Anglická Premier League - preview 21. kola

14.01.2012, 08:21, aktualizováno 16.01.2012, 08:33
Previews
Jednadvacáté kolo anglické ligy zakončí pondělní dohrávka mezi Wiganem a vedoucím Manchesterem City. Wigan potřebuje každý bod, jelikož je momentálně úplně poslední. Jasným favoritem jsou hosté, přestože v posledních zápasech nebyli tak suverénní jako po celý podzim.
Wigan Athletic - Manchester City  (pondělí 21:00)
Dohrávka jednadvacátého kola nabídne symbolicky souboj prvního s posledním. Respektive posledního s prvním, na "všesportovní" stadion do Wiganu přijede Manchester City. Vedoucí celek Premier League se nenachází v ideálním rozpoložení, dá se dokonce říct, že na Manciniho výběr přišla první krize. V současné době je zvykem s tímto slůvkem pohazovat, nicméně v případě Citizens nejsme daleko od pravdy.

Klub z Eastlands má za sebou dvě pohárová utkání. Obě sehrál doma, kde v lize drží úchvatnou stoprocentní bilanci, jenže jak v rámci Carling Cupu, tak slavnějšího kolegy FA Cupu, jako by šlo o měření sil v měřítku historickém. Městským rivalům United v nejstarší soutěži světa podlehli 2:3 i díky chybám sudího Foye, s Liverpoolem už ovšem o žádný omyl hlavního rozhodčího nešlo. Nedobytný Etihad Stadium tak padl dvakrát během čtyř dnů.

Přesto Citizens do zápasu vstupují v pozici jasného favorita, o čemž svědčí i široká škála statistik, v nichž vládnou celé Premier League. Ať už je to "jen" vedení v lize, největší počet vstřelených branek, nejmenší počet obdržených nebo nejlepší bilance na domácím hřišti. Nezajímavé není ani to, že Manchester City jako jediný tým v nejvyšší anglické soutěži ještě ani jednou neinkasoval v úvodních 25 minutách.

Ani Wigan se nemusí v tomto směru stydět. Jenže statistiky Latics jsou na zcela opačném pólu. V tabulce jsou úplně poslední a vstřelili nejméně gólů ze všech týmů v lize - tím ale výčet "nej" zdaleka nekončí. Svěřenci Roberta Martineze dokázali vyhrát nejméně domácích zápasů nebo například inkasovali největší počet gólů v úvodní čtvrthodině. Abychom nezůstali jen u záporů, Wigan si dokázal vybojovat nejvíce penalt z Premier League. Z šesti nařízených nicméně celou jednu třetinu nevyužili.

Je ovšem alarmující, že Man City nedokázali vyhrát ani jednou z posledních čtyřech venkovních zápasů (D2, L2), což přímo vybízí stébla chytající se Wigan k prodloužení nepříjemné série. Ve prospěch favorita ovšem hovoří hned další dva údaje. Čtyřikrát po sobě ve vzájemném střetnutí totiž vyhráli bez obdržené branky. Mimo to, když už jsem zmínil mizernou formu City zvenku, musím o to víc vypíchnout bídu Latics na domácím stadionu - osmkrát v řadě zde totiž nevyhráli (D3, L5)

Hned trojice hráčů z kádrů obou soupeřů odcestovala na Africký pohár národů. Bratři Kolo a Yaya Touré hájí barvy Pobřeží slonoviny, zatímco Mohamed Diamé bude kopat za čest a slávu Senegalu. Hráče Citizens poslední týdny trápí kotníky - Mario Balotelli kvůli němu střídal po 39 minutách v utkání s Liverpoolem v ligovém poháru, David Silva si ho poranil už v FA Cupu. Oba mají start nejistý, u Španěla je nicméně šance na hru velmi vysoká. Wigan stále postrádá Maloneyho, který ještě nenabral kondici, naopak Albert Crusat je fit po zranění zad.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.75 - 4.60 - 1.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Queen's Park Rangers  (neděle 14:30)
Mark Hughes a jeho premiéra "v dresu" nováčka Premier League Queens Park Rangers. Není třeba si nalhávat, že Západolondýňané se sice nezachovali zcela profesionálně k manažeru Neilu Warncockovi, avšak angažováním Marka Hughese udělali vyložené terno. Sám nový trenér se nechal slyšet, že touží po nové výzvě a žádá soupeření o trofeje se soupeři na nejvyšší úrovni. I proto údajně odešel z Fulhamu. Nyní, pár kilometrů od bývalého působiště, chce své sny naplnit. Pomůže mu k tomu peněženka Tonyho Fernandese?

Dá se říci, že Hughes získal své místo manažera v QPR ze stejného důvodu, kvůli němuž opustil Manchester City, nebo stejně tak před lety v Chelsea Claudio Ranieri. Odváděl v milionářském celku sice kvalitní práci, fanoušci i veřejnost ho měli rádi a uznávali ho; přesto to nebyl "kůň" nového majitele, a tak se chtě nechtě museli klidit novému vyhlédnutému manažerovi na'jeho post podepsaného.

Stojí proti soupeři, kterého by si zřejmě žádný nováček na lavičce týmu Premier League nepřál. Newcastle měl úchvatný začátek, doputovali dokonce na třetí místo tabulky, pak ovšem následoval pád. Nyní však znovu nalézají ztracenou formu a naprosto bezproblémová výhra proti obhájcům titulu Manchesteru United dává najevo, že jsou, zdá se, na té správné stopě.

To QPR jsou naopak na cestě do pekel. Po nezcela špatném začátku (s výjimkou úvodního debalku 0:4 s Boltonem) se propadají stále níže a dnes dokonce okupují první sestupové místo. Inu, v posledních osmi utkáních získat pouhopouhé tři bodíky... To opravdu na přílišné vyskakování stačit nemůže a dost možná, že i výměna manažerů se tentokráte nezdá být pouhým rozmarem náročného oligarchy ze země bohaté na přírodní zdroje.

Proti Magpies v současném rozpoložení to opravdu Rangers jednoduché mít nebudou, pomoci ovšem může absence dvou klíčových hráčů soupeře - Cheika Tioteho a především kanonýra Demba Ba. Pro zranění jsou pak mimo hru Lovenkrands, Ranger a mladší z bratrů Ameobiů Sammy. Jeho bratr Shola se pak po boku Leona Besta s největší pravděpodobností ukáže v základní jedenáctce vyvolených manažera Alana Pardewa.

Queens Park Rangers trápí dost možná ještě větší absence. Stejně jako Newcaslte, vyslal na Africký pohár národů po dvou hráčích, kromě Taarabta a Traoreho nicméně postrádají i kapitán Joey Barton za červenou kartu a Alejandra Faurlina. Stabilní člen záložní řady s kolenem promarodí celý zbytek sezony.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.70 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Arsenal FC  (neděle 17:00)
Jeden z největších okamžiků téhle sezony určitě nadešel v uplynulém týdnu, když se prvně od roku 2007 objevil v dresu Arsenalu legendární Thierry Henry a hned při svém obnoveném debutu poslal Kanonýry do dalšího kola FA Cupu. Dnes by francouzský snajpr dle slov Wengera dokonce i mohl startovat v základní sestavě; a rozšířit tak své spektrum týmů, proti nimž se v rámci svého ostrovního angažmá zvládl prosadit.

Velšský celek z města Swansea si totiž atmosféru Premier League premiérově užívá až letos a nutno jedním dechem dodat, že se s touto novou a přetěžkou výzvou vypořádává nadmíru statečně. Ostatně i na Emirates Stadium Rodgersovo mužstvo - jako jedno z mála za poslední dobu - plně neustoupilo od svého kombinačního a spíše ofenzivně laděného projevu. Tenkrát tu padlo 0:1 a "připravilo" Arsenalu vytouženou první výhru v právě probíhajícím ročníku. Dnes jsou Gunners v docela jinačím rozpoložení. Minule sice do nebe volajícím způsobem padli v souboji s Fulhamem, předtím ovšem ve dvanácti zápasech našli přemožitele tak akorát v rozjetém Manchesteru City.

Jenže venku - a to by právě Wengerovy svěřence mohlo hryzat, kór v souvislosti s výjezdem zrovna na Liberty Stadium. Dvakrát ze tří nedávných pokusů totiž Arsenal na cizí půdě nebodoval, Aston Villu potom udolal až gólem tři minuty před koncem. Teď se přitom bude měřit s mančaftem, který patří doma k osmi nejsilnějším výběrům soutěže. Spolu s ManCity potom na vlastním stánku Swans kapitulují vůbec nejsporadičtěji; navíc jsou tu stále poraženi jenom jednou jedinkrát rukama slavného ManUtd.

Na Londýňany tedy v každém případě čeká těžká robota. A tím spíš, když se zase jednou bude muset něco dít s obrannou linií. Francis Coquelin si totiž v duelu s Leedsem natrhl zadní stehenní sval, takže načas osiří post pravého beka - to ovšem patrně vyřeší návrat Johanna Djouroua. Thierry Henry, jak už bylo řečeno, dost možná nastoupí v základní sestavě; a to případně na levém křídle, kde nebude moci kvůli účasti na APN operovat Gervinho.

Téměř kompletní ansámbl má k dispozici Brendan Rodgers, navíc si v FA Cupu dovolil pošetřit síly čtyř opor. Jmenovitě šlo o Vorma, Sinclaira, Allena a Caulkera. Mimochodem o místo pravého křídla v základní sestavě by měl s Dyerem a Routledgem svést souboj Gylfi Sigurdsson, jenž coby ofenzivní univerzál zavítal do Walesu na hostování z Hoffenheimu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.20 - 3.50 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Everton FC  (sobota 16:00)
Mark Clattenburg se vrací na evertonskou scénu. Zápas Toffees neřídil od října 2007, kdy v Merseyside Derby udělil červené karty Nevilleovi s Hibbertem a Reds dotlačil za vítězstvím mimo jiné dvěma penaltami - z toho jednou v poslední minutě. Dnes bude rozhodovat duel Evertonu s tápající Aston Villou.

Definitivně do přetěsných bojů zhruba uprostřed ligové tabulky zabředli birminghamští. S 23 body se nachází mezi stejně ohodnocenými celky Swansea a Fulhamu na 13. příčce. To vpravdě není bilance, jakou si McLeish a jeho svěřenci pro tuto fázi sezony vysnili. Tím spíš potom budí pozornost domácí výkaz, který hovoří o rovné polovině prohraných zápasů (5 z 10); bude tedy zajímavé sledovat, jak Villans obstojí v kontextu minulých 19 vzájemných soubojů s Toffees na Villa Parku, v nichž se urodila jediná výhra hostí.

To určitě musí Davida Moyese mimořádně trápit, přesto tu jsou ještě významnější vykřičníky. Přes Vánoce se Everton obdivuhodně zvedl a na Nový rok mohl zkonstatovat, že z těžkého programu o čtyřech duelech vytěžil parádních osm bodů. Jenže pak přišla senzační domácí prohra s Boltonem, minimální vzdor na White Hart Lane a Toffees jsou zdánlivě tam, kde byli předtím. Moyes tedy musí doufat, že do třetice všeho dobrého to vyjde a on se konečně dočká 150. výhry v Premier League.

Přitom se ale bude muset vypořádat ještě s jedním nepříznivým faktorem: znovu bobtnající marodkou. Karamelky se klidně mohou před výkopem ocitnout bez sedmi hráčů, přičemž pouze Johnny Heitinga bude Moyesovi k dispozici jako relativně zabydlený stoper. První ligový start by si tak mohl odkroutit Shane Duffy, přičemž debut v novém dresu vyhlíží Darron Gibson, nedávno příchozí z Manchesteru United.

Také Villans už mají k dispozici svou první a zatím jedinou zimní akvizici: na dva měsíce se stejně jako Henry vrátil na Ostrovy Robbie Keane a hned by se mohl pokusit oživit skomírající ofenzívu Villans. Defenzivní složku mančaftu by pak po sedmi kolech opět mohl podepřít veterán Shay Given.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.20 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackburn Rovers - Fulham FC  (sobota 16:00)
Porážka Manchesteru United a o něco starší remíza s Liverpoolem byly báječné, senzační, vitální; přesto je Blackburn dál poslední a dnes už se o něm ani nemluví jako o pohárovém účastníkovi. Po domácí prohře se Stokem a ztroskotání na Newcastlu se už Rovers o žádné známky zlepšení zase neopírají; na rozdíl od Fulhamu.

Ten už snad definitivně jde nahoru, tedy tam, kam nepochybně patří. Martinu Jolovi si už očividně sedla ofenzivní vozba, když Bryan Ruíz aktuálně patří k nejnebezpečnějším útočníkům ligy a celkem povedeně mu přitom sekunduje Zamora, ale i Dempsey. Produktivita sice zůstává přinejlepším standardní, tři kola bez porážky a čerstvý skalp Arsenalu nicméně budí respekt. Nizozemský manažer teď se svými svěřenci bude usilovat i o vylepšení venkovní bilance, jež zatím hovoří o rovné polovině zremizovaných klání a jediné výhře na půdě slabého Wiganu. Zároveň by se také hodilo prolomit šestizápasovou domácí neporazitelnost Rovers vůči tomuto sokovi.

Situace se na Ewood Parku jenom zlepšila v minulých týdnech. Vedle vyřazení z FA Cupu - ještě potupnou formou revanše za Ligový pohár, v němž Blackburn finišoval na konci listopadu v pokročilé fázi - se teprve po dvou měsících angažmá poroučel do ambiciózního PSG asistent Paul Clement. Znovu se pak začalo hovořit o budoucnosti Christophera Samby, jenž se opět nechal slyšet, jak mu je Blackburn malý, a nahlas se začal skloňovat rovněž v létě končící kontrakt klíčového muže ofenzívy Rovers Juniora Hoiletta.

Svého času relativně rozstřílený Andy Johnson a také poslední dobou neustále marodící Simon Davies by zase měli být Martinu Jolovi k dispozici. Ne tak brankář Schwarzer, který ještě nějaký čas bude nucen přihlížet řádění své dvojky, Davida Stockdalea. Nejistý zůstává start Etuhua.

Nespokojený Samba si minulý týden kurýroval kotník a pro jistotu i zadní stehenní sval, dnes už by ho ale obě části těla měly na trávník pustit. A neměl by být jediným navrátilcem. Povzbudit by Rovers mohly také nástupy Hoiletta, Dunna a brankáře Robinsona.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.30 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Martin O'Neill byl pro Sunderland obrovskou vzpruhou a fanoušci Black Cats nyní doufají, že jejich tým bude pokračovat v sérii kvalitních výsledků a potrápí i favorizovanou Chelsea. Ta letos není na domácí půdě zdaleka tak silná a v Sunderlandu si jistě dobře vzpomínají na loňskou výhru 3:0, kterou šokovali Stamford Bridge...

Pro Chelsea je to stále nejhorší domácí porážka za více než deset let, ale ani letos to není před vlastním publikem zrovna růžové. André Villas-Boas vyhrál na Stamford Bridge jen čtyři z posledních devíti zápasů ve všech soutěžích, což je na mužstvo kalibru Chelsea žalostná bilance.

Využít aktuální zranitelnosti svého soupeře tak bude chtít Sunderland, jenž pod novým manažerem Martinem O'Neillem neskutečně ožil. Když 59letý kouč na Stadium of Lights přicházel, byl Sunderland osmnáctý. O'Neill však vyhrál pět ze sedmi zápasů, v šesti duelech získal 13 bodů a to jeho nové mužstvo okamžitě katapultovalo na desáté místo.

Přitom předtím Sunderlandu trvalo pod Stevem Brucem nastřádat pět výher celých 20 zápasů a 13 bodů získal až během 15 zápasů.

Do západního Londýna tak přijíždí hosté dobře naladěni a doufají, že budou moci nasadit útočníka Nicklase Bendtnera. Vrátit by se mohli rovněž Phil Bardsley a Connor Wickham. Fit už je Fraizer Campbell, ale mimo hru zůstávají Wes Brown, Jack Colback a Titus Bramble.

Ať je ale sobotní soupeř naladěn jakkoliv, zůstává stále jasným cílem Chelsea výhra. Blues si nemohou dovolit vypadnout z první čtyřky, na kterou dotírá Arsenal. Výsledkově by určitě Chelsea ráda navázala na duel ve Wolverhamptonu, kde se sice herně trápila, ale silou vůle v závěru zápasu zlomila klání ve svůj prospěch. Minulý týden si pak výhrou nad Pompey pojistila postup do čtvrtého kola FA Cupu, a tak by nebylo vhodné vítěznou sérii přerušovat.

Obzvlášť když budou moci nastoupit klíčoví hráči John Terry a Daniel Sturridge. Zranění naopak do hry nepustí zřejmě Florenta Maloudu a ani v nominaci nejsou Ivanovič s Mikelem. Na Africkém poháru národů pak Pobřeží slonoviny reprezentují Salomon Kalou a Didier Drogba.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.75 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Stoke City  (sobota 16:00)
Liverpool se po ligové porážce v Manchesteru 0:3 poměrně rychle oklepal a gólem legendy klubu Stevena Gerrarda z penalty stejného soupeře na stejném stadionu porazil v Carling Cupu 1:0. Teď na to budou chtít navázat i v lize, kde na Anfield Road změří síly s ambiciózním Stoke City.

Tristní bilanci mají Potters na stadionu Reds v rámci Premier League. Osmačtyřicetkrát se zde Stoke představilo, ani jednou však nevyhrálo, připsalo si jen devět remíz. Doma už se mu vede proti Liverpoolu lépe, to je ovšem věc, která fanoušky příliš zajímat nemusí.

Co už je zajímavější, je výborná forma Stoke City. Z posledních osmi klání jen jedno prohrálo a to ještě, ostatně stejně jako Liverpool, na Etihad Stadium. Pak jsou to dvě remízy a hned pět výher, jež posunuly "Hrnčíře" mezi TOP 8 o čtyři body za Newcastle, který okupuje poslední pohárovou sedmou příčku. Liverpool je ještě o dvě místa výše.

Kenny Dalglish pravděpodobně nebude moci počítat se službami Jaye Spearinga, který se zranil v pohárovém utkání s Manchesterem City. Na jeho místě nastoupí asi Charlie Adam - stejně jako právě v Carling Cupu. Kvůli trestu bude chybět i Luiz Suarez, vrací se ovšem José Enrique. Stoke se děsí, že nebude moct využít služeb kapitána Shawcrosse, pak i Wilsona a Shottona.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.38 - 4.50 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
Premier League nabízí také situace, na které není fotbalový fanoušek příliš zvyklý. A možnost sledovat Manchester United po dvou prohrách v řadě bude určitě jednou z nich. Málokdo by před sklonkem roku 2011 očekával, že obhájce titulu prohraje jak doma s Blackburnem, tak v Newcastlu. Zvláště, když předtím devětkrát v řadě neprohrál a z toho osmkrát bral všechny body.

Chuť si ovšem Fergusonovci zpravili v FA Cupu, kde se červeným z Manchesteru podařilo blankytného rivala porazit na jeho ploše 3:2 a alespoň částečně jim vrátit debakl z letošní sezony. Na Old Trafford tehdy byly gólové hody po triumfu hostů.

Minulou sezonu United doma ztratili za celý ročník jenom dva body, k dnešku už jich v tom probíhajícím přišli o devět. I tak do Divadla snů přijíždí Bolton v pozici jasného outsidera, což potvrdí i pozice Trotters v tabulce. Ta je podobná už od půlky října - v sestupových vodách. Coylovi svěřenci přesto mohou poměrně dobře dýchat, jelikož z posledních čtyřech zápasů vybojovali hned sedm bodů, což je ještě udržuje v kontaktu s okolím.

Vzájemné zápasy hovoří také jasně pro Manchester. 12 ze 14 utkání v nejbližší minulosti skončilo právě triumfem Red Devils. Osamělá výhra Trotters se datuje v prosinci 2007, kdy na Reebok Stadium rozhodl jedinou brankou Nicolas Anelka.

Fergusona stále trápí marodka v defenzivních řadách. Vidić je out do konce sezony, Smalling s Jonesem mají zase šrámy, které je možná do duelu nepustí. Uvidí se až před střetnutím. Místo jednoho z nich naskočí uzdravený Rio Ferdinand. Bolton se těší na gólmanskou jistotu Jussiho Jaskilaainena, jenž po dvou zápasech strávených mimo bránu chystá návrat do své svatyně.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.14 - 7.75 - 15.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Pro Tottenham zápas jako stvořený na to, aby spláchl své tvrdě a krásně vybojované postavení do záchodu. Tak jako před dvěma lety, kdy doma proti Vlkům senzačně prohrál doma 0:1. Dnes se již řadí mezi kandidáty v boji o titul zcela regulérně a jakékoli zaváhání se absolutně nepřipouští. Zvlášť ne doma.

Spurs mají za sebou náročný program, ve středu dohrávali první kolo s Evertonem a vedli si na výbornou. Dobrý výkon celého týmu byl korunován famózní trefou z dálky v podanání Benoita Assou-Ekotta, nejlepšího hráče zápasu. V dobrém světle se předvedl Jake Livermore, jenž by měl dostat příležitost i dnes.

Zvláště když je pořád mimo hru Brazilec Sandro. Naopak Scott Parker by se mohl po zranění konečně vrátit na trávník, kam pro potíže s kolenem nemohl tři utkání. Nebudou hrát ani stopeři Gallas s Kingem. Wolves musí doufat, že se včas vykurýrují dvě opory, ofenzivní tahoun Steven Fletcher a vůdce defenzivy Roger Johnson. Do hry po odpykání trestu by se mohl vrátit Milijaš. Edwards už vyléčil tříslo a může svému týmu pomoci.

Ten se nicméně trápí. Jen tři body z posledních šesti duelů zatlačily celek až k sestupovým vodám, na které mají už náskok jen jediný bodík. Po velmi dobrém úvodu sezóny přišel pomalý pád dolů, na kterém se podepisuj především chyby obrany. Naposledy Wolves nestačili doma na Chelsea, které podlehli gólem v posledních minutách 1:2.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.28 - 5.25 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Norwich City  (sobota 16:00)
Premier League se přehoupla do své druhé poloviny, má za sebou pohárový týden a zrovna celky WBA i Norwiche si odpočinek od ligových bojů nepochybně užily. Oba svým soupeřům - a ne nikterak slabým - nastřílely čtyři branky a nakrátko tak zapomněly na složitou robotu, která je ještě v letošním ročníku čeká.

Situace uprostřed tabulky je mimořádně spletitá, stejně tak na úplném spodku. Ovšem West Bromwich, to je přesně to dělící pravítko, které sice sedí na nedobře znějící 15. příčce, od sestupové zóny ho ale stále dělí přívětivých šest bodů. Norwich je na tom ještě o tři krůčky lépe, přičemž právě o vyrovnanosti srdce tabulky svědčí skutečnost, že s touto vizitkou operuje uvnitř elitní desítky.

Obě mužstva nicméně stále živí své neduhy. Baggies především doufají, že se díky hattricku Coxe a pohárové demolici Cardiffu oprostili od střelecké mizérie, která je provázela posledními ligovými koly. West Bromwich v nejdůležitější domácí soutěži vychází naprázdno už 275 minut!

Canaries pro změnu sice prohráli jedinkrát v posledních šesti kolech, stále se jim ale nedaří udržet čisté konto. A pokud jim pšenka nevykvete ani na The Hawthorns (kde přitom domácí mířili do černého jen sedmkrát, což je ligové minimum), stanoví brankáři Norwiche nejdelší šňůru bez vychytané nuly od startu sezony 1975/76.

Hned čtveřice svěřenců Roye Hodgsona čeká na fyzické testy, které prověří její zdravotní způsobilost. McAuley a Olsson marodí s lýtkem, Thomase tahají třísla a Scharnera trápí achillovka. Nejisté jsou zatím rovněž starty Mulumba a Longa, přičemž trojlístek Gera-Brunt-Reid je mimo hru s definitivní platností.

John Ruddy vynechal pohárové klání z čistě příjemných důvodů - účastnil se totiž porodu vlastní dcery. Teď už nicméně bude připraven a svému novorozeněti by určitě právě čisté konto nadělil moc rád. K tomu mu ale ještě nebude dopomáhat Tierney, který sotva začal s tréninkem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City20153256:1648
2.Manchester United20143349:2045
3.Tottenham Hotspur20143338:2045
4.Chelsea FC20114539:2537
5.Arsenal FC20113636:2836
6.Liverpool FC2097424:1834
7.Newcastle United2096529:2533
8.Stoke City2085722:3129
9.Norwich City2067730:3525
10.Sunderland AFC2066827:2324
11.Everton FC20731020:2424
12.Swansea City2058720:2323
13.Aston Villa2058722:2623
 Fulham FC2058722:2623
15.West Bromwich Albion20641019:2822
16.Wolverhampton Wanderers20451122:3617
17.Queen's Park Rangers20451119:3517
18.Bolton Wanderers20511425:4316
19.Wigan Athletic20361118:4115
20.Blackburn Rovers20351229:4314

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2804)

Přidat komentář
tomasinho

Debilní program zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Budú dávať LFC niekde?

Reagovat
tomasinho

Nevím, snad něco najdeme.

Reagovat
ryzskej

Zkuste fromsport.com

Reagovat
frantamlad

nebo kiwisportz.com

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

To musel tvořit nějaký kretén.

Reagovat
smazaný uživatel

Andy, aby pak mohl chlastat u zápasu Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

kto dal zase vsetky zapasy na jeden cas

Reagovat
supervizor

Na Digi zase Manchester United.

Reagovat
smazaný uživatel

OT :Brazilská hvězda Neymar je nyní oficiálně vázána v Santosu do roku 2014. Devatenáctiletý útočník se se svým mateřským klubem dohodl na nové podobě kontraktu již v listopadu, teprve včera ale bylo vše schváleno Brazilskou fotbalovou federací.

Reagovat
Maresma

Vsechny zapasy ve stejnou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

jasné výhry tottenhmu,unidet,liverpolu a chelsea

Reagovat
Nikikrew

Dnes to tak vyzera na same jednotky

Reagovat
fantomas

WBA nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

bude odemwingie hatrick

Reagovat
Nikikrew

Myslim si tiez, ze zapas skonci remizkou

Reagovat
tomasinho

A Villa-Everton taky nula.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

geniální. Všecko je ve čtyři a na Man City si musím počkat do pondělka. Dát Tottenham s Wolves na 13:30 je zřejmě neřešitelný problém.

Reagovat
smazaný uživatel

letos je to fakt postavený na hlavu

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se musí vyhrát, je mi líto Vlků, protože v každém jiném zápase bych jim ty body přál.

Reagovat
herbage

už 9 bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no, prostě new day, new life.

Reagovat
smazaný uživatel

existuje nejaké rozumné vysvetlenie, prečo sa všetky zápasy hrajú v rovnaký čas a nič predtým ani potom?

Reagovat
smazaný uživatel

Francouzská liga má zase všecky zápasy v sobotu v devět večer a jeden zítra. To už je rovnou na pěst

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, ale lepšie, než keby boli o 16.00 aj tie. Takto si pozriem aspoň LFC - Stoke a večer PSG.

Reagovat
JozkokozleJ

Presne tak! A takto nastavene kola ma prave francuzska liga casto

Reagovat
Erdovec

mohl by O'Neill pokračovat v nastoleném trendu jinak ty časy

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim Vas ludia, kde pozerate live prenosy na nete, ja som mal jendu stranku, ale tu nejaka americka ******** zakazala. Vdaka

Reagovat
Erdovec

http://www.wiziwig.tv/ tam si najdeš zápas na který se chceš dívat a vybereš si

Reagovat
smazaný uživatel

Vdaka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dikes

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle illegální streamy se musí podporovat. Znamená to míň peněz televizím, tím pádem míń peněz fotbalu, tím pádem menší zkurvení fotbalového prostředí a tradic

http://www.footballstreaming.info/streams/todays-links/

Reagovat
tomasinho

OT: http://www.premierleague.cz/aktualne/premier-league/bridge-musim-ze-city-pryc/?aktualitaId=8467

Otevřená zpověď Bridge o životě nechtěného hráče v City.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude někde pravidelně hrát a najde svou starou formu. Otázka jestli se přestup nezadrhne na JEHO platových požadavcích.

Reagovat
Maresma

Jestli neni debil, tak by odesel pryc i za cenu snizeni platu.

Reagovat
smazaný uživatel

Budeme v TV v dalsim kole FA Cupu, zaznamenals? Pisu ti to uz potreti a zadna odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Paráda Snad postoupí Brighton a uvidíme Kazengu v akci.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne at postoupi Wrexham

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, je jedno s kym vypadneme

Reagovat
smazaný uživatel

Ja doufam, ze toho snadnyho losu vyuzijeme a pujdeme dal. Ani by mi nevadilo, kdyby se bral FA Cup vazne, protoze MU vsechny silny soupere vyradi a Pardew si pak poradi s MU i s Chelsea V lize uz stejne skoro o nic nejde, dopredu neni kam a preskocit nas muzou uz asi jen Potters

Reagovat
smazaný uživatel

Officielně vyhlačuju jako cíl sezony FA Cup a double nad Mackems

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne trofej

Reagovat
smazaný uživatel

Snim celou nohavici štrůdl na posezení, jestli to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, snim celou pizzu! To netrumfnes

Reagovat
smazaný uživatel

To si povime pak, kdo sedel dyl na zachode.

Reagovat
Wat

To nic neni.

Reagovat
Trand
Reagovat
vladis271

MU aby vyhralo na Anfielde, nonsens

sfúkneme ich jak sviečky na narodeninovej torte.

Reagovat
vodka
Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bridge tam sel s vidinou zakladu. Navic z Chelsea byl odejit aferou s Terrym...

Reagovat
tomasinho

Nebyl už náhodou v City, když aféra vyplula na pvorch?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to věděl už dřív

Reagovat
tomasinho

To jo, ale do City šel v lednu 2009 a aféra se objevila tuším v lednu 2010. Ale třeba to už věděl rok předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. Ale pořád to nic nemění na tom, že do City odcházel s vidinou hrát základ, protože přes Cashleyho cesta nevedla. Ne primárně za penězi.

Reagovat
tomasinho

To je jasné, za Cashleym mu pšenka nekvetla, tak šel tam.

Reagovat
Arbiter

Ne, nevedel...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť už se tady tuším mluvilo o tom že zájem o něho byl, ale ztroskotal na tom že chce prachy co má v Man City. Jinak už mohl být pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Odmitl jen Celtic, vyjednavani s ostatnima tymama ztroskotalo na procentech z platu, ktery pozadovali v ManCity.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom jo, to sem nevěděl.

Reagovat
fantomas

Lozit by asi Tomovi neprošlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by ho zachranit Sparky

Reagovat
tomasinho

To je zajímavý nápad. Sparky si ho přivedl i do Ctiy že? Taky proč ne, Traoré není žádný zázrak a navíc se mi i u Pompey líbil více na kraji zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

No Traore je ted hlavne na ACN, takze ted by si Bridge zahral

Reagovat
tomasinho

No jo vlastně, to by mohlo vyjít. Navíc v QPR by se mu neštítili dát slušný plat. Neříkám, že těch jeho 90, co má v City, ale třeba 50-60 by mu dát mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Muzou ho vzit i na hostovani s opci, ja myslim, ze Sparky by o nej stal. Ale pry ma na leden k dispozici jen 8m. Ale Bridge by urcite moc rad do Londyna, protoze tam pracuje jeho zena, kvuli ktere odmitl transfer do Celticu, aby to k ni nemel daleko.

Reagovat
tomasinho

Jojo, to by šlo to hostování s opcí. Když má teda jen 8 mega, tak je třeba aby nahradil nějak Faurlina a sehnal gólového hráče.

Reagovat
niflheim

Má tam Kika

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Bayern +

Reagovat
niflheim

Tak za Sparkyho hrával základ, takže se vskutku nabízí jeho přestup do QPR. Rozhodně jsem zajímavý, jaké nabídky za něho City dostanou a hlavně, jak bude ochotný jít s platem dolů, protože nikdo nenabídne takový plat hráči, který není v zápasovém tempu.

Reagovat
Arbiter

Tak pochybuju, ze by ve WHU mu meli platit jeho plat ze City...

Reagovat
niflheim

Tam je dle mého názoru minimální šance, že by tam přestoupil. Big Sam si tam hlavně začal pěkný projekt, díky sestupu mohli navíc propustit hráče, kteří měli vysoké platy.

Reagovat
Arbiter

No slo spis o to, ze tam prestoupit mel, ale pak to kvuli laxnimu pristu City padlo. Takze si nemyslim, ze lpi na svem platu...

Reagovat
Arbiter

Snad se Wayne z toho pekla dostane

Reagovat
smazaný uživatel

fajn počtení

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jinak z tehdejší sestavy má reálnou šanci nastoupit jen Bardsley, Cattermole a Richardson. Zajímavé. A ještě Elmo, ale ten teda tehdá až na konci střídal.

Reagovat
Wat

Letos to bude režírovat Sess s Bendtnerem.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela čekám, že se na ten zápas Tony zase vykašle jak to občas venku dělá. Takže 3 body by neměli bejt problém.

Reagovat
niflheim

Crouch na straně jedné, Carroll na druhé...může to být zábava.

Reagovat
tomasinho

Doufejme, dneska čekám minimálně jednoho z dvojice Kuyt-Maxi. Doufám, že Maxi a na druhé straně Downing, ten hrál v LC jen necelých 60 minut a Craig hrál základ FA Cup i LC. Takže bude jako žolík dneska myslím. Viděl bych to na:

Reina - Jhonson, Škrtel, Agger, Enrique - Gerrard, Adam, Hendo - Maxi, Downing - Carroll.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud není ok spearo, tak lavička: Doni, Carra, Kelly, Shelvey, Kuyt, Bellamy a patrně zase coates nebo možná flanno, což by mě teda znovu nasralo, protože nám na lavičce vždycky zůstane místo na nějakého ofenzivního mladíka, ale pokaždé taam kenny nacpe třetího obránce, a úplně na nic

Reagovat
tomasinho

Jo, můžeme být rádi, že už tam je alespoň Jonjo. Ten by mohl taky nastoupit dneska v základu, ale moc tomu nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě nee, nechal sedět adama, což bylo samozřejmě správné, ale dnesko ho zase postaví

Reagovat
tomasinho

Jo, taky si myslím. Navíc Hendo se rozehrává a hraje čím dál lépe. Tak doufám, že brzo rozhodneme, aby mohl Jonjo aspoň na 20-25 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

víc stejně nedostane, znáš kennyho a jeho střídání

kromě zápasu na city, kdy jsme prohráli, a ještě duelu předtím, nestřídá dřív jak v 70. minutě

a to i když prohráváme

taky uvidíme, co kuyt, podle pravidla, ze jednou v loze hrál, pak seděl, by měl sedet, v což taky doufám

Reagovat
tomasinho

Jo, to doufám. Ta střídání jsou fakt u Kennyho špatná záležitost, jak říkáš, dříve střídal jenom v posledních zápasech, kdy musel poslat na hřiště Steveho.

Reagovat
smazaný uživatel

keby nemohol hrat Spearing ...tak by aspon na lavicku mohol dat Coudyho

Reagovat
smazaný uživatel

to by mohl, ale znáš kennyho

sice s týmem coady i sterling trenovali, ale to trenoval i eccleston předtím a šanci nedostal

Reagovat
soukup

dneska asi ne, nejspíš bude Pennant a Matty v základu

Reagovat
Wat

Tak Canaries po dnešku bilance 7-7-7.

Reagovat
supervizor

Wenger popřel zájem o Kaloua a mě spadla skála ze srdce.

Reagovat
Lacko_Boh

aj mne spadla ale Wengerovi sa nedá veriť

Reagovat
smazaný uživatel

Co teda ten Cahill ? Je to uz vyrizeny ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je.

Reagovat
Rssa

Cahill už je vyřízený, je v Chelsea

Reagovat
Arbiter

Nebylo oficialne potvrzeno, do te doby jeste neni...

Reagovat
smazaný uživatel

ty tvoje oficiality

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Arbiter

Klidne to muze krachnout na zdravotni prohlidce nebo pri podpisu si to Gary rozmysli. Dokud to neni oficialni, tak v Chelsea neni...

Reagovat
Arbiter

Nebylo oficialne potvrzeno, do te doby jeste neni...

Reagovat
Swarley

z toho bych byl taky vyřízený

Reagovat
Rssa

Reagovat
blade115

To podle toho, co považuješ za vyřízený. V očích všech zainteresovaných lidí je to už hotový, ale článek na cfc.com není, no... Podle mě ale s rezervou stačí už to, že o něm píše i BBC.

Reagovat
smazaný uživatel

In this match, Blackburn could become the first Premier League side to go 21 games from the start of the season without keeping a clean sheet.

Reagovat
tomasinho

To samé Norwich. Nejdelší sérii mají Blades ze sezony 1975/1976, kdy neudrželi čisté konot 26x v řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke have never won away in the top flight against Liverpool in 48 attempts (W0 D9 L39), the most winless games by one team at the home of another in top flight history.

Reagovat
tomasinho

Jojo, vím, psal jsem včera preview tohodle zápasu.

Reagovat
terry

Gourlay zřejmě stáhl Cahillův plat na 80 tisíc liber, hráč by měl podepsat podle mě ještě o víkendu. Nakonec to teda dopadlo, jak jsem očekával, ale vážně se to nemuselo takhle protahovat. Dneska by se zrovna proti Sunderlandu hodil.

Reagovat
Arbiter

Pokud se to tak povedlo, tak to ukazuje spravny smer a vubec nevadi, ze se jednalo tak dlouho, dulezite je, jak to dopadlo...

Reagovat
blade115

Ty pozůstatky z vlády Kenyona nelze odstranit na počkání. Věřím, že se to do budoucna vyplatí. Minimálně by nás už nemuseli otravovat průměrní hráči dychtící po platu 100 tisíc týdně... Za AVB to stejně nabralo úžasný směr. Alespoň po finanční stránce.

Reagovat
terry

Tak za to AVB nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Po platovy strance docela ano , ale co se tyce prestupu tak dala Chelsea v lete na prestupy snad druha nejvic v Evrope..

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Transfermarkt.de

top 5 Expenditure 11/12

Club Expenditure

Manchester City Manchester City 92.535.000 €

FC Paris Saint-Germain FC Paris Saint-Germain 89.600.000 €

Juventus Turin Juventus Turin 86.250.000 €

FC Chelsea FC Chelsea 85.700.000 €

AS Rom AS Rom 79.363.700 €

A kdyz se pripocte "transfer" Boase ktery stal 15 mega tak CFC je prvni.

Reagovat
terry

No jo, já si neuvědomil, že jsme nakonec nakupovali celkem za draho.

Reagovat
blade115

AVB + Mata + Meireles + Lukaku = 85 mega?... Ta rovnice mi nějak nesedí...

Reagovat
terry

AVB nepočítej. Jinak je to Courtois, Piazon, Romeu, Mata, Lukaku, Dávila a Meireles.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj jak pises je to cca. : 9+7,5+5+25+20+2+13=82M Euro coz tak nejak odpovida.Na druhou stranu az na Meirelese hraci do 23 let takze hlavne nakupy do budoucna.

Reagovat
Arbiter

Lukaku nestal 20, on nas muze za jistych podminek stat dvacet, takze zatim jsme je za nej neutratili. Dali jsme za nej zatim skoro polovinu te castky...

Reagovat
Arbiter

Piazon tam nepatri, koupili jsme ho uz v te minule sezone, jen k nam mohl az dovrsi 18

Reagovat
terry

Piazon tam patří. Jinak ten součet neodpovídá.

Reagovat
blade115

V žádném případě tam patřit nemůže. Přestup se dohodl během března a oficiálně ještě ani nepřestoupil. (!) Jediná možnost je, že by se částka zaplatila v létě, to mi ale přijde jako pěkná pitomost. Buď už v březnu, nebo až teď, dvacátého. Případně prvního, někde už ho tam mají uvedeného od začátku ledna...

Reagovat
blade115

Aha, pardon... Vynechal jsem Romeua, Dávilu a zapomněl, že Lukaku přišel za 22...

Reagovat
smazaný uživatel

Referee Peter Walton (Man. United - Bolton) is the only official not to award a penalty in the Premier League this season.

Reagovat
niflheim

Není to ten, co proti Stoke neodpísknul tu pencli po tom faulu na Chicharita hned zee startu?

Reagovat
smazaný uživatel

Scotty doufám bude ještě odpočívat a pošetří se na City. Jake hrál posledně skvěle. Dnes by to taky chtělo 442 ale Harry má svojí hlavu

Reagovat
tomasinho

A co Huddle, ten je zraněný, že před ním dostává šanci i Livermore?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, už od začátku sezony. Kotník.

Reagovat
smazaný uživatel

ak bude hrat JD od zaciatku zjem svoje ponozky... myslim ze bude klasika VdV Ade harry je proste harry

Inak minulu sezonu by som dal 2-ku je tam krasny kurz presne ako je v preview pisane toto je presne ten zapas akymi sme si minulu sezonu prehandrkovali LM. Ale tuto sezonu je to uplne iny tottenham a taketo zapasy zvladame. Hrame doma, sme lepsi, sme v euforii, tipujem vyhru o 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to podobně...

Reagovat
Luc-Luc

Chelsea by mohla zavahat...LFC zavahat nesmi ! YNWA

Reagovat
frantamlad

Jen aby to nebylo naopak

Reagovat
Arbiter

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/9014400/Chelseas-David-Luiz-convinced-Chelsea-can-still-win-title.html o Luizovi, jeho reakci na kritiku od Garyho Nevilla, o zivote. Luize mozna lze kritizovat, ale nejde ho nemilovat

Reagovat
tomasinho

Jde to s naprostým s klidem.

Reagovat
Arbiter

Bylo to hlavne k fanouskum Blues

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych měl milovat nekvalitní kopii Colocciniho?

Reagovat
Arbiter

Pff, nekvalitni kopii...neni to kopie, ale original jmenem Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to hlavne k chantu fans NUFC

Reagovat
Marosh16

Luiz ma oproti Coloccinimu prvu sezonu v PL o dost lepsiu

Reagovat
Rssa

Jak zase můžeš milovat špatnou kopií Puyola?

Reagovat
kiwwi

vsetkych aj tak stvoril Boh

Reagovat
smazaný uživatel

zalez do kanálu katalánská špíno!!!

Reagovat
vodka

já hlavně nechápu, proč Boas na tu neviileovu hlášku tak vyskakoval. je to vtipné a neznám snad nikoho, koho by to urazilo.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Boas je hrozny sasek.

Reagovat
Arbiter

Kritizoval jeho hrace, tak se ho zastal. SAF by to jiste udelal take...

Reagovat
kiwwi

hlavne by odpovedal nejak vtipne na to

Reagovat
Arbiter

Jeho zivotni optimismus je uzasny

Reagovat
terry

"Because he does not have anything to prove: he is a proven manager; he has done a lot in his career."

Tady trochu přestřelil.

Reagovat
Arbiter

Trochu

Reagovat
smazaný uživatel

QPR agree fee for Alex.

Reagovat
blade115

Mohl si vybrat sympatičtější tým a hlavně mimo PL...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Prijali tech 3,5?

Reagovat
terry

Zřejmě jo.

Reagovat
Swarley

no dneska jsem teda zvědavej na tu naši sestavu...to bude zase mazec se vším všudy

Reagovat
Chazy

Liverpool jde po Diamondovi .. to by byla tragédie.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
blade115

Pravděpodobně jen koukají na jméno a myslí si, že koupí klenot.

Reagovat
Chazy

Diame

Reagovat
Wat

I tak je to klenot, pro Wigan určitě.

Reagovat
Chazy

To fakt říkáš mně?

Reagovat
Wat

Ajo, to jsi ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Couzy

Reagovat
fantomas

Reagovat
tulen

OT: sledujete prosim niekto MLS, chcel by som sa opytat na obrancu Dallasu Georga Johna, teraz prisiel na 2 mesacne hostovanie ku nam s opciou na prestup a neviem co mam ocakavat. keby ste mi ho niekto nejak charakterizovali bol by som rad.

Reagovat
honziss

Nic od něj nečekej. Nikdo od něj nic nečeká. :-D Posila pro rezervu.

Reagovat
tulen

no tak naco toto brali ked to odpad? ... inak, nevies nieco nove ohladom posil? lebo ja som cital o Sordellovi, Rhodesovi, Zahovi, Kebeovi, A. Ferdinandovi, Davisovi, ale nikde nic dalej, len ze sme mali za sordella 2 mil ponuknut a za Rhodesa 3, potom 4 a potom 5 ... hlavne okolo Zahu a Rhodesa sa tocia aj vacsie kluby tak neviem neviem. toho zahu nech si beru, to je skor atlet, podla mna uz hore nepojde a mi nepotrebujeme brusica nalajnu ale niekoho kto z tej lajny bude vediet dat schopny center ale toho Rhodesa by som bral ... a este nejake odchody od nas ? tam zase len zaujem Wolves a Celticu o Piqa, iba o tom viem

Reagovat
honziss

Rhodes prý padl, Big Sam za něj prý nabídl 3 miliony, ale to Huddersfield nepřijal, tak řekl, že víc za něj nedá. Na testech byli ještě Maeda (nepřesvědčil a jede zpátky do Japonska) a nějaký Marvan Celik, švédsky reprezentant do 21 let, ale o tom nic nevím. Za Sordella chce Watford 5 milionů, takže asi taky no chance. :-D Nejreálněji vypadá ten Kébé z Readingu, protože mu v létě končí smlouva a přestup do WHU se mu prý zamlouvá.

Reagovat
tulen

ja som cital dokonca o 5 mil. za neho, 3 sme este v lete ponukali a neprijali, plus tuto sezonu mu to striela cize sme mohli ratat s tym, ze ju ani teraz neprijmu ... ono, vsetko taki hraci viac menej o hovne, co nas nikde neposunu (samozrejme ked sa nahodou nejak rapidne nezlepsia po prestupe) , jedine v nom som nieco videl ... neviem, ked nic nepride tak sa spoliehat aspon na toho Baldocka, ze sa uzdravi a nadviaze na tu formu po zraneni ked uz tak ... a ti dvaja Japonec a "sved" tak to radsej no comment

Reagovat
Bayern +

Ono hlavne záleží od toho, či postúpime. Ak áno, neobavám sa, že by sme v lete neposilovali, tam určite nejakí kvalitnejší hráči prídu. Z pohárov sme vonku, sústredíme sa len a len na 1. -2. miesto v Champe, káder horší ako konkurenti určite nemáme, čiže zatiaľ to nejak kriticky s "neposilovaním" nevidím. Snáď len ten útočník namiesto Piqa príde a nikto kľúčový sa nám nezraní.

Reagovat
honziss

Hlavně doufám, že se uzdraví Matty Taylor, protože on fakt chybí. Nemáme adekvátní náhradu na levé křídlo.

Reagovat
tulen

ked sme pri tych kridlach ... preco nedostava sancu *Sears? ... a pozeram teraz na reading s watfordom, Kebe celkom v pohode, dal gol, hra dobre, plus dalsie dve az tr sance mal pekne, nemusel by byt marny ... a Sordell .. no, ten nech si radsej zostane vo watforde a este k tomu za 5 mil. dakujem, neprosim

Reagovat
r.mrazik

"Následně pak klub odmítl pár dalších nabídek. Jednatřicetiletý zadák je totiž toho názoru, že si plně zaslouží plat, který dostal po příchodu z Chelsea" kaspar...

Reagovat
r.mrazik

ou,patri k Bridgeovi...

Reagovat
minoLFC

no snad to bez Bellamyho nejak zvladneme a ostatni favoriti musia samozrejme zavahat

Reagovat
smazaný uživatel

Sami Hyypiä will be present at anfield today

http://www.youtube.com/watch?v=xeE9Uz85OUw&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Wow Snad bude pořádný stream, Sami byl neskutečný hráč a velká osobnost. Asi nejlepší Houllierův nákup. Pozičně byl i v té poslední sezoně 08/09 lepší než Agger nebo Škrtel.

Reagovat
honziss

Freddy Piquionne jde do Wolverhamptonu! Jooooo! Díky, Micku!

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Konečně se WHU zbaví.

Reagovat
tulen

je to na 100% ja som cital, ze bol len zaujem no este nepodpisal ci odmietli ci co a ze jeho agent sa mu snazi najst klub

Reagovat
honziss

Vypadá to už celkem jistě. Oficiálně to potvrzené ještě není, ale některé weby o tom už informují jako o hotové věci. Tak doufám, že fakt zmizí.

Reagovat
tulen

to zmizi je tam trochu hrube, on kedykolvek dostal sancu tak si odohral svoje, vela sa od neho nedalo cakat, ale nikdy nesklamal, hlavne v "hre" v koncovke to uz bolo o nicom

Reagovat
Bayern +

On mal vlani jednu parádnu štatistiku: Z jeho 35 streleckých pokusov skončilo 28 mimo brány, no zo zvyšných 7, ktoré šli medzi tri žrde, dal 5 gólov.

Reagovat
honziss

Nikdy nezklamal? Vždyť letos hraje tak tragicky, že už snad není fanoušek Hammers, který by s ním ještě měl trpělivost. Za 20 zápasů pouhé dva góly, to je fakt velká bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Zdroj? No, na jednej strane som rád, že sa zbavíme jeho platu, pomerne starého hráča a navyše neproduktívneho, na strane druhej som sa radšej chcel zbaviť Carewa. Ale aspoň to snáď podnieti kúpu ďalšieho útočníka, snáď ten Rhodes.

Btw. čo hovoríš na Georgea Johna z Dallasu?

Reagovat
honziss

Piq i Carew nemají West Hamu co dát, takže je mi jedno který z nich půjde dřív. Odejít musí oba.

George John je, jak jsem psal výše, asi jen posila pro rezervu.

Reagovat
niflheim

Hmm tak to nějak nevím...Doyle, Fletcher, Ebans-Blake...navíc i mladí jako Spray či Keogh.

Reagovat
smazaný uživatel

Keogha prodaji, uvidis

Reagovat
niflheim

Jo, Keogha jo...já jsem myslel původně teda Griffithse...talent, ale pravděpodobně už v létě půjde na trvalý transfér

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tam Mick nezacne ze zoufalosti tahat takovy supaky jako je Piquionne. Pak by ho vyhodili a jeho nastupce by to musel cistit.

Reagovat
Chazy

A to je špatně, že ho vyhodí?

Reagovat
smazaný uživatel

No neni, ale pokud si tam zacne tahat ze zofalstvi tuhle spinu, tak mi tim zprotivi celej klub tak, jako se mi zprotivili sestupujici Hammers.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Chazy

Prostě mě to rozesmálo, nesměju se tobě

Reagovat
niflheim

navíc je ten Piquionne už celkem starý, takže žádná návratnost co se týče možného budoucího transféru

Reagovat
Placebo

nevím proč rozděluješ Fletchera s Blakem a pak mladýho Keogha, když oba dva jsou mladší než on...

Reagovat
niflheim

Jsem se spletl, chtěl jsem tam napsat Griffithse

Reagovat
Placebo

To je ovšem jiná Ale myslím, že toho už počítat nemusíme

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves signed striker Frederic Piquionne, 33, on a free transfer from West Ham.

The one-time France international was available of a cut-price fee.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ho mával rád, taký trošku drevený, ale sympaťák.

Reagovat
soukup

McCarthy je vůl

Reagovat
fantomas

Reagovat
honziss

Tak Wolves to nakonec dementovali. :-(((((( Sakra! Každopádně Piq je pořád na seznamu přestup a agent mu hledá nový klub. Ve West Hamu se už s ním nepočítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sem slepej, ale kde najdu na oficiálních stránkách Sky Sports co vysílají ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
Usty

takže dnes z PL nic?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=HiFRK3zd1v8&NR=1

keď si pozriete toto video, tak vám bude až smiešne, čo všetko dokáže ten tím zahodiť.

Krásne akcie, individualne, narážačky, dlhé pasy, krátke... a keď príde zakončenie, tak je to márnosť nad márnosť. S týmto musí niečo Wenger spraviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic manager Neil Lennon has rejected a second offer from Southampton for striker Gary Hooper.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych ho teda v Anglii videl moc rad, v SPL zadny pokrok neudela.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky, ale taky chci aby Hoops vyhráli po 3 letech zase titul a Stokes už docela dlouho formu na to aby ho nahradil takže snad radějí až po sezoně. Lennon není blázen, aby pouštel pryč svýho nejlepšího forwarda.

Reagovat
herbage

A jaký pokrok tam udělali Miller, Boyd a další superstřelci skotské PL? Jen se teď někde plácají

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt o tom mluvim. Proto nechci, aby tam zkysnul moc dlouho a odesel, dokud ma prostor se rozvijet.

Reagovat
herbage

Miller v Rangers snad zkysnul?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze se nechapeme Ja chci, aby Hooper nebyl v SPL moc dlouho a stihl se vratit do Anglie, dokud je jeste mladej, aby pak nedopadl prave jako Miller, Boyd, Ferguson, Lovenkrands a dalsi, kteri sice v SPL zarili, ale potom meli velky problem s prosazenim jinde.

Reagovat
herbage

jo on je to Angličan? No já měl na mysli právě to, že hráči jako Boyd či Miller by měli radši zůstat jako velké ryby v malém rybníce a dávat rok co rok 20 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je to Anglican, sel do Skotska pred rokem jako jeden z nejlepsich strelcu Championship. Prakticky sam zachranil Scunthorpe v soutezi a urcite by jeho vrcholem nemelo byt pusobeni v te lize o nicem

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Ta fortuna je vážně k ničemu. Ani nejde vsadit na celkové pořadí APN 1-4, ale pouze na vítěze

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre pekný zápas so Swans a víťazstvo AFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbe

Reagovat
Kenneth

Reagovat
herbage

tak kanóny proti labutím, co jiného než výhru a pár chomáčků poletujícího peří čekat?

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Freddieho Mercuryho

Reagovat
smazaný uživatel

Eddie Vedder, Cris Cornell, Tom Waits, Ozzy, Robert Plant, Jim Morrison... všechno zajímavější zpěváci

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Evropa 2.. ty se vůbec neozívej

Reagovat
smazaný uživatel

*neozývej

Reagovat
C0br

James Hetfield

Reagovat
smazaný uživatel

ani náhodou

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

pomalé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Placebo

Tak co si dnes vyberem?

Reagovat
fantomas

Já volim WBA-Norwich. Ale to asi nikoho nepřekvapí tady..

Reagovat
Wat

Kdyby nehrál Liverpool, tak bych si ten match taky vybral. Takhle je pro mě volba jasná.

Reagovat
Placebo

No já se právě rozhoduju mězi tímhle a Wolves, ale jak se tak koukám, tak i ten Everton by nemusel být k zahození

Reagovat
smazaný uživatel

Alternativy jsou Tottenham - Wolves přímý přenos, a Man United - Bolton bych si pak stáhnul. Ale reálně to vidím spíš na Ďábly s Trotters a od šesti Twin Peaks - Fire walk with me.

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel - Walker, Kaboul, Dawson, Ekotto - Lennon, Modrić, Livermore, Bale - Defoe, Adebayor, to by se mi líbilo, ale asi nereálný.

Reagovat
smazaný uživatel

* + jen banda debilů může dát vše od 16 hod.

Reagovat
blade115

13:30 Tottenham - Wolves, 16:00 Chelsea - Sunderland, 18:30 Liverpool - Stoke... A hned by to bylo hezčí...

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Možná místo Chelsea bych tam dal Villans s Evertonem, CFC se mi zdá jako jasnej zápas.

Reagovat
blade115

Chelsea tam musí být !!

A teď mě tak napadá... Spurs - Wolves není "jasné"?...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem EF pesimista, každou sezónu se podle mě Spurs budou rvát o záchranu.

Reagovat
blade115

Ať už pesimista nebo optimista, pokud máš soudnost a přehled, tak nemůžeš říct, že Chelsea - Sunderland je jasnější zápas, než Tottenham - Wolverhampton...

Reagovat
smazaný uživatel

V EPL se může stát cokoliv. A pokud máš přehled, tak víš, že Tottenham je schopnej dvakrát za sezónu prohrát i s někym, jako je Wigan.

Reagovat
blade115

Však jasně, že se může stát cokoliv, proto jsem výše dal "jasné" do uvozovek... No, to teda nevim, jestli to myslíš vážně, Chelsea remizovala s Wiganem, Fulhamem, doma prohrála s Aston Villou, v posledních minutkách zachraňovala vítězství nad Wolves a s druholigovým klubem hrála celý poločas tužku... Navíc i když porovnám jejich soupeře (Sunderland - Wolves), tak není o čem, že Tottenham má větší šance na vítězství, než Chelsea. Ale ano, stát se může cokoliv.

Reagovat
Kenneth

To ale každý tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba loni nikdo s těma slabšíma neztratil více bodů, než Spurs.

Reagovat
blade115

Loni taky Spurs nebyli po polovině sezóny na třetím místě...

Reagovat
smazaný uživatel

O to tu nejde.

Reagovat
blade115

Jde.

Reagovat
soukup

Villa - EFC? to bude spíš tragédie než zábavnej zápas

Reagovat
herbage

přitom 2-3 roky zpátky to byla zajímavá utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keano

Reagovat
fantomas

Však píše "tragédie"..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brr letošní Villa mi herním projevem nahání husí kůži neblbni.

Reagovat
frantamlad

Parker místo Livermora

Reagovat
niflheim

Sparky prý chce Santa Cruze

Reagovat
minoLFC

je tam už moc silné puto

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to koukám, a oni jsou všechny zápasy od 16. hod i v Football leagues. Jsem se těšil, že bych se mohl kouknout alespoň na nějakej naplánovanej zápas z nabídky Forest - Saints, Terriers - Oldham nebo Owls - Charltona nic z toho.

Reagovat
soukup

jedna technická, kde ste přišli na to, že Shawcross by nemusel nastoupit kvůli zranění? Zranění jsou Woody, Wilson, Shotton, o Shawcsovi sem nikde nic nečetl

Reagovat
tomasinho

Včera na BBC byl tuším i Shawcross mezi ostatními, teď už tam není.

Reagovat
smazaný uživatel

Opět důležité utkání ( do konce sezony bude každý zápas důležitý ), navíc proti Sunderlandu, který má solidní formu. Ale věřím nám! C´mon Chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

Alex Ferguson talked about his 18 year-old youngster Ravel Morrison yesterday, and said that Newcastle’s bid for him had been rejected, while Alan Pardew has said no Newcastle bid has been made.

Reagovat
smazaný uživatel

“There’s been no communication certainly from manager to manager but sometimes those deals are taking place behind the scenes.”

“As far as I’m concerned there’s been no bid in from us.”

Reagovat
kiwwi

tak to nechapem...to som este nevidel aby sa tak manazeri rozisli vo vyjadreniach...jeden z nich klame...kedze som mufan, tak viem, ze je to Fergie

Reagovat
smazaný uživatel

Mohla to byt nabidka bez Pardsova vedomi, to by bylo docela typicke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat
Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

jak tak pozeram, Carroll ma v lige len dva goly, to som si doteraz az tak neuvedomil, takze je zatial tak produktivny jak Skrtel(2 goly), Andy by mal na sebe zacat poriadne makat a Kenny by mu mal poriadne vycistit zaludok, lebo takto to dalej nepojde

Reagovat
minoLFC

poslať ho na gastro?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Horcmen

OT: http://www.youtube.com/watch?v=VLhvRFlnwZk nevím, kam jinam to dát, ale dopolední (možná poslední) Lavičkovy okamžiky v Austrálii

Reagovat
fantomas

Neuvěřitelný no.

Reagovat
Horcmen

hlavně s jedničkou na tiketu euforie to byla velká, až je mi teď Sydney líto, bránili dobře ... a Berisha to pak přehnal

Reagovat
fantomas

Sydney bránil dobře? To bych se divil docela..

Reagovat
Horcmen

kupodivu bránili, ikdyž to byla do značné míry neschopnost Brisbane něco vymyslet a znova potvrdili "No Broich, no Roar"

Reagovat
fantomas

Jojo, je podivný, jak hrozně bez něj upadli...

Reagovat
smazaný uživatel

A to co je za buzeranta, ten co saskoval na konci?

Reagovat
Horcmen

Besart Berisha, nej střelec ligy ... měl asi nějaké spory s Bosschaartem v průběhu zápasu, v těch emocích to moc nezvládl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
herbage

vyhrál sprint na 100 metrů? Jen mi tam chybí cílová páska Ale Lescotta bych nadrbal i já

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Conor Coady and Raheem Sterling could be in the squad today after training with the first team yesterday

Reagovat
tomasinho

No, pochybuju, trénovat mohli, ale pokud bude aspoň jeden z nich na lavičce, budu překvapen.

Reagovat
chowas

ak nebude Spearo, tak Coady by mohol byť...

Reagovat
ďuriLFC

aspoň jedneho z nich by som uvital...mať na lavičke aj Carru aj kellyho a ešte aj Seba je hlupost..miesto jedneho z nich Conor alebo top j*bač timu

Reagovat
smazaný uživatel

toto je take vacsie minus s prichodom novych majitelov, Kenny sice kupil mladych hracov, ktori hraju, ale je tu ten tlak na vysledky, a musia hrat ti hraci co stali velke peniaze... a vobec nedostavaju sancu hraci z akademie, aj ked minuly rok sme videli, ze ked hrali, tak nesklamali

Reagovat
frantamlad

Ten pán za nim dokazuje, že to je hustej nářez..

Reagovat
smazaný uživatel

ten pán za ním je Hodgson

Reagovat
smazaný uživatel

Arsène Wenger says he will not try to sign Chelsea forward Salomon Kalou during the January transfer window.

Reagovat
herbage

no nepřivede nikoho, to je jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím se počítá, ale vy jste tu strašili s dalším spalovčem...a navíc vypadá, že zůstanou i Chamakh a Šava.

Reagovat
smazaný uživatel

křídelního obránce prostě musí přivést...

Reagovat
terry

Jee, to je škoda.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

já si dneska raději pustím simpsonovi

Reagovat
fff

OT. FCL ... http://www.liverpool-kop.com/2012/01/agent-15m-france-star-has-his-heart-set.html#.TxF4S9iXUmM.facebook

Neviem nakolko je to doveryhodna stranka, ale myslienka Remyho u nas za tu cenu sa mi vcelku aj pozdava. Co vy na to?

Reagovat
mithro

MUFC Lindegaard - Rafael, Ferdinand, Evans, Evra - Valencia, Scholes, Carrick, Nani - Rooney, Welbeck

hmm

Reagovat
Tomekcz

porad me vadi ze Scholes ma prednost pred Andym, co tym SAF jako sleduje

Reagovat
smazaný uživatel

Andy mal cez tyzden zase nejaky mensi problem so zranenim, tak asi preto..

Reagovat
smazaný uživatel

Krasa

Reagovat
Kaze

Rafael a místo Scholesyho mohl dát Jonese

Reagovat
frantamlad

Jones má nedoléčené šrámy a buď momentálně za Scholese rád

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

Je to na nej moc velky derby

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle vyhrocene zapasy by De Gea chytat nemel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže když je v bráně Anders tak z něj moc dobrý pocit taky nemam(ale pořád lepší než David) a má strašný odkopy.

Reagovat
smazaný uživatel

super zostava

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, aby to Paul zvládl odehrát celé. A radši bych v brance viděl De Geu. Musí se otrkat a dostat důvěru.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Počítam s tim, že kolem 60.minuty bude střídat...

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky. Ale tou dobou už by měl být zápas rozhodnutý v náš prospěch a pak by byl čas proto aby přišel Scholes a nabral herní praxi. A ne aby místo toho přišel mladší hráč který by měl být v budoucnu oporou. Leda kdyby přišel Cleverley, to bych chápal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak souhlasim s tim, že nasadit nerozehranýho Scholse do základu risk. Taky bych přikláněl k tomu kdyby přišel do hry někdy ve druhým poločase. Jedině jak řikáš s tim Cleverleym by to bylo opodstatněný a třeba to tak zamýšlí i Alex, ale u něj člověk nikdy neví

Reagovat
iamek

Hlavne az da Scholes nahravku na vice nez 5 metru. Proti city to byla hruza :/

Reagovat
smazaný uživatel

Až na toho Evanse hodně dobrá sestava, ale na Bolton by měl i on stačil Jinak za Rafu

Reagovat
smazaný uživatel

Coates Carra Kuyt start.

Reagovat
smazaný uživatel

Reina Johnson Skrtel Carra Coates Enrique Downing Henderson Adam Gerrard Kuyt.

subs:Aurelio Carroll Doni Shelvey Kelly Flano Bellamy

Reagovat
tomasinho

Co to kruva je?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

ta sestava je hrozná

Reagovat
smazaný uživatel

to vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme zase bez Coadyho a Sterlinga na lavicke, ale co som cakal

Reagovat
smazaný uživatel

V MU se losuji posty, v LFC cela sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
soukup

koukám, že sou se sestavou oba tábory podobně spokojený

Reagovat
ďuriLFC

Crra na dm ? alebo glen a carra vpravo ? alebo 5 obrancov? nepači sa mi to nejak

Reagovat
smazaný uživatel

Carra bude DM asi. Celá ta sestava je divná, hlavně s kuytem na hrotu.

Reagovat
ďuriLFC

alebo sme sa dočkali glena na rw ? bože,daj nech to tak je

Reagovat
smazaný uživatel

som pesimista,ale asi sa na to nebude moc dat pozerat a ak dame dva goly budem rad

Reagovat
smazaný uživatel

TEAM NEWS - Harry Redknapp names the same side that beat Everton on Wednesday night. TEAM: Brad Friedel; Kyle Walker; Younes Kaboul; Michael Dawson; Benoit Assou-Ekotto; Aaron Lennon; Luka Modric; Jake Livermore; Gareth Bale; Rafa Van der Vaart; Emmanuel Adebayor. SUBS: Carlo Cudicini; Danny Rose; Sebastien Bassong; Niko Kranjcar; Steven Pienaar; Jermain Defoe; Roman Pavlyuchenko.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm tak Scottyho asi šetří na MC, to je dobře. Ale ten JD

Reagovat
terry

Zdá se, že ten Alexův přestup do QPR se vážně uskuteční. Škoda, zrovna přestup v rámci PL jsem nechtěl, popravdě ho ani nečekal. Jsem zvědavej, jak se na Loftus Road domluví, protože hlásil, že chce naposledy uzavřít nějakou dlouhodobou a asi i výhodnou smlouvu. I když to asi nebude u QPR problém.

Reagovat
blade115

Chelsea line-up vs. Sunderland: Cech - Bosingwa, David Luiz, Terry, Cole - Meireles, Romeu, Lampard - Ramires, Torres, Mata

Reagovat
blade115

a hlavně Essien na lavičce !!

Reagovat
terry

Hm, to zas bude. Sturridge asi zřejmě ještě není úplně fit, což je blbý, ale Ramires to tam snad zase dobře zasupluje. Víc mě to štve kvůli tomu, že musí hrát Meireles.

Reagovat
blade115

Vystřídá ho Essien.

Reagovat
terry

A co já s tim?

Reagovat
blade115

Držkuješ, že musí hrát Meireles, tak tě uklidňuju, že se na něj pravděpodobně nebudeš muset koukat celý zápas...

Reagovat
terry

Essien přijde nejdřív tak v 70. 75. minutě, do tý doby tam stejně bude pobíhat Meireles, takže to zas tolik neřeší.

Reagovat
Kenneth

Sakra.

Reagovat
smazaný uživatel

TEAM: Brad Friedel; Kyle Walker; Younes Kaboul; Michael Dawson; Benoit Assou-Ekotto; Aaron Lennon; Luka Modric; Scott Parker; Gareth Bale; Rafa Van der Vaart; Emmanuel Adebayor.

SUBS: Carlo Cudicini; Danny Rose; Sebastien Bassong; Niko Kranjcar; Jake Livermore; Jermain Defoe; Roman Pavlyuchenko.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Livermore místo Scottyho, JD místo Rafy a bylo by to oukej.

Reagovat
smazaný uživatel

Harry se pro Scottyho musel rozmyslet v poslední chvíli, ještě před chvílí byl v základu Jake...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea: Čech; Cole, Terry, Luiz, Bosingwa; Romeu, Meireles, Lampard; Mata, Torres, Ramires

Reagovat
tomasinho

To je v prdeli. 5 obránců, jedno křídlo a žádný útočník. A Kuyt, takže hrajeme v 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tie Kennyho a Clarkeove taktiky , aleminulú sezónu sme s podobnou zostavou vyhrali...

Reagovat
tomasinho

Nedalo se ale na to dívat. Doufám, že nebude Carra DZ.

Reagovat
tomasinho

Navíc na Chelsea to šlo, ale doma?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem máš pravdu, ale aj túto sezónu v CC proti Stoke sme mali 5 obrancov nie?

Reagovat
tomasinho

Ne, to hráli normálně Kelly, Carra, Coates, Agger.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, zmiatol ma ten Agger...

Reagovat
smazaný uživatel

buď rád, že si aspoň nie si zák. zostavou istý 2 dni pred západom ako my, gunneri, v poslednej dobe.

Reagovat
REPLIKATOR

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland: Mignolet, Bardsley, Richardson, O'Shea, Kilgallon, Larsson, McClean, Cattermole (C), Vaughan, Sessegnon, Bendtner. Subs: Turner, Gardner, Wickham, Dong-won, Meyler, Elmohamady, Westwood.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsilnější možná, i když by mohl hrát i Gardner. Ale MON se asi připravuje na jeho odchod.

Reagovat
smazaný uživatel

kam?

Reagovat
smazaný uživatel

U nej me hodne mrzelo, ze sel k vam, kdyby aspon hral... Baggies chteji prestup nebo hostovacku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, je mi to celkem jedno. Když se mu nelíbí na Wearside, tak ať jde kam chce. Je jasné, že to bude trvalý přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Stezoval si? Jsem ani nezaznamenal

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, něco jako Sess.

Reagovat
smazaný uživatel

Kila again!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nečekaně, když jediný, kdo by jej mohl vytlačit ze sestavy je Turner a ten překonal dlouhé zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdim, ze je to necekany, ale Bruce by tam radsi nacpal nejakyho Colbacka nebo Mohameda, Kila si pod nim skoro nekopnul, proto mam radost z kazdyho jeho startu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? Já si teda nevzpomínám, že by tito dva někdy hráli na stoperu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak by to preskladal tak, aby... omg, ten tvuj smysl pro humor a vsechno beres tak vazne

Reagovat
smazaný uživatel

No bral jsem to vážně, protože jsem ze zápasů SAFC viděl letos polovinu...

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce me sral tim, ze z Kilu udelal tak sestyho stopera, vic v tom nehledej Proste mam Kilgallona hodne rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland má stoperů pět...

Jo, taky tomu nerozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Turner, Bramble, Mensah, Anton, Da Silva, Onuoha... ty vsechny by dal v minule sezone na stopera driv nez Kilu

Reagovat
smazaný uživatel

Onuohu ne. O Da Silvovi by se také dalo pochybovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Do hlavy mu nevidim, ale kdyz hral Nedum docela pravidelne RB a puvodnim povolanim je to stoper, asi by mu duveroval vic nez Kilovi. U Da Silvy si taky jistej nejsem, ale i tak to vychazi na 6

Reagovat
terry

Richardson na stoperu?

Reagovat
smazaný uživatel

Sheasy s Kilou.

Reagovat
terry

Já si řikal.

Reagovat
Kaze

Westwood nehraje základ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, přednost v brance dostává Mignolet.

Reagovat
Kaze

Díkybohu jsem ho stihl vyměnit ve fantě.

Reagovat
smazaný uživatel

Larsson na CM?

Reagovat
tomasinho

RM, CM jsou Cattermole a Vaughan, LM McClean.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc? Je tam Vaughan.

Reagovat
smazaný uživatel

Som myslel, že Vaughan je LW, McLean RW a Larsson CM...

Díky obom...

Reagovat
soukup

Liverpool: Reina, Johnson, Carragher, Coates, Skrtel, Enrique, Gerrard, Henderson, Downing, Adam, Kuyt. Subs: Doni, Aurelio, Carroll, Shelvey, Kelly, Flanagan, Bellamy.

City: Sorensen, Woodgate, Shawcross, Huth, Wilson, Delap, Whelan, Palacios, Etherington, Crouch, Walters. Subs: Begovic, Fuller, Pennant, Jones, Wilkinson, Whitehead.

tak nic no, je tam náznak kvalitní sestavy, ale celý je to zabitý Pennantem na lavce a Woodym na RB, navíc když je po zranění, to bude zas šílenej průchoďák. Pulis je zkrátka posera a když hraje venku se silným týmem tak nedá Mattyho s Pennantem zároveň

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pokud nedá góla Gerrard tak už tam není kdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Se dalo čekat. Loni to bylo hodně podobný.

Reagovat
tomasinho

Loni ale nebylo koho skoro postavit dopředu. Letos je výběr lepší a zase takový paskvil, navíc trojka Carra, Coates a Škrtel, takež ani náznak konstruktivní rozehrávky. A co je s Aggerem a Maxim? Maxi pdoruhé ani na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel sestavu Stoke. Ale Danny má prej bebíčko a Maxi je údajně na cestě do Anzhi.

Reagovat
tomasinho

Kam že je? To jako tak pustíme nejlepšího zakončovatele? Hm, už to vidím, odejde Maxi, Kuyt zůstane. Snad alespoň přijde ten Hoilett.

Reagovat
Bayern +

Ja by som nejaké veľké oči na toho Hoiletta nemal. Niekde v SAFC aleb NUFC by som sa nebál, ale predsa, LFC je o inom.

Reagovat
soukup

já čekal Wilkinsona na RB a Pennanta na RW, Rory na CM místo Whelana, to bych byl naprosto spokojen, takhle je jediný pozitivum, že konečně přestává 8M vysedávat na lavičce

Reagovat
papos182

Stoke jen 6 na stridacce?

Reagovat
soukup

jj nechápu, Diao, Jerome, Arismendi, Upson nejsou zranění, asi zlobili nebo nevím no...

Reagovat
tomasinho

Hm, v sestavě 5 obránců a na lavičce další 3, paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam toho Woodyho cpe sakra?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalisti, neviete, čo zamýšla Wenger s Botelhom?

Reagovat
smazaný uživatel

To je kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

krajný obranca, krídlo, teraz hosťoval v Rayu

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč pro Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom v tottenhame by bol najlepší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

ESSIEN

Reagovat
smazaný uživatel

Zostava proti Boltonu

Lindegaard, Evra, Ferdinand, Evans, Rafael, Valencia, Scholes, Carrick,

Nani, Rooney, Welbeck. Lavička: De Gea, Giggs, Fabio, Pogba, Park, Berbatov, Hernandez. Dúfam, že sa Pogba dostane na trávnik :)

Reagovat
smazaný uživatel

v polčasovej rozcvičke určite

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem Ramirese zpočátku nemusel, tak mu začínám přicházet na chuť. Začíná se z něj stávat dobrý univerzál.

K sestavě výhrady nemám, jenom bych zkusil dát napravo Hutchinsona místo megatragického Bosingwy...

Reagovat
smazaný uživatel

To mu zacinas prichazet na chut docela pozde kdyz uz je nekolik mesicnu jeden ze pouhych 3 hracu kteri podavaj vyborny vykony.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale porovnej si to s tou tragédií ze začátku...

Reagovat
smazaný uživatel

Howard, Neville, Heitinga, Duffy, Baines, Donovan, Gibson, Fellaini, Drenthe, Cahill, Saha.

Taky pekny

Reagovat
tomasinho

Dobrá

Reagovat
Wat

Drenthe.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na Gibsona zvědavej no... Snad mi nějakým způsobem zavře hubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Co by si víc chtěl, pro Everton ideální hráč.

Reagovat
Chazy

Vždyť je to takovej druhej Sidwell.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Tak v čem vyniká?

Reagovat
soukup

neprotestuje když sedí na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

... na lavicku.

Reagovat
soukup

hmm tak by to možná nemusela být hrůza, teda hrají s Villou, ale mohla by to být jen poloviční tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Letos vážně nechápu, jak s tímhle může Everton hrát tak jak hraje

Reagovat
soukup

dyť to většinou staví úplně příšerně, podobnou sestavu snad ještě neměli

Reagovat
niflheim

Gibbo

Reagovat
niflheim

JInak čtyři bývalí hráči MU hned v základě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Heitinga tam, kde má byť, Donovan, na gibsona som tiež zvedavý. Hm, že by som sa rozhodol pre EFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle mančaft by měl bojovat se Stoke a Newcastlem o pár příček výš. Teď se snad zase zvednou.

Reagovat
niflheim

persil?

Reagovat
smazaný uživatel

van Persie & Barber's revenge

Reagovat
smazaný uživatel

Tak k Samimu se dneska připojí i Didi Hamman To byli páni hráči. Co bysme za někoho jako byl Didi teď dali.

Reagovat
tomasinho

Jojo, páni hráči a velké osobnosti. Pamatuju, jak Didi nastoupil v poločase v Istanbulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně tyhle dva konkrétně. Nejde aby je někdo neměl rád snad, ať už vystupováním, nebo předvedenou hrou.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi hrac, kteryho jste nam vykoupili. Kde by LFC bez hracu NUFC bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hamanna?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sú na AR?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, budou o přestávku na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

nemá někdo nějakej Sop na Liverpool?

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes dá Bendtner gól

Reagovat
Wat

Mohl by.

Reagovat
tomasinho

Nesmysl, to by musel někdo Kennyho odvézt v kazajce, pobíhá tam, jak splašený zajíc. Bude to 5 beků normálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no, ale i teď před zápasem to bylo tentokrát 4:2:3:1 s Adamem a Carrou na DM, to jsem fakt zvědavej...

Reagovat
ďuriLFC

hlúposť

Reagovat
cristiano.K.

NE soapcastový odkaz na LFC má někdo?díky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

zkusím

Reagovat
tomasinho
Reagovat
Wat
Reagovat
smazaný uživatel

Tady máš na výběr spoustu kanálů na LFC

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=138098&part=sports

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Usty

Meireles - Romeu - Lampard.. to bude zábava.

Chápu Ramirese na křídle, je tam po Studgem nejvhodnější, ale klidně mohl jít doprava Mata, doleva Malouda a Rami na svůj ideální post.. teď se zase budem muset dívat na tragéda Meirelese a Lamparda, kterej bez běhavýho záložníka (čti Essien nebo Ramires) vypadá rovněž komicky..

Reagovat
smazaný uživatel

Mám z toho docela strach.

Reagovat
Kenneth

Koukám že nějak odvaření nejste z tý sestavy, tak si asi teda pustím United no.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Agger zase zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/124455 LFC - Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Boas vypadá ostříhanej otřesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jé Zola na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

Link na Fulham?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás, neviete niekto, aký druh žuvačiek žuvá pán Ferguson?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak..stačí 1:0 po chybě Frimponga

Reagovat
soukup

Si Pulis s Kennym nějak rozumí

Reagovat
tomasinho

To jde poznat i podle sestav. My vám nechali ligový zápas na Britannii, vy nám LC a dneska remíza.

Reagovat
soukup

taky mě to napadlo

Reagovat
Tomekcz

Carrick to byl mic

Reagovat
C0br

Carrick fantasticky škoda Welbz

Reagovat
terry

Tragická, ta obrana je hrozně tragická.

Reagovat
Error

Nevěřím vlastním očím, jak mohl tak snadno projít

Reagovat
Wat

Dirkuu.

Reagovat
Tomanatura

Carrick ala Xavi

Reagovat
mithro

Reagovat
Minister

Frimpong si dnes užije bučanie...

Reagovat
smazaný uživatel

Downing hrot zase to Dirk posral tou přihrávkou.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast na Chelsea prosím?

Reagovat
Usty

sop://broker.sopcast.com:3912/119537

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju pane!

Reagovat
Usty

za málo, je to docela shit kvalita..

Reagovat
smazaný uživatel

no to je!!! srovnatelný s tim co jsem měl před tim Bloozeeq to neni no

Reagovat
niflheim

Carrick zatím fantasticky

Reagovat
mithro

carrick ako to rozhadzuje nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemůžu pomoct, ale i ten Ecclestone by byl platnější. Je aspoň rychlej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Nádhernej balón José, Adam to měl vyřešit rychlejc.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď měl smůlu.

Reagovat
Wat

Jj, ale zase výbornej výskok Škrti, silná zbraň na ty rohy.

Reagovat
soukup

Palacios

Reagovat
tomasinho

Zatím Hendo a Enrique.

Reagovat
smazaný uživatel

Potters ve vápně 7 hráčů a my kuyta na hraně vápna Proč nehrajem na 2 útočníky..

Reagovat
Trand

Ade.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres má smůlu neskutečnou smůlu.

Reagovat
spider_8

nahrávač

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná střela do břevna nůžkama, ale gol z toho nepadne místo toho se to odrazí do Lamparda a ten dá gol

Reagovat
terry

Ty krávo, Nando.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo brevno?

Reagovat
terry

Ho přepůlil.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je fakt velka skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Smolař smolařů . A to má eště v živé paměti to břevno proti Villans.

Reagovat
Usty

Tohle chtěl, on je nahrávač

Reagovat
Usty

Je to tam!! A TORRES

Reagovat
Kenneth

EL Ninoooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Godwinson

Torres Ohromná škoda, že mu tohle nevyšlo.

Reagovat
Error

Co toto bylo?

Reagovat
Xavi8

Chelsea pekna akcia

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, to byl gól, tohle mu tam padnout rovnou, tak je gól roka!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

chudák..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zatím neskutečnej válec, snad nepoleví!!

Reagovat
spider_8

Zas takový terno to není, Sunderland měl taky šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Goal attemps 6-1, na 15 minut mi to jako válec přijde

Reagovat
spider_8

Ok, ale s touhle obranou múžeme góla dostat vždycky

Reagovat
tomasinho

Wow, Coates

Reagovat
Wat

Coates.

Reagovat
smazaný uživatel

Seb

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds zase prohrává , i když dneska se to dalo čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Frimpong sympaťák. Je vidět, že je z Arsenalu.

Reagovat
Trand

Dneska jsou vaši fanoušci nějak potichu, ne?

Reagovat
ďuriLFC

Seb

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zatím

Reagovat
Usty

Mimochodem, co to je za ultra ofenzivní sestavu od Fulhamu? Duff, Dempsey, Dembele, Ruiz, Zamora v jednu chvíli na hřišti... působivé

Reagovat
smazaný uživatel

Hraji tak kazdy tyden

Reagovat
smazaný uživatel

9 - Frank Lampard has now scored nine or more goals in each of the last nine Premier League seasons. Consistency.

Reagovat
terry

On je úžasnej střelec, o tom žádná.

Reagovat
Wat

Bez karty?

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Cahill na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Bez karty? Webbe

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si říkám, Foy by už tahal rudou...

Reagovat
smazaný uživatel

Bogdaaaaan zatím chytá hezky

Reagovat
Tomekcz

rooney

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

Johnson.

Reagovat
Trand

A Fletcher teda.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře to vystihl

Reagovat
Nikikrew

Bogdan

Reagovat
smazaný uživatel

Gól !!

Reagovat
smazaný uživatel

Waza

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole.

Reagovat
C0br

Wazza tentokrát bez štěstíčka

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší opět Bosingwa Jinak zatím solidní výkon, ale chce to přidat 2. gól, jinak zase dostaneme na 1:1 a už se na nic nezmůžeme!

Reagovat
Rssa

Ach jo, ten Kuijt už docela trápí mé oči...

Reagovat
niflheim

Wolves ...můj ticket jim nic neříká

Reagovat
Azza

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

KUYT VEN!

Reagovat
tomasinho

Klidně i zdarma, hlavně pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

mazeeeeec!!! WOLVES!! btw to položení kamery na shit lane je otřesné..člověk má minimální přehled..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak normálně je položené nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

a proč to tak teď je? myslím, že aj s Evertonem to tak bylo.. mně to teda moc nesedí..

Reagovat
spider_8

Mně se to právě líbí. Je to jako sedět na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt klasicky totální tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně proč to předtím nedal hned stevemu do lajny? Pak to ještě víc zkurvil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bogdan has now saved a Rooney penalty #mufc #bwfc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Virtuos

OT: Lukas Jutkiewicz mění v rámci druhé anglické ligy dres, 22letý útočník odešel z Coventry na hostování do Middlesbrough.

No tak to je zrejme koniec Coventry v Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to emergency loan, aby mohl nastoupit uz tento vikend, ale pristi tyden by chteli mit dotazenej trvalej prestup.

Reagovat
Virtuos

hm Boro fakt potrebuje schopného útočníka, ale tento prestup niečomu nasvedčuje z pohľadu Coventry to vyzerá akoby sa už vzdali nádeje na záchranu (môj názor)

Reagovat
smazaný uživatel

Yakubu

Reagovat
smazaný uživatel

fanta

Reagovat
Wat

Co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Za co?...btw sem rád že sem ho do fanty nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Slapak Murphymu na koleno.

Reagovat
Wat

Pěkná patička, Kenny.

Reagovat
ďuriLFC

škoda Hendooo

Reagovat
smazaný uživatel

Yakubu skvělá náhrada za Dembu ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam dal Sturridge, taky super

Reagovat
Kenneth

Taky jsem ho tam dal.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill's fee is believed to be £7million.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitny sopcast na Spurs ? ten Yes je na full slaby

Reagovat
Tomekcz

rooney jako kapitan,to jeste dostane cervenou a budu pekne v minusu

Reagovat
mithro

hm nestras

Reagovat
smazaný uživatel

nějakej link na Liverpool mě ten můj vypadl

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Adam Bogdan is dodgy from 90 yards but unbeatable from 12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Steve

Reagovat
smazaný uživatel

A Skerts

Reagovat
ďuriLFC

Skerts !

Reagovat
Wat

Tak tam do toho vlítni. Krásná od Martina.

Reagovat
smazaný uživatel

Skertel

Reagovat
Rssa

Škrtel na stará kolena začíná tvořit hru a dávat přesné pasy

Reagovat
smazaný uživatel

4 - Wayne Rooney has failed to score with four of his last eight Premier League penalties. Squander.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata! To byl free kick!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Asi na hovno, když nedal gola.

Reagovat
smazaný uživatel

Gólman to perfektně vystihl, balón se točil za obranu nádherně

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt je debil

Reagovat
smazaný uživatel

Není, jen už na to nemá.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Kiwwimu se vrací ta nesmyslná kritika Bogdána.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Kuyt no, ale to je fakt tak všechno...

Reagovat
Trand

Frimpong.

Reagovat
supervizor

Jak se vzteklinou , o poločase dolů jinak vyleté.

Reagovat
niflheim

Dívá se někdo na Spurs? Mají šanci to otočit do poločasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se furt u Wolves, akorát Tott to hraje až do kuchyně

Reagovat
smazaný uživatel

šanca je, ale pri tom maratone spalľovania šanci im v prvom polčase neverim ...

Reagovat
Trand

Frimpong míří celkem jistě za červenou. Jinak nějaký extra tlak nemají, ale jsou lepší. Wolves gól z ojedinělý situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa fans aren't happy with what they're seeing. To brzo

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, Frimpong. Je moc vyhecovanej, snad ho Mick nevystřídá

Reagovat
smazaný uživatel

Torrese musel proklít nějakej voodoo šaman fandící LFC, když přestupoval, nebo já vážně už nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě jich bylo víc, tak to bude asi tim

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo to mohl být nějaký krvavý mayský rituál.

Reagovat
smazaný uživatel

Mayové byli ti, jejichž vládci se řezali do genitálií? Nebo to byli Inkové?

Reagovat
smazaný uživatel

To byli tuším Inkové to jsem četl v děsivých dějinách

Reagovat
Kaze

Mayové nic děsivého myslím neměli, Inkové kamenovali děti a strkali je do jeskyní, Aztékové zase ,,naživo" vyřezávali srdce jako oběť.

Reagovat
smazaný uživatel

Mayové věřili,že náboženské rituály, při kterých byla prolévána lidská krev, jsou nezbytné, aby bylo zajištěno fungování vesmíru, střídání ročních období, úroda kukuřice, lidský život a předurčenost času. Oběti byly nezbytné k zajištění existence bohů a doplnění jejich spotřeby bio energie.

Naopak Mayové taky Všechno jedna verbež

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt šílený

Reagovat
smazaný uživatel

Můj sen je naučit se to naživo.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukáš na bing bang theory ? Jednou tam měl Ráž takový hudební tričko, který dycky jen zapnul a pustil se mu nějakej zvuk tak si tam nahraj tohle a pak bys to dycky jenom pouštěl

Reagovat
smazaný uživatel

Jožo Ráž bol v TBBT ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nééé já jen nevím jak se tamten Ind z TBBT píše

Reagovat
tomasinho

Pěkně Downing, poprvé od 1. kola tohle ukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres zase šance jak kráva...

Reagovat
Wat

Uuh.

Reagovat
smazaný uživatel

Frank Lampard vstřelil na Stamford Bridge svůj 105. gól a stal se tak nejlepším střelcem na domácí půdě v historii Blues.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty první 4 kroky a zrychlení má Downing prostě úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tam hodil Matovi ten skoro geniální pas?

Reagovat
sintha

Jak Chelsea dala gól prosím? Teď jsem přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres po centru tuším Ramirese střílel nůžkama a skoro přepůlil břevno. Pak se míč odrazil od břevna k Lampardovi a od Lamparda se to odrazilo do brány.

Reagovat
smazaný uživatel

centroval Mata.

Reagovat
Error

Torres po Matově centru napálil nůžkama břevno, balón se odrazil do Lamparda a gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres to napálil geniálníma nužkama do břevna a Frank to tam zabijácky doklepnul

Reagovat
sintha

Takže Torres zase smůla, jo? Dík všem.

Reagovat
Rssa

Torres zase spálil tutovku, ale Lampard ho nahradil

Reagovat
Chazy

Do Prado

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Z Gulyho je ted uz herni i strelecka opora, doufam, ze ho udrzi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
niflheim

Valencia nacentroval levou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Crouch má asi nejlepší techniku ze Stoke, ne?

Reagovat
Chazy

Hm, ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

cos čekal?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem byl ovlivněnej situací, kdy si po Gerrardovo přímáku Crouch na vlastním vápně pohrál s protihráčema, no

Reagovat
soukup

jo to byl skvělej nápad dělat na vápně nožičky, pak Walters patičku, pak znova nožičky a výsledek byl míč pro Liverpool 30m od brány místo odkopu

Reagovat
smazaný uživatel

Však právě proto

Reagovat
Rssa

Trocha fotbalu do vaší hry a hned jsi nazloben

Reagovat
smazaný uživatel

Etherington

Reagovat
supervizor

Pennant

Reagovat
Godwinson

Chelsea gól a od té doby uspává hady. Teď měla ještě solidní štěstíčko :)

Reagovat
Rssa

José letos náš daleko nejlepší hráč

Reagovat
tomasinho

Následován Škrtelem.

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamym

Reagovat
tomasinho

Ti dva hrají každý zápas a díky ním obrana drží výborně. Ale jo, tihle 3 určitě nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamy?

Reagovat
Rssa

Na to hraje méně častěji. Ale určitě bych ho do TOP 5 (možná i 3) zařadil.

Reagovat
tomasinho

Top 3 společně s Enriquem a Škrtelem.

Reagovat
smazaný uživatel

38,663 - Number of people now regretting putting Yakubu into their fantasy football team this week. Off.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard se tím gólem dostal do TOP 5 nejlepších střelců historie PL po bok Owena a Lese Ferdinanda. (149 zásahů), teda jestli to Wiki neaktualizuje rychleji

Reagovat
smazaný uživatel

Edwards , škoda

Reagovat
Trand

Wolves, krásná akce.

Reagovat
mithro

ten Bogdan ma zacina iritovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl jak nekomu muze odlitnout zavazana kopacka?

Reagovat
smazaný uživatel

lepra

Reagovat
terry

To by mě taky zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nando KURNIK

Reagovat
smazaný uživatel

ten Kaboul čo furt skuša

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Kaboul

Reagovat
terry

Torres to prostě dneska protrhne!

Reagovat
smazaný uživatel

Torres pro změnu neskutenčá golovka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teď to zrovna měl posunout na Lamparda, kterej by to měl tutový...

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboul - vzadu jim to hoří posledních 5 min, tak se vytáhne a pak nedá příhrávku na 5 metrů, ach ty stopeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Seagulls

Reagovat
Tomekcz

ten Rooney by potreboval profackovat, takovy lehky mice ztraci Skoda ze nehraje Berba, to je mac presne pro nej.

Reagovat
mithro

tiez mi pride dnes ronei nejaky taky nijaky

Reagovat
terry

AVB si to tam dobře kočíruje.

Reagovat
spider_8

jj jak sebral Terrymu míč

Reagovat
Wat

Dirku, ty vole, to je hrůza.

Reagovat
Godwinson

To je despota ten Boas :)

Reagovat
terry

Reagovat
fantomas

HOOLAHAN!

Reagovat
tomasinho

Seb hraje dneska výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney dole, kazdu jednu akciu skazil zatial, Berba hore..

Reagovat
smazaný uživatel

dokud budem hrát bez útočníka tak gól nedáme toho kennyho nepochopím

Reagovat
Wat

Canaries. 7-7-7 čeká!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak chcem vyhrát, když nemáme ve vápně hráče.

Reagovat
mickey mouse

Kuyt je slaboučký

Reagovat
Tomekcz

Scholes

Reagovat
mithro

PAAAAAAAUL SCHOOOOOLES

Reagovat
smazaný uživatel

Ade..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on fakt nebol v offside

Reagovat
smazaný uživatel

jj, nebyl.. ja se jenom směju te situaci, ne konkretně jemu.. aj kdyby byl, tak to je prostě reflex.. v te rychlosti si těžko uvědomíš že to jde do brány a ty jsi v ofsideu, tak na to nemáš sahat.. bylo to prostě smolné, ale komické..

Reagovat
Darren Fletcher

No. 22

Reagovat
C0br

Paaaaaaaaaaaaul

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám Adebayora nesnášet, příští tejden letí z fanty, dám tam klidně Heskyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak Torrese, nebo Carrola

Reagovat
Kaze

Má někdo dobrý anglický stream na MU?

Reagovat
mithro

nie je to best, ale v praci staci http://www.premier--streams.net/

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kaze

Banned.

Reagovat
mithro

tam je len polcasova prestavka, akonahle zacnu hrat tak to zapne znovu

Reagovat
Losinho

Scholes

Reagovat
smazaný uživatel

Zrzek

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dokud majou zrzky hnědé oči, hafo pih, malé prsa a krásný zadek, tak ať si jsou klidně bez duše

Reagovat
smazaný uživatel

Pomažeš do pekla bezbožníku . Dovádět s pohankama

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

V tom filmu vypadala líp .

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Schooooooooooooooooooooooooolesy

Reagovat
smazaný uživatel

Scholes

Reagovat
madridcan

Paľko

Reagovat
Godwinson

Kilgallon

Reagovat
terry

Co se tam stalo? Já to nějak nevypozoroval.

Reagovat
Godwinson

Výskok spolu s Torresem a ten mu dopadl na kotník, možná achillovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý kotník.

Reagovat
terry

Jo, ten dopad jsem minul.

Reagovat
smazaný uživatel

dobry no, Wolves daji gola z vymyslenyho rohu a Spurs daji gola a rozhodci si vymysli offside..

Reagovat
supervizor

...

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Jak tě tohle může bavit, to nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

jak me muze bavit co?

Reagovat
Chazy

Psát takový píčoviny jen proto, aby na tebe lidi reagovali, smáli se ti a ty ses moh smát tomu, že se nachytali

Reagovat
smazaný uživatel

prosim? co je na tom picovina? divas se na ten zapas?

Reagovat
Chazy

Tak jestli byl nebo nebyl roh je prostě bezvýznamný, bylo to naprosto tragicky odbráněný, to je jako dát si vlastňák. A ofsajd fakt spornej.

Reagovat
smazaný uživatel

to je bezpredmetny, ten roh byt nemel - nepadnul by gol.. a gol Adebayora byl jasnej, pokud ses dival podle tech lajn, co jsou na hristi..

Reagovat
Chazy

Třeba by padnul jinak během dlaší minuty, je to prostě jedno. Špatně odpískanou penaltu beru, ale roh fakt taková výhoda není.

Reagovat
smazaný uživatel

Wood uz dneska v zakladu vedle Maynarda Zaznamenals vubec ten transfer?

Reagovat
Chazy

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Zase si vsadil?

Reagovat
smazaný uživatel

nene tentokrat ne, nestihnul jsem to, pred chvili jsem vstaval, ale tohle me fakt mrda

Reagovat
herbage

spíš "vysadil".... prášek

Reagovat
Mada

Reagovat
Tomanatura

I´m loving him

Reagovat
Rssa

Tak a ve druhé půli čekám od Kennyho, že nasadí nějakého fotbalistu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme ve vápně hráče. Je to vyloženě dobývání. Hendo jak střílel levou měl vletět do vápna, tam to byla škoda, charlie po rohu měl taky smůlu. Docela jsem se bál při střele mattyho, naštěstí to netrefil dobře, nic víc stoky neměli. Andy musí na plac. Proti the kop tam něco spadne.

Reagovat
tomasinho

Andy musí přijít a pak místo jednoho stopera Craig.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamy za Kuyta a Andy za Jamieho by bylo ideální, ale skoro nemožný

Reagovat
vodka

hráče ve vápně nemáte skoro nikdy...

Reagovat
Rssa

Máme...Reina, Carra, Coates, Škrtel....my jich máme

Reagovat
smazaný uživatel

hned o přestávce místo Dirka Andy a možná se stim něco bude dát udělat,ale pochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham mi nici tiket ...jak to tam vyzera?

Reagovat
smazaný uživatel

Zhruba jako ve všech posledních domácích zápasech - hodně pěknějch akcí, málo branek.

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem psal vyse, Wolves dali gola z vymyslenyho rohu a pak Spurs srovnali a rozhodci si vymyslel offside..

Reagovat
soukup

střely na bránu 1:1 střely mimo 2:1 pro LFC

ofenzivní orgie!!!

Reagovat
tomasinho

Cos čekal s těmi sestavami?

Reagovat
penepi

Liverpool ma nejakú maródku či čo? Veď hentakú zostavu ešte nemali.

Reagovat
tomasinho

Ne, zraněný asi Agger a Maxi, nebo jak píše dEst odchází.

Reagovat
smazaný uživatel

Agger je zraneny ?

Reagovat
tomasinho

Tak proč by jinak nehrál? Kdyby nebyl zraněný, tak hraje on a ne Coates.

Reagovat
soukup

nějaký auty a standartky aspoň

Reagovat
tomasinho

Jeden aut byl, ale krátký. A dobrá standartka jedna od nás. Však neboj, přijde Andy a rozhodne.

Reagovat
Chazy

Nj, toho se asi fakt nebojí ..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

NO to je teda hrozba

Reagovat
soukup

s Woodym na RB na kterýho hraje José to hrozba rozhodně je

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť u vás hrajou beci stopera běžně ne ?

Reagovat
soukup

no ale Woodgate to neumí

Reagovat
smazaný uživatel

no ted si asi nakadil do kalhot

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Laurence

Obvious statement - McLeish should not be the manager of Villa. If I wasn't a fan I'd laugh at us. Most boring team in PL without question

Reagovat
Usty

Red head..

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte někdo Sop na Liverpool? mě dneska nejede dobře snad nic

Reagovat
cristiano.K.

ten co si dával jinak mi to taky nejede

Reagovat
smazaný uživatel

ten co sem dával mi jel dobře,ale najednou se začal sekat ale ten Sop co dával Henderson níže tak vypadá dost dobře

Reagovat
vodka

Scholesie!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus dneska ty streamy na LFC

Reagovat
smazaný uživatel

jaká hra, takový stream

Reagovat
smazaný uživatel

M&M - 122457

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
13

Koukám také tady, kvalitka..

Reagovat
cristiano.K.

celý odkaz by nebyl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

18 - Paul Scholes has scored in each of the last 18 PL seasons and now has 103 goals in the competition. Evergreen.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Everred :)

Reagovat
cristiano.K.

Sir Tony Pulis a King Kenny Dalglish se předhání,kdo postaví více stoperů? první poločas o ničem podle očekávání

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny vede

Reagovat
soukup

Tony 3, to je na něj docela málo, když se hraje venku u týmu jako LFC

Reagovat
cristiano.K.

může dohnat druhý poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Kanárci

Reagovat
cristiano.K.

http://coolsport.tv/stream3.html lepší odkaz než tohle? ty nahoře,co jste dávali nejdou

Reagovat
tomasinho

Tenhle je dobrý náhodou, jede v pohodě.

Reagovat
cristiano.K.

minutu jde pak se sekne na minutu,ale lepší asi nesplaším no

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sportlemon.tv/c-1.html

tam něco najdeš (snad) mě naštěstí ted jede dobře ten Sop

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

Co sa mi oplati pozerat 2 polcas?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak ostatní, ale Chelsea hraje pěkně, mraky šancí a i Sunderland se umí dostat ke střele.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde pozeráš?

Reagovat
Trand

Na WHL to bude zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jinak Cahill bude nosit číslo 13.

Reagovat
smazaný uživatel

pekné číslo, aj ja ho nosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Hotový Štístko

Reagovat
Godwinson

Hlavně, aby už hrál :) Už jen ze základu dostat Bosingwu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu bych dal betonový boty a hodil ho do Temže. Eště že dneska tam dneska nelítalo moc těch jeho smrtonosnejch centrů. Mignolet by umřel smíchy.

Reagovat
Godwinson

Já bych ho spíš hodil do Španělska, ale to je bezpředmětný. Boasův oblíbenec, toho bude těžký dostat ze základu, natož pryč .. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl by ho Aulas ? No ona mu v létě končí smlouva tak snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Neco jako nase "posila" z Arsenalu.

Reagovat
terry

Já stejně nepočítám, že by se mohl Luiz posunout doprava.

Reagovat
Usty

DM?

Reagovat
terry

Tam taky ne.

Reagovat
Usty

Coby ne?

Reagovat
terry

AVB.

Reagovat
Bayern +

Na lavičku by sa ale mohol. Neviem však, na ako dlho je Braňo out...

Reagovat
blade115

Počítám, že příští týden už bude minimálně trénovat. Co se Luize týče, tak tu snad nikoho nenapadla rotace?... Navíc Terry stejně dostane stopku, takže no problem...

Reagovat
Godwinson

Počítal bych s tím, že by se v létě s někým vyměnil, o bekovi se spekuluje pořád. Na druhou stranu by to nehořelo, pokud by byl jedničkou Ivanović.

Reagovat
terry

Počkej, jak vyměnil?

Reagovat
Godwinson

Prodal by se a někdo by se přivedl, nějaký (velmi) talentovaný mladík, který by dělal dvojku Ivanovićovi a časem to po něm převzal :)

Reagovat
Godwinson

(Ale koukám, že mu vážně končí smlouva, takže snad u toho zůstane.)

Reagovat
terry

Jo tys mluvil o Bosingwovi. Já se lekl, že o Luizovi.

Reagovat
Usty

Ivanović - Cahill - Terry - Cole

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten los LFC po Wolwes

Reagovat
smazaný uživatel

*Wolves

Reagovat
vitasrp

Výkon nic moc, ale na to jsem si už zvykl, popravdě toho od současného týmu moc neočekávám.. Je ho hrozná nuda, hrajeme v pomalém tempu, chybí moment překvapení a všechno taháme středem, když na hřišti není jediné křídlo, které by hru roztáhlo.. Ale o tom jsem psal už tisíckrát, není důvod to dál rozvádět..

Solidní je Torres, kterej na to, jak málo má míčů, toho dokáže celkem dost připravit.. Jen škoda, že jeho rána neskončila gólem, ale když bude neustále sbírat asistence, mně to vážně vadit nebude..

Ujde i Lampard, který se sice ke konci půle ztratil, jinak ale do hry občas přinesl překvapivé řešení a samozřejmě vstřelil gól - je doslova až neuvěřitelný, jakej má ten chlap výběr místa, lepší než kdejakej hrotovej útočník..

Na facku je Meireles, u něj vůbec nevím, co na tom hřišti vlastně dělá, Bosingwa průměr, dneska nehoří dozadu, ale směrem vpřed klasicky vázne finální fáze..

A hrozně hrál Ashley, prvních 25 minut jsem ho nepoznával, to snad nebyl schopen správně vyřešit herní situaci.. Navíc strašně propadal v bránení..

Snad to nějak doklepem, důležitý bude konečně udržet čistý konto, abychom výsledek zase nemuseli honit v závěru a ztratit zbytečně body..

Reagovat
smazaný uživatel

dneska by mě tam stačil i Ngog na tom hrotu

Reagovat
Rssa

Jamie chce vlastňáka?

Reagovat
Tomekcz

i tu zlutou kartu Scholesovi odpusti snad

Reagovat
mike.84

omg ten Jol, když se dívam na tu jeho sestavu, tak kdo tam vlastně brání

Reagovat
smazaný uživatel

Zvyklej z Ajaxu... A je to dobře

Reagovat
mike.84

no tak když zatíím rovers vedou tak asi moc ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Steve si to nemá s kým dát

Reagovat
Losinho

Ngog je úžasnej

Reagovat
Wat

Jonjo a Andy, šup tam s něma.

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši ten Kuyt je naprosto mimo všechno u něj končí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Ngog

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham preboha..

Reagovat
Trand

Frimpong a Friedel.

Reagovat
smazaný uživatel

Frimpong hrá dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrá jak piča.

Reagovat
Trand

Trefil Vaarta zblízka míčem do ksichtu, dostal žlutou, je přemotivovaný, takže klasika. Měl jednu pěknou povedenou střelu z voleje a celkem dobře odebírá míče. Je celkem dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Rovers

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, piča, Spurs...

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL MODRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Gareth striedat dneska hroza a JD uz konecne na plac kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten gol už měl přijít dáááávno.

Reagovat
Wat

...

Reagovat
smazaný uživatel

Modriiiiiic! Pěkná práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič - 5 střel, 1 gól a je zas za hrdinu

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič prej parádní gol.

Reagovat
Rssa

Kuyt

Kristova noho, jak se někdo může tak zhoršit...

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokot ten Kuyt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Bohužial ano

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou

Reagovat
soukup

Crouch out - Jones in, Whelan out - Pennant in

Reagovat
tomasinho

Šup tam s Andym, Kuyta rychle pryč.

Reagovat
tomasinho

Adam krásný míč.

Reagovat
smazaný uživatel

IRELAAAAAND assist

Reagovat
smazaný uživatel

Aký to má zmysel centrovať to na Kuyta?

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney proč nenávidíš moju fantu

Reagovat
smazaný uživatel

Haha

Reagovat
Kaze

Vždyť má dvě asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

spurs

Reagovat
Minister

Hennessey

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaaaaaaaaaaaaroneeeeeeee

Reagovat
Maresma

Kuyt Sem nevidel u zadnyho hrace tak rychlej sesup dolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mesiáš Kean

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní link na Chels nikdo nemá. Zkoušel jsem jich tak 10 a všecko hnus...

Reagovat
smazaný uživatel

http://extremegoal9.blogspot.com/p/ch1.html Já koukám na tohle je to docela slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

yakubu = - 2 body

Reagovat
Wat

Proč Downing omg?

Reagovat
ďuriLFC

downing...no tak toto je regulerne v piči

Reagovat
tomasinho

Bože Kenny, s tímhle běž do prdele. Pošle tam Carrolla a stáhne Downinga

Reagovat
Rssa

Naopak, Downingovy centry jsou dneska extrémně slepé, jeho střídání schvaluji...ale zároveň musí pryč i Kuyt, bo pak to bude kontraproduktivní.

Reagovat
tomasinho

Jediné křídlo na hřišti, takhle to půjde středem všechno.

Reagovat
Rssa

Tak jinak to dneska nevidím, než středem. Ve vápně nikdo není, Andy si zatím pobíhá všude možně...dneska jedině středem, na centry je Stoke dobře připraveno.

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOOOOOOOOL... to je vůl ten kenny.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Downinga, tak tohle už fakt není možný

Reagovat
smazaný uživatel

jak keby by mu bol schopny Downing dat poriadny center

Reagovat
Tomekcz

chce to druhej gol, at je klid, jeste se Ngog ukopne

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši to je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se ten Kenny nezdá už...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Jej, to měl být gól.

Reagovat
Side

To je střídaní toto

Reagovat
smazaný uživatel

Bent gól, na Anfiled už tisknou smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

Měl vůbec Ngog nějaký kontakt s míčem který by dokázal ustát?

Reagovat
smazaný uživatel

Hezká kravata Huthe.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne Kuyta?

Reagovat
Tomekcz

Rooney sakra uz ja chcu naky body za tebe

Reagovat
mr.Silver

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Duff sty gol jako treti Ir v PL? Nebo uz je to 101?

Reagovat
smazaný uživatel

Webb to je blb.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to blb, prostě to neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda vlastatec, tohle mohl doklouzat.

Reagovat
smazaný uživatel

Webb

Reagovat
Losinho

Rooooooney!!

Reagovat
soukup

prosím ať jde Whelan dolů

Reagovat
Godwinson

Pěkně Torres, dnes se mi líbí nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Hendo si asi nezařval... A Skerts.

Reagovat
smazaný uživatel

Mg, to je zase zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Pulis s Kennym se předháněj o horší střídání.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

21 - Blackburn are the first team in PL history to fail to keep a clean sheet in any of their opening 21 games of a campaign. Loose.

Reagovat
smazaný uživatel

I Norwich.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn.

Reagovat
13

Webb je pěknej kreten, je otázka času kdy to tam padne

Reagovat
soukup

Škrtěl takovej skokan

Reagovat
Wat

Reagovat
Kenneth

Kenny taktik . 5 obránců a 1 dřevo na hrotu.

Reagovat
tomasinho

Taky nevím, co tam Kuyt dělá.

Reagovat
Kenneth

Na toho jsem úplně zapomněl, takže 2 dřeva na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tys tu chyběl teda. Stačí dolar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

oni dou snad 6 na 2 a stejne to pos.rou

Reagovat
soukup

jasný nech tam Woodyho, kterej nestíhá, nech tam Whelana, kterej ztrácí míče a zbytečně riskuje před vlastním vápnem, nech tam Crouche, kterej je unavenej a nestíhá chodit za nákopama a udržet je, ale vystřídej Palaciose

Reagovat
smazaný uživatel

Pane boooze

Reagovat
tomasinho

Na co pořád 3 stopeři? Carra/Coates dolů, Bellamy na plac.

Reagovat
soukup

to víš, dneska je Stoke extrémně nebezpečný

Reagovat
smazaný uživatel

Walters

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle začíná smrdět.

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele Harry pošli tam tohop JD nebo se snad podřežu...

Reagovat
Losinho

Rooney, nepřítel sázkařů.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana zase nestíhá!!!

Reagovat
Godwinson

Chelsea by se mohla probrat, zatím to míří k remíze.

Cole, Meireles

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší hráč Stoke?Webb bohužel

Reagovat
soukup

největší fňukna z fandů lfc? Ty...

Reagovat
smazaný uživatel

koukáš na ten zápas?

Reagovat
soukup

ano koukám, nepokazil žádnou klíčovou situaci, za ty vtipně posouzený auty a sem tam nějakej faul uprostřed hřiště nebudu fňukat jak píča, když je hlavním problémem to že můj tým hraje totální hovno, ale tak tobě to problém nedělá no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

najprv sa pozri na nas vykon a az potom vytahuj rozhodcu

Reagovat
vodka

rafael

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle Dowd těžce posral

Reagovat
smazaný uživatel

místo Kuyta Bellamy

Reagovat
terry

Dowd

Reagovat
Arbiter

Penalta

Reagovat
mike.84

ty vole Elokobiho za meirelese

Reagovat
Darren Fletcher

och rooney

Reagovat
smazaný uživatel

harry na co kurva cakas? ak to zremizujeme bude to jeho chyba JD tam mal byt uz od zaciatku

Reagovat
smazaný uživatel

Na Torrese už druhá penalta! Ještě mu dá kartu za simulování

Reagovat
Usty

ten Dowd je taky šašek....

Reagovat
Trand

Anichebe.

Reagovat
Tomekcz

zas valencia nevystreli,porad hleda Rooneyho

Reagovat
m.sali

Scholsy

Reagovat
smazaný uživatel

Torres to byla penalta! Jebany rozhodci. Koleno na koleno.

Reagovat
smazaný uživatel

Debil za debila aneb Hunt za Pingponga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proc je Hunt debil?

Reagovat
Chazy

Asi proto, že furt hraje jako prase no

Reagovat
smazaný uživatel

ptž Čech nosí helmu mimo jiné - provokace, diskutování s rozhodčími, kudrnatý vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

Na vase fnukani kolem Cecha jsem zvyklej, zajima me nazor toho, koho se ptam

Reagovat
Chazy

Hele, já se ho dřív taky zastával, ale..

Reagovat
smazaný uživatel

Vim, ze to obcas prezene, ale herne se mi libi, proto se ptam, jak to myslel

Reagovat
Chazy

Jj, úžasnej technik, přehled o hře, zapojení do kombinace, všechno nadprůměrný .. ale znelíbil se mi a není to tím, že hraje u Wolves.

Reagovat
smazaný uživatel

kudrnatý vlasy, ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pretoze je to proste piča...

Reagovat
smazaný uživatel

To mate hodne spolecnyho koukam

Reagovat
smazaný uživatel

good one

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Teď jeden přichází.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

už to začíná, zahravejte si a pak nechapavě chodte na konci zapasu když to bude 1-1 blbci... také díry z ničehonic v obraně že to nikdo nechápe

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní vejškrab od Luize na poslední chvíli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

vejškrab

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to nazvat jinak?

Reagovat
mike.84

jo však v poho, úsměvnej výraz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt

Reagovat
smazaný uživatel

Já bejt Steviem tak jdu snad střídat. On když už to někomu má dát, tak dřevákovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz jsem se dneska rozhodoval na co se budu divat, tak LFC jsem zhodnotil tak, ze Gerrard bude koukatelny ale zbytek na presdrzku, takze se divam na Torrese. A ten mě baví :)

Reagovat
smazaný uživatel

LFC - Stoke je zápas pro opravdové labužníky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že za tohle mu Dowd kartu nedá. To už to rovnou může pískat Královec.

Reagovat
Wat

A pojď Craigu!!

Reagovat
smazaný uživatel

gareth uz ma zacina srat s tymi strelami... nahravaj boha. A BAE dole JD na plac prosim harry ved mi praskne zila

Reagovat
smazaný uživatel

Ess

Reagovat
smazaný uživatel

Essien

Reagovat
Arbiter

ESSIEN

Reagovat
Side

Kuyt pořád na hřišti

Reagovat
Maresma

No to si uz delas prdel..

Reagovat
tomasinho

Craig! Ale proč ne místo stopera?!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ja nvm, on snad ani nesleduje ten zapas, sak Stoke dopredu nehra nic ....dalsi prekaucovany zapas

Reagovat
miky10

Essieeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Essien do hry !!

Reagovat
smazaný uživatel

Craig

Reagovat
smazaný uživatel

ne on tam ten vůl toho KLuyta musí nechat

Reagovat
herbage

vymyšlený roh pro Spurs a vymyšlený přímák, ze kterého dal málem van der Vaart gól a dolar mlčí

Reagovat
Losinho

United paráda, ještě Spurs.

Reagovat
C0br

To jsem netušil, že už si dokážeme zranit dva hráče při jednom gólu.

Reagovat
Tomekcz

jestli se u toho oba zrani...

Reagovat
smazaný uživatel

BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZOOOOOOOOOOOOOOOOOON JDEEE NA PLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAC!!!!!!!!

Reagovat
terry

Jak jsem říkal. 75. minuta a Essien je tady!

Reagovat
smazaný uživatel

Musi jit jako prvni, kdyby se stihl zranit, aby mohl jeste stridat

Reagovat
terry

Reagovat
Chazy

To není hezký

Reagovat
smazaný uživatel

ESSIEN na plac Welcome back Michael

Reagovat
tomasinho

No Webbe, tohle šlo písknout.

Reagovat
Arbiter

Místo Lampse?

Reagovat
smazaný uživatel

WEBBE TY HOVADO

Reagovat
spider_8

Ježiš proč nestáhne Meirelese?

Reagovat
terry

Proč tam nechává Meirelese?

Reagovat
smazaný uživatel

Dannnny Ulevilo se mě že odešel po svojich.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Webb

Reagovat
Sm0ker

Webb tam řádí

Reagovat
Wat

Andy nejlepší obránce Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

U6 druhý blok

Reagovat
Wat

A Kuyt...

Reagovat
Rssa

Reagovat
Arbiter

Ess ve velkém stylu a na DM

Reagovat
Arbiter

tak ne na DM

Reagovat
tomasinho

Co už ten Kuyt chce?

Reagovat
Rssa

Hovno, hovno, filcky, chleba namazaný hovnem...to není možné

Reagovat
Kenneth

Tohle není Barcelona co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyte ty mentále!!!!!!§§§

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mi to strašně připomíná zápas s Blackburnem, a mám takový tušení, že to i skončí podobně...

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
13

Kuyte táhni a už se nevracej, tohle neni možný..

Reagovat
tomasinho

Hm a Woodgate už pryč, že jsme toho nevyužili. To by dal i Andy snad. Kuyt letos netrefí ani vrata.

Reagovat
soukup

ulevilo se mi, teď už se přestávám bát pravý strany a bojím se už jen že si tu penaltu nakonec vymodlíte, zkoušíte to při každým centru

Reagovat
C0br

Rio

Reagovat
m.sali

Reagovat
Chazy

Raams To je zas forma..

Reagovat
soukup

jako ty souboje při standartkách tou penaltou celkem smrdí, navíc když do toho řve celej anfield, naštěstí do toho hráči LFC padnou sem tam jak hrušky a tím spíš jim nic nepískne

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden penaltovej zákrok už byl. Ta Huthova kravata byla jasná.

Reagovat
soukup

jo ta se dala, ale drželi se tam oba

Reagovat
miky10

Morison

Reagovat
Wat

Frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantíkovci

Reagovat
Wat

Canaries.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Skertel nech ide hrot načo čakajú

Reagovat
Godwinson

Essien na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyte ty kokote!!

Reagovat
Chazy

Ipswich

Reagovat
Rssa

My jsme fakt zoufalí, to je zápas jak koleno

Reagovat
Usty

Meire teď skvělý basy..

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka by se hodil Danny do závěru!!!

Reagovat
C0br

Carriiiick já pořád říkám, že by měl víc střílet.

Reagovat
Virtuos

Rovers valcujú

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam dělá Kuytík? Měl jsem za to, že ještě nedávno to byl bůh.

Reagovat
tomasinho

Dnešek už je fakt v podání Kuyta vrchol.

Reagovat
vodka

Carrick krásně taková přihrávka do brány, ale kde Bogdán stál teda nepochopím...

Reagovat
Wat

Webb

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge za Meirelese, Ramires posunout dozadu. Šup šup šup, střídéééj!!

Reagovat
smazaný uživatel

Webb Kuyt

Reagovat
soukup

podle mě ti chybí ještě pár smajlíků, určitě by něco změnily

Reagovat
smazaný uživatel

by ma zaujimalo, ze naco stahoval Shelveyho z hostovania.....

Reagovat
m.sali

Carrick zaslouženej

Reagovat
smazaný uživatel

Daje Tottenham gola kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej Sturridge? Jééé sorry, Chelsea 1:0 stačí

Reagovat
Arbiter

Studgie asi není úplně zdravý

Reagovat
Erdovec

jak se může člověk proměnit z tak skvělého fotbalisto v tohle za takovou chvilku

Reagovat
Maresma

Skerts to je fak neco ..

Reagovat
Wat

Skeeeeeerts.

Reagovat
vodka

takže z Kuyta už je definitivně záškodník?

Reagovat
Wat

Jo.

Reagovat
tomasinho

Jo, už delší dobu. Neudělal snad jedinou věc dobře, spálil 100% šanci.

Reagovat
Godwinson

Chtělo by to střídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Rio mu este fukne

Reagovat
Arbiter

Malouda

Reagovat
vodka

teda neviděl sem celý zápas, ale Evans hraje s přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Mata? No to si děláš srandu.

Reagovat
miky10

AVB

Reagovat
Godwinson

Aha, tohle jsem tím zrovna nemyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

AVB neumí střídat ne a ne a ne...

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavne ze Torres mu tam bezel jak kokot..

Reagovat
smazaný uživatel

Preco sa huci na Evansa od zaciatku?

Reagovat
smazaný uživatel

jak moze taky chlapak jak Carroll padnut v kazdom druhom suboji?

Reagovat
soukup

protože furt zkoušíte nasimulovat penaltu

Reagovat
Chazy

Lions

Reagovat
soukup

zase trapný střídání, ale Fulleeeeeer

Reagovat
miky10

Ten Meireles je fakt obdivuhodnej tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Meireles mi pije krev.

Reagovat
smazaný uživatel

On tam toho Sturridgee musi proste dat

Reagovat
Radin

Vlci zdržují to je děs..

Reagovat
mike.84

torres taka paradička a oni mu to pokažde zjebou

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetlí mi niekto načo sa Skerte vracia dozadu, koho tam jako má brániť?

Reagovat
soukup

takže jubilejní první roh LFC od nástupu Carrolla při kterým se nikdo v červeným neválí po zemi

Reagovat
tomasinho

To je ZMAR!

Reagovat
Usty

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves, tj divadýlko, snad spadnou, maj hnusný dresy

Reagovat
smazaný uživatel

GARDNERE OMG'!!!!!

Reagovat
Godwinson

Torres zase Škoda, že má vedle sebe takový střeva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gardner uf

Reagovat
supervizor

Co to rozhodčí na WHL zkouší

Reagovat
Chazy

TERRIEEEEERS!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rhodes ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Chazy

Nn.

Reagovat
Virtuos

Reagovat
Rssa

Joseeeee, kurva to je tahoun

Reagovat
Usty

?

Reagovat
Rssa

Proběhl celou stranu, 2 hráči ho drželi za dres, ruce, rameno a stejně jim utekl...

Reagovat
soukup

kdyby chtěli, tak ho umí sundat pořádně, toho bych se u Walterse a Wilkinsona fakt nebál

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná křeč

Reagovat
Arbiter

Malouda je sobec

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za mentose ten rozhodčí na WHL? A nastaví min.

Reagovat
Wat

Aspoň ten José zahřeju u srdíčka.

Reagovat
smazaný uživatel

sudi komedia...

Reagovat
smazaný uživatel

další naprosto zbytečná remíza

Reagovat
herbage

no co tohle bylo?

Reagovat
Trand

Co to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves udržet

Reagovat
lukass111

otras otras otras...kuyt zaves kopacky na klinec pre nase dobro...jedine pozitivum, ze mam vo fante skrtela, hutha a shawcrossa

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
soukup

to by byla sranda dát teď gól z autu

Reagovat
13

Delap to měl zkusit..

Reagovat
Wat

Jebat.

Reagovat
Godwinson

Ramires dnes přihrává jako víno.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea má kliky z prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

BENDNER To si fakt delaji prdel ty vole..

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Dalglish

Reagovat
tomasinho

Zase prkoučované no.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nejslabsi clanek LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, meli by ho odvolat driv, nez vytvori neco podobnyho jako Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tam nedá Sturridge proboha živýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No fuj.

Reagovat
Losinho

Adebayor vyloženě na profackování.

Reagovat
Godwinson

Neuvěřitelný, druhej poločas je taková bída ... a Luiz je tragéd, už vím čemu se tam Cahill na tribuně chechtal.

Reagovat
Rssa

Posraný zápas, můžeme si za to sami, hlavně Kenny a jeho sestava/taktika. Polovina ledna fuč a v týmu stále jsou střeva typu Kuyt a žádné posily na obzoru. Toto je hodně špatné a nevypadá to s námi vůbec dobře, protože nám jednoduše schází kvalita na skoro každém postu v ofenzivní části.

Reagovat
smazaný uživatel

Zadne posily na obzoru? A co Bent?

Reagovat
Rssa

Bent je jen fáma, asi jako Sneijder do MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny: "Nikoho nepotrebujeme."

Reagovat
smazaný uživatel

Jen kvalitniho manazera

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ste tady svorně tvrdili že když dostane tolik času jako Sir Alex tak vytvoří z Liverpoolu podobnou mašinu na tituly, Fergie je posraný strachy a další věci které odmítám reprodukovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

zajímaly by mě reakce, kdyby to napsal kiwwi ale je to tak, těch chyb prostě dělá víc než je zdravé...

Reagovat
Tomanatura

Manazer je dobrej, ale trenovani mu dela sakra problemy.

Reagovat
smazaný uživatel

Manazer je taky k nicemu, koupi Hendersona, Adama, Carrolla za spoustu penez a neumi je vubec vyuzit.

Reagovat
Tomanatura

To uz je otazka trenera, hrace koupil dobre. Vzdyt ty sam jsi ted zpochybnil jeho trenerske kvality, ne manazerske.

Reagovat
smazaný uživatel

Zpochybnuju obe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

však hráčov nemáte až tak tragických, skôr potrebujee správenjšieho trnéra, ktorý vidí že niektorí (Kuyt) už nato jednoducho nemajú

Reagovat
kiwwi

ved kvalitativne mate kader porovnatelny s United

Reagovat
Arbiter

A MOTM? Michael ESSIEEEEEEEN

Reagovat
Godwinson

Torres!

Reagovat
Arbiter

No jo, ten si to fakt zaslouží

Reagovat
Chazy

Reagovat
Arbiter

no co, já jsem z jeho návratu nadšený a kdyby dnes odehrál byť minutu a nepodal bůhvíjaký výkon, tak bych to napsal

Reagovat
iamek

Liverpool zaruka pobaveni

Reagovat
Mihi

Mohol by mi nejaky fan Chelsea napisat, ako sme hrali?

Reagovat
Godwinson

Do gólu dobře, do poločasu špatně, do konce na pěst :)

Reagovat
spider_8

Dopředu dobře, až na to, že sme nedokázali dotáhnout do konce nějakou šanci na druhej gól. Obrana byla jako vždy příšerná, Sunderladnd mohl dát několik gólů.

Reagovat
tomasinho

Už na to fakt nemám nervy kruva! 7. (!!) domácí remíza z 11 zápasů, to prostě nejde. Prokoučované absolutně, od sestavy až po střídání, všechno špatně, ve hře zmar, všechno vzduchem na Kuyta, pak přijde Caroll, pětkrát se poválí na zemi, rozdá jeden loket a může jít chlastat.

Reagovat
blade115

Ale pořád máte historii !!

Reagovat
tomasinho

Co to zkoušíš omg?

Reagovat
blade115

Jen vracím to, co mi předhazují fans Live.

Reagovat
tomasinho

A proč to sereš mě?

Reagovat
blade115

Protože jseš prvotřídně nasranej a snadno tě vytočím.

Reagovat
tomasinho

Hm

Reagovat
blade115

Reagovat
nemamvasrad

Nevěřím, že vám někdo předhazuje, že máte historii.

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

A znovu.... Lions

Reagovat
Virtuos

proste doplatili na vylúčených

Reagovat
Chazy

Jj, ale 6 je prostě mooc.

Reagovat
Virtuos

tak čo už, avšak ak to zoberieme z opačného hľadiska potom si Brums zaslúžia pochvalu za využitie dvojnásobnej presilovky

Reagovat
smazaný uživatel

Kigthly super výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Já nevím, nezdál se mi nějak extra. Ale poctivě bránil.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Kenny nechat tam kokota Kuyta a stáhnout Henda a Downinga

Reagovat
minoLFC

a není to jedno? Hendo s tým jeho vyklusovaním pri ktorom si nerozcucha účes a Downing yabitou solo akciou by to nevytrhli aj tak...treba nám poriadného útočníka niekoho kretívneho na krídlo

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono to je v podstate jedno, vsetci traja stoja za kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Tři body jsou doma. Nebyl to pěkný zápas. Bolton bránil v deseti vápno. Rooney působil jako kdyby hrál s kocovinou a měli sme aji trocha smůlu. Naštěstí tam popadalo alespoň něco, takže výsledek nakonec vypadá hodně přijatelně.

Reagovat
smazaný uživatel

Game set match Birmingham City

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá práce Vlci

Reagovat
Erdovec

jinak je velmi smutné jak se z tak skvělého fotbalisty a bojovníka jakým Kuyt byl stalo za tak krátkou dobu tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo

Reagovat
Nikikrew

Prekvapive Liverpool vs Stoke

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool opět (ne)zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

To co hraje teď hraje Liverpool se nedá srovnat s tím jakej moneyball předváděl Liverpool pod Benitézem. Ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny je stejnej jak Obama. Kvalitní charakter a člověk, dobrá mluvící hlava, která je nahecuje proti United a Chelsea, ale na svůj post se nehodí.

Reagovat
Trand

Pěkně Wolves. A Milwall.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves. A Leeds.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnasim beton! ...jako co predvedl za saskaru Wolverhampton to svet nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude nejhorší fanta week

Reagovat
herbage

No ty krávo, 6 mintu nastavení. Už jsem myslel, že budu koukat na druhý poločas zbytečně. Jinak to co převedli Spurs při vracení míče, to je unfair roku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co provedli?

Reagovat
herbage

Hennesey se s Johnsonem srazil při vybíhání na centr a oba spadli na zem, takže se hra musela přerušit. A protože to nebyl faul, tak rozhodčí nechal míč rozhodčího a ten rozehrává vždy druhá strana a vrací míč. Jenže protože to bylo ve vápně, napadlo Adebayora, že by to z nějakých 8 metrů šoupnul do prázdné, což začali hráči Wolves protestovat a seběhli se na rozhodčího. Ten už rozhodnutí změnit nemohl a tak míč rozhodčího vypadal tak, že Adebayor kopal do zdi 10 hráčů Wolves, kteří stáli půl metru před míčem

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konkretne kdo?

Reagovat
Trand

A ten rozhodčí byl taky fajn.

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

to bol hnus nepochopil som to vobec. aj ten rozhodca je pekny curak a aj ade ale unho ma to neprekvapuje... myslim ze ostatni hraci na to srali

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

podle komentatoru to tam pohnojil nejak rozhodci..

Reagovat
Luc-Luc

to byla naprosta katastrofa...neumime na mancafty, co prijedou betonovat, chybi tam kvalita v zaloze, nejsou sance a kdyz nejsou sance, tak nesjou goly...a s kanonyrem Kuytem ci Carrollem na hrotu je tech sanci podreba fest

Reagovat
vladis271

No, to bol teda humus

Reagovat
kiwwi

no musim sa pochvalit, dnesne solovky:

Spurs - Wolves drzanie lopty viac ako 58.5 pre Spurs

United - Bolton handicap 0:2

WBA - Norwich - obaja skoruju

Liverpool - Stoke under 2.5

Aston Villa - Everton under 2.5

Chelsea - Sunderland - Sunderland neprehra o 2 a viac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

suma sumárum , o kolik si bohatší?

Reagovat
soukup

hmm vypisuje se držení míče i při zápasech Stoke?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Fandíš jim vůbec? Připadá mi že si z nich děláš jen prdel.

Reagovat
soukup

tak nebudu tady doblba vychvalovat i to co se mi nelíbí, no a že si dělám srandu z některých věcí ještě neznamená, že to myslím špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Utd hcp -2.5 a Sunderland +1.5 mam aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bych to neřikal, same old Tottenham...

Reagovat
smazaný uživatel

same odl tottenham by z tohto zapasu neziskal ani ten bod toto bola harryho blbost ten zapas sa mal vyhrat

Reagovat
Losinho

Hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Z dnešní zápasů jednoznačně Blackburn nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Bavi te sledovat 7 zapasu najednou?

Reagovat
smazaný uživatel

? Stačí mi číst zdejší komentáře ,abych si udělal představu jak to vypadá na ostatních hřištích.

Reagovat
Wat

Třeba od Kanárků tu byla kupa komentářů, no.

Reagovat
smazaný uživatel

kanárci byli třeba v tv no.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maras93

Tottenham to myslí s tím titulem asi vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Každej příspěvek, kde se zmiňují Spurs ve srovnání s titulem, je potěšující.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maras93

A tak já jim to přeji, pro mě jsou nejvíce sympatičtí z týmů, které jsou ještě zapojeny o boj o titul

Reagovat
Arbiter

to máš rád i články, kde se píše, že Spurs na titul nemají?

Reagovat
terry

Je neskutečný, co dokážeme v posledních deseti minutách vymyslet. Nejen, že jdeme třikrát v přečíslení na branku a ani jednou z toho nevystřelíme, ale ještě k tomu dovolíme soupeři dvě gólový šance, který nás zas a znovu mohly stát body.

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea by potreboval chytat, ale momentalne nema SAF dovod to menit. Inak na to, jak sa uz viac krat tu robil z toho Bgdana traged, tak dnes celkom slusne, naviac chytil jedenastku, celkom isty, akurat ten Carrickov gol mozno chytit mohol..

Reagovat
smazaný uživatel

Je mladej, at klidně dělá 2-3 roky dvojku

Reagovat
Arbiter

no jo, za 18 mio...

Reagovat
smazaný uživatel

To je SAFovo mínus, že nekoupil hotovýho brankáře...

Reagovat
Arbiter

ale vždyť ho SAF dlouhodobě sledoval a pečlivě vybíral? Kde se stala chyba?

Reagovat
smazaný uživatel

Co já vim, zeptej se jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde. Víš stejně dobře jako já že na něho má. Nadávání na De Geu je stejné jako nadávání na Čecha. Kdo chce, tak si vždycky najde důvod proč mu vyčítat chyby které dělá každý, nebo které ani neudělal.

Reagovat
Arbiter

to není to samé jako s chybami Čecha, De Gea je prostě marnost nad marnost

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Mladý brankář který je první rok v Anglii, s poslepovanou obranou na kterou se nemůže spolehnout a aji tak má nejlepší průměr v lize střela na gól. Akorát když už tu chybu udělá, tak se o tom mluví dva týdny a ti kteří říkají že na to nemá se můžou plácat po ramenou jak měli pravdu. Jednou ho Sir Alex koupil jako jedničku tak s ním počítá a dokud to tak bude, tak asi vidí že na to má, respektive z něho může být špičkový brankář. Nejspíš ví víc než my dva od počítača.

Reagovat
vodka

asi jako čechův odhad centrů, no a? prostě si potřebuje zvyknout, nemám pochyby o tom, že bude špička...

Reagovat
soukup

Reagovat
kiwwi

vies kolko by stal o 2-3 roky?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby pravidelně nechytal tak jen zlomek z původní částky

Reagovat
kiwwi

asi sa nechapeme

Reagovat
Chazy

No asi dost, když ho před rokem a půl Wigan kupoval jen za mega ..

Reagovat
kiwwi

akoze Wigan ponukal za De Geu 1 mil?

Reagovat
Chazy

Wigan s ním jednal o smlouvě díky ponuce na 1 mega. Pak se zranili oba jejich brankáři a ten přestup se zrušil. Ale předminulý léto měl jít do Wiganu za 1 mega.

Reagovat
kiwwi

pockaj, to muselo byt este predtym ako zacal chytavat v Atleticu nie?

Reagovat
Chazy

Tak tak. Měl jít na hostování s opcí. Ale jak se jim zranili oba brankáři, tak šel chytat a ten přestup se zrušil. Možná to jsou už dva roky, nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon jeden rozumny klub, ktory pozna jeho cenu

Reagovat
Arbiter

on nechytal de Gea?

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí ne

Reagovat
nani92

však nevidíš čisté konto?

Reagovat
fantomas

Norwich.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

skoda toho... toto su harryho body. Ade je uplne mimo a mal sediet. Gareth mal ist tiez dole alebo mu mal aspon harry vysvetlit nech sa nejebe stale napravo a nestriela zbytocne z kazdej pozicie.

Aj striedat sa dalo skor a lepsie, lennon nemal ist dole... no co uz tie body ziskame inde, so sity to bude tazke ale verim v dalsiu porazkou gaunerov tam by to malo byt jednoznacne su to smieskovia. dufam ze nasadia dzurua a jenkinsona s mertesakerom, prip. este ramseyho nech sa trochu pobavime

Reagovat
Arbiter

Střely na bránu 10:4...ta naše potence je vážně smutná

Reagovat
Godwinson

Hodně smutný, vepředu neschopný a vzadu ... neschopný.

Reagovat
ďuriLFC

hnus ale hlavne že nepotrebujeme žiadne posily !!

Reagovat
Radin

to co předváděli Vlci asi posledních 15 minut byl děs,za to by se nestyděl jen tým okresu.Zdržování,kopání míčů do autu atd..

Reagovat
supervizor

Mají bod? Mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím tě. Že si nedokážeme vypracovat kloudnou šanci není vina vlků

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo to větší důraz v 16ce a klid v zakončení, no..Liverpool z 10-20 yardů netrefuje bránu, někteří naši hráči dneska v takto slušné pozici netrefili ani balon

Reagovat
smazaný uživatel

Jako něco tam bylo, ale přišlo mi to všechno hrozně na náhodu...

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, systém v tom jaksi nebyl. Bale zpátky na křídlo, je jedno na které straně zrovna bude, ale dneska mu to pobíhání všude možně fakt nevyhovovalo + se blbě vyspal asi. Ale i z týhle hry na náhodu to stačilo, abychom si (proti Wolves) vytvořili dost příležitostí na 2 goly..prostě se to mělo proměnit, někdo to měl šoupnout pod víko a tohle bychom řešili třeba až další domácí zápas. Ale doma v poslední době goly nedáváme..dnes měl hrát JD, Rafa třeba základ proti Citizens a v Cupu zas JD

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

robi to tak kazdy... mna skor nasral blbecek adebayor krory miesto toho aby vratil loptu vlkom tam zacal vymyslat somariny. vtedy som mal chut fakt zvracat a dneskom som sa utvrdil ze hracov ako on v lilliwhite drese nikdy uplne neprijmem. Strpim ano, lebo musim ale je to stale zmrd a chcem aby po sezone vypadol.

Reagovat
Kenneth

A koho místo něj?

Reagovat
smazaný uživatel

Obecně asi nikdo vhodnější na jeho post pro naši hru momentálně není, nehledě na to kolik peněz by to stálo. Akorát poslední 3 týdny má zas tu svou menstruaci a je furt v ofsajdu..

Reagovat
smazaný uživatel

Damiao alebo Doumbia

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl fakt mega humáč od něj

Reagovat
smazaný uživatel

ten "míč rozhodčího"?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Bayern +

Champ krásne výsledky! Až na Forest teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no. JD tam měl být od začátku to musí být jasné úplně každému, jen harry má asi porouchané kontaktní čočky. Jinak další neuznaný regulérní gól který mohl znamenat opravdu hodně. Lennon se taky před prázdnou brankou zrovna nepředvedl. No jo, ošklivě to připomínalo Tottenham Hotspur let minulých

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham z minulých let by ještě dostal navrch druhý gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Uf.. No vyhráli jsme, ale jsem neuvěřitelně vytočený, protože ten výkon byl neuvěřitelnej humus.. Nikam se neposouváme, hrajeme pořád stejně, ve hře jsou ty samé problémy, zkrátka je to o ničem.. O Vánocích šly zápasy rychle za sebou, takže se s naším projevem moc udělat nedalo, ovšem teď jsem vážně čekal, že v naší hře bude alespoň minimální zlepšení.. Ani prd..

Co si budeme nalhávat, nakonec jsme si ani vyhrát nezasloužili.. Jak jsme v posledních minutách dokázali naložit s přečíslením bylo komické, co jsme vytvářeli v obraně ještě horší.. Tohle byl skutečně megaluck, že to soupeř neproměnil..

Dowd se každopádně taky předvedl, špatný sudí to podle mého není, ale já ho fakt nemůžu ani cejtit, neuvěřitelně nesympatickej mi je.. Navíc dneska tu penaltu na Torrese prostě písknout měl..

Luiz by měl na pěkných pár týdnů letět na lavičku, osobně jsem s ním teď ztratil trpělivost.. Je normální, aby stoper nebyl schopnej v 93. minutě pohlídat naprosto standardní náběh útočníka, rozbil si hubu a málem zapříčinil vyrovnání?? JE TO MOŽNÝ?? Cahill snad takovýhle kraviny dělat vážně nebude..

Nepochopil jsem ani Boase, proč stáhnul Lampse, když byl v záloze nejlepší, přičemž zoufalý Meireles na place zůstal.. Asi poprvý mě svým střídáním vysloveně naštval...

Celkově zápas přinesl miliardu negativ a jen několik pozitiv - výkon Torrese, kterej jde zápas od zápasu nahoru, akorát mu nikdo není schopnej kvalitně připravit šanci - když už se ta ulice otevře, Ramires mu pošle přihrávku radši někam do rohu.. A samozřejmě výhra, to je druhá pozitivní stránka, obzvlášť, když ztratil i LFC a Tottenham...

Reagovat
spider_8

Mně se líbil Ramires na křídle.

Reagovat
Kaze

Centrovat fakt není jeho předností. Perfektně mu vyhovuje střed, kde využije svoji fyzičku a výpadky do vápna, na lajně by takový prostor mít nemusel.

Reagovat
spider_8

Ale dokáže se ze strany pěkně uvolnit, udělat kličku, proklouznout. Tím jak je mrštnej k tomu má skvělý předpoklady. Jen by to chtělo jak říkáš, dát pořádnou přihrávku před bránu, ale i těch tam pár měl, třeba jak to zazdil Meireles.

Reagovat
Mihi

Ako hral Ess?

Reagovat
Arbiter

Ess předvedl jeden pěkný skluz, přesvědčivě rozdával přihrávky, ale jinak toho moc nestihl

Reagovat
blade115

Hlavně se mi líbilo, s jakou hrál rozvahou. Prakticky neztratil míč a vnesl do té hry klid. Dost možná to bude největší lednová posila.

Reagovat
Arbiter

hele, zase jsme měli mrtě příležitostí, Boas hlavně sází na to, že soupeře přestřílíme, což se nám sice daří, ale nejsme ten balón schopní dotlačit za brankovou čáru. Ono střely na bránu mluví za vše...

Reagovat
cristiano.K.

ještě 4 zápasy v PL odchytá Linde a mám první sázku nad kiwwim vyhranou

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fandim

Reagovat
Arbiter

tak to se asi klidně může stát

Reagovat
minoLFC

kiwwiLFC?

Reagovat
cristiano.K.

good idea

Reagovat
blade115

Celý EF stojí za tebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo maji radsi Lindegaarda.

Reagovat
blade115

To se sebou souvisí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jen, abys to zase neprevadel na nejaky 'kiwwi thing', protoze rada z nas proti kiwwimu nic nema.

Reagovat
blade115

Ale já proti němu vůbec nic nemám...

Reagovat
Arbiter

no jo, řada z vás, mufanů

Reagovat
Arbiter

o tom pochybuju

Reagovat
M0rb1D4S

Otázka na mufany: Použil vůbec k někdy k něčemu Valencia levou nohu? Nebo jí má jenom na opírání. On má výbornou střeleckou příležitost, jenomže místo aby vystřelil tak si to přehodí na pravačku a radši přihraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Pouziva ji k prehozeni mice na pravacku

Reagovat
fantomas

A teda ještě k běhu...

Reagovat
smazaný uživatel

já bych řekl že ju slušně využije k bránění.

Reagovat
niflheim

Včera dokonce i jednou nacentroval levou nohou...až mě to i překvapilo a to i docela slušný centr. Jinak obvykle jen naznačuje levačkou a pořád mu na to skáčou

Reagovat
C0br

Mně se líbí, jak si to klidně zasekne třeba 4x než odcentruje, aby tam ten prostor prostě měl.

Reagovat
Bayern +

Tak dnes som na zostavu QPR vyložené zvedavý. V podstate budú bez stredovej osi Faurlin - Barton - Taarabt, ktorí hrali posledné zápasy celkom pravidelne. Na LB by mal zaskakovať Hill, prípadne Orr RB a Young cez nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se dnes Sparky docka 0bodoveho debutu, preju mu to

Reagovat
smazaný uživatel

ono je to dost tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze k vyhre je potreba vstrelit gol

Reagovat
smazaný uživatel

oni to tam uz nejak dokopu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1335. pro ztrátu City, ať je ta liga ještě zajímavější.

Reagovat
blade115

A dnešní výhru Swans.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadila by. :)

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Several reports in the French media, including Lyon’s “Le Progrès” this morning, have claimed that Olympique Lyonnais and their left back, Aly Cissokho, have agreed a deal with Newcastle United, and also that the player will be in Toon on Monday for a medical.

To jsem zvědavý jak to Pards vzadu vymyslí, ožná se vážně schyluje k odchodu Simma

Reagovat
smazaný uživatel

Rad bych tomu veril, kdyby dnes nebyla nedele

Reagovat
smazaný uživatel

To uz by fakt chybelo jen jedno jmeno do svetovy sestavy.

Krul - Cissokho, Coloccini, Taylor, Santon - Jonas, Cabaye, Tiote, Ben Arfa - Ba, UTOCNIK

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hezky, skoda, ze v lete z toho zase aspon dva lidi odejdou Snad to bude Jonas a Spiderman

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt se mi to libi ted. Krasne poskladany.

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej na realitu za 4 hodiny: Obertan, Best...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

LB ? takze Santon total out ?

Reagovat
fantomas

Spíš Simpson.

Reagovat
smazaný uživatel

Santon ma naopak jasny zaklad.

Reagovat
smazaný uživatel

ok ok niesom ohladom Castlu v obraze, este nedavno bol Davide dost opominany....

Reagovat
smazaný uživatel

byl zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

Guthrie To Get New Contact – Pardew To Meet With His Agent

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho proste hrozne moc zeru. V Champu hrozne vycnival a letos treba v zapase s Chelsea byl neuveritelny. Snad dnes nastoupi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nad tim zrovna premyslel, ze momentalne mame sice hodne sympatickych hracu, ale nemam mezi nima zadnyho top oblibence, kdyz uz nepocitam Smudge s Harpsem. Driv jsem vzdycky nekoho mel (Speed, Robert, Given, Smith, Hughes...), ale ted mam ze vsech hracu ke Guthriemu asi nejbliz Ohrozit ho muze jen Gosling s Tiotem.

Reagovat
fantomas

Proč zrovna Gosling a ne třeba Tayls?

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor me stval tema jeho uvahama o odchodu a handrkovanim kolem smlouvy, ale to byla spis prace jeho agenta Ja proti nemu ale nic nemam, ikdyz si nechal dat pesti od Andyho a nevratil mu to , je to proste jeden ze sympataku, ale ne top oblibenec. Goslinga jsem si oblibil uz v EFC, takze ho ted kazdy tyden tlacim do sestavy tak urputne, az se z nej stal takovy muj chranenec

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že má nejradši Besta

Reagovat
smazaný uživatel

Besta na tribune mam moc rad

Reagovat
Wat

Obertan ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Obertan neda gol ani v haxu

Reagovat
smazaný uživatel

No ja mam asi nejradsi Taylse.

Reagovat
herbage

až se vám vrátí Carroll, jistě to bude žhavý kandidát

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodne, mam ho hodne rad

Reagovat
herbage

srdcař a hlavně odchovanec

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze musel odejit.

Reagovat
herbage

nj, bude se těžko nahrazovat

Reagovat
smazaný uživatel

Neni potreba, protoze se uplne zmenil herni styl a Dembovi to evidentne svedci.

Reagovat
herbage

jo tys to myslel vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Na rozdil od tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Střed je snad jediné místo kde máme skoro rovnocennou náhradu.... ještě možná Willo

Reagovat
smazaný uživatel

Proc proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ma byt ? Burdisso v hledacku Citizens. Onuohu nechavame kopat si po treninkoch a chcem vykupit take kopyto.

Reagovat
smazaný uživatel

Swans doma sú poriadne ťažký súper, ale AFC potrebuje vyhrať, takže Oxlade dnes v základe a Henry náhradník.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

build a statue of himself!

Reagovat
Arbiter

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
herbage

zajímavá narážečka

Reagovat
smazaný uživatel

PŘESTUPOVÉ FÁMY

Liverpool odmítl nabídku od Aston Villy, která chtěla vyměnit útočníka Darrena Benta za Andyho Carrolla. (Sunday Express)

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam na MOTD a rozhodci ten Tottenham pekne zarizli, tak to ma byt

Reagovat
Wat

Kde jsi to stáhnul, prosím tě?

Reagovat
Wat

Dík.

Reagovat
Arbiter

no já nevím, jestli se tomu dá říkat "zaříznutí"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dostali gol po rohu, ktery nemel byt a jejich regulerni gol jim neuznali vymyslenym ofsajdem.

Reagovat
Arbiter

Nesmyslných rohů se rozdává spousta a čárový chyboval, to je fakt. O zaříznutí bych ale vážně nemluvil

Reagovat
herbage

cože? V druhém poločase zase obrátili roh pro Tottenham a vymyslelil přímák, ze kterého dal málem Vaart gól

Reagovat
smazaný uživatel

To v MOTD nebylo

Reagovat
herbage

Taky soudit podle sestřihu Klasický zářez byl třeba Newcastle - Arsenal 4:4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

ale no tak. V každém zápase udělá rozhodčí 2-3 větší pochybení a to bylo u zápasu Tottenham - Wovles v normě, navíc když to bylo složité na posouzení. Zato tento zápas byl zcela v režii Dowda, který vám doslova uhrál bod

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle nebudu reagovat.

Reagovat
Arbiter

mohl by sem někdo hodit video s tím, co udělal Adebayor v zápase proti vlkům?

Reagovat
Arbiter

tam to není

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

nic tak hroznýho neudělal

Reagovat
minoLFC

som mrkul na spurs.cz ako to teda "objektivne" vidi Bruce, samozrejme nesklamal(mat Ade na sebe dres City alebo Gunners, tak by to bol pekny vyplach od neho), ale dostal ma komentar, ze rasisti fandia Liverpoolu...ten magor si uz skutocne nevidi do huby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

1400. pre Oxladea.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Scholes scored for Manchester United.

Henry scored for Arsenal.

Gerrard scored for Liverpool.

Lampard scored for Chelsea.

WHERE´S CITY?

Nowhere because they don’t have legends

Reagovat
smazaný uživatel

Možno sa vráti Dunne a dá si vlastný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia nasel ztracenou formu? Ze sestrihu zahral paradne. Carrick nadherna prihravka a z Welbecka roste superutocnik.

Reagovat
smazaný uživatel

cely zapas hral vyborne, už i predchozi zapasy hral velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia hrál výborně. Škoda že fanta tohle nezohledňuje páč se nic z toho co připravil neuchytilo, ale jinak na něho byla radost pohledět.

Reagovat
pajamu

Možná dostane nějaký ten bonus.

Reagovat
miky10

NUFC 1:0, Swans 2:1

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

To by se Newcastle bodove dotahl

Reagovat
miky10

Což by mi nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne scouseri by zase pukali vzteky

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC 1:0, Swans 4:0

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Není to moc věrohodnej zdroj, ale Alex prý odmítl QPR, kam se mu nechce, a mnohem radši by zamířil za Ancelottim do PSG, nebo do Brazílie.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo do Ciny

Reagovat
Arbiter

u Anelky tvrdíš, že je to nesmysl a tady bys ho tam poslal hrubas- mistr extrémů

Reagovat
smazaný uživatel

Arbiter - mistr v rozpitvavani kazde ironie

Reagovat
terry

Ale no tak.

Reagovat
Arbiter

no prý Chelsea odmítla cenu 3,5 mio, že za tak levno Alexe neprodá, že zná jeho tržní cenu...

Reagovat
terry

Já zas četl, že Alex řekl AVB, že do týmu, kterej hraje o sestup (čti QPR) nechce. Ale samozřejmě pravda může být někde jinde.

Ale je teda pravda, že bych si asi za něj představoval trochu jinej peníz.

Reagovat
Arbiter

Samozřejmě, že vše bude nakonec záležet na Alexovi, to on přece bude podepisovat smlouvu Já si myslím, že s trochou štěstí za něj můžeme dostat sedmičku...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik by sis za nej predstavoval? Rok a pul do konce smlouvy, je mu skoro 30 a hraje jednou za 2 mesice, z toho vic nevytriskate, navic je evidentni, ze manazer s nim nepocita a je klub se ho potrebuje zbavit Nad 5 mega vam nemuze dat nikdo normalni.

Reagovat
Arbiter

pořád je to jeden z nejkvalitnějších obránců, pořád má rok a půl smlouvy a hlavně on chce z Chelsea a ne, že s ním manažér nepočítá...

Reagovat
smazaný uživatel

To vyjde nastejno, oboje mu vyrazne snizuje cenu. Navic hraje minimalne, pro Boase je to ctvrta volba na stopera a nema kde svoje kvality prokazovat, to mu cenu nezvysuje a muzes si to obhajovat treba stavenim se na hlavu

Reagovat
Arbiter

Právě proto jsem psal o sedmičce...

Reagovat
terry

Právě, že AVB s ním nepočítá už na žádný místo. Od chvíle, kdy požádal o přestup, ho vyřadil z kádru a nenominoval ho ani v případě, kdy na stoperu musel zaskakovat Bosingwa.

Reagovat
smazaný uživatel

No dokonce. Tak to je jeho cena tak na te hodnote, kterou nabidli QPR a Arbiter se zase neobjektivne ztrapnuje

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

na druhou stranu AVB řekl, že pokud Alex v zimě neodejde, normálně se vrátí do sestavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Coz mu vic minut na hristi nezarucuje, zvlast kdyz prijde jeste Cahill. To bude Alex dokonce patym stoperem.

Reagovat
Bayern +

Štvrtým, lebo ak sa Cahill chytí s Terrym, tak Braňo bude napravo hrať základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Patym, protoze by Boas radsi posunul Ivanovice na CB a vpravo to zalepil Bosingwou nebo Ferreirou

Reagovat
Bayern +

To jo, ale to by si tým pádom nasral do huby spätným povolaním Alexa v prípade jeho neodchodu. A sám Alex by to aj tak asi neakceptoval.

Reagovat
terry

To jsem teda nikde nečetl, ale tak samozřejmě smysl by to dávalo. Jenže to pro Alexe bude ta nejhorší varianta. Proto je i v jeho zájmu, aby si co nejrychleji našel nové působiště.

Reagovat
terry

Však třeba těch pět mega je pěknejch. Ale ne, já tam spíš zapomněl dát smajlíka, protože je jasný, že budem rádi, když se ho vůbec nějak rozumně zbavíme. Ale zrovna v QPR by se mi nelíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase by hral pravidelne PL pod manazerem vyznavajicim atraktivni styl a pravdepodobne by jim hodne pomohl k zachrane, pokud by teda mel zajem tam vubec hrat

Reagovat
terry

To nepochybně, ale já nemám QPR a Alexe jo, nejde mi to prostě dohromady. Radši ho uvidím zářit v jiný lize než jednou za půl roku proti Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu rozumim Za sebe bych byl rad, kdyby v PL jeste zustal a QPR je asi jedina moznost, proto se tady neshodneme.

Reagovat
terry

Já ti rozumim. Nakonec bych přežil i to QPR, protože když by odešel kamkoliv jinam, už ho asi nikdy neuvidim, což je škoda, ale jak řikám, preferuju jiný volby.

Reagovat
herbage

spíš se divím, že prakticky nejeví zájem Bayern, který o něj dlouho usiloval

Reagovat
Arbiter

ani Juve, konkrétní nabídku poslali fakt jen z QPR...

Reagovat
Bayern +

Absolútne nie je potreba, navyše mu bude pomaly 30, čo u nás znamená zmluva max. na 1 až dva roky. Usilovalo sa, keď sme nemali Boatenga. Nový stopér pripadá v úvahu až v lete, ak sa teda nepredĺži s Van Buytenom ( snáď Howedes).

Reagovat
Kenneth

Kolik zaplatila Chelsea za toho Cahilla?

Reagovat
Arbiter

podle všeho 7

Reagovat
smazaný uživatel

tak to neni vela

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pěkná cena a ani plat nedostane kdovíjak vysoký. Doufám, že si s Terrym sedne a Luiz bude perfektní k dostřídávání na stopera, RB nebo při nejhorším DM.

Reagovat
Deywid

7 mil. libier

Reagovat
smazaný uživatel

Je vtipny, jak Carroll porad pri rohach pouziva stejnou taktiku jako v NUFC, ale neni absolutne schopny z toho tezit.

Reagovat
smazaný uživatel

celkovo mu ta jeho taktika nevychadza, ci v NUFC daval aspon nejake goly z rohov?

Reagovat
Wat

Tam dával hlavně aspoň nějaký góly...

Reagovat
Nikikrew

Tazky zapas nas caka. Ani nemusim tvrdit, ako hra doma Swansea. Budem rad, za akukolvek vyhru, skaredu, neskaredu, stastnu, ale 3 body su proste pre nas povinnostou

Reagovat
smazaný uživatel

Henry scored for Arsenal.

Gerrard scored for Liverpool.

Lampard scored for Chelsea.

Scholes scored for Manchester United.

Where is City ??

Nowhere because they don't have legends!

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

po kazdom fore toto vidim Where is City ? Še kukni na tabulku

Reagovat
blade115

Kdyby sis ten komentář přečetl, tak víš, že přece nikde, když nemá legendy. A s tou tabulkou už taky dlouho moct machrovat nebudeš.

Reagovat
smazaný uživatel

nema legendy

Reagovat
Honza Matoušek

If you have trouble to find City try to look on the first place of the EPL table.

Reagovat
smazaný uživatel

Santon:

“In Italy if you give a player a hard push or a hard tackle, it can sometimes be a red card.

“Over here, it is nothing. In fact the crowd cheers!”

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Dneska přejeme Swansea a Newcastle !!!!

Reagovat
Manik...

No to je nádhera, vy jste taky fanoušci k pohledání!!! Když Kenny vytáhl Liverpool minulou sezónu ze s*aček tak to byl skoro fotbalový bůh a teď na něj všichni blijete. To je od vás moc hezký!! Nejde to Liverpoolu, vidím to taky, přeji jim to, ale blejt hnedka na trenéra? Můžeme ho zase vyměnit a být jako Chelsea, měnit je každý rok , ale nic se tím nezmění.Liverpool by potřeboval hráče světového kalibru, jenomže ty radši pudou do United protože tam mají šanci vyhrát LM a PL než do Live kde jsou ty šance výrazně menší. Tak se to nějak vyvrbí, vedení rozhodně ví, co má dělat - zase je to o tom: PRACHY PRACHY a zase PRACHY. To znamená dotáhnout pořádné hráče (na posty které ON potřebuje) a nechat Kennyho dělat svou práci

Reagovat
smazaný uživatel

s casti mas pravdu. ..Ale Kenny bohuzial nie je bezchybny manazer, po taktickej stranke nic moc, reagovat na priebeh zapasu striadaniami ablsolutne nic a Kenny si vlastne pred sezonou zacal prebudovavat kader, a niektorych hracov trafil a niektorych menej a momentalne ten utok pri Absencii Suarez stoji len na Carrollovi, prave kridlo vobec nie je vyriesene, v poslednom zapase hraci ani nevedeli co maju hrat, za jednu vec Kenny urcite nemoze a to je forma hracov ci uz Suarezove zakoncenie alebo Downing, ktoremu sa nedari

Reagovat
Manik...

ten útok, to podělal a co Ballamy??? Útočníka to chce no

Ale, že neumí reagovat? tak se to prostě naučí, protřebuje zkušenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, vždyť už Kenny přivedl takových hráčů!

Reagovat
honziss

Ten Zola je kašpar. Teď mluvil v Goals on Sunday na Skysports o svém angažmá na lavičce WHU a nevyšlo mu mj. proto, že se nepodařilo udržet některé dobré hráče, jako byli Lucas Neill a David Di Michele, který byl podle něj "very important player". No to snad ne.

Reagovat
blade115

Zola není žádný kašpar !!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako manazer byl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tim Krul; Danny Simpson, Mike Williamson, Fabricio Coloccini, Davide Santon; Ryan Taylor, Danny Guthrie, Yohan Cabaye, Jonas Gutierrez; Shola Ameobi, Leon Best

Substitutes: Rob Elliot, Shane Ferguson, James Perch, Dan Gosling, Mehdi Abeid, Gabriel Obertan, Hatem Ben Arfa.

To je blbost dat doma proti QPR Hatema na lavicku a na RM dat Ryana.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, ze dostava Ryan prednost pred Obertanem. Nenasazeni Hatema je kapitola sama pro sebe... snad bude aspon stridat co nejdriv.

Reagovat
cristiano.K.

Best

Reagovat
honziss

Jak jste spokojení s Cabayem? Letos PL nějak moc nesleduju, tak ani nevím, jak hraje. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

z toho, čo som videl je, hrá parádne. Netlačí sa ani tak dopredu, ale je to parádny playmaker.

Reagovat
smazaný uživatel

Je naprosto nepostradatelný. Absence Tiotého je menší problém, než by byla absence Yohana. Mě si získal, neuvěřitelný hráč. <3

Reagovat
honziss

Tak to jsem moc rád, že se mu takhle daří. :-) Myslel jsem si, že přechod do PL pro něj nebude problém a jestli je ještě k tomu přímo nepostradatelný, klobouk dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je fakt vybornej, jen ma obcas problemy s premotivovanosti a nekoho zprasi, ale zatim za to nebyl potrestanej

Reagovat
honziss

No to je jeho, to k němu patří. Ve Francii jsou rozhodčí poněkud přísnější, takže za to sbíral spoustu karet. V benevolentnější Anglii se ale musí cítit jako ryba ve vodě v tomhle. :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ja myslel, ze je takovy z toho duvodu, ze se snazil zapadnout i v bojovnosti, protoze to obcas vypada, ze to prehani, neco jako Vaart loni

Reagovat
honziss

Nene, on byl i v Lille hodně bojovný. Často skluzuje, no. Patří to k jeho stylu hry. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Už se nedivim, že Lille vyhrálo titul, když měl v srdci zálohy takovouhle motorovou myš s perfektní střelou a milimetrovou nahrávkou.

Reagovat
honziss

Jojo, on dělal hodně. V Lille to byla dokonalá symbióza všech řad a Cabaye byl její nepostradatelnou součástí. Naštěstí se ho podařilo dobře nahradit neméně dobrým Pedrettim, takže mě nakonec jeho odchod tolik nemrzí a jsem fakt rád, že se mu daří. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

trochu sa mi zdá, že ten Arfa sa môže aj roztrhnúť a aj tak moc nehráva.

Reagovat
smazaný uživatel

Hral cely FA Cup a postupne dostava vic a vic prostoru, dneska bude zase prvni, kdo pujde jako stridajici do hry, takze se z nej naopak stava stale dulezitejsi hrac

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Hatema

Reagovat
smazaný uživatel

1500. pre Henryho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta zranený?

Reagovat
Arbiter

surprise

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo.

Takže kdo jako nastoupí? Rosa je taky ještě out? Asi teda ten Yossi, no.

Reagovat
Arbiter

tak Yossi za vás hrál vždy dobře, ne? Pokud nastoupil...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo. Ale potíž to prostě je...

Reagovat
smazaný uživatel

A to si kde našiel?

Reagovat
smazaný uživatel

ešte nič nie je oficiálne, šíri sa to len twitterom, preto ten otáznik.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by to bola pravda, nebránil by som sa 4-4-2

Reagovat
smazaný uživatel

s Henrym? Ten neodbehá celý zápas. S Parkom by to išlo, ale na to je Wenger moc tvrdohlavý.

Reagovat
smazaný uživatel

walcott robin, andrei robin je typologicky uzasny utok....na kridle by mohol byt yossi a ox

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja by som chcel Parka.

Reagovat
Counter

Nemohol, to by Alex v životě neodbránil.

Reagovat
cristiano.K.

sestava QPR?

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny, Young, Gabbidon, Ferdinand, Hill, Wright-Phillips, Derry, Buzsaky, Mackie, Helguson, Bothroyd.

Ocekavana.

Reagovat
cristiano.K.

tak já nevěděl,kdo bude hrát třeba LB Mackie,Derry

Reagovat
smazaný uživatel

To ani ja, ale cekal jsem, ze tam daji Hilla.

Reagovat
tomasinho

Já taky, ale ještě mohl hrát Orr RB a Young LB.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla ale slabsi varianta nez ta, ktera bude hrat

Reagovat
tomasinho

To já vím, ale taky varianta.

Reagovat
Usty

Kenny, Young, Gabbidon, Ferdinand, Hill, Wright-Phillips, Derry, Buzsaky, Mackie, Helguson, Bothroyd. Subs: Cerny, Orr, Hall, Campbell, Smith, Ephraim, Macheda.

Reagovat
vodka

"After Demba Ba who is unavailable, Newcastle's top scorers are Leon Best and Own Goal, both with three."

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sranda, tak isto sa volá 4. najlepší strelec Arsenalu.

Reagovat
vodka

u MU to byl předloni po Rooneym a Berbovi taky 3. nejlepší střelec... Ale u NU je nesktutečné, že za Dembou je takový loser jako Best...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz tam neni jiny utocnik...

Reagovat
vodka

SHOLA

Reagovat
C0br

To měl už někdy v únoru 13 gólů a vypadalo to na útok na Zlatou kopačku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
terry

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

QPR: Kenny, Young, Gabbidon, Ferdinand, Hill, Wright-Phillips, Derry, Buzsaky, Mackie, Helguson, Bothroyd. Subs: Cerny, Orr, Hall, Campbell, Smith, Ephraim, Macheda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava je důvod, proč Pardew neni a nikdy nebude tak oblíbenej. On zkrátka nedá na fanoušky a nepostaví jejich oblíbence, ačkoli je to dost možná nelepší útočnej hráč v kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase na druhou stranu dobre, ze veri vic sve intuici a presvedceni nez nicnerikajicim vykrikum priopilych natvrdlych severoanglicanu Urcite toho vi o hracich tisickrat vic nez kdokoliv jinej, takze se na nej zlobit nemuzu. Mel jsem si uvedomit driv, ze HBA hral cely zapas s Rovers v tydnu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho nezpochybnuju jako manazera, ani to, ze ma dobry duvod nechat Hatema na lavici, jen zkratka ten jeho pristup z neho nikdy neudela oblibence fanousku.

Pisu to v navaznosti na jeho nedavny vyjadreni, ze citi od fanousku respekt, ale ne lasku.

Reagovat
smazaný uživatel

To souhlasi. Ale ja ho treba miluju

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tys ho miloval už pred přestupem do NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Když mi ve fantě nehrál obránce, ale na střídačce mám jen záložníky kteří hráli, tak se mi vystřídá nebo to musí být post za post? Díky.

Reagovat
Usty

Vystřídá ti to za prvního náhradníka.. Platí však pravidlo, že musíš mít 3 obránce minimálně, takže jestli jsi do základu postavil právě tři, musí být nehrající bek vystřídán rovněž bekem.. doufám, že je to srozumitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, díky. Naštěstí hraju 433.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Manik...

Ten Kuyt hraje tak špatně? Já ho měl vždycky za největšího dříče týmu, poslední doby mi přišlo, že on Gerrard a Torres drží Live nad vodou

Reagovat
fenixLFC

kedy si nas videl naposledy? :O dva roky dozadu?

Reagovat
Manik...

je fakt, že od té doby co to není v telce na nova sport koukám míň, a když jsem třeba viděl zápas Live Kuyt byl na střídačce, takže opravdu nevím

Reagovat
fenixLFC

ved ja ta nejdem za to zabit iba to co si napisal platilo uz dost davno, tuto sezonu tu torres neni gerrard bol furt zraneny a kuyt...hm ten hral druhu polovicu minulej sezony dobre, daval dost golov, so suarezom mu to sedelo, ale tento rok ked nastupil tak to bola strasna bieda a osobne si myslim ze na to uz nema, jedine co mu zostalo je ta bojovnost ale nic navyse k tomu, ani rychlost ani goly ani nic..a u takeho hraca je mi to fakt luto....popravde skor myslim ze to doteraz viac nad vodou nas drzal suarez a teraz celkom aj gerrard jak sa vratil

Reagovat
Manik...

tak jasně, že Torres není a Gerrard byl zraněný to všechno sleduji a vím, že Suárez občas nestrefí ani stodolu to taky , ale o Kuytovi nic. K tomu Gerrardovi viděl jsem ho v nějakém zápasu ted po tom jeho zranění. Dával i gól. Ale na hře Live bylo vidět jak on je všechny probudil, nejdřív byli jak Růženky a on jim dal ten šmrnc do hry. Přesné pasy na Carolla a přihrávky. Občas jsem ho též již odepisoval, ale v tom zápase mě příjemně překvapil

Reagovat
fenixLFC

pravdepodobne proti newcastlu tam jak to rozhybal to bolo neskutocne a ked sa vrati clovek po zraneni a v jeho veku a aj tak bol o dve triedy nad zvyskom, to bolo skvele...proti stoke som nevidel a porti city tak tam bol cely druhy polcas odrezany ako sme to betonovali. Ale do zalohy je to najlepsi hrac a uprimne pochybnosti som nikdy nemal...a suarez-hm tazko povedat co mu je ked streli na opacnu stranu ako je brana tak ma slak triafa, navyse kolko tych tyci nastreli...ja verim ze mu ta pauza prospeje a konecne budu hrat pokope steve luis bellamy downing a andy, ked uz so vsetkymi tymito hracmi andy nezacne davta goly tak uz skoncil u mna

Reagovat
Manik...

jojo Newcastle to byl .

No snad se už Carrol rozjede jako útočník, on prý dobře sklepává balóny, ale to je málo!

Reagovat
tomasinho

Je fakt špatný, kazí jednoduché úkony, jednoduché přihrávky, od května se netrefil, i když měl dost tutovek, poslední včera. Navíc techniku a rychlost nikdy neměl. Takže opravdu bída.

Reagovat
Manik...

ale měl drzost a žádný souboj nikdy nevypustil. Škoda, že mu to nejde. Podle mě to není hráč na lavičku, ten musí hrát a být ve velkém tempu aby mi to šlo a hlavně musí si věřit

Reagovat
tomasinho

No v úvodu sezony hrál dost a byl pořád slabý, on už na to prostě nemá. Nedejbože aby hrál častěji.

Reagovat
Manik...

škoda, tak už někam pořádně si vydělat a je to

Reagovat
fenixLFC

musi si verit, to je u viacerich hracov, ale on na to fakt uz nema a ked vidime zostavu s nim v zaklade tak to uz moc nadeji nemame....ako som vravel on uz len napada ale cahoticky niekedy mi pride ako keby nevedel co robit

Reagovat
Manik...

mě poslední 2 roky přijde jako kdyby se prostě nad Live postavil černý mrak a chvíli se jím zadaří, pak zase ne, takové nahoru dolů. Ale nakonec teď mají šanci vyhrát Ligový pohár pokud dorazí City a pak porazí druholigový tým. Jen si říkám, že nevím co pro ně bude těžší úkol

Reagovat
fenixLFC

tak minulu sezonu to bolo vsetko o domacich zapasoch kde sme vacsinou vyhravali hlavne pod royom, tuto sezonu neprerhavame ale hlavne doma furt stracame so spodkom a so silnymi vieme odohrat vyborne zapasy..ale toto je nas problem uz dlhe roky ze zatiahnuty super nam robi velke problemy..a myslim ze jednoduchsie pre nas bude dorazit city ako porazit druholigistu

Reagovat
Manik...

bohužel jsem stejného názoru

Reagovat
Manik...

je fakt, že od té doby co to není v telce na nova sport koukám míň, a když jsem třeba viděl zápas Live Kuyt byl na střídačce, takže opravdu nevím

Reagovat
Usty

Jamie Redknapp - největší fešák ze všech hostů ve studiu SkySports

Reagovat
smazaný uživatel

po otcovi

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle na Bloodzeed

Reagovat
vodka

to QPR hraje zatím skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle má šílený začátky. Když soupeř od začátku nahodí tempo, tak prvních 15-20minut NUFC jenom odkopává a brání se zuby nehty.

Reagovat
vodka

hlavně Guthrie snad zatím pokazil co mohl, za těch 15 minut je neskutečně mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otresnej zacatek.

Reagovat
smazaný uživatel

C'mon Magpies

Reagovat
niflheim

Celkem sranda, že u mě ve fifě koupila Besta Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi za Drogbu

Reagovat
Wat

Uuuh.

Reagovat
vodka

wohou, škoda pro SWP

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky jí tam tlačil.

Reagovat
smazaný uživatel

New potřebuje rychlý křídlo typu Sinclaira, SWP, Agbonlahora...tam si nikdo není schopnej naběhnout za obranu, přitom Cabaye to umí rozdávat

Reagovat
niflheim

ben Arfa, Maweaux, Obertan.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Wat

* Marveaux.

Reagovat
smazaný uživatel

Arfa nemá důveru, Obertan je tragéd a Marveux je furt zraněnej ... ?

Reagovat
Mada

Reagovat
Manik...

... škoda slov

Reagovat
vodka

Cabaye má potetované lýtko?

Reagovat
Arbiter

vypadá to tak...

Reagovat
niflheim

Auuu.

Reagovat
smazaný uživatel

K.... stary, dufam, ze bude Cabaye moct pokracovat

Reagovat
Usty

Cabayeho účes

Reagovat
smazaný uživatel

Když Cabaye sestřelil Spearinga, že tam zaváněla sádra, tak to bylo ok, ale když Derry sestřelí jeho, tak se může posrat, čímž nechci říct, že to nebyla prasárna od Derryho.

Reagovat
Arbiter

tak spíš než prasárna je to hloupost...

Reagovat
smazaný uživatel

No hloupě ho sprasil no, musel vědět, že tam bude pozdějš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně tam šel kolíkama dopředu, to se nedělá...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby trefil míč, tak ho všichni pochválej. Jak jinak tam měl jít v týhle situaci?

Reagovat
vitasrp

No rek bych, ze neco takovyho bylo v Anglii par let dozadu bezny...

Reagovat
vodka

prostě tam byl pozdě, snažil se napravit chybu, tyto zákroky mi vůbec nevadí, bohužel občas k něčemu takovému dojde. Ale Derryho noha šla po zemi, ve vzduchu nebyla ani vteřinu a očima celou dobu sledoval balon...

Reagovat
Arbiter

no šak o to mluvím, měl si uvědomit, že tam bude pozdě, jako prasárnu to neberu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A to mel reklamovat svuj faul na Spearinga nebo jak si to predstavujes?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jenom sere, že ted se tam se všema hádá, ale když málem zlomil nohu spearingovi, tak to bylo v pořádku a jeho nikdo nezjebal. Zranění k fotbalu patřej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jenom nerozumim tomu, za co ho ted kritizujes, proste to nedava smysl, jenom si dostal chut si zafnukat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Cabaye OUT..

Reagovat
Wat

Nepříjemné pro Newcastle...

Reagovat
vodka

Smudge neni ani lavce? škoda, že je už definitivně odepsaný... do Leedsu by se měl vrátit...

Reagovat
Arbiter

Jak si to ještě vyřizuje

Reagovat
smazaný uživatel

píčus londýnskej, kolíky na kotník..

Reagovat
Nikikrew

Chcel si Hatema na placi, mas ho mat

Reagovat
vodka

beru, že je to oblíbenec, ale nebyl tam ani náznak úmyslu, chtěl vybojovat balon zpátky a skluz byl provedený standartně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnášim tyhle skluzy provedený hráčem potom, co vlastní nešikovností ztratí míč, plyne z nich naprostá většina zranění. Protože to nikdy nemůže stihnout a dopadá to špatně. Do toho skluzu šel jako kretén kolíkama napřed proti kotníku.

Reagovat
vodka

on tam ale jinak jít nemohl a vypustit ten souboj prostě taky nemohl...

Reagovat
smazaný uživatel

ale já vim.. prostě při fotbale občas reaguju podrážděně, vybíjim to radši všechno hned, aby po odpískání nezůstala žádná zlá krev..

Reagovat
supervizor

To byl dost hnusný faul, za uplně stejný zákrok dostal Milijaš na ES redku.

Reagovat
smazaný uživatel

Derry tam přišel ze silvestrovského derby ne?

Reagovat
vitasrp

Tak to se nas bejvalej asistent trenera vazne predvedl.. Kritizovat Cabayeho za to, ze se vali po zemi, misto toho, aby vstal a hral, kdyz ho tam nakonec musi odnest na nositkach, to je hodne velkej fail.. Ah jo, Rayi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Nj ale přitom mohl doběhnout k Derrymu a bouchnout ho do zad.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak ho to asi nebolelo no.

Reagovat
vitasrp

Tak Nani po tom brutalnim zakroku Carraghera taky vstal a jeste si tam neco vyrizoval.. Bolet ho to mohlo dost, ale jestli byl v tu chvili dost nasrany, nemusel ji treba hned vnimat..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to zatím vypadá ? Teď sem to zapl a vstal

Reagovat
niflheim

Ten Newcastle musí vždy proti nám zahrát dobře a další zápas v lize hrát hovno...tohle fakt není fér

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Dyť je to pravda

Reagovat
vodka

teda ale teď to Jonas přihrál jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye zraněnej , kterej zmetek.

Reagovat
Tomekcz

je to vazny?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím zapl sem to před minutou jak píšu nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspis vazy v kotniku., takze je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

kde schováváš tu křišťálovou kouli?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Arbiter

no podle doktorů to vůbec vážné není

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to budou vazy, coz pred scanem doktori nezjisti, muze z toho byt nekolikatydenni absence.

Reagovat
Arbiter

předkládáš to jako jasnou věc, ovšem na základě něčeho, co nevíš

Reagovat
smazaný uživatel

Soudim podle toho, co jsem videl, napsal jsem tam 'nejspis', takze uz me prosim te neotrvavuj svejma starostma.

Reagovat
smazaný uživatel

Derry lost ball, dived in on Cabaye, caught right ankle. Bad tackle. Only a yellow given. Furious Cabaye off on stretcher. Ben Arfa on #nufc Ale tohle je na twitteru.

Reagovat
Arbiter

Derry si zahrává dohraje?

Reagovat
niflheim

Bez problémů...pokud to někdo nepřihraje jako Jonas teď

Reagovat
vitasrp

Tak podle prvnich zprav by zraneni Cabayeho nemelo byt extra vazne..

Reagovat
Arbiter

tak to zranění není vážné...

Reagovat
Bayern +

Ouu Bothroyd škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Bothroyd Zasloužilo to gola.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti Cockney zmetkovia z Londyna "rezu", ako keby boli na zapasnickej zinenke, fcuking wankers

Reagovat
supervizor

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Stejnak je to hrozný. Se bude v anglii fakt rozebírat každej skluz teď. Už včera v MOTD to rozebírali, to bude každej tejden.

Reagovat
vodka

wow, NU to teď dobře roztočili

Reagovat
smazaný uživatel

Raylor taky pěkná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor povedal, že Bothroyd is a very young talented player? Veď má 29.

Reagovat
Garbicz

gol :)

Reagovat
Wat

Tak ale tohle Best provedl náramně.

Reagovat
Mada

Od něj fakt nečekané.

Reagovat
vodka

ale musím uznat, že teď to Best udělal jako top útočník...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

Jezis tento matlak... No to se tu nesmie prehrat.

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tam GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, perfekne spravene

Reagovat
smazaný uživatel

Best

Reagovat
smazaný uživatel

ten je vykouřil

Reagovat
niflheim

Ten dřevák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta klicka

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Bestovka, to děláme na plácku za domem pořád.

Reagovat
niflheim

Takhle si zamotat míč mezi nohama umí jenom on

Reagovat
smazaný uživatel

takže to nakonec udělal blbě, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Maradona good, Pele better, LEON BEEEEEEEEEEEEEST

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Best.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, Best.

Reagovat
Usty

Best is better than Own goal

Reagovat
smazaný uživatel

Best To už bych věřil víc, že se trefí Krul

Reagovat
biznizmen

Reagovat
vodka

Bothroyd tento skluz byl 30x horší než Derryho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ze strany, navíc mu přepad přes stehno, to fakt horší nebyl.

Reagovat
vodka

ale byl mnohem zbytečnější v situaci, kdy by i případný zisk balonu nic neřešil...

Reagovat
smazaný uživatel

To souhlasím.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

A teďka to zavřít a doufat že Own Goal nezaútočí na druhé místo v tabulce střelců, potřebuju od Newcastlu nulu vzadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan Taylor nicmene super. Od zraneni Cabayeho to vzal do svych rukou a tenhle gol je vlastne hlavne i diky jeho aktivite. Na RM ho uvidim hrozne rad temer pred jakymkoli hracem.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud klapne ten Cissokho tak to znamená posun Ryana do zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

QPR

Reagovat
Mada

hroznej tým

Reagovat
smazaný uživatel

Popri tom este vyhravam aj v FM-ku nad Chelsi vo finale LC 2:0 po polcase, taze zatim extra spokojnost

Reagovat
smazaný uživatel

Nasazeni je jedna vec, ale dohravani kazdyho souboje faulem s tim moc spolecnyho nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Slušní řezníci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten golman QPR je hroznej řízek

Reagovat
smazaný uživatel

1700. Pre Arshavina na podhrote

Reagovat
supervizor

Jen at tam hraje Ramsey a zlepšuje se každý zápas. Jestli hodlá hrát Arshavin s nasazením jako proti Leedsu tak bych mu nechal levé křídlo, pravé Gervinhovy.

Reagovat
Side

Gervinho je na APN

Reagovat
supervizor

Tak já nemyslím jen ten dnešní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale keďže je dnes zranený Arteta, tak by tam mohol zahrať resp. druhého útočníka v 4-4-2

Reagovat
supervizor

Arteta není zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

"Šepká sa, že áno a nevie sa vôbec, či odcetoval do Walesu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta atmosféra... nejlepší v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsem tady psal na jaře loni. Pak Stoke, pak my a yidos. A ten zbytek je takovej střídavě oblačno. Ale letos bych k vám přiřadil ještě kanárky.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, zrovna při přenosu z Newcastlu sem zažil zápas kde fanoušci řvali a povzbuzovali, pak najednou jako na povel ztichli o 50 db, ozval se rozhlas a něco zadrmolil, a pak hlasitost zase vystoupala na předchozí úroveň. Osobně si myslím že hlasitost fanoušků ovlivňuje televize která vysílá přenosy a my to od počítače nepoznáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tak když už se trefil Best, tak to by mohl dát i v druhém poločase Kiko

Reagovat
smazaný uživatel

R.Taylor nastřílel letos 8x konstrukci?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
vodka

na tom digisportu jim hrabe? jaký "Petri Kenny"

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikali Patrick?

Reagovat
vodka

áha, to by potom smysl dávalo, ale to "k" sem tam neslyšel ani jednou...

Reagovat
Bayern +

Patrick.

Reagovat
Chazy

Teda vodko, taková nevzdělanost

Reagovat
vodka

já sem tam to "k" fakt ani jednou neslyšel ale docvaknout mi to mohlo, zvlášť když vim, že se Patrick jmenuje...

Reagovat
Chazy

To je prostě tou chutí za každou cenu si rýpnout a mít možnost je kritizovat ... já kdysi u jednoho redaktora viděl pravopisný chyby i tam, kde nebyly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

já proti nim toho tolik nemám, jenom mě strašně serou jejich faktické chyby...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, 4-2-3-1 s Bestem a Jonasem na kridlech uz musi byt od Pardse vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas od příchodu Ben Arfy ožil jako už dlouho ne.... a Leon po tom gólu půjde do všeho na 120%

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Jonasovi se zatim dari, ja vzdycky rikal, ze vpravo by mohl hravat uplne s prehledem, uvidime, jak to Pardew ustali pro druhej polocas. Ben Arfovi dnes ta free role sedi

Reagovat
smazaný uživatel

Už přijde nějakej útočník?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdriv v lete, bohuzel.

Reagovat
smazaný uživatel

snad jedi Erdinc z PSG ale tomu moc nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa effect -> cely tym hraje vyborne, na jmenu nezalezi.

Perch effect -> cely tym hraje spatne, na jmenu nezalezi.

O tom je soucasny Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

občas je to smutné ale je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa

Reagovat
smazaný uživatel

Co když hrajou oba?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Moc nechápu, jak se Newcastlu nakonec tenhle poločas podařilo vyhrát, ale rozhodně si nestěžuju. Těch prvních 20 minut byla v jejich podání ohromná tragédie, záloha v podstatě vůbec nehrála, proto jsem očekával, že po poločase bude daleko spíš ve vedení QPR.. Jenže pak přišlo zranění Cabaye, 4 minutová pauza, domácí se dostali do tempa a od tý chvíle se na výkon NUFC i dalo koukat..

Best to provedl skvěle, já z nej vážně nemůžu.. On je to skutečně dřevěnej útočník, ale takový záblesky, jaký má on, to snad nikdo na jeho úrovni nepředvádí..

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle vypadá každý letošní zápas NUFC. Prvních 20 minut je tragedie pokazdy. Z letosnich 30 golu, jsme vstrelili jen 2 prvnich 15 min.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá záležitost ....

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Idem na hokej HC Košice vs Slovan, takže neuvidím zápas, ale mohol by mi niekto poslať smsku v akej zostave nastúpi Arsenal? aj lavičku.. č. 0907 115 784. Ak sa niekto taký nájde díky.

Reagovat
minoLFC

ok

Reagovat
smazaný uživatel

kosicky gooner?

Reagovat
smazaný uživatel

No nie tak celkom. Ale študujem v KE a prakticky som tu celý týžden okrem soboty.

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa nájdem.

Reagovat
Wat

Reagovat
vodka

Bothroyde, ty vemeno ok, Best neni nejhorší kopyto na hřišti...

Reagovat
smazaný uživatel

Chcipám z toho dřeváka co je na hrotu v QPR

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa hraje s neskutečným přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ta Bestova klička

Reagovat
Tomekcz

kdyby tam nezvedali ruce a radsi hrali, hlavne Jonas

Reagovat
smazaný uživatel

Breaking: Diego Maradona has been taken into hospital in Dubai with renal problems. Will be operated on tonight it seems.

Reagovat
smazaný uživatel

Guthrie beztrestne vyradil ze hry jedinyho hrace QPR schopnyho dat gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta teď nehraje ne?

Reagovat
Honza Matoušek

Stěr jak hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Stěr jako hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vážně hlupák.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro hlupáka každý hlupák

Reagovat
smazaný uživatel

Hm a co ti na to mám říct? Už předevčírem ses předved pod tím Vaclíkem a není to poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

To tak bejvá .... docházej slova.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím ses sám pohřbil teď uvědomuješ si to ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dost mě nebavíš čus.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ses vyznamenal ty ''vzorku nejlepších fanoušků v ČR''.

Reagovat
Wat

Škodaa.

Reagovat
Wat

Ben Arfa parádní nahrávka.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla akcička ty vole Ben Afro

Reagovat
Nikikrew

Arsenal: Szczesny, Djourou, Mertesacker, Koscielny, Miquel, Song, Ramsey, Benayoun, Walcott, Arshavin, Van Persie

dobra zostava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jenom škoda, že zas budu muset čumět na bezformáčka Walcotta zatímco Chambo bude sedět na lávce..jinak ale dobry

Reagovat
Nikikrew

Myslim si, ze prave Theo moze byt dost platny proti Swans. Hraju rychly a utocny futbal, nato nam moze byt Theo dobry. A AW uprednostnil prave jeho, pretoze Chambo ma este problemy s defenzivnou cinnostou

Reagovat
smazaný uživatel

Chamberlain má problém s bránením? Čo potom majú Arshavin s Walcottom?

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott? Ten fakt problém s bráněním nemá

Reagovat
Counter

Menší problémy s bráněním. Alespoň Theo, u Aršavina je to diskutabilní.

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott to ešte celkom zvláda, ale aj Wenger bráni viac než Arshavin.

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávaná. S takovou marodkou můžem být rádi, že vůbec poskládáme jakž-takž funkční jedenáctku. Nakolik funkční to bude, ukáže až zápas, ale měli bychom to dát i takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Substitutes: Almunia, Yennaris, Squillaci, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Henry, Park.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej poločas to vypadá, že spíš NUFC prohrává a QPR se brání.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti sou zalezli jak niflheim

Reagovat
Wat

Reagovat
C0br

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Henry doesn't start. #AFC

Reagovat
smazaný uživatel

Co robi ten Pardew???

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustuje stred zalohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Perch a Macheda .... tak to vidím na změnu hry na tragickou a srovnáno bude v 94. minutě právě Machedou .... možná Perch si ho tam dá sám pro jistotu

Reagovat
kiwwi

kiko rozhodne

Reagovat
Bayern +

Rozhodol... ale Sparkyho, že jeho treba posielať najskôr v 87. minúte ako posledné zúfalé riešenie.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

You smell fish? Oh, it's just James Perch coming on.

Reagovat
smazaný uživatel

...and i love his hair as well

Reagovat
smazaný uživatel

, '"sympaticky", ten komentator

Reagovat
Wat

Guthrie MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zaslouzene, byl vsude, kde byt mel

Reagovat
smazaný uživatel

To už je konec ? Na bloodzeedu je 91. minuta

Reagovat
Wat

Proč by měl být konec? MOTM se nevyhlašuje po hvizdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

kromě prvních 20 miut, kdy byl pro změnu nejhorší na hřišti...

Reagovat
smazaný uživatel

To byla doba hajeni, naskocil do prvniho zapasu po zraneni.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeru ho. Prvni pulku se do toho dostaval, ale druhou hral zase paradne.

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM - Guthrie, dnes hral naozaj dobre, aj ked vyzdvihol by som tiez Jonasa

Reagovat
smazaný uživatel

Super, mame to, 3 body doma a ak sa nemylim ideme nad LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
smazaný uživatel

zostava dosť zlá, ale nemáme moc čo meniť, ja by som uprdnostnil akurát Oxa pred Arshavinom. Ale veď, možno Andrei znova rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Barry Bannan

Hope ray wilkins ain't commentating on this next game #rubbish

Reagovat
Erdovec

Swansea - Arsenal oba gol @ 1,9 nějáké názory?

Reagovat
smazaný uživatel

za taký kurz na to neoplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

*sa

Reagovat
smazaný uživatel

U Swans bych spis vsadil under, nebo jak se to jmenuje.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Erdovec

ok dík všem, asi nedám nic

Reagovat
Counter

Za pokus by možná stál tip na držení míče ve prospěch Swans. Bez Artety Arsenal dominovat stopro nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 v poločase 2.85 a nebo handicap 1:0 0

Reagovat
Honza Matoušek

Haha doufám, že si to vsadil

Reagovat
smazaný uživatel

C'mon Swansea!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pohádka o Henrym

Reagovat
tomasinho

Gylfi hraje u Swans? Jsem jeho přesun z Hoffenheimu ani nezaregistroval. Snad bude hrát co nejvíce.

Reagovat
smazaný uživatel

Analfabete Kazdopadne je to dalsi klub, kterej ho bude davat na kridlo, skoda, ze uz se dnes na podhroty moc nehraje

Reagovat
tomasinho

Kdy tam došel, že mi to tak vypadlo? Jinak asi jo, navíc pokdu přijde McEachran, tak bude muset hrát z křídla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pred tydnem, ja si toho taky nevsiml, ale psal to sem fantomas

Reagovat
Kaze

Co umí kromě standartek?

Reagovat
tomasinho

Tvořit, 1 na 1, centrovat, střílet. V sezoně 09/10 klíčový muž Readingu v jejich jarní jízdě.

Reagovat
Counter

Tu bundu, co měl Wenger na interview, mám doma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně Wilkins připadal jako fajn spolukomentátor, co mu přelítlo přes nos?

Reagovat
Erdovec

co tobě přes koleno?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolda senior...ale nebyl to faul

Reagovat
Erdovec

jak ti mohl něco udělat kolda senior ten do mě kopnout tak to bolí víc ho než mě

Reagovat
smazaný uživatel

njn mám slabé koleno se ti noha zaháčí a hned to tam kurva rupne...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://yfrog.com/kfqvqrppj Já chci taky....

Reagovat
smazaný uživatel

wow, Swans sa vypracovali z pekných sračiek, to som ani nevedel.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ty si to tu porad pletes s facebookem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

djourou gol, zapas tazky, ale rozhodne andrejova kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

tá "Andreiova kvalita" je ale dvojsečná zbraň...

Reagovat
smazaný uživatel

dostava sa do toho

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 Graham - Ramsey.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Sinclair - Persie, Song.

Reagovat
smazaný uživatel

1850 pro sladkokyselou omáčku

Reagovat
smazaný uživatel

mrdky rupnu, citim to v kostiach

Reagovat
Minister

ale ved mrdky uz rupli vcera s Wolves

Reagovat
Counter

Takhle se vyjadřovat o velšanech je neslušné, navzdory vtípkům o ovcích.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Tak pojďme Arsenal, chci vidět hezký fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

ramseycka je zaruka

Reagovat
Trand

Reagovat
Rssa

Záruka lemroidní zálohy? Snad nebude svým spoluhráčům moc překážet.

Reagovat
Rssa

Hm...tak překáží.

Reagovat
smazaný uživatel

haha asi jako minule

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra tohle chtělo lepší zpracování Theo!

Reagovat
frantamlad

Robin a goooooooooool

Reagovat
Nikikrew

Gooooooooooool RVP!!!!!!!!!!!

Reagovat
Counter

Hahaha úžasné

Reagovat
Trand

Krása.

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin

Reagovat
smazaný uživatel

Perperpersie!

Reagovat
smazaný uživatel

A Arša samozřejmě taky

Reagovat
Minister

Robiiiiiiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

Inak neviete mi niekto pomoct? Reinstaloval som win a teraz mi nejdu niektore streamy. Napr. bloodzeed sice sa spusti aj ide obraz a zvuk, ale obraz je taky ruzovo, cerveno, zeleny a je tam hovno vidno len obrysy nainstaloval som nejake kodeky aj tak to nepomohlo. Funguju mi iba rusky stream cez VLC a potom tie shity 200-400 kb/s

Reagovat
kiwwi

keby si uznal, ze Kompany mal dostat cervenu kartu, tak by som ti mozno pomohol

Reagovat
smazaný uživatel

ty to proste nenechas co? uvedom si ze ty si MUfan aj keby som ti povedal neviem co aj tak si stale pojdes svoje. ja city neznasam, pred spurs som fandil United a AC a bol som rad ze ste vyhrali, ale ta cervena proste byt nemala. No a teraz mi porad ked vies

Reagovat
kiwwi

ne

Reagovat
Wat

Góóóóóól!

Reagovat
Rssa

Tak tohle vypadalo tak JEDNODUŠE....a pravačkou

Reagovat
kiwwi

Vorm

Reagovat
smazaný uživatel

Andrei Robin za lišiactvo

Reagovat
smazaný uživatel

nemala byť reakcia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Persie ho přechytačil. Ale tohle předně zazdila obrana Swans, i to zakončení si Robin pustil daleko a nikdo nebyl schopný mu to vypíchnout.

Reagovat
kiwwi

to je blbost, obranca ho dobre vykryval, keby si Vorm zobral prvu tycku ako mal, tak Robin by si ani neprdol

Reagovat
Arbiter

právě, že ho zbytečně pustil...

Reagovat
Counter

Když by Vorm stál více u tyčky, tak mu to Persie šoupne do půlky prázdné brány. A pak už nebyl prostor, aby se přesunul.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

ten zvysok prazdnej brany prave vykrval ten obranca...minimalne 50% toho golu ide na Vormove triko

Reagovat
smazaný uživatel

som to privolal...

Reagovat
Counter

Tak nám fandi a třeba to Arsenal pokazí

Reagovat
smazaný uživatel

to az ked nastupi Henry

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.. Demba ho uz asi nedozene.

Reagovat
smazaný uživatel

jeho 20. gól venku v posledních 20-ti venkovních zápasech, jestli se nepletu

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Nepleteš.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, peršan bodíky do fanty. Teď sinclair vyrovná a jdu bouchat šáňo

Reagovat
smazaný uživatel

tých dvoch mám aj ja.

Reagovat
Trand

Taky.

Reagovat
frantamlad

máš to tam

Reagovat
Wat

Šmejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete mi napsat nějaký odkaz na stránku, kde by se dal online sledovat arsenal? díky

Reagovat
smazaný uživatel

20 - Robin van Persie has now scored 20 goals in his last 20 Premier League appearances away from home. Marauder

Reagovat
Rssa

Jaký smysl mají ty nesmyslné dovětky? Všiml jsem si toho už nedávno a docela se podivuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím.

Reagovat
Rssa

Ono to často nemá ani žádný význam, je to jen takové pseudocool. No nic, jen jsem si chtěl postěžovat, docela mě to štve.

Reagovat
Counter

Mně s kiwwim se to naopak líbí, častokrát to je aktuální trefné a vtipné jednoslovné označení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Rssa

Někdy jo, ale poslední dobou si toho všímám a většinou je to docela nijaké...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ty se svyma matickama nemas pravo si stezovat

Reagovat
Rssa

Hele, milovníku horší kopie Puyola, co se vlastně stalo Cabayičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Mel by byt v poradku, dostal kolikama na kotnik. Prijde mi, ze se nechal vystridat spis natruc.

Reagovat
Rssa

Uff, snad to nebude nic vážného.

Reagovat
kiwwi

vyjadrenie celej tej vety jednym slovom...trefne a castokrat vtipne

Reagovat
Counter

Stačilo dát palec

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vám bloodzeed? já mám tmavej obraz a žádnej zvuk, ale vpravo ta čára s tim singálem se pohybuje docela vysoko pokud se někdo dívá jinde, tak mi to pls napište

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jde v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

mne tiež

Reagovat
Rssa

To jako někdo zranil Cabayičku?

Reagovat
Wat

Tak to bylo hodně nešikovné, Aarone.

Reagovat
Nikikrew

Ty vole to snad nie

Reagovat
Counter

Erdovec už lituje, že to nevsadil

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by Rosa neudělal, kdyby tam byl.

Reagovat
Arbiter

Sinclair

Reagovat
Arbiter

vždy svou penaltu proměnil

Reagovat
smazaný uživatel

vyzerá to tak, že Sinclair ani inam kopnúť nevie.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč taky, když to vychází...

Reagovat
smazaný uživatel

Jíííííííchááááááááá

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

stejně to nic neřešilo ten "zákrok"...škoda...

Reagovat
kiwwi

keby to Sczeszny chytil tak by sa aj tak opakovala

Reagovat
Arbiter

?

Reagovat
kiwwi

Sczeszny doletel az na patku

nepochybujem, ze by to Oliver nechal opakovat

Reagovat
Arbiter

aha, toho jsem si nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nemýlím, brankář může po zákroku skončit kde chce, důležité je, že v momentě kopu stál na čáře, ne?

Reagovat
kiwwi

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže se musí i po doskoku pořád dotýkat čáry? To by se měly opakovat teda všechny penalty.

Reagovat
kiwwi

keby malo byt vsetko podla pravidiel, tak na ihrisku dohrava kazdy zapas 7 proti 7

ale davaju tam rozhodcovia toleranciu...proste sa brankar nesmie hodit dopredu, co teraz Sczeszny vyslovene spravil

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, no.

Já si stejně nevšim, že by to Szczesny vyhrotil víc než je obvyklý, ale je to možný, no. Stejně je to vlastně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze smi golman skakat jenom do strany?

Reagovat
kiwwi

neviem, mozno som sa trochu sekol, nesmes proste vystupit dopredu, ale ked dostanes aj tak gol tak sa to neopakuje

Reagovat
Arbiter

nesmíš vystoupit do té doby, než se kopačka dotkne balónu, pak si můžeš dělat absolutně cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

je to samozrejme totalna hovadina. pravidla penalt co sa tyka brankara su take, ze pri zahravani penalty musi stat na ciare, ale v momente jej zahrania hracom sa moze hodit kam chce. vacsina brankarov sa hadze o nejaku tu desatinku sekundy skor, ale to sa toleruje

Reagovat
kiwwi

jo, ale nesmie brankar urobit krok dopredu, len po ciare...Sczeszny proste z tej brany vystupil

Reagovat
smazaný uživatel

v momente vykopu musis stat na care, jestli potom vyskocis treba na tribunu, to uz je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono teoreticky moze, ale az ked hrac zahra loptu a to by asi by pri tom vyzeral ako kokot

Reagovat
smazaný uživatel

nj ja som tu situaciu nevidel len som upravoval tvoje tvrdenie

Reagovat
Usty

co to meleš, kurva?

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak neviem co to zase kiwwi skusa

Reagovat
kiwwi

tu som sa asi sekol, ked tak nad tym teraz rozmyslam

Reagovat
Counter

A protože to byl gól, tak se opakovat nemusí?

Reagovat
kiwwi

ano

Reagovat
Counter

Ok, díky. Ale když předčasně vběhnou hráči do vápna, jak píše Arbiter, tak se opakovat musí (měla by), ať to dopadne jakkoli, ne?

Reagovat
kiwwi

podla toho ci ti vbehne tvoj alebo superov...tam sa to nejak rozdielne posudzuje podla toho ci das alebo nedas a ci to bol hrac - neviem teraz ale presne ako to je

Reagovat
Counter

Reagovat
Arbiter

jak píšu níže, tehdá třikrát Lamps proměnil, dvakrát to rozhodčí nechal zopakovat a dvakrát tam vběhli hráči soupeře...

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

za toto ono je to docela logicke. ked spravi pri penalte chybu superov hrac (nie spoluhrac toho ktory zahrava penaltu) tak by nedavalo zmysel opakovat ju ak skoncila golom. Ak spravi chybu spoluhrac potom sa bud opakuje, alebo ak je to precin zavaznejsieho charakteru tak nepriami kop (cize penalta sa ako keby zrusi) ale to je len co by sa oficialne malo inak sa skoro vzdy len opakuje bo rozhodca si vacsinou docela ceni svoj vlastny zivot

Reagovat
Arbiter

to je myslím na rozhodčím, pamatuju si, jak Lamps třikrát po sobě musel kopat pencli, když soupeř dvakrát vnikl do pokuťáku. A všechny tři samozřejmě proměnil

Reagovat
smazaný uživatel

4x ji kopne stejně.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo laciný

Reagovat
Trand

škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole dobrý zmatky u Swans.

Reagovat
Rssa

Ramsey...no

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk de na záchod, přijde a Swans daj gola. Dobrýý

Reagovat
Maresma

Bez znova.

Reagovat
Arbiter

Ramsey

Reagovat
Nikikrew

To je co kurva za rozhodcu

Reagovat
Arbiter

zatím skvělý

Reagovat
Nikikrew

Samozrejme. Aaron mal ocividne ruku a ta penalta, neviem neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta byla jasná. To, že byla zbytečná, je vina Ramseyho, ne rozhodčího.

Reagovat
Arbiter

podsekl ho, zbytečně, ale podsekl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

jeden z najlepsich v PL momentalne, co sa ti nezda prosim ta?

Reagovat
Arbiter

Swans má více míč na kopačkách

Reagovat
kiwwi

sak som to aj podal, tak nech sa snazia

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta.

Reagovat
kiwwi

preto som to podal

Reagovat
Rssa

Šikula.

Reagovat
smazaný uživatel

čo je na tom, preboha, tak smiešne? Veď Wigan mal väčšie držanie lopty proti nám...

Reagovat
Counter

Vždyť jsem to psal výše jako radu Erdovcovi, fakt nevím, co se divíš a už vůbec nechápu, co na tom je směšného.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
kiwwi

btw Swansea ma 4. najvyssie priemerne drzanie lopty v PL a 6. nejvyssie percento uspesnych prihravok v Europe!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Arbiter.

Reagovat
smazaný uživatel

keď dá gól ešte Walcott, tak som veštec.

Reagovat
smazaný uživatel

Sinclair

Reagovat
Nikikrew

Ocividne Swansea ma chut hrat futbal, my nie ...

Reagovat
Counter

A to soudíš jen dle držení míče?

Reagovat
Arbiter

62:38

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt čudný. Pozri sa, ako hrá Arsenal a ako hrá Swansea. Fakt tam nevidím dôvod na .

Reagovat
Arbiter

Mě to prostě překvapuje, jak si Arsenal nechá brát míč...

Reagovat
Arbiter

VOOOORM

Reagovat
smazaný uživatel

prečo tam Arséne sedí tak sám? Mi to pripadá, aj podľa tej jeho pózy pri sedení, že má problém s plynatosťou.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
supervizor

Wenger na samotce.

Reagovat
smazaný uživatel

GER - CZE 3:9

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Štochl

Reagovat
13

Reagovat
Lacko_Boh

Boha swans musím pozerávať častejše

Reagovat
kiwwi

Swansea hra fakt nadherne po zemi...krasne narazacky, kombinacie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

velšská Barcelona

Reagovat
kiwwi

Martinez

Reagovat
Chazy

On nakonec bude litovat, že tam nezůstal ..

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ne, to by sa Dyer pri tej penalte válal 5 minút a ďalších 10 by sa nechal ošetrovať.

Reagovat
Chazy

Jenže Swans hrajou atraktivně, to je rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Stále jsou tam vidět znaky neumětelství a kopáčství, ale časem po vypilování se můžou klidně i titulovat "malá velšská Barca"

Reagovat
Chazy

To je fakt reakce na mě?

Reagovat
Rssa

Jo, oprava tvého mylného názoru. Snad se poučíš a vezmeš si toto osvětlení k srdci.

Reagovat
Chazy

Jak může být mylný názor na to, co je atraktivní?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Rssa

No dobrá, možná nemůže. Ale můj názor zase je, že se mýlíš.

Reagovat
Chazy

Tak teď hledej někoho, koho tvůj názor zajíímá ..

Reagovat
Rssa

Tak ty jsi reagoval na můj komentář, tak tě můj názor zajímal už od počátku. Nelži si do kapsy

Reagovat
Chazy

Naivní, mě zajímalo, jak se na to bude reagovat

Reagovat
Rssa

Tak ses to dozvěděl. Jsi spokojený nebo zklamaný?

Reagovat
Chazy

Celkově zklamaný, nevzbudilo to zájem

Reagovat
Rssa

Snad příště.

Reagovat
Arbiter

jak se může mýlit ve svých pocitech?

Reagovat
Rssa

1) napsal jasné tvrzení, ne názor (já to mylně označil za názor)

2) proč by ne? že má na něco názor neznamená, že není špatný a mylný

Reagovat
Arbiter

názor na něco subjektivního může být mylný?

Reagovat
Rssa

jistě, proč by nemohl Příklad - když si uděláš na něco názor na základě nějakých informací (př. vidíš zápas týmu X, hraje doma a naplno proti bez formy hrajícímu týmu, snaží se) a nějaké jiné informace ti zůstanou utajeny (venku hrají na 5 obránců, a 2 DM, mají 1 střelu, nejsou aktivní, ale ty se na ty zápasy nedíváš, protože ti hraje oblíbený tým), tak tvůj názor může být ovlivněn a nemusí být správný. A ten příklad nebyl Swansea, jen příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Wallcot dole. To je hnus co zas hra...

Reagovat
kiwwi

2000. pre Dannyho Welbecka, najlepsieho mladeho utocnika na ostrovoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zazracny Chicharito nic?

Reagovat
kiwwi

Danny je proste lepsi

Reagovat
blade115

To jo, ale Sturridge.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja mu fandim. Chicharitomanie me nijak neoslovila.

Reagovat
C0br

Reagovat
Honza Matoušek

Sturridge je pořád lepší...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
cristiano.K.

minulý rok v tuhle dobu to byl Carroll

Reagovat
supervizor

Walcott je příšerný, zase..

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem... čo od neho čakáš, že bude robiť? Ako má hrať dobre, keď nedostane jedinú loptu?

Reagovat
smazaný uživatel

on hraje picu uz dlouhodobe

Reagovat
smazaný uživatel

a kvôli čomu ju hrá?

Reagovat
smazaný uživatel

kvuli tvoji tuposti nezapomen to hodit na jine,ze neumi s tim balonem nic vymyslet a pomalu ani spracovat poradne balon,natoz presne prihrat

Reagovat
smazaný uživatel

&

Reagovat
smazaný uživatel

zalez čobole

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som si, že patríš k normálnym goonerom, ale ako pozerám, tak to bol životný omyl.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry,ale uz sem dost nasrany posledni dobou. nebavi mne uz cist,jak je vse vyborne a obhajovat nektere veci donekonecna... musis videt sam,ze walcott je uplne z formy uz nejaky cas

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tě to nebaví, tak se na to vyser, k takovýmu urážení ses snižovat nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

nebud jak holka... sorry sem mu rekl,ze mi to ujelo. vic to rozebirat nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to bude vůbec to nejlepší.

Reagovat
Counter

Nechte toho už.

Reagovat
supervizor

Ramsey zajebal dva goly, ale je jinak je dnes parádní.

Reagovat
Counter

Hohohó, tenhle Songův oblouček právě odboural jeden z fantíkových argumentů

Reagovat
supervizor

Co říkal fantík? že Walcott umí zpracovat balon?

Reagovat
Counter

To asi taky Tohle bylo mířeno na Songovo kreativní myšlení a dostatečný skill, aby něco takového vyprodukoval.

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Šmarja, tohle ne. V druhym poločase ten druhej Arsenal bych poprosil.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní poločas . Swans hrají dobře. Teď všem radím přepnout TV na čt4 na házenou, Češi hrajou s Německem na ME parádně, vedou o 6 branek, v Brance čaruje Štohl a v útoku Jícha.

Reagovat
smazaný uživatel

nejslabsi arsenal od dob the invincibles

Reagovat
smazaný uživatel

nejake zhrnutie? ako hra andrej, aaron, yossi(nikto ho tu nespomenul), miquel?

Reagovat
smazaný uživatel

Andrei nič-moc, ale aspoň sa snaží, Aaron je dobrý, je všade, Yossi celkom invisible a Miquel tiež nič-moc, dosť drobných chybičiek tam bolo. Ono ani nie je čo hodnotiť, celý čas len bránime, útočili sme dokopy asi 5 minút.

Reagovat
smazaný uživatel

dikec..som rad ze nepozeram

Reagovat
Nikikrew

Musim pochvalit aspon obranu. Swansea nas sice tlacila ale okrem 1 strely nemala nic. Penaltu neratam. Co sa tyka v ofenzive, je to celkom bieda. Skoda sanci RVP. Vysledok zatial zasluzeny, ale dufam, ze Arsenal v 2 polcasi zabere!

Reagovat
Counter

Wow, tak ta opakovačka penalty mě dostala

Reagovat
Counter

Dát penaltu za to, že Dyer dupne na Ramseyho holeň, to je fakt pech.

Reagovat
Arbiter

za to ale rozhodčí nemůže, dyť i my jsme si mysleli, že byla jasná...

Reagovat
Counter

Však taky nikde netvrdím, že to Oliver pokazil. Byla to jen velká smůla.

Reagovat
Arbiter

jj

Reagovat
Trand

A přitom ta penalta vypadala úplně jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak z opakovacky to vypada, ze penalta vymyslena.

Reagovat
Mada

Reagovat
kiwwi

teraz to ukazovali, toto by sa definitivne opakovalo, keby to chytil

Reagovat
smazaný uživatel

pozrem si to, ale ked spravil "brankarsku klasiku" ako sme to volali ze v momente jak sa hrac rozbiehal tak vyskocil meter von z brany aby zmensil uhol tak v tom pripade hej

ono to robi hrozne vela brankarov, raz som sa strasne ojebal pri penalte ked som bol po chlastacke. Hrac dal, brankar toto spravil a ja som ju dal opakovat. nasledne chalan nedal

Reagovat
Erdovec

Reagovat
pawiel_afc

takze po polcase mozem povedat ze je to strasna bieda, stred obrany v pohode ale kraje nic moc miquelovi to nevycitam je mlady a nie je to primarne jeho post, ale djouru tam minimalne 2x nedrzal liniu s ostatnymi a to po rohu v nejakej 26 minute a potom pred strelou dyera ktoru szczesny chytil

nasa zaloha bola uplne nevyditelna je videt ako strasne chyba arteta, ktory to ukludni a presne prihra, podrzi loptu a to nam dnes chyba lebo nasa zaloha hra viac ako polovicu polcasu bez lopty a tak sa hra velmi tazko

co sa tyka kridiel tak dnes hra lepsie arshavin aj ked to nie je ziadne terno ale walcott je zrely na lavku uz asi 4. zapas

takze do druheho polcasu zlepsit nahravky v strede pola, podrzat loptu, minimalizovat straty a vytvorit este nejake sance popripade ako zolika nasadit th12

coyg

Reagovat
masly008

tak jao hrád rádoby 4-3-3 bez krajních obránců a bez křídel fakt nejde.a už by si měli v Arsenalu uvědomit že nehrajou o titul,ani o 4 místo ale o evropu.takže týmy jako Swans hrajou o totéž a měli by taky bojovat jako ty týmy kolem nich.to co dneska předvátí jek uzoufání.

Reagovat
smazaný uživatel

38.5% - Arsenal's average possession vs Swansea so far, their lowest in a PL match since 2006/07. Surpassed

Reagovat
Arbiter

podle Sky sport 42%

Reagovat
smazaný uživatel

Oni asi počítají oba 2 zápasy dohromady

Reagovat
Counter

Mimochodem, takhle to vypadá bez "nepotřebného" Artety. Yossi běhá všude a zároveň nikde, zkusil bych jej prohodit jej s Ramseym, který roli střeďáka nemůže zvládnout hůř. Aspoň že Song je zatím perfektní, pressing mu nedělá žádný problém a vůbec nekazí.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to vypadalo už proti fulhamu.. dobrý začátek a pak předváděná hra hodná champiship..

Reagovat
Rssa

Mě znovu a znovu překvapuje Mertesacker, jak je nekonstruktivní, skoro vše řeší odkopem co nejdále nebo nahrávkou nejbližšímu obránci.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
justcall

Reagovat
Counter

Reagovat
Chazy

Založíš dneska po zápase? Od 19:00 je jedinej zápas NFL, kterej nepotřebuju vidět úplně celej, ale od 22:30 nebudu hrát v žádným případě ...

Reagovat
Trand

Prosímtě, to že Saints prohráli proti San Franciscu znamená, že vypadli? Já se v tom systému moc nevyznám, a vím, že ty docela jo.

Reagovat
Chazy

Jo, to je jejich konec v letošní sezoně ..

Reagovat
C0br

Včera jsem fakt usnul někdy před poločasem a navíc se nepamatuju, že bych vůbec něco viděl, což mě fakt mrzí, protože jsem koukal, že Broncos zničili.

Reagovat
Chazy

Jj, Brady vyrovnal historickej rekord v počtu TD přihrávek v playoff (6) a Gronkowski zas dorovnal rekord těma třema. A 5 Bradyho TD přihrávek v prvním poločase je novej rekord.

Reagovat
Trand

Škoda. Ale díky.

Reagovat
Counter

Jo, založím :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfi

Reagovat
smazaný uživatel

Miquel parádny center

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou střely panečku

Reagovat
13

OT: Zatím hrajeme proti Němcům dobře v obraně, několikrát nás podržel Štochl, jedniej s kym tam máme větší problémy je Kaufmann. Jinak škoda některých, zahozených šancí ( např. ten Jíchův trhák). Zatím ale pro mě překvapivě skvělý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhým poločasu to stojí za prd zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc se mi líbí asi Kubeš se Stehlíkem.

Reagovat
fenixLFC

ja som furt mal za to, ze riso stochl je slovensky brankar

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí ještě není zkaženej, píská parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey je parádny aj dnes, nechápem ten hate a hunt naňho.

Reagovat
Trand

Já taky ne.

Reagovat
Rssa

Ironie?

Reagovat
smazaný uživatel

nie.

Reagovat
Rssa

Vždyť kazí co se dá. Zavinil 2 branky...

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu. A to jeste neni jeho chyba, ze Miguel nedrzi post. Tu penaltu mu tezko muzes vycitat, kdyz Dyer spadnul sam.

Reagovat
Counter

*Miquel

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem napsat Miquel, potom LB a nakonec jsem to takhle zmrsil.

Reagovat
Counter

neva, hlavně když se polepšíš a už to tak nenapíšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rozhozenej z 6 fleku a stejnyho poctu bodu jako mate vy

Reagovat
Rssa

Klíčová ztráta míče při přechodu do útoku a nešikovnost (i kvůli tomu, že se tam připletl) při "penaltě". Ať už je jeho míra zavinění jakákoliv, tak parádně dnes nehraje ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou ztrátu tam měl i Song, Benayoun, Miquel nebo Arshavin. Ramsey mel zkratka smulu, ze Miquel se nechal strhnout tempem a vyrazil dopredu moc brzo.

Reagovat
Rssa

Klasifikoval bys jeho výkon jako parádní?

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapsal bych o něm, že kazí, co se dá.

Reagovat
Rssa

Dneska kazil co se dá. Jednoznačně nejhorší hráč zápasu. A osobně si myslím, že takových (i když méně viditelných zápasů) měl letos vícero. Ke konci zápasu už nedokázal vybojovat snad žádný míč a ani přesně přihrát. Ale je to i chyba Wengera, že ho nechal trápit se celý zápas.

Reagovat
Wat

Aaron jako by mi četl myšlenky.

Reagovat
Arbiter

Alleen

Reagovat
Arbiter

Arséne je na samotce

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger tam sedí jak kůl v plotě

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger jak tam sedel ten vzdy bavi. Inak musim uznat ze Kostelnik sa fakt zlepsil. Tuto sezonu je vynikajuci

Reagovat
smazaný uživatel

Dyerr

Reagovat
Amos

Ramsey je čurák, fakt

Reagovat
Trand

Reagovat
Mada

v této sezoně už několikátý který padl po jeho zbytečné ztrátě..

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, či Henry je ten pravý, Arséne. Skôr by som tam dal niekoho, kto to rozhýbe, inak nevyhráme.

Reagovat
Amos

rovnou všechny tři, Henry, Rosický a Chamberlain..

Reagovat
Wat

Hm, nečekaně...

Reagovat
Arbiter

fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Uaaaaa!

Reagovat
Arbiter

Dyer

Reagovat
Honza Matoušek

I ♥ SWANSEA !!!

Reagovat
kiwwi

dobre ze som nechal Dyera na lavicke a on spravi 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

zaslúžili sme si to...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey já tě začínám ze srdce nesnášet...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho nemam rad uz nejaky tan patek.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt otrasné, ale nevyzerá to tak, že by sa malo niečo zmeniť...

Reagovat
smazaný uživatel

omg, nemala byť rekacia.

Reagovat
Nikikrew

Doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron..

Reagovat
smazaný uživatel

Swans

Reagovat
smazaný uživatel

JENOM 2 minuty ?

Reagovat
smazaný uživatel

16:19

Reagovat
smazaný uživatel

co ten ramsey?

Reagovat
mike.84

traged, který si myslí, že je něco víc než jackie..a miquel. - s ním je aspon je sranda.. swans paradně :) ale at to udrží :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

no sorry.. ale ten ramsey ten ma sebevědomí až na anteně a řekni mi že miquel dneska hraje "dobře"

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem dorazil do práce a čumím teda. Swans

Reagovat
miky10

Že by mi oba dnešní výsledky vyšly?

Reagovat
Rssa

Jak ty to dělaš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Nééééé

Reagovat
Arbiter

Ti je drtí

Reagovat
Nikikrew

Henry a hlavne Rosa na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej odhad

Reagovat
supervizor

Rosa jde

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda výkon

ramsey, rus a walcott jsou naprosto tragičtí

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfi kope ty rohy dobře

Reagovat
Wat

Rosa & Titi, pojďmeeee!

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey dělal, že se zranil, aby nedostal zjeba? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

je to možný, každopáděn mě dneska hrozně sere svou laxností

Reagovat
Amos

Kokoti, fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Henry nebude dobrá voľba.

Reagovat
Amos

Ten Arsenal už mě fakt sere.. Neni zápas, kterej by v poklidu vyhráli, oni raději ztrácí body..

Reagovat
smazaný uživatel

ved to je prave na nich najviac sympaticke po Henrym teda

Reagovat
smazaný uživatel

záloha hrá v, podľa mňa, najsilnejšom zložení, tak som zvedavý, čo to spraví.

Reagovat
smazaný uživatel

34-ročný Henry na krídle je blbosť ako Bendtner na krídle.

Reagovat
smazaný uživatel

jen je mně líto Peršana.. nebudu se vůbec divit, pokud neprodlouží.. btw. divím se, že bučí na Henryho.. wtf??

Reagovat
blade115

Shit !!

Reagovat
Wat

THEOOOOOOOOOOOOOOO!

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

anooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Reagovat
C0br

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Reagovat
smazaný uživatel

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Reagovat
Rssa

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

Reagovat
fenixLFC

zapnute 2 minuty a dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Theeooooooooooooo ideme!!!!!!

Reagovat
blade115

Woow !!

Reagovat
smazaný uživatel

Johaaaaan

Reagovat
Wat

Omg.

Reagovat
smazaný uživatel

ted musim thea pochvalit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JOO!!! poďme!! Henry na 3-2..

Reagovat
kiwwi

loooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

to je neskutečny

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Counter

Tohle bych čekal od někoho s nižší inteligencí...

Reagovat
Arbiter

mě to fakt pobavilo

Reagovat
Rssa

Hoho

Walcott světově a Swansea neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju PL.

Reagovat
miky10

Grahaaaaaaaaaaaaam!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

lol odejdu na 3 minuty do pryč a dva goly ? r u serious ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je zapas ! go swans ! mertesaker

Reagovat
Arbiter

ten za to úplně nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

GRAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Reagovat
Arbiter

Mertesacker se na to vysral, Lórent to podělal

Reagovat
Amos

To nechceš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Hodně děravé obrany dneska...

Reagovat
Trand

Theovi to doufám alespoň zvedne sebevědomí. A ten gól, škoda mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Swans nedali Sczesznemu šanci..

Reagovat
Error

Reagovat
Rssa

Miquel měl být už 10 minut dole, šlape vodu a nestíhá...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle dokáže fakt jen Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesacker si dělá prdel ne?

Reagovat
Arbiter

proč on? To podělal Francouz...

Reagovat
smazaný uživatel

ten vůbec nevěděl, že tam Graham je, Mertesacker ho měl na očích a nešel k němu. navíc pak akorát zvedl ruku, že je ofsajd a zůstal stát na místě :)

Reagovat
Arbiter

stejně by k němu nestihl, měl běžet, to jo, ale víc je to chyba Francouze a Szcz...

Reagovat
smazaný uživatel

a zase

Reagovat
Honza Matoušek

SzCz to dle mého teď neudělal moc dobře...

Reagovat
kiwwi

vyboehol, potom zacuval a podla mna celkom nevedel kde stoji a kde ma branu

Reagovat
Erdovec

Swans

Reagovat
smazaný uživatel

A Češi vedou 10 minut před koncem o 4 branky !

Reagovat
Kenneth

Napodobují Neymara.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Wat

Kterej napodobuje tisíce dalších lidí.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Arbiter

každopádně Sinclair nikoho nenapodobuje, to by spíš víc vypadalo na Maloudu a Kaloua než Neymara...

Reagovat
Kenneth

Co to žvástáš proboha? Jakej Kalou nebo Malouda? Mluvím o tom jejich tanci po golu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jako Neymar první fotbalista, co tancuje po gólu?

Reagovat
Mada

Šílený zápas.....

Reagovat
fenixLFC

mertesacker

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nejhorší obrana v lize, horší než Blackburn, kterej zatim pokaždý inkasoval. Vymlouvat se na zranění je alibismus.

Wenger je hlupák, má prachy, ale nekoupí.

Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Merte

Reagovat
smazaný uživatel

kurva Mertesacker tak do toho míče kopni

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesacker

Reagovat
smazaný uživatel

big German zakončovatel

Reagovat
Sarlin

Mrtěmasakr

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Metesucker toho góla taky nikdy nedá....

Reagovat
smazaný uživatel

Merte...

Reagovat
smazaný uživatel

Henry opisal mimicky Mertesackera..

Reagovat
supervizor

Henry když vidí Mertesacra

Reagovat
Rssa

Mertesacker neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak neskutocne poleno ten nemec

Reagovat
Trand

Thierry.

Reagovat
mithro

parada, zapnem strieda henry a dva goly, najlepsi cas zapnut zapas

Reagovat
smazaný uživatel

A Henry s Mertesackrem.

Reagovat
supervizor

Merte měl skočit hlavou

Reagovat
miky10

PL

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Co se v tom Walesu děje?

Reagovat
Arbiter

Swans vyučuje Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se jejich hra nikdy moc nelíbila, ale teďka hrajou parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Henrymu uz asi Gilette neplati co?

Reagovat
Counter

Teď zas má fantík o jeden argument víc proti mně Merte, Merte...

Reagovat
Amos

Park zase nedostane šanci

Reagovat
Trand

Per teďka ten faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jícha 7 gólů - 20:25 pro Čechy

Reagovat
miky10

My všichni máme ČT4 i internet

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez.

Reagovat
miky10

Platí ti aspoň za tu online reportáž?

Reagovat
smazaný uživatel

A dává ti PJ za tohle repjání osobní příplatek ?

Reagovat
miky10

Ne, proč by měl?

Reagovat
Kenneth

Pořád lepší než tvoje otravování s haxballem.

Reagovat
miky10

Moje otravování s haxballem přináší radost hned několika lidem, kteří se na základě toho můžou připojit k elitě, co komu přináší omílání toho, co si najdu jedním kliknutím?

Reagovat
Swarley

nejde ani tak o ty góly, ale ten přínos pro celou naši hru...slovy klasika, to je plejer

Reagovat
Kenneth

Nejlepší hráč na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to co odbrání ho musí stát šílený síly a on pořád pár minut před koncem běhá jak čečetka, ale víc se mi stejně líbí Stehlík, ten v obraně získal nespočet míčů a v postupném útoku je taky dost platnej. (samozřejmě vynechávám štochla, kterej čaruje a je jasný MOTM)

Reagovat
smazaný uživatel

A teď dá důležitej gool .

Reagovat
Swarley

on je fakt naprosto všude, organizuje to jak v útoku, tak i při bránění...mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teď nedal druhej trhák , i když je to jedno. Parádní výkon tohle sem nečekl

Reagovat
Swarley

srát na trháky, je to taaaaaaam

Reagovat
smazaný uživatel

Jj parádní týmovej výkon. Proti Švédům mám docela strach a Makedonii rozsekáme a hurá do osmifinále.

Reagovat
Counter

Ox in the box

Reagovat
smazaný uživatel

Ox je wonderkid, pôjde na stopéra.

Reagovat
Arbiter

ee

Reagovat
Wat

Pojďte zabrat na těch posledních 10 minut!!

Reagovat
smazaný uživatel

takhle ten zápas projet Chelsea, tak AVB už je posílán do gulagu

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

hele, nemyslím to zle, taková je důvěra místních fanoušků v AVB, bohužel...to že jsi ty a pár kolegů světlá výjimka na tom bohužel moc nemění

Reagovat
Counter

To přijde za dva týdny :-)

Reagovat
smazaný uživatel

standing ovation pre mertesakera

Reagovat
smazaný uživatel

To měl vzít Graham na sebe. Ale Rangel

Reagovat
Rssa

Rosa za pár minut předvedl to, proč by měl hrát místo některých ze základu

Reagovat
Amos

Fakt začínám se utvrďovat v tom, že už top tým nejsme .. Co udělá odchod dvou hráčů, tak luxus.

Reagovat
supervizor

+ zranění dalších tří klíčových hráčů.

Reagovat
blade115

+ nenapodobitelné a jedinečné kouzlo Premier League.

Reagovat
FCSL

Rosický toho za 15min předvedl víc než Ramsey s Walcottem dohromady,ale příště stejně budou zase v základu...

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

1, Ramsey hrá parádne aj dnes,

2, čo má Walcott spoločné s tým, čo hrá Rosa?

3, Walcott hrá dobre na to, koľko lôpt dostal.

Reagovat
Arbiter

díváme se na stejný zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Bod jedna nemyslis vazne, ze ne.

Reagovat
FCSL

Walcott je zalezlej u pravý lajny,neseběhne si pro míč,nic,jen čumí a čeká,až mu někdo nahraje za obranu,kličku taky nezná,jeho...kopnu a běžím už zná každej,je přečtenej.Ramsey je absulutně příšernej,byl u obou golu,všechno tahá,jeho ztráta před 2 golem ho přesně vystihuje.Dneska nevymyslel vůbec nic,nehorší na hřišti.

Reagovat
Amos

Ty jsi někdy fakt mimo..

Reagovat
smazaný uživatel

v čom presne som mimo.

Ramsey rozdal penzum lôpt, bojoval, jazdil po prdeli a Walcott bol nebezpečný, keď sa dostal k lopte, nie je jeho chyba, že sa k nej nedostal častejšie...

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

taky se vám ted jebe bloodzeed??

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey je uplne neschopnej, jediny na co se zmuze jsou pravidelne nesmyslne paticky...

Reagovat
Arbiter

Tak to bylo překombinované Nehrajte si na Barcelonu, hrajte jako Swansea

Reagovat
supervizor

Ještě. že si Graham netrouf, byla by čtyřka.

Reagovat
Nikikrew

Vie mi niekto vysvetlit, co robi akoze Ramsey na ihrisku...

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se swans.

Reagovat
smazaný uživatel

*hraje dobre se swans.

Reagovat
Arbiter

Wenger už nemá k dispozici střídání

Reagovat
supervizor

Škodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je Gylfi u swans na přestup?

Reagovat
smazaný uživatel

Hostovačka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i tak, zase o důvod víc jim přát záchranu.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

Swanse nebude mat so zachranou problem

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Snad. A snad ani Norwich. Blackpool měl loni podobně bodů.

Reagovat
kiwwi

prave Norwich je taky tym a la Blackpool...Swansea s touto hrou nemoze mat proste problem so zachranou, pretoze doma si tych bodov nahra az az

Reagovat
tomasinho

Omg, ty si s tím Norwich alá Blackpool budeš mlet pořád svou. Už ti vysvětloval i fantomas. Norwich je takticky někde jinde než Blackpool, v obraně daleko lepší a celkově je to vyspělejší tým, než jakým byli loni Seasiders.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně maj Martina(vykopávače z čáry)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si obcas vsugerujes tak strasnou blbost a pak ji zacnes sirit ze tomu ani nechci verit, ze to myslis vazne

Reagovat
cristiano.K.

Norwich má poměrně štěstí viz. včerejší zápas

Reagovat
fantomas

Furt tě to neopustilo, fantazie. Zachrání se oba, o tom nepochybuju, ale Swans fakt doteď ani nenaznačili, že by se chtěli naučit vozit body zvenčí, což je předurčuje k tomu, že skončej pod Kanárkama (což mělo bejt taky předmětem naší záhadně neuskutečněný sázky)..

Reagovat
kiwwi

preco neuskutocnenej...jaj ty si sa nechcel stavit, uz si pamatam

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Trand

Se taky koukejtte, co Ramsey dostává občas za přihrávky, než ten míč ztratí a nekritizjte jen ty ztráty.

Reagovat
smazaný uživatel

STAR WARS

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Byla tam reklama tuším na epizodu V

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím ,že 1 ale kecal bych.

Reagovat
sintha

Jj, na první epizodu ve 3D.

Reagovat
smazaný uživatel

Až bude u nás dvojka a trojka tak zajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude . To máme jen v praze

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zajedu do Prahy, a u toho tam vyvrátím pár popelnic a pochčiju Václavák abych ukojil svou Hanáckou nadřazenost.

Reagovat
sintha

Taky jsem na to koukal.

Reagovat
kiwwi

ty vole Swansea krasne bago

Reagovat
smazaný uživatel

Německo Česko 24:27

Reagovat
Trand

My to vidíme.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

S 1. online reportáží z EURA se s vámi loučí SuperFrankie tímto děkuji sám sobě a redakci stanice ČT4, kde jsem zápas sledoval.

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Paráda, dobrý zápas a výborný výkon našich hlavně v obraně.

Reagovat
Kenneth

Rosa > Arteta

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Když už, tak Rosa > Ramsey.

Reagovat
cristiano.K.

oba

Reagovat
vodka

a jak to jako vyplývá z dnešního zápasu? spíš Rosický>Ramsey momentálně...

Reagovat
Wat

Rosa je úžasnej, ten do toho základu prostě patří...

Reagovat
Mada

Reagovat
Rssa

Rosa výtečný

Reagovat
smazaný uživatel

Caulkerovi to prajem YIDO !!!

Reagovat
Wat

Dyer MOTM, zaslouženě. 1+1 tuším?!

Reagovat
Swarley

ve fantě mi konečně zaboduje, minule zůstal zasekanej na střídačce...Jones nenastoupil, Sturridge taky ne, takže jeho výkon nepřijde na zmar

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger precvicuje jogu.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene : Zajíček v své jamce séédíí sám

Reagovat
mike.84

wenger in AVB position... chudák arsenik už neví jak si pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa i Ox by měli hrát v základu..a co ten Coquelin, není lepší jak Miquel?

Reagovat
nemamvasrad

Lepší, taky zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Je, ale je taky zraněnej.

Reagovat
tomasinho

Je, ale je zraněný tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

Coq zraněnej, tři tejdny, ale je lepší :)

Reagovat
smazaný uživatel

díky všem

Reagovat
cristiano.K.

za první větu

Reagovat
mithro

Labute

Reagovat
smazaný uživatel

najhorší zápas sezóny...

Reagovat
Counter

... byl na Blackburnu.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, ten som nevidel.

Tak najhorší zápas sezóny, čo som videl.

Reagovat
smazaný uživatel

united...

Reagovat
Counter

United byli očekávaná ztráta, hrálo se s otřesnou sestavou proti rozjetému soupeři. Zato prohra s Rovers byl příšerný zážitek, to bylo naprosté dno letošní sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

a co na OT?

Reagovat
smazaný uživatel

Mam pocit,ze do konca sezony este par periel zazijeme..

Reagovat
smazaný uživatel

proti United?Fulham?

Reagovat
miky10

Swans!

Naprostá spokojenost s dnešními výsledky i tipy

Reagovat
smazaný uživatel

Swans

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná to bejt prokaučovaný Wengerem. Už poněkolikátý

Reagovat
Mada

To není Wengerem.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger posílá na plac, to co posílá, on je zodpovědnej.

Reagovat
Mada

A co má dělat když je spousta hráčů zraněných nebo se vrací po nemoci či zranění.

Reagovat
Erdovec

no jo a já debil to nevsadil

Reagovat
Counter

věř si a nenech se rozházet zdejšími komentáři. Ani na to držení míče sis nevsadil?

Reagovat
Erdovec

ne no, já jsem si říkal že na fotbal se vys*ru protože není tak ziskový a začnu sázet basket a hlavně NBA ale ještě to musím pořádně nasledovat sázel bych tenis ale nemám ten sport rád takže musím vzít za vděk basketbal který je skoro stejně výnosný

Reagovat
miky10

NBA se vyplatí fakt málokdy, kurzy jsou tam hrozně nízký.

Reagovat
Erdovec

to bych neřekl, když to máš pořádně nastudované - absence, forma, únava ale i faktory jako výška hráčů, venkovní série, počet doskoků, například když hraje tým výrazně výškou převyšující ten druhý tak se vyplatí vsadit na větší počet jejich doskoků atd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v čom presne som mimo.

Ramsey rozdal penzum lôpt, bojoval, jazdil po prdeli a Walcott bol nebezpečný, keď sa dostal k lopte, nie je jeho chyba, že sa k nej nedostal častejšie...

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia na Amosa.

Reagovat
Honza Matoušek

Ramsey jasnej flop of the match

Reagovat
smazaný uživatel

nie, to je van Persie, Arshavin, Mertesacker a Song ako DM...

Reagovat
kiwwi

co je penzum lopt

Reagovat
smazaný uživatel

*obrovské

Reagovat
kiwwi

aj tak to nedava zmysel

Reagovat
FCSL

Ramsey právě nerozdával vůbec nic,měl víc ztrát než přesných přihrávek,jeho úplně zbytečná ztráta rozhodla zápas.Walcott je bídnej už 3 zápasy po sobě,momentálně by nehrál ani ve Swansea.

Reagovat
pa3ce

Ramsey dával lopty neskoro od nohy (ako vždy), nevedel si poradiť so žiadnou zložitejšou situáciou, keď mal proti sebe zrazu viacerých protihráčov, a hlavne, od tej chyby po ktorej padol druhý gól, bol totálne neistý.

Reagovat
Amos

Uplně stačí to, že zavinil dva góly. To fakt na lůzra zápasu stačí, i kdyby tam jezdil po hlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

zavinil jeden, z penalty ho snáď nechceš viniť. A na tom druhom nesie podiel viny aj Miquel so Suckerom.

Reagovat
Amos

Z penalty ho chci vinit. Kdyby tam nešel takhle ošemetně, tak by to Dyer nepřisimuloval.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey hraje dnes podprůměrně.. Ze začátku zápasu dobré, ale pak zaviněný gól, což byl možná zlomový bod celého zápasu.. a druhý poločas rozpačitý.. Rosa co nastoupil, tak hraje skvěle.. z toho mi vychází jasná věc, Rosa jasně přínosnější pro Arsenal, tudíž by měl být v základu a Aaron by se od něj měl učit a leštit lávku.. A jak to bude příští zápas? Rosa na lávce a Aaron v základu.. Wenger ho furt obhajuje větou: "nezapomínejte, že je mu teprve 21", ale sám zapomíná, že je mu teprve 21 na to, aby mu dával přednost před lépe hrajícím, zkušenějším spoluhráčem..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že Wenger dokázal vychovat novyho Denilsona

Reagovat
Trand

To si děláš srandu, že porovnáváš Ramseyho s Denílsonem?

Reagovat
vitasrp

No, byl to paradni fotbal, z herniho projevu Swansea jsem mistama uchcaval.. Vazne uzasny, vyhrat si za ten vykon zaslouzili..

Reagovat
miky10

Kdo by to před sezonou čekal, Swans a Canaries v první polovině tabulky, QPR na sestupových pozicích.

Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz ta remiza s vlkmi nemrzi. LFC aj Arsenal stratili tiez.

Inak buducu sezonu stopersky zaklad King - Caulker = sen Kryje ich daws a kabol. Bassa dat niekomu nech sa rozohra a Gallasa poslat doprdele. Uz teraz sa tesim

Reagovat
Counter

Myslíš, že je Caulker lepší než Dawson? A King stejně odehraje tak půlku sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidi sa ako sa daws dostane z toho zranenia. zatial nema ani na kaboula takze momentalne je steven urcite lepsi snazim sa ho sledovat pomerne casto

ja som to ale pisal hlavne podla osobnych sympatii, je jasne ze kvalit Kinga nedosahuje ani jeden a netrufam si tvrdit ani ze je Caulker lepsi nez Kaboul momentalne

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboul hraje skvěle tuhle sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

12 bodů náskoku je až moc abysme se nutně museli bát Arsenalu, ale vzhledem k tomu že k nim o víkendu jedem, tak každé zaváhání budoucího soupeře potěší. Moc sem z dnešního zápasu neviděl, ale ta poslední půl hodina byla skvělá

Reagovat
Amos

Co říct? Letos fakt tu LM jestli dáme, tak si jí ale vůbec nezasloužíme, z Arsenalu už prostě nejde strach jako dřív, prohráváme zápasy s výrazně slabšíma soupeřama, v základu hraje v podstatě stejná 11tka pořád, ale ani v tom nejsilnějšim, co máme nedokážeme porazit soupeře z pod desátého místa. Tohle všechno se stane jen díky odchodům dvou hráčů, Nasriho a Fabregase, přičemž Fabregas mohl ještě sezonu-dvě vydržet, Barca by mu neutekla a Nasri je prostě krysa.. Kde jsme mohli být, kdyby zůstali a kde jsme, po jejich odchodu? Jednoduše ve sračkách a to máme v týmu Van Persieho v životní formě, kterej na 99% v létě odejde a ani se mu nedivim. Prostě už nejsme top tým a Kohouti jsou letos daleko před náma, upřímně bojím se, abysme zase nedostali klepec od United , což je dost možný. Za všechno v podstatě může to, že v dnešním fotbale prostě musíš zvednout platy na úroveň ostatních top týmů, jestli top tým chceš být. Někdy mě to fakt zabíjí bejt fanouškem AFC, ale srdci prostě neporučíš. Budu se modlit, aby to ti naši blbci do čtyřky ukopali...

Reagovat
smazaný uživatel

ale za dosť strát v tejto sezóne môže aj Wenger. Zlou zostavou, neupravením taktiky na súpera, zlými striedaniami...

Reagovat
Amos

Tohle dělá Wenger celou dobu, ne jen letos. Letos prostě nemáme dostatečně kvalitní tým na to bejt do 4. místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

a v čem je chyba ? wenger neumí nakupovat... peníze na to má.. takového goucuffa či moutinha koupit mohl kdyby aspon jednouu za život těch 40 vysolil. jojo mate to fakt blbé s tím nasrim, to neberu, ale hergot , to že cesc odejde mu muselo bejt jasné už po MS.. vyloženě neměl v hlavě založní plan a vyřešil to artetou... nedivte se když prohravate s bojovnou swansea, když tam běha miquel (v předešlych zapasech) coquelin, který odehraje utkání spočítatelné na jedne ruce a hned si vyřvává přestup, zlepšení smlouvy apod.... wilshere vam tam chybí jak cyp.. ramsey ho nezastoupí. eště aby vám neodešel čeněk v létě. s tím Persiem to tak jendoznačně jako ty nevidiím...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědav, jestli případný nepostup do LM způsobí nějakou aktivitu na přestupovém trhu...nemyšleno tak, aby byli přivedeni průměrní až lehce nadprůměrní hráči, ale opravdová kvalita...bojím se ale toho, aby Arsenalu neujel vlak..

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlasim.,Aj ked odisiel Nasri s Fabregasom,tak mali prist hraci rovnakeho levelu.Nie tie zliepaniny na poslednu chvilu.Tato sezona bude najhorsia za poslednych 6 rokov..

Reagovat
Amos

Pro mě je to už teď noční můra. Trápit se tejden co tejden, že můj tým prohraje s průměrným týmem díky své laxnosti a nevyspělosti, to mě strašně ubíjí. Obdivuju fandy, co už na to dokážou koukat s nadhledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ztrácíte na Chelsea 3 body a kdyby nebyl Wenger paličatý zaslepenec a nepromrhal září tak byste možná mohli být na úrovni Tottenhamu. Sice třeba se slabším kádrem, ale to taky těžko říct protože byste mohli nakupovat když se nakupovat má a neshánět na poslední chvílu hráče kteří zbyli. Liga je letos ultra divná a dokonce už ani o Manchesterech se nedá říct že by ju válcovali bez větších výsledkových výkyvů. Z trojice Londýnských klubů máte možná nejslabší kádr, ale zase nejlepšího trenéra. Kdyby Wenger přes zimu posílil, tak byste minimálně předkolo uhrát měli.

Reagovat
Amos

Jenže Wenger přes zímu neposílí a tak to předkolo hrát budem maximálně s odřenejma ušima.

Reagovat
Amos

Jenže Wenger přes zímu neposílí a tak to předkolo hrát budem maximálně s odřenejma ušima.

Reagovat
Wat

"z Arsenalu už prostě nejde strach jako dřív, prohráváme zápasy s výrazně slabšíma soupeřama"

Tak Swansea rozhodně výrazně slabší nebyla, jejich kombinace byla famózní. A to, že nedokáží porazit soupeře ze spodní poloviny... To je blbost. Prostě Swans byli skvěle připravení a to, kde se pohybují v tabulce fakt nerozhodovalo. Tohle je prostě PL, plná překvapení a vzrušení.

Reagovat
Wat

"z Arsenalu už prostě nejde strach jako dřív, prohráváme zápasy s výrazně slabšíma soupeřama"

Tak Swansea rozhodně výrazně slabší nebyla, jejich kombinace byla famózní. A to, že nedokáží porazit soupeře ze spodní poloviny... To je blbost. Prostě Swans byli skvěle připravení a to, kde se pohybují v tabulce fakt nerozhodovalo. Tohle je prostě PL, plná překvapení a vzrušení.

Reagovat
Wat

Pardon.

Reagovat
smazaný uživatel

nie, že neboli výrazne slabší, Swans boli výrazne lepší.

Reagovat
Amos

Neřikám, že zrovna Swans jsou výrazně slabší, ale pokud chceme do první čtyřky bejt, tak takhle ty body ztrácet nemůžeme, navíc nemyslel jsem jen TENTO zápas, ale celkově, Swans jsou zrovna ti lepší a sympatičtější, ale prostě prohrávat zápasy s mančafty, jako je Swansea, Fulham, Blackburn, pak doma remizovat s Wolves, Fulhamem a do poslední chvíle se strachovat o 3 body proti QPR, to fakt teda Arsenal nemůže.

Reagovat
vodka

Arteta v AFC hraje prostě tu samou nevděčnou úlohu jako u nás Carrick...

Reagovat
kiwwi

unsung hero

Reagovat
Counter

To akorát v českých luzích a hájích, angličtí fans jej mají v oblibě a oceňují jeho práci.

Reagovat
kiwwi

no u nas to tak bohuzial nie je...tak ako sa Carricka zastavame my tu a vacsina ho zhadzuje, tak je to aj v anglicku a po celom svete...blogeri, odbornici a podla prejavy inteligentnejsi fanusikovia vidia jeho prinos pre hru a zvysok na neho kyda

Reagovat
Counter

No tak já čtu akorát ty serióznější články a blogy, možná na něj jiní gooneři taky nadávají...

Reagovat
kiwwi

na serioznejsie blogy chodia aj serioznejsi diskutujuci...staci sa pozriet na fanusikovske stranky na FB...tam kazdu chvilu citam aka je Carrick sracka, Valencia je shit, Parka by sme mali predat a Berbatov je lenochod ktory je absolutne nepouzitelny

Reagovat
Counter

No jo, takových lidí najdeš všude plno.

Reagovat
FCSL

Diaby out na další 2 měsíce

Reagovat
Maresma

To je ohromne vtipny.

Reagovat
FCSL

Lékařský tým Arsenalu je vtipnej.

Reagovat
smazaný uživatel

čo má lekársky tím s tým, že Diaby má chronické problémy?

Reagovat
Counter

Ten je už seriózně odepsaný, jestli se mu má prodloužit smlouva, tak jedině s platem v závislosti na odehraných zápasech...

Reagovat
FCSL

Zástupci klubu potvrdili verbální útok na Thierryho Henryho, jemuž po skončení utkání na půdě Swansea jeden z příznivců Arsenalu nadával. „Podporuj svůj tým,“ odpověděl nejlepší střelec v historii klubu.

Reagovat
Amos

Ten fanoušek je teda pěknej kretén, navíc Thierrymu.

Reagovat
smazaný uživatel

to nemohol byť fanúšik Arsenalu, keď nadával Titimu. A Henry, ako vždy, so štýlom.

Reagovat
Mada

Reagovat
mike.84
Reagovat
smazaný uživatel

The tackle on Cabaye was a strong challenge. He’s a player who makes strong challenges and I thought the ref was right on top of it. I thought it was borderline yellow/red but probably a yellow. Yohan was upset but he seems like he’s going to be okay.

Zeru Pardsovy rozhovory..

Reagovat
smazaný uživatel

Inter Milan president Massimi Moratti has confirmed that he has now lodged a €25million bid for Manchester City striker Carlos Tevez.

Reagovat
fantomas

Nj, argentinská enkláva, tam se bude cejtit jako doma na dovolený.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je tym, ted se na to divam

Reagovat
kiwwi

inac Pardew mal asi pravdu s tym Morrisonom...nechapem co to Ferguson skusa

najprv povie, ze maju problemy so zmluvou pre Ravela a ze stoja onho dalsie kluby, Ravel to poprel...potom Fergie povie ze Newcastle podal ponuku, Pardew to poprel...a potom Fergie povie, ze ponukali Ravelovi zmluvu, ten ju odmietol a jeho agent mal nerealne poziadavky...Ravel to znova poprel a povedal, ze s United este o ziadnej zmluve nerokoval ani im nic nepredkladal

co su toto za hry

Reagovat
mithro

podla mna cakaju aj kym mu vyprsi tento mesiac podmienka, nejaku ulohu to v tom zohrava urcite

Reagovat
fantomas

Třináct latinů, moc pěkný no.. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ten pocet tricatniku a hracu, co maji to nejlepsi uz za sebou, me zaujal

Reagovat
fantomas

No, to sou veskrze všichni ti latinové taky, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda

Reagovat
cristiano.K.

kdyby si včera viděl výkon Zanettiho chytil by ses za hubu

Reagovat
fantomas

Víš, co znamená slovo "veskrze"?

Reagovat
cristiano.K.

vím a i přesto ti doporučím se na ně někdy podívat,aby si neplácal takovou blbost.

Reagovat
vodka

14, Mottu bych mezi Taliány nebral...

Reagovat
fantomas

Budiž. Bral sem to čistě podle vlajek tady na EF..

Reagovat
smazaný uživatel

Tož proto se taky jmenuje Internazionale. Alespoň někdo drží tradicu. Aji když zrovna v jejich případě to jde samo

Reagovat
niflheim

Latics

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Eto ma v te dire fakt 350k tydne?

Reagovat
vodka

Moskva neni moc díra

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak Moskva k nemu zadny financni zavazky nema

Reagovat
vodka

tak celá machačkala je celý týden v moskvě, v machačkale jsou jenom na domácí zápasy, jinak vůbec... tréninky a přípravu mají v Moskvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis ja vim, ale co se tim meni sakra?

Reagovat
vodka

ze neni v dire v moskve bych tech 350 k tydne totiz prezil taky, koneckoncu aj v te machackale...

Reagovat
vodka

no, vlastne kdekoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je jedno, kde bydli nebo trenuje, ja se smeju tomu, ze v takove umele sracce bere tydne vic, nez loni brali Sar, Neville, Giggs a Scholes dohromady.

Reagovat
niflheim

Je to žoldák. S fotbalisty bych ho ani nesrovnával.

Reagovat
mithro

Berba nikam nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Neletěl třeba oslavit pravoslavný nový rok, nebo tak něco?

Reagovat
mithro

ale tak si niekam letel, prosim ta, to je dnes normalne pri tych zraneniach tento rok si ho nemozeme dovolit pustit

Reagovat
niflheim

Sere mě to jak cyp, ale pravděpodobně s tím asi nic neudeláme...Berba je pán hráč, ale zaslouží si hrát pravidelněji

Reagovat
mithro

Mancini: "Only Barcelona could cope with the number of injuries we have"

Reagovat
kiwwi

to je sasek pocmarany

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt ma zranenyho jednoho hrace

Reagovat
vodka
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Bebe je za chvilu znovu spat

Reagovat
smazaný uživatel

Čo tam robí Bebé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Vždyť se vrátil, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Divní lidi jsou kořením života

Reagovat
niflheim

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Kenneth

Aha

Reagovat
C0br

Šašek Jinak se mi nechce věřit, že máme "jen" 10 zraněných hráčů, protože mi přijde, že v každém zápase se zraní minimálně 3.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

vieš si to kvalitne prekrutit podla svojho

Reagovat
smazaný uživatel

ot: 16.1. 1969 nikdy nezapomeneme

Reagovat
smazaný uživatel

Tomas Rosicky:

Passes attempted: 23.

Passes completed: 22.

Pass completion percentage: 96%.

Yossi Benayoun:

Passes attempted: 25.

Passes completed: 19.

Pass completion percentage: 76%.

Benayoun hral 63 minút a Rosický 27.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý, ale Benayoun mě nevadí, zahrál dobře v minulejch zápasech, dal dva góly. Spíš by mě zajímaly statistiky Ramseyho

Reagovat
smazaný uživatel

A tu je ten problém. Ak niekto zahrá zle to ti nevadí, ale ako náhle zahrá Ramsey zle, tak to už hej...

Reagovat
smazaný uživatel

Benayoun možná nezahrál včera, ale Ramseyho výkonnost je slabá v posledních zápasech a hraje stále v základu. Ale jo, Ramsey není můj favorit, nezapírám

Reagovat
smazaný uživatel

V posledných zápasoch? V poslednom zápase proti Leeds bol jeden z najlepších ak nie najlepší. Ak by nebolo Henryho tak MOTM by kľudne mohol byť Ramsey a to ti nehorím len ja. Kukni si napr. http://www.youtube.com/watch?v=TlypdqkLFw8

Reagovat
smazaný uživatel

Benayoun neni hrac do stredy zalohy . Rosickeho je skoda,mel by hrat zaklad,pokud je oukey

Reagovat
Amos

Tvl ale fakt.. Rosický je prostě náš nejlepší záložník teď, když je zraněnej Jack a on ho prostě nepostaví a nepostaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Čechíno dostal ve fantě trojkovej bonus to je válec

Reagovat
smazaný uživatel

A Krul dostal houby, přesto že měl 6 zákroků

Reagovat
smazaný uživatel

whats the point?

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas Chelsea sem neviděl, zápas Newcastlu ano. Měl tam dobré zákroky...když dostane golman 2 pts za zákroky, tak by mě dostat i bonus, ptž si zachytal a udržel nulu. Thats my point.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, sám jsem byl překvapenej.

Reagovat
fenixLFC

ja len dufam ze nenastupi dnes silva lebo na lavicke mam 13 bodoveho dyera

Reagovat
niflheim

2500. za Toma Cleverleyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pajamu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, že dnes Wigan pořádně zabojuje

Reagovat
smazaný uživatel

pro Usmanova,aby se stal vetsinovy majitel

Reagovat
nemamvasrad

Svoji šanci už nejspíš promrhal.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

MCFC XI v Wigan: Hart, Zabaleta, Savic, Lescott, Clichy, Milner, Barry, Nasri, Silva, Aguero, Dzeko. #MCFC #WAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Mancini, malem nemel koho postavit

Reagovat
smazaný uživatel

A fakt to tak ten blb doslova řekl? Vždyť to není možný...

Reagovat
smazaný uživatel

ne neřekl... zbytečný hate.

Reagovat
smazaný uživatel

Only Barcelona could cope with amount of absentees we have trošku rozdíl..

Reagovat
smazaný uživatel

Obejit se bez 4 hracu je opravdu neresitelny problem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Yaya,Kompas jsou jedni z klíčových členů Mario je náš nejlepší utočník.

Reagovat
smazaný uživatel

*hroťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Vas nejlepsi utocnik je Aguero, ale to je uplne jedno, proste se 4 absencema se dokaze vyrovnat i tym s desetinovym rozpoctem. Mancini vubec neumi pracovat s medii a v jednom kuse se ztrapnuje.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Zato SAF a Arsené umí pracovat s médii

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, ze umi, o tom se snad nemusime vubec bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ano, mel k tomu svoje duvody a o jeho praci s medii to neco vypovidalo jen v tom pripade, ze by bylo BBC jedine sveho druhu na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

by to*

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to řiká něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vzdycky nejakym zpusobem "obhajujes" vsechno spojeny s MCFC, aniz bys to dokazal jakymkoliv zpusobem oduvodnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ignorovat hlavní televizi v zemi , od které jsem dostal rytířský titul ,mi nepřijde zrovna nejlepší řešení situace.

Reagovat
Arbiter

je to frajeřina

Reagovat
smazaný uživatel

neúcta.

Reagovat
kiwwi

a vies aj za co to bolo?

Reagovat
smazaný uživatel

Vím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jsou fakt hrůzostrašný absence.

Wilshere, Vermaelen, Arteta, Gervinho, Santos, Gibbs, Diaby, Sagna

Vidic, Cleverley, Anderson, Welbeck, Young, Fletcher, Jones, Smalling

atd.

Reagovat
smazaný uživatel

When asked about whether his squad is equipped to cope without a number of key players, Mancini told reporters: "Maybe Barcelona could. Manchester City no. In four or five years, Manchester City probably yes. But not now.

"When I said one month ago that December and January would be the crucial months it was because I know football.

"Every year in every squad you have one difficult moment. At the moment we are not strong and we have lost important players, so it is difficult."

Reagovat
kiwwi

ja to pripisujem jazykovej bariere, sak aj minule ked povedal na tlacovke ze Rooney tlacil na rozhodcu pri vyluceni Kompanyho, tak sa ho novinar spytal ze ci on nerobil to iste ked chcel aby rozhodca vylucil Skrtela a on povedal, ze mozno som to spravil, ale to preto, lebo som bol nespokojny s vyrokom rozhodcu

Reagovat
kiwwi

je to sasek

Reagovat
smazaný uživatel

to nepopírám , ale z těch trenérů je to jeden z hlavních sympataků .

Reagovat
smazaný uživatel

Chaplin byl taky sympaťák

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatickej mu byt muze, s tim nic nenadelas Ja ho ale ze vsech PL manazeru respektuju (spolecne s Keanem) nejmin.

Reagovat
Arbiter

no to je také fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Keana mam este radsej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Kolarov?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že není Richards na lávce, ptž ho mám ve fantě, týpek má v poháru Silvu a já vedu o 1 bod takže by šel na plac Reo-Coker a 2 body navíc a Silva by dneska nesměl udělat 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tak, Richards tam není, takže Silva nesmí udělat absolutně nic a hrát tužku

Reagovat
Manik...

City jedeme

Reagovat
niflheim

Wigan: Al Habsi, Alcaraz, McCarthy, Caldwell (c), Crusat, Moses, Gomez, McArthur, Rodallega, Stam, Figueroa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan: Al Habsi, Alcaraz, McCarthy, Caldwell (c), Crusat, Moses, Gomez, McArthur, Rodallega, Stam, Figueroa.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: neviete nahodou niekto ako sa vola pesnička z reklamy eurosportu (all sports, all emotions january) ?

Reagovat
niflheim

Gary je prostě borec

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazuje, za co Arsenal dneska stojí a já sem mu za to vděčnej. A to sem Arsenal fanda.

Reagovat
niflheim

On má hlavně pěkný přehled a v tom studiu si to nehorázně dává

Reagovat
mithro

to studio pred pondelnajsim zapasom je s nim super

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho tam je - fotbalová expert. Mluví dobře, srozumitelně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte jak vypadá NW derby rezerv? Zjistil sem až teďka že je dneska.

Reagovat
C0br

odloženo

Reagovat
niflheim

Game got postponed due to frozen pitch!

Reagovat
smazaný uživatel

Super, snad to budu mět možnost vidět.

Reagovat
fantomas

Tak Mancini má zraněnýho akorát Balotelliho. To je fakt frajer..

Reagovat
fantomas

Nevadí, stejně je k smíchu no..

Reagovat
mithro

Reagovat
Arbiter

tohle by si mohl dovolit prohlásit jen neschopný manažér, který si předem jistí tak hloupou výmluvou...

Reagovat
smazaný uživatel

Já být fanouškem Chelsea , tak o neschopných manažerech pomlčím.

Reagovat
Arbiter

Jmenuj mi ty neschopné manažéry

Reagovat
smazaný uživatel

AVB , a podle vašeho vedení Murinhno a Ancelotti

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

A ted ty neschopne... Napovim ti, ze to byl Brazilec.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

chceš mi říct ,že AVB považuješ za schopného trenéra na lavičku Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Chci tim rict, ze odsuzovat manazera za to, jak je na tom po prvnich 20 kolech v konkretni lize v zivote, je nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Něčekají se přece jen od manažera Chelsea trošku jiné výsledky?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nema cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ? Manažer , který nedostahuje přepokládaných výsledků , je v daném týmu neschopný.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem to ukoncit driv, nez zacnes plodit dalsi presne takovy nesmysly

Reagovat
smazaný uživatel

uka mi ten nesmysl , a klidně řeknu ,že AVB je schopný trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, jak ti mam rict, ze na hodnoceni Boasovy prace je jeste brzo? Uz jsem to zkusil cesky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím ,ale vzhledem k tomu ,že tam přišel ,aby Chelsea pomohl vyhrát titul a momentálně jsou v situaci ,kdy si o titulu mohou nechat zdát.Mě to přijde jako dostatečné hodnocení.

Reagovat
Arbiter

rozhodně k nám nepřicházel s tím, že první sezónu vyhraje titul...

Reagovat
smazaný uživatel

takže ste najedou přehodnotili politiku?Vždyt Toress k vám šel ,aby vám také pomohl k titulu , a čekalo se to od něj , v ten samý rok co jste ho koupili.

Reagovat
Arbiter

aby nám pomohl k titulu v té sezóně, celkově ale stejně bylo jasné, že musíme přebudovat kádr. A AVB měl tohle odstartovat...

Reagovat
smazaný uživatel

mě to přišlo jako nákup někoho , kdo vám vyhraje titul v první sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze tim chces rict, ze kvuli prvnim dvaceti kolum v novem prostredi je to neschopny manazer

Reagovat
smazaný uživatel

takže mi chceš říct ,že tyhle výsledky jaké předvádí jsou dostačující.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses fakt hloupej

Reagovat
smazaný uživatel

navíc u týmu jako Chelsea ano.

Reagovat
Wat

José.

Reagovat
niflheim

French newspaper Journal di Dimanche reckon United have made a €30million approach for Lille's Eden Hazard. It's suggested the Ligue 1 champions could agree a deal with one of the Belgian's suitors in January even though a move would not go through until the summer. The report claims Sir Alex has decided to make the 21-year-old one of his priority targets.

Reagovat
Arbiter

prý jsme se je také ptali, zdá ho nám za tuto cenu prodají a oni na to, že to musíme navýšit o deset mio...

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick, Fletcher, Cleverley, Hazard. Není to moc?

Reagovat
niflheim

winger/cam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo. Univerzálně použitelné křídlo se hodí víc. Pak se ale možná neměl kupovat Young.

Reagovat
smazaný uživatel

Birthday boy Pablo Zabaleta is tonight's captain!

Reagovat
Arbiter

vy ty kapitány snad střídáte častěji než ponožky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
diastan

Reagovat
ďuriLFC

Vellios hatrick za rezervu EFC ..nevidel som ho hrať veľa ale mne sa nezdal až taký marný ako ho tu niektorý popisuju

Reagovat
smazaný uživatel

Digisport Bloodzeed

Reagovat
niflheim

Ta reklama na WIlliamHill mě fakt už sere.

Reagovat
niflheim

Latics

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Wigan, wtf.

Reagovat
niflheim

Penlce

Reagovat
fantomas

Pěkně Latics.

Reagovat
ďuriLFC

massive diference,city on the top of the table , latics bottom , but this is premier league and everything is possible pekne to povedal

Reagovat
Maresma

FC Groningen have confirmed that David Teixeira has met with LFC officials.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli nás vytrhne takhle mladej hráč.

Reagovat
Maresma

Nevytrhne..

Reagovat
niflheim

A pak že je Fergie na jižanské typy

Reagovat
fantomas

Omg.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív Granqvist a teď tohle.

Reagovat
fantomas

Sem zvědavej, kdy se tam někdo hodně platnej udrží aspoň dvě sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Tadič?

Reagovat
Wat

Kdyby přišel ten De Jong, tak tomu bych i věřil...

Reagovat
fantomas

Jj, to já taky. Ale Teixeira je fakt kravina.

Reagovat
tomasinho

ení to žádné terno jo?

Reagovat
niflheim

Hmm tak to nevím, jestli by to Hart měl...ale spíše by to šlo do tyčky.

Reagovat
ďuriLFC

vie niekto o ňom niečo?

Reagovat
niflheim

Chytá za City.

Reagovat
ďuriLFC

špatná reakcia

Reagovat
Maresma

Predpokladam, ze reagujes na me.

Skoro nic, je hodne mladej, tusim 20 let. Cetl jsem, ze dal ve 12 zapasech 7 golu, ale hrat sem ho nikdy nevidel.

Reagovat
ďuriLFC

jop na teba ...hm tak to na nejaky extra zázrak nevyzerá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy odcentroval a presne

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to vypadá, že se to za ty prachy naučil....

Reagovat
niflheim

Proč ten Milner musí hrát zrovna za City

Reagovat
smazaný uživatel

ma rozum

Reagovat
fantomas

Hehe, to by klidně mohla bejt remízka.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo by to skončit nějakým překvápkem. Kdy jindy dostat nabouchané City na kolena, než v oslabené sestavě. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak hovno.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ediiin!

Reagovat
Wat

Pěkně...

Reagovat
Arbiter

Wigan má zatím větší držení balónu

Reagovat
niflheim

Offside?

Reagovat
Arbiter

ee, vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Musel to kopat zrovna Silva - mám po fantě poháru

Reagovat
minoLFC

snad sa Carroll pozeral jak sa hlavickuje

Reagovat
ďuriLFC
Reagovat
Kenneth

Bez Silvičky jsou prostě ztracený.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Nasri

Reagovat
Maresma

Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Jak na to koukám, tak jsem rád, že jsme toho McCarthyho nekoupili.

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany má pěknou ségru

Reagovat
smazaný uživatel

jak z obrazku

Reagovat
smazaný uživatel

To je vůl ten Moses...

Reagovat
tomasinho

Teď jsi mi úplně připomněl scénu z dědictví. To je vůl, kaviráový tousty.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

No, asi by mě uplně nebavilo hrát s Mosesem...

Reagovat
smazaný uživatel

mě by bavilo běhat bez míče

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Jééj..

Reagovat
Placebo

Mně tam prostě chybí Tevez, kterej byl rozhodně přímočařejší než Džeko nebo Silva... Hlavně v tom přechodu do utoku

Reagovat
Wat

Mně se ten dres Al Habsiho prostě líbí.

Reagovat
Nikikrew

Tolko prazdnych miest

Reagovat
fantomas

Zlomit praporek?

Reagovat
smazaný uživatel

Made in China

Reagovat
smazaný uživatel

Vyslovím teď kacířskou myšlenku, klidně si mě za ní u mlaťte, ale Silva s Matou mi nepřijdou vůbec horší, než Messi, Xavi nebo Iniesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Savić zase bezchybnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tedkon , nekoukám , ironie?

Reagovat
fantomas

Nene...

Reagovat
Flamex

n1 habsi! fakt super!

Reagovat
Wat

Al Habsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Kun.

Reagovat
smazaný uživatel

No co? Kdyz uz si to pripravil, tak mu to Dzekoi ukopne...nepochopitelny..

Reagovat
fenixLFC

habsi skvele a dzeko preboha preco nenechal tu loptu aguerovi alebo mu ju kun nenahral??

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko a Aguero

Reagovat
pajamu

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko sa začina drevenostou bližiť Carollovi

Reagovat
fantomas

Začíná?

Reagovat
smazaný uživatel

sformuloval som to tak len kvoli tomu golu čo dal

Reagovat
Counter

Džeko tohle neskutečně zazdil, být na Aguerově místě, taky bych asi ani nenacházel slova...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Idiot..

Reagovat
Wat

Reagovat
Placebo

Nebaví mě to rolování

Reagovat
Flamex

tlačítko end :)

Reagovat
fantomas

No to neni o moc rychlejší teda..

Reagovat
Flamex

Reagovat
fantomas

Jj, mačkal sem to bez Fn.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Placebo

Díky Mně to teda narozdíl od Fantomase skočí hned

Reagovat
Flamex

všem to skočí hned,pokud nemáš slimáckej net.

Reagovat
fantomas

Mě taky ne, proto to posouvám myší..

Reagovat
smazaný uživatel

FF ma hodi po refreshi vzdy na povodne miesto

Reagovat
fantomas

Po refreshi jo, ne po napsání příspěvku.

Reagovat
vodka

zamáčkni kolečko a posunuj podle potřeby myš...

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko

Reagovat
smazaný uživatel

Henry si po návrate do Arsenalu prezerá vitrínu s trofejami a vraví: "Vypadá presne ako si to tu pamatám".

Reagovat
kiwwi

hehe, Adidas zrusil zmluvu z Liverpoolom

maskuju to za slabe vykony, ale vzhladom nato, ze su hodinu a pol od Wembley tak to velmi nedava zmysel a dal by som ruku do ohna ze v tom hra rolu rasisticka kauza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

A nenapadlo tě třeba, že to bude tím, že od nový sezony bude sponzor Warrior, což už se ví víc jak půlroku.

Reagovat
kiwwi

tak za to Liverpool teraz prerusil zmluvu hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nebude to tak, ze Adidas zrusil zmluvu a tak sa LFC dohodli s tym Warriorom?

Reagovat
minoLFC

nie Warroir bol dohodnuty davno, lebo dal proste viac

Reagovat
minoLFC

lepsie podmienky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

no jak citam tak to bolo tak, ze Liverpool mal nejake poziadavky a Adidas to nepodpisal, lebo ze Liverpool pytal vela nato, ake hovno hraju

a tak sa dohodli s tym Warriorom...

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost no. Henry přivedl Warrior jakožto Bostonskou firmu a LFC z toho bude mít větší profit.

Reagovat
minoLFC

tak tak....maju zmluvu aj s Red Sox?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, i s Boston Celtics třeba taky. A dělali dresy Atlantě v NHL taky tuším.

Reagovat
minoLFC

ich vec, s warriorom uz je dohida pol roka a dal viac nez kedy oni davali

Reagovat
Maresma

To, ze novy sponzor bude Warrior se vedelo uz po prichodu novych majitelu.

Reagovat
fenixLFC

to az teraz zrusili?? ja ze to uz je davno zrusene, ked sa podpisala zmluva s warriorom

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vážně nechápu proč sme nechali Feyenoordu Gudettiho.Klidně bych si ho tedkon stáhnul zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

nema dosť velke meno pre špagetu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka.

Reagovat
Flamex

Mohli to dát a udělat to zajímavější. škoda škoda

Reagovat
smazaný uživatel

What a save.

Reagovat
kiwwi

hej kurva a sky sports to pripise jak strelu mimo brany...buzeranti pojebani

Reagovat
Placebo

Hart tam půl hodiny stojí a pak vytáhne takovej zákrok

Reagovat
minoLFC

tie posily z Arsenalu su v City neskutocne slabe

Reagovat
Placebo

No otázka jestli to jsou vůbec posily...

Reagovat
supervizor

Clichy hraje to samé co v Arsenalu poslední sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre poučenie do buducna, z Arsenalu uz nevykupovat

Reagovat
niflheim

Touré, Adebayor, Nasri, Clichy...někoho jsem vynechal?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolo je v pohode

Reagovat
supervizor

Další oslnívý výkon Nasriho.

Reagovat
Placebo

Když hrál tužku v Arsenalu, tak tam se to ztratilo v davu, ale teď je to prostě víc vidět...

Reagovat
supervizor

Kdy hrál půl roku tužku prosím tě?

Reagovat
nemamvasrad

Většinu jara třeba?

Reagovat
smazaný uživatel

tie italove striedania

Reagovat
Wat

Al Habsiiiii

Reagovat
Flamex

jasná červená ne?

Reagovat
supervizor

Jak vyšitá

Reagovat
Flamex

to teda rozhodčí podělal.

Reagovat
kiwwi

Figueroa co si ako myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čista redka

Reagovat
fantomas

A hádejte, kterej zoufalec za tohle dokáže nedat červenou...

Reagovat
Counter

Tohle měla být červená.

Reagovat
kiwwi

musela by to byt jasna golova sanca...bola?

Reagovat
fantomas

No bola...dyt by šel sám na bránu.

Reagovat
kiwwi

nebol za nim, nemozes asi posudit jak cistu golovu sancu situaciu, kde je utocnik pred obrancom

Reagovat
fantomas

Dyt mu to směřovalo přímo na hruď...to je asi stejný, jako kdybys vždycky při každý takový situaci kalkuloval i s tim, že útočníka před potenciální prázdnou bránou může odstřelit snajpr z tribuny, může se mu vyzout kopačka, zvednout se trávník nebo tak něco..

Reagovat
kiwwi

proste Aguero nebol v jasnej golovej prilezitosti

Reagovat
fantomas

Přestaň už kroutit očima, to je tak otravný...si takhle kruť na Filipy...

Reagovat
kiwwi

neprezivaj to tak

Reagovat
fantomas

Hm, ty fakt umíš bhejt hroznej debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Maynor byl o hezkých pár metrů poslední hráč, Aguero by šel úplně sám na bránu.

Reagovat
kiwwi

by siel, ale nesiel

Reagovat
diastan

Reagovat
kiwwi

no ja to fakt neviem, len nahlas rozmyslam preco sa rozhodca rozhodol tak ako sa rozhodol...zda sa mi, ze Aguero nebol v behu ale stal, navyse pred obrancom...tazko povedat

Reagovat
smazaný uživatel

Prave on se zastavil a o malinkej moment, nez Maynor zahral rukou, ze rozbehl. On tohle dela casto, jakoby pocital s chybou.

Reagovat
minoLFC

pretoze je to typicky rozhidca v PL(oci v prdeli)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za toto nemohol dat cervenu... bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

ved jasne, to by nebol on ...

Reagovat
Counter

Proč myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto pripade zalezi iba na tom ci to rozhodca vyhodnoti ako cistu golovku alebo nie. a tu sa to tak podla mna vyhodnotit nedalo - aguero stal, bolo to na polke cize 100 percentna golovka to nebola = spravne rozhodnutie.

ale po spatnom pozreti uznavam ze to bolo docela sporne a ak by sa aj rozhodol pre cervenu, obhajil by si ju

Reagovat
kiwwi

jj, bolo to sporne, ale da sa pochopit preco sa rozhodca rozhodol tak ako sa rozhodol

Reagovat
smazaný uživatel

aspon v niecom sa zhodneme

Reagovat
Counter

Ok, takhle by se s tím dalo souhlasit.

Reagovat
diastan

Prej žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Figueroa se asi kouka na ME v Hazene

Reagovat
vodka

nééééé, on Silva hraje hmm, 13 bodů za Dyera na lávce, od teď určuju aj pořadí střídání

Reagovat
kiwwi

mne Dyer ostane tiez na lavicke

Reagovat
Wat

Hm, haha.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero najstriedanejsi hrac v PL ?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Alespoň sme stáhli Man City o dva góly. Snad je porazí Tottenham a my na oplátku udoláme Arsenal.

Reagovat
diastan

Přesně naopak ať máme zas nějaký náskok

Reagovat
minoLFC

nie moc presvedciva vyhra, Robertko by mal posilit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Wigan sympaticky.

Reagovat
kiwwi

ani nie vsak si dokazali vypracovat jednu sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Na poměry wiganu to byl hodně dobrej výkon.

Reagovat
fantomas

Nj, a ManCity až na tu jednu dvouminutovku taky...prostě je odbránili velmi slušně, na to, že maj defenzívu z absolutně nejhorších. A i ta mezihra byla obzvlášť ve druhym poločase na velmi slušný úrovni. Zas ti nerozumim, cos od nich jako čekal..

Reagovat
kiwwi

o dve strely na branu viac!!!

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

no sa nesmej...mal som podane ze padne viac ako 9 striel, pricom som vedel, ze City ma priemer cez 5 striel vo vonkajsich zapasoch...ratal som ze Wigan tie 4-5 striel prida, zvlast proti takej oslabenej obrane...City si ciel splnilo, 6 striel, ale Wigan sa posral a vystrelil 2x na branu

Reagovat
fantomas

To je jenom takovej fórek, doufám...protože jinak bych ti už fakt virtuálně nafackoval, aby ses konečně probral z tý diskotéky.

Reagovat
kiwwi

coze to?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bodík si zasloužili aspoň. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

krásné volejbalové řešení situace...každopádně City i přes nepřesvědčivou výhru předvedlo několik naprosto úžasných momentů a bohužel si letos zalouží titul nejvíc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele