Schürrle je prý s Chelsea domluven, Leverkusen ale stále váhá

06.05.2013, 21:27
Aktuality
André Schürrle stále neví, zda po dvou letech opustí Leverkusen, aby si vyzkoušel své první zahraniční angažmá. Německý reprezentační křídelník je podle ředitele Bayeru Wolfganga Holzhäusera zřejmě již dohodnutý s Chelsea, porýnský klub o jeho prodeji ale stále nerozhodl...

Dvaadvacetiletý ofenzivní hráč přišel do BayArény v létě 2011 z mateřského Mainzu, který za něj tehdy vyinkasoval osm milionů eur. I vzhledem ke smlouvě do června 2016 má být dnes jeho cena zhruba třikrát tak vysoká a zaplatit ji je ochotná londýnská Chelsea.

"André Schürrle zřejmě již s Chelsea podepsal smluvní dohodu, vše ale závisí na tom, zda ho uvolníme. Dostali jsme konkrétní nabídku, o které musíme přemýšlet a také přemýšlíme," uvedl Wolfgang Holzhäuser pro magazín Kicker. "Samotná cena ale nerozhoduje, musíme mít k dispozici náhradu a v tom je zatím problém," dodal šéf porýnského celku.

Schürrleho by v třetím týmu bundesligové tabulky mohl nahradit Kevin De Bruyne, který právě z Chelsea letos hostuje v Brémách. "Toho ještě čekají jednání s Chelsea. Patrně také existuje relativně vysoká nabídka z Dortmundu, podle našich informací ho ale chce Chelsea jen poslat na hostování. My s ním ještě musíme promluvit, jestli k nám skutečně chce a za jakých podmínek," prozradil Holzhäuser, který má údajně v záloze Pierra-Emericka Aubameyanga ze Saint-Étienne a Jesého Rodrígueze z Realu Madrid.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (395)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele