Březnová Premier League v kostce

31.03.2016, 20:23
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Už jen dva měsíce a sedm kol zbývá do konce strhující sezóny Premier League. O titul si to pravděpodobně rozdají Leicester s Tottenhamem, které momentálně dělí pětibodový rozestup. O dalších šest bodů zpátky je Arsenal, který má zápas k dobru. Právě tuto honbu za vavříny podrobně rozebereme v tradiční měsíční kostce z Premier League.

Do bitvy o titul se naopak poprvé už ani matematicky nemůže zapojit obhájce titulu z Chelsea. Hiddinkův tým sice v novém roce ještě neprohrál, ale body ztrácí jako na běžícím páse, což ho staví na bezútěšné desáté místo. Poslední dvě remízy podnítil chybující Thibaut Courtois, naše zklamání měsíce. Naopak Bournemouth vyhrál tři ze čtyř březnových utkání, je de facto zachráněn a jeho šéf Eddie Howe je v březnu nejlepší mezi manažery.

Už od začátku letošní sezóny anglické nejvyšší soutěže vám EuroFotbal přináší novou rubriku s názvem Premier League v kostce, která má za úkol shrnout v pokud možno stravitelné formě uplynulý víkend. Jako bonus k pravidelným článkům po každém kole je už obligátní součástí anglického fotbalového zpravodajství a publicistiky i měsíční kostka.

Chybět v ní samozřejmě nemůže ideální sestava měsíce, kterou rozeberu ještě o něco podrobněji než po jednotlivých víkendech. Nominaci z února obhájil pouze N’Golo Kanté, jenž je v ideálním týmu měsíce už potřetí v řadě (!) a celkově počtvrté. Čtvrtou účast eviduje i jeho spoluhráč z Leicesteru Riyad Mahrez; Dimitri Payet alespoň třetí.

Další kategorie - Piedestal měsíce března - nabídne naopak stručněji než po jednotlivých týdnech ohlédnutí za tím úplně nejzajímavějším. Gól a zákrok měsíce doplní zklamání měsíce a také hráč a manažer měsíce.

Publicistická, či chcete-li blogová, část dnešní kostky patří tentokrát analýze té nejzajímavější bitvy o titul za dlouhá léta. Leicester a Tottenham předvádí v posledních týdnech i měsících výtečné výkony, a především neustále sbírají body. Který z týmů bude nakonec úspěšnější a zvedne pohár nad hlavu? Každý z týmů tentokrát rozebral jiný redaktor.

Vyhraje Leicester titul?

Nejde začít ničím jiným než výchozí pozicí. Stoprocentně největším trumfem Leicesteru v honbě za titulem je aktuálně pětibodový náskok na Tottenham. Pět bodů je sedm kol před koncem velice slušná "matrace", která zmírní jakýkoli pád. Senzaci letošní bláznivé sezóny by s největší pravděpodobností mělo k zisku titulu stačit vyhrát pět utkání. A to ještě za předpokladu, že Spurs budou stoprocentní...

Vítězná mentalita

Leicester už od srpna, respektive dubna loňského roku, těží z jedné naprosto stěžejní "maličkosti", kterou se žádný tým nemůže naučit. Ta se zkrátka "vyskytne" jako nový chemický prvek a při dobré péči vytvoří tu správnou týmovou chemii. Dlouhé týdny všichni shazovali úspěch Lišek na euforii plynoucí ze zázračné záchrany minulého ročníku; ta už však dávno vykvetla v něco mnohem trvalejšího.

Především v kontrastu s Arsenalem pak Foxes působí jako zjevení. Arsene Wenger už roky selhává v období, které aktuálně probíhá, a v němž se sezóna pravidelně láme. Pro mnohé se už zdá nepředstavitelné, že by Gunners pod jeho vedením ještě Premier League vyhráli. Leicester naproti tomu jede jako dobře namazaný stroj, který pohání dokonale vypěstovaná vítězná mentalita.

Výhodou Foxes může být i to, že na nich neleží nikterak velký tlak. Samozřejmě, s ukrajujícím se losem bude tíha odpovědnosti vyšší a vyšší — obzvláště, pokud se bude náskok na Tottenham zmenšovat —, ale Leicester není žádná Barcelona nebo Bayern, tedy kluby, které zkrátka musí vyhrávat. Z Lišáků může spadnout břemeno třeba už ve chvíli, kdy si se stoprocentní jistotou zajistí účast v příští sezóně Ligy mistrů. A k tomu jim stačí všehovšudy tři vítězství.

A tak Ranieriho uvolněná parta objíždí stadiony své i cizí jako kapela na turné, se smíchem, skvělou náladou, euforií a snad i alkoholem. Každý, kdo někdy hrál fotbal, uzná, že tím nejsilnějším hnacím motorem vítězné série je vedle spouštěče ve formě dvou, tří výher taky dobrá a semknutá parta kamarádů, kteří jeden za druhého na place vypustí duši. No, a podobně euforickou ekipu, jaká se vytvořila letos v Leicesteru, skutečně v Premier League nepamatuji.

Životní forma jako pozitivum i negativum?

Všechno nicméně celku z East Midlands do karet logicky nehraje. Claudio Ranieri spoléhá na svou sehranou základní jedenáctku, jejichž dílky jsou bez výjimky v životní formě, a do níž jen tuze nerad zasahuje. Problém by tak mohl vyvstat už při zranění jakéhokoli jednoho fotbalisty — kádr Leicesteru totiž žádnou převratnou šířkou skutečně neoplývá. Už třeba absentující Kanté měl částečně za výsledek v poslední době nevídané dva domácí inkasované góly a remízu s WBA.

Pokud ovšem zdraví hráčům vydrží, a k tomu jim zůstane i tolik propíraná forma, mají to Lišky prakticky v kapse. A proč by se to vlastně mělo měnit? Forma je samozřejmě věc jen stěží ovlivnitelná, ale co se týče fyzické stránky, mají perfektní propozice.

Leicester má za sebou méně zápasů než kdokoli jiný ze špičky tabulky a klíčoví hráči toho v nohách nemají tolik. Velký rozdíl oproti Tottenhamu (viz níže) tkví i v namáhavosti tréninku. O jinde nepřípustných dnech volna jsme psali už dříve.

Při výpočtu kladů se můžeme zastavit i u stylu hry Leicesteru. Před měsícem se odborníci pozastavovali nad relativně snadným losem, jež Lišky právě v březnu absolvovaly. Ono se však ukázalo, že jim vůbec nevyhovuje hrát do plných a o poznání radši by se Ranieriho tým věnoval svým oblíbeným protiútokům, z nichž ostatně vstřelil větší počet (4) branek než jakýkoli jiný tým Premier League. Není náhodou, že Leicester provádí třetí nejnižší množství krátkých a naopak třetí nejvyšší počet dlouhých přihrávek.

Proto mohou Vardy, Mahrez a spol. s klidem vyrukovat na soupeře o poznání těžší — Southampton, West Ham, Manchester United, Everton nebo Chelsea jsou týmy, od nichž se dá bez výjimky očekávat ofenzivnější pojetí hry; a kterým vedle toho ještě o něco málo jde. Ať už je to účast v Lize mistrů nebo Evropské lize na příští rok.

(mu)
Vyhraje Tottenham titul?

Tottenham do finální fáze sezony vstupuje znevýhodněn, to zřejmě netřeba opakovat — pět bodů ztráty na Leicester se v tuhle chvíli nezdá být úplnou maličkostí. Na druhou stranu, pokud v Premier League máme vyhlášené experty na umazávání mank, jsou to právě Londýňané, kteří již z pozice prohrávajícího zachránili úchvatné množství 18 bodů.

Sousedé z Emirates Stadium už své nálepky věčných packalů vzorně dostáli, pochlapí se tedy alespoň Tottenham, který mimo jiné vinou slabých finišů od sezony 2010/11 nefiguroval ani v milionářské Lize mistrů?

Vyvážený, sehraný tým

Kádr Tottenhamu se může zdát příliš úzký, a to by se v cílové rovince skutečně mohlo ukázat klíčovou slabinou (speciálně když žádná z opor vyjma Vertonghena zatím neutrpěla jediné vážnější zranění), ovšem v tomto případě jde kvantita jednoznačně na úkor kvality.

Po delší dobu se Spurs pyšnili nadstandardně obsazenými posty, tentokrát se ale řada hráčů regulérně pohybuje mezi úzkou elitou ligy. Toby Alderweireld by při adekvátním oceňování stoperů rozhodně útočil na cenu pro nejlepšího hráče sezony, Danny Rose se dá považovat za 'skokana roku', Kyle Walker rovněž výrazně zlepšil hru dozadu a vpředu je občas vysloveně k nezastavení, kvarteto záložníků Eriksen-Dier-Alli-Dembélé by nikdo z fandů bílých neměnil ani za bednu zlaťáků a Harry Kane možná v úvodu sezony akorát připravoval šance pro spoluhráče a jinak se utápěl v přehnaném pocitu zodpovědnosti, teď už je ale zase srovnaný a v plné ráži...

Pochettinovo mužstvo je zkrátka odzadu dopředu prošpikované kvalitou a především moc dobře ví, jak fungovat coby správně soudržný kolektiv. Zářným příkladem je perfektně propracovaný (a přitom jaksepatří složitý) systém presinku, který pod Argentincovou taktovkou konečně dozrál. Zatímco ještě po prvních dvaceti Pochettinových vystoupeních na lavičce Tottenhamu až 30 % ztracených balonů ústilo ve zdárný soupeřův přechod do útoku, v tuhle chvíli se už Spurs pohybují někde mezi pěti až patnácti procenty, což značí chvályhodný progres. Právě v téhle aktivitě se mimochodem úžasně našli Moussa Dembélé s Erikem Lamelou, jejichž výkony před touto sezonou — lidově řečeno — celkem smrděly. (Více o tomto fenoménu v této brilantní analýze.)

Není to však pouze o presinku, to ani zdaleka. Tottenham jako jeden muž brání, a jako jeden muž také útočí. Z toho potom vyplývá fakt, že 70 % gólů padnuvších v zápasech Kohoutů putovalo na konto protivníka, což je bilance v posledních letech málokdy vídaná. Napříč posledními sedmi ročníky včetně tohoto na tom po protnutí cílové pásky bylo lépe všehovšudy šest mančaftů, z nichž tři — Chelsea 09/10, Man City 11/12 a 13/14 — zároveň oslavily titul.

Dobrou známkou vypilovaného systému je rovněž bilance standardních situací, kde opět Tottenham letos nenachází sobě rovného. Po 30. hracím týdnu takto Spurs, mimo jiné díky vynikajícímu exekutorovi v Christianu Eriksenovi, zaznamenali suverénně nejvíc vstřelených branek (16; druhé Crystal Palace zaostávalo s 12), přičemž inkasovali jenom pětkrát (druhé nejmenší číslo).

Zbude dostatek sil?

Mauricio Pochettino je znám svým skoro až pedantským přístupem k tréninku a obrovským důrazem na fyzičku, ale nemůže se náhodou jeho přístup v tomto náročném finiši ukázat poněkud kontraproduktivním?

Z koučovy dosavadní praxe vyplývá, že pro jeden den dokáže naplánovat i tři tréninkové jednotky, a ačkoliv něco takového teď patrně nehrozí, faktem zůstává, že i samotný herní projev Kohoutů je nesmírně náročný. Rovnou pět hráčů má už teď v nohách 40 či více soutěžních duelů (v kádru Leicesteru nikoho takového nenajdete, u Arsenalu jen Girouda), a třebaže by se chtělo říct, že vypadnutí z FA Cupu i Evropské ligy přišlo tak akorát včas, Foxes mají v tomto směru jednoduše navrch.

Zajímavé bude také sledovat konkrétně Tottenham na cestách. Spurs sice zůstávají jediným týmem v lize, který ještě letos neprohrál rozdílem tří branek (což je věru absurdní statistika), když jejich maximum představuje prohra nejtěsnějším možným rozdílem, ovšem v minulé sezoně právě ony tři góly utržil na půdě Chelsea, Liverpoolu i Stoke — a hádejte, kam se ještě Spurs chystají ve zbytku ročníku vyrazit.

Loni Tottenham po březnové reprezentační pauze nastoupil černou sérii, během níž mu pro celý zbytek sezony stihl dočista ujet vlak — jediná výhra z nadcházejících šesti kol mohla těžko stačit, a ucházejícím výdobytkem by bezesporu nebyla ani zde. Pravda, nyní zatím leccos nasvědčuje tomu, že tito Spurs nejsou ani omylem tamti Spurs, ale kolikrát už jsme si podobnou frázi o tomto londýnském klubu opakovali?

(td)
Březnový piedestal

O všech kategoriích se píše v "týdenních" kostkách, popř. výše/níže v tomto článku, zde tedy jen stručně.

Hráč měsíce: Harry Kane

Manažer měsíce: Eddie Howe

Gól měsíce: Shinji Okazaki (Leicester 1:0 Newcastle; 14. březen 2016)

Zákrok měsíce: Jack Butland (Stoke 1:0 Newcastle; 2. březen 2016)

Zklamání měsíce: Thibaut Courtois

Sestava měsíce

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy děkuji Víťovi Horákovi.


David De Gea: V Manchesteru United to od začátku sezóny nefunguje zrovna ideálně - jedna veličina však po většinu šedivých měsíců drží Red Devils v boji o Ligu mistrů. David De Gea inkasoval v březnu ze tří zápasů jen jediný gól, v oslabení proti WBA. Fantasticky zachytal s Watfordem; Odionu Ighalovi pochytal tři jasné gólovky. Čistým kontem pak pomohl vyhrát i klíčové manchesterské derby.

Timm Klose: Tenhle tah se Norwichi povedl. Stoper Timm Klose přinesl do obrany Kanárků potřebný důraz a především obrovskou sílu ve vzdušných soubojích. Během března jich vyhrál 16, všichni jeho kolegové z defenzivy dohromady jen o dva víc. Hvězdný zápas odehrál německý zadák na hřišti WBA, kde svěřenci Alexe Neila vyhráli 1:0. V součtu s cennou domácí remízou 0:0 proti Man City a hubenou porážkou se Swansea si Klose připsal impozantních 43 odklizených balonů!

Wes Morgan: Celou sezónu je kapitán lídra tabulky tak trošku ve stínu Roberta Hutha nebo levého beka Christiana Fuchse. V březnu se však chopil taktovky defenzivní řady a pomohl Leicesteru ke třem čistým kontům ze čtyř zápasů. Především utkání na hřišti Crystal Palace mu vyšlo na výbornou, kromě sedmi vyhraných soubojů odklidil 18 míčů z nebezpečného území.

Steve Cook: Před sezónou platil za jednu ze slabin Bournemouthu, což potvrdil i v nepříliš úspěšném úvodu sezóny. Bránění mu dělá potíže především vinou nízké rychlosti a těžkopádnosti. Na jaře se mu však daří tyto slabiny eliminovat a v březnu zářil. Proti Southamptonu aspiroval na hráče kola, když předvedl dokonalý výkon směrem dozadu a navíc vstřelil vítězný gól. Totéž se mu povedlo i proti Swansea.

Riyad Mahrez: Již takřka jistý nejlepší hráč sezóny 2015/16 si "povodil" soupeře i v uplynulém měsíci. Alžírská kometa Premier League Riyad Mahrez porazil jediným gólem Crystal Palace i Watford a zařídil Leicesteru klíčových šest venkovních bodů. Naprázdno nevyšel ani při jediné ztrátě proti West Bromwichi, kdy geniální patičkou asistoval u branky Andyho Kinga.

Dele Alli: Arsenal má Özila, Tottenham Alliho. Stále ještě devatenáctiletý záložník je nejlepším nahrávačem Kohoutů (byť s poloviční produkcí než zmíněný Němec) - a dokonale to potvrdil v uplynulém měsíci. Jednu asistenci si připsal právě v derby s Arsenalem, na hřišti Aston Villy nahrál na obě branky a jednu gólovou přihrávku vytvořil i v utkání s Bournemouthem.

N’Golo Kanté: Utkání s WBA propásl a hned to bylo znát. Leicester doma jen remizoval 2:2. Pak se ale drobný Francouz s vizáží bezelstného klučiny vrátil do sestavy a nekompromisně zatarasil cestu komukoli, kdo se přiblížil vápnu Foxes. Čistá konta? Tři ze tří pro N’Gola Kantého. K tomu dvacetkrát vybojoval míč, patnáctkrát přerušil útok soupeře... Nejlepším Lišákem je letos zřejmě Mahrez, o nejužitečnějším borci by se však rozhodně dalo polemizovat.

Max Gradel: Březnová exploze Bourneouthu do značné míry souvisí se záložníkem z Pobřeží slonoviny, který se vrátil po dlouhé pauze způsobené zraněním. Už v derby proti Southamptonu byl Gradel k nezastavení, a byť přímo neměl prsty v gólech, měl velký podíl na vítězství. Produktivitu si vynahradil v duelu se Swansea, kterou porazil brankou a asistencí.

Gylfi Sigurdsson: Po vzoru Cherries i Swansea v březnu raketově opustila nebezpečí sestupových vod a díky třem vítězstvím je už prakticky v suchu. Gylfi Sigurdsson měl na devítibodovém zisku velký podíl - utkání s Norwichem gólem rozhodl, proti Aston Ville zase na jediný gól nahrál. Trefil se i v Bournemouthu, avšak tady na body Swansea nedosáhla.

Dimitri Payet: Tři zápasy mu stačily na to, aby opět ukázal svou extratřídu. V posledních týdnech už není tak vidět v mezihře, avšak produktivita u něj naopak stoupá. Proti Tottenhamu Dimitri Payet asistoval u jediného gólu utkání, přestřelku s Evertonem rozhodl gólem a asistencí a prsty měl i v obou brankách Kladivářů na hřišti Chelsea. Mimochodem, pro spoluhráče stihl během března vytvořit 16 šancí.

Hráč měsíce Harry Kane: Nejlepší střelec Premier League v březnu smetl ze stolu i poslední zbytky argumentů ve prospěch jeho kritiků. Harry Kane byl poslední týdny naprosto úchvatný, krásným gólem proti Arsenalu počínaje, čtyřmi góly v rozmezí osmi dnů konče. Anglický reprezentant popravil Aston Villu i Bournemouth, přeskočil v tabulce kanonýrů Jamieho Vardyho a především jeho zásluhou je Tottenham stále ve hře o titul.



To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Autor: Marek Ustohal, Tomáš Daníček

Komentáře (455)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Líbí se mi, jak v anketě není Arsenal.

Reagovat
Edgewalker

To je dobře, aspoň nebudem pod tlakem.

Reagovat
smazaný uživatel

My už pod tlakem nejsme. Teď můžem bojovat tak o druhé místo.

Reagovat
Edgewalker

Taky pravda. Stejně bych dal do ankety jen odpovědi "Leicester" a "Někdo jiný"

Reagovat
fantomas

Však my pod tlakem sme... musíme uhrát Ligu mistrů.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
J0EL

Wenger pls

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý článek

Reagovat
fff

Reagovat
Azazelo RD

Nezvládáš.

Reagovat
Lacko_Boh

ukážkovo zvládnuté pokroky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Parádny článok, hlavne ten rozbor Leicestru a Tottenhamu. Inak pre Tottenham sezóna ako zo sna. Veľmi dobrého sna. Skvelý futbal, najlepšie skóre v lige a tak mladý káder.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: expreska mourinho chce mit do kvetna jasno

to je debil vzdyt v unoru nebo kdy se kasal, ze uz ma smlouvu ach boze to je sasek, pls edo tohodle neeee

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neberte ho!

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě není možný aby Leicester vyhrál PL

Reagovat
Hachim Mastour

Prečo im ešte nikto nepripomenul, že majú strácať?

Reagovat
smazaný uživatel

pořád je to tááááák daleko

Reagovat
R.Meireles

Lepší než Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Já jim to preju,aspoň pro jednou by fotbal porazil penize

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Azazelo RD

Aby to platilo, tak by musel být Pip černej a ze Sýrie.

Reagovat
technecium

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kang & Kodos

Nic nevyjádří realitu tak, jako obrázkový koláže na facebooku na stránkách pro dementy.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Blasphemer

A jak jinak než pomocí obrázků můžeš dementům vnutit svůj pohled na realitu?

Reagovat
Kang & Kodos

Koblihama

Reagovat
Swarley
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Ne každý je vyjebaný slovenský čávo co vlastní najväčšiu vyjebanú pekáreň v zemi, ty kokot vydrbaný!

Reagovat
Kang & Kodos

Kolik jsi napekl za léto?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=9cEoMRPcPdM

tak aby se ti to neprodrazilo

Reagovat
smazaný uživatel

ja si furt lamu hlavu nad tim, proc bych mel mit potrebu vnucovat dementum svuj pohled na realitu? uvazime-li, ze ho driv nebo pozdeji stejnak spatne pouziji, jelikoz to stale zustanou dementi?

Reagovat
smazaný uživatel

no ty seš hoskoprsé

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi jsou fakt hloupi kokoti.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

To keby rozmýšlali mali dať grizzlyho čo sa narodil na severnom póle, že je ľadový medved

Reagovat
Lojd

To jsou "jabka s hruškama". Aby se to dalo chápat, tak jak se to tváří, tak by tam muselo být, že se Ahmed narodil v porodnici, takže je doktor nebo porodník."

Reagovat
smazaný uživatel

toto ze tam chyba miesto takze mozno sa narodil v stajni a je to tiez len svedsky kún jak Pip. U pipa vieme ze je kün ale nevieme narodnost ale je mozne ze su to dva svedske kone

Reagovat
Blasphemer

A lidi sledující stránku Pro-vlast se líhnou Okamurovi z předkožky. Jak je máme nazývat?

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti

Reagovat
Kang & Kodos

Pičachlapci

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto nelogické... Až hloupé

Reagovat
valloire

Máš pravdu, je to nelogický. Černej Švéd je hodně nelogickej.

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

obyčejný vtip..

Reagovat
smazaný uživatel

obávám se, že to není myšleno jako vtip. A jestli jo (což moc doufám), tak není vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

panebože.. jako tahle situace není jednoduchá.. ale dívat se na to přes prsty nebo nedokázat situaci zjednodušit.. to by byl teprve problém..

to je jak rasismus..

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

tohle není nic pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

to jsme dva

Reagovat
Cipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

áha

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pobavilo

Reagovat
kvasha16

bohuzial autor to asi pre pobavenie nerobil

Reagovat
smazaný uživatel

ne?

Reagovat
kvasha16

takmer urcite

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumím dnešní době

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
andrew96

Reagovat
Hachim Mastour

so excited

Reagovat
celeb

moc skoro, to sa este do ME stihne 2x zranit.

Reagovat
vladis271

bidli sme Ter Stegena ale City sú favoritmi. Ako bez srandy, kašlal by som na mladých nemeckých brankárov a išiel v tomto prípade tvrdo po Hartovi.

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumim city, na co ho chteji

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Maresma

Není lepší než Hart.

Reagovat
Kucka

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pep .

Reagovat
cristiano.K.

na chytání míče.

Reagovat
smazaný uživatel

spis na pousteni mice

Reagovat
smazaný uživatel

Scouseri nemôžu písať o špekuláciách lebo sú tu citlivé sliepky, ktorým to môže byt nepríjemné.

Reagovat
Hachim Mastour

vlci

Reagovat
Hachim Mastour

*vlkolaci

Reagovat
smazaný uživatel

mne to nie je nepríjemné

Reagovat
vrabejka

Hart je špatný podiv se jaký mu dal Lallana sulibrka z dálky. Oproti Mignoletovi je lepší jen ve vybihani a organizování obrany. Horn nebo Léno a čau :)

Reagovat
Swarley

podiv se

Reagovat
smazaný uživatel

tak to uz musi bejt meritko, kdyz mu dal sulibrka z dalky i Lallana

uz nevim od koho, ale i De Gea nedavno dostal hroznyho sulibrka. ten asi taky bude oproti Mignoletovi lepsi jen ve vybihani a organizovani obrany. meli bychom po tom Ter Stegenovi, kterej zandy sulibrky urcite nepousti a ve vybihani a organizovani obrany je taky spicka, taky usilovat

Reagovat
smazaný uživatel

Hart je špatny no ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nenabídli jsme za Ter Stegena.

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen bude lepší

Ale Hart je pořád osvědčená kvalita

To bych vám přál a jemu bych fandil

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Kante uz 3 mesiace top forma bez vykyvov, neskutocne...Ale ten zreb Leicesteru sa mi velmi nepozdava, neviem no ale uz by bola strasna skoda to nedotiahnut nejak..

Reagovat
C-M@ster

Všechny týmy z vrchu mají obdobně těžkej los.

Reagovat
smazaný uživatel

Courtiosa ako prepadák vybral Tomáš Usty nestriela do vlastných radov

Reagovat
fantomas

Nope, já se podílel výhradně na analýze šancí Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

To si ty? (Tomáš Daníček)

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

pardon, ja vás po nicku nepoznám (redaktorov), iba Ustyho lebo bol na Digi Sporte a má podobný nickname a priezvisko

Reagovat
Usty

Reagovat
Mastný Chobot

aj kiwwan bol na digi sporte

Reagovat
smazaný uživatel

To je hefy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Leicester to určitě zvládne

Reagovat
smazaný uživatel

"waiting list for Tottenham season tickets was c45,000 during this period (2014-2015) and has now risen to over 50,000."

"Profit for the year 2015 after interest and tax was £9.4m (2014: £65.3m)."

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

ta prva veta nic nove

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to nový stadion stačit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

radšej sme si mohli prenajať Wembley na 100 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Radši ať jsme nedostatkový zboží.

Reagovat
niflheim

U Packers v NFL je čekací lhůta 30 let

Reagovat
Blasphemer

100. pro Víťu Horáka

Reagovat
smazaný uživatel

Na EF.

Reagovat
fenixLFC

len taka mala poznamka:

Spurs sice zůstávají jediným týmem v lize, který ještě letos neprohrál rozdílem tří branek (což je věru absurdní statistika), když jejich maximum představuje prohra nejtěsnějším možným rozdílem, ovšem v minulé sezoně právě ony tři góly utržil na půdě Chelsea, Liverpoolu i Stoke — a hádejte, kam se ještě Spurs chystají ve zbytku ročníku vyrazit.

pretoze to nie je uplne najstastnejsia formulacia. nechcel autor povedat ze nedostali tri goly? lebo v suvislosti s poslednou vetou to nesedi, kedze u nas minulu sezonu neprehrali o tri goly, o tri goly prehrali so stoke a chelsea

Reagovat
fantomas

No, sou to dvě informace.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cipinho

Tak je to pěkný no, ale stejně jim to nemůžu přát.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze nemuzou vyhrat oba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
nani92

OT: Stretli ste sa niekto s ntb, ktory sa neda zapnut bez toho, aby bol pripojeny k adapteru, aj ked je plne nabity?

Reagovat
Mastný Chobot

ja nie

Reagovat
Mimalu

nn a ty?

Reagovat
Mimalu

ale hádám že chyba bude v baterce, už asi nedokáže vyprodukovat dostatečné napětí aby to vůbec rozhýbala

Reagovat
nani92

Ja som ho dnes kupoval.. ale uz mi nejde sa dostat ani do windowsu, takze sa s nim rozlucim..

Reagovat
Mimalu

jo tak jestli ho máš nový tak není co řešit, akorát s tím už moc raději neblbni

Reagovat
nani92

Nemam ako, kedze sa dalej ako 'Vitajte' nedostanem..

Reagovat
Mimalu

myšleno zkoušet odpojovat od adaptéru jestli se baterka "nechytne" apod.

Reagovat
fenixLFC

neskusal si ho nechat nabit a az potom ho zapinat?

Reagovat
nani92

Nato som zabhdol, to sa priznam, ale uz vtedy mi nesiel hned zapnut, potom som pripojil nabijacku a hned sa zapol sam od seba, a bol nadpolovicne nabity..ked sa doinstaloval Win, tak som ho vypol a nechal nabit..

Reagovat
off-olda

ne

Reagovat
Kang & Kodos

asi ne

Reagovat
stiflerovamama

asi urcite to bude baterka, aj ja mam plne nabity, odpojim a za minutu sa vypne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

jen teda dá 20 minut, ale čekám, že bude ještě hůř

Reagovat
vodka

já sem jednu dobu baterku ani neměl, s těma baterkama to byl boj, ale teď po 2,5 letech mi to pořád vydrží 3 hodinky...

Reagovat
Murtago

já ano, mám takový, už má dokonce škrtlou baterku na té ikonce na liště. Když ho vytáhnu ze zásuvky okamžitě se vypne jako normální pc

Reagovat
nani92

No on sa nevypne, ide v pohode aj dlho..len pri zapnuti je potreba

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sa stretavam len s tym mojim, jednorazovkam odzvonilo.

Ale teraz mi napadlo ci to nahodou nesuvisi s tym, ze zapinac je hned pri koncovke na nabijanie.?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Dělalo mi to, když jsem vyndal baterku. Nechápu...

Reagovat
PP

jj, asi 10 let staré HPčko.. Ale bude to dojebanou baterkou.

Reagovat
salami

já takovej mám, už víc jak rok mi to tak funguje, mám HP, nejdřív jsem si myslel, že mi uplně odešel., ale nechal jsem si vyměnit akorát konektor a jede to v pohodě

Reagovat
Spasitel

Pred sezónou som Courtoisa a Neuera považoval za dvoch najlepších brankárov ale túto sezónu čo predvádzajú

Reagovat
smazaný uživatel

Zákrok měsíce jak vychytal Doumbiu

Reagovat
smazaný uživatel

Gol mesice proti Newcastlu. Zakrok taky. To se pak o ten sestup hraje tezko no

Reagovat
tony223

oni spíš hrajou o záchranu než o sestup... hm.. i když

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný článek.

Reagovat
minoLFC

dnešný prvý apríl na pornhub

Reagovat
M0rb1D4S

Hned tak po ránu si užíváš jo

Reagovat
Mastný Chobot

zúžitkovať morning wood, prečo ne

Reagovat
Swarley

něco je se mnou špatně, když jsem si teď představil Hendersona

Reagovat
M0rb1D4S

Čím starší, tím zvrhlejší.

Reagovat
Mastný Chobot

nikto ťa za to neodsudzuje

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
tomasinho
Reagovat
Hokaido

Dostal jsi chuť na zajíčka, jo?

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

on je od pohladu strasny kktko

Reagovat
smazaný uživatel

...a ty budes od pohledu prudce inteligentni

Reagovat
I am Mancunian

a napicu fotbalista, nieco ako giroud

Reagovat
afc

Giroud je aspon fesak narozdiel od toho slizkeho curaka.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite ma Iphone...

Reagovat
afc

Vidim to na edge 7. Giroud ide s modou.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tydle decka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Mastný Chobot

ty kurvo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Reagovat
r.mrazik

na manchestereveningnews jedou uz delsi dobu slusnou tlacenku toho kretena...ted uz prskaji i na Fergieho...idioti...

Reagovat
smazaný uživatel

Na zahraničných fórach chce Mourinha asi tak 95% fanúšikov

Reagovat
r.mrazik

ja je nejak nesleduju,ale vubec bych se tomu nedivil...

idioti...

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo idioti? Koho iného? Nechali sme si ujsť Ancelottiho, Guardiolu a keby sme si nechali ujsť aj posledného voľného manažéra svetovej kvality, ktorý sa ku nám doslova pýta a bol by namotivovaný po poslednom neúspechu uspieť s najslávnejším anglickým klubom, vrátiť ho späť na vrchol, môžme to rovno zabaliť. Presne takto premýšľa 95% fanúšikov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

idioti,protoze žozé je nehorazny idiot sam o sobe...chtit ho za manazera nikdy nebudu,protoze mam nejaky postoj...žozé je proste spina

ja na ty svetovy manazery nehraju,protoze treba v pripade BVB jde videt,ze svetovy byt nemusis,abys hral skvely fotbal...a tech prikladu je mraky..

ze premysli tak 95 procent deti docela chapu,ale vubec do ty skupiny patrit nechci a nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Ver mi, že tak nepremýšľajú len "deti"

Reagovat
r.mrazik

ok...tak lidi s detskym myslenim

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
TaylorAFC

Přesně tak, Mou je špína fotbalu a ani za výhru LM v první sezoně bych ho nikdy nechtěl do žádného týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TaylorAFC

Fandim Arsenalu od té doby co začala éra nic nevyhrávání Nesleduji fotbal kvůli trofejím, to už bych rovnou mohl začít fandit Barceloně. Co já mam z toho, že "můj" tym vyhrál nějakej pohár. Mě zajímavá předvedená hra.

Reagovat
Cipinho

J8 bych normálně uvažoval o tom, že bych přestal fandit, Prostě nemůžu fandit někomu, kde trénuje takovej šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

to je stejný jako u hráčů, když neni na trhu top hráč, musíš si najít nějakýho s potenciálem, aby jím mohl být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Koho bys rád ty? Nechat LVG?

Reagovat
r.mrazik

otazka...jestli žozé nebo želva? radeji želva...

jestli želva,nebo giggs? radeji giggs...

jestli želva nebo simeone,nebo nekdo jiny? simenone urcite...u ostatnich nevim...rekni jmeno a ja ti napisu,jestli by se mi libil...

takhle to je tezky,kdyz se sklonuje jen žozé a toho FAKT nechci

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Mourinho nebo Moyes?

Reagovat
r.mrazik

ou...tak to je jako jestli by ses vyspal s holkou,ktera je od pasu dolu ryba a nahore zenska,nebo opacne...

takova volba,kterou vlastne nechces

Reagovat
smazaný uživatel

proste si ucpes nos a zavres oci, takovy real madrid styl

Reagovat
Azazelo RD

Osobní zkušenost?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, beru pouze holky, co jsou napul ryba

Reagovat
Azazelo RD

Jsou takový.

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

No, niektore tak od pasu dole smrdia

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hokaido

HIMYM

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

to preto ze nesledujes nase zapasy. Inac by si LVG vymenil za vsetko. Na Joseho kazdy nadava ze prinesie len kratkodoby uspech, ale LVG nedonesie ziadny uspech len nudu a fail za failom. To ze nas Mou nejak rozosere je tiez blbost lebo uz sme na dne a horsie si to uz ani neviem predstavit a odporucam ti niekedy pozriet nejaky match ptm pochopis ze uz sme v stave ked kratkodoby uspech Josehoje dôlezity

Reagovat
r.mrazik

koukam na vsechny nase zapasy...

Reagovat
smazaný uživatel

ale neojebavaj

Reagovat
r.mrazik

fakt nechapu,proc bych mel nejak svuj postoj,kdyz toho kretena nechci...jen kvuli nejakymu scifi uspechu,ktery stejne nemusi prijit? pche...

horsi to byt muze vzdy...se staci podivat na chelsea...

a rikam,koukam na vetsinu nasich zapasu...to ale neznamena,ze zacnu byt bezpaterni srac a prat si žozého

Reagovat
smazaný uživatel

Mou vsade kde bol vyhraval trofeje. Je to jeden z najuspesnejsich trenerov minimalne poslednych 20 rokov. Ta katastrofa sa mu v Porte nestala, ani v Interi, v RM to nebolo idealne ale tomu teamu sa nichrozne nestalo a v dalsej sezone vyhrali LM, jedine v CFC to skoncilo strasne co ale teraz sa dava zavinu aj vedeniu klubu a hracom takze ja si myslom ze by to angazma u MU nemuselo dopadnut totalnou katastrofou a dost verim ze by prisiel uspech

Reagovat
fenixLFC

vôbec nebol inter po jeho odchode rozpadnuty, v reale nechal rozbitu kabinu

Reagovat
smazaný uživatel

Rozpadnuty Inter, na to si prisiel ako hm

Reagovat
J0EL

toto ides popierat?

Reagovat
vitasrp

Řekl bych, že to má asi v plánu, ono je totiž dost neobvyklý tvrdit o týmu, který vyhrál vše, co mohl, že je rozpadnutý.

Reagovat
smazaný uživatel

To uz ale tu som videl castejsie take nazory..ja teda do Interu az tak nevidim v tej dobe, ale neviem ako moze byt tim, ktory vyhral vsetko co mohol ako pises, rozpadnuty to, ze sa to tam potom zosypalo Benitezovi je ina vec

Reagovat
smazaný uživatel

inter mal ustup zo slavy a pustil prec hracov nie kôli Josemu. Jose od nich odisiel ked boli najlepsi klub v Europe

Reagovat
vodka

chelsea byla taky loni nejlepší klub v anglii a rozesral ji i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona byla rozesrana uz v mistrovskem rocniku. Dokazali to utahnout hlavne diky laufu z podzimu. Predvedena hra na jare uz vetsinou byla otresna.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší klub v Evropě

už dost pls

Reagovat
smazaný uživatel

vyhral s nimi LM tak preto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
EXoRcIsT

hej Giggs by mohol prebrat muzstvo keby to LVG tak nedo,... a ale pri terajsom stave musi prist fakt top trener keby to prebral Giggs s nulovymi skusenostami a skoncil by mimo top4 1-2 sezony United by zacali este via upadat a nakoniec skoncili ako Liverpool

Reagovat
r.mrazik

fakt top manazer prisel do MU uz pred dvema roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a fakt netop manazer prisel do MU pred 30 lety a jak to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

tolik odporných gloryhunterů je mi z tobo smutno. Jako nějak ty dva tři roky pod tím zkurvencem vydržím, ale bude to hodně smutné období

Reagovat
C-M@ster

Mi řekni, koho chcete jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Radšej nech to vezme Giggs. Lingard bude v základe, Rashford si občas tiež kopne a budeme na 7. mieste, nevadí. To, že chcem aby sme boli konečne konkurencie schopní aj v Európe je gloryhunterstvo?

Reagovat
smazaný uživatel

ano raději ať to vezme Giggs a klidně ať pár let končíme na 7, místě než zahodit identitu klubu a kvůli pár trofejím vzít toho zmrda po kterém pod dvou letech zbude jen spálená země.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže my nestíhame už teraz. Na 7. mieste by sme potom určite neboli len pár let. Asi som gloryhunter

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo když ti jde a jen o trofeje. Jako já už se smířil s tím že tohle hovado přijde, ale jestli ty trofeje získá tak z nich nebudu mít radost. To bude peklo stydět za manažera pokaždé, když promluví k novinářům.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde len o trofeje... Nechcem, aby bol náš klub ďalší rok na smiech, nechcem z neho proste nový Liverpool. Najväčšia sranda by bola, keby sme uhaluzili top 4 a ešte na rok ostal Gaal. To by som si pozrel, čo by ste vraveli potom.

Reagovat
smazaný uživatel

to by nepřišel Mourinho takže za mě pořád dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by som si mal tieto komentáre začať ukladať a keď sa to náhodou stane skutočnosťou, (s naším amatérskym vedením je to stále reálne) my zase vyhodíme 150 miliónov, budeme hrať totálnu sračku a samozrejme nič nevyhráme, potom vám to pošlem a opýtam sa na vaše názory.

Reagovat
smazaný uživatel

tak bysme měli Mourinha hráli ještě větší sračku, protože on nic jiného než sračku hrát neumí a akorát bysme po té sračce měly jednu dvě trofeje no super no.

Reagovat
r.mrazik

a porad si nejak nemyslim,ze žozé v MU=trofej...bude to spis pro nekoho dobry probuzeni,protoze to bude sracka a jejich trofeje porad nikde

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Azazelo RD

Ať už je identita klubu cokoliv, tak se domnívám, že jsme o ní už přišli.

Reagovat
smazaný uživatel

stale to beriete tak ze identita klubu je len hrat mladych hracov, ale niekedy si pozri zapas a uvidis ze pod LVG uz sme o identitu prisli. Takou srackou sa klub urcite slavny nestal a velky klub ako United proste aby sa udrzal potrebuje uspechy ci sa vam to paci alebo nie, pretoze to je tiez tak trochu sucast united mat najvacsie ambicie, je logicke ze vedenie ide po Josem pozri na AC milano, Inter, Liverpool atd, si si isty ze chces dalsich zopar rokov radsej LVG co hrasracku a nema uspechy? Klub bude len mensi a mensi kazdy rok a teraz maju hraci tolko moznosti hrat ide, ze na United kazdy z vysoka sere. Ja viem ze vy mate v hlavch tu romanticku kokotinu ako je dôlezitejsie hrat mladych hacov nez mat uspech a hrat atraktivny futbal a ako to znamena ze stratime identitu, ale tu uz sme stratili tym ze hrame na CM Fellainiho a ze sme polku sezny nevedeli vystrelit na branu. Futbal nieje len o tom hrat furt mladych pojebanych hracov vyjebanych. Napr. ci sme schopny porazit doma Stoke a Norwich ma tiez zaujima a tiez nechcem skapat od nudy. Do pici !

Reagovat
r.mrazik

co mas porad za kecy s tema zapasama? si myslis,ze tv a pc mas doma jenom ty nebo co?

a prave tady mas Yusufe to detsky mysleni,o kterym jsem nahore psal...

Reagovat
smazaný uživatel

tak poukazujete stale len na to ze Mou nebude davat sncu mladym a tym u vas cela debata konci. Ja hovorim aj o tom ako sme na tom zle uz teraz a ze to nieje len o tej jednej veci co stale omielate. DDG od nas odide, ale to by sa pred par rokmi nestalo, pretoze sme kazdy rok bojovali o vyhru v LM a dominovali PL=kôli uspechom by ostal. Okolo Martiala uz teraz zacina kruzit PSG a ked teraz nedame top4 a kebyze ostal LVG a neuhrli by sme to ani v nasledujucej sezone tak by odisiel. Kane a Lukaku ku nam uz nepridu ked nehrame o titul ani LM hlavne ked teraz maju tolko moznosti a taketo veci prinasa dlhodoby neuspech ale vam to je jedno ved ide len o to ze tam beha Rushford, to je nasa identita na uspech sere pes. Realita je taka ze uz sme ako kazdy iny klub a musime sa nejak pohnut do predu mno a Mou nas moze aspon nejak nastartovat a prinieat nejakych top hracov po pripade vyhrat nejaku trofej a urcite to nebude take zlo.

Reagovat
Mastný Chobot

áno

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
r.mrazik

jop...kdyz vymenis svoji identitu za nejaky uspech/prachy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Jasně, že není, je to jenom čistá orientace na úspěch a na tom není nic špatnýho. Každej má ostatně vlastní smýšlení a kvůli tomu taky existujou rozdílný názory. Já to mám úplně stejně - neumím si představit, že byc si na lávku přál klubovou legendu, pokavaď by s ní reálně hrozila stagnace mimo ty nejvyšší příčky.

Reagovat
r.mrazik

tak u modraku se neni cemu divit...tam tohle mysleni neexistuje...

Reagovat
vitasrp

Já ale nezastupuju modráky, zastupuju sám sebe.

Reagovat
r.mrazik

v tomhle pripade to je jedno a to same

Reagovat
smazaný uživatel

A několik "sám sebe" dohromady dělá modráky.

Reagovat
Swarley

a mně to hlavně přijde nefér kvůli Giggsovi, protože v tuto chvíli fakt nepanuje situace, kdy mu to s klidným svědomím můžeme předat...u Moyese se taky mluvilo a plánovalo na x let dopředu, ale realita prostě byla jiná...že teď by vedení za Giggsem stálo a povídalo o tom, že na 100% dostane času kolik bude potřebovat, tak tomu bych rozhodně nijak nevěřil...SAF, Charlton a podobní by za ním určitě stáli, ale to je prostě málo, ti nemají ten důležitý vliv, aby o tom v konečném důsledku nějak rozhodovali...

možná si to maluju, ale podle mého by prostě Mourinho mohl určitým způsobem otupit ten tlak tím, že by třeba získal během těch tří let nějakou trofej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

jenze chapes,ze tenhle problem budes mit kazdy rok,protoze ten tlak na trofeje a na umisteni tam bude stale?

porad budou nejaky vymluvy,proc to nepredat giggsovi a jak musis mit top manazera a aby a aby...

jako kdy mu muzes predat tym? az vyhraje ligu? pohar? a proc by pak odchazel ten uspesny manazer? kdyz se manazeri stridaji ve valny vetsine az kdyz jsou neuspesny...

tohle jsou proste jen stale nejaky vymluvy,jen proc mu nedat sanci

Reagovat
Swarley

ale já to nemyslím jako výmluvy toho, proč nevzít Giggse, právě naopak...pokud vedení má trpělivost a zaručí se za to (což je prostě nemožný a nevěřím tomu), že ho třeba po jedné nepodařené sezóně nevyhodi, tak ať mu to dají...pro mě bude vždy primární a jednoznačná volba Giggs, ale nechci vidět to, že po jedné slabé sezóně vyhodí...já bych to neudělal, ale našemu vedení v tomhle prostě nebudu věřit...

Reagovat
r.mrazik

pokud by to takhle bylo doopravdy, tak v tom pripade giggs ani jemu podobny v MU nebudou a my se s tim musime smirit

Reagovat
salami

to teda nevim jak by zisk jedný trofeje za 3 roky otupil tlak

Reagovat
Swarley

protože už teď to bude třetí rok bez trofeje, v nejbližší době musíme něco urvat...

Reagovat
nani92

Ono ani nemusi byt ta trofej, staci aby sa o nu fakt bojovalo as do konca a nie sa strachovat o ucast v LM (keby aspon vdaka silnej konkurencii ako za Moyesa)..

Reagovat
Swarley

tak tak, ta TOP 4 by měla být v ideálním případě prostě samozřejmost, vzhledem k našim možnostem...ale zase no, příští rok ta konkurence bude větší...

Reagovat
smazaný uživatel

jednoduse

Reagovat
SunFells

hej

Reagovat
smazaný uživatel

Však vy ešte zaplačete :-)

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Harakan

Kohokoli, jen ne toho parchanta. Mourek je žumpa a ještě před rokem jste ho nenáviděli. Najednou jen myšlenka na to, že by vyhrál nějakou trofej, vás donutí takhle otočit. Hnus velebnosti.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
bbbauch

Woodward: Van Gaal zůstane na Old Trafford i příští rok

Tak se josemu snad vyhneme

Reagovat
Godwinson

Jj, naprostá výhra

Reagovat
bbbauch

Pro me jo... A?

Reagovat
Godwinson

A pro ManU by bylo smutné, kdyby jeho vedoucí představitelé smýšleli jako ty

Reagovat
bbbauch

Tak jim to utikej rict

Reagovat
Godwinson

Proč? Mě to paběrkování nesere

Reagovat
vladis271

fakt?

Reagovat
bbbauch

Prej mu to slibil.. Jako beze srandy budu radsi jeste rok koukat na tenhle fotbal nez se stydetza ty mourka vecny zvasty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli to vylezlo na povrch dnes tak dobrý vtípek jinak naprosto nepochopitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

blbosť

Reagovat
bbbauch

„Žádný jiný manažer by nedal mladíkům tolik šancí. Jeho práce přesně zapadá do koncepce United, a proto společně dodržíme tři roky, na kterých jsme se při podpisu smlouvy domluvili.“

Tak jestli jim jde o koncepci doopravdy, vubec se nedivim kdyby kvuli tomu Mourka zavrhli..

Reagovat
smazaný uživatel

kde to pise akoze?

Reagovat
bbbauch

Hele shodneme se na tom ze to byl april a ja to sem dal abych nachytal lidi, ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

april

Reagovat
bbbauch

Nee

Reagovat
fenixLFC

sorry ale tento den je uplne stupidny

Reagovat
vodka

Reagovat
Mastný Chobot

Gooneri, už vieme, čo si budeme spievať v lete?

https://www.youtube.com/watch?v=ksrFuIY5m4k

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
PP

horší než hip hop je už jenom disco hiphop.. Nicméně ten Auba je pro mě to samé jako loni Benzema - hezký sen..

Reagovat
Lacko_Boh

ešte holocaust je horší

Reagovat
nani92

Tak to si asi nevidel par hroznych divadelnych hier..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten si vymysleli jenom židozednáři, žádný holocaust nikdy neexistoval

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Lacko_Boh

preboha

Reagovat
smazaný uživatel

too soon?

Reagovat
Lacko_Boh

no, tym padom je disco hip hop naozaj to najhoršie..

Reagovat
PP

já to říkal..

Reagovat
vladis271

Kde je Bayern+

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ja ho jednoducho nedokážem prečítať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

tak hlúpy ako pôsobí nie je nikto, ale niekedy mi príde, že to fakt myslí vážne, nvm.

Reagovat
smazaný uživatel

vladimira znam osobne, je to fajn kluk, ale bohuzel tyto veci vazne opravdu mysli

Reagovat
Lacko_Boh

Vladko je Michelangelo ironie a holocaust je jeho Sixtinska kaplnka

Reagovat
smazaný uživatel

Az na to, ze sa vola Vašek. Nenalet im ...

Reagovat
Lacko_Boh

bol som s nim a je to Vlado

Reagovat
smazaný uživatel

Hh , nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to bohužel

Reagovat
vladis271

trestné právo nepozná pojem sarkazmus ani irónia, či haha sranda. Ak má Oľo tvoju identitu, (a raz ho nasereš) môžeš za tento koment mať pekné problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Je popieranie holokaustu teda trestne? preco potom ten Kotlebov poslanec nie je stihany, alebo co

Reagovat
smazaný uživatel

ano, trolling na anonymni internetove diskusi je trestny, vsak pulka zakladatelu ruznych kontroverznich fb stranek jde v pondeli pres soud

Reagovat
vladis271

si zober. Dávnejšie ten týpek, čo dal vtip na FB, počas volieb ešte predminulých, že niečo o tom, že pôjde voliť toho kto mu dá 5 evri, v prípade Fica chce večeru za 30 (sumy sú orientačné, už nvm koľko boli, ale boli nízke celkom). Niketo to nahlásil fízlom a mal z toho dosť brutálne problémy.

ineternetový priestor je niečo za čo zodpovedáš. A opakujem sranda, sarkazmus irónia nehrá v práve úlohu, a to som ho neštudoval, ale toto mi určite potvrdia aj miestny právnici.

Reagovat
smazaný uživatel

roli to samozrejme hraje, proto kdyz byl treba Reznik pred soudem, tak ho plne zprostili obvineni, protoze nikdo normalni si nemysli, ze fakt dela to, o cem ve svych pisnickach rapuje, nebo ze by k tomu chtel nekoho nabadat

Reagovat
smazaný uživatel

mna zaujima Kotlebov poslanec, to snad nie je trolling ne

Reagovat
vladis271

Je. šak ten jebo "ctihodný občan" pôjde teraz sedieť. Najprv za ten inzerát, tam vyviazol s podmienkou a mesiac na to napísal, že podľa neho bol holokaust rozprávka alebo niečo také a teraz pôjde sedieť.

Ak má čistý register, právnik by ťa asi vysekal s podmienkou, ale načo si robiť problémy. Toho poslanca riši prokuratúra, oni po novom prešli na taktiku, že to boli fejkové účty. Medvedecký aj ten so zbraňou tak odpovedali novinárom, že s tými účtami nič nemajú.

Navyše poznáš to, pri poslancoch polícia postupuje s výnimkou matoviča troška spomalene.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobry bol aj Uhrik ze Vas poslanec hovori, ze 6milionov mrtvych zidov je rozpravka, co vy na to...a Uhrik, ze, tak asi myslel 8

Reagovat
vladis271

jj, to som videl.

Reagovat
Mastný Chobot

je zakázané popierať činy, ktoré štát pokladá za zločiny proti mieru, ľudskosti, vojnové zločiny a genocídu... teda áno, je.

Reagovat
smazaný uživatel

Holocaust si vymysleli stejní lidi jako teroristické útoky na dvojčata a ovce to stejně žerou. To máš z toho, že čteš mainstreamové media

Reagovat
vladis271

fakt ťa nedokážem odhadnúť, za to máš veľké plus u mňa.

Reagovat
Lacko_Boh

čo je plus u teba,je u Oliho 20+ ale bezpodmienečne

Reagovat
smazaný uživatel

Jet fuel can't melt steel beams

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PP

jako koncetráky inscenovali ti samí lidi jako útok na dvojčata? To jsou fakt vitální a mocní století lidé tady tito..

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon, ta samá organizace řízena mocipány v pozadí.

Reagovat
Azazelo RD

Jako Slávisti?

Reagovat
PP

wow, neskutečná asociace na disco hiphop..

Reagovat
kvasha16

akoze Nemecko systematicky nevyvrazdovalo zidov a dalsich?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
kvasha16

ako potom vysvetlis tych x ludi ktory vtedy zomreli?

Reagovat
Azazelo RD

Asi jinej gang.

Reagovat
Blasphemer

Omylem je dali do jinýho hrníčku.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teda spíše:

Reagovat
Blasphemer

ho-ho-ho-holocaust

Reagovat
vladis271

a že my si dávame nereálne ciele.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

akože si myslíš, že neviem spievať a rapovať?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
vladis271

188. Pre zajtrajší večerný slepačí vývar.

Reagovat
smazaný uživatel

a výhru Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vykloveme játra, jak orel Prométheovi.

Reagovat
smazaný uživatel

nepřipadá v úvahu, tydle týmy z prostředka tabulky musíme rozbít

Reagovat
vladis271

Kloppa ste nedokázali poraziť a to mal vo vrecku ešte nápojóvý lístok z lietadla, čo si ani nestihol oprať bundu.

Reagovat
smazaný uživatel

protože ještě těžil z Brendanovy práce, ten na nás věděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

snad

Reagovat
afc

Zajtra LFC tutovecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro 0:11, vyhazov Kloppa a podepsání Moyese do pondělí.

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League - najlepsia futbalova liga sveta !!!

Reagovat
SunFells

Kakao ...lahodný mléčný nápoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno...neladný nemléčný nenápoj

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomnělo ten vtípek:

Jaký je rozdíl mezi průjmem a hovnem?

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno se nedá kloktat.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

At Colney. Wenger: "Cech in training but [may or may not play]. Wilshere & Rosicky in full training. Cazorla running but a few weeks away."

Reagovat
Zaschrona

Roberto Martinez: "What we shouldn't be afraid about is losing players because we are in a position where financially we can compete against anyone in world football at this time. Things have changed radically in that respect but at the moment it's the wrong time; it's pointless to talk about individual situation, but we're not in a position where we should be fearful of losing anyone. At this present time it doesn't bother me what the individual situations will be in the summer. But this is the start of a new financial era at Everton. We are very very strong and have our own ambitions. We want to be a winning team and every window we will do that in order to become as good as we can. We made a huge investment in Romelu and now you can see why. He has grown into the player we expected him to. Our aspiration is to be in the Champions League. I've said it openly for a long time. We want to be competing to win titles. We've just been in the semi-final of the League cup and marginally knocked out by eventual winners. Now we're in the semi-final of the FA Cup. The players need to be part of that and we need ambitious players who can carry the expectations of our football club."

Ok, takze vzhledem k tomuhle vyjadreni ocekavam, ze do nove sezony pujdeme se sestavou typu Mandanda - Coleman, Koulibaly, Dragovic, Baines - Stones, Barkley - Jarmolenko, Rooney, Konopljanka - Lukaku

Reagovat
13

a stejně vyhoříte.

Reagovat
Zaschrona

Zas by to asi chtel prevzit kdejakej z nejlepsich koucu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mandanda v pl

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes ven!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Adam Lallana has been named the PFA Player of the Month for March.

Reagovat
vladis271

milášik

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal se do toho. Snad v tom bude pokračovat. Jako kádrový hráč by mohl být výhra.

Reagovat
vladis271

takto ako hrá, môže hrať aj základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Do rotace, proti "slabším" ano, ale jinak nevím nevím. Kdyby zvýšil produktivitu tak určitě ano.

Reagovat
Kowe

Coutinho-Firmino-Gotze.. pro Lallanu neni místo

Reagovat
tomasinho

Případně Firmino na hrot a nakraj třeba Milner proti někomu těžšímu. Nebo i ten Hendo.

Reagovat
Mastný Chobot

že ti nepovyskakovali tlačítka z klávesnice a nedojebali ťa jak krtko záhradu, ty trúba

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hovad .

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Jestli mate ambice na trofeje, tak to asi ne.

Reagovat
Kowe

lol zlepšil se poslední zápasy dost, ale nebyl ani nejlepším hráčem LFC

Reagovat
tomasinho

Možná proti City max.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Jazdec

Práve som sa vrátil zo stávkovej a pozerám, že na miesto x2 mám x1 na Liverpool - Tottenham. Tak snáď to ten týpek v predajni dobre dojebal.

Reagovat
Mimalu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele