LaLiga - souhrn 4. kola: Real Madrid opět zachránil Bellingham

01.09.2023, 21:35, aktualizováno 03.09.2023, 23:00
Komentáře a souhrny
Jude Bellingham (© AFP)

Real Madrid v nastaveném čase udolal Getafe, čtvrtým gólem v sezoně rozhodl Jude Bellingham. Barcelona veze tři body z Pamplony. Real Sociedad se na čtvrtý pokus konečně dočkal výhry, Granadu rozstřílel 5:3 a zůstává neporažený. Potřetí ze čtyř kol odchází Villarreal ze zápasu bez bodu. Tentokrát na tom mělo velký podíl vyloučení Alfonsa Pedrazy, po němž Cádiz rozhodl o vítězství 3:1...

CA Osasuna - FC Barcelona 1:2

03.09.2023 21:00

Góly: 76. Ezequiel Ávila - 45+1. Jules Koundé, 86. Robert Lewandowski (pen.)

Osasuna podlehla ve čtvrtém kole LaLigy úřadujícím mistrům z Barcelony 1:2. Úvodní gól vstřelil těsně před koncem prvního dějství stoper Jules Koundé, pro něhož se jednalo o druhou ligovou trefu v dresu katalánského celku od loňského přestupu ze Sevilly. Zrzci sice dokázali odpovědět ve druhém poločase zásluhou Chimyho Ávily, ale Xaviho svěřencům nakonec zařídil vítězství gólem z diskutabilně odpískané penalty Robert Lewandowski.

Úřadující mistři z Barcelony se v nové sezoně neprezentovali stejně sebevědomým herním projevem jako loni. První dvě kola proti outsiderům téměř odehráli bez vstřelené branky, nebýt vydařeného závěru proti Cádizu. Poté přišla v minulém zápase vydřená výhra 4:3 proti Villarrealu, který taktéž neměl být náročným vyzyvatelem. Domácí Osasuna tak nemusela házet flintu do žita, na sebevědomí jí ovšem před bitvou proti Goliášovi rozhodně nepřidalo vypadnutí v boji o Konferenční ligu.

Barca mohla otevřít skóre hned v první minutě hry. Po závaru ve vápně se k dorážce dostal Frenkie de Jong, ale nezamířil přesně, a jeho rána tak pouze orazítkovala pravou tyč. Los Rojillos si první šanci ke skórování vypracovali ve 23. minutě. Střelu Josého Manuela Arnáize ale Marc-André ter Stegen vyrazil na rohový kop. Po půl hodině hry měl další příležitost domácích na noze Aimar Oroz. I tentokrát byl však úspěšnější barcelonský gólman. V nastaveném čase prvního poločasu poslal Barcelonu do vedení gólem po rohovém kopu Koundé, který svou hlavičku umístil přesně k levé tyči.

Ve druhém poločase Katalánci pokračovali v dominanci v držení balonu, šance však přicházely pomaleji. V 71. minutě mohl vedení Blaugranas navýšit Lewandowski, který se ve vápně snažil usměrnit na branku centrovaný balon. Skvělým zákrokem ho ale zneškodnil Aitor Fernández. Čtvrt hodiny před koncem se domácí fotbalisté mohli radovat z vyrovnání.

Ávila vyslal z hranice pokutového území nádhernou střelu, která se odrazem od tyče dostala až do sítě. V 86. minutě však dostala Barcelona příležitost vzít si vedení zpět, když se Alejandro Catena dopustil v pokutovém území jemného faulu ohodnoceného červenou kartou. K penaltě se postavil Lewandowski a střelou po zemi nedal brankáři šanci.

Barcelona tedy i tentokrát splnila obtížnou roli favorita. Její dočasný domácí stadion bude svědkem příštího duelu 16. září proti Betisu, Osasuna bude doufat v lepší výsledek o den později na hřišti Getafe.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Athletic Bilbao 0:0

03.09.2023 16:15

Góly: -

Fotbalisté Mallorky remizovali ve čtvrtém kole LaLigy s favorizovaným Bilbaem 0:0. Na Baleárských ostrovech měl fotbal spíše odpočinkové tempo. Jeden z mála aktivních hráčů byl talent baskického klubu Oihan Sancet, jehož střela z dálky zkraje duelu prosvištěla kousek kolem levé tyče. Domácí dokonce mohli Athletic překvapivým úderem obrat o všechny body, ovšem gólu z 49. minuty předcházel ofsajd Vedata Muriqiho. Rumělky tak ani tentokrát nedokázaly vyhrát a se dvěma body paběrkují v oblasti sestupových pozic.

Mexický trenér Javier Aguirre nemohl být s výsledky svých svěřenců v úvodu sezony vůbec spokojený. Mallorca totiž ještě nepoznala chuť vítězství a v předchozím kole dokonce padla s nováčkem z Granady 2:3. Naopak Bilbau se po očekávané prohře s Realem Madrid začalo dařit, o čemž svědčily dvě výhry v řadě s šesti vstřelenými góly. Basky ale lehce děsil pohled na bilanci vzájemných zápasů, když Rumělky třikrát v řadě neporazili.

Nejaktivnějším mužem celé první půle byl bez debat hostující Sancet. Ten poprvé zahrozil v 10. minutě, kdy střelou zpoza vápna jen o kousek minul levou tyč. Do podobných míst pak zamířil i o necelou čtvrthodinu později, když se v pokutovém území zbavil obránce a vypracoval si největší šanci úvodního dějství. Domácí kontrovali pouze dlouhými nákopy na energického Cylea Larina, ten se však k žádné příležitosti vstřelit svůj první gól za Mallorku nedostal.

O poznání nápaditější byli domácí zkraje druhého poločasu. Chytrý centr z přímého kopu vracel hlavou do nebezpečného prostoru Muriqi a jeden z obránců si míč srazil do brány, gól ale neplatil kvůli ofsajdu. Z bratrské dvojice Williamsů působil v útoku hostů aktivněji Nico, těsně před odehranou hodinou se ale k zakončení dostal starší Iňaki, nicméně balon poslal do náruče Predraga Rajkoviče. Tato akce Basky očividně nabudila a jejich výpady stále více voněly po gólech. Relativně blízko k němu měl v 65. minutě střídající Iker Muniain, jeho lob však Rajkovič zastavil zákrokem připomínajícím volejbalový blok. Piráti se posléze z tlaku přece jen vymanili a sami zahrozili, pokus unikajícího Muriqiho ovšem přes tělo obránce až na Unaie Simóna neprošel.

Mallorca tak dokázala zaskočit favorita a získala na domácí půdě cenný bod. Oba týmy odehrají další ligový zápas 16. září. Rumělky svedou bitvu s Celtou Vigo, Bilbao změří síly s Cádizem.

Více informací k zápasu

Girona FC - UD Las Palmas 1:0

03.09.2023 14:00

Góly: 89. Cristian Portu

Girona zvítězila ve čtvrtém kole LaLigy na vlastním hřišti nad Las Palmas 1:0. Hlavní zápletkou zápasu byl dlouhou dobu souboj zkušeného uruguayského útočníka Cristhiana Stuaniho s týmem rozhodčích. Ti totiž kapitánovi katalánského celku překazili v úvodní půli hned dvakrát gólovou radost. V prvním případě předcházel brankové situaci ofsajd, v tom druhém zase faul spoluhráče. Rozhodnutí tak přišlo až minutu před koncem, kdy přesnou hlavičkou z malého vápna rozhodl o porážce týmu z Kanárských ostrovů Portu. Ten si před sezonou musel sáhnout do vlastní kapsy, aby se vyplatil ze smlouvy a mohl se vrátit do týmu z Getafe.

Katalánská Girona ztratila v minulé sezoně místenku do pohárové Evropy až v závěru španělské nejvyšší soutěže. S cílem vylepšit své konečné 10. místo se bíločerveným vydařila úvodní kola nového ročníku. Na remízu se Sociedadem totiž navázali dvěma výhrami a před zápasem s Las Palmas jim patřila třetí pozice v tabulce. Ostrované byli proti domácím outsiderem, navíc když v prvních třech duelech vstřelili svůj jediný gól, a to z penalty.

Na Estadio Municipal de Montilivi si mohli do kolonky gólů bleskově připsat další čárku, jenže Pejiňo v přímém souboji nevyzrál na Paula Gazzanigu. Svojí troškou následně k ofenzivně laděnému startu zápasu přispěli také domácí, ani Viktor Cygankov ale z úhlu brankáře nepřekonal. Míč do sítě se tak povedlo dostat až Stuanimu, veterán z Uruguaye se ovšem příliš neradoval, protože sám tušil vlastní ofsajdové postavení, které nakonec bylo potvrzeno. Stuani se pak s jistou mírou nadsázky dostal do souboje s videorozhodčím ještě jednou a ani tentokrát neodešel vítězně. Kolegové hlavního sudího Matea Busquetse Ferrera totiž před trefou 36letého útočníka našli faul spoluhráče Davida Lópeze.

Spílání Gironistes směrem k mužům u videa pokračovalo i ve druhé půli, když krátce po změně stran nevyhodnotili hru rukou v podání Juliána Arauja jako penaltové provinění. Mladý bek, jehož na Kanárské ostrovy poslala hostovat Barcelona, se pak dostal do stoprocentní šance, jenže hlavičku z bezprostřední blízkosti namířil přímo do Gazzanigy. Ani ve zbytku utkání se fanoušci nenudili, na gólový jásot si ale museli počkat až do 89. minuty, kdy se v malém vápně zjevil střídající Portu a bez problémů poslal míč do sítě.

Ofenzivně laděný duel tak nakonec rozhodla ve prospěch Girony jediná branka. Katalánce čeká další zápas 18. září na půdě Granady, Las Palmas se o den dříve střetne se Sevillou.

Více informací k zápasu

Real Betis - Rayo Vallecano 1:0

02.09.2023 21:00

Góly: 53. Willian José

Hráči Betisu hodili za hlavu nepovedený zápas s Bilbaem a ve čtvrtém kole LaLigy porazili na vlastní půdě Rayo Vallecano 1:0. Hosté přijeli do Andalusie s jasným cílem - zlepšit svůj výkon a nenapodobit sedmigólový debakl z minulého klání proti Atlétiku Madrid. Herní projev se jim sice zlepšit povedlo, po změně stran ovšem utnul jejich naděje na body Willian José. Brazilský kanonýr se prosadil od startu ročníku již potřetí, což jej posunulo na dělené druhé místo v tabulce střelců celé soutěže. Rayo tak nevyhrálo už 12. vzájemný duel v řadě.

Hráči Betisu vydolovali z velmi těžkých tří zápasů čtyři body, když se postupně střetli s Villarrealem, Atléticem Madrid a Bilbaem. V posledním klání právě s baskickým celkem ale jejich obrana vyhořela, z čehož nakonec vznikla prohra 2:4. Radost však dělal fanouškům El Glorioso Isco, jenž byl ve všech kláních prozatím nejlepším hráčem Andalusanů. Na jejich půdu tentokrát přijelo Vallecano, jež se muselo vzpamatovat z obrovského debaklu proti Los Colchoneros, se kterými padlo 0:7.

Úvodní minuty opanovali hráči Betisu, drtivou většinu času si ale nahrávali jen kolem poloviny hřiště. Hosté se snažili hrozit především z rychlých protiútoků, ani jejich snažení se ale neshledávalo s úspěchem. První přesně mířený pokus tak přišel až ve 23. minutě z kopačky Isiho Palazóna, mnoho starostí ale Rui Silvovi nenadělal. Po půlhodině utkání se na hřiště začal snášet silný déšť, ani ten však větší šance nepřinesl.

První nebezpečná příležitost se urodila až krátce po změně stran, když Isco pálil uvnitř vápna. Jeho pokus ale orazítkoval pouze tyč. Z otevření skóre se promočené ochozy mohly radovat záhy. V 53. minutě se totiž krásně umístěnou ranou z přímého kopu pochlubil Willian José. Po hodině hry mohl pojistit vedení Isco, proti jeho střele z úhlu ale zasáhl Stole Dimitrievski. Naopak srovnat mohl v 73. minutě Álvaro García, jeho rána z první na bližší tyč ovšem bránu minula. Ještě nebezpečnější byl o pět minut později Radamel Falcao, který dorážel po nejistém zákroku Silvy. Avšak ten svoji chybu napravil obětavostí, kdy skočil střelci pod nohy.

Betis tak na vlastní půdě potvrdil roli favorita a získal tři body. Po reprezentační pauze jej však bude čekat o poznání těžší úkol, jelikož se 16. září střetne s Barcelonou. Rayo přivítá o den dříve doma Deportivo Alavés.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Valencia CF 1:0

02.09.2023 18:30

Góly: 6. Cenk Özkaçar (vl.)

Deportivo Alavés zvítězilo ve čtvrtém kole LaLigy na domácím hřišti nad Valencií 1:0. Již v páté minutě se hned dvojnásobně vytáhl hostující Giorgi Mamardashvili, jenž zlikvidoval opakovaný pokutový kop. Chvíli nato ovšem gruzínského gólmana nepotěšil Cenk Özkacar, který si do vlastní sítě nešťastně srazil centrovaný balon. Baskové tak prodloužili ligovou sérii neproher, kterou táhnou od minulého ročníku stráveného ve druhé nejvyšší soutěži, už na 14 klání v řadě.

Hráči Valencie po dvou vydařených utkáních, ze kterých získali plný počet bodů, narazili na domácí půdě s Osasunou, která je porazila 2:1. Pro Netopýry bylo ještě těžší ztrátu spolknout, jelikož inkasovali rozhodující gól až v 95. minutě. S nulovým bodovým ziskem se musel smířit i Alavés, jenž v minulém kole nestačil na Getafe a po skvělém vítězství nad Sevillou padl. Bianconegros ale neměli na stadion Deportiva příliš dobré vzpomínky, protože zde pětkrát v řadě nevyhráli.

Zvuk píšťalky hlavního sudího ještě ani nevyšuměl ze stadionu, když po otřesné přihrávce jednoho z obránců musel za záchrannou brzdu zatáhnout nadějný brankář Mamardashvili. Gruzínec zavinil penaltu, kterou však následně Kikemu Garcíovi nadvakrát kvůli opakování skvěle chytil. Ani to však Valencii nestačilo jako varování, poněvadž krátce nato se právě Kike García výraznou měrou podílel na otevření skóre. Centr z levé strany totiž propadl přes něj a Mouctara Diakhabyho až k Özkacarovi, jenž si míč nešťastně srazil do vlastní brány. Netopýři se poté probrali z denního spánku a začali si vytvářet příležitosti, avšak vyrovnávací trefy se nedočkali.

Rubén Baraja očividně nebyl spokojený s předvedenou hrou svých svěřenců, ale překvapivě sáhl do obranných řad namísto těch útočných. Jistý gól měl na noze Pepelu, ovšem z bezprostřední blízkosti ho skvěle vychytal brankář domácího celku. Z dálky to poté také zkusil Sergi Canós, jenže mířil pouze doprostřed, kde byl připraven Antonio Sivera. Na druhé straně nebezpečně zakončoval z hranice malého vápna Kike García, prudkou hlavičku nakonec poslal vedle. K žádnému dalšímu většímu vzrušení před jednou či druhou bránou už poté nedošlo.

Deportivo tak na domácí půdě ani napošesté s Valencii neprohrálo a získalo velmi cenné tři body. Další zápas odehraje 15. září, kdy se střetne s Vallecanem, Netopýři svedou o dva dny později těžkou bitvu s Atlétikem Madrid.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Getafe CF 2:1

02.09.2023 16:15

Góly: 47. Joselu, 90+5. Jude Bellingham - 11. Borja Mayoral

Real Madrid zvládl otočit nepříznivě se vyvíjející duel čtvrtého kola LaLigy s Getafe, které porazil na vlastním hřišti 2:1. Radost domácím fanouškům z pohledu na takřka zrekonstruovaný stadion Santiago Bernabéu pokazil již v 11. minutě odchovanec Bílého baletu Borja Mayoral. Favorit se však ve druhé půli oklepal a díky brzkému gólu Joselua vykřesal naději na tříbodový zisk, kterou přeměnil v realitu v samotném závěru klání Jude Bellingham. Předsezonní posila z Dortmundu se tak trefila i ve svém čtvrtém ligovém zápase v novém působišti.

Fotbalistům Realu Madrid komplikovala start letošní sezony jedna překážka za druhou. Po zranění dvou klíčových hráčů Thibauta Courtoise a Édera Militaa přišly také zdravotní trable Viníciuse Júniora. Královský klub byl do posledních minut přestupového období naprosto klidný a žádnou novou akvizici nepřivedl. Proti Getafe se tak v útoku spoléhal především na Rodryga případně i Bellinghama, jenž byl se čtyřmi góly a jednou asistencí vyhlášen nejlepším hráčem uplynulého měsíce LaLigy.

Vstup do utkání se ale Bílému baletu nevydařil, když hned z prvního střeleckého zakončení inkasoval. Chybné rozehrávky Frana Garcíi využil Mayoral, jenž v běhu nejprve obešel domácího gólmana, aby následně zakončil do odkryté branky. Los Blancos následně zvýšili aktivitu na útočné půli a ve 23. minutě se již po zákroku na Bellinghama radovali z odpískané penalty. Rozhodčí ale po kontrole u videa svoje rozhodnutí přehodnotil a pokutový kop odvolal. Nedlouho po půlhodině hry byl přesto Real blízko vyrovnání, když hlavičku Luky Modriče směřující pod břevno vytěsnil David Soria úchvatným zákrokem na roh. Krátce před koncem úvodního dějství se hostující gólman vyznamenal i proti ráně osamoceného Josela, jenž nebezpečně zakončoval ze středu pokutového území.

Los Galacticos vstoupili aktivně i do druhého poločasu a již ve 47. minutě se radovali z vyrovnání, když se po centru Modriče odrazil míč až k nohám Joselua, jenž se prosadil střelou zblízka. V 54. minutě mohl dokonat obrat střídající Toni Kroos, ránu z hranice vápna ale zastavila levá tyč a s následnou dorážkou si Soria poradil. O chvíli později si velkou příležitost vytvořili rovněž Azulones, pumelici Carlese Aleňi ale zastavil pozorný Kepa Arrizabalaga. V 65. minutě byla po pokusu Daniela Carvajala ve hře opět branková konstrukce, když španělský obránce napálil pravou tyč. O chvíli později se mohl podruhé v utkání zapsat mezi střelce Joselu, prudký přízemní projektil ale vytěsnil skvělý Soria. Bílý balet i nadále ždímal svého soupeře a v nastavení se přece jen dočkal rozhodující trefy, když se z dorážky prosadil Bellingham.

Real Madrid tak první letošní duel na domácím stadionu zvládl a získal počtvrté v řadě tři body. Následující zápas sehraje 16. září, kdy se střetne s Realem Sociedad, Getafe změří o den později síly s Osasunou.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Granada CF 5:3

02.09.2023 14:00

Góly: 9. Takefusa Kubo, 44. Takefusa Kubo, 59. Martín Zubimendi, 67. Ander Barrenetxea, 76. Miki Bosch (vl.) - 35. Robin Le Normand (vl.), 83. Lucas Boyé, 90+9. Bryan Zaragoza

Fotbalisté Realu Sociedad vyhráli ve čtvrtém kole LaLigy domácí duel s Granadou 5:3 a připsali si do tabulky první tříbodový zisk sezony. Favorita utkání poslal do vedení již v deváté minutě hbitý Takefusa Kubo, jenž se pak v zápase prosadil ještě jednou. Japonec se tak v té chvíli podílel gólem či asistencí na všech dosavadních brankách baskického celku aktuálního ročníku španělské nejvyšší soutěže. Po změně stran pak už bez jeho přičinění přidali spoluhráči další tři trefy a hostující Andalusané zapsali na své konto již devátou porážku z posledních 11 vzájemných duelů.

Real Sociedad započal letošní ligovou pouť sérií tří remíz v řadě. Spokojení Baskové být nemohli, jelikož ani v jednom zápase nebyl jejich protivník papírově lepším týmem. Problém byl především v ofenzivě, která za zmíněné tři duely dokázala vyprodukovat pouhé dvě branky. Tuto nelichotivou bilanci si mohli světlemodří vylepšit proti nováčkovi ligy z Granady. Ten se ale dobře naladil v předchozím kole, ve kterém porazil Mallorku 3:2.

Dle očekávání to byl Real, kdo šel jako první do vedení. V deváté minutě za obranu hostů zamířil nikým nehlídaný štírek Kubo, který si obratně potáhl míč a než ho stihl kdokoliv zastavit, trefil se po zemi k tyči. Do trháku se mohli domácí dostat hned o čtyři minuty později. Hbitý Japonec si naběhl na elegantní lob před bránu, avšak u balonu byl první brankář Raúl Fernández. Až do 35. minuty panoval relativní klid, nicméně pak zčistajasna přišlo srovnání. Po rohovém kopu se míč od klubka hráčů nečekaně odrazil do sítě od domácího Robina Le Normanda. Po necelých 10 minutách si však favorit vzal vedení zpět. Kubo napřáhl z hranice vápna a jeho rychle klesající rána zapadla krásně k tyči.

Baskové na počátku druhého poločasu poměrně rychle začali utahovat šrouby a snažili se co nejrychleji zápas zlomit na svou stranu. Po sérii menších šancí se jim to povedlo krátce před hodinou hry. Právě tehdy se gólovou ránou k tyči zaskvěl Martín Zubimendi. Úplně rozhodnuto bylo v 67. minutě, kdy Anderovi Barrenetxeovi senzačně patičkou přiťukl míč do běhu jeden z jeho spoluhráčů a juniorský reprezentant Španělska se nemýlil. Tečku za gólovými hody domácích napsal v 76. minutě Miki Bosch, který si vstřelil vlastní gól a dokonal zmar svého celku. Ten v závěru ještě zmírnili Lucas Boyé a Bryan Zaragoza.

Real Sociedad tak prolomil sérii remíz a konečně získal tři body. Do akce se oba celky vrátí po reprezentační pauze. Baskové svedou 16. září souboj s Realem Madrid, Granada poté o dva dny později vyzve Gironu.

Více informací k zápasu

UD Almería - Celta Vigo 2:3

01.09.2023 22:00

Góly: 54. Sergio Akieme, 68. Sergio Arribas - 24. Unai Núñez, 33. Jørgen Strand Larsen, 87. Williot Swedberg

Celta Vigo se ve čtvrtém kole LaLigy radovala z premiérové výhry v ročníku, když na půdě Almeríi uspěla po výsledku 3:2. Hosté dvakrát skórovali už v úvodní půli, přičemž autorem jedné z branek se stal vytáhlý Nor Jörgen Strand Larsen. Rojiblancos se však dvěma trefami vrátili do zápasu, a vítězný gól tak obstaral až v 87. minutě švédský mladík Williot Swedberg. Toho Rafael Benítez, jenž se v červenci vrátil k trenérskému řemeslu po rok a půl dlouhé pauze, poslal na trávník o asi čtvrthodinu dříve.

Nově jmenovaný kouč domácích Vicente Moreno se nechal slyšet, že výkonům jeho svěřenců scházely jen maličkosti k tomu, aby v některém ze tří odehraných duelů získali vítězství. Jenže tyto detaily se nedostavily, a Almería tak s vypětím všech sil v minulém kole alespoň zapsala premiérový bod. Do těsné blízkosti Rojiblancos se v tabulce zařadila také Celta Vigo, která ovšem obrala ve venkovním utkání Real Sociedad a nebyla daleko od zaskočení Realu Madrid.

První vzrušení přineslo v 11. minutě neohrabané vyběhnutí brankáře La Uniónu Luíse Maximiana, jenž poslal Manu Sáncheze na zem uvnitř šestnáctky, ani videorozhodčí však neviděl žádné porušení pravidel. Ve 24. minutě Iago Aspas ovšem parádně rozehrál přímý kop, který nikým nehlídaný Unai Núňez poslal z naprosté blízkosti hlavičkou o zem za záda bezradného Maximiana. Benítezovi svěřenci pokračovali v aktivitě i po vstřeleném gólu, ve 33. minutě si tak připsali další branku zásluhou Larsena, jenž se prosadil technickou střelou ke vzdálenější tyči.

Do druhého poločasu ale Celta Vigo vstoupila pasivně a nechala La Unión kombinovat na své polovině. Almería této nabídky dokonale využila v 54. minutě v podobě kontaktní branky. Largie Ramazani průnikem do vápna na sebe navázal čtyři protihráče, míč si následně převzal Gonzalo Melero, který našel volného Sergia Akiemeho a španělský obránce bez potíží dostal balon do odkryté brány. V 68. minutě Rojiblancos dorovnali skóre díky dobrému náběhu Sergia Arribase, který na vzdálenější tyči doklepl Ramazaniův centr. Následně se hra přelévala ze strany na stranu s gólovými příležitostmi před oběma brankami. Fotbalisté Celty se však nakonec vrátili do vedení v 87. minutě, kdy Swedberg hlavičkou dostal Sánchezův centr do sítě.

Týmem, kterému se nakonec povedlo vybojovat premiérové vítězství v sezoně, se tak stala Celta Vigo. Ta v příštím kole 16. září přivítá Mallorku, Almería se o den později představí na hřišti Villarrealu.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - Villarreal CF 3:1

01.09.2023 19:30

Góly: 18. Christopher Ramos, 30. Darwin Machís (pen.), 50. Darwin Machís - 10. Alexander Sørloth

Cádizu se v novém ročníku LaLigy na vlastním hřišti, které tentokrát ještě před úvodním hvizdem fanoušci zasypali vrstvou konfet, nadále daří, když ve čtvrtém kole porazil Villarreal 3:1. Hrdinou zápasu se stal dvougólový Venezuelan Darwin Machís, jenž nejprve ve 30. minutě z penalty dokonal obrat domácích a po změně stran krásným obstřelem navýšil vedení svého klubu. Už v čase jeho první branky nebyl na hřišti hostující levý bek Alfonso Pedraza, jenž se chvíli před tím nechal vyloučit za nepochopitelný úder hlavou.

Od Villarrealu se na startu sezony čekalo zřejmě více než jen jedno vítězství z Mallorky. Před tímto duelem totiž doma podlehl Betisu a naposledy před svými fanoušky nestačil na Barcelonu, byť strhující utkání s konečným výsledkem 3:4 muselo pobavit všechny sledující. Cádiz dosud vybojoval o bod více, k čemuž mu pomohlo i to, že sehrál již dvě klání na svém stadionu a ani v jednom neprohrál.

Po klidnějším startu utkání přišla v 10. minutě první zlomová situace. Iza Carcelén při přihrávce brankáři nejspíše přehlédl aktivního Alexandera Sörlotha, který se míče hbitě zmocnil a po povedené kličce Conanovi Ledesmovi slavil úvodní branku. Netrvalo dlouho a ofenzivní aktivita domácích přinesla kýženou vyrovnávací trefu. Rubén Alcaraz napřáhl po rohovém kopu zevnitř šestnáctky, jeho ránu Filip Jörgensen pouze vyrazil před číhajícího Chrise Ramose a ten z dorážky upravil skóre na 1:1. Krátce nato přišla další rána pro hosty, když Pedraza po nesmyslném úderu hlavou vyfasoval červenou kartu. Obrat pak dokonal z penaltového puntíku Machís, jenž potrestal faul Jörgensena.

Venezuelan zůstal při chuti i ve druhé půli, když nádhernou individuální akci zakončil famózním obstřelem na zadní tyč a zařídil Cádizu dvoubrankový náskok. Oslabený Villarreal následně toužil manko dotáhnout, jeho snahy se ale zdály být marné, k čemuž napomohla i zvýšená agresivita domácích oceněná sérií žlutých karet. Cádiz polevil až v závěrečné fázi utkání, celku z provincie Castellón to ale na snížení nestačilo.

Předzápasový outsider se tak silného soka nezalekl a vybojoval cenné tři body do tabulky. V příštím kole se Cádiz 16. září představí v Bilbau, Villarreal o den později přivítá Almeríi.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Real Madrid
4
4
0
0
8 : 2
12
2
Girona FC
4
3
1
0
7 : 2
10
3
FC Barcelona
4
3
1
0
8 : 4
10
4
Atlético Madrid
3
2
1
0
10 : 1
7
5
Athletic Bilbao
4
2
1
1
6 : 4
7
6
Cádiz CF
4
2
1
1
5 : 4
7
7
Real Betis
4
2
1
1
5 : 5
7
8
Real Sociedad
4
1
3
0
7 : 5
6
9
Deportivo Alavés
4
2
0
2
5 : 5
6
CA Osasuna
4
2
0
2
5 : 5
6
11
Valencia CF
4
2
0
2
4 : 4
6
12
Rayo Vallecano
4
2
0
2
4 : 8
6
13
Celta Vigo
4
1
1
2
4 : 6
4
14
Getafe CF
4
1
1
2
2 : 5
4
15
Villarreal CF
4
1
0
3
6 : 9
3
16
Granada CF
4
1
0
3
7 : 12
3
17
RCD Mallorca
4
0
2
2
3 : 5
2
18
UD Las Palmas
4
0
2
2
1 : 3
2
19
UD Almería
4
0
1
3
4 : 9
1
20
Sevilla FC
3
0
0
3
5 : 8
0

Zbývající zápasy

03.09. 18:30
Atlético Madrid - Sevilla FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (135)

Přidat komentář
Moshe Dajan

Darwin zničil darwinistu Setiéna a pohnul s jeho židlí. Paradoxy života.

Reagovat
Tony Stark

Ponorka s tým dedom od kráv nič nedosiahne

Reagovat
Phillipinho

Mam pocit, ze Setien bude prvni v lize, kdo pujde od kormidla. Od zacatku mu neverim, plus ta letosni defenziva vypada na papire dost zle..

Reagovat
misinho7

Nakoniec tych sanci bolo aj na 5 golov ale chyba tomu ten strelec.

Kazdopadne je tam Judeee

Dalsie 3b ide sa dalej.

Reagovat
M.Vaza

Ve srovnání s kdejakým žebrákem, co teď chodí za sto mega, je Jude vyloženě krádež..

Reagovat
teenz

Reagovat
Salfovic

Cena je v pohodě, jen v PL se posrali.

Reagovat
misinho7

Reagovat
kbtk23

Skvělý hráč. Tohle se Realu fakt moc povedlo.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
ACSeRw!n

kradez bych to vylozene nenapsal, ale spatnej neni

Reagovat
teenz

Jude King, Brahim musi hrat vic.

Reagovat
Salfovic

5 gólů za 4 zápasy a z toho 3 vítězné, slušný.

Reagovat
misinho7

A 3 MotM

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Sigma Olomouc

Nemá to Jude podplacené? Že ho třeba obránci schválně méně brání, že dává tolik gólů. super hráč.

Reagovat
dantetomas

Prehypovany a predrazeny anglan

Reagovat
Salfovic

To si pleteš s Ricem.

Reagovat
Zark

Reagovat
ratusek

Reagovat
$dolar$

Reagovat
MarcoBanco

Ak Perez fakt setri na Mbappeho, nechapem preco neprisiel aspon jeden utocnik typu volny hrac/ hostovacka.. Ako v minulosti Adebayor, Chicharito.. Myslim ze na tu hostovacku by bolo z coho vyberat

Reagovat
Fairplay

klidně i nějakej Andre Silva apod... Případně někdo typu Giroud, nakonec možná i přímo Giroud (nevím, jestli by ho AC pustilo, ale klidně zaplatit za hostovačku 10 mega by se vyplatilo), takovej šikovnej útočník by se Realu nadmíru hodil s těmi ostrými křídly.

Reagovat
Salfovic

Podle mě by se Realu na rok hodil i ten kokot Lukaku.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Manik...

To jsou už hodně velké extrémy. Lukaku vidět v dresu Realu? Fuj. Stačí Kepa. Giroud by mi tolik nevadil

Reagovat
mistr129

vždyť jste měli asi patnáct let Benzemu, tak jaký Lukaku fuj

Reagovat
MarcoBanco

Čo je zlé na Benzovi? Alebo naražaš na ten incident s Valbuenom?

Reagovat
el Principito

Reagovat
mistr129

I jeden Valbuena je pořád o jeden opravdový průser než Lukaku (čímž se nezastávám Lukaka, taky ho nemůžu vystát) A dál

On 18 April 2010, French television channel M6 reported that four members of the French national team were being investigated for their roles as clients in a prostitute ring operated inside of a Paris nightclub, with some of the women possibly being underage. The players were eventually revealed to be Franck Ribéry, Sidney Govou, Hatem Ben Arfa and Benzema

In March 2020, during an Instagram livestream with YouTuber and internet personality Mohamed Henni,[384] Benzema made controversial remarks about French player Olivier Giroud, who replaced Benzema in the France national team.[385] He called Giroud "karting" while he referred to himself as "Formula 1"

Reagovat
CHONG

Co se týče 2010, tak to je snad vina toho nočního klubu, nebo měl Benzín a spol. těm šlapkám kontrolovat občanky?

Co se týče 2020, tak je to sice arogantní a neuctivé, ale kdyby to řekl Zlatan, tak z toho všichni cákají do trenek, takže bych to zase tak nedramatizoval...

Reagovat
smazaný uživatel

S týmto komentárom sa nedá nesúhlasiť

Reagovat
MarcoBanco

Trefné, hlavne to s tým 2020

Reagovat
technecium

Jenze kdyz ti tohle rekne Zlatan z Wishe, tak mu to jaksi nebudes verit.

Reagovat
CHONG

Ale on to řekl budoucí držitel Zlatého míče

Reagovat
Bakary3

Hm, tak ten Zlatan z wishe dokázal nakonec asi i víc než Zlatan origo.

A alespoň pro jeden klub se stal legendou.

Zlatan vandroval a dělal klubový tituly, ikdyz jich udělal hodně... Ale žádná pecka

Od tebe duchapusty koment snažící se shodit hráče jen na základě jeho klubový příslušnosti

Reagovat
Well

Reagovat
teenz

Reagovat
Raul=Real

Spamätaj sa

Reagovat
ACSeRw!n

Lukaku za Real.. ten by tlak fanousku neustal a prvni zapas by se rozbrecel

Reagovat
MarcoBanco

10 za hosťovačku Girouda by bol trošku prepal, keďže jeho hodnota je vzhladom k veku max tych 7 ale presne na padaol Lukaku, nieje mi sympaticky ale na rok, na tú hosťovačku by nebol zlý.. Vini by mal na koho hrať

Reagovat
Fairplay

Přepal by to byl, ale tak AC nemá jediný důvod se ho zbavovat a pro nás by to byla spása, Giroud je výbornej nedoceněnej šikovnej útočník a typově hodně podobnej Benzemovi, v tom našem systému by byl naprostý dělo. Pracovitej, technicky zdatnej, umí hrát zády k bráně, otočit se s míčem, nahrát. Za 10 na rok by to vyřešilo tolik starostí, mnohem lepší než nějakej nákup typu Jovic za 60. Vini a Giroud by byla paráda no...

Reagovat
misinho7

Inac Toni dnes MotM. Ako nastupil tak hned zmenil hru, vytvoril X sanci a cely ten polcas to vdaka nemu bolo v našej rezii. Topka.

Reagovat
Kokesh

Žádný madridista si nestěžuje na styl soupeře, na počet odehraných minut čistého času, na počet faulů...

Reagovat
Rizek

Když vyhrajete, tak ne, no...

Reagovat
M.Vaza

Getafe tam přijelo pro bod a předvádělo stejný boj jako s Barcou, čemuž se nelze divit. Zachránil to Jude. Před střídáním slušně hořely oba kraje, z čehož byl i ten inkasovaný gól. Carvajala sice cením za ten zápal, ale už je solidně na pěst s tím padáním a neustálým dohadováním s rozhodčím.

Reagovat
Feind

dokud rozhodci nezapiska, tak hraj

Reagovat
Rizek

Carvajal hlavně zahrál při tom gólu rukou. VAR zase na houno. Klasika.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
Tony Stark

Lebo nie sme uplakaní culés, ktorí sa sťažujú aj na slnko a trávnik

Reagovat
Tony Stark

Zdá sa to len mne, alebo zahral brankár Getafe rukou mimo pokutového územia v 18. minúte ?

Nemá niekto lepšie zábery z tej situácie ?

Reagovat
Raffaello

Zahrál, ale až poté, co šel míč od něj. Nejdřív brankáři do kolene a od kolene do jeho ruky. To se jako ruka nepíská, nastřelil sám sebe.

Reagovat
DePeyrac

Ne, to co píšeš je v případě neúmyslné ruky z odrazu míče od těla. Dle mého se to odrazilo sice od kolena, ale míč by pokračoval za něj kam by běžel útočník a tak ho ještě sklepnul rukou dopředu. Dle mého to byla úmyslná ruka, ale jasně ... každej to uvidí ze svého pohledu.

Reagovat
Raffaello

Sorry, ale tady úmysl fakt neprokážeš. A pokud to byl úmysl, pak je brankář génius, protože rozhodnout se v 0,1 sekundy, že zrovna tam dá ruku, by byl spektakulární počin.

Reagovat
castelL

To nebyl spektakulární počin, ale volá sa to automatická reakcie a za mňa to úmysel bol, len to proste nešťastné vyšlo, každopádne súhlasím, že dokázať úmysel je nereálne a osobne si myslím, že by na našiel rozhodca ktorý by to odpísal v neprospech.

Reagovat
Raffaello

Akorát že vůbec.

Reagovat
Phillipinho

Kubo a Isco ve vsech zapasech vyhlaseni jako MVP

Reagovat
MarcoBanco

Isco tuším už 4x posebe

Reagovat
misinho7

Na Kuba ma Real este nejake predkupne právo ci rip?.

Reagovat
Laliga

Mal by mať 50% práv, ale či to mu tak je ti neviem potvrdiť. Nedávno som to čítal niekde.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
teenz

Reagovat
Mateo16

Bellingham to iste

Reagovat
Mateo16

Mne celkom hlava nebere prečo ste po týchto hráčoch nešli. Aha pre Chola

Reagovat
Tromas

O2 je banda čuráků podle programu mají normálně vysílat Atletico proti Seville na zkurveném Premier Sport 1 místo toho tam vysílají nějaký prdelní zápas Serie A (nejspíš Janov proti FC Turínu).

Reagovat
rominhoFCB

Aatletico vš Sevilla bolo vraj pre zlé počasie odložené.

Reagovat
Tromas

Díky za informaci

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico je zrušené kvôli záplavám v Madride

Reagovat
Elliasson

Taky jsem na to koukal. Ale vysvětlení je OK.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Rizek

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
2miguel1

Romeu nestiha proste, toto je NHL myslenie v Barcelone a on to nema a teda nestiha. Ja viem, ze Xavi nechce dat Frenkieho na DM ale bude musiet, nema tam koho dat bohuzial. Romeu je tam zbytocne. Gavi je tam utopeny na tej pozicii, to je taky mačkopes, on musi ist do zalohy. Gundo neviditelny, ale to je chyba Xaviho, aj on je na zlej pozicii. Roberto dufam dohral, Cancelo cajk. Musime byt viac odvazni, postavit tu zalohu Frenkie Gundo Gavi a hore k Yamalovi a Lewovi bud Ferran alebo Felix

Reagovat
Visca el barca

Taky s ním mám problém. V určitejch zápasech ok. Ale neměl by hrát furt.

Reagovat
celeb

on je tam ako lacna (cenou aj platom) nahrada buduceho CM, na ktoreho uz neostali financie. Inak kedze moje ocakavania boli nulove, tak ja som s nim celkom spokojny. Nekiksuje a svoje si odohra, aj ked nejaka nadstavba tam chyba, ale to sa dalo cakat. Mozno nejake goly zo striel z hranice sestnastky prida.

Inak pre nas je toto CM/DM klucova rola a je smutne, ako sa k tomu Xavi s Laportom postavili. Taky Amrabat ide do MU za 10 mil. E s opciou na 20M, to by sa snad u nas este naslo. Stacilo by sa zbavit Roberta.

Reagovat
Rothbard

Tak ta byla přísná. Tu by dost možná nepískli ani Spartě.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ale dle culés rozhodci pripiskavaji jen Madridu, Barna je kristalove cista

Reagovat
Laliga

Oni určite nájdu dôvod prečo bolo aj tak ukrivdené im. Daj im trocha času

Reagovat
Gazdo

Bola dost prisna penalta. Lewa byt tu loptu zrejme uz nechytil. A dalsia vec je ze Gavi uz zrejme mal byt davno vonku. Z takej vyhry ani clovek radost nema. Rychlo treba na ten zapas zabudnut a ist nadavat na repre pauzy

Reagovat
Laliga

No som zvedavý akú paseku to zas narobí. Zranených je dosť už teraz. A tie repre zrazy tomu dávajú pravidelne na p*del.

Reagovat
Gazdo

Repre pauzy su zlo

Reagovat
2miguel1

Ale aspon sa Pedri Araujo mozu liečit

Reagovat
Laliga

No len aby ich zase nevystriedali ďalší

Reagovat
Jordi Alba

Člověk doufá, že se během ní vyléčí 2 hráči a přitom se zraní další 3.

Reagovat
hornito

Reagovat
Moshe Dajan

What? Naprosto jasná penalta.

Reagovat
el Principito

Reagovat
LAM

Jak jsem psal včéra tak zatím bída.

Musíme začít hrát opět 4-3-3 a doufat, že se to po repre přestávce rozběhne daleko lépe, než to co předvádíme teď.

Reagovat
M.Vaza

S tou šířkou kádru je pro mě Barca jasný favorit na titul. Nám jestli tam ještě někdo vypadne, tak už to bude průšvih.

Reagovat
Mateo16
Reagovat
CHONG

OT: Cristiano dal v sobotu 850. soutěžní gól v kariéře. Na jaké metě se podle vás zastaví? 1000 gólů je asi utopie, ale 900 by zvládnout mohl...

Reagovat
Laliga

Tak v tej ich lige môže reklamného panáka robiť ešte pár sezón. Záleží ako dlho ho bude baviť život v Arábii. Inde už veľa vody nenamúti, ale ak ostane dostatočne dlho tam, tak myslím že tých 950 by mohol atakovať.

Reagovat
technecium

On jeste hraje

Reagovat
Xavi

Reagovat
rominhoFCB

Podla mna je Ronaldo dostatocne trapny, ze pojde i na MS 2026.

Reagovat
technecium

Ja treba nechapu, ze ho jeste berou do repre, kdyz na MS hrali asi tak o 5 parniku lip bez nej.

Reagovat
celeb

chcu mu dopriat rekordy, asi aj z vdaky by sa patrilo.

Kvaldu dohra, na ME uz by bolo lepsie keby nenastupoval, max povzbudzoval z lavicky.

Reagovat
Al Capone

Já spíš nechápu ten neustálý hate na něho. Trošku respektu by nezaškodilo k jednomu z nejlepších hráčů historie

Reagovat
CHONG

Podívej se, komu to píšeš

Reagovat
Al Capone

Dobře, máš pravdu, je to úplný dement, ale i ten dement by mohl mít trošku respektu k hráči jako je Cristiano.

Reagovat
technecium

Proc bych jako k nemu mel mit respekt?

Typka jen kvuli marketingu prirovnavali celou karieru k nejlepsimu hraci vsech dob, ac se mu nikdy ani nepriblizil. Tuto image prizivoval svymi tupymi egoistickymi komentari.

Hral mimojine za Madrid a Barcelone nikdy neprojevil zadny respekt.

Byl a je to nechutny simulant.

Byl a je to hrac, ktery se neovladal na hristi, jeho vybuchy agrese a frustrace jsou legendarni.

Nejsou veci, za ktere bych ho chtel respektovat.

Reagovat
frankiefcb

tak tady si napsal solidní sračku

Reagovat
Pithivier

Reagovat
Well

Lol projevoval několikrát respekt i tomu tvému Messimu jen by chtělo si něco zjistit o tom o čem píšu. To je jak kdybych si vyselektoval jen to, jak se choval Messi třeba na MS proti Nizozemsku nebo jak dostal redku proti Bilbau a říkal, jaký je to agresivní idiot. Respekt k sobě projevují oba uz jen proto, že oba byli díky tomu druhému lepšími hráči. Kdyby nebyl Ronaldo, tak by byl Messi od ostatních na míle daleko lepší a časem by se ti na to taky vysral, takze bys mu měl projevit trochu respektu už jen proto, že díky němu i tvůj hrdina byl lepší.

Reagovat
Pithivier

Nema cenu to necemu takovemu jako je tenhle omezenec vysvetlovat, nesnasi cokoliv co ma spojitost s Realem, no nejvic ze sebe udelal curaka, jak mel Valvderde problemy kvuli tomu delu Baenovi, a rekl bych ze to bylo jen kvuli tomu, ze Fedex hraje v Madridu

Dokonce i cules z neho maji prdel, ale nedivim se

Reagovat
Well

Jo to byla i ta super diskuze, co sklouzla ke Slavii a Kamarovi.

Reagovat
technecium

Mne je fakt ale uplne jedno, co si o me myslis ty nebo kdokoliv jinej na eurofotbale.

Reagovat
Pithivier

jj hlavne ze reagujes

Reagovat
technecium

Co bylo spatnyho na Messim proti Nizozemsku? Holandani se pred zapasem chovali a vyjadrovali jako nejvetsi arogantni mistri sveta a pak po pravu dostali po drzce. Kdyby to nepiskal nejhorsi rozhodci v La Lize, tak se ten zapas nikdy tak nevyhroti, skonci 2:1 a nikdo by si na nej nevzpomnel.

Reagovat
Well

Prosimte jak se prezentovala Argentina celé MS, vždyť to byl největší hnus co pamatuji. Do soubojů jak absolutní prasata a v brance vymlety dement bez trosky úcty. Šlo jim to přát jen protože Messi a AdM. A ať se ti to líbí nebo ne Messi se hádal taky a jako kapitán máš i ty dementy okolo sebe klidnit, protože co předváděl takový Paredes, to bylo snad na 2 redky.

Reagovat
technecium

Paredes je debil a toho nijak neobhajuju, ostatni byli v pohode.

Reagovat
Gazdo

Tak teda uz som videl aj vacsie hnusy ako to co predvadzala Argentina a do subojov chodil ako dement hlavne Paredes inak bola Argentina zakazdym lepsia ako super mimo toho blackout so SA takze podla mna zasluzeny vitaz Messi neMessi

Reagovat
Well

Jo já myslel i třeba toho Martineze, když si vezmeš jací velikáni minulosti toto ocenění získali a tohle je dehonestace toho ocenění.

Reagovat
Al Capone

Tak na tohle vazne nemam vubec chut reagovat. Z tech picovin co jsi tady napsal je tohle jedna z nejvetsich, proste ses curak.

Reagovat
technecium
Reagovat
Pithivier

Prekvapive, ze jsi jeste nezacal a porad tu oxidujes. Ja myslel, ze zaslepeny znamena obhajovat urcitou vec/osobu za kazdou cenu a plivat na druhe, popr. konkurenty. A nevsiml jsem si, ze by tu nekdo shazoval Messiho, takze sis zrejme znovu nasral do huby a zaslepenec jsi ty sam

Reagovat
Well

https://youtu.be/iCrXbTJmrOI?si=4w0Q1x3mqmcPvEDt

Víš on i ten váš Messi hodněkrát simuloval, občas se zapomíná, že jsou to pořád jen lidi a nikdo z nás nebyl tak okopavany jako oni dva.

Reagovat
el Principito

takže chceš porovnávat delfína s Messim v simulování???

Reagovat
Well

Chápání textu ti moc nejde, doporučuji více číst, ono se to pak časem zlepší...

Reagovat
drussbarb

Psát o těch dvou v souvislosti se simulováním nedává smysl. Ronalda jako střelce nutno respektovat, ale jinak fakt ne

Reagovat
Well

Kontext je o tom, že oba mají chyby a jsou to jen lidi. Taky ti tu můžu vytahovat video jak messi na SB kopl míč do fanoušků a jaká je to mrdka, že mohl poslat nějaké dítě se zlomeninou do nemocnice. Ale proč bych to dělal, když to pozitivní u obou převyšuje to negativní, co společnosti dali na hřišti i mimo něj.

Reagovat
drussbarb

Oba jsou jen lidi, na tom se shodneme. Jinak ti dva se v rámci chování na hřišti srovnávat nedají. Jako lidi je neznám, tam to posoudit neumí nikdo z nás.

Reagovat
Well

Reagovat
Salfovic

Tak to že ho cpou do repre, i když mají lepší hráče je celkem nepochopitelné.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Cracker10

Reagovat
Elliasson

915

Reagovat
ACSeRw!n

ten bude hrat jeste 10 let, tech 1000 da

Reagovat
Salfovic

Ten bude hrát dokud neskončí Messi a nebude mít jistotu, že nastřílel víc gólů, jak malej Jarda

Reagovat
rominhoFCB

Bol by som velmi prekvapeny, keby to bolo inak.

Reagovat
frankiefcb

a pak ho přeskočí Haaland

Reagovat
Moshe Dajan

Haaland je magor, ale pořád mu chybí sakra hodně. Vem si, že v kalendářním roce 2023 má zatím 31 gólů a zbývají tři měsíce, aby dal dalších 61 a překonal Messiho rekord.

Reagovat
Moshe Dajan

+3 v repre, takže mu chybí "jenom" 58

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele