Anglická Premier League - preview 27. kola

12.02.2011, 09:28, aktualizováno 14.02.2011, 08:43
Previews
V dohrávce sedmadvacátého kola anglické ligy změří síly Fulham a Chelsea, tedy dva londýnské týmy. Domácí se zatím pohybují ve středu tabulky, potřebují ale každý bod, protože sestupové příčky nejsou daleko. Chelsea chce vyhrát a bodově se dotáhnout na čtvrtý Tottenham.
Fulham FC - Chelsea FC  (pondělí 21:00)
Den Svatého Valentýna si asi příliš neužijí v západním Londýně. V pondělí se totiž na Craven Cottage chystá malé londýnské derby mezi Fulhamem a Chelsea. Blues si jedou jednoznačně pro tři body, protože jen tak mohou zůstat v boji o titul, který je už tak dost vzdálený. Cottagers však hrají v dobré formě a nedarují svou kůži zadarmo.

Fulham je zatím na domácí půdě v roce 2011 neporažen, celkově získal 11 bodů a poskočil na 12. místo. To jsou před závěrem sezóny poměrně slušné vyhlídky a manažer Mark Hughes může být spokojen. Navíc se pomalu uzdravuje klíčový útočník Bobby Zamora, který se už dokonce trefil v dresu rezerv. Na návrat do prvního týmu si však ještě počká, zlomená noha a pětiměsíční absence si vyžádá své.

Když už mluvíme o Marku Hughesovi, pro něj jsou zápasy s Chelsea vždy trochu speciální, protože během svého tříletého hráčského působení na Stamford Bridge si získal srdce spousta fanoušků. A v pondělí nebude sám, kdo nastoupí proti svému bývalému zaměstnavateli. Ve Fulhamu se sešli hned tři exhráči Chelsea - Steve Sidwell, Damien Duff a Eidur Gudjohnsen.

Chelsea měla minulý týden výbornou příležitost, jak se vrátit do boje o titul, když většina soupeřů zaváhala, jenže duel s Liverpoolem nezvládla, prohrála 0:1 a její manko na Manchester United zůstalo stejné. Aktuálně je třináctibodové a pokud Blues v pondělí večer nevyhrají, pravděpodobně se nadobro odepíší z boje o titul.

Svůj první gól v modrém dresu bude chtít oslavit Fernando Torres, kterému se debut proti Reds příliš nevyvedl. Carlo Ancelotti na tiskové konferenci také potvrdil, že se v základní sestavě objeví druhá lednová posila David Luiz. Ten do zápasu s Liverpoolem naskočil jako střídající hráč. S největší pravděpodobností nastoupí ve stoperské dvojici po boku Johna Terryho a na pravý kraj obrany se přesune Ivanovič, protože blíže nespecifikované problémy má Bosingwa. Nadále chybí již tradiční trojice Alex, Benayoun, Žirkov.

Domácí tedy vedle Zamory postrádají ještě Etuhua, Senderose a Kakutu, jenž je v klubu na hostování právě z Chelsea a regule Premier League mu nedovolují nastoupit.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.75 - 3.50 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Bolton Wanderers - Everton FC  (neděle 17:00)
Před rokem, než se Trotters střetli s Toffees na Goodison Parku, Owen Coyle vysekl svému protějšku poklonu, když řekl, že se chce v Boltonu vypracovat podobně jako Moyes v Evertonu. Nyní lze již konstatovat, že je skutečně na dobré cestě. Vždyť momentálně Wanderers ční nad Karamelkami, dělí je pět pozic.

Pátravější pohled na tabulku ovšem odhalí, že Bolton o své výsostní postavení pomalu, ale jistě přichází. Jeho náskok na Toffees činí už jen tři body, za což může především nedávná forma Coyleovy skvadry. Ta například v minulém kole nebodovala s Tottenhamem jen díky nedůslednosti v poslední minutě a z minulých sedmi zápasů strhla na svou stranu jen jediný, přičemž hned pětkrát svému soupeři podlehla. Skvělou bilanci si však zvládá držet s celky z druhé poloviny tabulky - s nimi neprohrála už třináctkrát po sobě! Ani Everton na tom není úplně nejlépe, vždyť na cestách z devíti posledních pokusů ideálně využil jen ten jeden, když vyloupil City of Manchester Stadium. Také Moyes ovšem má, čím se uspokojovat. Tím něčím je forma Louise Sahy, jenž v novém kalendářním roce napnul síť již osmkrát. Před týdnem navíc jeho řádění nepěkně odnesl Blackpool, jehož francouzský bombarďák sestřelil hned čtyřmi góly.

V neděli však zkušený forvard tradičně děravější boltonskou obranu neprověří. Natáhl si totiž podkolenní šlachu a čekají ho nejspíš dva týdny vyplněné pouhým paběrkováním. Skotský manažer se navíc bude muset zhruba měsíc obejít bez Jacka Rodwella, který se mu vrátil polámaný z reprezentačního srazu jedenadvacítek.

Owen Coyle zvažuje nasazení těch borců, kteří v týdnu sloužili svým národům. Mimo to má ale samozřejmě i pár jistot, podle nichž nevyužije služeb Davise, Gardnera nebo Samuela. Posledně jmenovaný už nicméně alespoň zabředl zpět do tréninkového cyklu - po půlroční pauze.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 3.10 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Manchester City  (sobota 13:45)
V Manchesteru se schyluje k zápasu, který může výrazně napovědět, kdo se na konci sezóny bude radovat z titulu. Velké derby hostí Old Trafford a pokud domácí Rudí Ďáblové zvítězí, mohou jít na čele až do sedmibodového trháku. Všechno pro to, aby se tak nestalo, se však pokusí udělat Citizens. Ti nadále sní o titulu a potřebují uspět.

Už je to 43 let, co Manchester City naposledy slavil zisk titulu. V posledních letech ale zámožní majitelé do mužstva investovali obrovské peníze a chtějí zpátky na vrchol. V letošní sezóně by se to mohlo Citizens povést, ale bude k tomu potřeba ještě hodně štěstí a především výher. A těch se právě v posledních zápasech tolik nedostávalo.

O svou neporazitelnost však přišel i Manchester United, jenž v posledním kole šokoval ve Wolverhamptonu, kde padl v poměru 2:1. Přesto jsou zatím United hlavními favority na zisk titulu, když mají po 25 kolech náskok čtyř bodů. Sir Alex Ferguson by rád své ovečky dovedl k historickému 19. zápisu na poháru pro vítěze anglické nejvyšší soutěže a zápas s Manchesterem City o tom může napovědět.

Pro domácí výběr to nebude nic lehkého, jen špatné zprávy totiž jdou od lékařů. Na stoperu budou chybět Rio Ferdinand a Jonny Evans, a tak bude dělat Nemanjovi Vidičovi parťáka relativně nezkušený Chris Smalling. Pro něho to bude proti hvězdnému útoku soupeře skutečně těžká zkouška. Navíc dost možná nenastoupí ani Darren Fletcher, který si při tréninku poranil kotník.

To bychom počítali zraněné domácích. Ti zároveň doufají, že soupeř opět nasadí defenzivní taktiku, s níž se překvapivě prezentoval už v prvním vzájemném duelu. První letošní derby skončilo extrémně nudnou remízou 0:0 a fanoušci doufají, že se nebude opakovat. Nicméně úmysly Roberta Manciniho zatím jasné nejsou. Chybět budou stoprocentně Adam Johnson s Richardsem a ohroženy jsou starty Balotelliho (koleno) s De Jongem (kotník).

Fanoušci by si určitě milerádi zopakovali derby z loňské sezóny, které sám Sir Alex Ferguson popsal jako pravděpodobně nejlepší derby všech dob. Překrásný zápas tehdy v posledních vteřinách zápasu rozhodl Michael Owen a Manchester United vyhrál 4:3. I tentokrát by Rudí Ďáblové městskému rivalovi rádi připomněli, kdo je v Manchesteru pánem.

Na nejočekávanější zápas kola se můžeme těšit hned v sobotu po obědě. Řídit ho bude od 13:45 našeho času Andre Marriner.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.78 - 3.50 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
West Bromwich Albion - West Ham United  (sobota 16:00)
O West Hamu i WBA se toho v týdnu hodně namluvilo. Prvně jmenovaný londýnský klub dohadoval stěhování na plánovaný Olympijský stadion - a dohodl. Vedení Baggies zase zdánlivě vůbec nespěchalo s volbou Di Matteova nástupce, a když už to vypadalo, že dá šanci předvést se dočasně velícímu Appletonovi, ukázalo na poslední chvíli na Roye Hodgsona.

Matador mezi manažery tak prakticky okamžitě dostává možnost očistit si trochu svou pověst, která během jeho působení v Liverpoolu utržila pár šrámů. V sobotu se ale zatím představí jen v roli pozorovatele - sestavu bude pro teď ještě vybírat zaskakující Michael Appleton. Již on se bude každopádně snažit nenavázat na nedávnou práci Di Mattea, která se ukazovala být čím dál méně prospěšnou. Z posledních 18 zápasů West Bromwich 13 prohrál a momentálně trčí jen dva body nad sestupovou propastí. Pořád si ale vedou o čtyři body lépe, než když byli naposledy bezprostředně účastni dění v Premier League.

O West Hamu totéž říci rozhodně nemůžeme. K ničemu mu nebylo střídání hráčů jako na obrtlíku, ani 32 různých jmen jej na delší dobu ze sestupových vod neosvobodilo. Hammers jsou teď raději opět poslední. Pokud však navážou na své poslední dva výsledky z cest (výhru a remízu) a Wolverhampton s Wiganem nezaskočí favority z Big Four, mohou být v cukuletu sedmnáctí.

West Bromwich, který minule jasně podlehl ManCity, bude v sobotu posílen o Grahama Dorranse, jenž do soutěžního zápasu nezasáhl celé tři týdny. Bolest v tříslech už zároveň přestává pronásledovat Marka Čecha.

Naopak West Ham, naposledy těsně přemožen Birminghamem, půjde do dalšího souboje spíše ještě víc oslaben. S obnoveným zraněním kapitána Upsona či menšími problémy Tomkinse a Keana jako by se Hammers opět vraceli do dob, kdy měli pomalu půlku kádru na marodce.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.60 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Liverpool FC - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Osvícený Meireles dává pomalu zapomenout na Torrese, Dalglish se na lavičce rozpomíná na svou dřívější první manažerskou štaci v Liverpoolu a případné páté vítězství Reds v řadě by ve výsledku znamenalo alespoň dočasné sblížení s Chelsea na pouhé tři kroky. V městě Beatles se tak zřejmě blýská na lepší časy, což je třeba potvrdit i v sobotu proti Wiganu.

V souvislosti s Latics by patrně bylo unáhlené mluvit o nějakém vzkříšení (podobném tomu liverpoolskému), přesto je první výhra po sedmi zápasech odmlky může klidně probrat z jakési letargie, do níž nedávno upadli. O tom svědčí i skutečnost, že samotné čtyři vstřelené góly jsou pro mužstvo s druhým nejhorším útokem ligy úplnou letošní i loňskou novinkou. Stejně tak by se pak případná výhra na Anfield Road mohla stát jeho první venkovní v tomto kalendářním roce a teprve druhou ukořistěnou na posledních 11 výjezdech.

Zatímco Athletic tedy možná prožívá své menší aktuální obrození, Liverpool je v pohodě už delší dobu. Například Reina nebyl pokořen už 400 minut, Meireles se pod Dalglishem trefil už čtyřikrát (pod Hodgsonem ani jednou) a celý tým pak může triumfovat popáté v řadě vůbec prvně od září 2007. Pro to má přitom skvělé předpoklady - Wigan zatím před legendární The Kop vítězství nikdy neslavil, pětkrát ze šesti pokusů dokonce ani nebodoval.

Gary Caldwell už patrně bude moci hrát, i když ještě s maskou, která mu bude chránit lícní kost, jíž si zlomil na začátku měsíce. James McCarthy zase obětoval reprezentační sraz za účelem dokonalého zotavení se z dlouhotrvajícího zranění kotníku.

Také Steven Gerrard dres reprezentace neoblékl a zatím ještě není rozhodnuto o tom, zda stihne být k dispozici alespoň svému klubovému zaměstnavateli. Nepříjemná zpráva v týdnu zasáhla mladíka Jonja Shelveyho, jehož čeká tříměsíční pauza s poraněným kolenem. To by naopak už mohlo pustit do zápasu Joea Colea, stejně jako Škrtela problematické stehno.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.33 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackburn Rovers - Newcastle United  (sobota 16:00)
Newcastle už pět soutěžních zápasů v řade nezvítězil a jednoduché to nebude mít ani tentokrát. Jede totiž na hřiště nepříjemného Blackburnu, jenž sice prohrál svá poslední tři utkání, jenomže posledních šest vzájemných klání skončilo v jeho prospěch.

A pro Rovers se nabízí ještě jedna výhoda - letos proti nováčkům soutěže odehrál už čtyři utkání a v každém zvítězil! Manažer Steve Kean ale ví, že pouze statistika mu zápas nevyhraje. "Máme hodně střel na branku, náš průměr byl na začátku sezóny asi pět střel za zápas, teď je to dvakrát více, ale nedáváme góly. Je to zklamání," uvedl Kean, jemuž by ve zlepšení tohoto ohledu mohl pomoci návrat paraguayského útočníka Roqueho Santa Cruze, který předešlé dvě utkání vynechal kvůli zranění slabin.

Blackburn si stejně jako Newcastle minulý týden prožil gólovou přestřelku. Pouze s jedním, ale za to velmi podstatným, rozdílem - zatímco Toons brali za parádu v utkání s Arsenalem bod, Rovers své snažení na JJB Stadium do konce nedotáhli a po prohře 4:3 odjeli zklamaní domů do Lancashire. "Mnohem důležitější než předváděná hra jsou v takovýchto utkáních výsledky. Pokud podáme stejně dobrý výkon jako s Wiganem či Tottenhamem a nebudeme bodovat, bude něco špatně. Teď už jsem ale ve výhru přesvědčen," pokračoval manažer, jemuž budou chybět Givet s Philem Jonesem a zřejmě i Formica a Rochina.

Podobnou gólovou zápletku už od Newcastlu v tomto utkání zřejmě čekat nemůžeme. Jak již bylo zmíněno v úvodu, nedaří se mu ani v lize či FA Cupu a ani proti Blackburnu, navíc je po Wolves nejméně často skórující celek ve venkovních utkáních (9 branek). "Nechci další 4:4. Děkuji mockrát, ale raději už ne. Je ale pravda, že nás takové utkání ohromně posílilo. Atmosféra na trénincích byla skvělá, lepší než po leckteré výhře," přiznal před utkáním manažer Strak Alan Pardew.

Toho trápí hlavně zdravotní stavy jeho svěřenců. Hrát nebudou Ameobi, Ben Arfa, Gosling, Ireland a dvojice Taylorovic. Připraven už ale bude bývalý finský útočník soupeře Shefki Kuqi. "Blackburn je velmi silný tým, který má některé nepřekonatelné aspekty. To je to nejdůležitější - tentokrát to bude taktická bitva. Hrají odlišným systémem, ale my víme jak na ně," dodal na závěr Pardew.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.25 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackpool FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Po více jak pětatřiceti letech se vrací Aston Villa na půdu Blackpoolu. V dubnu 1975 si odvezla vítězství 3:0 v závěru druhé anglické ligy.

Vliv na propad Tangerines má především příšerná defenzíva. Holloway se musí vypořádat s problémy ohledně brankářů. Rachubka si znovu poranil koleno, napodobil tak Gilkse, který je mimo hru už několik týdnů a jeho návrat se v nejbližší době neočekává. Jedinou volbou mezi tři tyče tak zůstává Kingson.

Pět proher za sebou tak umocňuje i čtrnáct inkasovaných gólů. I kvůli tomu získali za jedenáct domácích představení pouhých jedenáct bodů. Obdobně si vede i Aston Villa při výjezdech, z třiatřiceti možných bodů si přivezli jen devět s pomocí dvanácti vstřelených branek.

Ta si však za minulých pět kol připsala jedinou prohru a do sestavy může zařadit i Darrena Benta a Ashleyho Younga, dvojici, která zařídila středeční obrat Albionu v Dánsku. I hosté by tak měli hlídat svá zadní vrátka. V předešlých šestnácti zápasech odešli Villans s čistým kontem jedinkrát.

Marodka manažera Houlliera není příliš zaplněná. Dlouhodobě zraněný Luke Young si může popovídat leda tak s poraněným Herdem a Makounem nebo se suspendovaným Bakerem. Za domácí by pak neměli nastoupit Basham, Clarke, Crainey, Gilks,Kornilenko, Rachubka, Sbai.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.20 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Arsenal se minulý víkend zapsal do historie Premier League, když se stal prvním týmem, který zvládl prohospodařit čtyřbrankový náskok. Zároveň tak spolu s Newcastlem notně přispěl ke zlomení rekordu v počtu gólů nastřílených za jedno kolo. A také Wolverhampton jednou výrazně sáhl do chodu dějin - nedovolil MU zaokrouhlit svou neporazitelnou sérii na 30 zápasů. Na rozdíl od Gunners tedy půjde do tohoto utkání s pocitem dobře odvedené práce.

Už to vypadalo, že Arsenal zapomněl na svou zálibu ve ztrácení nadějně rozjetých zápasů, když přišel tento šok. Zrovna krátce poté, co Koscielny pasoval sebe a své spoluhráče do role "hlavního pronásledovatele Manchesteru United v boji o titul". Na druhou stranu právě díky výsledku Wolverhamptonu - jeho výhře 2:1 nad United - mají přesto Kanonýři před nadcházejícím kolem k první příčce o něco málo blíže než před výbuchem s Newcastlem. Menší náplastí pro Gunners navíc může být i jejich šňůra neporazitelnosti, která se i přes relativní neúspěch natáhla již na osm duelů.

To Vlci naproti tomu po třech utkáních konečně někoho skalpovali, a tím, že si k tomuto činu "vybrali" zrovna vedoucí mužstvo, jenom potvrdili, že jim pozice outsidera mimořádně svědčí. Šest ze svých letošních sedmi výher uhráli proti celkům z první desítky. Arsenal mimochodem pro změnu patří k vrchním katům hůře postavených klubů - zaváhal s nimi jen dvakrát ze 14 pokusů, prohrál akorát s WBA.

Senzační vrazi "druhých Invincibles" jako jedna družina vydrželi až do dalšího kola, čili i proti Arsenalu nastoupí nejspíš ta samá jedenáctka. Jamie O’Hara by tak měl uhájit svůj post v základní sestavě, přestože by už měl být v pořádku Stephen Hunt.

Hojně diskutované vyloučení Diabyho si pochopitelně prvně vybírá svou daň, se zraněným tříslem navíc opět ulehl na lehátko Tomáš Rosický. Tyto čerstvé absence by však mohly vyvážit pravděpodobné návraty Songa s Djourouem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.75 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Birmingham City - Stoke City  (sobota 16:00)
Brums budou chtít během sobotního odpoledne přerušit jednu tradici. Už čtrnáct měsíců totiž platí, že po výhře v lize okamžitě přijde ligová prohra. Týmem, který ke zlomení série přispěje, by mohlo být Stoke, jehož poslední výhra na St. Andrew’s je stará přes dvaadvacet let.

Pokud se podíváme na bilanci týmu Alexe McLeishe, spatříme v posledních čtyřech utkáních hned tři výhry. Jenomže kvůli tomu, že dvě z nich se udály v pohárech, nalezneme Blues v tabulce tam, kde jsou - tedy jen dvě místa a jeden bod od první sestupové pozice a s nejhorším útokem v lize. Mužem, který by ofenzivě birminghamského týmu měl pomoci, je Obafemi Martins, kterého čeká v tomto utkání debut.

Do zápasu domácí půjdou pozitivně naladěni výhrou z Upton Parku, která byla teprve druhou venkovní v této sezóně. "Ano, je to skvělý výsledek, ale pokud na něj nedokážeme navázat, bude nám opět k ničemu. Víme, že to bude těžké. Ostatní týmy také chtějí vyhrát. Pokud bychom znovu předvedli takový výkon jako v posledních zápasech, bez ohledu na výsledky, máme šanci uspět. Všichni v to věříme," prohlásil na předzápasové tiskovce McLeish, jemuž chybí kvůli zranění Dann, McFadden a Valles.

To Tonyho Pulise zranění svých svěřenců skoro vůbec netrápí. Kromě Sidibého, jenž si v zápase rezervního týmu obnovil své zranění, bychom u žádného z Hrnčířů nemocniční křížek nenašli. Potters navíc opět pokukují po zakončení sezóny v první tabulce, kde se naposledy usadili v roce 1975.

Jakékoliv myšlenky na co nejlepší umístění ale na lavičce Stoke nehledejte. Gaffer Tony Pulis očekává jen záchranu, jíž by chtěl dosáhnout pomocí pomyslné hranice 40 bodů. "Jsme v současné době na fantastické pozice, ale vše, co mě v tuto chvíli zajímá, je to, jak získáme dalších sedm bodů. Jakmile se propracujeme na tento bod, pak se můžeme zaměřit na zlepšení loňských výkonů. Naším velkým problémem teď jsou velká očekávání od lidí," zakončil Pulis.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.10 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Tottenham Hotspur  (sobota 18:30)
Tottenham bude před výletem na San Siro stoprocentně bažit po atakování čtvrté příčky, která by mu zajišťovala evropské repete v příštím roce. Pro to ovšem bude muset vyloupit Wearside, kde sídlí ambiciózní a prozatím sedmý Sunderland, a zároveň doufat v pondělní klopýtnutí Chelsea. Na "bramborový" flek tedy ještě hodně daleko.

Sunderland možná trochu ztratil na kouzlu, když na vlastním hřišti podlehl 2:4 Chelsea, aby pak dokonce nepřivezl ani bod ze Stoke-on-Trent, ovšem pořád zejména jeho domácí vizitka budí pořádný respekt. Vždyť na Stadium of Light prohrálo ManCity a jen bod tu uhrály dva momentálně nejlépe postavené celky ligy. Obě mužstva z Manchesteru zde dokonce ani skórovat nedokázala.

Ke všemu se i samotní Spurs na Wearside bezmála dekádu zmáhají tak akorát na remízy, naposledy jim tady takřka současně s útokem na newyorská "dvojčata" vystřelili tři body Ziege se Sheringhamem. Ovšem jak už jsem naznačil, z Black Cats už takový strach jako kdysi nejde. Z posledních pěti soutěžních duelů hned tři prohrály, navíc mají velké sklony ke ztrácení slušně rozjetých utkání. Z vedoucích pozic promrhaly už dohromady 17 bodů, kdežto Tottenham 17 bodů získal naopak právě v zápasech, kdy nějaký čas ztrácel.

Sunderlandu nejspíš v sobotu bude hrát do karet absence dvou obvyklých zabijáků v dresu Tottenhamu. Tenhle vzájemný souboj totiž vynechá jak Bale, tak Van der Vaart. Problémy se zády navíc sužují Petera Crouche.

Craig Gordon byl kvůli potížím s kolenem odvolán od skotské reprezentace, do sunderlandské branky by se však podle všeho mohl postavit. Vinou zranění si svou pravidelnou službu národu nemohl odbýt ani mladík Jordan Henderson, jehož start je rovněž značně nejistý.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.10 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United25159155:2454
2.Arsenal FC25155554:2750
3.Manchester City26147542:2249
4.Chelsea FC25135746:2244
5.Tottenham Hotspur25128535:2744
6.Liverpool FC261151034:3138
7.Sunderland AFC26910732:3137
8.Bolton Wanderers2689936:3733
9.Stoke City251031231:3233
10.Newcastle United25871040:3831
11.Blackburn Rovers26941334:4231
12.Fulham FC26612828:2830
13.Everton FC25612733:3430
14.Aston Villa26781130:4529
15.Blackpool FC25841338:4928
16.Birmingham City24512724:3327
17.West Bromwich Albion25751331:4826
18.Wigan Athletic265111026:4426
19.Wolverhampton Wanderers25731526:4324
20.West Ham United26591227:4524

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1677)

Přidat komentář
Berbatov9

1. pro Berbatovuv hattrick

Reagovat
Janek9

No jsem zvědavej, jakej den si dneska vybere

Reagovat
Berbatov9

já myslím že zabere když už je před Carlosem jen o gol

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

A taky Carlosův, ať je z toho hezkej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

to by pal musel Giggs v 90. a 5. nastavené minutě dát gól na 4 :3

Reagovat
Losinho

Reagovat
$dolar$

To by se pak davalo ve 20. nastaveny...

Reagovat
Puskas

Tak nevím ,ale není Fletcher spíš Darren než Steven?

Reagovat
Honda

Spíš jo no

Reagovat
smazaný uživatel

třbea koupili i toho druhýho

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Mada faka manchesterské derby nestíham. Pošlite mi výsledok; 0902 883 545

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Benzema

Liverpool dufam,ze M.City vyhra a titul ziska Arsenal no a narok je titul nas LIVERPOOL

Reagovat
smazaný uživatel

berba dá hattrick a man shity pošle do ropných lovišť

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aby ho nedal Tevéz..

Reagovat
smazaný uživatel

HOWAY TO TOON!

Reagovat
niflheim

Čekal jsem, že by na stoperu mohl hrát Wes, ale rozhodně se těším, co předvede Chris Glory Glory Man United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejdřív derby a pak Sunderland proti Spurs, to je paráda :))

Reagovat
minoLFC

Beattie dnes do brány

Reagovat
smazaný uživatel

Kingson muze chytat.

Reagovat
minoLFC

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Tréner anglického futbalového veľkoklubu Manchester United Sir Alex Ferguson je údajne pripravený zaplatiť za špílmachra SSC Neapol Marka Hamšíka rekordné odstupné v histórii "červených diablov" - 35 miliónov britských libier. Informuje o tom portál talksport.co.uk.

Uvedená čiastka by mohla uspokojiť aj prezidenta "Partenopei" Aurelia De Laurentiisa, ktorý sa 23-ročného kapitána slovenskej reprezentácie nechce vzdať za menej ako 40 miliónov eur. O Hamšíka sa vraj zaujíma i FC Chelsea, Manchester City a FC Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

k.o.k.o.t.i.n.a

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že ten starej ko..t už natáhne brka a hamšík zůstane v neapoli a pak půjde do city

Reagovat
$dolar$

Ne, ze by mi neco z toho tak vadilo, ale za chvili te tady "elita" sezere

Reagovat
smazaný uživatel

Stím se počítá už když čtu těch pár prvních příspěvků to je jeden blábol vedle druhýho 99%jich maj na svědomí jako vždy smrdoši z té okrajové čtvrti ktrejem v manchestru 99% lidí nefandí

Reagovat
C0br

To, že to psali v Mateřídoušce neznamená, že to je pravda ty jelítko.

Reagovat
$dolar$

To, ze to tady tvrdi elita, take neznamena, ze to tak neni

Reagovat
C0br

Musíš uznat, že to co napsal on je totální hovadina. Že by 99% lidí v Manchesteru fandilo City je stejná blbost, jako že plzeň udělá titul.

Reagovat
vladis271

Reagovat
soukup

tvoje stará je elita

Reagovat
smazaný uživatel

starej kokot seš akorát ty :-)

Reagovat
smazaný uživatel

lepší než smradlavej kokot jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nekončí SAF po tejto sezone nahodou?mal by sa tam poberat Jose Mou

Reagovat
$dolar$

Jen to ne! Kdyz uz, tak do City

Reagovat
smazaný uživatel

on chce ale do Manutd a nevidím dovod prečo by tam nemohol íst ked tam aj on chce

Reagovat
$dolar$

Protoze ja nechci!

Reagovat
Swarley

ani omylem (snad poprvé používám tento smajl)

Reagovat
niflheim

Nikdy jsem ho vesměs neviděl hrát. Hodil by s k nám?

Reagovat
Mindas

Možná v zápasech LM. Do PL se absolutně nehodí.

Reagovat
$dolar$

Proc myslis?

Reagovat
Swarley

jedna z nejhorších nočních můr...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,že to dneska bude jasný a United si berou tři body a tím pádem sedmi bodový náskok na gunners:D

Reagovat
Puskas

Problém bude ten střed obrany, proto jsem raději nedával jedničku, jak jsem původně zamýšlel.

Reagovat
smazaný uživatel

BERBATOV A ROONEY MUSÍ UKÁZAT CO V NICH JE!!!což si myslím ,že ukáží a Mancini půjde do hoven

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se Kuqi dnes proletí

Reagovat
smazaný uživatel

Pevně doufám ve výhru United a vroucně si přeju ať to není taková nuda jako zápas na Man City.

Reagovat
Swarley

nápodobně....

každopádně to chce dneska tři body, tak jsem sám zvědavej jak to dopadne...

Reagovat
smazaný uživatel

Andy už trénuje, ale dneska ani se spartou ještě určitě nenaskočí. Na lávce by mohl bejt Joe Cole. Jinak to chce hlavně rychlej gol s latics, jinak budou nepříjemný. Očekávám útok Kuyt, Suarez, tak snad tam něco "El Pistolero" s Dirkem vymyslej tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že prohrajete

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší zápas dnes od 18.30...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
M0rb1D4S

Taky si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze se to krizi s lauternem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Washington Capitals vs LA Kings

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Adny Johnson,Steven Fletcher wtf :D kedy tam prestúpili

Reagovat
smazaný uživatel

Andy

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Rosa zase dělá?Ještě včera byl kurz na Vlky 14,5 a dnes už jenom 13

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělá? Zranil se

Reagovat
$dolar$

asi ma nastoupit no

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, právěže se zranil...

Reagovat
$dolar$

V tom pripade by to bylo kurzove naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

terry se vozral?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
$dolar$

"Navíc dost možná nenastoupí ani Steven Fletcher, který si při tréninku poranil kotník. "

"Chybět budou stoprocentně Andy Johnson"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jména nesedí...

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechapu

Reagovat
$dolar$

Ted nevim jestli nechapete me, nebo nechapete terryho

Reagovat
smazaný uživatel

aha... no tak par utajenych prestupu Wolves -> United a Fulham -> CIty

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne mu fikol čaju

Reagovat
smazaný uživatel

uz s predstihom zhanam kvalitny, plynuly stream na derby s co mozno najvacsim rozlisenim a anglickym komentarom ... ked niekto niečo má, budem vdačný ked to tu pastne ...thx

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

hele šmudlo ...o myp2p viem, malokedy tam je niečo kvalitne resp. 90% linkov nestoji ani za kliknutie...chcem si vychutnat derby v co najlepšom, ked uz nemam tú Cigi TV ... budem skusat este livetv.ru , rojadirectva uz nefachci,atdhe je slabota ... ked viete este o niečom, vdaka

Reagovat
smazaný uživatel

Villagers vs Citizens Džeko 2 kúsky a výhra do centra Manchestru

Reagovat
$dolar$

V Manchesteru se dnes bude slavit ve meste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to každopádně, výhra je naše

Reagovat
$dolar$

Slusna schíza - mit nick s united a fandit city

Reagovat
smazaný uživatel

ale já city nefandím :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

neznalost neospravedlnuje

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom? Ve městě se bude slavit ať vyhraje jeden či druhý.

Reagovat
minoLFC

City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

práveže ve meste se bude slavit když vyhraje City

Reagovat
Kenneth

remízka se bude slavit.

Reagovat
Swarley

to je úplně jedno, kde se fanoušci United ožerou

Reagovat
smazaný uživatel

ďaľší čo je mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

někdy si připadám, že jsem oproti mnohým uživatelům doopravdy mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

pravda a na emirates tiež

Reagovat
$dolar$

Reagovat
vladis271

Reagovat
Losinho

Reagovat
kiwwi

ok 10 eur na neprehru City...vitazstvo United potvrdene

Reagovat
smazaný uživatel

ja dal 10 kč na výhru Rovers

Reagovat
minoLFC

oba vyhrate

Reagovat
Kenneth

100. ¨pro Hattrick Carlose.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Losinho

Reagovat
Mindas

Těžko si myslet, že by City si dnes odvezlo nějaké body. Výhra United pravděpodobná, ale snad to nebude ta odporná divočina, co se hrála na CoMS a uvidíme pěkný fotbal, který byl dříve v tomto derby rutinou.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

to je nehorazny sracstvi... Nevidim nejmensi duvod, proc by City nemohlo vybojovat nejakej bod...

Reagovat
smazaný uživatel

protože dolar

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze Mancini

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi Mindase nebran, nebo dolar zas zacne zavistive vytahovat to svoje ubohy elitarstvi

Reagovat
Mindas

Hlavně je docela prdel, že já tu vytáhnu objektivní pohled na derby a on mě za to ještě sežere.

Reagovat
smazaný uživatel

No to vis, Citizenum se na OT totiz dlouhodobe dari

Reagovat
Mindas

To jo no.

Reagovat
$dolar$

Jo, oni totiz Citizeni, meli vzdy takhle silny kadr

Reagovat
smazaný uživatel

Od prichodu Mansoura maji proti United jednu jedinou vyhru v Carlingu, kde stejne vypadli v odvete, a 4x z peti zapasu nedali United v lize ani gol.

Reagovat
Mindas

Reagovat
$dolar$

Ty nevytahnul objektivni pohled na vec, ale naprosto alibistickej...

Reagovat
Mindas

Aha.

Reagovat
Mindas

Sráčství? "Trochu" znám současné možnosti City, a aby dokázalo vyhrát opět na OT, tak by musely být nějaké skvrny na měsíci, kterých jsem si nevšiml. Možna, že jsou na Blue Moon.

Reagovat
$dolar$

Sracstvi nebo naprostej alibismus...

Staci remiza a City ma bod, kadr ma lepsi nez United, trenera naopak, je naprosto realny, ze City muze mininmalne remizovat, sance jsou v tom zapase tak 50 na 50 maximalne 60 na 40 pro United, ale vazne to co jsi napsal, je vrchol sracstvi...

Reagovat
Mindas

Ale hovno, napsal jsem, že výhra domácích je pravděpodobná. Bod možný je, když se na OT zase zaparkuje autobus, ovšem na to se dívat opravdu nechci. Na tři body proti United nyní ještě nemá, není tak psychicky vyspělé, což se v posledních derby potvrdilo. A je celkem jedno, že má kvalitnější kádr. Každopádně za výhru bych se nezlobil, ale věřit v ní může jen vokurka. Tak prosím si na ní nehraj...

Reagovat
$dolar$

Nikde jsem nepsal, ze verim ve vyhru City, preju si ji, ale verim, ze minimalne bod City uhraje a stejne tak by si to mel myslet kazdej fanousek City... A neni to o tom, ze by nebyl objektivni, ale naopak, naprosto objektivne minimalne na ten bod City ma

Reagovat
Mindas

Má, ale objektivně tvrdím, že nebude ani ten.

Reagovat
$dolar$

to je ale tvuj subjektivni tip na vysledek

Reagovat
Mindas

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Je hezké vidět, že nezasíráš jen diskuze pod PD

Reagovat
soukup

dolar je v tomto univerzální

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska budou tri body Dame nahodnej gol do deseti minut a pak beton

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne at dnes vyhraji vsichni tri novacci a Stoke

Reagovat
minoLFC

snaď nebudú moc minút nastavovať, o štrvtej je Liverpool

Reagovat
Swarley

ne-e, dneska chybí pár hráčů ze základu, takže to v pohodě stihneš...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem na nás teda zvědavej. Ale i přesto by měla bejt sestava výborná. Pokud budeme hrát na jednoho hrota, tak bych se nebál tam nasadit JD nebo Pavlyuchenka. Místo Rafy na podhort Nika a záloha zleva Pienaar, JJ, Palacios, Lennon. Do obrany ještě postavit Woodyho a pojďme si pro bod!

Reagovat
Kenneth

Tu zálohu vám závidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se to zrovna hodí, protože jsou mimo Bale, Vaart, Modrič i Huddlestone, ale jak jsou všichni zdraví, hráči jako Niko a Piennar si moc nezahrajou. Momentálně nám prakticky chybí celá záloha.

Reagovat
$dolar$

Prakticky chybi cela zakladni zaloha a stejne je ta zaloha kvalitni

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Pokud by jsme s timhle jeli do Milána, nezlobil bych se.

Reagovat
$dolar$

Posledni zapasy se mi libi JJ, tak snad v tom bude pokracovat Utok radsi Pavljucenko, JD je hrozne z formy

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych dal JD a na Milán Pava nebo Crouche.

Reagovat
fantomas

Nejzajímavější zápas kola sice až zítra, ale stejně to vypadá na fajn vejkend. Manchesteráci se snad pochlapěj, Arsenal si doufám smlsne na McCarthyho chaosu a od 20:45 pak Alkmaar-PSV.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je rozhodně zajímavý víkend. Až mám obavy, že nebudu dělat nic jinýho než sledovat fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

* a za ten "vejkend"

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Buď rád, že pořád nepíšu přesně tak jako mluvim. To je totiž taková směska pražskýho, východočeskýho a moravskoslovenskýho nářečí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi prostě chujo dag.

Reagovat
fantomas

Nemůžu za tu kopu vlivů na mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlivy neznám, ale beru v potaz.

Reagovat
fantomas

Takřka veškerý příbuzenstvo z východu Čech (+ máti), dlouholetý bydliště v Praze a půlka spoluhráčů z Moravy.

Reagovat
smazaný uživatel

To potom jo, to jsou dost velký vlivy.

Reagovat
smazaný uživatel

haha nějak tak :)

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

* na fajn sobotu

Reagovat
Azza

chaosu

Reagovat
smazaný uživatel

City: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Zabaleta, Milner, Barry, Yaya Toure, Kolarov, Silva, Tevez

Reagovat
smazaný uživatel

takový beton

Reagovat
fantomas

No to je teda novinka...

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mindas

Jaký beton? Tohle je zrovna hodně ofenzivní sestava. V záložní řadě je vyloženě defenzivní hráč jen Barry.

Reagovat
smazaný uživatel

4-5-1 ?

Jerome na lavičke Edin na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné...

Reagovat
fantomas

Na Džeka sem se těšil a zas ho neuvidim pořádně.

Reagovat
Mindas

Já taky, ale to by se zase muselo hrát 4-3-1-2, což je odporný a ovoce to neneslo. Tohle je rozestavení, které vždy City sedělo a i Tévezovi.

Reagovat
soukup

i Pulis je oproti tomuhle riskér

Reagovat
smazaný uživatel

Háhá! Trapácí! 5-4-1 by postavili jen takoví chcípaci jako Mančestr Sity a Looserpooll

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

ještě si zapoměl zdvojit S a R...

Reagovat
$dolar$

A co L a E a P

Reagovat
Mindas

Kde tam vidíš 5-4-1, ty vemeno?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

jo a tak si SAF řekl, že budou chcípáci i MU a tak postavil rovněž 4-5-1 ... navíc to 4-5-1 co postavili shity je na můj vkus o něco ofenzivnější

Reagovat
Mindas

Reagovat
$dolar$

ofenzivnejsi neni...

Reagovat
Mindas

Je to srovnatelné. Rozhodně dnes se toho Bob nebál...

Reagovat
Mindas

Reagovat
fantomas

Andy hraje.

Reagovat
C0br

fletch-scholesy-anderson, už jen tenhle střed dává tušit, že to bude stát za hovno, to ten SAF pořád ještě nepřišel na to, že scholes s andym spolu hrát nemůžou?

Reagovat
niflheim

Edwin - O'Shea, Smalling, Vidic, Evra - Nani, Anderson, Scholes, Fletcher, Giggs - Rooney

subs:Berba, Wes, Owen, Chicarito, Lindegaard, Carrick, Rafael

Reagovat
smazaný uživatel

U Rafaela by spíš mělo bejt: Rafael/Fabio, ne?

Reagovat
Swarley

no tak to je taky hodně opatrný...navíc místo Rafaela Sheasy, takže SAF to nikam moc hnát taky nebude...

na 4-5-1 je na hrot lepší samosebou Wazza a je to škoda, že Berba musí sedět...nevim nevim, ale tiše jsem doufal, že to bude klasika 4-4-2...

Reagovat
smazaný uživatel

4-5-1 ? zase ?

Reagovat
niflheim

Proti Gunners to bylo úspěšné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale vtedy sme podali strašný výkon...Ale ja chcem vidieť prestrelku ako v minulej sezóne.

Reagovat
niflheim

Nejlépe s takovým infarktovým koncem jako minulý rok

Reagovat
niflheim

"Scoring the winner in the Manchester derby last season was one of those moments where the adrenaline takes over and everything goes blank. You literally have to wait until you get home and watch the replay to see how you reacted. Your mind goes blank and you do everything on instinct."

- Michael Owen

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pozerali ste Vikersund? Neskutočné http://www.youtube.com/watch?v=453UBJjB1jc

Reagovat
niflheim

Heh jak ještě komentátor řekne, že určitě další rekord jen tak nevytáhne

Reagovat
smazaný uživatel

takže doufám v tohle spurs prohra aby se liverpool po výhe přiblížil manutd výhraa chelsea tak remiza

Reagovat
Nikikrew

City by mohli prekvapit ,mam taky pocit,ze dnes Tevez skoruje z penalty

Reagovat
Kenneth

200. pro City.

Reagovat
Mindas

Tak sestava celkem potěšujicí, ovšem se bojím, že to bude slušný průchoďák. Do defenzívy vyloženě jen Barry. Yaya na bránění kašle a Milner těžko odvede stejnou práci, jako de Jong. Snad alespoň Kolarov trochu polítá.

Reagovat
fantomas

To fakt budete hrát 5-4-1 nebo se Kolarov bude pohybovat spíš vlevo v záloze?

Reagovat
Tomanatura

Zabaleta bude spíš na ZS, ne?

Reagovat
fantomas

Co je ZS?

Reagovat
$dolar$

zaloznik stredni

Reagovat
smazaný uživatel

LB

Reagovat
$dolar$

V zaloze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Hart

Richards - Kolo - Vinc - Zaba

Milner - Barry

Silva - Yaya - Kolarov

Tévez

Stejně, jako proti WBA. 5-4-1 je absolutní nesmysl, nechápu, koho to napadlo.

Reagovat
$dolar$

Tak to ja to chapu, Kolarov je LB a Zaba RB, plus 3 stoperi

Reagovat
smazaný uživatel

To by ale urcite nehral Micah (na CB)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by hrali na 5 obrancu?

Reagovat
$dolar$

Co ja vim...

Ja to psal jen proto, ze Mindas napsal, ze nechape, jak si to dokaze nekdo myslet... tak podle tech hracu, si to nekdo myslet i mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

ale to tvoje bych postavil takhle - Hart

Richards - Kolo - Vinc - Zaba

Yaya - Barry

Silva - Milner - Kolarov

Tévez

Reagovat
Mindas

Milner hraje defenzivnějc v City, než Yaya.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to vidim skor tak, ze Kolarov bude LB , Zabaleta spolu s Barrym a milner na kridle

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vidis spatne

Reagovat
fantomas

Já už vás právě strašně dlouho neviděl, tak pořádně nevim, jak teď hrajete. A 5-4-1 napadlo Frantu.

Reagovat
Mindas

Taky Franta.

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya na bránění kašle? To jako fakt? (PL sleduju jen velmi málo, City jsem viděl naposledy snad v Gamper Cupu s Barcelonou)

Reagovat
Tomekcz

Berba na lavicce SAF se zas pripo.... Na OT m u to tam pada, tohle zas bude 0:0 jak 1. zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

pánové, nevíte, kde bych mohl manchesterské derby sledovat na netu live?? děkuji předem

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej link dík, kde jsi ho sebral ?? to atdhe už je nějak jinak ?? když dam to atdhe.fm tak mi to nic nanejde

Reagovat
smazaný uživatel

a to atdhe.net tam jsou nějaký federálové bo co :D

Reagovat
smazaný uživatel

to už nejde

Reagovat
smazaný uživatel

atdhe.fm

Reagovat
C0br

Kde je Howie?

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký kvalitní link ?

Reagovat
smazaný uživatel

ten čo som dával vyššie

Reagovat
SunFells

106723

Reagovat
smazaný uživatel

kíďo

Reagovat
vocasisko

no, hlavně ať vyhraje Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuff

tohle by Tevez dal

Reagovat
terry

Huu, to byla nádherná akce.

Reagovat
C0br

Ale takhle radši neee

Reagovat
SunFells

Ouch

Reagovat
niflheim

Uff.

Reagovat
Ligter

Fuj, teď mi málem jeblo.

Reagovat
joshua

Nádherná akce

Reagovat
vladis271

áááááááááááááá škoda

Reagovat
Kenneth

Nani má fantastickou sezonu. Doufám že ho ale nekoupíme.

Reagovat
Swarley

tak od prvních minut je vidět, že City budou hrát ofenzivněji než v prvním derby...

Reagovat
herbage

"Lille se nelíbí spekulace o Hazardovi

V tisku se objevily v posledních dnech zprávy o zájmu Chelsea o záložníka Lille Edena Hazarda, což nese nelibě generální ředitel francouzského mužstva Frederic Paquet. "Pokud Chelsea Edena skutečně kontaktovala, jsme oficiálně uražení. Tohle se nedělá," reagoval Paquet na spekulace o tom, že již Blues s Hazardem dohadují letní přestup."

No jo, manýry hodné kvaziklubu

Reagovat
fantomas

Případ Ashleyho se opakuje.

Reagovat
Kenneth

Co jako? Vy si totiž myslíte že už ho vlastníte.

Reagovat
$dolar$

Vsechno co je mlady a z Francie nebo jejich ligy, je Arsenalu, ne?

Reagovat
Kenneth

Podle teorie fans Arsenalu ano.

Reagovat
herbage

No jen Lille naserte, neprodají vám pak ani Rozehnala

Reagovat
Kenneth

Jasně. Rozehnal je v Lille na hostování ty elitko PL diskuzí.

Reagovat
soukup

ta elita to je teď nějaká nová nadávka?

Reagovat
fantomas

Reagovat
$dolar$

Ne, obycejne oznaceni urcite skupiny lidi na ef

Reagovat
$dolar$

Zrovna herb do ty elity nepatri, ikdyz si to o sobe mysli

Mezi elitare patri tady lidi, kteri si sami o sobe a mezi sebou mysli, ze jsou ti nejobjektivnejsi a to herbage opravdu neni...

Reagovat
soukup

takže ty sám máš několik symptomů, gratuluji

Reagovat
$dolar$

Nn, protoze o mne si nikdo nemysli, ze jsem objektivni

Kdezto vy sami mezi sebou, si myslite, ze ten vas nazor je nejobjektivnejsi a plno lidi tady, vam na to skace

Reagovat
smazaný uživatel

Bez s tim otravovat nekam jinam.

Reagovat
$dolar$

Nesnaz se vecpat do diskuze...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt nediskutujes, jen furt otravujes s nejakym svym mindrakem.

Reagovat
$dolar$

Hehe, jasne, vlastne opravdova a vecna diskuze patri jenom va, elite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

ale ty si to myslíš sám o sobě, že jsi objektivní, ne třeba tady v PL kam chodíš jen provokovat, ale třeba v GL...

a vůbec mohl bys nějak definovat v několka bodech hlavní poznávací znaky této elity? takové nějaké desatero správného eliťáka? a mohl bys prosím vyjmenovat její členy, očividně už máš všechny zaškatulkovaný...

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi neptej se ho na to, kdo ma cist to jeho breceni, ze se tady s nim nikdo nebavi

Reagovat
Kenneth

divné. naposledy sem tu viděl brečet tebe při Carollovo odchodu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale daleko pochopitelnejsi.

Reagovat
soukup

mě to jen zajímá co podle těch co na ni nadávají je vlastně ta elita, jak vznikla, jaké jsou její hlavní poznávací znaky a tak, stejně sem dolar bude psát dál, tak je to fuk jestli na něj reaguju nebo ne, navíc on je to mimo ef diskuze docela v pohodě kluk, škoda, že má tady neustále potřebu to co nejvíce zakrývat

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si pripada zajimavejsi.

Reagovat
Kenneth

proč se ptáš dolara? S PL elitou přišel herbage. Rozděloval to tady mzi elitu a odpady.

Reagovat
soukup

protože Dolar je ten co ji tu nejradši škatulkuje a je to takový protielitový disident

Reagovat
$dolar$

Hehe

Reagovat
$dolar$

Ja si to o sobe nemyslim, vim, ze v hodne pripadech objektivni nejsem, ale nikde to netvrdim, ani nevydavam svuj nazor za jedinej spravnej

tezko rict, nechce se mi ted premyslet, ale vicemene - ty, fantik, hrubas, chazy, lexess, mindas, mozna jeste nekdo, ale mam spatnou pamet

Desatero se mi ted vymyslet nechce, az po fotbale

Reagovat
soukup

tak v tom případě žádnej eliťák nejsem, protože nepovažuju svý názory za jediný správný, vím, že když mluvím o Arsenalu nebo Barce tak jsem krutě neobjektivní a vůbec ti to nějak kulhá...

Reagovat
fantomas

Reagovat
$dolar$

Nene, nechapes, ja tu vystupuju jako jedinec, to vy jste tu jako jedna skupina a proste proberete jeden problem, na nem se nejak shodnete a pak ten spolecnej nazor vsude predkladate jako tu nejobjektivnejsi pravdu

Reagovat
soukup

předtí jsi napsal "Mezi elitare patri tady lidi, kteri si sami o sobe a mezi sebou mysli, ze jsou ti nejobjektivnejsi"

když každou chvíli měníš definici Andreji, s takovou nikdy elita nebude zanesena do slovníků a vůbec jak se můžeme na všem vždy shodnout a vydávat to jako pravdu? já se co se týče Arsenalu sotva na něčem shodnu třeba s Fantíkem, Hrubas se asi ne ve všem schodne třeba s Mindasem nebo dokonce s Kancikem, Chazymu je všechno jedno a sleduje si MLB... jak teda můžeme být nějaký celek, který hromadně přednáší ostatním svý názory na kterých sme se předtím shodli? jediný co mě napadá, tak se tu vždy hromadně nadává na Djokoviće, ale to budeš vědět líp ty, ty seš místní tenisová elita

Reagovat
smazaný uživatel

Djokovicovi fandi tomasinho, otazkou zustava, jestli ho dolar radi k elite. Jestli jo, tak jsme mu prave rozlozili system

Reagovat
Kenneth

taky sem to myslel ironicky.

Reagovat
herbage

Vím, což je o důvod víc, proč vám ho neprodají

Reagovat
Kenneth

Seš na práškách nebo co?

Reagovat
terry

Jako kdyby to bylo něco potvrzeného.

Reagovat
herbage

Tuhle zprávu mohou potvrdit jen Hazard a Chelsea, navíc s ní sami přišli fanoušci Chelsea

Reagovat
terry

Kde s ní sami přišli?

Reagovat
herbage

Myslel jsme tady na EF, původ zprávy opravdu nevím

Reagovat
$dolar$

OT - mohl by sis to prevko opravit

Reagovat
terry

Už je to opravený dlouho.

Reagovat
$dolar$

divny, predtim nez jsem ti to psal, jsem se schvalne dival a nebylo ale ted uz je

Reagovat
terry

Ono se to neaktualizovalo v tomhle preview, ale v samostatném článku to bylo.

Reagovat
$dolar$

Micah zatim super

Reagovat
smazaný uživatel

ten Nani vypadá jak čert

Reagovat
smazaný uživatel

no ja by som mu dal skôr lopatu a poslal ho na VPP, podľa výzoru

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych mu dal lopatou.

Reagovat
smazaný uživatel

aj to

Reagovat
$dolar$

Kolik meri Yaya?

Reagovat
fantomas

190.

Reagovat
niflheim

1.90 m (6 ft 3 in)

Reagovat
$dolar$

Diky obema

Reagovat
niflheim

Wazza není moc hráč, co by měl hrát sám v útoku...má tendenci si často zbíhat do strany a do středu...pak tam někdo chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

ale v tom je ta vaše hra krásná nikdy nevíš,odkud zrovna udeříte.Když máte míč na půlce soupeře,tak je tam hráčů United 5-6 co umí zakončit.A´t je to Nani,Ronei,Fletch,BerbatovPaul.I ten Gibson umí zakončit(ikdyž nic jinýho)

Reagovat
Swarley

tak rozhodně je to lepší než když toho osamocenýho hrota hraje Berbatov...podle mě to Wazza hraje většinou hodně dobře...

Reagovat
fantomas

No nicméně dneska se vám zatím pěkně daří ho totálně izolovat.

Reagovat
Swarley

zatím je strašně utopenej, pořád se stahuje mezi záložníky...buď na střed a nebo někde na kraj....ale už to začíná být lepší....

Reagovat
$dolar$

naprosto zbytecna zluta pro Kompanyho

Reagovat
$dolar$

Hraci United si jenom stezuji, uz 10x tak breceli...

Reagovat
fantomas

Ty Fletcherovy nákopy alá Scholes jsou fakt vtipný.

Reagovat
Swarley

no to věděl jen on sám, na koho ten nákop byl

Reagovat
smazaný uživatel

V 90% situacich by tam mel byt Evra, bohuzel to hral Fletch naslepo

Reagovat
fantomas

Už podruhý to takle nesmyslně nakopl.

Reagovat
Swarley

no je mi to jasný, ale bohužel pěkně širokej záběr kamery a nikde nikdo

Reagovat
Kenneth

Nemáte někdo kvalitní link? NE sopcast.

Reagovat
Kenneth

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Pi*us zase chytá rapla, to bude zase brečet u rozhodčího při každé sporné situaci...

Reagovat
Tomekcz

to je hrozny ty centry na Wazzu, kterej ma za sebou porad 2 obrance, tohle k nicemu nevede, hlavne ze Berba sedi

Reagovat
Ligter

Giggs nemá den.

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

No Richardse si tak kolikrát pěkně povodil a předvedl i pár dobrých běhů s míčem. Jen mu zatím nevycházejí moc přihrávky.

Reagovat
Ligter

Jo to je fakt, ty přihrávky jsou slabé. Ale teď to nebyl špatný centr.

Reagovat
fantomas

Sem hodně zkaženej, když si "quick Silva" podvědomě transformuju do "Quicksilver"?

Reagovat
Ligter

Jsou horší prohřešky.

Reagovat
fantomas

Nejhorší je, že mě takový značky ani neoblíkaj.

Reagovat
Ligter

Jo takhle, no... Trochu měním předchozí stanovisko.

Reagovat
Kenneth

Hnusný fotbaly když proti sobě hrají velké týmy v Anglii.. SAF to taky mohl naordinovat trošku útočně.

Reagovat
Tomekcz

33 minuta a prvni strela na branu S Villou aspon byly sance, tady Rooney na hrotu nema sanci a tak chodi k lajne a pak nikdo nejni v utoku

Reagovat
j_mrazik

Toho Yayy je mi v City vyloženě líto.

Reagovat
niflheim

Jeho bankovní konto tvrdí něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Mě taky. Za těch 200 000 liber nebo kolik to bere tejdně je mi do breku.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to divné, ale chybí tam Berbatov.

Reagovat
Swarley

mělo to být dneska 4-4-2 a Wazza - Berba na hrotu...

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,že Účka taky nastřelí 3 tyčky jak mi a skončí to 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

*my

Reagovat
ernyyyy

OT:Jak se tu vyhledává info o hráči?Někdo mi tu házel link s info hráče přímo na webu EF,ale nemůžu to najít.

Reagovat
niflheim

Třeba nalevo máš vyhledávání Nebo najedeše na klub a na soupisku. Je to tak jednoduchý, až mi to připadá divné, že tomu někdo nerozumí

Reagovat
ernyyyy

no mne to vždycky našlo jen články o týmu,až po tvém upozornění sem si všimnul,že tam jde kliknout na soupisku,tak za to dík

Reagovat
C0br

Nani zase začíná. Bohuže jedinej způsob, jak dneska můžeme dát gól, je to, že mu ta střela jednou sedne.

Reagovat
fantomas

To snad Silva nemyslí vážně.

Reagovat
Usty

Ty bys taky v derby proti Střešovicím reklamoval faul i kdyby byl souboj evidentně čistej..

Reagovat
fantomas

To fakt neni muj styl.

Reagovat
Usty

Tak to nechápu, asi jsi nikdy nebyl v tom pravým sportovním adrenalinovým laufu..

Reagovat
niflheim

Za tohle chtěl penaltu?

Reagovat
Ligter

To by byla ku*evsky přísná penalta.

Reagovat
Kenneth

Smelling zatím pěkně. City moc šancí nemají.

Reagovat
Kenneth

*Smalling.

Reagovat
Swarley

NANIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
C0br

GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Smalling zatím nehraje vůbec špatně, působí rozhodně jistějším dojmem než Evans...

Reagovat
r.mrazik

a je tam...a je tam...!!

Reagovat
terry

A je tam.

Reagovat
niflheim

Nani

Reagovat
Tomekcz

NANI

Reagovat
smazaný uživatel

Naniiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo nadherne sehrany

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

to je zmrd ten čert

Reagovat
smazaný uživatel

krásná kolmice od Giggse

Reagovat
Ligter

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, Naniiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan

Reagovat
fantomas

Už sem si řikal, že to zakončil hrozně ledabyle.

Reagovat
$dolar$

Co tam delal Zabaleta?

Reagovat
Usty

A co měl dělat prosím tebe?

Reagovat
$dolar$

No rozhodne ne ten divnej pohyb co tam predvedl, cimz ztratil minimalne jeden metr na Naniho

Reagovat
Usty

Na něj bych gól nesvaloval

Reagovat
$dolar$

Ja nesvaluju, jen jsem se divil tomu, co udelal

Reagovat
joshua

Teď to rozebírali. Čekal, že to Nani nezpracuje a nechal si od něj odstup aby ten míč kdyžtak zachytil. Bohužel pro něj to Nani fantasticky zpracoval.

Reagovat
joshua

Nestihl už k němu přistoupit.

Reagovat
Ligter

Odpouštím Ryanovi, krásnej míč.

Reagovat
niflheim

Reagovat
herbage

Jak psovi kost, mátě štěstí, že za vás hraje Nani

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, nádhera. Takové jednoduché góly miluju. Barcelona by si 40 minut nahrávala a pak se prokombinovala do branky, nám stačí nákop od brankářa, přihrávka a střela.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto Barca vetsinou do 40.minuty vede 3:0

Reagovat
Footballer

Good one

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dlouho u jejich zapasu stejne nikdo nevydrzi vzhuru.

Reagovat
Swarley

Reagovat
$dolar$

Reagovat
soukup

ty elitáři, palcuješ Hrubase

Reagovat
$dolar$

Ale to je ono, ja k zadny elite nepatrim, ja si muzu palcovat co chci, lidi se kteryma vetsinou souhlasim i ten opak, to vy si dovolit nemuzete

Reagovat
Rssa

pěkná sebekritika

Reagovat
soukup

tohle byla ironie doufám

Reagovat
soukup

proč bysme si nemohli dovolit palcovat koho chceme, to si myslíš, že palcuju jen to co mi dovolí Hrubas, Chazy nebo co sme se dohodli na nějaké radě elity?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Arogantní elitáři !

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, teď ještě tý Barceloně ukázat, jak se to vlastně dělá.

Reagovat
herbage

A proto jste dostali ve finále na budku a vaše nákopy "trpaslíci" z Barcelony v pohodě odvraceli

Reagovat
smazaný uživatel

A minulý rok sme přes ně postoupili. Občas to vyjde, občas ne.

Reagovat
herbage

Předminulý rok jste s nimi prohráli ve finále, předpředminulý rok jste přes ně postoupili náhodným gólem Scholese. Máš to trošku pomotané. Každopádně se s nimi nemůžete herně měřit

Reagovat
vocasisko

jo jasně, hlavně se tu nesmyslně navážej do Barcelony, je to trapný... mně se zase zdá totální nuda když letí míč vzduchem přes celý hřiště, pak to jeden hráč sklepne druhýmu a je z toho gól, to je úroveň 4. třídy co se hraje u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Co? Zachoval se jako frustrát, neměl zájem hrát míč. Může být rád, že dostal jen žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju že to bylo úmyslný, prostě to od něj bylo spíš kopytácký, navíc ten pohyb stihl přibrzdit a Rooneyho netrfil největší silou, ten tam pak předved hezké divadýlko...

Reagovat
Kenneth

Kopirka Ronalda skorovala.

Reagovat
Footballer

Pro Rooneyho, sám hraje zákeřně jak prase a svíjí se, jak kdyby mu měli koleno vrtat

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

......a Rooney platnější na půlce než v na hrotu.Nemám mu to za zlý,mně se tohle víření hráčů líbí

Reagovat
herbage

I když má Nani v hlavě vypatláno, tak to zpracování bylo vážně prvotřídní

Reagovat
joshua

Reagovat
j_mrazik

To on všechny těžký balony je schopnej výborně přilepit.

Reagovat
r.mrazik

i kdyz,Berba je na tom jeste o kousek lepe

Reagovat
herbage

Ten by zas z tohodle gól nedal, protože Zabaleta by mu míč ustřelil

Reagovat
Tomekcz

ale pochybuju ze Berba by si to dal takhle do sprintu ten by si to zastavil na miste

Reagovat
herbage

Zase by se otočil, porozhlédnul a rozehrál dozadu na Fletchera

Reagovat
Swarley

patičkou...

Reagovat
vodka

je to pravděpodobné...

Reagovat
smazaný uživatel

Nani je taková demoverze C. Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Sheasy

Reagovat
fantomas

Sheasy.

Reagovat
smazaný uživatel

elitari

Reagovat
fantomas

Reagovat
soukup

Sheasy

Reagovat
Ligter

Anderson poněkud laxní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten Anderson,co tam vubec dela ??..

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov je tam vyloženě k ničemu, to at tam ten matlák hodí radši Džeka...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mindas

Hraje mizerně, no.

Reagovat
$dolar$

Dneska me nehorazne sere Rooney

Reagovat
C0br

Mě zas nehorázně sereš ty a taky to nemám pořád potřebu prezentovat.

Reagovat
$dolar$

Tak pokud ji nemas, tak proc ji prave ted prezentujes?

Reagovat
C0br

Říkám pořád, jednou to nezaškodí.

Reagovat
$dolar$

No vidis, ja to sem jeste nikdy nepsal

Reagovat
Footballer

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Tak ten musí srat každého skoro pořád

Reagovat
Kenneth

Doufám že je Džeko spokojenej.

Reagovat
minoLFC

je dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

to je hroznej válec když chcou dát gól a mají soupeře načatýho

Reagovat
smazaný uživatel

Anderson je mimo, kazí tam Manutudu útočnou fázi, zato Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

ManU zatím vcelku zaslouženě, City se nedaří vlastně vůbec nic. Ale hlavně se hraje dobrej fotbal

Reagovat
fantomas

Škoda že ofenzívu City dělá jen spolupráce Silvy a Tevéze (ti dva se na druhou stranu najdou fakt snad vždycky), jen málokdy se k nim přidá Yaya. Jinak kraje úúplně k ničemu, obzvlášť Kolarov. Na druhý straně pomalu jedinej nebezpečnej hráč Nani, i když Giggs s Rooneym už se ke konci poločasu snad našli, takže už by to mohlo v druhý půli k něčemu vypadat. Každopádně podzimní koncentrovaná nuda je zatim "odčiněna" jenom tak z půlky.

Reagovat
herbage

Dneska je v plné kráse vidět, jak Milner není hráč pro velkoklub. Ten kluk nic nevymyslí, nevystřelí, nikoho neobejde, jen posouvá míče a hovno z toho

Reagovat
smazaný uživatel

ved on ani vo velkoklube nehraje,takže je vsetko OK

Reagovat
Mindas

A co má hrát, když hraje na postu de Jonga?

Reagovat
herbage

A kdo hraje na pravým křídle? Nehrál střeďáka náhodou v Aston Ville? Dle místních odborníků je to pro něj pozice jako stvořená

Reagovat
Mindas

Silva

Reagovat
herbage

Jinak na křídle hrál proti nám a tam předvedl ještě větší prd

Reagovat
fantomas

Já ho teda dneska nejčastějc vídám u pravý lajny.

Reagovat
Mindas

Chodí si tam, ale vyloženě kraj nehraje, to je snad vidět.

Reagovat
fantomas

Vyloženě pravej kraj u vás taky nehraje nikdo. Ale přijde mi, že se tam ocitá častěji než Silva.

Reagovat
herbage

Jednou tam byl v dobré střelecké pozici a místo střely z kraje vápna radši posunul míč do strany. To je škoda, protože střelba patří k jeho silnější stránce. Přijde mi nějaký zakřiknutý

Reagovat
$dolar$

Hraje uprostred, hraje AM, Yaya CM

Reagovat
Mindas

Obráceně.

Reagovat
$dolar$

To jsi tvrdil pred zapasem, ale jak na to dneska koukam, tak mne se spis zda, ze ta moje verze je spravnejsi...

Reagovat
fantomas

Nevim, nevim. Yaya je zpravidla nejblíž k Tevézovi a Silvovi, s jejich podporou přichází jako první obvykle.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fantomas

Já mu taky asi nikdy nepřijdu na chuť. Dost obyčejnej hráč.

Reagovat
Usty

Klíč gólu byl v prohraným souboji Lescott vs. Rooney, ne u Zabalety..

Reagovat
Mindas

Přesně tak. Lescott je hlavičkář, jako prase a prohraje tenhle souboj. Když jsem viděl v sestavě jeho, tak mi bylo jasné, že on by mohl být klíčem k úspěchu United. Kolo chybí...

Reagovat
smazaný uživatel

mam pocit,ze Kolo by to riesil podobne ako traged Joleon ... v poslednej dobe kiksoval vela a rád ... preto asi aj sedí ...

Reagovat
Mindas

S Kompanym tvoří kvalitnější dvojici. Každopádně Kompany je o parník lepší, než oba dva dohromady, což je celkem problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolo udelal to stejny proti Stoke

Reagovat
soukup

tak Jones je ale famózní hlavičkář, nikomu bych moc nevyčítal když s nim prohraje souboj

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Přitom ke Giggsovi odhlavičkoval míč právě Lescott a ne Rooney.

Reagovat
Mindas

Přesně tak. Lescott je hlavičkář, jako prase a prohraje tenhle souboj. Když jsem viděl v sestavě jeho, tak mi bylo jasné, že on by mohl být klíčem k úspěchu United. Kolo chybí...

Reagovat
Tomanatura

Posledních 10 minut lahůdka, takto si to představuju , bohužel tu hru dost ku*ví Anderson, který nehraje absolutně nic a kvůli tomu jsme se nemohli dloooouho dostat do hry.

Nani je třída, už se těším na návrat Valencii, pokud se potkají ti dva ve formě, bude to paráda.

Reagovat
j_mrazik

Asi si koupím Giggs fitness.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mindas

Zatím dobrý fotbal, tempo to má. Škoda, že musela dat branku ta největší píča na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

ach ten cigán

Reagovat
Tomekcz

Andy mohl minimalne 2x strilet ale proste si vubec neveri , Jeste ze tam je Nani, to zpracovani do behu byla parada

Reagovat
Usty

Kompany je fantastickej stoper a Yaya neskutečně silnej hráč..

Reagovat
Mindas

Reagovat
Tomanatura

Kompany je fantastický.

Reagovat
Kenneth

No nevím. Dneska ho vidím jen diskutovat.

Reagovat
vitasrp

Kompany je dneska fakt neskutečnej.

Reagovat
j_mrazik

Jo, ale zbytek je marnej. Pohyblivost Milnera s Barrym je hodně špatná, Kolarov nedá balon. Silva s Tevezem nedostanou pořádnej balon a chudák Yaya to nemá komu dát.

Reagovat
Footballer

Pan obránce, Pan záložník

Reagovat
Footballer

reakce na Ustyho

Reagovat
niflheim

Ti dva jakoby na hřišti nebyli. Milner se ukázal při žluté kartě a jinak jsou neviditelní celkem.

Reagovat
Mindas

Hlavně, že Scholes s Fletcherem jsou všude. Jsou to stejné posty, méně výrazné.

Reagovat
niflheim

No Darren i Paul blyi přeci jen víc vidět. Darren třeba párkrát skvěle posunul do křídel. Párkrát mu to nevyšlo, ale co už.

Reagovat
Mindas

Ale prd. Dnes středy jsou nevýrazné na obou stranách. U vás je viditelný jen Nani, jinak stejná bída jako u City, kde je výraznější jen Silva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Z obrany Citizens bych teda dneska spíš vyzdvihl Richardse. Dlouho držel Giggse na uzdě (i když si za to z velký části mohl i sám Giggs), byl na něj velkej spoleh, hlavně pozičně zahrál skvěle.

Reagovat
vodka

i silově, přetlačil toho spoustu na svou stranu... taky se mi zatím strašně líbí...

Reagovat
fantomas

Jj, i silově.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi su zatial kompany ,nani, giggs

Reagovat
$dolar$

Rad bych zase po delsi dobe videl Wrighta-Phillpse

Reagovat
niflheim

Podle mě škoda, že mu nevyšlo to hostování ve Fulhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak dobre ten zapas zacal, ale to Silva zas ani netrefi branku, fakt nevim, co vic by chtel. Jenze jsme postupne zase odpadli, v utoku jsme zase bezzuby a nase ofenziva je jen David, Carlos a sem tam Yaya. Nicmene United hraji taky pekny prd, bohuzel ale zase vytezil maximum z jedne situace, kdy Lescott nepochopitelne prohral hlavu a Nani to pak udelal fantasticky, Zaba s tim fakt nemoh co delat. Takze by to chtelo nejakou zmenu, Kolarov je dneska na kridle spatnej, asi bych stahl Zabu (Kolarov na LB) a dal tam Dzeka...

Reagovat
Swarley

je fakt, že centry a nahrávky mu dnes sem tam nevyjdou, ale v rozhodující chvíli nahrál na gól a navíc je neskutečný, jak ve svým věku si dokáže z některých obránců dělat blázny...Ryan Giggs je prostě pořád neskutečnej hráč a s takovou může hrát do pětačtyřiceti

Reagovat
Ligter

Reagovat
vodka

jjinak City ztím nefungují vůbec kraje zálohy, to je strašná bída... Milner nulový, kdyby tam nebyl Richards, tak jsou bez pravé strany... Kolarov taky nic moc, je to takové bez pohybu... zaujali aokrát Yaya, Silva... Tevez dobře hlídaný...

Od nás se mi strašně líbí Sheasy, Nani hraje dobře a Giggs má slabší den, nápady má, ale spousta mu toho nevychází... Anderson působí, že neví, kde má být... Fletch klasicky bojovný, Scholes je prostě Scholes...

Reagovat
vodka

+ absolutorium pro Kompanyho, to je fakt naprostá extratřída a za tu cenu se vyplatil neskutečně...

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
cejen13

Pánové prosím nenapsal by mi někdo z vás číslo na nějakej sopcast kanál? nějak mi to blbne.. .

Reagovat
smazaný uživatel

90521

kvalita nic moc, ale je to anglicky

Reagovat
cejen13

Díky

Reagovat
joshua

106723 angilcky a dobra kvalita

Reagovat
SunFells

106723 kvalitní, i anglicky

Reagovat
Arbiter

Channel - 94332 kvalita geniální a je to Rusky

Reagovat
Usty

Reagovat
Arbiter

no co, lepší kvalitu streamů jinde jen tak nenajdeš

Reagovat
herbage

Na mizerný fotbal stačí i mizerná kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

,mám teda holandskej,ale ty ruský streamy sou bezkonkurenčně nej(kvalitou)

Reagovat
smazaný uživatel

Sheasy

Reagovat
smazaný uživatel

původně tam byl " "

Reagovat
r.mrazik

Evra x Giggs...to byl aut

Reagovat
C0br

Reagovat
niflheim

Reagovat
$dolar$

500. pro Spurs

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky.

Reagovat
fantomas

Hehe, SWP. Málem sem zapomněl, že ho tam furt maj.

Reagovat
Arbiter

SWP

Reagovat
smazaný uživatel

SWP

Reagovat
$dolar$

Ha, ja to vedel s tim Shaunem

Reagovat
fantomas

Brzo snad přijde Džeko místo Milnera.

Reagovat
$dolar$

Misto Barryho

Reagovat
fantomas

Barry je potřeba. Mancini si těžko bude hrát na sebevraha, aby stahoval svýho zdaleka nejdefenzivnějšího záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

To tezko.

Reagovat
Arbiter

hehe, průměrná výška útoku ManC je 1,7 m

Reagovat
smazaný uživatel

úúúúúúúúúúúúúú

Reagovat
smazaný uživatel

lahůdkový skluz

Reagovat
C0br

Proč to nedal Andymu?

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem na nej rval at mu to da..asi me neslysel

Reagovat
j_mrazik

Edin na plac.

Reagovat
Ligter

Jacko jde na věc.

Reagovat
Tomekcz

skoda ze To Nani nenahral andymu byl by uplne sam

Reagovat
fantomas

Dolárku?

Reagovat
smazaný uživatel

Přemýšlíš stejně jako Mancini, tím bych se moc nechlubil

Reagovat
fantomas

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Arbiter

prý ManC kupuje vše, co koupit může

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Arbiter

říkal to komentátor

Reagovat
Kenneth

Zřejmě u toho chlemtá vodku.

Reagovat
Arbiter

ruští komentátoři jsou jedni z nejkvalitnějších...

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm.......

Reagovat
j_mrazik

Říkám vám pořád, že Milner je špatnej a vy to pořád ne a ne.

Reagovat
C0br

Ryaneeeee

Reagovat
fantomas

Duo Silva-Tevéz si jednou asi hodně zamiluju, až začnu City sledovat častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš spolupráce Džeko - Silva je exkluzivní

Reagovat
Tomekcz

Giggs

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Kenneth

gooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Ligter

Tuhle přihrávku by nestíhal ani Flash alias Sheldon Cooper.

Reagovat
Ligter

Šmarjá, mně to jde fakt pozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

EEEEEEEEEEEEEEEEDDDDDDDDDDDDDDIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!

Reagovat
fantomas

Silva.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, Edin si bude teda ešte počkať na premierový gól.

Reagovat
vodka

kurva... taká haluz...

Reagovat
herbage

Ten SWP je marný. Pěkná akce Téveze se Silvou, ale nikdo na dorážku, to je základní chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Nemožné derby, nechutné, nudné... City majú najdrahších hráčov na svete a nič z toho. Halabala systém... Hráči hrajú profesorky (aj mancs), PORIADNY boj ako má byť v derby nevidím. Slabá úroveň zápasu...

Reagovat
terry

A je tam.

Reagovat
r.mrazik

vic stesti jak rozumu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
r.mrazik

co palcujes joudo? dyt by ta strela sla uplne mimo,kdyby netrefil Silvu

Reagovat
smazaný uživatel

FK Teplicééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase haluz do pice

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

prdelí Silva...

Reagovat
SunFells

Juchů

Reagovat
smazaný uživatel

paráááááda goooooool

Reagovat
C0br

PRdelí ty vole, mám dost, jdu na poker.

Reagovat
smazaný uživatel

yeaahh ...Dzekooo

Reagovat
Usty

GOOOOL

Reagovat
Footballer

gool

Reagovat
Tomekcz

mg takovej haluzak

Reagovat
SunFells

Ovšem tohle byla geniální spolupráce pánové

Reagovat
smazaný uživatel

Žeko Silvo

Reagovat
smazaný uživatel

tak a takhle by to mohlo skončit

Reagovat
smazaný uživatel

ešte jeden Dzeko a je vymalované

Reagovat
herbage

Remízka dobrá, teď vyděržat, pioněr

Reagovat
Rssa

Ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin a levá půlka Silvy

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko veľmi sťastne...

Reagovat
Chygro25

Silvička

Reagovat
j_mrazik

Silva, pan střelec, 2. gol v sezoně.

Reagovat
minoLFC

tak ešte dva D žeko

Reagovat
fantomas

Remíza bude pro nás ideální. Udržet, udržet!

Reagovat
Swarley

tak pojď Berbo, 4-4-2 a jdem na to....

Reagovat
smazaný uživatel

současnej Manchester United je za poslední roky nejhorší tým kterej je na špici premier league, doufám že tenhle nudnej tým s nesympatickym kádrem titul nezíská

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, fandím liverpoolu a dúfam že to tento rok uchmatne arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

tak komu teda fandis ty fando???

Reagovat
smazaný uživatel

evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to mělo bejt na mě ta ksem fanda Arsenalu, ale není tým kterej bych víc nesnášel než United... stokrát sympatičtější mi sou Chelsea a Tottenham než tým s hráčema jako jsou Evra Nani Fletcher Carrick Rooney

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

In Berba we believe

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Micah, to je tank

Reagovat
Arbiter

hehe, Džeko nakopl Silvu do prdele a je z toho gól

Reagovat
Tomekcz

SAF by se ted mohl probrat

Reagovat
Rssa

Je Scholes tuto sezónu pořád tak špatný nebo jen dneska? Díky

Reagovat
fantomas

Určitě neni a ani dnes to od něj neni tak hrozný.

Reagovat
Rssa

No docela hodně nestíhá a pasy mu vůbec nejdou...

Reagovat
fantomas

Koukáš jen na druhej poločas? V prvnim zahrál minimálně svuj standard. A to nestíhání dělá to, že Fletcher dost kazí a furt odevzdává míče, ale úplně hlavně, že Anderson dneska absolutně nevěděl, kde se pohybovat a co hrát, takže měl Scholes dvakrát tolik práce.

Reagovat
Rssa

Teď mi to Paul vrátil i s úrokem

Reagovat
smazaný uživatel

Levhart

Reagovat
herbage

Vtipné je, že citizens při standardkách vždy hlavičkují Silva nebo Tévez

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne...Smalling hraje uplne skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling je dnes excelentni!

Reagovat
herbage

Fletcher into no man's land, once again

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím sa , že zas príde na rad fergietime.

Reagovat
fantomas

SWP je fakt mamlásek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Chicharito za Rookokota, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
niflheim

Chytlo mě sraní. Jak padl gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Silva s prdelí a s prstem v nose.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

uplne na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

presne odtial odkial si ty púštal valec

Reagovat
SunFells

Giggse už by měl sundat, fakt se mu nedaří.

Reagovat
vodka

neni tam kdo místo něho...

Reagovat
SunFells

Park je zraněný?

Reagovat
vodka

jo... neni úplně ok po tom mistrovství asie

Reagovat
$dolar$

Rooney se tam ted hezky narazil

Reagovat
Swarley

solidní KO Wazzy...

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem či je v Manchest. taká zima alebo si zas SAF šupol ploskanu whisky ked má taký červený noštek

Reagovat
smazaný uživatel

City Žádnej přizdisráčskej fotbal v téhle fázi utkání

Reagovat
fantomas

Je fakt k nevíře, že dal dneska Nani gól zrovna levačkou. Další čtyři střely mimo bránu.

Reagovat
C-M@ster

Ať jde pan Nani doprdele... už několik kol sice dá gól nebo se o něj nějak postará, ale spálí dalších 5 slibnejch sanci strelou nad a dalsich 5 pretazenym centrem.

Reagovat
r.mrazik

Owen? jen to ne...

Reagovat
vodka

WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

tak to jen jedine...

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssssssss

Reagovat
$dolar$

Pane boze City bylo po vyrovnani lepsi a pak prijde gol united...

Reagovat
terry

Reagovat
Alessandro24

Rooooney..no ty vole

Reagovat
Tomekcz

Jestli tam da Owena a ne Javiera tak at de nekam

Reagovat
Minister

ty voleeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

OMFG

Reagovat
Swarley

oh my fucking god...Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
niflheim

Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

z hovna upletenej bič

Reagovat
smazaný uživatel

stejne jako City

Reagovat
smazaný uživatel

to je fik roku

Reagovat
fantomas

Prej Rookokota. KLASA!!!

Reagovat
vodka

ta oslava

Reagovat
Josifek

TO jo, oslava alá tak kdo že je tady ten KRÁL?! Ale po takovým golu si to může dovolit..

Reagovat
smazaný uživatel

trapnější by bylo už jen kdyby líbal znak klubu...

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ligter

INCREDIBLE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Gol sezony.

Reagovat
Footballer

Ty voe

Reagovat
hefy

Oooooo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronei krása...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

holy shit

Reagovat
herbage

A z psance je hned hrdina

Reagovat
joshua

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Usty

Oh my fucking godness..

Reagovat
smazaný uživatel

Marry me Rooney!!!!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nani 1+1

Reagovat
nani92

Reagovat
niflheim

Prostě nádhera...až mi to vyhnalo slzu do oka

Reagovat
smazaný uživatel

dpc aj so Shrekom

Reagovat
Josifek

Ty kráso, Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

musim uznat...este 2 minuty som mal otvorenu kečku ... i ked ho nemusim,ale toto RESPECT

Reagovat
Minister

raz za zivot...

Reagovat
herbage

Tak letos už si to vyplýtval i Berba

Reagovat
smazaný uživatel

mrdky haluzácký celej zápas hrajou 3,14ču a stejnak zas vyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
r.mrazik

dalsi lojza...

Reagovat
Footballer

Džeko, Džeko....první dotek s míčem špatný, velice špatný

Reagovat
minoLFC

gól mesiaca škoda, že do opačnej bránky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v polocase se vzdycky stridaji strany

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, ale hubu mám votevřenou ještě teď

Reagovat
ElectrickMann

krásnej gól... ale united jsou druhý poločas o dost horší

Reagovat
Darren Fletcher

uz viem co je futbalovy orgazmus, teraz vymenit spodky

Reagovat
smazaný uživatel

odteď ka takhle bude kopat i penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam do háje dělal Kompany, sbíral brambory? Nanimu klidně odpustím, že je zmrd, ale Rooneymu nikdy

Reagovat
Swarley

no to jsou ti naši sympatičtí správňáci, musíš je milovat

Reagovat
Mindas

Klasický United luck. V nejhorší možný moment dnes fantastický Kompany uklouzne.

Reagovat
terry

Já si teď říkám, jestli už náhodou nemá MU ty tři body přát. Na titul bychom je museli dvakrát porazit a takhle aspoň bude větší šance poskočit aspoň na druhý místo.

Reagovat
Darren Fletcher

pri manchestri united je z pozicii rivala vzdy lepsie pocitat s druhym miestom

Reagovat
minoLFC

zabudni, pôjdete pod Spurs

Reagovat
Kenneth

Tam zůstanete vy šašku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

to hej, ale aj vy

Reagovat
terry

Reagovat
Azza

Gól byl asi pěknej co?

Reagovat
smazaný uživatel

Centr Naniho zprava a Ronei zavěsil luxusníma nůžkama.

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc,asi 15-tá dorážka

Centr od Naniho a krásný položeníse Roneiho do vzduchu-šmik,nůžky jak ze žurnálu a do vinglu

Reagovat
niflheim
Reagovat
fantomas

Už na YT?

Reagovat
niflheim

whatever happens....is on youtube

Reagovat
fantomas

Takle rychle tam snad nákej gól nikdo nedal.

Reagovat
niflheim

Ja si pamatuju, že mi napsal kámoše o nějaký bouračce v F1, co se právě stala, tak jsem napsal jméno jezdce na YT a seřadil podle data..a bylo to tam - tak od té doby už vím

Reagovat
Tomekcz

porad neverim chce trumfnout Berbu proti Liverpoolu

Reagovat
Nikikrew

Aj ked mi je tento hrac nesympaticky,tak za tento gol si zasluzi bravuru.WHAT A GOAL!

Reagovat
niflheim

Rozhodčí by to měl písknout...ten gól by si zasloužil být vítezným.

Reagovat
smazaný uživatel

City vyrovnat a Owen v 99min. po solu z vlastni pulky 3:2...chci tak moc?

Reagovat
vodka

Smalling je fakt skvělý... snad se nezkazí jako Jonny potom...

Reagovat
Swarley

Smalling se zlepšuje zápas od zápasu, tak uvidíme co se bude dít dál....no snad pak nevyhoří a bude jeho kariéra stále stoupat vzůru...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo kouká na Sky sports? ty komentátoři potom golu byli asi tak minutu zticha a pak...oh my godness...

Reagovat
spider_8

United stačí k výhře Vidič a když se jim jeden z těch jejich útočníků utrhne

Reagovat
spider_8

Nejlepší stoper součastnosti

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kenneth

Reagovat
fantomas

Piquebauer.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Puyol samozřejmě

Reagovat
Rssa

na to příliš prasí

Reagovat
smazaný uživatel

je Kompany

Reagovat
r.mrazik

ten tevez je ale spina

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Dotkl se ho Giggs? Mě se zdálo že ne, ale neviděl sem to jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

No vypadalo to že jo, máchl tam rukou ve směru Tevézova pohybu..

Reagovat
r.mrazik

rekl bych ze ne

Reagovat
Rssa

Vidič si spletl sport ne?

Reagovat
vodka

škoda, že to nebyl tevez...

Reagovat
Rssa

pravda

Reagovat
Mindas

Jo jo. Vidič je pry nejlepší hlavičkář v PL. Mno, s loktama to umí každý....

Reagovat
Tomekcz

Uff VDS strasi

Reagovat
smazaný uživatel

Edwin bude chybět, toho nějaký Kusczak nenahradí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

je to tam...tohle jsme potřebovali jako sůl, úžasný tři body...

byly to nervy, ale nakonec to dopadlo dobře...jak už se tu mnohokrát psalo, úžasný Smalling...začínám věřit, že tenhle chlapec má budoucnost...

nadávat na něj můžeme jak chceme, ale zase gól a nahrávka aneb nesympatický Nani úřaduje...jeho forma je skvělá a jak nedávno sám říkal, je tím rozdílovým hráčem ať se to někomu líbí nebo nelíbí....

a jako poslední asi Wazza...dneska zase nechal na place všechno i když to místy vypadalo, že se tam motá od ničeho k ničemu...završil svůj skvělej výkon náááááááááádherným gólem....

další poklona ke Giggsovi...dneska to nebyl jeho zápas, nedařilo se dávat skvělý nahrávky a centry, ale makal a snažil se a zvládl odlítat celých 90 minut, což je pořádná porce...

nemá cenu to nějak protahovat, prostě úžasný tři body, odmakanej výkon, díky borci

Reagovat
Swarley

neměla být reakce...

Reagovat
smazaný uživatel

bože,proč nejsou míň sympatický?

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko 25mil., Torres 50 mil., Edwin k nezaplaceni

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Edwin 2 mil

Reagovat
smazaný uživatel

Ti polaci,to je uzasne.... Nani šukal Barbatova..

Reagovat
vodka

YES!!

Reagovat
Minister

Arsenal:

Team in full: Szczesny, Sagna, Djourou, Koscielny, Clichy, Wilshere, Song, Fabregas, Arshavin, Walcott, Van Persie

Subs: Almunia, Denilson, Squillaci, Eboue, Gibbs, Chamakh, Bendtner

Reagovat
smazaný uživatel

to teď nikoho nezajímá

Reagovat
Pipo123

to odkedy sa píska nadstavenie presne na sekundu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Fergietime

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem chtel videt 3. gol United

Reagovat
Mindas

Když United vedou na OT, tak jo. Když se dotahuje, tak fergie time.

Reagovat
Ligter

Najednou bude vadit, že se to píská na čas.

Reagovat
Mindas

Mně to vadí? Kde to píšu? Každopádně tehdy se konec nepísknul, když byl balón na půlce, teď když byl před vápnem...

Reagovat
Ligter

Ono to jen tak vyznělo, nemusíš to nikde psát.

Reagovat
vodka

ale měl ho Rooney, kdyby pokračovala akce city, tak to nepískne... tady to Marriner udělal naprosto správně...

Reagovat
Mindas

Tehdy měl balón Tévez, nebo kdo. To je fuk.

Reagovat
r.mrazik

po tom,kdy se porad breci,ze se to nedodrzuje

Reagovat
vodka

rooney získal balon, tak co by to protahoval?

Reagovat
niflheim

Nádhera....skvělá práce Smalling dneska skvělý výkon...snad půjde ještě nahoru

Reagovat
fantomas

Yaya se sice snažil, ale tu zášť k Rooneymu při závěrečném objímání úplně skrýt nedokázal.

Reagovat
Kenneth

nevidím se mu.. Rooney je prase.

Reagovat
Swarley

a taky dává góly jak prase

Reagovat
Tomekcz

Wayne´s world

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se na ně musí, na ty nákrčníkové slečinky.

Reagovat
Ligter

Reagovat
niflheim

Reagovat
minoLFC

to sinemal, Nani nepôjde na tiskovku

Reagovat
niflheim

Manchester is RED

Reagovat
Mindas

Derby slušné, bod by tomu seděl víc. Škoda, že o výhře rozhodli dva největší blbečci v United, ale za ty nůžky je to v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

This is how it feels to be City...

Reagovat
Tomanatura

Nani

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kokesh

Chodící fotbal...

Reagovat
Ligter

Skvělá výhra, děkujeme. Tím spíš, že to zařídili dva snad nejnenáviděnejší hráči United.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, zas luck..

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

...pana Silvy

Reagovat
Mindas

Spíš taková forma City venku, aneb "Proměň vše, co si vytvoříš."

Reagovat
Swarley

je to tam...tohle jsme potřebovali jako sůl, úžasný tři body...

byly to nervy, ale nakonec to dopadlo dobře...jak už se tu mnohokrát psalo, úžasný Smalling...začínám věřit, že tenhle chlapec má budoucnost...

nadávat na něj můžeme jak chceme, ale zase gól a nahrávka aneb nesympatický Nani úřaduje...jeho forma je skvělá a jak nedávno sám říkal, je tím rozdílovým hráčem ať se to někomu líbí nebo nelíbí....

a jako poslední asi Wazza...dneska zase nechal na place všechno i když to místy vypadalo, že se tam motá od ničeho k ničemu...završil svůj skvělej výkon náááááááááádherným gólem....

další poklona ke Giggsovi...dneska to nebyl jeho zápas, nedařilo se dávat skvělý nahrávky a centry, ale makal a snažil se a zvládl odlítat celých 90 minut, což je pořádná porce...

nemá cenu to nějak protahovat, prostě úžasný tři body, odmakanej výkon, díky borci

Reagovat
smazaný uživatel

to je taková škoda.Kdyby se ten srdcař netrefil,tak věřím,že je umotajou City na 1:2.

Zas a opět musím obdivovat tu Sirem naočkovanou taktiku na brejky.Oni z toho proti B4 dávají neskutečný kvanta gólů.Ten Nani-třeba v EFC by se čučel asi na fotbal z tribuny v Anglii,ale FAS ho předělá do toho jejich prašivýho systému a ono to klape.Ale je pro mě pofidérní,že jim to (KURWA!!) vychází!

Hold,asi to už nezískáme,gratulace.Nechci rozšiřovat poraženeckou náladu,ale tak to je

Reagovat
Mircu5

Remizovy zapas, skoda no...

Reagovat
13

liverpool bude hrát 4-4-2. to sem na to docela zvědavej jestli to bude šlapat

Reagovat
smazaný uživatel

rooney United till i die

Reagovat
cejen13

Znovu poprosím o číslo na sopcast na match arsenalu :-) Předem děkuju

Reagovat
fantomas

Anglický sem nenašel, rozjet by se snad pak mělo to samý SkySports...

sop://broker.sopcast.com:3912/100804

Reagovat
minoLFC

Calldwell je biely Zorro

Reagovat
vladis271

Luis

Reagovat
herbage

Ten Wilshere vůbec nemá techniku, kam se hrabe na McEachrana

Reagovat
fantomas

Napadlo mě to samý.

Reagovat
Kenneth

Proč provokuješ?

Reagovat
vodka

ty už prosimtě zalez někam do sekce gambáč ligy a neotravuj...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Zrovna jsem to zapnul a vidím Wilsherův průnik, kde byl faulovaný a Fabregasův následný gól ...Proč ho neuznal? Zapískal předtím?

Reagovat
fantomas

Jj, vykašlal se na výhodu. Taky to zprvu vypadalo, že se k tomu Cesc nedostane. Škoda no.

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

Hodgson dobře začal

Reagovat
Kenneth

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Hammill.

Reagovat
SunFells

Shava dobře hleděl.

Reagovat
Azza

Reagovat
Side

RvP

Reagovat
fantomas

Další krása! VAN PERSIEEEE!

Reagovat
SunFells

Tak až teď je to Peršanův 10. gól od Nového roku

Reagovat
Counter

Awesome

Reagovat
$dolar$

A podme Arsenal na 4:0

Reagovat
herbage

van Persie umí nejen dávat nádherné góly, ale narozdíl od Rooneyho je i platný při hře

Reagovat
r.mrazik

v jake? clovece nezlob se?

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney nedává góly ale je mnohem platnější ve hře.

Reagovat
Swarley

Rooney není platný ve hře??

Reagovat
herbage

popichuji

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
tomasinho

Zpochybňovat zrovna Rooneyho platnost ve hře je nesmyslné.

Reagovat
vodka

teď teda dobře ustřelils...

Reagovat
fantomas

Aaaa!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kenneth
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo jinej mohl dát gola ? Raul

Reagovat
smazaný uživatel

a fábio za pěknou akci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Je ti šutér nákup roku

Reagovat
smazaný uživatel

Není to náhodou už náš nejlepší střelec PL ? (když nepočítám Carrolla a Torrese)

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Dneska překonal steveho

Reagovat
Rssa

Neskutečně se pod Kennym zapracoval

Reagovat
tomasinho

Akorát začal dávat góly. Výkony extra nejsou.

Reagovat
Rssa

Jsi na něho příliš tvrdý, já tam vidím rozhodně posun. Nejen, že si zvykl na tvrdší a rychlejší hru (ze začátku roztahoval ruce po každém kontaktu), tak i jeho přihrávky jsou přesnější, dává míč rychle od nohy. Ber to tak, že často za sebou nemá žádné pořádné DM, tak je trochu opatrnější, Lucas je bídný

Reagovat
tomasinho

Tak zlepšuje, když konečně začal hrát tam, kde má. Ale stále nepřesnotí je strašně moc. Myslel jsem, že by byl schopný hrát spolu s Gerrardem ve středu, ale byl by to hrozný průchoďák. Je až moc ofenziví a na CM moc chybuje. Ale je fakt, že DM za sebou nemá no.

Reagovat
Rssa

Nějak to Kenny musí poskládat, protože v současnosti pokud jsou oba zdraví, tak musí oba hrát

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Musí, ale musí s něma hrát někdo jiný. Ideál by bylo v létě přivést křídlo a DM a hrát 4-3-3.

Reagovat
Rssa

Stevie - M´Villa - Raul

A.Johnson - Carroll - Suaréz

Můj sen..případně pokud by došlo kvalitní LB, tak Johnson na prvém křídle, možná majstrštyk

Reagovat
joshua

trefil to parádně

Reagovat
minoLFC

Meirelessssssssssssssssss - pod Daglishom už priatý gól

Reagovat
vladis271

Kelly Raul

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherně Luis.. to měl bejt gol. Tyč byla proti

Reagovat
vladis271

Luis máličko chýbalo

Reagovat
tomasinho

Zhruba od 10. minuty paráda. Střed zálohy slabý celkem, dost míčů ztracených. Maxi slabý. Ale výborně spolupracuje levá strana Aurelio-Johnson, jako vždy bojovný Kuyt, gólový Raul, který prospěšný góly, když už na CM ztrácí dost míčů. V tomhle Gerrard chybí hodně. A Suarez? O 2 třídy technicky výš než zbytek týmu, ještě se sehrát a bude to paráda. Škoda té tyčky. S Kuytem si dokáží ale dobře vyhovět.

Reagovat
smazaný uživatel

do 10. minuty hrál wigan ale fakt hezky, až jsem čuměl. Pak jsme je lehce zatlačili, dali gola a jsou uplně v pytli.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucasov výkon dáva dole výkon Meirelesa. Lucas je neskoro v súbojoch, dokonca mu súper vypocholl loptu. Z toho boli minimálne 3 protiútoky Latics...

Reagovat
tomasinho

Poulsen by zahrál možná lépe. Jak píše dEst, asi potřebuje odpočinek. A v létě pořádné DM. Už se těším na Tiotého.

Reagovat
smazaný uživatel

Poulsen je podobne zlý.

Reagovat
tomasinho

No právě, na to, aby nahradil unaveného Lucase má. A dozadu je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno, fakt možno, aj dozadu je podobne zlý, pomalý na PL tempo, nestíha...

Reagovat
smazaný uživatel

Dopředu taky. Vzpomeň si na tu krásnou kolmici proti Wolves, za který následně padnul první fík.

Reagovat
smazaný uživatel

Cheik by byl vazne vybornej

Reagovat
tomasinho

Jo, hrozně se mi líbí tenhle typ hráčů. Myšlenka Tioteho v LFC mě nadchla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ten by se určitě nebránil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Podle očekávání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas, znovu, znovu...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je v řiti. Už asi 3x ztráta balonu po jeho přihrávce z první.

Reagovat
smazaný uživatel

To není hráč do 4-4-2 ... a už vůbec to není hráč do základní sestavy Liverpool FC

Reagovat
smazaný uživatel

on na podzim nehrál špatně, ale kdy naposled si odpočinul ? Potřeboval by asi trochu pauzu, 2-3 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas na podzim nevyčníval jen kvůli tomu, že hráli tužku všichni. Ve chvíli, kdy se týmu daří tak vidět jak je Lucas pozadu. Na druhou stranu od minulých sezón se stále zlepšuje, takže se dá o něj ještě ledacos čekat.

Reagovat
Rssa

Lucas je ve všem průměrný a ani se nezlepšil natolik, aby byl nějak prospěšný. Budu oslavovat den, až odejde za tučné prachy někam do Španělska

Reagovat
smazaný uživatel

V niečom priemerný, v niečom podpriemerný. Priemerný hráč je oproti Lucasovi lepší...

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

právěže podle mě je. on neni typickej DM a ve 4-4-2 by mu to mělo sedět, zvlášť když je vedle hodně ofenzivní Raul Meireles

Reagovat
joshua

Mně se celkem líbí, občas něco podělá, ale přihrávky rozdává s přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas je fakt, že jeho přihrávka do strany Kellymu započala akci, po který padl gol... ale jinak je dneska fakt špatnej.

Reagovat
joshua

Tak já od něj čekám vždycky to nejhorší, takže tohle ještě beru. Ale pořádný DM by to vážně chtělo. Takovej Sissoko by nebyl špatnej.

Reagovat
Rssa

který Sissoko?

Reagovat
joshua

Moussa

Reagovat
Rssa

To není DM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
joshua

On je dost univerzální, může to v pohodě zahrát. V současnosti sice hraje na ofenzivnější pozici, ale původně to je DM/CM. Pak by se mi ještě líbil Alou Diarra.

Reagovat
Rssa

Spíš to chce čistokrevného DM, navíc Sissoko by byl drahý a na jeho pozici už je Raul/Steve. Tioté nebo M´Villa jsou ideální

Reagovat
joshua

Tiotého podle mě NUFC nepustí a M´Villa by nebyl špatnej, ale taky to není podle mě čistokrevný DM.

Reagovat
smazaný uživatel

... i kdyz, neni M'Vila typ co Sissoko?

Reagovat
tomasinho

Není.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ja jsem M'Vilu myslim ze ani jednou hrat nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

A co teda vlastne M'Vila presne je?

Reagovat
smazaný uživatel

Futbalista na takejto úrovni musí kua dávať také prihrávky, nechválme ho za bežné veci, ktoré si u iných hráčov takmer nevšímame

Reagovat
papos182

Aleee, vzdyt jde videt, ze zkousi kravinky, to by v zapase s Chelsea nedelal.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
SunFells

Ale no ták

Reagovat
fantomas

Theo je dneska strašnej.

Reagovat
fantomas

*neměla bejt reakce, ale může bejt. Tu tutovku spálil on vlastně.

Reagovat
supervizor

šanci spálil, ale rozhodně se mi líbí víc než Aršavin

Reagovat
fantomas

Dneska prakticky nic neudělal dobře.

Reagovat
fantomas

Až teď si pěkně došel pro žlutou.

Reagovat
supervizor

co ještě chtějí

Reagovat
SunFells

Nebyl offside

Reagovat
supervizor

stejně to spalili tak co

Reagovat
fantomas

Ale aspoň se jim můžu utěšovat, protože jinak...

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

"See why West Ham need the running track now. So the other team have a place to run rings around them."

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Tolik solidně začínajících protiútoků a většina z nich zazděná donebevolající zbytečností. Mistr v tomhle je především Walcott, ten dneska vážně nemá den. Jinak exkluzivní pohyb bez balonu - ve smyslu presinku - hlavně zezačátku Wolves absolutně nevěděli. Celkově si vlastně vůbec neškrtli, což je dobrej základ. Teď už jen líp nakládat s těmi šancemi a občas se vyvarovat těch zbrklých narážeček a kombinací.

Reagovat
herbage

Newcastle si prvmí půli taky ani neškrtl a z nějaké standardky jim tam možná něco padne. Chce to bezpodmínečně druhý gól a chladnější hlavu v zakončení. Co dnes pálíme, to zas není možný

Reagovat
fantomas

Standardky zas nejmíň dvakrát smrděly no, jinak nás ale nemaj šanci ohrozit. Leda že by Koscielny zas vyrobil nákou botu.

Reagovat
herbage

Kdy udělal nějakou naposled?

Reagovat
fantomas

Zápasy ti hledat nechci, ale letos sem registroval tak...čtyři?

Reagovat
herbage

No, to tak sedí, i když nějaké větší tak dvě. Spíš mi šlo o to, kdy naposled? To už budete celkem déle

Reagovat
SunFells

Poslední dobou je mnohem zodpovědnější a nějaký kiksy je u něj těžké najít ...no snad to nezakřiknem.

Reagovat
fantomas

Mně furt nahání strach. Zvyká si, ale do PL mi prostě vůbec nesedí. Potřebuje klid - psychickej i fyzickej, když to tak řeknu, jinak na něj snad nikdy nebude stoprocentní spoleh.

Reagovat
SunFells

Také jsem mu hodně dlouhou dobu nevěřil, ale poslední dobou mě celkem přesvědčuje

Reagovat
herbage

Jinak u Wilshere by šla jen za první půlku vytvořit kompilace, jako McEachrana za celou sezónu. A to dneska hraje Jack svůj průměr

Reagovat
minoLFC

už to prehánaš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad každej vidí, že Wilshere je momentálně na jiný úrovni než McEachran. Když ho tu budeš takhle vynášet do nebes, akorát ho mnoha lidem zprotivíš.

Reagovat
SunFells

Reagovat
herbage

Ok, ale dneska měl několik parádních průniků a lahůdkových pasů za obranu

Reagovat
fantomas

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
Chazy

Není náhodou Wilshere o dva roky starší?

Reagovat
SunFells

o rok.

Reagovat
fantomas

Theo!!!

Reagovat
SunFells

THEOOOOO

Reagovat
tomasinho

Co nejrychleji přidat druhý gól, jinak bude Wigan kousat.

Reagovat
Counter

Jeee, my si zas zahráváme

Reagovat
smazaný uživatel

Ted sem se vrátil...Co mám sledovat, kde se hraje zatím nejzajímavější fotbal ?

Reagovat
SunFells

Tam kde vždycky, na Emirates

Reagovat
fantomas

Arsenal si otevřel svou tradiční střelnici - a vede 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase slepé náboje říkáš, to mě moc bavit nebude... No, radši checknu Suaréze s Alcarazem

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Když tomu Maximu někdo pořádně nakope prdel. Smutné, že je to jediný krajní záložník v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Magpies tlačí... kdyby tam byl lepší útočník, tak už vedem

Reagovat
fantomas

Fuj! Ježiši, to byl hroznej pohled na to koleno.

Reagovat
herbage

Proč nešel Zubar ven? Kopačka proti kolenu, jasná druhá žlutá

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Proc Kenny strida Raula?

Reagovat
tomasinho

Proč Raul? To teď jako bude hrát střed Aurelio-Lucas? Snad není zraněný, i když to na to nevypadalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byla naaaadhera

Reagovat
fantomas

No konečně!

Reagovat
herbage

Break roku

Reagovat
fantomas

Cesc by si za tohle zasloužil napsat asistenci.

Reagovat
Minister

krasna akcia

Reagovat
Counter

Čárový to ani nestihl úžasný brejk

Reagovat
SunFells

No nevím, vypadalo to na ofsajd ....ale jinak

Reagovat
herbage

Tohle písknout by byla urážka fotbalového noha

Reagovat
smazaný uživatel

Prej noha...

Reagovat
SunFells

Souhlasím ....Ale stát se to mohlo, tím jsem chtěl poukázat na Theovu neopatrnost, moh to klidně táhnout ještě sám.

Reagovat
herbage

Až na Robina vše na jeden dotyk, ten potřeboval dva

Reagovat
tomasinho

A Aurelio h tam doufám zavěsí z přímáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč se k tomu maxi a fábio serou. Maxi to snad nikdy nekopl dobře a fábio naposled na old traffordu.

Reagovat
smazaný uživatel

Z týhle vzdálenosti to klidně může kopat Suarez, kopací techniku na to má. Na druhou stranu, kdy jsme naposled dali fíka z přímáku (z větší vzdálenosti než 20 metrů) ?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Old Traffordu?

Reagovat
smazaný uživatel

A že toho Fábio od Old Traffordu nahrál... Rozhodně je jednou z nejlepších voleb na přímáky.

Reagovat
SunFells

Nemohl mu to ťuknout doprava

Reagovat
fantomas

Proč nepřihrál?

Reagovat
tomasinho

Chytrý hráč by to teďka dal s přehledem. Al Habsi stál naprosto nesmyslně úplně na druhé straně. Stačilo obstřelit zeď. Nechápu, jak se mohl tak debilně postavit.

Reagovat
smazaný uživatel

já nechápu jak to mohl fábio takhle debilně kopnout

Reagovat
tomasinho

To já taky ne. Ale že se nepodívali vůbec. Al Habsi stál přímo za zdí, dvě třetiny brány naprosto volné. Proti Chelsea dá tak chytrý gól a teď si takové banálnosti nevšimne.

Reagovat
fantomas

Jack.

Reagovat
smazaný uživatel

Booooze... tohle jestli nevyhrajem. Rovers vubec nevi, kde jim hlava stoji.

Reagovat
smazaný uživatel

Začínam veriť, že Robin je ten pravý kapitán pre Arsenal.

Reagovat
Trand

Za dva roky Aaron Ramsey.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný bránění fakt.

Reagovat
Rssa

Reagovat
hefy

Steve GOOOOOLHURRY

Reagovat
smazaný uživatel

no aspon to bude na AR zajmavejsi...YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

Robin podme hattrick..

Reagovat
tomasinho

To je za tu přílišnou lehkovážnost. Kdyby na to vlítli a dali druhý v úvodu půle, byl by klid. Takhle bez Raula to půjde těžko. Strašné bránění. Maxi dolů a Jovanovič na plac. Nemůžeme ztratit doma s Wiganem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, zrovna jsem chtěl napsat, že vedem jen o jeden gól a hrajem laxně jako bychom vedli 3:0 a že se Wigan klidně může ukopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna-Clichy to su centre...

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš ten Ngog je špatnej. Nakopat ho.

Reagovat
tomasinho

Vždyť vyhrál skoro všechyn souboje zatím. Solidně hraje na to, jak dlouho nehrál. Spíš nakpopat v druhé půli Suareze s Kuytem, kterým míč uskakuje po prvním kontaktu.

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez vybjoval primáky.chýba mu ešte väčšia herná preax so spoluhráčmi...

Reagovat
tomasinho

Herní praxe je fajn, ale nemá vliv na to, že hráč s jeho cenou nespracuje jednoduchý míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, ale až na pár momentov hrá dobre...

Reagovat
Counter

Co to ten komentátor furt žvaní o ofsajdu...

Reagovat
Trand

Buď rád, já poslouchám rusáky a každý dotyk Arshavina s míčem je ohodnocen zvýšením hlasu, ať je Andriy kdekoliv, klidně i před bránou Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nenechal výhodu ted?

Reagovat
tomasinho

nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou standartky

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

A ted musi dat Luis gol

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak se k tomu postavil Maxi

Reagovat
tomasinho

To by ho ta piča argentinskák tomu musela pustit.

Reagovat
hefy

Jinak sudí zatim Wigan nějak šetři.

Reagovat
Rssa

Nakopat Maxi do prdele směr Madrid

Reagovat
Rssa

Maxiho

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz ála Gerrard Moji najobľúbenejší herci

Reagovat
smazaný uživatel

Si pozri spomalovačku, oboma rukami ho držal...

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Ooooo to je velmi prekvapive striedanie na Wengera..ziadny Denilson

Reagovat
supervizor

už ho tam máš

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to by nebol Wenger ..

Reagovat
smazaný uživatel

zas to nepreháňajme, Denílson je dobrý, keď strieda. Vtedy väčšinou vyhrávame a potrebujeme držať loptu a ukľudňovať hru, to mu ide dobre.

Reagovat
tomasinho

Proč k sakru Kuyta? Ten je aspoň schopný vybojovat balon a dát gól Maxi není schopen ničeho.

Reagovat
tomasinho

A teď ať to kope Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

To je škodaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Chazy

I kdyby se daly přednosti Garyho Caldwella a Stevena Caldwella dohromady, tak je to nejhorší CB v PL...

Reagovat
tomasinho

Hlavně, že před rokem jsi básnil, jak Gary půjde za chvílí do velkoklubu

Reagovat
Chazy

Tak to není poprvý, co se takhle pletu

Reagovat
terry

Najednou.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
hefy

Gary mohl bejt už dvakrát venku.

Reagovat
Chazy

Je to kretén, snad po sezoně vypadne.

Reagovat
hefy

Snad ne. Ať vypadne Steven.

Reagovat
Chazy

Koukni, oba dva nemají na PL ani ze srandy, možná, když se spadne, jinak prostě musí jít.

Reagovat
hefy

Takhle bys ale vyházel celej tým.

Reagovat
Chazy

To zas ne.

Reagovat
tomasinho

Proč? Záloha i útok jsou výborné. Teda až na hrota.

Reagovat
hefy

No podle téhle logiky by odešelo dost hráčů a kádr by byl strašně úzkej.

Reagovat
Chazy

Já chci jen vyhodit nejslabší článek základní sestavy

Reagovat
hefy

Ale místo Garyho by hrál Boyce, to bychom se moc nepolepšili.

Reagovat
Chazy

Mi právě šlo o to, že by ho někdo nahradil ..

Reagovat
hefy

V tom případě nemusí vypadnout, ale být pouze posunut na, dejme tomu, čtvrtýho stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

CALDWELL VON!!!

Reagovat
Rssa

Suaréz

Reagovat
tomasinho

Ouuu, břevno. A onmo to půjde a ne že ne. Stačí jen vhodný exekutor. Škoda druhé konstrukce od Luise.

Reagovat
smazaný uživatel

SKURVENÁ SMOLA. Caldwell už mal byť von.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, ten Luis ma smulu Prvne tycka, ted brevno..

Reagovat
Bayern +

1000. pro West Ham United

Reagovat
terry

Reagovat
Bayern +

Demba ! 3:3 Come on West Ham !!!

Reagovat
smazaný uživatel

To musíme prolomit sakra. Nezasloužíme si prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo remizovat

Reagovat
Chazy

Jj, to ani Wigan, remíza ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Harper

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska 100. zapas v PL

Reagovat
tomasinho

Ten Maxi fakt nevystřelí

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to ku*va maxi nezkusil sám ? Dyť měl mnohem lepší pozici než Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, chápu, že Pardew nechce další 4:4... ale todle...

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti vadi? Celej druhej polocas tlak jak blazen ....

Reagovat
smazaný uživatel

Jovanovič tam je uplně na hovno.

Reagovat
tomasinho

Měl jít místo Maxiho a ne Kuyta.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, ten M'Vila je vlastne co? Klasickej DM to taky neni ne?

Reagovat
vodka

je to DM, měl by to být takový elegantní čistič prostoru...

Reagovat
herbage

Chamakh, Bendtner, Denílson a já můžu jít vyšívat

Reagovat
SunFells

počkej s tím na Spurs, věř mi.

Reagovat
fantomas

No...dyt je ten konec úplně zbytečnej. Kdyby se skončilo někdy v 70. minutě, nic moc by se nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda,v útoku máme Chamakha, Nicklasa a Thea,ale kto by čakal,že na hrote bude Walcott, ktorý sa jediný hodí na krídlo a na krídlach budú dve veže Nicklas so Chamakhom... To je komédia toto.

Reagovat
SunFells

Dobrá akce

Reagovat
smazaný uživatel

Wallcot dneska pekny pes..

Reagovat
tomasinho

To nebylo za čátrou ani polovinou objemu

Reagovat
niflheim

To musíte být zoufalí, když hraje N'Gog a Jovanovič

Reagovat
smazaný uživatel

Zase uplne smesna karta pro Joeyho..

Reagovat
Trand

Ten Ebans-Blake je teplej nebo proč teď držel Denílsona a chodí deset centimetrů od něj?

Reagovat
Swarley

popravdě Suareze je mi snad až líto nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Že šel do takovýho týmu?

Reagovat
Swarley

taky pravda

Reagovat
tomasinho

Musí si zvyknout, takové píčovinky a kličky v poslední minutě, když je třeba dát balon do vápna, se musí odnaučit.

Reagovat
Swarley

jo to určitě jo, ale měl i prostě smůlu...ten přímák byl parádní a jen z toho orazítkoval břevno...ale určitě je to pro vás příslib, podle všeho to bude dobrá posila...

Reagovat
tomasinho

Jo, to měl. Zahrál dobře, technicky je na tom o třídu výš než spoluhráči.

Reagovat
Rssa

Hořím neskutečnou nenávistí k Lucasovi

Reagovat
smazaný uživatel

keby Boh dal a van Persie by odohral v zdraví všetkých 38 ligových zápasov, tak by bolo o najlepšom strelcovi ligy rozhodnuté, to som si istý.

Reagovat
Lorcan

i tak je ještě prožene

Reagovat
Amos

RvP je borec prostě

Reagovat
vodka

omg, zase žigič...

Reagovat
tomasinho

Úžasné, ztratit takhle zbytečně body. Hlavně, že se vyhraje na Chelsea a doma nejsme schopni porazit ani Wigan, který hrál všehovšudy 20 minut a to přeháním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

slabouckej Wigan by se mel porazet...chybela nam vetsi kvalita uprostred a trochu i stesti...pokud nebyl Raul zranenej tak nechapu jeho stridani

Reagovat
herbage

Wolverhampton celých 0 střel na bránu. A to minulý kolo porazili Manchester Arsenal po druhém gólu dohrával zápas vyloženě v přátelském duchu. Posledních 20 minut se nemělo cenu dívat. Co mě dneska nejvíc zklamalo byli fanoušci na stadionu, vyloženě komorní atmosféra a přitom tribuny byly plné

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland: Gordon, Onuoha, Bardsley, Mensah, Bramble (C), Richardson, Malbranque, Henderson, Muntari, Sessegnon, Gyan.

Subs: Mignolet, Angeleri, Riveros, Ferdinand, Colback, Zenden, Elmohamady.

Tottenham: Gomes, Corluka, Assou-Ekotto, Dawson, Gallas, Pienaar, Jenas, Kranjcar, Sandro, Pavlyuchenko, Defoe.

Subs: Palacios, Bassong, Crouch, Lennon, Khumalo, Woodgate, Cudicini.

Reagovat
smazaný uživatel

No vypadá to slibně, jen tam chybí nějaký druhý útočník. Ten není ani na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

2 otázky: čo je s Campbellom? kedy sa asi vráti Welbeck?

Reagovat
smazaný uživatel

Campbell je dlouhodobě zraněný snad od září, ale už se vrátil, rehabilituje a lehce trénuje.

Kdy se vrátí Welbeck opravdu nevím, ale snad to do měsíce bude.

Reagovat
fantomas

Pienaar.

Reagovat
fantomas

"Dokonalej stoper" Dawson teď Gyana odbránil fakt skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mu snad nechceš dávat na vinu, vzhledem k tomu že tam byl sám na 2, zatímco ocas Gallas si přezouval kopačky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

1) Až pak sem si všiml, že tam Gallas nebyl

2) CELOU dobu u něj stál, zaváhal nepochopitelně, až když Gyan dostal přihrávku.

3) Ve vápně byl skoro celou dobu jen Gyan, takže žádný dva, ten druhej tam doběhl až hodně pozdě a běžel za nim hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaváhal, ptže tam nabíhal ten druhý hráč a vypadalo to, že Gyan tu těžkou přihrávku nezpracuje, ale bude se snažit to spíš přistrčit Sessegnonovi (?). V danou chvíli se rozhodl naprosto pochopitelně, prostě nepočítal s tím, že to Gyan tak výborně zpracuje a snažil se vykrýt prostor...

Reagovat
fantomas

Nevšim sem si, že by uskakoval už před tim Gyanovým zpracováním. Právě spíš zazmatkoval až po něm, kdy už ho měl dávno dostupovat namísto stahování se k druhýmu hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, viděl jsem to jednou, potřeboval bych se na to znovu mrknout..každopádně tohle byla spíš chyba Gallase, případně jednoho z CM, kteří se za něj měli zatáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Tže jsem se na to podíval znovu v higlightech a nemám důvod měnit nic na svém původním tvrzení. Dawson se držel celou dobu u Gyana, zlomek sekundy před tím než to Gyan zpracoval (což už se zdálo nepravděpodobné) reagoval na pohyb Sessegnona. ketrý tam byl naprosto sám (nevím kde si vzal že s ním někdo běžel) a zdál se být v daný moment reálnější hrozbou. Rozhodně to nebyla jeho chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, taky jsem se na to teď několikrát kouknul a Daws tam byl sám na 2, jinak než mezi ně se postavit nemohl, takže to bylo buď anebo. Chyba byla na straně Sandra, který se měl zatáhnout na stopera.

Reagovat
fantomas

Já taky furt nerozumim tomu tvýmu "nepravděpodobné" - dyt to byla obyčejná polovysoká přihrávka někam po kolena, tak proč by to jako neměl zpracovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu jak Gyan stál a vzhledem k tomu, že byla docela prudká bylo zkrátka na místě předpokládat, že projde až na Sessegnona (Dawson se musel rozhodovat ze 2 variant a vybral si podvědomě tu v daný moment reálnější)...

Reagovat
fantomas

Nesouhlasim s reálnější - proto ten rozpor asi.

Reagovat
vodka

tak já bych taky nečekal, že vystřelí takovým stylem, musel zpracovávat zádama k bráně, přihrávka byla docela prudká a ve výšce kolena... rozhodně bych nečekal, že udělal to, co udělal, ale spíš taky, že to pustí, nebo nahraje.. ta otočka je i tak skoro nebránitelná...

Reagovat
vodka

omg, to je stylistika...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Gyan

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím pro mě nejhorší v dresu SAFC Mensah. Zezačátku to tam dvakrát pokazil a u gólu mu zase zbytečně utekl Defoe.

Reagovat
fantomas

Předtim vás zase zachraňoval, jak na poslední chvíli odkopl tu přihrávku do loženky Defoeovi.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak ale hraje špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš hned to na začátku? Tak to zavinil on a odkopával Bramble.

Reagovat
fantomas

Ne, to před tim rohem, kdy ste pak dostali gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to už nevím, každopádně v první půli byl hrozný on, v druhé pak celý tým kromě střídajících.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sasek ten Gomes

Reagovat
smazaný uživatel

No...

Reagovat
smazaný uživatel

Je...

Reagovat
smazaný uživatel

konec sezony : 1. Manchester United

2. Arsenal

3. Tottenham

4. Liverpool

5. Chelsea

6.Manchester City

Reagovat
kiwwi

v idealnom svete

Reagovat
smazaný uživatel

by nikdy nebyl Tottenham tak vysoko

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi budú prví United, ale tak kurevsky by som si želal, aby tam bol Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je porazíte doma, pak máte dost velkou šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

mám blbý pocitl že MU vyhraje, ale kvůli těm naším trapným ztrátám a že jich nebylo málo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Virtuos

Dúfam, že dnes Forest vyhrá nad QPR a dotiahne sa na nich

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sleduješ?

Reagovat
Virtuos

jj pravdaže

Reagovat
smazaný uživatel

najlepšia plichta a výhra Cardiffu

Reagovat
Virtuos

viac mi imponuje Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufam. I kdyz QPR uz z toho prvniho mista asi nikdo nesesadi, ale aspon at si polepsi Forest

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu, za co sel Robert ven?

Reagovat
smazaný uživatel

Radoslaw*

Reagovat
Virtuos

za peknú sklzačku na Taarabata

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ho chvalim

Reagovat
Virtuos

len škoda vylúčenia rozhodca to vzal vážne

Reagovat
Godwinson

Reagovat
vodka

tak sestřih WBA - WHU stojí vážně za to... lituju, že sem se nedíval na celý zápas...

Reagovat
fantomas

Ta obrana WHU je fakt komická. Dorransův gól.

Reagovat
vodka

obrana hrozná, útok zase dobrý...

Reagovat
fantomas

Hlavně Nobleho snášedla.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se nejvic libil ten vlastnak, jestli si videl rozbor Reid si nikoho nehlidal, byl uplne mimo celou akci, a stejne si sebehl tak sikovne, ze neskodny mic uklidil do brany

Reagovat
vodka

pravda, tam sem taky vůbec nechápal, kam se to cpe...

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste vlastne stal mimo linii, takze by rusil pripadny ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

rooney a jeho gol jenoznacne branka letosni sezony napric celou evropou neskutecne opravdu

Reagovat
Godwinson

Jasná pencle! :)

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím teda teď ten Routledge.

Reagovat
Godwinson

Škoda

Reagovat
Virtuos

Tréner Forest Davies bol spokojný takže bod ich potešil, škoda vylúčenia lebo QPR v 2. polčase nehralo nič moc okrem svetlých chvíľ Millera na pravom krídle, keď dával zabrať Lynchovi polu s Koncheskym

Reagovat
fantomas

Omg, to je tak svazující, že ten Elmander ještě nepodepsal. Takle ho Coyle musí za každou cenu stavět, takže to dopadá tak, že ho utopí na pravym křídle místo toho, aby tam hrál Lee.

Reagovat
tomasinho

Tak to je špatné no. Já podle jmen usoudil, že napravo hraje spíš Sturridge. Takže jsem usoudil špatně no.

Reagovat
fantomas

No, je to jakési 4-3-3 s tim, že Sturridge hraje zleva, ale de facto se pohybuje všude. Vepředu si ta trojka ale vůbec nerozumí, Davies ještě dejme tomu s oběma, ale Sturridge už se na Elmandera jednou řádně rozeřval, ten mu to pak vrátil, neklape to prostě. Navíc Elmander ani neví, jak bránit - co nevidět bych tam strčil Leeho a přešel na klasický 4-4-2. Jediný potěšující zjištění je to, že střed Holden-Davies může fakt hrát pospolu a není potřeba žádné klasické DM, aby to nebyl nějakej průchoďák.

Reagovat
tomasinho

Aha, dík za osvětlení. Leeho je velká škoda, toho dřeváka by měl posadit. A co pak s Muambou není ho škoda na lavičce?

Reagovat
fantomas

Docela je no. Na druhou stranu když hrál jen s Holdenem, tak to všechno stálo fakt jen na křídlech, ten střed byl šíleně nekreativní. Kdežto když se teď Holden doplňuje s Daviesem jako s dalším jakoby CM, je to daleko lepší podpora ofenzívy.

A Leeho návrat je jen otázkou času podle mě. Nemůže trvat dlouho, než si Coyle uvědomí, že Elmander napravo do 4-3-3, nedej bože na RM do 4-4-2 (tak to vypadá hlavně když má míč Everton a brání se), opravdu NE!

Reagovat
tomasinho

Tak to si musí uvědomit co nejdříve, to jsem Bolton od příchodu Sturridge ještě neviděl, ale je to očividné podle tvého popisu.

Reagovat
fantomas

CAHIIIILLL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

TIIMOTHY FILIGA!

Reagovat
fantomas

Minul. :-*

Reagovat
smazaný uživatel

kde to sledujes?

Reagovat
fantomas

sop://broker.sopcast.com:3912/90521

Reagovat
Godwinson

Bolton

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Oh, Sturridge se pěkně rozstřílel

Reagovat
fantomas

STUUUURRRRIIIIDGEEEE!

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fantomas

?

Reagovat
smazaný uživatel

"Daniel Sturridge becomes the first player to score in his first three PL matches for Bolton since Michael Ricketts in 2001."

Snad ho neceka podobny osud

Reagovat
fantomas

Hehe.

Reagovat
smazaný uživatel

ten mal vtedy formu jak bejk

Reagovat
smazaný uživatel

Pripomina mi Adebayora. Rok se mu darilo, a pak uz jen sbiral pochybna angazma

Reagovat
fantomas

Real, ManCity... hrozně pochybný no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Když to porovnám se Southendem, Walsallem, Oldhamem..

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu, ze treba Oldham je neporovnatelne atraktivnejsi

Reagovat
Mindas

Tak Oldham je k Eastlands, co by kamenem dohodil, takže s tou atraktivitou to bude podobné.

Reagovat
vodka

scholes předtím snil, že kariéru ukončí právě v oldhamu... už to ale asi padlo...

Reagovat
fantomas

Beckford.

Reagovat
Mindas

Neskutečný blbeček. Co nastoupil, tak jen držkuje a rozhazuje rukama.

Reagovat
fantomas

Ale jako to jak se rozkřičel na Fellainiho, byl jeden z nejkouzelnějších okamžiků letošní sezony pro mě. On ten míč v běhu překročí, těžko mohl dostat výrazně lepší přihrávku a pak se vzteká, že mu to dal na paty jak smyslů zbavenej. Fakt napřesdržku.

Reagovat
Mindas

Tak, tak... Na tohle jsem přesně narážel, no. Držkuje, rozhazuje rukama a Fellaini na něj nevěřícně kouká, za co ho vlastě jebe, když mu dal úplně v pohodě přihrávku.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mindas

Anichebe, Beckford. Jedna vokurka větší, než druhá.

Reagovat
mike.84

Reagovat
kiwwi

Last season, after 27 games, City were on 49 points. This season, after 27 games, City are on 49 points.

what a waste of money

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

konečně obrana v takovém složení jak má být. torres dnes musí pro vnitřní "pohodu" 0:3 !

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se zacne rozehravat . A Drogba po tom co predvedl minule taky .

Reagovat
mike.84

snad ano. ale nebudme chuji a nechtějme po torresovi aby hned střílel hattricky.. je v krizi + změna systemu. je třeba mu dat čas, ale musí hrat základ a anelka sedět. jinak to nejde

Reagovat
kiwwi

http://www.youtube.com/watch?v=1OtzURRG108&feature=fvwrel

Hilarious John Terry Wayne Bridge Moment

Reagovat
mike.84

staré, to už tu bylo nejmín 3x.

spíš mě zajímá jak to mají ted... až bude cfc-whu tak jsem zvědav ale tipuju, že ruce si podaj

Reagovat
Arbiter

nevěřím

Reagovat
mike.84

uvidíme

Reagovat
niflheim

Reagovat
minoLFC
Reagovat
Arbiter

křečovité až hrůza

Reagovat
kiwwi

ten rozhovor bol celkom spoko, tie reakcie fans uz boli o nicom

Reagovat
vladis271

som sa skoro zadusil

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mike.84

no ja nevím, to logo bylo vtipne s tím srpem a kladivem, ale "scenař" slabší. něco možna vtipné bylo třeba ty trofeje, ale jinak obyčejné videjko co muže udělat každej doma a mlet taky nějake hovna se zvlaštním přízvukem. to nebyl španělský přízvuk ale spíš arabský

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tipoval bych remízu dneska

Reagovat
niflheim

Reagovat
Manik...

Torres ho tam šoupne

Reagovat
smazaný uživatel

zatím to vypadá tak jak kdyby ho tam šoupli Torresovi :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že Fullham dneska nepodlehne, doma jsou silní, mají formu kdežto Chelsea je v poslední době dost nevyspitatelná, řekl bych, že víc jak bod neodvezou.

Reagovat
smazaný uživatel

Posílám pozdravení pančitelce českého jazyka...

Reagovat
smazaný uživatel

na slepici slušnej výkon :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš vtípek století

Reagovat
smazaný uživatel

no jo

Reagovat
smazaný uživatel

No jó uznávám, že to zní jak od retarda. Zkrátka jsem psal rychleji než jsem si to pořádně zformuloval, ale na místní standard to ještě není taková hrůza. Jsem jenom blbý strojař a nemám doktorát z lingvistiky, ale jsou tady větší experti takže mi vlez na hrb.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

OT: Dnešná bulvární sloupek na ofiku LFc tvrdí, že máme zájem o Enriqueho, přičemž Newcastle má zájem o našeho Colea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mas odpoved u Rooneyho nebo kde to bylo s tim Pavljucenkem.

Reagovat
Rssa

Tiote + Enrique do LFC...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

za Colea

Reagovat
kiwwi

toho si len pekne nechajte, tolko ste o neho skemrali a teraz ho nechcete?

Reagovat
smazaný uživatel

A kam by ho asi tak prodali? Ze by souhlasil v NUFC s min jak polovicnim platem? To si budou muset pockat, az mu WHU nabidne 90 tisic a udela z nej nejlip placenyho hrace v historii Champu

Reagovat
tomasinho

Jojo, má to dobře promyšlené, věčně na marodce a stejně bere 90 tisíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéžby dnes měl Fulham 33bodů

Reagovat
niflheim

Sparkymu bych to přál.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Pro LFC fans : http://vip--tv.yolasite.com/vip-tv-1.php

LFC 18 vs Southend 18

Suso, Sterling i Morgan v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling je neskutečnej a ted to potvrzuje golem. Mladší a o trochu pomalejší verze lennona. Suso se zatím moc do hry nedostal.

Reagovat
vladis271

Sterling...Yeaaaaaaaaaah nedáš dostaneš

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč na place zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

a další gol..

Reagovat
vladis271

to je magooooooooooooooooor

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečnej ten kluk fakt. Hattrick za 34 minut

Reagovat
smazaný uživatel

a je po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 , na Kopu je víc lidí jak na Gambáč lize

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to bylo krásně vidět, je tam dobrých 3000 lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Kto všetko dal góly?

Reagovat
smazaný uživatel

3x Sterling, Coady z penalty a Stephen Sama.

Reagovat
smazaný uživatel

Morgan 6:0

Reagovat
smazaný uživatel

6:0 poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Díky obom.

Reagovat
Arbiter

Hehe, tak Drogba podle všeho začíná na lavičce

Reagovat
Kenneth

Po výkonu proti Liverpoolu může bejt ještě rád za lávku. On stejně nemůže hrát s Torresem v útoku, to nebude klapat.

Reagovat
Arbiter

Fulham: Schwarzer, Baird, Hughes, Hangeland, Salcido, Duff, Sidwell, Murphy, Dempsey, Johnson, Dembele. Subs: Stockdale, Kelly, Pantsil, Gera, Gudjohnsen, Greening, Davies.

Chelsea: Cech, Ivanovic, David Luiz, Terry, Cole, Ramires, Essien, Lampard, Anelka, Torres, Malouda. Subs: Turnbull, Drogba, Mikel, Ferreira, Kalou, McEachran, Sala.

Referee: Mike Dean (Wirral)

Reagovat
smazaný uživatel

Není to ještě na of. stránkách, kde to bereš?

Reagovat
REPLIKATOR

Nevím z kama to má, ale je to i na Twitteru

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé

Reagovat
Arbiter

bbc.co.uk

Reagovat
smazaný uživatel

jak to budete hrát ? Anelka pod Torresem? nebo zprava jak jste to hrávali ?

Reagovat
Arbiter

tipuju, že to bude 4-3-3...

Reagovat
Usty

4 - diamant - 2

Reagovat
Arbiter

Pochybuju, Malouda podhrota hrát neumí....

Reagovat
Arbiter

ach, tak to je zlo, on to tak opravdu bude hrát

Reagovat
vitasrp

Podle me tam daleko spis bude hrat Lamps a Malouda si odkope ten levej stred diamantu, kde umi zahrat i obstojne

Reagovat
Arbiter

No podle toho, co je na oficiálech, tam bude Malouda a ano, on sice umí zahrát obstojně na tom postu, jenže to umí i totálně podělat...

Reagovat
smazaný uživatel

Na of. stránkách je 4-1-2-1-2 nevím jak, ale je to tam

Reagovat
Arbiter

jj, vidím...

Reagovat
Arbiter

Ono přece jen jsou hráči na tohle zvyklí, teď byla navíc repre pauza, tak než aby se zaučovali do nového systému, tak si to odehrají v tom starém. Ale je to jen tip...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
terry

Super, Drogba na lavičce! Jsem rád, že to Ancelotti zkusil a že se toho nebál. Těším se.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby ho to nejak neotravilo a zacal na to s**t az do konce sezony .

Reagovat
Kenneth

Reagovat
spider_8

Přesně takhle bych to poskládal já, takže výborná práce Carlo

Reagovat
Usty

Chelsea Team vs. Fulham:

Petr Čech

Branislav Ivanović - David Luiz - John Terry - Ashley Cole

Michael Essien

Ramires - Frank Lampard

Florent Malouda

Nicolas Anelka - Fernando Torres

Come On You Chels!!!

Reagovat
Arbiter

zas***á p***a

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze hraje Ramires a ne Mikel . Pripadne jestli Anelka bude hrat svoji klasiku jako letos tak tam vlitne Drogba a snad to pude .

Reagovat
Arbiter

Malouda podhrot, to je mooooc zlé...

Reagovat
vodka

podle mě to bude 433, Anelka a Malouda na krajích...

Reagovat
Arbiter

Carlo avizoval p**u, tak uvidíme, asi to bude flexibilnější, podle potřeby...Ale zahájíme s Maloudou na klitorisu

Reagovat
Godwinson

Tohle je hrozný. Až takhle sofistikovaně to nazývat.

Reagovat
Arbiter

No co, nemám ten systém u nás prostě rád

Reagovat
Godwinson

To se rozumí :)

Reagovat
Arbiter

i když to samé o této části těla říct nemůžu, taková schýza

Reagovat
Godwinson

O to je to horší!

Reagovat
Usty

Reagovat
SunFells

Sakra on nechal sedět Drogbu? Tak to je zlý, to byste mohli i bodovat

Snad začne Didi brzo dělat dusno.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Usty

Půjde tam na 25 minut a zaperlí jak proti Spurs..

Reagovat
SunFells

A příští zápas zase na lavičce, to ho bude deprimovat ještě víc

Reagovat
Godwinson

... a po sezóně pryč. Další díl mého seriálu o Galileovi.

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

kriste pane, ze vraj United vyslal skautov aby sledovali Hamsika

Reagovat
Arbiter

Reagovat
mithro

aj chelsea vyslala

Reagovat
SunFells

>Arbiter

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Godwinson

Reagovat
SunFells

Tak to je výhra, mohl by zazářit

Reagovat
Usty

Reagovat
kiwwi

ako ja mam Mareka rad, je to dobry futbalista, a bol by som neskutocne stastny keby tam hral Slovak, ale na United este nema

Reagovat
mithro

najhorsie je, ze ak da chelsea a united priblizne rovnaku ponuku tak si vyberie united lebo je to jeho oblubeny klub, a veru neviem co by u nas robil

Reagovat
Swarley

vůbec vůbec vůbec...s tímhle ať jdou vážně do pr-ele

Reagovat
mike.84

myslím že přezdívka pro Luize je jasná...... :D

(postavička ze simpsnů)

Reagovat
kiwwi

hehe cisty levak Bob

Reagovat
mike.84

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
Arbiter

Mou

Reagovat
terry

Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

ostříhanej Ivanovič vypadá jak Kličko

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Godwinson

Ale ono nic neběží :(

Reagovat
Arbiter

Didier vypadá také ostříhaný

Reagovat
Side

Kua, tak nádhernej stream sem měl a oni ho vypnou

Reagovat
terry

Reagovat
vladis271

Škoda, že má len 16. Kondičku nato ešte nemá. Ale ak by mal 18 dal by som ho hned minimálne na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Ale jeho čas příde.. jenom nesmí přestat makat a šanci dostane. Centr už má ted lepší jak Lennon.

Reagovat
vladis271

to mi je jasné, ale mna sere, že vlastne nemáme krídla, a ak by mal vytrvalostne na prvý tím, mohol by byť posilou už teraz.

Reagovat
Kenneth

Vyšlo Torresovi za ty 2 zápasy vůbec něco? ¨Přihrávka,klička,hlavička,střela.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim Torres

Reagovat
vitasrp

Torres je absolutne prisernej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Torres hraje z křídla, mě picne

Reagovat
Godwinson

To je bída.

Reagovat
terry

Přesně jak říkali ve studiu, že má Fulham hrát, aby uspěl, tak tak hraje a Chelsea je zoufalá. Presink ve středu hřiště, kde si Chelsea nemůže dát dvě přihrávky, jsou z toho nakopávané míče, které automaticky ukončí akci. Jinak Torres je na hrotu k smíchu. Není nikde, nevybojuje míč, nepřihraje. To i Kalou by byl lepší..

Reagovat
Arbiter

Jenže ono je to těžké, evidentně dostali od Carla úplnou volnost, takže si točí posty každou chvíli (v útoku).

Reagovat
terry

To je jedno, s timhle je musime drtit.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres je k smichu, ale Luiz zatim vypada dobre..

Reagovat
terry

Me se libil uz i tu chvilku s Liverpoolem. Jak jsem vubec nevedel, do ceho jdeme, tak se mi ted jen potvrzuji ty skvely reference, co na nej sli. Podle me jsme nasli top obrance na spoustu let dopredu.

Reagovat
fantomas

Ted to pěkně vymyslel no, aby mohl Fulham střílet.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi přišlo, že bylo tím, že není zvyklý na PL. Zahrál to hrozně laxně. Až si uvědomí, že to v anglii takhle nejde, tak se takovým věcem určitě vyhne. Jinak se mi taky fakt líbí, například hned před tou střelou Fulhamu zahrál skvělý obranný zákrok.

Reagovat
fantomas

Já neřikám, ale ta laxnost byla fakt donebevolající přitom no...

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Godwinson

Přesné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Braňo

Reagovat
smazaný uživatel

KOREC

Reagovat
Kenneth

Liverpool si může mnout ruce.

Reagovat
Godwinson

Luiz bude nakonec skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho chtel hrozne do Realu..

Reagovat
terry

Tam jsme vam poslali Carvalha.

Reagovat
Kenneth

Však Ricardo je náš hlavní stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on za ty penize neni tak spatnej, ale toho Luize je skoda no..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on za ty penize neni tak spatnej, ale toho Luize je skoda no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Real má stoperů až až :)

Reagovat
Arbiter

Braňo náš nejnebezpečnější útočník

Reagovat
fantomas

A to přitom ani nechtěl.

Reagovat
fantomas

Koukám od 28. minuty a Torrese sem snad ani neviděl u balonu.

Reagovat
smazaný uživatel

taky...

Reagovat
fantomas

...což teda podle mě neni jenom jeho chyba.

Reagovat
Arbiter

mají tam strašně moc volností, nemají pevně dané pozice, Malouda přebírá Anelkovy zlozvyky a Torres pak hraje na křídle...

Reagovat
fantomas

Dobře, ale několikrát byl i dobře postavenej, ale ať už Lampard, Malouda nebo Anelka ho buď opomněli, nebo místo něho našli protihráče...

Reagovat
Arbiter

jasně, já za tohle Torrese vůbec nekritizuju

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič je mnohem nebezečnější než Torres, možná by si měli prohodit posty Jinak já bych být Ancelottim vyštípal ze sestavy Anelku, ztrácí strašně moc míčů a zbytečně dlouho a neúčelně ho drží...ta hra je neskutečně příšerná, anich bych teda nijak speciálně nevinil Torrese, který nedostal za oba zápasy jedinou konstruktivní přihrávku, ptže Lampard je taky dost out

Reagovat
terry

To o Anelkovi je znamy uz asi 60 zapasu.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Godwinson

No s těma přenosama je to zase kopec srandy.

Reagovat
REPLIKATOR

Teď to Torres 2x dobře zazdil

Reagovat
Usty

Je rychlej jak kurva, zbytek se časem podá.. alespoň, že se do té šance dostal

Reagovat
fantomas

Klasickej Sidwell..

Reagovat
kiwwi

citam ze Mourinho by tam mohol byt teoreticky kvoli jeho sledovaniu

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

no co, jednou ho do svého klubu přivedl, tak proč ne podruhé?

Reagovat
Godwinson

Ale tak to je škoda, Fernando!

Reagovat
fantomas

Už sem si řikal "jo, to je ono, jeho pozice!" a on pak vykopne takovýho krtka.

Reagovat
Godwinson

.. a další :( Ten gól mu hrozně přeju.

Reagovat
fantomas

Vidim to na den blbec.

Reagovat
Godwinson

Asi jo :) Ale třeba mu tam nějaká strašlivá haluz padne ...

Reagovat
terry

Presne to jsem si v tu chvili rikal taky.

Reagovat
Usty

Luiz super, Malouda a Ash solidní.. zbytek je hroznej, chybí nám absolutně myšlenka (Lampard??), normálně bych tam dal Joshe.. ..

Reagovat
Arbiter

Ivanović je skvělý

Reagovat
Usty

zařadil bych ho mezi solidní.. není lepší než Luiz

Reagovat
Arbiter

Ejjj, škoda, ale bylo to dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem Sterling 5 golů z pozice křídla v FA youth cupu proti Southendu a ještě není konec.

Reagovat
tomasinho

A mi se do piči ten odkaz nějak nechtěl spustit, to je v řiti. Můžeš mi to nějak pls stručně popsat? Výsledek, výkony, plus minus jen tak góly? Buď to hoď sem, nebo mi pisni na icq 367619746.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořádně jsem viděl jen první poločas :

Sterling - neskutečnej, raketa, skvělej technicky, ty kluci ze southendu z něj nebudou spát, 5 golů, výborný centry. Nejlepší na place.

Adorján - slušenej podhrot. 2 asistence ze standartek, fakt to rozehrával pěkně, dobrej do kombinace.

Suso - moc se do hry nedostal, ale měl pár skvělejch 50 metrovejch pasů, moc to drbe, měl dost ztrát. Kličku má ale fakt rychlou a bavil the kop když se dostal k balonu, ale dneska to nebyl zrovna jeho den. Taky to hrál z křídla zprava. Jeho pozice bude spíš podhrot, nebo SZ, kde by rozdával ty pasy.

Morgan - Hodně zajímavej hrot do vápna, kolikrát i podržel hezky balon, vybojoval penaltu, dal gol hlavou. Neviděl jsem ho snad ztratit míč.

Sama - Silovej stoper, výbornej ve vzduchu, gol hlavou po rohu Adorjána.

Coady - Občas zbrklej v rozehrávce. S přehledem proměnil penaltu. Spíš takovej bojovník kapitán no.

Ostatní moc nestojej za řeč. Tyhle kluci s trochou štěstí a když budou makat tak se do áčka podívaj, nebo dostanou aspoň šanci. Sterling je asi jasnej pokud vydrží zdraví, Suso bude muset ještě dost máknout, stejně jako další vypsaný.

Celkem 9:0 (5x Sterling, Sama, Coady z pen., Morgan, Silva)

Reagovat
smazaný uživatel

A zapoměl jsem na Jacka Robinsona. Taky občas zbytečný ztráty, má dost dlouhý auty, dobře brání, málokdo ho prošel a když už, tak to stačil hasit skluzem, nebojí se zaútočit, ale stejně jako u dalších jmenovanejch, i on bude muset dost máknout.

Reagovat
tomasinho

Super, díky moc za vyčerpávající info. No, snad si pořádně máknou, už by to chtělo, aby se někdo z akademie prosadil do áčka pořádně. Tihle mají ale celkem čas ještě. Za Raheema jsem rád, snad pořádne zesílí a bude supr. Morgan je takový ten vysoký černý hrot ne? Uvidíme, co nám z nich vyroste nebo nevyroste. Hlavně, aby v tom čtvrtfinále porazili mancs

Reagovat
tomasinho

Jinak ještě, ke komui bys tak přirovnal Coadyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Pohybem i tím nasazením mi dost připomínal Steveho. Jenže Steve v jeho věku byl vyžle, on už ted je dost silovej mi přišlo, ale zas Steve uměl líp s balonem. Coady je fakt spíš takovej bourač, než rozehrávač.

Reagovat
tomasinho

Aha, on hraje ale i stopera ne? Snad z něj bude něco lepší než Spearing no.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím jestli hraje Stopera, ale určitě na to postavu má. Se Samou by vytvořili zajímavou stoperskou dvojici a Susa posunout do středu.

Reagovat
tomasinho

No píšou, že hraje i stopera právě. I v nominaci anglické osmnáctky byl psaný jako obránce tuším. Tam byli s ním tuším ještě Robinson a Sterling, jinač kapitánem je Jonjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tím líp pro něj. Univerzálnost taky důležitá.

Reagovat
tomasinho

Jo, někteří už hrají poslední Youth Cup, jak tak projíždím ty datumy narození no. TAk třeba ho vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

A posledně vlastně i mladý Ince.

Reagovat
smazaný uživatel

nn Adam Morgan má tak 180 cm odhadem a je běloch, ted střílí jeden gol za druhym, hodně se o něm mluví a byl článek i na lfcway myslím. Ten vysokej černej je Ngoo. Ten je zraněnej, jinak by dneska hrál.

Reagovat
tomasinho

Jo, vlastně. Morgan dal těch 80 gólů v desíti letech no. Aha, co jsem viděl sestřihy na youtube, tak jsem si říkal, co to je za černou tyč vepředu. Příště snad na ně kouknu.

Reagovat
tomasinho

Tak jak to tak čtu, tak Nando opět bída, ať už přičiněním svým nebo i spoluhráčů. Krásné věty na dobrou noc. Snad mu to tak půjde i dále.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

What a waste of money!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ses s tim trapnej , akorat tu ctu tvoje komenty o jinejch tymech . Starej se laskave o svuj MU.

Reagovat
kiwwi

sam si trapny

Reagovat
Mindas

Reagovat
tomasinho

Jak zpívají Dire Straits: Money for nothing.

Reagovat
smazaný uživatel

Po 2 zápasech? Až nabere formu a sehraje se s ostatními tak bude skvělý

Reagovat
kiwwi

hh to mu spieval cely Craven Cottage asi 10x za polcas, a aj ho tak odprevadili do satne

Reagovat
Arbiter

Reagovat
tomasinho

Formu nabírá už přes půl roku. Nenebral ji i když v znechuceneém, ale známém prostředí, nenabere ji hned tak ani v Chelsea. Nějaký ten týden to podle mě potrvá. To už snad bude pozdě a Chelsea bude odkázána na 5. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě potřebuje pořádnou přípravu, přijde mi hodně zadřený - bez kondice a pohyblivosti, dynamika taky není taková jak jsme u něj zvyklí, ale když tu rychlost nabere je vidět že tam je, jen mu to prostě momentálně déle trvá...

Reagovat
tomasinho

Ta dynamika mu chybí už od MS. Před tím měl formu, zadřelo mu to zranění. On potřebuju cítit, že je nepostardatelným a že je jednička v útoku a v týmu, což podle mě v Chelsea nikdy mít nebude. To samé jako v repre, kde je v ultrahlubokém stínu Villy. Navíc mu sedí hra na jednoho hrota, 4-2-3-1 nebo 4-3-3, v diamantu je nepoužitelný.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Usty

Reagovat
Usty

až vám dá za 14 dnů hattrick tak se posereš

Reagovat
kiwwi

uz som sa skoro, len si to napisal

Reagovat
Usty

Reagovat
Bayern +

Torres

Reagovat
terry

Ten kluk je fakt mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

To šlo aj bez přípravy, Fernando.

Reagovat
REPLIKATOR

Torres

Reagovat
kiwwi

Ibrahimovic reveals City snub:"I had a couple of talks with City but I'm not one of those players who wants to go there and play for money."

Reagovat
Mindas

Battler měl fakt pravdu. Zůstaň raději u United a nevypisuj tu pořád kraviny o City, Čukotce a spol. Opakovaně je to až neskutečně trapný.

Reagovat
Arbiter

Je jen nervózní, ono to půjde, sehraje se se spoluhráči a bude v pohodě

Reagovat
fantomas

Reagovat
Usty

Reagovat
minoLFC

on musí byť sám vpredu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Luiz Skvělý konstruktivní CB, zatím jasný MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj stejne tak Ramires posledni dobou hraje dobre , kluci z Benfiky se zacinaj vyplacet navic jsou mlady takze pro Chelsea rozhodne dobra investice .

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že tam Torrese nechá, potřebuje dát gól, nějakou šmudlu

Reagovat
vitasrp

Torres + Drogba + Anelka = 90 mil. liber.. Je uzasny, ze mame snad nejdrazsi utok v PL a pritom nam je momentalne totalne k hovnu, protoze ani jeden z nich nema formu. Co predvadi Torres je desny, kazi snad kazdej mic, finalni situace resi zoufale.. Dostat ho do formy bude kurva velkej problem.. Anelka je uplne k hovnu, ma hrat utocnika, popriade hru roztqhovat do kridel, misto toho ale beha uprostred hriste, kde uz tak mame ctyri hrace.. Zjevne to je podle nej malo..

Libi se mi Brano, ten je zase na beku v diamantu vytecny, Ash je taky solidni a i Luiz ma pozitivni body za dnesek. Defenziva tedy funguje docela dobre, ale ofenzivni faze je uz daleko horsi a utocnici jsou priserni..

Musime vyhrat, jednak to je derby a jednak si prece nechceme nechat utect Tottenham, preci jen by uz nase situace mohla byt vazne dost kriticka.. Come on Chels..

Reagovat
Kenneth

Nejdražší útok v lize mají City.

Reagovat
Mindas

Tévez(25 mil. liber) + Džeko(27 mil. liber) + Balotelli(24 mil. liber) = 76 mil. liber

Reagovat
terry

Reagovat
Mindas

Reagovat
terry

Vam to zatim vratil/vraci jen Tevez, nam zatim ne jenom Torres.

Reagovat
Mindas

Tak útočník tam je od gólů a ty Balotelli dával, než se zranil. Je to blbeček, ale u něj jsem přesvědčený, že ty branky dávat bude. U Džeka se uvidí, je to stejné, jako u Nanda.

Reagovat
terry

Vzdyt jo. Ja se ted ale musim necim utesovat.

Reagovat
Mindas

Reagovat
kiwwi

what a waste of money, too

Reagovat
Mindas

Rooney(25 mil. liber) + Berbatov(30 mil. liber) = balíček rýže.

Reagovat
kiwwi

dufam ze rozumies co znamena 'waste'

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Ty očividně ne.

Reagovat
Mindas

Jistě, jen reaguju na tvojí rejpavou poznámku, kterou si tak původně zamýšlel.

Reagovat
herbage

+ Adebayor + Santa Cruz, to máš dalších 50 mega

Reagovat
herbage

a Jo, na toho jsem zapomněl

Reagovat
Mindas

Ten příšel za Thaksina, toho mi tam netahej.

Reagovat
Mindas

Adebayor(25 mil. liber) + Santa(17,5 mil liber) = 42,5 mil. liber. Takže žádných 50. Každopádně ty už v City nevidím.

Reagovat
herbage

Pořád vaši hráči

Reagovat
Mindas

Mno, do léta se to už dá vydržet.

Reagovat
Arbiter

Ještě dodej, že Malouda přebírá Anelkovy moresy...

Reagovat
Arbiter

A Braňo je na beku výtečný vždy, ať už je to diamant či 4-3-3

Reagovat
mike.84

to ví každý jen ančeloti ne

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba stál 26 mega, ty nám už dávno svými výkony splatil, Anelka stál 15 a taky těch gólů nedal málo. Ty dva z toho vynech. Torres je u nás sotva 14 dní, je nervózní, jeho čas ještě přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně je pozitivní, že už se aspon dostává k míči, nicméně je vidět že se zatím hledá. Potřebuje holt čas, který bohužel pro něj Chelsea nemá. Anelka, Lampard, Terry tragédie, Essien, Ramires, Cashley průměr, Malouda, Brano nadprůměr, Luiz vede

Reagovat
Arbiter

Proč Terry tragédie? A Luiz lepší než Ivanović rozhodně není

Reagovat
smazaný uživatel

Ptže každá přihrávka od něj, která nejde do boku končí na kopáčkách hráče Fulhamu. Navíc mi přišlo že nebyl dost rychlý v dostupování hráčů....Pro mě jo

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na vitasrpa

Reagovat
Kenneth

Z toho Ramirese vážně nakonec něco bude. Jinak nechápu jak může mít podle Wiki 180 cm. Vypadá tak na 165.

Reagovat
kiwwi

hovorim uz odzaciatku co k vam prestupil

Reagovat
mithro

0 - Chelsea did not manage a shot on target in the first half v Fulham. Neutered.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel pises blbosti tak pro priste uz nic nepis .

Reagovat
Usty

Aspoň, že ta obrana funguje..

Reagovat
kiwwi

co sa stalo s Essienom...sak ten kedysi rozdaval take prihravky po zemi za obranu ze mi sanka padala a teraz je uplne nepouzitelny

Reagovat
Godwinson

Riskantní ... ale dobrý.

Reagovat
Kenneth

Luiz je neskutečnej.

To nemá Ancelotti koule na to vystřídat Lamparda nebo Anelku? Oba hrajou tragicky.

Reagovat
kiwwi

vsetky svoje gule pouzil ked nechal sediet Drogbu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ten je odvážnej..

Reagovat
kiwwi

Murphy jaky blok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Je kouzelny, ze zdaleka nejtvorivejsi zaloznik je Terry.

Reagovat
smazaný uživatel

už dlouho nestřílel na bránu, že? Asi tak od zápasu s United v Moskvě..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

já nekroutím očima, že by to bylo nějak bolestné, ale že to není ani trochu vtipné, spíš umělé vykonstruované...

Reagovat
terry

Tak ja o strileni nic nerikal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Už se dívám snad na 5. stream toho zápasu

Reagovat
Kenneth

http://www.jouj.eu/ch2.htm

šlape celej zápas jak hodinky.

Reagovat
REPLIKATOR

Nezapomeň zaklepat

Reagovat
Godwinson

Nikdy bych si nepomyslel, že to napíšu, ale konečně!

Reagovat
kiwwi

Kalou pred Drogbom?

Reagovat
terry

Drogbu chce Ancelotti ocividne pouzit jako zolika na poslednich pet minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramirés je momentálně nejlepší na place, nakonec to takovej provar nebude...

Reagovat
Godwinson

No, mizerné střídání.

Reagovat
Kenneth

Carlo po sezoně valíš. S tímhle fotbalem nemáš ani na tu Kodan natož na 4. místo.

Reagovat
terry

Reagovat
Kenneth

Co tu jako kroutíš očima? Jediný kdo stojí za poznámku je Luiz a Ramires.

Reagovat
terry

Neni to jen Ancelottiho vina.

Reagovat
Kenneth

Samozřejmě že je to i vina těch rádoby fotbalistů. Dostávaj miliony tejdně a za 90 minut nevymyslí jedinou klodnou akci.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si myslíš že je na CC José?

Reagovat
terry

Reagovat
Kenneth

Na toho nám nešahej.

Reagovat
smazaný uživatel

Já na něj snad šahám?

Reagovat
terry

Reagovat
herbage

!What a waste of money, what a waste of money...." Nemůžu si pomoct, ale zní to velmi libozvučně

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Usty

Lepší než koupit hráče za 35 mega, kterej hrál dobře 4 měsíce a je zraněnej..

Reagovat
terry

V tuhle chvili to vyjde uplne nastejno.

Reagovat
raduinho

Uz druhy zapas po sobe usinam mohli by jsme zase hrat 4-3-3

Reagovat
terry

Vypada to, ze v Ivanovicovi s Luizem mame neskutecne variabilni a kvalitni dvojku na mnoho let dopredu!

Reagovat
Godwinson

Luiz vážně skvělej, klobouk dolů.

Reagovat
raduinho

Luiz hraje neskutecne

Reagovat
Usty

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Usty

Škoda, že Schwarzer nepochopil Drogbovu myšlenku..

Reagovat
SunFells

To byl zrovna ten okamžik, kdy měl Péťa zaváhat

Reagovat
raduinho

Ramires ma celkem pecku

Reagovat
smazaný uživatel

Gera rozhodne zase nakym jeho náhodáckym golem. Už to vidím

Reagovat
Kenneth

Luiz hraje za 5 hráčů a zbytek čumí a stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi zapas Luiz a Ivanovic na hrot !

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Godwinson

Ten kluk mě uchvátil :)

Reagovat
Arbiter

Reagovat
spider_8

Luiz Náš nejlepší stoper, bek i útočník

Reagovat
Arbiter

Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Gudjohnsen jak sjel Maloudu

Reagovat
kiwwi

Luiz pekny pokus ale na Rooneyho este bude musiet trochu potrenovat

Reagovat
Usty

Reagovat
raduinho

Reagovat
Kenneth

Na toho přeplacenýho rádoby srdcaře?

Reagovat
Arbiter

koho zajímá Shrek?

Reagovat
REPLIKATOR

Rooney

Reagovat
kiwwi

pise sa Ronei

Reagovat
Usty

David Luiz Moreira Marinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Fulham vážně hraje hrozně... hůř než pod Royem. Ale Chelsea je prostě mizerná.

Reagovat
kiwwi

Fulham vobec nehraje hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

připadá mi, že si ani neumějí pořádně přihrát.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Godwinson

Ou

Reagovat
kiwwi

muhehehehe

Luiz - what a waste of money!!!

Reagovat
smazaný uživatel

hahah dobre ti tak slovenskej hlupaku bez onanovat nad Waynem a nepis tu nic .

Reagovat
Kenneth

Seš solidní debil.

Reagovat
terry

Ty jsi fakt kripl, dneska si me o tom definitivne presvedcil.

Reagovat
Mindas

Ty jseš opravdu jelito.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

omg dnes ste tu vsetci taki natvrdli

clovek si uz ani rypnut nemoze

Reagovat
kiwwi

teda nie zeby som to necakal od fanusikov Chelski

Reagovat
Arbiter

vidíš to, obviňuješ ostatní z natvrdlosti a přitom ji předvádíš v plné parádě, gratulace

Reagovat
Mindas

Jenže to tvoje "rýpnutí" je už tak neskutečně trapné, ohrané a nikoho nezajímá. To si toho nevšímáš?

Reagovat
kiwwi

pfff na tu situaciu sa to akuratne hodilo

Reagovat
Mindas

Ale jdi ty. Si zaslechl tuhle větu, kterou sám neumíš skoro ani přeložit a pak ji tu píšeš ke každému hráči. Fakt trapárna! Ty se raději starej o tu svoji "úterní snídani" za 8 mega, co leští tribunu a nedělej tu ze sebe pořád blba. Jinak otázka. Prosím tě, kolik ti je?

Reagovat
Arbiter

to se ani neptej, je až smutně starý

Reagovat
Mindas

?

Reagovat
Arbiter

no že je dost starý na takové kraviny, které tady předvádí

Reagovat
Mindas

To jsem pochopil, jak chtěl hodit číslovku.

Reagovat
Arbiter

to už si nepamatuju, ale má nad dvacet...

Reagovat
Godwinson

Děláš si legraci?

Reagovat
Arbiter

ne

Reagovat
Godwinson

Ježiš, to je docela silná káva :) Když si vezmu, že jsem se včera dočetl, že jirkovi bude 30, tragédie.

Reagovat
Arbiter

no o jiřím jsem to věděl delší dobu a také mě to zarazilo, to vystupování tomu věku vůbec neodpovídá

Reagovat
Godwinson

Já už jsem při zjištění věku překvapen poněkolikáté. Začal to krleš :) I když jirka se svým projevem jevil na 25+. Kde nic neni, tam holt ani smrt nebere.

Reagovat
Arbiter

čtvrt století +-

Reagovat
smazaný uživatel

25

Reagovat
kiwwi

to urcite

Reagovat
kiwwi

coze nedokazem prelozit?

dnes to na Torresa paradne pasovalo a myslim si ze so mnou suhlasilo asi tak 20 tisic ludi na Craven Cottage

to na Luiza bola uz len narazka na to ako siel do toho suboja ako tela

nechaj to uz tak, nebudem sa tu bavit o picovinach

Reagovat
Mindas

Bohužel, ty si s nima začal, na čem se shodli lidi zase tady.

Reagovat
kiwwi

fanusikovia Chelski

Reagovat
kiwwi

a ty

a ani jedno ma netrapi

Reagovat
Mindas

Tak ty netrápíš nikoho. Kdyby si ke každému článku na EL nenapsal desítky píčovin, ve kterých pouze provokuješ a nestaráš se zaujatě o tu vaší sebranku, tak nikdo ani neví, že existuješ.

Reagovat
kiwwi

auch, to bola rana do srdca

Reagovat
Mindas

A tohle reakce blbečka. Bravo!

Reagovat
kiwwi

no ked to ty povies...

Reagovat
Mindas

Takovou odpověď bych čekal od náctiletého haranta, ne od člověka, kterému má být ke čtvrt století. Ovšem náctiletí haranti mají čas na to, aby celý den vysedávali na PC, jako ty na EF. Děláš vůbec něco jiného?

Reagovat
kiwwi

nie, som na socialke, mama mi plati internet a doma je strasna nuda tak som tu 24 hodin denne

Reagovat
Mindas

Tak to ti dávám palec za upřímnost.

Reagovat
kiwwi

dik a uz neotravuj

Reagovat
Mindas

Reagovat
Arbiter

Jako tele?

Reagovat
kiwwi

no nie, siel do toho uplne super

Reagovat
Arbiter

nešel do toho nejlíp, ale jako tele rozhodně ne, to chodí Rooney jako tele vyškemrat si novou smlouvu a SAF mu jako tele to všechno odkyve

Reagovat
kiwwi

no vidis, konecne si prejavil svoje prave ego

Reagovat
Arbiter

Co s tím má společné mé ego?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

no co, tady vymýšlíš nesmysly, tak bys mohl přestat...

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Arbiter

Takže ty vymýšlíš kraviny a pak je ani nedokážeš vysvětlit? No je to s tebou zlé...

Reagovat
kiwwi

ale co ti mam akoze vysvetlovat...co znamena ego ci co?

Reagovat
Arbiter

ne, spíš co s tím má společného moje ego...

Reagovat
kiwwi

ze si pokrytec

Reagovat
Arbiter

A na to jsi přišel jak?

Reagovat
mike.84

pokračování příště

Reagovat
smazaný uživatel

Co je pravděpodobnější - že jsou všichni natvrdlí nebo že jsi, to co jsi? :) Proti rejpání nikdo nic nemá, pokud je to inteligentní a vtipnou formou, ne takovým výkřikem zastydlého pubertáka...

Reagovat
vitasrp

Idiot no, neprekvapujes..

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlnost neexistuje , Fulham poprvy v druhy puli v nasem vapne

Reagovat
SunFells

Levák to zařídil

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
Kenneth

Čéééééééch

Reagovat
herbage

David Luiz, what a waste of money

Reagovat
Godwinson

Čech

Reagovat
kiwwi

Hrubas

Reagovat
terry

To Deane nemyslis vazne, ze Luizovi takhle pokazis uzasnej zapas!

Reagovat
mithro

omg dempsey

Reagovat
SunFells

Že zrovna on chudák ...ze solidarity by to Dempsey měl kopnout k praporku.

Reagovat
SunFells

a nebo do Čecha no

Reagovat
terry

Cech podrzel Luize!

Reagovat
Usty

Petr letos druhej nejelpší brankář Premier League..

Reagovat
minoLFC

Po Reinovi

Reagovat
smazaný uživatel

po Hartovi

Reagovat
minoLFC

tak až tretí teda

Reagovat
smazaný uživatel

Van Der Saar je lepší sorry ... Na to že mu je 40

Reagovat
Arbiter

Van Der Saar, to je který?

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Liverpoolu to ukázal :)

Reagovat
Usty

Usnadním vám to, Hart - Čech..

Reagovat
Arbiter

Tu penaltu nechápu, podobné= zákroky byly i na Maloudu a Lamparda a nic se nepískalo, tohle je prostě nesmysl A kdyby ta penalta byla proměněná, vážně by mi bylo Luize líto, strašně moc, tohle by si nezasloužil...

Reagovat
smazaný uživatel

A Fulham uz tuplem ne , poslednich 20-30 minut uz jen beton .

Reagovat
Kenneth

prej posledních 20-30. Celej zápas. Hrajou hnusnej fotbal. Místo WHU by měli sestoupit.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

No v prvni puli obcas byli i u nas na pulce , ale druhou uz vubec .Takovej tlak jako na konci sme rozhodne celej zapas nemeli .

Reagovat
herbage

Tady je můj CEOoTS. Doufám, že již pomalu učís své ovečky soupisku Arsenalu, bude se vám to na konci ročníku hodit

Reagovat
Arbiter

Nene, budem před vámi

Reagovat
herbage

Jestli budete pokračovat v těchto výkonech, tak těžko. Ale naděje umírá vždycky poslední

Reagovat
Arbiter

Smutné, příležitosti byly, ale takový je fotbal, hlávy vzhůru, jede se dál, co nejvíc znepříjemnit ManU boj o titul, začít se soustředit na FA Cup a LM a příští rok s rozehranými Torresem, Luizem a Ramiresem, to bude jízda

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nás nevyučila i ta Kodaň ... mám docela strach, když se koukám na poslední zápasy...

Reagovat
Nikikrew

Tak a teraz definitivne o titul si to rozda Arsenal a ManU

Reagovat
smazaný uživatel

jako za starých časů.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kiwwi

dufam Arsenal bude schopny urdzat sa v boji o titul do spolocneho zapasu na Emirates...to bude lahodka

Reagovat
Swarley

no nevim, ale byl bych tak nějak klidnější, kdyby odpadli už mnohem dřív

Reagovat
minoLFC

no Arsenal ten titul vyhra tak nemaj obavu

Reagovat
smazaný uživatel

no, z našeho pohledu by to bylo perfektní ... ale mám strach, že po Barce klasicky odpadneme.

Reagovat
kiwwi

kurnik, mohli by ste tu Barcu nejako prejst...snad sa Wenger poucil, ze sa nemoze proti Barce hrat na Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

No betonovat nebudem. Nejdefenzivněji, co kdy Arsenal za Wengera hrál, bylo finále FA Cupu 04/05 s váma. A ani tenkrát to nebyl žádnej italskej...

Já jenom doufám, že z nich nebudeme tak posraní jako loni.

Reagovat
afc

Preco by sa malo odpadnut?Prave naopak.Bude viac sil na ligu.MU aj tak niekde v semifinale vyleti a iba zbytocne budu plytvat silami.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože minulý roky mluví jasnou řečí. Po vypadnutí z LM se většinou sesypeme a následuje ať už větší či menší výsledková krize. My si nemůžeme dovolit žádnou krizi, pokud chceme United stáhnout. On byl vždycky problém v tý naší psychice... Wenger sice tvrdí, že jsme rok co rok "mentálně vyzrálejší", ale znáš to... ten skutečnej test bude právě až Barca.

... ale stejně - v (docela velkém) koutku duše doufám, že žádná výsledková krize nepříjde, protože nevypadneme.

Reagovat
afc

nemozes porovnavat minuly rok a dnesok.Vtedy bola polovica hracov zranena alebo hrala so sebazaprenim a ked to porovnas teraz,tak je to obrovsky rozdiel.Ja neviem,ale vypadnut s Barcou nebude ziadna ostuda,(samozrejme ak tam neprehrame 6:0)tak si vazne nemyslim,ze by to malo mat nejaky obrovsky vplyv na psychiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde jen o minulý rok, slabá psychika je od konce Invincibles a po transofmaci kádru stálým problémem. Říkám, Wenger tvrdí opak a já bych mu ráda věřila... ale opravdu uvěřím, až bude po tomhle dvojzápase.

Reagovat
smazaný uživatel

*transformaci

Reagovat
herbage

Barca žádnej test nebude, ta vyklepla i Real 5:0. Když jim chybí Messi, Xavi nebo Iniesta, tak jsou poloviční, ale jim se neskutečně vyhýbají zranění a ti hráči jsou v domácí lize i v Lize mistrů dobře chráněni rozhodčími. My se s nima můžem zkusit poměřit, ale i když vypadnem, tak se vlastně nic neděje. Škoda, já si přál takový Real, ale tohle dvojutkání bude hlavně pro fanoušky fotbalu. A pokud udržíme klíčové hráče zdravé, tak v minimálně druhý flek v lize věřím + CC, v FA cupu uvidíme, na koho narazíme. Kdyby to takhle skončilo, budu nadmíru spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Ale samozřejmě, že to bude test. A ani tak nemyslím ta samotná utkání jako hlavně naši následnou reakci na ně. Wenger by jim měl prostě, klidně i násilím, vštípit do paměti, že v PL jsme v sakra dobrý pozici Barcelona-neBarcelona.

Reagovat
terry

Ancelotti asi vedel, proc uz neverit v titul. Je ale fakt, ze i to umisteni v prvni ctyrce bude hodne vydreny. Nepocitam totiz, ze by se mel nas styl do konce sezony nejak zasadne zmenit, takze to budeme muset uhrat nejakou tymovou bojovnosti a pevnou vuli, protoze po fotbalovy strance to je velka bida.

Nejhorsi na tom je, ze v tyhle situaci se nema sanci chytit Torres, takze bude vetsinou minimalne pulka zapasu promrhana jeho nasazovanim. Ale je fakt, ze zadnej dalsi utocnik na tom neni lip. Pozitivni po dnesku je jen DAVID LUIZ. Ten kluk je neskutecnej. Jak jsem nevedel, co ceho presne jdeme, tak dnes naplnil vsechny ty skvely reference, ktery na nej sly a ja jsem za to nesmirne rad. Navic ukazal s Ivanovicem obrovskou variabilitu a dneska jsou to jednznacne hraci zapasu. Ostatne vubec cela obrana nebyla spatna. To je asi to jediny, co nam slape.

V lete ale musi dojit k trochu radikalnejsimu rezu utokem, pripadne zalohou, i kdyz nevim, jak to s tou zalohou udelat, aby se mi to libilo. Nejak se ale musi v utoku vyresit Malouda, Drogba, Anelka. Nekdo z nich musi rozhodne jit, prinejlepsim asi dva. Samozrejme za pripadu vice nez adekvatni nahrady.

Reagovat
Arbiter

Jenže co teď? Uzdraví se Alex, uzdraví se Bosingwa, jak se to poskládá?

Reagovat
terry

Budou sedet, dokud se nezrani nekdo dalsi. Bosingwa rozhodne, ten hraje tuzku a Alexe je mi lito, ale sanci bude mit stejne dost, kdyz se to bude tocit.

Reagovat
herbage

"Samozrejme za pripadu vice nez adekvatni nahrady" Volně přeloženo: "Romane, otevři peněženku" aneb oslíčku otřes se

Reagovat
terry

To rikas ty. Me bude stacit nekdo, kdo se bude hodit do nejakeho systemu mnohem vic nez treba Anelka. Nemusi to bejt nekdo za 50 mega.

Reagovat
herbage

Tak hoď nějaká jména, která by vyšla lacino a 20 mega euro vážně není lacino

Reagovat
Arbiter

přijde Hazard

Reagovat
Kenneth

Ou ted ti herbage dá za uši.

Reagovat
Arbiter

Dortíkový čas? Ale jdi ty

Reagovat
herbage

U Lille se svými gangsterskými manýry tvrdě narazíte

Reagovat
terry

No co, narazime mozna u soudu, doplatime dalsich deset mega a je nas.

Reagovat
Arbiter

My? Ne

Reagovat
Godwinson

Reagovat
terry

20 mega euro je lacino, Arsenal neni meritko.

Reagovat
herbage

Spíš Real, Mancity a Chelsea nejsou měřítko, Arsenal si ty peníze na sebe alespoň vydělá. Už se těším na ty nové regule, ty vám utnou tipec

Reagovat
afc

Reagovat
Arbiter

šak skoupíme, co se dá dokud se dá, rozešlem na hostovačky a tradá Každopádně, Hazard je v létě náš

Reagovat
herbage

Arséne mu pustí zápas Arsenal - Chelsea a zeptá se ho. Chceš 90 minut zmateně pobíhat za míčem nebo kontrolovat hru? Edenovi už pak rozum poradí, jaký klub si má vybrat

Reagovat
Arbiter

A pak přijde Carlo a řekne- chceš hrát házenou a nic pořádného nějakou tu řádku let nevyhrát a nebo fotbal a získávat tituly?

Reagovat
herbage

Tou dobou už vás Carlo vést nebude

Reagovat
Arbiter

Proč by Roman vyhazoval manažéra, který letos s Chelsea získá pohár LM a FA Cup?

Reagovat
herbage

To zavání sázkou

Reagovat
terry

Nemuzes prohrat

Reagovat
Arbiter

už i ty nad nim lámeš hůl?

Reagovat
terry

Ja ted mluvil o tech trofejich.

Reagovat
Arbiter

čucháš si pod nos?

Reagovat
herbage

Jen cítím tvojí porážku. Tak co, máš na to koule nebo to byl jen zase další příklad tvého nestydatého machrování?

Reagovat
Arbiter

to ti jen smrdí ponožky

Reagovat
herbage

Tak co, vsadíme se nebo ne?

Reagovat
Arbiter

ne

Reagovat
herbage

Ko ko ko ko kdá, ko ko ko ko kdá, kdá

Reagovat
Arbiter

v opačném gardu by sis také nevsadil

Reagovat
herbage

V opačném gardu myslíš jak? Že bych se bál vsadit, že Chelsea nevyhraje ani LM, ani FA Cup? S tím nemám problém a milerád tvojí sázku přijmu

Reagovat
Arbiter

jakou mojí sázku?

Reagovat
herbage

Nehraj si na hlupáka Psal jsi, že vyhrajete letos LM a FA Cup, já se chtěl vsadit a ty sis nadělal do kalhot. Jestli tomu věříš, tak se vsaďme, jeslti ne, tak neměj příště velkohubé kecy. Já jako protisázku nabízím, že řikám že nevyhrajete nic. Takže když vyhrajete LM i FA Cup, vyhráváš ty, když jen FA Cup nebo LM, tak se nic neděje, když ani jedno, vyhrávám já. Férová sázka, o změnu nicku na jeden měsíc a jestli věříš svojí Chelsea jak řikáš, neměla by být pro tebe problém

Reagovat
Arbiter

Já tomu věřím, ale sázet se nehodlám

Reagovat
herbage

Ko ko ko ko kdá, ko ko ko ko kdá, kdá Dobrou

Reagovat
Arbiter

Reagovat
terry

On prijde Van Basten a uvidime, za kym se pohrne.

Reagovat
terry

Jinak ted mas s tim mladikem za 15 mega skutecne co rikat. To uz se tem 20 hodne blizi.

Reagovat
herbage

Kde máš napsané, že k nám ten Chorvat půjde a kolik bude stát?

Reagovat
terry

Cerpam ze spekulaci, ale myslel jsem, ze uz to je skoro hotova vec. Pak se omlouvam.

Reagovat
herbage

Omluva přijata. Ale co se týče posil 20 mega euro a výš z posledních 10 let, tak Chelsea - Arsenal 19:1

Reagovat
terry

Se podivej na uspechy, ze jo.

Arsenal: 2x titul, 3x FA Cup, 2x CS

Chelsea: 3x titul, 3x FA Cup, 3x League Cup, 2x CS

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba a Anelka asi pudou , mozna ne oba v lete ale ja mam takovy tuseni ze jo .

Reagovat
Arbiter

Jinak se uvidí, jak se rozehrají Kakuta se Studgem, pak by těch náhrad nemuselo být tolik

Reagovat
Swarley

no nevim no, ale tak nějak to Torresovi prostě přeju...jen tak dál, kamaráde...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Carrick

já mu zase přeju Evropskou ligu, ale Spurs to stejně beztak poserou...

Reagovat
smazaný uživatel

No jako Chelsea má dohrávku s United a Tottenham s někym zespodu zdá se mi takže to hraje taky do karet Spurs

Reagovat
kiwwi

preco myslis...Spurs je jediny tim zo spicky ktory ma oproti minulemu roku viac bodov v takejto faze ligy...a to minuly rok skoncili 4ty...aj ked je pravda ze vtedy mali super finish...ale ja im aj tak verim

Reagovat
Carrick

Nevím, nějak jim prostě nevěřím. Kádr horší než Chelsea nemají, ale stejně mám pocit, že oni těch bodů i tak poztrácejí venku ještě dost. Hlavně musí být zdravý Modrić. Na druhou stranu Chelsea má ještě dva zápasy s United, tam určitě něco ztratí.

Ale byl by to ideální scénář nejen kvůli Torresovi. Byla by to prostě prdel vidět Čukotku v Evropské lize. Nehledě na to, že by strejda Roman těžko lákal nějaké top hráče na EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz MOM

Dpc co je to za hraca, dnes najlepsi obranca, zaloznik, utocnik. Fakt klasa

Reagovat
cristiano.K.

myslím,že se na remíze shodneme dnes všichni.Luis hrál fantasticky,ale v 90. min. tam jí takhle blbě jinak ti co nadávali minule na Čecha tak mu ted můžou líbat zadní část!

btw: není lepší pocit než se dívat na trápící se ho Torrese

Reagovat
kiwwi

Reagovat
terry

Kdo nadaval na Cecha?

Reagovat
Kenneth

Si přečti diskuzi po zápase s Liverpoolem.

Reagovat
Arbiter

těch bylo, takový Liquid třeba, ale to je stejně jedno, takoví lidé mu líbat zadní část nikdy nebudou a budou jen čekat na zaváhání

Reagovat
kiwwi

nebolo ich malo

Reagovat
cristiano.K.

chceš to najít z minulého týdne? Docela dost lidí tu ohrnovalo nos nad ním

Reagovat
terry

Jo tak, tyhle radoby fanousky jsem nemyslel.

Reagovat
Kenneth

Anelka ven, Drogba zpátky do Francie. Jestli zůstanou bude Torres i v příští sezoně na hrotu s nima zabitej.

Reagovat
Arbiter

Jinak ten pohled na Luize před penaltou byl vážně moc smutný, ale tak nějak jsem cítil, že se nepromění

Reagovat
herbage

Já to věděl, z toho pohledu kamery to bylo jasné již z rozběhu

Reagovat
Usty

Podle mě jsi to věděl už před zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

nováčkovskou daň si vybral na druhou stranu byla to školácká chyba,točil se k praporku

Reagovat
Arbiter

Jenže podle mě ta pencle byla hodně přísná, už jen vzhledem k tomu, že se na druhé straně nepískalo...

Reagovat
cristiano.K.

neříkám,že byla 100% ale tohle by si v klidu obhájil

Reagovat
terry

Ancelotti: 'Petr Cech did a fantastic save, our performance was good in the second half. We had a lot of opportunities to score.'

Si rikam, jestli jsem videl stejnej zapas. Kolik ze jsme meli sanci?

Reagovat
Usty

kde to čteš?

Reagovat
terry

Twitter Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mysli ty strely z dalky

BTW : ono jich bylo dost , ale nechapu ze hraci na takovy urovni nejsou schopny dat alespon jednu strelu ze tri poradnou .

Reagovat
kiwwi

Hughes thinks the pen should be retaken irrespective of whether it's scored or not if a player is in the box.

uz by som ho chcel vidiet ako by to povedal aj keby Dempsey premenil

Reagovat
vitasrp

Vtipny, co s nama zase provedl rozhodci.. Penalta na Maloudu je v kontrastu s tou na Dempseyho jasna, slo o faul ve vapne, za coz mela samozrejme nasledovat penalta, navic tam byl i moc pekny absolutne nepotrestany skluz Gudjohnsena obema nohama proti Maloudoi. Zvlastni, ze Ess za to doma obdrzel redku, gudjohnsen ovace publika. Kazdopadne chyby rozhodcich nam to neposraly, ale upozornit by na ne chtelo..

Je fantasticky, ze jsme se v lednu zacali rozjozdet, 2x za sebou jsme dali v lize venku4 goly, pak privedli Torrese za padesat melcku a za dva zapasy jsme nedali ani gol.. Takhle to dopada, kdyz si privedete posilu, ktera se nehodi do systemu, cely system predelate a dostanete se zase na zacatek, zacatek krize.. Obdivuhodne jsme to v lednu posrali, nepochybuju, ze Nando ppsila bude, ale nejspis az od pristi sezony, v ty letosni nam jeho pritomnost muze paradoxne spis uskodit.

Jinak experiment s diamantem se zase neosvedcil, Anelka roli druhyho utocnika neplni dobre, zaloha nevi, co hrat a funguje jen obrana. Snad se na tohle Carlo vysere, at hraje klasiku 442 s Ramiresem vpravo nebo klasiku 433

Nicmene nase produktivita, posleze efektivita je komicka, z 25 strel zase nedame ani gol, to je nechutny. V druhy puli mame tlak jak prase, ale jen po vapno, pak jiz nejsme schopni udelat nic.. Zadny prunik, o centru ani nemluve.. Chybi kreativita a i kvalita kridel, posileni teto pozice je v lete nutne. A potrebny je taky jeden utocnik ve forme, dva roky zpet by Torres dal dnes hattrick.

Zacinam se sakra bat o 4. flek, rikam to s absolutni nechuti, ale proti Spurs jsme zoufalci. Oni otaci zapasy, davaji bramky ke konci a vyhravaji, i kdyz jsou horsi. My neotacime zapasy, nevyhravame zapasy, ve kterych jsme lepsina zavery zapasu mame k hovnu.. Zkratka to jeste bude hodne zajimave..

Reagovat
terry

Tak jo, tady k tomu dodam jen to, ze jsem si vysnil navrat k Ranierimu ostrejm a rychlonohejm kridelnikum.

Reagovat
vitasrp

Koukam, ze ses taky jedinej, kdo na me reaguje.. Ale rychlonohy kridelniky nutme potrebujeme uz asi ctyri roky, je smesny, ze jsme za tu dobu nikoho neprivedli.. Ucka meli Ronalda, ted Naniho, Spurs maj Balea, AFC Walcotta, my nikohp V lete by takovej hrac pro nas mel bejt prioritoi, museli bysmw tomu tesa i trochu uzpusobit system, protoze ted krodla hraji trosku vic zprostredka a hodne micu prebiraji zady k brane.. Ale to by byl minimalni problem a nasi hre by to zajiste pomohlo, momentalne totiz jsme hrozne citelni..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele