Premier League - preview 26. kola

09.02.2013, 08:59, aktualizováno 11.02.2013, 08:42
Previews
Liverpool se v průběhu sezony zvedl a pomalu stoupá tabulkou směrem vzhůru, dnes bude svoji zlepšenou formu potvrzovat v dohrávce proti West Bromwichi. Baggies zaostávají o Reds o pouhé dva body, nutno ale podotknout, že poslední týdny ztrácejí vydobyté pozice.
Liverpool FC - West Bromwich Albion  (pondělí 21:00)
Značná pozornost bude při pondělní dohrávce soustředěna na individuality; dokonce zřejmě spíše než na kluby samotné. A zatímco Jamie Carragher bude na Anfield Road jistě bouřlivě přivítán, když před pár dny oznámil definitivní konec kariéry, Peter Odemwingie se po přestupových eskapádách od vlastních fanoušků žádného vděku nedočká...

A ještě jedna osoba si zaslouží již poněkud tradiční zmínku - Luis Suárez. Uruguayský forvard také letos táhne aktuálně až osmý (v případě výhry sedmý) Liverpool, ovšem zrovna na West Bromwich příliš neumí. Naprázdno proti němu vyšel ve všech čtyřech ligových střetnutích, a i proto Reds golmana Baggies nepřekonali už dvakrát po sobě. Letos s nimi pak na The Hawthorns v rámci prvního kola prohráli vysoko 0:3.

Zvláštní znalost liverpoolského prostředí tehdy nepochybně osvědčil bývalý asistent Kennyho Dalglishe Steven Clarke a odrazil se tak k báječnému vstupu do své manažerské kariéry. Ta však momentálně poněkud stagnuje, když Throstles už šest kol čekají na tříbodový úspěch a přes počáteční pobyt v top4 najednou sedí deset bodů vzdáleni od páté, pohárové příčky.

Naopak Brendan Rodgers, další relativně mladý a nezkušený kormidelník, spíše nabírá na důvěře a popularitě než cokoliv jiného. Nedávno přeci ustál oba složité výjezdy na Emirates a Etihad Stadium (dvě remízy 2:2), takže zatímco WBA v tomto kalendářním roce sebralo jediný bod z 15 možných, na liverpoolské straně jde o korálků osm. Navíc s ne zrovna lehkým losem v patách (jediná novoroční prohra vznikla na Old Trafford) - proto by teď Rodgersova parta měla po příležitosti smlsnout si doma na tápajícím soupeři skočit s o to větší chutí.

A činit tak bude i s uzdraveným Raheemem Sterlingem, potažmo nedávno koupeným a údajně zcela připraveným brazilským talentem Philippem Coutinhem. O marodícím Sturridgeovi se ještě rozhodne. Na opačném konci barikády rozhodně nevyužijí suspendovaného Popova, Mulumbu by se však po zranění kolene mohl vrátit právě včas.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Johnson, Carragher, Agger, Enrique - Lucas, Gerrard, Henderson - Downing, Sturridge, Suárez
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Jones, McAuley, Olsson, Ridgewell - Yacob, Mulumbu - Dorrans, Morrison, Brunt - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.25 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - West Ham United  (neděle 14:30)
Aston Villa se s postupem času propadla až na předposlední místo tabulky a na tom je i před nedělním utkáním s West Hamem. Trápící se Villans mají nyní o jednu motivaci navíc, pokud dnes uspějí, opustí sestupové pozice...

Domácí začali sbírat body na venkovních stadionech, před vlastními fanoušky je to ovšem bída a dnes dostanou možnost vyrovnat jeden smutný klubový rekord. Ve Villa Parku zatím prohráli čtyřikrát v řadě, pětkrát za sebou odešli poraženi jenom v roce 1963.

"Jestli jsem si stanovil nějaký bodový cíl? Vím, kolik zápasů je třeba vyhrát, právě na to se musíme soustředit. Jestli budeme pokračovat v započaté práci, začneme vyhrávat. Podle mého názoru potřebujeme vyhrát pět nebo šest zápasů, samozřejmě půjde i o to, jak si povedou ostatní týmy, ale ty mě nezajímají," říká manažer Paul Lambert.

Fanoušci Aston Villy chodí hodně neradi na fotbal v neděli, v tu totiž jejich tým nevyhrál už dvanáct utkání po sobě. Naposledy slavil nedělní výhru v květnu roku 2011 nad Liverpoolem.

V sestavě Villans by mohl chybět nemocný Ashley Westwood, o jeho startu se rozhodne až před zápasem. Po problémech s koleny jsou znovu fit Karim El Ahmadi a Fabian Delph, na svůj debut čeká Yacouba Sylla.

West Ham si v minulém kole poradil se Swansea a ukončil tak pět týdnů dlouhé čekání na tříbodový zisk. V tuto chvíli je na jedenáctém místě, na sestupové pozice pak má k dobru devět bodů.

Hammers nezvládají duely, v nichž mají potvrdit předcházející výhru. Letos dvakrát za sebou nevyhráli ještě ani jednou, naposledy se jim to pak v nejvyšší soutěži povedlo na přelomu února a března roku 2011, tehdy porazili Liverpool a Stoke.

West Ham má obrovské problémy se střílením branek na hřištích soupeřů, sedm gólů je vůbec nejhorším počinem z celé ligy. To ovšem nemusí nutně předznamenat, že by v neděli góly nepadaly. Hosté jich v posledních třech venkovních duelech dostali hned jedenáct a čím chlubit se nemá ani jejich soupeř, ten neudržel čisté konto devětkrát po sobě a během této doby inkasoval 26x. Andy Carroll navíc právě proti Aston Ville zaznamenal svůj jediný hattrick v Premier League.

V hostující sestavě budou znovu chybět Modibo Maiga, James Collins a George McCartney.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Everton FC  (neděle 17:00)
Jízda za titulem je vydlážděna luxusním devítibodovým náskokem. Při síle Fergusonova kádru a manažerských i taktických schopnostech skotského kouče je tento odstup již velmi napovídající, nicméně loňská sezona i největší optimisty vyvedla z míry. Pětibodové manko na United čtyři týdny před koncem Premier League tehdy Citizens smazali během dvou kol a nakonec si došli pro těžce a draze vydřený ligový titul.

Taky proto musí Manchester United sbírat body i nadále a nespoléhat na to, že již k trofeji pro vítěze ligy jen tak "doklouže". Proti Evertonu mají navíc v poměrně čerstvé paměti věhlasnou přestřelku z Old Trafford, v níž přišly o dva body, které je nakonec stál titul. Remíza 4:4 s téměř zázračným vyrovnáním Toffees je nyní pro svěřence Alexe Fergusona hlavním vztyčeným prstem.

Velezkušený trenér však před utkáním řeší jinou "křivdu". Nelíbí se mu, že jeho tým hraje kvůli televizním přenosům až v neděli, zatímco středeční soupeř v Lize mistrů Real Madrid bude mít o den odpočinku více. Dokonce se nechal slyšet, že tato televizní diktatura znemožňuje anglickým celkům uspět v Evropě. Loňská Chelsea by zřejmě nesouhlasila...

Favorit je ovšem v tomto duelu jasný, kromě papírových předpokladů hovoří pro vedoucí tým soutěže i historická statistika. Z dvaceti domácích utkání v Premier League vyhráli Rudí ďáblové celé tři čtvrtiny, prohráli pak jen jednou - v srpnu roku 1992.

Dosavadní vystoupení United v probíhající sezoně je však úchvatné. 80 procent výher je nevídaný počin, který znamenal pro celek z průmyslového města rekordní zisk 62 bodů v úvodních 25 zápasech. Víc ještě nikdy v této fázi soutěže neměli. Skvělá je i forma Reds, z minulých sedmi ligových klání jich vyhráli hned šest. O sedmý korálek pak přišli na hřišti Tottenhamu až ve třetí minutě nastavení.

Špatně však nehraje ani Everton, který se zdá být v posledních týdnech téměř neporazitelný. Z třinácti ligových duelů z nejbližší minulosti nedokázali získat body jen v jednom jediném, když doma podlehli Chelsea. Řádí navíc i v FA Cupu, kde bůrem smetli čtvrtoligový Cheltenham a naposledy vyřadili i Bolton.

David Moyes bude do poslední chvíle doufat ve zdravotní stav Marouana Fellainiho, který kvůli zranění boku vynechal reprezentační zápas Belgie. Nespecifikované zranění již údajně vyléčil Phil Jagielka, naopak Tony Hibbert se Seamusem Colemanem zůstávají mimo hru.

United očekávají čerstvou krev v podobě Ashleyho Younga, jemuž zranění kolene nedovolilo nastoupit v posledních pěti zápasech. Fit by měla být i dvojice, která kvůli zranění nemohla nastoupit za Anglii v duelu s Brazílií. Phil Jones a Michael Carrick jsou na Everton připraveni.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Newcastle United  (sobota 13:45)
Největším tahákem sobotního programu Premier League bude beze sporu předehrávka mezi Tottenhamem a Newcastlem. Zatímco Spurs nadále odrážejí útoky na čtvrté příčce, ba spíš ještě útočí na třetí Chelsea, francouzskou vodou vzkříšené Straky mají ambice stoupat tabulkou přinejmenším do první desítky. Přesto sázkařům radím: nenechat se rozdivočet...

Tottenham totiž na domácí půdě bývá raději úspornější, navíc se dnes bude muset obejít bez dvorního střelce Jermaina Defoea a zřejmě i v Jihoafrické republice nadmíru dlouho trčícího Adebayora. Tím pádem - vzhledem ke čtyřkolové kohoutí neschopnosti uhrát se soupeři takzvaný "over", jinými slovy (v tomto případě) vsítit během jednoho utkání více než jednu branku - bych snad dokonce tipérům doporučil vsadit "under". Žádné gólové hody já osobně neočekávám.

A to i přesto, že alespoň Magpies, nabuzené triumfy nad Aston Villou a Chelsea, v posledních týdnech vepředu působí nebezpečněji než kdy jindy v tomto ročníku. Třikrát se ostatně prosadilo proti ManUtd, Arsenalu i zmíněným Blues - čili rovné polovině elitní šestky. S Evertonem a ManCity už to tak slavné nebylo, tak jako tak si ale Newcastle na další sousto v rámci nabitého diáře bude věřit. Koneckonců co může být větší motivací než přerušení tak černé série na jednom stadionu, jakou utvářejí tři po sobě jdoucí stračí prohry na White Hart Lane s celkovým skóre 0:8?

Jak už jsem nastínil, Villas-Boas bude před utkáním řešit především dilema "koho postavit do útoku?". K tomu se rovněž váže relativní nutnost přesvědčení hvězdného Garetha Balea o tom, že se dá slavit branka i před domácím publikem (na WHL zatím Velšan jásal jen ve dvou případech, dalších devíti gólů docílil na cestách).

Zatímco Villas-Boas ještě svého Afričana na 75 % nevyužije, Alan Pardew by tak učinit měl. Cheick Tioté je na Ostrovech přeci jen déle než Adebayor. Absence Hatema Ben Arfy se potom akorát prodlouží kvůli viru; očekává se, že svému manažerovi bude plně k dispozici až koncem února.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dawson, Vertonghen, Assou-Ekotto - Parker, Dembélé - Lennon, Holtby, Bale - Dempsey
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Debuchy, Coloccini, S. Taylor, Santon - Cabaye, Sissoko, Tioté (Perch) - Gouffran, Cissé, Jonás
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Swansea City - Queen's Park Rangers  (sobota 16:00)
Ještě dva týdny do velkého finále Capital One Cupu proti Bradfordu, koncentrace musí být stále upřena na Premier League. Swansea dnes hraje s Queen’s Park Rangers, který už pětkrát neprohrál a dostal v těchto utkáních jen jeden gól. Swans naproti tomu po osmi zápasech bez porážky prohráli v posledním kole s West Hamem.

Rangers, jak jsem již zmínil, hledají přemožitele pět zápasů, v nichž například porazili Chelsea nebo uhráli cenné body s Tottenhamem či Manchesterem City. Hůře jsou na tom už s ofenzivou. V těchto pěti duelech sice udrželi čtyřikrát čisté konto, jenže jenom dvakrát naproti tomu dokázali skórovat.

Gól nedali Londýňané ani v posledním vzájemném duelu. Tehdy nabuzené a ambiciózní QPR přivítalo v prvním kole nové sezony Swansea na svém území. Výsledkem však byl nekompromisní debakl z dílny velšského celku. K tomu navíc už pětkrát v řadě na půdě svého dnešního soupeře nevyhrál. Naposledy se tomu stalo před 32 lety.

Michael Laudrup se konečně může dočkat návratu své brankářské jedničky Michela Vorma, který nemohl hrát kvůli bolavému kolenu. Se stejným problémem laboruje Leon Britton a jeho start je s otazníkem. Naopak Kemy Agustien již vyléčil zraněný kotník, začal s tréninkem a měl by být k dispozici.

Queen’s Park Rangers se pak bude muset obejít bez útočníka Loica Rémyho. Jeho start sice není plně vyloučen, nicméně manažer Harry Redknapp se nechal slyšet, že Francouze využije až ve chvíli, kdy bude naprosto fit. Kvůli zadnímu stehennímu svalu si nezahraje Junior Hoilett, Sambu Diakité pro změnu čeká souboj o třetí místo na africkém šampionátu.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Vorm - Tiendali, Williams, Chico, Davies - Ki, De Guzman - Hernández, Michu, Routledge - Shechter
Queen's Park Rangers - pravděpodobná sestava:
César - Fabio, Samba, Hill, Traoré - Derry, Mbia - Mackie, Taarabt, Townsend - Zamora
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Reading FC  (sobota 16:00)
Stalo se to poprvé od září 2010. Tehdy co se oficiálních cen Premier League týče, naposledy opanovali jeden měsíc dva zástupci nováčkovského týmu. Konkrétně šlo o manažera Di Mattea a útočníka Odemwingieho. Tentokrát je rozložení na chlup stejné, jenom jmenovitě kráčí o McDermotta s Le Fondrem. A tyto volby těžko někdo půjde zpochybňovat.

Vždyť plešatý lodivod vyvedl Royals ze sestupové zóny, kde přitom ještě před novým rokem vypadali být uvězněni docela dobře napořád, a to za pomoci fascinujících čtyř výher ze šesti zápasů. Útočník Adam Le Fondre potom za celý měsíc leden nastřádal úctyhodných šest zásahů ve všech soutěžích, přičemž všech pět ligových zaznamenal z pozice střídajícího žolíka. Sečteno podtrženo "královští hoši" už čtyři kola čekají na přemožitele a minimálně ze dvou hledisek by se nemuseli bát ani svého příštího soupeře.

Stoke City totiž tápe jak na poli historickém, tak na tom aktuálním. Jednak tedy na Royals nevyzrál už šestkrát v řadě (na podzim ze vzájemného souboje vzešla remíza 1:1 a už tehdy v závěru úřadoval Le Fondre), přičemž v druhé lize Reading zvítězil ve všech čtyřech posledních měřeních sil; jednak Potters momentálně přežívají snad nejdrsnější krizi, jaká je kdy v elitní společnosti postihla. Vždyť na něčí skalp čekají už šest utkání, z toho čtyři prohráli, a při tom všem jim také nebývale často selhává defenzivní složka. Zadní linie vedená nesmlouvavým Němcem Huthem inkasovala v minulých sedmi střetnutích hned 17krát, což doopravdy nepamatujeme.

Obrannou řadu by už tím pádem konečně mohla utěsnit deadlineová akvizice ze zámoří, univerzál Brek Shea, jíž Tony Pulis patrně plánuje využívat mimo jiné na levém beku. Tam mimochodem ještě nebude moci naskočit Steve Wilson, který sice v úterý při přátelském zápase oslavil návrat po zlomenině nohy, na soutěžní duel však velmi pravděpodobně bude ještě moc brzy.

V Readingu mají docela jinačí potíže. Brian McDermott se totiž musí vypořádat s náročným cestováním jamajského trojlístku McCleary-McAnuff-Mariappa, jenž během týdne musel zvládnout štreku do Mexika a nazpátek. Jinak berkshireského rodáka mohou události posledních dnů spíše těšit; kromě skvostné formy se mu po dvou týdnech znovu hlásí Noel Hunt.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Cameron, Shawcross, Huth, Wilkinson (Shea) - Walters, N'Zonzi, Adam, Whelan, Etherington - Crouch
Reading FC - pravděpodobná sestava:
Federici - Kelly, Mariappa, Pearce, Harte - Akpan, Leigertwood - Kébé, McAnuff, McCleary - Pogrebňak
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Chelsea FC - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Nad Benítezem visí pomyslný Damoklův meč. Oficiální varování od vedení klubu sice ještě nepřišlo, ale každý musí cítit, jak atmosféra okolo jeho osoby houstne a jeho křeslo povážlivě houpe. Rafa zkazil takřka vše, co mohl. Nezvládl dovést Chelsea k vítězství na MS klubů, vypadl z Capital One Cupu a šance na titul Blues společně s hráči snížil na teoretické minimum.

Fanoušci Londýňanů proto už předem odsuzovaného kouče tím spíš nemusí a většina z nich by jistě Španělovo odvolání vítalo s potleskem. Čtyřikrát už Chelsea nevyhrála, přitom hrála s celky středu nebo spodku tabulky a s třetiligovým Brentfordem. Naposledy selhala v Newcastlu, kde sice 2:1 vedla, ale domácí nakonec výsledek v závěru utkání otočili.

Ani Wigan neprožívá dobré chvíle. V lize nevyhrál pětkrát v řadě - z posledních dvanácti pak vyhráli jen jediný duel. Drobné plus jsou dvě remízy v nejčerstvějších kláních a postup přes Macclesfield. Dobrou nemají Latics bilanci ani s Chelsea. Ve zbylých 15 utkáních v Premier League ji porazili jen jednou a hned 12x prohráli.

V utkání bude jistě pozornost zaměřena na Franka Lamparda, který má v posledních zápasech skvělou střeleckou formu a se 197 góly stojí s pětibrankovou ztrátou na legendárního Bobbyho Tamblinga na druhém místě v historických střeleckých tabulkách Blues.

Na páteční tiskové konferenci manažer Chelsea Rafael Benítez prohlásil, že mimo hru je pouze kapitán John Terry, kterého trápí koleno. Již samozřejmostí je dlouhodobá absence záložníka Oriola Romeua a finalistů afrického šampionátu Mosese s Mikelem. Naopak tři marodi, Demba Ba, David Luiz a Petr Čech, už poměrně překvapivě budou všichni v rozdílné míře k dispozici. Po trestu se vrací i Eden Hazard.

Wigan pak s největší pravděpodobností bude postrádat stopera Garyho Caldwella, jemuž nejspíš nedovolí nastoupit do utkání problém s bokem. Antolin Alcaraz se však přiblížil návratu po zranění třísla. S otazníkem je situace okolo Arouny Koného, který se sice vrátil z Jihoafrické republiky, ale jeho fyzička se podrobí bližšímu posouzení před utkáním.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Azpilicueta, Cahill, Ivanović, Cole - Luiz, Lampard - Oscar, Mata, Hazard - Torres (Ba)
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Al Habsi - Scharner, Caldwell, Figueroa - Stam, McCarthy, McArthur, Beausejour - Espinoza, Di Santo, Maloney
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Arsenal FC  (sobota 16:00)
Sunderland to celé odstartoval. Dne 18. 8. 2012 sehrál s Gunners bezbrankovou bitvu, aby pro ně odšpuntoval další mizernou sezonu. Arsenal je aktuálně šestý, příští dva týdny se bude odreagovávat pohárovými zápasy, a tak nyní nepřipadá v úvahu nic jiného než vítězná "minirozlučka". Ostatně jak už letos poněkolikáté zopakoval manažer Wenger: ve jménu Ligy mistrů už žádné zbytečné ztráty!

Za "zbytečnou" teď přitom lze považovat prakticky každou, neboť Kanonýry vedle domácí bitvy s ManUtd čekají už akorát dvě měření sil s přímými konkurenty v boji o čtvrté místo, Tottenhamem a Evertonem; jinak dále samí sokové z pomezí elitní desítky, kteří se zkrátka s blížícím se koncem ročníku musejí roznášet na kopytech. A Sunderland se k nim nepochybně řadí, také jeho fanoušci jsou totiž v klasické depresi. Letos "oslavují"40. výročí své poslední úspěšné pohárové jízdy, přičemž je nyní nad slunce jasné, že si jej nepřipomenou ničím jiným než jen co možná nejlepším ligovým umístěním.

V tomto ohledu se již 12. Black Cats mírně lepší, přesto to stále není ono. Domácí plichta se Swansea a následné prohra v Readingu rozhodně nepředstavují ideální odrazový můstek pro hoštění celku, jenž na Wearside nebodoval všehovšudy jedinkrát z posledních 18 návštěv. Stalo se tak v listopadu 2009, kdy o ojedinělém pádu Arsenalu rozhodl Darren Bent.

Mimo jiné i jeho brankovou produkci v lednu přišel na Stadium of Light suplovat loni 12gólový Danny Graham, který se těší na svou domácí premiéru v novém dresu. Ačkoliv se nedávno přiznal ke stračí příslušnosti, což v Sunderlandu doopravdy neslyší rádi, budou se tu k jeho výkonům jistě všichni upínat - přeci jen Fletcherovy dva góly v sedmi minulých kolech příliš optimismu nevyvolávají...

Fanoušci Arsenalu se těsně před víkendem museli zděsit: Vermaelen natuty mimo, Koscielny teprve v pátek normálně trénoval, Djourou na hostování v Německu. Seriózně je tedy ve hře přítomnost Sébastiena Squillaciho v základní sestavě, kam se mimochodem bude tlačit i kompletní, během reprepauzy nepatrně polámaný trojlístek Ramsey-Coquelin-Walcott. S Gervinhovým startem po návratu z JAR se zatím nepočítá.

Také na severovýchodě Albionu si mohou naříkat na kritizovaný únorový termín mezistátních přátelských zápasů. Takhle s velkou pravděpodobností nemůže Martin O’Neill kalkulovat s křídelníkem Jamesem McCleanem. Na druhou stranu alespoň Carlos Cuéllar by se opět mohl na stoperu spárovat s O’Sheaou.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gardner, O'Shea, Cuéllar, Colback - Larsson, Vaughan, N'Diaye, Johnson - Sessegnon - Fletcher
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Wilshere, Arteta - Walcott, Cazorla, Podolski - Giroud
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Norwich City - Fulham FC  (sobota 16:00)
Mít na kontě po 25 kolech 28 bodů, to by patrně Norwich s Fulhamem před výkopem sezony braly všemi deseti. V praxi to ostatně znamená solidních sedm bodů náskoku na sestupující Wigan. Nicméně vezmeme-li v úvahu sílící Newcastle a Reading nebo čerstvě nabuzený Southampton, měli by se mít zejména stagnující Kanárci na pozoru. Vyhráno ještě nemají.

Jestliže těsně před Vánoci WBA utnulo desetizápasovou šňůru Norwiche bez porážky, tentokrát se v Norfolku čeká na toho opravdového prince-osvoboditele. Teď se totiž čeká na zničení ryze černé série; konkrétně jsme nyní na osmi kolech bez tříbodového zázraku. Menší známky zlepšení už nicméně Canaries vykazují: na čtyři porážky v řadě se zapomnělo třemi remízami, přičemž Newcastle i Tottenham se za určitých okolností daly porazit. Norwichi chybělo štěstí, či spíše chladnokrevnost v zakončení - však Hughtonova parta zavěsila sotva jednou jedinkrát v průběhu nedávných pěti soutěžních klání.

Podobně jako Norwich, také Jolův Fulham je obecně poměrně oblíbeným, koukatelným mančaftem, který se v této sezoně byť jen na jediný den nenamočil do toho pravého záchranářského boje. Ovšem stejně jako pro druhého kohouta, také nad ním se vznáší varovný ukazovák. Cottagers triumfovali pouze ve třech z minulých 17 kol a nad Norwichem sedí akorát díky příznivějšímu skóre. A tedy - pokud na chvilku zaměníme celek za část - i kvůli debaklu Kanárků z úvodního hracího dne tohoto ročníku. Srpnovému výsledku 5:0 je ale na jarní Fulham tradičně na hony vzdálen, rovněž on se nyní potýká s lehkou impotencí, jakkoliv je pořád schopen třemi zásahy sestřelit WHU jako předposledně.

K ojedinělé rotaci by Chrise Hughtona mohly donutit nepříjemné okolnosti. Alex Tettey (koleno) a Anthony Pilkington (zadní stehenní sval) totiž možná nestihnou včas doléčit své bolístky. Ke svému plnohodnotnému debutu už alespoň bude připraven Becchio, lednová posila do útoku, zatímco jiná akvizice z americké MLS, Kei Kamara, ještě potřebuje nabrat adekvátní kondičku.

Doktoři pracující pro Martina Jola zas a znovu zváží stav Dimitara Berbatova, který už nějakou dobu střídavě marodí a nemarodí s hamstringem. Zároveň se samozřejmě budou brát v úvahu navrátilci z reprezentačních srazů, potažmo uzdravení Sidwell s Richardsonem.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Bunn - Martin, Turner, Bassong, Garrido - Snodgrass, Tettey (Howson), Johnson, Bennett (Pilkington) - Hoolahan - Holt
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Riether, Hangeland, Senderos, Riise - Dejagah, Karagounis, Sidwell, Duff - Ruiz, Berbatov (Rodallega)
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Southampton FC - Manchester City  (sobota 18:30)
Pěkně si hráči Manchesteru City v posledních zápasech zavařili v boji o titul. Z pěti bodů ztráty na vedoucí Manchester United se po remíze na hřišti Queen’s Park Rangers a doma s Liverpoolem stalo bodů devět, a ač manažer Mancini svůj tým ještě neodepisuje, bude to mít obrovsky těžké. Proti Southamptonu musí bezpodmínečně plně bodovat.

Saints prošli velkou trenérskou rošádou. Úspěšného Nigela Adkinse vystřídal na lavičce někdejší kouč Espanyolu Barcelona Mauricio Pochettino. A v prvních zápasech se mu nevedlo úplně zle, uhrál remízu s Evertonem a ve Wiganu, na hřišti Red Devils pak prohráli jeho svěřenci jen těsně. Nic to ovšem nemění na tom, že se jim v devíti kláních podařilo zvítězit jen jednou.

Na vlas stejnou bilanci má nováček soutěže i s Manchesterem City, co se týče domácích zápasů právě proti obhájci. V novodobé majetné éře Citizens se spolu oba soupeři střetli jedinkrát a bylo to hned první kolo letošního ročníku Premier League. Na Etihad Stadium museli domácí v posledních dvaceti minutách otáčet nepříznivý stav, což se na konec podařilo. City tehdy vyhrálo 3:2.

Mauricio Pochettino bude doufat v dobrý stav několika svých opor. Ne zcela fit jsou Luke Shaw a Nathaniel Clyne, kvůli zraněním se dokonce v průběhu týdne připojili k juniorce - jejich start však vyloučen není. Podobně je na tom Gaston Ramirez, naopak Guly do Prado s největší pravděpodobností nenastoupí. Debutu by se mohl dočkat Vegard Forren.

Man City a jeho manažer Roberto Mancini má naopak k dispozici takřka kompletní kádr. Jedinou výjimkou je Micah Richard - naproti tomu Kompany s Maiconem by už měli být po zranění lýtka, respektive kolene, k dispozici. Stejně tak i bratrské duo Yaya a Kolo Touréovi, jejichž Pobřeží slonoviny bylo Nigérií vyřazeno už ve čtvrtfinále.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Boruć - Clyne, Hooiveld, Yoshida, Fox - Puncheon, Schneiderlin, Cork, Lallana - Ramírez - Rodriguez
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Nastasić, Clichy - Barry, Y. Touré - Silva, Agüero, Milner - Tévez
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United25202360:3162
2.Manchester City25158247:2153
3.Chelsea FC25137551:2746
4.Tottenham Hotspur25136642:2945
5.Everton FC251012340:3042
6.Arsenal FC25118649:2941
7.Liverpool FC2599744:3236
8.Swansea City25810734:2834
9.West Bromwich Albion251041134:3534
10.Stoke City25612724:3030
11.West Ham United25861128:3630
12.Sunderland AFC25781028:3329
13.Fulham FC25771136:4228
14.Norwich City25610925:4028
15.Newcastle United25761233:4427
16.Southampton FC25591133:4424
17.Reading FC25581232:4623
18.Wigan Athletic25561429:4721
19.Aston Villa25491223:4921
20.Queen's Park Rangers252111218:3717

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2881)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stoke a Swansea musia vyhrať

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea nás se svym stylem rozebere na prvočinitele. Docela se děsím, protože už tak dělá ta předražená sebranka žoldáků klubu pěknou ostudu. Teď ještě nářez od Velšanů ..............

Reagovat
smazaný uživatel

city,chelsea win a spurs over

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs stratia a my musíme vyhrať.

Reagovat
smazaný uživatel

v živoitě.

Reagovat
tweek

ale se Sebbem v obraně to bude náročné.. Newcastelu věřím..

Reagovat
Miguel19

Dnes konečně Hazaaaaaaard

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, stopérska dvojka, ak sa nedá Kos dokopy, bude asi Per - Seb. Yummy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, co Wenger řikal, je snad Seb definitivně odstřihlej:

"The options are restricted, I will have to be creative. We have Iggy Miquel, we have Sagna who can play there and Jenkinson on the right, so we will see. But we have very good hope that Koscielny will be available."

Reagovat
smazaný uživatel

takisto hovoril, že Santos ešte zohrá rolu v tejto sezóne a pritom sa ho očividne snaží ponúkať každému. Ale tak radšej by som bol za Miquela.

Reagovat
smazaný uživatel

Si počkej, kdo nastoupí proti Bayernu na levym beku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je fakt krásná ironie, že po tom, co náš 4. stoper odejde na hostování, protože se vůbec nedostal na hřiště, se nám během jednoho týdne zraní 2 stopeři a levej bek.

Reagovat
herbage

no, zrovna se mi zdálo, že jsme se Sunderlandem prohávali poté, co Mertesacker centr podskočil a Koscielny zazmatkoval, tak snad to bude na hřišti vypadat lépe

Reagovat
smazaný uživatel

sibylla mala vidinu?

Reagovat
Bayern +

Voda na mlyn pre Stevenka!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsazeno: Reading a Sunderland gól

Reagovat
tomasinho

Dneska dobrý program, na první zápas se těším, pak asi Stoke-Reading, jestli najdu nějaký dobrý přenos.

Reagovat
Miguel19

Po tomto kole se zase můžeme reálně odpoutat od konkurentů v boji o 3. místo. Everton má malou šanci proti rozjetým United a Tottenham také nemá nic jistého proti Newcastlu..snad to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

No a ještě by mohl pro jistotu zabodovat Sunder.

Reagovat
Miguel19

Proč ne, ale Arsenal není hrozba v boji o 3. flek..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pravda. Ale Sunder je mi sympatický. A Slepice bude tuším remis.

Reagovat
blade115

To je všechno moc hezký, ale my s Wiganem určitě taky ztratíme.

Reagovat
Miguel19

No jestli ano, tak už to snad bude poslední kapka a Prase ven

Reagovat
Lacko_Boh

Chelase s tou atmosferou v kabíne bude rada za CHL

Reagovat
kvasha16

ty mas nejake info z kabiny o ktorom verejnost nevie?

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem či to bude také jednoznačné. United čaká Real v stredu a podla vyjadrení tam nedá najsilnejšiu zostavu, ale zas máme dosť široký káder v ktorom by aj tretí tím mal stačiť

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton dneska remíza a Wigan taky a pak RAFA OUT!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas kto by do toho klubu okrem Benitéza išiel ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by som aj ja išiel len problém je v tom že Roman chce meno. Heh keď del Bosque odíde zo španielskej repre tak pojde do CFC :D

Reagovat
smazaný uživatel

vonku po repre pauze = stratime....a ked nie, tak sme machry

Reagovat
afc

Je to celkom mozne.Na Sunderlande sme v poslednych 5 zapasoch iba raz vyhrali a aj to vdaka Titimu,takze dnes to vidim na peknu remizu.

Reagovat
Lacko_Boh

vždy keď to vyzerá na remízku tak je z toho všetko ine len nie remizka Jackie nám to vyhrá

Reagovat
kiwwi

machry

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

pokakaj sa

Reagovat
Trand

Wickhama na hostování u Owls. Antonio-Wickham bude válec.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Makiii

Tak Spurs vs Newcastle je jistota, ale ktery dalsi zapas si mam vybrat ? Nemuzu se rozhodnout, ktery by jste doporucili ? btw: Saints by mohlo hezky obrat City aspon o nejaky body, at se nam lip hraje zitra proti Evertonu.

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
oddy

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

squillaci

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

super napad

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

(ten Poldi má jakou symboliku? )

Reagovat
smazaný uživatel

všetko Adidas.

Reagovat
fantomas

Jo, to sem tak nějak vydedukoval, ale v reálu sem nák nezaregistroval, že by to měla bejt náká jeho velká uchylka. Musim si víc všímat takových věcí.. :))

Reagovat
smazaný uživatel

ani nie, ale na Ostrovoch sa to s ním spája často, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koukám že nejsem jediný blázen kdo se nebojí dat na Southapton 10...Reading 02 a straky taktéž

Reagovat
tomasinho

OT: Svindaaaal!

Reagovat
tomasinho

Už je to skoro jisté

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

dnesna strata bodov už pravdepodobne sposobila stratu nádejí na obhajobu...

Reagovat
smazaný uživatel

Gremio oficiálně oznámilo, že André Santos k nim

přichází na roční hostování.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

Schopnost prodat nepotřebné je u nás fakt tragická.

Reagovat
Nikikrew

Mne je Santosa luto. Viem, ze na Arsenal asi nema ale ked citam jeho tweety ako ma rad Arsenal, dal by som mu este sancu. Prvy rok bol naozaj dobry

Reagovat
SunFells

Je to ohromný sympaťák, ale ztratil tu svou fotbalovou magii. Za tím bych neviděl jen nějaké špatné herní období, to je ta brazilská choroba. A jakmile jde hráč hledat formu zpátky do Brazílie, je u nás už prakticky odepsaný. Teď akorát bude lítat po hostovačkách do konce smlouvy.

Reagovat
Nikikrew

Hej to je pravda. Vid Denilson. Skoda no, myslel som si ze bude kvalitna dvojka za Gibbom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale to zas ne, my taky drželi nebo držíme milion let Gomese, Bentleyho, Giovaniho, Jenase, Huttona, páč je prostě na přestup nikdo nechce

Reagovat
SunFells

O Gia zájemci snad i byli, ale požadovali jste za něj víc než kdo byl ochotný nabídnout. Ale ten zbytek chápu no, problémem jsou ty jejich platy. Většina nápadníků má platový strop menší než u nás berou hráči užívaní akorát tak v mickymouse cupu

Reagovat
Nikikrew

No na stadione Black cats to bude tazke. Uz nas nezachrani Thierry ako minuly rok ale pevne verim, ze to nejako vykopeme

Reagovat
afc

Mancinimu sa nepáčia nové finančné pravidlá v Premier League

Uz to zacina.

Reagovat
Trand

Reagovat
Arbiter

hehe, schválně jsem se koukal na origo článek a tam je to formulováno trochu jinak a otázka spíš zní, zdá je připravený po sezóně jít do Chelsea a on na to odpovídá, že na to nemysli

Reagovat
Arbiter

plus se ho zeptali, zdá to, že se mu vede ve Werderu znamená, že po sezóně se do Chelsea vrátí a on na to, že to neví...

Reagovat
stas87

ty taky musis vsetku nadej hned zaslapat do zeme

Reagovat
Arbiter

tak je to hráč, kterého chci příští sezónu na SB vidět stůj co stůj, tak se nediv

Reagovat
stas87

OT:

spekulacia-sokratis vraj v hladaciku united a arsenalu,myslim si ze je to blbost a objavilo sa to po jeho vcerajsom rozhovore,aku sancu by teoreticky mal v tychto dvoch timoch?predpokladam ze 3.stoper ci?

Reagovat
afc

Tak u nas by bol 4 a v United 5.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=uY7pymdB5ec ..najlepsie promo na stredu

Reagovat
smazaný uživatel

To bude úžasné! Manchester GO!

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - Walker, Dawson, Caulker, Naughton - Dembele, Parker - Lennon, Holtby, Dempsey & Bale

SUBS : Friedel, Vertonghen, Gallas, Assou-Ekotto, Livermore, Sigurdsson & Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

Naughton

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle XI v Tottenham: Krul; Debuchy, S.Taylor, Coloccini, Santon; Cabaye, Perch; Gutierrez, Sissoko, Marveaux; Cisse

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC substitutes v: Harper, Yanga-Mbiwa, Anita, Tiote, Marveaux, Obertan, Shola Ameobi.

Reagovat
Godwinson

Marveaux

Reagovat
smazaný uživatel

v základe?

Reagovat
niflheim

Radši měl dát Obertana místo Jonase

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

ale asi hraje Gouffran

Reagovat
smazaný uživatel

ne asi, ale urcite hraje

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá s Ben Arfou?

Reagovat
kissak

Hatem by měl být připraven do zápasu až koncem února

Reagovat
REPLIKATOR

Do Liverpoolu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

kde je Gouffran?

Reagovat
smazaný uživatel

hraje, na lavicke je Marveaux

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Anita i Tioté na lavičce a hraje Perch

Reagovat
Godwinson

+ Yanga, to mě taky hodně pobavilo :)

Reagovat
cristiano.K.

na tom není co k pobavení Colo je kapitán a Taylor,když je zdráv je nejlepší stoper týmu.

Reagovat
Godwinson

Myšleno samozřejmě na DM, i když i na stopera by se prostou kvalitou měl dostat poměrně ... měl dostat.

Reagovat
cristiano.K.

tak na DM primárně nepřicházel,i když tam zahraje

Reagovat
Godwinson

Neříkej, narážel jsem jen na to, ža Yanga na DM by byl s velkou pravděpodobností lepší než Perch. Ale nech to být, vzdávám to.

Reagovat
cristiano.K.

neříkej, to i Birigama

Reagovat
Coutinho10

Proč hrajem až v pondělí ? ...ve čtvrtek máme důležitej match v Europa League na Zenitu a takhle máme jenom necelý 3 dny volno. V pondělí by mohl hrát třeba Norwich s Fulhamem, který v tejdnu nemaj žádný zápasy.

Reagovat
cristiano.K.

to aby sis mohl ve čtvrtek zahrát

Reagovat
Coutinho10

tak snad si zahraju na pár minut i proti WBA

Reagovat
smazaný uživatel

zase budete mít víc času na momentální konsolidaci, nám se půlka týmu toulá někde v Hondurasu a Rovníkové Gunieji

Reagovat
Coutinho10

no uvidíme jak Brendan poskládá....

každopádně si přeju, aby co nejvíc anglických týmů šlo dál

Reagovat
niflheim

pic.twitter.com/srBXJEQ0

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nerozumím, jaký smysl mají takové příspěvky.

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Tak snad mi dneska tymy mych oblibencu MONa a Pardewa udelaji radost a oba ukradnou alespon nejaky ten bodik tem tymum zpredu.

Reagovat
fantomas

"Oblíbenců", ne?

Reagovat
Zaschrona

Samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

"Samozřejmě", ne?

Reagovat
Zaschrona

Jisteze ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To zas hrajem až v neděli? Nesnáším nedělní a středeční termín PL.

Reagovat
smazaný uživatel

stredy sú super, nedele ani ja nemám rád.

Reagovat
Coutinho10

právě že až v pondělí....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

len nechc si to uzije

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

a z jakeho dovodu az v pondelok?

Reagovat
Coutinho10

to by mě taky zajímalo....přitom ve čtvrtek hrajeme od 18:00 už EL se Zenitem.

Reagovat
smazaný uživatel

co je to vůbec za post ten Brek Shea?

Reagovat
smazaný uživatel

My ti to řeknem a ty ho odděláš, to teda ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

krídlo/krajný záložník.

Reagovat
Zaschrona

primarne LM, ale zvladne zahrat vlevo prakticky cokoliv, v USA ale v par zapasech hral dokonce i na podhrotu, na pravem kridle,.. je to celkem univerzal

Reagovat
Bayern +

Kde ma postavis, tam budem.

Reagovat
Arbiter

ten sopcast mě vážně dost sere

Reagovat
smazaný uživatel

už dlho.

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/140535

Reagovat
Makiii

Asi tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Makiii

Ma nekdo nejaky kvalitni link ? a nebo sopcast prosim ? Dekuji...

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

Mata je mistr finisher

Reagovat
smazaný uživatel

Mně prostě zas nejde jedinej flashovej kvalitní stream, kterej by byl anglicky. Ach jo.

Reagovat
Makiii

Jak psal Palike:

sop://broker.sopcast.com:3912/140535

Reagovat
Makiii

Bohuzel anglicky ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Není to až moc kvalitní? Abych ten sopcast znova nestahoval zbytečně, já už na něj zanevřel před strašně dlouhou dobou, nikdy mi pořádně nešel.

Reagovat
Makiii

No nevim :D je to rusky, a kvalitni je celkem dost, ted uz jen aby to jelo poradne :D

Reagovat
Makiii

Tak ted se to pro zmenu radsi vyplo...

Reagovat
A Seleção

"Santi Cazorla a Isco údajně mohli od léta hrát za Real Madrid. Podle listu El Confidencial nabízela Málaga dvojici záložníků dohromady za 35 milionů eur, Bílý balet ale odmítl."

Reagovat
smazaný uživatel

som myslel, že po konci okna ťa to prejde, ale ty si na tom stále fičíš, aj keď už prestupy nie sú.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tweek

nejaký slušný sopcast? na wiziwigu nic není..

Reagovat
Makiii

sop://broker.sopcast.com:3912/140535

Reagovat
miky10

Offline.

Reagovat
Makiii

Sorrac :/ Poslal jsem to jeste nez to vyplo ... Bloodzeed jede ale !!!

Reagovat
smazaný uživatel

aké sú všeobecné skúsenosti s AceStreamom? sú nejaké?

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno se tam seká.

Reagovat
Coutinho10

já doporučuju přes StreamTorrent (Livesportone1 [RO])

koukám asi už 2 tejdny přes tenhle program a zatim spokojenost, jinak AceStream mi nefunguje.

Reagovat
C-M@ster

Chybi mi prenosy na Galaxii respektive Nove Sport

Reagovat
afc

Od buducej sezony sa uz dockas

Reagovat
madridcan

Palike, Darren-zajtra niekde pozriet Manchester-Everton?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/140526

Blood, ale makejte a už se neodpojujte

Reagovat
smazaný uživatel

thanks

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi

alebo este

st://A0kCgpwEdUEDQQaCoAHIgBYOVSI84tdV+j/RMXnwF/9kihcFTSZNIDGKYQpNJk0gdWVmYSA1ikEHZGVmYXVsdIqiBlNwb3J0cw==

tieto dva mi idu pekne...dobra kvalita, anglicky koment

Reagovat
pajamu

Reagovat
niflheim

sop://broker.sopcast.com:3912/140526 - Bloodzeed, rychle se napojte.

Reagovat
Makiii

Ono je to na nejakej urcitej pocet ?

Reagovat
niflheim

Po určité době to vyhazuje "offline" a nedá se připojit.

Reagovat
miky10

Bloodzeeed!

Reagovat
miky10

No paráda, už se mi začal sekat, i když to mam na stovce. Jebat sopcast.

Reagovat
Makiii

NAPODOBNE, kurv*.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Arbiter

co bude dávat blood potom?

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra Bjoerndalen

Reagovat
Arbiter

Alan Depardie

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to prohlasil?

Reagovat
Arbiter

komentátoři

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehrajou Ekotto?

Reagovat
Arbiter

ale tak jediný funkční stream a přesto nahovno

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem jediný, komu se to trhá?

Reagovat
Arbiter

ee, Blood je kokot, co to neumí

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeed ma dojebany obraz

Reagovat
smazaný uživatel

ale zvuk ujde ono se to srovná, čumte zatim na biatlon

Reagovat
Makiii

Proc se to tak drha ten Blood ?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se vám Blood tak hrozně seká ?

Reagovat
tomasinho

Jo

Reagovat
fajdax

Laguje se vám u bloodu obraz? Signál mám na 100,ale obraz se neskutečně seká...

Reagovat
tweek

seka se ten blood jenom mne nebo s tim ma jeste nekdo problem?

Reagovat
smazaný uživatel

nééé

Reagovat
smazaný uživatel

levonohý CR..

Reagovat
I am Mancunian

BALE

Reagovat
smazaný uživatel

spoiler vole Bloodzeed už jede v pohodě IGNORANTI

Reagovat
fantomas

Kdyby to Bale radši přihrál..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nj fantíku, to sou ty zbytečný střely

Reagovat
JIMMY-PO

gooooooooool

Reagovat
miky10

Hoho, Bale.

Reagovat
Makiii

Yes, v pravou chvili to zaclo jet normalne ! :D

Reagovat
niflheim

Sólař

Reagovat
smazaný uživatel

Baleeee, genialne

Reagovat
Makiii

Ala Cristiano Ronaldo

Reagovat
wild

Bale kapitan vo fante

Reagovat
13

Vzhledem k double Gameweeku LFC a Swansea se tomu celkem divím.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo je o parník lepší

Reagovat
Ronaldo.com

hmmmm krasne gol

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

To byla křivka

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímala jeho úspěšnost aspoň trefení brány z těch přímáků. Od tý doby, co to takhle kope, jí bude mít možná i větší, než samotnej Ronaldo, podle kterýho to kope, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bale paráda!! Ale nejvíc mě dostal ten "borec" ve zdi co mu to šlo kolem hlavy a on se ani nehnul

Reagovat
smazaný uživatel

Ten múr

Reagovat
fantomas

A už se řeší jazyková bariéra

Reagovat
smazaný uživatel

Perch, keby vyskocil, tak neni ziadny gol

Reagovat
madridcan

Isiel by si?

Reagovat
smazaný uživatel

aha, teraz som si to vsimol, zajtra asi ne, az v stredu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

o něco lepší Theo

Reagovat
kvasha16

a ked si tam Balea do fanty tak mu to na beton prestane sypat

Reagovat
smazaný uživatel

musis to spravit tajne

Reagovat
kvasha16

beriem na vedomie tvoju radu

Reagovat
Side

Taky vám spadl Bloodzeed?

Reagovat
fajdax

ano

Reagovat
smazaný uživatel

za chvíli nahodí novej channel

Reagovat
smazaný uživatel

kedy to bude?

Reagovat
Side

jn nějak se ta chvíla protáhla

Reagovat
smazaný uživatel

nechce se mě aktualizovat ani ten jeho twitter

Reagovat
fajdax

Bloodzeed

Reagovat
Arbiter

Krul

Reagovat
A Seleção

Nekdo prosim anglicky flash?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho
Reagovat
A Seleção

Diky obema

Reagovat
tomasinho

Match of the Day is on at the earlier time of 10.20pm this week.

Reagovat
Arbiter

Cissé

Reagovat
supervizor

Cisse

Reagovat
tomasinho

Krásný míč od Cola

Reagovat
smazaný uživatel

regulerne sem myslel ze to byl Coloccini

Reagovat
fantomas

Cissé

Reagovat
Makiii

Ten Bloodzeed uz asi nepojede ze ?

Reagovat
smazaný uživatel

Holtbymu ten gol dneska strašně přeju!

Reagovat
fantomas

Lennon je letos třída prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oucc

Reagovat
Arbiter

tak tohle si měl pohlídat

Reagovat
smazaný uživatel

Golassoo

Reagovat
Arbiter

wow

Reagovat
kiwwi

wow to bol ale tec

Reagovat
Arbiter

sehráli to pěkně

Reagovat
niflheim

Pěkný

Reagovat
EL Gringo

Goufraaannn

Reagovat
tomasinho

Pěkně

Reagovat
fantomas

Sissoko oči nahoře, hlava otevřená

Reagovat
Arbiter

Reagovat
A Seleção

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Gouffraaaan..

Reagovat
supervizor

Spurs si koledovali.

Reagovat
Kenneth

Od roku 1937 až do května 2011 totiž v základní sestavě United nikdy nechyběl alespoň jeden odchovanec - a fascinující série se natáhla na neskutečných 3516 soutěžních zápasů.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

treba v tom dalších 100 rokov pokračovať

Reagovat
pajamu

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Gouffraaaaaaaaaaaaaaaaan

je skvelý

Reagovat
Arbiter

noooooo, tak tohle se písknout mohlo

Reagovat
kiwwi

penalta asi hej

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Přece se to nepíská, když si to do ruky kopne hráč sám, ne? A tohle šlo od stehna.

Reagovat
Zaschrona

Ale kdyz vidim toho Pardewa, z nej ta silena arogance sala uz jen pritom jeho slaveni golu..

Reagovat
supervizor

Reagovat
fantomas

Omg.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

taková dvojka

Reagovat
Godwinson

Aa, škoda Cabaye

Reagovat
fantomas

Pěkně to Cabayemu sabotovali.

Reagovat
tomasinho

Dembele má těch ztrát dneska na můj vkus až příliš. Parker ho jasně zastínuje zatím.

Reagovat
fantomas

Však je taky nechutně přeceněnej.

Reagovat
tomasinho

Já to tvrdil taky v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bola náhoda, že všetky zápasy Cottagers, kt. som videl, bol skvelý...

Reagovat
fantomas

To třeba nebyla, ale to je argument jak poď na mě z boku. První přecenění přišlo v ceně, druhý pak v tom, že je označovanej za megauniverzála, přitom právě tady - na CM - nejlíp vynikne, že se zatim nenaučil řádný odpovědnosti (pro fungování v týhle roli naprosto zásadní). Těch ztrát měl moře i ve FFC, jenže tam hrál převážně na levym křídle, potažmo v ofenzivnější poloze, takže si je dejme tomu mohl dovolit. Tady už si to dovolit nemůže a stejně to dělá napříč celou sezonou.

Jako když se zeptáš vrchního onanisty kiwwiho, jak by ti ho popsal, v první i třetí řadě zmíní driblink a neoddělitelnost od balonu...a s timhle má hrát na CM vedle Parkera? Kreativitu, finálku ani střelbu z dálky nemá na žádný top úrovni.

Reagovat
kiwwi

je to skvely hrac a v United by bol este lepsi

Reagovat
kiwwi

zato taky prehypovany Dempsey je uplny zufalec a to som tvrdil uz dlho, ze jeho strop je Fulham a vy ste ho posielali do Liveproolu ako hraca ktory by ich mal vytrhnut

Reagovat
fantomas

...nebo ještě hůř, omezí se jen na "je to skvělý hráč".

Reagovat
kiwwi

lepsie jak napisat 2 tucne odstavce kokotin

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale vo FFC hral minulú sezónu hlavne CM. Ale ja ho mám rád, má dobrý dribbling a krytie lopty.

Reagovat
fantomas

Nehrál CM, prostě ne. Stahoval se do hloubky, jo, ale vždycky za nim byli dva záložníci - Etuhu/Sidwell a Murphy. Tady má vedle sebe jednoho Parkera, uplně jiná situace.

Reagovat
tomasinho

Na jaře hrál třeba jen s Murphym už nebo s Diarrou, tedy s jedním střeďákem. Takže tu má Ol!ver pravdu, ke konci angažmá ve Fulhamu hrál už regulérně CM, předtím šechno možné, AM, ze strany, SS.

Reagovat
fantomas

Nj, dobře, ale jaro taky už neměl tak silný. Nejlíp vynikal, jakmile cejtil podporu zezadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Drvili súperov aj s 424.

Reagovat
tomasinho

všechno

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je pravda, veľa zápasov hral len s jedným tým defenzívnejším, však si pozri zostavy, sú tu na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/premier-league/2011-2012/reportaz/liverpool-fc-fulham-fc-268502/

napr. tento + dalšie, ale máš nakoniec aj pravdu, hral aj (L)AM, ale aj CM.

Reagovat
fantomas

Jj, projel sem ty z období, kdy byl nejlepší, a měl tam za sebou dva střeďáky. Jindy tam hrál (pořád tak 1/5 angažmá), ale to byl nanejvejš poloviční.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si.

Reagovat
smazaný uživatel

Jebnutý Bloodzeed, kua načo to dáva, keď to potom vypne?

Reagovat
Coutinho10

StreamTorrent

Reagovat
smazaný uživatel

Torrent Stream

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu jen potrebujes VLC?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ten VLC Player mám, ale i tak mi to nejde....

Reagovat
wild

musis mat torrent stream

Reagovat
wild

musis mat torrent stream

Reagovat
Coutinho10

mám, ale i tak mi nejde....mám sice verzi 2.0.7.3 a ne 2.0.7.4 (teď aktuální), ale tim to podle mě neni.

http://torrentstream.net/download/?product=tsfull&version=latest

Reagovat
Coutinho10

ten mi pro změnu nefunguje, ale s StreamTorrentem max. spokojenost

http://img.pictureup.cz/09022013/cc8957df1e679e0125473a8063633090bed67d65.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

ja to mám naopak. to tvoje mi nejde a TS mi ide v pohode stále až na bloodzeed ten furt sekal

Reagovat
Coutinho10

jj, divný ale.....přitom u toho TS jsem to zkoušel několikrát (různý linky) ať už přímo přes stránku (2. link na wiziwigu) a nebo přes ten program VLC (1. link na wiziwigu) a ani jednou mi to nešlo, tak jsem zkusil StreamTorrent a ten jde vpohodě. Tak aspoň to. Ikdyž rád bych koukal i přes ten TS, ale nevim proč mi to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

netuším prečo to nikomu nejde. Ja to pozerám od 30tej minuty a ide to skvele. Aj by som spravil screen ale nejak to blbne, zobrazí sa len čierna obrazovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to třeba nejede, když to otevřu v Opeře, ale v Chromu mi to jede jedna báseň.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Torrent Stream má lepší obraz

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne tam ide sky sports

Reagovat
Coutinho10

jj to by bylo daleko lepší než rumunština z Digi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

a to si teda kliknul na wiziwigu na 1. link u Dazsports Ace1 a normálně se ti to spustilo ?

nemusí se v tom programu VLC něco nastavovat ještě ? protože já mám vždycky u tohodle programu černý pozadí a nic nenaběhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš otevřít ten Torrent Stream Player a tu adresu tam vložit ručně. Je to "open network stream", aneb ctrl+n

Reagovat
smazaný uživatel

acestream://f7fc1337ad0e96588777143c4a18376cd5fe56a8

tohle tam vlož a mělo by to fungovat. Bez sekání, bez problémů. HD to sice není, ale aji na 20 palcích to vypadá slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak jsem to zkusil

http://imgup.cz/images/2013/02/09/AIy32.jpg

a pak se objevilo tohle

http://imgup.cz/images/2013/02/09/YTO3o.jpg

tak nevim, kde je problem

Reagovat
smazaný uživatel

Taky netuším. Mám to úplně stejně jak ty, akorát to funguje. Zkus ten druhý odkaz, třeba ten první vypnuli.

Reagovat
Coutinho10

tak jsem zkusil i ten 2. odkaz, ale nic to nedělá...ani to nehlásí chybu, jako u toho 1.

každopádně díky za radu a snahu asi budu muset zůstat u StreamTorrentu

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem ho nainstaloval poprvé, tak mi to taky blblo, ale pak jsem spustil první stream a od té doby jdou všecky. Sem tam se nějaký seká, ale chyba už tuším nikdy není na mojí straně.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, mne to neslo nikdy, ani dnes..az ked si teraz dal ten odkaz, tak mi to ide ok, tak dame dohodu, ze pred kazym zapasom mi sem prosim ta hodis odkaz, nech mi to ide

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jinak u toho StreamTorrentu je teda asi o trošku horší kvalita (když to srovnám s tim tvým screenem), ale zase je to plynulý a vůbec se to neseká

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele je strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

Cisse je fakt tragicky..

Reagovat
smazaný uživatel

Máte stream?

Reagovat
smazaný uživatel

http://socsportslive.com/?rggrrgeggd Holandskej ale. Nejede mi jedinej normální anglickej prostě.

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

díky všetkým

Reagovat
supervizor

Není zač.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vlasy jak Ronaldo, styl kopu jak Ronaldo.

Reagovat
kiwwi

vlasy ma jak kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, má to divný no.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Neskutečně mu leze do prdele. Šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Trand

Reagovat
madridcan

Takto by som to neformuloval. Ale Bale Cristiana obdivuje a ked niekoho obdivujes, tak to nebudes predsa tajit nie?

Reagovat
Kenneth

Stačí když to napíšen a svým twitteru jednou. A ne každý týden jak je z něho vycákaný. A největší hnus na tom je, že se takto cpe do Realu. To bych blil.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni obdiv, ale posedlost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tss, sem myslel že sme kámoši když nosíme oba bílý dresy a prodáváme vám hráče pod cenou.

Reagovat
Kenneth

Pod cenou? Neskutečně jste nás oškubali s tím Modričem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hovno hraje až u vás

Reagovat
kiwwi

co sa furt stazujete na sopcast, ked tu mate genialny stream

http://dazsports.net/TSHD.html

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Ale Lampsovi veľmi pomohli penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt miluju tu Jonásovo schopnost pro kombinaci. Spoluhráči si to tam hezky narážej, pak to daj osamocenýmu Jonásovi a on to klasicky z první kopne naslepo za sebe.

Reagovat
Zaschrona

Craig Gordon, free agent since being released by SAFC is on trial/coaching staff of Scottish 1 Side Dumbarton.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gouffran taky oholený nohy.

Reagovat
Miguel19

Ou, to bolelo..

Reagovat
Arbiter

dyť ho mohl zabit

Reagovat
smazaný uživatel

Seberte to ho.vno a hrajte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Co se stalo Goufrannovi ?

Reagovat
Miguel19

Walker ho při odkopu nakopl do holeně..

Reagovat
Godwinson

Coloccini

Reagovat
mr.Silver

Sunderland: Mignolet, Gardner, Rose, Bramble, O'Shea, Cattermole, N'Diaye, Colback, Johnson, Sessegnon, Fletcher

Reagovat
mr.Silver

Sunderland Subs: Bardsley, Larsson, Graham, Vaughan, Mangane, Cuellar, Westwood.

Reagovat
Tomekcz

to mel Bale napalit

Reagovat
Nikikrew

Sunderland: Mignolet, Gardner, Rose, Bramble, O'Shea, Cattermole (c), N'Diaye, Colback, Johnson, Sessegnon, Fletcher.

Reagovat
smazaný uživatel

Střílej ty vo.e...zase ze sebe dělá Messiho, nebo co..

Reagovat
tomasinho

Blackman od začátku za Royals.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle zatím v 2. poločase nepodrží chvíli míč... jen se brání.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatá hvězda otevřena, volejme sláva, a tři dny se radujme!!

Reagovat
Godwinson

Náádhera Perch

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to měl dát Cabayemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej faul.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis uz s tim di do prdele. Prvne mu vzal nohu a pak balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bohužel nn

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jasne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Nikikrew

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Arteta, Wilshere, Giroud, Walcott, Ramsey, Monreal, Cazorla.

Reagovat
mr.Silver

Skvela!

Reagovat
smazaný uživatel

Hh, sem chvilku myslel že je Arteta na LB.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Arsenal team: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Wilshere, Ramsey, Cazorla, Walcott, Giroud

Reagovat
FCSL

Ramsey v základu a ještě na křídle. Ztráta je hodně reálná

Reagovat
Side

Na křídle bude snad Cazorla

Reagovat
FCSL

Nebude.

Reagovat
fantomas

Mg, takle ať Aarona radši ani nestaví.

Reagovat
mr.Silver

Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Wilshere, Ramsey, Cazorla, Walcott, Giroud

Reagovat
afc

Arsenal substitutes: Mannone, Jenkinson, Miquel, Diaby, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Podolski

Reagovat
Tomekcz

Perch normalne cervenou mu mel dat

Reagovat
Side

rovnou ho zavřít třeba

Reagovat
Dawon

Na dozivoti do konce zivota!

Reagovat
smazaný uživatel

Team: Cech; Azpili, Ivan, Cahill, Cole; D Luiz, Lamps (c); Ram, Oscar, Haz; Torres. - subs: Turn, Fer, Bert, Benay, Marin, Mata, Ba

Reagovat
Side

Torres

Reagovat
Arbiter

Cech - Azpilicueta, Ivanovic, Cahill, Cole - Ramires, David Luiz, Lampard - Oscar, Torres, Hazard. #CFC

Reagovat
Arbiter

Hmm, jsem zvědav, jak si povede Oscar uvázaný na křídle v 4-3-3. Zas bude nahovno výkon

Reagovat
tomasinho

A nebude to 4-2-3-1 s Ramim na křídle?

Reagovat
Arbiter

jj

Reagovat
Arbiter

tak nakonec 4-2-3-1 s Ramim na křídle, hmm...

Reagovat
Godwinson

Klasicky až na Torrese

Reagovat
Mihi

Bez Matu

Reagovat
fantomas

Kéž by vůbec nenastoupil.

Reagovat
Arbiter

proč?

Reagovat
fantomas

Fanta.

Reagovat
kiwwi

ma ho vela ludi, cize prisiel by o body kazdy a na lavicke caka Lambert

Reagovat
fantomas

Já mám na viceovi Suáreze, kterýmu se počítaj dva zápasy, takže by se mi to zvlášť šiklo..

Reagovat
kiwwi

to si mal ako kapitana Matu a vice Suareza?

Reagovat
fantomas

No..co na tom?

Reagovat
kiwwi

ze preco nie Suareza, ked hra dva zapasy?

Reagovat
fantomas

No páč sem si to uvědomil až potom..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

od Holtbyho som teda cakal viac

Reagovat
miky10

Torreeees

Reagovat
smazaný uživatel

prvy polcas som nevidel, ale ten druhy je hotova katastrofa. fakt ak by sme namli toho garetha sme v strede tabulky s takymto hovnom... Boas

a guneri nedivte sa ze Walcott je ovela produktivnejsi... je to traged, ale arsenal ma narozdiel od nas aspon nejaky utok a aspon nejaky herny system.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Ty si dobry traged.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvnim to nebylo o moc lepší, hned co dal Bale gol začla údržba

Reagovat
stas87

ako zahral lewis pri svojom debute na whl?

Reagovat
Miguel19

Oscar na AM Konečně..

Reagovat
fajdax

Reagovat
Trand

Pěkná sestava, snad bude na křídle Santiago.

Reagovat
Miguel19

Cabaye ty pasy, nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Vsad se, ze pokud k vam prijde Mourinho, tak si z nej udela svyho novyho Xabiho.

Reagovat
smazaný uživatel

ten newcastle je hromada sraciek... ja sa tam zvalia po kazdom suboji. hnus

Reagovat
kissak

Tvoje bába je hromada sraček

Reagovat
Godwinson

Ježiš

Reagovat
smazaný uživatel

Cristianoooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Pošli tam Ameobiho pane Pardeaux!

Reagovat
smazaný uživatel

GAREEEEEEEEEETH

Reagovat
mr.Silver

Boze

Reagovat
tomasinho

Hoho, krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Zasranej sólista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Hmm.. A prosim ukazte zklamaneho Pardewa!

Reagovat
wild

Baleeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

absolute world class boas moze bohu dakovat ze ho ma v kadri. stastko portugalsky. teraz to uz len nedojebat

Reagovat
Error

Obrana

Reagovat
Side

One man team

Reagovat
kiwwi

to je proste borec - snad najrozdielovejsi hrac pre svoj tim v celej PL

Reagovat
smazaný uživatel

Co Reina? if you know what i mean

Reagovat
tomasinho

Je pořád Suarez.

Reagovat
kiwwi

no dalo by sa o tom polemizovat

Reagovat
tomasinho

Tak do příchodu Sturridge tahal všechno on sám nebo Gerrard. U Sprus přeci jenom dával dost gólů Defoe, dobře hrála středová dvojka, Lennon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo.

Reagovat
Mervin

ta obrana

Reagovat
Miguel19

Coloccini

Reagovat
smazaný uživatel

Baleee.

Reagovat
Tomekcz

Bale francouzi

Reagovat
Miguel19

Krul

Reagovat
smazaný uživatel

Smekám...

Reagovat
wild

Bale a Ronaldo su si podobni najviac v tom,ze obaja su pre svoj tim nenahraditelny a dokazu sami rozhodovat zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Wojciech Krul

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/BCfPIoZCYAA-wS3.jpg:large

jsem koukal co si retweetoval, ten obertan

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to i tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesleduju to tady jako ty. Promiň.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme si ho ještě do konce sezony užít. V létě ho jen těžko udržíme. Ať už by LM byla nebo ne.

Reagovat
wild

co by som dal zato aby ho SAF kupil..s nim by bola nasa sila neskutocna..ale viem ze to neni realne

Reagovat
afc

V pohode ho udrzite.Ved len nedavno predlzil a malokto da zaneho 50m a viac.

Reagovat
Coutinho10

když budete do 3. místa (základní skupina LM), tak si myslim, že zůstane.

pokud by to bylo 4. místo, tak ikdyž by to bylo předkolo LM, tak tam je to 50% na 50%

Reagovat
Godwinson

Cissému se taky moc nevede

Reagovat
smazaný uživatel

Ak dnes Chelsea prehrá s Wiganom, Rafu Beníteza nahradí Avram Grant.

Co si nevymyslí

Reagovat
Godwinson

Yohan To je extrasympaťák.

Reagovat
kissak

Reagovat
smazaný uživatel

Spectacular save

Reagovat
Tomekcz

Krul

Reagovat
kissak

Tomekcz

Reagovat
Messy<3

Bale je fakt motorová myš.

Reagovat
kiwwi

ten obranca ako keby tam ani nebol s neuveritelnou lahkostou

Reagovat
Mervin

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je boží. I kdyby dětem krad svačiny, tak je prostě dobrej

Reagovat
Miguel19

No jsem zvědavý na TH bez Balea

Reagovat
JIMMY-PO

to nebude tak skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Začnou hrát, teď jenom čekaj až jim to vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, jasna redka.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
supervizor

Redka bez debat.

Reagovat
Tomekcz

Cabaye francouzi hnusny

Reagovat
kissak

Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je jasn rudá ale!

Reagovat
smazaný uživatel

No fuj.

Reagovat
smazaný uživatel

oranzova

Reagovat
Tomekcz

kde je jako cervena

Reagovat
masly008

furt se tam někdo válí boha jeho

Reagovat
smazaný uživatel

jasna redka

Reagovat
supervizor

Alan time!

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na Balea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
JIMMY-PO

hádam Levy nebude taký debil aby ho predal do PL

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

strasny uliz na hlave

Reagovat
smazaný uživatel

ooch snad bude aaron v strede..poldi lavicka zase, co to

Reagovat
supervizor

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Bale

Reagovat
fantomas

Reagovat
Messy<3

Ooooooo

Reagovat
tomasinho

To jsou ti dnešní fotbalisti co mají slabší nohu jenom na opírání.

Reagovat
smazaný uživatel

on ma pravacku slusnu, proste sa ukopol no...

Reagovat
smazaný uživatel

Bale vie aj pravačkou celkom obstojne.

Reagovat
tomasinho

Asi ne tak dobře. Tohle musí trefit i o půlnoci po 10. pivě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

No co, však to byl miss jako prase, tohle prostě musí terfit, ať má slabší nohu jakou chce. A stejně se mi ten trend jednonohých hráčů hnusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Však mal,ale stane sa, toto sa stalo napr. aj Maximu, kt. je obstojný zakonočvateľ(a to Maxi zakončoval silnejšou nohou),,,, nič to nemení na tom, že Bale má obstojnú pravčaku, dal aj pomerne dosť gólov pravou.

Reagovat
tomasinho

Obstojnů jo, ale stejně je to bída. A podle mě tohle prostě musí dávat, zas až tak složitá situace to nebyla teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nevim no, bylo to slabší nohou a v pádu, prostě ta pozice nebyla moc dobrá. Nechci se ho fakt za každou cenu zastávat a fakt tady z něj nestříkám, jako někteří, ale ta pozice fakt jednoduchá nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

tiež pravda

Reagovat
Rssa

Je to mor fotbalu. Já bych zavedl pravidlo, že hráč musí mít vždy obě nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to sa ti kludne hnusit moze, ale nechapem co s tym ma spolocne bale a uz vobec nie co s tym ma takyto miss ktory sa moze stat kazdemu a je jedno ci lavou alebo pravou... su to len ludia omg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Když prohrajem, tak prý přijde Grant. Tak to si na něj počkám ještě dneska večer...

Reagovat
supervizor

Co by mohl Grant zlepšit?To už bych radši nechal španěla dofušovat sezonu.

Reagovat
JIMMY-PO

piskaj koniec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

OMG

Reagovat
smazaný uživatel

Torres aha, to byl Bale..

Reagovat
Messy<3

Ty vole, chudák.

Reagovat
fantomas

Sobec

Reagovat
FUnk

Reagovat
Miguel19

Mata má (měl) prý virózu, proto na střídačce ..

Reagovat
smazaný uživatel

hernandez, dyer nebo routledge bude hrát podhrot?

Reagovat
smazaný uživatel

Dyer určitě ne. Spíš Pablo.

Reagovat
kiwwi

Bale by mal za dnes dostat bonus 10 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neni mu to sudene. ale to je neskutocne co predvadza. ti obrancovia su tam len take zavadzajuce kuzely.

no nic dakujem za vsetko gareth. po sezone odchadzas myslim ze je to uz jasne. ale dovtedy si to budem vychutnavat plnymi duskami. bez debaty treti najlepsi hrac sveta

a btw. daws

Reagovat
JIMMY-PO

ja verím, že dáme LM a že ostane

Reagovat
smazaný uživatel

ten Alex to je iny spitina

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

spodina?

Reagovat
Chazy

Wigan má krásnou sestavu, asi si dneska po měsících pustím PL

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

jeste aby Cukotka a City nevyhrali dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Někdo link na miss Balea?

Reagovat
smazaný uživatel

inak dneska som nemal prilezitost grcat nad dempseym... za cely cas co pozeram (druhy polcas) som ho videl raz pri lopte

takze dneska si odnesu prasata z newcastlu. kedysi som ich mal rad, ale tie sragory co su tam teraz na cele s Pardewom to je neskutocne. Simulacie, valanie sa po zemi, zdrzovanie, prasacke zakroky. za posledne 2 roky u nas nikdy nehral odpornejsi tym. dufam ze znovu vypadnu nech sa to tam zase trochu prescisti od plevelu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

No, zitra to musime vyhrat, jinak nase sance na Champions League jsou prakticky v minusovych procentech..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Ako hrál Lujs?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc ho vidět nebylo, ale nijak nekazil, měl tam jednu dvě střely celkem dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

nič moc, mne sa nepáčil ešte ani raz, zdá sa mi nedôrazný a aj celkom nepresný.

Reagovat
tomasinho

Carl Jenkinson comes in for Laurent Koscielny in a late change to the Arsenal line-up.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

to snáď ani nechcem vidieť.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Sagna na stoperu.

Reagovat
Wat

Prý něco s lýtkem.

Reagovat
Wat

* opět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omg, Ramsey na krídle?

Reagovat
smazaný uživatel

ja stale verim ze bude v strede

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo normální link na Chelsea prosím?

Reagovat
fajdax

acestream://9487f83c75071d96755617489ad46ce1de606690

Reagovat
smazaný uživatel

ak myslis ze tam budu hrat lepsie nez na inych tak zabudni

Reagovat
smazaný uživatel

link na arsenal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey krídlo, Sagna na stopérovi, parťák s Mertesackerom... to bude zábava.

Reagovat
fajdax

Fletcher tam doufám ze pár golů šoupne

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Gareth je samozřejmě vyhypovaná bublina srovnatelná s Theo Walcottem

Reagovat
smazaný uživatel

Theo by tú prázdnu trafil.

Reagovat
Counter

Kdo tady mluví o Baleovi jako o vyhypeované bublině, srovnatelné s Walcottem? Kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

SunFells a Yungunar. ale tak to beru vsetci s rezervou... bale nie je vseobecne moc oblubeny a uz vobec nie vo vasom tabore

Reagovat
smazaný uživatel

áno, ja som ich porovnával pravítkom, že?

Reagovat
tomasinho

Divíš se tomu?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, tiez nemam rad diverov a viac krat som ho tu za to kritizoval. ale tym ze je to moj oblubenec a hra za "moj" tym to dokazem z casti prehliadnut. myslim ze to sa da tiez celkom chapat

Reagovat
SunFells

Já jej hodně nemám rád no

Reagovat
smazaný uživatel

SunFells

Reagovat
SunFells

Vytáhněte si hlavu z řiti, děkuji. Napsal jsem něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

"Je to diver, je celkem přehypovaný, není o tolik lepší než Theo, jak si to tu snaží pár kohoutů vsugerovat ostatním, ale jeho hra je jednou z nejpoutavějším v lize."

Ty si nacpi hlavnu klidně do řiti...

Reagovat
Counter

Jako promiň, ale asi fakt neumíš interpretovat text (vím, že se opakuju, ale nedá mi to:-).

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem špatně interpretoval?

Reagovat
Counter

Píšu to níž.

Reagovat
SunFells

A kde to tam je, ty hlavo vymydlená? "není o tolik lepší než Theo, jak si to tu snaží pár kohoutů vsugerovat ostatním" ...tak tímhle naznačuji, že jsou na stejné úrovni jo? Ach bože božé.

Navíc tenhle zápas jsem neviděl, ale Gareth v něm musel hrát jak Messi proti Arsenalu na Nou Camp, když se ozýváš teď, jak kdyby ten match měl všechno změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem to úplně překroutil! Příště nepiš hovna, když se pak chceš obhajovat tím, že tě necituju naprosto přesně. Vyhypovaná bublina+srovnatelný s Theo Walcottem vs. vyhypovaný, ne o tolik lepší než Theo...to je fakt diametrální odlišnost

Reagovat
SunFells

Tak teď fakt nevím, jestli si ze mě děláš prdel nebo jsi opravdu takový idiot

Reagovat
smazaný uživatel

zatím si z nás srandu děláš maximálně ty..přečti si to znova, chytrolíne

Reagovat
smazaný uživatel

Prdel si nedělám. Tvůj příspěvek měl pro mě docela jasné poselství: Bale není až taková hvězda jak si Kohouti myslí...no on ale hvězda opravdu je a na rozdíl od Walcotta ještě zdá se nepřestal růst. O tom že nás táhne už několik sezón s velice slušnou konzistentností asi mluvit nemusím. Slovíčkaříš a snažíš se ze mě udělat vola, ale bohužel tím prohlášením jsi ho udělal jen ze sebe...

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

A kde slovíčkařím. Pleteš si pojmy s dojmy, zkusím ti tedy vysvětlit řekl bych né až tak složitou věc, třeba se podaří. "Není o tolik lepší" jednoznačně vyjadřuje, že lepší je, akorát ne o takovou míru vázanou na to, co v té větě pokračovalo. Snad jsme překročili hlavní jádro problému.

Podle mě skutečně přehypovaný je. Tahoun Spurs to je už nějakou tu sezónu, ano. Ale tady nezůstalo u toho, připadá mi, že se z něj dělá hráč na úrovni, které zkrátka ještě nedosahuje.

Naopak není nijak výjimečné narazit tu na dělání z Thea dřeváka, jehož jediným kladem je rychlost, což možná s přimhouřenýma očima platilo před dvěma lety (tolik k tomu zastavenému růstu) a letos pro nás je klíčovým hráčem, loni za Peršanem a v jedné rovině se Songem nejdůležitější, jeho vliv se od té doby jen zvětšil, dovolím si říct, že jím nezaostává o tak moc (1. lekce) za Garethem.

Bale je ovšem lepší hráč, ale opravdu to není Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem to úplně překroutil! Příště nepiš hovna, když se pak chceš obhajovat tím, že tě necituju naprosto přesně. Vyhypovaná bublina+srovnatelný s Theo Walcottem vs. vyhypovaný, ne o tolik lepší než Theo...to je fakt diametrální odlišnost

Reagovat
Counter

V celém Suníkově příspěvku není žádná "bublina" a o srovnání s Walcottem píše "není o tolik lepší než Theo, jak si to tu snaží pár kohoutů vsugerovat ostatním". Tzn. jde mu o to, že Thea tady ostatní dost shazujou a přitom za Balem nezaostává zas tak moc, jak se zdá. Ne že by oba byli stejně dobří.

Reagovat
Makiii

Podle me hodne zbytecny je porovnavat, oba dva jsou odlisni dost... Srovnava je maximalne letosni dobra forma + rychlost...

Reagovat
smazaný uživatel

je skoro nemozne porovnavat sprintera s futbalistom. jedine v tej rychlosti sa daju porovnat, a tam su na tom cca. rovnako

Reagovat
Makiii

Ted tezky vyber, na koho koukat? Poradte :-)

Reagovat
Hejnak

Sopcast na Arsenal ? nikde jsem nic nenašel

Reagovat
tomasinho

Chelsea manager Rafa Benitez on BBC Radio 5 live:

"Tottenham's win does not change anything, our job is the same against Wigan, we have to win and that is it. I thought we deserved to win some of our games, and we must correct a few of the wrong things.

"Juan Mata has a cold and was a little bit weak, so I thought it was better he stayed on the bench and it is too early to play Demba Ba because of his broken nose.

"I think that nobody knows about my future. It is just speculation."

Reagovat
smazaný uživatel

dresiky tieto su nadherne

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by fajn, kdyby Boas dokazal skoncit pred velkou Chelsea, na kterou nemel..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
FUnk

kezby se chelsea nedostala do CHL

Reagovat
Bayern +

Reagovat
mr.Silver

stream na Arsenal?

Reagovat
Janča4
Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana som zvedavy co vyvedu

Reagovat
smazaný uživatel

Uz vidim jak si Merte zase sam ublizi nebo Jenks da vlastnaka..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Ba není zraněnej?

Reagovat
smazaný uživatel

je, ale má masku

Reagovat
Trand

Cattermole žlutá.

Reagovat
supervizor

zaslouženě

Reagovat
Trand

Za ten zákrok, dement.

Reagovat
smazaný uživatel

pro jistotu, kdyby si někdo nevšim, že je zpět.

Reagovat
Chazy

Měl by se vrátit do Wiganu, tam takový prase nebyl.

Reagovat
Chazy

3 redky za sezonu myslím

Reagovat
Chazy

Tak jen 2

Reagovat
Trand

Reagovat
Thoomas

Nedohraje

Reagovat
fajdax

zkurvenej ace stream.....

Reagovat
Godwinson

Chelsea

Reagovat
miky10

Di Santo

Reagovat
Miguel19

Další sestupující tým, co si přijel na SB pro body Ale furt je všechno v pohodě a Benitéz odvádí dobrou práci

Reagovat
smazaný uživatel

Benitéz je boh, dúfam že mu Roman predĺži zmluvu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

To je pcia ten Taylor

Reagovat
kiwwi

Michuuuu

Reagovat
Counter

Reagovat
FUnk

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem mu C ve fante.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm toto bude divoky zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Senderos ještě žije?

Reagovat
Hejnak

Ten rozhodčí to je zase výplod tvle (SUN-AFC)

Reagovat
smazaný uživatel

ak bude jenkinson vyluceny skor ako cattermole tak to bude dobra hanba

Reagovat
Mervin

boha Theo, ty jsi kokot

Reagovat
smazaný uživatel

aspon neni sebec

Reagovat
Mervin

tady raději mohl být

Reagovat
Arbiter

co chce víc do prdele

Reagovat
Mervin

Torres?

Reagovat
Arbiter

jj

Reagovat
smazaný uživatel

giroud

Reagovat
Miguel19

Omg Nando, kuchlem do víka

Reagovat
Trand

Giroud.

Reagovat
Mervin

Olie

Reagovat
smazaný uživatel

Girouuuu.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj

Reagovat
supervizor

Golovka co Giroud nedal.

Reagovat
JIMMY-PO

QPR

Reagovat
Mervin

QPR

Reagovat
fantomas

Rangelek QPR

Reagovat
Chazy

Proč Rangel není ve Wiganu

Reagovat
Zaschrona

Barkley dneska jen na lavicce Leedsu..

Reagovat
FUnk

swansea si vodi QPR po hristi jak slepe kone

Reagovat
Tomekcz

to se dalo cekat, zoldaci na sehranej tym nemaj

Reagovat
rickroll

a QPHaHa opět úřaduje

Reagovat
teenz

Cazorla - Jack ... krása sledovat.

Reagovat
Godwinson

Ta Chelsea je tak slabá ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz som takmer 100 percentne presvedceny o tom ze Harry je Levym nasadeny "dvojity agent". Mal za ulohu priviest do QPR Sambu a Remyho a zostupit s nimi, aby mohli obaja po sezone prejst k nam Go fot it Harry

Reagovat
FUnk

tak bral bych to ...

Reagovat
Tomekcz

Cukotka ani nevi jak

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Miguel19

Nando asistence, spokojenost ne?

Reagovat
Tomekcz

opicak s nahubkem by mel zustat na lavce

Reagovat
Miguel19

Nááááádhera

Reagovat
Arbiter

Proto ho miluju, kluka jednoho ušatého

Reagovat
Miguel19

Zase s přehledem zakončeno..

Reagovat
Arbiter

jj, tohle umí s přehledem

Reagovat
kiwwi

s prehladom dokaze zakoncit s prehladom

Reagovat
miky10

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mervin

finální přihrávky Thea a Olieho jsou zatím na úrovni mladších žáků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jsem zapnul Wigan a do 20 vteřin pad gól

Reagovat
Mervin

tak to rychle vypínej

Reagovat
smazaný uživatel

Z Nanda sa stal skvelý nahrávač

Reagovat
Godwinson

A výborně brání

Reagovat
smazaný uživatel

do tyhle asistence predvedl hovno, to je na nem nejhorsi, hraje absolutne hrozne a pak se parkrat ukaze..

Reagovat
smazaný uživatel

kokot Torres, zase stal tollko vzadu za 16-kou... on sa ma predsa tlacit do zakoncenia

Reagovat
miky10

Torres

Reagovat
fantomas

RAMIIIIIIIIIIII ♥♥♥

Reagovat
terry

Reagovat
fantomas

No dobře, přehnal sem to (páč sme se o něm zrovna bavili s mikym), ale to se o mně snad ví, že ho mám rád.. :))

Reagovat
Arbiter

Reagovat
supervizor

strašné prase

Reagovat
fantomas

S timhle choď za kiwwim, mě to nezajímá..

Reagovat
Arbiter

Oscar úžasný

Reagovat
miky10

Je příšernej.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fantomas

Gardner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ma byt

Reagovat
Mervin

kurva, Theo, to si myslí, že se proběhne až do branky?

Reagovat
Mervin

ouuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
fantomas

Uuuu, krásně Aaronek.

Reagovat
Trand

Aaron. Mignolet.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, aaronovi zase chybal kusok...pekna akcia

Reagovat
smazaný uživatel

Rose Walcott nema sancu

Reagovat
Trand

Reagovat
Arbiter

Oscar Azpi Torres Al Habsi

Reagovat
jk

Arbiter

Reagovat
Miguel19

Torres

Reagovat
Mervin

ten byyyyyyyyyyyllllllllllllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

JOAOAOOAOAOA

Reagovat
fantomas

SANTIII, THEOOO, to je kurva Arsenal, jak ho miluju!!!

Reagovat
fantomas

*Jack taky! ♥

Reagovat
Trand

Santiiiiiiiiiiiiiii! Nádheráááááááááááááááá!

Reagovat
mr.Silver

Santi!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

SANTIAGOOO..

Reagovat
smazaný uživatel

Jackie + Theo taky pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

to bol finiiiiiiiiiish

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně že tam máme všichni Matu ale Theo assist

Reagovat
smazaný uživatel

jenkinsona by som odstrelil na sibir, mesiac, do zemskeho jadra..hori a stavim sa ze sa necha vylucit

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fantomas

Hori a necha sa vylucit? Typický hovno no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Dneska nádhera od nás.

Reagovat
Miguel19

Luiz, napřed excelentně a pak dá Mikelovku tvl

Reagovat
fantomas

Wow, Jenkins se na to teda královsky vybod.

Reagovat
smazaný uživatel

pises hovna

Reagovat
kiwwi

Arsenal

Reagovat
Mervin

co ti pořád jebe?

Reagovat
kiwwi

tiket mali vydrzat do polcasu!

Reagovat
Mervin

tak to jo

Reagovat
Mervin

Theo

Reagovat
mr.Silver

uuuuu Theo....

Reagovat
Mervin

Theo

Reagovat
Mervin

na koho Giroud centruje z křídla?

Reagovat
smazaný uživatel

Kouká někdo na biatlon?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mervin

na ženské ne

Reagovat
smazaný uživatel

Hm no. Bojím se do druhé půle.

Reagovat
smazaný uživatel

sou na tom dobře ale

Reagovat
SunFells

No ty vole

Reagovat
Trand

Aaron.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Aaron....

Reagovat
Mervin

Aarone ty debile, kde tě vyhrabali?

Reagovat
Trand

Reagovat
Mervin

co jako? toto musí dát i vozíčkář

Reagovat
Trand

Nadáváš vozíčkářům? Jsem alergický na nadávky, ať to udělal jakkoliv blbě.

Reagovat
Mervin

nadávám jim snad nějak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey

Reagovat
Counter

BOHA Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey, ty drevo

Reagovat
smazaný uživatel

Mám divnej přenos nebo se mi zdá, že je to takový bez nasazení...jinak Aaron..

Reagovat
herbage

no to je ...

Reagovat
smazaný uživatel

PROUD TO BE A GOONER!!!

Reagovat
pa3ce

Aaron ale Giroud úžasne...

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaaaaaaronininininííííčku

Reagovat
smazaný uživatel

Hm no. Bojím se do druhé půle.

Reagovat
smazaný uživatel

To nas bude mrzet.

Reagovat
herbage

jak padl náš gól?

Reagovat
Mervin

Jackie krásná akce, prostčilna Thea, ten do strany na vápno na Santiho a ten mezi obránci po zemi

Reagovat
Trand

Jackie boy vyvezl míč, přihrál Theovi, ten narazil zhruba na hranici vápny Santimu a ten obránci mezi nohama prostřelil.

Reagovat
herbage

díky oběma

Reagovat
smazaný uživatel

krásne.

Reagovat
Trand

Reagovat
Godwinson

Soukalová

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodový výkon, až som prekvapený, keďže bola repre pauza, ale Sunderland nám svojim výkonom k tomu celkom pomáha, ani poriadne nezaútočili. Mali sme pridať druhý gól, takto sa stále bojím o výsledok, keďže poznám Arsenal a vidím tú obranu. Cazorla úžasný výkon, bol všade.

Reagovat
fantomas

Arsenal at their best. Jediný co - víc gólů. Ale jinak...za poslední tři viděný zápasy (mínus Stoke, ze kterýho sem viděl akorát druhou půlku) mě fakt hodně bavilo 2,5 poločasu; kdy naposled sem tohle o naší hře mohl říct? A jo, třeba se poserte, ale z velký části za to může i Ramseyho účast (koneckonců zrovna při mizérii s Potters střídal v poslední minutě)..

Reagovat
herbage

no, tak podívej taky na soupeře. Ale jo, venkovní zápasy a hodně prostoru jsou voda na jeho mlýn

Reagovat
Trand

Sunderland venku je jeden ze zápasů, kterých se bojim nejvíc. I když dneska jsou marní, ale stačí jednou nechat hlavičkovat Fletchera samotného a je to 1:1.

Reagovat
herbage

no, já když viděl proti Sunderlandu Tottenham, tak jsem se celkem divil, jak je Sunderland marný a ani se moc nesnaží. Naštěstí to tak asi hrají proti všem. Ale taky se bojím nějaké haluze, hlavně když takhle pálíme tutovky

Reagovat
fantomas

Takhle to proti každýmu fakt nehrajou, dyt my je přečíslujem, prakticky i když zrovna nechcem. SAFC má jinak solidní defenzívu, když nic jinýho, tohle je od nich učiněnej fail, kterých v sezoně tolik nemaj..

Reagovat
fantomas

No, jeden z nich byl Liverpool. To je uplně vedlejší, dřív sme měli i s podobnýma celkama drsný problémy. Však sme SAFC nedali ani doma letos.

Reagovat
herbage

no, druhý zápas sezóny, hráči nebyli sehraní, Podolski se zkoušel na hrotu, kde mu to nešlo a už tam potom pak nikdy nehrál a k tomu několik zahozených gólovek. Doma navíc proti nám zalezli, tady se snaží hrát otevřenou partii

Reagovat
Counter

André Santos will be loaned to Grêmio for one year, with the option of Arsenal asking him to be back in the summer.

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
Counter

sry, měl být nový koment :-)

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

no, pokud mu nebudeme přispívat na plat, tak dobrý tah

Reagovat
fantomas

De do Brazílie, takže nepochybně budeme.

Reagovat
herbage

já se v letním přestupovém období netěším ani na posily jako na fakt, že Aršavin, Squillaci, Santos, Bendtner, Park a Denilson snad definitivně opustí klub

Reagovat
smazaný uživatel

sranda, že ako nehrá Gibbs a Sagna, tak to stále nedávame na kraje, kde sa to zadrbe, ale skúšame to cez stred. Mne sa to páči viac. Aj keď, občas by sme mohli hrať aj cez kraje.

Reagovat
miky10

Vítkovááááá!

Reagovat
smazaný uživatel

Vitková na placku

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Vítková

Reagovat
Godwinson

Pojď dcero

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Grr, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Soukalka..

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to zní divně

Reagovat
Godwinson

Ach jo To je v háji

Reagovat
smazaný uživatel

aky je kurz na to ze ta parodia na futbalistu co tam beha na bekovi ako splasene poleno pojde von?

Reagovat
Counter

Já bych na Rose nebyl zas tak tvrdý...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Dneska to docela drží, nevím, co proti němu Schevchenko má.

Reagovat
smazaný uživatel

som si pekne nabehol ale myslel som tu vasu buducu nahradu za sagnu... Wilkinson ci ako?

Reagovat
Azza

ne, ne ten hrá za stoke

Reagovat
smazaný uživatel

borec vedle, jako celej život

Reagovat
Counter

On když na začátku sezony hrál pravidelně, všichni si ho pochvalovali, dostal se do tempa a ukázal velký příslib. Po návratu Sagni se na hřiště dostává sporadicky a to se projeví. Klidně si ho kritizuj, ale už si zahrál i za anglickou repre a je to hardcore fanoušek Arsenalu, takže o přízeň fans má postaráno

Reagovat
Bayern +

Willkinson v Arsenale, to je pekna predstava.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
miky10

Vítková před Kuzminovou

Reagovat
-Kopy-

běh

Reagovat
ďuriLFC

No jo , ale Nasťa s dvoma chybami a 35 sekundovými technickými problemami .

Reagovat
smazaný uživatel

Jí to zamrzlo v sibiřském mrazu.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Aspoň že skončila před tou Ruskou..

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

a Soukalová taky

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard

Reagovat
Godwinson

Kdyby jí ta jedna neulítla, tak udělala placku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak Soukalová běžela do druhé střelby fantasticky, tak teď už se na to vykvákla.

Reagovat
Side

takovej skok

Reagovat
Trand

Jackie.

Reagovat
fantomas

Ok, něco se posrat muselo..

Reagovat
herbage

co se stalo, vypadl mi přenos

Reagovat
Trand

Zranil se Jack.

Reagovat
herbage

to mi došlo, ale nějak vážně, sám nebo někdo ho sejmul?

Reagovat
fantomas

Spíš ne, dokonce mi přišlo, že se trochu divil, že ho hnedka Wenger stahuje..snad to nebude nic vážnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Diaby? Rosa fakt odepsanej.

Reagovat
Mervin

Reagovat
mr.Silver

kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Trand

Gabriela. Sympaťáčka.

Reagovat
smazaný uživatel

na trati lepší jak v civilu

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas
Reagovat
miky10

Reagovat
Mervin

to je v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, to snád ne. Zranenie Wilshera je horšie než 3. svetová alebo Slota prezidentom.

Reagovat
mr.Silver

Spis to vypadalo, ze uz toho ma dost chce stridat...

Reagovat
LAM

Proč tam ten senilní dědek nedá Rosu?proč ho má v týmu když na něj totálně sere.

Reagovat
tweek

omg, jack neeee nevi nekdo co se mu stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jack bude ok , v klidu

Reagovat
fantomas

Larsson

Reagovat
Counter

Foxes

Reagovat
smazaný uživatel

Samed Yesil has picked up an ACL injury whilst playing for Germany could be out for 9 Months!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Zastrčte Seba na lajnu nebo nedohraje

Reagovat
Godwinson

McCarthy výborně ...

EDEEEEEEN

Reagovat
miky10

HAZAAARD

Reagovat
miky10

Azpi krásně.

Reagovat
Miguel19

Hazzzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi

Reagovat
Miguel19

Azpi nádherně

Reagovat
Arbiter

Ball boy killer

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 2:2?

Reagovat
smazaný uživatel

Že já nedržel hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Jdi na biatlon

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten koukám u toho. Jdu.

Reagovat
Arbiter

Azpi pěkně, Gary nejkrásněji

Reagovat
smazaný uživatel

Pablo

Reagovat
miky10

Reagovat
Godwinson

Ha

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Miguel19

Zase z pohodového zápasu tohle

Reagovat
Godwinson

No pohodovej je silný slovo

Reagovat
Counter

Ramsey

Reagovat
Trand

Aarone.

Reagovat
smazaný uživatel

aaron toto musi prestat robit

Reagovat
SunFells

On má tolik zbytečných ztrát, že to není ani možné.

Reagovat
fantomas

Nepřesný tvrzení.

Reagovat
smazaný uživatel

Maloneyyyyyyy

Reagovat
Godwinson

Slováci, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to zase skončí 2:2.....

Reagovat
kiwwi

Cech

Reagovat
Arbiter

ty jsi tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Do pici Fletcher

Ale Ramsey pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

A jé, Luiz dělostřelec

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně mu to trvalo půl dne než vystřelil.

Reagovat
Miguel19

Jinak před góle zase neuvěřitelně trapná ztráta míče Hazarda. Letos po několikáté..

Reagovat
smazaný uživatel

tie nase kolmice su dneska strasne naivne

Reagovat
Trand

djourou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu

Reagovat
Counter

Schevo doufám, že sis vsadil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

škoda, tos měl osolit.

Reagovat
smazaný uživatel

voobec som to nehovoril...ale klasicek hovna

Reagovat
mr.Silver

To je picus....

Reagovat
smazaný uživatel

Dement Jenks, seš jen mladej, to je všechno co máš.

Reagovat
Godwinson

De Bruyne

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fantomas

Za to může ten hefyho účes..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla otázka času, to Wenger neviděl ?

Reagovat
fantomas

A koho tam měl dát?

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl nějak reagovat a ne jen nečinně přihlížet.

Reagovat
Thoomas

Ne,vubec to nebylo jasny s tim Jenkinsonem,dement

Reagovat
smazaný uživatel

preco som si kua nevsadil. to bola tutovecka

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná žlutá.

Reagovat
Chazy

Leeeds... Wolves do League One.

Reagovat
Godwinson

Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Ted to chce gol Lampse ze 30ti metrů

Reagovat
Makiii

Jak muze nekdo jako Jenkinson hrat za Arsenal

Reagovat
miky10

Omg, Luizi, už nestřílej.

Reagovat
Swarley

proč? já se bavím

Reagovat
Trand

Rose vs. Theo, parádní souboj.

Reagovat
smazaný uživatel

jenkinson červená

Reagovat
pa3ce

Ten Rose je pekný pičusko.

Reagovat
smazaný uživatel

Úúúúú

Reagovat
Miguel19

Mikel s Luizem musí mít speciální střelecké tréninky, jinak nevím

Reagovat
Arbiter

taky kousíček

Reagovat
smazaný uživatel

Rose sadla mu ako uliata

Reagovat
supervizor

Pojd Poldi šoupni ho tam z brejku.

Reagovat
Trand

Nechtěli jste Aarona na křídle, tak je na RB.

Reagovat
Counter

Základní chyba je stejně ta, že se první poločas nevyhrál větším rozdílem.

Reagovat
SunFells

Rambo opět viníkem

Reagovat
Trand

Kdyby proměnil, nezranil by se Jack a Carl by dal hattrick místo červené.

Reagovat
SunFells

Přinejmenším

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Takový ovace pro stračenu, hezký..

Reagovat
Counter

Diaby, to je podobná paličská dílna jak Ramsey.

Reagovat
Trand

Obrana Ramsey-Sagna-Merte-Monreal. A jak tohle nebyl gol, to nechápu.

Reagovat
fantomas

HUTH Miluju, když mi někdo takovej spasí fantu..

Reagovat
smazaný uživatel

ne vazne, sice len zatial, ale jenk na to vobec nema a arsenalu skodi..super ze je fanusik, ale naco nam to je, ked sa na neho neda spolahnut, je taky zbrkly a nachylny na chyby...to ze nam robi dvojku po par zapasoch v tretoligovom charltone je sialenost, mal ist hned na nejake dvojrocne hostovanie a od leta by bol mozno pripraveny

Reagovat
Counter

Na začátku sezony byl skvělý.

Reagovat
fantomas

No, po pár rozpačitých kolech, kdy se rozehrál a konečně naplno cejtil důvěru. To mu tady ale prostě nezaručíme, takže nám je takovej hráč fakt k ničemu. Na backupu je ve velkoklubu potřeba borec, co zaskočí a hned je na něj spoleh, ne někdo, kdo se musí ještě pět zápasů rozkoukávat a pak teprv možná..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

*naskočí

Reagovat
Counter

Ale jo, to souhlasím, je to ze strany Wengera velký risk. Jen bych prostě Jenkinsona neodepisoval, podle mě ho čeká slibná budoucnost. Za to, že je v téhle situaci, může Wenger, ne on.

Reagovat
fantomas

Na druhou stranu beru, že zrovna dneska to na něj bylo ultranarychlo s tim Kosťou...ale to by to musel bejt jedinej takovej případ, aby to bylo relevantní, a to on neni.

Reagovat
Miguel19

Tvl kde ten Torres zase je?

Reagovat
SunFells

Tohle skončí špatně.

Reagovat
supervizor

Sessegnon nás tam neskutečně točí.

Reagovat
Counter

Michu

Reagovat
smazaný uživatel

ramseyho musi zajistit Theo, nesmi si ted behat kam chce, musi hrat prave kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ať de ten Michu už do háje.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že mám De Guzmána na DGW

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ma stastie ze sunderland ma iba Sessa. ostatni katastrofalny vykon.

a wenger jenkinsona nestriedal preto lebo vedel, ze ak sa aj necha vylucit hru arsenalu to nijako neovplyvni... akurat bude trochu pevnejsia obrana

Reagovat
LAM

Rosa a Podolski in na co ten dědek čeká.už to podělal jednou s tim Jenkinsnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná ruka

Reagovat
Counter

To bude dlouhých dvacet minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to byla penalta pro Wigan.

Reagovat
niflheim

Píská Atkinson?

Reagovat
Miguel19

Dean

Reagovat
Miguel19

Jasná ruka. Ale nepískají je nám, tak ani proti nám

Reagovat
smazaný uživatel

THEOOO SKOROO

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Kristova noho..

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Co ste zase spálili?

Reagovat
fantomas

Nic, všechno supr, tyčka..

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

Jsem čekal, že mu udělá kličku.

Reagovat
SunFells

To on nedělá, zvelovatěl.

Reagovat
fantomas

OMG

Reagovat
SunFells

Kurvaaaa

Reagovat
Miguel19

Ty vole, zase čekáme až vyrovnají. To je fakt neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Za 4 minuty přijde Demba, ale předtím dostaneme na 2:2.

Reagovat
supervizor

Girouda střídat za Poldiho.

Reagovat
Side

to ale kurva není méžný, tohle mělo být už tak 0:4 a hovno akorát.

Reagovat
Side

jestli tohle nevyhrajem tak to nebude kvůli tomu, že se jenks nechal vyloučit, ale kvůli tomu, že sme totální tragédi v zakončení

Reagovat
pa3ce

Theo

Reagovat
Talker

QPR by v lize fakt chyběli, neskutečně vtipný tým. Oberou během pěti kol o body City, Spurs i nás a potom dostanou čtyřku od Swansea... Oni ze 17ti bodů mají 7 proti první šestce, neskutečně vtipný.

Reagovat
Chazy

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

FLETCHER

Reagovat
SunFells

Wojta

Reagovat
smazaný uživatel

SZCZ dneska pochvala..

Reagovat
fantomas

Jak já KURVA nesnášim, když se někdo hlásí místo, aby napravoval svou sračku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ne, to prostě nikdy nepochopim..

Reagovat
smazaný uživatel

Merte to bohužel dělá docela často.

Reagovat
smazaný uživatel

priposraty alibizmus

Reagovat
fantomas

Co alibismus, prostě demence.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pre slovakov

Reagovat
supervizor

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kiwwi

1000. pre Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

no tak Wigan a Sunderland makáme at ty ku*** spráskáme

Reagovat
fantomas

Benitez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wojta sudi

Reagovat
Makiii

Arsenal nevi kde jim hlava stoji

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se ten Giroud prostě nelíbí..kéž by měl Benteke nějakou zajímavou výkupku.

Reagovat
Miguel19

Demba měl zajímavou

Reagovat
SunFells

My ten gól ani nechcem dát

Reagovat
Trand

Poldi byl už tak v 65. v dresu, ne?

Reagovat
miky10

Le Fondre vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tam fakt půjde Benayoun za Cahilla....

Reagovat
smazaný uživatel

Na hřišti tři CDM a Walcott brání před vápnem Sesse

Reagovat
smazaný uživatel

ach fletcher fletcher. sunderland by ten bod mohol v pohode urvat

Reagovat
supervizor

Merte.

Reagovat
smazaný uživatel

On tam toho Camerona dal! do píče s fantou

Reagovat
smazaný uživatel

nepozeram to dneska naplno, ale sagna sa mi zda na tie podmienky vyborny

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

PRŮMĚRÁÁÁÁÁK

Reagovat
Trand

Szczesnyyyyyyyyyyyyyyy!

Reagovat
fantomas

Uuuu

Reagovat
SunFells

A opět zasczesnil

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Julio Cesar kam sa to odjeb.l

Reagovat
Counter

Reagovat
niflheim

Bramble

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

WOJTA !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOOOOOL

Reagovat
Trand

Seaman.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom zlutym hraje ManU? Podle toho lucku by to odpovidalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Spravnej smajl.

Reagovat
Counter

jsem si říkal

Reagovat
mr.Silver

Szczesny Sunderland

Reagovat
miky10

LAMPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
ďuriLFC

Szsz

Reagovat
smazaný uživatel

wojtovi ide karta dneska

Reagovat
Miguel19

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMPS

Reagovat
smazaný uživatel

artetik taketo dolezite fauly vie

Reagovat
smazaný uživatel

chodte uz do pice fakt arsenal ma nehorazne stastie

Reagovat
smazaný uživatel

Jen takový Bundesligový OT, Hamburk vyhrál 4:1 v Dortmundu.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí je potopili.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
r.mrazik

Sessegnon hraje moc pekne...arsenal ma vic stesti nez rozumu

Reagovat
smazaný uživatel

hehe dobre striedanie

Reagovat
Miguel19

Hazard a hlavně Mata

Reagovat
supervizor

Wenger takticky. nevěřím

ale

Reagovat
Trand

Santi.

Reagovat
SunFells

Santi to šel udržet do rožku

Reagovat
Trand

Bac je dnes skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, kto bude k nemu dvojka?

Reagovat
I am Mancunian

Sagna MOTM

Reagovat
niflheim

Průměrák ale dobře zatím ... s takovou brzy zase odehraje "svůj" zápas.

Reagovat
mr.Silver

Sagna na tom stoperovi hraje dneska o hodne lepe nez Merte

Reagovat
Miguel19

Marin jde na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves ty vole. Ty vole. To je šílený. Bože. Až se mi z toho sesypala gramatika.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo za gól.

Reagovat
miky10

MARINEEEEEEEEEEEEK

Reagovat
smazaný uživatel

wtf santi, proč

Reagovat
niflheim

Wolves

Reagovat
Miguel19

MARRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
tomasinho

To bude kolo ve fantě. Musí se Suarez snažit.

Reagovat
niflheim

Že ten Reading musel dát gól

Reagovat
tomasinho

Jo a když už, tak ho měl dát Kebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
niflheim

Olie to zabil teď

Reagovat
kiwwi

Giroud je dreveny kokot

Reagovat
I am Mancunian

almost slowmotion

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Giroud

Reagovat
Miguel19

Ale Azpi zase výborně, dneska snad nejlepší hráč

Reagovat
Counter

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

di už do prd*le Giroude...

Reagovat
supervizor

Giroud ty hovado, dneska jsi posral co mohl.

Reagovat
SunFells

Bože, to je matlák

Reagovat
smazaný uživatel

preboha giroud...aaron nahravka

Reagovat
patas92

to je kokotěnko fakt

Reagovat
miky10

Al Habsiiiiiiiiiiii!!

Reagovat
niflheim

Santi to samé

Reagovat
Counter

Ježišmarja, to není možné, jak zakončujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši kriste, ty tam mohli dát tak 7 fíků

Reagovat
smazaný uživatel

sunderland branenie

Reagovat
fantomas

Ježiši, ti dva mi snad tu fantu schválně sabotujou.

Reagovat
smazaný uživatel

santi tiez pekne posral

Reagovat
SunFells

A druhý ...Kdyby to Santi nepral tak intenzivně, tak by to třeba i letělo tam, kam chce

Reagovat
Trand

Santi.

Reagovat
Miguel19

Torres

Reagovat
tomasinho

Tak to Oliver mohl teda písknout.

Reagovat
smazaný uživatel

suche triko

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
herbage

suchý triko

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:...SAGNA, WOJTA :*******

Reagovat
SunFells

Szczesnyho 3 body, takhle nepodržel snad dvě sezóny.

Reagovat
herbage

možná i Bramble má kus zásluhy

Reagovat
smazaný uživatel

V suchým triku zase

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Kočky by si ten bod zasloužily.

Reagovat
smazaný uživatel

potom ta poprosim na City ten odkaz

Reagovat
smazaný uživatel

aaron dobre na bekovi sagna MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Nebejt Jenkinsona tak by z toho nebyl takhle krásně napínavej konec

Reagovat
xjert02

Hra Arsenalu mne tak neskutecne sere. Takovato kopyta v tomhle tymu snad nikdy nehrala. Je mi z toho tesklivo

Reagovat
Trand

Tak to je blbost.

Reagovat
xjert02

Asi mam jine naroky na fotbal a hrace. Sorry, ale nenabizet se, nepodrzet balon a dat oddech pretizene obrane, konstruktivni odkop, sehrat lepe precisleni, atd. atd. atd. Tohle musi tym, ktery chce vyhravat soutez, umet.

Reagovat
smazaný uživatel

QPR

Reagovat
smazaný uživatel

tak jednoznačny vítězství jsem od nás už dlouho neviděl...naprosto bez nervů

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves 2:2

Reagovat
tweek

to není možné, co ti naši ocasi dokážou zahodit za tutovky.. ať už ramsey, olivier nebo santi.. možou děkovat wojckovi.. dneska podržel..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechat tam na brejky Girouda a Cazorlu a ne Walcotta byla neuvěřitelná blbost...

Reagovat
herbage

no, řiká se, že co tě nezabije, to tě posílí. Snad tenhle zápas byl tím impulsem ke třetímu místu

Reagovat
smazaný uživatel

Letos budete pati

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fajdax

Reagovat
Azza

4.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik že těch impulsů už bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Petrucci gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri zase v zakladu At s nim uz jde do pice..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Zase? Však je tam podruhý od 15.12.

Reagovat
kiwwi

no dnes pekne vychadzaju solovky - len co dat na City

da gol Lambert, Aguero alebo oba timy skoruju?

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko 1,5+

Reagovat
smazaný uživatel

radsi oba gol

Reagovat
niflheim

1b za Matu...úžasný. A to jsem včera přemýšlel, že bych mu dal kapitána

Reagovat
kiwwi

genisu fantomas dal

Reagovat
fajdax

Hazard skvělej návrat(1+1).On,Rami a Azpi nejlepší na place

Reagovat
kiwwi

C'mon Saints, do us a favour!

Reagovat
Counter

Jako byste to potřebovali...

Reagovat
kiwwi

zislo by sa - predsa len zajtra Everton a Fergie povedal, ze ide robit 10-11 zmien v zostave oproti Realu

Reagovat
smazaný uživatel

..to som vobec necital

Reagovat
kiwwi

povedal to tak nepriamo, ale vyplyva to z toho no...povedal, ze ma kader, kde na kazdy zapas moze postavit uplne inu jedenastku

Reagovat
smazaný uživatel

10 Evra hrať určite bude

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je prý zas nasraný, že před LM hrajeme v neděli, tak se asi rozhodl, že předvede mccarthyádu

Reagovat
Makiii

Vyborna kvalita + anglicky ... na SAINTS vs CITY:

http://dazsports.net/TSHD.html

Reagovat
smazaný uživatel

hej vyborne, ked ti nevadi kazdu minutu buffering

Reagovat
nani92

mne ide výborne

Reagovat
smazaný uživatel

ked nie je na fullscreen tak to ide obstojne

Reagovat
ďuriLFC

Cibulková

Reagovat
smazaný uživatel

skrecovala nakonec?

Reagovat
ďuriLFC

Jop , kurňa v poslednom geme , zamrzi .

Reagovat
smazaný uživatel

acestream://f7fc1337ad0e96588777143c4a18376cd5fe56a8

už to funguje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez neni ani na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se Torres hodlá prosadit až proti Spartě, tak si snad hodím provaz..

Reagovat
EL Gringo

city

Reagovat
smazaný uživatel

wow, City vo forme.

Reagovat
wild

Goooooooooooooooooooool

Reagovat
kiwwi

Puncheooooooon - pici a este aj o nom som rozmyslal ze da gol - 8 kurz

Reagovat
kvasha16

shitman dal gola? pekne city

Reagovat
kiwwi

a Barry krasne

Reagovat
smazaný uživatel

SAINTS

Reagovat
smazaný uživatel

PUNCHEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
smazaný uživatel

Dementi Pulis a Benitez mě to musej zkurvit....Puncheon

Reagovat
smazaný uživatel

And the SAINTS go marching IIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
smazaný uživatel

Ta oslava

Reagovat
Maresma

Počítám nějaký debilní čtverečky a neviděl sem gól.

Reagovat
kiwwi

mas ich napocitat na prvykrat 40 a mal by si aj spravnu odpoved aj gol by si videl

Reagovat
smazaný uživatel

Jason Puncheon, he went for a shiiiiiit

Reagovat
smazaný uživatel

teraz som prisiel, tvl, prečo nehra Nastasic ... a kde je milner

Reagovat
smazaný uživatel

si bol srať?

Reagovat
smazaný uživatel

hej, u teba doma

Reagovat
smazaný uživatel

to bola narážka na to, že vám dal gól zrovna Puncheon. Omg.

Reagovat
smazaný uživatel

clichy hart

Reagovat
smazaný uživatel

krasne si ta prehodil

Reagovat
smazaný uživatel

Dafuq

Reagovat
smazaný uživatel

Hart si hraje na Reinu? WTF?

Reagovat
kiwwi

skor na Boruca

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
niflheim

Daviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
wild

Haaaaaaaaaart

Reagovat
smazaný uživatel

Sotoooon

Reagovat
smazaný uživatel

Hart omg

Reagovat
kiwwi

Hart

ked sa tuto sezonu este niekto bude navazat do De Geu...

Reagovat
smazaný uživatel

Šak počky, De Gea pustí nějakou penaltu a Arbiter má zase na měsíc municu.

Reagovat
kiwwi

ten by mal byt po dnesnom vybehu Cecha ticho jak vos pod chrastou

Reagovat
Arbiter

ty chceš vyčítat Petrovi výběh? Jsi vážně mamlas..

Reagovat
kiwwi

samozrejme...nepochybujem o tom, ze keby to spravil DDG tak by si bol prve v rade na vysmech

Reagovat
Arbiter

jsi trapný...

Reagovat
Arbiter

neber si mě laskavě do pusy, jen jsem souhlasil s tím, co říkal Neville...

Reagovat
Side

Hart

Reagovat
Tomekcz

HARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Reagovat
smazaný uživatel

SAINTS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

no nic, idem to pre istotu poistit za par eur na dvojku

Reagovat
mithro

dodgy keeper

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz nech niečo hovoria anglické médiá alebo niekto De Geovi

Reagovat
kiwwi

na svojho si nesahnu, neboj sa

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidíme

Reagovat
Ligter

Wow, Soton

Reagovat
Nikikrew

Saints

Reagovat
smazaný uživatel

dufam,že este do konca sezony najmenej 5 prehier, 4.miesto....a šašo nech letí prvou linkou do Makarónova

Reagovat
smazaný uživatel

A Simeone misto nej.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo on ?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze patri do me TOP 5 soucasnosti. Je mladej, talentovanej, ambiciozni, famozni taktik, kterej svuj tym dukladne pripravi na kazdej zapas, praktikuje moderni, ucinnej a pohlednej fotbal. A taky ma velkej respekt. S Atleticem dela famozni praci jak v lize, tak i v Evrope. A treba velkym taktikem z PL, jakym byl/je podle fanousku Chelsea Di Matteo, si vylozene vytrel prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

ok,to mi stači . Ja o nom viem, ze iba je v Atleticu

Reagovat
smazaný uživatel

Staci se podivat na tabulku a uvidis, jak Atletico bez vyraznyho posileni zvedl a narusil tak klasickej osud ligy dvou tymu.

Reagovat
Kenneth

a proti Realu si ani nesktrl

Reagovat
smazaný uživatel

Letos na SB mu to nevyslo, to je pravda, ale loni doma to byl minimalne vyrovnanej zapas s tim, ze Ronaldo mel jeden z nejlepsich zapasu sezony a upletl nekolikrat z hovna bic, i kdyz ten vysledek trochu klame. S Barcou zase prohral 1:2 diky tomu, ze Falcaovi, kdyz by mohl davat vedouci gol, piskli dva ofsajdy, ktery nebyly, a nakonec jeste hlavni nabidl Messimu viteznej gol z trestnaku. A letos je dorazil neskutecnej gol Adriana + gol do satny. Jak zahraji proti oboum doma se uvidi.

Reagovat
smazaný uživatel

* gol Adriana z niceho

Reagovat
SunFells

Rickieho 100. gól teda

Reagovat
SunFells

Alespoň podle Livescore. Jinde jsem zase viděl Davise. Tak kdo to byl?

Reagovat
ďuriLFC

Davis

Reagovat
wild

Davis

Reagovat
Ligter

Ouuuuu

Reagovat
wild

Rodriguuuuez..skoda

Reagovat
Tomekcz

Soton si s nema hraje ale jeste toho budou litovat, kdyz tohle nedaj

Reagovat
smazaný uživatel

roh zahrany arsenalovsky

Reagovat
EL Gringo

Drevo

Reagovat
smazaný uživatel

Dano

Reagovat
smazaný uživatel

ach zase ten chuj

Reagovat
wild

toto Saints strasne nezvladli

Reagovat
wild

ale Dzeko to zakoncil neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

jj, len ani nevie ako to zakoncil

Reagovat
Manik...

jn

Reagovat
wild

mozne to je ,ale v danej chvili to zakoncil najlepsie ako sa dalo

Reagovat
smazaný uživatel

to lomidrevo ani nevie ako sa to od neho odráža...

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi, mels dat na me.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo hodně naivní bránění.

Reagovat
smazaný uživatel

Silva ma fakt jeste mizernejsi koncovku nez Torres.

Reagovat
wild

penaltaaaaaaa

Reagovat
kiwwi

ou tak toto je taka situacia, ze ak by bola penalta, tak prisna, ale ak nie je tak je to prisne k Saints

Reagovat
smazaný uživatel

ale asi ju mal fuknut... kontakt tam bol

Reagovat
Tomekcz

jasna penalta, no nic rozhodci je k ty vyhre dotlaci

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jasná penalta.

Reagovat
I am Mancunian

tak aspon je jasne vidiet, ktoremu klubu z manchestru nadrziavaju rozhodcovia

Reagovat
fajdax

Reagovat
ďuriLFC

že jasná ale mufani neplačú

Reagovat
I am Mancunian

places tu aktualne len ty

Reagovat
smazaný uživatel

Nepláčem.

Reagovat
kiwwi

aj tak som debil, ze som nedal za 8.5 kurz na dvojku - reku ze pockam, po polcase bude kurz 10

Reagovat
wild

tak teraz musis o to viac dufat,aby nebola

Reagovat
kiwwi

a budem sklamany 2x tolko ked bude

Reagovat
wild

no hej..hlavne po takomto priebehu to bude velmi mrziet.ja vsak stale verim,ze City zavaha,pretoze zajtra sa obavam aj nasho "zavahania"

Reagovat
smazaný uživatel

Debil budes az v momente, kdy da Dzeko druhej fik.

Reagovat
kiwwi

taku stavku by som vzivote nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

z tej stavky musim nieco mat...bud City strati a mam pici, alebo mi vyjde tiket...pri tejto stavke moze City vyhrat a ani mi nevyjde tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Ty reklamy jsou šílené

Reagovat
smazaný uživatel

Barry 1+1, Mindas musi mit radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Barrrryyyy

Reagovat
I am Mancunian

CITY

Reagovat
smazaný uživatel

tak to me poser

Reagovat
wild

goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten teda byl

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá placka

Reagovat
wild

Barry

Reagovat
tomasinho

Trapáci

Reagovat
Swarley

dobrá práce, možná i výborná...jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale Barry si zaslouží desítku

Reagovat
Ligter

Barryyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Barryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
masly008

pěkně umístil

Reagovat
smazaný uživatel

krasny

Reagovat
smazaný uživatel

Barry, kurva, ty si umelec.

Reagovat
masly008

to mi nikdo nevymluví že to neudělal naschvál.

Reagovat
Swarley

FA

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

to bol golik

Reagovat
smazaný uživatel

Man City

Reagovat
wild

Barry s prehladom

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to Garethům pálí

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

sólisti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Side

ty vole co si myslel?

Reagovat
smazaný uživatel

Barry sa zapredal chlapcom z periferie,alebo čo to robi dnes ?

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana city je hodně vtpná

Reagovat
smazaný uživatel

v lige snad neni ani jedno kridlo, ktore by si nerobili picu z Clichyho aspon v jednom zapase, v ktorom proti nemu hralo

Reagovat
smazaný uživatel

Dělal si z něj prdel i Tony? Nepamatuju si to a to by vyjadřovalo vše

Reagovat
kiwwi

nesli oba goly Rooneyho cez Clichyho? Tony + Rafa?

Reagovat
smazaný uživatel

šli..Rafael nahrával na jeden minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem to tak, že nahrával snad i na ten druhý, ale vím to jistě o jednom blbečci

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, já se jen směju tomu Clichymu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Saints si ich celkom davaju

Reagovat
kiwwi

uz proti nam hrali neskutocne...fakt sa o nich absolutne nebojim

Reagovat
smazaný uživatel

Ti bráníjou ještě hůř než mi na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

*y

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžu najít tvrdé i

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

furt sem mačkal nějaké paznaky

Reagovat
smazaný uživatel

mozno ti ho vzali pribuzni z Australie

Reagovat
smazaný uživatel

Boruc!

Reagovat
smazaný uživatel

Boruuuc, pfuu

Reagovat
Ligter

Skvěle Boruc.

Reagovat
wild

Barry hra mizerne a neda ho dole?

Reagovat
Swarley

vždyť rozhodl zápas, proč by ho stahoval teď? vždyť to se vždy dělá až minutu před koncem, ať si vychutná aplaus zaplněného stadionu

Reagovat
wild

to je pravda..dnes tie ovacie od domacich fans budu obrovske

Reagovat
kiwwi

dobre, opustam tuto diskusiu,...stream mam tak 3 minuty pozadu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Side

Nasri to byl mistrovskej kauf

Reagovat
smazaný uživatel

kto vie ako by na tom bol, keby vtedy prestupil ku nam

Reagovat
smazaný uživatel

No to celkove vsechny ty posily z Arsenalu. Ja uz jsem jednou rikal, ze bych je zadarmo okamzite poslal zpatky.

Reagovat
smazaný uživatel

každý, koho sme im predali, stál za piču, to je neuveriteľné.

Reagovat
masly008

v dnešním světle události vypadá prodej clichyho a nasriho jako další skvělé prodeje arsena.no ni?

Reagovat
smazaný uživatel

Man Sh*ty .. vidim ze hraci uz maju dost toho trenera

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dneska nebude pro Soton MotM vyhlasenej Barry, tak spravedlnost neexistuje.

Reagovat
kiwwi

ty vole, ten Bayern to je iny valec - 4:0 proti Schalke, drzanie lopty 70:30, strely na branu 11:1

Reagovat
smazaný uživatel

o to bude tvrdší ten dopad za 2 týždne.

Reagovat
Bayern +

Uz mas uterak?

Reagovat
smazaný uživatel

skôr vaši hráči nech si potom zoberú na zápas veľké kabele a tašky, nech majú ako zobrať domov ten náklad, čo dostanú.

Reagovat
Bayern +

Ak to bude naklad, tak sa ti pridem osobne domov ospravedlnit.

http://www.eurofotbal.cz/bundesliga/2012-2013/tabulky/ Skore.

Reagovat
smazaný uživatel

ale veď ja viem, v akej ste forme a je mi jasné, že naše šance sú minimálne, robím si srandu. Ja len dúfam, že to bude pekný dvojzápas a užijem si ho, aj keď sa nedostanem do Allianz Arény.

Reagovat
Swarley

Guardiola

Reagovat
smazaný uživatel

on co s tym ma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke je proti Bayernu dlouhodobě zoufalé. A letos mám pocit je zoufalé tak nějak všeobecně.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale dnes majjí i hodně zraněných a Fuchs má myslím rudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ocekavany. Spolecne s Barcou nejlepsi tym soucasnosti s druhou nejlepsi zalohou soucasnosti. Rad bych je videl proti sobe letos.

Reagovat
tweek

to bohužel neuvidíš, když vypadnou s Gunners.. :)

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Bayern +

S troma zmenami oproti idealnej zostave.

Reagovat
Tomekcz

co se stalo Carlosovi ze nejni ani na lavce?

Reagovat
smazaný uživatel

Barry má lepšiu formu.

Reagovat
masly008

ale sotton hraje fakt skvěle

Reagovat
miky10

Barry

Reagovat
Swarley

je fakt že i po pár minutách je to stalé vtipný

Reagovat
Ligter

Reagovat
diastan

Tak to už nemá ani cenu zapínat

Reagovat
smazaný uživatel

"They have nine points more than us, but if we can recover eight points in six games, recovering nine in 13 games will be easy." Roberto Mancini

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Side

Maicon za Silvu?? wtf

Reagovat
masly008

tak v prvních 3 ligách je už o titulu rozhodnuto,takže začíná boj o 2,3 a 4 místo.to city ještě půjde dolů si myslím.

Reagovat
Tomekcz

everton uz se porazil sam?

Reagovat
masly008

tak i kdyby zítra účka nevyhráli tak je city s tou sračkou co hrajou fakt asi neohrozí a sir to ma podchycené i z jiných úhlů to se neboj.

Reagovat
Ligter

Tupých nebo ostrých?

Reagovat
masly008

ten konec ber s nadsázkou

Reagovat
Ligter

Já ještě doufal ve vtipnou odezvu. (bez ironie)

Reagovat
smazaný uživatel

Soton si z nich dělá dobrý den

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako kdybych sledoval Arsenal. Tam měl přijít centr.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase to šetří čas, což je dotahujícímu Arsenalu na dvě věci, ale bránícím Saints se to sakra hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

byť to Arsenal, tak ten center letí. Letí až na parkovisko, alebo prvému obrancovi do vajec.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim,že už zajtra možu odovzdat trofej ....

Reagovat
wild

mohli by..aspon by sme sa mohli plne sustredit na LM a FA cup

Reagovat
smazaný uživatel

ako keby ste uz aj tak nemohli ... s tak nemohucnymi supermi v lige sa neni čoho bat

Reagovat
wild

este je dokonca stale velmi daleko..nic neni hotovo,ale vyzera to pre nas velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ta

Reagovat
Bayern +

V Nemecku uz snad aj dnes, aspon budu sily na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne pro letosek staci Champions league s poradnym novym trenerem na pristi rok.

Reagovat
Bayern +

Uz sa proste musi vymenit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli zítra vyhrajem, tak 12 bodů 12 zápasů před koncem už je brutální výhoda. Ale pořád jedeme na ES a máme City a Chelsea doma. Ale pozice je to luxusní, kór když my máme vzestupnou tendenci a City sestupnou. A Chelsea sinusoidní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jestli nedotahnete tak jste pekni supaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož nevíš co Fergie vymyslí. Uvidí brutální náskok, zaměří se na LM a na koncu klidně zkolabujem. Zraněných máme pořád dost a hráči jsou přetěžovaní. Ale fakt je, že dvakrát stejnou chybu Sir Alex neudělá.

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo se zraní Persie..

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je zranený? Scholes tuším s kolenom a Fletcher na PN to je myslím že všetko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

A lepsi skore ...

Reagovat
smazaný uživatel

To by zmizlo kdybysme prosrali 12 bodů.

Reagovat
kiwwi

hlavne je dalsi zapas City - Chelsea

celkovo ma United do derby o kusok lahsi zreb...ja som to tu minule ratal a vychadzalo mi to pri vsetkej skromnosti 10 bodovy naskok pred derby s tym, ze s tymto zavahanim som nepocital, cize to kludne moze byt aj 13, co by nam zarucovalo v pripade vyhry v derby titul

Reagovat
wild

najkrajsie co by mohlo byt..slavit titul na OT po vitazstve nad City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Soton

Reagovat
kiwwi

oooooooooo Soton we thank you!

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě, tady Man City na body nemělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A příští kolo má City a Chelsea spolem.

Reagovat
tweek

co ten Jack? máte prosím někdo info o tom, jestli se zranil nebo ne?

Reagovat
Arbiter

@juanmata10

3 more points. Chelsea 4-1 Wigan. #Blues #Chelseafc #KTBFFH http://instagr.am/p/VhX83vkCKl/

Reagovat
Arbiter

9 - Europol have confirmed they will be interviewing Gareth Barry at 9pm tonight over suspicious match performances. Oggy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini jen pět bodů před Spurs to je komik a to ještě vypadli ve skupině ligy mistrů

Reagovat
Bayern +

Everton dnes musi!

Sice je to uz v hajzlu, ale ked vlani za mesiac stiahli 6, teraz za dva mozu 9 bodov. Come on City!

Reagovat
kvasha16
Reagovat
tomasinho

Tak když už je o titulu rozhodnuto, tak by mohli United vyhrát, abychom zítra stáhli Toffees na 3 body.

Reagovat
Miguel19

Snad United nebudou šetřit opory

Reagovat
niflheim

Tak snad se pomstíme za loňskou remízu a prohru

Reagovat
niflheim

1400. za výhru United proti Evertonu i Realu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

proti Realu nám verím viac ako proti Evertonu vidím to neska na remízu 1:1 alebo 2:2 a Real 1:2

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Rssa

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Makiii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
mithro

Reagovat
Chazy

Reagovat
Ligter

Tak, a už tady máme všechny palcové kombinace.

Reagovat
kvasha16

neni pravda, este chyba len jeden palec dole

Reagovat
wild

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak dneska to už snad musí vyjít. Snad Villa zabere a předvede výkon jako proti Evertonu, potom by jí tři body neměli utéct. Vrací se El Ahmadi a naopak West Hamu chybí Collins.

V druhým zápase si přeju výhru United

Reagovat
tomasinho

Collins chybí už déle, Tomka s Reidem si poradí.

Reagovat
tomasinho

suso30fernandez ‏@suso30fernandez

Travelling tomorrow to London to be involved in the game with the reserves on monday..

Hlavně, že s áčkem pojede kopyto Borini jenom proto, že stál tolik, kolik stál. To už měl jtí fakt hostovat, co mu dají zápasy U21 proboha?

Reagovat
cristiano.K.

tak když třeba věří,že se přes to kopyto právě dostane

Reagovat
tomasinho

No jo, je naivní ještě, kdyby na jaře hostoval, mohl ukázat, jak kvalitní je a jak strčí toho dřeváka do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

v pondelok hrá U21 dôležitý zápas so spurs. Som rád, že ide

Reagovat
tomasinho

Jojo, radši hrát bezvýznamný zápas U21, který mu dá úplně hovno, než být s áčkem nebo hostovat. Musí být frustrující, když vidí, kdo místo něj dostává šanci alespoň na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Stále ma len 19 rokov, je to jeho prvá sezóna v PL. Nikto nečakal, že odohrá všetky zápasy. Ani on. Na hosťovanie ísť nemohol pretože ak sa niekto zraní tak je to naša prvá (a jediná) náhrada na lavičku. Zahrá si podľa mňa v EL proti Zenitu.

Chalan má všetko pred sebou, ešte sa presadí

Reagovat
tomasinho

A Sterling má 18, neukázal o moc víc než on a pořád hraje. Taky se můžu ptát proč, když ke konci minulého rouk měl lepší formu. Neříkám, že má hrát všechny zápasy, ale aby na úkor něj dostával přednsot někdo, kdo ani nezpracuje balon. Teď ani to není skoro, hostovat jít mohl, když přišel Coutinho, zas tak málo variant nemáme. A právě on jej o tu šanci obírá ještě víc, zítra bude asi na lavičce, hráč na stejné pozici, o něco starší a o moc ne lepší. To prostě nedává smysl, nechápu, proč je úplně, ale úplně odstřihnutý.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím s tebou, ale ide aj o to, že majú iné úlohy na ihrisku (aj keď postovo môžu byť na rovnakej pozícii - krídlo) + prišiel Coutinho... Budúcu sezónu by mal ísť asi hosťovať...

Reagovat
tomasinho

Asi by měl jít hostovat, možnjá přijde další AM, takže to pro něj bude nejlepší. Vím, že mají jiné role jako křídla. Ale i tak to je nepochopitelné, Borini krom pressingu není platný v ničem, techniku nemá, zakončení nemá, kobinačně není dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, ale Rodgers ho chce hlavne pre jeho pressing a dúfa v to, že sa niekedy natlačí do koncovky.

Reagovat
tomasinho

Kde stejně nějakou kvalitu neukázal. Z lavičky navíc nemá šanci zápas tak ovlivnit, on potřebuje čas nebo hrát a případný vliv z lavičky může mít větší Suso, který je kreativní.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme ešte, polovicu sovjho pôsobenia bol zranený.

Reagovat
I am Mancunian

co ten asaidi ? toho som hrat v PL este ani nevidel

Reagovat
tomasinho

Dvakrát střídal, prý to nebyl Rodgersův nákup no.

Reagovat
I am Mancunian

to je tiez dobry fail, takto odpisat noveho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je fail odpísať ho, fail je kúpiť hráča ktorého manažér nepotrebuje/nechce...

Reagovat
smazaný uživatel

a kto ho chcel?

Reagovat
tomasinho

No ještě Kenny asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapeklité LFC vedenie.

Reagovat
Rssa

To je potom ale Rodgers hňup, když ho ani nezkusí.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

Zkusil ho v EL, kde nehrál špatně, ale finální fázi má špatnou. Je chyba, že nedostal víc šancí, to ano, ale teď už se jen těžko zapracuej do rozběhlého stroje.

Reagovat
Rssa

To sice ano, ale je to zoufale málo. I když to není jeho nákup, tak by ho měl zkusit. Kór když máme křídel jako United cti. Málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling hral pretože je okolo neho veľký hype. Prvé 2 mesiace bol skvelý ale potom potreboval odpočinok. Bohužiaľ pre neho, nemali sme na jeho miesto nikoho. Downing hral v obrane, Borini bol zranený. Suso keď hral tak bol fajn, ale potrebuje sa stále zlepšovať, nie je odstrihnutý, len má vačšiu konkurenciu. Zahrá si ešte dosť. Ďalšia sezóna bude pre neho kľúčová, buď prenikne do A-čka alebo pôjde na hosťovanie. Musí začať makať pretože, už teraz mu dýcha na chrbát Teixeira.

Reagovat
tomasinho

To je nesmysl, Teixeira mu zatím může leštit akorát tak kopačky.

Reagovat
smazaný uživatel

je na rovnakej úrovni ako bol Suso pred dvoma rokmi

Reagovat
tomasinho

Ael je stejně starý a chybí mu do něj dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Môže za to zranenie pre ktoré rok nehral.

Reagovat
Rssa

To jako zabanovali firstrow?

Reagovat
I am Mancunian

mne to teraz ide

Reagovat
Trand

http://www.firstrow1.eu/ Ta stará adresa je zablokovaná.

Reagovat
smazaný uživatel

no som zvedavy na zostavu, nejakych 10 zmien oprot Realu, to bude vazne zaujimave, cakam Giggsa, Scholesa v zaklade..

Reagovat
iamek

Nestras. Jednoho beru, ale oba nesmi.

Reagovat
I am Mancunian

cakam chicharita, andersona a aj giggsa

Reagovat
mithro

dnes to bude velka zabava, ked sa oznamia zostavy, az nam bude do placu

Reagovat
smazaný uživatel

typický fanúšik Manchestru.

Reagovat
smazaný uživatel

vedla kapitana s trofejou v ruke

Reagovat
cristiano.K.

podle mě fandí city,ale prohrál sázku

Reagovat
smazaný uživatel

Šťastný a s trofejí v ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

inak povedané, namyslený gloryhunter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mithro

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rany sa zahoja, smútok prejde. Váša namyslenosť nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
wild

skusme tipy na dnesnu zostavu

De Gea- Rafael Evans Rio Evra Valencia Cleverley Scholes Nani Chicharito Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Lindegaard-Smalling, Wootton, Evans, Buttner-Welbeck, Scholes, Giggs, Young-Rooney, Chicharito

Reagovat
smazaný uživatel

Lindegaard-Smalling, Wootton, Evans, Buttner-Welbeck, Scholes, Giggs, Young-Rooney, Chicharito

Reagovat
mithro

vitazna

Reagovat
Ligter

Reagovat
wild

az tak drasticky? to si nemyslim

Reagovat
smazaný uživatel

Gay - Jones, Smalling, Vidic, Buttner - Nani, Scholes, Anderson, Young - Welbeck, Chicha

Jestli je nekdo zranenej, tak sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať není Persie ani na lavce, nebo ať dá hattrick.

Reagovat
13

Prosím prosím prosím! Já šel v pátek na maturák s tím, že si kapitána změnim až druhej den a zaspal jsem to..

Robin zůstal kapitánem, vice je Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám vice Michua

Reagovat
kvasha16

ja som na to zabudol a kapitanom je Mata, ktoreho Rafa ako naschval poslal na plac na par minut, vysledok su slusne 2 body

Reagovat
Bayern +

West Ham United: Jaaskelainen, O'Brien, Tomkins, Reid, Pogatetz, Noble, Diame, Nolan, J.Cole, Taylor, Carroll

Subs: Spiegel, Demel, O'Neil, Jarvis, Vaz Te, C.Cole, Chamakh

Aston Villa: Guzan, Baker, Clark, Vlaar, Lowton, Bowery, Westwood, Delph, N'Zogbia, Weimann, Benteke

Subs: Given, Sylla, Bent, Bannan, Holman, Dawkins, Bennett

COME ON YOUR IRONS!

Reagovat
tomasinho

Kde je Jack? A Pogatetz na LB se mi moc nelíbí, taky bych raději viděl Jarvise než Taylora.

Reagovat
Bayern +

Netusim, cital som len, ze z repre sa vratil bez ujmy. Ale nezasiahol uz ani minule, tak ktovie co Sam vymysla. Za Pogatetza som rad, dnes ma asi najlepsiu moznost sa ukazat. Ja mam radsej Mattyho, ale to je otazka sympatii.

Inak krasny clanok o taťkovi.

Reagovat
tomasinho

Díky

Tak na lávce měl být aspoň Jack. Já mám rád oba Matty, Jarvis je ale lepší. Ale aspoň bude jako žolík případně. A Matty je lepší do obrany, možná proto hraje, aby pomohl Pogatetzovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Wesley Sneijder " I know my Careers coming to an end when the likes of Liverpool and

Galatasaray were trying to sign me. It was only last year that i nearly joined Manchester United but when my advisors got contacted by the people at Liverpool then i knew i had to join Galatasaray."

Reagovat
niflheim

Reagovat
wild

najvacsia chyba jeho kariery ze vtedy k nam nesiel..myslim,ze teraz by bol na tom uplne inak.Je to trochu skoda,velmi som ho vtedy chcel k nam

Reagovat
tomasinho

No jo zjistil, že z nás tolik nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned je mi sympatičtější

Reagovat
tomasinho

Že je na prachy jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tím to bude.

Reagovat
tomasinho

Jojo, jinak by každý normální hráč zvolil Gala před LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná prostě má k Liverpoolu averzi.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej SKY?

Reagovat
Makiii

Mate nekdo kvalitni link na Villu vs WHU ?

Reagovat
tomasinho
Reagovat
Makiii

Nema nekdo neco jinyho ? Tohle se mi nejak seka :/

Reagovat
tomasinho

Mně to jede parádně.

http://www.footballstreaming.info/streams/todays-links/

Zkus tady něco najít.

Reagovat
Makiii

Uz to konecne jede dobre, diky

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

http://nutjob.eu/njtvx1.html

United vs. Everton - classic matches

Reagovat
tomasinho

Wiemann

Reagovat
tomasinho

A Jussi

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Darren Fletcher

sranda, v tom momente vlastne zlyhal kazdy

obrana whu za neubranenie bentekeho

benteke za viacmenej o nicom strelu

jussi za zakrok

a weimann za dorazku

Reagovat
tomasinho

Bentekeho střela nebyla o ničem, měla slušné parametry, ale měl ji chytit v pohodě.

Reagovat
Darren Fletcher

no, povedzme tak..proste bola chytatelna, ale nie golova..a take strely nie su cielom utocnikov :) no pravda, zlyhanie bolo u neho silne slovo

Reagovat
tomasinho

Jojo, chytatelná určitě, z takové dálky ale poměrně slušná.

Reagovat
Bayern +

Sklzla mu na mokrom podklade.

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
tomasinho

Wow, co to Sam zkouší, zrovna na Ville hrát 5-4-1 (3-6-1)

Reagovat
Makiii

BOZE ja nesnasim ty reklama na tom flashu...

Reagovat
Coutinho10

Tak koukej přes StreamTorrent jako já....nebo pokud ti půjde TS, tak tam.

Reagovat
Makiii

TS mi nejde, a ten ST stahnu kde prosim ?

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Coutinho10

tak ten přímej odkaz nefunguje...tak klikni na ten 1. tady

http://www.wiziwig.tv/softwareitem.php?softwareid=25&part=software

Reagovat
Makiii

Uz to mam stazeny Spustil jsem tam pres wiziwig, ale vsude furt jen connecting..

AceStream pres to nejde, ze ?

Reagovat
Coutinho10

nn Acestream ne...musíš ten 1. link u Livesportone1 [RO]

a ono ti to bude chvíli nabíhat a pak by to mělo běžet

Reagovat
Makiii

Pak mi to napsalo Offline

Reagovat
Coutinho10

tak zkus znova, ale mně to jde.

http://imgup.cz/images/2013/02/10/gvNMQ.jpg

Reagovat
Coutinho10

zezačátku mi to taky parkrát nešlo na poprví, tak zkus ten program třeba vypnout a potom znova.

Reagovat
Makiii

Nejak si s tim pohraju, diky za pomoc. Btw: Ten zapas je otresnej...

Reagovat
Coutinho10

jj nz dižtak pak dej vědět, jestli si to rozchodil

Reagovat
Makiii

OK

Reagovat
tweek

já mám problém s tím, že když nainstaluju streamtorrent player v. 1.0, tak mi to při spuštění napíše, že mám zastaralou verzi, ať si nainstaluju na "tomto" odkazu update, ale po kliknutí tam žádný update není a ani na googlu není k dispozici nějaká novější verze.. tož kdo je tady potom hňup?

btw. mám win8, tak možná to bude tím, ale zas tak do hloubky tomu nerozumím..

Reagovat
nani92

tak si stiahni AdBlock a máš po reklamách

Reagovat
smazaný uživatel

dobru dostal, jaaaaj

Reagovat
tomasinho

No, nevypadalo to úplně nezaviněně od Delpha teda. Škoda Joeyho. Diame je nějaký zpomalený dneska. Villa dopřed presuje.

Reagovat
fantomas

Od Bakera ne? Nebo to neměl pořád z toho, jak do sebe oba zajeli?

Reagovat
tomasinho

Myslel jsem Delpha s Tomkou, jak po skluzu jej kopl do obličeje. Hodně se divil, ale ten pohyb nohou nevypadal nezaviněně moc.

Reagovat
Bayern +

Diame chce vsetko robit sam.

Reagovat
fantomas

Westwood ♥

Reagovat
fantomas

Brr, ten Bovery je ale dřevěnej..tenhle experiment moc nevyšel teda.

Reagovat
tomasinho

Zrovna jsem se chtěl na něj ptát, co je zač.

Reagovat
fantomas

Útočník z League One nebo ještě odněkud níž no. Celej podzim proseděl..

Reagovat
tomasinho

Aha, vypadá, že to bude celkem dřevo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlaar

Reagovat
fantomas

Prej že Baker..Butcher by se měl jmenovat.

Reagovat
Makiii

To je neskutecny, tolik nepresnosti za 1. polocas jsem hodne dlouho nevidel, at uz domaci a nebo hoste... Zatim, otresnej zapas pro divaka

Reagovat
tomasinho

Ach jo, tolik nepřesností na obou stranách, to je hrůza.

Reagovat
Coutinho10

Aston Villa do Championship

Reagovat
fantomas

No po dnešku bych tam daleko spíš poslal WHU.

Reagovat
Coutinho10

WHU tam byl nedávno, ale taky by si to zasloužil

Reagovat
Bayern +

Tabulka chlapci, tabulka.

Reagovat
smazaný uživatel

ked uz nic, tak aspon to aspiruje na najnudnejsi polcas sezony

Reagovat
Makiii

Neskutecne nudnej zapas... otresny.

Reagovat
Makiii

Jedinej Joe Cole se snazi o trosku fotbalovosti.

Reagovat
fantomas

Eh..tak to je nesmysl.

Reagovat
Makiii

z WHU...

Reagovat
Bayern +

Tak to potom nevidis Nobla.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Carroll vyzera hned lepsie s tymi vlasmi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jeho pohyb milujem.

Reagovat
tomasinho

Jojo, a má evidentně dobrou střelu, i techniku.

Reagovat
smazaný uživatel

Stále je v SPL. Ale fandím mu, bol by som rád, keby sa presadí aj LFC.

Reagovat
tomasinho

To jo, v přípravě před sezonou by mohl dostat šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, má veľkú konkurenciu. Uvidíme, čo Morgo a Yesil.

Reagovat
fantomas

Yesil asi v přípravě ještě ne-e.

Reagovat
tomasinho

To je to zranění tak vážné?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

ACL torn ne? Čet sem i o devíti měsících.

Reagovat
fantomas

A i kdyby to byla standardní dýlka, tj. půl roku, tak se ho příprava netýká.

Reagovat
tomasinho

Ach jo, škoda ho.

Reagovat
fantomas

No Weimann to zesral, co si budem povídat. Hlavní ale je, že WHU absolutně nemá jak, ale absolutně, takže očekávám zase válec ve druhym poločase jako proti NUFC a...nevýhru, pochopitelně, jak jinak. Bowery okamžitě dolu, přinejmenšim prohodit s Bentekem.

Reagovat
tomasinho

Nahoru musí oba týmy, WHU je tragické, ale Villa o moc lepší není, furt je to otevřené, oba týmy musí jít nahoru.

Reagovat
fantomas

Njn, musej, ale nevěřim, že toho je dneska WHU schopný. Villa aspoň předvedla množství náznaků.

Reagovat
tomasinho

Stačí to prostřídat, jak píše Bayern a půjde to. Víc zapojit Carrolla, není důvod, proč by nemohli jít nahoru, horší to být nemůže.

Reagovat
Bayern +

Vaz Te s Jarvisom ale mozu zatopit.

Reagovat
Bayern +

To je dnes zasa bieda. Nespocet nepresnosti, strasna hra, nulova aktivita smerom v pred, ofenzivna trojka neviditelna, Carroll odrezany, Diame chce vsetko riesit sam, nezapaja Nobla, obrana vcelku dobre az na ten fail z prvej minuty. Tomkins skvely, Pogatetz zatial nesklamal, uz vsak ma kartu. Podtrhnute to bolo tym, ze najkrajsiu akciu WHU vytvoril najmenej konstruktivny hrac, obranca, po 5 minutach na ihrisku. Chcelo by to polcasove nabudenie ako proti CFC a Jarvisa za Taylora.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Co ten Wellington jinak, jak to vypadá s ním vůbec?

Reagovat
Bayern +

Ja neviem fakt, v prvom time este nema ani len nominaciu, nakoniec to bude asi len posila pre rezervu a to mal vo fante cenu 6,5 mega.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Omg, ten Diame je hrozný dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Delph dnes mi ide na nervy uz

Reagovat
kiwwi

Mancini:"Joe has made too many mistakes. He has not been good enough."

Reagovat
fantomas

Jj, ještě tak tři standardky jim dejte a ono to tam padne.. pozoruhodně prospanej restart.

Reagovat
tomasinho

Já to říkal, že půdjou nahoru. Skvělá pasáž teď, škoda, že se tam něco neodrazilo do brány.

Reagovat
Bayern +

Ale Diame dole fakt, co ten dnes zadrbe...

Reagovat
tomasinho

Teď by se mohl rozběhnout, když se zvýšilo tempo, ta zarputilost bude chybět v záloze. A koho místo něho, když tam není Jack? O´Neil by lepší nebyl.

Reagovat
Bayern +

No Gary, jedine. Inak som zvedavy na posledne striedanie, tipujem Chamakh za Andyho.

Reagovat
smazaný uživatel

OT :73´ - J.J. Ayew přichází na hřiště

74´ - J.J. Ayew dostává žlutou kartu

75´ - J.J Ayew dostává druhou žlutou kartu = červenou

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

A to som mal podané na Marseille a len ten zápas mi ušiel na 50 eur.

Reagovat
smazaný uživatel

RvP a Rooney na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Apparently

Reagovat
Makiii

To snad ne?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Uu, to je vončo!

Reagovat
tomasinho

Šup tam Jarvis za Taylora.

Reagovat
tomasinho

Škoda Andy. Ježiš proč Vaz Te

Reagovat
Jardin

OT: Santos údajně blízko ročního hostování v Grémiu.

Co Wenger chystá na tu LM? Gibbs to nestihne, Monreal hrát nemůže a když nebude k dispozici Verma, tak budem hrát s Jenkinsnem napravo a Sagnou nalevo?

Reagovat
Trand

Meade.

Reagovat
smazaný uživatel

to nás zfoukne sám Robben, i při jeho současný formě.

Reagovat
smazaný uživatel

*s

Reagovat
Trand

Já vim, já tam počítal s Vermou, vůbec mě nenapadlo, že by to nestihl, ale pokud ani ten nebude, tak to fakt netuším.

Reagovat
Bayern +

Műller.

Reagovat
smazaný uživatel

Je zraneny

Reagovat
fantomas

No jo ty vole, Monreal nemůže..tak to tomu taky nerozumim.

Reagovat
SunFells

Ramsey, Bac, Per, Meade a alou do čtvrtfinále.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi pocita s tim, ze na ten zapas uz bude Vermaelen ok

Reagovat
Jardin

já jen jestli mi něco neuniklo ale pokud nastoupí obrana se všema 3 stoperama a Sagnou, tak to bude dobrý. A do Mnichova už (snad) s Gibbsem

Reagovat
fantomas

Achjo, Baker už si fakt musí sednout. Nevim, co na něm Lamberta tak fascinuje furt, kór když má zdravýho Bennetta.

Reagovat
fantomas

YES! Jasná..poď Bentekeee!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole zápletka

Reagovat
Bayern +

To je v pici fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

jasna

Reagovat
tomasinho

Ale hovno, ani náhodou tohleto

Reagovat
tomasinho

Však ten šupák padal padal minutu předem.

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ta

Reagovat
tomasinho

Však padal před jakýmkolvi kontaktem, evidentně si pro ni šel. Rozhodně nebyla o moc větší než ta na Carrolla, kterou nepískl.

Reagovat
fantomas

Ale jo..zaprvý to z Clattenburgova pohledu muselo vypadat uplně jasně, zadruhý Noble by stejně neuhnul, tohle byla penalta už tři vteřiny předem.

Reagovat
fantomas

BENTEKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

u penalty to snad nemusíš tolik prožívat

Reagovat
fantomas

Nech mě bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Bentekeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Bentekeeeee

Reagovat
tomasinho

To jděte někam prohrávat s těmi tragédy

Reagovat
Bayern +

Najodpornejsia prehra dnes. Este Vaz Te nalavo, to uz mozem v klude vypnut.

Reagovat
smazaný uživatel

Heitinga OUT, Neville IN

Reagovat
Zaschrona

Parada.

Reagovat
smazaný uživatel

#MUFC; De Gea, Rafael, Evra, Vidic, Evans, Jones, Cleverley, Valencia, Giggs, Rooney, van Persie.

Reagovat
tomasinho

No, úžasné střídání Same, fakt že jo. Stáhni jednihé hráče, který podrží míč a kope dobře standartky. Hlavně, že Jarvis hnije na lávce a místo něho dřevák Vaz Te

Reagovat
Bayern +

Nie drevak, ale zmatkar. Jedine ak by nieco vysimuloval, inak neviem.

A je to v pici, zasa raz striedania...

Reagovat
fantomas

Ten Dawkins ale vypadá zajímavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Bentekeeeee

Reagovat
I am Mancunian

Man Utd: De Gea; Rafael, Evra, Vidic, Evans Jones, Cleverley, Valencia, Giggs; Rooney, RvP

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl být Persie a Rooney na lavce?

Reagovat
mithro

v stredu, prekvapime madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

tak setri len caricka

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, tak to je nejake divne

Reagovat
smazaný uživatel

Subs; Amos, Anderson, Smalling, Hernandez, Carrick, Nani, Welbeck

Reagovat
Tomekcz

to de sice bude asi Giggs na kridle, ale snad to nejak zvlladnem

Reagovat
Makiii

Proc nehraje sakra Anderson, i Evru mohl posetrit

Reagovat
wild

koho setrime? len Carricka s Riom?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že se na to SAF nevysral. Snad to vyřešíme rychle a budeme moct pošetřit poslední půlhodinku.

Reagovat
fantomas

Heh, člověk by řek, že hrajete proti Wiganu a vy máte takový řeči před EFC.. tady by někdo zasloužil srazit hřebínek.

Reagovat
smazaný uživatel

Při vší úctě k EFC a i k tomu, jak jsou proti nám schopní zahrát, tahle sestava prostě musí být doma nekompromisní.

Reagovat
madridcan

73´ - J.J. Ayew přichází na hřiště

74´ - J.J. Ayew dostává žlutou kartu

75´ - J.J Ayew dostává druhou žlutou kartu a musí opustit hřiště.

Reagovat
Zaschrona

Viz vyse.

Reagovat
madridcan

rychlost je moje druhe meno

Reagovat
smazaný uživatel

NZOGBIAAAAAAAAAAA

Reagovat
fantomas

INSOMNIAAA! Ten si to zaslouží jako nikdo za poslední zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

So tu užji čuráčku, zrovna ten největší cyp Jasný remízový zápas a takhle skončit. Už to můžu vypnout, stejně to jeb Nobla v píči absolutně.

Reagovat
tomasinho

bez

Reagovat
Error

QPR jsou zase o bod dál k záchraně

Reagovat
wild

mur sa uhol ako vcera Baleovej strele

Reagovat
Zaschrona

Everton XI to face Man Utd: Howard - Neville, Jagielka, Distin, Baines - Osman, Gibson - Mirallas, Fellaini, Pienaar - Anichebe

Vitezna

Reagovat
I am Mancunian

dneska dostanete na prdel

Reagovat
Zaschrona

Uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

3:3 s body do fanty od Fellainiho, Pienaara a bainese.

Reagovat
tomasinho

1 - That was the 1st penalty West Ham have conceded in the PL this season, QPR & Man Utd are now the only sides yet to concede 1. Punished.

Reagovat
Zaschrona

Captain Phil Neville to make 300th Everton appearance, Sylvain Distin to become first overseas player to reach 400 Premier League appearances.

Pro oba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Aha, tak Distin je jen prvni hrac, co neni golman, co dosahuje tehle mety. Ale i tak skvely pocin..

Reagovat
Jardin

1. zahraniční hráč z pole, co má přes 400 startů v PL? To mě překvapilo, určitě bych tipoval víc

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Takto v rukavickach sa hra v Scottish Highland Football League

http://www.ngrfoundation.co.uk/joomla/images/stories/2013%20Pics/sharpcutfeb2013.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

kto to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Nathan Sharp z Forres Mechanics, vcera sa zrazil s brankarom supera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten west ham je poslednou dobou neskutocne biedny... a ked uz sa nevedia zdvihnut ani proti chudakom z villy

Reagovat
tomasinho

Však druhý poločas byli do gólu lepší. Jedna blbá penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

no je to mozne ja som sa siel po prvom polcase najest a zapol zase v 70 minute...

ale myslel som to vseobecne za posledne zapasy co som videl (Arsenal, QPR, Fulham...) to bola velka mizeria.

dufam ze sa zdvihnu. a zrovna dnes proti tragickej ville som od nich cakal trochu viac, hlavne za ten prvy polcas.

mohli by este vyrovnat

Reagovat
tomasinho

Jo, první poločas byli hrozní. Proto by remíza pomohla.

Reagovat
miky10

Villaaaaaans!

Reagovat
fantomas

Dawkins si to odkrokoval jak při trojskoku. Slepičáka v sobě holt nezapře no.

Reagovat
Zaschrona

Everton subs: Mucha, Heitinga, Stones, Oviedo, Naismith, Hitzlsperger, Jelavic

Stoooooooones

Reagovat
kiwwi

jezisi ja som taky blbec...za stavu 0:0 si vravim, dam na over 0.5 len este chvilu pockam...bum 1:0...ked spiskol faul, klikol som na ober 1.5 a rozmyslam, da to ten blbec N'Zogbia alebo neda? jak som uz siel kliknut na podat, tak sa uz zastavili stavky

Reagovat
tomasinho

Já si nemůžu pomoct, ale mě prostě letošní Villa připomíná Grantovy týmy, akorát místo předražených tragédů tam jsou buď mladí hráči nebo dost hráčů na úrovni Champu. Přijde mi, že ani neví, jak vedou, ani mi nepřijde, že by měli nějaký systém, prostřídali letos snad nejvíce hráčů, , fakt pro mě nejnudnější tým snad.

Reagovat
Bayern +

Jooooooooooooooooooooooo!! Pogatetz na hrot, kurva, podme este, snad nadstavi aspon 5.

Reagovat
tomasinho

Ještě jeden

Reagovat
Bayern +

Vaz Te

Reagovat
fantomas

No ty pičo parádní koupě do fanty!

Reagovat
smazaný uživatel

http://siciliaconamore.blogspot.it/ ..tu by mal byt United, treba mat veetle, kvalita dost slusna

Reagovat
tomasinho

Andy

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Biatlon!

Reagovat
smazaný uživatel

jezis to je poleno

Reagovat
tomasinho

Od kdy se nepíská hra na zemi?

Reagovat
tomasinho

Ou, Kevinko

Reagovat
fantomas

GUZAAAN

Reagovat
tomasinho

Haluzáři zasraní.

Reagovat
Bayern +

Toto musi ist prec, aj to QPR je o parnik zaujimavejsie, ked uz...

Reagovat
tomasinho

No, vyjde to tak nastejno.

Reagovat
Bayern +

Cesar, Mbia, Remy, Samba, kde to Villa ma? Benteke im zdrhne a ostatok je nuda ako krava.

Reagovat
Trand

Given, Bannan..

Reagovat
fantomas

Wtf?

Reagovat
Bayern +

No sorry, mne tie mena pridu v lige zaujimavejsie, omnoho.

Reagovat
fantomas

Jména no, dobře. Myslel sem, že se budem bavit na fundovanější úrovni.

Reagovat
Bayern +

Ano, som rad, ze si za tym nehladal nejaku extra prevysujucu kvalitu. Je to cisto moj osobny pocit.

Reagovat
fantomas

Jj. Ale stejně sem si jistej, že mít takovýho Westwooda ve WHU, tak chrochtáš blahem.

Reagovat
kiwwi

hlavne ze je v zostupovych prieckach Reading

Reagovat
smazaný uživatel

snad spadnu a zoberu si aj QPR a Wigan

Reagovat
Bayern +

Kevinko. Carlton.

Absolutne nezasluzena prehra, Clatttenburg.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Bayern +

Nie za penaltu. On kurvil jednoduche veci.

Reagovat
kiwwi

nic tragicke som si nevsimol...solidne odpiskany zapas

Reagovat
fantomas

Taky bych řek.

Reagovat
Bayern +

Ok, tak priemerne. Ani zle, ale ani dobre. Hra na zemi, ruka pri Demelovom nakope, Guzanovych 30sekundn a zemi a odpiskanie, ked mal byt roh. To stihol za 5 minut.

Reagovat
kiwwi

uz ten prvy roh bol cez cas, ked chces byt detailista, ale nechal ho samozrejme zahrat - nevidim dovod, preco by mal nechavat aj druhy - to nie je ziadna chyba

hra na zemi? to co je?

Reagovat
smazaný uživatel

Když hráč leží na zemi a kope všude okolo sebe

Reagovat
kiwwi

pokial nekope do hracov,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Já popravdě ani nevím jestli se to ještě píská (a jestli se to ve velkém fotbale vůbec kdy pískalo), ale z dob kdy jsem hrával za žáčky si pamatuju, že nám to pískávali...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy som nerozumel, podľa čoho sa súdi, či sa to píska alebo nie, ale takisto nám to pískavali.

Reagovat
kiwwi

ide o to, ci rozhodca posudi, ci je to nebezpecna hra alebo nie inac to nie je porusenie pravidiel samo o sebe

Reagovat
Bayern +

A nedrzal tam loptu, ked chcel Reid hrat? Alebo sa uz nepiska ani ked si ju narves medzi lytka a drzis?

Reagovat
kiwwi

nie je to porusenie ziadneho pravidla

Reagovat
fantomas

Co s Guzanovýma 30 sekundama na zemi?

Reagovat
Bayern +

Ci ich pridal k casu, nevsimol som si presne kolko bolo, ked mal byt druhy roh. Ja sa nehcem hadat, ale rohy v PL v nadstaveni zvyknu pustat aj ked je omnoho viac cez zas.

Reagovat
fantomas

Pustil se jeden no, nepustil se druhej..zas nemůžeš chtít protahovat nastavení jen proto, že se vlastně pořád kopou standardky a ty se přece pouštěj.

Reagovat
Bayern +

Aj tak mam pocit, ze v 90% pripadoch sa to pre utociace muzstvo pusti snad aj vyse minuty cez cas. Ale necham to tak, brutalne nezasluzena prehra.

Reagovat
smazaný uživatel

kvôli čomu bola nezaslúžená??

Reagovat
kiwwi

tak prvy vs. druhy polcas to bolo ako nebo a zem (v opacnom poradi )

Reagovat
fantomas

YEEEES!!!

Clark úchvatnej výkon, N'Zogbia, Benteke i Westwood do toho nesmyslu solidní výkony...začíná mi ta parta vážně přirůstat k srdci, Lambert neLambert.

Reagovat
kiwwi

na Bentekeho by som sa velmi neviazal, o toho sa budu vsetci trhat

Reagovat
fantomas

...a vyhraje to Arsenal, takže pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

to určite.

Ale bolo by to pekné.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový arsenalský finiš..

Reagovat
smazaný uživatel

kua... skoda

Reagovat
smazaný uživatel

1700. pro Robinkův hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

no dobre, tak na nas zapas som nalozil 3 solovky - under 1.5, bude penalta a X2

Reagovat
wild

maximalne ta penalta under urcite nie

Reagovat
kiwwi

to mi bude stacit takych 20-25 minut a predam to s 50-70% ziskom

Reagovat
wild

zaujimave..no uvidime

Reagovat
I am Mancunian

ten under to ma byt vtip ?

Reagovat
kiwwi

to ja davam bezne na hocijaky zapas...dam 0:0 presny vysledok alebo under 1.5 a cakam - potom to predam ak dlhsie nepada gol

Reagovat
iamek

Jak prodas ? :)

Reagovat
Jardin

se sázením nemam zkušenosti, můžeš prosimtě vysvětlit to s tim prodáním sázky? dík

Reagovat
kiwwi

to funguje len na betfair, pretoze to funguje na principe burzy...kupis si stavku za nejaky kurz, trebars under 1.5 a ked dlho nebude padat gol, tak kurz bude stupat a tebe bude stupat vyhra - kedykolvek ju mozes predat...

napr. vcera som mal under 1.5 na Arsenal a nasrali ma, pretoze dali pred polcasom gol, ale potom som este vydrzal a predal som ju za tolko, za co som ju kupil - aj ked keby som bol vydrzal tak mi vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

under sa s penaltou vylucuju lebo penalta vzdy naserie toho druheho tak ze potom padne dalsi gol

Reagovat
kiwwi

vysvetlene 2x nad tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Villans, konečne, tieto zápasy proste treba proste vyhrávať

Reagovat
miky10

Vítková pěkně.

Reagovat
Trand

Gabča bohužel ne.

Reagovat
smazaný uživatel

takze sopcast nic

Reagovat
wild

velmi dobry flash..ale dufam ze sa dockame TS od Sky sports

Reagovat
wild
Reagovat
smazaný uživatel

nebude zadny sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

Distin se zranil při rozcvičce.

Reagovat
Trand

Achjo.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Hmm a nebude ani na lavicce, kde bude Duffy.. Proc nemuze proboha dostat pred tim Heitingou prednost on, kdyz uz se tak stalo..

Reagovat
wild

nemate niekto zapaty TS na ktorom davali AV - WH?pokracuje dalej vo vysielani? ak hej poprsim link

Reagovat
nani92

http://socsportslive.com/pg/24 asi najlepší flash..

Reagovat
vodka

tak, snad se to dneska neposere. Ale v této sestavě by to mohlo fungovat, pokud to zvládne střední záloha a probere se LAV.

Reagovat
kiwwi

hollow, hollow, we are the busby boys!!!

Reagovat
Makiii

Reagovat
smazaný uživatel

Čas pomstít se těm modrejm hajzlům

Reagovat
Zaschrona

Jak hluboko mohou fandove Liverpoolu klesnout..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
miky10

Reagovat
Ligter

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

dá se nějak zařídit,aby prohrály oba týmy? Pokud ne, tak FA

Reagovat
Tomekcz

hlavne uhlidat Fellainiho

Reagovat
niflheim

Vítězná, natrhneme jim prdele

Reagovat
wild

on to prepne na pojebanych rusov...

Reagovat
Tomekcz

Mourinho uz zas kouka

Reagovat
niflheim
Reagovat
Tomekcz

http://nirsportz.eu/stream1.html horsi kvalita ale zas to je Sky sport

Reagovat
Zaschrona

Mirallas zacina na levem kridle, zajimavy..

Reagovat
smazaný uživatel

tak podme do nich

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mithro

ide aj bloodzed ale to zas budem pozaduuu

Reagovat
Kaze

Odkaz pls?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/134715 united v everton

Reagovat
Kaze

Dík

Reagovat
wild

sop://broker.sopcast.com:3912/134715

Reagovat
niflheim

Reagovat
wild

travnik je v katastrofalnom stave

Reagovat
Tomekcz

to bylo dost vedle od Rooneyho

Reagovat
smazaný uživatel

Monaco pry v lete bude chtit Nasriho s Tevezem. To bych bral, hlavne tu francouzskou mrdku uz u nas dalsi rok fakt videt nechci.

Reagovat
kiwwi

5 odchovancov United na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

valencia just not clever enough

Reagovat
lnterista

1.72 na United je nejak moc ne? V cem je problem? Diky

Reagovat
lnterista

aha uz to chapu

Reagovat
smazaný uživatel

Jones osobka Fellainimu.

Reagovat
Tomekcz

RVP omg to si delas prdel

Reagovat
Trand

Robin.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

ať Peršan jde Giggsovi do nohy a ne že ho tam nechá běhat po lajně jak 20 let zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voel Robine

Reagovat
kiwwi

Persie

Reagovat
Ligter

Sakra.

Reagovat
smazaný uživatel

Persie kto to hovoril o tych slabsich nohach?

Reagovat
vodka

omg, to je ta jeho pravačka, no... Saha by to dal herbeage

Reagovat
vodka

*herbage

Reagovat
herbage

on nechtěl dát jen gól, on chtěl dát gól kola, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Tak to treba Persan

Reagovat
niflheim

Robin

Reagovat
smazaný uživatel

Robin

Reagovat
mithro

persie to co bolo toto

Reagovat
Usty

Co dělá Torres v dresu MU?

Reagovat
Tolstobik

Strili goly

Reagovat
Swarley

to zase bude zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, mám vsazeno, že dá 1. gól..

Reagovat
niflheim

Berba by to dal

Reagovat
smazaný uživatel

TYČ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Robin to nedal naschval,lebo vedel ze bol offside

Reagovat
Trand

Nebol.

Reagovat
wild

mne sa zda ze bol

Reagovat
fajdax

jenže on to offside nebol

Reagovat
Swarley

tak tak, kdo má pak poslouchat ty kraviny od liverpoolských...

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

fair play RvP

Reagovat
fajdax

Reagovat
vodka

Sir Ryan Giggs

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tomekcz

GIGSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
Zaschrona

Tak snad nas to probere

Reagovat
Swarley

Sir Ryan Giggs

Reagovat
Ligter

RYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Makiii

Yeeeeeees Giggs !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gigggggs - streak is on!!

Reagovat
kiwwi

Giggsyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
I am Mancunian

SIR RYAN GIGGS

Reagovat
Trand

Heitinga.

Reagovat
smazaný uživatel

GIGGSY

Reagovat
smazaný uživatel

Gigsyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Dawon

Ten Heitinga je fakt komik

Reagovat
Darren Fletcher

prava legenda

Reagovat
niflheim

Giggsyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan ukázal Robinovi jak se kurva zakončuje pravačkou

Reagovat
mithro

GIGGSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
fantomas

Heitinga to je prostě megašoumen.

Reagovat
Trand

Reagovat
Zaschrona

To je panecku sesup.. Loni touhle dobou to byl nas nejlepsi hrac..

Reagovat
Swarley

to jsem moc nepobral

Reagovat
Tomekcz

ale zas to skoro nedali

Reagovat
niflheim

Skórovat v PL 23 sezón v kuse...pán

Reagovat
Darren Fletcher

uz 23? sa mi zda vela dajak

Reagovat
Darren Fletcher

ved PL ani tolko nema

Reagovat
niflheim

Tak v nejvyšší soutěži

Reagovat
Darren Fletcher

no jo oki, ved chapem :) ale aj tak som myslel, ze "len" 21

Reagovat
Ligter

Kurva, zrovna Ryan. To je parádní.

Reagovat
Pigeon

True Legend!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GIGGSYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt mal ten lex pravdu.

Reagovat
I am Mancunian

zbohom aj tebe teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Zajímavé prozření po tom, co to tady už tak vypadá nějaký ten pátek.

Reagovat
Swarley

o co jde?

Reagovat
niflheim

Že to údajně v diskuzích vypadá jako na livescore.

Reagovat
Swarley

co pamatuju tak to tu tak je nějaký počteníčko nastane až o poločase

Reagovat
niflheim

Navíc stejně tady píší jen stejní lidé během zápasů obvykle. Neřešil bych to.

Reagovat
smazaný uživatel

však ja viem, robíme to aj my.... a bla, bla

Reagovat
Counter

Základem je prosadit můj revoluční nápad diskutovat pod zápasovými previews. Bohužel se člověk setká jen s posměchem

Reagovat
niflheim

Ten plán je dobrý jen v případě, že se nehraje více zápasů v jednom čase.

Reagovat
Counter

A to jen proto, že každý má potřebu vyjadřovat se ke kdečemu (z většiny jen k výsměchu). Stejně jako málokdo sleduje víc než jeden (dva) zápas(y) najednou, stejně tak si může odpustit komentáře ke všemu, co se zrovna šustne. Nevidím koneckonců problém v několika otevřených panelech s jednotlivými zápasy.

Je to přehlednější, tísice komentářů se rozmělní a fans jednotlivých klubů se nemusí přeřvávat.

Reagovat
niflheim

No jo, ale takhle je to pěkně pohromadě a lidi se aspoň informují o dění na hřišti. Například v našich NFL diskuzích je to dobré v tom, že každý obvykle sleduje jiný zápas...a je ochotný tak dát vědět. Já oceňuji to, že se dozvím něco z jiného zápasu, aniž bych musel někde koukat na přepis. A obvykle se mi dostane okamžité odpovědi.

Reagovat
smazaný uživatel

to sa tu ešte dávnejšie robilo, nástupom scumov to je tu... inak dobrý nápad

Reagovat
smazaný uživatel

ja už počas maču diskutujem minimálne, lebo môj počítač to nezvláda a potom mi vyhadzuje blue screen.

Reagovat
tweek

ten Heitinga je fakt komik.. uz minuly tyden me bavil..

Reagovat
smazaný uživatel

Phli

Reagovat
mithro

Phil

Reagovat
Swarley

go home, you´re drunk

Reagovat
smazaný uživatel

Heitinga v létě do Arsenalu za Squillaciho

Reagovat
madridcan

Robin assist

Reagovat
mithro

The last time Ryan Giggs didn't score in the Premiership was still 2 years after Liverpool last won the league.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
ďuriLFC

Klobúk dole no .

Reagovat
smazaný uživatel

The last time Ryan Giggs didn't score in the Premiership was still 2 years after Liverpool last won the league.

Reagovat
Counter

Btw. má ještě někdo přehled ohledně těch černých pásek na pažích hráčů? Přijde mi, že to je pomalu povinná součást vybavení a docela pak postrádá smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zachvíľu sa to bude dávať za každého traktorom zrazeného ježka.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

je to smutné, ježkovia sú pekné tvory a každého mi je ľúto, ale netreba to siliť.

Reagovat
Usty

Reagovat
Trand

Reagovat
ďuriLFC

Každý druhý zápas to majú .

Reagovat
fantomas

Jn, třeba jen maj tu samou dresovou soupravu jako na podzim, když se při tomhle zápase uctívaly ty dvě policistky..

Reagovat
kiwwi

vyrocie jednej z najvacsich futbalovych tragedii v historii

Reagovat
Counter

Ale já necílím jen na ten dnešek, bylo to myšleno obecně.

Reagovat
kiwwi

tak spomenut to zrovna dnes nebolo vhodne no

Reagovat
Counter

Dneska jsem si na to vzpomněl, proč mlčet do dalšího týdne jen proto, že zrovna teď se uctívají Busby Babes...

Reagovat
Zaschrona

Mirallasovi centry, to je fakt hruza

Reagovat
fantomas

Jn, mělo by se centrovat na lepší hlavičkáře.

Reagovat
Zaschrona

No pokud to tam posila vzduchem, tak mi to vsechno prijde strasne na nahodu..

Reagovat
fantomas

...já se jen snažil elegantně upozornit na tu tvou hrubku.

Reagovat
Zaschrona

Ja vim, ja se to snazil zakecat..

Reagovat
Trand

Reagovat
Usty

Jagielka je skvělej

Reagovat
mithro

Reagovat
Dawon

Koukam, ze Persie uz se naucil kopat standartky po nasem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Anichebe je dobra skuska pre Vidica, lebo v stredu tam bude mat tiez podobne drevo

Reagovat
Rssa

Blue shit is better than red shit. Come on Everton!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
13

Reagovat
Zaschrona

Pekne Ossie

Reagovat
Trand

Osman. Pěkná akce.

Reagovat
Ligter

To vůbec nebyl snadný zákrok.

Reagovat
fantomas

Ossiiieeee, huuu..

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska do toho padáme jak na hokeji

Reagovat
wild

prestali sme hrat

Reagovat
Tomekcz

vubec neudrzime mic

Reagovat
wild

VIda

Reagovat
niflheim

Vida

Reagovat
Ligter

Vida výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jak máme defenzivní zálohu, tak nedokážem vůbec udržet míč.

Reagovat
Tomekcz

proc ho Giggs fauluje tak blizko u vapna

Reagovat
Tomekcz

Rafa zas tam propadli jak pr.se

Reagovat
Ligter

Uffff. Rafael Jones.

Reagovat
Zaschrona

No, tohle je ten zasadni rozdil mezi Anichebem a takovym Drogbou..

Reagovat
Trand

Dal mu to ale na paty.

Reagovat
Zaschrona

To jo, ale kanonyri typu Drogba by si s tim i tak vetsinou poradili..

Reagovat
Trand

To je taky pravda, no.

Reagovat
Trand

Mirallas.

Reagovat
niflheim

Rafa

Reagovat
supervizor

Špatná přihrávka Mirallase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď to měl dostat Fellaini zpět..

Reagovat
smazaný uživatel

Od gólu nehrajem

Reagovat
Ligter

Chybí tam ten Carrickův klídek.

Reagovat
supervizor

Proč nehraje?

Reagovat
wild

oddych

Reagovat
supervizor

Na hřišti jsou hráči kteří hráli přes týden a oddych dostane hráč co zůstal u týmu?

Reagovat
wild

vlastne teraz ma napadlo,ze ma nejake zranenie kvoli ktoremu nehral ani za Anglicko

Reagovat
supervizor

Nevzdal se repre?

Reagovat
wild

vyzeralo to tak,ale napokon neukoncil repre karieru..uz odohral po MS aj niekolko zapasov..teraz bol tiez povolany do repre ale na poslednu chvilu vypadol

Reagovat
wild

milujjem nase standartky na prveho braniaceho hraca..

Reagovat
Manik...

Jestli takhle bude hrát Man Utd. proti Realu, tak musejí dostat na prdel (mohli by...)

Reagovat
madridcan

Nech daju hocijaky center, tak vkuse ta lopta najde Fellainiho hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa tie lopty priťahuje gravitačná sila jeho hlavy.

Reagovat
Trand

Mně napadlo, co by se stalo kdyby se mu ten balon zasekl v afru.

Reagovat
fajdax

De Gea je vážně naprosto příšernej golman.

Reagovat
smazaný uživatel

toffees hrajú sympaticky

Reagovat
Trand

Už asi dva roky.

Reagovat
wild

toto keby skonci goom,tak si na De Geovi zase vsetci zgustnu

Reagovat
masly008

jsem to zapl tak ve 25 minutě a účka byli tak 2x na půlce evertonu.

Reagovat
Manik...

OT: Liverpool má zájem o Ardu Turana a nabízejí 20 mega € to si snad dělají prdel

Reagovat
fantomas

Umět Ossie v těhlech situacích zachovat chladnou hlavu, tak je de Gea zase namydlenej..

Reagovat
kiwwi

zase

Reagovat
fantomas

Pochopitelně.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Ty vole, dyt vám ze vzduchu jenom letos zavařil asi stokrát, co to tu na mě zkoušíš?

Reagovat
kiwwi

jo jo, uz to ani neviem spocitat

Reagovat
smazaný uživatel

je to neomylný Boh, ktorému môže Neuer akurát viazať šnúrky a všetci, čo tvrdia niečo iné, nevedia, čo je futbal alebo sú voči nemu nezmyselne zaujatí.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Alespon za tohle Heitingovi

Reagovat
smazaný uživatel

wow, to čo nedal Persie? Na Torresa to nemá, ale aj tak pekne.

Reagovat
Tomekcz

Robin je dneska uplne mimo

Reagovat
fajdax

Poslední dobou co tak sleduju účka tak je marnej furt.

Reagovat
Tomekcz

ufffffffff je tammmmmmmmmmm

Reagovat
madridcan

PERSIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
vodka

ufffffffffffffffffffffffffffffffffffff..... už sem to viděl tak, že to blokne...

Reagovat
kiwwi

skoro to zase nedal debil

Reagovat
Ligter

ROBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
Tomekcz

a Rafael je BUH

Reagovat
Pigeon

Dobře Batman

Reagovat
smazaný uživatel

Robineeeek... Rafa fantastická

Reagovat
Dawon

Boze RVP v suchym triku ale rafa prihravka

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

KONEĚČNĚ

Reagovat
madridcan

Rafael je neskutocny

Reagovat
niflheim

Robineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
Ligter

To bylo snad nejdelších pět vteřin za posledních pár let.

Reagovat
smazaný uživatel

Z pohledu fanouška MU možná, ale... Torres

Reagovat
Ligter

Tak Torres je už úplně jiná kategorie.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem mu v tom nájezdu na Valdese hrozně fandil, to bylo fakt hrozně dlouhý

Reagovat
Ligter

To jsou ty chvíle, kdy si člověk něco musí pustit od Hanse Zimmera (např. skladbu Time ze scény na letišti v Počátku) a všechno se kolem hrozně zpomalí a ještě je to epický.

Reagovat
kvasha16

vies co to boli za nervy z pohladu fanusika Chelsea?

Reagovat
fantomas

Hehe, fakt slabá klička.. stačilo, aby se tam Howard nezakymácel a musel to mít.

Reagovat
mithro

rafael to bola lahodka

Reagovat
Zaschrona

A zase v tom mel Heitinga prsty

Reagovat
supervizor

Spíš Neville.

Reagovat
pawiel_afc

phil neville

Reagovat
vodka

jednoznačná chyba Nevilla při hraní ofsajdu... Heitinga se mohl tak spoléhat na štěstí, že ho trefí...

Reagovat
Zaschrona

Jisteze zakladni prusvih byla chyba Neva, ale Heitinga tohle taky mohl zvladnout lepe.. 5 obdrzenych golu v rade, v kterych ma prsty on.

Reagovat
vodka

co měl jako udělat líp? počítat, že to Neville posere? Vrátil se ukázkově a na kličku zareagoval taky nejlíp jak mohl. Že v plné rychlosti ve slkuzu nedokáže odrazit balon do úplně jiného směru, než jde skluz?

Reagovat
Zaschrona

Mel se urcite vratit lip, mohl tam byt driv - byl to on kdo mel branit RVP.. A i ten skluz se alespon mohl pokusit nejak dostat pryc z branky.. Ja jen zminuju, ze v tom zase ma svoje prsty, ale za tohle tak uplne zase nemuze, urcite ne tak jako za prvni gol..

Reagovat
vodka

pvní je určitě jeho, ale druhý fakt vůbec.

Reagovat
Zaschrona

Ale svuj podil urcite taky proste ma.. Po Nevillovi a Howardovi rozhodne nejvetsi..

Reagovat
supervizor

Škoda, že to Jag nedotáhl.

Reagovat
masly008

united jsou letos nejlepším mužstvem,ale bude to nejslabší mistr za poslední roky.

Reagovat
Swarley

ten byl loni

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

A proto sme vytvořili klubový rekord v počtu bodů ve po 25 kolech

Reagovat
fantomas

To né.

Reagovat
kiwwi

a este tu o tom, ako nikto nechce titul, ta ma dokaze vzdy pobavit

Reagovat
Pigeon

Kde na ty hovna chodíte? To má nějaký poloretard stránku na FB a tam tyhle průjmy píše?

Reagovat
vodka

Jones hraje opět osobku a dávámě Evertonu moc prostoru kolem půlící čáry, takže nemají problém nás zavřít...

Reagovat
smazaný uživatel

Máte šťastie, že nemajú hráča s poriadnou strelou.

Reagovat
cristiano.K.

Osman má jednu z nejlepších střel v PL

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

no tyhle odražený míče jsou pro něj jak dělaný, to ti může potvrdit každej,kdo trochu Everton sleduje.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálne v tomto zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne z väčších a stredných vzdialeností, Gibbovi padne 1 zo 100 a Osman má dobrú strelu akurát tka spoza 16.ky.

Reagovat
Zaschrona

To zatim jo, ale jinak? Gibbo, Peanuts, Ossie, Felli, Bainesy, koneckoncu i Johnny a Kev umi dobre zakoncit z oblasti mimo vapno.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je Peanuts?

Reagovat
smazaný uživatel

Pienaar, hádam.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
Zaschrona

Jojo.

Reagovat
cristiano.K.

tak Gibbo moc nehraje,měl na mysli ofenzivní hráče a v tom je u vás nejlepší ossíe

Reagovat
vodka

Gibson hraje základ skoro vždy, pokud je zdravý...

Reagovat
Zaschrona

Tak. A az na toho Heitingu to vsichni ofenzivni hraci jsou a i ten Heitinga se k tomu obcas pri standartkach dostane..

Reagovat
mithro

ale branime dobre, na zaciatku sezony by sme ciste konto neudrzali

Reagovat
pajamu

Rafael

Reagovat
Tomekcz

v prvni puli Rafael a Jones jasne nejlepsi od nas

Reagovat
Rssa

Red shit has dutch shit

Reagovat
Zaschrona

To Everton taky.

Reagovat
madridcan

To co ma Heitinga vytetovane na pravej ruke? Ciarovy kod?

Reagovat
Ligter

Možná aby bylo snadnější ho prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Ten velkej kruh tam ma za svoji manzelku, ty male dva jsou za svoje deti, aby je pry mel aspon takhle porad pri sobe i na travniku..

Reagovat
madridcan

Tak si tam dam vytetovat mena. Takuto kombinaciu som nikdy nevidel fakt.

Reagovat
Zaschrona

No on ty jmena ma myslim na druhe ruce..

Reagovat
Makiii

Zatim velka spokojenost! Ucelnej vykon! Jones - neskutecnej, neda Fellainimu ani cm mista. Robin asi chce, abychom mely infarkty nebo nevim, skoda uz te 1. sance

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle poslepované sestavy jsou na pěst. Letos bránit neumíme a když Sir Alex postaví defenzivní zálohu, tak se zbavíme jednoho z našich dvou trumfů. Naštěstí Everton zase až tak nebezpečný není, většinou se to k bráně ani nedostane.

Reagovat
Makiii

To je pravda, ale dnes jsme Everton k nicemu poradnymu nepustili, az na tu jednu strelu z dalky. Jones je skvelej! V klidu vyckavame, nikam se nehonime a pak smrtici brejky

Reagovat
cristiano.K.

Holandská spolupráce,RVP nahráva a Heitinga už to měl snadný

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
madridcan

Kiwwi takze v stredu bude 11 zmien hej?

Reagovat
kiwwi

cakam tak 4, max 5

Reagovat
madridcan

Koho? Predpokladam, ze tvoj Carrick, pre Evansa sa najde miesto asi tiez.

Reagovat
vodka

tipuju, že bude hrát Carrick, Nani, Kagawa a Vidič asi taky nenastoupí...

Reagovat
madridcan

To si akoze mam vybrat?

Reagovat
vodka

tak u Fergusona nikdy nevíš pořádně. Ale Carrick tam bude. Vidič uvidíme podle doktorů. Nani pravděpodobně dostane přednost před LAV. A Giggs 2 zápasy ve 4 dnech nedá, takže tipuju Kagawu.

Reagovat
vodka

nebo Welbecka, ten taky maká dost.

Reagovat
madridcan

tak zacal si vetu, ze budu hrat a zakoncil ju slovami, ze nenastupi

Reagovat
vodka

no, je tam navíc to "taky", pravda... ale su napůl mrtvý, běžkování dává zabrat...

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim, ze nastupime bez kridel...Andy,Carrick,Clev-Kagawa,RVP,Rooney

Reagovat
kiwwi

Carrick na milion percent, mozno Rio, Kagawa, mozno Nani, mozno Welbeck

Reagovat
Rssa

To bude pěkný zápas, nejlépe 3 vyloučení na obou stranách.

Reagovat
smazaný uživatel

Excellent first half from Uncle Phil. He made that Fellaini man look like Kojak.

Reagovat
LAM

Tak United nehrajou nic moc s timdle by ve středu neuspěli ani náhodou.Jsem zvědavej jaký změny v sestavě udělaj a jakou taktiku tam budou hrát.

Reagovat
Makiii

Ucelnej fotbal, jestli ti to neco rika

Reagovat
cristiano.K.

Docela se těším na osubku Ronaldo, jsem opravdu na Jonese zvědavej

Reagovat
Rssa

Ta hudba z Kick Ass v reklamě

Reagovat
madridcan

61:26 dostava Usty na usty

Reagovat
smazaný uživatel

JSME NEJLEPŠÍ A VY SE S TÍM SMIŘTE BLBEČCI, CO NÁM NEPŘEJETE VÍTĚZSTVÍ

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Zaschrona

Mozna tohle co pises taky bude mensi duvod, proc vam to ti "blbecci" nepreji..

Reagovat
smazaný uživatel

že jsme nejlepší ?

Reagovat
Trand

Reagovat
Zaschrona

Rika se chytremu cloveku napovez, s blbcem se nebav. Nezbyva nez uznat, ze ty v tomhle urcite poradit nepotrebujes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Není první ani poslední. Můžeme se ho zbavit, ale přijde lepší, dokonalejší. Je to nekonečný boj.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Neslibovals že zmizneš?

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, "Návrat krále na diskusní fórum eurofotbal.cz"

Reagovat
smazaný uživatel

lexess odchádza, MUFC@ACS prichádza. Kus za kus.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako kdybys vyměnil solidní kabát za svěrací kazajku.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Napadlo tě někdy, že vám nepřejem kvůli takovým kokotům jako jsi ty?

Reagovat
niflheim

Stalo se něco těch prvních pět minut?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Rafael je pořád skvělý.

Reagovat
niflheim

Giggsyho napadání

Reagovat
smazaný uživatel

Místo přihrávky Valenciovi to příště kopněte do autu, to je konstruktivnější řešení.

Reagovat
Swarley

tak to si teda Carrick odpočinul

Reagovat
vodka

Jones má nějaký zdravotní problém lehký...

Reagovat
Swarley

na hovno s tím je zdravíčkem, snad to bude ok a nebude to na delší dobu...teď jsem chtěl napsat, že tam měl dát někoho jiného, ale s Carrickem to bude nejjistější a není potřeba si s výsledkem zápasu zahrávat

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Jonesy ve středu.

Reagovat
Swarley

a Jones se beztak zase zranil, už před půlkou odcházel s doktorem...snad to bude ok...

Reagovat
vodka

že se zranil je skoro jisté. strašnou smůlu má...

Reagovat
Swarley

u něj mě to neskutečně mrzí, potřeboval by hrávat jako sůl...snad už se nějak tahle sezóna s jeho zdravíčkem doklepe a od nové bude fit a už bez komplikací...

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Chybí mi Fletch...to by byl zápas pro něj

Reagovat
niflheim

I když vlastně normálně by ho Fergie šetřil na středu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Takze priste Vellios zpatky na lavce

Reagovat
Tomekcz

co to zas piska kaspar

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemůže být faul ani v té zženštilé PD.

Reagovat
niflheim

Halsey

Reagovat
Pigeon

Rozhodčí livestrong na ruce

Reagovat
Trand

Reagovat
wild

tipujem Smallinga za Vidica a Chicharita za Robina

Reagovat
smazaný uživatel

no, daj este dole Robina

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem ho tam viděl :/

Reagovat
vodka

já chcu tondu před zraněním to je vážně slabota ty poslední výkony.

Reagovat
niflheim

Tondu z konce loňské sezóny ... na Ewood Parku byl úžasný.

Reagovat
mithro

Bebe dalsi golik

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

už má aj žlutou kartu

Reagovat
Usty

Druhá půlka je děsná nuda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

wtf?

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

jak tohle nedaj

Reagovat
Ligter

Ouuuuu, Cleverley

Reagovat
Ligter

Překrásně trefeno

Reagovat
Swarley

Scholesovka !!!

Reagovat
vodka

ach jo, Lionel nemá formu nějak v posledních 2 zápasech...

CLEEEEEEEEV, fantaqstická střela

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Clev

Reagovat
mithro

AKO

Reagovat
Rssa

Ten Cleverley je dobrý boreček

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia ze sezóny 2011/12 žije

Reagovat
smazaný uživatel

6 tutovek ze dvou rohů, Real se třese. Minule jsem tu psal, že se předháníme v tom, co jsme schopní nedat. Dnes se to potvrzuje

Reagovat
kiwwi

ja som vravel, ze kicking the blue bude hitovka...uz sa to spieva asi 10 minut v kuse

Reagovat
wild

what we love most is kicking a blue

Reagovat
wild

*the

Reagovat
Swarley

jak čumí Mourinho...a teprve bude čumět až nám to tam začne padat a dostanou pětku...

Reagovat
kiwwi

Mourinho, are you listening?

Reagovat
mithro

Reagovat
LAM

Proč SAF nestřídá.To jako na LM šetřit nebude?Dostane venku bandu a může se jít klouzat

Reagovat
wild

neviem naco caka

Reagovat
smazaný uživatel

ved v stredu bude utok Chicha-Welbz, tak nech si dnes Robin aj Wazza zahraju

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád lepší útočná dvojka Higuain-Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

*jak

Reagovat
kiwwi

tak to nie je fer...dvaja nasi utocnici vs. ich jeden a Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že nemáš Benzemu rád, ale jestli to vidíš takhle, tak jsi Higuaina moc neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

z nich dvoch je jednoznacne lepsi Higuain

Reagovat
kiwwi

jeho zraza nedostatok sebadovery podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

Plynoucí z toho, že je to giga dřevák

Reagovat
tomasinho

To zase ne, ale Benzema je prostě o malinko lepší. Nechápu, z čeho se vzaly tady ty nesmysly, jaká je to lopata, či kdo ví co.

Reagovat
smazaný uživatel

ja zas nechapem posuvanie Benzemu pred Higuaina..jeden cas bol absolutne skvely a potom ho z nicoho nic posadili na ukor Benzemu a odvtedy sa trapi..

Reagovat
Rssa

Vůbec nesledujete ligu, nevíte. Pokud bych si měl vybrat v útoku mezi Benzemou a Higuainem, vyberu si CR.

Reagovat
kiwwi

tak Cristiana Ronalda by som uprednostnil aj ja

Reagovat
Rssa

Tak Benzema je fotbalovější, univerzálnější (často hraje i křídlo), ale trochu lempl, flákač a někdy neviditelný. To Higuain je plašan, palič, pouze hrot, zato do šance se dostane vždy a povahově lepší. A protože je v klubu déle, vždy profesionální, tak bych upřednostnil jeho.

Ale je jasné, že pro klub jako je Real není dostačující ani jeden z nich.

Reagovat
kiwwi

ja by som Higuaina do United bral okamzite bez mihnutia oka

Reagovat
kiwwi

pred touto sezonou samozrejme...po prichode Robina uz nie je miesto no

Reagovat
Rssa

On by pravděpodobně odmítl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tyce mezihry, tak je Benzema podobna lopata asi jako velky Robin van Persie.

Reagovat
tomasinho

Tak to teda není a jednoznačně už vůbec ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne mozno nie, ale lepsi ako Benzema je

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že vám strašně po středě zklapne. Nic víc k tomu už psát nebudu, frajeřte si.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa to je proste spica

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rafael hra stale takto dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi hrac sezony United, ano

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

odpoved na jeho otazku je ano a dodal som, ze je najlepsi hrac v sezone United

Reagovat
tomasinho

Což je celkem nesmysl vzhledem na výkony RvP, Evanse nebo Carricka.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafaelo vykony vobec nezaostavaju za Carrickom, alebo Evansom

Reagovat
kiwwi

Persie je jasny a potom je tu Carrick, Evra, Evans a Rafa...ale asi by som z nich vybral Rafu

Reagovat
tomasinho

Jak myslíte, já spíše Carricka, Evanse a pak asi až Rafaela. Ale vidíte je více no.

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt paradny kde je ten oplaseny chalan z hroznou pozicnou hrou a neustalymi faulami? hooodne vyrastol futbalovo

Reagovat
niflheim

Z nedávna mu to nesedlo moc proti Readingu.

Reagovat
kiwwi

nebyt Persieho, tak je spolu s Carrickom a Evrom hrac sezony z nasej strany

Reagovat
niflheim

Rafa

Reagovat
wild

ste ho prechvalili

Reagovat
mithro

ale tak na takom oranisku to dat z prvej, to sa nepodari vzdy

Reagovat
wild

no hej..aj Gary to povedal

Reagovat
kiwwi

Rooney si to na tom kridle odmakal fantasticky doteraz...to je bojovnik jak sa patri

Reagovat
smazaný uživatel

to je proste nakomplexnejsi hrac sveta no

Reagovat
Swarley

on by byl výbornej klidně i na stoperu

Reagovat
kiwwi

so vsetkou vaznostou, nepochybujem o tom

Reagovat
smazaný uživatel

Robineee, kurva tohle musí proti Realu dávat

Reagovat
wild

ved si to setri proti Realu

Reagovat
Dawon

Ty vole Robine...pravou to nejde, levou to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

neni ani jeden dovod, preco by Giggs nemal hrat aj dalsiu sezonu, je dokonaly

Reagovat
mithro

persie mal dnes mat hattrick

Reagovat
wild

no tak proti Realu to vyzera na stopersli dvojicu RIo-Evans

Reagovat
wild

*stopersku

Reagovat
smazaný uživatel

Persie by se měl na pár kol posadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak pro vás, ale pro mě je de Gea druhý nejlepší golman na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

a prvý je Lindegaard.

Reagovat
smazaný uživatel

nee to se mýlíš, první je Igor

Reagovat
wild

to este nie..ako shot stopper je skvely..ale su veci na ktorych musi popracovat..najme tie centre

Reagovat
Usty

Pro nás ne.

Reagovat
Rssa

A v létě půjde vystřídat v Barce toho nejlepšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Jasne, tohle faul..

Reagovat
vodka

Fellaini to zase nějak neunáší, hovado

Reagovat
vodka

RvP dole, hned...

Reagovat
Swarley

už tak 20 minut zpátky bylo pozdě

Reagovat
wild

presne tak..ono uz nejde o tych 5min oddychu ale skor sa moze stat hlupe zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini a Heitinga dnes najhorsi na place. A Persie tiez nic moc...

Reagovat
wild

napriek tomu ma 1+1

Reagovat
Swarley

a to je na něm to úžasné

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

pri lepsom dni by mal 3+1.

A inak mat v kadri Rooneyho... to je blaho. co to je za hraca nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Aspoň že tak.

Reagovat
smazaný uživatel

nahral na gol a dal gol, co viac treba..

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší hráč utkání

Reagovat
niflheim

Rafa zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne jsou tady ty vyjezdy treneru na budouciho soupere dobry asi jen proto, aby vsem ukazali, ze se fakt pripravi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho přijel na víno

Reagovat
Pigeon

...a zašli na klobásku a pivo

Reagovat
Ligter

Tohle dokonalo Valenciův zmar.

Reagovat
Tomekcz

tu druhou puli hlidame az moc v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Nula proti Evertonu

Reagovat
niflheim

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodový zápas, největší nervy mi přinesl můj zas*aný internet, který se rozhodl že chvíle deset minut před koncem je nejlepší doba na občasné lagy.

Reagovat
smazaný uživatel

mne to vypadavalo cez prvy polcas...uz nech je to opät na nove

Reagovat
Swarley

důležitá výhra, veledůležitá...jak fanoušci, tak i hráči mají v hlavách už zápas s Realem tak je jedině dobře, že se tenhle těžký zápas zvládl...skvělý Rafael, i přes všechno produktivní Peršan, úžasný Wazza a Giggs...obrana to dnes zvládla, to je taky velký plus...uvidíme co ve středu

Reagovat
smazaný uživatel

Zmínil bych i Phila, který prakticky smazal kudrnáče.

Reagovat
Swarley

jj, i Clev hrál výborně

Reagovat
smazaný uživatel

co uz pri nom zacina byt klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že tam nepadnul ten volej, to by byl gól sezóny.

Reagovat
Ligter

Ten nápřah byl prostě ukázkový.

Reagovat
Zaschrona

Strasnej vykon, tak trochu ocekavana prohra.. Nicmene pristi tyden proti Oldhamu by to takhle neslo ani nahodou...

Reagovat
iamek
Reagovat
niflheim

Nějaká podobnost s 12 angry men?

Reagovat
iamek

Remake.

Reagovat
Makiii

Hodne slabouckej Everton Staci vymazat Fellainiho a jsou polovicni Paradni, zodpovednej a ucelnej vykon. Skoda, ze SAF treba tam nedal Andyho a nebo nekoho z utoku, aby si taky treba RvP odpocinul. Tak jako tak, 12 bodu naskok, parada.

A ted v plne sile na REAL!

Reagovat
Makiii

Rafael jednoznacne nejlepsi RB ligy tento rok!

Reagovat
kiwwi

tu fakt neni o com...o parnik

Reagovat
Makiii

Tak, tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Druhej je Azpi, až pak je ten parník.

Reagovat
smazaný uživatel

a parník je Jenkinson.

Reagovat
kiwwi

ten sa topi za parnikom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

ale ako vazne, cakal som ze Azpik bude dobry, ale ze z neho bude taky bojovnik? len tak dalej, len zlepsit vyrovnanost centrov a jasna 1-tka ba RB

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomenout na Zabu, ten ma taky supr sezonku.

Reagovat
Bayern +

No az taky parnik to kvoli Zabaletovi nie je.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

právě proto je překavpen,jaké hovno vám stačilo na vítězství

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už jen, aby Lakers dostali totální čočku od Miami a budu dnes spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

LeBron je zničí.

Reagovat
madridcan

skor Wade

Reagovat
smazaný uživatel

4 QT a 8 TO. Heat v suchým triku.

Reagovat
tomasinho

Dneska to musí být za 3 body, musíme stáhnout EFC na 3 body. Pokud bude fit Sturridge, sestava bude asi stejná jako proti City, na lavičce už by měl být Coutinho.

Reagovat
fff

Snad to bude pohodovy zapas a sancu dostane aj Suso a pozrel by som si na par minut aj toho Coutinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Suso není v nominaci, dneska hraje za U21 proti Spurs

Reagovat
tomasinho

Jojo, jak píše ardno, bohužel nebude dneska. A nevíte, zda Coutinho odehrál nějaký zápas v EL za Inter? Nechce se mi to dohledávat, tak jestli může hrát ve čtvrtek.

Reagovat
fff

Urcite tento rok EL za Inter hral, takze stvrtok asi nic. Mohol by teda hrat dnes a Suso stvrtok .

Reagovat
tomasinho

Jojo, ve čtvrtek snad bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

ani Sturridge ani Coutinho EL hrát nemůžou

Reagovat
Arbiter

Danny samozřejmě EL hrát může...

Reagovat
Arbiter

ha, tak Liverpool ho nepřidal na soupisku Má omluva a vzkaz do Liverpoolu: "Jste debilové"

Reagovat
smazaný uživatel

a kde jsi přišel na to, že Sturridge EL hrát může?

Reagovat
Arbiter

To jsou pravidla. Do vyřazovací fáze evropské soutěže můžeš zapsat jednoho hráče, který hrál jinou evropskou soutěž.

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge, who will wear number 15, is not eligible to feature in the Europa League due to Chelsea dropping down to the competition after elimination from the Champions League.

to je možné, ale pokud vím, tak EL hrát nemůže z toho důvodu, že chelsea ji hraje taky, kdyby postoupila v LM, mohl by být na soupisce

Reagovat
Arbiter

One player from the above quota of three who has been fielded in a UEFA

club competition group stage match for another club in the current season

may exceptionally be registered, provided that the player has not been fielded:

a) in the same competition for another club; or

b) for another club that is currently in the same competition.

Reagovat
smazaný uživatel

super, takže jsi potvrdil, co jsem říkal, prostě nastoupit nemůže, je to případ B

may exceptionally be registered, provided that the player has not been fielded:

b) for another club that is currently in the same competition

Reagovat
Arbiter

já vím Má omluva letí do Liverpoolu

Reagovat
tomasinho

Takže ve čtvrtek na hrotu Borini.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád lepší jak na křídle

Reagovat
tomasinho

To samozřejmě.

Reagovat
blade115

A přesně proto jsme tam jistě dopsali Dembu... Žal, ve čtvrtek stejně nastoupit nemůže.

Reagovat
niflheim

http://youtu.be/H1C53V5MDFw to je prostě bomba

Reagovat
kiwwi

league winner

Reagovat
tomasinho

http://www.espn.co.uk/football/sport/story/192513.html?CMP=OTC-RSS

Hm, končí mu za rok smlouva? To by ani nemusel být tak drahý.

Reagovat
fff

Presne vcera som to cital. Bola by to super kupa, mlady talent a presne do Rodgersovho stylu. Otazne je, ak ho budu chciet aj Spurs s pripadnou LM.

Reagovat
tomasinho

Spurs teď získali na jeho místo Holtbyho, mají tam Dempseyho, Sigrudssona.

Reagovat
cristiano.K.

já si spíš ted dělám hlavu,co s Shelveym a Susem ani jednomu pšenka ted nepokvete,ale Eriksena bych bral a svého partáka z obrany taky

Reagovat
tomasinho

To samozřejmě, Jonjova budoucnost je stejně trošku níž, tedy na CM, v orzehrávce je dobrý, když má čas, dokáže udávat tempo hry, zklidnti hru, takže proč ne. Když máme i Coutinha, tak se bojím o Susa, který by měl asi příští sezonu někde hostovat, aby dostal šanci a ukázal se. Vem, když budeme mtí v záloze.

Lucas)Allen, Gerrard/Henderson, Eriksen/Shelvey, Coutniho. Těch variant by bylo spoustu, šlo by to míchat podle soupeře. Akorát bych chtěl lepšího držáka.

Reagovat
cristiano.K.

já vidím problém v tom,že Lucas nemá konkurenci. Vypadá to,že Allen konkuruje Hendovi a naopak momentálně. Přitom stejně tajně doufám,že ta středová trojice bude Allen-SG-Hendo.

Reagovat
Arbiter

Máte někdo zkušenosti se škvařením sádla a děláním škvarek za polních podmínek?

Reagovat
vodka

sme je kdysi dělali v kotlíku na ohni, ale musíš si hlídat jak moc velký oheň pod tím máš, aby se to nepřepálilo...

Reagovat
Arbiter

takže na plynovém vařiči by to asi mělo jít zvládnout v pohodě, že? A pec se tím pádem může asi rovnou zavrhnout. Nepamatuješ si, jak dlouho to asi trvalo?

Reagovat
vodka

na plynovém vařiči určitě v pohodě, pokud to neni ten mizerný prťavý, jinak to budete asi muset dělat v menších nádobách. Dobu fakt nevim, na starosti sem to přímo neměl, akorát sem musel jednu dobu míchat (to je asi nejdůležitějí, hodně často míchat). Ale ani nevim, jestli nějaký čas je univerzální, ono vždycky záleží kolik toho máš a na jaké teplotě...

Reagovat
Arbiter

Tak tam bude i pecek, takže když bude potřeba snížit oheň, hodilo by se to na ten vařič.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavní je, kolik toho máš, čím více sádla, tím déle to bude trvat

a musíš to pořádně míchat, ať se to dole nechytá

ten čas odhadneš, sám to nejlépe uvidíš, až to začne tmavnout, tak s tím dolů, jinak by jsi mohl mít sádlo černější

Reagovat
Arbiter

google umím používat také

Reagovat
herbage

co, stěhuješ se zpátky do Ruska?

Reagovat
Arbiter

máš něco k tématu?

Reagovat
herbage

jo. Valná část ruských měst je již elektrifikovaná, tak si kup elektrický vařič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

To je fotka z fify?

Reagovat
cristiano.K.

dejte tam Sturridge jako hlavní fotku

Reagovat
smazaný uživatel

Sánchezovi se ulevilo

super, tu teraz budu expresky aj ked si hrac barcelony prdne

Reagovat
kiwwi

2300. pre buducotyzdnovu remizu v zapase City - Chelsea

Reagovat
Ligter

Reagovat
kiwwi

aj ked je to az o 2 tyzdne

Reagovat
fajdax

Čistá 2

Reagovat
smazaný uživatel

Váhám mezi větším náskokem a teoretickou šancí že by Chelsea skončila mimo LM. Ale beru náskok, velký zápas Benitez umí pohlídat.

Reagovat
afc

Musi to byt 1.

Reagovat
kiwwi

ten jeden bod nie je az taky strasny a pomohlo by to aj nam aj vam

Reagovat
afc

Vy ste uz majstri,2 body na 3 flek je lepsie ako 3 Na konci bude rozhodovat kazdy bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

remiza, a aspon jedna cervena karta by tomu pristala

Reagovat
madridcan

Dufam, ze ten paznecht da Skrtela do zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Závod z Wembley na San Siro v novým TopGearu

Reagovat
Erdovec

jestli to bude číst lexess tak: s tím nickem to moc neřeš, však jsem ještě nevyhrál a uvidíme, nějak se potom třeba domluvíme nebo se na to vykašlem, škoda že už tu nebudeš chodit

Reagovat
Rssa

Už se těším na suverénně nejlepšího hráče PL

Reagovat
kiwwi

este si si nestiahol vcerajsi MOTD?

Reagovat
Rssa

Co tam bylo?

Reagovat
kiwwi

no predsa ten suverenne najlepsi hrac PL

Reagovat
Rssa

To bylo opakování? Luis hraje až dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hrál ale včera.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle rumoured sestavy je Jonjo na hrotu.

Reagovat
tomasinho

Co to? Sem s ní

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy od Aldridge, John Aldridge ‏@Realaldo474

Heard jonjos in tonight sturridge the main doubt???probably Pepe Johnson Carra Agger Enrique Lucas Ste G Hendo Downing Suarez shelvey

Na hrotu, na křídle, to je jedno už. No nedává to smysl ale.

Reagovat
smazaný uživatel

dáva. Jonjo už pár krát na hrote hral...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, takhle jsem to myslel.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

poslovia zlých správ boli v minulosti popravovaný

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost.. maximálně bude hrát to levý "křídlo", který se stahuje do středu. Na ten post podle mě přišel přesně Coutinho a hrál to i Suarez, když byl Sturridge fit..

Reagovat
Rssa

EXKLUZIVNĚ: Bobošíková jde do kandidatury na papeže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
madridcan

Gascoigne nemá žiadne peniaze a prípadná dlhodobá liečba by ho stála desaťtisíce libier.

Množstvo bývalých i súčasných hráčov Premier League pomáha financovať pobyt Paula Gascoigna na americkej klinike. Kampaň na pomoc bývalému anglickému futbalovému reprezentantovi spustil britský denník The Sun. Jack Wilshere z Arsenalu i opora Chelsea John Terry sú medzi donormi, ktorí prispeli na údajný účet na 100.000 dolárov za hospitalizáciu Gascoigna na jednotke intenzívnej starostlivosti.

"Chcem urobiť všetko, čo je v mojich silách, aby som mu pomohol" vyhlásil Wilshere, ktorý zatiaľ podľa vlastných slov prispel sumou 5000 libier. Rovnakou sumou prispel na účet Gascoigna aj denníkThe Sun. Medzi prispievateľmi sú aj súčasní reprezentanti Wayne Rooney, Steven Gerrard, Frank Lampard i bývalé hviezdy futbalových trávnikov Gary Lineker a Alan Shearer.

Reagovat
smazaný uživatel

pekné gesto, ale nech sa Jackie hecne viac.

Reagovat
Rssa

Kdyby ty peníze radši použili na důležitější charitu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Bayern +

Ani keby mam Sambov plat, tak mu nedam ani halier.

Reagovat
smazaný uživatel

btw arsenal - united u21 prave, ide to na nutjobe

a akurat zabery na philla neville ako sa pohybuje v jadre stadiona

Reagovat
smazaný uživatel

vyradovacia cast

Reagovat
smazaný uživatel

pozerám. Fergie strašné štýlový v tej baretke.

Reagovat
tomasinho

Official Line Up: Reina, Johnson, Carragher, Agger, Enrique, Lucas, Gerrard, Henderson, Suárez, Shelvey & Downing.

A je to tady. Pro tohle musí hrát Suso za U21, aby mohl hrát na křídle Jonjo? A pak že je kritizovaný, když hraje totálně mimo pozici.

Reagovat
tomasinho

Liverpool Subs : Jones, Wisdom, Skrtel, Allen, Borini, Sterling, Coutinho

Sturridge ani na lávce. To mohli hrát v základu Sterling/Coutinho, cokoliv lepší, než Jonjo, jehož největší slabinou je pohyb, na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulú sezónu Hendo mimo pozície a teraz Jonjo, ach aggrrr

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě uplně idiotská logika tohle. To v tom týmu mohl zůstat klidně i Pacheco ty vole, zase koukat na Jonjo jak tam šaškuje, ach jooooooooo. I sere mě to i kvůli němu, takhle dlouho čeká na šanci zase a ta přijde na křídle. To už radši Borini, seru mu na to, že bude hrát se Zenitem.

Reagovat
smazaný uživatel

*A

Reagovat
tomasinho

Jojo, právě. Já se těšil, že nastoupí ve čtvrtek na CM, přinejhorším na AM, že si zvedne sebevědomí a on ho nechá trápit na křídle prostě nebo kde to bude hrát. To je fakt na pytel.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný... Jenom teď mě napadaj z fleku tak tři jiný, 100% lepší možnosti, než Jonjo na křídle. Co k tomu Rodgerse vede, tomu fakt nerozumim.

Jo a doufám že dá nějakej náhoďáckej gól, přinejlepším dva, a my si tady teď sypem popel na hlavu.

Reagovat
tomasinho

I kdyby dal, pořád je tahle varianta postavená na hlavu prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

U Raheema se taky během přestávky mluvilo o lehkym zranění, viď?

Reagovat
tomasinho

Jojo, mluvilo. Coutinho asi taky není úplně fit. Když není Sturridge, mohl ideální šanci dostat Broini, dát ho na hrot místo Sturridge, Suarez na té volné pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Borini se šetří na Zenit přece. Příští zápas tam může rovnou dát třeba Gulasciho.

Reagovat
tomasinho

No jó, náš tajný trumf. Třeba dá hattrick a Gazprom nám za něj dá 20 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, stejný prachy jako dali za Witsela s Hulkem, akorát přijde Borini a Skerts.

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC team v #WBA: Reina, Johnson, Carragher, Agger, Enrique, Lucas, Gerrard, Henderson, Suarez, Shelvey, Downing.

Reagovat
smazaný uživatel

25; 2, 23, 5, 3; 21,8(c), 14; 7, 33, 19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

subs: 1, 47, 37, 24, 29, 31, 10

Reagovat
tomasinho

To je losování sportky

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je ešte väčší štýl, než Azpi, Ivan, Tor, Haz atď.

Reagovat
blade115

Mazacar...

Reagovat
miky10

Reagovat
havrys99

4 8 15 16 23 42

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
cristiano.K.

výherní, nebo aspon vracečka za tři čísla

Reagovat
tomasinho

Dodatkové číslo nebude?

Reagovat
ďuriLFC

Jonjo , som rád že si konečen zahrá ale bude to humus .

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takové tušení, že se dneska něco posere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Puncheon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

děláš, jak kdyby to u vás bylo něco výjmečného

Reagovat
Coutinho10

tak hlavně nesmíme nic podcenit a z dnešního a sobotního zápasu získat povinných 6 bodů, aby jsme dostali Everton s Arsenal pod tlak YNWA

Reagovat
Coutinho10

s Arsenalem

Reagovat
Maresma

Proč tam nedal radši Coutinha?

Reagovat
tomasinho

Asi není v kondici ještě, prý měl drobné zranění enbo neměl natrénováno či co.

Reagovat
Maresma

Tak Sterlinga, Johnsona, cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Coutinho10

neboj....na hřiště se dostanu

Reagovat
Maresma

Hlavně by ses měl jít rozcvičovat, za chvilu hrajete.

Reagovat
Coutinho10

ještě čas ....přijdu až ve 2. poločase

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa nikdy nerozcvičoval so základnou XI, ak som v nej nebol. Som si vždy akurát kopal. Pritom má čas aj na ef.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je taková pohoda, nikam nespěcháš, dáš báčko, zastřílíš... Až na to že tě v hlavě sere, že nehraješ, no.

Reagovat
Coutinho10

přesně tak, rozcvičovat se budu až po skončení 1. poločasu

Reagovat
smazaný uživatel

No to v žádnym případě. Co když se někdo v druhý minutě zraní? A co ty chrániče?! Nandej si je okamžitě, budeš připravenej!

Reagovat
Coutinho10

by asi spíš dostal šanci Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Nediskutuj a běž.

Reagovat
Coutinho10

až mi Brendan řekne, tak půjdu

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš dělej si co chceš.

Reagovat
miky10

Reagovat
Maresma

To je přístup vole, takhle si nezahraješ vůbec.

Reagovat
Bayern +

Ja som sa nikdy nerozcvicoval aj ked som v nej bol.

Reagovat
madridcan

Preco kurva nehrava Skrtel?

Reagovat
R22

bo Carra má formu a BR chce mít na hřišti někoho kdo to hecne a bude organizovat ostatní

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

lebo hráva piču.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
cristiano.K.

Agger hraje dobře a je u golů, si nevybereš

Reagovat
miky10

♥ 30 ♥

Reagovat
madridcan

2400

Reagovat
miky10

David Moyes: "Frank Lampard is one of the best midfielders, he is in another level."

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa používa AceStream?

Reagovat
smazaný uživatel

otvoris a ideeees

Reagovat
smazaný uživatel

nejdeeee

Reagovat
smazaný uživatel

ani mne

Reagovat
smazaný uživatel

otvoris vlc a das ctrl+n a tam skopirujes acestream://22f9210d692a6607628443036fdc714a2f24a291 a malo by to ist

Reagovat
miky10

Reagovat
blade115

http://acestream.org/ - stáhneš program a pak už jen klikneš na odkaz a ideeees.

Reagovat
smazaný uživatel

vďakááá, niekedy skúsim

Reagovat
blade115

Tss...

Reagovat
smazaný uživatel

Na SS maj na LW Henda... I ve studiu s tim tam Neville šaškuje.

Reagovat
cristiano.K.

radši Jonjo v útoku než na křídle,ale kdyby měl hrát v útoku,tak je tam Borini,takže je na křídle

Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeed on

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký kvalitní flash na Liverpool?

Reagovat
tomasinho

Nutjob jede!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

po dlouhý době ale

Reagovat
tomasinho

No Hendo na křídle je pořád lepší varianta než Jonjo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hendo no. A když bude trošku níž a hlouběji, než by křídlo normálně bylo, tak mi to nějak moc nevadí asi. Lepší než Jonjo prostě.

Reagovat
Arbiter

Long

Reagovat
tomasinho

Škoda Jonjo

Reagovat
Maresma

škodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Glen hraje letos snad nejslabší sezónu v našem dresu. Ale i tak je pro mě stále nejlepším RB v PL. Tahle ztráta formy na tom nic nemění.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní příspěvek do diskuze...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Máš i důvod, pořád lepší výsměch kravina než kravina samotná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak reaguj normálně ne? Ten tvůj druhý příspěvek je normální, tak nechápu, proč sis tohle nemohl odpustit.

Reagovat
tomasinho

Protože to je prostě píčovina jak mraky a nechtěl jsem se pouštět do nesmyslné diskuze, když koukám na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Názor je píčovina, protože se neshoduje s tvým?

Reagovat
tomasinho

Boha jeho. Co je zase tohle za sračku?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle čeho jako usoudíš, že je to píčovina? Ty píšeš, že Glen má špatný centr, já tvrdím něco jiného... Každej snad může mít jinej pohled na věc ne? Nebo jako je ten tvůj názor ve 100% případů ten správný? To by si snad nedovolil tvrdit ani Zlatan.

Reagovat
tomasinho

Bože, tak asi píšu píčovina, protože je to můj názor ne? Omg, o co to se to jako snažíš teďka ty vole? Příště se na to vyseru, když vidím, že mám diskutovat s debilem. Same old Djibril.

Reagovat
smazaný uživatel

A to mě jako musíš hnedka urážet? Místo abys argumentoval, tak tu hážeš smajlíky jak pětileté děcko. Přístě buď ještě víc arogantní...

Reagovat
tomasinho

V3ak jsem ti proboha argumentoval. Pochop už proboha, že to je, že je to píčovina, je můj názor. Neříkám, že je to nějaká pravda. Ale když si to myslím, tak to snad napíšu. Raději budu arogantní, než být jak desetileté děcko. A proč jsem dal hned smajlíky, jsem ti napsal. Víc už to řešit nebudu prostě, věděl jsem, že s tebozu povede diskzue akorát tak do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ta diskuze příjde úplně normální, nechápu, co se ti na ní nezdá, Klasická výměna názorů, kde ani jeden nehodlá ustoupit a tak se všichni rozejdou bez vzájemné shody.

Reagovat
tomasinho

To je prostě nesmysl, měl i horší sezony. A někdo s tak mizerným bráněním a mizerným bráněním a mizerným centrem prostě nemůže být nejlepší RB. To je komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá mizerný centr. Letos mu ty centry nevycházejí, ale dříve je měl kvalitní. (Připisuju to ztrátě formy.) Ano, s tou poziční hrou má problémy, ale to je snad jeho jediná slabina.

Jeho technice a kreativitě v útoku se žádné RB v PL nevyrovná... A na světě ho předčí jenom Lahm. (V technice a kreativitě.)

Reagovat
smazaný uživatel

a Alves.

Reagovat
tomasinho

To je prostě další kravina. Centr má tragický celou kariéru, ne jenom letos, kdy nemá zdaleka nejhorší sezonu teda, to ani náhodou. Vypadá divně i proto, že hraje často LB. Kreativní právě taky moc není, centr hrozný oběma nohama. Jediné, v čem vyniká, je hra 1 na 1. A obránce je primárně od toho, avy bránil a Glen prostě brání jak hráč League One, to se na mě nezlob. Minimálně v PL máš 2 kvalitnější RB, komplexnější a to jsem fakt milý.

Reagovat
smazaný uživatel

Není kreativní? Tu ulici na Luise si teďka neviděl? A takových "věcí" on vymyslí několik za zápas. Nevím, jak jinak by tedy měl dokazovat svoji kreativitu.

Já u krajního beka daleko více oceňuju útočné schopnosti. (Podpora útoku od krajních beků je často v utkání klíčová.) A Glen v tomhle prostě vyniká. Akorát je škoda, že hraje lépe za Anglickou repre než u nás v klubu.

Reagovat
tomasinho

Tak já tedy budu raději, když bude kvalitní dozadu, což je podstata obránce. Kelly je dozadu mnohem jistější, je rychlý a má daleko lešpí centr. Johnson fakt není extra kreativní, jako teď, když potáhl míč 40 metrů a pak nabálil bodlem míč do prvního hráče, ukázka kreativity.

Ano, moderní obránce musí umět útočit, ale na úkor bránění. Moderní bek by měl umět centrovat, to on prostě neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady se prostě neshodneme. Podle mého názoru, umí Kelly jenom bránit a dopředu je nepoužitelný.

Dneska zrovna hraje špatně no. Taková situace se dá najít u každého hráče.

Reagovat
tomasinho

Jenže on hraje špatně v poslední době pořád. Kelly je nepoužitelný, se podívej na ty jeho sprinty a kolik jeho centrů je nebezpečných. Ty jeho centry strčí Glenovy v pohodě do kapsy. Ano, je to spíše stoper a je to vidět, říkám, nemá moc dobrou techniku, ale centr, rychlost má a hlavně je spolehlivý dozadu. Jsem v sestavě s ním daleko jistější. Výkon, jaký předvedl v zápase, kdy se zranil proti MU, byl na úrovni špičkového RB, pár metrů pode mnou neskutečně brousil lajnu, byl všude, dobrý tackling, včas, Nani a pak Giggs přes něho nepřešli, oba góly přes druhou stranu, kde byl čirou náhodou Glen.

Reagovat
smazaný uživatel

Neustále vytahuješ jeden zápas proti MU. Když je tedy Kelly tak skvělý, tak proč ho Brendan nestavěl místo Glena do základu. (Před tím zraněním?)

Vždyť říkám celou dobu, že Glen má letos horší sezónu. A souhlasím s tím že hraje špatně.

Reagovat
tomasinho

Protože hráli spolu, jelikož José byl zraněný a hrál špatně, základ hráli oba v té době, pokud sis nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose už byl po zranění a nastoupit tím pádem mohl, takže kdyby BR opravdu chtěl, tak to mohl postavit s Josem na LB a Kellym na RB.

Reagovat
tomasinho

Jenže Jose hrál hrozně, měl horší formu než Glen.

Reagovat
smazaný uživatel

To zase souhlasím, ale Glen se nalevo opravdu moc nehodí, ani jako záskok. Takže by Jose s horší formou byl možná lepší... (Třeba právě proti MU.)

Reagovat
smazaný uživatel

To bránění bude fakt mizerný.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

V PL? Rovnou na světě ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne jen v PL. A kdo je podle tebe lepší? Zaba? Raffael? Ivanovič?

Reagovat
tomasinho

Všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaba má jenom teďka dobrou sezónu, dřív průměr. Ivanovič má špatnou techniku, postavou se hodí spíš na stopera a ani zdaleka neumí tak dobře podpořir útok jako Glen. Jedině u Raffaela se s tím dá souhlasit. Beru je tak srovnatelně.

Reagovat
smazaný uživatel

*Rafael a ten je o triedu pred Glenom..

Reagovat
tomasinho

Tak to se pak nemáme o čem bavit. Zabaleta měl už právě i lepší sezonmu, pravidelně je x let naprostou špičkou na RB, Ivanovič je případ jako Kelly +-, Rafael je za prvé s jedním f a za druhé kromě hry 1 na 1 Glena předčí ve všem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič je podobně jak Kelly, ale máme na Kellyho rozdílný názor.

Není podstatné kolik f má ve jméně Rafael. Ale prostě mi nepříjde lepší než Glen, akorát obratnější a mrštnější.

Reagovat
tomasinho

No to je právě Glen, jinak je horší ve všem. Jsem říkal, že stačí výsměch, protože diskuze bude stát za hovno, když si pořád jedeš svoji prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael je kvalitnější dozadu a Glen dopředu.

Reagovat
tomasinho

Zase nesouhlasím. Hra dopředu prostě není jen umění 1 na 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Glen nemá kvalitnější jen 1 na 1, ale i techniku, vedení míče, přihrávky (po zemi) a celkovou rychlost.

Reagovat
smazaný uživatel

prestan uz

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo tě nenutí to číst ne?

Reagovat
smazaný uživatel

prestan uz

Reagovat
Miguel19

Aktuálně i Azpi.

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho jsem zapomněl a mockrát jsem ho neviděl hrát, takže tam si nedovolím soudit.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Jenkinson.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Olson idiot fakt

Reagovat
fenixLFC

suarez rabona ci ako sa to vola

Reagovat
Arbiter

nic výjimečného, předvádí ji i Torres

Reagovat
fenixLFC

ale z plneho sprintu a navyse z ciary

Reagovat
smazaný uživatel

ty kráso, tolik hráčů ve vápně při centru sem u Liverpoolu snad ještě neviděl

Reagovat
fff

To uz na hrot da skor Shelveyho nez Boriniho ?

Reagovat
Maresma

To byla krásná akce, už od Joseho.

Reagovat
smazaný uživatel

Josééé, to je beeeeeeeejk.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Glen se do toho moc nedostal zatím dneska

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný zrychlení Stewart, škoda, že ho moc nepoužívá

Reagovat
smazaný uživatel

Downiiiiiiing

Reagovat
smazaný uživatel

The god & John Bishop

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Meleme je jak žito, takže čekám gol z rohu po chybě Reiny/Daggera/Johnsona

Reagovat
smazaný uživatel

chce to gól

Reagovat
tomasinho

Dneska je tam Lucas úplně k hovnu. Právě v těchhle zápasech by měl hrát minimálně Allen, nebo klidně i trojka Gerrad, Hendo, Jonjo.

Reagovat
j_mrazik

Kdo hraje levý brko?

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo prakticky

Reagovat
j_mrazik

Přitom Reid je neskutečnej hořák, přes kterýho by to šlo.

Reagovat
Bayern +

brko, hořák, recept na smazenie domacich oskvarkov, ...

Tento server smeruje do neznama.

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez technicky

Reagovat
j_mrazik

Aha, tak Henderson to má hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

proč Hendo?

Reagovat
smazaný uživatel

technicky Henderson hrá zľava. Ale prakticky, hrá v strede a naľavo je len Enrique.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pak ale dostáváte tři kousky od WBA, Stoke, Aston Villy...

Reagovat
tomasinho

Proti oběma hrál. Navíc dneska je tam fakt úplně k hovnu, dopředu je nulový a dozadu žádnou práci nemá. A když jo, tak je nedůrazný. Takové DM je k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš vystřídejte Shelveyho, nafackujte Johnsonovi, sešlete Carragherovu pomstu na každýho, kdo se moc courá se rozehrávkou, a vono to pude...

Reagovat
niflheim

Shelvey hraje míč do malého vápna...a nikdo nikde kolem.

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně z toho byl málem gol.

Reagovat
fff

Presne tie situacie, ked nam chyba typicky golovy utocnik.

Reagovat
fenixLFC

z hry gol nedame

Reagovat
niflheim

To si asi i řekl Suaréz, když se sesunul v šestnáctce.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

omg Glen.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Johnsona by som nakopal do prdele byť jeho spoluhráčom, strašný mamlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je ale na ručník.

Reagovat
iamek

Suarez tri kotouly a dva vruty. Nice

Reagovat
smazaný uživatel

nikto mi nekazi pozitok z PL tak ako on..tvl len rozhadzuje rukami , hadze sebou na zem jak kapor pred zarezanim, same keci na rozhodcoch.

Reagovat
Dawon

Zajimala by me uspesnost Enriqueho prihravek zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Podle whoscored.com má 73%, ale nevím jestli je to fakt přesný..

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez už zas začíná

Reagovat
madridcan

2500 pre postup Realu Madrid cez Manchester United

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ta se povedla, to dám i dva

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

ale hej, budem asi priať vám.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
cristiano.K.

dva jsou málo jo?

Reagovat
smazaný uživatel

zjavne aj štyri.

Reagovat
cristiano.K.

vůbec nevím o co mu jde

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

To tady ještě nikdo neblil?

Reagovat
Swarley

hraje Liverpool tak kdo by tuhle jubilejní z nich poblil

Reagovat
madridcan

Viem presne co potrebuje moja klientela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Suarez se mi tak zhnusil, ze to ani mozny neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas, Glen, Shelvey uplně na hovno a zbytečný. Downing a Suárez nejaktivnější dneska.

Reagovat
13

Mně dneska Lucas nepřijde tak špatnej. Sem tam dobrej zákrok a nezkazil nic Pokuď by střídání Lucase mělo znamenat zataženějšího Gerrarda tak to radši ať zůstane. Downing má sem tam hodně dobrý průniky, škoda že většinou nemá komu to nacentrovat. Glen se mi taky nelíbí a Shelvey skoro nebyl vidět .

Reagovat
cristiano.K.

jde o to,že je tam takřka bez práce a Allen je lepší dopředu.

Reagovat
tomasinho

Však je Gerrard stejně skoro na jeho úrovni.

Reagovat
13

Jenom občas.

Reagovat
tomasinho

Ale nemusí tam být on, můžou se točit, dneska je prostě tak zatažený hráč k ničemu.

Reagovat
tomasinho

Zatím bez krom Henda bez pohybu, jeden střeďák je tam navíc, nejléep dolů Lucas, nahoru Sterling/Coutinho, někdo na levý kraj prostě.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling nalevo, Coutinho podhrot a dolů Shelvey a Lucas.

Reagovat
tomasinho

Jo, to by byl asi ideál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ani centr, ani střela

Reagovat
smazaný uživatel

Carra a Downing

Reagovat
cristiano.K.

absence Sturridge je dost znát. Lucas a Shelvey jsou k hovnu. Gerrard jasně nejlepší na place. Mimo jiné nevynechal ještě ani minutu Johnson nejvíc ztrát. Downing prvních 30.minut výbornej,pak dva zkažený míče,ale i tak je to hodně slušný, průnik,střela,centr, tedy to v čem vyniká,co na to Lolkac?

Reagovat
smazaný uživatel

kvoli 30tim minutám nebudem meniť na niekoho názor... keď to bude predvádzať do mája tak potom sa ozvy

Reagovat
cristiano.K.

od prosince do února si byl kde?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

*Decembera- februara (minule se mě jedna žena slovenská ptala,co je to únor )

Reagovat
fff

Ja ja skor naucim cinsky nez ceske mesiace asi .

Reagovat
smazaný uživatel

je to tiež neviem nikdy. Leden, únor, červenec, červena a prosinec zvládam, ostatok netuším.

Reagovat
vodka

*červen. leden, únor březen, duben, květen, červen, červenec, srpen, září, říjen, listopad

Reagovat
Swarley

já ti dám červena...buď červen a nebo Červenka

Reagovat
smazaný uživatel

červen, to bol preklik. Ale aj vo vašich hokejistoch a našich bankových lupičoch mám prehľad.

Reagovat
smazaný uživatel

no si robíš srandu preboha

Reagovat
vodka

Y? really? to nejsou srdeční ozvy

Reagovat
smazaný uživatel

Reaguješ na lolkáče a to, co ti vadí, je pravopis

Reagovat
kiwwi

no povedzte uprimne, nejebli by ste Suarezovi bombu do zubov, keby ste mali moznost?

Reagovat
smazaný uživatel

že to vravíš práve ty

Reagovat
Flamex

kdybych měl možnost, jebl bych tobě

Reagovat
smazaný uživatel

čakal som, kedy to príde. Tipoval som 2 minúty, kým to niekto napíše. Skoro.

Reagovat
iamek

Ten dostat poradnou bombu do tlamy, tak predvede atletickou sestavu na urovni 14 lete Cinanky na OH.

Reagovat
smazaný uživatel

Si o něj rozsekneš ruku a pravděpodobně i chytíš infekci

Reagovat
vodka

nejlíp kladivem

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

teď už jo

Reagovat
cristiano.K.

každopádně,jestli nevyhrajeme, tak to jde na vrub Rodgerse

Reagovat
smazaný uživatel

jak bys to poskládal líp s jistotou, že by to fungovalo?

Reagovat
tomasinho

S Allenem místo Lucase, se Sterlingem/Borinim místo Shelveyho.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je, že tam zas nie je útočník a nikto sa netlačí do vápna...obrana WBA Suareza tlačí naľavo kde je nám na nič, potrebujeme ho v stede. Ak sa nebudeme dostávať do územia pred 16tkou ale budeme to ťahať po stranách tak to môže skončiť zle.

Reagovat
smazaný uživatel

John Bishop running the length of the pitch at half time after taking part in shootout w/ Robbie Fowler. Both wearing Carragher shirts

Reagovat
tomasinho

Prosímtě, nevíš, kdy má být to Sound City v kinech u nás?

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo by to bejt teď v únoru někdy. Ale přesný datum nevím.

Reagovat
tomasinho

Ok, já psal maila do naše kina v Havířově, v Cinestaru to taky nemají zatím.

Reagovat
j_mrazik

Nejaktivnější prý Henderson... že tam běhá jak splašená koza, nemá balon a je tam k ničemu (aspoň mi tak přijde), zatímco Shelvey aspoň kazí příhry... Jinak Lucas předvádí pěkný prostrkávačky, kdy často vyřadí 2, 3 presující protihráče.

Reagovat
smazaný uživatel

http://d3fsqtc6sy2z27.cloudfront.net/uploads/51d6ce0e8ee3dcb143258c599fb7c774_large

Suárezova rabona, spravil to parádne, škoda, že tam nebol nikto pred bránou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom to spravil dost na rit

Reagovat
smazaný uživatel

myslím tú akciu po ten center, hodenie a prevedenie. Nenašiel nikoho, ale to nie je iba jeho vina, v tej dobe boli v šestnástke "až" 2 jeho spoluhráč ia všetci za hráčom.

Reagovat
13

Proboha teď tam Lucas běhal fakt zmateně někde a před stoperama nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo A Lucas se Steviem si ale dali nakej fet o přestávku nejspíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná kombinace.

Reagovat
smazaný uživatel

*A pak že Glen není kreativní...

Reagovat
Rssa

Hendo je opět výborný

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl by snad lepší i ten Hendo na beku místo Glena dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Už podruhý za poslední hodinu se mi jen tak vypl notebook. A ani předtim nevrčel nějak víc, než vždycky. Nevíme někdo, čim to může bejt? Chci to v klidu dokoukat.

Reagovat
tomasinho

To stejně v klidu nepůjde

Reagovat
vodka

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, baterku mám plnou a mám to normálně v zásuvce...

Reagovat
smazaný uživatel

To je tím Liverpoolem

Reagovat
Flamex

kukni do logu a víš čím to :)

Reagovat
smazaný uživatel

Co to?

Reagovat
Flamex

ovládací panely > nástroje pro správu > prohlížeč údálostí

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, pak kouknu

Reagovat
Maresma

Borini nééé

Reagovat
smazaný uživatel

ak WBA nespraví nejakú fatálnu chybu tak ten gól nedáme...je to taktické de javu..

Reagovat
smazaný uživatel

když chceš vypadat chytře a používat cizí termíny, nauč se je psát správně, bude to mít větší efekt

Reagovat
tomasinho

Tak se ukaž Fabio

Reagovat
2miguel1

Shelvey má možno tak na 1.finsku ligu

Reagovat
smazaný uživatel

v hokeji

Reagovat
smazaný uživatel

Daj tam Coutinha.

Reagovat
tomasinho

Hendo Děláš si píču Brendane? To bude statické jak pojď na mě zboku teďka. Hlavně, že tam bude na naši půlce oxidovat Lucas.

Reagovat
Maresma

A Lucase tam nechá.

Reagovat
Erdovec

proč Hendo kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska tomu Rodgersovi zas nerozumim...

Reagovat
smazaný uživatel

v Hausovi teď zmínka o Packers

Reagovat
Usty

Rodgers asi neví, že ve fantě se dostávaj další body za 60 minut..

Reagovat
13

Ten Yacob je pěkně nesympatickej

Reagovat
Rssa

Je fajn, že v současné době může hrát fotbal i člověk s downovým syndromem

Reagovat
Usty

co?

Reagovat
madridcan

Ako fanta?

Reagovat
Usty

..co?

Reagovat
madridcan

ue ako sa ti dari

Reagovat
Rssa

Yacob

Reagovat
smazaný uživatel

jenom pro info, kolikátou prosím máte minutu?

Reagovat
smazaný uživatel

64

Reagovat
Maresma

67

Reagovat
smazaný uživatel

66

Reagovat
smazaný uživatel

uz ti mozem povedat aj vysledok

Reagovat
smazaný uživatel

WBA zhusťuje stred poľa pred 16tkou a my musíme hrať po stranách. Toto nedopadne dobre :/

Reagovat
2miguel1

prečo je tam take ticho?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo si hluchý

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný banter.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC tuším rozchytali brankára

Reagovat
tomasinho

Borini má šanci konečně něco ukázat a selže.

Reagovat
Honza Matoušek

omg

Reagovat
smazaný uživatel

Borini wtf?

Reagovat
Rssa

Dneska to tam prostě nepadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pacient Borini, stanovená diagnóza: Mentální demence

Reagovat
smazaný uživatel

nepadne a nepadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

spadol

Reagovat
fff

Ale do riti uz. ZASE!!!!!! Agger neustrazi hraca? A ludia budu zdrbavat Skrtela. V poslednych zapasoch bol hadam pri kazdom gole.

Reagovat
kiwwi

ok Lukaku nastupuje, idem nalozit ze WBA skoruje

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi neskutecny

Reagovat
Rssa

Dneska se mi výjimečně líbí Lucas, vybojoval spoustu míčů.

Reagovat
13

Souhlasím!!

Reagovat
tomasinho

Sterlingovi ta absence prospěla.

Reagovat
fenixLFC

o co ze nedame

Reagovat
smazaný uživatel

tycku alebo brvo nastreli gerro

Reagovat
niflheim

Reagovat
tomasinho

No, spíše nebyla.

Reagovat
kiwwi

spise

Reagovat
tomasinho

Tak byla hooodně přísná, já bych ji nepísknul, ale zase vyloženě vymyšlená nebyla.

Reagovat
tomasinho

Tak to už jsem vážně v hajzlu

Reagovat
kiwwi

no to je komedia fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Trápny Suaréz už mu naletel na tretiu simuláciu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá, o cokoli

Reagovat
smazaný uživatel

on mu nato skocil

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak to je blbost, ale tak co...FANTA

Reagovat
niflheim

Fosteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
Thoomas

Pravda se ukazala

Reagovat
smazaný uživatel

Luis zase simulace?

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl nespravedlivý gól.

Reagovat
kiwwi

Foster

Reagovat
smazaný uživatel

Fosteeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Usty

Foster To je minimálně výkon sezony PL..

Reagovat
Rssa

Co naplat, na penaltu to nebylo, tak aspoň nebudou kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jachcahcahcha

Reagovat
smazaný uživatel

No aspoň vyhrajem spravedlivě. Zrovna dneska se musí hrát na spravedlnost kurva.

Reagovat
fenixLFC

presne ako som povedal

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
smazaný uživatel

v 89. nam da Lukaku gól

Reagovat
OVi.77

looserpool "you will always walk alone"

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

deti uz maju o takomto case spat

Reagovat
OVi.77

ještě něco chceš dodat za stavu 0:1 ty šašo?

Reagovat
13

To mě poser.

Reagovat
kiwwi

idealne...Suarez zo seba spravil opat curaka, ja mam body do fanty za asistenciu a Gerrard nepremenil

Reagovat
smazaný uživatel

??? Ako zo seba spravil čuráka?

Reagovat
kiwwi

zeby tym, ze opat simuloval?

Reagovat
smazaný uživatel

to potom hráči Manchestru zo seba robia čurákov každý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

zrovna proti nám ta díra všechno chytí

Reagovat
kiwwi

dira jeden z najlepsich shot stopperov v PL

Reagovat
Rssa

Je čas ukázat, že i my máme šikovného kudrnáče

Reagovat
Nikikrew

Spravodlivost sa ukazala

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už si to pool ani nezaslouží. Doufám, že prohrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz podme WBA

Reagovat
smazaný uživatel

skoro, pfuuu

Reagovat
smazaný uživatel

pekne som to postupne privolal

Reagovat
smazaný uživatel

pekne som to postupne privolal

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Coutinho má tak 30 kilo. U něj se ukáže, že jde někdo fakt přelomit.

Reagovat
Dawon

Oscar taky neni zrovna rizek, a nemam pocit ze by s tim mel v PL nejake extra velke potize

Reagovat
smazaný uživatel

3 - Steven Gerrard has failed to score with three of his last seven Premier League penalties. Squander.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě at Reina udělá chybu a máme náš klasický zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tam je:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reina

Reagovat
pajamu

Škoda

Reagovat
tomasinho

Klasický zápas jak z loňské sezony

Reagovat
13

Gera

Reagovat
smazaný uživatel

Bože můj.

Reagovat
niflheim

Joo

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

A liga majstrov je v pici

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

nevzdavaj to este

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

boze tak som dufal no

Reagovat
smazaný uživatel

viem ze na to kader nemame ale pri troche stastia by sme to mohli ukopat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

juhuuuuuuuuuuuuu WBA skoruje 6.8 kurz

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

to proste bolo jasne

Reagovat
kiwwi

uz som daval ked nastupil Lukaku za 4.9 ale mi nevzalo stavku pretoze akurat bola penalta...po penalte vyskocil kurz na 6.8, okamzite som daval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmm typický zápas....

Reagovat
Usty

Tohle posral Agger...

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem to tak od 20. minuty, takže nejsem ani překvapen.

Reagovat
fenixLFC

ako inac

Reagovat
Thoomas

Kdo by to byl cekal

Reagovat
mithro

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Erdovec

17:1 na střely

Reagovat
2miguel1

škrtel ...rogersovi asi ebe

Reagovat
Nikikrew

a je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Josého bránění tý standartky, tomu se nejde nesmát prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Příští rok na titul

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jako sen

Reagovat
j_mrazik

Ex-Lincoln McAuley! Zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nananá

Reagovat
Rssa

Jinak to snad ani skončit nemohlo. Proser jak svině. Ještě čekám naši redku.

Reagovat
Il Architetto

To je k smíchu, WBA první střela na bránu v 82 minutě a hned gól.

Reagovat
fff

Ale do riti uz. ZASE!!!!!! Agger neustrazi hraca? A ludia budu zdrbavat Skrtela. V poslednych zapasoch bol hadam pri kazdom gole.

Reagovat
smazaný uživatel

Huhuhu

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba taktiky v prvom polčase...a smola pri penalte.

Aj napriek tomu hráme najkrajší futbal v Anglicku

Reagovat
smazaný uživatel

netahaj do toho smolu pri penalte prosim ta

Reagovat
Manik...

Suárez se zase ukázal ... Gerrarde už se na to vykašli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

no ten borini nema ani na tu 1.fínsku

Reagovat
smazaný uživatel

Proč já musím fandit zrovna Liverpoolu?

Reagovat
Manik...

bude líp, horší to být nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle neumí žádný tým na světě, takhle člověka nasrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gunners jsou na tom hůř nebo taková Sparta, Anderlecht.

Reagovat
2miguel1

toto je ešte piánko oproti Barca-chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže to se stává jednou za rok-dva, u nás je to 2x měsíčně..

Reagovat
smazaný uživatel

Špína katalánská.

Reagovat
smazaný uživatel

:-*

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec to nebylo podmázlý....

Reagovat
smazaný uživatel

Borini je fakt megamatlák. A ještě se tomu tlemí. Omlouvám se Fantíkovi, že jsem se tady někdy v září Boriniho zastával.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

kdyby nás v zápase s Mancity nezaříznul sudí, tak jsme teď 3 body za City

Reagovat
smazaný uživatel

A neříkal jsi taky, že Chelsea bude pod Rafou nahánět strach a Torres najde ztracenou formu?

Reagovat
herbage

do konce sezóny času dost. Ale proti Wiganu vám Torres krásnou asitencí zařídil výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív musí prohrát na Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool have not beaten a top 10 side all season.

Reagovat
Manik...

Já vám říkal, že Borini je hrozná posila

Reagovat
tomasinho

Nejlepší RB na světě a jeho zpracování v akci

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika...

Reagovat
madridcan

Chudak Usty Suarez mu ako kapitan moze mat asistenciu a nic z toho. A nakoniec mu ani Glen nebude mat body za ciste konto Proste si neohrozene kracam po dalsie vitazstvo

Reagovat
Usty

dík no

a ty jsi CR7 jo? To bych stejně potřeboval tak dva góly od Luise a čistý konto, abych tě sundal.. ale vážím si, že mě sleduješ

Reagovat
smazaný uživatel

Budte radi, keď začneme vyhrávať tak už neskončíme.

Reagovat
madridcan

jj vidim, ze ked zacinate prehravat, tak tiez neviete prestat

Reagovat
smazaný uživatel

len aby ste skončili prehrávať

Reagovat
smazaný uživatel

to je zviera ten Lukaku

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

to je zviera ten Lukaku

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

tank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

aj Wisdom by zahral dnes lepsie ako Glen

Reagovat
smazaný uživatel

LUKAKUUUUUUU

Reagovat
Tomekcz

MUhahahahhahahaha

Reagovat
tomasinho

Lukaku je vynikající. Tak snad si Chelsea koupí Falcaa a prodá nám ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku proste to je wow

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku je úžasnej

Reagovat
niflheim

Lukaku úžasně

Reagovat
smazaný uživatel

Áááááááááchjo.

Reagovat
13

Foster MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně je mi líto Liverpoolu, tohle si určitě nezasloužili.

Reagovat
Maresma

Tenhle zápas už nechci nikdy vidět.

Reagovat
Side

Agger Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku je neskutocny

Reagovat
Tomekcz

Reina

Reagovat
Masi

Nejlepší fotbal v PL.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
13

Nudný to rozhodně nebylo a celej zápas jsme byli lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pajamu

Lukaku

Reagovat
fenixLFC

zas bol pri tom agger, ja uz ho vazne jebem

Reagovat
kiwwi

kurvaaaaa 25 bol kurz ze WBA skoruju este raz - som zavahaaaal

Reagovat
2miguel1

tak , a davaj tam už skrtela ty sproste individum

Reagovat
Erdovec

hmm, ne

Reagovat
Nikikrew

Lukaku krasne

Reagovat
fff

Kazdopadne potrebujeme stopera. Aggerove oba goly, pri prvom sa necha obist jak dorastenec. Potrebuje konkurenciu a potrebuje si uz konecne sadnut.

Reagovat
smazaný uživatel

njn hovoril som, že to dopadne zle...

Brendan si môže spytovať svedomie. V prvom polčase pokazil takticky čo sa dalo. Striedania to trochu napravili ale aj tak to nebolo ono

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě skupina expertů na FB:

Liverpool FC SK/CZ

To není smůla, to si na LFC zasedli Bohové už !

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří admini jsou tam v pohodě..

Reagovat
Erdovec

lol, to je snad ještě horší než ten výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nejsou bohové potřeba, stačí, když si dá Dagger dovolenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reina zas podržel

Reagovat
Swarley

to je prostě fakt mazec

Reagovat
smazaný uživatel

LUKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU to máme za to, že Rodgers hodí jebnutú zostavu, za simuláciu Suáreza a za FORMU AGGERA, KT. NA TO MÁ

Reagovat
celeb

Agger + Reina kvalitne!

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool prohraje s týmem s nejhorší formou z celý ligy

Reagovat
tomasinho

Tohle byla daleko větší penalta

Reagovat
Counter

Counter

03.02.2013 18:55

Tak Liverpool sympaticky zabojoval ve dvou těžkých zápasech po sobě (a ani v nich nevyhrál). Teď očekávám utrápenou prohru 0:1 doma s WBA

Blbý Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Suarez to je krypl jeste musi dostat zlutou, me neudela zadny body

Reagovat
Erdovec

ty jo, když je to podle tebe takový sráč který nic neumoí, proč ho máš ve fantě?

Reagovat
celeb

Agger je pri neskutocne vela goloch. Taky Liverpoolsky Koscielny. Kreativny v predu, stoji za nim vela fanusikov, ale je proste slaby.

Reagovat
tomasinho

Poslední měsíc jo.

Reagovat
celeb

Ja si to vsimam uz ovela dlhsie. Akurat bol vzdy pri jednom gole a potom mal zopar famoznych zakrokov. Lenze uz je tych skratov cim dalej viacej. Reina detto, nepodrzia sa navzajom (a mam pocit, ze si neveria). 1. gol bol viac Reinov, ta hlavicka sla z patky. Foster vykryval velke uzemie pri rohoch, Reina nic. Pri tom obrovskom vyhadzovani penazi za posledne roky sa mohlo mysliet aspon na 1 stopera (ktory je po avizovanom odchode Carru nutnost). Brankar - s tym sa pocitat nedalo, ze Reina pojde az takto do sraciek....

Reagovat
OVi.77

partička na primě a liverpool, neskutečně vtipný večer dneska

Reagovat
smazaný uživatel

pro borce, co maj Gerrarda a Suareze ve fantě a mysleli si, že jim spasej kolo.

Reagovat
Counter

Ještě líp, mám Gerrarda se Sturridgem

Reagovat
tomasinho

Já Suareze s Aggerem.

Reagovat
niflheim

Gerrard/Sterling...ale Foster v brance

Reagovat
smazaný uživatel

98 bodů. A to ještě Michu jako kapitán a Rangel budou hrát na Lfc..

Reagovat
j_mrazik

Suarez se začíná chovat frustrovaně jako Torres před odchodem.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se nemůžu dočkat, až se tu zas někdy dočtu, že Live má obranu porovnatelnou s námi nebo s City anebo, že Johnson je nejlepší RB ligy

Reagovat
tomasinho

Jedno z toho máš výš.

Reagovat
smazaný uživatel

super súdiť podľa jedného zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže vaše obrana nedělá průměrná 120 chyb vedoucích ke gólovce na zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Glen je predsa najlepší Rb na Ostrovoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Soudit podle jednoho zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Borini se tam válí jak ožralá čubka u kandelábru

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo hrozné sklamanie. Taký ľahký los a tak si to pokazíme.

Brendan whyyyy. Toto sme mali vyhrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Prehra Poolu, nepremenena penatla po nafilmovanom pade Suareza, Kiwwi musi mat radost . Radost mam ale aj ja, Liverppol je uz za nami o dost bodov, asi si ich mozme skrtnut v boji o 4 miesto

Reagovat
fff

To nas skrtas z toho boja az teraz ?

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Nikikrew

Po zapase s nami a hlavne proti City som ocakaval ze mozete byt este hrozbou, ale toto bola absolutne hlupa strata. Urcite by som vam to priual viacv ako Spuds alebo Ropakom

Reagovat
fff

Aj bey tohto zapasu sme stracali vela bodov, navyse by sme museli predbehnut nie jeden ale tri timy. Tam tie sance nikdy moc neboli

Reagovat
madridcan

Ja mam Skrtela, ale ja sa sustredujem na H2H a tam ma moj super Hendersona, Suareza(c) a Glena Naproti tomu mne Michu(c), Routledge a Dyer spravili 46 bodov

Reagovat
madridcan

Adagios 11.02.2013 22:52

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku je ale úžasný. Dúfam, že po sezóne pôjde niekam kde sa nezakope

Reagovat
Mimalu

jj, ještě jeden rok ve WBA a potom jako jednička na hrot Chelsea, ideál

Reagovat
tomasinho

Tomu ani sám nevěříš.

Reagovat
Mimalu

nevěřím ale chtěl bych

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace West Bromu porazili nejlepší tým v Anglii Clark musí bejt s jeho mind games spokojený

Reagovat
Luc-Luc

ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Mladá nepříjemná, Liverpool komedie, lepší večer si nejde přát.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers si to u mna definitivne posral

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool pripomina Real po konci prvnich Galacticos. Jsem zvedavej, kdy prijde nejakej Perez, rekne dost, placne se pres kapsu a to, co se pet let kurvilo, dozene za jedno obdobi nakupem hracu hodnejch LFC.

Reagovat
fff

Po vacku sme sa uz pleskli len nic z toho .

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je to, že Real se pořád udržel na vrcholku tabulky a v LM; Liverpool je rád za desítku.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba to Rodgers svou ucebnicovou koncepni praci jednou do te ctyrky dotahne.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool: You ´ve lost that winning feeling, whoah You ´ve lost that winning feeling, now its gone, gone gone whoah

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers = majster striedani

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co ta reprezentacni jednicka na RB umi? Dopredu posere 90 % akci, dozadu marnej..

Reagovat
tomasinho

To říkám furt.

Reagovat
smazaný uživatel

No a Reina klasicky jak tydyt pri tom golu z rohu.

Reagovat
tomasinho

Jojo. A bohužel Agger asi 4. zápas v řadě minimálně u gólu. Šli s ofrmou všichni hráči v defenzivě dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho bys tam dal radši? Walkera?

Reagovat
Counter

Jenkinson Teoreticky tam může zaskočit kdo - Jones, Richards, Smalling? Ale Walker by měl být jednička, i když je letos marný.

Reagovat
cristiano.K.

ty vole zase soudit z jednoho zápasu. V ofenzivě je po většinu zápasu dost prospěšnej, dneska byl otřesnej, to je celý.

Reagovat
EL Gringo

pá pá LM .....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

To už bylo x kol zpátky. Jenom naivky věřily.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele