LIGUE 1 - NOMINACE NA HRÁČE ROKU

10.05.2007, 16:45
Aktuality
Francouzská hráčská asociace oznámila jména hráčů, kteří se budou ucházet o pocty pro nejlepší fotbalisty letošní sezóny. Vítězové jednotlivých anket budou vyhlášení 20. května na slavnostním galavečeru v Paříži, zde jsou všichni nominovaní...

Jasným suverénem Ligue 1 je tak jako v předchozích pěti letech Olympique Lyon, přesto má v nominaci na nejlepšího hráče roku jenom jednoho zástupce. Tím je Florent Malouda, jehož konkurenty budou útočník Toulouse Johan Elmander, Kader Keita z Lille a kapitán Racingu Lens Seydou Keita.

Mezi nominovanými trenéry pochopitelně nemůže chybět Gerard Houllier, kterého se o trofej pokusí připravit Elie Baup (Toulouse), Ricardo (Bordeaux) a Alain Perrin (Sochaux).

Lyon má zastoupení i v dalších dvou kategoriích. O nejlepšího brankáře si to rozdají Ulrich Rame (Bordeaux), Gregory Coupet (Lyon), Mickael Landreau (PSG) a Teddy Richert (Sochaux). Cenu pro nejlepšího mladého hráče si pak odnese jeden z trojice Jimmy Briand (Rennes), Karim Benzema (Lyon) a Dimitri Payet, který je snad jediným světlým bodem sestupujícího Nantes.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

může mi někdo říct, proč neni Baroš v nominaci na nejlepšího hráče?

Reagovat
HOST*pichichi

protože nehrál ani půl sezóny?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele