Premier League - preview 28. kola

02.03.2013, 09:46, aktualizováno 04.03.2013, 08:21
Previews
Aston Villa je na 18. místě tabulky a nutně potřebuje sbírat body, v tomto kole to ovšem nebude mít jednoduché. Do Birminghamu přicestuje druhý tým tabulky Manchester City, který musí odrážet nápor londýnských celků Tottenhamu a Chelsea...
Aston Villa - Manchester City  (pondělí 21:00)
Nepříjemné vzpomínky se vynořují. Listopadový debakl na Etihad Stadium (0:5) sice ještě byl rozmělněn následnými dílčími úspěchy, avšak právě po něm Lambertova parta poprvé pocítila, jaké to je nacházet se uvnitř sestupové zóny. S tou pak birminghamští laškovali celou dobu až dodnes, kdy v ní trčí stejně tak...

...a tak se pomalu zdá, že v téhle fázi sezony Villans potřebují bodovat dokonce i proti obhájci titulu. Ačkoliv se samozřejmě neocitají v žádné bezvýchodné situaci (za 17. Wiganem zaostávají pouze o skóre), body zkrátka v současnosti potřebují v co největším množství, to dá rozum. Z posledních deseti kol totiž Villa vytěžila všehovšudy jednu výhru, navíc pokračuje ve své neschopnosti střílet branky a tím pádem se soustavně stává poněkud snadnou kořistí.

Když nic jiného, alespoň cizí výsledky Villans o tomto víkendu prospěly: Reading s Wiganem prohrály svá složitá utkání a Southampton, mužstvo těsně nad birminghamským celkem, senzačně nezvládl domácí duel s QPR. Naopak ManCity znovu nemůže být spokojeno s nebrzdící mašinou jménem ManUtd, potažmo zase vítězným Tottenhamem - nyní se hoši z Eastlands ocitají 15 bodů za vedoucí příčkou a pouhé dva před třetími Spurs. Manciniho parta je tedy v nepěkných kleštích, ačkoliv sám Ital prohlašuje, že je stále ve hře 33 bodů, a tudíž je možné naprosto cokoliv.

Citizens nicméně poněkud ztrácejí půdu pod nohama a nikterak jim neprospívají ani takové Kompanyho zdravotní problémy. Belgický kapitán nejspíš ani pro tento zápas nestihne doléčit bolavé lýtko. Zato Gareth Barry by měl být připraven naskočit proti svému někdejšímu zaměstnavateli.

Také Aston Villa zná moc dobře spojení problematický lýtkový sval-kapitán. A Ron Vlaar má zhruba podobné šance jako Kompany, akorát na rozdíl od něj dříve vynechal akorát střetnutí s Arsenalem, což by mu mohlo hrát do karet. Nejistá je rovněž způsobilost Darrena Benta.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Lowton, Vlaar, Clark, Baker - Westwood, Delph - Weimann, N'Zogbia, Agbonlahor - Benteke
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, K. Touré, Nastasić, Clichy - Barry, García - Milner, Y. Touré, Silva - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 4.50 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Arsenal FC  (neděle 17:00)
Tradiční bašta atraktivity obstará kompletní nedělní program Premier League - je tu severolondýnské derby a s ním celá řada otazníků i vykřičníků. Naváže Arsenal na dva domácí debakly triumfem v prostředí, kde neslavil na předchozích čtyřech ligových výjezdech? Toť dotaz ze všech nejdůležitější...

Další výsledek 5:2 se samozřejmě čekat nedá, ale to se ostatně nedal ani ten druhý - a přišel. Navíc pokud na podzim oba celky sdílely starosti s jedinou výhrou ve čtyřech předcházejících kolech, tentokrát pospolu stíhají čtvrtý ligový triumf v řadě. A tlak na ně bude veskrze nebývalý. I dříve se v nedávné době oba znepřátelené celky utkávaly v podobně pokročilých fázích sezony, většinou měl ale Arsenal něco k 10 bodům náskoku (to platilo pro roky 2010, 2011 i 2007, kdy zbývalo maximálně 12 kol do konce).

Tentokrát je ve výhodnějším postavení Tottenham, přičemž si hýčká pouhé čtyři body k dobru. Pokud by tedy vyhrál, soupeři fatálně uteče; pokud by prohrál, zadělá na mimořádně drama. Může to tedy znít jako sebevíc omletá fráze, nicméně zdá se být holou pravdou, že moc důležitějších severolondýnských derby historie Premier League nepamatuje; pokud nějaké.

Proto by možná bylo dobré se preventivně připravit na ne tak zběsilý průběh, na jaký jsme za poslední léta zvyklí (průměr 4,85 branek na ligový zápas ve čtyřech sezonách včetně té právě probíhající). Oba týmy, které si po novém roce zažily svá hořká zklamání (předčasná vypadnutí z FA Cupu), si teď určitě moc dobře uvědomují důležitost domácí soutěže. Skvarda Villase-Boase tedy sice ještě bojuje také na evropské frontě, prioritou pro ni však musí zůstávat boj o tu nadřazenější evropskou frontu, tedy Ligu mistrů. Stejně jako pro Wengera, pod nímž Arsenal ještě nikdy nefinišoval hůře než čtvrtý.

Tottenham jde do severolondýnského derby posílený o přítomnost uzdraveného Jermaina Defoea, klíčového střelce však zatím utuchající problémy s kotníkem pustí přinejlepším na lavičku. Clint Dempsey je definitivně mimo hru pro obtíže v oblasti lýtka a mezi absentéry počítáme rovněž trojlístek Kaboul-Sandro-Huddlestone.

Na Garetha Balea, jednoho z nejobávanějších hráčů současné Premier League, nebude moci hrát zkušený Bacary Sagna, jenž marodí s kolenem - to jest patrně nejžhavější téma k řešení v táboře Arsenalu. Do hry zřejmě bude muset naskočit mladík Jenkinson. Uprostřed pole pak asi znovu nebude moci operovat Diaby, který jen taktak stihne překonat další z řady zdravotních neduhů.

V pořadí 151. souboj o nejžhavější část hlavního města Albionu vypukne v 17:00 středoevropského času. Na bezproblémový průběh derby dohlédne renomovaný sudí Mark Clattenburg, který řídil už tři klání těchto londýnských rivalů. Dvě z nich - ty dávnější (podzim 2003 a 2009) - opanoval Arsenal, jedno (duben 2010) Tottenham. Dojde dnes ke srovnání této bilance?
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dawson, Vertonghen, Assou-Ekotto - Parker, Dembélé - Lennon, Holtby, Bale - Adebayor
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Jenkinson, Mertesacker (Koscielny), Vermaelen, Monreal - Wilshere, Arteta - Walcott, Cazorla, Podolski - Giroud
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Newcastle United  (sobota 16:00)
Fanoušci waleského celku se mohou po nebývalém pohárovém úspěchu premiérově těšit na své hrdiny na domácí půdě, kde se Labutím v rámci Premier League postaví Newcastle. Zajímavá podívaná by tak měla být zařízena.

Možná až nečekaně odevzdaným dojmem působil ve zmíněném pohárovém finále Bradford, který Swansea situaci řádně ulehčil a poté už jen přihlížel konečnému debaklu, jenž nakonec mužstvu ze čtvrté nejvyšší anglické soutěže nadělil rovného bůra. Nyní se však musí kompletní domácí strana opět plně soustředit na všední ligové starosti, kde Magpies budou chtít jistojistě navázat na poslední úspěchy...

...severoanglický tým se po zimním příchodu hned několika posil zvednul a třemi vyhranými ligovými mači ze čtyř (ve Villa Parku, proti Chelsea a Southamptonu) si vytvořil na nebezpečnu zónu již vitální šestibodový odstup. Právě první z výše zmíněných utkání bylo pro manažera Alana Pardewa jistě hodně vítané, neboť NUFC si tříbodovým exportem z Birminghamu mohl odškrtnout nulu v kolonce vítězství na hřištích soupeřů (doposud zde zaznamenal osm bodů).

Případná další výhra by hostující družinu opět posunula do bezpečného středu ligového pelotonu, daleko od pohárů i sestupových míst. Jednoduché to však mít Straky rozhodně nebudou, neboť Swans na Liberty Stadium prohrálo jen dva ligové duely (proti Evertonu a Norwichi).

Ki Sung-Yueng by se měl opět po vítězném utkání League Cupu s Bradfordem posunout do středu pole, kde je jeho tradiční místo. Vedle Ashleyho Williamse se do středu obrany postaví jeden z dvojice Bartley - Monk. Michel Vorm se může po chřipce opět vrátit do branky.

Straky se musejí obávat o stav svého kapitána Fabricia Collocciniho, kterého trápí bolavá záda. Jeho místo teď - a zřejmě i na většinu měsíce března - zaujme Mapou Yanga M'Biwa. Poprvé od 10. prosince a utkání na Craven Cottage by se mohl vrátit do základu vykurýrovaný Hatem Ben Arfa.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Vorm - Rangel, Williams, Monk, Davies - Ki Sung-Yueng, De Guzmán, Britton - Pablo Hernández, Michu, Routledge
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Debuchy, Yanga M'Biwa, S. Taylor, Santon - Gouffran, Cabaye, Tioté, Jonás - Sissoko - Cissé
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Nikdo na sebe v týdnu nestrhával takovou pozornost jako Rafael Benítez; a to vskutku nemá být pochvala. Španělský kormidelník se v jediném rozhovoru stihl opřít do fanoušků i vedení, aby pak nasupeně potvrdil svůj letní odchod. V dnešním domácím zápase s WBA to tedy od diváctva nepochybně dostane "sežrat"; důležitější otázkou ale je, jak se se vším vypořádají fotbalisté...

Kontroverze a problémy dovnitř i navenek, to je ostatně něco, co má Chelsea s WBA společné; ačkoliv Baggies a jejich problémové dítko jménem Peter Odemwingie (který nakonec pod pokutou a výhružkami setrval) nepředstavují tak velkou rybu. Tohle každopádně není jediný styčný bod obou mužstev. Chelsea totiž zároveň působí jako taková zásobárna manažerů pro WBA - nejprve to byl Roberto Di Matteo, teď je to dlouhodobý asistent Steve Clarke. Ten mimochodem nevyloučil, že by se v budoucnu mohl stát manažerem londýnského klubu, v němž si 11 sezon odkroutil také v roli aktivního hráče.

Psychickou kondici obou mančaftů jsem už tak nějak naťukl, teď k té fyzické, respektive ne už tak relativnímu měřítku, jakým je forma. Z toho si lze vzít, že Chelsea docela dobře otočila - neboť jestliže pod Benítezem zprvu váhala doma a přesvědčovala venku, teď je tomu spíš naopak. Na Stamford Bridge od remízy se Sotonem padl Arsenal i Wigan, zatímco z minulých dvou výletů Blues nepřivezli ani bod. Konkrétně na stánku Chelsea potom WBA v lize netriumfovali od roku 1978. Jenže Throstles se nyní po vyloupení Anfieldu a následném stvrzení "comebacku" skalpem Sunderlandu podobné statistiky jen sotva zaleknou...

Co je bude strašit daleko spíše, je situace s útočníky. Romelu Lukaku sice vypadal být nedávno v dobré formě, ovšem proti svému mateřskému klubu logicky nebude moci nastoupit. Krom toho tu jsou poněkud klasické zdravotní trable Shanea Longa, a tak Steve Clarke dosti pravděpodobně bude muset sáhnout po problémovém Odemwingiem (od zmíněného konfliktu nahrál všehovšudy tři minuty). Druhou možnost potom představuje Isaiah Brown, který se v 16 letech a 54 dnech může stát historicky nejmladším účinkujícím v Premier League.

Rafa Benítez pro toto měření sil s WBA nejspíš povolá nazpět uzdraveného Garyho Cahilla i Césara Azpilicuetu. Oba zadáci uprostřed týdne proseděli pohárovou odvetu s Middlesbrough. Což platí také o Yossim Benayounovi, ten si však na svůj návrat ještě nějakou dobu počká.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Azpilicueta, Ivanović, Cahill, Cole - Luiz, Lampard - Moses, Mata, Hazard - Ba
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Reid, McAuley, Olsson, Ridgewell - Yacob, Mulumbu - Dorrans, Morrison, Brunt - Odemwingie (Long)
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Reading FC  (sobota 16:00)
Reading může, Everton musí. Zápas na Goodison Parku zkrátka musí mít jasného favorita, neboť Toffees skrze dvě po sobě jdoucí prohry (což dosud bylo cosi nepředstavitelného v souvislosti s Moyesovým souborem) pomalu ztrácejí nit, a pokud by snad měli potřetí ztratit, jen horko těžko už budou dotahovat ztrátu na Ligu mistrů, ne-li pátou příčku...

Karamelky nejsou v žádné nevýhodě ani v nějakém ukrutném srabu - přeci jen teď dvakrát musely ven, z toho jednou ke všemu na Old Trafford. Navíc také jejich předzápasové postavení není o nic moc horší než to Royals. Everton sice čeká na výhru o kolo déle, nicméně dvojitý neúspěch si teď prožily také McDermottovy ovečky, přičemž ten úplně nejčerstvější byl dokonce skandálních rozměrů, ba možná i důsledků. Royals totiž na vlastním hřišti krutě nezvládli bitvu s Wiganem (0:3), svým přímým konkurentem, a tak zůstávají na nepohodlné 19. pozici.

Reading ovšem na podzimní měření sil s tímto soupeřem vzpomíná jedině v dobrém, což mu teoreticky může pomoci. Tehdy totiž podceňovaný mančaft na 11. pokus konečně urval své první vítězství od návratu mezi smetánku. Od té doby každopádně Royals stihli přidat všehovšudy čtyři další zářezy, nedávné silné období (v kombinaci s formou Le Fondreho) jako by znovu odeznívalo, a tudíž jsou nyní "královští hoši" opětovně velkými outsidery. I proto, že na cestách nezvládli sedm z posledních osmi utkání.

David Moyes patrně dvakrát nenaříkal, když si musel pro pohárové klání s Oldhamem odpustit služby Marouanea Fellainiho, teď už by jej nicméně fotbalistovy přetrvávající potíže s kolenem velmi mrzely. Belgičan má nicméně solidní šance na včasné uzdravení, podobně jako Victor Anichebe na základ. Nigerijský forvard totiž seděl právě během těch dvou nevydařených zápasů.

Útočník Pavel Pogrebňak načíná proti EFC svůj třízápasový ban; tím pádem by se mezi jedenácti vyvolenými mohl netradičně objevit žolík Le Fondre (potažmo Nick Blackman). Mimo hru zůstávají Roberts s McCarthym.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Distin, Baines - Osman, Gibson - Mirallas, Fellaini, Pienaar - Jelavić
Reading FC - pravděpodobná sestava:
Federici - Kelly, Mariappa, Morrison, Harte - Kébé, Karacan, Akpan, Leigertwood, McAnuff - Le Fondre
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Queen's Park Rangers  (sobota 16:00)
Nedávno se střetli Martin Jol s Tonym Pulisem, jakožto dva manažeři, kteří se narodili ve stejný den, avšak v jiný den. Teď tu máme podobný duel dvou březnových oslavenců Harryho Redknappa a Mauricia Pochettina, jen s tím rozdílem, že oba dva budou sfoukávat své svíčky na dortu zrovna v den vzájemného měření sil. Prvně jmenovaný jich tam rozhodně bude mít více; to však není důvod, proč by se ho argentinský manažer měl zvláště bát...

Sám je totiž v anglickém fotbale nový, teprve se rozkoukává, a tudíž je pro každý svůj protějšek dosti nečitelný. A pokud by snad zrovna Redknapp neměl mladého kouče prohlédnout při tomto sobotním odpoledni, mohlo by jít o osudovou ránu do týlu aktuálně nejhůře postaveného mužstva Premier League. Stabilně poslední QPR ztrácí na záchranu sedm bodů a podle Harryho Redknappa potřebuje vyhrát přinejmenším těsnou nadpoloviční většinu zbývajících zápasů - tedy konkrétně šest z jedenácti. A Soton, jakkoliv jde o složitý výjezd, musí být tím prvním zářezem.

Že to ale bude mít i starý harcovník jako Redknapp nesmírně těžké, to netřeba připomínat. Southampton například vsítil dvakrát větší množství branek než jeho dnešní soupeř, což značně přiživily právě nedávná kola. Zatímco Saints už třikrát v řadě nešli pod dva vstřelené góly, Rangers registrují všehovšudy tři zásahy v minulých osmi ligových duelech. Jen jeden z nich, ten dva měsíce starý z dílny Shauna Wright-Phillipse, byl přitom vítězný. Příští úspěchy Zamory s Rémym už byly pouze dílčí, v případě debaklu na půdě Swansea spíš ani to ne.

Harry Redknapp se vrací na stadion, kde před osmi lety zažil jeden z mála výrazných nezdarů své dlouhé a bohaté kariéry (se Southamptonem totiž v sezoně 2004/05 sestoupil), a činí tak bez jednoho ze tří jmenovaných střelců, Bobbyho Zamory. Toho na trávník nepustí kotník, tudíž se na místo v základu třese lednová posila, Loïc Rémy. Tala Ben Haima dále trápí svalový ohybač, takže by znovu mohl chybět.

Tandem Puncheon-Ramírez jistě ze všech sil usiluje o návrat mezi jedenáctku vyvolených a nejspíš by se i mohl dočkat, minimálně jeden z nich. Naopak s lavičkou náhradníků se zjevně bude muset spokojit José Fonte, jenž dva měsíce odpočíval a Mauricio Pochettino pochopitelně nemá zájem na uspěchání jeho comebacku.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Boruc - Clyne, Hooiveld, Yoshida, Shaw - Schneiderlin, Cork - Rodriguez (Puncheon), Ramírez, Lallana - Lambert
Queen's Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Julio César - Bosingwa, Samba, Hill, Fabio - Granero, Mbia - Townsend, Mackie, Taarabt - Rémy
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Stoke City - West Ham United  (sobota 16:00)
Na podzim velká paráda, na jaře zatím velká tragédie. Stoke s West Hamem opravdu jen sotva mohly rozjet sezonu lépe, teď však pomalu, ale jistě zahazují veškerou plodnou práci za hlavu, lépe řečeno do koše. Od změny kalendářů koneckonců oba dohromady nastřádají všehovšudy tři vítězství, Potters přispívají jediným dílkem...

U nich tedy začneme; a hned zjistíme, že by na tom vlastně ve finále nemuseli být tak zle jako soupeř. Totiž Stoke jednak má na kontě více bodů (33:30), jednak si zase po dlouhém váhání rozpomíná na domov sladký domov. Naposled totiž na Britannii Stadium, kde dříve braly body i pomalu sestupující celky Southamptonu a Wiganu, ztroskotal Reading a toto první domácí vítězství Stoku od Boxing Day (26. 12.) teď má Potters konečně nakopnout.

To West Ham moc nemá, od čeho by se odrazil. Stejně jako West Ham v posledních sedmi kolech urval jediný (domácí) triumf, ovšem na rozdíl od Stoku letos na vlastním hřišti už čtyřikrát padl, a o takové půdy není radno se dvakrát opírat. Na druhou stranu venku je to samozřejmě ještě větší bída: z pěti minulých výjezdů Hammers nepřivezli ani bod, přičemž skórovali pouze třikrát. Obecně pak Kladiváři platí za nejimpotentnější výletníky (spolu s Potters), což je vskutku záhodno vylepšit; přeci jen šest bodů náskoku na sestupovou zónu alespoň budí respekt, když ne rovnou strach.

Co spíš budí strach, je absence kapitána Kevina Nolana. Klíčový záložník má zlomený palec u nohy, což zní ještě strašidelněji v kombinaci s Nobleho pokračujícími trablemi s ramenem. Ty ho už nepustily do utkání se Spurs, teď se nad dalším stěžejním článkem sestavy vznáší mohutný otazník. Guy Demel je už v pořádku.

Tony Pulis bude muset trochu přeskupit zadní linii, jelikož se příští tři kola bude muset obejít bez Roberta Hutha. Německý stoper obdržel dodatečný distanc za úder loktem mimo hru. To duo Etherington-Owen má na rozdíl od Hutha alespoň nějakou šanci na účinkování proti WHU, N’Zonzimu by v tom pak neměla zabránit ani zlomenina nosu - v akci holt bude jeden maskovaný fotbalista.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Shotton, Shawcross, Cameron, Wilson - Walters, N'Zonzi, Adam, Whelan, Etherington (Kightly) - Crouch
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jääskeläinen - O'Brien, Collins, Reid, Pogatetz - Diamé, Taylor, Noble - J. Cole, Carroll, Jarvis
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sunderland AFC - Fulham FC  (sobota 16:00)
Stačily tři porážky v řadě a Sunderland se musí nervózně ohlížet za sebe. Aktuálně 15. Black Cats živí na sestupovou zónu už jen pětibodový náskok, a tak musel dokonce sám kapitán John O’Shea veřejně vystoupit a popohnat své spoluhráče kupředu. Právě teď - v duelu s 11. Fulhamem - je načase udělat další krůčky vstříc magické 38bodové hranici...

...ta je tradičně novináři, manažery, funkcionáři i hráči zmiňována v souvislosti s jasnou záchranou; a Sunderlandu do ní aktuálně, 12 kol před koncem, scházejí tři výhry. Ta první by přitom skutečně měla přijít na řadu již nyní. O’Neillova parta koneckonců Fulham deklasovala i venku (3:1) a s Londýňany jí to letos šlo také jindy. Nedávno na Craven Cottage vyhořel West Ham, trápil se tu i Tottenham a k duhu Sunderlandu šla i venkovní plichta na Arsenalu z úvodního kola ročníku.

Lépe postavený Fulham navíc ani nemá tak moc navrch v otázce formy. Je sice pravdou, že minule přemohl Stoke, jenže to šlo o domácí vystoupení (a venku Cottagers tradičně patří k tomu nejslabšímu v lize); a ke všemu rovněž všeobecně nepůsobí Jolův soubor úplně jistě v kramflecích. Za poslední tři kola se zmohl všehovšudy na jediný, ten vítězný gól - a pokud bychom vzali v úvahu předešlých devět ligových představení chalupářů, zaznamenali bychom naprosto vyrovnaný podíl výher, remíz a proher. Pokud tedy kapitán z druhé strany barikády John O’Shea nabádal k větší "konzistenci výsledků", mohli by si to samé předsevzetí dát také na jihozápadě hlavního města.

Tam se v pátek poměrně nečekaně zbavili agilního křídelníka Alexe Kačanikliće, jenž dohraje ročník v druholigovém Burnley. Martin Jol si to aktuálně může dovolit, neboť po roce znovu může hrát Simon Davies a své menší potíže překonali také krajní záložníci Frei s Richardsonem, nicméně přesto se tenhle tah v britských odborných kruzích nesetkává s přílišným pochopením.

Martin O’Neill dlouhou dobu letos zůstával věren rozestavení 4-4-1-1 se Sessegnonem operujícím těsně pod Fletcherem, minule se mu ale osvědčilo partnerství Dannyho Grahama s nejlepším střelcem týmu a u formace 4-4-2 zřejmě tím pádem zůstane i tentokrát.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gardner, O'Shea, Bramble, Colback - Sessegnon, Larsson, N'Diaye, Johnson - Fletcher, Graham
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Riether, Senderos, Hangeland, Riise - Karagounis, Sidwell - Dejagah, Ruiz, Duff - Berbatov
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Norwich City  (sobota 16:00)
Psal se druhý březen roku 1991, když vyzáblý holobrádek jménem Ryan Giggs střídal na Old Trafford do utkání s Evertonem. Uběhlo na den přesně 22 let a tentokrát zarostlý, leč stále atletickou postavu mající Ryan Giggs vyhlíží svůj jubilejní tisící start v dresu Rudých ďáblů. Dnes se tedy legendární Velšan stane teprve třetím Britem operujícím v poli, který dosáhne na tuto metu. A rád by si pochopitelně vlastní výročí osladil také úspěchem kolektivním...

Pokud bychom se ale měli držet čistě Giggsovy linie, nemůžeme čekat žádnou slávu. Při svém debutu totiž křídelník stál na poražené straně. Bude tentokrát překlenutí dalšího významného milníku příjemnější? Z krátkodobého hlediska se to dá docela dobře předpovídat. Norwich sice čeká na přemožitele už čtyři kola, za tu dobu ovšem třikrát vystupoval před vlastními ochozy; navíc před skalpem Evertonu se pro změnu Canaries devět kol v řadě nemohli dočkat prvoligového triumfu. Bůhvíjaký strach z nich tedy nejde, kór když na Old Trafford posledně slavili v roce, kdy padala takzvaná železná opona.

A zároveň - pochopitelně - ManUtd není z těch mužstev, které by se nutně muselo ohlížet na ostatní; to spíš naopak ostatní vzhlížejí k němu. Red Devils přeci prvoligové utkání naposledy neukočírovali 17. listopadu (shodou okolností na Carrow Road, bacha!), nadále drží krok se sedm let starou Chelsea, která měla po 27 kolech na svém kontě historicky nejvíce bodů (o korálek více než současní United) a rovněž v tabulce nemají konkurenci - městští rivalové na ně koukají s 12bodovým odstupem. Aby toho nebylo málo, Fergusonův defenzivní val zároveň odolává již tři po sobě jdoucí kola; nepřišli si na něj střelci Fulhamu, Evertonu ani QPR...

Velká stálice základní sestavy Norwiche, záložník Alex Tettey, zmešká vinou pochroumaného kolene už druhý zápas po sobě, další příležitost by tak měl dostat Howson. Nová akvizice z MLS, útočník Kei Kamara, si vítěznou trefou do sítě Evertonu řekl o místo v zahajovací jedenáctce.

Zkušený manažer Sir Alex Ferguson už s předstihem potvrdil, že bude mít k dispozici Robina Van Persieho, jenž posledně kvůli bolavému boku střídal ještě včas. Naproti tomu Phil Jones stále není Skotovi k dispozici a problematické koleno nepustí na trávník také Paula Scholese.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Smalling, Evans, Vidić, Büttner - Nani, Anderson, Cleverley, Young - Hernandéz (Van Persie), Rooney
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Bunn - Martin, Bassong, Turner, Garrido - Snodgrass, Howson, Johnson, Pilkington - Hoolahan - Holt
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wigan Athletic - Liverpool FC  (sobota 18:30)
Zápas dvou "bonboniérových" týmů; takhle v duchu Forresta Gumpa překřtil duel Liverpoolu s Wiganem redaktor BBC Guy Mowbray. A věděl proč, pochopitelně: pokud jde o tyhle dva mančafty, málokdy víte, na čem jste. Zejména Latics jsou svou nekonstantností doslova pověstní, odjakživa patří k nočním můrám sázkařů - a Reds se k nim teď laskavě řadí také...

Wigan je schopný zremizovat zápas na bytelné Britannii a přitom doma ztrácet body se Sunderlandem či Southamptonem; pořád se nicméně (s výjimkou týden starého senzačního lupu v Readingu) omezují hlavně na dimenzi ztráta-ztráta...buď plnohodnotná, nebo částečná. Však jenom na DW Stadium atleti posbírali všehovšudy dva body z nedávno 18 možných.

To Liverpool si jde svou cestou - takže buď vybouchne, nebo soupeře řádně deklasuje. Takhle od prosince znemožnil Fulham (4:0), QPR, Sunderland (oba 3:0), Norwich i Swansea (oba 5:0), aby však mimoto senzačně podlehl Stoku (1:3) a doma WBA (0:2). Když už se ale každopádně bavíme o souboji s týmem z druhé poloviny tabulky, tak v takových bitvách alespoň Reds jakous takou konstantnost vykazovat zvládají: z 12 utkání tohoto charakteru strhli na svou stranu hned devět.

A jedním z nich byl rovněž domácí souboj s Wiganem. Ten vyústil v jasné vítězství favorita v poměru 3:0, na což spolehlivě dohlížel dirigent Luis Suárez. Uruguayský forvard by přitom na ony dva góly z podzimu rád navázal i tentokrát, vždyť má konečně na dostřel dlouhodobě nejlepšího střelce soutěže Robina Van Persieho. Do něj Suárezovi schází už jen jediný černý puntík.

Momentálně 18gólový Suárez by ovšem na dnešním výjezdu mohl postrádat svého parťáka Daniela Sturridge, z jehož práce v nedávné době dost těžil (a naopak). Bývalý hráč Chelsea si zhoršil pnutí ve stehnu a jeho start je značně nejistý. Alespoň Martin Škrtel je ale opětovně zdráv, a tak jediné pevné absence budou představovat Borini s Kellym.

Svého času nenahraditelný obránce Antolin Alcaraz se vrací do týmu, který se už pomalu naučil žít bez něj. Za těch dlouhých šest měsíců, během nichž si Paraguayec léčil bolavá třísla, mu koneckonců ani nic jiného nezbývalo. Jiný dlouhodobý marod, křídelník Miyaichi (tři měsíce, kotník), si ještě nějaký čas počká.
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Al Habsi - Scharner, Caldwell, Figueroa - Boyce, McCarthy, McArthur, Beausejour - Koné, Di Santo, Maloney
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Johnson, Carragher, Agger, Enrique - Downing, Gerrard, Lucas, Coutinho - Suárez, Sturridge
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United27222364:3168
2.Manchester City27168350:2456
3.Tottenham Hotspur27156647:3251
4.Chelsea FC27147655:3049
5.Arsenal FC27138652:3047
6.Everton FC271012541:3442
7.West Bromwich Albion271241138:3640
8.Liverpool FC27109849:3439
9.Swansea City27910838:3437
10.Stoke City27712826:3233
11.Fulham FC27881137:4232
12.Norwich City27711927:4132
13.Newcastle United27861338:4830
14.West Ham United27861331:4130
15.Sunderland AFC27781229:3629
16.Southampton FC27691238:4927
17.Wigan Athletic27661533:5124
18.Aston Villa27591326:5224
19.Reading FC27581433:5123
20.Queen's Park Rangers272111419:4317

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2183)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro vítězství Liverpoolu

Reagovat
Woods

pre vyhadzov Beniteza

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ať tam vydrží, co nejdéle..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

mohli tam něco dát už od 13:45/14:30 ale co už, hlavně ať vyhrajem, ideálně by ještě mohl zabodovat Reading ať už se na Everton pořádně dotáhnem

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne nech vyhrá Arsenal a CFC prehrá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

My výhra, Royals bod nějak uhaluzit, ve 3 nevěřím ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo potom už oba zápasy dve remízy nech to je zatial tak ako je, ja verím Benitézovi že bude CFC 5ta :)

Reagovat
tulen

tak Noble asi nenastupi, ma problem s ramenom

Reagovat
Bayern +

To je v pici tym padom. Uz som sa tesil na stred Diame - Noble a pred nimi Jacky na AM.

Dufam, ze Sam nebude pri absencii Nolana vymyslat 4-4-2 s Vaz Tem vedla Andyho a podobne nezmysly.

Reagovat
tomasinho

Snad ne teda, mohl by hrát Jack ale CM a na AM Joey třeba, ale kdo ví. Sam zas překvapí určitě.

Reagovat
Bayern +

Je obrovska skoda, ze Nolan s Carrollom spolu odohrali minimum zapasov a nestihli sa spolu rozohrat, najskor je zraneny prvy, potom zas druhy, najskor nema formu Andy, potom Nolan a tak dokola, uz to lepsie ani nebude, ak ma Kevin ten palec fakt zlomeny tak ziadnu spolupracu uz tento rok necakam, jestli aj vo WHU obecne.

Pre mna bude najlepsie, az Jackymu vydrzi zdravie a ustali sa na AM, kde odohral svoje najlepsie zapasy a Joey nech si je spolu s Jarvisom pekne na kridlach. Zas je zbytocne Jacka tlacit niekde dozadu a hasit za niekedy ofenzivneho Diameho, ked potom musi ofenzivneho hravat Taylor, alebo ten zmatkar, co neznaci nic dobre, hlavne proti slabsim superom., kde spalia aj nemozne.

4-4-2 by nemuselo byt az tak zle, na druhu stranu Carroll je v nom nepouzitelny a je skoda mu branit vo vzostupe formy. To by zas idealne sedelo Maigovi, no pochybujem, ze sa k nemu Carlton dokaze este prebrat a s Vaz Tem by boli ako Pat a Mat.

Ale som zvedavy, kto dnes bude mat pasku, tipujem Reid, Samov velky oblubenec.

Reagovat
tulen

tak Winston je asi tutovka, ze bude kapitanom :) a co sa tyka Jacka na AM, to by bola krasa, ten chlapec to ma v sebe len skoda tych zraneni, ja nechapem, dostane sa z toho, zacne sa ako tak chytat a koniec, zase zraneny

dneska to bude mat Sam tazke poskladat, predpokladam, ze sa v zaklade objavi O´neil

Reagovat
tomasinho

Souhlas oběma, nebo aby nehrál s Diamem uprosteřd Matty, hrákl tam po střídání Nolana přece ne? Ale spíše počítám taky s O´Neiem, pak ale doufám v Jacka na AM teda.

Reagovat
Godwinson

WBA dnes musí

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Remíza bude stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne nech to udrží Beníteza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
SunFells

Puncheon prodloužil, kdeže ňáký Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím že tam byl opravdu seriozní zájem

Reagovat
smazaný uživatel

To byla spis takova jiskricka nadeje, taky jsem pocital s tim, ze na St. Mary prodlouzi

Reagovat
tomasinho

Sakra, dneska po dlouhé době neuvidím zřejmě Liverpool a už podruhé s Wiganem.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, proc se nehraje zadnej zapas po obede?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Včera si měl o tom článek kdy je tradiční termín.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

škoda, že byl tak moc problémovej a nedokázal prodat svůj potenciál. Je dobře, že jsme se ho zbavili.

Jednadvacetiletý útočník Nile Ranger si bude hledat nový klub, dnes byl propuštěn z Newcastlu. Klub důvody oficiálně neprozradil, pravděpodobně ale půjde o hráčovy problémy se zákonem a disciplínou. Loni dostal roční podmínku za napadení dvou policistů, určitě mu nepomohly ani časté pozdní příchody na trénink. Od svého debutu v roce 2009 nastoupil v dresu Magpies k více než 50 zápasům, trefil se však jen třikrát a v letošní sezóně se na hřišti objevil jen ve čtyřech zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

mne teda moc talentovaný neprišiel. A má strašne malú hlavu, preto z neho nikdy nemôže byť poriadny útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by to mohli být samé jedničky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ekotto a Defoe, hej?

Reagovat
tomasinho

Defoe hej, já bych dal Vertonghena na LB nebo Gibbse. Bere to ale asi i podle toho, kdo je zdravý. V plné síle bych to dal.

Lloris - Walker, Dawson, Vertonghen, Gibbs - Wilshere, Dembele, Cazorla - Walcott, Defoe, Bale asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - Walker, Dawson, Vertonghen, Gibbs - Sandro, Cazorla, Wilshere - Walcott, Giroud, Bale

ak neberieme zranených, tak namiesto Gibbsa Vermaelen a Vertonghen na LB a namiesto Sandra Arteta. Defoe je mimo, mal 3, možno 4 fakt dobré zápasy, podľa mňa má Giroud oveľa lepšiu sezónu.

Reagovat
SunFells

Per

Reagovat
smazaný uživatel

nie, ďakujem.

Reagovat
SunFells

Ano, prosím Podceňuješ ho, letos je rozhodně lepší než Vermaelen.

Reagovat
smazaný uživatel

To je i Bramble

Reagovat
SunFells

To je dost možné

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik měl Giroud fakt dobrých zápasů? podle mě jsou s Defoem tak na stejno, někdy zazáří, někdy jsou úplně mimo

Reagovat
SunFells

Rozdíl tam je ten, že u Girouda se kolikrát považuje mimo, kdy z dvou dobrých příležitostí nedá gól, přičemž celý zápas vyhrává souboje, sklepává balóny, dělá příležitosti ostatním a je tedy celkem důležitým prvkem k přechodu do útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

od začiatku sezóny? Montpellier doma, Montpellier vonku, Fulham, WHU doma, WHU vonku, NLD, Brighton, Newcastle, Liverpool boli naozaj podarené zápasy, vo väčšine bol MotM. Inak si drží svoj štandard, výrazne sklamal iba proti Sotonu pred 2 mesiacmi a v prvých dvoch kolách (Sunderland, Stoke).

Reagovat
tomasinho

Pro mě jednoznačně Defoe, i díky větší variabilitě.

Reagovat
herbage

Lloris - Walker, Koscielny, Vermaelen, Gibbs - Wilshere, Arteta, Cazorla - Walcott, Giroud, Podolski

Reagovat
tomasinho

To už fakt není ani na zasmání.

Reagovat
herbage

já to myslím vážně

Reagovat
tomasinho

No právě.

Reagovat
herbage

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
spider_8

Reagovat
kiwwi

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

tato je najlepsia Defoe je sice futbalovejsi ale Giroud prospesnejsi pre tym...

Reagovat
Bayern +

Ja za Defoa momentalne asi Walcott na hrote a Lennon napravo a miesto Dembeleho asi Parker, inak suhlas.

Reagovat
vladis271

čo sa mňa pýtaš

ale ani Arteta tam nemá čo robiť.

Reagovat
oddy

u Ekotta sem se taky divil, ale zase koho z Arsenalu? Gibbs je mimo a Monreal hrál zatím dva zápasy, kde nehrál sice špatně ale nic navíc taky zatím nepředvedl

Reagovat
SunFells

Hrál 3 zápasy a poslední rozhodl asistencí. To je ale fuk, nic proti Ekottovi, když je Gibbo out ...co to tam však k tomu napsal za blbost

Reagovat
SunFells

Jamie musí mít problémy s alkoholem.

Reagovat
Lacko_Boh

Jamie je mimo ,ešte som nenašiel názor s ktorým by som sa s nim mohol stotožniť okrem klasických pritakávačok...

Reagovat
smazaný uživatel

Vertonghen zas není takové terno

Reagovat
smazaný uživatel

Verts jednoznačně na lavičku. Caulker k Dawsovi, BAE na kraj.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Homeland po první sérce konečně opět závislost, kterou jsem naposledy měl u prison break...

Reagovat
smazaný uživatel

prison break nic nenahradí...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

To je stejné jako How i met your mother. První tři série skvělé, pak překombinovaná táhnoucí se fraška, která se čím dál víc zbytečně komplikuje, a vzdaluje původnímu záměru.

Reagovat
smazaný uživatel

ďalšia seria bude posledná.

Reagovat
smazaný uživatel

tá, čo teraz beží, je posledná, nie?

Reagovat
Lacko_Boh

nie,potrápia nás vraj ešte 9...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nech idú do piče, to naťahujú jak kurva sopel. Akože stále to má svoje čaro, mňa napríklad Barney stále baví, ale už je toho moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšie na tom je, že ešte nevedia či tú matku vôbec ukážu. Špekuluje sa, že posledná epizóda bude Barneyho svadba

Reagovat
smazaný uživatel

veď tam by sa s ňou mal zoznámiť, nie?

Reagovat
vladis271

kokoti...to by posrali ak by ju neukázali. Ja počítam s tým, že ju ukážu iba v poslednej časti, dokonca možno len v jednom zábere ako ju uvidí hrať v tej kapele. Ale žeby ju vôbec neukázali, by som zaletel do nového yorku a rozbil im mindžu

Reagovat
smazaný uživatel

nie, 9ta bude posledná

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím tomu, že ve 12 sérii se Barney a Robin rozvedou a budou se hádat o děti.

Reagovat
vladis271

njn, 2. ťa vyvedie z tej závislosti. A finále aspoň pre mňa trpkým sklamaním oproti jednotke. Tvári sa síce megalomansky, ale na mňa to nezabralo, na druhej strane ponúklo istý potenciál pre 3. sériu, ale to by ju museli autori zvládnuť majstrovsky o čom dosť pochybujem.

Reagovat
Whitemedia

Já tu závislost chytl na The Weeds a Breaking bad .. nevím, že zrovna seriály o drogách, žádný feťák nejsem každopádně oba jsou boží!

Reagovat
smazaný uživatel

2. série je ještě lepší hlavně konec

Reagovat
vodka

druhá série je trpaná, že sem se ani nedokázal na to dodívat.

Reagovat
smazaný uživatel

To slyším od někoho poprvé.. pro mě jasně lepší 2. série, konec hlavně byl epický..

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme dneska bezpodmíněčně vyhrát a NLD snad skončí plichtou nebo porážkou Gunners.

Reagovat
SunFells

Spurs jsou 4 body před náma.

Reagovat
fajdax

Reagovat
EL Gringo

Persie nastupi ci nie?

Reagovat
smazaný uživatel

skôr bude na lavičké ale hrať môže.

Reagovat
EL Gringo

na DW Stadium za nas naposledy strelil gol Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Zajímavý průzkum uskutečnila jedna evropská agentura, kdy se zeptala fandů, které 3 kluby nejvíce nenávidí. Vítězem se stal Manchester United, který byl zvolen 80% fanoušků.

Celý řebříček vypadá následovně:

1. Manchester United 80%

2. Barcelona 78%

... 3. Chelsea 74%

4. Real madrid 71%

5. Manchester City 65%

6. Bayern Munich 62%

7. Arsenal 57%

8. Juventus 40%

9. Liverpool 39%

10. Tottenham 35%

Reagovat
I am Mancunian

najlepsi a najuspesnejsi su prvi, to vypoveda o vsetkom

Reagovat
smazaný uživatel

desiate miesto len ukazuje, koľko má Arsenal fanúšikov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a siedme, kolko Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

nie, Arsenal určite uvádzali aj scouseri, mufani, pseudofanúšikovia Chelsea, určite aj nejakí barcelonskí, madridskí atď., Tottenham iba gooneri.

Reagovat
fajdax

Ty seš vážně neuvěřitelnej hňup

Reagovat
smazaný uživatel

od teba to poteší.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že Arsenal tam dávali sami fanoušci Arsenalu, zbytku je bohužel toho klubu spíš celkem líto.

Reagovat
afc

Odkedy ludia lutuju samostatny a prosperujuci klub?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jim třeba trofeje přeju, je mi líto, že nic nevyhrávají.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš prosperující firma, od prosperujícího klubu to chce i sportovní výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo normálně uvažující nemůže tottenham nenávidět

Reagovat
kiwwi

skor by som povedal, ze nema preco

Reagovat
CubONE

No mne je dost nesympaticky...hlavne vdaka hracom.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě byl, když tam byl ještě Ramos. Ale od té doby už je mám docela rád.

Reagovat
vladis271

prečo by scouseri nenávideli Arsenal?

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

prirodzená rivalita z minulých rokov, koho by si ty uviedol ako svoje 3 najnenávidenejšie kluby okrem United? Možn Everton, možno Chelsea... určite niekto povedal aj Arsenal.

Reagovat
vladis271

hm... u mňa by bol problém nájsť aj toho druhého, pretože Everton mi je šumafuk.

Reagovat
fenixLFC

chelsea?

Reagovat
vladis271

nie Páči sa mi ako tu niektorým strašne pije žlč. Dokonca dúfam, že vyhodí Arsenal z prvej štvorky, To tu pár ľudí podostáva infarkt. Potom nech si kľudne skrachuje.

Reagovat
smazaný uživatel

no, týmto pádom píšem čiaru za svojimi sympatiami k tebe.

Reagovat
vladis271

Tak ak niekomu skape koza chce aby skapala aj susedovi. Roman by si okamžite kúpil novú, to by nebola sranda. United majú mladú , dobre živenú kozu, tá skape asi až keď zomrie farmár.

Ale ak by som sa mal riadiť túžbou, tak by som našu kozu vykrmil a postavil na piedestál a United kozu okamžite zastrelil. Ak by naša koza nechcela žrať, tak by som na 2. mieste vykrmil vašu kozu.

Reagovat
smazaný uživatel

takže už nepodporuješ tézy o tom, že červené srdcia Anglicka (Arsenal, MU, Liverpool) by sa mali spojiť v boji proti modrej skaze prichádzajúcej z východu v podobe Absamovicha a Mansoura?

Reagovat
smazaný uživatel

*r

Reagovat
fenixLFC

maximalne spojenectvo s arsenalom

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, určite by veľa scouserov povedalo Arsenal, ak by malo povedať 3 kluby. U ostatných to isté.

Reagovat
fenixLFC

united chelsea....to tretie fakt tazko ale urcite by som meisto evertonu alebo arsenalu dosadil trebars tottenham alebo sunderland aj ked mi normlane nejak nevadia

Reagovat
Devil

Lide vzdy nemaji radi to z ceho maji strach.....

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Mimalu

a nebo to, co stoji za ho***

Reagovat
Devil

Jj,to je fakt,ale to neni ocividne pripad Man.Utd.

Reagovat
smazaný uživatel

Z tama je zajímavé akorát to City, které nemá přirozeného velkého rivala, kromě nás. A stejně ho lidi rádi nemají.

Reagovat
kiwwi

no ked si vezmes, ze po svete beha 600 mil. fanusikov United, tak to cislo pre City nie je vobec cudne

nepochybujem o tom, ze keby sa ten prieskum robil pred 3 rokmi, tak je na podobnom cisle Liverpool

Reagovat
Honza Matoušek

Tyvole to by mě zajímalo, kde se na to číslo přišlo

Reagovat
fajdax

600 milionů...Pobavil si

Reagovat
kiwwi

som rad, ze som ta aspon na chvilu pobavil v tvojom smutnom zivote

Reagovat
smazaný uživatel

to je proste fakt

Reagovat
fajdax

Nene...Prostě nevěřím že cca každej 11. nebo 12. člověk na světě je fanoušek Manu.Možná že se do toho počítají i takový lidi kteří o fotbale nic nevědí ale tým manchester united jim něco říká,takže když by si musely vybrat tak řeknou united...To by potom možná i šlo.

Reagovat
SunFells

A to spočítali podle likeů na facebooku? Nebo dělali anketu mezi lidmi? Hádám, že ne, mě se nikdo neptal.

Reagovat
fajdax

Reagovat
fajdax

Spíš bych řekl že si to Kiwwi před chvilkou vycucal s prstu.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

s kým?

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

no vážne, kto je to ten prstu?

Reagovat
fajdax

Děláš si prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

jj prieskumy sa vzdy robia tak, ze sa opytaju kazdeho clovek na svete

Reagovat
fajdax

Takže ty lajky?

Reagovat
SunFells

Tak to potom nerozumím tomu "prostě faktu", že téměř desetina populace fandí United ....To z těch lidí, co se o fotbal zajímají musí být aspoň 150%. To už je jiná panečku.

Reagovat
vladis271

takmer jedna desatina svetovej populácie. V drvivej väčšine sa ženy o šport nezaujímajú, pripočítame konkurenciu ostatných športov. Konkurenciu ostatných futbalových tímov, plus fanúšikov, ktorý jeden deň fandia United, druhý Realu a tretí Chelsea, podľa toho kto je v aktuálnom ročníku držiteľom, či finalistom LM.

600 miliónov je kravina.

Reagovat
Swarley

však někteří si to jen neuvědomují, ale hluboko uvnitř milují Manchester United

Reagovat
vladis271

njn, možno. Aj rakovina sa niekedy zistí až v pokročilom štádiu.

Reagovat
Swarley

to ano, ale já mluvím o lásce

Reagovat
vladis271

netrápi ma o čom rozprávaš.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
nani92

všetci máme v sebe malého chlapca United

Reagovat
fajdax

Říkám....Kiwwi je prostě pacient.

Reagovat
fenixLFC

mne sa fakt zda ze to davali podla poctu na jednotlivych FB profiloch klubov

Reagovat
fajdax

Tím pádem jich united má téměr přesně o 20x méně než tu uvádí kiwwi

Reagovat
Trand

600 milionů.

Reagovat
Arbiter

kiwwi, no...

Reagovat
kiwwi

ty si blbecek

Reagovat
kiwwi

jezis maria...toto je prieskum, tak preco by som do uvahy nemohol vziat iny prieskum?

Reagovat
Trand

Tak na světě je nějakých 7 miliard lidí. Z toho zhruba polovina jsou ženy a ty fotbal nezajímá, ale jsou i výjimky, takže jim budu počítat 1/6(Zhruba 500 milionů, aby se to lépe počítalo). Fotbal zajímá dejme tomu 1/2 mužů, co že zhruba 2 miliardy(opět, aby se to lépe počítalo). Z toho mi vychází, že zhruba každý 4. fanoušek fandí ManUnited.

Reagovat
kiwwi

to si ako vazne myslis, ze som som si to vymyslel?

Reagovat
Trand

Ne, ale tvrdím, že tomu průzkumu se dá jen velice těžko věřit.

Reagovat
fenixLFC

a co ma hovorit chelsea..ta tiez nema rivala ale nema ju rad tak vseobecne skoro kazdy

Reagovat
tomasinho

A Chelsea ho snad má?

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce je trenuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Devil

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

ne ale třeba takovej Arsenal,Tottenham a podobný odpady z londýna mají určitě hodně fanoušků kteří nejvíc nesnášejí Chelsea protože jim "jejich" tým nesahá ani po kotníky

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, kazdej Chelsea zavidi jeji cheatovani

Reagovat
fajdax

Cheatování To snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem zvyklej, ze ste vsichni takovi idioti a nevidite si na spicku nosu

Reagovat
tomasinho

A každý fanda Čukotky zase závidí City.

Reagovat
kiwwi

kazdy fanusik City je byvalym fanusikom cukotky

Reagovat
Swarley

ty procenta jsou docela zvláštní a nějak mi přijde dost podezřelé, že by to takhle mohlo vyjít

jinak nic překvapivého, závist je tu s námi od počátku lidstva

Reagovat
Swarley

jak by to vypadalo tady?

Reagovat
fenixLFC

urcite by tam bola chelsea, potom suboj real/ barca (pricom barca tu ma menej fanusikov) a tiez to odhadujem na ten united no

Reagovat
tomasinho

Na prvních třech místech bych měl ne podle pořadí ty týmy asi stejně. Teda ještě místo Barcelony Sparta.

Reagovat
fenixLFC

ale za seba asi united chelsea a real

Reagovat
Swarley

já asi Chelsea, City, Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

ak to bola výzva k ankete, tak za mňa:

1. Chelsea

(veľká medzera)

2. Tottenham

(ešte väčšia medzera)

3. neviem, niečo spomedzi QPR, Barcelona, Real, PSG.

Reagovat
Lacko_Boh

veľmi pekné

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea, City a pak nevím. Nejspíš Jablonec, nebo Střížkov.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Chelsea

2. Barca

3. Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

hmm nie... miesto Arsenalu radsej sity

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

City

...

a pak už Real a Barca

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Premier League 13/14 zpět na Nova sport

Reagovat
smazaný uživatel

už je to oficiálne?

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Snad budou mit prava za rozumnou cast rozpoctu a nebude to mit negativni dopad na vysilani ostatnich sportu.

Reagovat
kiwwi

bude to presne naopak...tie prava ich pridu na taky balik, ze to budu musiet propagovat nonstop

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to at jdou do hajzlu

Reagovat
kiwwi

urobil by si to tiez, keby si bol vo vedeni....PL je proste komercne lakadlo jak hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, je to uplne samozrejma vec, proto to minule neudelali

Reagovat
fajdax

Reagovat
kiwwi

Reagovat
spider_8

Heh a proto byl při každý reklamě sestřih gól měsíce a a hodinový highlighty posledního kola taky každou chvíli?

Reagovat
fajdax

PL a možná NHL...zbytek odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

uz teraz sa tam okrem NHL neda pozerat nic ine

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

ještě NBA

Reagovat
C0br

Ten 1 zápas týdně (a to na to ještě někdy serou) to fakt vytrhne

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda zapomněl jsem dodat ale kdyby přidali týdně víc přenosů tak je to

Reagovat
Chazy

Maj NFL blbečku (a v termínu, kterej nemá SportTv, takže za rok to oceníš) .. a mimoto se aktivně věnovali tenisu, což taky dost lidí zajímá.

Reagovat
tomasinho

No vidíš, to mě nenapadlo. Turnaje Masters + závěrečné kola 250 a Wimbledon (v té době naštěstí není PL).

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze jim na to nemusi zustat penize. To byl prave hlavni duvod, proc tehdy nesli do boje o prava na PL s Digi, aby mohli vysilat i jiny sporty. Mne by docela vadilo, kdyby omezili vysilani vetsich i mensich turnaju v tenise a golfu, FA Cup... Spousta lidi tam sleduje NHL, NBA, NFL, rugby, motorsport a dalsi veci, a vazne bych byl nerad, kdyby najednou vsechno podridili PL.

Reagovat
Chazy

Jestli se jim to vyplati, že asi taky jo, tak se jim ale nemůžem divit. Nakonec za to bude člověk rád, koukání na streamy je prostě hrozná záležitost. Třeba to pak zas začnu sledovat víc

Reagovat
Trand

Není.

Reagovat
tomasinho

Tak tyhle sporty a věci měli snad už i v době, kdy měli PL ne? Místo PL pokud vím vzali ruskou a portugalskou ligu, což si myslím až tak velké skupině fanoušků vadit nebude. Jinak by mi taky samozřejěm vadilo, kdyby ubrali NHL nebo FA Cup. Je ale fakt, že letos dali moc do NHL, vysílají víc zápasů než dříve.

Reagovat
Chazy

Dřív měli PL levnějš.

Reagovat
tomasinho

To je taky fakt.

Reagovat
Devil

NHL pokud se nejedna o play off je posledni dobou taky celkem nuda....same nastrelovani,zadna kombinacni akce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Tak nekomu staci malo ke stesti....

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

neblázni

Reagovat
Devil

Věc nazoru....

Reagovat
Swarley

to není věc názoru, to je ničím nepodložená kravina, sorry

Reagovat
Devil

vzhledem k tomu,ze se v NHL neustale nastreluje to zas az takova kravina neni. K hokeji to samozdrejme patri,ale nekdy ten hokej kombinaci dost postrada!

Reagovat
Swarley

a k čemu to srovnáváš? jakože se hraje někde kvalitnější hokej, kde se více kombinuje nebo to srovnáváš s házenou?

Reagovat
Devil

Ja nic nesrovnavam.

Reagovat
smazaný uživatel

kolko zapasov si tuto sezonu videl?

Reagovat
Devil

asi 4.. ale kazdej stal za prd!

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmíš koukat na Capitals, no

Reagovat
smazaný uživatel

daj pokoj

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

Souhlas s první větou, základní část v NHL prostě nemá žádnej význam.

Reagovat
smazaný uživatel

To je bulšit.

Reagovat
Chazy

Není, kvalitní týmy maj PO pomalu jistý, dostane se tam víc jak polovina ligy, dostanou se tam průměrný týmy. Je to jedinej americkej sport, kde je zajímavý jen PO (nevím, jak to ma NBA, ale to nikoho nezajímá). Kdyby hrálo PO třeba 8, dejme tomu i těch 12 týmů, bylo by to daleko lepší, každej zápas základní části by hodně znamenal, ne jen poslední týden. A hlavně by pak nebylo v PO tolik špatnejch týmů a 4-0 sérií. Je to děs, největší zhovadilost na tý soutěži, přichází to o veškerý napětí a zábavu přináší jen samotná hra.

Reagovat
smazaný uživatel

len minulu sezonu, bola za cele PO len jedna seria 4:0

Reagovat
Chazy

Ale těch 4:1 asi 8, ne? A navíc tam náhodou postupoval nějakej z těch shitů, co v PO vůbec nemaj bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

whatever

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 bolo asi 6 serii a z toho polovicu ma LA, ktore suverenne vyhralo cele PO

Reagovat
Chazy

Potom, co v základní části bylo čistým průměrem, takže základní část nemá žádnej význam. Můžeš nehrát skoro nic, stejně dáš PO a stejně máš šanci ho vyhrát. Proč prostě nezrušit základní část a nehrát místo toho každej rok 2 playoff pro celou ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci sa mam viac vysmiat tomuto tvojmu komentaru, alebo tomu pod nim...

Reagovat
Chazy

V tom už ti nepomůžu, hlavní je, že nemáš jak argumentovat

Reagovat
smazaný uživatel

na toto chces argumenty?

ok tak v prvom rade ide o hokej, hru samotnu. tych, co to maju radi to bavi celu sezonu. Vyradzovacky v PO su bonus navyse.

Dalej tie najslabsie tymi sa do PO proste nedostanu.

A tym komentarom s tymi sitmi si sa zhovadil uz uplne pretoze aj to ze ti "siti" vyradia tym ktory skoncil v zakladnej casti nad nimi svedci o vyrovnanosti tymov. Keby ich porazili raz... ok nahoda ale ked ich dokazu vyradit v serii na 4 vitazne zapasy potom ich fakt nemozes nazvat sitmi... Navyse aj to ze postupi navonok slabsi tym ma svoje caro.

Uzavrem to tym ze ked to nesledujes, radsej sa k tomu nevyjadruj

Reagovat
Chazy

Já jsem NHL sledoval a prostě základní část byla největší nuda. A k těm sériím jsem se vyjádřil níž, jo, může to bejt i tak, že ten nejslabší chytne formu, díky který to pak projde. Ale za co v tom PO vůbec je? Vždyť si představ, že by třeba v letošní PL měl teď právo bojovat o titul Norwich a bylo by naprosto jedno, že je celej rok k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale uplne nieco ine... aj keby tu sancu norwich dostal, na 4 zapasy by nemal absolutne ziadnu sancu vyradit nikoho z tych silnejsich tymov akokolvek by boli z formy.

v hokeji na to ten slabsi tym ma, a to je na tom to super

navyse nemozes povedat ze tymi na 7 ci 8 mieste tam nemaju co robit... oni si to tiez musia vybojovat. boje o ucast v PO maju velke caro

Reagovat
Chazy

A jaký čaro by to asi mělo, kdyby se to týkalo těch nejlepších?

Reagovat
smazaný uživatel

tyka sa to najlepsich 16

nie vazne PO slabe tymi nehraju, vidis to predsa aj na tych vysledkoch. v celej NHL je kazdorocne mozno 6 slabych tymov. a tie sa do PO zasluzene nedostanu.

ono ak by sa pocet tymov hrajucich PO obmedzil dajme tomu na tych 12 mohlo by to mat aj negativny dopad. ano pre divaka mozno zaujimavejsie a napinavejsie, ale zase by to mohlo viac tych "slabych" tymov zabalit uz po dajme tomu 3/4 sezony. to by tej hre moc nepomohlo...

Reagovat
Chazy

To je otázka no... třeba dva roky zpátky Baltimore měl v MLB už asi 2 měsíce bez šance na PO, ale na konci sezony hráli asi 3 série proti Red Sox, kteří bojovali o PO, získali tak možnost zkazit jim to, nějak se zapojit do toho boje... a všechny série vyhráli a když vyhráli ten poslední zápas a rozhodli o tom, že tam Red Sox nebudou, tak slavili, jak kdyby celý PO vyhráli...

Reagovat
kubys

Jo jasně zhovadilost, bylo 6 sérií 4-1 a jedna 4-0, přičemž dvě 4-1 a právě tu 4-0 série má na svědomí tým, který tam podle tebe vůbec neměl být.

Reagovat
kubys

Nehledě na to, že když série skončí 4-0, tak to vůbec nemusí vypovídat o průběhu v tom smyslu, že by ten druhý tým musel být nutně smeten.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

No však neměl. Tobě přijde nějak smysluplný, že 15. a 16 tým má šanci bojovat o trofej? Jasně, že může porazit každej každýho a i takovejhle tým se může dostat daleko, když si nějak zázračně vybojuje PO a je na vlně, naopak tým, co má PO už určitou dobu jistý, tak z formy vypadne.

Ale o tomhle PO prostě bejt nemá, PO má bejt o zápasech nejlepších s nejlepšíma, každej zápas má bejt to nejlepší, co můžeš vidět. A ne, že to někdo naprosto průměrnej ubetonuje jako třeba Montreal pár let zpátky. V žádným jiným sportu tohle vidět nemůžeš. Zápasy základní části NHL maj nejnižší ratingy atraktivity ze všech americkejch sportů, takže to prostě není jen můj výmysl. O nic tam nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

NHL je ale presne o tom. kazdy moze porazit kazdeho. samozrejme su tam silnejsie a slabsie tymi, favoriti a outsideri ale tie rozdiely tam nie su tak velke ako napr. vo futbale.

niekoho viac bavi sledovat toto ako hadzat si mincou ci tuto sezonu vyhra ligu Barca alebo Real (MU alebo Shity)

Reagovat
Chazy

Ale tak to máš ve všech americkejch sportech, to je daný systémem draftů - každej tým má hvězdy, každá franchise se může během krátký doby nastartovat. NFL a MLB jsou o tomhle ještě daleko víc.

Ale stejně maj systém takovej, aby PO hrály ty týmy, co byly v základní části nejlepší, co si PO vážně zaslouží. Nemůže to bejt tak,že 8 týmů má PO pomalu jistý a ani tu základní část nemusí hrát a pak je doplní i týmy, který celej rok nic velkýho nepředvádí. Tu základní část to hrozně znehodnocuje, pomalu nemá žádnej smysl, všechno začíná až v PO. Když hraješ tak dlouhý série, tak ani výhoda domácího prostřední není nic zvlášť významnýho narozdíl od NFL a MLB. Já nejsem proti NHL, playoff je super, ty zápasy jsou super, ale kdyby do PO šlo 10, 12 týmů, bylo by to daleko daleko lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

ok ak by do PO islo menej tymov bola by zakladna cast zaujimavejsia a napinavejsia ako je teraz. v tom sa s tebou zhodnem. ja som hlavne reagoval na tie tvoje kecy vyssie, o tom ze je to v podstate zbytocne a nudne a hraju to shiti. to je proste hrozna blbost

Reagovat
Chazy

Nojo, já přeháním vždycky. Samozřejmě jsem to zas dotáh do absurdna.

Reagovat
kubys

Jenže ty aplikuješ ratingy v USA na sport, který v podstatě není jejich. Tam kde není k danému sportu vztah, se asi těžko bude prokazovat nějaká atraktivita.

Reagovat
Chazy

Ono je to spočítaný matematicky, jakej má ten zápas význam na celou sezonu atp ... To byl takovej argument ze zoufalosti, protože se v tomhle těžko hledaj, je to o pocitu. Ale třeba kámoš sleduje NHL 15 let aktivně (vím, že to není vypovídací) a sám se v základní části dívá jen na jeho Rangers a zbytek ho zajímá jen kvůli fantasy, přitom NHL miluje. A v tý jeho fantasy lize to tak maj pomalu všichni, přitom to jsou NHL fanatici. Věřím tomu, že ten můj pohled sdílí hodně lidí a že ti, co ne, si jen moc neuvědomujou, že by šel i jinej formát, kterej by tomu přidal na atraktivitě.

Reagovat
kubys

Tak to není nic zvláštního, já taky sleduju jen Ducks.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
C0br

Radotínského přirozené "Góóól!" při pondělních souhrnech mi chybělo

Reagovat
smazaný uživatel

"A je to góóól."

Reagovat
spider_8

Mně se vždycky líbil i ten Slovák a to jeho " teraz to vyzerá dobre pre ..."

Reagovat
smazaný uživatel

Slávo Jurko je skvelý, ja ho mám rád.

Reagovat
spider_8

Jo to je on. Já jsem chtěl původně říct Čurko Nejlepší bylo, jak chudák dostal kotel po tom, co komentoval ČR-SR.

Reagovat
smazaný uživatel

to áno.

Reagovat
smazaný uživatel

minule s nim bol velky rozhovor v sporte

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Hlavně ty úsměvy ve studiu

Reagovat
miky10

Reagovat
C0br
Reagovat
Chazy

Jj, tak tam po sobě vždycky koukaj, když jeden z nich mluví, pak se všichni rozloučí a takhle se skupinově rozzáří do kamery... boží záležitost

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre zajtrajšie vylúpenie WHL.

Reagovat
Sali5

Reagovat
Side

Reagovat
Wat

Reagovat
kiwwi

Sir Alex Ferguson se vyjádřil k nedávnému prohlášení R.Manciniho o tom, že United měli v této sezóně hromadu štěstí i co se týče derby, které měli prohrát a že náskok je nezasloužený.

SAF: "Máme opravdu neuvěřitelné štěstí. A tohle štěstí se nás drží již 25 let. Je to opravdu hrozný. Možná, že to spíše on a jeho tým mají štěstí, že jsou pouze 12 bodů za námi."

Fergieeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

like a boss

Reagovat
pajamu

Reagovat
C0br

Reagovat
C0br
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

docela slabota..

Reagovat
smazaný uživatel

Britské umění udělat z člověka vola a být přitom zcela korektní, mě nikdy neomrzí.

Reagovat
Chazy

Dneska Wigan potřebuje bodovat. S Liverpoolem doma to vždycky docela šlo, ale po pár letech z nich mám zas trochu respekt.

Když se vezme střelecká trapnost obou týmů, tak 0-0 bude ideál.

Reagovat
tomasinho

Tak o 2 góly víc než Spurs a o 1 méně než City, to není moc střelecká trapnost.

Reagovat
Chazy

Ale tak to procento střel na bránu, gólů z nich budete mít strašidelný, ne?

Reagovat
tomasinho

Jojo, otřesný, nedávno tu bylo, že máme nejvíce střel snad nebo, že jsme dosáhli jako první v Evropě 700 střel.

Reagovat
Chazy

O to mi šlo, pro Wigan je to dokonce hlavní přednost. Takže by to moh bejt zápas neproměněnejch šancí a 0-0 by bylo ideální

Reagovat
tomasinho

Ještěže nebudu doma. Pak si stáhnu záznam asi. Ideál by byl tak 0:3 ale.

Reagovat
Chazy
Reagovat
Arbiter

Reagovat
Chazy

Sakra, mě zajímalo, jak mi to budou fandové MU vyvracet

Reagovat
Swarley

je to sračka a ty jsi sráč

Reagovat
smazaný uživatel

CFC: Čech - Azpi, Ivanovič, Luiz, Cole - Ramires, Lampard - Oscar, Mata, Hazard - Ba

Reagovat
Arbiter

co je s Garym?

Reagovat
Arbiter

tak lavička... Ale i tak, raději bych obranu viděl Ivanović-Gary/Terry-Luiz-Cole

Reagovat
miky10

Hlavně toho Luize tam nechat, to je základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Arbiter

tak tak

Reagovat
I am Mancunian

Man Utd: De Gea; Smalling, Vidic, Evans, Evra; Valencia, Carrick, Anderson, Kagawa; Rooney, Rv

Reagovat
I am Mancunian

Subs; Lindegaard, Rafael, Hernandez, Nani, Young, Welbeck, Cleverley

Reagovat
Swarley

liga je základ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Chrise na RB je to dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

To vypada spis jako sestava na Real

Reagovat
I am Mancunian

na real setri jonesyho, rafaela, naniho a wellbza

Reagovat
vodka

s norwichem máme problémy furt, nedivím se, že si to chce SAF pojistit. na Andersona se ale těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Liga je priorita, ale takhle Anderson nenastoupí proti Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti nim by mohla byt zaloha Nani, MC, Clev, Young, Rooney

Reagovat
wild

Rooney nech hra podhrot Robinovi lebo inak je strateny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to taky mysleny.

Reagovat
wild

no jasne,potom mi to doslo..ale obavam sa ze miesto Cleva bude hrat Jones ak bude zdravy,co je ale velka skoda podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

Na Ronalda to asi bude potreba, no

Reagovat
Swarley

místo Cleva to vidím na Jonese (jestli bude ready) i když bych se vůbec nebál a chtěl bych tam právě Cleva...

Reagovat
smazaný uživatel

Konec sneni, stejne tam bude Giggsy

Reagovat
Swarley

osobka na Ronalda?

Reagovat
Swarley

jinak celkově na Real bych to dal

DDG - Rafael, Vidic, Leo Evans, Evra - Valencia, Clev, MC Carrick, Nani - Wazza - RvP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

DNEŠNÍ SESTAVA: Čech - Azpilicueta, Ivanovič, Luiz, Cole - Ramires, Lampard (c) - Hazard, Mata, Oscar - Ba.

Lavička: Turnbull, Terry, Cahill, Bertrand, Mikel, Moses, Torres

Reagovat
Miguel19

Mikel místo Ramiho a Moses místo Oscara...ale dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam pořád cpe toho Ramirese?

Reagovat
miky10

Čech - Azpilicueta, Ivanovič, Luiz, Cole - Ramires, Lampard (c) - Hazard, Mata, Oscar - Ba.

Reagovat
vitasrp

Jo tak on zase nepostavil Terryho..

Reagovat
smazaný uživatel

neviem prečo ho jebete za každú vec, čo spraví

Reagovat
vitasrp

Takže ho mám chválit za to, že pod ním náš kapitán a největší osobnost důležité zápasy vůbec nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

ako fanúšik by si mal rešpektovať jeho rozhodnutia...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vitasrp

To si ze mě děláš jenom srandu viď..

Reagovat
smazaný uživatel

nie..veľmi dobre viem čo je benitez zač, ale takáto nálada, aká koluje medzi vami fanúšikmi chelsea nepomôže samotnému mužstvu k tomu, aby túto sezónu dali na prvé 4 miesta..všetci dobre viete, že je interim manažér, po sezóne končí, tak nechápem, na čo tie nápisy, nenávisť atď...vy ste tak trochu smiešni, prajete si a modlíte sa, aby ta sezóna stála za to, no už pri oznámení nového manažéra vešate transparenty a vyhadzujete ho..však to všetko so sebou súvisí, sa tomu mužstvu ani nečudujem, že podáva výkony pod svoje možnosti, keď takúto podporu musia prijmať ešte aj na domácom štadióne

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase blbost. Benitez věděl že ho fanoušci v Chelsea nechcou, tak nechápu proč se teďka tváří jakoby to pro něho byla nějaká novinka. Věděl do čeho de a s čím musí počítat, tak ať se nediví že opravdu dostal to, co musel čekat aji on.

Reagovat
miky10

Reagovat
ďuriLFC

Mucháááááááááááá Tak už mám jasno čo budem pozerať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

čo , aspoň bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

to hej

Reagovat
smazaný uživatel

Super, aspon maji Royals sanci

Reagovat
ďuriLFC

Kiežby , ale zas ho až moc podceňujete.

Reagovat
vodka

pokud bude pokračovat ve své tradici, tak vyrobí hrubku a dostane 2 debilní góly.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Ajven

Reagovat
CubONE

to bude jeho prvy start, nie?

Reagovat
ďuriLFC

v PL áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrajou Townsend a Jenas?

Reagovat
vodka

oba jakžtakž. Townsend vypadá celkem dobře, až na finální fázi. Jenas hraje průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fajn, já čekal, že už pověsí pumy ha hřebík

Reagovat
smazaný uživatel

Elliot; Debuchy, S.Taylor, Yanga-Mbiwa, Santon; Tiote, Cabaye (c); Gutierrez, Sissoko, Gouffran; Cisse

Vorm; Rangel, Monk (c), Williams, Davies; Britton, De Guzman; Dyer, Routledge, Hernandez; Michu

Captain Cabaye

Reagovat
smazaný uživatel

toto bude hodne zaujímavý zápas..ešte furt neviem čo pozerať

Reagovat
smazaný uživatel

degeši to museli všetko dať na 4

Reagovat
Godwinson

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

Najděte mi Wigan

Reagovat
ďuriLFC

18.30

Reagovat
Chazy

Fakt?

Reagovat
Swarley

musíš tabulkou dolů dolů dolů a ještě trošku dolů a na 17. místě ho najdeš

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

Sorry, ale tenhle problém bych právě řešil, kdyby byl Wigan výš jak na 15. místě

Reagovat
Swarley

jn, to je pravda, to mi nedošlo

Reagovat
fantomas

Reagovat
Miguel19

Reagovat
miky10

Congratulations to Frank Lampard who today moves equal with John Hollins as Chelsea's third highest appearance maker - 592 games.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Miguel19

Snad přidá golaso

Reagovat
wild

OT : zostava Realu

Diego López; Ramos, Varane, Pepe, Coentrão; Essien, Modric,; Kaká, Benzema, Callejón; y Morata

tak Mourinho kasle na El Classico a vsetku pozornost sustredi na odvetu LM

Reagovat
smazaný uživatel

A VEN!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

šumař

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopitelné, EC je sice prestižní, ale určitě důležitější je LM pro Moua a celý Real takže bych mu to nezazlíval..

Reagovat
Trand

Morata.

Reagovat
Godwinson

Super sestava Chelsea

Fascinuje mě ale jedno, na hřišti straší to tele Luiz a na lavičce je Cahil s Terrym, to je opravdu bizarní situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich Zatopte tem usopleskum.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje mama je usoplesk

Reagovat
miky10

Hahahahah...ne.

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky stream na United?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/140470

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa+Traore vol. 2

Reagovat
Godwinson

"Až na tu obranu" se mi sestava QPR líbí. Škoda, že s tím hrají zrovna proti Southamptonu, kde jim musím přát alespoň třígólový příděl.

Reagovat
Chazy

MLB fantasy hňupové, nedá dneska večer někdo mock draft? Zkusíme aukci s lidma z fóra asi

Reagovat
C0br

OT = ban

Reagovat
miky10

Jednoznačně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nahodou.

Reagovat
Swarley

děkuji za nabídku, ale ne

Reagovat
Trand

To určitě.

Reagovat
Trand

(Chtěl jsem zapadnout.)

Reagovat
SunFells

Vyloučeno.

Reagovat
Miguel19

Já bych dal

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

no vidíš chazy a to to vypadalo tak beznadějně

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Spíš ne.

Reagovat
soukup

já ne, už mám jiný plány na večer

Reagovat
mr.Silver

Na co koukat? Swans - Magpies?

Reagovat
smazaný uživatel

norwich, na to jsou aspon streamy

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

* kvalitní streamy

Reagovat
C0br

Sport jsou fakt banda debilů, místo tenisu 2 Clasica

Reagovat
Miguel19

Ten obraz na nutjobu je horší a hroší..

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to seká tam jak prase...

Reagovat
miky10

Clarkie poď!

Reagovat
Miguel19

Oscar

Reagovat
fajdax

Co se stalo?

Reagovat
Miguel19

120% gólovka

Reagovat
smazaný uživatel

On byl 2 metry za obráncema na 10 metrech je o 2 předběhl a stejně to měl na dlouhou nohu.

Reagovat
Ligter
Reagovat
ďuriLFC

Jags

Reagovat
C0br

Stremy mi nejdou, tenis nedáva nide, já se na tohle fakt můžu vy**dat.

Reagovat
smazaný uživatel

Williams

Reagovat
mr.Silver

Jo no, to posral, ale gol visi ve vzduchu.

Reagovat
oli9

Proč se dneska nehrál žádný zápas dřív ??

Reagovat
Godwinson

Omlouvám se za lenost, nějaký stream pro chudý na Newcastle?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mr.Silver

Swans

Reagovat
rickroll

Berba z penalty 0-1

Reagovat
SunFells

Kurva, to je obrana

Reagovat
rickroll

....ale bohužel QPR taky

Reagovat
Miguel19

Omg Oscare

Reagovat
Swarley

pěkná narážečka, škoda, že to dal Wazza tak dlouhé

Reagovat
kiwwi

ale toto je presne vyhoda ked sa hra na dvoch utocnikov

Reagovat
Miguel19

Remy

Reagovat
Tomekcz

oni si nedokazou prihrat

Reagovat
Godwinson

Rangel supr centr

Reagovat
iamek

Kagawa

Reagovat
Swarley

?

Reagovat
Dawon

kagawa zatim velka bida

Reagovat
Tomekcz

to zatim skoro kazdej, ty centry jsou uplne na hov.o

Reagovat
Dawon

To jo,ale mam pocit ze kagawa kazi fakt zatim nejvic

Reagovat
kiwwi

kazi?

Reagovat
Dawon

Dyt dneska jeste poradne neprihral skoro

Reagovat
kiwwi

hmm tak asi pozeram na iny futbal

Reagovat
iamek

Tragicky.

Reagovat
Godwinson

Debuchy mizerně, ale Moussa úžasný, ten je jinde.

Reagovat
Ligter

Valenciovy centry.

Reagovat
kiwwi

co to skusa ten Anderson?

Reagovat
I am Mancunian

Robin je neskutocny

Reagovat
Tomekcz

ta prava strana je dneska vtipna, Valencia dostane mic a stoji, Smalling stoji a nim a koukaj zlatej Rafael

Reagovat
smazaný uživatel

Persie takový centr

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

Valenciu mám strašně rád, ale nutně potřebujeme Naniho

Reagovat
Miguel19

DEMBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
miky10

Dembaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

Luiz nádherně

Reagovat
miky10

Reagovat
Arbiter

však to udělal perfektně

Reagovat
miky10

Udělal to uplně stejně, jako by to udělal asi každej fotbalista na světě no.

Reagovat
Swarley

kurva a to je málo? konečně povýšil na fotbalistu

Reagovat
Arbiter

nejlepší na tom je, že to hodnotíš, aniž bys tu situaci viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon u toho nikoho netrefil loktem

Reagovat
Arbiter

asi každý fotbalista na světě si bude takto nabíhat na balón, který je téměř ztracený a odhlavičkuje přesně na nohu spoluhráči? Hmm....

Reagovat
miky10

Asi každej fotbalista na světě by si naběh na přetaženej míč na zadní tyč, když by měl za úkol nabíhat si na zadní tyč, a asi každej fotbalista na světě by ten míč z nulovýho úhlu vracel před bránu, ano.

Reagovat
Arbiter

prostě si naběhl na ten balon dobře a také to dobře vyřešil, hlavičkoval přesně na Ba, za to si zaslouží pochvalu. Vždyť ho za to chválili i komentátoři, nechápu, o co ti vlastně jde

Reagovat
miky10

O to nesmyslný vynášení do nebes za něco, co je naprosto normální no. Protentokrát ho nechci kritizovat, jen prostě...

Reagovat
Arbiter

pochválil se za to, že to vyřešil prostě dobře, za takové věci se chválí. Nikdo tady nepíše - hraje božsky, úžasně atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Oscar Luiz BAAAAA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Baaaaaaaaaaaa

Reagovat
spider_8

Demba Torres by překopl nebo by tam vůbec nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Baaaaa fuck yeah

Reagovat
Ligter

Kagawa pěkné sklepnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba z toho luize ještě něco bude, když už stoper ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dneska vynikající, ale Foster bohužel taky...

Reagovat
Swarley

Norwich dneska vyloženě přijel na čumendu, podívat se co nového na OT, jak se nám daří...zatím ta finální-předfinální fáze je tragická...

právě se mi líbí Kagawa, který se snaží to rozhýbat, stále se pohybuje, nabízí se...ale zbytek je nějakej zabržděnej, Andy za sebou dneska táhne vagón, měl asi solidní oběd

Reagovat
Dawon

On se sice snazi a vsecko, ale mam pocit ze mu strasne chybi sebevedomi po tom navratu ze zraneni...ve spouste situaci mam pocit, ze by to mohl zkusit vzit trosku vic na sebe a neco vymyslet

Reagovat
Swarley

on si musí zvyknout...na něm je strašně vidět, že je zvyklý na rychlé kombinace, na jeden dotek, kdy hráči kolem něj jsou neustále v pohybu a on jim to rozdává...tady vidíš, že on je pomalu jediný, co je neustále v pohybu, jednou vlevo, jednou vpravo a snaží se neustále s někým kombinovat a ťukat to z první...je vidět, že to se asi u nás nenosí, je to dneska hodně stojaté

Reagovat
Chazy

Ten Hull... zas bude mít Wigan rugby derby

Reagovat
Ligter

Ando krásně.

Reagovat
rickroll

0-2 Riether!

Reagovat
Swarley

sakra vystřelte někdo a nehrajte bago na penaltě

Reagovat
wild

nechcel by som dostat ten Rooneyho volej do hlavy Andy great challenge

Reagovat
I am Mancunian

Valencia to mal na lavacku

Reagovat
Ligter

Valencia, taková patička.

Reagovat
Godwinson

Ten sudí, co píská Swansea je úplně mimo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co udelal spatne?

Reagovat
kiwwi

urcite nepiska podla predstav fanusika, co nepozna pravidla

Reagovat
Godwinson

Co zase píšeš za sračky

Reagovat
kiwwi

to je take zovseobecnenie nadavania fanusikov na rozhodcu

Reagovat
Godwinson

No Zaschrona to tu zpopularizoval, to máš pravdu

Reagovat
Godwinson

Minimálně to, že píská jak debil. To španělské tele skoro ukopne Debuchymu hlavu, ani faul, Tioté tam měl asi 30cm, žlutá ... nepísklá ruka Williamse.

Reagovat
smazaný uživatel

Ashleyho ruku podle me nemohl videt, to spis lajnovej, jinak bych rekl, ze vsechno posoudil spravne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tam vypadá? Moje trpělivost u sledování Clásica se zase blíží dnu a na Swans jsem chtěl koukat původně.

Reagovat
Tomekcz

Valencia........ kdyby do toho mice umel kopnout i druhou nohou tak da gol

Reagovat
iamek

Pohyb kurva

Reagovat
rickroll

lolz ted Sunderland penalta-Senderos fail...

Reagovat
rickroll

1-2...

Reagovat
Swarley

chtělo by se říct, že konečně někdo vystřelil....

Reagovat
C0br

Robin

Reagovat
Ligter

Robin Ten snad nějakému sirotkovi za stadionem slíbil míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Takové kombinace si dělejte až povedem 3:0

Reagovat
tomasinho

Fulham krásně

Reagovat
tomasinho

Sakra tak ne.

Reagovat
rickroll

Senderos fail

Reagovat
wild

dufam ze proti realu bude na pravo Rafael s Nanim lebo toto je tragedia

Reagovat
mithro

si robia srandu v tom utoku

Reagovat
iamek

Umi Valencia neco jineho nez potahnuti balonu na pravacku a pak prask do prvniho hrace ? Neuveritelne se zhorsil letos.

Reagovat
C0br

"Seběhnu si k lajně... a teď to dloubnu zpátky před vápno, muhauhaha"

Reagovat
I am Mancunian

Valencia strasne centre a Carrick si to dneska neskutocne dava

Reagovat
smazaný uživatel

Tony ani pri jednom centri nedvhne hlavu a nepozre sa, len to proste kopne

Reagovat
vodka

dammit, má někdo nějaý kvalitní flash? Sop mě strašně padá....

Reagovat
vodka

děkuju dopředu

Reagovat
Ligter
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

ked si porovnam ten Norwich co bol u nas pred rokom a teraz, tak je to ako nebo a zem...sa nevytiahnu ani za polku

Reagovat
fantomas

Což je dost logický vzhledem ke strategickýmu profilu Hughtona a Lamberta..

Reagovat
vodka

ale biděl sem cca 20 minut, jinak to furt seká, padá, skřípe...

Reagovat
vodka

*v

Reagovat
Swarley
Reagovat
vodka

ono je to asi nakonec můj problém, protože mám na pi. signál.

Reagovat
smazaný uživatel

TROTTERS!!!!

Reagovat
fantomas

Spearing.

Reagovat
fajdax

Hrajeme naprosto skvěle,klidně už jsme mohli vést 3,4:0

Reagovat
Ligter

Co je to za tým, ti Peterborough?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejzabavnejsich v Champu

Reagovat
Ligter

No, s tím mám největší problém. Přijde mi, že pravidelně hrají úplný opak, než co by se dalo čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Na sazeni jsou strasni, ale vysledky a hra v jejich podani mi prijde vetsinou zabavna. Banda sehranych no-namu, co se vetsinou snazi soupere prestrilet

Reagovat
Miguel19

Takový šance..

Reagovat
Zaschrona

FELLAINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Zaschrona

A Seamus assist

Reagovat
fantomas

Co se stalo Jagzovi?

Reagovat
Zaschrona

Ja vubec netusim, ted jsem se konecne dostal domu a zrovna to zapnul a gol.. Pro me je spis sok videt jmeno Mucha v brance..

Reagovat
EL Gringo

a co zatial predviedol Janko

Reagovat
Zaschrona

Zatim dle vseho v pohode, snad by dneska mohl mit premierovy zapas, kdy nic nezvora.

Reagovat
ďuriLFC

Le Fondre ho ,,přejel,, . Ankle.

Reagovat
Counter

Hezká hlavička. Co ještě stálo tuhle půli za zmínku? Le Fondreho tyčka, Pienaarova šance, kterou bloknul Mariappa a Mirallasova střela zdálky?

Reagovat
Counter

Aha, tak nic :(

Reagovat
Zaschrona

Povim ti z HL, jestli je Fox Soccer nabizi..

Reagovat
Counter

Teďka hodně hezky Fellaini, to kdyby zapadlo...

Reagovat
Zaschrona

Jojo, to byl hodne pekny pokus. A z toho co jsem zatim videl, tak Seamus skvelej. Jestli ustali svoje vykony a zlepsi braneni, tak z nej muze byt skutecne hodne kvalitni hrac.

Reagovat
Counter

To bych mu moc přál. Jednu chvilku měl hodně dobře našlápnuto, až jsem v něm viděl pravonohého Balea, pak zmizel a teď se zase vrací nahoru.

Reagovat
Zaschrona

Uvidime, on mel loni ten trochu klasicky problem s druhou opravdovou sezonou v PL, prisli zraneni, pokles formy.. Letos ale zacal konecne nastupovat na te sve pozici praveho beka, ktera je pro nej mnohem lepe delana nez ta pozice praveho zaloznika. Hral zatim letos skoro porad velmi vysoky standard, snad jen s vyjimkou nepovedeneho zapasu s Readingem, kdyz zavinil penaltu, jinak se na nej dalo spolehnout. A co je dulezitejsi - utok zvladne podporovat mnohem, mnohem lepe nez Neville nebo Hibbo.

Reagovat
Counter

jj, ta druhá sezona je zabijácká, teď si tím prochází Oxík. Je skvělé, že chytil šanci za pačesy, takovou konkurenci na RB by byla škoda nevyužít.

Reagovat
Miguel19

Tak to offside nebyl

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to je snad nejnudnější zápas tuhle sezónu, děs...Norwich přijel na porážku, SAF sice to nejlepší nenechal odpočívat na střídačce, ale nechal je odpočívat přímo na hřišti...tohle rozhodne v závěru Peršan, osolit výsledek 1:0...

Reagovat
Swarley

ok, už držím hubu

Reagovat
Tomekcz

kazda strela trefi prvniho obrance

Reagovat
rickroll

Saints!

otočit!

Reagovat
C0br

Kagawááááč

Reagovat
C0br

Valencia centr levou

Reagovat
Tomekcz

Shinjiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
miky10

Dobrá půle, kromě Hazarda všichni supr.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Hazard hraje dobře.

Reagovat
SunFells

Ale zbytek supr.

Reagovat
miky10

Je neuvěřitelně nudnej, nic moc nezkazil, ale vubec ni nepředved, Oscar s Matou sou o dva levely jinde.

Reagovat
Miguel19

No, hlavně Mata...dyť ten taky nic nepředvedl.

Reagovat
miky10

Souhlasim, že Oscar je dneska nejlepší, ale pak jednoznačně Mata, velká mezera a tam někde Hazard no.

Reagovat
Miguel19

Tak mně přijde Oscar nejlepší a pak tak stejně Mata a Hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Swansea?

Reagovat
mr.Silver

Hezky kombinacne, melo to byt alespon 1:0.

Reagovat
Godwinson

"Alespoň" 1-0 určitě ne, myslím, že skóre zatím přesně odpovídá

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
iamek

Konecneee a hned to telatko

Reagovat
niflheim

Shinji

Reagovat
SunFells

J-Rod šalamounsky, ale kdyby to netrefil, tak ho vynesou v rakvi

Reagovat
vodka

GOOOOOOOOL. kurva, ani sem to neviděl, akorát radování...

Reagovat
Miguel19

Ale jo, docela solidní poločas. Oproti těm minulým bídám to fakt jde. Akorát 1:0 je fakt málo. Oscar asi nejlepší, ale jednu z těch velkých šancí měl proměnit prostě. A ten Juanův "offside" mě fakt štve. To by byl jasný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Kagaaaaawaaaaaaaaaaaaaaaaa Valencia krásně, škoda že to bude asistence od Robina

Reagovat
kiwwi

Valencia centroval lavou nohou

Reagovat
C0br

Přijde mi, že vždycky když nacentruje levou (dnes to bylo potřetí v sezóně), tak z toho vzejde větší šance jak z jeho pravačky

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

KAGAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
fantomas

Chudák Shinji, málem přišel o vlasy..

Reagovat
smazaný uživatel

KAGAWAAAAAAA

Reagovat
spider_8

Zatím dobrý výkon. Ta naše ofenzivní trojka má konečně volnost a hned je to znát. V kombinaci s Dembou na hrotu je to síla, která může klidně bojovat o titul. Pokud je nebude Benitéz zbytečně svazovat, tak nemám o třetí místo vůbec strach.

Reagovat
Ligter

Shinji

Reagovat
Dawon

Jediny povedeny valenciuv centr a je to levackou

Reagovat
mithro

all we need is Shinji Kagawa

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Erdovec

Soton

Reagovat
smazaný uživatel

mna to zatial celkom bavi, Norwich iba caka na sestnastke, ale my sa snazime hrat, aj ked tomu absolutne chyba pohyb, ale ja som zatial spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

To je hezky, behem prvniho polocasu se stihli zranit Jagielka, Lallana, Matty Taylor, Joe Cole, Kebe

Reagovat
tomasinho

Jimmy neee

Reagovat
fantomas

Čtyři sympaťáci a Kébé, píče..

Reagovat
tomasinho

Takže 5

Reagovat
Zaschrona

Adamek uz zase?

Reagovat
tomasinho

Co je s Jimmym?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten náš tlak je sice až drtivý, ale hrajem sterilně, jenom na kvalitu individualit. Díky bohu za ten gól, páč s tím co Norwich předvedl nevyrovnajou ani za milión let. Teďka ještě pojistku a tři body by měly být doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Evra je úžasný a Valencia mě štve, ale má záblesky.

Reagovat
Swarley

když to člověk srovná s nedávným výkonem Naniho, tak to co předvádí Valecnia je bohužel fakt tragédie...

Reagovat
kiwwi

poistka musi prist cim skor, lebo inac uz presne vidim ako dostavame gol na 1:1 v 90. minute

Reagovat
miky10

Lallana se zranil?

Reagovat
smazaný uživatel

Srazka hlavou s Hillem, to by nemuselo byt nic hroznyho.

Reagovat
miky10

Fajn, dík.

Reagovat
SunFells

Jop, chytal se za spánek, pak to ještě zkusil a nakonec šel přece jen dolů.

Reagovat
Zaschrona

Snad to nebude nic hroznyho, jeho ztratua je zrovna to posledni, co Soton potrebuje..

Reagovat
tomasinho

Pořád by je to ale nezasáhlo tak, jako Kebe Royals.

Reagovat
Zaschrona

Jo to mas pravdu.. Snad se nejak stane zazrak a zachrani se jak Southampton, tak Reading..

Reagovat
tomasinho

Kéž by a dolů QPR, Villa a Wigan. Nejlépe Sunderland

Reagovat
Zaschrona

No, uplne takhle.

Reagovat
fantomas

QPR, Wigan a SAFC - to by byl sen.

Reagovat
SunFells

Nj, teď budou následovat zápasy, kde se bude lámat chleba.

Reagovat
Swarley

tak snad se Norwich teď začne trošku snažit a bude to zajímavější a otevřenější druhá půle...takhle hrajeme do plných, Norwich se nikam nežene, my se taky nikam neženeme a je to chodící fotbal s běhajícím Kagawou...

pokud nehodlá dát Fergie Naniho do základu proti Realu, tak ať ho tam pošle teď, ten to aspoň rozhýbe, projde přes hráče, nebude se bát vystřelit...ani nevím co k tomu dál psát, to je prostě neskutečná nuda

Reagovat
tomasinho

JACKIE!!!!!!!!

Reagovat
Counter

There is only one Jackie

Reagovat
Swarley

Jackie Chan !!!

Reagovat
tomasinho

Jojo, Collisonek

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

http://worldsucks.altervista.org/ vyborny stream na United, nesekol mi ani raz za polcas

Reagovat
Swarley

"world sucks"

Reagovat
C0br

To zní jako stránka fanoušků LFC

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz vazne, preco chyta Mucha?

Reagovat
Zaschrona

Howard ma nejake mensi zraneni

Reagovat
Miguel19

Ale pěkný gól jinak.

Reagovat
ďuriLFC

Dnes bez Henda a bohužial aj Sturridge je zranený .

Reagovat
tomasinho

A jak to bude? Lucas, Allen, Gerrard - Downing, Suarez, Coutinho?

Reagovat
ďuriLFC

presne tak

Reagovat
tomasinho

Tak ještěže neuvidím.

Reagovat
smazaný uživatel

kto hrá vo Swans AM? routledge?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

dík.

Reagovat
Zaschrona

Muze se ten lonsky Jelavic jeste nekdy vratit zpatky na hriste?

Reagovat
fantomas

Uu, Snoddy..

Reagovat
mr.Silver

Spadl Vam taky ten stream na Swans?

Reagovat
smazaný uživatel

Smajling

Reagovat
smazaný uživatel

Smajling

Reagovat
fantomas

Good old Bolton.

Reagovat
smazaný uživatel

Tony je absolutne nepouzitelny

Reagovat
iamek

Vetsinu sezony

Reagovat
Zaschrona

PIENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

Reagovat
Counter

Pienaar

Reagovat
Zaschrona

Peanuts fantasticky, nadhera..

Reagovat
smazaný uživatel

Přihrával mu Fellaini ?

Reagovat
Zaschrona

Jojo, ma asistenci.

Reagovat
smazaný uživatel

co za shit to zase hrame druhy polcas

Reagovat
wild

podobny ako Norwich v prvom

Reagovat
Tomekcz

uplnej humus zacatek 2. polocasu

Reagovat
iamek

Reagovat
Miguel19

Vystřídej Matu, to je fakt děs..

Reagovat
mithro

no to je vykon teda

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Stýská se mi po nudě prvního poločasu

Reagovat
Ligter

Pusť si Pí a jeho život.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
C0br

Reagovat
iamek

To by dal i Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Aji Giroud, kdybys mu dal tři pokusy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

on by stejně třikrát trefil De Geu

Reagovat
I am Mancunian

ako mohol toto nedat

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

Zajímavá ruka Distina teď. Když si vybavím všechny ty penalty po nastřelených pažích... Škoda mluvit.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo, ze dvou metrů.

Reagovat
kiwwi

Martin

Reagovat
I am Mancunian

boze to co je za futbal

Reagovat
smazaný uživatel

ten Bunn len vidi Robina a uz preventiivne sa tvari, ze mu nieco je?

Reagovat
Zaschrona

KEVVVVVVVVVVVVVVVV

Reagovat
Counter

Pienaar parádní přihrávka :-) Mu to u vás prostě sedí, nikdy neměl chodit jinam.

Reagovat
Zaschrona

To jo, ale on za to muze i Moyes, kdyz mu nebyl ochotny po tech skvelych vykonech dat ani tech 50k, co ma nakonec po tom vsem ted. Ale v poslednich zapasech jeho vykony byly nic moc. I dneska v prvni puli dle vseho. Ale ted tu druhou, kdyz si vymenili pozice s Mirallasem, tak primo zari.

Reagovat
smazaný uživatel

Porč to nedal Robinovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza

Reagovat
Ligter

Doufám, že ronei nahrával.

Reagovat
Erdovec

tak, WBA už pojďme

Reagovat
Ligter

Sess

Reagovat
Swarley

ale co si pořád stěžujeme, aspoň konečně vidíme, jak hráči Manchestru tráví volná odpoledne v sobotu

Reagovat
SunFells

César opět ten stejný kiks

Reagovat
wild

Welbeck

Reagovat
Miguel19

To je fakt kašpar ten tlusťoch. On prostě bude koukat, jak ta hra jde dolů, WBA se zvedá a on jenom čumí.

Reagovat
Swarley

jak se říká, je důležité se chytnout na první přihrávce, co Cleve? nebo teda aspoň na té druhé....

Reagovat
kiwwi

Reagovat
wild

predtym ale mal este jednu prihravku na Evru

Reagovat
Swarley

tak to jsem přehlédl

Reagovat
Miguel19

Oscar další 100% šance..

Reagovat
miky10

Demba je dneska úžasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

až na ty dive-y ..

Reagovat
miky10

A Hazard se po půli krásně zvednul.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
miky10

Oscar za 20, nebo tak nák, byl stejně naprosto famózní nákup, ten kluk je neuvěřitelnej.

Reagovat
ďuriLFC

Liverpool’s team in full is: Reina, Johnson, Enrique, Agger, Carragher, Lucas, Allen, Gerrard, Downing, Coutinho, Suarez.

Subs: Gulacsi, Wisdom, Shelvey, Assaidi, Henderson, Coates, Suso.

Reagovat
13

Lucas Allen

Reagovat
iamek

Wayne pico

Reagovat
C0br

Kagawa to je střelec, Wazzič

Reagovat
mithro

no konecne si poriadne prihrali

Reagovat
Ligter

Kagawaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

KAGAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo cele genialne..Carrick, Rooney a Shinji

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo cele genialne..Carrick, Rooney a Shinji

Reagovat
Miguel19

A stáhne Hazarda místo Maty

Reagovat
Swarley

niiiiiice, pěkně Wazza i Kagawa, profesorské zakončení

Reagovat
kiwwi

Shinjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

to dal jak keby daval narazacku

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick naprosto úžasně

Reagovat
vodka

Rooney král

Reagovat
smazaný uživatel

KAGAWAAAAAAAAA Díky bohu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Ligter

Carrick taky pěkně

Reagovat
Dawon

a ted sup dolu carricka at aspon trochu spocne

Reagovat
fantomas

QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Spirlo za Bolton 6 zapasov - 5 asistencii a gól

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
rickroll

QPR

Reagovat
SunFells

Tolik prostoru na malém vápně, Saints by se mohli v obranné činnosti i od Arsenalu učit.

QPR dá z hovna dva góly.

Reagovat
Miguel19

Čechinho

Reagovat
Arbiter

ČEEEECH

Reagovat
smazaný uživatel

Yuto 2 goly, super

Reagovat
mr.Silver

Tak to byl gol teda

Reagovat
kiwwi

Swansea

Reagovat
Counter

Swaaaans

Reagovat
smazaný uživatel

Moore. to byl gol

Reagovat
SunFells

Swanseeea

Reagovat
C0br

Toňo

Reagovat
Arbiter

A jdeme bránit Torres

Reagovat
Zaschrona

To je fakt neskutecny traged ten Heitinga..

Reagovat
Zaschrona

Jaj, skoda..

Reagovat
Swarley

hattrick hero !!!!

Reagovat
C0br

Hattrickkkkk

Reagovat
kiwwi

David

Reagovat
mithro

SHINJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
fantomas

Ok, jemu ten hattrick dopřeju s klidnym srdcem. Shinjiii

Reagovat
smazaný uživatel

Shinji!

Reagovat
kiwwi

Kagawaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
OVi.77

Kagawa Hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

KAGAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

ach, dnes je uplne genialny

Reagovat
kiwwi

nechapem to, ved bol uplne tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dyt skoro neprihra presne

Reagovat
pajamu

Shinjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Ligter

Shinj!

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

to si robíš piču, Everton!

Reagovat
Swarley

zase krásná akce, zase Wazza - Kagawa...

Reagovat
Zaschrona

To je neskutecny ten Jelavicuv sesup dolu.. Torres 2.0..

Reagovat
Swarley

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaa, love him

Reagovat
mithro

RONEI

Reagovat
fantomas

Wow, hezky pěkně.

Reagovat
C0br

Wazzánek

Reagovat
kiwwi

what a beauty

Reagovat
pajamu

Nádhera

Reagovat
Ligter

Ronei, nádherně!

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOONEY

Reagovat
Swarley

jenom 2 minuty, dneska jsi na tom dobře

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
vodka

Olssone to měl byt gól... takový závar a nic...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
Erdovec

já vám tak závidím, že jste sledovali PL, podíval jsem se na Classico... tam fakt člověk neví který z těch týmů je trapnější a odpornější, no snad si na nás vylepším náladu

Reagovat
kiwwi

co za masochistu si moze pustit el clasico, ked ide PL

Reagovat
Erdovec

jen hlupák no...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
C0br

Já koukal na oboje, Cristiano skoro zreplikoval legendární přímák proti Portsmouthu a Pepe s Valdesem vždy pobaví

Reagovat
Erdovec

Valdes je debil no..., ale Pepe, to už je fakt vrchol všeho hnusu

Reagovat
C0br

Podle mě má Pepe přesně určeno, aby simuloval jak to jde, aby si to Barca taky ochutnala

Reagovat
Erdovec

jo to mě taky napadlo ale když si kurva hraju na tvrďáka atd, tu zákeřnost má asi v krvi ale to simulantství to fakt nechápu a nedělá to jen proti Barceloně co tak slyším...

Reagovat
Swarley

brácha se díval a prej Valdesovi ruplo v bedně

Reagovat
Erdovec

no, tam tak 19 z těch 21ti hráčů vypadá jako by v té bedně neměli ani to seno... s Pepem, Valdesem a Ramosem v čele

Reagovat
C0br

Málem zabil rozhodčího. Ale já mu věřím, ten "penaltovej" zákrok na druhé straně hřiště musel vidět ze všech nejlépe

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

tak určitě

Reagovat
tomasinho

Aspoň, že vyhrál. Takhle si bude víc věřit a v úterý vyhraje.

Reagovat
fenixLFC

ja som to mal pustene tiez a to je fakt nechutna sracka..este zozaciatku sa to dalo, ale hlavne odkedy nastupil ronaldo tak sa to zmenilo na tu klasiku-hadky diskusie simulacie fauly karty..na oboch stranach

Reagovat
kvasha16

neber to osobne, ale ked si blby kto moze uprednostnit el komediko pred zapasom PL?

Reagovat
smazaný uživatel

pozerat Chelsea, to vyjde tak narovnako

Reagovat
kvasha16

ako v com rovnako? v tej komedialite? sem tam niekdy zbytocne spadne, ale na tych 2 spanielov nema ziadny duel

Reagovat
smazaný uživatel

já si to užívám. když se chci podívat na opravdové derby, kde se hraje fotbal, vyberu si nějaké z mojí oblíbené ligy. když se chcu podívat na pár magorů, co kolem sebe kopou, zvolím přesně Clásico. mě se to i celkem líbí, je to takové více autentické narozdíl od sportů, kde se podobné šarvátky a střety očekávají

navíc to přehnané simulování a Busquetsování tomu dávají další rozměr, taková reality show...

Reagovat
tomasinho

To jsou kurva výsledky, kromě WHU všechno úplně na hovno.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Ligter

Dnes by to byla urážka suchého trika.

Reagovat
C0br

A pozor - 4. ligová nula v řadě

Reagovat
Swarley

Reagovat
wild

v utorok by sa zisla tiez

Reagovat
mithro

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Má v tom prsty Vidič

Reagovat
Swarley

je dost možné a já mám vždy o dost jistější pocit, když je Nemanja na hřišti

Reagovat
C0br

To je víc než dost možné, s Vidou dostáváme o 10% gólů méně

Reagovat
smazaný uživatel

čisté konto

Reagovat
smazaný uživatel

QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Šinži

Reagovat
C0br

Nějak skokan na lyžích tam teď poslal telemark bez lyže

Reagovat
nani92

dnes som si pozrel El Clasico namiesto United a bude to v utorok veru ťažký boj..Real bude veľmimorálne hore..ťažký program zvláda zatiaľ nadočakávania bez prehry a Ronaldovi akosi opäť idú priame kopy..takže to bude sladký postup United

Reagovat
smazaný uživatel

to je zas kolo... keď sa Benteke, Cazorla alebo Suarez neutrhnú z reťaze, tak aj tá fanta bude nap.

Reagovat
SunFells

Moc nechápu, proč Pochettino nedá šanci Forrenovi, když Yoshida propadá každý druhý zápas.

Reagovat
I am Mancunian

bez dannyho to bude tazke, tesim sa na coutinha. ynwa /Ol!ver/

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

je na mojom pocitaci

Reagovat
Miguel19

Petr Čech je prvním brankářem v historii Premier League, který dokázal udržet 138 čistých kont za jeden klub.

Reagovat
smazaný uživatel

a v ten den si zachytal aj Mucha

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Zápas dne dnes od 18:20 v Sheffieldu. Jinak Mick.

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Dneska ale přeju Owls. Oni ty body potřebují víc.

Reagovat
smazaný uživatel

zrádče

Reagovat
Trand

Billy Forest do playoff dovede stejně, Owls se potřebují stabilizovat v champu a nespadnout letos.

Reagovat
smazaný uživatel

United zas 4 haluzaky to už snaď neni možne

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
kvasha16

tak zas 4 haluzaky dat, dneska asi hrali odbre

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně sme měli z prdele kliku jak sme tam haluzácky rozebrali obranu a Kagawa to dal se štěstím z metru a půl do prázdné.

Reagovat
kiwwi

20 - Wayne Rooney has now scored or assisted 20 goals in 20 Premier League appearances for Man Utd this season. Update.

Wayne Rooney has now scored against 31 of the 32 Premier League teams he's faced. Derby being the one he hasn't scored against.

Reagovat
smazaný uživatel

Shinji Kagawa is the first player from Asia to score a hat-trick in the Premier League.

Zajímalo by mě, kdy za nás naposled dal hat-trick záložník.

Reagovat
kiwwi

nejaky Lampard to urcite dal

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim za United. Poslední byl asi Ronaldo.

Reagovat
kiwwi

jaj...urcite Ronaldo a predtym ma velmi nenapada nikto, mozno Scholes

Reagovat
C0br

Giggs při přáteláku v Číně v létě po Ronaldovi

Reagovat
kiwwi

tak pozrel som to cele a v PL zo zaloznikov dali hattrick len Kanchelskis, Scholes a Ronaldo...a teraz Shinji

Reagovat
smazaný uživatel

Theodor.

Reagovat
Trand

On jen ManU. V PL dal hattrick i Jordi.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, aj mi to bolo čudné, že tak málo.

Reagovat
Trand

Tam mělo být on myslel, ale asi ti to došlo.

Reagovat
tomasinho

Wow, na lávce Assaidi se Susem Ach jo, škoda, že musím za chvíli pryč.

Reagovat
Erdovec

na ples?

Reagovat
smazaný uživatel

hej, proč to vlastně není v renetě?

Reagovat
tomasinho

Je to v Renetě, teda pokud myslíš ples dolního gymplu, kam jdu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vysvětluje vše, ptal sem se na horní..ten je dnes v dělnickém domě v Horní Suché...

Reagovat
Erdovec

je horního i dolního, horní je v dělnickém domě a dolní je v renetě, ale než jsem se rozhoupal ke shánění lístků na horní tak žádné nebyly a na dolní se mi moc nechtělo

Reagovat
tomasinho

Aha, to jsem nevěděl, dík oběma. To je na pytel, an hovno dojezd a tak všechno.

Reagovat
Erdovec

je to na píču no, tak letos nejdu nikam příští rok holt... navíc hodně lidí chtělo na oba, takhle mají smůlu

Reagovat
tomasinho

Jo, to jo. Já bych šel stejně jen na ten svůj asi.

Reagovat
kubys

Hodně trapné výmluvy, tak alespoň tam nebylo spoustu mladých pičusů...

Reagovat
smazaný uživatel

co myslíte, má cenu naložit na Liverpool?

Reagovat
kiwwi

jj, ze prehraju

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Naložiť Liverpool má vždy cenu

Reagovat
tomasinho

Sakra, nestíhám, tak si zapnu u příprav 1. poločas.

Reagovat
Chazy

Odkaz na Wigan? Já už to neumím hledat..

Reagovat
tomasinho
Reagovat
Chazy

Ok, tak ani dneska se dívat nebudu.

Reagovat
tomasinho
Reagovat
Erdovec
Reagovat
Chazy

Nešlo mi o kvalitu streamu, šlo mi o to, že už prohráváme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď už na to taky seru

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Coutinho10

dobrá sestava dneska

Reagovat
tomasinho

Hezky zpívají I´m believer

Reagovat
smazaný uživatel

neviete preco mam na acestreame po nacitani zeleny obraz? neviete akoto opravit?

Reagovat
ďuriLFC

wohou , Coutinhooooooooo

Reagovat
tomasinho

Hoho, krásně Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

Bránění Wiganu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to dojde

Reagovat
REPLIKATOR

Coutinho Downing

Reagovat
smazaný uživatel

"na čo nám bude Coutinho?"

"bože, to je zas nákup"

Reagovat
Trand

Reagovat
fff

Ano hodnotme po dvoch zapasoch . Navyse je to Wigan, predsalen. Ale ked bude takto pokracovat tak super, kazdopadne ale podla mna potrebuje zosilnit.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho nehodnotím.

Reagovat
Chazy

Vyliž si.

Reagovat
fff

Ale no . Narazal som na to branenie pri tom gol, uroven pivna liga.

Reagovat
Chazy

Viz výš..

Reagovat
smazaný uživatel

coutinho zatiaľ skvelý, nemal som Ho asi podceňovať...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
tomasinho

Můžeš pak SMS s výsledkem a střelci prosímtě?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
tomasinho

Díky, 1. poločas ještě budu vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

nz :)

Reagovat
fff

Ked uz Downing na gol, navyse hlavou ... .

Reagovat
Erdovec

nebyl

Reagovat
Trand

Škoda, krásná akce od Forest.

Reagovat
Erdovec

Coutinho, Suarez

Reagovat
fff

Mozno som ho predsalen podcenil . Som zvedavy z dlhodobho hladiska, ako sa mu bude darit.

Reagovat
fantomas

Hmm, hustě Coutinho..

Reagovat
ďuriLFC

Coutinhooooooooooooooooo , wau !

Reagovat
fenixLFC

coutinhooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

krásně Coutinho

Reagovat
Trand

Nádheraaa! Andy Reid si to dneska vodí a Cox vypadá jako fotbalista. Majewski prostě forma no, 3 zápasy, 5 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

parádní akce noo Neskutečný jak pod Daviesem zase pookřál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tak teď si teprve chazy hledej ten svůj Wigan...

Reagovat
Coutinho10

už aby byla nová sezona.....Acestream nefunguje, TorrentStream tam je akorát přes Yes a to se načítá 3 hodiny....nechápu, proč tam neni přes Digi sport jako vždycky u PL

Reagovat
Coutinho10

pokud ta Novasport bude mít práva

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se to v poklidu dohraje a Luis tam ještě něco foukne, odcházím, snad mě chlapci nezklamou.

Reagovat
minoLFC

snad ten zeleny pablb poriadne nalozil na prehru LFC

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
REPLIKATOR

Hráči Wiganu se pobijou mezi sebou

Reagovat
Erdovec

Coutinho

Reagovat
minoLFC

najlepsi zahravac standartiek

Reagovat
Chazy

uáá

Reagovat
fenixLFC

luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuis................top goalscorer in PL

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssss 20 golov

Reagovat
smazaný uživatel

Forrest Cox

Reagovat
ďuriLFC

Luis

Reagovat
hefy

To nemá smysl.. fakt už jen chybí, aby se ti křupani porvali.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Chazy

Co se tam stalo? Livesport to vyhodnotil takhle

(Suarez L.) Suarez L.

Reagovat
Erdovec

faul na něj a pak kopal přímák

Reagovat
Miguel19

34'

U gólu asistoval přihrávkou Luis Suarez.

34'

Na stadionu DW Stadium (Wigan) padl gól, kterým hosté navýšili náskok na 3 - 0. Branku vstřelil Luis Suarez.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

pepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

uz druhy skvely zakrok

Reagovat
Coutinho10

dejte jim bura YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

tak kto je.lepší Bale?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Downing

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou nekde zaznamenany ztraty jednotlivejch hracu? Tam musi Suarez vest o dvacet parniku.

Reagovat
fff

Pokial viem, tak ma na konte najviac vytvorenych sanci. Plus je aktualne najlepsi strelec. Kto skusa, ten aj kazi.

Reagovat
smazaný uživatel

trikrát je suárezovi odpískaný ofsajd a espn ani raz nedá opakovačku? nech idú do riti

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

boze ten Attkinson je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Suárez před chvílí proti Wiganu vsítil svůj 20. gól v sezoně, kterým se jednak dostal do čela letošní tabulky střelců, jednak překonal sezónní maximum Michaela Owena. Někdejší miláček liverpoolských fanoušků ve dvou po sobě jdoucích sezonách (2001/02 a 2002/03) zaznamenal "pouze" 19 branek.

To ako nikto za Liverpool nedal v PL viac ako 19 golov ?

Reagovat
Erdovec

Fowler

Reagovat
smazaný uživatel

viac ako 19? Torres Fowler a teraz Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

A preco tu pletu Owena ?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo dal viac golov ako Owen ale menej ako Fowler a Torres...

Reagovat
smazaný uživatel

Hej myslel som si ze to tak bude. Mohli tam ale napisat, ze v historii Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

* za sezonu

Reagovat
minoLFC

a co tak poiuzit wiki stiflerova mamo? Torres dal 24 napr.

Reagovat
smazaný uživatel

Sak ja som si bol isty, ze urcite dali. Len mi to pride ako divna a uplne zbytocna bleskovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale uz chapem

Reagovat
smazaný uživatel

Však tam se nepíše, že nikdo za Liverpool nedal v PL víc jak 19 golů..

Reagovat
R22

Torres v 07/08 dal 24

Reagovat
smazaný uživatel

no to suárez s prehľadom prekoná

Reagovat
R22

jj v pohodě pokud bude Wigan pokračovat v bránění tak jako doteď, tak to dá už dneska

Reagovat
C0br

FA

Reagovat
fantomas

Nečti mezi řádky, prostě zajímavost..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jose by odstavil aj koňa.

Reagovat
Erdovec

nahrávej ty vole

Reagovat
ďuriLFC

Boh

Reagovat
fantomas

Hehe, to je ďábel..

Reagovat
Erdovec

to jo, ale stejně by to prostě měl nahrát

Reagovat
ďuriLFC

Je striker , nech strieľa . Na to tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsi RB v Anglicku v plnej parade

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Johnson Luisito

Reagovat
fenixLFC

hattriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiick

Reagovat
minoLFC

hrac sezony

Reagovat
C0br

LFC

Reagovat
minoLFC

celej PL

Reagovat
C0br

To je jako kdybys chtěl dát Hartovu trofej hráčovi, který nedovedl tým ani do playoff. Takhle se to prostě nedělá.

Reagovat
C0br

Pokud vás dotáhne do Evropy, nebudu mít námitky.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimta

Reagovat
REPLIKATOR

okurkové

Reagovat
Erdovec

Allen dostal do ksichtu

Reagovat
vitasrp

Génius..

Ale je taky pravda, že konečně naplňuje ten svůj potenciál i střelecky, loni to byla v tomhle ohledu z jeho strany dost bída..

Reagovat
smazaný uživatel

ja som myslel že génius je len jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ich dole Lucas alebo Allen lebo ten kokot im este da cervenu

Reagovat
Erdovec

ale Coutinho je zatím fakt takový ťuťu, příjde mi jako strašný sympaťák, ale brzo hodnotit no...

Reagovat
Erdovec

ale Coutinho je zatím fakt takový ťuťu, příjde mi jako strašný sympaťák, ale brzo hodnotit no...

Reagovat
Wat

Tyjo, hezky Luis.

Reagovat
fenixLFC

mohol by postavit susa

Reagovat
Erdovec

nebo Assaidiho

Reagovat
REPLIKATOR

Krysaaa

Reagovat
Ranoth

kokotator

Reagovat
smazaný uživatel

Raaaafa Rafaaael ,,,, najlepsi fanusikovia na svete

Reagovat
vodka

oslavují nejlepšího pravého beka PL? to jim jde ke cti

Reagovat
smazaný uživatel

Nefantaziruj

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Po Carrickovi dalsi "nejlepsi" hrac na sve pozici?

Reagovat
smazaný uživatel

v PL urcite

Reagovat
Maresma

Johnson

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

Carrick v PL na své pozici a ve své roli nejlepší je. Yaya hraje něco úplně jiné, Barry je horší, Arteta je taky horší. Rafael má tuhou konkurenci v Zabaletovi, ale letos Rafael v PL vede už jenom díky gólům a celkově vysokému předváděnému standardu. Letos pokazil za MU 2 zápasy.

Reagovat
fenixLFC

vodka02.03.2013 20:13

Reagovat
fantomas

Stejně Rafael těží hlavně z mizerný konkurence obecně, z nevalný formy Walkera a Sagny konkrétně.

Reagovat
vodka

jistě, ale pořád je to před jediným konkurujícím zabou nejlepší RB ligy

Reagovat
kvasha16

Azpilicueta

Reagovat
CHONG

Zaba

Reagovat
smazaný uživatel

3x sympatickejší ako ten plačko.

Reagovat
CHONG

A 3x lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuďme zlí, 2x.

Reagovat
CHONG

Reagovat
C0br

Plačko? Tak to jsem ještě neslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Vie naložiť, ale neznesie... síce to nie úplný magor ako materazzi, či pepe, ale je tým tiež známy.

Reagovat
vodka

oh come on... s takovou tak možu označit Aggera, Škrtela, dokonce i Gerrarda a Enriqueho...

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard? Možno, ale ten nie je aspoň obranca... útočiaci hráči sú proste takí, naši stopéri sú asi ťažko teatrálni kokotkovci (Agger si občas ľúbi skočiť, ale nie je taký teatrálny,Škrtel vôbec)...

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

Uz mi to zacina pripominat atmosferu z Old Trafford.

Reagovat
C0br

To jste to tak vyšroubovali jo?

Reagovat
smazaný uživatel

No, ak pozeras zapas, tak mame domace prostredie. Teraz uz dufam tomu prispevku chapes.

Reagovat
smazaný uživatel

boze preco tam nehodi Susoslava a Assaidsona

Reagovat
smazaný uživatel

Podme Luis, este jeden !

Reagovat
Erdovec

vedeme 4:0 a on nevystřídá...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ďuriLFC

Toto ma na BR a vlastne nielen na ňom ale na dosť veľa treneroch serie , že za rozhodnutého stavu tam nepošlú ďalších hráčov, či už mladých alebo takých čo dlhšie nehrali. Nechápem to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Chazy

Aspoň si zahrál Macca.

Reagovat
smazaný uživatel

Bobovo hledani pozitiv

Reagovat
Erdovec

no, druhý poločas už celkem nuda, povinnost splněna, alespoň mám Suareze jako kapitána, k zápasu jen to, že Coutinho nakonec nemusí být takový krok vedle, Downinga bych si nechal, Luis prostě světová třída, a José je fakt borec

Reagovat
CHONG

Luis Suárez - nejlepší útočník v PL

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatak to neni, ale je skvelej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra si ťa dám s praženicou.

Reagovat
C0br

Reagovat
CHONG

Čísla mluví jasnou řečí

Reagovat
C0br

42 bodů, ztrácí 29 bodů na čelo

Reagovat
CHONG

Aha, tak to promiň, já jsem si do dneška myslel, že se fotbal hraje v jedenácti lidech.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pre Jana Muchu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kvasha16

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Shinji!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že nie RvP, či Roo.

Reagovat
smazaný uživatel

máme doma chelsea, tottenham a everton..všetko by to mali byť víťazstvá, tak snáď sa nám nezrania kľúčoví hráči a zoberieme z týchto mačov plný počet bodov...tá tabuľka sa pri lose spurs, chelsea a arsenalu môže poriadne ešte zamotať

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Jestli dneska prohrajem, tak jsme v hajzlu. Už by to taky chtělo vyhrát nějakej těžkej zápas.

Szczesny - Jenkinson, Merte, Vermaelen, Monreal - Arteta, Wilshere - Walcott, Cazorla, Podolski - Giroud

Snad si tam zase nenarve Ramseyho místo Lukase.

Reagovat
afc

Samozrejme,ze Aaron bude hrat.Je to nasa buducnost!

Reagovat
FCSL

Reagovat
Makiii

Opravdu vtipna ta obrana S tou si musi Bale pekne pohrat

Reagovat
afc

Druha najlepsia v PL...

Reagovat
Makiii

V tomto slozeni urcite ne

Reagovat
afc

Az na Jenkinsona takto hraje obrana posledne zapasy v PL stale.

Reagovat
sejber

ty vole fakt

Reagovat
sejber

ukazka toho ze statistika vie byt poriadne klamliva

Reagovat
smazaný uživatel

to je nejaký vesmírny bug, nechápem to.

Reagovat
afc

Ale iba ukazka toho,ze ta kritika je az moc prehnana..

Reagovat
Miguel19

Komu dneska přát...nejlepší bude asi remíza. Hlavně ne výhra Arsenalu.

Reagovat
afc

Remiza bude fajn,samozrejme za predpokladu,ze sa o tyzden porazi Everton.

Reagovat
Miguel19

Což neporazíte.

Reagovat
afc

Dovod?

Reagovat
Miguel19

Everton je lepší.

Reagovat
afc

Aha,hlavne vzajomne zapasy Wenger vs Moyes to jasne potvrdzuju

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

porovnanie vzajmnych zapasov je vacsinou aj tak zbytocne, kazdy zapas je iny ...navyse Everton ide hore, zatial co vy, dajme tomu stagnujete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ty musis byt genius

Reagovat
kvasha16

Reagovat
afc

A stale sme pred nimi,ako je to len mozne,ked stagnujeme?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O tyzden hraje Everton FA Cup, takze to ti nevychadza.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
ďuriLFC

Liverpool are set to hold talks with CSKA Moscow attacker Keisuke Honda (26)

Reagovat
smazaný uživatel

attacker

Reagovat
tomasinho

Četl jsem, že by mohl přijít zadarmo v létě, to by byla šupa celkem.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Arsenalu nevíte kdy bude fit Kieran Gibbs?

Reagovat
smazaný uživatel

cca 2 týždne a mal by byť pripravený.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tu je, veľmi dôležité NLD, naposledy bolo takto dôležité minulý rok a vyhrali sme 5-2. Tottenham na tom nie je dobre, ale má Balea, my na tom tiež nie sme dobre, ale máme Cazorlu. Od zápasu čakám, že to bude vyrovnané, ale verím Arsenalu. Ak prvý polčas nebudeme prehrávať o 2 góly, tak je víťazstvo celkom reálne. Najradšej by som do zápasu nastúpil s Coquelinom na RB, čo sa mi ale asi nesplní, súboje Jenks x Bale, to je celkom presila, snáď Bale nebude mať deň. V útoku MUSÍ nastúpiť Podolski - Giroud - Walcott, inak si to ani nechcem predstavovať. Inak, hráči zasa celý týždeň hlásali, ako potrebujeme vyhrať, ako je NLD veľký zápas, ako sú si istí dobrým výkonom atď., a gooneri vedia, ako potom takéto zápasy dopadajú. Verím, že tá atmosféra NLD je ale niečo iné a dokážeme sa nabudiť, ako posledné dva razy. C'mon you gunners!

Reagovat
smazaný uživatel

dostanete čočku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rád si to o 19.00 prečítam a z chuti sa zasmejem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bude to smích beznaděje smíšený se slzami

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene Wenger has only lost 5 out of 40 North London Derby games since he became manager.

neviem, na koľko je to pravda, ale teda ak je:

Reagovat
smazaný uživatel

je to pravda

Reagovat
sejber

2:4 a Bale si ani neskrtne

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa britského denníka Sunday Telegraph, by mohol byť Arsenal čoskoro predaný investorovi z blízkeho východu za 2,3 miliardy dolárov (1,76 miliardy eur). Identita investora nebola zatial odhalená

Reagovat
sejber

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

hentie pijavice to len tak nepredaju...ale 2,3 bude asi pálka.Kľudne,keď dá šejk na vyplatenie dlhov a nechá managera pracovať nech nás vlastní aj Levy

Reagovat
smazaný uživatel

najprv sa to obajvilo na the sun. A na twitteri to najprv písali o lfc. Až teraz sa z toho stal afc. Takže to kľudne môže byť blud...

Reagovat
afc

Ak sa nemylim,tak priniesol to telegraph ako prvy takze to asi blud nebude.

Reagovat
blade115

Ví se už, na kdy mají být odloženy ty zápasy týmů, co hrajou FA Cup, příštího kola?

Reagovat
kiwwi

myslim, ze este nie

Reagovat
kiwwi

OT: http://youtu.be/8STgd0P3iM0

vacsi navrat ako bol Becksov...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pajamu

Proč jsem to vůbec pouštěl...

Reagovat
kiwwi

neskutocne dojemne to je...pri tom ako je tam s Garym, mi az zvlhli oci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ty nieco take nemozes poznat, tak chapem, ze ti to moze byt smiesne

Reagovat
smazaný uživatel

No vzhledem k tomu, že jsem dřív přál United, tak bych to chápat mohl, ale zrovna na Kristýně mi nic až tak dojemného nepřipadá.

Reagovat
kiwwi

najlepsi hrac aky kedy v United bol ale hlavne ide o ten vztah aky ma s klubom, fanusikmi, manazerom, spoluhracmi....jednoducho taketo vztahy nie su bezne - navzdy v srdci

Reagovat
Erdovec

nejlepší hráč brrrr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

až tak?

Reagovat
vladis271

najlepší hráč

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Scouseři ví lépe

Reagovat
smazaný uživatel

To ta zavist.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Dik, to jsem potreboval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
kiwwi

ako inac

Reagovat
cristiano.K.

však má pravdu, lepší hráč už za MU hrát nebude.

Reagovat
nani92
Reagovat
I am Mancunian

sa cudujem, ze mu nechyba domov, ked vidim toto video

Reagovat
C0br

Mně se tam líbí ten sloupec videí vedle

Reagovat
smazaný uživatel

a čerešnička na torte potopiť mancs na All Trafford

Reagovat
smazaný uživatel

Evra: "Ronaldo still loves the club. I remember after the game in Madrid he said; it was going to be more difficult to come to Old Trafford"

Reagovat
Trand

Dneska neberu nic jiného než vítězství. Remízu bych možná ještě bral, ale prohra je neakceptovatelná. Wengerova bilance proti Spurs je 18 výher, 16 remíz a 5 porážek.

Dneska bych rád viděl sestavu:

Szczesny

Coquelin-Koscielny-Vermaelen-Monreal

Ramsey

Wilshere-Cazorla

Walcott-Giroud-Poldi

Reagovat
Erdovec

"Dneska neberu nic jiného než vítězství. Remízu bych možná ještě bral"

Reagovat
Trand

Napsal jsem to blbě. Prostě remíza by přinejhorším šla, ale nic by neřešila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

A koniec koncov, prehrat by tiez nebolo najhorsie.

Reagovat
Lacko_Boh

všetci si tu fandíme kvôli bilancií ktorá sa z väčšej časti tvorila keď hrali Spurs dole(tam kde patria) ale aj tak 2:5

Reagovat
Erdovec

"Dneska neberu nic jiného než vítězství. Remízu bych možná ještě bral"

Reagovat
Erdovec

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Ajven

Exkurzia po Londýne pred NLD! "Get your cannons out!"

http://youtu.be/o7WGB_wmdr4

Reagovat
Trand

A nedá mi to ještě sem nehodit pár obrázků:

http://tinyurl.com/atp4qre

http://tinyurl.com/a6h7dyh Takovej kat, jako on by se nám dnes hodil.

http://tinyurl.com/a6wqlqe Netřeba komentáře.

Reagovat
Trand

Čekal jsem fotku z tohohle:

http://www.youtube.com/watch?v=W0S3iTpBsZE

Reagovat
smazaný uživatel

No tam se Pires ještě více zesměšnil tim naznačením, z čehož tam měli yidos prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Sestavy

Moje prani: Wojta - Nacho, Merte, Vermi, Carl - Coquelin, Wilshere - Walcott, Rosa, Santi - Lukas

Bohuzel ale nastoupi: Wojta - Nacho, Merte, Vermi, Carl - Arteta, Cazorla, Wilshere - Walcott, Giroud, Ramsey.

Naberu nic nez 3 body, protoze je potrebujeme jak sul. Carl to bude mit s Baleem ukrutne tezky s jeho superformou, takze kdo vi, jak to dopadne. Videl bych to na prestrelku 3:4.

Reagovat
smazaný uživatel

1115 pre Jenkinsona, ktory dnes splasne velku bublinu menom Bale

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=_3DaV_xn5xc pre fanusikov spurs, pekne video z ich historie

Reagovat
Lacko_Boh

boh vie kam chcel vtedy Sagna centrovať

Reagovat
Trand

♥Cesc.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

z vaší historie též, co byste teď dali za takové hráče

Reagovat
afc

No nic by sme nedali.Vychovaju sa novi.

Reagovat
Lacko_Boh

pri Santim mi žiadny Fabregas nechýba

Reagovat
smazaný uživatel

za ty léta od nás odešlo už dost hráčů, ale Cesc je jedinej, kteryho fakt postrádám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Sagna, keď ešte vedel centrovať

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham have lost only one of their last seven Barclays Premier League home games against rivals Arsenal.

Spurs have thrown away leads in their last two Premier League games against Arsenal and have lost both matches 5-2.

12 of the last 13 league matches between Tottenham and Arsenal have gone over 2.5 goals.

There have been 121 goals between these sides in Premier League history, only Everton v Man Utd games have seen as many.

Bale is only the eighth different Tottenham player to score 15+ goals in a Premier League season.

Lionel Messi and Gareth Bale are the only players from Europe's big five leagues to score six league goals from outside the box this season.

Tottenham have scored 11 goals from outside the area, more than any other Premier League side this season.

Both these sides have scored five league goals from counter-attacks this season, no Premier League side has more in 2012-13.

Olivier Giroud has had more headed attempts than any other player in the top-flight this season (26).

Doufam, ze to bude zase uzasnej a nezapomenutelnej zapas. Z myho pohledu nejatraktivnejsi derby na svete

Reagovat
Erdovec

hmm, jak to tak vidím tak tam ten over asi naseru

Reagovat
smazaný uživatel

Na over 4,5 je kurz 4,4

Reagovat
Erdovec

asi beru 1,72 na over 2,5 u tipsportu a nebo možná popřemýšlím o 3,5, ale 4,4 je teda dost nahovno

Reagovat
niflheim

*druhé nejatraktivnější

Reagovat
smazaný uživatel

Na NLD se kouka daleko lip nez na NWD, tam to kazi Liverpool

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
C0br

Reagovat
cristiano.K.

trapas

Reagovat
fenixLFC

jj lebo neskace ako fergie piska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A pro jistotu neskáče vůbec. Zápas s týmem okolo prostředku tabulky nemá náboj.

Reagovat
vladis271

tiež si myslím, že by ste si mali uvádzať ako najväčšie derby zápas s vašimi modrými bratmi.

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Tohel derby je paráda a s Old Firm a Římským derby to jsou zápasy, které jsou pro mě top!!! Bohužel asi taky neuvidím, bo mám rodinnou oslavu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

@skysports_bryan

Source close to Stan Kroenke says no contact from potential investor, not going to sell & committed to Arsenal. #afc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

na také jednoznačné palce hore to neni

Reagovat
smazaný uživatel

ja ziadnych sejkov jednoznacne nechcem

Reagovat
Lacko_Boh

majteľ môže byť kľudne Tony Adams a aj tak to môže byť kokot čo celú štruktúru klubu a koncepciu(ktorá v Arsenale za posledné 2 sezony trošku dosť pokoulháva) odjebať.Pokiaľ nás vyplatí z dlhov,nechá Wengera pracovať a zlacní lístky tak nech je majteľ kľudne aj J&T

Reagovat
smazaný uživatel

ono by to skoro urcite neskoncilo len pri tom..a stali by sme sa tymi, proti ktorym bojujeme

Reagovat
Lacko_Boh

to si nemyslím,Arsenal je v neskutočnom pluse,a najma ma základ na top 4 čo tí proti ktorým bojujeme pred príchodom oligarchov/šejkov nemali...my potrebujeme 2-3 top hráčov ktorých by sme ani nemuseli extra preplácať lebo máme stabilitu a Wengera..ale možno sa mýlim ,ja som od prírody naivka

Reagovat
smazaný uživatel

tak si zober ze by zrazu dostal arsene na prestupy nie 30 ale 130 mega..a zrazu by si mohol dovolit nie len gervinha, ale aj hazarda, nie len girouda, ale aj falcaa..bol by hlupak keby si pri svojej situacii vybral tych prvych

Reagovat
Lacko_Boh

a čo je teda na tom zlé?

Reagovat
smazaný uživatel

mm to co na chelsea a city?

Reagovat
Lacko_Boh

to som ti práve vyvetlil prispevok nad tým,že by sme neboli ako tie dve modré pakluby

Reagovat
kvasha16

ty si cely paklub..

Reagovat
smazaný uživatel

ale boli, pretoze by sme vdaka umelym peniazom mohli kupit kvalitu, na ktoru by sme inak nemali

Reagovat
Lacko_Boh

ale my na tú kvalitu máme ,len splácame dlh a preto tú kvalitu nekupujeme

Reagovat
smazaný uživatel

ale "mame na to" prave aj vdaka tomu, kvoli comu ten dlh splacame..

Reagovat
Lacko_Boh

nechápem

Reagovat
afc

To si rad pozriem ako si necha Kroenke 400mega ujst.

Reagovat
smazaný uživatel

fuck

Reagovat
herbage

ještě že tak

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jo nějakýho šejka eště komu by se pak fans Gunners posmívali ?

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

ak by prišli tak by stačila jedna trofej a hneď by ste ich milovali...

Reagovat
Erdovec

to pochybuju, fotbal není jen o trofejích...

Reagovat
smazaný uživatel

to nie, ale je jeho významnou súčawsťou...

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam samotne trofeje u rici, jedine co ma s nimi mrzi je tlak na aw a odchody hracov...ale tu satisfakciu by takto nepriniesli

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Kočka myš, suchý triko a ještě že to neuvidim, nebo aspoň začátek ne

Reagovat
herbage

zítra sem hodím tu písničku, pokud se tedy nestane zázrak, neprohrajete 10:0 a Boas nerezignuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

na zápasy na WHL sa vždy teším nech ide o hocijaký zápas..záruka výborne atmosféry a teraz pri NLD to bude ešte vystupňované..moc sa teším na zápas, očakávam prestrelku, ktorú ale rozhodne Bale..dajme tomu že 3:2 a frustrovaný Wenger bude hádzať fľaše hlava nehlava

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham Hotspurs nejlepší v Londýně dnes výhra

Reagovat
Hejnak

Reagovat
frankiefcb

O tom není pochyby.

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Guus Hiddink o nové smlouvě pro Franka Lamparda: "To záleží na klubu, ale většina klubů má někoho, kdo střeží klubovou kulturu a v Chelsea je to právě Frank. I když mu je 34 let, stále je fit a stále se o sebe dobře stará. Když jsem mu jednou na tréninku řekl, aby netrénoval a že následující den nebude hrát, protože byl zraněný, řekl - Ne, šéfe, prosím, prosím, prosím - je to dychtivý hráč."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=P-xGU4hOe2U

Erasmáci mrchy dělají bordel na kolejích v brně

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

lool blazni

Reagovat
Erdovec

Reagovat
kvasha16

idioti

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
C0br

To by si zasloužilo Darwinovu cenu.

Reagovat
kvasha16

sak nikto nezomrel aspon zatial

Reagovat
SunFells

Šak mu málem chytly vlasy. He could have killed the lad!

Reagovat
C0br

Tak samozřejmě pokud by ten barák vypálili

Reagovat
SunFells

I tak se daj krátit víkendy

Reagovat
kvasha16

Juan Mata včera odehrál svůj 100. zápas za Chelsea, za tu dobu dokázal nastřílet 29 branek a na dalších 40 asistovat.

1200. pre Matu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

1200. pro Shinjinátora

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

neskoro

Reagovat
fajdax

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Liverpool are reportedly monitoring Sunderland and Belgium goalkeeper Simon Mignolet.

Reagovat
tomasinho

Liverpool boss Brendan Rodgers has made Jonjo Shelvey available for £7million, claim newspaper reports today.

A tohle je snad kravina.

Reagovat
fajdax

Za 7 mega takovej ultra těžkej nekopa...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
tomasinho

Jojo, který strčí do kapsy všechno yt vaše ultragigapseudo talenty.

Reagovat
fajdax

K tomuhle nemá cenu něco dodávat...

Reagovat
tomasinho

Tak raději nedodávej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, prej se o něj zajímá Stoke a taky jsem četl o 7 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla bomba

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Moravec

Reagovat
smazaný uživatel

nadherne si pro to dojel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mada

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Sam Wallace ‏@SamWallaceIndy

Aaron Ramsey starts for Arsenal with Wilshere & Arteta in midfield ...

Reagovat
fantomas

Samuel ‏@samuelj29060

Reports: Sigurddson starts, Holtby benched.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Takže Santi na křídle?

Reagovat
fantomas

THFC side today: Lloris; Walker, Dawson, Vertonghen, Assou-Ekotto; Dembele, Parker; Lennon, Sigurdsson, Bale; Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

vitazna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Gylfi

Reagovat
fantomas

Arsenal team: Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Monreal, Arteta, Wilshere, Ramsey, Cazorla, Walcott, Giroud.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

No, chtěl jsem Coquelina a Laurenta, ale je to podle očekávání...

Reagovat
smazaný uživatel

a Poldiho. Ja takisto.

Reagovat
blade115

Bale bude hrát na Jenkinsona? Ach jo, vždyť vás zničí...

Reagovat
fantomas

To se vědělo už před tejdnem, no.

Reagovat
blade115

Nj, nemám o vás nějak přehled... Snad to nějak ukopete.

Reagovat
Thoomas

hnus

Reagovat
Mervin

Reagovat
Azza

Wow Wenger nečekaně

Reagovat
FCSL

Ramsey opět místo Lukase, neuvěřitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski zvykol hrat vedla Artetu a Wilshera?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, ale tam moc nezvykne ani Aaron.

Reagovat
fantomas

No vedle Jacka mu to naopak sedí zdaleka nejvíc, jen ten Arteta tam překáží.

Reagovat
smazaný uživatel

ale pochybujem, že tam bude hrať. Skôr sa bude točiť s Cazorlom alebo bude iba na krídle.

Reagovat
Trand

To si právě nemyslim, podle mě bude na křídle Santi a možná se jen na chvílí prohodí.

Reagovat
fantomas

Já bych to viděl na klasiku..Santi křídlo s tim, že se stejně bude motat Jackovi na AM a levou stranu bude pravidelně obhospodařovávat samotnej Monreal.

Reagovat
Mervin

ne, ale Cazorla nebude na křídle

Reagovat
FCSL

Ne, ale zabíjíme na křídle našeho druhýho nejlepšího hráče. Walcott, Cazorla, Podolski mělo bejt. Tohle je strašně připosraný. Výsledky žádný, ale hraje furt stejná sestava.

Reagovat
fantomas

Žádný? V lize sme třikrát v řadě vyhráli.

Reagovat
FCSL

Ale stejně to stálo za hovno. Chudák Lukas prostě, vždyt vůbec nehraje, přitom ted hraje výborně. Na začátku sezony byl špatnej, ale hrál furt.

Reagovat
mr.Silver

4 W, 1 D z poslednich 5 zapasu v lize,opravdu hruza. Ja se Wengerovi nedivim. Podolak to muze v zaveru rozhybat, coz by se Ramseyemu urcite nepodarilo.

Reagovat
Lacko_Boh

Ramsey ako striedajúci je veľmi kvalitný

Reagovat
smazaný uživatel

práve naopak.

Reagovat
fantomas

Ramseymu se to zatim vždycky podařilo snad..

Reagovat
afc

Miesto poldiho je santi.

Reagovat
smazaný uživatel

bože, Arséne.

Reagovat
Mervin

jdi do hajzlu, Arséne kde je Polďák, kurva?!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

raz za čas je ten rosický zdravý, a aj tak to nevyužijú a nechajú ho celú sezónu na lavičke

Reagovat
fantomas

Takle se aspon znova nezraní..možná.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

To má být vtipný? Nebo nějaký rádoby konstatování faktu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

možno je to frustrácia z toho, že tomáš nehráva

Reagovat
C0br

Florbalista...

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ani nevim. Zapeklitá otázka.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nemáš co říkat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Aspoň trochu schopní hráči Arsenalu na lávce. To je neuvěřitelný. Naopak největší dřeva na hřišti

Reagovat
fajdax

Přeji si remízu ale tohle Arsenal prostě nezvládne...

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem preco si to z utocnikov odnasa poldi, ked formu mal najlepsiu on

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak Theo je Theo, ten musí hrať a Giroud je dôležitý, bez neho sme vo vzduchu úplne bezbranní. Ale mal by hrávať aj Poldi, no.

Reagovat
smazaný uživatel

prave to theo je theo sa mi nepaci..girouda tam chapem, ale..poldi je lepsi a pride mi to voci nemu nespravodlive

Reagovat
smazaný uživatel

určite to tak trocha nespravodlivé je. Wenger neposadil ani Sagnu, keď hral príšerne, neposadil ani Artetu, ani len na zápas, neposadí ani Thea. Je to tak.

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

1303. pro Boba Dylana

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle se docela tesim, ale skoro bych to videl na to, ze Bale neda gol a Spurs stejne vyhrajou

Reagovat
teenz

To snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfiiii! A lavička taky může nabídnout solidní změny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

postačí jeden Jenkinson.

Reagovat
Honza Matoušek

Tyvole hodinu spravuju reprák a ono je to tim debilnim sopcastem

Reagovat
Honza Matoušek

Vedle

Reagovat
tomasinho

Pěkně, už o tom Hondovi píše druhý deník To by byla fakt paráda, mít takového hráče zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

čo je zač? priznám sa, že o ňom viem veľké hnedé..A pritom je tak známy...Vraj má výbornú kopaciu techniku? Dúfam, že to tým nekončí

Reagovat
smazaný uživatel

príde spurs a uchmatne nám ho pred nosom...

btw Honda je Am ktoré vie hrať aj na krídle? Je to podobný typ hráča ako Coutinho?

Reagovat
smazaný uživatel

Keisuke Honda?

Reagovat
tomasinho

Jojo, v létě mu končí smlova v CSKA a ještě se nedohodl na nové, údajně máme zájem a chceme si jej od léta podepsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Prej mu konci az v zime (Rusko).

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Tak Rusku už najelo na evropský formát, takže jim taky končí sezona v létě.

Liverpool are being linked with a summer free transfer swoop for CSKA Moscow's Japanese striker Keisuke Honda.

However, after initially looking set to pen a new deal with CSKA Moscow, negotiations have since broken down and Honda will now depart on a Bosman free transfer when his current contract expires at the end of the season.

Reagovat
smazaný uživatel

To, ze najeli na normalni system, neznamena, ze kvuli tomu podepsali vsichni hraci novou smlouvu

Reagovat
tomasinho

No jasně, to by ale nepsala většina deníků snad o letním přestupu, kdyby mu končila smlouva až v zimě. Já to pochopil, že je to jako s Holtbym, to znamená, že by se nějaký tým s ním dohodl a on přišel v létě. Ale počkám na více infa nebo potvrzení někoho z ruské sekce, kdy mu ta smlouva vlastně končí.

Reagovat
smazaný uživatel

Wiki ma zimu, TM ma zimu, to tvoje slavny Metro pise end of season, ale jejich redaktori sotva tusi, ze se v Rusku hraje fotbal bez brusli.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ďuriLFC

Hm

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/141433 anglicky

Reagovat
smazaný uživatel

sky sports?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

channel is offline

Reagovat
smazaný uživatel

jaká kvalita? já mam 500kb flash anglicky a zatim dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

1000 Kbps

Reagovat
smazaný uživatel

hmm bojim se, že když skočim na sopcast, kterej mi třeba nepude tak už mi nepude ani ten flash..

Reagovat
smazaný uživatel

supr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dawson, megasympatak

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ale do prdele jim tak okate lezt nemusis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

inak by ma neprekvapilo keby bol jenko taky namotivovany ze ho zase vylucia..

Reagovat
smazaný uživatel

Link na Tottenham - Arsenal ?

Reagovat
teenz
Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
fantomas

Bloodzeed zas na nákym tom zaprcanym acestreamu?

Reagovat
Erdovec

všechno na zaprcaným acestreamu

Reagovat
smazaný uživatel

hehe celkom pekne promo na sky

Reagovat
Hejnak

Nejakej funkční SopCast ?

Reagovat
smazaný uživatel

ten acestream je pokažde tak vykurvený ? co 3 minuty buffering ? koukam na něj dnes poprve a za sopcastem fakt brečím

Reagovat
tweek

mne to jde krasne. zkus vydrzet nejakych 10 minut a pak by se to melo ustalit..

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej sopcast na takovej zápas? opravdu už je asi sop věcí minulosti, i když nepochopím proč...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

http://www.rtmptv.com/

Perfektní kvalitka na flash.

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Patrick Vieira ‏@OfficialVieira

This might be the most important game of the season; a win is crucial today. I'm with you 100% and will be watching. Good luck. #arsenal

Reagovat
SunFells

Tyhle Arsénovi rádoby defenzivně poskládané zálohy mě fascinují.

Reagovat
PhilipS

Proč by tam místo Artety nebo Ramseyho nemohl bejt jednou Rósa? Čeho se bojí? Proč to aspoň jednou kurva nezkusí?

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 133330

Rusky,ale křišťálovej obraz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tak Ramsey bude pomáhat Jenkinsonovi a Santi na levé straně?

Reagovat
Trand

Mělo by to tak být.

Reagovat
SunFells

Reálně to bude vypadat trochu jinak, Aaron bude ztrácet míče, čímž nepomůže vůbec nikomu a Nacho se tam z Lennona a Walkera posere, protože Santi bude létat všude možně.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nejaky rusky 3mbps stream? thx

Reagovat
tweek

ta reklama na head&shoulders s Hartem je strasna..

Reagovat
smazaný uživatel

ten photoshop pri Monrealovi

Reagovat
Trand

Reagovat
herbage

Ramsey, Mertesacker, oh no

Reagovat
herbage

megasilná lavička

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, idem do krčmy. Come on you gunners!

Reagovat
Trand

Brzo.

Reagovat
SunFells

Třeba bydlí nad krčmou

Reagovat
smazaný uživatel

*pod

Reagovat
tweek

taaaak jo... uuuuuuuuf....

COYG!!!!

Reagovat
Godwinson

Komu jen ty body přát ... nikomu, stejně vyhraje Arsenal.

Reagovat
Free_player

někdo plsss nějakej dobrej link ???

Reagovat
SunFells

Walker má stejného kadeřníka jak Justin Timberlake

Reagovat
vodka

Vertonghen

Reagovat
Miguel19

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

proč ale Bale hraje ve střeu, když by si z Jenkinsona mohl dělat trhací kalendář...

Reagovat
vodka

*mi hlava nebere

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

navyse tym je zabity na kraji Sigurdsson

Reagovat
teenz

Tyvole, Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

girouuud

Reagovat
Side

Giroud co to bylo

Reagovat
Miguel19

Ale Arsenal dobrý vstup

Reagovat
SunFells

Boha jeho, ten kluk vůbec nehledí okolo sebe.

Reagovat
Lacko_Boh

neskutočné tempo

Reagovat
smazaný uživatel

girooude stačilo jít doprava a jasnej gol :/

Reagovat
vodka

fantazie, jakým tempem se hraje, škoda, že se nevidí takové nasazení častěji

Reagovat
Miguel19

Jj, hodně slušný...snad padne brzy gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Podolski sedí a hraje kopyták Giroud tvl. Wengere.

Reagovat
teenz

Poldi ale taky umí hrot ne ? Nehrál ho náhodou primárně dřív ?

Reagovat
supervizor

Hrál a taky by měl hrota hrát, Wenger ho tam ale nedá.

Reagovat
Thoomas

Arsenal zatim lepsi a nebezpecnejsi,cekam,cekam brzo nejakej hloupej gol,kterej je srazi

Reagovat
Trand

Merte.

Reagovat
SunFells

Hm, Boas udělal z NLD nudu.

Reagovat
Lacko_Boh

nechce dostať zasa päťku,nečuduj sa mu

Reagovat
fantomas

Nudu? Nejprv se nechal vyklepnout a i teď je to zatim fajn, jen finálka tomu chybí.

Reagovat
SunFells

Hrají strašně nepřímočaře, vždyť je to hrůza. Nemá to tempo.

Reagovat
fantomas

Tempo? Hraje se v parádnim tempu, na jakej to koukáš záznam..?

Reagovat
SunFells

Arsenal hraje v tempu, Spurs si tam čutaj kvádry mezi obránci a pak to jdou dopředu hned ztratit, to je teda něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ok, pokud si tohle v kombinaci s podzimnim zápasem (kde taky trénoval Boas) představíš pod pojmem "nuda", budiž, tvuj problém.

Reagovat
SunFells

Haló, dneska se hraje, mluvím o tomhle zápase.

Reagovat
fantomas

Mluvíš o "Hm, Boas udělal z NLD nudu."

Reagovat
SunFells

Přijde Boas a bum, všechno je jinak? Domnívám se, že se tým formuje trochu delší dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Oh my

Reagovat
tomasinho

Bože, to je dement

Reagovat
Thoomas

Mohl ho rovnou zas vyhodit,vypatlance

Reagovat
fantomas

Ade si de zase pro redku, to rád vidim..

Reagovat
fenixLFC

bude ade znova vyluceny?

Reagovat
Trand

Ade zase jede.

Reagovat
mr.Silver

Adebayor je hrozna pica

Reagovat
Miguel19

Adebayor je naprosto tragický

Reagovat
smazaný uživatel

Ade ty si chuj vazne

Reagovat
niflheim

Ade

Reagovat
smazaný uživatel

jenks tam co teraz robil

Reagovat
smazaný uživatel

ten bale na am sa mi nezdá ako najlepšie riešenie

Reagovat
supervizor

Rozhodně by měl hrát křídlo, na AM mu chybí kreativita, na křídle hlavně uplatní svoje fyzické předpoklady.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bale na křídle nehraje už dost dlouho...

Reagovat
supervizor

Možná tak na papíře.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy hrá takto stálo AM? Mali by sa s Gylfim častejšie meniť, aha a gól, asi je to dobre, ale do gólu sa mi to vôbec nepáčilo...

Reagovat
tomasinho

Tak už měl být Ade venku asi.

Reagovat
Honza Matoušek

To je blbec, už měl mít redku

Reagovat
Side

dej tomu zmrdovi druhou žlutou za simulování

Reagovat
niflheim

To je atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo prozradit v čem ten Ramsey vyčnívá? Já u něj nevidím snad žádné pozitivum.

Reagovat
Trand

Je tu oblíbený.

Reagovat
penepi

Presne v tom.

Reagovat
Maresma

góly kurva

Reagovat
penepi

Ako je to s tou PL na budúcu sezónu - už nebude na Digi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenhamu strasne chybi odvaha a primocarost. Krajni beci drzi linii se stopery, i kdyz Spurs utoci, za pulkou snad jeste nebyli, Dembele s Parkerem nahravaji vyhradne dozadu a Bale si beha jen na sirku hriste, pritom si davno mohl delat z Jenkinsona trhaci kalendar a behat od lajny k lajne muze i Gylfi. Jediny, kdo se aspon obcas pokusil neco vymyslet smerem dopredu, byl Lennon. Zatim zklamani

Reagovat
vodka

Arsenal totiž výborně přistupoval k hráčům a nedával jim šanci, navíc Adebayor proti Giroudovi má poloviční nasazení...

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle kritiku potrebovali

Reagovat
smazaný uživatel

Dědku, dej tam Mozarta !

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
tomasinho

YES!

Reagovat
tomasinho

Gylfi krásná přihrávka

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Joooo Bale

Reagovat
Free_player

Baleeeeeeeeeee

Reagovat
vodka

to je obrana

Reagovat
vodka

ale Sigurdsson ukázkový pas

Reagovat
Miguel19

BALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
fantomas

Amatérismus, opět..

Reagovat
smazaný uživatel

BALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
C0br

one man team

Reagovat
smazaný uživatel

ten libovej pas si dal sám?

Reagovat
smazaný uživatel

BALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Miguel19

Rozhodčí parádně pustil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Vermalen

Reagovat
Trand

Prostě DM je v létě nutnost.

Reagovat
smazaný uživatel

jenkinson ZASE nevystupil len tam cumi.. diky ti

Reagovat
Mada

největší chybu udělal Vermalen

Reagovat
Tomekcz

naco ho taky branit Arsene

Reagovat
niflheim

Bale

Reagovat
Free_player

první šance Spurs a hned gol .. Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je malá tragédie...ale nějaký takový gol se dal čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď už velká tragédie...hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

No konecne, prvni prihravka smerem dopredu a hned gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, dal ho ..

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, a ještě někdo napište něco ve smyslu "Bale má hrát křídlo, dělal by si tam co chtěl"...,bla bla, Bale nehraje křídlo snad půl roku a dává góly. Na křídle je sice hezký, když tam někoho povodí, ale k čemu? Dá centr kde nikdo nebude?

Reagovat
smazaný uživatel

Garetheeeek

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

LOOOOOOOOOOOL, jak přes kopírák....

Reagovat
Miguel19

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Trand

Reagovat
jk

Gylfi

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooo Arsenal lolec , tohle do LM neee

Reagovat
tomasinho

Krása, jako přes kopírák, už půl minuty předem bylo jasné, že to tak zahrajou

Reagovat
mr.Silver

Si delaji picu....

Reagovat
Free_player

Lennooooon

Reagovat
C0br

Tohle byl jinej gól?

Reagovat
Lacko_Boh

ok,všetko ide podľa plánu a teraz šup tam 5

Reagovat
Trand

Monreaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

IN YOUUUR FAAAAAACE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a to gylfi dával podobnú už predtým, akurát ju bale nezachytil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

a Vermalen znova

Reagovat
smazaný uživatel

Lennooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

Aaroneeeek!!!

Reagovat
vodka

Ramsey, nebo Lennon?

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jim bůra

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Arsenalu

Reagovat
SunFells

Jak panáci.

Reagovat
C0br

Brankař celkem zpomalenej

Reagovat
niflheim

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

ešte vždy to moze byt 5:2

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale děravost středu obrany největšího kalibru

Reagovat
Free_player

tak jedem dál ... další další !

Reagovat
Miguel19

Ramsey kvalitní ztráta před tím gólem

Reagovat
Mada

tak s tím jdi to píči tam byla hlavní chyba někde úplně jinde...

Reagovat
fantomas

I africký repre by nás mohly učit ofsajdovou past, lahoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi ho vyndej

Reagovat
herbage

Bould zpevní obranu, jděte s tím do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

OH MY GODNESS

Reagovat
smazaný uživatel

Lennonovi chyba k uplnej spicke len to, aby bol vac golovy, inak je uplne dokonaly

Reagovat
smazaný uživatel

A konstantni vykony

Reagovat
fantomas

*Jen konstantní výkony..gólovost po něm nikdo požadovat nemusí, minimálně ne v současnym Tottenhamu.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

mne pride, ze prave v sucasnom Tottenhame by bolo dobre, keby bol golovy

Reagovat
fantomas

Bale, Defoe, Ade, Dempsey, potažmo Gylfi - dostatek střeleckýho potenciálu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ty hlavně. Centr a kličku zlepšil, pohyb má úžasný, když chce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JÓÓÓÓÓ kURÝÝÝÝÝ Fuck off AFC a ještě BERÚÚÚÚ.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadil sem litr na 3 mače dva vyšly a čekal sem Kury pol. 1. Miluju kanonýry !!!!

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Verma letos jede.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam šel ten brankář?

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon pred tymto kolom kupeny do FPL

Reagovat
Zaschrona

Monreal je naprosto tragickej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Tak to jsem nečekal

Reagovat
Honza Matoušek

Atmoška

Reagovat
smazaný uživatel

najlepšia

Reagovat
REPLIKATOR

Kurník

Reagovat
Trand

A Jackovo nevracení se je taky k pláči. Ale to platí o celé záloze.

Reagovat
Manik...

Neměl náhodou dostat na Adebayor červenou???

Reagovat
Trand

Ne.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl

Reagovat
Liquid

právě další chyba Ramseyho, fanoušci Arsenalu musí být 2x tak naštvaný, ti co mu už dlouho přejou sádru by navíc ocenili i červenou pro Adebayora

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Takže zase 5-2?

Reagovat
Trand

A ještě jsem zapomněl. Bould, největší letní posila.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

bould out

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Tak jestli musí pracovat s Vermaelenem, který ani neví, co je za rok. Ale jinak samozřejmě souhlasím.

Reagovat
Trand

Tak všichni tři stopeři jsou letos špatní a nejlepší z nich je podle mě dnes na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz ade na červenú, nech je sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Parker má za sezónu tak 98x otevřenej prostor na kolmici, kdy by šel někdo sám na bránu, ale nikdy to nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, kdyz Bale nabiha na ofsajd lajne 10x za polocas, i Adebayor tam mel dalnici jak prase a radsi to hodi dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

jack si moze s giroudom podat ruky s tym nehranim

Reagovat
Robochelsea

Pôvodne som dúfal v remízu ale teraz prajem Arsenalu poriadny výprask, obsahujúci hatrick Adebayora

Reagovat
Trand

Rosa a Poldi do hry místo Aarona a Artety.

Reagovat
smazaný uživatel

arteta je dnes nas najlepsi hrac podla mna

Reagovat
vodka

Reagovat
Trand

Podle mě jsou oba dva dnes k ničemu. Potřebujeme spíš někoho dopředu, stejně nikdo nebrání v záloze.

Reagovat
fantomas

Ale už tam bude k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som nechal nech sa to nezosype celkom...a stoperi ho na rozohravku potrebuju

Reagovat
fantomas

Tu může obstarávat i Ramsey a...vlastně kdokoliv.

Reagovat
Mada

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey Out, Mozart In

Reagovat
smazaný uživatel

on hraje i Arteta?

Reagovat
SunFells

Co to zpívali o Wengerovi?

Reagovat
smazaný uživatel

We want you to stay. A fanoušci arsenálu: Arsene Wenger, he's won more than you.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

#thfc fans chanting: "Arsene Wenger....we want you to stay"

Reagovat
celeb

AVB pojde na 2. angazma do Chelsea a Wenger moze ostat na WHL ;)

Reagovat
penepi

Slepičky len klud.... 5:2...

Reagovat
smazaný uživatel

preboha, to ako bráni tá obrana Arsenalu? však úplne ignorujú nábehy hráčov Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný tvl..na co bylo, že jsme je půl hodiny přehrávali, když pak dostaneme takovouhle facku z produktivity...místo aby Giroud v obrovský šanci proměnil a my byli v pohodě tak znovu laxně zakončí, mám ho rád, ale prostě je k ničemu..chybí Podolski..bez něj je v tom vápně ještě mín hráčů..prostě k ničemu..a obrana škoda slov fakt..dva stejný goly jak přes kopírák..maj 45 minut na to konečně začít zase dávat góly, protože tohle je hrůza, totální hrůza..

Reagovat
Counter

Pohoda, stejný průběh jako v předchozích dvou případech. Teď jim už jen šoupnem pětku

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už fandíš Kurám ? Hmm

Reagovat
smazaný uživatel

No, ono to ještě bude drama...dáte brzo gól a jste zpátky a navíc na koni, sem posranej, jak nás znám

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene Wenger we want you to stay!

Reagovat
Bayern +

A uz tecu... Krasne Spurs, Boas ten treti flek proste uhra!

Reagovat
Free_player

snad jo, ale doufám, že na úkor Chelsea

Reagovat
Bayern +

Ktora bude 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad 5.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad včas stáhne Moneybayora než něco posere

Reagovat
mr.Silver

Kralovstvi za link na nesekavy stream nebo sopcast.

Prvnich 20 minut parada, pak jsme nejak otupeli. Stoperska dvojice je na presdrzku, Vermealen je letos snad horsi nez Squillaci. Chce to DM, nechapu proc ho Wenger v zime nekoupil.

Reagovat
Amos

Nevidel jsem to, jen by mě zajímalo, proč zase hraje ta mrdka Ramsey místo skvělýho Rosickýho?

Reagovat
Hejnak

Nejseš sám koho by to zajímalo

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Má nejužší jeskyňku v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Amos

Potenciál někde má, ale teď jednoznačně na Arsenal nemá, ať jde na hostování nebo někam do pryč, ale dokud bude v týmu a zdravej, tak ho Wenger furt bude cpát do základu, ikdyž naší hře chybí přesně to, co má Rosa.

Reagovat
vodka

nejvíc k ničemu mi tam přišel Ramsey, místo něj by měl přijít Rosický, nebo Podolski. Jinak Arsenal herně lepší, ale finálka slabá, Dawson s Vertonghenem zatím hrají hodně slušně. Trošku nepříjemně překvapený su Parkerem, sice bojuje, ale su na něho zvyklý na jiný standard.

Reagovat
Honza Matoušek

Jinak pětici nominovaných na nejlepšího hráče PL bych letos viděl: Suarez, Bale, Mata, Van Persie a pátýho nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Taarabt ?

Reagovat
smazaný uživatel

It's Carrick, you know, hard to believe its not Scholes

Reagovat
smazaný uživatel

Baines nebo Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne jeste Michu

Reagovat
Honza Matoušek

Jo Bainesa jsem chtěl napsat, ale tahle čtveřice mi přijde jednoznačná a o tom pátém by se dalo spekulovat.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PhilipS

Impotentní, neškodnej Arsenal. Vermaelen celou sezónu podprůměrnej. Hlavně, že rozdílovýho hráče nechá zas sedět na lavičce. Sem zvědavej, jestli ho zas povolá na poslední chvíli, aby mu zachránil sezónu.

Reagovat
Chazy

Kdyby se takovej McArthur vyměnil s Ramseym, tak to fakt žádnej rozdíl nebude, ještě by ten post byl zaplněnej dynamičtějším hráčem

Reagovat
Trand

Hodnotit podle jednoho zápasu.

Reagovat
Chazy

Však to myslím jen ke dnešku

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Jako Ramsey byl hroznej kdykoliv jsem ho viděl hrát, ale je to fakt malej vzorek zápasů, takže tomu říkejme náhoda..

Reagovat
Trand

Ty koukáš i na soccer, jo? Beztak jsi ho viděl jen před zraněním a to byl skvělej.

Reagovat
Chazy

Vidím ročně tak 10 zápasů, tohle derby jednou třeba zůstane tím posledním.

Reagovat
Trand

Jinak SJ39 je freeagent.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Trand

Ten smajlík byl na tebe, ne na Jacksona.

Reagovat
celeb

u mna to iste, videl som ho hrat asi 10 krat, 10 krat strasne, ale verim, ze v ostavajucich zapasoch bol uzasny.

Reagovat
Liquid

Boyce by ti to tedy nepodepsal

Reagovat
fantomas

Tak primární myšlenka snad měla bejt taková, že při předpokládanym velkym množství ztrát Gylfiho a Dembélého ovládnem střed pole se dvěma schopnýma dispečerama a jednim Jackem. Bohužel vesměs kompletní záloha Spurs se posrala, to tenhle plán odstřelilo, a pak to takle vyznívá. Pokud by Wenger uměl reagovat na průběh zápasu, Ramseyho hnedka o poločase stáhne, to určitě, ale zas neni potřeba tady z Aarona dělat tragéda jen proto, že de facto neměl moc jak se uživit.

Reagovat
herbage

nikdo z něj tragéda nedělá, jen prostě není tak dobrý, aby mohl v tomto systému hrát základ. Když bude střídat a hrát jako na začátku sezóny, budu jen rád

Reagovat
fantomas

Já právě píšu něco jinýho no, ne že na to Ramsey prostě nemá. Tak mě nech bavit s někym, kdo mi nebude cpát furt to samý, třeba.

Reagovat
Chazy

Jo, já z něj nechci dělat vyloženě tragéda, ta role v dnešním zápase mu nesedí, tam nemůže nechat vyniknout svoje přednosti. Já jen, že to, co tam hraje, tak by zahrál i ten střed Wiganu bez větších problémů - ta záloha je statická, k ničemu.

Reagovat
fantomas

To asi souhlas no.

Reagovat
jk

Ano Demblé má spoustu ztrát míče, doslova mu utíká od nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Bale zatim krome golu zklamani, cekal bych vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom smesnyho ty bambulo? Krome golu a nabehu nic, cekal bych, ze bude chtit vic balon a neco vymysli, udela nejakej sprint nebo prunik. Z tusim dvou pokusu jednou ztratil hned na zacatku a jednou mu to nahodne vyslo diky odrazu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale nie je holt Luis, technickú parádu srpaví málokedy...

Reagovat
smazaný uživatel

spraví*

Reagovat
smazaný uživatel

moc sem to nestih sledovat..to dali Spurs 2 goly nebo to byla jen opakovačka jednoho z jinýho úhlu ?

Reagovat
fantomas

Nemůžu se dočkat posezonních all-stars, tak nějak mám tušení, že budu mít hodně co dělat, aby moje obrana sestavy zklamání nevypadala...Sagna-Koscielny-Vermaelen-Santos.

Bould ftw!!

Reagovat
herbage

Koscielny? Vždyť prakticky nic neodehrál

Reagovat
fantomas

15 zápasů je solidní porce. Mě zklamal dost jednoznačně.

Reagovat
herbage

podívej se, kolik odehrál minut. Nedávno jsem se koukal a snad 2,5x méně než Mertesacker

Reagovat
fantomas

To je ale uplně jedno, do konce sezony 20 zápasů dá a to mi prostě stačí. Jako ve finále tam samozřejmě bude Verma a někdo odjinud, ale to na původní myšlence nic nemění.

Reagovat
Counter

No, nepřijde mi ale, že by to bylo obecně horší než v minulých sezonách. Počet obdržených branek i chybovost je neměnná. Spíš se dá říct, že odchod Pata a příchod Bouldieho nic nezměnil.

Reagovat
fantomas

Takle tragicky sme na tom po individuální stránce za mou fanouškovskou kariéru fakt nebyli, to se na mě nezlob. Si vem, že minimálně Sagna s Vermaelenem hrajou bez debat svou nejhorší sezonu u nás. Už jen proto to musí bejt horší než dřív.

Reagovat
Counter

Já proto schválně napsal slůvko obecně. Individuality to nezvládají, a přesto má Arsenal nejnižší počet obdržených branek ve venkovních zápasech a čtvrtou nejlepší obranu v lize.

Reagovat
fantomas

Nj, ale all-stars přece nejsou o nákym "obecně". To já neřešim..

Reagovat
Counter

Já to směřoval spíš k tomu závěru, kde zmiňuješ Boulda. Ten se nějakého All stars netýká

Reagovat
fantomas

Jo, takže Bould zodpovídá coby cepíř defenzívy jen za systém a ne už za individuální výkony? Mám to teda radši směřovat na Wengera? Nebo na koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Giroudův workrate je tragickej, Adebayor je totálně z formy, ale 2x platnější než Giroud. Ten jak nedá gól, na kterej potřebuje 3-4 titovky, tak je k hovnu. Chlap jak hora a absolutně to neumí využít.

Reagovat
Nikikrew

Och boze moj. Co to kurna hrame? Stred zalohy nulovy, Obrana zle pozicne, absolutne neviditelny wallcot a tragicky Giroud. Fuck it

Reagovat
herbage

já fakt nevím. Wenger už je definitivně mimo. Nevím, jestli za neustále protežování Mertesackera může Bould nebo ne, ale nechat sedět Koscielnyho s naší obranou, to je prostě zhovadilost. Že i Vermaelen je mimo, to je druhá věc, ale ať ho zkusí s Kosťou, když s Mertesackerem to očividně nefunguje. Nerozehraje, nevyběhne proti míči, hlavu nevyhraje, nic. Kde jsou ty doby, kde Kolo Touré, Gallas či právě Vermaelen vzali míč a zavezli ho až před bránu. Teď máme dva připosrané nýmandy, jejich kvality jsou eliminovány a jejich slabiny bijí do očí. Proč hraje v základu Ramsey, když na lávce jsou Podolski, Rosa, Ox či Gervinho? Proč hrajeme systém, který naposledy fungoval před lety. Proč Wenger nepochopí, že Aaron není Cesc a Giroud není van Persie? Kolik bodů nás bude ještě stát protežování Aarona na úkor Podolského? Kolik zápasů musí Theo ještě protrpět na hrotu než zjistí, že stejně je nejlepší na křídle? Kolik zápasů bude naše rozehrávka i hra zálohy paralyzována tímhle nefungujícím systémem s Ramsey a Cazorlou, kteří jsou všude a přitom nikde? Jestli nepřijde o poločase střídání, tak je Wenger regulérní blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

jinak k Ramseymu bránění. Ztráta před druhým gólem ve středu pole a žlutá karta už v prvním poločase za stažení soupeře na zem. Kolikátá už letos?

Reagovat
Trand

Ano, měl ho raději nechat běžet samotného. A ta ztráta, měl to těžké, ale asi to mohl vyřešit líp no.

Reagovat
herbage

v první řadě ho neměl pustit vůbec před sebe

Reagovat
Mada

Reagovat
fantomas

Ten faul byl jen a jen kvůli Monrealovi, pokud se nemýlim. Však měl před sebou (Lennon!!) dálnici..

Reagovat
herbage

jo, to jo, ale prostě mohl to vyřešit lépe. Spíš mi jde o to, že žlutou má zápas co zápas a pak je tam prakticky k ničemu

Reagovat
Trand

Má 5. v sezoně.

Reagovat
Mada

jak typický pro herba něco kritizovat i když je totálně mimo

Reagovat
PhilipS

je to do nebe volající

Reagovat
Ligter

Reagovat
Liquid

dnešní severolondýnské derby by se mohlo uvádět s podtitulem: "Zápas 2 welšských superstar : Bale vs Ramsey

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Azza

A proč ne?

Reagovat
Hejnak

Jestli nevystřídá o poločase a nechá je se tam plácat zas do 70 min., tak je idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím parádní výsledek i výkon rozhodčích

Reagovat
Trand

Jinak Jackův styl poběžím a spadnu a Clatt to určitě pískne je napřesdržku. Ty průniky jsou pěkný, ale v 50% zůstane na zemi a vzteká se.

Reagovat
fantomas

On na to sází furt no. "Bohužel" Clattenburg se dneska vrátil ke svýmu nadprůměrnýmu standardu..

Reagovat
masly008

a co když se vsteká na sebe.ani jednou jsem si nevšim že by mával na rozhodčího

Reagovat
Trand

Dnes možná ne, ale dělá to pořád. Nebo zůstane na zemi v bolesti a my se všichni modlíme.

Reagovat
Honza Matoušek
Reagovat
smazaný uživatel

jsem čekal že to někdo hned najde

Reagovat
smazaný uživatel

Od té doby co sedí Podolski a na křídle hraje Santi, se mi ta hra nelíbí ještě víc než letos normálně..sice jsme vyhrávali, ale dáváme minimum gólů..

Reagovat
REPLIKATOR

Současnýmu Arsenalu se nedá fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Oscar Pistorius has a more convincing defence than Arsenal!!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
vladis271

Už to tu bolo spomenuté, ale je trestuhodné koľko diaľnic ponúkli hráči Arsenalu sliepkam. Ešte trestuhodnejšie je, že sa o ne pokúsili len dvakrát.

A Adeho by mal cez polčas stiahnuť.

Reagovat
herbage

Super, vše je v naprostém pořádku, hrajeme dobře, taktika je zvolená dobře, takže střídat v 70. minutě

Reagovat
Chazy

Reagovat
vodka

Reagovat
mr.Silver

Prosim, nekdo normalni nesekavy link?

Reagovat
PhilipS

Žádný střídání. Pasivita. Wenger čeká na zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

GOOOL, Merteeeeeeeeee

Reagovat
fantomas

THEEEOOOOO..to je standardka pičo!

Reagovat
Mada

parádně koplá

Reagovat
vodka

sice standartky na přední tyč nenávidím, ale tato byla zahraná konečně fakt precizně.

Reagovat
fantomas

Já je mám nejradši naopak.

Reagovat
Trand

Merte.

Reagovat
Mada

Merteeeeeeeee

Reagovat
C0br

Per

Reagovat
Counter

MERTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
niflheim

Merte

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Aaron pěkně vybojoval..

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Reagovat
masly008

už se vezou

Reagovat
SunFells

Nás hrdina

Reagovat
SunFells

Náš

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
Trand

Big fuckin' german.

Reagovat
Thoomas

Specialista na Tottenham

Reagovat
herbage

Bale, he scores when he want. Even if he doesn't

Reagovat
vodka

dobře Arsenal, Theo teď jede

Reagovat
Lacko_Boh

už len 4

Reagovat
supervizor

Merte specialista.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenkins se mně dopředu dneska líbí.

Reagovat
C0br

Walcott by se měl u Kagawy naučit prvnímu dotyku

Reagovat
smazaný uživatel

A tos ho neviděl v jeho první sezóně za BVB, to měl jinačí formu.

Reagovat
teenz

Nebo zapoměl, že neni Ronaldo a jeho patička nedovede to co on.

Reagovat
teenz

Bale vlastňáček ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Vlastňák... Bale toho Ronalda musí napodobňovat prostě ve všem.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrál už dneska Ade aspoň jednu hlavu?

Reagovat
fantomas

Rosa začínám silně věřit ve vyrovnání.

Reagovat
C0br

Jen počkej až ho vystřídá za Jacka

Reagovat
smazaný uživatel

dawson

Reagovat
SunFells

Rosaaaa

Reagovat
Chazy

Pěknááá

Reagovat
Chazy

Pěknááá

Reagovat
Mada

Dřevák Bale

Reagovat
Mervin

Bale

Reagovat
niflheim

Rosa

Reagovat
Trand

Za Carla?

Reagovat
vodka

uff, chápe někdo to střídání?

Reagovat
vodka

respektive, kdo bude hrát beka, Aaron?

Reagovat
Trand

Ne, podle všeho jde Aaron se žlutou kartou na RB.

Reagovat
Lacko_Boh

3-5-2?asi

Reagovat
fantomas

Bohužel klasika poslední dní - Ramsey dohrává na RB.

Reagovat
Lacko_Boh

nieeeeeeeee,ale nehral tam zle

Reagovat
Lacko_Boh

3-5-2?asi

Reagovat
teenz

Teda, jestli chce Bale být jako CR, tak by měl zapracovat na jeho horší noze. Ta je opravdu .. na nic.

Reagovat
smazaný uživatel

bale

Reagovat
fantomas

Aaron na RB..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Wow, nojo, on je tam vlastně Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa

Reagovat
Counter

Raději měl jít dolů Ramsey, má už žlutou. Jenks dneska povedený výkon, co hejtři?

Reagovat
Trand

Hrál dobře.

Reagovat
Mada

Wenger je prostě mimo, nereaguje podle situace, ale jede pořád to samé...

Reagovat
smazaný uživatel

prvy gol z casti jeho..mohol kvoli nemu padnut este jeden..dopredu bol ok

Reagovat
fantomas

Rosův pohyb je prostě senzační, ta změna je znát okamžitě, víc prostoru pro všechno, víc nebezpečných pozic.

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč nehrál od začátku ?

Reagovat
Chazy

Co je vlastně s Kaboulem?

Reagovat
vodka

zraněný, ale někdy teď by se měl vracet do treninku.

Reagovat
vodka

tak eště 2 týdny prej bude mimo.

Reagovat
niflheim

Na physiu není uvedený, že by byl zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

koleno

Reagovat
Chazy

Díky všem

Reagovat
Mervin

Ade

Reagovat
Trand

Tedka nadávaj, ale když ležel na zemi Santi, tak dali gola, idioti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

vertonghen je bozsky

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

ale u vas by sa neuzivil

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Správně, srát Adebayora

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ade chod uz dole

Reagovat
fantomas

Jenkinson prej náký minizranění, proto šel on.

Reagovat
tomasinho

A Coq je na lavičce? Mohl jít radši on než dávat Aarona na RB.

Reagovat
fantomas

Tak to by bylo post za post, takle v tom Wenger spatřil možnost zároveň oživit ofenzívu. Pochopitelný.

Reagovat
niflheim

Já jsem si říkal, že je blbost, aby AW tak brzy střídal.

Reagovat
Trand

Reagovat
Free_player

Defoe ... konečně je Ade z placu

Reagovat
Honza Matoušek

Ramsey hraje RB a Bale furt ve středu

Reagovat
Swarley

Reagovat
Chazy

Aspoň vidíš, proč to nedělám

Reagovat
Swarley

ok, to beru

Reagovat
fantomas

Gylfi

Reagovat
vodka

Gylfiiiiiiiiiii

Reagovat
vodka

a BAE nechce zostat pozadu

Reagovat
Tomekcz

omg proc prihraval

Reagovat
Trand

Gylfi.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

merte fuuuu

Reagovat
Free_player

ouuuu taková mega šanceeee

Reagovat
tomasinho

Málem třetí stejný gól

Reagovat
C0br

Teď vidíte, proč hraje Ramsey beka

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbec

Reagovat
niflheim

Gylfi

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

jack

Reagovat
Miguel19

Defoe tam toho udělal za pár minut více než Adebayor za celý zápase

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Snad do toho Realu přestoupí. Kdyby tam pro něj bylo místo a hrál základ, tak by moh nehorázně válcovat.

Reagovat
teenz

A kam ? Jedině, že by mu uvolnil místo Di Maria a tomu snad nevěřím.

Reagovat
vodka

Ronaldo doprava, Bale doleva

Reagovat
Chazy

to už jsem psal, ale prej ne

Reagovat
C0br

Stejně by si oba běhali, kde by chtěli.

Reagovat
teenz

Tak to pochybuju. Ronaldovi ta levá strana patří a nedá jí nikomu.

Reagovat
vodka

Když by se v průběhu zápasu točili, tak by to mohlo fungovat dokonale. Bale totiž napravo taky neni až tak marný.

Reagovat
vodka

akorát čitelnější.

Reagovat
teenz

Ok, takže stejně by bylo na papíře že je Ronaldo nalevo. Navíc, nemuselo by to fungovat. Spíš než křídlo potřebujem hrot. Nebo to vymyslet z hráčů z Castilly než nakupovat Bale za 50 míčů.

Reagovat
vodka

to já schvaluju, jenom si myslím, že by mohli fungovat na hřišti oba najednou. Ronaldo u nás hrával zprava a nebrzdilo ho to nějak. U vás to ti hroti nemají vůbec jednoduché. Když hrál ještě Ronaldo v Mu, Rooney si taky párkrát vyslechl kritiku, přitom se obětoval pro to, aby byl Ronaldo tak gólový a odváděl pro něho tolik práce, co asi nikdo jiný.

Reagovat
C0br

Tak ono v tom systému 4-3-3 je výhodnější, když je Ronaldo nalevo a může si to hodit na pravačku (zvlášť s kvalitou madridských hrotů). On to je samozřejmě schopný zarvat prakticky stejným způsobem i zprava, ale ta efektivita, kterou od něj potřebují, klesá.

Reagovat
teenz

To kažopádně. Ale v Castille máme minimálně dva hráče, co si příští rok zaslouží zahrát pár zápasu a nakouknout do A týmu. Přičemž je v A tymu Di Maria na kraj a zahraje tam i Ozil. Proto by mi přišel Bale zbytečný. Navíc nevím jak na tom v napadání. Nesleduju Spurs. Ale pro nás je v tomhle Di Maria jedinečný.

Reagovat
Chazy

Druhá věc je, že může jít do MU a počkat, až přijde i ten Ronaldo

Reagovat
C0br

A Messi navrch

Reagovat
Chazy

Jj a Rooney půjde na RB, koneckonců Gary řek, že by to tam asi zahrál líp jak on.

Reagovat
C0br

Teď jsem se zamyslel nad rozdílem ve workrate mezi Roneiem a Messim a zatočila se mi hlava

Reagovat
Chazy

Říkám kdyby bylo místo. On má fakt přepoklady se v tý lize prosadit.

Reagovat
teenz

Reagovat
teenz

Ten Giroud je prostě levej. Věřil jsem mu. Ale to se nedá takhle furt. Neumí zakončit, neni do kombinace, posere přihrávku. Snaží se, ale tím to končí.

Reagovat
Trand

Aaron dolů už, dneska mu to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

aaron z toho sa dalo dat

Reagovat
Amos

Tyvole, to byl centr, Ramsey

Reagovat
niflheim

Ramsey krásný punt

Reagovat
C0br

Mohli by si ho pozvat do kempu, jako toho Nora z videa.

Reagovat
Trand

Horší než punter Raams by nebyl, ten to jednou kopl za sebe.

Reagovat
Chazy

Reagovat
supervizor

Tolik času.

Reagovat
Honza Matoušek

Tak teď už to vůbec nechápu

Reagovat
Trand

ááááááááááááááááá.

Reagovat
tomasinho

Rosa

Reagovat
Swarley

nj, ale takhle to dopadá chazy, když zakončuješ

Reagovat
Chazy

Vyliž si, takovou přihrávku sem nikdy nedostal

Reagovat
Swarley

no tak ono je to hlavně o kvalitním náběhu...

Reagovat
Chazy

Fyzička už není jako zamlada no

Reagovat
Swarley

mi to říkej

Reagovat
Chazy

Zachrání nás ta... herní inteligence, ne?

Reagovat
Swarley

no mě jo, tebe fakt nevim co

Reagovat
Chazy

Prodávám dresy

Reagovat
Swarley

spíš kupuješ cizí ne?

Reagovat
Amos

Ramsey, ty mršino

Reagovat
SunFells

Wojta

Reagovat
smazaný uživatel

co tomu chybalo

Reagovat
Trand

2,3 metry a bolo to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

auuuuuuuu

Reagovat
REPLIKATOR

Rosa a jeho pohyb s míčem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

au, Dembele dohrál bych řekl...

Reagovat
smazaný uživatel

ee odešel po svejch

Reagovat
Honza Matoušek

To bude ACL

Reagovat
Honza Matoušek

Tak ne

Reagovat
C0br

Tak to je jedno z těch zranění, na které se dá přijít za pár dní

Reagovat
Honza Matoušek

No když si ho přetrhneš, tak většinou neodejdeš po svých

Reagovat
C0br

Tak specifikuj příště

Reagovat
SunFells

Dembele neví, že střídal

Reagovat
smazaný uživatel

nebolo zle..

Reagovat
tomasinho

Lennon ten pressing

Reagovat
Amos

Vertonghen je tak 10x lepší, než Vermaelen..

Reagovat
smazaný uživatel

nop

Reagovat
smazaný uživatel

teda YEP Vertonhgen vládne

Reagovat
Mada

tak hlavně Vermaelen dříve byl 10x lepší než je teď....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Honza Matoušek

10x ne, ale lepší je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

per na hrote, treba mu to tam prestrcit nejakou kolmicou

Reagovat
Chazy

No dopíče, tohodle hráče Arsenal fakt nepotřeboval?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je kral, uplne nas znicil

Reagovat
Chazy

Jj, takový výkony jsem v PL viděl jen od Vidice.

Reagovat
Trand

Před sezonou tomu nic nenasvědčovalo.

Reagovat
Lacko_Boh

Wenger ho chcel,ako DM

Reagovat
REPLIKATOR

Ještě že tam nešel. Akorát by ho zničil.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger ven

Reagovat
smazaný uživatel

Letos tu LM nezachrání snad už nic..jedině by Benitez s Torresem v Chelsea všechno sabotovali..

Reagovat
cubinho

Masláku škoda!!!!

Reagovat
djiros

Však jsem 3. VB diskvalifikována.

Reagovat
Amos

Jasný, je to daný formou, Vermaelenovi hodně ubrala ta páska.

Reagovat
supervizor

Jak mohl Giroud s tím co předvádí vydržet celý zápas to ví asi jenom Wenger.

Reagovat
Mada

Tak na lavici nikoho do útoku nemá, že měl v zimě přijít útočník je jasný všem jenom ne Wengerovi.

Reagovat
smazaný uživatel

riešte radšej defenzívu

Reagovat
Amos

Tak pro letošek snad už konečně zůstaneme bez LM a něco se změní !!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, upravené hráčske zmluvy jedine.

Reagovat
tomasinho

Hohó, Gallas

Reagovat
smazaný uživatel

joooo :)

Reagovat
niflheim

Toho Gallase tam snad posílá už jenom jako výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Counter

Tentokrát slabé derby, ale tak nemůže být pokaždé posvícení.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný derby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

A ty další tři tutovky měly být proměněny. Arsenal se až na gol ze stndartky a šanci Ramseyho nezmohl na nic.

Reagovat
Counter

Mi právě nepřišlo, že by to byl nějak líbivý fotbal. Arsenal nehrál nic (dvě střely na bránu), Spurs o něco lepší, ale taky to nebyla hitparáda.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale my máme 3 body

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Spuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurs

Reagovat
Trand

Zklamání zápasu pro mě Jack nepředvedl nic. Nejhorší hráč Vermaelen a po něm asi Aaron. Tenhle pocit nic nepřebije, maximálně výhra s účkama, ale ta už stejně asi nebude nic řešit, i pokud by přišla. Gratulace Spurs.

Reagovat
Mada

Reagovat
hefy

Pro nezaujatýho diváka skvělej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro zaujateho taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

a LM je zas o něco blíž ... a pro někoho zase dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES !

AVB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Chazy

Jupííí, Boas nad CFC.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

YES Tottenham Hotspuuuuuurs nejlepší v Londýně

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
SunFells

Přidávám se k skupině "Arséne out", kvůli jeho zdraví. Poslední dobou se na té lavičce kroutí jak feťák, jen čekám, kdy ho to položí

Reagovat
Free_player

ty jeho obličeje jsou tedka už čím dál víc kyselejší než obvykle

Reagovat
Mada

Nejlepší řešení pro všechny

Reagovat
Trand

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

jako jeden z jeho největších obdivovatelů prohlašuji, že by mi odchod Wengera momentálně nevadil. Možná by mohl dělat nějakého generálního manažera a nechal by trénovat někoho jiného, protože co poslední dobou předvádí, to nemá obdoby

Reagovat
fantomas

Tak ted už tuplem!

Reagovat
fantomas

Huu, začínám si připadat mocnej.

Reagovat
Erdovec

5 bodíků na Arsenal

Reagovat
herbage

střídání dobrá, bohužel pozdě. Zápas proti Bayernu úplně přes kopírák. Špatně zvolená taktika, dva hloupě inkasované góly, po poločase žádná změna, náhodný gól ze standardky, platonický tlak, střídání, konec tlaku a soupeř hrozí z breaků (Bayern proměnil, Tottenham ne), kouskování hry a protrápení se až do konce zápasu. Gratulace Tottenhamu, vyhrát jsme si nezasloužili. Máme lepší kádr i hráče, ale nedokážeme tu převahu zužitkovat

Reagovat
smazaný uživatel

za uznání porážky

Reagovat
smazaný uživatel

Zpííívááánkyy

Reagovat
herbage

Ty by byly i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ted je to definitivní

Reagovat
smazaný uživatel

Kadr ani hrace rozhodne lepsi nemate. Ani jednoho. A uz vubec nechapu, proc si Theo mysli, ze umi kopat standartky/rohy a nic na tom, nezmeni ten Merteho gol.

Reagovat
Trand

Ani jednoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pojd rozebrat.

Lloris X Szczszcz - Hugo

Walker X Jenkinson - Walker

Dawson X Merte - nastejno (kdyz vezmu v potaz Dawsonovo casta zraneni)

Vertonghen X Verma - Vertonghen

BAE X Monreal - BAE

Parker X Ramsey - Parker

Dembele X Arteta - Dembele

Lennon X Theo - nastejno (ikdyz tady se bsadim, ze budes tvrdit, ze je Theo lepsi)

Gylfi X Jack - Jack

Bale X Cazorla - Bale

Ade X Giroud - nastejno

Vysledek - 10 - 3

A fakt jsem zvedavej, s kym nebudes souhlasit.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Counter

"Ani jednoho."

Reagovat
smazaný uživatel

Nadsazka vyjadrujici pomer.

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Dolarovo hodnocení X hovno na botě - hovno na botě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, libi se mi, ze misto vasich hracu jsi uvedl "hovno na bote", je fakt, ze ten rozdil neni moc velkej.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fantomas

Psal si "kádr" a pak srovnáváš základ z jednoho zápasu, wow. Přitom např. Gibbs > BAE (tady dávat Monreala je vůbec vzhledem k dýlce jeho působení na Ostrovech nefér), Sagna = Walker a bejt to uskupený jako většinu sezony, šel by Cazorla na Gylfiho (Cazorla) a Jack na Parkera (Jack)...

Reagovat
tweek

chlapče, ty jsi akorát hloupý hater a vůůbec tomu nerozumíš..

Reagovat
smazaný uživatel

ani jednoho

ty máš ešte stále dosť.

Reagovat
Liquid

žádnou převahu jste neměli a lepší kádr a hráče, to je výsměch....už jste vybrakovaný, už ani o nikoho od vás není zájem

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Wenger by Ramseyho nacpal klidně i do brány, hlavně aby byl na hřišti...ať si ho strčí do prdele...ale dneska zklamali všichni, Girud byl extrémně slabej

Reagovat
Thoomas

Snad prijde v lete poradnej utocnik,s Giroudem se to fakt nikam nehne

Reagovat
REPLIKATOR

Rosa opět ukázal, jaký je skvělý hráč. Z Arsenalu se s ním může rovnat jedině Wilshere.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný, že nehraje základ

Reagovat
Amos

Dneska ani Wilshere.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooooooooooooooooooooo díky Spurs you made my day

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá neděle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hejnak

Rosa zase zahrál dobře. Udělal to, co se od něj čekalo, Vytvořil gólovku a nic nezkazil, jenomže oni to prostě neproměněj a tak další zápas bude zase na lávce. Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Jack dneska hodne slaby, asi taky potrebuje oddych, stejne jako Cazorla. Giroud a Vermealen katastofalni vykon. Hlavne nechapu proc jsme neprivedli zadne DM, to byl nejvetsi fail zimy, ten boric ve stredu hriste hodne chybi. Letos uz jsme asi bez LM, ja jsem celkem i rad, snad se neco za rok zmeni.

Reagovat
Hejnak

Vynechal si ještě Artetu a Ramseyho, jinak souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší stejně bylo jak na WHL zpívali Arséne Wenger we want you to stay!!!

Reagovat
Trand

Reagovat
vladis271

to mi propomína mufanov ako kvákali a podporovali zotrvanie Rafu. Vtedy som to nechápal a myslel som, že len preháäajú a robia z neho tragéda aby nás nasrali.

Ale pochopil som.

Reagovat
I am Mancunian

vy ste vzdy ti pomalsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Free_player

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

Kto bol podla vas MOTM zo strany Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Per

Reagovat
smazaný uživatel

síce prvý gol bol jeho, ale jeden dal a jeden zachránil. Pre mňa on.

Reagovat
SunFells

To teda nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger

Reagovat
fantomas

Theo.

Reagovat
herbage

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

To uz i ten Aaron by si to zaslouzil dneska vic

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

kdyby se to bralo za 25 minut druhého poločasu, tak možná. Arteta vede.

Reagovat
Nikikrew

Ja by som dal kludne Carla len ked hral 60 minut tak neviem ci si zasluzi byt MOTM . Ale zahral velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

hral skvelo.

Reagovat
niflheim

Ramsey

Reagovat
Bayern +

Adebayor.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

arteta

Reagovat
smazaný uživatel

Denis Berkamp!

Reagovat
smazaný uživatel

ďalšie veľké sklamanie v tejto sezóne, koľko ich už bolo. Každopádne, snáď dáme Wengerovi adieu po sezóne, už definitívne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nie, že by som vám nedoprial ten jeden šťastný deň za 5 rokov, kedy sa nám môžte vysmievať, že ste nás porazili, ale čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tobě už jebe z psaní těch reportů, ne? :))

Reagovat
smazaný uživatel

yung ráno psal, že se těší až se mi bude v sedum večer smát jenom jsem si lehce rýpnul

Reagovat
smazaný uživatel

aha, vlastne. Ok, máš to dovolené a schválené, zaslúžim si to.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Příští kolo Liverpool - Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
REPLIKATOR

2:1 pro LFC

Reagovat
smazaný uživatel

3:4

hattrick Suarez - hattrick Bale, Adebayor.

Reagovat
Lacko_Boh

ozaj na koľko sa dohodneme že bude ten nick zmenený?

Reagovat
smazaný uživatel

Tyden staci.

Reagovat
Lacko_Boh

sa bojiš čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi te akorat lito.

Reagovat
EL Gringo

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
cristiano.K.

soupeř na kterého nám to nejde dlouhodobě

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool,to je co? To jsou ti tragedi s tim dedkem v zaloze?

Tottenham jim nakope tu jejich rudou sedinku i s tim zubatcem v cele!

G.Bale to je hvezda poslednich tydnu!

Reagovat
Kowe

Jsem zvědavej na obranu, tohle bude pořádná prověrka.

Reagovat
Maresma

Hm... kurs na Spurs 4.10

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Villa urve doma s Arabama 1 bod a tabulka nam odhali kdo spadne o soutez niz!

Wigan

Reading

QPR

Vsem 3 na schledanou....

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Villa asi nepřekvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm s dedkem v zaloze?? jestli je Stev dedek co je potom Giggs ?? Suarez je rozhodne lepsi nez Bale a to nepisu jen kvuli tomu ze od mala fandim Liverpoolu ale proto ze je to pravda Kopacaku ty budes velkej odbornik na fotbal to se pozna

Reagovat
cristiano.K.

[reagovat]

Reagovat
vladis271

nebuc moc múdry

Reagovat
cristiano.K.

tohle je základní návyk!!

Reagovat
smazaný uživatel

a navic naky kohoutci z Londyna se nemuzou klubu jako je Liverpool vubec rovnat :)

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Před dvouma rokama bych se o to ještě hádal. Teďka už je zbytečné se o tom bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

a proto jste je už 3 roky neporazili

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako se nemůže rovnat USA Starobabylonský říši

Reagovat
kiwwi

Rafael Benítez je v Chelsea pod velkým tlakem a anglický deník The Sunday Mirror přišel se zajímavým řešením - londýnský klub by ve zbytku sezony podle něho mohl vést Fabio Capello, který aktuálně působí u ruské reprezentace.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Miguel19

To bych spíš tipoval Granta..

Reagovat
tomasinho

To zlatý Capello teda.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

no co, furt lepší, než nechat na lavičce tu hnidu...

Reagovat
tomasinho

Happy Birthday King Kenny!

Reagovat
Maresma

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

banner LFC fanúšikov pred neďeľňajším zápasom.

https://pbs.twimg.com/media/BEdUafGCAAEmaqH.jpg:large

Reagovat
wild

nemoze porovnavat Wigan napr s United kde je stale takmer vypredane..Arsenal tie ceny trocha prestrelil..vsade rovnake ceny byt urcite nemozu.Priemerne tych 50libier na tie top timy sa este da

Reagovat
smazaný uživatel

ide o to, že lístok LFC na wigan stojí 50 libier a Wigan má na LFC 28...rovnaký zápas, iné ceny...

Reagovat
smazaný uživatel

Owners FSG loaned almost £50m to the club and are running it at major loss, to try and catch up.

Latest financial accounts revealing debts of nearly £90m.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kowe

však to je za loňský rok ne? Po tomto roce by měl dluh klesnout, když se enormně šetřilo na platech a je smlouva od Warrioru

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Alex: „Old Traffordu sa nevyrovná žiaden štadión“

Reagovat
smazaný uživatel

toto řekne každý manažer svého klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja se uz tak nemuzu dockat az zejtra skundjojtyd skoncej v LM HALA MADRID !!!

Reagovat
C0br

Tohle je novinka... dalo mi zabrat to přečíst

Reagovat
smazaný uživatel

Co bys cekal od Suareze

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi
Reagovat
C0br

Není, dík

Reagovat
kiwwi

ale to druhe ide, vsak?

Reagovat
Maresma

ano

Reagovat
C0br

To bych neděkoval

Reagovat
Miguel19

Tam jsou mezi A i penalty??

Reagovat
kiwwi

jop

Reagovat
smazaný uživatel

To je hruza ty Welbeckovy statistiky

Reagovat
Maresma

V australské fantasy jsem druhej v points scored a v tabulce až osmej.

Reagovat
herbage

Tak yido nakonec vyhrál, i když jsem stejně moc nevěřil ve výhru, tak tady je jeho odměna. Chtěl bych to věnovat všem gunnerům, aby neztráceli naději, protože nakonec We gonna wiiiiiin

https://soundcloud.com/herbage-1-1/survival

Reagovat
kiwwi

to je nieco priserne

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Talent ale ma, jen by musel chtit..

Reagovat
miky10

Reagovat
C0br

Já mám z tebe pořád pocit, že máš co dělat, aby jsi nevybouchnul smíchy

Každopádně od originálu se moc klesat nedá, takže solidní + body za výslovnost

Reagovat
herbage

no, měl jsem i vtipnější verzi, ale tam jsem měl fakt co dělat, abych se udržel Ale díky za pochvalu

Reagovat
blaugrana

Pre Kristove nohy.

Reagovat
mr.Silver

1:28

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
FCSL

Reagovat
SunFells

Lepšíš se

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

Uplnej Bellamy.

Reagovat
herbage

první skutečná pochvala

Reagovat
Chazy

Boží

Reagovat
tomasinho

Reagovat
herbage

mohli jsme udělat tu trojsázku, kdyby yido nebyl máslo

Reagovat
tomasinho

Mohli no, to bych už teď musel trénovat Můžeme dát příští sezonu, ale nedopadlo by to dobře, já jsem hrozný.

Reagovat
herbage

teď už by do toho yido šel, ale před sezónou měl bobky. Kdyby dopadla tabulka jako nyní, tak on by vybíral písničku tobě a já bych si vybíral něco sám (pravděpodobně něco od Muse), takže oba jste na tom vydělali, že jste do toho nešli a já zůstal na svém

Reagovat
tomasinho

Jo, to jo.

Reagovat
herbage

každopádně příští sezónu, proč ne. Já už stejně můžu jen získat

Reagovat
tomasinho

No, už bych o tom hodně uvažoval teda. U LFC člověk fakt nevím, pořád bych byl outsider

Reagovat
herbage

vy můžete už jen překvapit, zatímco Arsenal dokáže každoročně přesvědčit, že dno je hlubší a hlubší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za odvahu za to ostatne

Reagovat
smazaný uživatel

mal by si spievat na emirates pred zapasmi

Reagovat
Rssa

Reagovat
pajamu
Reagovat
smazaný uživatel

Jestli v nedeli neporazime kohouty tak uz sou nadeje na LM definitivne v coudu

Reagovat
JIMMY-PO

a doteraz boli kde?

Reagovat
Maresma

Reagovat
C0br

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

realista

Reagovat
13

I pak bude šance

Reagovat
smazaný uživatel

To je lepší než Lolkáč

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

jeste to neni uplne ztraceny a hlavne mame doma Everton a Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite nekdo, kde by se dala seldovat live tiskovka United i Realu dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

+ v kolik hodin

Reagovat
niflheim

Hobbit zatím Worldwide: $1,001,134,992 ... kdo tady má tu sázku?

Reagovat
C0br

Sázka už byla dávno skončena a vykonána

Reagovat
niflheim

dafuq?

Reagovat
C0br

Rssa tvrdil, že to udělá 1,2 mld, já že 1,8 mld.

Vzhledem k tomu, že už před měsícem bylo jasné, že se to nedostane ani k jedné částce, tak už jsem si trestem prošel (pokud by se to trefilo +/- 50 mil do jednoho odhadu, byl by nick na dvakrát tak dlouho).

Reagovat
smazaný uživatel

nebude to zejtra piskat ten retard plesatej zene?? to by pak bohuzel postoupily Skundjojtyd

Reagovat
jk

forever alone?

Reagovat
C0br

Spíš 11.

Reagovat
mithro

Reagovat
madridcan

2100 pre postup Realu Madrid cez Manchester United

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
13

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
havrys99

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Mimalu

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Honza Matoušek

TEAM NEWS: Hart, Zabaleta (C), Kolo Toure, Nastasic, Clichy, Garcia, Milner, Rodwell, Silva, Tevez, Yaya Toure #villavcity #mcfc

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je vlastne PL.

Reagovat
tomasinho

Ach jo, zas tak defenzivně?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl co to hraje za sestavu?? Dyt hraje připosraně jak kdyby hrál proti Barce.

Reagovat
Maresma

tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Villans dneska zabojujou

Reagovat
Honza Matoušek

Achjo, co to je za retardovaný kolo zase ve fantě příští tejden?

Reagovat
tomasinho

Hraje se čtvrtfinále FA Cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

FA Cup

Reagovat
mithro

Gary v studiu zase ziari, to je uplne ina liga, ked to porovnam s MOTD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten blood večne lagguje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Hart pekny zmetkar

Reagovat
chowas

stream ?

Reagovat
smazaný uživatel

acestream://325f21cd0e21581bf402f88b28fcf48c0082d800

Reagovat
Maresma

zas ti šašci v hledišti

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Morgan na krídle, diletantiiii oni ho v tej rezerve chcú normálne udusiť

Reagovat
Honza Matoušek

Rodwell

Reagovat
I am Mancunian

je to IP bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

ah Jacku, trošku začnes hrat a zas v čudu

Reagovat
Tolstobik

Villa zatim pekne, zvlastni ze s takovym hernim projevem sou na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOL

Reagovat
Maresma

Ol!vere, jak to zatím vypadá?

Reagovat
smazaný uživatel

posledných 20 min. sme lepší, ale zapol som to na 2. polčas až :D

Reagovat
smazaný uživatel

koniec, 1:1, sklamanie

Reagovat
tomasinho

Jak hrál Suso? Podle twitteru velmi dobře, napravil prý slabší zápas s mancs.

Reagovat
smazaný uživatel

Výbornej byl.. pro mě jasně nejlepší hráč zápasu..

Reagovat
smazaný uživatel

Kwopove prieview ja som sa pozeral jedným očkom len na 2. polčas, ale páčil sa mi, hlavne ma nsral utopený Morgo na krídle... Jonjo krásny pas na Adorjanov gól.

Reagovat
smazaný uživatel

review

Reagovat
smazaný uživatel

.. škoda, že nenapísal

Reagovat
Maresma

Villans hrajou zatím moc pěkně.

Reagovat
I am Mancunian

prve polcasy maju vzdy lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

ved nič nehraju

Reagovat
wild

OT : neviete ci Sky Sports zajtra vysiela United - Real?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak druhá pulka polocasu patri jednoznacne CIty, Villa muze bejt rada, ze je golman drzi na nule...MIllner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Villa takovej zkrat Clark

Reagovat
Dawon

To snad neni pravda

Reagovat
smazaný uživatel

omg Clark

Reagovat
smazaný uživatel

snad není pravda

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
iamek

Vila na sestup

Reagovat
iamek

Kua saptny palec :

Reagovat
Honza Matoušek

Tyvole já to vypnu a on dá gol.. Jak padl?

Reagovat
smazaný uživatel

trapně, Clark si chtěl zaseknout, uklouznul a šli 2 na jednoho, tevez je tam vykoupal a z malýho vápna skoro do prázdný

Reagovat
iamek

Uklouzl ? Jasny faul.

Reagovat
tomasinho

Rodwell se zas zranil?

Reagovat
Maresma

Jojo

Reagovat
tomasinho

Ach jo, ten kluk je fakt zakletý. Přitom první půli proti Chelsea se mi líbil, konečně začal hrát a zas zranění.

Reagovat
Maresma

Snad to nebude nic vážnýho... Na twitteru sem četl něco o kolenu.

Reagovat
tomasinho

Snad ne.

Reagovat
Tomekcz

ted ale bylo videt ze ho Dzeko podkopnul

Reagovat
smazaný uživatel

Lowton dnes hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

no fuj

Reagovat
smazaný uživatel

ty kráso on to guzan vytah

Reagovat
smazaný uživatel

nemají v té Ville nějaký odpor k vlasům?

Reagovat
I am Mancunian

to mohla byt kludne penalta

Reagovat
iamek

Ropne penize FA nesmrdi. Fnus

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele