Konfederační pohár - pátý hrací den

21.06.2013, 02:57, aktualizováno 21.06.2013, 02:57
Komentáře a souhrny
Ve skupině B sice ještě není jasno, ale gratulovat si mohou hráči Uruguaye, kteří v klíčovém utkání po vyrovnaném průběhu přehráli Nigérii 2:1 a jsou jednou nohou v semifinále. V prvním utkání pak Španělsko podle očekávání rozstřílelo Tahiti vysoko 10:0..

Nigérie - Uruguay 1:2

21.06.2013 00:01

Góly: 37. John Mikel Obi - 19. Diego Lugano, 51. Diego Forlán

Díky velecennému vítězství nad čerstvým africkým šampionem z Nigérie by Uruguaycům měla k postupu do semifinále stačit vysoká výhra nad Tahiti, zatímco Super Eagles potřebují nutně porazit Španělsko a doufat v příznivou souhru okolností. Takový je výstup dnešního vzájemného střetnutí obou soupeřů - a Nigerijci mohou litovat, nebyli totiž horším týmem..

Prvních zhruba deset minut to však vypadalo na hotovou střelnici před Enyeamovou bránou - uruguayský kouč Tabarez totiž do sestavy opět zařadil veterána Forlána (a zkompletoval tak obávanou útočnou trojici Suárez - Forlán - Cavani), což se projevilo nevídanou aktivitou už od úvodních vteřin a Enyeama musel zasahovat hned zkraje proti dobré dalekonosné ráně Rodrígueze. Cavani se následně skvěle uvolnil, ale sám před gólmanem přebíral Suárezovu nahrávku již v ofsajdu; Nigerijci trestuhodně chybovali v rozehrávce před vlastním vápnem, což ústilo v nečekaně snadné pronikání modrobílých do nebezpečných prostor.

To však nemělo dlouhé trvání; Nigérie se rychle osmělila a brzo převzala otěže zápasu. První vlaštovku vyslal po rychlém útoku Musa, ale více škody nadělal přímý kop Ideyeho Browna, který sice letěl po zemi na Musleru, ale gólman Galatasaraye jej i tak musel krotit nadvakrát. Živelné tempo utkání pokračovalo a oba celky zaznamenaly celou řadu nepřesných střel; i přes větší aktivitu Nigérie to však byl Uruguay, kdo šel v 19. minutě do vedení. Po rohovém kopu se míč přes Forlána dostal až k Cavanimu, který jej sice netrefil, ale za ním stojící Lugano už ano - dlužno dodat, že nebýt obrana v zelených dresech tak statická, těžko by Luganův "šourák" prošel až do sítě..

Ihned po inkasování se africký mistr vrhnul opět dopředu, a tentokrát ještě s větší vervou; chyběly však pořádné šance, jelikož hru Keshiho týmu svazoval přílišný individualismus. Nedařilo se ani trestat velké množství uruguayských faulů kolem vápna - a když už z některého z přímých kopů byla střela, jako ta Mikelova na zadní tyč, zaúřadoval pozorný Muslera. Uruguayci mohli hrozit z brejků, a jeden takový málem skončil v síti - míč po skvělé Suárezově individuální akci sice došel až na malé vápno k Forlánovi, ten byl však zaskočen a nedokázal jej zpracovat.

Nigerijci však nakonec byli za svoji aktivitu (ač notně platonickou) přece jen odměněni - 8 minut před koncem poločasu se míč po rychlé akci dostal od Ideyeho k Mikelovi, který před Luganem naznačil střelu, zaseknul míč a parádně jej poslal do vinglu Muslerovy brány. Ještě v samém závěru půle musel uruguayský gólman vytahovat další hlavičku po rohu zpoza břevna..

I po změně působili borci v zeleném živějším dojmem, jenže co naplat - uruguayský útočný trojzubec si zkrátka nebere servítky. V 51. minutě tak byli diváci v prořídlých ochozech salvadorského stadionu svědky vítězné branky - spojka Suárez - Cavani zafungovala perfektně a forvard Neapole posunul míč Forlánovi, který si jej srovnal a svůj 100. reprezentační start oslavil vynikající navštívenkou za záda zkoprnělého Enyeamy.

V tento okamžik se od Nigérie očekávalo další přeřazení na vyšší rychlostní stupeň, a nelze říct, že by se o to Super Eagles nesnažili - jen to bylo takové nemastné, neslané, a vlastně bez reálné šance na úspěch. Ideyeho nůžky z 62. minuty neměly gólové parametry, ale přesto to byla asi největší příležitost Keshiho týmu - Uruguaycům bylo v aktivně vystupující obranné ulitě evidentně dobře, nikam se nehnali, nigerijské obléhání bez problémů eliminovali, a ještě si troufali i na brejky - takto šel 20 minut před koncem po Forlánově pasu sám na bránu Cavani, leč střílel mimo.

V samém závěru bylo hodně vidět, jak by Nigérie ráda s výsledkem něco udělala, ale prostě neví jak. Jihoamerický celek si svoje vedení zcela bez problémů uhlídal, a Afričanům nepomohl ani fakt, že byli herně výraznější; jejich upracovaný projev bez jiskry a nápadu, kterému chyběla větší týmovost i moment překvapení (vše na sílu tlačit středem), na zkonsolidovaného a kompaktního protivníka stačit zkrátka nemohl.

Více informací k zápasu

Španělsko - Tahiti 10:0

20.06.2013 21:00

Góly: 5. Fernando Torres, 31. David Silva, 33. Fernando Torres, 39. David Villa, 49. David Villa, 57. Fernando Torres, 64. David Villa, 66. Juan Mata, 78. Fernando Torres, 89. David Silva

Rekord Konfederačního poháru padnul, ten španělský (13:0 proti Bulharsku před 80 lety) ne - tím jsou základní otázky v podstatě zodpovězeny, protože jinak od utkání La Roji s outsidery z Tahiti asi těžko čekal něco jiného. Ukazatel skóre se nakonec zastavil na cifře 10..

Neutrální diváci na stadionu Maracaná dávali už od úvodního výkopu jasně najevo, komu dnes drží palce - pokaždé, když se Tahiťanům něco povedlo, ozýval se tribunami bouřlivý potlesk, zatímco Španělé se naopak často setkávali s pískotem (zejména při budování svých tradičních postupných útoků). Nezdálo se však, že by jim to nějak zvlášť vadilo..

Už po pěti minutách vytěžil favorit z první střely na branku vedoucí gól; nutno podotknout, že stejně jako proti Nigérii, i zde byla na vině fatální individuální chyba. Tentokrát ji měl na svědomí gólman Mikael Roche, který mezi třemi tyčemi nahradil Xaviera Samina; Torres si narazil s Matou a vypálil z úhlu k bližší tyči, což je situace, kterou musí mít gólman za každých okolností pod kontrolou. Rocheho mylné vyběhnutí tak znamenalo brzké španělské vedení.

Po této akci se však Španělé odmlčeli - a to na celých 20 minut. Místo očekávané smršti hráli mistři světa vyloženě ležérně, lehce ztráceli míče, a nadšeně napadající a entuziasticky hrající Tahiti předvádělo překvapivě dlouhou dobu vyrovnaný fotbal; vynikali zejména útočníci Steevy Chong Hue a Marama Vahirua, nejlepší hráči v bílých dresech.

Když už se ve středu hřiště hrálo přece jen příliš dlouho - konkrétně ve 25. minutě - odhodlal se k teprve druhé španělské střele na bránu opět Torres; šlo však spíše o odevzdání balónu po zemi do Rocheho koše (útočník Chelsea vůbec několikrát v úvodní půlhodině zazmatkoval a zazdil slibný okamžik špatným provedením). Druhého gólu se La Roja dočkala až ve 31. minutě - Monreal našel dlouhým míčem Villu, který jej chytře mezi obránci prostrčil na bývalého valencijského parťáka Silvu, pro nějž už nebyl problém uklidit po zemi do brány.

Namísto složitě vykombinovaných útoků, které se předtím pravidelně rozrážely o živelně napadající tahitskou defenzivu, tak favoritovi posloužila jednoduchá akce na dva doteky - a že se proti nadšenému sokovi vyplatí především rychlost se ukázalo i o dvě minuty později, kdy Roche vyběhl proti míči, ale Torres byl u něj dříve a bez problémů dorážel do prázdné sítě.

Také Tahiti si v první půli připsalo jednu zajímavou situaci - na Vahiruův roh do vápna naskakoval Reina, ale trajektorii míče neodhadl a musel za něj odhlavičkovávat Javi Martinez. To však Španěly, kteří se v závěru první půle začali konečně rozehřívat, nemohlo zaskočit, naopak - ještě před změnou stran skórovali počtvrté. Nejprve sice Villa pálil z otočky pouze do boční sítě, ale v další akci už byl úspěšný - využil toho, že ho Vallar zapomněl vystavit do ofsajdu, a suverénně proměnil Monrealův pas v další gól.

Mata se ještě v nastaveném čase pokoušel akrobaticky zakončit po Villově centru, avšak skutečnou mašinu začali Španělé připomínat až po pauze - a do velké míry za to vděčí příchodu Jesúse Navase, který svoji stranu hřiště hodně rozhýbal a šla přes něj velká část nebezpečných situací. Už ve 49. minutě to bylo 5:0, a opět po ose Monreal - Villa; barcelonský šutér si z bránícího Vallara pranic nedělal a poslal míč do sítě mezi Rocheho nohama.

A pak už jenom naskakoval gól za gólem - nejprve na 6:0 zvyšoval po pěkné akci Torres, kterému po chytré přihrávce Silvy nabil dobrým centrem Navas. Sedmou branku si na triko opět připsal brankář Roche, který před Villou ztratil rovnováhu a dovolil tak i jemu dovršit svůj hattrick. Osmý zářez obstaral po propadnutí balónu za obranu jinak nepříliš dobrý zápas hrající Mata. To běžela teprve 66. minuta.

O pár minut později si pořádný aplaus vysloužil Roche - nejprve proti Villově ráně z přímého kopu, poté proti Silvově nebezpečné střele - jenže Tahiťanům to nebylo nic platné, jelikož devátý gól už byl na cestě. Penaltu nařízenou za evidentní ruku Aitamaie po Navasově centru sice ještě Torres trestuhodně opřel pouze do břevna, ale o pár vteřin později se útočník Chelsea revanšoval pohodlným obkroužením Rocheho a bezproblémovým zakončením do prázdné.

I za stavu 0:9 se Tahiťané stále hnali dopředu v sympatické snaze vstřelit alespoň jeden gól, jenže místo toho inkasovali po desáté - skóre chtěl zaokrouhlit David Villa, jehož branka však nebyla uznána pro ofsajd, a tak si fanoušci La Roji museli počkat až na Silvu, který měl na penaltě mezi rozestoupenými tahitskými obránci moře času, takže mu nedělalo problém se v klidu obtočit kolem své osy a přesně zamířit.

Kýžený tahitský gól měl na kopačce v úplně poslední akci zápasu stále aktivní a bojující Steevy Chong Hue - díky rezignaci Španělů na vracení se šel sám na bránu, ale praporek pomezního byl včas nahoře. Úřadující mistři světa a Evropy tak stanovili nový rekord Konfederačního poháru, ale ochozy na Maracaná měly jiné hrdiny - Tahiťany při odchodu z hrací plochy doprovázely bouřlivé ovace..

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Španělsko220012:16
2.Nigérie21017:33
3.Uruguay21013:33
4.Tahiti20021:160
Tři hvězdy dne: Diego Forlán (Uruguay), Jesús Navas, Fernando Torres (oba Španělsko)

Odpadlík dne: Stephen Keshi (trenér Nigérie) - za neschopnost během 40 minut jakkoliv efektivně zareagovat na jednobrankovou ztrátu v kriticky důležitém zápase


Co čekat od příště?

Chvályhodné pravidlo o tom, že poslední zápasy ve skupinových fázích mezinárodních turnajů musí být kvůli možným výsledkovým machinacím hrány ve stejný čas, se v případě skupiny A letošního Konfederačního poháru míjí účinkem - o postupujících je jasno, hraje se tak pouze o celkovou první a třetí příčku (ne že by to nebylo důležité - vítěz skupiny se totiž pravděpodobně vyhne Španělsku). Obě utkání jsou na programu po jednodenní pauze v sobotu, v devět hodin středoevropského času.

O prvenství v "áčku" se utkají Itálie s Brazílií v zápase, který navlékne zatím poslední korálek na dlouhou šňůru vzájemné rivality; oba celky mají na kontě po šesti bodech, nicméně lehkým favoritem je Brazílie, a to hned ze tří důvodů: hraje před domácím publikem, podává zatím přesvědčivější výkony, a co především - díky lepšímu skóre jí stačí remíza.

Dirigentem dobře hrajícího Scolariho orchestru je kdo jiný než Neymar - a Kanárci pod jeho taktovkou přehráli Japonce i Mexičany, aniž by inkasovali jediný gól (ba co více, Júlio César mezi tyčemi neměl ještě prakticky žádnou větší práci). Favorit celého turnaje tak funguje nejenom vepředu, ale také v obranné linii, kde si svoji výtečnou sezonu prodlužuje kapitán Thiago Silva; otázkou zůstává, jak si se svojí indispozicí poradí David Luiz, který se proti Mexiku srazil právě se Silvou a odnesl to zlomeným nosem.

To italská cesta do semifinále byla o poznání trnitější - nejprve to dlouho vypadalo, že se Squadra Azzurra rozejde smírně s Mexikem, a musel zasáhnout až v závěru zápasu Balotelli; pravý thriller však přišel až v zápase s Japonci, kteří nad Prandelliho týmem vedli už 2:0. Sebastian Giovinco sice nakonec vystřelil Italům vítězný gól a stanovil konečné skóre na 4:3, ale bude podobné "lepení" výsledků stačit i na Brazílii?

Italové sice skórovali šestkrát, ale také čtyřikrát inkasovali - z toho dvakrát z penalty. Na tradičně neprostupné defenzivě, založené na hráčích z Juventusu, je znát únava po dlouhé a náročné sezoně; dokáže toho Neymar využít, nebo naopak zazáří jeho sok v boji o místo na slunci, rovněž dvoubrankový Mario Balotelli?

"Musíme ještě zapracovat na několika věcech, ale mám velkou radost z týmového ducha, pospolitosti a síly, které tento tým vyzařuje," pochvaloval si Luiz Felipe Scolari. "Všímají si toho i fanoušci - budujeme silné a perspektivní mužstvo."

V souběžně hraném utkání mezi Mexičany a Japonci jde již pouze o to, kdo obsadí "čestné" třetí místo; lepší výchozí pozici mají Američané, v jejichž prospěch mluví příznivější skóre. Japonci budou muset vyřešit zejména problém s děravou obranou; inkasovali totiž ve dvou utkáních celkem sedmkrát, což znamená, že horší je v této statistice pouze Tahiti.

V zápase s Itálií si však dokázali získat srdce mnoha nestranných fanoušků a momentálně to vypadá, že jsou favoritem spíše oni. Heroický výkon Modrých samurajů koneckonců ocenili i sami Italové, jak potvrzují například slova záložníka Daniele De Rossiho: "Japonsko bylo neuvěřitelné, tak silné a energické. Jedinou pozitivní věcí na celém večeru je pro nás konečný výsledek." S tím souhlasí i kouč Prandelli: "Měli jsme štěstí, Japonsko hrálo mnohem lépe než my."

Mexičané budou ve svém posledním utkání na turnaji dost možná hrát o budoucnost kouče Josého Manuela de la Torreho; ten se totiž poslední dobou ocitá pod palbou kritiky zejména díky nefunkčnímu útoku, díky čemuž má ambiciózní celek problémy v kvalifikaci na mistrovství světa (z šesti utkání pouze jednou vyhrál a pětkrát remizoval, vstřelil všehovšudy tři góly, a na jeho postupovou pozici se zezadu tlačí Honduras i Panama). Na Konfederačním poháru tomu zatím není jinak - jedinou branku zaznamenal Chicharito Hernández z penalty, a navíc se k tomu přidává i vachrlatá obrana..

Autor: Dominik Zezula

Komentáře (514)

Přidat komentář
JM

1. Pro Ferdu Torrese

Reagovat
oli9

jo no proti amaterům se trefí

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica jsou taky amatéři?

Reagovat
oli9

Pokud vim tak jsme v rubrice Konfederační pohár ne Evropská liga

Reagovat
Y.N.W.A

přesně tak a 4 branky na konfederačním poháru jsou 4 branky na konfederačním poháru...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak vede tabulku střelců a to hrál 1 zápas.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Noto bude zas drina, semifinale hrať proti domacim, a ak by uruguay prehrali, nielen že by v pohári konfederácii skončili, prestali by byť i futbalovou velmocou... Tak snáď sa pozbierame a ešte tento pohár „šlohneme” aj keď po výkone proti španielom musím nutne konštatovať, že nezaslúžene

Reagovat
CubONE

Ty si z Uruguaya? A v semifinale narazia na Talianov

Reagovat
domingo

Prdel je, ze Tahiti jeste muze postoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

No co? Muze.

Reagovat
smazaný uživatel

míč je kulatý...

Reagovat
smazaný uživatel

John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jsou hráči Tahiti frajeři.. Respekt jim. Já mít příležitost zahrát si proti Španělům, tak se na to těším i s tím, že určitě prohrajeme 10:0 ..

Líbí se mi, že si ve svým volným čase najdou společně čas pro fotbal, unavení ze zaměstnání a společně zamakají.. Přitom si myslím, že reprezentují hrdě, protože jinak by žádnou repre, když pravidelně dostávají na prdel ani nemuseli mít

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jsou hrdější než ty naše hvězdy :)

Reagovat
FC Porto FC

pravidelně?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně prohrávají častěj, než vyhrávají

Reagovat
smazaný uživatel

Oukej, koukal jsem na zápasy a je to zhruba na půl.. jenže proti komu.. to je jednook mezi slepými

Reagovat
Kongo

Někteří ani nepracují ;),nemají proč.Tak kopou od rána do večera do meruně.

Reagovat
smazaný uživatel

La Roja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Diego je proste pan

Reagovat
Carrick

"He comes from Uruguay, he made the Scousers cry."

Reagovat
smazaný uživatel

Forlán 100. zápas a gól. Jen tak dál Uruguay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Ten první odstavec u Španělů mi přijde jako shrnutí zápasy z Hanspaulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásne góly Mikela a Forlána

Reagovat
smazaný uživatel

Uruguay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Africa footbal

Reagovat
Kongo

Mě africke fotbal baví,ale ten nigerijske ne!

Reagovat
smazaný uživatel

Každý dle svého. Já celý africký fotbal nesnáším. Mi se na něm nic nelíbí a jejich šampionáty jsou to nejhorší co může fotbal nabídnout ! Takže sorry,ale

Reagovat
Kongo

Letos to byla vyjímka.Ty africké týmy se snaží napodobovat vyspělejší země viz. třeba Španělsko a krátké nahrávky,nezáživný fotbal.Je jasné,že kvalita tam není taková a na takovou taktiku nemají dovednosti,proto nezáživný fotbal.Ale v minulosti byl tento turnaj velmi dobrý,spousta branek,pěkný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Časy se ale mění i tam, vstupuji jim do toho více taktika a disciplína, africká špička se navíc vyrovnává a další po ní pošilhávají, víc hráčů z Afriky také hraje v Evropě ...

Reagovat
smazaný uživatel

mám rád afričany , když hrají v evrop. týmech,super,ale když přijde Mistrovství Afriky tak je mi z toho fotbalu zle. Niígérijci nebo v Sloni mají vynikající fotbalisty,ale když hrajoí pospolu je to bída,hnus a tragédie.... nějak to nechápu,ale je to tak. Takže afričani v EU paráda..... afričani na jejich MS

Reagovat
smazaný uživatel

S tím naprosto souhlasím,kouknu na různé juniorské MS a ME,na futsalové šampionáty,někdy i plážový fotbal,na Brazílii na MS žen,ale ten jejich Africký pohár národů,to je hnus,na to se dívat nedá!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A nemám rád ani africké fotbalisty a ne z nějakého rasismu,černí brazilci mi nevadí,jejich hra mě baví.

Reagovat
smazaný uživatel

On je ale kolikrát rozdíl mezi herní vyspělostí arabských týmů ze severu Afriky (Alžírsko, Maroko, Tunisko, ...) a týmy z tzv. černé Afriky, kteří tam tvoří špičku (Ghana, Kamerun, Nigérie, Pobřeží Slonoviny, Senegal) a týmy, kteří patří do nadprůměru (DR Kongo, Zambie, Guinea, ...). Zcela samostatnou kapitolu tvoří Jižní Afrika a nejen rozdílem v zázemí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bráno celkově,globálně !!!! K.RVA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Španělsko deklasovalo dle očekávání Tahiti, i když jsem myslem, že budou k exotickému soupeři více shovívavý a dvouciferný výsledek to nebude. Ale co bylo v pátý hrací den Poháru FIFA nejdůležitější, určitě výhra bleděmodrých. Nigérie byla vyrovnaným soupeřem, ale neměla tak výrazné individuality, kteří dokážou rozhodnout zápas ve prospěch svého týmu. Což právě v pravdě legendární Diego Forlán umí a rovněž nám to předvedl. Svůj výkon korunoval rozhodující a krásnou trefou a ošperkoval tím svůj 100. start za reprezentaci Uruguaye, která už má postup do semifinále skoro jistý. I když, předbíhat se nemá ...

Diego Forlán

URUGUAY

Reagovat
cristiano.K.

Osa,která nemůže fungovat to vymyslela krásně

Reagovat
CubONE

Pirlo zraneny, De Rossi vykartovany, tak to sa tesim na Montyho ako registu

Reagovat
fenixLFC

lutujem tahiti, uruguaj si nebude moct dovolit ich setrit

Reagovat
Andis

njn jenže Africký fotbal < český fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Italy: Buffon; Abate, Bonucci, Chiellini, De Sciglio; Aquilani, Montolivo; Marchisio, Diamanti, Candreva; Balotelli

Brazil: Julio Cesar; Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo; Hernanes, Luiz Gustavo; Hulk, Oscar, Neymar; Fred

Reagovat
LAM

Neymar vs Abate

Reagovat
One-Real

Fred

Reagovat
smazaný uživatel

Hulk miesto Lucasa

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Na operaci jde po turnaji, bude hrát s maskou, dohrál minule, tak proč by nemohl hrát dnes. Ta dvojka Silva, Luiz je fenomenální, skvěle se doplnují.

Reagovat
smazaný uživatel

Diamantiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Hernandes konečně mají pořádného playmakera ve středu pole. Nechápu co musí udělat Jo víc než dát dva goly po střídání, když Fred zatím nedal žádný

Oboum týmům skoro o nic nejde tak doufám že budou hrát krásný ofenzivní fotbal,

Reagovat
One-Real

Je celkem rozdíl jít na ESP nebo na URU/NIG v semifinále.

Reagovat
Miguel19

Zase to kopyto Fred.

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák, tak schvalne co predvede, horsi nez jeho kolegove to bejt nemuze

Reagovat
Miguel19

Odkládám učení a jdeme na to. Snad aspoň 4 góly a lepší výkon od Oscara!!

Reagovat
božský John

Co tam ty italove vyvaděj?

Reagovat
smazaný uživatel

Italie uz ne na 60, ale tak na 20%. Bravo

Reagovat
Azazelo RD

Dobrej úvod od talošů. :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazatel! Kam to napsat?

Reagovat
miky10

Fuu, sem jedinej, kdo teď slyšel, že Italové spí "na sračkách v kabině"?

Reagovat
nani92

tak isto

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel

tak teda ne

Reagovat
smazaný uživatel

Proc je tam furt Hulk ? !!!!!!

Reagovat
božský John

Spíš Oscar, ten hraje hrozně. Ale tak Scolari už nechal sedět Paulinha, tak překvapí snad příště

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Aaaa jeee, zhrzenej scum. Achjo

Reagovat
miky10

Reagovat
Aldeano

Itálie snad vyhraje

Reagovat
Azazelo RD

Hulk byl takhle tlustej vždycky nebo Adriánovatí?

Reagovat
Miguel19

Neměl mít Luiz masku?

Reagovat
smazaný uživatel

beztak to nemá zlomený...

Reagovat
Yanek

To tam Prandelli neměl lepší variantu, než je Candreva?

Reagovat
smazaný uživatel

bože ten Luiz, co to je za dementa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

To se naučil v Anglii, Bosak to vysvětloval ze začatku, když tam Aquilani někoho zprasil.

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se mi, že je to tam samý angličan

Reagovat
božský John

Jono

Uzbek bude mit asi dost prace...

Reagovat
fantomas

Jak "naučil"..dyt je to prostě vypatlaná tlama jen.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
božský John

Ja to myslel ve vztahu k Bosakovi. Na začátku tam Aquilani někoho zprasil a Bosak řika, že se tohle naučil v Anglii ...jinak si o tom myslim to samy

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz je fakt krypl.

Reagovat
rossoneri89

Levak Bob

Reagovat
Miguel19

Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

dobře udělal

Reagovat
Miguel19

Ty vole to jste se mohli válet na hotelu..

Reagovat
smazaný uživatel

Dante na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Itálie-Brazílie, komentář Bosák, žádný "expert" do toho nekecá, je tam ukazatel... asi Vánoce na ČT sport.

Reagovat
božský John

At se na mě Scolari nezlobi, ale Hulk ven a Moura dovnitř a Oscar ven a dovnitř někdo kreativnější, kdo tý hře dá řád a bude rozdávat balony. Takhle to je na Neymarovi, kterej z křídla nepokryje celý hřiště. Bože, jak já bych chtěl v tomhle mužstvu Ronaldinha (sice by za něj někdo musel běhat, ale dopředu by to bylo úžasný)

Reagovat
smazaný uživatel

Se vsim souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Ribas & Fernandinho.

Reagovat
božský John

FErnandinho mi přímo na tvořivý AM nesed z toho, jak jsem pozoroval Šachťar. To byla pozice spíš pro Henrika. Chtěl bych tam spíš klasickou kreativní desítku, což je dneska už docela přežitek, ale Brazílii by takovej hráč neskutečně pozved. Toho prvního neznám, přiblížíš mi ho?

Reagovat
božský John

(jestli myslíš Diega z Wolfsburgu, tak se omlouvám, toho samozřejmě znám)

Reagovat
Miguel19

Oscar aby doufal, že se José nedívá.

Reagovat
miky10

Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

Montolivo hrál pod psa..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bez Pirla, De Rossiho a Montoliva to uz je o polovinu slabsi tym.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná sviňárna od Neymara ale...

Reagovat
Miguel19

Lol

Reagovat
LAM

dyť mu skoro nic neudělal

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar

Reagovat
Miguel19

Ty vole proti němu se už taky bude pískat každý fouknutí jako proti Messimu..paráda

Reagovat
GEGE

S touhle sestavou to bude jeste prdel...

Reagovat
rossoneri89

no super ... najprv Monto, teraz Abate ... este De Sciglio a Balo

Reagovat
10

Neymar ještě ty kluky v Barceloně bude učit simulovat

Reagovat
Miguel19

Luiz

Reagovat
REPLIKATOR

"zpěvák" na plac

Reagovat
Yanek

Zatím dobrá slabota, na hřišti už je skoro béčko.

Reagovat
10

Ani ne, aspoň těd jsou všichni hráči na svých pozicích a nemotaj se tam navzájem...

Reagovat
Yanek

záloha hrozně zaostává.

Reagovat
10

Proti Japonsku to bylo ještě horší v plný palbě, hráči mají dost bych řekl...

Reagovat
Yanek

To jsem neviděl, je to dost možné no.

Reagovat
10

Já si to stáhnul druhej den, docela matějská

Reagovat
Erdovec

dobře se to Luizovi vrátilo

Reagovat
10

Kobe

Reagovat
10

ještě tohle

Reagovat
Miguel19

Bosák asi nevěděl..

Reagovat
10

Asi si řikal, jestli je to Anelka nebo Vieira

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

Uffff

Reagovat
One-Real

Tohle musí ESP zničit.

Reagovat
Erdovec

dobře se to řeže

Reagovat
Miguel19

Dement Marchisio..

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar je žalostnej.

Reagovat
Miguel19

Kdyby aspoň to..a to nehraje ani na křídle..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč ho tam Scolari staví, když je vidět že už prostě nemá energii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted bylo vidět proč nehraje Dante základ...

Reagovat
Miguel19

Kdyby to udělal Luiz, tak už je tady zle..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis ten gol ?

Reagovat
Miguel19

Kdyby byl kurs 2, tak tu Brazílii zkusím..

Reagovat
Miguel19

Super

Reagovat
smazaný uživatel

To Brazílie nemá lepšího hroťáka, že má Fred tak moc jistej základ? Nebo je to nějaká Scolarovina?

Reagovat
SqueeZy

Chudák Gigi

Reagovat
Swarley

jn, taky je tam pěkně zdrbal

Reagovat
REPLIKATOR

Povedené střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Brazilci

Reagovat
10

Nebyl to ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tot otázka no, kdo ví

Reagovat
smazaný uživatel

Ten střed obrany itálie je nehorázně tragický, dopředu nic, dozadu nic, to tam ani nemuseli jezdit když nechtějí hrát

Reagovat
db18

Dante

Reagovat
smazaný uživatel

Vystrelila vubec Italie? To je hruza.

Reagovat
LAM

Je to hrozně nervozní a navíc Brazílie hraje bez zálohy.Itálie ta nehraje vůbec-opravdu zklamání.Doufám že v 2.pol. to bude jinej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba tymy nic moc no

Reagovat
CubONE

No bez De Rossiho, Montyho a Pirla Ale kokot Luiz dole, hned je ta Brazilia sympatickejsia Este Rafael za Alvesa a ktokolvek za Neymara a bude to super

Reagovat
smazaný uživatel

Kdokoliv za Neymara To bude asi trošku složitější...

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozná sranda, jak Luiz leží mufánkům v žaludku po tom zkratu Rafaela

Vždyť je to sympaťák...

Reagovat
Miguel19

Hlavně chce, aby to byl sympatický tým a cpe tam Rafaela..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je takovej jejich folklór, za MU hrají jen nejlepší a nejsympatičtější hráči na svých pozicích... A kdo si to nemyslí, tak je prachsprostej hater...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze u väcsiny tu bol rovnaky nazor na Luiza aj pred tym s Rafaelom

Reagovat
CubONE

Tak pre mna za mna kohokolvek na RB za Alvesa Hlavne nech tam nesmrdi Alves, Luiz a Neymar, ktori su strasne nesympaticki....a mimochodom, ked tu uz prispievas tak raz za mesiac, tak aspon zmysluplne

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom nesmysluplného?

Reagovat
CubONE

Robis tu uplne nezmyselne nicim nepodlozene zavery...ked je mi miekto nesympaticky, tak neriesim za aky klub hrava, ani takeho Younga nemusim a to hra za MU

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, dám si na to pozor...

Reagovat
Darren Fletcher

Rafael

Reagovat
Arne

Pěkně Dante Snad chytne trošku formu a už tam zpátky toho psychopata nepustí.

Reagovat
LAM

sám jsi psychopat.

Reagovat
smazaný uživatel

To jste se všichni pomátli? Co na tom faulu byl tak hroznýho? Nebo proč je proboha psychopat?

Reagovat
cristiano.K.

myslí Luize...

Reagovat
cristiano.K.

aha, ty víš o co jde....tak nic

Reagovat
Erdovec

je to debil, není to jen ten dnešní faul, je to zákeřné prase prostě... a to mufánek fakt nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

No Chelsea nesleduju zrovna málo a ničeho výjimečně zákeřnýho jsem si nevšiml... Zákeřní jsou hráči jako Suárez, Fellaini a podobně...

Reagovat
Erdovec

tak jasně, Suarez a Fellaini jsou kategorie sama pro sebe, a určitě ještě někdo patří k nim (teď mě zrovna nikdo nenapadá) ale Luiz teda celkem zdatně sekunduje

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by fakt zajímalo, co tak zákeřnýho provádí... Já si spíš vybavuju, že byl terčem dvou zákeřných zákroků (Aguero a Rafael)

Reagovat
Erdovec
Reagovat
smazaný uživatel

Ok, takže i takový Evans je zákeřný... Nechme to být

Reagovat
smazaný uživatel

Zákeřák to rozhodně není, to je jen fáma MUfanů, kteří ho CFC závidí

Reagovat
Arne

Dělá na mě dlouhodobě dojem, že je to blázen... A ten faul na Maria - jen tak z dobrého rozmaru ho takhle přetáhnout přes achilovky, když má nulovou šanci hrát míč, já bych mu za to dal rovnou redku.

Reagovat
smazaný uživatel

Gól z ofsajdu, no. Jinak ta hrubka co udělal Viděl jsem ho za Brazilii 3x a ani jednou nebyl dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

není důvod ho dávat do základu, zatím v repre nehrál dobře a nemá cenu ručit něco co funguje.

Reagovat
Arne

Jasně, já ho za tu dorážku, která navíc neměla platit, nechválím, jen mu to přeju a doufám, že se trochu chytne... On už poslední zápasy za Bayern měl špatný, suverénně nejhorší v sezóně, takže vzhledem k týhle neformě i chápu, že dostal přednost Luiz, i když je kvalitou jednoznačně pod Dantem.

Reagovat
Darren Fletcher

tak este oscar a neymar a 3:1

a chicharito :)

a bude vsetko spokojne

Reagovat
smazaný uživatel

Italie klasicky slaboucka

Reagovat
10

A pomezní udělal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alves mel dlan na prsou a ukazuje loket v ksichte

Reagovat
fantomas

Hm, megazaslouženě. Japončíci se holt bohužel totálně vyflusali proti Italum, celou dobu sou docela dobře na odpis.

Reagovat
smazaný uživatel

CHICHAAAAAAA

Reagovat
Darren Fletcher

dal?? chaaa

Reagovat
10

Giaccherinhoooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon ze tak.

Reagovat
rossoneri89

golasooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

to čo bolo

Reagovat
Swarley

pěkná akce

Reagovat
Miguel19

Balotelli

Reagovat
Darren Fletcher

king mario

Reagovat
CubONE

Giacc!!! A paradne Balo

Reagovat
Mr.Jindros

Génius.

Reagovat
Erdovec

Balo

Reagovat
rossoneri89

Balotelli kraaaasna asistencia

Reagovat
nani92

Mááááário

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

V tvrdém souboji s Dantem

Reagovat
10

Mario je famózní na tomhle turnaji jak říkal trew, dlouho jsem neviděl takkvalitní práci od devítky

Reagovat
smazaný uživatel

Balo je prostě fenomenální

Reagovat
GEGE

Ibra style

Reagovat
Swarley

ten je ještě pořád jinej level

Reagovat
GEGE

O tom nepochybuju ale nikdo se soucasnych utocniku mi ho nepripomina vic nez Mario

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Podte kurva, chci videt jak Spanelsko smete Brazilce uz v semi.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharito to je proste fenomen Mexickej repre

Reagovat
Aldeano

Tohle byl faul?

Reagovat
Miguel19

samozřejmě

Reagovat
10

Jo, maggio ho zfauloval lýtkem do holeně

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ten neymar snad neustál žádný souboj.

Reagovat
rossoneri89

Neymar ty teplos 40 kilovy ......

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo.

Reagovat
10

Bože ten Neymar má odskok jak gumídek

Reagovat
Aldeano
Reagovat
Ronaldo.com

Skvěle fotbalista ale taky pěkne zmrdecek ten neymar

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Darren Fletcher

ty vole ide to

Reagovat
smazaný uživatel

Neymaaaaar

Reagovat
smazaný uživatel

Neymaaaaaaar

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, co je to za goly?

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar famozneeeeee

Reagovat
LAM

Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je hrubice od Buffona jako prase...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomu kromě těch smajlů dodat? Míč viděl na poslední chvíli, navíc to byla rychlá a přesná střela, možná i čekal, že bude chtít přestřelit zeď, no hodně těžké na chycení, rozhodně ne hrubice jako prase.

Reagovat
raduinho

Neymááááááááááár

Reagovat
REPLIKATOR

Neymaaaar

Reagovat
Miguel19

Ale Buffon...no.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že zítra bude o tom gólu článek

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ten Neymar se do té barcy hodí neskutečně, neustálé simulování, sobčení, neustojení ničeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne že máš nick po bývalom hráčovi Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

V té době měli rádi Barcelonu všichni, bylo to absolutně o něčem jiném než dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, napsal jsem to blbě, ne že měli rádi, ale dobře se na ně aspoň dívalo.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych řekl, že se hrál totálně jiný fotbal a hráli tam i jiné hráči, Barce v té době nešlo nefandit, Ronaldinho je prostě legenda, fenomén.

Reagovat
smazaný uživatel

nejvetsi genius s micem

Reagovat
raduinho

Spíš je to geniální fotbalista, proto se tam hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je trapák ten Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Kopnuté pěkně, ale co předtím předcházelo

Reagovat
CubONE

Neymar je neskutocny letec

Reagovat
patas92

Buffon

Reagovat
raduinho

je to průměrák

Reagovat
smazaný uživatel

Se zlodějem v Barce dokonalé duo, 30 kilovej simulant s egem větším než daň z příjmů ve Španělsku.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Za toho zlodeja

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne trefeny, ale naco si Buffon stavi zed, kdyz si nepohlida svoji tyc?

Jinak skoda, ze v Barcelone se Neymar k primakum nedostane..

Reagovat
smazaný uživatel

ale dostane neboj se kloucku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím tě :D:D Zahrál by dva přímáky a Messi by brečel.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhoď ho

Reagovat
Swarley

Buffon tam neviděl přes toho hráče s 22, ten sice dobře vyběhl, ale uhl

Reagovat
smazaný uživatel

On fakt padá při každým kontaktu s míčem, neskutečnej simul

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je ako Santiago Solari.

Reagovat
božský John

spíš chramosta

Reagovat
smazaný uživatel

sedí

Reagovat
patas92

teď ho čistě dostavil tělem, a Nemyar taky hned vstal a hrál dál ty simule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

*odstavil

Reagovat
Yanek

Tohle je turnaj o Mariovi a Neymarovi a vyhrává ten, kdo má lepší spoluhráče.

Reagovat
Darren Fletcher

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

tak určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

4 góly Tahiti by dal aj Filip Šebo

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

A Torresovi !!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

pekná rana

Reagovat
Aldeano

Ani se moc neví kdo je matka... Bosák...

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli pekná strela

Reagovat
raduinho

Mario a Neymar = vylepšená verze C.Ronalda a Messiho

Reagovat
nani92

tak to vôbec nie

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik let si byl v komatu?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
raduinho

zapomněl jsem dodat v budoucnu každopádně zábavnější než ti dva jsou už ted

Reagovat
REPLIKATOR

ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák už jen 42. přeřek dneska

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

to Merčiak dnes tiež perlí..neskutočný problém mu hlavne

robí rozoznávanie tímov

Reagovat
smazaný uživatel

ach ten Bosak vazne klesol na uroven kolegov..

Reagovat
smazaný uživatel

Blbé je, že jeho o dost mladší kolegové ve své kvalitě nestoupají. Bosák už to taky dělá dost roků...

Reagovat
Aldeano

Lípa

Reagovat
10

Giorgone by mohl Neymárka trošku namasírovat

Reagovat
10

Anebo by aspoň mohl bránit...

Reagovat
smazaný uživatel

CHICHAAAAAAAAAAAA..neskutocne

Reagovat
Swarley

druhý?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Swarley

je to frajer

Reagovat
smazaný uživatel

je super, ked sa dostane do sance, tak to je zabijak no

Reagovat
božský John

Jak to tam vypada? Pěknej zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Mexiko lepsie, ale inak nic moc, pozeram to len kvoli Kagawovi a Chicharitovi

Reagovat
božský John

Aha aha, diky

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Fred

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej Marceluv pas

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo a deset dalších

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne ho Marcelo nasel, peknej pas.

Reagovat
GEGE

De Sciglio dneska vynikajici

Reagovat
10

nejen dnes, potřebovali by ho naklonovat i na druhou stranu, tam je to slabota

Reagovat
smazaný uživatel

Italie uz teceeeee

Reagovat
One-Real

Už se strašně těším na Marcela v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo ne? Sice to jeste porad neni zdaleko ono, ale je fajn, ze se nam takhle pekne rozehrava..

Reagovat
One-Real

Tak Coentrao hral super, ale Marcelo ve forme je o tridu jinde nad jakymkoliv jinym LB.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasny, treba i na CR se to, ze nehral, dost projevilo, hlavne v lize.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Miguel19
Reagovat
REPLIKATOR

To se dalo čekat, když je přehrála i naše repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Oscara tam nechá, omg netrap ho vystřídej ho omg

Reagovat
Miguel19

První zápas hrál slušně. Teďka ty dva tragédie. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vidět že na to už nemá(fyzicky), odehrál plno zápasů, v CFC neustále presoval, vracel se , získával míče, ted už skoro neběhá...

Reagovat
Miguel19

Jojo. Snad si dá pauzu. V příští sezoně by měl být dostatečně široký kádr, takže nebude tolik vytěžovaný. Stejně tak Mata. Očekávám 120% výkony v každém zápase.

Reagovat
domingo

kdo je to Bernard?

Reagovat
Miguel19

Lagat

Reagovat
smazaný uživatel

Objev brazilske ligy, tuhle sezonu mel ve 20 za 36 zapasu 11+12.

Reagovat
smazaný uživatel

tak šup s nim do Porta/Šachtaru

Reagovat
Miguel19

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

SES místo koho? Snad ne Alino

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už je to len o gól

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem fakt ještě neviděl

Reagovat
Swarley

napravil

Reagovat
smazaný uživatel

Danteho Bayernbasket

Reagovat
smazaný uživatel

co sa tam stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí pískl dřív, než padl gól, všichni si mysleli, že faul Balotelliho a on pak uznal gól.

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát teda asi chtěl písknout faul na Balotelliho, ale to je vlastně jedno.

Reagovat
db18

aja, dvě věci na pecku a obě od hráčů Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodci pisknul a uznal to? Ten gol regulerni teda byl, ale jako wtf

Reagovat
miky10

Reagovat
CubONE

On najprv chcel pisknut penaltu, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

No asi jo, ale je to stejne nesmysl

Reagovat
Aldeano

Reagovat
nani92

on tam cchel odpískať penaltu nie?

Reagovat
Ronaldo.com

Taky myslím

Reagovat
10

On dal výhodu po penaltě?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, dobrej nesmysl, ale hlavne pisknout a pak to pustit chce fakt koule.

Reagovat
REPLIKATOR

Rozhodčí se upísknul, takže gól neměl platit. I když byl v podstatě regulérní

Reagovat
božský John

Ten Uzbek je nějkej praštěnej ne? Nepískal snad?

Reagovat
10

Jediný možný vysvětlení je, že dal výhodu

Reagovat
božský John

No, je nejlogičtější. Ale stejně to je divny...ale co, aspon to bude zajímavější

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal výhodu no. I po odpískání :D

Ono to je stejně jedno, pokud se podíváme na to, jak SuperMario kope pencle poslední dobou...

Reagovat
miky10

Měla bejt penalta no, když už je necitlivej blb a písknul. Nemůže písknout a pak gól uznat, vždyť by to Thiago možná vykopnul.

Reagovat
nani92

a odoprel Mariovi gol

Reagovat
miky10

Jj, jinak by byl nejlepší na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Mario na penaltě = gól, takže to bylo zbytečný stejnak

Reagovat
CubONE

Predpokladam, ze ak by to Thiago vyrazil, bola by pencla

Reagovat
miky10

No to stopro, ale to prostě furt není stoprocentní gól, ať má Balotelli statistiky jakýkoliv a ať ste z nej všichni unešený jakkoliv...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nevykopnul by to...

Reagovat
miky10

No a co? Písknul? Písknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, ale zas tak tragicky bych to v tomhle případě neviděl. Je to sice blbost se upísknout a vlastně v přerušené hře uznat gól, ale když to nic neovlivnilo, tak zas nemusíme být tak úzkoprsí ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jak uzkoprsi? ved ked najprv odpiskal, tak tu fakt nie je co riesit..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nic to neovlivnilo... no už se moc opakuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to neovlivníte, ale psát si o tom můžete do rána, to je fakt.

Reagovat
božský John

Spíš mi přišlo, že na to dojel brankář, kterej úplně přestal hrát už chvíli předtim, proto se taky nejvic hadal....

Reagovat
REPLIKATOR

Celou dobu píská divně, vůbec nenechává výhody a hned všechno necitlivě píská.

Reagovat
db18

No, nakonec si asi myslel, že Thiaga to písknutí neovlivnilo (a btw. on si zrovna nestěžoval ne? Možná, kdyby k tomu šel on, tak by se sudí rozhodl jinak)

Reagovat
Miguel19

Nebyl právě Thiago kdo fauloval?

Reagovat
db18

Fauloval Luiz Gustavo (a ještě před tím tam Dante zalehl jiného Itala)

Reagovat
smazaný uživatel

Chiello teď ze záběru

Reagovat
cristiano.K.

první poločas totální nuda, tak si už druhej nezapnu.......

Reagovat
smazaný uživatel

ak to Taliani ešte vyrovnajú aby si nepočkali toho rozhodcu po zápase nejaký domáci fanúšikovia

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím neurážejte komentátory..pánové Merčiak a Bosák jsou kvalitní a myslím, že na ně budete s láskou vzpomínat..

Reagovat
božský John

Děláš, jak kdyby měli zejtra umřít

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nevíš dne ani hodiny.

Reagovat
božský John

Sobota 22:40

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Minuty do toho netahej

Reagovat
božský John

Tak fajn

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, ale nedostatok konkurencie sposobuje, ze aj oni zacinaju stagnovat

Reagovat
smazaný uživatel

ja mám oboch rád, ale co je vela, to je vela...

Reagovat
smazaný uživatel

dos Santos je sice sebec, ale individualne je fakt na super urovni, mohol by sa uz presadit v dobrom klube

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada to na Valencii.

Reagovat
10

Bosák nemá vůbec ponětí o těch hráčích, ten to snad losuje ty jména

Reagovat
LAM

Co odešel Neymar tak Brazílie neútočí.

Reagovat
Swarley

málem spadla brána

Reagovat
rossoneri89

omg brvnoo ..... krista aj s Braziliou

Reagovat
smazaný uživatel

tak teraz mala Brazília šťastie

Reagovat
domingo

Ten Maggio je vybornej, skoda, ze ten Neymaruv gol padl zrovna po jeho faulu..

Reagovat
smazaný uživatel

Po jakém faulu.

Reagovat
rossoneri89

po jeho NEfaulu

Reagovat
Yanek

Dnes mu to jde, ale jinak je dlouhodobě mimo.

Reagovat
domingo

Oba krajni beci dneska super.

Reagovat
olis

pod Benitezom sa dufam nastartuje k tomu co predvadzal pred poslednou sezonou, urcite nato este ma

Reagovat
smazaný uživatel

Japan

Reagovat
olis

ja to vravim uz dlhsie ale Marcelo je chory

Reagovat
smazaný uživatel

chcel osedlať Maggia pomýlil si šport

Reagovat
smazaný uživatel

Ten asistent jak vypěnil

Reagovat
olis

inak neviem ci sa to zda iba mne ale Maggio hra po dlhej dobe konecne slusne

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Miguel19

Balotelli hraje na tom turnaji parádně.

Reagovat
nani92

Reagovat
10

Tahle Prandelliho Itálie musí hrát aktivně, má na to...ten "italskej" způsob jim moc nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Připomnělo mi to tohle, Brazilcům u těch rohů prostě chybí štěstíčko .

http://www.youtube.com/watch?v=S0JFuWqwFg4

Reagovat
nani92

keby tam teraz bol Pirlo

Reagovat
Darren Fletcher

pri karolovi markovi mam dnes pocit, ze taliani su neohrozeni majstri vlastne v kazdom aspekte futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

nedá sa počúvať

Reagovat
smazaný uživatel

Karol Marko, Lešický a můj oblíbenec Laco Borbély jsou jiný level.

Reagovat
Aldeano

Kolikátý faul na Maria?

Reagovat
REPLIKATOR

Kdo leží neběží

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je tisickrat ověřený

Reagovat
smazaný uživatel

penalta a Javier pod si po hetrik

Reagovat
smazaný uživatel

nedal a z dorazky brvno

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

stacilo mu to supnut nad brankarom, miesto toho to z celej sily napalil do brvna

Reagovat
REPLIKATOR

Cha cha

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Fred

Reagovat
nani92

presne ako naša obrana,všetci zdvihnu ruky ako kkti,ale za loptou nejde nikto

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že v tomhle případě už to byla poslední možnost, navíc taková dost "italská".

Reagovat
Aldeano

Rozhodčí dneska

Reagovat
božský John

Borat měl pravdu s tim, že ti Uzbekove jsou divny

Reagovat
Erdovec

ten zákrok taky nebyl zrovna ideální

Reagovat
REPLIKATOR

Po faulu a z ofsajdu

Reagovat
10

Další ofsajd...tyhle rozhodčí budou znovu velkej průser na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

největší kravina co kdy vymysleli...mají tam jezdit ti nejkvalitnější rozhodčí a ne na základě toho, kdo je z větší prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tam tlačí Brazílii, aby náhodou nedostali výprask už v semifinále.

Reagovat
Spasitel

Tú Brazíliu trochu tlačia 2 offsidové góle jednému predchádzal čistý faul a nevylúčenie Neymara :)

Reagovat
božský John

Vidiš, Italum zas tolerujou goly po odpiskani. Neuděláš nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ale odpiskani penalty

Reagovat
božský John

No a ? Měla se kopat penalta. Ne slavit gol

Reagovat
smazaný uživatel

Pises ako keby ta strela Giorga nasledovala po 30 sekundach a nie 3och Normalny gol...

Reagovat
božský John

Ale chápeš, že když rozhodčí pískne, tak se přestane hrát? V každý situaci

Reagovat
CubONE

Normalny urcite nie, chyba rozhodcu, raz uz piskol, tak piskol, v zivote som nevidel vyhodu pri penaltovom zakroku, toboz nie po zapiskani

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus-United semiinale lm 99, tam bola vyhoda po faule na Yorkea a gol dal pri vyhode Cole

Reagovat
božský John

A zapiskal u toho ?

Reagovat
smazaný uživatel

nie, ide iba o tu vyhodu pri penaltovom zakroku

Reagovat
SunFells

Sudí ty taliány na turnaji trochu zařezávaj.

Reagovat
Miguel19

Buffon Offside hraniční, to se má pouštět.

Reagovat
Erdovec

ty vole, uzbek může být rád, že neřešil nějakou bitku nakonec

Reagovat
Miguel19

No může být rád, že v jedné nebyl..

Reagovat
smazaný uživatel

na to je to moc sranda turnaj stejně

Reagovat
božský John

Jsem jedinej, kdo slyšel jen jedno hvizdnutí, ale za to dlouhý?

Ti rozhodčí jsou fakt tragický. Ať tam jedou fakt ti, co za něco stoji a maj odpiskany velky zapasy a ne takovýhle močky

Reagovat
Erdovec

tak on má velkých zápasů odpískaných hodně...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se ani nedá pískat,protože ten milimetr obyčejnej člověk nemůže postřehnout. Offside by se měl pískat jenom jasnej, ostatní krásně pouštět. Hra se zrychlí a bude víc gólů

Reagovat
smazaný uživatel

3goly zo 4och Brazilie ani nemali byt Co uz... Taliani celkom dobre zahrali nato ze im chybali dvaja najlepsi stredni zaloznici + dalsi dvaja hraci sa do 30 minuty zranili. Remiza by bola spravodlivejsia si myslim

Reagovat
CubONE

Nuz, Taliani to Brazilii vratia vo finale

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív ale musí porazit Španělsko

Reagovat
CubONE

Lavou zadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

zas nepřeháněj podle mě se trošku spotí

Reagovat
CubONE

Budu mokri, len ak bude prsat.

Reagovat
smazaný uživatel

predajom Rooneyho nepotrebujeme kupovat ziadneho utocnika, Chicharito musi dostat priestor!

Reagovat
One-Real

Wazza fakt odejde?

Reagovat
smazaný uživatel

podla najnovsich spekulacii ste favoritom prave vy no

Reagovat
Aldeano

Arsenal nebo Chelsea snad

Reagovat
One-Real

to je hloupost, přemýšlí se akorát o typickym střeďákovi, křídle (Nani, Bale) a hrotovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney by u vas hral hrota...o Nanim ani neuvazuj

Reagovat
One-Real

Na hrot máme Karima a Moratu , případně Ronaldo a Jesé, snad to takhle pochopí i Florentino. A Naniho bych rád, necháme vám Bejla a vy nám ho pustíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt ten Nani se s Realem spojuje snad jen na EF... Nikde jinde jsem o tom necet.

Reagovat
One-Real

právě

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Miguel19

Tvl vy to všichni vidíte moc růžově. Zraní se Benzema na půl roku a jste v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

to sa mi na vas nepodoba teda, este nejaky velky nakup ako Rooney bude si myslim..Nani je hrac na urovni Balea, takze ja by som to nebral

Reagovat
smazaný uživatel

No jako Isco neni konečná, ale nevim nevim kdo teda teď přijde ještě.

Reagovat
CubONE

Hlavne nech ho uz predame...Kagawa na podhrot, Thiago CM s Carrickom a Nani do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

idealka

Reagovat
CubONE

Hlavne hy sa mi to pacilo, ze je to ovela kreativnejsie a Nani s Thiagom by priniesli nieco nove, vedia 1 na 1 plus dokazu prekvapit niecim necakanym...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a dozadu by to bylo průchozí jak něco, však lépe pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

nic by nebolo prechodne, bolo by to idealne

Reagovat
smazaný uživatel

Nani mi přijde, že to občas dost fláká...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Sry Nani seš velkej dříč

Reagovat
nani92

to by som si prosil

Reagovat
C0br

A MU do Evropský ligy

Reagovat
CubONE

Oplati sa pozerat cele Mexiko-Japonsko?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=tffxgc-r3HY ...pozrite si toto video a uvidite, ze na Slovensku sme uz podobnu situaciu mali

Reagovat
smazaný uživatel

Tři a půl minuty té tragédie? Dej čas.

Reagovat
smazaný uživatel

od 02:00

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, ale asi to je fakt jen podobné.

Reagovat
smazaný uživatel

ved odpiskal, potom hru prerusil, ale ked padol gol, tak ho uznal..totzna situacia

Reagovat
smazaný uživatel

No podle komentáře ukazoval, že se nemá rozehrávat bez odpískání, pak se rozehrálo a on ho uznal. To je větší ovlivnění zápasu než když dají gól dvě vteřiny potom, co rozhodčí pískne a když se celá situace vyvíjí tak, jakoby rozhodčí ani nepísknul. Ale jo, bylo to špatně, měl písknout tu penaltu a bla bla, už je to stejně jedno.

Reagovat
madridcan

Marcelo da taku krasnu asistenciu a potom zacne hrat ako frustrovane hovado uplne bez dovodu. Podla mna kludne nemusel dohrat po tom saskovani nad Candrevom a potom dohratie suboja o par minut nato. Kazdopadne dva ofsajdy, Neymar pekne pridal pred priamakom, ale potom pekne vymietol. Buffon saskuje pri priamakoch ako Casillas. Velmi sa mi pacil Candreva. Zapas nevysiel Oscarovi. Mario pekny priamak(hoc s tecom) a Maggio to mohol este pekne zdramatizovat. Skoda, Spanielsko-Brazilia som chcel vidiet uz teraz...

Reagovat
olis

som videl asi 10 zapasov kde hral Marcelo ci uz za Real alebo repre a v kazdom mal minimalne jeden zakrok z kategorie chod sa dat liecit

Reagovat
madridcan

Mam ho rad, ale uz mi tie ,,nenapadne" fauly lezu krkom. To iste aj u Ronalda. Najviac tomu z Realu vsak unika Pepe samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak vzhledem k tomu, že Pepeho nesnáší celý fotbalový svět + nejméně polovina fanoušků Realu, tak bych řekl, že tomu moc neuniká :D

Reagovat
madridcan

Unika skor myslim tak, ze neni potrestany. Vieme velmi dobre, ze kolko krat nemal zapas dohrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak si to myslel, jo to máš pravdu.

Reagovat
olis

tak Pepe a Marcelo ja ich nazyvam zvieratka nemozem si pomoct, taky Behrami na ktoreho nadavaju v kuse je oproti nim nic, aj ked musim povedat ze vela zapasov Realu som nevidel, zato tie ktore som videl tak tam sa vzdy "predviedli"

Reagovat
madridcan

V tomto si o vela neprisiel bohuzial. Po minulorocnom Bayerne som si to naplno uvedomil, ked unikol vdaka Webbovej zhovievavosti cervenej karte za toto http://www.youtube.com/watch?v=e7G3LLTkVGw tak po zapase v diskusii som sa vyjadril, ze v tomto mozme len spominat na Carlosa, ktory sa vedel zasmiat a taketo vypadky nemal. Asi dvakrat si pamatam ako bol Carlos rozculeny, otocil sa od rozhodcu a radsej kusol do lopty ako by mal daco vystrajat.

Reagovat
olis

no na toto si konkretne ani nepametam - pritom keby sa vedel ovladat tak skvely hrac, kazdopadne ja by som takymto hracom zakazal hrat futbal, ved mozu niekomu znicit aj celu karieru

Reagovat
smazaný uživatel

Iker saskoval pri gole Suareza ?..

Reagovat
smazaný uživatel

alebo nechapem co si tym chcel povedat

Reagovat
madridcan

Toto nie, skor priamaky cez sezonu. Napriklad od Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, ked ho chces kritizovat tak mozno za ten mur v superpohari.. inak to bolo perfektne kopnute ale, aj v lige.. ten Buffonov bol o dost horsi

Reagovat
smazaný uživatel

a iny priamak uz Iker tusim ani nedostal

Reagovat
madridcan

A este jedna vec- je neuveritelne ako kazda tema slovenskych komentatorov dokaze skoncit pri Barcelone. Ze ci bude Neymar kopat priamaky aj v Barcelone, samozrejme kazdy detail prestupu, porovnavanie s Romariom a Scolari sa moze tesit, ze vyhra zase MS, lebo Romario ked prestupil do Barcelony, tak o rok nato vyhral MS, takze je mozne, ze to bude aj u Neymara tak. No a ked sa clovek konecne tesi, ze budu kecat v studiu o niecom inom, tak Hlavena zacne o tom, ze hraju dvaja hraci Barcelony v zapase(Dani Alves a Neymar, ktory uz je hracom Barcelony....dik Lubo, nevedel som po prvom poclase) a ze na slovensku vznikol fanklub Barcelony, tak si ukazme reportaz...

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Barcelona fenomén

Reagovat
smazaný uživatel

Merciak je uz v tomto brutalny, jak ja ho uznavam, tak ked hraje Barcelona, ale popripade Brazilia, tak nepozeram na STV..to je vsetko nadpozemske, galakticke, z inej planety atd..

Reagovat
Aldeano

A když hrála Barca s Bayernem?

Reagovat
smazaný uživatel

Převlíkl kabát

Reagovat
smazaný uživatel

on je fanusik Bayernu? pokial viem, tak len Barcelona a United

Reagovat
smazaný uživatel

aha, uz chapem jak to myslis neviem, pozeral som na CT

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Nachcem ho nejak zdegardovať , ale tá jeho výslovnosť tých mien, či už portugalských alebo španielskych, jednoducho

Reagovat
madridcan

Inak Hlavena pred zapasom zadelil, ze Karol Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledek je 4:2, krásnej match, hraje se na skore, ale padl gol s offsidu, krásnej přímák, ale bez faulu(ani se ho nedotl) a třetí menší chybička Buffona.

Ve hře bylo 5 hráču, který obvykle nehrajou. Candreva, Diamanti, Aquilani, Maggio a ten Gia(ten je vybornej)

Zajímalo by mě jak by si poradili např. s formací co byla na Euru.

Jinak vidět Neymara a SuperMaria v jedny hře taky krása Ta pata bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Italie klasicky slaboucka no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele