Premier League v kostce (10. kolo)

02.11.2016, 19:28
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Nová Big Four nadále kráčí prakticky bok po boku na čele tabulky. Manchester City, Arsenal, Liverpool i Chelsea hladce porazily svého víkendového soupeře a především výkonem daly najevo, že se patrně se všemi bude muset počítat do boje o ligový trůn. Naopak Manchester United zase jednou ztratil a José Mourinho začíná opět ztrácet nervy...

Všichni si moc dobře pamatujeme, jak portugalský kouč ještě ve službách Chelsea špatně snášel "ústrky" od FA a páté novinářské velmoce, které vygradovaly až památným rozhovorem po zápase s Liverpoolem. Přesně rok poté si o přestávce utkání s Burnley otevřel pusu na špacír v tunelu a druhé dějství sledoval na tribuně.

Měl tak dokonalý výhled na brilantní výkon Toma Heatona, autora jedenácti zákroků a suverénní hvězdu uplynulého kola. Heroické představení zastínilo i rekordních 37 ran z hlavní Rudých ďáblů. Manchester United tak už počtvrté v řadě v lize nezvítězil, no a třikrát za sebou nedokázal vstřelit branku. To se mu stalo posledně v květnu roku 2015.

Není to ale nic proti krizi Sundrlandu, jehož manažer David Moyes musí mít za první tři měsíce v klubu hlavu velkou jako každoroční předsezónní plány Liverpoolu. Dva body z deseti zápasů je ukrutně málo, ba co víc, je to nejméně v historii Premier League.
Zápas 10. kola: Crystal Palace vs. Liverpool

I popáté v řadě vyhrál tenhle vzájemný zápas hostující tým. Crystal Palace ani napotřetí nedokázal doma s Liverpoolem uhrát dobrý výsledek - diváci v Selhurst Parku se však rozhodně nenudili. Šest gólů mohli vidět naposledy loni v listopadu proti Newcastlu; a paradoxně i tehdy padly první tři góly v úvodu a velmi krátce po sobě. Ani dvě branky Jamese McArthura však Eagles nezachránily, Liverpool opět rozjel své ofenzivní stroje a přestřílel je 4:2.



Sestřih z Match of the Day od BBC nebo celý záznam utkání si můžete prohlédnout zde.
Gól 10. kola: Gastón Ramírez

Gastóna Ramíreze nikdo nepovažoval za kdovíjakého sprintera. Patrně ani hráči Bournemouthu, což byla možná chyba. Uruguayský záložník sám vybojoval míč před vlastním vápnem, načež nastartoval k nebývalému úprku, který nedokázal zastavit vůbec nikdo. Přehnal se přes Artera, 50 metrů hrací plochy překonal za 5 vteřin, ve vápně si pohrál s dalšími soupeři a celou akci zakončil ledově klidnou střelou. Fantastické sólo.



Zákrok 10. kola: Tom Heaton

Herrera posílá míč na zadní tyč, Zlatan Ibrahimović akrobaticky stříhá a polovina Old Trafford už má ruce na hoře. Tom Heaton se však dokázal včas přesunout a ještě navíc neuvěřitelným a obětavým skokem rozpažmo zabránil švédskému kanonýrovi ve skórování. Div, že jsem si nezlomil ruku, komentoval pak. Hlavně tenhle zásah nakonec Burnley zachránil bod.



Hráč 10. kola: Tom Heaton

"England number one!" skandovali fanoušci Burnley při zápase na hřišti Manchesteru United. Na Old Trafford, kde Tom Heaton vždy toužil hrát a kde se nikdy v A týmu neprosadil. Až coby host Divadlo snů ovládl a všechny diváky ohromil fantastickým výkonem. Vytáhl neskutečných 11 zákroků a minimálně čtyři z nich patří do sorty těch s vysokou známkou obtížnosti. Nad žabáckým skokem proti ráně Ibrahimoviće se rozplývala celá Anglie.



Břídil 10. kola: Lamine Koné

Mizérii a další porážku Sunderlandu pomohl načít už po osmnácti minutách, kdy se nechal předskočit skórujícím Alexisem. V malém vápně prohrál proti Arsenalu oba vzdušné souboje - jako stoper a lídr defenzivy. Příliš nepomohl ani při první brance Girouda, kdy měl francouzského útočníka hlídat nejspíš právě on; a nakonec vyklusávaje sledoval, jak Alexis skóruje poblíž bezmocně bránícího Djilobodjiho.

Hvězdy 10. kola dle WhoScored.com

1. Sergio Agüero (Manchester City) - 10.00
- 2 góly, 8 úspěšných průniků, 2 klíčové přihrávky

2. Ilkay Gündogan (Manchester City) - 9.69
- 2 góly, asistence, 4 klíčové přihrávky, 91% úspěšnost přihrávek

3. Alexis Sánchez (Arsenal) - 9.54
- 2 góly, 5 úspěšných průniků, 1 klíčová přihrávka
Ideální sestava 10. kola

obrázek

Autor: Víťa Horák

Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Tom Heaton předvedl výjimečný výkon a byl oceněn titulem Hráč kola, kde si o něm můžete přečíst více. Před ním byl skvělý i stoper Michael Keane, další strůjce šokující remízy v Manchesteru. Vyhrál osm vzdušných soubojů (nikdo neměl víc), zblokoval šest střel a devětkrát odklidil míč z nebezpečných pozic.

Dalším mírným šokem jsou i výkony Davida Luize, který se v centru trojčlenné stoperské formace Chelsea stává k nevíře všech regulérně kvalitním a zodpovědným stoperem. I v Southamptonu byl precizní a na vrcholu trojzubce dokonce obranu i řídil. Pravou lajnu nejlépe sjezdil Nordin Amrabat - křídelní bek Watfordu podnikl čtyři úspěšné průniky a vytvořil hned šest šancí svého týmu. Vlevo zářil zadák Arsenalu Kieran Gibbs, jenž navíc přidal nadstavbu jedné asistence.

Rozdílovým hráčem Manchesteru City se konečně stává Ilkay Gündogan, vládce středu pole na půdě houževnatého West Bromwiche. Dva góly, jedna asistence a obrovská kvalita na míči. Naopak konstantní kvalitu předvádí "velšský Pirlo" Joe Allen. Místo střílení tentokrát na dva góly nahrál Bonymu - africký forvard přitom vlastně sklepával do prázdné brány.

Podobně skvostnou formu drží Philippe Coutinho, který taktéž fantasticky připravil spoluhráčům dvě gólové střely. A prsty měl ještě v jednom, když skvělým pasem uvolnil asistujícího Morena. Hodně podobně se jevil i Eden Hazard, autor parádního vítězného gólu a další asistence proti Southamptonu. I jeho výkonnostní růst udělal z celého týmu neporazitelný stroj.

Největší konkurence byla desáté kolo v útoku. Bony dal dva góly, nominaci by zasloužil i Lukaku a především Alexis. Jeho však ze sestavy vytlačil spoluhráč Olivier Giroud, který sice pouze střídal, ale byl to právě on, kdo nerozhodný duel v Sunderlandu dvěma góly strhl na stranu Arsenalu. Ještě o fous lepší byl Sergio Agüero, s Gündoganem dva nejsilnější vyzyvatelé Heatona v boji o zlatou kartu. I on se trefil dvakrát a navíc svému kolegovi další gól nachystal.
Statistické okénko 10. kola

- Romelu Lukaku je definitivní kat West Hamu; proti Kladivářům se trefil už v sedmi zápasech po sobě

- Manchester United proti Burnley nedokázal skórovat, přestože vystřelil 37x; od začátku statistických měření (sezóna 2003/04) nikdy nevyprodukoval více střel

- hned 12 z nich měl na svědomí Zlatan Ibrahimović zažívající nebývalé střelecké sucho; neskóroval totiž už v šesti ligových zápasech v řadě, což se mu stalo naposled v prosinci 2007 (Inter)

- prohrávat neumí spousta fotbalistů i mnoha jiných sportovců - o to větší pozornost bychom měli věnovat Jacku Rodwellovi, který naopak neumí vyhrávat; pocit vítězství totiž coby hráč základní sestavy neokusil už 35 (!!!) zápasů (naposled v květnu 2013 ještě v dresu Man City)

- Sunderland navazuje na úděsný start do sezóny, nevyhrál už deset zápasů a vybojoval v nich ubohé dva body; ve spojení s vysoce záporným skóre (-13) jde o nejhorší vstup jakéhokoli týmu do sezóny v historii Premier League
Nejvtipnější momenty 10. kola

1. Kreativní fanoušci West Bromwiche



2. Moss vs. Livermore

3. Znalec místní fauny Jamie Redknapp


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (248)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V kolikátém kole Sunderland poprvé vyhraje?

Už v tom příštím (v Bournemouthu) (x / 100%)

Reagovat
icemike

Az bude hrát s United

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne je tu ten clanok!!!Cakat do stredy ty koksoooo....horsie ako cakanie na jebacku

Reagovat
Ligter

já dostávám solidní jebačku každý víkend, když hrají United

Reagovat
hyper01

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

https://www.youtube.com/watch?v=HT-mSima3CE

druhá najväčšia chyba môjho života, 22 rokov ignorovať South Park prva bola dať si spraviť u kaderničky lajnu nad uchom až v 23 Uplne novy človek

Reagovat
Mastný Chobot

akože side cut? nad uchom? jak to myslíš?

Reagovat
Lacko_Boh

side cut ale v stred toho cutu este taka lajna, ako keby rez. Chalani na dedinach to maju, ale ja to mam decentne :)

Reagovat
Mastný Chobot

fúú

Reagovat
fenixLFC

je to super, len to vydrzi tak tri dni

Reagovat
Lacko_Boh

vieš čo , ked ti to spraví šikovne žiletkou tak to aj dlhsie (7-8 dní) ale ked to spraví strojčekom tak jo

Reagovat
fenixLFC

to suhlas, to este par dni navyse prezije, ale vyholene boky po troch dnoch uz nic moc a po 5 to ani nepoznam ze boli a chodit kazdy tyzden sa dat strihat to sa mi fakt nechce

Reagovat
smazaný uživatel

fu ja chodim raz za dva mesiace

Reagovat
fenixLFC

to by som bol bez sance, chodim cca kazde tri tyzdne a aj to uz je na hrane..kazdopadne chapem preco maju napríklad futbalisti vlastnych ludi na to

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Mastný Chobot

to aj mňa serie najviac

Reagovat
Lacko_Boh

Fakt? Tisíce mrtvých v Sýrií kvôli viere ale teba serú vlasy?

Reagovat
Mastný Chobot

Tak si ich zober domov, keď ťa tak zaujímajú

Reagovat
Lacko_Boh

Vlasy?Mrtvoly ?Ako im to pomôže?

Reagovat
Mastný Chobot

ok, vzdávam to, s tebou sa nedá

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
andrew96

S Davidem Zidanem nejlepší kusy ze slovenského YT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Azazelo RD

Kdyby se zajímali víc o vlasy než víru, tak by nebyli mrtví.

Reagovat
fenixLFC

zohan suhlasi

Reagovat
smazaný uživatel

I'm starting with the man in the mirror.

Spomínam na všetky moje zlé účesy, cez fotky z občianky, keď som s blond afrom česal ofinu jak Justin, až po fotky z detstva a dokonca aj na to, ako ma učesala učiteľka, keď som sa nagéloval, traumatizujúce

Reagovat
smazaný uživatel

dokonca som si spomenul na to, ako mi nejaký čudný 40tnik v buse povedal, že mám pekný účes, že aj on chce taký. To je ďaleko viac traumatizujúce.

Pozor na tie vlasy, nie je to až tak bezpečné.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

chalani na dedinach maju na hlavach stale yuriho bojku

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

ja jeste stale uspesne ignuruju

Reagovat
smazaný uživatel

je to dobry serial, ale seria śi strata časui

Reagovat
Nihilister

Chyba ... SP vyřeší(l) všechny problémy světa a krásně odríží naší dementní společnost .

Reagovat
smazaný uživatel

nedelej tu chybu co ja, nestoji to za to. Ja SP zacal sledovat teprve letos a uz ted me sere, ze mi dochazi serie co sem jeste nevidel..Nastesti to ma takovou vyhodu, ze se to da sledovat do zblbnuti...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

A letos dostáváš jebačky 2 díky Spartě.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho má najviac nominácii?

Reagovat
Usty

3 pak maj Koscielny, Boruc, Hazard, Davies, Agüero, Son a Reid.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré články robíš, díky.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

zostavička

Reagovat
smazaný uživatel

Na whoscored je tretí ale do zostavy sa nevopchal?...Ale možno by mohla byť aj rubrika smoliar/šťastkár týždna...napríklad nastrelené 2 konštrukcie...alebo niečo také

Reagovat
nani92

alebo vhadzovač kola

Reagovat
Erdovec

Allen

Reagovat
vladis271

Dnes som nad tým rozmýšľal. Jeden z dôvodov tak nabitej špičky a momentálne 4 až 5 poníkov v aréne je ten, že prvá štvorka (predsa len Spurs trpia zranením Harryho) je, že každý z tých tímov ma jedného hráča v POTY forme. Resp. u City si to striedajú Aguero s Kevinom ( a práve to, že jeden zaberie vtedy ked druhému upadne forma môže byť nakoniec to čo im vyhrá titul. Nie hypovanie rôznych skutočností). Arsenal má Girouda ( I am such a comedian) Sancheza samozrejme. My Coutinha a Chelsea má Costu.

Reagovat
Mastný Chobot

Hlboká úvaha, pekne

Reagovat
kiwwi

Vladov dennik na pokracovanie

Reagovat
Lacko_Boh

"I am such a comedian" Vlado,zabijak.

Reagovat
Lacko_Boh

such a killer

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

v lige ale fakt skôr Alexis (s Theom )

Reagovat
Counter

Ach, to je dokonalost. Už jsem to viděl tak třicetkrát a pořád z toho nemůžu

Reagovat
nani92

POTY

Reagovat
Swarley

"Dnes som nad tým rozmýšľal."... to mi stačí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ta hnevaju . Nenechaj sa znechutit, toto je forum o futbale a to si niektori ludia mylia. Clovek tu napise o futbale a tvaria sa, ze to tu nepatri.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

nie pod teba

Reagovat
nani92

Reagovat
fenixLFC

keby to napises niekedy v marci tak fajn, ale pisat v oktobri (ano viem ze je november ale v lige sa este v nomvebri nehralo ) o POTY forma hracov....

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland vyhraje až s Hullom doma, no nemusel by vyhrať vôbec. Mohla by sa ich PL konečne zbaviť,strašne mi iritujú život, skoro ako United...

Reagovat
Alan_Shearer

To je mi lito

Reagovat
smazaný uživatel

U toho golu Ramireze jsem si rikal, co za blazna s nim bezi pres cely hriste a v klicovou chvilku to vzda a pusti tak Gastona do vapna... A hle, on to Jackie..

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Kean obrana Burnley rozhodně nepůsobila silně. Za její nulou stojí především výkon Heatona. Kdyby zachytal hůř, dostanou tři góly a Kean by nebyl v sestavě ani omylem...

Reagovat
PropanbutanovaBomba

*Keane

Reagovat
Steven666

Pred odchodom do PSG som si na Luiza vypestoval alergiu, stále opúšťal pozíciu stopéra hral sa na nejaké ofenzívne krídlo a potom loptu stratil a z protiútoky sme väčšinou inkasovali.... ALE! Teraz hrá ako vymenený, vôbec nerobí tie svoje ofenzívne výlety, riadi defenzívu a využíva svojej najväčšej prednosti a to rozohrávku, ak už je za touto zmenou čokoľvek tak som za to rád.

Reagovat
smazaný uživatel

kua joel vobec nehrava v tom sportingu, u nas by hral o dost viac, ale to by sa ox a mozno ani theo tak nechytili, ale skoda ho je velka, takto u nas konci

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pořádně hrál naposledy v Olympiakosu. Je ho škoda, určitě to v sobě má, ale v Arsenalu už pořádnou šanci asi nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

je to skoda, lebo takto premrhal kopec casu, mohol byt uz o level dalej, inak za ponorku hral tusim tiez pravidelne, i ked len pol roku.

Reagovat
Counter

Je zvláštní, že tam vůbec nehraje, vůbec netuším, proč ho tak opomíjejí.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger mu znicil karieru

Reagovat
Amos

Byl skvělej u nás, naprosto skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Gundogan se zatim jeví jako super nákup od Pepka

Na to, že stál stejně jako poplatek za Pogbu agentovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

who cares

Reagovat
kvasha16

*nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

O něm se vědělo, že bude skvělý. Otazník je, jak dlouho mu vydrží zdraví.

Reagovat
Generalní Gladiator

psalo se tu dost,že to -není typ do PL, historie zranění.., nadprůměrný fotbalista,ale žádná elita..

zatím hraje fakt nad očekávání dobře, navíc začal proměnovat šance

Reagovat
r.mrazik

psalo se tu ze je pro City idealni nakup akorat jsou debilni ta jeho zraneni...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

A na to, ze je Gundogan lepsi... Pogba je treba vetsi atlet a ma lepsi strelu, ale Gundogan je bozi s micem, umi branit i utocit... Nakonec by se United hodil do systemu i vic jak Pogba, ale to by MU nesmeli delat v prvni rade marketingovy tahy jako Pogba Ibra a trochu premyslet...

U Gundogana je to hlavne o zdravi..

Reagovat
r.mrazik

on hrat pogba v city misto ilkaye,tak bys taky musel mluvit jinak...

Reagovat
Bakary3

Nemyslim si, muj prispevek nevychazi z toho, jak kdo z nich aktualne hraje, ale z toho, jaky je kdo typ hrace a treba (nemusite souhlasit) Pogba nikdy nemel na tym herne takovej vliv jak Gundogan pri tazeni dortmundu do finale LM, tady vidim jeho moznosti, ktery u Pogby nevidim.

Reagovat
r.mrazik

ja nerikam jak kdo hraje...ale rikam,s kym hraje a v jakym tymu pod jakym trenerem...

pogba by v City urcite horsi jak Ilkay rozhodne nebyl...

Reagovat
r.mrazik

*a jeste dodatek...v tazeni BVB ligou mistru tam byli Lewa,Goetze a Reus...jen pro ukazku,jaky hraci to tehdy tahli...a tim nerikam,ze Ikay byl k nicemu,to naopak...ale brat z toho nejakou dedukci ze pogba je horsi hrac

Reagovat
Bakary3

To nevim, mne se jevi fotbalove lip.

Mas pravdu, meli super tym a dalsi hrace, co je tahli, ale tihle vsichni az kolem vapna soupere, hru jim delal z velky vetsiny gundogan a v tom vidim velky rozdil oproti Pogbovi, je atlet, umi potahnout mic, neco tam naprat z dalky, ale nejsou to pro me atributy, ktery tak vyrazne ovlivni hru, oproti Gundoganovi, kterej si je schopnej vzit celou hru na triko vcetne odebirani balonu. Pogba mi zatim neprijde, ze by tohle vylozene zvladal, treba ale ukaze, ze kecam..

Na kiwwiho dole nebudu reagovat, to je retard.

Reagovat
vilp

İlkay je na tom hlavně daleko lépe takticky a taky je mnohem lepší v zakládání útoků z hloubi pole a v kombinaci.

Reagovat
vilp

+ má daleko lepší pohyb a nasazení.

Reagovat
Generalní Gladiator

s odebíráním balonu máš recht, navíc je pilný jak včelička, je všude v utoku,obraně, výtečně presuje, je rýchlý, pohyblivý, mrštný, nedrží tolik míč jak pogba, hraje víc z první..

Reagovat
r.mrazik

jasny...hrajou kazdy jinak...

ale treba v repre hral obcas pogba taky zatazenejsiho hrace a zvladal to dost dobre a problem s tim nemel...

Reagovat
Bakary3

Coz pro me nic nemeni na tom, ze Gundogan je pro me na ty pozici mnohem lepsi..

Reagovat
kiwwi

lenze my sme nekupovali hraca na zatazenejsiu poziciu

Reagovat
r.mrazik

v pohode...ja si zas myslim,ze hrat pogba v city,tak by se tohle nepsalo...ale jinak ok

Reagovat
Bakary3

Ok

Reagovat
vilp

No rozhodně se Guardiolovi do systému hodí daleko víc Gündoğan než Pogba.

Reagovat
r.mrazik

tak nejak si myslim,ze se pepkovi do systemu hodi spis de bruyne a silva...fakt si myslim,ze byt tam pogba,tak by to horsi nebylo

Reagovat
vilp

To si ale trochu pleteš jablka a hrušky, nic proti.

Reagovat
r.mrazik

a to vis ze jo...pro hru city jsou tam dulezitejsi hraci a pogba by hru ilkaye zvladl taky,kdyz zvladne hrat vedle kvetaka v MU...city ma kvalitnejsi hrace a lepsiho manazera...nemam pochyby,ze s pogbou by to horsi nebylo

a to nic proti Ilkayovi samozrejme...je to super hrac

Reagovat
vilp

Když si to myslíš, protože dokáže hrát s Fellainim v Man U, tak se proti tomu nedá nijak argumentovat.

Reagovat
r.mrazik

ja ti vsechno vysvetlovat fakt nebudu...

Reagovat
vilp

Ani nemusíš, už to stačilo.

Reagovat
Svatej

Celkove mi prijde, ze kdyby si ti dva prohodili kluby, tak na tom vydelaj vsichni

Reagovat
r.mrazik

spis ne...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

jj, Pogba je s loptou uplna lama a vobec nevie ani branit ani utocit

ked hovoris o tom, ze by sme potrebovali DM, tak ano, mozno by to Gundogan zahral a hodil sa nam, ale pride mi podobny typ ako Herrera, ktory hra vyborne

my potrebujeme Carricka a jeho nastupcu

Reagovat
vilp

Morgan je slabý?

Reagovat
mul

a kridlo nejake nepotrebujete ? nieco ako Alexis, Eden ?

Reagovat
kiwwi

tak takym mal byt Mikhi a Depay...zatial sa nechytaju a hrava tam Rash, Martial alebo Lingard co tiez nie je zle - uvidime po sezone ked pride Griezmann na koho vyjde cierny peter

Reagovat
vilp

Griezmann na křídlo? To bude mít jaký smysl?

Reagovat
kiwwi

Griezmann do utoku, uvidime ci ostane aj Ibra, tym padom by Martial aj Rashford boli prve volby na kridlo

Reagovat
vilp

A nebyl by i Martial lepší v útoku? Zrovna s Griezmannem by to mohla být hodně vyvážená dvojka. Jinak bych ještě rád znal odpověď na toho Schneiderlina... na dlouhodobý základ nemá? Takže zklamání u vás?

Reagovat
vodka

měl by, ale pod LVG hrál dost připosraně, nevycházely mu ani krátké příhry. pod mourihem si nekopl, protože v podstatě nerotuje, každopádně je to dost nepochopitelné, že nedostane pomalu ani čuchnout.

Reagovat
fenixLFC

skoda ze je prave u vas....rad by som ho videl v liverpoole

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vilp

Hazard mi dělá radost.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

mne tiežale iba ked vyhravam ! :-))))))))

Reagovat
Lacko_Boh

tu sa nam niekto pri tom weekndovi najebkáva :-))))

Reagovat
smazaný uživatel

neskory helloweeeeeeeeeeed

Reagovat
smazaný uživatel

pardon uz nebudem spamovat som kotot

Reagovat
kvasha16

aka sebareflexia

Reagovat
smazaný uživatel

Helloweed

Reagovat
vodka

Reagovat
off-olda

Bych čekal, že ve vtipné trojce bude "pozadu bruslící" Martina při Costově gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

kto je kurva tom heaton

Reagovat
Arbiter

"Dalším mírným šokem jsou i výkony Davida Luize, který se v centru trojčlenné stoperské formace Chelsea stává k nevíře všech regulérně kvalitním a zodpovědným stoperem."

Za prvé bych to spíš připsal ignoranství těch "všech" a za druhé stejně, až se mu nepovede jeden či dva zápasy, bude se na něj plivat...

Reagovat
fantomas

Pravda, ze se hodi do systemu 3-x-y, sem rikal dokonce i ja.

Reagovat
Bakary3

Me tedy prekvapuje, ze on hraje toho sefa.. Cekal bych spis, ze on bude hrat logicky toho zleva, kde vic pomuze rozehravkou a trosku se vyradi i dopredu, urcite pro to ma lepsi predpoklady nez drevenej Cahill.

Reagovat
Pony Slaystation

Zlevák Bob

Reagovat
Mastný Chobot

V Teleráne práve rozdali ako cenu do nejakej ich jeblej súťaže lístky na Slovan - DAC?!

Reagovat
afc

Arsenal confident that Bellerin, Monreal, Cazorla & Walcott will all be fit to start v Spurs. [Telegraph]

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

to budu jatky

Reagovat
Cobra

Super no

Reagovat
smazaný uživatel

Santi asi nee..

Reagovat
Busby babes

Presne dle:

3 best goalkeepers in the world -

1. De Gea

2. Neuer

3. Keeper playing against United at home.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Ligter

Reagovat
Mastný Chobot

heh, po jednom takom zápase takéto reči... čo sme si my, gooneri, takých zápasov zažili...

Reagovat
Ligter

dvou, ještě Grant byl mimo vesmír

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

je to jen vtip.

Reagovat
tomasinho

Přehodils ale jedničku a dvojku kámo

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Ted je otazka, jestli je vetsi vtip prvni nebo treti misto.

Reagovat
Busby babes

ma tam byt Stekelenburg nebo co?

Reagovat
Zaschrona

Buffon

Reagovat
Busby babes

tak tohle je vzdycky diskutabilni. ale ze by DDG byl teda vtip, to zas neprehanej.

Reagovat
Zaschrona

Mezi top 10 golmanu se asi vejde, to jo. Taky hlavne provokuju.

Reagovat
Hokaido

Tohle je teda i na Zaschronu slabý.

Ale hlavně DDG je nepochybně minimálě top 3 na světě.

Reagovat
Zaschrona

To je fakt, uroven vetsinou drzim na vysoke urovni.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon bude jednička vždy.....

Reagovat
13

Nová big four? Všichni mufani to raději svorně přešli?

Reagovat
r.mrazik

tady spis slo o to,kdo z liverpoolskyho tabora na to prvni zareaguje...

Reagovat
bbbauch

to je hodne cerstva big four, kdyz je tam i liverpool

Reagovat
Busby babes

proc resit kazdou kravinu, co se napise na EF...

Reagovat
Ligter

100. pro víc spánku a méně kocovin.

Reagovat
Svatej

Solidarni palec

Reagovat
Ligter

dík, už se to lepší. kolikrát si říkám, že ty kocoviny trávím raději v práci, než při polehávání doma

Reagovat
Nikikrew

kocovina, najhorisa ved v Sobotu

Reagovat
Svatej

Luiz je borec. Rikal jsem si, ze si Christensen tu pozici pro sebe okamzite po prichodu uzurpuje, ale I s prihlednutim k jeho zraneni, ktery ho muze ve vyvoji pozastavit, pred sebe talhle Luiz nikoho nepusti.

Reagovat
Miguel19

Zatím to vypadá skvěle. Ale jsou to zatím jenom 4 zápasy. Luiz mě zatím překvapuje, i když pár kravin předvedl, ale fakt jen minimálně.

Snad se do formy dostane Zouma a příští rok se zapracuje Christensen. Tím bychom měli vyřešenou obranu a mohli investovat jenom do zálohy a jednoho top ofenzivního hráče na pravou stranu..

Reagovat
smazaný uživatel

top ofenzivního hráče na pravou stranu, jj, to se schání už 5 let

Reagovat
Mastný Chobot

kedysi tu fičali štatistiky o Tottenhame v LM, tak trochu aktuálnejšia z opty:

https://twitter.com/OptaJoe/status/794136285606793221

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Pony Slaystation

nejlepší je, jak mu tam spoluhráč masíruje rozkrok a on se při tom směje

Reagovat
Mastný Chobot

vidíš to, to ešte viac rozvíri vody o Oxovej orientácii

Reagovat
Azazelo RD

Třeba se Ox u toho nesmál.

Reagovat
Counter

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zase taková komediantská provokace hned na začátku?

Reagovat
C-M@ster

Protože to psal [mstohmm] - fanda Chelsea.

Reagovat
Pony Slaystation

Alternativní dres

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit když, 1/3 týmu jsou muslimové

Reagovat
fenixLFC

who cares

Reagovat
kiwwi

ten pocit ked ma z toho niekto pocit, ze 1/3 timu su moslimovia

Reagovat
B3n

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bakary3

Nejlepsi jsou v tom drsnaci Coq a Gabriel

A Per je takovej smoula, k tomu to i sedi

Reagovat
Lacko_Boh

jj Coq je super a Gabriel si myslim ze len nechape co sa deje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhraje vůbec

Reagovat
fenixLFC

no suboj s hullom bude zaujimavy, tam by som im veril...tazko povedat kto je vacsi traged

Reagovat
smazaný uživatel

No.. ja o tom vetsim tragedovi mam celkem jasno

Reagovat
Busby babes

btw. novym managerem Wiganu je Warren Joyce, dlouhodobej sef nasi rezervy. Celkem skoda, ze jsme o nej prisli. Tak snad se mu bude darit.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Lineker ✔ @GaryLineker

Sissoko? Explain?

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prostě nejvtipnější přestup léta.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Koeman on Everton's improved defending at set-pieces: "Good to hear we are doing better than last season but that was not so difficult."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Křivák.

Reagovat
Zaschrona

Jesteze uz je pryc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Southampton in talks with Chinese firm Lander Sports Development over potential £200m sale

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobra sprava ne? Nakoniec nebude treba zakladat tu superligu pretoze kazdy klub z PL kupi nejaky Aladin alebo sikmoocko skupia vsetkych top hracov do PL.

Reagovat
Zaschrona

Nevim, mel bych docela respekt z tehle nakupu od Cinanu. Zatim jejich nakupy fotbalovych klubu v Evrope moc velky uspech nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze este len zacinaju. Az o 2-3 roky to uvidime na milanskych kluboch

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je za Saints ukrutně málo, i kdyby to mělo být jen 51%.

Reagovat
Zaschrona

No nevim, nejakou hodnotu celosvetove moc nemaji, sice nemaji dluhy, maji docela fajn zazemi. Ale je to radove podobna hodnota, kterou dal Moshiri za nas, ktery ale zas dal prislib, ze postavi novy stadion.

Reagovat
Busby babes

#MUFC XI to face Fenerbahce: De Gea, Darmian, Blind, Marcos Rojo, Shaw, Schneiderlin, Ander Herrera, Rashford, Pogba, Martial, Rooney #SSNHQ

Na lavce: jones, Mata, Fella, Miky ( ), Young a Ibra.

Reagovat
r.mrazik

pekna

Reagovat
Busby babes

Wazza asi na hrotu, to jsem celkem zvedavej. Ja bych teda asi jeste vymenil Rashe za Mikyho.

Reagovat
r.mrazik

To by pak byla dokonalost...ale rash by si mel odpocinout trochu,takze tohle asi az priste

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza je chodiaca mrtvola. On tam uz nema co robit.

Reagovat
niflheim

Schneidi, Ander ... ale mohl taky už i Rashforda posadit.

Reagovat
kiwwi

to uz ani nie je smiesne...nejaky uplny niemand da najlepsi gol kariery ked hra s nami v druhej minute...

Reagovat
Hokaido

Už je to docela krutý.

Reagovat
Zaschrona

Na vas se chce kazdy vytahnout.

Reagovat
Counter

Sow je náhodou obstojný útočník

http://www.eurofotbal.cz/hraci/moussa-sow-6022/kariera-klub/

A nůžky jsou jeho specialitka, dal už takhle víc gólů - třeba https://www.youtube.com/watch?v=Ps_mbBI5gm8 nebo https://www.youtube.com/watch?v=fzs1s3ypX_U

Reagovat
SunFells

Dobře jsem se bál, když byl ten šmatlák z Lille spojovaný s Arsenalem

Reagovat
Counter

to si taky matně vybavuju

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze dal najlepsi gol kariery proti ManU lebo kiwwi pozna vsetky jeho goly naspamat

Reagovat
vodka

Mourinho konečně out!

Reagovat
sunakashi

Čaute ,chtěl bych jet v dubnu do Manchesteru mrknout na Manu-Swansea ,ale nemám zkušenosti s organizováním takového výletu (vstupenky,hotel,doprava atd.) . Nemáte někdo s tímto zkušenosti? Popř. neznáte někoho kdo se tímhle zabývá ? Předem díky za info...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele