Anglická Premier League - preview 2. kola

20.08.2011, 08:58, aktualizováno 22.08.2011, 09:04
Previews
Ligovou premiéru před domácím publikem před sebou má Manchester United. Red Devils v prvním kole uspěli na půdě West Bromwiche Albion, nyní na Old Trafford přivítají Tottenham. Pro Spurs to bude první ligový zápas nové sezony...
Manchester United - Tottenham Hotspur  (pondělí 21:00)
Úvodní kola Premier League slibují hned několik šlágrů a pondělní dohrávka druhého kola mezi ně rozhodně patří. Tottenham, pro který to bude vinou londýnských nepokojů dokonce premiéra v letošním ligovém ročníku, totiž zavítá na monumentální Old Trafford, kde je samozřejmě stále doma Manchester United.

Velikost více než 70tisícového stánku jsem v prvním odstavci nezdůraznil náhodou. Prakticky každá výprava, jež má v "Divadle snů" sehrát své představení, se totiž před výkopem rozklepe. A Tottenham je toho zářným důkazem. Vždyť kdekoliv United neporazil celou dekádu, to dohromady v rámci všech soutěží dává 24 utkání, přičemž o vyloupení "ďábelského" svatostánku na severu Londýna sní neskutečných 22 let. V době, kdy jediný vítězný gól vstřelil Gary Lineker, bylo tedy největší hvězdě týmu Garethu Baleovi sotva pár měsíců. A tahle domácí fazóna ManUtd určitě není pouhou záležitostí jednoho soupeře - vloni na Old Trafford bodoval jedině West Bromwich.

Jestliže tedy United mají na co navazovat, takové pocity s nimi zrovna Spurs nesdílí. Sice loňský ročník zakončili dvěma výhrami, ovšem v předešlých deseti případech triumf oslavovali pouze jedinkrát. Teď se nicméně začíná nanovo a přinejmenším mimo ligový rozpis Tottenham debutoval lépe než příkladně. V předkole Evropské ligy si ve čtvrtek smlsl na Heart of Midlothian, a to ještě zrovna cestoval ven. Ani ManUtd by se výjimečně Kohouti nemuseli bát - vždyť United v minulém kole mezi tři tyče vystřelili jen jednou a jejich defenzivní val teď dost možná bude dávat do kupy věkový průměr lehce nad 20 let.

Vytrhávat ho bude akorát Patrice Evra, jehož koleno už by mělo být v pořádku. Ostřílení stopeři Vidič s Ferdinandem ovšem ne na chvíli vypadli ze sestavy vinou zranění a špatně je na tom i pravý bek Rafael. Ofenzíva MU je jinak výrazně oslabená akorát o Javiera Hernandéze.

Ve spojitosti s Lukou Modrićem se v uplynulých dnech hovořilo hlavně o přestupu do Chelsea, takže poněkud zapadla informace o jeho bolavých tříslech. Kvůli nim tvořivý Chorvat vynechal čtvrteční pohárové klání, ligová premiéra by ho však minout neměla. Na lavičce by se možná mohl objevit i Peter Crouch, určitě tam ovšem bude chybět defenzivní trio King-Gallas-Hutton.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Norwich City - Stoke City  (neděle 14:30)
Fotbalovou neděli v Premier League otevře duel Norwiche se Stokem, oba celky získaly v prvním kole bod za remízu a nyní pomýšlejí na první tříbodový zisk sezony. Nováček z Norwiche před týdnem remizoval s Wiganem, Stoke uhrál cennou dělbu bodů s Chelsea.

Norwich, to byla před prvním kolem velká neznámá. Tým, který si impozantním finišem loni zajistil druhé místo a tedy přímý postup do nejvyšší anglické soutěže, byl mnohými odborníky považován za nejsilnějšího nováčka Premier League, jenže mnozí ho zase řadili na poslední příčku tabulky. Úvodní remíza s Wiganem toho příliš nenapověděla, snad jen to, že Norwich není radno odepisovat.

Stoke je už v Anglii zavedený pojem a ať se to Villasovi-Boasovi nelíbí, jak chce, do PL prostě patří, remíza s vicemistrem z Chelsea to jen potvrdila. Navíc je čerstvě obohacen o zkušenost z účinkování v Evropské lize, tam to v prvním klání dvojzápasu odnesl Thun, jenž doma prohrál 0:1. Ještě před odvetou čeká svěřence Tonyho Pulise ligový mač s Norwichem, který manažer Potters velice respektuje.

"Od všech tří nováčků čekám velké věci, mohou zazářit a klidně jeden z nich skončí v první desítce. K Norwichi chovám velkou úctu, Paul Lambert odvádí skvělou práci. My jsme se po postupu do Premier League nějakou chvíli museli učit, přijde mi, že letošním nováčkům to trvalo kratší dobu. Čeká nás velmi obtížný duel, moc se těším," pochválil nadcházejícího soupeře Pulis.

A již zmíněný Lambert zareagoval podobně vřele. "Upřímně si nedokážu představit PL bez týmu, jako je Stoke. Nehrají jedním stylem, ale mění svůj fotbal podle toho, jak je to zrovna potřeba, to mnoho týmů nedokáže. Pulis je jedním z nejlepších manažerů v Anglii, s ním Stoke klidně může prorazit jak doma, tak v Evropě," řekl na adresu Potters.

Pulis ve čtvrtek nechal odpočívat Begoviče, Woodgatea, Pennanta a Whelana, všichni zmínění jsou však fit a měli by do zápasu zasáhnout. Po zranění se vrací Matthew Upson, ten ovšem zřejmě začne na lavičce náhradníků. Jen na tribunu se posadí Rory Delap, ten má problémy s podkolenní šlachou. Chybět budou také Fuller a Higginbotham, Norwich se bude muset obejít bez Warda a Vaughana.

Canaries si budou muset dát velký pozor na závěrečných patnáct minut utkání, právě v nich totiž Stoke zaznamenal 30% svých branek v minulé sezoně. Očekává se vyrovnaný duel, o jehož vítězi by měla rozhodnout jediná branka.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Martin, Whitbread, De Laet, Tierney - Crofts, Surman, Hoolahan, Fox - Holt, Morison
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begovič - Wilson, Shawcross, Woodgate, Huth - Pennant, Delap, Whelan, Etherington - Jones, Walters.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.25 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wolverhampton Wanderers - Fulham FC  (neděle 15:00)
Wolverhampton na Molineux Stadium přivítá Fulham, ten si chce po remíze s Aston Villou spravit chuť výhrou nad dalším týmem z Midlands, Wolves jsou však proti a chtějí navázat na poměrně překvapivé vítězství na hřišti Blackburnu.

Svěřenci Micka McCarthyho tam před týdnem vyhráli 2:1, a to i přesto, že jako první inkasovali. Poté se však trefili Fletcher a Ward a zařídili důležité tři body, které znamenají velmi dobrý rozjezd do sezony, v níž by Wolves znovu měli bojovat o holé přežití.

Bodoval i Fulham, ten ale získal jen bod za domácí remízu s Aston Villou. Cottagers nehráli špatně, vypracovali si i dobré příležitosti ke skórování, všechny akce ovšem ztroskotaly na nepřekonatelném brankáři Villans Givenovi, a tak utkání skončilo bezgólovou plichtou.

"Domácí mají dobrý tým, ale my bereme jen výhru. Chtěli jsme jí již před týdnem, bohužel se to nepodařilo, tak máme druhý pokud v neděli, všechno ostatní by bylo zklamáním," prohlásil sebevědomě manažer Fulhamu Martin Jol.

Tomu nepomůže zraněná dvojice Simon Davies, Bjorn Helge Riise, první jmenovaný má problém s kolenem, druhý s holení. Důležitější však je jiná zpráva od klubového lékaře, po zdravotních patáliích se do sestavy vrací kanonýr Bobby Zamora. Ten pomohl Fulhamu už v utkání Evropské ligy, kde Chalupáři s přehledem zdolali ukrajinský Dněpr 3:0, ještě o kolo dříve to odnesl také Split.

Na marodce domácích lze najít tři jména, všichni tři jsou ze hry na delší dobu. Záložník Dave Edwards, jenž kvůli problémům se zády chybí již od února, se stále ne a ne vyléčit, kdo ví, jestli vůbec letos stihne odehrát ligový zápas. Vedle něj najdeme na seznamu zdravotně indisponovaných Sama Vokese a Adlene Guediouru, ten dokonce se zlomeninou kotníku odcestoval do Kataru, kde by měl podstoupit část léčby.

Měl by se hrát vyrovnaný fotbal, mírným favoritem přecijen je hostující Fulham, který po úvodní ztrátě na rozdíl od svého soupeře potřebuje zabrat a naplno bodovat.
Wolverham. - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Johnson, Ward, Stearman, Berra - Hunt, Jarvis, Henry, O'Hara - Doyle, Fletcher
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Kelly, Hughes, Hangeland, Riise - Murphy, Sidwell, Etuhu - Duff, Zamora, Dempsey
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.10 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bolton Wanderers - Manchester City  (neděle 17:00)
Nedělní program druhého kola Premier League uzavře jeden z největších šlágrů víkendu, souboj dvou lídrů tabulky. Oba celky totiž ve svém úvodním letošním představení zářily, Bolton vyloupil stadion QPR po vítězství 4:0, stejným poměrem si poradil Manchester City s nováčkem ze Swansea.

Favorit zápasu se zde hledá poměrně snadno, Citizens jsou právem řazeni do pozice největšího konkurenta United v boji o titul, což potvrdili i v pondělí přesvědčivou výhrou nad Swansea. A stejně to vidí i manažer Boltonu Owen Coyle. "Je to výborný tým, s největší pravděpodobností se bude prát o titul. Navíc získali skvělého Aguera, mají opravdu obrovskou kvalitu," pochválil soupeře. "Všeobecně se čeká, že zvítězí i nad námi, což je poměrně logické. Určitě by bylo překvapením, kdybychom Man City obrali o body, ale kdo nemá rád překvapení," dodal s úsměvem Coyle.

Ten si na úvod sezony absolutně nemůže stěžovat, jeho tým absolvoval vydařenou přípravu, když jen jednou prohrál (s Levante 0:1), jinak pokaždé zvítězil, tyto výsledky však není radno přeceňovat, soupeři byli poněkud slabšího ražení. Přesto Wanderers nepůsobili špatným dojmem a pohodu si přenesli i do začátku ligové sezony, kdy naprosto s přehledem rozdrtili QPR na jeho hřišti 4:0. "Zápas se nám povedl, byl to jeden z těch dnů, kdy vám spadne všechno, na co sáhnete, soupeři naopak nic. Teď nás určitě čeká těžší duel, i přes vysokou výhru jsme outsidery," prohlásil střelec parádní branky zpoza šestnáctky Gary Cahill.

Bolton jde do utkání s nepříjemnou statistikou v zádech, v posledních sedmi vzájemných duelech totiž hned pětkrát vyšel střelecky naprázdno. "Vím to, ale nijak mě to nezneklidňuje. Máme kvalitu na to, abychom City minimálně potrápili, nuly v kolonce vstřelených branek neřešíme," řekl Coyle.

I hosté již stihli ukázat sílu, první letošní trofej jim přesto smolně unikla, Citizens totiž ve Wembley nedokázali udržet poločasové vedení 2:0, v závěru inkasovali potřetí a z Community Shield se tak radoval městský rival, Manchester United. Už s alespoň na lavičce připraveným Sergiem Aguerem šli Citizens do zápasu s nováčkem ze Swansea a byla z toho vysoká výhra 4:0, na které se po vystřídání hlavní měrou podílel právě Aguero. Ten by nyní již měl být plně připraven a pravděpodobně poprvé v bleděmodrém dresu naskočí od první minuty.

S posilou se mohou poprvé pochlubit také domácí, z německého Wolfsburgu přišel Tuncay Sanli, ten by měl naskočit do hry v průběhu zápasu. Na rozdíl od dvou zraněných fotbalistů Boltonu, dlouhodobě mimo hru je Lee Chung-Yong, na marodce Trotters pak je ještě Tyrone Mears. Roberto Mancini naopak může počítat se všemi členy kádru, po zranění se vrací Nigel de Jong a hlavně Carlos Tévez, ten by měl začít na lavičce náhradníků.
Bolton Wanderers - pravděpodobná sestava:
Jaaskelainen - Steinsson, Cahill, Knight, Robinson - Eagles, Muamba, Reo-Coker, Petrov - Davies, Klasnič
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Richards, Kompany, Lescott, Clichy - Barry, De Jong, Touré - Silva, Džeko, Aguero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.25 - 3.60 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sunderland AFC - Newcastle United  (sobota 13:00)
Sobotní ligový program načne severoanglické Tyne-Wear Derby, jehož účastníky jsou už po stočtyřiašedesáté Sunderland a Newcastle. Oba celky vstoupily do Premier League remízou s týmem z Big Four, Magpies uhráli bezbrankovou remízu s Arsenalem, Black Cats dokonce vybojovali bod z půdy mohutně posíleného Liverpoolu.

Rivalita mezi oběma městy daleko přesahuje meze fotbalu. Když k obrovské vášni pro tento míčový sport přidáte i fakt, že v 17.století mezi nimi došlo ke konfliktu za občanské války, čeká náš jeden z nejpeprnějších utkání celé Premier League. V historickém měřítku je na tom dosud lépe Newcastle, jež triumfoval dvaapadesátkrát, zatímco Sunderland si připsal výher o šest méně.

Domáci Mackems by rádi navázali na úspěch z předchozího střetnutí s Liverpoolem, k čemuž mají na domácí palubovce ideální příležitost. Svěřenci Steva Bruce ovšem budou muset předvést jiný výkon než v závěrečných devíti domácích zápasech na Stadium of Light, v nichž jen jedinkrát odcházeli s puncem vítězů.

Dobrá bilance červenobílé neprovází ani v předchozích vzájemných zápasech s největším rivalem. Z posledních 13 vyhráli jen jeden, může na nich navíc ležet deka z poslední návštěvy St. James‘ Park, odkud si odváželi ostudného "bůra". Ani domácí odveta v loňské sezoně nebyla z nejpovedenějších, bod za remízu 1:1 zachránil až ušmudlaným gólem Asamoah Gyan.

"Bude to pro oba týmy velký a těžký zápas. Důležitým faktorem bude, jak se hráči dokáží vypořádat s tlakem a atmosférou derby. Fanoušci tato střetnutí milují a strašně je chtějí vyhrát," řekl před zápasem manažer Sunderlandu Steve Bruce. Jeho borcům by mohl velké problémy nadělat Shola Ameobi - expert na Tyne-Wear derby, když v 10 zápasech nastřílel 6 branek. "Umí si v těchto zápasech poradit, už tu žije dlouho a zná skvěle prostředí i význam duelu. Bude pro nás důležitým hráčem a nastoupí v základní sestavě," odkryl zlomek taktiky šéf Newcastlu Alan Pardew.

Co se týče zdravotního stavu v obou táborech, jsou na tom kluby zhruba podobně. Alan Pardew bude postrádat Hatema Ben Arfu, ve stoprocentním stavu není ani trio Shane Ferguson, Danny Guthrie a Steve Harper. Sunderland postrádá dlouhodobě zraněného Fraizera Campbella a Bena Gordona, ze zranění stehenního svalu by se naopak mohl dát do soboty do pořádku John O’Shea, jenž posílil řady klubu v létě z Manchesteru United.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Bardsley, Brown, Ferdinand, Richardson - Elmohamady, Colback, Cattermole, Larsson - Sessegnon - Gyan
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - R.Taylor, Collocini, S.Taylor, Simpson - Gutierrez, Tiote, Cabaye, Barton - Ameobi, Obertan
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.25 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Liverpool FC  (sobota 13:45)
Do nové sezony odstartovaly stejným způsobem, pouhou remízou, a přesto jsou jejich příběhy tak odlišné. Zatímco Liverpool jen potřebuje čas na sehrání zbrusu nové záložní řady, o Arsenalu nejspíš už nyní můžeme prohlásit, že se nachází v největší krizi za poslední léta.

Už je to 11 let, co Titi Camara naposledy vystřelil Liverpoolu vítězství na půdě Gunners. Za normálních okolností by možná toto zaklínadlo fungovalo, dnes však zní poněkud prázdně. Kanonýři jsou bez kapitána, v minulém kole přišli o svou jedinou výraznou posilu jménem Gervinho a dodatečný trest pak stihl také jediného ostříleného štítového záložníka Songa. K tomu chybí Wilshere a Nasri je jednou nohou v Manchesteru. S takovou se hned na první pohled zdá, že je mužstvo v rozkladu. A nevyvrátil to ani první duel předkola Ligy mistrů s Udinese, v němž se Arsenal nechal dokonale přehrát. Svá první domácí vystoupení nicméně Wengerovi svěřenci obvykle zvládají. Čtyři poslední vyhráli a neporaženi zůstávají od roku 2001.

Liverpool je na pohled v obdobné pozici, třísla totiž stále trápí Stevena Gerrarda. Zdání však klame. Na jeho post se totiž tlačí Charlie Adam, do středu zálohy se pomalu zapracovává i Jordan Henderson a novou krev do žil vlil Reds také Stewart Downing. Liverpool tedy ve skutečnosti ztrátou své ikony až tak netrpí.

Vždyť má například Suáreze, který se v dobrém světle prezentoval hned v prvním kole. A taky vloni červení vyvázli s nejlepší "Big Four" vizitkou - ze šesti zápasů opanovali rovnou polovinu a celkem posbírali 11 bodů. V minulém utkání na Emirates Stadium spolu mimochodem oba celky remizovaly a tento zápas tenkrát vešel do dějin nejpozdnějším gólovým zápisem v historii Premier League. Na Persieho gól z osmé minuty nastavení totiž Kuyt zareagoval ještě o čtyři minuty později.

O napěchované marodce Arsenalu se toho už napsalo ažaž, takže jen ve zkratce: k distancovanému duu Gervinho-Song se řadí Kieran Gibbs s Jackem Wilsherem a nejisté jsou případné starty Rosického, Djouroua a Traorého.

Steven Gerrard, jak už bylo řečeno, pokračuje v rehabilitaci svých problematických třísel. A bude dost možná jedinou vážnou absencí Dalglishova souboru. Glen Johnson se totiž patrně vrací po letním marodění s kolenní šlachou.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.25 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Aston Villa - Blackburn Rovers  (sobota 16:00)
Jedním z šesti sobotních zápasů druhého kola bude souboj mezi domácí Aston Villou a Blackburnem Rovers. Zatímco Villans jdou do souboje alespoň s bodem za remízu 0-0 na půdě Fulhamu, svěřenci Steva Keana doma překvapivě podlehli Wolverhamptonu 1-2 a mají tak co napravovat.

Blackburn trápila pro první kolo velká marodka. Z různých důvodů scházel Gael Givet a hlavně stoperská dvojice Christopher Samba a Ryan Nelsen. Bez Samby loni Rovers z pěti zápasů tři prohráli a stejný osud je potkal i proti Wolves. Na dnešní střetnutí už by obě klíčové osobnosti týmu měly být k dispozici.

Opačný osud možná potká největší posilu Aston Villy letošního léta, irského brankáře Shaye Givena. 35letý brankář se po trápení na lavičce v Manchesteru City konečně dočkal vysvobození a získal angažmá pod Alexem McLeishem, v němž může opět dokázat, že patří k naprosté světové špičce na svém postu. Na utkání s Blackburnem však možná připraven nebude, jelikož si přivodil menší problém s tříslem v úvodním kole Premier League.

Favoritem budou zřejmě domácí, čemuž napovídá také vzájemná bilance z posledních dvou let. V nich se oba celky střetly hned desetkrát (!) a šestkrát se radovali birminghamští, zatímco Rovers jen třikrát. Potkali se i na letošní předsezónní přípravě v Hong Kongu a i tam odcházeli ze semifinále Barclays Asia Trophy spokojenější po výhře 1-0 Villans.

O zraněních jste se již něco dověděli výše, avšak aby byly informace kompletní, Aston Villa bude postrádat obránce Carlose Cuellara, jenž se stále nevykurýroval ze zranění kolene. Horší pozici mají hosté, jež se musí obejít bez dvojice Emerton - Givet. O dvojici stoperů zmíněných v předchozím textu se rozhodne až před samotným utkáním.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.50 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Queen's Park Rangers  (sobota 16:00)
Druhé kolo Premier League bude důležité pro oba soupeře tohoto duelu. Zatímco nováček soutěže Queens Park Rangers by úvodní duel nejvyšší anglické soutěže nejraději vymazal z análů, Everton do něj kvůli nepokojům v ulicích Londýna vůbec nenastoupil. Oba kluby tak do vzájemného měření sil nastoupí s nulou na bodovém kontě.

Favoritem je určitě liverpoolský klub, nicméně hosté po mizerném výkonu a porážce 0-4 s Boltonem na vlastním stadionu potřebují trošku udobřit své fanoušky. Zavelet ke zlepšení nutí také zajímavá statistika. Podle ní totiž už dva roky neprohrál nováček úvodní dva zápasy sezony, a když se tak posledně stalo (WBA, 2008/09) klub se v elitní britské soutěži neudržel.

Proti ovšem bude stát sedmý tým loňské sezony a dost možná černý kůň na umístění mezi elitní čtyřkou, jenž bude čekat na zaváhání některého z manchesterských či londýnských klubů. Everton před sezonou udržel pohromadě všechny opory a zaměřil se spíše na stabilizaci kádru, což by svěřencům Davida Moyese mohlo pomoci více, než bezhlavé utrácení.

Pro poslední vzájemné střetnutí obou soupeřů se musíme vrátit až do dubna roku 1996. V historii se pak setkali jen osmkrát a hned pět zápasů vyhráli QPR, Everton dvakrát, jednou se pak body dělily. Utkání je příslibem přestřelky, jelikož průměr vstřelených branek v celkovém historickém účtování je vysoce nadprůměrný - 4,3 gólů na zápas.

Toffees budou při svém vstupu do Premier League postrádat dvojici záložníků, Seamuse Colemana nepustí do utkání problémy s vazy v kotníku, Diniyar Bilyaletdinov zase zůstává suspendován po červené kartě z minulé sezony. QPR nebudou moci využít služeb Keirona Dyera - letní posila se zranila hned v sedmé minutě prvního kola. Za postranní čarou zůstanou i dlouhodobě zranění útočníci Mackie s Hulsem a vykartovaný obránce Clint Hill.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Neville, Jagielka, Heitinga, Baines - Osman, Fellaini, Rodwell, Arteta - Cahill - Saha
Queen's Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Kenny - Gabiddon, Hall, Gorkšs, Orr - Campbell, Faurlin, Derry, Taarabt - Helguson, Bothroyd
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.25 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
O jeho soužití se Swansea by se dala napsat snad celá kniha, teď ovšem Roberto Martinez na Liberty Stadium přijíždí v pozici manažera Wiganu. Shodou okolností tedy právě on jako první lodivod soupeře pokřtí "prvoligový" stánek ve Walesu. Přivítání nicméně nemůže čekat dvakrát přívětivé.

Před osmi lety, s Martinezem v záloze, si Swans díky výhře nad Hullem v posledním kole zachránili kůži. Málem už opouštěli ligové vody a padali do konference. Pak, v únoru 2007, Martinez na dva roky převzal otěže klubu coby manažer a položil stavební kámen pro loňský postup mezi smetánku - mužstvu vtiskl jasnou atraktivní tvář a hned první sezonu ho dovedl do druhé nejvyšší soutěže. Odtamtud už tým skrz složité play-off vyvedl Brendan Rodgers, zatímco "jidáš" (jak fanoušci Swans Španěla častovali během loňského pohárového měření sil) na poslední chvíli pracně zachraňoval své Latics. S nimi je v rámci Premier League už pětkrát v řadě neporažen - i proto se nakonec Wigan mezi elitou jakoby zázrakem udržel. Teď však nemůže tušit žádnou snadnou bitvu.

"V ideálním světě by se mi dostalo dobrého přivítání od fanoušků, kteří ocení, co jsem udělal. Ale nemyslím si, že to tak funguje," obává se teprve 38letý manažer a zároveň na toto téma vtipkuje, "v první řadě tři body, potom vlastní bezpečí." V sobotu mu nicméně do žertu těžko bude, ačkoliv i Brendan Rodgers v týdnu nabádal diváky, aby Martineze na "domovské půdě" uvítali vřele. Minimálně hráči navíc budou chtít odčinit debakl od Manchesteru City (0:4) - nejlíp právě v zápase, který se prvně v historii Premier League odehraje vně Anglii.

Oba celky spolu již odehrály 19 utkání, ani jedno z nich se ovšem neuskutečnilo v rámci první ani druhé ligy. V posledních případech bývala zpravidla úspěšnější domácí strana. Wigan pak zvládl loňský duel v Carling Cupu (2:0) a z vítězství se radoval rovněž ve všech třech zápasech, které se konaly během let zakončených číslovkou 1. A to se souhrnným skóre 9:1.

Swansea by v sobotu měla být silnější. Kapitán Garry Monk možná ještě své bolavé chodidlo vyléčit nestihne, avšak levému bekovi Neilu Taylorovi už ve startu nic bránit nebude. Třízápasový distanc si poctivě odseděl. Na druhé straně nejspíš zatím nebude fit Gohouri, jehož trápí lýtkový sval, a jenom na Martinezovi pak bude záležet, jestli dá šanci ještě ne zcela zdravému Rodallegovi.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.35 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - West Bromwich Albion  (sobota 18:30)
Úvod sezony Chelsea rozhodně nevyšel podle představ, a tak ve druhém ligovém duelu proti West Bromu neberou svěřenci manažera Andreho Villase-Boase nic jiného než tři body. Před domácím publikem bude ztráta nepřípustná. Baggies na Stamford Bridge nemají co ztratit.

První zápas proti Stoke skončil jen remízou 0:0 a Chelsea si jistě dokázala představit lepší začátek. Jediným pozitivem tak pravděpodobně byl výkon Fernanda Torrese, který opět ukázal několik záblesků svého umění, kvůli kterému ho Blues kupovali, ale které na jaře nepředváděl.

Proti WBA si odbude na manažerské lavičce debut na Stamford Bridge Andre Villas-Boas, který již bude moci počítat s novou akvizicí, mladým útočníkem Romelem Lukakuem. Špatná zpráva ovšem přišla z brány, kde se poranil vazy Petr Čech a chybět bude tři až čtyři týdny. To znamená, že si mezi tři tyče bude muset stoupnout jeden z dvojice Hilário - Turnbull.

Ani jeden není zrovna známkou jistoty, ale proti West Bromu by neměl být brankář tolik potřeba. Obzvlášť pokud Chelsea zopakuje loňský duel, tehdy to byl první zápas sezony a Blues přejeli Baggies na Stamford Bridge 6:0, hořký návrat pro Albion. Celkově se WBA proti Chelsea nedaří, v deseti ligových zápasech desetkrát prohrálo, v sedmi zápasech dokonce ani West Brom neskóroval. Proto se Chelsea nemusí o brankáře tolik obávat.

Ačkoliv je West Brom pod Royem Hodgsonem hodně nepříjemným soupeřem, bude přesto Chelsea favoritem. WBA opět nepřál los, loni začínalo proti Chelsea, letos proti Manchesteru United a hned druhý zápas opět Chelsea. Navíc není jisté, jestli bude moci Hodgson použít klíčového útočníka Odemwingieho, jenž kvůli poraněnému kotníku vynechal i první duel. Mimo hru je také Jerome Thomas.

Zmínit ještě můžeme také Roberta Di Mattea, jenž ještě loni vedl jako manažer právě West Brom, ale pak byl odvolán, nahradil ho Hodgson a Di Matteo nakonec zamířil asistovat Villas-Boasovi do Chelsea. Právě od něj tedy mohli Blues získat cenné informace o soupeři.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.75 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Bolton Wanderers11004:03
 Manchester City11004:03
3.Wolverhampton Wanderers11002:13
 Manchester United11002:13
5.Sunderland AFC10101:11
 Liverpool FC10101:11
 Norwich City10101:11
 Wigan Athletic10101:11
9.Stoke City10100:01
 Chelsea FC10100:01
 Newcastle United10100:01
 Aston Villa10100:01
 Fulham FC10100:01
 Arsenal FC10100:01
15.Everton FC00000:00
 Tottenham Hotspur00000:00
17.Blackburn Rovers10011:20
 West Bromwich Albion10011:20
19.Queen's Park Rangers10010:40
 Swansea City10010:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1759)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Torres a Suaréz se dnes trefí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted nechápu jak to že Torres nedal gól nejobávanější střelec PL posleddní sezónu a on nedá gól proti WBA no nic příště 2 jako každej zápas

Reagovat
terry

No, snad to ten Alex nemyslí s Juventusem vážně.

Reagovat
kiwwi

jak je na tom Everton so supiskou...chyba niekto?

physioroom.com pise Colemana a Arteta do 20. augusta co je dnes...to by mal Everton dat nie?

Reagovat
terry

Jistej jeho start neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, tak první kolo nebyl ani jeden brzký zápas a tohle jsou dva nejzajímavější

Jak dlouho bude chybět Song?

Reagovat
terry

Má stopku na tři zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Proti takhle rozloženým arsenalu musej bejt 3 body.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, pozerám, že sme prehnane sebavedomí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ak chceme, aby nas za velkoklub povazovali aj ini, nez LFC fanusikovia, musime byt. Nemozme byt alibisticki a vytvarat si prapadne zadne vratka tvrdenim, ze nie sme favorit. Sme, Arsenal je aktualne v naozaj zlom stave a ak nedokazeme vyhrat ani za takychto podmienok, co potom chceme?

Reagovat
smazaný uživatel

Nielen LFC fans nás považujú za veľkoklub...

Reagovat
fff

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
afc

Ak dnes LFC nevyhra,tak uz asi nikdy.Dnes vybehne najslabsia zostava mozno za poslednych 10rokov.

Reagovat
kiwwi

hura, LFC uz nikdy nevyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tož vymyslel to dobře, no.

Reagovat
afc

Reagovat
Rssa

Kiwwiho syndrom

Charakteristika:

Postihuje velkou část příznivců toho méně respektu hodného kvaziklubu z Manchesteru, United. Projevuje se neustálým a ničím nepodloženým přehnaným sebevědomím a schopností hádat se o každičkou věc, která by mohla pošpinit už takhle nepěkný dres tohoto klubu. Postižený taktéž trpí iluzí o svých idolech a chorobnou snahou otírat se o rivalský tým, nedostižný Liverpool.

Interakce:

Tento syndrom se často vyskytuje u jedinců s elitářským syndromem.

Léčba:

Všeobecně uznávanou léčbou tohoto zhoubného syndromu je sejmutí růžových brýlí a následná hospitalizace v léčebně pro chorobně postižené jedince, ve které osoba s tímto syndromem podstoupí alternativní a drastickou léčbu šokovou metodou, při které mu budou promítány slavné zápasy úhlavního rivala a taktéž sestřih kolohnátských vystoupení průměrných hráčů jeho klubu, např. Carricka.

Pokud máte podezření, že trpíte tímto syndromem, ihned se obraťte na dr. Vladise, ten dokáže pomoci velmi postiženým jedincům.

Reagovat
terry

Že sis s tím dával tolik práce.

Reagovat
Rssa

Ani ne, jen jsem to zkopíroval ze stránky www.nejzakernejsianejprisernejsinemocinasvete.cz

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

za snahu

Reagovat
smazaný uživatel

Za pravdu.

Reagovat
vladis271

si KRÁL

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses to samy v blede modrym , nejaky stridani nicku s nic nerikajicima cislama a jmenama je toho dukazem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Za nápad. Ale stačilo by vyměnit nick, klub, respektive největšího rivala a máme to samé.

Reagovat
cristiano.K.

chtěl bych vidět léčbu Vladise

Reagovat
smazaný uživatel

ne, neriskovat, utratit !

Reagovat
smazaný uživatel

nedostižný Liverpool

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
minoLFC

Arsenal je v rozklade, na druhú stranu to v našich zápasoch nič neznamená, sa nejaký geroj(Arshavin) zas utrhne, dá z troch striel tri góly a pôjdeme domov so sklopenými ušami

Kenny asi neprekvapí a zas nasadí Hendersona...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Kenny bude rozumnej a nedá ho tam.

Reagovat
fff

KK mu zjavne vcelku veri, dal zanho slusne peniaze, takze asi nastupi. Mna skor stve, ze asi nastupi opat Carrol, aj ked tu mas skor stve, ze nemame nikoho koho by sme tam dali miesto neho .

Reagovat
kiwwi

teraz ale dilema co pozerat... Tyne–Wear derby, alebo zdecimovany Arsenal proti neschopnym scouserom?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám stejné dilema, ale asi zvolím derby.

Reagovat
kiwwi

tak u mna to bude zalezat od toho na ktory zapas najdem funkcny stream

Reagovat
fantomas

Já to mám jasný - první půle derby a pak přepínám na nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Derby a pak se uvidí. Šlágr PL by mohl skvělý zápas aji když je Arsenal v rozkladu a Liverpool mě moc nepřesvědčil. Minimálně je super že se to po případné nudné první čtvrthodině dá přepnout zpátky na začátek derby a neuteče mně vůbec nic.

Reagovat
terry

Ale ten Mata vypadá nadějně. To by byla skvělá posila.

Reagovat
minoLFC

pche beriete už tých čo Arsenal nechce

Reagovat
Rssa

Jen ho nechte pěkně ve Valencii a koukejte se zaměřit do lig, které nesleduju

Reagovat
terry

V Itálli nikdo neni.

Reagovat
Rssa

ještě Francie a klidně i někoho z Francie, Brazílie nebo Argentiny

Reagovat
terry

Jo, Neymara nechci, a ve Francii nikoho nevidím.

Reagovat
Rssa

Hazard vzduch? Ayew, Lucho, Sakho, Pjanič, M´Vila, Sissoko, Tabanou, Lička apod. je málo?

Reagovat
terry

Ano, jedině Hazard by se asi hodil. Ale tam podlě mě AVB vůbec necílí.

Reagovat
Rssa

Tak hodila by se vám přece křídla, takže Ayewové nebo Tabanou by byli vhodní (a starší Ayew i kvalitativně), plus ten Hazard...

Reagovat
terry

Aha, já myslel, že je Ayew spíš hrot.

Reagovat
Rssa

Zahraje i hrota, ale hlavně to je křídlo, které lítá po lajně a hodně dobře brání. Hodil by se k vám.

Reagovat
terry

Stejně nedojde.

Reagovat
Rssa

Nedojde, to je mi jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Lička.

Reagovat
smazaný uživatel

za Pjaniče a Hazarda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wow teď jsem si všimnul, že ve fantě se můžou do dneška 11:30 dělat free transfery. Provedl jsem radikální obměnu, tak snad to nebude po úspěšném prvním kole chyba...

Reagovat
kiwwi

to si si skoro vsimol

Reagovat
smazaný uživatel

jj, celou dobu sem tam nevlezl, ale lepší pozdě, než oještě o chvíli později

Reagovat
smazaný uživatel

jj, celou dobu sem tam nevlezl, ale lepší pozdě, než oještě o chvíli později

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

V tom odkazu se o budoucích akcionářích nic nepíše.

Reagovat
kiwwi

dik...som zvedavy ako to cele dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Zato minulé kolo to nejak nešlo a mne tam vtedy hráli 3 hráči z Evertonu, 1 z Tottenhamu a 3 boli zranení

Reagovat
smazaný uživatel

no snad to nebude horší než před týdnem

Reagovat
smazaný uživatel

Mata dneska prestupuje na Stamford Bridge

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chudák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Za to nemůžu, že jste ho nezískali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, k takovým cucákům.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool vyhrá ? alebo x2

Reagovat
Erdovec

taky tam můžem v klidu prohrát i proti rozloženému Arsenalu, naše hra venku byla loni tragická

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool až tak strátou své ikony netrpí.

Pardon, nebudem hnusný ale zaujíma ma čo to za odborníka napísalo? Steven, ktorý by ten zápas proti Sunderlandu sám rozhodol nám nechýba? Ten čo by so Suárezom kombinovali a tým nás dostali pod tlak?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal - vaše pravidelná dávka emocí. A nasranosti.

Nemůžu se dočkat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej jestli bude hrát Nasri.Ono už taky nic jinýho nezbývá

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ho neuvidím. Musím cestovať na svôj vlastný zápas. Ešte len 2. kolo a ja som nevidel ani jeden zápas až na Udinese.

Reagovat
smazaný uživatel

Odemwingie bude hrat ?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Arsenal se podle některých zdrojů dohodl s Lille na přesunu Edena Hazarda. Francouzský klub údajně přijal nabídku ve výši 23 milionů liber, avšak belgický křídelník podepíše na severu Londýna pouze v případě, že se „Kanonýři“ kvalifikují do Ligy mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera vraj BBC písalo, že Arsenal podal ponuku, dnes už, že ju Lille prijalo. Bodaj by to bola pravda a už iba zvládnuť odvetu v Udinese.

Reagovat
smazaný uživatel

ta představa, že bychom nezískali Hazarde jenom proto, že jsme lamy a nedokážeme postoupit do LM, je celkem hrozivá.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten přestup mi přijde OK

Reagovat
Rssa

Tak teď už Hazard může přestoupit, když si to schválil i ty

Reagovat
afc

kiezby to vyslo

Reagovat
minoLFC

neeeeeeeeeeee

Reagovat
Godwinson

A co je tím zdrojem? AHA? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Mata je na cestě do Chelsea, teď to píše The Guardian.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Matu je Chelsea jeden z nejhorších výběrů. A opačně to je stejnětak. Chjo, Mato, Mato ...

Reagovat
terry

Proč opačně?

Reagovat
smazaný uživatel

protože mě přijde, že Chelsea posily do útoku nepotřebuje. Tobě je Anelka, Drogba, Torres, Surridge, Lukaku, Kalou málo?

Reagovat
terry

Ale, ale.. Chelsea potřebuje AKUTNĚ posílit křídla. Mata by měl prakticky jistotu základu, protože přes tragédy jako Kalou a Anelka se prosadí levou zadní. Aktuálně jsou na křídlo jen Malouda a tihle dva + Sturridge, který je podle mě už teď před Kalouem a Anelkou taky. Je pravda, že pak by už těch útočníků bylo hodně, ale příští rok se snad konečně bude pakovat Anelka, Kalou by možná taky mohl.

Zkrátka a dobře, bez novýho křídla se neobejdeme. AVB na nich staví a s Kalouem nebo Anelkou to nejde.

Reagovat
Rssa

souhlasím, ale zrovna Matu nechte na pokoji Počkejte půl roku, pak bude v Realu zase výprodej a někdo by se pro vás tam určitě našel

Reagovat
terry

Jó, hochu, to mě nezajímá.

Reagovat
vitasrp

Pravda, hrotovejch útočníků máme tři prdele, ale křídlo? Takřka žádný.. Slabej Kalou, stále ucházející Malouda, který má ale nejspíš svou nejlepší sezónu za sebou, solidní Sturridge a velice průměrný Anelka.. Křídelníka zkrátka brutálně potřebujem..

Reagovat
kiwwi

on je Mata kridlo?

Reagovat
vitasrp

A ne snad?

Reagovat
kiwwi

neviem, pytam sa...zil som v tom ze skor taky krajny zaloznik v 3 clennej zalohe

Reagovat
vitasrp

Jako na podrobnější hodnocení si netroufnu, to bychom museli požádat nějakýho zástupce španělský sekce tady, ale všude se o něm píše jako o křídlu, Boas s ním dle všech indíciíí na tenhle post počítá, proto nemám důvod myslet si něco jiného..

Reagovat
smazaný uživatel

je to tvořivé křídlo. Někdy nastupuje jako hrot. Byl by dobrý i jako podhrot. Prostě nic, co by potřebovala do systému Chelsea.

Pokud z něj budou chtít udělat nějakého brousiče lajny, tak ho zabijou. Ale to nevysvětlíš ....

Reagovat
vitasrp

Řekněme tedy podobný typ hráče jako David Silva?

Já si nemyslím, že by ho Boas chtěl úplně přikovat k lajně, přece jenom časy Duffa a Robbena jsou pryč. Už v Portu měl dvě odlišná křídla, jedno hrálo hodně z lajny a snažilo se dostávat do soubojů 1 na 1 a následně do zakončení, zatímco to druhé mělo o něco volnější post, nehrálo úplně ze strany, ale daleko víc spolupracovalo s krajním bekem.. Což by možná Matovi sedět mohlo, ale uvidíme, odpověď nám stejně dá čas..

Reagovat
kiwwi

presne ten Silva ma napadol ako ekvivalent

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu jako Silva. Akorát Silva svoji hru trochu změnil. Zdá se mi, že má v City trochu víc volnosti (ostatně jako všichni tamní hráči ...) a zrovna jemu to jde ohromně k duhu. Ale pozor - Mata je podobně jako Silva dost nególový. Jak píšu - prostě si nemumím zrovna jeho představit v systému, co hrajete. Kor, když by měl odevzdávat většinu balonů odevzdávat tomu kopytu Lampsovi ...

Reagovat
vitasrp

OK, každopádně díky za informace, já doufám, že Boas ví, co dělá a Mata se u nás prosadí, koneckonců horší než Anelka nebo Kalou ani být nemůže..

Jenom to kopyto na konci sis mohl odpustit..

Reagovat
smazaný uživatel

vubec jako silva. silva hraje uprostred, mata vlevo, uprostred hraje tuzku. silva ma obrovskej prehled a fotbalovy mysleni, mata je mnohem primocarejsi, s tahem na branu a rozhodne JE golovej, v porovnani se silvou stoprocentne. to jen tak v kostce

Reagovat
smazaný uživatel

tak on na hrotu nastupoval taky ...

dál viz výše.

Reagovat
smazaný uživatel

ide vam myp2p??

Reagovat
smazaný uživatel

2,75 na Liverpool mi přijde jako relativně vysokej kurz. Neodolal jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol byť lepší, LFC nie je favoritom. To len média a fanúšikovia z neho robia favortia, lebo posily, ktoré sa ešte ani nezohrali.

Reagovat
fantomas

Proti tomuhle Arsenalu prostě favoritem ste, nebuďte alibističtí. Mě by ohromně zklamalo, kdyby muj tým tenhle potenciálně těžkej zápas za takových podmínek nevyhrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Vonku sme nad vami kedy naposledy vyhrali? V týchto veľkých zápasoch nerozhoduje kvalita hráčskeho kádra. Vy sa môžete vypnúť k dobrému výkonu, ste viac zohratí ako my, LFC sa ešte len rozhráva. Veľký favorit nie sme vôbec...

Inak Wilshere na 100% nenastúpi?

Reagovat
smazaný uživatel

+ Arsenalu sa vždy darilo, keď ste neboli pod veľkým tlakom... Keď ste museli, sklamali ste, ale teraz "nemáte čo stratiť". Očakávam vyrovnaný zápas.

Reagovat
afc

13 zapasov sme doma neprehrali,naposledy v 2000 a Wilshere nenastupi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ok, tak znova a polopatě - loňská ideální čtveřice do zálohy: Nasri, Song, Wilshere, Fabregas; kdo z nich myslíš nastoupí? Sme bez DM, LB, nejlepšího kreativního střeďáka, kapitána, jediný významný posily a dost možná i bez Rosickýho, letos zatim našeho nejschopnějšího záložníka...obrana se bude slepovat, nejspíš musí nastoupit Jenkinson nebo ještě hůř Squillaci. To je prostě mančaft, kterej se musí porážet i venku, to se na mě nezlob. Sehraný v tomhle složení nejsme ani omylem, to je špatnej argument, a jakkoliv nejsme pod velkym tlakem, krize to je stále pořádná a komplexní, což se na nás beztak podepíše největší měrou.

Já se na dnešní zápas celkem těšim, sem zvědavej, jak se naši vyhecujou a co vůbec předvedou, ale nečekám vůbec nic. A nepřekvapil by mě ani debakl. No, snad se LFC k tomu zápasu postaví jako jeho fanoušci - čili alibisticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Debakl by vám možná pomohl. Třeba by se Wenger probudil.

Reagovat
Rssa

Taky očekávám naši výhru, Arsenal vypadá a nejspíš i bude v tomto zápase hodně slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako si zistil, že môj názor alibistický? Ja by som bol rád za výhru, ale nesúhlasím s názorom, že sme mega favorit zápasu, Arsenal má stále sovju kvalitu. Frimpong je dobrý/Aj keď neskúsený, može pozitívne prekvapiť, je silný v súbojoch, vytrvalý, páči sa mi. Aaron je nový Cesc, ešte sa do toho naplno nedostal, ale je to génius. + Môže lopata vystreliť a niekomu sa poriadne zadariť, Arshavin, Theo v útoju Persie. všetko kvalita.

My máme úplne nový stred/ až na Lucasa. Carroll nemá formu, Suárez bude mať poriadnu kondičku? To sa ešte nevie, minulý týždeň zvládol odbehať ledva tých 70 min. Kuyt na krídle, nič moc. Chýba Glen, Kelly nemá formu, Flanno má prsty v góle Mackems, pochybujem, že ho tam Kenny postaví. Enrique bude hrať len druhý zápas... Nie je to zas také ideálne, keby sa tento zápas hrá 6-7. kole a u nás by všetko sadlo a boli by hráči viac-menej zdraví, potom by sme mohli ten veľký favorit, o ktorom dosť ľudí hovorí...

Reagovat
fantomas

Megafavorit nejste, ale vaše problémy sou zkrátka oproti těm našim nicotný. Musíte chtít výhru, jinak ste alibističtí.

Reagovat
smazaný uživatel

Výhru chcem, ako vždy, aj keby sme hrali s Barcou...

Reagovat
fantomas

Chtít a očekávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ešte, čo mám od "nového" LFC očakácať, preto som opatrný...

Reagovat
smazaný uživatel

*očakávať

Reagovat
vladis271

Ja ju aj očakávam, ale bojím sa, že Wenger má schopnosť nás predčiť v zálohe a v držaní lopty aj keby proti nám postavil Arsenal U 16

Reagovat
fantomas

Tak to asi jo, Ramsey prakticky nekazí. Ale to stejně neni důležitý.

Reagovat
fff

My sme favorit skor vzhladom na aktualny Arsenal, nez na aktualny Liverpool .

Reagovat
afc

a dva dni dozadu bol cez 3..vsetci to nakladaju.

Reagovat
Swarley

jasnější remízku jsem už dlouho neviděl

Reagovat
Swarley

nebo takhle...remíza je nejreálnější, ale jen pokud z tohoto zápasu neudělá dvojku Suaréz

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální scénář. Ale myslím že to Arsenal ukope. Aji když je na tom špatně, tak Liverpool nezáří, se Sunderlandem doma měli dost práce, na Emirates to bude ještě o třídu těžší. Aji my doma na OT to s ním budem mět hodně těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

vycházím z toho, že Arsenal je prostě dole - zase je kosí zranění důležitých hráčů, jsou psychicky asi dost nalomení Cesco a Nasrikauzou. Navíc má v nohách úterní nepovedený zápas v LM. Navíc nebude moc hrát Song, další flastr vyfásnul Gervinho ...

Liverpool asi taky neoslnil, ale na přípravu měl o 3 dny dýl.

Plichta být může, ale mě lákala ta dvojka. Liverpool asi nebude mít lepší šanci vyhrát nad Arsenalem, než teď ...

Reagovat
Swarley

souhlasím s tou poslední větou do puntíku, ale stejně Liverpoolu moc nevěřím...zatím neoslnil ani jeden z těchto týmů a jak už jsem psal, pokud to nerozhodne Suaréz, tak bych to viděl na remízu...ale pokud bych si měl vyloženě vsadit na vítěze, tak bych se přiklonil taky k té dvojce...

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme. Já si na tebe vzpomenu, ať už v okamžiku, kdy se budu dívat, kolik penízků mi přiteče na účet, nebo v okamžiku, kdy si řeknu, že jsem měl poslechnout a ošetřit tu nulu ...

Reagovat
Swarley

uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to vyzerá vlastne s našou zálohou? Ramsey - Frimpong - ? ...viem, že je možnosť, že nastúpi Nasri ale keby nie on tak kto potom? žeby 4-4-2 ?

Reagovat
afc

tak, tak 442,by bolo dnes idealne Walcott-Ramsey-Frimpong-Arshavin,Rvp-Chamkh,ale Wenger je stary tvrdohlavec a zas si bude hrat tu svoju barcelonu.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale keď si zoberiem, že na ľavej strane bude Arshavin-Jenkinson tak to bude radšej by som dal do útoku RvP-Arshavin a na krídlo Ryo alebo ten Chamberlain.

Reagovat
fantomas

Ježiši, Chamakh né...to radši Ox do zálohy a Theo na hrot. A stejně bych na 4-4-2 nesázel.

Reagovat
Rssa

5-4-1, jinak vás Carroll roztrhá na kusy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on už někoho Carroll roztrhal na kusy? Teda kromě fandů ostatních klubů, kteří se málem smíchem potrhali,když viděli tu přestupovou cifru ...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Rssa

jistě, Carroll trhá pravidelně, Arsenal a jejich měkká obrana by to dneska mohla odnést pořádně. Těším se

Reagovat
smazaný uživatel

koho teda už roztrhal na kusy?

Reagovat
minoLFC

panenske blany....ultrasamec

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ten Suárez to naozaj povedal, o tej Barce, už to mám overené. Mohli by sme ho streliť cca za 60, keď sa mu bude dariť...

Reagovat
smazaný uživatel

Co řikal?

Reagovat
smazaný uživatel

Niečo v tom zmysle, že momentálne o prestupe nerozmýšla, v LFC je šťastný, ale keď sa mu bude v budúcnosti dariť a ozve sa Barca, bude rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on by tam šel i kvůli manželce podle mě. Její rodina bydlí v Barceloně. On kvůli ní šel i do evropy z uruguye, když se přestěhovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj.

Reagovat
smazaný uživatel

A páči sa mi, že to povie narovinu. Je to južan ,chápem ho, že chce hrať v Barce. Memá zbyročné reči okolo toho (To*res). A krásne sa rozlučil aj s fanúšikmi Ajaxu, proste borec. Hadam neodíde z LFC zadnými dverami.

Reagovat
smazaný uživatel

*nemá, zbytočné dlhší výpadok

Reagovat
kiwwi

tak za to by si zasluzil sochu

Reagovat
smazaný uživatel

Od fans Ajaxu?

Reagovat
vladis271

No odnes sa začínam modliť aby ho Barca, či Real nikdy nechceli

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel hrať zle...

Reagovat
vladis271

ani Elňina nikdy nechceli

Reagovat
smazaný uživatel

kdo vie preco

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by tam ani nešiel... On je zmrd iba mimo domova...

Reagovat
vladis271

Ale nechceli ho. To, že je niekto dobrý neznamená automaticky, že ho musí Barca chcieť. Možno si mysleli, žeby sa im nehodil. Rovnako si môžu myslieť, že sa im Luis nebude hodiť do systému.

A to bol vtedy Torres vo forme najlepší útočník na svete.

A ďaľšia vec túžby hráčov po Barcelone?

Len to, že je to momentálne magnet na trofeje a najjepší tím na svete. Ktovie ako natom budú o 3 roky. Možno príde kríza, zranenia odchod ultradôležitých hráčov. V takom prípade by som nevidel dôvod, prečo by Luis chcel ísť do Bracy, ak by sa niečo také stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď jasné, ale nahrávajú tomu niektoré fakty. Inak náhradu za Villu? Pasoval by ako prdel na šerbel...

Reagovat
smazaný uživatel

Takové chování je u hráča vždycky fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych ho bral. CCa 2 roky zpátky ho Pepek i chtěl. V té době jsem byl ještě proti, protože jsem nebyl přesvědčený o jeho schopnostech. Ale pak jsem ho viděl ve velkých zápasech a přesvědčil mě. Světový hráč. Velký hráč.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To už jsme prováhali, teď už to půjde těžko. Máme Alexise, v béčku Deulofea, půjdeme po Neymarovi. Nevidím to reálně, ale je mladý, třeba za nějaké tři roky přijde...

Reagovat
minoLFC

ja viem, veď jeho agent je Guardiolov brat

Reagovat
Rssa

třeba City

Reagovat
smazaný uživatel

takže jedn tým?

Reagovat
Rssa

bylo jich samozřejmě více, třeba i Villa, ale pokud ti jde o to, že to byl předražený nákup, tak o tom se nikdo nepře, to ví každý

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens?

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villu.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát Etherington?

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy, ci bude Kenny tvrdohlavy a da tam zase Hendersona

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool porazí AFC.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

keeezby vysel ten Hazard,Zarate a zustal nakonec Nasri pak uz jen toho stopera a OK

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom,jak se to s Nasrim vyvinulo neni možný, aby zůstal.

Reagovat
smazaný uživatel

Zarate

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
vladis271

" Čaká nás ťažký zápas. Po dlhšej dobe, Liverpool opäť hryzie. Andy Carroll a Luis Suaréz sú útočnou silou, ktorá výborne kombinuje výšku a húževnatosť. Stuart Downing je podľa všetkých lepšou kúpou ako Young (viem to, od fanúšika Villy, ktorý sedí vedľa mňa v práci a hovorí za všetkých fanúšikov Villy v celom vesmíre). "

Z blogu Arsenalu. A teraz domňa páni

Reagovat
vladis271

dokonca aj na mancunii bol rozhovor s týpkom do Villy, ktorý naznačil, že Downing je citelnejšou stratou ako Young

Reagovat
smazaný uživatel

Já už sem chtěl vyjádřit údiv že se staráš aji o jiné týmy než jenom o Man United, ale jak vidím, tak si svůj vlastní stín překročit nedokázal.

Reagovat
vladis271

a čo je natom divné? Je logické, že Downing a Young budú pod drobnohľadom a často porovnávaný. Vzhľadom na podobné pozície, podobné prestupové čiastky a arcirivalské tímy do ktorých prestúpili.

Reagovat
mithro

tak ich porovnavaj podla sucasnych vykonov

Reagovat
vladis271

a robím niečo iné?

Reagovat
mithro

aha, na zaklade poslednych vykonov je lepsou kupou downing hej?

Reagovat
vladis271

ja nevravím, že Young hrá zle. Videl si Downinga v prvom zápase?

Reagovat
mithro

videl, hral dobre ale zatial nemozes podla vykonov povedat ze je lepsi, Young ma za sebou dva zapasy kde bol klucovym hracom

Reagovat
smazaný uživatel

Tož třeba v tom že dneska hrajete největší šlágr dosavadní sezóny PL, ze všech stran se probírá forma a síla Arsenalu a ty se staráš o Younga.

Reagovat
kiwwi

Young prve 2 zapasy, 3 asistencie

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne je to fanousek arsenalu

Reagovat
fff

Carroll a Suarez dobre kombinuju ? To je uplne mimo, ked uz tak Suarez si rozumie s Kuytom, s Andym je to zatial skor trapenie.

Reagovat
kiwwi

#SAFC XI: v #NUFC: Mignolet, Bardsley, Brown, Ferdinand, Richardson, Larsson, Cattermole, Colback, Elmohamady, Sessegnon, Gyan.

Reagovat
kiwwi

#NUFC XI v #SAFC: Krul, Simpson, Steven Taylor, Coloccini, Ryan Taylor, Tiote, Cabaye, Barton, Obertan, Gutierrez, Shola Ameobi.

Reagovat
kiwwi

Obertan v zaklade

vidim to na 1

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice vám dají gól.

Reagovat
kiwwi

co tu pleties slepice

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši sorry....ušlo mi,že už odešel. ..... ale i tak si myslím,že budete mít zítra problémy.

Reagovat
kiwwi

na treningu?

Reagovat
smazaný uživatel

no.

Reagovat
Swarley

a to jsem ho vyhodil z fanty

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Zase žádný OShea

Reagovat
smazaný uživatel

zarnění?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pořád doléčuje.

Reagovat
fantomas

Neni ani na lávce...

Reagovat
fantomas

Obertan v základu.

Reagovat
kiwwi

#LFC side to face Arsenal: Reina, Kelly, Enrique, Agger, Carragher, Lucas, Adam, Henderson, Downing, Carroll, Kuyt.

Reagovat
kiwwi

boze moj...ked hral tak som Suareza stiahol, a ked som ho postavil, tak nehra...

Reagovat
vladis271

Reagovat
mithro

ja myslim ze Kenny nasral aspon milion ludi teraz

Reagovat
Swarley

ale některé i potěšil

Reagovat
vladis271

čo sa serete, rozhodne to z lavičky

Reagovat
Mastný Chobot

fuck, aj ja ho mám, ako kapitána.

Reagovat
13

Neznáte nějakou stránku kde by se dal sehnat slušnej sopcast přenos? myp2p nejde..

Reagovat
13

dík

Reagovat
vladis271

Reina, Kelly, Enrique, Agger, Carragher, Lucas, Adam, Henderson, Downing, Carroll, Kuyt. Subs: Doni, Flanagan, Skrtel, Meireles, Spearing, Suarez, Maxi.

Reagovat
13

chybí mi Joe Cole aspoň na lavici.. a co je s Aqou?

Reagovat
R22

cole,aqua,poulsen už druhý zápas ani na lavici, zraněni nejsou, nejspíš odejdou..

Reagovat
cristiano.K.

opravdu nechápu Kennyho,proč proti Sunderlandu dal Suareze do základu a proti AFC ho dá na lávku No nic jdu vsadit 2 na druhej poločas

Reagovat
Rssa

Henderson zas v základu? Ach bože...

Reagovat
Tomekcz

proc Suarez sedi

Reagovat
13

Protože má málo natrénováno a neni jistý jestli by vydržel 90 minut. to že hrál minule od začátku byla chyba, protože se postupně vytrácel ze hry. Takle přijde do hry v druhém poločasu a bude hrát proti unavenějšímu soupeři

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL: Szczesny - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Jenkinson - Frimpong, Ramsey - Nasri, Arshavin, Walcott - Van Persie.

Akorát by mě zajímalo jaký chant se bude zpívat, když dá Samir gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Pleas don't leave me od Pink

Reagovat
smazaný uživatel

*please

Reagovat
Side

Máte prosímvás někdo sopcast v angličtině? Nejede mě myp2p, dík....

Reagovat
Tomekcz

Channel - 116599 sunderland

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak jsem asi jediný, kdo i přes ten rozložený kádr věří spíše Arsenalu

Reagovat
Rssa

A viděl si tu sestavu, se kterou Arsenal nastoupí?

Reagovat
kiwwi

nie je to ziadna tragedia...celkom slusna zostava na tych vasich tragedov

Reagovat
Rssa

útok možná, ale ta obrana...věřím víc nám

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dokud nebude na hřišti Suárez, tak se ta obrana nemusí příliš obávat.

Reagovat
Rssa

Jenkinson vs. Kuyt - nedivil bych se, kdyby mladík vyhořel, vždyť nemá zkušenost s nejlepšími a Kuyt je silově na něj velká zkouška

Frimpong s Ramseym ve středu pole nejenže nejsou ozkoušeni, ale podle mého te´d i postrádají kvalitu (viz Ramseyho poslední zápasy, kdy byl neviditelný - vyjma asistence), tam máme převahu my

Reagovat
fantomas

Středu pole vypomůže i Nasri s RvP, vsaď se, že vás tam zase přehrajem.

Reagovat
Rssa

Tak stále tu máš faktor Nasri - nedivil bych se, kdyby zápas odchodil nebo byl nějak rozhozený (a případné pískání vašich příznivců na něj může mít taky vliv). Pokud budeme ve středu zálohy pod tlakem, tak ji můžeme překonat nakopáváním na Carrolla a Kuyta, kteří by vaši obranu měli ve vzduchu překonávat. Navíc pokud se RvP bude zase stahovat, tak v útoku u vás nikdo nebude.

Reagovat
fantomas

Hraje i Theo, ti dva se na hrotu zvládaj doplňovat, to se neboj.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Viděl. Sestava je to špatná, ale v herním systém jsou pořád o třídu dále...

Reagovat
Rssa

To možná, ale nezapomeň, že Liverpool na ty nejlepší vždy uměl (viz loni).

Reagovat
kiwwi

ja tiez verim Arsenalu...ze uhra remizu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, remíza je asi nejpravděpodobnější. Každopádně mě spíše zaráží to, jak se favorizuje Liverpool. Co jsem viděl sestřih se Sunderlandem, tak to byla tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

prvy polcas hral LFC skvelo. Mohol kludne vyhrat 3:0. Po tom gole v 2. polcase sa rozlozil a uz to bolo odveci.

Reagovat
kiwwi

Liverpool favorizuju len scouseri a alibisticki fanusikovia Arsenalu

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

on to tu nečte, on je píše své doměnky

Reagovat
fantomas

On je hlavně strašnej komik...

Reagovat
kiwwi

hahaha

Reagovat
fantomas

Jj, přesně o takovou reakci si řikáš...

Reagovat
kiwwi

citlivka

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

do který skupiny patřím já?

Reagovat
Counter

Já si na prohru AFC vsadil už před dvěma dny A nějak tam ten alibismus nevidím...

Reagovat
cristiano.K.

první poločas jsme měli vést 3:0 a byl klid. Druhý jsme totálně odpadli jako den a noc

Reagovat
Tomanatura

Nejseš, věřím jim taky

Reagovat
fantomas

Naše sestava v rámci možností skvělá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

tu remizu uhrate

Reagovat
fantomas

Mohli bysme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri v základu? WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

A má hrát Lansbury?

Reagovat
smazaný uživatel

No i pres oslabeni Arsenalu mi ten jeho utok prijde porad silnejsi nez ten LFC.

Reagovat
minoLFC

ach jo Suarez na lavičke a Henderson zas na krídle....

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proc na kridle? To neni 4-3-3??

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej na Samira co předvede.Jestli se bude aspoň snažit nebo to odchodí jako přípravu.

Reagovat
mithro

Nasri to score, run to the stands and do the poznan.

Reagovat
Tomekcz

uf jeste ze nedal Larssonovi cervenou

Reagovat
fantomas

No to snad ne, ty ses zas předved, Howarde..

Reagovat
Kaze

To měla být pencle, škoda pro Newcastle. Snad nastoupí Ba a dá gól.

Reagovat
vitasrp

Co to ten Webb teď předvedl, neuvěřitelný.. Místo penalty a červený karty roh, to je skutečně brilantní rozhodnutí..

Reagovat
Tomekcz

ma ho ve fante

Reagovat
minoLFC

Webba?

Reagovat
mithro

najlepsi rozhodca v anglicku sa znovu vytiahol

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ten jeho asistent je tam asi jenom na parádu. Má to před sebou, má sledovat akorát míč a stejně to nevidí.

Reagovat
fantomas

Tohle měl vidět i Webb.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Měl. Ale alespoň se šel poradit když neviděl. Blbé rozhodnutí od obou.

Reagovat
kiwwi

jezismaria, tak to nevidel, co mal akoze spravit

Reagovat
Side

vidět to, od toho tam je

Reagovat
mithro

ale tak od toho tam je aby sledoval hru nie? a ked nie on tak ten zazrak na ciare

Reagovat
kiwwi

si pozri opakovany zaznam a pozri sa aku hust mal pred sebou a este sa zohynal aby to lepsie mohol vidiet...urobil pre to vsetko aby to videl...ale nevidel...skor to ide na vrub postranneho...tento hunt na rozhodcov je kazde kolo komicky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Můžu v C naprosto reálně vyhrát 10-2 ... aspoň ten moula nepůjde přímo do semi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja na vas matchup pred chvilkou koukal a rikal jsem si, ze ti budu muset pak podekovat

Reagovat
Chazy

Pěkně to dotáhni do konce, fakt si ten postup zasloužíš nejvíc. Vždyť si to první místo snad nepustil ani na týden, to nemá obdoby.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, jeden tyden jsem byl druhej o 0,5

Reagovat
Mastný Chobot

ale nemôžeš popierať, že väčšina z nich robí strašné chyby, hlavne minulá sezóna tým bola dosť ovplyvnená.

Reagovat
smazaný uživatel

Z těch dvou tří lig co sleduju pravidelně, LM, GL, PL se v PL chybuje snad aji nejmíň. GL je to kolo co kolo nějaký zářez, LM je těma špatnéma rozhodnutíma pověstná. Sice jich není tolik, ale když už, tak jsou to do očí bijící zářezy.

Reagovat
mithro

ja nevravim, ze je to hunt ale tak min ten postranny to mal jasne vidiet, tam ziadna hust nebola

Reagovat
kiwwi

mithro

20.08.2011 13:18

najlepsi rozhodca v anglicku sa znovu vytiahol

Reagovat
mithro

on je zodpovedny aj za ciarovych nie? vsak su jeden tym

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

kiwínku, kiwínku..

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! Newcastle ! ! !

Reagovat
Tomekcz

takhle se delaj zlomeny nohy

Reagovat
fantomas

Červená.

Reagovat
mithro

tento rok nastavila FA iny trend, dost veci pustaju, mna ta zlta vobec neprekvapila

Reagovat
smazaný uživatel

OT: ide vam pustit myp2p ?

Reagovat
Edgar Davids

te´d sem se chtěl taky zeptat........

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chandy

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Edgar Davids

máš nějakej náhradní plán?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se dá sledovat AFC ?

Reagovat
smazaný uživatel

Máte niekto kvalit. stream na LFC?

Reagovat
minoLFC

ja nie, ale až zistíš, daj echo

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast 106723

Reagovat
Rssa

však ještě se nehraje...ale měl by být YES

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 6816

Zatiaľ je tam Tyne-Wear derby.

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/106723 Skysports

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
kiwwi

300. pre rozhodcov

Reagovat
Rssa

300. byl můj příspěvek

Reagovat
kiwwi

ked som sem odoslal svoj, tak to tvoje YES tu este nebolo, az po refreshi

Reagovat
REPLIKATOR

V obraně Arsenalu Koscielny, Jenkinson, def. záložník Frimpong To bude padat gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl si Koscielnyho hrát první dva zápasy?

Reagovat
Mastný Chobot

priznaj sa, koľko toho vieš o tých hráčoch?

Reagovat
REPLIKATOR

Jsou nezkušení a to může rozhodovat. A Koscielny je lama

Reagovat
Mastný Chobot

neskúsení = zlí = Arsenal kvôli ním dostane veľa gólov ? Dobrá rovnica.

Reagovat
SunFells

Hádám, že o Koscielnym spíše jen slyšel a ty dva další ani nezná.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom Koscielnym si psát neměl, herbage tě sežere.

Reagovat
Chazy

Dneska tu není, takže bude klid

Reagovat
smazaný uživatel

Uf.

Reagovat
smazaný uživatel

Derby na sopcastu a Pool-Gunners na digi, tak se mi to líbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase staví Hendersona? A Suáreze nechává sedět? Ach jo Kenny...

Reagovat
Edgar Davids

No tak dnes uvidíme na co současnej Arsenal má bez velkejch posil

Reagovat
Mastný Chobot

bojím sa, že na výhru na Anfielde určite nie.

Reagovat
Edgar Davids

Jenkinson nalevo

Reagovat
13

máš pravdu, dneska na Anfieldu určitě nevyhraje..

Reagovat
Mastný Chobot

pardon, som pomýlený.

Reagovat
smazaný uživatel

Huh, viděl někdo sestavu na livesportu? Z té se mi dělá fakt zle.

Reagovat
Rssa

Ameobi je hrozně líná lemra...

Reagovat
smazaný uživatel

downing na hrotu? já myslel že je pravý záložník

Reagovat
smazaný uživatel

coze?

Reagovat
smazaný uživatel

no na digi ho měli vyobrazeného přímo na hrotu a za ním carroll tak se právě ptám...

Reagovat
smazaný uživatel

Joooo tak na digi, to uz o necem svedci

Reagovat
terry

Tak takhle to měla anglická režie, ale samozřejmě to prostě akorát bylo blbě nakreslený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

ja že levý

Reagovat
smazaný uživatel

teda levý sorry...

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava vypadá takto (zprava): Reina - Kelly, Carra, Agger, Enrique - Henderson, Lucas, Adam - Kuyt, Carrol, Downing.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy se to asi psat nenaucite

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Chazy

Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, tak to sorry, to jsem posral.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

no tak bych to čekal no...tak to nevim co to tam měli za bordel...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal v Liverpool has seen more hat-tricks scored than any other in any other Premier League fixture (5)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

samozřejmě aby byla ve vesmíru rovnováha tak myp2p nefachčenko .-

Reagovat
mike.84

díky.. ja nevěděl že tam mají "site" v nazvu...

Reagovat
Edgar Davids

Krysa dá dneska hattrick

Reagovat
Edgar Davids

...anebo Shava zas 4 kusy :)

Reagovat
smazaný uživatel

takze netovym streamom zrejme definitivne odzvonilo

Reagovat
smazaný uživatel

Co to? Vypnul sem Kočky, zapnul sem Kanonýry a Kasabian plynule pokračuje tam kde skončil a na monitoru jsou statistiky z derby.

Reagovat
Tomekcz

jestli mas rychlej net tak tady mas kvalitni sopcast Channel - 106723

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Šava teď tu střelu těžce nedal ...

Reagovat
niflheim

Jak hraje Obertan?

Reagovat
Chazy

Pěkně Aršavin

Reagovat
mithro

Reagovat
SunFells

Shava

Reagovat
smazaný uživatel

Peršan zatím výbornej, ale popravdě mu to ulehčuje obranná hra Liverpoolu, která zatím vůbec neexistuje.

Reagovat
SunFells

To si snad dělaj prdel ne? Jim se tam všem ten míč pod nohama plete.

Reagovat
smazaný uživatel

Co blbnul Frimpong teď?

Reagovat
hefy

Dneska se bude červenat.

Reagovat
smazaný uživatel

Frimpong je zatím největší kandidát

Reagovat
smazaný uživatel

Frimpongovi se na jeho postu, s jeho stylem hry a dnešní nervozitou bude hrát s tou žlutou hodně těžce. Arséne by ho měl sundat než to udělá sudí.

Reagovat
SunFells

Heh, tak to už je redka u Frimponga jasná.

Reagovat
13

Frimpong vyložený sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Adam to teď kopl fantasticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A nejen teď. Mít takového hráče představuje nesmírnou výhodu, pokud se na ty ostré centry naučí hráči nabíhat.

Reagovat
LAM

Nevíte co je zase s Rosickym?Neříkejte že je zase zraněnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Stewarte, teď to chtělo nahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá Carroll taky něco jinýho, než že stojí a čumí jak puk?

Reagovat
smazaný uživatel

V NUFC to nikdy nedelal, zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

Nemali ste ho k nám donútiť prestúpiť.

Reagovat
smazaný uživatel

a měl v Newcastelu taky takovouhle váhu (nepíšu nadváhu, ale nejspíš bych mohl)? Protože on se rozbíhá jak lokomotiva.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma pomaly start, ale dokaze vyvinout velkou rychlost diky dlouhym noham, utekl i nejrychlejsim bekum.

Reagovat
minoLFC

no je fakt, že ani nevyskočí a potom nemá problem ho každý prehlavičkovať

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

nemelu. Popisuju, co se děje na hřišti. Schválně by mě zajímalo, kolik toho naběhá on a kolik hráči okolo. Kdykoliv ho vidím, tak stojí nebo vyklusává. O pressingu nejspíš neví vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt 3x stratil loptu, 3x protiútok AFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda clásicu se vyčítá, že se tam debatuje se sudím, ale za těch 11 minut dneska se taky nadebatovalo dost. A simulaci jsem už taky dnes viděl od Kuyta.

Reagovat
fantomas

To je myslim zbytečná snaha, na Clasico to fakt nemá ani v nejmenšim.

Reagovat
smazaný uživatel

je to jen snaha ukázat, že i v Anglii se dějí věci, které jsou Španělsku tak moc vyčítané. Pochopitelně, že clásico je v tomhle úplně jiný level ...

Reagovat
fantomas

Tak to je jasný, že se tu hráči taky hádaj. Jako všude ve světě.

Reagovat
Rssa

jirko, na Clasico to fakt nemá, to si musíme přiznat

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal má hrozný díry v tý obraně. Od nás zatím strašnej dirk, by mě zajímalo jestli by dal tu šanci, kdyby frimpong nezabránil hendovi házet aut, by šel sám na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Gól!

Reagovat
SunFells

To jsou kousky Mně přijde, jako by to byl první zápas v přípravě.

Reagovat
smazaný uživatel

Kua, to bol faul?

Reagovat
SunFells

klasika

Reagovat
fantomas

To se mi snad jen zdá...je fajn, že už máme jistýho toho novýho stopera.

Reagovat
Rssa

ironie nebo mi unikl nějaký přestup?

Reagovat
fantomas

Samozřejmě ironie.

Reagovat
Rssa

Aha, sorry za zničení vlákna

Reagovat
smazaný uživatel

Nezávidění hodná situace, no.

Reagovat
Tomekcz

nejak uz nemuze

Reagovat
13

to je hrozný jakou má ten Arsenal smůlu na zranění

Reagovat
smazaný uživatel

To neni smůla, chyba je někde uvnitř týmu, či v tréninku.

Reagovat
smazaný uživatel

To už nemůže být smůla. Blbě trénujou, rehabilitujou, majou mizerného maséra nebo něco. Jinak to není možné.

Reagovat
smazaný uživatel

další zraněnej bek, paráda...

Reagovat
smazaný uživatel

shit happens...

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny není bek...

Reagovat
Edgar Davids

neser Žide

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jiného neumíš? Sám ani nevíš co řikáš.

Reagovat
smazaný uživatel

říka člověk s nickem edgar davids

Reagovat
Edgar Davids

oba-

Reagovat
Chazy

Ježiši.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Zkopíroval si to fakt jak idiot

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no. Ja si toho hned nevšim jak je to dlouhé a vymazat tady koment nejde, takže smůla...

Reagovat
smazaný uživatel

tak a teď sessegnon načechrá míč brownovi který rozvlní sít a poté Gyan vsítí rozhodující gól jinak to bude hodně špatné s mojí fantou

Reagovat
Edgar Davids

Kosťa fakt néééééééé....

Reagovat
Tomekcz

uz tam dej Suareze

Reagovat
minoLFC

by sa musel niekto z ofenzívy zraniť

Reagovat
SunFells

Ale má to i své klady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

To už není možné, fakt.

Reagovat
pajamu

Mohl by jít hrát Suarez, na Carolla se nedá dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak zepry krec v zadech..wow...to jsem jeste ani neslysel

Reagovat
REPLIKATOR

kosmodisk spraví

Reagovat
Rssa

Milena Huňavá:

Koupila jsem si kosmodisk. Dávala jsem si ho na záda… …na krk, na ramena, na klouby, na nohy, na ruce… …nakonec jsem zjistila, že je to na 3,14ču!

Reagovat
hefy

Aršavin je očividně ve formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Uff. Tak to byla škoda, parádní zákrok.

Reagovat
niflheim

Ten Arsenal se ale potápí.

Reagovat
smazaný uživatel

A je to slast vidět.

Reagovat
Side

Arshavin by se taky měl hodně rychle probrat

Reagovat
SunFells

Celkem dobrý save od průměrnýho brankáře.

Reagovat
Edgar Davids

prospero nevíííííííííííííí

Reagovat
Alberto Aquilani

OH MY GOD , toto už len je futbal , že som sa dal nato nakecať , absolutne bezmyšlienkové behanie a súťaž a najvacsieho nekopa má hned niekolko kandidátov ....

Reagovat
Edgar Davids

no prospero-to je ten kiksař?

Reagovat
smazaný uživatel

To že je někdo kiksař se ještě nevylučuje s tím že může být skvělý brankář.

Reagovat
Rssa

Odvážím si tipovat, podle toho co je teď na hřišti

0:2 pro Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

teď je přehráváte dost výrazně. Ale vaše obrana může spáchat cokoliv...

Reagovat
Rssa

naše obrana je tak o 3 třídy spolehlivější než ta arsenalská (na hřišti), toho bych se nebál

Reagovat
fantomas

Ještě nedávno ste byli podobně zoufalí jak my, tak se nenech oslepit chvilkovou převahou.

Reagovat
Rssa

tak já u nás vidím v současnosti na hřišti větší kvalitu, která se časem prosadit musí...a to nám sedí na lavičce ta kvalita největší

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Enrique

Reagovat
smazaný uživatel

Frimpong se žlutou na triku, ale pořád bude nadávat.

Reagovat
Rssa

Enrique A toho jsem ještě nedávno moc nechtěl...

Reagovat
smazaný uživatel

za těch ale 6 mega to bylo zadarmo.

Reagovat
Rssa

když se spekulovalo o 15 a více mega, tak jsem ho nechtěl...a pak najednou bác a José u nás za 6 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Šava má asi kvalitní matroš.

Reagovat
SunFells

O ten on nikdy nemá nouzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná kombinace...

Reagovat
LAM

Arsenal vs Liverpool zatim hroznej děs když to srovnám se zápasem Barca vs Real ve středu tak to je opravdu hroznej rozdíl

Reagovat
Chazy

To je taky srovnání hodný naprostýho blba

Reagovat
smazaný uživatel

Not sure if troll or just stupid ...

Reagovat
SaianSupaCrew

no vida

Reagovat
supervizor

Nemálo Atkinson připískává Liverpoolu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
hefy

Sledujete to někd ona DIGI? Vážně řekl, že Sagna prošel akademií Arsenalu?

Reagovat
Chazy

Reagovat
Rssa

třeba se tam minulý víkend prošel, co ty víš...

Reagovat
REPLIKATOR

třeba nemyslel mládežnickou akademii

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme ho tam už dotlačit!

Reagovat
minoLFC

pingpong dnes ide

Reagovat
Tomanatura

Frimpong je katastrofální. Kdo ještě může místo něj?

Reagovat
hefy

Asi maximálně Lansbury.

Reagovat
Chazy

Reagovat
hefy

No kdo jinej tam, na lavici nikoho jinýho nemaj. Já vim, že to nei jeho post, ale kdo jinej?

Reagovat
Chazy

Stáhne se Ramsey a zbytek se nějak poskládá

Reagovat
hefy

Já myslim, že se ptal na hráče na lavici.

Reagovat
Chazy

Když tam není nikdo jinej, tak je lepší stáhnout tam jedinýho možnýho hráče ze sestavy a toho nahradit někym z lavičky. Než tam cpát ofenzivního záložníka

Reagovat
smazaný uživatel

Andy !

Reagovat
REPLIKATOR

Carroll není normální, zbytečný žlutá

Reagovat
Edgar Davids

ten novej asijskej sport je úsmevnej s těma centrama přes hlavu do vlastního pokuťáku

Reagovat
smazaný uživatel

Andy, jak zbytečné.

Reagovat
Chazy

Opravdu chytře Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to můžu sledovat? Myp2p mi nejede..

Odkaz?

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Rssa

sop://broker.sopcast.com:3912/114851

Reagovat
smazaný uživatel

díky oběma

Reagovat
smazaný uživatel

http://site.myp2pforum.eu/index.php?part=sports tohle ti pojede... taky mi to normalne dneska nejelo

Reagovat
minoLFC

hrabe mu?

Reagovat
Tomekcz

Caroll

Reagovat
Rssa

Andy si zahrál na Persieho

Reagovat
pajamu

Caroll

Reagovat
smazaný uživatel

to sa vobec neda porovnat teraz jak hrajeme a konec minulej sezone , aj so Spearingom v strede pola sme hrali lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Adama chce převzít roli Xabiho se vším všudy

Reagovat
smazaný uživatel

mě se zatím ten hráč hodně líbí. Narozdíl od Hendersona třeba

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson je zatím hroznej nákup. Ale naštěstí má šanci se z toho dostat, je to ještě mladíček.

Reagovat
smazaný uživatel

V přenose, na který koukám, to hned zmínili.

Reagovat
smazaný uživatel

čeu se Kelly divil? Držel tam Sagnu oběma rukama

Reagovat
kiwwi

to bolo divenie sa v style: "Co to kurva piskas, co sme v Spanielsku ci co? "

Reagovat
Rssa

třeba tomu, že ho Sagna taky držel?

Reagovat
smazaný uživatel

Frimpooong

Reagovat
SunFells

Herbage by teď málem vybuchl štěstím.

Reagovat
kiwwi

zapas co zapas, aj v MOTD to vzdy ukazuju...Arsenal, center do 16ky a tam NIKTO!!!

Reagovat
Chazy

Je strašně brzo soudit, ale Carroll fakt má našlápnuto na jeden z nejhorších přestupů všech dob. Všechno, co dělá, tak dělá prostě špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

A tá pekná hlavička?

Reagovat
Chazy

Má jen našlápnuto, nějakej dobrej moment u něj taky vždycky najdu.

Reagovat
smazaný uživatel

na mě působí jak chlapík, co si šel v neděli po obědě s klukama zahrát za barák fotbálek. Moc se neunavit, jen si udělat žízeň na večer ...

Jinak je fakt srandovní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne, tymto prestupom ma Kenny strasne nastval... ked taky aguero isiel za 40 tak mi je az do placu

Reagovat
Chandy

Ježiši jenže Kun má taky nesrovnatelně větší plat, tak už pochopte, že to neni jen o tý přestupový částce

Reagovat
fantomas

Tak zdrogovanýho Šavu bych se nebál vystřídat ještě před pauzou...

Reagovat
Tomekcz

a koho tam ma dat

Reagovat
fantomas

Ox, Ryo...? Zrovna tady je těch variant i víc než jedna.

Reagovat
supervizor

Není za koho a zdrogovaný není, kraje tak už rok.

Reagovat
SunFells

Tohle je která Arshavinova verze? Delta?

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to gól.

Reagovat
minoLFC

nech už niekoho z tej "útočnej" dvojky vymení za Suareza

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez za Hendersona a vyhrajem 3:0

Reagovat
LAM

Ještě Jednou se zkusim zeptat neví někdo co je z Rosickym???

Reagovat
SunFells

Odpíčívá, třísla.

Reagovat
smazaný uživatel

V LM prý střídal v 70 minutě s křečama. Takže buď drobné zranění, nebo kondice.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně to Nasri potáhnul

Reagovat
smazaný uživatel

Uff.

Reagovat
smazaný uživatel

Samir stay !!

Reagovat
SunFells

škodáá

Reagovat
smazaný uživatel

Rssa, o kolikže levelů máte lepší obranu než domácí?

Reagovat
Chazy

Hmm, Riley. Škoda, že už nemůže pískat.

Reagovat
kiwwi

hehe melodiu pocujem, ale slova som nerozoznal .... nanananananana

Reagovat
fantomas

Ne, nemůžem si dovolit ho pustit. Je prostě nepostradatelnej v tuhle chvíli.

Reagovat
Chazy

Hrubasi, to dal Ryan gól z přímáku?

Reagovat
kiwwi

hehe, na poslednu chvilu som ho dal do zakladu

Reagovat
minoLFC

mám vo fante v základe

Reagovat
Chazy

Stavíte to na průměrnejch fotbalistech?

Reagovat
minoLFC

nie staviam to na ofenzívnych hráčoch, obrana je druhorada

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Samir musi zustat!

Reagovat
smazaný uživatel

Frimpong si koleduje

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo, Dirk dole...Luis , Maxi hore

Reagovat
smazaný uživatel

Raul namieto Henda, kľudne hneď.

Reagovat
Tomanatura

Downing se mi fakt líbí, stejně výbornej nákup jako Young

Reagovat
minoLFC

jo maká...narozdiel od iných...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nevím, podle mě je to hráč po vápno...

Reagovat
hefy

Aršavin je fakt legrační.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Carroll mu slušně sekunduje.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll působí jak druholigista.

Reagovat
minoLFC

tak minimálne EX je

Reagovat
Alberto Aquilani

Štvrtok som bol na zápase Slovan-AS Rím , v strede pola hral 19 ročný Viviani , medzi ním a Charlie Adamom nevidím žiadny rozdiel , snad len ten , že Viviani nestratil snad ani jednu loptu a dokázal čoto aj uhrať smerom dozadu , zato taký Adam , dáva ešte menej odvážne prihrávky jak ten špageták a v obrane je absolutne nulový ...

Reagovat
SaianSupaCrew

Jako z recese dobrý....

Reagovat
Alberto Aquilani

já to ale myslím smrteľne vážne , Adam je štatista , odkope si zápas ale nespraví nič navyše ...

Reagovat
SaianSupaCrew

Je to hodně naivní srovnání.. Kolikrát si viděl Viviana hrát ? Já jako fanda AS teď poprvé. A jak může být Slovan ve srovnání s Arsenalem měřítko ???

Reagovat
Alberto Aquilani

myslel som to skor s trochou nadsázky a rypnutia si do Adama , kt. mi príde fakt nič moc , proste by to dokazal uhrať v strede pola kazdy priemerny futbalista čo on a to im sedí Meireles , ktorý je tak 8x lepší a Aquilani si fotí Big Ban ....

Reagovat
kiwwi

jezisi, ten Walcott ma fakt prehlad

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to Arshavinovi nedal, ten by šel sám na golmana a to by byla bžunda. by snad i zakopl.

Reagovat
smazaný uživatel

Aršavin to je klasik.

Reagovat
Rssa

Šava náš 12tý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll to vyvažuje

Reagovat
Rssa

oproti Šavovi dneska je Carroll úplný Messi

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť Carroll udělal dobře jen jednu věc - tu hlavičku. Jinak je jak namalovanej. Kdyby chtěl bejt někdo horší, tak by si musel dát vlastence.

Reagovat
Rssa

Vaříš z vody a možné nenávisti nebo odporu ke Carrollovi...i kdyby dal jen hlavičku, tak toho udělal více než Šava, ten vyloženě pokazil několik akcí. Šava je nejhorší v dresu Arsenalu, u nás jsou adepti na vytřídání před Carrollem rovnou 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vaříš z vody prej ...

Aršavin je špatnej, ale alespoň není pro svůj klub přítěží, jako ten váš stojan, co se fakt nepohne. Nic pro tým neudělá. A to už vůbec neberu, že je %Sava jen "nějaký" náhradník a Carroll by měl být hlavní útočné eso ...

Reagovat
Rssa

To už ti došla i voda?

Když to přeženu, tak Carroll je nulový, kdežto Šava záporný. Spočítej si to sám, statistiku a matematiku máš rád, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak pozeram, podla mna postupi Udinese..

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, tak fanoušci Arsenalu si asi nevidí do huby, před týdnem byl Nasri cunt a dnes už jsou zpět ty oslavné chorály.

Reagovat
13

nadávali na něj tady, co já vidim tak přímo na stadionu mu nijak jeho chování fanoušci neoplácí..

Reagovat
smazaný uživatel

to uz aj Frimpong prejde cez Lucasa

Reagovat
SunFells

To není žádný div.

Reagovat
smazaný uživatel

Frimpong tímhle stylem nemůže dohrát. Downing fantastickej zase. Enrique taky výbornej. Suárez rozhodne, s touhle obranou si vytře prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak experti, že nás arsenal přehraje v záloze, jsou ted kde?

Reagovat
pajamu

Jen, aby se na to hřiště dostal. Henderson a Caroll jsou vtipy.

Reagovat
fantomas

Chceš říct, že ste nás tam přehráli vy?

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. Ale vy to hrajete vyloženě na náhodu. Ramsey je ztracenej.

Reagovat
kiwwi

Ramsey je na ihrisku?

Reagovat
fantomas

Se koukej pořádně a nebudeš se divit...

Reagovat
nemamvasrad

Vy tam hrajete vyloženě nahovno, takže bych řekl ano, přehrávají vás v záloze.

Reagovat
Tomanatura

To jste je jako přehráli vy? A kdo mohl tušit, že tam nastoupí s pimpongem a Ramseym?

Reagovat
fantomas

Každej?

Reagovat
Tomanatura

Ok, teˇjsem si to rychle roletěl. Chybí vám Gervinho místo nemožného Šavy, ten by tomu dodal sílu a rychlost.

Reagovat
SunFells

Vzhledem k tomu, že s nikým dalším už se nastoupit nedalo, to bylo celkem jasný

Reagovat
Tomanatura

A jen tak mimochodem. Jediné šance měl Arsenal "kupodivu" přes střed a to 2x...

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson nosí neviditelnej plášť, Kuyt už prostě na křídle hrát nemůže a Lucas není schopnej plnit svoje úkoly.

Reagovat
smazaný uživatel

Adam slabý v def. Lucas nič moc. V strede horíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucasovi by mal Kenny cez polcas poriadnu strelit nech sa prebere

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej zápas.

Reagovat
REPLIKATOR

Live vyměnit celou zálohu kromě Downinga

Reagovat
minoLFC

to by nezvyšilo na Luisa

Reagovat
SunFells

Frimpong posledních 20 minut velmi dobře

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, hlavně si musí dát pozor na další kartu....

Reagovat
SunFells

To by měl, ale nemám falešné naděje ...On jde do všeho na plno, občas až jak blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě, ale jak by jsme hráli na OT ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej nám přesně chybí..

Reagovat
Tomanatura

Jj, uklidnil se, ale stejně mu nevěřím, že tu kartu nedostane.

Reagovat
fantomas

Přišlo mi, že si na těch posledních 20 minut obrana docela sedla. Verma je všude, Jenkinson se Sagnou se obětují a Miquel vyloženě neplave. Ono to nakonec pude, pokud se Frimpong zklidní. Škoda jen, že se vůbec nechytla ta křidélka, Theo s Aršavinem sou fakt zmatení.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš...

Reagovat
fantomas

Tak on to z velký části dělá Nasri, jehož start sem neočekával...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Wenger Šavu nestáhne, zatím nám dost pomáhá.

Reagovat
SunFells

Zároveň je to váš velký kat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jen na Anfieldu

Reagovat
smazaný uživatel

Frimpong

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Arsenal by to klidně aji ukopat mohl. Aji když je oslabený, tak je to pořád soupeř který se sám neporazí. A Liverpool toho zas tolik nepředvedl, aby nutně bral tři body.

Reagovat
Pinturicchio

Tak jsem si pak pustil Arsenal - LFC, ... no, a musím se přiznat, že když jsem viděl, jak zdecimovaný AFC je, tak jsem jim upřímně fandil.

Reagovat
SunFells

Je to až smutný no. Záloha, jindy hlavní přednost týmu, mi teď přijde skoro průměrná. Pokud se ten Nasri neudrží a bude to muset Jackie táhnout sám, tak to bude hodně nešťastná sezóna.

Reagovat
Pinturicchio

Tak ono odchod Fabregase a asi i Nasriho se projeví prostě všude. Ale i kdybych měl tu sázku prohrát, tak bych Vám docela přál, abyste ho udrželi. Do obrany dva hráče ( stoper a někoho nalevo ), jednoho do zálohy, jednoho možná do útoku a máte to zase OK, ale to by museli být hotoví hráči, okamžitě do základu.

Jinak, nejsem schopný přijít na to, jak to vlastně hrajete, 4-3-3? Nebo 4-2-3-1?

Reagovat
Pinturicchio

Tak to 4-2-3-1

Reagovat
SunFells

Tak trochu oboje ...On z té tří členné zálohy Ramsey a Nasri dost často vystupuje na podhrot.

Reagovat
Pinturicchio

jj, to mě dost mátlo, každopádně to máte dost flexibilní

Reagovat
mickey mouse

Suarez na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomu poločasu říct? Kromě hlavičky Carrolla jsme si nevytvořili žádnou pořádnou šanci. Zatím nejlepší je bezesporu Stewart, opět hraje úžasně, to stejné i Enrique. Tyhle dvě posily se prostě povedly. Doufám, že Kenny dostane rozum a stáhne Hendersona, popřípadě taky Kuyta, aby mohl naskočit Luis. A v druhém poločase snad vstřelíme i nějakej ten gól. YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas to je hrozny hrac...najhorsi co som kedy videl , ako toto moze behat po travnikoch PL

Reagovat
mickey mouse

Ngog je horší...

Reagovat
Liquid

a toto může být základní člen brazilské repre asi tam jsou slepí

Reagovat
REPLIKATOR

Však se podívej jak se brazilské repre "daří"

Reagovat
REPLIKATOR

Teď jsem viděl jako opakovali Nasriho šanci, obešel si Lucase ještě na polovině Arsenalu a ten mu už vůbec nestíhal, ten konec si jen vyklusával a při zakončení byl tak 10 m za ním

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by si sa hodil...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

viem viem ale radsej nechajme lucasa nech sa ukaze

Reagovat
C-M@ster

Rosicky mel byt zranenej, ale posledne nastoupil, je dneska aspon na lavicce?

Asi blbej dotaz, ale co je s Wilsherem?

A mimochodem, ten Theo je dneska docela marnej.

Reagovat
Rssa

'Wickham, tak se předveď...

Reagovat
smazaný uživatel

ten zapas docela pekna nuda na to ze je to premier league a 2 legendarni tymy

jednoznacne suarez na plac tim se to ozivi aspon trochu

Reagovat
Liquid

Diví se ještě někdo Nasrímu, že chce opustit tyhlec cucáky ? Proboha Miquel, Jenkinson, co to je na Digi z toho má Slovák prdel celou dobu, Frimpong do někoho zajede a půjde, Liverpool by měl vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

a divi se nekdo torresovi a maschovi a alonsovi ze utekli z lfc? i kdyz torres si moc nepomohl zato masch ohromne a alonso docela dost taky

Reagovat
Liquid

no nediví, Torres si pomohl vela, může hrát Champions League pravidelně, a ono mu to tam začne padat

Reagovat
božský John

Chybí tam Suarez, líbí se mi Adam ....naopak ten Frimpong je hroznej magor

Reagovat
minoLFC

Kenny, pustí už na nich Luisa z reťaze

Reagovat
Liquid

nevíš proč ho šetří ?

Reagovat
C-M@ster

Na lepší týmy.

Reagovat
Liquid

aby se to nevymstilo...měl ho tam dát od začátku a pak za stavu 0:1 v 5.minutě stáhnout

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Chandy

Unavenej z Copy...

Reagovat
Chandy

Unavenej z Copy...

Reagovat
Chandy

Reagovat
minoLFC

nemá natrenované

Reagovat
smazaný uživatel

těším se na něj.

Reagovat
vladis271

Jediný nebezpečný Nasri a ani toho jediného si Lucas nevie podržať

Reagovat
SunFells

Myslím, že by tomu dnes dost pomohl Diaby. Arsenal má ve středu hřiště strašné potíže ten míč udržet.

Reagovat
Liquid

Nasrí dolů, Diaby nahoru souhlas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Verme skvelý...

Reagovat
smazaný uživatel

Valencii by se nakonec nemuselo podařit udržet Juana Matu. Okolo španělského reprezentačního záložníka neúspěšně kroužily Arsenal a Liverpool, dalším zájemcem je nyní Chelsea, která podle anglických médií nabídla za hráče 27 milionů liber.

Za 27 by se jim mohl povést...

Reagovat
C-M@ster

Nenasytná Chelsea.

Reagovat
Liquid

vždyť jsme skoro nikoho nekoupili tak jaká nenasytná, navíc nějakýho Matu ani nechci, ať přijde Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

kamo mata je lepsi pre PL neymar tam nemoze hrat ... uvidis mata je frajer

Reagovat
Rssa

To měla být redka jak vyšitá

Reagovat
Rssa

ha, tak je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

jak hrajou jinak černé mačky? výsledek vidím....

Reagovat
Rssa

nevím, koukám přes přestávku LFC - AFC

Reagovat
smazaný uživatel

Top class DM a NOVÝ Xabi, tak to aj vyzerá...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vermaelen, Frimpong, Adam, José Enrique

Frimpong si musí dát pozor na jeho ostré zákroky, ale jinak je výborný. Úžasný Vermaelen, který si s Carrolem dělá, co chce... Enrique je na Liverpool asi až moc fotbalový (kolikrát ty jeho krátké narážečky ani nechápou), Adam řídí hru, ale měl by přidat na pohybu. Dokud nebude na hřišti Suárez, Arsenal se nemá čeho obávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Adam mi v defenízve pije krv... Ako proti Mackems..

Reagovat
smazaný uživatel

a to ho niektori mudri ludia davali do svojich zostav ako jedine DM bez Lucasa, a on dozadu uplne prepada

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, odečítat ze rtů by při tom Frimpongově výlevu děti určitě neměly ...

Reagovat
SaianSupaCrew

Všechna čest, jestli s tímhle materiálem Wenger dokáže vydolovat alespoň bod. Hlavně to co předvádí Aršavin je neuvěřitelné. Rozhodne podle mě Suaréz, nebo přemotivovaný Frimpong.

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Pimpong trochu nervák, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je to slušná holomajzna.

Reagovat
kiwwi

takze R. Taylor 11 bodov

zacina sa to dobre

Reagovat
smazaný uživatel

niesi sám

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hendersonův poslední zápas v základu. Jinak to není možný

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten Carroll je srandovní. On ke svému fotbalu snad ani nepotřebuje nohy

Reagovat
smazaný uživatel

No v tomto stave by tieto tymy hrali PD az za Valenciou ...Carrol sa dnes sprava ako utocnik hodny 2 miliony libier...ale tempo ten zapas celkom ma, lenze utocna faza velmi nudna z oboch stran

Reagovat
smazaný uživatel

jenkinson krasny center

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho tam dejte kruci!

Reagovat
smazaný uživatel

Šava.

Reagovat
Rssa

jiříku, teď připravil šanci Kellymu, pořád zavřené oči?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tím, že nedokázal zpracovat ideální přihrávku od Adama sám před gólmanem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta přihrávka právě ideální nebyla, jinak by z toho byl gól.

Reagovat
Rssa

přihrávka nebyla přesná, měl ji na dlouhou nohu, navíc on je levák...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Rssa

pche

Reagovat
smazaný uživatel

Charlie hezky. Suárez brzo do hry musí. Aby nebylo pozdě.

Reagovat
SunFells

Teď tam Nick půjde na křídlo, no jasnačka.

Reagovat
smazaný uživatel

Hojte, link pls na Ars Liv nemůžu rozchodit myp2p děkuji

Reagovat
LAM

Frimpong vypadá jak Baloteli

Reagovat
smazaný uživatel

Dirk prostě nedá přihrávku hned. Vždycky to dá pozdě a na hovno.

Reagovat
minoLFC

Kenny už po pusť do hry...Kuyt alebo Henderson dole

Reagovat
miky10

Kuijt -> Suárez

Reagovat
fantomas

Jak nás začali víc dostupovat, tak je to hned dopředu šílený...

Reagovat
Side

Proč ten pičus vždycky naběhne mezi 3 hráče bože? Zakládá tak protiútoky Live....s Arshavinem sem už sknčil po dnešku

Reagovat
smazaný uživatel

obidva kluby hraju hrozne marny futbal...s tymto futbalom budu radi ak skoncia v prvej patke, musia sa asi este zohrat alebo neviem..lebo je to strasne s oboch stran..

Reagovat
Edgar Davids

Carroll dolů-posranej potížista

Reagovat
smazaný uživatel

nakup roka

Reagovat
minoLFC

Carra

Reagovat
j_mrazik

Kurva, vyndej toho Ramseyho! Ten kluk je mimo.

Reagovat
miky10

Adam, Enrique i Downing skvělý, Henderson je zatím na facku

Reagovat
smazaný uživatel

neni tam na emirates nejak malo lidi?

Reagovat
13

Henderson sotva chodí... Kenny střídej

Reagovat
Rssa

to si Atkinson dělá prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to chtěl napsat po 1. poločase. Ted to napíšu. Atkinson je hroznej.

Reagovat
smazaný uživatel

komedia...esteze som tam nesiel

Reagovat
supervizor

Lupy Wengere?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

strašnej fotbal a žádný střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekaně.

Reagovat
smazaný uživatel

a už ji má

Reagovat
smazaný uživatel

toto je mooooc

Reagovat
smazaný uživatel

otazka času..a teraz Luis na plac...do nich LFC !!

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo jasný, že nedohraje.

Reagovat
SunFells

Hm

Reagovat
fantomas

Hm, a sme v píči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Tohle bylo bohužel asi nevyhnutelný

Reagovat
pajamu

Tak tak, teď může jít na ping-pong.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne venku....

Reagovat
REPLIKATOR

A je venku

Reagovat
REPLIKATOR

Ten měl dostat rovnou ČK

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobytek ten Frimpong.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Rssa

He´s Gone... konečně

Reagovat
Rssa

off samozřejmě

Reagovat
13

a je to tady

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

jako co na to říct, je to magor

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Luc-Luc

konecn pingpong ven

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Luis

Reagovat
mithro

uplne zbytocne

Reagovat
mithro

ale aspon som si dal live na live

Reagovat
supervizor

To bylo klidně i na čistou čerenou

Reagovat
Liquid

Reagovat
SunFells

Lansbury místo Shavy na plac aspoň !

Reagovat
SunFells

výborně

Reagovat
supervizor

Nečekané

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně ta střídání, tak pojďme!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mohla bejt klidně i straight red

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi hraci v hre

Reagovat
Side

A proti United bude hrát kdo hm? Paráda

Reagovat
niflheim

To je vůl ten Pingpong.

Reagovat
Rssa

To ale nebylo na žlutou, ale na redku hnedka...Atkinsone

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl si ten zákrok ? Špuntama proti holeni - to je na redku.

Reagovat
miky10

Jsem asi blbec, ale on může dát červenou bez druhý žlutý?

Reagovat
Rssa

jasně, že může

Reagovat
miky10

Tak to jo, sorry, v tom případě máš pravdu

Reagovat
vodka

Reagovat
Tomekcz

Delej Suareze uz

Reagovat
minoLFC

pingpong out

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo To bylo rovnou na červenou. Na černou.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson zůstává

Reagovat
miky10

Meireles by měl hrát s dlouhýma rukávama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

a stop na 3 zápasy, toto bylo rovnou na červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pimpong ide asi po vzire Maria.

Reagovat
j_mrazik

Stačilo, aby pan Persie dal gol, a tohle by se nestalo.

Reagovat
minoLFC

jako načo tam necháva toho trageda?

Reagovat
Edgar Davids

megahenderson?

Reagovat
minoLFC

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Což znamená, že i příští hru bude začínat v základu .... huráá

Reagovat
Edgar Davids

nebojím se...tak to loni bylo obráceně a taky to skončilo plichtou!

Reagovat
smazaný uživatel

kde jsou ty časy kdy jsme odehráli sezonu bez červený... minulou sezonu asi 8 červenejch a letos po dvou kolech 2 redky

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej míč charlie zase.

Reagovat
smazaný uživatel

musi to tam padnut-...proste musi

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se hraje na AR ?

Reagovat
C-M@ster

OT: Downing je teplej, neni?

Reagovat
minoLFC

?

Reagovat
C-M@ster

jako že není hetero, mně tak připadá.

Reagovat
minoLFC

má decko...takže si hľad radšej Chicharita

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
fantomas

Verma je dokonalej.

Reagovat
smazaný uživatel

¨GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.

Reagovat
smazaný uživatel

YEAAAAAAAAAAAAAAAH

Reagovat
Error

Ten Lucasův ironický úsměv je na facku

Reagovat
miky10

Vermaelen hraje skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

joooooo

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

offside

Reagovat
smazaný uživatel

Luis 80% podíl na golu. Hlavně jak to zrychlil tou přihrávkou

Reagovat
Luc-Luc

goooollllllllllllllll....diiiky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

dostane Suarez body za asistenciu?

Reagovat
smazaný uživatel

Neprožívej to tak.

Reagovat
Rssa

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool, Raul a Luis

Reagovat
terry

Reagovat
SunFells

Tak to byla vhodná tečka po takovém výkonu. Nicméně offside

Reagovat
REPLIKATOR

Takovej milimetrovej je v toleranci

Reagovat
SunFells

Ten ale nebyl milimetrovej, ten byl decimetrovej.

Reagovat
smazaný uživatel

jasny offside, nie milimetrovy

Reagovat
minoLFC

Ramsey nebol v offside

Reagovat
REPLIKATOR

Goool

Reagovat
fantomas

Já se na to vyseru fakt. Je mi normálně do breku, bez legrace...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

live je taky marny ze nevedia dat gola hahah tak si musel dat arsenal vlastny ko me dia

Reagovat
smazaný uživatel

Takový vlastňák

Reagovat
smazaný uživatel

já to seru.....SPEND SOME FUCKIN' MONEY!!!!!!!!!!!

Reagovat
Tomekcz

tohle mu ani nepripisou

Reagovat
j_mrazik

Ramsey symbolicky.

Reagovat
niflheim

Chudák Szczęsny...chytal celý zápas dobře a potom dostane takový blbý gól.

Reagovat
Rssa

Ramsey dneska posere všechno, na co sáhne ...

Reagovat
smazaný uživatel

takový gól, navíc offside....

Reagovat
smazaný uživatel

offside

Reagovat
mithro

hm tak ten gol uplne podtrhol mmntalnu situaciu arsnalu, je mi ich normalne luto

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak marní nejsou. Je vidět že to skřípe a ta kvalitní kostra týmu je strašně úzká a musí být doplněná hráčema kteří na áčko z různých důvodů nemajou, ale pořád majou ten svůj systém, dokážou si vytvářet šance a udržet Liverpool plus mínus na uzdě. Jestli doplníjou kádr, tak budou zase postrach.

Reagovat
kiwwi

oni nikdy postrach neboli

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Snad to byl vtip.

Reagovat
kiwwi

myslim tuto generaciu hracov...neviem, nikdy som sa nejak Arsenalu nebal...

Reagovat
Chazy

Ani když Henry každej druhej zápas MU porazil a byli lepší?

Reagovat
kiwwi

"myslim tuto generaciu hracov"

Reagovat
Chazy

"nikdy som sa nejak Arsenalu nebal..."

Reagovat
Rssa

...kiwwiho syndrom

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

"myslim tuto generaciu hracov"

dokedy chces hrat tuto hru?

Reagovat
Chazy

Žádná hra, nýbrž snaha naučit tě používat slovíčko "nikdy" ..

Reagovat
kiwwi

nikdy pocas tejto generacie hracov...spokojny?

Reagovat
Chazy

Naprosto

Reagovat
kiwwi

to som rad

Reagovat
mithro

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že nás další týden nic lehkého nečeká. Sami se neporazíjou a aji když na Wengera SAF umí, tak budem muset předvést pořádný výkon abysme brali tři body.

Reagovat
mithro

ide skor o tu smolu co maju ako o vykon

Reagovat
smazaný uživatel

U nás se říká "na posraného aji hajzl spadne"

Reagovat
LAM

Už to začíná nanovo Arsenal strašná marodka,opět dohrává v 10 a Wenger nikoho koupit nechce.Pak je může porazit i nemohoucí Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

No klasika..... AFC

Reagovat
SunFells

Zraní se hráč, obdržený gól neměl platit ...klasika

Reagovat
kiwwi

kokos, Arsenal nastupi v totalne pozliepanej zostave proti Liverpoolu, a aby toho nebolo malo, tak sa im zrani jeden z tych skusenejsich hracov, dostanu cervenu a daju si vlastny gol...to je normalne smiech cez slzy

Reagovat
smazaný uživatel

A Arshavin se mi zdá nějaký špatný,dobře že ho střídal. Van Persie a ta šance- .... a mohlo to vypadat zcela jinak,že. Holt ARSENAL

Reagovat
smazaný uživatel

Hoďte nejaký stream pl. Vypadol a nemôžem nájsť nič, čo by načítalo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ďik.

Reagovat
smazaný uživatel

Raúle, na bránu.

Reagovat
Rssa

Kde vzal Meireles vlasy na toho kohouta

Reagovat
smazaný uživatel

Raul vyzerá ako 40 ročný rocker.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitivum na tomto zápase je,že LFC je slaboučké. Neškodné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale EL by měli hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

SUAAAAAAAAAAAREZ A ja idiot si ho nedal do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

krásná akce Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, nááááááááádhera. Výborné oživení v podobě Luise a Raula. Zařídili oba góly. Krása.

Reagovat
smazaný uživatel

nebuduce obidvaja od zaciatku

Reagovat
terry

Byl tam prostředník?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

kapitan vo fante

Reagovat
13

Raul příští zápas do základu

Reagovat
Edgar Davids

jako ať dou doprdele všici pochybovači Lucasa

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ? Na DM udělal hromadu chyb a že se mu podařilo rozjet akci proti rozloženýmu Arsenalu nijak jeho kvality nezvyšuje.

Reagovat
Edgar Davids

a-ha.....kdo chcepsa bít-hůl si vždycky najde

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

dobre Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Krááááása

Reagovat
smazaný uživatel

neukazoval tam Meireles nekomu prostrednicek?

Reagovat
minoLFC

jo, ale neber to osobne

Reagovat
smazaný uživatel

Tušim Lucasovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zdálo že Lucasovi, ale jistej si nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

Kraje obrany SKVELÉ(až na to pretlačenie vo vápne Martina Sašom).

Enrique MOTM.

Luis a Raul skvelé oživenie.

Reagovat
13

Reagovat
Chandy

Mně se dnes líbila celá zadní čtyřka, Dani zahrál parádně, vysouval se dopředu a Carra si svoje taky odvedl... Jinak ten Enrique byl výborná koupě, hraje fakt skvěle...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hrali super.

Reagovat
Rssa

naši fanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Byli slyšet po celej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Počkať? Tvojou jedinou láskou už nie je Barca?

Reagovat
smazaný uživatel

Rssa

20.08.2011 14:08

Odvážím si tipovat, podle toho co je teď na hřišti

0:2 pro Liverpool

Tak ty jsi frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

YNWA na Emriátoch.

Reagovat
mithro

tak diky Pool, live sazka za 3.1

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM - Verma

Tragéd dne - Aršavin

Vítěz hry na schovávanou - Henderson

Reagovat
Rssa

Rssa20.08.2011 14:08

Odvážím si tipovat, podle toho co je teď na hřišti

0:2 pro Liverpool

Ohřeju si polívčičku a jdu si založit nick Nostradamus

Reagovat
smazaný uživatel

Zmínil jsem to výš, pěkně ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Downing Enrique Adam poloviční a samozřejmě Luis To levý křídlo se nakoupilo fantasticky to bude šlapat

Reagovat
Jajinek

Tak na Arsenal jsem v týdnu na Stadio Friuli kurva zvědavej!!!

To by mohla být zajímavý vzpruha do koeficientu, když je možné, že Německo nemusí mít v EL ani jeden tým

Reagovat
Pinturicchio

LFC jsou srandovní. Nakoupí si plnou prdel průměrných anglických dřeváků, díky kterým(?) pak nehrajou opravdoví fotbalisti, kteří přijdou a rozhodnou.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu s Carollem a Hendem... Ale Downing je výbornej a Adam se mi taky líbí.. ještě aby mu to sedlo a se Stevem to bude dobrý

Reagovat
Pinturicchio

Adam docela OK, ale Downing teda ne, to u mě není fotbalista, ale běžec, kterému náhodou při běhu nepřekáží míč a tak se dal na fotbal. Jinak Adam hraje na stejné pozici, jako Raul?

Reagovat
REPLIKATOR

vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Co prosím??

Reagovat
smazaný uživatel

Downing je průměrný anglický dřevák? Aha.

Reagovat
Rssa

Ten opravdový fotbalista hrát bude, až bude mít fyzičku. Příště už je na 100 % v základu.

Raul by místo Hendersona mohl hrát z fleku, to máš pravdu. Henderson je největší tragéd od nás na hřišti dneska.

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, o Luisovi nepochybuju, spíš sem myslel tu zálohu. Máte tam Raula, v přípravě výborného Aqua a přitáhnete nějaké Hendáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson a Caroll sou 21 letý kluci.. investice do budoucnosti.. věřim že henderson se v budoucnu ještě chytne

Reagovat
Rssa

Aqua se tam nehodí absolutně. Je dobrý v přípravě, ale to se nehrálo s týmy PL. On nemá potřebnou tvrdost a odolnost. To už radši Raula a Aqua honem prodat.

Reagovat
Counter

Wenger by ho bral, vůbec bych se nedivil, kdyby přišel.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Rssa

a koho tím přesně teda myslíš?

Reagovat
Pinturicchio

Když budu hodně vostrej , tak Downinga, Hendáka, Adam se mi líbíl víc než ti dva, ale rozhodně taky žádná sláva. A upřímně, Caroll sice běhal jak blázen, vycukal obránce, ale jinak slabota.

Reagovat
Rssa

Adam není Angličan, to za 1)

2) Downing je platný a dobrý nákup, akorát drahý

3) Henderson je sráč, pravda

4) Carroll z formy a nemastný neslaný, ale tragédie to zas nebyla...když si člověk odmyslí tu částku. Pokud ji bude mít pořád na očích, tak si bude myslet, že je to tragéd

Reagovat
Pinturicchio

Skot nebo Angličan, to je v tomhle konkrétním případě jedno. ( I když, ten Downing možná jo, jelikož ten hraje na křídle, budiž no )

Reagovat
Rssa

Není, buď přesný

A Downing není jen běžec, fotbalově taky myslí, schopnosti má, ale byl drahý a bude se mu dařit asi podle toho, jak se daří týmu. Sám rozdílový hráč (jako např. Luis) není

Reagovat
smazaný uživatel

Downing celý zápas nadpriemerný, Adam 3/4 zápasu tiež nadpriemerný(20 min prvého polčasu spolu s Lucasom v def.horeli). Hendo slabý, Carroll nepodal tak zlý výkon. Zas jeho spoluhráči mu nepripravovali lopty do čistých gólových pozícií, ktoré on zahodil. V niektorých úsekoch hry mu to skvelý Vermealen dosť zhoršoval, ale Andy sa snaží.Bojoval, unvail obranu súpera, dal im proste zabrať .

Vžije sa s tímom, zohrajú sa. a ako každý útočník potrebuje podporu zálohy, tak aj Andy. Keď bude šlapať záloha, chytí formu...

Reagovat
Pinturicchio

Tak v tom případě máte nějaké nízké nároky, nemůžu si pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeho cena je samozrejme prehnaná, ale ja mu dám čas. Zatiaľ toho odohral málo. Je to úplne iný typ ako Luis, ktoré by sa presadil takmer všade. Uvidíme, či sa presadi/nepresadí to je vo hviezdach. Ľudia ho kritizujú, lebo veľa stál, no.

Reagovat
Pinturicchio

To je možná ono, možná do toho moc pletu vlastní pohled na fotbal, ale Downing by kdekoliv jinde shořel jako papír.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbosť, hrá dosť dobre...

Reagovat
Pinturicchio

Myslím mimo PL

Reagovat
vodka

nevidím duvod, proc by mel... to neni kopyto typu SWP

Reagovat
smazaný uživatel

EUROPE'S TOP FIVE* LEAGUES - CHANCES CREATED 2006-11

Continue reading the main story

1 Fabregas - 466

2 Xavi - 455

3 Lampard - 452

4 Pizarro - 427

5 Diego - 423

6 Gerard - 396

7 Totti - 378

8 Giggs - 365

9 Nene - 361

10 Downing - 355 - loni 77, dostatečnej argument na to, proč hraje v LFC a na místě, který reds dlouho trápilo.

Reagovat
smazaný uživatel

A Charlie svoje kvality hlavně směrem dopředu dneska ukázal taky dostatečně. Navíc tam i přidal pár čistejch tackles, což mi chybělo proti mackems, kde spíš fauloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ukľudnite sa hlavne. Hendo sa ešte ukáže, nie je menej talentovaný hráč ako Raul. Musí zapadnúť, nájde sa preňho pozícia na ihirsku a bude hrať dobre. Hlavne súď hráča/ov, ktorých si videli hrať 3x v živote.

Reagovat
REPLIKATOR

Hlavně aby se nerozehrával v základu stejně dlouho jako Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Opět Navíc Hendo nebyl určitě nejhorší dneska. Měl tam pár pasů, kdy zrychlil pěkně hru. Jen si to musí sednout. Tahle výhra tomu pomůže.

Reagovat
Pinturicchio

Momentálně jsou to přecenovaná kopyta, která by se neuplatnila, pokud by to nebyli domácí hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle pro Andyho rozhodne neplati

Reagovat
Pinturicchio

Andyho se to taky týká ze všech nejmín, u něj to částečně dělá i ta cena. ( Navíc ho mám rád, alkáče jednoho )

Reagovat
Rssa

Bohužel si myslím, že Henderson na Raula mít fotbalově nebude...že to bude dohánět možná bojovností, tak bude platnější, ale lepší asi ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo má talent, to si ho asi vo veľa zápasoch za Sun´land nevidel. Meireles nie zas nejaký extra výnimočný hráč, podľa mňa naňho mať v budúcnosti uričte bude... Momentálne ale Raul základ.

Reagovat
minoLFC

Henderson by mal stiedať stred...napravo nam treba poriadne krídlo

Reagovat
cristiano.K.

nejvtipnější na tomhle je,že to napíše fanoušek týmů, kteří mají v týmů italských průměráků 2x více než my ten hroznej Downing by byl hvězdou v Calciu a je i v PL,hrál opět výborně. Buď si kup brýle nebo se začni dívat na sport,kterému by si mohl rozumět

Reagovat
smazaný uživatel

tak snám na tu sezonu herbage přežije..

Reagovat
smazaný uživatel

A Andy aj keď nemá formu, nechápem tých ľudí, ktorí z neho robia zlý nákup historie PL. Nemá formu, ale dnes si odviedol penzum práce, bojoval, unavil obranu súpera/ trošku paradox keď nepressuje, ale svojou fyzickou hrou ich rozhodne unavil. Luis a Raul to využili...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně kluci. Po tom 1. poločase obrovský zlepšení, hlavně po příchodu Luise a Raula. Jsem spokojenej s Kennyho tahy. Jen bych byl rád, kdyby pro příště nenasazoval Hendersona, ten kluk na to ještě nemá, aby tam byl. Jsem rád, že jsme získali ty 3 důležitý body! YNWA ♥

Reagovat
C-M@ster

Samirovi se rozlučka nevydařila, co už.

Reagovat
vladis271

Polku tímu by som nechal utekať do Liverpoolu peši. Andymu by som dal ešte na chrbát 40 kilový batoh

Reagovat
kiwwi

40 piv?

Reagovat
Rssa

na slovensku vám váží 1 pivo 1 kilo?

Reagovat
fantomas

By se měli..

Reagovat
kiwwi

+ flasa + otvarak na flase + batoh...cca 40 kg dokopy

Reagovat
Chazy

Jupííí, vypadá to na Wigan v krásný kvalitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky bylo privitani?

Reagovat
Chazy

Buh ví, přepli to na QPR.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Veetle

Reagovat
Chazy

Kdee?

Reagovat
smazaný uživatel

http://adf.ly/2P9kK je to holandsky, ale parádna kvalita.

Reagovat
miky10

Villans

Reagovat
fantomas

Uuuu, Baines!

Reagovat
miky10

Ooou, Baines nádherně kopnuto, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi vyšla jak dvojka, tak to, že Arsenal dostane jako první červenou. Za obě díky, Frimpongu

Až neuvěřitelný je rozdíl mezi Liverpoolem s Carrollem a Liverpoolem se Suarézem. To je minimálně jednotřídní rozdíl ...

Reagovat
13

stále ještě doufám že jim to začne klapat když budou hrát spolu najednou..

Reagovat
fantomas

Ten Barkley z EFC vypadá na pořádnej talent.

Reagovat
kiwwi

hra pekne

Reagovat
miky10

Reagovat
mithro

Reagovat
miky10

Cahill

Reagovat
miky10

ale nééééééééé, QPR

Reagovat
fantomas

Totálně marný doteď..

Reagovat
miky10

Právě

Reagovat
smazaný uživatel

Everton, klasika

Reagovat
miky10

Taková šance Cahill

Reagovat
miky10

Everton hraje ale velmi dobře

Reagovat
fantomas

Bainesova levačka je zkrátka bezkonkurenční.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tak se jen koukej a slintej

Reagovat
vladis271

Reagovat
fantomas

Reagovat
mike.84

statická hruza odpornost

Reagovat
vladis271

http://ww4.sinaimg.cn/bmiddle/44af7c94gw1dkci4d5zgzg.gif

Stevienko sa snažil toho zlého uja ignorovať, no on to nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Baldini jak je smutnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Keanův 1. gól zkušeně

http://www.youtube.com/watch?v=nH1yEQKC_pg

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej gol , ale ten obránce, taková chyba , ta jejich liga asi nemá valnou úroven.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to byla velká chyba.....poslední dobou SJ nemá moc formu a tomu odpovídá i tabulka západní konference, kde sou momentálně na předposledním 8. místě

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
kiwwi

welcome to hollywood

Reagovat
EL Gringo

Z AKEJ OSADY JE TEN CIGAN NA TOM OBRAZKU?,, vcera som ho videl ako mojej babke ukradol bike,, keby ste ho nasli tak dajte vediet,,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

vsak nevidis aky je vysmiaty?

Reagovat
t0mmy33MCFC

lol carlos mozna ale aguero rozhodne nevypada jak kofola.. spis jak spanel

Reagovat
EL Gringo

vsak si robim prdel,, iba na tej fotke je nejaky pocernejsi :D,, ale normalne ani nevyzera

Reagovat
vladis271

„Momentálně nejsme připraveni bojovat o titul. Ale připraveni možná budeme za dva týdny. Potřebujeme získat nové hráče. Ale není to jednoduché. Hráče sice najdete, ale zájem je také od dalších klubů. Doufám ale, že získáme ty, které chceme. Je to těžké. United i Chelsea nepotřebují koupit šest hráčů. Stačí jen dva nebo tři a jsou ok, ale u nás je to jiné.,“ nechal se slyšet italský manažer, který by rád na City of Manchester Stadium vzal pět až šest nových fotbalistů, ačkoliv je realita jiná.

Please, vie niekto kedy toto povedal?

Reagovat
t0mmy33MCFC

no to bude asi starsiho razu, vzhledem k tomu ze ted uz je pripraven bojovat o titul a CoMS uz bohuzel neni

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak měsíc? ani ne měsíc myslím--

Reagovat
minoLFC

pred príchodom Aquera...takže už iba 6 fotbalistov

Reagovat
minoLFC

5

Reagovat
smazaný uživatel

City do toho! zas to rozjedte v cele s aguerem

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz vidim ty Cattermolovy zakroky znovu, nechapu, jak mohl dohrat

Reagovat
smazaný uživatel

Mám zatim ve fantě 3 body, to je paráda, počítám tedy s krásnym sešupem o několik desítek míst dolů. A tak krásně jsem to po prvnim kole rozjel.

Reagovat
minoLFC

veď ti ešte bude hrať 8 hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuji, že někdo udělá aspoň 20 bodů, což bych potřeboval.

Reagovat
soukup

Norwich: Ruddy, Johnson, Crofts, Holt, Pilkington, Martin C, Bennett, Barnett,Tierney, De Laet, Naughton. Subs: Rudd, Martin R, Jackson, Surman, Hoolahan, Fox, Ayala.

Stoke: Begovic, Huth, Shawcross, Woodgate, Wilson, Pennant, Whelan, Whitehead, Etherington, Jones, Walters. Subs: Sorensen, Collins, Pugh, Upson, Tonge, Shotton, Arismendi,

Pulis má opět na lavici tolik náhradníků do ofenzívy...

Reagovat
EL Gringo

Etherington hra?.. a ozaj som zvedavy na Ayalu ked nahodou nastupi,,

Reagovat
soukup

jo hraje, hrál i v týdnu EL

Reagovat
smazaný uživatel

Hej za vas hraje jeste ten Uruguayec ja na nej uplne zapomnel.

Kopne si aspon nekdy ?

Reagovat
soukup

letos si asi kopne když se budou hrát 4 souteže, ale jinak šance na prosazení je minimální

Reagovat
soukup

Stoke má větší držení míče, Norwich je asi 10x nebezpečnější, co se to kurva děje?

Reagovat
smazaný uživatel

norwich par kraasnych momentov

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves S krásným přenosem. Snad to vydrží.

Reagovat
mithro

link?

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 82153

Reagovat
mithro

De Laet

Reagovat
soukup

a je tam, a ze standartky

Reagovat
Chazy

Ostudy

Reagovat
Chazy
Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

"No one likes me"

Reagovat
Error

Důvod střídání Pennanta?

Reagovat
soukup

zranění

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

1000. Pro Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck.

Reagovat
smazaný uživatel

1000 pro krále Kennyho.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

jede vám myp2P?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nikdo nečte ostatní komentáře?

Reagovat
smazaný uživatel

moje chyba , už jsem si to našel

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně nepříjemný zákrok, naštěstí netrefil nohu přímo

Reagovat
Chazy

Hmm, v zápase Stoke právě pouštěli mojí nejoblíbenější melodii PL.

http://www.youtube.com/watch?v=o55_yU7W4cg

Reagovat
smazaný uživatel

miloval som ju, konkuruje tej z lm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, pobavil me ten nick

Reagovat
Chazy

http://www.youtube.com/watch?v=P0g60o-1LtE

Ale takhle je to správně. Ještě s Dowiem ...

Reagovat
niflheim

Doyle ...do řiti to měl být gól

Reagovat
niflheim

Doyle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Huth hodil aut do autu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Jarvis

Reagovat
niflheim

No tak tohle je paráda...naprosto zaslouženě. Wolves

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se k tomu sere Walters?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde davaji Potters?

Reagovat
soukup

channel 116599

Reagovat
smazaný uživatel

Pise mi, ze je offline

Reagovat
Chazy

No to rozhodně není

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdim, ze je?

Reagovat
Chazy

Já tě jen podporuju, aby sis nezoufal a zkusil to znovu

Reagovat
soukup

tak to pak nevím, ale stejně není zas tak o co stát, Jones je kvalitně pokrytej, chybí Delap, Pennant se zranil a Mattymu to napravo moc nejde. Ale Norwich hraje hezky, rychle, přímočaře, agresivně, ale teď když mají vyloučenýho, tak už se asi taky budou hlavně soustředit aby to ubránili

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje novacek s mym oblibenym tymem, je o co stat

Reagovat
smazaný uživatel

Po zadani celyho linku se to chytlo, diky

Reagovat
Chazy

Proti nováčkům se penalty nedávaj

Reagovat
soukup

no kor když se k tomu nasere idiot Walters, nechápu proč to nekopal Matty

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves budou 2 hodiny v cele PL

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves nebo Bolton, to je fuk, přeju to oběma.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta byla ale přísná ...

Ještě že ji v rámci fair-play kopnul takhle mizerně.

Reagovat
soukup

jn faul začal nejmíň 2 metry před vápnem možná proto ji chtěl kopat sám, aby jim to vrátil

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke conceded 13 headed goals in the PL during 2010-11, only Villa (14) and West Ham (15) conceded more

To me prekvapilo..

Reagovat
soukup

to mě teda taky

Reagovat
smazaný uživatel

celkově mi přijde, že vám sudí přifukuje. Ale to možná ovlivňuje to, že fandím Avivám (mimochodem je ta reklama hrozná ... )

Reagovat
Chazy

Ty koukáš na Norwich a Stoke?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde se nic nehraje ...

Reagovat
Chazy

Tak konečně jednou koukáš na pořádnej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

no ... spíš si připadám, že u toho ztrácím čas. Navíc ten zářez od sudího a nakonec to ti dřeváci i vyrovnali ... Tfuj ...

Reagovat
smazaný uživatel

A Shotton uz jde utocit, hned je o co stat

Reagovat
mithro

Tevez na lavicke

Reagovat
Chazy

Panejo Jones.

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem se připojil do fantasy PL tak začnu až další kolo? Zpětně se mně body asi nedopočítajou, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Byl to jenom nápad.

Reagovat
Chazy

Whitehead ... já fakt obdivuju, že je furt v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Lambertova taktika - nechat strilet jen Whiteheada, Pugha a Whelana

Reagovat
Chazy

A to zrovna Pugh ze začátku Stoke v PL střílel docela dobře. Společně s Lawrencem.

Reagovat
soukup

Pugh má dobrou střelu

Reagovat
smazaný uživatel

City team to face Bolton at 4pm:

Hart, Richards, Kompany, Lescott, Kolarov, Milner, Barry, Yaya, Silva, Dzeko, Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se. Tip: 1:3 (Kun dva kousky)

Reagovat
Chazy

Nádherně vyřešený

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, rozebrali je

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooool krasnej

Reagovat
C0br

Libovka

Reagovat
Chazy

Whiteheadovi prostě balon překáží

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Norwich škoda, tohle pro ně mohly být hodně důležité body

Reagovat
mithro

53.3% - For the first time ever in the PL (116 games) Stoke have recorded more than 50% possession in a single match. Patience.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

a to už ve druhým zápase po sobě, proti Thunu dokonce 59%

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

presne toto su tie privlastky v tych statistikach, ktore ma rozosmeju

Reagovat
Chazy

Tyjo, obrana Wolves je schopná něco udělat dobře. To jsou věci.

Reagovat
Chazy

A hned další roh naprostej kolaps

Reagovat
Chazy

Je super konečně vidět Kightlyho. Snad už se mu budou zranění vyhýbat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Kvalitní link na City?

Reagovat
Chazy

Channel - 82153

Reagovat
smazaný uživatel

mohl bys prosím napsat celou adresu a co znamená to 82153 ? dík

Reagovat
Chazy

No to je číslo kanálu na sopcast. Když jsi to nepochopil, tak hádám ten program nemáš.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já se dívám přes livescorehunter, ale tam občas nic není, tak hledám i jiné takové stránky dík

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

na to se zrovna dívám

Reagovat
Mindas

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

to je tempo

Reagovat
smazaný uživatel

ou

Reagovat
smazaný uživatel

je to tu daaavid SILVA

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuuuuuuuu to je futbal

Reagovat
Mindas

Psal jsem to po minulém zápasu, že Barry konečně chodí víc do střel, které měl vždy skvělé. Minule břevno a dnes taková paráda. Smekám klobouček.

Reagovat
Mircu5

Reagovat
smazaný uživatel

1088. pro jakýkoliv dnešní bodový zisk Spurs.

Reagovat
kiwwi

Modric has refused to play for Tottenham again in a bid to move to Chelsea. So he wont be playing Tonight.

co je na tom pravdy?

Reagovat
mike.84

opravdu nehraje. potvrdil to ´arry.. řekl že má myšlenky mimo tak smůla

Reagovat
smazaný uživatel

Who the hell need Luka? We have Niko!

-------------Friedel---------------

--Walker-Daws-Kaboul-BAE--

Lennon-Huddle-Kranjcar-Bale

------------VdV------------------

------------------Defoe-----------

Nevím přesně proč, ale dneska nám věřím. Minimálně bodík bude! Kámón jů sprrrs!

Reagovat
mike.84

3 body

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

toto tomu týpkovi vyšlo

" Fandiť Chelsea,to je take Ruske.

Fandiť City,to je take Arabske.

Fandiť Liverpoolu,to je svetove "

Reagovat
mike.84

no jenže to ted vybapád že Poolu je fandit anglické

Reagovat
cristiano.K.

jsi taky ve skupině na FB přestupové spekulace? teda tam jsem to aspon viděl myslím

Reagovat
EL Gringo

ee,, skorej som to dal ja na jeden web o LFC,, v komentaroch to je :)

Reagovat
EL Gringo

to som ja ten typek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sem zvědavý jak SAF poskládá tu obranu .. tip 2:1 po velké bitvě

Reagovat
kiwwi

mam vsadene na presny vysledok 2:1 aj 2:0, tak to by som bral

Reagovat
fantomas

"ON THIS DAY 2004 Arsenal equal Nott'm Forest's 42-match unbeaten run after a pulsating 5-3 win over Boro, recovering from 1-3 down."

Reagovat
EL Gringo

1100. pre LFC!

Reagovat
kiwwi

no to urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

a co chces pocut akoze?

Reagovat
kiwwi

no nebolo to 1100. cize same old scouser, always cheating

Reagovat
EL Gringo

to bolo omylom,, ale to podvadzanie si nechaj na dnes vecer ,, a ked budem vidiet ze vam to piska Webb tak to mate vyhrate,, a ze always cheating

Reagovat
EL Gringo

1111. pre lfc :),,

Reagovat
ernyyyy

Jak myslíte,že dopadne MU x Tottenham?Kurz 5.50 mne celkem láká

Reagovat
Swarley

jasná 1

Reagovat
smazaný uživatel

Za těch 5.50 to podle mě stojí za risk. Ale ještě pravděpodobnější je plichta...

Reagovat
kiwwi

Kurz na vyhru Tottenhamu je 5.50. Ked nerozumies stavkovaniu, tak to znamena, ze ak vsadis 1000 Kc, tak prehras 1000 Kc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezakrývej strach přehnanou arogancí

Reagovat
kiwwi

not arrogant, just better

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

vsad,že dají slípky gol, škoda,že se nedá vsadit zaviního de Gea

Reagovat
mithro

DeGea alert: All 4 of Jermain Defoe's League goals last season were netted from outside the box ;)

Reagovat
niflheim

Podle mě to bude celkem s přehledem.

Reagovat
nevros

Sry za OT, ale tohle je prostě paráda http://www.youtube.com/watch?v=hZaFlKFL74g ... vy pak říkejte, že Arsenal potřebuje nového golmana :) De Gea se může jít zahrabat :)

Reagovat
Mastný Chobot

pche, taký priemerák...

Reagovat
kiwwi

priemerak to urcite nie je...tie penalty co tam vyrobil boli ukazkove

Reagovat
smazaný uživatel

Prej we hold each other in the dark

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kde se mi tam dostalo to *prej*

Reagovat
niflheim

Tak proti Liverpoolu chytal dobře.

Reagovat
vladis271

verím mu, raz môže byť najlepším v PL, narozdiel od niekoho

Reagovat
kiwwi

ale no, Reina je celkom dobry brankar

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
kiwwi

podla mna fakt je

Reagovat
Mastný Chobot

on o tom vie asi viac ako ty, tak keď tak nalieha, tak asi nemáš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. Lebo je najlepší v PL a jeden z najlepších na svete.

Reagovat
Mastný Chobot

ale vážne, u mňa to tak je. Veď u Reinu si nepamätám jeden jediný kiks za posledné dva roky, fakt skvelý keeper.

Reagovat
kiwwi

http://www.youtube.com/watch?v=1zmT2eIRC58

Pepe ma sem tam sklony kiksnut

Reagovat
EL Gringo

pozri sa na tvojho milacika De Geu a potom hovori,, PEPE je naj v PL mozno aj na svete

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste si zapomnel doplnit, ze na tebe nemame utocit, protoze je to jen tvuj nazor. Pak uz to bude uplne neprustrelne.

Reagovat
niflheim

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/competitions/premier-league/2432939/Premier-League-Transfer-Talk-Club-by-club-Football-Transfers-Football-Rumours-.html

Ten Doyle do toho Liverpoolu je celkem překvapení...ale snad ho Wolves nepustí, protože kdo ví, jestli by sehnali náhradu.

Reagovat
Mastný Chobot

Doyle je presne hráč pre taký klub, v akom zrovna hrá. V nejakom väčšom klube by vyhorel.

Reagovat
kiwwi

poslu ako nahradu Carrolla

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne je to produkt okurkove sezony, Doyle je momentalne neprodejny

Reagovat
mike.84
Reagovat
smazaný uživatel

fuj já se lekl, že už Modrić...

Reagovat
vitasrp

To přijde až ve středu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju zitra ma byt tiskova konference ohledne posil . Pocitam ze bud tam reknou ze prijde Modric nebo uz bude jasny ze zustane u Spurs. Navic zitra to bude tyden do konce prestupovyho obdobi takovej limitni cas kdy jeste muzou Spurs sehnat v pohdoe nahradu.

Reagovat
vitasrp

Já to beru podle toho, že Benayoun na svém twitteru říkal, že do středy bude vědět o své budoucnosti. A jsem si takřka jist, že jeho budoucnost velmi úzce souvisí právě s příchodem Luky..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem se o den sekl , ve stredu je to presne tyden do konce prestupoveho obdobi.

Myslim ze Spurs nejakou takovou podminku maji takze bud se Modric vyresi utery/streda nebo definitivne pada. Jinak pokud by byl soucasti transferu Yossi tak to bude asi jen dobre , uz takhle si moc nezahraje a po prichodu Luky by byl uz bez sance coz by byla pro nej skoda.

Reagovat
mike.84

na tiskovce ti nikdy nic, co už není hotové, neřeknou. pokud do te tiskovky nebude modrič aportovat blesky z foťáku na SB, tak VB nic konrektního stejně neřekne.. tiskovky nejsou od toho aby byly konkretní . ale samozřejmě modrič přide. dneska nehraje, přejde přes cestu, da si kafe s VB a nastupí ještě dřív než by nastoupil do pohárů

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs transfers:

Modric out - chelsea 30m.

Cahill in

Lassana in

Adebayor in (zadarmo)

Palacios, Bentley, Jenas, Hutton out

Asi aj Crouch, Bassong a Niko out

Sum up... what the fuck? Uplne stacilo priviest top strikera (nie tu opicu) + Parkera za Modrica a pustit tych 4-roch prebytocnych a este Giovanniho a vybavene. Cahill len len kvoli nasraniu Wengera tiez zbytocny ale pokial odide Bassong tak sa asi hodi...

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger o Cahilla nejaví záujem, ak by ho moc chcel, tak ho už má.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger moc chcel aj Arshavina a ziskal ho az v hodine dvanastej. Problem je skor v tom ze nevie nakupovat, ked niekoho chce vzdy ponuka len almuzny a az ked mu tecie do topanok tak ponuky zvysuje. Idealna taktika na to dat sa ostatnymi klubmi o tych hracov obtiahnut. Na druhej strane nerobi mu problem vysolit nehorazne prachy za 18 rocnych pralesakov alebo supertalentov.... takze netrep, je to proste tupec... a ja som rad ze je u vas bodka

Reagovat
Mastný Chobot

lenže sám Coyle povedal, že za Cahilla žiadna ani ponuka, ani almužna nebola podaná. Chápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli půjde Luka pryč tak Niko podle mě určitě zůstane. Zatím pokaždé když Luka nehrál, tak jeho místo zaujal Niko a podle mě nezklamal. Navíc sám prohlásil, že pokud Luka odejde, tak se chce rvát o místo v Tottenhamu.

Reagovat
mike.84

Jenže Nika Harry odepsal už davno. Niko určitě podle mě nezustane protože Harry Luku zpeněží do typologicky stejneho hrače. NIko měl jít do sunderlandu

Reagovat
smazaný uživatel

Typologicky stejného hráče, předpokládám že kvalitnějšího než Nika...a to by měl být jakože kdo? Jediný kdo se nabízí je Scotty Parker, ale ten už má svoje roky a nedá se od něj čekat, že by odehrál 38 zápasů za sezonu. Niko v poslední době důvěru dostával a podle mě si o šanci řekl. Harry je v tomhle kokot to je pravda, ale pořád doufám, že ne až takový...Luka je lepší dozadu, má lepší krytí míče a výbornou přihrávku. Niko má ale taky nádherné pasy s myšlenkou, jen mu chybí trocha sebedůvěry a herní praxe. Navíc je o 200% gólovější, umí rozehrávat přímáky(na což jiného praváka v tuhle chvíli kromě bentleyho nemáme) a jeho rány z dálky to je prostě báseň. Harry by se musel asi úplně zbláznit aby ho střelil nebo pustil na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je prave ten problem... mam taky pocit ze Harrymu to v poslednej dobe blazni (citaj jebe) dost casto. ja mam z tohto prestupoveho zatial hrozne zly pocit (odisiel Keano, asi pride ten hajzlik Adebayor to uz asi fakt nerozdycham)

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsme si v poslední době všimli asi všichni, ale v kauze Niko pořád doufám, že se Harry úplně nezbláznil. Jak píšeš dole střed Sandro (Tom) - Niko (Parker) by rozhodně nebyla slabina týmu. Musel by se najít nějaký správný systém protočení všech záložníků. Zákl. skupiny EL by měly být hodně o mladých hráčích jako Livermore, Rose, Townsed (klidně i Kane), to stejné FA cup v prvních kolech se soupeřema z nižších lig. EPL a CC by mělo hrát to nejlepší. V lize se pokusit o 4 flek a CC by se mělo zkusit urvat.

Reagovat
smazaný uživatel

těma mladíkama jsem samozřejmě nemyslel jen záložníky...

Reagovat
smazaný uživatel

Rose sa zatial ukazuje vo velmi dobrom svetle a nevahal by som ho pouzit na lavom beku v niektorych zapasoch nech si Ekotto odpocinie lebo tam dobru nahradu nemame... Walker by mal byt zase s Corlukom istota na pravom beku a mali by sa tocit podla superov. Livermore a Towsend sa mi v priprave pacili takze do poharov urcite ano. Len my niesme Harry takze to moze byt cele uplne inak. Uvidime ja uz hlavne chcem nech je toto prestupove za nami a nech to dopadne aspon tak ze nie uplne na hovno.....

Ideal zo sucasnej situacie by bol:

Odchod Gia, Jenasa, Bentleyho, Huttona, Modrica a asi aj Palaciosa

Prichod: Parker, Ruiz (ten sa mi celkom pozdava a nemusel by byt drahy)

Zotrvanie: Crouch, Niko, Bassong

A hlavne nech nepride ta opica, to by Harry u mna definitivne skoncil. Uz teraz tak trochu dufam ze po sezone pojde k Albionu. Som mu sice vdacny za to ze nas vytiahol, ale asi mu to trochu prerasta cez hlavu. Idealna nahrada Martin Jol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak k tomuhle už netřeba nic dodávat, tady se shodnem na všem. Kde to mám podepsat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

viz dole..

Reagovat
smazaný uživatel

Niko by vedel v pohode zahrat aj na modricovom poste. Ak pride ten Parker v co pevne dufam tak by som stred postavil Sandro (Tom) - Niko (Parker) zapasov bude kopa aj v lige aj v poharoch takze by sa to mohlo trochu tocit. Dufam ze harry nebude chciet zase celu sezonu odohrat s jednou 11-tkou

Reagovat
mike.84

ale šak ja nikde netvrdím že niko je marnej nebo tak... já mam osobně nika rád. když se mu daří tak je gólovej... ale tak sand každý vidí že u harryho nema šanci. sam harry říkal že ho tom "mrzí" ale že pro něj nema fleka když ma plny kadr a spíš ho bude chtít pustit. to říkal někdy během druhe poloviny sezony.samozřejmě ještě nevěděl že modrič vysmahne. a taky nevím kde berete jistotu že nekoupí někoho mimo GB.

Reagovat
smazaný uživatel

koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam Nika strasne rad... skoro vzdy ked hral tak hral paradne a napriek tomu sa musel uspokojit s poziciou nahradnika. Ja dufam ze Luka odide naco drzat hraca ktory za klub nechce hrat, sprava sa jak male decko a este k tomu chce hrat za taku spodinu ako chelsea. Potom by mohol hrat Niko + ten Parker by tiez nebol zly ak ma odist aj Jenas a Palacios.

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo Kiev have confirmed that Vladimir Weiss is joining them from Manchester City

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem preco neisiel do spanielska alebo do talianska

Reagovat
cristiano.K.

tomu přeji

Reagovat
kiwwi

mohol radsej do Talianska, ale Kyjev je kvalita, som zvedavy...good for him

Reagovat
xfox88

OT:Wenger prý jedná s M'Vilou

... a je to tu. French lover

Reagovat
Mastný Chobot

čo je na tom, že nakupuje vo Francúzsku? Má tú ligu najviac vyscoutovanú a nasledovanú, je to tzv. jeho piesoček, tak čo ti vadí?

Reagovat
SunFells

Rennes confirm Yann M'Vila is not for sale. Player himself says he wants to stay. Rumours of an Arsenal bid are false.

Nějakým prý moc nevěř.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda..bol by fajn posila

Reagovat
fantomas

Ten prezident nebo cotoje Rennes je ale prej pěknej lhář...

Reagovat
Mastný Chobot

Tomu Cescovi v tej Barcelone už snáď celkom vymyli hlavu za tých pár dní, čo tam je. Také kraviny, čo píše, to svet nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

no daj

Reagovat
Mastný Chobot

Good morning guys. Did you have a nice weekend? i hope you did. Have a great week! :D

jak zhúlený pes, doteraz mi tie jeho tweety dávali aspoň nejaké info, ale takéto trápne klišé.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen a sluníčku, pohodička doma...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Na fantě je ten volný přestup povolen už dnes nebo až zítra? Vyměnil jsem hráče a odečetli mi body

Reagovat
mithro

volne prestupy boli povelene do zaciatku druheho tyzdna, co je uz pass

Reagovat
kiwwi

on ale asi mysli ten jeden free transfer

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že to půjde od zítřka do deadline 3 gameweeku, jestli mě chápeš.

Reagovat
smazaný uživatel

chapu ja kua myslel že už dnes to půjde bez postihu když tam ta možnost byla. A za každeho vyměněného hrače je to -2 body?

Reagovat
kiwwi

-4...ty si vymenil asi dvoch co?...jedneho ti vymenilo zadarmo a druheho za tie 4 body

Reagovat
smazaný uživatel

Volny prestup na dalsi tyden mas logicky dostupny od uzavreni predchoziho gameweeku, takze nekdy od soboty v poledne.

Reagovat
niflheim

PSG's approach for Dimitar Berbatov appears to have failed. Sporting director Leonardo revealed: "I had Ferguson on the phone but he told me that he was counting on Berbatov and that he was not for sale." The Daily Telegraph says United will extend the Bulgarian's contract for another year and take up that option to avoid losing the striker on a free transfer next summer.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

dnes bude určitě potřeba...

Reagovat
kiwwi

David De Gea, , Phil Jones & Danny Welbeck were not born the last time Spurs won at Old Trafford.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Najdou se i lepší případy, kdy třeba nebyl na světě nikdo ze současnýho kádru.

Reagovat
kiwwi

tu skor ide o toto: The tie with the most one sided history in the Premiership

Reagovat
smazaný uživatel

Snad United rupnú, aj keď pochybujem, že s kurníkom by stratili body, ale nádej umiera posledná.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi

Yep, that’s definitely Nani.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
C0br

1200. pro MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

radši pro Charlton Athletic

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Sobotní výhru Liverpoolu nad Arsenalem v poměru 2:0 sledoval i trenér anglické reprezentace Fabio Capello a povšimnul si skvělého výkonu krajního beka Martina Kellyho: "Byl jsem se podívat na pár hráčů a Kelly odehrál velmi, opravdu velmi dobrý zápas," vyjádřil se pochvalně na adresu našeho talenta Capello.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mithro

OT: tak ten deal na training kity nakoniec na 40 mega, slusne

Reagovat
smazaný uživatel

Rio

Reagovat
C0br

Nani

Reagovat
smazaný uživatel

tam vypadá Jackson jako E.T., každopádně Berbatov je od pohledu takový starší Sheldon Cooper z The Big Bang Theory

Reagovat
vladis271

že Nasri má dostávať 170 000 a navyše mankini varuje Arsena, že ak ho nominuje na Udinese obráti pozornosť inam.

Drzý taliansky bastard. Normálne na Arsenovom mieste zavolám fergiemu a opýtam sa ho, či ho nechce. City ponúkajú 23, MU by som ho strelil za 20 a nech sa ten trapko zadusí na lavičke od jedu.

Reagovat
nemamvasrad

Tak tak, ty špageťákovy výroky ohledně Nasriho jsou arogance sama.

Reagovat
mithro

Howard Webb gets Sundays #mufc v #AFC game.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger půjde po zápasových prohlášeních zase na tribunu

Reagovat
vladis271

Reagovat
C0br

Tento zápas dle mého nebude potřeba Howie Power, šetřil bych ho na ropotrouby.

Reagovat
mithro

no s chelsea nas minuly rok skor zarezaval ako pomahal

Reagovat
C0br

To byl Atkinson ne?

Reagovat
mithro

jeden zapas atkinson, druhy zapas webb

Reagovat
kiwwi

odvetu, alebo LM nam piskal Webb

Reagovat
vocasisko

LM určitě ne, tam by anglický rozhodčí nedali proti anglickým týmům

Reagovat
kiwwi

jj, tak to bola ta odveta

Reagovat
kiwwi

vyborne...take velke zapasy musia piskat najlepsi rozhodcovia

Reagovat
smazaný uživatel

...figurujúci na výplatnej páske Manchestru United

Reagovat
Swarley

ještě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Tyne-wear zrovna moc nezvládl podle sestřihu.

Reagovat
kiwwi

zvladol

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No řezali se tam pěkně, minimálně Cattermole měl jít ještě ven....a Lasson vlastně taky za tu ruku na brankové čáře....

Reagovat
kiwwi

Larssonovu ruku nevidel, Lee dostal poprave zltu, mozno sa tam este jedna dala dat skor, ale skoncilo to s upozornenim, to nie je nejaka chyba a Bardsley siel von...mal velmi, velmi tazky zapas a zvladol ho v ramci moznosti dobre

Reagovat
smazaný uživatel

On mohl jit ven i Cabaye, kdyz na to prijde... Ale u Leeho se divim, ze dohral, meli oba stesti, ze piskal zrovna Webb, ktery kazdymu radsi 3x domluvi, nez aby jen kartoval. Proste si umi zjednat poradek i jinak, nez za cenu karet. Larssonovu ruku jako chybu Webba neberu, to mel videt spis asistent, celkove si myslim, ze se Webbovi T-W derby povedlo

Reagovat
vladis271

on nezvláda nič. Že najlepší rozhodca? Obyčajná fáma. Dokázal si len vybudovať svoj kult, ktorý mu pravidelne priživuje najmä fergie. Ale špičkový rozhodca nepíska podobné bludy.

Reagovat
kiwwi

fama

Howard Webb has been named 2010′s best referee...ty fama

Reagovat
smazaný uživatel

sak sme videli tie jeho kvality

Reagovat
kiwwi

jj a videli ich aj odbornici, ktori ho tym najlepsim rozhodcom zvolili

Reagovat
smazaný uživatel

uz si niekedy pocul o ironii ?

Reagovat
kiwwi

a ty?

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
kiwwi

vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak kvalitný vôbec nie je/je preceňovaný. A to som nikdy nemal reči, že podporuje mancs atp. On len nemá rád LFC:..

Reagovat
kiwwi

na tejto top urovni nemozes dosiahnut to, co Webb dosiahol keby nebol kvalitny...kazdy tvoj zapas sa analyzuje, kazde rozhodnutie sa prebera a na zaklade toho mas nejaky ranking...najvacsi problem preco ludia nadavaju na rozhodcov je ten, ze nerozumeju dostatocne pravidlam...rozhodca je len clovek, nemoze piskat 100%, niekedy sa vyskytne aj vacsia chyba, je to pravda, ale tym, ze tam nasadis slabsieho rozhodcu tych chyb riskujes viac...preto sa do velkych zapasov nasadzuju najlepsi rozhodcovia

Reagovat
smazaný uživatel

Finále MS nezvládol, aj niekoľko veľkých zápasov=preceňovaný rozhodca.

Reagovat
smazaný uživatel

V náveznosti na tvrdenie: "najlepší rozhodca". Ani v Anglicku nie, medzinárodne ani náhodou...

Reagovat
kiwwi

pozri, nas viac krat poskodil ako pomohol a predsa na neho nedam dopustit

Reagovat
Chazy

Nojo, některý věci jsou na něm naprosto bezkonkurenční. Díky svojí autoritě prakticky nemusí dávat červený karty za diskuze a nesportovní hru, takže vždycky udrží na hřišti emoce a klid, ale to je v poslední době skoro všechno. Hlavně ty větší zápasy bohužel opravdu nezvládá.

A to já jsem jeho věčnej zastánce.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud se o Webbovi tolik nemluvilo, tak byl třeba i nejlepší. Od tý doby, co se z něj stala mediální hvězda, tak kurví jeden vypjatější zápas za druhým.

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka je, jestli by ty vypjaty zapasy nebyly bez Webba dokurveny jeste vic

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože by třeba Xabi dostal žlutou za simulování nebo jak ?

http://www.gifbin.com/bin/072010/1278928433_de-jong-vs.xabi_-alonso.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Chapu, zes chtel udelat vtip, ale to jeste neznamena, ze nemuzu mit pravdu

Reagovat
Chazy

bohužel to tak je, dřív neměl konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Hned jsem si vzpomněl na tohle: http://youtu.be/XkRcCt1Ikag

Reagovat
fantomas

Hehe..

Reagovat
minoLFC

to bude penált...normálne má to láka dať Shreka do fanty...ale nie, fuj, radšej si tie body nechám ujsť

Reagovat
smazaný uživatel

"Inter Milán předložil Dirkovi velice lukrativní nabídku a on o ní potřebuje popřemýšlet. Kluby se nicméně zatím na ničem nedohodly," uvedl Jansen.

tak toto trochu zaskocilo, Kuyt uz pomaly starne ....ja by som bol zase jeho odchod, len ak by dali dobru ponuku, ale nemame moc alternativ na jeho poziciu to je trochu problem ...hlavne ze mame 10 zaloznikov

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že je Dirk na křídle dost špatnej, ale je to neuvěřitelnej bojovník a takových hráčů si strašně vážím. Snad zůstane a Kenny ho bude stavět na hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

mne ide o to, ze uz starne, pojde uz len dole vykonostne, aj ked by mohol byt na lavicke ....by som bol naozaj zvedavy na tu ponuku co dali

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, objektivně vzato by bylo nejlepší kdyby odešel - konečně si zahraje na hrotu kam patří, bude v LM a dostane lepší plat. A Kenny by konečně přivedl nějaký opravdový křídlo. Jenže já toho hráče mám strašně rád a proto naprosto sobecky doufám, že zůstane

Reagovat
cristiano.K.

pokud dají 10mega euro,tak bych ho pustil,ale musíme přivést dalšího útočníka,Ngoga jako trojku nechci a i krajního záložníka,pokud nevytáhneme Johnsona na křídlo(jako že ne)

Reagovat
smazaný uživatel

Hned bych ho střelil. Sympaťák neskutečnej, ale pije mi krev poslední dobou. Loni měl povedený jaro, na podzim byl stejně hroznej jako teď.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes slaví 20. narozeniny největší talent od dob CR7 , Federico Macheda

Happy Birthday , KIKO !

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný, čo.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Cahill alebo Dann? Som zvedavý...

Reagovat
fantomas

Dann!!

Reagovat
smazaný uživatel

:)))))

Reagovat
smazaný uživatel

este Shawcross ale to je dost nepravdepodobne ....Cahill je z nich najlepsi ale aj najdrahsi ....za to Kyrgiho sme dufam dostali aspon nejake 2-3 mil.

Reagovat
vodka

Shawcross by snad do LFC nešel...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by práve za to, že ste mu nedali šancu. Pritom nie je z Manchestru a ani nie je fanúšik(alebo?).

Reagovat
vodka

Ferguson mu ale dlouho pravidelně volal a Shawcross měl na něho taky slova respektu... navíc má MU klauzuli, že pokud nabídne stejně, jak jiný klub, přijme se nabídka MU...

Reagovat
smazaný uživatel

Bla, bla, bla...

Máte Jonesa, Smallinga a Evansa..... Pochybujem...

Reagovat
vodka

to je spis o tom, ze by snad ctil ty vazby

Reagovat
mithro

#MUFC team v #THFC: De Gea, Smalling, Jones, Evans, Evra, Anderson, Cleverley, Nani, Young, Rooney, Welbeck

tak som prekvapeny, cakal som berbu a carricka od zaciatku ale zjavne tomuto vyberu SAF veri

Reagovat
mithro

a chicharitoooo uz na lavicke

Reagovat
niflheim

No čekal jsem konečně Berbu od základu. Takhle to bude zase utrpení na hrotu

Reagovat
Tomekcz

taky sem chtel Berbu, ale SAF asi sazi na Welbeckovo napadani a pohyb, mice bude muset drzet nekdo jinej.

Reagovat
kiwwi

fuha, no som zvedavy na ten stred...ale mohli by to zvladnut Clev s Andym proti slabsej zalohe SPurs

Reagovat
mithro

co je zac ten Livermore? o nom som pocul len minuly tyzden prvy krat

Reagovat
Chazy

Nic zázračnýho.

Reagovat
mithro

nejaky ich mladik hej? no uvidime

Reagovat
Chazy

Mladík, kterej od nich dostal klasickou porci hostování ve třetí a druhý lize, kde se sotva naučil něco jinýho, než prasit a bojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

aby ses nedivil

Reagovat
C0br

Já chci už Berbu ale...

Reagovat
mithro

Fergie was asked about Hernandez on Friday: 'He should be back in a couple of weeks.'

Reagovat
Tomekcz

a jeste bych dal Fabia za Smallinga, preci jen je rychlejsi.

Reagovat
fantomas

Zábavná sestava opět.

Reagovat
mithro

to rozhodne, som zvedavy kto tam dnes bude branit

Reagovat
fantomas

No Andy jako nejdefenzivnější záložník zní docela děsivě no, ale to je pro mě vedlejší.

Reagovat
smazaný uživatel

..da nekdo link kde to muzu videt popripade jeste k barcelone Neapoli link..diky

Reagovat
smazaný uživatel

STARTING XI - Friedel; Walker, Dawson, Kaboul, Assou-Ekotto; Lennon, Kranjcar, Livermore, Bale; Van der Vaart; Defoe. SUBS - Gomes, Bassong, Corluka, Huddlestone, Jenas, Townsend, Pavlyuchenko.

Reagovat
smazaný uživatel

Livermore na úkor Huddla?

Reagovat
fantomas

Nebude ještě uplně fit...

Reagovat
smazaný uživatel

co je s Palaciosom?

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněn

Reagovat
niflheim

1300. za dnešní výhru United

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Gary si to ve studiu rozebira

Reagovat
C0br

link?

Reagovat
Tomekcz

mel sem veetle ale uz nejde

Reagovat
Tomekcz

http://www.norwaysport.co.uk/ stream 1 snad to znovu nevypadne ale do par minut to vzdycky nahodi

Reagovat
mithro

http://www.magictv.co/ alebo sopcast Bloodzeed HQ

Reagovat
mithro

ale ako mu to ide od ruky vsetko, tie ich dotykove panely a magicke tuzky

Reagovat
minoLFC

aspoň niečo

Reagovat
mithro

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Před týdnem bych vám řekl, že United porazíme 3:0 s prstem v nose, ale jak se to blíží, tak hlavně chci, ať se neztrapníme.

Reagovat
JIMMY-PO

strašne som zvedavý na dnešný zápas, možno tá pasivita na trhu bude výhodou..COYS

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte někdo nějaký link na MU pls?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak taky se dneska podívám.

Reagovat
smazaný uživatel

Relativně slabý MU a nažhavené slepice...tak remízka

Reagovat
smazaný uživatel

jaktoze nejede my2p?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze neumis cist

Reagovat
smazaný uživatel

nevim kde co

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ona uz nejde ani ta nova

Reagovat
Chazy

Tak si tenhle moment zapamatuj a buď míň nepříjemný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jaka je pravdepodobnost, ze to vypnou, kdyz to pred chvilkou slo? V teto diskuzi je o tom uz asi 10 vlaken

Reagovat
Chazy

Díky Erroru už je to stejně jedno

Reagovat
smazaný uživatel

No ja byl na tom kanale uz taky a mel jsem ho z te nove myp2p stranky, jeste kdyz fungovala

Reagovat
Counter

http://golf.cautela.nl/index.php?part=home - podezřelé, ale funguje

Reagovat
goodbay

Nevíte proč ČT4 vysílá zápasy MU ze záznamu, když koupila práva na MUTV? Je to nutnost? Nebo se jim čas zápasů nehodí do krámu? Díky

Reagovat
Chazy

Tak pokud vím, MUTV snad živě zápasy nevysílá.

Reagovat
goodbay

aha, to jsem nevěděl, každopádně je to škoda

Reagovat
mithro

tak tak, oni robia len pre match, post match a zaznam tiez davaju s oneskorenim

Reagovat
smazaný uživatel

chcel by som si dneska pustit stream na televizii s bratom, nech vidi ako hraju majstri :) mozte postnut nejaky kvalitny odkaz najlepsie na sopcast, aby sa to dalo pozerat na telke ?

Reagovat
Chandy

Liverpool hrál v sobotu... leda záznam

Reagovat
minoLFC

a Oliver! ho určite videl

Reagovat
smazaný uživatel

on chce sledovat united, citim, ze sa v nom nieco lame a zacina sa mu uz aj rooney pacit

Reagovat
minoLFC

no ale ako to súvisí s futbalom?

Reagovat
cristiano.K.

mně se Oliver nikdy nezdál,ale tak když se mu líbí,že má Zrůdný vlasy tak prosím

Reagovat
smazaný uživatel

No dovol.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister
Reagovat
niflheim

Gary je prostě frajer

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast:

sop://broker.sopcast.com:3912/116230

Reagovat
smazaný uživatel

dík ,výborná kvalita-)

Reagovat
Error

Jsem rád, že patřím k těm lidem, co už mají důležité kanály automaticky uložené v Sopcastu, a tak je mi nefunkčnost těhle stránek celkem putna

Reagovat
smazaný uživatel

hod na skysports kanal pls

Reagovat
Error

sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

hoj, prosim te, mohl bys sem nahazet nejake dobre odkazy na sobcast na stanice ktere vysilaji EPL? diky moc.. :)

Reagovat
C0br

Gary v tom studiu těžce owní, doufám, že tam bude co nejčastěji.

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
Tomekcz

skoda Wayne to mel cas i na zpracovani, peknej zacatek

Reagovat
Mastný Chobot

Kvôli tomuto maču som neišiel na Šmolkov do kina, tak nech to stojí za to.

Reagovat
Tomekcz

Clev

Reagovat
niflheim

Kurňa to byl kup ten Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Ten herni projev v nove sezone je u United skvelej

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
mithro

Reagovat
Ligter

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

BF

Reagovat
smazaný uživatel

Younes

Reagovat
Godwinson

Modrić opravdu bojkotuje nebo není ani na lavičku kvůli oněm tříslům?

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole dovolil si dost

Reagovat
C0br

Ten kluk má ale koule, udělat tohle po dvou kiksech.

Reagovat
Ligter

Trochu m zatrnulo.

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea je komik, snad budeme střílet co nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

David

Reagovat
Tomekcz

tohle at uz nedela

Reagovat
fantomas

SAFovi teď muselo přestat bít srdce...

Reagovat
Ligter

To je v pohodě od té doby, co začal brát ty kardiologické žvýkačky.

Reagovat
smazaný uživatel

Faul jak kráva doprdele ale, jakej pičus to píská?

Reagovat
smazaný uživatel

*nemyslel jsem Balea, abych vás ušetřil zbytečných příspevků.

Reagovat
Counter

a Bale už jede svoji klasickou "kopni míč do prdele a spadni" simulaci

Reagovat
nemamvasrad

Slow motion každý zápas jen potvrzuje, jaký to je diver, nakopal bych ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oproti zápasu Teplice-Slavia, tohle je balzám

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím pěkný fotbal z obou stran.

Reagovat
Masi

Neprozradil by mi někdo z vás, kdo měl v MU číslo 4 před Jonesem? Pamatuju si jen Veron a Heinze... Díky

Reagovat
Chazy

Asi Hargreaves.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Hargo.

Reagovat
Tomekcz

obcas lepsi strilet nez to tlacit stredem

Reagovat
Ligter

Hezky to myslel.

Reagovat
Chazy

Young v MU evidentně konečně zaznamenává ten progres, kterýho u Villans nebyl schopnej dosáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde zatim neviditelnej.

Reagovat
Chazy

Mně se celkově líbí jeho pohyb po hřišti, dřív mi akorát lez na nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ho nesleduji no, nebo né že bych se na něj nějak zvlášť soustředil. Ale za tohle mě kritizovala spousta lidí u Keana, když jsem chválil jak hraje mimo balon, jak se pohybuje, napadá atd..

Reagovat
Chazy

Keane je lempl

Reagovat
niflheim

V přípravě, v Community Sheld a proti WBA byl skvělý. Sice jsem byl i celkem proti tomu přestupu - ale zapadnul tam nádherně.

Reagovat
mithro

pravda, ze dnes tomaju s nanim nejako zvlastne podelene, dost sa menia na stranach ale urcite nehraju zle

Reagovat
fantomas

No mění se, ale vždycky se to tahá po straně Naniho. To tolik nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni uz byl oporou Villans, skodilo mu jen to, ze si hral tak nejak podle sebe.

Reagovat
Chazy

Však víš, jak to se mnou bylo loni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Mrkni o přestávce na odkaz, co sem dával pod Kyrgiakose soukupovi. Veliký moment

Reagovat
fantomas

Proč to Rooney někdy z toho středu nezkusí? Vždyť tam má vždycky tolik prostoru...

Reagovat
mithro

njn, malo strielaju, vid zapasove statistiky proti WBA

Reagovat
niflheim

Tak tam to byla 200% úspěšnost

Reagovat
Chazy

Dneska vlastně mám možnost zase vidět to "nejlepší LB v PL"

Reagovat
niflheim

1400. za de Geovo čisté konto dneska

Reagovat
Ligter

Reagovat
Kenneth

A Rooneyho 2 goly, potřebuju to jako sůl.

Reagovat
Bayern +

a za Baleuv hattrick

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Tomekcz

De Geu postavit do stredovyho kruhu at dava prihravky za Andersona

Reagovat
mithro

45.5% of this #mufc side were not playing at the club last year #newblend

Reagovat
smazaný uživatel

brojleři jsou dnes nebezpečnější.. ale asi jen proto, že nevím kdy mám čekat od Davida zákrok

Reagovat
fantomas

Evans tečeee, tečeee...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíte,že z de Gey bude ještě hvězda.

Reagovat
smazaný uživatel

bude, ale po pár střelách doprostřed brány to nejde soudit..

Reagovat
smazaný uživatel

To nesoudim po dnešku,Jenom se mi nelíbí,jak ho tady všichni po dvou chybách odepsali.

Reagovat
smazaný uživatel

Kartičku by si Nani zasloužil.

Reagovat
Counter

Kaboul taky. Ono vlastně za podobnou drobnost šli loni ven Zaba se Sagnou...

Reagovat
Mindas

Reagovat
mithro

thursday nights, channel five

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím pěkný fotbal z obou stran, chybí jen góly.

Reagovat
Tomekcz

no v 2. polocase by to chtelo zacit trochu strilet a mozna Berbu, aby podrzel mic, preci jen Clev s Andersonem to nemuzou moc otvirat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem říkal, že Kaboul je dobrá posila..

Reagovat
mithro

dneska urcite

Reagovat
smazaný uživatel

ne dneska..loni to byl náš nejlepší pravej obránce a na stoperovi hraje zatím taky dobře

Reagovat
C0br

Míň kombinovat, víc střílet, Berbu místo Dannyho, který dnes jen ztrácí míče.

Reagovat
Infi

Málem jsem u United usnul.

Reagovat
Counter

Pořád nuda?

Reagovat
C0br

Centr

Reagovat
C0br

damn

Reagovat
r.mrazik

Clev zatim krome strely dost neviditelny...navic se zase malo nabizi,pritom to v ty noze ma,ale schovava se...Andy je tam na to sam...

Welbeck taky par zbytecnych ztrat...

Young zatim hraje paradne a snad se nejaka akce chytne...skoda,ze nemame poradneho praveho beka,ted je leva strana silnejsi...

Reagovat
fantomas

Spurs vypadaj docela dobře bezradně v založení útoku ("who the hell needs Modric"? oh come on!), ale prostě střílej. Na to MU nák nemá koule a přijde mi to jako dost velkej problém. I Nani toho dneska dost zadrbal, protože má balon každou třetí minutu a to to pak takhle dopadá snad vždycky.

Reagovat
Swarley

tak jak to vypadá?tlačíme aspoň??

teď jsem přišel, tak to půjde

Reagovat
mithro

tak preto tej nasej utocnej faze nieco chybalo

Reagovat
Swarley

jistě, já jsem Wazzova druhá půlka...kdo chce vydělat prachy, vsaďte že v druhé půlce dá gól

Reagovat
smazaný uživatel

V prvni pulce one-way traffic, ale bez zakonceni.

Reagovat
Swarley

takže Berba nebo Chicharito na plac?

Reagovat
cristiano.K.

Pěkný fotbal,ale čekal jsem víc.Hrajou proti sobě týmy,které mají nejlepší krajní záložníky(ano, bohužel nikdy bych tohle nenapsal,kdyby jsme vytáhli konečně Johnsona ) Young je trapnej,ano Dawson ho fauloval,ale po pádu rozhazovat rukama a koukat po rozhodčím a po písknutí se chytat za nohu? no jo no je to divadlo,ale snů to ani né Jinak MU hraje o 10lidech, Welbeck je nulový snad to Sejr nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Číčarýto

Reagovat
smazaný uživatel

měla se pískat ruka

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne mal Lennon prihral VdV-ovi

Reagovat
smazaný uživatel

aha...ty si myslel asi tu Cleverleyho..sorry

Reagovat
Tomekcz

Twen Welbeck me dneska pride hrozne pomalej.... nez se otoci, to je dyl jak Berba

Reagovat
SunFells

To je blbec ten Lennon

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Lennon zadrrrrrrrrrrrrrrrrrbal

Reagovat
Tomekcz

peknej pruchod ten stred

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to na De Geu zkouší i od půlky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rooney je neskutečný

Reagovat
Ligter

Jen škoda, že je to všechno doprostřed.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně zas vyhrajou lůzy z MU.

Reagovat
niflheim

Chce to Berbu za Dannyho...neříkal jsem už tohle někdy?

Reagovat
niflheim

Tak mi to tedy vrátil

Reagovat
niflheim

Stejně je to ale drsné - když si člověk veme, jaký mladý mančaft to hraje.

Reagovat
Swarley

ten střed Andy a Tom, to prostě nepůjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný gól.

Reagovat
Swarley

a je to tady

Reagovat
madridcan

parada

Reagovat
C0br

Ten centr

Reagovat
smazaný uživatel

O ten gól jsem si v druhé půli řikali.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Kaboula byl VIP divák. Obranná práce jak se patří

Reagovat
fantomas

Nádhera! Zrovna oni dva..

Reagovat
Tomekcz

Clev - Danny

Reagovat
niflheim

Danny

Reagovat
niflheim

Ale Tom...to byl krásný míč

Reagovat
Counter

Paráda

Reagovat
Chazy

Nádhera.

Reagovat
Chazy

Cleverley právě skvěle prezentoval to jediný, co umí opravdu nadprůměrně.

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

Clever cross, Wel taken header. Deary me

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že Berbatov za Welbecka

Reagovat
Tomekcz

Beru zpet Berbo sed dal

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně anti-spursští uživatelé.

Reagovat
Counter

Prostě jen fanoušci dobrého fotbalu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nemamvasrad

Tak MU je momentálně to nejlepší, co jde v Anglii vidět a zároveň vás nikdo nemá rád.

Reagovat
mithro

Fergies babes

Reagovat
smazaný uživatel

Skvela hlavicka, ale hlavne dokonalej centr

Reagovat
Tomekcz

Vaart uz to trosku prehani s tema strelama od pulky, tak spatnej zas De Gea nejni

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel

Rooney taky

Reagovat
Swarley

"Rooney taky"

to jenom vy ve Španělsku nevíte, kdo je nejlepší hráč na povrchu zemském

Reagovat
Kenneth

Víme, Cristiano Ronaldo.

Reagovat
Chazy

Ale vědí dobře, taky za MU hrál

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jak ve Španělsku, ale my v Katalánsku máme jasno dávno. 24 let 15 trofejí.

Reagovat
niflheim

Tu zemi dvou týmů sem nepleť

Reagovat
smazaný uživatel

Swarley

22.08.2011 22:23

"Rooney taky"

to jenom vy ve Španělsku nevíte, kdo je nejlepší hráč na povrchu zemském

[reagovat]

Já?

Reagovat
niflheim

Ale jo ty...co třeba ten nick?

Reagovat
Swarley

ale jo, já jen hecuju...prostě ho jen žeru

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel nás ale pěkně drží.

Reagovat
niflheim

A když si člověk veme, že se dále budují další mladí hráči - třeba jen tak z hlavy Ravel, Pogba, Tunnicliffe. Budoucnosti se nebojím

Reagovat
Kaze

Tak budoucnost je i Fergie. Nevím, je to nezvyklý pocit a jsem dost nervózní. U ostatních špičkových týmů, když odejde trenér, přijde jiný kvalitní trenér, ale my už strašně dlouho máme Fergieho, jsem zvědavý na tu éru po něm.

Reagovat
niflheim

Friedel

Reagovat
Ligter

Do hajzlu, zrovna mi musí padnou přenos.

Reagovat
Counter

Friedel pořád umí

Reagovat
fantomas

No hurá! A jakíá těsnota..

Reagovat
mithro

Friedel proti United vzdy vytahuje nadludske zakroky

Reagovat
C0br

Taky si vždy říkám, už by mohl skončit.

Reagovat
mithro

teraz vieme na co tam berba je, naucit vsetky svoje triky dannyho

Reagovat
smazaný uživatel

Brade, proč ti není 30?

Reagovat
mithro

ale aj tak majstrstik od Arryho

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně musí chytat pravidelně.

Reagovat
niflheim

Friedel nemá pochopení pro pěkný góly

Reagovat
Tomekcz

Friedel ven tohle mel uz byt 2. gol at je klid

Reagovat
Chazy

Až je mi Friedela líto, že ten jeden gól pustil. Za tohle by si zasloužil vychytat aspoň ten bod.

Reagovat
niflheim

Jones si zahrál na Terryho.

Reagovat
smazaný uživatel

Young si tam s Čorlukou pěkně vytírá řiť

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomze ta jeho zasekavacka smerem k brankove care byla uz 5x zbytecna, mel to dat proste do druhe vlny a ne to tahat k brane.

Reagovat
fantomas

Jako by to snad nedělal furt.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, ale uz i Nani ho za to napominal

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Reagovat
soukup

tak to už by ho mohlo trknout

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

Takovejhle fotbal tu prostě nikdo neni schopnej produkovat...ti zas jedou na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Chodec na plac, takže máme po nadějích.

Reagovat
Tomekcz

no ale obcas se pekne ukopne do sibenice

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Huddle to bude na De Geu zkouset z dalky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli to trefí třeba jako předloni s Boltonem nebo Stokem, go on!

Reagovat
Ligter

Andersoooooooooon

Reagovat
C0br

PERFEKTNÍ

Reagovat
smazaný uživatel

Pohádka

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo.

Reagovat
niflheim

Tak tohle byla kurva nádhera !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty pico

Reagovat
Tomekcz

No to byla nadhera

Reagovat
fantomas

Neskutečný!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byla lahůdka !

Reagovat
Counter

Úchvatné.

Reagovat
Ligter

A krásně Danny.

Reagovat
smazaný uživatel

Wellbeck.

Reagovat
SunFells

Wow, Welbeck roste .......nádhera

Reagovat
Swarley

Andy vystřelil

Reagovat
C0br

2. ligovej gól slepicím... specialista

Reagovat
smazaný uživatel

Odpusť si ty slepice.

Reagovat
niflheim

Taky podiv ...jsem si říkal, že s tím balónem nedošel radši do branky

Reagovat
mithro

fap fap fap

Reagovat
niflheim

Reagovat
terry

Stejně mně ten projev MU ohromně baví. Už se nemůžu dočkat, až se budu bavit u Chelsea. Mata s Modričem by k tomu mohli pomoct.

Ale zatím je pro mě MU opět favoritem na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz si na to ten klub sam vydela, je to o dost hezci zazitek

Reagovat
Chazy

Řek bych, že ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim na pohled, ale uzijes si to vic

Reagovat
terry

Taky asi ne, jestli jsi fanousek. Ale nema cenu to resit.

Reagovat
Chazy

I o tom pochybuju, furt jsi fanoušek, kterej kouká na svůj tým a podle mě takovýdle hovadiny neřešíš. To je do diskuzí a hádek, jakej tým je lepší a správnější.

Reagovat
smazaný uživatel

V pripade United a Chelsea nevidim zadny duvod ke sporu, kdyz je to evidentni

Reagovat
Chazy

Ok, je mi to fuk

Reagovat
terry

Tohle postrada smysl u Chelsea resit.

Reagovat
Chazy

Tak tohle už je příliš ..

Reagovat
smazaný uživatel

Fandim Arsenalu,ale to co United předvádí

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Nani i Rooney bez golu ci asistence, smutny to fanta vikend.

Reagovat
Chazy

Uaa, tímhle si kazit krásnej fotbal.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomekcz

a ted nani skoda, to je parada

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto skvelej vykon. Ta obranna ctyrka hraje skvele,nejvic se mi libi Jones. Je hodne kreativni,neboji se balon vyvezt. Hraje skvele. Wellbeck hraje taky paradne,pokazdy kdyz je u mice,tak to zavani golem. Dneska skvelej vykon celyho tymu. A ten druhej gol,to byla neuveritelna parada

Reagovat
fantomas

Dodržel pravidlo hrubky na zápas.

Reagovat
Counter

A De Gea si opět vybral svoji chvilku

Reagovat
SunFells

Španěl nezklamal

Reagovat
Counter

Ale pořád lepší než ten náš průměrák

Reagovat
Tomekcz

pekne ten mic podletel

Reagovat
soukup

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že mám ve fantě Roonyeho a Younga, to sakra nemohli dát goly aspoň oni? Alespoň že tady v tiplize jsem dal 2:0, bych to měl za plnej počet bodů.

Reagovat
SunFells

u 2:0 nezůstane

Reagovat
EL Gringo

to len Manchester ma take stastie

Reagovat
niflheim

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
niflheim

Tak možná tu tyčku pochopím, ale vesměs kontrolujem celý zápas. Tak o štěstí se moc mluvit nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas byl minimálně vyrovnaný, troufnu si říct, že jsme měli více ze hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Měli ste víc střel, to je tak celý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

myslel som to ako aj minuly zapas spolu s tymto ,,

Reagovat
niflheim

Tak vesměs jako scouser máš co vykládat se štěstím...když vememe aspoň poslední zápas Liverpoolu

Reagovat
EL Gringo

pozri si prvy zo Sunderlandom a prvy Manchestru s WBA a potom hovor,,

Reagovat
niflheim

Ten zápas jsem viděl...Liverpool hrál v druhém poločase celkem tužku a remíza to tam byla zasloužená.

Reagovat
Ligter

Reagovat
nemamvasrad

Že nemá Manciniho ale Fergieho? To rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

to je casto pravda ale dneska treba chlapsky priznat, ze vyhrali zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

este nedavno vladli na OT obavy co bude ked skonci stara dobra generacia Giggs a spol.

skoncili a obavy boli zbytocne. tito mladi su hadam lepsi ako oni v ich veku.

neuveritelne s akou lahkostou a pri tej rychlosti to hraju

Reagovat
C0br

Tak Ryane pojď, série čeká.

Reagovat
Tomekcz

dokonce trojity

Reagovat
SunFells

Chudák Berba ...už kvůli hráškovi nebyl nominovaný na finále LM, co si teď počne i s Welbeckem.

Reagovat
smazaný uživatel

pojde obzret Eiffelovku

Reagovat
niflheim

Wazza

Reagovat
fantomas

Andyyy!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechte nás dát aspoň gól.

Reagovat
smazaný uživatel

.....

Reagovat
Tomekcz

ted to mel byt gol Nani asist a Rooney gol

Reagovat
smazaný uživatel

yeah, teraz to vyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kto napise ze Manchester ma stastie je riadny "odbornik", United su opat najlepsi a ked to takto pojde dalej tak titul bude zaruceny uz 10 kol pred koncom

A to pripominam, ze som fanusik Villans...

Reagovat
soukup

no jasný rovnou 20 kol...

Reagovat
smazaný uživatel

bolo to myslene obrazne preboha, nevidis ten smajl ?

Reagovat
C0br

Wazzaaa

Reagovat
Ligter

Jak je ten krásný ... a tak jednoduchý. Giggs, Rooney.

Reagovat
Ligter

A ten ''fotbal'' je kde.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je moc...Brad si ty 3 kusy nezasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

uz su s tym trapny

Reagovat
Swarley

ty už se teď klepej do příštího týdne

Reagovat
smazaný uživatel

nj uz sa mi zosypava aj pravopis

Reagovat
niflheim

Wazaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
Swarley

Wazza

Reagovat
Tomekcz

a je tam

Reagovat
niflheim

A už je to jistý - VLASY SE CHYTLY!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Já snad začnu fandit MU...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

To už je fakt krize. Ale chápu, jsou neodolatelní.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Counter

Taky jsem si už říkal, že to skryju za taktiku "United budu ze všech těch póvlů přát titul nejvíc"

Reagovat
smazaný uživatel

To není taktika, ale pravda. taky přeju v souboji o titul United, neboť jsou nejmenší zlo.

Reagovat
fantomas

Tak takhle sem to měl už ty tři sezony, co o titul nebojujem my. Teď uzrál čas to posunout na další level.

Reagovat
Counter

Reagovat
terry

Reagovat
EL Gringo

a ozaj ty komu fandis?

Reagovat
fantomas

Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

ked to myslis vazne tak radsej nefandi nikomu,, achh taky "fanusikovia"

Reagovat
fantomas

Jak bych to asi mohl myslet vážně, proboha...

Reagovat
EL Gringo

klud

Reagovat
fantomas

Nemůžu bejt klidnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš komu fandí fantomas? Každý ví, že Tottenhamu.

Reagovat
EL Gringo

sry,, ale nevedel som

Reagovat
fantomas

Tvoje jediný štěstí..

Reagovat
mithro

konecne rozumna rec

Reagovat
C0br

Reagovat
mithro

roneeeeeeeeeeeeeeeeei zachranuje moju fantu

Reagovat
smazaný uživatel

Oh when the Spurs, go marching in...

Reagovat
Infi

Pěkný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham in Rooins

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne, to su zasluzi velky palec hore

Reagovat
soukup

no tak můžete být klidní body do fanty budou, sice ho tam mají snad všichni...

Reagovat
Counter

Tady jde jen o to, kdo ho má za Cpt. a kdo ne. Já budu třeba trpět :)

Reagovat
soukup

já mám Benta, takže budu i tak spokojenej

Reagovat
Counter

Já Torrese.

Reagovat
terry

Reagovat
Counter

Nenapadlo by mě, že bude mít tak tragickou podporu a pak ho Boas stáhne... Bude vůbec proti Norwichi v základu?

Reagovat
terry

No, to fakt těžko říct. Jestli i potřetí posadí Drogbu, ale je fakt, že toho Drogba proti WBA moc neukázal, takže není důvod ho stavět. To Torres hrál mnohem líp, byl jedním z nejlepších. Je taky otázka, co AVB vymyslí a jestli už třeba bude k dispozici Mata.

Reagovat
vitasrp

Hlavně by to Torrese zase zabilo.. Hraje dobře, se Stoke byl nejlepší na place, s WBA byl jedinej hráč, kterýho bych jako o trenér o poločase neseřval jak prase, bohužel stále hraje v týmu, který mu není schopen nahrát či snad něco vytvořit. On sice má i tu dovednost, že si sám z ničeho nic šanci vypracuje, bohužel proti pevný defenzivě WBA to asi moc dobře nešlo.. Zkrátka a jednoduše, zatím hraje hodně slušně, Drogba oproti tomu nic nepředvedl, takže nevidím důvod ke změně.. Navíc Norwich bude prozatím nejlehčí soupeř, kterého potkáme, a byla by sakra škoda, kdybychom nedali Fernandovi šanci, aby se konečně střelecky prosadil..

Reagovat
Counter

Reagovat
Chazy

Já H-Roda, kterej mi dal za dvě kola dva body.

Reagovat
Counter

:) Do konce sezony to budou v souvislosti s Hugem používat všichni...

Reagovat
soukup

srdcař

Reagovat
herbage

Já Jagielku, protože úvaha že ti žebráci QPR nemohou dát gól byla velmi uvážená a zdála se i správná

Reagovat
Counter

I tak máš za něj víc bodů než já :(

Reagovat
herbage

těžko, když jsem měl téměř nejméně z celé ligy

Reagovat
vodka

já sem nechal suareze se silvou na lavicce, walters nedal penaltu a dembele ma taky nulu, takze 13 bodu, plus ted kapitan rooney

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Příští kolo s City radši nesleduju.

Reagovat
Chazy

To na De Geu zkouší Spurs jak když za MU chytal Sheasy ...

Reagovat
Swarley

jj

Reagovat
Tomekcz

ale oba sou jisty stejne me pride

Reagovat
soukup

tak vypadají podobně jistě

Reagovat
Chazy

No nevím, co máte. Sheasy chytal velmi jistě, ty dvě vyběhnutí mu vyšly a nějakej centr chytil

Reagovat
Tomekcz

to De Gea taky az na ten centr

Reagovat
smazaný uživatel

Bojim se víkendu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja kazdeho dalsieho zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja kazdeho dalsieho zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja vysok odkedy som bol na bratislavskom kolotoci

Reagovat
smazaný uživatel

wellbeck byval brutalne "raw", prenho bolo to hostovanie velmi dolezite

Reagovat
vladis271

zobuďte ma niekto z toho zlého sna

Reagovat
smazaný uživatel

dneska sa mi Van der Vaart vo fante moc neoplatil

Reagovat
Swarley

už tak mu to padá z ruk a ještě mu do nich kopej

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea si neodpustil kulturní vložku - španělské divadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš?

Reagovat
Counter

Defoe je IDIOT

Reagovat
vodka

zkurvenec...

Reagovat
niflheim

To je debil ten Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

V NHL uz by bol zmárovaný...

Reagovat
smazaný uživatel

Si piš.

Reagovat
Darren Fletcher

King De Gea

Reagovat
Chazy

Defoe poněkolikátý prezentoval, že je naprostej kretén. Takovej ideální hráč pro Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tolik té nenávisti? Každý druhý příspěvek od tebe je snad směřován na Spurs, jací to jsou dementi, kreténi, apod...

Reagovat
Chazy

Jak jinak bys ty nazval hráče, kterej se pokusí takhle atakovat gólmana ve chvíli, kdy vidí, že už má balón?

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal blbosti, ale mě spíš šlo o to, že jsi vlastně řekl, že Tottenham je banda kreténů a těch urážek celkově je tady od tebe celkem dost. Nu což...

Reagovat
Chazy

Co už, fakt je nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

a za jakýho stavu a času

Reagovat
soukup

no spíš mu jde o ten dovětek, řekl bych

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea

Reagovat
nemamvasrad

Snad si na OT příští týden upraví trávník k dokonalosti, nebude špatné počasí, Webb vyloučí aspoň 2hráče United za překročení rychlosti a porušení zákazu předjíždění u lajny a nastoupí stejně mladá sestava jako dneska. Ať se Wenger zas nevymlouvá a přizná, do jakých sraček nás dostal, až dostanem bůra.

Reagovat
Counter

Reagovat
niflheim

Jones ale zase úplně fantastický.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen on. Snad všichni byli fantastický

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomekcz

Nani to mel byt gol

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to tam nemusíme ani jezdit, s tímhle výkonem nás přejedou jak nic

Reagovat
Swarley

krásný druhý poločas, přišel jsem akorát...pánové děkuji za skvělý fotbalový zážitek

Reagovat
C0br

Díky tobě, že jsi přišel.

Reagovat
Swarley

sry, že jsem těch gólů nezařídil víc, ale spěchal jsem jen jak to šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Normálne som rád, že nie je možné aby tam bol saf naveky.

Reagovat
Darren Fletcher

dik.

Reagovat
smazaný uživatel

uz by isiel do dochodku ...lebo ked vychova dalsiu generaciu hracov tak sme strateni

Reagovat
Tomekcz

no a Gary ve studiu je spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní výkon Arsenal zažije příští kolo peklo

Reagovat
smazaný uživatel

Cekal jsem ze bude TOT aspon trosku kousat ale byl absolutne bezzuby. Man Utd. dominoval absolutne ve vsech smerech. Jedinej tym co bude letos konkurovat Citizen a to jen diky tomu ze ztratime par bodou po chybach brankare.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jenom druhý poločas, ale myslím že jsem o nic nepřišel. MU parádní zápas.. Nejvíc se mi líbili co se týče směrem dopředu Welbeck, Rooney a Young.. vzadu pak Evans a výborně zahrál Smalling.. Jediný kdo mi dělá starosti tak je de Gea, i když vychytal nulu, tak mi teda jistý rozhodně nepřišel.. Ale tak snad SÝR ví co dělá!! Jinak Tottenham nic moc.. no spíš nic!!

Reagovat
smazaný uživatel

Evans mě překvapil, byl výbornej, stejně tak Jones...myslim, že i bez Ria a Vidice můžeme být v klidu taky bych vyzdvihl Andersona a Cleva. De Gea měl dobrý zákroky, ale v závěru jak nechytil ten centr a Defoe trefil tyč, tak to byla chyba...a tu poslední střelu taky nezvládl uplně nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono jako dobře hráli všichni.. jedině snad od naniho bych čekal o něco víc! Evra se mi taky hodně líbil.. jo je fakt hezké vidět, že i když chybí 2 hlavní stopeři, tak není problém s náhradou! ten Gea ale nevim nevim.. přijde mi nejistý při centrech i při střelách z dálky..jediné v čem se mi líbí je hra nohama a jeho výhozy! ale tak je mladý a toto jsou jeho první zápasy v opravdovém velkoklubu, tak musíme doufat, že se otrká!!

Reagovat
smazaný uživatel

To mě taky těší, jiný týmy by se po zranění stoperů sesypali a my si hrajeme v klídku jako nic David zatím není jistota...bude si jí muset získat, ale věřim, že zápas od zápasu se bude zlepšovat

Reagovat
smazaný uživatel

věřím že to tak bude..

Reagovat
Tomanatura

Nádhera. A zatím nejlepší odkopy brankáře, co jsem v MU zažil. David tu hru ohromě zrychluje, všechno ti dá přímo na kopačku a nečeká 100 roků. Snad mu to tak půjde i rukama.

Reagovat
smazaný uživatel

David určitě podal dobrej výkon, až na tu poslední střelu měl dobrý zákroky. Největší chybu ale udělal, jak nechytil ten centr a Tottenham trefil tyč

Reagovat
vodka

je niejistý, snad mu pomože to čisté konto... dneska zase 3 chyby, ten centr, to byl obrovský kiks a 2 balony neudržel...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ten centr...tohle udělat v nerozhodným zápase tak nás to může stát body a kdyby si pořádně pohlídal tu střelu tak by ho Defoe pak nenakopl (magor Def)

Reagovat
fantomas

Taky sem to chtěl napsat. Jestli byl Sar v rozehrávce špička, De Gea je jeho minimálně důstojnym nástupcem. Přesně ví, kdy se hodí rozehrát po zemi a kdy vzduchem. Odcentruje i na kratší vzdálenost. Ta práce s nohama je u něj fakt na tý nejvyšší úrovni. Aspoň něco, když kolem dokola zatim docela nic.

Reagovat
Swarley

pořád doufám, že postupem času získá jistotu a ukáže, co v něm je...zatím je to opravdu strach při každém centru a při každé střele, ale snad ho tahle nula zase posune o kousek dál...v těchto chvílích ho prostě musí všichni podržet a SAF ho do té brány musí stavět každý zápas dál a dál a ono to půjde a né že né

Reagovat
r.mrazik

dobre mu pomahali divaci...ten centr byl velka chyba,ale jinak vetsinu strel udrzel,tu co vyrazil zase chytl...a ta vetesnena strela na roh,to chyba nebyla...

Reagovat
smazaný uživatel

to se mi líbilo jak mu tleskali

Reagovat
fantomas

Nebyly to chyby, ale zaváhání, který by se top golmanovi stávat určitě neměly.

Reagovat
smazaný uživatel

Či to nebude náhodou aj tým, že on to top gólman zatiaľ nie je... Kto ho sledoval aj v Primere a juniorkách, vedel na čo trpí a v čom sa musí zlepšiť. V takom veku je to prirodzené. Očakávania enormné. Chce to čas a to čo povedal Swarley. Dôveru a prax.

Reagovat
fantomas

Neměly by se stávat golmanovi v top klubu, už v pořádku? Já na něj slyšel stovky referencí, ale že mu budou z rukavic vypadávat střely z 25 metrů, na to mě nikdo nepřipravoval.

Reagovat
niflheim

Pořád je to ale mladý kluk.

Reagovat
r.mrazik

osobne ho za Top nemam...zatim jen obrovsky talent...ale strach mam vzdycky...a az prijdou tymy,ktere budou hrat vice do vapna s centrama...to bude utrpeni

Reagovat
Swarley

se Stoke to pro něj bude očistec

Reagovat
r.mrazik

no prave...to mu vubec nezavidim...navic kdyz si na nej souperi veri...ale musi si ten respekt vybojovat sam...snad se mu zadari...

Reagovat
Tomekcz

no za chvilu jedem do Stoke to pro nej bude masakr

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, že to půjde, zápas od zápasu nabude jistotu a bude to cajk

Reagovat
Tomekcz

ten 2. gol vlastne zalozil on

Reagovat
herbage

Musím uznat, že za poslední rok udělal MU na mě obrovský dojem. Dříve to byla špičková obrana + C.Ronaldo tam něco šoupne, ale tohle už nazávat MU luckem snad ani nejde. Dneska jsem se u jejich výkonu velmi bavil

Reagovat
fantomas

Getzo ví, kdy se zase ukázat.

Reagovat
herbage

gloryhunter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keď bude Arsenal pravidelne hrať EL také poznámky budeš mať pravidelne?

Reagovat
herbage

1) za EL ti chybí čárka

2) to uvidíš

Reagovat
smazaný uživatel

1) niektoré veci sa fakt nemenia.

2) 1) stačí.

3) neuvidím.

Reagovat
C0br

Chjo a na streamu místo aftermatche Big Brother.

Reagovat
vitasrp

Klasickej zápas Spurs s United, kohouti z nich maj takovej komplex, až to snad není možný.. Přitom první půli nehráli vůbec špatně, odpovědně bránili a dokázali tak značně zpomalit soupeřův přechod do útoku(i tak byl ale cca. 3x rychlejší než ten náš, což je opravdu věc, která mne děsí), navíc sami se párkrát ozvali, bohužel pro ně řešení finální fáze z jejich pohledu bylo naprosto katastrofální.. Vaart, Defoe, Lennon, všichni v poslední třetině hřiště volili naprosto zoufalý řešení.. Především únik Lennona byl klíčovým momentem zápasu, kdyby dokázal dát primitivní nahrávku, nemuseli zase Spurs dostat náklep..

Nicméně od 55. minuty United soupeře totálně zválcovali, jejich fotbal je fakt o parník nejpohlednější v celý PL.. Hra roztažená do šířky, přechod do útoku založený na narážečkách a finální fáze spolehající na úniky křídel, prostě paráda. Spurs se z toho kolotoče ještě teď musí motat hlava..

Skvělej Anderson, efektivní Welbeck, který mi ale do branky přišel jako jeden z nejslabších v dresu United, klasicky dobrý Rooney a Young si s Tottenhamem nakonec jenom dělali, co chtěli..

Rád je fakt nemám, ale když člověk vidí, co předvádějí, říká si, proč tak ku*va nemůžeme hrát i my.. Prozatím roli favorita na titul bezesporu potvrzují, jestli jim ho chceme vzít, budeme to mít vážně sakra těžký..

Reagovat
Tomekcz

hlavne ty jejich strely ze 40 metru to bylo super De Gea je sice nejistej, ale tohle uz bylo smesny.

Reagovat
r.mrazik

fotbal paradni,goly krasne...ale stejne z toho mam divny pocit...vzdy jsme se rozjizdeli na plny kotel az o vanocich...snad to nebude prepaleny start,protoze ta nase hra je opravdu dost koukatelna...

ale pokud nam to vydrzi,de Gea bude vice v klidu a stred Clev x Andy se jeste vice sehraje,bude to skvele...

a stejne ten Clev se schovava a malo se nabizi...

Welbeck celou dobu nic a pak predvede takove dve akce...snad mu to zakonceni vydrzi a prida vice mezihry...dost ztraci mice...

Reagovat
r.mrazik

a jeste neco...ten Jones je neskutecny!!

Reagovat
vodka

Jones je muj kun uz od zacatku...

Reagovat
r.mrazik

co tam predvedl za skluz pri uniku Balea,kdyz mu skocil do strely...to byla parada...

Reagovat
smazaný uživatel

Clev moc vidět neni...v prvním poločase snad jen ta střela a ve druhym pak parádní centr, jinak teda moc vidět neni no...

Reagovat
r.mrazik

vsak ano,strela,centr...prihravky ma taky slusne,ale nenabizi se...to musi zlepsit,pokud bude chtit hrat....

dneska muz zapasu rozhodne Anderson...

Reagovat
Swarley

ten střed je směrem dopředu hodně dobrý, ale směrem do zadu jsou tam sem tam solidní okénka...až se uzdraví Carrick, tak si jeden z nich sedne a dle všeho to bude Tom...ale to není nic špatného, má ještě času dost...

Reagovat
r.mrazik

ja pises,tak to nejspise bude...Tom se obcas dost zapomnel a nevracel se tak,jak by mel...ale jsem rad,ze hraje...vidim to tak,ze bude dostavat prilezitosti proti slabsim souperum,carrick proti kvalitnejsim...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasný, že pak bude hrát Carrick. Hlavně máme tak krásně širokej kvalitní kádr, že je mi až líto Parka nebo Fletchera, kteří si letos asi moc nekopnou. A v útoku, když vidim jak dneska hrál Welbeck tak Owen bude rád, když si kopne Carling Cup. Berbs toho letos asi taky tolik neodehraje. A jsem zvědavej na Valenciu.

Reagovat
vodka

nemyslim si, ze je to az tak jasne, Carrick neni tak primocary a prave primocarost a tah na branu byly nasi nejvetsi devizou jak v CS, tak dneska v druhem polocase...

Reagovat
C0br

22.1 let věkový průměr základní jedenáctky

Reagovat
kiwwi

a 6 anglicanov

Reagovat
mithro

ten zaverecny hudobny zostrih zapasu na sky bol super

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele