (ve spojení s hnusným skluzem do Fabreho) a Dierovy zákroky na Hazarda a Fabreho nebyly na červenou? Právě proto je Clattenburg břídil kola...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to bylo tak jednoznačný, tak by všechny ty karty byly, zas nejde rozhodčí obvinit ze všeho (i když ano, aspoň jedna červená pro zklidnění situace rozdána být mohla)

Reagovat
kiciN

Tak to fakt nevim na co jsi koukal, takovou prasarnu snad nepredvedlo ani Stoke v nejlepsich letech, nebud zaslepenej

Reagovat
soukup

Stoke jako tým nehrálo pod Pulisem prasácky, hráli normální silovej fotbal a zahušťovali hřiště, aby byly osobní souboje, kde byli silní. Žádný takový přehlídky skluzů jak Spurs nedělali, proč taky, by hráli obzápas v oslabení a hned by sestoupili...

Reagovat
kiciN

to bylo spis takovy prirovnani, nemyslel jsem to jako utok

Reagovat
B3n

Klasickej mýtus to s Pulisovým prasáctvím

Reagovat
kiciN

jojo tak zase z nich naopak budeme delat andilky

Reagovat
B3n

Já teda ne. Ale vidím velkej rozdíl mezi prasáctvím a tvrdou, silovou hrou.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
Usty

Fakt by bylo lepší, kdybyste zalezli na chvilku zpátky do kanálu, než se to uklidní. Vraťtei se, až budete zase moct jen slavit historický umístění a krásnej fotbal...

Reagovat
eliskafan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kiciN

vy si fakt nevidite do huby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mada

Reagovat
TopinB

Boha jeho, ty fakt musíš teď trollovat, není možné abys byl takový debil

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

debile

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No. Nejsem na nás hrdej. Ale mít v kádru hajzla jako je costa... Tak bych tomu v jinak kvalitním článku asi nepsal při každý mini možnosti

Reagovat
Usty

Tím chceš říct, že když přeju Chelsea, tak si nemůžu dovolit kritizovat odporný chování jiných hráčů?

Reagovat
Counter

Podle Busbyho nemůžeš no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pochop uz konecne, ze teoreticke sance jsou odsouzeny k tomu, aby nevysly. Pred WBA se dalo mluvit o necem jako realna sance.

Aston Villa slavila roh, Chelsea domaci plichtu. That's it. Fanousci si vzdycky najdou neco k oslave. Plastici obzvlast, protoze to je smysl jejich fandeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopil sem dobře že břídil kola je rozhodčí?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene.

Reagovat
kiwwi

Břídil 36. kola: Mark Clattenburg

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že dostane Dembelé aspoň 4 zápasy..

Reagovat
Counter

Pravděpodobně ano.

Reagovat
soukup

Nezvládajko by asi vyletěl z kůže, ale břídilové kola by v pohodě mohli být za tu řezničinu hráči Spurs spíš než rozhodčí, kterej to musel řešit. Kdyby tam rozdal 2 červený, tak by se zas řešilo, jak zasáhnul výrazně do boje o titul, že to měl řešit citlivěji a kdesi cosi...

Reagovat
Usty

Spurs jsou samozřejmě větší břídilové, ale kdyby Clattenburg na začátku vyhodil Walkera, všiml si Lamelovy nebo Dembélého prasárny a trošku vytrhal plevel z trávníku, ty šílený zákroky v závěru by se vůbec nestaly...

Reagovat
r.mrazik

bridilove jsou jednoznacne slepice

Reagovat
kiciN

tam vklidu mohl vytahnout 3 cerveny a ani by se nemrklo, uplna svinarna od spurs (co taky cekat, zase se nam vybarvili po tak hezkych vykonech )

Reagovat
smazaný uživatel

špíny

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči se většinou dokáží udržet v mantinelech, které nastavuje rozhodčí. Pokud to hodně pouští, je velká pravděpodobnost, že v emocích se ze zápasu stane řezničina. Tohle rozhodně padá na triko rozhodčího. FA se pravděpodobně bude zabývat případy Lamely, Dembeleho, Roseho i Diera, takže hráči následky ponesou. I když Dier z toho pravděpodobně vyvázne, zákrok rozhodčí viděl, pustil a už se k němu nevrátil.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

usty mohol na toto kolo urobiť aj špinu kola

Reagovat
jacobT

nezvládajko kola

Reagovat
TopinB

Tak ale vyber jednoho te všech těch slepic

Reagovat
TopinB

*ze

Reagovat
Mastný Chobot

ľudský odpad kola

Reagovat
smazaný uživatel

cena Thea Walcotta pro největší zahozenou šanci kola

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by taky vyhrál Tottenham, za zahozenou šanci na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ty zahozený 3 % před tímhle kolem?

Reagovat
Usty

Reagovat
Counter

Ideální kompromis by bylo vyloučení Diera - v poslední minutě nastavení by to už nic neřešilo, a zároveň by dal aspoň jednu červenou s tím, že další můžou přijít formou trestu od FA.

Reagovat
vicinda07

preco nedostane Liverpool trest, ked uz par zapasov po sebe evidentne setri hracov na Europsku ligu a dava tam B-čko?? viem ze Wolves i Blackpool boli za to v minulosti potrestani a to tak hrali len 1 zapas, alebo sa to pravidlo uz zmenilo???

Reagovat
Gunner14

Btw kdo si myslíte že vyhraje tento rok zlatou rukavici ?

Zatím :

15 - Hart

15 - Schmeichel

15 - Cech

14 - De Gea

13 - Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitou nejlepší je DeGea, ale dal bych to Smeichelovi... nemůžu si pomoct

Reagovat
Mimalu

zlatá rukavice je cena za nejvíc čistých kont, tam nezáleží na kvalitě brankáře....

Reagovat
smazaný uživatel

aha. srry

Reagovat
r.mrazik

schmeichelovi tam urcite neco napada,preci jen maji jistotu a alkohol dela sve...

Reagovat
Hokaido

Navíc jeden zápas nebude chytat.

Reagovat
Mimalu

myslím že Petr, s AV by nulu udržet mohl a minut bude mít asi nejmíň, ne?

Reagovat
Willy Wonka

Spanish Dave má o 90 minut méně. Nechytal ze začátku sezóny, kdy se řešil ten jeho nepřestup do Realu. Ono kdyby hrál od začátku, tak už dost pravděpodobně je o vítězi jasno.

Reagovat
Mimalu

jn, jsem si to ani neuvědomil, jenom jsem si vzpomněl na Čechovo zranění, DDG je taky ještě ve hře, ale myslím že jeden z vedoucí trojice ještě jedno čisté konto udělá, to by potom měl už DDG celkem složité udělat dvě ze tří zápasů. Pořád vidím Čecha jako největšího favorita

Reagovat
Counter

Tak Čech během té absence taky mohl nějaká čistá konta nasbírat, Ospina měl v té době dvě.

Reagovat
kiciN

Vyhraje to Cechino nebo Hart, rozhodne hned pristi zapas.

Kvalitou by si to nejvic samozrejme zaslouzil De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

Osobní tip, že nulu už neudrží ani jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

"Chelsea obrala v napjatém utkání na Stamford Bridge o body Tottenham."

Ve vsem tom Ustohalove hatu veta, ktera tu celou sezonu vystihuje, modremu nebo rudemu breku navzdory.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
r.mrazik

Iheanacho by se mohl zacit trochu vic hypovat...je skvelej

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne nech si radsej po tichu ide na vrchol

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je vidět, že Usty si psaní tohohle souhrnu krásně užil

Reagovat
Usty

Ne víc než ten zápas přímo na SB

Reagovat
smazaný uživatel

vidět to ze stadionu je zážitek na celej život.závidím

Reagovat
Hokaido

Já jsem si to myslel, když jsi tady nebyl. Byl jsi s Víťou?

Reagovat
Usty

jojo

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

pf

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Y.Cabaye

Gól kola Townsend

Reagovat
cepinzcegamy

nejšílenější pohádka v historii sportu? Ano, paráda, ale stačí skutečně "jen" v historii PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Tak jednoznačně v historii anglického fotbalu (porovnatelný je Nottingham Forest asi jenom) a co jsem viděl různé porovnání (BBC, Reuter, Telegraph) tak v žádném jiném případě to nebylo až tak šílené.

Bylo třeba přirovnání, že 5000/1 na Leicester (na začátku sezóny) je stejný poměr jak sázka na to, že se najde Elvis naživu

Reagovat
cepinzcegamy

elvis žije, tak je to jasný historie PL dobře. Anglického fotbalu si nemyslím (i když to bude vysoko), právě třeba Nottingham je dle mého ještě o level víc. Ale pokud dokážou teď vyhrát LM a za rok obhájit, tak to pak beru :)

Reagovat
TopinB

Já mám zase tohle víc než Nottingham, protože ta konkurence je větší (aspoň si myslím), a hlavně je větší finanční rozdíl mezi špičkou a právě takovým Leicesterem.

Ale co se týká celkově sportu, tak kromě toho Nottinghamu mě fakt nenapadá ani jsem neviděl nic podobného s podobným kurzem

Reagovat
niflheim

100. za víkendovou výhru Arsenalu

Reagovat
Nikikrew

teraz sme vam dobry? :D

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

naco ked s Norwichom zavahate

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas otřesný po všech stránkách, teď se z toho jen oklepat a porazit doma Saints a udržet 2.místo, které není úspěch.

Reagovat
Manik...

OT: Viděli jste už dresy Chelsea? To vymýšlel někdo sjetej ne?

Vždycky měla Chelsea tak krásné dresy a teď tohle

http://www.skysports.com/football/news/11095/10269239/chelsea-defend-16390-cost-of-authentic-new-home-kit-for-2016-17

Reagovat
Mimalu

jo, asi nejhorší domácí dresy co u nás pamatuji

Reagovat
Manik...

Reagovat
Whitemedia

To je prostě pyžamo

Reagovat
Manik...

Na noc dobrý. Nebo na 5 minut na buchtě, tak zahodit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

budou vypadat dobře

Reagovat
r.mrazik

na Costovi vypada vsechno hnusne...

Reagovat
smazaný uživatel

A neni to spíš tím Costovým prasečím ksichtem? :)

Reagovat
FUnk

Reagovat
Busby babes

i kdyby byl nejkrasnejsi tak to porad budou dresy chelsea.

Reagovat
Spasitel

A zato chcú 90 libier

Reagovat
icemike

To bude Costou

Reagovat
Zaschrona

Spis si to, myslim, do sestavy kola misto Bainesyho zaslouzil Hibbo, hral sice jen polocas, ale byl naprosto skvely, dozadu perfektni - a vpredu se dostal ke strele a i v podstate zalozil celou tu peknou akci, z ktere pak Bainesy daval ten gol. Bainesy ale jinak nic moc.

https://twitter.com/evertonfcpics/status/727869023799644160

A Tadic s Manem. Minimalne Mane tam asi bohuzel ale pres leto nezustane...

Reagovat
C-M@ster

WTF?

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpl1/v/t1.0-9/13138937_1066272593461511_5144156362855294688_n.jpg?oh=4a4ab06001b3751b54902f3f52daa978&oe=57A07AB8&__gda__=1471313692_1ab43db4bba62ae2639a480ae51e8c66

KEFÍRER

Čistě bílý

Čistá a dokonalá chuť. Obsahuje pouze nejlepší vybrané kultury. Výrazně zvyšuje koncentraci. Už po prvním požití se budete cítit jako nadčlověk.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
r.mrazik

genialni

Reagovat
Mada

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham United and Southampton will move to trigger the £8 million release clause in the contract of Andros Townsend if Newcastle United are relegated to the Championship.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim, že by odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United utratil za poslední dva roky víc peněz za přestupy než Foxes za celou historii klubu

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě není léto.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
nani92

so zvyšujúcou cenou aj za priemerákov to nieje nič zvláštne

Reagovat
Busby babes

nevim, jestli zrovna fans Novych zamku se nam muzou posmivat.

Reagovat
Counter

Argument

Reagovat
Busby babes

pockej, co se ti na tom nezda?

Reagovat
Counter

Co asi. Když lexík fandí Newcastlu, tak jako nemůže zkopírovat tweet o utrácení jiného klubu v porovnání s Leicesterem?

Reagovat
Busby babes

ehm.. kde vidis neco o tom, ze bych mu to zakazoval?

Reagovat
Counter

"nevim, jestli zrovna fans Novych zamku se nam muzou posmivat" → moje otázka = "nemůžou?"

Reagovat
Busby babes

tak muzou, ale s tim, ze Newcastle taky utracel jak utrzenej a nakonec jeste spadnou, je to vtipny...

Reagovat
Lacko_Boh

Busbynho, no

Reagovat
Counter

Nemám prostě rád repliky typu "ale tvůj oblíbený hráč/tým to dělá taky, takže nemáš právo tohle psát".

Reagovat
kiwwi

ale to je jak keby som napisal, ja ze Liverpool utratil za posledne dva roky viac penazi za prestupy ako Foxes za celu historiu klubu

no nevyznelo by to smiesne ked moj klub utratil tiez tolko alebo este viac?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Tak tvůj případ je trochu jiný - ať už napíšeš cokoli, vždycky to vyznívá směšně.

Reagovat
Usty

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Cize klasicky Counter, šašek

Reagovat
Busby babes

coz jsem ale neudelal a nenapsal. vidis tam na konci ten smajlik, ze jo?

jinak teda podobne srovnani se da napsat prakticky na vsechny velky tymy. Proste Leicester letos ponizil uplne vsechny tim co se jim povedlo.

Reagovat
Counter

Supr no.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

to sa nesnaz pochopit, to je counter

Reagovat
Counter

Tys to udělal a napsal, smajlík nesmajlík. Podobné srovnání jde napsat i na jiné, a co? Leicester ponížil všecky, a co? Pořád to není důvod k reakci "nevím, jestli se zrovna ty můžeš smát, protože fandíš někomu jinému." To by se pak nikdo nemohl bavit neúspěchy nikoho jiného a na EF by bylo tak akorát čtyři a půl komentáře od nosonohyho.

Reagovat
Busby babes

tys fakt posledni dobou prestal jist maso ne?

nebo moc nechapu co tu celou dobu zkousis. Lexess se nam vysmal, je to vtipne srovnani o tom zadna.. a ja jen reagoval ve stylu, ze Newcastle taky utratil za posledni rok asi obdobnou castku jako Leicester za poslednich x let. nic vic.

Ja se zasmal a trochu vratil popichnuti. Lexess na to ani nereagoval, jen ty z toho delas kovbojku a nejak ani nechapu proc.

pises: To by se pak nikdo nemohl bavit neúspěchy nikoho jiného .. sorry, ale tohle me tady celkem bavi,a tak jsem to jen autorovi vratil. on si udelal srandu z meho tymu, ja mu to zkusil vratit... v cem jako vidis problem?

je to verejna diskuze, on neco napise a hrozi mu ze se mu vysmejou... ja neco napisu a hrozi mi to same...

Reagovat
Hachim Mastour

lol so funny, so surprising

Reagovat
Azazelo RD

Tomu se říká koncepční práce.

Reagovat
Zaschrona

West Ham have offered €40m (£31m) to Marseille for Michy Batshuayi but face competition from a host of European clubs including Juventus to sign the Belgium striker this summer. (Guardian)

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

nech beru bentekeho

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Lacko_Boh

V cz by som si pozrel nieco take s Repkom

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Infernoqt

Marouane Fellaini and Robert Huth given three-match bans for violent conduct

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Infernoqt

no, ten b-boy dole mě rozesmál, nevím proč

dresy otřesný, ale stále lepší než pyžama od Chelsea, ikdyž tohle od toho nemá moc daleko

Reagovat
r.mrazik

jojo...to je prdel

Reagovat
Whitemedia

Snad ne, alespoň by bylo stoprocentní, že Adidasu hráblo..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Infernoqt

se nám Adidas mstí za to, že nebudeme v CL

Reagovat
Busby babes

taky dobre pyzamo.

Reagovat
smazaný uživatel

to se vracíme do devadesátek ? Prvně domácí dresy Chelsea, teď ty naše venkovní

Reagovat
vodka

pyžámko, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Marouane Fellaini and Robert Huth will serve three-match bans with immediate effect after accepting FA violent conduct charges.

Reagovat
Grahf

Reagovat
EXoRcIsT

haleluja

Reagovat
smazaný uživatel

Huthovi to jenom vyhovuje

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší čas zajít se na zápas kouknout do kotle.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Posileni

Reagovat
Busby babes

takze finale hraje v zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je skoda, zrovna na West Ham by sa Fella hodil..

Reagovat
Carrick

Jak to vidíš s Caps? Ještě stále věříš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad jedine, co mi ostalo, je verit ne doma vyhra a vonku skusit vyhrať a dotiahnut to do siedmeho zapasu, co ine uz

Reagovat
vladis271

ja teda sledujem len výsledky, a dnes som pozrel po dlhom čase ako sa vyvíja play off, ale ostal som zaskočený. Washington som považoval za favorita na SC, čo sa tam deje?

Reagovat
Busby babes

tqak Chicago taky bylo favorit, Florida proti Islanders to same...

Reagovat
Carrick

No proti St. Louis určitě nebyli, tam to bylo tak 50/50, ne-li Blues mírný favorit.

Reagovat
smazaný uživatel

Florida favorit? to nee

Reagovat
Hokaido

Proti Isles? Taky bych to viděl tak 52-48 pro Floridu.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Florida zas taký favorit nebyla.. nesmíš propadat bulváru, co se kolem nich strhl kolem příchodu Jardy. Nicméně jejich postup jsem si přál a myslím, že i kádr kvalitnější měli..

Reagovat
Busby babes

spis jsem vychazel z postaveni v tabulce po ZC, ale je fakt, ze mezi nima byl malej bodovej rozdil.

Reagovat
Carrick

Asi více faktorů. Pens jsou obrovsky silný tým s aktuálně nejlepší formou, závěr základní části měli exkluzivní a v play-off v tom pokračují. Druhá lajna hraje hodně pod své možnosti a bodově moc nepřispívá, což je velký problém. Hlavně Kuzněcov se svými dvěma body je obrovský průser. A navíc Trotz začal v sérii s Pens nesmyslně točit obránce, kteří sice chybovali, ale i tak tím nadělal podle mě více škody než užitku.

Reagovat
smazaný uživatel

stale su len rozdiely jedneho golu a treba povedať, ze treti aj stvry zapas zjavne zapli na vyssi level( ako kurva sme mohli prehrať treti zapas?)rozdiel je ale prekvapujuco Murray vs Holtby

Reagovat
Carrick

Třetího zápasu je škoda no. Ale vem si, že dnes jim nehráli dva nejlepší beci Letang a Maataa, plus navíc ani Fehr a Rust. Dnes to měl být den, kdy navážou na vydařený třetí zápas a jednoznačně to strhnou na svou stranu a místo toho je to 1:3. Holtby chytá dobře, ale Trotz podle mě trochu ztratil klid a půdu pod nohama, i podle těch svých prohlášení do médií.

Reagovat
smazaný uživatel

jak hráli? bída?

Reagovat
smazaný uživatel

washington mohli za favorita povazovat jen blazni. Kazdej rok to stejny - vyhoreni v playoff. Mozna je to ovlivneny mojema osobnima antipatiema k tomu tymu celkove a k oveckinovi specialne, ale uz pred PO jsem rikal vsem odbornikum ktery tipovali caps na SC ze porazit philly je jejich strop. Ted se to jen dokazuje a muj bracket s finale St. Luis - Penguins se jenom smeje :)

Reagovat
smazaný uživatel

Trepes picoviny..

Reagovat
Hokaido

I kdyby pstoupili, tak Tampa jim dá 4:0 a končí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, nemaj šanci.

Reagovat
Wat

Není co řešit.

Reagovat
Darren Fletcher

Pens

Reagovat
Mimalu

Reagovat
icemike

Vím,že je to sporná diskuze, ale když Vás teda někdo zatahne za vlasy , tak mu spíše rozbijete hubu, než že plačky pobežíte za rozhodčím, který to neviděl, ne?

Reagovat
icemike

Aha,tak Fela ten loket chtěl dát ještě před zatahnutim, tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.standard.co.uk/sport/football/tottenham-wembley-move-fa-close-to-deal-as-greg-dyke-also-confirms-talks-to-stage-201617-champions-a3240956.html

-dohoda na 17/18 ve Wembley blízko

-CL pro příští rok ve Wembley se zřejmě taky diskutuje

-Chelsea pravděpodobně nestíhá termíny

Reagovat
icemike

By bylo nej,kdybychom začali stavět až při vašem návratu na WHL, pak by se předešlo sporům a dělení

Reagovat
smazaný uživatel

Přiští sezonu ještě musím stihnout staré WHL.

Reagovat
Cobra

Taky tak

Reagovat
smazaný uživatel

Na hráče dubna v PL nominovaní

Andros Townsend (Newcastle United)

Daniel Sturridge (Liverpool)

Jan Kirchhoff (Sunderland)

Andros to dá

Reagovat
Darren Fletcher

ako sa z kirchhoffa smiali pri debute a o chvilu hrac mesiaca

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak smiali sa zasluzene

Reagovat
kiwwi

tak ale smiali sa mu stylom ze nema na PL, to je trochu rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

tak urcite aj taki boli, ale zas to nehraj na vacsinu

Reagovat
kiwwi

zda sa ti?

Reagovat
smazaný uživatel

len ty si mu veril, ci ako ?

Reagovat
Usty

Sturridge

Reagovat
kiwwi

teraz sa tu hejteri neukazu co?

Reagovat
smazaný uživatel

me by zajimalo, jestli ma Townsend realnou sanci na Euro

Reagovat
nani92

dúfam, že má, nech to máme ľahšie

Reagovat
jacobT

tak to snáď pôjde aj Walcott

Reagovat
Wat

Podle mě ne, leda že by ještě teďka v každym zápase nasázel po hattricku, tak by se možná uvažovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodgson ho bral i když sedal na lavičce v Tottenhamu. Právě bych tomu docela věřil, však Walcott hraje prd a jediný další křídlo je tam Lallana.

Reagovat
Wat

Welbeck, Sterling, Lallana, Walcott, možná i Barkley, je to docela našlapaný...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máš pravdu, ale za to co předvádí u nás by si to rozhodně zasloužil, tak bych mu to přál.

Reagovat
Wat

To je jasný, když v tvym klubu dře a hraje výborně. Důležitý je, aby byl platnej k záchraně a potom už to bude jenom nástavba.

Reagovat
Mastný Chobot

Oxík

Reagovat
smazaný uživatel

v lize 0 asistencí a 1 gól proti Bournemouthu, snový hráč

Reagovat
Mastný Chobot

a predsa má väčšiu šancu ísť ako Townsend

Reagovat
smazaný uživatel

prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

to je docela smutne, kdyz ma letos velmi slabou sezonu, zatimco townsend finisuje ve vyborne fazone a turnaje typu euro temer o nicem jinem nez o aktualni forme nejsou

Reagovat
Mastný Chobot

Je to môj osobný názor a môžem sa mýliť, že áno písal som to viacmenej za seba, Ox sa vracia po zranení a v bohvieakej forme, hoci v horšej, než v akej bol, asi nebude. Hlavný dôvod, prečo si myslím, že má väčšiu šancu, je jeho využiteľnosť na viacerých postoch oproti Townsendovi.

Reagovat
smazaný uživatel

tu univerzalnost beru, nicmene zrovna na kridle albion hodne tlaci bota, navic mi prijde, ze v repre ox na jinem poste moc uplatneni nenajde, nebo kam jinam s nim v hodgsonove paskvilu?

Reagovat
Mastný Chobot

keby som mal predstavu, ako chce Woy hrať, tak by sa mi lepšie odhadovalo, ale netuším ak diamant, tak Ox > Townsend

Reagovat
salami

takže jeho výhoda spočívá v tom, že nehrál kvuli zranění a pravděpodobně nebude mít horší formu než předtim?

Reagovat
Mastný Chobot

nie, hlavná výhoda je jeho univerzálnosť, nauč sa čítať

Reagovat
salami

univerzálnost si uvedl jako "hlavní výhodu", výrok o zranění jsem nebral jako výhodu oproti někomu, ale jako výhodnou situaci pro Oxe, s čimž ale taky nesouhlasim, nevidim důvod proč by se někdo po zranění nutně měl vrátit v lepší formě

Reagovat
Mastný Chobot

zranenie som fakt ako príležitosť nemyslel. Ak si to tak pochopil, tak sme sa nepochopili navzájom.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

jeho nominace by byla dost výsměch

Reagovat
Wat

Jsi to zakřikl!

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli mohl reprezentovat, kdyz u nas rotoval/lestil lavku, tak ted by nemelo byt pochyb. Ty srace ze zbrojovky bych nechal fotit selfiecka pri nakupech a vzal androse a azzu.

Reagovat
Mastný Chobot

to je konečne názor

Reagovat
Counter

Takový sympatický.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sorry, ale Walcott ani Ox tam nemaji co delat. A azza kdyz uz nic, tak aspon skvele brani a mel by svoje vyuziti. Walcott byl akorat celou sezonu k smichu a zenete ho klackama. Ox odehral velkou picu. To at radsi jede ten Campbell, kdyz uz teda nekdo od vas...

Reagovat
Mastný Chobot

ale keby bol Joel v anglickej repre, tak by to Wengele tak neignoroval. Si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu čemu se tlemíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle Campbell neni Judas, nybrz Kostarican.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? WTF, kdoe to žiju? Já byl přesvědčený, že to je Anglán

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

ja som veselý človek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sorry, všechno zpět

Reagovat
tunkic

Tak jestli ho Anglická repre vykoupí z tý Kostarický, tak by jet mohl no

Reagovat
Mastný Chobot

aj ked to vyhral Connor Wickham, tak sa báli ukázať

Reagovat
smazaný uživatel

Musis nam dat trochu vic casu

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

DIER

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, malo ty kurvy pokrosil

Reagovat
pa3ce

Reagovat
hribco

Reagovat
I am Mancunian

EDO

Reagovat
EXoRcIsT

ked je to pravda tak si Woodward zasluzi taku istu kritiku ako LVG jedine co vie je podpisovat sponzorov a nezmyselne preplacat hracov

Reagovat
Mastný Chobot

STURRIIIIDGE!

Liverpool by bol hlúpy, ak by sa ho chcel zbaviť. Zranený je síce často, ale lepšieho útočníka nenájdu.

Reagovat
Maresma

Nikdo není takovej kokot, aby se dobrovolně zbavoval takovýho hráče. Doufám.

Reagovat
soukup

třeba spousta fandů LFC tady v diskuzi by ho klidně prodala

Reagovat
fenixLFC

klidne teda nie, vzdy ked to spomíname je to s výhradami...

Reagovat
fff

Neviem ci som ho niekedy po gole v LFC videl stastnejsieho.

Reagovat
Mastný Chobot

to bolo úprimnejšie jak Vilo Rozboril, a to je čo povedať

Reagovat
Lacko_Boh

kamo ale to su fakt mordy čo tam davaju...

Reagovat
fff

BR za 3 roky ziadne finale.

Klopp po necelej jednej sezone bez letnej pripravy ci prestupaku 2ks finale.

Klopp je to najlepsie co LFC stretlo za dlhu, dlhu dobu.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Jesse Pinkman

dneska krásnej výkon, pressing až do úplnýho konce, k ničemu jsme je nepustili

Reagovat
smazaný uživatel

zase bych brzdil, srovnávat s Rodgersem to půjde zase až za ty dvě sezony, Rodgers ten tým taky oživil neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

BR udělal mnohem větší finále - ligové. Na hodnocení je ještě hodně brzo.

Reagovat
fff

Ake finale je ligove finale?

Reagovat
Azazelo RD

Tím chtěl naznačit, že reálný boj o titul v lize do závěrečných kol je víc než finále v podřadné evropské soutěži a prohra ve finále ligového poháru.

Reagovat
fff

A ja som chcel naznacit, ze hovorim o poharoch.

Reagovat
Azazelo RD

Ale presentovals to v souvislosti porovnání Rodgerse a Kloppa, což prostě nemusí být spravedlivé, jelikož bojovat do posledních kol PL o titul lze považovat za větší úspěch než tato dvě finále. A je třeba doplnit, že jedno jste nevyhráli a druhé vás teprve čeká. A určitě si dobře pochopil, co tím myslel.

Reagovat
fff

Ako ja som pochopil co myslis, co je ale jedno, kedze Ty si nepochopil, co som povodne myslel ja, teda pohare. Ligu si do toho zatiahol Ty, tam mozme Kloppa hodnotit po dajme tomu troch rokoch. V poharoch je Klopp na tom lepsie uz teraz.

Reagovat
Counter

EL už není podřadná, když se díky ní můžeš dostat přímo do LM.

Reagovat
nani92

a hra ju aj Man.United

Reagovat
Azazelo RD

Takže je to vylepšený Intertoto.

Reagovat
Counter

Každá trofej je fajn. Týmů je hodně, trofejí jen pár, vyhrát jakoukoli by mělo přinést radost. Shazovat všechny kromě ligového titulu a LM má za následek tak akorát skoro permanentní frustraci.

Reagovat
fantomas

Jj, dokonce do takový míry, že...

@sidlowe on American broadcast commentator said "Liverpool will play Sevilla for a spot in next season's CL group stage". Literally.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Pořád je to ale trofej a finále, navíc případný Superpohár.

Reagovat
fantomas

No však.

Reagovat
niflheim

Ale jako Amíci to snad chápou jen Taliáni

Reagovat
Azazelo RD

A United to také pochopili správně.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Azazelo RD

Právě tím, že se z finále EL udělala kvalifikace do LM, se ještě víc utvrdilo, že je EL druhořadá soutěž.

Reagovat
fantomas

Tak o tom snad nikdo nikdy nepochyboval nabyla ale na významu.

Reagovat
vladis271

podľa mňa sa tá druhoradosť preceňuje. bolo to tak aj s pohárom UEFA?

Reagovat
Azazelo RD

Tak ono v PMEZ a LM nebylo tolik týmů z předních soutěží. A PVP zas byla konfrontace vítězů národních pohárů. Takže mi přišlo, že tenkrát ty další poháry měly větší váhu.

Reagovat
salami

já bych asi nechal hrát LM oba finalisti, takhle je to fakt jenom jako dlouhá kvalifikace LM

Reagovat
Busby babes

a tim by to nejak to tve pojeti dlouhe kvalifikace pro LM nejak zmenilo?

Reagovat
salami

no samozřejmě že ne, ale minimálně by to nedehonestovalo finále na souboj o to, kdo postoupí do LM

Reagovat
Busby babes

dehonestovalo? dyt je to proste bonus navic. vyhrajes trofej a jako bonus jdes do LM pristi rok.

Reagovat
salami

jenomže se to jako bonus nebere, pomalu se nemluví o ničem jinym a stává se z toho hlavní bod finále a to je podle mě škoda, ale možná je to jenom tim znovuzavedením

Reagovat
fenixLFC

lenze ti to prida naboj ked okrem trofeje ide aj o LM. keby si nechal LM obom finalistom tak by sa vsetci obhajovali skoda ze sme nevyhrali pohar ale sme v LM

Reagovat
Azazelo RD

Já bych jí při tom počtu týmů v Lize mistrů klidně zrušil.

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Jako souhlas s tím závěrem, ale jestli nakonec obě ta finále skončí prohrou, žádná bomba to není. Rodgers má za sebou zase slušný atak na titul, Klopp v letošní ligové sezoně víceméně jen pokračuje v jeho průměrných výsledcích.

Reagovat
fff

Jasne, liga je ina vec a to mozme Kloppa hodnotit neskor.

Ale pohare a liga to su dve odlisne veci a v poharoch Klopp BR prekonal uz teraz.

Reagovat
fff

Aj keby prehrame, Klopp je skratka v tomto na tom lepsie uz teraz a to bez prestupov ci aspon jednej komplet sezony u nas.

Reagovat
Counter

Ale pokud by se prohrálo, tak vlastně pořád horší než Dalglish

Reagovat
fff

Statistiku neojebes

Reagovat
fantomas

Reagovat
Hyrax

Reagovat
tomasinho

300. pro nezničitelného a dominantního Emreho Cana

Reagovat
tomasinho

shit

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo ale dva týdny po sobě fandit Chelsea, to se mi dlouho nestalo

Reagovat
salami

já jim minulý kolo moc nepřál, pro Leicester by bylo zajímavější slavit na hřišti, ale jestli se na to ted vykašlou, tak jsou to fakt ještě větší močky, než jsem si myslel

Reagovat
salami

jinak jak vidíš sestavu na zítřek

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná otázka je asi Wijnaldum / Peréz. Já bych tam radši viděl Giniho, Ayoze mě poslední zápasy moc nepřesvědčoval a Wijnaldum je celkově kvalitnější hráč zatím. Anita se prý dal dohromady.

Na Aston Villu neumíme, ale snad to vyjde a Mackems sestřelí Hazard.

Reagovat
salami

doufám, on už je snad fit i Janmaat, chce to nějakej rychlej uklidnovací gol, zadarmo to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Vyliskaj si. Teda ted je to pochopitelne, ale ten posledni zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebuju, abyste nemeli o co hrat posledni zapas no.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo

Reagovat
tony223

za Beníteze!

Reagovat
fff

1 zapas od LM. Snad sa to podari.

Reagovat
avicii

bolo by uzasne buducu sezonu hrat s Kloppom v LM

Reagovat
Busby babes

Raphaël Varane za Real Madrid nenastupuje úplně pravidelně a to zejména na evropské scéně, načež prý francouzský reprezentant začíná uvažovat o změně dresu. Zamířit by pak mohl do Anglie, kde má o jeho služby podle posledních zpráv zájem Manchester United.

At uz je tady!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to zní hodně pravděpodobně.

Reálného obránce máte na hlavní stránce, ale pozor, aby ho nevyfoukl Alkmaar.

Reagovat
Busby babes

vas uz odmitl, ze jde k Alkmaaru?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

ale ja vim no, bez LM nemame sanci...

Reagovat
vladis271

o to mi nejde. Je to jeden z troch najtalentovanejších stopérov na svete. Ani v Reale nie sú takí blázni aby ho nechali ísť. Ak, tak na hosťovanie, alebo s buyback klauzulou.

Reagovat
Busby babes

ve fotbale neni nic nemozne. a v Realu jsou blazni. Uvidime jak moc velci.

jinak je to samo jen drb, jakych je kazdy leto milion a nakonec jsou pravdive tak 2-3...

Reagovat
niflheim

To bude druhý Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by

Reagovat
Nikikrew

AW zakroc

Reagovat
Usty

smutný, že se to nedá brát jinak než jako vtip

Reagovat
kiwwi

100x radsej jeho jak smradlaveho Ramosa

Reagovat
Busby babes

tak to je snad jasny. jeden z nejlepsich mladych stoperu sveta. Ja bych ho bral vsema deseti a jedno za kolik.

Reagovat
smazaný uživatel

ale on vás ne

Reagovat
Busby babes

jeste ze te tu mame abys nam to vysvetlil.

Reagovat
cristiano.K.

ještě si budou vybírat

Reagovat
nani92

tak my si hráčov vyberáme a neberieme prvého voľného ako vy

Reagovat
vladis271

tak jasné, že nie. Predsa len Fabregas, Ramos, Neymar, Bale. Na vaše akvizície sa mi ani hľadieť neodvažujeme.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

Reagovat
teenz

Reagovat
Mimalu

do Chelsea za Zoumou

Reagovat
icemike

Yes!

Reagovat
smazaný uživatel

Cela anglie se rve, jen ve spurs pro nej neni misto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

OT k MS: Hraje někdo fantasy na iSportu?

Reagovat
patas92

já asi budu

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Swarley

milost pro Adama Johnsona!

Reagovat
Busby babes

tak porad ma letos vic asistenci nez treba Ozil, ze jo...

Reagovat
Zaschrona

Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Oba!

Reagovat
smazaný uživatel

katastrofa, ze Andros dpč

Reagovat
smazaný uživatel

Co vy tady z nej delate proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

sem slyšel, že je zmrd, protože pochází z Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

to by prirozene neodchazel, kdyby to fakt byla pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Nice star Hatem Ben Arfa to sign for Barcelona this summer - L'Equipe

Reagovat
Swarley

"Nice star"

Reagovat
smazaný uživatel

Ako, povedzme, ze sa smejeme ale cisto teoreticky, bol by to vylucne nahradnik, nastupoval by v lige proti slabsim superom, neviem no, nemusime sa bavit o tom, ci by na to mal herne, lebo to hej, ale ci by to uniesla jeho hlava..

Reagovat
kiwwi

by im tam robil Affelaya, to mu za to nestoji

Reagovat
smazaný uživatel

Noa to je zle pre neho? vsak on si karieu uz presral davno

Reagovat
kiwwi

radsej pravidelne hravat ako sediet furt na lavicke v lepsom

Reagovat
Lacko_Boh

tam by ale fakt nehral ani minutu snad

Reagovat
Busby babes

tak ono se pak podivas na tu vyplatni pasku a kolikrat to pak nevypada tak zle...

Reagovat
kiwwi

pravda no, lenze Barca ma peknu platovu strukturu a tito ceckovi hraci v ich time nemaju vysoke platy

Reagovat
smazaný uživatel

mal by herne na barcelonu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Rssa

Je to jen drb, protoze jestli Barca v soucasne dobe neco nepotrebuje, tak je to dalsi pojidac balonu. Hleda se utocnik, ale rozdilneho typu nez je Messi a Neymar. Nejvice se sklonuje Gameiro, me by se tam libil i Klose (jako ctvrty-paty utocnik ideal)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Copak?

Reagovat
smazaný uživatel

No nie je to drb, vyjadroval sa k tomu uz aj prezident Nice

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Drb je to, ze by ho chtela Barcelona. Vsak uz mas i oficialni vyjadreni.

Reagovat
Mastný Chobot

akože Miro Klose?

Reagovat
Rssa

Jj, na velky fotbal jeste ma (jak ukazal v Laziu), proste do urcitych zapasu ci fazi hry by mohl donest neco, co nikdo o nas nema (leda Suarez) a lavicka by mu nevadila.

Reagovat
GeneralGoat

Tak on by asi byl čistě na tu rotaci v lize ne? Do velkých zápasů by to případně určit chtělo ještě jinou variantu, ale jako takovej Neymar pro chudý by fungovat mohl

Reagovat
nani92

400. pre P!nk

Reagovat
smazaný uživatel

*Ariel Pink

Reagovat
smazaný uživatel

Pink Floyd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
Rssa

Je pravda, ze vice prasacky vykon nez Spurs jsem uz dlouho nevidel. To byla cista frustrace, fauly s cilem ublizit, ne odebrat mic.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele