Konfederační pohár - šestý hrací den

23.06.2013, 04:02
Komentáře a souhrny
Souboj o první místo ve skupině A vyhrála Brazílie, která zejména díky dvěma trefám Freda triumfovala nad Itálií 4:2 a zůstává i nadále neporažena. Smutek naopak zavládl v japonském táboře - Modří samurajové totiž nenávazali na skvělý výkon proti Itálii, Mexiku podlehli 1:2 a turnaj tak opouští bez jediného bodu..

Itálie - Brazílie 2:4

22.06.2013 21:00

Góly: 51. Emanuele Giaccherini, 71. Giorgio Chiellini - 45+1. Dante, 55. Neymar, 66. Fred, 89. Fred

Neymar sice tentokrát nebyl tolik vidět, ale limit jednoho krásného gólu na zápas si splnil i tak - k němu se přidali ještě Dante a dvakrát Fred, a Brazílie tak porazila v přímém souboji o první místo dlouholetého rivala z Itálie přesvědčivě 4:2. Finalistovi posledního Eura nepomohly ani branky turínských spoluhráčů Giaccheriniho s Chiellinim, ani další výborný výkon Maria Balotelliho..

Od úvodních vteřin to vypadalo, jako by Squadra azzurra zůstala myšlenkami ještě v šatně - první hrubku ve středu pole vyrobil hned při úvodním doteku s míčem Montolivo, a Brazilci (konkrétně Fred) tuto pobídku s gustem využili. Gólový efekt to sice nepřineslo, ale nervózní a minelami protkaný začátek ze strany Italů vyústil v divokou pětiminutovku, v níž se před domácími hráči pravidelně rozevírala dálnice až k Buffonově bráně..

..Evropané však úvodní tlak přestáli, brzy se vzpamatovali a hra se přestěhovala do středu hřiště, kde už zůstala po celý první poločas. Brazilci se prezentovali nečekaně tvrdě, a sudí Irmatov - který mimochodem podal velmi svérázný výkon - tak měl píšťalku ve větší pohotovosti, než by si plynulost hry žádala. Balotelli o sobě dal poprvé vědět po 16 minutách, kdy i v obležení tří bránících hráčů dokázal zpracovat Candrevův centr z levé strany a vypálit, naštěstí pro domácí vedle.

Diváci, namlsaní formou svých oblíbenců, se brzy začali ozývat hučením - na hřišti se toho totiž dělo pramálo. V 19. minutě se o jakýs takýs vzruch postaral Marcelo, který se skvělou individuální akcí probil obranou soupeře a předkládal míč Fredovi - ten však byl dobře obsazen. Krátce poté předvedl další hloupou ztrátu před vlastním vápnem Montolivo a mohl děkovat De Scigliovi, že dobře vystoupil z linie a vystavil Freda ofsajdu - jinak by šel zkušený forvard po Neymarově vybídnutí sám na Buffona.

Neymar, ač dobře bráněný a v mezihře prakticky neviditelný, ukazoval, že se do šancí dostat zkrátka umí - brzy si po pěkné narážečce připsal další pokus vedle. Italskému trenérovi Claudiu Prandellimu přibyla k výpadkům v obraně brzy další starost - hned dvě vynucená střídání v první půli, když kvůli zranění museli hřiště opustit postupně Montolivo a Abate. Ukázalo se však, že to byla pro Itálii spíše výhoda - oba střídající hráči, Giaccherini a Maggio, totiž zanechali ve zbytku utkání výraznou stopu (první jmenovaný gólem, druhý eliminováním Neymara a celkově výborným výkonem směrem dozadu i dopředu).

Vynucené střídání po půlhodině hry musel provést i Scolari - odnesl to smolař David Luiz, který si ke zlomenému nosu z předchozího zápasu přibral i nepříjemného "koňara" od Abateho. Stopera Chelsea na hřišti nahradil Dante, a ukázalo se, že i tento krok byl úspěšný - opora Bayernu sice nejprve ve 42. minutě ve vlastním vápně netrefila míč a pouze nečekanost celé situace zabránila Balotellimu v pohotovější reakci (a případné gólové radosti), ale nakonec v první minutě nastavení otevřela skóre. Candreva zbytečně fauloval Neymara, který se následně postavil k přímému kopu a našel Freda, jehož hlavičku zblízka skvěle vyrazil Buffon - jenže pouze k Danteho nohám.

Celkově však měla první půle k nějakému ideálu předaleko - Brazilci byli díky pokrytí Neymara a bídnému výkonu Oscara na pozici playmakera nekreativní a jejich fotbal působil upracovaným dojmem, Itálie si zase za prvních pětačtyřicet minut nepřipsala jedinou střelu na bránu (a také 0 ofsajdů, jediný roh, pouze sedmašedesátiprocentní úspěšnost přihrávek a držení míče 35%). Zranění a velké množství faulů rozkouskovaly a zpomalily hru; koukat skutečně nebylo příliš na co.

Po změně stran se však věci daly rychle do pohybu. Nejprve sice zahrozil Oscar, kterého musel vychytat Buffon, ale brzy se urodilo na druhé straně - v 51. minutě se opět ve vynikajícím světle předvedl Balotelli, který sice v souboji s Dantem upadl, ale i tak dokázal v přetěžké pozici fantastickou patičkou najít Giaccheriniho, který se uvolnil od Thiaga Silvy a křížnou ránou propálil Césara. Brazilský gólman tak inkasoval, aniž by si předtím sáhnul na míč.

Odpověd Kanárků však byla bleskurychlá - o pouhé dvě minuty později byl Maggiovi poněkud přísně odpískán faul na Neymara těsně za vápnem, a miláček domácích tribun opět ukázal, že s přímými kopy nemívá problémy. Jeho střela měla naprosto ideální parametry - zapadla přesně k tyči, a ačkoliv letěla po směru Buffonovy pohotovosti, neměl italský kapitán nárok (přes zeď neviděl a zůstal přikován k zemi).

Třetí branku si po čtvrthodině poměrně aktivního fotbalu mezi oběma vápny připsal Fred, ale největší podíl na úspěšnosti celé akce měl Marcelo - konkrétně jeho famózní pas z půlky hřiště, ke kterému Fred následně přidal příkladné zpracování (a to i přes pozornost od Chielliniho) a nekompromisní zakončení. V 70. minutě stáhnul kouč Scolari ze hřiště Neymara, a jako by šlo o symbol jeho nepostradatelnosti pro současnou Brazílii, Italové prakticky okamžitě snížili na 2:3..

..bylo to však pořádně divoké a sudí Irmatov zřejmě ani sám netušil, co se vlastně na hřišti děje. Po rohovém kopu se dostal míč nejprve k Balotellimu, od něj k Aquilanimu a od něj k Chiellinimu, který jej po zemi uklidil k tyči - potud je vše jasné. Jenže Balotelliho souboj se dvěma brazilskými obránci byl odpískán, aniž by bylo jasné, kdo měl být vlastně faulovaný - Italové se nejprve ani neradovali, ale Irmatov následně branku přece jen uznal. Podle všeho byla pískaná penalta a ponechaná výhoda - jenže vyprávějte to hráčům i divákům, kteří zřejmě takhle zmatenou situaci na podobné úrovni už hodně dlouho neviděli..

Italové potřebovali k zisku prvního místa (a předpokládanému vyhnutí se v semifinále Španělům) zvítězit, ale čistě z psychologického hlediska by jistě nepohrdli ani remízou - a nejblíže se k vyrovnání dostali 10 minut před koncem, kdy si nikým nehlídaný Maggio naskočil na centr a razantně opřel míč do břevna. Poté ještě Balotelli usměrnil Candrevův přímý kop těsně vedle tyče..

..a to bylo vlastně vše. Brazilci sice po vystřídání Neymara prakticky rezignovali na ofenzivu a pouze si hlídali, aby důraznějšímu a aktivnějšímu sokovi nedovolili nějaký závěrečný tlak, ale dělali to bezchybně - a nakonec to naopak byli oni, kdo ještě jednou skóroval. Šťastným střelcem byl opět Fred, pro nějž šlo o velké zadostiučinění po velmi dobrém výkonu; všemu předcházela další italská ztráta míče za vápnem, čehož využil Marcelo a protáhl Buffona, od jehož rukavic se míč odrazil k Fredovým kopačkám. Nutno podotknout, že brazilský útočník stál na hranici ofsajdu, či spíše pár čísel za ní..

Více informací k zápasu

Japonsko - Mexiko 1:2

22.06.2013 21:00

Góly: 86. Shinji Okazaki - 54. Javier Hernández, 66. Javier Hernández

Až v závěrečném zápase si Mexičané připsali první body - Japonsko porazili 2:1 a odsoudili ho tak k poslednímu místu ve skupině A. Výsledek je zasloužený - Mexičané byli v Belo Horizonte lepším týmem, diktovali tempo hry a měli více šancí. Hrdinou zápasu se stal dvoubrankový Javier "Chicharito" Hernández, který mohl zaznamenat i hattrick, jenže v závěru nadvakrát zahodil penaltu..

Aktivnějšího startu si však užívali Japonci, ještě nabuzení z posledního smolně prohraného utkání s Itálií; už po pěti minutách se obranou soupeře probil Kagawa a poprvé prověřil Guillerma Ochou, který dostal v závěrečném utkání šanci před jedničkou José Coronou. Míč se poprvé dotřepetal do sítě o čtyři minuty později, kdy Endův centr z rohu vápna uklidil za Ochou Okazaki; radost Japoncům však pokazil zdvižený praporek sudího.

Hra se po úvodních deseti minutách rychle vyrovnala a Mexičané začali dominovat ve středu hřiště, jenže to byli opět Japonci, kdo si připsal další příležitost - po pěkné akci se ke střele dostal Keisuke Honda, ale Ochoa si s jeho pokusem snadno poradil. Mexiko vůbec poprvé zahrozilo až pět minut před poločasem, ale šlo o pořádné "bububu" - záložník Andrés Guardado se pověsil do vzduchu na centr z levé strany a hlavou trefil tyč japonské brány..

..a to bylo z první půle vše. Jeden neuznaný gól, jedna velká šance - diváci v ochozech logicky nekypěli nadšením. Vše se jalo obracet až po změně stran, kdy stále lépe hrající Mexičané konečně začali systematicky hrozit; ve 49. minutě musel Kawašima pohotově zasáhnout proti hlavičce Jímeneze z bezprostřední blízkosti, o pět minut později však už byl krátký. Skvělý Guardadův pas z levého křídla totiž dolétl až k Hernándezovi, který si výborně naběhl a hlavou poslal míč do sítě poprvé.

Populární "Chicharito" byl tím, kdo na hřišti dělal rozdíl - znovu se to ukázalo v 66. minutě, kdy zvyšoval vedení svého týmu na 2:0. Tentokrát vše začalo rohovým kopem, k němuž se postavil Giovanni dos Santos; míč na bližší tyči ještě prodlužoval krajní bek Hiram Mier, a Hernándezova hlava se zblízka nemýlila ani podruhé. Na kouči José de la Torrem byla vidět velká úleva - jak by taky ne, když Mexičané v roce 2013 vyhráli do té doby pouze jednou..

Ani dvoubrankové vedení však Středoameričanům nestačilo, a čtvrt hodiny před koncem se musel Kawašima vytáhnout výborným zákrokem proti dobře hrajícímu dos Santosovi. Krátce poté se však začalo jiskřit i na druhé straně, a nakonec to výustilo ve zkorigování skóre - nejprve však zahodil svoji šanci obránce Jasujuki Konno, který se probil dopředu a z takřka nulového úhlu dokázal trefit prostor mezi tyčemi; míč musel vykopávat Ochoa.

Čtyři minuty před koncem už to nicméně byli 1:2 - Okazaki potvrdil svoji pověst střelce (zejména v národních barvách) a jednoduchým finišem zblízka překonal Ochou. V tento okamžik mohli Japonci pomýšlet minimálně na čestný bod, který by je sice od posledního místa ve skupině neuchránil, ale alespoň by se s turnajem neloučili s nulou - jenže byli to naopak Mexičané, kdo v samém závěru dostal tu největší z šancí.

Běžela už první nastavená minuta, kdy Jošida v pokutovém území fauloval agilního Hernándeze; míč si na penaltový puntík postavil sám poškozený, avšak poslední krůček k hattricku hrubě nezvládl - nejprve Kawašima vystihl směr jeho střely, a následná dorážka orazítkovala pouze břevno japonské brány. Ne že by to Mexičanům mělo vadit - svůj předzápasový úkol i tak pohodlně splnili.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Brazílie33009:29
2.Itálie32018:86
3.Mexiko31023:53
4.Japonsko30034:90
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Španělsko220012:16
2.Nigérie21017:33
3.Uruguay21013:33
4.Tahiti20021:160
Zbývající zápasy
23.06. 21:00Nigérie - Španělsko
23.06. 21:00Uruguay - Tahiti
Tři hvězdy dne: Javier Hernández (Mexiko), Fred (Brazílie), Mario Balotelli (Itálie)

Odpadlík dne: Ravšan Irmatov, rozhodčí zápasu Brazílie - Itálie


Co čekat od zítřka?

Jestliže ve skupině A bylo o postupujících rozhodnuto už před závěrečným hracím dnem, v "béčku" je stále o co bojovat - ačkoliv by bylo velkým překvapením, kdyby do semifinále proklouzl někdo jiný než Španělsko a Uruguay. Del Bosqueho svěřenci vedou svoji skupinu s plným počtem šesti bodů ze dvou zápasů a k definitivní jistotě jim tak stačí neprohrát s Nigérií; ta naopak musí jednoho z kandidátů na celkové prvenství bezpodmínečně porazit, a to ideálně o více branek. Jen těžko lze totiž kalkulovat s tím, že by Uruguay zaváhal proti trpaslíkovi z Tahiti..

Pro Nigérii byl poslední zápas právě s Uruguayí dost možná rozhodující - porážka 1:2 znamenala přetnutí devatenáctizápasové série bez prohry, jejíž počátky sahaly až do října 2010 (!). Teď stojí proti Keshiho svěřencům Španělsko, jehož suverenita zatím plně odpovídá faktu, že jde o úřadující mistry světa a Evropy - po úvodním pohodlném přehrátí Uruguaye (ač výsledek byl "pouze" 2:1) následovala desetigólová demolice Tahiti.

Úřadující africký mistr tak doufá, že se bude opakovat patnáct let stará historie - jediné dosavadní střetnutí obou celků totiž nastalo na mistrovství světa 1998, kde se rovněž hrálo o postup, načež Nigérie zvítězila 3:2, svoji skupinu vyhrála a poslala Španěly domů. Zajímavé bude rovněž sledovat souboj spoluhráčů z londýnské Chelsea - na jedné straně mohou na trávník vyběhnout Juan Manuel Mata, Fernando Torres a César Azpilicueta, na druhé se v sestavě jistě objeví John Obi Mikel.

Pokud by Nigérie vyhrála, stále existuje šance, že budou Španělé vyřazeni - je však pouze matematická a skutečně marginální (v případě výhry Uruguaye nad Tahiti by u všech tří celků rozhodovalo skóre, které má však Španělsko suverénně nejlepší). La Roja navíc na velkém mezinárodním turnaji neprohrála už 14 utkání.

"V tom zápase se může stát cokoliv. Žádný výsledek není nemožný, záleží na tom, jak moc toužíte daného výsledku dosáhnout. Potřebujete obětovat všechno svému cíli, a samozřejmě mít i trochu štěstí. Ani v nejmenším nepochybuji o tom, že moji hráči vědí, co chtějí, a jsou plně odhodláni svůj úkol splnit," povzbuzuje nigerijské fanoušky kouč Stephen Keshi. Nechme se překvapit - koneckonců, Super Eagles měli podle mnohých vypadnout už ve čtvrtfinále letošního APN proti Pobřeží Slonoviny..

V souběžně hraném utkání vyzvou Uruguayci tahitského outsidera, a i zde platí, že oba celky mohou postoupit i vypadnout. Samozřejmě že v případě Tahiti jde o čistě statistickou záležitost - k postupu by svěřenci Eddyho Etaety potřebovali svého soka porazit minimálně o nějakých 15 branek a zároveň doufat, že Španělsko rozstřílí Nigérii - jihoamerický tým si však nemůže dovolit kalkulovat s nigerijským kolapsem, a potřebuje proto zvítězit o co nejvíce branek.

Vyslanec Oceánie sice na šampionátu sympaticky bojuje a nehraje žádného "zanďoura", avšak výsledky logicky odpovídají obrovské kvalitativní propasti, která jej dělí od konkurence - proti Nigérii prohráli 1:6, proti Španělsku 0:10. Nejde však o žádnou tragédii - tým složený převážně z amatérů přijel do Brazílie zejména zahrát si proti těm nejlepším, a díky brance Jonathana Tehaua proti Nigérii zároveň splnil svůj objektivní cíl. Tahiťané se také už stihli stát miláčky brazilských tribun, které jejich počínání odměňují hromovým povzbuzováním..

Los Charrúas by v případě postupu vyrovnali svůj doposud jediný výsledek z Konfederačního poháru - čtvrté místo z roku 1997. Nadcházející střetnutí bude historicky prvním mezi oběma zeměmi, ale Diego Forlán, autor vítězné branky proti Nigérii, přirovnal dnešního soupeře ke starému známému: "Tahiti je jako Venezuela, která vždy dostávala hodně branek, ale teď míří za postupem na mistrovství světa. Podobný progres může potkat i Tahiti - koneckonců, kontinentální titul už vyhráli."

A co před (s největší pravděpodobností) posledním utkáním na turnaji říká tahitský gólman Mickaël Roche? "Proti Uruguayi se nesmíme nechat sfouknout jako se Španělskem. Musíme poskytovat méně prostoru jejich útočníkům, kteří umí velmi rychle číst hru. Chceme jim to alespoň co nejvíce ztížit."

Autor: Dominik Zezula

Komentáře (280)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ještě že Riccardo Montojelito střidal, to byl děs co tam stihnul dojebat za těch 20 minut, druhy pol.už to byla dobra Italia ,že oni začnou hrat, až když prohravaji to mě sere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no co ty nulo si držiš tu palicu proč

Reagovat
oli9

Neymar co gol to paráda určitě je jen dobře ,že jde hrát do Evropy

Reagovat
Alons0

A co pád, to simulace. Určitě je jen dobře, že jde hrát zrovna do Barcelony.

Reagovat
risk je zisk

neymar vsem zavrel huby ze pry ma nozicky jak paratka..to asi tezko a tesim se az zacne liga, nejlepsi nakup barcelony za posledni dekadu

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne to bude zábava sledovať ho

Reagovat
juveforever

to hej. aj filmovačky

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si že sudí Irmatov blbě pískal zápas.Až na tu podivně zapískanou penaltu a následnou výhodu rozhodoval celkem ruzumně.

Reagovat
dantetomas

druhy gol talianov, to bola riadna komedia z pohladu rozhodcu... najskor odpiska penaltu, hvizd jasne zaznel pomerne znacny cas predtym, ako Chiellini skoroval a napriek tomu uzna gol? ak by nepiskol a nechal "vyhodu", nepoviem ani pol slova, ale takto hru svojim hvizdom dost ovplyvnil... je to skoda, pretoze ten turnaj je zatial velmi dobry, no rozhodcovia kopia na moj vkus dost chyb...

Reagovat
10

ty vytáhneš tuhle věc, když dala Brazílie 2 góly z ofsajdu a 1 z neexistujícího přímáku?

Reagovat
M11

neskutecne

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale, tie goly Brazilie boli chyby, to je jasne..ale ten gol Talianska bola z pohladu rozhodcu este väcsia komedia..

Reagovat
Arne

Tak minimálně dvě z těch tří situací byly celkem složitý na posouzení, ale z hlediska výkonu sudího byl ten italský gól zoufalost, kterou na takový úrovni nevidíš.

Reagovat
10

já reaguju na to, že rozhodčí údajně hru "dost ovplyvnil" touhle situací, která zápas ovlivnila naopak nejmíň z těch všech...

Reagovat
fenixLFC

myslim si ze to myslel skor tak ze ovplyvnil hru pri tom momente, nie cely zapas

Reagovat
Arne

Hru jako danou situaci, kdy César očividně přestal hrát a možná i Silva to už nechal...

Reagovat
10

to není pravda, koukni se na záznam, rozhodčí písknul v době, když už Chiellini vystřelil a Thiago neměl šanci míč stihnout, už vůbec ne Cesar

Reagovat
smazaný uživatel

Je dost možný, že by už nestihli zareagovat, ale pískl opravdu chvíli před tím, než vystřelil.

Reagovat
Arne

To písknutí zaznělo skoro ve stejnej okamžik, co Chiellini vystřelil... Silvu to asi neovlivnilo, ale Césara jednoznačně. Tam jasně vidíš, že kdyby si nemyslel, že je hra přerušená, tak by šel dolů a měl by docela dobrý šance to stihnout.

O to ale ani tak nešlo... On nahoře kritizuje rozhodčího za lapsus, kterej nemá na takový úrovni obdoby, a vy vyletíte, jako kdyby tvrdil, že sudí Italům pomohl, byť to bylo naopak.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
DelPiero137

ze tu niekto ide diskutovat o chybach rozhodcov a na zbytok zabudne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako fans Barcy jsem si rikal, ze ten Neymar neni takove terno...ale on me zatim v kazdym zapase slusne utrel....to uz nebude nahoda

Reagovat
smazaný uživatel

A Mario kdyby makal vic pri zapasech (na treninku ho nevidim ) tak by byl minimalne 3ti nejlepší hrac sveta....

Reagovat
LAM

ne 3 on by byl lepší než Messi

Ve fotbale kdyby prostě neexistuje.Dle mě až za 10 let budeme hodnotit kariéru tak Neymar jí bude mít lepší jak Mario.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme stejneho nazoru.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude mit Neymar co dohanet teda, Mario mel uz ve 21 letech:

3x Serie A a ty italsky pohary, Ligu mistru,Premier League, FA cup, Community Shield, Golden boy trophy a hlavne finale Eura moc toho nestihl no..

Reagovat
smazaný uživatel

V prvnim zapase byl vylozene trapnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale i ta strela stacila. Jinak mas pravdu, ale ted uz jde hore. Vcera se i vracel a chodil do soubojů, což mi vytrel zrak. I kdyz lital od tech hracu jak drak z papiru no...chtelo by to trosku zesilit, technicky je vybornej, ale to je i Oscar, Lucas. Jinak Hulk je pro me fajn hrac. Hraje dobre a s Alvesem si rozumi vyborne. A hlavne ta jeho sila...parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Brasil ! Jak sem říkal vydupejte ty taloše do fucku.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledek je 4:2, krásnej match, hraje se na skore, ale padl gol s offsidu, krásnej přímák, ale bez faulu(ani se ho nedotl) a třetí menší chybička Buffona.

Ve hře bylo 5 hráču, který obvykle nehrajou. Candreva, Diamanti, Aquilani, Maggio a ten Gia(ten je vybornej)

Zajímalo by mě jak by si poradili např. s formací co byla na Euru.

Jinak vidět Neymara a SuperMaria v jedny hře taky krása ta paticka, buh

Reagovat
smazaný uživatel

Candreva a Maggio v klidu, prekvapili

Reagovat
LAM

Jestli se ten obránce Neymara před přímákem ani nedotkl tak seš asi slepej.

Reagovat
Pipo123

Taliánsko hrôza, to čo predvádzajú od defenzívy až po útok je strašné. Prandeli by mal pár borcov posadiť.

Reagovat
Alberto Aquilani

jak som hral ? fakt hral Aquilani registu ?

Reagovat
smazaný uživatel

jo hrál nebylo to nejhorší, přesných přihrávek do stran tam rozdal dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátora jsem v tu chvíli nebral vážně, když tvrdil, že Alberto se sice snaží, ale nic moc. Jasný, Pirlo se jen tak nahradit nedá, ale Aqua tam rozdal několik solidních pasů a mě se celkem jako jeden z mála Azzuri líbil.

Reagovat
10

měl tam jeden geniální Pirlův pas na Giaka, jinak celkem slušný, logická volba na tuhle pozici, když byli tři ostatní hráči mimo

Reagovat
Alberto Aquilani

dík všetkým

Reagovat
Alberto Aquilani

aj tak mi to príde hrozne vtipné, Aqua nikdy nevedel tvoriť hru, ešte v Ríme každý jeho pas skončil na tribúne a teraz hrá v repre registu

Reagovat
DelPiero137

Sice som to videl od druheho polcasu ale smerom dozadu sa mi Maggio nepacil, a aj Aqua postracal par subojov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Brazílie má skvělou obranu,Neymar se v Barceloně ještě zlepší takže útok taky velmi dobrý ale jejich problém bude na MS záloha.Tam opravdu zaostávají a musej ještě máknout.

Hrozný zklamání je zatim Oscar kterej dle některých je lepší jak Neymar.No nevim kde to vzali protože sice v Chelsea hrál první sezonu dobře ale tady je nulovej a není vůbec vidět ve hře.

Reagovat
smazaný uživatel

právěže ta brazilská obrana je hrozná..

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Itálie a její antifotbal dostal na prdel.

Reagovat
fantomas

Dost hustý s antifotbalem v takový skupině nastřílet osm gólů ve třech zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Myšleno,že Itálie vždy hrála obranný styl. Jako Švédi v hokeji nebo kdysi MY v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

v 3 zapasoch dostat 8 golov, vylozene obranny styl

Reagovat
fantomas

Jn, skóre 8:8, něco podobnýho vlastně mělo i Řecko na ME 04.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy dva jste prostě .....

Reagovat
smazaný uživatel

Dost hustý dostat 8 gólů ve třech zápasech.

Reagovat
fantomas

...s antifotbalem. To je vlastně argument, co mi hraje do karet. Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

no sem zvědav. Ale asi je mi to jasné.

Reagovat
fantomas

Já už nijak pokračovat nehodlám ale.

Reagovat
smazaný uživatel

tragéde! Kdyby si měl "koule" (jako madridcan) tak se se mnou vsadíš ( ty a jiní tragédi),ale jsi stejný chcípák jako všichni targédi z Arsenalu. Bo Arsenal ZASE skončí max 4 a zase tady budete plivat a stěžovat si...... atd.

Reagovat
fantomas

Když já zatim všechny sázky vyhrál, to bys nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš se vsadit jestli to byl antifotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

No já tím taky dávám najevo, že je to děs a bída. I když jsem fanoušek Italů, tak v tomhle se jich zastávat rozhodně nebudu a mám ten pocit, že to do budoucna nebude moc dobrý.

Reagovat
fantomas

Takže podle tebe hrajou "antifotbal"? To já si teda pod timhle pojmem přestavim něco uplně jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

No jejich fotbal byl dycky děs,ale nutno přiznat,že prostě dojdou vždy daleko. Na MS´.

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc nemám rád Itálii,takže sem rád za každou prohru jejich týmu. Samozřejmě,že taky uznávám,že jsou ze svým fotbalem úspěšní a tipuju je (bohužel) na semifinále MS´.

Reagovat
10

krleši ty si stejně unikát i mezi těma všema existencema tady...

Reagovat
smazaný uživatel

já sem přesně čekal až se ozve "Největší" ital tady a stalo se. UNIK8T si ty a teď si mi to přesně dokázal.

Reagovat
10

příště to zkus místo shiftu radši s capslockem

Reagovat
smazaný uživatel

ha ha ha. Bože ty si tak jednoduchý....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

napsal to anglicky- unikejt

Reagovat
domingo

On je tak krasne bezelstne hloupej, ze se v ty diskusi pokazdy nejdriv naseres, ale pak udelas jenom "awwww, on za to vlastne nemuze"

Reagovat
10

přesně, pak i ten jeho pokus o urážku beru jako obrovský kompliment

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

mne prijde teda suverenne nejhloupejsi..

Reagovat
10

v tom je právě ta jeho jedinečnost, v takový konkurenci, klobouk dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

náhodou, krleš je v pohodě

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

bodejť. Prostě sem včera odešel na vycházku a přišel až teď. A když čtu ty bla bla komenty místních .... tak si z nich musím dělat prdel no.

Reagovat
smazaný uživatel

Meli by ti ty vychazky zkrouhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm musím říct robě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak přijímám sázky Fantík a spol jsou "posraní" ,ale ty máš pro strach uděláno. I když bych chtěl sázku o prachy. Vymysli něco.

Reagovat
herbage

jj, něco vymyslíme. Určitě bych dal repete o zpěv, kdo skončí na konci ročníku v tabulce výše. O prachy klidně dám, ale to bych se vsadil o něco, kde mám i reálnou šanci vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Nene. Samozřejmě,že nechcu s tebou sázku o "kdo výše v tabeli" atd.... Ale spíš o prachy ( nevím proč ale tobě věřím) a tím myšleno něco vyber....... jako třeba,že Vás porazíme doma a pod.... Chcu sázku abys to bylo tak nějak 50/50. Ale hlavně o PRACHY.

Reagovat
herbage

první derby je 21.12., tak se můžem vsadit třeba o dvě kila. Ale o zpěv dáme také, a když ne o umístění v tabulce, tak kdo dřív vypadne v LM

Reagovat
smazaný uživatel

O.K. Vsadíme se později ( však je čas). Jinak ta sázka o LM je

Reagovat
madridcan

Ked ta takto eurofotbalisti, na cele so mnou, budu pripravovat cely rok o peniaze, tak len zbytocne sa ochudobnujes o Braziliu

Reagovat
madridcan

Btw poslal ti ten z Hradca ci zkadial?

Reagovat
smazaný uživatel

Dame o litr, kdo skonci v tabulce vys, jestli Plzen, nebo Banik?

Reagovat
db18

Opovaž se!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm jeden z mála co mě pochopil? Kura že byste mě někteří prokoukli?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Finále teda si přeju a snad tak bude Brasil-Espaňa !

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon teda nic moc vykon..

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo se cekat ze na to Italie nema

Reagovat
smazaný uživatel

neni nahodou tvuj tata doktor.....http://www.youtube.com/watch?v=z6sPbhWj0bs

Reagovat
smazaný uživatel

Brazílie vyhrála, to se ještě dalo čekat. A i když Itálie hrála v tomto prestižním zápase vcelku slušně, na druhou stranu zejména v úvodu utkání zaspala. Ale, že si Mexiko v klidu poradí s Japonskem se zase tak moc nečekalo. Japonsko nenavázalo na výkon z předchozího utkání a dovolilo Mexiku se konečně prosadit a rozhodnout o konečné podobě tabulky skupiny A.

Reagovat
smazaný uživatel

To Japonsko... asi se taky hraje jinak, když už o nic nejde. Proti Italům ještě měli šanci postoupit, navíc tomu byli blízko. Zklamání z vyřazení a určitě i z průběhu toho zápasu asi bylo znát.

Reagovat
risk je zisk

vysvetli mi nekdo jak se vybiraji tymy na KP? :) brazilii, spanelsko beru ale ty dalsi? diky

Reagovat
Error

Vítězové kontinentálních pohárů.

Reagovat
risk je zisk

dik

Reagovat
Error

#Spain team to play #Nigeria: Valdés, Arbeloa, Ramos, Piqué, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Cesc, Iniesta, Pedro, Soldado

#Nigeria team to play #Spain: Enyeama, Ambrose, Omeruo, Oboabona, Echiejile, Mikel, Ogude, Mba, Ideye, Akpala, Musa

Reagovat
Error

100. pro dnešní výhru Nigérie

Reagovat
Miguel19

Nejlepší střelec turnaje na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je zápas o ničem, důležitý bude, kdo nastoupí do semifinále, a to ještě může bejt kulišárna

Reagovat
Error

Uruguay XI v Tahiti: Silva, Coates, Gargano, Pereira, Eguren, Hernandez, Aguirregaray, Lodeiro, Perez, Ramirez, Scotti

No Suarez, no Cavani, no Forlan

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš a já vsadil, že Cavani skóruje, tak snad ho tam hodí

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes v brane a kurz na Nigeriu 14.5, tutovka

Reagovat
Miguel19

Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Andrés nezklamal

Reagovat
Miguel19

To neeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Azazelo RD

Ty krávo!

Reagovat
Miguel19

Omg Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Iniesta

Reagovat
Side

Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

ten pedro je klaun

Reagovat
smazaný uživatel

Na Pedra se ten smajlík hodí fakt nejvíc...

Reagovat
Miguel19

Pedro

Šašek no.

Reagovat
smazaný uživatel

Kupodivu je to ke koukání, což jsem nečekal

Reagovat
Side

Pedro

Reagovat
Manik...

To ani nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nigerijci hrajou docela sympaticky. Škoda, že to vždycky nějak zadrbou ve finální fázi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Nigérie hodně dobře.

Reagovat
Pipo123

Kde vyhrabali rozhodcov ? každý zápas hrôza

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle je ze Salvadoru..asi nabírají rozhodčí z každé prdele...

Reagovat
Spasitel

Nebolo na penaltu ? Síce tam ležal Pique ale Valdes okrem neho potom zostrelil aj Nigerijca.

Reagovat
Pipo123

Soldado to je palič teda

Reagovat
Miguel19

Dej tam Torrese...Soldado je mimo

Reagovat
Azazelo RD

Torres by nevybojoval ani ten roh.

Reagovat
Miguel19

Jj, jako loni ve finále LM

Reagovat
Azazelo RD

Torres na to nemá.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Miguel19

Mikela teda nepoznávám. Ten hraje jak Pán..

Reagovat
Arbiter

to on v repre snad vždy

Reagovat
domingo

On je v repre pod Keshim fantasticky.

Reagovat
Billy McClane

A zase ten Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej fotbalista ale takhle se akorát dost shazuje...Sere mě dost..

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas

Reagovat
Arbiter

Fabregas

Reagovat
Shevchenko

Na Eurosportu jak byl APN tak Echiejileho četli jako Ečiedžile, Vlášek to čte něco jako Ešechile... Nevím, co je správné, ale Vlášková verze to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Teď zas Echejel nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Razí heslo: Zkus všechno a jednou se trefíš.

Reagovat
Side

Reagovat
Pipo123

Soldado najhorší na place

Reagovat
smazaný uživatel

To zas nie..myslíš, že taký Torres by bol lepší?

Reagovat
Jerichoo

Busquets klasika

Reagovat
domingo

Jsem cekal, ze rekne, ze by tomu polocasu slusela spis remiza, a on vybleje "3:1 nebo 4:2"..

Myslim, ze kucí ve studium celkem cumi, jak ti podradni cerni nounajmove (jejichz jmena ani neumi vyslovit) drzi krok, nejak nevi co si maj myslet

Reagovat
Pipo123

domingo, nevieš kde je Onazi ? na lavičke ? prípadne prečo nehrá ? na APN mal základ

Reagovat
domingo

Protoze ta stredova trojka je ted Mikel, Ogu, Ogude, nevim, jestli to ma i nejakej hlubsi duvod. Z ty trojky na APN se na hriste pravidelne dostava Mba, protoze je golovej, Onazi to jako stit ma tezsi.. on podle me tenhle turnaj obecne bere jako zkouseni novych moznosti, nejak ho asi nezajima, kolikati skonci

Reagovat
Pipo123

Na Onaziho som zo začiatku nadával, ale on mi nepríde ako DM, má dosť dobrú rozohrávku aj strelu. V Laziu ku konci sezóny hral základ a hral hodne dobre, o to viac ma prekvapuje že nenastupuje v základe, má pred sebou skvelú budúcnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel je to kurva on? suverenne dominuje v strede

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel to v sobě má, jenom je z nějakého důvodu za Chelsea dvakrát pomalejší a opatrnější než za Nigérii

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Swarley

Iniesta je fakt neskutečnej hráč, dneska už druhej naprosto geniální moment

Reagovat
Free_player

Reagovat
Miguel19

Kam běžel Valdés?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ČT strašně špatně přeložila ten název turnaje. Confederations Cup není pohár konfederace, ale konfederační pohár. Oni to asi chlapci pochopili tak, že FIFA je konfederace. Ale FIFA je federace a je to turnaj, který pořádá pro jednotlivé kontinentální konfederace. Opravte mě tedy jestli se mýlím...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to je to samé

Reagovat
smazaný uživatel

Pohár konfederace podle mě nedává smysl, když ten turnaj pořádá federace FIFA pro šest kontinentálních konfederací

Reagovat
smazaný uživatel

A jo Asi by to mělo být v množném čísle.

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc oficiálně v program má ČT napsáno Pohár FIFA.

Reagovat
Swarley

NIgérie ale podává hodně sympatický výkon...nejspíš je to tím, že Španělsko má v paži, ale i tak je to zábavný zápas...každopádně tragickej je ten s devítkou na hrotu Nigérie, strašně to tam v důležitých situacích šmatlá

Reagovat
Miguel19

Akpala

Reagovat
Swarley

už tam měl dvě tutovky...zkoušel tu patičku, pak jak se tam Valdes proletěl a teď tou další nepovedenou patičkou, kdy se vyvrátil jak smrček ve větru...nehraje špatně, ale tohle zadrbal výstavně

Reagovat
Miguel19

To jak Valdés zase běžel na houby měl být gól.

Reagovat
Miguel19

Golman Tahiti další "chycená" penalta?

Reagovat
Miguel19

A pojď Nando.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten komentátor na ČT..."já se tak moc teším na Torrese"

Reagovat
smazaný uživatel

Silva je geniaaaaalny futbalista, toto musime urobit aj my s Kagawom

Reagovat
Free_player

Torres is BACK !

Reagovat
Miguel19

Čau Soldado

TORRRRRES!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro a Torres jinak Iniesta opět famózní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ambrose je fakt jeden z nejhroších stoperů, na které mám štěstí, co zápas to chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

HE IS BAAAAAAAACK!

Reagovat
domingo

Spanelsko je samozrejme individualne vynikajici, ale co predvadeji ti dva sasci ve studiu, to je neskutecny.. kazda prihravka Spanelu je genialni, vsechno je extratrida, vsichni jsou fantasticti uplne ve vsem.. a Nigerie, hrajici vyrovnany zapas, jsou "chasnici", kdyz udelaji neco dobre, tak se komentatori regulerne divi, jako by mistri Afriky (!!) vcera slezli ze stromu

ted Torres gol a oba dva stylem "no jó, jasne, to bylo jasny, ze to ti krovaci nemuzou dat"

jak tohle muze nekdo platit?

Reagovat
smazaný uživatel

Komentuje to Vlášek s Němcem.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom studiu to berou jako nějakou exhibici, Nigerie se snaží, něco se jim povede a oni se na tom smějou, taková jejich klasika.

Reagovat
chavi.27

protoze oni maj skoro vsechno genialni

Reagovat
domingo

Jako jo, jsou vyborni, ale v tom studiu se fakt chovaji, jak kdyby cekali o trosku lepsi Tahiti..

Reagovat
smazaný uživatel

nový výraz, "vymazlená prihrávka"

Reagovat
Wat

Volové.

Reagovat
domingo

"Arbeloa je pan fotbalista"

"Take John Obi Mikel chce prihravat jako Iniesta, ale prece jenom, Iniesta - to je unikat a original"

omfg

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti na tý druhý větě přijde špatně?

Reagovat
domingo

"awww, on by chtel taky byt jako Iniesta.. ale to nejde.. awww, jak se snaziiii..."

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych rád hrál jako Iniesta a ono to holt nejde.

Reagovat
domingo

jezis s tebou se o tom vubec nebudu bavit, proste kdyz da Mikel genialni pas, tak to neznamena, ze chce automaticky bejt jako Iniesta, nebo to plati obecne, ze Iniesta ma na genialni mice monopol? v tom pripade je teda Pirlo dobrej Iniesta

Mikel proste umi dat vybornej balon a nema to s Iniestou nic spolecnyho, i kdyz Vlasek ma ve smlouve, ze musi rict Iniesta aspon trikrat za pul minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby teď nehráli spolu Iniesta s Mikelem jeden zápas, tak bych tě chápal.. ale tohle je fakt divný, ne? Mají na hřišti absolutního génia a kluka, kterej hraje parádní zápas a stejně holt na Iniestu nemá.. Proč by mělo být divný, když to komentátoři okomentují?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si v niektorych veciach vazne neskutocny

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

ty si opravdu retard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teraz pri tej šanci Nigérie to zborové óóóó

Reagovat
hntlyl

*Arbeola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Reagovat
chavi.27

Nevim co by lidi mohli chtit vic, nez koukat na Spanele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon
Reagovat
smazaný uživatel

Takové statistické zajímavosti - Torresovi chybí jeden gól, aby vyrovnal Blanca a Ronaldinha jakožto nejlepší střelce v historii soutěže. Dva góly, aby vyrovnal Romáriův počet nejvíc gólů v jednom ročníku. Rekord v počtu gólů v jednom zápase už vyrovnal. Pravděpodobně získá i cenu pro nejlepšího střelce.K tomu se stal prvním fotbalistou v historii, který dal v jedné sezoně gól v osmi soutěžích. Všichni se mu smějou, ale on je Fernando vlastně rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

ti dvaja sa snad zoseru z kazdej prihravky Spaniielska, to je komedia

Reagovat
Kovi81

otras

Reagovat
Swarley

Iniesta to servíruje

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel si zvedá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

kolko ze to chce Chelsea za Mikela? mam zaujem

Reagovat
fajdax

za 30 se domluvíme...

Reagovat
Kovi81

Ja absolutne nechapem, preco on v tej Nigerii hra takto a v CFC hovno (oproti tomu, co predvadza v repre).

Reagovat
smazaný uživatel

to je taká paralela s Pedrom...tiež podobný prípad...

Reagovat
smazaný uživatel

de Rossi taky hraje úplně jinak v repre než v AS, jenom jemu sedí obě 2 varianty a Mikelovi jenom ta repre varianta a holt v Chelsea mu trenéři asi neumí vyhovět mno...

Reagovat
domingo

Pritom on v Nigerii byl dlouho naopak strasnej, takhle hraje fakt az pod Keshim.

Asi bych to prisuzoval tomu, ze Keshi hraje klasicky 4-3-3, ve kterym se ta stredova trojka muze ruzne prolinat a at je Mikel kdekoliv, nekdo za nej muze zaskocit.. a je to i jejich ukol, v podstate ma vedle sebe jednoho nosice vody, kterej tu cernou praci dela za nej (Ogude)

v Chelsea, pocitam, jsou jeho ukoly spis vybojovat mic a rychle ho predat nekomu z tech kouzelniku.. tady ne, tady kdyz netvori hru z hloubi pole on, neudela to nikdo

Reagovat
Kovi81

To sou, ale podle me mu v CFC nikdo nezakazuje tvorit hru z hloubi pole, pritom tam to je potreba jako sul, aby byl nekdo kreativnejsi na pivotu. No uvidime, jestli s nima Mourinho zacne hrat 4-3-3, tak jestli to s nim neco udela.

Reagovat
domingo

Jenze kdyz je Mikel v sestave, hraje jediny klasicky DM, ne? Tim padem asi tezko bude hrat totez co v NGA (sestku), vsak na nej koukej, jak se pohybuje vysoko na hristi, zahrava standardky.. to si muze dovolit jenom kdyz ma za sebou jeste jednoho zaloznika, coz v Chelsea predpokladam nema

Reagovat
Kovi81

Nema no. Mozna by nebylo uplne od veci vyzkouset duo Romeu-Mikel, kdy Romeu bude ciste DM.

Reagovat
smazaný uživatel

To už se myslim jednou zkoušelo a dopadlo to hrozně, protože Romeu je uplně mimo pozičně. Je to kvalitní tackler a hodí se do kombinace, ale na úlohu štítového záložníka v Chelsea nemá..Podle mě by pro naprostou většinu hráčů Chelsea bylo ideální rozestavení 4-3-3 se zálohou Mikel, Ramires, Oscar, kde by se mohli všichni točit. Potíž je, že v tomhle rozestavení nemůže hrát nejlepší hráč Chelsea, Mata.

Reagovat
Kovi81

Mata pry zacatkem hral na kridle a vubec tam spatne nehral

Reagovat
smazaný uživatel

On hrál ze začátku levé křídlo a byl tam dost dobrej, jenže se pořád stahoval do středu, aby mohl tvořit. Ve středu hřiště je mnohem platnější a navíc teď na levém křídle září Hazard.

Tohle bude myslím dilema i pro Mourinha, protože buď může používat 4-3-3, které více sedí zbytku týmu, nebo 4-2-3-1, které sedí nejlepšímu hráči.Pokud bude chtít používat 4-2-3-1, tak bude nutně muset koupit jednoho vynikajícího záložníka do double pivotu, pokud 4-3-3, tak postaví hodně kvalitní sestavu, ale Mata bude poloviční...

Podle mě je bude tak nějak točit.

Reagovat
smazaný uživatel

v Chelsea skoro ani nemá šanci chodit do soupeřovy půlky(a už vůbec sólovat až k vápnu jak teď několikrát ukazal že umí) a musí jenom získávat míče, držet míče a krátkýma přihrávkama odevzdávat tvořičům...

Reagovat
Kovi81

Mne de spis o to, ze se porad mluvi o tom, jak je treba nejaky kreativni zaloznik na pivota, pritom Mikel to v sobe evidentne ma.

Reagovat
smazaný uživatel

no, kreativnějšího záložníka než je Mata neseženeme

Reagovat
Kovi81

Ale Mata ti ve 4-2-3-1 na tom pivotovi asi hrat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

jsem nepřečetl toho pivota

Reagovat
smazaný uživatel

Za Chelsea podle mě musí mít úkol hrát co nejjednodušeji, nic nevymejšlet, hrát hlavně dozadu a hlavně na jistotu. Přijde mi i poměrně zvláštní, že tam nechodí na rohy, když se svojí výškou a silou má parádní dispozice k tomu aby se z rohů prosazoval.

Reagovat
Miguel19

Do prdele, ten musel dopovat. Kdyby hrál takhle za CFC, tak nemusíme nikoho kupovat.

Reagovat
Free_player

to je vidlák

Reagovat
Swarley

aspoň ten gól ať Nigérie dá

Reagovat
fajdax

Iniesta je prostě bůh

Reagovat
LAM

Messi,Iniesta,Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Nigérie nehraje špatně, ale ta finální fáze je jeden velkej vtip. To, jak ty situace řeší, je fakt zoufalost.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou ti afričani...

Reagovat
domingo

Emenike, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ty časy, kdy hrál Roger Milla

Reagovat
Free_player

Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším Vláška....

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole. hodně zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Vlášek je fakt kedlubna.

Reagovat
Sali5

Jak Albu nesnáším, tak ty náběhy a zakončení má parádní, no..

Reagovat
Free_player

nejlepší Iniesta dneska

Reagovat
smazaný uživatel

"Iniesta se Xavim strašidelne dobre režírujou hru" :D

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt řekl?

Reagovat
Miguel19

Torres > Villa + Soldado

Reagovat
fajdax

O parník

Reagovat
smazaný uživatel

možná o 2

Reagovat
Godwinson

Musa je parádní hráč.

Reagovat
Swarley

pěknej zápas, Nigérie hodně sympatický výkon, škoda toho zakončení...gól by si určitě zasloužili..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
alcantara

Najlepsi tim historie

Reagovat
LAM

Dle mě určitě a když vidim výkon Iniesty,Neymara a k tomu přidám Messiho tak se opravdu těšim na novou sezonu.

Reagovat
domingo

Jestli porazi tuhle Brazilii na domacim MS, tak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

To Brazílii stavíš takhle vysoko?

Reagovat
domingo

Ne, vnimam to tak, ze jeste jeden dulezitej titul by to potvrdil.. kdyby Brazilie vypadla ve skupine a vubec ji nepotkali, nic se nezmeni Jenom by to byla pekna symbolika - prevzit imaginarni zezlo nejlepsiho tymu historie od Brazilie po vyhre ve vzajemnym zapase ve finale Mundialu v Brazilii..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to máš recht. Podle mého už Španělsko za ty roky už nejspíš převzalo, nebo minimálně jí držej společně. Taky právě nestavím Brazílii tak vysoko na příštím šampionátu, a to i když se jim urodila přenádherná generace fotbalistů.

Reagovat
domingo

Ale jinak se mi ten Scolariho tym hrozne libi, hrajou sympaticky a nevadi mi ani Fred, naopak mi pripada, ze do toho tymu sedi a podava velmi slusny vykony.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým má obranu a útok, ale v záloze je Paulinho a ten je dle mého prostě brzda celýho týmu. Přitom na ten post mají Fernandinha..

Reagovat
LAM

On teď bude víc na očích a navíc by tam měl jet i Ramirez kterej se taky zlepšuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, kvůli tomu přestoupil.. Navíc tam ještě může hrát Willian místo Oscara, ale ten je nejspíš v prdeli holt Ramires se mi líbí, ale není to ten samej post.. Tam si Brazílie může celkem vybírat.. Ramires, Sandro, Luiz Gustavo atp. A ještě mě štve další věc.. Ignorace Rafaela.

Reagovat
domingo

a Ganso umrel?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro jo, ten má nohy jak cilindr.

Reagovat
LAM

Nic už dokazovat nemusí a tadle Brazílie dle mě největší rival nebude.Spíš tipuju Německo,Holandsko a Argentinu

Reagovat
domingo

Holandsko?

Reagovat
LAM

Né asi to že jim nevyšel jeden turnaj neznamená že budou špatný(oni dle mě dost překvapý)

Reagovat
domingo

Podle mňe spýž aňy né

Reagovat
aither

*Nizozemsko

Reagovat
alcantara

Velmi tomu neverim, ale bolo by to definitivne a nevyvratitelne potvrdenie. Aspon je opat o co hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

to je směšné, samozřejmě že není. Brazilci kolem Pelého, Němci kolem Beckenbauera nebo Frantíci na přelomu tisíciletí byli lepší.

Reagovat
LAM

JJ všechny jsi viděl a můžeš hodnotit viď?Španělsko prostě už přes 6 let jasně vládne světu a navíc dost dominantní hrou takže je dost možný že jsou prostě nejlepší.A k tomu je jasný že dnešní fotbalisti jsou na tom co do kvality kvůli tréningu najlíp takže asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Eneyama - Ambrose, Oboabona, Omeruo, Echiejile - Ogude, Mikel, Onazi - Moses, Emenike, Musa moc sympatický tým s potenciálem Jinak dneska mě velice překvapil Mikel, sebevědomý, dokázal podržet míč, přejít přes hráče, zakončit, měl tam moc pěkný věci....jsem ho nepoznával, v CFC není ani poloviční, tam se míčů alibisticky zbavuje a do ofenzivy nulovej...

Reagovat
smazaný uživatel

jinak ke španělům netřeba nic dodávat, pro mě opět favorité příštího MS... Iniesta, Xavi, ale dnes i Pedro nebo Busquets - to je radost pohledět. Akorát těžko říct, kdo z útočníků je nejplatnější nebo nejlepší. Torres sice dává góly, ale přijde mi v mezihře nemastný, neslaný, není tak prospěšný pro tým, já bych volil Villu nebo Negreda, který na turnaji vůbec není :/

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli is out of Italy-Spain for muscular injury. Confirmed by medical tests

Reagovat
One-Real

Radši předstírá zranění, aby nemusel být od té porážky od ESP.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Ten brankar Tahiti pekne chytil penaltu celkovo hraju sympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

Posilam 2 navrhy, cena co uvadim zahrnuje uz i potisk, kterej na dresu budeme mit(cislo,jmeno, znak). Royale v prumeru za 340,- http://www.sportfotbal.cz/images/watermark.php?file=bre2-7-7.png / Nike v prumeru za 460,- http://www.sportfotbal.cz/images/watermark.php?file=448209-010-010.png Potrebuju vedet, pro jakou variantu ses? Dik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele