Konfederační pohár - čtvrtý hrací den

20.06.2013, 10:57, aktualizováno 20.06.2013, 10:57
Komentáře a souhrny
Ve skupině A už je o postupujících rozhodnuto - do semifinále jdou domácí Brazilci a Italové, kteří si to tak ve vzájemném utkání rozdají o první místo. S turnajem se kromě mdlých Mexičanů loučí i Japonci, kteří přitom proti Itálii předvedli i přes prohru skvělý výkon..

Itálie - Japonsko 4:3

20.06.2013 00:01

Góly: 41. Daniele De Rossi, 50. Atsuto Uchida (vl.), 52. Mario Balotelli (pen.), 86. Sebastian Giovinco - 21. Keisuke Honda (pen.), 33. Shinji Kagawa, 69. Shinji Okazaki

Fotbal umí být vzrušující, krásný i krutý - Italové a Japonci o tom po dnešku vědí až moc dobře. Jejich vzájemný zápas musel každého fanouška nejkrásnější hry na světě bavit jako už dlouho nic - 7 gólů, kontroverze, skvělé individuální i týmové výkony, hra nahoru dolů, a také jeden rozhodující trenérský tah..

Japonci vstupovali do utkání s vědomím, že šanci na postup jim zajistí pouze bodový zisk, a herní obraz tomu od prvních minut odpovídal - Modří samurajové byli aktivnější už od výkopu a v 10. minutě se po Kagawově přiklepnutí připomenul Endo, míč mu však sjel a pálil výrazně vedle. Připomenout Kagawu hned ze začátku je však potřeba - právě on s Hondou totiž byli nejvýraznějšími postavami v bílých dresech, neúnavně poháněli japonské útoky a jejich intuitivní souhra byla obrovskou zbraní Zaccheroniho výběru..

Na druhé straně působil velmi dobrým dojmem Mario Balotelli, kterému se tentokrát skutečně chtělo, a hned tak vynikla jeho skvělá orientace v prostoru a fyzická síla - v první šanci bravurně ustál osobní souboj, postoupil po pravé straně a donutil Kawašimu odvážně zasáhnout proti svému střílenému centru. Jinak však na hřišti panoval japonský diktát - Asiaté byli přesnější, rychlejší a celkově aktivnější, což po 20 minutách vyústilo v zasloužené vedení. Máslo na hlavě má celý zápas nejistý a chybující Mattia De Sciglio, který neuhlídal Okazakiho a trestuhodně ho pustil do samostatného úniku, takže Buffon neměl jinou možnost než jej ve vápně srazit k zemi; od vyloučení jej zřejmě uchránil pouze fakt, že spolu s nohami japonského forvarda trefil i míč. K penaltě si stoupnul Keisuke Honda a uklidil míč k tyči, zatímco Buffon zůstal stát.

Italům překvapivě příliš nefungovala ani záloha, za což do značné míry mohl nejistý a nezvykle chybující Pirlo; další střelu na Buffona si připsali postupně Hasebe a Nagatomo, leč silná finální přihrávka jinak kombinačně skvělým Japoncům stále chyběla. Italský kouč Cesare Prandelli zareagoval už po půlhodině stažením Aquilaniho a vysláním Giovinca, což se následně ukázalo jako mistrovský tah - forvard Juventusu hru Squadry Azzurry notně oživil, a nakonec si připsal i vítězný gól (to však předbíháme).

Krátce po vystřídání se totiž ještě radovali diváci z opačného tábora - druhá gólová akce začala u nepřesného italského odkopu, po němž se míč dostal do vápna, kde Kagawa využil svoji hbitost, otočil se mezi třemi obránci a skvělou pohotovou střelou poslal Japonce do dvoubrankového vedení. Buffon poté musel nadvakrát krotit Hondův přímý kop, a ani Pirlo s tím svým neuspěl..

..další standardka v režii veterána Juventusu však už vyšla do puntíku, a Prandelliho tým tak možná trochu nezaslouženě snížil ještě do poločasu; Pirlo poslal od rohového praporku luxusní centr přesně na hlavu De Rossiho, který ve vápně vystoupal nejvýše a propálil Kawašimu poprvé. Itálie ještě v závěru první půle soupeře dokázala zatlačit a málem z toho bylo i vyrovnání - Giaccherini však trefil pouze tyč.

Skvělý fotbal z prvního poločasu nakonec pokračoval i po obrátce, nezmařil jej ani začínající déšť. Vyrovnávající akce nakonec přišla nečekaně - Nagatomo neuhlídal unikajícího Giaccheriniho, který postoupil k bráně a poslal míč před bránu Balotellimu, před nímž se ještě snažil zasáhnout Uchida, ale jeho nešťastná intervence skončila tečí za záda vlastního gólmana. Itálie byla v tuto chvíli lepším týmem, a už v 52. minutě se to projevilo i na skóre - Hasebeho nastřelená ruka ve vápně po ráně Giovinca byla oceněna penaltou, s níž si frajersky poradil sebevědomý Balotelli, a tak než se Samurajové stihli rozkoukat, favorit otočil skóre.

Kdo by však očekával, že Zaccheroniho tým po tomto direktu "odpadne", se zlou by se potázal - naopak, Japonci chytili druhý dech a až do konce utkání Italy přitlačili na jejich polovině. Squadra bránila tak obětavě, že se do presování před vlastním vápnem zapojil dokonce i Balotelli (!), a útočila z brejků - po jednom z nich se málem radoval výborný Giovinco, jehož skvělou ránu z kroku musel tygřím skokem k tyči likvidovat pozorný Kawašima.

Frenetické tempo zápasu se s postupujícími minutami ještě stupňovalo a Japonci, vedeni architektem Kagawou, se snažili najít recept na pružnou a inteligentní italskou obranu. 20 minut před koncem zaspal Chiellini, který neubránil Maedu, a Italové mohli děkovat pouze tomu, že Kagawův centr byl na zkušeného forvarda příliš dlouhý.

Zasloužené vyrovnání přišlo po další chybě De Sciglia, který vůbec nezvládl souboj s Hasebem, byl v něm pozdě a hloupě fauloval; přímý kop z rohu hřiště rozehrál Endo, nacentroval na bližší tyč, a Okazaki hlavou potřetí poslal míč na Buffona. Nabuzení Japonci mohli jít prakticky okamžitě i do vedení, to by ale Honda musel po skvělém projití přes dva obránce tváří v tvář Buffonovi pálit o něco přesněji..

Šance střídala šanci; tu další si připsal Balotelli, který si mezi dvěma obránci fantasticky zpracoval centr z hloubi pole a ještě v pádu dokázal nebezpečně zakončit, takže Kawašima musel neposedný míč likvidovat nadvakrát. Na druhé straně chyběly skvělé ráně Hasebeho z druhé vlny decimetry, ještě větší gólovku však Samurajové zahodili chvíli poté - nejprve Okazaki v tisíciprocentní šanci trefil tyč, poté se míč od Kagawy před úplně prázdnou bránou odrazil pouze do břevna..

..a to se ukázalo jako stěžejní urážka fotbalového Boha, protože i přesto, že japonský tlak ke konci zápasu byl skutečně masivní, rozhodující sedmou branku vstřelili nakonec Italové, konkrétně hrdina Giovinco, který do prázdné brány zakončil jednoduchý brejk po ose De Rossi - Marchisio. Extrémně krutý osud pro Japonce, zvláště uvážíme-li, že ještě v samém závěru dokázali vyrovnat - branka však (správně) nebyla uznána pro ofsajd. Zaccheroniho tým tak opustí šampionát s hlavami vztyčenými; jistě, body by si zasloužil, ale co naplat - Itálie se prostě ukázala být zkušenějším a efektivnějším týmem, který jednoduše umí vyhrávat. I v takto krásných zápasech zkrátka může být jen jeden vítěz..

Více informací k zápasu

Brazílie - Mexiko 2:0

19.06.2013 21:00

Góly: 9. Neymar, 90+3.

Vlastně to až taková spanilá jízda nebyla - tedy kromě úvodních 20 minut. Brazilci sice porazili Mexiko pohodlně 2:0, ale nebýt hrdiny Neymara, bůhví, jak by to vlastně dopadlo - zejména ve druhé půli totiž Mexičané byli favoritovi minimálně vyrovnaným soupeřem..

Namlsáni suverénní výhrou nad Japonskem nastoupili Kanárci do utkání ve velkém stylu - a Neymar, největší klenot týmu a zřejmě nejsledovanější hráč celého šampionátu, o sobě dal vědět už po několika minutách, kdy se na levé straně přehnal přes několik obránců soupeře a pokoušel se vyzvat ke skórování Freda (neúspěšně). Mexičanům v úvodu vůbec nefungovala obrana - pod vedením nejistého kapitána Mazy Rodrígueze působila spíše zmateným dojmem a inkasovala už v 5. minutě, kdy však Oscarova trefa po Neymarově pasu dostala ofsajdovou nálepku.

Raketový start Brazilců narušil až Giovanni dos Santos, který se krátce poté dostal k míči ve středu hřiště a dalekonosnou ránou poprvé prověřil Césara; domácí však byli celkově mnohem lepším týmem, a v 9. minutě to potvrdili zaslouženým gólem. Vše začalo u Daniho Alvese, jehož pas na Freda po úniku po pravé straně sice neprošel, ale míč propadl pouze k Neymarovi, jehož následný parádní volej levačkou rozburácel ochozy a rozesmutnil brankáře Coronu.

Aktivní Alves následně prověřil mexického gólmana nebezpečnou střelou z dálky, zatímco hostům musela do šancí pomáhat domácí obrana - konkrétně Marcelo, jehož neuvážené počínání nabídlo střeleckou příležitost Mierovi (a César může být rád, že míč letěl těsně vedle tyče). To už se však Mexiko začalo zvedat, a jak se později ukázalo, Brazílie se už po zbytek zápasu frenetickému úvodu ani nepřiblížila. Ještě po 25 minutách pálil Neymar těsně nad, ale pak už bylo živo především na brazilské polovině, zejména pak po jejích stranách..

Než se však Mexičané stihli probít do vyložené gólové šance, narušilo plynulost hry zranění Davida Luize, který se srazil s vlastním kapitánem Thiago Silvou a nadvakrát opustil hřiště kvůli krvácení z nosu, a tempo zbytku první půle tak bylo ztraceno.

Druhou pětačtyřicetiminutovku načal Silvův neplatný gól z ofsajdu, jinak se však hra notně zpomalila - oproti prvnímu dějství určitě. Scenerii soubojů o střed hřiště tak musel narušovat především skvělý Neymar, který byl v centru prakticky všeho podstatného - a i přes to, že Mexičané favorita zhusta přehrávali a působili často kompaktnějším a celkově lepším dojmem, byla to právě nová akvizice Barcelony, kdo byl nejvíc vidět. Nejprve po krátké výměně vyslal do akce Hulka, který tváří v tvář Coronovi pálil těsně vedle, poté se na pravém křídle prohnal kolem obrany hostí a tvrdou ránou o pár čísel minut tyč, a konečně v 65. minutě nechal vyniknout Coronu, který se musel vytasit s výborným zákrokem. Poslední zmiňovanou akci založil skvělou individuální akcí Paulinho, který si z mexické defenzivy udělal na několika desítkách metrů dobrý den..

Závěr utkání se však nesl v poněkud nezáživném duchu - Brazilci vedli a jelikož soupeře nepřehrávali, snažili se zejména udržet náskok, zatímco Mexičané sice ukázali, že jsou na tom fotbalově velmi dobře a umí se prosadit i proti těm nejsilnějším, ale zoufale jim chyběl důraz a důvtip v zakončení. Jejich největší šancí vlastně byla tečovaná rána Guardada, která letěla nad břevno.. a to zkrátka nestačí.

Brazilský kouč Scolari stáhnul 7 minut před koncem ze hřiště Freda, kterého nahradil Jo; v té době už kanárci honili cenné vteřiny nahrávkami na vlastní polovině. Nakonec to však byli oni, kdo ještě jednou skóroval - právě čerstvě střídající Jo v samém závěru napsal gólovou tečku za krásným průnikem Neymara. Brazilské vítězství tak nakonec bylo zasloužené - sice neoslnili, ale jestliže Mexičané nejsou schopni po celých 90 minut dostat Césara pod skutečný (a nikoliv pouze platonický) tlak, nemají šanci na úspěch..

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Brazílie22005:06
2.Itálie22006:46
3.Mexiko20021:40
4.Japonsko20023:70
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Nigérie11006:13
2.Španělsko11002:13
3.Uruguay10011:20
4.Tahiti10011:60
Zbývající zápasy
20.06. 21:00Španělsko - Tahiti
21.06. 00:01Nigérie - Uruguay
Tři hvězdy dne: Neymar (Brazílie), Shinji Kagawa (Japonsko), Sebastian Giovinco (Itálie)

Odpadlík dne: Mattia De Sciglio (Itálie)


Co čekat od zítřka?

Čtvrteční program nabídne opět dva zápasy, a i ve skupině B jsou karty rozdány stejným způsobem - dva celky, které v prvním utkání vyhrály, dostanou možnost v případě dalšího úspěchu stvrdit postup do semifinále. Jeden faktor je však přece jen odlišný - asi jen málokdo očekává, že by Tahiti mohlo v prvním večerním klání představovat pro Španěly nějakou překážku..

Pomyslná vzdálenost mezi oběma soky by ani nemohla být větší - Španělé jsou úřadujícími mistry světa a Evropy, Tahiťané mají mezi třiadvaceti nominovanými jediného profesionálního fotbalistu. Vyslanci oceánské zóny sice mohou počítat s výpraskem, avšak jedna věc je může těšit už nyní - málokomu se v životě poštěstí nastoupit na trávník legendárního Maracaná, a už vůbec to není obvyklé pro někoho, pro nějž není fotbal zdrojem obživy..

Výběr kouče Vicente del Bosqueho vstoupil do turnaje způsobem, který nepřipouští příliš pochybností o jeho ambicích na celkové zlato - Uruguay sice porazil "jen" 2:1, ale ve hře působil zcela dominantním dojmem (zatímco Tahiti i přes sympatický výkon podlehlo Nigérii 1:6). I díky tomuto náskoku je tedy dnes možné - ba dokonce pravděpodobné - že protřelý taktik nechá některé ze svých opor na lavičce a dá šanci hráčům širšího kádru..

..což na druhou stranu znamená jména jako Fernando Torres, David Villa, David Silva nebo Santi Cazorla, takže o nějakém oslabení ani nemůže být řeč. Podaří se seniorským reprezentantům překonat výsledek juniorů, kteří před čtyřmi lety na mistrovství světa U-20 porazili Tahiti 8:0? Historicky nejvyšší vítězství zaznamenala "dospělá" La Roja před více než 80 lety, kdy v přátelském utkání porazila Bulharsko 13:0; co tento rekord?

Ani ti nejoptimističtější tahitští fanoušci nezastírají, že šance na bodový úspěch se v tomto případě blíží nule. "Víme, že pro Španěly nebudeme znamenat žádný problém," nechal se například slyšet kapitán Nicolas Vallar, který nicméně dodal: "Gól, který jsme vstřelili Nigérii, nám rozhodně zvedl sebevědomí." Kouč Eddy Etaeta doplňuje: "Existuje důvod obávat se Španělů, zvláště poté, co jsme viděli zápas s Uruguayí. Musíme předvést lepší taktický výkon než proti Nigérii, stejně jako musíme být odolnější fyzicky."

I přes jasně rozdané karty však Španělé zachovávají respekt k protivníkovi - alespoň podle slov barcelonského forvarda Pedra. "Tahiti udělá vše pro to, aby nám otrávili život. Je to důležitý zápas, a my musíme respektovat našeho soupeře. Nesmíme si myslet, že nám vítězství spadne samo do klína, ani se příliš zatěžovat nejvyšším možným počtem vstřelených gólů," varuje šikovný křídelník.


To půlnoční souboj bude o něčem jiném - mezi Uruguayí a Nigérií se totiž bude podle všeho rozhodovat o druhém postupovém místě. Předturnajové prognózy se tak naplnily; nyní však na uruguayských bedrech leží pořádné břemeno zodpovědnosti - jakékoliv zaváhání totiž může zároveň znamenat předčasný konec.

Jistě, náročnost prvního kola byla u obou protivníků diametrálně odlišná, ale matematika hovoří jasně - Nigérie má na kontě tři body, Uruguay žádný, čili pokud africký mistr dnes vyhraje, postupuje do semifinále a Suárez a spol. mají konečnou. Vítěz poslední Copy Amériky tak musí minimálně remizovat, ideálně samozřejmě zvítězit - a pomoci by jim k tomu mělo podobné představení, jaké předvedli posledních 20 minut proti Španělsku, kdy s nástupem Forlána notně ožili a nakonec ještě dokázali jasně se vyvíjející zápas zdramatizovat.

Vyhrát by ovšem potřebovali také Nigerijci, pro něž by se z případné remízy mohl vyklubat ještě hodně zrádný výsledek - jelikož v závěrečném utkání změří síly se Španělskem a na Uruguay čeká naopak Tahiti, mohly by se postupové karty ještě všelijak zamíchat. Kouč Super Eagles Stephen Keshi už předem potvrdil, že změn dozná obranná linie jeho týmu - pochopitelně za účelem zastavení smrtícího dua Cavani - Suárez.

Nigérie bude, i přes finanční a personální spory, představovat nesmírně těžkého protivníka - neprohrála totiž už 18 zápasů, což je vůbec nejvyšší číslo ve fotbalové historii země (!); na druhou stranu jí to proti jihoamerickým soupeřům moc nejde. Kromě toho, že zatím poslední porážka přišla v přáteláku proti Peru (květen 2012), totiž navíc platí, že ze sedmnácti dosavadních zápasů proti oponentovi ze zóny CONMEBOL prohráli Nigerijci hned desetkrát, zatímco triumfovali všehovšudy třikrát.

"Každý z účastníků sem přijel vyhrát," shrnuje Keshi, "a Uruguayci právě teď plánují, jak nás porazit. Musíme se ještě zlepšit a soustředit se na to, co před námi momentálně stojí." Forlán, který dost možná dnes nastoupí od začátku (v rámci avizovaných změn kouče Oscara Tabareze), z druhé strany barikády přizvukuje: "Víme, že zápas s Nigérií bude klíčový, a víme také, že remíza vyhovuje víc jim než nám. Pokud teď zremizujeme, nebudeme mít v posledním kole vše ve svých rukou. To nesmíme dopustit."

Autor: Dominik Zezula

Komentáře (546)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Haluzáři z Itálie

Reagovat
Bayernista18
Reagovat
CubONE

Mne sa na tom gife najviac paci ako sa De Rossi hadze do tej prvej strely.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo blokovat strely postojacky je too mainstream :-D

Reagovat
The Krupy

Kedy sa bude hrať zápas Taliansko-Brazília? Čakajú ma totiž štátnice a nestíham sa orientovať vo futbale, čiže ak je to napísané v článku, ospravedlňujem sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Sobota 21.00

Reagovat
The Krupy

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Hvězda dne ze strany Itálie určitě Mario.

Reagovat
domingo

taky moznost

Reagovat
smazaný uživatel

V suchém triku, ITALIA!

Reagovat
smazaný uživatel

Korupcnici to maju osefovane zdola az nahor.

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Ako hral Neymar?

Reagovat
domingo

Vyborne, byl u vseho podstatnyho

Reagovat
smazaný uživatel

a doufám,že z Talošů nadělaj do těsta.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
CubONE

Tak ako naposledy.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Bayernista18

Super, 1 gól dal a druhej připravil, celej zápas byl vidět, určitě nejlepší hráč Brazilců.

Reagovat
smazaný uživatel

U obou golu to bylo pekny, ale byl videt hodne i diky spoluhracum O nekterejch jako Oscar nebo Fred se clovek dovedel pomalu az v druhym polocase

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Robbie

jediný oblíbený hráč za Itálie je atomový mravenec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Konecne v sobotu ITA-BRA Porazit kanarikov, nech sa popasuju so Spanielmi uz v semi

FORZA ITALIA!

Reagovat
smazaný uživatel

Konec Itálie v Brazílii !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom vykonu Italie tomu tolik neverim Ale taky bych si to pral

Reagovat
CubONE

Tak aziati boli namotivovani jak svina, Talosi naopak skoro bez motivacie plus Zaccheroni dobre pozna squadru a skvele pripravil taktiku V sobotu to bude troska iny zapas, som hlavne zvedavy, ako sa bude Neymar presadzovat proti lepsej obrane.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Neymara jsem taky zvedavej Hodne si uziva i to, ze je stredem pozornosti a bavi ho to. V Barcelone takovej stred nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem přesvědčený,že s Neymarem a Messim FCB znova titul a podle kurzu si vsadím za 5 000,-

Reagovat
smazaný uživatel

Tak titul asi jo, protoze ve Spanelsku tu jeji hru porad zerou Uvidime co v LM

Reagovat
smazaný uživatel

proč ten výsměch? Nechápu?

Reagovat
smazaný uživatel

To neni vysmech Barca by titul ziskala i bez Neymara. Nevim co by se muselo stat v Realu, aby se chytil tak neskutecnym zpusobem, aby vyhral titul. Kurz bude asi malej

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. přesně tak. V Realu něco smrdí ten bude zas v prdeli,ale je fakt,že kurz bude hodně malý. Alůe když k tomu dám třeba titul v Německu Bayern v Itálii Juve tak za 5ku to bude slušný vývar

Reagovat
madridcan

Uz viem, na akej stavke si peniaze vyhram spat

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
madridcan

Real titul

Reagovat
smazaný uživatel

berůůůůůů. Real titul muhehehééééé. Já tě žeru !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak... navíc Prandelli podle mě spíš stále ještě hledá ideální kombinaci hráčů. Dnes se mi nelíbili:

Maggio - ten je z formy už delší dobu, k tomu v 4 členné obraně často chybuje a vůbec celá obranna trochu nejistá. vidno, že ani Chiello s Barzaglim nejsou letos z klubu zvyklí na stoperské duo, ten Bonucci vzadu jim tam trochu chybí.

Dále Montolivo - Pirlo - tihle 2 jak nemají motivaci je to s nima těžký, Pirlo už 60 start za sezónu, prakticky rok, co rok hraje vše a takové tempo se už v 34 letech stíhá těžko, potřebuje dovolenou. Montolivo je bez motivace taky hodně otrávený(známe z Violy)

Aquilani - podhrot není jeho místo, akurát tam bylo moc stejně laděných hráčů vedle sebe.

a Mario - hvězda dne, všechny balóny sklepl a sám dělal příležitostí jak sobě, tak týmu. To je ohromná síla, když je tam konečně někdo, kdo umí usměrnit ty pasy od hráčů jako Montolivo, Pirlo a De Rossi.. už včera to bylo patrné. Takový výkon jako od něj jsem od klasické 9ky už dlouho neviděl.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

ta reakce se čekala na 150%.

Reagovat
10

shrnul to dobře, co se ti nelíbí joudo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo Dobře to shrnul. Sice sem to tak nemyslel,ale budiž.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

já vím, že si nemyslel...

Reagovat
CubONE

Ja akurat rozmyslam, ci na Braziliu hrat na 2 stoperov alebo na 3. Ak by prislo ku klasike 4312/4321, rad by som videl:

Abate,Barzagli,Chiellini,De Sciglio - Marchisio, Montolivo, De Rossi - Diamanti, El Shaarawy - Balotelli

Posadit Pirla by mohlo byt zaujimave, Monty ma na to odohrat dobry zapas na registovi, Pirla by som radsej setril na dalsi zapas a Marchisio by sa mohol vybehat. Dal by som uz konecne sancu SESovi aj Diamantimu.

Pri 352:

Barzagli,Bonucci,Chiellini - ?,Montolivo,Pirlo,De Rossi,Giaccherini - Balotelli, Giovinco

Neviem koho dat na pravy kraj...Maggio by sa tam hodil viac, ale je uplne mimo a zda sa mi, ze aj rychlostne nestiha, Abateho si v 352 vobec neviem predstavit Na lavo je moznostou aj MDS, ale rovnako ako Abatemu mu neverim v 352, pamatam si, ze Giacc hral proti Spanielom na EURO nalavo a nebolo to zle, on sa mi vzdy v repre paci.

Reagovat
DelPiero137

A co Giack? Viaceri su z neho odvareny, mne sa ani v prvom zapase az tak nepacil aj ked prihraval na gol.

Reagovat
aurelio

Zápas Japonska som nestihol, tak som si pozrel aspoň góly, to video trvalo 10 minút a pritom tam neboli žiadne iné akcie. Koľko potom muselo trvať video so všetkými?

Každopádne Japonci si trochu napravili dojem a hrali konečne podľa svojich možností. Teraz majú naozaj mimoriadnu generáciu, kde prakticky všetky opory hrajú v kvalitných zahraničných ligách (plus skvelý Endo). Verím, že o rok na MS nesklamú a dorazia aspoň do štvrťfinále. Alebo si prídu rovno po pohár?

Reagovat
Spasitel

Už vidím ten film Brazilia-Spanielsko kto podá najlepší herecký výkon. Včera proti Mexiku Brazilia iba skúšala.

Reagovat
FC Porto FC

ja hrál ten Herrera za Mexiko?

Reagovat
smazaný uživatel

krome toho že vypada jak potrat a udělal jeden prasacký faul na neymara tak ukazal velke hov_o

Reagovat
FC Porto FC

ježiš jak kdybych se zeptal gaye. zeptám se jak hrál a on mi napíše jak vypadá..

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt píšu že nezahral nic.. alibisticke prihravky na kratko.. jedine čim mě zaujal byla kosa na achylovky zezadu a zvířeci hlava...

Reagovat
FC Porto FC

povídej mi o jeho obličeji dál.... xD

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi hraci vcera neymar, hulk, dos santos a cafu

Reagovat
F.Torres

Včerejší zápas to byla neskutečná paráda, klobouk dolů před Japonci

Reagovat
Mr.Jindros

Honda je fakt génius, chtěl bych ho do Serie A, i když zrovna do AC by teda zrovna nemusel.

Jinak obránci z Juve zatím žádná sláva.

Reagovat
Mr.Jindros

- zrovna

Reagovat
papanegra

Honda do LFC

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Mají toho plný kecky.

Reagovat
10

je to fakt dělo jako prase...nerad bych se díval na Allegriho 4-3-1-2 s Hondou, Mariem a Stephanem...

Reagovat
CubONE

musime ho dotiahnut

Reagovat
smazaný uživatel

To byla smůla do háje... Japonci klobouček

Reagovat
smazaný uživatel

Shinji!!

Reagovat
Mr.Jindros

Zazdil toho spousta.

Reagovat
Swarley

má spoustu dobrých momentů, ale i pár akcí dokázal pěkně zadrbat...ale to bych dal té nerozehranosti, přeci jen nemá tu pozici u nás ještě silnou a nenastupuje pravidelně v základu...je to pro něj velký rozdíl, oproti BVB...no a reprezentace na něm v podstatě stojí, takže najednou se spoléhá celý nároďák na něj (a na Hondu) a to může být problém...nevyhranost, možná i trošku oslabená sebedůvěra...ale i tak nejlepší z Japonců, i když to mohlo být ještě lepší...

Reagovat
Mr.Jindros

Honda byl jasně lepší.

Reagovat
Swarley

já ti to neberu

Reagovat
domingo

Mne prisli tak nastejno.

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa je taky hodne sikovny ofenzivny vozic s vybornou technikou a futbalovym myslenim. Mne vsak Honda pripada ako nielen najlepsi hrac Japonska, ale momentalne celeho Azijskeho kontinentu, ktory sa moze rovnat s tymi najlepsimi vo svete. Jeho rezirovanie, prehlad, prihravky, udavanie tempa, ten klud a rozvaha je neskutocna. Ma neskutocnu kontrolu a krytie lopty, zobrat mu ju je takmer nemozne. Fantasticky hrac, ktory uz minimalne 2 roky mal byt v topklube v jednej z 3 top lig. Inak najviac by mu sedela Serie A.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

jinak proč je zrovna itálie jako druhá z evropy na tom turnaji ???

Reagovat
smazaný uživatel

Z pozice poraženého finalisty Eura 2012, protože Španělé vyhráli jak poslední Euro, tak i MS.

Reagovat
papanegra

Reagovat
aurelio

A prečo nie Holandsko? Nie je druhé miesto na MS viac ako druhé na ME?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam spíše hraje to, že Itálie je čerstvá, MS už je o něco déle za námi.

Reagovat
domingo

Ne, pravidla jsou proste nastaveny tak, ze hraji poradatel + vitez MS + vitezove poharu sesti konfederaci (UEFA, CONMEBOL, CONCACAF, CAF, AFC, OFC). Kdyz se poradatel nebo vitez MS kryje s nekterym z vitezu poharu konfederaci, tak se to privilegium proste posouva na porazenyho finalistu toho lokalniho poharu. Nic slozityho.

Akorat ted uplne nevim, jak by rozhodovali v pripade, ze by vitez Eura vyhral zaroven i MS a stribrny z Eura byl poradatel, kdyz se na Euru o bronz nehraje

Reagovat
GjøvikFF

V roce 2003 byla pořadatelem Francie, ta zabrala rovnou místenku za vítěze ME a z Evropy pak šlo Turecko, který bylo třetí na MS - ne Itálie jako finalista ME, takže možná opravdu rozhoduje ta "čerstvost".

Reagovat
domingo

To nevim, ale wiki rika, ze to neni o cerstvosti..

"Germany, the 2002 FIFA World Cup runners-up, declined to take part as did Italy, the UEFA Euro 2000 runners-up, and Spain as 2nd ranked team in the FIFA rankings at the time. They were replaced by Turkey, who won third place in the 2002 FIFA World Cup."

Reagovat
GjøvikFF

Teď se dívám, že tehdy se to hrálo co 2 roky, takže je to pak úplně jasný, Itálie se to už netýkalo, na to už jsem úplně zapomněl, že to dřív bylo tak často.

Reagovat
CubONE

Germany, the 2002 FIFA World Cup runners-up, declined to take part as did Italy, the UEFA Euro 2000 runners-up, and Spain as 2nd ranked team in the FIFA rankings at the time. They were replaced by Turkey, who won third place in the 2002 FIFA World Cup.

Reagovat
Reggie

Nekolik poznatku ze vcerejsich zapasu z moji strany.

Neymar byl vcera neskutecny . Paradni volej, o vedeni mice nemusi byt rec, krasna narazecka na Hulka a samozrejme neskutecna akce pred druhym golem. Toto jsem dlouho nevidel! Uz se na neho strasne tesim v Barce.

Druhy zapas: jednoznacne lepsi Japonci, kteri si zaslouzili vyhrat. Hrali skvele kombinacne, Honda s Kagawou skvely vykony a nehorazna smula. Italove prodali svoje zkusenosti a kvality. Pral jsem Japoncum

Jinak ten dement, co vcera komentoval (nevim jeslti i Brazilce, ale Italii urcite) to byla katastrofa. Borec si plete Hulka s kdekym atd. Pripada mi, ze snad zna 5-6 hracu s kazdyho tymu, protoze neni schopnej je poznat. O tom, co mu leze behem komentovani z huby ani nemluvim - katastrofa . I Zelenka z neho mel pridel . Tot vse.

Reagovat
Reggie

*z kazdyho tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Italové nic moc ale 3 body se počítaj

Reagovat
fantomas

Derksauer ‏@derksauer 15m

Brasilians protest $14 billion world cup cost. Russis 2028 wc budget $22 billion but latest estimate $43 billion. Sochi OS $50 billion.

Solidní částka za to MS 2028.

Reagovat
madridcan

Spain vs Tahiti tonight.

People below the age of 18 are requested to stay away from the TV.

Reagovat
smazaný uživatel

preco

Reagovat
fantomas

Rape.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

tak hocico ine by bol trapas..

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu jednu věc. Italští příznivci zde v diskuzi, respektive u včerejšího zápasu tvrdí, jak hrála Itálie na 60-70 % atd atd, že to trochu vypouští. V kvalifikaci tenhle přístup předvedli i u nás, kde hráli na půl plynu a hrozně, se štěstím neprohráli. Přijedou na pohárj Fifa a zase vidim tenhle názor. Tohle neni ani náhodou dobrej přístup, měli by se učit od Španělska, kterak se má k zápasům přistupovat. To, že budou hrát naplno až na velkym turnaji, jim nemůže přinést nic dobrýho, nehledě na jejich reputaci v kterymkoliv zápase.

Tohle je hodně špatnej přístup, Japonci si je namazali na chleba a měli obrovskou smůlu, že už se Italové nenechali sníst. Tahle repre už nevzbuzuje ani náhodou ty sílu, co ukazovala na Euru 12

Reagovat
FC-RUBRIKA

Reagovat
CubONE

A teraz mi povedz, kedy Talianska repre hravala naplno mimo ME a MS a kedy nahanala strach inokedy nez na tychto velkych turnajoch?

Reagovat
CubONE

Ide aj o to, ze ti hraci jednoducho nemaju motivaciu sa snazit v juni po 60 zapasoch sezony na turnaji, v ktorom o nic nejde, nehovoriac, ze Taliani su ako cely narod dost lenivi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim kdy, ale nelibi se mi to. Proto daleko vic respektuju jiny reprezentace, ktery jedou porad, nejen kdyz je to nejdulezitejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se, co hraje za hráče, zvlášť v obraně. Stále ti samí, Juventini, kteří hrají téměř beze změn ve stejném složení celou sezonu v klubu. Ti obránci toho mají plný kecky. Což je do jisté míry chyba Conteho.

Co se týče herního projevu, Prandelli zkouší, inovuje, snaží se nalézt nové možnosti, proto ta hra vypadá, jak vypadá. V záloze hledá nové možnosti a snaží se najít způsob, jak nejlépe podpořit v útoku Balotelliho, protože s 3-5-2 už na MS 2014 nebude moct hrát, každý už to má přečtené.

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli umí dávat goly snad jen z penalt...

Reagovat
CubONE

a preto dal v prvom zapase z hry.

Reagovat
Error

Doufám, že dnes Del Bosque pořádně zamíchá sestavou. Naskočit by mohli všichni "angličané". Nerad bych se díval na znuděného Xaviho s Iniestou a Busquetsem, jak si mezi sebou přihrají pětsetkrát za večer.

Reagovat
Error

GK - Azpilicueta, Ramos, Albiol, Nacho - Martinez, Cesc - Cazorla, Mata, Silva - Villa

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Itálie se notnou dávkou štestí utrpěla vítězství a je už v semifinále. Japonsko jim ale pěkně zatopilo, předvedlo skvělý výkon a litovat můžou nevyužitých tutových šancí. Brazílie si ale pro své vítězství došla s klidným svědomím, byť Mexiko se zmohlo postupným průběhem zápasu na velmi dobrý výkon, kterým se domácímu týmu určitě vyrovnal. Ale ani to nestačilo, jelikož Brazílie má ve svém středu výraznější individuality, které zápas rozhodnou. Jinak mne nepříjemně překvapilo, že na Brazílii nebylo vyprodáno. Těžko hledat důvody, jestli jsou domácí fans zmlsaní, lístky drahé , či jiné aspekty. Osobně bych v této nejfotbalovější zemi při takto atraktivním turnaji neočekával ...

Dnes to bude drama jen ve druhém zápase. Určitě to zase bude po čase zajímavá konfrontace různých stylů. Každopádně doufám, že Uruguay za přispění kompletní ofenzivní vozby dokáže v tomto utkánín zvítězit, i když Nigérie svoji kůži nedá lacino. Favoritem zápasu však rozhodně nejsou, dá se spíše očekávat vyrovnanější průběh. Ale zato v zápase Španělska to určitě dramatické nebude ani náhodou, otázkou je pouze skóre, ať za ně nastoupí kdokoli. Myslím, že tým světových šampionů svého soupeře nezostudí dvouciferným výsledkem. Pro sympatické Tahiti samotné to bude jeden velký fotbalový svátek a navíc na legendárním Maracaná. No kterému jinému týmu na jejich úrovni se to kdy poštestí ...

Reagovat
CubONE

100. pre 1.miesto Talianska v skupine

Reagovat
kiwwi

10 changes for the Spain XI and this is what they have: Reina; Azpi, Ramos, Albiol, Monreal; J Martinez, Cazorla, Silva; Mata, Villa, Torres

Reagovat
Error

#Spain team to play #Tahiti: Reina, Azpilicueta, Albiol, Ramos, Monreal, Javi Martínez, Mata, Silva, Cazorla, Villa, Torres

Tak jsem to téměř trefil. Tipuju, že toto bude mnohem zábavnější Španělsko.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

To je 4-1-3-2 ne? Slušné.

Reagovat
LAM

hlavně by to mohlo bejt vyšší příděl kvůli tomu že hrajou hráči kteří dost často jen sedí na lavičce.Takovej Xavi a spol by asi po 2 golu hodně zvolnily.

Reagovat
alcantara

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0PdwPxWJubE

Uz podpisuje dresy Pokial odide, tak to bude obrovske sklamanie. A ked to bude do United, tak to bude dvojnasobny vysmech. A neospravedlni ho ani to, ze ma za otca cvicenu opicu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si promluvil s Titem a ten mu řekl, že bude pořád až za Cescem tak se ani nedivím, že chce jít. Je rozdíl mezi oddaností a demencí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Xavi bude pomalu končit a on by měl jeho místo převzít.Nemůže si přece myslet že v 22 bude hrát v jednom kuse základ za takovej tým jako je Barcelona a Xavi či Iniesta budou sedět.Jeho čas by naplno přišel.

Horší je to že chce odejít za výkupku což je prostě podraz pro tým kterej ho vychoval a proto mu fandit ani nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je to dementně sestavená výkupka.

Reagovat
alcantara

Tak tam ma co povedat jedna aj druha strana, Barcelona by mu urcite nasadila nejaku nezmyselnu ciastku, ak by bol suhlas.

Reagovat
alcantara

Iniesta nebol v jeho veku tiez pravidelnym clenom zakladu, a aky je to hrac...

A ist kvoli nedostatku minut do dalsieho velkoklubu, s absolutne odlisnym prostredim? Oh, come on...

Reagovat
Kenneth

Navíc kde taky nebude mít jistý základ...

Reagovat
alcantara

: Valdés, Piqué, Iniesta, Xavi, Fàbregas, Pedro, Busquets y Jordi Alba empezarán en el banquillo ante Tahití.

Takto by si to niektori predstavovali na stalo, predpokladam Ale chapem to, ta dominancia netesi.

Reagovat
alcantara

Dole

Reagovat
smazaný uživatel

Ale cítil tu podporu toho trenéra. jestli ji Thiago necítí tak je naprosto v pořádku, že chce odejít. Tito v zápasech na konci sezony kdy o hovno šlo stejně nasazoval ty stejné tváře, takže se nemůžeš divit, že ho to sere. Kdyby měl každý hrát jenom za klub, který ho vychoval tak ve většině PL týmů je pusto.

Reagovat
alcantara

Pozri sa, kolko od 27.1 Thiago odohral zapasov resp. minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je úplně jedno kolik odehrál minut, jestli je nespokojený s pozicí v týmu tak má snad právo na odchod. A všichni se můžete stavět na hlavu a hatovat ho.

Reagovat
smazaný uživatel

* samozřejmě když má výkupku

Reagovat
smazaný uživatel

preco United dvojnasobny vysmech?

Reagovat
hntlyl

Roche, A.Tehau, Vahirua, Ludivion, Caroine, Bourebare, Vallar, Lemaire, C.Hue, Aitamai, J.Tehau

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vyborna zostava

Reagovat
smazaný uživatel

vítězná

Reagovat
fantomas

Vahirua na stoperu? Nemám strachy.

Reagovat
smazaný uživatel

valec

Reagovat
smazaný uživatel

zase Tehau kurva? nechapem, sice ma celkom dobru statistiku v repre, ale dnes to nebude stacit, keby nastupil Hnanyine, tak by som veril tomu, ze par lopt sklepne, co by mohlo dnes platit a z toho ma tazil Chong Hue, uvidime, snad daju aspon gol..TAHITI

Reagovat
smazaný uživatel

este ze nehra Valdes

Reagovat
alcantara

Pretoze v tom pripade by dalo Tahiti aspon tri goly

Reagovat
smazaný uživatel

zmenis si nick, ked Thiago pride ku nam?

Reagovat
LAM

On má nick po jinym Alcantarovi kterej hrál za Barcu ale to by jsi o tom musel něco vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, v poriadku, ved sa len pytam, co mna zaujima nejaky Alcantara, ktory hral za Barcelonu predtym, nepotrebujem o nom nic vediet..

Reagovat
LAM

NJN nechápu jak může takovej idiot a nekopa kecat takový debility.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, či budeme po zápase nad výkonom jedného či druhého tímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolik? Za mě 9

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi sympataci ty hraci z Tahiti.. Ako davaju kazdemu hracovi spanielska svoje nahrdelniky a vlajocky..taka skromnost a pokora z nich ide.. Nie ako daktory namachrovany profici alebo zoldaci...U tychto si mozme byt isty ze sa tesia z golu a odovzdaju vsetko na ihrisku...a s radostou obliekaju repre dres.. (co sa neda povedat ani o vsetkych reprezentantoch nasho Slovenska)

Reagovat
captain18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sali5

Zase bez ukazatele.. hlavně že Lípa sliboval, že dneska už to bude ok..

Reagovat
smazaný uživatel

To sliboval Vlášek, Lípa je v tom tentokrát nevinně.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

He is back!

Reagovat
Kenneth

Co ti jebe to bych chytil i já...

Reagovat
Jerichoo

Pome tahiti

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
ďuriLFC

Jasná

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
božský John

JASNA PENALTA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten fotbal je ze strany Španělů nehorázně uspávací

Reagovat
božský John

Tahiti dobře brání, Španělé si vůbec neví rady

Reagovat
Jerichoo

To je neskutočne na facku takto zahrať roh

Reagovat
smazaný uživatel

To je nuda, když je ta základní 11 postavená z větší části hráčů z PL.

Reagovat
Sali5

Jj, já bych třeba proti Tahiti hrál na brejky

Reagovat
ďuriLFC

Červená

Reagovat
božský John

Jasnej faul na červenou. Sudí asi chce, aby to bylo aspoň trošku vyrovnaný

Reagovat
smazaný uživatel

Teda jako nic moc. Španělsko kombinačně s touhle sestavou nic extra nepředvádí.

Reagovat
LAM

Tak náhradníci z PL hrajou zatim hroznou tužku a Tahiti takticky zdržuje.

Reagovat
smazaný uživatel

vy stale mate potrebu ukazovat svoju tupost

Reagovat
db18

Přitom hrajou stejně jako "Á-výběr"

Reagovat
Jerichoo

Konečne je v základu viac hráčov z Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Albiol a Ramos je víc než Ramos a Casillas?

Reagovat
smazaný uživatel

+ Arbeloa

Reagovat
smazaný uživatel

......

Reagovat
Jerichoo

Viac ako z barcy som myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že Cazorla dnes hrozně ztrácí

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni hrozně ztrácí

Reagovat
smazaný uživatel

zatim docela valec, co??

Reagovat
Kenneth

Španělský výběr PL mě docela nudí...

Reagovat
patas92

ještě, že má Del Bosque svojí hlavu a nestaví to na těch průměrácích z PL

Reagovat
Kenneth

Díky bohu. Je to strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Mata hraje příšerně.

Reagovat
smazaný uživatel

ty Španělé jsou marný, zatim katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodci ma nejakou rezidenci na Tahiti?

Reagovat
smazaný uživatel

I rozhodčí fandí Tahiťanům.

Reagovat
smazaný uživatel

Libově posadil Javimara na prdel

Reagovat
LAM

Nechápu proč je musí talčit i rozhodčí.

Reagovat
Side

co to teď pískl

Reagovat
smazaný uživatel

Tahiti jednoznačně lepší zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Že Španělé neprojdou až do prázdné branky fakt neznamená, že nejsou lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

zatim fakt lepší nejsou, to musí vidět i malý dítě, vždyť si nepřihrajou, Tahiti si aspoň přihraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsi ty Španěly naštval

Reagovat
smazaný uživatel

začali hrát, jen tak dál

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Na přesnost přihrávek to snad už po těch 25ti minutách musí být nejhorší zápas Španělska v té novodobé éře.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zmar

Reagovat
SunFells

Torres ve své největší kráse.

Reagovat
LAM

Torres megakokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní přihrávka je základ

Reagovat
OVi.77

Klasický Torres, když má přihravat střílí a když má střílet přihrává

Reagovat
patas92

Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa

Reagovat
LAM

Villa

Reagovat
GEGE

Villa je nejvetsi frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď se přiznám, doufal jsem že to jebne vedle

Reagovat
smazaný uživatel

El Nino

Reagovat
LAM

Torresw je hroznej sobec.Nepřihraje,nepřihraje

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

pičus

Reagovat
božský John

OFSAJD !!! Rozhodčí tlačí španěly !

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
domingo

Torres ze sebe dela debila uz i proti Tahiti, to je panecku uroven

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli daj španělové víc jak 6 gólů, tak jsou to mrdky.

Reagovat
LAM

Villa

Reagovat
smazaný uživatel

to se divím, že to trefil...

Reagovat
božský John

španělé dávaj goly z brejku akorat. To značí, že Tahiti je furt tlačí a sem tam jim tam nějaký to okýnko zůstane. Holt tvořit hru není sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bude desiatka jak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Albiol už měl být venku dávno, jasná tlačenka španělů

Reagovat
X-bano-X

Albiol mal ostať vonku už keď nastupovali v Španielsku do lietadla

Reagovat
smazaný uživatel

No já sem teda trošku zklamanej. Jak to vypadalo, že by to mohl bejt pěknej fotbal a že se "náhradníci" budou chtít ukázat....tak zatím nic moc. Za 20 minut španělé ztratily snad víc balonů, než v prvním zápase. Ten výběr hráčů z PL + pár dalsích, kterej tady chtělo hrozně moc lidí mě teda moc nepřesvědčuje. Prostě proti Tihiti hrajou hůř, než když se hrálo proti Uruguayi. Mata špatný, nechci soudit podle tohohle zápasu samozřejmě, Mata je výborný hráč, ale na Iniestu opravdu nemá. Naši kluci mě teda taky trochu zklamali. Nacho má špatný centry, skoro žádnej průnik. Santi podle mě hraje docela dobře, ze začátku pár ztrát, ale pak to šlo, měl pár pěknejch přihrávek Silva taky dost ztrácí, Villa se snaží a hraje docela dobře. Navíc já být Villou, tak bych něco od plic řekl Torresovi. To, jak hráč Torresova formátu řeší akce 2 na brankáře, je hrozný. Stopeři a Javi tam snad ani není co hodnotit.

Tak snad se to zlepší

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych řekl, že ten výkon Španělů asi není třeba brát tak vážně. To je jak hodnotit trénink.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to asi jo, podle mě by ani ta sestava z prvního zápasu nehrála jako o život. Jen sem doufal, že se tihle hráči, co moc přiležitostí nedostávaj, budou chtít předvést a ukážou trochu víc

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to mozte brat vobec vazne? Samotny spaniely to neberu uplne vazne. Je to skor exibicia :) Preto sa treba skor bavit...preto aj ten Matov pokus o noznicky...aj Torres si aspon tuto chce postrielat preto neprihrava... Iste ani jeden zo spanielov nehra na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Já to samozřejmě neberu uplně vážně, akorát jsem prostě čekal trochu víc ikdyž nehrajou na plno, tak je tam plno zbytečnejch nepřesností apod. Navíc Tahiti jsou amatéři.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale nakoniec uz je 5:0..mozno ani oni sami nechcu deklasovat Tahity 10:0 Par nepresnosti tam je ale to podla mna je prave aj kvoli tomu ze do toho nedavaju vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si v žádným případě vzpomenout, jak se jmenuje ten asistent trenéra u týmu Španělska. Přitom je mi tak povědomý .... Kdo To ví?

Reagovat
smazaný uživatel

Toni Grande, jestli tam ještě je.

Reagovat
m.sali

proč tam ty dementi nemaj žádnou grafiku s časem a skóre?!?

Reagovat
smazaný uživatel

Prej maj technický problémy nebo co, komentátoři to říkali včera.

Reagovat
m.sali

já právě byl včera na pokeru, tv za zády zvuk stlumenej, tak člověk pak nevěděl kolik to je...

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte Valdese do brany, at si da Tahiti aspon gola.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším Španělsko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ja celkove nesnasim Spanelsko, nejen fotbalisty.. jedinej spanel na svete, kterej je mi sympatickej, je David Ferrer..

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu. Čuráci fakt.. ještě to slaví jak blbeček.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres a hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Torres prebudil svoj strelecky instinkt...Toto takto znie pekne, ale ked sa k tomu doda, ze proti Tahity... Hmm

Reagovat
Jerichoo

Inak Vahirua mi strašne pohybom pripomína Carlosa. Nie rýchlosťou ani kvalitou, proste vizualne.

Reagovat
smazaný uživatel

Navas to bere asi vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Za pristup

Reagovat
smazaný uživatel

Ten golman je ale nejvetsi pohroma. Uz pustil v obou zapasech tak 5 zbytecnejch golu.

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona konečně našla náhradu za valdesa...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem! Vyhral si cenu o najvtipnejší komentár týždňa

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze v prvom zapase chytal iny golman

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, v tom pripade jsou hrozny oba

Reagovat
smazaný uživatel

Maju to tazke no...amatery proti najlepsej repre sveta...Ja by som dostal este viac golov a to tiez zvyknem obcas chytat

Reagovat
Jerichoo

Prvý zápas chytal iný

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz parkrat pekne zachytal ten golman...Taky tlak sa tazko udrzuje bez chyb...hlavne ked sa jedna o amaterov v podstate.. :) To je ako keby u vas miesto cecha chytal niekto z 5.ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Kuča

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že je hodně známej

Reagovat
Radin

ten by se tam aji viděl :-D

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu. Čuráci fakt.. ještě to slaví jak blbeček.

Reagovat
smazaný uživatel

A co maju robit? Ved to je repre. Hraju chlapci, čo byvaju na lavičke. Uz tak ich dost šetria.

Reagovat
SunFells

Navas a jeho pověstný centr

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nehrajeme oceánskou kvalifikaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že je to možná dobře, že jí nehrajem, teď se můžeme vymlouvat na soupeře, tam už by nebylo na co.

Reagovat
smazaný uživatel

culezingy 19.06.2013 20:02

10:0, Torres hattrick

Čo som vravel...

Reagovat
smazaný uživatel

Že to bude 10:0 a Torres dá hattrick?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybyste tam dali ten blbý ukazatel, který měl už dneska prý jít, tak si nic psát nemusíte

Reagovat
m.sali

Reagovat
Jerichoo

Inak Torres celkom sympatak, to Villa od pohľadu mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hate na Nanda je tak velky, az mu prajem

Reagovat
smazaný uživatel

jj to gesto k brankarovi bolo pekne

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
m.sali

jak může bejt Reina pořád v repre??? dyť je poslední dvě tři sezóny tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

On je trojka, stará se o pohodu v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

2 sezony.. a presne tolko je aj Valdes

Reagovat
Swarley

dobřééé gólman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

my chceme 10

Reagovat
smazaný uživatel

inak Balotelli premenil uz tusim nejaku 24. sutaznu penaltu v rade

Reagovat
smazaný uživatel

Zdálo se mi to nebo právě řekl Ferdo Torres?

Reagovat
smazaný uživatel

hahahahaha blbeček jeden

Reagovat
smazaný uživatel

aspon neco

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to uplne tušil :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Flamex

nula nula nula

Reagovat
smazaný uživatel

ko-kot

Reagovat
m.sali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

dobře mu tak blbovi, ještě se tam o tu penaltu dorvěte...

Reagovat
smazaný uživatel

to je odpověd :D

Reagovat
smazaný uživatel

tento zapas len poukazuje, aky je to sranda turnaj

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to byl sranda turnaj tak tam chybí Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

teeeda, nieco tak drsne som fakt necakal

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, byl jsem rebel už předtím. Rád jsem třeba sabotoval odpolední spánek ve školce.

Reagovat
smazaný uživatel

to bola chyba, potom z teba vyrastol takyto saso

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si říkám, dodnes mám spánkový deficit z toho a musím tady na ef srážet blbýma kecma konfederační pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale saso si tu ty ked po takych zapasoch ako Taliansko-japonsko a Brazilia-mexico tvrdis ze je to sranda turnaj...Tie zapasy mali fakt vysoku uroven a dalo sa naco kukat Zato ze tvoja oblubena repre tu nie je tak to nemusi byt sranda turnaj. A pre Tahity zivotny uspech

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Brazilia-Mexiko bol vazne extra zapas Taliansko-Japonsko super, ale pristup Talianska nebol dobry a dnes to je to komedia no..Anglicko s tym nema nic spolocne

Reagovat
smazaný uživatel

Ano bol to dobry zapas... A je aspon co sledovat.. A uz aj kvoli tomu Tahity to malo nejaky zmysel. Ty by som bol tiez stastny az po usi keby si sa dostal na takyto turnaj..a vychvaloval by si sa s tym

Reagovat
smazaný uživatel

ty by si bol ..samozrejme...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, ten Itálie s Japonskem jak by smet.

Reagovat
Jerichoo

Hovoril som ze Torres je sympatak

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Za penaltu , ale teďka pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Torres is back.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Nando :)

Reagovat
smazaný uživatel

Torres a Villa. Tam to člověk nemůže nepřát Fernandovi. Villa fakt od pohledu mrdka.

Jinak Albiol pěkná kolmice :)

Reagovat
m.sali

měl mu vzít nohy - byl by sem zvědavej jestli by si trouf na další

Reagovat
božský John

9 haluzi

Reagovat
smazaný uživatel

10... jeden krat torres haluzne nedal

Reagovat
nani92

škoda toho brankára..ale nemal by stále tak nainve vybehovať

Reagovat
patas92

kurňa v Tipsport Happy Hour jsem měl 8

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si měl špatně

Reagovat
patas92

neříkej

Reagovat
smazaný uživatel

řikam, když to asi nevíš a všem to sem musíš cpát

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych Torresovi tak strašně přál, aby všem těm posměváčkům ještě do konce kariéry zavřel hubu... Co tu někteří předvádějí je směšný...

Reagovat
nani92

aj ja mu to prajem,ale nie v chelsea..ak by šiel trebárs do Juve alebo aj tá Barca,tak tam ench strieľa jeden gol za druhým

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som im tu penaltu odpiskal

Reagovat
smazaný uživatel

villa to je fakt chujebák

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Stejnak je pro mě Tahiti vítěz.

Reagovat
SunFells

Cítíš se hodně ublíženě?

Reagovat
smazaný uživatel

Já je obdivuju prostě. Já bych do takovýho zápasu když vím, že dostanu nenastoupil. Nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

A je vidět, že si to strašně užívaj, že tam můžou bejt. Proto jsou pro mě vítěz.

Reagovat
SunFells

Oni jsou rádi, že si mohli jednou za život zahrát takový zápas. A není divu.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasné.

Reagovat
Jerichoo

Villa sa v 90minute rozčuľuje, ze na neho neprešla prihrávka na gol..

Reagovat
-Kopy-

Španělsko Villa

Reagovat
božský John

Stejně za tejden, až půjde golman do prace, tak se bude moct honit, že chytil Torresoj penaltu (a ted se modlit, aby na to kolegove nekoukali)

Reagovat
chavi.27

Kdyby ty Tahitani nekoukali jen 5 metru pred sebe tak mohli dat 2,3 goly na konci.....

Reagovat
Swarley

bral bych dres Iniesty

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

trápni Španieli... Slováci by s nimi zo solidarity uhrali remízku a zo solidarity by boli aj celý zápas horší.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez ma to napadlo

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

A mozno by boli az tak solidarny ze este by aj prehrali..

Reagovat
nani92

už vidím ako by sme mali 2 defenzivnych založnikov

Reagovat
smazaný uživatel

Už je mi Torrese fakt líto, kam se poděl ten zabiják z Liverpoolu? Sice dal 4 góly, ale žádná sláva.

Reagovat
minoLFC

Chudak Soldado, zaboduje proti Nigerii, nasledne si Torr3s s Villou zastrielaju proti amaterom a už sa do zostavy nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

proti urugayu..

Reagovat
minoLFC

Ešte lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

no ja dufam ze kvoli tomu ze dali tolko goly nepojde Soldado na lavicku ved to trener musi vidiet proti akemu timu hrali aj Soldado by si tam dal 4 goly..

Reagovat
stas87

kiwwi,si tu? mam na teba dotaz

Reagovat
kiwwi

pocuvam

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi ve skutecnosti fakt tak velkej kokot, jako tady?

Reagovat
minoLFC

Niekto minule písal na liverpoolsky (ked bol v studiu digisportu) že ho pozná zo školy. Vraj je normálny ale keď sa začne baviť o ManU tak je z neho pako.

Reagovat
smazaný uživatel

je to mozny..

Reagovat
kiwwi

inteligent sa prejavil no

Reagovat
stas87

poznas hraca menom dyjan carlos de azevedo? ak hej,vies mi ho opisat?

Reagovat
kiwwi

vzivote som o nom nepocul...preco si myslis ze by som ho ja mohol poznat?

Reagovat
smazaný uživatel

z Bardejova na skuske v United, ak sa nemylim

Reagovat
smazaný uživatel

* v Trencine kurva

Reagovat
kiwwi

kazdopadne ja Bardejov nemam kde sledovat pretoze som v BA

Reagovat
stas87

jaj,tak nic,je docela podobny lesterovi tak snad bude podavat podobne vykony

Reagovat
smazaný uživatel

mylis sa

Reagovat
stas87

pretoze hraval za partizan tak som myslel ze si obcas sledoval vykony v druhej lige

Reagovat
smazaný uživatel

jak zatial mate posily? Kosice velm slubne, su na skuske 5 hraci, z toho dvaja z nich vyzeraju velmi slubne

Reagovat
stas87

no ukazal sa akurat azevedo ktory dal senici dva goly hrali sme s nimi 2x,prvykrat vyhrali 4:0,druhykrat 4:1...netreba z toho robit bohvieco ale goly pekne problemom asi bude zotrvanie adiho to sa rozhodne v najblizsich dnoch ci ostane s prislubom hrania EL alebo odide tak ako kubik,nestiham to teraz moc sledovat cize som mimo asi tyzden,pozistujem a napisem

pripadna nahrada za adiho tiez dva goly len ci na to bude mat

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jen část prvního poločasu a pokud mě někdo z hráčů Tahiti zaujal, tak jednoznačně Chong Hue, nebo jak se jmenoval rychlý, dravý a ani balon mu moc nepřekážel. Ten by mohl někam do Evropy do menšího klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Tahiti síce dostali desiatku ale páči sa mi tá ich pokora s ktorou vstupujú do každého zápasu myslím si že nej by sa mali naučiť aj naši reprezentanti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Španělsko se nakonec moc nad svým soupeřem neslitovalo a Tahiti tak dnes dostali "desítku". I když La Roja nastoupila s hráčí lavičky, rozdíl v tom žádný pochopitelně nebyl. A to ještě evidetně hráli tak na půl plynu. Ale Tahiti, i když utrpěli debakl, se můžou opět pyšnit sympatickým výkonem a celkovým vystupováním, jak na hřišti, tak mimo ně. Stále a stále se pokoušeli jít dopředu, aby se jim povedlo slavného soupeře pokořit čestným gólem, ale nebylo jim dnes přáno. Ostatně statistiky střel hovoří jasně, ale třeba držení míče tak hrozně nevypadá, když vezmeme v úvahu velký výkonnostní rozdíl obou dnešních soupeřů ...

Reagovat
Neuro

tož koukám že Torres dal Tahiti 4 góly tak to zavřel hejtrům pusu

Reagovat
minoLFC

To urcite Carroll zajtra zavrie ústa haterom hatrickom anonymným alkoholikom na placku za londynskou krcmou

Reagovat
fantomas

Tu nikdo neni?

Reagovat
smazaný uživatel

ale hej..

Reagovat
smazaný uživatel

Není, všichni koukají na fotbal na ČT 4 ...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Co se nelíbí ..

Reagovat
fantomas

Ste bábovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Až po Tobě ...

Reagovat
fantomas

Muslera je furt stejnej šmatlák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A Lugano furt to samý prase. Uruguay se koukám od MS vůbec nezměnila. I ten 60letej Forlán tam furt všecko režíruje.

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale minule proti Spanielom hral Lugano biedne...a Forlan len striedal...Dnes hra zaklad tak som zvedavy na neho no...

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Forlán má sice asi nejlepší léta za sebou, ale dokáže ještě hodně týmu pomoci. Jeho zkušenosti jsou neocenitelné, zahrávání standatek, atd. A taky má dnes jubileum, hraje 100. zápas za repre, takže když se trefí, bude to velká sláva, no né ...

Reagovat
smazaný uživatel

takze uz tam je len za zasluhy no

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prdlajs ... své si ještě odehraje !

Reagovat
fantomas

Dyt tam jenom tak postává, centruje z místa, sem tam popoběhne k praporku, rozehraje roh, pak zas nic..a takle dokolečka. Střídat se jako v hokeji, tak tam může chodit jen na standardky fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdepak, odběhá toho celkem dost a vůbec, není už nejmladší a ofenzivní hráči stárnou rychleji, no né ...

Reagovat
fantomas

Ne, neoběhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže celý zápas jenom kluše ...

Reagovat
fantomas

No, vesměs.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně zjednodušené vyjádření ...

Reagovat
fantomas

No pochopitelně, protože tak pětkrát zasprintoval. Prostě hraje v plážovym tempu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prihral na gol i tak

Reagovat
fantomas

No, to byla taky ta standardka..dá se říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn..jemu to uz staci...

Reagovat
smazaný uživatel

A tak tedy v plážovém tempíčku dal pěkný gól do šibenice. To je u mě pan hráč, přitom se ani nenadře ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne ja mam rad Forlana a prajem mu to

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj Oduamadiho vyziadal Galliani spat do AC...po tom ako dal hattrick Tahiti....

Reagovat
fantomas

Mg, zrovna tenhle vopdad..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jako by snad nebyl. Moc zákeřnějších fotbalistů neznám..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vynikajici stoper. A dost pochybuju, ze sledujes Tureckou ligu, nebo spanelskou..

Reagovat
fantomas

Za repre sem ho viděl víc než dostkrát na to, abych ho prokouk. Ať si je lepší sebevíc, to se s odpadem fakt nevylučuje. Koneckonců..Suárez je taky odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si hovno, parkrat za rok a udelas si z toho svuj podelanej nazor. Neni o nic vetsi prase, nez to vase hovado Wilshere. Nazdar.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Musa vsetko riesi tak zbkrle bez logiky..Ani proti Tahiti nehral najlepsie..

Reagovat
fantomas

Ale platí na ně. Už jen vychytat tu finálku no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to hej no...Ty fandis Nigerii ci Urugayu, ci bezstranny?

Reagovat
fantomas

Spíš Nigérii, ale v zásadě nestrannej. Na tomhle poháru mě výrazně tankujou jen Japončíci a těch si už moc neužiju.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja tiez skor Nigerii uz aj kvoli tomu Oduamadimu...Japoncov je skoda zasluzili si postup...keby boli oni v tejto skupine tak nemam pochyb o tom ze postupia Inak fandim hlavne taliansku a brazilii..Ale japonci ma fakt zaujali a zasluzili vyhrat nad talianmi...

Reagovat
Shevchenko

Zdá se mi to, nebo se rozšířil pravý panel (expres zprávy, výsledkový servis,...) ?

Reagovat
fantomas

Rozšířil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezda..je to sirsie aj podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

vole vole vole

Reagovat
smazaný uživatel

hovno vole

Reagovat
smazaný uživatel

drž hubu

Reagovat
smazaný uživatel

moc mě neser

Reagovat
smazaný uživatel

promin

Reagovat
fantomas

KRÁÁÁÁÁSA

Reagovat
fantomas

Lugano

Reagovat
fantomas

A ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Mindrak.

Reagovat
fantomas

Spíš lásenka evidentně já tě jen provokuju, jak to sám moc rád děláš. Lugano je pro mě akorát řadovej šmejd, tim to pro mě hasne, o mindráku fakt nemůže bejt řeč. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, ja se prave ted zamiloval do Jennifer Lawrence

Reagovat
fantomas

Jůů.

Reagovat
smazaný uživatel

Kukal si silver linings playbook? Je to kočka

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, akorat jsem se dodival. A pred tydnem jsem videl Hunger Games, kde se mi libila, no dneska jsem ji uplne propadnul. Presne takovou chci!

Reagovat
smazaný uživatel

zdielam tvoj nazor..Hunger games som videl uz davnejsie a viackrat ale v silver linings playbooku je proste k sezrani ako to vy hovorite A pacil sa mi aj jej dojaty prejav a pad na oscaroch

Reagovat
fantomas

Jj, teprve na Oscarech sem si definitivně řek, že ji budu sledovat a fandit. Škoda že zatim bere role ve filmech, co mě netáhnou (a nebejt jí, tak sem vyloženě protrpěl i Silver Linings).

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se silver linings lubilo...ale hunger games az tak nebolo dobre kedze som cital knihy tak oproti tomu ten film mohol byt lepsi Ale tesim sa na dalsie filmy s nou (len nech nie horory tie ja nemusim )

Reagovat
smazaný uživatel

Do puntiku vsechno podepisuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Právě ty Hunger Games nejsou nic pro mě. Kdyby to aspoň mělo nákou rozumnou stopáž, takle si nedávám moc šancí, že se k tomu vůbec někdy dostanu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj. je to vec vkusu..oproti knihe je to slabota, ale da sa kuknut hlavne kvoli nej..a woodymu harrelsonovi toho mam rad ako herca... Treba chvilu pockat ma teraz rozrobenych nejak 5 filmov..i ked v x-men si jej krasu a sarm az tak neuzijeme v modrom

Reagovat
smazaný uživatel

Woody je skvelej, ale nejvic jsem si ho vychutnal jako "Defendora", za to bych mu z fleku dal Oscara.

Reagovat
fantomas

A kdybys tak nebrojil proti McDonaghovi, tak i v Seven Psychopats je skvělej. Chytá druhej dech, mnohem zajímavější dech.

Reagovat
smazaný uživatel

Vo seven psychopats sa mi tiez lubil..ale najviac som ho zral v ZOmbielande...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem videl shodou nahod predevcirem.

Reagovat
smazaný uživatel

zombieland?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Mam rad i toho mladyho zidaka, tak me to bavilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi dobry film A Emma Stone tiez nie je na zahodenie...a bozsky Bill Murray

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se normalne moc nelibi, ale v tomhle filmu jo. BM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Černovlasá Stone, wow. Že by se mi konečně aspoň jednou líbila?

Reagovat
fantomas

To mi taky chybí. Nedávno sem přemoh svuj odpor k zombíkum a zkoukl Shaun of the Dead..takže hádám, že ted mi bude zas nějakou dobu trvat, než se odhodlám k druhýmu a poslednímu kousku se zombíkama, co chci už dlouho vidět. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Shaun of the Dead je super..zboznujem simonove a nickove filmy....Ale zombieland je u mna este lepsi...Klasicke horory zo zombikmi nepozeram ale taketo mam velmi rad...

Reagovat
fantomas

Jo, zas je fakt, že dělat si z toho prdel, to asi taky budu moct. Shaun of the Dead mi koneckonců sednul jako první Wrightův film, konečně, takže na tom asi něco bude..

Reagovat
fantomas

Achjo, du to ještě sosnout a zkouknout..

Reagovat
smazaný uživatel

Zombieland? ted?

Reagovat
fantomas

No snad se nebudu bát ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to asi nie....je to viac vtipne nez horrorove..Ale je dost hodin tak asi sa nechystas spať no

Reagovat
smazaný uživatel

On ceka na finale NBA.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj tak vy kukate NBA...ja len NHL ale ako vypadli tucniaci tak teraz uz nie

Reagovat
fantomas

Neblbni. Ale tak spát můžu až do oběda no, pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn spat mozem aj ja dlho..mozno kuknem este cast battlestar galacticy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to mam v planu, ale vylozene mi vadi Colin Farrell.. Ale urcite se na to nekdy podivam.

Reagovat
fantomas

Ježiš, jak ti může vadit nejlepší herec svý generace?

Reagovat
smazaný uživatel

Heh. Strasny, akorat mi kurvil filmy, ktery se mi mohli potencialne libit.

Reagovat
smazaný uživatel

v In Bruges bol skvely...

Reagovat
smazaný uživatel

No radsi se k tomu nebudu vyjadrovat. Tady ten film evidentne zboznuje kazdej. Krome me.

Reagovat
fantomas

No jak sem řikal, měl bys tomu dát druhou šanci. Fakt bych ho z fleku tipnul na tvuj šálek kávy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, asi bych mel. Mozna jsem ten film akorat nesledoval v dobrym rozpolozeni. Tak si ho schvalne dneska sosnu a zkusim to jeste jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim mne sa velmi lubil ten film..a ten stejny reziser robil aj Seven Psychopats..co sa mi tiez celkom lubilo

Reagovat
fantomas

+ Phone Boot, Triage a Way Back...absolutně top top výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Telefonní budka je jedinej film, kde ho dokazu vystat.

Reagovat
fantomas

Tam se zrovna i nechal zastínit neuvěřitelnym Sutherlandem. Viděls ty dva další?

Reagovat
smazaný uživatel

Triage neni muj salek kavy a vojenskych filmu je hafo, takze jsem se k Sibiri jeste nedostal.

Reagovat
fantomas

No, on to je docela přesnej opak vojenskýho filmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno, videl jsem prvnich pet minut a tam jsou nekde na fronte.. ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nj 5 minut..a potom vacsinu filmu putuju domov zo Sibira cez strasne podmienky atd... az do Nemecka alebo rakuska uz neviem presne

Reagovat
fantomas

Do Indie

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj hej hej..ale ten hlavny hrdina je tusim z rakuska ci nemecka nebo tak ne?

Reagovat
fantomas

Polák to byl, pak se snad nák vrátil k manželce v reálu či co, to už nevim.

Reagovat
fantomas

Asi 15-20 minut sou v táboře no, ale ani tam to neni typicky vojenskej film. Spíš je to taková romantika bez romantiky, ohromující výprava a putování skrz x nástrah...leckoho to nudí, mě to spíš fascinovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej way back bol tiez super..

Reagovat
smazaný uživatel

Colin Farrell najlepsi herec svojej generacie ? , to asi nie.. taky Gosling, Fassbender, Christian Bale ho strcia do vacku.. asi aj DiCaprio

Reagovat
fantomas

Gosling určitě no.

Reagovat
smazaný uživatel

.. a videl si ho aj inde ako v Crazy, Stupid, Love ?... odporucam ti pozriet si Half Nelson, Blue Valentine, Lars and the Real Girl, Believer atd.. neexistuje lepsi herec v jeho generacii

Reagovat
fantomas

No tak to je nesmysl jak hrom.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidim ze si tych filmov nevidel vela... inak Farrell je dobry herec, ale zase hra dost podobne postavy, az na par vynimiek.. taky Gosling co uz zahral za postavy tak Farrell a skoro nikto iny sa na to nechyta.. ale to proste musis vidiet tie filmy, a ked pozeras len komercne hlavne tak si ich urcite nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si musim kuknut k tomu som sa este nedostal

Reagovat
fantomas

Woody je super..ale ani on mě asi nepřemluví. Btw. pokud máš rád Woodyho a neviděls Defendora, tak okamžitě stahuj..možná životní výkon, v nezávislovce.

Reagovat
smazaný uživatel

Haha.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky aj tebe kuknem si to urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, rikal jsem si, ze zkouknu jeste neco a vubec nic si nemuzu vybrat.

Reagovat
fantomas

Chraplavý hlásky rulezzz!! ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejluxusnejsi vec - kdyz ma holka nedomykavost hlasivek

Reagovat
fantomas

Ježiš, takle odborně. Je to to samý?

Reagovat
smazaný uživatel

No skoro. Mensi urcite. Ale koukas nekdy na Show Jana Krause? Naposled tam byla mlada herecka "Jenovefa Bokova", pust si jenom nejakej uryvek rozhovoru s ni. To je proste neco neuveritelne sexy.

Reagovat
terry

Reagovat
fantomas

http://www.youtube.com/watch?v=aYUCV2qbbTs

S přehledem nejlepší scéna.

Reagovat
smazaný uživatel

U toho jsem skoro strikal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani som nemusel otvorit a vedel som ktora scena to bude...aj na oscaroch davali tuto k nej.. Vynikajuca scena...

Reagovat
patas92

herečka je to super, ale vzhledově naprosto průměrná

Reagovat
fantomas

Nemusí se líbit, pro mě taky neni nákym idolem krásy, ale označit ji za "naprosto průměrnou"? Docela nehoráznost...když se řekne tuctovka, představim si teda uplně jinou holku.

Reagovat
patas92

tak úplně tuctovka to není, ale určitě bych ti vyjmenoval x hezčích hereček .... pokud bys ke kráse připočítal herecké kvality, tak by byla určitě na špici to jo

Reagovat
fantomas

Však já nepíšu právě, že je nějaká nejhezčí. Jen že rozhodně neni tuctová. Mezi tim bych rozlišoval no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Mikel technik

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm mikel pekne

Reagovat
terry

JOOOOOHN OOBIIIII MIKEEEEEEEEL!

Reagovat
fantomas

Deset let od Foeho vlastně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Forlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Forlan to dal schvalne kvoli fantomasovi

Reagovat
smazaný uživatel

mu vypálil rybník

Reagovat
fantomas

Tak já zrovna nepochyboval o jeho kvalitách no. Spíš o nasazení.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne no..len to prislo vhod akurat

Reagovat
smazaný uživatel

Nasazení je příkladné ...

Reagovat
madridcan

Absolutne neviem, cim to je. Ale proste si myslim, ze Torres zakonci karieru ako golovy kral. V Chelsea sa golovo sa posral, do Realu nikdy nepojde, ale ak by raz siel tak sa z neho stane kanonier aky dakedy bol. Takto to uz moze riesit len Talianskom, lebo v CFC to ma v proste hlave, ze je v pi*i ako slovensky hip hop...

Reagovat
smazaný uživatel

Si pil?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

Preco? Ja som vzdy tak trosku proti prudu a ked uz dal tie 4 goly, tak som zadelil nazor Ja som veril v jeho zmrtvychvstanie, ale vysral sa na moju doveru Budes tu na noc na rozhodujuci zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

A vis komu je dal?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, chci ted usnout na dve hodky a pak koukat..

Reagovat
madridcan

Na FB sa vidime. Dufam, ze nezaspim na poslednu stvrtinu ako byva mojim zvykom, lebo v tom teple po*ebanom neviem spat a aktualne taham dvadsatstyri hodinovku

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny. No ja jdu zkusit usnout, 7 budiku nastaveno.

Reagovat
madridcan

Ok, piseme potom.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: pánové potřeuju poradit.nevíte jak nejlíp poslat peníze ze slovenska do čech?co je lepší?převodem nebo snad poštou.a kolik tak může stát poplatek.díky

Reagovat
terry

Poštou a napiš na obálku "Posílám peníze na povodně."

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
madridcan

Ja som posielal Krlesovi z ČSOB na ČSOB a bol podla vsetkeho 5 eur poplatok. A pravdepodobne budes mat vsade poplatky taketo alebo trosku vyssieho razu...

Reagovat
smazaný uživatel

prevodem..

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten zazracnej hrotak Cavani.

Reagovat
Shevchenko

Top 3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Bez toho, ze si nemyslim, ze by byl nejak kvalitnejsi, nez lehci nadprumer, tak by me fakt zajimalo, kdo z hrotaku jako je Zlatan, Drogba, Gomez, Suarez, RVP, Rooney, Lewa atd. horsi..

Reagovat
fantomas

Myslel v Itálii asi, to by možná sedělo.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je spolu s Mariem asi nejlepsi, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

*Falcao

Reagovat
Shevchenko

Moc rád bych se do toho pustil, ale myslím, že je zbytečné ti to vysvětlovat. Nicméně i dneska je vidět jedna jeho vlastnost, díky které je jeden z nejlepších.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom vypis ty hrace, kteri jsou horsi. Nic jinyho po tobe nechci a nebudu chtit.

Reagovat
Shevchenko

Škrtni si tam všechny kromě Falcaa a Ibry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
fantomas

Cavani

Reagovat
madridcan

Zas zahodil tutovku co?

Reagovat
madridcan

To asi v tom lepsom pripade. Inak by som cakal, ze odkuril penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

No zahodil.. bezel sam na golmana a prave ted mozna trefil Ramosuv balon..

Reagovat
REPLIKATOR

Coates chvílu na hřišti a hned dostane žlutou

Reagovat
fantomas

Aaaaa.

Reagovat
SunFells

Zzzzz.

Reagovat
Greny

Steevy Chong Hue ať mu daji smlouvu v nějakým klubu u nás :) ten kluk je fakt šikovnej

Reagovat
smazaný uživatel

moment zapasu : ako oslavoval brankar ked Torres nedal penaltu

Reagovat
j_mrazik

OT: Viděl jste někdo Cemetery Junction? Tam je parádní samička.

Reagovat
SunFells

Viděl, nevšim jsem si

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele