Mbappé se podle deníku Marca upsal Realu Madrid na pět let

19.02., 10:46
Aktuality
Kylian Mbappé (© AFP)

Netrvalo to příliš dlouho. Necelé čtyři dny poté, co na veřejnost prosákla informace, že Kylian Mbappé (25) oznámil vedení PSG svůj letní odchod, přichází španělská Marca s další zásadní zprávou. Francouzská hvězda má podle renomovaného deníku mít už dva týdny uzavřenou dohodu s Realem Madrid.

"Od 1. července se Kylian Mbappé stane hráčem Realu Madrid, už dva týdny mají uzavřenou dohodu," píše Marca na svém webu. Podle informací španělského deníku se Mbappé upsal královskému klubu na pět let.

Jasno mezi Mbappém a Realem mělo být údajně už od května loňského roku, kdy Francouz oznámil vedení PSG, že nevyužije nepovinné třetí období své smlouvy.

Jak zjistili kolegové ze španělské a francouzské redakce Livesport Zpráv, navrhovaná mzda určitě nepřesáhne 25 milionů eur (635 milionů korun) včetně bonusů. Tím by se Mbappé vyrovnal dalším hvězdám v týmu, jako jsou Brazilec Vinícius Junior a Angličan Jude Bellingham (ti jsou na 20 milionech a dalších čtyřech v bonusech).

Pérez, který se pečlivě stará o klubové finance, nehodlá vyvolat rozkol v šatně obcházením nastavených platových hladin, které v úspěšném období klubu dobře fungují.

Čísla, která přivedou Mbappého do Madridu

Bílý balet ovšem ví, že i v téhle nabídce je háček. Ačkoli bude na Mbappého čekat výrazně skromnější plat a Real jej může získat jako volného hráče bez toho, aby platil PSG přestupní částku, "zadarmo" ho rozhodně nepřivede. Podle informací španělské redakce Livesport Zpráv čeká na francouzskou hvězdu rekordní podpisový bonus, který by mohl přesáhnout 100 milionů eur (2,5 miliardy korun).

Podle serveru Footmercato měl dokonce prezident Realu Madrid Florentino Pérez v šatně oznámit, že Mbappé bude na dresu nosit číslo 10, které momentálně patří Luku Modričovi. Chorvatský velikán, jenž kroutí v Los Blancos 12. sezonu, má po sezoně odejít.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny
Mbappé se rozhodne před ME. Na Euro přijedu s čistou hlavou, hlásí
24.03., 17:18
Pastore o Mbappém: Po mistrovství si dobíral Messiho, srovnával ho s Cristianem Ronaldem
22.03., 14:54
Mbappé zajistil PSG postup přes Real Sociedad. S trenérem nemám problém, odvětil
06.03., 09:10
Trest, nebo příprava na budoucnost? Trenér PSG Enrique upozaďuje Mbappého
02.03., 08:30
Real bude Mbappému sedět, může se stát legendou, říká komentátor Jinoch
28.02., 08:22
Mbappé v Elysejském paláci, povečeří s katarským emírem a prezidentem Macronem
27.02., 12:56
Musíme si zvyknout na to, že budeme hrát bez Kyliana, vzkazoval Luis Enrique
26.02., 09:55
Datová analýza: Co může Real Madrid očekávat od příchodu Mbappého?
25.02., 09:18
Mbappého přesun do Realu Madrid před dokončením. Řeší se marketingová práva
19.02., 20:46
Nechci to komentovat, řekl Enrique k možnému odchodu Mbappého z PSG
16.02., 14:36
Mbappé blíže Realu Madrid? Vedení PSG už oznámil, že v létě v klubu skončí
15.02., 17:49
Ostrý atak na Mbappého: Jeho kotník vydržel, Brassiera uráželi na sociálních sítích
08.02., 19:25
Park princů opustíme, vzkazoval Al-Khelaifi. Mbappého odchod nepotvrdil
08.02., 17:11
Mbappé z PSG do Realu Madrid? Kanonýr má brzy oznámit přestup
04.02., 09:26
Konec několikaleté ságy? Mbappé údajně vyslyšel volání z Madridu a domluvil se na přestupu
08.01., 09:04
Mbappé o své budoucnosti stále nerozhodl, chce se soustředit na zbytek sezony
05.01., 10:34

Komentáře (174)

Přidat komentář
ACSeRw!n

first

Reagovat
Jason_

si kráľ

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
king23

Zatím to neberu vážně, jsou to spekulace. Nicméně představa, že by Perez přišel do šatny a vykládal jaký dres bude Mbappe nosit a ještě před Modričem je opravdu úsměvná

Reagovat
masly008

A nebo mu Modrič řekl že po sezoně končí a tak bude 10 volná.

Reagovat
Jordi Alba

Jako kdyby zrovna Perez měl problém poslat klubovou legendu doprdele.

Reagovat
masly008

Reagovat
king23

O tohle nejde. Ale představa, že prezident klubu bude s hráči řešit takovou věc, jako kdo bude nosit jaké číslo a ještě ta debata bude nad hráčem, který v klubu ani není...

Reagovat
Ladas321

Španělské pohádky.

Reagovat
Lovecour42

A pak mu hráči ukázali ucpaný hajzl tak Pérez vyhrnul rukávy a dal se do prace...

Reagovat
mayday

Reagovat
Mercury

Hmm tak to si Barca uzije... nastesti je vzadu zcela nepruchodna zed v cele s Araujobauerem na kterou si zadny Mbappe neprijde. To su klidny.

Reagovat
Cracker10

Barca momentalne bojuje sama se sebou a ne s Realem, na tohle jsem zvedavy, najednou tam budou 3 kohouti, cejtim problemky

Reagovat
Bucky

Neprostupná zeď, která dostala v téhle sezóně víc než dvojnásobně tolik gólů co Real, který většinu sezóny má zraněné dva až tři hráče, kteří by na stoperu měli hrát.

Reagovat
Visca el barca

Barca se musí zaměřit sama na sebe. Mladé jádro má. Pokud vhodně doplní ( myslím tím DM)a vyřeší finance. Proč by nemohla udělat Erlinga do dvou let?

Reagovat
kilobyte

Reagovat
rave

Protože finance nevyřeší ani za pět.

Reagovat
Visca el barca

Ale vyřeší.

Reagovat
Nuno čomes

Co se dá ještě prodat na 10 let dopředu?

Reagovat
king23

To je na tom to nejhorší, tady ty krátkodobé rozhodnutí, kdy prodáš svou budoucnost. Jako fandu Realu mě to vůbec netěší, La LIga potřebuje silnou Barcelonu.

Reagovat
Nuno čomes

Naopak.

Reagovat
Visca el barca

Tak tam šlo převážně o páky co se týče Barca studios?

Reagovat
Bucky

Barca Studios (tam to byla tuším polovina, ale šlo to v několika vlnách, tak vlastně ani nevím, kolik to nakonec bylo), Barca Licensing and Merchandising (tam se prodalo tuším 49,9%) a příjmy z TV práv (25% na 25 let). A tahalo by se za další páky, kdyby to Tebas nezarazil a svaz nerozhodl, že jednorázové příjmy z rozprodeje práv a majetku nebudou (nebo aspoň ne v plné výši) mít vliv na výdajový strop, do kterého se bude muset Barca vejít.

Staronové vedení Barcy šlo all in do sportovní stránky, která jim přinese další příjmy. Ale po loňském titulu to moc nevypadá, že by měla Barca v dohledné době přidávat další trofeje a její jméno se nijak zásadně nezlepšuje. K tomu si přidej, že klíčem k titulu byl Lewa, který stárne a letos už je stínem své loňské formy a má v Barce luxusní smlouvu až do roku 2026. Barca se bude asi modlit, aby přišla nabídka třeba od Saudů a aby jí Lewa přijal, jinak se taky může stát, že nebude žádný prostor pro posily. I tak jsou další posily asi podmíněné rozprodejem opor, nejlépe zpeněžitelní jsou asi Araujo a De Jong, ale oboje můžou být citelné ztráty. Hlavně už tak děravou obranu si bez Arauja vůbec nedokážu představit. Obzvlášť, pokud se nepořídí world-class defenzivní záložník.

Reagovat
Visca el barca

A já si furt myslím, že ty páky nejsou takový problém jako dobíhající platy ve stropě. Vedení popisovalo, že to nejsou ani 2,%ročního příjmu.

Reagovat
Bucky

Ale pro předluženej klub to může být problém. Dostala za to peníze v hodnotě cca 2/3 loňského obratu. Ty příjmy z těchhle aktivit budou růst, pokud klub zůstane relevantní a oni mají ty peníze fuč a klub vypadá, že tak nějak přežívá. Ty dobíhající platy jsou samozřejmě problém, ale ten tu bude vždy, obzvlášť se současnou přestupovou politiku "wheeling-and-dealing", kdy berou hráče pod cenou nebo zadarmo, ale s rizikem. Lewa byl super krátkodobý tah, ale dát mu smlouvu do 2026 byl hodně odvážný tah, obzvlášť s jeho mzdou. 7 z 8 nejlépe placených hráčů Barcy bylo podepsáno v době tahání za finanční páky. Celá struktura platů v Barce je extrémně nebezpečná. Obranu táhne Araujo, který přitom bere méně peněz než Koundé, Martínez i Christensen. Barca má kliku, že je to takový srdcař, jinak už by byl jinde. Pedri s Gavim berou dohromady ani ne polovinu toho, co bere De Jong a méně než Gündogan (čímž neříkám, že De Jong nebo Gündogan nejsou kvalitní hráči nebo přináší týmu míň, ale ten nepoměr je obrovský).

Reagovat
Visca el barca

Inter

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Cracker10

Vyresi, bez problemu.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
misinho7

Reagovat
Neutron

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
king23

Reagovat
hornito

Reagovat
Marv

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Kokesh

Trollolo

Reagovat
Visca el barca

Ukládám si.

Reagovat
misomy6

Uloz si to do zalozky FCB tam najdes vase pravdy ako Barcelona nikdy nebude mat meno sponzora na dresoch, ako Halilovic je lepsi ako Odegard, Fati ako Vinicius, Dest ma skvelu buducnost, Messi vam skodi a jeho odchod pomoze hre, Xavi je lepsi trener ako Zidane a milion dalsich… Haland za dva roky v Barcelone patri do tejto kategorie

Reagovat
Largo

Reagovat
masly008

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Čenda

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Svatej

Reagovat
S-C-O-T-T

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
PP

to s tím Erlingem je dobré!

Reagovat
Čenda

Reagovat
Front hell

Tak snad bude taky hrát za 5 litrů týdně jako Aubameyang

Reagovat
teenz

Reagovat
herbage

všichni fanoušci Barcelony se v těchto temných dobách ubrali k zimnímu spánku a bdělý zůstal jen dvorní šašek

Reagovat
Acquanni

Tvl jako stát se může samozřejmě cokoli, Haaland se zdá jako dost specifická osobnost a abych doslova citoval jeho: "why not?". Už teď vlastně vyhrál ty největší trofeje mimo repre, kde ale stejně na 99% ani nemá šanci. Třeba by chtěl vzít na bedra Barcelonu a vytáhnout ji zpět na výsluní. Neřekl bych na 100%, že se to nestane, ale rozhodně je tak 100x větší pravděpodobnost, že za ty dva roky půjde taky do Realu, než do Barcelony Nebo do PSG, nebo do Bayernu, všechno je pravděpodobnější než Barcelona v blízkých letech. A k tomu navíc nejspíš nebude mít vlastně vůbec důvod odcházet ze City kamkoliv, pokud je fakt nezdrtěj nějaký sankce

Reagovat
Visca el barca

Určitě půjde do Realu si brát s Mbappém zlaté míče no

Reagovat
Well

Nebo opustí City, kde může každý rok bojovat o LM a pohonem se do Barcy, která má poslední roky problém se dostat ze skupiny.

Reagovat
Xavi

Asi jak vy jste se asi osm let nedokázali dostat přes osmifinále a nevšiml jsem si, že k vám nechodili dobří hráči.

Reagovat
Well

Tuším že to bylo 6 a hlavně tam byl faktor Perez, který vždy umí ukecat na nějaký svůj projekt. A pokud se nepletu i na toho Ronalda se čekalo a několikrát odmítl, přestoupil až po prohře ve finále LM s Barcou. Plus ta vase historie s platy tomu moc nepřidá.

Reagovat
Acquanni

Já úplně chápu, že se ti to nelíbí, ale na rovinu si řekněme, že Barca momentálně prostě není TOP adresa. Jasně, najde se dost hráčů, co čistě jen z vidiny že obléknou ten slavný dres, naklušou jako hodný pejsek, ale prostě to teď není jako před 10 lety, kdy bylo prakticky nemožné říct Barceloně ne. A samozřejmě jde i o to, kdy bude schopná Barca takového hráče zaplatit, když momentálně je Haaland v naprostém topu, tak pěti hráčů, co se hodnoty týče. Gundo ze City šel do Barcelony splnit si sen si za ně zahrát, ale to s o 10 let mladším Haalandem není srovnatelný.

Jak říkám, samozřejmě se může stát cokoli, ale pokud si to v Realu sedne a Barcelona se enormně nezvedne, tak by i pro šance na zlatý míč šel rozhodně spíše do Realu, než do Barcy. Pokud bude Real opravdu nahoře o kus, tak spíš Mbappého/Bellinghama/Viniho porazí jako spoluhráč, než soupeř který jim bude koukat na záda

Reagovat
Visca el barca

Vše je jen otázka peněz. Pokud bude strop na platy. Tak hráči přijdou.

Reagovat
Acquanni

Ale to je právě to, že mu těžko budou moct nabídnout tolik, co nabídnou jiní. Předpokládám, že po snižování nákladů Barcelona za dva tři roky těžko nasype raketu do hráče a jeho platu. Já nejsem z těch, co čekají krach Barcelony, ale možnosti např. Realu ještě minimálně nějakou dobu budou dost jiné a to mají prakticky hotovou přestavbu kádru už teď.

Reagovat
Xavi

Nesmysl. Barcelona ještě loni získala titul. Teď má asi dva měsíce krizi, to vůbec nic neznamená.

Reagovat
Acquanni

A to, že dvě sezóny skončili třetí v LM? V EL vypadli ve čtvrtfinále a pak v prvním kole. Titul byl samozřejmě úspěch. Ale jsem zvědavý jak to bude vypadat, pokud ten Mbappe dopadne a sedne si to. Vždyť teď Real vede ligu na pohodu a to má v hajzlu obranu V plné síle a s Mbappem tam je potenciál tezce dominovat. Jsem zvědavý jak na Real, tak na Barcu jak se s tím případně popasuje.

Reagovat
Xavi

Tak třeba loni to byla fakt smůla. Ty zápasy s Interem a Bayernem nebyly špatné. Předtím se vyrovnávali s odchodem Messiho...

No na pohodu... ještě doteď jim šlapadla na paty Girona. Spoustu zápasů otáčeli v závěru a vyhráli o gól.

Mbappe by měl být super, ale ještě si pockejme, jak to bude vypadat, nebyl by první velké jméno, které se neprosadi, zvlášť když nebude tak úplně hrát na své pozici.

Před sezónou to vždycky nějak vypadá. Tohle je jasný favorit a pak to tak úplně nedopadne.

Reagovat
Acquanni

Tak ale Barcelona měla celkově v Evropě dost sestupnou tendenci a trapasů za poslední roky až až. To jestli teď měli smůlu v zápase s Interem, nebo předtím s Frankfurtem z toho furt nedělá "teď dvě sezóny byla smůla". Kdy naposled byla Barca mezi favority na LM? Už je to nějakou dobu.

To že má Real za patami Gironu, která dokonce nějakou dobu vedla, je ovšem na vyzdvihnutí Girony, ne na snižování formy Realu. Však je Real dvakrát jasně porazil a má jen jednu prohru. S bodovým průměrem na zápas jedou na 90+ bodů. Girona má ovšem pořád skvělou sezónu. To je jako když se mluví o Leverkusen ve smyslu, že Bayern je v háji, přitom jedou na 90 bodů v 34 zápasové BL. A 90 bodů měl Bayern před 10 lety. Xkrát vyhráli s ani ne 80 body.

Jasný že sednout si to nemusí, jak říkám, jsem zvědavý jak na Real, tak na Barcelonu. Určitě bych nechtěl, aby Barcelona zapadávala víc a víc, ale zase ta dominantní Barcelona mi taky nechybí

Reagovat
CHONG

Začíná nová éra Barcelony.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
kilobyte

A novináři nebudou mít, co žrát.

Reagovat
Puskas

Za rok za dva budou spekulovat o odchodu do M. City.

Reagovat
jsemdement

Výměnou za Haalanda . Geniální tah tohle.

Reagovat
Acquanni

Prosím ne. Haalanda je možný odstřihnout, když soupeř opravdu naruší mezihru City, Mbappe by byl ještě větší nebezpečí podle mě, ten spíš vyhraje zápas "sám" když je tým v hajzlu. To by zavánělo větší dominancí, než má City teď

Reagovat
Greaber

Naopak, až přestoupí, tak se to teprve rozjede a články a o něm budou minimálně dvakrát týdne. Před zápasem o tom jak rozjebává kabinu, po zápase kolik dal gólů.

Reagovat
Greaber

Používat deník Marca jako zdroj je celkem smutný

Reagovat
Artii96

No nic no tak real dokoncil obmenu kadru s top hracema na svych postech...Pokud se nestane neco nepredvidatelneho tak to bude na par let dominance v lize i LM...A to asi budu muset prestat sledovat LM nebo mi pukne cevka

Ne Perez to zvladnul hodne dobre to se hold musi nechat

Reagovat
Kinky7

Já myslím že k tomu budeme mít co říct

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
M0rb1D4S

Nehlásá tohle Marca každý rok, když se spekulace o Mbappem rozjíždějí?

Reagovat
ashburtongrove

Ano a letos jim to konecne nejspis vyjde

Reagovat
Ángel di María 22

Courtois - Davies, Rudiger, Militao, Carvajal - Camavinga, Kroos, Valverde - Bellingham - Vinicius, Mbappé

- Courtois a Militao (to budou vlastně dvě nové posily)

- Davies (mluví se o tom, kdyby se podařil dotáhnout, tak to bude značný ofenzivní posílení - trochu ala Marcelo, jinak holt Mendy, no)

Celkově mi tahle sestava (až na trochu kreativnějšího druhýho záložníka - Arda?) přijde vážně dost dobrá. Hlavně teda to trio Vini - Mbappé - Bellingham bude šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Camavingy Tchouaméni a souhlasím.

Reagovat
Hachim Mastour

Za mňa Tchuameni základ

Reagovat
pospech11

Mě celkem štve ten příchod Daviese, protože Fran hraje dobře a vidím ho tam radši než Mendyho

Reagovat
smazaný uživatel

Fran je s míčem zatím dost hrozný, snaha se mu upřít nedá, ale to je na základ málo. Každopádně příchod Daviese mi taky nedává smysl, Mendy má smlouvu ještě na rok a nepředpokládám, že by chtěl v létě odejít. Radši nechat Miguela sezónu v Gironě, aby získal zkušenosti s Evropy, a přivést ho jako Mendyho náhradu. Ale Pérez bude asi chtít velké jméno.

Reagovat
Acquanni

Tak co si budeme, Davies je ten typ hráče, kterého, když můžeš získat, neodmítneš. A tím spíš Perez, navíc když vzhledem k smlouvě to může být finančně bargain.

Reagovat
misinho7

Top top, ale za mna zatial tiez Tchou zaklad

Reagovat
Mateo16

To sa nestane Rodrygo sedieť nepôjde ak tu už 2 sezóny hra v základe, to by pre neho skôr znamená odchod z klubu

Reagovat
Raul=Real

Tchua asi zaklad DM mne tam ale máličko chýba kreatívny záložník ktorý by ten utok zasoboval kolmicami a finalnymi prihravkami Kroos,Valverde ani Beli to niesu, skôr už mozno Ceballos(ale namiesto koho )

Reagovat
Kejza

tojo, to trio je skoro takový BMW

Reagovat
michalbarca

Florentino, ač jej nemám rád, je prostě král mezi všemi šéfy fotbalových klubů. Ten pán prostě ví, jak se to dělá.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Manik...

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

Reagovat
Pharrell

Reagovat
romeo351

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Xaver

Tak ať si to baleťáci užijí ... fýl špás !

Reagovat
pesky passer-by

To musí byť učebnicová novinárska kačica, keď do nadpisu musíš uviesť, že to tvrdí toto periodikum. Ale možno motyka vystrelí

Reagovat
misinho7

Netvrdil tu nedavno Visca ze Laporta uistoval ze na platy nedavaju vela a ze to je vlastne aj logicke?

https://www.forcabarca.sk/clanok/52621/barcelona-dala-na-platy-v-roku-2023-najviac-spomedzi-vsetkych-klubov

Reagovat
Visca el barca

A taky bylo vysvětleno hned ve vláknu. Letos dojíždí odložené platy Frenkieho a spol. Od sezony 2025/26 půjdeme na cca 427 mil. A to tvrdil i Laporta v roce 2020, že klub bude ekonomicky v pořádku od roku 2024.

Reagovat
Tony Stark

Visca je idiot, ktorý vidí Haalanda do dvoch rokov v Barce

Reagovat
Visca el barca

Idiot seš ty, když reaguješ na něco o čem nic nevíš.

Reagovat
Cracker10

Do dvou let urcite ne, ale mozny je vsechno.

Reagovat
Visca el barca

Obrat máme do top 3 na světě. Pokud skončí vyplácení nesmyslně odložených smluv za Bartomeua. Frenkie, Alba a spol. V tu dobu nebude v týmu Lewy, kterej bere jako jeden z mála ránu. A Erling bude chtít změnu? Proč by nešel do Barcelony? V Anglii už nikam nepůjde. Do Realu pochybuju. Když tam bude Mbappé. Moc možností není.

Reagovat
Greaber

To že máte 3. největší obrat ještě neznamená, že vám z toho něco zbyde, respektive že máte i nějáký zisky. Je to teda umění vyinkasovat 800M a nic z toho nemít, ale to je realita dnešní Barcy

Reagovat
2miguel1

Barca mala už aj najvačši obrat, do buducna ak bude dokončeny Nou Camp, tak bude zas najvačši. Ono tým, že Barcu vlastní socios, tak zisk sa ani nemôže vykazovať. Je tam velmi jednoducha matematika, znižiť platy na 70% obratu, ale to este nieje možne ked berie Frenkie 37m ročne, to je Vini a Bellingham dokopy.

Reagovat
Manik...

.. Neskutečné

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Visca el barca

Takhle to přesně nefunguje no.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ta nesmyslne odlozena smlouva de Jonga je taky mytus….ale cules to vedeni zerou, stejne jako chcimiri zerou ruskou propagandu…

Reagovat
Visca el barca

Určitě a proto ji leaknul loni bulvár.

Reagovat
Juan Román Riquelme

El centrocampista admitió que su salario disminuyó significativamente durante la pandemia, por lo que ganó "solamente" 960.000 euros de salario anual en la temporada 2020/21.

Cely clanek: https://www.footballtransfers.com/es/noticias-transferencias/dejong-contrato-barca

Reagovat
Unique

Jsem zvědavý, jak to v Realu poskládají. Mbappé to hraje z leva, tak jako Vini, ne?

Reagovat
Well

Trošku víc doprostřed to stěhuje Mbappe ale heat mapy mají dost podobné, takže bych to viděl na nějakou rotaci mezi nima 2. Každopádně bych chtěl hrát pravého obránce, pokud tam bude hrát Davies a točit se Mbappe s Vinim, to už pomalu začínáš se žlutou.

Reagovat
Unique

No bude to určitě zajímavé.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mateo16

Tie rozhovory s Edenom sú top

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pony Slaystation

link?

Reagovat
vilp
Reagovat
Kokesh

Já bych řekl, že žije ve vlastním světě. Takový Bale II. Talent 9/10, všechno ostatní třeba 4/10.

I Vinicius má náběh na to být daleko lepší, než on.

Reagovat
vilp

Ve vlastním světě? Spíš je prostě normální týpek a nepotřebuje víc, mentalitou se hodil tak o dekádu dozadu, tam by dobře zapadl.

Reagovat
Čenda

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Svatej

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
2miguel1

Viac ako Mbappe by ma znepokojoval Xabi na lavičke. Mbappe bude vynikajuci, ale zlava a tym padom predat Viniho. Budu chybat kilometre. Bellingham 10, Mbappe z lava a 9 na hrot. To by bol problem. Takto by to bolo ako MNB v Pariži.

Reagovat
ACSeRw!n

bude to normalne 4-4-2 diamant s Judem uprostred a vepredu dva volny utocnici, nevim co resis

Reagovat
Ladas321

Nechci spekulovat, ale podle mě dost tomu přestupu pomohl i úspěch Bellinghama, teď když se Mbappe podívá co Jude v Realu zažívá a jaký se z něj za poslední půl rok stal reklamní tahák, tak si prostě musel uvědomit, že tohle v PSG nikdy nemůže zažít i kdyby tam vyhrál tu LM. Tenhle přestup Mbappeho posune na úplně jinou úroveň po marketingové i sportovní stránce a i když to vypadá, že se vzdává peněz, tak tratit nebude.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappé má už teď o dost větší marketingový záběr než Bellingham.

Reagovat
Ladas321

Ano, ale ještě zdaleka není tak kde by měl být. Mbappe po marketingové stránce je teď tak na půlce svého potenciálu.

Reagovat
Neutron

Mbappe bude dobiehat Bellinghamov medialny potencial aha

Reagovat
Ladas321

Ale to jsem přece nikde nenapsal, tak proč lžeš a ještě se tomu pitomě směješ? Jen jsem naznačil, že je působivé jak Bellingham za poslední půl rok marketingově vystřelil.

Reagovat
Neutron

teď když se Mbappe podívá co Jude v Realu zažívá a jaký se z něj za poslední půl rok stal reklamní tahák, tak si prostě musel uvědomit, že tohle v PSG nikdy nemůže zažít i kdyby tam vyhrál tu LM

toto podla mna znamena, ze Mbappe proste zaostava a iba prestup do Realu mu umozni prerazit tak ako Jude. Cize v com presne klamem? Ak si chcel povedat tolko, ze v Reale dokaze vytrieskat od sponzorov viac dolarov, okej, s tym sa suhlasit da, ale nejak do toho tahat Bellinghama je odveci.

Ano, Jude vystrelil, pretoze Jude bol doteraz iba talentovany mladik, ktory na seba upozornil v BL, az to co zacal predvadzat v Reale ho vystrelilo medzi top hracov s cim sa samozrejme spaja aj ovela vacsi zaujem medii, sponzorov atd...

Reagovat
Ladas321

Když se Mbappe podívá co Real za poslední půl rok dokázal s Bellinghamem, tak takový hype co teď Bellingham zažívá, tak to Mbappe ještě ani nezažil. Však ta oslava Bellinghama na mě skáče všude, dokonce Adidas to promuje jako logo ve stylu Jordana. Kdyby Bellingham takové výkony předváděl v PL, tak by ani zdaleka neměl takový dosah jako teď v Realu a to si Mbappe a jeho tým mohli uvědomit, že marketingově může svůj potenciál naplnit jen v Realu.

A ještě co jsem se díval, tak Mbappe udělal na reklamách jen o 2 mega víc než Salah a o 15 mega méně než Neymar. S Messim a Ronaldem ho srovnávat nebudu, takže Mbappe má co dohánět.

Reagovat
smazaný uživatel

"tak takový hype co teď Bellingham zažívá, tak to Mbappe ještě ani nezažil"

Reagovat
Neutron

Ehm…asi sa nezhodneme takze asi tak

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Axelrose

Tak hlavně aby nerozmrdal kabinu, no.

Reagovat
Ladas321

Já jsem byl skeptický, ale teď si myslím, že si to nakonec sedne. Mám prostě takový pocit, že ta spolupráce bude úspěšná. Mbappe už je vyspělý hráč, už to není nějaké děcko, které by mělo dělat nějaké problémy.

Reagovat
Jordi Alba

Mbappé bude hvězda, tam asi není o čem, dovedu si bohužel tu souhru s Bellinghamem představit. Imo jedinej problém by mohl bejt Vinícius, když se nebude chovat jak blbeček a všichni si vyhoví, bude to prostě mašina. Vinicius buď bude makat pro tým a nebo ho přepadne syndrom Neymara být hlavní hvězdou někde jinde. Z dlouhodobýho hlediska to odsere buď on nebo Rodrygo, je jenom na něm jak to bude.

Reagovat
misinho7

Na druhej strane Vini nikdy nemal problém makat pre tim, to iste Rodrygo. Ked treba vracaju sa poctivo a hraju pre tim, zas nerobme z Viniho nejakejo sebca jeho problém su hadky, ale co sa tyka timu tam neni co vytknut.

Reagovat
Jordi Alba

Sobce ani tolik ne, ale spíš z nich působí že je nejjednodušší.

Dlouhodobě se ale všichni neudrží, pokud se to neposkládá tak, aby byli nonstop všichni v základu, tak někdo časem bude chtít jít.

Reagovat
Kokesh

Já bych si klidně s tímhle projevem tipl, že Vini. Tohle prostě není Floreho šálek kávy a pokud s tím bude pokračovat a nebude schopen přijmout realitu, bude to právě on.

Nicméně máme zatím Carla, což se tu minimálně zmiňovalo, ale on opravdu s těmi top hvězdami umí pracovat. A není to Pep, aby musely na 100% splňovat jeho požadavky...

Reagovat
Jordi Alba

To Já asi taky, ale třeba se uklidní. Real jsem neviděl dlouho, tak nevím koho by jste odstavili radši, ale tipl bych si Rodryga?

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrygo je momentálně o úroveň horší hráč než Vinícius.

Reagovat
Well

Dej Viniho napravo a Rodryga nalevo a otočí se ti to naopak.

Reagovat
Raul=Real

Vinca

Reagovat
ADM

No. Nebudem klamať. V druhej polke roka príde na rad ísť pozrieť Madrid, nove Bernabeu a Mbappeho na krídle

Reagovat
Jordi Alba

Ban.

Reagovat
Visca el barca

Ty seš teda Culé.

Reagovat
ADM

?

Bernabeu by som chcel vidieť už len kvôli všetkým tým aktuálnom dokumentom po prerabke a Mbappe je pre mňa proste jeden z “najpozeranejších” futbalistov aktuálne

Reagovat
Visca el barca

Pořád hrůza. V životě bych tam nejel.

Reagovat
ADM

Pred x rokmi ani ja, ale to už je dávno za mnou

Reagovat
CHONG

Stejně by tě tam dokopali...

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
JM

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mateo16

Eden Hazard:

„As a Belgian guy, we love beers because my country has the best in the world. I didn't tell you I used to drink every day; that's not true. But sometimes after a good game, 1 or 2 is nice, and the feelings better when you play a good game.“

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

"At Chelsea, we lost and the next day we laughed a little in the shower. That didn't happen in Madrid."

A jsme doma...

Reagovat
teenz

Reagovat
Mateo16

Práve som to tu išiel dať normálne mentálna sonda do kadru Chelsea prečo sú na 10 mieste

Reagovat
Svatej

Jj, jen jaksiuz dva roky po jeho odchodu, kdy se vyhrála LM, už tam nebyl v podstatě zadnej jeho spoluhráč, natož teď

Zbožňuju tyhle tvoje úvahy

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Neutron

Reagovat
misinho7

Reagovat
herbage

To mi připomíná Arsenal poslední roky pod Wengerem. Dostali šišku od MU/Chelsea/Liverpoolu a druhej den vysmátý fotky z tréninku

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele