LaLiga - souhrn 21. kola: Barcelona zářila v závěru

19.01., 22:55, aktualizováno 22.01., 22:57
Komentáře a souhrny
Radost hráčů Barcelony (© AFP)

Real Madrid po prvé půli prohrával s Almeríí o dvě branky, po změně stran ale zabral a nakonec bere všechny body on. U konce je vítězná série Athleticu, Baskové padli ve Valencii. Barcelona málem neskolila Betis, díky dvěma gólům ze závěru utkání ale nakonec slavila zisk tří bodů. Hladkou výhru zaznamenala Girona, která je dočasně první...

Granada CF - Atlético Madrid 0:1

22.01.2024 21:00

Góly: 54. Álvaro Morata

Atlético Madrid zvítězilo v 21. kole LaLigy na hřišti předposlední Granady 1:0. Nováček soutěže nepouštěl favorita do velkého množství příležitostí a až do 55. minuty držel bezbrankový stav. Poté však Álvaro Morata potvrdil roli kanonýra a hlavou rozhodl o zisku tří bodů pro svůj celek. Španělský střelec tak navázal na úvodní setkání těchto týmů z letošní sezony, kdy Atléti i zásluhou jeho trefy rovněž zvítězili.

Granada se po návratu mezi španělskou elitu stále nemohla vyhrabat z výsledkového trápení. Z 20 ligových kol vyhrála jen dvakrát a před utkáním s Atlétikem se stále topila na předposlední příčce. Los Colchoneros naopak vstupovali do zápasu nabuzení po osmifinálovém duelu v Copa del Rey, ve kterém porazili v prodloužení Real Madrid. Na hřištích soupeřů se jim ovšem v poslední době příliš nedařilo, o čemž svědčily čtyři ligové prohry v řadě.

Od úvodních minut se hrálo především mezi šestnáctkami a nebylo k vidění mnoho velkých šancí. Na první střelu, jež mířila mezi tři tyče, si museli diváci počkat do 31. minuty. Postaral se o ni Rodrigo Riquelme, jenž dokázal projít přes několik obránců do dobré pozice, z níž ale vyslal pokus, který skončil pouze v náručí gólmana týmu z Granady. V závěru poločasu vypálil na druhé straně hřiště Gerard Gumbau, jeho projektil ovšem těsně minul pravou tyč.

Do druhého dějství vstoupili svěřenci Diega Simeoneho mnohem aktivněji. Hned v 50. minutě musel Augusto Batalla likvidovat nebezpečnou střelu z hranice malého vápna, o kterou se postaral Samuel Lino. O několik minut později už byl však argentinský gólman bezmocný. Antoine Griezmann našel centrem z pravé strany Moratu a španělský útočník poslal svou hlavičku nechytatelně k levé tyči. V 78. minutě byli Andalusané velice blízko k vyrovnání skóre, na brankové čáře ale Axel Witsel hlavou skvěle zastoupil Jana Oblaka, čímž udržel jednobrankové vedení svého týmu.

Atlético Madrid tak navázalo na výhru z poháru a proti Getafe získalo tři body. V následujícím kole se 28. ledna střetne s Valencií, Andalusané změří o den později síly s Getafe.

Více informací k zápasu

Girona FC - Sevilla FC 5:1

21.01.2024 21:00

Góly: 13. Artem Dovbyk, 15. Artem Dovbyk, 19. Artem Dovbyk, 56. Viktor Cyhankov, 89. Cristhian Stuani - 10. Isaac Romero

Hráči Girony si ve 21. kole LaLigy spravili chuť po nečekané remíze na hřišti poslední Almeríe a podobně tápající Sevillu před zraky svých fanoušků zdolali 5:1. Hrdinou domácího celku se stal ukrajinský forvard Arťom Dovbyk, jenž třemi góly v rozpětí šesti minut zvrátil nepříznivý stav duelu a kromě zabezpečení důležitých bodů dorovnal v tabulce střelců Juda Bellinghama z Realu Madrid. Blanquivermells navíc svého soka z hlavního města, který v odpoledním zápase rovněž obracel skóre, pro tuto chvíli opět přeskočili v tabulce.

Gironě předešlé kolo nevyšlo, když pouze remizovala na hřišti poslední Almeríe. Chuť si ovšem Katalánci spravili v pohárovém duelu s Vallecanem, které smetli třemi góly za úvodní půlhodinu. Sevilla si v Copa del Rey také užila postupovou radost, důležité pro ni ale bylo přenést si vítěznou slinu i do ligové soutěže. V ní totiž zatím Andalusané se ziskem pouhých 16 bodů tápali.

Vstup do utkání ovšem hostům vyšel parádně, když je už v 10. minutě Isaac Romero poslal do vedení. Ten obdržel centrovaný balon na úroveň penaltového puntíku a pohotovou přízemní ranou otevřel skóre zápasu. Záhy jim ale radost zkazil útočník Girony Dovbyk. Ten si nejlépe vyskočil na centrovaný míč a hlavičkou ze zadní tyče vyrovnal. Brzké srovnání ovšem ukrajinského útočníka teprve dostalo do varu. V 15. minutě totiž obdržel přihrávku uvnitř vápna a přízemní ranou otočil prozatimní průběh. Následně v 19. minutě po ukázce svého fotbalového umění, kdy si poradil s několika protihráči, vyslal ze střední vzdálenosti prudký projektil a zpečetil bleskurychlý hattrick.

Druhý poločas pokračoval dominantní hrou Girony, která v 56. minutě vstřelila už svůj čtvrtý gól. Postaral se o něj další ukrajinský reprezentant Viktor Cygankov, jenž přízemní centr Sávia bez rozpaků prudce napálil doprostřed soupeřovy branky. Následně na opačné straně promarnil obrovskou příležitost Djibril Sow a tím demonstroval herní trápení Sevilly. Střelecké galapředstavení katalánského celku pak ještě těsně před koncem korunoval střídající Cristhian Stuani, jenž bez problému zasunul do branky pas od Miguela Gutiérreze.

Lídr soutěže tedy nezaváhal a připsal si do tabulky další tři body. Příští duel Gironu čeká 28. ledna ve Vigu, Sevilla se o den dříve střetne s Osasunou.

Více informací k zápasu

Real Betis - FC Barcelona 2:4

21.01.2024 18:30

Góly: 56. Isco, 59. Isco - 21. Ferrán Torres, 48. Ferrán Torres, 90. João Félix, 90+2. Ferrán Torres

Hráči Barcelony vyhráli ve 21. kole LaLigy na půdě Betisu 4:2. Klíčovým mužem zápasu se stal hostující útočník Ferrán Torres, který byl nejprve na konci úspěšné týmové kombinace a ve druhé půli zaznamenal další dva góly. Bývalý křídelník Manchesteru City se tak poprvé od příchodu do Katalánska radoval z hattricku.

V dresu domácích střelecky zářil Isco, jenž dvěma zásahy znepříjemnil první ligový start 16letého stopera Blaugranas Paua Cubarsího. Trefy bývalé hvězdy Realu Madrid však domácím nestačily, a tak se klub z Andalusie musel smířit se setrváním na deváté příčce.

Katalánci snili po pohárových povinnostech o vítězném návratu na ligovou scénu. Betis se totiž v prosinci vyloženě trápil - od začátku tohoto měsíce v lize triumfoval pouze jednou a v žádném klání nevstřelil víc než jednu branku. Tato bilance, společně se zraněním klíčového útočníka Ayozeho Péreze, hrála Barceloně v předzápasových predikcích výrazně do karet.

Neuběhly ale ani čtyři minuty a Betis mohl otevřít skóre. V obrovské šanci se objevil Luiz Henrique, který se snažil překonat Iňakiho Peňu lobem, míč však skončil nad břevnem. Ve 21. minutě šla do vedení Barcelona, která si vzpomněla na své staré časy a předvedla kombinaci ve stylu tiki-taka, na jejímž konci byl do prázdné klece zakončující Torres. Ještě před odchodem do šaten mohl zvýšit Lamine Yamal, jeho rána ale skončila na levé tyči.

Krátce po začátku druhé půle už Blaugranas vedli o dvě trefy. Prsty v tom měl opět mladý Yamal, jenž z ostrého úhlu znovu trefil brankovou konstrukci, od níž se tentokrát míč odrazil k Torresovi, který perfektní ranou z voleje vylepšil svůj gólový účet v zápase. Betis následně paradoxně výrazně ožil, což se projevilo na skóre už v 56. minutě, kdy přesně pod břevno zamířil Isco. Bývalý hráč Realu Madrid krátce poté udeřil znovu, když elegantním kopem špičkou kopačky překonal vyběhnuvšího Peňu. V 90. minutě si ale střídající Joao Félix narazil míč s Torresem a krásným obstřelem šajtlí zvrátil duel zpět na stranu Katalánců. Hrdina zápasu Torres poté ze samostatného úniku zpečetil v nastavení hattrick.

Barcelona tedy z pozice favorita překvapení nepřipustila a získala tři body. V dalším kole klub z Andalusie zavítá 27. ledna na Baleáry, kde se střetne s Mallorkou. Blaugranas po pohárovém vystoupení v Bilbau změří v tentýž den doma síly s Villarrealem.

Více informací k zápasu

Real Madrid - UD Almería 3:2

21.01.2024 16:15

Góly: 57. Jude Bellingham (pen.), 67. Vinícius Júnior, 90+9. Daniel Carvajal - 1. Largie Ramazani, 43. Edgar González

Real Madrid porazil ve 21. kole LaLigy Almeríu 3:2. Bílému baletu se absolutně nepovedl první poločas, když hned dvakrát inkasoval a zároveň ani jednou nevystřelil přímo na bránu. Takto hororový start utkání na svém stadionu prožil poprvé za minimálně 20 let. Po změně stran se však obrovský favorit zápasu oklepal a s vypětím všech sil otočil skóre, k čemuž potřeboval například penaltu Juda Bellinghama či dlouhé nastavení, ve kterém vstřelil vítěznou trefu Daniel Carvajal. Poslední celek tabulky tak nakonec ani na osmý pokus na půdě Los Blancos nebodoval.

Beznadějně poslední Almeríi čekal nelehký úkol, a to zápas proti možná největšímu favoritovi na zisk titulu. Červenobílí se zatím nedočkali jediné ligové výhry, nicméně v minulém klání překvapivě remizovali s lídrem španělské nejvyšší soutěže Gironou. Los Blancos ale měli motivaci navíc, poněvadž 18. ledna podlehli městskému rivalovi Atlétiku v poháru a rozhodně se chtěli vrátit na vítěznou vlnu.

Domácí duel s Almeríí však přinesl příznivcům Los Blancos hororový začátek. Trvalo to pouhých 36 vteřin, než se hostům podařilo vystihnout rozehrávku Realu a po precizním pasu Lucase Robertoneho vstřelil úvodní branku zápasu přízemní ranou na bližší tyč Largie Ramazani. Indálicos během úvodní půle nepouštěli favorita vůbec do zakončení, byl to naopak Sergio Arribas, jenž mohl po rychlém kontru navýšit náskok, balon mu ale v rozhodující chvíli sjel z kopačky. Ve 43. minutě pak na hranici vápna skočil míč přesně před Edgarem Gonzálezem, který se s ničím nepáral a střelou do šibenice navýšil vedení posledního celku ligy.

Bílý balet se do hry mohl vrátit v 56. minutě, kdy dostal příležitost zahrávat pokutový kop za hraní rukou v podání Kaikyho. K exekuci se následně postavil Bellingham, jenž přízemní ranou doprostřed brány vlil potřebnou krev do žil hráčům i fanouškům Realu. Almería ale dokázala odpovědět nejlepším možným způsobem, když se po rychlém kontru prosadil Arribas. Domácím ale i v tomto případě pomohl videorozhodčí, jenž odhalil faul v zárodku akce. Ve prospěch Los Blancos se měnil původní verdikt i v 67. minutě, kdy hlavní sudí nejprve neuznal gól Viníciuse Júniora kvůli zásahu rukou, po zhlédnutí doporučeného záznamu se ale rozhodl vyrovnání posvětit. V deváté minutě nastaveného času pak domácím zajistil tříbodový zisk na zadní tyči důrazný Carvajal.

Real tak doma s vypětím všech sil odvrátil senzaci a porazil Almeríu. V dalším kole změří síly 28. ledna s Las Palmas, Rojiblancos o dva dny dříve doma vyzvou Alavés.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Getafe CF 3:2

21.01.2024 14:00

Góly: 9. Raúl García, 31. Iker Muñoz, 80. Jesús Areso - 64. Borja Mayoral, 68. Nemanja Maksimović

Osasuna porazila ve 21. kole LaLigy Getafe 3:2, čímž ukončila takřka 10leté čekání na vítězství ve vzájemném utkání. Ke dlouho nepoznanému úspěchu jí pomohly dvě pohledné trefy z úvodní půle, když nejprve krásnou kombinační akci zakončil mezi nohy brankáře Raúl García a následně zcela nechytatelně zvyšoval náskok Iker Muňoz. Po soupeřově vzepětí však musel rozhodnout až Jesús Areso, který sice v 80. minutě zamýšlel centrovat, jenže míč nabral podivnou trajektorii a zapadl ke vzdálenější tyči.

Poté, co hráči Osasuny i Getafe vypadli z Copa del Rey, je čekal první zápas v lize po více než dvou týdnech. V lepší výchozí pozici se nacházeli hosté z Madridu, kteří byli i přes dvě poslední zaváhání na klidném 10. místě. Celek z Pamplony na svého soupeře ztrácel čtyři body a trenér Jagoba Arrasate se nechal slyšet, že s výkony v první polovině sezony není vůbec spokojený.

Utkání proti Getafe ale začali domácí skvěle, do vedení se totiž dostali už v deváté minutě. Postaral se o to Raúl García, jenž stál na konci pohledné týmové kombinace, když z bezprostřední blízkosti usměrnil do sítě precizní pas Pabla Ibáňeze. Druhý gól zvedl diváky v Pamploně ze sedadel znovu. Nádhernou ranou z první do šibenice se totiž vytáhl domácí odchovanec Muňoz. V závěru půle mohl snížit Mason Greenwood, nicméně Sergio Herrera souboj s kmenovým hráčem Manchesteru United ustál a uhájil domácím dvoubrankový náskok.

Po změně stran se naopak vytáhl David Soria, který reflexivně vyrazil hlavičku Raúla Garcíi. V dresu Getafe byl velmi agilní Greenwood, jenže i jeho další zakončení z 57. minuty vytěsnil spolehlivý Herrera. Krátce po hodině hry už ale brankář Osasuny kapituloval, když ostrý centr Enese Ünala nekompromisně usměrnil mezi tři tyče Borja Mayoral.

V 68. minutě kompletně utišil Estadio El Sadar srbský záložník Nemanja Maksimovič, jenž rozvlnil síť hlavičkou po rohovém kopu. Turbulentní vývoj ale ani vyrovnáním Getafe neskončil. Doslova biblický závěr si přichystal Areso. Ten se uvolnil na pravé straně hřiště a téměř od rohového praporku vyslal do vápna míč, který k absolutnímu překvapení Sorii skončil za pomoci tyče v bráně.

Osasuna tak domácí zápas zvládla a získala tři body. V příštím kole se 27. ledna utká se Sevillou, Getafe změří o dva dny později síly s Granadou.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Real Sociedad 0:1

20.01.2024 21:00

Góly: 11. Brais Méndez

Real Sociedad zvládl utkání 21. kola LaLigy, v němž porazil Celtu Vigo 1:0. O rozhodující zásah se postaral ranou z necelých 30 metrů Brais Méndez, který strávil právě v dresu Los Celestes většinu své kariéry. Jeho trefa znamenala pro hostující tým již páté soutěžní vítězství na stadionu galicijského klubu v řadě. Svěřenci Rafaela Beníteze se kromě nepříznivé vzájemné bilance musí opět zamyslet i nad aktuálním postavením v tabulce, jelikož mají na 18. příčku nadále jen dvoubodový náskok.

Prsty ve výsledkovém sešupu Celty měl zejména nefunkční útok, který v letošním ročníku nastřádal zatím v průměru pouze lehce přes jednu branku na zápas. Pokud by se navíc na soupisce nenacházel sedmigólový Jörgen Strand Larsen, zařadili by se Los Celestes mezi nejžhavější adepty na sestup. Těžký úkol čekal na střelce Viga i proti baskickému klubu, jenž od začátku prosince inkasoval jen třikrát.

Ofenzivní hra Sociedadu sice doposud měla mezery, to však nebyl případ sobotního utkání ve Vigu. Už v 11. minutě se totiž hosté radovali z úvodního zásahu, když si Méndez navedl balon na levačku a z uctivé vzdálenosti ho nádherně zatočil k levé tyči. Záhy se mohl prosadit i jeho kolega Umar Sadiq, jenž z ideální pozice ve vápně trefil pouze střed brány, a tedy zkušeného Vicenteho Guaitu. Domácí byli v první půli absolutně neškodní, nejtvrdší ránu si tak Baskové způsobili sami, když si Aihen Muňoz ve skluzu přivodil ošklivé zranění a se slzami v očích musel střídat.

Také po změně stran se Benítezova družina dostávala ze své poloviny hřiště jen výjimečně. V 52. minutě se málem zapsal podruhé do střelecké listiny Méndez, jenž z přímého kopu orazítkoval tyč. Neúspěchem skončila také situace o pár chvil později, kdy Jon Magunazelaia nedokázal dopravit míč do sítě ani ve spolupráci s Robinem Le Normandem. Domácí stupňovali tempo, kýženého zásahu se nicméně nedočkali.

Favorit se tak nenechal Vigem zaskočit a po dobrém výkonu si odvezl všechny body. Celta se příště v LaLize představí 28. ledna, kdy přivítá Gironu. Celek ze San Sebastiánu změří doma o den dříve síly s Vallecanem.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Athletic Bilbao 1:0

20.01.2024 18:30

Góly: 61. Hugo Duro

Hráči Valencie porazili ve 21. kole španělské LaLigy na vlastním hřišti Athletic 1:0. Rozhodující branku vstřelil v 61. minutě přesnou hlavičkou Hugo Duro, jenž se prosadil ve druhém ligovém utkání za sebou. Hosté tak přišli o úctyhodnou sérii bez prohry, která před duelem čítala 14 soutěžních klání. Naopak domácí se nenápadně posunuli již na sedmou příčku, a tedy do přímého boje o pohárovou Evropu.

Na konci října 2023 začala pro Athletic dlouhá řada zápasů bez porážky, díky které se vyšvihlo až na třetí místo v LaLize. Tentokrát Los Leones zavítali na Estadio de Mestalla, aby čelili Valencii, s níž navíc celá tato série začala.

Favorizovaný baskický celek utkání zahájil méně energicky než jeho soupeř, ani jeden tým si však dlouho nedokázal vytvořit větší střeleckou příležitost. Největší šancí prvního poločasu tak byla střela Nica Williamse z 28. minuty, kdy si našel průnikovou přihrávku a zakončil k levé tyči brány Giorgiho Mamardashviliho, ten však míči projít za svá záda nedovolil.

Neuběhly ani čtyři minuty druhého poločasu a Baskové se málem radovali z gólu, Oihan Sancet však z velkého vápna mířil kousek vedle levé tyče. Jako další tak zahrozili domácí, první pokus Dura cíl ještě nenašel, zanedlouho si však španělský útočník vyskočil na centr z levé strany a umístil balon za záda Unaie Simóna. Vyrovnání mohl hostům zařídit mladičký záložník Unai Gómez, Mamardashvili byl však pozorný. Stejně si gruzínský reprezentant vedl až do konce utkání, a zaznamenal si tak do statistik cennou vychytanou nulu.

Valencia přerušila dlouhou sérii Athleticu a zvítězila. V příštím kole se 28. ledna vydá na stadion Atlétika Madrid, Lvi ve stejný den zamíří do Cádizu.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - RCD Mallorca 1:1

20.01.2024 16:15

Góly: 45+1. Alexander Sørloth - 90+1. Javier Llabrés

Villarreal remizoval ve 21. kole LaLigy s Mallorkou 1:1 a ani čtvrtý lednový soutěžní zápas nedotáhl do zdárného konce. Dlouho však byl díky trefě Alexandera Sörlotha, jenž se prosadil poprvé od začátku listopadu, o krok napřed, v samotném závěru ovšem rozhodl o dělbě bodů Javi Llabrés. Celek z Baleárských ostrovů se tak na venkovním stadionu prosadil po pěti ligových zápasech.

Rok 2024 nezačal z pohledu Villarrealu vůbec dobře. Ke dvěma porážkám v LaLize přidal i vyřazení v Copa del Rey po penaltovém rozstřelu proti třetiligovému Uniostasu. O přerušení špatných výsledků se Žlutá ponorka chtěla pokusit v duelu s Mallorkou, která ji po minulém kole díky lepšímu skóre přeskočila v tabulce.

Souboj patřil od úvodu spíše domácím, kteří však svou převahu vyjadřovali pouze držením míče, nikoliv velkým počtem nebezpečných střeleckých pokusů. To chtěl po 20 minutách změnit z přímého volného kopu Álex Baena, jeho projektil ale těsně přeletěl horní tyč. Chvíli po něm se skvělou individuální akcí blýskl Gerard Moreno, jenž zkusil štěstí ranou z bezprostřední blízkosti. Predrag Rajkovič nicméně jeho úmysl vystihl a ukázkovým zákrokem zachránil svůj tým od pohromy. V první minutě nastavení poslal Baena do pokutového území centr, který doklepl do brány Mallorky Sörloth.

První nadějnější příležitost ve druhé půli měli hosté z Mallorky. Po zahrání standardní situace mohl z dorážky v blízkosti brány skórovat Matija Nastasič, ale jeho střela se jen otřela o boční síť. Na druhé straně napřáhl zpoza hranice šestnáctky Moreno, jeho pokus ovšem vedení Villarrealu nenavýšil. Stejně dopadla i rána Goncala Guedese, která prosvištěla jen těsně vedle levé tyče. Když už se zdálo, že Žlutá ponorka dokráčí k hubenému vítězství, nasměroval střídající Llabrés balon z voleje nechytatelně pod břevno.

Villarreal si tak díky remíze připsal jen bod. V příštím kole jej navíc čeká mnohem náročnější soupeř, když 27. ledna zamíří na stadion Barcelony. Mallorca ve stejný den vyzve doma Betis.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - UD Las Palmas 0:2

20.01.2024 14:00

Góly: 35. Alberto Moleiro, 83. Javi Muñoz

Vallecano prohrálo ve 21. kole LaLigy na svém hřišti s Las Palmas 0:2. O výhře týmu z Kanárských ostrovů rozhodla situace ze 35. minuty, kdy pod tlakem napadajících útočníků hostů udělal velkou chybu v rozehrávce brankář Stole Dimitrievski, jenž poslal míč přímo proti noze zakončujícího Alberta Moleira. Rayo navzdory velkým ofenzivním snahám gól nevstřelilo a protáhlo své čekání na domácí vítězství už na osm duelů v řadě.

Hráči Las Palmas v posledním kole prolomili nepříjemnou sérii čtyř soutěžních klání v řadě bez vítězství, když na domácí půdě porazili Villarreal s přehledem 3:0. Stále se tak nováček soutěže nacházel na fantastické deváté příčce. Jen o dvě místa pod ním byl jeho soupeř z Madridu Rayo Vallecano, které se žlutomodrými prohrálo naposledy v roce 2012.

Domácí byli od úvodního hvizdu velmi aktivní na útočné polovině soupeře, z čehož vznikla i první větší šance zápasu. Álvaro García obdržel přihrávku přesně na kopačku a pohotově vystřelil doprostřed brány. Álvaro Valles byl však připraven a vytáhl důležitý zákrok. Hostující celek, který do té doby příliš příležitostí neměl, udeřil paradoxně jako první. Konkrétně to byl v 35. minutě Moleiro, který využil velké chyby v rozehrávce Dimitrievskiho a z hranice pokutového území poslal balon do sítě.

Vallecano bylo velmi blízko vyrovnání v 50. minutě, kdy se k nebezpečné střele propracoval Unai López. Jeho pokusu však chyběla větší přesnost, proto se balon do brány o kousek nevešel. Stejný hráč pak vypálil k pravé tyči, na gólmana Vallese však nevyzrál. Chvíli nato neuspěl ani García, jehož pokus zablokoval obránce. Po hodině hry Rayo konečně dostalo balon do brány, gól byl však vzápětí odvolán kvůli ofsajdu. Honbu za vyrovnáním výrazně zkomplikovalo vyloučení Garcíi, který obdržel během pěti minut dvě žluté karty. Přesilovku rychle využil Javi Muňoz, jenž zužitkoval přesný balon do pokutového území.

Vallecano tak poprvé od roku 2012 s Las Palmas padlo. V příštím kole se 27. ledna utká s Realem Sociedad, žlutomodří změří o den později síly s Realem Madrid.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Cádiz CF 1:0

19.01.2024 21:00

Góly: 51. Luis Rioja (pen.)

Deportivo Alavés ve 21. kole LaLigy přehrálo doma Cádiz 1:0, a udělalo tak další posun vzhůru tabulkou. Jediným úspěšným střelcem střetnutí se stal Luis Rioja, který chvíli po pauze proměnil nařízenou penaltu. Potvrdilo se tak, že se Baskům v novém roce daří, neboť zatím v lize ještě neprohráli a zároveň poprvé od roku 2021 porazili Žlutou ponorku, se kterou neměli v posledních letech pozitivní bilanci. Naopak pro hosty to byl již 17. ligový duel bez vítězství, což určitě neprospělo trenérovi Sergiovi, u něhož se začalo hlasitě spekulovat o vyhazovu.

Utrápení hosté si v současné situaci nemohli přát lepšího soupeře, než Deportivo Alavés. Z posledních šesti vzájemných utkání totiž Piráti bodovali hned čtyřikrát naplno. Oba celky se spolu utkaly už v prvním kole letošní sezony LaLigy, kdy Cádiz triumfoval 1:0. Od té doby však svěřenci Sergia vyhráli pouze proti Villarrealu a začali se potápět do sestupových vod.

A ani tentokrát "Žlutá ponorka" nezačala ideálně a už ve třetí minutě mohla prohrávat, Jon Guridi ovšem z voleje v pokutovém území napálil jen břevno. Postupem času se ale Cádiz začal dostávat do hry a dokonce hrozil více než jeho soupeř, žádná střela však neměla gólové parametry. Nakonec diváci v prvním poločase sledovali vyrovnanou bitvu z obou stran, která branky nenabídla.

Šest minut po startu druhé půle rozjásal domácí tribuny Rioja, jenž střelou doprostřed proměnil pokutový kop, kterému předcházel faul Ivána Aleja v pokutovém území. Piráty obdržený gól příliš nenakopl, a stále tak byli hráči v modro-bílých dresech aktivnější na míči. Do ofenzivních akcí se ovšem příliš nehnali a spíše si drželi jednogólový náskok. Ten nakonec uhájili až do závěrečného hvizdu, přičemž trápící se hosté po změně stran ani jednou nevystřelili mezi tři tyče.

Cádizu tak ani příznivý soupeř nepomohl a svůj propad tabulkou stále nezbrzdil. Další pokus na zisk bodů bude mít 28. ledna proti Bilbau, Alavés o dva dny dříve vyzve Almeríi.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Girona FC
21
16
4
1
51 : 25
52
2
Real Madrid
20
16
3
1
43 : 13
51
3
FC Barcelona
20
13
5
2
40 : 24
44
4
Atlético Madrid
20
13
2
5
40 : 23
41
5
Athletic Bilbao
21
12
5
4
38 : 21
41
6
Real Sociedad
21
9
8
4
32 : 21
35
7
Valencia CF
21
9
5
7
27 : 24
32
8
UD Las Palmas
21
9
4
8
21 : 17
31
9
Real Betis
21
7
10
4
24 : 24
31
10
Getafe CF
20
6
8
6
26 : 28
26
11
CA Osasuna
20
7
4
9
25 : 31
25
12
Deportivo Alavés
21
6
5
10
19 : 27
23
13
Rayo Vallecano
20
5
8
7
18 : 26
23
14
RCD Mallorca
21
3
11
7
19 : 25
20
15
Villarreal CF
21
5
5
11
28 : 42
20
16
Celta Vigo
21
3
8
10
21 : 31
17
17
Sevilla FC
21
3
7
11
26 : 35
16
18
Cádiz CF
21
2
9
10
15 : 31
15
19
Granada CF
21
2
5
14
22 : 42
11
20
UD Almería
21
0
6
15
21 : 46
6

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (392)

Přidat komentář
Moshe Dajan

Pimienta hezky válcuje Nakonec to vypadá, že odchod Viery týmu prospěl.

Reagovat
misinho7

Easy

Reagovat
Foppy

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kokesh

Carva jeden z nejlepších v sezóně, v takový restart asi málokdo doufal.

Reagovat
misinho7

blazen no

Reagovat
Kokesh

Prý začal držet letos bez lepku. Výborný rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

No...ehm...že by to bylo úplně zasloužené se říct nedá.

Reagovat
2miguel1

Toto musia začať vyšetrovať.

Reagovat
CHONG

Laporta prý spatřen s koženou taškou před sídlem svazu.

Reagovat
2miguel1

Reagovat
Mateo16

co na tom chces vysetrovat ?

VAR je kktina a rozhodca vsetky svoje rozhodnutia robil pod tlakom a vsetky pre RM

Rozhodca to nezvladol

Reagovat
Kokesh

A nebo měli odejít ze hřiště, že...vy jste blázni

Reagovat
Krausio_Real_M

Ty se nech vyšetřit

Reagovat
misinho7

A Jude, to je dalsi blazen. Za tie prachy to skoro jal zadara takyto hrac.

Reagovat
Ángel di María 22

Za ten plac cules to stalo

Reagovat
Kyrill

Almerie je mi lito, rozhodci je dobre podelal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Laliga

Čím konkrétne? Ten tak akurát prehliadol očividné veci a VAR to musel po ňom naprávať. Joseluova hlavička mierila na bránu a bola zastavená rukou. Kde vidíš problém? Jude dostal úplne jasný úder do hlavy, čo absolútne nepochopiteľne neodpískal hneď rozhodca. Kde vidíš tu problém? No a Viníciusov gól si mal zastavený na obrazovke dosť dlho na to aby si posúdil čím to zahral.

A v hre znova ako každý zápas túto sezónu tak akurát nezapískal X ďalších faulov najmä na Juda. Stál dva metre od toho a priamo sa pozeral na to ako mu jeden z protihráčov prešliapol kotník, čo bol jasný zákrok na kartu, a ako inak, nič také sa neudialo. Na Jude či Rodryga ktorý hneď nejdú k zemi sú zápas čo zápas do oči bijúce fauly pravidelne púšťané. Brankár naťahoval bez karty každý odkop od prvej minúty. Hlavne že sa vrchnosť tvári ako im vadí že je lopta v hre minimum minút. Nerobia s tým absolútne nič.

Reagovat
HV

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Užívatelov

Je zajímavé, že v zápase Albánie - Česko za to vyloučili Chytila a gól neuznali

Nevadí mi, když tohle bude jako gól platit, ale ať platí vždy a nebo nikdy.

Reagovat
Laliga

Nemôžem súdiť, už si tú situáciu dobre nepamätám. Ale s pointou súhlasím. Ale toto bude problematické vždy. Museli by im navliecť neoprén s čidlami ktoré budú zaznamenávať miesto dotyku .

Reagovat
Užívatelov

To si úplně nemyslím. Svým způsobem by stačilo nastavit to, že gól ramenem neplatí, místo toho aby se snažili posuzovat zda to už je a nebo není ruka. Prostě...míč se dotkl ruky nebo ramene...hotov dvacet a to vždy a pokaždé

Reagovat
Laliga

alebo tak

Reagovat
Salfovic

Ten zahrál ale uplně jinou částí ruky.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vilp

U té penalty podle mě zezadu Rüdiger hráče přistrčil, proto ten borec začal šermovat rukou, aby udržel balanc. Nepískal bych.

Reagovat
Laliga

Keby tam Rudiger nedal ruky tak mu ten hráč dá stoličku. On doňho vletel v momente keď už bol Rudiger vo vdzuchu. Cúval a snažil sa vyskočiť, no nacúval do Rudigera, takže nemal kam vyskočiť, to faul nebol.

Reagovat
vilp

Tak jsem si to spletl, Joselu to byl, ne Rüdiger. A ten si do Kaikyho vyloženě sám naběhl, to faul byl a když ne, tak bych vzal minimálně do úvahu, že bez pomoci Josulua by tu ruku v té pozici neměl důvod mít. To není penalta ani náhodou.

Reagovat
Laliga

Joselu bol normálny súboj, neviem prečo stále počúvam nové argumenty ako nájsť čo bolo zle. Nechápem "Vylozene nabehl"? Normálne skákali do vzdušného súboja ktorý Joselu vyhral.

Reagovat
vilp

Jo, "vyhrál" ho tak, že rukama naletěl do týpka ve výskoku, který na základě toho hrál rukou. Jinak možná proto, že jsi v diskuzi a od toho diskuze je, ale zkus mě poučit.

Reagovat
Laliga

Čo to že je to diskusia má spoločné s tým, že najskôr vyťahujú viacerý Rudigera, a keď sa nepodarilo tak začneš s Joseluom? Ktorý nikoho rukami nezbúral Akože sorry, ak toto bol faul tak potom by hráči mali skákať do súboja v metrových rozstupoch

Reagovat
vilp

No diskuze jsou od toho, aby se diskutovalo, tak co to má asi společné? Jinak je kouzelný, jak si žiješ v tom svým vlastním světě, kde máš vždycky pravdu a všichni si z toho tvýho poučování musí sednout na zadek. Že "nepodarilo". Já si sem přišel napsat svůj názor, se kterým si klidně nemusíš souhlasit, ale nechápu, že si neumíš odpustit podobný hovna. EF je fakt úplný ztráta času.

Reagovat
Laliga

Zase tieto ublížené reči. Mne je úplne fuk aký máš názor. Nekritizujem ťa zaň. Len som ti povedal čo si o tom myslím. Každý sa tu skôr oháňa Rudigerom, aj ty si povedal najskôr Rudiger, a potom začneš s Joseluom, čo tu ešte nebolo za celý deň. Príde mi to jednoducho na silu. Proste snaha za každú cenu niečo nájsť. Keď nie tam tak tam, ked ani tam tak zase inde. Potom si začal splietať nezmysli o čom je diskusia z nejakého mne neznámeho dôvodu. Ty si povieš hocijaký názor a je to okej, keď ti odpoviem ja svojím názorom tak si z toho rozčarovaný ako ťa poučujem. Sorry ale to je tvoj problém nie môj. Ja ti len odpovedám. Ak ti to nevonia tak so mnou nediskutuj. Neviem čo ti mám iné povedať. Ideš tu zo mňa robiť niečo, pritom očividne nedokážeš prijať iný názor. Keď s tebou niekto nesúhlasí tak si urazený.

Reagovat
vilp

Začal jsem s Rüdigerem, ale očividně jsem mluvil o tom penaltovým souboji, kde se hrálo rukou, ne o tom vedle, ale chápu, že jsi to do toho příspěvku musel nacpat. Já jsem ublíženej, ale ty si budeš povzdechávat nad tím, že si na fotbalovým fóru lidi dovolí řešit sporný situace pár hodin po zápase. Jinak je mi úplně jedno, jestli se mnou někdo souhlasí, mě akorát iritují ty tvý povýšenecký hovna okolo, který si prostě neumíš odpustit. Tím bych to tady ukončil.

Reagovat
Laliga

Neviem čo konkrétne je povýšenecké, a u tej ruky sa práve riešil Rudiger, a ty si s ním takisto začal, tak to snáď nie je moja chyba a to že mi vadí že sa riešia sporné situácie je len tvoj výmysel, nikde som nič také nepovedal. Povedal som ti jedinú vec už asi 3x a ty si stále nepochopil. Respektíve sa možno zámerne snažíš stále z toho spraviť niečo iné.

Reagovat
vilp

Je mi jasný, že nevieš. Jinak je úplně fuk, co se řešilo, já tu diskuzi četl ze shora a tam to jméno nepadlo, ve vláknu, na který jsem reagoval taky ne, plus jsem tam pak ke jménu Rüdiger doslova napsal "spletl jsem si to", čím jsem uznal svou chybu. A ty to pak vytahuješ v dalších dvou reakcích... to fakt nejsem já, kdo se z něčeho snaží spravit niečo iné. U těch dvou posledních vět/souvětí se fakt musím smát. Ty v původním příspěvku ke konkrétní situaci, na kterou jsem reagoval, vyloženě napíšeš "kde vidíš problém?" a když dostaneš odpověď, tak je to "hrozně na sílu snaha něco najít". Takovou logiku jsem naposledy viděl asi od Babiše.

Reagovat
Laliga

Stále neviem prečo si nevrlý. splietaš tu ako niečo vyťahujem, veď ale od toho sa to odvíjalo. keď mi nebudeš predhazovať nezmysli o tom ako nechápem diskusiu nebudem ti musieť odpovedať tým istým spôsobom. Mne to jednoducho prišlo že si chcel upozorniť najskôr na Rudigera, a keď to nevyšlo tak to bol zas Joselu. Čo si ty čítal alebo nie to mám akože odkiaľ vedieť AK to bol čisto omyl, tak som hold nepochopil kedže som nemal kontext, čo si tým chcel povedať, no tak či onak nechápem prečo si tak rozladený. A k tej snahe spraviť z toho niečo iné, je to znova len o tom že stále ideš svoju rozpravku o tom ako mi vadí že sa o niečom diskutuje, tak čo ti na to mám povedať, kedˇto je holý nezmysel? Ty to stále omielaš, preto ti hovorím že to nechceš chápať (robíš z toho niečo čo nie je pravda) Nikde ti ani nenadávam, ani nič podobné. Že mi je napr smiešne že bežný vzdušný súboj označíš za faul, alebo napíšeš na situáciu kde ruka zastaví loptu v smere na bránku že by si to nepískal, to mi nepríde ako niečo na čo by si mal byť bytostne urazený. Ty mi tu nakladáš ako píšem hovna a máš dojem že mi to trhá žili? Nikdy som netvrdil že som inteligent

Reagovat
vilp

Nevrlý jsem, protože debata s tupcem tvýho formátu je dost unavná, to jsem tady snad nikdy nezažil. Ať si je ten názor směšný, jak chce (technická komise rozhodčích mimochodem souhlasí spíš se mnou), tak nejvíc k smíchu je stejně tvý porozumění textu, logika a dedukce. Kontext penalta po hře rukou -> ruka -> "proto ten borec začal šermovat rukou, aby udržel balanc" -> "jsem si spletl hráče". Úplná kvantová fyzika, ti povím. "Mne to jednoducho prišlo že si chcel upozorniť najskôr na Rudigera, a keď to nevyšlo tak to bol zas Joselu"... jak deluded musí někdo být, aby nejenom, že si něco podobnýho vůbec vyvodil, ale ještě tady tu blbost psal opakovaně a na základě toho k tomu pak opakovaně přidával ty svý debilní poznámky? Ale tleskám, že po víc jak 24 hodinách v tom asi už máme jasno. Zbytek těch blábolů nekomentuju, úplná ztráta času jako celý tohle vlákno.

Reagovat
Well

Me právě přišlo taky, že jen couval a vůbec nepostoupil ten souboj a kdyby tam Rudi nedal ty ruce, tak následuje jeho nekoordinovany pád.

Reagovat
Laliga

Reagovat
Kyrill

Uder do hlavy, si delas prdel. To bylo tak soft, ze rusit kvuli tomu gol mi prijde strasne kruty. Nesnasim, kdyz hrac ztrati balon a aby to “napravil”, tak sebou slehne o zem po malym kontaktu v naslednym souboji a breci o faul.

Vinicius dal gol rukou.

Reagovat
Laliga

Normálne sa to píska, ale teraz to nezapískajme lebo ??? Lebo si si povedal asi Pískajú to vždy. Stane sa že si nejaký nevšimnú, no keď to vidí vždy to píska, takže tvoj komentár nemá logiku. Akcia začínala úderom do hlavy a bodka. Tam je priestor na diskusiu len pre toho kto si chce teraz vymýšľať dôvody. Pravidlá sú pravidlá a preto bolo odpískané. Neviem čo viac tu povedať, tu je všetko nad slnko jasné.

Reagovat
Gazdo

Ono to je cely ten problem ze sa to piska normalne. Bohuzial rozhodca to zrejme spravil spravne to ze sa opravil a gol odvolal ale o tom ci piskat taketo letme dotyky a ignorovat nasledny oscarovsky vykon je na inu debatu a myslim ze aj ovela podstatnejsiu lebo toto su veci ktore proste ten futbal nicia

Reagovat
Laliga

Zrovna Jude v tom zápase dostla do tváre niekoľko krát, takže už mi to nepríde ani ako náhoda. Ale súhlasím s tým že keď niekto povie že to faul nebude tak nech nie je. Ale nemôžem súhlasiť s tým že niekto povie že to nemal pískať, keď to je momentálne faul za ktorý sa dávajú dokonca karty.

Reagovat
Gazdo

Ja som videl ze dostal do tvare dvakrat a obi dva raz sa zrutil ako keby mu Tyson dal hakom. Bohuzial piskat sa to piska ale to divadielko okolo je proste humus kvoli ktoremu vela ludi nemoze futbal ani vidiet

Reagovat
Laliga

Ok beriem, v tom máš pravdu, ale spýtam sa ťa, videl si aj ako ho neustále dohrávali po odohratí lopty, a koľko sa toho nepiskalo? Možno to je dôvod prečo spadne, lebo inak to rozhodca odignoruje. Mne sa to tiež nepáči, ale robia to všetci. Hlavne u týchto rúk v tvári teraz o to viac že sa zato dávajú karty. Bohužiaľ. Každý v tom hľadá výhodu pre svoj tím. Takže zase by som sa vrátil k tomu prečo teraz to vyčítať Judeovi, keď je to vec ktorá sa deje dnes a denne. Zrovna Jude toho často dosť ustojí.

Reagovat
Gazdo

Budem mu to vycitat. Budem to vycitat kazdemu co to robi bez ohladu na to ci to robi niekto iny alebo nie. Je to proste ubohe a je mi uplne jedno ci je to Jude alebo Salah alebo Neymar

Reagovat
Laliga

Ja súhlasím že to je úbohé, na druhej strane som ale fanúšik kreatívnych hráčov. A to ako sa dnes hrá futbal toto úplne zabíja. A prím v tom hrá hra rukami.

Reagovat
Laliga

Predtým to v tom zápase pískal hneď niekoľkokrát a všetko bolo fajn, a keď z toho dostal Real gól, zrazu je to problém? Neviem potom ako to mám chápať. Gundo dostal taký letmý kontakt na chrbát a pískala sa penalta. A keď sa pozrieš co čom k tomu napísal, tak toľko, že či letmý alebo nie, bola to chyba hráča ktorý tam vôbec nemal rukami doňho ísť. Nie je to o úplne o tom že by som bol fanúšik Relau, aj keď nemám problém priznať že neviem na koľko by som to videl rovnako v opačnom garde. Minimálne by som si nedal takú námahu vysvetľovať to No pointa je že sú nejaké pravidlá a keď si ich budeme upravovať podľa seba, že toto mohol pustiť lebo..., tak v tom bude akurát ešte väčší bordel. Ak je raz zásah do hlavy faul tak je to faul a nemala by okolo toho byť takáto diskusia podľa mňa. Či je to nastavené správne je otázka. No ako je v hokeji hráč zodpovedný za hokejku, tak tu takisto hráč ovláda ruku ktorá bola v tejto polohe z nejakého dôvodu. Aby si niekoho chytil za hlavu musíš ruku dávať dosť vysoko, lopta sa dá kryť aj rukami pod úrovňou ramien. Nemusíš nikomu oko vypichnúť. Tým nechcem povedať že ho schválne zasiahol, no minimálne si nedal pozor. Bohužial. To že tam boli prerušenia brejkov, ktoré mali byť trestané kartami napríklad nerieši nikto, a takisto to podstatne mení dianie na ihrisku. Je rozdiel či môžeš faulom prerušiť každú akciu celých 90 minút, alebo si musíš dávať pozor na druhú žltú. Najmä keď celý čas betónuješ, a každú sľubnú akciu jednoducho utneš. Nad tým každý mávne rukou, pritom sa to deje zápas čo zápas a väšinou to paradoxne končí žltou pre frustrovaného útočníka.

Reagovat
Gazdo

Tak si mrkni tu diskusiu a pozri ako som aj ja frflal ze Gundo tam vyletel. Ja som prvy kto kritizuje nasich hracov a ak nahodou simuluju tak na nich nenecham nit suchu. Moze o mne kto chce co chce hovorit ale ze by som si obhajoval simulantov z vlastnych radov si teda vyprosim

Reagovat
Laliga

Neviem či nebudem písať 2x nejak to zmizlo. Je tam preklep mozno preto si to nepochopil. Ja som v súvislosti s Gundoganom nehovoril o tvojom vyjadrení k tej téme, ale o svojom. Pretože za mňa hoc to bolo prihrateé, tak jednoducho tam nemal obranca dôvod ísť ruakmi. Preto sa nemá nárok sťažovať na verdikt.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Unique

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě - penalta ano, faul na Bellinghama a gól Viníciuse ne. Speciálně ten gól Bellinghama je prostě hnus, ten rozhodčí se na to dívá z metru, vidí tu ruku v obličeji, rozhodne se nepískat a podle mě to prostě není výrazné pochybení. Takže to je trochu vítězství s hořkou pachutí, byť teda ten závěrečný nápor a Daniho gól byl super, nevím kdy naposledy jsem byl při ligovém utkání tak přikovaný u tv.

Reagovat
smazaný uživatel

U Viniho gólu mi ten pohyb rukou směrem k míči přišel taky dost výrazný a bylo to spíš tak na hranici ramena a paže. Rozhodčí to extrémně nezvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se dívám na záběry toho Viniho gólu a to je čistá ruka, to je docela zářez...

Reagovat
Laliga

Hej pohyb ktorý spravil v momente keď sa lopta od neho už dávno odrazila, to za prvé, a za druhé nikde nie je napísané že nemôžeš spraviť pohyb. To kde si videl? Otázka je len to či to trafil ramenom, pohyb v tom nehrá žiadnu roľu. Toto je jediná situácia kde sa asi môžeme hádať o tom čo kto videl. Faul na Juda i ruka po Joseluovej hlavičke boli absolútne jasné situácie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se podívej na ty záběry. Jasná ruka.

Reagovat
Laliga

Videl som ich X-krát a nesúhlasím. Tvoj názor ti neberiem, ale polovica lopty je v momente dotyku nad úrovňou ramena. Takže neviem kde má potom rameno.

Reagovat
Giwdul

A faul na obránce Almerie před penaltou Realu snad jasný nebyl? To už potom klidně mohl pustit i tu ruku v obličeji. U Rüdigera byl navíc evidentní úmysl a znemožnění možného zapojení se obránce do hlavičkového souboje. Není o čem.

Reagovat
Laliga

Faul Rudigera Hráča ktorý skákal rovno neurobil žiadny pohyb smerom k obrancovi a ten doňho nacúval. Okej

Reagovat
Unique

Gól Viniciuse jasná ruka.

Reagovat
Kyrill

ty situace vidím stejně

Reagovat
Cracker10

Aspon nekdo objektivni i kdyz me prislo ze to byl gol ramenem, takze v tom problem nevidim.

Reagovat
Kokesh

https://twitter.com/nocontextfooty/status/1749123898086420963?t=bnVGGEkPE4zGl_7dPet_Xg&s=19

Do ramene to má daleko, hlavně ten pohyb proti míči...pro mě jasná ruka.

Reagovat
Cracker10

Jo tak tohle vypada uz jinak no , ale mam pocit zenhle zaber on nemel, takze tohle proste nemohl videt.

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Foppy

Za mě penalta ne, protože podle mě Rudiger fauloval toho obránce při hlavičce, faul na Bellinghama asi ano, protože ho prostě rukou do obličeje trefil a běžně se to píská a u Viniho gólu to mám tak napůl no. Almérii jsem docela litoval, ale tak taky jim tam padlo všechno (co jim Nacho přihrál).

Reagovat
Giwdul

Reagovat
Laliga

Akože 10x to v tom zápase zapíska a keď padne gól tak ty z nejakého dôvodu zrazu súhlasíš s tým že by si nepískal. Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem psal jenom o té gólové situaci, kterou bych pustil, tak jak víš, že bych pískal i ty ostatní situace? Nedává smysl.

Reagovat
Laliga

Ja som nepovedal že ty by si zapískal, ale že on to pískal celý čas, tak prečo ti vadí len ten jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hodnotil jsem ty 3 sporné situace. Ale jo, tu ruku v obličeji měl a rozhodčí si to obhájí, ale nelíbí se mi, že ho na to musí upozorňovat VAR, když tu situaci viděl a rozhodl se ji pustit. A ještě za to dá žlutou, když potom za intenzivnější ruce v obličeji žlutou nedal.

Reagovat
Laliga

Ja rozumiem čo chceš povedať ale to je chyba ktorú spravil proti nám nie pre nás. Bol u toho a mal to hneď zapískať. Bohužiaľ toto len odráža jeho celkový výkon, kde toto nebol zďaleka jediný faul ktorý pustil.

Reagovat
John Obi Mikel

Mmm Csaplárova past

Reagovat
2miguel1

https://twitter.com/i/status/1749113154833985882

Fakt vam neni trapne? ako Barca bude rada za top 4 tento rok, len mi je luto Girony

Reagovat
smazaný uživatel

Yes, přesně ten druhý záběr, to je drsný...

Reagovat
CHONG

Vám někdy bylo za ty zářezy soupeřů trapně?

Reagovat
mistr129

to je hodně ubohý

Reagovat
CHONG

To, že si culés po všech těch obhajobách neobhajitelného hrají na soudce morálky? Souhlas.

Reagovat
mistr129

Otazka byla, jestli vám není trapně. Poškozena je hlavně Girona, tahat do toho culés je podobně ubohý

Reagovat
CHONG

Tu otázku napsal culé, který Gironu vůbec nemá v oblíbených

Reagovat
mistr129

A to znamená, že nemůže protestovat proti zářezům jiných klubu, i kdyby fandím Bayernu a vůbec se ho to netýkalo?

Reagovat
CHONG

Protestovat může jak chce, ale ptát se, jestli nám není trapně, po tom všem, po čem culés nebylo trapně, to už je jiná písnička...

Reagovat
mistr129

Pokud by byl ten souboj mezi RM a FCB, pak by to byla hloupá otázka, protože oběma bylo už leccos připísknuto. To už je dohadování o slepici a vejci.

Takhle to ale odnáší Girona, která žádnou takovou historii nemá

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
dextroza_m

Nehádej se s ním, vytvoří argument, jaký se mu hodí a nikdy neodpoví na konkrétní otázku, jen položí jinou..

Reagovat
sergi

Reagovat
mistr129

*hlavně Almeria a k tomu Girona

Reagovat
Kokesh

Ani nemusíš tak daleko...Las Palmas, dvě kola nazpátek. Dive jako prase, penalta a červená. Asi měli taky odejít ze hřiště...

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
CHONG

Reagovat
Switchback
Reagovat
CHONG

Podle toho jeho letu do něj strčil Hulk...

Reagovat
2miguel1

A Bellinghamovi dal pred tretim golom Almerie vypinačku Vemola

Reagovat
CHONG

Na té situaci je nejvtipnější, že kdyby to bylo v opačném gardu, tedy Bellingham by sáhl do ksichtu Lopymu, ten by se teatrálně skácel, Real by dal gól a rozhodčí by ho uznal... tak bys pičoval taky

Reagovat
Foppy

Reagovat
Switchback

tohle mně vždycky fascinuje, že někdo kdo sleduje fotbal 30 let je v tomhle pořád takovej dement i kdyby letěl až do kabin, tak to na tom, že do něj ten borec strčil, když hlavičkoval do prázdný nic nemění ale tahle logika je očividně těžká pochopit

Reagovat
CHONG

hlavičkoval do prázdný

On by ten balón ani nedoskočil...

Reagovat
Switchback

Takže i kdyby ho (podle tebe) nedoskočil, tak do něj může zezadu jen tak strčit? před odkrytou brankou? gratulace

Reagovat
CHONG

Jenom upřesňuji tu tvou prezentaci "zmaření jasné gólové šance"...

Gundogan prostě cítil lehoučký kontakt a využil toho, tedy něco, co udělal Bellingham a vy z toho serete maggi v kostkách...

Reagovat
smazaný uživatel

Podobná situace jako s faulem na Viniho v Clásicu.

Reagovat
Kokesh

Takže s penaltou na Vincka v EC jsi neměl problém? Někteří od vás ho po tom zákroku a po červené označovali za skokana, kurví černou, ať mu zlomí nohy atp. Přitom tam byly evidentní fauly. Přidal tomu, jako Gundo, ale s tím teda problém nemáš, ne?

Dnes se tedy jediný sporný rozhodnutí dá pojmout jako ruka/neruka Viniciuse. Na Bellingham taky jasná ruka v obličeji, penalta jasná...tak o jakém odcházení hřiště a prošetřování je řeč? Nebo těch 30 let sleduješ fotbal jen ty?

Reagovat
mistr129

A to se vylučuje? Obojí byla penalta, oba to přihráli, Vinícius je kurva co to dělá pořád a pak brečí, hotovo, není potřeba se hádat

Reagovat
2miguel1

Reagovat
Giwdul

A co jasný faul Rudigera?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Well

Za to jak skočil bych mu to schválně nepiskl. Slova z vašeho tábora na ruku v ksichtě Juda, tak stejný metr ne?

Reagovat
Kejza

hele, mně jo. já si to vítězství, když mám pocit, že nám pomoh rozhodčí, neužiju. díky, že ses nás zeptal. každopádně sám jsi na to neodpověděl, jenom ses pasivně agresivně zeptal zpátky.

Reagovat
sergi

Reagovat
Rizek

Tohle uznali?

Reagovat
Tony Stark

Tento záber k dispozícii nebol. Rozhodca to ma z úplne iného uhla.

Reagovat
Greny

Záběr takový mají , takže mu ho asi nechtěli poslat a vybrali takovej z kterýho to jde uznat

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
Laliga

Nemáte k tomu aj nejaký youtube? twitter neotvorím. Nejak si neviem predstaviť aký záber môže vyzerať inak než tie 3/4 či koľko ich bolo v telke alebo tom vidu čo som priložil nižšie. Rád by som to videl aby som mal predstavu.

Reagovat
Laliga

Tak už mi to teraz ukázal kolega. No keby bol k dispozícii len tento jediný záber, bolo by to veľmi sporné, no nechápem prečo sa riadiť na základe jedného záberu(ktorý niekomu vyhovuje), keď ich máme viac na ktorých je lepšie vidno v akej výške tú loptu trafil.

Reagovat
Switchback

slušný, tak hlavně že to klauni jako chong a kokeš porovnávaj s Las Palmas, kde můžou tak maximálně brečet na Gundogana, že prihrál jasnej faul

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Laliga

Nejde mi twitter, ale už som videl aj isté asi upravené videá, lebo toto je video kde vidno obrázky z VAR ktoré boli aj v telke a v čase od 5:27do 5:41 to tam máš X-krát. Dokonca aj zastavené tak ako to bolo aj na videu z VAru 5:37. A keď to neiej rameno, tak potom Vini asi ramenná ani nemá

https://www.youtube.com/watch?v=F6BepDVlUL8

Reagovat
Laliga

respektíve do 5:51, ale to je jedno. Očividne tam každý vidí čo chce Za mňa je rameno, proste rameno.

Reagovat
Pony Slaystation

A to jsem myslel, že největší tlačenka je v Gambáč lize

Reagovat
ACSeRw!n

Barcelona dve deti v sestave.. ty sou fakt totalne v hajzlu

Reagovat
Kejza

to je na tý letošní bídě naopak to nejlepší, že hrajou mladý

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se jim může směrem do budoucna vymstít. Teď to sice vypadá hrozně fajn, když jsou na hřišti 1-2 dorostenci obklopení dospělými hráči, tak se to ztratí, ale za pár let se může stát, že budou mít v kádru hráče, kteří na Barcu kvalitu prostě nemají.

Reagovat
Visca el barca

Ba naopak.

Reagovat
-R2D2-

Pointa?

Reagovat
smazaný uživatel

Že je potřeba být opatrný se zařazováním mladíků do A týmu. My jsme zase opačný extrém, kdy nám největší talenti tvrdnou v akademii do 22 a potom jdou s velkou slávou někam do Getafe, což má ale zase smysl v tom, že se uvidí, jestli na to ten hráč opravdu má nebo ne a popřípadě se odkoupí zpět.

Reagovat
-R2D2-

ok

Reagovat
PG34

Tak oni hrají, protože tu kvalitu na Barcu mají už v šestnácti, ne, že nemáme jiné hráče na ty pozice . Teď právě roste další skvělá generace z la masie, smad se jich pár uchytí.

Reagovat
patas92

Yamal je už teď jedním z nejlepších dribleru v lize a troufám si říct i křídel celkové. Kdyby na to neměl tak nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Yamal jasně, to je generační talent, ale mám pocit, že tam teď těch dětí máte až moc a v budoucnu to nemusí být tak růžové.

Reagovat
LAM

Když nemůžeme nikoho kupovat a máme letos jen 19 hráčů základu, tak při té marodce musejí hrát mlaďoši

Reagovat
patas92

Však nikdo jiný žádný extra prostor nedostává

Reagovat
-R2D2-

A je to naprosto v pořádku, vzhledem k současnosti, ostatně někdo se do toho zápisu na soupisku napsat musí, ovšem tohle celý je spíše improvizace než strategie.

Reagovat
Mateo16

Yamal generačný talent že vás to ešte baví

Fati, Tello, Bojan, Munir, ty vole tých bolo

Reagovat
Visca el barca

Ty si blb

Reagovat
Gazdo

Tak ale s tym ako sa hypuje kazdy nadejny hrac co pride z Masie do A tymu ma pravdu. Ja si myslim ze budeme velmi radi ak tu za 5 rokov bude hrat zaklad aspon jeden alebo dvaja z tych vsetkych deciek co mame v time. Oni sa totiz javia super a ten talent ma kazdy z nich ale nie vzdy to proste vyjde. Ale Yamal sa mi zatial paci z tych co vymenoval po Bojanovi asi najviac

Reagovat
Visca el barca

Lamine je úplně jinde než tihle zmiňovaní.

Reagovat
Juan Román Riquelme

To byl i Ansumane Fati a nevypada tons nim dobre…..jasne, je to vina i tech zraneni, ale stejne pozor s tim nakepkovanim “generacni talent”…..

Reagovat
Visca el barca

Fati byl gólový, ale ne zdaleka tak šilovný jako Lamine.

Reagovat
Gazdo

Fati bol z nich asi najviac wtf hypovany. Jemu tam jednu dobu padalo vsetko ale fakt to nebolo nejakou jeho enormnou sikovnostou

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Laliga

Reagovat
Moshe Dajan

Ferran > Isco

Reagovat
Mateo16

Isco a Brahim maju smolu ze De la Fuente je katalanska mrdka tak aj tak tie nominacie vyzeraju

Reagovat
2miguel1

Ten Felixov gol nadhera

Reagovat
Gazdo

Ferran, Yamal a Felix❤️ ja som dnes hodne spokojny

Reagovat
-R2D2-

Budiž. Tři body doma , další teenager na cestě, Yamal luxus, Isco borec.

Jinak baleťáci co ta ruka Vincka? Prej sporný, vždyť byla jasná..

Reagovat
Moshe Dajan

Hele, víš, co by se dělo, kdyby tomu děcku ten gól neuznal. Sudí jenom nechtěl mít problém s nějakou španělskou zmocněnkyní pro diverzitu.

Reagovat
Visca el barca

Dnes krásnej zápas Srát na ty podvodníky. Nastává Carlo time. Slábnou. Následující 4 kola poztrácí mraky bodů.

Reagovat
Kokesh

Barcelona je vyšetřováná v největším korupčním skandálu za poslední roky a její fanoušci bez ostychu někoho dalšího označují za podvodníky.

Reagovat
Visca el barca

Ok dnes to teda nebyla ruka viď? Presumpce neviny ti nic neříká?

Reagovat
-R2D2-

Ještě se sám sobě zasměje….

Reagovat
dextroza_m

A za tebe, kdo je větší zloděj, ten na kterého přišli, nebo ten který uniká?

Reagovat
sergi

Reagovat
Mateo16

Isco MOTM vs Barcelona Ferranovi hattrick nestacil

Reagovat
dextroza_m

Yamal... ale Isco fantasticky.

Reagovat
Mateo16

Oficiálne to dostal Isco

Reagovat
Moshe Dajan

Vinicius dnes řádil jak černá ruka

Reagovat
drussbarb

Radši jen ruka

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Unique

Reagovat
LAM

Krásnej zápas

Je ale neuvěřitelný co v zápasech letos dokážeme. 55 minut jasně dominujeme zápasu, aby jsme pak úplně vypli a nechali jít mač do divočiny

Ferran denska překvapil a Yamal to je v 16 opravdu něco neuvěřitelnýho....

Reagovat
Seydou Doumbia

Dovbyk hattrick za 6 min proti Seville každý je vystříkaný z Bellinghama (chápu vás) ale tenhle no name ukrajinec kdesik z Dnipra už je nejlepší střelec ligy, masakr jasně že jsem ho znal, ale ani zdaleka neměl takový hype jako jiní hráči, kometa letošní sezony

Reagovat
Moshe Dajan

Bodově je na tom dokonce o dost líp než Angličan, 14+6 vs. 13+2.

Reagovat
CHONG

Jude má 14+3.

Reagovat
Laliga

+ pre zranenie o dva zápasy menej, ale ako klobúk dole, Dovbyk má super fazónu.

Reagovat
Jordi Alba

A 37 letá legenda a důchodce Stuani z pozice náhradníka 7+2 v lize a další 4 v CdR.

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Manik...

Jsem rád, že Real vyhrál.. Na druhou stranu.. K čemu ten VAR je, když gól po takové ruce uzná??? Všechno špatně. Celá ta myšlenka je k ničemu.

"Faul" dejme tomu a penalta dejme tomu, ale ten gól je fakt bizár..

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Well

Tak podle záběrů, co tam pouštěli to poznat nešlo, u toho ramena je to vždycky takové diskutabilní, protože když se pískne ruka, tak se nadává, když ne tak taky a rozhodují tam často centimetry. Podle tohoto záběrů to ruka je, protože to byl spíš biceps: https://twitter.com/barcelonaworldw/status/1749147408414474486?t=GMrArzu3u3qZ-VfnOA5c7A&s=19

Jinak u ostatního absolutně nechápu na co se nadává, ruka v ksichtu podle některých v pohodě a nebylo to hrubé ovlivnění, když se tím uvolnil od Juda a mohl v klidu rozehrát. Mel to ale piskat hned, protoze byl u toho a videt to bylo. Ale i když se opravil, tak je to správně, loni taky pustil proti Bilbau pustil tu ruku Ikera a pak se k tomu vrátil a odvolal to, hodně podobné situace proti pravidlům, které umožnily rychlý protiútok soupeře. A ta ruka úplně jasná, faul Rudigera nevím, protože ten jeho obránce ani do souboje snad nešel.

Reagovat
Giwdul

Popravdě já to vidím spíš naopak. Ta ruka spíš byla, ale ještě jsem popravdě nenašel záběr, který by mi to potvrdil na 100%. Na druhé straně ten útočný faul před penaltou Realu naprosto nepochopitelně neodpískaný a snad už ani nemohl být jednoznačnější. Navíc obránce se do hry aktivně zapojoval, ale útočník ho vší silou zatlačil dolů a znemožnil mu jít do hlavičkového souboje (samozřejmě netvrdím, že by na hráč dosáhl a následné ruce předešel, ale určitě to nejde vyloučit). K tomu všemu byl faulovaný také hráč, který se dopustil ruky. Skandálně posouzená situace.

Reagovat
Giwdul

na míč*

Reagovat
santini

Ako klobúk dole, čo predvádza tá Girona. Na lopte som dlho nevidel lepší tím, rýchla, svižná hra, a aj no name individuality, ktoré by mohli ešte veľa dokázať.. Šťastie je jedna vec, náhoda druhá, ale táto Girona môže v kľude zabojovať o titul

Reagovat
Tony Stark

Plačko Xavi sa na (p)tlačovke nezaprel

Nebol v Las Palmas, keď Gundogan odskočil akoby ho praštil Hulk ?

Reagovat
Visca el barca

Však má pravdu.

Reagovat
-R2D2-

Byl a ani zdaleko nebyl svědkem bizáru, kterej jsme viděli dnes. A nemluvím o žádné spekulaci nebo kontroverzi, ale o jasný ruce kterou z búhvíjakých důvodů Var neviděl… Ale Gunda praštil Hulk tvl.

Reagovat
sergi

Reagovat
Well

Ten Xavi, aby si někdy nepobrečel.

Reagovat
misinho7

ten plače furt.. strašný nesympatak plus vsade vidi vzdy všetko zle ale on muzikant..to ze uz straca aj vlastnych fans tiez o com si svedci

Reagovat
Visca el barca

Takže je v pohodě i s varem dávat góly rukama ?

Reagovat
Well

Kdyby řekl jen tuhle část, tak by se to dalo pochopit, že brečí jak vás okradli jinde o 6 bodů už ne. Hrajete teď pod ním hovno a místo aby hledal chyby v týmu, hledá je jinde.

Reagovat
Visca el barca

Tak přesně na tyhle zápasy jsem si hned vzpomněl taky.

Reagovat
-R2D2-

Ne, to jen z jedný věty děláte celej příběh a zase tlačíte hovno vo tom jak hledá chyby jinde než “doma”. A to může vyprávět celej den vo tom jak jsme marní, stejně hned poté co se byť jen zmíní o soupeři tu naběhne váš odboj a začne kvičet.

Reagovat
Well

Tak má držet hubu a nechat si tyhle kecy od cesty. Když bude na každé tiskovce mlet blbosti o tom jak nemá peníze, Real tamto, nám posoudili tohle špatně, tak je jasný, že se toho budou všichni chytat. Carlo dnes třeba říkal, že postavil špatnou 11, kdyby tam během té tiskovky řekl třeba to, že jsme měli těžký los a v pohárech dostáváme těžší soupeře než Barca a že to je fakt. Tak se tu taky sebehnete i když to je pravda. Jenže on to narozdil od té vasi placky, ktera si tu vede seznam křivd nema zapotřebí.

Reagovat
Visca el barca

Může si říkat co chce. Poukázal na to, že se Vám letos prostě připískává. Není to pravda?

Reagovat
Well

Na to si stezujete skoro každý rok, co je Real před vámi.

Reagovat
los_blancos

Áno aj nie. Rozhodne častejšie než minulú sezónu, kedy Barča už proste vyhrať musela.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Visca el barca

Ty si stejný blb jako Vinicius

Reagovat
misinho7

ze to hovoris ty, objektivnost sama o sebe

Reagovat
sergi

Reagovat
los_blancos

Nie je zvyknutý oproti minulým sezónam, hlavne keď ešte sám hrával. To je celé.

Reagovat
Jordi Alba

Realu se takhle připískávalo už v době, kdy byl valloire mladej kluk a tady jsou lidi furt překvapený.

Reagovat
Well
Reagovat
Visca el barca

Opět má pravdu no

Reagovat
Well

Jo s tím Joaem má asi stejnou pravdu jako dnes rozhodčí s tím gólem Viniho.

Reagovat
Visca el barca

Obhajovat gól rukou můžou jen fandové fašistického klubu.

Reagovat
Well

Pochopeni psaného textu ti nejde.

Reagovat
los_blancos

Ale ktorého myslíš?

Reagovat
Al Capone

Myslis Messiho ala Diego?

Reagovat
los_blancos
Reagovat
Strakosha

Snad toho šaška Xaviho co nejdříve nahradí Mourinho. Snad by už měl být v Barceloně

Reagovat
drussbarb

Real má na pláč svou TV, kam se hrabe deníček

Reagovat
Well

Lepší než uplakánek na lavce.

Reagovat
los_blancos

Jj, my máme nato VLASTNÚ TV, vy ste zato tú svoju predali, aby ste mohli normálne fungovať a medzitým platíte väčšinu ostatných TV a médií, aby ste si mohli poplakať. Úžasné, gratulujem.

Reagovat
sergi

Reagovat
Kenneth

Už jako hráč byl obrovská plačka. Starého psa novým kouskům nenaučíš. Tomu cirkusu už jen chybí jako prezident Pique.

Reagovat
los_blancos

Vtipné jak culés a rôzni antimadridisti stále nezvládajú hlavne ten Viniho gól. Pritom nikto nerieši, že Vini bol trsne predtým jednoznačne faulovaný.

Reagovat
Tony Stark

To sa plačlivým culés nehodí do rozprávky

Reagovat
-R2D2-

Větší část ramena… jednoznačně…

Reagovat
Giwdul

Ano, kdežto ten jasný faul před rukou Almerie řeší z fanouškovského tábora Realu úplně všichni... (Nejsem fanoušek Barcelony, jen pro pořádek.) Něco nepochopitelného, že se tohle dá přehlédnout (či ignorovat?) - už vzhledem k tomu, jak dlouho tu situaci na videu rozhodčí zkoumal.

Reagovat
los_blancos

Myslíš pred penaltou a údajný faul Rüdigera či Joselu? Tým, že si položia ruky na súperove ramená, čím si pomôžu lepším výskokom? Hrozne málo na faul, nemyslíš?

Reagovat
dextroza_m

Jak se Vám hodí, to známe..

Reagovat
los_blancos

Zrejme si zvyknutý, že u RM je to automaticky faul, tak jak pred pár rokmi odpiskal Hernández 2x regulérny gól Baleovi na Nou Kampfe, často to pískali preventívne aj Ramosovi, ale ne, toto ti poriadny sudí pri gólovke proste neodpíska. A mali by ste si zvykať, práve Hernández 2x je údajne jeden z mnohých, ktorý je vyšetrovaný Civilnou gardou. Paradoxne práve včera to bol on, kto 3x zavolal hlavného k videu. Každopádne, mali by ste sa chystať na dobu temna nó.

Reagovat
Giwdul

A jinak nemáš pravdu. To, že vytáhneš nějaký příklad, kdy se něco podobného nepísklo, neznamená, že nejde o jasný faul, který se obyčejně píská. Rozhodčí by to většinou pravděpodobně nechal, pokud by k takovému "souboji" došlo někde mimo osu přihrávky, ale určitě by to neměl pustit u situace, kdy faul mohl bezprostředně ovlivnit další dění.

Když už se odvoláváte na ruku v obličeji, kterou pravidla bezpodmínečně potírají, ukažte mi, kde je v pravidlech přípustné úmyslné zatlačení obránce rukama a celou vahou dolů při hlavičkovém souboji v obrané situaci.

Reagovat
Giwdul

"Údajný"? To myslíš fakt vážně? Já opravdu neřeším nějaké nevyjasněné křivdy z historie Real x Barca, jak se komu v minulosti připískávalo a naopak. Řeším kontext tohoto zápasu. Na jedné straně jasný útoční faul, kdy je hráč vyskakující do hlavičkového souboje stlačen oběma rukama celou vahou dolů, se nepískne. Na druhé straně na základě neúmyslné ruky v obličeji, po které se Bellingham svalil, jako by dostal tečku od boxera, se neuzná gól. Tak měly být ty situace posouzeny rovnoměrně. Jak vůbec můžeš napsat, že to byl údajný faul? To jsi vážně tak zaslepený? Já Realu taky přeju, ale tohle je moc. O ruce Viniciuse už se snad ani nemá cenu bavit. Po tomto záběru už je to snad jasné i nejortodoxnějšímu Realistovi. Že rameno je fakt trošinku jinde. Nedal to ku.dou, hlavou, ani ramenem, ale prostě rukou. https://twitter.com/barcelonaworldw/status/1749147408414474486?t=GMrArzu3u3qZ-VfnOA5c7A&s=19

Reagovat
los_blancos

CELOU VAHOU OK

Tú neúmyselnú ruku v tvári myslíš vážne? Tým chceš povedať akože čo? Že všetko, čo je neúmyselné, čo sa navyše takmer nedá objektívne zhodnotiť, nie je faul?! Takže keď idem odkopnúť loptu vo vzduchu, nevšímam si pritom protihráčov a zároveň jednému z nich len tak skoro odkepnem hlavu, je to ok a žiadny faul? Okrem toho úroveň intenzity nato, aby sa Bellingham zvalil na zem nie je tak dôležitá, keď nevieš kam to presne dostal. Či do nosa alebo pod oko, čím logicky na okamih nič nevidíš... Neviem koľkokrát tu chceš písať prakticky to isté, mňa tým absolútne nepresvedčíš, ale skúšaj ďalej no. Máš rád RM, ale stále hľadáš chyby jak ho zdiskreditovať, tak to ti verím teda.

Reagovat
Giwdul

Pověsil se na něj rukama, přičemž jimi byl do něj zapřený, měl je natažené a obráncovu hlavu měl v úrovni pod svým pasem. Jak jinak bys označil pověsit se na někoho "celou vahou"? Faul jako úplně neoddiskutovatelný, takže nechápu, o čem diskutujeme. Navíc postrčený byl i hráč, kterému byla odpískána ruka.

Ne, to nechci tvrdit. Jen říkám, že když se postupovalo striktně při ruce v obličeji (bez ohledu na intenzitu či úmysl), mělo se stejně striktně postupovat také u jasného faulu Rüdigera v gólové situaci.

Já už tě ani přesvědčovat nebudu. Jsi naprosto očividně zaujatý.

Reagovat
HV

Prý faul Rüdigera Ty jsi komediant.

Reagovat
los_blancos

Je pravda, že Rüdiger si pomáhal rukami viac než Joselu. Tam to bolo vzájomné a súper ho odstrčoval ešte skôr. U toho Rüdigera ale nikde nevidím, že by mal na súperovi povesené ruky celú dobu svojho výskoku. Ja tam vidím, že jeho súper je vo výskoku, no potom stráca rovnováhu, ale na faul mi to proste nestačí. A rovnako striktne sa nedajú rozhodovať všetky súboje, to ani omylom. Vzdušné súboje sa vždy hodnotili voľnejšie, inak by museli skúmať každý súboj v 16 po štandardke...

Reagovat
Laliga

Tu si niekto predstavuje že Rudiger vo výskoku, do ktorého nacúva súper, dá ruky za hlavu a urobí cez neho kotúľ letmo.

Reagovat
Giwdul

Tak se podívej pořádně a třeba zjistíš, že už v okamžiku výskoku dává obránci ruce na ramena a odráží se od něj, aby dosáhl na míč. Soupeř do něj nacouvá až v důsledku toho, že ho Rüdiger zboří svou vahou.

Jste slepí, nebo to vážně jen nechcete vidět?

Reagovat
Laliga

Asi som slepý , ale v momente výskoku to není. Je to nedlho potom, to je pravda, ale stále tam vidím to, že Rudiger stojí na mieste a skáče jednoducho smerom hore, on nerobí žiadny pohyb smerom k hráčovi s úmyslom ho atakovať. Naopak ten doňho nabehne.

Reagovat
Giwdul

Už v okamžiku výskoku položil obránci obě ruce na ramena a zatlačil ho dolů, čímž mu znemožnil jít do souboje. Jasný faul. Nebylo to tak, že by se rukama bránil nárazu či přepadnutí přes obránce. Naopak si rukama pomohl do toho výskoku. Podívej se na to pořádně a zpomaleně. Myslíš, že kdyby dal Rüdiger gól hlavou, rozhodčí by gól uznal? Podle mě skoro určitě ne, protože by řešil ten zákrok, díky kterému si Rüdiger nedovoleně pomohl do výhodnější pozice na úkor obránce, a ne na nějakou ruku.

Navíc, nevím, jestli jsi viděl i záběr z druhé kamery (protože já ho při zápase nezachytil), tak z něj je docela zřetelně vidět, že Joselu zezadu narazí do obránce a ovlivní jeho pohyb ruky, která pak jde proti míči. Je to tady kolem 6:30.

Souhlasím s tím, že ne každý souboj podobného typu lze takto zkoumat. Jenže v tomto případě je rozdíl, že ta ruka byla evidentně ovlivněna zákroky útočících hráčů vyvinutých přímo na obránce a správné by přece mělo být posuzovat ji úplně jinak, nejen z pohledu, jestli byla, nebo ne. Ty to za fauly nepovažuješ, já ano a nebýt jich, obránce by nejspíš rukou vůbec nehrál. Já zase na rozdíl od tebe nepovažuji za faul nechtěné hmátnutí rukou do obličeje soupeře, který je za mnou a jemuž se uvolňuji. Ale je mi jasné, že těžko překřičím stádo Reálistů, kteří si potřebují nějak obhájit radost z perfektního obratu.

https://www.youtube.com/watch?v=Ips1bR_QVBo&ab_channel=helplinerojgar

Reagovat
Well

Takhle bys piskal každý druhý souboj hlavickovy souboj, jestli jsou pro tebe oba ty zákroky jako faul. Toho Rudiho bych ještě bral, ale Joselua teda nechápu, to pak hlavickove souboje zakázat úplně. U té ruky v obličeji se naopak divím, že to někoho překvapuje, v dnešní době se píská pomalu i to, že se někomu dotkne tváře, vždycky se začne chytat za nos, rty a hledat krev a nikde nic. Jo jak mi chybi takove ty tvrde souboje, které se dřív pouštěly.

Reagovat
Strakosha

Hráč je i když je v držení míče zodpovědný za své ruce, tudíž to máchnutí do tváře Juda je nešťastné,ale jasný faul

Reagovat
Laliga

Ja za fauly považujem to, čo sa za fauly považuje.vo všeobecnosti. Zásah do tvare sa píska, neviem na základe čoho by som to teda nemal považovať za faul.

Bol to divoký zápas kde si každý nájde svoj uhol pohľadu. Netvrdím že sa v niečom nemýlim, no píšem ako som to videl. Nie vždy to mám tak že by som videl všetko pre Real. No včera to tak vyšlo, tak hold budem za zaslepeného Snáď to niekedy "odčiním"

Reagovat
los_blancos

Nebyť Isca, tak ďalšia jasná prehra proti Fraudelone... Je to len ďalšie ich Béčko, podobne jak Valencia, Villarreal či Patético de nazistas.

Reagovat
blaugrana

Pena je hrozny, Cubarsi ma v 16 väcsi klud na lopte a pri rozohravke ako kadejakí skusenejsi stoperi...Yamal vcera zahral ako RW hodne Barcelony a tvoril prakticky vsetko nebezpecie pre branu Betisu vylucne sam. Ferran zivotny zapas.

Reagovat
Greny
Reagovat
Phillipinho

Ja bych mu dal zase Socrates Award asi.

Reagovat
los_blancos

To je z ktorého roku?

Reagovat
Greaber

Konečně trochu akce i v sekci La Liga. Není nad to sledovat, když se Real a Barca hádají.

Reagovat
monkej

Reagovat
Well

Hlavně si nemají co vycitat.

Reagovat
los_blancos

Neviem o tom, že by niekto z RM niekedy platil niekoho z vedenia ligy, federácie či samotnú CTA za neutralitu pravdepodobne už 3 desaťročia. Takisto neviem o tom, že by RM neodpískali takmer 3 sezóny žiadnu penaltu proti alebo takmer 2 desaťročia odpískali aspoň jednu jedinú penaltu v Clásicu na Nou Kampfe. Rozhodcovská bilancia, tzv. saldo arbitral (súčet penált pre a proti, ŽK a ČK pre a proti) a následný výsledok je taktiež hodne zaujímavý. Asi ťa neprekvapí, že FCB totálne všetkých prevyšuje a RM je na úrovni klubov jak Valencia, Betis a podobne. Ale kľudne buď furt rovnako zaslepený a hraj sa na objektívneho, akoby sa nič nestalo. Tvoja vec.

Reagovat
Moshe Dajan

Víš o tom, že Barcelona loni vyhrála titul bez jednoho jediného gólu z penalty?

Reagovat
los_blancos

A napriek tomu sa im hlavne v druhej časti dosť pomáhalo. To jak nepískali skoro žiadne fauly Arauja a hlavne Gaviho bolo až tragikomické...

Reagovat
Well

Tak sleduji zápasy obou docela pravidelne a faktem je, že se často píská v prospěch Barcy i Realu a doplácí na to ty menší týmy. Nějaké kauzy okolo toho mě nějak neirituji, snažím se hlavně sledovat to co se děje na hřišti a před VARem to byla neskutečná tragédie, co se piskalo. Teď je to o něco lepší, ale furt je to vesměs stejné, že se spíš píská pro Real a Barcu než proti.

Reagovat
los_blancos

Doplácajú na to hlavne tí, ktorí sa sťažujú verejne cez médiá. Tí, čo sú väčšinou ticho, vedia jak funguje systém a sú zato odmenení v ďalších zápasoch. Takto funguje futbal v Španielsku a vyzerá, že jediný RM je odhodlaný proti tej skurvenej mafii bojovať.

Reagovat
los_blancos

Hlavne furt sa manipuluje s obrázkami, čo nám ukazujú v TV. Videl si tú jasnú 11 na Bellinghama v Metropolitano, kedy neukázali ani jeden opakovaný záber? Podobne je to aj s ofsajdami, čiary a framy ukazujú často minimálne podozrivo.

Reagovat
HV

Zas bych to tak nepřeháněl

Reagovat
los_blancos

Problém je, že TV práva a vysielania má na starosti katalánske Mediapro, ktorého šéfovia sú zároveň členovia FCB a nikomu v Španielsku to nevadí, snáď okrem samotného RM. Jasné konflikty záujmov, ale v Španielsku je asi všetko možné... A inak bych to vôbec nepodceňoval, pri tých rýchlostiach a tesných ofsajdoch, s kombináciou často nerovných čiar a zle načasovaných frejmoch, čo nám VAR ukazuje je to celé jednoducho pochybné. Našťastie od budúcej sezóny by mal prísť konečne poloatomatický ofsajd, tak snáď bude pokoj.

Reagovat
HV

Kteří členové?

Reagovat
los_blancos

Óscar Lago, hlavný realizátor vysielania a ešte donedávna Jaume Roures, ktorého nahradil tuším Tatxo Benet, ten je zase členom predstavenstva Bridgeburg Invest, ktorá odkúpila časť práv Barça Studios, čo je len ďalšia fiktívna finančná páka, aby bol klub schopný registrovať hráčov...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Gazdo

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

Asi by mal zacat vyplakavat aj Carlo a bude to ok. Ale Real riesi len seba a Barca vzdy prioritne Real no

Reagovat
misinho7

Kazdopadne klobu dole pred Gironou. To bude este boj.

Reagovat
Well

Reagovat
HV

Hráli super, Dovbyk je zabiják Těším se na 10.2.

Reagovat
los_blancos

Hrajú fakt pekne, čo som sledoval. Lenže ja proste klubu, ktorého vlastníkom je City a Roures fandiť ani trochu nedokážem. Inak celkom hnus, jak si prehadzujú Sávia z jedného klubu do druhého, akoby sa nič nestalo. Sávia vlastní Troyes, ktorého vlastníkom je... City. Ďalší na rade sú možno Echeverri či Sergio Gómez...

Reagovat
Užívatelov

Jestli ten Viniciusův gól viděl Chytil, tak musel rozflákat televizi o cokoliv co viděl

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Salfovic

Reagovat
8lampard8

Reagovat
HV

Každý se bál, jak s Varem zmizí z fotbalu kontroverze a když nezmizeli, tak se volá, aby se rozhodovalo lépe. Nevím, to by pak chudák Xavi musel zaměřit pozornost na výkony svého týmu

Reagovat
Al Capone

Ten rozdíl v mentalitě mezi Realem a Barcou je vážně obrovský. Real se zajímá o sebe a další tituly zatímco ti od moře jsou tak neskutečně posedlý Realem

Reagovat
Moshe Dajan

Takže je všechno jak má být, ne? Real je posedlý sám sebou, Barca je posedlá Realem. Takové jednoduché definice, které vypovídají ve prospěch tvého týmu jistě hřejí na koulích. Háček je ten, že zrovna tento tvůj příspěvek zrovna nevypovídá o tom, že bys byl nad věcí, zcela zbaven jakékoliv posedlosti a zajímal se jenom o Real, když jsi schopen vypozorovat na oprávněné kritice střílení gólů rukou ehm...posedlost.

Reagovat
2miguel1

Reagovat
Al Capone

No mě ten Viniho gól taky smrdí, ale co mám dělat. Ale aspoň nebrečím u zápasu Barcelony.

Reagovat
Well

Reagovat
Kluivert9

Ukládám

Reagovat
2miguel1

Tak nam este zatial neuznavaju goly rukou. inak my si ideme svoje, nadavaju na nase sporne situacie aj realisti.

Reagovat
los_blancos

https://youtu.be/1b2m7tUIXj0?si=TI7-VZu9kjAfrxJY

Tu to máš. Sudí na konci sezóny odmenený na finále Copy. A takto fungoval systém už cca 3 desaťročia, ktorého ste boli celý ten čas hlavným účastníkom a najviac z toho profitovali. Gratulujem.

Reagovat
2miguel1

Presne som chcel napisat ze az na Messiho božiu ruku len rozdiel je v takom miniaturnom, fakt az nepodstatnom pre Real rozdiele, ze vtedy nebol takzvany VAR hanbil by som sa jak pes fandit Realu.

Reagovat
Well

Tak naštěstí není tvoje starost, můžeš být hrdej a vyrovnanej se svým křišťálově čistým klubem, který po zavedení VARu brečí ještě více než před ním.

Reagovat
los_blancos

V pohode, ale klameš sám seba, keď úplne ignoruješ fakty, čo ti tu vypisujem.

Reagovat
janinho

z tohto sa treba len tesit. ja si myslim ze keby mal ten ubohy 2miguel1 na vyber co je lepsie, ci

a) real prvy, barca druha alebo

b) real treti, barca 15ta

tak si uplne vazne vyberie to druhe. jeho viac tesi neuspech realu nez uspech barcelony a to uz nie je smiesne, ale skor smutne. je tam vidiet nejaku poruchu osobnosti. co uz.

Reagovat
ACSeRw!n

ale tak to uz je klasika

Reagovat
technecium

Mozna ze kdyby tvuj tym byl obvineny, ze udajne ovlivnoval rozhodci v dobe, kdy mu ve dvou ruznych sezonach neuznali gol, ktery by pro ne znamenal titul (Messi vs Atletico 2014 a Aleix Vidal proti Betisu nebo kdo to byl v roce 2017), tak by te to taky sralo.

Reagovat
Al Capone

Bulés se o Real zajímají vice než o ten svůj vlastní paklub posledních 100 let, tak takové kraviny si piš někomu jinému

Reagovat
2miguel1

Ale som rad, že aj ostatni fans z inych klubov vidia čo za hnoj je ten Real, bude tažke tento rok vyhrať ligu s handicapom, ale Girona ide krasne, Gironu budu hnať vsetci

Reagovat
Greaber

Fans ostaních klubů tak maximálně doufají, že se Real a Barca pobijí navzájem

Reagovat
2miguel1

Hahaha

Reagovat
los_blancos

Všetci, ktorým je u prdele, vďaka komu sú tam, kde sú.

Reagovat
Well

Já si spíš myslím, že mají prdel z toho jak tady zloděj křičí chyťte zloděje.

Reagovat
2miguel1

Jaj hej, tak nakoniec z toho este mozno vyjde, že to nie Vini mal ruku, ale Pedri vcera proti Betisu taky Fico štyl

Reagovat
Well

To já nevím co si na Slovensku jedete za styly a ani mě to nějak nezajímá. Ale loni si taky pamatuji pár momentu, kdy proti vám nepiskli co měli, ale ani by mě nenapadlo zpochybňovat váš titul, protože my jsme si ho prohráli někde jinde a objektivně řeknu, že ste si titul zasloužili. Kdežto tady to ukrivdene myšlení, kde váš trenér si počítá ukradene body a vy si tady najednou hrajete na ochránce cti ligy aneb když už nemůžeme vyhrát my, tak alespoň ne Real, případně ho co nejvíc zdehonestovat.

Reagovat
mistr129

Loni to byl souboj Real vs. Barca, kde ani jeden nemá v tomhle ohledu čistý štít. Letos je to souboj Real vs. Girona, kde Girona je soustavně poškozována.

Reagovat
CHONG

Čím je soustavně poškozována?

Reagovat
Well

Ale ta myšlenka je pořád stejná, ty ostatní týmy jsou poškozovány na úkor těch velkých. A je snad jedno jestli se uškodí druhému týmu, který to stojí titul nebo 18., který díky tomu sestoupí ne?

Reagovat
mistr129

Není to jedno, nejde o ten kokrentnu zápas, ale celou sezónu.

Reagovat
Well

A kde jinde měl Real v této sezóně sporné momenty?

Reagovat
mistr129

Nevím, nijak do detailu LL nesleduji a střílí tady od boku

Ale reagoval jsem na tu dementní argumentaci Barcelonou, když té se to vzhledem k její formě vůbec netýká

Reagovat
Well

Jenže já neargumentuji Barcelonou, abych obhájil, že to je v pohodě, ale protože mi přijde vtipný, jak to někteří vidí jen z té jedné strany i když se to děje cele roky. Sám tady píšeš, jak loni to bylo v pohodě, protože Barca ani Real neměli čisté štíty. Ne nebylo to v pohodě, protože to ovlivňuje i jiné týmy než ty bojující o titul. Zase tady nedelejme chudáky jen z Girony, když na tomto nadrzovani těch velkých tymu doplácí celá liga.

Reagovat
Jordi Alba

Já si teda vybavuju poškozování proti Valencii, Betisu a tuším Rayu? Nebo kdo to byl, ale to jsou takový ty věci, který prostě v sezóně potká imho fakt každej klub.

Hlavně bych teda poprosil tady nezkoušet rozjíždět válku, mezi Realem a Gironou. Stačí mi to u Barcelony, nepotřebuju do toho zatahovat i svůj druhej oblíbenej klub. Všem Vám tady byla a za 2 roky zase bude Girona úplně u prdele a pak se tady s nima budu muset hádat já, až budou Gironce nadávat.

Reagovat
mistr129

Mně ani nejde o Gironu, jako o tu logiku, že Barceloně se taky připisklo, tak je to v pohodě.

To je jako kdybychom v III třídě vyhrali díky zářezu soupeře a ne jejich stížnosti bych jí řekl “drž hubu, vždyť Brentfordu taky rozhodčí pomohli”

Reagovat
Well

To tady nikdo netvrdí.

Reagovat
mistr129

“Zloděj křičí chytte zloděje”

Reagovat
Well

A z toho si prosím vyvodil, že obhajují, že to je v pohodě jo?

Spíš jsem fanoušci narážel na fakt, že vzhledem k minulosti obou tymu, tak musí ostatním fanouškům tohle přijít vtipné, protože je to jak hádka o to, kdo je větší podvodník.

Reagovat
Nieuwendyk

Já tě samozřejmě podpořím, fandím klubu z města nad řekou Onyar déle, než jsou někteří z místních hysterií posledních diskutérů na světě

Reagovat
Jordi Alba

Jsem ani nezaznamenal, měl jsi tu dřív jiný nick?

Reagovat
Nieuwendyk

Jo, přesně tak..pak jsem odjel pryč a zapomněl nick, heslo i EF. Starý dobrý EF a jeho klasičtí uživatelé...

Ale už se vracím, teď, kdy se karta obrací!

Reagovat
Jordi Alba

Právě, že to vypadá podezřele, až když se daří, ale budu ti věřit.

Reagovat
janinho

to nema so slovenskom nic spolocne. kokot je kokotom bez ohladu na to kde sa narodil. chudak chlapec to ma proste vrodene a tak ho treba brat a nekazit si tym den.

Reagovat
Well

Já proti Slovensku a Slovákům nic nemám, jen vaši politiku nesleduji. Ona asi bohatě stačí i ta naše.

Reagovat
2miguel1

Naimportovali sme vam tam Babiša tu by sme uz tu dvojkombinaciu Fico Babiš nedali

Reagovat
Well

Děkujeme, priste prosíme posílat směrem východ nebo jihovýchod.

Reagovat
Moshe Dajan

Fico je proti Burešovi jenom takový obyčejný vyhazovač, lokální mafián s trochou krve za nehty. Bureš je mnohem vyšší liga zmrda, protože má prsty úplně všude.

Reagovat
Gazdo

Babis je oproti Ficovi anjelik

Reagovat
los_blancos

Teraz si nie som istý, či to mala byť reakcia či narážka na mňa...

Každopádne, je úplne evidentné, že jeden jediný paklub platil viceprezidenta komisie rozhodcov, začo ak by sa nato prišlo o rok či dva skôr, sú automaticky min. v druhej lige a pravdepodobne s odobratím všetkých titulov dosiahnutých v tom období. Taký je Zákon o športe, že po uplynutí 3-4 rokov od posledného previnenia je to jednoducho premlčané a preto sa to bude teraz riešiť už len cez súdy.

Zatiaľ, čo tomu druhému, ozajstnému klubu, sa síce relatívne často pomáhalo v porovnaní s niektorými ďalšími, ale len preto, aby sa nesťažoval a bol ticho. Až po príchode Mourinha, ktorý všetkým otvoril oči, to začal konečne klub riešiť aj verejne, keď sa sťažoval na chyby rozhodcov či vysielanie, ktoré ukazovalo len to, čo chceli, aby sme videli.

Už vidíte, kto je tu ten pravý zlodej a podvodník, a kto ten poškodený? Niekomu očividne nestačí ani 8mega dôvodov...

Reagovat
Well

Nebylo to na tebe, já vím jak se piskalo dřív, kdy si na tiskovce postěžovali, že se Realu pripiskava a další zápasy najednou byly červené a penalty. Jak se sbihalo kolečko hráčů kolem rozhodčího jen aby se na něj udělal tlak atd. Právě proto říkám, že je to jak když zloděj křičí chyťte zloděje, protože u nich sporné momenty v jejich prospěch nejsou také ničím neobvyklým. A říkám pořád, že to odnáší menší týmy.

Reagovat
los_blancos

ok

Reagovat
misinho7

zbytocne mu budes vysvetlovat..s tymto typkom to nema zmysel

Reagovat
misinho7

jj po tych vasich kauzach isto vidia ze Real je hnoj a Barca pohodka

Reagovat
Tony Stark

2miguel1 je debil či len zakomplexovaný culé ?

Reagovat
2miguel1

Ficov volič? Len som mal naladu si do Realu šprtnuť necham vas uz tak, Barca ma toho na rováši viac než dost, my sme predposledni co by sme sa mali sťažovať

Reagovat
janinho

mna by fakt zaujimalo jak si ty blbecku prisiel na to, ze kto tu s tebou nesuhlasi tak je ficovolic a hned ho davat do nejakeho suvisu s tou spinou. poviem ti len 1 vec a potom s tebou koncim lebo debata s tebou je strata casu. ale vedz, ze taki ako ty zasieraju diskusie tak ze vela ludi sa na to potom vyjebe a pocut uz len stekat presne takych ako si ty. a poviem ti, ze prave ten tvoj ublizeny styl diskusie pripomina vyjadrovanie dezole sceny, takze fakt ze ty tu ides niekoho oznacovat ficovolicom je uz len ceresnicka na ironickej torte celeho tohto vlakna.

Reagovat
2miguel1

Hej pustil som sa do Realu, ale nerobim to už skoro vobec, len ma teda vytočilo ked tu pisal niekto, že rameno. Keby uznate, ze to je neregulerny gol, necham vas tak. Henten Tony Hawk 4 si tiez velakrat trie pusu o Barcu, tak som mu to len vratil. Je to len fotbalek, tu konštruktivnu kritiku medzi Barcou a Realom nehladaj, my budeme nadavat na hozhodnutia Realu, Real zas na nas. To uz je taky kolobeh, ktory sa nikdy nezmeni. Real je urcite tuto sezonu najlepsi tim v spanielskej lige, nepotrebuje taketo trochu pomahanie. Ospravedlnujem sa ak som si zabrdol do vašho klubu az moc, ono mna to po odchode Messiho a Cristiana aj tak uz az tak nebavi. Majte radi futbal, to nas vsetkych spaja

Reagovat
Jordi Alba

Nevím, co tam máte ve vládě za bordel, ale očividně ten Fico bude dobrej píčus, když to takhle spojuje i fans Barcelony a Realu.

Reagovat
misinho7

Je to najväčší kkt akého kedy Slovensko kedy malo. Okrada, klame, taha nas na východ a Slováci mu tlieskaju a volia ho. Smutne.

Reagovat
2miguel1

Mečiar a Fico obidvaja kkti na rovnakej urovni, my sa s nim este budeme strachovat aby sme zostali v zapadnom svete

Reagovat
janinho

ja som uz nad slovakmi definitivne zlomil palicu, lebo aj ked za to ze je fico spat moze do velkej miery matovic, tak po tom ako dopadol Jano a Martina moze Fica s Pellem a Dankom zvolit len ten najjebnutejsi narod na celej planete. akonahle odide caputova, tak tu mozete niekto zhasnut, lebo to co tu napacha v najblizsich rokoch ta cvarga, to uz potom nezachrani ani panboh. keby bolo na tej teorii o karme cokolvek pravdy, tak ficovi prejde dnes vecer 10 parnych valcov po tej jeho sprostej, kockatej, mafianskej gebuli.

Reagovat
2miguel1

Hej chapem, len musime bojovat, nemozeme to vzdať, treba chodit na tie protesty a dufat, ze sa to proste otoči. Je to presne tak ze nebyt Matovica, Fico by nebol tam kde je

Reagovat
janinho

fico mohol usetrit miliony na kampan, tu mu posledne 2/3 roky robil matovic zadarmo a efektivnejsie nez by vymyslel flasik. fakt som si po predposlednych volbach myslel ze ked nie v base tak teraz uz ozaj skonci niekde na belize, kazdopadne co najdalej od tejto krajiny... to co mame dnes by mi nenapadlo ani v najdivokejsom sne. su tam nejake zablesky ale myslim, si ze aj tie prezidentske dopadnu tak ako sa caka a neviem (nechcem) si predstavit co tu bude s nami ked ficovi padne aj posledna bariera ktora ho drzala ako tak na uzde.

Reagovat
Gazdo

Tie protesty uz podla mna ani nepomozu tato vlada uz proste zistila ze moze vsetko. Ked si vsimnes oni sa uz ani nenamahaju klamat

Reagovat
Laliga

Reagovat
janinho

nejde o ziadne podpichovanie, ide o to ze to co tu predvadzas dnes je skor smutne. vsetky tie 3 rozhodnutia boli podla mna tak 60/40 v prospech toho ako sa rozhodli, ale keby viniciusovi neuznali ten gol tak nepoviem ani pol slova lebo aj to by si sudi dokazal obhajit. takisto ako pripadny faul rudigera. ale prave mi z nejakeho dovodu zase vyskocil clanok z forcabarca a tam su prepisy rozhovorov medzi sudim a VAR aj s "hlasmi v pozadi" a to mi uz pride ako riadny ulet. barca je top klub, ktory v lige posledne 2 dekady dominoval ovela viac nez real, ale takyto brekot som u trenerov alebo vedenia realu fakt nezaznamenal.

mna potom len mrzi ze sa tu z diskusie ktora 10 rokov dozadu bola fakt na top urovni stane uplna zumpa.

Reagovat
2miguel1

Hej mne tiez vadi ten brekot Xaviho ze furt sa stazuje, Carlo treba uznat, ze to nerobi. Dnes aj vcera som pisal ber to s rezervou, ospravedlnujem sa, Real je najlepsi tuto sezonu, nech vyhra lepsi.

Reagovat
janinho

dik, cenim si. uznat si chybu sa dnes uz vidi malo. ja mam partiu 4 kamaratov a 2 fandia barce, 2 liverpoolu a vzdy sa vieme normalne bavit. akurat po prvom finale s LFC ked sergio odstavil salaha som temu futbal radsej nenacinal

vsetci sme tu asi v prvom rade fandovia futbalu az potom klubov. a nikto normalny predsa nechce vyhravat nejakymi ojebmi a chybami rozhodcov. na jesen to bude 30 rokov co fandim realu, tak keby som sa mal trapit pre kazdu presratu sezonu tak tu dnes uz nie som

Reagovat
misinho7

kto s tebou nesuhlasi je Fico Volic? Podla tvojho spravania by som praveze teba zaradil do tej zberby ala Smer,Hlas,Sns ci Mazurek abo Kotleba gang.

Reagovat
LAM

Na druhou stranu si za to všichni můžete sami. To co jste si tam v SK zvolili a co je necháte teď dělat je ostuda

Reagovat
misinho7

No to samozrejme je. Ale ked mame na SK tolko debilov čo veria každej debilite,hoaxu a boja sa že snad tu príde nejaka vlna gayov a vsetkych icj znasilnia abo čo. Fico ich onkrada v priamom prenose a oni ho ešte za to volia. Je to šialené smutne a po týchto voľbách mam už naozaj dosť.

Sice ja žijem u vás uz 8r ale stale je SK môj domov a raz sa tam chcem vrátiť..ale ta naša budúcnosť vyzerať veľmi zle. Snad aspon prezidenta zvolime zas správne ako bola Zuzka. I keď už i tam ta bojím ze na tych debilov zaucinkune Peleho usmev a konec.

Reagovat
2miguel1

Skoro vsetci Česi odsudzuju Hudačka a u nas na Slovensku sa mu este ospravedlnujeme. Nepochopitelne. Česi su v tomto uplne popredu od nas

Reagovat
misinho7

konečne sa v dačom zhodneme.. už len na Hudackovom prípade je vidno ze Česko je úplne inde

Reagovat
janinho

ja som povodom zo spisskej, moji 2 spoluziaci zo strednej su s hudackovcami velmi dobry kamarati, ale predo mnou by si nedovolili povedat na jeho obranu pol slova. to je normalne do placu ked clovek vidi pod nejakym clankom na tuto temu 1000 reakcii a takych 990 pisu ludia ktori bud od 68ho 20 rokov kolaborovali alebo maju lobotomiu. preto som velmi rad ze ho vedenie spisskej minule leto ked tam chcel trenovat poslalo do pice nech ide zo seba robit sasa do kremla.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
janinho

o tom zadna... nas narod je prijebany skrz naskrz, to vysledky poslednych volieb potvrdili uz oficialne aj s razitkom. 15 rokov dozadu som bol hrdy ked som niekde povedal ze som zo slovenska, dnes sa za to hanbim a ked niekto pocuje ze zo slovinska tak ho ani neopravujem a len to zahovorim.

Reagovat
Gazdo

Tak sami ako sami. Ja napr za to nemozem ale bohuzial je na jedneho mna hned dvaja ludia ktori si povedia ze Smer je spravna volba lebo za nich sme zazili ekonomicky rast napr cela rodina mojej zeny

Reagovat
Laliga

Ja to mám zase v práci. Keď sa opýtaš prečo SMER, nikdy nebola iná, zmysluplná odpoveď, ako smiešne: " koho iného?". Po voľbách začali prichádzať prvé návrhy, jedna perla za druhou, tak da pýtam ako sú spokojní. Odpoveď: " všetci by robili to isté" (si človek povie, potom si mohol voliť kohokoľvek) . Ale čo chcieť od ľudí, ktorých najväčší problém je, že Ukrajinci dostanú niekde zadarmo bagetu .

Reagovat
Gazdo

bohuzial

Reagovat
Laliga

Tak nechápem ako môžeš napísať všichni, to by musel mať 100% hlasov. Čo mám akože každého debila priviazať k radiátoru pred voľbami? Sám som okolo seba počúval hlasy ľudí, ktorí napríklad žili v tom že Pelle (aj preto ho mnohí volili) sa s Ficom dokopy nikdy nedá. Tam proste nie šanca takého človeka o niečom presvedčiť, pretože tam v hlavičke veľa nebude.

Reagovat
LyEX

O to nejde, sú to oficiálne reprezentanti SR, čiže "každého" a výsledky áno naznačujú, že sme tu prijeb... pokiaľ sa niekedy v budúcnosti nepreukáže inak čo nevidím ružovo, stále sa čakalo len na vymretie postkomunistickej generácie, ale okolo seba vidím mladých ľudí niektorí 17, 18 rokov ako idú voliť toho spasiteľa SK, ktorý má jasný plán, zastaví chaos a je tvrdý, to je niečo čo im imponuje. Človek ani nemá chuť, zas čakať 4 roky, nechať sa ukracovať (II. pilier) a vidieť späť ľudí ako Zurian a Gašpar na najvyšších flekoch, ktorí "opravia" systém. Keď stopnú EÚ fondy vidím to na odchod do Čiech, kým sa dá, pri dne ako Blaha podpredseda NR SR budeme mať opäť uzatvorené hranice.

Reagovat
EaP

Ale najväčšia sranda je , že až na zopár príspevkov 2miguel1 je tu 270 komentárov čisto vás fanúšikov ,, kráľovského ,, klubu , kde si sami medzi sebou obhajujete včerajší zápas a k tomu neustále riešite Barcelonu. A nazývate fanúšikov Barcelony zaujatý

Reagovat
2miguel1

Hej ja som mal naladičku si pichnut do Realu, sorry fans Barcy, len som ich chcel trochu vytočiť. Uz zas pol roka ich necham tak, ale aspon tu neni po 2 rokoch 10 komentarov pod sekciou La Ligy

Reagovat
drussbarb

Až teď jsem viděl vítězný gól Viniho. Tohle uznat v době VARu chce hroší kůži, smekám

Není to tak dávno, kdy Gavimu neuznali vítězný gól v situaci, kdy ruka byla míň ve hře a jeho zakončení předcházely snad dva fauly v pokutovém území. U VAR Hernandez Hernandez, takový Lahoz pro chudé

Reagovat
Switchback

Slušnej zápas zářezů. Letos ten VAR je je v la lize extra špatnej, akorát vtipný jak si to klauni nahoře nedokázaj přiznat a nedokážou vytáhnout nic lepšího než Gundogana dvě kola dozadu

Reagovat
Well

Však ti téměř každý z toho něco přiznal, jen se liší názory v tom co.

Reagovat
CHONG

Vinckova ruka asi jo, ale kde přesně byly ty ostatní zářezy?

Reagovat
JM

Akorát to teda nebyl vítězný gól no.

Reagovat
drussbarb

Možná to byl vyrovnávací gól, teď už si pamatuju jen to, jak jsem z toho tekl

Reagovat
Sergi Samper

Nezměnilo se náhodou v pravidlech, že když se bránící hráč zapojí do hry tak ruší offsidové postavení útočníka? Nebo kde byl offside při tom Lewovém gólu na konci poločasu?

Hrací čas 44:15

https://bnhhohahaxa4.hoolights.com/embed/xTWS4G709M1W1

Od přihrávky Yamala se tam Bellerin zapojí a hraje balón na Lewu takže není offside? Potom Lewa na Ferrana offisde určitě ne. A poslední Ferran na Lewu dost hraniční, to v tv ukazovali s čárama?

Reagovat
Mateo16

https://twitter.com/Matolisso/status/1749376313335378005?t=KS385u0aEa_Da7HyHQFrWw&s=19

niekedy porovnávam jeho štatistiky, Kovacica, Kroosa, Modrica, Jamesa s Camavingom

Jednoznačne najväčší hype za posledných 20 rokov

Reagovat
Moshe Dajan
Reagovat
vilp

Když člověk vidí, jak se zvedl, tak si říkám, jak by asi vypadal Eden, kdyby se na to nevysral. Fakt jsem nečekal, že Isco bude ještě někdy na takové úrovni.

Reagovat
Mateo16

Mal psychicke problemy. Edena uz to zrejme nebavilo , strata motivacie

Reagovat
vilp

Psychické problémy ohledně čeho? Jinak jo, Edena to angažmá u nás muselo totálně zlomit.

Reagovat
Jordi Alba

Ten hlavně tenkrát vůbec neměl chodit do Realu.

Reagovat
Gazdo

Ten mal byt nas. Cisto hrac so stylom pre Barcelonu

Reagovat
Laliga

Tu sa zhodneme, to isté za mňa platí pre Ceballosa, podľa mňa by bol u Vás podobne ako Isco o level vyššie. Niekedy nechápem ten výber destinácie, keď sa to vzhľadom na silné stránky a jednotlivé štýl hry tých klubov priam núka. Asi najväčší extrém z poslednej doby bol pre mňa Felix do ATL.

Reagovat
Gazdo

Felix by zapadol hocikam rovnako. On je uplne unikatny hrac ktory je extremne talentovany ale je proste nekonzistentny a mne to tak pripada ze tomu nedava 100%. On vsade kde by prisiel by zo zaciatku zaziaril lebo by sa chcel uviest a potom by upadol do priemeru

Reagovat
Laliga

Asi máš viac menej pravdu, no zrovna ATL mi príde úplne nevhodné preňho. Tak nejak som čakal že po sezóne bude hľadať cestu von. Pravda je že zatiaľ ale nikde neukázal nejakú konzistenciu.

Reagovat
AlevsakNevadi

na jednu stranu zoberie 400k rocne plat namiesto svojich 10 mega .

Otazne je ale kolko je toho sposobene tým že oba teamy sú tak trochu nefukcne ci to bola minuloročná Chelsea alebo teraz to fakt nejde ani Barce a zapada do priemeru.

Reagovat
Mateo16

Mal ale mal smolu ze Modric a Kroos vtedy boli na top urovni.

Aj u vas by teraz hral Fabregas zaklad

Reagovat
Jordi Alba

Kdy přišel Kroos? Já měl za to, že Isco tam byl v Realu teda dřív.

Reagovat
vilp

Kroos přišel s Jamesem rok po Iscovi, ale to na tom moc nemění, Toni je lepší a spolehlivější hráč a vždycky byl, to stejný Luka.

Reagovat
Gazdo

Diskusia ale po dlhej dobe velmi zazivna normalne mi to chybalo ale zistil som to az teraz ked si to tu citam

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

Přes cca 300 komentářů u souhrnu hracího kola španělské La Ligy ? Omg to tady už hodně dlouho nebylo .

Reagovat
Pharrell

Právě že nejvíce komentářů bývá pravidelně u anglické Premier League .

Reagovat
Gazdo

Si sam odpovedas?

Reagovat
jenage

Zapomněl jsi přepnout nick?

Reagovat
Jordi Alba

Taky dobrý.

Reagovat
hornito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
hornito

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
Manik...

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Al Capone

ale jako jo, je to vtipný.

Reagovat
Well

Ještě byl dobrej ten s tou házenou.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Laliga

Reagovat
patas92

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Dody10

Reagovat
Well
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele