Premier League - preview 21. kola

31.12.2012, 22:15, aktualizováno 02.01.2013, 08:45
Previews
Chelsea doma hostí poslední tým tabulky Queen's Park Rangers a v případě úspěchu se posune zpět před Tottenham na třetí příčku. Liverpool může poskočit na pozici osmou, pokud doma porazí Sunderland, Newcastle pak hodlá udělat krok směrem od sestupové zóny v zápase s Evertonem...
Chelsea FC - Queen's Park Rangers  (středa 20:45)
Velkého favorita má malé londýnské derby mezi Chelsea a Queen's Park Rangers. Zatímco domácí tým se pomalu mění ve vítěznou mašinu, tak hosté se po premiérovém vítězství v této sezóně znovu vracejí do starých, neúspěšných kolejí.

Příliš mnoho fanoušků Chelsea nebylo nadšeno, když se koncem listopadu dostal na manažerský post namísto Roberta Di Mattea španělský stratég Rafael Benítez. Pod jeho vedením ale začínají Blues znovu vítězit, od prohraného finále na mistrovství světa klubů totiž předvedli gólová galapředstavení v poháru v Leedsu i proti Aston Ville, po těsných výsledcích pak uspěli na půdě Norwiche i naposledy Evertonu.

Nyní má Chelsea před sebou výrazně snazší úkol, doma na Stamford Bridge má porazit poslední tým tabulky Premier League QPR a díky tomu se vrátit před Tottenham na třetí místo. Chybět jí bude Petr Čech, který si z Goodison Parku přivezl zranění třísla, mimo hru je i nadále další dlouholetá opora John Terry kvůli kolenu.

Přesně v polovině prosince se Queen's Park Rangers mohli radovat z první ligové výhry v této sezóně, na kterou čekali vůbec nejdéle ze všech účastníků Premier League v historii. Od té doby ale vrásky na čele manažera Harryho Redknappa znovu kvapem přibývají, tým totiž nebral žádné body z vyrovnaných zápasů v Newcastlu a proti West Bromwichi, v posledním kole pak doma prohrál s Liverpoolem jasně 0:3.

QPR se pokusí na Stamford Bridge vyhrát poprvé od dubna 1983, kdy zde uspělo v poměru 2:0, což bylo jedno ze dvou vítězství z jedenácti vzájemných zápasů proti Chelsea. Redknapp ovšem půjde do zápasu bez tří nebo čtyř hráčů, kteří si z posledního utkání odnesli koňary, jejich jména ale zkušený manažer odmítl prozradit. Mimo hru definitivně zůstává Park Ji-sung, který se po zranění kolena sice již vrátil k tréninku, dnešní zápas ale ještě nestihne.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Turnbull - Azpilicueta, Cahill, Ivanović, Cole - Luiz, Lampard (Ramires) - Mata, Oscar, Hazard - Torres
Queen's Park Rangers - pravděpodobná sestava:
César - Onuoha, Nelsen, Hill, Traoré - Taarabt, Mbia, Diakité, Wright-Phillips - Mackie, Cissé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 6.50 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Sunderland AFC  (středa 20:45)
Jako by v Liverpoolu byla ta správná ledovatka, na níž ujdete krok vpřed a pak se o ten samý jeden sklouznete zpátky dozadu. Reds totiž přesně v tomto stylu v nedávné době (ne)bodují. Vyhráli na West Hamu, prohráli doma s Villou; porazili Fulham, neuspěli ve Stoke-on-Trent; přemohli QPR...

V Liverpoolu na rok 2012 asi s úsměvem od ucha k uchu vzpomínat nebudou. Úspěchy na domácí pohárové scéně totiž hravě kompenzuje pouhých 46 bodů vytěžených z 39 ligových zápasů. Rival z Manchesteru pro srovnání nasbíral 93 bodů, přičemž Reds jenom těsně předčili takový Sunderland (o tři korálky). Novoroční předsevzetí tedy u řeky Mersey nemůže být prozaičtější než: "buďme lepší".

Otázkou však zůstává, zda zrovna Black Cats budou tím ideálním soupeřem pro vstup do nového kalendářního roku. Na Anfield Road totiž bodovaly v obou předešlých případech, přičemž svému věhlasnějšímu sokovi podlehly všehovšudy jednou z posledních pěti pokusů.

Navíc to s nimi poslední dobou vypadalo tak, že se sbírají z nepěkné mizérie. Poprvé od měsíce února zaznamenaly dvě výhry v řadě, minule ovšem přišel silný Tottenham a s ním již osmá prohra v sezoně. V tomto druhém nesmírně složitém utkání si tedy Sunderland bude klást minimálně dva cíle: pokračovat ve zlepšeném ofenzivním projevu a vrátit se na vlnu neporazitelnosti. Tak by Mackems určitě rádi dosáhli i jen prostřednictvím plichty, což by se ani na začátku sezony v souvislosti s častým označením "remízový král" nejevilo být nereálné - teď však Black Cats čekají na nerozhodný výsledek už sedm kol v kuse.

Liverpool na sklonku roku udeřilo zranění levého beka Josého Enriqueho, což bude znamenat přeskupení ofenzivních řad - do obranné linie se totiž nejpravděpodobněji stáhne Downing. Mimoto bude Reds zajímat především to, zda se virus, který minule na stadion nepustil manažera Rodgerse i náhradního brankáře Jonese, nestihl rozšířit kabinou.

Zadní stehenní sval stejně jako Enriqueho nepustí na plac kapitána Johna O’Sheu, který si nedávno připsal premiérový zásah v dresu Sunderlandu. Kromě této zprávy už na severu země registrují jen jednu další významnější, a to ryze pozitivní - post levého beka znovu zastane Danny Rose, jenž nemohl naskočit do duelu se svým kmenovým klubem Tottenhamem.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Johnson, Škrtel, Agger, Downing - Lucas, Gerrard, Allen (Henderson) - Sterling, Suárez, Shelvey
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gardner, Kilgallon, Cuéllar, Rose - Johnson, Larsson, Colback, McClean - Sessegnon - Fletcher
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.75 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Everton FC  (středa 21:00)
Dvě úplně odlišné půlky právě uplynulého kalendářního roku si budou v souvislosti s číslovkou 2012 pamatovat v Newcastlu. Jaro senzační - jízda až k pohárovým příčkám; podzim vesměs katastrofální, minimálně po herní stránce. Což jedině podpořila loňská derniéra alias výbuch 3:7 s Arsenalem. Jak se po tomto trapasu Straky revanšují proti Evertonu?

Je to celkem paradox. Newcastle se na sklonku roku jevil jako atraktivnější soubor, ostatně dvěma členům Big Four hnedka po sobě nastřílel tři branky; na druhou stranu se ale fatálně zhoršil vzadu, vždyť od ManUtd a Arsenalu inkasoval dohromady 12krát a stal se vůbec prvním mužstvem historie Premier League, které dvakrát po sobě třikrát udeřilo, a přesto zároveň dvakrát po sobě nebodovalo. Na druhou stranu Toffees si v tomto směru nemohou moc vyskakovat. Tim Howard zatím působí všelijak, jen ne jistě, což dokumentuje skutečnost, že již 15 kol čeká na nulu.

Nicméně Everton má ve srovnání s Newcastlem pořád daleko méně problémů (Straky mohou přidat třeba nejistou budoucnost jasně nejlepšího střelce týmu Demby Ba). Karamelky za sebou totiž jinak mají báječný podzim - určitě jeden z nejlepších pod manažerem Moyesem - a pořád se drží na dohled Ligy mistrů. Ze šestého fleku na ní aktuálně ztrácejí pět bodů (plus má Chelsea k dispozici dohrávku se Southamptonem). Jakkoliv tedy závěrem kalendářního roku doma nepříjemně podlehli právě Blues a utrpěli tak sedmou porážku v uplynulých 12 měsících (NUFC jich má deset jenom v této sezoně), rozhodně mají z čeho vycházet a odkud těžit optimismus.

Co zároveň Toffees může dodat na sebejistotě, je návrat nejlepšího střelce týmu Marouana Fellainiho. Bez něj si sice Everton věděl solidně rady, přesto jej po těch třech kolech trestu každý fanoušek uvidí moc rád. Naopak Darron Gibson zase jednou upadl na marodku, tentokrát zhruba na měsíc s nataženým stehenním svalem.

Alan Pardew bude muset trochu šachovat s defenzivní linií, neboť Danny Simpson si při ostudě s Arsenalem zlomil palec u nohy. Na pravou stranu obrany by se tedy ze stopera mohl přesunout Perch, potažmo je připraven naskočit mladík Tavenier. Cabaye se Stevenem Taylorem už ostřeji trénují, na plnou zápasovou zátěž to však ještě určitě není.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Perch, Coloccini, Williamson, Santon - Obertan, Tioté, Bigirimana, Marveaux - Cissé, Ba
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Jagielka, Heitinga, Distin, Baines - Naismith, Osman, Hitzlsperger, Pienaar - Fellaini - Jelavić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.40 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Fulham FC  (úterý 13:45)
Domácí budou jasným favoritem klání. Síly sedmého týmu otestuje čtrnáctý Fulham. Cottagers už čtyři zápasy nevyhráli, West Brom se naopak zvedá. Tým bude opět spoléhat na mladého Lukakua, jenž táhne tým se šesti góly.

Nový rok uvítají dva celky v naprosto jiném rozpoložení. Vraťme se v čase o rok zpátky. Před dvanácti měsíci odešel od Baggies manažer Roy Hodgson vstříc reprezentační výzvě a jeho post vyplnil debutant Steve Clarke. Mnoho fanoušků volba vedení nepotěšila. O rok později jsou na tom Baggies ale o celých jedenáct bodů lépe, což jejich dosavadní maximum. počáteční nedůvěra ke Clarkově kompetencím tedy může být zapomenuta.

Základem úspěchu je především domácí forma, na stadionu The Hawthorns se týmu Stevea Clarka opravdu daří a nyní to bude pro hosty z Fulhamu opravdu velká výzva. Před rokem slavili hráči na domácí půdě pouhé dvě výhry. V této sezoně už se můžou hráči Baggies pochlubit mnohem lepším skóre - ze třiceti možných bodů jich na The Hawthorns získali hned dvaadvacet! Bez bodu odcházeli pouze ze zápasu se Citizens a Stoke City.

Hlavní výzvou pro Clarkův tým tedy zůstává vyrovnanost a udržení formy. Pokud se manažeru Clarkovi podaří pokračovat v tomto trendu ještě ve zbývajících osmnácti zápasech, můžeme za určitých okolností vidět West Bromwich Albion v první šestce!

Hlavní cíl Fulhamu je v zásadě jednoduchý - najít zpět ztracenou formu a recept na vítězství. Bez výhry jsou totiž Cottagers poslední čtyři zápasy. V posledních dvanácti utkáních zvítězili hráči Fulhamu jen jednou, což jim začíná docházet při pohledu pod sebe. Fanoušci určitě čekali mnohem větší přísun bodů, zvláště z posledních dvou zápasů. Utkání se Southamptonem a Swansea ale přinesla jen jediný bod, což je znepokojující.

Manažer Martin Jol dobře ví, že jeho hráči musí odvést maximum práce, pokud chtějí nad Baggies dominovat. Rychlé kontry a pečlivá obrana budou nyní klíčem k úspěchu. Navíc se Jol setkává s týmem, v němž v osmdesátých letech působil coby hráč. Jeho starosti se rozšiřují o zranění Marka Schwarzera, který by se ale měl dát do pořádku. Z důvodů zranění nenastoupí ani Mahamadou Diarra a Mladen Petrič.

V táboře West Bromu panují obavy ohledně zdravotního stavu mnoha hráčů základní sestavy. Mimo hru budou pravděpodobně Youssouf Mulumbu, Jonas Olsson, Goran Popov, Steven Reid a Claudio Yacob. Statistiky z minulého utkání jsou nakloněny hostům, kteří nad West Bromwichem vyhráli o tři branky.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Jones, McAuley, Tamas, Ridgewell - Fortuné, Dorrans, Brunt, Odemwingie - Morrison - Lukaku
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Riether, Hughes, Hangeland, Riise - Duff, Baird, Sidwell, Kačaniklič - Ruiz - Berbatov
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Swansea City - Aston Villa  (úterý 16:00)
Hráči Swansea se po vynikajícím startu trochu vzdálili od pohárových pozic, naposledy ale porazili Fulham a nyní mají ideální šanci tuto výhru potvrdit - na jejich hřišti se představí trápící se Aston Villa...

Villans jsou ve velké krizi a podobně jako loni budou bojovat o záchranu. V polovině prosince sice vyhráli v Liverpoolu, od té doby ovšem odešli s prázdnou ze zápasů s Chelsea, Tottenhamem a Wiganem, to vše při hrozivém skóre 0:15 a bilanci pouhých čtyř střel na brankáře soupeře.

Hosté jsou v tabulce sedmnáctí, patří jim tedy první nesestupová pozice. "Jsme v těžké situaci, je to absolutní boj, který musíme zvládnout," říká manažer Paul Lambert.

"Teď musím strávit prohraný zápas a pak se uvidí. Je potřeba hráče povzbudit a zvednout se. Naši situaci jenom zhoršuje to, že spousta hráčů není k dispozici, a nejsem si vůbec jistý, že budou brzy v pořádku," poukazuje na častá zranění, která jeho tým letos ničí.

Aston Villa v roce 2012 prohrála 18 ligových zápasů, čímž vyrovnala vlastní klubový rekord. Jednu z porážek ji uštědřili i hráči Swansea, a to 2. ledna.

Manažer Paul Lambert může znovu počítat s Fabianem Delphem, který se vrací po trestu, zranění ovšem zůstávají Darren Bent, Gabriel Agbonlahor, Charles N'Zogbia, Ron Vlaara Nathan Baker.

Fanoušci domácích se v minulém kole po čtyřzápasové odmlce znovu dočkali výhru, když jejich tým vyhrál 2:1 na půdě Fulhamu. I díky tomu je desátý se ziskem 28 bodů a pětibodovým mankem na pátou pozici.

Až na poslední chvíli se rozhodne o tom, zda bude moci nastoupit kanonýr Michu (kotník), nejistý je rovněž start Angela Rangela (lýtko). Do sestavy by se pak mohli vrátit Chico Flores, Michel Vorm a Leon Britton.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Stoke City  (úterý 16:00)
Ani na Nový rok si anglická Premier League nedá pokoj, a tak si hráči Silvestr rozhodně neužijí v alkoholovém opojení. Platí to nejspíš i pro Maria Balotelliho, jehož Manchester City hraje jeden ze sedmi sobotních klání v roce 2013. Soupeřem mu bude v poslední době neporazitelný Stoke City.

Bilance svěřenců Tonyho Pulise je vskutku obdivuhodná. Jak mizerně letošní sezonu zahájili, tak skvěle zvládli druhých deset utkání. Pět vítězství, pět remíz - toť jest nejdelší série neporazitelnosti ze všech klubů Premier League v současné době. Škoda jen, že Potters v posledních pěti zápasech jen jednou zvítězili, zamrzí především domácí remíza se Southamptonem z minulého kola.

Nejlepší obrana v Anglii v něm od nováčka soutěže inkasovala hned tři góly a nakonec byli hráči Stoke rádi, když v oslabení uhráli plichtu 3:3. Stejný počet gólů dostal v sobotu i Manchester City, ten nicméně dokázal v Norwichi dát ještě o jeden víc a přestřelku 4:3 zvrátil ve svůj prospěch. Udržel tak ztrátu na vedoucí United na sedmi bodech.

Vzájemná utkání mezi Man City a Stoke dopadají v posledních letech stále stejně. Na Etihad Stadium (až na jedinou remízovou výjimku z FA Cupu) vítězí domácí, na Britannii se vždy body dělí. Stalo se tomu tak čtyřikrát za sebou v lize a nerozhodným stavem skončila i základní hrací doba v FA Cupu v roce 2010. Největší vzpomínku na sebe mají soupeři z května 2011, kdy se ve Wembley střetli o titul zmíněného turnaje - Citizens tehdy díky Yayovi Tourému zvítězili 1:0.

Záložník z Pobřeží slonoviny bude tahounem City i tentokrát a sekundovat mu mohou takřka všechny opory. Mimo hru je jen dvojice pravých obránců, Maicon ani Richards si s jistotou nezahrají. Stejně tak Jack Rodwell. S otazníkem je situace u Aleksandara Kolarova a Maria Balotelliho.

Pulisovi se zaplaťpánbůh vrací klíčová dvojice obránců, Ryan Shawcross a Geoff Cameron značně scházeli i přestřelce proti Southamptonu. Stoke kromě suspendovaného Nzonziho žádná nová zranění či významnější absence nemá.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Nastasić, Clichy - Y. Touré, Barry (J. García) - Silva, Agüero, Nasri - Džeko (Tévez)
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Cameron, Huth, Shawcross, Wilkinson - Kightly, Whelann, Whitehead, Etherington - Walters, Jones
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Reading FC  (úterý 16:00)
Tottenham chce potvrdit pohárové ambice a nedávná vydařená utkání. Reading zarazil sérii velmi negativních zápasů, když remizoval se Swansea. Navrch k tomu naposledy vyhrál nad West Hamem a vlnu euforie by rád přeměnil ve tři body také v zápase s favoritem z Londýna.

Kohouti z Londýna jsou na čtvrtém místě, z něhož se jim jen tak nebude chtít. Vidina Ligy mistrů a prestiže s ní spojené je až příliš lákavá. Nynější pozice a předváděná hra bezpochyby imponují i těm skeptičtějším fanouškům Spurs. Villas-Boas je konečně mladým, progresivním manažerem, který rozhodně nemá žádné krátkodobé cíle.

Sám o tom ostatně říká: "Vždy jsem věřil ve své schopnosti, co se trénování týče. Fotbal je nepředvídatelná záležitost, musíte prostě pracovat a výsledky se dostaví. Nemůžete si klást krátkodobé cíle, nechci hrát ve středu tabulky. Chci, aby můj tým patřil mezi nejlepší," zakončuje svou vizi mladý Portugalec.

Z posledních osmi zápasů vyhráli Spurs hned šest zápasů. Mohlo to být sedm, ale modrá polovina Liverpoolu vyhrála díky nastavenému času. Když už jsme u toho, tak žádný klub v Premier League neinkasoval víc gólů v závěrečných minutách zápasu, než právě Boasovi Kohouti. O co horší mají Spurs závěry, o to lépe jim vychází začátek klání - v prvních patnácti minutách jako jediný klub ještě neinkasovali.

Problém by mohl nastat v tomto zápase, protože Tottenhamu bude scházet velšská hvězda Gareth Bale. Zázračný mladík nasbíral příliš velký počet karetních trestů, což komise prostě netoleruje. Uvidíme, jak se s jeho absencí Villas-Boas vyrovná. Jinak se ale zranění týmu Kohoutů vyhýbají. Navíc by měl být k dispozici i obránce Assou-Ekotto.

Baleovy absence bude chtít soupeř určitě využít. A kromě ní také faktu, že Tottenhamu se na domácím stánku White Hart Lane ne úplně daří. Body si odtud odvezly týmy jako Stoke City, Wigan, Norwich a West Bromwich Albion. O zlepšené hře týmu manažera Briana McDermotta již byla řeč, o výsledcích ani nemluvě. Čtyři body ze dvou zápasů a navíc obě čistá konta, to je výborný vánoční dárek pro mnohé příznivce klubu.

Stále je ale Reading namočen v sestupové zóně. A pokud nechce sestoupit, měl by zapracovat na své momentální formě a využít jí ke zlomení statistik. Manažeru McDermottovi bude chybět pouze dvojice Jason Roberts - Alex McCarthy. Poslední tři zápasy vyhrál Tottenham - naruší nyní Reading jeho vítěznou statistiku?
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Gallas, Vertonghen, Naughton - Lennon, Sandro, Dembélé, Dempsey - Defoe, Adebayor
Reading FC - pravděpodobná sestava:
Federici - Gunter, Mariappa, Pearce, Harte - Kébé, Karacan, Leigertwood, McAnuff - Guthrie - Pogrebnyak
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Norwich City  (úterý 16:00)
Oba týmy hladoví po úspěchu. Domácí West Ham se už dlouho trápí bez výhry, na tu nedosahují ani hosté z Norwiche. Kladiváři potřebují dobrý start do nového roku a tak nás čeká zajímavý souboj sousedů v tabulce.

V minulém kole jel West Ham do Readingu, ale odjížděl s prázdnou. Branka Pavla Pogrebnjaka rozhodla o třech bodech pro domácí. Z posledních osmi zápasů tak West Ham vyhrál pouze jeden. Zvlášť dobře na tom ale není ani Norwich, který nevyhrál již tři zápasy v řadě. Toho bude chtít využít hlavně Sam Allardyce, manažer domácích Kladivářů.

"Potřebujeme nutně vyhrát, vrátit se na vítěznou vlnu," říká zkušený Allardyce. "Chci vidět, že si nyní lépe vytváříme šance a že je hlavně umíme proměnit. Pokud ne, bude to pro nás ještě dos těžké. Do svých šancí nevkládáme dostatek kvality, což by se nám nemuselo vyplatit. Chápu, že každý je v této fázi sezony unaven, ale chci vidět zlepšení."

Sam Allardyce se musí vyrovnávat s množstvím zranění, mimo hru jsou třeba Andy Carroll a Mohamed Diame. Kromě nich ale "Big Sam" nemůže počítat s kapitánem Kevinem Nolanem a Jamesem Collinsem. Dobrou zprávou je naopak návrat trojice v podání Alou Diarra, Ricardo Vaz Te a Jack Collinson. Allardyce uznává, že mnohá zranění mohou stát jeho tým velmi cenné body.

"Od zápasu s Chelsea se nám základní osa kádru úplně rozpadla a nebyli jsme schopni dát dohromady konkurenceschopný tým. Za normálních okolností, když sehrajete tak dobré utkání a vytěžíte z něj body, je to pro vás jako nakopnutí, které vás donutí hrát mnohem lépe. Kvůli zraněním se nám ale stal opak a naše výsledky byly horší a horší. Všechno se točí kolem hráčova zdraví. A kolem toho, abyste ho zdravého udrželi co nejlépe," vidí Allardyce jasné východisko.

Jednoduchou pozici ale nemá ani soupeř. V jeho táboře by měli chybět Steve Morison, kapitán Grant Holt, brankář John Ruddy a záložník Bradley Johnson. Manažer Chris Hughton ale věří, že jeho tým má dostatek morálních sil, by otočil špatně se vyvíjející situaci ve svůj prospěch.

Přestože Kanárci prohráli tři poslední utkání, Hughton prý viděl mnoho pozitiv, díky nimž by jeho tým neměl ztrácet sebeúctu ani naději na zlepšení. Norwich měl sérii deseti zápasů bez prohry, kterou uťal až West Bromwich Albion. Po tomto zápasu prohráli Kanárci také další dvě utkání. Nutno podotknout, že jejich soupeřem byla Chelsea a Manchester City. Přesto si manažer Hughton myslí, že jeho tým je dostatečně způsobilý udržet prvoligovou příslušnost i pro nadcházející sezonu.

"Procházíme sice těžkým obdobím, ale také si musíme uvědomit, že jsme se poslední zápasy museli postavit velmi těžkým soupeřům," vidí pozitiva porážek Hughton. "K bodům jsme měli blízko každý zápas, vždy jsme prohráli jen o gól. Musíme být ale realističtí - proti těžším oponentům se nám zkrátka nedaří. Vidím jedno východisko. Každý zápas prostě beru jako šanci uspět, změnit negativní věci k lepšímu, začít vyhrávat," dodává odhodlaně Hughton.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jääskeläinen - Demel, Reid, Tomkins, O'Brien - Taylor, Collison, Noble - Vaz Te, Cole, Jarvis
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Bunn - Martin, Bassong, Turner, Garrido - Snodgrass, Tettey, Howson, Pilkington - Hoolahan - Holt
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wigan Athletic - Manchester United  (úterý 16:00)
Sedm bodů náskoku na čele a pět měsíců před sebou. Manchester United určitě musí mít na paměti svou vlastní loňskou ztrátu osmibodového náskoku během šesti zápasů, která ho de facto stála titul, a tak něco jako zaváhání na půdě Wiganu nepřipadá v úvahu. Tím spíš proti oblíbenému sokovi; den po 71. narozeninách Sira Alexe Fergusona; a v den, kdy to United běžně jde...

ManUtd má zvláštní formu v prvních novoročních ligových duelech. Uvážíme-li minulé desetiletí, zjistíme, že pokud k onomu konkrétnímu výsledkovému vstupu do nového kalendářního roku došlo hned 1. ledna, Red Devils nikdy neregistrovali porážku. West Bromwich to schytal předloni a před ním neuspěly ani celky Birminghamu, Middlesbrough a Sunderlandu; jen Newcastle se zmohl na remízu. Naopak pokud se vykopávalo později, ďáblové slavili všehovšudy ve dvou z pěti případů.

Fergusonovy doznívající narozeniny tedy nakonec budou mít kouzelný vliv, zdá se; a ostatně i ve chvílích, kdy na ně teprve mělo dojít, se ManUtd proti Wiganu činil jako divý. Na Boxing Day ho přemohl hned dvakrát (3:1 a 5:0), vpředvečer silvestra jednou (5:0); pokaždé nicméně šlo o domácí zápasy. Tentokrát se parta pod vedením legendárního Skota vydává na DW Stadium, kde v tomto roce již jednou senzačně padla. V dubnu (33. kolo) zaznamenala ve Wiganu jedinou porážku od tohoto soupeře ve vlastních dějinách a ta hned byla součástí oné krize vrcholící ve ztrátu parádního náskoku na čele tabulky.

Těmto soupeřům se ještě nikdy nenarodil remízový výsledek a vzhledem k tomu, jak jsou prozatím MU s Wiganem letos k plichtám náchylné (United s jednou rekordmany, Latics se třemi dělený druhý nejmenší počet), ani tentokrát se nedá předpovídat. Naopak střelecké trápení atletů se předpovídat dá celkem v pohodě. Jednak Wigan při tom slavném vítězství skóroval jednou jedinkrát v sedmi posledních vzájemných střetnutích; jednak ani letos jistotou v koncovce nikterak nepřekypuje - vyniká snad akorát tři dny starý debakl ztrápené Aston Villy.

Roberto Martinez také patrně zůstane věren jedenáctce, která závěrem roku 2012 Lambertův soubor přejela hladce 3:0. Antolin Alcaraz, Albert Crusat, Antonio Lopez, Ryo Miyaichi i Ben Watson jsou totiž stále mimo. Naopak Sir Alex Ferguson už dopředu avizoval změny; ty se budou nejspíš týkat Van Persieho, Rafaela a Jonese jakožto pravděpodobných navrátilců do zahajovací sestavy.
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Al Habsi - Caldwell, Ramis, Figueroa - Boyce, McCarthy, McArthur, Beausejour - Koné, Di Santo, Maloney
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Rafael, Ferdinand, Vidić, Evra - Valencia, Fletcher, Jones, Young - Hernandéz, Van Persie
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.60 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - Arsenal FC  (úterý 18:30)
Rčení "jak na Nový rok, tak po celý rok" určitě všichni znáte a ne jinak tomu bude na Emirates Stadium; tam by si to ale po zkušenostech s Newcastlem nejraději upravili na "jak na závěr roku, tak po celý příští rok". Senzační debakl 7:3 a galapředstavení Thea Walcotta, to se nyní Arsenal bude pokoušet alespoň nějakým pozitivním způsobem rozvinout na půdě Southamptonu.

Pro Thea Walcotta bude shodou okolností tento novoroční mač nesmírně pikantní událostí. Poprvé od ledna 2006 a svého přestupu na Emirates Stadium se vrací na stánek, který ho odkojil, na jihoanglické St. Mary’s. Právě tam jako čerstvě 16letý teenager (13 dní po svých narozeninách) debutoval v ligové soutěži, přirozeně jako nejmladší debutant v dějinách klubu. Od té doby uběhne přesně sedm let, přesto je dál považován za hráče ve vývoji; a letos i tahouna Gunners. Walcott má koneckonců stále nejlepší průměr "kanadského bodu" na zápas, co se kombinace Premier League a ligového poháru týče...

A v pohodě by měli být i jeho spoluhráči. Jestliže si po nevydařeném prvním prosinci a prohře se Swansea dali slib, že ve zbytku poměrně jednoduchého programu takřka uplynulého kalendářního roku už neztratí, předsevzetí se jim povedlo splnit do puntíku. Se skóre 15:6 přejeli všechny čtyři soupeře, a to ještě WHU mělo (nejspíš) štěstí, že kvůli stávce londýnských dopraváků vyběhne proti Kanonýrům až v lednu.

Právě Soton, který na závěr roku 2012 při remíze se Stokem rovněž inkasoval tři branky, by se nyní teoreticky mohl postarat o to, že Hammers za pár dní budou mít o něco lepší výchozí pozici, než by bývali měli na Boxing Day. A úplně bez šance Saints být nemusejí; když nic jiného, oproti podzimnímu měření sil na Emirates Stadium (6:1) už sbírají body a vypadají být slušně připraveni na záchrannou misi, která se jim během jarní části sezony rozhodně nevyhne. Hoši ze St. Mary’s sice z vedoucích pozic poztráceli již 17 bodů, avšak v posledních dvou měsících je potkali všehovšudy tři prohry za 11 kol.

Arsenal na Nový rok strhl na svou stranu rekordních šest klání včetně minulých čtyř, a o vylepšení už tak skvostné bilance teď bude usilovat i za (minimálně mentální) pomoci Tomáše Rosického i Pera Mertesackera, který utkání s Newcastlem přetrpěl v horečkách. André Santos s Abouem Diabym se teprve následující týden vrátí do plného tréninkového cyklu.

Kapitán Southamptonu Adam Lallana zůstává po úrazu kolene zkraje prosince na marodce, naopak menší problém vstřebal Nathaniel Clyne. Do základní sestavy by se mohl vrátit Gaston Ramirez, jenž před pár dny odpočíval.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
K. Davis - Clyne, Fonte, Yoshida, Shaw - Puncheon, Schneiderlin, Cork, Ramírez - S. Davis - Lambert
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Mertesacker (Koscielny), Vermaelen, Gibbs - Wilshere, Cazorla, Arteta - Ramsey, Walcott, Podolski (Gervinho)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.75 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United20161350:2849
2.Manchester City20126238:1942
3.Chelsea FC19115339:1838
4.Tottenham Hotspur20113636:2636
5.Arsenal FC1996439:2133
6.Everton FC2089333:2533
7.West Bromwich Albion20103728:2533
8.Stoke City20611321:1729
9.Liverpool FC2077631:2628
10.Swansea City2077629:2428
11.Norwich City2067723:3225
12.West Ham United1965822:2323
13.Sunderland AFC2057821:2622
14.Fulham FC2056930:3621
15.Newcastle United20551026:3720
16.Wigan Athletic20531222:3518
17.Aston Villa20461015:3918
18.Southampton FC19451026:3717
19.Reading FC20271122:3713
20.Queen's Park Rangers20171216:3610

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2939)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Wigan letos ty body zas tak nepotřebuje, tak doufám že je tam zas nenecháme.

Reagovat
smazaný uživatel

kedy začína prestupové obdobie ?

Reagovat
Godwinson

Po půlnoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Příští rok.

Reagovat
Trapper

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

diki bratm

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
JIMMY-PO

Newcastle bude musieť čo nevidieť robiť nábor aby mali koho postaviť

Reagovat
smazaný uživatel

neodchádza im celý útok na Africký Pohár Národov? i keď som niečo čítal že Pardew nechce pustiť jedneho z Ameobiovcov....ale, má nato právo? zdá sa mi to dosť blbé, nepustíť hráča reprezentovať vlastnú krajinu na dôležitý turnaj....o tom by mal rozhodovať sám hráč...tak ako Taaraabt ktorý povedal , že radšej aok keby mal sedieť na lavičke za repre tak radšej pomôže QPR a odmietol pozvánku reprezentovať....ale to si asi bol istý že bude sedieť...

Reagovat
kissak

Neodchazi protoze Senegal se na APN nekvalifikoval

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson

Reagovat
Bayern +

Fotka.

Reagovat
smazaný uživatel

Poraďte kterej zápas sledovat od 16:00?

Reagovat
Godwinson

Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke

Reagovat
Bayern +

West Ham

Reagovat
Dr. Admess

Swansea

Reagovat
EL Gringo

posledny komentar pisem v tomto roku,, takze stastny a novy rok

Reagovat
13

1. novoroční komentář pro PL

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Gloryhunter

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Tož přeju všem fandům PL v Novém roce hodně toho štěstíčka, hlavně teda místním gunnerčatům :)

Jupí, je tady přestupové okno Snad bude zajímavější, než minulý rok

Reagovat
EL Gringo

Theo smer Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, už se těším na Holtbyho

Reagovat
smazaný uživatel

Ktery ma velke sympatie k Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně mě víc zajímá že se otevřelo přestupové okno než že je nový rok

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
JIMMY-PO

nech je to slávny a zlomový rok Tottenham Hotspur

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Neznáte někdo nějakého bývalého dobrýho hráče, nejlépe disciplinárně trestaného a s pupkem, který má reálnou šanci opustit svůj klub v tomto přestupním okně?

Reagovat
Posledni Kovboj

Furt nemuzete sehnat toho utocnika do Slavie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tak co mi nabízíš?

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Snaad vsdtanu aspoin na chelsea.

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

pto elitáře

Reagovat
Swarley

Reagovat
Chazy

Ale jen pro tři.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
nani92

Reagovat
C-M@ster

z87 si to zaslouží

Reagovat
Le Gunner

Tak co Gunneři, jaké rošády se v našem kádry uskuteční? Já tipuju odchod Djouroua + Aršavina ( ) a nějakou hostovačku, příchod možná Zahy. Moje přání je odchod Seba a Chamakha, na druhou stranu Aubameyang.

Reagovat
smazaný uživatel

Demba Ba’s £7M transfer to Chelsea has been put off for the moment, as Chelsea have refused to pay the £2M Ba’s agents are asking for the deal, and it seems that Chelsea have offered the Senegal striker £70K/week in wages, which is less than they were asking for

Reagovat
Chazy

To je hodně smutnej důvod, proč přijít o šanci udělat docela významnej krok v kariéře

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no. Ja jsem nejakej takovej zadrhel cekal, vim, jak dementni jsou ti jeho agenti

Reagovat
Chazy

Nejlepší je, že kdyby jednal sám za sebe, určitě s tím platem bude spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho
Reagovat
Zaschrona

To rika teda brzo, kdyz prave diky tem jeho silenejm agentum ho vubec puvodne ziskal zrovna jeho tym..

Reagovat
Swarley

Reagovat
kissak

Tohle už taky začíná být pěknédivadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mě zaráží, jak se nikde nemluví o tom jeho skleňeném kolenu.

Reagovat
kissak

Já se z toho poseru Magpies se zase zranil další hráč a sice Simpson. My máme fakt letos smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne nejaka dobra zprava

Reagovat
kissak

No nevím a koho tam za něj postavit

Reagovat
smazaný uživatel

Tav.

Reagovat
kissak

Tavernier uz by taky mohl dostat vice prilezitosti

Reagovat
tomasinho

Anita? Nebo Perch?

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo půjde do zálohy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nich + Tiote + Marveaux

Reagovat
tomasinho

Nebo Bigi.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo uplne nejlepsi

Reagovat
kissak

Anita je taky s velkým otazníkem po tom prasáckým zákroku Valencii

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, on vlastne hrat nebude. Takze to vypada na Perche na RB (dal bych radsi sanci Tavernierovi), zaloha Bigirimana, Tiote, Marveaux, utok zase Gabby, Ba, Cisse

Reagovat
kissak

Mě se letos Obertan líbí když zatím moc nenahrál. Hlavně aby přišel ten Debuchy.

Reagovat
Rssa

Santon, přece jen je to původem pravý bek

Reagovat
kissak

Ano to sice je, ale to nám nevyřeší velkej nedostatek hráčů do pole

Reagovat
Rssa

Santon napravo, Ferguson nalevo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim by se vubec nic nevyresilo.

Reagovat
kissak

Je fakt, že alespoň nebudeme dostávat nesmyslný góly po autových vhazováních

Reagovat
Pinturicchio

Forza Wigan, Tottenham, Swansea, Stoke a Arsenal !

Reagovat
FCSL

50. pro Rosu a Girouda v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Dobré ráno, sluníčka

Reagovat
Pinturicchio

:-**

Reagovat
Arbiter

nedělej z toho facebook

Reagovat
niflheim

Nestraš

Reagovat
Erdovec

já stihnul fantu

Reagovat
Erdovec

myslíte že tam Mancini nechá Džeka po tom hattricku?

Reagovat
tomasinho

Dal 2 ne? A myslím, že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

dal 3

Reagovat
tomasinho

Poslední snad byl Bunnův vlastní ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nedal, to bol OG.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo a myslíte, že to na situaci něco mění? gól to byl jeho, akorát si to tam brankář doklepl

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nepocita se mu to jako hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, ale myslím to vzhledem k Mancinimu. Zařídil tři góly, měl by být v základu..

Reagovat
smazaný uživatel

dal tyčku, lopta smerovala von a odzadu sa odrazila od Bunna do brány -> Bunnov vlastný gól, za ktorý síce nemôže, ale je to jeho vlastenec. Džeko má tým pádom v niektorých štatistikách max. asistenciu, niekde nič.

Reagovat
smazaný uživatel

vypracoval ho on, ale štatisticky nie je jeho strelcom.

Reagovat
Swarley

za tohle se někde dostává asistence?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fante

Reagovat
Swarley

to už by větší smysl dával ten gól

Reagovat
smazaný uživatel

tak gól mu za to nemôžu dať a nejaké body si za to zaslúži, assist je akurát.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to neni ofiko asistence, to je jen fanta asistence kvuli bodum. Bunn ma naopak strzeny body za vlastnak.

Reagovat
Swarley

pravda pravda, ve fantě to je pochopitelný

Reagovat
Error

V tom případě by bylo dobré ubrat mu gól i ve zdejších statistkách.

Reagovat
Erdovec

to je teď celkem nepodstatné přemýšlím jestli si nechat Teveze nebo ho vyměnit za Džeka/Torrese

Reagovat
Erdovec

hlavně že jste vyřešili teorii vlastních golů ale dát radu, to ne

Reagovat
smazaný uživatel

je to tvoja hra, tak to hraj podľa seba, nie? Ja ti poradím, daj si tam Chamakha a Miyiachiho a ešte ušetríš.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
tomasinho

Já ti psal, že myslím, že nebude hrát. Ale kdo ví. Tipnul bych Tevez-Aguero.

Reagovat
smazaný uživatel

Reading have secured the services of Sporting Lisbon captain Daniel Carrico.

The 24-year-old, who can play in midfield as well as in defence, has signed a contract at the club until 2015, with the option of a further year.

Carrico, who would have been out of contract in June, moves to the Madejski Stadium in a 750,000 euros (around £600,000) deal which includes a sell-on clause for a future transfer.

Reagovat
tomasinho

Jojo, vypadá zajímavě, ještě jsem se na něj nikoho neptal, ale snad bude dobrý, když tam kapitánoval. Letos ale odehrál jenom 2 zápasy kvůli té smlouvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pry je to CB, co umi i DM. Za ty penize...

Reagovat
tomasinho

Jojo, to by se mohlo hodit, CB i jako back up za Leigertwooda. Snad se do toho rychle dostane. U Lescotta mám ještě na fatíka dotaz ohledně toho Australana.

Reagovat
smazaný uživatel

Zinedine Zidane's son Enzo Fernández Zidane will have a 2 month trial at Anfield from the start of February to April 2013.

fuck yeaa LFC

Reagovat
smazaný uživatel

V novom roku zatiaľ samé dobré správy

JOE COLE looks set to leave Liverpool FC in January after Queens Park Rangers made an approach to sign him.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Come on Arry

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Miguel19

Agent Demba By by měl podle zpráv v následujících dnech znova jednat s Chelsea o přestupu útočníka Newcastlu, který nedávno ztroskotal údajně kvůli platovým požadavkům (podle některých zpráv to bylo spíš kvůli poplatku agenta)

Reagovat
Miguel19

Asi by tam mělo být Demby Ba

Reagovat
Arbiter

z češtinářského hlediska je správně i to první, jen to nejde přes hubu

Reagovat
Pinturicchio

100. pro NUFC a jejich konečné umístění alespoň v první desítce, pro Debuchyho přestup, udržení Ba a rychlé uzdravení Cabayeho, Ben Arfy a Taylora

Reagovat
kissak

Reagovat
kissak

K Debuchymu ještě Tomkinse a nějakýho útočníka

Reagovat
tomasinho

Nech si zajít chuť.

Reagovat
Pinturicchio

Tak jo, ať je Tomas nasraný.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Bayern +

Jo a nezabudnite preplatit, 1,5 mega a je vas, ako pred rokom.

Reagovat
kissak

A co se stalo před rokem?

Reagovat
Bayern +

Alebo to bolo v lete, neviem, proste ste za neho ponukli absolutne smiesnu ciastku, za co vas West Ham mohol maximalne tak kopnut do riti.

Reagovat
kissak

Jo takhle si to myslel, no teď se spekuluje o nějakých 5m.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomku mam moc rad, ale G&S by byli na hlavu, kdyby ho prodali.

Reagovat
kissak

Myslím, že už si za svůj fotbalový život zažil nejedno překvapení

Reagovat
Bayern +

Ale ked sme uz pri tom, tak Collinsa si kludne stiahnite.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC and THFC lead race for want-away Inter man Sneijder

Spurs interested in Thomas Ince

Liverpool and Tottenham are front runners towards signing German International Lewis Holtby.

Spurs by si mali nájsť vlastních scoutov a nekopírovať Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

to je veľmi zlý ťah, kopírovať Liverpool. Oni ale radi kopírujú hlavne Arsenal.

Reagovat
tomasinho

Gylfi, Dempsey

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ tie prestupy tak aj vyzerajú. Ako keby ste ich urobili vy.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Vertonghen

Reagovat
smazaný uživatel

toho ste odkopírovali od nás, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

no však, chtěl jsem si rýpnout

Reagovat
niflheim

Nezapomeň, že když LFC projevilo zájem o Adebayora, tak ho Spurs rychle podepsali

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu prvý deň prestupáku a s nami je celkom silno spájaný Luke Shaw zo Sotonu, tak nech sa dnes ukáže. Špekuluje sa, že ho Arséne podpíše a nechá do leta hosťovať v Sotone. Ja by som bol za, mladý Angličan, ďalší do kolekcie, ak už sa nepočíta so Santosom, tak potrebujeme LB akútne (aj keby sa s ním počítalo, do 2 rokov to bude treba aj tak).

Reagovat
Zaschrona

Ten bude stat hroznou palku, ale je to do budoucna zase na druhou stranu obrovsky talent.

Reagovat
Miguel19

Na United až 1,67..to není špatný.

Reagovat
tomasinho

Latest: Joe Cole set for QPR. Coates could leave on loan or be sold. Sturridge could be announced today or confirmed tomorrow.

Plus Gamerio loan looks like it could happen. #LFC. If Coates leaves expect another defender to arrive.

Tak Gameiro i Sturridge, to by bylo hned lepší. I když bych radši hrot a křídlo. Ale tak křídlo asi společně s AM v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

SkySports: Xabi Alonso would consider Liverpool return.

if Coates leaves Mirin is his likely replacement #LFC although other names are on the list.

Reagovat
smazaný uživatel

skysports si to dáva

Reagovat
tomasinho

Nevím ale, proč bychom měli pouštět Coatese. Letos nehrál dobře, když nastoupil, ale talent má docela velký. Maximálně na hostování. Já bych Xabiho bral hned, ale je fakt, že na CM máme celkem přetlak, počítám i s tím, že časem to bude Jonjova pozice + Hendo, Allen, Lucas, Gerrard. Sahina nepočítám, podle mě se vrátí po sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi je blbost, zrovna nedávno tu byla zpráva, že se rozmejšlí o podpisu nový smlouvy v Madridu a že v případě, že by v budoucnu neměl Madridu co dát, tak pude hrát za Sociedad

Reagovat
Pinturicchio

Coates je na odchodu?

Reagovat
Rssa

Vysmahni, nešahat, nech si zajít chuť

Reagovat
Pinturicchio

Jsi zlý

Reagovat
smazaný uživatel

Ťa poteším, aj keď na nás nadávaš

Liverpool are also keen to loan out Uruguayan defender Sebastian Coates. Napoli, Juventus, Lazio and Santos are interested.

Reagovat
Pinturicchio

Nenadávám, z LFC mám srandu. . Kdo o tom píše? To by byla pecka velká.

Reagovat
tomasinho

Jojo, pecka půjčovat si hráče na hostování od horšího týmu.

Reagovat
Pinturicchio

To, že jste na tom hůř než my, přece neznamená, že nemáte v týmu kvalitní hráče.

Reagovat
tomasinho

To ne, ale přijde mi, že jej přeceňuješ na základě povedené Copy. Letos byl vesměs pokaždé špatný, talent má, ale čekal jsem trošku jinčí vývoj. Asi nebude takový zázrak, když jej předčí i Carra. Navíc kde bys chtěl, aby u vás hrál? Místo Bonucciho?

Reagovat
Pinturicchio

No, přecenuju, nepřecenuju, jde o ten potenciál, který v sobě má. Spíš místo Barzagliho nebo Chielliniho. Je třeba myslet i na budoucnost a mít v kádru Coatese a Sorensena, dva ohromně nadějné stopery, to by byla paráda.

Reagovat
tomasinho

Tak psalo se akorát o hostování no. No, tak vyvézt míč taky umí, asi jednou hrál u nás i v systému se třemi stopery, lépe se ale cítí uprostřed ve čtyřčlenné řekl bych.

Reagovat
Pinturicchio

Tak to by teoreticky mohl hrát na všech třech místech a Marrone se přesunout do zálohy. Zatím by stačilo i hostování, protože my máme na těch stoperech docela nedostatky. Chiellini (Cácerés, který je lepší na kraji) - Bonucci (Marrone, přeškolený záložník) - Barzagli (a tam nemáme v podstatě nikoho)

Reagovat
tomasinho

Aha, tak na ten půlrok byste nám ho mohli rozehrát.

Reagovat
Pinturicchio

Nebránil bych se tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Tak Gameiro je jasný hrot a Sturridge na křídle taky jde.

Každopádně snad Coates neodejde, ten kluk má obří potenciál.

Reagovat
Pinturicchio

To by byl krásný fail od LFC.

Reagovat
Swarley

však od toho ty kluky ušatý máme

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Šuline

Jinak nebyls na půlnoc na námku v Olmíku?

Reagovat
Swarley

ne nebyl, tam muselo být tradičně narváno a nebezpečno ne?

Reagovat
Rssa

Narváno jak sviňa, navíc mě to nasralo už odpoledne, když došel punč s mandlema...Každopádně petardy všude, před McDonaldem dokonce hořelo něco neidentifikovatelného a asi to neylo plánované Anarchie, no.

Reagovat
tomasinho

Myslel jsem jako Gameiro + křídlo třeba klasické. Ale do 4-3-3 to je ideál, já jsem vždycky byl zastáncem toho, že Sturridge není hrot a víc mu sedí podhrot nebo pravé křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

El Mundo Deportivo: Liverpool mulling over €20 million offer for David Villa.

20mil je dobrá pálka. A najskôr aj fake

Reagovat
tomasinho

U6 se nám to pěkně rozběhlo. Prý odmítli hostování. To zas bude měsíc plný sraček.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
ďuriLFC

Cole Coatesa maximálne na hosťovačku , nepredávať , so Sturridgom som už zmierený aj keď si sympatie bude ziskavať ťažko . A Gameiro by bol super.

Reagovat
smazaný uživatel

"I've got a lot of time for Joe, as a player and a person, he's a good lad to have around your football club, a good player," said Redknapp.

"He's interesting me. I'd like to bring him here if we could. We'll see what happens.

"The deal would have to be right for the club. We couldn't do a deal with Liverpool with what his contract is at Liverpool. We'd have to try to find a way of doing a deal with Liverpool, if they're willing to let him go.

Harryyyyyyyyyyyyy

Reagovat
kissak

Pinturicchio komu ty fandíš

Reagovat
tomasinho

LFC

Reagovat
kissak

To je fakt a nebo kec

Reagovat
tomasinho

Kec.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
kissak

A komu teda

Reagovat
Pinturicchio

NUFC, Tottenhamu (ale tam mě ted vydatně sere Boas, protože jsem měl rád Harryho) a Swansea. Z B4 mám nejradši Arsenal.

Reagovat
kissak

A chodíváš taky někdy na české stránky Magpies

Reagovat
Pinturicchio

Ne, ne, nechodím ani na české stránky Juve, jen EF a jinak čerpám info ze zahraničních webů (Gazzetta, SKY Italia, atd.)

Reagovat
smazaný uživatel

QPR

Reagovat
kissak

Je tu někdo kromě Lexesse a Hrubase kdo fandí NUFC

Reagovat
Kaze

Pintu

Reagovat
kissak

Reagovat
smazaný uživatel

MOTD3'S team of 2012: Hart, Glen Johnson, Kompany, Shawcross, Baines, Bale, Toure, Silva, Mata, Suarez, Van Persie

Reagovat
EL Gringo

Shawcross

Reagovat
tomasinho

Reagovat
EL Gringo

Jagielka bol podla mna lepsi,, Shawcross aj kiksoval

Reagovat
tomasinho

Za celý rok lepší určitě Shawcross, Jagielka neměl jaro až tak silné jako teďka podzim.

Reagovat
tomasinho

Celkově na stoperu je ale konkurence, oba naši stopeři, Evans třeba.

Reagovat
EL Gringo

tak, tak, nedivil by som sa keby tam boli Agger spolu so Skrtelom

Reagovat
Kaze

Překvapení pro mě docela. Nesleduju City, ale to už Kompany i Silva našli svou ztracenou formu? A stejně mi tam chybí Rooney a Carrick

Reagovat
tomasinho

To jo, Silva měl skvělý hlavně podzim 2011. Carrick by asi chybět neměl no.

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson

Reagovat
tomasinho

To je celkem výsměch no. Ale zase výrazný výpadek jako Walker na podzim neměl, Sagna byl zraněný. Takže maximálně Rafael.

Reagovat
smazaný uživatel

Pred Johnsonem bych klidne uprednostnil i Rangela

Reagovat
tomasinho

No, tak to zase ne. Je možná konzistentní, ale ve všem nadprůměrný, pro Johnsona asi prohovořili útočné schopnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, treba neschopnost uhlidat si hrace nebo problemy s hledanim spoluhracu pri centrech

Reagovat
tomasinho

Za poslední měsíc 2 asistence po centrech. Ale já vím, neboj, všechny Glenovy nedostatky znám. Přesto je to pro mě pochopitelnější volba než Rangel třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím, že by tam nemal byť, ale nejde len o centre, býva často agilný, silný 1 na1, proste brúsi lajnu a celkovo aktivita sa cení...

Reagovat
tomasinho

y

Reagovat
Dr. Admess

Rangel co zápas, to zápas předvádí nadstandartní výkony a navíc v obraně velmi málo hoří..

Reagovat
smazaný uživatel

to se cení

Reagovat
smazaný uživatel

a co Zabaleta?

Reagovat
tomasinho

No vidíš to, na toho jsem zapomněl. Tak ten by u mě asi vyhrál.

Reagovat
ďuriLFC

Za jeseň úplne zaslúžene , jar mal slabšiu ale nenapadá ma nikto kto by mal byť namiesto neho. Maximalne Rafael.

Reagovat
miky10

Kompany

Reagovat
EL Gringo

Luis Suarez's goal against Newcastle at Anfield this season has won Sky Sports Goal of the Year.

Reagovat
ďuriLFC

Touch of the genius.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je pravděpodobnější, že se Suareze dotkne někdo, když padá, než genialita.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ntkake dobre prview som necital ani nepamäteaem

Reagovat
A Seleção

jak si letos vede Clyne? Bral by jsem ho jako pripadnou nahradu za Baca.

Reagovat
smazaný uživatel

Kupte rovnou i Fonteho a Yoshidu.

Reagovat
tomasinho

Třeba i Brouce, ať mají polskou trojku.

Reagovat
A Seleção

myslel jsem,ze fandis Arsenalu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

dopredu vyborny, vzadu miestami pozicne mimo - pripomina mi Rafaela

Reagovat
smazaný uživatel

Teda takhle tvrdou na hráče United, jdeš do sebe na nový rok?

Reagovat
kiwwi

*Rafaela spred 2 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

Reagovat
A Seleção

Nemel jsem moc moznosti ho sledovat,takze diky za info.

Reagovat
SunFells

Příliš splašený.

Reagovat
A Seleção

Samozrejme,ze nejidealnejsi by byl Debuchy,ovsem to by byl v tuhle chvily zbytecnej kauf.Celkove momentalne asi RB nepotrebujem,to spis LB jako alternativu za casto zranenyho Gibbse.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokazu si predstavit, ze vic prilezitosti by mohl dostat Meade

Reagovat
A Seleção

Taktez hodne ofenzivni obrance,az zaloznik.On hraje levou stranu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale na obrance je hodne malinky, takze ma docela handicap

Reagovat
Bayern +

Ja som rad, ze mame Demela a nie jeho.

Reagovat
kissak

Debuchy by měl být v Newcastlu na lékařských testech a do víkendu bychom měli dotáhnout jeho přestup. Tak snad toto okno nezaspíme jako to letní.

Reagovat
Arbiter

fantíku, Čechovo vyšetření odhalilo zranění třísla, takže...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nabídl 12,5 milionů eur za Adriana Lopeze z Atlética Madrid

Reagovat
A Seleção

Reagovat
Lacko_Boh

prečo by odchádzal z Atletica?

Reagovat
smazaný uživatel

Je už sestava WBA? hraje Lukaku?

Reagovat
Dr. Admess

222. pro Swansea, Barçu a Flyers.

Reagovat
Dr. Admess

Neměla být reakce..

Reagovat
tomasinho

No ty vole, to je kombinace

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
tomasinho

Hlavně teda Flyers, pak Barca a Swansea mi z toho vadí nejméně teda.

Reagovat
Dr. Admess

Očividně máš špatný vkus..

Reagovat
tomasinho

To ty, hlavně ti Flyers

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
tomasinho

No co, pro mě absolutně největší špína NHL, odmalička je nesnáším, neměl jsem rád jejich hráče, fandil jim táta, navíc můj 2. týmy je Pittsburgh. Prasata jako Primeau jsem nesnášel, Leclaira jsem taky nemusel třeba, maximálně tak Lindrose jsem žral. A vše završoval taťkův oblíbenec, slizoun Ron Hextall.

Reagovat
Dr. Admess

Tak když přeješ Penguins, tak se nemusíme o čem bavit. Stejně by jsme k ničemu nedospěli... Každopádně máš špatnej vkus ty.

Reagovat
tomasinho

A co Ducks, můj tým č. 1?

Reagovat
Dr. Admess

Ducks nejsou špatní, ale mají velmi špatnou bottom six... Aspoň, že teďka podepsali Winnika, ten jim hodně prospěje, ale jinak je to marný. Měli jste nám vyměnit toho Ryana. Mesz by vám v obraně klapl, za první kolo jste mohli mít i Olliho Määttä a Read by u vás v pohodě dělal +35 bodů za sezonu. Navíc tuším, že v jednom proposalu byl i Voráček, to jsem tak rád, že jste nevzali. Z něho se stává vynikající hráč, jak pro ZČ, tak pro play-off. Ten trade s Columbusem bude za pět let nejlepší trade za posledních 20 let

Reagovat
tomasinho

Jo, o problémech mi ani nemluv, nejvíc to šlo do pytle, když skončil Scott a vytrejdovali jsme vám Prongera, ti chlapi to pořád tahali tu obranu, neskuteční borci. Minulá sezona byla horor, ani ofenzivní opory neměly dobrou sezony, jsem zvědavý, jak se ukážeme letos pod tak ofenzivním koučem. Na Ryana nesahat Podepsali jsme za šílené prachy Surrayho a Allena tuším, nepochopitelné.

Reagovat
Dr. Admess

Allen se vyplatí. V obranné činnosti je na úrovni J. Boychuka či T. Hamonica. Souray za ty prachy naprosto šílený provar, k ničemu. Za Prongse velký díky, ale zase Ducks celkem chápu. SC pro ně (se Scottem a dalšími) vyhrál a už se báli prostě jeho věku, že půjde jenom dolů a naopak Sbisa měl velký potenciál. Za pár let to bude trade win pro vás, škoda že my tenkrát nedali to Chicago.

Ryan stejně jednou do Philadelphie půjde, to ti říkám!

Jinak hodně o NHL se dobře diskutuje dole na chatu webu hokejforum.com. Teďka tam moc o NHL řeč není, když je výluka, ale jak se hraje, tak jsou tam brutální diskuze, ohledně každýho týmu a navíc určití fans se tam hodně vyznají. Doporučuju.

Reagovat
tomasinho

Tak zas až tak extra se nevyznám v NHL. Souray je ael šílenost, Sbisa půjde nahoru, navíc máme talentovaného Fowlera, proto chtěli asi zkušenost. Chtělo by to ale i do ofenzivy posílit, aby to nebylo všechno na jedné lajně jenom. Ryan k sráčům nepůjde nikdy, na to zapomeň.

Reagovat
Dr. Admess

Flyers nejsou sráčové. Praktikují navíc jeden z nejhezčí a nejofenzivnějších stylů v NHL, takže Ryanovi to bude sedět, navíc je z Philadelphie a fanda Flyers (samozřejmě po Ducks, známe to...). Souray na tři roky to je total provar, tam není se o čem bavit. Jsem zvědavej na léto, kdy Selänne nejspíš končí a beze smlouvy budou Getzlaf, Perry i Koivu.

Reagovat
tomasinho

Tak Selanne myslím, že už odehraje opravdu poslední rok, Koivu dost možná taky, nebo se vrátí do Finska po sezoně. S Perrym a Getzlafem je třeba prodloužit, to jsou hvězdy a opory, na kterých klbu stojí a nemůže si dovolit je pouštět. Ten Souray je hrůza no.

Vím, že Flyers hrajou teďka pěkný hokej, ale prostě mám k nim averzi a jsou to sráči. Ani v současném kádru nenajdu moc oblíbených hráčů, krom Voráčka, Prongera snad.

Reagovat
Dr. Admess

A tvýmu otcovi řekni, že je to fakt borec!

Reagovat
tomasinho

Vyřídím, fandí ještě Baníku, Bayernu a Arsenalu.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Ma vkus :)

Reagovat
smazaný uživatel

hraje v základe

Reagovat
smazaný uživatel

thx

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Maresma

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Miguel19

Venca

Reagovat
pajamu

Reagovat
Error

#FFC starting XI: Stockdale; Riether, Hughes, Hangeland, Briggs; Dejagah, Sidwell, Karagouinis, Kacaniklic; Ruiz; Berbatov

#WBAFC starting XI: Foster; Jones, McAuley, Tamas, Ridgewell; Brunt, Mulumbu; Fortune, Morrison, Gera; Lukaku

Reagovat
tomasinho

Co je do řiti s tím Yacobem, že nehraje? Jinak Fulham konečně dobrá sestava, ještě vyprat toho řeckého slizouna.

Reagovat
Error

Zraněný, nedávno tu byla expreska.

Reagovat
tomasinho

Aha

Reagovat
fajdax

Lukaku

Reagovat
Miguel19

Romelko

Reagovat
smazaný uživatel

Karagounis

Reagovat
smazaný uživatel

Long i Odemwingie na lavicce, to je blazinec

Reagovat
kiwwi

Marko Marin odešel před sezonou z Werderu Do Chelsea, kde se na hřišti objevuje jenom sporadicky a v zimě podle všeho odejde. Sám německý ofenzivní záložník se změně zaměstnavatele nebrání, nejraději by odešel formou hostování.

preco su ti futbalisti taki dementni?

Reagovat
herbage

za ty prachy bys byl taky rád dementní

Reagovat
fajdax

Kiwwi je dementní i bez nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Marko Marin: "S nikým jsem nemluvil o možnosti hostování ani jsem neuvažoval o lednovém odchodu. Jsem toho názoru, že jsem v dobrých rukou a plně se soustředím na Chelsea. Podepsal jsem smlouvu na pět let. Ptát se mě na něco po pěti měsících, z toho třech měsících zranění, nedává smysl." Tohle řekl v rozhovoru.

Reagovat
fajdax

Marko Marin: "S nikým jsem nemluvil o možnosti hostování ani jsem neuvažoval o lednovém odchodu. Jsem toho názoru, že jsem v dobrých rukou a plně se soustředím na Chelsea. Podepsal jsem smlouvu na pět let. Ptát se mě na něco po pěti měsících, z toho třech měsících zranění, nedává smysl."

Reagovat
smazaný uživatel

Marko Marin: "S nikým jsem nemluvil o možnosti hostování ani jsem neuvažoval o lednovém odchodu. Jsem toho názoru, že jsem v dobrých rukou a plně se soustředím na Chelsea. Podepsal jsem smlouvu na pět let. Ptát se mě na něco po pěti měsících, z toho třech měsících zranění, nedává smysl."

Reagovat
smazaný uživatel

Marko Marin: "S nikým jsem nemluvil o možnosti hostování ani jsem neuvažoval o lednovém odchodu. Jsem toho názoru, že jsem v dobrých rukou a plně se soustředím na Chelsea. Podepsal jsem smlouvu na pět let. Ptát se mě na něco po pěti měsících, z toho třech měsících zranění, nedává smysl." Tohle řekl v rozhovoru.

Reagovat
smazaný uživatel

s nikým nehovoril o možnosti hosťovania, ani neuvažoval o januárovom odchode, je toho názoru, že je v dobrých rukách.

Reagovat
Arbiter

nemáš v tom žádnou citaci hráče a přesto dokážeš rozhodnout o tom, zdá to dement je nebo není

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

Marko Marin: "S nikým jsem nemluvil o možnosti hostování ani jsem neuvažoval o lednovém odchodu. Jsem toho názoru, že jsem v dobrých rukou a plně se soustředím na Chelsea. Podepsal jsem smlouvu na pět let. Ptát se mě na něco po pěti měsících, z toho třech měsících zranění, nedává smysl." Tohle řekl v rozhovoru.

kdybys náhodou nevěděl...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ticho! Kiwwi má pravdu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Hádejte, kdo zas zapomněl vystřídat ve fantě a má TJW se Santiagem na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

madridcan?

Reagovat
smazaný uživatel

Stockdale v bráně, hned bych věřil Fulhamu o něco víc.

Reagovat
Dr. Admess

Tak to si ho měl vidět v sobotu.

Reagovat
Bayern +

Nie kazdy den je nedela.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Trand

Gera je fakt záhada, ten hráč umí jenom střílet a pořád mu to na základ stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

a vie akrobatické chobotiny, ale to je tak všetko.

Reagovat
smazaný uživatel

a je to madar

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by umel aspon strilet... Ale ne, sice neni zrovna talentovanej, ale je to obrovskej pracant a bojovnik, a takovyho hrace mit na hristi je pomalu povinnost, protoze to nuti ostatni hrace nic nevypustit a taky bojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci z WBA asi hodně pařili to vypadá zatím.

Reagovat
Trand

Morrison vypadá, že paří celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska zvlášť, neviděl jsem ho udělat jedinou věc dobře zatím.

Reagovat
kiwwi

Hopefully you'll still be awake at 10.25pm for the first Match of the Day of 2013. Seven games with Gary Lineker, Dion Dublin and Lawro.

West Brom v Fulham, Man City v Stoke, Swansea v Aston Villa, Tottenham v Reading, West Ham v Norwich, Wigan v Man Utd and Southampton v Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

to ale nie je poradie na večer, nie? Poradie robia, až keď sa odohrajú mače, nie?

Reagovat
kiwwi

nevidim problem v tom, aby to poradie mali uz teraz

Reagovat
smazaný uživatel

ale veď ho robia vždy, až keď sa dohrá. Najzaujímavejšie zápasy najprv, menej zaujímavé neskôr.

Reagovat
kiwwi

v PL su vsetky zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

ale zápas AFC - NUFC 7-3 je zaujímavejší než jednogólové víťazstvo Readingu nad WHU.

Reagovat
Trand

Dion.

Reagovat
kiwwi

mam ho rad, len strasne susle

Reagovat
Trand

Je to můj nejoblíbenější host ve studiu, spolu s Jasonem Robertsem. Nevím proč, ale černý útočníci mě bavěj.

Reagovat
smazaný uživatel

Roberts je super

Reagovat
Arbiter

Foster

Reagovat
smazaný uživatel

nehnevajte sa na mna, vazne sa nehnevajte, mozno je to mnou..ale to jej strasne nudne

Reagovat
smazaný uživatel

to je

Reagovat
Arbiter

Fortune je nemehlo

Reagovat
Arbiter

A Karagounis je simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Marván už tohle kolo hraje?

Reagovat
PhilipS

No jestli Rósa nenastoupí dneska, kdy by měl rozložit síly na celej tým....tak už nikdy...

Reagovat
Arbiter

jeeej, škoda Romelu, ale perfektní odebrání míče

Reagovat
Tomekcz

Berbo

Reagovat
Trand

Nevím, co bylo lepší, jestli Brunt nebo Berbatov.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

Berba

Reagovat
fajdax

To vypadalo že berba toho gola snad ani nechce....

Reagovat
Side

Rád bych dneska viděl zálohu ve složení Coquelin, Rosa, Ramsey. Ale toho se asi nedočkám a očekávám stejnou sestavu jak v sobotu

Reagovat
smazaný uživatel

to je trocha moc rotácie, ja by som chcel vidieť raz v živote Coquelin - Wilshere, Santi.

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov zas zadrbal tutovku? To bol nákup do fanty.

Reagovat
Trand

Šel sám na brankáře a vystřelil tak 5 metrů nad bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tazko byt jedinym geniom sirokodaleko

Reagovat
kiwwi

to malo byt pod Tranda

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

tvl všichni maj snad tak trojku v žíle..

Reagovat
Trand

WBA zatím neskutečnej výkon.

Reagovat
Trand

Berbovo vztekání je ale hrozný, už je jak Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez už to nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím teda, co se týče vztekání na spoluhráče.

Reagovat
Trand

Já na LFC moc nekoukám, ale když to říkáš.. Nevím, mně to štvě u každého.

Reagovat
13

Naopak jsem viděl Downinga vztekat se na Suareze.

Reagovat
tomasinho

No, v neděli to asi 2x udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pudil gól za Watford

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stockdale ..bez ohladu na to, ci to bol faul, isiel do toho suboja jak saso

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženej gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

WBA zaslouženě, takhle hroznej výkon jsem snad ještě neviděl.

Reagovat
rickroll

BERBA!

Reagovat
smazaný uživatel

schmiiiiitt

Reagovat
Tomekcz

jeste ze berba k tomu vapnu dobehl

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženej gol. Dejagah mě překvapil teď.

Reagovat
smazaný uživatel

nepotkol sa o loptu?

Reagovat
mithro

Berba, to bola tutovka dnes

Reagovat
smazaný uživatel

WBA začínává vyběhávat alkohol, první akce v 45. minutě.

Reagovat
Arbiter

se nedíváš od začátku nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Dívám, ale odbíhal jsem.

Reagovat
Arbiter

tak to první šance nebyla, no

Reagovat
smazaný uživatel

WBAFCofficial ‏@WBAFCofficial

The Baggies fans are again clapping during the eighth minute in tribute to Chelsea's 8-0 thrashing of Villa #wba

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Trand

Ipswich bod za Wolves.

Reagovat
smazaný uživatel

A dneska se nejspis prohodi

Reagovat
Trand

Mick minule přejel takticky na Molineux Solbakkena. To tam mohli nechat TC rovnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to byl od Wolves velkej risk, angazovat manazera do Champu bez zkusenosti s anglickym fotbalem. Jsem zvedavej, jestli ho nechaji pracovat dlouhodobe nebo se ukvapi a vyhodi ho

Reagovat
stiflerovamama

FA

Reagovat
smazaný uživatel

Druhou půlku asi ani nezapnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Addicks!

Reagovat
vitasrp

Zatím absolutně zoufalej fotbal, tolik technických chyb jsem dlouho neviděl. Dopředu je WbA úplnem neškodný a dostali hrozně lacinej gól, to bych s jenich organizací nečekal..

Uvidíme, co s tím o přestávce udělá Clark, tohle je další zajímavej manažerskej test..

Reagovat
smazaný uživatel

Just seen Sir Alex Ferguson near Big Ben, demanding that time should be added on to 2012 pic.twitter.com/te975Dlj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rickroll

Reagovat
rickroll

No,tak to bylo jasný....

Reagovat
Arbiter

Romelu

Reagovat
Miguel19

Romelo

Reagovat
Miguel19

u

Reagovat
Trapper

Lukaku

Reagovat
Arbiter

Romelu se do toho dostává. Z něho prostě hvězda PL bude

Reagovat
Godwinson

Někde v Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

ale hovno...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Zaschrona

klidne

Reagovat
fajdax

Jen aby to nebylo jinde než u nás....

Reagovat
Chazy

Jen ať, je to sympaťák, přál bych mu to. A pak do nějakýho sympatickýho velkoklubu, takže pryč z PL

Reagovat
Arbiter

nevím, tomu klukovi prostě PL sedne a moc si ho nedovedu představit v jiné lize...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Arbiter

pořád je to fanda Chelsea, věřím, že se o to místo u nás popere...

Reagovat
Miguel19

Kdyby všichni v Chelsea furt nelízali čokojamku Torresovi, už u nás mohl být hrot no. 1..

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

West Brom teď

Reagovat
Arbiter

omfg

Reagovat
Error

Teď při Fulhamu stáli všichni svatí. Neskutečné, co se dá nedat.

Reagovat
Trapper

A furt stojí, z ničeho nic se zrodil gól

Reagovat
smazaný uživatel

Ruiz a Kacaniklic

Reagovat
rickroll

KACANIKLIIIIIIC!!

Reagovat
Trapper

no tak to bylo gól

Reagovat
Tomekcz

Foster kaspar co tam delal

Reagovat
Arbiter

Foster

Reagovat
pajamu

Sakra a já ho dneska vyměnil za Nolana

Reagovat
smazaný uživatel

Kaca

Reagovat
Arbiter

ten Karagounis je strašný kokot To je horší než Suarez...

Reagovat
Zaschrona

Jak mohl Hodgson kdysi dat za nekoho jako je Konchesky 5 mega a jeste k tomu jako bonus prave Kacaniklice, tomu fakt asi neporozumim nikdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle šaškárnu, co Roy udělal taky nepochopím..

Reagovat
smazaný uživatel

MUTV report that Rafael starts & Chicharito and RVP are up front.

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd: De Gea, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Young, Carrick, Cleverley, Giggs, RvP, Hernandez

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Lindegaard, Valencia, Smalling, Vidic, Welbeck, Scholes, Kagawa

Reagovat
smazaný uživatel

dobra zostava..s Vidom sa sestri, nech sa do toho postupne dostane..konecne posedi aj Tony

Reagovat
jenage

dobra sestava

Reagovat
Tomekcz

welbeck mohl byt na kridle misto Giggse

Reagovat
wild

dobra

Reagovat
mithro

asi to naj co tam v ramci rotacie a zraneni mohol poslat, snad to nebude zbytocne velke drama

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Darren Fletcher

cha tento utok som predpokladal rano :)

Reagovat
Arbiter

ježíš, Lukaku na křídlo Ale pěkný centr

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan: Al Habsi; Ramis, Caldwell, Figueroa; Boyce, McCarthy, McArthur, Beausejour; Di Santo, Maloney, Kone

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi mozna

Reagovat
Zaschrona

Di Santo

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris; Walker, Dawson (c), Vertonghen, Naughton; Sigurdsson, Sandro, Dembele, Lennon; Adebayor, Defoe

Reagovat
FUnk

dobra sestava

Reagovat
Maresma

To bude co za rozestavení?

Reagovat
FUnk

442

Reagovat
Pinturicchio

Spíš 4-2-2-2, ne?

Reagovat
A Seleção

Taky mi to tak prijde.

Reagovat
FUnk

tak krajni zaloznici hraji vice na kridle

Reagovat
smazaný uživatel

Normalni 4-4-2, Gylfi hraje misto Balea.

Reagovat
rickroll

Berba

Reagovat
Honza Matoušek

TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Lescott, Clichy, Yaya Toure, Barry, Milner, Silva, Aguero, Dzeko

Reagovat
Maresma

Lescott

Reagovat
Maresma

Milner a Dzeko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to je len trik, dat mu teraz pocas prestupoveho okna par prilezitosti, aby neodisiel a potom pojde naspat na lavicku

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Trand

Reagovat
Arbiter

měl to poslat po zemi

Reagovat
kvasha16

Lampard

Reagovat
Dr. Admess

SWANSEA line-up:

Vorm - Rangel, Chico, Williams (C), Davies - Britton, de Guzmán - Pablo, Michu, Routledge - Graham.

Super sestava!

A když to nepůjde, tak do druhé půle můžou naskočit Ki i Dyer.

ASTON VILLA line-up:

Guzan, Lowton, Clark (C), Bennett, Herd, Weimann, Delph, Stevens, Westwood, Benteke, Albrighton.

Reagovat
smazaný uživatel

Swans jen ten Taylor tam chybí.

Reagovat
Dr. Admess

Ale naštěstí je tam Davies, který je zase tvrdší a mladší, takže když může hrát tolik zápasů, tak mu to neskutečně prospěje a za pár let ho můžou prodat za dobrý prachy, nebo Taylora.

Reagovat
Erdovec

Michu

Reagovat
Wat

Graham a navíc i Michu, to jsem nečekal teda.

Reagovat
Darren Fletcher

novorocny tiket podany, odvazny ale ako na novy tak po cely, pomeee!! :)

Reagovat
rickroll

stejně mám pocit,že to neudržíme....

Reagovat
Trapper

Ten Berbatov je strašnej, chodí tam jak král, furt rozhazuje rukama a nadává spoluhráčům.

Reagovat
kiwwi

najlepsi hrac na ihrisku o parnik

Reagovat
Arbiter

to vůbec

Reagovat
Trapper

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

možná je to nejkvalitnější fotbalista na hřišti, ale o žádný parník nejlepší vůbec není

Reagovat
kiwwi

stavim sa s tebou o co chces, ze ak sa nic vaznejsie neudeje, tak bude vyhlaseny za MOTM

Reagovat
Arbiter

možná bude, jde ale o to, že jsou tam hráči, kteří hrají cca stejně dobře jako on...

Reagovat
kiwwi

uz aj je a podla komentatorov s prehladom

Reagovat
Arbiter

nevěřím, že tam bylo řečeno "s přehledem"

Reagovat
kiwwi

nebolo, su to anglicania

Reagovat
Arbiter

takže jsi prostě kecal, ok...

Reagovat
kiwwi

ne

Reagovat
Trapper

stejně je to sráč

Reagovat
kiwwi

ked povies

Reagovat
Arbiter

minimálně takový Hangeland se mu vyrovná. A i Lukaku za nim nikterak nezaostává...

Reagovat
kiwwi

dobre no, este si pokecaj

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, Lukaku ne?

Reagovat
kiwwi

a on to kral je

Reagovat
Trapper

ne!

Reagovat
FUnk

je tam v tom stredu vodi jak slepe kone, zabojovat o balon nikdy nebyl jeho styl...

Reagovat
Trapper

Jo to jo, ale taky by se nemusel posrat když mu jednou nenahrajou.

Reagovat
kiwwi

ja uz som si zvykol, ked bol v United, ze na neho ludia nadavali, kvoli jeho vlacnemu stylu hry...on proste nebude behat jak pes Tevez, ale na tu jeho hru sa tak dobre diva, je neuveritelne inteligentny, krytie lopty na top urovni, proste s loptou na nohe je neprekonatelny

Reagovat
FUnk

nejvice se mi libi ten jeho elegantni styl zpracovani, je podobny henrymu a zizovi

Reagovat
Darren Fletcher
Reagovat
Trapper

Reagovat
T44v3tt1

Jaký zápas doporučíte od 16:00? Díky

Reagovat
madridcan

United

Reagovat
Dr. Admess

Swans - Villans

Reagovat
smazaný uživatel

Swans

Reagovat
A Seleção

Swans me napadli jako prvni,ale myslim,ze to bude jednoznacny zapas.Premyslim hodne nad Hammers..

Reagovat
Dr. Admess

Kéž by byl jednoznačný, ale mám takové tušení, že Villans konečně zaberou..

Reagovat
A Seleção

Nemyslim si..Uvidime.

Reagovat
A Seleção

Poradte mi nekdo,na jaky zapas koukat od 4?Diky

Reagovat
kiwwi

United alebo Spurs by som si vybral, keby som bol nestranny

Reagovat
A Seleção

Myslim,ze Spurs v klidem Reading porazi.Rad bych neco napinavyho

Reagovat
smazaný uživatel

pusti si Stoke, oni dnes neprehraju, ale bude to napinave

Reagovat
Tomekcz

stoke dostane jako tradicne 3:0

Reagovat
kiwwi

prehraju, a dost jednoznacne

Reagovat
smazaný uživatel

ukludnite sa vy dvaja, neprehraju

Reagovat
A Seleção

Verim,ze Dzeko se dnes opet predvede.Kdyby Stoke hralo doma,bylo by to o necem jinym.

Reagovat
Arbiter

Long

Reagovat
kvasha16

k*rva ja som zabudol na fantuuu

Reagovat
rickroll

Tak tohle bylo na infarkt....

Reagovat
Zaschrona

L'Equipe: Everton are close to signing PSG striker Guillaume Hoarau.

Panecku, to by byla parada..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne kvalitni nahradnik za pretezovaneho hrdinu Velliose

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Trand

Konečně nějakej vysokej útočník na ty centry,

Reagovat
smazaný uživatel

Jelavić aj Vellios sú dosť vysokí, len Vellios nemá dlohodobo na PL.

Reagovat
Zaschrona

Vellios > Jelavic. Jelavic taky teda na PL nema? A vysoci jsou, ale ze by to byli nejaci Jendove Kollerove, to zase ne, Hoarau je co vim jeste trochu jiny typ hrace nez treba Jelavic a spis by to pak nasledne znamenalo presun Fellainiho zpatky vice dozadu smerem k DM/CM - myslim, ze by klidne Jelavic a Hoarau mohli hrat v utoku spolu..

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas, len s tým, že Vellios je lepší ako Jela určite nie.

Reagovat
Zaschrona

Vellios potrebuje 115 minut na gol v PL, zatimco Jelavic potrebuje 172 minut na gol v PL. A pokud zapocitam prinos pro tym, tak i tam Vellios vede.

Reagovat
Darren Fletcher

hmm republiky maju 20 rokov... obcas ako kazdy sportovy fanusik snivam o tom, ake by bolo nerozdelit sa a co by sme vo svetovom sporte spolu znamenali

Reagovat
Darren Fletcher

no vlastne maju 19 ked tak nad tym rozmyslam 20 od rozdelenia. neva

Reagovat
kiwwi

nene, dnes je 20. vyrocie samostatnosti

Reagovat
kiwwi

omg

Reagovat
Darren Fletcher

:)

btw ty by si nevedel dojst do ke na real - united? by sme sa tu zrazili viaceri. alebo aj na odvetu

Reagovat
kiwwi

na odvetu budem snad v Manchestri

Reagovat
Darren Fletcher

provokater

ja by som mal ist do mnichova na arsenal..nvm ale united-real to bude predsa len doost draha zalezitost nie?

Reagovat
smazaný uživatel

byt to v inej sekcii, tak taky prispevok moze rozprudit neprekonatelnu diskusiu

Reagovat
Darren Fletcher

uz len spravit futbalovy a hokejovy tim a ratat olympijske medaile by bolo super :)

Reagovat
rickroll

střídání

Reagovat
rickroll

Senderos

Reagovat
rickroll

A je to taaam...!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cottagers

Reagovat
tomasinho

Collison Škoda, že se musím učit a mrknu asi až na Arsenal.

Reagovat
kiwwi

500. pre vyhru MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ok, tak to máme pojištěno

Reagovat
Swarley

500. pro výhru MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

neskoro

Reagovat
Chazy

Addicks

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Dneska WHU prostě musí konečně vyhrát, vyrukovali s hodně ofenzivní sestavou, Jackie od začátku jako CM vedle Nobla, to je panečku střed zálohy, nejlepší v PL Jarvis s Mattym na krajích a Vaz Te asi jako podhrot, to je jediná kaňka.

Reagovat
rickroll

Ted se tam na livescore pěkně trolluje,

Reagovat
kiwwi

akych novacikov by ste najradsej videli v PL?

aki novacikovia by mali podla vas v PL najvacsiu sancu na udrzanie sa?

Reagovat
tomasinho

Konečně už asi Cardiff, který splňuje u druhou otázku.

Reagovat
smazaný uživatel

Bellars

Reagovat
smazaný uživatel

1. Nottingham, Leeds, Leicester

2. Nottingham, Leeds, Leicester

Reagovat
tomasinho

Leeds a Leicester nechcu, ale Foxes by šanci mít mohli i po postupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds hlavně kvůli rivalitě s Man United a nebo mě ještě napadá Derby County kvůli synovi Briana Clougha

Reagovat
Placebo

Já bych nejradši viděl zpět Blackburn, Bolton nebo Portsmouth.

Reagovat
Darren Fletcher

1. coventry! len neviem ci skor neskrachuju ako sa vratia niekedy do pl

Reagovat
Tomekcz

Cardiff, Leeds, Boro

Reagovat
Erdovec

Derby, ale s tím udržením bych to moc neviděl

Reagovat
Trand

1) Nottingham Forest, Sheffield Wednesday, Derby County

2) Leicester, Blackburn, Hull City

Reagovat
Error

Cardiff, Millwall, Middlesbrough

Reagovat
tomasinho

Do prdele s Millwallem.

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

cardiff leeds a bolton zpět...

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff a chci zpátky Hollowaye. Na tom třetim mi nesejde, hlavně aby to nebyl Leeds.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejradsi nevim, Eagles by to mohlo uskodit a nakonec stejne asi budou maximalne tak bojovat o play-off, a Bolton o postup taky nehraje. Nejlepsi kadr z tech tymu (+ predpoklady k dalsimu posileni), ktery hraji o postup, momentalne maji Cardiff, Boro a Foxes.

Reagovat
Bayern +

Najradsej Tigers, Boro, Forest, mozno na rok by som chcel vidiet aj Foxes.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, ze Forest by hodne bavili, uz jen ta predstava - miliardari z Kuvajtu + McLeish

Reagovat
smazaný uživatel

Vlky ale ty zas posrali. Za Forrest, Derby nebo Boro bych taky nezlobil.

Reagovat
wild

Bloodzeed dnes nevysiela?

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaaa, my nehrajem, tak co vstavaaam

Reagovat
FUnk

Reagovat
Dr. Admess

Cardiff, ať máme velšské derby!

Reagovat
Dr. Admess

Reakce na kiwwiho

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je Valencia na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan dnes prekvapi.

Reagovat
Placebo

To by překvapil i sám sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím ,mohu se zeptat fanoušků City, proč není Balotelli ani na lavičce?

Reagovat
tomasinho

YES, Noble, WHU

Reagovat
kiwwi

ty vole, dnes su strasne linky na sledovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten španělský sopcast se dá dívat, pokud pomineš komentář, který zní jako z poločasového studia.

Reagovat
mithro

Channel - 138416 ang sopcast, uz sa konecne trochu rozbehol

Reagovat
wild

aky je to kanal?

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

betj tevezem, kopnu manciniho do rypáku a jdu pryč...

Reagovat
REPLIKATOR

Routledge

Reagovat
smazaný uživatel

HARTE! Fantastickej přímák. A Pogrebnyak už to měl easy.

Reagovat
tomasinho

Můžeš pak hodit kratičký report po zápase, jak to vypadalo?

Reagovat
smazaný uživatel

pokusím se

Reagovat
tomasinho

Díky, stačí stručněji, spíše k Royals něco. Díky moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu si minuty a šance/goly/důležitý věci, pak ti to hodím pod souhrn.

Reagovat
tomasinho

Super, velký dík, máš to u mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Pogrebnyak!!!

Reagovat
afc

Reading

Reagovat
Dr. Admess

Už dva goly měla dát Swansea a nic... Ku*va..

Reagovat
FUnk

tam nabyl zadny faul webb

Reagovat
rickroll

Tak,a Villa se zase rozjíždí

Reagovat
Dr. Admess

Wayneeee Routledgeeee

Reagovat
Dr. Admess

Pablo, nádherná assist!

Reagovat
FUnk

dawson

Reagovat
REPLIKATOR

Už jsem si říkal, že to Routledge podruhé zase nedá Nádherný pas od Hernandeze

Reagovat
Dr. Admess

Kde na to koukáš?

Reagovat
Tomekcz

young

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Kun Porad dokola a dokola, pritom to byl zivotni pas od Barryho.

Reagovat
smazaný uživatel

To bol ťažký volej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je porad. Potom mel dalsi dve velky sance a stejne nic.

Reagovat
REPLIKATOR

Swansea nejmíň pět tutovek za prvních 10 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, škoda.

Reagovat
niflheim

Škoda.

Reagovat
Arbiter

má dneska Reading šanci sebrat slepicím body?

Reagovat
FUnk

sance je vzdycky,hlavne kdyz bude JD a Ade strilet jako minule snad jim dneska neco spadne

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím jak royals bránějí si nemyslím, že by jim něco vzali.

Reagovat
Arbiter

takže bude záležet na potentnosti slepic, ok...

Reagovat
smazaný uživatel

Yayove strely

Reagovat
madridcan

Routledge, Pogrebnyak(ktoreho som dal miesto Shawcrossa) a fanta tancuje

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele má neskutečnou sílu

Reagovat
wild

to je v pici s tym sopcastom..pozeral a zrazu mi da channel is offline a uz som dopozeral

Reagovat
Arbiter

hmm, tak to měl být roh...

Reagovat
kiwwi

FA

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

co je s tou Kundou, len spaluje ...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to dive? Zrovna se mi sekl sop.

Reagovat
Dr. Admess

Michu Škoda (tyč)...

Reagovat
smazaný uživatel

to mi ani nehovor.

Reagovat
Tomekcz

zase si nedokazem prihrat Wigan by si mel vzpomenou jak sme jim davali 4/5:0, sou az moc dobry

Reagovat
REPLIKATOR

Michu druhá tyč!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Michu

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně nějaká povedená akca.

Reagovat
Bayern +

Odpisany Joleon Lescott.

Reagovat
wild

Evans

Reagovat
Erdovec

kuva Michu

Reagovat
smazaný uživatel

Jonny

Reagovat
niflheim

Evans

Reagovat
Tomekcz

zas to nikdo nedokopnul do brany

Reagovat
wild

kuaaaaa...Robin tie standartky zahrava paradne

Reagovat
C-M@ster

Anglickej kvalitně Sopcast na MU, kterej jede?

Ta italština mě sere, ale lepší se na to koukat takto, než experimentovat s offline kanálama.

Reagovat
mithro

Channel - 138416

Reagovat
kiwwi

seka jak svina

Reagovat
mithro

mne ide uplne vpohode, sekal len na zaciatku

Reagovat
kiwwi

ako nezasekava sa to, kvalita krasna, ale ako keby bolo malo framov za sekundu alebo co...tak to trha

Reagovat
wild

ja ho uz mam offline

Reagovat
C-M@ster

dik

Reagovat
C0br

Sakra Jonny to měl být další zářez

Reagovat
kiwwi

nech uz hra Giggs jak chce, tie jeho centre do sestnastky su proste neprekonatelne...world class

Reagovat
smazaný uživatel

najhoršie je, keď simuluje stopér

Reagovat
C0br

To je fakt neuvěřitelný co RvP s těma standartkama udělal

Reagovat
herbage

aneb když se spojí, že je někdo umí dobře kopat s tím, že má v týmu dobré hlavičkáře

Reagovat
niflheim

No do řiti

Reagovat
Tomekcz

skoro ho Rafael nachytal

Reagovat
smazaný uživatel

Na City se dá koukat. Jen ta koncovka zatím nejde.

Džeko je jistě platnej hráč, když je třeba útok oživit, ale dneksa je to do konbinace hrozná brzda.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je nahodou jeste solidne fotbalovej.

Reagovat
Dr. Admess

Routledge zidanovka ve svém vápně

Reagovat
Tomekcz

Javierrrrrrrrrrrr presne kde mel stat

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej zámek.

Reagovat
Swarley

oléééé, jak jinak...ve správný čas, na správném místě

Reagovat
C0br

Chicha...Evra zase v gólové akci

Reagovat
C0br

a centroval to Jonny, takže naše strike force opět úřaduje

Reagovat
Darren Fletcher

konečne bejbe moje mexické

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharitoooooo

Reagovat
Pigeon

Chicharitoooooooooooooo

Reagovat
pajamu

A je to tam. Každopádně Evra zase střílel

Reagovat
wild

CHicharitooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharitooooooooooooo

Reagovat
iamek

Leo Evans krasna nahravka

Reagovat
smazaný uživatel

Hrášek

Reagovat
C-M@ster

Chicharito

Reagovat
smazaný uživatel

Evra, dobrá klička

Reagovat
Tomekcz

to spis vypadalo ze chce strilet ale zaslapl si mic

Reagovat
smazaný uživatel

Právě no

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe, dobrá byla.

Reagovat
mithro

Lionel Evans, pokojne aj na kridlo

Reagovat
niflheim

Chicharitoooooooooooooooooooooooooooo

Každopádně skvěle připravené - Lionel Evans, Evra

Reagovat
kiwwi

Chichaaaaaaaaaaaa ale Evans a Evra zasa na jednicku

Reagovat
smazaný uživatel

Latics im to musia vždy darovať trápnou obranou...

Reagovat
C0br

Třeba loni nám darovali titul

Reagovat
kiwwi

jj minuly rok co?

Reagovat
smazaný uživatel

výnimka potvrdzujúca pravidlo...

Reagovat
smazaný uživatel

...nehovorím

Reagovat
Wat

Evra celkem vtipně, no.

Reagovat
kiwwi

keby taku ruku mal obranca ako mal teraz Evra, tak penaltu vzivote neodpiska

Reagovat
wild

mozne to je..ale ruka to bola

Reagovat
kiwwi

ja viem, nenamietam

Reagovat
wild

Robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
wild

no ved jasne..ked sa piska penalta tak sa to vzdy posudzuje citlivejsie a niektore veci sa odpustia

Reagovat
cristiano.K.

já se ted probral, sice to asi preview moc nesouvisí,ale ani jsem nevěděl,že se dneska něco hraje

Reagovat
Tomekcz

RVPPPPPPPPP

Reagovat
Pigeon

Peršaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.premierleague.cz/web/cz/aktuality/?aktualitaId=10045#disId_69079

súhlas, len namiesto Jagielku Škrtel, mal lepší rok.

Reagovat
Bayern +

Zabaaaaaaaaaaaa!

Reagovat
C0br

Robineeeek

Reagovat
iamek

King Ruud van Persie. Co vice dodavat ?

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Zaba

Reagovat
Swarley

boha jeho Peršan, to je démon

Reagovat
pajamu

Pure class. Robin

Reagovat
Darren Fletcher

no, nem zla kupa ten rvp

Reagovat
Tomekcz

City

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo, Peršan

Reagovat
diastan

Zabááá

Reagovat
wild

New Year,same old Robin van Persie

Reagovat
C-M@ster

NAAADHERA

Reagovat
smazaný uživatel

Persieeeeeeeeeeee

Reagovat
tomasinho

Brighton

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Peršan, prostě TOP...

Reagovat
Dr. Admess

A je to tam... Místo toho, aby dávno bylo rozhodnuto a bylo to min. 3:0, tak je to 1:1..

Reagovat
niflheim

Robineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
Tomekcz

Javier paradni zakonceni

Reagovat
fantomas

Weimaaaannn!!

Reagovat
pajamu

Swans

Reagovat
Wat

Nj, ten je jinde, jak malého si ho položil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tímhle patnáctým gólem Persie vyrovnal moje předsezónní optimistické prognózy na jeho produktivitu.

Reagovat
mithro

Robin to je parada toto

Reagovat
kiwwi

pure class...new year, same old van Persie

Reagovat
REPLIKATOR

Villa

Reagovat
C0br

Chicharito je mužem dvou tváří. Buď má zápasy, kdy je stále v ofsajdu a zakončí z těch akcí všechno perfektně, anebo se do šancí dostává regulérně a všechny je spálí

Reagovat
Tomekcz

Villa ani nevi jak to muze byt remiza

Reagovat
kiwwi

Chicha uz druhy gol

Reagovat
madridcan

Neviem ci ste zachytili spravu zo vcera co je smutna, ale ja som sa zasmial

60-ročný chlap hodil zabavnu pyrotechniku do vetracky a vybuch mu odtrhol hlavu. To akoze na svoj vek aj premyslal?

Reagovat
smazaný uživatel

A dokonca po domácky vyrobenú pyrotechniku

Reagovat
C-M@ster

Jako taková sranda mi to teda neprijde.

Co je to vetracka?

Reagovat
madridcan

klimatizace

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

do čeho?

Reagovat
C0br

To prostě nejde jednou shniju v pekle

Reagovat
smazaný uživatel

Michu za 20 minút 3 prihrávky, 7 kontaktov s loptou a to má Swansea 70% držanie lopty. Kiwwi, prosím ťa, ešte ma vysmej.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Tak zrovna dneska Michu kombinuje víc než jindy

Reagovat
smazaný uživatel

pozerám od 25. minúty a odvtedy som mu napočítal 3 presné prihrávky.

Reagovat
Bayern +

Pockaj, az rozhodne, ako uz x krat.

Reagovat
Dr. Admess

Snad.

Reagovat
smazaný uživatel

jj no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on nie je taká lopata, že, ale typický Španiel to nie je, pripomína mi Hamšíka - vo všetkom primerný, niekedy nadpriemerný a má skvelý výber miesta z kt. žije...

Reagovat
smazaný uživatel

Federici Royals drží hrozně moc, jde jen o to jestli vydrží. Spurs jasně lepším týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mič Bjukenen vo VIPke

Reagovat
smazaný uživatel

Peršááán. jinak Wolves - ty vole... to je hrozná tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Za koľko Swansea získala De Guzmána? Výborný hráč, to by mohol byť po Michuovi najlepší nákup.

Reagovat
smazaný uživatel

neprisiel len na hostovanie?

Reagovat
Dr. Admess

Letos je jen na hostování z Villarrealu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hosťovanie s opciou.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, a koľko je asi opcia?

Reagovat
Swarley

snad to bude už zápas, který v poklidu dohrajeme...doufám, že se co nejdřív objeví na hřišti Danny

Reagovat
kiwwi

my a v dohrat v klude?

Reagovat
Swarley

jak na Nový rok, tak po celý rok..čili budu doufat, že to bude v klidu a potáhne se to pak už celou sezónu

Reagovat
kiwwi

neeeee to by bola nudaaaa...mna to bavi takto

Reagovat
Swarley

všechno časem omrzí a možná to už je můj případ...zase jednou bych si dal naprosto nudný zápas, bez nervů, s přehledem uhraný bez jakýchkoliv komplikací...

Reagovat
vitasrp

Van Persie je vážně fantastický, to byl fík jak víno..

Už se nemohu dočkat, až takhle budu moct obdivovat i nějakého útočníka CFC..

Reagovat
smazaný uživatel

pozera niekto City? malo Stoke aspon nejaku sancu?

Reagovat
pajamu

Střely celkem: 0

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral som pretože som chcel staviť na City a Stoke neprešli ani za polovičku

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, že ani jednou nevystřelili, bych řekl, že ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal - Southampton 2:0, bude to boj, ale věřím v 3 body

Reagovat
fantomas

Nevim no, mně na tom gólu RvP víc učaroval ten pas, Persie to měl dost ulehčený tim, že tam Ramis (?) podklouzl a pak už se to jen hodně zoufale snažil zachraňovat.

Reagovat
kiwwi

pas? ten bol prave priserny, len Persie to prvym dotykom dostal neuveritelne pod kontrolu a razom bol v streleckej pozicii - toto vela utocnikov nedokaze...no a potom sa uz pohral

Reagovat
kiwwi

kazdopadne, zatial gol roka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
Side

Ten co dal Jerome je oproti tomuhle nic

Reagovat
Tomekcz

...

Reagovat
C0br

Reagovat
fajdax

Reagovat
Horcmen
Reagovat
fantomas

Příšerný?

Reagovat
Carrick

Ale bylo to naprosto geniální, nic lehkého na provedení.

Reagovat
C-M@ster

S neskutečným přehledem to provedl.

Reagovat
fantomas

Já od něj v Arsenalu něco takovýho viděl tolikrát, že už mi to asi tak spešl nepříde no.

Reagovat
Carrick

No jo, ale to je podobný, jako by jsi třeba napsal, když Messi vyškolí 4 obránce a potom přelobuje gólmana, že to není nic spešl, že to dělá obzápas.

Reagovat
fantomas

Neni, protože před Messim by ti hráči třeba aspoň nepadali.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
herbage

že dá Messi 30 geniálních gólů za sezónu neznamená, že jej nemůžeš pochválit a stejně tak Robina. Ergo vyzdvihovat ušmudlanou přihrávku na paty mi přijde přehnané až fantomasovské

Reagovat
C0br

Jo 30

Reagovat
herbage

minimálně třetina nese punc geniality a 1/3 z 90 je 30

Reagovat
fantomas

Whatever, mám zbytkáč a ten přenos, co sem měl, byl vysloveně tragickej. Ale přišlo mi, že ho našel nemožnou cestou skrz dva beky. Dneska je mi všechno fuk.

Reagovat
herbage
Reagovat
fantomas

Furt mi to přijde jako solidně zvládnutá těžká přihrávka, ale to je fuk..

Reagovat
herbage

Reagovat
stiflerovamama

Skoda, United zase upletie z hovna bic. Wigan snimi hral 35 min bago, potom lopta zase trafi Chicharita, hrac Wiganu sa posmykne.

Reagovat
iamek

Krec

Reagovat
smazaný uživatel

mozno naucim pisat na klavesnici mojho psa, zeby si konecne mal s kym rozoberat tie tvoje kokotiny

Reagovat
stiflerovamama

A neni to pravda ? sak si niekedy kombinovali ako chceli. Vy ste mali ako co ?

Reagovat
Darren Fletcher

no hej hral bago a jeho hraci behali jak splaseni, ale k lopte sa v tom bagu nedostali

Reagovat
stiflerovamama

Tak to potom nechapem statistiku drzania lopty, aby mal Wigan drzanie lopty takmer 60 percent a pritom nebol pri lopte. Zaujimave

Reagovat
Swarley

asi záhada nebo co

Reagovat
stiflerovamama

asi

Reagovat
C0br

To je hodně slabý trolling

Reagovat
C-M@ster

Ti letošní trollové za moc nestojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Wigan ani nevystřelil na bránu. Jedinej kdo tam trochu hraje je Koné.

Reagovat
stiflerovamama

Ja nehovorim o strelach na branu, v utoku su zatial celkom trgicki a ako hovoris jediny Kone tam nieco hra, ale v kombinacii urcite nie su zly, zial len v obrane a zalohe.

Reagovat
Swarley

běž se prospat, jsi ještě na kašu

Reagovat
C-M@ster

United v podstatě můžou být rádi, že neodjedou s desítkou.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je slabé, počkám si až bude brečet nad výkonem rozhodčího.

Reagovat
FUnk

konecneeeee ADE

Reagovat
Tomekcz

skoda delsi prihravka na Javiera, ale mohl pockat na pomoc

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

debilny internet. Idem podať, že ManCity vyhra 1. polčas, padne internet. Po zapnutí už ManCity vyhravaju. Idem podať, že Spurs vyhrajú padne internet

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávanej gol na 2:1 pro spurs. Royals prostě bída.

Reagovat
stiflerovamama

Inak Young zase dostal chut zaplavat si.

Reagovat
smazaný uživatel

mas plno zapasov na vyber, ty si aj tak vyberies United, len aby si potom mohol vypisovat tieto dristy

Reagovat
stiflerovamama

takze to nebol dive ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj bol, uz by nikdy nemal hrat futbal

Reagovat
stiflerovamama

nedramatizuj

Reagovat
iamek

Musis trpet jako pes kdyz koukas na ten galakoncert rude masiny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Koukám, že místní banda scouserských trollů si asi uspořádala společné promítání a teď skupinově fňukají

Reagovat
smazaný uživatel

ja to vobec nepozeram, len mi pride smiešne, že predvadzate galakoncert proti Wiganu

Reagovat
fajdax

Reagovat
Swarley

o kousek tam byl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

nehrajte si s nima a dejte jim gol

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko, mašina

Reagovat
niflheim

Carrick

Reagovat
Bayern +

Ediňááááááák!

Reagovat
Tomekcz

ufff, tohle se nemusi vyplatit, chvila nekoncentrace a je to

Reagovat
wild

bol offside? sekol mi stream

Reagovat
C0br

j

Reagovat
Swarley

těsnej, ale byl

Reagovat
wild

diky

Reagovat
iamek

Ostuda, ze v PL nemaji kamery na ofside lajne nebo nemaji graficke znazorneni :/. To mame i v tragicke gambac lize :/

Reagovat
C-M@ster

Byl to ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

Moc zřetelné to zrovna nebylo, ale já myslím, že byl.

Reagovat
Swarley

on i ten pohled nebyl z kamery, která byla s tou rovinou

Reagovat
Tomekcz

Martinez uz vali do rozhodciho ze se tady na nej neblije

Reagovat
madridcan

MinoLFC zatial ziadny super v H2H pre mna Podme makaj vzchop sa

Reagovat
C0br

zab ho

Reagovat
C-M@ster

Škodaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reading si prostě nedokáže přihrát.

Reagovat
niflheim

No, hoši... třetí gól dejme.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vyzná se tady někdo v počítačích? Potřeboval bych pomoct/poradit.

Reagovat
Darren Fletcher

nic moc ale opytaj sa

Reagovat
Kaze

Bylo by jednodušší, kdybyses zeptal a rovnou napsal problém...

Reagovat
smazaný uživatel

zkoušels to vypnout a zapnout?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel jsem domů ráno a počítač,jako skříň,byl normálně spuštěnej,ale obrazovka mi ukazovala "no signal",přitom večer když jsem odcházel normálně fungoval,bez sebemenšího problému.Když jsem ho vypnul a zapnul,tak se nic nezměnilo,pořád mi nenaběhne na monitoru vůbec nic,zkoušell jsem vyměnit už graf.kartu,nic se nezměnilo.Neukáže se ani bios,vůbec nic zkrátka.Ještě jsem se s něčím podobným nesetkal.

Reagovat
patas92

bude asi chyba monitoru, nebo spatny kabel

Reagovat
fajdax

Mě to psalo když sem měl špatně zapojenej monitor,jinak pc-help.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo,tam sem se už jednou díval,díky.Monitorem to nebude,to bych slyšel,jak mi naběhnou windows aspon přes reproduktory přece.

Reagovat
papos182

Mas dobre pridelanou grafickou kartu na zakladni desku?

Reagovat
wild

javieeeeeer .. hotovo

Reagovat
Tomekcz

Chicha

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharitooooooo

Reagovat
iamek

Koncert rude masiny ne a ne prestat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na vas polcas snov s QPR sa to samozrejme nechyta

Reagovat
C0br

Reagovat
Ligter

Ten byl jako předkapela.

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

my aj bez galakoncertu dokážeme poraziť mužstvo ktoré bojuje o záchranu. Nepotrebujeme na to najlepší výkon roku

Reagovat
C0br

Ale on to byl váš nejlepší výkon roku

Reagovat
smazaný uživatel

sleduješ nás pravidelne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
C0br

Chichaaa, to je prostě neuvěřitelný jak se k tomu míči dostal

Reagovat
Darren Fletcher

chicharito je proste skvely. co dodat

Reagovat
wild

teraz by som dal Welbecka namiesto Persieho

Reagovat
Tomekcz

giggse at si odpocne

Reagovat
wild

vzhladom nato ze az tak casto nehrava by som ho nechal..skor Carricka oddychnut by som dal

Reagovat
smazaný uživatel

on je proste stale tam, kde ma byt, to je neskutocne

Reagovat
C0br

Tak snad se po tom loňském fiasku zase dostaneme na klasickou wiganskou pětku

Reagovat
mithro

co ta swansea, dufam, ze to ukopu

Reagovat
niflheim

Javier

Reagovat
Ligter

Chicharito.

Reagovat
Darren Fletcher

oo rvp

Reagovat
wild

Robiiiiiiiiin.krasna akcia

Reagovat
Tomekcz

Robinek skoro

Reagovat
iamek

Nejlepsi utocnik PL nadherne. Skoda. Chybel kousek.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem nevíte jestli nastoupí Petr Čech na zítřejší zápas nebo je jeho zranění vážnější?

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, stále jsem si nebyl schopnej pustit jedinej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa Tak se ukaž.

Reagovat
Darren Fletcher

pri takychto superoch by mali byt na lavicke powell, henriquez, wootton...

Reagovat
iamek

Ti az mazou na hosta ¨:)

Reagovat
wild

tak minulu sezonu sme tam prehrali

Reagovat
C0br

Blbost, je tam dost důležitějších hráčů, kteří potřebují hrát, jak jsme mohli vidět při tomhle střídání.

Reagovat
wild

presne tak..potrebuju sa hraci po zraneni dostat do zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Huth je dneska fakt k smíchu.

Reagovat
iamek

Kdo sel dolu ? Rio a ?

Reagovat
C0br

Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick

Reagovat
Swarley

Carrick

Reagovat
Tomekcz

carrick

Reagovat
Ligter

Tak prý Carrick.

Reagovat
Trand

Reagovat
miky10

Carrick

Reagovat
Swarley

kdo?

Reagovat
fajdax

Reagovat
Pigeon

Carrick

Reagovat
nani92

bez smajla

Reagovat
Pigeon

proč?

Reagovat
wild

Carrick

Reagovat
fajdax

Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Pogrebnyak

Reagovat
fajdax

křeč

Reagovat
Infi

se natáhni

Reagovat
fantomas

Carrick.

Reagovat
Tomekcz

Pogrebnyak

Reagovat
miky10

Carrick!

Reagovat
Swarley

vedle vole

Reagovat
miky10

Ale píču.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
C0br

Reagovat
Ligter

Jak já miluju tenhle humor.

Reagovat
Swarley

jinak jsi nějakej podrážděnej, ses včera ožral nebo co?

Reagovat
Trand

Jitka ukázala kozy a nemohl si šáhnout.

Reagovat
miky10

Tak tohle je fakt blbá sranda.

Reagovat
Trand

Hraje basket?

Reagovat
miky10

Ne.

Reagovat
Trand

Jen tak dál, distancuj se od basketbalistek, nestojej ti za to.

Reagovat
miky10

Jestli si myslíš, že ti na to skočim a ty budeš mít Elhotku pro sebe, tak vůůbec.

Reagovat
Trand

Tak ze 70% to byla dobře míněná rada ze 30% to bylo fakt kvůli Elhotce. Ale můžeš mít její mladší ségru.

Reagovat
miky10

Reagovat
Bayern +

To vies, ze stoja!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

A ty snad ne?

Reagovat
Swarley

jasněže ne, alkohol vždy podávat v přiměřeném množství

Reagovat
miky10

Nůďo.

Reagovat
Swarley

ale aspoň jsem si šáhl na kozy že...

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, ale na svoje, to se nepocita...

Reagovat
Swarley

co ty můžeš jaký je mám a jestli se to počítá nebo nepočítá...

Reagovat
miky10

Reagovat
madridcan

Zena.....chlap.....zena....chlap Homer

Reagovat
Swarley

Reagovat
miky10

Zaprvý nevěřim, a zadruhý stejně víte hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jitka!

Reagovat
miky10

Reagovat
Trand

Ta penalta pro City.

Reagovat
iamek

FA . Rozhodci se dozvedel, ze ruda masina se nezasekla a chce az City aspon drzi krok .

Reagovat
Trand

Faul metr před vápnem a Silva si doběhnul až do vápna a tam spadl. Ale dive to nebyl, jen to rozhodčí vzal až do 16-ky.

Reagovat
Tomekcz

Reading uz druhou tutovku zahodil ted

Reagovat
miky10

Zase Carrick, co? Ten chlap je hroznej palič.

Reagovat
Trand

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Kebé

Reagovat
smazaný uživatel

Reading první roh v 76. minutě

Reagovat
Tomekcz

a skoro gol

Reagovat
smazaný uživatel

Ašlejón

Reagovat
Trand

Díky Mancini, ty fantasráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Vitezna sestava se nemeni

Reagovat
Trand

Jsem nestihl vystřídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim

Reagovat
wild

zas Danny na kridlo

Reagovat
niflheim

Ashley

Reagovat
FUnk

demsey

Reagovat
FUnk

ja uz myslel, ze nebyla tec

Reagovat
smazaný uživatel

jono

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Royals vyrovnat a bude to krom MU ideál.

Reagovat
tomasinho

A je to v piči.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaslouží si to Royals i když bych jim to taky přál.

Reagovat
Tomekcz

to byl faul na Dannyho

Reagovat
smazaný uživatel

Clint!

Reagovat
OVi.77

Dempsey famozní gól

Reagovat
smazaný uživatel

Byla tam teč.

Reagovat
OVi.77

sakra tak to jsem neviděl ale i tak to bylo pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A je hotovo na WHL.

Reagovat
smazaný uživatel

What a goal by Dempsey!

Reagovat
Dr. Admess

Ku*va, toto se musí vyhrát Swans!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, Defoe nič? Michu nič? Tevez pre istotu ani nehrá, super.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz hra

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

ešte lepšie, keby radšej nehral, mal by som ten bodík od Garrida.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak ani od neho.

Reagovat
tomasinho

Sráči oba dva, zítra musí Luis a Mata

Reagovat
smazaný uživatel

my máme asi rovnakých hráčov.

Reagovat
Darren Fletcher

taze dnes ma labute dodzubu?

Reagovat
Tomekcz

Smalling to mohl byt vlastnak jak pr.se

Reagovat
Swarley

Evra ! že aky operator

Reagovat
Nikikrew

Arsenal team: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski, Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

nech žije rotácia!

Reagovat
herbage

shat up

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho a Giroud bolo minimum.

Reagovat
fantomas

Spíš Aaron.

Reagovat
smazaný uživatel

tak aj Coquelin.

Reagovat
herbage

yes, Laurent

Reagovat
Trand

No Giroud.

Reagovat
fantomas

Ježiš, to je idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger je prostě klasik.

Reagovat
Side

Jako bych to neříkal

Reagovat
-Kopy-

... ať už jde do prdele, fakt...

Co já bych dal za Rosu ve Valencii...tam by jsme si ho jinak vážili, to by byl sen, ach...

Reagovat
smazaný uživatel

my si ho tiež vážime, len Wenger nie je fanúšik rotácie. A po vyhranom zápase a dobrom výkone je skôr jej nepriateľom.

Reagovat
LAM

Ať se na to Rosa vysere tady bude furt sedět a čekat na 10 minut hry když měl dneska hrát od začátku-Cazorla byl minule neviditelný!!!

Reagovat
herbage

Et tu, Kopy?

Reagovat
-Kopy-

cožeto ?

Reagovat
herbage

neumíš latinsky? parafráze Césarova posledního zvolání: "I ty, Brute?" Zkrátka jsem is nemyslel, že i ty podlhedneš nadávání na Wengeraj ne proto, že nestaví tolik Rosu

Reagovat
-Kopy-

tolik ?

Reagovat
herbage

bude FA Cup, LM, zahraje si dost. Nejdřív se ale musí dostat do formy, vždyť půlrok chyběl

Reagovat
-Kopy-

vždyt v těch třech utkaních co nastoupil byl hnedka jedním z nejlepších na place...takže tohle neberu...

Reagovat
herbage

Tottenham nějak jede, takhle Boase nevyhodí

Reagovat
smazaný uživatel

Už se jich začínáš bát?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, my ideme predsa pred City podľa herba.

Reagovat
herbage

já jen napsal, že pokud dnes vyhrajeme, vyhrajem dohrávku a příští kolo je doma porazíme, že to není do konce sezóny nereálné

Reagovat
smazaný uživatel

ok, veď si robím srandu.

Reagovat
LAM

Ať se na to Rosa vysere tady bude furt sedět a čekat na 10 minut hry když měl dneska hrát od začátku-Cazorla byl minule neviditelný!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

yes I'm gonna win,

I will light the fuse,

and I never lose

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe, ty prumeraku posranej, dej taky nejakej gol

Reagovat
miky10

Reagovat
C-M@ster

To proč nebyla červená?

Reagovat
C0br

Asi že by tam David byl první

Reagovat
wild

udrzime dvakrat po sebe ciste konto?

Reagovat
smazaný uživatel

Villa penalta.

Reagovat
Dr. Admess

Penalta pro Villans, která nebyla. Když dal hráč Villy ruku ve vápně, pískl přímák. Děkuju, páni rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Villa to snad fakt vyhraje.

Reagovat
fantomas

Bentekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Villa

Reagovat
Tomekcz

Villa bublina Swansea uz praskla

Reagovat
iamek

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Villa

Reagovat
miky10

BENŤÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK!!!

Reagovat
miky10

Ale teda ten transfer za Defoa byl další můj majstštyk.

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik radosti, ze neni ani na lavicce?

Reagovat
miky10

Fantomas 17:41

BENTÁÁÁK

Rozšiřuje se to.

Reagovat
fantomas

Takle si vymejšlet.

Reagovat
miky10
Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Benteťááááák

Reagovat
miky10

Reagovat
Bayern +

Nasadil Darrena?

Reagovat
Maresma

VILLAAAAAAANS

Reagovat
pajamu

Swans mě prostě vždycky ojebou.

Reagovat
Darren Fletcher

detto

Reagovat
smazaný uživatel

Bentekeeeee

Reagovat
niflheim

Je to naprd od té doby, co šel Carrick dolů.

Reagovat
Tomekcz

presne zas ten starej dobrej pruchodak

Reagovat
smazaný uživatel

Každý kolo musí bejt zápas, na kterym se mačkaj tikety ... Swans

Reagovat
madridcan

mne vysli oba co som dal Na jednom City, Leicester a Tottenham 2,5+. Na druhom United, West da gol a Swansea 2,5+

Reagovat
smazaný uživatel

já nedal nic, ale dával bych 1 na Swans

Reagovat
madridcan

Esteze som nechal Michua na lavicke

Reagovat
Error

Majstrštyk

Reagovat
Trand

Whelan. Hart.

Reagovat
Swarley

1000. pro swarlose

Reagovat
niflheim

... a dík za zprávu

Reagovat
Swarley

trošku opožděně, ale přeci

Reagovat
C0br

Reagovat
miky10

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Ligter

Robin.

Reagovat
Tomekcz

Robin

Reagovat
Darren Fletcher

class

Reagovat
wild

Robiiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

Persie

Reagovat
iamek

Nejlepsi utocnik PL opet uraduje

Reagovat
C0br

Robineeeeeeeeek

Reagovat
smazaný uživatel

ultrakreativní záloha Sandro - Parker - Livermore

Reagovat
FUnk

Reagovat
Darren Fletcher

no a podme piaty, novorocny!!!

Reagovat
Pigeon

Glory glory Man United!

Reagovat
Swarley

stejně by mě zajímala u Peršana statistika, po kolika gólech se po střele ocitne na zemi a nebo už to střílí z takového poloskluzu...

Reagovat
wild

mna zase ze ci dal viacej golov pravou alebo lavou nohou

Reagovat
herbage

minulou sezónu 50:50

Reagovat
wild

tuto sezonu by som povedal ze dal viacej pravou

Reagovat
smazaný uživatel

Za Arsenal a United jich takhle dal 24 z celkovejch 150ti

Reagovat
Ligter

Kdepa, ať je Wigan v jakékoliv formě, na ně prostě umíme.

Reagovat
herbage

nepřipravil vás náhodou na jaře o titul?

Reagovat
C0br

Reagovat
Ligter

Jo, to je ta blbá výjimka.

Reagovat
wild

bol to jeden z tych zapasov

Reagovat
madridcan

Kapitan Robin Minovi uz nepomoze ani kapitan Suarez, kedze ja mam Routledgeho, Pogrebnyaka a v brane Harta Michu na lavicke a to este mi polka kadra nehrala. Majster taktik, idem si po vyhru v H2H

Reagovat
smazaný uživatel

mě může zachránit tak maximálně hattrick od Walcotta i Suareze

Reagovat
smazaný uživatel

....Robiiiin

Reagovat
niflheim

RvP

Reagovat
smazaný uživatel

a dnes to bude 100. zápas Koscielnyho za Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

KANONÝÝÝÝR! Ale škoda, už sem si pro fantu přál nulu radši.

Reagovat
Miguel19

Dneska pěkný kurs na United, tak mi ta jejich výhra ani nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk che vyhodit Defoea s Tevéze, dát tam RvP a on není žádný útočník za 3.2

Reagovat
smazaný uživatel

robia to mamlasy, Macheda by mal byť za 0.5 a za Chamakha by si mal ešte dostať aj nejakú dotáciu.

Reagovat
Wat

Martin jak se rozstřílel.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak kokot z toho, len som prišiel o body .

Reagovat
Ligter

To byla kombinace teď.

Reagovat
C0br

Dvě nuly za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
C0br

Což v překladu znamená, že scouserům tam budou muset nasypat minimálně čtyřku

Reagovat
Ligter

Reagovat
mithro

tak dufam, ze to takto bude po cely rok, parada

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Walker má super náběhy, ale snad ani jednou to dneska nevyřešil dobře. Nebo spíš všechno uplně na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha...

Reagovat
C-M@ster

Mi řekněte, jestli je v PL nějakej míň čitelnej tým než Swansea. Co se týče výsledků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Villa, WBA, Wigan...

Reagovat
kiwwi

tak remiza nebola zasa az taka nepredpovedatelna

Reagovat
Trand

Arsenal.

Reagovat
Trand

I když, tam už se to očekává, že se nevyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

u nás je to jasné len, keď hráme s MU a Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne, na Stoke sme sa nejako naučili už.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Trand

No co, třeba loňská ztráta doma s Wolves, prohra na Ewoodu, prohra na Craven Cottage. Prostě vždycky, když už si myslím, jak to jde dobře všechno udělaj takovou blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě teda Arsenal.Kdybych byl jejich die hard fanoušek,tak bych nejspíš potřeboval psychiatra,kvůli těm výsledkům samozřejmě.)

Reagovat
Miguel19

Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Happy January transfer window to all football fans! And to Arsenal fans just happy new year.

Reagovat
madridcan

Aktualne na Manchester nemame ani nahodou Uvidime v akej forme privitiame novy rok my. Kazdopadne aj ked nas zdolaju, tak bude mi potesenim sledovat ich jazdu dalej v LM

Reagovat
smazaný uživatel

neklesaj na duchu, taký galakoncert zvládajú len proti wiganu. V europe budú mmusieť predviesť trochu viac

Reagovat
madridcan

neklesam, len hodnotim aktualnu situaciu. Ja si aj tak myslim, ze sa v LM hecneme viac ako v lige. Snad nam tie dva tyzdne prestavky prospeli a vletime do noveho roku ako uragan

Reagovat
smazaný uživatel

anglické kluby potrebujú zlepšiť defenzivu. Hrozne upadli v tomto smere. Takže celkovo to majú v europe ťažšie. A v je to vidieť. Máte určite vačšiu šancu ako si myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

neklesa na duchu, on sa boji

Reagovat
madridcan

aby mi este neskoncilo pivo v hlave od tvojich nervov z vypadnutia

Reagovat
smazaný uživatel

ked postupite rad ti to pivo hodim, teda kupim

Reagovat
Rssa

MU skončí hned v dalším kole

Reagovat
Erdovec

OT: studenti, nebo klidně i nestudenti, u které banky byste mi doporučili založit studentský účet? dík

Reagovat
smazaný uživatel

CSOB -pokud jsi student,tak rocne das myslim jen 170 za pojisteni,jinak vsechno zdarma.

Reagovat
niflheim

Já mám u ČS.

Reagovat
smazaný uživatel

čsob

Reagovat
smazaný uživatel

ČSOB.

Reagovat
herbage

je to prakticky fuk, každá banka nabízí něco na víc a někde zase ubere. Já jsem celkem spokojenej s Českou spořitelnou, taky bez poplatků pro studenty, ale pak přejdu asi k raiffeisen bance

Reagovat
Rssa

*navíc

Reagovat
fantomas

Spořka mi vyhovuje.

Reagovat
Erdovec

dík všem, co jsem viděl na netu tak většina taky doporučuje ČSOB, tak půjdu asi do toho

Reagovat
Rssa

Já mám spořku. Po studentském účtu, který mi krásně vyhovoval poplatkama či kontokorentem, jsem po ukončení studia mohl přejít na "absolventský" účet, který taky má jisté výhody a menší poplatky.

Reagovat
tomasinho

Já mám spořku asi půl roku a zatím ok.

Reagovat
justcall

Fio

Reagovat
protiproudu

mBank, vsechno zdarma. mKonto.

Reagovat
smazaný uživatel

De Laet gól při demolici Pejsků. Foxes konečně na postup?

Reagovat
smazaný uživatel

Boruc, Cork, Fonte (c), Yoshida, Shaw, Schneiderlin, S. Davis, Puncheon, Guly, Ramírez, Lambert

Cork na RB? Zajimavy

Reagovat
Bayern +

Clyne.

Reagovat
smazaný uživatel

Koleno.

Reagovat
Bayern +

To znie ako cesky prepis.

Reagovat
tomasinho

Máš dotaz pod souhrnem.

Reagovat
smazaný uživatel

vitazna

Reagovat
smazaný uživatel

ty to píšeš na zostavu každého nášho súpera. Ale pokračuj.

Reagovat
smazaný uživatel

cakam, kedy to bude konecne vitazna

Reagovat
smazaný uživatel

Je to skryty Yido

Reagovat
smazaný uživatel

...vcera sa vratil Randy

Reagovat
smazaný uživatel

S kym mel zapas? Ja ted SmackDown vubec nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

nemal zapas, iba sa vratil a pomohol Rybackovi proti Shield

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds

Reagovat
Bayern +

1100. pre West Ham

Reagovat
fantomas

Zaplaťpánbů za pauzu, hlavně Kanárci ji potřebujou jako sůl, Hughtonova nerotace je v tomhle programu prostě zákonitě musela stát body - a je nepříjemný, že to musely bejt hned uplně všecky body, i přes poměrně těžkej los.

A Villa bude v půlce ledna taky jako vyměněná, už se těšim.

Reagovat
tomasinho

Zrovna dneska jejich ztráta přišla vhod, Hammers už nutně potřebovali tři body

Reagovat
fantomas

Srát na Hammers.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Ipswich, Owls.

Reagovat
tomasinho

Birghton krásně, mohli by vyšplhat, na to play-off s trochou štěstí mají.

Reagovat
Trand

Já to myslel ironicky. Ale jo, Brightonu bych to zrovna přál. Lepší, než aby ty body získal Leeds nebo Milwall třeba.

Reagovat
tomasinho

Já vím, že ironicky, vím, jak to skončilo. Já Brighton právě rád, mají pěkný nový stadion, sice celkem dost Jižanů, ale Guse mám rád, Vicenteho taky a navíc se mi město moc líbilo.

Reagovat
Bayern +

Tie kratke zostrihy na Digisport o 18.00 dokym nezacne prenos su celkom fajn spestrenie a kratka rekapitulacia.

Reagovat
PhilipS

Sere mě Wenger neskutečně....to už tam Rósa fakt být nemusí...doufám, že se zraní Cazorla...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Rosa je furt ten nejmenší fail oproti Giroudovi, Coqovi a Ramseymu..

Reagovat
smazaný uživatel

a Gervinho. Teraz nám ostanú 3 krídla a Walcott a namiesto toho, aby sme ho využili, kým ho tu ešte máme a pošetrili sily ostatným, Wenger ho úplne ignoruje.

Reagovat
Trand

To bdue sranda, jestli odejde Theo teď a odjede Gervinho na APN. Křídla Podolski, Ox a na lavičce Ramsey, Gnabry.

Reagovat
smazaný uživatel

a Arshavin, no. To bude chcieť minimálne 1 posilu.

Reagovat
Trand

Na toho jsem zapomněl, jak ani nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si fakt srandu s tím Ramseym, že?

Reagovat
Lacko_Boh

sediaci Giroud po Theovom výkone s Newcastlom nevnímam ako fail

Reagovat
Trand

Tak Giroud by nehrál místo Thea.

Reagovat
Lacko_Boh

aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho (Poldi) - Giroud - Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Někteří lidi jsou prostě divní

Reagovat
smazaný uživatel

veď práve, hajzel Wenger

Reagovat
Trand

Reagovat
Ligter

Sigur Rósa

Reagovat
PhilipS

Reagovat
tomasinho

To je Jitka v tom talíří?

Reagovat
miky10

Nuda.

Reagovat
niflheim

Miky se nám zamiloval?

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Bayern +

Mas odpoved.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Blood

Reagovat
Erdovec

dík všem, co jsem viděl na netu tak většina taky doporučuje ČSOB, tak půjdu asi do toho

Reagovat
smazaný uživatel

u mě Spořka, ale trošku si to přetáh hele

Reagovat
Erdovec

kurňa vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Blood je lepšia.

Reagovat
Rssa

To ale není palec pro krevní banku

Reagovat
smazaný uživatel

zaujimave, ze dnes dava akurat Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

na twitter: Come on you Saints...tak to byla jasný, že to zapne

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ta vaše fanta? http://fantasy.premierleague.com/

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

obrana utok ok, ale zalohu by som celu prerotoval

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mohli ten pohár hrát v tejdnu...FA ...

Reagovat
tomasinho

Tak snad se Theánek dneska pořádně ukáže, když konečně jdu něco sledovat. Dneska jsem asi nucen přát AFC, ať Saints neutečou Royals.

Reagovat
tomasinho

Oni se vlastně s Oxem vracejí domů, že mi to došlo až teď.

Reagovat
niflheim

Bloodzeed.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla debilní reklama

Reagovat
Trand

Nejlepší komentátorská dvojka, co znám.

Reagovat
smazaný uživatel

stačí ten Tyler

Reagovat
smazaný uživatel

my tych brankarov na lavicke striedame ako ponozky

Reagovat
smazaný uživatel

kdybyste radši vystřídali toho v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Co teprv Soton v bráně ale..šestá změna už letos, šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

maju sest branakrov hej?

Reagovat
fantomas

(šestá rotace)

Reagovat
smazaný uživatel

skoda

Reagovat
smazaný uživatel

hm, asi to zas protočej za 14 dní

Reagovat
smazaný uživatel

tak na mna za prve dve minuty co ho vidim, shaw urobil obrovsky dojem

Reagovat
Trand

Vzhledově by zapadl --> fešák.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

to hlavne

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lacko_Boh

je Shaw tak dobrý alebo Ox pokračuje vo svojich "výkonoch"?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si je furt pletu s Clynem, to Shaw je ta 95, že jo?

Reagovat
Trand

Shaw je hlavně bílej.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě když vidim o jednom nebo druhýho, vždycky se mi ta jména popletou.

Reagovat
smazaný uživatel

hodil by sa vám

Reagovat
Trand

Boruc.

Reagovat
fantomas

Fakt klaun.

Reagovat
smazaný uživatel

Boruc jistota.

Reagovat
SunFells

Co ten kretén furt vyvádí

Reagovat
fantomas

No, zrovna k Borucovi mi pořádná silvestrovská chlastačka sedí jako k nikomu jinýmu.

Reagovat
Pinturicchio

Boruc, to je jistotka

Reagovat
fantomas

Ten aplaus..

Reagovat
Mervin

Boruc zase

Reagovat
smazaný uživatel

Jéééžiš, Boruc.

Reagovat
smazaný uživatel

boruuuuuuc..snad dneska nebude dalsia rotacia

Reagovat
fantomas

Ježiš, on je fakt ožralej..ty ksichty co dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

to aj mňa pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Boruc je ožralej??

Reagovat
smazaný uživatel

Boruc si to dneska dává

Reagovat
smazaný uživatel

to šel z Celticu rovnou k Saints nebo byl někde na odvykačce?

Reagovat
smazaný uživatel

to mohol písknuť

Reagovat
Trand

Kolikátou máte minutu zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

13, pred tým som mal 10

Reagovat
Trand

Ok, já jen, že jsem asi napřed proti ostatním, tak se budu snažit nespoilovat.

Reagovat
Lacko_Boh

kto vyhrá?

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeráš na bloode?

Reagovat
Trand

Ne, nutjob.

Reagovat
smazaný uživatel

k

Reagovat
tomasinho

Jo, my nutjobáci jsme vždy napřed

Reagovat
r.mrazik

Jasna pentle jak ho vermalen narval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

ty vole

Reagovat
Tomekcz

Wenger kouka jak pedofil

Reagovat
Trand

A to je na palec?

Reagovat
Mervin

Reagovat
Rssa

Tito lidé drži spolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

au

Reagovat
smazaný uživatel

koňar do kulí

Reagovat
SunFells

Archie bude bez bratříčka.

Reagovat
Mervin

to je na facku zatím

Reagovat
miky10

Shaw se Schneiderlinem do Chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

No hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Jo, budeme to nakopávat na Thea všechno..

Reagovat
SunFells

Bloodzeed

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Bloodzeed se nudí, tak do přenosu sází efekty.

Reagovat
Trand

Reagovat
PhilipS

go home bloodzeed...

Reagovat
Trand
Reagovat
miky10

Však tam není obraz kurva.

Reagovat
Trand

Mně to jde v pohodě.

Reagovat
miky10

To je mi jasný no, mně už se tohle párkrát stalo, že mi jede jen zvuk a to vokno v obrazem tam nemam. Neva, stadium-live nikdy nezklame.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by som v zalohe Arsenalu mohol aj ja hrat...

Reagovat
norton

tiez sa vam zacal trhat obraz na tom bloode ?

Reagovat
norton

aha asi ano

Reagovat
smazaný uživatel

3D brejle a paráda

Reagovat
fantomas

Ještě se vztekej ty vole..i kvůli tvý ignoraci náhradníků je to tak tragickej paskvil dneska.

Reagovat
Tomekcz

golasooooooooooooooooooo

Reagovat
Trand

Sagna.

Reagovat
Trand

Ale nebudu to vztahovat jen na něj, za to může celá obrana. Která se megazhoršila proti minulý sezoně a vůbec nevidím důvod proč.

Reagovat
fantomas

Výborně..a ted se kunda proberte.

Reagovat
tomasinho

Ty vole, taková děravá obrana.

Reagovat
Mervin

bože to jsou kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

co mělo tohle bejt jako??

Reagovat
miky10

Gastoneeek!

Reagovat
Trand

Reagovat
miky10

Reagovat
Trand

Mám ho rád ještě z Bologni.

Reagovat
smazaný uživatel

GASTOOOON...obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Svatí

Reagovat
Rssa

Obranná hra Arsenalu...

Reagovat
Arbiter

pěkně Soton

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva,to je bránění...

Reagovat
OVi.77

Obrana? Neee na co přece

Reagovat
Tomekcz

snad si ho tam Boruc nehodi sam

Reagovat
smazaný uživatel

Ramirez Zaslouženě, Arsenal hraje naprosto příšerně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak na novy rok tak po cely rok?

Reagovat
Pinturicchio

Si dělají prdel, ne?

Reagovat
herbage

to je banda tragédů, útok na druhé místo prozatím ruším

Reagovat
Pinturicchio

Ha, ha, Sybila se nám připosrala

Reagovat
Rssa

*Sibyla

Reagovat
Pinturicchio

Díky. Tzv Sybila mě zblbla.

Reagovat
Rssa

Minule intergalaktický výkon, dneska sotva makrobiotický...

Reagovat
herbage

ještě kdybys věděl, co ta slova znamenají

Reagovat
Rssa

Tys začal, ty paraořechu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
PhilipS

Zatim naprosto unavenej výkon od Arsenalu...nečekaně...ty první poločasy, to je vážně lahůdka...

Reagovat
smazaný uživatel

Už se to netrhá, můžete se kochat hrou Arsenalu zase na Bloodu

Reagovat
smazaný uživatel

To neni normalne, jak keby hrali prvy krat spolu...Pice,to su centre od Sagni a Gibbsa...

Reagovat
Thoomas

Sagna je dobre mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mu este sampanske sumi v hlave..

Reagovat
smazaný uživatel

V bráně takovej nejistej traged a oni na něj ani nevystřelej.

Reagovat
niflheim

Giroud do hry

Reagovat
smazaný uživatel

GOLASOOO

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Omg, to je škoda.

Reagovat
Mervin

Reagovat
Rssa

Ještě že má Arsenal Walcotta...

Reagovat
herbage

spíš z prdele kliku

Reagovat
Trand

Do Prado. Škoda, toho mám moc rád. Nicméně Theo nádherněě.

Reagovat
smazaný uživatel

och...pomalu si začínám přát zpět do základu Káju..

Reagovat
smazaný uživatel

rotace by byla na místě no..ale on ji teď udělá proti Swansea, všichni nerozehraný a pak budem čučet, že jsme vypadli

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Arbiter

co to bylo?

Reagovat
niflheim

Reagovat
miky10

Ty vole, fakt by se neměla hrát PL prvního ledna...

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan podpíš ho

Reagovat
SunFells

Do Prada?

Reagovat
tomasinho

Musíme hledat náhradu za Carru.

Reagovat
SunFells

Ty krávo, Guly

Reagovat
fantomas

Solidní FK každopádně..

Reagovat
smazaný uživatel

Ked super pomoze,tak aj to tam padne z centrov.. :)

Reagovat
niflheim

A přitom celkem blbě kopnuté...bych to spíše točil víc na vzdálenou.

Reagovat
fantomas

Nebejt tam Do Prado, skóruje Koscielny, tak jakýpak "blbě kopnuté"? Naopak.

Reagovat
niflheim

No připadalo mi to, že si pro to mohl jít Boruc...ale asi jsem pořád ještě opilý

Reagovat
fantomas

To Boruc taky, takže..

Reagovat
smazaný uživatel

wilshere kedy zacne strielat?

Reagovat
Thoomas

3.vlastnak z toho dvojzapasu jeste ze je Soton tak ochotnej nam pomoct,jinak tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

ale ak nedaju este jeden hned si berieme shawa!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Smith Its an assist!!! Už si kontroluje fantičku

Reagovat
Trand

Taky jsem si kontroloval, koho jsem nechal sedět.

Reagovat
PhilipS

Ta vysoká výhra nad Newcastlem nakonec Arsenalu uškodí....byl to jenom jeden dobrej poločas....ty předchozí výsledky byla spíš klika...vůbec mě letos Arsenal nebaví...Ox prostě potřebuje ještě zrát, chodit do zápasů spíš z lavičky...povede se mu vždycky akorát jedna- dvě akce za zápas...Podolski mě na křídle taky nebaví...Cazorla potřebuje oddych...zkrátka Rosický na plac!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kalamity Sagna a Cazorlovo stínování, oba by měly dostat facku vystřídánim, maj holt moc jistý místo v sestavě...

Reagovat
miky10

Gaston

Reagovat
Lacko_Boh

tie naše protiútoky to je

Reagovat
Infi

jak to vidíte podle průběhu zápasu, je možné že by se v 2. půlce trefil jak Arsenal tak Southbla?

Reagovat
miky10

Nejlepší je sázet na něco, co ani nevim, jak se menuje.

Reagovat
Infi

dokud to vychází, tak budu sázet i barvu kopaček ale vím jak se jmenuje, jen jsem si nebyl jistý barvou kopaček tak jsem to tak zkrátil

Reagovat
Infi

wtf.. nebyl jsem si jistý jak se to píše*

Reagovat
culé

Reagovat
tomasinho

A wildcard je v prdeli Ale mám suprový tým a 0,8 bodů k dobru.

Reagovat
miky10

Doufam, že ti minimálně půlka týmu během ledna přestoupí.

Reagovat
tomasinho

Maximálně Walcott, jinak jistoty + třeba odchovanci.

Reagovat
Bayern +

Aj ja som vyuzil.

Reagovat
tomasinho

Hodil jsem 2 hráče WHU, tak snad nesklamou.

Reagovat
Bayern +

Dufajme. Ja som vzal Tomku, Demela a Jackyho. Ty?

Reagovat
tomasinho

Já mám Marka, pak jsem přemýšlel, koho z trojice Demel, Reid, Joey a vzal jsem O´Briena nakonec, dává docela dost gólů, na Reida jsem už neměl, Tomka kdo ví, jak zas bude putovat sestavou. A než Demel je Joey produktivnější.

Reagovat
Bayern +

Jo, ale ja som to s nimi uzatvaral, Reid mi bol drahy a O´Brien + Tomka mi tiez nevyslo, takze preto som musel ist do Demela.

Reagovat
smazaný uživatel

není zrovna nejlepší načasování, když se hraje až za 14 dní

Reagovat
tomasinho

10 cca. A co, stejně se pak budu ještě víc učit.

Reagovat
niflheim

Co si to nalháváš

Reagovat
tomasinho

Náhodou dneska jsem přečetl 33 stran do úvodu do geografie, což mám na čtvrtek už. Zítra ale v 10 hokej, večer LFC a bude z toho hovno.

Reagovat
niflheim

Mezitím na EF ještě, po obědě díl seriálu...kdyby se mi chtělo tak jak se mi nechce učit

Reagovat
smazaný uživatel

hm, já jsem se podle plánu učil jak idiot celý vánoce s tím, že si budu teď dva poslední dny opakovat..no samozřejmě, že jsem si zopakoval leda hovno

Reagovat
niflheim

Taky jsem plánoval...a jsem celkem v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

zítra a pozítří dvě písemky a obhajoba..

Reagovat
smazaný uživatel

tak vidm, ze vsetci sa budeme spoliehat na skupinovu pracu

Reagovat
tomasinho

Jo, dneska jsem nakonec od 16:15 koukal na Markíze na S čerty nejsou žerty, rpotoež mi to na Boxing Day uteklo kvůli LFc.

Reagovat
Rssa

Na to se snad ani učit nemusíš, to bylo docela easy

Reagovat
tomasinho

A co jste tam brali? Já mám nějaké skripta na netu (74 stran) takové to rozdělení věd, vznik geografie, univerzity a takové věci. Jsem asi v polovině, ale nepřijde mi, že bych si něco pamatoval. Uvidíme no, pak mám hned 9. zemědělství.

Reagovat
Rssa

To je ono, takové ty základy, vědy, dělení,, pracoviště, slavní lidé apod. Prostě úvod.

Reagovat
tomasinho

Jojo, to bych měl zvládnout snad. Máme to písemně, navíc stačí 60%.

Reagovat
smazaný uživatel

hezky pěkně, my musíme 75

Reagovat
niflheim

Já si počkám až po FA Cupu...takhle jsem se kolikrát pojebal

Reagovat
tomasinho

Tak snad manažeři budou šetřit a nepostaví ty opory no. Ael však, když se zraní 1-2, nic se nestane. Jsem se na už nemohl dívat a musel jsem do toho sáhnout.

Reagovat
DieFohlenBMG

s newcastlem skoncil poločas taky 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

příšernej první poločas...začali sme něco hrát až po obdrženým gólu

proč sme ani jednou za poločas nevystřelili když v bráně jim stojí borec s tak 1,5 pod kůžou ještě proč pořád lítají centry do vápna když tam je 170-ti centimetrovej Theo...když hraje na hrotu Giroud, tak tam zas nelítá nic...

Giroud, Rosa do hry tak v 55. minutě a né v 84. jak má Boss ve zvyku

Reagovat
smazaný uživatel

nevystřelili z dálky*

Reagovat
PhilipS

to se nestane...wenger je na vítězný sestavy vysazenej...Rosu tam možná zas ani nedá...To tam Cazorlu radši nechá chcípnout...

Reagovat
herbage

centry do vápna lítají v naději, že si je tam Boruć srazí sám

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně lepší úmysl než že Theo dá gól hlavou...

Reagovat
stiflerovamama

Reklama s Leom a Kobem

Reagovat
DieFohlenBMG

ice cream

Reagovat
smazaný uživatel

Posledná 5-minútovka snáď niečo naznačila, lebo dovtedy to bola nevídaná (alebo vídaná?) tragédia. Hlavne, že netreba rotovať, že, Arséne? Mal som chuť to vypnúť, žiaden pohyb, nič. Podolski mohol zostať aj v šatni, prínos by nemal horší, Walcott na hrote úplne odrezaný... Myslím, že keby hral od začiatku Giroud, tak vyhrávame, ten by zúžitkoval aspoň jeden z Bacových centrov. Bac je takisto otrasný, zaslúžil by si lavicu.

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw je ale skvelý.

Reagovat
SunFells

Přeháňka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je presne ten typ zapasu, kdy se Theo na hrot nehodi. Az tam bude Giroud, tak tam to mrskani centru bude mit nejaky smysl. Dneska aji spatne kombinujem, proto nam nic jineho ani nezbyva. Leva strana dneska vubec nic nepredvedla. Chtelo by to Rosu a Girouda

Reagovat
herbage

No otřes. Na to, jak jsme na ně v úvodu vlítli, tak od nějaké 10. minuty nemůžu být s výkonem spokojen. Přitom Boruć byl nejistý při každém centru, nemohli nám sebrat míč a my byli aktivnější. Pak jsme jim zbytečně přenechali iniciativu a naše hra šla do kytek. Vůbec se mi nelíbí to naše napadání až do půlky a vůbec se mi nelíbí nulový pressink Thea. Giroud i když je to hráč s nulovým zrychlením, tak alespoň popoběhne dozadu vypomoct. Theo který je mladý a hbitý, tak čumí, jak za ním si záloha Souhampttonu v poklidu čutá a on místo dvou, tří rychlých kroků jen stojí a nejeví zájem o hru. On prostě na hrot ještě nemá a nebýt otřesného výkonu Sagni, tak by byl pro mě kandidát na tragéda večera. Bohužel, těch kandidátů by bylo poněkud více. Ať už matný něběhající Podolski, tak aktivní, ale zoufale naivní Chamberlain, unavený Cazorla či poměrně chybující Koscielny. Wojta sice zlepšil techniku výkopů, ale jestli to kope na Thea, to ať to radši kopne rovnou do autu. Nejvíc mě sere, že nefungují v naší hře jisté automatismy jako právě to napadání a nebo proč Szczesny neřeší situace více konstruktivně. Minimálně ve dvou případech, kdy bylo 8 našich hráčů na naší půlce, 3 protihráči na naší, z toho jeden napadal naší rozehrávku a přesto to Wojta radši napálí do prdele, i když Vermaelen byl zcela osamocený a mohl si s míčem dělat co chtěl. Dneska to vypadá, že hlavní příčinou nezdaru je únava klíčových hráčů, proto bych se nebál provést nějaká střídání. A zvážil bych i nasazení Giroud a posun Thea na křídlo za Oxe. Konečný výsledek si vůbec netroufnu odhadovat, může to skončit tak či tak

Reagovat
PhilipS

Nechápu proč to víc netočí v takhle nabytym programu, když kvalitu tam má...by se mohl učit od Sira...

Reagovat
j_mrazik

Dáme nějaký sázky, kdy přijde první střídání a jestli to bude ten dřevák Kokolán?

Doufám, že tam hodí Rosu, ať se to trochu oživí. Cazorla by si měl odpočinout.

Reagovat
smazaný uživatel

FACT: Robin Van Persie has 16 goals in 21 league appearance for Manchester United. Nobody has ever done that in the Premier League so far. Ruud Van Nistelrooy had 15 at this stage.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

jn, nádherně sme posílili konkurenci

Reagovat
Lacko_Boh

good guy arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vy pro ně nejste konkurence

Reagovat
smazaný uživatel

straně sem se o poločase nacpal a nerad bych to vracel. COYG

Reagovat
Mervin

Boruc

Reagovat
Rssa

Reagovat
supervizor

Faul, kam čumí.

Reagovat
PhilipS

Sagna pařil někde s Boručem včera...musela být jízda...

Reagovat
supervizor

Wojta má koule.

Reagovat
Mervin

SZCZ

Reagovat
smazaný uživatel

tvl nutjob celou dobu skvělej, najednou se tam přijebe jednou tolik lidí a začne se sekat

Reagovat
Trand

Mně jde v pohodě.

Reagovat
supervizor

Protože vypadl Bloodzeed

Reagovat
smazaný uživatel

theo by mohol zacat trosku nahravat

Reagovat
fantomas

Však to Poldimu nakonec dával ne?

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna skor strielal cupku

Reagovat
smazaný uživatel

ale ak nie tak sorry, potom to myslel pekne..ale zdalo sa mi ze sa pozera len na branku

Reagovat
fantomas

Proč ne Ox? Každopádně Ollie tuhle intergalaktickou příšernost rozhodne..

Reagovat
Trand

59. minuta. Let's party!

Reagovat
Lacko_Boh

pred 60min.

Reagovat
smazaný uživatel

super striedanie, Arséne

Reagovat
smazaný uživatel

wow Wenger střídá už v 58. minutě...bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický je zraněný?

Reagovat
Thoomas

Je na lavce,ale Wenger i tak dava na posledni minuty radsi Ramseyho,uplne ho ignoruje

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dneska by se jeho přihrávky a střely hodily, Arsenal působí docela bezradně.

Reagovat
fantomas

Je po nemoci.

Reagovat
Mervin

příšerný výkon dnes

Reagovat
Mervin

Bacu běž dnes do hajzlu!!!

Reagovat
supervizor

Reagovat
Mervin

vždyť je příšerný, Jenks by ho strčil do kapsy

Reagovat
PhilipS

Rosický nejlepší hráč po RVP v minulý sezoně a on ho tam prostě nedá...nevim, jestli se mám smát nebo plakat...

Reagovat
smazaný uživatel

klid...Rosu mám taky rád, ale nic se nemá přehánět

Reagovat
Mervin

tak jo, ale dát by ho tam mohl

Reagovat
PhilipS

To myslim naprosto objektivně...ostatně hlasování fanoušků na stránkách to dost potvrzuje...s RVP byl nejlepší...až začal nasazovat Rósu na úkor Ramseyho, Arsenal začal stoupat... to čtvrtý místo uhráli jenom díky těm dvou...

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

já to beru, ale každej tvůj komentář je Rosa na plac, Rosa je best, Kde je Rosa?, Bude hrát Rosa?

Reagovat
PhilipS

Je to můj oblíbenec to uznávám...ale přijde mi naprosto skandální, že nehraje základ resp. že nehraje momentálně vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

RVP tam tiez neda, tak co

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

To malokto chape,to su tie Wengerove senilne nalady.Ked napr. Denilson pravidelne 2 roky v zakladu vyklusaval po travniku...

Reagovat
supervizor

Je jenom dobře, že hráče neodpálkuje po 3 zápasech. Dává jim čas a někdy to prostě nevyjde.

Reagovat
Trand

Southampton fans singing "You're just a French Jimmy Saville" to Arsene Wenger

Reagovat
FCSL

Wenger je z toho Cazorly udělanej asi. On nebude střídat, nikdy, dokud se nezraní.

Reagovat
Mervin

pičové

Reagovat
Trand

Koscielny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten Kostík má štěstí.

Reagovat
fantomas

Koscielny je dneska taky strašidelnej. Máme štěstí jako prase..

Reagovat
smazaný uživatel

..tak toto musi vidiet asistent, ze to nie je ofsajd

Reagovat
fantomas

Však ti to tam rozebírali, nejspíš se jednalo o faul.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ok

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se tak neskutecne tesim na LM,ten Arsenal dostane takovou cocku..

Reagovat
nani92

zaslúžili by si ho..

Reagovat
OVi.77

Kde je ten Arsenal co hrál proti NU ? to se zapomněli v minulém roce či co?

Reagovat
niflheim

Pěkný gól by to ale byl.

Reagovat
Mervin

Wenger ven!

Reagovat
smazaný uživatel

To je zločin neuznat takový gól.

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Pokud to bylo kvůli offsidu teda, ale nakonec nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

A kurva...kdo se to tam chystá?

Reagovat
Tomekcz

Soton jasne lepsi tohle musi urvat, Arsenal jen jedna strela

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Gervinho a Ramsey..

Reagovat
Trand

J-Rod.

Reagovat
Trand

*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey.

Reagovat
Hejnak

To si dělá už prdel ten čúrák. On tam pošle tyhle dva kryply. Jebu na to. Vypínám to. Tohle už je moc

Reagovat
Trand

Táhni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Wengere jdi doprdele dědku a Roso ty si najdi jinej tým.Tendle dědek tě tam nedá nikdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

může mi někdo vysvětlit proč Ramsey místo Rosy???

Reagovat
Lacko_Boh

lebo Wenger nemá rád Rosu

Reagovat
smazaný uživatel

mozno sa radi s kiwwim

Reagovat
Thoomas

Ramsey a Gervinho,to si dela prdel ne?

Reagovat
supervizor

Rosa na zlepšení kombinace se přímo nabízel, škoda.

Reagovat
PhilipS

Okej vypínám to...na to nemám nervy...good luck gunners...

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa fandi

Reagovat
herbage

pozdě, ale přece

Reagovat
smazaný uživatel

nezastavitelny giroud

Reagovat
smazaný uživatel

no, myslim, ze Gaston by sa uplatnil aj vo väcsom klube

Reagovat
smazaný uživatel

75.minuta a Arsenal neměl jedinou šanci...Takovej zápas snad nepamatuju

Reagovat
Mervin

poslední dobou to není taková vzácnost

Reagovat
Trand

Jen vám všemožným blbečkům chci připomenout, že Aaron je možná nejlíp presující hráč týmu a že vždycky, když střídal, tak hrál dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

to je hrozne, co sa tu rozbieha s tym Rosickym

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikátá chyba Sagni dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Puncheon je skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že tam nedá Rosu, ale překousnu to. Ale to, že tam pošle tohle... To je prostě nenormální.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Gervinho sa tam z trucu hodil na zem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, odloženej zápas s WHU, Wenger by to protočil, ale neměl důvod, ptž ten program nebyl tak nabitej jako u ostatních týmů...

Reagovat
niflheim

Tohle prostě nikdy Wengerovi nešlo - rotovat sestavou.

Reagovat
Counter

O tom to není. Hlavní problém Arsenalu byl vždycky v úzkém kádru (co se kvality týče). Wenger nemá k dispozici nějakých dvacet podobně kvalitních hráčů, jako je tomu v MU.

Reagovat
niflheim

No ale čí je to chyba? Vždyť to ze sebe i vyplývá - Wenger nikoho nepřivede, protože rád staví to samé. Ale každopádně hráče na to máte, aby si odpočinul takový Podolski a podobně.

Reagovat
Counter

Wenger nikoho nepřivede, protože šetří. Resp. přivede, ale nekvalitní zalevno nakoupené hráče. A kdo měl hrát místo Poldiho v základu, Gervinho? To ať si raději Poldi zkusí uběhat těch 58 minut, než abych od začátku musel koukat na to tragické čelo s nohama. Teda obrazně řečeno, na ten zápas se nedívám :-)

Reagovat
niflheim

Hmm...Arshavin? Šetří, šetří...spíše říká, že nikoho kolikrát nepotřebuje už no

Reagovat
Counter

Arshavin je úplně odstavený a jen těžko si za nás ještě kopne (ne že bych s tím souhlasil). A doteď to tak prostě bylo, že pokud Arsenal chtěl vykázat zisk, musel na přestupovém trhu končit v plusu. S novými smlouvami by se to mělo obrátit k lepšímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sagna bol vcera s borucom

Reagovat
FCSL

Rosa prostě dopadne jak Arshavin no, už je starej. Wenger si tam radši bude cpát Ramseyho, až skončí, tak ho hned 1. trenér pošle do hajzlu. Už aby to bylo.

Reagovat
LAM

Ramsey Wengere když potřebuješ dát hře myšlenku tak koho tam pošleš?Dědku

Reagovat
smazaný uživatel

yao

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Gervinho je mental...a k Sagnovi musim teprve najit slova...

Reagovat
Mervin

Bacu kurvá už!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Robin van Persie: "This is a special team. I feel like I'm surrounded by champions."

Reagovat
Mervin

Santi Cazorla: "This is a special team. I feel like I'm surrounded by idiots."

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

*Sczesny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Bad luck Cazorla

Reagovat
Tomekcz

proc strili primo na golmana

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho vole, tj kreativita, tj útočná síla. Během 15 vteřin dá dvě znuděný zpětný přihrávky.

Reagovat
13

Puncheon hraje jako bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints Dneska jednoznace si zasluzia 3 body.

Reagovat
supervizor

Za tak hnusný zápas si nezaslouží nikdo nic.

Reagovat
smazaný uživatel

neřekl bych hnusný, na hru southamptonu se dalo dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Střílééééééééééééééééj

Reagovat
Godwinson

Maya

Reagovat
LAM

Wenger se mi vždycky líbí těma kecama že miluje hru rosy že dá týmu ještě hodně a přitom dělá furt to samý,nestaví ho dědek.

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho radši uteče, aby to nedojebal jak proti Bradfordu

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbs to tam měl napálit..

Reagovat
niflheim

To je vůl ten Gibbs.

Reagovat
supervizor

Gibbo to měl vzít na sebe.

Reagovat
Mervin

boha Theo

Reagovat
Trand

Minule Gibba Podolski seřval, že nepřihrával. Tak si to asi zapamatoval.

Reagovat
herbage

no, Theo, příště to radši nech kopnout Artetu

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

krasny priamy kop Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal má údajně zájem o Luka Shawa ze Southamptonu, ten ale sedmnáctiletého beka odejít nenechá. "Mám dojem, že Luke je spojován s Arsenalem snad každý týden, ne? Nicméně je u nás pod smlouvou, hraje zde Premier League a my ho nehodláme uvolnit," uvedl manažer jihoanglického klubu Nigel Adkins.

Ha! a tu to máte

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdyby tohle něco znamenalo.

Reagovat
smazaný uživatel

nespravodlive...soton si zasluzil vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

ostuda, Wenger ven! totálně zmrdaný zápas

Reagovat
Tomekcz

Assenal mel prohrat

Reagovat
Trand

Házejte si to na hráče jak chcete, ale za tohle prostě může ta nerotace. Škoda, vždycky, když to začne vypadat dobře, tak si to sami pokazíme.

Reagovat
fantomas

Naprostý utrpení, Sotonu je mi líto.

Reagovat
Counter

Následující zápasy s ManCity a Chelsea budou vážně švanda. Do toho FA Cup se Swans, jsem hodně zvědavý, jak z toho Arsenal vyvázne.

Reagovat
Rssa

Příšerný výkon s ještě příšernějšími střídajícími. Gervinho je opravdu tragéd, Ramsey taky hodně špatný. Sagna po celou dobu pro smích, Theo a celá záloha nuloví...

Reagovat
herbage

Ramsey jako jeden z mála zaslouží dnes pochvalu (ještě Wojta, Vermaelen, Arteta, Jack a Giroud)

Reagovat
smazaný uživatel

Za co zaslouží pochvalu? Nehrál špatně, ale nic převratného taky nedokázal (i když na to měl málo času), prostě průměr.

Reagovat
Rssa

Nezaslouží. Stejně tak Arteta s Jackem měli slabší zápas. Mikel neviditelný a Jack ztrácel hodně důležitých míčů v důležitých prostorech. Pokud si dneska někdo zauslouží pochvalu, tak to byl SzCZ a wengerův zip.

Reagovat
M0rb1D4S

Jako jeden z "mála" a vyjmenuješ 6 hráčů z 11..

Reagovat
niflheim

Půl minuty do konce a Gibbsovi trvá ten celý čas dojít pro míč a provést vhazování. To celkem hovoří za sebe.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

však v pořádku, konec zápasu se blíží a ten kokot gibbs s vhazováním nespěchá

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bolo utrpenie.

Reagovat
Mervin

Slovo rotace v Arsenalu slyšel pouze Bac, kterému se po včerejší kalbě ještě citelně točila hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nic tie predosle zapasy,kde sme ziskali 9 bodov nic neriesia,ta hra Arsenalu je neskutocne tragicka.Uz to neni ako na hojdacke,uz je len ako na pokazenom kolotoci.Ti hraci vyzeraju,ako by ich to uz nebavilo.

Reagovat
Trand

Jo, vždycky tam bylo vidět to nadšení pro hru a tak. Ale tuhle sezónu je to fakt utrpení.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno chabý pozitivum bych přecejenom našel... Vzpomeňte si loni touhle dobou na Fulham, kterej nás ve druhym poločase ničil, jak nikdo za posledních pár let.

Reagovat
herbage

hm, hodně šťastná remíza. Jak jsem počítal s výhrou, nakonec jsem rád za bod. Bohužel je vidět (jak říkal counter), že nemám dostatečnou kvalitu na lávce. Sice Giroud měl hrát v základu, ale Gervinho byl naprosto tragický. Ramsey se mi hodně zamlouval, příště bych ho zkusil klidně místo Santiho v základu (vlastně proti Mancity ne), ale zaslouží si větší prostor. Nestřídání Rosy mi přišlo taky trochu líto, ale ta hysterie tady okolo toho je hodně na pováženou. Doufám, že to Wengera nakopne k nějaké aktivitě na přestupovém trhu, protože jestli budeme takto lacino ztrácet body, tak i to 4. místo může být pouhým snem a budeme muset doufat ve ztráty Chelsea a Tottenhamu

Reagovat
Counter

Nebýt před náma Tottenham, tak se vážně bojím o to čtvrté místo.

Reagovat
fantomas

Zajímavý, já bych zrovna dneska Aarona určitě nechválil.

Reagovat
herbage

tak byl lepší než Santi a snažil se. Rozhodně jsem po jeho příchodu se alespoň čas od času podívali na půlku soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci moc teoretizovat, ale Rosickej proti Bradfordu odmítl penaltu podle mě, byl tam v tom hloučku, někdo tam na něj ukazoval a pak nešel ani. Jinak si to neumim vysvětlit, ptž zápas odehrál skvělý, ale i tak na něj Wenger kašle.

Reagovat
Counter

Byl teď nemocný. Dneska už asi fit, ale třeba se v tréninku nejevil dobře, co já vím.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je silna konspiracka

Reagovat
PhilipS

Jak jsem se Wengera dlouho zastával tak pohár přetekl. Obdivuju ho, za jeho práci s financema, to že ne utrácí mu vůbec nevyčítám. Ale jeho neustálé preferování mládí nad kvalitou je už do nebe volající. On zas akorát vychová hráče pro ostatní týmy. Myslim, že Theo nepodepíše stejně jako ostatní a myslim, že to nebude kvůli platu, ale proto, že už Wengerovi prostě nevěří...

Reagovat
miky10

Wenger VEN!

Reagovat
herbage

Di Matteo DOVNITŘ!

Reagovat
miky10

Jako k vám? To by nikdy neudělal.

Reagovat
herbage

v to doufám

Reagovat
herbage

Jinak Bacaryho nejhorší zápas v dresu Arsenalu, alespoň co pamatuji. Doufám, že je to jen ojedinělý výpadek, jinak bych celkem dost zvážil nabídnutí nové smlouvy. Možná by nebylo od věci zkusit Jenkinsona. A Koscielny se mi dneska vůbec nelíbil, možná bych zkusil zpátky Pera

Reagovat
smazaný uživatel

nie je to ojedinelé, posledné 3 zápasy bol tiež zlý. Dnes to vyvrcholilo.

Reagovat
Counter

No, zatím to vypadá tak, že Sagna odejde. Wenger mu podle mě víc jak roční smlouvu nenabídne a Bac bude chtít víc.

Reagovat
fantomas

To bude další krásnej provar.

Reagovat
smazaný uživatel

všetka časť Carlovi, ale podľa mňa nemá na no. 1 spot na RB. Zatiaľ.

Reagovat
herbage

z tohodle pohledu je celkem škoda, že jsme nezkusili Debuchyho

Reagovat
smazaný uživatel

Per

Reagovat
smazaný uživatel

zvazeni smlouvy kvuli nepovedenemu zapasu? sagna byl priserny, podobne jako gibbs (hlavne druhy polocas), ale to se dalo cekat.. beci v AFC nabehaji hodne kilometru, tak na ne dolehla unava (a taky asi to, ze slavili)

na vice hracich bylo videt, jak ve druhem polocase slapali vodu

jen cekam jestli na tiskovce AW rekne tradicni "we were a bit jaded"

dneska to posral, ze nerotoval.. ono jedna strana je to, ze hraci jsou unaveni, ale mozna ta horsi je, ze lavicka se na to muze uplne vybodnout, jak v treninku, tak v priprave.. vi, ze se na hriste stejne nedostanou

Reagovat
smazaný uživatel

To chcu vidět jak tenhle Arsenal obere Man City o body.

Reagovat
Counter

Na ManCity jsme vždycky uměli.

Reagovat
smazaný uživatel

skôr sa nás oni vždy báli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo. Ale oni tu kvalitu zkrátka mají a teďka se jim daří dělat výsledky aji když se nedaří. Bude to hodně zajímavé kolo.

Reagovat
fantomas

Však to taky nejsou žádní zázraci.

Reagovat
herbage

doma proti nim umíme

Reagovat
havrys99

bude muset nastopuit Mario

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, kdy by se měl vrátit Diaby?

Reagovat
herbage

to netuší ani Sibyla, ale prý by měl začít trénovat tento týden

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Zaschrona

Sestava EFC pro zitra: Howard - Neville, Jagielka, Distin, Baines - Osman, Hitzlsperger, Fellaini, Pienaar - Anichebe, Jelavic

Reagovat
kvasha16

statistiky po polke sezony:

http://assets.sbnation.com/assets/1941561/scoring201213half.png

ten Torres je vazne "marny"

Reagovat
Arbiter

bohužel (nebo bohudík) statistiky nejsou vše

Reagovat
kvasha16

nie su, ale podla nich je vidno ze taky traged ako z neho vela ludi robi nie je... proste sa z neho stal obetny baranok, sak ked vedie tabulku strelcov Chelsea a aj tak sa na neho nadava, to musi mat o 15 golov viac jak ostatny aby sa mu dostalo aspon troska uznania?

Reagovat
Arbiter

jde hlavně o to, že hraje de facto non stop, je to jediný hroťák týmu a má na starosti góly. Hraje se vlastně jen a pouze na něj a přesto to většinou vypadá, že hrajeme v 10. On góly střílí, jenže ty góly z velké části nevítězné, takže to ztrácí na významu.

Reagovat
kvasha16

nevitazne? 7 (polovica) golov ktore menily vysledok- co je najviac po Matovi.. co sa tyka asistencii tak taktiez je 2. hrac po Matovi ako aj v sucte "bodov" ktore ovplyvnili vysledok zapasu ... to ze je jeden hrot zas az taka vyhoda (podal mna) nie je, nema ho kto vystriedat ked mu nevyjde zapas, ked je unaveny

tu mas cely clanok - http://www.weaintgotnohistory.com/2013/1/2/3822704/2012-13-chelsea-statistics-premier-league-first-half

Reagovat
Arbiter

Fajn, nemá ho kdo střídat. Takže kdyby hrál méně, podle mě by měl i méně gólů. Kolik jsme měli letos už zápasů? K 30 to bude, ne? Z toho 7 jeho gólů, co nějakým způsobem měnily průběh hry. Proti jakým ale soupeřům? Ta statistika nevypovídá moc o tom, jak dobrý je na hřišti, protože na hřišti je prostě povětšinou špatný. Třeba loni, když hrál, tak se mi líbil a klidně jsem mu to, že nebyl tak gólový, odpustil. Protože prostě hrál dobře. Letos hraje příšerně, je nám de facto k ničemu a i Lukaku by byl na jeho postu lepší, gólovější, přínosnější.

Reagovat
vitasrp

Obětní beránek? Děláš si srandu...

Reagovat
kvasha16

v tom zmysle, ze on neda sancu tak kazdy sa smeje alebo nadava, alebo oboje, ked ale nieco neda/poserie napriklad Hazard tak vacsine to nevadi, ide sa dalej

Reagovat
smazaný uživatel

hm zase nesouhlasím.

Reagovat
kvasha16

no my dnes asi nenajdeme spolocnu rec

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo večer po zápase

Reagovat
M0rb1D4S

To mi promiň, ale on je marný hlavně herně, kdy se po hřišti jenom plouží, špatně řeší finální fázi a nabíhání mu taky působí neskutečný problém..

Reagovat
Arbiter

nabíhání má docela dobré, jenže zpracování stojí za velké hnědé...

Reagovat
M0rb1D4S

Neumí si pohlídat offside.. Na Evertonu to byla tragédie, ačkoliv se se nechomítl k oběma gólovým akcím..

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mně Nejhorší hráč v CFC ! Za celé jeho působení ! Navíc ho nesnáším ! Můj sen je ať co nejdříve skončí !

Reagovat
kvasha16

najviac golov, asistencii ma pomerne dost, druhych asistencii este viac ale aj tak je to najhorsi hrac hej? to uz je vela

Reagovat
Arbiter

On ale Chelsea vážně dost brzdí, s takovou podporou v záloze prostě musí být přínosnější, gólovější. Dyť on měl snad několik měsíců gólový půst v PL, to je prostě moc...

Reagovat
kvasha16

no mal by byt golovejsi, uznavam ze vcera ked zajebal ten brejk to kvalitne posral, alebo ze si nevie poriadne dat pozor na offside poziciu, len hovorim ze sa mu dostava az privela kritiky

Reagovat
Arbiter

Fernando se kritizuje, když něco sere. A sere to docela dost často. Když dá gól, tak se řekne "konečně", jenže prostě přesto nejde zapomenout, že absolutní většinu času špatný je a spíš spoluhráčům zavazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mně jednoznačně je ! Přišel tady jako Nej hvězda a svému jménu vůbec nedostál. Podívej se jaké góly u nás dal a jakým způsobem. A jako útočník,že má asistence? A co by měl mít? Zákroky ve vápně?

Reagovat
kvasha16

Mata ze maju asistencie? a co ma mat zakroky vo vapne? to je co za argument

Reagovat
kvasha16

*ze ma

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej nebudu tady s tebou vést dlouhé vlákno na téma FT. Ty jde vidět,že jsi jeho oblíbenec,já ho přímo nesnáším ! Takže co z toho vyplývá? Mel si svou Pro mě je to od doby Ševy 2 Nej průser nákup Chelsea. A HOTOVO !

Reagovat
smazaný uživatel

ze jsi jeho oblibenec

Reagovat
smazaný uživatel

samosebou JE tvůj oblíbenec.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych zpátky Lukaka a aby se už uzdravilk Stud..... pochopitelně pokud Roman nikoho nekoupí ! Šoupl bych Torrese zpátky do AM výměnou za Falcaa + doplatit.

Reagovat
Arbiter

Daniel odchází do Poolu, ty sis toho ještě nevšiml?

Reagovat
smazaný uživatel

ha ! Tak to sem si teda nevšiml . Hmm škoda no.

Reagovat
tomasinho

Dneska by to mělo být potvrzeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

BREAKING: Wigan Athletic have signed striker Angelo Henriquez on loan for the rest of the season from Manchester United.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si tam zahraje, alespoň trocha.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

To ani nejde si vybrat Nějak to zkombinovat maximálně.

Reagovat
smazaný uživatel

A. Neváhal jsem ani vteřinu.

Reagovat
tomasinho

Tak to já bych teda váhal, ten Ronaldinho s brazilským Ronaldem mě zviklali. (Už to mám správjě )

Reagovat
kiwwi

B all day long

Reagovat
tomasinho

Jinak Zambrotta je tam jak pěst na oko, navíc na stoperovi.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Přitom by se krásně mohli vyměnit s Thuramem.

Reagovat
fantomas

A

Reagovat
smazaný uživatel

B je hroznej průchoďák ale asi B.

Reagovat
tomasinho

Dneska musíme tu sinusoidu přerušit a konečně zase vyhrát podruhé v řadě.

Reagovat
kissak

dnes bude velice zajímavý zápas mezi Newcastlem a Evertonem. Jestlipak se podaří Strakám urvat alespoň bod na Goodisonu :-)

Reagovat
tomasinho

Hrajete doma ne?

Reagovat
kissak

ano hrajeme doma byla to mýlka :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Na Goodisonu jsme uz remizovali

Reagovat
Zaschrona

Luckeri..

Reagovat
kissak

ale mohli bychom se už konečně chytnout, ikdyž nás nečeká procházka růžovým sadem

Reagovat
kissak

věřím, že po těch docela dobrých výkonech na Trafordu a Emirátech už konečně utkání proměníme v bodový zisk

Reagovat
Zaschrona

Vzhledem k tomu, ze na 99% nebude hrat Heitinga, dneska by snad konecne to cisty konto mohlo klapnout, takze maximalne bodik..

Reagovat
kissak

no jo minule nám docela dobře pomohl, ale Toffees jsou letos našlapaný a vyhýbají se jim zranění

Reagovat
Zaschrona

To nevim hele, treba jen ted - Gibson zraneny, Mirallas zraneny, Neville ma porad problemy - ale uz by mohl hrat, Coleman asi dneska porad mimo hru, Pienaar - nevim jestli jeste porad - ale hral par tydnu pod injekcema/praskama, nedavno se po zraneni vratil i Anichebe. S nasim uzkym kadrem to pak prinasi spoustu problemu.

Reagovat
kissak

hm, tak nevím pročpak jsem si myslel, že letos se jim zranění vyhýbají. Koukám, že to dneska bude vyrovnaný jak na hřišti tak i počtem marodů :-) Nevím na koho bych vsadil

Reagovat
Zaschrona

Pravdepodobne asi remiza mi prijde nejrozumejsi, ale nastesti budeme i my hrat asi naplno na vyhru, takze to muze dopadnout asi uplne jakkoliv..

Reagovat
kiwwi
Reagovat
niflheim

1600. za Man United

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Daniel Agger “If you play for a club like this, you need to have the motivation every single week.If not, then you shouldn’t be here."

Reagovat
smazaný uživatel

to mi připadá jako by jí neměl

Reagovat
tomasinho

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Erdovec

nějaké tipy na dnešek?

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem vsadil 0-6 gólů na naše mladé a Chelsea 3 +. Za litr.

Reagovat
tomasinho

Něco s góly na Chelsea, handicap třeba +2 nebo prostě over. A nebál bych se dneska neprohry Newcastlu, klidně ostrá jednička.

Reagovat
kiwwi

ja idem hrat handicap na Chelsea len rozmyslam ci 0:1 za viac penazi, alebo 0:2 za menej

Reagovat
Miguel19

Peverley dá gól.

Kuusela dá gól.

Nielsen dá gól.

Samozřejmě střelci ze Švýcarska...to je ráj.

Reagovat
tomasinho

Hm a hokej hotový. Tak to posrat, klidně mohli v 1. třetině vést, do té druhé třetiny vstoupili jak najebaní ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Č.ráci !

Reagovat
tomasinho

Přitom v 1. třetině to bylo vyrovnané, stačilo využít tu přesilovku. Nebo jak dementi nenechat se dvakrát vyloučit, když máme mít my přesilovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo díval sem se a bylo to celkem v klidu. Ale to jak začli tu 2.třetinu

Reagovat
Erdovec

já jím ještě věřím, pokud dají gola

Reagovat
Erdovec

ale ti Američani..., samý Fin, Ital nebo trouba

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne. Jsou mladí a psychika s nimi zamává naopak amíci budou na koni !

Reagovat
tomasinho

S tímhle přístupem obranou těžko.

Reagovat
Miguel19

Omg, oni jsou lepší, mají tlak a pak udělají takový kokotský faul..

Reagovat
Miguel19

Dneska jsem na to zvědavý. Takový soupeři jsou nejvíc zrádní...všichni očekávají drtivé vítězství, nakonec to bude nuda na 1:0 Ale my aktuálně musíme brát jakékoliv vítězství! 2 krát v sezoně ztratit s QPR, to by byla ještě větší ostuda než to vypadnutí z LM...

Reagovat
smazaný uživatel

Neplaš ! Dáke v 10 .min góla a vezou se. Akorát mám obavu,že ten trouba v bráně dostane góla.

Reagovat
Miguel19

Takový menší opáčko zápasu s AV by neuškodilo no..

Reagovat
Erdovec

dobrá

Reagovat
tomasinho

A hotovo

Reagovat
Erdovec

nj když už prohrajem tak ať je to kurva pořádně bolí

Reagovat
smazaný uživatel

sem to říkal !

Reagovat
Erdovec

ten náš brankář

Reagovat
Miguel19

Jak zakopl tvl.. Komická třetina..

Reagovat
Miguel19

Tvl ten Musil je šulin. To je tak tragický obránce. Nechápu jak v tom zámoří může hrát. Je jenom vysoký a má sílu. Přehled nemá, bruslit neumí, rozehrávku nemá. Jenom protekční mazánek..

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! NUFC ! ! !

Hrubasi, kdy by měl být zpátky Cabaye a Arfa?

Reagovat
kissak

někde jsem četl, že v půlce ledna. Bohužel jsou to však jen spekulace, kterým se nedá za mák věřit. Údajně by se měl Cabaye zapojovat do treninku.

Reagovat
Pinturicchio

Díky. Snad budou zpátky co nejdřív, zvlášť na Cabayeho se hodně těším.

Reagovat
kissak

já se těším na všechny vyzdravené. Letos je to opravdu smůla vedle smůly a kor ještě s naším "rozsáhlým" kádrem

Reagovat
kissak

taky jsem zvědavej jestli Saylor někdy vůbec odehraje kompletní sezonu a nebo bude neustále paběrkovat cca kolem 8-10 zápasů za rok

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye a Taylor se vratili k treninku vcera, takze do konce mesice by meli byt na hristi, Hatem je porad zranenej, u nej to vidim tak na konec unora.

Reagovat
kissak

kterej Taylor??

Reagovat
kissak

snad ne Steven? Jestli ano pak to bude naše největší lednová posila a už Pupkáč nebude kupovat stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Steven. Ryan tezko, vzdyt si pretrhnul vaz v koleni, ten bude rad, kdyz si do konce sezony bude moct prihravat o zed

Reagovat
kissak

tak to je jasný, to už náš zájem o stopera opadne

Reagovat
Pinturicchio

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to vidím: chelsea 2.5+ , nu-everton: oba gol

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Honza Matoušek

A pak že je Hrášek marnej v kombinaci!

Reagovat
kiwwi

je

Reagovat
kvasha16

ked je marny v kombinacii v com jevlastne dobry? vyber miesta? nabehy?

Reagovat
niflheim

Umí dávat góly

Reagovat
smazaný uživatel

je vyborny v tom, co ziadny utocnik u vas nevie a to davat goly

Reagovat
kvasha16

to nebolo pekne ... takze sa zhodneme na dobrom vybere miesta?

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawovi staci jeden dotyk a vidim, ze je genius ..toto je presne co on potrebuje hrat

Reagovat
niflheim

OT: Pamatujete si na to, jak oznámili ten film Warm Bodies, kde se baba zamiluje do zombieka? Já si říkal, že po Twilightu, kde nehorázně posrali upíry, nám poserou i zombies. Ono to ale ve finále vypadá celkem dobře - http://youtu.be/07s-cNFffDM

Reagovat
smazaný uživatel

Když tam hraje John Malkovich, tak to nemůže být špatné. ...ale vypadá to zajímavě.

Reagovat
niflheim

Navíc režisér 50/50. Ono to fakt bude dobrá joudovina

Reagovat
Miguel19

Trenér André Villas-Boas chce svůj Tottenham posílit o záložníka Williana z Šachťaru Doněck. Další vyhlédnutou posilou Spurs je pak Willianův krajan Leandro Damiao.

S Willianem by se Tottenham vyhoupl zase o level výše..

Reagovat
kiwwi

to sa cudujem, pretoze stred pola maju narvany - kazdopadne Willian je vyborny player a urcite by ich posunul

Reagovat
tomasinho

AM nebo náhrada za Balea. Křídla nemají dobřed zdvojené, za Lennonem a Balem je díra, ještě Dempsey teda, ale pak nic. Určitě by se neztratil. Navíc se dá o tom uvažovat až v létě a Šachtar nepotřebuje prodávat, pod 25 nepůjde.

Reagovat
Miguel19

Tak Willian je spíše křídlo ne?

Reagovat
tomasinho

AM/levé křídlo, takový žádný brousič lajny, spíše ten typ, co si sbíhá doprostřed a tvoří.

Reagovat
Miguel19

Jj..třeba složení Bale-Willian-Lennon by nebylo špatné.

Reagovat
Maresma

BaWiLen

Reagovat
kvasha16

ja by som sa nesmial, s tymto by nas kludne mohli predbehnut

Reagovat
Miguel19

Dyť máme přece Mosese, ten je stejně dobrý jak Willian

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Možná lepší.

Reagovat
tomasinho

Kdyby byl aspoň poloviční hráč, tak si hvízdáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty brepto!

Reagovat
kvasha16

tak v prvom rade su to dva odlisne typy hracov, takze troska zbytocnost porovnavat

Reagovat
tomasinho

No nekecej.

Reagovat
M0rb1D4S

Nám stačí Mata, který sám lepší jak celá záloha Tottenhamu

Reagovat
kiwwi

neviem, velakrat som ho nevidel, ale ked som ho videl tak hral skor AM

Reagovat
tomasinho

V Šachtaru hraje ve 4-2-3-1 spíše zleva, ale njak jsem psal, není to tahový a rychlostní typ. Má cit pro přihrávku, do kombinace výborný, umí 1 na 1.

Reagovat
kiwwi

no mne prave pripomina toho Dembeleho, preto by som sa tomu prestupu divil

Reagovat
tomasinho

To vůbec ne, to je úplně jiný hráč, víc dopředu, hračička, technik, ne tak pohyblivý jako Dembele. Takový driblér, nebo jak bych ho popsal. Rozdílový hráč prostě v ofenzivě.

Reagovat
kiwwi

ja ale viem co je zac Willian - nemyslim ze je to presna kopia Dembeleho, ale ten post a tie silne stranky - kombinacia, 1v1, technik, dribling - jediny rozdiel by som asi videl v tom, ze jeden dribluje vdaka sile a pohyblivost, druhy vdaka hracickam

Reagovat
tomasinho

Willian je tvořivější, méně pohyblivější a neumí tak bránit, v tomhle jsiou třeba jiní ještě. Prostě hráč víc dopředu a do koncovky. Aboslutně by si nepřekáželi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

hmm, ale za nimi by musel byt este Sandro alebo Parker teda...toto by v 4-4-2 asi tazko fungovalo

Reagovat
smazaný uživatel

to rozhodne, jeden útočník by sedel.

Reagovat
kiwwi

tak minule tu bola prave debata, ze Spurs potrebuju NUTNE utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

Keby príde kvalitný AM, tak nepotrebujú. Ale je aj možnosť, že odíde Bale a náhrada bude Willian...

Reagovat
kiwwi

Bale nema kam ist - v ramci PL Levy nepreda, neverim tomu, Barca vobec a Real kam, na beka? to by sa pekne zahrabal...mozno taliansko, ale to by bol blby

Reagovat
niflheim

Rok-dva a bude u nás.

Reagovat
tomasinho

Ronaldo k vám a Bale do Realu.

Reagovat
kiwwi

nech zhorim v pekle, ale radsej by som toho Balea

Reagovat
tomasinho

Jojo, do 4-4-2 asi ne, to máš pravdu. Do 4-2-3-1 ideál. Dembele, Parker - Lennon, Willian, Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Utocnika Spurs rozhodne nutne nepotrebuju. Prichodom Willana by sa Boasovi krasne vykrystalizovalo 4-2-3-1 (on nutne 4-4-2 hravat ani nebude) a zaloha Sandro (Parker), Dembele - Lennon, Willan, Bale by bola perfektna. Do jednoclenneho utoku by mal dvojicu Ade, Defoe, (Dempsey), ktora plne postacuje.

Reagovat
kiwwi

podla mna ho nepotrebuju ani keby nepodpisali Williana

Reagovat
Miguel19

Willian by posadil každého ofenzivního hráče TH..možná kromě skokana.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dá Willian na radu Dudua

Reagovat
A Seleção

Damiao skonci doufam v Interu.

Reagovat
kissak

tak tohle mě pobavilo, hráče který už u nás jednou neprošel zdravotními testy.

"Podle jiného zdroje se Magpies pokusí získat útočníka Modiba Maigu z West Hamu"

Reagovat
niflheim

Manchester United's first sale of 2013 has been completed with 20 year-old striker Joshua King joining Blackburn Rovers on a permanent basis. The transfer fee is undisclosed.

Reagovat
mithro

Reagovat
EL Gringo

Former Arsenal and Manchester United player, Mikael Silvestre is set to join Indian second division team.

Reagovat
Dr. Admess
Reagovat
tomasinho

Jinak ještě není žádná rumour sestava, zajímalo by mě, kdo bude hrát levého beka dneska. Jestli Downing nebo se tam šoupne Robbo či Glen a Wisdom RB. V případě Downinga by to znamenalo kraje Suso, Sterling pravděpodobně.

Reagovat
EL Gringo

mal by tam byt vraj Henderson, dufam , ze nie.. to radsej Downinga

Reagovat
tomasinho

To máš odkud? Jako Glen LB a Hendo RB? To raději teda Downing.

Reagovat
EL Gringo

na FB sa to koluje,, ale podla mna tam bude Downing a na krajoch Suso a Sterling, ale sam osobne by som videl namiesto Sterlinga , Assaidiho

Reagovat
tomasinho

Tak snad. To by byla blbost s Hendem, nehrál tam dobře v League Cupu ani proti Udine nebo kdy, neumí to pozičně, to Downing je zvyklý přeci jenom víc už. Navíc Hendo by měl hrát v záloze určitě. Taky bych rád viděl Assaidiho, Sterling je nějak z formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Downing nech tam nehrá...

Reagovat
tomasinho

Radši on, než Glen vlevo a Wisdom vpravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Dneska to budeme o tom dát co nejdříve gól, Wisdom sotva přeleze vlastní polovinu, takže by pravá strana směrem dopředu byla nulová, doplatilo by na to křídlo (Downing, Suso). Navíc dlouho nehrál. Navíc Glen je nalevo pozičně ještě víc mimo a měli bychom na levé straně dva praváky, to se mi taky nelíbí. Downing si tak zvyknul a proti Ville nebo WHU tam nehrál špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Glen nie je vľavo viac pozične mimo ako Downing, vľavo vie podať taký výkon ako napravo + defenzívna činnosť je slabšia, si spomeň ako naposledy podskakoval lopty + Adam Johnson an jeho strane, to by nebolo dobré riešenie(papierovo)... Najlepší by bol ale Robbo ako náhrada Josého.

Reagovat
tomasinho

Tak to je jasné, že Robbo by byl nejlepší, ale je to asi nejméně pravděpodobná varianta. Máš jedno, jestli mít nalevo pozičně slaebého Downinga nebo Johnsona. Johnsona bude vpravo potřebovat směrem dopředu, z Wisdoma by si taky McClean udělal trhací kalendář a dopředu by to byla hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Glen je lepší obranca(aj naľavo) ako Downing..

Reagovat
tomasinho

To jo, ale potenciál dopředu tím výrazně oslabí.

Reagovat
smazaný uživatel

To sa nepamätáš ako hrával na LB, podobne ako na RB, nehovriac o prvom polroku Kennyho, keď to zobral po Royovi.

Reagovat
tomasinho

Ale na druhé straně bude Wisdom, tak to myslím. Pravá strana bude mrtvá dopředu úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

To dúfam nie, načo potom máme kurva Wisdoma, Flanna(kt. si nepretržite s áčkom) a Robba?

Reagovat
smazaný uživatel

*sú

Reagovat
niflheim

Borini bude fit příští týden?

Reagovat
tomasinho

Tak lehce by měl trénovat, ale nikdo od nás neuvádí, kdy bude přesně. Jako vždy náš unikátní web neinformuje o ničem. Ale nepočítám, že by už za týden byl k dispozici, nehrál snad ani za rezervu ještěm nepočítám, že by se v lednu nějak zapojil ještě.

Reagovat
Maresma

Ještě by neměl hrát.

Reagovat
Erdovec

podle mě budou hrát Johnson a Wisdom, ale přál bych si Robba, ale hodně pochybuju že se ho dočkám

Reagovat
Erdovec

i když pro něj by to možná bylo jako naskočení do rozjetého vlaku, ale myslím že už by měl dostávat víc příležitostí

Reagovat
fajdax

Taison do Chelsea? Co si o tom myslíte? Podle jeho slov už byl před pár týdny na SB a mluvil s Abramovičem o přestupu

Reagovat
kvasha16

podla mna to cele zhadzuje ten rozhovor s Abrom, preco by s nim mal hovorit niekto kto este neni v klube, keby mal ten udajny rozhovor s Emenalom, alebo niekym z vedenia tak OK, ale s Abrom, to sa mi velmi nezda

Reagovat
kiwwi

Chelsea manager Rafa Benitez has today become the longest serving Chelsea manager of 2013. #RESPECT

Reagovat
fajdax

kolik si čekal palečků?

Reagovat
kiwwi

uplne mi staci ten moj

Reagovat
niflheim

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Godwinson

Na dnešní zápas se po dlouhé době těšim, tak by to mohlo být podobné jako s Aston Villou.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Theo Walcott has signed the contract extension at Arsenal FC! 4 years, 90k a week, 3-4 mil signing fee!

Reagovat
herbage

kde to píšou?

Reagovat
Mervin

prý je to twitteru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Jo , čitam to aj ja . Dobre že ostane v AFC

Reagovat
herbage

jestli je to pravda, tak délka smlouvy ok, ale 90k je moc, 80 by sedělo více a 4 mega podpis bonus je mimo realitu. Takže mu šlo o jen o prachy, dobré vědět

Reagovat
Miguel19

Všem jde ve fotbale o prachy. Akorát teda Messimu ne..

Reagovat
Dr. Admess

Přesně tak.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Plat by mi až tak moc nevadil.Ale ten bonus je teda mimo mísu..., že by práce agenta ?

Reagovat
herbage

těžko říci, řekl bych spíš Thea. Ale jestli je tomu tak, tak konečně skončila tahle telenovela a může se zase soustředit na fotbal. Jen doufám, že výkony budou odpovídat tomu platu

Reagovat
Erdovec

takže vlastně 110k/w, když se nějak rozpočítá ten bonus

Reagovat
herbage

jj. Neskutečné

Reagovat
niflheim

A šup s ním zpátky na křídlo.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Bayern +

kridlo/lavicka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je pravda, že podepsal, tak je to super. Těm detailům smlouvy ale fakt nevěřím, ty čísla si beztak někdo vycucal z prstu. Nikdy jsme to nezveřejňovali, kolikrát ani délku smlouvy, nechápu, kdo by se teď dostal k takovejm informacím

Reagovat
kiwwi

novinari celkom v pohode - akurat to mozu nafuknut a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, mi jde jenom o to, že prakticky nikdy se nedostaly ven takhle přesné informace, většinou jenom dohady (právě hodněkrát i kolem samotný délky smlouvy). Zdá se mi divný, že by se najednou tohle dostalo ven několik minut po podepsání nový smlouvy. K naprostý nevěrohodnosti tomu chybí už jenom dopsat 2,5 mega pro agenta a dvoje nový kopačky...

Reagovat
smazaný uživatel

/watch?v=T4tbitcA9Rg chcete se zasmát?

Reagovat
smazaný uživatel

www.youtube.com/watch?v=T4tbitcA9Rg chcete se zasmát?

Reagovat
tomasinho

Tony Barrett ‏@TonyBarretTimes

Against all odds, there's now a bit of a race to sign Joe Cole with West Ham ready to battle it out with QPR.

Aby neudělalo WHU stejnou chybu jako my, vykopnout Yossiho a vzít Joeyho. Pro Colea těžké rozhodování asi, mateřský klub vs Redknapp.

Reagovat
ďuriLFC

Nakoniec bude o ňho bitka .

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ďuriLFC

Ináč ten Hendo na RB začina byť čoraz reálnejši . A do zálohy Lucas.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Bayern +

Ale u vas bol Yossi predsa o nieco platnejsi.

Najnovsie ma najviac stve, ze Sam chce predat Maigu (zaujem je vraj siroky) a z uvolnenej ciastky kupit Giveta, Warnocka a Anelku.

Reagovat
tomasinho

Ty Samovy nákupy. Givet nahovno, Warnock za zenitem, Anelka je blb.

Reagovat
smazaný uživatel

Nick Powell možná na hostování do Peterborough.

Reagovat
kiwwi

to by bolo super - chalan ma obrovsky talent len musi hrat - nepochybujem, ze by tam hral zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapilo me to. Powell ma jednoznacne na vic, nebyt tam Darren, nikdy by tak nizko hostovat nesel. Mel by tam byt za hvezdu a v tom jejich blaznivym systemu muze nasbirat i dost G+A

Reagovat
kiwwi

tak je jasne, ze tam siel kvoli Darrenovi myslim si, ze toto hostovanie mu zaruci najviac minut na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Ješte to neni nic jistýho. Jenom rumours.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je? Nebude to první hráč, kterýho mu tam Fergie pošle.

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING NEWS: Chelsea have made an official offer to Newcastle for Demba Ba who have given permission for them to open talks.

Reagovat
kiwwi

Breaking: Newcastle have given Demba Ba permission to speak to Chelsea & the striker will not feature for the Magpies tonight v Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je na tom asi to nejhorsi

Reagovat
Kowe

Reagovat
Erdovec

ježiš to je vůl, takhle mi zkurvit fantu

Reagovat
Erdovec

a ještě přestoupit k tomu hnusu

Reagovat
Miguel19

Na dnešní match jsme jim ho měli ještě nechat omg..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nechapu. Nic by se nestalo, kdyby tam odjel zitra.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

kazdy nadava kvoli fante

Reagovat
tomasinho

Já ho vyhodil asi cca 5 kol zpátky

Reagovat
Erdovec

já ho mám pro změnu v obou fantách

Reagovat
Erdovec

když už tak ať je alespoň pořádně natáhne

Reagovat
smazaný uživatel

sak ich aj natahuje, minule tu bolo spominane, ze chce stovku na tyzden

Reagovat
Erdovec

já vím, mohl by i víc ale to už by mu asi ani tam nedali

Reagovat
Miguel19

Jak to vypadá, tak už se CFC asi nenechá

Reagovat
kvasha16

ved uz bolo na case

Reagovat
smazaný uživatel

S nim osobne zatim jednat nemohli, takze tezko rict, o co si rekne tentokrat

Reagovat
tomasinho

Ach jo..

Reagovat
Maresma

Tak teď se zaměřit na Gameira.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prej chce zůstat v PSG..

Reagovat
smazaný uživatel

Čtu něco o Gomisovi. Gameiro nepřijde.

Reagovat
tomasinho

Gomis by to myslím nevytrhl, navíc Rodgers chce spíše pohyblivější hráče řekl bych, víc do kombinace a rychlejší. Gameiro chce zůstat no, a pokdu odejde Horau, tak asi i bude muset.

Reagovat
Wat

Navíc Gomis je děsnej palič, co jsem ho viděl hrát.

Reagovat
Zaschrona

Hoarau je na odchodu, bud do Anglie nebo do Ciny, uz opustil treninkovy kemp PSG v Kataru, brzo by mel na Twitteru tweetnout "hodne dulezity tweet". Krome Zlatana pak uz PSG nikoho nez Gameira na stredniho utocnika nema = Gameiro neodejde. Leda by se rozhodli koupit nejakou dalsi velikou rybu..

Reagovat
smazaný uživatel

Lyundula.

Reagovat
Zaschrona

Ten se da pocitat?

Reagovat
Rssa

Nic není jisté dokud není 31.1.2013

Reagovat
Rssa

Ten by byl hodně dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

arsin

02.01.2013 15:06

moj zlati za to kde je rangers glasgov moze aj sebo ale to uz otvaram trinactu komnatu a nemozem hovorit ale tak to je ma podiel na krahu smutne ale o tom uz viac nemozem

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle United manager Alan Pardew appears to have won the battle over Shola Ameobi after Nigerian Media Officer, Ben Alaiya confirmed that the striker would not be named in the squad for the African Cup of Nations.

"Shola's refusal to answer calls gave Keshi no other option than to allow him to concentrate on his club.

The coach and team secretary made several attempts to reach Shola but there was no answer. The coach waited to hear back from him but a call never came.

A decision on the next move will be made at the appropriate time."

To jsou takovi kreteni

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

a Shola tam chce ist velmi? Alebo je mu to jedno?

Reagovat
smazaný uživatel

Shola se k tomu nevyjadril, ale ja jsem presvedcenej, ze jet chtel. Za Nigerii mohl zacit hrat teprve nedavno a byla to jeho jedina sance, jak si zahrat velkej repre turnaj v kariere. Chapal jsem, kdyz nepustili Cisseho na olympiadu, ale nechapu, ze zrovna Sholovi udelaji takovou svinarnu, loajalnejsich hracu moc neznam, to je stejny, jako by neco takovyho udelali v MU Scholesymu.

Reagovat
kiwwi

tak ale minule si pisal, ze je to asi predzvest odchodu Dembu a nejak tak chapem aj druhu stranu...ked nikoho nekupia, tak bude Shola vas druhy utocnik...to si klub velmi nemoze dovolit nechat odist - ale aj tak to nechapem...nie je to proti nejakym reguliam?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako tak musi nejaky utocnik prijit, prijde mi hodne nemoralni to resit hazenim klacku pod nohy hraci, ktery je maximalne oddany klubu. Takhle se prece fotbal nedela, to je jen zoufaly riseni zoufale situace, ktera se ale dala davno predpovedet.

A mas pravdu, ze to proti regulim je, a ja doufam, ze se nigerijsky svaz odvola a Shola bude mit po celou dobu trvani ACN zakaz startu za klub

Reagovat
Zaschrona

Pardew

Reagovat
13
Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Erdovec

jsem to viděl na FB, jen jsem přes to rychle přeletě a myslel si že je to Sterling a až pak jsem to uviděl no snad se ukáže

Reagovat
13

Taky mě to na fb hned padlo do oka.. Ale prej až 15M, což rozhodně neni málo. Jeho nákup ale dává větší smysl než příchod Boriniho.

Reagovat
Erdovec

myslím že 15 to nebude, asi těch 12, ale i to už je hodně no

Reagovat
Rssa

Škoda, že Sturridge dnes hrát nebude, hodil by se...

Reagovat
tomasinho

10 - Frank Lampard has appeared in 10 of Chelsea's 11 PL wins this season, and has missed all three of their defeats. Talisman.

6 - Liverpool have won only six of their last 21 Premier League games in January. Hangover.

114 - Everton had more headed shots in 2012 than any other Premier League side (114). Trademark.

11 - Newcastle have conceded more headed goals (11) than any other Premier League team this season. Weakness.

Reagovat
Zaschrona

Tak to aby se ty posledni dve statistiky dneska naplno potvrdili. Doufam.

Reagovat
Rssa

Heleď, pomalu se budu pat lidí z Ostravy, co děláš 10.1.? Nějak pod článkem u Vánoc jsme jen tak zběžně domlouvali s Cunterem pivko, i lexxa by se teoreticky mohl zastavit. Co ty na to?

Reagovat
tomasinho

Netuším, 9. mám započet, pak hned 14. a 15., do toho ještě jedna seminárka, tak uvidím. Ale spíše se mnou nepočítej.

Reagovat
Rssa

Já tam mám ve čtvrtek a pátek školení, takže by to bylo fakt tak na 3-4 pivka maximálně. To by šlo, ne?

Reagovat
tomasinho

Jako v Ostravě? To nevím, to spíše ne, zabere mi jenom hodinu, nez se tam dostanu a moc se tam nevyznám pořád.

Reagovat
Rssa

Neseeeeer a zvaž to moc dobře.

Reagovat
tomasinho

Uvidím, fakt toho mám dost, 1. zkouškové no.

Reagovat
Rssa

Využij moji zkušenost, která říká, že máš spoooustu termínů

Reagovat
smazaný uživatel

Turnbull; Ivanovic, Cahill, Luiz, Cole; Ramires, Lampard; Moses, Mata, Hazard; Torres

Má to být ofiko, ale zdroj goal.com Nicméně by to myslím i šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Rumoured #LFC Line up vs Sunderland : Reina, Wisdom, Skrtel,Agger,Johnson, Lucas, Henderson,Gerrard, Sterling, Downing, Suarez

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Assaidimu něco je? Nebo proč kurva pořád nehraje? S takovou za chvíli Sterlinga odrovnáme..

Reagovat
Tomoro

neodjel uz za reprezentaci?

Reagovat
tomasinho

Snad se Wisdom odhodlá alespoň 1 za půlku.

Reagovat
EL Gringo

aspon , ze Hendo nehra LB

Reagovat
Maresma

Však tam v nikdy nehrál.

Reagovat
ďuriLFC

Tak aspoň že ten Wisdom .

Reagovat
miky10

Prosim prosim, Piazonka v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Lucaska?

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci v základíčku Marečka a Ramiréska. Proč tu není srdíčkový smajlík?

Reagovat
miky10

Protože bys byl ještě trapnější než teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Podejte si ruce

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Vy dva?

Reagovat
Godwinson

Výjimečně trefa

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď drzý.

Reagovat
smazaný uživatel

Co seš tak drzej cucáku?

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych to viděl na Mata/Hazard-Oscar-Marin jestli to teda bude točit. Marin sice v základu ještě nebyl doma proti QPR, proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jako.... jedině po vedení 2...3:0

Reagovat
smazaný uživatel

LFC confirmed team v Sunderland: Reina, Wisdom, Johnson, Agger, Skrtel, Gerrard, Henderson, Lucas, Downing, Sterling, Suarez

Official Subs: Jones, Sahin, Carragher, Suso, Allen, Shelvey, Robinson

Reagovat
Honza Matoušek

Chudák Assaidi.

Reagovat
Maresma

On není ani na střídačce?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád za Henda v základu. Ale hlavně díky Sterlingovi jsem nasranej.

Reagovat
13

Reagovat
13

Robinson aspoň na lávce Jinak na lavičce ale neni nikdo kdo by to mohl pořádně rozhýbat. Sterling měl být na lavičce a Suso v základu..

Jinak Wisdom mi nepřijde jako až tak dobrá varianta proti soupeři, kterého doma chceme porazit a je celkem předpoklad, že budem aktivnější..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Arbiter

So definitely no Petr Cech tonight as the Chelsea goalkeepers emerge for the warm up... #CFC

Reagovat
kvasha16

[OFICIÁLNÍ SESTAVA] Turnbull - Azpilicueta, Ivanovic, Cahill, Bertrand - Luiz, Lampard - Moses, Oscar, Marin - Torres

Lavička: Hilario, Cole, Ferreira, Ramires, Mata, Hazard, Piazon.

Reagovat
smazaný uživatel

Néééééé....

Reagovat
kvasha16

som zvedavy ako zahra Ryan a celkovo ofenziva, v takom slozeni myslim este nehrala

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... já mám vsazené 2 000,- na 3+ tak nevím no při takové "pohárové" sestavě?

Reagovat
Error

Chelsea: Turnbull; Azpilicueta, Cahill, Ivanovic, Bertrand, D Luiz, Lampard; Moses, Oscar, Marin, Torres.

Náhradníci: Hilario, Cole, Ferreira, Ramires, Mata, Hazard, Piazon

Hohohooooo

Reagovat
Arbiter

Chelsea team v QPR: Turnbull; Azpilicueta, Cahill, Ivanovic, Bertrand, D Luiz, Lampard; Moses, Oscar, Marin, Torres. #CFC

MARIIIIIIIN

Reagovat
Godwinson

Až na Marina pěkná sestava.

Reagovat
Arbiter

co se ti zase nelíbí?

Reagovat
Godwinson

Ono to z předešlého komentáře není poznat?

Reagovat
Arbiter

aha

Reagovat
13

Mata Hazard lavička... Ještě že se jim ve fantě vyhejbam.

Reagovat
tomasinho

Píčo, já vytrejdoval před tímto kolem Matu a dal mu céčko. Fat spanish waiter

Reagovat
terry

Reagovat
kvasha16

naskoci do zapasu a da fik a aspon jednu asistenciu, aspon z rohu dufam

Reagovat
fantomas

Já stejně tak no.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
13

Já tam taky dal hráče z Chelsea, ale Azpi hraje, takže je to pohoda. Snad otočbýk nepustí nějakou šmudlu..

Reagovat
kvasha16

ja ich mam oboch a mali mi dneska zachranit zatial najhorsie kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Proč pořád ten Luiz, když by tam mohl hrát Ramires i Oscar Zas bude rozbitých aut na parkovišti...

Reagovat
smazaný uživatel

Mata a Ramires lavička, hej? Fuck you, too, Rafa!

Reagovat
protiproudu

Ty si hroznej kaspar, opravdu ze jo.

Reagovat
terry

Výborná sestava. Doufám, že tenhle tab RB vyjde.

Reagovat
Erdovec

ježiš ten vůl posadil Matu

Reagovat
miky10

MARIIIIN

Moses tam bejt neměl, jinak fajn.

Reagovat
Arbiter

rozkládáme síly, on stejně co nevidět odjede...

Reagovat
kvasha16

kazdy nadava nie kvoli tomu ze by sa mu nepacila zostava, ale ze Rafa nam solidne dojebal fantu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LFC confirmed team v Sunderland: Reina, Wisdom, Johnson, Agger, Skrtel, Gerrard, Henderson, Lucas, Downing, Sterling, Suarez

Official Subs: Jones, Sahin, Carragher, Suso, Allen, Shelvey, Robinson

Reagovat
Fairplay

Nenadávejte na Rafu, víte vy vůbec, co je to rotace? Neříkám, že to bude lehké utkání, avšak radši přeci Matu pošetřím dneska než ho posadit třeba proti United. To snad má odehrát všech 60 zápasů za sezonu? Vždyť už minule bylo na konci vidět, že toho má dost a potřebuje taky trochu odpočinku.

Reagovat
smazaný uživatel

1905. za vznik Nejkrásnějšího mužstva .

Reagovat
Erdovec

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

a QPR zostava?

Reagovat
smazaný uživatel

Cesar, Derry, Hill, Taarabt, Mackie, Granero, Onuoha, Nelsen, Fabio, Hoilett, Mbia

Reagovat
smazaný uživatel

QPR XI vs Chelsea: Cesar, Derry, Hill, Taarabt, Mackie, Granero, Onuoha, Nelsen, Fabio, Hoilett, Mbia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vitazna

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Na patnáct minut se podívám, ale aji to bude asi pro můj žaludek až moc.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom pripade prides o vitazstvo hosti

Reagovat
terry

To hraje QPR normálně s Taarabtem na hrotu, nebo se to snaží dneska ubetonovat?

Reagovat
smazaný uživatel

S Mackiem.

Reagovat
terry

Ok, já viděl v některých sestavách Taarabta, ale ono je to asi stejně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Přibližme je sestupu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Everton vs Newcastle

Starting XI: Howard - Jagielka, Heitinga, Distin, Baines - Osman, Neville - Naisimth, Fellaini, Pienaar - Jelavic

Subs: Mucha, Duffy, Oviedo, Hitzlsperger, Gueye, Anichebe, Vellios

Heitinga

Reagovat
fantomas

On měl snad jinou možnost?

Reagovat
Zaschrona

Jagse na stopera, Nevilla na praveho beka a Hitz v zaloze/Vic v utoku.. Pripadne klidne i radeji Duffyho..

Reagovat
nani92

Bude dávať niečo Bloodzeed?

Reagovat
ďuriLFC

NUFC-EFC

Reagovat
fantomas

Je psanej jako uncertain u EFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Hm , po dlhšom čase len 2 obrancovia na lavičke , takže Seb asi niekam pojde.

Reagovat
lnterista

jak vidite Chelsea?

Reagovat
terry

Jednička.

Reagovat
lnterista

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to snad odjakživa

Reagovat
Arbiter

vždy dáváš jedničku?

Reagovat
Tomekcz

dvojecka

Reagovat
miky10

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sports understands that Liverpool midfielder Joe Cole is undergoing a medical at West Ham United.

Reagovat
ďuriLFC

Lepšie jak QPR .

Reagovat
smazaný uživatel

Kam se podělo sebevědomí scouserů?

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Utěšovat se s QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se s ním utěšuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš to je jedno, já prostě vtipnej nejsem doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Za kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

Free transfer.

Reagovat
13

no, mohli nám za něj aspoň nějakou tu libru dát, ale aspoň se toho platu konečně zbavíme..

Reagovat
smazaný uživatel

nič nebudeme doplácať z platu? To by bola bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Paráda, ve WHU by ještě něco mohl dokázat, nepůjde mi přes jazyk mu nadávat, ale zase je doma a jsem rád, že jde zrovna tam.

Reagovat
Arbiter

doma není, doma je na SB...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Bayern +

Ale jo, napravo mame medzeru a popri nom by sa mohol zobudit aj Nolan.

Reagovat
smazaný uživatel

Meanwhile in West Brom... pic.twitter.com/BPz87qu0

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle manager Alan Pardew, speaking on the Demba Ba deal: "It's done and we can move on."

Reagovat
Arbiter

Didier Drogba ‏@DidierDrogba34

Daniel Sturridge has joined Liverpool after passing a medical and a history exam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak u vás sa nič učiť nemusel keďže nestojí ani za reč

Reagovat
miky10

CFC anglicky

Channel - 138416

Reagovat
smazaný uživatel

snad se to nezačně kousat

Reagovat
cristiano.K.

scouseři máte něco koukatelného?

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

nutjob

Reagovat
Rssa

YES

Reagovat
cristiano.K.

taky na něj koukám no

Reagovat
miky10

Lampardek

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo nějakej stream, kde za nás nehraje ještě Meireles?

Reagovat
smazaný uživatel

No pome Pool

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea 4:1 QPR , Turnbull vlastnak

Reagovat
smazaný uživatel

Marko co děláš

Reagovat
smazaný uživatel

Marin

Reagovat
Tomekcz

wtf jasna ruda at de Mason do pr.ele

Reagovat
cristiano.K.

Tomasinho Wisdom za půlkou, má splněno v třetí minute

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fff

A teraz ma aj strelu .

Reagovat
Godwinson

Marin má štěstí jako svině.

M'Bia

Reagovat
Bayern +

Cistokrvna redka. To by bola premiera ako prasa.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj. Tak za tohle bych červené dával bez výčitek.

Reagovat
Miguel19

Marin

Reagovat
miky10

Jasná redka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
Arbiter

Marko a jeho srbská krev Nabuzený, klidni se, prosím...

Reagovat
smazaný uživatel

Marin mal ist vonku ty vole

Reagovat
spider_8

Čistá redka

Reagovat
terry

Marin

Má hodně velký štěstí, chlapec. Tímhle si mohl kariéru v Chelsea definitivně pohřbít.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak podle opakovaček docela jasná..

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaa, starej známej Lucas před vápnem teďka.

Reagovat
Arbiter

za tohle se červené nedávají. Aspoň je teda nedostává Lamps Marko

Reagovat
smazaný uživatel

jasna redka

Reagovat
Arbiter

šak jo

Reagovat
miky10

Za tohle mu dát palec, no to je otřesný.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Arbiter

a třeba jsem nedal palec za ten zákrok, hm?

Reagovat
miky10

A za co teda?

Reagovat
Arbiter

třeba za to, že za ten zákrok nedostal redku, stejně jako za podobné zákroky nedostává Lamps?

Reagovat
miky10

Ok.

Reagovat
fantomas

Reagovat
spider_8

Pravda je, že tu nohu na poslední chvíli stáhnul, ale i tak ho dost trefil. Jasná.

Reagovat
Tomekcz

v tyhle sezone uz byli redky i za to ze se protihrace ani nedotkl a tohle neda si to piskaj jak chcou

Reagovat
Miguel19

Například Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte to tu nebolo - Marin mal ist vonku

Reagovat
smazaný uživatel

Lucasi vole co děláš.

Reagovat
Godwinson

Každopádně škoda, že jí nedostal. Jak je výše, to už by si pak nekopl.

Reagovat
iamek

Jasna redka Marin . Ropne pebnize FA nevadi

Reagovat
Jerichoo

čo spravil?

Reagovat
miky10

Dal si balón daleko od nohy, Mbia mu ho ukop a on do něj zajel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Lucas podruhý během chvilky poslal do vlastního vápna lepší balon, než Glen do těch soupeřovo letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Marin si dnes i tak nekopne, Fabio ho vygumue

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ted tam měl být Johnson

Reagovat
Swarley

FA

Reagovat
miky10

Nedělej to, tvůj ban by mě mrzel.

Reagovat
Ligter

Jeden den bojovat o hlášku roku a druhý den mít ban, to by byl pád hodný Portsmouthu.

Reagovat
Swarley

snad mají aspoň smysl pro humor admini, když většina osazenstva tady ne EF ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A teda šest Anglánů v základu, to je pěkný, Brendane.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Wisdomkoo jen se toho neboj

Reagovat
fajdax

dneska to bude kurevsky těžký....budou betonovat a na to my hrát neumíme takže tip 0:0 nebo 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

tipovačka: Kdy BR posadí Sterlinga?

Reagovat
tomasinho

Už seděl dvakrát, ale měl by i dále no.

Reagovat
cristiano.K.

až budou vyjednávat o nové smlouvě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

už pět zápasů nemá co dělat v základu.

Reagovat
tomasinho

Však on hrál, když jednali právě. Nehrál až pak 2x

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo dobrá myšlenka.

Reagovat
Bayern +

Ten Taarabt je famozny komik fakt.

Reagovat
ďuriLFC

Pekne Stew

Reagovat
Mihi

Taarabt

Reagovat
fantomas

Uu, Mignolet/Downing

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm mignolet Stew dobrej přímák ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Ku.va co to hrajem? to je hnus !!!! Já se na to vyseru !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz je v té záloze neskutečně geniální

Reagovat
Miguel19

Jj, hlavně při bránění..

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo novej Xavi

Reagovat
miky10

Luiz je při bránění fakt nejhorší hráč na světě.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk tvůj příspěvek ocení úplně až když se podívá na to nad tebou.

Reagovat
miky10

Tak on dopředu dobrej je, ale teď kolem něj proběh Taarabt jak kolem sloupu a on za nim vyklusával pomalejc než Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Miňo

Reagovat
Side

hmm a na nejzajímavější dnešní zápas není pořádnej stream

Reagovat
fantomas
Reagovat
Side

to mám puštěný no, ale asi už su moc rozmazlenej bloodzeedem a čekám vždycky podobnou kvalitu

Reagovat
fantomas

Úplně supr kvalita tohleto. Tohle už ani nemůže bejt rozmazlenim..

Reagovat
smazaný uživatel

Mmm, nevíte jak se jmenuje ta doktorka QPR? Sice na naši Evičku nemá ale není špatná

Reagovat
smazaný uživatel

kúpte ju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Adele naspievala pesničku aj k novému Dallasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takže áno?

Reagovat
SunFells

Vždyť tam snad ani nikdo nezpívá. Co tak vidím, tak akorát v prvním díle je použité Turning Tables, což je její starší písnička a není tam jako themka.

Reagovat
SunFells

?

Reagovat
smazaný uživatel

dávajú nové diely Dallasu, mama to pozerá a začul som neznámu pesničku a Adele. Tak sa pýtam.

Reagovat
smazaný uživatel

Slusny pouzdro ta cokoladka z QPR.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Hoilett

Reagovat
Trand

Toffees.

Reagovat
Zaschrona

Ty debilni Heitingo

Reagovat
smazaný uživatel

Cissééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
Erdovec

Newcastle

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Raheemku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

RDM

Reagovat
Tomekcz

Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar si asi ráno neustlal postel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, on hrá Cissé na kraji, aj keď nehrá Demba?

Reagovat
Zaschrona

A Howard se taky znova vyznamenal...

Reagovat
Trand

Lehčí gol asi Newcastle dát nemohl.

Reagovat
Zaschrona

To asi ani nahodou..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak padl ten gol?

Reagovat
Zaschrona

Dlouhej nakop Krula, Heitinga podskocil balon, ten propadl az tesne pred branu a tam Cisse daval prakticky do prazdny..

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se toho Heitingy co nejdřív zbavíte..

Reagovat
Zaschrona

Na to, ze je to po Fellainim nejlepe placeny hrac tymu, tak hraje fakt tragicky.. At uz je nekde v Turecku..

Reagovat
Honza Matoušek

Kryptonit je pryč, Cissé se může zase rozjet.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
DieFohlenBMG

paPiss

Reagovat
13

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
fantomas

Géééniuuus!

Reagovat
fantomas

IN YOUR FACE DEST!

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
tomasinho

RAHEEEEEM! A Luis nádherný pas. Fanta!

Reagovat
13

mám je oba Vypadá to že se usadíme v čele chazy league..

Reagovat
SunFells

Bez Báčka a Cissé je zase produktivní

Reagovat
cristiano.K.

asi první dotek Sterlinga v zápase

Reagovat
fantomas

Asi ne no.

Reagovat
cristiano.K.

když nebudu brát alibistickou nahrávku na dva metry,tak určitě asi jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě když ho přetlačil Rose myslim.

Reagovat
13

Tak tohle bylo geniální!!!

Reagovat
Honza Matoušek

Sakra Sterling na lavičce

Reagovat
tomasinho

Já v základu + Suarez asist. Návrat krále.

Reagovat
Honza Matoušek

Ale máš Matu kapitána blbe

Reagovat
Erdovec

Sterlingggggggggggggggggggggg

Reagovat
miky10

Taarabt

Reagovat
Trand

Co, zase střílí z dálky?

Reagovat
miky10

Už asi potřetí no, uplně nesmyslně.

Reagovat
Trand

Klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taarabt je vazne s tym jebnuty

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, tak já zase budu radši mlčet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale půlka golu jde Suárezovi.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Penaltáááá

Reagovat
miky10

No ok, ve vápně to nebylo, ale faul jo.

Reagovat
Rssa

Suarez je prostě génius. Určitě jeden z TOP5 útočníků v PL letos.

Reagovat
13

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
tomasinho

Top s prstem v nose v pohodě. Já bych řekl top 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

o tom snad nemôže byť ani pochyb

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel i top diver

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedavej, kolik toho v LFC jeste vydrzi, nez odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, čas kdy to letělo do brány, byla nejdelší cca vteřina mýho života, minimálně v tomhle roce.

Reagovat
EL Gringo

a jak sme nechceli toho Sterlinga dnes vidiet ale krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo jo, to je chlapák ten Sterling, všimnul jsi, že jsem na jeho úkor zapomněl vrátit Fellainiho

Reagovat
mr.Silver

Krul

Reagovat
Zaschrona

Krul

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Rahemkooooooooooooooooooooooooooooooooooooo geniálně

Reagovat
Trand

Krul. Bainesy nádherně.

Reagovat
Wat

Suprově provedeno.

Reagovat
tomasinho

Ufff

Reagovat
13

Uffffff

Reagovat
ďuriLFC

Uf.

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste jedna duša fakt.

Reagovat
Swarley

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Lucasi?! tam ho musí přejet kurva i za cenu faulu a ne mu dovolit takovej pas. A Škrtel na to taky čuměl zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Bozee, nebyt ten Taarabt taky saso, tak by mohol byt vazne schopny futbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, mohl by si ho vzít Fergie k sobě, ještě není pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

to by som kiwwimu doprial

Reagovat
Trand

Distin nádherný pas.

Reagovat
Trand

Heitinga málem gól.

Reagovat
Miguel19

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC má akú zostavu?

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

Cisse znovu na krídle

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to asi jinak neslo, protoze taktika uz byla nachystana s Dembou na hrotu a na kridlo ted nikoho nemame. Ale je jasny, ze se Cisse v dalsich zapasech vrati na hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobre

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

No a komentáto na Digi Sportu dumá nad tím, kdo by mohl přijít do Chelsea na hrot Ať už to je spátky na Nova Sport

Reagovat
Sali5

Nápadně mi to připomíná Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Marin VÉÉÉÉN !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Glen vlevo opět otřesnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Wisdom je tragickej. Flanno musí bejt nasranej. I Jack.

Reagovat
Godwinson

Hezká akce QPR, tady stačilo jen trefit bránu :)

Reagovat
fantomas

Wow, že si takle věřil..

Reagovat
tomasinho

Luis!!!!! Krása

Reagovat
tomasinho

Čekal jsem to na Henda, ukázal se jako správný sobecký útočník. Kddyby nedal, pěkně bych mu vynadal.

Reagovat
13

A prej že diver!! Genius

Reagovat
fantomas

Diver to bohužel je tak jako tak no.

Reagovat
13

ok, to jsem se nechal unést.. Každopádně ví kdy má padat..

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne od zapasu s evertonom sa celkom drzi

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Cuellar nespadl, tak tam s sebou plácne

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Luisi miluju těěěěě.

Reagovat
Wat

To je sobec!

Reagovat
smazaný uživatel

Suáááárez. Nech Mata nenastúpi!

Reagovat
Erdovec

jsme na tom stejně

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rssa

Suarez neskutečný

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

LUis je král!!!

Reagovat
ďuriLFC

Fenomen.

Reagovat
Jerichoo

Paráda

Reagovat
fantomas

Nicméně zase jednou se potvrdilo, že Suárezova schopnost ustát souboj je na top top úrovni. Fakt hrozná škoda ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Aká škoda?

Reagovat
Trand

Že raději většinou padá?

Reagovat
tomasinho

Škoda, že to neukazuje pořád a často padá, i když to umí ustát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaký som divný, film ma celkom unavil...

Reagovat
fantomas

Že se mu přesto nedá fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ale dá. Zcela s přehledem.

Reagovat
fantomas

Z pozice fanouška jinýho klubu než LFC samozřejmě.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Erdovec

ty vole, sice hezky, ale stejně blbě

Reagovat
smazaný uživatel

Teda Luis Ale má štěstí jak prase. On by to Hendo nedal teda, ale mohl mu přihrát.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Dowd

Reagovat
tomasinho

Gól by Hendovi prospěl ještě víc, navíc proti svým.

Reagovat
EL Gringo

Luisito

Reagovat
cristiano.K.

správná výhoda ani na faul se mi to nezdálo, nedat to, tak na něj bliju, mohl přihrávat....

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Ten když chce tak ustojí jakejkoliv souboj ..

Reagovat
13

Pojďme jim dát třetí kousek, ať je pokoj..

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Miguel19

To je komedie co předvádíme tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo za vlasáče 2 řady pod Terrym?

Reagovat
Miguel19

Ake

Reagovat
Arbiter

Ake?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký, jak se vyznáš v hráčích svýho týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně správný kapitán do fanty.

Reagovat
Rssa

On je takový ten útočník "udělej si sám" , i když tým hraje hovno. Neskutečný player.

Reagovat
smazaný uživatel

boli dvaja volni na sestnastke, nehovorim ze im mal prihrat lebo dal gol, ale potom ma Suarez oproti zbytku tymu obrovsky naskokv goloch, skratka keby to prihral ja neviem hendovi a dal by gol zvysilo by sa mu sebavedomie

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo je zase skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

A lucas mi teda dneska sere. Vůbec bych se nebál vyzkoušet Coadyho na PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bertrand je takové nemehlo

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Není v něm žádná jistota

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam ty stopery do tý zálohy dal asi všechny, když to tak vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Marinéééé mohls nahrát Torresovi hned

Reagovat
smazaný uživatel

Raheeme pod sebe to dej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Marko, špatně řešení, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Co jim tam Perch dával ?

Reagovat
miky10

Žiši, to je příšerný. Marin o půli dolů, Hazard nebo Mata na plac, bez nich to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

QPR je uplne vyrovnane, skoda, ze Taarabt si to nema vpredu s kym dat a tak to radsej vystreli z 50 metrov, to je komicke

Reagovat
smazaný uživatel

otočbýk by mu tam mohol niečo pustiť, nech je prča.

Reagovat
smazaný uživatel

verim v nejaky jeho skrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ted si Torres na "Messiho" dloubak, kterej mel prijit od Oscara, nabehl moc pekne. Oscar.

Reagovat
smazaný uživatel

Wright-Phillips ma porad modre srdce jak vidim

Reagovat
Godwinson

Marinův přínos Chelsea byl tedy daleko větší na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Bodejť ! To je děs !

Reagovat
smazaný uživatel

nechte ho bejt, chudák hraje snad poprvý v základu(aspon teda v PL) je jenom trošku nejistej...

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, ale posral co moch.

Reagovat
Arbiter

vy jste též všeci kokoti, furt voláte po Markovi v základu a jak už tam je, tak mu nedáte šanci se ukázat...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešný zápas mi pripomína Kennyho LFC, hore-dole sa hrá, akcie sú rýchle, pass - move, pass - move, len šance dávame :) baví ma to...

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť je porazil i Liverpool...

Reagovat
smazaný uživatel

ci boha pretieram si oci a pozeram na chelsea moj over 2,5 je v kitkach ci boha toto bude dika do srca je koniec pani

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ked som videl zostavu nehra mata hazard ramires vedel som ze je zle ale dufal som.. nerealne abi padli tri goli ci boha ja sa obesim prosim dajte tri branki a nepodam v zivote

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
EL Gringo

Reina ma formu

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

A Wisdom v poločase vystřídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je jak alenka v říši divů dneska.

Reagovat
tomasinho

A poslat tam Robba

Reagovat
tomasinho

Pepe Bráníme ale hrozně ty standardní situace, Lucas taky propadá.

Reagovat
Trand

Já toho Naismitha tak nemůžu vystát.

Reagovat
miky10

Reagovat
Zaschrona

I kdyz mu to zatim moc nejde, me prijde celkem jako sypmatak. A pokud prisel nahradit Bilyho, tak to neni uplne tak spatne..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Trand

To jako jo, nevypouští souboje, vždycky hraje naplno.. Ale prostě mi přijde, že to byl zbytečnej nákup, EFC nikam neposunul. Přijde mi jako takový prototyp ostovního "dřeváka".

Reagovat
Zaschrona

Jak uz jsem napsal o prispevek dole + Naismith byl zadarmo, za to slo jen tezko nakoupit lepe. Navic i kvuli tomu zraneni bych si jeste pockal, naplno rozehrany jeste neni ani nahodou..

Reagovat
Trand

Tak pokud byl zadarmo(já myslel, že se platil), tak je to dobrý doplnění kádru.

Reagovat
Zaschrona

Jojo, vydelali jsme na tom bankrotu Rangers - hraci mohli volne odejit, pokud chteli, takze jsme nemuseli platit vubec nic.

Reagovat
Zaschrona

A navic je po tezkem zraneni, porad je na nem znat, ze se rozehrava a hraje mimo pozici, mnohem vic by mu podle me sedelo hrat ve stredu hriste.

Reagovat
smazaný uživatel

Reinaa

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

4 vs. Wisdom

Reagovat
mike.84

nechapu jak taková antifotbalová svině jako derry muže mit povolení hrat fotbal

Reagovat
miky10

To je taky karta ale, kurva.

Reagovat
Erdovec

jaká změna na Suarezovi, uvědomí si že to posral, dokonce se omluví, nevzteká se tak

Reagovat
ďuriLFC

Stieve to ma zase v prdeli

Reagovat
spider_8

Mikelovka

Reagovat
smazaný uživatel

stevenko

Reagovat
Trand

Kde koukáte na Toffees? nutjob se mi seká a firstrow taky.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Dík oběma.

Reagovat
smazaný uživatel

To je příšerné!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo, aaaaach.

Reagovat
masly008

v chelsea se musí na toho ba šíleně těšit.50 megový je trgický.

Reagovat
13

Ale naše protiútoky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kennyho LFC... :)

Reagovat
Trapper

Pěkná střela, Torresku

Reagovat
Trapper

Pěkná střela, Torresku

Reagovat
Erdovec

Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej protiútok.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá že Chelsea buď nastoupí v nejsilnější možné sestavě, nebo je marná aji proti poslednímu. Oni tam ty hráče snad žerou, že nejsou schopní mět alespoň trocha široký kádr, aji přes ty jejich nákupy.

Reagovat
Godwinson

Jako by Chelsea ještě nebyla marná v nejsilnější možné sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

ono je na hovno že hostuje z Chelsea asi 25-30 hráčů, a spousta z nich jsou talentovaní mladí hráči(Lukaku,Kalas,McEachran,van Rhijk....) ale Chelsea jim prostě šanci nedá mno

Reagovat
miky10

S Kalasem a van Rhijkem by to dneska vypadalo uplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen meleš pi.oviny !

Reagovat
Trand

Reagovat
miky10

Začínáš bejt slušně posedlej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno. Sem nasraný jak sviňa,bo sem se celý den na ty blby těšil a tak mě serou. Oni a ty se svojima kecama. Mariiiinka , pak Kalas ...... atd atd. Radši se dívej a nekomentuj.

Reagovat
Trand

Vždyť to nemyslel vážně omg.

Reagovat
miky10

Reagovat
Trand

Van Rhijk je vůbec jako co? To ani neznám.

Reagovat
miky10

Já taky ne.

Reagovat
SunFells

Pro ty hráče to určitě na hovno není, potřebují se ukázat a připravit na další angažmá.

Reagovat
spider_8

Říká fanda týmu, který drtivou většinu zápasu vyhraje naprosto příšernou hrou díky svým útočníkům. To je ten rozdíl oproti Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je blbost.

Reagovat
Ligter

To je zas účelové přehánění, zní to, jak kdybychom ani neuměli kopnout do balónu a všechny góly byly díky větru.

Reagovat
spider_8

Je to trochu přehnaný, stejně jako komentář nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to co napsal za a) vůbec nevyvrací že Chelsea hraje v béčkové sestavě prachbídně, a za b) my hrajem skoro celou sezónu v poslepované sestavě, a za c) primárně jde o šířku kádru, ne o obraz hry. Vypadá to, že Chelsea nemá skoro žádné slušné varianty, aji přes ty nákupy.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Wisdom ať se k tomu vápnu radši nepřibližuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Wisdom

Reagovat
miky10

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Ty seš chuj ..

Reagovat
Godwinson

Ivanović, pěkně umístěné rány

Reagovat
smazaný uživatel

Jedovatá.

Reagovat
smazaný uživatel

panečku, to je střelec

Reagovat
smazaný uživatel

Torres,Marin

Reagovat
miky10

Ivanovic taky ať už nestřílí, to je katastrofa...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň po dnešku víme, že Luiz nemá nejhorší longshots

Reagovat
Erdovec

ale už by se Chelsea mohla vzpamatovat

Reagovat
miky10

Oscar tam jedinej něco hraje pořádně, možná eště Moses. To je strašný :))

Reagovat
13

hendo to mohl alibisticky posunout na Gerrarda na 5 metrů a místo zkusil dalekonosnej pas na Johnsona!

Reagovat
tomasinho

Je výborný, jsem rád, že se rozehrál.

Reagovat
fenixLFC

tiez som pozeral

Reagovat
miky10

A Mason je taky fakt kompletně na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe tak to je KATASTROFA!!!! A už se aspoň píská ! Nuda,nuda,nuda jak na hřišti tak v ochozech !

Reagovat
nani92

kadžé lepšie mužstvo ako QPR by si dnes dala Chelsea v prstom v nose a ten Taarabt..aj ked mu všetko nevíde,tak sa mi zdá ako jediný z tých žoldákov,že chce s tým zápasom niečo urobiť..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proti lepšímu týmu než QPR by Rafa nasadil Hazarda s Matou a Colem a věř že změna by pak byla vidět

Reagovat
nani92

myslím,že minimálne z nich naskočia v polčase,tak uvidíme ale ano,Mata ich zdvihne..

Reagovat
smazaný uživatel

To je vůl, ale Baines úžasně..jak jinak

Reagovat
Miguel19

Ten "rozhodčí" je půjčenej z divize ne? Ten absolutně neví která bije...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky bohu

Reagovat
13

Ajaj, já vůl nechal Sterlinga ve fantě na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej poločas. Pravá strana je trochu slabší. Sterling dal sice gól, ale jinak to moc úžasný nebylo. Wisdom se snaží, ale dneska se mu moc nevede. Fakt nevím, proč nehraje Robbo. Jinak dobrá půle, ve druhý to chce přidat třetího a pak to v klidu dohrát.

Reagovat
Rssa

LFC dneska hodně dobře....musím se přiznat, že jak jsem viděl sestavu, tak sjem byl docela zklamaný na wengerovskou nerotaci, ale kluci mě překvapili a hrají tak, jak by měli.

Luis

Sterling, Gerrard, Henderson, Reina

Všichni hrají dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling seriously?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
13

Až na ten gol a jeden vybojovanej přímák je nulovej.

Reagovat
Rssa

Jo, i sterling překvapil. Čekal jsem, že bude hrát úplné hovno.

Reagovat
Zaschrona

Kupte nekdo tomu Heitingovi letenku zpatky do Holandska, na to se neda divat..

Reagovat
Godwinson

Alespoň jednoho z dvojice Mata/Hazard by tam hodit do začátku půle měl.

Reagovat
Tomekcz

Cukotka ma stesti ze si koupili rozhodciho jinak by uz hrali v 10 a stejne si je QPR dava jak nic

Reagovat
miky10

Bomba. Marin okamžitě dolů, Matička místo něj, Torres taky do hajzlu, na hrot Hazard (nebo Moses).

Reagovat
Pigeon

QPR gol, Chelsea do hajzlu

Reagovat
miky10

To byla druhá varianta, na kterou sem myslel.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Godwinson

Moses na hrot a ti dva do hajzlu by byla naprostá paráda

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Hendo Luis Downing Raheem Wisdom

Reagovat
Sali5

Nápadně mi to připomíná Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Wisdom střídat, glena naprava a robbo doleva. Jinak jsme měli i štěstí, pepe podržel. Hlavně nedostat kontaktní gól.

Reagovat
smazaný uživatel

*napravo

Reagovat
cristiano.K.

v obraně nic moc,ale líbí se mi,jak podporuje útok

Reagovat
tomasinho

Však je to dřevo v útoku, zadrbal dvě slibné akce. Měl by hrát Robbo příště, v poháru je třeba ho rozehrát.

Reagovat
cristiano.K.

furt lepší než aby stál vzadu a o nic se nepokusil

Reagovat
13

Jenže on tam má tolik prostoru, že dopředu prostě chodit musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Widsom chudák vůbec neví, co s takovým množství prostoru Bejt na jeho místě Glen, tak nevěřím, že to bylo jen 2:0

Reagovat
fantomas

Wayne Veysey ‏@wayneveysey

Told that West Ham should announce Joe Cole signing tomorrow. Deal is all agreed.

To bude krásnej návrat.

Reagovat
smazaný uživatel

čo ten López? páči sa nám?

Reagovat
smazaný uživatel

*páčil by

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Říkej mu Adrián, a páčil by sa.

Reagovat
fantomas

Aha (fakt mu řikej Adrián) nevim, mně se spíš nepáčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

máš Atlético nasledované? dobrý center?

Reagovat
smazaný uživatel

prečo píšem jak kokot?

Reagovat
smazaný uživatel

na twitteri jeden fanda arsenalu ktorého uznávam pre jeho názory povedal, že je to pre Arsenal zbytočný nákup. Skopírujem ti čo písal...

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian to Arsenal would be a disaster if you ask me. He is not the forward they need. Don't get me wrong, he is a very nice lad but his first touch is poor and he sometimes needs to take three or four attempts to score

Reagovat
miky10

Centr není zrovna to, co by ho zdobilo nejvíc, ale fotbalista je to výbornej, univerzální, přestup by mu strašně pomoh. Viděl bych ho u vás moc rád.

Reagovat
smazaný uživatel

čo je teda jeho prednosť? ja už by som chcel krídlo, čo vie centrovať.

Reagovat
miky10

Tak na to Adrián neni ten pravej no, on se spíš dost stahuje do středu, žádný typický ostrovní křídlo to rozhodně neni. Techniku má hodně dobrou, přemejšlí u toho, umí se prosadit jeden na jednoho...

Reagovat
smazaný uživatel

takže ďalší do zbierky krídel, čo vlastne nie sú krídla? Veď ich máme plnú riť, takto Girouda nikdy poriadne nevyužijeme, Arséne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Mně jo, ale nevím, jak moc je to reálný. Je to dost upgradovanej Gervinho, co přihrává.

Reagovat
smazaný uživatel

niekto písal, že je to mix Kaloua so Gervinhom s nádychom Jeffersa, tak sa teším, ak to vyjde, no.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

kdyby to věděl, tak by jim možná ani toho gola nedával (a možná je to taky důvod,proč ho chtěj )

Reagovat
tomasinho

Jsem fakt rád. Že opouští LFc, ale že jako oblíbenec jde do mého dalšího oblíbeného klubu, kde by mohl být přínos.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí dát gola a pak bude nálož .

Reagovat
spider_8

"Keep Chelsea great, save our number 8"

Další důkaz kreativity fandů Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
spider_8

No co, aspoň se to rýmuje

Reagovat
mr.Silver

Vsak jo, minuly tyden meli ale lepsi pokrik -> Oscar, Oscar, Oscar, Oscar, Oscar, Oscar

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn polčas. Ale stále ma štve to, že nemáme dosť hráčov v 16tke. Ale Downing a Hendo dneska

Suarez je genius. Naopak Wisdom dneska nevie čo robí, mali by sme ho vystriedať skôr ako niečo vyvedie. Treba udržať a vyhrať konečne zápas na Anfielde

BTW Reina za ten zákrok

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea je jasná, v 85. minutě gól z penalty, uvidíte a skončí to 1:0...

Reagovat
vitasrp

Naprosto, ale naprosto typickej Benitez, tomu se snad nedá divit..

Úplně vidím jeho Liverpool a ty plichty doma s Wiganem, Fulhamem, West Hamem atd.. Zápasy, který ten tým měl jednoznačně vyhrát, pravidelně v nich selhával. Dáno to bylo i tím, že někdy Rafa šetřil opory, ale ta hlavní příčina je podle mě i jinde..

Ta jeho posedlost hrát takticky skvěle, přesně podle jeho plánu, kdy má každej hráč jasně dáno, co má dělat, je zrovna v tomhle případě vysloveně na škodu. Místo toho, abychom hráli hráli daleko ofenzivněji, posunuli krajní obránce tak o deset metrů výše, po ztrátě míče se nestahovali, ale naopak uprostřed zálohy okamžitě napadali, se tam trápíme způsobem, jak kdyby proti nám stále hrál Everton..

Samozřejmě to nic nemění na tom, že někteří borci hrají obdivuhodně špatně. Jmenovitě Marin, Luiz, Torres (z jeho strany je to zase síla)...

Určitě je potřeba hned o poločase střídat, v průběhu druhý půle zapojit druhýho z dvojky Mata/Hazard a urvat ten zápas. Jinak to totiž bude hustá ostuda..

Reagovat
kiwwi

to je ten rozdiel medzi Chelsea a ostatnymi vacsimi klubmi...tie daju na ligu fullku a klucovych hracov budu setrit v FA Cupe, Chelsea setri teraz a na FA nalozi fullku, pretoze to chce vyhrat

Reagovat
vitasrp

Proti tomuhle přístupu ale nemůžu říct ani popel, protože nám v posledních letech přinesl několik FA Cupů...

Reagovat
cristiano.K.

až na Lucase,Škrtěla (3fauly za 30.minut) se mi to líbí. Jinak momentálně Downing>Sterling,což není moc šokující. Sterling se po golu zvednul,tak snad v tom bude pokračovat. Lucase dokáže odkopávat od rohového praporku přímo na vápno

Reagovat
Side

Baines

Reagovat
Trand

Bainesyyyyyyyyyyyyy! Neskutečná paráda!

Reagovat
Trand

Gol sezony pro mě zatím.

Reagovat
tomasinho

Jaký dal?

Reagovat
mr.Silver

Primak, tak 30 metru, delovka pod brevno.

Reagovat
tomasinho

Hm, škoda. Snad Newcastle dá v 2. poločas góla teda, ať máme na Toffees jenom 3 body.

Reagovat
Trand

Přímák tak ze 30 metrů, na zadní tyč, nešlo to přes zeď. Točila se ta rána, každopádně to byla neskutečná rána.

Reagovat
Zaschrona

primak z 30 metru a la Roberto Carlos, neskutecna bomba

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
miky10

Jeromův asi lepší. Ale i tak neskutečný, ten chlap je úžasnej.

Reagovat
Trand

Mně se víc líbilo tohle.

Reagovat
miky10

Protože seš Bainesofil.

Reagovat
Trand

To nee, mně přijde, že pár hráčů Toffees hraje letos trochu hůře než loni, zrovna Leighton má podle mě navíc, ale dneska mi zavřel ústa a to nejenom tím gólem.

Reagovat
Zaschrona

taky

Reagovat
Zaschrona

BAINESYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
wild

Baineeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

jupí, Bainesy, konečne začínaš splácať dôveru vo fante.

Reagovat
smazaný uživatel

THAT WAS FANTASTIC!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
mr.Silver

Baines

Reagovat
smazaný uživatel

Bainesyyyyy ! nadhera

Reagovat
miky10

BAINESYYYY

Reagovat
fantomas

Hm, tak cg miky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ty jo, já potřeboval, abys ho dal

Reagovat
fantomas

Já taky..

Reagovat
smazaný uživatel

houby, fakt?

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Ale Mata tam brzo pude, takže to eště neni hotový.

Reagovat
smazaný uživatel

S přehledem nejlepší levej bek současnosti!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Ligter

Reagovat
terry

Wohoooou!

Reagovat
mithro

Baines, klobucik

Reagovat
Erdovec

tak Newcastle - Toffies oba gol by bylo, teď ještě Chelsea v handicapu

Reagovat
Bayern +

Bainesyyyyy Fantasyyyyy!

Reagovat
Tomekcz

everton je lepsi musi vyhrat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Sess dolů?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál hovno, asi stejný jako většina jeho spoluhráčů. Tomuhle střídání bych se ani moc nedivil. Daleko víc mě překvapuje, že furt staví Larssona.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tomu právě divil, protože jako jeden z mála tam mohl něco vymyslet...

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Má fanta se usmívá.

Reagovat
smazaný uživatel

gól sezóny? to nie.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Napsal jsem pro mě, no, ale radši budu příště zticha teda, všichni tady zas budou psát, že gól sezony to není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je zvíře Ale jeromův gol lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jerome měl lepší

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
fantomas

Andre Villas-Boas ‏@AndreVillyB

Newcastle fans may want to avoid their calendar this month... pic.twitter.com/iQYijHpb

Reagovat
Trand

Já měl na December RvP.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

ešte nech je Cole na tom liverpoolskom a máme to.

Reagovat
Erdovec

Hendo

Reagovat
Trapper

Marin

Reagovat
Godwinson

Konečně Marin, pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Marin hezky, konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to si dělá Moses prdel.

Reagovat
miky10

Oh come on! Marin teď krásně, stačilo nastavit...

Reagovat
Miguel19

Moses tvl

Reagovat
ďuriLFC

ooo to je škoda , ale krásne zase Luis

Reagovat
tomasinho

Suarez nádherně, kam to Raheem střílel?

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl zas lob podle mě a sjelo mu to...

Reagovat
EL Gringo

Suarezova nahravka

Reagovat
13

Suarez

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Raheeme

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně zahraný, ale ta koncovka, Raheeme...

Reagovat
Arbiter

Marko se rozjíždí

Reagovat
smazaný uživatel

kurva už to tam jednou musí padnout snad z toho rohu

Reagovat
ďuriLFC

Briliaaaaaaaaaaaaaaaaaant

Reagovat
EL Gringo

Luisito si to dnes dava

Reagovat
13

Suareeeeeez a Steve jako za starých časů na Torrese!

Reagovat
tomasinho

Reagovat
13

opisuješ no

Reagovat
tomasinho

Wohou Gerrard + Suarez, taková akce ty vole.

Reagovat
tomasinho

Jako s Torresem za starých časů.

Reagovat
Honza Matoušek

OMG GERRARD

Reagovat
Trapper

BOŽEEEEE DEJTE TO UŽ

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Torres je stejne bukva.

Reagovat
mr.Silver

Liverpool krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už jsem psal Rišánkovi, konečně hraje Gerrard a né ten, kdo se za něj vydával ještě donedávna.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesar

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráááááááááááááááááááááááááááááááááááááávo STEVE neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard what a paaaaaaaaaaaaaaas

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Chelsea tam ten balón asi nedostane...

Reagovat
smazaný uživatel

STEVIEEEEEEEEEEEE Neskutečnej míč. A Suárez zase s luckem prostě

Reagovat
Pettirosso

Nando

Reagovat
masly008

no co ,zavřel oči a bác.tohle přece dělají nejlepší útočníci ne

Reagovat
smazaný uživatel

TORRESI TY CURAKU JEDEN

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvám se

Reagovat
Miguel19

Torres

Reagovat
tomasinho

Gerrard is back!!!

Reagovat
nani92

toto by som nepísal

Reagovat
terry

Torresi, táhni!

Reagovat
Arbiter

ty vole, piča Torres, to si dělá prdel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

přihrávka sezony

Reagovat
lnterista

Julione

Reagovat
Wat

Fantastickej pas od Stevieho. A Luis jen potvrzuje formu.

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně, Fields of Anfield slyšim snad poprvý dneska.

Reagovat
Erdovec

hmm, normálně bych se smál, ale už by Chelsea ty goly mohla začít dávat

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná škoda že brankář Césarova kalibru šel do tak noobovského týmu :/ Ten by mohl byt jednickou i v ManU

Reagovat
smazaný uživatel

Torres je zufalec, to neni mozne

Reagovat
spider_8

Nando to řešil dobře. Věděl, že stejně nedá gól, tak se aspoň pokusil zabít brankáře

Reagovat
Godwinson

Pokud si tohle nesedne, tak už nevím

Reagovat
fantomas

Stevie se nám vrací, cejtim to.

Reagovat
smazaný uživatel

I skluzuje. Dneska už asi 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Jojo, poslední zápasy jde nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Zavřel voči a nakouřil to, ten kluk je fakt zoufalec.

Reagovat
Arbiter

on zavřel oči?

Reagovat
miky10

Cojávim, prostě to zas zkurvil, potřebujem dva útočníky.

Reagovat
Arbiter

každopádně druhá půle vypadá rozhodně mnohem lépe z naší strany, kdyby někteří hráči (nebo spíš jeden hráč) tohle snažení nesráželi...

Reagovat
Godwinson

Dřív než v 75.minutě se asi střídání nedočkáme ...

Reagovat
tomasinho

Co to je zase za střídání?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diamant doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

RIP

Reagovat
smazaný uživatel

Allen?

Reagovat
Rssa

Reagovat
Rssa

Allen

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase střídání ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem dolů Rodgersovi chválím, ale proč za Allena

Reagovat
smazaný uživatel

To je takový to střídání Hendo hraje dobře, pojďme ho zabít na křídlo.

Reagovat
Godwinson

A zase ... ten Oscar je taky exot mu přihrávat v situacích, ze kterých je možné cosi vytěžit.

Reagovat
tomasinho

Allen měl jít za Lucase kdyžtak, za Sterlinga Suso.

Reagovat
miky10

Marin se celkem rozehrál, stáhnul bych s Torresem spíš Luize. Hazard s Matou, okamžitě!

Reagovat
miky10

Aha, hm...

Reagovat
Arbiter

dostal přes párky, tak to raději Rafa nechtěl riskovat...

Reagovat
miky10

Možná je to tak dobře, eště by dohrál nákej souboj a šel by ven, když už teď má tmavě voranžovou. Ještě toho Matu co nejdřív...

Reagovat
smazaný uživatel

Mata ani za piču!

Reagovat
miky10

Vyloučený, že by tam nešel.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Erdovec

už jsem ho tam od Luise viděl... svině

Reagovat
Miguel19

To je fakt pičus ten rozhodčí...neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

nechával výhodu

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill dneska úžasný

Reagovat
Arbiter

aspoň v druhé půli Marko ukázal, co umí, pokud bude nastupovat častěji, tak jsem si jistý, že bude velice platným hráčem

Reagovat
Godwinson

Cahill fenomenálně

Reagovat
fantomas

Co udělal?

Reagovat
miky10

Skluzem vypích balón Mackiemu z gólový pozice.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

hehe, Garyho pochválíš, ale že Luiz tam přesprintuje půlku hřiště a vypíchne balón soupeři, tak to už nevzpomeneš

Reagovat
Godwinson

Vzhledem k tomu, že ho jen přibrzdil, následně dozadu už jen vyklusával, tak vážně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

pěkně Gary

Reagovat
miky10

Garyyyyyyyyyy

Reagovat
Trand

Heitinga.

Reagovat
Zaschrona

hral ve finale MS, to je zaruka kvality

Reagovat
smazaný uživatel

nemozem si pomoct, Taarabt je dnes dost dobry

Reagovat
tomasinho

Nech Matu na lávce Rafo

Reagovat
Erdovec

Reagovat
fantomas

Reagovat
Bayern +

Stejne viac bodov nez Puncheon asi nespravi.

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

je to vtipne citat tu diskusiu...gerrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaad a hned okolo nando je zufalec a podobne..kto by to pred tromi-styrmi rokmi povedal

Reagovat
Godwinson

Luiz je tak neskutečně směšnej, až bych brečel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten Luiz a ty jeho strely

Reagovat
smazaný uživatel

Luiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz je lama

Reagovat
Honza Matoušek

Doufám, že tam pošle Matu tak na 2 minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza hrůza hnus hnus.

Reagovat
spider_8

Juan time!

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

SuSo

Reagovat
Arbiter

Davide, a dost. Prostě se odnauč to, co tě naučil Mikel, a to hned

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak ještě když hrál na stopera tak střílel docela dobře, teď je to čistě Mikel style

Reagovat
smazaný uživatel

Při tý mizerii velkejch stoperskejch jmen leto neznám moc lepších než Cahill tuhle dobu.

Reagovat
masly008

torres jaký je dravý v 16tce

Reagovat
miky10

Oscar je famózní.

Reagovat
Swarley

nebyl no

Reagovat
Swarley

tady jsem chtěl dát jen palec nahoru, hraje fakt parádně

Reagovat
smazaný uživatel

dnes sa mi paci aj Granero a Mbia, v ramci moznosti drzia ten stred dost slusne

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

A downing hezky.

Reagovat
ďuriLFC

ohou , krasny futbal od nás

Reagovat
smazaný uživatel

kuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale hezky Lamps

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, jestli proti QPR to byl nejlepší poločas podle SG, tak to ho chci slyšet po dnešku.

Reagovat
fantomas

Miňolej

Reagovat
Swarley

ofsajd nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvaaaaaaaaaaaa

Reagovat
tomasinho

Suso, pěkně. A Hendo obrovský potlesk zaslouží a velký palec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Lampardeček

Reagovat
miky10

Milimetrovej, možná. Kundáá

Reagovat
smazaný uživatel

haha nebol

Reagovat
Rssa

Sušičkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Swarley

to už ale přeháníte

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Rssa

Jak?

Reagovat
Swarley

sušička?

Reagovat
Rssa

a co teprve Michučka

Reagovat
Arbiter

tak ten byl milimetrový

Reagovat
Godwinson

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo Je super.

Reagovat
tomasinho

Tež se vám posral nutojb?

Reagovat
tomasinho

Tak už ok, refreshnul jsem ho.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Hendo krásnej zápas

Reagovat
Erdovec

je schopná Chelsea dát dva goly?

Reagovat
smazaný uživatel

Je schopna daat vubec gol ?

Reagovat
Erdovec

buď žádný nebo dva, jeden neberu

Reagovat
OVi.77

Tak by se mi to hodilo do krámu teda, ale zatím to moc nevypadá

Reagovat
smazaný uživatel

šancí bylo hodně takže asi je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Torresi...............

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
Pigeon

zas úřaduje?

Reagovat
smazaný uživatel

teraz som to zapol, ale namiesto spracoania a strely chcel hrať z prvej na Luiza a dojebal to najviac, ako sa dalo.

Reagovat
miky10

Hazard

Reagovat
EL Gringo

Suarez,, skodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí Luisí, 26 bodů do fanty taky jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez Ale měl to dát, dřevák.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně ten hattrick dneska dá.

Reagovat
Kowe

měl to těžký, ale i tak to měl být gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PROČ TAM JEŠTĚ NENÍ MATA?

Reagovat
ďuriLFC

Allen prvý dotyk Lusi

Reagovat
Trand

Všichni utečou ze zadní tyče a míč tam přiletí.

Reagovat
Trand

A Tiote.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Allen ...(nádherně Joe )

Reagovat
Zaschrona

Ten Jelavic je nekdy fakt komediant

Reagovat
Trand

A Atkinson se mu smál.

Reagovat
Zaschrona

No, nedivil jsem se mu

Reagovat
Trand

Pěkně komická byla celá ta situace.

Reagovat
Arbiter

Rafa: "Hazarda si ze standardek škrtáme"

Reagovat
Honza Matoušek

Allen finální přihrávka, to jsem snad ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam už Matu ty tělocvikáři!

Reagovat
smazaný uživatel

maj k nemu rešpekt.

Reagovat
Swarley

přesně tak, je to pan učitel tělocviku

Reagovat
OVi.77

Se ani nedivím že s tímhle Chelski vypadla z LM

Reagovat
miky10

Hazard???

Reagovat
20fredy20

najvacsi omyl v histroii sportu bolo vitaztvo Chelsea v LM, to by mali niekde zapisat ako najvacsia senzacia a omyl

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
masly008

společně s řeckem

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

smrt smrti smrt je to smrt exujem tretiu vodku 5000 euro som dal na over v chelsei nenavidim beniteza taktizera sprosteho toto bude kruta noc drzte sa asi sa obesim

Reagovat
Honza Matoušek

To jsou drobný ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tvl 5000 euro , chcel by som vediet cim sa zivis

Reagovat
miky10

Tohle je zápas, kterej musí na konci urvat Lampard no, jinak to nepude...

Reagovat
smazaný uživatel

CARRA

Reagovat
Swarley

vlastní?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, ale často ho pri rozhodnutom stave dáva...

Reagovat
vladis271

ty by si chcel, čuráku

Reagovat
smazaný uživatel

Carragher? Ty vole Brendaneeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Reagovat
tomasinho

Ael co, mohl tam hodit Sahina, jinak ale proč ne rekord, když je hotovo.

Reagovat
Erdovec

Carru na hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Carra, 493. league appearance Legend.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Carra

Reagovat
Trand

Jellyfish a Vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Taarabt je kompletný protiklad Artetu. On prihrávku dozadu alebo do boku nedá nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tady, Mata in

Reagovat
smazaný uživatel

tupej tlustej španělskej kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Co teď YungGoonere?

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka

Reagovat
ďuriLFC

oo to je škodaa , Sušičke to strašne prajem

Reagovat
Godwinson

Podle mě by se měla Chelsea maximálně zasoustředit na to, aby se Torrese co nejdříve zbavila.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je škoda Suso mohl mít první gól v PL

Reagovat
smazaný uživatel

To stejně trefil Glen, ne?

Reagovat
EL Gringo

bol to offside ?

Reagovat
Zaschrona

FEED THE VICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

Reagovat
ďuriLFC

už ma serete

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
ďuriLFC

už ma serete

Reagovat
Zaschrona

a i Jellyfish moc pekne, tohle by mozna Vellios takhle nezvladl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
miky10

Reagovat
Wat

Jamie.

Reagovat
20fredy20

videl som uz vela zapas ked domaci tlacili ale tak zufaly tlak ako Chelsea som este asi nikdy nevidel

Reagovat
wild

to bolo striedanie

Reagovat
Arbiter

Mazacar

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd no dejme tomu, no. Za stavu 3:0 to tak nesere

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa, ty kokot sprostý, tlstý , škaredý!

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by ťa tá červená kravata udusila!

Reagovat
smazaný uživatel

koňomrd vypasený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

* tělocvikářský

Reagovat
Erdovec

Reagovat
terry

Teď už nemůžeme na hřiště poslat kreativnější sestavu. Snad něčím tu obranu QPR překoná.

Reagovat
miky10

Tak ale stáhni někoho defenzivnějšího, do prdele už.

Reagovat
tomasinho

Co tam ten Newcastle kruva dělá? To nemůžou aspoň remziovat?

Reagovat
Honza Matoušek

Joooo Mata! Uplně vidím nadšení všech, co mají Matu C a Suáreze VC

Reagovat
Erdovec

kurva

Reagovat
tomasinho

Zmrde

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

z evertonu jde větší strach než z chelsea a spurs.oni jsou schopni urvat to 3 místo.

Reagovat
Zaschrona

kez by..

Reagovat
20fredy20

Torres je profesionalny futbalista?

Reagovat
Erdovec

tak Mato, pojď na ty tři goly

Reagovat
Godwinson

Reagovat
tomasinho

Carra po sezoně podle mě končí, že mu dává Brendan tolik startů, aby nahnal 2. místo a asi 500 ligových.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Trapper

to snad ne

Reagovat
masly008

mu he he ropáci.

Reagovat
Swarley

golasoooo

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu spáchat sebevraždu, zatím

Reagovat
Pettirosso

chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomu říct. Pěkná střela.

Reagovat
OVi.77

Hhahahahaa ...a vůbec mě nesere že jsem naložil na chlsea, protože tohle je snad ještě lepší

Reagovat
Side

Čukotka

Reagovat
smazaný uživatel

hm, koupit na jedno kolo Turnbulla....se vyplatilo

Reagovat
Kowe

už jen pro tohle se to vyplatilo.

http://www.youtube.com/watch?v=U-oqRXjP8Hs

Reagovat
wild

goooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

aspon táááááááááááááááák

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea: "prikúpíme"

Reagovat
fantomas

Kolik tomu Carrovi zbejvá do rekordu? Už je to fakt otravný..takle zas nenastoupí Jonjo.

Reagovat
ďuriLFC

Dnes sa stal 2. v historii . Na prveho už ale nemá šancu Takže dufam že po dnešku to skonči.

Reagovat
tomasinho

Už je 2. nejlepší, 493 ligových.

Reagovat
fantomas

No to vim, takže na prvního si už zuby nebrousí, prima. Dík oběma.

Reagovat
tomasinho

Ještě půjde na 500

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To mě poser.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný gól

Reagovat
Miguel19

Ty krávo

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Ligter

Wright-Phillips

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

No,kdo mi rekne ,ze BENITEZ je dobrej trener tak mu snad pomocim xicht.

Reagovat
miky10

To je konec todleto. BENITEZ OUT!!!

Reagovat
smazaný uživatel

krásná střela SWP

Reagovat
smazaný uživatel

čurá.i !!!!! Q.P.R.

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea

Reagovat
Erdovec

tak, ten handicap už asi nevýjde

Reagovat
OVi.77

Reagovat
herbage

Taarabt

Reagovat
terry

SWP to trefil výborně. A neslavil.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

QPR to dnes prajem, hodne sympaticky vykon

Reagovat
smazaný uživatel

QPR môže čakať ponuku za SWP.

Reagovat
Swarley

a že nedává nahrávky do boku

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je skvely

Reagovat
Swarley

dělá to pro SAFa, ví že se dívá, jinak by tak nemakal, znáš to

Reagovat
smazaný uživatel

je to mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

čelzí

Reagovat
20fredy20

BODAJ SKAPALI VSETCI HRACI CHELSEA BASTARDI SKURVENII

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Just Rafa being awesome again.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsine?

Reagovat
Godwinson

Nechť si cvalda vezme tu máničku a táhne za Pyreneje. To není možný jakou sračku ten píčus hraje.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

skonci to 1 1 nenavidim ostrovski fotbal plni hracov co nehraju na branu

Reagovat
C0br

Reagovat
kiwwi

to dnes pojde tiketov dopici

Reagovat
Thoomas

Ze bych si po tom otresnym vykonu Arsenalu mohl rict,stahli sme Chelsea o 1 bod?

Reagovat
smazaný uživatel

A fabio suverenny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Musim znova

Reagovat
Swarley

Reagovat
herbage

není to Rafael?

Reagovat
smazaný uživatel

QPR v ramci moznosti super vykon..genialny Taarabt, skvely Granero, Mbia, Fabio..dnes im to teda prajem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Tiket v hajzlu, ale i tak mi to na tváři vykouzlilo úsměv.

Reagovat
Zaschrona

Ten Tiote je taky pekny prase

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal je krááásný

Reagovat
tomasinho

Zrovna dneska, když Chelsea výhru přeju, tak to serou. A Newcastle taky

Reagovat
smazaný uživatel

To já chelsea nepřeju teda, ani dneska. Aspon se jim můžu zasmát.

Reagovat
tomasinho

Já nechcu, aby se QPR moc přiblížilo k záchraně a k Readingu.

Reagovat
Trand

Newcastle s Toffees se vykartujou při rozích, takový napětí mezi hráčema jsem asi ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Alleneeee

Reagovat
smazaný uživatel

Chcípni Rafo.

Reagovat
kiwwi

Hill

Reagovat
smazaný uživatel

stupidní zákrok...

Reagovat
EL Gringo

skoda Allen

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz se k tomu stavi Luiz tak muzeme byt vklidu.

Reagovat
smazaný uživatel

a proc se k tomu vubec sral ? Vzdyt ma snad nejhorsi strelu ze vsech..

Reagovat
Godwinson

Nee, Luiz ne

Reagovat
Pigeon

Vidím to tak že Benítez skončí a Chelsea pošle do Madridu 60 mil euro + zdarma Torres

Reagovat
smazaný uživatel

60 mega za toho Torrese ?

Reagovat
Pigeon

Samozřejmě za Falca

Reagovat
Rssa

Dnes LFC celý zápas super. Tak se mi to líbí a tak by to mělo pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

až na ty ofsajdy

Reagovat
Rssa

Příště nám třeba nějaký pustí

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Wat

Reagovat
Swarley

levák Bob, jak mu tohle můžou nechat

Reagovat
Swarley

levák Bob, jak mu tohle můžou nechat

Reagovat
smazaný uživatel

už to raz trafil, tak sui asi myslí.

Reagovat
Swarley

z téhle vzdálenosti? tak to mi asi uniklo

Reagovat
smazaný uživatel

jj, bolo to nedávno. Proti AV? Neviem.

Reagovat
Swarley

aha, se právě divím, že ho to nechají kopat když tam je Hazard, Mata...

Reagovat
smazaný uživatel

César môže ísť na kofolu, keď sa rozbieha Luiz.

Reagovat
smazaný uživatel

škodááá

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz je hroznej Takhle to posrat..

Reagovat
miky10

Luiz

Reagovat
miky10

Kokot posranej, co se do toho sere?!!

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Allen

Reagovat
tomasinho

Allen se nedočká asi

Reagovat
smazaný uživatel

Luizi jsi kretén

Reagovat
EL Gringo

offside zasa

Reagovat
DieFohlenBMG

Blamáž

Reagovat
Honza Matoušek

Chudák Allen.

Reagovat
Erdovec

ten Suarezův pohled na Susa

Reagovat
Bayern +

Debili, mohol to zahrat Mata, ten by to dal.

Aspon Taarabt assist, Chelsea je uz stejne v pici a za to cele moze to spanielske moledo s vymyslanim bezmatovskych zostav.

Reagovat
Side

co to bylo za rozehrávku

Reagovat
Godwinson

Ten Ivanović má tu hlavu úplně dutou, že mu to od ní takhle lítá?

Reagovat
masly008

Reagovat
DieFohlenBMG

fotbalista no

Reagovat
smazaný uživatel

O to víc to Arsenal včera dotento.

Reagovat
Erdovec

hlavně že tam dal toho Matu

Reagovat
smazaný uživatel

Bainesy de na druhý.

Reagovat
Wat

Aspoň vyrovnat, Newcastle.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

pěknej potlesk pro Taarabta...neboj se synu, SAF se díval a je na tebe hrdej...ale to je tak všechno

Reagovat
tomasinho

Měl tam dát centr a Carra by ho dal. Škoda, že nedal Suarez hattrick, jinak je super zápas.

Reagovat
Luc-Luc

chelsea

Reagovat
Honza Matoušek

Mata krásný jeden bodík (pro některé dokonce 2)

Reagovat
Rssa

Glen Johnson je nejlepší RB i LB v PL

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Na soupeřovo půlce asi jo.

Reagovat
Kowe

v útočních chvílích možná i jo

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa ven.

Reagovat
Trand

Julione konečně clean sheet, proti Chels obzvlášť potěší.

Reagovat
smazaný uživatel

QPR Jeden z mála zápasů kdy jim tu výhru přeju.

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ze tří no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Happy New Year, Rafa

Reagovat
Wat

Reagovat
OVi.77

QPR druhá výhra za celou sezónu PL a zrovna na Stamford Bridge, ostuda Chelski

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne Chelsea

Reagovat
EL Gringo

skoda , ze to Allenovi nepadlo

Reagovat
Erdovec

super mohli jsme vyhrát sice tak 5-6:0 ale i tohle je fajn

Reagovat
fenixLFC

5 golov sme dali

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace a pochvala QPR z MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

never again rich scum londoners blue armi of luzers never never suck mi balls fuj humus a hnuj ale aspon ligli never let me down forever epc fail

Reagovat
Side

co?

Reagovat
smazaný uživatel

jdu hledat číslo do kroměříže.

Reagovat
smazaný uživatel

dej jim hajzlům

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Muze mi nekdo, kdo koukal na cely zapas Chelsea rici, jak hral na stoperu Nelsen?

Reagovat
Bayern +

No nahovno staval toho Matu, blbec.

Reagovat
C0br

QPR já těm sympošům vždycky věřil a přál

Reagovat
Nikikrew

Dakujem Chelsea , bude sa mi lepsie spat

Reagovat
Error

To zas jednou byla sračka.

Reagovat
Tomekcz

luck cukotky dneska nejak vynechaval

Reagovat
smazaný uživatel

Neville pěknej přeliv

Reagovat
miky10

Zoufalost, poslední kapka.

Reagovat
smazaný uživatel

Končíš s fanděním CFC?

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Ale né.

Reagovat
Wat

Na chvilku jsi byl sympaťák...

Reagovat
miky10

Byste mě neměli rádi ani tak.

Reagovat
Wat

Pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Krásné vidět blití "fanoušků" chelsea na adresu vlastních hráčů a vedení

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Swarley

a zrovna na Rafu

Reagovat
smazaný uživatel

No Mata, no Hazard, no points

Reagovat
Godwinson

Luiz a Torres absolutní ubohost, sabotuju zápasy dokud budou hrát v základu.

Reagovat
PhilipS

Luiz hrál dobře...

Reagovat
miky10

Reagovat
Swarley

Reagovat
Godwinson

Přímo čarokrásně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Asi z vás mluví emoce a to, že zazdil přímák...jinak se snažil hru vždycky posouvat dopředu a jeho pasy byly přesný... jednoznačnej flop zápasu je Torres...Luiz jako jeden z mála nezklamal...

Reagovat
smazaný uživatel

neviem jak z inych, ale zo mna hovori to, ze zazdi primak..inak bol jeho vykon luxusny

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

No Mata start = no win. Hasn't started 5 of 20 league games this season - Chelsea haven't won any, losing 2 and drawing 3.

Reagovat
miky10

Stojí a padá to s nim, i kdyby měl pak celý léto ležet, tak musí hrát každej zápas.

Reagovat
Trand

Já jen hodil statistiku.

Reagovat
miky10

A já jí podporuju, kde je problém?

Reagovat
Trand

Nikde, blbě jsem to tvoje pochopil.

Reagovat
Wat

One man team!

Reagovat
Trand

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
A Seleção

No to jsem kus debila Hraju fifu a uplne jsem zapomel,ze dnes se hraje

Reagovat
Trand

Santon.

Reagovat
vitasrp

Ten tlustej brejlatej čurák je fakt ohromná brzda tohohle týmu..

Teda, abych to upřesnil - na silné soupeře on umí svůj tým připravit, to zase jo. Ale jinak je to z jeho pohledu v lize ohromná tragédie, ale fakt ohromná..

Má k dispozici úžasnej ofenzivní potenciál, s tím týmem se dá hrát poměrně pohledný fotbal, což už ostatně ukázal Di Matteo..

Ale ta posedlost Španěla hrát takticky dokonalý fotbal, kdy žádný hráč nemá volnost, ale přesně určený pokyny, co může, to je fakt tak něco zoufalýho a strašnýho.

Nedali jsme doma góla Fulhamu, jehož obrana normálně stojí za starou belu - už to byla ostuda. Dneska QPR, což je ještě daleko horší. Daleko, daleko horší.

My po ztrátě míče nenapadáme, ale stahujeme se za míč.. Proč? Proč jsme tak posraný proti takhle tragickýmu týmu? Já tomu nerozumím Rafo, ale tohle je přesně důvod, proč nikdy v Anglii nevyhraješ titul a proč seš strašnej čurák..

Reagovat
smazaný uživatel

Typický Rafa. Když se tady Arbiter utěšoval že máte jenom lehký los a žádné plánované ztráty, takže toho nemusí moc zkazit, tak bylo snad jenom otázkou času kdy promrhá nějaký ten jednoduchý zápas a pohrdne lacinéma bodama. Vůbec by mě nepřekvapilo kdybyste padli aji s tím Fulhamem. FA Cup si ale pohlídá, tyhle pohárové zápasy on umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda se Saints.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

snad roman koupí naky novy tváře)

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea To je moc. Raffa is back

Reagovat
iamek

Dnheska sel krasne videt rozdil mezi rudou masinou z Manchesteru a modrou ropnou luzou z Londyna. Manche si kazdy zaps muze dovolit tocit 6-8 hracu, ale Chelsea protoci 2-3 hrace a je v prdeli. QPR je snad nejslabsi tym co jsem v PL videl. Chudaci si neumi nahrat na dva metry, ale Taarabt zahral fantasticky na to, ze byl v predu.

Reagovat
OVi.77

Reagovat
miky10

Čech, Terry, Cole, Mata, Hazard, Mikel, kdokoliv místo Torrese, Ramires. 2-3

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši prostě má pravdu, co sem pleteš Terryho, Čecha a Mikela. Bohužel má pravdu

Reagovat
miky10

Pletu tam hráče, který oproti něčemu jako ideální sestava chyběli no, ale rozumim, žes to nepochopil, to by nedokázal jen tak někdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on mluví o rotaci na každý zápas, ne o nahrazování zraněných hráčů ježiši.

Reagovat
miky10

Tak se poser třeba no, ježiši.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo promiň, jenom jsem naštvaný, nebudem se hádat o prkotinách

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie to poskládal výborně. Za tři roky omladil tým, a navíc ho naplnil variabilníma hráčema.

Reagovat
Pigeon

ManUTD může skoro postavit dva dobré mančafty no souhlasím s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard Stat Pack Vs #SAFC Touches: 103 Passes: 88 (highest) Accuracy: 93% Chances Created: 8 Assists: 2 Possession Wins: 8 Shots: 4

Reagovat
tomasinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

QPR v ramci moznosti super vykon..genialny Taarabt, skvely Granero, Mbia, Fabio..dnes im to teda prajem

Reagovat
smazaný uživatel

snad to QPR nastartuje k záchraně

Reagovat
Mihi

Nechápem načo sa Luiz sere k priamakom.

Reagovat
tomasinho

Kurva, Magpies vyrovnat, konečně vyhrajeme 1x v řadě a oni doma prohrajou s Toffees? Mohli jsme mtí na ně aspoň 4 body před tím brutálním losem.

Reagovat
Honza Matoušek

1x v řadě

Reagovat
miky10

1x v řadě, to je kumšt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Řitě, 2x.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

QPR fans now singing "can we play you every week"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
tomasinho

Newcastl je fakt k pláči ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

..to je zufalstvo ten zaver

Reagovat
Wat

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Stačilo mi 15 minut. Mohli jsme stáhnotu Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

OShea dneska nehrál?

Reagovat
ďuriLFC

Zranený.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ho, ale alespoň mi ho hodná fanta vystřídá za šestibodového Rafaela, když už jsem na to zapomněl já.

Reagovat
Zaschrona

Nadhera, strasne dulezity 3 body a ze urcite bolely!

Reagovat
smazaný uživatel

QPR v roce 2013 neztratilo ani bod!

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne je vidiet ako to Torresa bavi pri pohlade na jeho výraz v tvári počas zápasu

Reagovat
OVi.77

OT: http://www.youtube.com/watch?v=E-t7czsP-lM&feature=player_embedded Rangers hraje na super stadionech v te 4. lize

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele