Anglická Premier League - preview 3. kola

27.08.2011, 09:51, aktualizováno 28.08.2011, 08:21
Previews
Tottenham čeká další manchesterský klub, první body v sezoně se pokusí získat proti City. Newcastle přivítá Fulham, West Bromwich hostí Stoke a Manchester United se ve šlágru kola střetne s Arsenalem...
Newcastle United - Fulham FC  (neděle 14:00)
Náročný program mají za sebou na Craven Cottage. Složitě se museli prokousat do skupinové fáze Evropské ligy - ještě ve čtvrtek bojovali na dálné Ukrajině - a teď je tedy v neděli proti Newcastlu čeká již 11. soutěžní zápas sezony. Magpies ale zároveň prodělávají postupnou obměnu kádru, takže si asi oba kluby navzájem nemají moc co závidět.

Na druhou stranu po fotbalové stránce to se Strakami stále není vůbec špatné, vždyť minulý víkend zvládly dotáhnout do vítězného konce populární derby se Sunderlandem a ani úvodní kolo nedopadlo zle - remízou. Zároveň neexistuje mnoho důvodů domnívat se, že když klub jakž takž vstřebal odchody Enriqueho s Nolanem, tak že se najednou nevypořádá s úprkem Joeyho Bartona do QPR - mimochodem příštího soupeře Newcastlu. Po příchodu Cabayeho s Marveauxem, dvou šikovných Francouzů, už určitě nebude Bartonova schopnost dirigovat zálohu až tak potřebná.

Jelikož Fulham doma Dněpropetrovsk vyprášil, nejspíš už se mu na Ukrajinu moc nechtělo. Což by bylo stoprocentně logické. Mít takovou porci zápasů v nohou krátce po letní přípravě nikomu nemůže být příjemné, teď navíc čeká mužstvo další štreka z jihu Anglie na sever země. Třeba pokud chtějí fanoušci využít oficiálního klubového autobusu pro převoz do Newcastlu, přivstanou si kvůli polednímu výkopu již na pátou hodinu. A drastický program si už na Jolových svěřencích vybral svou daň i posledně v lize, kdy Fulham senzačně nebral body v zápase s Wolverhamptonem.

Jelikož se odteď Newcastle učí žít život bez Joeyho Bartona, mohl by se svého ligového debutu v pruhovaném dresu už nyní dočkat Marveaux, případně Gosling. Hatem Ben Arfa, který časem bude pro letošní Straky prakticky rovněž novou posilou, je ovšem stále zraněný po boku Harpera i Williamsona. Nad Ameobiho startem se vznáší otazník.

Citelná ztráta postihla Fulham ve čtvrtečním odvetném utkání Evropské ligy. John Arne Riise totiž z Ukrajiny cestoval "domů" s poraněnou nohou a v neděli nenastoupí. Další špatnou zprávou je pak podstatně vážnější diagnóza staršího zranění Simona Daviese, který takto vynechá pět měsíců.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.25 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Manchester City  (neděle 14:30)
Kromě nejostřeji sledovaného duelu nejen nedělní části 3.kola Premier League mezi Manchesterem United a Arsenalem se oči fanoušků anglické kopané upírají i na další souboj dvou špičkových týmů. Zatímco však bohatí Citizens předvádějí výborný fotbal plný krásných akcí a branek, Spurs se krčí na předposlední příčce a bez jediného bodu.

Svěřenci Roberta Manciniho vstoupili do ligové sezony skvostným způsobem, když vypakovali nováčka Swansea v poměru 4:0. Druhé kolo už sice tak dominantní hru nepředvedli, avšak výhra 3:2 na půdě ambiciózního Boltonu také není k zahození. Tottenham do nového ročníku vstoupil kvůli nepokojům v ulicích Londýna až druhým kolem a moc dobře to nevyšlo, na Old Trafford dostali lekci a odvezli si domů porážku 0:3.

Svěřenci Harryho Redknappa působili především ve hře dopředu naprosto bezzubě, čemuž by mělo pomoci hostování Emanuela Adebayora právě z Manchesteru City. To ovšem zároveň znamená, že vysokého útočníka v tomto kole ještě využít nesmějí. Naopak k dispozici už zřejmě bude hlavní aktér nejdivočejší anglické telenovely Luka Modrić, stejně jako dvojice již zotavených z nemocí - Jermaine Jenas a Kyle Walker.

Roberto Mancini má až na Nigela de Jonga plný kádr a čekají ho tak nesmírně těžké volby, koho na různé posty v sestavě doplní. Počítat už navíc může s čerstvou posilou z Arsenalu Samirem Nasrim, který v týdnu doplnil již tak přeplněné ofenzivní řady Citizens.

Statistika ovšem mluví jednoznačně pro celek ze severu Londýna. Z posledních 14 vzájemných zápasů hned 11 vyhráli, navíc z historického hlediska se jen Arsenalu proti klubu šejka Mansoura daří více. Bez zajímavosti není ani to, že osm z posledních třinácti vzájemných měření sil skončilo výsledkem 2:1. Ať už pro jeden či druhý tým.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Friedel - Ćorluka, Kaboul, Dawson, Assou-Ekotto - Lennon, Modrić, Huddlestone, Bale - Van der Vaart - Defoe
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Richards, Kompany, Lescott, Kolarov - Nasri, Barry, Yaya Touré - David Silva - Agüero, Džeko
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.05 - 3.35 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Stoke City  (neděle 16:00)
Ve stínu dvou nedělních šlágrů, Man Utd - Arsenal a Tottenham - Man City, na hřiště k utkání 3.kola Premier League na konci týdně vběhnou i hráči West Bromwich Albion a Stoke City. Oba celky si připsaly stejný bodový zisk v prvním i druhém kole. Zatímco domácí WBA dvakrát prohráli shodně 1:2, Potters mají na svém kontě dva body za dvě remízy.

Baggies přiřkl los na úvod sezony snad nejhorší možné soupeře jaké mohl. První kolo přijeli na Hawthorns obhájci titulu Manchester United, a přesto, že si v utkání nevytvořili téměř žádnou šanci, zvítězili 2:1. Stejně si vedl i vicemistr Anglie Chelsea. S těmi se svěřenci Roye Hodgsona střetli na venku a i zde smolně prohráli. A to i přesto, že po gólu Longa ze 4.minuty vedli. Posila do útoku Shane Long vsítil oba dosavadní góly WBA.

Také Stoke už má jeden duel s Chelsea za sebou, při svém vstupu do sezony uhráli s klubem Romana Abramoviče remízu 0:0. Gól málem nevsítili ani ve druhém utkání na půdě nováčka Norwich City. Tam ovšem proti oslabenému soupeři svého cíle dosáhli, když v nastaveném čase hlavičkou protrhl smůlu Hrnčířů a vykřesal pro ně bod Kenwyne Jones. K utkání s Norwich City se pojí také jedna neuvěřitelná statistika - Ze všech 116 utkání Premier League měl Stoke City jen jednou (!!!) více než 50 procent držení míče a to právě proti Norwichi (53,3%).

V posledních letech jsou utkání se Stoke pro hráče West Bromwich Albion noční můrou. Od dubna 1989 se odehrálo už 27 zápasů a jen jedinkrát odcházeli Baggies s pocitem vítězů - bylo to v září 2003. Z minulých devíti navíc Potters vyhráli hned sedm. Pro WBA, jež by si dnes za každou cenu potřebovali odnést do tabulky první body, žádné slavné vyhlídky.

Ty by mohl vylepšit pohled na marodku, která, až se tomu nechce věřit, zeje prázdnotou. Roy Hodgson tam může řešit jen příjemné starosti, jako například to, zda postaví nejlepšího klubového střelce minulé sezony Petera Odemwingieho nebo zůstane při dvojici minulých kol Long - Tchoyi. Ani Stoke však nemá bůhvíjaký lazaret, kromě absentujícího Fullera má nejistý start pouze Rory Delap.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.25 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Arsenal FC  (neděle 17:00)
Nálada v táboře Arsenalu se sice mírně zlepšila po postupu do skupinové fáze Ligy mistrů, v domácí soutěži ale jeho situace zůstává být velmi vážná. Kanonýři jsou po dvou kolech šestnáctí s jediným bodem na kontě a teď je navíc čeká duel z nejtěžších. Manchester United totiž namísto rozpačitého sehrávání spíše nabízí pohled na nezastavitelný válec, přičemž doma tomuto sokovi nepodlehl sedmkrát v řadě.

Bude to skutečně jiné. Jakkoliv poslední a v devíti minulých zápasech jediná výhra Arsenalu nad konkurenčními United mohla přijít také v době, kdy Londýňané volali ono pověstné "may day", rozhodně nelze plnohodnotně srovnávat. Přeci jen prvního května Arsenal bojoval o to, aby mu definitivně neujel vlak směr titul. Tento nedělní duel ovšem stále ještě startuje nový ročník a trčet po třech kolech v sestupové zóně (což se stát může), to by mohlo Gunners poznamenat i na nevhodně a osudově dlouhou dobu. Koneckonců, táhne se to s nimi déle než jen měsíc - pokud by se v Anglii praktikoval systém jaro-podzim, nejspíš by Arsenal až do konce bojoval o záchranu. Od 26. února, kdy nepochopitelně ztratil dobře rozjeté finále Carling Cupu, totiž v lize triumfoval pouze dvakrát (nad MU a sestupujícím Blackpoolem) a byl by momentálně patnáctý.

Je evidentní, že ještě nikdy nebyla atmosféra před tímto derby tak pulzující, alespoň tedy ze strany fanoušků Arsenalu. Náhrady za dva nejvlivnější záložníky Nasriho a Fabregase totiž stále ještě nedorazily, ač by měli být na cestě minimálně stoper Cahill s ofenzivním univerzálem Park Chu-Youngem. A posílení kádru se přitom zdá být více než žádoucí. Záloha postrádá kreativitu, útok produktivitu, obrana vzájemnou důvěru. Výsledkem je třeba jedna obnovená a notně šedá premiéra - po 42 letech Kanonýři prvně nedokázali v ani jednom z úvodních dvou klání skórovat. To je pro klub s takovou přezdívkou jednak ponižující a jednak alarmující.

Tím spíš, pokud proti vám má stát právě tento Manchester United. Doma 22krát v řadě neporažený a 16krát po sobě neztrativší jediný bod, jenž dokonce i s druhou nejmladší jedenáctkou, kterou kdy Ferguson do utkání Premier League nasadil, před týdnem potupil ambiciózní Tottenham. Ofenzivní vozbu přitom podpírali mimo jiné Cleverley, Welbeck a Young, kteří v kádru United ještě před tímto létem nefigurovali. Ona fazóna Red Devils skutečně bere dech, až to jejich příznivcům může přijít nebezpečné. Není totiž zvykem, aby se Manchester odrážel takhle zhurta. Jen vzpomeňte na loňský ročník a pouhých 14 bodů po osmi zápasech.

Pod počátečním trápením Arsenalu jsou poměrně tradičně podepsána rovněž četná zranění. Především talent Jacka Wilshera, jenž bude se zaníceným kotníkem pauzírovat další tři týdny, Wengerovi hodně chybí. Hodil by se mu ale také další defenzivní záložník, neboť se mu vedle Gervinha pro ligové zápasy vykartovali také Frimpong se Songem. Vermaelen patrně menší zranění překousne. Také v Manchesteru je absencemi postižena zejména defenzivní složka mužstva. Vidić s Rafaelem ani v neděli nenastoupí, přičemž Rio Ferdinand má alespoň nějakou, ale stále spíše minimální šanci. I značně omlazená obranná linie nicméně fungovala relativně bez problémů. Svůj návrat už dopředu ohlásil Darren Fletcher, jenž v týdnu konečně odkopal celý zápas za rezervu.

V nové atmosféře se potkávají dva staří známí - Sir Alex Ferguson, který se dokonce nedávno odhodlal k upřímné obhajobě kolegovy práce, zřejmě netrpělivě vyhlíží už 46. měření sil s Arsenem Wengerem. Zatím je mírně úspěšnější, výherní bilance je na jeho stranu nakloněna v poměru 20:16. A pokud se skutečně potvrdí Skotova slova, že jeho tým "právě vzlétl", měl by být onen rozdíl již pětizápasový. Čeká se to. Manchester United se snad poprvé v novodobé historii musí vypořádat s rolí nezpochybnitelného favorita v tomto tradičním derby. Zvládne to? To můžete sami sledovat od 17:00 SEČ. Utkání bude mít pod palcem zkušený sudí Howard Webb.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Smalling, Ferdinand, Jones, Evra - Nani, Anderson, Cleverley, Young - Rooney, Welbeck
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Jenkinson - Ramsey, Djourou - Walcott, Rosický, Aršavin - Van Persie
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.20 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Aston Villa - Wolverhampton Wanderers  (sobota 13:05)
Přestože jsou za námi teprve dvě kola a současný stav tabulky Premier League o síle týmů ještě příliš nevypovídá, málokdo před sezonou předpokládal, že když se střetnou Aston Villa s Wolverhamptonem, půjde o souboj dvou celků z první čtyřky. Wolves společně s oběma manchesterskými kluby jako jediný získal všech šest bodů, dobrou formu mají i Villans, kteří minulý zápas přehráli Blackburn 3:1.

Svěřenci Micka McCarthyho se vezou na vítězné vlně, v součtu s minulou sezonou mají na svém kontě čtyři výhry z posledních pěti duelů. Když k tomu připočteme i suverénní výhru 4:0 nad čtvrtoligovým Northamptonem v rámci Carling Cupu a fakt, že poslední střetnutí ve Villa Parku skončilo 1:0 pro hostující Vlky, máme zápletku, která bude jistě velmi zajímavá. Pro doplnění, vstup do ligového poháru má za sebou i Aston Villa, která porazila 2:0 celek rovněž z League Two Hereford.

Wolves mají před sebou historický milník - poprvé od roku 1980 mohou vyhrát úvodní tři kola. Nebude to však nic snadného, Aston Villa pod novým manažerem Alexem McLeishem předvádí kvalitní fotbal především směrem dozadu, čemuž výrazně pomohl i příchod brankářské ikony Shaye Givena z Manchesteru City.

Irský brankář bude připraven i nyní, stoprocentní však není start Gabriela Agbonlahora, Emila Heskeyho a Luka Younga, kteří byli s drobnými zraněními střídáni v utkání minulého kola. Wolves se budou muset obejít bez útočníka Ebanse-Blakea, jenž si ve výše zmíněném zápasu Carling Cupu přivodil zranění kolene.

Oba kluby se poprvé střetly už v roce 1888 při úplně první sezoně tehdejší Football League - a navíc v zahajovacím kole. Tehdy utkání na Molineux, stánku Wolverhamptonu, skončilo 1:1. Dnes budou přeci jen o trošku větším favoritem svěřenci Alexe McLeishe.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.35 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wigan Athletic - Queen's Park Rangers  (sobota 13:30)
Poprvé za oněch sedm sezon v nejvyšší soutěži Wigan vydržel bez porážky obě úvodní kola. To zní na první pohled velmi optimisticky, skutečnost je však docela jiná. Latics teď totiž čelí třetímu nováčkovi po sobě a na kontě mají pouze dva body, tedy menší obnos než právě QPR, které před týdnem zaskočilo širou veřejnost vyloupením Goodison Parku.

Remíza 1:1 s Norwichem byla z poloviny dílem Al-Habsiho, který do nebe volající hrubkou zavinil jediný gól nováčka. A pak bezbranková plichta se Swansea, kdy pro změnu wiganisté neproměnili penaltu a hned dvakrát orazítkovali břevno. Jejich úvod nového ročníku tak provází spíše zklamání než nadšení. Navíc se Martinezově partě ani nedaří vylepšit si reputaci po nesmírně chudé gólové potenci v loňské sezoně - tehdy měl Wigan druhou nejhorší ofenzívu ligy, přičemž letos zatím zvládl skórovat jen z penalty.

Doma začali Rangers prachmizerně, když vysoko podlehli Boltonu, pak ovšem zaskočili Everton i na jeho hřišti a naznačili tak, čím by se v nadcházejících měsících mohli chlubit coby silnou stránkou - venkovní formou. Už v Championship totiž vloni měli venku konkurenci akorát v Norwichi, přičemž kromě pouhých čtyř porážek utržili i jen 17 branek, což dělá průměr menší než jeden gól na zápas. Zároveň je momentálně QPR na cestách neporaženo čtyřikrát po sobě, což v minulé dekádě platilo i o vzájemných střetnutích ve Wiganu. Tam zatím domácí nikdy nevyhráli, ani jednou ze tří pokusů.

Opora zadních řad Wiganu Antolin Alcaraz čerstvě vypadla z plánů Roberta Martineze na dobu příštího měsíce. Důvodem je natržený stehenní sval. Dále přitom absentuje i Gohouri s lýtkem a mírné problémy s třísly provází Victora Mosese.

Neil Warnock sice stihl ještě v pátek podepsat Joeyho Bartona z Newcastlu, nedá se však čekat, že by ho okamžitě využil v základní sestavě. To samé se z jiných příčin týká rovněž Halla, jenž zkompletuje třízápasový distanc. Naopak Bothroyd s Campbellem už patrně setřásli vir z těla.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Blackburn Rovers - Everton FC  (sobota 16:00)
Souboj celků, jež oba mají rozhodně co napravovat. Domácí Blackburn absolutně nezvládl vstup do sezony, když na porážku před vlastními fanoušky s Wolves 1:2 navázali další prohrou, tentokrát na půdě Aston Villy 1:3. Ani Everton své příznivce nepotěšil, po odloženém utkání s Tottenhamem nastoupili Toffees v pozici jasného favorita do domácího duelu s QPR, jenže Goodison Park opouštěli se sklopenými hlavami a nepříznivým výsledkem 0:1.

Naposledy se týmy setkaly v dubnu tohoto roku v Liverpoolu a tehdy se radoval Everton - góly Bainese z penalty a Osmana znamenaly výhru 2:0. Svěřenci Davida Moyese jsou o chlup úspěšnější i co se týče historického hlediska. Ke vzájemnému měření sil došlo už stošedesátkrát a Toffees se radovali v 67 případech, tedy o sedm více než Rovers.

Středa byla dnem, kdy jak Blackburn, tak Everton zaznamenali vstup do Carling Cupu a nejenže oba kluby po výhře 3:1 postoupili, navíc na jejich kopačkách skončili oba celky z Sheffieldu - Blues zdolali místní United, Rovers stejným výsledkem Wednesday.

Ani tak ovšem hráči necítí, že by tím napravili nedobrý dojem ze zápasů Premier League. "Na střetnutí se moc těšíme, víme, že jsou fanoušci nespokojení a chceme si z Blackburnu odvést dobrý výsledek. Minulý týden jsme předvedli špatný výkon a chceme se zlepšit," nechal se slyšet útočník Evertonu Victor Anichebe.

Forvard Blackburnu Ruben Rochina taktéž věří, že jeho tým konečně získá body do tabulky, k čemuž by měla pomoci právě pohárová výhra nad Sheffieldem Wednesday. "Je to dobrá zpráva pro tým, získali jsme vítěznou mentalitu a doufám, že se nám ji podaří přenést po nepovedeném úvodu sezony do utkání s Evertonem," dodal Španěl.

Domácí fanoušci se mohou těšit na návrat Christophera Samby, jenž se vrací do zápasového zápřahu po zranění třísel. Naopak nad startem nových posil, George Johna a Simona Vukčeviće, stále visí otazníky, jelikož dosud nejsou vyřešeny všechny administrační náležitosti. Zcela jistě však nenastoupí dlouhodobá osobnost klubu Brett Emerton. Klubové stránky Blackburnu před několika dny oznámily, že australský záložník se vrací do rodné země, kde bude hrát za Syndey.

Everton se musí obejít bez dlouhodobě zraněného Seamuse Colemana a Magayeho Gueyeho, jenž laboruje se zlomeným prstem. Moyes naopak může přivítat Diniyara Bilyaletdinova, Mikela Artetu a Marouane Fellainiho. Ruský záložník se vrací po třízápasové stopce, druzí dva středopolaři po drobných šrámech, kvůli nimž nenastoupili v základní sestavě proti QPR.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.30 - 3.10 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Norwich City  (sobota 16:00)
Minulý týden si André Villas-Boas připsal premiérové tři body na lavičce Chelsea a v sobotu by na ně rád navázal dalším plným bodovým ziskem. Blues čeká další zápas před vlastním publikem a jelikož na Stamford Bridge zavítá nováček z Norwiche, nic jiného než výhra se brát ani nemůže.

To se ovšem říkalo i před týdnem, kdy do západního Londýna přijel West Bromwich Albion. Chelsea nakonec měla plno práce, aby nepříznivě se vyvíjející utkání otočila. Už od čtvrté minuty po chybě Alexe prohrávala a otočit se jí definitivně podařilo až v závěrečných minutách.

I proto má Villas-Boas před zápasem o čem přemýšlet, respektive o tom, jakou postaví formaci. Dokud totiž Chelsea nepřešla z křídelní hry 4-3-3 na diamantové 4-4-2, nebyla skoro vůbec nebezpečná.

V sobotu už ovšem bude k zápasu připraven Juan Mata, nová akvizice z Valencia, který by případně mohl křídelní hru Chelsea výrazně oživit. Je ale možné, že s ním Villas-Boas počítá také do středu hřiště. Chybět bude nicméně nadále David Luiz, který už je alespoň zpátky v tréninku. Uzdravit se ještě nestihne ani Petr Čech, kterého opět zastoupí v brance Hilário.

Norwich přijíždí na Stamford Bridge jako naprostý outsider. Z prvních dvou duelů má dva body, remizoval s Wiganem i Stoke, ačkoliv zejména proti Potters si zřejmě zasloužil všechny tři. Nebýt vyloučení Leona Barnetta, možná by Kenwyne Jones v posledních vteřinách hry vyrovnávací gól vůbec nedal.

Venkovní bilance Canaries je nicméně tristní, vždyť nováček letošního ročníku nedokázal na hřišti soupeře vyhrát v nejvyšší soutěži skoro 17 let! Naopak Chelsea doma z posledních osmi utkání sedmkrát vyhrála.

Norwich navíc jede do Londýna v pochmurné náladě, když v týdnu vypadl z ligového poháru s MK Dons, ale nutno podotknout, že manažer Paul Lambert udělal v základní sestavě oproti zápasu se Stoke 11 změn. Zároveň budou hosté postrádat Daniela Ayalu, pro něhož po přestupu z Liverpoolu nezačalo působení u Canaries vůbec dobře. Zraněné koleno ho na hřiště nepustí asi dva měsíce. Otazník visí nad Wesem Hoolahanem, kterého trápí podkolenní šlacha. Leon Barnett je po trestu odpykaném v poháru zpátky.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 6.50 - 14.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Máme před sebou teprve třetí hrací víkend, a přesto už mají jak v Sunderlandu, tak ve Swansea co házet za hlavu. Stále tam ještě čekají na první ligovou výhru a jakoby návdavkem museli v týdnu polykat hořkou pilulku v podobě brzkého pohárového exitu na úkor celků z nižších soutěží.

Když před lety Swans naposledy vstupovali na nejvyšší podlaží, činili tak s nebývalou grácií - vysoko 5:1 deklasovali Leeds. Letos se však ocitli na opačném konci barikády, když se nechali sestřelit ManCity, a alespoň nějakou útěchu pak pro ně znamenala bezbranková remíza s Wiganem. I v tomto souboji nicméně Velšané tahali za kratší konec pomyslného provazu, což si už teď nebudou moci dovolit. Příště totiž zajíždí na Emirates Stadium, respektive Stamford Bridge. Proti impotentnímu Sunderlandu by se tak hodilo minimálně oprášit skvělý defenzivní výkaz z loňské druholigové sezony, kdy byla Swansea v konečném součtu předstižena jenom suverénním QPR a celkem posbírala 21 čistých kont (nepočítaje play-off).

Ne nadarmo se Steve Bruce před sezonou obával nedostatečné útočné síly svého týmu. Zatím totiž vypadá, že veškerá zodpovědnost dopadá na bedra Asamoaha Gyana, a ten si s ní zatím neví moc rady. Na gól totiž čeká, stejně jako všichni jeho spoluhráče kromě Sebastiana Larssona. Ten parádní trefou zařídil pro Sunderland senzační bod z úvodního klání s Liverpoolem, od té doby to ale jde s Black Cats jenom strmě dolů. Nejprve přišla prohra 0:1 v derby s Newcastlem a pak pohárové selhání v prodloužení, které poslalo dál outsidera z Brightonu. Před SAFC je navíc i strašák v podobě loňského mizerného výkazu s nováčky - z možných 18 bodů tenkrát Mackems ukořistili pouhé čtyři.

První měření sil těchto dvou mužstev za posledních 28 let vynechá kapitán Garry Monk, který se léčí už od letní přípravy. Ve čtvrtek už nicméně nastoupil za béčko, takže se jeho návrat nezadržitelně blíží. Smolař Bode je zatím stále mimo s bolavým kolenem.

Jedna ze zvučných posil Sunderlandu, obránce John O’Shea, je konečně připravena odbýt si svůj debut v pruhovaném dresu. Její kolenní šlacha už nejspíš zápasovou zátěž snese. Hrát už bude moci i Phil Bardsley, který v poháru nestartoval vinou trestu, a útočné trable se možná Bruce pokusí vyřešit větší porcí minut pro talentovaného Korejce Ji Dong-Wona.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.25 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Bolton Wanderers  (sobota 18:30)
Bolton už si pomalu můžeme fixovat jako jeden z týmů pro první polovinu tabulky. To nám dokazoval loni do osudného zranění dirigenta Holdena a slušný start do sezony zažívá i bez něj v tomto ročníku. Sympatickým výkonem se totiž prezentoval i proti nabušenému ManCity, po kterém teď na Coyleovy svěřence čeká další kandidát titulu.

Minule na Anfieldu Trotters padli hodně smolně - gólem Joea Colea z 90. minuty. A byli zrovna při několika milnících: na Anfieldu za posledních sedm let nezažil tak chudou návštěvu, Hodgson si tu odbyl svou domácí derniéru a Torres pro změnu naposledy skóroval v červeném dresu. Dnes je naopak Liverpool na startu nové éry. S totálně obměněnou zálohou, na kterou američtí majitelé vynaložili více než 40 milionů liber, se na body sice zatím nadře, ale pokud v sobotu Bolton padne, dostane se Liverpool na takovou bodovou hranici, kam se loni hrabal celých devět kol. I přes posun kupředu ale zatím Reds nepůsobí ani sehraně ani bůhvíjak sebevědomě, útočník Carroll se trápí a Suárez se ještě donedávna nepyšnil adekvátní kondicí.

Bolton tak určitě má šanci. Po demolici QPR přišlo statečné vzdorování Citizens, které divže Wanderers nedotáhli k remízovému konci. Nakonec prohráli o jediný gól. Vyvarovat se teď budou chtít především individuálních selhání, které je připravily o body právě minulý víkend. Zároveň by se možná slušelo využít Daviesovi dobré střelecké potence v posledních čtyřech střetnutích s Liverpoolem. Během nich stihl nastřílet tři branky, ačkoliv jednou z nich potopil vlastního golmana.

V sobotu už patrně bude ve formě hrající Suárez způsobilý startu od počátečního hvizdu, to se však zřejmě nebude týkat Glena Johnsona a už vůbec ne Raúla Meirelese. Ten si v týdnu poranil klíční kost, a přestože se původně velmi černé předpovědi nevyplnily, minimálně dva týdny na marodce setrvá.

Owen Coyle má v úvodu sezony celkem nepříjemné potíže se soudržností obranné linie. Ve středu dal možnost předvést se mladému levému bekovi Alonsovi a ten se hned na dva měsíce zranil, už dříve mu přitom vypadli ze sestavy všichni tři praví beci - Ricketts, Steinsson i Mears. Aby toho pak nebylo málo, hodně hlasitě se teď začalo hovořit o odchodu Garyho Cahilla, za nějž už si Coyle sehnal náhradu v podobě hostovačky Boyaty.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.37 - 4.50 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City22007:26
2.Manchester United22005:16
3.Wolverhampton Wanderers22004:16
4.Aston Villa21103:14
 Liverpool FC21103:14
6.Chelsea FC21102:14
7.Newcastle United21101:04
8.Bolton Wanderers21016:33
9.Queen's Park Rangers21011:43
10.Norwich City20202:22
11.Wigan Athletic20201:12
 Stoke City20201:12
13.Sunderland AFC20111:21
14.Fulham FC20110:21
 Arsenal FC20110:21
16.Swansea City20110:41
17.Everton FC10010:10
18.West Bromwich Albion20022:40
19.Blackburn Rovers20022:50
20.Tottenham Hotspur10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1537)

Přidat komentář
zelda

Torres hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem to chtěl napsat,ale já to myslim vážně

Reagovat
M0rb1D4S

Hattrick těžko, ale gola si dá První dva zápasy zahrál dobře a už má i sebevědomí, narozdíl od minulé sezóny...

Reagovat
smazaný uživatel

S tim sebevědomim máš pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal si narůst vlasy a zvedlo se mu sebevědomí. Ještě si udělá melíry a bude mu to pálit jako před MS

Reagovat
smazaný uživatel

Neblázni

Reagovat
13

No, ale ona to až taková kravina neni, Nando hraje skvěle a dříve nebo později k tomu přidá i branky.. Já ho mám jako kapitána ve fantě

Reagovat
minoLFC

dnes už gól asi dá

Reagovat
mithro

OT: zaujimavy clanok o Hargovi http://t.co/PQDkpS5

Reagovat
vodka

jak já mu přeju, aby mu ten comeback vyšel... klidně i do repre, tam by působil jako živá voda...

Reagovat
Tomanatura

Můžeš to prosím stručně shrnout? Než bych to přeložil, tak by mi to trvalo celý den...

Reagovat
vodka

v podstatě je tam popsaný celý ten průběh posledních pár let, už od zlomené nohy v bayernu, kdy pak nastupoval s nedostatečně připravenýma svalama, to vedlo k namáhání toho vazu, pak ty problémy, to jak se léčil, jak se k němu chovali atd. šak ono to neni nijak složité, čte se to dobře...

Reagovat
Tomanatura

ok, dík.

Reagovat
mithro

plus aj to, ze ponukol, ze bute hrat tuto sezonu za United zadarmo

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslím že Liverpool vyhraje 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1 X 2 1 X 1

Nando dá snáď dneska gól a bol by som veľmi rád keby Anelka nebol ani na lavičke po tých prestupových fámoch

Reagovat
tnt03

už se těším na United-Arsenal tip (2-1)

Reagovat
smazaný uživatel

BTW:jaktože neni tipovačka

Reagovat
smazaný uživatel

ve Spanelsku a Italii se nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

A jo,díky

Reagovat
smazaný uživatel

Si aktuálny.

Reagovat
zelda

Chelsea dala povolenie Betisu Sevilla rokovať s Nicolasom Anelkom, ktorý je na odchode z klubu

Reagovat
zelda

Arsenal sa zaujíma o Obrancu Alexa z Chelsea, podla všetkého ponúkli za obrancu 20 milionov libier

Reagovat
M0rb1D4S

Za Cahilla 6 a za Alexe 20? Vždyť ty dva jsou výkonostně srovnatelní a Alex je starší

Reagovat
zelda

to je prostě Wengerova politika

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě, nemsíš věřit všemu co čteš, AW tu částku popřel, že je to nesmysl.

Reagovat
afc

ty si dobrych 6mega

Reagovat
smazaný uživatel

Na Alexe ať Wenger zapomene! Ledaže by přibalil Walcotta

Reagovat
M0rb1D4S

Walcotta ať si nechají Ten umí jenom běhat

Reagovat
niflheim

Reagovat
mesyas

spíš přibalit wilshereho

Reagovat
smazaný uživatel

*Wilshera

(co to je sakra furt za skloňování? kde jste to nabrali, lidi? )

Reagovat
Arbiter

Nemělo by to být Wilsherea?

Reagovat
vodka

ty taky píšeš Maloudaovi?

Reagovat
Arbiter

také píšeš Cola?

Reagovat
mesyas

ježiši proč je na fotce ta sr*ka torres?

Reagovat
mesyas

+ ještě s větší sr*kou ůamanelka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Proč cenzuruješ slovo sraka?

Reagovat
Maresma

podle mě to má být srnka

Reagovat
raduinho

a co seš ty prosímtě ?

Reagovat
smazaný uživatel

sračka čo si dokázal ty že si ho dovolíš nazvaš sračkou?

Reagovat
smazaný uživatel

toto kolo další tři body glory glory united

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec Prohra 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jelikož jsem si nakonec nevsadil,tak musí Arsenal ukopat alespoň remízu

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool dnes vyhrá

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
EL Gringo

Liverpool!

Reagovat
Error

Podle Sky Sports má Insua namířeno z Sportingu CP. Liverpool se úspěšně zbavuje "plevele"

Reagovat
Error

*do Sportingu

Reagovat
mike.84

Reagovat
smazaný uživatel

Insua neni špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Nabral hrozně moc svalový hmoty a stalo se z něj neohrabaný kopyto.

Reagovat
smazaný uživatel

už podepsal

Reagovat
smazaný uživatel

Insuu som mal vzdy rad, ale asi by si nenasiel miesto v zostave, tak naco ostavat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře,že šel. U nás si už přes Enriqueho nekopne,hrát bude kdyžtak Aurélio nebo šanci dostane Robinson

Reagovat
smazaný uživatel

Jova, Aqua, Kyrgy, Insua, Konchesky ... ještě Joe Cole, N'Gog a Poulsen (ten už si hledá jiný angažmá) a čistka bude kompletní

Reagovat
13

a nevíš co je s Degenem?

Reagovat
smazaný uživatel

No vida, na toho jsem úplně zapomněl. Vrabci štěbetají o zájmu QPR, tak snad to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

1,X,X,1,X,1

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger demisi!!!

Reagovat
smazaný uživatel

proč by to dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by bol povedal, ze Newcastle bude jedine muzstvo, ktore este nedostalo gol

Reagovat
Woods

dnes dostanu 4ku a bude klud

Reagovat
smazaný uživatel

od Fulhamu?

Reagovat
smazaný uživatel

to bude plichta 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo by povedal, že arsenal po dvoch kolech bude 15 bez vstreleneho golu!

Reagovat
smazaný uživatel

Aleluja, dneska je první kolo do kterého se zapojím se svou fantou. Hanácký Man United do boje !!!

Reagovat
minoLFC

jak to myslíš prvé kolo? si si teraz vytvoril účet alebo ako?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Založil sem si účet minulý víkend a do druhého kola sem se ještě zapojit nemohl.

Reagovat
Arbiter

C'MON YOU CHELS Keep the blue flag flying high

Reagovat
smazaný uživatel

blue plastic flags

Reagovat
Arbiter

nuda, zalez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Torresi, pojď a lupni ho tam.

Ty Maloudo taky, i když o tom pochybuji, ale ten kurz byl lákavý. :)

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDMxMjM5MDMwNjIwMDpp75PofzdUbmio5h0%3D

Reagovat
smazaný uživatel

za 1,8 bych ho teda nedal

Reagovat
Pipo123

Arsenalu sa ten čas na posily kráti, vyzerá nejaký hráč naozaj reálne ?

Reagovat
Woods

neviem ci je to pravda.... ale pobavil som sa ....

Manažer Arsenalu Arsene Wenger oznámil Boltonu, že si mohou obránce Gary Cahilla klidně nechat, pokud i nadále považují jeho první nabídku za směšnou. Ta se měla údajně pohybovat okolo 6 mil. liber.

Reagovat
smazaný uživatel

U Nasriho chtěl podojit Man City co nejvíc a u Boltonu stejnou strategii nechápe.

Reagovat
afc

Ide o to,ze Wenger ziadnu ponuku na 6m neposlal.Bolo to viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik?

Reagovat
afc

"Tá suma je zlá, vôbec nesedí. Nie je to pravda. Môžete veriť predsedovi Boltonu Gartsidovi, alebo mne. Pokiaľ povie, že klamem, postavím sa mu zoči-voči," okomentoval situáciu Wenger.

"Ak klub nechce predať hráča, môže si ho nechať. Ak nie sú spokojní so sumou, majú právo povedať nie a tým sa to končí. Prečo by sa mali cítiť urazene? Nerozumiem tomu," dodal 61-ročný Francúz.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož nevím tvrzení proti tvrzení. Lhat nemá důvod ani jeden, ale podhodnocování hráčů o které má zájem je Wengerova strategie.

Reagovat
afc

Tak Wenger vzdy zacina s mensou sumou a potom to zvysuje a nakoniec sa vzdy nejak dohodnu.

Reagovat
smazaný uživatel

mne to je na druhu sympaticke, ze nepolozi na stol, kolko si zapitaju

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je to dobrá strategie. Ale pak by neměl vyjednávání tak hrotit o obviňovat protistranu ze lži. To je vždycky špatný vyjednávací postup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Když se protistrana vysmívá sumě, kterou si sama vylhala

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě, nahoď nejakou citaci nějakého činovníka Boltonu, kde se mluví o konkrétní částce.

Reagovat
SunFells

Já to nevyhledával, ale Wenger reagoval přímo na 6 mega a zmínil, že to nebylo ani přibližně. Myslíš, že se oni činovníci smáli třeba desíti miliónům?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, ale nezdá se mi pravděpodobný, že si "vylžou" nějakou částku. O těch šesti psaly média a já právě nečetl ani jedno slovo o přesné částce ani z jedné strany. A nevim, proč se nemohli vysmát třeba 8. A i kdyby se vysmáli těm 10, tak na to přece mají (i podle Wengera) právo. Je to jejich věc.

Reagovat
SunFells

Wenger těch 6 mega označil jako úplně mimo, 8 mega to tedy asi nebylo. A pokud 10 mega stojí za vysmátí, tak to ti kluci trochu postrádají soudnost. Snad jim bude do smíchu i za rok, pokud ten transfer teď nevyjde a nezachrání je v zimě City s vřelou nabídkou.

Reagovat
Pipo123

Možno klame Wenger prečo by Bolton vysmieval ponuku Arsenalu ?! ak by sa jednalo o 10 tak by cenu inteligentne šponovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že pro Wengera není velký rozdíl mezi 6 a 8 mega? Já myslím, že jo.

Wenger prostě musí počítat, že když přijde s nabídkou takhle pozdě a s nižší, s tím, že si "připravuje půdu", tak musel počítat, že ho minimálně s první nabídkou pošlou do prdele.

Reagovat
SunFells

Pokud by nabídka byla 6, tak s tím určitě počítal. To jsme teď dostali od jedné věci zase k úplně jiné?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď tě moc nechápu. Wenger se prostě rozhořčuje nad něčím, co není chyba Boltonu. To je vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl mezi Boltonem a Arsenalem je ten, že Bolton prodat musí, ale nemusí prodat Arsenalu. Arsenal koupit musí životně nutně. A moc vhodných variant které by byly reálné posily a rovnou mohly skočit do rozjeté PL bez nutné aklimatizace není.

Reagovat
Counter

Jenže stejně tak v tuhle chvíli nikdo jiný o Cahilla nestojí. Chelsea má vystaráno, Utd koupili Jonese, LFC kupuje Coatese a MCFC vzali Saviče. Bolton se tímhle vyřváním akorát snaží rozpoutat aukci. Moc šancí jim nedávám.

Reagovat
SunFells

Pár dní před koncem okna a první nabídka na něj byla ze strany Arsenalu. Tak to ti tedy nevím, komu jinému by v létě prodali. A že Arsenal koupit musí ....heh, takové DM a brankáře koupit musel 2 roky, koupil? Když typickému Wengerovi nastavíš částku, která mu nepřijde vhodná, tak on prostě nekoupí. Jediným světýlkem je, že Wenger od té typičnosti toto léto trochu ustoupil.

Reagovat
vodka

bylo řečeno, že nabídku musí zdvojnásobit, až ztrojnásobit, aby odpovídala představám... takže těch 8 reálných teda je... 17 má výkupku, možná nabídl 8 + bonusy, ale Bolton to bude chtít asi na dřevo...

Reagovat
SunFells

Až ztrojnásobit, když dvojnásobek by byla pomalu jeho výkupní klauzule? To by sedělo spíše teda na těch 6-7 ...a když se Wenger vyjádřil, že to bylo hodně mimo, tak to 8 být nemohlo. Že by Wenger ze sebe dělal až takového blba? O tom pochybuju i já.

Reagovat
vodka

třeba nabídl 6 v hotovosti a zbytek na bonusech? to je taky možné... zase Wengerovi, ani Gartsideovi bych všechno nežral...

Reagovat
SunFells

Furt se mi nejpravděpodobnější jeví, že Wenger nenabídl tak nízkou částku (ať už s bonusy nebo ne), ale stále v očích toho Gartsidea málo (Chceli teda až těch 17) a neuvedl Coylovi správnou sumu, aby i Gary chápal, proč takovou sranda částku smetli ze stolu.

Reagovat
fantomas

Taky nesmíš Wengerovi žrát každý slovo. Spíš si jen uvědomil, že ze sebe tou svou taktikou udělal pro jednou hlupáka a snaží se to stočit na zločince z Boltonu.

Reagovat
SunFells

Já jsem typický příklad člověka, který mu žere každý slovo A to cos napsal je teda velmi reálné, vskutku.

Reagovat
vodka

takže mu žereš i to, že neviděl ani jeden kontroverzní zákrok svých hráčů?

Reagovat
SunFells

To jsi v tom tu ironii fakt neviděl?

Reagovat
vodka

popravdě mě to u tebe ani nenapadlo, že bys teď psal ironicky, ale ok, može byt

Reagovat
SunFells

Ještě navíc vtipálek, no teda

Reagovat
Pipo123

Ešte sa ah urazí ? to je fakt smiešna ponuka, veď Cahill môže mať cenu aj 12 - 14 mil nie ?

Reagovat
Manik...

já ho chci do Live

Reagovat
Pipo123

Coates to bude posila, to je svetový talent, možno aj lepší ako Cahill

Reagovat
minoLFC

možno, ale aj ja by som radšej Cahilla...no ale prímarne chcem krídlo(hazard)...teraz bulvár píše o Afellayovi

Reagovat
Counter

A co takový Elia? :)

Reagovat
minoLFC

ten má nezajíma

Reagovat
smazaný uživatel

si ho sledoval na cope ? jake ma prednosti ?

Reagovat
Pipo123

je vysoký, silný vo vzduchu, veď takmer dva metre, na svoju výšku je dosť rýchli a pohyblivý, kvalitne vie aj s loptou na zemi... síce by sa možno viac hodil do Serie A, ale PL mu s jeho výškou nebude robiť problém.

Reagovat
afc

Arséne Wenger prozradil že chce do konce srpna ještě 3 hráče, nejvíce se mluví o Edenu Hazardovi, Garym Cahillovi, Yannu M´Villovi a nově i o Eljeru Eliovi!

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill. Bolton podle mě nakonec povolí...

Reagovat
Counter

Cahill, M'Vila a nějaký hroťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Park Chu-Young

Reagovat
tnt03

Reagovat
Counter

Vtipné je, že ten jediný, o kterém nic nevím, přijde jako první.

Reagovat
smazaný uživatel

ludia bude dnes hrať BECKFORD?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes by to mohlo byť za 3 body, vlci majú formu ale kvalita je na strane Villy dúfam, že bude hrať Gabby

3 body a pekne sa vyhrievať na 1. mieste

Reagovat
Emqick

We´re gonna make this a blue day!

Reagovat
Manik...

Liverpool vyhraje 5:0 a všichni řeknou strčte si Cahilla do pr**le

Reagovat
Godwinson

Na dnešní Chelsea s Matou jsem tedy opravdu velmi zvědav ... snad to bude lepší jak posledně :)

Reagovat
minoLFC

to už bude hrať?

Reagovat
raduinho

minimálně střídat by měl

Reagovat
Kenneth

Jak je velká šance že bude hrát za ManU Jones?

Reagovat
smazaný uživatel

97% ? Rio i Vidič jsou out.

Reagovat
smazaný uživatel

Je nejlepší z toho co dokáže zdravá část obrany Man United nabídnout. Rio se asi vrátí a vedle něho bude Jones. Smalling napravo, Evra nalevo. Evans bude nejspíš na lavce. A nebo ne a Rio přijde až z lavky.

Reagovat
Kenneth

Tak to doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by spíš zajímalo jestli bude hrát Cleverley. Vidím to spíš na Nani, Giggs, Anderson, Park, Young

Reagovat
niflheim

A Wazza zase sám na hrotu? ... To doufám ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš myslím že se tam stáhne Young a Rooney bude hrát podhrot. Nalevo bude rotovat Park, Giggs. A kdyby Arsenal tlačil, tak budem hrát v pětičlenné záloze a Rooney bude čekat na protiútoky a otravovat soupeře.

Reagovat
vodka

Young na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? Ta sestava je variabilní a Young by tam nebyl špatný. Nebo může hrát podhrot a Rooney hrot.

Reagovat
vodka

Young nemá pořádné zakončení, nemá takový cit pro náběh za obranu, prostě to je blbost. Navíc tam nikdy nehrál, jedině na podhrotu... a ještě k tomu nevidím důvod ho tam cpat, když mu to vlevo perfektně sedí...

Reagovat
Swarley

de Gea, Evra-Jones-Rio-Smalling,Young-Carrick-Andy-Wazza-Nani, Chicharito

Reagovat
vodka

taky to tak vidím...

Reagovat
vodka

možná místo Hernandeze Welbeck, přecejenom Hernandez toho moc nenahrál ,ani nenatrénoval...

Reagovat
Swarley

to je dost možný...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je to povinnost

Reagovat
C-M@ster

Sobotní zápasy jsou jeden míň atraktivní než druhej. Kouknul bych na toffees, ale vypadá to opět na mizerný start.

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal bude super zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska konečně Torres goly a asistence - ideálně 4:0...

Btw bude Mata hrát? Nevíte někdo?

Reagovat
vitasrp

Podle mě začne maximálně na lavičce, pokud teda vůbec bude nominován k zápasu. Boas na předzápasový tiskovce říkal, že Matu nejspíš proti Norwichi ještě naplno nevyužije, protože je s týmem moc krátkou dobu a musí dostat chvíli času na to, aby s týmem taky něco odtrénoval a poznal spoluhráče..

Reagovat
Godwinson

Měl by hrát, minimálně z lavičky.

Reagovat
smazaný uživatel

No, v nominaci je, ale jake ma s nim AVB plany na zapass Norwichem, to nevim. Doufam, ale,ze si zahraje aspon pulhodinku. A Lukaku aspon 20min.

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude, kouknu na něho

Reagovat
Usty

WOLVES: Hennessey, Stearman, Berra, Johnson, Ward, Jarvis, Henry, O'Hara, Hunt, Fletcher, Doyle

VILLA: Given, Herd, Dunne, Collins, Warnock, N'Zogbia, Petrov, Delph, Agbonlahor, Heskey, Bent

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci

Reagovat
raduinho

Villans

Reagovat
niflheim

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci

Reagovat
smazaný uživatel

Útočník francouzského Monaka Park Chu-Young je podle francouzského deníku L'Équipe na cestě do Londýna, kde by se měl podrobit zdravotní prohlídce a poté se upsat Arsenalu.

to snad ne

Reagovat
Godwinson

Už by to mělo být skoro jisté. Je to opravdu debil, snad ho postihne něco zlého (nesouvisí s volbou klubu) :)

Reagovat
smazaný uživatel

moc toho o nem nevim,ale ze by mel byt adekvatni nahrada za RvP

Reagovat
Godwinson

To určitě ne. Paradoxně tímhle si mohl Arsenal definitivně pohřbít poslední naděje na získání Hazarda.

Reagovat
afc

on je kridelnik?

Reagovat
Godwinson

On je podhrot, takový ideální druhý útočník.

Reagovat
afc

Asi nahrada za Persieho.Som skor myslel,ze kridlo,ked si pisal,ze Hazardov prestup je takto nerealny,az potom herbage napisal,ze mal ist do Lille.

Reagovat
Godwinson

Z kraje zahraje taky. Já moc nevim, co tímhle hráčem Arsenal sleduje a kam přesně s ním počítá. Pokud chtěl Wenger jen nasrat Lille ......., tak se mu to povedlo.

Reagovat
afc

Tak vcera povedal,ze hlada utocnika,takze asi na hrot.Na anglickych strankach zatial nie je o tom ani slovo,takze boh vie,ci je to pravda,alebo klasicka kachna.

Reagovat
Godwinson

Je to možný, na francouzských je to všude, chybí tomu už jen fotka rozběsněného Seydouxa. Uvidíme, jak to dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhrada za Bednu - čili hrot, který nastupuje na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

ja proste tomu,ze prijde Hazard neverim... je mi jasne,ze prijde treba on,cahill,elija nebo m'vila a to bude vsechno.. dokud tam bude on,tak je mala pravdepodobnost,ze udela top hrace

Reagovat
smazaný uživatel

on myslim jakou toho Younga z Monaka

Reagovat
Godwinson

Teď už je to bezpředmětný, Hazard nepřijde určitě :) V posledních dnech to ale poměrně nadějně vypadalo.

Reagovat
Arbiter

to je moc dobře

Reagovat
Godwinson

Souhlasim :))

Reagovat
Counter

To se něco změnilo od té doby, co stál Hazard dvojnásobek Nasriho ceny? Nějak jsem to nezaregistroval.

Reagovat
Godwinson

Máš to tu napsané. Měli dohodnutého Parka, nákladného Parka, který by dokázal hrát místo Hazarda, včera k večeru se objevilo, že Sow nakonec podepíše novou smlouvu. Do toho ty spekulace o vylepšené nabídce Arsenalu, k těm 35 mil., což by Lille za těch okolností odmítalo těžko ... neříkám nic, jen tomu leccos mohlo nasvědčovat.

Reagovat
Counter

A nedalo se to brát tak, že Park jde do Lille jako posila za Gervinha? Navíc se mi nechce věřit, že by Wenger vážně vyplázl takovou sumu. Pořád počítám spíše se M'vilou.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Gervinha přišel snad Payet, ne?

Reagovat
Godwinson

Dalo se počítat, že jim jde kvůli vytíženosti rozšířit ofenzivní možnosti, ale on byl drahý a stáli o něj extrémně. Vzhledem k tomu platu si nevěřim, že by přišel "sedět", za Gervinha už tam hráče mají. Počítal jsem spíš s tím, že odejde Sow a on půjde na jeho post s tím, že v té ofenzívě zahraje "kdekoliv". Ale to se ukázalo jako mylné, protože Sow. Uvidíme, nakonec možná bude všechno jinak, bůh ví, jak tohle dopadne :)

Reagovat
Counter

Vypadá to ještě na řádné drama. A píšeš, že byl drahý? Ty částky, které jsem v souvislosti s ním viděl, rozhodně převratné nebyly...

Reagovat
fantomas

Park že bude drahej? Vždyť sestoupili, mluví se o něčem kolem 3 milionů eur a z dřívějška mi přišlo, že Monaco bylo s jeho odchodem smířený a nedovolí si cenu šponovat moc nahoru.

Reagovat
Godwinson

Ano, cena měla být 5 mil. včetně bonusu. Myslel jsem platově, v prvních fázích jeho odchodu z Monaca chtěl 375 tisíc eur měsíčně, což je tedy dost hrozné. Pak asi zjistil, že ten zájem o něj není až tak velký a včera se v souvislosti s jeho očekávaným přestupem ( ) do Lille psalo o zhruba 200 tisících, což ho muselo štvát a zároveň si nemyslim, že by byl plat pro náhradníka .... v Lille.

Reagovat
afc

Klasicky nakup od Wengera,toto meno nebolo spomenute ani raz.Pisalkovia zle tipovali.Nejake info o nom?

Reagovat
herbage

měl jít do Lille, takhle nám Hazarda neprodají

Reagovat
afc

ale do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

nerikej,ze veris tomu Hazardovi do AFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už ne, že jo.

Reagovat
afc

tak vcera vecer niektore franc.zdroje pisali,ze dohoda je blizko

Reagovat
smazaný uživatel

musis to brat s nadhledem... ti toho napisou o to vetsi by to bylo pro mne aspon prekvapeni. klasika ale,prostredku ma hodne a utrati za tri posily dohromady kolem 30 a zbytek poputuje zase do banky

Reagovat
afc

Viem,ze sa popise toho dost.Tak pisalo sa o sume 35m eur,to by zrejme Lille akceptovalo,ak by to bola ovsem pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

holt wenger nema koule na takove prestupy 20 a vis...

Reagovat
Counter

Apparently the Lille president went to meet Park after his medical, only to find his hotel room empty. Lille suspect he's off to Arsenal.

Reagovat
herbage

takhle se budují mezi kluby vztahy

Reagovat
Counter

No, třeba jede do Fulhamu a AFC je v tom nevinně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vcera coyle, dnes toto..co bude zajtra? aw povie parkovi, ze nema zaujem, len chcel nasrat lille?

Reagovat
Counter

Ztotožnil bych se s tímhle: Now that's some extreme negotiation. Getting hold of Park Chu Young and demanding Lille to pay the ransom by giving us Hazard.

A zítra přetáhneme Tottenhamu Parkera

Reagovat
smazaný uživatel

rukojemnicka drama? wenger sa mu v kocicom obleku vkradol cez okno do hotelovej izby a uniesol ho

Reagovat
smazaný uživatel

to asi ne,jeho fotrik nebo dedek by ho zabili jako yidos

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ale mam ho rad..v manazerovi 2006 som si ho chcel kupit do kazdeho klubu, za ktory som hral,ale nikdy mi to nevyslo..tak zeby teraz?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne, nevypadá vůbec špatně

Reagovat
niflheim

Hergot ona bude vlastně ta kvalifikace příští týden...no do řiti

Reagovat
Alberto Aquilani

Link na Villu ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

Reagovat
Alberto Aquilani

dík , toto som hladal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.premier--streams.net/

http://hqstreams.org.uk/index.html

Ale jsou stanice, co to vysílá mě nějaký problémy ze zvukem

Reagovat
niflheim

YES - sopcast 6816 myslím

Reagovat
smazaný uživatel

velké díky

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

mate nekdo id na Fox soccer tv?

Reagovat
niflheim

Jsem si všimnul, že Bent hraje ...ale jen díky záběru, kde se mihnul v pozadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo hraje? Já se obávám, že je to ten, jehož jméno jsem si v prohlížeči vycenzuroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám že se urve a dá nějakého náhoďáka z dorážky. Mám ho ve fantě.

Reagovat
Usty

Taarabt

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nic moc ale zejtra City dalsi vyhra navic nad silnym tottenhamem, a arsenal zejtra dalsi propad tabulkou .... mu jasnej favorit to je skoro tutovka ty jejich 3 body

Reagovat
SunFells

13:43 Griffiths na hostování do Hibernians

21letý útočník se již nebude pokoušet prosadit se do kádru provligového Wolverhamptonu, skotský mládežnický rperezentant zamířil na půlroční hostování do skotského Hibernians. "Jsem fanoušek Hibs, ale nepodepsal jsem kvůli tomu. Je to dobré pro můj vývoj. Chci dokázat, že na SPL mám a nástřílet hodně branek," svěřil se rodák z Edinburghu.

Reagovat
C0br

Wigan hraje celkem hezky, jenom kdyby byli schopní zakončit.

Reagovat
C0br

Libovka

Reagovat
mithro

tak toto tam padlo nadherne, Wigan

Reagovat
djiros

Wigan vůbec je nesleduji, ale dneska to náhodou zapnu a velmi pěkná hra a teď to zakončení paráda

Reagovat
Chazy

Tak se proboha dívej častějí, Wigan hraje nádhernej fotbal. Určitě hezčí, jak všechny ostatní týmy od loňskýho 8. místa dolů.

Reagovat
djiros

Taky že budu je totiž na co.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Chazy

A kdo hraje hezčí fotbal?

Reagovat
kiwwi

WBA, WW, FFC

Reagovat
Chazy

Tak to může říct fakt jedině někdo, kdo se na Wigan nedívá. Vždyť Wolves mají snad nejhorší organizaci hry historie PL, Fulham hraje prý naprosto hrozně a WBA sice hraje hezkej fotbal, ale srovnávat ho s Wiganem absolutně nemůžeš.

Reagovat
kiwwi

fanusik wiganu sa ide vysmievat z organizacie hry ineho timu?

Reagovat
Chazy

Ano, klidně může, protože od poloviny loňský sezony v ní nemá Wigan vůbec slabinu.

Narovinu - řekni mi, jaký celý zápasy Wiganu jsi za poslední rok viděl.

Reagovat
kiwwi

pozeram, co sa da a co stiham, ale zapasy inych timov si proste nezapamatam...viem ale ze kolko krat som videl wigan, tolko krat som sa smial na organizacii obrany, vsak to bolo nieco tragikomicke

Reagovat
Chazy

Tak jsi ten Wigan neviděl cca ten půlrok, to mi stačí vědět.

Reagovat
Chazy

Wigan se zachránil hlavně proto, že obrana fungovala fantasticky. Stoke si za 90 minut DOMA nevypracovalo jedinou šanci.

Reagovat
kiwwi

to sa fakt ide ohanat Stokom?

ja nikde nevravim ze Wigan nehra pekny futbal, a koniec koncov organizacia hry ma pri peknom futbale ani nezaujima, na futbale sa da bavit aj tak....wigan ma proste nebavil

Reagovat
Chazy

Ježiši a čím jiným? To budeme hodnotit pojetí hry týmů zespod tabulky podle jedinejch zápasů, co ty vidíš, tedy zápasů s MU a ostantíma špičkovýma celkama?

Reagovat
Chazy

Speciálně když jde o MU, proti kterýmu Wigan nikdy v historii neuhrál ani bod.

Reagovat
kiwwi

wigan ma proste nebavi a to tvoje prehlasenie ze hra URCITE krajsi futbal ako timy z 8. miesta dole je smiesne, finito

Reagovat
Chazy

Ty jsi ale ten poslední, kdo má právo to hodnotit.

Reagovat
kiwwi

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je první? Že se tak drze ptám.

Reagovat
Chazy

Nevím, hlavně ať se tu neukazuje, ještě bych se dozvěděl, že nejlepší fotbal hraje Sunderland, nebo nějakej podobnej nezajímavej klub ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

trebars uz len s United ked kapitan obrany dviha ruku na ofsajd na polovicke supera

to som proste na vrcholovej urovni este nevidel

Reagovat
Chazy

"už len s United"...

Reagovat
fantomas

Takovej rudej herbage seš no...akorát to radši zaobalíš slovem "třeba", aby to tak nevyznělo.

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

ale prd...hlavne ked chazy ked napise kokotinu, ktoru keby som napisal ja, tak by sa mi milion ludi vysmialo

Reagovat
Chazy

Tak už to dávno není

Reagovat
fantomas

Já nevim, Wigan prakticky nevidim. Proto se k němu taky nevyjadřuju a už vůbec nepolemizuju s člověkem, co vidí v rámci možností 100 procent těch zápasů.

Reagovat
kiwwi

no to je dobra blbost...nehadal by som sa keby videl vsetky zapasy wiganu aj wolves aj WBA aj fulhamu a nebol by fanusik ziadneho z nich...ja som videl tie celky zhruba narovnako, vyvazene po par zapasov v sezone a rozhodne by som nic neskatulkoval...pekny futbal hra vela timov

Reagovat
Chazy

Tak si všímej toho, že ať se hraje jakejkoliv týden, tak kdykoliv se někdo dívá na Wigan, okamžitě to herní pojetí chválí. Wigan prostě fotbalem baví. Taky je to to jediný, co dělá.

Reagovat
Chazy

A já jsem ty ostatní celky viděl dost, akorát to nebylo jako dřív, tzn, že jsem koukal každej víkend na 5-6 zápasů. Nehodnotil bych to, kdybych nevěděl, co se hraje jinde.

Reagovat
fantomas

Tak u Wolves je to nepopiratelná pravda.

Reagovat
vodka

tak třeba pro mě osobně Stoke, Wolves, Blackpool hrál krásně. u vás to tahal skoro všechno N'Zogbia...

Reagovat
Chazy

Nzogbia právě byl článek, kvůli kterýmu to často moc atraktivní nebylo, experte.

Reagovat
vodka

N'Zogbia byl jediný, kdo byl schopný se pořádně dostat do vápna... jinak to bylo bezzubé.. moc zápasů sem neviděl, ale ta hra vyloženě atraktivní neni. na Stoke a Wolves se dívá líp, právě díky té větší živelnosti...

Reagovat
vodka

a Fulham loni hrál hodně dobře, občas sice přešel na házenou, když tam ještě nebyl Zamora, ale dívat se na to dalo...

Reagovat
Chazy

Když těch moc zápasů nevidíš, tak prostě nehodnoť. S Nzogbiou to často bylo jako s Ronaldem v MU - hrálo se hlavně na něj a odstupovalo se od plánu, protože on něco vymyslí.

Bez Nzogbii se Wigan dostává po křídlech za obranu a pak nahrává do vápna, chytrý CMF ty balony krásně rozdává, navíc fungují křídelní obránci a střídání pozic mezi útočníkem a AMF. Je to zábava.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Máte někdo prosím sopcast na Wigan? Dík

Reagovat
Chazy

Di Santo bude letos obrovskej "boost" pro Wigan.

Reagovat
mithro

zlepsuje si svoj golovy priemer, uz 3 z 73

Reagovat
Chazy

No jo, gólově zatím žádná sláva, ale zatím se mu letos povedly všechny zápasy

Reagovat
Counter

1 - Franco Di Santo has equalled his best ever goals total in a single Premier League season. Ceiling. Ale letos to trhne, budu mu fandit.

Reagovat
Error

Wolves, držte to

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle tlak wolves nemůžou udržet. Mccarthy by měl střídat.

Reagovat
Usty

Jarvis..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Elokobi na place.

Reagovat
C0br

Asi nikdy nepochopím, jak může hrát Elokobi fotbal.

Reagovat
fantomas

Hm, tak McCarthy už rezignoval na jakejkoliv bodovej úspěch.

Reagovat
fantomas

Ten McLeish prostě stejně neumí útočit..

Reagovat
Usty

To spíš Villa bez těch dvou křídel..:)

Reagovat
fantomas

Nene, sou tam krásně vidět ty zoufalý známky Birminghamu.

Reagovat
Usty

Oni asi vyhrát nechtějí, vždyť vůbec nenapadaj.. Sakra jsou doma proti celku, kterej se loni taktak udržel a oni je nechají bezpečně kombinovat na svý půlce ..chybí jim někdo, kdo by to vyřval, vyhecoval, aby aspoň nějakej platonickej tlak vyvinuli.. tohle je na hovno

Reagovat
Usty

Villans jsou tak hrozně bezzubí..

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsou pak wolves?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti mají Elokobiho, takže se to dá pochopit.

Reagovat
fantomas

Nevim, mně přijdou po tom vystřídání dopředu KUPODIVU fotbalovější.

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřídání tomu pomohlo, ale stejně to není ono. Hlavně úvod 2. poločasu byl v režii villains.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním poločasu obranu Villans párkrát pořádně zamotali. Teďka už je to takové čekání na bod.

Reagovat
Usty

Mají převahu a nikam se neženou.. hrají takticky, čekají na skuliny .. nemají se kam cpát, ve Villa Parku..

Reagovat
smazaný uživatel

George Elokobi doesn't breathe, he holds air hostage.

Reagovat
smazaný uživatel

*reakce na yido

Reagovat
tulen

Wolves mozu byt po dnesku prvy

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo kdo videl zapasy QPR a muze mi napsat, jak hraje zatim Taarabt v EPL?

Reagovat
Chazy

Je podobně úspěšný, jako ty při dodržování svýho slova

Reagovat
smazaný uživatel

fakt tak spatny?

Reagovat
Chazy

On má dobry individuální momenty, ale celkově ten přínos hře moc velký není. Ani proti Evertonu, ani dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Mel jit do PSG

Reagovat
herbage

Reagovat
djiros

Ja z toho Di Santa nedávam prvně mu bvezme balon z nohy a pak to trefí takhle neuvěřitelně

Reagovat
Chazy

Santoooo

Reagovat
niflheim

Ten se nějak rozjíždí

Reagovat
niflheim

Dokonce už i na wiki to tam má

Reagovat
Chazy

Tak v tý prdeli kde hrál před CFC měl vynikající čísla. Poprvý v PL má důvěru + místo na hřišti, ze kterýho může střílet góly. U Rovers to měl těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to neni neohrabanej kolohnat?

Reagovat
Chazy

Nene

Reagovat
Tomanatura

CO zamýšlí Roberto s Bosellim?

Reagovat
Chazy

Zaznamenal jsi, že se vrátil na hostování do Argentiny?

Reagovat
Tomanatura

Samozřejmě, včera gól a 2. asistence. Mně jde o to, co pak?

Reagovat
Chazy

Asi ho pustí, jemu se v Anglii prostě nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Wolves.

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves Skvělý bod, a mohlo jich být aji víc. Měl sem nechat chytat Givena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo letos sestoupi? A kdo postoupi? Tipy

Sestup - WBA, Norwich a QPR

Postup - WHU, CArdiff a Birmingham

Reagovat
13

WBA spíš ne, Hodgson je jistota.

sestup - Wigan, Norwich, Swansea

Reagovat
Chazy

Je zajímavý, že vynecháváte nejhorší tým EPL - Blackburn.

Reagovat
13

Blackburn zatím nevypadá vůbec dobře no

Reagovat
Chazy

Hlavně tam není žádná snaha s tím něco dělat

Reagovat
13

snad by pomohlo vyhodit Keana, ale nevim jestli by s těma hráčema co tam mají někdo dokázal hrát líp.

Reagovat
niflheim

Wigan tu záchranu vždycky nějak ukope

Reagovat
niflheim

Já bych ani neodpisoval Saints a hlavně Leicester.

Reagovat
Chazy

Jj, Leicester má nejsilnější tým, co jsem kdy v champu viděl (vyjma NUFC). Problém je asi fakt ten Eriksson.

Reagovat
smazaný uživatel

dobra perla

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester asi pude nahoru. Nottingham a Cardiff. Ale chtěl bych Nottingham, Leeds a Saints.Dolů Swans, Blackburn a těžko říct. WBA bohužel ne. Spíš QPR jestli nezačnou využívat svoje peníze.

Reagovat
niflheim

Sestup vidím na QPR, Norwich a Blackburn.

Reagovat
soukup

Blackburn a dva nováčci, z těch věřím nejvíc Swans, ale tam se fakt nedá něco odhadnout

Reagovat
smazaný uživatel

di Santo kanonýr

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se dají co nejdříve zjistit sestavy, na BBC jsou cca 35 minut před zápasem, nevíte náhodou někdo, kde jsou ještě dříve?

Reagovat
niflheim

Stránky jednotlivých klubů?

Reagovat
fantomas

Na skysports ve score center bejvaj těch 45 minut před.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea will line-up in the following 4-4-2 diamond formation:

40 Hilario

17 Jose Bosingwa

2 Branislav Ivanovic

26 John Terry (c)

3 Ashley Cole

7 Ramires

12 John Mikel Obi

15 Florent Malouda

8 Frank Lampard

9 Fernando Torres

11 Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-2 s Lampardem, Mikelem a Ramiresem?

Reagovat
Error

Tak Ramires bude hrát asi zprava. Když jsem si ho poprvé všiml za Brazílii, taky tahal většinu akcí po pravé straně, potom tady byla dokonce hádka, co je vlastně za post.

Reagovat
fantomas

Tak jestli je to diamant, nepochopitelnější je spíš ten Malouda na AM. To bych tam radši rovnou šoupnul Matu nebo McChrchela...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak očekávám spíš Lamparda na podhrotu a Maloudu z leva...

Reagovat
vitasrp

Vždyť bude hrát zleva, celá záloha je úplně stejná, jako byla v zápase s WBA v druhý půli..

Reagovat
fantomas

Hehe, tak Lampard se mi jeví snad jako ještě horší varianta na treaquartistu.

Reagovat
vitasrp

Posledně tam zahrál nejlepší poločas za delší období, neviděl bych to nikterak tragicky..

Reagovat
fantomas

Poločas. No jenom kvůli němu se podívám na celou Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si Mata zahraje jinak skvělá sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá? Lampard na podhrotu?

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíš že to dneska bude fungovat .

Reagovat
vitasrp

Na podhrotu hrál celý druhý poločas v zápase s WBA a byl to jeden z jeho nejlepších poločasů v poslední době..

Reagovat
smazaný uživatel

Takze - Hilario

Bosingwa, Terry, Ivanovic, Cole

Mikel

Ramires Malouda

Lampard

Torres Drogba

?

Reagovat
smazaný uživatel

souplo se to Mikel DM a Ramires RM, Malouda LM a Lampard AM

Reagovat
13

zajímá mě jak bude vypadat souhra Torrese s Drogbou, asi bude chybět kreativita v záloze.

Reagovat
Eric_The_King

Výborně Wigan, já věděl že dneska mám dát do brány Al Habsiho . Jarvis dneska slabota...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo prosím nějaký sopcast na Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

114851

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Goool Bosingwa dal nádherný gollll

Reagovat
Error

Tak ta byla

Reagovat
Ligter

Takovýho místa. Se jen mohl zeptat, kam to chce.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm hezky....golman bez šance

Reagovat
supervizor

Ahoj, kde berete Sopcast když www.myp2p.eu nejede?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem našel Chelsea v Live channels

Reagovat
smazaný uživatel

Mata nehra ?? nechapem proc...

Reagovat
smazaný uživatel

kraasa Torres musi hrat s Drogbinom

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřelil moc slabě ....

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte někdo link na Chelsea na sopcast pls?

Reagovat
smazaný uživatel

114851

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Drogbův přímák

Reagovat
Godwinson

Ty hvězdy na lokti, to je i v rámci trapnosti tetování opravdu unikátní hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Má kérku jak pornohvězda Doufám že to z něho SAF rýžákem vydrhne.

Reagovat
smazaný uživatel

To vezme i s kůží

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je m�

Reagovat
Chazy

http://tinyurl.com/3wtm4lk

Je to horší jak tohle? ten si to plácá páty přes devátý, na pravým lokti má taky hvězdu.

Reagovat
kiwwi

niektori si to davaju strasne

ale na opacny pripad je Sonny Williams http://bit.ly/oZLFre ....toto je uplne najkrajsie tetovanie ake som kedy videl

Reagovat
smazaný uživatel

Škodaaaa. Tohle měl Martin proměnit

Reagovat
Godwinson

Hilario

Reagovat
fantomas

Tak tohle Chelsea odbránila jak nákej amatérskej tým.

Reagovat
fantomas

A zase...

Reagovat
raduinho

ale ubránila to...Arsenal je ještě mín než amatérský tým, podle tvých měřítek

Reagovat
fantomas

Nebuď směšnej.

Reagovat
raduinho

Na směšný komentář, směšná reakce.

Reagovat
fantomas

Haha...jako je fakt, že to bránění bylo od Chelsea v tu chvíli hodně směšný...

Reagovat
raduinho

Tak jako já to uznávám já jen, že od fandy Arsenalu to vyzní divně

Reagovat
fantomas

Fanda Arsenalu, kterej hru svýho týmu bez problémů zkritizuje, myslim, může kritizovat i hru ostatních.

Reagovat
smazaný uživatel

Uffff

Reagovat
Godwinson

Norwich pekně .... Chelsea opět žádná sláva.

Reagovat
fantomas

Three thousands of Norwich fans own Stamford Bridge.

Reagovat
mithro

tak ako fanusikovia ost away muzstiev

Reagovat
fantomas

No dneska to úžasně vyzní.

Reagovat
Alberto Aquilani

Drogba s Lampardom hrajú suťaž kto kopne vyššie ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich dnes vôbec nieje špatný..

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje Norwich tak dobře a nebo Chelsea tak špatně ?

Reagovat
fantomas

Od obojího trochu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hraje připosraně, Norwich hraje dobře po 16, což je jejich smůla, páč modráci zmatkujou v obraně.

Reagovat
Godwinson

Takhle to nepůjde. Doufám, že po pauze mě Boas potěší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by mal Norwich lepsiu kvalitu v ofenzive, tak je minimalne vyrovnane, ale i tak dobry vykon zatial..

Reagovat
brenk

OT: Otázka asi hlavne na fanúšikov Chelsea... ktorá česká/slovenská stránka o Chelsea je tak všeobecne uznávaná alebo ktorú navštevujete a ste s ňou spokojní?

Reagovat
sintha

http://chelsea-fc.cz/

Objektivní informace, články o bývalých hračích klubu, preview...

Jediný větší nedostatek jsou hrozný diskuze, vůbec je nečti.

Reagovat
brenk

Dík za odpoveď

Reagovat
raduinho

chelsea-fc.cz jak píše kolega nade mnou, diskutovat se tam téměř nedá, ale jinak nejlepší stránka o Chelsea u nás, potažmo na Slovensku

Reagovat
smazaný uživatel

Co píšou kluci nahoře, tak objektivní stránka to je, hromada historických info a objektivní souhrny třeba od vity srpa (viz níže).

Ještě koukám na http://chelseafc.cz/ , kde je více nových informací, rozhovorů a článků, každodenní zpravodajství, co se děje atd. Takže záleží, co tě zajímá...

Reagovat
brenk

No ja dlhšiu dobu fandím Chelsea pasívne (aktívne Juventusu) a som sa rozhodol, že začne trošku bližšie sledovať aj CFC, som zvedavý, ako sa bude Boasovi dariť...dík všetkým za tie linky, myslím, že nebude žiadny problém sledovať 2 stránky.

Reagovat
smazaný uživatel

informace nejsou duplikované, články jsou rozdílné - na druhé stránce více infa z týmu, rozhovory apod...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda té Holtovi šance....jinak Norwich

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tragická hra ....

Reagovat
fantomas

Tak ta souhra Ramirese a stoperský dvojice je fakt beze zbytku děsná, tolik skulin, kolik tam vytvářej, to je na tým B4 něco nevídanýho. Norwich příjemně překvapuje - po nervóznim začátku mírně zkonsolidoval obranu, zmatkuje zhruba stejně jako soupeř a navíc má na nováčka skoro perfektně propracovanou mezihru. Už to jen dotáhnout do konce. Každopádně Hoolahan má zaděláno na to bejt "novym Adamem".

Reagovat
terry

To je neskutecny. Bavil jsem se ted o tom ohledne Sparty a uplne stejny to je i u Chelsea. Ta nase hra nema absolutne zadnou tvar, zadnou myslenku, dokonce ani system. Kdyz se podivam na herni projev MU a nas, tak to je jak fotbal z jine planety. Diamant je s nasim typem hracu naprosto nekreativni a nekoukatelnej. Lampard hraje ohromnou tuzku, pro Ramirese se jeste podle me nenasel poradnej post, Maloudovi to tady taky nesedi.

Takze jedinej, kdo tesi, je Bosingwa.

Reagovat
fantomas

Mně se Lamps z tý ofenzivní složky líbí nejvíc. Měl tam pár pěkných pasů za obranu, víceméně nekazí, je stoprocentně nejvlivnější...

Reagovat
terry

Jenze to je zalostne malo.

Reagovat
fantomas

No přesto to neni ohromná tužka. To by mě pak zajímalo, co hraje takovej Mikel...

Reagovat
terry

Je to pod jeho uroven, vyrazne. Vezmi si ho tri roky zpatky.

Reagovat
vitasrp

Wow.. Náš fotbal mě hrozně baví, je krása se na to dívat, vytříbené kombinace, kreativita v záloze, výborná organizace v defenzivě, skutečně doufám, že takhle budeme hrát dál..

Ani prd, je to strašný, jen o malinko lepší než proti WBA, a to je dáno jen a pouze kvalitou soupeře. Kdyby se Norwich neposral a prvních deset minut neměl oba defenzivní bloky zatažený pomalu až ve vápně, vůbec jsme nemuseli ten gól vstřelit.. Protože, nalijme si čistého vína, pořádnou šanci jsme ze hry neměli..

Ovšem těch nepřesností při kombinacích, to by jeden opravdu blil.. Přihrávky do tří metrů maj bejt na jistotu, tady jde každá třetí úplně do hajzlu, to skutečně není normální.

Chybí jakýkoli přechod do útoku, záloha je nekreativní takovým způsobem, že je mi až do breku. Co má sakra ten Torres už dělat?? Dostal dva slušný míče za poločas, nic exkluzivního, ale aspoň je dostal do běhu směrem k vápnu. Hned z toho udělal nebezpečnou šanci pro Drogbu, který na míč jen o kousek nedosáhl, v druhém případě to pak zadrbal. Ale mně je toho kluka hrozně líto, on je po většinu našich zápasů úplně mimo, přitom to vůbec není jeho chyba.. Dneska jsme z něj udělali borce, co nakonec maká na druhýho útočníka, fakt ještě lepší.

V defenzivě to taky hoří slušně, od Terryho bych očekával lepší organizaci a celkově lepší výkon, Ivanovic ještě ujde, jenom jednou podskočil míč, naštěstí nedošlo k potrestání. Dál je pak úplně zoufalý Malouda, Mikel taky mimo, to je marný hodnotit tohleto..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bych neříkal, že diamant je u CFC píčovina... Prostě zahustit střed zálohy, na křídlo Mata s Maloudou, kteří budou hrát na Torrese. Pak by měla být zformovanější obrana, jistější záloha a hra by se měla roztáhnout do šířky...

Reagovat
vitasrp

No jo, minulej zápas jsme zase hráli 4-3-3 a ten výkon v první půli byl ještě horší, zatímco přechod na diamant nám pak hodně pomohl v otočení zápasu..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, diamantu nedůvěřuju prostě, je to systém, který mi nesedí a nemám ho rád. Na brejky fajn, ale na zatlačení soupeře s Drogbou a Torresem na hrotu je to píčovina...

Reagovat
kiwwi

pozera niekto Sunderland? Ako to tam vyzera? Ako hra Sheasy?

Reagovat
fantomas

Prej hodně otevřená hra, víceméně bez větších šancí. Sinclair akorát trefil břevno z 30 metrů a Graham sám hlavičkoval ve stoprocentní příležitosti mimo. O Sheasym nemám nic konkrétního.

Reagovat
kiwwi

thx

Reagovat
Godwinson

Nemůžu si pomoci, ale Boas je jako Caruso z kriminálky, jen ty brýle :)

Reagovat
smazaný uživatel

Link na CFC? Myp2p mi nefachá

Reagovat
sintha

Channel - 114851

Reagovat
smazaný uživatel

nejedou kua nějakej link s linkama?

Reagovat
sintha

sop://broker1.sopcast.com:3912/114851

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
Arbiter

114851

Reagovat
Arbiter

AVB zakázal Maloudovi hrát v této půli?

Reagovat
smazaný uživatel

Krasa !

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužené vyrovnání.

Reagovat
fantomas

Hoooolt!!!

Reagovat
kiwwi

vyborne kanarici, uz len udrzat...live stavka na remizu za 13 kurz po polcase

Reagovat
Godwinson

Ježiši.

Reagovat
fantomas

A to je přesně ta organizace defenzívy, o který sem mluvil. Snad dostane šanci Delač.

Reagovat
Godwinson

Kéž by.

Reagovat
smazaný uživatel

Top class finish by Holt

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná střela

Reagovat
Godwinson

Už by mohl stáhnout Drogbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tys to přivolal !!!!

Reagovat
mithro

uff drogba

Reagovat
kiwwi

co sa deje? nemozem to pozerat

Reagovat
mithro

suboj o loptu vo vzduchu a brankar kanarikov ho pekne knokautoval

Reagovat
mithro

a este stale ho tam nakladaju preberaju, nie je to moc vidiet ci uz je ok

Reagovat
kiwwi

a mal aj epilepticky zachvat?

Reagovat
Arbiter

hňupe...

Reagovat
mithro

praveze po tej rane sa viac menej nepohol ani ked ho odnasali, fakt to vyzeralo hrozne

Reagovat
Alberto Aquilani

Jau , kurvaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ani kličko by se nestyděl za takovy KO...

Reagovat
vitasrp

Vyrovnání se dalo celkem jednoduše očekávat, je to fakt neuvěřitelnej humus.. Stejně tak bylo jasný, že Hilario během svých dvou zápasů prostě musel něco posrat, to by jinak nebyl ani on.. Stačí mít nějakou spolehlivou dvojku, což bohužel už dobrý tři roky nemáme..

Reagovat
smazaný uživatel

Jááu snad to bude dobrý i když prohrajeme tak hlavně že bude zdravej .

Reagovat
Godwinson

Tak ten ho pěkně uspal.

Reagovat
Edgar Davids

tohle nevypadá dobře

Reagovat
Godwinson

Mata připraven, tak alespoň něco.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ten Alex na tej striedacke vyzera jak vyhadzovač :D

Reagovat
oddy

Mata a Boas jsou jak bratři

Reagovat
Arbiter

Drž se Didi!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Didi je na tom velmi špatně teda ....

Reagovat
Arbiter

aspoň komunikuje

Reagovat
Kenneth

Takže letos jen United a City.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tří kol?

Reagovat
smazaný uživatel

místo nosítek měli rovnou přinést rakev...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Uvědom si, že jsou věci, o kterých se nežertuje

Reagovat
smazaný uživatel

já nežertoval...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si dobrý kokot radšej tam skap niekde jebo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to nebude nic vážného...

Reagovat
fantomas

V bezvědomí? Co se stalo?

Reagovat
oddy

knockout od brankáře ve vzduchu a nekontrolovanej pád

Reagovat
fantomas

Uh.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve výskoku v souboji o míč ho brankář zasáhl do hlavy a Drogbič tak ze 2 metrů padal už podle mě v bezvědomí nebo nějakém otřesu nekotrolovaně na zem....už jak padal, tak byl mimo, vůbec nekotroloval tělo, nechránil se rukama napřed, nic, jak pytel brambor

Reagovat
Chazy

Snad to není nic vážnýho, ale bude zraněný až do konce sezony ..

Reagovat
Kenneth

Posila za 50 mega a pak je každý zápas ignorovaná. To tam dělá trenéra uklízeč nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby radši vystřelil levačkou dřevák.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Terry

Reagovat
fantomas

Jestli Hilário nastoupí i příští zápas, tak je Boas definitivně slepej.

Reagovat
terry

Turnbull je jeste horsi.

Reagovat
Chazy

A ten talentovanej balkánec?

Reagovat
Arbiter

ten snad ani není u nás, myslím, že je na hostováni...

Reagovat
Godwinson

Měl by tam být.

Reagovat
fantomas

Na hostování byl loni, letos je snad u vás normálně.

Reagovat
Arbiter

Lukaku

Reagovat
Kenneth

Proč by tam měli dávat nějakýho taletnovanýho balkánce? Tohle je Premier League a ne Carling Cup. Arsenal si taky přivedl extra Lehmanna.

Reagovat
Chazy

Třeba by zazářil jako Mannone proti FFC.

Reagovat
fantomas

V týhle situaci to fakt žádnej risk neni.

Reagovat
Arbiter

A koho tam má jako dát?? Ještě tragičtějšího otočbýka?

Reagovat
fantomas

Ne, Delače.

Reagovat
Aldeano

OT: Druhá liga, taky liga Ostrava !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo z toho pádu a zranění má prdel je prostě pitomec

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Proč majou Vorm, Baines a Brown ve fantě 6 bodů když ještě není konec? Dva majou za hru více než 60 minut, ale čisté konto by se mělo počítat až po koncu zápasu, ne?

Reagovat
Chazy

Ty jsi někdy hroznej myslitel. To je prostě průběžný, když gól dostanou, tak to tam mít nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
herbage

Reagovat
Boban

Alespon minuly rok, se mi obcas stalo, ze ti ty body daji driv 15-10 minut pred koncem zapasu. Samozrejme, ze pokud dostanou gol, tak ty body jim vezmou....

Reagovat
Eric_The_King

Všechny zápasy PL jsou dopředu zinscenované (jako wrestling), takže to ví dopředu.

Reagovat
fantomas

A už měl bejt venku...

Reagovat
smazaný uživatel

Tu žlutou mu tam klidně mohl dát, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Nando? Nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, jasna druha zluta pro Torresa ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady bohužel asi nebylo o čem no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak měním názor

Reagovat
smazaný uživatel

Jo konečně !!!!

Reagovat
Godwinson

Nakonec uvidim oba, to je moc pěkné.

Jinak ta obrana Chelsea ... to je něco.

Reagovat
Error

Výborná práce od Ramirese

Reagovat
fantomas

Ach ne!

Reagovat
Godwinson

Jasná červená pro toho blba.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším takovýhle penalty. Hráč si předkopne míč někam do p*dele a pak naběhne do brankáře

Reagovat
lnterista

a jeste cervena a penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Co tu děláš v sekci PL?

Reagovat
Chazy

Tohle se těžko posuzuje. Ten faul by prostě na 100% přišel. A Ramires nemoh riskovat zranění tím, že se nechá nekontrolovaně srazit na zem.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi určitě no. Stejně mi ta červená přijde ale jako dost krutej trest.

Reagovat
Chazy

Tak za tohle se asi červená dávat má.

Reagovat
kiwwi

asi urcite

Reagovat
smazaný uživatel

no bože no

Reagovat
Arbiter

Ale on ten balón ani moc neukopl...prostě by ten gól přišel stejně. Jen těžko říct, zda je tohle na červenou pro brankaře...

Reagovat
kiwwi

no pokial to bola vylozena golovka tak jasna cervena

Reagovat
Chazy

Tak když by ten gól přišel, není o čem ... ale podle mě by to už právě nestihl, kdyby brankáře přeskočl.

Reagovat
smazaný uživatel

červená ???

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, gólmani Ruddy - Rudd

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL

Reagovat
Alberto Aquilani

Mohol nechať kopať Torresa , ak by dal mohlo by mu to hodne pomoct ....

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia na Aquamana

Reagovat
smazaný uživatel

ten kanonyr jedno-gol by ohrozil spis divaky za brankou

Reagovat
smazaný uživatel

!Frank!

Reagovat
kiwwi

kurva

Reagovat
smazaný uživatel

reknu vam,ze bych byl skvely golman na chytani penalt zase sem se o tom presvedcil,ze podle rozbehu tipnu kam to bude kopat a mockrat se nepletu golman tam sel ale naivne a hlavne pozde

Reagovat
C0br

A proto už padal na zem, když ta střela proletěla za ním.

Reagovat
C0br

aha mluvíš o faulu

Reagovat
smazaný uživatel

ta posledni veta myslena do souboje,kterym zavinil penclu

Reagovat
smazaný uživatel

to je kauf mít Gyana na fantě, končí žebrák...

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
Eric_The_King

Taky jsem o něm uvažoval, nakonec mám místo něj Jonese. A do prdele už jsem nakopal Robina.

Reagovat
Manik...

Už jsem myslel, že Chelsea bude opět remizovat

Reagovat
smazaný uživatel

Torres se do Chelsea nehodí. ěmli by ho střelit do Realu. ALe Lukaku je trefa do černýho. Do Chelsea se hodí dokonale.

Reagovat
Kenneth

Za 5 mil bych ho do Realu bral.

Reagovat
smazaný uživatel

Torrese bych do Realu bral konecne by se vratil do spanelska ale on by tam nesel kvuli atletiku, tyhle kecy malokomu verim ale jemu docela jo

Reagovat
smazaný uživatel

Torres opet zklamal mou duveru jako kapitan ve fante S hracema Chelsea koncim.

Reagovat
Kenneth

Pěkný Mata,konečně dává španělská elegance tý anglický nakopávaný nějakou hodnotu.

Reagovat
Corabeu

Takto se nadřít s Norwichem . Tento rádoby VELKOKLUB bude mít co dělat uhrát LM, na titul to nebude ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Mata ! To je pecka ....

Reagovat
Arbiter

Ten rozdíl oproti tomu, že tam hrál Malouda, je šílený

Reagovat
oddy

wow 11

Reagovat
smazaný uživatel

Ti kopáči z Elland Road ještě prohrajou.

Reagovat
kiwwi

tri bezgolove zapasy

to uz je jak vo francuzsku

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič je slepý?

Jinak s Matičkou se to rozjelo, ten rozhýbe Chelsea

Reagovat
pajamu

Ivanovic

Reagovat
Godwinson

Mata, to je paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Silvička a Matička, oživení PL

Reagovat
Godwinson

Rssa? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Vyber si už jeden nick, tohle rotování je hrozně nepřehledný ... i když tohle je zrovna jasné až moc :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidíš, že jsi mě poznal, zas tak těžké to být nemohlo, ni?

Reagovat
Godwinson

Já ano ..., ale ... :))

Reagovat
Kenneth

Každý by tě poznal, to je na míle jasné že si to ty.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné...ta inteligence, ten psaný projev, ta epičnost myšlenek a efektnost slovních kudrlinek

Reagovat
Kenneth

efektnost slovních kudrlinek.

Reagovat
Chazy

Doteď jsem myslel, že jsi Rssa, ale teď začínám pochybovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

navrhnul bych pomocný učitel, nedouk či negramot, aby to bylo všem hned jasné, s kým mají tu čest

Reagovat
smazaný uživatel

Negramot jsi ty, tvoji přezdívku ti brát nemůžu...

Reagovat
herbage

já jsem se svojí nespokojený, nemusím tu šaškovat. A co takhle legenda českého pravopisu, to už by šlo, ne?

Reagovat
herbage

*spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen negramot, ještě ani neví, co píše

Reagovat
herbage

nebuď impertinentní

Reagovat
vladis271

ja puberťák

Reagovat
Counter

Ipswich

Reagovat
mithro

kanarci by potrebovali kupit niekoho do utoku, to co tam maju im asi zachranu nevystriela

Reagovat
Arbiter

Lukaku je bůůůůh

Reagovat
Chazy

Reagovat
Arbiter

No co, je to jeho první zápas a je to frajer

Reagovat
Chazy

Stačí ti fakt málo

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Toffieeeees

Reagovat
Chazy

* Toffees

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Drogbiče Snad to nebude tak vážný, jako to vypadalo...

Reagovat
Kenneth

Lukaku si řekl jasně o základ.

Reagovat
Kovi81

mata!

Reagovat
Kenneth

Mata!!

Reagovat
Arbiter

MATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Matááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Matičkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

takhle mohl řádit v lepším klubě

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Arbiter

Kdo posadí Maloudu na lavičku??? Kdo jen to bude??? Mataaaaaa!!! Kdo? Mataaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Kdo??? MATAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
LAM

No konečně je v Chelsea někdo kdo umí hrát fotbal-Mata

Reagovat
mithro

ach de leat takto mu namazat na gol a urobit z neho hviezdu

Reagovat
pajamu

Přesně tak.

Reagovat
Arbiter

Zaslouží si to, protože té hře přinesl dost!

Reagovat
mithro

ale jo, tie pasy rozdaval paradne ale tak ten gol dostal zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

urobit z něho hvězdu? Mata už hvězda dávno je

Reagovat
mithro

myslel som hviezdu dnesneho zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

No proto

Reagovat
Usty

MATA!!!!

Reagovat
Kenneth

Malouda - Torres vs Mata - Lukaku. Den a noc. Snad bude mít Boas koule posadit Torrese.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata luxusně...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo,proč prostě Arsene nemoh toho Matu koupit?Snad přivede aspoň Hazarda a ne jenom toho Korejce.

Reagovat
Godwinson

Mata a Lukaku potěšili ... výrazně potěšili :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reina - Kelly, Carragher, Agger, Enrique, Lucas, Adam, Henderson, Downing, Kuyt, Suárez. Lavička: Doni - Carroll, Spearing, Maxi, Škrtel, Robinson, Shelvey.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se zranil Raul. Dneska bych ho tam dal místo Henda, ale tak snad Hendo dneska zahraje dobře.

Reagovat
papos182

Konecne kopyto Carroll na stridacce

Reagovat
smazaný uživatel

Joo Caroll jooo ! Škoda Raula, ale u Henda vydim velkej potenciál se zlepšovat, kdežto u Carolla moc ne

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson zatím nepředvedl vůbec nic (a to jak v dresu LFC, tak i na ME21), kdežto Carroll už nám svoje přednosti ukázal - to že je spoluhráči nedokážou pořádně využít není tak úplně Andyho chyba (i když je teď dost z formy).

Reagovat
smazaný uživatel

najsilnejšie možne čo je k dispozicii v plnom zloženi Hendo, Kuyt lavička a Stieve, Bellamy na plac

Reagovat
smazaný uživatel

otazka je kde a čo s Glenom

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ho Kenny zkusí konečně postavit na křídlo. Do 4-4-2 je Glen na RW naprosto ideální.

Reagovat
Arbiter

600. pro Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej link na Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

sop://broker.sopcast.com:3912/6816

Tohle to určitě bude dávat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/82153

Reagovat
smazaný uživatel

DÍK VŠEM

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ten Coates nakonec k nám? To by nebylo vůbec špatné, jdou o něm dobré reference, neví o něm někdo více?

Reagovat
minoLFC

Dojdem z hub, houby som samozrejme našiel, pozeram na poobedne výsledky, tiež všetky nahouby vuhľadom k Fante....

Tak nech mi Luis spraví náladu

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

SOme vam vravel ze Mata je kral

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Hendo

Reagovat
fantomas

Tak a proberte se! To sou šílenosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson, no to mě poser

Reagovat
Counter

Henderson co ten dělá v základu...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dneska si palec dolu nezaslouží.

Reagovat
fantomas

Tušim ironii...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A hnedka přidat dalšího, ať to není jak proti Sunderlandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Luizátor si tam dělá co chce, borec

Reagovat
vladis271

Čo a kto spravil s Hendersonom, treba rýchlo dať druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson je nadopovanej ne?

Reagovat
13

zase ta naše neschopnost dát druhej gol. chce to dát rychle další gol a je po Boltonu

Reagovat
mithro

Skrto a nejaky vlastenec by to chcelo na oslavenie navratu

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez hrá vynikajúco v kombinácie, pekne prihráva a centruje, ale občas je to strašný palič... A nemusel by toľko diskutovať a tú jednu simuláciu si mohol tiež odpustiť...

Reagovat
Fernando_Torres

Squirtl

Reagovat
smazaný uživatel

fajn... dnešek mi totálně podělal fantu i tipovačku

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool! fans jft96 chant YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

City good luck today

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=L7GijoywSjc pre tých čo ste sa smiali didierovi sa to zranenie

Reagovat
Error

A ty se snížíš na jejich úroveň? Gratuluju

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

"I probably don’t talk to anyone more than Alex [Song], he’s a great person. Obviously sometimes he gets a bit funny because in training he goes ‘Oh, Frimpong you’ve come to take over my place, you don’t want my kids to eat, how am I going to get money for them?’ and stuff like that, but he’s a great player, I’m just happy to be learning from him."

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvhodnejsi doba, jak vylepsit nepriznivou bilanci s Fulhamem, je hrat s nima po jejich zapase v Evropske lize. Z toho musi byt tri body

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to zas nebyl průser...

Reagovat
Counter

A nehráli tam stejně v béčkové sestavě?

Reagovat
smazaný uživatel

1 M. Schwarzer

3 J. Riise Substituted

18 A. Hughes

5 B. Hangeland

6 C. Baird 58'

23 C. Dempsey Substituted

4 S. Sidwell

16 D. Duff

13 D. Murphy 34'

30 M. Dembélé Substituted

8 A. Johnson

Reagovat
Counter

Hm, tak to Jol nasadil silnější sestavu než v prvním zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

fugnuje vám přihlášení do fanty?

Reagovat
Azza

ne

Reagovat
smazaný uživatel

už to funguje

Reagovat
niflheim

Musíš být plný lásky

Reagovat
Arbiter

srdcář

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

nevite někdo co stim zase je (s fantasy)?

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC: Tim Krul; Danny Simpson, Steven Taylor, Fabricio Coloccini, Ryan Taylor; Gabriel Obertan, Yohan Cabaye, Cheik Tiote, Jonas Gutierrez; Leon Best, Peter Lovenkrands

Tak na tohle jsem zvedavej. Jsem rad, ze si zahraje Peter od zacatku, snad mu tam i neco padne.

Tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Ole Soderberg, Shane Ferguson, Alan Smith, Haris Vuckic, Sylvain Marveaux, Sammy Ameobi, Demba Ba

Reagovat
smazaný uživatel

Není škoda toho Marveauxe na lávce?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim. Obertan - Marveaux, oba dva jsem viděl dohromady tak 90minut.

Reagovat
niflheim

Není po zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

To je určitě jeden z důvodů. Je po dlouhodobym zranění a po zkušenostech s Arfou nechceme nic uspěchat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonase ted posadit by nebylo spravny, Marveauxuv cas prijde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MCFC: Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Clichy, Barry, Yaya Toure, Nasri, Silva, Aguero, Dzeko

Reagovat
mithro

papierovo to vyzera na hrozny valec

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov je lepší než Clichy

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehraje Richards?

Reagovat
smazaný uživatel

Zaba je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozhodne je spolehlivejsi, slabsi je mozna v podpore utoku, ale je to zatim porad jeste lepsi bek, jen s mensim potencialem.

Reagovat
Mindas

Já bych zase neřekl, že Zaba má nějak menší potenciál. Jistě, Richards byl vždy talent a bude se zlepšovat, ale hlavně fotbalově. O jeho psychické vyzrálosti nemám valné iluze. To Zaba je hotovým hráčem, ale on je tak inteligentním člověkem, že jeho kvalita pujde ještě víc nahoru s větší vyzrálostí a taktickými schopnostmi. Jinak dnes pravděpodobně Richards odpočívá, proto hraje Zaba. Bude to s nima stejné, jako u Kolarova s Clichym. Budou se točit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nerikam, ze Zaba se uz nemuze zlepsit, ale Richards ma ten prostor na zlepsovani vetsi. Zaba je ale daleko komplexnejsi hrac, pro me jeden z top svetovych pravych beku.

Reagovat
smazaný uživatel

Už te'd se teším na ten zapas

Reagovat
mithro

Luka Modric starts for #Spurs v Man City #THFC

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Bolt

Reagovat
Swarley

je to vemeno

Reagovat
C0br

je to vůl no , jak říkal Dusík, tohodle mistra světa stejně nikdo nebude brát vážně

Reagovat
smazaný uživatel

mně spíš mrzí 4 místo Lemaitra, chtěl jsem ho vidět na bedně

Reagovat
smazaný uživatel

mě*

Reagovat
smazaný uživatel

spíš chudák ten Blake, všichni budou znovu mluvit jenom o Boltovi

Reagovat
smazaný uživatel

co sa stalo ?

Reagovat
Chandy

Co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

ulil start

Reagovat
C0br

ulil start ve finálé, což už je dnes hned DQ

Reagovat
smazaný uživatel

jak "ulil"?

Reagovat
smazaný uživatel

jakože vyběhnul dřív z bloků.

Reagovat
smazaný uživatel

vystartoval před výstřelem

Reagovat
C0br

Prostě odstartoval dřív, neznáš význam sousloví ulít start?

Reagovat
smazaný uživatel

no moc ne, atletiku jsem sledoval naposledy, když Šebrle vyhrál olympiádu

Reagovat
Counter

Co je na tom k nepochopení?

Reagovat
smazaný uživatel

no jo

Reagovat
cubinho

Reagovat
Chandy

Aha. Díky oboum..

Reagovat
smazaný uživatel

To udelal naschval, aby neprohral

Reagovat
C0br

To by zas musel začít na 50m vyklusávat, aby prohrál.

Reagovat
cubinho

Dneska by vyhrál suverénně.

Reagovat
Swarley

taky mě to napadlo

Reagovat
Jajinek

9.93...to nešlo prohrát...spíše mě děsí to 7.18 kurz na to, že nevyhraje...to start byl ulitej o neuvěřitelně moc...ale já chci dál slepět věřit v čestnost sportu

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite slo neprohrat, v protivitru 1,4 je 9.93 dobry cas, navic Boltovi se letos nedarilo, ve svetovych tabulkach nebyl nahore a po nabrani velkeho mnozstvi svalove hmoty jeho telo mozna vypada lip, ale urcite neni rychle. Takze to klidne mohl udelat naschval, aby neutrpel v teto sezone zadnou vaznou porazku.

Reagovat
smazaný uživatel

slo prohrat*

Reagovat
fantomas

Reagovat
One-Real

Hart, Zabaleta, Clichy, Kompany, Lescott, Barry, Yaya, Silva, Nasri, Aguero, Dzeko

Na to se podivam.

Reagovat
smazaný uživatel

Link na sopcast na NUFC?

Reagovat
smazaný uživatel

mam akorat ten castamp spanelskej nebo jakej http://www.sportlemon.tv/v-2/8/160/v-296007.html

Reagovat
smazaný uživatel

ale pustil jsem na blind YES a tam to jede :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Taky

Reagovat
fantomas

Nejspíš jen dokud nezačne ManCity ale..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

sop://broker.sopcast.com:3912/6816

Reagovat
smazaný uživatel

6816

Reagovat
smazaný uživatel

Link na spocast na MCFC a Totthenam? bo spíš linky kde najít streamy na přenosy . Díky předem

Reagovat
fantomas

To se Marveauxovi tolik nevěří, že místo něj musí hrát i Best?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No i s nim by to šlo poskládat.

Reagovat
smazaný uživatel

Best si s Marvem nijak neprekazi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mužu se zeptat jestlí někdo neví proč nejde http://www.myp2p.eu/ je to přehozene na jiny server nebo jen výpadek ?

Reagovat
smazaný uživatel

doufam že to nezrušili...

Reagovat
minoLFC

odkupil to DigiSport...

Reagovat
smazaný uživatel

to znamená?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš nějaký zátah proti streamům. Atdhe.net je taky vypnuté.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tioté zatim dost mizernej

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně to teď zahrál Fulham ze standartky, škoda jen, že to netrefil.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvedavej jestli ten arsenal ziska m'villu

Reagovat
hribco

I´m forever blowing bubbles

Reagovat
vodka

a Borbély už perlí, disproporční ontogenezní vývoj Balotelliho...

Reagovat
Alberto Aquilani

sop na sliepky pls ?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

6816

Reagovat
Alberto Aquilani

dík obom , mal som to na yes a to sa preplo z newcastlu na totenham ...

Reagovat
Tomekcz

jediny co maj dobry na WHL je ta hudba

Reagovat
smazaný uživatel

Kreténi to prepnou na zasrany sejky

Reagovat
smazaný uživatel

90% přítomným to rve srdce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad, když začnu vysílat jeden přenos, tak další pustim až ten první skonči ne? Když máš prodloužení, tak ti to taky nevypnou, protože má běžet kuchařka Jamieho Olivera.

Reagovat
fantomas

Told ya..

Reagovat
smazaný uživatel

proč musíš mít vždycky pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Come on you Spurs!

Reagovat
smazaný uživatel

Typickej Saylor

Reagovat
fantomas

A už nestíhaj dozadu.

Reagovat
C0br

Proč to nedal Crouchovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda...

Reagovat
One-Real

No Tottenham na ne pekne vlitnul. Dneska to vypada na dobry zapas.

Reagovat
niflheim

Tohle Spurs sicher dneska vyhrajou.

Reagovat
One-Real

Btw ty venkovni dresy City, to je hruza.

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo link na Spurs veetle nebo nejaky ktery jede di k.

Reagovat
panca

proc nehraje tevez?

Reagovat
niflheim

protože Tevez

Reagovat
smazaný uživatel

Londýn je prý moc daleko od Argentiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ojj, Rafa..

Reagovat
Tomanatura

Rafa jej tam šoupne, věřím mu.

Reagovat
niflheim

Vždycky jsem snil o van der Vaartovi v dresu United...škoda

Reagovat
Ajven

nejaky dobry stream na sliepky?

Reagovat
niflheim

sopcast 106723

Reagovat
Amos

Nasri je vůůl...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo neskáče není Džeko

Reagovat
smazaný uživatel

Silvička

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi jak na Clichyho a Nasriho pískaj fanoušci Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň v něčem se shodnete

Reagovat
niflheim

Těším se na reakci na Adebayora

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se hlavně může těšit na Emirates.

Reagovat
niflheim

To jo ... ještě výjezd City nebude špatný

Reagovat
smazaný uživatel

No taková reakce na Nasriho bude zajímavá

Reagovat
One-Real

Tak to vypada ze City prevzali iniciativu a nediva se na to spatne.

Reagovat
hefy

Ryan Taylor je fantastickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Hammes pěkně točí s tím Nottinghamem

Reagovat
smazaný uživatel

ale obrana forest jim to dost ulehčuje

Reagovat
Janča4
Reagovat
Janča4

Tottenham - Man. city

Reagovat
smazaný uživatel

Začína sa priostrovať na oboch stranách

Reagovat
smazaný uživatel

Silva předvedl hereckou etudu spíš.

Reagovat
smazaný uživatel

To mam vzdycky strasne rad, kdyz rozhodci ukonci polocas v momente, kdy se ma rozehravat standardni situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po HODNĚ pomalym rozjezdu to začíná vypadat dobře. Nepochopil jsem proč na začátku hrál Tiote AM a Cabaye DM, nebo to tak aspoň vypadalo. Jak se vyměnili, hned to dostalo myšlenku a spád. Taky Obertan je skvělej. Obroti Routledgovi nebe a dudy. Best zoufalej. Simpson průměr. Oproti loňsku je v tom týmu mnohem víc pohybu, což je jenom dobře. Věřim ve výhru. Howay The Lads!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen at Best obcas hraje, aby vsichni, kteri ho furt cpali do zakladu, konecne pochopili, jaky je to shit.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho pořád nevidim tak hrůzně jako ty, ale hráč do základu NUFC to fakt neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrac do PL to taky neni

Reagovat
smazaný uživatel

A gol

Reagovat
hefy

Byla by škoda, kdyby tohle NUFC ztratilo. Ten tlak je znát. Akorát ten Best je špatnej, takže by bylo ideální ho posadit a dát tam nákou kvalitu. Márva jsem ještě nevidel, ale zoufalej asi nebude, co. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Márvó by měl časem vytlačit Jonase. Místo Besta musí přijít ještě posila, nebo tam musí hrát Ba nebo maskot Shola

Reagovat
smazaný uživatel

Neeeee, kurva to musej bejt góly!!

Reagovat
Side

On hraje aji Bale?

Reagovat
niflheim

Škodáááááááá

Reagovat
mithro

bale, hlavne ze si vyhral POY award

Reagovat
niflheim

Tak to byla nehorázná šaškárna

Reagovat
C-M@ster

KRISTE PANE

Reagovat
vodka

celkem záživný fotbal mezi city a spurs. su ale hodně překvapený, jak to Redknapp poskládal, hlavně střed zálohy.

Reagovat
vodka

a Friedel zatím úžasný v obou ligových zápasech...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

ja len dufam, ze si nepustia Luku, s nim a bz neho to je uplny iny Spurs

Reagovat
Tomanatura

Ten Bale je pod injekcema, nebo zraněný, nebo proč je tak pomalý?

Reagovat
smazaný uživatel

Ho zpomalujou ty uši

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

postupně se začne ukazovat, jakou udělal prasopes Harry chybu, že neprodal Balea, když kolem něj byl takovej boom...chlapec se nám dosti průměruje

Reagovat
smazaný uživatel

taky to je nejvíc nadhodnocenej hráč poslední sezony

Reagovat
cristiano.K.

kdo vlastně brání v tý záloze slepic?

Reagovat
vodka

všichni

Reagovat
cristiano.K.

čekal jsem reakci asi nakej kohout zajímalo by mě komu to zadal Harry k pokynům bránit

Reagovat
Tomanatura

V moderním fotbale musí bránit všecí, což se taky u Spurs děje.

Reagovat
cristiano.K.

no Vaarta bych chtěl vidět třeba bránit

Reagovat
Tomanatura

A nevrací se snad dozadu? Nepressuje?

Reagovat
vodka

vůbec Vaart brání a ukázkově maká celou dobu jeho pobytu v anglii...

Reagovat
Tomanatura

Strašně jsem si ho za to jeho angažmá u Tottenhamu oblíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko Ten chlapec má fantastický výber miesta. Ono to tak vyzerá, že túto sezónu ukáže, čo v ňom skutočne je

Reagovat
Swarley

pěknej gól...

Reagovat
minoLFC

a to bolo reči na Džeka

Reagovat
One-Real

Pekne Dzeko, zrovna pred chvili si rikam jeslti je on ten pravy na post strikera v MC.

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi ma toho Dzeka uplne prectenyho

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

Škoda, strašně nezasloužený.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nezaslúžené? Ten zápas je minimálne vyrovnaný

Reagovat
mithro

nedas dostanes, ale bojujeme Spurs

Reagovat
Manik...

Parááááda góóóóól

Reagovat
panca

dzeko da min 30 golu tuhle sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

tepličákovi to tam začíná padat

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se vlastně říct,že tenhle gol zařídila levá strana Arsenalu z minulý sezony

Reagovat
cristiano.K.

stejně je jen otázkou času než bude útok Aguero - Tevez........ale drž Edine

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham - Man City 2:1 (2x Bale - Džeko)

Reagovat
hefy

Best.

Reagovat
smazaný uživatel

jak?

Reagovat
hefy

Cabaye napálil míč z dálky, Schwarzer ho hodne nejistě vyrazil na břevno, přiběhl Best a uklidil ho asi z metru do brány.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri asistence Džekovi to začíná střílet....pěknej gol po pěkný akci

Reagovat
C-M@ster

Tevez > Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

skvelej nakup ten Nasri!!! jedem city!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Krááááááúúúúčččč

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě ho tam nedotlačíme...

Reagovat
C0br

Pěknej centr

Reagovat
niflheim

Už jsem ho tam viděl

Reagovat
vodka

fuck, Tottenham zahazuje šance jak na běžícím páse, ten Adebayor pro ně fakt může být vysvobozením...

Reagovat
cristiano.K.

nemůžou na něm prodělat,když je na hostování, může být spása nebo rozvrátí kabinu na půl roku,ale určitě dobrej tah od slípek

Reagovat
Tomanatura

paráda od Balea.

Reagovat
C-M@ster

Nááááádhernej balon... Spurs = paliči

Reagovat
smazaný uživatel

nádherný centr

Reagovat
smazaný uživatel

Edin

Reagovat
patas92

pekne Dežko

Reagovat
smazaný uživatel

To je v prdeli...

Reagovat
vodka

tak to byla krása, Džeko teď krásně, ale Kaboul mu to hodně ulehčil...

Reagovat
smazaný uživatel

Wow Krasna hlavicka

Reagovat
One-Real

Tak to byla paradni hlavicka.

Reagovat
mithro

to snad nie je mozne

Reagovat
Manik...

Džeekooooo!!!! góly Nasri 2 asistence!!!

Reagovat
Swarley

tak takhle se bohužel Džeko bránit fakt nedá...a Nasri opět potvrzuje, že když se tomu hajzlíkovi chce, tak umí zahrát skvěle...

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko

Reagovat
C-M@ster

Opět nedas-dostanes.

Reagovat
Amos

Nasri měl jít radši někam do ciziny, v City mě strašně sere,už dvě asistence.

Reagovat
Mindas

Ten Džeko je hrozný dřevák.

Reagovat
cristiano.K.

jen trouba to mohl tvrdit po půl roce

Reagovat
Mindas

Tak tvrdil to hlavně kiwwi, takže to není překvapení.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

tak poupravuju minimalne 31

Reagovat
Tomanatura

to snad není možné. ta jejich hra nemá hlavu ani patu, ale stejně je to 0:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

holt individualne su niekde inde ako Spurs

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

ale individuálně jsou neskuteční... Aguero je zatím z toho útoku nejslabší...

Reagovat
Tomanatura

Těší mně to, že konkurenceschopný dokáže být Mancini jen se suverénně nejlepším týmem v lize.

Reagovat
panca

v utocne fazi hraji hodne dobre... v obrane jim to skripe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejak, uhrávava to lavá strana a strelecká potencia Džeka.

Reagovat
vodka

v obraně totiž vůbec nepresují, to je až trapné, kolik jim nechávají místa...

Reagovat
panca

na slabsi soupere to bude stacit... man utd jim s timhle vyprasi kozich. Zaloha jim nebrani no a utocnici nepomahaj

Reagovat
smazaný uživatel

Kohouti nemajou pořádný útok. Jinak by ty dva kousky dali dřív a kontrolovali by hru.

Reagovat
Swarley

až tomu dá někdo řád, tak bude slyšet jen pláč a skřípění zubů...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal "B" si to fakt dává...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Arsenal "$"

Reagovat
smazaný uživatel

Divim se,že Crouch s tou postavou nedělá někde vyhazovače.Neskutečná korba

Reagovat
Manik...

fotbal je trošku líp placený

Reagovat
Tomanatura

Mancini ooou

Reagovat
vodka

Reagovat
JIMMY-PO

ku.va

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem čekal, že to Best nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Krul parádní save

Reagovat
vladis271

Nie žeby ma výsledok zatiaľ tešil, ale je ohromná satisfakcia Džekove góly po kecoch istého tunajšieho prispievateľa.

Reagovat
mithro

tak dufam, ze to budes citit rovnako ked sa ja liverpoolu ujde

Reagovat
smazaný uživatel

(Apterygiformes) jsou řádem vývojově primitivních, menších nelétavých ptáků.

Reagovat
One-Real

Rozumel jsem dobre tomu komentatorovi, kdyz rikal ze podle Redknappa ma City kvalitnejsi tym (jmenama) nez Barca ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre si rozumel.

Reagovat
smazaný uživatel

možná ale když tam bude Mancini tak toho moc nevyhrají

Reagovat
fantomas

Kdyby Spurs uměli dávat góly...ManCity brání žalostně, jeho síla je v týhle sestavě akorát vepředu. A stejně. Tottenham nastoupí bez DM, s třema šikovnýma střeďákama a ani gól z toho neni. Nepochopitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Individuálně jsme slabší o několik tříd, kopyto Čorluku měli zavřít do kazajky a zamknout někde do skříně, protože on je proti Nasrimu úplně v prdeli a nestačí ani rychlostně. Šancí jsme měli víc, stačilo aspoň jednou proměnit, to mě štve asi nejvíc, to vedení 2:0 je pro City docela nezasloužený.

Reagovat
Mindas

Nezasloužený? Je to na obou stranách celkem den otevřených dveří. Na šance to je hodně podobně, jen City jsou efektivnější.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, těch šancí jsme měli více.

Reagovat
Mindas

Měli jste jen šanci Crouche a Bale sám před vratama. Jinak ty střely VDV se dají hodně rovnat se střelama Barryho a Silvy, kdy u jedné fantasticky zasáhl konečkama prstů Friedel.

Reagovat
fantomas

No bez Walkera to těžko pude. Ćorluka je momentálně tak o tři třídy níž...

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem fanoušek ani jednoho týmu ale myslím že na šance je to vyrovnaný, aspoň pohledný fotbal

Reagovat
mike.84

bale se ještě neprobudil z minulé sezóny.

Reagovat
Amos

Tottenham určitě měl minimálně jeden gol dát. Měl na to dát i 3, CIty brání žalostně, snad to tam Slípkám spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne, pořebuju od Kompanyho aspoň těch 6b...

Reagovat
Amos

a od Silvy

Reagovat
vitasrp

Na hru City se dost dobře dívá, ofenzivní hráči maj hodně volnosti a evidentně jim to svědčí, i když ono to je i tím, že Spurs maj uprostřed zálohy obrovskej průchoďák, záloha Man City má na všechno moře času a toho hráči takových kvalit prostě musí umět využít..

Jinak Džeko je oproti minulýmu půlroku úplně jinej hráč, ale to se dalo čekat, stejně jako se dalo předpokládat zlepšení u Torrees. Herně sice Edin není žádnej génius, jenže umí vyhrávat souboje, hlavičky a pohybovat se ve správných místech ve vápně, čehož umí dokonale využít. Tuhle sezónu to zatím potvrzuje, tvořivost záložní řady City je přece jen o dost vyšší než loni a právě Edin z toho hrozně těží. Člověk si říká, že kdyby do City přestoupil Torres, byl by to okamžitě opět nejlepší útočník na světě.. Stačí jenom porovnat, jakou podporu od zálohy má Džeko, jakou Torres, kolik slušných míčů oba za zápas dostanou.. Hrozný rozdíl..

Jinak Agüero po tom fantastickém debutu poněkud zvolnil, minule zahazoval šance, dneska je hodně nevýrazný, v útočné fázi City řekl bych nejslabší..

Reagovat
C-M@ster

Nasri zatim paradne, nechapu, ze ho uz Arsenal nechtel.

Reagovat
Manik...

nic nevíš , chtěl ale on nechtěl

Reagovat
Janča4

Arsenal ho nechtěl ? kdes na tom byl ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, vazne divny.

Reagovat
fantomas

Jo, to by bylo dost divný, pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Best

Reagovat
vodka

to je fakt peklo... ten manták, co nedával góly nikde nakonec bude hrávat pravidelně...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak DJ no, taky daval v PL goly a nikdo neprisel na to, jak je to mozny

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tenhle gol byl krasnej.

Reagovat
hefy

Ten Best je neskutečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nestesti, ted uz zas nebudou chtit koupit utocnika, kdyz se Best obcas nejakou nahodou trefi Nejlip at da rovnou hattrick jak tragickejm Hammerum.

Reagovat
hefy

No Fulham je zatim dost smutnej, takže to srovnání s WHU se hodí. Kromě hlavičky něměli zatim nic. Ale Ba je dobrej fotbalista, mohl by hrávat místo něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham po tydnu, v kterym hral EL, snad nevyhral nikdy. Z Demby je spis takovej podhrot, takze se bojim, aby se netocil Ba s Peterem a Shola s Bestem, samozrejme mluvim o 4-4-2 proti slabsim tymum, ne o 4-5-1 proti silnym, tam se budou tocit vsichni tri strikeri a Peter bude alternovat na kridle.

Reagovat
Tomanatura

Ten kurz 2,2 byl dáreček.

Reagovat
smazaný uživatel

Best 2 goly, svět se zbláznil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz dal i hattrick v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prostě střelec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to šmatlák, ale hlavně že dává góly

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím parádní fotbal nahoru dolu . Doufám , že to Špageták nezavře . Jinak ten tým je fakt parádní a bude težké ho zastavit .

Reagovat
Mindas

Jinak ten přechod do útoku byl u City dobrý vloni, letos je už skvělý. Tohle se tomu italskému blbečkovi povedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu proc tam porad cpe Corluku to je strasny to same Krancjar Kaboul take hori

Reagovat
Counter

Best si zajišťuje základ na měsíce dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

City mají tu ofenzivu výbornou. Dneska mají i velmi rychlej přechod do útoku a Spurs často nestíhají. Nejlepší na place mi dneska přijde Nasri. Výbornej motor . Fantasticky chytají i oba gólmani. Džekovi na chuť asi nikdy nepřijdu, ale pravda je ta, že je v tom vápně hodně nebezpečnej.

Každopádně Mancinimu dneska dávám výbornou za to složení útočné fáze.

Reagovat
One-Real

Lip to slozit ani nejde, kdyz to budou hrat takhle tak o ne nemam strach.

Reagovat
smazaný uživatel

mají ještě Carlitose. S ním by se dalo počítat na hrot místo Džeka, jenže ten zatím kanonýruje, takže se bude v sestavě držet. Dneska bych sundal Kuna. Zatím hraje hodně na sebe a zrovna dneska měl možnosti, komu přihrát líp. Ještě pořád se neoprostil od návyků z Atlétika, kdy si to často neměl s kým dát, a musel se prodrat sám.

Reagovat
One-Real

No Tevez by hrat teoreticky mohl, ale nevim jestli by to v tu chvili nebylo az moc bez strikera a nehazeli by si to 4 kolem vapna. I kdyz by ho mohl hrat v podstate Aguero.

Reagovat
fantomas

Jj, perfektně ukázal na čtyři nejzvučnější hráče a řek jim, ať ukážou to nejlepší. Škoda že zase totálně selhal v organizaci defenzívy, která je tak na úrovni průměru PL.

Reagovat
Mindas

Ještě aby nebyla, když za tou ofenzivní čtveřicí brání dva středáci se žlutou kartou, kdy ani jeden není přímo DM.

Reagovat
fantomas

Tak ona stihla dvakrát hořet už v prvních třech minutách, kdy tam žádný karty nebyly. A ano, dalo se to čekat, já to taky řikal už dopředu, ale když mi tu Jajinek začal referovat o tom, jak to i tak může dokonale klapat, snad sem i naivně nákou tu defenzivní invenci očekával. A ne..

Reagovat
Mindas

Dyť já jsem to zde psal taky. Minule místo Nasriho hrál Milner a co si budeme povídat, tak ten ti to zodpovědně odjezdí i dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak když nic jinýho neumí, tak je dobré alespoň tohle. Je očividný, že to ti hráči hrají ze sebe. Ty návyky tam nejsou. Ale až jednou budou, budou chlupy lítat.

Obrana je hrozná. Spurs měli už dost nadějných situací. Ale to mě nijak nermzí. Já se na ten fotbal dívám, abych se bavil. Čím víc gólů, tím líp.

Reagovat
fantomas

Jojo, však si taky ze Španělska. Já jen že Manciniho fakt neni za co chválit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jsi si to líp přečetl, tak:

Každopádně Mancinimu dneska dávám výbornou za to složení útočné fáze.

Reagovat
fantomas

Já vim - a řikám ti, že ani to v tuhle chvíli neni žádný umění, když na ten úkor trpí defenzíva.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápeš nebo nechceš chápat, co jsem napsal?

A zadruhé - Mancinimu se vyčítalo, že staví hodně defenzivní sestavy. Najednou postaví tuhle ofenzivní a nadáváš na něj zas. Celkem mě to připomíná to přísloví o psovi a holi.

Reagovat
fantomas

Já sem mu vždycky vyčítal leda to, že je to pošuk a pseudotrenér. Nevim, co se mu "vyčítalo" jinde. A to, co si napsal chápu, akorát si nemyslim, že je chvályhodný to, co Mancini dneska předvedl. Že naplácal vedle sebe 4 individuality a halabala je nechal hrát. To neni žádná extra zásluha, ať se třeba oprostim od toho, jakej to má dopad na obrannou hru.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no, nechápeš.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mindas

Kdybych jen našel članek, kde kiwwi psal v diskuzi, že City pojedou na WHL zase zaparkovat autobus.

Reagovat
Mindas

Neměla být reakce.

Reagovat
panca

utok je super, ale nekdo z tech 3 za dzekem by se mel vracet

Reagovat
Tomanatura

To je panečku trenér, utratit tolik peněz za fotbalisty, kteří potom hrají bez jeho pokynů naprosto svobodně

Reagovat
smazaný uživatel

Mě irituje ten pohled na Džeka, jak dává ty góly. To je jak kdyby nám dal ty góly Antonín Rosa.

Reagovat
Counter

A co byste za takového útočníka dali...

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov je k dispozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni.

Reagovat
Counter

Tím si nejsem tak jistý. A zpátky do Spurs? Tím si už vůbec nejsem tak jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

SAF připustil že by se mohlo stát že odejde. Na hřišťu se moc neobjevuje, kdyby přišla dobrá nabídka, tak by asi šel. Nejspíš by preferoval cizinu a LM, ale šel by.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

jednoznačně řekl, že Berbatov nikam nepůjde a ani nechce jít...

Reagovat
Manik...

on má pravdu, SAF připustil, že by mohl jít, bylo to v expreskách a bylo to po tom, co řekl, že rozhodně zůstane, takže nevěř ani 1

Reagovat
vodka

poslední vyjádření bylo takové, že nikam nepůjde, že se s ním počítá... a vůbec je to bezpředmětné řešit, protože Berba jednoznačně řekl, žde nikam nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně právě připadá že ho SAF tak nějak odstavil na vedlejší kolej. Skoro nenastupuje, slyšel o něm není.

Reagovat
Manik...

opět souhlasím, radši hraje Welbeck a střídá Chicharito, Berbatov a Owen

Reagovat
smazaný uživatel

Krul Letos chytá fak špičkově

Reagovat
smazaný uživatel

Krul je král

Reagovat
smazaný uživatel

Krul uz tam Harpse asi nepusti

Reagovat
smazaný uživatel

On se za chvili ostriha a s temahle zakrokama mame zpatky Shaye.

Reagovat
smazaný uživatel

Ke Krulovi si nikdy takovy vztah nevytvorim, Shay je jen jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidim. Sice je to takovej od pohledu nesympatak, ale treba casem...

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá trochu jako Srníček nepřijde vám to?

Reagovat
smazaný uživatel

Srnicek byl vetsi sympos

Reagovat
smazaný uživatel

Krul třetí skvělej save v 2. poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně mě baví koukat se na běh Crouche. Aspoň nějaká sranda před Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

Vuckic, supr

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Tady tohoto herce mi ten Džeko ale neuvěřitelně připomíná.

http://www.csfd.cz/tvurce/18679-jay-baruchel/

Reagovat
smazaný uživatel

Mít tvou fantazii

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím tu fotku, by jsis musel najít jiný obrázek na googlu, ale když se Džeko po tom gólů usmál, tak jsem věděl, že ten ksicht mi někoho hodně připomíná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko jede

Reagovat
vodka

no, těším se na vzájemný zápas...

Reagovat
patas92

to byl mel mit ale golman takovej balon ktery jde kolem nej malym vapnem

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Friedel je na po zemi tragický.

Reagovat
panca

tak poupravuju na 32

Reagovat
fantomas

Ekotto. Nic čitelnějšího bejt nemohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vuckic je baba. Kvuli ruce stridat? Nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

City idú na titul

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tom nikdo nepochybuje

Reagovat
smazaný uživatel

Realu nadavate, ze utraci a u City je to v poradku? Zajimavy.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že náš vztah k City je stejný jako váš k Realu. Zamysli se nad tím.

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

City jedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, vypínám stream a jdu spát.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

musíš věřit!

Reagovat
Swarley

tu trojku dá kohoutům taky už kde kdo

Reagovat
minoLFC

to jo...minulé vy

Reagovat
Swarley

však tak jsem to myslel, musíš si trošičku rýpnout i sám do sebe

Reagovat
Jajinek

Nevím no...tohle kdyby trénoval opravdu jakýkoli naprůměrný trenér, tak to nejde porazit...to mi nikd neůe tvrdit. Ti hráči jsou tak individuálně kvalitní, že kdyby jim aspoň někdo vysvětlil, jak mají bránit, jak organizovat hru atd, tak má Barca vážného konkurenta...co jim ale takhle jsou platné ty prachy do kádru, když to všechno jde vniveč, protože je na lavičce takovej neumětel. Na druhou stranu si stále myslím, že to druhé místo uhrají

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko

Reagovat
niflheim

Ten Kaboul je dneska strašný

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

skoda.. zaslouzil cisty konto dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Džeko

Reagovat
smazaný uživatel

Kun Super

Reagovat
Kenneth

Fantazie Kun, já jim snad ještě přijdu na chut.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio si z Dawsona urobil trhací kalendár

Reagovat
smazaný uživatel

slepice, to je válec

Reagovat
smazaný uživatel

awsome

Reagovat
fantomas

Dawson.

Reagovat
smazaný uživatel

Kun je prostě FRAJER

Reagovat
One-Real

No tak tohle je hodne velka lekce. Ta ofenzivni 4ka City je vazne paradni.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že toho Koně mám ve fantě.

Reagovat
Kenneth

Nasri 3 asistence, Silva mi ve fantě trpí díky němu.

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

a to je ještě na laviče Tevéz....

Reagovat
smazaný uživatel

a Ballotelli

Reagovat
panca

mancini to nebude chtit stridat, kdyz ji to ted jde a on zacne vyvadet

Reagovat
JIMMY-PO

do riti Dempsey mám Taylora vo fante

Reagovat
smazaný uživatel

Deset, deset!!!

Reagovat
mithro

ta obrana Spurs dnes hori jedna radost

Reagovat
smazaný uživatel

A jak tak poslouchám, tak i v hledišti vládnou modří.

Reagovat
Tomanatura

Jj, to nechápu.

Reagovat
Mindas

To zde snad ani nepiš.

Reagovat
smazaný uživatel

mě je fakt mínění ostatních u řitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Wiganu by na OT vládli taky, kdyby vedli 4:0.

Reagovat
Tomanatura

celý zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zvláštní...

Reagovat
vodka

jaké překvapivé, za stavu 0:4.. i když slyšet je bylo už za stavu 0:2...

Reagovat
smazaný uživatel

viz Tomanatura. Evidentně to není jen můj pocit. Vy z toho City jste všichni tak vyplašení, že neumíte uznat ani jasný věci.

Reagovat
Mindas

Reagovat
vodka

to zrovna... Do stavu 0:2 byli slyšet jenom po gólech... a eště teda to "Mancini OOOUUU"

Reagovat
smazaný uživatel

jediné pozitivum je, že jsou Spurs pořád za náma :)

Reagovat
niflheim

Tak to je katastrofa od Spurs...působí hrozně odevzdaně

Reagovat
smazaný uživatel

3 venku, 4 doma, první kolo stáli. Namajou to lehké.

Reagovat
fantomas

Mancini jak kdyby se ho teď ptal "a jak že se jmenuje ten hráč, co ho chci vystřídat?"

Reagovat
JIMMY-PO

Harry okamžite kúpiť Cahilla alebo Sambu, Parkera a útočníka, možno aj dvoch

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jim bůra

Reagovat
Mindas

Kdybych jen našel članek, kde kiwwi psal v diskuzi, že City pojedou na WHL zase zaparkovat autobus.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

myslis, ze toto postavi mancini aj na derby?

Reagovat
Mindas

On má z United komplex, takže to zase zavře.

Reagovat
Mindas

Zabman.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je blbě...

Reagovat
JIMMY-PO

sme dvaja

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jeden gol potřebuju

Reagovat
smazaný uživatel

hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

já taky. O půlce jsem vsadil na konečný stav 2:4.

Reagovat
smazaný uživatel

já měl vsazeno alespoň 5 golů před zápasem :)

Reagovat
smazaný uživatel

jj, já o tom uvažoval taky. Teda - já jsem chtěl dát 3,5+. Místo toho jsem naložil na to, že padne kus do 15. minuty, což normálně nedělám.

Reagovat
vodka

lol, největší tragéd dá gól...

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM Krul a Cabaye

Reagovat
Kenneth

Kurva, takže ani moc bodů za Kompanyho nebude, toto kolo můžu zabalit.

Reagovat
smazaný uživatel

pičus kábul...

Reagovat
JIMMY-PO

gooooooooool...ešte 4 COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
fantomas

Ani standardky nemaj secvičený...

Reagovat
fantomas

Resp. se na to solidně vysrali, jak tak koukám na opakovačky.

Reagovat
smazaný uživatel

no, ono je fakt, že za stavu 4:0 se všechny úlohy vždy plní do puntíku ...

Reagovat
fantomas

Tak nevim, jak je to ve Španělsku, ale z Anglie na to zvyklej sem.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně ...

Reagovat
panca

jj viz arsenal minulej rok za stavu 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

já tyhle pohádky o tom, jak je v PL všechno lepší než všude jinde, poslouchám a čtu vždy rád. Další podobná je, že v PL nikdy neodchází fanoušci před koncem ...

Reagovat
fantomas

A to řekl kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tradovalo se to tady a často se to dozvídáme z přímých přenosů od komentátorů (vím, od těch se dozvídáme podobná zvěrstva i o jiných věcech ...)

Reagovat
fantomas

"Tradovalo se to tady" - tak to je kouzelnej argument kór když se tu za to každej druhej směje Arsenalu a podobnym týmům. A komentátory sem radši ani nečet...

Reagovat
panca

jj je to zabava chodit na diskuze pod jinou ligou. Ta zaslepenost nekterych lidi je neskutecna

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, strasne radi vas tu vidime...

Reagovat
vladis271

Reagovat
panca

jj jste tu strasna banda chytrolinu, kteri si hraji na strasny odborniky

Reagovat
smazaný uživatel

O duvod vic pro vas sem nechodit

Reagovat
panca

ale kdyz uz tu jsem, tak nejde nevidet tu zaslepenost a nastesti si muzu chodit, kam ja chci

Reagovat
fantomas

Víš, co znamená zvyk? Ne výjimka.

Reagovat
panca

ja myslel, ze v arsenalu jsou bohove jen pro herbageho, ale jak koukam, je vas tam vic

Reagovat
fantomas

Prosim? Copak sem právě teď byť jen naznačil, že to Arsenal nevypustil?

Reagovat
Kenneth

Fantomas potopen.

Reagovat
fantomas

Nejsem na to "zvyklej"!!! To neznamená, že se to nemůže stát. Fakt těžký "bojovat" s takovými negramoty...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Kenneth

Spurs 4-4 Aston Villa

Newcastle 4-4 Arsenal

West Brom 3-3 West Ham

On je vlastně Arsenal výjimka a ostatní týmy makají za stavu 3(4):0 jako na začátku zápasu. A negramot si říkej svým kamarádům.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za argument?

Reagovat
fantomas

1) Je rozdíl mezi "vysrat se na to" a "makat jako na začátku zápasu". To nikdo nemaká ani za stavu 1:1, protože síly ubývaj.

2) Je rozdíl mezi tim, když Tottenham pošle na hřiště Defoea a ten celej tým nabudí k cestě za vyrovnáním, než když prvotní impuls přijde od vedoucího týmu.

Fakt jak s omezencema (když se ti nelíběj negramoti)...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys aspoň ten zápas viděl, tak bys nemohl říkat takové kraviny. Je pravda, že v PL vidím daleko míň házení bobku na fotbal i přes rozhodnutý stav, proto se někdy stane zázrak a hra se vyrovná i výsledkově. Nebo myslíš, že je náhodou vyrovnání Newcastlu nebo třeba dorovnání Liverpoolu ve finále LM 2005 s tvým AC?

Reagovat
smazaný uživatel

respektive že druhý tým to nezabalí (čímž to většinou zabalí i tým vedoucí), pak stačí maličkost, nějaká blbost co tě nazvedne a jedeš...copak si nikdy neviděl třeba Rockyho?

Reagovat
panca

psal to stylem, ze to se v anglii nestava a kdyz mu napisu vysledek arsenalu, tak doda, ze je to vyjimka. Snad vsem je jasny, ze v anglii se maka vic nez jinde, ale ze by se na to hraci nekdy nevybodli, je zase taky blbost

Reagovat
smazaný uživatel

jasný, ale psal "že není zvyklý", což se nerovná "v Anglii se to nestává", takže nechápu ten hon tady na něj, když v podstatě nepsal nic špatného, vadného nebo provokativního

Reagovat
fantomas

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se nenalokal moc vody, jak tě Kenneth potopil

Reagovat
fantomas

Timhle stylem sem to fakt nepsal..

Reagovat
smazaný uživatel

gól

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko kiwwi umí parádně předvídat, hned bych ho bral za scouta

Reagovat
smazaný uživatel

to ještě skončí 4:4

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya Toure pri góle Kaboula: "Mám v pi."

Reagovat
herbage

Kabouuul

Reagovat
mithro

ten crouch je pomalyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Kohouti by s tím druhým gólem mohli počkat až do závěrečných minut. Každopádně padne. Věřím

Reagovat
JIMMY-PO

a podme WBA.. 3/4 tohto týždňovej fanty

Reagovat
smazaný uživatel

van der Vaart

Reagovat
smazaný uživatel

super, hrajem v deseti

Reagovat
mithro

to su taki sympataci to City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
panca

tevez nejde na hriste

Reagovat
smazaný uživatel

možná fyzička nebo nevím. Já ho dneska vidět nepotřebuju. Můj tiket už potřebuje jen jeden gól v síti Harta.

Reagovat
panca

jen me udivuje, ze hrac, kterej 25 roky drzi city, se najednou nevleze na hriste ani v 75. minute

Reagovat
smazaný uživatel

tak prostě je na jeho fleku přetlak. K tomu Carlitos zase předvedl tu svojí přestupovou chci pryč-nechci pryč ságu ....

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí je hlupák, za tohle žlutou kartu?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč nadržený na svůj debut vyběhne dříve na hřiště a on mu dá žlutou. Když už chtěl trestat, tak Aguerovi za pomalý odchod, ne Saviče za takovou blbost. Necitlivé rozhodnutí, blbost.

Reagovat
mithro

#mufc unchanged. Rio on bench

Reagovat
mithro

ups nemala byt reakcia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bola najrychlejsia a najhlupsia zlta, jaku som kedy videl

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bylo když sem poprvé viděl zápas s Messim. Druhá minuta žlutá, čtvrtá minuta druhá žlutá a červená.

Reagovat
LAM

Jasnej faul

Reagovat
smazaný uživatel

To je luxusní,dostat žlutou ještě než se vůbec člověk zapojí do hry.Genialní střídání.

Reagovat
JIMMY-PO

už som strašne zvedavý na Manchesterské derby

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs v 10 Van der Vaart je takovy druhu Rosicky

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya je prostě skvělej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký link na Arsenal prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Silva dej gól!Potřebuju nějaký body do fanty

Reagovat
mithro

United line up; De Gea, Smalling, Jones, Evans, Evra, Nani, Anderson, Cleverley, Young, Rooney, Welbeck

Bench: Lindegaard, Ferdinand, Fabio, Park, Giggs, Berbatov, Chicharito

Reagovat
Tomanatura

Fergie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

zajímavý...jsem zvědav

Reagovat
mithro

dufam, ze si tu dnes od zaciatku, dnes to tam musime sypat aj prvy polcas

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

no dneska to bude horší, protože uvidím pro změnu jen první poločas takže to musí nastřílet v něm a doufám, že opět za stavu 3:0, pojedu s klidem do Brna

Reagovat
vodka

pro mě šok, že nehraje park...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám ze City ten pocit, že oni když si v tom útoku usmyslí, že do toho vápna půjdou a zakončí, tak to prostě udělají. Obrana neobrana.

Reagovat
Counter

Szczesny; Jenkinson Djourou Koscielny Traore; Coquelin Ramsey Rosicky; Walcott RVP Arshavin

Jdu si asi vsadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když vidím tu obranu tak mám radost, že mám Rooneyho na fantě kapitánem

Reagovat
C0br

Já doufám, že minimálně dorovná Džeka.

Reagovat
smazaný uživatel

tuhle zálohu si dá Sir Alex k snídani. Tohle vypadá na jednoznačnou jedničku

Reagovat
Godwinson

Pane jo, Coquelin

Reagovat
mithro

tiez ma to napadlo, len neviem ci over alebo United hcp

Reagovat
fantomas

Takže i bez Vermy, no tak to ani překvapení neni přípustný už.

Reagovat
mithro

a uvidis, ze just sa nieco poserie, myslim zo strany United

Reagovat
vladis271

neviem čoby sa muselo stať aby Arsenal dnes bodoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle smrdí debaklem.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 pro Arsenal, vsazeno

Reagovat
smazaný uživatel

Co je Sagnovi

Reagovat
smazaný uživatel

Kristova noho

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs jalovy v koncovce Mohlo to byt v klidu 4:4 Rozdil tam neni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mindas

Přesně, bylo to úplně vyrovnaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tevéz na plac!!

Reagovat
JIMMY-PO

čo je toto za City kurva??..to pred každym treningom daju Mancinimu prachy nech ide na kavu a trenuju sami?

Reagovat
niflheim

Ještě minulý týden jsem věřil, že by toto mohli Spurs vyhrát Holt ten Nasr(at)i jim dneska udělal zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednička na MU je za 1,4. Fůha, sázkovky Arsíku věří ještě míň, než já.

Mimochodem 7,75 na Arsenal. Jako tohle by se zkusit dalo. Nicméně když vidím tu sestavu ...

Reagovat
herbage

Dneska je to pohřeb fotbalu, když si takové kvazitýmy s neomezenými finačními možnostmi a týmem plných Jidášů a bazilišků otevřou každý zápas střelnici. Asi jako když přijde malý spratek mezi děti a řekne: "pojďte si hrát na vojáky", rozdá jim natahovací pistolky a sám si vezme samonabíjecí samopal. Hnus, hnus. Chelsea a Mancity - dva největší nádory světového fotbalu Doufám, že operace financial "fair play policy" bude úspěšná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

PSG, Salzburg, Machačkala a bohužel to vypadá aji na AS Řím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježkovy oči...

Reagovat
Kenneth

Hoffenheim.

Reagovat
Kaze

Hoffenheim právě, pokud vím, investuje peníze do tréninkových center, akademie a stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten co cpe alespoň do akademie a stadionu. Nerozhazuje prachy za superhvězdy.

Reagovat
Kenneth

Ale stále tam ta historie prostě není. Nejumělejší klub světa a je jedno že tam investuje do akademií apod.

Reagovat
niflheim

Ten ani ne...sice ho ten majitel vytáhl do ligy, ale už tam dávno přestal dávat peníze s tím, že klub musí být soběstačný,

Reagovat
Tomanatura

Momentálně jsou mi dost sympatičtí, ten jejich projekt stojí za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se k nim přidává Roma?

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám že mně to tak připadá. Mají nové majitele, hodně plánů a dost posilujou. Což se mi zrovna moc nelíbí, aji když je mám v Itálii nejvíc rád.

Reagovat
Jajinek

dost posilujou....?...vždyť zatím víc prodávali..mají úzký kádr a největší částku vyhodili za Bojana...

Reagovat
smazaný uživatel

kterého navíc Totti bije

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad každý tým posiluje, ne? Navíc ani za jednu posilu neutratili nějakou přehnanou částku.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak je do té skupiny ještě neřadím. Kéž by se jim to nezvrtlo.

Reagovat
Godwinson

Málaga.

Reagovat
Jajinek

Roma zatím veget...

Reagovat
justcall

Reagovat
mithro

Reagovat
Counter

Won't hold my breath...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vzdy prichazis s hormadou protiargumentu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Vždyť stejne to stejny muze psat jakejkoliv ceskej klub, kdyz jde hrat s anglickym, tam je to zas vina vypicenyho kurzu, ze pro nas je vsude draho a provsechny u nas levno.

Taky by to mohl psat jakykoliv mensi klub co jde hrat s vetsim klubem. Nemuzou mit proste vsichni stejne.

Reagovat
vodka

jde ale o to, ať si na to ty kluby vydělají samy!

Reagovat
niflheim

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Neplač

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

amen herbage, bohuzial mal pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Mluví z tebe strašná zatrpklost z toho, že Wenger nikoho nekupuje, ikdyž má k dispozici klidně i 80 mil. liber Ikdyz neříkám, že to co píšeš není pravda.. hlavně o City

Reagovat
herbage

To není tím, podívej se, jak se na tom shodnou fanoušci napříč celým klubovým spektrem. Kazí to i meziklubovou rivalitu. Za normálních okolností bych se Tottenhamu smál, ale dnes my jich bylo akorát líto. Fakt by mi nevadilo, kdyby to byla rovná soutěž. Každý klub přeci může jít cestou Leedsu a půjčit si, ale tohle bez rizika krachu a neustálého přísunu financí z ciziny, to ničí fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Tihle bohatí majitelé ve fotbale je jako doping v atletice. Buď se přidáš taky, nebo nemáš nárok. Je jedno jak tvrdě trénuješ, jak velký talent máš a nebo jak dlouho ten sport děláš. Ten borec vedle tebe spolyká hrst prášků a je o třídu lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas něco trošku jiného...

Reagovat
fantomas

No už je to trochu zpátečnický na to pořád nadávat, ale...

Reagovat
Swarley

Reagovat
eder

Reagovat
niflheim

Ale nevím, jak to dopadne, pokdu City bude pořád "sponzorovat" Etihad. To bude zajímavé, jestli s tím FIFA něco vůbec zmůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko

Reagovat
LAM

Reagovat
smazaný uživatel

jakože toto ... sááááákra, to byla trefa.

Reagovat
Erdovec

Džeko

Reagovat
patas92

tvl Dežko by dneska dalo gol ikdyby kopl do hovna

Reagovat
Manik...

Džeko 4 góly

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
niflheim

Bych se nedivil, kdyby Redknapp šáhl po Hargovi.

Reagovat
t0mmy33MCFC

what a magnificent strike

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko? Wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CHudak Friedel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že příště bude chytat Gomes

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je urcite ta nejpotrebnejsi zmena, kterou Spurs potrebuji...

Reagovat
smazaný uživatel

to není, ale rozhodně bych tam radši viděl Gomese :)

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?Vždyť v obou zápasech chytil Friedel vše co měl a vždy i něco navíc.

Reagovat
vodka

primární je, aby něhrál čorluka s Kaboulem a Kranjčar...

Reagovat
Kenneth

Džeko 4 fíky, Tottenham jich dostal 5 na vlastním stadionu, sem zvědavej na šlágr kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwiho budoucí kapitán fanty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

kde sa vôbec fláka? Chcem sa mu vyrehotať do ksichtu

Reagovat
smazaný uživatel

v léčebně, prý šel do sebe a chce si ten syndrom vyléčit..ale to bys měl vědět, doktore

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

firts man city player, who scored four in one match?

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastic Edin !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko, RB + B no..

Reagovat
smazaný uživatel

Edin Dzekoooooooo Edin Dzekoooooooo

Reagovat
minoLFC

Džekoooooooooooooooooo....zbožnujem toho dreváka

Reagovat
Mindas

Za City hrálo v historii tolik skvělých hráčů a až Džeko, ten dřevák, je prvním, který dal čtyři branky v jednom zápase PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko mel den ,ale tak odporny tym plny prebehliku to je hnus Nevim na tto se neda nic rict ,ale je to nabliti

Reagovat
smazaný uživatel

City parada jen tak dal zatim nejzabavnejsi zapasy v PL predvadi city

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní rána Konečně dal gol i jinak,než hlavou..

Reagovat
Mindas

A u toho prvního měl kopačku na uchu?

Reagovat
smazaný uživatel

u třetího měl tu hlavu taky nějak nízko. Někde u kopačky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on dal dneska nohou 3 ze 4

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu ten první a třetí byly neuvěřitelný goly hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

A teď Arsenal.Bojim se výsledku s tou zálohou a obranou..

Reagovat
Manik...

já se těším! Doufám, v hodně gólů

Reagovat
smazaný uživatel

phew!

ale ne, nebudu se jim smát... při představě, co čeká nás, bych byla pro smích já.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
mickey mouse

City jsou až nechutně silní

Reagovat
C0br

Chělo by to najít bug na přehození kapitána, nebo bude muset Wazza fakt zamakat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus ,co hrac City to podegra, fales muzstvo hajzliku v cele s krpatym Nasrim atd

Reagovat
C-M@ster

Joe Hart, Carlos Tevez - to sou sympataci.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkrátil bych to jenom na Harta.

Reagovat
smazaný uživatel

a přidal Kompanyho , Yayu , Zabaletu , Silvu...

Reagovat
smazaný uživatel

adam johnson

Reagovat
smazaný uživatel

"Someone needs to tell Dzeko to stop playing Fifa on the pitch! " Jack Wilshere na Twitteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ešte že sliepkam uznali gól lebo 0:5 doma to by už bolo moc

Reagovat
smazaný uživatel

ano, 1:5 je ještě pohoda

Reagovat
Pipo123

Chelsea, City, Man U v boji o titul ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím na boj dvou manchesterských. Chelsea má dle mě tu šanci menší. Procentuálně to vidím na 40 MU, 35 City, 20 Chelsea, 5 někdo jiný

Reagovat
vladis271

Videl si Chelsea? Mňa teda zatiaľ nepresvedčili. Dokonca by som na titul veril skôr LFC ako Chelsea.

Reagovat
Pipo123

Nevidel, iba záznam, ale majú kvalitný tým tak asi preto som ich tam dal, Arsenal som tam nezaradil lebo podla súpisky to je strašne slabé, inak aj Liverpool by mohol mať šancu nie ? nehrajú zle ked som pozeral zápas proti Boltonu, teda ale neviem ako hral v iných zápasoch

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Chazy

Nevěřil bych, že to řeknu, ale podle těch tří zápasů, co jsem zatím náhodou viděl všechny, bych taky víc věřil i tomu LFC ..

Reagovat
Chazy

Ale to není pochvala LFC ani tak.

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

Suarez s Adamem a Downingem LFC dali hrozně moc...

Reagovat
vladis271

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučuju si sehnat sestřih čukotky z motd, kde rozebíral Alan Shearer jejich tragickou defenzívu. Pokuď tohle nezlepšej, a celkově i herní projev, tak nemůžou hrát o titul aní náhodou. WBA i Norwich je mohli v pohodě obrat o body. Mohlo by to bejt na footytube.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, pravda je, že jsem Chelsea letos viděl pár minut. Nicméně beru kvalitu a sehranost toho týmu. To by ještě letos mohlo na minimálně boj o ten titul stačit. Nicméně Manchestery jsou výše, to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to pude takhle s Edinem dál a bude mu zdravíčko sloužit . Tak si Mario s Carlosem moc nezahrajou

Reagovat
minoLFC

cArlitos tam má konečne rodinu, tak mu neva...a Mario je v kazajke pardon rozlišovaku

Reagovat
Chazy

Hehe, ty free transfery ve fantasy po prvním týdnu byla největší chyba, co se mohla stát. Měl bych Dzeka, neměl bych nějakýho Aguera a byl bych první ...

Reagovat
Chazy

A teda prognostici vodka a kiwwi bodovali ... ono teda každej se často plete, ale zrovna v tomhle, když současný dvě hvězdy MU měly taky mizerný starty v zimě.

Reagovat
vodka

no pozor, já sem vždycky odsoudil to, co předvedl ZATÍM... letos je gólový jak prase, ale v mezihře pořád nic moc, s takovou zálohou mu ale stačí to, aby se postavil na malé vápno a přesná přihrávka přijde... Překvapený su, že konečně něco uhraje aj ve vzduchu, protože tam loni byl naprosto, ale naprosto tragický...

Reagovat
Chazy

Náhodou v mezihře už to není tak zlé. Já jsem to teda dneska bohužel neviděl, ale v posledním zápase dobře kombinoval a rozehrával do křídel.

Reagovat
vodka

tak proti Boltonu, kde jsou kraje tradičně třetím rokem největší slabina to není takový problém... Dneska se do kombinace moc nepletl, koneckonců Silva, Nasri jsouschopní odvařit celou obranu...

Reagovat
smazaný uživatel

třeba poslední gól si vypracoval mezihrou o Barryho dobře

Reagovat
vodka

to jo, ale kdo v tu chvíli bránil z tottenhamu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak dle fantomase se v PL jede až do konce. Prý z PL nezná situace, kdy by si hráči za rozhodnutého stavu neplnili svoje úlohy. Tak jak to teda je?

Reagovat
Chazy

Tak 5-1 ... Když hraje Wigan, tak jsou dohrávky ještě veselejší.

http://tinyurl.com/3sgd8la

Reagovat
smazaný uživatel

no né, koukni výš - fantomas zase kritizoval, že City vypustili bránění standartky, a když jsem mu psal, že je 4:0 a rozhodnuto, tak mi věšel bulíky na nos, že se to tak dělá ve Španělsku a on že to z PL nezná ...

Já mám tehle pohádky pro malý děti koukající z na PL z otevřenou pusou hrozně rád.

Reagovat
Chazy

Jak se to dělá v PD nikdo neví, protože se na většinu zápasů asi nikdo nedívá

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no jasný ...

Ale jak se to dělá v PL? O to jde.

Reagovat
Chazy

Já bych to viděl jako individuální ... rozhodně je spousta hráčů, kteří hrají naplno i rozhodnutý zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tak díky za potvrzení, že je fantomas pohádkář.

Reagovat
Chazy

Ale tak já bych taky nadával, kdyby to někdo evidentně vypouštěl. V PL to opravdu zvykem není, i když pravidlem taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

No, Barry. Ten šel nahoru snad ještě víc jak Dzeko.

Reagovat
vodka

a stejně po uzdravení de Jonga bude sedět...

Reagovat
vodka

*pravděpodobně

Reagovat
Chazy

Co jinýho asi zbývá. Nicméně když budou hrát tolik soutěží, zahrají si všichni dost. A jinak nenech se tou mojí provokací moc rozhodit, přecijen já říkal, že se Cleverley neprosadí v MU vůbec, že Torres letos už bude předvádět to, co dřív v LFC a nedávno taky, že Di Santo dá 10 ligovejch gólů ...

Reagovat
vodka

já sem se tím rozhodit nenechal, jenom sem se ohradil

Reagovat
Chazy

Já jen pro jistotu

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne..

Reagovat
Chazy

Ale ano, pomalu začíná hrát jako v nejlepší formě ve Ville.

Reagovat
fantomas

To zas ne..

Reagovat
Chazy

Tak Barry hrál loni ještě hůř jak Dzeko

Reagovat
fantomas

Furt nebyl ani zdaleka tak k ničemu jako Džeko.

Reagovat
Mindas

To zase není pravda. Jeho výkony konstantně rostly už při příchodu Manciniho. Po přestupu byl ten půlrok Barry na zabití. Teď už rok hraje dobře a hlavně účelně. Tuhle sezónu k tomu přidává i punc kvality.

Reagovat
Chazy

Já Barryho v City až do letoška prakticky nepoznával. Dřív to byl můj prakticky nejoblíbenější CMF, tak konečně se tomu blíží. Ale je možný, že se víc zlepšil Dzeko, stejně to srovnávám s jen pár zápasama.

Reagovat
Mindas

Hraje pořád víc defenzivněji, než ve Ville, ale oproti předchozím sezónám to není už jen posunovač balónu. Je to i systémem, který City nyní hrají. Ve 4-2-2-2 má mnohem víc prostoru, když se Silva s Nasrim stáhnou do krajů.

Reagovat
Mindas

Reagovat
Mindas

V mezihře nic moc? Tohle dělá právě ten největší rozdíl oproti minulé sezóně. I do samotné kombinace byl dnes lepší, než mnohem technicky líp vybavený Kun. Je to komplexní útočník, který nemá vyloženou slabinu. Bylo otázkou času, kdy se chytne pro něj ve vhodné soutěži.

Reagovat
vodka

tak proti loňskému týmu je taky pohyb celého city v ofenzivě jiný, skoro porad se nekdo nabizi, ale nic extra v kombinaci nepredvadi, ale je pravda, ze ani nemusi, staci mu posunsout na nejblizsiho hrace... Aguero soloval jak svina a prihraval, kdyz uz mu nic moc jineho nezbyvalo, to je potom tezko..

Reagovat
Mindas

Ten pohyb je jiný, protože i systém je jiný. On i jeho pohyb samotného je jiný, aktivnější, stahuje se dost až na střed, i když to v současné chvíli není ani moc třeba. To měl dělat vloni, když se hrálo 4-5-1, ale to raději se jen ploužil před vápnem.

Reagovat
herbage

ještě přidej fantomas, který furt tvrdil, jaké je to kopyto. Že bude vynikající jsem věděl i tu psal, protože jej mám nasledovaného z Bundesligy. Nicméně, on bude extrémně platný v PL, protože je hodně silový, ale třeba v takové LM proti silným celkům nemusí být celých 90 minut klidně vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Dzekova anglictina dost katastrofalni

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně bilance 12:3 po 3 zápasech,to je fantasie.Jsem zvědav,jak si poradí City i s náročnějším programem (LM,FA,CC) a nějakou krizí,která zákonitě musí dříve nebo později přijít.Rozjeté to mají slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast na MU vs Arsenal?

Reagovat
mithro

United lineup is 231 days younger than Arsenal's.

Reagovat
Pipo123

Tak podal som na to že Arsenal dostane viac ako 3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

na MU ten už tak nízký kurz ještě klesnul na 1,37. To už je vážné. Evidentně na jedničku nakládají všichni.

Arsík 8,25.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, ale našel jsem zajímavý kurz na to, že dá MU první gól prvního poločasu za 1,65. To mi přijde hodně dobrý ...

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo vyvádza ten Nottingham??

Reagovat
mithro

Cmoon United

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/6816 MU vs Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ale Arsenal zatím vcelku dobrý. MU jsou hodně zatažení.

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuuuu, tohle muselo kurevsky bolet.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepříjemný zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Away fans!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

To sa mi len zdá, alebo ten Rosický je fakt už len priemerný hráč ?!

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby byl průměrný, tak nehraje v Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

To dlouhý zranění mu zrujnovalo karieru

Reagovat
Pipo123

Asi jo, chýba mi u neho taká ľahkosť ako mal v čase BVB

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijde, že má buď takové připosrané úkoly na hřišti, nebo tak nízké sebevědomí, protože co ho vidím, tak dává balon hned od kopačky prvnímu volnému spoluhráči. Klasický posunovač balonů ... Je to k breku ho takhle vidět.

Reagovat
C0br

Libovka

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

šašci

Reagovat
smazaný uživatel

Anderson Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Vellbeck tam Mexika asi nepusti

Reagovat
C-M@ster

Chicharito je ale lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Pencle

Reagovat
vodka

no, Evans to udělal nešikovně, ale Walcott to taky přihrál... aspoň to bude zajímavější...

Reagovat
Chazy

SAFovi vážně respekt, že Welbecka stále staví naúkor dvou tak kvalitních hráčů. Upřímně jsem vůbec nečekal, že se ještě někdy něčeho takovýho dočkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplně přesně

Reagovat
vodka

de Geaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
C0br

hohoho david

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Já vám to říkal s tím Evansem.

Reagovat
smazaný uživatel

3,8 na to, že ji Peršan nedá. To se muselo zkusit. Dneska ta PL sype.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Reagovat
vodka

ty vole, tobě dneska jde karta

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

obdivuju,že si to stihnul Včera si to s tou Valencií měl jen tak tak,co?

Reagovat
smazaný uživatel

tak mě to stejně podělaly Socky.

Reagovat
mithro

paradny tip, za kolko?

Reagovat
smazaný uživatel

za málo. 150. Ale když trefíš hodněkrát ...

Reagovat
mithro

super

Reagovat
smazaný uživatel

ten persie je blb....!

Reagovat
Mindas

To už psali ve včerejších novinách, kam to RVP kopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Arsenal je hodne na ručník, a to nielen v tomto zápase

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě to není nekvalitou Arsenalu. Naopak si myslím, že hraje Arsík dobře. Ale hlavně - MU je famozní. Parádní. Krása je sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bylo nádherné. Krásná střela. Nádhera

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Chazy

Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

achjo... ale ta střela

Reagovat
Counter

Teď jsem se k tomu teprv dostal O co jsem až do Youngova gólu přišel?

Reagovat
smazaný uživatel

o gol Welbecka přes 3 bránící hráče, který byli kolem něj. Bez Vermaelena je ta vaše obrana fakt uplně nulová.

Reagovat
smazaný uživatel

Persie nedal penaltu....1. gól United, takový ten náš absolutní trapásek.....

Reagovat
vodka

loket rosického, kterým rozsekl Clevovi obočí, šanci Walcotta, hořícího Jenkinsona, trapně obdržený gól po chybách obou stoperů... fotbal v neskutečném tempu a velice slušně kombinující MU... a faul Aršavina na Jonese na kotník... a tak trochu neprávem písklou penaltu, kterou De Gea chytil...

Reagovat
smazaný uživatel

na tomhle musím zareagovat. Ten Jenkinson je kdo? Dneska je naprosto marný. Naprosto.

Reagovat
vodka

z 3. ligy 19letý pravý obránce... Aršavin měl byt venku

Reagovat
Counter

Je to hráč, který před půl rokem hrál 5. nejvyšší anglickou ligu. Že ho Wenger hodil do vody prostě není jeho chyba a vzhledem k situaci hraje v této sezoně skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea se rozchytává

Reagovat
smazaný uživatel

RVP Young

Reagovat
mike.84

chudák wojta fakt. arsenal spolu s tím koučem sou neskuteční tragedi v čele s finským bleskem ale toho wojty je mi někdy fakt líto...

Reagovat
smazaný uživatel

United si Arsenal vodí jak slepé koně.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že Arsenal už další takovouhle šanci mít nebude a dneska ani neskoruje..

Reagovat
Pipo123

Že dá man u viac ako 3 goly som pochyboval, ale oni ich dajú, škoda mohol som podať že dajú viac ako 4

Reagovat
smazaný uživatel

Roso

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozná škoda. DOteď mě dobře bavil.

Reagovat
Swarley

jen dodatek pro idioty...zapamatujte si kde se hraje, proti komu byla penalta písknuta a hlavně kdo ji odpískal...díky

Reagovat
C0br

ještě bych k tomu přidal to, že ta penalta byl dive a že už měl vyloučit rusáka

Reagovat
smazaný uživatel

dive?

Reagovat
C0br

tak dobře, poloviční dive, přidal tomu jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

jasný

Reagovat
smazaný uživatel

mě ta pentle přišla pískatelná, ale vím, o co ti jde.

Každopádně dneska vám Webb určitě nenadržuje. T už by byl Šava venku (beztak za chvilku bude)

Reagovat
Swarley

ono je to totiž fakt někdy o nervy...

jinak proti té penaltě nic nemám, ale Šava se měl už sprchovat...

Reagovat
Mindas

Dneska to není ani třeba. United je nyní úplně někde jinde, než Arsenal.

Reagovat
C0br

Chjo zas koukat na Javierovu mizernou hru ve všem kromě zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Kriste a prečo nedostal rusák druhú žltú ?

Reagovat
smazaný uživatel

Šava se teď mohl jít sprchovat. Dostane ji ještě do poločasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavin

Reagovat
smazaný uživatel

Po pingpongovi minulej tejden mám další tip kdo nedohraje. Arshavin.

Reagovat
smazaný uživatel

O fous a mohl Jenkinson Šavu předběhnout ...

Reagovat
C0br

hohohoho

Reagovat
vodka

"ronei "

Reagovat
vodka

*

Reagovat
vodka

šit, napotřetí, tento

Reagovat
Chazy

Tak mezi těma klubama je letos rozdíl třídy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on i Arsenal měl svoje šance. Kdyby dal, mohlo to vypadat jinak. Nicméně hra United letos je FAMOZNÍ. Co s něma Sir Alex dělá, nevím, ale vědět bych to chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera. Zase. Demolice ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co říct. Prostě krása

Reagovat
smazaný uživatel

Twe, oni jim dají bůra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak až takovou krizi jsme v liverpoolu loni neměli. Tohle fakt fanouškům afc nezávidím.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda...my sme se dokázali namotivovat aspoň na velký soupeře...

Reagovat
smazaný uživatel

pravda...my sme se dokázali namotivovat aspoň na velký soupeře...

Reagovat
smazaný uživatel

sry, 2x

Reagovat
smazaný uživatel

MU dneska hraje skoro stejně tak dobře jak Liverpool

Reagovat
vodka

já že jako Barča ale to tempo je úžasné! sice nevěřím, že to vydrží nějak dlouho, ale nemám prakticky výtku vůči ničemu...

Reagovat
smazaný uživatel

už to začíná, Walcott 4 fíky

Reagovat
vodka

no jo, de Gea zase...

Reagovat
smazaný uživatel

Co předvádí týmy z Manchesteru, to je něco neskutečného. Manchester fakt musí být fotbalový ráj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš srandu? kolik hráču City je skutečně ze City?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o tom ale já vůbec nemluvím

Reagovat
Chazy

A co na tom záleží?

Reagovat
JIMMY-PO

lebo United to je rodák za rodákom čo

Reagovat
Chazy

Jednoznačně, vždyť je to kousek na Wigan

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt Webba, arsenal už hraje v 9víti

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ve fantě to po dnešku vidím na pěknej propad.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se to podělalo už včera, dnešek to jen dovršil...

Reagovat
vodka

Jones "srdíčko"

Reagovat
Mindas

United se City si udělají asi svůj okresní přebor o dvou týmech, podle toho, jak to zatím vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Gol

Reagovat
C0br

Tak si to David zase posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně velká chyba v obraně United a Rosa gólová asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea je prostě díra. Na plnou hubu už to musím říct. Těch zbytečných gólů dostává fakt moc.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Tomanatura

prostě se musí zlepšit a to okamžitě, jinak jde na lávku.

Reagovat
Mindas

To se chytá do teplých.

Reagovat
Counter

Aspoň De Gea mě nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně De Geův gol

Reagovat
smazaný uživatel

strilejte na neho ze vsech pozic tak hroznyho golmana jsem snad nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

tak aby nebyla PL jako PD o dvouch nebo třech týmech united a city hrajou parádně, stejně tak liverpool... chelsea hraje dozadu hrozně a arsenal je mimo....

Reagovat
JIMMY-PO

WBA

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zdálo, že De Gea chytal dobře. Chytil pencli a měl i několik dalších zákroků. Tohle byla prostě střela hodně z "blízky"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jediná věc co mě na prvním poločase potěšila, že máme lepšího brankáře.

Jinak doufám, že žádný z těch hráčů co hrají v obraně nebudou při jejím plném složení hrát základ.

Reagovat
Chazy

Pěkně Hornets jen ať se Birmingham nevyškrábe zpátky.

Reagovat
Chazy

A Stoke taky ideální závěr.

Reagovat
Liquid

dejte tý školce desítku !!!

Reagovat
oddy

koho myslíš?

Reagovat
Liquid

MANU

Reagovat
oddy

mithro

28.08.2011 16:43

United lineup is 231 days younger than Arsenal's.

Reagovat
vodka

hmm, MU má mladší tým na hřišti, než AFC...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že sme konečne dali gól. A chcem vidieť aspoň Chamberlaina...

Reagovat
smazaný uživatel

NOVÉ MYP2P.EU - wiziwig.eu... ale je to věčně přetížený, já tam chodím přes forum.wiziwig.eu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal fans

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli mělo City děravou obranu, tak Arsík ji má TRAGICKOU. Je úplně jedno, jestli kraje nebo střed. Díry jsou všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson tím žvýkáním nakazil i své asistenty kouzelný záběr

Reagovat
smazaný uživatel

To je takovej zmrd.. nesnáším ho, ale oba přímáky luxusně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je kopáč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byla díra největší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem špatný člověk, ale já to Wengerovi, za to co předvádí na přestupovém trhu, přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý na tvoje slová AW, veľmi zvedavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester dneska dává Londýnu pořádně na prdel.

Škoda, že Čukotkáři hráli už včera.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je něco neskutečného. Tohle se nevidí každý den!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey je naprosto, ale naprosto tragický, to tam může hrát klidně i Fabianski a bude to lepší...

Dneska trochu konkurenceschopný je maximálně Szczesny, jinak nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

20 minut do konce. Stihnou deset?

Reagovat
smazaný uživatel

8 nebo 9 řekl bych

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě zdaleka není konec.

Reagovat
Pipo123

Man U nádherný futbal, o Ronney bol pre mňa vždy netechnický hráč, ale to čo dnes predvádza ? klobúk dolu, mením na neho názor, pravačku má neskutočnú

Reagovat
smazaný uživatel

netechnický hráč? techniku měl vždy skvělou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neví někdo jaké je nejvyšší vítězství ManU nad Arsenalem?

Reagovat
Al Capone

takový fotbal jsme v PL dlouho neviděl bavím se i když je to dáno neskutečně tragédním Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

6:6!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

6:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je další očekávaná záležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo vsazíno?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vipadá že o titulu rozhodne manchesterské derby ....

Reagovat
smazaný uživatel

ano rozhodně to tak vipadá

Reagovat
Counter

Tonight Matthew, I'm going to be Tottenham in disguise.

Wenger must be happy the league dropped the "weakened team" rule this season.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě to chce pentli.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tu jsem potřeboval na tiket. No ... dneska to prostě JDE

Reagovat
smazaný uživatel

a je tady

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej, kdy mi bwin blokne účet. Dneska je dojím jak krávu.

Reagovat
Chazy

bwin to snad ve zvyku nemá

Reagovat
smazaný uživatel

jen mimochodem jsem trefil i tu červenou na Arsenal. To teda taková věda nebyla, ale i tak to 3,5 hodilo.

Reagovat
Pipo123

koľko vyhráš ? 5000 euro

Reagovat
smazaný uživatel

tolik nééé. To už bych asi nesázel.

Ikdyž nevím. Chazy říká, že bwin nevypíná ...

Reagovat
Chazy

Znám lidi, co už o účty přisli, ale na bwinu snad ne ... ono těch vydělávajících je furt tak 5% a oni si podle nich rádi upravují kurzy.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je to pro ně cenná informace.

Reagovat
Chazy

Jednoznačně. My když dáváme na speciální sázky MLB, tak stačí abysme se na něčem shodli a už ty kurzy dávaj dolů. Na bwinu je ten systém snad udělaný tak, že máš jeden účet na celej život, takže by ho rušit opravdu neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

bwin šel dneska asi 7 sekund ZA přenosem, takže jsem dvakrát krásně mohl využít standartku. Dvakrát jsem hned naložil, že dá MU kus a dvakrát mi to vyšlo. Oni to vždycky vypli až po tom, co ten kus padl. Normálně to vypínají už v době, kdy se ta standartka foukla. Jestli takových lidí bylo víc, tak někdo v bwinu bude mít zítra horký den a vysvětlování, proč to takhle podělal ...

Reagovat
Chazy

Tak to jsi měl velký štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

to je prostě PL. U té nefunguje pořádně nic. Ani sázkovky ...

Reagovat
smazaný uživatel

a k těm sázkařům. Je to tak. Oni si ty nejlepší hýčkají a koukají, kdo na co nakládá. Prakticky ti nejlepší sázkaři dělají pro sázkovku pomocný bookmakery

Reagovat
Chazy

Jj a díky tomu si můžou dovolit vypisovat i ty největší šílenosti, na kterejch se tak krásně vyhrává. Ještě že bwin existuje, já dávám na věci, který žádná jiná sázkovka nevypisuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že budeš dneska ovlivňovat i Real

Reagovat
smazaný uživatel

Evra

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitán Rooney mi zachránil Fantu díky bohu !

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko > Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

když se daří tak se daří, rostou vlasy, dává goly, co více si Rooney může přát

Reagovat
Arbiter

Bude to asi největší debakl Arsenalu v PL, že?

Reagovat
smazaný uživatel

nevsadil bych na to

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesnyho mi je fakt ľúto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se Sir Alex Arséna zastával už před zápasem, tak si neumím představit, co řekne po tom. Obrečí ho?

Reagovat
mithro

povedal, ze uz ani nechcel aby united davalo viac golov

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle musí Wengera bolet asi ještě víc, než kdyby se mu vysmál ...

Reagovat
smazaný uživatel

8:2

Reagovat
Pipo123

Wenger von !!! chce to nového trénera

Reagovat
smazaný uživatel

No...těším se na Wengerovo prohlášení po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

"všechno to bylo o smůle a o rozhodčím!"

Reagovat
smazaný uživatel

We showed mental strenght.

Reagovat
Tomekcz

jedina skoda ze se zranil Danny, jinak to byl paradni zapas

Reagovat
mithro

poces repre pauzy sa da dokopy dufam tak rychlo ako Rio

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele