Anglická Premier League - preview 11. kola

06.11.2010, 09:25, aktualizováno 07.11.2010, 09:02
Previews
Těžká prověrka čeká na vedoucí Chelsea, ta bude svůj náskok hájit v Liverpoolu a něco z manka na svého městského rivalajistě bude chtít ukrojit Arsenal, který hraje doma s Newcastlem. Manchesteru City se nedaří a zlepšit náladu si bude chtít na půdě WBA...
Arsenal FC - Newcastle United  (neděle 14:30)
Zpátky na zem - přesně tam bude chtít Arsenal v neděli vrátit Newcastle, který před týdnem v ostře sledovaném derby deklasoval Sunderland. Koneckonců Gunners mají kde brát inspiraci. Třebaže o minulém víkendu se ke třem bodům mimořádně protrápili, jen o pár dní předtím právě Straky smetli v rámci osmifinále Carling Cupu.

Právě středeční debakl poměrem 0:4 měl dokonce započít diskuze o Hughtonově možném odvolání. Po sobotním reparátu by však klidně mohl být naopak blahořečen. Newcastle tímto stíhá první vítězný hattrick v Premier League od dubna 2008. Trojka se však zdá být pro vzájemná střetnutí Arsenalu a Newcastlu příznačná spíše v opačném směru - všechna poslední tři utkání na Emirates Stadium Magpies shodně prohráli se skóre 0:3. Arsenal je na tom se svými milníky podobně, lépe řečeno - také on usiluje o zkompletování jedné "svaté trojice". Prvně po téměř dvou letech může udržet třikrát v řadě čisté konto. To je pro Arsenal zrovna dost specifická situace, vždyť i sám Wenger uvedl, že už si řešení takových "problémů" pomalu odvykl.

Chris Hughton neřeší žádné nečekané zdravotní potíže někoho ze svých svěřenců. Stále napevno nemůže počítat s borci, jako je Taylor, Ben Arfa nebo Harper, přičemž Sol Campbell moc nevypadá na to, že by se měl postavit klubu, v němž strávil nejlepší léta své kariéry.

Na druhé straně jsou různé aktualizace v daleko početnějším zastoupení. Především by již měl být v pořádku kapitán Fabregas a z trestu se vrací i jiný středopolař Wilshere. Zvážen bude ještě stav trojlístku Song-Denilson-Aršavin, který byl nucen vynechat nedávnou nepovedenou bitvu se Šachťarem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.50 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Manchester City  (neděle 16:00)
Čtveřici týmů ze střední Anglie doplnil v letošní sezóně West Bromwich Albion. A po jedenácti kolech bude jediným celkem z regionu v horní polovině tabulky. Ještě větší překvapení ale může zařídit výhrou nad favorizovanými Citizens, ta by totiž znamenala posun na čtvrtou příčku Premier league.

Dostal by se tím právě před svého nedělního soka, který letos již několikrát zařídil šok kola. Naposledy tomu bylo předposlední říjnový den, když na půdě tápajících Vlků ztratili vedení a nakonec i všechny body.

Přitom fanoušci očekávali sladkou náplast za hořkou kanonádu od hráčů Arsenalu v 9. kole. Aby se neřeklo, že tým od řeky Irwell rozdává body jen krajanům, nenechal na holičkách ani tápající Lech Poznaň, který dvěma zásahy v závěru domácího utkání rozhodl o vítězství 3:1 a posunul se do čela atraktivní skupiny Evropské ligy.

Baggies se v horních patrech tabulky drží díky výkonům na vlastním stadionu, kde ovšem hostili pouze jediného horkého aspiranta na místa zajišťující Ligu mistrů, tedy místa, kam se nedělní výhrou mohou posunout i oni sami. Tottenham tu ve čtvrtém kole ztratil vedení ještě v první půli a zápas tak skončil remízou 1:1.

Za zbylými čtyřmi kluby s podobnými ambicemi jako Tottenham museli zajíždět. Po nováčkovské dani v Chelsea prohráli ve 3. kole na půdě Liverpoolu pouze o jediný gól, aby vybrali Emirates Stadium a šťastným návratem do zápasu získali bod z Old Trafford. Klub z více jak stotisícového města tak třikrát v řadě horkému favoritovi v lize nepodlehl, navíc má z letošní pohárové sezóny i skalp svého nejbližšího vyzyvatele.

Před galapředstavením ve druhé půli na hřišti Arsenalu totiž díky slepeným trefám Zuiverloona a Coxe otočil vývoj duelu a senzačně postoupil do 4. kola ligového poháru, ve kterém si před dvěma týdny poradil s Leicesterem.

I další vzájemné zápasy z posledních let navíc mluví pro na první pohled jasného outsidera. Během posledních pěti let hostil Citizens v prvoligovém utkání třikrát a pokaždé zůstaly všechny body ve West Bromwichi. Před svými fanoušky navíc neprohráli od 8. ledna, tedy patnáct zápasů v řadě.

Naopak Manchesteru City hrozí, že poprvé od listopadu 2008 ztratí tři ligové boje za sebou. A chtě nechtě budou mít svěřenci manažera Manciniho v hlavě i fakt, že za pouhé dva dny je čeká další ligové kolo, ve kterém přivítají na svém stadionu městského rivala United.

Vyvarování se myšlenek na úterní derby bere za důležitý úkol Zabaleta. "Musíme udržet své zaměření na nedělní zápas, protože my opravdu potřebujeme vyhrát."

Ten na rozdíl od Johnsona, kterého stále trápí koleno, proti Baggies nastoupí. Tak jistý start nemá Tévez, jehož stehenní sval není zcela v pořádku. Domácí dres jistě neoblékne suspendovaný Jara a s achilovkou laborující Olsson. Otazníky visí nad Morrisonem a Odemwingiem, nejlepším střelcem mužstva.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.20 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Liverpool FC - Chelsea FC  (neděle 17:00)
Program na nedělní odpoledne je pro všechny fanoušky anglického fotbalu jasný. Buď všichni míří na Anfield Road a nebo k televizím, kde budou program od řeky Mersey vysílat spousty stanic. O co jde? Liverpool hostí Chelsea!

Liverpool sice v posledních letech pomalu padá ze společnosti těch nejlepších, ale přesto bude mít nedělní duel svůj náboj. Pro Reds je navíc nyní každý zápas důležitý, body už Hodgsonovi svěřenci jen tak ztrácet nemohou. Vždyť mají pouhých 12 bodů a pohybují se jen těsně nad sestupem.

Naději všem příznivcům Liverpoolu nesou noví majitelé, na které spoléhá i manažer Hodgson. "Liverpool je a také bude velkým klubem. Jen potřebuje lidi jako John Henry (vlastník) a Tom Werner (předseda), kteří zanalyzují, co je špatně a budou to chtít zlepšit," prohlásil Hodgson, jenž prozatím nemůže s týmem najít správný recept na úspěch.

V létě mezi Liverpoolem a Chelsea proběhla výměna, na Stamford Bridge přišel Yossi Benayoun, na Anfield Road zase Joe Cole. Nebyl to sice transfer kus za kus, hráči přišli nezávisle na sobě, ale to je teď vedlejší. Důležitější je, že se ani jeden proti svým bývalým spoluhráčům nepostaví. Joe Cole bojuje se svalovým zraněním, Yossi Benayoun je mimo dlouhodobě.

Tím se dostáváme do tábora Chelsea, kde panuje dobrá nálada. V týdnu si Blues zajistili postup ze základní skupiny Ligy mistrů, o víkendu v náročném zápase porazili Blackburn a na čele tabulky mají dvoubodový náskok. To však již počítáme sobotní vítězství Manchesteru United, tudíž náskok může vzrůst až na pět bodů.

Chelsea má letos neskutečnou formu. V Premier League zatím nemá jediného konkurenta. Manchester City jí sice dokázal porazit, ale v posledních zápasech to nedokázal potvrdit a ztrácí. Za vše mluví také bezkonkurenční skóre. 27 vstřelených branek - nejvíce v soutěži, 3 inkasované - suverénně nejméně v soutěži.

Při pohledu na tabulku je Chelsea jasný favorit a měla by brát tři body, jenže to před takovým zápasem nikdy nemůžeme vědět jistě. Liverpool se může vyburcovat k velkému výkonu a rivala porazit. Jedno je jisté. Ve snaze mu nepomůže Agger, Aurelio a možná ani Babel s Kuytem.

Celý týden se mluvilo o tom, zda na Anfield Road konečně nastoupí Frank Lampard, ale nestane se tak. Mozek záložní řady Chelsea stále ještě nepřekonal operaci kýly. Navíc bude možná chybět i Michael Essien.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.60 - 3.30 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bolton Wanderers - Tottenham Hotspur  (sobota 13:45)
Když se před 13 měsíci střetl doma Bolton s Tottenhamem, hostující lavičku celou dobu zahříval mladíček Gareth Bale, tou dobou ještě jako druhá volba na levého beka. Teď má v popisu práce zejména útočit, z křídla, a hned se na něj pěje chvála na každém rohu. Jeho kvality má teď okusit Grétar Steinsson a dá se očekávat, že ho čeká perných 90 minut.

Dvakrát po sobě se stal ústřední postavou klání s Interem, jednou venku, podruhé doma. Může mít tedy pocit, že se kolem něj točí celý svět. Ale není sám. Naposledy exceloval i Luka Modrič a třeba v manažeru Redknappovi vidí Owen Coyle budoucího nástupce Fabia Capella u reprezentačního výběru. Zdá se, že je tedy Tottenham na vrcholu sil. Ovšem v lize to až tak slavné není, Spurs si počínají spíše dost nevyzpytatelně. Po dvou těžkých výhrách nad Aston Villou a Fulhamem tak přišlo zaváhání s Evertonem a často diskutovaná prohra na Old Trafford. Kohouti tímto tedy pomalu ztrácejí kontakt s úplnou špičkou, na první Chelsea jim chybí celých deset bodů.

Pouze jediné vítězství vytěžili Coyleovi svěřenci z minulých osmi ligových utkání, přesto se drží na slušné 12. příčce. Při pohledu na bodové ohodnocení však Trotters nadšení přechází, neboť tu nacházíme pouze tříbodový náskok na prvního sestupujícího. Remízový specialista by tak měl urychleně začít sbírat body po větších várkách. Optimistická statistika pravící, že nedávná prohra s Liverpoolem je jediným tak špatným výsledkem za posledních šest kol, totiž realitu poněkud zkresluje. Bolton, který po úvodní bezbrankové remíze s Fulhamem zase není schopný udržet čisté konto, se totiž i tak záchranářským pracím letos nemusí vyhnout.

Jedna z nejvyvedenějších letních posil, Rafael Van der Vaart, podle všeho sobotní duel vynechá poté, co musela už v poločase odstoupit z klání s Interem. Naproti tomu se blíží návrat Jermaina Defoea a evropský distanc teď nemusí trápit Heurelha Gomese. Na druhé straně je zpátky v pohotovosti Martin Petrov, který si to s Mattem Taylorem rozdá o post levého záložníka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 3.30 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Stoke City  (sobota 16:00)
Nejtěžší porážka v derby za posledních 55 let zanechala Steva Bruce bez jakéhokoliv kreditu, který doteď vyzískal. Plno fanoušků Sunderlandu dokonce ihned žádalo hlavu jinak respektovaného manažera. Teď je tedy řada na Bruceovi, aby promluvil, a to hned proti Stoke, jakési farmě Mackems.

Hned šestice členů kádru Potters v minulosti oblékala také dres Black Cats a valná většina z nich byla prodána právě Stevem Brucem, čili by mohli toužit po revanši. Nejvýraznějším z těchto mužů stoprocentně bude Kenwyne Jones, jehož někdejší manažer Wiganu obětoval za 13milionového Asamoaha Gyana, aby ho přitom zatím využíval jen sporadicky. Právě vysoký forvard je momentálně nejlepším střelcem svého klubu a v sobotu určitě bude chtít i vlastní měrou přispět k přerušení čtyřzápasové poraženecké série.

Od loňského Boxing Day vyloupil Stadium of Light pouze slovutný Manchester United, nikomu jinému se to nepovedlo. To je celkem zajímavá statistika. Přesto i s ní Černé kočky okupují až dvanáctou příčku. Na vině je především nespočet remíz, vždyť v rozmezí 11. září a 18. října Sunderland ani neuhrál jiný výsledek. Na druhou stranu z těch pěti soupeřů hned tři pocházeli z Big Four (akorát Chelsea zatím Mackems ještě nepotkali). Black Cats si tak na okamžité vzpamatování se z drtivého debaklu od Newcastlu rozhodně věří.

Minulé tři zápasy Ricardo Fuller, do příchodu Jonese neotřesitelná jednička v útoku Stoke, vynechal pro vykloubené rameno, pro sobotu se již podle všeho vrací alespoň na lavičku. V pořádku by měl být rovněž Sörensen. Na druhé straně se pomalu strojí první Gyanův start od prvních minut, s nímž však půjde ruku v ruce i absence Tituse Brambla, karetního hříšníka ze severovýchodního derby.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.10 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
V minulém kole nahlodali mistrovské vyhlídky Manchesteru City, teď se o to samé pokusí tváří v tvář jeho úhlavnímu rivalovi - United. Ti jsou však dosud neporaženi a na rozdíl od svých městských kolegů se budou moci opřít o výhodu domácího prostředí. Jak si tedy asi Vlci povedou na hřišti, které nedobyli nějakých 30 let?

Po sobotě budou McCarthyho svěřenci klidně moci hlásat, že znají celý průmyslový Manchester jako své boty - zvenku i zevnitř. Během deseti dní totiž s kluby z této metropole sehrají hned tři zápasy, přičemž prozatím mají přesně padesátiprocentní bilanci. Nejprve ve čtvrtém kole Carling Cupu těsně podlehli MU, posléze doma slavně přemohli ambiciózní Citizens. Asi není třeba připomínat, že pro Wolverhampton, jenž před skalpem City čekal na vítězství dlouhých osm kol, bude nejdůležitější se hlavně poučit z toho prvního klání. To sice dokázalo, že i s United lze hrát veskrze vyrovnanou partii, ovšem naráz zase jednou potvrdilo, že venku to zkrátka asi nepůjde. Na cestách totiž Vlci nevyhráli osm zápasů v řadě, přičemž poslední čtyři shodně prohráli.

V celé zemi a třeba ani v Serii A nebo Bundeslize nenajdete žádný jiný klub, který by dosud hledal přemožitele tak jako Manchester United. Přesto v klubu nevládne žádné nespoutané nadšení. Důvod je prostý - doma skvělí Red Devils se na cestách dlouho hledali, přičemž tam poprvé vyhráli až 24. října. Dnes ale Ďáblové vypadají býti odhodláni začít konečně stahovat manko na vedoucí Chelsea, momentálně činící pět bodů. Na premiérovou venkovní výhru ve Stoke on Trent totiž minule navázali celkem přesvědčivým skalpem silného Tottenhamu. Spolu s ostatními pohárovými zápasy navíc United neztratili bod v pěti po sobě jdoucích střetnutích. Důležitým zjištěním také je, že ve třech z nich navíc neinkasovali, což by mohlo značit kýžené zpevnění obrany.

Tomu rozhodně napomohl návrat Ria Ferdinanda a bylo by to z tohoto hlediska ještě lepší, kdyby se dal včas do pořádku Darren Fletcher, nejdefenzivnější ze záložníků. Stačí totiž, že už tak se MU obejde bez klíčového křídelníka Naniho, jehož trápí bolest v tříslech. Kromě něj by mohl chybět třeba Anderson nebo Evans.

Mick McCarthy neřeší žádné nepříjemné novinky týkající se marodky. Zatímco tedy byl jeho kolega Ferguson ke všemu skolen nějakým virem (jenž nyní provází i několik jeho svěřenců), on si mohl být skálopevně jistý, že v sobotu nebude moci počítat jen s "osvědčenými" lazary. Mezi nimi bychom z těch důležitějších mohli jmenovat kapitána Craddocka, jiného obránce Zubara nebo křídelníka Kightlyho.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 6.25 - 11.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Aston Ville se nedaří, v sobotu jede na Craven Cottage, kde se bude o druhé vítězství v řadě pokoušet Fulham. Proč zmiňujeme právě to? Cottagers totiž dvakrát za sebou nevyhráli už od února.

Pod Markem Hughesem ještě více září Clint Dempsey, jenž má více prostoru a s pěti brankami táhne Fulham. Naposledy se blýskl v duelu s Wiganem, v němž Cottagers zvítězili a postoupili na osmou pozici, což z nich částečně sundalo tlak.

To samé nemůže říci Aston Villa. Ta již více než měsíc nevyhrála a je až čtrnáctá. Kouzlo Gerarrda Houlliera zatím nefunguje. Největším problémem Villans je gólová potence. Už je to 344 minut, co se naposledy někdo z Birminghamu trefil. Aston Ville to všechno zhoršuje absence všech tří elitních útočníků, mimo hru jsou Heskey, Carew i Agbonlahor, a tak je jediným zdravým forvardem mladý Delfouneso. Tři měsíce bude mimo hru také Petrov.

Právě nyní by se Houllierovi hodil někdo takový jako Clint Dempsey. Jenže ten je ve Fulhamu, kteří zdravotní potíže řešit nemusí. Do akce se vrací Duff s Etuhuem. Mimo jsou jen Kelly, Senderos a Zamora.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.20 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackburn Rovers - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Deset kol deset bodů, deset kol devět bodů. To je bilance Wiganu, respektive Blackburnu. A znamená to jedině. Obě mužstva se potácejí nad nebo v pásmu sestupu a potřebují bodovat. Nebo ještě lépe vyhrát. Na tři body ale Rovers čekají už čtyři zápasy, Latics o jeden méně.

Přitom poslední zápas Blackburn nezahrál špatně. Doma hostil Chelsea a obhájce titulu pořádně potrápil. O výhru nebo alespoň bod přišel díky vlastním neproměněným šancím a gólu Ivanoviče z 84. minuty.

Na zápas dohlížel i vlastník Wiganu Dave Whelana, jenž byl v Edwood Parku poctít památku bývalého spoluhráče Ronnieho Claytona, který náhle umřel. Výkonem Rovers byl nicméně zaujat. "Ron by byl na ten tým hrdý, protože bojovali a měli vyhrát. Mluvil jsem s našimi hráči a jasně jim řekl, že to nemůže být jako s Fulhamem. Na Blackburnu musí bojovat," řekl Whelan.

Whelan zároveň prozradil, že až skončí, hodlá klub prodat, nikoliv přenechat rodině. Třiasedmdesátiletý Whelan například rozumí, proč se rozhodl Jack Walker přenechat Blackburn indickým boháčům. "Jack do toho klubu vložil celé své jmění, rodina ho v tom podporovala. Jenže po těch letech přišel čas, aby do týmu přestal pumpovat peníze. Čeká to i mě."

Jedno smutné úmrtí je rovněž na straně Wiganu. Minulý víkend zemřel John Benson, jenž strávil v klubu téměř 12 let a byl u Latics i v době, kdy do něj přišel Roberto Martinez v roce 1995 hráč. Dnes již jako kouč Martinez hlásí, že chce uctít Bensonovu památku a vyhrát.

Při plnění tohoto slibu mu budou v Edwood Parku chybět Emerson Boyce a James McCarthy, stejně jako Pollitt. Domácí mají několik otazníků, jisté starty nejsou u Benjaniho, El Hadji Dioufa, Olssona, Giveta a Nzonziho. Chybí Adrews.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.62 - 3.70 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Blackpool FC - Everton FC  (sobota 16:00)
Everton nechává zapomenout na špatný start a v posledních týdnech neustále stoupá tabulkou. V sobotu ho čeká hodně důležitý zápas, v duelu s Blackpoolem potřebuje vítězstvím potvrdit vzestup. Tangerines totiž mají stejně bodů.

Kdo by to ale byl po deseti kolech čekal. Rozdíl mezi Everton a Blackpoolem je pouze ve skóre. Tangerines naposledy porazili West Brom, Everton zase natáhl sérii neporazitelnosti už na pět zápasů.

Opět musíme zmínit předsezónní prognózy, které hodně často spojovaly Blackpool s "případem Derby", že by mohli Seasiders atakovat jejich rekord v počtu nejméně získaných bodů. Svěřenci manažera Iana Hollowaye ale všechny mile překvapili a pohybují se v horní polovině tabulky.

Přesto pro Tangerines nadále zůstává zásadním bodem záchrana. Naopak Everton by letos mohl konečně pokukovat po evropské scéně. Z posledních dvanácti možných bodů získali Toffees deset a z pěti zápasů hned čtyřikrát udrželi čisté konto. To je známka razantního zlepšení oproti začátku sezóny. Everton navíc jede na Bloomfield Road pozitivně naladěn, vždyť naposledy tu prohrál v roce 1966.

Zdravotní stavy obou mužstev jsou následující. Domácí možná budou postrádat Craiga Cathcarta. Pokud skutečně bude chybět, zastoupí ho Edwards nebo Keinan. Mimo zůstávají Almond, Baptiste, Clarke, Martin a Rachubka.

David Moyes už může znovu počítat s Jackem Rodwellem, jenž by měl být na lavičce. Ve středu již po zranění nastoupil za rezervu. Návrat by mohl dokonat také Victor Anichebe. Chybí Barkley, Fellaini a Osman.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.33 - 3.75 - 1.72
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Birmingham City - West Ham United  (sobota 16:00)
Na St. Andrews se o víkendu očekává souboj na těch nejvyšších postech, ale zároveň se bude bojovat v těch nejnižších patrech tabulky. Těmi nejvyššími posty míním návrat majitelů WHU Golda a Sullivana na svou "domácí" půdu, zatímco o umístění jak Birminghamu, tak West Hamu se asi nemá cenu dvakrát rozepisovat.

Proto jen krátce - Hammers jsou na tom vesměs tragicky, Brums vykazují poslední dobou mírné zlepšení, ale pořád trčí jen dva body nad sestupovou hranicí. Také Avram Grant ovšem poukazuje na vzestupné tendence výkonů jeho svěřenců, údajně výsledky neodpovídají herní realitě. Přesto pokud Kladiváři v sobotu prohrají, budou mít ještě méně bodů než loni touto dobou outsider z Portmouthu. Právě tam mimochodem v tu chvíli Granta zaměstnávali, i když jen jako sportovního ředitele, čili s takovou svízelnou situací má izraelský manažer bohaté zkušenosti. A Alex McLeish na tom není nijak jinak. Minulou sezonu před 11. kolem rovněž Birmingham choval pouze dvoubodový náskok na aktuálně sestupující celky. Nakonec se ale odrazil ke skvělé deváté příčce, takže není proč propadat panice. Tím spíš, pokud v posledních dvou kolech nejprve hladce přemůžete Blackpool a pak remizujete s úhlavním rivalem, kterému jste předtím šestkrát v řadě podlehli.

Pro Hammers bude zdaleka nejdůležitější, aby se dal do soboty do kupy alespoň jeden z dvojice Upson-Da Costa. Prozatím se reálněji jeví start druhého jmenovaného, jehož bolavý kotník až tak netrápí, to kolegovy problémy s podkolenní šlachou jsou přeci jen vážnějšího kalibru. Úplně mimo diskuzi se pak ocitl Noble s vyoperovaným slepým střevem, ten na včasný návrat může rovnou zapomenout.

Alex McLeish se již nemůže dočkat, až bude moci naplno využít služeb Camerona Jeromeho. A ta chvíle patrně nastává již teď. Klíčový útočník Brums se totiž minule dostal alespoň na lavičku a teď se zdá, že je už v naprostém pořádku. Tím pádem se dá očekávat ofenzivnější sestava a nejspíš i přetočení formace ze 4-5-1 na 4-4-2.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.91 - 3.25 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC1081127:325
2.Arsenal FC1062222:1020
3.Manchester United1055022:1220
4.Manchester City1052313:1017
5.Tottenham Hotspur1043311:1015
6.West Bromwich Albion1043314:1715
7.Newcastle United1042419:1414
8.Everton FC1034310:813
9.Blackpool FC1041515:2113
10.Fulham FC1026212:1112
11.Bolton Wanderers1026213:1412
12.Sunderland AFC102629:1212
13.Liverpool FC1033410:1412
14.Aston Villa103349:1312
15.Birmingham City1025310:1211
16.Stoke City1031610:1410
17.Wigan Athletic102447:1810
18.Blackburn Rovers102359:129
19.Wolverhampton Wanderers1023510:169
20.West Ham United101367:186

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1015)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Liverpool by mohl Chelsea porazit

Reagovat
homeles8

a Chelsea by mohli porazit Liverpool. Jo a taky by to mohla bejt remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool - Chelsea 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že dneska bude hrát napravo Obertan a nalevo Bebe. A kdyby se v nominaci objevil Gibson, tak bych se taky nezlobil.

Reagovat
mithro

ja jo, ja som rad ze ma virus a nenastupi

Reagovat
afc

Dnes ocakavam tradicnu stratu sliepok na Reeboku.Aj za bod budu radi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton - Tottenham 0

Sunderland - Stoke 1

Birmingham - West Ham 1

Blackburn - Wigan 1

Fulham - Aston Villa 1

Blackpool - Everton 2

Man United - Wolwes 1

Reagovat
smazaný uživatel

leda ze chces utratit penize

Reagovat
tomasinho

Co se ti na tom nezdá? Jediná možná dvojka dneska je Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa podle mě neprohraje.

Reagovat
tomasinho

Já myslím, že určitě, minulá výhra Fulham nakopla, dneska jim věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

preco ?

Reagovat
smazaný uživatel

vzdycky nekdo doma zavaha a tolik 1 to ani neni mozny

Reagovat
smazaný uživatel

zdál se mi sen.. podle něj vyhraje Manchester United 9:5, když 5 gólů dá zraněnej Nani a Arsenal prohraje 0:1

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Theatre of Dreams

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte jestli se dá na netu koukat na Chelsea?? díky

Reagovat
smazaný uživatel

Na Chelsea vždycky, a když hraje zápas s týmem ze špičky, tak aji v dobré kvalitě. Zítra tady bude určitě odkaz

http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=football

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se nedělá i preview pro Championship, to bych si rád přečetl... Jinak jsem si dnes dal na plichtu Boltonu s Tottenhamem, tak se kluci snažte. Byl jsem docela překvapen, jak dlouho už Tottenham v Boltonu nevyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by som si rad precital aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

A co vam brani si ho precist v originale?

Reagovat
smazaný uživatel

Spatna anglictina...

Reagovat
smazaný uživatel

Preview Champu na BBC nejsou na anglictinu moc narocna a dozvis se z nich prakticky vsechno - absence, zajimavosti, vzajemnou bilanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
Bayern +

Come on West Ham !

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=rHukGUnko2E...este jedno kolo a mozu hrat na Old Trafford...

Reagovat
scholes18

Reagovat
smazaný uživatel

držím im palce

Reagovat
kiwwi

OT: nerad davam OT mimo futbalovej temy ale tento vtip mi prisiel mimoriadne vydareny nato aby som sa s nim nepodelil:

A panda walks into a restaurant, sits down and orders a sandwich. After he finishes eating the sandwich, the panda pulls out a gun and shoots the waiter, and then stands up to go. "Hey!" shouts the manager. "Where are you going? You just shot my waiter and you didn't pay for your sandwich!"The panda yells back at the manager, "Hey man, I am a PANDA! Look it up!"The manager opens his dictionary and sees the following definition for panda: "A tree-dwelling marsupial of Asian origin, characterised by distinct black and white colouring. Eats shoots and leaves."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
SunFells

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, dnes je tomu presne 24 let, co je Fergie na lavicce United

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mimalu

Reagovat
iamek

Vsechna cest !

Reagovat
scholes18

Reagovat
C0br

Reagovat
Jollae

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
Mindas

Na tímto faktem může kulit oči pravdu jen scum a "fanoušek" Čukárny. Brávo!

Reagovat
Usty

vyliž mi prdel, moralisto

Reagovat
Mindas

Uff, na takový útěr nemám odpověď. Zníčil si mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

taky uz mu hrabe na majak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci nestrašte! Spurs dneska musí urvat 3 body i když chybí VdV. Doufám že jeanas ho zastoupí víc než dobře...

Reagovat
Usty

po LM, blázníš?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ty, co porad mluvi o Bebem jako o nejakem bezdomovci:

Did you ever live on the street or is this a myth?

No, this is not true, I have never lived on the street. I had a lot of difficulties in my childhood and I had to go into a home when I was nine years old [this was the Caso Do Gaiato institution, which provides a home for children whose parents or guardians are unable to look after them]. Before that I was living with my grandmother, but there were four of us brothers living with her and she had no means to care for us all. That is why I had to go into the home. I lived there until I was 20 – when I left, it was to come here to Manchester.

Reagovat
smazaný uživatel

stále bude pre každého bezdomovec

Reagovat
smazaný uživatel

Na neco jsem narazil, sice se to netyka fotbalu, ale je to neskutecna prdel

http://theforexmom.com/why-teachers-drink/?ref=nf

Reagovat
smazaný uživatel

Mrs Orpheus

Reagovat
smazaný uživatel

Find x, Malaria... Nema to chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Find x je strašně profláklý. Ale to s tou Antraktidou mě dojalo. Kež bych taky uměl myslet takhle.

Reagovat
scholes18

tak to nemalo chybu..

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

deklarace nezávislosti, 6 zvířat a malaria je hodně dobré.. aj to druhé celkem ujde

Reagovat
kiwwi

stare ale dobre...najlepsie je find x

a aj toto je dobre http://www.flickr.com/photos/codepo8/377437969/

Reagovat
Usty

Funguje vám YES?

Reagovat
Side

jo

Reagovat
Usty

proč mě ne?

Reagovat
smazaný uživatel

syčí, ale jde.

Reagovat
Mindas

yes

Reagovat
Usty

Krása Davies.. Pomezní, Sandro

Reagovat
smazaný uživatel

nebol to offside?

Reagovat
Side

Muamba a Davies Sice ofsajd ale nevadí

Reagovat
Usty

Ty Baleovy přízemní míče do vápna jsou smrtící.. bejt tam někdo s lepší formou nebo rychlejší než Crouch (proč nehraje Pavl? ), už to možná bylo 1-2...

Reagovat
tomasinho

Protože i kdyby měl Crouch jen jednu nohu, tak je pořád lepší než Pav.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost

Reagovat
tomasinho

Podle mě ne, Crouch sice nemá momentálně nijak oslňující formu, ale rozhodně je ve hře platnější, než Pav, u kterého skončí každá druhá akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Pav je specialista. On hraje celou dobu hovno, a pak dá gól. Crouch po celý zápas získává území a vyhrává souboje, ale gól nohou dá jen omylem :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pav je vybornej fotbalista, technicky je na tom lip nez Crouch a golovejsi je taky. Myslim, ze ve vetsine tymu by to bylo naopak - Pav by hral a Crouch sedel.

Reagovat
tomasinho

Tak to nevím, kdes nechal oči, že o něm dokážeš říct, že je vyborný fotbalista. Gólovější je, to určitě, ale ani v té technice Crouche nijak nepředčí. A v týmovosti taky ne, Crouch vytvoří mnžoství šancí, vybojuje sposty míčů, Pav jen 5x za zápas vystřelí z 25 metrů místo, aby nahrál a pak mu to tam jednou spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde jsem je nenechal Crouch je tam kvuli vyhravani souboju, ale jako fotbalista je Pav lepsi

Reagovat
tomasinho

A v čem krom gólů je lepší? Má lepší střelu, akorát, že směřuje většinou všude, jen ne do brány.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt jsem ti to uz napsal.

Reagovat
tomasinho

Napsal jsi góly a technika. Technika těžko, takže jen ty góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, on to neni Anglican, ja zapomnel

Reagovat
tomasinho

Kdo tady mluví o Angličanech? Mám sice ostrovany radši, ale neposzuju hráče jen podle národnosti. Takže tvůj komentář absolutně postrádá smysl. Jde prostě o subjektivní pocit, který mi říká, že je Crouch lepší a platnější hráč než Pav.

Reagovat
smazaný uživatel

Neposuzujes hrace podle narodnosti, ale zvracis tady na Izraelce za to, ze slavi zidovsky svatek, a kazdej hrac na jih od Britanie je pro tebe "nesympaticky jizan".

Ja neposuzoval prinos tech dvou hracu pro Spurs, protoze Pav ma daleko min prilezitosti, ale technicky je na tom rozhodne lip, nez Crouchie, a golove taky. Jenze Crouch se Harrymu vic hodi do systemu.

Jinac doufam, ze ac ses scouser, konecne to pochopis, poctvrty ti to psat nebudu

Reagovat
tomasinho

No, první odstavec je trošku mimo, teda abych to zkonkretizoval to o těch jižanech. Naprosto si věci přikresluješ ke svému obrazu. Já to moc dobře chápu, že je Pav gólovější. A to, komu fandím, do toho netahej.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon uz ti dosly argumenty, uz jsem spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Gallas

Reagovat
Usty

?

Reagovat
Swarley

aspoň ze sestřihu Baleových akcí to zase vypadá, že lítá po lajně jak blázen a parádně servíruje...

Reagovat
kiwwi

nah az take blaznive to nie je ale uz dal 3x good ball in...jeho sa naozaj neda branit ak si narazi do behu po ciare

Reagovat
Swarley

já jsem první půlku neviděl, jen tam měli sestřih Baleových akcí o poločase...tak to vypadalo, že zase řádí...

Reagovat
fantomas

Tak přes Steinssona...to je jak kdyby tam měl Bolton vyloučenýho hráče.

Reagovat
Swarley

tak on je to problém pro jiný obránce ho chytnout a je mi jasný, že zrovna Steinsson to asi s přehledem zvládat nebude...

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

ten nemusi branit, staci ked da gol

Reagovat
Swarley

tak jasný, na co by ho bránil

Reagovat
fantomas

Kevin, specialista na slípky. Já ho miluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Elma ten gol na Reeboku snad neda

Reagovat
smazaný uživatel

Gretar

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ho mame na lavicce

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ty krááso!

Reagovat
Usty

Tottenham je jako obvykle po LM špatnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Chladnokrvne zakončil.

Reagovat
Swarley

Harryho výraz na lavičce mluví za vše

Reagovat
smazaný uživatel

Náhradníci nehrajou moc dobře, ale to bysme nevyhráli ani s plnou sestavou... takže dobře, že se šetří

Reagovat
Swarley

já nevím proč, ale když vidím Gomeze, jak si pohodí balon při rozehrávce, musím se začít smát...ten Nani mě jednou zabije

Reagovat
Swarley

Hargreaves v základu??

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Na jakém postu?

Reagovat
Swarley

tak vypadá to na 4-5-1 s Chicharitem na hrotu jestli jsem to dobře pochopil...kraje Obertan, Park a střed tam byl právě on, Scholes a Carrick...

Reagovat
smazaný uživatel

Park No nevím. V poslední době se mi vůbec nelíbí. Ale je fakt, že když už má nastoupit v PL, tak tohle je ideální zápas.

Reagovat
kiwwi

posledne 2 ci 3 zapasy hral Park skvele

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Bojuje, dokáže vypracovat šance, ale zdá se mi, že se jeho už tam mizerná produktivita ještě zhoršuje. Radši bych tam viděl Bebeho.

Reagovat
vodka

hraje teď velice dobře... sice formě z MS a přípravy se to nevyrovná, ale on se nakopne...

Reagovat
Swarley

kurňa tak jinak...já jsem zahlídl Hargreaves a zbytek jsem asi už nevnímal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tak čumím na ten Bolton a proběhla tam zpráva se sestavama na zápas...a byl tam Hargreaves pokud jsem se blbě nedíval...čuměl jsem na to taky jak péro z gauče

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

je tam, aj na BBC strankach je v zaklade

Reagovat
mithro

coze???

Reagovat
Tomekcz

ale Berba ani na lavce

Reagovat
mithro

vraj virus

Reagovat
smazaný uživatel

To ma hodne hracu MU + Fergie a pokud se nepletu, tak jsou to jen ti, co byli v Turecku.

Reagovat
mithro

jj ale na ich match trackeri pisali ze sa este viac rozsiril

Reagovat
smazaný uživatel

Sracka no, to je hned...

Reagovat
kiwwi

parada

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to vypadá když není motivace

Reagovat
smazaný uživatel

Heh penalta tak to je zajimavé :-)

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam

Reagovat
smazaný uživatel

OT: kucí z líšně se příště budou muset hodně pochlapit

http://www.youtube.com/watch?v=NHpAYlas7lA

Reagovat
smazaný uživatel

Birth, Human Bicycle

Reagovat
kiwwi

Bolton vali

Reagovat
SunFells

Krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Hargoooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
mithro

aka penalta

Reagovat
smazaný uživatel

To kohouti asi neotočíjou

Reagovat
fantomas

Tak tenhle zápas si musim stáhnout!

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Kde stahuješ zápasy???

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nezklamou.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem necekal, ze mi sazka na Trotters vyjde tak hladce

Reagovat
smazaný uživatel

Hutton

Reagovat
smazaný uživatel

To se mu povedlo no. Ale něco takového mělo přijít koncem poločasu, kdy se lámal chleba. Tenhle gól je důsledek snížené koncentrace Boltonu, můžou si to dovolit.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

van der Sar; Brown, Ferdinand, Vidic, O'Shea; Park, Hargreaves, Fletcher, Evra; Obertan, Chicharito.

HARGA IS BACK!!!

Reagovat
tomasinho

konečně.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou je, na jak dlouho?

Reagovat
smazaný uživatel

Owen Hargreaves se překvapivě objevil v základní sestavě Manchesteru United v utkání poti Wolverhamptonu, jenže na hřišti dlouho nepobyl. Kvůli zranění ho už v šesté minutě musel nahradit Bebe. Hargreaves byl v základu United naposledy v září 2008, dlouhodobě má vážné problémy s koleny.

Reagovat
kiwwi

ja sa z toho snad poseriem od radosti

Reagovat
Swarley

tak to dostává ten zápas úplně jinej náboj..nemůžu se dočkat

Reagovat
mithro

ja sa len modlim aby vydrzal cely zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, konečně něco sympatického na tom předměstí Manchesteru Btw tentokrát jsou zábavné ty kraje...

Reagovat
Tomanatura

OWEEEEEEEN

Reagovat
C0br

Jen té sestavě moc nevěřím.

Reagovat
Rssa

6-3-1

Reagovat
tomasinho

Kde vidíš 6 obránců?

Reagovat
Usty

Ferda, Vidic, Evra, Brown, Shea, Hargr...

Reagovat
Swarley

proč Owena cpete do obrany?

Reagovat
smazaný uživatel

Nastupoval na pravé obraně. A podle mě jak odejde Neville, tak tam bude hrát docela pravidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenastupoval, zaskakoval. Mozna tam jeste nekdy nastoupi, ale rozhodne to nebude hrat pravidelne, to by se musel zranit Sheasy, Rafael i Wes.

Reagovat
vodka

kravina, navíc tam nastupoval jenom jako nouzovka...

Reagovat
Swarley

tak já vím, že hrával v obraně, ale je to škoda ho tam "utápět"...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se tam docela líbil. Jestli přijde nějaký střední záložník, tak by napravo klidně hrát mohl. Podle mě je tam lepší než Brown a vyrovná se OSheovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

no fucking way

Reagovat
mithro

to bola nudzovka, urcite nie je obranca

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

hráčí, kteří při posledních startech hráli většinou obranu, jasný jak facka...

Reagovat
smazaný uživatel

Takze jich tam mame vlastne 8, Fletch hral loni taky RB, Park tam taky jednou zaskocil. Skoda ze nehraje Carrick, mohli jsme hrat 9-0-1... Miluju tyhle uvahy.

Reagovat
Swarley

tak Chicharito se taky jednou motal kolem naší brány, takže je to vlastně taky bek...

Reagovat
Usty

Fletch hrál většinou obranu? Aha..

Reagovat
smazaný uživatel

Hargreaves hral vetsinou obranu? Aha...

Reagovat
Mindas

Usty zná Owena? To sleduje už tak "dlouho" tu svojí Čukotku, že ho viděl hrát ještě před zraněním?

Reagovat
smazaný uživatel

Ted me tak napadlo, doufam, ze se Harga nepotka s Henrym

Reagovat
Mindas

Reagovat
mithro

Reagovat
Usty

Reagovat
Usty

hrál tam docela dlouhou dobu..

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne to vis lip, nez ja, promin

Reagovat
Usty

a arogancí nejdál dojdeš

Reagovat
Mindas

Tobě se to celkem daří i blbostí. Ty budeš asi celkem podařený omyl.

Reagovat
Usty

já se arogantně nechovám, byla to reakce na hrubase..

Reagovat
vodka

ty se chváš jak čistý čurák, viz ten smích tam dole...

Reagovat
Usty

nesmál jsem se Hargreavesovi doprdele! všichni jste zaostalci, píšu to hned pod to kurva!

Reagovat
fantomas

Ne, smál, my máme pravdu!

Reagovat
Usty

vždyť to píšu..

Reagovat
vodka

ok, pak sorry, ale když ve stejné minutě, kdy všichni přispívající sledují jeden zápas a naráz tam někdo hodí jenom smajlíka k druhému zápasu, navíc to ani nijak nepopíšeš, tak cos čekal?

Reagovat
Mindas

Ja nikde nepsal, že jo...

Reagovat
Mindas

Však samozdřejmě.

Reagovat
vodka

hrál tam jenom jako záskok při zranění, možná měsíc... víckrát snad nastoupil i na pravé záloze...

Reagovat
fantomas

Jo? A to bylo přesně kdy? Dal sem si schválně práci a prošel všechny jeho ligový zápasy, který odehrál od příchodu do MU. Když počítám jeho starty v základu, tak jen dvakrát za celou tu dobu začínal v obraně a hned 15krát v záloze. Když přicházel do hry jako střídající hráč, zhruba stejně často zaskakoval v obraně i v záloze. Takže by mě fakt zajímalo, kdes to vzal. To sleduješ jen LM nebo co (a ani tam si nejsem jistej, že by to RB bylo nákym pravidlem)?

Reagovat
vodka

Hargreaves nehrával RB "většinou" častěji nastupoval v záloze...

Reagovat
Rssa

tak nabízí se to, i když vím, že to je 442

Reagovat
vodka

nn, je to 4-5-1, křídla Obertan a Evra, pod hernandezem park...

Reagovat
Rssa

Tak to sem zvědavý, jak to bude fungovat

Reagovat
vodka

park by měl mít roli jako v repre koree, tam mu to sedí a je král, doufám, že se předvede, jeden z nejoblíbenějších hráčů kádru...

Reagovat
Usty

Evra a Obertan, křídla jak z partesu..

Reagovat
Lovec

O'Shea může hrát na štítu ne? Řekl bych, že tam bude spolu s Hargreavese a Fletche nechají tvořit.

Reagovat
vodka

nakonec jo, sem si neuvědomil, že O'Shea by proti Jarvisovi nalevo asi hořel... my bad... potom Park vlevo no...

Reagovat
vodka

nakokot je, že teď musím eště sadit stromy, takže uvidím tak 2. poločas kua...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uvidim zase jenom ten prvni, musim pak mrknout na sestrih

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavá zostva, Evra na krídle a Park, alebo Obertan na AM. Za Hargu .

Reagovat
vodka

nakonec asi ne... uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

A jedem kurva!

Reagovat
kiwwi

noooo este jeden...mam vsadene na X

Reagovat
kiwwi

Coyle uz robi trubu

Reagovat
smazaný uživatel

6 gólů, kdo by to byl čekal.

Reagovat
Pipo123

ten Kevin Davies je skvelý hrač

Reagovat
Usty

Reagovat
Usty

mazácky ten bulharskej kluk..

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton - Tottenham : krásný krásný krásný zápas

Reagovat
SunFells

Nááádhera!

Reagovat
kiwwi

what a fantastic football match

Reagovat
smazaný uživatel

ten 2. poločas byl úžasný....

Reagovat
Swarley

vím kdy to mám zapnout

Reagovat
Mindas

Reagovat
mithro

super zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Zeru Petrova

Reagovat
fantomas

Doteď byl ale u Trotters docela dobře napřesdržku. Snad se timhle chytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, ale ja ho hltal uz na Eastlands Mam slabost pro levaky s fantastickou kopaci technikou - Petrov, Johnson, Robert, Harte...

Reagovat
fantomas

Jasný, chápu. Taky to byl u Citizens muj protekční kluk, přeju mu, aby Bolton táhnul...

Reagovat
smazaný uživatel

A že na to má...jen se potřeboval usadit, sehrát se...

Reagovat
fantomas

...no, a to je ten problém...stejně tak to přeju i Mattymu, jehož dny jako by už byly sečtený ( ). A když pak Petrov doteď hraje, jak hraje, a stejně je pokaždý v základu, tak mě to staví do nezáviděníhodný pozice.

Reagovat
fantomas

*doteď hrál, jak hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Absolutní souhlas, překvapivě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ale proti nam si to mohol odpustit

Reagovat
afc

pekne Bolton

Reagovat
fantomas

Takže jestli to chápu dobře, Kev docela s přehledem MOTM s 2+1. Je to fakt borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde stahuješ celé zápasy?

Reagovat
fantomas

Na rojadirectě by mohl bejt, případně na pl.cz bejvaj odkazy vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Usty

Pavlyuchenko fantastický branka..

Reagovat
Tomekcz

se zas jednou ukopl

Reagovat
Sarlin

Huddlestone, zákeřný prasák.

Reagovat
mithro

owen

Reagovat
vodka

do hajzlu, to je tak brutálně nefér.........

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vypadalo to, ze si stezuje jen na stehenni sval, ne na koleno, tak snad...

Reagovat
vodka

no jo, stalo se to u toho centru levačkou, tím nártem...

Reagovat
mithro

ale vzdy ked bol pri lopte tak s prehladom, snad sa len zle rozcvicil

Reagovat
mithro

ale vzdy ked bol pri lopte tak s prehladom, snad sa len zle rozcvicil

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nebude nic vážného. Možná ho měl Sir Alex spíš poslat na konec zápasu a neriskovat základ.

Reagovat
kiwwi

hamstring problems...urcite to nie je nic vazne, podla mna to zapracoval uz strach ze sa nieco stalo, tak siel radsej dole

Reagovat
SunFells

Tak to je tedy pěkný návrat

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele uz

Reagovat
kiwwi

ne, nejde to

Reagovat
Tomanatura

Kurva

Reagovat
C0br

Reagovat
Swarley

kurva do prdele to snad ne

Reagovat
iamek

:( ... Takovy hrac a porad zraneni a nejvetsim zmrdum se zraneni vyhyba :( ...

Reagovat
vodka

největší sympaťák celého klubu a on chudák dopadne takto...

Reagovat
iamek

A smejdi jako Ronaldo a spol co porad jen simuluji jsou neustale zdravotne v poradku

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Kokote.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Usty

nesměju se owenovi zaostalče

Reagovat
smazaný uživatel

I tak se mnou vsichni souhlasi

Reagovat
Usty

tak se poplácej na rameně, hrdino

Reagovat
Mindas

A ty na bambuli, kašpárku.

Reagovat
Usty

Reagovat
Mindas

Nebo ty snad nemáš bambuli? To je mi tě sice líto, ale nezoufej, teď už seženeš i vycpávku pro vytvoření "super" push-up efektu. Při sexu nech snad raději ale zhasnuto.

Reagovat
Usty

pán je nejen fantastický fotbalový odborník, ale i vtipálek..

Reagovat
Mindas

Šok, viď? Hned ses sám sobě zhnusil, že ty vlastně nejseš vůbec nic. Škoda, ale tak třeba u těch vaších "fans" Čukotky nejseš za úplnou vokurku.

Reagovat
Usty

že nejsem nic? U tebe nebo u několika lidí na EF? a co je mi potom, proč by mi na vašem povrchním názoru mělo záležet?

Reagovat
Mindas

Mně je nějaký EF u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč sem chodíš?

Reagovat
Mindas

Bláhově zoufat, že se něco změnilo.

Reagovat
Godwinson

Podle sebe, soudím tebe?

Reagovat
Mindas

Nevím, dej mi odpověď.

Reagovat
Godwinson

Když tak čtu ten tvůj příspěvek výše, tipuju, že ano.

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Za pár let si to přečteš a usměješ se nad tím, jak si byl trapný .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Aha.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

na někom si tu zlost musíme vybít

Reagovat
kiwwi

nemas sa vobec co smiat

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

Reagovat
C0br

ať ho sezere čert

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

plus to co hrubas nademnou...

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

Fabio translator

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mindas

Reagovat
C0br

Reagovat
fantomas

Oweneee!

Reagovat
Tomanatura

Owen by měl ukončit kariéru, je to naprosto zbytečné. To prostě nejde a nepůjde.

Reagovat
iamek

Bouzel souhlas :( ... Vubec by mi nevadil v realizacnim tymu

Reagovat
mithro

ak to bolo aj dnes o kolenach tak uz asi hej, toto musi byt frustrujuce..ale ak nie, tak to urcite este skusi je to bojovnik

Reagovat
iamek

Drzel se za stehno

Reagovat
Usty

Skvěle TIM !

Reagovat
smazaný uživatel

Bebe. Tohle mám na hráčích nejradši.

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill 50. gol v PL

Reagovat
Mindas

Reagovat
fantomas

Dneska je supr den.

Reagovat
fantomas

Teda až na toho Owena no.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni, Blades zase tecou

Reagovat
smazaný uživatel

S Ipswichem se to dá odpustit-

Reagovat
mithro

podme do nich, za Owena

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte niekto link na zápas Man.Utd?

Reagovat
C0br

To jsou centry jak v australským fotbale...

Reagovat
Swarley

uffff, ty Bebého centry...

Reagovat
Tomekcz

Bebe se trosku ukopl

Reagovat
mithro

owen - left harmstring to je smola proste

Reagovat
C0br

Už asi fakt nemá smysl to zkoušet dál.

Reagovat
kiwwi

*hamstring

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

S Hargreavesem to je už pomalu k pláči...

Reagovat
Mindas

Kde mám v tom hledat ten vtip a úsměvnost?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se mi líbí, jak všichni rýpou do Ustyho... Tam je ta zábavnost...

Reagovat
Swarley

ach tak, ha ha...

Reagovat
Usty

Takovej zápas bych si nikdy nepustil, nevěděl jsem, že se zranil..

Reagovat
Mindas

Brávo.

Reagovat
Godwinson

Teď si to teda slízneš ... cyniku.

Reagovat
Counter

Já pořád nechápu, jaktože není v AFC

Reagovat
Tomekcz

no ale zatim hnus vzdyt v utoku nikdo nejni a Wolves nikdo nenapada a nejso vubec pod tlakem

Reagovat
Godwinson

Supr, Blackpool, snad minimálně bod uhrajou.

Reagovat
Tomekcz

to je tak kdyz hru tvori Obertan, Bebe, Evra, a Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

To takhle hraje MU od zacatku? Vypada to, ze se hraje na Molineux....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

tak Oshea v zaloze jako by nebyl Obertan si umi jen predkopnout mic, Bebe neumi prihravat a uz sme v 8

Reagovat
Tomekcz

jo jeste Park to je taky neco

Reagovat
mithro

najtvorivejsi hrac United na ihrisku je nas poacher Hernandez, to je proste bieda

Reagovat
mithro

to je vykon teda, to uz ten CC vyzeral lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Manchester by si měl otevřít Owens' museum a vystavovat je tam, aspoň k něčemu by jim byli

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně ubohý

Reagovat
Nikikrew

Pls mozem vediet,co sa stalo rpesne Owenovi?Nejaky nestastny suboj alebo zase vymetenec Henry?!

Reagovat
smazaný uživatel

co se mu stalo? Narodil se a za 29 let zjistil, že by si něco zranil i při pletení...

Reagovat
iamek

Reagovat
Usty

Nenechám si zkazit náladu, nemůžu za to, že podavač míčů na Craven Cottage se rozbil zrovna když jste naříkali nad Owenem.. nemám důvod se mu smát, už několikrát jsem psal, že to není pravda..

Reagovat
smazaný uživatel

Mels to specifikovat Promin.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz jen ten smajl k Fergiemu napovidal tomu, ze je to fakt na Owena..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si to myslel taky, proto jsem reagoval tak neuvazene. Ale verim tomu, ze se Usty smal necemu jinymu a byla to nestastna shoda nahod. Kdo mel vedet, ze na CC klouze trava

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja taky

Reagovat
Usty

To, že nemám rád Chapmana nesouvisí s tím, že bych někomu přál zranění...

Reagovat
C0br

Bebe chce asi zabít někoho v levém rohu.

Reagovat
Tomekcz

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds United

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
mithro

ja som sa bal ze to neda

Reagovat
Swarley

ufff, aspoň tak...pěkně Park a samosebou parádní nahrávka

Reagovat
Tomanatura

Fletch

Reagovat
Tomekcz

Fletcher se na to nemohl asi divat

Reagovat
kiwwi

krasa...normalne som vedel ze dame do polcasu gol....perfect vision by Fletcher, good finish by Park

Reagovat
mithro

ale aj tak sa mi z nasej strany najviac paci javier, beha, roztahuje obranu Wolves, spolu s Fletcherom zatial jednooki medzi slepymi

Reagovat
kiwwi

ja si nemozem pomoct ale Park podla mna chytil opat paradnu formu a v kazdom zapase je jeden z najlepsich...dnes s Fletcherom

Javier to hra dobre, zatial sa nedostal do sance ale musi byt trpezlivy...je tazke hrat osamoteny na hrote

Bebe dost nervozny, ked ma loptu na nohe tak sa citi isty ale ked ma narazit alebo odcentrovat tak je vidno ze si neveri

Reagovat
Tomekcz

verim ze takhle otresnej polocas uz nejde zopakovat a bude to jen lepsi

Reagovat
mithro

park chyta formu ale dnes stracal hlavne zo zaciatkov hrozne vela lopt, ale zlepsuje sa, o tom ziadna

Reagovat
mithro

on musi hlavne tie cetre drzat pri zemi, akonahle chce ist vrchom tak mu to uleti..ale take drill crossy ma podla mna dobre

Reagovat
Tomekcz

Ale jako ten Bebe, co to je za centry a prihravky

Reagovat
Chazy

Hargreaves Moc pěkný, říkám už tak tři roky, že by měl radši skončit, jinak bude mít problémy do konce života.

Reagovat
Tomanatura

3 roky ne, ale už tak před rokem a půl jsme o tom diskutovali, to je fakt.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Tomanatura

Nejlepší bylo, že se nám za to každý smál...

Reagovat
Chazy

To aspoň trochu mělo úroveň a vznikla se z toho diskuze, teď akorát hromadně naprosto nesmyslně palcujou nějakou urážku na adresu ustyho, i když říká, že se nesmál tomu zranění :))))...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

děkuju

Reagovat
Swarley

Reagovat
Chazy

:))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

To moc úsměvný není, jen to dokonale vyobrazuje, jak tu šla úroveň diskuze doprdele:))) že dokonce ani moje účast už to nezachrání :(

Reagovat
herbage

Diskuse na úrovni bude až zítra, protože hraje Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

nudáááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Bebe dělá? Zleva mu to centruje docela dobře přece.

Reagovat
Tomekcz

lita mu to paradne

Reagovat
mithro

a Javier ho dobieha

Reagovat
Tomekcz

Javier se nakazil od Bebeho

Reagovat
Swarley

Paul Scholes na plac ať si ten fotbal dneska aspoň trošku užiju...

Reagovat
mithro

neviem, kv riziku ze dostane zltu a nebude hrat v stredu

Reagovat
Swarley

taky fakt...

Reagovat
Swarley

no ale teď už tam musí

Reagovat
iamek

Tak ted bych to risknul uz ... Je to hruza :(

Reagovat
smazaný uživatel

E-B se s tím nemazal

Reagovat
Usty

Reagovat
mithro

vsak taky zapas by si si nikdy nepustil

Reagovat
Usty

taky že ne, čtu si online přenos..

Reagovat
Pipo123

Bebe to je hrôza hrač, kde ho vyhrabali ?

Reagovat
mithro

omg

Reagovat
Swarley

ten Bebé se mi dneska snad jenom zdá, do pr*ele co to je za centry?to už snad není ani pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužili si to

Reagovat
Tomekcz

takovy jesle VDS

Reagovat
kiwwi

vedel som ze z toho utoku padne gol...to je ubohe branenie...naco tam zdvojuju hraca ked na 16ke je volny dalsi

Reagovat
Godwinson

Nádhera ... akorát ten West Ham mi nedělá radost.

Reagovat
kiwwi

another shocking cross from Bebe

Reagovat
C0br

Hej on hraje obertan?

Reagovat
mithro

ani moc nehraje :

Reagovat
Tomanatura

Jako mě Bebe nevadí, chápu, že to má ohromně těžké, že si to ani nedovedem představit, ALE nedat ani jeden centr ani brankářovi do ruky, to je prostě hrůza Ale vím, že už podal lepší výkony, takže to připisuju nervozitě.

Jinak, dneska bychom to s Welbeckem dali, tím jsem si jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Bebe se zastřeluje. Tentokrát byla při jeho centru aji vidět branka

Reagovat
Tomekcz

strida teda brzo, to melo byt uz v 60 min

Reagovat
mithro

maceta omg

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Insomnia je fakt pitomec. Doufam, ze zmizi z ligy co nejdriv

Reagovat
Chazy

Co proved?:)

Reagovat
smazaný uživatel

Twen toho proved...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam ho rad, nejdriv vystreli Wiganu body na St. James', ted dava gola Rovers a nici mi tim body do fanty...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych měl nemít rád lidi za to, že mi ničí fantu, tak by byl Kirkland už upálenej na hranici

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja uz to zacinam hrat tak, ze treba na zitra jsem dal pasku Chamakhovi s tim, ze doufam ze se netrefi a NUFC diky tomu odveze dobrej vysledek.

Reagovat
Tomekcz

dalsi ztrata to uz je konec

Reagovat
Side

Pořád budete ale neporažení

Reagovat
smazaný uživatel

boze, zas dalsi diver v lize

Reagovat
Tomanatura

Tojo. On se člověk stane diverem se statistikou posledních 20ti zápasů a jedním divem v 83. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Promin, tak proc to delal? Takovou ocividnou pitomost...

Reagovat
Tomanatura

Nevím. Já bych to nechtěl omlouvat, ale toto je dive jako od Steveho, taky jednou za rok a z touhy po tom, aby jeho tým vyhrál.

Navíc se vůbec nevztekal, dle mého to už kvůli té kartě a bučení neudělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Já budu jenom rád Sice mi nijak sympatickej neni, ale hráč je to skvělej a byla by škoda, kdyby zbytečně skákal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo si skocil? Ja nekoukal.

Reagovat
kiwwi

Javier

Reagovat
smazaný uživatel

Hrasek...

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Ten bude muset skocit jeste hodnekrat, nez na nej zacnu nadavat

Reagovat
mithro

ale nebolo to az take hrozne, a ani zdaleka take teatralne ako to zvykne nas mr. diver Nani

Reagovat
smazaný uživatel

Nas Mr. Diver je Rooney.

Reagovat
mithro

na toho uz som zabudol

Reagovat
smazaný uživatel

On sa ti pripomene.

Reagovat
mithro

ja sa desim jeho navratu

Reagovat
smazaný uživatel

no vypadalo to, že má školu od Gilardina

Reagovat
smazaný uživatel

jooooo manchester dostal fíka. snad to wolves udrží

Reagovat
smazaný uživatel

do haje

Reagovat
terry

Reagovat
Usty

nezapomeň, že ten tým dostal bůra doma od Olomouce..

Reagovat
smazaný uživatel

Tři penalty a vlastňák.

Reagovat
Swarley

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaark

Reagovat
smazaný uživatel

pfff...skoda

Reagovat
Tomekcz

Park je BUH

Reagovat
kiwwi

Parkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Usty

Villa si nezaslouží ani bod a bude mít tři...

Reagovat
smazaný uživatel

parkyyyy zaslúžil si to.

Reagovat
Tomanatura

On je neuvěřitelný. Jak já to tomu klukovi přeju ♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Park jednoznačne Man Of The Match, nielen kvôli gólom. Ťahal celú ofenzívu, rozdával lopty, parádny výkon.

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

a to prvych 15 min najslabsi na ihrisku, ale on je hrozny bojovnik

Reagovat
Side

Reagovat
kiwwi

ok Manchester sa definitivne dostava do starych kolaji

Reagovat
kiwwi

typical late late show from Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

Until we score sa nekonalo, chýbala poldruha minuta

Reagovat
Swarley

nedávno jsem to říkal...čím větší tužku hrajeme, tím víc bodů máme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

6 výhra za sebou tyto body se budou neuvěřitelně hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Park Omlouvám se že sem o nim pochyboval.

Reagovat
kiwwi

ja som ti to hovoril

Reagovat
smazaný uživatel

ty si trdlo mě zaujal už před 8 lety na MS v Japonsku a Korey. Taky tam byl Lee co hráll v Eindhovenu taky borec

Reagovat
vodka

díky

Reagovat
mithro

THIS IS UNITED

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Manchester ma tak nehorazny stesti Za to hovno, co posledni dva zapasy hrali, si nezaslouzili ani bod..

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat bych te opravil, posledni tri zapasy, ligove. A nejaky bod by si urcite zaslouzili, ale ne tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo kurva. Nevim proc, ale mel jsem dojem, ze posledni ligovej zapas byl proti Stoke, na ten zapas s Tottenhamem sem zapomnel..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten zapas se Spurs, tam to vitezstvi nebylo zas tak nezaslouzeny..

Reagovat
kiwwi

naopak, bolo zasluzene

Reagovat
mithro

zasluzene bolo aj proti Stoke, neviem co tu vsetci meliete

Reagovat
mithro

jj tuto zezonu mame take stastie ako nikto

Reagovat
Usty

Brede!!!!!

Reagovat
Counter

a neodpadnou a neodpadnou...

Reagovat
Tomanatura

Spurs už odpadávají

Reagovat
Counter

povíme si zítra, až City zase ztratí :)

Reagovat
Tomanatura

Boj o předkolo je pro máčky Ale je pravda, že City mě fakt zklamali, čekal jsem, že na tom budou jako Čukotka.

Reagovat
afc

este nemali ziadneho silneho supera,takze to je otazka casu..

Reagovat
smazaný uživatel

Remízovej král zase zaúřadoval

Reagovat
smazaný uživatel

nesnáším manchester united

Reagovat
C0br

nesnáším Typka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kiwwi

v takej Carling cupovej zostave som strasne rad za tieto usmudlane 3 body...proti City to uz bude ine kafe

Reagovat
mithro

tiez si myslim, polka tymu zvracia, hrame s CC zostavou, ubojovane ale platne tri body

Reagovat
r.mrazik

ja z tech sušenek stejne nemuzu

Reagovat
smazaný uživatel

Owen

Reagovat
smazaný uživatel

zítra arsenal dostane po čuni!

▒▓██ N █ U █ F █ C ██▓▒

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne pekny Tos nekde videl, nebo vlastni vynalez?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zabavil, kdyz jsem prolejzal profilu fanousku NUFC na FB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
.13

Reagovat
fantomas

Hele, vyhrajte si zase až ten příští zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, bude remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Videls film Purely Belter?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak ukradnou Shearerovi auto? Neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je ono Ja to videl az nedavno, ne ze by me to nejak nadchlo, ale v kolika filmech uvidis Shearera a St. James' Park?

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom poslednim argumentu už to stahuju. Přesně proto se mi líbí film Goool

Reagovat
smazaný uživatel

Goool je ale prisernej film, Purely Belter ma oproti tomuhle aspon nejakej dej

Reagovat
kiwwi

Gol nie je priserny film...jednotka sa celkom dala...dva uz bola naozaj blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Je to strasna hovadina Po hristi beha jinej souper, nez o jakym je rec, prestupuje se mimo prestupni termin, je tam jeste spousta dalsich hovadin. Navic je to spis takova pohadka, ne film o fotbale A od 15. minuty vis, jak to dopadne, hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Jednicka me bavila. Sice tam je spoustu nesmyslu jak pise hrubas, ale je tam aspon zakladni pribeh a je to pekne natoceny, scenar mizernej, ale rezie skvela. A hlavne spoustu zaberu z Newcastlu Dvojka uz je blbost vylozene na odpocinuti a trojka je odpad :-)

Reagovat
smazaný uživatel

MU včera... dobrá haluz.

Reagovat
.13

Dneska Liverpol doma neprehra a Newcastle si bod odvezie minimalne

remiza na ES je celkom cenna a mam pocit ze mi tentorok dufam zabojujeme o niejake pohary

Reagovat
smazaný uživatel

.... samá voda.

Reagovat
.13

my*

Reagovat
tomasinho

Dneska ideální scénař minmálně bod LFC a bod NUFC, obávám se ale, že to jsou spíš sny. Ale co, třeba Gerrard ukáže Ancelottimu, proč o něm tak básnil a pohřbí ty šašky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bod NUFC neni sen

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude hrát Malouda ve středu hřiště, tak Liverpool může klidně bodovat. A u NUFC sice očekávám prohru, na Arsenal zkrátka neumíme, ale třeba ta prohra 0-4 rozhodně neni vypovídající, takže jsem zvědavej, jak to dopadne s naší ideální 11tkou.

Reagovat
.13

podla mna porovnavat Pohar s Ligou sa nikdy moc neoplati

proste v Poharoch domunuje vacsinou ta Wengerova skolka kedze ostatni tam tiez davaju rezervy alebo mladikov ale ja mam taky dobry pocit ze dneska aspon bodik trhneme

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím v bod za remízu 1:1 (Nasri - Carroll)

Reagovat
.13

to by sa aj mne lubilo ale aj Nolanovi by som ten golik doprial

Reagovat
smazaný uživatel

Andy se dlouho netrefil a zrovna proti obraně Gunners by se určitě mohl prosadit, minimálně ze vzduchu. Ale Kev by taky mohl.. stát se nejlepším střelcem PL

Reagovat
smazaný uživatel

Gola da dnes Tiote. Procpe se do vapna, na zada mu skoci Djourou, ale Tiote si toho nevsimne a pobezi i s nim az do brany

Reagovat
smazaný uživatel

úplně to vidim...

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste u toho bude bezet tim svym prapodivnym zpusobem

Reagovat
tomasinho

Malouda asi nebude hrát vůbec a Lampard asi taky ne, takže střed bude Ramires, Mikel, Essien a nalevo vepředu Kalou nebo Žirkov.

Reagovat
herbage

My sice ideální 11ku nepostavíme, ale Djourou, Eastmond, Bendtner, Vela, Rosa, Eboué out a Cesc, Song, Nasri, Wilshere, Squillaci, Chamakh, Sagna in

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh je muj kapitan ve fante, takze toho se nebojim

Reagovat
herbage

No, v poslední době jsou gólovější Cesc, Walcott, Aršavin, Bendtner, Nasri i Song, ale jak myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

šašci hráli včera na OT. Tam to byla šaškárna!

Reagovat
smazaný uživatel

a co dneska City? remízka?

Reagovat
smazaný uživatel

WBA naposled prohráli, tak je to docela dobře možný. Zvlášť jestli Mancini nasadí ADebayora do základu...

Reagovat
Bayern +

tak ten zrovna najhorší v poslednej dobe nebol... Príšerný bol tie dva zápasy spolu s Tevezom.

Skôr záleží, či nasadí Balotelliho na krídlo, alebo Silvu na AM.

Reagovat
herbage

Batoletti na křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Střed Yaya, Barry, De Jong (Vieira)..na druhy kridlo by mohl zkusit Silvu...

Reagovat
Bayern +

a myslíš si, že Mancini toho nie je schopný ??

Reagovat
Nikikrew

Dneska proste musi Liverpool ten bod urvat! :)

Reagovat
smazaný uživatel

minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Man City - 0

Arsenal - 0

Liverpool - 0

Reagovat
Swarley

už jsem tady to video jednou dával, ale dneska se musí scouseři vytáhnout...žádný slitování a nedát jim ty body zadarmo

http://www.youtube.com/watch?v=GN8-HKcB4Ps

Reagovat
tomasinho

Tohle vidím poprvé, pěkné. Neboj se, my jim dáme co proto.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea jednoznačně 2:0

Reagovat
kiwwi

OT: zasa mimo futbalovy OT ale pobavi

Otvorte si Google Maps, dajte si vyhladat trasu, do bodu A napiste Japan, do bodu B napiste China a dajte vyhladat...a pozrite si krok 43

Reagovat
smazaný uživatel

Ted to mel dolar na FB

Reagovat
C-M@ster

Ne vsichni lidi na Eurofotbalu maji fb na dolara...

Reagovat
smazaný uživatel

Meli by mit

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Rozsirili by si prehled v politice

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Obyčejnej bug.. Navíc to není ani dvakrát vtipný

Reagovat
kiwwi

no mne staci ked to je vtipne raz

Reagovat
Godwinson

Už to tu psal dolar včera ... stejně jako trasa New York - Tokyo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

To je dost dobre.Sice je to uz starsie ale pobavil som sa na tom dobre

Reagovat
vodka

stáré...

Reagovat
kiwwi

posledny krat som tu nieco dal

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Útočník Magpies, jednadvacetiletý Andy Carroll, prý zase uvízl v hledáčku Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedavno podepsal smlouvu na 5 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Za kolik by bylo možno ho vykoupit?:)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze to momentalne mozny neni. Stejny pripad jako Shearer, drive Given - zajem meli ManUtd, Arsenal, ale hraci chteli hrat za Newcastle. Andy vyrostl v Newcastlu, dostal dres s cislem 9 a to je jeho zivotni fotbalovy sen, takze pokud ho nedonuti okolnosti, nikam nepujde.

Reagovat
smazaný uživatel

ako bi ste natipovali liverpool vs cheslsea

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
C-M@ster

Netipovatelne. Ale prece jenom bych tam hodil 02 a spis 2, nez 0.

Reagovat
C-M@ster

(vysledek asi 1:2)

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

zbožný přání 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pome ArsenalFC!!

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal: Fabianski Sagna Squillaci Koscielny Clichy Song Wilshere Nasri Walcott Fabregas Chamakh

(Van Persie na lavičce! )

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC: Krul; Simpson, Williamson, Coloccini, Enrique; Barton, Nolan, Tiote, Gutierrez; Ameobi, Carroll.

Stejná sestava, která porazila WHU a roznesla Sunderland. Tak uvidíme. Předevšim by to mohl být parádní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem zvedavej na toho Tioteho. Toho bude sledovat hlavne

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim špatný výkon nepředvedl, tak snad ani dnes

Reagovat
smazaný uživatel

A on je klasickej DM nebo DCM?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš DCM. ALe tyhle zkratky mi nic neřikaj Hraje zkrátka tak, že doslova ovládá střed pole.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
kiwwi

chapem DM, CM, AM ale este DCM to uz je moc...uz medzi CM a DM je niekedy taky maly rozdiel ze sa to ani neda jednoznacne povedat

Reagovat
smazaný uživatel

minule Joey 2 brutální fauly za 7 minut.Dneska hraje od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Minule jsem to nevidel, ale tezko se mi tomu veri. On letosni sezonu nemel ani jeden brutalni faul. Videl jsem7z10zapasu v lize. ...

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z těch dvou faulů byl fakt likvidační a druhej takovej hodně ošklivej na stojnou nohu

Reagovat
smazaný uživatel

budu doufat, ze mel spatnej den a dneska bude hrat ciste jako zbytek letosni sezony

Reagovat
smazaný uživatel

ale já mu to nemám za zlý.je to aspoň dobrej fotbalista ?

Reagovat
smazaný uživatel

Umístění Newcastlu v letošní sezoně je z velký míry hlavně jeho zásluha.

Reagovat
smazaný uživatel

to bych do něho neřekl...Se oholil a zklidnil asi.Nezabije Cesca dnes teda?Minule to tak vypadalo

Reagovat
smazaný uživatel

Možná má pifku na Arsenal. Ale jinak je fakt letos klidný. Myslim, že i dneska to bude v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

sňatkovej podvodník

Reagovat
Side

Konečně nehraje Arshavin

Reagovat
smazaný uživatel

+ na lávce Rosa, RvP, Bendtner a Andrej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá dost dobře

Reagovat
smazaný uživatel

těším se na Jacka

Reagovat
SunFells

Ideální sestava. A třeba se i Peršan ukáže na hřišti v 85. minutě za stavu 4:0

Reagovat
Counter

zbytečná skromnost

Reagovat
herbage

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

koukam, že nás po tý výhře v poháru vůbec nepodceňujete

Reagovat
SunFells

Ale prosímtě Já očekávám vážně těžké utkání, budu spokojený s každou výhrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Buď budeme mít štěstí a odvezem si bod, nebo vyválčíte vy všechny tři.

Reagovat
Counter

souhlas se Sunfellsem

Reagovat
Counter

( )

Reagovat
herbage

Skvělá sestava, Robin na lávce, co víc si přát? Snad jen návrat Verminátora s Ramseym

Reagovat
smazaný uživatel

a Diabyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trénuje už Aaron?

Reagovat
Azza

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom 9 zápasů v letošní sezoně skončilo 0:0

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

hezka sestava, konecne persie alespon na stidacce, arshavin nehraje , walcott v zakladu

skoda jen ze nehraje rosa

Reagovat
Side

Proč sem si pořád myslel, že se hraje na St James' Parku?

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám gól v síti Arsenalu. A remízu nebo těsnou prohru. Konečně to začíná

Reagovat
afc

4 roky na ES bez golu,uz by bolo nacase

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle z posledních 4 let a ten dnešní je diametrálně odlišnej Díkybohu.

Reagovat
afc

to je mi jasne,ale aj tak statistiky nepustia.

Reagovat
smazaný uživatel

7:0

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Joey s tou patkou vypada trochu jak Hitler

Reagovat
smazaný uživatel

to aj je prevteleny Hitler..:)

Reagovat
Usty

Místo Chamakha Persie a sestava je ideální..

Reagovat
smazaný uživatel

vyměnil bych Tomáše za Jacka a Squillaciho za Belgičana a je to vono

Reagovat
Usty

Na Vermaelena jsem zapomněl.. .. A Rosa.. nevím no.. řekl bych spíš, že je první volbou náhrady na každej záložní post..

Reagovat
Usty

ale spíš bych dal pryč Koscielnyho..

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu se bojim, že Wenger má dost zkušeností a prohlídnul Newcastle. Nechá ho hrát a pak udeří...

Reagovat
SunFells

To není jen o Newcastlu, už několik zápasů nechává Arsenal soupeři víc prostoru a těží z rychlích akcí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na nás tahle taktika bude platit.. a taky je vidět, že hráči Gunners jsou trochu někde jinde.

Reagovat
Usty

to bude mít Theo pré..

Reagovat
kiwwi

nemozem z tych Bartonovych trenirok o velkosti XS

Reagovat
smazaný uživatel

cesc

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas je zase marnej

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně ho Jack vyhnal,hada jednoho

Reagovat
SunFells

Zrovna když si Gaela pochvaluju, jak tam pěkně jezdí, tak nevhodně přejede Guttiereze

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere hraje parádně

Reagovat
smazaný uživatel

wilhere zatim do defenzivy

roste z nej opravdu kompletni hrac

Reagovat
Rssa

To si hráči Newcastlu schválně vzali tak malé dresy nebo jsou tak nařachaní?

Reagovat
smazaný uživatel

požičané z dorasteneckej akadémie..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se Tioté zraní, tak jsme v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas z formy, Barton se dneska hledá... nevim, kdo ty míče dopředu dostane...

Reagovat
smazaný uživatel

ten černoch

Reagovat
smazaný uživatel

dobře mu naložil

Reagovat
SunFells

Jak si pro to šel

Reagovat
smazaný uživatel

chamakh

Reagovat
smazaný uživatel

samach sa bude casom javit ako zbytocnejsi a zbytocnejsi..

Reagovat
kiwwi

FA Cup: Brighton - FC United of Manchester

Reagovat
mithro

no to bude sakra tazky super

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zluta byla jako kompenzace za Wilsherovou, nebo proc

Reagovat
smazaný uživatel

dejte góla!Ať se rozložijou!

Reagovat
SunFells

Samiree

Reagovat
Usty

Samire opovaž se vystřídat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ne andrej

Reagovat
smazaný uživatel

nudaaaa...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou všechny vaše zápasy, neni to naše vina

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, ze newcastle hraje hezky

Reagovat
Mindas

Letos? Rozhodně!

Reagovat
smazaný uživatel

myslel sem dnes, jinak sem newcastle videl snad jen jednou

Reagovat
Mindas

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

kurwa,to je přehuštěný

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas to je podruhý co je poslal do přečíslení

Reagovat
Usty

Nasri, Krul

Reagovat
smazaný uživatel

to sou haluzáři

Reagovat
smazaný uživatel

Krul

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mindas

Reagovat
Mindas

Z Krula roste výborný golman.

Reagovat
kiwwi

robi chyby

Reagovat
smazaný uživatel

kde? kdy?

Reagovat
kiwwi

napr. uz aj dnes

Reagovat
smazaný uživatel

to ze ho nemas rad z nej nemehlo neudela

Reagovat
kiwwi

ja z neho nerobim nemehlo

Reagovat
smazaný uživatel

On tam žádnou chybu neměl. Jednou nesebral míč ze vzduchu, ale nechal to odhlavičkovat Tiotého s Nolanem. Jestli udělal ještě něco, tak mi to připomeň.

Reagovat
kiwwi

presne to myslim...to bola cisto jeho lopta a on ostal ako prikovany...nehovorim ze je to zly brankar ale robi chyby (napr. aj proti Arsenalu v CC)...a ked k tomu pridam jeho nesympatickost

Reagovat
Mindas

S rostoucím věkem a zkušenostma se to ztratí. Nedělá víc chyb, než jakýkoliv jiný golman jeho úrovně.

Reagovat
Usty

Ta Wengerova bunda je na blití...

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

7:0 I

Reagovat
smazaný uživatel

jéžišmarjá.

Reagovat
Usty

What the...? Fabianski..

Reagovat
Usty

*

Reagovat
smazaný uživatel

ANDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

ANDY

Reagovat
smazaný uživatel

had jeden

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOO Carrol.

Reagovat
SunFells

Po té sérii dobrých zápasů to musí takhle posrat

Reagovat
kiwwi

vyborny vybeh Fabianski

ale tak cakalo sa kedy nieco domrvi

Reagovat
smazaný uživatel

čakalo sa na těba

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Usty

Reagovat
kiwwi

co je?

Reagovat
Usty

"vyborny vybeh Fabianski "

to je

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Usty

co je?

Reagovat
kiwwi

jak co je

Reagovat
Usty

jebe ti?

Reagovat
kiwwi

ok apson si ma rozosmial

Reagovat
Usty

taky odpověď.. je mi to jasné

Reagovat
kiwwi

to je dobre

Reagovat
mithro

teraz ta tu vsetci zozeru

Reagovat
smazaný uživatel

Takže teď v 70 minutě vyrovná Nasri a skončí to 1:1 jak jsem říkal, včetně střelců...

Reagovat
Mindas

Klasický Fabianski. Ale nechat útočníka takhle vlítnout do golmana může nechat opravdu jen stoper Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

fabianski a jeho sbíraní centrů

Reagovat
smazaný uživatel

je to jeho gól.Ale stejně ho chci jako jedničku

Reagovat
justcall

jedna střela na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Darren Fletcher

pekne andy, pekne... pochvalim aj krula.. len tak dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Snažila se i obrana i brankář, nejspíš to teď půjde na jeho vrub, ale spíš než někoho kárat to chce pochválit Carrola, skvělý náběh a výskok

Reagovat
Mindas

Andy to měl neskutečně lehčí, když nebyl vůbec atakovaný. Hráč v náběhu bude mít vždy trochu lepší pozici, než golman, který čeká na místě. Přesto měl ten balón Fabianski sebrat.

Reagovat
supervizor

Hnus co dneska předvádíme.

Reagovat
smazaný uživatel

a cos čekal?

Reagovat
supervizor

Čekal jsem víc. Hrajem mnohem huř než proti Šachtaru.

Reagovat
smazaný uživatel

měl mu rukama urazit tu jeho vymazanou hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamy, Chopra, Whittingham, Bothroyd dohromady nula bodů

Reagovat
Counter

Konečně jsme se dočkali, já věděl, že to už dlouho Fabianski neudrží

Reagovat
SunFells

Hmm. Je to škoda, ale snad ho to nepoloží a nevrátí se do starých kolejí, momentálně je to jednička.

Navíc takové chyby se dějí celkem často, akorát tahle bude zveličená jen proto, že se jedná o Fabianskiho, známého průseráře.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to první golman, který prohrál s Carrollem ve vzduchu. Navíc, když ho nikdo nebránil. Neviděl bych to tak černě. Wenger ho snad podrží.

Reagovat
Mindas

Reagovat
Counter

Já bych Fabianskému taky dále nechal místo jedničky, jen jde o to, jestli ho zas tahle chyba neuvrhne zpátky do otřesnosti... Lukasz je taková křehká květinka, stačí málo, aby se zas sesypal

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

takovahle chyba se proste stava i lepsim, za fabianskim stojim, rozhodne lepsi volba nez hliník

Reagovat
smazaný uživatel

no co na to říct, hrajeme dost tragicky, je sice hezky ze drzime neustale balon, ale jakmile se mame dostat do 16tky tak uz je to horsi, paradoxne ke konci polocasu kdy zacneme konecne neco hrat, dostaneme haluzackyho gola po naprosto zbytecny chybe. Newcastle sice hraje dopredu naprosto tragicky, ale narozdil od nas efektivne. Smerem dozadu hraje docela dobre, nedokazali jsme poslat finalni prihravku, maji dobre zhusteny stred hriste, a centry mame tragicke no

Jinak co se tyce hracu, tak potesil snad jen wilshere a jakž takž song a nasri

fabianski , chamakh , walcott

Reagovat
smazaný uživatel

hezky pěkně

Reagovat
herbage

Dneska je to tragédie, o ten gól jsme si laxní hrou koledovali. Škoda že ho dostanem v době, kdy jsme začali zápas kontrolovat Newcastle hraje dobře, dobře brání a v útoku má dva silné hráče, kteří ještě našim stoperům nadělají velké potíže. Krom šťastného břevna a Nasriho střely jsme neměli žádné tutovky, bude to chtít vystřídat a přejít na plné obrátky. Walcott je neviditělný, Samir zbytečně vodí míče, Cesc je na proplesknutí, jediný Song jde pochválit. Chamakh hraje taky tužku. Dříve alespoň udržel míč, sklepnul, ale dneska nevyhrál snad jedinou hlavu a ztrácí míče nejvíc z celého týmu. A Wilshere dobrý, jenže on není ten, kdo by dokázal zvrátit zápas. A Fabiansky? Stane se, jednou něco pdoobného přijít muselo, tak hlavní je, aby z toho nebyla ztráta bodů. Byla by škoda když máme gólmana ve formě ho po jedné chybě nepodržet a začít zase brankáře rotovat

Reagovat
herbage

Jinak Rosa, Aršavin, van Persie in, Walcott, Chamakh a asi Nasri out

Reagovat
smazaný uživatel

za toho Cesca ,a Song-ztratil 3(slovy tři) míče a už se tu na něj blije.Miliarda neviditelných míču co si s něma AFC může hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll tuhle sezonu 11zapasu 6+4 Newcastle Number 9!

Reagovat
kiwwi

dvojku Nolan + Carroll vam moze zavidiet asi kazdy

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh hodně špatný, myslím, že Robin to dneska rozhodne

Reagovat
justcall

ale Carrolla měl hlavně bránit Chamakh, kterej je dneska špatnej

Reagovat
Usty

Vidím to tak, že tam naskočí Rosa, nahraje Samirovi na dva góly a bude to..

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle, doufám že to udrží

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamy

Reagovat
smazaný uživatel

a opět ten samý scénář..

Reagovat
herbage

Na ES hrají o pauze Clubbed to Death od Roba Dougana, všimnul jsem si toho už minule

Reagovat
smazaný uživatel

7:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico. Ja si tady z toho delal prdel a Mancini to tak fakt postavil...

...Na hrotu Tevez, Kridla Silva s Balotellim a pevnej stred...

Reagovat
Mindas

Logické. Šetří některé hráče na derby. Tak snad v úterý bude hrát Milner s Adamem...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me ne. Adama s jeho vytizenosti fakt setrit neni potreba. To spis Teveze mohl setrit a dat ho tam az podle vyvoje utkani..

Reagovat
Mindas

Adam tam brzy stejně vleze.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je pro me nejhorsi mozna varianta sestavy, jakou jde poskladat..

Reagovat
kiwwi

zbytocne

Reagovat
Mindas

Však jistě. Logické u Boba.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel to spis tak ze stejne prohrajem?

Reagovat
Mindas

Nemyslel, protože on nikdy nemyslí.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Usty

Tevez

Reagovat
smazaný uživatel

Z: Hart - Baoteng, Kolo, Kompany, Zaba - Yaya, De Jong, Barry - Mario, Silva - Tevez

L: Given, Kolarov, Micah, Vieira, Ade, Johnson, Milner

Reagovat
vodka

tak to si asi aj zapnu, to bude sranda...

Reagovat
SunFells

Chamakh se tam akorát plete

Reagovat
Usty

Walcott nejdřív parádní basy Chamakhovi a pak ta pumelica.

Reagovat
smazaný uživatel

čtvrtý břevno,Říkám-haluzáři

Reagovat
smazaný uživatel

Zoufalče

Reagovat
smazaný uživatel

když myslíš.

Lepší nejste.Jste hrozní.-AFC trefilo 4x břevno vole

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff- Sakra to je zámek od Arsenalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Lukász!!!!

Reagovat
SunFells

To chce goool

Reagovat
smazaný uživatel

už sem se bal že ta standartka bude jak pres kopirak, co sem videl fabiho vybihat

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ze mam Chamakha ve fante

Reagovat
vodka

Tioté to tam vymyslel co za vrtulku?

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal zezadu pres kotniky. Nejdriv jsem se divil, ale z opakovacky to bylo jasny.

Reagovat
vodka

neříkám, že tam kontakt nebyl ,ale ta otočka byla zbytečná...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, Serie A mě fakt nebaví. Doufám že Arsenal - Newcastle bude zajímavější fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal to moc pěkný neni ani z jedný strany. Spíš boj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož na to že sem sledoval derby, tak se hrálo bez důrazu a bez náboje. Atmosféra mě tady taky připadá lepší a když už nic, tak to má alespoň spád.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Mě to třeba baví, ale nezainteresovaného diváka si umim představit, že nebude

Reagovat
Usty

Už aby bylo 5, tohle je fakt o ničem..

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, to je nejhorší South Wales derby v historii. Takhle hnusný fotbal jsem neviděl už dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff nikdy nehrál hezký fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna před pár týdny

Reagovat
smazaný uživatel

Letos sem je snad ještě neviděl. Ale loni sem je docela sledoval. Dělali dobré výsledky, ale ten fotbal byl hrůza a děs. Obrana a obrana a nakonec nějak dotlačili jeden gól a vyhráli.

Reagovat
Usty

Střídání roku...

Reagovat
smazaný uživatel

Andrejka to rozhodne

Reagovat
SunFells

Robin ...to snad nemyslí vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Robin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Král se vrací vy neumětely!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

RVP

Reagovat
Rssa

Tak snad RvP nedopadne jak Owen...

Reagovat
smazaný uživatel

není to Owen

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobre, Chamakh vystridal, ale jeste mam pojistenou 0 vzadu Enriquem na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ted prisel domu Dej mi nejaky rozumny vysvetleni prosim

Reagovat
Mindas

icq

Reagovat
smazaný uživatel

Zadny rozumny neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz vyhrajem, budem nejhur pati

Reagovat
smazaný uživatel

pššššt

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode. Kdyz to zvladlo WBA

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak rekl bych, ze je to vysledek Hughtonovi taktiky. Poprve v tyhle sezone se nezenem do utoku, kdykoli to jde, obrana s trochou stesti drzi a vepredu Andy a Shola zamestnavaj Arsenal a davaj vydechnout zbytku tymu. Vyborne zatim hraje Simpson

Reagovat
smazaný uživatel

To mam radost, aspon zas budu mit s Chazym o cem diskutovat

Reagovat
smazaný uživatel

slušivé kotletky RvP

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy chod uz niekde do p... s tymi tvojimi "centrami",....

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna na to neni o moc lip..

Reagovat
hefy

Joey má skvělej haircut. :))

Reagovat
Mindas

Reagovat
SunFells

Mít k tomu ještě ten knírek, tak je to vskutku parádní

Reagovat
hefy

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

Tiote najlepsi hrac na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten černoch

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi hrac NUFC v teto sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas nejhorsi (Perche nepovazuju za naseho hrace )

Reagovat
smazaný uživatel

Byt tam tak Hatem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to neni 0:1 ale...

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem Jonas vyslal 3x laxni prihravkou do precisleni Arsenal... v poslednich zapasech se zlepsil, ale ... jo a Enrique stihl Walcotta ve sprintu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Walcotta, to neni pro Joseho prekazka

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě Krul se vytasil s výborným zákrokem proti střele Nasriho z voleje. Snad už jsem na nic víc nezapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Krul je vybornej. Vedel jsem z lonska, co v nem je, ale ta psychicka odolnost a to, jak pusobi jiste, to musi byt i pro obranu vyborny A Chris poprve strida v 82. min

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti WHU ani nestřídal DNeska by mohl čas trochu natáhnout

Reagovat
kiwwi

zabudol...na jeho chybu ale nie srandujem, dnes chyta dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam byla, tak ji (ne)rad pripustim.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Loni mel taky slabej podzim a pak se vypracoval v neskutecnou oporu, treba to tak bude i letos A jestli ne, svedeme to na toho potroublyho fetaka, co vedl Argentinu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zase Joey....Krásnej let vzduchem zmrd

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

had zkurvenej

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
smazaný uživatel

na ty tvoje chcípáky

Reagovat
SunFells

To je tragédie. V době kdy my potřebujeme útočit má Newcastle víc ze hry. Absolutní nuda fotbal, Cesc mi přijde celkem znechucený, první dvě Wengerove střídání byly celkem vedle, hlavně to předčasné nasazení Peršana.

Reagovat
smazaný uživatel

co mate vsichni proti ty wengerově bundě, dyť je v pohodě

Reagovat
SunFells

Loni měl rozhodně horší, asi už mu skončila smlouva s Michelin.

Reagovat
Usty

vypadá jak kdyby byla dělaná na míru Valujevovi..

Reagovat
smazaný uživatel

to je dneska tragedia... ak dneska prehrame, tak na ten titul mozme fakt zabudnut..prehravat doma s tymami ako W.B.A a NEWCASTLE (pri vsetkej ucte) je neprijatelne...s tym gasparom na lavicke nieco nie je v poriadku...

Reagovat
smazaný uživatel

dej tam Rosicyho ty debile !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

uz asi nie..vsetky striedania su vycerpane...

Reagovat
smazaný uživatel

chovej se slušně!

Reagovat
kiwwi

850. pre Wengerovu vetrovku

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

loňská byla lepší...

Reagovat
kiwwi

mas pici, hlavne ze teplo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

The Reds team is: Reina, Konchesky, Kelly, Carragher, Skrtel, Lucas, Gerrard, Maxi, Kuyt, Meireles, Torres. Subs: Hansen, Wilson, Spearing, Poulsen, Shelvey, Ngog, Jovanovic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Doufám, že prohrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcu Wengera!!!!!!!!!Co to jééééééééé?

Reagovat
vodka

už nespamuj těma trapnostama...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavinove tragicke masky su presnym obrazom celeho Arsenalu...a nie a nie sa poucit...

Reagovat
smazaný uživatel

snad Magpies nevyhrají, pak pořád budeme číst hrubasovi komentáře :((

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně ať celá diskuze je plná lexessů, hrubasů, sonny andersonů, prosperů, apod. neboť jejich příspěvky se dají číst a mají hlavu a patu. pro rozumné uživatele EF

Reagovat
smazaný uživatel

vlezprdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro tvoje IQ by tu bylo potřeba tisíce Typku.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale tyhle komentáře jako, že někdo má dobrý příspěvky a tak, jsou uplně zbytečný, protože odpad tu bude vždycky, ale furt to není tak hrozný jako u primery, myslím, že anglie si udržuje diskuzi ještě slušnou a celkem na úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

hrozný,hrozný ,hrozný výkon Arsenalu....

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle na Emirates miluju Fanousci odchazi, kdyz se prohrava o gol a utoci se, vsude jinde se odchazi, az kdyz je to o 3 goly

Reagovat
smazaný uživatel

pocet fanusikov Arsenalu okolite metra nezvladaju pri ich hromadnom navale, pre to je pochopitelne ze za stavu 0-1 minutu do konca niektory vstanu skorej...

Reagovat
mithro

suhlasim, to je aj na inych velkych stadionoch, niekt ludom trva dostat sa zo stadiona domov aj vyse dvoch troch hodin, musia si vybrat no

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou to Geordies, no....

Reagovat
Rssa

Andy ...snad mu ta Cheryl dá

Reagovat
smazaný uživatel

Ranger

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOl ...Balotelli..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vodka

políbil znak?

Reagovat
smazaný uživatel

MAAAAAAAAAARIO!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevsiml jsem si..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale asi ne..ani u jednoho...

Reagovat
vodka

Wenger jak zalezl ja kželva do té bundy

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

a Hughton v saku vypadá docela dobře

Reagovat
mithro

Reagovat
C0br

Multifunkční bunda...

Reagovat
smazaný uživatel

a skoro odhryzol zo zipsiu od nervov pri zaverecnom hvizde...:)

Reagovat
kiwwi

jasna redka

Reagovat
mithro

Ranger

Reagovat
smazaný uživatel

Ranger

Reagovat
smazaný uživatel

Jehééééééééééééé NUFC ! Konečně na místech v tabulce, kam patříme.

Reagovat
smazaný uživatel

ono by to šlo blbečku.S Tomášem v záklaldu

Lexess-gratulace-to bylo naposled!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Nikikrew

A sme v keli!

Reagovat
Amos

vymrdat se na to ... v poháru je vyklepnem a doma s těma bubákama prohrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Krul, Tioté, Carroll, Simpson strůjci dnešního úspěchu Magpies!

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva kdyby Silva nahral..

Reagovat
smazaný uživatel

další trapas. jsem zvědavá na Arsenovu tiskovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak už sleduješ Arsenal niejaky ten čas, tak to budu zas tie iste vyhovorky dookola...to uz sa da za tie roky naucit aj naspamat...o tom "ako sa musime poucit z nasich chyb", o tom "ze nestracame nadej na titul a bojujeme do posledneho kola"(co ine sa aj da ,ze?)... tom ako sme hrali dobre, len stalo proti nam stastie..o tom ako ze piskal rozhodca..vyber si...pre mna su to uz otrepane fazy,ktore nemaju ziadnu vahu pre mna,,,,

Reagovat
smazaný uživatel

tuto sezonu měl už občas i pár poznámek k věci, takže tak nějak doufám, že si po tomhle "výkonu" bude sypat popel na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

ono jemu sa sype popel na hlavu tak ci tak, ak sledujes troska hlbsie Arsenal,tak vies ze vysiel na javo pred nedavnom v anglickych novinach jeho mimo manzelsky vztah s istou francuzkou..po zapase so Sachtarom k nej siel do Pariza utapat svoj zial...zial (pre neho),ho zachytili novinari...

Reagovat
smazaný uživatel

The Sun + jeho soukromý život.

je mi to fuk, i kdyby ošukal třeba všechny francouzské zpěvačky.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to The Sun po prvy krat...a po druhe fuk to neni, jeho spravanie specialne ako trenera, ma mat urcitu uroven...je to svojim sposobom reprezentant klubu...tak ze fuk to moze byt akurat tak tebe...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud teda nemám špatné informace, tak ten článek vyšel včera v tištěném The Sun a ostatní deníky to pak přebraly.

Nevěra je špatná, ale co my víme, jak to mají Wengerovi doma. Navíc - kdo jsi bez viny, hod kamenem.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe..no to mas pravdu teda,kto si bez viny hod kamenom..hodila by si?:)

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě abych nebyla nařčena, že měřím dvojím metrem, když jsem si tady onehdá odplivla nad Rooneym - platit si prostitutku v době manželčina těhotenství je přece jenom trochu něco jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to je,ale zas zaplatit si za prostitutku a mat niejaky bocny vztah niejaky cas je rozdiel...to je jedno v podstate ,je to svinstvo..Len aby sa nam z nasho mileho deduska,nevyklulo pekne prasa..

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

FB?

Reagovat
terry

Andy Carroll by se už v lednu mohl stát novou posilou Chelsea. Ta za talentovaného útočníka Newcastlu údajně nabízí 15 milionů liber.

Reagovat
smazaný uživatel

At si vylizou rit

Reagovat
terry

Hlavně nevím, kdo tohle pořád vymýšlí.

Reagovat
smazaný uživatel

CFC má dlouhodobý zájem, takže tady bych tomu i věřil.

Reagovat
terry

No jo, jenže v lednu nikdo nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim, ale Andy nepřijde určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Andy je oddanej Geordie, na toho muzou zapomenout

Reagovat
lnterista

Mariooooooooo

Reagovat
herbage

No comment...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to je ta debata na urovni ktoru si vcera sluboval?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Gratz NUFC.

There's only one team in Wales!

Reagovat
Amos

Jinak děsný střídání - dolu měli jít Fabregas za ROsickýho , Walcott - Arshavin , Chamakh - Bendtner , naprostá chyba tam dát RvP.

Reagovat
Counter

Z naší strany trapas, Magpies hráli skvěle disciplinovaně → zasloužené vítězství.

P.S. Cescu, hledej formu

Reagovat
smazaný uživatel

takhle tragickyho cesca sem dlouho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

hrozivej zapas, takhle uz sem se dlouho nenudil

za takovej vykon si opravdu nezaslouzime ani bod, i kdyz zapasu by aslusela spise remiza, vzhledem k tomu jakej upletl newcastle z hovna bic, ptz v ofenzive byl jeste marnejsi, ale na druhou stranu jeste sem letos nevidel proti arsenalu takhle propracovanou defenzivu, klobouk dolu.

jinak k vykonum hracu se radeji ani nevyjadrovat, az na songa vsichni průmerny nebo hlavne silne podprumerny vykony

hnus

Reagovat
smazaný uživatel

MAAAARIOOO

Reagovat
Nikikrew

Nechapem Aw-ho strieanie????Preco nestiahol Wallcota a Fabregasa.Boze my doma prehrame s Newcastlom?!.Kde su tie casy ked sme si priali vysoku vyhru?kde?A teraz,sme radi ze vyhrame doma 1:0.Toto je sen.Takto sa o titul nebojuje

Reagovat
smazaný uživatel

tým, který prohraje s 2 nováčkama a ještě k tomu doma, nemá šanci na titul...bída, děs a utrpení du si pustit DEXTERA, ale nejradši bych někoho zabil sám

Reagovat
SunFells

Vidím to úplně stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani moc nemám radost, takhle si Čukárna zahraje o titul sama se sebou

Ale pěkné od The Toon, každá taková věc dokáže udělat radost.

Jinak náš začátek sezony je dost špatný. Pár haluzácky vybojovaných bodů z Cottage a Britannie nedotaženou práci s Evrtonem a MC možná napraví, ale excesy s Wiganem a West Hamem ne. Připadá mí, že se na ligu kašle...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je hezký hrát na 4 útočníky, ale když jim nemá kdo nahrát tak sou tak ničemu a to jěště 2 z nich tam spíš zavazali...

Reagovat
Usty

Petr Cech - Branislav Ivanovic, Alex, John Terry (c), Ashley Cole - Ramires, John Mikel Obi, Yury Zhirkov - Salomon Kalou, Nicolas Anelka, Florent Malouda

Subs: Ross Turnbull, Jose Bosingwa, Paulo Ferreira, Josh McEachran, Gael Kakuta, Daniel Sturridge, Didier Drogba

Hm, tak to jsem fakt zvědavej.. Bez Drogby, Essiena, Lamparda..

BTW: opravdu nejhorší fantasy víkend všech dob..

Reagovat
smazaný uživatel

Proc je Drogba na lavicce?

Reagovat
REPLIKATOR

Drogba na lávce

Reagovat
Usty

Nevim proč, když říkal Ancelotti sestavu na tiskovce, byl jedním z 9 jistých jmen.. otázka byla jen Essi/Rami a Flo/Kalou.. asi něco náhlýho, nebo taktickej záměr.. naběhne tam v 70' a dá vítěznej gól třeba..

Reagovat
smazaný uživatel

nevim kdy jindy vás porazit bez Drogby. I v tý naší paskvil sestavě.

Reagovat
Mindas

V životě jsem snad neviděl většího zm**a na trávníku, než je Mario. Ten je tak neskutečně nahoře, že to láme veškeré definice arogance.

Reagovat
Mircu5

Reagovat
smazaný uživatel

jak se to projevuje?

Reagovat
Mindas

To chce vidět. Je zákeřný, namyšlený a dělá ze sebe zkrátka největší hvězdu. Udělat krok navíc je pro něj nesmysl. A pokud nedostane nahrávku přesně do kecky, tak nahrávajicímu hráči začne nadávat a přestane hrát. Držkuje i na Téveze...

Reagovat
Mindas

No a teď červená. Tenhle člověk potřebuje neskutečně profackovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych nemel projekt do skoly, tak to zapnu... i kdyz po redce to vlastne uz nema smysl.

Reagovat
Mindas

Já lituju toho, že jsem to zapnul.

Reagovat
Mindas

Já lituju toho, že jsem to zapnul.

Reagovat
smazaný uživatel

.......Kdyby chtel, mohl by se klidne rovnat i nejlepsim utocnikum PL, jenze s tou jeho povahou..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aspon ze ty goly dneska dal..

Reagovat
Godwinson

Newcastle výborně .. Balotelli dva góly, zrovna on.

Sestava Chelsea.

Reagovat
mithro

YNWA cmon

Reagovat
kiwwi

I'd rather walk alone

Reagovat
smazaný uživatel

you can walk with as many poeple as you want.... další debilní koment...

Reagovat
C-M@ster

Napise mi nekdo adresu streamu na Liverpool - Chelsea pro SopCast? Dekuji.

Reagovat
Boban

Channel - 6816

Reagovat
kiwwi

6816

Reagovat
C-M@ster

Díky borci.

Reagovat
Rssa

Nandoooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma a Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Pool, supr

btw. nějaký kvalitní soapcast mimo Yes?

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 98700

Reagovat
smazaný uživatel

offline

Reagovat
smazaný uživatel

82153

Reagovat
smazaný uživatel

Balotteli...

Reagovat
Boban

co udelal?

Reagovat
Mindas

Narodil se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Jako tohle nepochopíš. Od začátku zápasu pořád někoho ze zadu sestřeluje, že akorát zkazil celý zápas. O té doby celý zápas jeden veliký faul...

Reagovat
Tomanatura

Dělal to stejné 2 roky v Interu, on jinak nehraje.

Reagovat
Mindas

Jistě, ale přesto jsem čekal trochu změnu, když hraje PL. On to ale ještě více "dokrmil."

Reagovat
smazaný uživatel

Balloteli je rozmaznany spratok,to je cele...a je v spravnom klube pre neho...

Reagovat
smazaný uživatel

narodil sa pazravy po peniazoch,prestupil do klubu jeho chutkam obstojnym,dal dva goly a dostal cervenu...

Reagovat
Mindas

Tohle se nedá moc pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

mám ho rád

Reagovat
Nikikrew

Hmmm Torres :)

Reagovat
smazaný uživatel

Starý dobrý Nando je zpátky, moc mu to přeju

Reagovat
vladis271

Dámy a páni, konečne, španielsky toreásor, krotiteľ býkov je späť.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak znova, Sigma a Liverpool 2:0 a 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

JJ,koukám pak puk ale dalo se to čekat , Lamps a Ess se nedaj nahradit . Hrajeme asi jako po flámu ale coš furt první v PL o tom si Live fans může nechat zdát

Reagovat
smazaný uživatel

EL NINI JE ZPĚT !!! a to je sakra dobře

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že vydrží zápas a pak zase leži doma se sádrou

Reagovat
minoLFC

no keď hrame s vami tak ju složí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vás nechváme , minulí rok nám Gerrard nechal dát gol k Titulu Takže se musí nějak poděkovat

Reagovat
minoLFC

Reagovat
minoLFC

Torres Meireles

Reagovat
vladis271

presne, ale všetci hrajú skvele, Kelly ma prekvapil. Len sa mi zdá Škrtel trocha neistý dnes.

Reagovat
cristiano.K.

kelly supr, vzadu na jistotu a ta střela byla povedená,škoda že zblokovaná

Reagovat
cristiano.K.

supr kluci jen tak dál jen to podskočení Škrtěla

Reagovat
vladis271

Jediné čo ma sere, že mufani majú radosť.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ,jediný komu pomuže je Mufanům :) Live už bude rádo z LM .

Reagovat
smazaný uživatel

S Commolim?

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

je potřeba utužovat naše vztahy

Reagovat
C-M@ster

Sice jen 25 bodu, ale 1. vyhra v tiplize na dosah.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím říct, že Newcastle má nejošklivějšího fanouška na ostrovech

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ošklivější je ten antagonista z komiksu Alice in Sunderland.

Reagovat
mike.84

pěkně pepe, zakrok zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Čechův z před chvíle byl lepší

Reagovat
mike.84

no však taky sem to nemoch vědět páč do budoucnosti nevidím :D . oba byly parádní až na to že u čecha to bylo pyrhovo vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

Drogbovi se nechce, to už žádné drama nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Trapný dive...

Reagovat
kiwwi

sa mi zdalo alebo hral Lucas dobre a dovolil si aj finticky?

Reagovat
smazaný uživatel

Mal pätičku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele