Anglická Premier League - preview 17. kola

20.12.2011, 08:28, aktualizováno 22.12.2011, 08:44
Previews
Sedmnácté kolo anglické ligy uzavře atraktivní utkání mezi Tottenhamem a Chelsea. Domácí jsou momentálně třetí s desetibodovou ztrátou na vedoucí Manchester City, mají ale odehráno o dva zápasy méně než lídr. Chelsea patří aktuálně čtvrtá příčka.
Tottenham Hotspur - Chelsea FC  (čtvrtek 21:00)
Jako poslední "předštědrovečerní" zápas jsme si zřejmě nemohli přát o moc lepší klání - londýnské derby mezi Tottenhamem a Chelsea slibuje skvělou podívanou! Spurs s Blues na White Hart Lane zakončí 17. kolo a půjde o hodně.

Dávno jsou pryč ty časy, kdy si Chelsea jezdila ke svému sousedovi pro tři body. Uplynulo už šest let, kdy Blues White Hart Lane naposledy vyplenili, ale moc rádi by si na výbornou sérii před rokem 2006 vzpomněli.

Tři body jsou totiž ze čtvrtečního zápasu pro mužstva Andrého Villase-Boase klíčové. Nejen, že má Tottenham v tabulce dvoubodový náskok, ale ještě k tomu zápas k dobru. Za vše může poslední zbytečná ztráta Chelsea, která nedokázala potvrdit vítězství nad Manchesterem City a po trapném výkonu jen remizovala ve Wiganu.

Ačkoliv naděje na titul je s největší pravděpodobností ztracena už nyní, případná prohra na Tottenhamu by šance Chelsea pohřbila definitivně. A výrazně by komplikovala i boj o příčky o kousek nižší.

To Spurs si zatím nemohou stěžovat. Prožívají druhý nejlepší start do sezony ve své 129leté historii, hrají ve velké formě a do zápasu půjdou jako favorit. Když Tottenham před 14 dny padl na Britannia Stadium a skončila jeho šňůra šesti vyhraných zápasů, začalo se štěbetat, jestli to náhodou nebude mít na jeho formu výraznější vliv.

Svěřenci Harryho Redknappa pak ovšem odpověděli výhrou nad Sunderlandem, ačkoliv nehráli v ideální sestavě. Mimo hru byli zranění Bale a Defoe a když se k nim ještě během zápasu přidal další křídelník Lennon, nevypadalo to se Spurs dobře. Redknapp pak ovšem sáhl po změně rozestavení, na hřiště poslal Pavljučenka a ten zařídil vítězný gól.

Ani proti Chelsea to nebude nejsilnější Tottenham. Klíčoví křídelníci Bale s Lennonem chybí a zranění trápí i útočníky Defoeho s Adebayorem, ovšem u nich není absence jistá. Hosté na White Hart Lane přijedou i se svým kapitánem Johnem Terry, který překonal zranění achillovky, vrací se také Ramires. Mimo hru je vedle Essiena jen stoper David Luiz.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.30 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Aston Villa - Arsenal FC  (středa 20:45)
Minulost nám našeptává něco o totální dominanci Arsenalu na Villa Parku po dobu minulých 13 let. O zdejší neprohře od roku 1998, o pouhých dvou prohrách v posledních 25 vzájemných bitvách - tentokrát na kterémkoliv stadionu. A aktuální rozpoložení obou kohoutů popravdě nenapovídá, že by se něco mělo měnit.

McLeish na předzápasové tiskové konferenci pronesl tři zásadní věty. V první řadě se poklonil "rozhodně strach nahánějícímu" Arsenalu, který se ostatně v zápase s ManCity dočkal přemožitele po dlouhých osmi kolech čekání. V druhé řadě vyzdvihl "fantastického" Van Persieho, jemuž schází v tomto kalendářním roce zaznamenat jediný střelecký úspěch a dotáhne klubový rekord Henryho z roku 2004 (případně tři, aby dosáhl na Shearerův rekord v rámci Premier League z roku 1995). A nakonec nastínil, co by měla změnit sama Aston Villa: prezentovat se sebevědomě, nebát se tak jako proti Liverpoolu, kdy byla bez dua Bent-Agbonlahor v ofenzívě úplně ztracená. Obecně zatím letos Villans převážně brání, a když mají přidat něco navíc vepředu, nezvykle tápou. To je určitě potřeba změnit, protože vyjít čtyřikrát z pěti minulých pokusů střelecky naprázdno - to je strašná bilance.

Také Arsenal ovšem má v nedávné době s ofenzivním vyjádřením nevídané problémy. Netrefil se proti ManCity, jediným gólem sestřelil předtím Everton a v Lize mistrů stejně tak jedním zásahem akorát krotil porážku od Olympiakosu. Na druhou stranu střelecky naprázdno před minulým kolem Gunners naposledy vyšli 20. srpna - teď navíc čelili vedoucímu týmu tabulky -, takže asi není potřeba ztrácet hlavu. Tím spíš, pokud se Londýňané na Villa Parku posledně uvedli hned čtyřmi brankami a výhrou v poměru 4:2.

Bez Agbonlahora s Bentem to vůbec nešlo; teď je otázkou, jestli to půjde alespoň s jedním z nich, letos vlivnějším "Gabbym", jenž se vrací z trestu. Bent dál marodí s nataženým stehenním svalem. Mimo hru je zároveň další útočník Heskey, takže vepředu nejspíš opět dostane šanci Delfouneso. Chybí rovněž Collins s Herdem.

Arsena Wengera čeká klíčová volba záskoku na postu defenzivního záložníka, který výjimečně neobsadí Alex Song, neboť nashromáždil pět žlutých karet. Zároveň samozřejmě bude řešit situaci kolem beků. Na měsíc čerstvě vypadl Djourou, nakonec se ani nekoná plánovaný návrat Gibbse, který v úterý opět musel za specialistou. Momentálně je tedy Arsenal bez pěti různých alternativ na oba kraje obrany, takže se už začíná hovořit o možnosti půročního hostování Waynea Bridge.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.75 - 3.70 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Stoke City  (středa 20:45)
Manchester City zvládl veledůležitý šlágr 16. kola s Arsenalem, který porazil 1:0. Po první porážce v sezoně, již Manciniho výběru uštědřila Chelsea, to byl takřka povinný počin. Vrátili se tak na první příčku, odkud na několik hodin odpadli a uvolnili výsostné postavení městským rivalům United.

O jediný gól se postaral jeden z dosud nejlépe hrajících fotbalistů v Premier League - Španěl David Silva - který rozhodl dorážkou na zadní tyči ve druhém poločase. Jeho branka bylo mimochodem už padesátá v sezoně, čímž se blankytně modří stali prvním týmem po 49 letech, jež tuto metu dovršil už po šestnácti kolech. Ve středu nicméně nečeká Citizens o moc lehčí zápas, na Stoke City totiž narážejí právě v době, kdy mají vůbec nejlepší výsledkovou fazonu ve své prvoligové historii.

Potters vyhráli už čtyřikrát v řadě, což je na klub jejich formátu něco nevídaného a není ani divu, že tím hráči v červenobílém utvořili klubový rekord. Důvod je pak možná nasnadě - hráči Stoke mají v probíhající sezoně na svém kontě již 799 obranných odebrání míče, což je více, než u kteréhokoli klubu v Premier League.

Těžšího soupeře si však nemohli přát. Zvláště, když vedoucí celek tabulky hraje před domácími fandy famózně, doposud zvítězil ve všech zápasech se skvělým skóre 25:4. Že se tak Pulisovým svěřencům podaří napodobit výsledek 1:2, jímž zdolali minulé kolo Wolverhampton, můžeme spíše jen doufat.

V pohárové Evropě jsou na tom nicméně obě mužstva totožně, jelikož Stoke City se podařilo postoupit do vyřazovací fáze Evropské ligy, zatímco Man City do ní z Ligy mistrů vypadli. Těsně před vánoci se nestačili dát do pořádku Whelan s Wilkinsonem, kteří tak pravděpodobně hrát nebudou. Stejně tak kapitán Shawcross, jenž uviděl proti Wolves pátou žlutou kartu. Domácí naopak očekávají návrat Gaela Clichyho po jednom odseděném utkání za červenou kartu proti Chelsea. Stále mimo je druhý levý bek Kolarov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.23 - 6.00 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - West Bromwich Albion  (středa 20:45)
Vzor dresů domácího Newcastlu United jako kdyby korespondoval s právě probíhající sezonou Magpies. Zářivě bílá - výjimečná forma celku postaveném na perfektní obraně v čele se stoperskou dvojící Steven Taylor - Fabricio Coloccini a skvělém brankáři Krulovi. Temně černá - zranění klíčových středních beků, pět utkání bez výhry, včetně poslední remízy s vůbec nejhorším venkovním týmem soutěže Swansea.

Alan Pardew tak má důvod k zamyšlení. Vázne především zakončení, ve zmíněných pěti duelech vyšel Newcastle dvakrát na prázdno a jen jednou dal více než jednu branku. Proti nim stojí West Bromwich Albion, který si v posledních týdnem počíná jako na houpačce. Před deseti dny prohra doma s Wiganem, o týden později naopak vítězství na půdě Blackburnu.

Aby však uspěli, musí prorazit dlouholetou sérii - na St. James Parku už nevyhráli 34 let, kterých skýtá deset utkání. Ani doma se WBA proti současně sedmému týmu Premier League nedaří, celkově z posledních 19 duelů vyhráli jediný. Klíčový bude nejspíš vstup do zápasu, Newcastle totiž vyhrál pokaždé, když otevřel skóre.

"Straky" konečně vyléčily alespoň jednoho ze stoperů, Coloccini je fit, v kritickém stavu se ovšem nachází jiný životně důležitý post. Ze středních záložníků totiž kvůli kartám nebude hrát Yohan Cabaye, Dan Gosling si po přímé červené kartě odsedí druhý zápas ze tří a Danny Guthrie stále laboruje s tříslem. Zůstává tak jen uzdravený Tiote, který však ještě nenabral dostatečnou formu. Vedle něj se pravděpodobně postaví 19letý Haris Vukčić.

Pardew nadále nemůže počítat s Marveauxem a zřejmě ani s druhým z Taylorů, Ryanem. Ten ještě před utkáním podstoupí zdravotní testy a uvidí se, zda jeho kotník vydrží. Paradoxně také WBA trápí zranění středopolaři. Stehno trápí Jamese Morrisona, koleno Youssoufa Mulumbua a stoprocentně fit není ani Paul Scharner. Roy Hodgson si tak stáhl tři hráče z hostování - Thorna, Jaru a Fortunea.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.87 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Queen's Park Rangers - Sunderland AFC  (středa 21:00)
Jedno vítězství v sedmi zápasech - přesně to má společného Sunderland s QPR. Vskutku nic, na čem by se rádo stavělo. Nicméně takové Black Cats se za tak dávnou minulostí ohlížejí z principu nerady, neboť pod novým manažerem O’Neillem se vlastně okamžitě zvedly a na půdě Rangers teď určitě půjdou za výhrou.

Nejprve heroický obrat utkání s Rovers, posléze velmi sympatický výkon proti Tottenhamu, který nakonec s velkým štěstím zvítězil těsně 1:0. Takhle se zatím stihl Sunderland odprezentovat pod exmanažerem Aston Villy Martinem O’Neillem. Na tom už se určitě stavět dá; a Mackems nedoufají v nic jiného. Aktuálně jsou po úterní remíze Wolverhamptonu sedmnáctí, pouhý bod před "sestupujícím" Wiganem. Co se QPR týče, to je pouhé dva kroky před svým příštím sokem, takže se teď rozhodně musí mít na pozoru. Případná prohra by pro něj mohla mít fatální následky.

Během zápasu se můžete zaměřit na mnoho zajímavých věcí. Třeba na dva z nejživějších manažerů v lize, kteří určitě i nyní budou u postranní čáry skákat jak čertíci z krabičky, nebo ve výsledku srovnat dvě skutečnosti: že je QPR slabé doma (7 bodů z osmi zápasů) a naopak Sunderland mizerný venku (5 bodů z osmi výletů) - oba kluby by v těchto jednotlivých tabulkách seděly na sedmnácté příčce. Vůbec nejzajímavější ale bude sledovat, jak se aktéři vypořádají s vlastní střeleckou nemohoucností.

Jestliže QPR je statisticky vůbec nejméně produktivním týmem Premier League (spolu s Wiganem) a dokonce ani neživí průměr jedné vstřelené branky na utkání, Sunderland v minulých šesti kolech vyšel střelecky naprázdno hned třikrát. Ve vzájemných soubojích ovšem na druhou stranu Black Cats od roku 2004 nešly pod dvě trefy. Naopak Rangers třeba v rámci minulých dvou předvánočních klání strádali obdobně jako dosud v celé letošní sezoně: vloni 0:2 s Leedsem, o sezonu dříve 1:1 se Sheffieldem United.

Radek Černý se z pozice trojky vyhrabal na výsluní - už v minulém utkání dostal přednost před uzdraveným Kennym a opět se vyznamenal. Manažer Warnock by jej tak mezi třemi tyčemi mohl ponechat i pro středeční klání. Otazník zároveň visí i nad starty Ferdinanda, Bothroyda či Gabbidona, který má na noze zaděláno na pořádnou jizvu.

Ofenzivní vozba Sunderlandu zřejmě opět zažije revoluci. O’Neill od svého příchodu na lavičku nesahal do Bruceova rozestavení s jediným hrotem, jímž byl zatím pokaždé Connor Wickham; nyní však musí řešit zapeklitou situaci kolem zraněného mladíka a nedávno zadrženého hříšníka Bendtnera. Šanci by tedy možná mohl dostat Korejec Ji Dong-Won. Bardsley i Brown by v defenzivní linii scházet neměli, přestože si od víkendu prošli ozdravným procesem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.25 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Wigan Athletic - Liverpool FC  (středa 21:00)
Druhého ledna 2008 se Bramble se svým gólem do sítě Liverpoolu významně podepsal pod jeden zlom. Do té doby Wigan ani na 20 pokusů nebyl schopen sebrat body některému ze členů Big Four. Tohoto dne, zhruba čtyři roky zpátky, se něco zlomilo. Latics zároveň po pěti nulách konečně skórovali proti Reds, ke všemu na jejich stadionu - a od té doby často trápí jak Chelsea, tak právě Liverpool, s nímž loni dvakrát remizovali 1:1.

Reds skutečně mohou jít do utkání na DW Stadium s divnými bolestmi hlavy. V loňské sezoně se pokaždé ujali vedení, pokaždé ho zbytečně ztratili. Venku se Wigan prosadil ze vzduchu jako opravdový blesk z čistého nebe, doma Liverpool nezvládl vstup do druhého dějství. Na DW Stadium navíc celkově Reds čekají na výhru od onoho osudného okamžiku; v březnu 2010 tu dokonce prohráli 0:1 gólem tradičního liverpoolského kata Rodallegy, jenž skóroval i v loňském domácím utkání. Na druhou stranu letos se atleti nedobytným stánkem pochlubit rozhodně nemohou: na druhou zdejší výhru čekají od srpna, přičemž se zatím před vlastním publikem radovali z gólu pouze šestkrát.

Naopak Liverpool patří na cestách k silným soupeřům. Ostatně kdybychom brali v úvahu jen venkovní zápasy, byl by součástí elitní čtyřky. Ve skutečnosti momentálně sedí mimo pohárové příčky na šesté pozici, za což hlavně může až zlepšená forma v minulých dvou kolech. Během nichž Reds neinkasovali, když vyhráli 1:0 a 2:0, a právě o pevnou obranu by se klidně ve středu mohli chtít opírat. Jak už jsem totiž naznačil, Wigan je vepředu až zoufalý. Ačkoliv výsledkově neustál jen jediné kolo z posledních pěti, stále vlastní dělenou nejslabší ofenzívu v lize.

Hodně nepříjemné zprávy se neustále snáší na hlavu Roberta Martineze, který poslední dobu prakticky nestaví menšího specialistu na Liverpool Huga Rodallegu (v posledních pěti kolech si odkroutil dohromady 41 minut). Ten v jednom kuse není připravený a ani teď nejspíš nebude - čekají ho v den zápasu zátěžové testy, které rozhodnou, zda vůbec usedne mezi náhradníky. V pořádku každopádně nebude ani Boyce, který se sotva vrátil na trávník.

Stále bez Stevena Gerrarda, ale také bez hříšníka Spearinga, jenž si teď před Vánoci odkroutí poslední část svého karetního trestu, bude ve středu Liverpool. Kenny Dalglish by zároveň mohl šetřit Craiga Bellamyho, přičemž nejspíš opět dá možnost předvést se mladíkovi Shelveymu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.50 - 4.00 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Swansea City  (středa 21:00)
Everton ctí tradice posledních let. Podzim hraje úžasně nevyrovnaně, potácí se ve druhé polovině tabulky a především domácí zápasy proti papírovým outsiderům pravidelně nezvládá. Porážky v Goodison Parku od Queens Park Rangers a Stoke City dávají tušit, že ani letošní podzim nebude ze strany Toffees to pravé karamelové.

Jako příklad za všechny může sloužit i poslední zápas doma proti Norwichi, jež Blues opět nezvládli a jen remizovali 1:1. Nutno však poznamenat, že byli v Evertonu za remízu možná rádi, do té doby totiž zaznamenali dvě porážky za sebou a bezprostředně před vyrovnávací brankou Osmana už celých 273 minut nevsítili gól. Za zmínku určitě stojí i fakt, že v žádném z 11 domácích zápasů ve všech soutěžích neudrželi čisté konto.

Za možnou krizí Evertonu stojí určitě také Tim Cahill. Loňská sezona a spolupráce mezi Bainesem a Cahillem, v níž obvykle levý obránce centroval a Australan hlavou zavěsil, je hudbou dávné minulosti, 31letý záložník už neskóroval dlouhých čtyřiadvacet klání. Kdy jindy než proti Swansea se může jeho nepěkná série ukončit...

Nejhorší venkovní tým soutěže, navíc jako jediný velšský, a vůbec neanglický, zástupce Premier League musí cestovat přes hranice své země. S Evertonem se Swans střetli v historii prozatím třináctkrát a ani jednou se netěšili z výhry. Těšit by Velšany mohla solidní defenziva, vždyť z posledních 4 utkání hned třikrát nedostali gól, včetně poslední bezgólové remízy v Newcastlu.

V něco podobného určitě doufají i tentokrát a pomoci by jim k tomu mohl konečně uzdravený pravý obránce Angel Rangel, jehož před necelým měsícem v utkání s Aston Villou zradil kotník. Nathan Dyer má potíž s chodidlem a určitě nenastoupí, duo evertonských - Coleman s Rodwellem - pak živí naději startu i přes menší svalová zranění.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.57 - 3.80 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Manchester United  (středa 21:00)
Minulou sezonu byl Manchester United po šestnácti zápasech na prvním místě tabulky a stále neporažen - což mu vydrželo až do začátku února. Letos na tom tak dobře není. Nebo ano? Letošních 39 bodů je totiž o celých pět více, než měli Red Devils loni touto dobou. Pohled zkresluje jen úžasná jízda Manchesteru City, o čemž přesvědčuje i fakt, že Chelsea měla před utkáním s Wiganem o dva body více než po patnácti kolech při mistrovské sezoně 2009/10.

Fulham si do boje proti obhájcům titulu nese dobrou náladu po víkendové výhře 2:0 nad Boltonem. Vítězství ze zápasu s ManUtd by ovšem pro Cottagers bylo letos něčím nevídaným. Dosud totiž nedokázali na výhru nikdy navázat dalším triumfem, ba ani remízou - po všech třech předchozích úspěších následovala porážka; 0:2 na půdě Stoke, 1:3 s Evertonem a 0:2 se Swansea ve Walesu.

Série, tedy ty nepříjemné, jsou ale hlavně od toho, aby se přerušovaly. A dnes určitě jedna skončí. Buď výše zmíněná teorie, jež zamezuje svěřencům Martina Jola bodovat zápas po výhře, nebo ta manchesterská - Rudí ďáblové na Craven Cottage totiž už třikrát v řadě nevyhráli, dvě ztráty z toho jsou dokonce prohry bez vstřelené branky.

Tak jako tak, čeká nás velký zápas, ve kterém to papíroví favorité z Manchesteru budou mít těžké přetěžké. Zvláště pak, když se musí obejít bez trojice středních záložníků - Andersona, Cleverleyho a Fletchera -, místo nich si už ale v sestavě vybudovali místo Carrick s Jonesem. Dále zranění nevpustí na trávník ani Rafaela, Owena nebo do konce sezony indisponovaného Nemanju Vidiće.

Fulham může přivítat zpět forvarda Bobbyho Zamoru poté, co propásl vítězné utkání s Boltonem. Fanoušci západolondýňanů ovšem nebudou moci pozorovat v akci gólmanskou jedničku Marka Schwarzera, kterého opět nahradí Stockdale. Mimo hru jsou také záložníci Simon Davies a Steve Sidwell, stejně jako český obránce Zdeněk Grygera.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.60 - 3.50 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Wolverhampton Wanderers - Norwich City  (úterý 20:45)
Úterní dvojitý předkrm vloženého kola anglické Premier League neobstarají věhlasné kluby, o to větší zábavu by ale aspoň jeden, tento konkrétní duel mohl slibovat. Nejprve se totiž provede výkop na Molineux Stadium, kde sídlí tradičně nespoutaný celek Wolverhamptonu a hostem mu tentokrát bude takřka vždy ofenzivně naladěný Norwich.

Ofenzivně, a také oproti domácímu mužstvu spíše dobře naladěný. Vlci totiž jak skvostně odstartovali, tak bledě dnes vypadají jejich vyhlídky i současná situace. Pouhé dvě výhry ve 14 kolech McCarthyho partu sestřelili na 17. příčku jenom bod nad sestupové pásmo. Tam by přitom Wolves docela klidně v blízké budoucnosti mohli zahučet, neboť v rámci příštích čtyř kol náročného vánočního/novoročního programu odehrají složitá klání s Arsenalem, Tottenhamem a Chelsea. Zároveň Canaries momentálně nejde považovat za snadného soupeře, proti němuž by Wolverhampton měl brát jedině výhru. Sic na Molineux Norwich nevyhrál už 11krát v řadě, lepší formou se teď pyšní zcela bezesporu.

V minulých čtyřech kolech Kanárci zaznamenali dvě vítězství, jednu prohru a naposledy demonstrativně remizovali s Evertonem. Demonstrativně proto, že takto poukázali na svou patrně největší slabinu: ztrácení vedení, a tedy i důležitých bodů. Z výsadních pozic jich takto Norwich stihl prošustrovat už deset - posledně nevyloupil Goodison Park vinou Osmanova zásahu devět minut před vypršením řádné hrací doby. I tak ovšem: Canaries by před úvodním hvizdem plichtu brali zcela určitě všemi deseti, takže příliš důvodů ke smutnění nevidím. Tím spíš, pokud se stále nacházejí v bezpečné vzdálenosti od bažiny (sedm bodů) a dokonce už ani neuzavírají desítku, nýbrž se ještě posunuli před Aston Villu.

V úvodním odstavci předpovídám atraktivní střetnutí, proto vám nejspíš dlužím faktické vysvětlení. Prvním argumentem mohou být vše říkající výsledky posledních dvou vzájemných střetnutí obou týmů v sezoně 2008/09. Na Molineux 3:3, na Carrow Road dokonce 5:2. Dalším argumentem je úžasný počet nastřílených branek Canaries; 25 góly se v této fázi ročníku z nováčků naposledy pyšnil Sunderland před více než deseti lety. Dál Norwich jen ve dvou zápasech vyšel střelecky naprázdno, přičemž ani jednou neudržel čisté konto. A nakonec: Wolverhampton letos prozatím na nováčka nevyzrál, což kromě zvýšené motivace mimochodem zmiňuji i pro celkové bohaté skóre předešlých dvou takových klání (2:5).

Paul Lambert podle všeho nebude mít důvod sahat do složení poslední základní sestavy; opět tedy vsadí na rozestavení se dvěma útočníky, od něhož po mizerném odstartování kapitána Holta načas upustil. Jinak bych se při vyjmenovávání absencí jenom opakoval: až v novém roce si zahrají Vaughan s Wardem a de Laet se do tréninkového cyklu zapojí teprve během tohoto týdne.

Zase jednou bez O’Hary a Edwardse se budou muset obejít Wolves. Prvně jmenovanému se ozvala třísla, kolegu tahá lýtkový sval. V důsledku těchto zpráv by své místo v zahajovací jedenáctce mělo uhájit duo Milijaš-Hunt.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Blackburn Rovers - Bolton Wanderers  (úterý 21:00)
Jestliže v mírně předsunutém úterním duelu Wolverhamptonu s Norwichem můžeme očekávat nespoutanou ofenzivní smršť, potenciální diváci druhého předehrávaného zápasu by se raději měli připravit na nefalšovanou křeč. V ničem jiném se totiž aktuálně nezmítají oba dotyčné celky, Blackburn a Bolton.

Koneckonců můžeme zvolit i jen tu nejbanálnější cestu argumentace: momentálně přeci není tabulkově horších celků než právě těchto dvou. Bolton celou společnost uzavírá s devíti body na kontě, Blackburn je před ním o jeden slepičí krok. Co se týče formy a její řeči, jsou na tom Rovers zase o něco lépe - poslední dobou ale můžeme hovořit o úplně stejné mizérii jako v případě Trotters. Steve Kean, který navzdory spekulacím údajně po rozhovoru s vedením nedostal ultimátum a dál se těší bezmezné důvěře, totiž nyní nemohl počítat s Hoilettem, což totálně rozhodilo sandál ofenzivní složce mužstva. A to samé nyní může potkat i defenzívu: k Givetovi se přidává nově absentující Dann, takže pro změnu Rovers čeká složité hledání optimální stoperské dvojice.

Je to až podezřelé, ale Coyle se přitom potýká s neskutečně podobnými problémy. V jeho případě jde především o nutnost choulostivé doplnění Cahilla a absenci pořádného, zdravého pravého beka - hlavně tyto faktory a brzké absolvování téměř všech nejobtížnějších testů se také podepsaly pod skutečnost, že teď neexistuje tým s horším skóre a obranným výkazem. V ofenzívě to jsou potom dlouhodobé zdravotní problémy Holdena s Lee Chung-Youngem. Výsledkem je aktuálně pětizápasové čekání na bod a taková bilance po 16 kolech, s níž se dosud žádný klub v historii Premier League nedokázal později vypořádat natolik, aby nesestoupil. Před Wanderers, jinak nedisponujícími ani zdaleka nejslabším kádrem v lize, tedy stojí ohromná výzva.

S tou se dnes budou Coyleovi svěřenci určitě vypořádávat bez středního obránce Wheatera, jemuž ne a ne vypršet karetní trest. To chtěnému Cahillovi byl dříve za přiznaný kontroverzní výrok odpuštěn, takže se opět spáruje s Knightem. Jinak skotský manažer neřeší nic nového a dost možná dá šanci stejné jedenáctce vyvolených jako proti Fulhamu.

Koho k Sambovi? Tu otázku jsem už v úvodu nastínil a pořádně si na ni ani nedovedu odpovědět. Jisté jsou teď tři věci: nebudou to Nelsen (koleno, až v novém roce), Givet (menší operace srdce, neví se) ani Dann (prasklé varle, šest týdnů mimo). Na soupisce už potom Kean nemá k dispozici žádného čistokrevného stopera - proto nejspíš stáhne dozadu N’Zonziho, jenž už s tímto postem menší zkušenosti má. Nově se ale bude přeskupovat i ofenzivní vozba; do té se totiž vrací klíčová ingredience jménem Hoilett, bez níž se teď ve dvou zápasech Rovers prosadili jen dvakrát - jednou po standardce.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.30 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City16132150:1541
2.Manchester United16123137:1439
3.Tottenham Hotspur15111331:1834
4.Chelsea FC16102434:1932
5.Arsenal FC1692531:2429
6.Liverpool FC1685320:1329
7.Newcastle United1676321:1927
8.Stoke City1673618:2524
9.Norwich City1655625:2920
10.Aston Villa1647518:2119
11.Fulham FC1646618:1818
12.Swansea City1646616:2018
13.West Bromwich Albion1653816:2418
14.Everton FC1552816:1917
15.Queen's Park Rangers1644815:2816
16.Sunderland AFC1635818:1914
17.Wolverhampton Wanderers16421017:3014
18.Wigan Athletic1634915:3013
19.Blackburn Rovers16241023:3610
20.Bolton Wanderers16301320:389

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2153)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vlci s kanárkama může být dobrá přestřelka dneska

Reagovat
m0rientes9

aj bude... 0:0

Reagovat
m0rientes9

srandujem.... skor tak 2:1

Reagovat
kiwwi

urcite davam over 2.5

Reagovat
kiwwi

alebo obaja daju gol...uvidim kde bude lepsi kurz

Reagovat
smazaný uživatel

1.75

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to bude dobrý zápas a tři body pro domácí.

Reagovat
cristiano.K.

zas MU zítra na digi

Reagovat
afc

a dalsie kolo zase

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.

spíš jsem to měl prohodit,nejdřív palec do huby,aby se mi to blití zpustilo

Reagovat
smazaný uživatel

jeste si stezuj,kdyz Live dava aspon Sky

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa-Arsenal rusky sport 1 no aspon,ze tak

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Napadlo mě že se zeptá, - Kdo z přítomných fandí Man United aji Wolverhamptonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

jak na FB

Reagovat
vladis271

mať 2 kluby je prioritne záležitosť mufanov. Má to logický dôvod. Váš klub je tak strašne nudný, že musíte adrenalín čerpať v iných kluboch. Potom to dopadá ako s hrubasom, či Chayzm, ktorí bez problémov dezertujú.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Chazy je ale taky případ, on tak nějak dezertoval z fotbalu celkově, to se nedá moc brát. To by se mohlo stát, i kdyby fandil LFC, i když to by to musel mít v hlavě fakt o hodně víc v nepořádku.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě kde bereš ty neustálé postřehy o psychice lidí které si nikdy v životě neviděl, a ani o nich nic nevíš.

Reagovat
vladis271

wtf..áno berte všetko smrteľne vážne

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl prospero, který tady jednou udělal analýzu mé osobnosti na základě mého chování k kiwwimu

Reagovat
smazaný uživatel

To není analýza osobnosti, to je vzorec chování který se objevuje u lidí posedlých něčím tak, až je to omezuje v tom co dělají. Jestli dlouhodobě čteš noviny, tak tohle najdeš u spousty novinářů kteří se takhle ztratili v Paroubkovi. A nemusíš znát ani jejich jméno, politické názory, osobnost, povahu, vůbec nic. Stačí rozpoznat ten vzorec chování který je odlišný od obvyklé kritiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sis trochu zapřeháněl a stačí....

Reagovat
smazaný uživatel

No nic lepšího s tebe asi nedostanu, takže to beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš nejsem zvědavej, aby tady ze mě nějakej psycholog-amatér dělal někoho posedlýho

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. *z

Reagovat
vladis271

áno pán doktor. A nepríde ty divné, že touto posadnutosťou trpí s výnimkou MUFANOV, takmer každý na EF??

Prečo práve MUFANI sú imunní??

Reagovat
Chazy

Snad Wolves s Kanárkama prohrajou, osobně proti nim nic nemám, ale pod McCarthym se jim opravdu přát nedá, ani koukat na to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn plichta s Boltonem, nebo výhra hostů(menší zlo) a výhra kanárků s vlkamana = ideál

Reagovat
smazaný uživatel

*vlkama

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Chelsea manager Andre Villas-Boas to test Everton's resolve with £20 million bid for midfielder Jack Rodwell.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj? Ale moc tomu nevěřím, Rodwell stejně jednou skončí v MU

Reagovat
smazaný uživatel

telegraph

Reagovat
smazaný uživatel

20 mega je dost,vzhledem k financni situaci Evertonu

Reagovat
j_mrazik

Samý šlágry dneska večer.

Reagovat
Chazy

Klidně to můžou být nejzábavnější zápasy celýho kola

Reagovat
kiwwi

prvy hej, druhy neverim

Reagovat
Bayern +

Co ty víš, třeba loni jsem nejvíc z celé PL (vyjma NUFC - AFC 4:4) stejně prožíval match Fulham - West Ham 1:3 (Boxing Day).

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Na Wolves-Canaries se teda já osobně moc těšim.

Reagovat
kiwwi

pfff ty si mi ale fanusik

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

tak myslel som, ze mas poradie Arsenal>Bolton>Norwich

Reagovat
fantomas

Né nutně...spíš jen prostě nejsem masochista. Na začátku sezony sem viděl prvních pět kol snad čtyři zápasy Boltonu - a dál sem se ubíjet nehodlal no, tak se už potom viděl dohromady jen tak tři...

Reagovat
papos182

Uz jim prestal fandit, kdyz jsou posledni.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Cahill hraje opravdu na podzim tak spatne jak se traduje ?

Protoze by me dost zaujalo na koho se chce Boas zamerit kdyz zvesti o nem rezolutne poprel a dokonce mozna ani nechce privadet zadneho obrance coz by byl kaskadersky kousek , ale doufam ze jen mlzi aby mohl treba vyhodneji prodat Alexe...

Jinak tomu s tim Rodwellem neverim , zaloha je posledni rada co potrebuje posilit , navic se vraci v Lednu Essien.

Reagovat
vitasrp

Cože? Záloha právěže posílit opravdu potřebuje, vždyť nám stále chybí kvalitní rozehrávač..

Reagovat
Bayern +

OT: Chci se zeptat, kde ve FIFA 12 mám hledat tu tabulku na přepínání způsobu obrany, asistentů a pod.? Nemůžu to nikde najít. Jinak, klávesnicoví hráči, využíváte všechny funkce, které se dají na jednotlivé tlačítka klávesnice nastavit? Já si na to pořád nemůžu zvyknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně v nastavení

Reagovat
smazaný uživatel

Resp. Nastavení -> Ovládání

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to Coyle dnes projede, myslim, ze uz pujde od valu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Shearer stale caka na job?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, kdyz delal caretakera v NUFC, nemel hotovou ani licenci. Pokud bych mel rict svuj nazor, tak si ho porad nedokazu jako manazera predstavit, mel by zustat jako expert pro BBC, to je pro nej idealni

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

No, v Anglii se o možnosti jeho vyhazovu začalo mluvit pořádně až před timhle zápasem...myslim, že si ještě trošku počkáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Sazet se nechci, stejne ten zapas nakonec skonci nicim (remizou) a chytrejsi nebudeme. Ale zrovna vyhozeni Coyla uz ocekavam par tydnu, zvlast po tom, co do medii kritizoval vlastni hrace, to je vzdycky to posledni zoufaly kopani kolem sebe a pak uz se jen pocka na prvni zavahani a leti. Uz aby letel, nemam ho rad

Reagovat
fantomas

Já ho tam už taky docela dlouho nechci, ale přijde mi, že se furt tak jako žije z toho loňskýho podzimu...ještě na začátku sezony se mluvilo o tom, že Coyle a Martinez sou pro to, co loni s týmem odvedli, prakticky neodvolatelní. A že by se to takhle brzo změnilo? Kéž by, ale uplně tomu nevěřim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam Trotters rad a nepreju si, aby spadli, ale Coylovi jsem po odchodu od Clarets uspech u Boltonu nepral, takze jsem rad, ze se mu ted nedari, ted jeste potrebuju, aby ho vyhodili a Bolton se stihl zachranit

Myslim, ze uz se to zmenilo, pulroku hraji strasnou bidu, pritom problemy v obrane se odstranit daji, ale zadny progres nevidim. Je pravda, ze kdyz Wheater, Cahill nebo Boyata dostanou cervenou, tak on jako manazer s tim moc nenadela, ale i tak uz to takhle nemuze moc dlouho pokracovat. Navic jsem cetl, ze Bolton je tymem s nejvetsim poctem hracu, kterym konci v lete smlouva, a pokud budou porad u dna, hodne z nich nemusi chtit prodlouzit.

Reagovat
fantomas

Určitě, nikdo asi nepochybuje nad tim, že už by to Trotters snad ve všech směrech prospělo...otázka, jestli to teda vidí i vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton are the first team ever to go 16 games from the start of a Premier League season without drawing a game.

Reagovat
smazaný uživatel

Holloway do PL!

Reagovat
kiwwi

ten z Blackpoolu neodide

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak Blackpool zpet do PL i s Hollowayem!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ctvrtek bude vrchol kola, kde si CFC konecne odveze ze severu vyhru, tak jako to delavala rok co rok mezi sezonama 1990-2006.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz predvede to co ve Wiganu tak to si spis odveze tak trojku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevím co si mám přát za výsledek. Ale asi zůstanu u sympatií a budu věřit v Kohouty, kdyby vyhráli, a my sme odvezli tři body z Fulhamu, tak budou za nama o deset bodů, což by bylo super.

Reagovat
smazaný uživatel

aby jste si neodvezli neco jineho...

Reagovat
smazaný uživatel

Verim, ze jediny, co si Chelsea odveze, bude poradna ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

snaď bude remíza

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nebudou hrát, Bale s Lennonem, je to dost pravděpodobný.

Reagovat
niflheim

Wolves ...snad to Mick pořádně postaví.

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

To uz se zase hraje jo? To mi zase ve fante nebude hrat pulka tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stephen Hunt has scored all six of the penalties that he has taken in the Premier League.

Reagovat
kiwwi

haha Fergie jaky pohlad

http://youtu.be/p2bQ9xBoKxo

Rooney

Reagovat
kiwwi

This is gonna cost You!

Reagovat
SunFells

Reagovat
niflheim

Ten pohled byl nejlepší, když mu to došlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

tak to je paráda

Reagovat
vodka

0:32

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

tak to fakt nemá chybu

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

btw, kto by to chcel cele tak tu

http://matchofthedays.com/the-big-united-christmas-quiz/

je to cele paradne, oplati sa pozriet

Reagovat
Chazy

Mně to teda připadá jak mimořádná hloupost

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Ty jo, hráčská trojka hodně pěkně. Trošku to podezřívám z mírný předpřipravenosti...

Reagovat
fantomas

A teda to popisování osob měli kurevsky lehčí.

Reagovat
kiwwi

jj mali to o dost lahsie, sak Fergie sa tam "rozculoval"...on tam mal take osoby co som vzivote nepocul, nie to este opisat

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě totálně rozsekalo.

Reagovat
niflheim
Reagovat
kiwwi

http://www.facebook.com/video/video.php?v=2903059413431

radsej takto, tam je posunuty zvuk s obrazom kvoli nevymazaniu

Reagovat
smazaný uživatel

Giggsyho smích je skvělej

Reagovat
Rssa

To se mu povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

One of these two teams (Blackburn v Bolton) will be bottom of the Premier League on Christmas Day and only one team has occupied that position and survived in the last 19 seasons.

Reagovat
kiwwi

Man City have topped the league at Christmas three times before, but failed to win it in each of those seasons

Reagovat
SunFells

Tím se fakt utěšuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani ->Chelsea : http://t.co/QXGg7mCZ

Reagovat
smazaný uživatel

fakt je hodný 40 miliónov? Videl som ho asi 5x dokopy, ale nikdy ma ničím okrem čuchu na výber miesta nezaujal.

Reagovat
smazaný uživatel

Goly davat umi, darilo se mu to v Palermu i v Neapoli ted. Ta cena bude podle me nadsazena, protoze bude ted Cavani asi horke zbozi, kdyz dava dost golu v SA i v LM.

Reagovat
Bayern +

100. pro návrat WHU

Reagovat
smazaný uživatel

To je tragikomické, Gibbs je vraj späť na zajtrajší zápas, ale keďže jeden je späť, tak v AFC sa musí zákonite zraniť niekto iný, takže Djourou out na mesiac.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdovi,na jak dlouho Gibbs vydrzi

Reagovat
kiwwi

to vas fakt mrzi, ze Djourou je out? vsak on nie je ani futbalista, nieto este futbalista pre klub ako Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

keď hrá tam, kde má, tak je solídny. Ako krytie je pre Arsenal výborný.

Reagovat
fantomas

Prosim tě, nemel zas na základě nákých obecných charakteristik a předsudků. Na RB se jako záskok osvědčil náramně, ztráta to nepochybně v tuhle chvíli je (jiný by to samozřejmě bylo se Sagnou).

Reagovat
smazaný uživatel

to naramne bych tam nedaval

Reagovat
fantomas

Já teda klidně jo. Vzhledem k tomu, že je to stoper, navíc typologicky víceméně nevhodnej pro posun na kraj (na rozdíl od Vermy a Koscielnyho).

Reagovat
smazaný uživatel

no pod naramne si predstavuju,ze by tam tu lajnu piloval i smerem dopredu a nedelal pozicni chyby... jakz takz si svoje na RB splnil,ale ty chyby,kdyz byl daleko rozestoupeny od stopera atd. tam proste byly. nic dramatickeho to nebylo az na ten zapas s Olympiakosem a zacatek s Chelsea

Reagovat
fantomas

Předně se snaž pochopit, že ho nehodnotim v kontextu Sagny a jako hráče do základu, nýbrž jako dosavadní záskok - a tuhle roli jakožto čistokrevný RB prostě náramně ustál.

Reagovat
fantomas

* čistokrevný CB

Reagovat
smazaný uživatel

ja to tak ale beru. hodnotim ho jako zaskok

Reagovat
fantomas

I jako ten neortodoxní, což je prostě klíčová polehčující okolnost? Tak to na něj máš zvláštní nároky.

Reagovat
smazaný uživatel

pisu ze obstal a vylozene nehorel ,krom tech dvou zapasu. jinak dost to mel ulehcene tim,ze sme vetsinou utocili a nebyl tak zamestany,ale to zas tak moc ted neberu v potaz. pod tim naramne si jen predstavuju,ze by pridal i neco navic nez predvedl,ale ok-svoje si uhral

Reagovat
smazaný uživatel

zamestnany*

Reagovat
smazaný uživatel

snad si mne pochopil,co jsem chtel rict ty bys mu dal 1,ja treba 2 s primourenym okem

Reagovat
kiwwi

akych zase obecnych charakteristik...som ho videl hrat a je to neuveritelne slabucky obranca...rozhodne nema na PL a uz vobec nie na tim z poprednych priecok...vsak to hovoris len kvoli tomu lebo by sa vam pri vasich zraneniach zislo hocico co ma zdrave ruky nohy

Reagovat
fantomas

Viděls ho hrát teď ty zápasy na RB a přišel ti slabúčkej? Vždyť se to absolutně vylučuje, pokud máš oči...

A ne, nehovořim. Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

minulou sezonu mel dobrou a na stoperu vedle Koscielneho mu to docela slo.. viz. dvojzapas s Barcelonou. jako 4 volba na stopera staci bohate. takovy Evans neni o nic lepsi

Reagovat
j_mrazik

Djourou > Evans.

Reagovat
kiwwi

to jak keby si napisal Vela>Macheda

Reagovat
fantomas

Reagovat
j_mrazik

Konečně dostáváš rozum.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

omg to nie je pointa vy mantaci

kludne som ten znak mohol aj prehodit

Reagovat
smazaný uživatel

mohol, ale nedostal by si odo mňa

Reagovat
vodka

tos ho viděl ale letos, když měl snad nejhorší formu, jakou u něho pamatuju, loni se mi docela líbil. On je prostě strašně nevyrovnaný a strašlivě náchylný ke ztrátě sebevědomí, bez kterého hraje zoufale..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Fakt nechápu, jaks mi jednu dobu mohl připadat moudřejší než při svym příchodu na EF...

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud jde o toho Djoroua, tak nevím jestli je špatnej nebo dobrej, jenom si vždycky vzpomenu na tuhle parádu

Reagovat
fantomas

Ok ok.

Reagovat
fantomas

A to počítám Gibbsy naskočí nedoléčený... měl bejt out i přes Vánoce.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem to otvíral, říkal jsem si, to bude Gerrard na tréninku... A ejhle

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát by mě zajímalo, čemu se tam Adam tlemí, jestli hraje proti Gerrardovi, nebo jestli ho nestíhá..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Wolves - Norwich 0:0

Blackburn - Bolton 1:1

Manchester City - Stoke 1:0

Newcastle - WBA 2:1

Aston Villa - Arsenal 0:3

Fulham - Manchester United 1:2

Everton - Swansea 1:2

QPR - Sunderland 1:1 když bude chytat Černý, 1:4 když nebude chytat Černý

Wigan - Liverpool 0:0

Tottenham - Chelsea 3:2

Reagovat
kiwwi

pre gunnerov, hlavne po zapase so City

Lee Dixon v MOTD: Arteta was fantastic today, I thought, in midfield.

Reagovat
smazaný uživatel

V jedný věci mě tam nasral. Jak řikal, že Richardsova ruka je pro něj penalta. Richards ještě uhybal, dával ruku od míče, nebyl to úmysl, to se pískat nemůže. To nebylo od něj moc objektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

včera bol dobrý, aj keď v 2. polčase dosť neviditeľný, ale možno to bolo len preto, že ja som sa naňho, ani na zápas zas tak nekoncentroval, ale predsa budem radšej, keď si zajtra odpočinie a bude hrať Rosa.

Reagovat
kiwwi

heh ale Bendtner jaku krasnu strelu vyprodukoval...to je kanonier

Reagovat
smazaný uživatel

coze prave,ze ve druhem polocase hral lip nez v prvnim

Reagovat
smazaný uživatel

pardon, pomýlil som sa, máš samozrejme pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze PL caka na svoj gol cislo 20 000 Dufam,ze ho da niekto,kto si to zasluzi

Reagovat
smazaný uživatel

koľko ich ešte chýba? snáď len jeden?

Reagovat
smazaný uživatel

http://denniksport.sk/article/197653/beru-im-body-i-hracov

Premier League čaká na veľké jubileum. Očakáva sa 20-tisíci gól v nej. Pred víkendom chýbalo do tohto čísla 36 gólov. Strelci siete veľmi netrhali, v zápasoch tohto kola padlo 18 gólov. To znamená, že k hranici 20 000 ich chýba tiež už len osemnásť. Teraz sa hrá liga aj dnes, zajtra a pozajtra, zaujímavé číslo by čoskoro mohlo padnúť.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tý druhý věty je to jasný...

Reagovat
kiwwi

Wayne Rooney's winner in stoppage time

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak potom Mario Balotelli's equalizer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

som zmateny

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt si ho hezky nachytal

Reagovat
kiwwi

no prave som cakal ze toho smajlika by si dal na neho, nie na mna

Reagovat
smazaný uživatel

aháá já měl equalizer jen za vyrovnávací gól po kterém ještě góly mohou padnout.

Reagovat
kiwwi

mozu, ale nie proti Stoke!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Adel Taarabt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes Wolves 3:3 Norwich, Rovers 0:3 a zajtra Gervaisov tretí gól v zápase a zároveň 20 000. gól PL uzatvárajúci stav zápasu na 0:4.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt doufám, že to nebude nějakej Gervinho a podobní... To už spíš fakt ten Rooney...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Ale víc bych ho přál Robinovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som to doprial takemu Giggsovi

Reagovat
smazaný uživatel

symbolicky ho da Delfouneso

Reagovat
smazaný uživatel

SuperMario

Reagovat
Bayern +

John Terry

Reagovat
vodka

ten Hibbert by byl úžasný... nebo Giggsy

Reagovat
smazaný uživatel

David Silva.

Reagovat
Rssa

Kdokoliv kromě Rooneyho a Ramseyho

Reagovat
kiwwi

skoda ze uz nehra Gary Neville

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to pekny, kdyby se trefila nejaka legenda (Shola )

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi,kdyby jeste na par zapasu obul kopacky Henry a da ho on

Reagovat
smazaný uživatel

dal*

Reagovat
Azza

Reagovat
Erdovec

Carra

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že chápu dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastnakem by to bylo stylovy

Reagovat
vodka

Reagovat
minoLFC

ale jo kľudne, nech je prdel

Reagovat
vladis271

Suárez

Reagovat
kiwwi

ten tak trafi maximalne nejaku jubilejnu tycku

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League Milestone Goals:

1 Brian Deane Sheffield Utd v Man Utd 15/8/1992

100 Eric Cantona Leeds Utd v Tottenham Hotspur 25/8/1992

500 Laurie Sanchez Wimbledon v Norwich City 5/12/1992

1000 Mike Newell Blackburn Rovers v Nottingham Forest 7/4/1993

2000 Mick Quinn Coventry City v Man City 19/2/1994

3000 Klas Ingesson Sheffield Wednesday v Everton 26/12/1994

4000 Alan Shearer Blackburn Rovers v West Ham 2/12/1995

5000 Andy Townsend Aston Villa v Southampton 7/12/1996

Chris Sutton Blackburn Rovers v Leicester City 7/12/1996

6000 Nathan Blake Bolton Wanderers v Wimbledon 29/11/1997

7000 Dennis Bergkamp Arsenal v Aston Villa 13/12/1998

8000 Gus Poyet Chelsea v Sunderland 4/12/1999

9000 Nicky Butt Man Utd v Derby County 25/11/2000

10000 Les Ferdinand Tottenham Hotspur v Fulham 15/12/2001

11000 Jay Jay Okocha Bolton Wanderers v Blackburn Rovers 7/12/2002

12000 Alan Shearer Newcastle United v Tottenham Hotspur 13/12/2003

13000 Fredi Kanoute Tottenham Hotspur v Middlesbrough 28/11/2004

14000 Jermain Defoe Tottenham Hotspur v Birmingham City 26/12/2005

15000 Moritz Volz Fulham v Chelsea 30/12/2006

16000 Jermain Defoe Tottenham Hotspur v Birmingham City 29/12/2007

17000 Rory Delap Stoke City v Chelsea 17/1/2009

James Milner Aston Villa v Sunderland 17/1/2009

18000 Ashley Cole Chelsea v Sunderland 16/1/2010

19000 Nani Man Utd v Stoke City 4/1/2011

20000 ??? ?? ???

Reagovat
smazaný uživatel

17000 Rory Delap Stoke City v Chelsea 17/1/2009

James Milner Aston Villa v Sunderland 17/1/2009 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi priblizne ve stejny cas. U 5000 je to taky, ale vsude se uvadi Sutton.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost zvláštní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

nejvic tech golu dali hraci Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

You weren't really shit, but you weren't all that great either. Like Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

V Bruggách?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč máte na spurs.cz článek o tom, jak se vaří pivo ?

Reagovat
Erdovec

proč ne náhodou je celkem fajn a pivo dá se říct k fotbalu patří

Reagovat
smazaný uživatel

Su lepsi ako google-Tam ked napises ,,Ako sa vari..." tak ti hned vyhodi ,,piko"

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, já to nečetl

Reagovat
Rssa

Colin Farrell

Reagovat
fantomas

Jj, fandíš správnýmu týmu...zrovna.

Reagovat
soukup

Rory? no teda!

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea mě docela překvapila, myslel sem si že na tom budou spíš jako Kohouti než líp než Liverpool.

Reagovat
Wat

Okocha!

Reagovat
Rssa

Kolik zbývá vstřelit branek do 2000?

Reagovat
Rssa

Hm, tak beru zpět, je to napsáno výše.

Reagovat
kiwwi

-17982

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to bude někdo jako Macheda mizerným šouráčkem. Nebo z nasimulované penalty.

Reagovat
hefy

Nicky Butt, Moritz Volz.. Hodně sváteční střelci.

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe 2x, vždy proti Birminghamu a vždy ve vánočním programu

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na hrubase

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsem taky koukal, to první se mi ale líbilo víc...

Reagovat
smazaný uživatel

bych ji zabil

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ovladač.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je hodně staré a myslím, že to je nahrané, bo těch videí mají asi 10. Ale Narnia fail je nejlepší

Reagovat
miky10

Wolves - Norwich 3:4 ( těším se na to)

Blackburn - Bolton 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

to uz neni moooozne s tim Gibbsem!

Reagovat
smazaný uživatel

Zdatně se přetahuje s Diabym o vrchní skleněnku týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

takovi hraci jsou na prd,kdyz se s nema neda absolutne pocitat

Reagovat
Erdovec
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

ale uz tradicne, fans Chelsea ich kreativnostou predcili

http://youtu.be/F_8e_rIplMU

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, takže zajtra obrana: Koscielny - Mertesacker, Vermaelen - Miquel.

Reagovat
smazaný uživatel

čo je s tým blbým Jenkinsonom? Ako keby sa pod zem prepadol, v súčasnej situácii by sa hodil strašne. Veď tam byť out 2-3 týždne a už je to viac ako mesiac.

Reagovat
smazaný uživatel

It was announced today the new leader of North Korea will be Frim Pong Il. #Frimmyfacts

@Frimpong26AFC is the reason liverpool fans don't walk alone !

Frimpong didn't have his anterior cruciate ligament injured, he injured it himself just to teach it a lesson. #FrimmyFacts

frimpong once had the flu, it was the worst week of the flus life #Frimmyfacts

Frimpong once got into a bar fight...the bar lost!

Frimpong born Jan 10th 1992. Azerbaijian forces call for peace talks on Jan 11th 1992. Coincidence? I think not.

When Alexander Bell first invented the phone he had 3 missed calls off Frimpong

Rudolphs nose is red because he got Frimponged #Frimmyfacts

If you don't know who your father is, odds are it's @Frimpong26AFC

Uses the water at the training ground to cream his skin when there's no cocoa butter left! #FrimmyFacts

Reagovat
kiwwi

to druhe som si chcel nechat pre Vidica pred derby

Reagovat
smazaný uživatel

Za rok už si to nikdo nebude pamatovat

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci s Kanárkama, sice to bude asi chrochtavě, ale kvalita vypadá slušně

Channel - 100802

Reagovat
smazaný uživatel

Holandsky to není a kvalita je stěží průměrná

Reagovat
kiwwi

nechapem preco si vybrali na dobre prenosy Rovers

Reagovat
kiwwi

a este mi tam ani zvuk nejde

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.firstrowsports.tv/watch/98969/1/watch-wolverhampton-wanderers-vs-norwich-city.html

kvalita obrazu nic moc, ale dobry komentar a jen zcela vyjimacne to padne

Reagovat
soukup

já našel todle, kdyby někdo chtěl http://www.adthe.us/streams/CreepyTV4.html

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, právě jsem to sem chtěl dát, anglicky, kvalita dostačující...

Reagovat
Trand

Díky, to je lepší.

Reagovat
Wat

Já koukám normálně přes atdhe a nestěžuju si.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte nějaký stream na kterém jsou Wolves lepší?

Reagovat
Wat

Takovej neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Doyle by to dal.

Reagovat
Wat

Škoda Morri. Ale pěkně se tam dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

krásny gól.

Reagovat
Wat

Moc hezkej centr a fajnový zakončení, zatim se mi Kanárci líbí dost.

Reagovat
JIMMY-PO

nadherny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej gól. Pro mě téměř ideální Takovýhle góly jsou perfektní.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

I když téměř.... úplně. Líp to asi nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

bezchybný gól je:

http://www.youtube.com/watch?v=JxtngwRC_qw

aj keď už je tu asi päťstý krát, stále je rovnako krásny.

Reagovat
smazaný uživatel

Robert dával hezčí Ale pěkný

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hned ten první a ten poslední Ale ten nejpovedenější tam neni :/

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=m-edtGtB-pY&feature=related

tady, 2:56 .. .nejhezčí gól jaký jsem kdy viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem to viděl, tak jsem tak kopal všechny góly ve Fifě a daval goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočný gól

Reagovat
smazaný uživatel

OFFICIAL : Suárez 40tisíc liber pokuta + 8 zápasů ban.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

8 zápasový ban?

Môžte sa odvolať?

Reagovat
smazaný uživatel

Do 14 dnů.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by ste sa mali, veď 8 zápasov je skoro štvrťka sezóny.

Reagovat
Side

Ty pičo

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
soukup

tak se scouseři dočkali, sice o měsíc později, ale konečně pár sestav bez Suaréze

Reagovat
Wat

Pěkná darda.

Reagovat
Erdovec

heh tak to je trošku moc

Reagovat
mithro

Suarez should count himself lucky, a lot of footballers have been asking for a Christmas break for years.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sakra dost velká porca. Ale po odvolání z toho budou tak čtyři.

Reagovat
mithro

alebo 12

Reagovat
smazaný uživatel

FA, stejně jako všechny soudy v civilizovaných zemích dodržuje zásadu že při odvolání nemůžeš dostat horší trest, než ten původní.

Reagovat
mithro

skoda

Reagovat
nemamvasrad

Ani když jsou ty Vánoce?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

dobry odpis

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze je to pres Vanoce, 8 tydnu bez jeho ksichtu na PL hristich bych uvital

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Erdovec

i když, ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Reagovat
Kenneth

Za co vlastně?

Reagovat
smazaný uživatel

za to, že polichotil Evrovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Negrito - cernosko.

Reagovat
Tomekcz

+ za ten ksicht a simulace

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Kenneth

To se jako Suaréz přiznal nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

takže Liverpool nebude zlobit

Reagovat
smazaný uživatel

Ten trest platí od nejbližšího zápasu, žejo? Nebude se čekat na odvolání?

Reagovat
minoLFC

aj mu to dokázali(nielen podľa reči tej baby)? ak áno tak trest ok...som teraz zvedavý na Carrolla

Reagovat
Trand

Kung-Fu Zubar.

Reagovat
JIMMY-PO

ten Norwich hra velmi pekny futbal

Reagovat
mithro

Luis Suarez found guilty of racially abusing Patrice Evra: £40k fine and eight-game ban

Reagovat
mithro

tak bez refreshu pardon

Reagovat
nemamvasrad

300. pro Suarézův trest

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

mel dostat 10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pff, Wolves si zatiaľ ledva prdli, Norwich je sila.

Reagovat
smazaný uživatel

V té obraně bloudíjou jak ti tři v záhadě Blair Witch.

Reagovat
fantomas

...už asi tři sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Když sem je sledoval dřív, tak byla sranda sledovat to jejich nadšené hemžení, ale teďka když je vídávám častějš tak mě štve že hrajou tak ad hoc a není v tom žádná strategie, ani řád.

Reagovat
smazaný uživatel

doprdele

Reagovat
Wat

Hunt Z Wolves se mi fakt líbí jenom Jarvis...

Reagovat
soukup

aby ne, když jediná viditelná taktická varianta vlků je přihrej to Jarvisovi, jdi do vápna a on snad nějak odcentruje

Reagovat
smazaný uživatel

ešte je aj varianta, pri ktorej Zubar telom rozráža protihráčov a za ním beží spoluhráč s loptou až do brány.

Reagovat
smazaný uživatel

Každá jeho štandardka, každý center, každá kolmica smrdí gólom. Fakt by som ho chcel vidieť vo väčšom klube.

Reagovat
Trand

A co Ward?

Reagovat
smazaný uživatel

pri hre obrancov Wolves si všímam len kiksy a dezorientáciu.

Reagovat
Trand

Tak není on původně záložník? Seděl by mi tam spíš. Ale ten hraje podle mě dobře, celá ta levá strana způsobuje Norwichi problémy.

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

Přitom by stačilo mít někoho pořádnýho napravo (Hammill možná, až přijde) a Tierney si ani neškrtne. Právě tam maj Canaries největší slabinu.

Reagovat
Trand

No jasně, no. Mick by potřeboval pár těch krajních záložníků vzít, aby mohl nasazovat ty stejný, maximálně jednu změnu po delším období. Přijde mi, že ty jeho častý změny jsou kontraproduktivní. Má tam Hammilla, Jarvise, Hunta popřípadě i toho Warda. On snad každý zápas udělá nějakou zásadní změnu. Tierney už mi přišel v zápase proti Evertonu nejistej.

Reagovat
fantomas

Tierney je tragickej od začátku. Doufám, že se brzo sesune Surman a vrátí se Pilkington. Pak už by v takových zápasech neměli mít vůbec problém.

A McCarthy tohleto nevidí. I Kean má snad větší takticky cítění...

Reagovat
soukup

já viděl Norwich ve finále Champu a tam zahrál Tierney famózně, docela nemile mě překvapuje

Reagovat
Trand

Mně je Mick sympatický. A Wolves jsou můj druhý nejoblíbenější klub. Ale dohromady to nepůjde no. Fakt se bojím o sestup tenhle rok.

Reagovat
fantomas

Zatim to s tou trojkou vzadu asi neni potřeba. Ale jak se jeden z nich zvedne (Boltooon), první pude dolu Wolverhampton - kór s tim losem teďka. A teda názor na McCarthyho s tebou nesdílim vůbec no. Nesnášel sem ho u Irů, pije mi krev i u Wolves (kterym bych normálně taky přál).

Reagovat
Trand

http://www.youtube.com/watch?v=0OQT1psCoAc Tohle ale musí dostat každýho. A zakázal bych k videiím přidávat hudbu. Jako někdy je to pěkný a to video si vychutnám o 50%méně, než bez hudby, ale to je tak v jednom z deseti případů. Tahle hudba je strašná.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Tak taky nehraje zrovna zle, ale Jarvis fakt vyniká.

Reagovat
smazaný uživatel

Hunt

Reagovat
JIMMY-PO

Hunt ..inak parádny zápas, hlavne Norwich

Reagovat
fantomas

Daaviees!

Reagovat
Wat

Tak to nebylo pěkný.

Reagovat
JIMMY-PO

Dentista to dnes nedohrá podľa mna

Reagovat
smazaný uživatel

tak suarez 8 zapasu ban..

Reagovat
j_mrazik

Taky jsem zaznamenal.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prd.

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

viz. výše u mě.

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, četl jsem odspodu

Reagovat
smazaný uživatel

sky

Reagovat
Wat

No tak Huntův zápas to zatim rozhodně neni...

Reagovat
smazaný uživatel

Počítá se do trestu Suareze i FA a CC?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 5 PL matchů.. No snad to nějak přežijem, Carroll dostane šanci ukázat se, ze zápasů bude těžký hlavně duel se City venku, ale co naděláme ...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je důležitý v lednu přivést útočníka. Zaměřil bych se na Podolskiho, možná Barriose, když je teď v Dortmundu nechtěný.

Reagovat
Trand

Sylvaaaain!

Reagovat
smazaný uživatel

Wolveeeeees! Norwich si to ale nezaslúži.

Reagovat
smazaný uživatel

Hi Ho Wolverhampton

Reagovat
fantomas

OMG!

Reagovat
Azza

gooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Wat

Hodně smolnej gól no... Ale opět to tam dal výborně Jarvis.

Reagovat
Erdovec

má assist?

Reagovat
smazaný uživatel

ne-e, ale aj mne by sa hodila.

Reagovat
Erdovec

jediný dnešní zástupce, takže v druhém poločase bude pod drobnohledem

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ve fantě Morisona, a dokonce zástupca, takže mám trocha smíšené pocity.

Reagovat
Erdovec

já Suaréze, tak nevím jak se toto řeší

Reagovat
soukup

výměnou tipl bych

Reagovat
Erdovec

no toto kolo to nevypadá moc dobře, už podruhé mi všichni útočníci hrají venku, RvP kapitán takže by mohl proti tragické Aston Ville 1-2x zasunout a to by to mohlo všechno zachránit

Reagovat
Wat

Reagovat
JIMMY-PO

ha dobry poťa gol..ale pomože zápasu..nananaanaaa Sylvain Ebanks-Blake

Reagovat
JIMMY-PO

Naughton takticky

Reagovat
soukup

Naughton takticky, Mourihno by se od něj mohl učit

Reagovat
JIMMY-PO

si to pozichroval

Reagovat
kiwwi

Reagovat
hefy

C'mon Rovers!

Reagovat
smazaný uživatel

YAKUBU OLÉ

Reagovat
Wat

Tohle chtěl písknout? To snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle sebefaulování měl dostat žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

keby to dal Zubar po zemi, je 2-1.

Reagovat
Wat

Opět Jarvis. Dneska z něj fakt nemůžu.

Reagovat
fantomas

Norwich letos prostě to čistý konto neudrží no. Ale dneska si za to může jen a jen sám, Wolverhampton hraje svou klasickou chaotickou tužku a góla dali jen proto, že Canaries šíleně polevili. Hlavně to vyhrát každopádně, tohle by byla ohromná ztráta.

Reagovat
Wat

Snad se Morrison urve a šupne jim ho tam. A taky by mohli trochu zatlačit na Zubara, jeho vyloučení by nemuselo bejt nereálný.

Reagovat
soukup

a Tierney zatlačit umí, to zas jo

Reagovat
fantomas

Jj, na Ruddyho.

Reagovat
Wat

Špatný pokyn od trenéra.

Reagovat
soukup

na kotníky taky umí

Reagovat
JIMMY-PO

žeby sa fans Blackburnu dočkali pod stromček nového managera

Reagovat
fantomas

Reeooo-Cookeer! Supr posila, fakt že jo.

Reagovat
soukup

Sledovat Wolves je o ničem, není tam žádný plán, nic. Oni prostě ví, že mají v kádru pár individualit a když dostanou častokrát míč, tak třeba vyhrajou, to je asi jediná pravidelnost v jejich hře, zajímalo by mě jak vypadají McCarthyho taktický a předzápasový porady...

Reagovat
JIMMY-PO

možno len nevedia čo hovorí..ten jeho akcent to je sila

Reagovat
fantomas

Moc se těšim, až jim v létě (snad) odejdou O'Hara s Jarvisem, a jejich postup už bude stoprocentní jistotou. Pokud se teda neurodí už letos.

Reagovat
soukup

asi sestup co?

Reagovat
Wat

Postup kam?

Reagovat
fantomas

...při stloukání poličky.

Reagovat
Wat

Nepotřebujou, stejně by na ní neměli co dávat.

Reagovat
fantomas

Reagovat
soukup

ale jo, Champ mají šanci vyhrávat defakto obrok

Reagovat
fantomas

Sestup no.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že je udržíjou. Wolves majou slušný projekt, když nerozprodajou kádr tak s rekonstruovaným stadionem můžou vybudovat tým schopný hrát PL bez obav ze sestupu. Ale možná by k tomu potřebovali nového manažera.

Reagovat
fantomas

Já bych jejich projektu fandil, kdyby v něm nehrál roli McCarthy...

Reagovat
soukup

jaký projekt?

Reagovat
fantomas

A tak kádr držej pohromadě už roky, to neni zlej základ. Problém je, že s nim pracuje největší moula pod sluncem no...

Reagovat
soukup

oni akorát měli dřív kádr, kde bylo 30 stejně podprůměrných moulů, teď z nich vybrali 20 nejlepších a staví stadion, to mi pořád jako nějaký velký projektování nepřijde

Reagovat
smazaný uživatel

Neprodávajou aji když by mohli a vylepšujou zázemí, co jiného chceš vymyslet?

Reagovat
fantomas

Reagovat
soukup

nic, ale nenazýval bych to projektem

Reagovat
smazaný uživatel

Tož ještě by se mohli pokusit zaútočit na pozici jedničky ve West Midlands, což momentálně je utopie, ale se stadionem pro 40 000 by mohli pro Villu být alespoň slušnou konkurencí. Ale na to by definitivně potřebovali nového manažera a alespoň dva, nebo tři velké přestupy. Tradice v týmu je, Wolves majou tři tituly a jsou tuším třetí v all-time table, takže proč ne.

Reagovat
fantomas

Nedokážu si představit u tak malýho týmu větší projekt než "předržování" schopných hráčů jako Jarvis, O'Hara, Fletcher, Doyle plus rekonstruování stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Plán je udržet kádr, rekonstruovat tři tribuny - to se stane ať budou hrát jakou soutěž chcou, a postupně vybudovat tým středu tabulky. Peněz je prý dost, Wolverhampton není až tak malé město a tým má pořád ještě zvuk. Nakupujou sympaticky a ne draho, takže by se jim to mohlo povést.

Reagovat
soukup

tak oni ani nemají jak nakupovat draho, žádný velký drahý ryby k nim nepůjdou. Plán udržet kádr a nějak ho v rámci možností rozumně zlepšovat má za cíl každý klub v zemi, akorát zrovna rekonstruují stadec no, já si projekt předtavuju jinak

Reagovat
Wat

*určitě by k tomu potřebovali

Reagovat
Rssa

400. pro LFC a Suareze, ať se otřepe z trestu a pálí mu to jako dříve

Reagovat
Erdovec

Reagovat
nemamvasrad

Pálí myslím dostatečně.

Reagovat
Wat

Morison je v těch vzdušnejch soubojích hodně platnej.

Reagovat
fantomas

V jakýchkoliv soubojích.

Reagovat
smazaný uživatel

aj v šprintérskych.

Reagovat
miky10

Celkově je skvělej

Reagovat
fantomas

...a Tierney měl zase štěstí, že mu de sudí na ruku.

Reagovat
Wat

Tak jestli nepůjde dolů Hunt, tak McCarthyho fakt nechápu. Dneska je fakt strašnej.

Reagovat
miky10

Rovers

Reagovat
Wat

Ruddy jí výborně vytáhl.

Reagovat
fantomas

Palec, kdo se mnou ještě miluje Hoolahanův herní styl...

Reagovat
Trand

Reagovat
soukup

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Holtuv

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jen te provokuju, protoze mam Holta rad

Reagovat
fantomas

To si klidně měj, ale ten ragbistickej styl, nevim no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Morisonov.

Reagovat
miky10

Ale Hoolanah je génius

Reagovat
miky10

han

Reagovat
fantomas

Zase z půlky udělal ten gól.

Reagovat
miky10

Hm, já se nekoukám, nějak mi nic moc nejede, tak mám zaplej Blackburn, to má taky parádní tempo teď. Ale Wesleyho jsem si fakt oblíbil, je moc šikovnej

Reagovat
fantomas

Proto ti to píšu, protože vim, že nekoukáš.

Reagovat
miky10

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

Ten si palec taky zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

taky ho mam rad :)

Reagovat
Wat

Nahoru - dolů, to je krása.

Reagovat
Wat

Neměla být reakce.

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Trand

To snad i Arséne střídá dřív, než McCarthy.

Reagovat
Trand

Nevím na co dnes čeká, obvykle střídá dřív.

Reagovat
soukup

a to to má ulehčený tím, že neexistuje žádná taktika, kterou by střídáním narušil nebo měnil

Reagovat
Side

Výbornej zápas

Reagovat
miky10

Ještě že je Ngog furt takovej moula...

Reagovat
smazaný uživatel

tem kluk je neskutečně mimo

Reagovat
Wat

Hunt dole podle očekávání. Docela se divim, že si toho MIke všimnul.

Reagovat
fantomas

JOOO!

Reagovat
fantomas

A to bránění.

Reagovat
Wat

Tak to je nádhera. Mori nahrávka a střídající hráč hned gól? Fantazie.

Reagovat
JIMMY-PO

tomu hovorím striedanie

Reagovat
miky10

Dobrý střídání A Morison Fakt spolehlivej fanťák.

Reagovat
Wat

Už nějakou dobu.

Reagovat
miky10

Jo, mám ho od jedenáctýho kola a pokaždý v základu. Předtím jsem měl Hoolahana, ale moc nesbíral

Reagovat
Wat

Já to hraju s trojkou Morison-Van Persie-Ba a jsem spokojenej.

Reagovat
miky10

Místo Ba Sturridge

Reagovat
Wat

Já radši Dembu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja tam mám namiesto Morisona Adebayora, ale vidím, že využijem FT nabudúci týždeň.

Reagovat
soukup

Jackson ten sem myslel, že bude hvězda, která v PL rozkvete a on jen střídá. Skaut by ze mě asi nebyl

Reagovat
Azza

kde je Doyle

Reagovat
Wat

Na hřišti.

Reagovat
fantomas

Ted ještě Morison přidá z brejku.

Reagovat
fantomas

Hm, piče..

Reagovat
soukup

oni ještě jeden dostanou, neboj teď ucítí šanci na výhru tak to ještě víc vyblázní

Reagovat
Wat

Reagovat
Wat

Tak místo červené přišel gól, sakra Kanárci, já chci vaši výhru.

Reagovat
Trand

Zubar! Ten má snad životní zápas.

Reagovat
Tomekcz

Zubar jede

Reagovat
JIMMY-PO

dentista pekne zavesil

Reagovat
Mihi

Néé, Norwich je lepší...

Reagovat
Tomekcz

v druhy puli urcite nejni...

Reagovat
miky10

Yakubuuuuuu

Reagovat
fantomas

Hm, tam to taky ještě ztratěj.

Reagovat
miky10

Reagovat
Azza

zubáááár

Reagovat
kiwwi

tak over na Wolves - Norwich s prehladom

Reagovat
fantomas

Uff, mi zatrnulo.

Reagovat
smazaný uživatel

skoro bol teda.

Reagovat
j_mrazik

To jsem jedinej, kdo kouká na Burn s Boltonem?

Reagovat
miky10

Nejsi.

Reagovat
Wat

Ještě miky tuším.

Reagovat
miky10

Ngog hlavičkoval, okolo něj 5 metrů nikdo a on lehnul

Reagovat
fantomas

Pilks musel Lambertovi něco udělat, když před nim střídá i Bennett.

Reagovat
JIMMY-PO

reklama na Premier league

Reagovat
Godwinson

Teď čtu, že Rodwell by se měl v lednu stěhovat do Chelsea ... a jako zdroj dokonce uvedený SkySports, no tedy.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bych rád kdyby ho chtěl SAF (hodně). Protože za tu cenu je to opravdu kvalitka (15m), dnesk jsem četl jěště o Eriksonovi z Ajaxu a samozřejmně Mariu. Ale Blues nééééé.

Reagovat
Godwinson

Eriksena jsem četl taky, ale pokud už má Manchester domluveného toho Gaitána, tak ... :)

Je to každopádně zajímavá spekulace, konečně číst něco jiného než Pereiru a Moutinha.

Reagovat
kiwwi

neeeeeeeeeeeee ja uz som dvihal ruky

Reagovat
kiwwi

ale spravne no

Reagovat
Trand

Ale ten centr od Jarvise úžasnej!

Reagovat
Wat

Na jedné straně Morison, na druhé Jarvis, ty dva dneska fakt žeru.

Reagovat
fantomas

Ufff...a hrozně se mi to ted seká, tak ani nevim, jestli byl.

Reagovat
Wat

Byl.

Reagovat
j_mrazik

Robinson slušně na řezníka v tom vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, už som sa tešil z Jarvisovej asistencie.

Reagovat
fantomas

RUDDY!!

Reagovat
miky10

Hmm, tohle měla být penalta pro Blackburn. Každopádně to teď Rovers rozjeli, Hoilett je válcuje

Reagovat
miky10

No jasnější být o moc nemohla, Atkinson

Reagovat
Tomekcz

Wolves to je skodaaaaaa

Reagovat
Wat

Neni.

Reagovat
kiwwi

co ti jebeeee to je futbal

Reagovat
Trand

Ty kráso What a game! Tohle jinde, než v Anglii není.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

paráááááádny záver!!

Reagovat
Mihi

Síce z ofsajdu, ale krásny gól

Reagovat
Azza

škodááááá

Reagovat
Mihi

Tak toto bol fenomenálny zápas. Posledných 20 minút som si neskutočne užil.

Reagovat
fantomas

Hm, druhý ztracený vítězství po sobě. Každopádně tohle nikdy nemělo skončit. V preview sem se zase nemýlil, když sem předpovídal atraktivní utkání plný gólů - nezklamalo.

Martin, Jarvis, Morison, Hoolahan

Reagovat
Wat

Ještě bych možná oplacoval Warda, fakt nehrál špatně.

Reagovat
fantomas

Budiž.

Reagovat
miky10

Ouu, Hoilett... Je skvělej

Reagovat
fantomas

Du to naladit asi noo.

Reagovat
miky10

Dělá si z nich, co chce

Reagovat
miky10

Jinak je to na Bloodzeedu.

Reagovat
fantomas

Sopcast tu nerozjedu, ale YY Cast (jedinej přehrávač, co mi de), dává naštěstí všecko.

Reagovat
JIMMY-PO

...a presne preto je PL najlepšia liga sveta, parádny zápas Wolves aj Norwich

Reagovat
Chazy

No a barbaři bez vkusu jako mrazik budou dál koukat jen na B4 a tyhle (nejlepší) zápasy ligy uvidí jako holomajznu ...

Reagovat
fantomas

Dneska kouká na Bolton. To spíš někdo jako herb.

Reagovat
herbage

Reagovat
Trand

mrazik kouká na B'burn,

Reagovat
j_mrazik

Face!

Reagovat
j_mrazik

A vůbec. Proč vlastně já? To by mě fakt zajímalo.

Reagovat
Chazy

Si v tomhle smýšlení přeborník

Reagovat
miky10

Rochina je asi nejhorší fotbalista, kterýho jsem za poslední dobu viděl

Reagovat
fantomas

Doteď je táhl spolu s Hoilettem prakticky sám.

Reagovat
miky10

Nevim, zrovna Rovers moc nevyhledávám, ale dneska zkazil úplně všechno (fakt nekecám), na co sáhnul.

Reagovat
fantomas

Ale tak jenom střídal a poslední zápasy toho moc nenahrál kvůli menšímu zranění...on se do toho zas dostane. Třeba jeho střely ze střední vzdálenosti (vim, že ted jednu pokazil) málokdy nestojej za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarvis potrebuje ísť niekam vyššie, som zvedavý, kde skončí.

Reagovat
soukup

no ale není moc kam, na velkoklub to přecejen není a pro ostatní bude drahej

Reagovat
cejen13

Newcastle!!

Reagovat
fantomas

"Blackburn made Reo-coker look like Xavi/Iniesta combined"

Reagovat
Wat

Steve, nech si poradit.

Reagovat
fantomas

Lowe.

Reagovat
Wat

Reagovat
Wat

Tak ti to vyřešili...

Reagovat
miky10

Samba

Reagovat
Wat

Škoda no, taky jsem si přál remízovej večer, když už to Kanárci nedotáhli.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Tušil jsem to.

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

:-*

Reagovat
miky10

Reagovat
Wat

Reagovat
miky10

:-*

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

Achjo.

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

MC dnes o 4 body ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew nadále nemůže počítat s Marveauxem a zřejmě ani s druhým s bratrů Taylorů, Ryanem.

Hezky Usty, fakticky i gramaticky

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
herbage

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Mam z dnesniho zapasu docela obavy At uz vedle Colocciniho naskoci kdokoliv, s Odemwingiem bude mit po zemi problemy a porad tam bude jeste mistr zakonceni Long, takze bude mit Colo o praci postarano. Santona ceka prvni utkani, v nemz bude muset i branit, jsem zvedavej, jak to zvladne. A navic proti silne zaloze Baggies bude chybet Cabaye, takze sance na vyhru klesaji, zvlast proti tymu, na ktery to Straky neumi ani ve forme Ale co, s Potters byla ta bilance jeste daleko horsi a taky se to letos zlomilo, takze "In Pardew we trust"

Reagovat
kiwwi

ja som nad tymto zapasom rozmyslal uz rano, ze co by som tu dal...over alebo under, obaja daju gol, alebo nie a neviem ani za kokot na nic prist...tento zapas vynechavam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím tomu, že bysme podali ve Wiganu stejnej výkon jako Chelsea. Pokuď budem hrát jako předešlý zápasy v pohybu, na 2-3 dotyky, tak výhra nemůže uniknout. Doufám, že Kenny ponechá stejnou zálohu jako proti villains.

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda, Kalou out - Cavani,Hazard in

Reagovat
smazaný uživatel

pouze sen

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z tych dvoch by aj mohol byt realny

Reagovat
smazaný uživatel

ani jeden

Reagovat
kiwwi

OT: ked uz nam nasnezilo

http://ht.ly/7ZtMO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude hodně těžký zápas, z Fulhamu body moc nevozíme. Loni sme na (Wes) Craven Cottage zažili závěr jak z horroru, předloni jak z katastrofického filmu. Letos ale venku body sbíráme pravidelně, tým šlape, Rooney se mi už zase prostřílel do fanty, a obrana vypadá pevně, takže není důvod proč nezlomit prokletí a neodvést si tři body. Konkurence tohle kolo asi neztratí, takže vítězství je nutnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea urcite ztrati (pokud ji teda pocitas do konkurence)

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea, aji Tottenham. Ale větší hrozba je Arsenal a Man City, kteří dneska budou nejspíš bodovat naplno a s přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham je väcsia hrozba nez Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, momentálně se mi zdá že Kohoutům trochu dochází dech. Ale z těch týmů kolem nás jim přeju nejvíc, takže je nepovažuju až tak za hrozbu, jako spíš za sympatický tým který se drží nečekaně vysoko. Dokud jsou za nama tak jim budu přát výhru ve skoro každém zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro dnešní prohru MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat
vladis271

Reagovat
minoLFC

Reagovat
vocasisko

Reagovat
r.mrazik

s fulhamem dneska bude plichticka...

Reagovat
kiwwi

kssssssc

Reagovat
smazaný uživatel

komunistická ssssssssssssssstrana Slovenska?

Reagovat
kiwwi

Ceska

Reagovat
j_mrazik

600. pro Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
Minister

Reagovat
fantomas

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
FCSL

Reagovat
Azza

Reagovat
Nikikrew

Dnes to bude cista vyhra pre Arsenal. Villans su v utoku marny , moj tip 0:2

Reagovat
salami

Vertonghen by byl hodně dobrá posila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Jaký zápas dneska slibuje teoreticky nejlepší fotbal?

AV - Arsenal

MC - Stoke

Wigan - Lpool

Reagovat
smazaný uživatel

Ten posledni.

Reagovat
j_mrazik

Já doufám, že u toho prvního bude Villa 60 minut kousat a Arsenal nakonec 0:3 vyhraje.

Reagovat
fantomas

EFC-Swans a Wigan-LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Everton - Swansea bude nuda

Reagovat
fantomas

Over to nebude, ale nuda taky ne.

Reagovat
kiwwi

neverim, ze by to mohol byt lepsi zapas ako Fulham - United...Fulham hra doma pekne a vytvara si mnozstvo sanci, zalezat ale bude od toho, co tam Fergie postavi

Reagovat
fantomas

Jojo, věřim, že Fulham podá pěknej výkon.

Reagovat
kiwwi

:) ked tam Fergie postavi defenzivnejsiu zostavu, tak to bude vitazstvo 0:1 alebo take nieco, ale ked tam postavi to co hralo teraz, tak tam moze byt kludne over 3.5...tento zapas moze byt ako najlepsi, tak aj najhorsi z celeho kola...pre nezaujateho divaka stavka na riziko

Reagovat
soukup

tohle můžeš říct o každým zápase

Reagovat
kiwwi

ne e, pretoze nie kazdy toci zostavou ako Fergie...napr. vcera Wolves - Norwich bola tutovica ze to bude paradny futbal...dnes su take nemastne neslane zapasy, ale najskor by som ako nezaujaty vybral asi Wigan - LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan - LFC? Presne si viem predstaviť, ako ten zápas bude vyzerať. A zábavné to bude len z pohľadu človeka, čo nemá rád ani jeden z tých klubov.

Reagovat
fantomas

Já taky no...Wigan se kousne jako proti Chelsea, a jak je ostatně zvyklej proti LFC, šikovný hráče v tom středu taky má - to bude vůbec nejzajímavější srovnání. Dalglish navíc posledně přišel na pořádnou sestavu konečně, který snad neuškodí ani trest Suáreze.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez dnes muze hrat, ne?

Reagovat
fantomas

Ještě ke všemu, to mi nedošlo.

Reagovat
kiwwi

keby nehrali United, tak by som si pustil presne tento zapas...bude to krasne pozerat sa na pokracovanie skazy Liverpoolu

Reagovat
minoLFC

tak dnes Liverpool narozdiel od ManU vyhrá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

archivujem a pastnem ked budes plakat pod suhrnom

Reagovat
vladis271

archivujem a postnem, keď bude mať pravdu

Reagovat
kiwwi

nech sa paci

Reagovat
fantomas

Nevyhraje ani jeden.

Reagovat
soukup

MC - Stoke se ti do té nabídky zatoulal jakým omylem?

Reagovat
smazaný uživatel

třeba je fanda okopávané no..

Reagovat
smazaný uživatel

nikto to nebude sledovat, a nakoniec to skonči 6:5

Reagovat
soukup

jasně a Heskey bude nejlepší střelec příštího ročníku PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Nahodou z Heskeyho se stava dribler, ukazal potencial proti LFC v minulem kole

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to treba da Clichy gola

Reagovat
Infi

Cítím hodně gólů

Reagovat
soukup

to já taky, ale ne tak jak by se mi to líbilo

Reagovat
Infi

Reagovat
Infi

No.. Asi se podívám na Liverpool.

Reagovat
kiwwi

uvidis vela tyciek

Reagovat
Infi

Asi je to můj osud

Reagovat
papos182

Wigan je pro nas posledni dobou neprijemny souper, 80% tymu si je dava vpohode, jen LFC s nimi ma vzdy problemy, snad se to obrati. Jsem zvedavy na sestavu, stopro nebude stejna jako v nedeli.

Reagovat
fantomas

BBC tvrdí, že možná bude odpočívat Bellamy. Nevíte někdo proč?

Reagovat
kiwwi

bude odpocivat

Reagovat
smazaný uživatel

tak nie je to mladík, aby mohol hrávať 3 zápasy za týždeň.

Reagovat
cristiano.K.

zatím to měl vždy nastřídačku at mi nikdo netvrdí,že nezvládne dva zápasy týdně

Reagovat
papos182

No nevim jestli nikdo, ale Kenny to tvrdi

Reagovat
vodka

i Bellamy sám... že větší zátěž mu kolena nesnesou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Mozna dokonce i doktori, ale tim si nejsem vubec jisty...

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
tomasinho

Z lavičky tak půlhodinku zvládne, od začátku, jak píšeš, asi ne. Takež očekávám místo něj Maxiho.

Reagovat
smazaný uživatel

keďže Ačko vedie totálny lempel, takže očakávam ďalšiu prehru po trapnom výkone...

potešila aspoň rezerva, ktorá nadelovala Arsenalu, skroro sa ušlo na každého...

Aston Villa vs Arsenal 10:1

http://www.youtube.com/watch?v=034F-LSYiBE&feature=youtu.be

Reagovat
kiwwi

rok stary zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Ačko by v živote nedalo Arsenalu 10

Reagovat
kiwwi

co to ma spolocne s tym, ze je to rok stary zapas

Reagovat
smazaný uživatel

čo má spoločné dnešný zápas s tým, že Villa 13 rokov doma neporazila Arsenal? rovnaká logika

Reagovat
smazaný uživatel

to má strašnú úroveň, veď to je horšie, ako keď pozerám na náš mladší dorast.

Reagovat
smazaný uživatel

nie nadarmo sa to volá rezerva

Reagovat
smazaný uživatel

Sak to je skoro rok stare, co to ma s tym spolocne?

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni zapas rezervy AFC ale taky nedopadl nejlepe 0:4 s CFC.

Reagovat
cristiano.K.

Sázkařům dne doporučuji zkusit Labutě dvojku,NUFC 0 a AFC 2. Jinak přeji pěkného ježíška

Reagovat
kiwwi

ja som dal Everton - Swansea under 2.5, Wigan - LFC obaja skoruju a City - Stoke over 3 (ked padnu 3 tak sa vracia vklad)

Reagovat
cristiano.K.

dej jen ten under,LFC goly nedostává, Stoke můžou vyhořet nebo se taky držet do 70.min.

Reagovat
kiwwi

uz to mam podane, neskoro

Reagovat
smazaný uživatel

na Swansea bych určitě nedával - nejhorší venkovní tým...

Reagovat
cristiano.K.

někdy venku vyhrát musí a i kurs na neprohru je hodně dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem myslel že sázkovky dneska stojíjou kvůli státnímu smutku

Reagovat
j_mrazik

Internetové zahraniční asi běžíjou.

Reagovat
kiwwi

coze to?

Reagovat
smazaný uživatel

U nás je třídenní smutek k uctění Václava Havla.

Reagovat
kiwwi

aha, no ale tak snad kazdy normalny vsadza cez internet a nie cez ceskoslovenske stavkove

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš sázet přez internet bez problemu

Reagovat
iamek

Konecne zacina obdobi kvuli ktereho mam aspon trosku rad vanoce

Reagovat
FCSL

Mohl by být rosa v základu konečně.Szczesny-Koscielny,Mertesacker,Vermaelen,Miguel-Arteta,Frimpong-Benayoun,Rosický,Gervinho-RvP

Reagovat
smazaný uživatel

Villans dnes za 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

veriť treba, ale nevidím to nijak ružovo...

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING NEWS: CPS authorises John Terry prosecution.

Reagovat
smazaný uživatel

pánové, kolik gólů ještě zbejvá do té magické 20ti tisící branky?

Reagovat
smazaný uživatel

11 (?)

Reagovat
smazaný uživatel

dik...i kdyby + - nějakej gól, tak by to dneska padnout mělo

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslím, že určite padne.

Reagovat
fenixLFC

18

Reagovat
smazaný uživatel

- včerejších 7

Reagovat
smazaný uživatel

takže mám pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrajou United, chci je dat na tiket

Reagovat
Bayern +

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

700. pre to, aby 20 000. gól PL dal van Persie.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ať dotáhne Shearera v tom rekordu gólů za kalendářní rok....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
vodka

Hibbert, ta představa toho, že dá Hibbert gól je sama o sobě úžasná a eště k tomu jubilejní 20000.?

Reagovat
smazaný uživatel

hibbert nech da radsej 100 000. ...s robinovou formou to dlho trvat nebude

Reagovat
fantomas

Ale nekraď mi myšlenku.

Reagovat
minoLFC

alebo Carra vkasrny...alebo rasista Suarez

Reagovat
kiwwi

to je sranda, ze ho rasistom nazyvate len vy

Reagovat
minoLFC

chápeš irónií?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses fakt jeste hloupejsi nez Suarez

Reagovat
minoLFC

to vraví fanda klubu, podľa ktorého v 97 na 2. flek jeho klub NA STO PERCENT nedoviedol nejaký Daglish

Reagovat
smazaný uživatel

pleteš inteligenci s drobnou neznalostí

Reagovat
minoLFC

tak stál si za tým ako mezek

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, vzdyt v te sezone to bylo pul na pul a Dalglish ten tym prebiral po rezignujicim Keeganovi na 4. miste. Ja sem si zatim urcite nestal jako mezek, spis jsem umyslne shazoval praci Dalglishe, protoze dalsi sezonu v lize pohnojil, prestoze mel k dispozici nejlepsi Newcastle v historii. Jedina vec, ve ktere jsem se zmylil, byla ta, ze jsem si myslel, ze Keegan rezignoval par kol pred koncem, a ono to bylo uz v lednu. I tak ale nechapu, proc to musis porad vytahovat, ja kdybych ti mel omlatit o hlavu kazdou kravinu, co napises, mel bys tu hlavu uz davno uplne rozbitou. Prestan se chovat jako ubozak, tvoje reakce jsou na urovni materske skoly.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Je sranda, když nepoznáš ironii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

už podruhé říkám Carra

Reagovat
smazaný uživatel

#NUFC team v #WBA (4-4-2): Krul; Simpson, Perch, Coloccini (c), Santon; Obertan, Tiote, Vuckic, Gutierrez; Ba, Best. #newcastle #epl

Reagovat
smazaný uživatel

#NUFC Substitutes v #WBA: Elliot, R.Taylor, Williamson, Abeid, Ben Arfa, Sammy Ameobi, Shola Ameobi. #newcastle #epl

Reagovat
smazaný uživatel

Perch

Reagovat
smazaný uživatel

no, niet inej možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu,proc tam furt cpe toho Obertana Ben Arfa by mel hrat a ne sedet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podle Pardewa nepředvádí to na co má...

Reagovat
smazaný uživatel

The Liverpool squad has arrived at the DW Stadium, and you won't be surprised to hear that Luis Suarez IS among the Reds travelling party

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny, Coquelin, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Frimpong, Arteta, Ramsey, Walcott, Gervinho, Van Persie.

konečne zmena. Coq.

Reagovat
smazaný uživatel

a Ox aspoň na lavici.

Reagovat
fantomas

Chválim.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja, ale zmien mohlo byť viac, Benyoun, Arshavin mohli hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger se s tim Wilsherem a prehnane vytizenosti nepoucil...

Reagovat
smazaný uživatel

pro Bosse

Reagovat
mr.Silver

Kdyby Sagna a Song nebyli zranění, popřípadě vykartovaní, tak stejně hrají oni.

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin RB

Reagovat
smazaný uživatel

veď je to primárny RB, prečo ten smiech?

Reagovat
smazaný uživatel

no jo ale jak dlouho tam nehrál? i když ona stejně jiná alternativa není...

Reagovat
Lacko_Boh

práveže nie je primárny RB,minulý rok keď nastúpil a zrovna moc nepresvedčil tak v rozhovore povedal ze krajny obranca nieje jeho primárny post

Reagovat
SunFells

To není

Reagovat
fantomas

Reagovat
REPLIKATOR

Na SM ho uvádějí jako DM, RM

Reagovat
smazaný uživatel

MCFC : Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Yaya, Barry, A.Johnson, Silva, Nasri, Aguero

Subs : Pantilimon, Zabaleta, Kolo, Savic, De Jong, Milner, Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

aaa

Reagovat
smazaný uživatel

Twitter je rychlejší ako FB

Reagovat
smazaný uživatel

ale na Twittru si nemužu psát s holkama

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, dnešne prehliadače dokažu mat otvorenych viac stranok sučasne

Reagovat
smazaný uživatel

přece si ho nebudu zakládat jen kuli tomu ,abych sem mohl hodit jako první sestavu City.

Reagovat
minoLFC

prečo by si si ho mal zakladať? tweety sú verejne

Reagovat
smazaný uživatel

tak na sledování.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho mam hlavne kvoli prehladu o futbale, zaujimaju ma tweety hračov a vsetko okolo toho.... a samozrejme zaujimave statistiky OptaJoe

Reagovat
smazaný uživatel

kde je Dzeko?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jel domu na svátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Edin Dzeko misses out due to injury tonight

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Yaya, Barry, A.Johnson, Silva, Nasri, Aguero

Subs: Pantilimon, Zabaleta, Kolo, Savic, De Jong, Milner, Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Yaya, Barry, A.Johnson, Silva, Nasri, Aguero

Subs: Pantilimon, Zabaleta, Kolo, Savic, De Jong, Milner, Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ja toho Manciniho nechapu Zabaleta proti AFC zahral o dve tridy lip, nez Clichy ve svym nejlepsim zapase u nas, a stejne ten antifotbalista zase hraje. WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

třeba je utahanej no , doufam ,že se Kolarov co nejdřív uzdraví...

Reagovat
smazaný uživatel

co na tom nechapes....to je mancini

Reagovat
smazaný uživatel

halvně zase nehraje Milner

Reagovat
Erdovec

Tonight's team v Wigan: Reina, Johnson, Enrique, Agger, Skrtel, Henderson, Adam, Downing, Kuyt, Rodriguez, Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Sere mě tam ten Dirk.

Reagovat
papos182

Za utocnikem by mohl byt lepsi.

Reagovat
Erdovec

Subs: Doni, Carroll, Coates, Carragher, Shelvey, Kelly, Bellamy

Reagovat
smazaný uživatel

viac menej sa to dalo očakavať...možno by tam mohol byť Jonjo namiest Dirka ale treba im veriť...Bellars na poslednych 20 minut keď to bude potrebne a malo by to byť ok

Reagovat
minoLFC

dnes som si prial Carrrolla...resp. si ho teraz budem priať v každom zápase, nech ukaže Kennymu či na to má alebo sa má v januári poobzerať po útočníkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se po tom útočníkovi podíval stejně.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Erdovec

no nic jdu se umýt, ať jsem na zápas tady, snad to nebude nějáká holomajzna, doufám že se na hřiště podívá Jonjo

Reagovat
smazaný uživatel

Al Habsi, Stam, Caldwell, Alcaraz, Figueroa, Diame, McCarthy, Jones, Moses, Sammon, Gomez

Reagovat
smazaný uživatel

normalne ma presla chut pozerat ked vidim tu zostavu

Reagovat
REPLIKATOR

Nechápu proč z tama vyndal Shelveyho a Bellamyho

Reagovat
minoLFC

Bellamy je logicky

Reagovat
smazaný uživatel

Craigova kolena nezvládnou takovou zátěž.

Reagovat
REPLIKATOR

Aaha

Reagovat
smazaný uživatel

dnes Liverpool na Bloodzeedu?

Reagovat
smazaný uživatel

Co tak koukám na livefootballol, tak to vypadá, že ano

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za bug? Proč tam není Man United?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus se ho zeptat na twitteru, třeba ti odpoví

Reagovat
Danny Larkin

Protože ho nevysílá Sky Sports

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Snad bude nějaký jiný dobrý přenos.

Reagovat
smazaný uživatel

rusky sopcast na Arsenal- Channel - 116205 1750 Kbps a slusna kvalita. pochybuju,ze bude nejaky kvalitnejsi prenos

Reagovat
Minister

parádna kvalita

Reagovat
REPLIKATOR

luxusní kvalita

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

QPR: Kenny, Young, Traore, Connolly, Gabbidon, Barton (C), Wright-Phillips, Derry, Faurlin, Mackie, Helguson. Subs: Hill, Hall, Taarabt, Campbell, Bothroyd, Smith, Cerny.

Sunderland: Westwood, O'Shea, Bardsley, Brown, Bramble, Larsson, Richardson, Cattermole (C), Vaughan, Sessegnon, Bendtner. Subs: Gardner, Kilgallon, Colback, Ji, McClean, Elmohamady, Carson.

Reagovat
Kluivert9

Černý proti MU zabrání debaklu a odměnou je mu lavička v dalším zápase? Hm...

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast na United? dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

tie tričká pri rozcvičke....som nesmierne hrdý nato , že som fanušik Liverpool Football Club-u

Reagovat
minoLFC

ake?

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny Dalglish is also wearing the same Suarez 7 t-shirt as a sign of support to his player

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

"Bílé" tričko

Reagovat
smazaný uživatel

City : Channel - 122909

Reagovat
niflheim

Tak jsem si na EF udělal pěkný obrázek o některých lidech ... jen s tím přenosem to bude dneska horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že dá Clichy gola

Reagovat
niflheim

You wish

Reagovat
Tomekcz

prenosu je dost, ale zadna kvalita jako Bloodzeed

Reagovat
niflheim

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=134443&part=sports chytnout pěkný anglický bude problém...no bude to boj.

Reagovat
Tomekcz

http://www.premier--streams.net/ na streamu 1 to prej bude anglicky, kvalita se uvidi

Reagovat
niflheim

Jojo už koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 112888

Anglicky to není ale kvalita ujde.

Reagovat
niflheim

Už to jede na YES

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo, ked si dám ten rusky sopcast na Arsenal, mi ukazuje stale reklamu hoci to uz mam nacitane na plno a obraz ani zvuk mi nejde, ale reklama je tam stale ?!

Reagovat
Counter

Zkus ten, co dával Daniel nebo tenhle link: http://ice-sportz.eu/stream3.html

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast na Newcastle United?

Reagovat
vodka

dneska chytá Anders.

Reagovat
vodka

vlastně to možu dat celé - Manchester United starting XI: Lindegaard; Smalling, Jones, Evans, Evra; Valencia, Giggs, Carrick, Nani; Rooney, Welbeck

Subs: De Gea, Berbatov, Park, Hernandez, Young, Rafael, Fryers

Fulham: Stockdale, Baird, Senderos, Hangeland, John Arne Riise, Ruiz, Murphy, Etuhu, Dempsey, Dembele, Johnson

Subs: Etheridge, Kelly, Gecov, Duff, Hughes, Frei, Zamora.

Reagovat
niflheim

Rio?

Reagovat
mithro

knock

Reagovat
Wat

Nepíská?

Reagovat
soukup

Sorensen; Woodgate, Upson, Huth (C), Wilson; Shotton, Whitehead, Palacios, Jerome; Walters, Jones. Subs: Begovic, Delap, Diao, Arismendi, Pennant, Etherington, Fuller.

debaklová sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

sop://broker.sopcast.com:3912/122999

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky anglicky stream pls?

Reagovat
Wat

Dobře postavený Wojta.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dá Downing gola. Když jsem viděl v motd jak Sturridge větral Jonese, tak Stew se prosadí.

Reagovat
niflheim

http://www.premier--streams.net/ tak toto aspoň anglicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, Clichyho prvni centr hned excelentni..

Reagovat
smazaný uživatel

uz som rozmaznany bloodzeedom asi, ale tie ostatne streamy stoja za konské hovno

Reagovat
Wat

Ty vole, aby se nepodělal...

Reagovat
cristiano.K.

scousersksý národ prosím o odkaz kvalitní

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed HQ

Reagovat
cristiano.K.

scousersksý národ prosím o odkaz kvalitní

Reagovat
Counter

Theo krásně

Reagovat
smazaný uživatel

"Yaya Toure is always the biggest kid on the playground"

Reagovat
Trand

Pěkně Theo. Penaltu jsme neměli už ani nepamatuji.

Reagovat
supervizor

Hoodně hoodně přísná pencle proti Villans

Reagovat
REPLIKATOR

zapomeň

Reagovat
Trand

Ani ne, normálně ho zatáhl.

Reagovat
Wat

Reagovat
Erdovec

Reagovat
niflheim

6816 - YES

Reagovat
smazaný uživatel

Díky ti

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj břevno..

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda..

Reagovat
Rssa

Penalta?

Reagovat
Counter

Ta na Thea nebo máš na mysli jinou?

Reagovat
Wat

Robin!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna penalta,bez debat.Robin skvele promenil!

Reagovat
vodka

Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Cabayeho me to nebavi

Reagovat
smazaný uživatel

kde to sleduješ?

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, je to utrpeni...

Reagovat
vodka

Welbeeeck

Reagovat
vodka

Senderos pozičně úplně mimo

Reagovat
Counter

http://is.gd/fyitTV Nic moc kvalita, ale zato anglický komentář.

Reagovat
Tomekcz

Danny|!!! Nani

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Samire to měl být gol..

Reagovat
niflheim

Dannyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu ten chlapec ve studiu, tohle byl lehký gól

Reagovat
smazaný uživatel

danny :)

Reagovat
Wat

Co ten Newcastle vyvádí?

Reagovat
C0br

Heh, tak to byl jednoduchej gól.

Reagovat
tomasinho

Wow, tak už jen 8.

Reagovat
Chazy

Co si Martinez chce tím Sammonem dokázat

Reagovat
miky10

8

Reagovat
Wat

Už se blíží Rodallegova chvíle, i když zrovna proti LFC.

Reagovat
fenixLFC

asi tazko ked nehra

Reagovat
Wat

Existuje střídání.

Reagovat
Counter

Nene, právě proti LFC! Tak aby se Arsenal udržel před nimi přece

Reagovat
Wat

Jsem přece scousergunner.

Reagovat
smazaný uživatel

Perch

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan zatím vůbec neví. Skvěle napadáme a kombinujem.

Reagovat
Wat

To udělal N'Zogbia moc hezky. Zatim tam prochází vcelku lehce přes Coqa.

Reagovat
j_mrazik

Link na Arsenal? Ten ruskej mi nějak nechce běžet.

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Zatím těžíme z minima maximum, Villa pořád nebezpečnější....

Reagovat
supervizor

Aneb jak duležíté je míti Songa.

Reagovat
soukup

citizeňáci co koukáte, hraje RB Woodgate nebo Huth?

Reagovat
soukup

díky za odpověď hlavně že je vás tu několik co to sledujete...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě nevěděj, co citizeňák znamená... dej tomu čas

Reagovat
miky10

Sorry, i když nejsem "citizeňák". Woodgate, hodně mu pomáhá Shotton.

Reagovat
soukup

dík, to se pak divím, že ste z toho udělali jen 2 góly

Reagovat
miky10

"ste"?

Reagovat
miky10

Aguero!

Reagovat
miky10

Hm, zřejmě ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

No co je, když to Kompany tečoval, byl Kun v těsným ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

7

Reagovat
soukup

no tak gól až po půl hodině, to je úspěch

Reagovat
niflheim

Ten Etuhu umí fakt jenom dozadu a do strany.

Reagovat
smazaný uživatel

AGUEROOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
fenixLFC

skrtelovi zatial moc nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Kunissslavv

Reagovat
Wat

Výborně slečno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak opet Silvickuv gol, paradni prace

Reagovat
Wat

Asistence?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Posledni to tecoval Kompany, ale slo to jeste od golmana.

Reagovat
Wat

Vlastně toho mám taky ve fantě.

Reagovat
smazaný uživatel

ee.

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Wat

Reagovat
Counter

Ramsey je vůůůůůl

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
Trand

Podklouznul při střele z celkem jasný pozice. :)

Reagovat
Counter

Spálil otřesným způsobem tutovku. Klasika no, ale pořád mě to vytáčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Newcastle ? Jak to hraje?

Reagovat
Side

Bože Aarone

Reagovat
smazaný uživatel

Aaroneee

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey..

Reagovat
Erdovec

nějáký dobrý link ne LFC?

Reagovat
vodka

JOONES excellent tackle

Reagovat
vodka

hm a musí střídat kua...

Reagovat
diastan

Ještě ze 2 a jsem spokojen :)

Reagovat
niflheim

Jones

Reagovat
vodka

no a je v prdeli, otřes mozku... Valencia teď pravý bek...

Reagovat
niflheim

Ta sezóna je fakt divná.

Reagovat
smazaný uživatel

DEmba!!!!!!! NEUVERTELNE

Reagovat
Wat

Za něj jsem rád.

Reagovat
smazaný uživatel

6,5

Reagovat
niflheim

To musí mít otřes mozku radši to nenutit a vystřídat...poslat tam Rafaela.

Reagovat
Kenneth

I Frimpong dostane přednost před Rosickým. Tak snad ho ten škrt pustí v zimě někam pryč.

Reagovat
Minister

Rosický je defenzívny záložník?

Reagovat
miky10

5

Reagovat
minoLFC

nejaký iný sopcast na Liverpool okrem lagujúceho Bloodu?

Reagovat
miky10

Adaaam!

Reagovat
niflheim

Jak čtyři křídla na hřišti? Ještě Danny, že jo?

Reagovat
vodka

spíš Giggs - Young - Nani - Valencia

Reagovat
niflheim

+ Danny

Reagovat
smazaný uživatel

4

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew si nenasazovanim Ben Arfy sakra koleduje. Hlupec, fakt me s tim stve.

Reagovat
smazaný uživatel

AAAADAAAAM

Reagovat
t0mmy33MCFC

stunning goal

Reagovat
JIMMY-PO

Demba to je istota bodov vo fante , ešte jeden aspoň, nech aj vyhrajú

Reagovat
smazaný uživatel

krasa City ... mam over 3,5 , tak Come on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Má už Silva nějakou asistenci?

Reagovat
miky10

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dirk je prostě špatnej. Tak špatnej až z toho bolí oči.

Reagovat
smazaný uživatel

A máme strašnou díru mezi obranou a zálohou.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne, já ho snad ani neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

A ted z golovky trefí střed brány, achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale parádní gol.

Reagovat
miky10

Hmm, pomalu přichází Bestův čas

Reagovat
fenixLFC

glen hra fakt dobre

Reagovat
smazaný uživatel

OMG, Glene, to musí bejt gol. Zase necháváme vyniknout golmana.

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej kdo dokáže vymyslet něco dopředu je snad akorát Diame

Reagovat
smazaný uživatel

3

Reagovat
vodka

Nani

Reagovat
Wat

Dvacítka se nezadržitelně blíží.

Reagovat
Chazy

Diame je úžasnej

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že kolem sebe nemá lepší spoluhráče.

Reagovat
Chazy

To je asi pravda, ale jemu se ve Wiganu fakt líbí

Reagovat
JIMMY-PO

to fakt či len sranduješ?

Reagovat
Chazy

Jistěže ne, Wigan má svoje kouzlo, Valencia třeba říkal, že by tady rád zakončil kariéru. Diame je nenápdnej a nenáročnej člověk, velmi skromnej, malý město mu vyhovuje. Si ho nedokážu představit v Londýně

Reagovat
Wat

Už střílel?

Reagovat
Chazy

Jojo, poměrně nebezpečně

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Toho góla fakt nedáme. Ty standartky jsou ale zase otřesné. Střel jako u Werdunu a furt nic. Ale díry mezi zálohou a obranou tam jsou, Wigan zlobí.

Reagovat
Counter

*Verdunu

Reagovat
smazaný uživatel

Jonjo chybí. Ten tý obraně aspoň pomohl občas, to u maxiho čekat nemůžem. Navíc Hendo jedinej hraje opravdu SZ. Adam chce bejt všude a není nikde.

Reagovat
tomasinho

Maxi aspoň dobře kombinuje, za to Kuyt a downing dneska bída. Downing proti Ville hrál aspoň kraj, dneska běhá všude, jenom ne na křídle.

Reagovat
niflheim

Nani

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitán

Reagovat
vodka

Giggs si to dneska dává s prstem v nose a opět CARRICK

Reagovat
Wat

Lešesi, co tam vyvádí ti vaši?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou zoufali. Tiote z formy, Vuckic je do 2 clennyho stredu malo defenzivni, Jonas se vratil ke svym tragickym podzimum a hraje otresne, Best taky neviditelnej.

Jestli tam ani ted neposle Ben Arfu, tak at si Pardew s prominutim vylize rit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tipnu si dá ho Coleman.

Reagovat
soukup

ten teď vystřídal kvůli zranění, teď tipni někoho nesympatickýho

Reagovat
smazaný uživatel

Moses !

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
tomasinho

SUAREZ!

Reagovat
Chazy

Newcastle pomalu padá tam, kam patří

Reagovat
vodka

tak stalo se to, čeho se obávali, zranili se hráči ze základu, když za ně prakticky neexistuje náhrada...

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo pls sopcast na Newcastle?

Reagovat
niflheim

Tak ta by se i písknout dala

Reagovat
smazaný uživatel

potters uprimne lutujem ... kolko minut mali loptu na kopačkach za polčas ? 5-7 ?

Reagovat
vodka

teď rychle góly Rooney a 20000. Giggsy

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Už máte někdo pořádnej link na Liverpool? Newcastle už dneska nechci ani vidět, a to jsem jim dal dneska přednost I když si zřejmě Liverpoolem moc nepomůžu, no

Prosííííím

Reagovat
Chazy

Však to dává Bloodzeed.

Reagovat
smazaný uživatel

Kouše se mi, a jak koukám tak nejen mně...

Reagovat
Chazy

Hax se kouše, Bloodzeed kouše. Ještěže se mě to netýká

Reagovat
miky10

Mně nejde Sopcast obecně...

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

mne ide oba po odpojeni routeru

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, mně nešel normálně ani jeden na lsh, krom těch hnusnejch...

Reagovat
fenixLFC

ine solo

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin dolu,misto neho Miquel a presunuti Vermi na stopera a Koscielneho na RB! cela zaloha tragicky az na Artetu,ktery hraje paradne. Ramsey muze jit sam na brankare a on to radsi z prvni z dalky napere stridat za Rosu proboha

Reagovat
JIMMY-PO

z toho Fulhamu asi dnes nič, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt <> Andy hned.

Reagovat
tomasinho

Navíc Škrtel je špatný, dvakrát byl daleko od protihráče a ten v pohodě dostal přihrávku do volného prostoru, pozičně je špatný dneska.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Young nepředvede nic navíc. Sice se nedá říct že by vyloženě kazil, ale průniky, překvapivé přihrávky, a nebo přesné centry dneska prostě nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pruniky si nikdy nejak nedaval. 1 na 1 je hrozne slabouckej...

Reagovat
j_mrazik

Mě ten Arsenal nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to rozhodne neni zadna paradni podivana...

Reagovat
Chazy

Jak si to Sammon chystal ... chytrej hráč by udělal kličku, obhodil si přibíhajícího obránce a šel by sám. Snad i Rodallega by to zvládnul.

Reagovat
vodka

GIGGS!!!

Reagovat
vodka

a Nani s Valenciou fantasticky

Reagovat
mr.Silver

OT: Když mám Jonese ve fantě a byl střídán ve 20. minutě, tak kdyby teoreticky ManU nedostali gól, tak dostane bonus za clean sheet?

Reagovat
vodka

ne, musí tam byt 60, nebo 70 minut...

Reagovat
smazaný uživatel

fuck

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro Thierry Henryho

Reagovat
miky10

999

Reagovat
miky10

1000. pro 20 000

Reagovat
smazaný uživatel

1000 pre 20 000

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

neviem co tu plazis jazyk ked Henry je 1000

Reagovat
miky10

Ne, byl 999, 1000 byla moje

Reagovat
smazaný uživatel

nebola,ja som mal 1002,ty si mal 1001 a nemusis sa tu detsky hadat,kedze sme dali obaja rovnaku tisicku

Reagovat
smazaný uživatel

když jsem ten koment postnul, tak byl počet komentářů 1001, takže asi spíš ne hele ale pokud se tu chceš hádat o hovnech, tak můžem začít

Reagovat
miky10

Ježiš, vždyť mně je to úplně jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Ryanovi bych ho přál.

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro toho, kdo vstřelí 20000. gól Hned ten příští...

Reagovat
tomasinho

Kurňa, kde jsou ty Charlieho standartky z Blackpoolu? Povede se mu tak jedna z deseti, a to ještě přidávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik jsme dali letos gólů z rohů ? Nebudou to náhodou jenom ty dva proti Aston Ville, kde první rozehrával Downing a druhej Bellamy ?

Reagovat
smazaný uživatel

o přestávce dolů Kuyt a Maxi místo nich Bellamy a Carroll bohužel se to nestane

Reagovat
niflheim

Giggsyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan

Reagovat
smazaný uživatel

Tož s tečou, ale stejně, tohle měl být 20 000

Reagovat
miky10

To měl být až ten příští

Reagovat
JIMMY-PO

no takže čakame na 20 000 som velmi zvedavý

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ne žádná mrdka z City...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bude Balotelliho

Reagovat
smazaný uživatel

no to bych se asi zbláznil kdyby to teď Sammon dal

Reagovat
Chazy

To bude vlastňák Wiganu, úplně to vidím.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

OT: TEN ČERNÝ SE V TURECKU SAKRA ROZJEL

Reagovat
smazaný uživatel

No, dobře hrál jen první půli, gól ale dal díky skvělému náběhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Moses pojď

Reagovat
soukup

málem Gueye, ale Vorm byl naštěstí proti

Reagovat
vodka

jaj, Evans měl dostat minimálně žlutou...

Reagovat
mithro

Reagovat
Chazy

Ty letošní dresy Wiganu sou prostě úúžasný

Reagovat
cristiano.K.

jsem rád,že si na letošní sezoně našel něco pozitivního

Reagovat
Chazy

Já najdu pozitiv docela dost ... Wigan s nejhorším kádrem hraje reálně o záchranu, je to nad očekávání a já se fakt bavím.

Reagovat
cristiano.K.

spíš hraje na co si zvyklej né

Reagovat
Chazy

Co jsem očekával od reakce na tebe..

Reagovat
Chazy

Wigan za těch prvních pět sezon opravdu hrál o záchranu jen 2x, jinak tři roky hrál docela bezpečně střed tabulky a dva roky to dlouho vypadalo na boj o Evropu.

Reagovat
niflheim

Hlavně ať to nedá žádný žoldák.

Reagovat
JIMMY-PO

tých je v PL toľko, že tomu nedávam veľké šance

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá polovina poločasu naprosto otřesná. Dirk a Glen.. tohle se musí dávat. Nejlepší José bez debat. Craig, Andy do hry místo Maxiho a Dirka(2lemry).

Reagovat
cristiano.K.

dneska Kuyt ještě na tu jeho bídu dobrý, btw kde koukáš? já na tomhle http://www.sportlemon.tv/v-2/14/64/v-346443.html

Reagovat
Erdovec
Reagovat
smazaný uživatel

bloodezed

Reagovat
smazaný uživatel

Adam je špatný

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

jj nic se mu nedaří

Reagovat
C0br

Achjo, teď to dá nějaký hloupý citizen.

Reagovat
fenixLFC

hrame deviati plus skrtel uplne mimo a glen jak dopredu hral skvele, dozadu bieda..kuyt dole, shelvey hore

Reagovat
Tomekcz

Giggs je buh, Nani 1+2 pres Carricka nic neprojde. Nedal nahodou Giggs 19999 gol? jeste chyby jeden ne.

Reagovat
JIMMY-PO

keby tú 20 tak šupol Mario to by bolo

Reagovat
smazaný uživatel

To se asi fakt čeká na Tonyho

Reagovat
smazaný uživatel

Nani je posledny dobu genialny

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný poločas. Hrajem s lehkostí, efektivně a je to krásných 0:3. Fulham moc nebezpečný není, ale pořád ukazuje jak nepříjemný soupeř to je, je dobrý v tlaku na míč, ale jejich útočníci dostávají míče zády k brance a jsou odříznutí, takže z tama nebezpečí nehrozí. A do brejků se nedostávají. Tak snad udržíme nulu vzadu a přidáme ještě nějaké góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Az na Jonesa parada.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak v zápase se děje něco co jsem zažil snad naposled v žákách. Hra natažená od vápna k vápnu.

Reagovat
Counter

Reagovat
C0br

Albrighton

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole zrovna proti nám a po naší chybě

Reagovat
Wat

Albrighton.

Reagovat
smazaný uživatel

Albrighton tomu to přeju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Albrighton M.

Reagovat
JIMMY-PO

tak je to Albrighton..pohoda

Reagovat
miky10

Albrighton

Reagovat
smazaný uživatel

Albrighton Congrats

Reagovat
smazaný uživatel

Best, Jonas zoufaly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Aguero to nestihl o minutu

Reagovat
smazaný uživatel

uff, málem to byl Aguero

Reagovat
Counter

Albrightona netipoval nikdo :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero a Huth = Porsche a Zetor

Reagovat
soukup

Zetor? a co je potom ta spousta dalších stoperů v PL, kteří jsou horší než Huth?

Reagovat
Chazy

Royals ... dali Betancourta v tradu ke Greinkemu, odehrál tam rok a jako FA se vrátl do KC.

Reagovat
soukup

sem si ani nevšiml, že už někam šel, kolik mu dali?

Reagovat
Chazy

The Kansas City Star reported that the contract was for $2 million with incentives that could raise Betancourt's salary to $2.5 million if he takes on a full-time role.

Neuvěřitelně výhodný pro klub ... teď se toho bude dít hodně - koukej ve videích na fast cast, každý dva, tři dny přibude nový a bývá tam všechno.

Reagovat
soukup

to je málo celkem, pro Royals je to dobrej hráč

jo snažím se chytit co nejvíc, ale tohle mi uniklo no

Reagovat
Chazy

A nemáš icq? Z lidí, co chci brát příští rok do fantasy, si jedinej, na koho nemám kontakt

Reagovat
soukup

to už nějakou dobu nepoužívám

Reagovat
Chazy

Njn a já měsíce nebyl na FB, to je mizérie

Reagovat
soukup

tak holt eurofotbal

Reagovat
smazaný uživatel

privesne voziky k zetoru

Reagovat
smazaný uživatel

20,000th goal in Premier League history scored by Aston Villa's Marc Albrighton.

Reagovat
smazaný uživatel

AGUEROOO, konecne jsem trefil kapitana

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mam, ale vyhodil jsem Naninku

Reagovat
smazaný uživatel

Albrighton, ci Aguero?

Reagovat
Kyrill

Mertesucker je fakt tragéd

Reagovat
Counter

To byl Vermaelenův gól.

Reagovat
supervizor

Koscielny prohral hlavičkový souboj, po něm Vermealen špatně hlavičkoval na pomaleho Mertesakra, ten nestihl zabránit Albrightonovy v získání míče. Tak nějak si to podělili hoši.

Reagovat
Kyrill

Jako měl na tom větší podíl Vermaelen, ale Mertesacker tam šel podle mě hloupě prsama. Skočit tam rybku nebo jenom tam strčit palici a nejspíš by to zachránil. Zdá se mi, že dost situací řeší nešťastně. Ale Vermaelen to samozřejmě celé vytvořil no.

Reagovat
smazaný uživatel

KUUN

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle že je nejlepší obrana v lize ? Naprostá tragédie, strašně nám chybí DM. Adam a standartky ? Hrůza, 3 přímáky do 30 metrů od brány a nebyl z toho ani náznak nějakého nebezpečí. O rozích ani nemluvě. Henderson není CM, ale AM a je to znát. Downing dneska taky velice špatnej, vůbec není vidět. Dirk Kuyt je jen stínem mého oblíbeného hráče, doufám, že se díváme na jeho poslední zápas v základní sestavě. Maxi hraje jakéhosi podhrota a i když to není nejhorší, tak s takovými hráči může Liverpool na LM opravdu zapomenout. Enrique jako vždy skvělej a Suarezovi taky může těžko něco vytknout. Bojuje, nabízí se, rozdává skvělý pasy, ale co z toho, když jsou spoluhráči jak po flámu.

Bellamy a Carroll na plac (horší jak Kuyt být nemůže), jinak to špatně dopadne.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

naozaj neviem co si od toho Kenny sluboval ked tam daval Kuyta, kludne tam mohol nechat Shelveyho

Reagovat
supervizor

Dobře nám tak hrajeme uplne hovno, Wengerovy se to asi líbí, neuděláme ani 5 přihrávek za sebou.

Reagovat
13

Ještě že to nestihl Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

je tam toho po takej kokotine

Reagovat
smazaný uživatel

Kunne to měl být gol.

Reagovat
cristiano.K.

Ba neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal dneska cervena..

Reagovat
cristiano.K.

všechno důležité bylo zmíněno, Maxi je na podhrotu uplně zbytečně.Adamovi to nejde.Díry mezi obranou a zálohou. Škoda dvou tutovek Kuyta a hlavně Johnsona. Jinak zápas hodně zajímavej,má to štávu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Ty pičo, první střídání za 4 zápasy, co dává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kyrill

Rosa

Reagovat
soukup

Rosa nějak brzo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez komentáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa to rozhodne

Reagovat
fenixLFC

co uz chceme????????????adam

Reagovat
smazaný uživatel

To by člověk neřekl, při Adamovo dnešní formě

Reagovat
Erdovec

bože taky jste věděli kam to Adam kopne?

Reagovat
tomasinho

Bože, ten to kopnul teda. Dneska mu zatím nejde nic. Z čeho už chceme dát gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Sess! Mimochodem, dobře Bramble. Na něm se mi vždycky líbí, jak se mu něco povede, za půl minuty je na něj záběr a on vypadá, jako kdyby si to už nepamatoval a doprovodí to prostým fuck.

Reagovat
smazaný uživatel

Taká bezzubosť pri rohoch až sa mi z toho chce plakať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Silva Nejlepší hráč PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ľahky nadpriemer v PD si robi srandu z celej PL ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Trapná provokace bez přihlédnutí k okolnostem...

Reagovat
Mihi

onedlho aj Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Albrighton?

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Mackems

Reagovat
smazaný uživatel

ja toho kapitana netrafim snad nikdy...

Reagovat
papos182

Tak letos uz nedali penaltu Adam, Suarez, Carrol, Kuyt. Na nekoho jsem zapomnel?

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelně tragicky kopnutá penalta. Hlavně že Luis ukazoval, že by si ji rád kopnul ...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Já už chci vidět zpátky steveho To by ta penalta byla s přehledem proměněná.

Reagovat
REPLIKATOR

Adam dnes hraje tragicky a navíc nedá penaltu Proč k ní leze když se mu dnes nedaří

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Latics

Reagovat
nemamvasrad

Ramsey už dolů, dneska je hrozný.

Reagovat
miky10

Possession - Last 5 minutes

Man City 95 - Stoke 5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Reagovat
Wat

Reagovat
Chazy

Já musím říct, že na tom Sammonovi se mi líbí, že ty zápasy opravdu prožívá. Je to tragéd, nic neumí, nezaslouží si ani libru, ale kdyby Wigan padnul, tak nebude fňukat o přestup

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxne ho to ale svazuje, aspon mi tak vzdycky prisel. Jakoby strasne chtel Wiganu nejak pomoct a pak kvuli te prehnane snaze zazdi i nejakou slibne rozjetou akci

Reagovat
Chazy

Omg, tohle Jonese učili v MU?

Reagovat
niflheim

Další zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsme netrefili břevno.. každou chvíli to čekám.

Reagovat
smazaný uživatel

To trefí až Carroll v 87. minutě (tedy 3 minuty po příchodu na hřiště).

Reagovat
smazaný uživatel

Druhé střídání pro zranění. Snad to bude taky nějaká prkotina.

Reagovat
smazaný uživatel

Play is stopped in the 37th minute after a fan attacked and Esteban oprende field. Esteban kicked back and got red Nijhuis. Verbeek pulled directly from the field players.

Reagovat
Chazy

Tlesk, tlesk, tlesk a teď už táhni na hostování do Konference

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Doprdele střídej toho Gervinha

Reagovat
Counter

Už je dole :-) I s Ramseym, supr.

Reagovat
SunFells

YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny viděl si co Martinez udělal? Střídal!

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku pozdní střípek z KNVB, ale SuperFrankie to nakousl: http://www.youtube.com/watch?v=USEwmWjNLnE&feature=share

zápas po odvolání AZ svým trenérem předčasně ukončenej...

Reagovat
smazaný uživatel

Pred dvoma dňami sme mali ťažký zápas s MC, Ramseymu to ani nejde a ani už nevládze ale on neprestrieda a neprestrieda.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne

Reagovat
j_mrazik

Padej, Ramsey! Snad to jew boy vytrhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale tohle je jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

na to se ale nikdo jinej snad nedívá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tak QPR už vyrovnalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mnooo....měl ty ruce blbě no ale Mario to udělal schválně.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobna situace jako Lescott na Cukotce..podle me jasna..

Reagovat
smazaný uživatel

zase to tolik nebolí..., teda pokud nemáš vsazeno

Reagovat
smazaný uživatel

Kopem roh, a 3 hráči ve vápně. My nechcem vyhrát normálně.

Reagovat
vodka

3 ?!?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Střídej!

Reagovat
smazaný uživatel

Demba

Reagovat
smazaný uživatel

Dembaa!!!!!!! Neuveritelne!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ad už tam de Bellamy a Carroll a místo Maxiho a Kuyta snad dolů nepude Downing

Reagovat
Kenneth

Ba Ba Ba Ba . Díky bohu že sem mu tu pásku nechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam furt jebe toho Arshavina...

Reagovat
smazaný uživatel

ten Kuyt už na to nemá

Reagovat
tomasinho

Pohled na Kuyta je opravdu smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

C'moooon Kenny, Andy za Kuyta, Craig za Maxiho!

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem tieto neskore striedania, stale ta ista chyba dookola,ved ty hraci sa trapia ako zle este maju hrat aby ujo Dalglish vystriedal skorej, ani nehovorim ako casto pouzie vsetky tri striedania

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce někdo Kuyta? Zadarmo.

Reagovat
soukup

ale jo Stoke by se hodil

Reagovat
Counter

sednul by tam skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Je stav 0:0, 67.minuta a na hřišti máme jednoho tragickýho útočníka, jednoho záložníka co nemá den a jednoho neviditelný křídlo. Na lavičce máme jednoho talentovanýho útočníka, jednoho talentovanýho záložníka a jedno křídlo ve skvělé formě ... a co udělá Kenny ? Nic, jako obvykle ...

Reagovat
Kenneth

Tohle si ukládat a pak s tím přijít až budou scouseři tvrdit že je lepší než SAF.

Reagovat
smazaný uživatel

Yeees !!!!

Reagovat
Counter

Joooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooo!!! z rohu už jsem nevěřil :)

Reagovat
j_mrazik

Yossssiii!!!!! Uffff. Ramsey by tam tu svojí rádoby roztomilou palici nestrčil

Reagovat
Chazy

jak dá WBA vždycky NUFC naději a za pár minut zas dá gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt to si už dělá prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

YOSSIISISISISII

ANDREJ

Reagovat
smazaný uživatel

Yossiiiiiii !!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Yossi, proč?

Reagovat
supervizor

Další gol z rohu a hned rozený hlavičkář.

Reagovat
smazaný uživatel

paráda Wolowitz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Jonjo a Craig? A proč ne Andy? Takže dolů Kuyt a Downing/Maxi.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa

Reagovat
Amos

Benayouuuuuuuun !!!!!!!! Andreyova střela předtim

Reagovat
smazaný uživatel

Yossiiii!!! jakou měl radost z toho gólu neskutečnej sympaťák

Reagovat
Counter

Na jeden gól z rohu stačilo AFC 13 pokusů. Po té předchozí sérii víc než stovky to je docela úspěch :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten si to zaslúžil najviac. Yossi

Reagovat
Erdovec

Dirk a to ho mám tak rád

Reagovat
Erdovec

konečně Kenny

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně, Kenny se probudil.

Reagovat
SunFells

v sestavě Mertesackerů, Koscielnů a Vermaelenů se po 15ti rozích prosadí Yossi, který je u svého prvního rohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Hlavní je, že se vůbec někdo prosadil a dneska snad poprvé Wenger střídal dobře.

Reagovat
SunFells

Střídal pozdě.

Reagovat
niflheim

Co tam ty straky dělají?

Reagovat
smazaný uživatel

perfektní střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo ... ale mělo přijít o 10-15 minut dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

yossi uzasny...davat hrat, podpisat!

Reagovat
vodka

já toho Welbecka miluju, strašně elegantní a zároveň dynamický hráč teď to sice posral, ale nový Berba je na světě...

Reagovat
smazaný uživatel

Berba je jen jeden

Reagovat
Chazy

Fakt? On byl právě vždycky nemotora a vypadal při pohybu až vtipně

Reagovat
Chazy

Bože, sopcast se mi sekne zrovaa při pohledu na Shelveyho

Reagovat
smazaný uživatel

mě taky

Reagovat
smazaný uživatel

takový hezký gól to mohl být

Reagovat
Trand

Jinak dneska všichni rozhodčí celkem tragičtí, žlutá pro Persieho naprosto nesmyslná a Aston Villa neskutečně nesympatická.

Reagovat
cejen13

Proti wolves Benayoun místo Gervinha a Rosa místo Ramseyho!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kun MOTM zaslouženě, škoda ,že nedal toho třetího gola.

Reagovat
smazaný uživatel

nananana Yossi Benayoun nananana Yossi Benayoun

Reagovat
Counter

Výborně, idiot Hutton venku

Reagovat
supervizor

Fakt blbec.

Reagovat
j_mrazik

Hutton byl vždycky taková řepa.

Reagovat
Chazy

Hutton

Reagovat
smazaný uživatel

já už ani nemám strach o to, že dá Liverpool gól, když se motá kolem vápna Wiganu

Reagovat
smazaný uživatel

kriste hutton, vymeteny dement

Reagovat
smazaný uživatel

Hutton je kokot jak sa patri..

Reagovat
tomasinho

Downing je zápas od zápasu horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam,ze Boss dostane konecne rozum a zacne stavet Rosu do zakladu misto Ramseyho.Ne,ze by Aaron hral spatne,ale Rosa s Artetou si evidentne "maji co rict".Kazdopadne Arteta konecne zacina predvadet vykony,ktere se od nej ocekavaji.Dnes byli 3 body zaslouzene

Reagovat
Counter

Ne že by Aaron v posledních zápasech hrál dobře. Vypadal docela unaveně, mohl by di trochu odpočinout, začít na lavičce. Snad Wenger konečně začne rotovat, s takovou náš základ utaví...

Reagovat
Trand

Mám obavu, aby se neopakoval Jackieho případ.

Reagovat
Counter

To ne, Jackie si to zranění přivodil v repre a hrál přes bolest, aniž by se nechal léčit. Nic takového u Aarona snad není.

Reagovat
Trand

Aha, já to měl zafixované úplně jinak. Díky. Ale stejně, mám obavu, že když Arséne nebude tou sestavou vůbec točit, že to někdo odnese.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak uz pise Supervizor nize,zaloha Song,Arteta,Rosa,je to nejlepsi co ted mame k dispozici.Mrzi me,ze Rosu do zakladu skoro nestavi,je na nem videt velika chut.Doufam,ze se v pristich zapasech dostane do zakladu.Jinak myslim,ze by nebylo od veci koupit v lednu krajniho beka,nejlepe se pokusit Valencii vyfouknout Van der Wiela...

Reagovat
Trand

A co potom budeš dělat až budou zdraví Gibbs, Santos, Sagna i Jenkinson?

Reagovat
smazaný uživatel

Sanga je jasnej.Na druhy strane bych volil Wiela,ktery vy se tocil se Santosem.Ovsem Gibbs je casto zranenej a Jenkinson se mi zatim vubec nelibi,takze ho tak nejak nepocitam...Je pravda,ze pripadnou posilou by jsme trochu zazdili Gibbse.

Reagovat
supervizor

Arteta dneska ztratil suverenně nejvíc míčů z celého Arsenalu.Ty jeho snahy o dlouhé míče všechno to končilo vystižením protihráčů.

Záloha Song-Arteta-Rosa je ted asi to nejlepší co můžem složit.

Yossi taky za tu chvilku udělal víc než Ramsey a Gervinho za celej zápas.

Reagovat
mr.Silver

Arteta ztrácel nejvíce míčů?! Ze záložní řady hrál nejlépe, Ramsey kazil a vypadal hrozně spláchnutě, snad si příští zápas dá pauzu. Frimpong i Coq nic moc, hlavně teda Frimpong - ten se mi vůbec nelíbil. Gervinho úplně ztracený. Zápas otřesný, ale hlavní jsou tři vydřené body

Reagovat
smazaný uživatel

OMG JOHNSONE Jsem jeste mohl mit assist..

Reagovat
soukup

raduj se z maličkostí, já taky čekal víc než 3:0, ale našel sem si v tom tu maličkost

Reagovat
niflheim

Co udělal Hutton?

Reagovat
smazaný uživatel

vytekl...

Reagovat
smazaný uživatel

Alan Hutton, is yido.

Reagovat
smazaný uživatel

je to debil, takže yido..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to vyhrali nahradnici...yossi, rosa, andrej

Reagovat
smazaný uživatel

no, Andrei skôr teda prekážal.

Reagovat
smazaný uživatel

prezeram aj reakcie na a-m a nechapem, kazdy nanho pinda...mal skvelu prihravku na thea, keby mu netecovali strelu, mohol to byt rovno gol, nakoniec sme dali z nasledneho rohu...musi byt strasne tazke hrat pod takym tlakom, pod akym je momentalne on, no mne sa zdalo ze dneska sa konecne dostal do hry a pekne to ozivil..

Reagovat
smazaný uživatel

mam pocit ze kazdy sa proste napevno rozhodol ze je to strasny traged a okamzite musi vypadnut a pozera sa nanho uz len tymi ocami...som presvedceny ze keby tak naskocil co ja viem gervinho, tak by ho vsetci chvalili, na andreja sa este pinda

Reagovat
smazaný uživatel

za to si ale on môže sám tým svojím herným štýlom vyprahnutej ťavy. A včera tam mal také kúzelné momenty ako napr. dodrbanie jednoduchého spracovania pred šestástkou, úžasný dribling, z ktorého bol akurát tak brejk súpera...

Ja ho mám rád, podporujem to, aby hrával častejšie, ale musí sa snažiť aj on a včera mi to tak neprišlo.

Reagovat
smazaný uživatel

taka prevaha, a dojebu čisty over ...

Reagovat
smazaný uživatel

taka prevaha, a dojebu čisty over ...

Reagovat
Trand

Jak na tenhle zápas můžeš dát over 3,5. Kolik byl kurz?

Reagovat
smazaný uživatel

videl si ho ? ved to mohlo byt kludne 6:0 .... kurz bol 2,1

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda že Kun měl dát toho gola a ta penalta se mohla písknout no

Reagovat
smazaný uživatel

Hutton ten zákrok smrděl zlomeninou, opakovanej záběr byl fakt hnusnej

Reagovat
Woods

parada WBA... hned ma clovek lepsiu naladu

Reagovat
Nikikrew

Velmi cenne 3 body. Dakujem Arsenal :). Hutton je chuj drbnuty, vidno ze hral za Sliepky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed vybral zatim na goly nejchudší zápas ?

Reagovat
herbage

Yossi

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

Co je mezi tím Jolem a Zamorou?

Reagovat
Counter

Yossi Benayoun's winner was Arsenal's 100th goal of 2011

Reagovat
mr.Silver

Co z toho, že mám ve fantě v útoku Aguera, Van Persieho(C) a Ba, když pak zbytek týmu zahraje úplné hovno....

Reagovat
vodka

ty pičo Rooney gól kola...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidels oba Dembovi

Reagovat
tomasinho

Carroll asi definitivně odstřihnutý, jinak si to dneska nedokážu vysvětlit. 0-0, potřebuje se dát gól a na hrotu je Suarez, který prohraje každý osobní souboj. Fakt mě s tímhle Kenny, neuvěřitelně sere!

Reagovat
smazaný uživatel

mne zas Kenny pripada odstrihnuty ale od reality, tie zostavy a stiedania to je hruza

Reagovat
Chazy

Omg

Reagovat
hefy

Teď mi padl přenos. Ten Sammon je hroznej šášula.

Reagovat
Chazy

Vždyť už dlouho nehraje

Reagovat
hefy

Jo, to bylo jen konstatování.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio Agüero has scored more goals at home than any other PL player this season.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaaa

Reagovat
C0br

Wazza snad mu dojde, že ty chipy jsou k ničemu.

Reagovat
JIMMY-PO

Brown

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOONEY

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, fakt nevidim smysl v 90% Kennyho střídáních, obvzlášť v jejich načasování...

Reagovat
smazaný uživatel

zlý výkon dnes, vyhrať sme si nezaslúžili, ale som za výhru rád, Ramsey bol strašný, Wenger nevie pochopiť, že je CM? Nech sa vymenia s Artetom, ich zakončenia sú "nebe a dudy". Gervais dnes tiež nič-moc, ale v 1. polčase bol aj tak 2x lepší ako Walcott, z van Persieho nám rastie sebec na pohľadanie, treba mu sčesať hrebienok. Per má za 1. polčas 1- a za druhý 4, ani Koscielny dnes nemal svoj deň. No, treba veriť v lepšie časy a zajtrajšiu remízu Spurs s CFC, to nás priblíži k LM.

Reagovat
smazaný uživatel

inak Coq mal svetlé okamihy a strašné okamihy, ale myslím, že ak naberie zápasovú prax, tak to bude výborný univerzál do tímu. U Frimmyho nevidím inú možnosť ako hosťovačka, fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny

Reagovat
C0br

Berbaclass

Reagovat
niflheim

Berba je KING !!!

Reagovat
Kenneth

Kdo dal tu dvacítku?

Reagovat
Kaze

M. Albrighton.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, ale van Persieho bol moc skoro a Wolovitzov moc neskoro.

Reagovat
Wat

Albrighton (Aston Villa).

Reagovat
vodka

BERBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA a eště PATIČKA ale teda nezasloužená tak vysoká porážka Fulhamu, celý druhý poločas byli jednoznačně lepší a my sme jenom pohodlně drželi náskok. Fulham si vytvořil tak 5 tutovek, které mohly být všechno góly. Johnson ale nemělk střelecký den a Lindegaard spolehlivý jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

FFC doma 5 gólov? To si PL snáď ani nepamätá.

Reagovat
Chazy

5-1 v 2006/2007 bylo na OT, co?

Reagovat
smazaný uživatel

doma

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

"FFC doma 5 gólov"

Reagovat
Chazy

A já si nejsem jistej, jestli to bylo na OT nebo CC

Reagovat
smazaný uživatel

na OT

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov elegantně jako vždy

Reagovat
tomasinho

Jděte s tímhle do píííče už, ještě, že další zápas neuvidím, bleju z toho už teď.

Reagovat
smazaný uživatel

hrajeme tak, ze to vyzera jak keby nas trenoval Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jones mě má rád.

Reagovat
niflheim

Otřes mozku.

Reagovat
C0br

Jinak oraban v druhý půli mizerná, ani nevědí, jak udrželi nulu. Ale poslední dva góly nádhera.

Reagovat
C0br

*obrana, nechápu, jak jsem napsal tohle

Reagovat
Wat

Něco jak když Chazy napíše "cahzyoh".

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodom, Black Cats!

Reagovat
smazaný uživatel

Super Kočičky alespoň vedou.

Reagovat
Amos

No zápas nic moc, výkon nic moc, jediné co lze fakt pochválit je Wengerovo střídání a vůle hráčů. Wenger si musí konečně uvědomit, že musí začít rotovat. Ramsey,Arteta,Gervinho a místy i Robin jsou prostě už unavení, nemůžou hrát všechno a dneska to bylo hodně znát, hlavně na Gervinhovi s Ramseym. Počítám s tím, že Gervinho bude hrát, dokud nepojede na APN, ale Ramsey by si měl už odpočinout na lávce, navíc na jeho místo jsou skvělé náhrady Rosa s Yossim. Arshavin se mi taky docela líbil, mohl by nahnat nahoru ještě trošku tu jeho cenu.

Každopádně v příštím zápase očekávám v základu Rosu/Yossiho/Andreye alespon dva z nich.

Hlavní jinak je, že jsme získali 3 body.

Reagovat
hefy

Bod dobrej. Před zápasem bych ho bral všema deseti. Wigan už tři zápasy bez prohry. Forma.

Reagovat
JIMMY-PO

mohli by to natiahnuť na 4

Reagovat
niflheim

Latics

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem s nima v příštím kole.

Reagovat
C0br

Tak proti nám se z nich stávají tradiční dárci bodů.

Reagovat
Chazy

MU je jedinej tým, se kterým kdy Wigan hrál a ani jednou nebodoval, takže...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vím jak mizernou bilancu máte. Ale to mělo aji Stoke. A sami se neporazíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Brown - jaké výkony, takový gól.

Reagovat
Counter

Nějaká hnusná šmudla?

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan

Reagovat
j_mrazik

Sakra, já měl koukat na Liverpool, to je neskutečná sranda.

Reagovat
Nikikrew

Liverpool . Hlavne ze sa nam vysmievali ako sme spackali uvod a razom sme zase pred nimi :). Ale tak liga je dlha, uvidime po poslednom kole . Ale aj tak su niekedy na smiech ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale vas trenuje aspon nekdo schopny, tak sa nesmej

Reagovat
Nikikrew

A Kenny nebodaj nie je schopny ?

Reagovat
smazaný uživatel

teraz neviem ci si ironicky

Reagovat
Nikikrew

No neviem. Vas zapas som nevidel, ale tak pod nim sa Poolu dari viacej ako pod inymi manazermi

Reagovat
tomasinho

Při střídání je přímo neschopný.

Reagovat
Chazy

Njn, manažer ze zásady dělá jen tři věci, rozestavení/sestava, střídání a motivace hráčů. Nevím, jak je na tom s tím hecováním, ale teda v PL patří mezi nejslabší manažery.

Reagovat
smazaný uživatel

Konkrétně s hecováním asi problém nebude (viz. loni nástup po Royovi), ale s tím střídáním je to fakt špatný. Včera měl jít minimálně Dirk o poločase dolů, ale zase jsme střídali až po 70. minutě.

Reagovat
kiwwi

ono ani to hecovanie nemusi byt jeho silna stranka...bola okolo neho silna aura a charizma

Reagovat
tomasinho

Reagovat
JIMMY-PO

škoda, že Villa to neudržala, Liverpool stratil, takže zajtra v súboji dobra a zla musíme poraziť Čukotku a budú to krásne Vianoce

Reagovat
smazaný uživatel

Jupíí, další čístý konto pro Reinu!

Reagovat
Wat

A Harta!

Reagovat
smazaný uživatel

na toho se*e pes

Reagovat
Wat

Jak v čem.

Reagovat
Trand

Do fanty jistota.

Reagovat
Wat

Právě tam se hodí no.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude Jones v pohodě a rychle se vrátí na hřiště

Reagovat
iamek

Otres mozku :/

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan zahrál docela dobře Po prvních 15ti minutách jsem si říkal, že horší tým v PL snad není (to byla fakt katastrofa), ale nakonec mě překvapili. Kdyby nehrál od začátku ten dřevák, co se za celej zápas dotknul všehovšudy pětkrát balonu a místo něj by tam byl Di Santo, tak jim tam snad i něco spadlo. Liverpool klasika.

Reagovat
Chazy

Jak sis to moh říkat, když teď Wigan každýho přehrává

Reagovat
smazaný uživatel

sem je letos viděl asi podruhý

Reagovat
Virtuos

Wigan je proste tým ktorý dokáže urobiť z hovna bicykel

Reagovat
mithro

berbaaaaaaaaaaa

Reagovat
niflheim

Neuvěřitelnou radost mi to udělalo

Reagovat
Tomekcz

jeste lip kdyby nastoupil dalsi match od zacatku, ale Danny taky zahral super, tak treba Rooney do zalohy a v utoku Berba - Welbeck

Reagovat
mithro

no ja som hrozne zvedavy ako to budeme znovu lepit, tie zranenia tento rok uz neberu konca

Reagovat
cristiano.K.

toho Adama měl okamžitě po tý penaltě vyndat,hrál celou dobu hovno a penaltu kopne jak amatér Kenny prostě není schopnej střídat co to mělo jako za význam dát Carrolla na posledních 5.minut? Downing snad nejhorší zápas. My každej zápas uděláme z brankéře soupeře hvězdu jednoznačně nejlepší Enrique ten,aby se zbláznil

Reagovat
smazaný uživatel

vazim si Kennyho ale ako hraca a nie ako trenera

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Berba

Reagovat
vitasrp

Mě tak napadá, kdy Wigan naposledy udržel čisté konto? To je opravdu "výkon" nedát jim v zápase ani branku..

Reagovat
cristiano.K.

když nedáme penaltu a další dvě tutovky

Reagovat
smazaný uživatel

Samotnej Kuyt měl 3.

Reagovat
cristiano.K.

tak jednou tam šel do skluzu, ten centr jak na něj letěl jsem hned věděl jak dopadne,ale jako tutovku to můžem evidovat no, hlavně ta v prvním poločase mrzí

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec do toho skluzu chodit nemusel. A ten lob za obranu, hůř trefit nemohl, navíc měl čas, mohl si to zpracovat a uklidit.

Reagovat
cristiano.K.

njn známe našeho Dirka zbrklého, tušil jsem dopředu jak to skončí

Reagovat
smazaný uživatel

Tu první šanci z prvního poločasu už vůbec nekomentuju. Z malýho vápna trefit prostředek brány

Reagovat
smazaný uživatel

Rok zpátky by to naprosto bezproblému proměnil

Reagovat
Chazy

Na začátku roku proti nováčkům 2x.

Reagovat
cristiano.K.

dobře jim tak QPR, když ten pitomec posadí Černého

Reagovat
smazaný uživatel

Je to uplne standardni postup ve vetsine klubu Kenny je mladsi, lip placenej, zkusenejsi, Cerny byl nedavno jeste trojka, maji ho pro funkci spolehlivyho golmana schopnyho zaskocit v brane a to splnil.

Reagovat
cristiano.K.

postup chápu, ale posadit kvůli tomu golmana,kterej je ve formě je prostě blbost v tuhle chvíli. Radek zná svojí pozici,naskytla se mu šance s kterou už nejspíš ani nepočítal,chopil se jí náramně a je mu to k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

To ale taky vedel, ze mu to bude k nicemu Menit kvuli dvema zapasum klubovou jednicku, ktera muze byt v klubu dalsich par let, by byla hloupost. Taky bych si samozrejme pral, aby chytal Radek, ale pristup Warnocka naprosto chapu.

Reagovat
vodka

tak tak, on je to v podstate Cerneho job, odvest v tech par zapasech co bude hrat za sezonu co nejlepsi vykon a pak si zase jit v klidu sednout.

Reagovat
Counter

Nedávno s ním byl rozhovor na idnesu a tam přesně říkal, že další zápas už asi nastoupí Kenny...

Reagovat
cristiano.K.

jasně,že to tušit musel, ale určitě ve skrytu duše si říkal, že by mohl v tý bráně zůstat. Tohle je vždycky k zamyšlení,nechat chytat golmana,který podržel nebo návrat jedničky, jsem v tom zaujatej to uznávám, na Radka jsem chodil už ve Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vzdycky k zamysleni, nepochybuj vubec o tom, ze o tom Warnock neuvazoval, ale nakonec se rozhodl logicky a rozumne.

Reagovat
afc

Pozeram,ze Wenger chce tuto sezonu uplne odrovnat Ramseyho,ci o co mu ide?Ako sme hrali?

Reagovat
j_mrazik

Bylo to pomalý, byla to nuda. Ramsey vypadal pak vcelku unaveně. Nebál bych se do začátku dát Yossiho s Rosou a Songem. Přijdou mi živější. Arteta s Ramseym jsou takoví ti stojáci rozdavači, ale třeba to bylo únavou. Včera prostě působili líně.

Reagovat
afc

Uz som presiel diskusie a takmer vsetci sa zhodli,ze to bola slabota a nuda.Na vlkov by to chcelo postavit stred zalohy,ako si napisal ty.Arteta aj Ramsey uz potrebuju oddych,len pozname Wengera a ani by ma neprekvapilo,ak by Arteta opat hral.

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta hral jediny z cele zalohy nadprumerne.. Ramsey,Gervinho naprosto tragicti vcera.. Frimpong kazil a do Songa ma hoodne daleko a Walcott takovy jeho prumerny vykon vcera. zaclo se to hybat,az tam prisel Rosa a pak i Benayoun s Arshavinem

Reagovat
j_mrazik

Ale Aršavinovi to zase naplácalo xicht a skáče to od něj jak od zdi. Ten kluk je mimo. Ať tam dá radši Oxe. Ten se aspoň může zlepšovat, i když chápu, že chce Wenger Aršavina prodat. Ale takhle se jeho cena spíš snižuje.

Reagovat
smazaný uživatel

nehral buhvi co,ale rozbehal to trochu. jinak ja patrim k jeho kritikum,takze jen tak bych ho neobhajoval

Reagovat
j_mrazik

Přitom Arteta je vcelku neběhavej, i když je čerstvej. Ale tak zase to může být daný tím, co od něj Wenger chce. Wilshere to ale hrál prostě jinak, živěji a dokázal tak využít tý početní výhody uprostřed hřiště, to Arteta málokdy udělá. Yossi a Rosa se nebojí vzít balon a zkusit se prosadit. Arteta je dobrej na údržbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta je vyborny.. proste zkusenost a i diky nemu dostavame malo golu.. moc lidi ho nebere,jelikoz jeho styl je takovy min napadnejsi.. az se vrati Wilshere,tak bych horad videl pred Artetou misto Ramseyho

Reagovat
j_mrazik

Mě může často šlak trefit, když místo aby zkusil rozlousknout obranu nějakou zajímavou přihrávkou, tak si to 3x vymění se stoperama. A Songa bych ze sestavy nevyřazoval, maximálně únava nebo zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

jezis.. samozrejme sem myslel Song,Arteta,WIlshere a ne bez neho... Arteta uz se to resil hodnekrat

Reagovat
j_mrazik

V pořádku.

Reagovat
Chazy

Zvláštní, přitom techniku má a patříval mezi nejchytřejší a nejkreativnější hráče Bůh ví, co po něm Wenger chce.

Reagovat
j_mrazik

No právě.

Reagovat
Amos

Taky mi přijde, že je moc omezenej.. Na podhrotu hrál skvěle a tam by i měl nastupovat, což u nás ale nebude. Jinak včera se mu zápas docela povedl vždyť po jeho střele byl roh po kterým padl gol..

Reagovat
Amos

Ježiš srry, myslel jsem, že se bavíte o Šavovi

Reagovat
SunFells

Nejen Ramsey, obě křídla už několikátý zápas nezahráli a akorát pletou nohama, ale žádná změna se neděje i přesto, že Wenger sám uznává únavu několika hráčů.

Reagovat
j_mrazik

Přitom bylo hnedka vidět, jak jsou Yossi s Rosou na ten balon vyloženě nadržený. Arša taky chtěl balon, ale jemu to vždycky maximálně .... no já nebudu sprostej. Ale hodně mě překvapilo, že mu komentátoři hodně věří.

Reagovat
SunFells

Já se včera modlil, aby tam dal Arshavina od 60. minuta, aby se vůbec něco dělo. Zatímco Shava toho spoustu zamrdá a pak něco vykouzlí, tak Gervinho toho poslední dobou akorát spoustu zamrdá.

Reagovat
Amos

Reagovat
afc

Je to divne.Vyhlasuje,ze aky ma siroky kader a stale hraju ti isti,tak potom nech preda aspon 5 hracov a aspon sa usetri na platoch a moze sa to dat Persiemu.

Reagovat
SunFells

To taky není moc recept

Reagovat
smazaný uživatel

Absence Lennona bude citelná jak prase, Azza byl v top formě a zranil se v nejnevhodnější dobu. Kdo ví jak to bude s Balem, snad nastoupí, protože odehrát zápas s Chelsea bez dvou klíčových hráčů, navíc obou krajních záložníků, to by bylo o hubu. Snad se jen modlit, aby nenastoupil Pienaar a Modrič nehrál kraj, ale střed. Takže střed normálka Parker - Modrič a před nima Rafa. Místo Lennona by měl hrát určitě Townsend. Pokud by nehrál ani Gareth, tak asi Townsend napravo, Modrič nalevo a střed Sandro se Scottym. Jsem na sestavu hodně zvědavej a po posledním výkonu doma s Black Cats budu ještě rád za bod. Zůstali by jsme modrákům na rozdíl dvou bodů a ještě ten zápas s Evertonem k dobru.

Reagovat
smazaný uživatel

to bych radši viděl hrát Kranjčara napravo a nalevo Townsenda. Případně Walkera na křídle

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo Niko no, já ho mám rád, ale on když hraje, tak se mi zdá, že je to zpomalenej záběr zbytku týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

není tak rychlý no, ale pořád je to mnohem lepší varianta než Pienaar. Niko se s tím ale kolikrát až moc mazlí, místo toho, aby to trochu zrychlil.

Reagovat
smazaný uživatel

No, jak tak vidim tu Vasi zalohu, tak mam celkem respekt. Doufam, ze Vas Ramires provetra. A jsem hodne zvedavy kdo dostane prednost, jestli Lampard nebo Meireles.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal postpone Boxing Day match

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to aby se van Persie na silvestra pekelně snažil dát ty tři goly, které mu chybí

Reagovat
SunFells

Odkládá se jen o den.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak moje chyba. To by mohl zvládnout...

Reagovat
SunFells

Pokud bude hrát, tak ano.

Reagovat
Counter

AFC having problem with strikers

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

1401. pro vítězství Tottenhamu !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co dělá ten Yossi tvl... snad nezapoměl že je původem z Chelsea

Reagovat
SunFells

Původem je akorát z Izraeli.

A už jsi zapomněl na "What a great win today!!! Well done guys!" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska pro CFC zápas podzimu/zimy. Pokud padneme, bude to tuhý boj o LM do konce sezony. Dnešní výhra by nám dost pomohla. Teďka musíme vyhrávat a doufat, že Boasovi se povede v zimě 2-3 přestupy typu Mata.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry az na to ze Boas vyhlasil ze v zime nakupovat nehodla, pocitam ze prijde urcite jeden obrance nejspis Cahill a pak silne pochybuju o nekom dalsim. Hlavne vsechny ktere jsme chteli jsou temer neprodejni a nejaky ustrel typu Torres si uz Chelsea znova nemuze dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo určitě přijde, to se vsadím. Akorát mi sere jeho prohlášení, že do zálohy nikoho nepotřebujeme. To fakt nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

7 pripadne 8 hracu na 3 posty ti prijde malo ? nerikam ze je to kvalita , ale proste vic hracu uz nejde az se nekdo proda nebo alespon bude o nekoho zajem tak muzem uvazovat o koupi nekoho jinyho , jinak to nema smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je právě ono...sice 8 hráčů ale 80% z nich hraje hrozně!

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas podzimu mozna z pohledu fanousku, nebo alespon pro me, ale dulezite jsou vsechny zapasy.

Reagovat
kiwwi

vedel by mi niekto zhrnutco sa vcera stal a nejake hodnotenie hracov? sice som to videl, ale nejak si to nepamatam

Reagovat
niflheim

Včera to byl 50. Berbův gól v dresu United

Reagovat
Wat

Tak to stylově zakulatil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo jak to vypadá s Jonesem a Youngem? Díky

Reagovat
kiwwi

Jones ma ist dnes na rontgen a Young 2-3 tyzdne out

Reagovat
smazaný uživatel

Tak až budeš vědět, jak je to s Jonesem tak mi to sem napiš, díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze nasi hraci vymazali zapas ve Wiganu z hlavy, protoze to byla strasna tragedie. Posledni zapas na WHL uz jsme mohli vyhrat minuly rok nebyt nepromenene penalty Drogby. Takze snad to letos vyjde.

Reagovat
vodka

vždyť vám uznali ten gól, kdy to Gomes chytil na čáře, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo na SB

Reagovat
Arbiter

to bylo ale na SB

Reagovat
JIMMY-PO

a druhý bol z offside-u

Reagovat
smazaný uživatel

Nejneoblíbenější derby je tu... no, tak at to máme rychle za sebou.

Reagovat
fenixLFC

dufam ze zidi dneska vyhaju....skoda ze nebudu hrat bale s lennonom, s nimi v zostave mate jednu z najsilnejsich zaloh, normlane vam ju zavidim...tottenham do toho

Reagovat
JIMMY-PO

Dnes ak vyhráme, tak to bude najkrajší darček na Vianoce a okrem toho by to už bol slušný náskok na 4. miesto ....COYS

Reagovat
smazaný uživatel

musi byt remiza!

Reagovat
JIMMY-PO

sorry ale poraziť zlo je dôležitejšie

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl bych co je zlo, ale tuto debatu tady ani v nejmensim nechci rozjizdet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka pro fanousky CFC: jelikoz nemame nejakeho jedineho nejvetsiho rivala, ale je jich vic, tak kdo je pro vas nejneoblibenejsi tym a proti komu nejvic slavite vyhru? Pro me je nejvetsim souperem prave ten dnesni vecerni

Reagovat
kiwwi

najlepsie je, ze vas nema nikto za rivala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

...Len Fulham má smolu že sa vynorili v ich susedstve

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ze Arsenal-Tottenham, West Ham-Millwall a Fulham-QPR, me to problem nedela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

No a?

Reagovat
Chazy

Je to legrační

Reagovat
Arbiter

Za největšího rivala nás možná nepovažuje žádný klub, ale jako rivala nás hodně klubů bere...

Reagovat
terry

To jo, ale prostě nemáš tu nějaký obrovský derby, na který by ses mohl těšit celej rok. Mně se v tomhle třeba ohromně líbí Janov a janovský derby, vážně je ta atmosféra o nečem jinym.

Reagovat
Arbiter

ale to já přece nikde nezpochybňuju

Reagovat
terry

No já čekal, že bys to za chvíli mohl vytáhnout.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ja za derby beru vsechny proti tymum z Londyna, jestli nas nekdo nepovazuje za rivala je mi to uprimne jedno. Hlavne na ten dnesni zapas se moc tesim. Vnimam to jako nejvetsi zapas hlavne z toho pohledu, protoze me zaujala ta "historie" mezi tabory Headhunters vs Yidos.

Reagovat
terry

Samozřejmě, derby to jsou, ale třeba konkrétně s tim janovskym to srovnávat nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Me staci derby proti Slavii, to prozivam nejvic

Reagovat
terry

Reagovat
Chazy

Njn, ale pořádný derby jako fanoušek nezažiješ, prostě to z fandění CFC neznáš

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

Mi to nevadí

Reagovat
kiwwi

tak preco si confused?

Reagovat
Arbiter

že ti to přijde vtipné...

Reagovat
kiwwi

no ocividne nie som sam, tak asi bude chyba v tebe

Reagovat
Arbiter

jaká chyba zase?

Reagovat
kiwwi

ze si zmateny z toho, ze to moze byt pre niekoho vtipne

Reagovat
blade115

Též nechápu lidi, kterým to přijde vtipné.

Reagovat
JIMMY-PO
Reagovat
blade115

Člověče, ty jsi tu hodně populární. Pokaždé, ať už řekneš sebevětší blbost nebo něco, čemu se snad ani nejde smát, tak máš řadu smajlů. Pěkně sis je vychoval.

Reagovat
kiwwi

to je fakt ta posledna vec, co potrebujem k stastiu

Reagovat
blade115

Ale je to tak... Třeba já nevím, co je na tom k smíchu. Za rivala nás považuje každý v Londýně, ale největšího nemáme, ale co? Podle mě v tomto ohledu nejsme jediní...

Reagovat
Chazy

Právěže ano. Snad jen Wigan to má podobný, ale ten má velkou rugbyovou rivalitu s Hullem, která se přenáší do fotbalu ... Ale jinak takový týmy nenajdeš ani ve druhý lize.

Reagovat
kiwwi

nie najvacsieho nemate...vy nieste pre nikoho najvacsi rival

Reagovat
blade115

A já snad psal, že největšího rivala máme? ...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
blade115

No co to zas je za odpověď? ... Já psal, že rivalem jsme pro každý tým v Londýně, ale největšího rivala prostě nemáme. A ty si mi odpověděl, že největšího nemáme, protože nás nikdo za největšího rivala nepovažuje. Nechápu, proč to nechápeš ty, já jsem tu ten, co to má nechápat.

Reagovat
kiwwi

kiwwi

22.12.2011 14:24

nie najvacsieho nemate...vy nieste pre nikoho najvacsi rival

myslel som to takto: nie ze najvacsieho nemate, ale vy nieste pre nikoho najvacsi rival

kapisto?

Reagovat
blade115

Tak když nás nikdo za největšího rivala nepovažuje a ani my za něj nikoho nepovažujeme, tak jednoduše není, ne? A to už jsem výše psal... Nebo snad myslíš, že slepě věříme, že náš nejlepší rival je Fulham nebo Tottenham nebo bůhvíco?...

Reagovat
niflheim

Reagovat
Arbiter

Slepice a kinderbanda...

Reagovat
Wat

To jsou názvy.

Reagovat
JIMMY-PO

ťa to prekvapuje?

Reagovat
Wat

Ne, ale fakt mi to přijde takový trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne jako Cukotka?

Reagovat
Wat

Mně přijdou všechny ty názvy takový...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tomu celkem rozumim, prece se nebudeme pred jednotlivymi zapasy "kamaradickovat", prezdivky v negativnim smyslu se budou na soupere vymyslet vzdy.

Reagovat
Arbiter

a nevidím na tom nic špatného...

Reagovat
Wat

Každýmu se líbí něco jinýho, chápu.

Reagovat
kiwwi

tak ja to nepouzivam na nikoho ani pred derby, ale cukotka resp. chelski je take zludovene, to snad uz nikto ani inac nepovie

Reagovat
Arbiter

stejně jako manure

Reagovat
kiwwi

vobec

Reagovat
blade115

To spíš už ManU.

Reagovat
Chazy

Prosímtě..

Reagovat
blade115

Potřebuješ si něco dokázat? Ani jsem nepočítal s tím, že přesvědčím někoho, kdo si myslí, že Chelsea je něco podřadného a Utd je boží zázrak...

Reagovat
Chazy

A o čem ses mě snažil přesvědčit?

Reagovat
blade115

Tebe přesvědčit?... Už to mi přijde vtipnější, než kiwwiho komentář výše.

Reagovat
Chazy

Promiň, nenapadlo mě to, ten popis je moc nejasnej. Že je CFC něco podřadnýho si myslí snad každej mimo její fandy, že je MU boží zázrak si zas myslí spousta jeho fanoušků a a na mě to jako na bývalýho fandu mohlo sedět taky ...

A mimoto, nevím ani o čem ses snažil přesvědčit kiwwiho.

Reagovat
Arbiter

snad každý...pche

Reagovat
blade115

Tak dál už se snad nemáme o čem bavit... Tak moc používáš hyperboly, že si úplně ztratil pojem o realitě. Já znám plno fanoušků jiných klubů, kteří o Chelsea mluví s respektem. Tvůj boj, když nedokážeš skousnout, že PL získala nového každoročního aspiranta na titul a ještě víc se tím navýšila její atraktivnost. Ty vidíš náhlý vzestup pomocí finančních dávek z kapsy někoho jiného, ale snad všechny slavné kluby se odlišily tím, že měli více peněz. Jen to nikdo neřeší, protože to bylo postupem času a ne naráz.

Asi ti ještě nedošlo, že se tu nikoho nesnažím o ničem přesvědčit. Arbiter napsal názor, já ho poupravil podle svého názoru. To, že ses do toho vložil ty se svou arogancí už je něco jiného. Řekl jsem, že tě nepřesvědčím, no myslel jsem to spíš tak, jako že nikdy nepřijmeš to, že se United říká ManU... Protože United jsou přece fotbalový ideál, který všichni obdivují a milují. To už známe...

Reagovat
Chazy

Mě Chelsea opravdu vůbec netrápí...

Zvláštní, že si dle tebe myslím, že se ManU nepoužívá, když to někdy televize využijí i na ukazateli skóre.

Reagovat
blade115

Tak proč potom toto?

blade11522.12.2011 14:24

To spíš už ManU.

Chazy22.12.2011 14:25

Prosímtě..

Reagovat
Chazy

Protože je to obyčejná zkratka, kterou i já používám. Většina toho, co se objevila ve vláknu předtím, má prostě pejorativní nádech.

Reagovat
blade115

Tady se ale nikdo nebaví o tom, jak to působí, ale zda se to používá. Což si právě sám přiznal. A ještě k tomu výplodu "Mě Chelsea opravdu vůbec netrápí..." - "Že je CFC něco podřadnýho si myslí snad každej mimo její fandy...". co řekneš na toto?

Reagovat
Chazy

Provokace

Reagovat
blade115

Pak se ti tedy moc nevyvedla.

Reagovat
Chazy

To teda, že jsem tě tím donutil vypotit takovýho bezvýznamnýho textu, to se opravdu minulo účinkem ..

Reagovat
blade115

Toho vypotim tolik a tolikrát denně, že už mě to fakt netrápí. Pro takové případy si vždy šetřím čas a úsilí.

Reagovat
kiwwi

vidis, ani sa neviete dohodnut, takze je to blbost

Reagovat
blade115

Hlavně, že ty ses stoprocentně rozhodl mezi "chelski" a "čukotkou"...

Reagovat
kiwwi

chelski sa pouziva skor v anglicku, cukotka tu

Reagovat
Arbiter

a ManU se používá všude A pak přijde nějaký "osvícený" mufánek a začne se rozčilovat, jak někdo může tu zkratku vůbec vypustit, jaký to není zločin

Reagovat
kiwwi

to ide mimo mna

Reagovat
Arbiter

stejně jako Chelski či Čukotka jde mimo mne...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelski si tuším kdysi říkali aji sami fanoušci Blues, hned potom co je Abramovič koupil a začal sypat peníze. Pamatuju si že sem viděl nějaké video kde se na SB zpíval tuším Kaťuša a vždycky když se nezpívalo, tak fanoušci zařvali "chelski".

Reagovat
Arbiter

Jo, není to úplně urážka, prostě se nám tak začalo po příchodu Abry říkávat...

Reagovat
blade115

Mě třeba chelski nějak moc nevadí. Ani nevím, proč se to vůbec říká...

Reagovat
smazaný uživatel

Tož to je podobně jako se Arsenalu občas říká L'Arsenal, prostě charakteristika. Kdysi v minulosti takhle vznikaly dnes už tradiční přezdívky klubů. Jako Hrnčíři nebo Karamelky. Nevidím v tom nic špatného. Jestli to vydrží deset, dvacet let, tak se to vžije a bude to nová přezdívka spjatá s určitou érou.

Reagovat
blade115

To o Arsenalu jsem třeba v životě neslyšel/nečetl. Ale jo, souhlas. Však říkám, že mi tohle konkrétně nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal to Henry když za Arsenal poprvé v jeho historii nenastoupil žádný hráč z Anglie, a ani nebyl žádný na lavce. A pak sem to občas ještě zaslechl / přečetl. Ale spíš se vžilo to že je to Francouzský tým. Ale třeba L'Arsenal by mohla být skvělá přezdívka na Wengerovu éru. Je super že se klub pořád vyvíjí, a je dobře že můžem být u toho.

Reagovat
blade115

Reagovat
blade115

Takže ti ManU nevadí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja je treba pisu jen MU, protoze se to hezky da zkratit. Navic MU nepovazuju za nejakeho rivala, to uz treba Liverpool a jeho donekonecna omylana historie mi je proti srsti vic. Na MU mi vadi jen asi to jejich stesti, ktere casto mivaji a nechci aby rozsirovali pocet titulu.

Reagovat
blade115

Já MU nemusim celé, ale zas nemám potřebu celý život zabít tím, že na ně budu na internetových diskuzích házet špínu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem jim v zivote nerekl prave

Reagovat
Arbiter

dyť si dělám srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ne. K soupeřu je třeba mět respekt, a lepší je podporovat svůj tým než urážet ty ostatní. To patří tak možná na stadion do skandovaných pokřiků.

Reagovat
blade115

Ale teď se toho ještě držet.

Reagovat
smazaný uživatel

Zuby nehty se toho držím aji u Prostějova, takže mě nějaká Chelsea, nebo Livepool nerozhází.

Reagovat
smazaný uživatel

heh, kinderbanda. To už je zopár rokov dosť mimo.

Reagovat
Arbiter

Ale tak nějak to k vám zatím patří

Reagovat
niflheim

Tak podle mě asi ropné derby nebo money derby

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to napadlo, zápas s hlavním rivalem v utrácení je pro novopečené fanoušky nejspíš hodně prestižní záležitost.

Reagovat
vitasrp

Aha...

Reagovat
Didier Drogba

oba týmy z Manchesteru

Reagovat
vitasrp

Jednoznačně Tottenham, co bych dneska dal za jejich porážku... Naposledy jsme tam vyhráli v roce 2005, to už je sakra dlouhá doba, nejvyšší čas s tím něco udělat..

S Arsenalem to ani tolik neprožívám, tam vždycky atmosféru utkání dělalo hlavně to, že šlo o titul atp., ale že bych je jako tým nějak nesnášel, to zase ne..

Ale letos u mě hodně v ceně "stouplo" QPR, až proti nim budem hrát odvetu doma, doufám, že je rozdrtíme, abychom jim oplatili tu komedii z Loftus Road..

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni vyhru tam pamatuju jeste kdyz daval Del Horno hlavickou a Duff totalni haluzi a vyhrali jsme 2:0 FA Cup nepocitam, tam se zas ale krasnou strelou prosadil Sevcenko a SWP, na tohle mam pamet

JInak co se tyce toho zapasu s QPR, tak tam ne nasral spis rozhodci nez ti jejich hraci.

Reagovat
vitasrp

Jj, výhra v FA Cupu taky měla něco do sebe, zvlášť, když to byla až odveta, přičemž doma jsme někdy v 70. minutě tekli 1:3 Lampard s Kalouem pak vyrovnali a z posledního útoku trefil Defoe břevno, u toho mače jsem málem chytl infarkt..

A s QPR mě sralo kompletně všechno - rozhodčí, průběh zápasu, atmosféra, diváci, kteří se tam chovali jak zvířata a za největšího borce tam považovali potetovanýho magora od hlavy až k patě, kterej asi dvakrát měl vrátit míč Ivanovičovi a v obou případech ho zahodil někam doprdele.. Hlavně, že si pak připadal jak mistr světa.. Vážně jeden z nejhorších zápasů za poslední léta, ten tým se mi zhnusil ukázkově..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zhruba stejne nesnasim Arsenal a Tottenham kdyz to vezmu z Londyna takze asi tihle dva. A beru to jen z kratkodobyho hlediska ze jsou to proste souperi o predni pricky. Jinak samozrejme ze stejnyho duvody by se nejvic nabizelo MU se kterym se prakticky nekolik sezon nejvic "pereme" ale ten je dost z ruky.

Reagovat
terry

Ať bude sestava jakákoliv, tak jediný, co mě straší, je stoperská dvojice Ivanovič-Terry. Ačkoliv bych teda vůbec nečekal, že to někdy řeknu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu budme radi, ze Bosingwa nebude mit za soupere Balea.

Reagovat
terry

Však samozřejmě, ale absence soupeře jsem neřešil. Řešil jsem čistě naší sestavu, kde může být právě na stoperu problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Pred 1-2 mesicema by me nenapadlo, ze Luizova absence bude celkem citelna

Reagovat
terry

Jak píšu, no. Ale je to pochopitelný. Ivanovič sice na začátku sezony na stoperu pravidelně nastupoval, ale když se ta hra začala tak nějak usazovat, tak on se zas usadil na pravym beku a na tu vysokou lajnu opět není zvyklej. Luiz má k tomu o něco lepší předpoklady, sehrál tam všechny svoje zápasy.

Nicméně já jsem hodně zvědavej, jak se ta obrana přes zimu vyřeší. Odchod Alexe sice ještě stoprocentní není, ale počítám s ním. Bojím se ale, že Cahill nám trn z paty vůbec nevytrhne. Letos moc neoslňuje a my potřebuje od novýho stopera špičkový výkony. Okamžitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, taky nevim pripadne co od Cahilla cekat. Hlavne doufam, ze uz AVB nebude zbytecne blbnout s tou vysokou lajnou, protoze vzdy kdyz ji nasadil proti nekomu silnejsimu tak jsme spatne dopadli.

Reagovat
Chazy

Gunners target Colombian hitman as Chamakh replacement

Vypadá to vážně

Reagovat
kiwwi

hitman

Reagovat
smazaný uživatel

nenene,paliče si nechte

Reagovat
Wat

To snad ne.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

blbosť.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe bude hrát pro svého bratrance, přeju mu gól. Pokud by nastoupili s A. před zálohou Modrič-Parker-Sandro-VdV, věřím tomu, že Chelsea můžeme porazit. Bylo by to ale strašně jiné, oba kraje vyměněné. Modrič prostě a jednoduše patří do středu, no. S Vaartem napravo je to trochu lepší, nicméně proti Mackems druhou půli pusobil spíš dojmem deep lying playmakera, strašně se stahoval až ke stoperům a pak vysílal geniální přihrávky. Těžko můžeme vidět Modriče a Vaarta, jak budou sekat lajnu a trápit jejich beky, budeme prostě muset hrát jinak. Pokud nenastoupí Bale, bude to fakt těžké

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe bude hrát pro svého bratrance, přeju mu gól. Pokud by nastoupili s A. před zálohou Modrič-Parker-Sandro-VdV, věřím tomu, že Chelsea můžeme porazit. Bylo by to ale strašně jiné, oba kraje vyměněné. Modrič prostě a jednoduše patří do středu, no. S Vaartem napravo je to trochu lepší, nicméně proti Mackems druhou půli pusobil spíš dojmem deep lying playmakera, strašně se stahoval až ke stoperům a pak vysílal geniální přihrávky. Těžko můžeme vidět Modriče a Vaarta, jak budou sekat lajnu a trápit jejich beky, budeme prostě muset hrát jinak. Pokud nenastoupí Bale, bude to fakt těžké

Reagovat
smazaný uživatel

Doslova dvojnásobně těžké.

Reagovat
herbage

pojem "uměnovědci" se mi nelíbí, osobně upřednostňuji "studenti sociálních či jiných pavěd"

Reagovat
smazaný uživatel

Díky že ses mě zastal

Reagovat
smazaný uživatel

OT : http://www.youtube.com/watch?v=g4-HN51zIqA

Roste z něj parádní hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham are the only team with a 100% record in London derbies this season, while Chelsea are the only capital club yet to pick up a point in a local derby.

Since the start of 2009-10, Tottenham have taken more points in London derbies than any other side (37).

Reagovat
Chazy

Wigan jde po Sharpovi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se raduj ne? Druhej kvalitni utocnik v historii klubu A pak si muzeme jit vsadit na sestup Vikingu Ale stejne si nemyslim, ze by po nem Wigan doopravdy sel. Mluvi se o nejake castce?

Reagovat
Chazy

Třetí. A raduju se tak napůl. Zatím hrál dobře jen v L1 a v týmu, kterej hrál o záchranu. Je tam docela výrazná paralela např. s Nugentem.

On má prej ve smlouvě klauzuli na 3 mega, takže částka je jasná. Rodallega prej opravdu míří do AFC, takže náhrada přijít musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, treti Ja jsem si jistej, ze Sharp je o kvalitnejsi nez Nugent, a pokud se vam to nekolikanasobne zaplati z Huga, tak na tom nemate jak prodelat Ono tech utocniku na trhu zas tolik neni, Sharp je asi to nejlepsi, co je v Champu realne k dispozici

Reagovat
Chazy

Zaki, Roberts ... A Hugo půjde tak za 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ja na Robertse zapomnel, nejdriv jsem se chtel smat, ze pocitas Heskeyho, ale pak mi to doslo Myslel jsem, ze Hugo pujde aspon za 8, kdyz je to hitman

Reagovat
Chazy

Hitmanovi končí smlouva

Reagovat
smazaný uživatel

No jo DW ho mel prodat loni.

Reagovat
Chazy

Prodej teď mobil s černobílým displejem. Huga prostě nikdo nechtěl, nechce a chtít nebude. Ani tomu AFC nevěřím moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze nejaky zajem byl urcite, kdyz mu to tam padalo. Urcite mel vyssi hodnotu, nez ma ted

Reagovat
Chazy

Nevěříím, podle mě musí tým aspoň trochu kouknout na statistiky a jeho jsou prostě hrůzostrašný

Reagovat
Virtuos

to je zlé?

Reagovat
Chazy

Nevím. Je to risk, v zimě je potřeba získat někoho, kdo rozhodne o záchraně.

Reagovat
Virtuos

a tak ešte nejakého záložníka, takého Coppingera a Doncaster skončil v Champu.

Reagovat
Chazy

Takovejch hráčů Wigan má. Je právě potřeba zas párkrát vystřelit naslepo někam přes oceán a najít dalšího Palaciose, nebo najít něco levnýho a nedoceněnýho jako Valencia. Wigan vždycky tahali podobní hráči, za poslední dobu se podobnej trade vydařil jen v případě Diameho a Alcaraze.

Reagovat
Virtuos

Tak možno v Hondurase majú ešte hráčov podobných Palaciosovi

Reagovat
Chazy

To by Wigan věděl, když má Olympii za sesterskej klub.

Reagovat
Virtuos

Jaj, proste potrebujete hráča na čiernu robotu v zálohe a už máte niekoho vytipovaného?

Reagovat
Chazy

Ale to Wigan má Hendry Thomase. Wigan potřebuje někoho, jako byl Landzaat, Bullard, pak Valencia a Nzogbia. Někoho vážně o třídu nad úrovni ostatních, kdo tu hru pozvedne, mohl by hned hrát v týmu, co hraje Evropu.

Reagovat
Virtuos

aha tak to je niečo iné a máte niekoho takého v merítku?

Reagovat
Chazy

O ničem nevím.

Reagovat
Virtuos

ok

Reagovat
vodka

to amjí určitě ,minimálně ty jeho 3 bráchy, co tam hrají fotbal, i když toho jednoho myslim zabili....

Reagovat
smazaný uživatel

V létě jste měli zájem o Boyda ne? Toho bych chtěl vidět v PL.

Reagovat
Chazy

Ani v champu nic nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem Boyda z The Posh.

Reagovat
Chazy

Hmm, tak to ani nevím, že o něj byl zájem.

Reagovat
soukup

to bych byl ovšem nadšen, to je skvělej hráč a v PL ho chci vidět už dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Gio Gonzalez -> Nationals

Beltran -> Cardinals

Latos -> Reds

Marquis -> Twins

To jsou všechno neuvěřitelně zajímavý přestupy. Od Twins to asi znamená, že se smiřujou s rolí slabšího týmu a berou hráče podle toho - šetří na smlouvách a připravuje na nějaký naprostý překopání kádru. Latos k Reds je prostě šok, Padres by ho nikdy nepustili, ale dostali za něj 3 supertalenty a Volqueze, kterej může bejt dobrej.

Beltran, tam se fakt divím, to náhrada za Pujolse prostě není, sice fantastickej pálkař, ale pořád zraněnej. Přesto 26 mega za 2 roky. No a Gio do Nats.... Athletics prostě chtěj něco změnit, zbavují se hvězd a získavaj co nejvíc talentů. Nats naopak jdou do boje o PO, Gonzalez je úžasnej K nadhazovač.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skysports understands Doncaster are closing in on a deal to sign former Liverpool midfielder Damien Plessis. Nevím co si od něj Doncaster slibuje.

Reagovat
Chazy

To byl taky úžasnej hráč..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jednozápasová star.

Reagovat
smazaný uživatel

Rory Donnelly se pravděpodobně bude stěhovat ze Severního Irska do Anglie. 19letý útočník nyní hraje za Cliftonville, zájem o něho ale má Everton a manažer David Moyes za hráče už nabídl 150 tisíc liber.

Tohle bude zajímavý. LFC o něj má taky zájem, Kenny dokonce mluvil s tím hráčem.

Reagovat
minoLFC

a nie s so šefom klubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Crouche zase vykradli? Vzdyt ho vykradli uz pred par lety, to musi nastvat

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to shánění těch dárků... I když ono to asi pro něj zas taková práce nebude...

Reagovat
cristiano.K.

třeba budou mít zloději zajímavé překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

arsin22.12.2011 17:29

into the light we will fight eterniti on our head forever blue army narocni zapas ocakavajte oba timi daju gol a chelsea vihra o gol preto 1 2 FT forever walk with gun in hands shot the all enemies of glori clubb He made my day.Again!

Reagovat
vitasrp

Už se nám ten zápas nebezpečně blíží, osobně doufám, že konečně na White Hart Lane vyhrajeme, protože jedině tak odčiníme ten průser s Wiganem..

Předpokládám, že André zase neudělá moc změn v sestavě, u nás je pozitivní, že JT i Ramires se dali do pořádku. Obrana tak tím pádem nepřijde o svého lídra a záloha snad zase bude fungovat, protože s dvojkou Meireles - Lampard to bylo vážně šílený.. Těžko říct, koho Ramires nahradí, sám za sebe bych spíš posadil Meirelese, ale v týhle otázce prostě nemůžu bejt objektivní..

Hodně bude záležet na tom, s jakou sestavou na nás vyrukuje Tottenham. Jestli bude hrát Bale a Defoe, tak bychom určitě měli hrát hodně hluboký blok, jelikož jinak by nás rychlostně ti hráči rozebrali, jestli se ale nevyléčí a vyběhne podobná sestava, která hrála druhou půli se Sunderlandem, nebál bych se hrát středně vytaženou linii.. Nebezpečí toho, že se rychlí hráči dostanou za nás, by se rapidně změnšilo, no a navíc vzhledem k nedostatku šířky by šlo v záloze docela solidně presovat. Ovšem to všechno se odvíjí od sestavy..

Vůbec bych se nebránil zopakování derby z března 2008, což bylo jedno z nejlepších utkání sezóny.. Akorát by to teda chtělo vyhrát.. A když už by se nepovedl takhle krásný zápas, tak ať vyhrajeme stejně jako v roce 2006, kdy dal Gallas na 2:1 v nastaveném čase.. Hlavně to proboha neposrat stejně jako loni, kdy Drogba v nastavení zazdil penaltu...

Reagovat
JIMMY-PO

Friedel; Walker, Gallas, King, Assou-Ekotto; Modric, Parker, Sandro, Bale; Van der Vaart, Adebayor ...paráda COYS !!!

Reagovat
smazaný uživatel

SUBSTITUTES: Heurelho Gomes; Sebastien Bassong; Younes Kaboul; Danny Rose; Jake Livermore; Niko Kranjcar; Roman Pavlyuchenko

Reagovat
JIMMY-PO

akurát škoda JD ale ten možno nehrá aj kvôli tej tragédii

Reagovat
vitasrp

Chelsea team: Cech; Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole; Mikel, Ramires, Meireles; Sturridge, Drogba, Mata

Ještě náhradníci: Turnbul, Ferreira, Romeu, Lampard, Malouda, Kalou, Torres

No, těžko říct, proč hraje Mikel místo Oriola, naopak Lamparda na lavičce pochopit dokážu, tam to bylo 50 na 50 s Meirelesem a André se rozhodl pro Portugalce..

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel > Romeu.

Reagovat
vitasrp

A na to si přišel jak? Předpokládám, že určitě ne dle letošních výkonů..

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu ten hype okolo něho. Nevidim nic v čem by exceloval. Pozičně mi přído často mimo, což je u DM naprostej základ. S LFC, city i s wiganem navíc mi nepřišel nějak extra dobrej v rozehrávce a často nestíhal rychlostně.

Reagovat
vitasrp

Tak to netuším, co ti na to mám odpovědět.. Buď ses na ty zápasy nedíval pozorně, nebo..

Oriol právěže dobře čte hru, je extrémně užitečnej při napadání, jeho tackling je vážně obdivuhodný.. Jestli ti jeho rozehrávka nepřijde dostatečně dobrá, tak nevím, co bys po něm chtěl, ve srovnání s Mikelem letos je to jako nebe a dudy.. Pozičně to občas není úplně ideální, to souhlasím, často svůj prostor opouští.. Je to dost tím, že neustále chce napadat protihráče, chodit do soubojů a získávat míče, což ale v některých případech nemusí být zrovna moudré - viz. prvních 25 minut s Citizens..

Reagovat
smazaný uživatel

Právěže, jsem se konkrétně v zápase s city a wiganem, zaměřil vyloženě na něj a shodl jsem se v tom s více lidma. Mě často přijde, že jakmile hraje někdo mladej za Chelsea, tak z něj jste hned hotový. Viz. Bertrand proti LFC například.

Reagovat
terry

Bertrand ale vyloženě špatně nezahrál, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Gol na 1-0 jeho. Byl celkem slušnej dopředu, tragickej dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to byl ten kterej myslim tak tam mel velkou cast viny Luiz ktery nepodrzel offside lajnu... A tragickej dozadu proste nebyl , respektive nebyla to zadna slava , ale takovej Bosingwa nehraje o nic lepe.

Reagovat
vitasrp

Tehdy gól na 1:0 jeho vážně nebyl, to tu zase neblbni..

Já si moc dobře pamatuju, jak jsem kvůli tomu fíku vyváděl, a můžu s čistým svědomím říct, že nešlo o individuální chybu, ale selhal celej defenzivní systém..

Henderson měl kolem sebe spoustu místa, nebyl pod tlakem, přitom my jsme zkusili hrát ofsajd systém s vysokou lajnou - naprostej nesmysl, protože v tu chvíli není těžký dát míč za obranu.. A ofsajd neorganizuje levej bek, nýbrž stopeři - tragický řešení herní situace.. Navíc se tam tuším ještě o kousek zapomněl Alex, takže to ofsajd už tuplem bejt nemohl..

Reagovat
vitasrp

S City byl 25 minut slabý jako celá CFC, do poločasu byl ještě zmatený pozičně, ve druhé půli už to od něj bylo solidní, začal odebírat míče, rozehrávat akce (červená Clichyho padla po jeho zrychlení hry na Drogbu)..

S Wiganem to opravdu bylo nic moc, špatný, cvičil ho Diame, neodebíral míče, nestíhal.. Proto taky šel dolů..

To nejpodstatnější ale je, že se daleko víc hodí do systému, kterej chce AVB praktikovat.. Celková jeho šablona stojí asi takhle - držení míče, vysoká obranná linie, vysunutý presink.. Oriol má oproti Mikelovi tak 2x rychlejší práci s míčem, odebere dvakrát tolik balónů a je prostě důraznější v soubojích.. Mikel to letos nezvládal, loni pod Carlettem byl třeba i výbornej, ale momentálně podle mě zkrátka nemá šanci..

Reagovat
smazaný uživatel

+ bych dodal ještě, že to nebyla tak uplně jeho chyba, protože bez Ramirese je střed CFC uplně v řiti.

Reagovat
Arbiter

Snad jediné, co by se mu dalo vytknout za jeho celkový výkon v našem dresu, je nedostatek rychlosti...

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou se ohledně hráčů Chelsea bavit nehodlám.

Reagovat
smazaný uživatel

* Cokoliv spojenýho s Chelsea.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celkove asi ano , Romeu mel proste jenom formu a Mikel naopak ne. Ale uz ted prohlasit ze je to lepsi hrac nez Mikel je blbost , to jen si z nej nekteri fans CFC ustrikavaj az moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Dejme tomu, tohle beru.

Reagovat
Arbiter

Tak minulý zápas nebyl Romeu bůhvíjak dobrý, takže si jeho posazení dokážu vysvětlit.

Reagovat
vitasrp

Nevím, jestli je jeden nepovedený poločas dostatečným důvodem pro to, aby hráč další zápas seděl.. Vždyť v několika předchozích zápasech byl Oriol dobrý.. Nicméně nevím, co přesně takticky tím Boas zamýšlí, třeba to má nějaký skrytý význam..

Reagovat
kiwwi

to musi byt pre scouserov krasny pohlad vidiet toho Torresa kolo co kola na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Na tribuně by to bylo ještě lepší, nemá k tomu daleko, když už se před ním dostane do hry i Kalou.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vitasrp

Dávám mu tak ještě půl roku, pak půjde pryč..

Vlastně ještě jeden zlomovej moment tady bude.. Jakmile Drogba odjede na APN, tak bude snad Torres dostávat šance.. A bude záležet jen na něm, jak s nimi naloží.. Osobně jsem už ale v něj ztratil víru - ten chlap je u nás mrtvej..

Navíc si dost myslím, že jeho spory s Boasem jsou i v osobní rovině.. Fernando vypadá, jako kdyby k nám ani nepatřil, neraduje se po vítězný penaltě Lampse s Citizens, neraduje se z té výhry, navíc ho AVB úplně přestal stavět, a to i ve chvílích, kdy Drogba hraje sračku.. Když jsem byl na SB na zápase proti Wolves, André Nanda do hry taky nechtěl dát - akorát se zbláznilo publikum, začalo vyřvávat jeho jméno a trenér ho tam tak 15 minut před koncem z milosti dal..

Reagovat
kiwwi

ty vole, tak si znicit karieru nezmyselnym prestupom...z jedneho z najlepsich utocnikov na svete je sasek

Reagovat
blade115

Reagovat
vitasrp

Posral to neuvěřitelně, no.. Už v LFC jsem ho měl rád, proto jsem byl šťastnej, když šel do CFC, ale z jeho strany to prostě byl tragickej krok.. Navíc si to odůvodnil tak, že v LFC nechtěl obětovat 2 roky na přestavbu kádru, přitom přišel do CFC a v létě se rozhodlo, že se kádr bude měnit stejně jako v LFC a trofeje hned prostě nepřijdou..

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem dneska četl no. S tím projektem, a že nechtěl čekat. Blbec

Reagovat
vitasrp

Nejvtipnější stejně je, že styl hry, kterej praktikujete od týhle sezóny, by Nandovi zase poměrně seděl.. Vaše rychlá, přímočará hra, kdy útočníci dostávají hafo míčů do běhu, to je přesně to, co on pro svůj úspěch potřebuje..

Oproti tomu CFC hraje pomalu, drží balón a šance nikde..

Reagovat
Arbiter

právě, že šance opravdu nejsou problémem, spíš jejích proměňování...

Reagovat
smazaný uživatel

On sám si sype popel na hlavu kvůli tomu. Fakt jsem zvědavej jak to dopadne s ním, v CFC budoucnost jednoznačně nemá podle mě, a jak už si psal, neprožívá s týmem nic, nebojuje, asi tam tu budoucnost chtít asi nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste si schvalne tipnu kdo nastoupi z lavicky : Lampard,Malouda,Kalou. A vsichni budem spokojeni.

Reagovat
terry

Chelsea team: Cech; Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole; Mikel, Ramires, Meireles; Sturridge, Drogba, Mata

Subs: Turnbul, Ferreira, Romeu, Lampard, Malouda, Kalou, Torres

Hm, to jsem teda zvědav. Navíc Bale na Bosingwu.

Reagovat
Arbiter

loni Bale na Ferreiru a ani si neškrtl...

Reagovat
mul

lenze ste nehrali s obranou tak vysoko...

Reagovat
Arbiter

A kdy naposledy hrála Chelsea s vysokou obranou?

Reagovat
mul

ja som to myslel tak,ze obrana je dost vysoko vytiahnuta ...ale kaslat na to, uz Bale ukazal co v nom je...

Reagovat
vitasrp

A na to si přišel jak? Předpokládám, že určitě ne dle letošních výkonů..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim proc , ale dneska Mikelovi verim ze odehraje dobre utkani. Libi se mi jak pred sezonou po povedene priprave byl vynasen do nebes pak se mu nepovedly 2-3 zapasy a je z nej opet traged jakym bezesporu tak pred 3 roky byl. Vim ze je ta jeho rozehravka neni nic extra, ale to same predvadi zapas co zapas Lampard a dalsi a zrovna Mikel to v noze trochu mit musi puvodem je to spis CM/AM a v repre to i hraje. I kdyz samozrejme Africky fotbal co se techniky neni moc meritko no.

Reagovat
terry

Absolutně nechápu, jak může hrát Mikel AM. A to ho mám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

V Nigerii holt nic lepsiho nemaj. Ale rikam spis mi prijde ze se toho v CFC boji dat prihravku dopredu , proste nejakej blok.

Reagovat
terry

To mi chceš říct, že za repre i pravidelně střílí? Nebo, nedej bože, trefuje bránu?

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim, ale tady na EF nekdo psal kdo sleduje peclive Afriku ze v repre hraje neco jako CM/AM ze tam na tu pozici nikdo lepsi neni.Zakoncovatel asi ne , spis tvurce hry , no i kdyz to zni taky dost vtipne ve spojeni s Mikelem.

Reagovat
vitasrp

Uvažuju, že jestli budeme hrát hloubku, může Mikel odehrát dobré utkání.. Přece jenom loni v tomhle systému pod Carlem hrál hodně dobře, nepožaduje se od něj tolik hry směrem vpřed, ale stačí, když si zodpovědně splní svou roli směrem vzad..

A nutno říct, že on je prostě klidnější jak Romeu, hraje v menším tempu, zřídkakdy opouští prostor před stopery, jednoduše hraje lépe pozičně.. A Van der Vaart je hodně velká hrozba, tudíž je možné, že mu klidnější typ hráče jako Mikel dá méně prostoru, než Oriol, kterej by neustále někam vystupoval.. Každopádně odpověď se dozvíme až v samotném zápase..

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba se zranil

Reagovat
Arbiter

Didier is running more freely now and seems to nod that he is okay. Phew

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
terry

Menší problém v rozcvičce, ale zřejmě to rozchodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo už je to v pořádku .

Reagovat
Arbiter

twitter, už je ale ok...

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

oficiální jsem zapomněl dodat...

Reagovat
kiwwi

sak v pohode, pre mna to dodavat nemusis

Reagovat
vitasrp

Tak snad vyhrajem, bude to ale extrémně těžké, čekám vyrovnanou bitvu a solidní nervák..

Tip: 1:2

Come on Chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a máme tu druhý ze dvou největších zápasů podzimu! Come on you spurs!

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je roznesem .)) COYS!

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Erdovec

Terry dá gola @ 7,5

Reagovat
niflheim

COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Prvnich 5 minut prakticky nepujcili Spurs Chelsea mic , zacina to pekne no..

Reagovat
niflheim

Ale jo, měli dva odkopy od brány...se taky počítá

Reagovat
smazaný uživatel

Ted tam skocilo drzeni mice, 80% pro Spurs

Reagovat
C0br

Zaslouženě

Reagovat
niflheim

Jdi do řiti...to je o ničem, když o tom člověk ví

Reagovat
C0br

Kdo ví co jsem palcoval. Ale pořiď si lepší stream.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to citil v kostech ze dnes to bude debakl.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude osteoporoza

Reagovat
niflheim

Moneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

Reagovat
kiwwi

juchuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že nepotřebujeme posily Boasi!!! Prober se!!! Za 8 minut jsme neměli balon!!! A nevim proč Mikel brečel, že nehraje! Ten nemá ani na druhou ligu!

Reagovat
spider_8

Klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Klid? Jakej klid? Bosingwa, Mikel na tuto úroveň nemají. Drogba hraje jak se vyspí. V áloze nemá kdo podržet balon...

Reagovat
vitasrp

Ty se taky uklidni, ty kašpare.. Já furt nechápu, proč Andrému ty řeči na tiskovkách tak žerete, to si snad myslíte, že řekne, že potřebujem 3 nové hráče do základu? Vždyť i když se ho novináři ptali den předtím, než přišel Mata, stejně říkal, že o tom nic neví..

Reagovat
kiwwi

Bale je uzasny na tom kridle

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro krásný gól! btw kdes byl Johnny?

Reagovat
terry

Bosingwa Bale

Reagovat
supervizor

Čech netrefil míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Sandroooooo, Gareeeeeeth, Adeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro je Bůh!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hned ta hra inak vyzera ked je v zostave aj "najprecenovanejsi hrac na svete"

Zatial parada, Sandro, Parker, Luka, Bale modre mrdky na nas nemaju. Bojim sa len Sturridga...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle neni o jednotlivcich ale o tom ze celej tym absolutne nema chut do hry. Jinak Sturridgi to si delas prdel prekopnout z malyho vapna.

Reagovat
Mihi

Ty vole, Danny

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge solidní miss.

Reagovat
supervizor

To je ten nejlepší utočník ligy? netrefí prázdnou bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto bolo na redku...

Reagovat
smazaný uživatel

Docela Kohoutum zavidim, ze mohli do prvniho kola vanocniho programu nastoupit v nejsilnejsi mozne sestave To pro ne muze byt strasne dulezity, ceka je pomerne snadnej los a muze to pro ne byt klicovy bodovy obdobi

Reagovat
smazaný uživatel

Rafo mám tě hrozně rád ale už se k těm rohům necpi, Luka je kope 10x líp

Reagovat
niflheim

Webb

Reagovat
niflheim

To jsem neměl dělat...teď si to plno lidí zase blbě vyloží

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

jak jinak ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Ted byla opakovacka toho golu a presne co se dalo cekat , lezerni Bosingwa nechal utect Balea a Ivanovic kterej je na stoperu spatnej se nedohodl s Ceche ktery taky oplyva "formou". Hlavne ze takovej Alex to jeste do konce prosince nemohl odkopat co Boasi ?

Reagovat
spider_8

Za tohle bych Čecha nevinil.

Reagovat
vitasrp

Ne nemohl, Alex byl suverénně náš nejhorší stoper doposud, ale tady je v módě nadávat na Andrého, to je fakt až neuvěřitelný.. Dáš mu někdy alespoň v něčem minimální důvěru??

Reagovat
Mihi

Tak a teraz sa vyhrnu hateri Chelsea

Reagovat
Error

Sláva

Reagovat
niflheim

Ruka

Reagovat
terry

Klasika, vypadne mi stream.

Reagovat
smazaný uživatel

Modráci to prostě uhaluzej. Hnus.

Reagovat
minoLFC

Musíte tu remízu udržať

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť čukotka hraje hovno, jsou snad trapnější než Sunderland. tohle je na 3 body. Pak si tam Webb ale zase vymyslí, že se může hrát rukama a je to celý v hajzlu.

Reagovat
spider_8

3 šance Chelsea, 1 Tottenham.

Reagovat
minoLFC

Ale o.gov tu predsa neide

Reagovat
smazaný uživatel

takže jsem se toho Webba bál oprávněně :)

Reagovat
supervizor

Zatím vám připískával tak si nestěžuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti si zase nevymýšlej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovic mal dostat redku bol posledny a odstrcil rukou garetha ked bezal sam na branu (velmi dobre takticky este rped pokutovym uzemim). Potom odpiskany cisty zakrok a pustena Coleova ruka. To su klucove momenty zapasu ktore posudil vo vas prospech. nam zatial nepripiskol nic... ale tak proti cukotke som si na to uz aj tak trochu zvykol

Reagovat
kiwwi

myslim ze to na redku nebolo, Bale bol medzi dvoma obrancami Chelsea...keby bol o krok v predu, tak hej

Reagovat
kiwwi

chjooo

Reagovat
minoLFC

Modrič musí byť u vytrženia...hraje proti svojmu obľúbenému klubu

Reagovat
smazaný uživatel

no to snad nie... zase zarez s chelsea? to uz sa stava tradiciou nevadi musime to dat aj proti 12-tim, prehravame ich

Reagovat
smazaný uživatel

Bez si oplachnout hlavu studenou vodou.

Reagovat
JIMMY-PO

3 neregulárny gól v rade to je v riti toto

Reagovat
smazaný uživatel

Kontrolní otázka - Dohraje dneska Ivanovič ?

Reagovat
niflheim

Ono mu to vždycky prochází.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty grazle tys to privolal.

Reagovat
smazaný uživatel

No myslej jsem to trochu jinak , vypadá to že teď bude o zápletku míň.

Reagovat
Arbiter

nedohraje asi zranění

Reagovat
JIMMY-PO

dohral

Reagovat
REPLIKATOR

ne

Reagovat
Mihi

Škoda Drogbič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Drogbic..

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Webb píská jak Csaplár trénuje.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud si hráč sám sobě nastřelí ruku tak se to nepíská. Gol byl v pořádku. Douč se pravidla fotbalu.

Reagovat
kiwwi

tak toto v pravidlach urcite nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v pravidlech to je, ale Cole si jí nenastřelil, nastřelil mu jí walker skluzem a nebyl to úmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je, je to par let, co o tom delala UEFA rozhodcim skoleni, ze pokud si hrac nastreli vlastni ruku nedopatrenim, tak se to jako ruka nepiska

Reagovat
smazaný uživatel

jj, bere se to jako nešikovnost hráče.

Reagovat
kiwwi

tak to by taky Carroll mohol nosit loptu v rukach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

no to slovo nedopatrenim je dost dolezite, na to som aj narazal

Reagovat
Chazy

Hehe, už jsi někdy viděl, že by si hráč úmyslně nastřelil ruku?

Reagovat
kiwwi

keby to bolo povolene, tak nepochybujem o tom, ze nejaki trickeri ala Nani alebo Cris by to vyuzivali

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mizernej rozhodčí. Ta žlutá Ivanovičovi byla naprosto směšná.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu většinu toho co píská. A vypadá to že ani hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Fereira na stopera? Bude sranda.

Reagovat
supervizor

+ Bosingwa na hřišti, ještě goly padat budou, to je jisté.

Reagovat
kiwwi

Ivanovic ma riadne stehniska

Reagovat
niflheim

Ses nám zamiloval, jo?

Reagovat
kiwwi

cakal som ze niekto nejaku takuto kokotinu poznamena

Reagovat
niflheim

Na mě se můžeš spolehnout

Reagovat
smazaný uživatel

tak baletka to nie je

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

ty kravo

Reagovat
smazaný uživatel

Strašnej nepoměr k k němu. Něco jako R. Carlos ten má ty stehna taky jak bejk.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nepomer to je ... zaujimalo by ma koľko drepuje. Ale zas ma vdaka tomu a aj vyške vybornu stabilitu ...

Reagovat
kiwwi

jj stabilitu ma on ako malokto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už vím proč je to kůň Aguero

Reagovat
terry

Bosingwa na stoperu.

Reagovat
Mihi

Ferreira Myslím si , že Romeu by to v poho uhral...alebo by sa stiahol dozadu Mikel a namiesto neho Romeu

Reagovat
smazaný uživatel

Ferreira

Reagovat
Arbiter

Reagovat
spider_8

Bosingva na stoperu Bůh stůj při nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferreira, to je neskutečně férovej člověk, Busquets nebo Di Maria by se tam váleli jak sráči

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim vzbudte me nekdo ! Bosingwa hraje stopera !

Reagovat
kiwwi

Chant at WHL by Spurs fans:

You know what you are

You know what you are

John Terry you know what you are!

Reagovat
nemamvasrad

Zdaleka nedosahuje kvalit jako:

Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

One England captain,

There's only one England captain,

One England captain,

There's only one England captain...

Reagovat
smazaný uživatel

a to je ta největší ostuda

Reagovat
mul

veru je, vola sa Bobby Moore

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě:

Terry you're cunt!

Terry,Terry, you're cunt!

Reagovat
minoLFC

Teda taká nadávka, zato hh s ok vám zrazil tak 10 bodov

Reagovat
Mihi

Komentátor na digisporte povedal miesto Ashley Cole Ashley Young

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ade redka

Reagovat
niflheim

To divadlo si mohl odpustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
niflheim

Mikel...moc dobře věděl, že má Money jednu žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zespodu mu trefil stehno a vyhodil ho z rovnováhy, jak to chceš ustát?

Reagovat
nemamvasrad

Jde o to divadlo na zemi.

Reagovat
Arbiter

a proto se pak ke konci rozhodovalo o tom, zdá zápas dohraje...aha, jen divadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

What a Hit by Ekotto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

BAE ho tam pěkně složil

Reagovat
smazaný uživatel

John Terry, you are cunt.

Reagovat
Arbiter

Nice one Rami

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi fakt hovado.

Reagovat
niflheim

Čukotkář, nevnímej.

Reagovat
kiwwi

nejebe ti tak trochu?

Reagovat
Arbiter

Balea absolutně nesnáším...

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsi mě jenom utvrdil v tom, že prostě nejsi normální

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

oranžová karta

Reagovat
kiwwi

take nieco

Reagovat
smazaný uživatel

zlta? ved mu mohol skoncit sezonu ten Webb je smiesny

Reagovat
smazaný uživatel

spíš je směšné, že před chvílí za stejný zákrok nebylo nic...

Reagovat
smazaný uživatel

ktory zapas pozeras?

ak myslis ten ekottov naraz do fereiru tak to bol maximalne faul. toto bol hnusny likvidacny zakrok bez lopty. navyse zdvihol nohy toto sa mohlo skoncit velmi zle a mala to byt jasna cervena taketo zakroky do futbalu nepatria

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že myslel Abebayora.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboula na Ramirese.

Reagovat
kiwwi

co to ako bolo od Ramiresa? to si ako myslel ze vyhra loptu? tak toto bol mimoriadne stupidny sklz, resp. nedivil by som sa, keby chcel umyselne odstavit Balea

Reagovat
Arbiter

takový hajzl není, jen to špatně odhadl...

Reagovat
kiwwi

dost spatne

Reagovat
Arbiter

no, i to se stává...

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, chorály čukotky v dnešním zápase: Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea pak Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea, Chelsea a nakonec ještě syčení.

Reagovat
kiwwi

small club with small mentality

Reagovat
smazaný uživatel

small kiwwi with small penis

Reagovat
smazaný uživatel

a přesně o tom mluví kiwwi

Reagovat
minoLFC

On sa tým chlubil

Reagovat
kiwwi

si kreativny asi jak vasi fanusikovia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já žádné fanoušky nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

čisto logicky, myslíš, že by ti v jednej vete najprv tykal a potom vykal?

Reagovat
blade115

A co bys čekal? Na blbý komentář blbá reakce...

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

and small stadium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tu náročnost rozebírám pořád...myslím prospero by to vyřešil tím, že by si to zapsal na ruku

Reagovat
vitasrp

To je fakt zvláštní, že já slyšel třeba minimálně 4 jiný..

Reagovat
kiwwi

ale my ratame iba chanty chelsea

Reagovat
vitasrp

Nevěřil bys, ale já taky..

I když chápu, tady je prostě módní na Chelsea furt plivat, i když třeba vůbec neznáte pokřiky a nemůžete tak poznat, co fandové CFC zpívaj.. Ale však si to užívejte..

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělejte ze sebe kretény za účelem dostat tady palce od ostatních, však tam toho měli víc...

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

Prokoukl jsi mé plány.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky hnusny klub a taky sympaticky trener

Reagovat
smazaný uživatel

Harry je sympatický?

Reagovat
smazaný uživatel

Droopy Dog

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Boas je sympatický?

Reagovat
smazaný uživatel

Pride mi proste ako sympatak, neviem preco

Reagovat
smazaný uživatel

nebyť toho šaškovania pred lavkou, mal by som ho radšej

Reagovat
Arbiter

Na Ferreiru si nepřijdeš, slepičáku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

vymazal ho v minulém zápase, ve kterém nastoupili proti sobě, vymaže ho i dnes...

Reagovat
smazaný uživatel

Ocakavam tradicne lepsi druhy polcas od spurs dnes su modre hovienka k porazeniu. Na Webba srat. COYS !

Reagovat
smazaný uživatel

Odesel sem kdyz se valel Bale , takze kdo vsechno stridal ? predpokladam ze ten Waleskej simulant to rozchodil..

Reagovat
nemamvasrad

Ano, velšský simulant to rozchodil. Ale je tu jedna věc, co mi vrtá hlavou pokaždé, když něco napíšeš. Podle jakých pravidel píšeš čárky?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim to radsi neres. A hlavne pisu rekl bych dost rychle takze je proste nekam hazim bez rozmysleni.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sranda, jak ten hate vůči Chelsea zatemňuje mozky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak znáš to dobře z vlastní zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

To neřeš že tady pár lidi něco napíše ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zázrak ! Zase žijeme jako proti City . Čekám že Drogba dá nakou haluz ..

Reagovat
smazaný uživatel

prosim nekoho o zhodnoceni prvniho polocasu,diky....byl jsem na zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Terry is a cunt, Ramires zmrd. Webb fetuje a miestny modry odpad sa ukazuje.

Famozny Sandro, Garethova paradna akcia a prizemny center na Adeho a ten daval do prazdnej (Cech sa snazil vybehnut ale zluftoval)

Reagovat
blade115

Reagovat
Mimalu

není nad nestranné zhodnocení

Reagovat
afc

na gol cukotky si zabudol?

Reagovat
smazaný uživatel

hodne strucne,ale diky aspon za neco

Reagovat
smazaný uživatel

ono tam toho moc nebolo... prehravame ich ale velmi malo sanci chce to zlepsit finalnu fazu. VDV zase katastrofalny prvy polcas uz si ziskava privlastok invisible half time man... Asi by tam mal ist Jermain, ale akurat kukam ze ide Pav tak snad zase uhaluzi.

Modraci dali neregulerny gol Cole spracovaval rukou a centroval na sturridgeho a ten do prazdnej (nasi bohuzial prestali hrat). Potom este drogba tycka.

Ak budeme mat nadalej prevahu a budeme to viac drzat v utoku teraz s dvoma utocnikmi tak by sme ich mali porazit nic nehraju. navyse sa im zranil Ivanovic takze spotera hra Bosingwa a Garetha brani fereira

Reagovat
Arbiter

neregulérní gól

Reagovat
smazaný uživatel

jj Garetha brání Ferreira, tomu se strašně směj

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že ty tady vzorně reprezentuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea gol , tyc a prestrelena brana z maleho vapna jinak nic no. Ale Spurs jsou lepsi to uznavam.

Reagovat
fantomas

Nezklamal.

Reagovat
minoLFC

Vidím, že keď ide o Chelsea tak manure cenzorovi také nadávky nevadia

Reagovat
Arbiter

prý Boswinga

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak je to zabava . lepší gol padnout nemohl na 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zábava, se tím chlubit.

Reagovat
Arbiter

podle všeho však regulérní vyrovnávací gól

Reagovat
herbage

Chelsea hraje hodně špatně, přitom mohla klidně vést. Nicméně za remízku bych byl rád, pro Arsenal ideální

Reagovat
afc

tak,tak a este dvaja vyluceni na kazdej strane by bolo uplne idealne

Reagovat
cristiano.K.

nejen pro AFC

Reagovat
herbage

šestý vzadu, vystrkuje bradu... nj, s vámi tak nějak automaticky nepočítám

Reagovat
vitasrp

Mám tušení, že to zranění Ivanoviče nám může prohrát zápas.. Bude to prdel s Bosingwou na stoperu, je ale neskutečný, že po roce zase máme jen 3 stopery - jsme naprosto nepoučitelní..

A zápas s Fulhamem bude taky obrovská švanda - žádnej Ivanovič, možná ne Luiz, Ramires bude v trestu, Mikel out.. Jak bude proboha vypadat lavička? McEachran, Chalobah, Lalkovič atd??

Reagovat
kiwwi

Lalkovic je v tom Doncestri na celu sezonu?

Reagovat
terry

Lalkovič nikde nehostuje.

Reagovat
smazaný uživatel

NE

Reagovat
herbage

McEachran čeká na svojí velkou příležitost Jinak Bosingwy na stoperu bych se nebál, spíš Ferreiry na beku. Adebayor není zatím moc nebezpečný a ta podpora od zbytku týmů také není bůhvíjaká. van der Vaarta na křídle zabitý a záloha nemohoucí. Pokud uhlídáte Adeho a neuděláte nějakou vyloženou botu, tak byste inkasovat neměli

Reagovat
terry

To je stejný, jako když řekneš, že když Tottenham nedá za 90 minut, nemůžeme prohrát. Obrana Ferreira, Bosingwa, Terry, Cole je prostě špatná.

Reagovat
herbage

však ano, ale máte velkou šanci dnes něco na WHL uhrát

Reagovat
cristiano.K.

Skvělý Lampard nebo Torres se na hřiště nedostanou jen at to skončí remízou

Reagovat
herbage

Jinak co tak koukám, tak Modrić by si Chelsea moc nepolepšil a ani Chelsea by si moc nepolepšila Modrićem, takže zimní prodej za 40 mega uvítám

Reagovat
cristiano.K.

sice by si moc nepolepšil,ale dostal by se s CFC před slípky

Reagovat
blade115

Lidi, odchoďte občas ten nesmyslný hate a přidejte do těch komentů trošku objektivity... Kdo to pak má číst...

Reagovat
terry

S kým se to Drogba zdravil? Bylo to Carlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, začátek prvního poločasu byl famózní, Chelsea byla ještě asi v kabině, ale na hřišti byli pouze Spurs. Krásná akce před gólem, skvěle to udělal Sandro, Gareth, no nádhera. Škoda, že přišlo to vyrovnání, ať už tomu předcházelo co chtělo, nevrátíme to a musíme se snažit dál. Zase můžeme být rádi, že Drogba trefil tyč a nebylo to v prdeli totálně. Teď si jít užít druhej poločas, ať už to dopadne jakkoliv.

Reagovat
herbage

Sice jsem vám ten gól přál, ale dnes nesmíte vyhrát. Sázka je přednějši

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ROMAN

Reagovat
kiwwi

no jebem ja Harryho, to mi zasa narobi Vaart tych bodov vo fante

Reagovat
smazaný uživatel

Vaart je 2 mesiace nas najhorsi hrac. Predovsetkym v prvych polcasoch tam je vzdy neviditelny. Neviem co s nim je zaciatok sezony mal vyborny teraz je uplne mimo. Jediny jeho svetly moment za poslednu dobu bol druhy polcas minule so sunderlandom

Reagovat
Arbiter

Co to má Sandro v hubě?

Reagovat
smazaný uživatel

Chránič

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by chranic?

Reagovat
kiwwi

http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2011/09/Sandro2.jpg

chranic na zuby, ale co to ma na hlave to neviem

Reagovat
kiwwi

1900. pre 2000.

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohu se zbavit dojmu, že Sturridgeovi by to šlo lépe na hrotu...

Reagovat
mike.84

nešlo... on tam zahrat neumí... nemá tam prostor pro rozběh pro kličku...

ten ramires kurvaaaaaaaaaaaaaaa... on tam sice od golů není, ale měl by na tom finishingu zapracovat. druhy kolaps za sebou v 1 na 1... dycky trefí golmana, sakra....

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřím, že by mu to tam šlo. Pod ním Hazard s Matou, olala, to by byla lahoda.

Reagovat
smazaný uživatel

To se musí dávat

Reagovat
smazaný uživatel

Preco prestali hraci hrat?

Reagovat
smazaný uživatel

No trošku jasnej faul na Sandra.

Reagovat
smazaný uživatel

Fiha ten zapas se nejak rozjel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný pokus Bale....hlavně nenápadně

Reagovat
minoLFC

Taká klasická Baleovka

Reagovat
smazaný uživatel

Bale dobrá ryba

Reagovat
Arbiter

To je zmeteček, ten Bale...

Reagovat
niflheim

Se klidně mohlo pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl ofsajd, ale gol rukou a Adebayor měl dostat žlutou.

Reagovat
niflheim

Ramenem?

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt rameno nebylo.

Reagovat
niflheim

Mě to tak připadalo ...navíc se mi i zdálo, že se pískalo před jeho kontaktem s míčem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nechápu proč nedostal Adebayor kartu..

Reagovat
fantomas

Podle mě se pískal už ofsajd Gallase, tim pádem hrál až po zapískání, mimo hru...

Reagovat
fantomas

Co že udělal Terry, že se na něj bučí?

Reagovat
terry

Asi je rasista.

Reagovat
fantomas

Aha, já myslel, že jak nahoře psal Schevchenko, že je to "cunt", že nějak konkrétně popudil fandy Spurs..

Reagovat
smazaný uživatel

s tymto zapasom to nesuvisi... je to proste ludsky odpad

Reagovat
fantomas

Tak to je pěkný, že to musíš cpát i do vyžádanýho rozboru poločasu...

Reagovat
smazaný uživatel

cpal som to tam preto lebo to chantovali fans spurs... pekny moment celkom nudneho polcasu

Reagovat
smazaný uživatel

Narodil se.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná čistá ručička

Reagovat
niflheim

Bale je fantastický

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka nebyla ani omylem, měl jí u těla...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, Spurs mali viesť ....

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro v leže hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo ale Assou Ekotto udelal docela progres.

Co si ho pamatuju tak to bylo vzdycky dostal mic a prask ho dopredu. Ted uz dostane mic udela dve zasekavacky a pak ho praskne dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

zase tolko chyb rozhodcov... neuznany nas gol pre ofsajd?

Reagovat
minoLFC

Veď bol rukou preboha

Reagovat
smazaný uživatel

ale chyba byla, že z to nebyl žlutá...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to přišlo jako rameno, ale ofsajd to byl.

Reagovat
minoLFC

Rameno je vyššie

Reagovat
Arbiter

buď rád, že pak ale ještě hraje Ade, páč by to byla ruka, druhá žlutá a pápá Ade...

Reagovat
Trand

A Gallas v offsidu nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

Bale od příchodu Ferreiry zase vymazán

Reagovat
smazaný uživatel

Torres rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

podá z lavky loptu na vhadzovanie, po naslednej akcii padne rozhodujuci gol ...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba by za to měl body ve fantě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná ty opičí ksichte

Reagovat
fantomas

To byl řev, jak kdyby ho na nože brali.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně zakňoural

Reagovat
smazaný uživatel

Bale = megasráč

Reagovat
smazaný uživatel

Cashley dneska hraje hlavní hereckou roli. A hlavně zařvat, ať je to ještě žlutá.

Reagovat
niflheim

Stoke - Aston Villa ... no na to bude potřeba kurevsky dobré upoutávky

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou na scénu

Reagovat
fantomas

Meireles krásně na Matu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo, zrovna jsem koukal jinam, dík :)

Reagovat
fantomas

Šíleně mu nevyšla střela z voleje po rohu, takže míč zaplachtil zpátky k rohovýmu praporku na Matu.

Reagovat
smazaný uživatel

thx

Reagovat
Arbiter

Hovno, Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor nepůjde ven jo??

Reagovat
smazaný uživatel

Terry you know what you are!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dyť to Terry přifilmoval neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

Za co?

Reagovat
smazaný uživatel

Johne, thle simulace jsou nutné? Copak jsme nějaká ulítaná Barcelona?

Reagovat
smazaný uživatel

Špína Londýna...

Reagovat
Arbiter

to jsou slepice...

Reagovat
smazaný uživatel

You're shit! And you know you're!

Reagovat
smazaný uživatel

told ya mom?

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jsem argumentoval naposledy tak ve školce

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš mi připomínat, proti komu hrajeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste fakt šulíni odpovídající tomu zkurvenému klubu a nic víc...

Reagovat
Arbiter

Díky za dnešek, Didi Torres na pláááááác

Reagovat
smazaný uživatel

Terry je prostě cunt, nadskočil dříve, než tam vůbec Ade doklouzal. Ještě řve na zemi a to gesto ke střídačce, humus.

Reagovat
smazaný uživatel

Toooorreeeeees! Dej gola!

Reagovat
REPLIKATOR

Torres Teď už nemám strach že by Chelsea dala další gól

Reagovat
niflheim

Aby vás nepřekvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres? Pokuď se bude motat v prostoru levýho křídla, tak nemá čím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro je prostě skvělej.

Reagovat
niflheim

Sandro dneska skvělý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamatuju si kdy měl špatnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro, já ho miluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teraz sme to mali rozhodnut... Sandro zase MOTM, neskutocny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Ramires.. málem bylo nedáš dostaneš.

Reagovat
smazaný uživatel

Rami kurva !!!

Reagovat
fantomas

Skvěle odbráněno.

Reagovat
smazaný uživatel

2000. pro Liverpool Football Club

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
raduinho

spam

Reagovat
Minister

Heh pekne

kiwwi

22.12.2011 22:10

1900. pre 2000.

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť je jasný, že kiwwi fandí LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres Proboha prodeje už toho trotla prosím!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Harry ho v létě koupí za 5 mega a udělá z něj znovu superstár...

Reagovat
smazaný uživatel

Za by nešel. 30 minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není možný...

Reagovat
REPLIKATOR

Z něho bude leda tak Supersrát

Reagovat
raduinho

sán seš trotl

Reagovat
smazaný uživatel

sán?

Reagovat
raduinho

sám

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Parker byl opravdu byl kauf jak svin uplně chodící tužka tvl

Reagovat
smazaný uživatel

To je výsměch, Cashley MOTM. Jednoznačně měl být Sandro.

Reagovat
fantomas

No mně se Ashley hodně líbil teda.

Reagovat
niflheim

Ten rusák hraje?

Reagovat
Tomekcz

Baleee proc nedal gol

Reagovat
fantomas

Skvěle odbráněno.

Reagovat
smazaný uživatel

Terry, to je kapitán kurva!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nemamvasrad

V tomhle příspěvku ti přebývá jedno slovo. A není to Terry, to, je ani kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co to je?

Reagovat
niflheim

Krásně Bale ale...si je tam pěkně podal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebylo to tak těžké , když tam Terry naběhl jako kdyby v životě neslyšel o offside systému.

Reagovat
Arbiter

měli jsme je obrat o všechny body, slepice jedny vypelíchané Ale i tak, s tou obranou, docela spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Dva nejlepší světové kluby hrají sice ve Španělsku, ale v Anglii se hraje suveréně nejlepší fotbal....

Reagovat
herbage

hm, dneska spíš obě strany pěkní nudaři

Reagovat
smazaný uživatel

Hitparáda to nebyla. Ale šancí bylo dost, nervů v posledních minutách taky. Celkově je prostě vše okolo fotbalu v Anglii o kus dál...má to náboj, má to nervy, má to branky, má to souboje tělo na tělo...

Reagovat
niflheim

Ztráta z pohledu Spurs

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

co se vytvořených šancí týče, tak mohou být vážně rádi, že jsou rádi...

Reagovat
raduinho

Vždyt nic nehráli...

Reagovat
herbage

uf, docela jsem se ke konci bál Terry

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný zápas !

Reagovat
raduinho

Ztracené 2 body s KFC...

Reagovat
fantomas

Sandro Ashley Drogba Bale

Reagovat
blade115

jak může vynechat MOTM (spíš ze strany Chelsea) Terryho?? Pro něj nezle nic, než dva palce !!

Reagovat
Arbiter

oficiální MOTM je Cashley

Reagovat
blade115

Ten byl taky dobrej, ale nejlepší jednoznačně Terry. Z Tottenhamu zas jednoznačně Bale. Ale jinak se mi líbili i Meireles, Sandro, Adebayor a překvapili mě Bosingwa s Ferreirou, že nic nepokazili. Já nevím, jak ostatní, ale já jsem spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Piču, nejlepší hráč Spurs byl bez debat Sandro. Si koukal asi na zápas s Interem.

Reagovat
REPLIKATOR

Po takovým průběhu je překvapení, že padly jenom dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej zápas, remíza jak jsem řikal. Před modrákama jsme si udrželi dva body odstup a furt ten mač k dobru.

Reagovat
smazaný uživatel

Vloni nás porazí nególem a nególem z offsidu, letos uhaluzí remízu po gólu po ruce a upřeném regulerním gólu pro nás, paráda...

Reagovat
Trand

Ježiš a kde jste zase vzali, že byl regulérní?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

A teď mi řekni kde tam byl problém.

Reagovat
Arbiter

co se týče toho vašeho gólu, napsal to fantík, co se týče našeho regulérního gólu, je to vzpomínáno výše

Reagovat
fantomas

1) Ofsajd Gallase, 2) na hraně ten Adeho, 3) ruka Adeho...přesně, naprosto regulérní gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Z té poslední opakovačky to vypadalo, že byli oba onside a ade hrál ramenem pokud jsem viděl dobře...ale beru, že to bylo hodně na hraně

Reagovat
Arbiter

Rameno to nebylo, byl to skoro bicák...Kdyby nebyl ofsajd, jde Ade za ruku ven...

Reagovat
cristiano.K.

ano byl to bicák

Reagovat
fantomas

Ade nebyl, Gallas asi jo. Ramenem bych si byl jistej tak na 10%.

Reagovat
smazaný uživatel

No počkám si na víc opakovaček a uvidíme...jinak jsem tím nechtěl říct, že by nás rozhodčí nějak hrozně solili, jen ve mě vyvřela už ta nasranost, že už druhý zápas proti nejnesympatičtějšímu týmu v lize jsme nevyhráli díky takovým situacím...

Reagovat
Arbiter

Situacím, které byly posouzené správně? A to jako chceš, aby byly posouzeny špatně, ale ve váš prospěch?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt dement... Hraniční offside Ramirese offside není, ale Gallasův je. Gól při kterém nebyl na žádném záběru prokazatelně míč za čárou, je regulérní. Váš dnešní gól byl taky na hraně a opět se rozhodčí přiklonili na vaši stranu. Všechny tyhle situace se daly posoudit na obě strany a ty mi řekneš, že prostě byly posouzeny správně jen proto, že byly písklé pro vás...

Reagovat
Arbiter

Teď jsi to vystihl Jinak k tomu gólu z loňské sezóny- to, že nebyl za čárou plným objemem je asi jasné, uznání gólu nesprávné, ovšem v pozici rozhodčího to mohlo dopadnout na obě strany. Říkat, že si Cashley zpracoval schválně balón rukou, je směšné. Tudíž je posouzení situace správné. Co se týče hraničních ofsajdů, tak je to prostě na rozhodčím, pro jednu stranu asi vždy dobré, pro druhou špatné. Ale když se na ten dnešní druhý (ne)regulérní gól podíváš, tak zjistíš, že padl díky ruce, tudíž není o čem...

Reagovat
smazaný uživatel

To že si Cashley zpracoval míč rukou psal Shevcenko ne já... ale za podobné hraniční situace jste tady ještě nepřišli na jméno Ovrebovi. Já jsem ani při jedné té situaci neřekl, že to bylo JASNÉ a i teď píšu, že to byly situace na hraně...

Reagovat
Arbiter

no tvůj komentář, který odstartoval tohle vlákno o tom, že bys o tom regulérním gólu chtěl debatovat, tak moc nevypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

njn, výbuch emocí

Reagovat
minoLFC

Vy máte nejak deformované tie ramena

Reagovat
raduinho

panebože

Reagovat
Mihi

Ale to, že sme mali viac šancí ako vy, to nenapíšeš. Inak Gallas bol v momente centru v ofsajde, takže gól platiť nemohol.

Reagovat
blade115

Kdyby byl Adebayor vyloučenej už v prvním poločase (za což by nemohl říct ani jedno křivý slovo), tak by k žádnýmu upřenýmu gólu nedošlo...

Reagovat
smazaný uživatel

jenže to by musel být vyloučen i Ivanovič s Ramiresem :D

Reagovat
blade115

Za co Ivanovič proboha? Ramires vím, že tam měl pár zákroků, ale co sakra udělal Ivanovič? ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš syn Kennetha a Filipa?

Reagovat
blade115

...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec pro nás asi nejlepší výsledek. Týmy pod nama ztrácely, takže odstup už vypadá dost bezpečně.

Reagovat
herbage

Jinak "tvrďáci" Bale a Terry dneska pěkně přihrávali, jen co je pravda

Reagovat
Arbiter

to vypadá, jako kdyby to dělali celý zápas. Co se týče Terryho, tak to od něj dnes bylo jen jednou...

Reagovat
herbage

ale mohlo to znamenat pro Adeho červenou. Kdyby tam nebyl Webb, tak by možná šel ven

Reagovat
Arbiter

Ade měl jít ven tak jako tak...

Reagovat
blade115

Ale Adebayor měl jít ven to beze sporu... Webb udělal pár chyb, ale stejně tomu zápasu sluší remíza. Škoda těch Ramiresových šancí... Ale pěkný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem spokojen remiza ze WHL je dobry vysledek. Podle me i zaslouzena , Chelsea vic sanci , ale herne lepsi Spurs. Jinak skoda ze Ramires nema lepsi zakonceni potom by to opravdu byl zaloznik top class.

Reagovat
vitasrp

Děkuju za výkon, plichtu beru.. Sice jsme mohli prohrát, ale stejně tak lehce i prohrát, takže bod je spravedlivý..

Od Spurs jsem tedy v druhé půli očekával poněkud jinačí vítr, vždyť tu naši slepenou obranu snad až na tři šance ze závěru utkání nikterak neprověřili.. Redknapp přešel na hru se dvěma hroty a chtěl vytvořit větší tlak na naši obrannou linii, bohužel s tím moc nepochodil, protože náms Spurs nepřehráli zálohu, tím pádem ti útočníci byli dost mimo hru.. Snad patnáct minut Tottenham po nástupu do půle nebyl na hřišti, tam to z jejich pohledu bylo opravdu slabé..

Škoda, přeškoda, že neumíme dávat šance (Ramires), jít v zápase sám na kasu a pak ještě hlavičkovat z malého vápna, to musí být góly.. Naštěstí podobně na tom byl i Gallas a když už se Adebayor radoval pomalu z gólu v nastavení, JT ukázkově zachránil.. Loni jsme to byli my, kdo tam málem slavili vítězství a pak odešli s bodem, letos tomu je naopak..

Reagovat
Mihi

vyhrat* ne?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
cristiano.K.

Ramires je hroznej atlet, ten nemít rychlost,tak je k ničemu.

Reagovat
Arbiter

A právě proto, že má takovou rychlost, je pro naší hru hrozně důležitý On má i docela dobrý přehled, takže umí poslat ve správný čas správnou přihrávku

Reagovat
cristiano.K.

tak samozřejmě, s tou přihrávkou spíš překvapí, to jsou ojedinělé věci u něj

Reagovat
Arbiter

přesto je prostě úžasný

Reagovat
cristiano.K.

je odlišný právě tou svou rychlostí oproti zbylým středákům,když myslíš úžasnej brát ti to nebudu

Reagovat
Arbiter

Jde o to, že díky němu máme o dost dynamičtější zálohu. On je i dozadu docela jistý, je to pracant, který nevynechá žádný souboj. Sice občas pálí, ale několikrát nás vytáhl z bryndy. Ne nadarmo ho přirovnávají k Slonovi

Reagovat
cristiano.K.

s tou dynamičtější zálohou souhlasím,pracant to je a dozadu musí umět,když přicházel jako DM no Essien ve formě byl nejlepší DM, k tomu se těžko někdy přiblíží.

Reagovat
vitasrp

Na box to box midfieldera má právě ty nejlepší vlastnosti, vážně luxusní kauf.. I když jsem tomu po prvních týdnech nevěřil.. Každopádně letos je to náš 3. nejlepší hráč..

Reagovat
smazaný uživatel

"Sice jsme mohli prohrát, ale stejně tak lehce i prohrát..."

Reagovat
herbage

A Terry možná poslední gól vykopnul míč mířící do prázdné, ale kdyby držel poctivě ofside linii, tak z toho nemusel být ani roh

Reagovat
vitasrp

To je jedna možnost, nebo by to ofsajd nebyl a prohráli bychom.. Já myslím, že to nakonec vyřešil i dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Torres hru Chelsea neskutečně zvednul.

Reagovat
herbage

sun in the sky, you know how i feel...

Reagovat
smazaný uživatel

Když dostane čas hraje moc dobře. Nevim co proti němu máš .

Reagovat
blade115

Prostě je nasranej, že jeho slepičky nevyhrály. Teď bude hledat každou vadu, aby si vybil vztek. Přitom nechápu zklamání, bod je pro obě strany přijatelný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Remíza určite spravodlivá, ale aj tak ma štvú tie Ramiresove šance.

Reagovat
Mihi

Btw. Ramires keď šiel sám na brankára tak mohol ešte prihrávať voľnému Matovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Stratene 2 body skoda toho... To ze gol chelsea platit nemal je jasne o tom netreba diskutovat. Skor ma zarazilo nevylucenie ramiresa za odporny likvidacny faul na Balea (spolu so Sandrom a Adem najlepsi hraci na ihrisku). Dalej sporna "iba zlta" pre Ivanovica ale dajme tomu. Neuznany gol pre ofsajd ktory nebol (nie ani Gallas nebol v ofsajde). To ze potom Ade zakoncoval ramenom je uz druha vec rozhodcovia to proste posudili nespravne. Je toho celkom dost a nie je to prvy krat co spurs proti Chelsea poskodili. 3 body to byt mali, ale snad nam nebudu az tak moc chybat len treba vyhrat dalsie zapasy. COYS !

Reagovat
Mihi

Klasická sliepka, len sa sťažuje...

Reagovat
smazaný uživatel

na britanii nas poskodili ovela viac a tam som sa nestazoval. ale s modrakmi mi to neda takym zmrdom sa body nedaruju

Reagovat
Mihi

Na Britanii vám pískli vymyslenú penaltu po dive Modrica.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Ti zmrdi si slepicama dneska vytírali prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

To ze gol chelsea platit nemal je jasne o tom netreba diskutovat

Reagovat
Mihi

Nechaj ich tak, pozerajú sa na všetko len z jednej strany. Veď Ramiresov zákrok bol síce škaredý, ale rozhodca mu správne udelil ŽK, na červenú to určite nebolo. Ivanovic Balea ani nefauloval, to nemala byť ani žltá. A ten Adeho gol, to tu už veľa ľudí uznalo, že to bol ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

prestan uz zo seba robit blbca. walker isiel do suboja s cashleym, ktory si loptu spracoval rukou (a mal ju od tela) a potom prihral sturridgeovi. vacsina hracov spurs prestala hrat, co sice bola chyba ale bohuzial si mysleli ze sa bude piskat a malo sa. co uz, dostanete od nas doma

Reagovat
Mihi

Keď budete hrať s nami doma, to už budete na šiestom mieste s minimálnou šancou na LM

Reagovat
Arbiter

úplně si ten míč po rychlém odrazu dokázal rukou zpracovat, no jo

Reagovat
raduinho

to je křeč kámo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

dyť on baví Neskutečně mi tím připomněl brucea, který by v tom komentu přidal pár slov jako scum apod... Navíc by asi psal česky

Reagovat
smazaný uživatel

Takže gólu čukotky nepředcházela ruka Cashleyho?

Reagovat
Arbiter

no jistě, že předcházela, ale vše bylo v rámci pravidel...

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom bylo proboha v rámci pravidel? Jednoznačná ruka, byla od těla, prostě to měl Webb fouknout a k žádnýmu centru by ani nedošlo.

Reagovat
Arbiter

Nezaviněná ruka, kdy se míč odrazí od těla hráče, se nepíská. Už se to tu probíralo výše...

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť mu to do ruky kopnul Walker., vůbec se mu to od těla neodrazilo.

Reagovat
Arbiter

od těla se mu to odrazilo do ruky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se potom melo urcite piskat, jestli to byl odraz. Musim se na to taky podivat, ale z toho, co rikate, je to jasna ruka a to novy pravidlo se toho vubec netyka.

Reagovat
Arbiter

byla tam prostě lehká teč, která změnila směr...

Reagovat
nemamvasrad

Neříkám, že to měl písknout, ale tohle byla úplně jiná situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si retardovany?

"Změna se týká části Pravidla 12, přestupku „hra rukou“, kdy dle výkladu FIFA i UEFA již nebude

rozhodčí považovat za porušení pravidla situaci, když si hráč při odkopu míče sám nastřelí míč na ruku".

Ved to je dokazuje ze to pravidlo sa tohto vobec netyka. Ta lopta isla od Walkera na Coleovo telo a rukou si ju spracoval pred seba, navyse ju mal riadne od tela cize nie len to mal rozhodca piskat ale mal mu dat aj kartu. Zobud sa pako

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nemamvasrad

2100. proti 2000.

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Předchozí nevyšlo, tak to rychle změnit

Reagovat
nemamvasrad

Co to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

1900. pro 2000.

Reagovat
nemamvasrad

Co to má společného s mojí 2100.? Proti LFC se prostě musí zasáhnout.

Reagovat
kiwwi

jj, robi to FA, robime to my tu, robili to vsetci na ceskoslovenskom zraze anglickeho futbalu...ked sa vsetci spojime, tak ich musime zastavit...len stale nikto nevie v com ich chceme zastavit

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Cukotka zase zacinkala mescem.Ten zamr.. rusak musi mit power ,takto kupovat utkani Holt Putinova skola Gol Cukotky t o byl snad for ,ne? druhy gol Spurs no to snad neni pravda Hanba ,plut Holt Rusaci se nestiti niceho

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo je to ten Holt ?

Reagovat
fantomas

Grant ne?

Reagovat
raduinho

Holt, Cukotka ? o čem to tu píšeš

Reagovat
fantomas

Fanoušek Norwiche, koukám..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Grant Holt je vyborny fotbalista a Norwich City se svymi fanousky a stadionem take sympaticke muzstvo.Az budete zobci fandit 35 let jako ja Forest a Spurs tak se ozvete.A jeme jedno jakou soutez hraji jestli Pl,nebo nizsi Vy si vybirate muzstva podle toho kdo kolik ma penez a jak se to zrovna hodi Chtel bych vedet kdo z vas pred 10-15 lety fandil Chelsea a City hm?Mimochodem City jsem mel drive rad ,ale to meli jeste Main Road a ne sejky

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vodka

psaný projev máš ale tak na 12 let...

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele