Druhá liga souhrn - 29. kolo

31.05.2008, 19:04
Komentáře a souhrny
Před posledním kolem je ve druhé lize o něco jasněji. Prvním postupujícím se po remíze s Vítkovicemi stali Bohemians Praha. Na druhou příčku se dostala Opava, která jako jediná z vážných aspirantů na postup dokázala vyhrát. K sestupu mají kromě Krče v tuto chvíli nejblíže Hlučín a Dukla Praha.

SFC Opava - FC Hlučín 4:0

31.05.2008 17:00

Góly: 23. Kolínek, 26. Víšek, 50. Švach, 62. Mezlík z pen.

Domácí Opava potvrdila roli favorita, když rozdrtila FC Hlučín 4:0. Opava tak potvrdila své ambice na postup do Gambrinus ligy. Díky zaváhání Slovácka a Příbrami je to právě Opava, kdo drží druhé místo, tedy vstupenku do Gambrinus ligy.

Domácí začali lépe a již ve čtvrté minutě dostali výhodu přímého kopu. Víškův centr však jen prosvištěl pokutovým územím do autu. O pět minut později měl na hlavě, po velmi pěkné kombinaci, první gól Barteska, ovšem mířil nad branku. Opava byla o poznání aktivnější a v zápětí si vypracovala další tutovku. Partyš vyslal do pokutového území pěkný centr, ten prodloužil hlavou Kozák a do zakončení, také hlavou, se dostal Halaška. Brankář Hlučína však s přehledem zakročil. Hned po minutě se dostal ke střele z malého vápna Zapletal, ale brankář Kosmál jeho dělovku skvělým reflexivním zákrokem vyrazil.

Hlučín útočil pouze sporadicky a ve 24. minutě se Opava zaslouženě ujala vedení. Po standardní situaci se dostal míč k Zapletalovi, jenž z vápna vypálil. Jeho střelu před brankou tečoval Kolínek a brankář hostí neměl šanci. Právě brankáři Kosmálovi se však branka zdála v rozporu s pravidly a za protesty viděl žlutou kartu. O dvě minuty později musel Kosmál ven z branky a zakročil mimo pokutové území, za což viděl červenou kartu. Do branky se postavil náhradní brankář Kosmák. Ten neudržel čistý štít příliš dlouho. Minutu po svém nástupu obdržel od domácího Víška nechytatelný "pozdrav" z přímého kopu. Hosté měli také jednu větší šanci, ale Galajda v pádu hlavičkoval mimo. V Opavě se tak odcházelo do kabin za stavu 2:0 a za zvuku oslavných chorálů domácích fanoušků.

Opava i po změně stran byla lepším týmem a v 50. minutě zvýšil na 3:0 přesnou hlavou z rohu Švach. O několik minut později domácí překvapili Hlučín rychlou rozehrávkou a Halaška byl v pokutovém území zastaven jen za cenu faulu, načež stoper Mezlík nařízenou penaltu s přehledem proměnil. Chvíli poté se rýsovala další slušná šance domácích, vše ale skončilo ofsajdem Halašky. Halaška ještě v závěru předvedl krásnou individuální akci, kterou zarazil až brankář Kosmák.

Opava si tak připsala tři body za velmi důležité vítězství a posouvá se na druhou příčku, čímž je velmi blízko postupu do Gambrinus ligy.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - FC Vítkovice 1:1

31.05.2008 17:00

Góly: 28. Ibe - 76. Pulkert

Prvním postupujícím do nejvyšší české soutěže se stali fotbalisté Bohemians. Ti před domácím publikem remízovali s Vítkovicemi 1:1. Bohemians dlouho vedli zásluhou Stanleyho Ibeho, ale konečnou remízu 1:1 zajistil čtvrt hodiny před koncem Pulkert.

Diváci nečekali na první vzrušení zápasu dlouho. Už v 1. minutě vyrobili hostující stoper Švehla a brankář Vaclík obrovskou chybu. Švehlovi ukopl míč Ibe a následným dloubákem překonal Vaculíka, jenže míč vyskočil z čáry nad břevno. Vítkovičtí měli velkou příležitost na skórování. Kapitán Radim Derych hlavičkoval jen těsně vedle. Ve 28. minutě se už slavilo. Stanley Ibe ukázkově prosoloval obranu domácích včetně brankáře Vaculíka a do prázdné branky pohodlně skóroval. Ve 36. minutě už to mohlo být o dvě branky, jelikož hlavička Obermajera skončila na levé tyči Vaclíkovy branky. Do šaten se šlo za stavu 1:0 pro domácí Bohemians.

Druhý poločas začal opatrněji než ten první. V 58. minutě mohli udeřit hosté, ale Pulkertova skákavá rána skončila na tyči. Hosté začali více kombinovat, a také se dostávat více do zakončení. V 74. minutě pouze napálil Radim Derych míč do brankáře Wintera. Za další dvě minuty už bylo v týmu hostí veselo. Martin Pulkert přehodil z hranice vápna brankáře Bohemians Wintera – 1:1. Domácí po inkasované brance lehce znervózněli, a byli to hosté, kteří hráli ve větší pohodě. Nicméně ani domácí, ani hosté už branku nevstřelili a utkání skončilo remízou 1:1. Domácí fotbalisté však začali slavit, jelikož i remíza jim zajistila postup do Gambrinus ligy.

Více informací k zápasu

Fotbal Fulnek - 1. FC Slovácko 3:2

31.05.2008 17:00

Góly: 16., 22. a 75. Koštuřík - 27. Perůtka, 41. Filipský

Fulnek doma dokázal porazit druhé 1.FC Slovácko 3:2 a hostujícímu celku se tak značně zkomplikoval boj o postup do Gambrinus ligy. Slovácko se tedy posunulo na čtvrté místo a na druhou Opavu ztrácí dva body.

Domácí Fulnek soupeře od samého začátku tlačí a brankář Slovácka Bolek má plné ruce práce. Se střelou Koštuříka i hlavičkou Vyskočila si však poradil. Vysoká aktivita se domácím vyplatila. V 16. minutě poslal Lukaštík míč do běhu Koštuříkovi, který nádherným padáčkem přehodil brankáře Bolka. Hostujícímu celku se inkasovanou brankou vzdálila vidina postupu do Gambrinus ligy, a tak se konečně vzpamatovali. Nicméně byl to Fulnek, kdo opět skóroval. Lukaštík vyslal na branku Slovácka dělovku, kterou se nepodařilo brankáři Bolkovi udržet. Jeho zaváhání využil Koštuřík a pohotově zavěsil do prázdné brány.

Koštuřík byl střelecky při chuti a již po minutě si mohl na své konto připsat hattrick, ovšem v těžké pozici poslal míč pouze nad bránu hostí. Slovácko se definitivně vzpamatovalo ve 27. minutě, kdy se k odraženému míči na hranici pokutového území dostal Perůtka a přesnou střelou k tyči vstřelil kontaktní gól. O chvíli později si připsal gólman Slovácka velmi dobrý zákrok proti střele Vyskočila. Hosté se snažili o vyrovnání a pět minut před koncem prvního poločasu se jim úsilí vydařilo. Filipský důrazně vybojoval míč v pokutovém území a následně nedal brankáři Pospěchovi šanci.

Hosté zažili v kabině krušné chvilky a do druhého poločasu doslova vlétli. Již po čtyřech minutách orazítkoval Kebr břevno. Domácí však neponechali nic náhodě a o chvíli později Malohlava z otočky rozechvěl břevno i nad brankou hostí. Poté se však hra uklidnila a hrálo se především ve středu hřiště. V 65. minutě střílel velmi dobře hostující Matůš o chvíli později musel před Chmelníčkem zasahovat domácí brankář Pospěch. Slovácko mělo převahu a domácí spíše brání. Nicméně Fulnek se ujal v 75. minutě vedení. Kanonýr Dalibor Koštuřík si připsal na účet křížnou střelou hattrick.

Hosté se snažili o vyrovnání, ovšem střelecké štěstí při nich nestálo. Hra se ke již zklidnila a na obou celcích byla vidět mírná únava. Fulnek tak nakonec dokázal udržet vedení 3:2 a Slovácko díky prohře přišlo o pozici znamenající postup do české nejvyšší soutěže.

Více informací k zápasu

Zenit Čáslav - 1. HFK Olomouc 3:0

31.05.2008 17:00

Góly: 5. Strnad, 22. Haniak, 41. Hozda

Fotbalisté Čáslavi porazili HFK Olomouc 3:0 a nadále mohou pomýšlet na setrvání ve druhé nejvyšší soutěži. O vítězství domácích rozhodl první poločas, když dokázali čáslavští svému soupeři vstřelit tři branky. Ve druhém poločase si už domácí vše pohlídali a nedovolili Olomouci ani snížit.

Běžela pátá minuta utkání, když Čáslavští vstřelili první branku. Strnad se uvolnil přes obranu domácích a kličkou brankářovi nedal šanci. Domácí byli i nadále aktivnější. K další šanci se dostal Pokorný, ale byl hodně nepřesný. Ve 22. minutě přišel druhý úder do sítě hostů. V závaru před brankou se nejlépe zorientoval Haniak a bylo to 2:0 pro Čáslav. Ve 41. minutě se skóre měnilo po třetí. Hozda nechytatelnou střelou prostřelil brankáře Doležala. První poločas skončil drtivým vedením čáslavských fotbalistů 3:0.

V 50. minutě se dostal do šance Kocourek, jenomže mu byl máván ofsajd. Olomouc mohla snížit střelou Havránka, ale brankář nakonec míč s pomocí obrany zkrotil. Do zakončení se tlačil také Korčian, jenomže neúspěšně, míč mu totiž vypíchl Mrázek. V 69. minutě se před brankáře Olomouce probíjel Kocourek, jenomže si míč dal příliš od nohy a bylo po akci. V 73. minutě posunul míč čáslavský Kotrba na Wolfa, který nechal vyniknout brankáře Doležala. Hosté se na snížení nezmohli. V 90. minutě ještě hlavičkoval Strnad, ovšem nad. Čáslav porazila HFK Olomouc 3:0 a stále může pomýšlet na setrvání ve druhé nejvyšší soutěži.

Více informací k zápasu

Sparta Krč - Vysočina Jihlava 1:0

31.05.2008 17:00

Góly: 21. Matějka

Krč se nakonec přeci jen rozloučila se svými věrnými fanoušky v posledním domácím zápase sezóny výhrou. Naprázdno naopak odjíždí Jihlava, jejíž čekaní na plný bodový zisk ze hřišť soupeřů tak bude pokračovat i do příští sezóny.

Vysočina toho dnes na Strahově moc nepředvedla. Největší šanci navíc měla hned v úvodu zápasu. Po centru Rabušice od rohové praporku se na zadní tyči opřel tvrdě do míče kanonýr Faldyna, ale nedokázal zacílit přesně a míč poslal jen o pár centimetrů mimo. První a zároveň poslední gól utkání padl v 21. minutě. Po nenápadné akci se míč dostal až k Tomáši Matějkovi, ten vyhrál souboj s obráncem a otevřel skóre. Krč své vedení až do konce poločasu kontrolovala, vypracovala si dokonce další dvě gólové příležitosti, jenže ani jednu nevyužila.

Jihlavští fotbalisté nastoupili do druhé půle s mnohem ofenzivnější taktikou a vše vrhli do útoku. Sparta naopak spoléhala na brejky a po jednom z nich se mohl v 58. minutě prosadit Viskup, který sice dokázal propálit gólmana Šimona, ale míč poslal mimo. Poslední gólovku měl na kopačce střelec prvního gólu Tomáš Matějka, jenže střela mu vůbec nesedla a míč skončil v autu.

Více informací k zápasu

Baník Sokolov - FC Hradec Králové 2:0

31.05.2008 17:00

Góly: 15. Salák, 34. Kura

V Sokolově diváci viděli zápas dvou rozdílných poločasů. Zatímco v tom prvním úřadovali domácí hráči a vstřelili dvě branky, v tom druhém byli lepší Hradečtí. Gól ale dát nedokázali, a proto se domů vrací s prohrou. V podstatě se tak navíc připravili o šanci postoupit do Gambrinus ligy.

Už v 15. minutě vymyslel Baník skutečně pohlednou akci na jejímž konci byl Salák, který zkušeně obhodil gólmana Podhajského a poslal svůj tým do vedení. To mohl pojistit jako první Duchnič, z otočky nevystřelil vůbec špatně, jenže míč poslal nad. Co se nepovedlo domácímu útočníkovi, to dokázal v 33. minutě Kura. Roh sice hostující Chleboun odvrátil, míč však poslal zpět do šestnáctky Duchnič, ten se dostal právě až ke Kurovi, který pozemní střelou podruhé překonal Podhajského. Hradečtí fotbalisté byli rázem psychicky velmi dole a už za minutu mohlo být ještě hůř, ale aktivní Duchnič svou příležitost nevyužil.

Svěřenci kouče Malury se sice ve druhé pětačtyřicetiminutovce mnohem více rozehráli, ale první gólové šance opět patřili sokolovským fotbalistům. Obě však zahodil Jiráček, jehož prvně vychytal skvělým zákrokem Podhajský a podruhé nastřelil boční síť. V 58. minutě ovšem moc nescházelo ke snížení Zbončákovi, který poslal míč jen těsně vedle tyčky. Zanedlouho trefil dokonce jeden z hostujících fotbalistů brankovou konstrukci, ale ani po této šanci míč v síti neskončil. Šance Hradce opět o něco ožily v 82. minutě, kdy byl vyloučen Javorský, jenže ani početní výhody Východočeši využít nedokázali.

Více informací k zápasu

Fotbal Třinec - Dukla Praha 1:0

31.05.2008 17:00

Góly: 90. Chlebek

Po podzimu v záchranu Třince nevěřili ani ti největší optimisté, kolo před koncem sezóny ale vše vypadá pro svěřence kouče Kouřila skvěle. Na druhé sestupové místo mají po dnešní výhře nad Duklou sedmibodový náskok a letošní ročník mohou v poklidu dohrát.

To se ale nedá říct o pražském klubu, který sice proti Třinci bojoval, jenže v 89. minutě inkasoval a propadnul se na čtrnácté místo. Domácí fotbalisté byli od začátku lepší, a proto je trochu překvapení, že na první gól museli čekat tak dlouho. Už v prvním poločase měl více jak stoprocentní šanci Doubek, ale nedal. Třinecký útočník dostal skvělou přihrávku za obranu od Jana Bergera, v tváří v tvář proti gólmanu Radovi ovšem neuspěl, nastřelil pouze jeho nohy.

V 54. minutě pro změnu utekl dukelské obraně Veselý přihrál před bránou stojícímu Konečníkovi, ten však ve skluzu nemířil přesně. Za pár minut spálit už druhou šanci opět Doubek. Ani jeden tým žádnou atraktivní podívanou nepředváděl a když už vše směřovalo k nerozhodnému výsledku, udeřil Třinec. K Chlebkovi se dostal Bergerův centr a slovenský záložník jej hlavou uklidil do brány.

Více informací k zápasu

FK Marila Příbram - FK Ústí nad Labem 1:1

31.05.2008 17:00

Góly: 70. Nohýnek - 35. Džuban

Fotbalistům Marily Příbram se po remíze 1:1 s Ústí nad Labem vzdálila účast v příští sezoně Gambrinus ligy. Domácí sice prohrávali po trefě Džubana, nakonec však příbramští alespoň vyrovnali zásluhou Nohýnka.

První čistě gólovou příležitost měli hosté. Ve 14. minutě dostal Vondrášek míč mezi stopery domácích a v tváří v tvář brankáři Hruškovi neuspěl. Brankář Příbrami dobře vyběhnul a Vondráškovi znemožnil skórovat. Příbramští přispěchali s velkou šancí až ve 29. minutě. Útočníka Jalese vychytal špičkou nohy brankář Ústí Novák. O pět minut později Jales centroval na zadní tyč, kde byl Nechvátal, ovšem v tísni, a jeho hlavička šla nad branku. Minutu po spálené Nechvátalově šanci vstřelili ústečtí fotbalisté první branku utkání. Hosté zahrávali rohový kop, centr se dostal k Vondraškovi, ten znovu odcentroval na Pavla Džubana, který skóroval. Příbramští se do šancí dostávali těžko, přesto mohli ve 44. minutě vyrovnat. Mišunova hlavička šla však mimo branku Ústí. První poločas skončil překvapivým vedením hostů 1:0.

Do druhé půle vešli hráči Marily Příbram s větší aktivitou. Brankáře Nováka zkoušel lehkou střelou Hloušek, ale neuspěl. V 59. minutě mohli domácí vyrovnat. Po přímém kopu se dostal k odraženému míči střídající Costa, a ten napálil míč do břevna. I na druhé straně se mohlo měnit skóre. Mašanského vychytal excelentním zákrokem brankář Hruška. Příbram svého soupeře zatlačila a výsledkem bylo vyrovnání. Stanislav Nohýnek se nejlépe zorientoval před brankou Ústí a nekompromisně poslal míč do sítě – 1:1. Příbram potřebovala vyhrát a i nadále tlačila. V 87. minutě střílel Pleško, jenomže nebezpečná rána byla zblokována. Závěrečný tlak domácích další branku nepřinesl, a tak se Příbram rozešla s Ústí smírně 1:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Bohemians Praha29158645:3553
2.SFC Opava29155944:2850
3.Marila Příbram291310632:1849
4.1. FC Slovácko29139740:2648
5.FC Hradec Králové291211633:2447
6.Fotbal Fulnek291210735:3546
7.1. HFK Olomouc291181033:3741
8.Vysočina Jihlava291010939:3340
9.Baník Sokolov29912826:2439
10.Fotbal Třinec291061326:3836
11.FC Vítkovice291051435:4135
12.FK Ústí nad Labem29961433:4233
13.Zenit Čáslav29881335:4232
14.Dukla Praha29861533:4330
15.FC Hlučín29781425:3429
16.Sparta Krč293121426:4021

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (90)

Přidat komentář
fantomas

No tak to s tou Opaou vypadá zase lépe co?

Reagovat
smazaný uživatel

Opava

Reagovat
fantomas

Zapomněl sem "v" no.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi nevadi "V", mam jen radost jak je na tom Opava

Reagovat
fantomas

Aha, tak to jo.

Reagovat
M11

gratulace opave... ligu si zaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

S kým hraje Opava v posledním kole?

Reagovat
M11

v Jihlave myslim

Reagovat
Shevchenko

Jihlava, není problém si to tu najít.

Reagovat
smazaný uživatel

V Česku se ale dějou věci. Karviná vypustila zápas s Olomoucí "B", aby si hosté zajistili postup do druhé ligy -> licenci pak prodají Karviné.

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

sichr je sichr

Reagovat
alegre

V Česku ? To je Morava!

Reagovat
smazaný uživatel

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE slovacko.... prooooc?

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

protože Opava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v jihlave prohrajete a nakonec postoupi jeden z dvojice Slovacko-Pribram

Reagovat
smazaný uživatel

už to vzdej

Reagovat
-Kopy-

Opava v Jihlavě nevyhraje, Slovácko porazí doma Příbram a tím pádem postoupí Slovácko.

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by...ale Opavě stačí neprohrát při výhře Slovácka ne?

Reagovat
M11

Výklad pravidel o konečné tabulce v případě rovnosti skóre ve vzájemných zápasech (např 0:0 a 1:1 nebo 2:1 a 0:1): Branky na hřišti soupeře se ve Vámi popsaném případě dvakrát nepočítají (pohárové pravidlo) a nastupuje kriterium celkového skore.

Reagovat
M11

jinak vyseldky v zapasech slovacka s opavou byly tusim 0-0 1-1... ale i tak Opava ma lepsi skore.. a slovacko pribram o 3 goly neporazi... opava musi prohrat a slovacko vyhrat... jedine tak se bude radovat slovacko..

Reagovat
smazaný uživatel

příští rok jsem vaším fandou. letos to vzdejte. V jihlavě snad ten poslední krůček bude SFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec si to opět pohnojil, jaké překvapení

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak nekdy priste

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby si furt říkali DROPA Střížkov, tak bych im to přál. Takhle ne! Je to trapnej klub . . .

Reagovat
smazaný uživatel

naprostou souhlasim ale kdyz okopirovali nazev Bohemians

Reagovat
smazaný uživatel

Šéf Bohemky se jmenuje Karel Kapr, to nevěstí nic dobrého .

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajmalo by mě, kolik jeho bratrů kaprů skončilo v kapsách sudích....

Reagovat
Slejdy

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nééé nepraví Bohemians

Reagovat
Slejdy

jono

Reagovat
honziss

Doufám, že svaz odebere "Bohemians" licenci, tenhle Střížkovský hnůj do ligy nepatří. Omlouvám se za ten výrok. A pokud fakt ligu budou hrát pod názvem, který jim nepatří tak doufám že nezískají ani jeden bod a všechny zápasy prohrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš vy toho s tím názvem naděláte... to je jako kdyby žižkovští nadávali Plzeňákům

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš vy toho s tím názvem naděláte... to je jako kdyby žižkovští nadávali Plzeňákům, protože Viktorka Plzeň byla založena o 8 let později

Reagovat
smazaný uživatel

no, ono spíš jde o tohle, ne?

Ale zpět k roku 2005: majitel FC Bohemians Praha, bývalý reprezentant v řecko-římském zápase Michal Vejsada, dle svých slov "odpojuje vůz s hnojem", posílá Bohemku do konkurzu a spojí se s podnikatelem Karlem Kaprem, prezidentem FC Střížkov, s nímž přijdou na to, že "Klokani mají obrovskou tradici, a proto na jméno Bohemians nalákáme rozhodně více sponzorů, než na Střížkov". Osloví TJ Bohemians, která je kupodivu stále majitelem něčeho, co jí morálně nikdy patřit nemělo, a propůjčí si od ní na dvě sezony logo klokana a název Bohemians Praha. FC Střížkov s vypůjčeným názvem a logem hraje 3. ligu, z níž posléze postoupí do 2.ligy, v níž si vede tak dobře, že je v současné chvíli v jejím čele. Člověk by jim to i přál, kdyby se nevydávali za někoho, kým nejsou. Stále si totiž říkají "Bohemka". Co na tom, že doba propůjčení názvu a klokaního loga od TJ Bohemians již vypršela.

Reagovat
smazaný uživatel

at klidne hrajou GL ale at se nejmenujou Bohemians

Reagovat
smazaný uživatel

to je něco jinýho . .. nejde o shodu názvu, ale o to, že si ve střžkově přivlastňujou i historii klubu, znak klubu atd. Voni sou třížkov a dycky budou Střížkov. Taky by si mohli říkat AC Sparta Praha třeba . . .. je to jenom zaplacený bez srdce, to zůstalo ve Vršovicích. Je to jediná věc, kterou si nikdy nekoupěj!

Reagovat
smazaný uživatel

Slezský pojeď, nebo UH to je fuk, všude dobří fandové, Střížkov ať to prodá (což se bohužel už z 99% nestane) tak ať si žižkov užije...

Reagovat
smazaný uživatel

Sokolov

Reagovat
smazaný uživatel

mám takovej dotázek, nevíte kde jsou Jakubčovice, který loni tak váleli a dokonce vedli druhou ligu? to spadli do třetí či co?

Reagovat
smazaný uživatel

prodali druholigovou licenci Dukle, co hrajou ted nevim, ale je dobre ze takovyto tym nehraje druhou ligu, dalsi vesnice nejsou treba

Reagovat
smazaný uživatel

sou asi tam kde Ratíškovice Tadyty vesničky, druhá liga je na ně moc. . .vždycky to ten klub úplně zbytečně zdevastuje!

Reagovat
smazaný uživatel

Však počkej, do 8 let jsme v druhé lize taky. Zapamatuj si ten název jo : DOLOPLAZY 5 let počítám do té divize, pak chvilku 3.liga. A pak dám nějakých pětadvacet gólů, a budu tady tipovat v osobnostech.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, Dolnoplazy! Jestli se fakt dostanou do 2. ligy tak Vám budu chodit lajnovat hřiště!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

nevite kde jsou Blsany?

Reagovat
smazaný uživatel

v Čechách, jak je Žatec, tak tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ČFL na poslednim místě

Reagovat
Slejdy

Blsany jsou v nejvetsi hovnech ted

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud vím, tak fotbal v Jabučovicích zanikl úplně, díval jsem se na tabulky fotbalových soutěží z Moravskoslezského kraje a nikde jsem je tam nenašel...

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava - hrají I. A třídu

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji za info, celkem klesli....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pozor, pár kol před konce vedou ligu o nějakých sedm bodů

Reagovat
smazaný uživatel

vedou třídu neplíst

Reagovat
smazaný uživatel

hrají 1.A třídu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze Opava do GL nepatri ... slovacko ma o moc kvalitnejsi zazemi a na zapas chodi okolo 4000 divaku a s GL se navstevnost vyrazne zvedne myslim... a na Opavu prijde 1000 lidi a sou radi.Pouze muj nazor :-) a s Pribrami je to nejak tak podobne.Tak doufam, ze Pribram v Jihlave prohraje, protoze tak to ma byt! :-) FCS !!!

Reagovat
smazaný uživatel

pardon Opava :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tu meleš za hovadiny Na Opavu chodí v průměru tak 2800 diváků na zápas a se Slováckem mají nejlepší fanoušky v lize. SFC si navíc Gambrinus ligu zaslouží, zvlášť za to, co musel během minulých let vytrpět

Reagovat
doNny

chlapče, co ty seš za demen*a, takovou blbost napsat , na Opavu chodí v průměru 3000 lidí a fans jsou na stejné úrovni, ne-li lepší , na zápase Slovácko-Opava sis mohl uděla obrázek fans své a sami fans FCS to připustili, takže ...

Reagovat
smazaný uživatel

jj u nás byla Opava co se týče supportu lepší,to možu potvrdit,ale je fakt,že na nás chodí v průměru 4000 na opavu 2700

Reagovat
smazaný uživatel

to je jen krátkodobá blbost. V GL byly opavské návštěvy v průměru na 8 tis. a to nepočítámobdobí kaučuku. Až bude GL bude to zase zaplněné. Koho by taky bavilo chodit koukat na nějaké zenity čáslavy, krče atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je zatím nejdementější názor, co jsem tu zažil

Reagovat
smazaný uživatel

Střížkov - trapas. Zajímalo by mě, jakou budou mít návštěvnost...

Reagovat
smazaný uživatel

OT - ty si brácha Sonnyho Ericssona ??

Reagovat
smazaný uživatel

beru zpět ten je s jednim "s"

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě "n" .. lol

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi si na wikipedii Sonny Anderson a zjistíš kdo sem

jinak mohl by dát někdo link na trochu obsáhlejší článek o té kauze Bohemians jak to bylo s konkurzem atd.? našel jsem jen nějaké střípky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

já vim .. jenom to byl pokus o joke .. nepovede se vždycky

Reagovat
Slejdy

a u serpentýýýýn

Reagovat
smazaný uživatel

Musí postoupit Slovácko nebo Opava další čecháci by tu Gambrinus ligu skazili.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím,že do 1.ligy patří Hradec Králové.Přeci jenom je to 7.největší město ČR a tiul a pohár už taky vyhráli.Snad to už konečně vyjde za rok.To čekání mě už nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

OPAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

snad to vyjde v posledním kole ukopat.

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim ze opava prohraje 0:10 pouze muj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

klido at vam to vyjde, radsi Opavu nez Pribram, ale Jihlava neni zadny nazdarek a pochybuju, ze ji u ni doma porazite, nebyt toho podzimu ktery ji vube nevysel bbyla prave ona postupujicim...

Reagovat
smazaný uživatel

na kdyby se nehraje.....bych mohl říct, že KDYBY opava tolikrát doma neztratila body, 1. ligu by měla už dávno zajištěnou...

Reagovat
smazaný uživatel

jiste mas pravdu, ve ctvrtzek se odpovedi dockame

Reagovat
smazaný uživatel

z čela ztráceli všichni nejen Opava, ale proč?!? Že by se nikomu nechtělo postopit

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, takový ročník ligy ještě nepamatuju...obvykle tým, který ztratí tolik domácích zápasů nemá šanci na postup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele