Druhá liga preview - 28. kolo

23.05.2008, 17:11, aktualizováno 26.05.2008, 08:14
Previews
Tečku za 28. kolem české nejvyšší soutěže udělá souboj Dukly Praha s Fulnekem. Oba celky mají stále o co hrát, domácí potřebují body k záchraně, hosté zase ještě živí postupovou naději...
Sparta Krč - SFC Opava  (sobota 10:15)
Krč se díky prohře z minulého kola stala už nyní prvním jistým sestupujícím. Na Strahov tentokrát zavítá další těžký soupeř, a to až z Opavy.

Slezský klub sice na jaře předvádí atraktivní fotbal, ale bez výsledků - čtrnáct bodů ze třinácti zápasů hovoří za vše. Domácí tvrz padla už v prvním jarním kole a své trápení Opava potvrdila také ve středu. S HFK Olomouc prohrála 1:2, a to i přesto, že její soupeř osm kol před vzájemným zápasem nevyhrál. Duel ale mohl mít úplně jiný výsledek, stačilo kdyby v 92. minutě proměnil svou tutovku Libor Kozák. Jenže vysoký kanonýr nedal a hned z protiútoku se trefil Krutý. Opava se tak propadla o další příčku směrem dolů, na druhou Příbram navíc nabrala ztrátu čtyř bodů a na postup už se jí ve zbývajících zápasech moc nevěří.

To Krč už může sezónu dohrát v poklidu, ovšem spokojená ani v nejmenším být nemůže. Současných osmnáct bodů z ní udělalo první tým, který míří zpět do ČFL, po jediném roce stráveném ve druhé lize. Sparta sice zatím prohrála "pouze" třináct zápasů, ale především neschopnost vyhrávat jí dostala do této pozice. V podstatě už před středečním 27. kolem bylo rozhodnuto a také samotná Krč potvrdila, že v záchranu nevěří a podlehla Třinci 1:4.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.50 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Vítkovice - Marila Příbram  (sobota 16:30)
Příbram jede do Ostravy s cílem udělat další krok k postupu zpět do Gambrinus ligy. Vítkovice naopak budou bojovat, aby ukončili její čtyřzápasovou sérii výher a přiblížily se záchraně.

Domácí fotbalisté sice nejsou před tímto utkáním v bezprostředním ohrožení sestupem, přesto klidní ani zdaleka být nemohou. Mít tři kola před koncem náskok čtyři body na sestupovou 15. příčku rozhodně neznamená důvod k radosti. Po tomto kole však už mohou být zachráněni, stačí jim k tomu dvě věci – porazit Příbram a doufat v zaváhání Dukly Praha proti Fulneku. Marile mají navíc svěřenci kouče Grussmana co vracet. Na podzim s ní prohráli vysoko 1:4.

Středočeši ale v poslední době předvádějí výborné výkony, díky kterým se dostali na druhou postupovou pozici a na třetí Slovácko si vypracovali tříbodový náskok. Trenér Massimo Morales po svém příchodu udělal v týmu několik změn a ty se mu zatím vyplácí. Marila pod jeho velením stále jenom vítězí a ještě neztratila ani jeden bod. "Věřím, že všichni budou na utkání proti Vítkovicím dobře připraveni a doufám, že budeme opět vítězit," prohlásil nejlepší kanonýr a dočasný kapitán Příbrami Daniel Huňa pro Marila TV.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.60 - 2.90 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. HFK Olomouc - Fotbal Třinec  (sobota 17:00)
Kdyby hrál Třinec podobně jako na jaře také na podzim, patřil by nyní mezi nejžhavější kandidáty na postup. Jenže se tak nestalo a tuto sobotu jej čeká rozhodující zápas o záchranu.

Pokud svěřenci trenéra Miroslava Kouřila v Holici vybojují alespoň remízu, zajistí si účast také v příštím ročníku Druhé ligy. Ovšem i kdyby odjeli s prázdnou, zase tolik je to mrzet nemusí, jelikož jejich náskok šesti bodů na Duklu Praha je skutečně velký. "Až budeme mít náskok tolika bodů, kolik se už jich nedá uhrát, pak budeme zachránění," uvědomuje si útočník Richard Veselý. "Určitě nejedeme do Olomouce prohrát," dodal.

Jenže proti HFK je nic jednoduché rozhodně nečeká. Tým Tomáše Uličného v minulém kole po osmi zápasech konečně vyhrál, a to rovnou nad o postup bojující Opavou, ke všemu na jejím hřišti. Tentokrát ale odehraje zcela odlišný zápas, jelikož se od něj očekává plný bodový zisk. Syn úspěšného kouče Petra Uličného bude mít tentokrát především problém se složením obrané řady, jelikož bude postrádat hned tři stálé členy základní jedenáctky. Kvůli disciplinárnímu trestu nemohou hrát Lošťák, Dadák a Josefík.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 2.80 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hlučín - 1. FC Slovácko  (neděle 17:00)
Souboj dvou týmů s rozdílnými problémy bude k vidění v Hlučíně. Poměřit síly s místním 1. FC přijedou fotbalisté z Uherského Hradiště.

V málokterém utkání prahnou po výhře oba týmy jako v tomto. Slovácko stále touží po postupu a je pro něj schopné udělat cokoliv. O tom přesvědčilo veřejnost už před minulým kolem, kdy propustilo kouče Kalvodu. Pod novým trenérem Jiřím Dekařem hned první utkání zvládlo a alespoň z části si napravilo u nespokojených fanoušků reputaci. Ti navíc proti Vítkovicím viděli na hřišti dvě nové tváře. Při odchodu od dorostu si vzal Dekař spolu do A-týmu hned tři dorostence - Kerbra, Perůtku a Reiberka. Prvně dva jmenovaní se objevili ihned v základní sestavě, třetí si bude muset na svou šanci ještě počkat. Možná se dočká právě proti Hlučínu.

Slezané si v poslední době s úspěšnými výsledky moc nepotykali, a proto ani nyní nejsou favority. Na vítězství čekají už celkem pět zápasů a pokud se něco radikálního nezmění, jsou nejžhavějšími kandidáty na sestup, jelikož je do konce soutěže čekají už jen celky z horní poloviny tabulky a jejich náskok na patnáctou Duklu činí jen dva body. Největším problémem týmu kouče Samce je střelba branek a bez nich se prostě nevyhrává.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.50 - 3.00 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Hradec Králové - Zenit Čáslav  (neděle 17:00)
Pokud si bude chtít uchovat Hradec Králové naději na postup do Gambrinus ligy, bude muset v nedělním zápase porazit Zenit Čáslav.

Ale ani ta Votrokům nic zadarmo darovat nebude, jelikož si žádnou bodovou ztrátu dovolit nemůže. I přes zlepšený výkon vybojovala v minulém kole s Jihlavou pouze bod a zůstala tak v pásmu ohrožení sestupem. Michalu Horňákovi, současnému kouči Zenitu a vicemistrovi Evropy z roku 1996, se tak premiéra moc nepovedla, a proto bude usilovat o nápravu. Do Hradce ale nejede pouze vyhrát, spokojí se také s remízou.

V jaké situaci se nyní Čáslav nachází si uvědomuje také domácí kouč Malura. "Přijedou sem uspět, určitě budou chtít minimálně bod vzhledem k tomu, že to je zachraňující se mužstvo. Je to tým plný mladých, technických a rychlých hráčů. To je jejich zbraň," prohlásil hradecký kouč, jenž na podzim vedl Slovácko.

Hradec si podobně jako Opava v minulém kole zkomplikoval cestu za postupem, vzdávat se ale nechce a bude bojovat do poslední možnosti. Do sestavy se mu navíc vrací po karetním trestu klíčový záložník Pavel Černý, v průběhu týdne začal trénovat Radim Wozniak a také on se s největší pravděpodobností na hřišti objeví.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Ústí nad Labem - Baník Sokolov  (neděle 17:00)
Nejméně atraktivním duelem 28. kola se jednoznačně stal zápas Ústí nad Labem s Baníkem Sokolov. Ani jeden tým nepatří mezi vyznavače ofenzivního stylu hry, a proto zřejmě žádné brankové hody neuvidíme.

Hosté ze Sokolova jsou navíc na hřištích soupeřů většinou úplně bezmocní a na své konto si prozatím připsali pouze jednu výhru a celkem osm bodů, což z nich dělá druhý nejhorší tým na venkovních stadiónech. Tým Martina Haška navíc opustila v posledních zápasech dobrá forma z úvodu jara a Baník se tak opět tabulkou propadnul dolů, tentokrát na deváté místo. Pokud by nyní prohrál, může v dalších kolech přijít i o svou současnou pozici, jelikož v závěsu se drží Vítkovice s Třincem.

Vzájemné zápasy Ústí nad Labem a Sokolova mají pokaždé velmi vyrovnané průběhy, což potvrzuje také historická statistika. Dva ze tří zápasů skončily remízou, na podzim se však radoval Baník, který zvítězil 2:1. Nyní by mu to ale měli Severočeši oplatit. Vždyť v posledních kolech porazili Slovácko nebo remizovali ve Fulneku, čímž vykročili za záchranou - utekli ze sestupového pásma, jsou dva body před patnáctou Duklou.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.60 - 4.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - Bohemians Praha  (neděle 17:55)
Vítězství od postupu. Málokdo by to po podzimu předpokládal, ale Bohemians Praha nyní stačí tříbodový zisk a mohou propuknout bouřlivé oslavy. Vysočina Jihlava však určitě nebude chtít přihlížet nadšení svých protihráčů, a proto udělá vše, aby "Falešné klokany" obrala o body.

Jihlavu čekají na závěr sezóny v domácích zápasech skutečně atraktivní a kvalitní soupeři (v posledním kole přivítá Opavu). I přesto, že Vysočině téměř o nic nejde, kouč Marko slibuje, že jeho tým nikomu body rozdávat zadarmo nebude. "Závěrečné jarní zápasy rozhodně nehodláme vypustit a uděláme vše pro co největší bodový zisk," zdůraznil také ředitel klubu Zdeněk Tulis.

Zápas odstartuje v netradičním čase 17:55, a to z jediného důvodu. Duel bude totiž vysílat přímým přenosem ČT4 a vedení klubu se snaží udělat vše pro to, aby diváky přilákalo na stadión. "Každý návštěvník s platnou permanentkou či vstupenkou zcela zdarma obdrží pivo nebo klobásu," prozradil Tulis.

Bohemians však necestují na Moravu s jiným cílem, než vyhrát. Na rozdíl od svého soupeře ale žádné speciální překvapení pro své příznivce nenachystali, a proto jich v Jihlavě zřejmě jako na většině venkovních zápasů moc neuvidíme. I přesto jsou ale favority a měli by potvrdit skvělou jarní formu, díky které se dostali až do čela tabulky a vypracovali si čtyřbodový náskok. Pokud vyhrají, budou mít jistotu celkového prvenství a tím také postupu do Gambrinus ligy.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.95 - 2.50 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - Fotbal Fulnek  (pondělí 17:55)
Po více než jedenácti letech opět uvidí fanoušci v televizi Duklu Praha. Ta v pondělní dohrávce poměří své síly s Fulnekem.

Dukla na jaře ještě nedokázala na domácím hřišti ani v jednom ze šesti možných případů zvítězit. Ve hře o záchranu jí tak stále drží alespoň výsledky ze hřišť soupeřů. Tým s nejhorší obranou si ale uvědomuje vážnou situaci, do které se nyní dostal a chce domácí smůlu prolomit. Moc času mu totiž nezbývá. Ovšem pokud Dukla vyhraje, minimálně do příštího kola postoupí na třináctou příčku.

Fulnek prozatím nasbíral v jarních zápasech devatenáct bodů a stále se drží v boji o postup. Pokud však bude chtít mít ještě reálnou šanci, nemůže si tentokrát dovolit žádné bodové zaváhání, jelikož na druhé místo ztrácí před tímto zápasem pět bodů a v příští kole hraje s doma se Slováckem. Tým Václava Daňka v posledních dvou zápasech opustila forma, po prohře s Hradcem Králové přišla domácí remíza s Ústí nad Labem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.35 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Bohemians Praha27157543:3152
2.Marila Příbram27139531:1648
3.1. FC Slovácko27129637:2345
4.SFC Opava27135939:2844
5.FC Hradec Králové271111531:2144
6.Fotbal Fulnek271110632:3143
7.1. HFK Olomouc27108932:3438
8.Vysočina Jihlava27910836:3137
9.Baník Sokolov27812724:2136
10.Fotbal Třinec27961225:3733
11.FC Vítkovice27941433:4031
12.FC Hlučín27781225:2929
13.Zenit Čáslav27781231:4029
14.FK Ústí nad Labem27851429:4129
15.Dukla Praha27761431:4227
16.Sparta Krč272121325:3918

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (66)

Přidat komentář
Radin

Opava musí,ale letos to vypadá blbě už:-((.Ale vše je možné,stačí se podívat na Slávku a poslední čtyři kola :-))

Reagovat
M11

tak kdyby nevyhrali ani ted ve slabucke Krci tak to snad s postupem nemuzou myslet vazne ani

Reagovat
Radin

Uvidíme,jen ne Příbram please

Reagovat
M11

jj presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti Krči jim věřím, ale ten postup zase nemusí být tak nereálný, jelikož má mnohem lepší los než Slovácko a Příbram, které navíc čeká vzájemný duel! Opava po Krči hraje doma s Hlučínem a potom v Jihlavě, které už taky o nic nepůjde...

Reagovat
M11

je to fakt jeste otevrene

Reagovat
smazaný uživatel

otevrene je to mozna tak pro Slovacko, ale Opava je ze hry venku, stejne tak Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě není Opava ze hry o postup do 1ligy ze hry venku hraje lépe venku než doma.Ale pokud chce do ligy tak musí zítra vyhrát bod je málo.Jedeme slezký jedeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Opava tam snad ani nechce, protoze to co postraceli na jare se jen tak nevidi

Reagovat
M11

to same muzem rict i my

Reagovat
Slejdy

jono

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, si vemte, kolikrát ty týmy z první šestky ztratily body a stále jsou ve hře o postup, letos je asi nějaký výjimečný ročník 2. ligy

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě nehraje venku lépe, jen vozí lepší výsledky..velkou slabinou, hlavně před domácími diváky, je proměňování šancí . . . viz kdo viděl zápas s hfk nebo s falešnou bohemkou . .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedééém Votroci !!! A Jihlava přefikne tu "kapří" Bohemku alias Střížkov !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Včera pěkně "zabodovala" Příbram, tak to krásně hraje do karet, jen to dneska nesmí FC HK pokazit a vyhrát !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo kolik týmů má letos padat? Zaslechl jsem něco o tom že to chtějí i některé týmy prodat..?

Reagovat
smazaný uživatel

Sestupují tradičně 2 poslední týmy. O prodeji licence na II. ligu se mluví v souvislosti s Hlučínem a Fulnekem, ale zatím to jsou jen a jen spekulace, nic potvrzeného.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Fulnek, to je podle mě blbost. Oni chcou do 1.ligy za každou cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

A co by tam chtěli dělat ? Malé město, klub bez tradice vrcholového fotbalu a příslušného zázemí, návštěvy, .... a stojí na jednom člověku. Není tam absolutně perspektivní finanční jistota. Může se stát, že za pár let Fulnek vůbec II. ligu hrát nebude. Do 1. ligy sice chtít můžou, v tom nejsou sami, ale nikdy se jim nepodaří, aby tam postoupily.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem napsal, co jsem četl v novinách. Bylo to vyjádření hráčů a majitele. Mě je jedno, že to je malé město, pokud si to vybojují, a zaslouženě postoupí, tak proti tomu nic nemám. Copak třeba Blšany měly před postupem do GL nějakou tradici? Bylo tam odpovídající zázemí? V Blšanech copak bylo finanční zajištění?? NE,NE,NE. Tak se nerozčiluj.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Blšany jsou velmi bizardním příkladem, který už snad nikdo nebude následovat. Však to také byla ostuda českého vrcholového fotbalu. Ale podobných úletů bylo bohužel více. Představy klubu jsou jedno a realita druhá. Také vím, že se tak prezentovali v tisku. Ale jedno mi to není, protože mě fotbal baví a vůbec se nemusím rozčilovat. Ono to ani takhle nejde poznat, že ? Proč bychom si taky krátily zbytečně život, že ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě nevadí, že je to město malé nebo mnohamiliónově osídlené. Jestli tam bude kvalita, tak ať třeba hrají ligu mistrů. Thun taky není zrovna megalopole, a hrála LM. A rozčilovat se nemusíme, přece jen je to fotbal. Ale fotbal je náš život. A kdyby byla fotbalová planeta, tak tam žiju.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím to tak, že malé město těžko dlouhodobě udrží takovou soutěž jako je GL. A nemyslím jenom po sportovní stránce. Navíc celá region zrovna fotbalově nestrádá, takže by se to navzájem drtilo. A fotbalová planeta ? To by nebylo špatné, ale (skoro) všechno se jednou přejí. I když ...

Reagovat
smazaný uživatel

Když něco fakt miluješ, tak se to nepřejí nikdy...Fotbal a sex

Reagovat
smazaný uživatel

Buď jak buď.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Hlučín to chce skutečně prodat. Buď Karviné nebo Frýdku-Místku, takže půjdou do MSFL

Reagovat
smazaný uživatel

II. liga je finančně náročná, ale sponozorskou podporu má minimální. Proto se tak často mění mapa klubů II. ligy. Hl. důvodem jsou samozřejmě finance. Hlučín z fotbalové mapy nezmizí, jako jiné odstrašující příklady (Drnovice, Jakubčovice, Prušánky, Dolní Kounice, ...), pouze bude hrát MSFL, což je na jeho možnosti a potenciál momentálně tak akorát. Zájemci jako Karviná nebo Frýdek-Místek jsou pro II.ligu ideální. Zrovna VP Frýdek-Místek byl dlouholetý účastník II.ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

bary ma pravdu ale mě osobně se moc to prodavaní licencí moc nelibí a jsem zvědav jestli to Kladno proda 1 ligu jak se píše

Reagovat
smazaný uživatel

Neprodá.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to 50% na 50%. SK Kladno není v dobré finanční situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to moc nesedí, ale je to jediný způsob, jak kolikrát zajistit regurélnost nastávajícího ročníku příslušné soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

Už mají nového sponzora, takže ne.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem proti "pseudotýmům" v nejvyšších soutěží, je jen otázka času, kdy klub zase spadne....fotbal na takové úrovni nejde financovat z peněz jednoho člověka (viz fulnek) . hlavně ten jejich "stadion", to by byla perla 1. ligy podle mého skromného názoru si první ligu zaslouží: opava, hradec, bohemka (ta, co teď padá do 2GL), slovácko, druhá by slušela asi karviné a frýdku...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, a ještě bych k adeptům přiřadil Jihlavu.

Reagovat
M11

Fulnek nic prodavat nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Fulnek by určitě nehrál první ligu na svém stadiónu, pochybuji, že by to Mročkovi a spol. dovolili...

Reagovat
smazaný uživatel

pak nastává otázka, kde by hráli....to by mě taky zajímalo. . .

Reagovat
smazaný uživatel

Raději nedomýšlet ...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bazalech nebo v Opavě, nenacházím jinou možnost

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ano, ale zbytečně spekulujeme. Nevěřím, že se do GL někdy dostanou a vůbec, že se bude dlouhodobě ve Fulneku hrát vrcholový fotbal.

Reagovat
Slejdy

podme FCS

Reagovat
M11

jj plííís budem hodni

Reagovat
Slejdy

jop

Reagovat
smazaný uživatel

nehrála nekdy nahodou Karviná ..1 ..GL.?

Reagovat
smazaný uživatel

Pár sezón ano. Kanonýr Tuma a spol. Ale už je to krapet dlouho, z hlavy už přesně nevím, které to byli sezóny a nechci hádat.

Reagovat
smazaný uživatel

Šlo o sezony 96/97 a 98/99. V obou případech vždy následoval sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak. Vzpomínám ještě, že tam byl ještě hodně nekvalitní trávník.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Fulneku bych přál ...postup ..

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase Letohradu ...He !

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak znova ..Hradec,Slovacko,...a když to Kladno proda..tak Opava ..!!!sem ze Zlína tak at se nejezdí dalekO ..! :no a samozdrejme navrat PRAVE Bohemky do ligy !!

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, to už je lepší. Ale myslím, že si to SFC Opava poctivě vykope sama. Do dvou let je tam. A Bohemka (1905) bude zpátky hned !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka určíte ano ! Spekuluje se že náš trener P.Hoftych od nas odchazí práve tam ..me to štve ale nic se neda delat ..je to jeho volba ..snad bude pro Bohemku 1905..přínos ...u nas tuhle sezonu udelal kus prace a výsledne 8 místo o tom svedčí !!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že P. Hoftycha čeká slušná trenérská kariéra. Už u Vás ve Zlíně se ukázal v dobrém světle, ale to byl v podstatě doma. Ale i tak mu věřím, navíc je to přímý chlap. Ale, že by šel do Bohemky, to se mi moc nezdá, no uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuji, že by Opava někdy koupila od Kladna licenci...

Reagovat
smazaný uživatel

To spíše Jihlava.

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná pravděpodobně bude hrát druhou ligu, jednají o koupi licence. V budoucnu chtějí do 1. ligy, jsou tam peníze, takže to vidím reálně. Navíc se tam staví nový stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

FCS-info z Hlučína víc jak 100 našich fans a v k.otli stojí i majitel klubu Zdeněk Zemek.Po 1.pol.0:1

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

staci porazit Starkovce a jste tam

Reagovat
M11

vyhrano nemame.. jedem jeste do Fulneku

Reagovat
Slejdy

snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, já jsem dobrej tipér!! Zatím mi všechny tipy na zápasy tohoto kola vyšly, tak jsem zvědavý jestli bude při mě stát štětsí i v zítřejším zápase

Reagovat
M11

uz tak respekt tobe

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jsi vsadil tak by ti to nevyšlo

Reagovat
Slejdy

jono

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele