Anglická Premier League - preview 22. kola

21.01.2012, 09:05, aktualizováno 22.01.2012, 08:25
Previews
Dva šlágry budou dnes k vidění v Anglii. Manchester City vede tabulku a své postavení si chce vylepšit v duelu s Tottenhamem. Velkou motivaci bude mít i Arsenal, který hostí Manchester United a rád by odčinil podzimní debakl z Old Trafford...
Manchester City - Tottenham Hotspur  (neděle 14:30)
Neděle všem fanouškům fotbalu, a především anglické Premier League, přichystala dvě opravdové lahůdky na zeleném podnose. Kromě zřejmě největšího taháku kola, duelu mezi Arsenalem a Manchesterem United, dojde k ještě jednomu souboji severu Londýna s průmyslovým městem na severu Anglie. Vedoucí celek tabulky Manchester City přivítá dalšího kandidáta na titul - Tottenham Hotspur.

Když tyto dva "megazápasy" přišly na pořad Premier League v létě v rámci třetího kola, došlo ke dvěma šokujícím debaklům a vždy byl v roli otloukánka tým z anglického hlavního města. Spurs tehdy od Man City dostali nakládačku, kterou ještě dlouho z paměti nevymažou. Před vlastními fanoušky na White Hart Lane obdržel od milionářského klubu hrdý tým Harryho Redknappa "bůra" a po prohře 1:5 se těžko hledaly důvody ostudného výsledku.

Ani tuto neděli se nedá příliš očekávat, že by Tottenham debakl z před půlroku napravil. Proti Manchesteru City, který na Etihad Stadium v lize ještě neztratil ani bod a po deseti duelech drží impozantní skóre 31:4, to bude pro Kohouty nesmírně náročný výjezd. A pokud se zopakuje vítězství Blues i nyní, bude to poprvé po dvaceti letech, kdy dokážou porazit Tottenham v obou zápasech sezony.

Tlak na hosty navíc nevychází jen z výsledku posledního vzájemného zápasu mezi kluby, ale i kvůli nejčerstvějšímu výsledku z ligy. Porazit Wolves je pro kandidáta na titul povinnost, ještě k tomu doma, Tottenham ovšem uhrál jen remízu 1:1. Ani Citizens minulý týden nezazářili, Wigan lídrovi tabulky pořádně zatopil, přesto Manciniho svěřenci hubenou výhru 1:0 uválčili.

Roli by mohl sehrát i Redknappův "Manchester komplex", z 25 jeho výjezdů na půdu jednoho z těchto klubů totiž prohrál celých 21. Tottenhamu se nicméně v minulosti na Eastlands dařilo, v jednadvacátém století zde prohráli jen dvakrát (W7, D2, L2). Nejpamátnější je určitě výhra z předminulé sezony, kdy Crouchův vítězný gól v přímém souboji zajistil Spurs kvalifikaci do Ligy mistrů.

Tentokrát je situace jiná a oba týmy jsou velmi blízko přímému postupu do nejprestižnější soutěže světa. Dnes se Citizens budou muset obejít bez afrických reprezentantů, bratrů Touré, kvůli podivné červené kartě z FA Cupu navíc nemůže hrát ani kapitán Vincent Kompany. Fit už je naštěstí Micah Richards, stejně jako Mario Balotelli. Kvůli klauzuli v smlouvě o hostování Emmanuela Adebayora nesmí proti svému kmenovému klubu nastoupit, v útoku se tak objeví zřejmě Jermain Defoe. Hrát zřejmě stále nemůže ani Ledley King.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Richards, Lescott, Clichy - Barry, Milner - Nasri, Silva - Agüero, Balotelli
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Friedel - Walker, Dawson, Kaboul, Assou-Ekotto - Lennon, Parker, Modrić, Bale - Van der Vaart - Defoe
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.60 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Manchester United  (neděle 17:00)
Na podzim to byl zápas ražení, jaké jsme neznali. Manchester United přehrál Arsenal rozdílem nejmíň tří tříd. Návraty legend na obou stranách, Paula Scholese na jedné a Thierryho Henryho na druhé, ovšem jako by s sebou nesly příslib něčeho staronového-dobrého. Jaký zvrat v dějinách jednoho z nejvýznamnějších soubojů anglické fotbalové historie nabídne tento nedělní duel, již 47. vzájemný pro Wengera s Fergusonem?

Podzimní debakl Gunners vybočoval z řady, a přesto do ní svým způsobem zapadl. Poslední dobou totiž United vzájemným bitvám beze sportu kralují. Z minulých devíti strhli na svou stranu hned sedm, přičemž nejčerstvější double (dvě ligové výhry v jednom ročníku) ukořistili akorát předloni. Na Emirates Stadium možná stále mohou mít negativní bilanci (2-1-3), přesto budou v tomto utkání nepochybně favority.

Pod což se samozřejmě podepíšou i jiné faktory než výsledky zaprášených klání. Například ten, který hovoří o nejlepší venkovní formě v rámci Premier League. Tou se totiž mohou pochlubit právě Rudí ďáblové, ačkoliv v tabulce celkově o tři body zaostávají za svými sousedy. Naopak loni touto dobou sice vedli, na cestách byli ale až čtvrtým nejsilnějším celkem. Zároveň si už ManUtd prošlo očistcem po dvou slepených ligových prohrách, když naposledy jasně přehrálo Bolton. Zato Arsenal na něco takového akorát čeká: má za sebou senzační plnohodnotné ztráty s Fulhamem a Swansea, přičemž dvakrát po sobě letos "zvládl" nebodovat teprve podruhé.

Gunners obecně od potupné nejhorší porážky za celé své účinkování v Premier League ušel minimálně jeden mílový krok. Bohužel pro sebe samotné tenhle progres poslední dobou docela dobře znehodnocují. V případě překvapivé výhry nad United by ovšem Arsenal dál na Ligu mistrů ztrácel přijatelné dva body. Manchester United potom bude muset reagovat velmi pohotově, Citizens totiž hrají těsně před ním a právě oni určí, jak moc se bude moci začít od 17:00 SEČ situace v tabulce zamotávat...

Defenzivní pár mladíků Smalling-Jones vynechal klání s Boltonem vinou menších zdravotních problémů, a zatímco tehdy jej Ferguson moc nepostrádal, dnes už by šlo o ztrátu citelnou. Ta by ale na pořadu dne být neměla. Což naopak znovu nelze říct o Andersonovi, který je krátce po oslavě návratu zase na marodce se zraněním utrženým na tréninku.

Thierry Henry v dobách své největší slávy platil za poměrně pravidelného kata Manchesteru United, nebo přinejmenším spolehlivého střelce proti tomuto významnému soupeři, není tedy vyloučeno, že by si dnes zavzpomínal od samotného začátku. Pozici mu ale komplikuje natažený lýtkový sval, přičemž stejný problém už vyřadil ze sestavy Artetu a ohrožuje také Vermaelenův start.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 3.40 - 2.40
více informací
Norwich City - Chelsea FC  (sobota 13:45)
Čtyři z pěti nejlepších týmů letošního ročníku Premier League se v rámci dvaadvacátého kola postaví proti sobě, využít jistých ztrát konkurentů z čela tabulky tak může Chelsea, která cestuje na půdu Norwiche. Canaries však hrají v dobré formě a jsou devátí, a tak Blues nečeká vůbec nic jednoduchého.

Domácí z posledních tří duelů vyválčili skvělých sedm bodů, celkově pak z minulých sedmi klání prohráli jen jednou - s Tottenhamem. Naposledy Canaries zvítězili na hřišti West Bromwiche 2:1, když rozhodující trefu obstaral jedenáct minut před koncem Steve Morison. Stejným výsledkem skončil také předchozí duel mezi QPR a Norwichem, v souboji nováčků se radoval Norwich.

Canaries hrají navíc velmi pohledný fotbal, na jejich hru se hrne chvála ze všech stran. "Vedou si dobře, působí jako ostřílený tým. Dokážou zvládal i momenty, kdy se jim úplně nedaří, proto pro mě není jejich aktuální umístění překvapením," přiznal dokonce manažer Chelsea André Villas-Boas. "Když ten tým vidím hrát, nemůžu si myslet, že bude mít problémy se záchranou. První polovinu tabulky mohou dosáhnout," pokračoval portugalský stratég.

Chelsea se stále nevyhrabala z krize, přesto určité náznaky zlepšení na její hře patrné jsou. Minimálně tedy na výsledcích, jelikož Blues vyhráli tři poslední zápasy, dva v lize a jeden v FA Cupu. V rámci anglické nejvyšší soutěže před týdnem udolali doma Sunderland 1:0 gólem Lamparda, to v poháru si Blues zastříleli více, vyhráli 4:0.

Boasově týmu hraje do karet i další statistika, podle které neprohrál na hřištích soupeřů už pětkrát za sebou. O atraktivitě utkání hovoří kromě vysokého postavení obou mužstev také ofenzivní styl hry, Chelsea je v počtu nastřílených branek třetí, Norwich šestý.

V dresu Chelsea si svou premiéru bude moci odbýt stoper Gary Cahill, nová posila Blues, kam přišel z Boltonu. Cahill však s největší pravděpodobností jen usedne mezi náhradníky a bude zápas sledovat z lavičky. Co se týče zranění, Norwichi chybí náhradní gólman Rudd, jenž si pochroumal koleno a chybět bude více než dva měsíce. Obránce De Laet, který na podzim v Norwichi hostoval z Manchesteru United, se již vrátil do týmu úřadujícího mistra Anglie. Aby však nevyznělo vše tak negativně, lékařský personál předal manažeru Lambertovi i dobré aktuální informace. Podle nich se totiž po zranění do tréninku vrátili Tierney, Ward a Vaughan.

Chelsea se bude muset obejít bez afrického dua Drogba-Kalou, které už odcestovalo reprezentovat Pobřeží Slonoviny na APN. John Obi Mikel se ještě nestihl dát plně do pořádku po potížích s třísly, Michael Essien pak ještě nebude schopen odehrát celých devadesát minut. Chelsea je velkým favoritem zápasu, na Carrow Road jí ale čeká pořádně těžká práce.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.50 - 4.10 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - Blackburn Rovers  (sobota 16:00)
Mimořádně utrápený průběh by mohl mít zápas Evertonu s Blackburnem. Zatímco totiž Toffees dál selhávají ve snaze najít opravdu gólového útočníka (jeden takový potenciální mimochodem letos vykvetl právě u Rovers) a zatím se těší jen z 21 vstřelených branek, aktuálně již nesestupující Blackburn naopak proslul svou propustností. Norwichi stále jako kamarád do deště dělá společnost v disciplíně "neudrž čisté konto".

Oba inkriminované týmy už tuhle ošklivou šňůru natáhly na 21 kol, což je nejdelší taková série od začátku sezony od roku 1975, kdy podobné trápení započal Sheffield United. Rovers přitom pro sobotní klání nemají dobré vyhlídky ani směrem dopředu: zmíněný střelec druhého dechu, Nigerijec Yakubu se statistikou 12 gólů v 16 zápasech, je totiž v trestu po inkasované červené kartě. Rovers nicméně pořád mají Hoiletta, Formicu, Rochinu...to Karamelky jsou na tom pořád o mnoho hůře. Přestože Donovan po svém návratu příliš nezklamává, dál platí, že klasický útočník startující v základní sestavě se za Everton netrefil od začátku ročníku. Takový Cahill dokonce víc než rok. To potom není divu, že Toffees od 26. listopadu ani jednou nedocílili více než jedné branky za utkání.

Propustnost defenzívy Blackburnu, která je nejspíš z velké části zapříčiněna i neustálým točením vinou zranění (teď navíc dělá problémy nespokojený Samba), si letos vybírá ještě jednu daň: a sice nejvíce bodů poztrácených z vedoucích pozic. Rovers jich takhle prohospodařili už 14, což je ligové maximum. Už se ovšem alespoň dostali ze sestupové zóny, když tam o skóre stáhli neustále se propadající QPR. To Everton má celkem pohodlný osmibodový náskok, jeho únorové vyhlídky jsou ale takové, že do příštího měsíce určitě nepůjde s další novou tváří a přitom ho čekají postupně ManCity, Chelsea a Liverpool. Jen jednu přívětivou vložku tehdy vytvoří Wigan.

Rovers by Yakubuova absence nemusela rozházet ještě z jednoho důvodu: na hostování se rychle vyjednal útočník Bordeaux Anthony Modeste, jenž by navíc mohl startovat už dnes, pokud se stihnout dořešit všechny detaily. Kean si taky ještě bude muset počkat na verdikt o zdravotní způsobilosti Danna, přičemž se bude rozhodovat, zda vezme na milost rebela Sambu.

Shane Duffy si nejspíš opět užije atmosféru Premier League, kterou minule okusil vůbec poprvé; u Distina se totiž nepočítá s tím, že by se měl takto brzy vypořádat se zraněním zadního stehenního svalu. Zároveň se ani nechystá návrat dua Rodwell-Jagielka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.75 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fulham FC - Newcastle United  (sobota 16:00)
Fulham prožívá obrovsky náročnou sezonu. Účast v předkolech i základní skupině Evropské ligy, Carling Cup, FA Cup a v první řadě Premier League - toť v celkovém součtu praví, že Cottagers přivítají ambiciózní Newcastle už ve svém osmatřicátém klání sezony. Působivé číslo, které v této části sezony neposbíraly ani kluby ze špičky tabulky.

Zde možná hledat důvod nevyrovnanosti týmu, který je schopen před domácími fanoušky zdemolovat v lokálním derby Queens Park Rangers 6:0 a potom utrpět ostudný debakl 0:5 s Manchesterem United. Ani v rámci 22. kola Premier League to nebude snadná záležitost, Magpies se probouzejí ze zimního spánku a míří ke třetí výhře v řadě.

A to i přesto, že po heroické výhře nad Manchesterem United 3:0 mu odjela klíčová dvojice Demba Ba, Cheik Tiote na Africký pohár národů. Triumf 1:0 nad QPR zajistil Leon Best. Ano, ten kritizovaný Leon Best. Právě ten, co před půl rokem dvěma góly rozhodl duel s Fulhamem na domácí půdě. Nutno však říct, že Bestův počin ze srpnového klání znamená dodnes celou polovinu jeho střeleckých úspěchů. Ve spolupráci s Sholou Ameobim, jenž letos skóroval jen jednou, to opravdu příliš velká produktivita není a spoléhat se bude především na obrannou fázi v čele se skvělým brankářem Krulem.

Doma ovšem Cottagers proti Newcastlu umí a pokud se jim povede zvítězit i nyní, bude to již třetí vítězství na Craven Cottage v řadě. K tomu jim zcela jistě nepomůže Moussa Dembele s poraněným bokem, stejně jako Orlando Sa , jehož trápí stehno. Všechny své hráče nemůže využít ani Alan Pardew. Kromě zmíněné dvojice na APN, ke kterým se připojí i nová posila Papiss Cissé, možná nenastoupí ani Yohan Cabaye. Ten utrpěl zranění kotníku minulý týden a zřejmě kvůli němu nebude moci hrát ani proti Fulhamu. Jeho start však ještě není zcela vyloučen.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.30 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Queen's Park Rangers - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Zřejmě nelze dostatečně zdůraznit potřebu zvítězit v tomto utkání, která mimořádně bobtná na obou stranách barikády. QPR jde do souboje s Wiganem opět posilněné o služby kapitána Bartona, což by mohl být jeden z rozhodujících faktorů, který ho posune zase mimo sestupovou zónu, kam minule spadlo vůbec premiérově. To Wigan už prostředí poslední trojky zná vskutku důvěrně.

Mark Hughes se vrací do Premier League; a s ním přijde zákon. Zhruba něco podobného si slibují v srdci Londýna, kam se po půl roce talentovaný manažer znovu uchýlil. Čeká ho tu zpočátku relativně příjemná robota, respektive ideální zahřívací program. Rangers teď na dlouhou dobu dopředu vyhlížejí jen jednoho, dejme tomu, těžšího soupeře, kterým má být znovu se probírající Newcastle. Ke všemu hned čtyři z příštích šesti utkání QPR odehraje doma na Loftus Road.

Hughes má tedy dokonalý prostor na poznání mančaftu, jenž je však aktuálně na celý měsíc oslaben o služby reprezentantů Taarabta a Traorého a rovnou do června ochuzen o Faurlina. Fandové Hoops se každopádně mohou opírat o skutečnost, že Hughes prozatím jen jedinkrát skončil se svým mužstvem v druhé polovině tabulky - a tak se stalo už hodně dávno s Blackburnem, v jeho první neúplné sezoně.

Wigan je přesným opakem Latics víceméně. Upírat se může tak akorát ke slibnému výkonu proti ManCity, který mu ovšem ani bod nevynesl. V dávnější minulosti to jsou debakly od Sunderlandu a Manchesteru United, v blízké budoucnosti zase utkání se Spurs hned po tomto. Wigan tak nyní stoprocentně musí bodovat, třeba jako v samotném úvodu sezony, kdy výhrou nad QPR jenom potvrzoval vitální start do sezony. Ta se ale nakonec proměnila v něco hrůzostrašného, když se aktuálně atleti mohou pochlubit jen dvěma triumfy v osmnácti posledních kolech. Napříč celou krajinou potom neexistuje impotentnějšího klubu - ani v této oblasti jako by poslední Wigan neměl budoucnost.

Odhadovat výsledek utkání nicméně pro sázkaře asi nebude úplnou lahůdkou. Oba celky se zatím potkaly sedmkrát, přičemž každý s nich má na svém štítu dvě výhry - zbytek zápasů skončil nerozhodně. Žádný přitom neviděl více než tři branky, nějaký ten "under" by proto nejspíš nebyl od věci. Kór když ani Rangers prozatím vepředu nepřesvědčují (od Vánoc nešli nad jeden vstřelený gól na střetnutí).

O absencích v kádru Marka Hughese už padlo dostatečně slov; stačí snad jen dodat, že krom Taarabta s Traorém a Faurlinem by nemusel nastoupit ani stále marodící Gabbidon. Dyer s Hulsem jsou v této disciplíně stálicemi, do základu by se s nimi ovšem stejně nepočítalo.

V soupeřově táboře nejsou o moc optimističtější: opora jménem Momo Diamé je se Senegalem na APN, což je ztráta ze všech nejcitelnější. Dále má čerstvé zdravotní problémy záložník Jones a návrat se zatím nemusí strojit pro dlouhodobě absentujícího Maloneyho.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.30 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Stoke City - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Před tři a půl roky spolu postupovali do Premier League. Stoke City coby překvápko sezony a hlavní kandidát na sestup v příštím ročníku mezi elitou. West Bromwich Albion s kanonýrem Bednářem naopak mířil do nejvyšší anglické soutěže s ambicemi na klidný střed tabulky. Opak byl pravdou, Potters s náskokem jedenácti bodů na sestupové příčky uhrál nádhernou dvanáctou příčku, Baggies ze samého chvostu tabulky putoval zpět do Championship.

Za rok skončili Pulisovi svěřenci dokonce jedenáctí, o další rok později třináctí a navrch přidali účast ve finále FA Cupu, z něhož, při umístění vítěze nejstaršího poháru Manchesteru City na příčkách zajišťující Ligu mistrů, putovali do Evropské ligy. Zde uspěli na výbornou a na jaře se mohou těšit na zvučného soupeře z Pyrenejského poloostrova - Valencii.

WBA od zmíněné sezony 2007/08 několikrát měnil kouče, sestoupil i znovu postoupil a nyní okupuje patnácté místo. Tenký led, chtělo by se říct, jenže na sestupovou osmnáctou příčku drží náskok krásných pět bodů. I tak přijíždějí na Britannia Stadium v pozici outsidera, Stoke City se během let dokázal z ligového otloukánka propracovat až do postavení černého koně soutěže, který bez problémů dokáže porazit úplně kohokoli - speciálně na domácí půdě; zde už letos padl za oběť Tottenham i Liverpool, první dva celky minulé sezony, Manchester United s Chelsea, zde uhráli pouze bod.

Pro dobro domácích jasně hovoří i bilance posledních vzájemných zápasů. Jen dvakrát z posledních deseti klání uhráli Baggies bod, zbytek zápasů, včetně posledního na Hawthorns (1:0), vyhrál Stoke. West Brom dokonce v nejčerstvějších pěti zápasech skórovali proti Potters pouze jedenkrát. Vypadá to tedy, že se v kádru klubu z West Midlands začíná tvořit proti červenobílým menší komplex.

Thomas Sorensen zřejmě zažije velké jubileum, jelikož ho čeká, stejně jako Deana Whiteheada, čtyřstý ligový zápas. Roy Hodgson za kormidlem WBA pak odřídí dvoustý mač. Zkušený kouč nebude mít k dispozici Paula Scharnera. Vrací se naopak Jonas Olsson. Stoke nemá žádná čerstvá zranění, jen start dvojice exekutorů autových vhazování je na vážkách. Jak Rory Delap, tak Ryan Shotton budou muset před zápasem podstoupit fitness testy.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Swansea City  (sobota 16:00)
Dvanáctý Sunderland přivítá na Stadium of Lights desátou Swansea, i přes horší tabulkové postavení je ale jasným favoritem. Velšský tým totiž nedokáže sbírat body na hřištích soupeřů, z deseti odehraných duelů mimo svůj stadion získala jen šest bodů.

Rovnou polovinu z toho získala Swansea před dvěma týdny, když si všechny body odvezla ze hřiště Aston Villy, vyhrála 2:0. V minulém kole pak nováček soutěže v nádherné přestřelce přehrál doma Arsenal 3:2, přičemž rozhodující trefu obstaral kanonýr Danny Graham. Díky těmto dvěma skvělým výsledkům se Swansea posunula na skvělé desáté místo, od sestupových příček jí dělí už devět bodů.

"Utkání s Arsenalem bylo oslavou fotbalu. Bylo v něm všechno - krásné góly, nádherné akce, emoce i dramatická koncovka. Každý divák si to musel užít, mě ten výsledek nabudil optimismem. Je škoda, že zatím nedokážeme být stejně konkurenceschopní také ve venkovních mačích, ale kdo ví, třeba se to výhrou na Aston Ville zlomilo," řekl Brendan Rodgers, manažer hostujícího celku.

Domácí Sunderland je o dvě příčky a o dva body za svých sobotním soupeřem, v poslední době se mu však daří velmi slušně. Před týdnem sice Black Cats prohráli na Stamford Bridge s Chelsea, předtím ale pro změnu čtyřikrát v řadě bodovali. Nad Swansea však Sunderland zvítězil naposledy v roce 1964.

Na druhou stranu se ale domácím vrací dva důležité články obrany, v základní sestavě by po vyléčení svých zranění neměli chybět Titus Bramble a Wes Brown. Chybět naopak bude Jack Colback, Matt Kilgallon a Fraizer Campbell.

I hostujícímu celku se brzy může vrátit do sestavy defenzivní opora, po zlomenině nohy se už vrátil do tréninku a dvakrát nastoupil za rezervu Alan Tate. Swansea v týdnu domluvila příchod nového hráče, z Chelsea jde do Walesu na hostování záložník Josh McEachran. "Všichni mi tento tým doporučili. Myslím, že se mi tu bude líbit, i styl hry by mi měl sedět. Těším se," zhodnotil McEachran.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.91 - 3.30 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Aston Villa  (sobota 16:00)
Remízy s oběma severolondýnskými kluby určitě potěší; ne však, když se stanou součástí devítizápasové série bez výhry. Přesně tu teď Wolves zažívají, přičemž s lehkým losem QPR a nevyzpytatelností Blackburnu by klidně s takovou brzy mohli zaplout pod hladinu sestupových vod. Aston Villa na tom tak špatně není; pořád o ní ale platí, že hrubě zaostává za očekáváními.

McCarthyho parta navíc naposledy prohrála ve velmi citlivém utkání; v opakovaném lokálním derby s Birminghamem v rámci třetího kola FA Cupu ani nezvládla skórovat. Teď má šanci na reparát. Také McLeishovci pocházejí z kraje Midlands a Wolverhampton si proti nim má co dokazovat. Pouze jediná výhra v 19 minulých pokusech snad hovoří za vše. Jenže Villans samotní potřebují tři body: od poloviny října posbírali ve 14 duelech jenom 13 bodů, a přestože jsou nyní na cestách čtyřikrát v řadě neporaženi, do vánoční pohody mají hodně daleko.

Možná proto si až nadpozemské výkony slibují od významného navrátilce do anglického fotbalového víru, Robbieho Keana. Pro něho bude mít tento duel vůbec zvláštní příchuť. Jednak z Wolverhamptonu roku 1999 vylétal jako ze svého fotbalového hnízda; jednak pod Mickem McCarthym zažil nejlepší období své reprezentační kariéry, když na MS 2002 skóroval hned proti dvěma soupeřům. Právě góly si teď od kmenového hráče Los Angeles Galaxy slibují na Villa Parku; vždyť birminghamští letos v lize vyšli střelecky naprázdno hned osmkrát, takže jsou na tom hůře jen dva týmy (Swansea a Wigan devětkrát).

Obránci Kevin Foley a Roger Johnson by měli dnes nastoupit, ačkoliv v týdnu zmeškali zmíněné pohárové klání vinou bolestí v oblasti svých kotníků. Po zranění by se zároveň měl vrátit i Jarvis, zatímco Edwards si ještě dost možná bude muset počkat.

Robbie Keane údajně září na trénincích, takže by se patrně mohl dočkat svého prvního plnohodnotného startu za Aston Villu. Na Molineux se zatím v roli soupeře vrátil jen jedinkrát, o to větší motivaci nejspíš bude mít. V útoku se každopádně Keane nespáruje se zraněným Heskeym a počítat rovněž nebude moci se záložní podporou od Australana Herda.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.20 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bolton Wanderers - Liverpool FC  (sobota 18:30)
Jakkoliv si Bolton aktuálně užívá nejlepší období své sezony, pořád je symbolizováno pouze sedmi body z pěti po sobě jdoucích kol. Stále navíc Trotters trčí uprostřed sestupující trojky, takže ke spokojenému výrazu musí být Coyleův ansámbl na míle vzdálen. Podobná nálada ovšem panuje i v městě proslaveném Beatles.

Liverpool totiž možná může být jednou nohou ve finále Carling Cupu, v lize na tom ale není o nic líp než Bolton. Možná spíš ještě hůř. Venku v rámci Premier League naposledy Reds naplno bodovali uprostřed listopadu, po drtivé porážce v derby s ManCity navíc "utrpěli" remízu se Stokem, takže nyní trčí mimo pohárová umístění. Na druhou stranu Bolton tradičně na Liverpool vůbec neumí: podlehl mu teď desetkrát po sobě a je toho víc.

Trotters totiž právě vyhlížejí dost možná nejkrutější období v sezoně - což je v konkurenci samotného startu do ročníku docela kumšt. Právě ona sekvence z přelomu srpna a září se teď ovšem opakuje: v sedmi kolech Wanderers narazí na Liverpool, Arsenal, Manchester United, Chelsea i ManCity. Na podzim z toho nebyl ani bod; naopak 19 inkasovaných gólů se urodilo a něco podobného by se dalo očekávat i nyní.

Coyleova parta je totiž čerstvě oslabena o svou největší stálici, když za sedm milionů liber do Londýna přesídlil Gary Cahill. S druhým nejhorším domácím výkazem napříč všemi sedmi nejvyššími anglickými soutěžemi (hůře je na tom jen Thurrock sedící na dně tabulky Blue Square South) možná dnes budeme při večeru svědky dalšího "těžkého porodu".

Jussi Jaaskelainen se už po problémech se stehenním svalem sice vrátil do plné zátěže, nedá se však očekávat, že jej Coyle bude proti Liverpoolu pokoušet. Další ostrý test má tedy před sebou mladý brankář Bogdán. Davida N‘Goga potom čeká premiéra proti svému bývalému zaměstnavateli.

Jay Spearing zůstává v nejistotě poté, co se neobjevil na hřišti už v minulém utkání se Stokem. Liverpool už má ale za něj náhradu ve svěžím vánku jménem Steven Gerrard. Daniel Agger by se dále měl vrátit do sestavy na místo Carraghera, přičemž Suárez si ještě nějakou tu chvíli pobude na tribuně.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.25 - 3.90 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City21163257:1651
2.Manchester United21153352:2048
3.Tottenham Hotspur21144339:2146
4.Chelsea FC21124540:2540
5.Arsenal FC21113738:3136
6.Newcastle United21106530:2536
7.Liverpool FC2198424:1835
8.Stoke City2186722:3130
9.Norwich City2177732:3628
10.Swansea City2168723:2526
11.Everton FC21741021:2525
12.Sunderland AFC2166927:2424
13.Aston Villa2159723:2724
14.Fulham FC2158823:2923
15.West Bromwich Albion21641120:3022
16.Wolverhampton Wanderers21461123:3718
17.Blackburn Rovers21451232:4417
18.Queen's Park Rangers21451219:3617
19.Bolton Wanderers21511525:4616
20.Wigan Athletic21361218:4215

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (3275)

Přidat komentář
niflheim

Konečně pěkný program....ta zkouška dopadne hrozně

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to chtěl napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám skúšku dajú všetko na 16:00, Mám skúšku dva dni predtým 3 rozdielne časy + Nedeľa čo zápas to šláger.

Reagovat
Wat

Reagovat
penepi

Možno dám prednosť Bundeslige, ale aký zápas by ste odporúčili? Aj keď asi to celé vyhrá dnes alkohol.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham - NUFC

Reagovat
fantomas

A to je od čtyř volba no.2, kdybych nenaladil záchranáře.

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt budes koukat na QPR s Wiganem? Tezko si umim predstavit nudnejsi utkani.. snad QPR - Villans.

Reagovat
fantomas

Nudnější? Wigan hraje pěkně a pude tam o hodně. QPR se navíc obejde bez obejdy Taarabta a vrací se jim Barton, takže to taky bude zajímavější.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, nudnejsi. Ve 22 kole to zadny extra zachranarsky tempo mit nebude.. Kdybych mel vypsat tymy, jejichz stream si nepustim, tak to budou 1.Villans 2. QPR 3. Wigan 4.Rovers .

Reagovat
fantomas

Nj, tak to je ale tvoje chyba. Rovers například má často vzrušující zápasy, jakkoliv to sami můžou bejt bídáci. Stejně tak Wigan má slušnou mezihru například, mnohdy lepší než NUFC. A záchranářskej nádech to prostě mít musí: Wigan nemůže myslet na nic jinýho než na prostou záchranu a QPR se potřebuje odrazit pod novym manažerem (to je btw. další faktor, proč to sledovat - premiéra Sparkyho).

Reagovat
smazaný uživatel

Však mě to jen překvapilo, protože ten duel zkrátka vůbec není zajímavý. Koulal bych na něj akorát, kdyby se hrál v posledních kolech.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

Ještě si zapomněl dát palec u toho 21.01.2012 09:28.

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Tam to na palec nebylo. Nedělej zagorku kvůli dvěma palcům.

Reagovat
Chazy

Měl si ho tam teď dodatečně dáát. Je s tebou nuda.

Reagovat
tomasinho

To je po ránu vždycky.

Reagovat
fantomas

No já bych se vůbec nedivil, kdyby to nakonec byl zajímavější zápas než ten váš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dost možný, pod Pardewem není NUFC nijak zábavný sledovat pro nestranného fanouška. Ale já si tam najdu neuvěřitelnou běhavost a přesnost v podání Cabayeho, nepřetlačitelný tank Tiotého, nejlepší technické zakončení v lize v podání Demby, eleganci a spolehlivost samu Colocciniho, muže schopného zázraků Ben Arfu, nizozemskýho Givena Krula, neuvěřitelnou drzost a schopnosti Santona.. atd

Reagovat
Chazy

Njn a Wigan hraje hezkej fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s neschopnýma hráčema a příšernýma chybama

Reagovat
Chazy

Vůbec nevím, o čem mluvíš, ve hře dopředu jsou chyby leda tak v zakončení. A ta hra dozadu je poměrně dobře oraganizovaná a dá se na ní hodně slušně dívat. Tam je těch chyb víc, to jo, ale oproti takovým Wolves....

Chybí jen kvalita, nic víc. A to ne v tom smyslu, že by hráči byli neschopní, ale že Wigan nemá nějakýho mimořádně kvalitního hráče jako dřív (Zaki, Valencia, Nzogbia), kterej by to táhnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Diaméééééé

Reagovat
Chazy

Jo, to nestačí. Do ofenzívy je někdo takovej potřeba. Kolem koho se to postaví, kdo strhne ostatní, udělá ten rozdíl, rozhodne vyrovnaný zápasy, udělá to geniální rozhodnutí ve správnou chvíli, kterým převáží misky vah.

Nikdo takovej tam není.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho Insomnii. Sice náladovej, ale stejně ho mam tak nějak rád. U Villans hrozně zapadl do té jejich šedi a zmaru. U vás jsem mu hrozně přál a konec letošní sezony byl fakt ve velkym stylu.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba vám pustíme Obertana

Reagovat
vodka

snad ten Samaras vyjde

Reagovat
fantomas

Jj, mně to bylo jasný..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale štve mě to.. sice jsou výsledky, ale ten starý Newcastle v tom je jen v záblescích zatím. Ty chvíle, kdy hráče strhnou fanoušci a prostě se útočí a útočí, spoustu střel a šancí, zapomenutí na obranu... chybí mi to Ale zlepšuje se to a věřim, že Carver si prosadí trochu větší systém v útoku. S těma hráčema, co tam jsou, to ani jinak nejde.

Reagovat
vodka

Reagovat
Chazy

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Jednoznačně Norwich, od čtyř Wigan a večerní bude na 80% demolice, takže tak..

Reagovat
minoLFC

nahodou mi mame pevnu obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
afc

my

Reagovat
minoLFC

kua...hanbim sa

Reagovat
smazaný uživatel

To ze nenastoupi Dembele, je velka parada.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak Cabaye je fit. Trenoval naplno, jen otazka, jestli bude hrat od zacatku.

Reagovat
smazaný uživatel

v posledních zápasech jejich nejlepší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ne to ale nebude nijak kriticky, porad muze hrat Dempsey, Sidwell, Murphy, Bryan - AJ, Bobby

Reagovat
tomasinho

+ Frei

Reagovat
smazaný uživatel

Sila jejich lavicky me trapi o neco min

Reagovat
fantomas

Síla tý části lavičky, která hrála v posledních čtyřech kolech dvakrát základ, dvakrát střídala, a tudíž je při týhle absenci zcela logickou první volbou do základu?

Reagovat
smazaný uživatel

Me Frei moc nezaujal.

Reagovat
fantomas

Nj, ale Jola očividně i docela jo.

Reagovat
smazaný uživatel

The Magpies have conceded 52% of their goals from set pieces, the highest percentage in the top division.

Nejlepsi pozicni braneni NUFC za celou dobu, co si pamatuju, a vyusti to v tohle... Ale to je tim, ze tech golu obrana v normalnim slozeni moc nedostava a obrana s Perchem zase dostavala hlavne ze standardek. Plus Simpsonova hlavicka proti LFC...

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě zkreslený. Bez Stevena jsou naše standartky o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich Konečně někomu došlo že za den se můžou hrát tři nepřekrývající se zápasy.

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

A zrovna v té nejhorší době

Reagovat
smazaný uživatel

Na zkoušky se stačí učit ráno po cestě ve vlaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky podle toho pak vypadají absolventi vysokých škol.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
niflheim

Já to mám na univerzitu pěšky 20 min

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Stoke - WBA under, Bolton - LFC under a Wolves - Villans možná taky

Reagovat
Arbiter

C'MON YOU CHELS

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
niflheim

Jen takový typ...City-Spurs 2:3, AFC - United 3:3

Reagovat
niflheim

A dokonce i tip...ale to je jedno...jebat

Reagovat
smazaný uživatel

to bych teda chtěl vidět, kdo by dal ty tři góly

Reagovat
frankiefcb

Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlyuchenko. Všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska důležitý zápas. Můžeme se přiblížit TH, MU a MC nebo vzdálit AL. Doufám že nastoupí útok ve složení Mata, Nando a Danny. Pod nimi Lamps, Ramires a Romeu (vystřídán poté Essem). Napravo v obraně snad Brano, stopeři Luiz (vystřídán Garym) a John a vlevo Cashley. CMO´N BLUES!

Reagovat
smazaný uživatel

Momentalne se do me vlivo trosku vice optimismu. Prisel Cahill, po zraneni se vraci Essien, Ivanovic ci Sturridge. I kdyz ten zapas v Norwichi jednoduchy nebude, tak se snad zvladne tribodove. Je treba vyuzit toho, ze se zitra utkaji proti sobe 4 tymy ze spicky a nekdo proste ztrati.

Sestavu ocekavam: Cech - Ivanovic, Luiz, Terry, Cole - Ramires, Romeu, Lampard - Sturridge, Torres, Mata.

I kdyz dneska muze byt dost nevyzpitatelna. V obrane muze klidne nastoupit jeste i Bosingwa nebo muze AVB zkusit poslat hned Cahilla, cemuz moc neverim. Do zakladu do zalohy Essiena asi jeste neda, 90 minut asi jeste nezvladne a Meireles musi zustat na lavce. Utok je jasny, ale taky bych se nedivil, kdyby jeste nebyl Sturridge 100% fit a nastoupil by tam opet Ramires, coz se snad nestane uz.

Zitra doufam ve dve remizy, pripadne ani vyhra City proti Spurs by mi nevadila.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava bude na 95% tahle co si napsal , podle tiskove konference kde bylo zmineno vse podstatne.

Essien pry dela pokroky ale na cely zapas to jeste neni takze pocitam tak 60.-70. minuta ze pujde na hriste. Cahill nejspis nastoupi jen pokud by byl zapas rozhodnut nebo nekdo vzadu extremne horel , jinak spis pocitam ze stidat bude Malouda,Essien a Meireles.

Reagovat
Nikikrew

Boze dnes take zaujimave zapasy a ja sa musim ucit na skusku. Fuck this...

Reagovat
smazaný uživatel

Murray-Llodra

Reagovat
Chazy

Neskutečná zábava ..

Reagovat
Chazy

Viděls včera Tomika a Dolgopolova?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, i jsem o tom mluvil pod nejakym clankem tu

Reagovat
Chazy

Už začneš Dolgopolova podporovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Fandil jsem Tomicovi

Reagovat
Chazy

Já viceméně taky (i když nakonec v pátým setu sem přál víc Dolgovi a ještě mě to nasralo), ale na to se neptám. Co hraje Dolgopolov je prostě neuvěřitelný, nesrovnatelný s ničím, co se dá na okruhu vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja nikdy ani netvrdil, ze se mi nelibi zrovna jeho tenis

Reagovat
Chazy

Od Adidasu má aspoň normální oblečení, je vtipnej, zábavnej a férovej. Vlasy no... přece nebude jedno negativum ničit všechno dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Divej, loni jsem ho nemel rad vubec, vcera jsem uz byl vuci nemu neutralni, nemuzes po mne chtit zazraky

Reagovat
Chazy

... každopádně Tomik úžasně no. Viděl sem i zápasy Dimitrova a Harrisona. Plus ten Nišikori. Všichni by měli bejt minimálně do top 20 dlouhodobě, klidně by všichni mohlo do top 10 (ale to není prostě možný).

Dimitrov a Harrison jen čekaj na ten breakout turnaj, jako měl Tomic na Wimbledonu, Dolgopolov na AO a Nišikori v Šanghaji. Ale až se díky nějakýmu dostanou do top 40 a budou moc objíždět turnaje, tak se udrží. Už teď hrajou se špičkou vyrovnaný zápasy, Harrison Murrayho často přehrál.

Reagovat
Chazy

Neštěstí je, že já jim všem pěti hrozně fandím. Takže jestli někdy mezi nima budou rivality, já je asi absolutně nebudu prožívat.

Reagovat
tomasinho

Nezapomeň ny Raonice. Jinak u mě všech 5 z jmenovaných není top, třeba Harrison mi tak sympatický není. Uvidíme, co Dimitrov a jak se vyvine Nishikori.

Reagovat
Chazy

Co ti Harry udělal?

Reagovat
tomasinho

Nic mi neudělal, nepůsobí na mě třeba tak sympaticky jako Dolgopolov, zároveň se mi zase líbí Tomicova jistota a klid. Třeba si mě časem získá, jako už mnoho hráčů, které jsemz počátku nemusel.

Reagovat
fantomas

A kdo je u tebe teda top?

Reagovat
tomasinho

Z té chazyho pětky jednoznačně Dolgopolov.

Reagovat
tomasinho

Skvělý game.

Reagovat
miky10

Reagovat
božský John

Llodra je sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves are the only team in the Premier League without a goal from outside the box this season.

Reagovat
EL Gringo

dnes LFC!

Reagovat
Liquid

Norwich - Chelsea 1:1

Everton - Blackburn 2:0

Fulham - Newcastle 1:0

QPR - Wigan 1:0

Stoke - WBA 2:2

Sunderland - Swansea 3:1

Wolves - Aston Villa 2:1

Bolton - Liverpool 1:1

Man City - Tottenham 2:2

Arsenal - Man U 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes dá Torres gól, ale Chelsea nebude naplno bodovať.

Reagovat
Manik...

Manchestery do toho

Reagovat
Godwinson

Ten tip na Chelsea je poměrně odvážnej, divil bych se kdyby dneska brali bod :) Doufám, že bude alespoň hrát Cahill.

Reagovat
miky10

Zrovna dneska o vítězství vůbec nepochybuju.

Reagovat
Godwinson

Nepochybovat u Chelsea o vítězství? Odvážné :) Já ano, Norwich měl bodovat už na Stamford Bridge, karma se musí vyrovnat :)

Reagovat
miky10

Neměl, tam jsem CFC dotáhl ke třem bodům já. Ne, fakt si myslím, že dneska vyhrajem, je jedno jak. Už by ale mohl ten Nando...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs musí vyhrát tohle kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: kto hra Fifu....stalo sa mi, ze si vytiahnem mladika z akademie ....a napr. po 2 rokoch, sa snim neda predlzit zmluva, pise mi to, ze uz ma zmluvu a potom v novej sezone je fuc

......stalo sa to nekomu ? neviete mi s tym poradit?

Reagovat
fantomas

Nestalo.

Reagovat
Jimbo.

Myslím, že se mu nelíbilo herní vytížení, je to taky o té morálce... mě odchází většinou už po roce, ale nemám na ně náladu se s nima piplat... lepší skupovat talenty o kterých napíšou tady na EF

Reagovat
smazaný uživatel

praveze hram snimi aj v lige moralku maju velmi dobru ... robi to nejaky bug s tymi zmluvami

Reagovat
terry

http://www.guardian.co.uk/football/2012/jan/20/oriel-romeu-chelsea

Vypadá, že to má chlapec v hlavě srovnané, což je jen dobře. To srovnání s Makelelem mě popravdě ani nenapadlo, i když si myslim, že blíž asi bude mít k Busquetsovi. Ale je dobrý, že od něj si bere jenom ty přihrávky a ne to ostatní. Škoda, že ho už Maka nemůže učit.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti kanárkům to bude těžký zápas, ale těším se. Hlavní je, aby se konečně trefil Nando.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní je aby jsme vyhráli a hráli konečně pořádný fotbal. Když se navíc trefí Torres, byla by to třešnička na dortu! Ale nejdůležitější jsou 3 body!

Reagovat
smazaný uživatel

Vyndej si ho už konečně z té fanty

Reagovat
spider_8

Tam si ho může dát jen blázen. Ale přiznám se, že sem ho tam taky chvíl měl

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho tam nemám . A ty Přikryla. Z jeho transferu do Sparty už chybí doladit jen detaily. Jo a užij si Jirouše

Reagovat
smazaný uživatel

Po dvaceti kolech si ho konečně vyměnil?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho tam vůbec neměl.

Reagovat
božský John

Lleyton začíná otáčet :)))))

Reagovat
Chazy

Jj. Problém je, že se zas do měsíce zraní.

Reagovat
božský John

Tak to mu je myslim teďka buřt, hlavně, že bude mít úspěch na AO...

Reagovat
Chazy

Hm, myslím, že není no.

Reagovat
božský John

Tak v současný situaci, kdy hraje jak zamlada, tak mu je jedno, co bude za měsíc, tak to myslim.

Reagovat
Chazy

To právě určitě není, pro něj je priorita Wimledon

Reagovat
božský John

Tak jo no

Hele, nevíš kolik do Wimbledonu +- obhajuje? Nějak nemam šajn o tom, kolik toho loni odehrál a jakym způsobem

Reagovat
Chazy

http://tinyurl.com/8xwkrch

Obhajuje kulový, nehrál kvůli operaci. A protože uspěchal návrat (aby stih Wimbledon, kterej je pro něj všechno), tak obhajuje kulový i pak. Je v prdeli.... ale miluju ho. Teď nabere bodíky v IW a Miami.

Reagovat
smazaný uživatel

181. Proboha to je propad.

Reagovat
Chazy

Není, to je posun vzhůru

Reagovat
božský John

Paráda. 2. set vyhrál je tam

já ho mam taky obrovský rád. Nejradši jsem měl dycky Roddicka, ale Lleyton nebo Safin, ty jsem taky žral a LH ještě furt žeru

Reagovat
Chazy

Tak to by sis měl někoho najít mezi mladýma hráčema.

Reagovat
božský John

Z tech mladších mi nikdo moc k srdci nepřirost. Maximálně tak Tsonga nebo Monfils. A Del Potro.

Co vyjmenováváte nahoře, tak přinejlepšim Dolgopolov, ostatní mi jsou tak nějak volný

Reagovat
Chazy

A viděl si je někdy hrát?

Reagovat
božský John

Hodněkrát

Reagovat
Chazy

A to ti fakt Tomic neimponuje hrou? Ten pohyb je úplně neuvěřitelnej, k tomu ve hře přemýšlí jako Murray a ta škála úderů. Harrison je takovej o třídu komplexnější Roddick, Dimitrov je dokonalej novej Federer.

Reagovat
božský John

Tomič mi sympatickej nikdy nebude( i když by částečně povahově odpovídal mýmu vkusu), to ovlivňuje všecko.

Co se týče Harrisona, tak jeho tenis je pro mě líbivej, ale je takovej nevýraznej (asi z tech, coo jsem jmenoval, tak vidíš, že mam rád výrazný typy tenistů, co dávaj emoce najevo)

Dimitrov mě minul úplně. Jeden Federer mi stačí

A tenisty jako Nishikori rád nemam

Jednoduchý

Reagovat
Chazy

Tak jestli ti vadí, že je fracek, vem si, že je mu 19 a od 15 let je v Austrálii za celebritu. To by 99% lidem vlezlo do hlavy stokrát víc jak jemu. Je vtipnej, zábavnej, v rozhovorech neuvěřitelně charismatickej. A už i našel pokoru.

Reagovat
božský John

A tak to já beru, že je mladej a že by to vlezlo do hlavy skoro každýmu. Ale není mi sympatickej od pohledu, tim jak se chová a všecko prostě. To mě byl sympatičtější Safin, kterej hrál srdcem, vztekal se jak malý dítě, ale hrál srdcem, prostě nebyl tak chladnej

Reagovat
božský John

Hodně jsem si sliboval od Younga, snad půjde ještě výš.

Reagovat
Chazy

Shit.

Reagovat
božský John

Dead list ?

Reagovat
Chazy

No, mě nezajímá. Prostě průměrnej hráč. Ale obdivuju, jakej kolem něj byl hype, i když nemá žádnej světovej úder ani přednost. Což těch pět má. Chybí jim jen komplexnost a zkušenosti.

Reagovat
božský John

Mně je sympatickej, protože je černej (a krom Monfilse a magora Browna snad žádnej černej tak vsoko není) a že se dokázal ještě zvednout. Byl na něj velkej tlak, on se z toho posral (nebo vim já, proč mu ruplo v bedně), ale dokázal se z toho dostat, to se mi líbí

Reagovat
božský John

Jenom mam prostě ty svoje koně a nepotřebuju je obměňovat, když maj třicítku na krku . Když pominu český tenisty, tak nevyhledávám jak pominutej zápasy, kde by hrál hráč, kterýmu přeju

Reagovat
božský John

akže když zůstane aspon trošku zdravej, tak zase vyletzí vzhůru,bomba

Reagovat
Chazy

Nezůstane. Prostě není šance, je celej zničenej.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si chvíli myslel, že se bavíte o Leytonu Orient.

Reagovat
božský John

Zraněnej klub si nedovedu představit

Třeba se zlomenym hřištěm

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Každopádně je fajn, že Fanatici furt fandí víc jemu jak Tomicovi ... přecijen u Lleytona vznikli.

Reagovat
smazaný uživatel

Mike Ashley was told in no uncertain terms that he would receive no support from the Newcastle City Council for his decision to rename St James’ Park.

The name was changed in November but the Council have refused to back that decision by changing street signs in the city from St James’ Park to Sports Direct Arena.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea má podle anglických médií zájem o záložníka Šachtaru Doněck Williana. Na brazilského reprezentanta má údajně připraveno dvacet milionů liber.

A to je zase kdo ?

Reagovat
terry

Očividně 23letý křídelník, občas gólový, především asistent.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych ocenil nějakého špílmachra.

Reagovat
terry

Teď se mnohem víc hodí křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc koukám, že hrál už LM letos.

Reagovat
Infi

Nevím, v Chelsea se zas tak nevyznám, ale nehodil by se fakt trochu víc špílmachr? Aby měl kdo Torresovi dávat balony.

Reagovat
blade115

To je otázka... Problém je na křídle i na pozici playmakera, AVB musí udělat klíčový rozhodnutí. Ovšem než vybírat mezi postem, je lepší změnit zadání. Ideální by bylo nají hráče podobného Matovi. Tedy hráč, který je dobrý na křídle (ideálně na obou stranách) a dokáže zahrát skvěle i v trojčlenné záloze. Podle mého jasný Hazard. Ale je dost možná zbytečné se o tom bavit, na Deadline se maximálně popereme o někoho, kdo přijde spíš jako "výpomoc" a tým se dobuduje v létě... Protože i když se tento problém vyřeší, je tu špatné obsazení pravého beka (Bosingwa, Ferreira) nebo hrota (pokud Lukaku nedostane šanci...).

Reagovat
terry

Hrot je obsazen dobře, řešit se potřebujou jiné posty. Je otázka, co předvede za půl roku McEachran.

Reagovat
blade115

Obsazen dobře teda není... Drogba hraje příšerně, Torres sice hraje dobře, ale nedává góly, Lukaku nedostává šance a když dáš na hrot Sturridge, nemá kdo nastoupit na křídle...

Reagovat
terry

Já myslel do příští sezony.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co je přesně za post?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc hrál na pravým křídle.. Ale zahraje i střed.

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

Já dneska zase četl o tom, že Boas chce do měsíce domluvit příchod Dzagy...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď koukám Malbranque už je asi úplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje. Nevím jestli s tím má co dělat ta nemoc jeho syna.. ale ve 32 mohl ještě větrat obrany.

Reagovat
minoLFC

veď tu nemoc vyvratil sám, nie?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ty si to tu pořád pleteš s facebookem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nemamvasrad

To je vůči Voltorbovi celkem kruté.

Reagovat
smazaný uživatel

na twitteru vcera v noci (mozna dnes rano) bylo ze Hazard je v letadle miricim do londyna... tyhle rumorsy me uplne nici asi uz tyden vkuse

Reagovat
smazaný uživatel

11:38 Téveze láká spolupráce s Ancelottim

January 21, 2012 11:09am Tevez's PSG switch stalls

Discussions with City striker's representatives break down

eurofotbal opět vede

Reagovat
Error

Team: Cech; Bos, D Luiz, JT (c), Cole; Ram, Meirel, Lamps; Sturr, Torres, Mata. - subs: Turn, Ivan, Bert, Oriol, Essien, Mal, Lukaku.

Bosingwa, Meireles...

Reagovat
minoLFC

Luiz, Lampard

Reagovat
Arbiter

Co kroutíš oči na Lampse?

Reagovat
soukup

ty zkratky jsou příšerný

Reagovat
Wat

Reagovat
Chazy

The Indians were blindsided by Thursday's news that the pitcher known to date as Fausto Carmona was arrested in the Dominican Republic for using a false identity. Cleveland is now scrambling to determine how to handle the situation.

Reagovat
soukup

jj vím, docela sranda no

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je uplně domatlal

Reagovat
terry

To je kvůli tomu, že se to píše na Twitter.

Reagovat
smazaný uživatel

A není to třeba tím, že na twitteru je omezen počet znaků?

Reagovat
soukup

vím já? jsou prostě příšerný

Reagovat
smazaný uživatel

Jj je to kvůli tomu. Na twitteru máš omezení 140 znaků , takže tam ty zkratky prostě nacpat musíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí prostě rozdělit základ a lavičku do dvou tweetů. Žádnej problém. Tohle je fakt divný.

Reagovat
soukup

nebo si s tím dát větší práci než ctrl c + v z twitteru a upravit to než to postnu sem

Reagovat
smazaný uživatel

Čech - Bosingwa, Luiz, Terry, Cole - Ramires, Meireles, Lampard - Sturridge, Torres, Mata.

Reagovat
Godwinson

Hrozný :) Ani Cahill na lavičce ...

Reagovat
smazaný uživatel

Njn a do toho Bosingwa a Meireles.

Reagovat
smazaný uživatel

To je Boas tak slepej nebo co? Jak tam dop*dele může dávat Bosingwu a Meirelese vzhledem k jejich "formě".

Reagovat
smazaný uživatel

Nehlede na to jak Boas prohlasoval ze Ivanovic je fit a pripraven k zapasu na 100 % a hraje Bosingwa....A jestli si jeste panacek nevsiml tak kdykoliv hral Lampard a MEireles dohromady tak to bylo desny. No nic tipuju plichtu tohle vyhra nemuze byt.

Reagovat
mithro

Headline team news from Norwich - no Cahill for Chelsea, not even sub #bbcfootball

Reagovat
mithro

trosku neskor ako pozeram ale aj tak ma to prekvapilo, cakal som rovno dvojku Terry Cahill

Reagovat
terry

Zajímavá sestava. Meireles by mohl na Oriolově místě trochu pookřát, protože jestli zase bude na facku, tak hrajeme o desíti. Ivanoviče asi zatím AVB ještě nechce riskovat.

Reagovat
smazaný uživatel

3+ - Chelsea have won the last five meetings with Norwich in all competitions scoring at least three goals in each game. Tipster.

Reagovat
Wat

Ruddy - Martin, Ayala, Whitbread, Haughton - Polkington, Johnson, Surman, Fox - Morison, Holt (C)

Reagovat
niflheim

Pilks

Reagovat
Wat

* Pilkington... Neví někdo, co je s Hoolahanem?

Reagovat
fantomas

Nic, Lambert to jen začal víc točit. Je normálně na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea: Čech; Cole, Terry (C), David Luiz, Bosingwa; Meireles, Ramires, Lampard; Mata, Torres, Sturridge

Náhradníci: Turnbull, Ivanovič, Bertrand, Oriol Romeu, Essien, Lukaku, Malouda

zase Bosingwa a Meireles

Reagovat
blade115

To zas bude tragický...

Reagovat
smazaný uživatel

No ono Romeu poslední dobou taky nic moc, Meireles je víc do útoku. Essien celý zápas ještě nezvládne

Reagovat
miky10

Teda čekal jsem od Boase větší šlágr s tou sestavou, nechápu, co v základu dělá Meireles a proč není Cahill aspoň na lavičce. Ale stejně pořád věřím, že vyhrajem 3:1 - Torres, Lampard, Terry - Morison

Reagovat
Arbiter

já čekám, že o přestávce bude Braňo střídat Bose, pač bude marný

Reagovat
Wat

Morison dneska alespoň 2.

Reagovat
Chazy

Hewiiiit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zamlada jsem ho nesnášel, teď mu přeju jako málokomu, jeho kariéra je prostě hollywoodská story..

Reagovat
Chazy

Tak to já (bohužel) mám s Federerem.

Reagovat
smazaný uživatel

toho jsem chtěl taky zmínit, taky jsem ho nemohl vystát, když všechny přejížděl, teď doufám, že se dostane zpátky na vrchol.

Ale je to jako ve fotbale, k hráčům, na kterých člověk vyrůstá, si prostě nejde nevypěstovat vztah (ať už pozitivní či negativní), který se na sklonku jejich kariéry změní v jednoznačně pozitivní pod vlivem nostalgie...

Reagovat
Chazy

Tak tak. Ale u Federera bych ještě o sklonku kariéry nemluvil. Já doufám, že si udrží entuziasmus ještě tak čtyři roky, i kdyby měl hrát kolem 10. místa, tak se u těch zápasů budu neskutečně bavit. Kór, když pak ve finále budu čekat na Nadalovu strojovou nudu (pokud by už neměl po kariéře za čtyři roky - tam by nostalige neměla naději).

Reagovat
smazaný uživatel

tak on má výhodu ve svém stylu hry, on bude v desítce určitě ještě ty tři čtyři roky.. V denšní době bombardérů je jeho hra pohlazením. A k Nadalovi začínám být neutrální, taky reprezentuje jednu éru, která mi bude asi chybět, jemu bych tu antuku asi klidně přál až do samého konce

Jsem zvědavý, jestli to budu mít za pár let podobně s takovým Djokvičem, kterýho te%d upřímně nesnáším..

Reagovat
Chazy

Jo, s Djokovicem já problém nemám. Dřív ano, ale změnil se

Reagovat
smazaný uživatel

Vyučuje

Reagovat
Chazy

Houby vyučuje, Raonic je marnej

Reagovat
tomasinho

Lleyton prostě jen čeká na jeho chyby, navíc Raonic netrefuje první servis tak často, jak by ke své hře ptořeboval. Kdyby hrál to, co třeba v Chennai, tak vyhraje.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho účesu a vousům se směju pokaždý, když ho vidím... Šílený...

Reagovat
smazaný uživatel

jumanji :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
terry

Já se spíš chystám na http://www.csfd.cz/film/264993-50/

Reagovat
smazaný uživatel

To je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

To je výborné. Pro mě asi film roku 2011, z těch co jsem zatím viděl.

Reagovat
terry

Já na to právě taky slyšel jen dobrý reference, tak se těšim.

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý film, ale komedie to není

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doporučil mi to prospero.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doporučil mi to prospero.

Reagovat
minoLFC

hmm rakovina, to sa mi teraz nechce sledovať....

Reagovat
terry

A taky mě zaujal Tinker Tailor Soldier Spy, kterej tu mám připravenej.

http://www.csfd.cz/film/279519-jeden-musi-z-kola-ven/

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
terry

Ale jo. Sice kolem toho byl na můj vkus moc velkej hype, jak moc velký klišé to bylo, ale viděl jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chce vidět kliše, tak je uvidí, a kdo ne....

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsem koukal včera, doporučuju taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mám vyhlédnutý taky. Ale hodně se těším na tohle.

http://www.csfd.cz/film/291501-muj-nejlepsi-nepritel/

Reagovat
minoLFC

vyzerá zaujímavo, mrknem

Reagovat
Arbiter

sestava nepřekvapila

Reagovat
niflheim
Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:47

Reagovat
Error

Dobrý byl i jejich zápas s elektrošoky http://youtu.be/HuKva8GUwBk

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Jů sníh

Reagovat
Wat

To brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich City have three mascots: a cat, a canary and... a lemur. #cfc (SL)

Reagovat
smazaný uživatel

Hm estli říká ten moderátor z BBC o hazardovi pravdu.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukáš ? Něco mele o tom, že má Eden zájem do Chelsea přestoupit v lednu, ale Lille si ho chce nechat do konce sezony.

Reagovat
Arbiter

ještě ne, instaluju něco mamce do kompu, přesun k notebooku bu de do pěti minut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? Tvl to mi ani neříkej...ten by nám vytrhl trn z paty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč :? Jj něco v tom smyslu říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ho k nám určitě nepustí

Reagovat
Godwinson

Už aby byl konec okna :)

Reagovat
smazaný uživatel

a po dvou uspesnych sezonach bude brecet,ze chce do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

http://tinyurl.com/6uvl97c - Evropa podle Tevéze

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší je "AJAX!" a "AJAX?"

Reagovat
smazaný uživatel

Nn nejlepší je : Not Argentina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
miky10

Lleytooon!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

4. kolo je ohromný úspěch.

Reagovat
fantomas

Hehe, Luizova boží hra dopředu zatim obnáší dvě pokažený banální přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mě zarazilo to jeho naprostý ignorování snahy ostatních o zahrání ofsajdu.

Reagovat
Wat

Škodaa.

Reagovat
Wat

Zase, uuh.

Reagovat
terry

Meireles si to zatim dává s prstem v nose.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
niflheim

Reagovat
fantomas

Uu...už 2:0 na šance. To překonává moje očekávání.

Reagovat
niflheim

Norwich hraje prostě nádherně...a to pořád. Hodně sympatický nováček.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Meireles je fakt komickej

Reagovat
Arbiter

Meireles je na pěst

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tohle je opravdu trapny, a snad vic od redakce nez od toho nýmanda.

13:30 Tévez prý do PSG nejde

11:38 Téveze láká spolupráce s Ancelottim

20.01. Tevéz se již prý s PSG dohodl

Reagovat
niflheim

No co...baby mají twillight, my máme Téveze.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda :)

Reagovat
smazaný uživatel

To radši ten Tvajlajt, tam se alespoň můžu těšit že Kristen Stewart jednou ukáže kozy.

Reagovat
smazaný uživatel

jaké kozy ?

Reagovat
miky10

Meireles zase na pěst.

Reagovat
miky10

Na bránu, Nando!

Reagovat
miky10

Mata ale zase geniálně.

Reagovat
Masi

Nemáte někdo link na sopcast prosím? Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

We'll keep the blue flag flying high

Reagovat
fantomas

Whitbread se překonává. Toho jedinýho sem se tam vzadu bál..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Terry ted dostal dobrou cocku od fans.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres hraje zase výborně.

Reagovat
fantomas

Jo? Mně příde ohromně těžkopádnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Nehodnot team ale hrace :P

Reagovat
Godwinson

Spíš se pomalu rozjíždí, ale teď to udělal perfektně :)

Reagovat
terry

Teď bylo nádherně vidět, jak moc musí Torres pracovat za Lamparda. V hloubi půle vzal míč, obešel soupeře, nahrál Sturridgovi a ještě musel sprintovat k bráně, aby měl Sturridge komu nahrávat. Kdyby místo Torrese tohle obstaral někdo jinej, mohl by jen Torres čekat před bránou na přihrávku, kde by měl náskok před obranou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Torres tam musi trpet, to neni mozny jaky trotli ma kolem sebe. Kreativita od ostatnich proste nula.

Reagovat
Sm0ker

má co chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle asi nechtel...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

*

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Arbiter

Cash je špatný

Reagovat
herbage

pěkné, že mu sami říkáte "Cash"

Reagovat
terry

To hlavně Arbiter je na tyhle zkratky expert.

Reagovat
Arbiter

to používám snad jen já

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Bučí se i na Giggse? Na Terryho se bučí koukám všude.

Reagovat
Arbiter

Na Terryho se bučí hlavně kvůli té aféře s Ferdinandem

Reagovat
Kenneth

Však se na něj bučilo i před tím Ferdinandem.

Reagovat
Arbiter

jen chvíli, pak se přestalo...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs ma ine meno, nez Terry.

Reagovat
Arbiter

to je znalec, panečku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Vyhoď toho Bosingwu A Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt se snazi.jasne obcas mu nejaky ten centr uleti spatne , ale jinak vyborny ofenzivne ladeny full back , co by bez nej Chelsea delala.

Reagovat
Arbiter

Pořídila si někoho, kdo se i vrací a nezůstává ve předu...

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard komedie, Meireles komedie, Mata komedie, Sturridge komedie....

Reagovat
smazaný uživatel

Bosigva to je taky bez mozek. Achjo. Uz podruhe za 10min si predkop na pulce mic, tak ze mu utek.

Reagovat
Wat

Ruddy!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz

Reagovat
Godwinson

Nádherně Torres ... škoda :)

Reagovat
fantomas

Nando v nejlepší formě.

Reagovat
herbage

prodat, prodat

Reagovat
Arbiter

Ouuu, Nando...

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Nando...pohotová střela

Reagovat
spider_8

Rudd chudák Torres

Reagovat
spider_8

Kdyby si ostříhal nehty tak to nechytí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge dneska nemožný

Reagovat
terry

Meireles. Znova

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fakt nechapu, jak muze Lampard hrat v zakladu. Ne, ze by krom golu nemel zadnej prinos, ale Chelsea je s nim v zakladu spis jeste oslabena. No a kdyz se k tomu prida Meireles, tak se na to neda poradne koukat. Mata by mel jit okamzite natrvalo na AM...

Reagovat
terry

Já o tom zrovna teď uvažoval, on se podle mě dneska dotknul míče maximálně třikrát. Meireles je ještě horší v tom, že je u toho míče častějc, a tak častějc kazí.

Reagovat
smazaný uživatel

jj..Ale tohle stridani by melo bejt vysvobozenim..

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo tam ma hrat ? podivej se na to slozeni zalohy tam je kreativita naprosto nulova , nejvetsi potencialni talent na tenhle post si za pul roku skoro nekopnul to mas tezky.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ja bych to poskladal asi tak jak to je tedkom, akorat s Luizem/Romeuem misto Meirelese.

Reagovat
fantomas

Wow. Boas.

Reagovat
Arbiter

kvůli zranění...

Reagovat
fantomas

Jj, všim sem si až potom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši Malouda se rozcvičuje

Reagovat
Arbiter

Lamps je asi zraněný

Reagovat
Godwinson

Já toho Boase asi nikdy nepochopim.

Reagovat
Arbiter

?

Reagovat
Godwinson

To by bylo dlouhé a neoriginální ... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Florent oživí

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

AVB!

Nějak nevěřim, že by byl Lampard zraněnej.

Reagovat
Arbiter

vždyť tam postával na středu hřiště a nikterak se nezapojoval...

Reagovat
fantomas

No to už letos dělal tolikrát a nikdy zraněnej nebyl..

Reagovat
terry

To už od začátku ale.

Reagovat
terry

Tak asi nakonec lýtko, ale tohle střídání je jedině dobře.

Reagovat
Wat

To jako Lamps naschvál nešel do útoku, zůstal na půlce a následně tam seděl a čekal na ošetřovatele?

Reagovat
smazaný uživatel

ošetřovatel

Reagovat
Wat

Neviděl jsem přesně, kdo to byl.

Reagovat
soukup

Reagovat
terry

Jo, já bych se vůbec nedivil. Já viděl až po tom, co jsem to napsal, že je zraněnej.

Reagovat
niflheim

Kurňa z toho Nanda jde strach zase.

Reagovat
Arbiter

Dobře Nando

Reagovat
fantomas

Torres ty vole jak ho vymyl a ještě to s přehledem rozdal do strany?!

Reagovat
terry

Rozdal to sice obránce, ale stejně...

Reagovat
fantomas

...no však.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Malouda toho za minutu předvedl víc než Lampard.

Reagovat
soukup

jéžiši, jak může hráč takto důležitej centr o tolik posrat, Torres by byl sám na penaltě

Reagovat
terry

Levák Sturridge, no...

Reagovat
soukup

to pak jo, já myslel, že to dával Bosingwa

Reagovat
smazaný uživatel

To by míč vraceli na hřiště diváci.

Reagovat
Arbiter

Bos by to posral stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Hm stejně tam mohl dát Essiena.

Reagovat
terry

Reagovat
Maresma

Torres nachazi svou stracenou formu, jen skoda, ze v modrem dresu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa na takový centry ti se.ru

Reagovat
Arbiter

Bosův klasický (ne)centr

Reagovat
niflheim

400. za Man United

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hups

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hejnak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Když už nemůžu chválit naší hru, tak aspoň pochválím brankářský dres Je úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Mata

Reagovat
Arbiter

Mataaaa Co to je dnes s tebou?

Reagovat
smazaný uživatel

Juan

Reagovat
Wat

Pilk!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa je fakt takovej pravonohej Clichy.

Reagovat
smazaný uživatel

Typickej 1.polocas Boasovo Chelsea..

Myslim ze kdyz si tipnu ze da Chelsea gol mezi 50.-60. pak se zatahne a bude trapne branit a cca. 85min Norwich vyrovna tak nebudu daleko od pravdy.

Reagovat
fantomas

Piiilks!

Reagovat
Arbiter

Studgie Nando

Reagovat
Kenneth

Malouda. Chudák El Nino, s takovýma tragédama hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm eště, že musím jít pryč tohle je fakt bída. Jinak Nando

Reagovat
spider_8

Náhodou se na to kouká docela dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres si ten gol zaslouží jako málo kdo .

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea si ho nezaslouží ale dát, Torres potom těžko.

Reagovat
Godwinson

Torres Ten mi dělá radost. Jinak škoda slov.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi ho hrozně líto. Musí přijít ten Hazard, nebo někdo aby mu to tam dávali takhle je ho věčná škoda.

Reagovat
minoLFC

mata, Stirridge, Hazard, kto potom?

Reagovat
terry

Je to smutnej pohled. Absolutně bezzubá hra dopředu, kterou vyšperkovává řada nepřesností. Jedinej, kdo zaslouží aspoň nějakou pochvalu, je Torres, který pracuje za všechny. Sbíhá si pro míče, roztahuje hru do strany (což třeba Sturridge nepochopitelně nedělá), snaží se něco vymyslet.

Místo toho se Sturridge neuvěřitelně hledá, nevychází mu přihrávky, nemá rychlost, nic. Mata se začal trochu víc ukazovat, až když se posunul do středu, do té doby jsem ho skoro neviděl. Lampardovo vystřídání pro nás může být trochu vysvobozením, protože on se dotknul za ten jeho pobyt na hřišti míče asi třikrát, jinak tam byl absolutně k ničemu.

Meireles dělá, jako by ho to vůbec nezajímalo. Neumí přesně přihrát, brání sporadicky, hře nedá nic navíc, žádnou myšlenku. Bosingwa předvádí klasický výkon, tj. směšné centry, absolutní nezájem v obraně (třeba hlavičky), a tak se Norwich opravdu nemusí moc snažit, aby nás ubránil.

Na lavičce pak nemáme nikoho, kdo by nám mohl vytrhnout trn z paty. Jedině tam snad poslat Lukakua a poslat tak bijce do vápna, protože to dneska stejně pro mě nepochopitelně hrajeme středem, kde to má Norwich výborně pohlídané.

Reagovat
Arbiter

Ivanovićem bychom získali přesnější centry, jistější hru dozadu...

Reagovat
fantomas

Hehe, moc marnějších týmů letos na Carrow Road nepřijelo. Hlavně teda doufám, že se kouká ten šoumen cristianko.K, aby mi po zápase řekl, co mu na výkonu Kanárků nevonělo tentokrát; jestli to byly přehnaně žlutý dresy nebo míň než 50 vytvořených gólovek...

Každopádně zase ohromně disciplinovanej výkon. Lambert jim očividně pro první půlku poločasu naordinoval vyloženě skálopevný bránění, pozdějc se to trošku rozlítalo, začalo se napadat a Chelsea už nebyla tak marná vepředu. Přesto na šance víceméně vyrovnanej zápas, Whitbread hraje svuj nejvyšší možnej standard bych řekl, Pilks maká dopředu i dozadu (a furt si brilantně porozumí s Morisonem), už tomu chybí jen ten Wesík místo těžkopádnýho Johnsona a úplně klidně se dá pomýšlet na bod(y).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Whitbread nás zatim solidně ničí.

Reagovat
fantomas

Měl tam fakt asi pět výjimečně dobře načasovaných zákroků no. Přitom doteď platil spíš za neohrabanýho moulu...zatim jede na MotM, tak snad si to nepokazí.

Reagovat
Arbiter

nakonec stejně jediným gólem v zápase vyhrajeme

Reagovat
fantomas

Nj, to bych vás nesnášel.

Reagovat
Arbiter

a kdyby ten jediný gól dál Torres?

Reagovat
fantomas

Nesnášel bych vás o něco míň.

Reagovat
cristiano.K.

kanárci hráli suprově první poločas a nebylo jim co vytknout a ta nadsázka je od tebe ubohá

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej trn z paty by ten Hazard Chelsea vytrhnul. Snad tam ale nikdy nepujde.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je ideálny hráč v podstate pre každý veľkoklub a takmer každému veľkoklubu by pomohol.

Reagovat
smazaný uživatel

Trn by vyrhnul obrovskej , pak by to ale samozrejme chtelo prechod na 4-2-3-1 s Matou na podhrotu a byla by to fantazie. Nicmene ja vubec nevim co od Boase cekat , jemu se neda verit ani nos mezi ocima jelikoz uz porusil tolik veci ktery rekl na tiskovce ze se to neda ani spocitat.

Takze kam se bude udavat vyvoj Chelsea to nevi snad nikdo.

Reagovat
Godwinson

Těžko říct na co Chelsea s tou avizovanou posilou čeká. Možná je ale za posilu považované to, že Malouda se rozhodl zůstat.

Reagovat
Kenneth

Kolik chce Lille za toho Hazarda?

Reagovat
Godwinson

Oficiálně 40 mil., reálně bych řekl 35 :)

Reagovat
Kenneth

Natáhnout někoho aby nám za Kaká dal 25 mio a pak by to možná i šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dá dnes CFC gól, tak to bude Torres

Reagovat
spider_8

Spíš kdokoliv jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Spis bych si vsadil ze na nej Torres prihraje , on se do zakonceni moc netlaci i kdyz dneska mu chybel ke golu jen kousicek.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne vzdy pobavi jak muze hrac na spickove profesionalni urovni naprosto neumet hlavickovat. (o koho se asi tak jedna)

Reagovat
terry

A přijde mi teda nesmysl nechávat Matu na křídle a do středu cpát Maloudu.

Reagovat
Arbiter

kde je sakra team spirit???

Reagovat
fantomas

Jé, ta Chelsea je ještě neschopnější než před přestávkou.. :))

Reagovat
smazaný uživatel

....to co odpiskal teraz?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurník hrajte!!!!!!!

Reagovat
Kenneth

Proč hraje Malouda ze středu a Mata ze strany? Ten Boas je taktik ty vole.

Reagovat
Arbiter

Nesnáším Maloudu

Reagovat
fantomas

Malouda vám to tam aspon trochu rozhýbal, měl bys bejt rád. Bez něj ste teď pod tlakem..

Reagovat
smazaný uživatel

Chápete někdo ty útočný "fauly", že se útočník skrčí, obránce letí ve výskoku přes něj, a je to pískaný jako faul na obránce?

Reagovat
kiwwi

stolicka

Reagovat
soukup

chápu

Reagovat
Wat

Bosingwa je fakt kouzelnej moula.

Reagovat
Arbiter

kouzelný?

Reagovat
fantomas

Ne, kouzelnej.

Reagovat
terry

Reagovat
fantomas

Mi teď přijde, že Chelsea hraje nákou soutěž, kdy se všichni zastaví a sledujou toho s balonem, co s nim teda všechno umí. Jen tak dál..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je vystizne.

Reagovat
herbage

asi jako když hrajeme hax

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusit místo Sturridge Essiena a Rami na místo Dannyho...jinak nevím

Reagovat
fantomas

Byste ho nejprv museli koupit..

Reagovat
terry

Tohle už ale neni možný, tohle ne.

Reagovat
Wat

Ty vole!

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takú otázku, Čech bude s tou helmou chytať do konca kariéry alebo to má ešte kvôli tomu, že je tu vysoké riziko, že mu to pri nejakom ostrejšom kontakte môže znovu prasknúť?

Reagovat
terry

Do konce kariéry. Rozhodl si ji nechat, pro jistotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando.

Reagovat
Side

Reagovat
fenixLFC

aky smiech na torresa mal to ale strielat z prvej a dal by to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To už jdi do řitě Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
fantomas

Ty vole...a je tu. Už sem myslel, že někde chrápeš.

Reagovat
smazaný uživatel

a to si vem, jak me to sere, kdyz mam Chelsea vsazenou

Reagovat
Wat

A pak se divíš, že ti to nevychází...

Reagovat
soukup

proč jsi na ni vsázel?

Reagovat
Arbiter

protože vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

protoze si myslim, ze vyhraje a tudiz jsem si ji za @1,8 zahral, v cem je problem?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde bol kurz 1,80? Ja som najvyšší videl 1,62 vo Wiliam Hill.

Reagovat
soukup

jo tak 1.8 je ještě dobrý

Reagovat
herbage

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Hmm, první džuzna v obraně Norwiche..

Reagovat
13

Torreeees

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

šupák levej

Reagovat
soukup

tohle ovšem musí dávat

Reagovat
smazaný uživatel

On to robi naschval, inak to nie je mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Torres, zabiják

Reagovat
Wat

Ruddy si pro tu nulu jde!!

Reagovat
anonym

Škoda, že je Silva v City.

Reagovat
Godwinson

No, tohle ale měl být gól.

Reagovat
fantomas

Ruddy!

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem to zapl a Ruddy

Reagovat
mike.84

ja už nevím zda si mam k tomu monitoru lehnout nebo stojku udělat... on má smulu, to nemá s dovednostma nic společneho. už v prvním pol. jak schoval tu šajtli to byl perfektní nápad skvěle provedenej. má prostě smůlu

Reagovat
13

Kanárci nějak přestali hrát

Reagovat
mike.84

ruddy fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

ako raz povedal pan Lešický na adresu Šeba: "šebo je koncovy hrac,vsetko unho konci." na fernanda by to platilo asi trojansobne.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl šlapák a k tomu ještě ruka.

Reagovat
Wat

Reagovat
Godwinson

Meireles komik

Reagovat
wild

rukaa

Reagovat
niflheim

Jasná ruka

Reagovat
Side

Meireles takovej volejbalovej blok

Reagovat
fantomas

Co je teda podle Clattenburga šlapák/ruka?

Reagovat
smazaný uživatel

Při šlapáku zahrál rukou

Reagovat
terry

On to podle mě nejspíš neviděl.

Reagovat
fantomas

Ani ten šlapák? Jedno z toho prostě pískat měl no..

Reagovat
terry

No jinak si to totiž nedovedu vysvětlit.

Reagovat
Godwinson

Klidně by mohl na to křídlo přijít Lukaku ... místo Sturridge s přehledem.

Reagovat
Arbiter

pokud přijde Lukaku, tak si myslím, že z toho bude diamant...

Reagovat
Godwinson

Já bych ho tam dal místo Meirelese, Torrese dal pod Romela a děj se vůle boží. Dokonce už se i rozcvičuje ... to by mě překvapilo, kdyby ho tam vážně poslal :)

Reagovat
Jardin

Same old Chelsea, always cheating. to je novinka nebo se to normálně používá? znám to jen s Arsenalem

Reagovat
Arbiter

to se používá na tisíc způsobů

Reagovat
Jardin

aha. ale jen ten Arsenal způsob je nejvíc chytlavej. a to jsem fanda

Reagovat
mike.84

jak tohle rozhodčí nemohl vidět..

Reagovat
niflheim

Clattenburg cítí lásku publika

Reagovat
Sarlin

Co zatím říkáte na Luize?

Reagovat
Arbiter

zatím dozadu bez chybičky

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Luiz dneska na svy pomery slusny utkani , zacinam si myslet ze jeho caste chyby byly z urcite casti dane tim ze mu tam jako pravemu stoperovi nikdo nemohl vypomoct(kdyz hral RB Bos).

Reagovat
fantomas

Wesík za Holta..

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne, že Norwich ich teraz zatlačil ale čo z toho keď 4 hráči sú na úrovni obrannej línii Chelsea a centre sú úbohé.

Reagovat
fenixLFC

BTW, kolko johnsonov hra premier league??

Reagovat
terry

5

Reagovat
niflheim

Fest.

Reagovat
Lovec

Glen, Adam, Andy, Michael je tuším někde na hostování a Eddie Johnson (jestli je ještě pořád ve Fulhamu?!)

Reagovat
Lovec

a Oli Johnson

Reagovat
niflheim

Michael Johnson už je v Leicesteru nafurt.

Reagovat
smazaný uživatel

Napis si tady na EF do hledani Johnson a vyjedou ti i s klubama tak si je spocitej.

Reagovat
kiwwi

6

Reagovat
kiwwi

Roger Johnson

Glen Johnson

Daniel Johnson

Bradley Johnson

Andrew Johnson

Adam Johnson

Reagovat
terry

Tak Daniel v PL ještě ani nenastoupil, ne?

Reagovat
kiwwi

ee ale je to aktivny hrac Premier League

Reagovat
niflheim

A Wolves jeste mají Jónssona

Reagovat
smazaný uživatel

Torres hrál nejlíp, ale podělal zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za nesmysl?

Reagovat
Wat

Pěkný rámě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, pozerám druhý polčas a Sturridgea som prvýkrát zaregistroval na ihrisku v 71. minúte.

Reagovat
Arbiter

Torres za ručičku

Reagovat
fantomas

Ty vole, Paule, střídéj..

Reagovat
Error

Romelu.. wow

Reagovat
Arbiter

Ač jsme v mezihře příšerní, tak ty šance prostě máme. Tak kde je sakra problém?

Reagovat
smazaný uživatel

AntOBrien3 Anthony O'Brien

@MarcAlbrighton hope you brake your legs today and get a super bug from the hospital and die #cunt

Reagovat
terry

Výbornej tah, vážně výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat sem chtel Boase servat , no konecne ukazal kousek odvahy nicmene dolu nemel jit Torrese ktery stejne poslednich 15 minut ani nehral na hrotu.

Reagovat
Godwinson

To je vůl, můj bože.

Reagovat
Arbiter

wut?

Reagovat
smazaný uživatel

a už je tam, mutant

Reagovat
anonym

Jestli zůstane Drogba, tak je vážně schopnej odstřelit Torrese.

Reagovat
anonym

*Boas

Reagovat
Wat

Jackson! Dneska to Morisonovi nesedlo, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak posledni stridani na jednicku . KONECNE .

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte gól sakra!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

essien mel jit nahoru tak o 15 min dřív... meireles absolutne silene slaby vykon...

Reagovat
Wat

Asi tyč, ale výborně Ruddy.

Reagovat
tomasinho

Jsem rád, že Ayala po zranění začal hrát.

Reagovat
Wat

Reagovat
13

To je ten Ayala z Liverpoolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak to už nevěřím

Reagovat
Godwinson

Čekal jsem spíš Essiena za Matu, to by dávalo smysl. Norwich mě těda zklamal.

Reagovat
Error

Josh je na lavičce.

Reagovat
fantomas

Hoolahan za Johnsona!!!!

Reagovat
Wat

Proč vlastně nehrál od začátku?

Reagovat
fantomas

Odepisoval sem ti nahoře..Lambert to začal víc protáčet, což je vzhledem k náročnýmu finiši jenom dobře. A ten střed Fox-Johnson je defenzivněji zaměřenej, což je určitě taky záměr, kterej se dlouho dařil. Teď už bych tam ale Wese vypustil..

Reagovat
Wat

Jsem nekoukal. Dneska akorát prohodil Foxe za Hoolahana od minule, no... Tak dneska už si nezahraje, snad příští zápasy nastupovat bude, hlavně proti Boltonu by to mohl rozbalit.

Reagovat
fantomas

Však nemyslel sem protáčet celou sestavu, ale ten citlivej střed. Proto taky chce toho kapitána Leedsu, aby tam měl ještě jednu schopnou variantu. Hoolahan právě bude potřeba proti těm slabšim..

Reagovat
Side

Na co tam toho Lukakua dával když ho vůbec nevyužívajou? Bly u balónu akorát při tom sprintu u lajny...

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ty rohy hrajou stale nakratko kdyz z toho nikdy nic neni ?

Reagovat
smazaný uživatel

co sledujete o 16tej ? QPR ?

Reagovat
Wat

Já Sunderland...

Reagovat
Counter

Fulham - NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrat Pappis ? :)

Reagovat
Minister

je na APN

Reagovat
niflheim

Vždyť je na APN, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ach jasne, uplne som zabudol

Reagovat
Counter

Prý bez Demby nehraje.

Reagovat
Maresma

Fulham

Reagovat
kiwwi

Sunderland - Swansea

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Vlky. Snad to derby McLeish nezprasí jako se mu to povedlo na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som bol zatiaľ rozhodnuty pre Markov domaci match, ale nie je kvalitny stream, tak teraz neviem ci swans alebo magpies

Reagovat
kiwwi

ty vole ti hraci Chelsea si nahravaju jak mladsi ziaci...kazdu prihravku musia dobiehat

Reagovat
Wat

To je dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Mata je fakt na facku dnes

Reagovat
Wat

MALOUDA!!!

Reagovat
Godwinson

Malouda

Reagovat
Side

Malouda

Reagovat
fantomas

Nečekal sem nic jinýho..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

Malouda

Reagovat
niflheim

Malouda ...takový kousek scházel...(so close meme).

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda to neumí levou a myslí si že pravou to dá pod víko...fakt se mi z nich chce

Reagovat
kiwwi

to mi pripomenulo Evru ked raz pravackou napalil z jednej na rohovu zastavku a komentator hovori...dost odvazny pokus pravou nohou od lavaka, ktory nedal gol 3 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já jenom nechápu jak někteří hráči nejsou schopni kopnout do míče i druhou nohou..

Reagovat
spider_8

Usuzuješ z jedný nepovedený střely.

Reagovat
terry

Mám k tomu jen dvě věci:

Jestli hodláme hrát tenhle odpornej a ohromně statickej fotbal i nadále, nepomůže nám žádná posila, to opravdu ne. Chtěl dnes vůbec někdo vyhrát? Jeden hráč má míč a musí hodinu tahat míč, než se mu nějaký spoluhráč uráčí nabídnout.

A MOTM jednoznačně Whitbread s Ruddym.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Ruddy 1. nula v sezóně!

Reagovat
niflheim

Kanárci

Reagovat
JIMMY-PO

paráda Norwich

Reagovat
tomasinho

Prví čisté konto pro Norwich v sezoně. Dobře, že zrovna proti Chelsea.

Reagovat
kiwwi

pekne Chelsea...toto ma byt kandidat na 4 flek v PL? no way...Arsenal do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím Newcastlu

Reagovat
tomasinho

Naivko.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal by si měl dát ještě kolo bodovou pauzu.

Reagovat
kiwwi

tak to je jasnacka, ale potom musia zabrat

Reagovat
vitasrp

Vsak pro by ne, Arsenal letos taky odehral spoustu spatnych zapasu.. Kazdopadne je zvlastni, ze takhle slabej mancaft je v PL na 4. miste, holt LFC i Arsenal maj ty krize jeste vetsi..

Reagovat
kiwwi

Arsenal ani nie, ten trpi tym zaciatkom

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím. Jinak nehraje tak špatně a na rozdíl od Chelsea a nebo Liverpoolu nemá hlavní slabinu v trenérovi. Já myslím že Wenger bude nakonec ten faktor který Arsenalu vybojuje LM, možná dokonce i přímý postup.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vitasrp

No, nerekl bych, ze hlavni problem CFC je v trenerovi...

Reagovat
vitasrp

Arsenal odehral nekolik spatnych zapasu i v posledni dobe, navic je to txm hodne zavisly na 1 hraci..

Reagovat
anonym

Fotbal to sice nebyl, ale na pobavení dobrý.

Reagovat
ďuriLFC

Pekne kanarici

Reagovat
fantomas

Uuuf..

Odmakáno, bod doma, Ruddy nula. Co víc si přát.

Ruddy Whitbread Naughton Surman Torres A Malouda za oživení taky.. (Luiz nebyl vůbec špatnej po tom rozpačitym začátku)

Reagovat
EL Gringo

Ayala podla mna

Reagovat
fantomas

Ale tak budiž. Celá ta obranná čtverka zase zahrála skvěle. Naughton s Whitbreadem ale určitě vyčnívali..

Reagovat
kiwwi

precitaj si spravu na FB a napis mi svoj nazor

Reagovat
fantomas

A co na to chceš napsat?

Reagovat
kiwwi

no co asi...ci je to podla teba dobra analyza a ci je to realne...ten Bolton velmi nesledujem a bojim sa toho ze ten Liverpool ten gol do polcasu proste neda

Reagovat
fantomas

Dobrá analýza, hm...no tak autor se očividně chtěl dopracovat k tomu, k čemu se nakonec křečovitě dopracoval. Já už Bolton taky nemám tolik nastudovanej, ale řek bych, že to dneska bude demolice. Bez Cahilla to prostě nemůže fungovat líp než s nim, tohle neni případ, kdy týmu odchod papírový hvězdy prospěje (jako např. Arsenalu ten Henryho)...tohle bude ještě pár kol, s timhle losem, regulérní průser. Ale rád bych se mýlil. Nicméně jestli chceš vsadit na gól LFC do poločasu, tak bych to tam i poslal..

Reagovat
kiwwi

tam ide o to drzanie lopty

Reagovat
fantomas

Jj, nevim. To je fakt věc, co nedokážu odhadnout (a nechápu, že se o to vůbec někdo pokouší ).

Reagovat
kiwwi

to su prave paradne stavky, snad 1 z 5 mi nevyjde, ale musis tie timy poznat a zanalyzovat ako by to mohlo/malo vyzerat

Reagovat
fantomas

No, tak to je evidentně hodně výdělečná činnost analyzovat takový nepředvídatelný kravinky...když ti vyjde jedno z pěti.

Reagovat
kiwwi

1 z 5 mi nevyjde

Reagovat
EL Gringo

pekne Chelsea! hlavne Torres!

Reagovat
Godwinson

To byl zápas, slepý proti ... slepému.

Reagovat
smazaný uživatel

Bod z venku je dobrej.

Reagovat
Counter

Chelsea mě dost zklamala, taková ztráta bodů zamrzí. Ten, kdo se letos umístí na čtvrtém místě, bude fakt jednooký mezi slepými.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

to k tej prvej vete

Reagovat
Counter

No zamrzí to z jejich pohledu samozřejmě :-) Nemám potřebu tady házet posměšky, tím spíš po nedávných výsledcích AFC.

Reagovat
Maresma

Takte to mrzi tebe z jejich pohledu?

Reagovat
fantomas

Ježiš, to ste tak natvrdlý nebo to jen děláte?

Reagovat
Counter

Mě zklamali a taková ztráta je zamrzí ;-)

Reagovat
Azza

Kdy se vrátí O'Hara ?

Reagovat
blade115

Pro tohle není výmluvy...

Reagovat
smazaný uživatel

no akorat se ukazalo, jaka by byla blbost, pustit Drogbu a nechat si Torrese

Reagovat
Counter

Drogbu nikdo nepustil.

Reagovat
Counter

Aha, nevšiml jsem si toho by :-)

Reagovat
smazaný uživatel

ASi myslel pustit na APN ze tam pry misto mel jet Torres..

Reagovat
blade115

Anebo prostě jen oba dřív reagujete a až pak si pořádně čtete původní komentář...

Reagovat
vitasrp

Aha, on totiz Drogba letos hraje vyborne.. Ach jo..

Reagovat
smazaný uživatel

chces rict, ze by to Drogba nedal, jo?

Reagovat
vitasrp

Vzhledem k tomj, co je obcas schopnej zahodit, je to klidne mozny.. I kdyz za pravdepodobnist by prirozene byla nizsi nez u Nanda..

Kazdopadne je mozny, ze by Didier nemel ani zdaleka takovy prinos hre, nevypracoval pozice pro spoluhrace atp.. Cely Torresuv vykon se neda hodnotit jen na zaklade toho, zda dal\nedal branku..

Reagovat
fantomas

Co to zas meleš? Kdo z Chelsea tam byl dneska lepší? Jmenuješ mi max. tři hráče a končíš...ty komediante.

Reagovat
blade115

V tom, co tam má dělat, je nejhorší. Tedy ve střílení gólů. Když to ale vezmeme celkově, tak je, bohužel, nejlepší...

Reagovat
fantomas

Mně ale moc nepřijde, že je tam primárně od střílení gólů, když odvádí 3/4 práce za Lampse a Meirelese..

Reagovat
blade115

No jo, ale to už je věc jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

celej tym hral picu, ale co to ma spolecnyho s tim, ze je Torres jako hrot naprosto k hovnu?

Reagovat
Godwinson

Příští zápas na Swansea by mohl být slušný kolotoč, budu domácím držet palce :)

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Blues jen tak dál

Reagovat
Masi

Nevíte jaký bude na Bloodzeed další přenos?

Reagovat
Counter

Jamie Redknapp se ve studiu dobře poslouchá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
soukup

Reagovat
fantomas

Hm hm, Sparky na to vlítl pěkně od podlahy s mimořádně ofenzivní sestavou. Těšim se..

Reagovat
vodka

odkaz prosím?

Reagovat
fantomas

http://coolsport.tv/stream5.html

Je to mizerný, ale aspoň to je..

Reagovat
vodka

s momentálně trapnou wifi stejně v nic lepšího doufat nemůžu...

Reagovat
vodka

jo a díky

Reagovat
soukup

WEST BROM: Foster; McAuley, Tamas, Olsson, Shorey; Morrison, Mulumbu, Dorrans, Thomas; Cox, Fortune. Subs: Fulop, Mattock, Tchoyi, Long, Jara, Odemwingie, Dawson.

CITY: Sorensen; Woodgate, Shawcross, Huth, Wilson; Shotton, Whelan, Delap, Etherington; Crouch, Walters. Subs: Begovic, Whitehead, Pennant, Jerome, Jones, Fuller, Wilkinson.

Reagovat
soukup

nemůžu se dočkat až Pennanta přestane bavit vysedávat na lavičce a bude chtít odejít

Reagovat
niflheim

Šlape vám Score Centre od Sky?

Reagovat
soukup

4. minuta Stoke v přečíslení, WBA hráč sám na bránu, co se děje?

Reagovat
Wat

Nepříjemná kopačka do obličeje.

Reagovat
niflheim

Hmm proti Wolves Bent z pencle v 11. minutě...to to začíná dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner je dole. Dostal s kopačkou na oko.

Reagovat
Wat

Pěkně škaredě ho načutnul.

Reagovat
kiwwi

kde to kukate, nenasiel som nic poriadne

Reagovat
Wat
Reagovat
Wat

Sess úžasně!!!

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, Sess paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Kde pozeríte NUFC a idem vám vôbec Bloodzeed?

Reagovat
Kaze

Bloodzeed černá obrazovka, 119537

Reagovat
Kaze

Kvalita průměr, ale Angličtina

Reagovat
niflheim

http://www.premier--streams.net/channel2.html ale kdybych měl dostat za každý pixel korunu...tak mám na žvýkačku.

Reagovat
Kaze

If I got a dollar for every pixel I would get 10 cents

Reagovat
smazaný uživatel

Díky obom.

Reagovat
Counter

116205 - parádní obraz, anglický komentář.

Reagovat
Side

sop://broker.sopcast.com:3912/116205

Výborná kvalita, anglicky...

Reagovat
Azza

Kightly

Reagovat
niflheim

Kightly ...hergot snad tomu klukovi vydrží zdraví.

Reagovat
Counter

Frimpong assist?

Reagovat
niflheim

Nemám páru, jede mi tady NUFC s Fulhamem. Dal jsem přednost anglickému komentáři, protože se u toho musím trochu snažit učit

Reagovat
niflheim

Ok, zapínám Wolves

Reagovat
niflheim

Nebo ne, jdu se snažit učit.

Reagovat
Wat

Jj.

Reagovat
soukup

Jerome Thomas je hodně šikovnej hráč, sice přes Woodyho by se prosazoval kdokoli, ale má v sobě něco zajímavýho

Reagovat
Counter

Odchovanec AFC

Reagovat
Azza

Kightly je skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

Už proti Spurs hrál parádně

Reagovat
soukup

jinak jestli někdo ještě přemýšlí na co se dívat, tak na Stoke fakt zajímavej zápas, WBA teď břevno a oba týmy už měli 2 zajímavý šance

Reagovat
Counter

*y

Reagovat
soukup

ty dneska nějak herbíš

Reagovat
Counter

já opravuju chyby uživatelů, kteří za to stojí, pravidelně. A zrovna ty by ses jim měl vyvarovat a přijmout takové korekce s díky ;-)

Reagovat
soukup

aha, sem si nějak moc nevšiml že opravuješ. Já se jich snažím vyvarovat i když sem zrovna píšu dost narychlo a moc si to po sobě nečtu no...

Reagovat
Counter

Možná si toho tolik nevšímáš, protože u tebe většinou nemám co opravovat :-)

Reagovat
soukup

to je zvláštní, píšu sem často hrozný příšernosti

Reagovat
Counter

asi se na tebe víc zaměřím...

Reagovat
smazaný uživatel

no ne, Cahill se trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Wooooolves

Reagovat
fantomas

Wolveees!

Reagovat
vitasrp

Wolves tentokrat hraji vazne uzasne, to je neuveritelna jizda.. Kez by takhle vypadala vetsina zapasu PL..

Reagovat
niflheim

Wolves hrají krásný fotbal...pokud zrovna nejsou někdě na výjezdě a nebrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves většinou hrají nadšený fotbal který je zábavný na pohled, ale takticky naivní a neuspořádaný. Až v posledních tak třech, čtyřech zápasech se mi zdá na tom zapracovali a už se od nich dá čekat zodpovědný výkon, a třeba i zkušeně odehrané utkání.

Reagovat
Azza

Reagovat
soukup

Sorensen

Reagovat
tomasinho

Cahill konečně gól.

Reagovat
fantomas

Teď koukám...Cahill!

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich-Chelsea 1.poločas fauly: 0:0

Reagovat
tomasinho

Guthrie

Reagovat
tomasinho

Krásný gól.

Reagovat
Counter

Guthrie

Reagovat
Minister

Guthrie nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Guthrie krásný gól

Reagovat
fantomas

Ooo, Buzsaky nádherně!

Reagovat
vodka

sem myslel, že to kopne na druhou tyč... neskutečně provedené...

Reagovat
vodka

Buszáky

Reagovat
smazaný uživatel

Dannyyyyyyyyyyyyyyyyy what a goal!!!!!!!!!!! Miluju toho hráče.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

nádherný gól Ale jinak hraje celkem neviditelně

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jen 15 minut, ale ty zahrál výborně krom té přihrávky Hatemovi . Drží střed, nepropadá a gól to podtrhl.

Hlavně ale v zápase s Chelsea dominoval středu.

Možná to zní divně po loňské sezoně, ale se zdravým Guthriem mi Tioté vůbec nechybí.

Reagovat
herbage

nemyslel jsem to zle, že by hrál špatně, ale že jsem si ani pomalu nevšimnul, že je na hřišti. Nekazil, ale ani nic nevymyslel. Nicméně je jasné, že tým jako vy nemůže být postaven na 11 individualitách, ale vaše síla leží právě v týmovém pojetí hry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co bys čekal od CM? On hraje přesně to, co má. Vizuelně vyčnívat má Ben Arfa, ne Guthrie. Ten vyčnívá bezchybným výkonem.

Reagovat
herbage

od toho by tam měl být spíš Cabaye, ale ok. Tím gólem na sebe upozornil dost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kouká někdo na Fulham-Newcastle? má Fulham na to aby otočil?

Reagovat
smazaný uživatel

nic tomu nenasvědčuje, hrají příšerně...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted ale z prdele klika teda.. Rozhodci zabil

Reagovat
Counter

Vzpomněl jsem si hned na Maynora s Aguerem :-) Tam taky dostal žlutou, aspoň že v tomhle rozhodčí drží jednotný metr.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je pravda, že ho Santon nějak nesestřelil, ale jak jsem benevolentnější k tacklům, tak tady za to bych dával redku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nezajel mu no..

Reagovat
smazaný uživatel

buďme soudní, za tohle klidně červenou dostat mohl

Reagovat
fantomas

A kurva, Ben Arfa áčko a já ho mám jen jako vicekapitána..

Reagovat
tomasinho

Já mám zas kapitána Dempseyho.

Reagovat
vodka

Já sem se rozhodoval mezi Sessegnonem a Enriquem, nakonec sem to dal Enriquemu

Reagovat
niflheim

Já věřím Wazzovi

Reagovat
tomasinho

Tak čisté konto snad udržíme no, a asistenci by taky přidat mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, gól

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě můžeš být vysmátý

Reagovat
herbage

Hm, na to, jak nás Fulham doma točil, tak proti Newcastlu hraje otřesně

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Arsenalu sa vždy každý chce vytiahnuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky Newcastle je jiná liga, žejo..

Reagovat
Counter

Dneska jsou naprosto marní, že by jim tolik chyběl Moussa?

Reagovat
smazaný uživatel

lexess21.01.2012 09:19

To ze nenastoupi Dembele, je velka parada.

Reagovat
vodka

klíčový hráč pro ně, držení a krytí míče jako on tam nemá nikdo... Po něm asi velmi brzo šáhne nějaký větší klub...

Reagovat
vodka

třeba v AFC by mě docela zajímalo, jak by si vedl, protože je to taková levnější verze Nasriho...

Reagovat
herbage

to zase ne, Nasri je někde jinde. Uznávám, že letos je Dembelé lepší, ale Nasri je přecijen o poznání tvořivější, Dembelé je spíš driblér

Reagovat
fantomas

Jj, až na to, že Nasri je o poznání tvořivější a dokonce i (což je nejvíc s podivem) daleko lepší a preciznější v zakončení..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zakončení je Dembéleho asi největší slabina, takže to k podivení zas tak není.

Reagovat
fantomas

Spíš že Dembélé hraje v útoku, zatímco Nasri v záloze. Tak sem to myslel..

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo.

Reagovat
herbage

Reagovat
vodka

proto taky levnější verze. Je mi jasné, že Dembele neni žádný tvůrce, ale pro Fulham je klíčové to držení balonu a pohyb, ve kterém je prostě fenomenální...

Reagovat
fantomas

No jo, ale levnější verze, která by Arsenal fakt nikam neposunula..

Reagovat
vodka

aspoň by Ramsey nemusel hrát na AM... on sice neni nějaký geniální hráč, ale na rychlou narážečku jak dělaný...

Reagovat
fantomas

Pochybuju...tak důležitej pro ně fakt neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděls poslední zápasy? Dembelé je letos neuvěřitelný.

Reagovat
fantomas

Viděl sem nejen poslední zápasy a neuvěřitelný je leda tak v držení míče. Prostě to neni hráč, kvůli kterýmu by se kór Fulham (s takovou přemírou talentu vepředu) měl nějak sesypat. Jen je holt každej zápas jinej no...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná to trochu přehánim, ale Dembelé a Diamé jsou moje letošní překvapení v tom, že jsou mnohem lepší, než jsem si myslel.

Reagovat
fantomas

Nj, to zas ale nemá moc co dočinění s nákou důležitostí pro tým. Například většího paliče než Dembélého najdeš v lize možná tak v Rodallegovi, takže tak..

Reagovat
herbage

tak jednoznačně jim chybí, ale místo něj hraje Duff, který je nejlepší z Fulhamu, tak by to ztráta být neměla. Spíš jako by jim chyběla šťáva a vůle po vítězství. S Arsenalem je to přeci jen derby. Fulham byl vždy doma silný, proto pro mě velké zklamání. Možná jsou jejich hráči unavení, ale těžko říci. Takový Zamora není vidět a nepodrží vepředu žádný balón, Dempsey s Ruizem se utápí v kličkách, Murphy posílá míče do autu a Sidwell byl na ručník, proto ho taky Jol tak brzy stáhnul. S příchodem Johnsona se jejich hra sice nahcvilku zvedla, ale pak to šlo zase dolů. Hlavně Ruiz není žádný střední záložník a není divu, že gól padl právě po jeho ztrátě míče na vlastní polovině

Reagovat
fantomas

"Duff, který je nejlepší z Fulhamu"... jakože má nejlepší atributy ve Fifě nebo co to má znamenat? Vždyť je dáleko za zenitem..

Reagovat
herbage

dneska, herně

Reagovat
fantomas

Jo tak to je možný..

Reagovat
vodka

Fulham vyrovnat a ideální výsledky dneska

Reagovat
niflheim

Jen ať Magpies vyhrají...stáhnout Chelsea na krásné dva body

Reagovat
soukup

achjo Sorensen udělá chybu jak kdyby chytal divizi a zaviní gól, Crouch je vynervovanej a může být rád, že se rozhodčí nedíval, jinak by za to šáhnutí do obličeje Olsonovi dostal minimálně žlutou, Matty v tý vichřici nedokáže dát kvalitní centr, Woody na beku klasicky hoří, dneska se navíc ukazuje, že neumí centrovat... dobře hraje Shotton, Delap a Walters

Ale celkově dost zajímavej zápas. WBA hraje skvěle, držení míče světe div se 50:50, hraje se útočně

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a vypadá to, že Jonas má nový post. AM

Reagovat
soukup

neříkal jsi v nějaké diskuzi ty nebo hrubas, že by to ve středu zálohy nezvládal a někdo vás přesvědčoval, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamatuju se, ale věřil bych tomu. Osobně bych ho tam nikdy nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

CM by nezvádal. AM klidně hrát může.

Reagovat
herbage

toho jsem jako hráče pomalu odepsal a dnes ukazuje, že pořád vám má co nabídnout. I Best nebo Ameobi hrají poměrně dobře a udrží míč

Reagovat
smazaný uživatel

podme Stokári, nedojebte mi to ...

Reagovat
EL Gringo

penalta!! dufam ze gol!! a potom otocit ma 2:1!

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou uvnitř...

Reagovat
tomasinho

Dneska to liverpoolským střílí, nejprve Guthrie, teď Murphy.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

A Robby. Toho sme mali zobrať na hosťovanie my...

Reagovat
soukup

to myslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo? Bol by lepší ako Kuyt či Carroll.

Reagovat
tomasinho

To jako fakt? Vždyť už u spurs byl tragický po odchodu od nás. Nechtěl bych ho vidět teď. Bylo to podobné jako s Kuytem. Navíc potřebujeme střelce.

Reagovat
niflheim

Musím se zasmát.

Reagovat
smazaný uživatel

je úsmevné, že sa na tomto fóre jeden subjektívny názor bere za "vysoko objektívny", ale to sa tu deje nie prvýkrát...

Reagovat
niflheim

Tak Robbie by se tam nikdy nevracel dle mého názoru.

Reagovat
herbage

hm, asi přeznamení toho, že Carroll zůstane opět střelecky naprázdno

Reagovat
tomasinho

Pokud vyhrajeme, tak mi je jedno, kdo dá gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pitomej Duff hrál u nás hovno a co přestoupil, tak je proti nám vždy problémovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Robbie Keane z otočky Jinak by ti žebráci nikdy góla nedali.

Reagovat
fantomas

Lol, Keane gól. Tak ten má zas na rok vybráno..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mi vůbec nelíbíš.

Reagovat
niflheim

Nezapomeň na moji fantazii na Emirates

Reagovat
soukup

Woody je potřetí střídán z beku protože je Tragický s velkým T a přesto se vsadím, že tam příští zápas zase bude v základu

Pennant na place

Reagovat
Counter

Bylo to vně pokutového území, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

To vobec nemala byt penalta, ved to bolo tesne pred 16-ou kua rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Kruull

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme zralí na na další 4 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Rent boys failed with 20m Euro bid for Shakthar's Willian.

Reagovat
Yanek

Hraje Taiwo?

Reagovat
smazaný uživatel

Není ani na lávce.

Reagovat
vodka

ne, ani na lavičce enni

Reagovat
Yanek

dik obema.

Reagovat
vodka

neboj, hrát bude, konkurenci prakticky nemá, akorát ho nemůže dát do sestavy po jednom tréninku...

Reagovat
fantomas

Buzsáky Habsi

Reagovat
smazaný uživatel

Zamoraa Hezkky

Reagovat
tomasinho

Reagovat
EL Gringo

FULHAM !! ZASLUZENE!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to muze byt zaslouzene, kdyz byli 45 minut z 60 daleko horsi a dali gol z penalty, ktera byt nemela, a druhej gol se nahodne odrazil do brany?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len kvoli tomu, ze odkedy sa tu zacalo pisat Fulham zasluzene a pritom boli horsi, tak dali styri goly

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz se budes chlamat jak picus, tak z toho tezko nekdo pochopi, ze tim minis tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no, nabuduce vyhrajete, neber si to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to Fulhamu preju, moje pocity do toho vubec netahej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemalo byt tu

Reagovat
tomasinho

Dempsey!

Reagovat
fantomas

Kurva, a já ho zrovna prodal..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Frimpong v bezvědomí??

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

nee,vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal kopačkou do obličeje od Petrova a ten mu ještě tuším z výšky spadl na páteř. Vůbec to nevypadalo hezky ani bezpečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No prej se asi čtyři minuty nehýbal, ani na lehátku..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Byl kolem něho hrozen doktorů a snažili se ho probrat a nebo alespoň dostat do stabilizované polohy. Jestli mi ještě zůstalo něco z mojí španělštiny tak se prý spekuluje o tom že má poraněné obratle. Byla to smůla, stalo se to ve vápně Villy a nepískal se ani faul. Petrov šel po míči a vykopl ho na roh, Frimpong tam doskočil pozdě.

Reagovat
fantomas

Achjo..to je teda vydařená hostovačka.

Reagovat
smazaný uživatel

Zamora ho hezky vykouřil.

Reagovat
soukup

koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Colocciniho.

Reagovat
niflheim

Na co se to díváte?

Reagovat
smazaný uživatel

haha

Reagovat
kiwwi

Fulham tazko rozjebava Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostou zaslouženě. Druhý poločas hrajeme od začátku jedno velký hnědý.

Reagovat
Counter

No ty vole, Fulham vytěžil maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Cattagers.

Reagovat
Side

Frimpong Doufám, že to nebude nic vážnýho a dostane se z toho rychle

Reagovat
smazaný uživatel

chalupáři

Reagovat
smazaný uživatel

Cottagers

Reagovat
herbage

Zamora Dempsey

Reagovat
tomasinho

Jinak když jsmeu toho, já bych klidně v LFC bral Dempseyho. Není to útočník, který by bral minuty Carrollovi, ale je gólový a schopný zahrát na kraji i vepředu. Už jsem o něm psal před loňskou sezonou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nimely

Reagovat
Nikikrew

Dempsey

Reagovat
tomasinho

Dempsey!

Reagovat
vodka

Fulhaam

Reagovat
smazaný uživatel

Ouu.Dempsey

Reagovat
Minister

Fulham

Reagovat
fantomas

Rodallegaaaa!

Reagovat
Counter

No jooo, Fulham to stopro neotočí

Reagovat
fenixLFC

tiez ma to napadlo ako som to pred chvilou cital

Reagovat
herbage

Dempsey se fantíkovi mstí

Reagovat
kiwwi

Fulham nice one

Reagovat
niflheim

Fulham

Reagovat
fantomas

Si děláte prdel? Zase on???

Reagovat
smazaný uživatel

Clint kapitán fanty

Reagovat
tomasinho

Nápodobně. Škoda, že nekopal tu penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Krull

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole,ten Fulham je extremne pri chuti

Reagovat
Counter

Tak tohle už je pro NUFC fakt kruté.

Reagovat
smazaný uživatel

To je kolaps

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon se probereme a nebude mit prehnane cile .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Boro v hajzlu a Tigers vedou, snad si frankie nevsadil

Reagovat
smazaný uživatel

Dnesni Champ je antisazkarskej, rikal jsem, ze z tohoto kola bych nic nedaval Boro v hajzlu je to nejlepsi Boro

Reagovat
Nikikrew

Netvrdil si nahodou minuly tyzden, ze po dnesku idete na 5 miesto?

Reagovat
smazaný uživatel

A jako vse co sem napisu jsem to myslel naprosto vazne

Nicmene to mohlo byt 0:3 po prvni puli a nikdo by nemohl rict ani ň.

Reagovat
Nikikrew

Ale tak vtedy si to hovoril s takym kludom . Prvy polcas som nevidel, ale co som cital, tak Fulham katastrofa. 2 polcas su vzdy lepsi. My sme si proti nim ani neprdli

Reagovat
kiwwi

ty voleeeee Fuham

Reagovat
smazaný uživatel

Ouu, to je otočení se vším všudy.

Reagovat
smazaný uživatel

vole, Fulham!

hlavne, že ja kokot, ten zápas nepozerám.

Reagovat
soukup

já si nestěžuju, Stoke - WBA už taky mohlo klidně být 1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Ja kokot pozeram

Reagovat
smazaný uživatel

znova tvoj humor zakladajúci sa na zlom vyjadrení niekoho iného? tento krát to nechápem.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

ako si to myslel?

Reagovat
nemamvasrad

Že by fandil Newcastlu?

Reagovat
kiwwi

vsak asi ze je kokot, ze sa pozera na take trapenie svojho timu nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze jsem kokot, protoze se na to divam a vidim tak tu demolici

Reagovat
smazaný uživatel

ahááá. Cvak. Už chápem.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem nechtel,cekal jsem,ze si Magpies vedeni udrzi.Jakmile Fulham srovnal ihned jsem prepinal a ocividne dobra volba

Reagovat
vodka

tyy vole 4.

Reagovat
tomasinho

Williamson je ale dneska celkem mimo.

Reagovat
fantomas

Tady to máte...prej Dembélé.

Reagovat
herbage

ještě dnes přijdou na to, že jim to spíše kazí

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Človek pôjde do obchodu a z 0:1 je 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

lepšie než; človek si pred zápasom povie: "hm, to bude asi nuda, kašlem na to." a ide hrať Colin McRae Rallye 2.0.

Reagovat
fenixLFC

rome:total war

Reagovat
smazaný uživatel

Keby ja som si tak mohol povedať, že to bude nuda a ísť sa radšej učiť...

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa, to se jako dívám na Arsenal nebo co?

Reagovat
fenixLFC

preco som nedal do fanty vorma namiesto krula? ale inak za vysledok este aby sme my vyhrali a predbehli ich

Reagovat
herbage

nevím. Na penaltu byl spíš ten první zákrok na Johnsona, Krul v tom byl víceméně nevinně

Reagovat
smazaný uživatel

krom toho ,že špatně vykopnul a tím pádem celou tu akci založil.

Reagovat
herbage

myslím v tom penaltovém zákroku, kde Johnson ho jen přeskočil a spadnul

Reagovat
smazaný uživatel

jo to pak to , tam udělal vše dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Co robil Newcastle cez polcas, ze vysli na ihrisko uplne tak, ze uz to len dohraju..

Reagovat
soukup

Stoke penalta

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

To je vůl ten Walters... mohl mi přispět do fanty.

Reagovat
Wat

Reagovat
soukup

kopl to jak trotl, ať je zas začne kopat Matty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

po tom videu, cos posílal s tím terčem, tak ať to kope výhradně Matty

Reagovat
soukup

tak tam nebyl Walters, ten nohama taky umí a vypracoval se ve skvělýho hráče, momentálně je nepostradatelnej

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Kdyby mohli zahrávat hlavou, tak tam je.

Reagovat
soukup

ale zase je aspoň zachována spravedlnost, penalta to být asi neměla

Reagovat
smazaný uživatel

Joncek21.01.2012 16:46

kouká někdo na Fulham-Newcastle? má Fulham na to aby otočil?

[reagovat]

zdravy.pacient21.01.2012 16:49

nic tomu nenasvědčuje, hrají příšerně...

Reagovat
kiwwi

vsak vtedy to asi aj bola pravda

Reagovat
smazaný uživatel

ani teď bych nenapsal nic jinýho, první poločas byl newcastle mnohem lepší a fulham na ručník..

Reagovat
niflheim

900. za zítřejší výhru United na Emirates

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

verím tomu, ale nepodporujem to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

ne ne

Reagovat
fantomas

Ten Caldwell je fakt debilní.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham

Reagovat
fantomas

Habsi čtvrtá chycená pentle.

Reagovat
tomasinho

Komu jí chytil? Helguson?

Reagovat
fantomas

Jj...kopal druhou v zápase, do stejnýho místa..

Reagovat
fantomas

* na druhou stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew je už jako Hughton... pomalu 75', tečem jak prase, a stejnak neprovede jediný střídání... to se na mě nezlobte, ale...

Reagovat
niflheim

Pravda, mohl by tam poslat takového Obertana s Perchem

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na co je asi bral na lávku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

btw stream na fulham Channel - 124140

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí to nezvládá.

Měl vyloučit Santona, penalta nebyla a píská každou kokotinu na obě strany, výhodu neponechá...

Reagovat
smazaný uživatel

Muze mi nekdo rozumne vysvetlit proc za Stoke skoro nenastupuje Jones ani Jerome?Nechapu,ze neustale stavi Crouche s Waltersem...Pro me osobne by byla dvojice Jerome-Jones jasna volba...

Reagovat
Tomanatura

lexess21.01.2012 17:14

Jsme zralí na na další 4 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A to sem si pochvaloval jak mi Krull přinese nějaké body

Reagovat
tomasinho

Liverpool are in pole position to sign Nikica Jelavic as English interest in the Croatia striker intensifies, BBC Scotland understands.

Reagovat
smazaný uživatel

Čtu i něco o Krasičovi. Každopádně Jelavič

Reagovat
tomasinho

Krasiče nám prý nabízí Juvnetus sám, píše teda Daily Mail (takže brát s rezervou).

Reagovat
soukup

tak asi bude lepší než Keane, takže aspoň někteří vaši fandové budou rádi

Reagovat
smazaný uživatel

To je hezky investovanych 10 mega

Reagovat
smazaný uživatel

toto ma byt akoze posila

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, kto to je, ale jeho štatistiky u Rangers sú obdivuhodné.

Reagovat
tomasinho

To byly i ty Millerovy nebo Boydovy.

Reagovat
smazaný uživatel

nééééé to už radši Hooper když už musel bejt někdo ze Skotska

Reagovat
smazaný uživatel

Bogdan, Steinsson, Knight, Wheater, Ricketts, Eagles, Reo-Coker, Muamba, M Davies, Petrov, Ngog

Takže gola bysme dostat neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reina ; Johnson, Skrtel, Agger, Jose Enrique ; Gerrard, Adam ; Henderson, Maxi, Bellamy ; Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi to

Reagovat
niflheim

Zajímavá sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Subs: Doni, Coates, Kuyt, Downing, Carragher, Shelvey, Kelly.

Reagovat
smazaný uživatel

lutujem toho Shelveyho, naco ho preboha stahoval z hostovania

Reagovat
tomasinho

Wowo, výborná sestava, Craig a Maxi zároveň, už jsem se bál, že půjde pryč, jak jsi psal. Tak to bychom měli dát góla, snad Hendo AM.

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla prdel, kdyby dal Ngog gól

Reagovat
fantomas

Proč? Nejlepší možná sestava co do ofenzívy. Spíš nejmíň šest byste jich měli dát. Knight je Knight a Wheater nejpozdějc ve 20. minutě pude pod sprchy..

Reagovat
smazaný uživatel

Ngog má povolenie nastúpiť ? Liverpool si myslí asi, že ich tým oslabí. Sranda by bola keby dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by jako nemohl nastoupit proboha?

Reagovat
niflheim

Proč by nemohl nastoupit? Vždyť je tam na trvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom nič

Reagovat
fantomas

Smiiiith! How stunning from Tommy Smith!

Reagovat
vodka

jak to Smith dal? sem to vzdal dneska...

Reagovat
fantomas

Z 25 metrů plachtivá bombice do šibenice..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se mel s tim kiwwim vsadit, ze DJ, Macheda a Bothroyd nedaji do konce sezony 5 golu ani dohromady

Reagovat
fantomas

Macheda to nedá dohromady ani se zápasy za rezervu, za kterou bude brzo nastupovat.

Reagovat
smazaný uživatel

V lize rezerv by dal driv 5 golu i Coyle

Reagovat
kiwwi

vsak dvaja nehrali a jeden hral polcas

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak tys o odehranych minutach nikdy nemluvil, tys rikal, ze Macheda da takych 5 golov, ja rikal, ze to nedaji ani tri Smoulove dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Jen nechápu, proč mi to nějaká neviditelná síla brání vypnout, když to stejně nemůže dopadnout dobře..

Reagovat
niflheim

Henry redka

Reagovat
niflheim

No jsem zvědavý na to, jak to postaví ve středu v dalším zápase.

Reagovat
soukup

klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a zajtra Henry gól. Teda, ak vôbec nastúpi.

Reagovat
C0br

Tak dostal redku ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ejj ta otočka

Reagovat
vodka

Goodwillie dal góla konečně

Reagovat
vodka

a Keane

Reagovat
smazaný uživatel

Keane

Reagovat
niflheim

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Keane

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds

Reagovat
kiwwi

jeziiiis Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Hatem

Reagovat
Counter

Krááásně Arfa

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě 3

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastel ještě gola ... zdramatizujem

Reagovat
Nikikrew

Akurat zapenm Stoke vs WBA a Jerome gol

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa. Už dlhšie mi vysedáva na lavičke vo fante ale konečne som ho dal do základu.

Reagovat
fantomas

Joho, Ben Arfa 1+1 do fantičky..

Reagovat
smazaný uživatel

to mal byť môj čierny kôň do fanty tento rok, ale keď bol zranený, tak som ho dal preč. Asi ho vymením za Waltersa.

Reagovat
soukup

Jerome žjéééé

Reagovat
niflheim

1000. za zítřejší výhry United a Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
ďuriLFC

Robbie

Reagovat
smazaný uživatel

Krása od Beníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Gardner neskutečnej fík, nádherně.

Reagovat
smazaný uživatel

Líp to trefit nešlo.

Reagovat
fantomas

No ale tohle je den haluze...Cahill gól, Jerome gól, Keane dokonce DVA...

Reagovat
smazaný uživatel

Zabudol si na Rodallegu

Reagovat
fantomas

Vlastně i on! I když to nebylo ze hry aspoň..

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo Goodwillie..

Reagovat
fantomas

To neni žádnej trapák.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani Cahill

Reagovat
fantomas

No tak ale ten aspoň hraje základ pravidelně a fakt toho i dost nedal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

To by se mohl trefit i Carroll.

Reagovat
niflheim

Bych to štěstí nepokoušel.

Reagovat
tomasinho

Taky pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ten Demps te ma rad

Reagovat
fantomas

Hatem mi spravil chuť...i když toho sem zas měl dát kapitánem (měl sem k tomu hodně blízko).

Reagovat
smazaný uživatel

Divny,ze Torres se dnes netrefil...

Reagovat
smazaný uživatel

Dmpseyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Sess 1+1. Krása.

Reagovat
tomasinho

Hattrick hero and FPL captain - Clnit Dempsey!

Reagovat
minoLFC

tie Keanove goly - paradne

Reagovat
Counter

Dempsey hattrick, blahopřeju scouserům, kteří ho mají ve fantě jako cpt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Dík.

Reagovat
tomasinho

Zatím 34 bodů + bude bonus.

Reagovat
kiwwi

Dempsey najvacsi frajer

Reagovat
rickroll

CLINT CLINT CLINT !!!!!!! 5-2!

Reagovat
smazaný uživatel

Dempseyyyyyyyyyyyy! Moje fanta ožíváááááááááááá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Ben Arfovy ztraty jsou tak strasne drahy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd. Takovouhle ztratu ma v zapase Best nebo Ameobi trikrat...

Reagovat
smazaný uživatel

U nich se s tim pocita

Reagovat
smazaný uživatel

A Hatem to zase vynahradí asistencí nebo gólem, nebo obojim... tenhle argument se ztrátama mě hrozně štve. Takový hráč si je může dovolit. Navíc neztrácí nijak víc než ostatní. Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, aby ses z nej taky neposral Ja nemam rad tyhle typy hracu, co to tahaji sami a udelaji dve klicky navic, nez daji prihravku. HBA to ze zacatku nedelal, az ted se potrebuje predvadet a protoze se jednou proklickoval ke golu, bude tady tech nesmyslu z jeho strany bohuzel pribyvat.

Reagovat
smazaný uživatel

2x se proklickoval ke golu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych si strasne pral, aby tohle nedelal nebo aby toho nepribyvalo, on ma skvelou kopaci techniku, muze podrzet mic a rozdavat ho, ale nechci, aby soloval tak, jako to posledni tydny predvadi, je to kontraproduktivni.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne neprijde, ze by nejak extra soloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze ho mas rad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

je mi absolutní záhadou jak tenhle zápas může být jen 1:1 všichni co vsadili under jsou největší šťastlivci. Stoke penalta, a šancí ze kterých obvykle nějakej gól protlačíme, WBA tyč, břevno, 2x sami na golmana... už to dávno mohlo být 3:4 letos asi nejofenzivnější zápas na Britanii a WBA nejlepší výkon od hostujícího týmu co sem asi kdy na Stoke viděl, pro ně neskutečně smolnej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky si to přivolal.

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

hmm tak to nakonec under není WBA naprosto zaslouženě, fantastickej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

už radšej nič nepíš

Reagovat
smazaný uživatel

Trapna snaha to zase zakriknout

Reagovat
soukup

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
C0br

Reagovat
soukup

pak se podívej co pustil Sorensen, vůbec bych se nedivil, kdyby Pulis zas otočil rotaci golmanů

Reagovat
smazaný uživatel

Neee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

fotbalový Bůh si toho asi nakonec všimnul.

Reagovat
fantomas

Ale Dorransovi to nejde nepřát..

Reagovat
soukup

a držení míče 53% pro Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

No co si budem povídat, pokud mi zejtra nezazáří Aguero a Silva tak to bude nejhorší kolo ve fantě za dlouhou dobu

Reagovat
minoLFC

ja už na to dva mesiace kašlem...v útoku tam mám dištancovaného Suareza a Ba, ktorý je na turnaji

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se tak dívám na ty výsledky, tak se těším na MoTD, jak cyp.. .)

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson hattrick? Proc mu to tak nesypalo u Blades proboha?

Reagovat
tomasinho

Už druhý v řadě, v úterý dal i v FA Cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda

Reagovat
smazaný uživatel

KEANO

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to zas v tý Anglii děje...fanta tragická

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak.. parádní, ted ještě Agger, José nula a Steve gol a nějaký asistence a bude to nejlepší kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám jen Sessa, na druhou stranu mám Krula, Raylora a Walterse sem si to zas vybral

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej máš název týmu?

Reagovat
smazaný uživatel

AdagiosTeam ... hraju první rok a nejsem na to špatně

Reagovat
smazaný uživatel

aha nebylo na mě, sry

Reagovat
tomasinho

Nula klidně, mám Škrtela, a Craig gól + asisit.

Reagovat
smazaný uživatel

Frimpong gets Frimpogned ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner dostal podobne na oko. Obidvaja hráči Arsenalu, v to isté kolo, podobné zranenie...

Reagovat
fantomas

Naštěstí mi to video ne a ne vyskočit..

Reagovat
smazaný uživatel

No, neni to zas tak hrozný, jak jsem si představoval. Dostal kopačkou do oka, těžko říct, co s nim má, ale na zlomenou páteř to fakt nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Měly to být obratle.

Reagovat
smazaný uživatel

Však z čeho je páteř?

Reagovat
Tomanatura

Tak to, co v zaveru nedal Everton, mi zkratilo zivot tak o 3 roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic, ty tři góly padly za čtvrt hodiny akorát to Livescore zjevně nepovažovalo za tolik důležité aby mě to sdělilo v přímém přenosu, a nechalo si to jako překvapení až na konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Nové Zámky Stokári

Reagovat
smazaný uživatel

Tys to tu ozivil..

Reagovat
smazaný uživatel

lebo o to mi išlo

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Tu druhou penaltu taky mohl Zamora nechat Dempseymu

Reagovat
fantomas

Při MotD si určitě nenechte ujít zápas QPR-Wigan, lexess by vám sice poradil, ať se na tu nudu rozhodně nekoukáte, ale přesto tam padly tři přenádherný branky (dva přímáky a jedna dalekonosná ze hry)..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nelze poprit,ze na Craven Cottage to byla taky velice slusna podivana

Reagovat
fantomas

Však jo, řikal sem, že by to byla moje druhá volba ke sledování..

Reagovat
smazaný uživatel

U me byla prvni,netusil jsem,ze QPR:Wigan by mohlo byt tak atraktivni utkani.Ale v tom je kouzlo PL

Reagovat
Counter

Však od toho je MOTD, proč se ale koukat na tu holomajznu okolo :-)

Reagovat
fantomas

Vždyť to nebyla o nic větší holomajzna než 2/3 letošních zápasů...

Reagovat
smazaný uživatel

Kvuli stoke mi nevysel tiket...Mel sem Norimberk 1 a West Ham ...Stoke uz doma nehraje tak dobra jako reba minulou sezonu...Za to z Craven Cottage a Carrow Road se stavaji nedobytne pevnosti..

Reagovat
smazaný uživatel

*reakce na DeJonga

Reagovat
soukup

Stoke dnes hrálo velmi dobře, ale WBA hrálo prostě lépe, ten zápas měl velkou kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Diky za info

Reagovat
smazaný uživatel

dávají Liverpool na Bloodzeedu?

Reagovat
smazaný uživatel

už vím dávaj

Reagovat
smazaný uživatel

mozes prosim ta cislo sem hodit? dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 106723

Reagovat
smazaný uživatel

dakujeem

Reagovat
smazaný uživatel

nz

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool: Reina, Johnson, Agger, Skrtel, Enrique, Gerrard, Henderson, Adam, Maxi, Bellamy, Carroll. Subs: Doni, Coates, Kuyt, Downing, Carragher, Shelvey, Kelly.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Adama...

Reagovat
smazaný uživatel

az na Hendersona

Reagovat
tomasinho

Nic jiného než výhru neberem, YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

Vorm 1, Shawsy 1, Simpson -1, Walters 0...poslední dobou to jde ve fantě z kopce

Reagovat
tomasinho

Dempsey 34.

Reagovat
ďuriLFC

Come on Scousers !!

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 106723

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu co s tím bloodzeed má, seká se to a je to děsně potichu

Reagovat
smazaný uživatel

méte někdo ještě nějakej jinej link/sop kromě Bloodzeedu?jede mi napřed zvuk

Reagovat
smazaný uživatel

Mam stejnej problem,ale kvuli ty kvalite to prekousnu.

Reagovat
fenixLFC

som zvedavy co predvedieme, minuly tyzden som nevidel tak to hadam nebude taka ista bieda..kazdopadne reina by si mal davat pozor na ngogovu nepredvidatelnost...

Reagovat
fenixLFC

ehm, co????

Reagovat
C0br

Hezky obrana

Reagovat
tomasinho

Co to kurva bylo?

Reagovat
ďuriLFC

oh my

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Skrtel,Agger,Johnson neviem co tam akoze teraz robili

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo hodně rychlé.

Reagovat
smazaný uživatel

To (ne)bránění.

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson Já už se můžu jen smát.

Reagovat
niflheim

Davies ... smutné ale ze strany LFC...tohle mohl být zápas, kdy by se konečně rozstříleli.

Reagovat
tomasinho

A to je už nemůžou, když běží 6. minuta?

Reagovat
niflheim

No šance klesá, protože se můžou trochu víc zatáhnout.

Reagovat
tomasinho

V jejich případě to neznamená nic, mají snad nejtragičtější obranu letos.

Reagovat
fenixLFC

a my zas tragicky utok

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš spadnou do křeče a Bolton to uzavře.

Reagovat
smazaný uživatel

škrťa - to je špička..

Reagovat
tomasinho

To vůbec nebvyl jeho gól.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť ho lehce obešel a pak když mu měl vypíchnout lehce balon, tak nebyl vůbec důrazný..

Reagovat
tomasinho

Byl sám na kombinaci soupeře. To zadrbali Agger s Johnsonem, hlavně Johnson teda.

Reagovat
smazaný uživatel

tak možná jsem to blbě viděl.. tak se pak omlouvám škrťovi, jestli to bylo, jak říkáš.. :)

Reagovat
Azza

zlatej Koscielny

Reagovat
niflheim

Proč nehraje na RB daleko kvalitnější Kelly?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Flanagan.

Reagovat
tomasinho

Hm, to ví jen Kenny s Clarkem.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Agger Takovej skok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Adam ještě nadává... pěkně hnusná kosa

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělaj ježiš!

Reagovat
smazaný uživatel

eagles to tam pěkně umotal no

Reagovat
tomasinho

Ty vole, budíček! Žádný pohyb, Enrique si s tím hraje jak blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Budíček!

Reagovat
kiwwi

Enrique

Reagovat
13

Do prdele co to hrajem??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Do prdele co to hrajem??

Reagovat
wild

co tam teraz Enrique robil?

Reagovat
smazaný uživatel

José si spletl bránu? Mám chuť to vypnout. To jsem naposled udělal pod Hodgsonem doma s Blackpoolem.

Reagovat
tomasinho

Já na WHL po třetím gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi

Reagovat
smazaný uživatel

prosím nějakej link nebo Sop na Liverpool?kromě Bloodzeed ten zvuk mě vytáčí

Reagovat
niflheim

Zvuk?

Reagovat
smazaný uživatel

jede napřed

Reagovat
niflheim

Pauzni a pusť.

Reagovat
smazaný uživatel

dík moc

Reagovat
niflheim

Nemáš zač, puso

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi

Reagovat
13

Maxi neumí zpracovat balon..

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi New youtube star.

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi

Reagovat
fenixLFC

keby je to iny sport beriem v momente timeout

Reagovat
niflheim

Od Reiny to byl ale krásný výkop.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5000 traveling kop

Reagovat
tomasinho

Celkem je lituju.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Carroll, to byl odhad..

Reagovat
kiwwi

Carroll jaky timing

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole. Odbehnem na 2 minúty preč a gól. Ale čo je najhoršie, že som si všimol, že je 1:0 až v 12. minúte

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už si jak Tittlebach

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Slepička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Panebože...

Reagovat
tomasinho

Proč zas ten nesmysl s Hendem na RM? Kolikrát tam musí zahrát hovno a kolikrát dobře na AM/Cm, by ho dával do středu natrvalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je ožralej fest no, když vidí balon tam kde není.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, že to sem nepatrí ale Totti 8. minuta a 2 góly a to ani jedna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tohle pískat nemusel, normální souboj, jen Knight je střevo.

Reagovat
Wat

What a overhead kick.

Reagovat
smazaný uživatel

proč jim kurva nedá žlutou zato zdžování

Reagovat
FuckT

Aky gol dostal Liverpool pls ? nestihol som nacas prist domov ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt v prdeli, Carroll v prdeli. Kenny spokojen.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nadherny pas Steve

Reagovat
ďuriLFC

štvrtina záapasu za nami a mám chuť to vypnuť...a to som ešte nikdy pri zapase LFC neurobil

Reagovat
smazaný uživatel

no stim zvukem je to hned něco lepšího

Reagovat
smazaný uživatel

More Emmanuel Frimpong news now, and it isn't good. According to BBC WM, Wolves' on-loan midfielder has fractured a cheekbone and will be out for three months.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

mmm.... 45 mega eur za carolla, to byl panečku kup

Reagovat
nemamvasrad

Kde ty na ty čísla chodíš?

Reagovat
Ranoth

nuda nuda nuda, 30 min a nic se nestalo absolutne nic teda krom toho golu

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

REEEOOO

Reagovat
C0br

Krásně

Reagovat
Wat

Běžte, bez prominutí, do píči.

Reagovat
C0br

Reagovat
fenixLFC

dobre vypinam to

Reagovat
niflheim

Pěkná oddanost

Reagovat
fenixLFC

hm pritom to ma stale zapnute, neviem sa donutit vypnut to...

Reagovat
smazaný uživatel

nice

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak Maxi, až do brány to tahej

Reagovat
smazaný uživatel

Já tohle nechápu. Soupeř útočí a přečíslí nás kolikrát. Pak "útočíme" my a vepředu jsou 2-3 lidi. Co to je za systém?

A vypínám.

Reagovat
EL Gringo

aj ja vypinam neda sa na to pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že pod souhrnem palcuješ Shanklyho, pokrytče.

Reagovat
niflheim

Pěkna oddanost

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si kecy na koledu. Jsem nachcípanej i tak musím za chvíli do práce a na tohle fakt nemám náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny system

Reagovat
soukup

hmm tak že by teda byla ta demolice?

Reagovat
smazaný uživatel

Neblbni, oni tak špatnou obranu přeci nemají

Reagovat
smazaný uživatel

gol jaká akce :)

Reagovat
ďuriLFC

Hnus prebudte sa

Reagovat
kiwwi

fuck yeah!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Góóóóóól !!!!! Eagles

Reagovat
niflheim

Eagles asistence, yes!

Reagovat
smazaný uživatel

Fantiku, Eagles je muj Dempsey

Reagovat
papos182

Naprosto zaslouzene dvougolove vedeni Boltonu.

Reagovat
13

Ach jo, takle néé klucíí, takle né...

Reagovat
smazaný uživatel

Reo-Coker na lávce, hlavně že tam cpu Walterse trapnýho, kterej nedá ani penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tam byl volný jakoby na sobě měl dres Liverpoolu

Reagovat
afc

Tak to je nadhera,tym padom zajtra nemusime ani nejak nutne vyhrat.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na MU doma docela umíme, akorát mě děsí ta obrana, uvidíme jestli bude Verma....

Reagovat
afc

Tak je to dost vyrovnane.Remiza by nebola najhorsia v momentalnom stave.

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

bravo.. ten Liverpool vie cloveku vzdy skazit naladu

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Maxi je dneska zabijak..

Reagovat
kiwwi

same old scousers

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

furt to ty hovada budou nakopávat!§§bejt Gerrardem tak je tak seřvu!!

Reagovat
smazaný uživatel

furt to ty hovada budou nakopávat!§§bejt Gerrardem tak je tak seřvu!!

Reagovat
Ranoth

dufam ze tento zapas uz konecne otevre oci kennymu lebo toto je hnus hnus blivajz takovahle hra, 30 min a 1 strela

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon se brobudili

Reagovat
niflheim

Koukám, že většina scouserů je slušně oddaných.

Reagovat
niflheim

No většina ne...ale pěkný počet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když já můžu vydržet demolici na craven, nechápu, že je položí už dva nula...

Reagovat
niflheim

Zvláště, když snad před chvíli palcovali výrok od Shanklyho s tím, že se má fandit i během období proher. Slušní pokrytci.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje vysvětlení máš nahoře. A přestávám snad fandit?

Reagovat
niflheim

Promiň, ale toto není fandění.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co si tu hraješ prosimtě?

Reagovat
niflheim

Spíše na místě je otázka - na co si tady hrajete vy? ...věřit v otočení se má a nevyplácí se zlomit hůl už před prvním poločasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já v otočení pořád věřím, jen jsem čekal naprosto jinej výkon a nemám náladu koukat na to, kort, když právě odjíždím do práce s horečkou a nadopovanej práškama. Toť vše.

Reagovat
tomasinho

Wow, jedno vypnutí od někoho není fandění? Bych chtěl vidět, kolik těch fandů tady teda je.

Reagovat
niflheim

Tak jestli to někdo vypíná se slovy typu "hrozný, tady už body nebudou" - tak si z toho jde udělat celkem názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem něco takovýho?

Reagovat
niflheim

Tak jestli sis všiml, tak jsem použil slov "pěkný počet", což nebylo zvláště zamířeno proti samostatnému jedinci.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo tu prestava fandit ??? clovek snad nemoze byt znechuteny.... ty fandis tymu co stale len vyhrava a ides nas tu sudit ..to iste ten srac kiwi

Reagovat
Maresma

To ze to vypne, kdyz prohravame 2-0 proti jednomu z nejhorsich tymu PL zname ze nefandi?

Reagovat
niflheim

No v tomhle momentu se fandové dělí obvykle na skupiny...ale vysvětlovat by to bylo na dlouho, stejně to nepochopíte.

Reagovat
tomasinho

Se skoro nejhorším týmem sezony, který má tak děravou obranu prohrávat po půlhodině 0-2 je v pořádku? Navíc Liverpool je trošku něco jiného než Bolton, u Magpies se výhra fakt nečekala dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad jedno. Po prvních 45 minutách to vypadalo, že si dokráčíme pro bezproblémovou výhru a pak 4 góly během 20 minut. Prostě je směšný vypnout to kvůli porhávání o dva góly. NIkoho za to nesoudim, ale když už si vyhradim čas pro sledování matche, tak to dokoukam. V životě jsem vypnul akorát Slavii doma s Ajaxem, to jsem nevydržel nervově. Pustil jsem si to až, když soused řval gól.

Reagovat
tomasinho

Však já to nevypnul. Ale jako položit to položí psychicky, prohrávat 0-2 takhle ještě s Boltonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš jak..po výhře.. po prohře...

Reagovat
niflheim

No já si pamatuju, jak tady myslím právě lexess nebo hrubas sledoval památeční utkání s Arsenalem...i za stavu 0:4

Reagovat
tomasinho

Však já taky sleduju omg, nepíšu o vypnutí, ale o položení.

Reagovat
smazaný uživatel

U Tiotého gólu jsem zjistil, že umim vyskočit z leže pod dekou v posteli až ke stropu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze oba

Reagovat
smazaný uživatel

No a? My sme rupli s Rovers. Sice s pořádnou smůlou ale stejně. A zápas sem si užil jako nikdy.

Reagovat
tomasinho

Vy se ale nemusíte vztekat týden co týden a jste za vodou, ne v krizi jako my. To je sakra rozdíl.

Reagovat
kiwwi

vy nie ste v ziadnej krize prosim ta...ten vas tim priemerakov proste na viac nema

Reagovat
niflheim

Reagovat
tomasinho

Bože můj, nejsi náhodou můj bratr ve slovenské verzi? Ten mi píše každý týden ty samé nesmysly. Kádr má na 4. místo, že tak nehraje, nebo prostě se neumí využít, neznamená, že na víc nemá. Bohužel je to zatím na to 6. místo, na víc asi ne.

Reagovat
kiwwi

pozdravuj ho

Reagovat
tomasinho

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Užívat si prohru. Wow, a nám něco nifl bude řikat o fandění.

Reagovat
smazaný uživatel

Blabla... nezajímáš.

Reagovat
niflheim

Je to k smíchu, vždyť je teprve odehraných něco přes 30 minut...kdybych takhle vypínal, tak neuvidím hned několik pěkných otočení, třeba z posledního období proti blackpoolu, west ham, city v CS...a z katastroftřeba demolice na OT či na SJP. Ale jak jsem psal - běžte palcovat Shanklyho výrok radši.

Reagovat
smazaný uživatel

dEst

21.01.2012 19:05

Nech si kecy na koledu. Jsem nachcípanej i tak musím za chvíli do práce a na tohle fakt nemám náladu.

Reagovat
Wat

Reagovat
Maresma

Ja se divam.

Reagovat
smazaný uživatel

liga mistrů se blíží ( léto roku 2016, 4 fáze kvalifikace)

Reagovat
Wat

Zajímavý rozhodnutí...

Reagovat
pawiel_afc

najlepsia obrana v anglicku sry, ale musel som

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí zase proti nám

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Andy jak to rozdává

Reagovat
blade115

tomasinho - jako bych to neříkal.

Reagovat
fenixLFC

bez klasickeho DMka sa hrat neda a navyse bet utoku...musime verit v daky polcasovy zazrak ze sa andy zblazni a da hattrick...a bellamy goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

BELLAMYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Loserpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

cukotkar

Reagovat
smazaný uživatel

neunášíš?

Reagovat
fenixLFC

zapas? prosim ta, z toho nervy nemam ale tvoja sprostost ma vytaca

Reagovat
smazaný uživatel

takže neunášíš

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavná vec, že tu nejaký scouser písal, že Bolton nedá gól, pritom dal viac gólov v sezóne ako Liverpool a vyhráva teraz 2:0

Reagovat
ďuriLFC

najlepši Bellars ! Andy Pome ešte !!

Reagovat
Wat

Pojďme!!! Výborně Andy ve vzduchu, skvělej náběh Bellars! Tak jedem!!!

Reagovat
tomasinho

CRAIG! Jediný, kdo dneska snese nějaké měřítko.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme ještě to aspoň srovnat

Reagovat
13

Belleeeeeeers

Reagovat
smazaný uživatel

a ted dem do toho!!

Reagovat
Rssa

Bellamy

A mufani, opět komentujete zápas LFC více než vlastní? Smutné, smutné....

Reagovat
kiwwi

my teraz hrame? kurva a ja mam zapnuty Liverpool

Reagovat
Rssa

A tvrdím někde, že hrajete souběžný zápas?

Jen se divím, že už je vás více než jen ty, kdo začíná komentovat naše zápasy více než zápasy MU. Kdysi to byl jen kiwwi, teď už i nifl.

Reagovat
kiwwi

to vase kopanie okolo seba je uzasne komicke co vas to ten Kenny naucil

Reagovat
Rssa

Každý učí něco jiného. Ferguson evidentně učil vaše hráče brečet a stěžovat si

Reagovat
kiwwi

ja hovorim o vas fanusikoch, nie o hracoch

Reagovat
Rssa

Fanoušci taktéž, pořád mám v paměti vaše ostudné vystoupení na EF před finálem s Barcou v LM...

Reagovat
kiwwi

coze to?

Reagovat
Rssa

Si přečti článek a uvidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

preco davas do svojich prispevkov smajliky, ked jedine o co ti ide je provokovat ?

Reagovat
niflheim

No co? Ty máš rád lidi, co nad svým klubem lámou hůl už po třiceti minutách?

Reagovat
Rssa

Že napíšou po obdržené brance od tragického soupeře, že na to nemají sílu, je zcela pochopitelné. Když se k tomu přidají tvoje laciné provokace, ještě lacinější provokace kiwwiho, tak to prostě je potřeba odsoudit.

Reagovat
niflheim

Věc názoru.

Reagovat
kiwwi

jaka provokacia prosim ta...to je prava nefalsovana radost

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vazne prekvapivy, ze k aktualnimu deni v zapase AFC-MUFC je tu tak malo komentaru

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou za sto let ste na Bloodzeed a hned ti vadí že se na vás někdo dívá.

Reagovat
tomasinho

Jednou za sto let? Za posledních 6-7 kol tak už počtvrté možná popáté. S Wiganem, Newcastlem, City, teď.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak už ste si zvykli že se lidi na tyhle zápasy dívajou, ne? A nebo co vám vadí?

Reagovat
tomasinho

Co mi vadí? Dívej se na koho reaguješ? Mi nevadí, že komentují fandové United, já jen reagoval na ten bloodzeed.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože píšu množné číslo, protože už se bavím s druhým z vás.

Reagovat
Wat

Reagovat
papos182

A proc by nemohli komentovat zapas PL, ktery se prave hraje? Pokud vim, tak komentovali i Chelsea i zapasy v 16:00.

Reagovat
smazaný uživatel

ta atmosféra

Reagovat
13

tohle ještě otočíme

Reagovat
Rssa

Tak vsazeno mám za stavu 0:2 na naši výhru, tak pojďme hoši

Reagovat
smazaný uživatel

kolik byl kurz?

Reagovat
Rssa

6,8

Reagovat
smazaný uživatel

Zní hezky no.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
papos182

Skoda ze dest ten Bellamyho gol nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč tady pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť vám dost pomáhá. Odpustil vám roh, otočil dva fauly ve váš prospěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej roh máš na mysli? Vybavuje se mi ten kontakt Gerrard a pak do Steinssona jako spornej, ale to bylo správný. Navíc tam písknul "faul" Bellarse, když obral o míč Knighta a mohl jít více méně sám...ale serem si to sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak to šlo znova do Gerrarda a od jeho špičky do zámezí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si ani nevšiml, ale nevyvracím to, možná to tak bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nejvěčí šulín, pořad si jen stěžujes jak piča.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl vždyt pískli Craigovi dvě gólovky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zas tu otravujes s rozhodcom, radsej sa kukni jak hrame ....to, ze piske jednu blbost neznamena ze sa tu nanho budes furt vyhovarat

Reagovat
REPLIKATOR

drž hubu

Reagovat
papos182

Zatim vpohode, zadna nejaka velka chyba.

Reagovat
REPLIKATOR

Kdo je horší útočník? Carroll nebo N Gog?

Reagovat
Wat

N'Gog.

Reagovat
kiwwi

Ngog nie je futbalista, takze Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Teda člověk by čekal lepší atmosféru.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Kenny v poločase pošle na plac Downinga a ideálně ven Adam. Ten je poslední dobou strašně na přesdržku.

Reagovat
Wat

Pepeeeeeee.

Reagovat
ďuriLFC

To bol hrôzostrašny polčas. Všetci (okrem Bellarsa) sa prefackujte a poďme to otočiť ! YNWA

Reagovat
vodka

ok, dneska to bylo napsoledy, co sem kdy dal ve fantě pásku nějakému hráči LFC... se očividně mstí...

Reagovat
Wat

Reagovat
tomasinho

Jo, to já už se odnaučil a brzy všechny vyhodím asi. Teda Bellamyho asi ne.

Reagovat
Rssa

Komu proboha ?

Reagovat
vodka

tak v mojem týmu sem moc čekat body nemohl... Rozhodoval sem se mezi Sessegnonem a Enriquem, nakoenc esm to blbec dal Enriquemu, protože sem čekal, že udržíte nulu proti N!Gogovi

Reagovat
papos182

Tak stale je polocas na vstreleni dvou golu. Jsem hodne zvedavy, jestli Kenny ted zareaguje na vyvoj zapasu lepe, nez je jeho zvykem. Nejhur hraji Maxi, Adam, Enrique a hlavne Johnson... (Hendersona na RM nepocitam.)

Reagovat
tomasinho

Johnson je šílený, nepočíná si jak obránce vůbec. Jako útočník v žácích, kterého poprvé postavil trenér do obrany. A takhle to je skoro každý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

stavim sa, ze bude hrat aj dalsi zapas

Reagovat
tomasinho

Tak určitě, hraje takhle pořád a hraje stále. Neuvěřitelný tragéd, trnu při každém jeho kontaktu s míčem.

Reagovat
papos182

Ale driv az tak spatny nebyval. Semtam nejaka pozicni chyba, ale jinak hral dozadu prumerne. Ted uz ani nevynikaji jeho utocne schopnosti.

Reagovat
tomasinho

Jo, na jaře nehrál špatně a po zranění v úvodu sezony taky ne. Ale teď už je mimo týden co týden.

Reagovat
fenixLFC

zas az takeho trageda z neho nerob inak by nebol v repre, ale myslim ze prave to nam najviac skodi-keby neni v repre je tam kelly, aj ked tomu sa tiez moc nedarilo predminule

Reagovat
papos182

Tak abychom mu nekrivdili, zhruba 1 ze 5 odehraje paradne.

Reagovat
tomasinho

No, parádně, řekněme spíše velmi dobře.

Reagovat
vladis271

čo tam furt robí v základe Adam?

Reagovat
tomasinho

Adam dolů, na plac Jonjo a místo Maxiho Downing.

Reagovat
smazaný uživatel

Seš rychlejší

Reagovat
papos182

No hlavne ten Adam. Ale co si budem povidat, pokud probehne stridani pred 65. minutou, budu hoodne prekvapeny.

Reagovat
tomasinho

Jojo, dříve se střídalo, jen když šel na hřiště Gerrard.

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey <-> Adam, Downing <-> Maxi

Reagovat
niflheim

No trochu přesnější hru, možná pár střídání...a LFC to může v pohodě otočit.

Reagovat
smazaný uživatel

*hlavně pár střídání

Reagovat
niflheim

Mají ale pravdu...scouseři tam nemají žádného "tacklera" na hřišti...Shelvey či Spearing na lavičce?

Reagovat
fenixLFC

spearing tusim neni, je zraneny a shelveyho na DM nie, on je ovela lepsi na AM

Reagovat
niflheim

To je smutný...potřebujou tam na ten post jasně posílit.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
EL Gringo

musime sa prebudit! vyrovnat hned a potom dat na 2:3!!

Reagovat
vitasrp

Nářez, Liverpool nějakých 25 minut vůbec nebyl na hřišti, takhle si zkomplikovat zápas proti jednomu z nejlehčích soupeřů v PL, to je na medaili.. Můžou být rádi, že Bolton opravdu nevyniká v defenzivě, protože stále mají poměrně reálnou možnost ten zápas otočit.. Ostatně už snížení v podání Bellamyho ukázalo, že rychlostně to přes zadáky půjde poměrně snadno.. Teď jde akorát o to, jestli si takové příležitosti LFC vypracuje.

Jinak bránění, to byla opravdu bída.. První gól hodně odfláknutý, druhý už ale naprosto neuvěřitelně, Eagles proběhl snad okolo tří hráčů(Gerrad, Adam, Agger), přitom nikdo se s ním neobtěžoval běžet, každý se na něj vykašlal, protože ho přece o míč připraví můj spoluhráč.. U Liverpoolu jsem byl zvyklý na jiný defenzivní standard, tohle byla opravdu bída..

Vyzdvihl bych snad jen Bellamyho a kupodivu i Carrolla, který nehraje vůbec špatný zápas.. Podrží míč, měl i jeden luxusní pas na Craiga, navíc sehrál důležitou roli při gólu, kdy perfektně vyhrál souboj se stopery.. Není to z jeho strany samozřejmě nic extra, spíše takový lehký nadprůměr, ale to dneska stačí k tomu, aby byl jeden z nej hráčů.. A Bellamy je zase jednoznačně nejaktivnější a nejnebezpečnější hráč, tam není o čem..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

suhlasis s nazorom ze nam chyba klasicke DM?

Reagovat
vitasrp

Já ani nevím, člověk by řekl, že ho proti Boltonu nějak výrazně nebudete potřebovat.. CFC tam hrála s Meirelesem na DMF, který snad není schopen nikoho obrat o míč, a stejně vyhrála 5:1.. Dneska vám podle mě DMF ani nechybí, možná jste soupeře podcenili, špatně do zápasu vstoupili, rychle inkasovali, tím pádem se soupeř dostal na koně a už jste se vezli.. Od toho se odvíjejí tragické výkony některých jedinců atp..

Nicméně obecně se dá říct, že při zranění Lucase vám DMF chybí, to určitě.. A nejvíc to pocítíte v zápasech proti silnějším soupeřům, třeba jako proti Citizens v lize..

Reagovat
fenixLFC

to je fakt, mna proste dneska desi ta obrana, ked je toto podcenenie tak najvacsieho zrna, jak kedysi branili skvelo tak dnes je to fakt tragedia....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Frimpong26AFC Emmanuel Frimpong

You lot should stop caring about me I hope petrov foot is on after hitting A metal face:)

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
tomasinho

Do řitě už s Adamem, snad popáté v sezoně to samé, volný hráč ve vápně na křídle a on jde do střely přes obránce. Nepoučitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Adam sa mi zacina protivit

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten Glen si fakt dělá prdel už ale

Reagovat
vitasrp

K smíchu.. Prostě k smíchu...

Reagovat
niflheim

Jak velký talent byl N'Gog před příchodem do Anglie?

Reagovat
smazaný uživatel

Yeees!

Reagovat
tomasinho

Parádní obrana no, kde je ta obrana, která hrála tak dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

A je to v prdeli

Reagovat
ďuriLFC

ty vole...ešte k tomu aj ten song po goloch nám zatlka ďalšie klince do truhly

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo..

Reagovat
niflheim

Tomasinho...Škrtěl prohrál hlavičku, ze které šla asistence.

Reagovat
tomasinho

Čekal jsem, dky se ozveš. Poprvé v sezoně no.

Reagovat
niflheim

Tak třeba ten souboj s Dembou proti NUFC mě napadá hned z hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Agger ne?

Reagovat
niflheim

Máš pravdu, omlouvám se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Pořád ale hraje lépe než třeba váš Jones

Reagovat
niflheim

Jones je Bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

"Ten náš Jones" je stoper číslo 4. a momentálně je víc potřeba ve středu hřiště než v obraně.

Reagovat
tomasinho

Tam Škrtel ani nebyl, to podělal johnson, který prohrál hlavu s Cabayem a od dvojcie Agger-Ba se odrazil míč do brány.

Reagovat
niflheim

Teď si dokonce nejsem jistý, zda to necentroval Vučkić

Reagovat
tomasinho

Ne, ten před soubojem dostal du obličeje a šel za lajnu.

Reagovat
niflheim

Ok...ale jen tak mimo hru se zkus podívat, kolik třeba prohraje Škrtěl soubojů během standartek...z hlavy mě už jenom napadl CHicharitův gól (to už je myslím dobře ). Ale jinak klidně přehodnotím svoje mínění

Reagovat
tomasinho

Moc jich fakt neprohraje, já letos neviděl jen 1 ligový zápas.

Reagovat
niflheim

Tak víš, tam jsem se musel ozvat, když už jsem to dneska započal

Reagovat
tomasinho

Njn.

Reagovat
niflheim

Ale říkám - Škrtěl je vynikající stoper...pozičně dozadu hraje celkem parádně, je schopný vygumovat velkou řadu útočníků...jen mu chybí trochu ve vzduchu, ale je to jenom můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbosť...

Reagovat
Wat

Hm, pro večeři si jdu s tím, že přijdu za stavu 2:2 a ono tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Plati porad to, ze kdy Reo-Coker gol za Bolton, tak vyhraji?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól byl jako mladší a trocha škaredější bratr od toho zidanova.

Reagovat
smazaný uživatel

Důležité je, že Dalglish zůstává chladným

Reagovat
smazaný uživatel

asi je spokojny s vyvojom

Reagovat
Swarley

Stinson!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti kokoti

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

sam si ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, další Filip

Reagovat
fenixLFC

prosim ta premenuj sa, taky trapko ako ty by nemal mat v nicku nasu legendu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ved ho nechajte, konecne nenapisal nejaku totalnu kravinu

Reagovat
smazaný uživatel

posral to Adam kdyby tam poslal přihrávku na Maxiho mohlo bejt

Reagovat
papos182

Jinak obdrzet 3 goly od Boltonu, Kenny vedel co dela minule kolo s temi 5 obranci

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

Fuck, zmeškal jsem 2. a 3. gol Boltonu o 2 minuty... Každopádně ta rychlost Bellamyho

Reagovat
smazaný uživatel

a vy se divíte že si stěžuju na rozhodčího? udělat tohle púroti MU má červenou

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

A ještě by dostal dodatečně trest na 8 zápasů!...ale to jenom proti nám...my máme v kapse celou FA.

Reagovat
tomasinho

Bože můj, drž hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnou černou. Odtáhli by ho do sprch a tam ho odpráskli.

Reagovat
smazaný uživatel

a znásilnili.

Reagovat
smazaný uživatel

Čároví jsou perverzáci.

Reagovat
Counter

A nejvíc Sian Massey.

Reagovat
niflheim

Proti gustu...

Reagovat
smazaný uživatel

Rssa doufám ,že si nevsadil moc.

Reagovat
niflheim

Johnson je tam nehorázně tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

To len mne pripomína Reo-Coker Evru ?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Btw ty fanoušci Boltnu jsou jsou tragičtí.

Reagovat
smazaný uživatel

nic nového pod sluncem

Reagovat
niflheim

Taky bys byl.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrávat o 2 goly na Liverpoolem? Ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě u takových menších týmů, a kór u těch co není nikdy vyprodané bych očekával že tam bude plno fanoušků kteří si přijdou vyřvat hlasivky. Lístky tam nebudou tak drahé, já kdybych bydlel v Boltonu a nedostal se pravidelně na Man United tak bych chodil alespoň tam a podporoval je.

Reagovat
niflheim

No no jde taky o to, jak moc nám to prezentuje televize...tam to tvrdé jádro může být, ale my ho neuslyšíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tohle tvrdím furt. Televize si s atmosférou dělá co chce. Viz přenos Sparta - Liverpool v televizi kde byli slyšet Sparťani a ten samý zápas o minutu později na sopcastu kde dominovali scouseři.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě bude někde dobře schované.

Reagovat
smazaný uživatel

Ngog hraje docela dobře V zápase proti nám byl stabilní jako řecká ekonomika a imrvére se válel po zemi, ale dneska toho uhrál dost.

Reagovat
Rssa

Jasně, Kuyt a Downing...ti to vytrhnou, zrovna ti dva největší tragédi na lavičce...

Reagovat
tomasinho

A kdo asi jiný, když tam jsou pak 3 obránci a jeden brankář?

Reagovat
Rssa

Shelvey a jeden obránce za třeba Johnsona nebo Enriqueho, který by se vysunul dopředu. Tito dva hráči to neposunou nikam. Kuyt už je asi definitivně v pytli a Downíng ti těžko strhne hráče k výkonu a sám něco vymyslí...

Reagovat
papos182

Tak Downing takovy traged neni. A bylo jasne ze tam neposle Carru nebo Coatesa.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg Kuyt?!

Reagovat
smazaný uživatel

on tam dava Kuyta ..ani bohovi tam neda toho Shelveyho to je hruza

Reagovat
niflheim

Stejně nepochopím toho Jelaviče...to spíše radši toho de Jonga nebo si stáhnout Pacheca, který mi připadá taky jako docela talent...a rovněž nějaký DM, i když teď nevím, kdo by jim ze současného trhu byl ideálním...a kdo by taky prodal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Jelavic je uz isty?

Reagovat
niflheim

Nevím, možná scouseři o tom budou vědět víc.

Reagovat
chowas

s de Jongom súhlas.... z Pacheca podľa mňa nič nebude...DM je takisto nutný...tam by som bral niekoho z Francúzska Mvilla, Sissokho(neviem presne ako sa píše)...po posledných zápasoch musí aj slepý vidieť, že niekoho do útoku treba...

Reagovat
niflheim

Tak Carroll není moc dobře využívaný...někdo to tu sepisoval po zápase se Stoke, že prostě nedostane to, co by potřeboval jako takový typ hráče.

Reagovat
chowas

Andy to má v sebe ale absolútne sa nehodí do systému...on môže byť pre team dôležitý aj keď nedá gól...vytvára priestor...takisto keď sa na neho centruje tak je sám v 16-tke to sa môže aj roztrhať....svoj štandard odvedie, ale nedá sa od neho očakávať, že prejde cez 2 hráčov a zavesí...vlastne si ani nespomínam za jeho celé pôsobenie v LFC, či spravil nejakú kľučku na obrancu

Reagovat
fenixLFC

ako vyznie to nepatricne ale ako to reo cocker napalil ku rohovej, tak ten moj komentator hodil taky skodacky smiech ze to som este od komoentatora nepocul

Reagovat
smazaný uživatel

aspon pěkná střela

Reagovat
Ranoth

to by nebyl liverpool aby nedal brvno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dannymu to fakt není přáno

Reagovat
niflheim

Agger si hraje na Vermaelena

Reagovat
13

Danny, alespoň někdo mi dělá radost

Reagovat
smazaný uživatel

Andy

Reagovat
Side

Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Carrol

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to jako bylo za faul od Steva

Reagovat
niflheim

Bych se mu nesmál...to byla finta...očividně to pouště na Bellamyho.

Reagovat
13

Jak mohl Gerrrard faulovat? Buď neměl vůbec pískat a nebo my přímák!

Reagovat
Rssa

Teď to rozhodčí hodně nezvládl...pokud neodpískat faul na Gerrarda, tak aspoň nechat hru pokračovat, ale faul Stevieho??

Reagovat
smazaný uživatel

friend ty kokot

Reagovat
smazaný uživatel

píšu to celou dobu

Reagovat
tomasinho

Posral to až teď, ty brečíš na sudí furt, nezávisle na tom, jak píská.

Reagovat
smazaný uživatel

posírajto celou dobu

Reagovat
13

jak?

Reagovat
tomasinho

To víš že jo.

Reagovat
13

No zrovna Friend, už nás letos jednou zařízl, ale tenhle zápas doteď pískal docela dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

já to psal celkově i na pomezní a ty Bellamymu 2krát pískli offside(kterej nebil) a on mohl jít sám na branku

Reagovat
smazaný uživatel

Nebil, gratuluji, právě jsi potvrdil svou demenci

Reagovat
smazaný uživatel

min. jeden ne..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tak se na to koukni tvl ten jeden nebil..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Mám mu to tajemství prozradit?

Reagovat
Arbiter

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne no

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

nech ho se ještě chvilku trápit

Reagovat
smazaný uživatel

Už ani nevím, jestli se mám smát, nebo brečet, když to čtu po několikáté.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Ten aut jak hodil?

Reagovat
smazaný uživatel

uz horsie som tu obranu vo fante poskladat nemohol : Raylor-Skrtel ( C ) - Williams-Evra = 4 body

Reagovat
tomasinho

Já jsem zapomněl vyměnit Krula za Mignoleta, takže jsem se připravil o 6 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

toto kolo zachranim, jedine ked Silva 3x asistuje Aguerovi zajtra

Reagovat
tomasinho

Tak mě zachránil kapitán Dempsey.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, už jsem ten výkon tak nějak překousnul, dá se u toho už fakt jenom smát

Reagovat
ďuriLFC

chudáci Kopites

Reagovat
smazaný uživatel

zajímalo by mě co Kuyt hraje za post

Reagovat
chowas

mňa čo za šport

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to na paralympiádu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Jsem nevěděl, že ZZ Top fandí LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

To je zoufalost nad zoufalost. Nejhorsi zapas LFC v sezone.

Reagovat
tomasinho

Na City na Tottenhamu jsme hráli aspoň proti lepším týmům, tady je to fakt na grcku.

Reagovat
niflheim

Tak na WHL tam bylo i to, že Škrtěl musel hrát myslím RB, což mu vůbec nesedlo.

Reagovat
tomasinho

Nemusel, stačilo tam postavit někoho vhodnějšího.

Reagovat
tomasinho

Ale i tak nás neuvěřitelně přejeli v záloze, + dvě červené no.

Reagovat
niflheim

Tak pokud se pamatuju, tak to tam dostal Adam po takových dvou faulech, kdy holt prostě musel zakročit a Škrtěl se vyfauloval na Baleovi.

Reagovat
tomasinho

No, první žlutá byla dána rozhodčím úplně nesmyslně a druhý faul byl rovnou na redku, ale vyncuený nebyl zas až tak extra. Navíc měl žluitou a šel tam jak prase.

Reagovat
niflheim

Jo, už se mně to vybavuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Petrov je užasnej

Reagovat
niflheim

Bellamyho je mi ale líto...se tam snaží jak chuj celý zápas.

Reagovat
ďuriLFC

a to som zvedavý či bude hrať proti City kedže ho tam nenechava zblazniť sa cely zapas dnes

Reagovat
tomasinho

Nebude určitě.

Reagovat
ďuriLFC

Nj...z toho betonu čo bude v tredu mi je zle už teraz

Reagovat
fenixLFC

hm dostaneme gol v prvych 20 minutach a je po zapase...jednoducho musi dovtedy dakto dojst do utoku lebo ja to nevidim realne ze postupime

Reagovat
ďuriLFC

Mysliš si , že za tri dni dokážu naši prestupovi experti ve vedeni kúpiť hráča ,ktorý nám vykope postup do finále CC ? naivko (nič v zlom )

Reagovat
fenixLFC

v pohode neberiem to v zlom, ja tomu tiez neverim, to bolo len take prianie do vzduchu...to by uz musel byt dakto na ceste(a hlavne som si neuvedomil ze sa to hra za tri dni) kazdpoadne neviem co chceme robit ked nebudeme mat craiga, nasho najlepsieho utocnika, dufam len ze kelly posle do prdele glena a da sa do poriadku jay namiesto adama ale utok fakt neviem...andy alebo dirk? jedno horsie ako druhe

Reagovat
smazaný uživatel

Downing hraje?

Reagovat
Side

Reagovat
kiwwi

ty vole, ale ten Ngog nato ze nie je futbalista, nehral az tak zle dnes

Reagovat
tomasinho

Je to 2x lepší fotbalista než Macheda.

Reagovat
niflheim

Ani bych neřekl.

Reagovat
tomasinho

Určitě, lepší technika, držení míče, takřka vše krom zakončení. Náhodou on v sobě špetku talentu má.

Reagovat
niflheim

Však N'Gog nedostal nikdy pořádně důvěru a to je pořád mladý...ale to samé Kiko. Ten kluk na to má, je mu myslím snad jenom 20. V přípravě se taky nejevil špatně a já mu pořád věřím, že během dvou let půjde nahoru.

Reagovat
tomasinho

Vždyť pokaždé zadrbal spoustu míčů, to Ngog je aspoň udrží. Nemá na to ani jeden, Ngog je ale fakt lepší. V přípravě byl taky dvakrát nejlepší střelec LFC a bylo to k ničemu.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

"Love is in the air..." ♪♫♪

Reagovat
niflheim

Taky by mě zajímalo, co se to tam válí na tom hřišti ...zahlídl jsem balíček chipsů.

Reagovat
tomasinho

Tuncay jenom sedí, lepšího fotbalistu tam nemají.

Reagovat
Azza

Fotbal se zbláznil

Reagovat
niflheim

MOTM M. Davies?

Reagovat
niflheim

Teda pokud jsem dobře zaslechl...osobně bych dal Eaglese.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.. refresh..

Reagovat
smazaný uživatel

Eagles

Reagovat
smazaný uživatel

Eagles byl asi nejlepší no :) škoda, že nehraje v lepším týmu. stejně tak Davies

Reagovat
fantomas

Hrál výborně??? To je muj favorit? <3 Achjo, i tohle si musim stáhnout..

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý zápas. Doufám že se Sir Alex pozorně díval a vymyslel strategii s jakou Liverpool příští týden vyřadíme z FA Cupu. Z toho co sem dneska viděl to vypadá že by to nemělo být nic nemožného.

Reagovat
tomasinho

To asi ne. Ale aspoň bude větší motivace a bude se více jezdit po řiti.

Reagovat
fenixLFC

s takymto vykonom nepotrebujete ani taktiku, ale zas na vas zahrat vieme a navyse horsie to snad byt nemoze

Reagovat
niflheim

Aneb cpát to přes tragického Johnsona.

Reagovat
smazaný uživatel

M.Davies Eagles Petrov Reo-Coker Ricketts

Reagovat
fenixLFC

bellamy skrtel glen adam vysledok

Reagovat
tomasinho

Krom Bellarse všichni palec dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam,ze zitra nedopadneme tak,jako v srpnu na Old Trafford,jelikoz sestava bude opet zalostna...Zaroven doufam v to,ze Boss zitra postavi do zakladu Rosu a Chamberlaina,ale ze bych tomu nejak veril se rict neda...

Reagovat
afc

Zalostna zostava?To ani nahodou a neboj, nastupi Evans,takze ako na OT isto nedopadneme.

Reagovat
smazaný uživatel

to isto nie,ale je pravdou,ze na Manchester to vobec nevieme..

Reagovat
afc

Na ES to vieme,horsie je to na OT.

Reagovat
niflheim

Evans vůbec ale není až takový tragéd, za kterého ho tady plno lidí má.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

nic to nemění na tom, že v důležitých zápasech mám strach, že udělá kiks...

Reagovat
niflheim

Tak tuhle sezónu to byla snad jen ta červená proti City.

Reagovat
xfox88

Zostava MU a ARS?

Reagovat
smazaný uživatel

to je trochu brzo, ne?

Reagovat
mithro

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sczeszny, Dourou, Koscielny, Mertesacker, Miquel, Song, Rosicky, Ramsey, Benayoun, Walcott, Persie.

Reagovat
afc

daj tam Vermaelena a nastupi asi tato zostava,dufam,ze Wenger nepostavi toho trageda do zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

akého tragéda? Obranu tipujem Johan, Kos, Per, Verma.

Reagovat
afc

Arshavina

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavin sa v takýchto zápasoch dokáže zdvihnúť a namotivovať.

Reagovat
afc

Tomu este aj niekto veri?Ten sa motivuje uz druhu sezonu a jeho hra stoji za velke hovno ci hra proti velkym timom,alebo malym.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho mám rád a viem, že nemôžem od neho veľa čakať, ale verím, že v dôležitých zápasoch môže zohrať veľku rolu. Dneska to preukáže

Reagovat
Counter

Loni proti MU zahrál výborně, tolik skluzů nikdy jindy v jednom zápase nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

bude hrat park, ako vzdy proti gunnerom

Reagovat
Nikikrew

Dnes sa ukaze, aky sme silni tym. Viem, ze mame nato aby sme ich porazili. Minuly rok pekny zapas, Aaron rozhodol. Dnes by sa to mohlo aj opakovat. Ocakavam vyborny futbal. Rozhodne prvy gol, takze ho musime dat my . Vermallen by mal podla vsetkeho nastupit, to je len dobre. S trochou davkou stastia verim, ze tento zapas ukopeme a zvitazime .

Reagovat
mithro

silni

Reagovat
Nikikrew

No pekne . preco som si myslel, ze je tam mnozne cislo...

Reagovat
smazaný uživatel

aspon,ze Verma prosel dneska testem a mel by hrat

Reagovat
smazaný uživatel

1600. pre výhru Arsenalu a pre Aarona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fedex

Reagovat
afc

v dalsom kole konci

Reagovat
smazaný uživatel

To ťažko

Reagovat
afc

Delpo ho da,neboj

Reagovat
tomasinho

Pochybuju, musel by se ještě zlepšit, především se nebát přitlačit na servisu. Ale bojí se rizika dalšího zranění no.

Reagovat
smazaný uživatel

Bear Grylls? To fakt? R.I.P.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, teď trochu googlím a nic jsem nenašel. Není to jenom nějaký fake?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť to není on... To je jen někdo, kdo si na něj hrál... Pravej Bear Grylls je Edward Michael Grylls

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nějaký Dave Austin, pokud se tak Bear Grylls nejmenuje

Reagovat
smazaný uživatel

Však píšu, že to je jen někdo, kdo chtěl pomocí jeho rad přežít rok v divočině a to se mu stalo osudným... Bera Grylls je Edward Michael Grylls

Reagovat
smazaný uživatel

A man found dead in a remote mountain hut was an adventurer who had planned a year-long Bear Grylls-style survival challenge in the Scottish wilderness.

Proste ceska media

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

odvolávajú sa na The Telegraph, tam neviem nič nájsť, ale nemôžu to písať s takou istotou, ak to nie je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

wtf? tak to tá česká stránka pekne dojebala. Idioti.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka
Reagovat
smazaný uživatel

To uz se o nem psalo asi trikrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Netáraj

Reagovat
smazaný uživatel

Rip.

Reagovat
C0br

Vždyť ten člověk je prakticky nezničitelnej.

Reagovat
Swarley

dneska tu výhru potřebujeme jako sůl...ty výsledky poslední dobou nejsou optimální, takže výhra nad Arsenalem by mohla být výborná vzpruha...pánové, dnes do toho dejte všechno, nic jiného než tři body neberem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad tottenham porazí city

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nebude hrát Pavljučenko, tak je to možné

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně mi to zkazí celý zápas jestli ho postaví.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne, pokud jo, tak budem hrát na dva útočníky. teda aspoň doufám

Reagovat
Minister

Prosim vas, odkial sa daju stiahnut zaznamy zapasov v dobrej kvalite a uz hodinku, dve po zapase?

Reagovat
tomasinho

Berra

Reagovat
tomasinho

Keane

Reagovat
smazaný uživatel

ten Keanův druhej gól byl fakt nádhernej :)

Reagovat
tomasinho

Jo, první byl taky pěkný, obě výborné střely.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, ale já mám prostě nejradši tyhle góly z dálky, co se ještě odrazej od břevna

Reagovat
tomasinho

Buzsaky

Reagovat
smazaný uživatel

Po včerejšku mám ve fantě neuvěřitelné dva body

Reagovat
smazaný uživatel

8 bodoveho Ruddyho mam na lavicke ....takze mam az 5

Reagovat
Swarley

to je tak když máš 15 bodů za pět hráčů a z toho ti udělá Sessegnon 11

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Newcastlu mě nskutečně potopila

Reagovat
Swarley

njn, Krul v základu, Ruddy na lavečce...Raylor v základu, k tomu přidej Sturridge a Agbonlahora a máš docela solidní problém...

Reagovat
Wat

Mě zase obrana Liverpoolu, nenaděláš nic.

Reagovat
vodka

Enrique, Walters to taky táhnou dolů...

Reagovat
smazaný uživatel

Krul

Enrique-Cahill-Simpson-R.Taylor

Celkově 0 bodů.

Reagovat
tomasinho

Dempsey + Bellamy = 40 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

no vidíš to, to jsem úplně přehlídl...Enriqueho tam mám taky, takže 6 hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

To bude zápas. Těším se jak malé děcko.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, snad Spurs i Citizens předvedou to nej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si předvedou co chcou, hlavně když vyhraje Man United a Kohouti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Garbicz

přesně

Reagovat
Wat

Reagovat
Minister

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
tomasinho

Neuvěřitelně mnoho krásných gólů, tři na Loftus Road, Keane, Sessegon. Ale králem je Gardner, to byla fakt lahůdka.

Reagovat
vodka

nejkrásnější gól je jednoznačně Sessegnonův... Gardner to neměl tak složité, měl čas, prostor a ideální balon... Sess to měl mnohem komplikovanější a přesto to udělal bez jediné chybičky...

Reagovat
tomasinho

Gardner to dával ale ze vzduchu, takový halfvolej, Sess to měl ze země? Byl tak rkásný, navíc z velkého úhlu. Mi se líbila víc Gardnerova trefa.

Reagovat
Swarley
Reagovat
tomasinho

Ty sestavy.

Reagovat
Swarley

jj

Reagovat
vodka

ty vole, to je grafika, nepohne nohama, ale balon se hýbe jak drak

Reagovat
smazaný uživatel

paradny prienik

Reagovat
smazaný uživatel

Taky řadím nejvýše Sessegnonův. Ani to měl ze země, ten míč měl lehce ve vzduchu a trefil to přímo do šibenice. Gardnerům gól taky hezkej, ale na provedení jednoduchej. Zkrátka měl balón naprosto ideálně, aby to takhle trefil. Před ten Garnerův řadím i oba přímáky z QPR.

Reagovat
Wat

Parádní kolo na góly. Mně osobně se taky více líbil ten Sessův, popřípadě Rodallegův přímák, ten byl taky skvěle zahranej.

Reagovat
tomasinho

Tak ještě lépe než Rodallegův ho zahrál Buzsaky, hrál až na zadní tyč, neuvěřitelná faleš.

Reagovat
Chazy

To je hrozně vtipný, že Rodallega přišel do Wiganu jako mistr přímejch kopů a až teď se z něj trefil.

Reagovat
tomasinho

Pamatuju, když hrál jeden z prvních zápasů za Wigan a trefil proti LFc břevno.

Reagovat
Amos

Nevíte, kde bych sehnal odkaz na ty goly?.

Reagovat
tomasinho

Nejlépe si stáhni MOTD. Jinak teda třeba footytube.com.

Reagovat
Wat

Stáhni si MOTD nebo si pusť jednotlivé highlighty zápasů. http://www.goalsarena.org/

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

hm, takže pravdepodobne celý 1. polčas nebudem stíhať...

Snáď bude v základe Ox a Vermaelen, inak naše šance na body nevidím moc ružovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney scored his first Premier League goal, his first Premier League goal for Man United, his 100th Premier League goal and his 150th goal for Man United in all competitions against Arsenal.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

škoda že na dnešek se nepřibližuje nějaké jubilejní trefě

Reagovat
Darren Fletcher

mal už rooney v PL štvorgólový zápis?

Reagovat
smazaný uživatel

mal

Reagovat
Darren Fletcher

nj a nakoniec to ani nebolo tak davno, zabudol som. tak co uz, musime vystupnovat vyzvu, to uz bude narocne

Reagovat
smazaný uživatel

Pětigólový zářez taky není nemožný...

Reagovat
smazaný uživatel

To sou představy. Já myslím že krásné jubileum by bylo kdyby herbage poprvé uznal že sme vyhráli s krásnějším fotbalem, a ne jenom na taktiku či efektivitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co hattrick z penalty třeba? Na ten není nikdy dost brzo ani pozdě.

Reagovat
niflheim

Mohl by dát třeba jako první 6 gólů v utkání.

Reagovat
Darren Fletcher

tak na dnes tip za desat eur, oba dnesne zapasy - oba timy daju gol. vyhra 25 a vecer ich mozem otocit

Reagovat
niflheim

1700. za výhru Spurs a United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Darren Fletcher

1700krát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Raz...a... dva.

Reagovat
herbage

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice možná remíza ať nám tak nedýchaj na záda. CIty doženem u nich doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Co odešel Ramos tak je pro mě Tottenham o parník nejsympatičtější tým v širší špičce. Mimo Man United pochopitelně. Dneska musíjou vyhrát a pokud možno celkově urvat druhé místo za nama.

Reagovat
smazaný uživatel

divný, já měl za Ramose spurs mnohem raději, jak teď..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

raz a dva a třetí je pro tebe

Reagovat
fantomas

Vopičáku! A ještě špatnej - máš to naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

City v Spurs: Hart, Richards, Savic, Lescott, Clichy, Milner, Barry, Aguero, Silva, Nasri, Dzeko

Spurs XI to face City: Friedel, Walker, Kaboul, King, BAE, Parker, Modric, Bale, Lennon, VDV, Defoe

Reagovat
fantomas

Počítám, že střed pole bude patřit vám a góly bude dávat soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Savic

Reagovat
fantomas

Už i vlastní fanoušek z něj křečovitě dělá tragéda? Koho bys tam jako vedle Lescotta chtěl, když nemáte Kompanyho ani Tourého?

Reagovat
herbage

Tak dvacetiletý cucák, který přišel z Partizanu, ten přeci musí hrát lépe než Vidić

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhledem k tomu, ze stal 10 mega, se cekalo mnohem vic.

Reagovat
fantomas

Než co? V lize vám hrál v základu dva zápasy, z toho jeden sem viděl a byl bezchybnej (Wigan). V LM hrál mizerně i Silva, takže to je měřítko jak Brno...a CC, to nejde brát vážně už vůbec. Holt dva nepodařený výkony a v podělanym City se z toho střílí. Bejt u vás Koscielny, tak fakt nevim, co by dělal. Doba hájení žádná (a to já ji mám ještě oproti zbylym gunnerům zkrácenou) - kluk vám přijde ze srandaligy v Srbsku a hned byste od něj ve 20 čekali zázraky. Se fakt proberte..

Reagovat
herbage

Ale Koscielny měl záblesky geniality už tenkrát, to jen vám byl pro smích. Já jeho styl hry žral už tehdy. To Savić mi přijde při vší úctě jako průměrný nekopa, čímž neřikám, že z něj třeba nevyroste dobrý stoper typu Lescott, což je podobný případ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro smích nám (nevim, na koho tim přesně míříš) nebyl. Vždyť se du pořád dokola omílalo to, že devět z deseti zákroků provede světově a pak jednu věc posere a je z něho ňouma. Za to on dostával čočku, protože nás to nejednou stálo body.

Se Savićem souhlasím, ale ono je to těžké. Ten skok do lepší soutěže je krutý a mělo by se mu dát trochu prostoru a času, ale je jasný, že z toho budou fanoušci City nervní, protože to je citelná slabina v obraně...

Reagovat
smazaný uživatel

*se tu

Reagovat
fantomas

Hm, průměrný nekopa, ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Nez to, ze krom posledniho zapasu z nej byla doslova parodie na obrance, ktera nepredvedla jedinou kladnou vlastnost. Zazraky jsem necekal, ale cekal jsem aspon NECO, cehoz jsem se dockal az proti Wiganu.

Reagovat
smazaný uživatel

..coby nejhorsimu tymu PL.

Reagovat
Usty

Richards na střed, Zabaleta (kterej mimochodem odehrál proti Wiganu skvělej zápas) napravo.. Micah umí zahrát na obou místech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ježiši, Micaha na stopera fakt né už. Tam nehrál snad sto let zas a nikdy se mi tam pořádně nelíbil. By mě doopravdy zajímalo, co má bejt tohleto za módu zas...podle týhle logiky by už ten váš Luiz se zázračnym potenciálem měl dávno vysedávat na tribuně.

Reagovat
Usty

Dávno? A kdo by tam místo něho hrál? Pořád je ještě lepší než Bosingwa, takže varianta s Ivanovicem na středu je nesmyslná, nehledě na to, že byl zraněnej..

Reagovat
vodka

kdoví jak by Richards hrál na stoperu teď... Kdysi se mi tam líbil víc než napravo, kdy tam hrál ale naposledy?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim kdyz hral, tak byl otresnej, pozicne mimo, slaby v soubojich, ve vzduchu, predvidavost zadna, proto jsem doufal, ze proti Spurs, tedy nejtezsimu souperi, hrat nebude. Tim padem jsem chtel v Richardse na CB a Zabou na RB.

Reagovat
fantomas

No to je blbost, že zatim když hrál...akorát vám ten pohled zkreslily asi dva nepodařený výkony. Naposled proti Wiganu byl přesnej jak švýcarský hodinky, tak nechápu, proč by jako neměl dostat další šanci. Akorát odstřelit Richardse, to jediný by se vám timhle tahem povedlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si..

Reagovat
smazaný uživatel

krasna zostava s kralom a scottym sa prehry nebojim. Navyse konecne defoe v zaklade a aj kridla by mali byt v poho ak zase gareth nebude robit kktiny. Verim v neprehru

Reagovat
Wat

Že by City doma v lize konečně ztratili?

Reagovat
smazaný uživatel

We got Ledley at the back!

Reagovat
Usty

Hart - Richards, Savić, Lescott, Clichy - Barry, Milner - Silva, Nasri - Agüero, Džeko

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda A.Johnsona...By som ho dal namiesto Nasriho

Reagovat
smazaný uživatel

a Onuohu miesto Savica

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott - OX VS Nani - Valencia , škoda že to neuvidím

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by tam dal Chamba, ale čekám Šavu....

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že to bude jednostranej souboj. Valencia je zpět v TOP formě a Nani když má den tak je nezastavitelnej. Na Oxe se ale těším. Walcott bez formy zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott má taky občas den - Chelsea . Každopádně ta kvalita je na straně Manchesteru.

Reagovat
niflheim

Představte si, že hrajete proti Stoke. Na hřišti je Delap/Shotton a jste v rohu s míčem na vlastní polovině a jenom dvě možnosti - na roh nebo do autu...volba? Já bych osobně radši na ten roh z jistého hlediska.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si pamätám ako raz Song bežal k vlastnému rohu aby to odkopol do autu a ja si hovorím, bože radšej si to mal nechať na roh. A o 30 sekúnd neskôr už vyberáme loptu zo siete

Reagovat
smazaný uživatel

Roh. Jednoznačně.

Reagovat
soukup

pokud máš ve fantě Mattyho tak ten roh chápu. Ze standartek dalo mimochodem Stoke letos a loni mnohem víc gólů než z autů

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ako je na tom Henry ?

Reagovat
smazaný uživatel

hm,no jsem zvedavy na ropaky se slipkama... cekam od toho,ze to bude nejlepsi vikendovy zapas,tak snad to nebude nuda tipuju plichtu

Reagovat
smazaný uživatel

Garry v štúdiu

Reagovat
smazaný uživatel

Gary*

Reagovat
smazaný uživatel

Gary*

Reagovat
diastan

Proboha proč tam nedá toho Johnsona

Reagovat
niflheim

Gary

Reagovat
smazaný uživatel

Singin' we got Ledley at the back! Sometimes!

Singin' we got Ledley at the back! Sometimes!

Singin' we got Ledley,we got Ledley,

we got Ledley at the back! Sometimes!

Kurva dneska neprohrajem!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

preco mi nejde ten smradlavy bloodzeed?

Reagovat
tomasinho

Tak budu spokojen třeba s remízou 3:3, normálně bych přál Spurs, ale v případě výrhy by se United dotáhli na City.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Webb, propána, jestli bude pískat tak neskutečně uboze jako náš zápas s Chelsea, tak to bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dnes Arsenal s Manchesterem píská pan Dean, pod jehož píštalkou Arsenal z posledních 10 utkání nevyhrál ani jednou.

Reagovat
Wat

Všechno je jednou poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

to by sa dalo vztiahnut aj na viacerych rozhodcov

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel

Reagovat
niflheim

Dobře to Fergie zařídil.

Reagovat
spider_8

Už předem takový výmluvy

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses nedivil

Reagovat
spider_8

Tak mě je to v podstatě jedno, jen se mi líbí jak už si připravujete důvody prohry před zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to sem nedával s úmyslem vymlouvání se. Je to jen zajimavý postřeh, nic více v tom nehledej.

Reagovat
spider_8

Je to nepodstatnej postřeh. Určitě jste těch 10 zápasů neprohráli kvůli Deanovi. Dalo by se najít 100 lepších důvodů. Ale tak třeba to dneska protrhnete

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tebe nepodstatný, pro mě zajimavý, pro někoho fialový

Reagovat
Mada

Od kdy je statistika výmluva ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

nejakej odkaz na city?

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

lempl clichy by mohol byt rozhodujuci faktor pre nas dobry vysledok. dufam ze nesklame. Mohol by sa k nemu tradicne pridat aj cunt Nasri

Reagovat
Wat

Reagovat
terry

Když jste stahovali včerejší MOTD, nenašli jste náhodou někde linky na Fileserve?

Reagovat
niflheim

matchofthedays.com mrkni tady.

Reagovat
terry

Právě, že tam už teď fileserve není a co tak koukám, přestalo se na něj uploadovat asi hromadně.

Reagovat
tomasinho

Ne, ale filesonic je takřka totéž.

Reagovat
terry

To jo, jenže fileserve mám zaplacenej.

Reagovat
tomasinho

Jo takhle.

Reagovat
Maresma

Jestli se chces kouknout jenom na ty sestrihy, tak sou na www.mysoccerplace.net

Reagovat
terry

Nechci.

Reagovat
Maresma

Ok

Reagovat
Kaze

Vždyť je to na pirátí zátoce

Reagovat
terry

A k čemu mi to má být?

Reagovat
Kaze

Tak si to tam přeci pohodlně stáhneš, ne? Rychlost výborná, kontinuentální stahování a vždycky je to tam druhý den, není to rozdělené na části.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

To není ani na jiných serverech, z torrentů nestahuju.

Reagovat
Kaze

Co máš proti torrentům?

Reagovat
smazaný uživatel

Narozdíl od ostatního stanování jsou ilegální

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy

Reagovat
supervizor

Se minul povoláním, měl být volejbalista.

Reagovat
Side

Clichy

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy se bouchl do hlavy?

Reagovat
Mada

Clichy

Reagovat
niflheim

Clichy

Reagovat
smazaný uživatel

To sa mi len zdá, alebo má Ekotto fakt jednu kopačku inej farby ako tú druhú?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdá. To mal aj proti Evertonu a dal krásny gól.

Reagovat
smazaný uživatel

nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj a dokonca aj o trochu iný typ, obe ale adidas...

Reagovat
tomasinho

Stav se pak někdy na icq, nejlépe asi zítra odpoledne. Bude se chtít do hodnocení vůbec po včerejšku?

Reagovat
tomasinho

Wow, tomu říkám roh

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim, že kdyby clichy dosal redku, tak se nemože divit..

Reagovat
t0mmy33MCFC

kdyz ji nedostal figueroa minulej tyden tak nemohl ani clichy ted

Reagovat
supervizor

Ale no.

Reagovat
tomasinho

Jojo, pokdu nepůjde nejpzoději v půlce dolů, tak nemusí dohrát. Zvlášť, když proti němý hrají Lennon a Walker.

Reagovat
smazaný uživatel

pitomost.

Reagovat
tomasinho

Jo to myslíšza tohle, to né. Ale dostane ji dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

já právě myslím, že kdyby tomu takhle nezabránil, tak slepice jsou do slibná šance.. a bylo to jasné volejbalové zahrátí rukou..

Reagovat
Side

Nasri Co to bylo za roh proboha?

Reagovat
niflheim

Kurňa takový roh

Reagovat
JIMMY-PO

Yidos

Reagovat
niflheim

Away fans

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nový džeko.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Kun ale už...

Reagovat
niflheim

Aguero a Džeko jsou pěkně sehraná dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Džeko fakt nechce, aby Kun dával goly

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Aguero, ten Dežo se mu tam bude pořád motat

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Kun hrat s tim drevakem Dzekem..

Reagovat
Wat

Fakt si s Džekem rozumí.

Reagovat
Side

Ten Džeko wtf, to je fotbalista?

Reagovat
Kenneth

Ten Džeko je neskutečnej dřevák.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Edin dzeko scores a hattrick !

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu Manciniho, že tam radši nedá Balotelliho a Kolarova..

Reagovat
diastan

+ Johnsona

Reagovat
smazaný uživatel

Balotteli a na APN

Reagovat
EL Gringo

asi tazko vsak je talian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

To má na lavičce dvojníka?

Reagovat
Kaze

Co ty jsi za trotla

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeeej :/

Reagovat
smazaný uživatel

Kun

Reagovat
smazaný uživatel

Kun

Reagovat
tomasinho

Dneska dá Džeko gól.

Reagovat
supervizor

Jako, že hraje tužku, tak mu to tam spadne?

To by byl Nasri nejlepší střelec ligy.

Reagovat
tomasinho

Ne, podtrhne povedené fanta kolo. Teď mohl dát, kdyby mu to Aguero přihrál.

Reagovat
Wat

Výborně Friedel.

Reagovat
smazaný uživatel

On to isiel hrat na jedenastku simulant skurveny

Reagovat
smazaný uživatel

To měl bejt gol

Reagovat
tomasinho

Proč hraje Bale tak moc uprostřed? vždyť je tam ztracený a nevyužije vůbec své hlavní přednosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

poslednych par kol hra stale takto a stale viac a viac na hovno.... uz nech mu to harry konecne vysvetli

Reagovat
smazaný uživatel

To je nuda.

Reagovat
tomasinho

Asi o půl kouknu na Bundesligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboul

Reagovat
Side

Bože ten Džeko, nevyhrál snad ani jeden souboj, balón nepodržel, Kunovi posral šanci....doufám, že pude co nejdřív dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zápasy Man City jsou poslední dobou hrozná nuda. Kromě toho našeho vzájemného. Tam bylo až moc vzrušení.

Reagovat
smazaný uživatel

mno uvidíme jak si v rámci zábavnosti povedete vy.

Reagovat
wild

chcelo by to gol..najlepsie do siete City

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jak se vlastně takovy vlasy, jaky ma BAE, umejvaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí

Reagovat
Mada

dost blbě...

Reagovat
smazaný uživatel

strašne opatrné ...

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa už hecuje Webba.

Reagovat
Manik...

To je teda zápas , slepice jsou zalezlé v kurníku a City nevdělí jak dovnitř

Reagovat
smazaný uživatel

Oba týmy hrajou uplně stejně.

Reagovat
Manik...

přijde mi, že slípky bráněj víc a jako chodit moc dopředu když mají rychlonohé krajní záložníky? City nejsou tupci

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Džeko je tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na něm je úplně vidět, že je blbej

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinými slovy měl o něm kiwwi pravdu?

Reagovat
soukup

u vás by byl bůh

Reagovat
diastan

Reagovat
tomasinho

To by měl Andy konkurenci.

Reagovat
Bayern +

A narozdiel od Carrolla môže vytasiť aspoň štatistiky útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Další důkaz blížící se apokalypsy. Balotelli má rozlišovák.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
mithro

nuda

Reagovat
Kenneth

No jestli tohle má bejt šlágr kola, tak je to docela smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si vzal, že je to šlágr?

Reagovat
smazaný uživatel

1. vs 3. to se obvykle nazyva slagr vis.

Reagovat
Kenneth

Hraje 1. se 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Pane jo. Takže pokud by se hrálo ve Španělsku clásico, kdyby byl například Real 4. a Barca 2., tak je větší šlágr vedoucí Valencie s 3. Atlétikem? Nebo kdyby byl na těch místech třeba Gijón a Granada? Jak myslíte, si ten nynější šlágr užívejte, já se na něj kouknu až potom od 17 hod.

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

No 2. největší šlágr.

Reagovat
smazaný uživatel

keby sa aspon traja hybali a bojovali ako Micah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Micah na jedné a Scotty na druhé.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda + koncovaka za mým přenosem která je samozřejmně . RO = jdu pryč a vrátím se až na United.

Reagovat
herbage

Dneska se mi herně líbí Milner, ta staženější pozice mu sedí. On je podobný typ jako Schweinsteiger. Ten taky začínal jako křídlo, měl vynikající střelu oběma nohama a na postu staženějšího tvůrce hry nesmírně vyrostl. Milner mi přijde na křídle zabitý, ale tady vyniknou jeho přednosti a zajišťuje dobře své spoluhráče. Když se na výlet vydá Savić, zasune se na stopera, když Richards, je z něj zase nachvilku pravý bek. Oproti tomu na křídle mi přijde zabitý

Reagovat
Counter

Kdykoli bych radši viděl Milnera na křídle než ve středu zálohy. Zabitý mi tam nepřijde ani trošičku.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

tak umí zahrát prakticky všude, je to jejich největší univerzál, spolu se Zabaletou, nicméně na křídle se mi moc nelíbí, na těchto postech mám radši hbitější a kreativnější hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Milner na kridle zabity? Blabol ala herbage

Reagovat
Bayern +

V strede je lepší, dokazuje to celkom jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to vypadá s Rosickym na základ

Reagovat
diastan

Snad na druhý poločas nastoupí Mario, Kolarov a Adam :) Strašně opatrná hra, vždyť to vypadá jako by se báli, že je obehraje i rozhodčí když jdou kolem něho

Reagovat
smazaný uživatel

bože, tohle není fotbal..

Reagovat
Counter

Množí se spekulace, že v základu nastoupí Ox

Reagovat
herbage

místo koho ale? Ono je to vlastně fuk, lepší volba než Walcott i Aršavin, v momentální formě

Reagovat
Counter

To se teprv dozvíme. Ale jak píšeš, je to jedno :-)

Reagovat
Wat

Tak snad...

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete mi, prosím vás, někdo napsat, co se stalo s Gomezem? Nějak mi uniklo proč koupili Friedla a proč jím natrvalo nahradili Gomeze. Nezdalo se mi že chytal tak špatně minulou sezónu.

Reagovat
t0mmy33MCFC

protoze je to díra

Reagovat
smazaný uživatel

prosím tě, nevyjadřuj se k něčemu, o čem víš hovno. ty tvoje debilní kecy tady tak chyběli

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez jako útočník asi díra nebude.

Reagovat
tomasinho

Gomes, Friedela.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuha, Savic perfektni, zatim vykon bez chybicky, jen tak dal. A jinak to je otres. Co tam jeste dela Dzeko, kurva? Ja bych ho po 20 minutach stahl dolu, vzdyt on nenahraje, nespracuje balon, posere vsechny nahravky a narazecny. Tak okamzite dolu. A jinak hra je otresny. Nas prechod do utoku = Silva. To je fakt hrozne vtipny, ze nikdo jinej neni schopnej dat prihravku z obrannyho pasma pres stredni do utocnycho. Barry s Milnerem umi jen posunovat balon dozadu, pak si to tam sudli obranci a na to se teda konecne musi stahnout Silva pro balon, dostane ho do utoku, jenomze pak se k balonu dostane Clichy, Barry nebo i Nasri a poslou ho zpatny dozadu, kdy v nekolika pripadech jde balon az k Hartovi. Jedina zachrana je Kun, kterej Silvovi prace umi jako snad jedinej, nekdy s Nasrim, vyuzit a zautocit. Tohle je proste ten Manciniho system, humus..

Reagovat
Counter

*nezpracuje, Silvovy.

Reagovat
terry

GRAMMAR NAZI!

Reagovat
Counter

Ovšem mírumilovný!

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, stane se.

Reagovat
Manik...

to je trapný to opravování!!! Stane se ...

Reagovat
Counter

Stane. Já jej za to taky nijak neplísním, nekoulím na něj očima, nenadávám mu do blbců a nedoporučuju mu návrat do lavice základní školy...

Reagovat
Wat

"A jinak hra je otresny."

Agüero sice umít využít té práce od Silvy, ale k čemu mu to je, když se mu tam vždycky připlete Edin. On musí fakt trpět s ním v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl psal jsem to v rychlosti s nasranim, to je jedno.

Dneska je Dzeko totalne mimo, vsak pokud ho Mancini o polocase nestahne, tak uz nevim, jak hur ma utocnik hrat..

Reagovat
Bayern +

Iste, že Džeko je slabučký, ale Nasri je proste ultratragéd. Ten je, nielen dnes, ale komplexne za sezónu ešte o hooooooooooooodne percent menej platný, než Džeko. Ten aspoň uhaluzí hlavu (viď Wigan a 3 body vďaka jeho gólu), no ten moslim nič, nič a ešte raz nič.

Síce som pod PL skôr zástancom Džeka, no ale on je vážne vyložene slabý. A to som ho v BL mal za futbalovosť o triedu vyššie, ako Gómeza, no teraz sa karta obrátila o tri triedy naruby.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa by si měl uvědomit, že playmaker je Luka a on by měl pomáhat JDmu v zakončení. Ten je tam totiž chudák úplně sám a kdyby mu náhodou nějaký balon přišel, tak si ho ani nemá s kým ťuknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ekotto hraje s kazdou kopackou jinou porad?

Reagovat
smazaný uživatel

porad s kazdou kopackou jinou*

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
Kaze

Jednu má na centrování, jednu na sprint (stojná noha)?

Reagovat
afc
Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kenneth

Hráči Arsenalu se chovali jako banda opic.

Reagovat
afc

nie,chovali sa ako tim,ktory taha za jeden povraz.

Reagovat
Side

On tam toho Džeka nechal?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná ruka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reflex.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Nevím, proč se komentátor na Sky tak diví, že to Rafa střílí z dálky...vždyť v HSV jsem ty jeho střely vždycky žral.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboul

Reagovat
JIMMY-PO

Bale škoda

Reagovat
Counter

Udělat to Džeko, tak je tady 15 vysmátých emotikonů...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
JIMMY-PO

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

SAAAAMIIIIIR

Reagovat
terry

Si ten přenos umim zapnout.

Ale úžasná přihrávka Silvy!

Reagovat
Bayern +

Silvička To by už dával i Hibbo.

Reagovat
tomasinho

Zrovna ten blb Ale krásná přihrávka od Silvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko má dnes tak moc dřevácký zápas, že se snad trefí...

Reagovat
diastan

SIlvíííííčka je borec :)

Reagovat
niflheim

A zrovna ten debil.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm

Reagovat
afc

Nasri

Reagovat
JIMMY-PO

ma jebne najväčší tragéd na ihrisku nám dá gól

Reagovat
smazaný uživatel

Krása. Ikdyž to je CIty tak to prostě musím uznat. Jak přihrávka tak zakončení.

Reagovat
Counter

Walker nejlepší LB ligy?

Reagovat
Counter

*RB

Reagovat
smazaný uživatel

LB asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě k tomu ten sráč.

Reagovat
SunFells

Proti slepicím mu to střelí

Reagovat
smazaný uživatel

Silva

Reagovat
mike.84

žabožrout

Reagovat
afc

Dost podobny gol dal aj MU,nahraval mu vtedy Fabregas.

Reagovat
t0mmy33MCFC

ooo Nasri, ooo Samir Nasri

Reagovat
Kaze

Spíš Silva.

Reagovat
Usty

Silva je génius

Reagovat
smazaný uživatel

LESCOTTTT

Reagovat
Godwinson

Tottenham

Reagovat
tomasinho

Snad připíšou Edinovi asistenci.

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

A je po piči

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
diastan

oooooooo kráááása :D::DD

Reagovat
SunFells

Reagovat
afc

a je hotovo

Reagovat
mike.84

r u sure ?

Reagovat
mike.84

r u really sure ?

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Richards

Reagovat
smazaný uživatel

Lescott má prostě čarovný účes

Reagovat
Bayern +

Tak ten tragéd za dve minúty vyrobí gól a asistenciu... Lescott!

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jim bůra !

Reagovat
smazaný uživatel

Fu*k obratilo se to proti me.

Reagovat
Manik...

Nasri!!!!

Kur*a to je smůla, já se holím a oni zrovna padnou 2 góly

Reagovat
mike.84

nejhnusnější gol sezony

Reagovat
t0mmy33MCFC

Ještě 3 do 5ti !!!

Reagovat
wild

Parker vlastny..mna jebne.co toto bolo za gol

Reagovat
smazaný uživatel

Se to nějak rozjelo....

Reagovat
Counter

A pojďme, ještě aspoň tři!

Reagovat
supervizor

A je po zápase.

Jsem ale rád, že vyhraje City aspon Slepicím spadne hřebínek.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto centroval?

Reagovat
herbage

Lescott nejdřív do brány uklidil sebe a pak míč

Reagovat
smazaný uživatel

Savic.

Reagovat
smazaný uživatel

Zpětně viděno se mi zápas líbil víc když to ještě byla nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

JD! Savič

Reagovat
tomasinho

Proč Hart tak blbě vybíhal?

Reagovat
niflheim

Taky jsem se divil, ale očividně čekal, že mu to Savič prodlouží do šestnáctky...potom jsem to ale vůbec nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Je Parker dneska úplně mimo nebo je to jenom můj dojem ?

Reagovat
niflheim

Hart

Reagovat
niflheim

+ Savič

Reagovat
Counter

Savič

Reagovat
smazaný uživatel

Savič

Reagovat
wild

pome kohuti..este jeden!

Reagovat
Manik...

to je vocas ten Savic

Reagovat
smazaný uživatel

Savič ...

Reagovat
smazaný uživatel

Edine to měl bejt gol.

Reagovat
pajamu

Reagovat
t0mmy33MCFC

Tak tohle si slepice nezaslouzili

Reagovat
SunFells

Heh, to jsou góly

Reagovat
smazaný uživatel

Super, a teďka vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Z hovna bič! JD!

Reagovat
JIMMY-PO

JD

Reagovat
j_mrazik

Džeko, Džeko... Dino vypadal elegantněji u balonu něž on.

Reagovat
Erdovec

Dino byl technik na svou výšku

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko pre kristove rany dole ! to už ja možem hrat na hrote rovno

Reagovat
smazaný uživatel

haluz gol, ale zasluzene prehravame. takto to uz dalej nejde hraci si musia vstupit do seba a zase zacat hrat futbal. od swans sa na to neda kukat, hnusna pomala hadzana, bale sebci mimo pozicie, VdV sa zbytocne stahuje.

nechapem ze im toto harry toleruje z toho futbalu je mi na grc kde su tie casy kedy sme hrali najlepsi futbal v PL? Rychly svizni po kridlach, center jeden za druhym? Hraci by si mali uvedomit ze nehraju o titul ale o LM kua

Reagovat
smazaný uživatel

člověk se jde vysrat a příjde o 3 góly.. fakt skvělé..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Mario konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Bale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

Reagovat
Bayern +

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wohooooou

Reagovat
Godwinson

Hm, smutný.

Reagovat
Manik...

to jsou kre*éni City to snad není možný

Reagovat
smazaný uživatel

Delate si srandu ? Zpatky do kurniku slepice ! nejak moc si vyskakujou.

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

hodně mi to zatím připomíná zápas minulé sezony Arsenal - Tottenham 2:3

Reagovat
Counter

tak to je zápas

Reagovat
diastan

Bale

Reagovat
Ligter

Bale

Reagovat
herbage

nuda zápas

Reagovat
pajamu

Nádhera! Bale

Reagovat
smazaný uživatel

BALE!!! nádherně

Reagovat
niflheim

Gareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeth....moje fantááááááááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

taky, taky

Reagovat
Mihi

Baaale

Reagovat
smazaný uživatel

teď je to mač kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Lahůůůůdka od Balea.

Reagovat
smazaný uživatel

vonkoncom nezasluzene, ale balemu tam konecne z tych striel aj nieco padlo. a teraz mazaj spat na kridlo !

Reagovat
j_mrazik

Tak na potřetí to vyšlo.

Reagovat
supervizor

Takhle by to mohlo pokračovat až do konce.

Reagovat
mike.84

4:5

Reagovat
niflheim

Lituju těch joudů, co to vypli po poločase

Reagovat
C0br

já bych byl rád, kdybych to aspoň někde pustil

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne, dobře jim tak...tempo to mělo hned od začátku...

Reagovat
wild

Bale v druhom polcase paradny futbal

Reagovat
Kaze

Bend it like Beckham style

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

Moc nechybelo Joe !

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo že to přepnul o poločase na Bundesligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Second half. What a fantastic football.

Reagovat
vocasisko

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

ale treti uz radsej nie, treba mysliet na harryho srdce

Reagovat
niflheim

Tak a ještě gól! COYS

Reagovat
JIMMY-PO

WE score when we want YIDOS ........ WE ARE TOTTENHAM !!!

Reagovat
kiwwi

su s tym vsetci trapni

Reagovat
JIMMY-PO

teraz sa to celkom hodilo ako odpoveď po ich druhom gole

Reagovat
Usty

ne, jen ty

Reagovat
kiwwi

ty mas co zasa za problem

Reagovat
niflheim

Tak když si všimneš, tak většina chantů v Anglii má stejnou melodii.

Reagovat
kiwwi

tu nejde o melodiu

Reagovat
JIMMY-PO

až také strašné to nie je

Reagovat
kiwwi

nemam to rad tieto preberania chantov (navyse prakticky bez vlastneho textu)

Reagovat
smazaný uživatel

Kopírování je přiznání obdivu páč se vždycky kopíruje od těch nejlepších.

Reagovat
smazaný uživatel

Yidos!

Reagovat
m.sali

tak na jakým čísle se počet gólů zastaví?

Reagovat
kiwwi

no kto si odbehol na 10 minut...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ja len na 5, vratim sa a 2:0, skoro ma jeblo...ale potom krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Já stihl akorát opakovačku gólu na 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Parker dělá něják všechno efektvivně, jak to dělá?

Reagovat
smazaný uživatel

Men of the match dneska Yid army

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda match , je mi v poodstate jedno kto vyhra, ale skor by som to prial Spurs, nech je to viac zamotanejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Wooooooho

Reagovat
smazaný uživatel

Luka sa tie strely uz skoro naucil

Reagovat
j_mrazik

Ten Walker je ten Walker, o kterým tady pořád básníte??

Reagovat
Erdovec

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Je výborný...ale ne dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mancini a Balotelli, jsou hrozně nesympatický... Dělaj strašný frajery, vždycky ty jejich gestikulace, trapný... Si myslej, když berou několik milionů týdně, že jsou to nějaký mástři...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vysvětlí mi někdo jak vzniklo slovo Yidos ? Žádná slepice mi to nebyla schopna vysvětlit

Reagovat
wild

Lennon

Reagovat
niflheim

Škoda, že Lennon nevyprodukoval lepší střelu

Reagovat
smazaný uživatel

Albion má smůlu, že zrovna Bale není Angličan, jeho by repre potřebovala...lepší ostrovan je snad už jen Rooney a to taky jen občas

Reagovat
Kaze

Proč porovnáváš? Hráče mimo pozice?

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne?

Reagovat
Kaze

Protože jestli myslí kvalitu celkově, tak jaksi zapomněl zmínit Wilshera, Gerrarda, Harta a Bainese.

Reagovat
Erdovec

Bainese

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já tomu Mariovi začínám fandit, něco jako případ Filip12 ...jsou jiní, ale lidi baví

Reagovat
smazaný uživatel

neměla být reakce

Reagovat
Ligter

Knockout.

Reagovat
niflheim

Lescott

Reagovat
mithro

No Ferdinand #MUFC or Henry #AFC today. Oxlade-Chamberlin & Vermaelen start for #Arsenal

Reagovat
mithro

MUFC team: Lindegaard, Smalling, Jones, Evans, Evra, Valencia, Carrick, Giggs, Nani, Rooney, Welbeck

hm radsej by som bol za Jonesa v zalohe

Reagovat
niflheim

Tak to bude hukot

Reagovat
mithro

a giggs v strede zalohy od zaciatku, to je zaruka zbytocne stratenych lopt

Reagovat
mike.84

mužeš být rad že jones vubec hraje

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mike.84

Sir Alex Ferguson může pro nedělní šlágr na hřišti Arsenalu počítat i s Chrisem Smallingem a Philem Jonesem, oba mladí obránci Manchesteru United již vyléčili svá zranění a jsou připraveni nastoupit.

Reagovat
kiwwi

to bola napicu Expreska, lebo Jonesymu dokopy nic nebolo...on je nezranitelny

Reagovat
mike.84

ale nekecej. měl myslím kotník v hajzlu nebo co. všude na ang. webech to psali. nehrej si zas na neomylneho

Reagovat
kiwwi

vdaka bohu ze Welbz je OK

Reagovat
mithro

to je asi jedina dobra sprava z tej zostavy

Reagovat
niflheim

No radši bych postavil Rafaela/Fábia doprava a Jonesyho místo Giggse do středu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávaná sestava, až na Ferdinanda.

Reagovat
mithro

Subs; De Gea, Berbatov, Park, Hernandez, Fabio, Rafael, Scholes

Reagovat
Side

Arsenal: Szczesny, Djourou, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Ramsey, Song, Rosicky, Walcott, Van Persie, Oxlade-Chamberlain

Reagovat
Side

Subs: Almunia, Park, Squillaci, Arshavin, Benayoun, Miquel, Yennaris.

Reagovat
Side

Subs: Almunia, Park, Squillaci, Arshavin, Benayoun, Miquel, Yennaris.

Reagovat
smazaný uživatel

No já zas u Ramseyho poteču...ale je fakt, že jiná alternativa není..

Reagovat
tomasinho

Wow, výborná sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Release the Ox!

Reagovat
Hejnak

Reagovat
smazaný uživatel

nice

Reagovat
afc

Dobra zostava,MU 442,takze v strede by sme mali mat vyhodu a prehrat ich.Hlavne som zvedavy na Oxa,snad sa neposere a zvladne to.

Reagovat
niflheim

A stejně začínám mít Balotelliho rád

Reagovat
smazaný uživatel

i po tom došlápnutí?

Reagovat
niflheim

Tak on je to takový fajný joud.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě vždycky přišel jako takové umíněné děcko kterého se někdo snaží vychovat, ale on tak to většinou kašle.

Reagovat
niflheim

Expecting grammar Nazi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
niflheim

Ale říkám - těmi skutky a eskapádami (třeba to, jak šel na WC na tu základní školu či ohňostroj) si mě začříná získávat

Reagovat
smazaný uživatel

No, šak jo. Děcko.

Reagovat
Counter

*Mně

Reagovat
mike.84

co ma dneska balotelli za tričko.. "why always dzeko and not me"

Reagovat
kiwwi
Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hejnak

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam predvadi Ballotele ? Jedna komedie za druhou , a hraje strasne.

Reagovat
mike.84

omg komentator ano to druhe nebyl umysl... kopl ho kvůli ztratě stability...

Reagovat
Erdovec

z toho neviňte Balloteliho

Reagovat
smazaný uživatel

Červená pro Maria. Na férovku. Minimálně žlutaá ale i tak = ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutou klidně dostat mohl. A jednu už má. Takže...

Reagovat
smazaný uživatel

a za co bys mu jí dal? Ztráta stability?

Reagovat
Counter

Krásná sestava, Ox je rozrhá v zubech!

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Balotelli není střední záložník a škoda že už nehraje Roy Keane, Davids, Gravesen

Reagovat
mithro

Keano by si ho pokojne nasiel aj keby bol brankar

Reagovat
Erdovec

no jo legendární prase

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

first class dobytek

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si tu vzdy najviac na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

Mario mal ist von za druhu zltu no... aj ked to bolo neumyselne

Reagovat
kiwwi

Balotelli zeby trest od FA?

Reagovat
smazaný uživatel

za to že spadnul?

Reagovat
kiwwi

*slapnul

jj

Reagovat
smazaný uživatel

*spadnuk a nn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Co udělal? Zrovna jsem byl mimo.

Reagovat
Erdovec

vystřelil, Parker mu skočil do střely a spadl, Balloteli ztratil stabilitu a jednou patou ho kopl do hlavy a druhou nohou na něj ještě možná šlápl druhou nohou ale nezaviněně

Reagovat
diastan

Reagovat
niflheim

Taky jsem neviděl zrovna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to zas ne ale zlta mala byt hrac je zodpovedny za svoje nohy

Reagovat
kiwwi

ked je zodpovedny za svoje nohy a mal byt potrestany a rozhodca to nevidel, tak potom ho FA moze riesit nie? Keby tam nasli nejaky naznak umyslu tak by ten trest dostal

Reagovat
smazaný uživatel

to hej ale museli by ho tam hladat veeeelmi dlho a velmi precizne lebo to bola vyslovene drevenost noh a nesikovnost umyel tam nebol ziadny... a zlta sa dodatocne asi posudzovat nebude

Reagovat
blade115

Woow... Centimetry...

Reagovat
tomasinho

Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole....

Reagovat
smazaný uživatel

Savic je desnej prvni gol jeho a malem ted pos*al celej zapas.

Reagovat
niflheim

Do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

boze jermain

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Counter

Tohle by dala i Redknappova manželka

Reagovat
kiwwi

Defoeeeeeeeeeeeee ty smatlaaaaaaaaaaaaaak

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal mizernou prihravku ty smatlaku.

Reagovat
kiwwi

dostal na podnose naservirovany gol, nestihal s Balom udrzat rychlost...Bale to lepsie uz urobit nemohol

Reagovat
smazaný uživatel

presne. aj z opakovacky bolo jasne vidno ze bale mu to nahral na centimetry presne pred prazdnu branu. defoe proste balemu nestihal... skoda

Reagovat
smazaný uživatel

jak asi mohla byt milimetrova ta prihravka, kdyz na ni nedosahl?

Reagovat
smazaný uživatel

to je jeho blbost ked si pozres opakovacku defoe jak videl ze bale obieha aj posledneho hraca tak trochu spomalil... nepochopitelne

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne. Podivej se na to znova prosimte. Bale mu to daval tak, ze na to proste nemohl dosahnout. .

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

No co, proste si priznej, zes to posoudil spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale to tahal moc daleko, to viděl snad každej

Reagovat
wild

piceeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

to je idiot

Reagovat
SunFells

wooow

Reagovat
SunFells

wooow

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini má bláto na hřišti po tý akci.

Reagovat
m.sali

OMG

Reagovat
smazaný uživatel

Sem se polil kafem a on to ani nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mi řiká ,že Savič další šanci nedostane.

Reagovat
pajamu

Sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle měl byt gol, Bale to posral.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu výsměch Defoeovi...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Udělal to právě dobře, kdyby to dával dřív, tak k Defoeovi stačí přispěchat obránce a on by musel zpracovávat.

Reagovat
kiwwi

Bale to posral, ze Defoe je pomaly hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Defoe je smatlak, protoze nestiha nejrychlejsiho hrace PL? Jsi smesny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

A pak nám říkejte luckeří

Reagovat
blade115

Tak to je skvělý závěr !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho Johnsona lituju

Reagovat
smazaný uživatel

YEAAAAH

Reagovat
Erdovec

pk

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš anál???? Nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak jo. byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyvrcholení...ale jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Běžte do prdele.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

ale nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Redknappa klepne ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Nasri se tam motá jak větr v krabici...neskutečný

Reagovat
Side

Nasri se tam motá jak větr v krabici...neskutečný

Reagovat
SunFells

To je zápas

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

to je v pici

Reagovat
tomasinho

MARIO!

Reagovat
supervizor

Ta byla 100%.

Reagovat
m.sali

to is děláš prdel

Reagovat
j_mrazik

Ou... Tak tohle je hodně nespravedlivý....

Reagovat
Counter

Reagovat
Kenneth

OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
blade115

Masakr... MARIO !!

Reagovat
smazaný uživatel

nedáš, dostaneš

Reagovat
smazaný uživatel

typická upachtěná výhra arabů

Reagovat
t0mmy33MCFC

ooo balotelli, hes a striker, hes good at darts.......

Reagovat
kiwwi

fakt diki Defoe...to si skurvil pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť mu to dal Bale jak kokot...

Reagovat
Kaze

Spíš Bale. Mohl mu to dát dřív, Lescott byl od Defoea dost daleko, aby zakončoval. A když ho už předběhl, tak mu to dal příliš daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

to je zápas

Reagovat
smazaný uživatel

YESSSS!

Reagovat
smazaný uživatel

MAAARIO

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze si uvedomujes, ze prave podporujes pricinu toho, proc tvuj vyvoleny klub je porad min a min konkurenceschopny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tím, že jim to přát nebudu, stejně nic nezměním... A 100x radši uvidím titul v rukách MC než MU...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Vim, ze ses jinej... Ale chtel jsem se ujistit, jestli ses si toho aspon vedom

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho konca, Tottenham to mohl vyhrát, tahle nebere ani bod.

Reagovat
diastan

krááása jooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvadrát!

Reagovat
Rssa

City

Reagovat
niflheim

Tohle je fakt v prdeli....a potom NÁM říkejte, že jsme luckeři...Defoe ať jde do prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nene. Bale mu to dal pozdě podle mě.

Reagovat
niflheim

Bale to udělal nejlépe, jak mohl...Defoe prostě nestíhal.

Reagovat
Radin

třeba se bál offsidu,mně se to v tu chvilku seklo a pak sem viděl opakovačku na dlouhou nohu :-/

Reagovat
Radin

ale houby Defoe,měl to na dlouhou nohu..Bale mohl dávat míč dřív a šel by Defoe sám..Prostě smůla no

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se smůlou respektivě štěstím nemělo nic společnýho, Bale s Defoem to nezvládli a King chyba za kterou by si zasloužil jednu po čuni :)

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe gratuluj si, vyhráváš cenu cocot roku a to teprve začal

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlnost existuje!

Reagovat
t0mmy33MCFC
Reagovat
EL Gringo

keby bale dal ovela skorej tu prihravku na defoa tak je z toho gol,, ale aj tak je lepsie ze city vyhralo

Reagovat
vocasisko

Za to si můžou Spurs sami, mohlo být po zápase a ono po zápase taky je, jen trochu později.

Reagovat
smazaný uživatel

píča škaredá hnusná

Reagovat
supervizor

Reagovat
t0mmy33MCFC

Ooo Balotelli, He's a striker, He's good at darts! An alergy to grass but when he play he's fuckin class!

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

OLEEEEEEEEEEEEEEE OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MAAAAAARIOOOOOOOOOOO

Reagovat
wild

tak viac dokurvit to sliepky nemohli

Reagovat
smazaný uživatel

King

Reagovat
Radin

nééé tohle néééé ach jo .Místo šance na titul takovej shit...Balemohl přihrávat dřív a místo toho taková blbost od Kinga :-/

Reagovat
Dzanka

zasrané city................

Reagovat
iamek

Howard Webb vzal opet vyvoj zapasu do svych rukou .

Reagovat
smazaný uživatel

Kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Odřídil to zkušeně, penalta jasná. A to že má koule na to ju odpískat aji když je dvacet sekund do konce nastaveného času z něho dělá top rozhodčího.

Reagovat
SunFells

Defoe je král

Reagovat
celeb

UFF, what a finish! Defoe 2 krat dodbal vybornu prilezitost, prisiel trest od toho, kto asi mal dostat cervenu, taky je futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul pôjde k City

Reagovat
tomasinho

Jsem nakonec rád za výsledek, ale podle mě se penalta mohla opakovat, Balotelli se zastavil a poslal Friedela na druhou stranu. To se, pokud vím dobře, nesmí.

Reagovat
ACSMan

jenom přibrzdil

Reagovat
smazaný uživatel

dal to na rovnaku stranu

Reagovat
t0mmy33MCFC

Mario to narozdil od nekterych sasku umi tak, ze jen zpomali, nezastavi.

Reagovat
smazaný uživatel

nezastavil

Reagovat
smazaný uživatel

Dela to podobne jako Falcao, tzn. nezastavi se, ale jen zpomali pohyb a ceka na pohyb golmana.

Reagovat
tomasinho

To by se taky nemělo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No, ja myslim, ze to je v poradku a normalne se to muze.

Zakazany by mely byt jenom tydle:

http://www.youtube.com/watch?v=OivBaku1q2s&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

MC

Reagovat
Counter

Teda takhle to obvykle prosírá Arsenal, je krása vidět to taky u někoho jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

U Spurs je to teda vážně neobvyklé.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasranej jak pytel hoven

Reagovat
Godwinson

Lépe to dopadnout nemohlo.

Reagovat
blade115

Teď ještě musí United, ať nás ta včerejší remíza nemusí tolik mrzet.

Reagovat
blade115

Nebo možná by remíza byla ještě lepší...

Reagovat
Godwinson

Přát budu Arsenalu, United palce držet nemůžu :)

Reagovat
Rssa

Reagovat
diastan

Zasloužené, teď ještě Arsenal zničit Účka a je to

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel ve fotbal spravedlnost neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

nenormalny druhy polcas, nieco neuveritelne, stacilo trochu a namiesto Balotelliho mohol byt hrdina Defoe, aj mi je Spurs troxu luto, ale taky je futbal. Roll on next game - Assanal vs Man Who

Reagovat
kiwwi

jebe vam fakt? Bale to Defoovi poslal jak na podnose...urobil to genialne

Defoe mal definitivne skorovat

Reagovat
smazaný uživatel

Přihrávka v takový situaci musí bejt dokonalá. To rozhodně nebyla, Bale to dal na hovno a moc před něj.

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi je tady naprosto mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Defoe měl jasně víc hýbnout zadkem, navíc to měl očekávat...zase potvrdil, že to není žádný světový útočník, protože ten jeho výběr prostoru byl celkem katastrofální dneska a to navíc ztráta balónu v šestnáctce, kdy to mohl servírovat Baleovi.

Reagovat
kiwwi

posral to tym, ze s tym neratal a nesiel do toho naplno...taky chicha by take nieco nezahodil ani nahodou

Reagovat
oddy

a mohl to přesprintovat a zase by byl u tebe za špatnýho že?

Reagovat
niflheim

Bylo úplně jasný, co Bale udělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Rssa

Tady jsi mimo, toto měl Defoe dát, Bale to dal nejlépe jak mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedal.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je dvakrát rychlejší než Defoe.. Co chceš? Defoe to prostě nestih, to nebyla žádná jeho nefotbalovost.. Prostě na to nedosáhl, copak to nevidíš? Bale to mohl dát dřív a nebo víc pod sebe...

Reagovat
kiwwi

skor by bolo na riziko ze to stihne obranca zablokovat, pod seba v takej rychlost nedas, urobil to najlepsie ako mohol...Defoe do toho nesiel od zaciatku naplno a preto to nestihol

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak toto je ten problem defoe nebol v plnom behu a uz to potom nedobehol. necudujem sa tomu vzhladom na to kolko mal v nohach za cely zapas, ale rozhodne to neni baleova chyba v takych momentoch sa neda rozmyslat nad tym spoluhrac ma este silu na to aby to dobehol alebo nema. nahral mu to luxusne

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusne mu to nenahral, kdyz na to nedosahl. Kdyby se Defoe uplne zastavil a Bale to daval stejne, tak by to taky byla luxusni prihravka? .. ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto uz je moc. takze bale sa mal v plnej rychlosti pri tom ako obchadzal posledneho obrancu obzriet ako je na tom defoe a nahrat mu to presne na nohu? nebud smiesny

Reagovat
kiwwi

pico, to ako mal Bale nejakymi algoritmami vyratat ze Bale uz vladze o 10 cm menej ako by normalne stihal?

Reagovat
smazaný uživatel

keby mu ju daval este pred tym nabehom mohol ist sam na brankara

Reagovat
tomasinho

Tady s tebou souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznoacne mal,ale mohol mu to dat aj skor...hned po par krokoch ...ale dobre to dopadlo nakoniec

Reagovat
smazaný uživatel

2.poločas hodně dobrá podívaná remíza by byla spravedlivá

Reagovat
JIMMY-PO

škoda obrovská dnešného zápasu, ale hlavne druhý polčas bol parádny COYS

Reagovat
herbage

sázka-nesázka, LM-neLM, dneska je mi kohoutů líto

Reagovat
Counter

Mně ani trošičku :-) Tohle si prosrali sami, žádný bad luck.

Reagovat
herbage

to jo, hlavně nebýt Saviće, tak si vezou 3:0 domů a jsou rádi. Nicméně ta bojovnost a že úplně převzali kontrolu nad zápasem. Parker ta bojovnost, jak do všeho skákal doslova po hlavě. Na druhé straně znuděné hvězdy, které se sotva ploužily po place, jako Balotelli. Vůbec z nic nezářil týmový duch, jen se hádali a nikdo nebyl schopnej zavelet do útoku

Reagovat
Amos

Měli to ve svých rukách, líto mi jich není.

Reagovat
Darren Fletcher

defoe je moj oblubenec dlhe roky, ale za toto si zasluzi nakopat prdel

neva, budeme sa musiet s ropakmi vysporiadat sami

Reagovat
ElectrickMann

Szczesny, Djourou, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Ramsey, Song, Rosicky, Walcott, Van Persie, Oxlade-Chamberlain

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus, je tady fanoušků a "fanoušků" City jak nadrbáno, jdu na CSko.

Reagovat
Erdovec

tak a teď Rosa popraví MU

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Savic cely prvni polocas bezchybny a potom takhle Spurs nabidne navrat do zapasu a aby toho nebylo malo, tak i viteznej gol. Ale super druhej polocas a jeste lepsi konec.

Reagovat
herbage

všem posměváčkům pro Defoa - odmakal na hrotu celý zápas, měl nespočet sprintů, 5 minut před koncem chytil křeč a dohrál to. Podle mě je obdivuhodné už jen to, že našel dost sil na další sprint

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak vždy. Bale je oblíbený, Defoe neoblíbený. Objektivní hodnocení neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam defoa radsej ako baleho. ale toto bohuzial mal dat ta prihravka bola dokonalost sama. v studiu to potvrdili. proste to nedobehol, ale dobehnut to mal, dalo sa to

Reagovat
kiwwi

hlavne tam vraveli, ze proste mal vediet co Bale urobi, pretoze Bale to tak robi vzdy a vzdy to spravi paradne...on to proste podcenil

Reagovat
smazaný uživatel

Bale cely zapas strili misto prihravky lepe postavenemu a najednou je jasne, ze bude prihravat a ne strilet?

Reagovat
smazaný uživatel

keby si sledoval kazdy zapas spurs tak by si vedel ze pri takejto situacii toto gareth robi vzdy. Ci bola pocas zapasu este nejaka takato sanca, ze isli 2v1? nemyslim tak preco do toho pleties nejake strely spoza 16-tky miesto moznosti prihrat? (inak kvoli tomuto ma zacina bale nehorazne srat, ale toto spravil velmi dobre)

Reagovat
smazaný uživatel

Muj nazor je, ze pokud nenajde prihravka spoluhrace, je to chyba prihravajiciho. Proste to mam davat presne a na nohu.

Bale to provedl uzasne, ale ta prihravka byla v dane situaci spatna, protoze byla nepresna a na slepo. Stacilo trochu vic pod sebe a byl to jasny gol.

Reagovat
kiwwi

este raz...nechapes ze Defoe proste nepochopitelne spomalil aj ked vedel ze Bale to urobi presne tak ako to urobil?

Reagovat
smazaný uživatel

chapem co sa snazis povedat ale ten tvoj nazor je zly. kolko krat som videl ze hrac dostal dobru prihravku ale nedobehol ju.

v modernom futbale na tej najvyssej urovni (a hlavne v rychlej lige ako PL) sa uz na nohu nahrava malokedy, vsetko ide do priestoru alebo do behu a prave z toho su najlepsie nahravky. Toto bola modelova situacia ktoru maju spurs natrenovanu a 9 z 10 tychto sanci pri takejto prihravke by Defoe premenil. Teraz to podcenil a stalo to cenne body. Bale to nemohol davat viacej pod seba riskoval by ze mu to hrac zblokuje alebo to neprejde dostatocne do strany a Hart bude mat lepsiu poziciu pri chytani. V tomto sa fakt mylis, ver mi. Ja by som momentalne baleho neobhajoval len tak fakt ma v poslednych zapasoch hrozne stve

Reagovat
smazaný uživatel

Přihrávka by měla jít tam kde ju nezachytí obránce a nebo brankář, a spoluhráč se tam má šanci dostat. Jestli se tam Defoe dostat nemohl tak je prostě vedla Balea moc pomalý. To není Baleho chyba, páč bez jeho rychlosti by ta šance nejspíš vůbec nevznikla. Kdežto Defoe toho nemusel udělat moc, stačilo být tam kde šla přihrávka. Nejspíš udělal co mohl, a všecko správně, ale jednoduše na to neměl. Takže buď Bale potřebuje rychlejší spoluhráče, nebo parťáka s lepším výběrem místa, nebo prostupnější obranu aby měl dost času podržet míč a počkat než mu tam někdo doběhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som to skor pripisal tomu ze uz na to nemal. si spocitaj kolko toho odbehal uz asi nebolo v jeho silach zapnut uplne na plno. to ale samozrejme neni baleho problem ani baleho chyba on si svoju ulohu pri tej sanci splnil dokonale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tak to určtiě, navíc dal gól. Ale ten jeden krok udělat měl.

Reagovat
kiwwi

ja sa Defoovi neposmievam, je to moj oblubeny hrac, ale toto neskorovanie bola proste jeho chyba no

Reagovat
tomasinho

Oblíbený hráč?

Reagovat
kiwwi

j

Reagovat
tomasinho

Myslel jsem, že kromě fandů spurs není moc oblíbený Já ho třeba rád nemám a vím o mnoha dalších.

Reagovat
smazaný uživatel

(nízkých hráčov si vždy zastaneš )

Reagovat
smazaný uživatel

slepice si nezaslouzily prohrat

Reagovat
smazaný uživatel

Tady v životě asi nikdy nehrál fotbal

Bale s balonem běží od půlky ve sprintu v 85. minutě nebo kdy, přehulí Lescotta, ptž chce aby byl Defoe uplně sám a nebyl na něj tlak při koncevce, dá mu to famozně, Defoe se musel přizpůsobit během a předvídat...IDIOTI

Reagovat
Mada

Reagovat
kiwwi

jednoznacne

Reagovat
tomasinho

Reagovat
wild

Defoe neda do prazdnej v 92min a v 95min po faule na Balotelliho je penalta ktoru premenil a pritom uz davno mal byt vyluceny

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal

Reagovat
Rssa

Mario suverénně

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhovor s Mariem stojí za to

Reagovat
smazaný uživatel

balotelliho rozhovor

Reagovat
smazaný uživatel

co jako ?

Reagovat
t0mmy33MCFC

NEWS: Redaktor se zeptal Maria: "Cítil jste se při penaltě, kdy jste mohl vstřelit vítězný gól pod tlakem?" Mario odpověděl: "Ne, ne, určitě ne. Koukl jsem se na pohyb brankáře a vstřelil gól."

Reagovat
kiwwi

to City ma zacina trochu desit...vyhravaju take zapasy co by nemali a to uz je znak toho, ze na ten titul maju

Reagovat
smazaný uživatel

pro tebe za to, že umíš uznat sílu soupeře

Reagovat
diastan

Tak to bych od tebe nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

starý dobrý Tottenham! možná mě to těší víc, jak kdyby jsme získali bod!

Reagovat
kiwwi

teraz sa v studiu zhodli na tom...

Bale bezal v rychlosti, Defoe vedel co Bale urobi, robi to tak zakazdym, jednoznacne chyba Defoea a mal skorovat

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

a to, že to někdo odkýve ve studiu je pravda? kiwwi prosimtě, už nic nepiš, chápu, že seš nasranej, že ztrácíte na první místo, ale řešíš hovna

Reagovat
kiwwi

omg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

a mohl to přesprintovat a zase by byl za špatnýho že?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že lidi jsou víc proti tobě než proti názoru co zastáváš.

Reagovat
tomasinho

Já jsem často proti jeho názorům, ale tady s kiwwim plně souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak neříkám všichni. Ale pointa je že je jedno co je pravda. Aji kdyby kiwwiho názor potvrdily sebevětší autority tak ti jeho odpůrci nikdy neuznají že má pravdu, páč o to vůbec nejde. To samé s tím případným trestem pro Balotteliho.

Reagovat
tomasinho

Tak já jsem jeho odpůrce celkem často a přesto teď souhlasím s jeho názorem.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale za to si moze kiwwi sam, lebo je casto hodne otravny

Reagovat
celeb

tiez takisto

prave preto, ako zriedka ma pravdu, ho treba v tychto vynimocnych situaciach podporit.

Reagovat
smazaný uživatel

Co má tohle společnáho s kiwwim?

Reagovat
Counter

Mně se zdálo, že na chvíli zamrzl a pak už to nestihl. Jestli by si tuhle situaci někdo vyčítat, tak Defoe. A Savič

Reagovat
Erdovec

Webb na Maria při tom pošlapání Parkera přímo čuměl takže výhled měl dobrý, myslíš že to byla celkem chyba

Reagovat
iamek

. Nejak se jim musi pomoct, kdyz to nejde na hristi

Reagovat
diastan

Nejde no 6 bodový náskok na čele

Reagovat
diastan

Vždyť o něj zakopl co vůbec rešíš

Reagovat
smazaný uživatel

Zakopl o něj asi jako Pepe omylem šlápl na ruku Messimu

Reagovat
diastan

Ty máš dost srovnávat tyto 2 situace

Reagovat
celeb

ked padas a hladas rovnovahu, tak das nohu dopredu v smere pohybu, nie kopnut rychlo spat, kde musis vediet, ze je protihrac. V studiu sa tiez zhodli, ze to bolo umyselne, suhlasim s nimi. Bezalo to tam spomaleno dokola. Moj nazor je jednoznacne umyselne, navyse od toho paka sa to da cakat (takisto ako aj od Pepeho)

Reagovat
celeb

ked padas a hladas rovnovahu, tak das nohu dopredu v smere pohybu, nie kopnut rychlo spat, kde musis vediet, ze je protihrac. V studiu sa tiez zhodli, ze to bolo umyselne, suhlasim s nimi. Bezalo to tam spomaleno dokola. Moj nazor je jednoznacne umyselne, navyse od toho paka sa to da cakat (takisto ako aj od Pepeho)

Reagovat
celeb

sorry za doublepost, nejak sa to pomaly refreshuje

Reagovat
Erdovec

*myslím

Reagovat
celeb

on sa otacal akurat, mam pocit, ze to nevidel priamo, kazdopadne ten rozhodca stoji dlhodobo za hovno, takze sa ani necudujem

Reagovat
smazaný uživatel

ty si slepy? praveze sa akurat pozeral mimo

Reagovat
Erdovec

ne nejsem slepý, ukazovali ten obrázek i ve studiu a mluvili o tom že nechápou proč nešel ven když na to Webb tak dobře viděl

Reagovat
smazaný uživatel

takze nie len ze si slepy ale este k tomu nevies po anglicky. Oni prave hovorili presny opak

Reagovat
Erdovec

aha je tu ještě někdo kdo to slyšel a dá za pravdu jednomu z nás?

Reagovat
celeb

ano, ale ty to nebudes, pozri moj post hore

Reagovat
celeb

Defoe tam nebol neskoro, on to stihol, akurat to zle trafil. Skoda. Teraz ukazuju v studiu ten suboj Balotelliho, mal dostat priamu cervenu.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Mal, ale nedostal. Kompany zas dostat nemel a dostal . Figueroe minulej zapas taky mel dsotat a nedostal. Je v tom fotbale proste neskutecnej bordel!

Reagovat
celeb

v tomto sa snad zhodnu fanuskovia vsetkych timov, ze videorozhodcu vo futbale treba ako sol. Zacinam podozrievat prepojenie stavkoviek a rozhodcov. Lebo iba im to moze vyhovovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dúfam, že na konci dňa bude Manchester 1:1 Londýn

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Exclusive: Wenger's team instructions leaked

http://pic.twitter.com/NZyAGjuz

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Reagovat
Erdovec

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Amos

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

ak chceme ziskat 20titul,dnes musia byt 3body

Reagovat
Trand

COYG! Na málokterý zápas se těším tak, jako proti United.

Reagovat
Counter

Na Sky mě teda předzápasovým programem krásně nabudili

Tohle bude hezký zápas, pokud nám zas United nedají dva fíky do půlhodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo to zavřou a v druhý půli se ukopne ten jejich Park...

Reagovat
SunFells

Nebo by mohl ten náš. Když už je Ox v základu, tak má Arséne hodně světlej den.

Reagovat
pajamu

Pojďme Devils!

Reagovat
Amos

C'mon Gunners ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Everton fandí Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

všetci fandime Arsenalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ox v základu??

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera.. tak se mně to líbí.. aj Rosa.. :) ale za Oxe jsem rád nejvíc..

Reagovat
Counter

Překvápko :-)

Reagovat
fantomas

Boží sestava. Tušim náký zklamání na konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Teším sa ako malé decko na vianoce. C´mon Gunners !

Reagovat
smazaný uživatel

Tyler: "Its liiiiiiiiveeeee"

Reagovat
smazaný uživatel

The Grey...vypadá na luxusní záležitost

Reagovat
Lacko_Boh

hocičo len nie remiza!

Reagovat
Godwinson

Po dlouhé době přeju Arsenalu, to se musí projevit. 0:3 po poločase :) Ale ne, snad to zvládnou a Manchester porazí.

Reagovat
niflheim

Povinnost vyhrát.

Reagovat
wild

napokon stoperi Smalling Evans a Jones napravo

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vám v pohodě Bloodzeed?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Chyba byla u mě.

Reagovat
Amos

Song mi přijde docela mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Posledny cas straca Ryan strasne vela lahkyh lopt

Reagovat
smazaný uživatel

Theo se tam krásně vymotá a pak dá blbou přihrávku...

Reagovat
fantomas

Škoda no.

Reagovat
Erdovec

Jones 15 minut dvě celkem velké chyby

Reagovat
mithro

njn ked sa nestastne zrani to je chyba ako brno

Reagovat
Erdovec

jsem ještě nevěděl že je zraněný, vypadalo to jako normální podklouznutí, to nic nemění na tom že to není ten Jones ze začátku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Theo solista ..

Reagovat
Amos

Chudák Jones

Reagovat
fantomas

Bůh si dal vlastňák, podklouzl...ho to nák opouští..

Reagovat
fantomas

Aha, tak nepodklouzl..

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

To bolí aji mě.

Reagovat
supervizor

Vyvrtnutý.

Reagovat
wild

do pice toto neni pravda aku mame smolu na zranenia

Reagovat
smazaný uživatel

au To je nepříjemný.

Reagovat
Kenneth

Jones

Reagovat
niflheim

Sákryš

Reagovat
smazaný uživatel

United zas klasicky na ES zalezlí... snad to nedopadne jako obvykle že dají nějakou mrdku a my budeme marně dobývat

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, zalezli sme na půlku Arsenalu který zkušeně ovládá hru ze svého vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože vlastně neni Song na APN? On má ban v repre?

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš Kamerun na APN?

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, že nemam dokonale zmapovanej každej kout fotbalovýho světa..

Reagovat
pawiel_afc

kamerun sa nekvalifikoval

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Usty

Jak se to mohlo stát?

Reagovat
j_mrazik

Sakra, tohle jsem přesně nechtěl. Posílení na RB.

Přeju brzké uzdravení.

Reagovat
One-Real

To nevypadalo vubec hezky.

Reagovat
Rssa

Teď jsem přišel se psem, co se stalo Jonesovi? šlacha?

Reagovat
smazaný uživatel

členok.

Reagovat
supervizor

Kotník.

Reagovat
Swarley

jasný no, těch zraněných máme málo...do prdele už

Reagovat
Counter

My vám nějakou alternativu na kraj obrany rádi pošleme.

Reagovat
Swarley

nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, hezky si ohnul kotník...

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši. ale Rafael

Reagovat
REPLIKATOR

To je ten příliš dokonalý trávník na Emirates Stadium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chamberlain taká rýchlosť, to bolo nadľudské.

Reagovat
smazaný uživatel

UberOxlade

Reagovat
Swarley

jinak to složení obrany je hodně zajímavé

Reagovat
mithro

komu ryan, komu toto bolo

Reagovat
niflheim

Zajímavé držení od Vermaelena v šestnáctce při tom rohu.

Reagovat
Side

Proberte se ale

Reagovat
Counter

Theo to posere a ještě se zlobí na Oxe

Reagovat
Counter

Teď už se neměl na co zlobit, hrůůůza!

Reagovat
smazaný uživatel

Walcotte, ty seš ten nejtalentovanější talent ze všech talentů

Reagovat
smazaný uživatel

Theo..

Reagovat
smazaný uživatel

šmarja, to jako Oxovi neuměj přihrát?

Reagovat
Amos

Chamberlain zatim nejlepší na place.

Reagovat
Side

Theo

Reagovat
smazaný uživatel

Ox

Reagovat
smazaný uživatel

Jones je Boh? Potom neexistuje slovo pre Oxa.

Reagovat
fantomas

Hm..

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott

Reagovat
j_mrazik

Walcott je zajebávač. Oxlade ho takhle za chvilku vyndá ze sestavy. Třeba mu Henry na lávce řekne, jak se zklidnit.

Reagovat
supervizor

Ramsey je zas na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Do píči, Aarone..

Reagovat
niflheim

Škoda, že si Wazza nevšiml Antonia.

Reagovat
Counter

A teď zase Ramsey držel a držel a držel...

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen ja viem to naserie, ale kurva vráť sa!

Reagovat
niflheim

Škoda, Danny...ale padne to tam

Reagovat
Amos

Ramsey s Walcottem jsou na pěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Song je tiež mimo..

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
fantomas

To sou palce..

Reagovat
Amos

Jako co, Ramsey hraje hovno už několik zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

bez pohybúúúúú...

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš Song. Odehrál on zápas, ve kterym by ani jednou nepodklouzl?

Reagovat
Erdovec

bože Ramsey to převzatí míče

Reagovat
pa3ce

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey - most overrated athlete in human history

Reagovat
smazaný uživatel

A ano, nesnášim ho

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, tak pak je problem jen a jen u tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Chybí ti tam člen a je to nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

the most, the human...sry

Reagovat
fantomas

Ježiš, držte klapačky už...

Reagovat
smazaný uživatel

Feidippidés

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je teda příšernej ale..

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs

Reagovat
niflheim

Vždyť ho držel za dres.

Reagovat
fantomas

Persie taky pěkný. Ti v modročerných dresech sou asi náký amatéři nebo nevim, proč proti nim hrajem takovym způsobem..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ten taky. Míč měl 3x, dvakrát z toho šel do zbytečný kličky a jednou kopl míć nesmyslně doprdele.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Chamberlain, ten toho Evru umyl jak malý děcko

Reagovat
smazaný uživatel

Evra už asi čtvrtej aut a vždy půlka kopaček za lajnou...

Reagovat
Side

Jestli tohle do polačasu udržíme na 0:0 tak to bude zázrak

Reagovat
fantomas

Dyt bráníme dobře..

Reagovat
Rssa

MU je tam dost motá...

Reagovat
smazaný uživatel

mě fascinuje, jak stíháte sledovat zápas a ještě tady vypisovat moudra

Reagovat
m.sali

čtyřicátník Giggs s míčem je rychlejší než pětadvacátník Ramsey

Reagovat
supervizor

Simulant škaredy.

Reagovat
smazaný uživatel

kdes vzal že Ramsesovi je 25?

Reagovat
j_mrazik

Ty vole, horší nabíhání do brejku jak v okrese!!!

Reagovat
Amos

Teď dostáváme klepec..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej tlak. United!

Reagovat
Side

Neskutečný, do piče proberte se kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Polák

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorim, nech nehra Giggs v strede do pici

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nechces, aby nastupoval? Trosku ucty

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
niflheim

Tak jestli to bude takhle pokračovat, tak se o 3 body nebojím....UNITED

Reagovat
Amos

Rooney je diver.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nebyl dive.

Reagovat
Erdovec

Rooney a ještě se vzteká jak .....

Reagovat
mike.84

to je teda fotbal nejnudnější pasáže z odpoledního zápasu byly atraktivější než toto

Reagovat
smazaný uživatel

to se dalo čekat celkem

Reagovat
smazaný uživatel

za čo si chcel penaltu, ty prasa plešaté?

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Erdovec

náhodou, už je porostlý jemným chmýřím

Reagovat
smazaný uživatel

aby ne, za 300 tyček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Rooney, pěkný dive

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá pro Rooneyho.

Reagovat
Rssa

Rooney, to je blb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

"Mike Dean není Howard Webb" dobře komentátor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

jj, aj ja som sa smial

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
Side

Rooney

Reagovat
niflheim

No zatáhl ho dobře za ruku, ale bylo to moc okaté.

Reagovat
13

Rooney mohl ještě dostat žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ox je už teď tak moc nad Walcottem, nebo Arshavinem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

No, není. Sice je pěkné vidět zarputilost a svěžest, ale pořád nemá fotbalové myšlení, špatně si nabíhá (sám Rosa mu musel ukazovat kam má běžet). Určitě je to talent, ale zatím je maximálně na jejich současné úrovni.

Reagovat
pajamu

Wazzo

Reagovat
smazaný uživatel

Nani a Valencia si z nich dělaj trhanku.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tenhle útok měl hlavu a patu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta!!!!!! Song takovej faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ale překvapilo mě, že tam Dean neviděl to držení od Vermaelena na Naniho při jednom rohu...

Reagovat
Kenneth

A Rooney bude někoho nazývat idiotem. No komedie ten člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

Its unbelievable that Alex Oxlade-Chamberlain wasn't even born when Ryan Giggs made his debut for Man United.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

co to je za zakončení Nani?

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester hrá asi 4-5-2 pretože ten Rooney je všade

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron na hostování, ať se vyhraje.. a rotovat na jeho postu Jacka/Artetu/Rosu..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je pekná kravina.

Reagovat
fantomas

Vyhraje...hraje právěže až moc.

Reagovat
smazaný uživatel

to hraje a taky věřím, že se vyhraje, ale než se vyhraje na úroveň hodnou Arsenalu, tak by měl hrát ve slabším celku..

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey kouří Wengerovi, proto hraje základ

Reagovat
smazaný uživatel

trápne

Reagovat
Mada

ubožáčku

Reagovat
niflheim

Spíše by si zasloužil odpočinout aspoň týden...

Reagovat
smazaný uživatel

to je obrana...

Reagovat
mithro

Nani daj si facku

Reagovat
smazaný uživatel

to Nani zakončoval?

Reagovat
niflheim

Nani, ty vole...ale hraje parádně zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

tak proti Johanovi si jeste muze dat cigarko pri tom sprintu

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal už by si zasloužil dostat gól. Docela se vezou a Wenger se pujde vybrečet do šatny

Reagovat
13

Djorou hraje hrozně zatím.

Reagovat
13

Djorou hraje hrozně zatím.

Reagovat
fantomas

Přesně, Johane, máš čas, pěkně cigárko, až pak začni sprintovat...(!!!!!!!!!!!!!!!!)

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbec ten Nani, nenavidim tohle sobecky zakonceni.

Reagovat
Swarley

jaký zakončení?vždyť to nezakončil, jen to kopl kamsi do prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

No prave Welbeck se mu tam nabizel asi pul minuty

Reagovat
Swarley

jj, ale klidně ať to zkusí sám...jen kurva nemůže trefit rohovej praporek...

Reagovat
smazaný uživatel

Nani

Reagovat
Swarley

Ramsey dneska nedohraje...

Reagovat
Rssa

Bude střídaný

Reagovat
Erdovec

Ramsey hlavně nenápadně

Reagovat
niflheim

Song

Reagovat
Side

Song taky úplně mimo, strašná tragédie tenhle zápas

Reagovat
mithro

ramsey to bolo krasne objatie

Reagovat
supervizor

Vyborně, žlutá a o poločase dolů, za kohokoli.

Reagovat
vodka

jaký byl doteď průběh?

Reagovat
niflheim

Jsme lepší, Nani si tam dělá s Djourouem co chce, Jones se trochu blbě zranil. Zlepšít finální přihrávku a je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

ať si dělal cokoliv, bylo to pro tebe lepší...ztráta času

Reagovat
smazaný uživatel

Dominance United. Nejlepší na place jsou křídla - Valencia, Nani, Ox. Střed je neviditelnej z obou stran. Rosa taky není moc aktivní ale má aspon nápady. A Valncia davá gola.

Reagovat
niflheim

Ve středu tam hlavně kraluje Carrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsay žlutá, nechmatej na Giggse, tj majetek manželky jeho bráchy

Reagovat
Rssa

Proč by nemohl? Kuchaři byli vždycky oprsklí...

Reagovat
smazaný uživatel

OX je úžasný.

Reagovat
pa3ce

Už ho chcem vidieť v základe každý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

keď Ox nebude hrávať v základe, tak spíšem petíciu.

Reagovat
fantomas

Pořádně si zakruť..

Reagovat
smazaný uživatel

aby sis tu hlavu neukroutil, kofolo

Reagovat
smazaný uživatel

chcípni zmrde

Reagovat
smazaný uživatel

ban na tebe!

Reagovat
smazaný uživatel

a za co? Já tady nepronášim rasistická hesla

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidla pro komentáře: V komentářích platí zákaz používání vulgarit, zákaz hrubého urážení ostatních uživatelů

Reagovat
smazaný uživatel

co je rasistickyho na kofole?

Reagovat
smazaný uživatel

ManUntd4ever

22.01.2012 17:09

černá svině

Reagovat
wild

Evra - Nani skvele len to Naniho zakoncenie

Reagovat
Swarley

Antooooooonio, I love you

Reagovat
smazaný uživatel

dík...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed je o trochu později než tvůj stream...

Reagovat
smazaný uživatel

*jeho

Reagovat
vodka

jo tak, sem právě nechápal...

Reagovat
Swarley

tak sry, že mám o chvilku rychlejší přenos...máš už poločas nebo se ještě hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

YEEEEEEEEEEEEEEEAHHHH průměrné křídlo jinak vidím 5 minut a Carrick 4 lahůdkové pasy...

Reagovat
Swarley

dneska je to fajn a dá se na to dívat...Carrick úžasný, Nani skvělý (i když teda některý akce zadrbal), Valencia super, Nani super...

Reagovat
smazaný uživatel

A co říkáš na Naniho?

Reagovat
Swarley

no vidíš jak hraje dobře, je ho plný hřiště

Reagovat
vodka

pokud hraje celý poločas nalevo, tak se holt moc pořádných finálních přihrávek čekat nedá... on je zprava 3x lepší, bohužel Valencia je vlevo skoro nulový...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

on myslel to, že ho tam mám dvakrát...

Nani dnes hraje výborně, dělá si na té straně co chce...fakt paráda, i když tam jednu akci pořádně zadrbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

carrick to rozdava hrozne krasne

Reagovat
smazaný uživatel

nj už to viselo ve vzduchu....

Reagovat
supervizor

Nani tam Djouroua neskutečně cvičí.

Reagovat
Amos

United zaslouženě............................

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad toho Ramseyho o půli Wenger vystřídá.. A to se kdysi nadávalo na Denilsona

Reagovat
fantomas

Naprosto srovnatelný no.

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska teda hraje fakt šíleně.. Takhle špatně jsem hráče Arsenalu nikdy hrát neviděl.

Reagovat
fantomas

Jj, je to náš nejhorší hráč v historii..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si to překrucuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Říkám to už několik kol, ale oni neposlouchají

Reagovat
fantomas

Protože meleš mrdky..

Reagovat
Rssa

Aspoň jsou stabilní a stojím si za nimi už dlouho. Jsem rád, že i ostatní už to prokoukli

Reagovat
Trand

Reagovat
wild

Antonioooooo

Reagovat
Side

Hm, kokoti

Reagovat
fantomas

Pěknej centr Giggs.

Reagovat
Counter

Jednou už to přes Djourou jít muselo.

Reagovat
pajamu

TONDA !!!

Reagovat
niflheim

Valenciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Já nebudu za Johana z Naniho dnes spát To neni možný, jak ho vůbec nestíhá.

Ach jo. Jasně no.

Reagovat
C0br

Tondaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo nadherny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

nuda, MU zatial trochu lepsi. gol si zasluzili

Reagovat
smazaný uživatel

proč Djorou nechal Giggse takhle vklidu odcentrovat

Reagovat
smazaný uživatel

protože je to Djourou...

Reagovat
mithro

giggsy, valencia thank you very much

Reagovat
kiwwi

kurva Nani pozeral si sa ako sa centruje???

Ladies and gentlemans, SIR Ryan Giggs!!!!!

Reagovat
mithro

no to je sice krasne ale tolko lopt co postracal v strede pola

Reagovat
kiwwi

lol *gentlemen

Reagovat
Lacko_Boh

šak Johan mu dal na to pol hodinu...

Reagovat
vodka

protože johan musel hlídat Naniho

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Ryan Giggs bratovej zeny jebac...fakt "sir"

Reagovat
smazaný uživatel

ou.. takhle do šatny..

Reagovat
Rssa

Jediné, co mě zaujalo na tomto poločase je to, že Ferguson má stejný kabát jako já

Reagovat
smazaný uživatel

Spal ho.

Reagovat
Rssa

Rád bych, ale to by byla vražda

Reagovat
smazaný uživatel

Na co ty nemyslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tomanatura

Ryan we love you

Reagovat
REPLIKATOR

Trapný Arsenal zaslouženě prohrává

Reagovat
smazaný uživatel

takhle se bojuje o 2. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se bojuje o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

It has been coming

Reagovat
Side

Aji Sagna s berlema by to odbránil líp než Djourou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mě to příde spíš k jak je Johan marný

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

som nasraný, no. Manchester je jedlý ako už dlho nebol proti nám, ale my hráme ešte oveľa horšie.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno.... Aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosím ťa, čo si si ty povedal po góle v návale emócií?

Reagovat
Lacko_Boh

až také zlé to nie je...

Reagovat
Amos

achjo, ten Ramsey, to je dílo...

Reagovat
niflheim

Zatím dobrý, ve středu dominuje Carrick, Evans zatím bezchybně...jen tak dál

Reagovat
fantomas

No jo...Song, Ramsey, Walcott, Vermaelen, Van Persie, Djourou hrubě pod úrovní tohohle zápasu. A na lavičce neni absolutně NIKDO, kdo by to vytrhl. Už to neni na 70% bez LM, kiwwi, ale na 80; a nehodlám se o tom dohadovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

od nás si za ten polčas zaslúžia nosiť dres len Ox, Laurent, Vermaelen a Wojciech. Tragické.

Reagovat
fantomas

Kravina. Mertesacker odehrál hodně slušnej poločas, Rosa taky. Naopak Vermaelen se hned dvakrát nechal odstavit ze souboje jak panenka, pozičně je na tom LB tak neskutečně mimo, až nestačim zírat.

Reagovat
Rssa

Rosa to má těžké, když je šance na rychlý protiútok, tak tam nikdo není. Připomínáte mi....Liverpool

Reagovat
fantomas

Rosa hlavně zase nemá hrát pod Ramseym, ale aby tohle Wenger viděl, to už bych toho asi chtěl moc...každopádně jeden smysluplnej protiútok rozjel brilantně, jednou se mi hodně líbil i do defenzívy, a když se útočí do plných, tak co no...může to předat, čumět a vracet se..

Reagovat
smazaný uživatel

toľko šmýkačiek som od obrancu dlho nevidel, podľa mňa hrá super. Aj Rosa, no. Ale Mertesacker nič-moc, všetko rieši len odkopmi alebo prihrávkou na 2m, defenzívne som od neho nič nezychytil okrem pár jednoduchých hlavičiek.

Reagovat
fantomas

...a přitom tam měl jeden klíčovej zákrok založenej na dobrym předvídání hry např.

Reagovat
Lacko_Boh

Vermaelen? na gole ma podla mna tiež spoluvinu,a keby aj nie tak nepáčil sa mi..

Reagovat
smazaný uživatel

Kočka - Myš 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

najlepši hrač Arsenalu je 19 ročny zasran ... katastrofa hra

Reagovat
smazaný uživatel

proc tam neda radsi Yennarise misto pomaleho Johana zaloha hraje hodne spatne

Reagovat
Trand

Kdy naposledy střídal Arsene před poločasem, když nešlo o zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

odzacatku mel hrat... bylo jasny,ze Johan bude proti Nanimu horet v rychlosti

Reagovat
smazaný uživatel

To máš prašť jak uhoď...

Reagovat
Tomekcz

Rooneyho bych nakopal do pr..., tolik micu ztratil a ty protiutoky taky pokazil, Nani si tam s Djourouem dela co chce, ale ty finalni prihravky taky hnus aspon je aktivni, Valencia pres Vermalena nic nemel ale nakonec to pekne zavesil Arsenal teda nic moc, snad to tak zustane.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím čemu se furt divíte. Rooney prostě nikdy nedokáže udržet stálou formu.

Reagovat
kiwwi

po tvojich prispevkoch mam vzdy chut sa zastrelit

Reagovat
Rssa

Piš častěji

Reagovat
smazaný uživatel

No, fotbal je takový nijaký, taktický výkon z naší strany a neschopnost Arsenalu vymyslet jak na nás. Ale dneska z toho musíjou být tři body. Kanonýři hoříjou v obraně a kdyby Nani nebyl jediný náš hráč který je schopný rychlého protiútoku a měl ve vápně nějaké kamarády tak vedem dřív a o víc. Navíc nejsou schopní finální přihrávky a táhnou to na náhodu přes Chamberlaina. Jestli přidáme druhý gól tak už snad neprohrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

teda já se toho zápasu bál a ono to je zatím docela jednostranná záležitost

Reagovat
mithro

skoda, ze nehra aj miquel, to by bola sranda

Reagovat
niflheim

No já ti nevím - jsem jediný, kdo viděl Vermaelena, jak držel Nanihiho rukama na ramenou u zemi při jednom rohu? Se tam potom Nani vztekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsi jediný, ale když to tady napíšeš ještě aspoň 3x, třeba si toho někdo všimne...

Reagovat
niflheim

Toto bylo potřetí

Reagovat
Azza

horší jak vermaelen by nebyl

Reagovat
Counter

Vůbec to dneska nefunguje, jako by spolu ti hráči hráli poprvé v životě. Bez šťávy, zaujetí, nápadu, hra je zatím strašně moc svázaná. Není se čemu divit, že se nepovedlo dostat do nějakých šancí, když Ramsey s Walcottem zadrbujou už jejich prvotní náznaky. A od Djouroua zázraky čekat nemůžeme, zvlášť když mu ostatní nepomůžou (Ox fakt neumí bránit, snad si toho všichni všimli).

Bude to chtít zatraceně dobrý druhý poločas, aby se s takovým skóre dalo něco dělat. Vemte si příklad z Fulhamu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že je vidět, že Ox to dozadu neumí. To bylo vidět už dřív. Ale Djourou je prostě totálně mimo, nevyhrál snad ani jeden souboj, je nedůraznej, pomalej, pozičně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre a teraz prepnúť na 1. polčas s Fulhamom

Reagovat
Josifek

Super MU, zatím jsou docela jasně lepší, domáci si gol do šatny zasloužili. Hodně se mi líbí dneska Giggs, Nani, Welbeck či Carrick, hrají paradně, vlastně celé MU. Arsenal nic moc, u nich se mi líbi snad jen Chamberlein a docela i Rosa, nechápu proč nehraje pravidelně, narozdíl od namistřenýho frajírka Ramseyho, co radši každý balon zadrbe, jen aby nemusel někomu přihrát, hronej pizďuch, kam se na něj hrabe Šava. A Djourou asi nepotřebuje komentář, ten absolutně nestíhá, myslel jsem, že je rychlejší. Snad to Mufani dotáhnou do vítězného konce, zatím si to jednoznačně zaslouží.

Reagovat
Swarley

dneska to funguje výborně, jsem zatím fakt spokojen...strašná škoda zranění Jonese, tuhle sezónu se fakt na nás lepí smůla, ale co se dá dělat...

herně - paráda...nejlepší hráč na place ("nekopa" - pro idioty) Carrick...super křídla, i Antonio i Nani...záloha funguje parádně, Giggs sice párkrát ztratil, ale hraje taky dobrý zápas, vytvořil gól...obrana i když je v takovém složení v jakém je, je zatím dobrá...jen žádné fatální chyby a půjde to...

Wazza maká, dneska se mu chce, škoda toho pádu ve vápně - trošku to zkazilo dojem...Wellbeck se ještě k něčemu dostane, cítím to v kostech...

hlavně v tom pokračujte a žádný chození, jedeme dál

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to jde Rosovi?

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá otázka a těžká odpověď, snažil jsem se sledovat jeho hru a snaží se pořád mít přehled o tom kde kdo je, komu kam nahrát, jenže veze na hře Arsenalu... nedaří se, nedaří se ani jemu, snaží se vymýšlet, ale musí dlouho čekat než se mu naskytne možnost někomu nahrát, dostal se i ke střele, ale byla jeho ''klasická''... slabý výkon celého týmu, kde on nic nezmůže... kdo si zaslouží + je Ox, ten je hladový

Reagovat
smazaný uživatel

Bojuje, jezdí po zadku (měl tam tuším 4 parádní skluzy) ale nemá si s kým narazit.

Reagovat
blade115

Oxlade Nani Rosa Giggs Dean

Reagovat
r.mrazik

hrajeme zatim moc pekne...arsenal nic moc...ramsey je totalne mimo,proc ten kluk drzi ten mic porad tak dlouho???

a jinak....Gary ve studiu

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože nemá komu nahrať

Reagovat
r.mrazik

blbost...tim svym dlouhym a zbytecnym vodenim uz ho nekolikrat ztratil...moc dlouho si s nim hraje..

Reagovat
Josifek

Ramsey je hroznej sráč, co jsem ho viděl, tak hrál vždycky jen a jen na sebe, nechápu jak může hrát takovejhle hráč s egem dalece převyšující jeho kvality pravidelně základ, to bych tam stavěl fakt mnohem radši Rosu..

Reagovat
r.mrazik

nevidel bych to tak zle...neni spatny...ale tohle je fakt jeho velke minus...dlouhe drzeni mice...musi hrat rychleji...

Reagovat
Trand

Jdi s nadávkama někam.

Reagovat
fantomas

Další rozumbrada..

Reagovat
Josifek

Nesleduju ho dlouhodobě atp., ale co jsem ho v poslední roce párkrát viděl, hraje jen na sebe, utápí se v kličkách atd. Šavovi jste za něco podobného do strhání těla nadávali, tak nechápu, proč vám to u tohohle frajírka nevadí..

Reagovat
fantomas

Protože ho sleduju dlouhodobě, proto..

Reagovat
Rssa

Já už taky

Reagovat
Josifek

Já nezpochybňuju že má talent a může z něj něco vyrůst, ale to co hraje teď, je běs, nechápu Wengera, jak se na to může koukat a nevystřídat ho.Ale co, mi je to fuk, Arsenal rád nemám, v Anglii přeju jiným, tak ať Ramsey takhle válí i nadále. Jen mi štve, že kvůli často sedí momentálně lepší Rosa.

Reagovat
Josifek

Já nezpochybňuju že má talent a může z něj něco vyrůst, ale to co hraje teď, je běs, nechápu Wengera, jak se na to může koukat a nevystřídat ho.Ale co, mi je to fuk, Arsenal rád nemám, v Anglii přeju jiným, tak ať Ramsey takhle válí i nadále. Jen mi štve, že kvůli často sedí momentálně lepší Rosa.

Reagovat
vodka

Ramsey to snad neumí dát z první, hrozně se s tím balonem mazlí a zabije tak možnosti na protiútok hrozěn často, to je ale jeho problém celou sezonu...

Reagovat
fantomas

Btw. Ramsey je určitě nejhorší hráč Arsenalu v historii no...se kurva proberte.

Reagovat
smazaný uživatel

ale dnes hrá fakt zle.

Reagovat
smazaný uživatel

hraje příšerně...

Reagovat
niflheim

Ramsey jasně potřebuje návrat Jacka s Artetou, ať si taky může konečně odpočinout nějaký ten zápas. Ten flame na něj opravdu není na místě.

Reagovat
Amos

A historii určitě ne, ani neni prostě nejhorší, ale je pod velkym tlakem, hraje na postu, kde se od hráče čeká o dost víc. Posledních pár zápasů se mu prostě nedaří a to musíš vidět i ty, potřebuje odpočinek, ikdyž po zranění Artety ho nedostane a Wenger by mu ho nedal ani normálně.

Reagovat
Mada

Někteří mají strašně krátkou paměť.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že to nemyslíš vážně

Reagovat
Trand

Já nevím, kde se vzala na něj ta averze. Asi, že zabírá místo Rosovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
herbage

to rozhodně není, naopak se může vypracovat mezi ty nejlepší hráče Arsenalu všech dob. Nicméně poslední dva měsíce mu to vyloženě nejde, trápí se a chtělo by to na jeho post zkrátka někoho přivést, aby byl na něj menší tlak. V součanosti vážně na základ proti týmům jako MU nemá, bohužel. Theo na základ sice má, ale ne na křídle a v současném systému hry, kdy by měl být rád i za lavičku

Reagovat
Josifek

Já nevím, co si o sobě myslí, chodí furt do zbytečných kliček a zadrbává to, namísto okulil míč nejbližšímnu hráči plackou. Hned bych ho stáhnul třeba za Yosiho, horší být nemůže.

Reagovat
Lacko_Boh

Aaron až príliš veľa chce,sám seba dostáva pod tlak,dá gola a bude v poho Príchod posily by ho ešte viac do*ebal si myslím

Ale aspon nehrá alibisticky !

Reagovat
Swarley

a to jste ho považovali za takový talent

Reagovat
fantomas

Hrozně sem se v něm zmýlil, fakt je k zblití hnusnej a já ho teď nesnášim víc než pondělky.

Reagovat
Swarley

nj, je to trágedie, hotová tragédie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Není, ale v současnosti je to od vás jeden z nejhorších hráčů.

Reagovat
Amos

První poločas v režii United, obrana bránila celkem dobře, Djourou prostě problémy mít s Nanim bude, to se vědělo, holt mu budou muset spoluhráči pomáhat. Mertesacker dneska dobrej, Kosťa taky a ani si nechci představovat, jak by to vypadalo, kdyby vlevo místo Vermiho hrál Miquel. Song mě ze začátku řádně sral, ikdyž se trošku zlepšíl, furt to neni ono, Rosa se snaží a z tý 3členný zálohy je nejlepší. Ramsey se taky snaží, ale je vidět, že prostě potřebuje odpočinek, uskakujou mu balóny, špatně nahrává, prohrává souboje... Jenže neni kdo by místo něj hrál. Walcott mě taky štve/štval, nahovno nahraje Oxovi a pak na něj ještě řve. Taky nic moc nehraje a s takovouhle ho Ox brzo vytlačí ze základu. Ox jednoznačně nejlepší hráč od nás a po Nanim i na hřišti, ten sprint, kdy ho zblokoval jen tak tak Rafael byl monstrózní, snad nám ještě něco předvede a Robin je dneska špatnej, dělá kličky do dvou-třech hráčů, žádnou šanci si nevypracoval, ikdyž je pravda, že nedostal pořádnej míč. Nejhorší je, že to nemáme v podstatě čím oživit, narozdíl od United. Druhý poločas podle mě budem více aktivní, ale United budou zabíjet z protiútoků.

Reagovat
herbage

Hm, co dodat? Začali jsme tak, jak jsem si představoval, ale časem zcela odpadli a nechali hrát United. Tohle hraní ze zataženého blocku by bylo super, kdybychom měli vepředu schopné hráče, kteří míč podrží, obejdou hráče, něco vymyslí, ale když 2 ze 4 hráčů vepředu jsou kopyta typu Ramsey a Walcott, kteří nezpracují míč, přesně nevystřelí, ani nepřihrajou, tak je to těžké. Bohužel těžce nestíhají oba naše kraje obrany a United nás doslova válí po obou stranách hřiště. Levá strana je o něco méně hrůzostrašná, ale také tam bylo několik tragických selhání. Je smutné když vidím, že naším nejlepším hráčem je 18 letý mladíček, který hraje poprvné v lize základu. Nezkazil snad jedinou přihrávku, nepřichází o míče, má tah na branku, dobrou střelu a výbornou kontrolu míče. A další věcí, na kterou jsme léta nebyli zvyklí je, že neudržím na kopačkách míč. Začíná to už u rozehrávky, kdy všichni jsou tak posraní, když se před branku vysunou Welbeck a Rooney, ale za nimi je 30 metrů volný pruh, kde je nějakých 6 našich neobsazených hráčů. Přesto Wojta radši hledá osamoceného Walcotta, který samozřejmě jako stojící hráč s rozběhnutým Rafaelem hlavičkový souboj prohraje. A jak je Robin vepředu osamocen, to je také smutné. Stáhnout minimálně Walcotta a možná i Ramseyho a postavit Aršavina s Benayounem. Horší to dopředu vážně být nemůže, tak snad se Wenger pochlapí

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý Eboue

Reagovat
smazaný uživatel

No. Zoufalý především Walcott.. proč nehraje Park? Protože Wenger?

Reagovat
Counter

Park ještě v PL neodehrál ani minutu. Nějaký důvod pro to být musí.

Reagovat
Amos

Jo

Reagovat
Infi

Ten první poločas byl utrpení... Nezáživný fotbal

Reagovat
Swarley

tlačítko power na televizi, tlačitko power na počítači, alt a F4 k tomu, kliknutí na křížek...je to tak složitý?

Reagovat
Counter

Ale má pravdu :-) Ze strany AFC otřes, ze strany MU strojový výkon bez většího vzruchu.

Reagovat
Swarley

ale jo, já mu to neberu

Reagovat
Infi

Proč hned tak podrážděně?

Reagovat
Kenneth

Walcott nemít rychlost, tak to není ani fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

zalez.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Josifek

To je jen naprogramovanej robot bez vlastní herní invence. On předčasně vyzrál, v 17ti letech patřil mezi nejlepší a hlavně nejznámější hráče svého ročníku, dneska jsou v jeho věku desítky lepších hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Yennaris. To som zvedavý.

Reagovat
t0mmy33MCFC

nemyslim to spatne, ale kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

horší Coquelin, mladý, menej skúsený DM/RB, rýchly.

Reagovat
Tomekcz

snad ho Nani poradne uvita

Reagovat
smazaný uživatel

hm posila

Reagovat
smazaný uživatel

Djourou byl odvezen do nemocnice se selháním životních funkcí

Reagovat
Mada

trapáčku

Reagovat
smazaný uživatel

privolal sem toooo

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc na tom mrzí to, že dnešní United jsou v pohodě hratelní. To jen naší nekvalitou/neformou nejsme schopní toho využít.

Yennaris

Reagovat
smazaný uživatel

united hraju to co im staci. dnes vyhraju a ani sa nezapotia

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vlastně skoro vždycky proti nám... Ale ne, dnes tam ten prostor je, víc než poslední vzájemný utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Yennaris? Tak o tom slyším prvně v životě... Hrál už někdy za "A"?

Reagovat
vodka

jo, nehrál špatně...

Reagovat
tomasinho

Proti Leedsu že?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Áno Ramsey nehrá veľmi dobre, ale snaží sa, vybojoval aj zopár lôpt. ktoré neskôr síce pokazí sem tam, ale rozhodne to nie je najhorší hráč na ihrisku. Navyše hráme bez pohybu a keď nie je pohyb on to nemá komu rozdať a preto potom je väčšia kritika na neho ale to ide na celý tím keďže sa mu ani neukazúju. Skôr ma irituje Walcott a Djourou, ktorí hrajú strašne alibisticky, bez snahy a oveľa horšie ako Ramsey...

Reagovat
smazaný uživatel

Song by si mal kúpiť nové kopačky, tamtie sa mu šmýkajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože, vy nevíte kdo je Yennaris? To je nový Aaron Ramsey !!!

Reagovat
smazaný uživatel

RvP

Reagovat
niflheim

Až skončí Carrick, tak budeme jednou v prdeli.

Reagovat
Swarley

kdo to tu pořád vykládal, že to je brzda a že Andy-Cleverleym jsou nejlepší dvojka co může být?

Reagovat
niflheim

No já se hodně těšil na dvojici Clev-Fletch...tak snad příští sezónu.

Reagovat
vodka

pro poehlednost hry 100%

Reagovat
Rssa

Nehrozí, najde se někdo jiný.

Reagovat
cubinho

To je dement!!!!!!!!!

Reagovat
cubinho

Rosa skvěle...

Reagovat
Amos

Van PERSIIIIIIIIIIIIIIE TYvoleeeeeeeeeeeeeeee !

Reagovat
Amos

tak aby ted nedostal krizi.

Reagovat
fantomas

Však už ji dávno má.

Reagovat
Swarley

ufff, Torres syndrom

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

rvp Rosický

Reagovat
tomasinho

Robin

Reagovat
C0br

Reagovat
Tomekcz

uffffffffffff

Reagovat
mithro

Reagovat
supervizor

Infarkt.

Reagovat
Counter

No ty vole!

Reagovat
EL Gringo

RvP

Reagovat
smazaný uživatel

ty si hovado vole

Reagovat
pajamu

Ty vole

Reagovat
niflheim

RvP

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ty, ty, TY!

Reagovat
Tomekcz

Torres 2.0

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuuuff

Reagovat
wild

Persie

Reagovat
Trand

TVl robiiiiiiin

Reagovat
fantomas

Si děláš prdel?

Reagovat
SunFells

To si děláš prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to říct? Co na tohleto říct jako, dyk to má na levasooooo

Reagovat
Rssa

Rosa je tak posraný z toho, že má střílet Ale i tak to udělal výborně, ale ten RvP

Reagovat
smazaný uživatel

toto by bylo hodně kruté, dostat takovej gól

Reagovat
m.sali

sem rád, že to nezazdil rosický, ale van persie :D

Reagovat
j_mrazik

Klasickej Robin v těchhle situacích. Zavřít oči a pálit...

Reagovat
fantomas

*RvP je náš nejhorší hráč v historii.

Reagovat
Rssa

Tome, to už je ale křeč...

Reagovat
Rssa

Tome, to už je ale křeč...

Reagovat
Josifek

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

to neni, to s Ramseym nezrovnavaj.Ramsey je pomerne pravidelne horsi.

Reagovat
fantomas

Na oba..achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No tak neměl si to brát ani z desetiny vážně, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Prépáć Bože, že som tvoje meno vykríkol asi 15x za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Peršan po Toressovsky

Reagovat
supervizor

Z hovna udělá gol a z golu udělá hovno, neskutečné.

Reagovat
13

Rosa skvěle, ale to co robin zahodil???

Reagovat
smazaný uživatel

zakončil to jak Bon Jovi

Reagovat
smazaný uživatel

Robin

Reagovat
smazaný uživatel

co je s tym ihriskom? stale sa tam niekto smyka... a RvP pekne no

Reagovat
smazaný uživatel

hm, sluchátka rozbité na zemi... Robin, to mi preplatíš.

Reagovat
mithro

ked nam nezatapa super tak si zatopime vlastnorucne, ze smajling

Reagovat
niflheim

Nechci to zakřiknkout, ale Evans zatím fantastický.

Reagovat
Kaze

Teď vypadal Welbeck vážně komicky

Reagovat
Amos

Ramseyyyyyyy, neee

Reagovat
Swarley

tak pánové, je čas si uvědomit, že jsme zase na hřišti a ne v šatně

Reagovat
cubinho

A teď mohl být Ramsey slavný...

Reagovat
vodka

ramsey si na twitteru zase zažije horké chilky...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole hoši co chcete víc???

Reagovat
Counter

Ramsey klasicky, tohle mě ani trochu nepřekvapilo.

Reagovat
fantomas

Uuuu...dobře připraveno, Aarone.

Reagovat
Counter

ještě ho pochval

Reagovat
fantomas

Nech mě bejt. Starej se o svýho neméně tragickýho Songa..

Reagovat
vodka

tak tady má pravdu, to by udělalo 90 % hráčů...

Reagovat
fantomas

Já vim. Ale musim ho dneska povzbudit prostě...

Reagovat
Counter

Jenže já Songa za nic tak stupidního nechválím ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Gunners, ty se nezapřou, hulej to o 106

Reagovat
SunFells

On přestřelí všechno

Reagovat
Swarley

ty vole, Valencia má taky mušku

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey kedy už trafíš bránu ? ale inak až na zakončenie

Reagovat
Pipo123

To Van Persie mal fakt zatvorené oči ked strielal či sa mi to len zdalo ?

Reagovat
vodka

SAF

Reagovat
Swarley

no na to si člověk musí sundat brýle, to jinak nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou hrubku udělat my, dostanem clincher a už si nešrtnem. Ne, tohle zazdí jen kluby ze severu Londýna.

Reagovat
smazaný uživatel

opět nás bude mrzet.. takové tutovky!!!

Reagovat
tomasinho

To by snad dal i současný Carroll.

Reagovat
Tomekcz

LAV

Reagovat
Amos

ted se zapas uklidni a United to nějak dokopou, Robine,Robine..

Reagovat
mithro

Tony to co bolo za zakoncenie

Reagovat
cubinho

Rosooooo!

Reagovat
Rssa

Tak zatím to bohužel vypadá na to, že mi vyjde tiket

Reagovat
tomasinho

Škoda Rosa

Reagovat
Amos

tyvole Rosa, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ku*váááááááááááááááááááá

Reagovat
vodka

ale souboje Rafa - Ox jsou zatím slušné

Reagovat
smazaný uživatel

Ti si nic nedarují.

Reagovat
Amos

Reagovat
Swarley

popravdě mi kudrnáči už začali chybět

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Nevadí, snad to teď půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Škodaaaaa

Reagovat
Tomekcz

trosku pohyb zacina to smrdet

Reagovat
t0mmy33MCFC

COME ON YOU ROSA!!

Reagovat
niflheim

Deana do dresu Gunners

Reagovat
fantomas

To jo, proto teď neodpískal pentli.

Reagovat
niflheim

Spíš tam pěkně sklepl balón Rosovi či komu

Reagovat
smazaný uživatel

Kde tam prosimtě vidíš, že by nějak Arsenalu nadržoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha...

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa dnes dá gól ! Cítim to

Reagovat
smazaný uživatel

radsej vyvetraj

Reagovat
Swarley

Henry jak to prožívá, ale hned se napil kafíčka

Reagovat
Rssa

Hm...ruka Evry

Reagovat
niflheim

Reagovat
Rssa

viz níže

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

viz níže

Reagovat
vodka

jo, u těla

Reagovat
Rssa

viz níže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

viz níže

Reagovat
tomasinho

Na penaltu určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Ox. Přesně mezi tyčku a flašku s pitim

Reagovat
Rssa

Však jo, píšu někde, že chci penaltu? Jen že byla ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Netrapci

Reagovat
Rssa

Tady se člověk nezavděčí

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický by měl hrát v současném Arsenalu jasnej základ.

Reagovat
cubinho

bez debat

Reagovat
Josifek

Rozhodně.

Reagovat
vodka

Scholes - half-ninja

Reagovat
smazaný uživatel

Však řikám, že jsou dnes v klidu hratelní. Kdybychom nebyli takoví šmudlové...

Reagovat
mithro

Scholes

Reagovat
Amos

škoda Chamberlain........

Reagovat
cubinho

To je škody, to je škody...

Reagovat
niflheim

Scholesy - poker face!

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se mi to nebo je Linde v bráně o dost jistější než De Gea?

Reagovat
j_mrazik

Já už se tomu musím smát... Je na lávce Yossi?

Reagovat
fantomas

Áááá..

Reagovat
Rssa

Tak ten kříženec Listera s Krytonem je fakt dobrý, nějak jsem ho podcenil

Reagovat
Trand

Ox.

Reagovat
tomasinho

Nani-Evra krásná akce.

Reagovat
mithro

no jo, taky nas klasicky vykon, ked sa vyhrava vonku 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

A Walcott tam sa zase rozčuľoval

Reagovat
vodka

kua, sem ho tam už viděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ak vystrieda Oxa Wenger,tak je fakt mimo..

Reagovat
niflheim

Ten Ox je ale fantastický...nezbývá jenom doufat, že ho Wenger brzo sundá ...ale jinak doufám, že ho bude dále co nejvíce stavět...ten kluk na to má.

Reagovat
Swarley

aaaaaaa, to je škody to je škody...

Reagovat
mithro

aky ofsajd, kua, a dannyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

fúú, Per.

Reagovat
supervizor

Tak ted mužem být rádi, že to neodpískal.

Reagovat
smazaný uživatel

Songu, co to máš za boty?

Reagovat
Tomekcz

uz mohl byt klid

Reagovat
vodka

Walcott je na hřišti

Reagovat
Trand

Merte. Když nestíhá, tak aspoň vykopává.

Reagovat
niflheim

Danny zůstal na nohou.

Reagovat
smazaný uživatel

aj Theo teraz.

Reagovat
kofin

Roney uz by letel :)

Reagovat
Counter

Merte

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes hraje dobře, no.

Reagovat
Amos

yeah.

Reagovat
smazaný uživatel

Merte alá Torres

Reagovat
Amos

Walcott veeeeen

Reagovat
fantomas

Hm, nic moc Merte, já bych si to v haxu ještě stihl podjet a v klidu rozehrát.

Reagovat
niflheim

Já bych to hrál nekompromisně do rohu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Druhý poločas má náboj.

Reagovat
Tomekcz

Nani tak uz centruj poradne

Reagovat
niflheim

Dobrá sranda teď

Reagovat
smazaný uživatel

"Walcott is not capable what Valencie did" ... bych tesal do kamene

Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

evans teď dá góla

Reagovat
niflheim

Jenom by podtrhl vynikající výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavin na AM

Reagovat
smazaný uživatel

kde sú tie časy, keď sme nič nehrali a spasil nás Robin šancou z ničoho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Góla stejně nedáme, ale aspoň to má teď náboj a dá se na to dívat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nemamvasrad

Ještě 1 prosím.

Reagovat
Godwinson

Toho Parka už je mi docela líto, ne, že bych mu něco takového nepřál, ale ... nějak se mi ho zželelo.

Reagovat
cubinho

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Reagovat
Amos

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
vodka

kurvá, Oxlade

Reagovat
vodka

a Rosický s Koscielnym

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Nikikrew

RVP!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

góóóóóó!!!!!!!!!!!! paráda OX a Robin

Reagovat
Rssa

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool, ty kráááááááááááávo.

A toto RvP dá

Reagovat
fantomas

GOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

BR-R-R-R-R-RILIANT!!!

Reagovat
cubinho

Rosa nádherný pas, Ox skvěle a RvP....konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

brejk jako za starejch časů

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny, Rosa, Ox, RvP !!!!!!!!!!!!

Reagovat
Trand

Robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn

Reagovat
Trand

A Laurent. Zbožňuju ho.

Reagovat
smazaný uživatel

krááááááááááááááááááááása. kurváááááááááááááááááá, jooooooooooooooooooooo!

Reagovat
niflheim

To je tak v PÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

Reagovat
t0mmy33MCFC

He did it AGAIN

Reagovat
smazaný uživatel

oxlade dopiče Robin konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Krása.

Reagovat
mithro

njn to nam patri, tento zapas mal byt uz davno rozhodnuty

Reagovat
smazaný uživatel

KOSCIELNY !!!!

Reagovat
SunFells

Nááádheraa

Reagovat
j_mrazik

Paráda.

Koscielny, Rosa, Ox, Robin všichni dobře

Reagovat
fantomas

Trademark build-up.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEES!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Góla stejně nedáme, ale aspoň to má teď náboj a dá se na to dívat...

že by? ešte raz?

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej gól

Reagovat
niflheim

Vole...nedáme, dostaneme...taková škoda...snad tam dáme vítěžný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Jinak tohle byla chyba Rafaela, ten tam absolutně chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

chyba toho, čo ho nezastúpil, keď útočil.

Reagovat
Rssa

pravda, trochu jsem se unáhlil.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ho měl Valencia zastoupit.

Reagovat
vodka

to ani vtipné neni...

Reagovat
Amos

LAURAAAAAAAAAANT!

Reagovat
cubinho

On fakt stáhnul toho Oxa....

Reagovat
smazaný uživatel

Blbé střídání.

Reagovat
Amos

nééé Chambo ne! to je chyba dolu měl jít Walcott, kurva!

Reagovat
Erdovec

Rosův pas , Oxova přihrávka van Persieho zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Chamberlain dolů když byl jeden z nej na hřišti?????? proč ne neviditelnej Theo???

Reagovat
smazaný uživatel

Ox za Arsenal snad ještě neodehrál plnej zápas, to se dalo čekat...

Reagovat
cubinho

Reagovat
Swarley

dobrá odezva

Reagovat
herbage

nádhera po ose Laurent - Rosa - OX - Robin

Reagovat
pa3ce

Prečo Ox ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ox dole? Wengéééér.

Reagovat
smazaný uživatel

Nieeee OXAaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ox dole ? Wenger

Reagovat
SunFells

Ty vole, to nemyslíš vážně

Reagovat
smazaný uživatel

omg proc OX?? neskutečné Arsene..

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger je fakt kokot...

Reagovat
vodka

lol, neviditelný Walcott zůstává

Reagovat
fantomas

Hm. To jako nemůže nebo proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Když de fotbalista na plac a lidi na něj pískaj, asi by měl jít do prdele, Sergeji?

Reagovat
cubinho

Pískali na střídání Oxe.

Reagovat
Mada

Reagovat
ElectrickMann

prázdnou bránu netrefí a tohle trefí přesně

Reagovat
Honza Matoušek

Wenger je prostě debil

Reagovat
smazaný uživatel

Zas Wengerovo střídání úplně na kokot...

Reagovat
smazaný uživatel

ARSHAVIN DAJ GOOOL PLS !! Ala Barca

Reagovat
smazaný uživatel

ten fanúšik na tribúne, čo ukazoval, že ešte 7.

Reagovat
Mada

Reagovat
mithro

hm parada, zraneny dalsi hrac to uz fakt nie je mozne

Reagovat
supervizor

Wenger je tvrdohlavec, bude dělat pořád to samé i když to ovoce neponese.

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujeme za Arshavina--

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs - Scholes

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael najprv striedal hore a potom dole? Eboué no. 2?

Reagovat
smazaný uživatel

čito nebol on?

Reagovat
Amos

bol.

Reagovat
niflheim

Tak to je zajímavé střídání...no bude to ještě zábava.

Reagovat
r.mrazik

a ze dvou skvelych kridel nemame uz ani jedno...aneb jak zabit utocnou hru...

Reagovat
smazaný uživatel

Park namiesto Walcotta !

Reagovat
smazaný uživatel

To pravidla nepovoluji

Reagovat
smazaný uživatel

MU fakt nehorazne tragicke....

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael si tam tedy pobyl

Reagovat
t0mmy33MCFC

Rosicky will score a winner

Reagovat
smazaný uživatel

Theo, Theo, co je?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Theo, něco s krční páteří

Reagovat
smazaný uživatel

uf, tak jen otřesenej

Reagovat
tomasinho

Kurva, já to neviděl, jak padl?

Reagovat
fantomas

Si jen vyrazil dech podle mě.

Reagovat
fantomas

Plus možná lehčí otřes mozku.

Reagovat
smazaný uživatel

On se asi neptá, jak padl Walcott

Reagovat
fantomas

Aha, vidiš, to mi nedošlo.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

theo, preboha, nestraš ma.

Reagovat
Rssa

To byla ťafka od trávníku jak vyšitá...au

Reagovat
smazaný uživatel

Theo

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrať, je to bojovník.

Reagovat
smazaný uživatel

to byl Spartakus taky..a jak dopadl

Reagovat
cubinho

V hajzlu....

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, tohle mi nedělejte. Včera King Kong, dnes Theo...

Reagovat
Amos

Achjo, tak nezasloužený, fakt zm*di.

Reagovat
C0br

KRásaaaaaa

Reagovat
Yanek

Hm, jak se na to tak divam, tak ma Arsenal docela problem s koncovkou - tak jako my. A Wallcot je dalsi hrac na listinu zranenych, kterou ma Arsenal taky podobne objemnou. To bude zajimavy souboj, nicmene jsem chtel, aby se oba tymy potkaly v plne polni.

Reagovat
Swarley

Dannnnnnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyy já to říkal, já to říkal, já to říkal

Reagovat
fantomas

Já si tak moc přeju, aby to Aaron rozhodl jako nedávno.

Reagovat
supervizor

Poslední zápas se Swansey rozhodl.

Reagovat
smazaný uživatel

to bych se z toho posral...

Reagovat
smazaný uživatel

ten Yennarisův knírek alá Eddie Murphy..

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavinův gol...díky Wengere debile, chcípni

Reagovat
vodka

fuck, su bez streamu...

Reagovat
Swarley
Reagovat
Swarley
Reagovat
tomasinho
Reagovat
vodka

díky

Reagovat
mithro

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Rssa

To je škody, to je škody...

Reagovat
fantomas

Hm, důraz jako vyšitej. Polibte si prdel, fakt že jo.

Reagovat
pajamu

DANNY

Reagovat
Arbiter

Tak ti si je rozebrali jako nic...

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tic tac toe Danny Welbeeeeeeeeeeeeeeck....FUCK YEAH!!!!!!!

Reagovat
niflheim

Dannyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

a hlavně

Valenciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

A teď to kurva nepustit

Reagovat
smazaný uživatel

Dannyyyyy

Reagovat
Nikikrew

taka haluz...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

haluz?

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger Aršavin dvě buzny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu by prospela zmena manazera...fakt

Reagovat
smazaný uživatel

len to nie

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin Tohle bych čekal od 18letýho...

Reagovat
13

Arshavin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey měl jít dolu dřív.

Reagovat
fantomas

Však de..

Reagovat
Arbiter

Chudák Šava, úplně sám, navíc Mertesacker před balónem uhnul

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne Park

Reagovat
Trand

Park, nevěřim.

Reagovat
Rssa

Tak, už tam jsou oba Parci, tak ten arsenalskej vyrovná

Reagovat
fantomas

Wow...fakt v ten správnej čas ho hodit do vody no. Tak poď Parku, pošli je na párek!

Reagovat
t0mmy33MCFC

ach jo united hraji hovno a arsenal je v tezke kreci ://

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger má cit pro ty střídání. United vedou díky němu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

kurva on se Rafael zase zranil

Reagovat
Swarley

ne-e, nebo jo?spíš to podle mě bylo nucené střídání, kvůli zranění Naniho

Reagovat
vodka

jako viděls někdy, že je střídaný hráč, co nastoupil v průběhu?

Reagovat
Swarley

mně osobně se to jednou stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně

Reagovat
tomasinho

Určitě, navíc to znamenalo přesun Valenci na beka ne a tím tak útočnější sestava.

Reagovat
vodka

já sem to taky viděl, naposledy u Rafaela, kdy se zranil znova... a ať je jaký je, na beku je lepší než Valencia o dost...

Reagovat
tomasinho

Tak chtěl posílit ofenzivu a Valenciu tam chtěl nechat.

Reagovat
mithro

nie, to bolo takticke striedanie, vsak si skoro hlavu ukrutil ked isiel dole

Reagovat
vodka

ale proč hráče, který přišel v průběhu hry? to mi nedává logiku...

Reagovat
mithro

uf, mal zltu, takticky nesedel do fergieho zaeru, who knows

Reagovat
tomasinho

Chtěl dát Valenciu na RB no.

Reagovat
Swarley

co to Danny vymýšlel?

Reagovat
tomasinho

To je fanta, Dempsey hattrick, Persie gol, Valencia 1+1, Bale gol, Džeko asistence, Martin čisté konto, Bellamy gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, sakra, tak čtvrt hodina do konca, to musíme udržet.

Reagovat
niflheim

omg to snad nebudeme hrát v rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle snad nemáte za potřebí tohleto...

Reagovat
Nikikrew

jezis to je hajzel ten Dean...

Reagovat
pa3ce

Ďalší Wengerov prekaučovaný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnesok ma len utvrdzuje ,ze s Wengerom to nikam nevedie..

Reagovat
Counter

Nevěřil bych, že to po prvním poločase napíšu, ale tohle mi nepřipadá zasloužené

Reagovat
Counter

I když, po vzoru Spurs, prosral si to Arsenal sám...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nám to neporal Savič ,tak Spurs nedostanou ani šanci....

Reagovat
supervizor

To byl Skokan obecný, Pralesnička nebo Ropucha?

Reagovat
Amos

Tohle vždy strašně bolí, tři zápasy po sobě prohra, fakt luxus.......

Reagovat
supervizor

Když dostaneme v každém zápase 2-3 goly tak to nejde vyhrávat.

Reagovat
Swarley

Valencia má úžasnou formu, jsem rád, že se zrovna jemu tak daří

Reagovat
tomasinho

Toho zrovna můžu od vás, jako jednoho z mála. Přeju mu, navíc ho mám ve fantě.

Reagovat
smazaný uživatel

Je sice pěkný, že vysunem stopera na hrot,ale proč zrovna Pera, kterej je v útočení nejhorší?

Reagovat
smazaný uživatel

Evra

Reagovat
kiwwi

co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

že je kokot.

Reagovat
EL Gringo

to znie rasisticky

Reagovat
kiwwi

ani nie, len niekedy pise odveci

Reagovat
smazaný uživatel

Mrte na hrotu, to odkoukal od Boleslavi, viz. Rolko né? Achjoooooooo

Reagovat
Counter

Jenom 5???

Reagovat
fantomas

Že mu to neni blbý, šaškovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Andreji, Andreji

Reagovat
niflheim

Jenom 5?

Fergie to dobře zařídil.

Reagovat
C0br

FA

Reagovat
smazaný uživatel

Evra MotM?

Reagovat
niflheim

Viděl jsi nějaký pořádný útok přes jeho stranu?

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa viac páčil Valencia, ale aj EVra zahral dobre, no.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom polčase si ho urobil Ox a potom nahral Walcottovi ale ten to zazdil

Reagovat
niflheim

Ale taky Evra si tam s Oxem v ofenzívě dělal co chce.

Reagovat
Counter

Zahrál dobře.

Reagovat
vodka

hraje výborně

Reagovat
kiwwi

odohral skvely zapas

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Valencia.

Reagovat
niflheim

Ten zase "zavinil" gól od Arsenalu, ale zase jeden dal a druhý připravil...těžký rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ox

Reagovat
Amos

Achjo já to bez tý LM nepřežiju..

Reagovat
tomasinho

Co máne říkat my.

Reagovat
Amos

No nám ale odejde další hvězda.. Van Persie. Možná neprodlouží Walcott, Song, odejdou Aršavin, Chamakh asi i Rosa a budem v loji.

Reagovat
Rssa

My jsme zkušenější v tomto ohledu

Reagovat
Maresma

Pomalu si zvykam.

Reagovat
smazaný uživatel

4 body , to ještě není hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že s chelsea to bude krutý souboj

Reagovat
niflheim

Možná vyhrajete LM a dostanete se tam takto

Reagovat
smazaný uživatel

snad se arsenal nedostane ani do evropské ligy

pořadí by mohlo vypadat takhle: 1.) united 2.) city 3.) tottenham 4.) chelsea 5.) newcastle

Reagovat
Honza Matoušek

Sni dál kluku

Reagovat
diastan

Reagovat
cubinho

To těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

piersmorgan Piers Morgan

In Arsene, I no longer trust.

Pod to se podepisuji Piersy...

Reagovat
Lacko_Boh

Piers je ko*ot Tie jeho tweety..už by sme mali managera Martin O'Neilla,Oxa by ani nekupoval atď...

Reagovat
Amos

Omfg...

Reagovat
kiwwi

kurva toto mi nerobte...lahky infarkt

Reagovat
niflheim

Tak tohle byla zoufalost...odkdy má Evans ruku na břiše?

Reagovat
kiwwi

keby si bol protihrac tak takisto dvihas ruku

Reagovat
Erdovec

v 94.minutě, když domácí prohrávají o gol ti to zařvou všude

Reagovat
Honza Matoušek

Dobře ti tak Wenger debilní...

Reagovat
kiwwi

ty vole Danny, co to bolo

Reagovat
niflheim

Danny

Reagovat
vodka

no, je to tam, ale druhý poločas byl neuvěřitelně jalový z naší strany...

Reagovat
tomasinho

Taže Manchester - North London 2:0

Reagovat
kiwwi

skoda, mali sme to vyrovnavat

Reagovat
smazaný uživatel

Jj měli ste prohrát.

Reagovat
kiwwi

to by vyrovnaval Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

?Kdyby jste prohráli tak je to přece Manchester :Londýn 1:1 -> vyrovnáno.

Reagovat
kiwwi

chjo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bože

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ač mi to není po chuti, tak Rooney dneska výtečný týmový a bojovný výkon a asi MOTM

Reagovat
jenage

hral dobre tymove, ale motm jednoznacne antonio dnes

Reagovat
smazaný uživatel

spend some fuckin' money!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

fuck

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo krásné zakončení dnešního zápasu.

Reagovat
mike.84

ten welbeck to je tež moula... no o ničem fotbal. nechápu jak mužou být red devils druzí... wengere běž zase brečet a v létě zase utrat 7 mega

Reagovat
smazaný uživatel

viděl si někdy Wengera brečet ?

Reagovat
smazaný uživatel

to je vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem ho vždycky taky jenom slyšel. Neviděl sem to nikdy.

Reagovat
kiwwi

ja to tiez nechapem...mame byt na prvom mieste

Reagovat
diastan

Minulost

Reagovat
Mada

Je vidět že máš přehled....

Reagovat
smazaný uživatel

no, nič, prehru som aj tak čakal, ale výkon v 2. polčase ma veľmi potešil, MU musia výhru oslavovať. Snáď im tie 3 body pomôžu k zisku titulu namiesto modrákov.

Reagovat
smazaný uživatel

Potesil by ma keby o otocia..inak je to to iste hovno dookola..

Reagovat
fantomas

Hm, Song je s timhle fakt napřesdržku poslední dobou.

Reagovat
Tomekcz

co tam ten Danny vyvadel mohl klidne zakoncit a jeste si dela klicky... ale 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem čuměl

Reagovat
smazaný uživatel

Ako fakt sracka toto.3 zapasy v rade prehra.To je fakt na 4 miesto..Wenger nech sa uz preberie,alebo nech ide uz konecne do p..e,lebo dat Arshavina na plac miesto najlepsieho Oxa,to chce gule..A tie nakupy..

Reagovat
mithro

ten druhy polcas to bol porod teda ono sa asi fakt neda odohrat jeden zapas 90 minut v tempe

Reagovat
niflheim

Nezaujatému se to muselo líbit...rozhodně oba zápasy.

Reagovat
Kaze

Chúc mừng Park năm mới nhiều thành đạt

Reagovat
Counter

Střídání Alexe za Aršavina se fakt nepovedlo, to si Wenger bude řádně vyčítat. Každopádně druhý poločas byl vážně povedený, velká velká škoda, že se nepovedlo bodovat.

Nico Yennaris zase slušně obstál, snad do uzdravení Baca dostane další šanci.

Reagovat
Amos

Jo, za to může, to je pravda. Chambo by takhle toho Valenciu nepodcenil a snad Šavu už prodáme.

Reagovat
Lacko_Boh

ja nechápem podľa čoho Wenger strieda,niekde Andrej hovoril že môžeš hrať sebelepšie tak aj tak pôjdeš v 65.minute dole...Ale nechápem na čo to je dobré...

Reagovat
herbage

Hm, jestli Ox neumí bránit, tak co potom předvedl před tím gólem Aršavin? Jako od kapitána ruské reprezentace bych čekal jinačí výkon. Srovnat jeho výkon a Chamberlaina, tak bohužel více než rozdíl třídy. Chápu, že Wenger nechce Chamberlaina přetěžovat, ale v moment kdy šel dolů a přišel Aršavin, tak jsme přestali hrát a prakticky zápas soupeři darovali. Vzhledem k tomu, kolik snahy nás vyrovnání stálo, to mrzí dvojnásob

Reagovat
Amos

Právě, Chambo by tam něco vymyslel. Navíc když nás neúčast v LM může stát dalšího kapitána...

Reagovat
smazaný uživatel

Ox Yennaris (až na niektoré centre) Koscielny Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott Djourou najhorší na ihrisku... + Arshavinovi teraz riadne klesne sebavedomie a to ho má už aj tak zdrvené.

Reagovat
smazaný uživatel

aj Per a Wojta

Reagovat
smazaný uživatel

No tři body nejspíš zasloužené, ale od toho podklouznutí Smallinga sme Arsenal nechali hrát a mohli sme být hodně rádi že zvládl jenom vyrovnat. Tohle jsou plusové tři body se kteréma před sezónou nikdy nepočítám dopředu takže spokojenost. Akorát to Man City mě mrzí, mohli sme být na stejné úrovni.

Reagovat
Tomekcz

Jeste ze tam pak poslal Arshavina, Ox byl v takovym laufu, ze by tam jeste neco poslal

Reagovat
mr.Silver

Hlavně už prodat Shavu a Oxe do základu!

Reagovat
smazaný uživatel

To je los. Stoke (H), Chelsea (A), Liverpool (H), Ajax (H), Norwich (A), kdosi (H), Tottenham (A)

Reagovat
niflheim

Proti současné CFC to nebude zas tak těžké, jako dřív...spíše se bojím zápasů na Carrot Road a WHL.

Reagovat
Counter

Carrot Road

Reagovat
niflheim

Jaj

Reagovat
kiwwi

* Liverpool (A), Stoke (H), Chelsea (A), Liverpool (H), Ajax (H), Ajax (A), Norwich (A), Tottenham (A)

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je vedlejšák. Hmm a dva venkovní po sobě, to se máme na co těšit.

Reagovat
kiwwi

ked neratame Spurs, tak 7 zapasov za 28 dni

Reagovat
vodka

a eště ty zranění

Reagovat
niflheim

Horší je to o to, že nemůžeme tolik točit sestavou, co by normálně nebyl problém...snad se to začne uzdravovat

Reagovat
Wat

Mohl by mi to někdo zhodnotit, prosím? Zrovna jsem došel domů...

Reagovat
vitasrp

První půle ze strany Arsenalu krom úvodních 15 minut hodně špatná, obrovské problémy představovaly kraje, přes které se křídla MU prosazovala jedna radost.. Vermaelen svou úlohu ještě v rámci možností zvládal, ale Djourou byl zralý na ručník, Nani ho tam cvičil neskutečně.. I když na druhou stranu to měl těžký, protože svého soka bránil prakticky po každý sám, ke zdvojení tam nedošlo snad nikdy.. Arsenal hrál s obranou klasicky hodně vysoko, přičemž Carrick posílal vynikající míče do prostorů za krajní beky, čímž ty situace 1 na 1 pro křídelníky zákonitě vytvářel..

Navíc vůbec nefungovala záloha, Ramsey byl hodně špatný, Song snad ještě horší, ten v první půli nebyl schopný přerušit jednu akci, odebrat jakkoli balón.. Jediný Rosa snad za něco stál plus Chamberlain na křídle, kterej byl z hlediska AFC snad i nejlepší hráč zápasu..(společně s Rosou a Koscielnym do TOP3 patřil určitě)

Druhá půle - úplně jinej příběh.. Djouroua vystřídal Yennaris a obraz hry úplně změnil.. AFC vyrovnal hru a chvílema začal MU i přehrávat, i když ti hrozili z rychlých brejků.. Nicméně šancí rozhodně nebylo málo, Persie spálil neuvěřitelné, Ramsey páli ve velmi dobré pozici nad + ještě několik náznaků šancí.. Celkově Arsenal začal v defenzivě odebírat více míčů, díky tomu si pak připravil příležitosti k brejkům, čímž došlo k rapidnímu zrychlení hry a po jednom takovém padl i vyrovnávací gól..

Poslední pasáž zápasu pak podle mě dost zabil Wenger, když pro mě nepochopitelně stáhl Oxe a do hry poslal Aršavina, který měl velký podíl na rozhodující brance úček.. Přitom právě ta branka přišla ve chvíli, kdy jsem si myslel, že pravděpodobnější je otočení výsledku v podání AFC než výhra MU..

Reagovat
Wat

Díky. Ale ten konec mě teda mrzí, jestli to prokaučoval AW tím střídáním.

Reagovat
vitasrp

Možná měl nějaké zranění, možná už nemohl, to nemohu tušit, ale nevypadalo to tak.. Pokud ho nestřídal ze zdravotních důvodů, pak jsem v takovém tahu opravdu smysl nepostřehl..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze Chamberlain nechal na hristi vsechno a byl stridan spis z tohoto duvodu, nez ze by slo o neco taktickyho

Reagovat
kiwwi

sam Wenger pripustil, ze to bolo takticke striedanie

Reagovat
niflheim

Kdo to rozkliknul kvůli tomuhle komentu?

Reagovat
kiwwi

debil

Reagovat
niflheim

Ještěééééé

Reagovat
kiwwi

omg

ok teraz uz pockam kym tu nebude viac novych komentarov...a nieze zacnes spamovat

Reagovat
niflheim

Spamovat?

Reagovat
niflheim

Či nespamovat?

Reagovat
niflheim

To je to, oč tu běží.

Reagovat
kiwwi

nevyslo

Reagovat
niflheim

A stejně napíšu ještě jeden a dojdeš

Reagovat
kiwwi

vobec...prisiel som si sem este raz precitat celu diskusiu

Reagovat
niflheim

Reagovat
Shevchenko

To je snad rekord ne? 3269 komentářů.

Reagovat
rufus

Není to rekord ani mezi preview PL, stačí se podívat o 2 kola zpět:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/anglicka-premier-league-preview-20-kola-169332/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele