De Bruyne netuší, co s ním bude v létě

25.03.2013, 18:52
Aktuality
Kevin De Bruyne letos hostuje z Chelsea v Brémách a zatím netuší, kde bude hrát příští sezonu. Záležet bude na postoji londýnského klubu. A mladý belgický záložník v tuto chvíli neví, co s ním Chelsea zamýšlí. Podle německých médií o něj roste zájem mezi bundesligovými týmy.

"Chci všem ukázat, že mohu hrát i v Chelsea. Nyní ale nevím, co se mnou chce Chelsea dělat," říká De Bruyne. "Takže je těžké říct, co se mnou bude v příštím roce nebo letech. Prostě musím čekat."

Podle německých médií by Brémy 21letého hráče získaly nastálo, zájem o De Bruyna údajně jeví také Leverkusen o Wolfsburg. Chelsea za mladého záložníka loni v lednu zaplatila Genku osm milionů eur a podepsala s nim smlouvu do léta 2017.

De Bruyne se nyní soustředí na výkony v belgické reprezentaci. V týmu hraje i s Edenem Hazardem, hvězdou Chelsea. "Rád bych s Edenem hrál i v klubu. Známe se dlouho, jsme vrstevníci a v reprezentaci jsme spolu něco odehráli. Většina hráčů z reprezentace hraje ve velkých klubech, proto věřím, že na něj mám i já," dodává De Bruyne.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (538)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele