Premier League - preview 30. kola

16.03.2013, 08:51, aktualizováno 17.03.2013, 08:29
Previews
Dva londýnské kluby se dnes pokusí potrestat včerejší prohru Manchesteru City a přiblížit se tak ke druhému místu. Tottenham doma v derby hostí Fulham, další městský souboj se uskuteční na Stamford Bridge, kde Chelsea přivítá West Ham. Newcastle jede do Wiganu, Norwich do Sunderlandu...
Sunderland AFC - Norwich City  (neděle 14:30)
V dějinách Premier League se stalo už pomalu pravidlem, že minimálně jeden tým prožije solidní podzim a pak během jara prodělá takový propad, že se zpříma vmíchá do záchranářských bojů. Některé kluby, většinou tedy nováčci (Blackpool, Hull), pak takové sešupy nepřežívají - a Sunderland, potažmo Norwich, by se do téhle party mohly docela dobře přiřadit.

Vykřičník nad Canaries, kteří od 15. prosince (tehdy byli sedmí) vyinkasovali všehovšudy osm bodů z 12 zápasů, není tak gigantický jako ten vznášející se nad Black Cats; a to ze dvou poměrně evidentních důvodů. Zaprvé to jsou tři body navíc, hlavně ale nadcházející los. Norwich sice čekají dva ultratěžké výjezdy, mimoto už ale v jeho harmonogramu najdeme převážně schůdné soupeře - zato na Sunderland se třesou celky Manchesteru United, Chelsea, Newcastlu i Everton, ti všichni ke všemu v nadcházejících pěti týdnech, pěkně po sobě.

Martin O’Neill toto měření sil, ačkoliv nejde rovnou o typický záchranářský souboj (Norwich má na Wigan, jenž může počítat s jednou dohrávkou, náskok devíti bodů; SAFC šesti), popsal jako "velký, velký zápas" - a měl pro to doopravdy pádné důvody. Jeho Mackems posbírali pouhé dva body z 18 možných, navíc sám severoirský manažer musí mít na paměti, že pod ním Sunderland už loni nefinišoval v pozitivním duchu. Během závěrečných osmi kol tehdy zaznamenal propad z osmé na 13. pozici; a pokud bychom tenhle úsek naroubovali na současnou situaci, všichni víme, co by nám vyšlo. Sunderland by se po šesti sezonách v nejvyšší soutěži znovu ubíral o patro níž.

Norwich na severovýchod Albionu zajíždí oslaben o důležitého křídelníka Anthonyho Pilkingtona, toho na trávník nepustí problematický zadní stehenní sval, který si natáhl v duelu se Southamptonem. Mimo hru zůstávají rovněž Surman, Tettey a první brankář Ruddy.

V Sunderlandu se v poslední době strachovali o Dannyho Rose, ten si ale své staré zranění obnovil pouze v jakési pidiverzi, takže by teoreticky mohl být připraven. Connor Wickham by po návratu z hostovačky v Sheffieldu Wednesday rád předvedl, co tam pochytil, zatímco James McClean možná nic nepředvede právě kvůli tomu, že něco chytil.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gardner, O'Shea, Bramble, Rose - Sessegnon, Larsson, N'Diaye, Johnson - Fletcher, Graham
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Bunn - Martin, Bassong, Turner, Garrido - Snodgrass, Howson, Johnson, Hoolahan - Kamara, Holt
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Fulham FC  (neděle 16:00)
Dvě malá, z historického hlediska prakticky nevýznamná londýnská derby nám slibuje nedělní program. Souboj Tottenhamu a Fulhamu nabízí střetnutí těch zaběhlejších firem v elitní společnosti; o něco víc ale může nezasvěceného diváka lákat spíše kvůli osobám manažera Martina Jola a útočníka Dimitara Berbatova.

Nizozemský lodivod si může být jist vřelým přivítáním na stánku, kde mezi lety 2004 a 2007 ordinoval jeden z nejpohlednějších herních projevů, jaké divák Premier League vůbec může pamatovat. To samé zřejmě nelze říci o bulharském mágovi, který si odchod z White Hart Lane prakticky vyvzdoroval v poslední den přestupového okna. Možná proto pak na severu Londýna v ani jednom ze tří pokusů (ještě coby hráč ManUtd) neskóroval - atmosféra vůči němu nikdy nebyla přátelská. Teď je každopádně výtečně naladěn, trefil se ve třech z posledních čtyř utkání, a tak doufá v prolomení série.

Což ostatně platí pro celý Fulham, jenž na White Hart Lane plně nebodoval od roku 2003 a pod Martinem Jolem má zatím s Tottenhamem hrubě nepřívětivou bilanci 0-0-3 se skóre 1:8 (onen jediný gól si ještě musel do vlastní sítě vstřelit Kaboul, a to již 6. listopadu 2011). Nyní ovšem Cottagers mohou jít do zápasu plni odhodlání. Na dvou posledních výjezdech bodovali, přičemž Spurs posledně přišli o dlouhotrvající neporazitelnost, aby se následně pořádně vyčerpali ve čtvrteční odvetě osmifinále Evropské ligy. Tu kohouti nechali navzdory očekáváním doběhnout až k prodloužení, tudíž celých 120 minut odehráli klíčoví hráči jako Vertonghen, Walker, Parker, Dembélé či Sigurdsson.

Tahle vyčerpávající zkušenost si tedy může na sestavě Tottenhamu vybrat aktuálně dosti nečitelnou daň. Na lavičku se mimo naskočivších "béčkařů" (Friedela, Gallase, Naughtona, Livermorea) patrně ubere také Adebayor či Sigurdsson; od začátku by měli určitě operovat Lennon s Balem, který v Milán neúčinkoval pro karetní trest, potažmo tedy Holtby.

Jestliže Tottenham měl na rehabilitaci sotva dvoudenní prostor, Cottagers naposledy čutali do balonu 2. března, tedy přesně před 14 dny. To by rovněž mohlo dělat fatální rozdíl. Právě během těch dvou týdnů se stihl uzdravit Steve Sidwell, naopak Diarra se dozvěděl diagnózu, která jej asi vyřadí ze zbytku sezony.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dawson, Vertonghen (Caulker), Assou-Ekotto - Parker, Dembélé - Lennon, Holtby, Bale - Defoe (Adebayor)
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Riether, Senderos, Hangeland, Riise - Dejagah, Karagounis, Sidwell, Duff - Ruiz, Berbatov
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wigan Athletic - Newcastle United  (neděle 17:00)
Už loňská záchrana Wiganu byla bez přehánění zázračná a takové věci se zkrátka neopakují. Vědí to v Hullu (2010), vědí to ve West Bromwichi (2006)...na druhou stranu samotní Latics se například roku 2007 zachránili rozdílem pouhého skóre, a teď je tu po šesti letech máme zas. Ztrápené a nabízející tu starou otázku: jsou vůbec ještě schopni se opět zotavit a nesestoupit?

Atletům zbývá do konce sezony odehrát 11 utkání, na 17. Aston Villu přitom ztrácejí šest bodů - se dvěma zápasy k dobru. Nic tedy není ztraceného, minimálně zdánlivě. Ve skutečnosti si každopádně Wigan nutně potřebuje rozpomenout na to, jak se vyhrává; ačkoliv to totiž dokázal koncem února v Readingu, vedle toho v dalších sedmi přilehlých kolech stejný kousek nepředvedl.

Což nestačí, tři remízy jsou mimoto zkrátka málo. Na druhou stranu loni svou památnou rehabilitaci Martinezova parta definitivně zahájila teprve 24. března vyloupením Anfield Road; třebaže situace v tabulce byla tenkrát pochopitelně o chlup jinačí (Wigan před Liverpoolem ztrácel tři body na QPR se stejným počtem 29 odehraných zápasů).

Newcastle má o mnoho prozaičtější starosti - ve zbytku sezony se bude pokoušet hrabat do vnitřku top10, o holou záchranu by se už díky inspirativní francouzské enklávě doopravdy neměl obávat. Na Wigan živí náskok devíti bodů a jednoho kola, navíc v šesti posledních kolech registruje hned čtyři výhry. Jen Tottenham, Arsenal a ManUtd si v tomto intervalu, který není náhodný (oficiální server Premier League ho používá k sestavování takzvané "tabulky formy"), vedly lépe.

Straky zároveň mohou své zraky upínat také na jinou soutěž, neboť postoupily do čtvrtfinále Evropské ligy; rozptylu se tedy sice dostává také Wiganu (nadále působí v FA Cupu), tomu však něco takového může tak maximálně osudově přitížit. Spolu se zraněními, přirozeně. Nicméně v tomhle ohledu na tom Latics nejsou tak bledě. McManaman nejspíš nebude moci nastoupit a Miyaichiho čeká operace - oba tito borci však nejsou těmi, na kom by stála základní sestava 18. týmu tabulky. A na Ramisovu absenci si už Wigan dávno mohl zvyknout.

To Newcastle v uplynulých dnech sbíral mnohem dramatičtější zprávy. Yohan Cabaye musel střídat během duelu s Anži pro pnutí v tříslech a teoreticky by mohl chybět také dnes; jeho krajana Ben Arfu potom čeká operace s hamstringem a pauza táhnoucí se napříč celým zbytkem ročníku. Fit už je alespoň Shola Ameobi.
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Al Habsi - Scharner, Alcaraz, Figueroa - Boyce, McCarthy, McArthur, Beausejour - Di Santo, Koné, Maloney
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Debuchy, Yanga-Mbiwa, S. Taylor, Santon - Perch, Tioté, Sissoko - Gouffran, Cissé, Jonás
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Chelsea FC - West Ham United  (neděle 17:00)
Rafael Benítez nebyl ve svém angažmá příliš úspěšný. Nedokázal dovést Chelsea do finále ligového poháru, nedokázal vyhrát mistrovství světa klubů, zato dokázal nastřádat nevídanou ztrátu v ligové tabulce. Nyní však se svými svěřenci zabírá a vše se v lepší obrací. Postup do čtvrtfinále Evropské ligy, úžasný výkon ve druhé půli čtvrtfinále FA Cupu s Manchesterem United, dokonce se gólově prosadil i Fernando Torres.

S tím vším má Chelsea logicky obrovsky našlapaný program. Už do této doby bylo velmi výjimečné, když měli Blues v týdnu volno, teď se ho nejspíš nedočkají do konce sezony. Není ale divu, v srpnu byli Londýňané v sedmi soutěžích, osmá je nyní Evropská liga. Alespoň zde by rádi obhájci titulu Ligy mistrů rádi získali cenný pohár. V Premier League už na něj dosáhnout nemohou.

Ztráta na Manchester United na čele je obrovská. 19 bodů je při devíti (deseti pro účastníky FA Cupu) kolech do konce nedostižné manko. Chelsea se tak soustředí na reálné cíle, jimiž je třeba kvalifikace do Ligy mistrů na příští sezonu. Zatím drží čtvrtou příčku s náskokem 5 bodů na Arsenal, mimo hru nejsou ani v boji o třetí místo, Tottenham je na dosah.

To West Ham už má vlastně splněno. Hraje si svůj střed tabulky, náskok na sestupové příčky je devítibodový a odstup od vyšších míst podobně vzdálený. Malé londýnské derby přesto v žádném případě nevypustí. Pikantní mohlo být pro Joe Colea, jenž v Chelsea odehrál nejlepší roky své kariéry - z utkání ho ale vyřadil problém se zadním stehenním svalem.

Jinak ale z tábora Hammers přicházejí jen dobré zprávy. Mark Noble by se po zranění měl vrátit do sestavy, stejně tak je k dispozici i James Tomkins. Blízko k návratu je i levý obránce George McCartney, který už tři měsíce laboruje s kolenem. Otazník nicméně visí nad Kevinem Nolanem.

Chelsea má k dispozici naprosto plný kádr, využít může i Dembu Ba, jenž v Evropské lize hrát nesmí. Benítez tak kromě Oriola Romeua může šachovat s jedenáctkou podle libosti. Očekává se i návrat Franka Lamparda - legenda Blues už poměrně dlouho čeká na dvoustý gól v modrém dresu, proti někdejšímu zaměstnavateli by se mu mohlo zadařit.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Ivanović, Cahill, Luiz, Cole - Mikel, Lampard - Moses, Mata, Hazard - Demba Ba
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jaaskelainen - O'Brien, Tomkins, Reid, Demel - Diamé, Taylor, Noble - Vaz Té, Carrol, Jarvis
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Manchester City  (sobota 13:45)
Přestože David Moyes oslavil ve čtvrtek 11 let na lavičce Evertonu, důvod k oslavám rozhodně nemá. Minulý víkend vyzvali Toffees ve čtvrtfinále FA Cupu podceňovaný Wigan a skončilo to ostudou. Během tří minut Ján Mucha hned třikrát inkasoval a domácí se z tohoto knockoutu již nevzpamatovali. Šanci na nápravu mají v sobotu v lize proti Manchesteru City.

Citizens, ti naopak v téže fázi téže soutěže zazářili. Pěti góly smetli zoufalé Barnsley, o což se postaral především Carlos Tévez, jenž zatížil konto druholigového celku třikrát. Man City tak navázal na dobrou pohárovou formu - ve čtyřech dosavadních kolech ani jednou neinkasovali a s celkovým skóre 13:0 kráčí do semifinále. Tam už přijde tvrdší oříšek; lepší z dvojice Chelsea - Man Utd.

Otázkou zůstává, zda se jim podaří tuto formu převést i do ligy. Premier League totiž zůstává pro svěřence Roberta Manciniho letos zapovězená. Když už to vypadalo, že by obhájce titulu mohl dohnat městského rivala na špičce tabulky, přišla třízápasová mizérie a ze snesitelné pětibodové ztráty se stala dvanáctibodová propast. Teď se tak musí City soustředit jen na udržení druhé příčky, ta první je, zdá se, v nedohlednu.

Jenže i Everton má o co hrát. Na pátý Arsenal má ztrátu jen dva body, s šestým Liverpoolem pak sdílí stejný zisk a navíc má zápas k dobru. Teoretická šance je tu i na Ligu mistrů, Chelsea na čtvrté pozici shlíží s odstupem hratelných sedmi bodů. Zvláště podíváme-li se na obrovsky nabitý program Blues i třetího Tottenhamu. Everton ještě ke všemu může spoléhat na fascinující jarní formu, kterou se mohl v minulých letech chlubit.

Letos to sice taková sláva není, vždyť z posledních sedmi zápasů zvládli "Karamelky" vyhrát pouhé dva. Moyesovi svěřenci nicméně chtějí zavzpomínat na staré jarní časy a vykřesat pohárovou naději. Proti City jim k tomu nicméně nepomůže zraněný Phil Jagielka, jehož na stoperu vedle Distina nahradí John Heitinga. Stále mimo je i Tim Howard, což dává další šanci Slovákovi Jánu Muchovi.

Manchester City stále čeká na zdravotní stav Sergia Agüera, jenž bojoval s bolavým kolenem a nyní nejspíš stále nemá stoprocentní kondici. Otazník visí i nad kapitánem Vincentem Kompanym, který laboruje s lýtkem. Proti svému někdejšímu klubu si pak nezahraje Jack Rodwell, záložník má problémy se zadním stehenním svalem.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Mucha - Coleman, Heitinga, Distin, Baines - Osman, Gibson - Mirallas, Fellaini, Pienaar - Jelavić
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, K. Touré, Nastasić, Clichy - Barry, Javi García - Milner, Y. Touré, Silva - Tévez
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Swansea City - Arsenal FC  (sobota 16:00)
Příjemnějšího rozptýlení, než s jakým se obecně počítalo, se Arsenalu dostalo uprostřed týdne v Mnichově. Gunners tam s trochou fantazie dokonce i sahali po postupu, což by byl doslova historický okamžik. Hned v nejbližším rozhovoru se nicméně Arsene Wenger vrátil do té daleko podstatnější dimenze reality - zápas na Swansea dokonce označil za "masivní".

Desítka je možná pěkné kulaté číslo, ale konkrétně pro Arsenal představuje tak akorát nositele zlých, poplašných zpráv. Kanonýři totiž nutně potřebují máknout - na 4. příčku ztrácejí pět bodů, a pokud by se chtěli vyhnout i předkolu Ligy mistrů, budou na Tottenham muset získat bodů sedm (rival má ale zápas k dobru). Přes veškerou kritiku mají každopádně Londýňané v lize poměrně uspokojivou formu; o to bolestivější však mohlo být minulé nezvládnutí severolondýnského derby.

Před ním Gunners zvítězili ve čtyřech z pěti utkání nejvyšší soutěže; a právě na tuhle menší šňůru neporazitelnosti budou chtít navázat také ve Walesu. Tam ale přebývají chodící protiklady uvadajících londýnských gigantů. Zatímco zaběhlá firma se už poosmé bude muset na konci sezony obejít bez trofeje, Swans nedávno vybojovali svou první opravdu významnou (ligový pohár). Zároveň představují klidný, konsolidovaný mančaft, jehož manažer je opěvován a neexistuje jediný člověk, který by jej z křesla vyháněl (ve skutečnosti Laudrup před pár dny prodloužil) - to jsou další rozdíly.

Pokud by Velšané zvládli přemoci také Wengerovu partu, dostanou se již na čtyři po sobě jdoucí ligové výhry a tedy metu, ke které se v elitní společnosti naposledy probojovali ještě pod začínajícím manažerem Johnem Toshackem před dlouhými 31 lety. Michael Laudrup je v branži zhruba deset let, tedy déle než toho času velšská trenérská legenda, přesto je také on považován za jednoznačně perspektivního kouče.

A proto by se v konfrontaci s Arsenalem mohl vypořádat i s absencemi Chica s Agustienem; tím spíš, pokud mu už bude nápomocem Leon Britton. Zkušený harcovník na druhé straně barikády řeší o něco zapeklitější problém. Zaprvé nechce po dalším zranění a uspěchaném vystoupení v Bavorsku přepínat Gibbse, takže nejspíš vrátí do sestavy Monreala; zadruhé bude vymýšlet, kterak sestavit stoperskou dvojici (Koscielny se v Německu předvedl v dobrém světle), a jak pokračovat v nahrazování zraněného Wilsherea.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Vorm - Rangel, Williams, Monk, Davies - De Guzmán, Ki Sung-Yueng - Routledge, Michu, Pablo Hernandéz - Moore
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen (Koscielny), Monreal - Ramsey, Arteta, Rosický - Walcott, Giroud, Cazorla
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Queen's Park Rangers  (sobota 16:00)
Před sedmi lety Harry Redknapp prohrál s Portsmouthem ve Villa Parku 1:0. Tehdy zbývalo deset utkání do konce sezony a Pompey měli na svém kontě 18 bodů. Nynější kouč Queen’s Park Rangers z rozčílení málem nemohl přijít ani před kamery Match of the Day. Jenže pak nastartoval jednu z nejúchvatnějších záchranářských misí v historii Premier League. V následných 10 zápasech uhrál Portsmouth 20 bodů a senzačně se sestupu vyhnul. Povede se Redknappovi totéž s QPR?

Má k tomu dobře nakročeno. V lednu a únoru sice tápal a šestkrát po sobě nezvítězil, březen nicméně nabízí pro fanoušky Rangers krásné časy. Po heroické výhře 2:1 v Southamptonu dokázal Queen’s Park Rangers porazit i doma Sunderland a pokud zvládne porazit i Aston Villu, bude mít k záchraně zatraceně blízko. Právě Villans drží první nesestupovou příčku s náskokem čtyř bodů na QPR. Tento vzájemný zápas může výrazně napovědět o 20místném složení tabulky na příští rok.

Aston Villa ovšem také sbírá potřebné body poměrně stabilně. Za posledních pět zápasů jich nasbírala sedm, což je třeba o čtyři víc, než se povedlo získat Readingu a o dva více než Wiganu. Naposledy zrovna v klíčovém duelu v Readingu dokázali Lambertovi svěřenci vyhrát 2:1 a udělat velký krok k udržení se mezi elitou.

O tom, že nás v sobotu čeká vyrovnaný a napjatý souboj o šest bodů hovoří i statistika vzájemných zápasů mezi Villans a Rangers. Minulá tři klání totiž skončila remízou. Další bilance naopak lehce favorizuje Aston Villu, jelikož QPR ve Villa Parku nevyhráli jednadvacet let. Čas tuto trýznivou pasáž historie změnit, no ne?

Queen’s Park Rangers k tomu pomůže i uzdravené duo Julio César, Adel Taarabt. S otazníkem jsou starty u Traorého a Zamory. Villa pak žádná čerstvá zranění nezaznamenala, nepravděpodobně se jeví jen start Darrena Benta a Karima El Ahmadiho. Fabian Delph pak dokončí svůj dvouzápasový trest.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Lowton, Clark, Vlaar, Baker - Westwood, Sylla, Bannan - Weimann, Benteke, Agbonlahor
Queen's Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Julio César - Bosingwa, Samba, Hill, Traoré - Townsend, Mbia, Park, Hoilett - Zamora, Rémy
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Stoke City - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Bývá to docela dobře zvykem: jeden vyhazov spustí lavinu spekulací, kdo přijde na řadu jako další. A třebaže by nás něco takového ještě na podzim ani ve snu nenapadlo, žhavým kandidátem na nepopulární titul následovníka by mohl být Tony Pulis. Jeho Stoku totiž hrozí kompletní namočení do záchranářských bojů, přičemž sám 55letý manažer si na pozadí diváckých protestů není ničím jistý.

Jakmile Potters posledně prohráli už potřetí v řadě a ocitli se pouhých devět bodů vzdáleni od sestupových pozic, začaly se v publiku hromadně objevovat transparenty s nápisem "Pulis ven!". Přitom nešlo o přehnanou reakci, spíš vyvrcholení dlouhodobějšího neuspokojení. Fanouškovská základna už nějakou dobu nadává na tvrdohlavý, stoprocentně rigidní herní styl a nelíbí se jí ani operace na přestupovém trhu (například Adam je považován za neuvážený tah).

Mimo jiné, ne-li především, jde ale samozřejmě o reakci na drsný výsledkový úpadek. Zatímco rok 2012 Stoke končil na vlně deseti zápasů bez porážky, po výměně kalendářů už přidal všehovšudy čtyři body. Před novoročním výpraskem na Etihad Stadium pak Potters ztráceli čtyři body na poháry a vyhřívali se na krásné osmé pozici; teď jsou jedenáctí, avšak mnohem blíže než do Evropy mají o patro níže.

West Bromwich taky nepatří k pravidelně bodujícím týmům, své hody ale aspoň dělí do poměrně zřetelných úseků. Jedním z nich byl třeba úplný start ročníku, v jehož rámci se Baggies docela dlouho drželi poblíž top4, a potažmo také to vůbec nejčerstvější období - však WBA ve čtyřech minulých kolech uhrálo hned devět bodů, přičemž jeho jediný nezdar představuje těsná prohra na Stamford Bridge. West Bromwich tak nyní registruje stejně výher jako Arsenal; a o jednu více než Liverpool.

Příznivci Stoku mohou být v sobotu zklamání ještě z jednoho důvodu - docela vážně hrozí, že se ani potřetí v řadě na place neobjeví křídelník Matthew Etherington. Obvyklého tahouna mužstva trápí záda. Velmi pravděpodobně pak vypadá rovněž absence kompletního dua Huth-Jerome; prvně jmenovaný je jasný, protože akorát finišuje s trestem, jeho kolega se zřejmě ještě nebude cítit fit po úrazu kolene.

V táboře Throstles si stále nejsou jisti Shanem Longem, kterého na jaře sráží jeden miniaturní zdravotní neduh za druhým. Tentokrát by jej na trávník nemusel pustit kotník, stejně jako ho nepustil už před týdnem. Steven Reid nemůže být spokojen s třísly, pro změnu.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Cameron, Shawcross, Wilson, Wilkinson - Shotton, N'Zonzi, Whelan, Kightly - Walters, Crouch
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Reid, McAuley, Olsson, Ridgewell - Yacob, Mulumbu - Dorrans, Morrison, Brunt - Lukaku
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Liverpool FC  (sobota 16:00)
Vzpomínky na poslední tři ligová kola jsou u obou soupeřů zcela odlišná. Zatímco Liverpool v nich výrazně nakročil ke kvalifikaci do pohárové Evropy, Southampton naopak udělal několik krůčků k cestě o patro níže.

Reds ještě ke všemu nasázeli ve zmíněných třech zápasech obdivuhodných 12 gólů, přestříleli i famózní Baleův Tottenham a na jistotu Evropské ligy ztrácí jen dva body. Tahounem je kdo jiný než Luis Suárez, který pět z nich dal a další tři připravil pro své spoluhráče.

Southampton navíc příliš nevydělal ani na změně manažera. Kromě neúcty fanoušků Premier League mu to navíc nepřidalo ani na bodovém výdělku. S nynějším manažerem Mauriciem Pochettinem mají průměr 0,86 bodu na zápas, zatímco s Adkinsem čítal jejich zisk čistý 1 bod v poměru k odehraným utkáním.

Ale pryč už od forem obou soupeřů, podívejme se nyní na bilanci vzájemných duelů. Jediné klání s relevantní hodnotou se odehrálo v prosinci loňského roku na Anfield Road a vyhráli jej domácí 1:0. Pro další duel musíme už hlouběji do historie - v předchozích deseti zápasech je nicméně překvapivě bilance překvapivě vyrovnaná: 4 výhry pro obě mužstva a dvě remízy.

Southampton má k dispozici celý kádr, připraveni jsou i Danny Fox a Steven Davis, kteří minulé kolo hrát nemohli. Debut si může odkroutit i lednový nákup Vegard Forren. Liverpool by mohl využít služeb Pepeho Reiny, který kvůli problému se stehnem chyběl v utkání s Tottenhamem. Hrát může i Joe Allen, přestože by měl co nevidět podstoupit operaci bolavého ramene.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Boruc - Yoshida, Fonte, Hooiveld, Shaw - Schneiderlin, Cork - Rodriguez, Ramírez, Lallana - Lambert
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Johnson, Carragher, Agger, Enrique - Downing, Gerrard, Lucas, Coutinho - Suárez, Sturridge
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - Reading FC  (sobota 18:30)
Čeho se tím snažil docílit? Zhruba s takovou otázkou se otáčela drtivá většina britské fotbalové obce na ruského majitele Readingu Antona Zingareviče po nečekaném odvolání manažera Briana McDermotta; a jak se blíží výkop sobotního duelu v Manchesteru, intenzita dotazů sílí. Důvod je nasnadě - Royals jsou stále bez lodivoda, což silně evokuje loňský případ Wolverhamptonu...

...sestoupivšího Wolverhamptonu, sluší se dodat pro pořádek. Ten sice McCarthyho odvolal už v půlce února, stejně jako Zingarevič však neměl předjednanou náhradu, aby nakonec po 11 dnech potvrdil ve funkci takzvaného "caretakera" dosavadního McCarthyho asistenta Terryho Connora. Jak dlouho posléze nezkušený lodivod čekal na bod, to asi nemusím připomínat.

Reading aktuálně zůstává bez kormidelníka pouhé čtyři dny, nicméně už teď je jasné, že nekopíruje jednání Southamptonu (který Adkinse Pochettinem nahradil takřka okamžitě); a tudíž si pod sebou neomylně kope hrob. Na Old Trafford si totiž pod taktovkou donedávna šéfa mládežnické akademie Eamonna Dolana klidně může jet pro obyčejný výprask; a podobně těžké střetnutí pak Royals čeká také na Emirates Stadium.

Na podzim se Manchester United nechal od Readingu poněkud zaskočit, když v úvodních 34 minutách padlo neskutečných sedm branek a se skóre 3:4 z pohledu domácího outsidera se také dohrávalo. Tentokrát se zdá být velmi pravděpodobné, že Red Devils zaujmou daleko konzervativnější přístup - třeba jako v pátém kole FA Cupu v půlce února, kdy přes Royals v Divadle snů přešli výsledkem 2:1. Po konci v Lize mistrů a lacině ztraceném vedení s Chelsea v rámci Anglického poháru si ManUtd další rozpaky jednoduše nemůže dovolit.

Eamonn Dolan před ostrým debutem v roli hlavního trenéra Readingu nemůže počítat se službami zraněného dua Kébé-Federici ani suspendovaného Pogrebňaka. Jason Roberts se pak v nejbližší době dost možná dozví nepříjemný verdikt - že si již v tomto ročníku, ne-li ve zbytku své kariéry, elitní soutěž prostě nezakope. Na vině by pak byla kyčel.

Do pohárového klání s Chelsea šli United bez Vidiće s Van Persiem, kteří byli obyčejně šetřeni (druhý jmenovaný jen do 62. minuty); tentokrát už se ale od Sira Alexe Fergusona očekává běžná podoba zahajovací jedenáctky. Ta se opět bude muset obejít bez Naniho (zadní stehenní sval), Jonese (kotník) i Scholese (koleno)...
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Rafael, Evans, Vidić, Evra - Valencia, Carrick, Anderson, Kagawa - Rooney, Van Persie
Reading FC - pravděpodobná sestava:
Taylor - Kelly, Mariappa, Pearce, Harte - Robson-Kanu, Akpan, Leigertwood, McAnuff - Hunt, Le Fondre
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United28232368:3171
2.Manchester City28178351:2459
3.Tottenham Hotspur29166751:3654
4.Chelsea FC28157656:3052
5.Arsenal FC28138753:3247
6.Liverpool FC29129856:3645
7.Everton FC281112544:3545
8.West Bromwich Albion291341240:3843
9.Swansea City291010940:3640
10.Fulham FC28891139:4433
11.Stoke City297121027:3533
12.West Ham United28961332:4133
13.Newcastle United29961440:5033
14.Norwich City297121027:4533
15.Sunderland AFC29791332:4130
16.Southampton FC296101339:5128
17.Aston Villa29691428:5427
18.Wigan Athletic28661633:5524
19.Reading FC29581635:5623
20.Queen's Park Rangers294111424:4523

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2066)

Přidat komentář
EL Gringo

1. pre LFC

Reagovat
smazaný uživatel

A poslední,arsenal dneska 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

... a pre prehru CFC a AFC

Reagovat
smazaný uživatel

dream on

Reagovat
smazaný uživatel

LFC??? tento tým už je úplně v prdeli a do PL nepatří, není pro nás konkurencí

Reagovat
smazaný uživatel

Si zmrd?

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100.Pre Toffies

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toffees

Reagovat
smazaný uživatel

Tým tiež

Reagovat
smazaný uživatel

613. pro tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom nechápeš som skrátka úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je výborný rozpis.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hoj,co myslite dneska everton vs man city? Laka me kurz 2 na city a to vic nez dost... samozrejme za vetsi balik

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych remízu, kurz je větší a výsledek myslím pravděpodobnější.

Reagovat
smazaný uživatel

já mám 1 za 1000kč

Reagovat
FCSL

Fabianski - Jenkinson, Koscielny, Vermaelen, Monreal - Ramsey, Diaby - Walcott, Rosicky, Cazorla - Giroud Akorád tam bude Arteta místo Rosy A asi i průměrák

Reagovat
smazaný uživatel

Je vtipbý že většina z nich jsou průměráci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

chichi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsiho hrace co tam maj je asi ta siamska kocka Cazorla

Reagovat
Azza

siamskou kočku máš v zrcadle ty špíno

Reagovat
PhilipS

Merte místo Vermaelena...Teta místo Ramseyho nebo Diabyho...

Reagovat
soukup

Hehe Pulis a riziko vyhazovu, to sou mi legrácky

nesmysl to je teď zhruba stejnej jako na podzim

Reagovat
Rssa

Místo něho přijde Maradona.

Reagovat
smazaný uživatel

to by uz mali tri bozie ruky

Reagovat
fantomas

Kdy naposled se proti němu takle masově brojilo v publiku? Kdy sám vystupoval podobně nesebevědomě?

Reagovat
soukup

asi nikdy, ale furt je to k vyhazovu hodně daleko. On má s Coatesovou rodinou skvělej vztah

Reagovat
smazaný uživatel

Na jak dlouho to vypadá s tím Jackem?Je to fakt tak vážný jak to vypadalo zkraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je. 2-3 týždne.

Reagovat
smazaný uživatel

díkes

Reagovat
smazaný uživatel

teď je otázka, kolik týdnů to bude 2-3 týdny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aby z toho tech tydnu nebylo vic

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by som chcel po dlhšej dobe vidieť v základe Diabyho a Gervinha. Ideálna zostava:

Szcz (Fab) - Jenks, Kos, Vermaelen, Monreal - Diaby, Arteta, Cazorla - Walcott, Giroud, Gervinho.

Reagovat
smazaný uživatel

jj gervinha aj ja, diaby mose byt tiez, ale tipujem ze zaloha zostane, rovnako fab a stoperska dvojica(aj ked proti swans by sa asi viac hodila tvoja)

Reagovat
smazaný uživatel

To tipuješ špatně fabiansky teď v základu nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton - LFC 1-3

Reagovat
Pigeon

Výhra evertonu a klidná výhra ManUTD doma!

Reagovat
tomasinho

4 - Name the four different squad numbers that David Beckham wore for Manchester United. Quiz.

Reagovat
smazaný uživatel

7, 10, pak tusim 28 a to posledni nevim

Reagovat
smazaný uživatel

dnes LFC výhra a bohužial si myslím že Arsenal zakopne

Reagovat
smazaný uživatel

Diky za analyzu, jdu to vsadit

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zakopne? Už zase?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

24

Reagovat
kiwwi

a samozrejme to slo chronologicky od najvacsieho po najmensie

Reagovat
smazaný uživatel

Nevis proc?

Reagovat
kiwwi

preco to tak islo?

Reagovat
niflheim

32 v Miláně

Reagovat
niflheim

Aha, "for"

Reagovat
smazaný uživatel

To bych bral

Reagovat
smazaný uživatel

Když už sme u toho, tak Persie snad začne dneska ne lavce. Posledních pět ligových zápasů hraje nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

jono, od tý doby, co jsem si ho dal do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Dnes Diaby jasny zakald

Reagovat
Swarley

Gábinka naše milovaná

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Maresma

Reagovat
Trand

Reagovat
miky10

Reagovat
vladis271

kto?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mhm, pekná.

Reagovat
Trand
Reagovat
alcantara

Slovenske geny sa nezapru.

Reagovat
Rssa

Slovenské geny má i arsin, ty koumáku

Reagovat
alcantara

Tam to vidim skor na nejake zviera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
božský John

Jdu se na ni podivat přišti tejden na MČR, asi si jí odnesu dom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

OT: Majitel Steauy Bukurešť, George Becali, po prohře s Chelsea: "Byla to jen Evropská liga, pouhá příprava na Ligu mistrů, takže nejsem rozrušený."

no ty vole to je ch*j

Reagovat
smazaný uživatel

OT: všetko najlepšie Theovi a ladyarsenal k dnešným narodeninám.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude dalsi predstaveni Luisa Suareza soucasne nejlepsiho utocnika v nejprestiznejsi lize na svete ano

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Zabaleta (c), Kolo Toure, Nastasic, Milner, Garcia, Barry, Kolarov, Silva, Tevez, Dzeko

Reagovat
smazaný uživatel

Jančo v bráne, trošku vidím nádej na 3 body

Reagovat
Miguel19

Tak dnes snad City, QPR, WBA, Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
Maresma

Everton Official line up: Mucha, Baines, Gibson, Heitinga, Mirallas, Distin, Osman, Pienaar, Coleman, Fellaini, Anichebe

Reagovat
smazaný uživatel

Muča dnes vychyta

Reagovat
niflheim

S Jagielkou bych jim věřil...s Heitingou už tolik ne.

Reagovat
Zaschrona

Heitinga, porad Heitinga..

Reagovat
smazaný uživatel

Mucha? tuším si to pozrem :)

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/141885

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad dneska potvrdíme formu a nebude to jako proti Ville nebo WBA.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz vstrelime prvni branku tak vyhrajem doma proti Ville snad nejhorsi vykon v sezone hroznej zapas to byl :(

Reagovat
smazaný uživatel

John Aldridge ‏@Realaldo474

Carras out Ive been told he's injured

Prob team is Jones/reina Johnson Skrtel Agger Enrique Lucas Ste G Coutinho Downing Suarez Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou někdo nevíte, proč se mi hodně často stává, že mi streamy, jako je dneska např. nutjob(vlastně většina s tim přehrávačem, co tam je), nikdy nenačtou? Furt jen načítaj donekonečna a obraz se vůbec neobjeví.

Reagovat
fantomas

Nutjob je prostě v píči, má zas to svý období, kdy se ani nerozjede.

Reagovat
Trand

Reagovat
Miguel19

Já to mám u nutjobu teďka furt. Akorát asi před týdnem mi šel. Taky nveím čím to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm. + hlavně třeba tohle mi nenačetlo snad ještě nikdy, přitom by tam měla bejt kvalita dobrá. http://www.stadium-live.com/Channel2.html

Reagovat
Miguel19

Tak aspoň nejsem sám. Přesně tyto 2 streamy zkouším každé kolo a nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi nebude mnou, myslel jsem, jestli to nejsou nějaký ty cache, cookies nebo něco takovýho.

Reagovat
Miguel19

Taky jsem si myslel, že je chyba u mě, ale asi teda ne no. Ale tak týden, dva zpátky mi nutjob šel, a poslední dobou zase nic..

Reagovat
smazaný uživatel

ziveprenosy.cz tam to sleduju a vubec se to neseka obraz parada podle toho jakej link

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko

Reagovat
smazaný uživatel

Mucha s prehladom

Reagovat
stas87

OT:

chudak slesinger,niekto mu zostrelil jeho terce

Reagovat
Pigeon

má o starost míň

Reagovat
stas87

uplne ho to vyhodilo,ak by bol v pohode tak by pravdepodobne dal nulu a odchadzal by na medzicas ako prvy,takto spravil jednu chybu ktora moze byt rozhodujuca

Reagovat
Swarley

to jsem zvědavej, jak to nakonec rozhodčí vyřeší

Reagovat
stas87

vratia mu seknudy co stratil ked nemohol strielat,terazu uz je to viac menej jedno,polozku teraz zajebal a siel na 2 okruhy,mna by len zaujimalo ci mu tie terce nezostrelil summan ktory momentalne vedie

Reagovat
božský John

Aspon 18 zpatky, aby byl před Martinem...měl to tušit a mavat tou rukou už při přijezdu, to by byl i před Sumannem

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš bude nějaké šetření, ale snad to zvládneme, rád bych viděl ale stejně útok BA-TORRES ale toho se asi nedočkám COME ON CHELSEA !

Reagovat
Swarley

Mucha se toho nebojí

Reagovat
smazaný uživatel

Mucha konstruktivna rozohravka

Reagovat
smazaný uživatel

sorry za to "ale" ani jsem si to neuvědomil

Reagovat
smazaný uživatel

Takový krásný gól to mohl být.

Reagovat
Swarley

to se pouští takový ofsajdíky!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si byl rozhodčí jistý, tak nasrat. Ale je to věčná škoda, takové góly mám rád.

Reagovat
fantomas

Pata tam byla.

Reagovat
smazaný uživatel

tak taketo ofsajdy by mali pustat

Reagovat
smazaný uživatel

Everton ale zatial slusne

Reagovat
Pigeon

Reagovat
fantomas

Fu, sem se lek, že se šel McDermott hned posadit za Moyese.

Reagovat
smazaný uživatel

ted presne situace rozhodci a jejich ofsajdy v anglii hodne podprumer rozhodci ted dal everton naproto regulerni gol ofsajd v zadnym pripade a rozhodci zvedne praporek to me sere ...

Reagovat
13

hele zkus trochu líp psát, nedá se to číst.

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi no to nema cenu

Reagovat
niflheim

Nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

nebol

Reagovat
niflheim

FA zase tlačí City?

Reagovat
smazaný uživatel

Mucha suverenne

Reagovat
fantomas

Hm, tak ani ta pata.

Reagovat
smazaný uživatel

Pata bola, ale Kolarovova

Reagovat
fantomas

...

Reagovat
fantomas

Milner

Reagovat
niflheim

Jen by mě zajímalo, kolik scouserů by se vyrojilo, kdyby se to týkalo nás

Reagovat
kiwwi

vsetci scouseri, scumovia a counter

Reagovat
smazaný uživatel

Counter, největší z haterů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

ani jeden, to len my sme taki

Reagovat
smazaný uživatel

Mucha

Reagovat
smazaný uživatel

a zase

Reagovat
smazaný uživatel

a do tretice, repre forma

Reagovat
smazaný uživatel

čo??

Reagovat
vodka

no, to zase nebyly nejak exkluzivni zakroky, ale dopral bych mu dneska nulu

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa ho len snazim na dialku podporit, pri kazdej strele sa bojim ale

Reagovat
vodka

ja taky, ale snad to dá. Chce to gól EFC a pak se City dostane pod tlak.

Reagovat
vodka

done

chce to eště jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

boze ten postranny je na praskoch?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Janko si to tam zatial krasne dava

Reagovat
smazaný uživatel

uplne rutinne zakroky ktore by predviedol aj mladsi dorastenec... ale zatial posobi celkom isto to ano

Reagovat
smazaný uživatel

šak toto... neviem čo sa tu z neho robi

Reagovat
smazaný uživatel

ach

Reagovat
smazaný uživatel

čo je

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by mi niekto poslať link na funkčný download torrentu na sopcast? na niektorých mi to proste nedovolí stiahnúť

Reagovat
vodka

Gibson vypadá jak ožrala od vedlejšího stolu včera

Reagovat
I am Mancunian

dneska to vidim na cervenu pre Everton

Reagovat
vodka

Barry aspoň žlutá za loket

Reagovat
Pigeon

Rozhodčí to moc nezvládá

Reagovat
Trand

Barry. V životě nemohl mít míč.

Reagovat
Zaschrona

Ti rozhodci jsou tak tragicti..

Reagovat
vodka

Kolarov boží řeckořímský zápas s Osmanem

Reagovat
Trand

Kolarov. To jsou zákroky.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodcovia zatial vsetci uplne mimo...

Reagovat
Chazy

Nějakej smysluplnej stream máte?

Reagovat
Chazy

Zlatej, dík

Reagovat
smazaný uživatel

kto iny ze

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

Já prožívám ted špatný sportovní období, z mýho NFL týmu odešli 2 ze 3 nejlepších hráčů minulý sezony a zároveň jediný držáci už tak špatnýho útoku. Tak se snažím dávat radost ostatním postováním linků.

Reagovat
Chazy

Ono nebude tak zle, stačí dobře nadraftovat, někoho podepsat a hned to může bejt lepší tým

Reagovat
niflheim

Woodhead k Chargers na dva roky. Jinak jsme podepsali Washingtona (return specialista, i WR...takový Woodhead prostě ). Adrian Wilson (safety) a Donald Jones (WR)

Reagovat
Chazy

S Wilsonem nemám problém, to je těžkej probowler

Reagovat
niflheim

To asi definitivně vylučuje Reeda.

Reagovat
Chazy

Jj a ten Jones na mě působí jako takovej typickej Belichickův pokus.

Reagovat
Chazy

S odchodem Woodyho fakt problém nemám, stejně je furt zraněnej... a jako RB bohatě stačí Vereen a kdyžtak někoho draftnem.

Reagovat
niflheim

Nezapomeň na Ridleyho a Boldena...RB hraje i Washington, tam nemusíme draftovat nikoho.

Reagovat
Chazy

No Ridleyho jsem nezmiňoval, to je jasná jednička. Já myslel právě pro tu roli toho občasnýho záskoku, změny rytmu

Reagovat
Trand

No, ale koho podepsat? Rb bude asi muset být z draftu, 1. receiver asi taky, protože ti, co tam teď jsou jsou dobrý na volbu 2. a 3., ale žádnej "playmaker" tam není. A to chtějí ještě posílit offense line, secondary(safety).. Uvidíme no, ta defense to prostě musí uhrát. Podepsal se nějakej tightend, co nemá nic moc statistiky za hrozný peníze.

Reagovat
Trand

Tak měnim to, toho 2.-3. receivera podepsalo Miami. Ted tam fakt není nikdo.

Reagovat
Mihi

Kto odišiel? Nejako to teraz nesledujem, jediné, čo som zaregistroval je príchod Boldina k nám.

Reagovat
niflheim

Amendola k nám, Jackson k Falcons.

Reagovat
Trand

A koukám, že Jennings k Vikings. Definitivně.

Reagovat
Chazy

Wow, tak to je hodně dobrý pro ně. Jenže furt nemaj nikoho, kdo by mu dokázal hodit balon.

Reagovat
Trand

Cassel tam teď je.

Reagovat
Chazy

Tak to je i ten Ponder lepší no

Reagovat
niflheim

Lepší než Webb ale

Reagovat
Chazy

Musíte to za mě sledovat a o všem mi sem psát, protože mně zas začíná MLB.

Reagovat
Trand
Reagovat
Chazy

Gonzalez pokračuje!!!

Reagovat
niflheim

Dva roky, 14 mega.

Reagovat
Chazy

Jj, první kariérní PO výhra ho asi hecla

Reagovat
Chazy

Asomughu bych docela bral

Reagovat
niflheim

Taliba mají prodloužit, potom asi očekávám CB z draftu.

Reagovat
Chazy

To je dobře, je to takovej náš blbeček

Reagovat
niflheim

Blbeček ale náš nejlepší CB

Reagovat
Trand

Jackson k Falcons a Amendola k Patriots. Držákem bude muset být defense a Sam se bude muset hecnout, ale zatím nemá ani na koho házet.

Reagovat
niflheim

Na toho TE zatím no

Reagovat
Trand

Tak lehká rekapitulace pro Rams. Odešli 4 hráči, z toho 2 extrémně důležití pro offense a pak další dva starteři(cb a další wr). Podepsal se TE z Titans, který má dost průměrný statistiky asi jen proto, že ho zná Fisher a jeden offenselineman se dohodl na prodloužení kontraktu. Měli by se v tom St. Louis snažit, tohle vypadá kriticky. Kašlat teď na nějakou o-line a zaměřit se na 1. receivera, zbytek se dá asi i nadraftovat, rb snad taky.

Reagovat
Trand

Kecám, podepsal defense lineman.

Reagovat
niflheim

Jake Long měl prý podepsat (měl medical či co).

Reagovat
Trand

The St. Louis Post-Dispatch reported Friday that after spending parts of three days in St. Louis, league sources say Long is scheduled to leave town Friday afternoon with still no deal.

Reagovat
Trand

A nevím, proč chtějí posilovat linu s nejvíc sacky ze všech týmů navíc, když už v ní jeden Long je, pak by se mi to pletlo.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci by mely o polocase vymenit fakt hruza twle

Reagovat
Garbicz

Je tam

Reagovat
vodka

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL OSMAAAAAAAAAANNNN

Reagovat
vodka

nádherný kousek, gól kola hned v prvním zápase.

Reagovat
Pigeon

Osmaaaaaaan

Reagovat
Dawon

WHAT-ABOUT-THAT

Reagovat
smazaný uživatel

ani za toto zltu to je picus

Reagovat
Zaschrona

OSSIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Trand

Osmaaaaaaaaaaaaaaaan.

Reagovat
Chazy

no ty pičo

Reagovat
fantomas

OSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! To je frajeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
mithro

Osman

Reagovat
I am Mancunian

OSMAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

mmm luxus gol

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherně to trefil.

Reagovat
kiwwi

Everton paradny pressing - Moyes si asi pustil zapas City s BVB

Reagovat
Nikikrew

OSMANn!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Chazy

Dobrá trajektorie

Reagovat
Mihi

krááááááááása

Reagovat
Error

Nádherný

Reagovat
Chazy

Fotbalově nasycenej, asi to zas zavřu

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli Everton vyhraje tak budu vyvedenej z miry

Reagovat
Chazy

Já spíš mile překvapen.

Reagovat
Manik...

Krásný gól

Typické City... tlačí, tlačí ale dostanou

Reagovat
smazaný uživatel

Tlačí co? Vždyť se hraje furt na jejich půlce.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Ossieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

To sa hraje, ked je v branke istota

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

City sou docela marny ale na druhou stranu

Reagovat
kiwwi

Osmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Kolo zatial najlepsi zo City

Reagovat
Pigeon

No...kdyby ju fouknul, tak se nic neděje!

Reagovat
Manik...

jasná

Reagovat
vodka

to penalta aj mohla byt, jednoznačně ho zastavil rukou, vůbec ne tělem...

Reagovat
Manik...

mohla? Měla

Reagovat
vodka

zase u rohů bývá soubojů tohoto typu dost...

Reagovat
Trand

Ale to neznamená, že by se neměly všechny pískat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nastasic

Reagovat
Zaschrona

Coleman je zase naprosto, naprosto uzasnej..

Reagovat
Dawon

parada od nej zatim

Reagovat
fantomas

Coleman by po tý pravý straně moh chodit po rukou a stejně by ho nikdo nezastavil.

Reagovat
smazaný uživatel

ale s jistotou vam reknu ze o paty misto v tabulce bude daleko vetsi boj nez o ligovy titul

Reagovat
Miguel19

Fakt pálíš ostrýma.

Reagovat
vodka

nádherný fotbal od EFC, akorát mám obavu, že v takovém nasazení prostě nevydrží ani hodinu. chce to co nejdřív přidat eště jeden gól.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Everton krásnej fotbal, ted

Reagovat
smazaný uživatel

Coleman je genialny a City vobec nevie

Reagovat
niflheim

To je prostě drsné...člověk si řekne, že budou muset hrát více na protiútoky. A on tam stejně dá Džeka místo takového Sinclaira

Reagovat
Miguel19

Hrál vůbec Sinclair nějaký zápas za City??

Reagovat
smazaný uživatel

Sinclair bol trápny aj proti Barnsley ... toho nemá zmysel postaviť

Reagovat
kiwwi

neviem na jaku <> ste ho kupovali

Reagovat
smazaný uživatel

lacnejši zohrievač lavičky než AJ ... kľudne tam mohol sediet niekto z mladeže, ale Robo je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda argument

Reagovat
fantomas

Ossie ♥

Reagovat
10

Mancini je borec...hrát s takovým kádrem horší fotbal než Stoke je velký umění

Reagovat
Pigeon

Mancini aspoň rozdává žvýkačky, když nic jiného

Reagovat
kiwwi

Gibbo si to dava v strede pola s prstom v nose - skvely prehlad

Reagovat
Zaschrona

Jen kdyby nemel porad nejake problemy se zranenimi..

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko twle

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to je hra. Az z toho svedi oci. Nejakej system a takticka pripravenost pod bodem mrazu. Jestli po tohle sezone ten kaspar nepujde, tak fakt nevim..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko je traged uplnej !! je videt ze Aguero chybi ne ze ne

Reagovat
smazaný uživatel

Team for today: Jones, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Lucas, Gerrard, Downing, Suarez, Coutinho, Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak brzo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

zatial neoficialne, ale z dobreho zdroja ktoremu zostavy vacsinou vychadzaju

Reagovat
tomasinho

Škrtel jo?

Reagovat
smazaný uživatel

super polcas Everton, skoda, ze je z toho iba jeden gol..City zatial uplne neskodna

Reagovat
smazaný uživatel

a gol bol absolutne luxusny, jeden z najlepsich v tejto sezone urcite

Reagovat
fantomas

Výbornej zápas. Prohloubí mou lásku v Ossieho a utvrdí mě v tom, jak moc sou Džeko s Mancinim nesmyslný osoby. Jen tak dál..

Reagovat
vodka

a Garcia je strašně pomalý.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej postreh. Taky hrozne zpomalenej s balonem u nohy.

Reagovat
vodka

já sem to myslel celkově, prostě mi přijde, jako kdyby všichni hráli normálně a jeho by obrazovka vysílala v poloviční rychlosti. Za tu cenu to vážně nechápu, pozičně je sice hodně dobrý, hlavičkář je skvělý, ale tím jeho přednosti asi končí, nebo sem je teda nedokázal rozpoznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tech 20 mega v lete taky nechapal. Jakej mela kurva vlastne ta vymena za De Jonga cenu?

Reagovat
vodka

myslím, že hlavní problém byl, že de Jong chtěl hrávat pravidelně, proto k té výměně došlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Garcia na City nema ani nahodou no

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Toure, Garcia s Nasrim musi v lete pryc.

Reagovat
smazaný uživatel

Toure?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus hadat kterej.

Reagovat
smazaný uživatel

kolečko sa ale celkom rozohral ... ten mi nevadí tak ako drevo z balkánu a marseillsky muslim

Reagovat
vodka

možná by i měl, ale v jiném systému.

Reagovat
fantomas

Ale dostal čerstvě pozvánku do repre.

Reagovat
JIMMY-PO

sranda bude ked raz city angažuje trenera

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz to ted tak vidim, tak bych toho Pellegriniho vzal vsema deseti, protoze to zlepseni by proste muselo byt neuveritelny.

Reagovat
smazaný uživatel

mam takovy tuseni ze to City otoci :D Roberto jak koukal po polocase smer hriste ,hraci on neco jeste vymysli

Reagovat
smazaný uživatel

Everton ma zatial neskutocnu smolu... uz to malo byt 3:0, takto ich to este mozno bude mrziet lebo pochybujem ze toto vydrzia hrat cely zapas.

Inak City si zatial neskrtlo... a ti rozhodcovia, uz dlho som nevidel horsi vykon a to vsetko v neprospech jedneho tymu.

Neuznany gol, neodpiskana penalta, zlta karta pre Kolarova a Barryho nic. Neodpiskany faul Teveza zozadu.

V prospech Evertonu akurat neodpiskana ruka v strede pola tusim? To je hrozny vykon fakt, ak toto Everton nevyhra a chyby budu pribudat aj v druhom polcase podal by som oficialnu staznost

Reagovat
Zaschrona

Jestli tohle Everton nakonec nevyhraje, tak to bude takovy uplne klasicky zapas Evertonu v tehle sezone.. Jinak jsi to shrnul moc pekne.

Reagovat
kiwwi

Everton take tempo v pohode vydrzi...oni fyzicky neodchadzaju a casto krat hraju aj vo vyssom tempe aj ku koncu zapasov

Reagovat
Zaschrona

O fyzicce ale Schevchenko, pokud dobre ctu, nic nepsal. Hlavni problem je v taktice Moyese, kdy se proste a jednoduse uz jen brani vedeni..

Reagovat
vitasrp

Manchester City hraje příšerně, na to se vážně nedá koukat. Na druhou stranu opět hraje důležitou roli faktor Mancini.

Je to vlastně příběh celý týhle sezóny, to jeho neustálý zkoušení 3-5-2. Přitom faktem je, že tenhle systém Citizens spíše škodí, než pomáhá. Zejména v Lize Mistrů to byla takřka sebevražda, jelikož kdykoli City na tuhle formaci v průběhu utkání přešli, okamžitě inkasovali branku.

Systém je to sám o sobě v určitých duelech poměrně účinný a v posledním roce a půl se navrátil do módy - třeba takový Wigan s ním loni dokázal potrápit spoustu týmů. Navzdory tomu je to formace, která vyžaduje taktické porozumění, a to především v té zadní řadě. Což je koneckonců věc, která City chybí nejvíc.

Ti hráči neví, jak mají fungovat jako celek, kde se mají pohybovat a hlavně jak mají bránit křídelní prostory. Tam si Everton také užívá nejvíce prostoru.

Proč Mancini tenhle systém použil zrovna na Everton, nad tím mi zůstává rozum stát. Mají extrémně nebezpečné krajní obránce, tudíž ta poslední věc, kterou chcete udělat, je dát jim čas a prostor na míči. Jenže při praktikování 3-5-2 se přesně tohle stane - krajní obránci soupeře proti sobě nemají přímého protivníka. Výsledek? Tuna průniků a centrů ze stran do vápna.

Možná chtěl Mancini zesílit střed obrany, aby byla obrana jistější při bránění centrovaných míčů. Daleko lepší by mi ale přišlo, kdyby se těm centrům snažil vlastní aktivitou zamezit, než jen přemýšlet nad tím, jak to ubránit.

City nakonec ke konci poločasu přešli na 4-4-2, což se dalo čekat. Jenže díky Mancinimu už poněkolikáté zahodili 45 minut hry - a v té druhé tak před sebou mají obrovské množství práce..

Reagovat
smazaný uživatel

nene poprvi fakt poprvi komentar co stoji za to cist presnej souhrn

Reagovat
vodka

ale je potřeba pochválit Everton, ti hrají ukázkově. Mancini sice City vůbec nepomohl, ale výkon Evertonu bych viděl jako hlavní důvod toho, proč si v prvním poločase ani neprdli.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jim to vydrží a nesednou si z náskoku na zadek. Ale mají s City takovou bilanci, že by ani nemuseli.

Reagovat
vitasrp

Tak to je samozřejmos, tyhle výkony jsou už taková klasika od Evertonu proti silným mužstvům - obrovské nasazení, plno soubojů, snaha rychle vyhrávat míče na svoje kopačky a kombinace na krajích hřiště s následnými centry do vápna. Dneska to plní skvěle a na hřišti od nich není hráč, který by měl slabší zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini možná

Reagovat
Zaschrona

Ten je jako v poslednich tydnech uz tradicne uplne hrozny.. Snad v lete pujde..

Reagovat
vodka

Mně se moc nezdá Mirallas s Fellainim. Ale samozřejmě pořád to jsou kvalitní výkony, jenom toho moc zadrbou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jordan Ibe dneska na lávce LFC?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

Reagovat
Godwinson

Tak dnes Swansea a Southampton, ten zkusím snad i naladit. To by mohl být pěkný zápas

Reagovat
Chazy

TERRIERS!!! Udržet to..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jak tipuješ Wolves - Robins?

Reagovat
Trand

Snad prohra Wolves a sestup.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

Já jim taky zezačátku fandil, ale to není možný, ten tým nemá kádr na to, aby hrál takhle, po sestupu ještě posílili, když neřeším Fletchera. Chce to nějaký impulz.

Reagovat
niflheim

Fletcher, Jarvis, Kigthly. Sice Michael je hodně IP a málo toho odehrál, ale jako zdravý je to hráč základu do mnoha týmů PL.

Reagovat
tomasinho

Sakra, ty ještě běháš se starým nickem vlastně. Od pondělí najedeš na nový, připomeň se zítra a něco ti přidělím.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

Matty hrál na nic, jako celej tým. Ten Sako je skvělý třeba. Peszko k ničemu, ale borci jako Ebanks-Blake by měli prostě champ válcovat. Ta kvalita je velká, ale obrana je tragédie. A záloha.

Reagovat
niflheim

O'Hara se snad pomalu dává dokupy. Ale že oni staví Doyla na kraji?

Reagovat
Trand

Já nevím a pokud ano, tak dobře jim tak, že jsou tam kde jsou. Viděl jsem je letos jen jednou a to hned první zápas proti Leedsu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragedie je to jen v tom, jak hraji, jinak maji ti hraci ve vsech radach kvalitu na to, aby bojovali o postup do PL.

Reagovat
Trand

To souhlas, třeba Johnson po přestupu z Birminghamu hrál tragicky a chodil ožralej na tréninky, Bass byl taky mimo. Ward nevím jak hraje, ale ten by snad neměl být špatnej, ten hrál většinou obstojně.

Reagovat
Chazy

Mně je prostě znechutil McCarthy a ten jeho antisystém.. i když tam už není, tak jim tak nějak ze setrvačnosti přeju další trápení

Reagovat
Trand

Antisystém. To jsi je asi neviděl pod TC. Mick teď válcuje champ s Ipswichem, je to frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych mel vsadit, dam jednicku, ale rozhodne bych tomu neduveroval tak, abych to doopravdy vsadil

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

@JimmyRiceWriter

Jordan Ibe on the #lfc bench today.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Wow, podobný typ jako Sterling, za ty výkoyn v Youth Cupu asi zaslouženě, ale že by byl před Sterlingem nebo Susem už teď? Uvidíme.

Reagovat
tomasinho

Tak City aspoň remízu.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Vic je letos skvělý, mnohem víc mu to sedí na hrotu.

Reagovat
Zaschrona

Konecne zase zacal navazovat na svoje vykony, ktere zacal predvadet pred tim zranenim toho prasete Nolana a navic.. Obrovsky rozdil mit na hristi jeho a Jelavice.

Reagovat
niflheim

400. za Man United a dnešní výhru

Reagovat
Ligter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

City stojí a padá na Yayovi. Hold je o barcelónska škola.

Reagovat
vodka

Mucha skoro asistence

Reagovat
I am Mancunian

Jankoo krasne to nahral

Reagovat
niflheim

Sledujete přestupy u Dolphins? To je snad "Eagles Dream Team vol 2"

Reagovat
Trand

Nevím, jak to mají s receiverama, ale třeba Wallace a Gibson jsou úplně totožný typy.

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC team v Southampton: Jones, Johnson, Enrique, Agger, Skrtel, Allen, Gerrard, Downing, Coutinho, Sturridge, Suarez.

Carragher out with a calf injury #LFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

subs: Gulacsi, Wisdom, Henderson, Shelvey, Lucas, Suso, Ibe.

Reagovat
tomasinho

Suso + Ibe, paráda. Co je s Lucaem?

Reagovat
niflheim

Je to dřevák.

Reagovat
niflheim

Reagovat
tomasinho

Ahga, přehlédl jsem ho.

Reagovat
tomasinho

Confirmed #LFC team v Southampton: Jones, Johnson, Enrique, Agger, Skrtel, Allen, Gerrard, Downing, Coutinho, Sturridge, Suarez

Krááása

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool subs: Gulacsi, Wisdom, Henderson, Shelvey, Lucas, Suso, Ibe.

Ibe

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera.. snad podají parádní výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá bejt Allen náhodou do konce sezony mimo s ramenem?

Reagovat
tomasinho

Jde až na konci měsíce na operaci po repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

to sem přesně čekal, že Pienaar půjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Mmm redka no zajimavy

Reagovat
Ligter

No nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková blbost.

Reagovat
I am Mancunian

I am Mancunian

16.03.2013 14:12

dneska to vidim na cervenu pre Everton

Reagovat
fantomas

Ten Pienaar taky umí vyvést prasárnu..

Reagovat
smazaný uživatel

zrejme zasluzena

Reagovat
smazaný uživatel

Byla prima nebo 2. zluta?

Reagovat
wild

2zlta

Reagovat
smazaný uživatel

Dik.

Reagovat
smazaný uživatel

tak, teraz uz je to len na Muchovi

Reagovat
niflheim

Vždyť se ho snad nedotknul

Reagovat
fantomas

Jednoznačně dotknul.

Reagovat
niflheim

Zmátnul první záběr

Reagovat
niflheim

Aha

Reagovat
I am Mancunian

ale dotkol

Reagovat
Side

no lýtko mu přejel solidně

Reagovat
fantomas

Pán bude biolog.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz ten rozhodca

Reagovat
Zaschrona

Tohle na cervenou asi bylo, hmm.. A Pienaar ani Fellaini nebudou hrat dalsi dva zapasy..

Reagovat
smazaný uživatel

jupi

Reagovat
smazaný uživatel

Everton ale hraje zatim i v 10 lip nez city

Reagovat
smazaný uživatel

SouthamptonXI v Liverpool: Boruc, Clyne, Yoshida, Hooiveld, Shaw, Schneiderlin, Cork, Lallana, Ramirez, Rodriguez, Lambert.

Reagovat
wild

dat X2 kurz 1,8?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a tohle není žlutá pro milnerA?

Reagovat
Pigeon

Rozhodčí ty zm*deee!!!!!

Reagovat
vodka

Milner jasná žlutá, nic... fakt komik dneska ten rozhodčí...

Reagovat
vodka

podle Naniho měřítek červená

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak aspon remka

Reagovat
Zaschrona

Jak tohle sakra neni karta pro Milnera?

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutou by to asi chtělo teď noo. Těšim se na Zaschronu po zápase.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Podle livescore rovnou redka.

Reagovat
FCSL

three changes - Monreal for Gibbs, Diaby for Ramsey, Oxlade-Chamberl ain for Rosicky

Reagovat
PhilipS

Ty vole plná huba keců jak Rósa může bejt platnej (http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-rosicky-can-be-so-influential) a dá tam místo něho Oxe...achjo

Reagovat
Nikikrew

Arsenal: Fabianski, Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Diaby, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Giroud, Cazorla

Reagovat
fantomas

Reagovat
Nikikrew

Pocitam, zato ze nehra Ramsey...

Reagovat
fantomas

Ramsey, Rosický, Poldi, Gibbsy - sice se třeba všechno dalo čekat, ale pomalu všichni oblíbenci sou v piči někde prostě..

Reagovat
Nikikrew

Gibbo , Poldi zraneni. A Rosicky zahral dost spatne proti Bayernu. Duo Ramsey Diaby sa budu casto striedat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dala se čekat

Reagovat
vodka

Muchaaaa

Reagovat
tomasinho

76 - No side have seen more player sent off in Premier League history than Everton (76; level with Blackburn). Rash.

Reagovat
Zaschrona

MUCHAAAAA

Reagovat
fantomas

MUCHA

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďte Slováci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Dzeko jednou predvede naznak techniky a Tevez to takhle dojebe.

Reagovat
niflheim

Milner nic? ... Proberte, Proberte...

Reagovat
Ligter

Jsem četl „prober se.“

Reagovat
I am Mancunian

Jankoooo

Reagovat
smazaný uživatel

MUCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

shutout

Reagovat
smazaný uživatel

Milner Mucha

Reagovat
kiwwi

jak za toto Milner nemohol dostat zltu?

Reagovat
vodka

to je trochu pomalý stream, ne?

Reagovat
kiwwi

bloodzeed cez Ace stream...tak 4 minuty pozadu

Reagovat
niflheim

Masařka

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez podruhy

Reagovat
fantomas

Wow, Wojta se furt nevrací.. Jinak dost příšerná sestava, asi se kouknu na gigasix-pointer.

Reagovat
niflheim

Vždyť je to jedno, který průměrák bude chytat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Vesměs jo no.

Reagovat
tomasinho

Sakra, nejkrásnější dresy v lize a já to zapnu až teď.

Reagovat
Pigeon

klasický everton

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

no ale Gibson hraje vyborne

Reagovat
Zaschrona

No to je zase stridani..

Reagovat
niflheim

No...kdyby Osman sebou plácnul o zem...

Reagovat
kiwwi

Janci vychyta titul pre United

Reagovat
Chazy

TERRIERS!!!!! Udržet too...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

a navic jeste VAUGHANY!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zase typicka Zabaletovka. By me zajimalo, kolik tech rohu letos udelal..

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko no coment nema cenu

Reagovat
niflheim

Kdy přišel Nasri?

Reagovat
vodka

tvl, jasný roh...

Reagovat
smazaný uživatel

city dejte gola kruci

Reagovat
FCSL

Walcott a Arteta jistej základ Oslavenec by už mohl po dlouhý době zase zahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

preco nebol roh?

Reagovat
smazaný uživatel

udajny faul utocicho hrace na brankare hostu

Reagovat
fantomas

Scott Sinclair, you might remember him u málokoho mě zabití "talentu" těší tolik jako u něho..

Reagovat
smazaný uživatel

preco tesi?

Reagovat
fantomas

Protože mi je děsně protivnej.

Reagovat
Zaschrona

Naismithe

Reagovat
Zaschrona

Tohle muze hodne mrzet..

Reagovat
smazaný uživatel

Anichebe

Reagovat
Pigeon

Džeko druhá žlutá za simulování!

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/BFb9fLBCYAAJmEI.jpg ''Trenére, zahraje si ještě někdy Suso?'

Reagovat
niflheim

To je na meme nějaké

Reagovat
blaugrana

Ty si ešte nezhorel v ohňoch pekelných?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chybim ti pod PD, co.

Reagovat
I am Mancunian

Dzeko

Reagovat
Ligter

Mucha je skvělý.

Reagovat
vodka

Mucha dneska suverénní zatím, jenom si to nezkazit...

Reagovat
niflheim

Coleman je úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl džeko, jednu kres papuľu ..

Reagovat
I am Mancunian

JANKOO

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko Jak to takhle vubec muze zkouset..

Reagovat
ďuriLFC

Boha Jano akurat dnes musiš chytit všetko

Reagovat
smazaný uživatel

Mucha je dobry dnes

Reagovat
smazaný uživatel

jen to nezakřiknout

Reagovat
tomasinho

Jako aby ho nesundal jo?

Reagovat
Swarley

MUcha pekne

Reagovat
tomasinho

Ten Džeko je příšerný, to je hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

s nim hrat...to vlastne City teraz niesu ani v presile

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Coleman zatial MOTM, krasna hlavicka

Reagovat
I am Mancunian

Muča

Reagovat
smazaný uživatel

skvělá sestava dneska, bez Ramseyho, Ox od začátku a Szcz na lávce...prostě pecka

Reagovat
niflheim
Reagovat
Ligter

Clichy, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

nebudu se zbytecne rozcilovat

Reagovat
Trand

Chápu, když stahuje krajního záložníka a posílá do hry DM, aby vysunul Yayu, ale proč tam posílá Clichyho s jeho střeleckou úspěšností, to mi hlava nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

aby mi posral fantu kokot

Reagovat
smazaný uživatel

a vyrovnat sakra !!!!

Reagovat
Trand

Reagovat
ďuriLFC

to si robi srandu nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Jasna penalta

Reagovat
Dawon

Paneboze ten rozhodci je komik fakt

Reagovat
Zaschrona

To je komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka sem teda rozhodčího moc nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tam kde stojí zeď, tam se Fellaini dotkl, no.

Reagovat
smazaný uživatel

skoro jo no

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti vole

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

MOTM Coleman s Gibbem, i kdyby to dopadlo jakkoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

a Mucha

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

za?

Reagovat
vodka

3 vychytané tutovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je tam náhodou od toho? Ako zahral dobre ale motm?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by nemal byt motm nikdy nikto, vsetci su tam od toho aby hrali ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

A ještě to kope levák, to postrádá logiku

Reagovat
smazaný uživatel

Podme Everteon takto sa hrá srdcom a nie olejom pomeeee

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

mmm tohle si pani rozhodci pekne sliznou sou tam uplne na hovno fakt

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak nieco take som este nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

a navyse ten mur bol vzdialeny tak 5 metrov ne?

Reagovat
Trand

Jj, to tam počítali komentátoři, protože ta zeď stála na penaltě.

Reagovat
smazaný uživatel

twle z toho nemuzu no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec Osman ruka? To by dávalo smysl.

Reagovat
I am Mancunian

jedine mozne vysvetlenie

Reagovat
Trand

Ale on se nedotkl.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct. Můj stream je takový že su rád že poznám hlavu Fellainiho.

Reagovat
tomasinho

No jo, Probert je dement, myslel, že to trefilo Osmana, slepý je.

Reagovat
vodka

mně se dokonce zdálo, že to Fellainiho jeblo do hlavy, ale neviděl sem opkovačky.

Reagovat
I am Mancunian

aj mne, ale bola to jasna ruka

Reagovat
tomasinho

To City je fakt k hovnu, titul proserou, nepomůžou ani LFC podělaným bodem aspoň.

Reagovat
Trand

Jaktože Clichy najednou centruje dobře?

Reagovat
vodka

Gibbo nádherný skluz

Reagovat
smazaný uživatel

mančíínii ooooo....mančínii oooo...

Reagovat
vodka

Jelavič nádherně

Reagovat
vodka

a Clichy dvakrát FAIL jako kráva

Reagovat
Ligter

Woooooou, Jelavić

Reagovat
Trand

Jelavic.

Reagovat
Zaschrona

JELAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC

Reagovat
fantomas

Hehe, pěkná..

Reagovat
smazaný uživatel

Krása. A ještě jsou za to body do fanty.

Reagovat
stiflerovamama

City

Reagovat
I am Mancunian

KRASNY GOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný! nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

strasny bych brecel opravdu

Reagovat
smazaný uživatel

GOLASOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Jelavic Ale Nasri pred tim vapnem.

Reagovat
smazaný uživatel

A Clichy taky. Viva Arsenal.

Reagovat
Pigeon

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

JELAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Clichy

Reagovat
t0mmy33MCFC

Tak tomu rikam naprosto hnusnej zarez, mela byt penalta a Fellaini mel byt venku a misto toho Everton vyhraje? neuveritelny

Reagovat
Trand

Reagovat
Pigeon

tak to běž

Reagovat
smazaný uživatel

A Clichy taky. Viva Arsenal.

Reagovat
fantomas

Definice zářezu, no, tohleto..

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ťa... prečo by nemal Everton vyhrať, jasne lepší

Reagovat
Lovec

Kristovy rány, v prvním poločase neuznali jasný regulérní gól Toffees. Trochu objektivity bych prosil.

Reagovat
tomasinho

Tečovaná

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Jelavič

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

MUCHA MUCHA MUCHA MUCHA MUCHA

Reagovat
I am Mancunian

everton konecne nasiel poriadnu brankarsku jednotku

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem preco ho tak smiesne vyslovuju, nech to skratia len na Fly

Reagovat
Swarley

skvělá práce

Reagovat
smazaný uživatel

Everton užasnej výkon. Skvěle se na ně koukalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jordon Ibe's family are all Spurs fans. When Spurs were after his signature they gave family tickets to WHL. LFC on other hand treated Jordan and family to a meal with Kenny and Stevie G. That clinched it. Ibe was Liverpool bound..

Reagovat
R22

Reagovat
I am Mancunian

ake dojemne

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

uz se tesim az karamelky prijedou knam se poserou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli dneska vyhrajem, tak už to bude jenom o tom jestli oslavíme titul před smutnéma hráčama Man City. Páč 15 bodů už se stáhnout nedá.

Reagovat
mr.Silver

ten AceStream proste stahnu, nainstaluju a muzu koukat?

Reagovat
fantomas

Jj, a pak budeš čtyři minuty pozadu jako tady kiwwi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo šest, když to budou dávat ve švédštině.

Reagovat
mr.Silver

To jako vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Ty streamy jsou zpomalené. Ale když nesleduješ livescore, tak to jde.

Reagovat
fantomas

..a diskuzi.

Reagovat
niflheim

Náhodou...aspoň vím, že nemám chodit na záchod v dalších čtyřech minutách

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Celý EF imrvére spoileruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Robb Stark zemře

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Game of Thrones Nesleduješ ? Drsnej seriál

Reagovat
smazaný uživatel

Díval sem se jenom na první sériu a pak to nějak zapadlo. Ale dobře že tak, fandil jsem rodu Targaryen.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantíku? Pojď, jako u mě.

Reagovat
fantomas

EF nemá funkci, která filtruje spoilery, promin.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To musíš vždycky aktualizovat a pročíst tak za tři minuty

Reagovat
wild

dneska Bloodzeed len nejakych 40sek pozadu

Reagovat
kiwwi

ja som mal 4 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak standard no. Ale když to hodíš na tývku, tak je to paráda a nějakej skluz ti může bejt ukradenej

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

ale pozeram sa na HD kvalitu s anglickym komentarom na 127 cm plazme

Reagovat
fantomas

Jj, pořád bych měnil maximálně s kulkou v hlavě.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

pokial nemam podanu nejaku live stavku tak mi to moze byt akurat tak tri pat ci to mam 4 minuty pozadu - hlavna je kvalita obrazu a komentu a to mam bezkonkurencne

Reagovat
fantomas

Njn, já si dokážu najít naprosto vyhovující stream s maximálně 20sekundovym zpožděnim. Opravdu nejsem nákej rozmazleneček, abych potřeboval ke spokojenosti plazmu.. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, kdybys to zažil, tak bys mluvil jinak.

Reagovat
fantomas

Jako bych snad neměl snazší život, když sem to nezažil. Nikdy bych neměnil..

Reagovat
smazaný uživatel

Njn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja hlavne nechapem ako to niekto moze pozerat na tych hnusnych flashkach co ked si to dam na fullscreen na 17-tke monitore vidim iba kocky

Reagovat
smazaný uživatel

Když fandíš, tak fandíš. Aberdeen - Sigma sem sledoval akorát přes textový on-line, měl sem tep 200, a zápas sem si užil jako máloco.

Reagovat
smazaný uživatel

ja Sarajevo-Kosice som mal nejaky flash a nevidel som nic a tiez na to nikdy nezabudnem

Reagovat
smazaný uživatel

s rusakmi len minuta

Reagovat
fantomas

A to se vyplatí !!!

Reagovat
fantomas

Fantazie. Seamus MOTM.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto Mancini

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi manazer Premier league

Reagovat
smazaný uživatel

Acestream - Settings (How To Stop Annoying Buffering)

1) In the settings you need to set the TS maximum upload speed to the maximum, leave the value "0" (default).

2) In the setting of TS increase buffer Live 2-3 times (20-30 seconds) or more.

3) Then, increase number of peers in 2 times. Maximum number of connections - 400, the maximum number of connections to the stream - 100.

4) If your computer is connected through a router, you must open port 8621.

5) Also, the router to enable UPnP, if it is off.

Vraj to funguje, mne sa bohužiaľ z nejakého dôvodu nejde ani pripojiť taže to nemôžem vyskúšať.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger - Rosicky can be so influential ... on the bench

Wenger je megadement a už to nic nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhý době odehrál plnejch devadesát minut (navíc odehrál na svoje poměry dost slabě), jestli přijde oživit hru v druhym poločase, tak to je logická rotace.

Zdá se mi, že když Wenger přeci jen prorotuje, tak se na něj nadává jako na dementa, stejně jako když nerotuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že sil má dost, ale rotuju pokud sou všichni rozehraní a v dobrym rozpoložení - to není přápad Diabyho (po zranení), Ox (z formy). Vyhrají na Bayernu, ať už to bylo zasloužený nebo ne a on překope celou zálohu. Co to je za nesmysl?

Abych to uzavřel, tak mě nasralo, že Wenger o něm básní na stránkách, ale o den později opět sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to přijde, jako že do něj reješ, protože se do něj reje často a navíc jde o Rosu. Tvoje dojmy, co vydrží budou asi mít menší váhu, než jak to vypadá na tréningu a jak se cejtí on sám. A co je za nesmysl rotovat, jenom pokud jsou všichni rozehraní a ve formě? Kdy takovej stav nastane? Jak se má hráč rozehrát a dostat se do formy, když nehraje, protože neni rotace?

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už jen Rosy výkon byl nebo nebyl dobrej na Bayernu, tak za výkony z poslední doby si základ zaslouží. I ten Ramsey. Já mu nevyčítám rotaci, já mu vyčítám překopání zálohy. Diaby je zas risk, ptž minule šel takhle do základu po zranění a ve 40. šel dolů, Ox nezahrál ani nepamatuju, pokud je tohle teda ta šance, kterou potřebuje, tak ok, snad mu to půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouží, to nepopírám. Ale fakt do toho nevidíme, Wenger nerotuje rád, a tak spíš předpokládám, že Rosu nedal do základu proto, že k tomu měl důvod (nejlogičtější je ta únava), než že by si řekl "Rosa smrdí, radši tam dám Aboua."

Reagovat
Miguel19

Cazorla hraje hovno furt, ale ten nerotuje.

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/142323 anglicky na arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/141920 rusky, ale genialny obraz

Reagovat
Minister

Reagovat
Lovec

Reagovat
Ajven

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakoniec to sudi trochu vykompenzoval tou neodpiskanou penaltou a nevylucenim Fellainiho, ale aj tak bol viac poskodeny Everton (von mal ist aj Milner) a vyhrali zasluzene.

MOTM Coleman. Tragedi zapasu rozhodca a Clichyho pokus o jaslicky v 93. minute

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj,chtěl bych se dívat na QPR,ale na nějakou lepší kvalitu než je třeba na lemonu,poradíte nějaký program čico přes co se to díváte vy? Dík

Reagovat
smazaný uživatel

aaa uz, skor ako dopisem

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

Hlavně, že na Arsenal dobrej stream neseženu.

Reagovat
Trand

Tak už mám.

Reagovat
smazaný uživatel

Poděl se..

Reagovat
Trand

http://www.firstrow1.eu/watch/175213/1/watch-swansea-city-fc-vs-arsenal.html

"dobrej" Ale lepší, než, co jsem měl předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

dík, dam si ho do zálohy konečně mi jde ruskej sopcast

Reagovat
smazaný uživatel

co tak si pustit nejaky iny zapas ako suboj tragedov s odpadlikmi?

Reagovat
smazaný uživatel

Trand pride

Reagovat
Trand

Těším se na Chamba, má nám co ukázat dneska.

Reagovat
Miguel19

Ok, takže místo jasných 3 týmů co bojovali o 3./4. místo se tam přiserou další 2 týmy

Reagovat
tomasinho

Dneska jsme natěšený, ofenzivní sestava, super lavička, soupeř, který by nám mohl vyhovovat. Tak snad to zvládnem.

Reagovat
fff

Daj este dobry stream :D.

Reagovat
fff

Posielam Ti sto zlatych bludistakov za to.

Reagovat
tomasinho

To mě bude pronásledovat celý život ti bludišťáci.

Reagovat
niflheim

Trande - potom musíme někdy zkusit toho maddena

Reagovat
Trand

Jo klidně, tam mají Rams ještě dobrý tým.

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

Josému ty vlasy vyrostly od minulýho kola nějak rychle, ne? Bych ho nepoznal.

Reagovat
Godwinson

Škoda, Gaston. To vypadalo pěkně

Reagovat
Trand

Chamboooo. So unlucky.

Reagovat
tomasinho

Josému už ty vlasy pěkně rychle narostly.

Reagovat
Mada

Pěkně Ox

Reagovat
Godwinson

Nááádhera

Reagovat
havrys99

Ox břevno

Reagovat
tomasinho

Johnsone, ty píííčo vyprcaná

Reagovat
niflheim

Nejlepší RB ligy

Reagovat
tomasinho

Mlč, nebo tě zítra čeká Suarez se srdčíkama

Reagovat
niflheim

bring it on

Reagovat
Error

Sotoooon

Reagovat
vodka

dobře Morgan

Reagovat
smazaný uživatel

Skerts!

Přesně jsem něco takovýho čekal, všechno vypadalo moc hezky na to, aby se ten zápas zase neposral.

Reagovat
ďuriLFC

S oveľa vačšej časti glenov gol , aj ked skrtel tam mal byť doraznejši

Reagovat
fff

To chces fakt toto pripisat iba jemu? Ak, tak su v tom s Johnsonnom pol na pol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, *Skerts + Glen

Reagovat
ďuriLFC

GLEN + Skerts

Reagovat
fff

Martin dlhsie nehral a je to vidiet. Ale Glenn dpc brani jak po porazke uz celu sezonu.

Reagovat
tomasinho

*celou kariéru

Reagovat
fff

Alebo. Kazdopadne sa mi to dnes moc nepaci. Akurat ked Skrtel hra po dlhej dobe dame uplne ofenzivnu zostavu ... Nemam z tohto celkovo dobry pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson & Škrtel

Reagovat
EL Gringo

Johnsonov gol

Reagovat
smazaný uživatel

moc hezky

Reagovat
Godwinson

A Cork před tím gólem špičkově.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikátý Johnsonův gol za tuto sezonu? 10.?

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, Škrtel držel hladovku, když seděl? Ho přetlačí každej snad teďka.

Reagovat
Godwinson

Lambert

Reagovat
fantomas

GUZAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

ešte že tam je tie 2 zákroky :O

Reagovat
tomasinho

Zatím to vypadá u Škrtela na známé football reasons

Reagovat
smazaný uživatel

Ať Škrtel pak zas bulí do novin, že neví proč nehraje... Proč asi.

Reagovat
smazaný uživatel

pod Rodgersom je ta obrana proste PRISERNA

Reagovat
tomasinho

A hlavně záloha, však jim nepomáhá vůbec, Allen posledního hrát prostě nemůže, nechá se hned přetlačit, je strašně slabý.

Reagovat
Trand

Monreal.

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson se Škrtělem se asi vsadili kdo to dneska odbrání hůř..

Reagovat
smazaný uživatel

Budu se opakovat, ať si tady klidně pak Oliver a Cristiano brečí, ale v létě by měl LFC prodat Škrtela.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fantomas

Reagovat
fff

Dnes zatial na chuja, ale berme do uvahy ze hra po fakt dlhej dobe a mame dost ofenzivnu zostavu. Navyse ... Glenn a Agger brania casto horsie a nik ich neposiela prec, to vobec nevyznieva potom zaujato cele .

Reagovat
I am Mancunian

tu sa proste vytvorila skupinka pepikov, nemas sancu sa s nimi o tom bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

oliver dneska nesleduje, ale odkazem mu to neboj sa

Reagovat
tomasinho

Tak to bychom potom mohli prodat celou obranu už krom Enriqueho, když zbytek hraje pod své možnosti.

Reagovat
fff

Nevravim, ze Skrtel hra zatial dobre, ale toto jeho zdrbavanie a abslutne klapky na ociach pri ostatnych. Dvojity meter jak z ucebnice.

Reagovat
I am Mancunian

ty si jeden z mala rozumnych

Reagovat
vodka

Agger je dneska úplně stejně komický, navíc v poslední době zavinil nejvíc gólů.

Reagovat
fff

Jediny, kto ich zavinil viac je asi GJ a.k.a. najlepsi RB v lige

Reagovat
tomasinho

A nejvíc jich z nich zachránil. A dneska rozhodně není ani z poloviny tak k pláči jako ti dva šulíni.

Reagovat
fff

Agger si kazdopadne potrebuje sadnut uz nejaku dobu. Strasne potrebujeme top stopera v lete.

Reagovat
tomasinho

To každopádně a možná i dva s takovou

Reagovat
fff

Nakoniec kupime Williamsa za 10 a ja pojdem plakat do kuta .

Reagovat
tomasinho

Tak pokud by přišel on + někdo lepší ještě, tak proč ne.

Reagovat
cristiano.K.

oni budou brečet všichni to za prvé. Hlavně si nasral těma kecama do huby po takovém výkonu. Btw: a to chceš jako kupovat dva stopery?

Reagovat
smazaný uživatel

prosím, nějaký slušný stream na arsenal?

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

díky moc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

Zapnem, čumím že Agger dál gól a on to je nakoniec súperov pankáč...

Reagovat
Trand

Krajní obránci dnes asi na drogách.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, jestli do poločasu nedostanem druhého tak to bude zázrak

Reagovat
Trand

Possesion:

Swansea 69

Arsenal 31

Reagovat
Mervin

kdyby jen držení ti na to zase serou

Reagovat
Side

hrajem strašnou sračku

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš Allene běž do piči.

Reagovat
I am Mancunian

v lete predat

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ukázkově bojuje o TOP4

Reagovat
Mervin

Reagovat
niflheim

A co teprve LFC na St Mary's

Reagovat
Mervin

Diaby, ty debile

Reagovat
vodka

Rodriguez, OMG!!!! co to kurva nedal? A Agger

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
Godwinson

Bože. Co to dnes Southampton nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole.

Reagovat
Trand

Zkazí easy přihrávku a pak si vyklusává.

Reagovat
fff

Uf, zakoncenie jak odomna. Nastastie .

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělal teď Johnson někde na stoperu?

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak nechápu proč hraje Allen, když je evidentně posranej trošku přitvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

nech tam da co najsor hendersona kym nedostaneme dalsie goly, niekto musi pomoct zalohe

Reagovat
tomasinho

Ať raději hrajou Wisdom s Coatesem než ti dva dnešní šašci, všechno přes ně. A Allen v poločase nejpozději dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Goal attempts 8-0. Tak se bojuje o evropu.

Reagovat
fff

Dneska sme v strede zatial tragicki, nepodrzime loptu hadam ani minutu vkuse. Potom sa to do obrany vali a vali a zatial mozme byt radi, ze nie je 2-0.

Reagovat
fantomas

Ty vole, co to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

ty dvaja co spravili teraz v strede nechavaju jeden druhemu kto pojde do suboja

Reagovat
I am Mancunian

co sa stalo ? nejaky nahodak ?

Reagovat
fantomas

Bennett dal mizernou přihrávku na střed, kde si dva dávali přednost, brejk, Zamora-Guzan a Jenas do prázdný.

Reagovat
I am Mancunian

super sice frajerka fandi Aston Ville

Reagovat
smazaný uživatel

V tom Arsenalu neumí střílet? nebo si to budou přihrávat až na brankovou čáru?

Reagovat
Trand

Zkušeně to zahráli, až k brankáři.

Reagovat
smazaný uživatel

Krása no

Reagovat
Trand

To bylo jasný už od tý doby, co Santi nevystřelil, že to takhle skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

QPR?

Reagovat
Miguel19

Jenas

Reagovat
smazaný uživatel

To to jééé Milión patiček a kliček ve vápně, žádný zakončení fix.

Reagovat
vodka

Soton pod Pochettinem vážně žeru, úžasné tempo, presing, bojovnost. Vrhají se do vápna neohroženě, nebojí se udělat kličku. Moc jim přeju záchranu.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

Jenže už skoro není místo koho

Reagovat
Miguel19

No, Villa + Reading + Wigan

Reagovat
vodka

já vidím na sestup Villu s Readingem, QPR s Wiganem a ještě někým budou bojovat do posledního kola...

Reagovat
tomasinho

Tak Reading je asi jasný no, ale teoretickou naději furt má. Ideál by byl QPr + Villa, u Wiganu se Saints se neumím rozhodnout.

Reagovat
I am Mancunian

podla mna moze spadnut este Sunderland

Reagovat
vodka

i Norwich

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

tak ne, Norwich má lehký los.

Reagovat
I am Mancunian

to uz sa mi moc nezda, ale mozne to je

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Godwinson

Ale blýská se hostům na lepší časy. Liverpool už si ve 25.minutě přihrál třikrát po sobě

Reagovat
niflheim

Tam není nikdo lepší než Theo na standartky?

Reagovat
Mervin

nechápu, proč to nekope Santi

Reagovat
Trand

Je.

Reagovat
fantomas

Neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to pískl?!

Reagovat
tomasinho

To si ten pomezní dělá prdel? Zafouká vítr, dřevák spadne a vezme nám brejk

Reagovat
fff

To si robi prdel, co tam piskal ?

Reagovat
Maresma

No můžou být dneska ty výsledky ještě horší?

Reagovat
I am Mancunian

pockaj si este na united

Reagovat
tomasinho

Tam je to stejně jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci by si mely hodit masli tohle ofsajd kdyz sou pred nim 2 stoperi to uz je moc

Reagovat
fff

Je to tam, strela na branu .

Reagovat
smazaný uživatel

Theo a jeho priame pobavia vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Theo a jeho priame pobavia vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, blbeček na lajně.

Reagovat
I am Mancunian

Dneska sa mi z Arsenalu paci Koscielny

Reagovat
Trand

Ale musí přihrávat přesněji, pak to bude loňský Laurent, snad si to udrží.

Reagovat
I am Mancunian

nj, parkrat tam dal zbytocne nepresnu prihravku, ale hra s istotou a prehladom

Reagovat
Trand

Reagovat
JIMMY-PO

Villa otočiť okamžite

Reagovat
FCSL

Walcott opět slaboučkej, od podpisu smlouvy ještě nezahrál, ale bude hrát furt.

Reagovat
mr.Silver

Ox je tragicky

Reagovat
Trand

Ox, Theo, Giroud, Arteta, Diaby jsou tragičtí, Santi se aspoň snaží.

Reagovat
mr.Silver

Taky pravda

Reagovat
Counter

Reagovat
fff

Ale nechapem Rodgersa. Da takuto ofenzivnu zostavu a kto ma drzat ten stred? Fyzicky slabucky Allen? Nechapem, nechapem, biju nas v strede jak dorastencov.

Reagovat
tomasinho

A další rána, největší lopata Saints zraněná

Reagovat
smazaný uživatel

bože, to je hra...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Snad po sezóně přijde ten Pellegrini, to by mohl být ze City slušný válec.

Reagovat
vodka

gooooooooooooooooooool, Lambert

Reagovat
I am Mancunian

skoda, dneska fandim Liverpoolu

Reagovat
vodka

já přeju záchranu Sotonu, navíc jsou jednoznačně lepší.

Reagovat
I am Mancunian

Soton sa urcite zachrani, som chcel aby Liverpool este zabojoval o LM, aspon teoreticky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Konečně Lambert

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool má nejlepší obránce PL

Reagovat
fff

Druhy gol s tym fakt suvisi .

Reagovat
tomasinho

Sturridge není schopný trefit bránu soupeře, ale tu vlastní terfí i prdelí snad.

Reagovat
vodka

sturridge to udělal stejně jako MU 2x proti přímákům gerrarda

Reagovat
ďuriLFC

a ešte to vyšperkoval tečom

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

kto ma dobry stream na Suthampton? nechce sa mi hladat

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Maresma

já taky

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
Trand

Trvalo to moc dlouho, jsem nerefreshoval, příště se polepším.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Maresma

LM je už asi pryč.

Reagovat
ďuriLFC

( )

Reagovat
fff

Ale Soton zasluzene .

Reagovat
smazaný uživatel

loserpool

Reagovat
Dawon

Zda se mi to nebo je na tom Sotonu docela bidna atmosfera? Mam pocit, ze jak padl gol, tak tam jen tak lezerne zatleskalo par lidi a tim to haslo

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Jak to tam vypadá ? Máme tam nějakou šanci uhrát na štěstí jak United ?

Reagovat
kiwwi

a ja blbec som posadil Lamberta a dal tam Suareza

Reagovat
vodka

Suarez eště nějaké body udělá, protože Soton čekám, že klasicky odpadne.

Reagovat
fff

Tak mozno fyzicky odpadnu, ktovie. Zatial idu do toho fakt naplno. Ale my zatila nula bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo má zase "velký" nasazení do zápasu..

Reagovat
kiwwi

Soton ma neskutocne dobrych a sympatickych bekov - Clyne - Shaw je super dvojka!

Reagovat
niflheim

Clyne byl ještě před létem "done deal" k nám

Reagovat
kiwwi

tak cez Rafu by si nekopol a bola by ho skoda na lavicke...kazdopadne hra vyborne a ten Shaw sa zatial ukazuje perektne...pri takychto vykonoch tam dlho neostane - teoreticky ak sa nepresadi Fabio, tak by som ho do United bral - poctivy, rychly a technicky bek - co viac mozes od beka chciet

Reagovat
smazaný uživatel

Možná aby uměl bránit?

Reagovat
I am Mancunian

skoda, ze Fergie nekupil toho Clynea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

A extremne talentovani oba dva..

Reagovat
fantomas

Vyrazil už někdy něco Guzan levačkou?

Reagovat
fantomas

*pravačkou

Reagovat
Godwinson

Rodriguez teď parádně, velká škoda, třetí by jim slušel.

Reagovat
ďuriLFC

Toto je ale strašné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takze Skrtel dnes iba chce potvrdt, ze odchadza

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw po sezone do spurs. Gareth ho presvedci

Reagovat
Mervin

Bale ho bude přesvědčovat z Realu?

Reagovat
tomasinho

Gareth už bude v Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

shawa este ukecat stihne

Reagovat
Miguel19

Shaw leda tak do CFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Bych z fleku sundal Allena, Downinga i Coutinha a posla ltam Henda, Susa a Ibeho, ať se snaží.

Reagovat
fff

Neveril som, ze to poviem ale mozno skor Lucasa nez Henda, sak ta zaloha je uplne rozbita.

Reagovat
tomasinho

A Lucas, který podskakuje každý míč to spraví? Fyzicky je taky slabý, Hendo aspoň podrží míč a oběhá to.

Reagovat
fff

Uvidime. Aj tak tam necha Allena, cize tuto debatu mozme asi ukoncit .

Reagovat
Trand

Ox druhý břevno.

Reagovat
Thoomas

Tak do třetice snad už :-)

Reagovat
Mervin

OX má dnes smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

hruza des neskutecnost cotoje

Reagovat
kiwwi

Boruc

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodca co piska Villu-QPR to je kkt co ine povedat QPR za tie fauly kartu nedostane ale Bannan samozrejme ano

Reagovat
Trand

Jinak chudák Santiago, běhat tam sám v tý záloze a koukat na ty stojící dementy bych asi nevydržel.

Reagovat
Mervin

já bych je pičoval hrozně, no

Reagovat
I am Mancunian

Diaby je dneska vtipny

Reagovat
Counter

Achjo

Reagovat
mr.Silver

Monreal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Více Oxladů Chamberlainů do základní sestavy. Jediný, kdo není posraný vystřelit.

Reagovat
Trand

Santi taky střílí často celkem.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme všichni viděli

Reagovat
Trand

Ne, ale fakt, já myslel, že vystřelí, on střílí často, nerozlišuje levou pravou(a to takovým způsobem, že kope přímáky oběma nohama, u něj bys nepoznal, že je to pravák, kdybys to nevěděl). To byl nějaký zkrat asi.

Reagovat
fantomas

Každopádně fakt střílí..spíš ještě častějc, než by střílet správně měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten jeho volej levou byl super, škoda že se to nestočilo víc doleva.

Reagovat
Trand

Nj, to je ono, on střílet umí skvěle, je mu jedno jakou nohou. Ale když většinou všechny akce dnes rozjíždí, tak se do zakončení moc nedostane, ale jindy střílí fakt často, po Oxovi asi nejvíc.

Reagovat
Zaschrona

Southampton nadherne, moc pekne.. A kdyby ty ostatni vysledky vydrzely az do konce, tak s dneskem v Anglii budu naprosto, ale naprosto spokojeny, mozna jeste Villa by mohla aspon vyrovnat. Teda az na tradicni prusvih ze starny Torquay..

Reagovat
ďuriLFC

Coutinho ! a makame druhy polčas !

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby

Reagovat
Counter

Přesný opak Oxe Ten nevystřelí téměř nikdy. A když už, tak se u toho zraní...

Reagovat
tomasinho

YEEES!!!! Do šatny!

Reagovat
tomasinho

Sturridge ale dobrý šulín, Downign to má jasně na levou a on raději střílí z otočky slabší nohou.

Reagovat
ďuriLFC

Individiualista no . Musí sa v tom zmeniť lebo by mohol byť oveľa viac prospešnejši.

Reagovat
tomasinho

Kdyby mu to aspoň vycházelo, ale on je v proměňování šancí horší než Suarez.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

gooool coutinho supeeeer

Reagovat
Godwinson

Tak to je brutálně nezasloužené Ale ta obrana Southamptonu už si o to koledovala.

Reagovat
tomasinho

Tak můžeme být rádi, že to není 5:0, něco jako Anaheim

Reagovat
smazaný uživatel

jono hruza polocas

Reagovat
Zaschrona

Torquay !!!

Reagovat
EL Gringo

Filipkooo pekne.. este 2

Reagovat
Godwinson

a Yoshida

Reagovat
fantomas

Bosingwa

Reagovat
13

To pujde! otočíme v 2. půli

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ze tak snad nas to nastartuje k obratu

Reagovat
smazaný uživatel

No takovýhle poločasový skóre si snad ani nezasloužíme, snad bude v kabině hodně dusno a je jedno, jestli to tam zmrdá Stevie nebo Rodgers.

Reagovat
Makiii

Ted jsem dosel ze svyho zapasu, ktery zapas doporucite na 2. pulku ? Diky

Reagovat
13

LFC Southampton

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal nebo liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Gabbyyyyyyyyyyyyy!!!!

Reagovat
Trand

Tak dnes jasně nejlepší hráč Santi, po něm asi Laurent a Carl(ale musí se vyvarovat těch přihrávek jako na začátku zápasu!) a pak asi Ox. Merteho s Lukaszem nehodnotím, zbytek si to víceméně nezaslouží, chodit tam může i Eastmond.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska mi fakt pije krev Diaby a Walcott...a celkově celá ta stojící záloha a nenabíhající se útok je to hrůza..Ox klasicky smolař v tom zakončení.

Reagovat
Maresma

Coutinho a Gabbyyyyy

Reagovat
Side

Diaby Co to bylo ty vole, doběhne k vápnu a začne se tam motat jak kača v čepici a pak to posere

Reagovat
smazaný uživatel

Villa.

Reagovat
Zaschrona

GABBBYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
A Seleção

Ten Liverpool na takový bídáky se vyplácí vsazet...

Reagovat
smazaný uživatel

Neprehrávame po 1. polčase, takže by sme mohli ukopať výhru, ale neviem, ako dáme gól. Tá útočná hra je celú sezónu strašná a už ma to začína poriadne srať. Nemať dnes Cazorlu, tak sa ani nedostaneme za polovicu ihriska, hráme v dvoch blokoch - obrana + Arteta a Diaby potom obrovitánska medzera vyplnená jediným svetlým bodom zápasu, Cazorlom, a druhý blok Giroud, Walcott, Ox. Nechutne statické, fuj.

Reagovat
Lacko_Boh

aspon nehráme naivne,nemôžeš čakať že na Swans vybehneme,to by sa nám kruto nevyplatilo.S tým čo máme ke dispozicií treba dúfať že tam niečo padne a nedostaneme.A milujem ako Diaby rieši situácie

Reagovat
fantomas

No už sem měl připravenej nasranej monolog, protože takle se six-pointery fakt nehrajou. Ale Gabby je prostě kabrňák všech kabrňáků. Stačí stáhnout Syllu, hodit tam nákýho fotbalistu (N'Zogbia nejlíp) a zničit je..

Reagovat
smazaný uživatel

som rozhodne zato aby siel Sylla dole ten tam hraje zle ale vobec výkon je slabý po prvom polčase nemôžeme strácať body doma prave su súpermi o záchranu a najmä doma verím že ich to naštartuje k obratu inak Guzan nás prvý polčas podržal

Reagovat
smazaný uživatel

zatial super kolo... len nech to live zase neuhaluzi ako s nami.

a este Swans gol a bude to dokonale

Reagovat
Counter

Pf, to se bojíš, že si zbytek sezony Tottenham nedokáže pohlídat sám?

Reagovat
smazaný uživatel

keby si poznal tottenham ako ja, tiez by si sa bal

Reagovat
Counter

No já se toho právě nebojím, protože s hromadnými ztrátami THFC počítám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

12-3 na strely postavit ich do radu a prefackat a hlavne Rodgersa sa za mizernu zostavu a Skrtel hm ten je hodne z formy+ta zaloha pred nim( to je parodia), Johnsona ani nekomentujem uz som si zvykol, dufam ze tam Rodgers Henda alebo Lucasa, co najskor, najlepsie hned po prestavke

Reagovat
R22

jasně za mizernou sestavu.. ještě před zápasem ji každej chválil

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je najtrafickejšie mužstvo dňa. Po polhodine sme mohli prehrávať už 4:0 taže to, že to je 2:1 je malý zázrak.

Glen Johnson a Skrteľ sú dneska mimoriadne na smiech. Ich by trebalo cez polčas prefackať lebo to čo tam robia je niečo neskutočné...

Nikto zo zálohy nepomáha obrane Lucas nám strašne chýba

Ak Allen nastúpi do druhého polčasu tak budem veľmi prekvapený.

Najlepšie na tom všetkom je, že môžme ukopať ešte aspoň bod

Reagovat
fff

Ak daco ukopeme, bude to pre Soton dost krute, podla prveho polcasu urcite . Potrebujeme nieco spravit s tou zalohou, Allena by som dal urcite dole ale Rodgers to na 99% neurobi.

Reagovat
smazaný uživatel

muzou z toho byt 3 body ale servat je v kabine hlavne skrtela a glena no

Reagovat
fff

Blbost. Hraju zle, ale treba dodrbat celu zalohu, vsak neviem podrzat liptu, vkuse sme pod tlakom. Potom jasne, ze obrana nestiha.

Reagovat
R22

Zatim od nás nejhorší poločas v sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea Arsenal velke sklamanie zatial, Arsenal strasne staticky, Swansea caka, co vymysli Michu, alebo Pablo, velka nuda

Reagovat
smazaný uživatel

a my čakáme, čo vymyslí Dyer.

Reagovat
smazaný uživatel

ten je uplne strasny

Reagovat
smazaný uživatel

ako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

diaby 3 minuty na lopte a potom posrata prihravka, stale ta ista pesnicka

theo by uz mohol nieco zahrat,od podpisu zmluvy toho vela nepredviedol

Reagovat
Maresma

Já se tak těším na Kellyho.

Reagovat
tomasinho

Ale stejně beztak bude dostávat přednost ten "obránce". Jestli to dneska Roy vidí, tak si musí říkat, že je fakt šílené ho povolávat.

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
fff

Obranca, ktory nevie absolutne branit ... jeho zaklad v repre odporuje logike.

Reagovat
tomasinho

No co? To už tam lépe zahraje i Wisdom.

Reagovat
13

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Glen by potreboval nejaku konkurenciu, lebo mne uz s nim dochadzaju nervy

Reagovat
fff

Reagovat
13

1000. pro výhru Liverpoolu.

Reagovat
tomasinho

Oono to půjde, pořádně je seřvat. Oblékl jsem si Dannyho a vzal šálu, tak to snad půjde.

Reagovat
ďuriLFC

Ja akurat Luisa a šál

Reagovat
fff

uz nemam tym padom strach

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Trand

Ten Gabbyho gól mohl asi Julio mít, ne? Aspoň ten centr.

Reagovat
fantomas

Nevim no, tyhle balony nikdy GK nezávidim. Spíš obrana se s tim určitě mohla líp vypořádat.

Reagovat
Trand

To asi jo, ale přišlo mi, že to letělo hrozně dlouho. Přesně jak někdo psal-on na ty centry nechodí.

Reagovat
mr.Silver

Ted ukazovali ten Osmanuv gol, uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

Luisi goool prosim

Reagovat
Makiii

Takze do druhyho polocasu mam jit radsi Saints vs Liv nez Swans vs Ars ?

Reagovat
Trand

Jo.

Reagovat
Makiii

Nekdo dobrej link prosim ?

Reagovat
Makiii

Diky, uz sem rozjel TS

Reagovat
tomasinho

Takže Lucas, asi dobře snad.

Reagovat
Trand

Máš to tady Countere, Abou vystřelil.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Counter

a však počkej, za patnáct minut odkulhá ze hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucaaaaaaaaaaaas on allen off. Modlidby boli vyslišané

Reagovat
tomasinho

Sturridge je druhý zápas v řadě tragický.

Reagovat
13

Sturridge neustále ztrácí balony.

Reagovat
fantomas

Dávej to dřííív..

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea ani nevie ako a vykombinovali to nadherne

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Ted to mohl dát Oxovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád střílí místo toho aby přihrál...

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Diaby.

Reagovat
smazaný uživatel

Abouuu

Reagovat
mr.Silver

Diaby

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt šašek ten Diaby

Reagovat
Lacko_Boh

Diabyyyy

Reagovat
Mervin

Diaby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Diaby

Reagovat
Trand

Nechtěl se zranit.

Reagovat
Thoomas

2 sance na strelu a to poleno to vyvede az za caru,omg

Reagovat
Nikikrew

Poleno ano? Videl si ten prienik? Nemyslel to zle len si to zle posunul. Skoda

Reagovat
Thoomas

Tak mozna ne poleno,ale uz sem alergickej na tohle,diaby to dela pravidelne,pritom ty sance na strelu byly vic nez dobry

Reagovat
Nikikrew

Mal oproti dvoch hracov, to by neprestrelil

Reagovat
tomasinho

Lucas

Reagovat
Trand

On to celé nádherně vykličkuje a pak zaběhne do autu. Achjo..

Reagovat
Erdovec

Lucas nebýt tak mokro tak to má

Reagovat
13

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle mě Diaby vytočil naposledy, když si dal vlastnaka proti United..

Reagovat
Mervin

a následně netrefil z dobré pozice bránu jako by to bylo včera

Reagovat
fantomas

Aaaaaaaaaaaaa

Reagovat
fantomas

N'Zogbia za Syllu, jak sem si přál, tak GO GO GO!

Reagovat
fantomas

WEIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNN

Reagovat
smazaný uživatel

zatial hrajeme druhý polčas oveľa lepšie len nech nepolavujeme :)

Reagovat
smazaný uživatel

ANDYYYYYYYYYYYYYYYYYY aaaano !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Downing hrá?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj na něj. Dyť je to idiot.

Reagovat
tomasinho

Si někdy prostě nemůžu pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

A čo také spravil Downing v tomto zápase? Veď hrá svoj štandart. Zašíva sa na krídle a nič nevymyslí.

Reagovat
Zaschrona

WEIMANN!

Reagovat
Honza Matoušek

Villa voleeee

Reagovat
Maresma

Villaaaaaa

Reagovat
rickroll

Villa udržet

Reagovat
JIMMY-PO

VIllllaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Weimann

Reagovat
Lacko_Boh

šupni tam Aarona

Reagovat
Trand

A Gervinha.

Reagovat
13

Luis jak cítí ruku na zádech tak padá

Reagovat
13

Johnson dobře založil brejk Sotonu.

Reagovat
fantomas

Uu, Ashley ale tohle je Villa, jakou chci vídat, paráda.

Reagovat
Erdovec

to není hokej

Reagovat
tomasinho

Lallana je skvělý, snad ho brzy Roy povolá zase.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

A mohli bychom už střídat.

Reagovat
Thoomas

Vynikajici stridani Wenger

Reagovat
Trand

Oxe bych tam možná nechal, ale vystřídal dobře.

Reagovat
Thoomas

Misto Ramseyho Rosa jednoznacne A Gervinho to sice rozhybe,ale ve finalni fazi to stejne vzdycky posere

Reagovat
Trand

A koho bys tam teda dal?

Reagovat
Thoomas

No,je pravda ze tam ted skoro nikdo neni no ,ale zrovna Ox hral dneska solidne,aspon mel jit dolu Walcott.

Reagovat
Lacko_Boh

Rosa na CM nie ,na Am hra Santi skvelo,dneska Rosa nemá kam

Reagovat
Lacko_Boh

Rosa na CM nie ,na Am hra Santi skvelo,dneska Rosa nemá kam

Reagovat
fantomas

Wow, Hoops sou uplně mimo, zpomalý, toho se musí využít ještě.

Reagovat
rickroll

Reagovat
FCSL

A tragickej Walcott tam zůstane

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

kto by potom kopal standardky?

Reagovat
Nikikrew

MONREALLLLLLLLLLLL

Reagovat
niflheim

Monreal

Reagovat
Counter

Gervinhova finální fáze neměnná

Reagovat
Mervin

Nachoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Trand

Nachooooooooooooooooooooooooooo! ALe Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

NACHOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Taka šmudla

Reagovat
Trand

Nekoukáš na Lyonnais?

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukám, bo za chvíli jdu stejně pryč a nechce se mi to rozkoukávat a pak nedokoukat. Navíc zápasy se spodkem tabulky a venku jsou vždycky utrpení a zestárnu tak o 5 let po každém

Reagovat
Mada

ale přesně trefená

Reagovat
Mada

Nachoooooooo

Reagovat
fantomas

Omg, zmrdi haluzácký..

Reagovat
Error

Gunners?

Reagovat
fantomas

Reagovat
mr.Silver

Ultra haluz Monreal

Reagovat
Garbicz

QPR ještě jeden!

Reagovat
rickroll

QPR

Reagovat
niflheim

Giroud zadrbal akci a udělal z toho asistenci

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fantomas

Kunda, a já ho posadil..

Reagovat
Trand

Sebral Aaronkovi potenciálního gola, pokud by to z 5 metrů sam před brankářem trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

aby pak neměl dobrý statistiky

Reagovat
I am Mancunian

Giroud

Reagovat
mr.Silver

Jenks je skvely dneska

Reagovat
Counter

Fenri by ti napsal, že už to ani není třeba zmiňovat

Reagovat
smazaný uživatel

A je snad?

Reagovat
Counter

Já v tom raději ještě budu pokračovat, protože mám obavy, že kupa zdejšího osazenstva jej stále nedocenila. Obecně jinak není no :-)

Reagovat
Trand

Ale na začátku tam měl tu dementní přihrávku, každopádně asi druhý nejlepší hráč.

Reagovat
Mervin

Reagovat
Counter

Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

Downing bol v tomto zápase najužitočnejší pre mužstvo keď pomáhal dvihnúť Coutinha

Reagovat
vodka

dammit, Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj po čase, nemáte někdo prosím odzkoušenej nějakej link na stažení EN verze W7? Potřebuju v nich něco odzkoušet, co v CZ verzi nelze... Díky moc a fanděte EFC

Reagovat
Mervin

ten Theo je kokot

Reagovat
tomasinho

Bych normálně regulérně stáhl Sturridge, stejně je tam úplně na hovno dneska, radi Ibe se Susem, někoho na rkaj a do středu.

Reagovat
smazaný uživatel

lol tá naša obrana Zaslúžene

Reagovat
I am Mancunian

Man Utd: De Gea, Smalling, Ferdinand, Vidic, Buttner, Welbeck, Giggs, Anderson, Young, Rooney, RvP

Reagovat
wild

ten stred zalohy je sialeny

Reagovat
I am Mancunian

Fergie chce este zdramatizovat boj o titul

Reagovat
I am Mancunian

Man Utd Subs: Evans, Valencia, Lindegaard, Hernandez, Carrick, Powell, Kagawa

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, Smalling, Ferdinand, Vidic, Buttner, Welbeck, Giggs, Anderson, Young, Rooney, van Persie

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je zaujimave zase

Reagovat
vodka

to nemože byt ofiko...

Reagovat
smazaný uživatel

Lindegaard, Carrick, Evans, Valencia, Hernandez, Powell, Kagawa.

Reagovat
niflheim

Kurňa a já mám sraz ze střední zrovna

Reagovat
smazaný uživatel

Na ty kraje su zvědavý.

Reagovat
mithro

ten stred, to bude valec

Reagovat
smazaný uživatel

J-RODDDDDDDDDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělá ten kokot slovenskej prdel?

Reagovat
minoLFC

Reagovat
mr.Silver

Theo

Reagovat
tomasinho

Hm, čuráčci

Reagovat
tomasinho

Škrtel Fakt ostuda, nechat se tak drasticky přehrát týmem, který doma prohrál i s QPR.

Reagovat
smazaný uživatel

RODRIGUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
Manik...

Liverpool už není ani vtipný . Tomu týmu fandit je fakt za trest

Reagovat
vodka

haha, nejkomičtější situace v obraně LFC za hooodně dlouhou dobu. Škrtel s Lucasem ať se vezmou za ruce a pleští si vzájemně...

Reagovat
Counter

To si teda musím pustit, protože LFC jen v letošní sezoně předvedlo tolik šíleně komických situací...

Reagovat
vodka

Rodriguez přešel přes 3 hráče bez toho, aniž by udělal kličku a dal gól...

Reagovat
tomasinho

Stejně jako Benteke na Anfieldz +-.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

tady to ale bylo komičtější, protože se dostal ještě k dorážce. Navíc, hráče sice přešel 3, ale v jeho okolí byli ještě další 2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Jaaaj to kam az chcel Skrtel ustupovat ?

Reagovat
Ligter

Přesně takhle fungovala naše obrana proti Tottenhamu.

Reagovat
13

Lucas se nevrátil naplno a Škrtel vůbec nebránil, jenom stínoval

Reagovat
smazaný uživatel

skrtel nojo idiot

Reagovat
Trand

Nejde nějak ve W8 odložit aktualizace a restart? Mi notebook oznámil, že se mi to v 91. minutě zápasu vypne a já bych to rád dokoukal.

Reagovat
fajdax

Až takhle doslova ti to oznámil jo?

Reagovat
Trand

Za 15 minut, no, ale já umím počítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Najít míň zpožděný přenos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Vyplo se to.

Reagovat
Maresma

BENTEKEEEE

Reagovat
fantomas

BENTEKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
fantomas

Gabby-Weimann...bozi...yes yes yes

Reagovat
smazaný uživatel

BENTEKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!

Reagovat
rickroll

Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Tam toho Henda dáváš brzy.

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel

Reagovat
tomasinho

No jo, teď střídej ty vole, 5 minut po funuse A Fonte na redku buzík jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

lol tá naša obrana Zaslúžene

Reagovat
Ajven

#Caps lines: 24-19-8, 16-90-20, 25-9-42, 26-83-15. Defense: 27-61, 55-74, 38-3. Neuvirth. #CapsBruins

Reagovat
Ajven

hopla mimo

Reagovat
fajdax

Ach jo...tohle je tak trapný..

Reagovat
smazaný uživatel

a co je na tom trapne?

Reagovat
fajdax

Neříkej mi že zdravej člověk si dokáže splést článek do kterýho dává komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
fajdax

Směj se jak chceš ale podle mě je to jen křeč jak na sebe upozornit.

Reagovat
smazaný uživatel

jj a este ajven, ktoremu sa to stava kazdy zapas Caps

Reagovat
fantomas

No to jo, fanoušci Caps zrovna budou mít potřebu na sebe upozorňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Ligter

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Chazy

Já tuším, že se mi kdysi dávno podařilo ve spěchu na EF odeslat něco, co sem původně chtěl psát na icq

Reagovat
kiwwi

moj spolubyvajuci bol taky zblbnuty z CSka, ze ked sa so mnou rozpraval, tak stlacal na klavesnici tlacitko na rozpravanie do mikrofonu

Reagovat
Chazy

Njn a já včera psal bráchovi smsku, ať mi přinese nabíječku, i když byl 2 pokoje ode mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Normálka.

Reagovat
kiwwi

my sme si so spolubyvajucimi bezne pisali na ICQ

Reagovat
Chazy

Mně to přijde jak vrchol demence

Reagovat
smazaný uživatel

Tsss, po tom, co do místních diskuzí chodíš takhle dlouho, budeš zrovna tohle považovat za vrchol demence?

Reagovat
Chazy

Jde o to, že jsem to udělal já, chápeš..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oh come on.. prostě máš otevřený 2 stránky a omylem mrskneš něco kam nechceš zrovna no. Se zblázni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem ho tam viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski jistil

Reagovat
smazaný uživatel

Z opakovačky to nebylo tak nebezpečný no. Ale v přímym přenose mi zatrnulo.

Reagovat
Trand

Reagovat
Mervin

ty vole, ten Arsenal to neudrží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla

Reagovat
fantomas

Bolton klasicky

Reagovat
Trand

Mick.

Reagovat
Erdovec

lol, tam na to hřišti mají led a jenom domácí ví kde je nebo co, že to našim tolik klouže

Reagovat
smazaný uživatel

Doyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Wolves konečně

Reagovat
fantomas

Benteke jakoby nic.

Reagovat
Trand

Gibbsy hraje podhrota.

Reagovat
smazaný uživatel

sme tam kde sme byli

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho a za jeho chladnokrevnost, kterou zachoval

Reagovat
smazaný uživatel

Chadnokrevně

Reagovat
Mervin

ŽERVÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
Trand

Gervinhoooooooooooooooooooooooooooooooo!

Reagovat
I am Mancunian

Gervaaaais

Reagovat
smazaný uživatel

Gervais

Reagovat
mr.Silver

Gervajs

Reagovat
niflheim

Záclona

Reagovat
Lacko_Boh

Giroud to tam dneska rozdáva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Wolves

Reagovat
Error

Není možné, aby se nezachránili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný, doufam ale že to neznamená pro příště základ pro něj..

Reagovat
Ajven

Ramsey Gervais sa trafil

Reagovat
fantomas

Aaronek má áčko??

Reagovat
Ajven

Reagovat
smazaný uživatel

ale nespravil to moc dobre.

Reagovat
Lacko_Boh

šajtlou by to bolo krajšie

Reagovat
fantomas

...takže to v překladu udělal geniálně. Dík za info.

Reagovat
smazaný uživatel

tá prihrávka Gervinhovi nebola moc dobrá. Tú tvoju vetu som nepochopil.

Reagovat
Trand

Taky jsem si nejdřív říkal, střílený centr by mu pravděpodobně zblokoval obránce a tak to raději hrál takhle na jistotu.

Reagovat
smazaný uživatel

áno, dali sme gól, má asistenciu, takže ho treba pochváliť za to, ale ideálne vyriešené to nebolo, no. Byť Williams trochu dynamickejší, tak to má.

Reagovat
Trand

Jj však píšu, že jsem si myslel to samé a myslel jsem, že to obránce zachytí, ale když jsem si tam představil nějaký jiný borce od nás z týmu, tak jsem rád, že to dopadlo takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

to áno, byť tam Giroud, tak padne na zem pri pokuse prihrať pravačkou, byť tam Ox, tak to jebne dvadsať metrovým pasom na tribúnu, byť tam Walcott, tak si to hodí okolo obrancu, ale pritom ho trafí a bude maximálne roh, takže dobre, že tam bol Aaron.

Reagovat
Trand

Přesně.

Reagovat
fantomas

Že by se asi musel hroutit svět, abyste ho pořádně pochválili. Ale to je jedno, prostě má áčko. Senza den!

Reagovat
Counter

Za tohle si ale fakt zvlášť pochvalu nezaslouží, přihrát Gervinhovi na gól byla v té situaci povinnost.

Reagovat
fantomas

Ale to je jedno, prostě má áčko. Senza den!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj ho.. raz do roka sa moze z toho lempla tesit ako maly smrad a vy mu to este kazite...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si komediant, zrovna na mňa. Aaron hral veľmi dobre, s Gervinhom boli skvelí ako žolíci. Urobil gól, bojoval, pressoval, vracal sa dozadu, všetko výborné, iba som podotkol, že tá prihávka nebola moc dobre prevedená a bola na päty. Tieto tvoje urazenecké kecy si nechaj pre niekoho iného.

Reagovat
fantomas

Tak jako já se zeptám, jestli má áčko a ty mě hned musíš šíleně zchladit, že to stejně bylo o ničem...tak tu ted na mě nevytahuj komedianty.

Reagovat
smazaný uživatel

... aby som skrotil tvoju aj tak neutichajúcu fantazmagóriu, navyše to nebolo myslené nijak zle, iba som to podotkol. A ty mi nezostaneš nič dlžný a spravíš zo mňa jeho najväčšieho hatera.

Reagovat
fantomas

Njn, obyč přihrávka, na který nevidim nic skvělýho ani špatnýho. Uplně klidně se to dalo přejít bez odezvy..

Reagovat
Counter

No právě

Reagovat
fantomas

YungGooner16.03.2013 17:54

ale nespravil to moc dobre.

Prostě zbytečná reakce no, tečka. Všichni víte, jak sem na tohle téma citlivej, a stejně si v jednom kuse neodpouštíte takový poznámky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ok, prepáč, už sa to nestane.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Mbia je fakt megasráč.

Reagovat
smazaný uživatel

dva největší lemplové v arsenalu vytvořili gól...poser mě...

Reagovat
Trand

Lemplové.

Reagovat
smazaný uživatel

pre toto aarona milujem - 93. minuta, arsenal vyhrava 2:0 a on napada ako besny a skoro sme kvoli tomu dali dalsi gol

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

a gervinhovi mohol by teraz hravat castejsie, na nejaky domaci zapas kludne na hrot

Reagovat
smazaný uživatel

moje slová sa ešte naplnia.

Reagovat
mr.Silver

Dneska to ozivil, rozhybal, gol si zaslouzil. Taky bych mu dal sanci

Reagovat
Counter

Bouldie a jeho práce na defenzivě 2x za sebou čisté konto.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabi

Reagovat
Counter

Jen těží z práce obrany Swans ani jedna střela na bránu, nešáhl si na míč

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně to organizoval Michu navíc nedal tu svojí šanci kvůli tomu, že se to snažil dát co nejvíc k tyči, protože kdyby to dal trochu do prostřed, tak to Lukasz čapne.

Reagovat
fantomas

Fuuuuuuuuuuuuuuuuu..

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!! Lambert

Zasraný QPR se třeba může pakovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Výborné výsledky jsou dneska.

Reagovat
vodka

už jenom my 3 body a paráda.

Reagovat
fantomas

Ty už nepřeješ záchranu QPR?

Reagovat
kiwwi

neprial on hlavne Hughesovi?

Reagovat
fantomas

Ne. Ale děkuju za reakci.

Reagovat
kiwwi

chjo, ty si fakt komik niekedy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jako jo kiwwi, ale kdo není

Reagovat
smazaný uživatel

boze... ty si fakt strasne hlupy infantilny kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
vodka

jo akorát si furt myslim, že se nakonec zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Takže odepisuješ Latics?

Reagovat
vodka

já myslim, že sestoupí Villa s Readingem a QPR s Wiganem a SAFC si to rozdají mezi sebou.

Reagovat
Chazy

Wow, zrovna ta Villa..

Reagovat
fantomas

Villa má na QPR už sedm bodů náskoku, se stejnym počtem zápasů; a ty ji tipuješ natvrdo na sestup, zatimco QPR se o to ještě popere? Zajímavý.

Reagovat
vodka

uvidíme, podle mě je čeká ještě minimálně 5 proher, z toho 4 v nejbližší době, podle losu. To je dostane pod tlak a nevěřím, že tak mladý tým to ustojí.

Reagovat
fantomas

Na Rodgerse Lambert umí, tam se může stát cokoliv, kor na Villa Parku; Stoke je ve srabu; a FFC se doma musí dávat. Pokud se tyhle kola zvládnou tak s pěti bodama, bude to už definitivně supr výchozí pozice.

Reagovat
vodka

pokud z těch mačů získají 5 bodů, tak jsou zachránění. Mně by to ani nevadilo, jenom to tak prostě v současné situaci nevidím.

Reagovat
fantomas

Dyt se k nim vyjadřuješ neustále, stejně jako jim přeješ i tu záchranu..

Reagovat
vodka

jasně, záchranu jim od odvolání Hughese nepřeju, QPR ani Redknappa nijak zvlášť rád nemám. Já sem akorát kritizoval Redknappa, že nehraje Granero a pak sem psal při přestupu Samby, že to bude klíčová posila. Následně sem se podíval asi na 2-3 zápasy, kde sem komentoval čistě jenom výkon. O tom, že jim přeju záchranu sem nenapsal nikde ani slovo.

Reagovat
fantomas

Heh, v jednom kuse je proti někomu bráníš. Ale dobře no, sorry kiwwi.

Reagovat
vodka

sorry, ale ne. Můžeš hledat jak chceš, vsadím se, že nic nenajdeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ne, dokonce jsem se s nim nekolikrat v posledni dobe o QPR bavil a neprislo mi, ze by jim pral. Spis proste hodnotil to, jak hraji.

Reagovat
fantomas

Ok no, tak sem zůstal zaseklej v Hughesově době teda.

Reagovat
vodka

presne tak, sice je vetsinoui sleduju, ale uz je to ciste ze zajimavosti. Nechapu znovuzrozeni Jenase, ktereho sem mel doslova za mrtvolu do champu, ale probral se a posledni 3 zapasy hraje velmi dobre (mam to sice hlavne ze statistik a sestrihu, ale i tak).

Reagovat
Ligter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fantomas

Ještě ManUtd vyhraje a v rámci PL to je nejlepší výsledkovej den za poslední měsíce.

Reagovat
kiwwi

uplne nadherne...nie je jeden co by som vylepsil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal mohol remizovat, ale ak vyhrame aj my a hovna s cukotky splachne west ham tak mi to vadit nebude

Reagovat
hefy

Měl jsem pocit, že Villa dneska vyhraje a dal jí na tiket, ale zas takovou radost z toho nemam.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Tomekcz

Kde je Kagawa sem si ho dal do fanty jako ze zase da hattrick

Reagovat
Counter

The Gunners have conceded just 12 second half goals - fewer than any other team in the PL.

Potřebujem zrušit první poločasy

Reagovat
smazaný uživatel

Vaši hráči se občas chovají jakoby už byly zrušené.

Reagovat
Mada

Reagovat
C0br

City

Reagovat
Counter

Na Everton neumí dlouhodobě, ono se není zas tak čemu divit.

Reagovat
fantomas

Reagovat
C0br

Tak já jsem to čekal, ale stejně to takhle po ránu překvapí a potěší

Reagovat
kiwwi

naprosto ocakavana strata

Reagovat
Tomekcz

Robin uz by se mohl trefit

Reagovat
Makiii

Jede Vam neco UTD?

Reagovat
Lovec

Taky prosím o nějaký solidní SopCast. Dík

Reagovat
Minister

http://popstreams.eu/stream3.html ...dobra kvalita, po anglicky

Reagovat
Ligter

http://www.firstrow1.eu/watch/175211/2/watch-southampton-fc-vs-liverpool-fc.html

Je to sice zvláštní, ale skutečně to na tom linku jede.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Šance

Reagovat
Ligter

Sakra, to je nuda. A k tomu ještě Jon Champion.

Reagovat
Ligter

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Tomekcz

Rio

Reagovat
vodka

Rio krásně

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitán

Reagovat
vodka

ROONEY

Reagovat
C0br

Ronei

Reagovat
C0br

Rio

Reagovat
mithro

Rio

Reagovat
I am Mancunian

RIO

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

RIO RIO RIO

Reagovat
Makiii

RIO dribler parada !

Reagovat
wild

Riooooooooooo

Reagovat
kiwwi

RIOOOOOOOOOO!!!!

Reagovat
Ligter

Takové zpoždění.

Reagovat
kiwwi

toto je prudko v norme

Reagovat
smazaný uživatel

Rio je náš nový Carrick.

Reagovat
Ligter

Hard to believe it's not Carrick.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

pomaly a nuda Andy s Giggsem si snad prihrali jen 3x, vsechno nakopavaj obranci

Reagovat
smazaný uživatel

můžete nám všichni vylízat prdel ::::::: JSME MISTŘI ::::::::

Reagovat
Swarley

tohle je dobrej zápas na dnešní den, skvělá relaxace, vycházkové tempo

Reagovat
Tomekcz

gol Readingu nas brzo probere

Reagovat
smazaný uživatel

Já su z otupělý, a to sem ještě ani nezačal chlastat.

Reagovat
smazaný uživatel

inak je to hroza

Reagovat
Ligter

Zajímalo by mě, jestli se už někdo zapotil.

Reagovat
Makiii

Prijde mi, ze 70% zapasu fakt hrajeme vzdycky na pul plynu....

Reagovat
Ligter

A přesto jsme první o 12 bodů. Není ten svět krásný?

Reagovat
Makiii

Dnes uz snad o 15 Jen by nebylo na skodu, kdyby se hraci aspon malicko zapotili..

Reagovat
Lacko_Boh

The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it.

Reagovat
smazaný uživatel

A ten zbytek času kvůli tomu musíme hrát na 150%.

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky dobry stream alebo sopcast na MU?

Reagovat
Tomekcz

Vidic

Reagovat
Swarley

no tak teď to Vida moc nevymyslel

Reagovat
Tomekcz

dej tam Kagawu nebo neco, prece nas nebude Reading prehravat

Reagovat
kiwwi

boze jak sa ja tesim na toho Zahu...chyba tomu taka ta nova mladicka krv

Reagovat
smazaný uživatel

však je tam Giggs

Reagovat
kiwwi

vsak je aj dnes najlepsi na place

Reagovat
smazaný uživatel

čo je smutné

Reagovat
smazaný uživatel

Čtyřicetiletý Giggs je náš nový mladý Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

Jako v PESku..respawned 17 years old Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

To na tom bylo vždycky to nejlepší.

Reagovat
Ligter

Někdy fakt nechápu, kam to Robin míří.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš ho sere někdo ve 38 řadě a pokouší se ho trefit míčem.

Reagovat
Ligter

Nebo někomu slíbil míč.

Reagovat
smazaný uživatel

a otras mozgu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Šak mu řekneš ať míří na souseda, a pak ten balón akorát sebereš až ho sejme.

Reagovat
Ligter

Za ten míč z OT by to stálo.

Reagovat
Ligter

Jinak ten zápas je fakt nudný, tohle vlákno je toho živoucím důkazem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem si u něho spároval ponožky a srovnal knížky rozházené po zemi. Alespoň sem zažil nějaké vzrušení.

Reagovat
Dawon

Cloveku pak zacinaji chybet ty zapasy kde jsme po dvou minutach prohravali

Reagovat
smazaný uživatel

tieto odchodene a odflaknute domace zapasy ma uz zacinaju srat

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem se taky na MU kdysi tak nejak vysral

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ligter

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Powell by mohol dostať šancu

Reagovat
I am Mancunian

Toto muselo Youngstera bolet

Reagovat
kiwwi

McCleary zmrd jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United has never lost in 215 home PL games when leading at first half (203 wins, 12 draws).

Reagovat
kiwwi

no remiza by nebola nic moc teda

Reagovat
smazaný uživatel

mozno by ich trosku prebrala

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

1400. pre 20. titul MU

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Dawon

Za takovy centr by se ani bebe nestydel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Tomekcz

to je hnus dneska

Reagovat
Swarley

škoda, dobrá petelice

Reagovat
Tomekcz

Kagawu na 5 minut

Reagovat
Ligter

Dnes ani nepoznám, jestli hrají dobře nebo špatně. Oni prostě jen hrají. Samozřejmě s výjimkou Giggsyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha ono se bude hrát ještě aji nastavení.....

Reagovat
Ligter

Těch 5 minut je typický britský humor, jinak si to nedokážu představit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě ale probralo.

Reagovat
I am Mancunian

Robiiin

Reagovat
mithro

to bola hanba toto

Reagovat
Ligter

V suchém triku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát nejen v suchém triku, ale aji v polospánku.

Reagovat
C0br

Co? Už je konec?

Reagovat
smazaný uživatel

sme si nevsimli ani zaciatok

Reagovat
kiwwi

prisambohu, ze niekedy by som radsej bral prehru po super zapase ako takuto vyhru, ale teraz su 3 body vsetko na com zalezi, cize stazovat sa nemozeme

Reagovat
C0br

Já to měl puštěný na streamu, ale absolutně jsem to nevnímal, viděl jsem tak 10 minut možná Hroznej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to si říkám letos hodně často:)

Reagovat
vodka

fakt humus, videl sem 55 minut, ale normalne sem to nevydrzel, silena sestava, ktera to proste umlati kvalitou...

Reagovat
spider_8

Kimi

Reagovat
fajdax

Ferrari

Reagovat
Miguel19

Alonso

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
spider_8

Lotus (i když to neni Lotus)

Reagovat
kvasha16

Renault

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
SunFells

Pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Erdovec

nějaké tipy na dnešek?

Reagovat
Miguel19

Demba Ba dá gól.

Reagovat
smazaný uživatel

a Torres nie ?

Reagovat
Miguel19

Nepočítám, že bude hrát v základu. A za těch 10-20 minut asi fakt ne

Reagovat
Erdovec

to je blbost, u Rafy se nedá s jistotou říct koho nasadí, když torrese furt tak obhajuje, a nehodlám sázet na hráče který bude hrát 10-15min

Reagovat
Miguel19

Torres hrál ve čtvrtek. Fakt tomu nevěřím. Navíc není problém si počkat ne sestavy a pak vsadit.

Reagovat
kvasha16

ja by som si nebol isty Dembom, Torresa rafa chvalil a navyse nehral zle, takze je mozne ze si kopne aj dnes...

Reagovat
Miguel19

Nehrál zle asi 10 minut. Jinak opět naprosto mimo.

Reagovat
kvasha16

viac ako 10 proste by som si Dembom isty nebol

Reagovat
Maresma

Si pockej na sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Spadne kurz

Reagovat
Erdovec

ty nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Za normalnich okolnosti bych dal jednicky na oba zapasy Champu, ale oba tymy maji hodne absenci, takze je to zbytecne velky riziko. A z PL nevim, mozna vyhra Wiganu a Norwich zase 0:0

Reagovat
Erdovec

jdeš takhle proti svým jo? i když vidím, že vám to tam nikdy moc nešlo a ten čtvrtek asi vzal hodně sil, o tom popřemýšlím, ale ten Norwich možná za něco vyzkouším, champu nerozumím

Reagovat
Erdovec

jo a nevíš jak asi nastoupíte prosímtě?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim se nevi, jestli bude moct hrat Cabaye, ale ja myslim, ze hrat nebude, tzn. bez nej cekam:

Elliot - Debuchy, Tayls, Yanga, Santon - Anita, Tiote - Jonas, Sissoko, Gouffran - Cisse

Taky je mozny, ze bude hrat Marveaux misto jednoho z dvojice Jonas/Sissoko, zalezi, kdo z tehle trojice je jak unavenej. Asi by to bylo i lepsi, kdyby hral misto Jonase, protoze Beausejour bude casto na vyletech, takze by je Marveaux mohl trestat

Reagovat
Erdovec

to není zas tak špatné abych nakonec neskončil u toho že dám jen tu bezbrankovou plichtu, i když vám už v podstatě skoro o nic nejde a Wigan už musí začít hrát jak o život no, každopádně dík, ještě se rozmyslím

Reagovat
Erdovec

střelce stejně nedávám, kdysi jsem občas dal Pedra, když dlouho nedal gol a většinou mi to vyšlo, býval na něj totiž jako na jediného z Barcelony rozumný kurz, ale v PL dávat střelce... to by mi nešlo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

tá trojica zostupujucich v PL by už mohla zostať

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan musi ostat

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska na 5 bodu a možná před KFC .

Reagovat
Miguel19

Důležitý no. Musíme jít zase na 5 bodů, navíc se můžeme dotáhnout na City na 4 body. Je jedno jak, ale hlavně vyhrát!

Reagovat
Miguel19

OT: Soukalováááááá, to je hvězda

Reagovat
stas87

jj,jednosezonna,ako kedysi janda

Reagovat
Erdovec

lepší tohle, než nic a navíc to nemůžeš vědět

Reagovat
stas87

tak o jandovi sa to taky vravelo,aky bude skokan a ak dlho mu to vydrzallo

Reagovat
smazaný uživatel

Coz je ve skocich na lyzich uplne bezna zalezitost.

Reagovat
stas87

a proto maysz,ahonen,goldberger,andy ci funaki skakali 3 sezony na spicke

Reagovat
smazaný uživatel

A dalsich stovky skokanu se na vrcholu udrzet nedokazaly.

Reagovat
stas87

to nepochybne,ja si dobre pamatam slova ceskych kometatorov o tom ak mu predpovedali karieru ako ahonen...aka to neni hviezda,potom ten pad bol o to tvrdsi a to janda vystupoval skromne a bol mi sympaticky

Reagovat
božský John

On neni tak psychicky silnej, bohužel. Ale ten jeho styl v dobach největši slávy byl úžasnej. Krásně se na to koukalo

Reagovat
stas87

proti nemu som nic nemal ale srala ma ta neobjektivnost co je bohuzial u ceskych komentatorov hocicoho niekedy az smiesna to iste ale robi aj slovaci

Reagovat
božský John

No jo, jsme malý národy a když takhle někdo vystřelí, tak z něj děláme hnedka boha ..

Reagovat
stas87

viem ze je pitomy a malicherny dovod ale v tomto som neobjektivny,strasne mi to vadi..treba tie kecy na slovensku po postupe na ms,ze mame lepsi repre ako cesko,perspektivnejsi a ze z toho mozeme tazit este nejake 2-3 kvalifikacie,uz vtedy som pisal ze ten postup bol dost stastny a nerozhodoval sa len na ihrisku

Reagovat
božský John

+- 3 roky

Reagovat
božský John

Kdybych měl zminit kometu jednoho dvou zavodu, tak to je jednoznačně Rok Benkovič nebo třeba i Loitzl, kterej měl überformu měsíc a zrovna měl kliku, že bylo zrovna Turné, MS a Kulm. Jinak skače to svoje 5-15. místo většinou

Janda skakal nahoře dejme tomu od roku 2003 do přelomu 05/06

Reagovat
stas87

myslis ze aj taka kometa zopar zavodov bude aj hvala?do neho som vkladal velke nadeje

Reagovat
božský John

Ne, Hvala bude hvězdou, třeba jako Prevc

Spíš si myslim, že takovou dětskou kometou bude Muranka, o kterym se mluvi už od jeho třinácti a ten tlak v Polsku je šílenej, ted je mu nějakejch 18 a zatim jen par umístění na bodech, tomu moc nevěřim

Reagovat
stas87

tak policai hladaju noveho adama no ja som treba rad za stocha,vzdycky sa o nom tvrdilo ako je spatny a ze poliaci nikdy nemozu vyhravat timove sutaze prave vdaka stochovi,on si musel vypocut dost kritiky a skrabat sa do tej spicky x rokov a dneska tam je aj ked moja srdcovka je stale anders

Reagovat
božský John

Polaci nového Adama mají v Kamilovi no Nemusí hledat nikoho novýho, z tý jejich skvadry mam rád Kota, to je sympaťák a Kubacki taky

Ammann, Kranjec

Reagovat
Miguel19

To už víš takhle dopředu?

Reagovat
stas87

to vies,mam gulu

Reagovat
Godwinson

Doufejme, že to bude podobně hodnotná predikce jako se základními skupinami ME

Reagovat
stas87

neni mi sympaticka a navyse mi pokazila hned 2 tikety za vikend

Reagovat
božský John

Neumiš sazet

Reagovat
stas87

a to mi biatlon pravidelne prinasal peniaze

Reagovat
božský John

Ja tenhle vikend zrovna sazet nebyl, ale dneska na masák sem si řikal, že ve dvojicich všecko sazet proti bergerovy a gossnerovy, protože tora ted ke konci nestači a miriam v tomhle saigonu byla jasna

Ale zas bych pohořel na kaise, to mi je jasny

Reagovat
stas87

vcera ma nastvala gossnerova,na tej poslednej polozke ak by trafila nulu bola by na bedni,mal som ju do 3.miesta

Reagovat
Maresma

já měl dneska Dorin Habert 1-10, takže paráda

Reagovat
božský John

Co tam bylo za kurs? To muselo bejt tak 1,4 max ne ?

Reagovat
Godwinson

Tedy čekal bych vše, ale že ti nebude sympatická, to mě zaskočilo

Reagovat
Miguel19

Tak řekni rovnou, že si frustrovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná bude ještě tak 9 let klidně..

Reagovat
stas87

tragickejsi odpoved nemas?

Reagovat
smazaný uživatel

Janda byl ošklivej a stydlivej, těžko z něj někdy mohla bejt hvězda..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
stas87

omg...si fakt tak nechapavy alebo ma chces len vytacat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty sám si chtěl tragičtější odpověď..

Reagovat
stas87

bohuzial,ja som o vzhlade nic nepisal,len o vykonoch ale tak chapem ze obcas si clovek mysli o uzivateloch ze su inteligentnejsi..ako sa prezentuju

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když je někdo "hvězda", tak to nemusí znamenat jenom, že je úspěšnej v nějakým odvětví.. Občas stačí být krásý, sympatický a dělat jakžtakž populární sport..

Reagovat
stas87

aha,takze ty biatlon nesledujes ze? ja som to pisal len v suvislosti s vykonmi,nie vzhladom..to si mohol napisat rovno ze to nesledujes a nemusel by som stracat cas

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju Soukalovou, protože je pěkná..

Reagovat
stas87

+-5 zavodov?

Reagovat
smazaný uživatel

To ani ne, tak dva sem viděl cca.. A to sem to přepínal. Ale sleduju články o Soukalový.

Reagovat
Rssa

Snad nepřesedlá ze sportovních článků na obálku Playboye

Reagovat
smazaný uživatel

To by právě bylo fajn, ne?

Reagovat
Rssa

Jen ať se soustředí na sport a ne na nějaké ukazování cecíků na papíře

Reagovat
stas87

kaisa sa ti nepaci?ci magdalena alebo miriam?

Reagovat
božský John

Kaisa je hrozně ošklivá, Miriam taky...mně se dřív líbily, ale jsou to fakt peroxidový hnusky, takový Marfušy árijský

Lena je jinej svět oproti všem

Reagovat
stas87

jj ale je to ta krajsia cast co ponuka zensky biatlon,koho som mal napisat?domracevovu?zajcevovu?

Reagovat
božský John

Darja je docela pěkná

Zajceva je ošklivá

Reagovat
božský John

Darja je docela pěkná

Zajceva je ošklivá

Reagovat
božský John

Jinak biatlonistky jsou docela ošklivý, ale v klasickym lyžování ...Thereska Johaug <3 ooooch

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku kulturistka, ne? To se mi na ženskejch teda nelíbí..

Reagovat
božský John

Tak nesmíš koukat na fotky, kde má želvu nebo zatnutý svaly

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.girlswithmuscle.com/images/full/472097080.jpg

Ale jako jo, na jinejch fotkách jí to sluší.. A Soukalová má taky pár fotek, kde nevypadá vůbec dobře..

Reagovat
božský John

Mně se libi v obličeji, ma hezky oči a i to jak je střelená se mi libi

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, oni jí teď docela pěkně upravujou, takže hodně prokoukla..

http://oidnes.cz/13/022/cl6/JB4934a4_Soukalova_1.jpg

Reagovat
božský John

(ja myslel Therese)

Ale jinak to sedi i na Gabču i když ta střelená není

Reagovat
smazaný uživatel

Ahaa.. No mně docela střelená přijde.. Třeba jak zpívala na tom MS

Reagovat
božský John

To byla sazka

Jinak nijak moc nejuchá i při rozhovorech je taková trošku rezervovaná

Jinak si pust eurosport, jedou 30km volně, Thereska jede jak ďábel

Reagovat
smazaný uživatel

Eurosport nemám a navíc jedním okem koukám na Malagu s Espanyolem..

Reagovat
božský John

Už to mam !! Ja si nemoh vzpomenout, která se mi na MS docela líbila a už vim. Monika Hojnisz. Ta je docela pěkná na to, že je biatlonistka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty neznám, ale takhle z fotek.. Kaisa se mi nelíbí, Gosnerová taková normální a ta Magdalena je taková hezká, ale na Soukalovou se nechytá..

Reagovat
božský John

Koukni na Toru Berger, ta je moc nádherná

Reagovat
smazaný uživatel

Tu bych možná i sbalil..

Reagovat
Ligter

Co myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Treba nejakou bombu jako dva pokazeny tikety?

Reagovat
fantomas

To by nejprv krásná musela začít bejt.

Reagovat
božský John

Tak Janda nebyl jednosezonni hvězda, taky neměl ty vysledky nahodou

Gabča se furt zlepšuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale Jandu som vtedy zral, videl som kazde skoky, upadol Janda a prestalo ma to bavit, ale styl akym skace nema krajsi stale nikto

Reagovat
božský John

Loitzl má nejhezčí styl ze všech

Reagovat
Rssa

Janda byl dobrý a zlepšoval se, jeho pád začal (nejsem si jistý, jestli si pamatuju dobře) odchodem toho slovinského trenéra-zázraku po mistrovské sezóně.

Reagovat
božský John

A nahoru šel pro změnu Koudelka Sicen e hned, ale Schallert mu hrozně pomoh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Gabcaaaa

Reagovat
božský John

Je tu někdo, kdo půjde na MČR?

Reagovat
vanGomm

Být v PL druhý,nebo třetí je už celkem jedno.To přece oběma týmům zaručuje přímou účast v LM,takže to není zase až tak důležité.

Reagovat
Miguel19

prachy?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono je to nějakejch 800 000 £ rozdíl , takže zas takovej zázrak to není no

Reagovat
vanGomm

Rozdíl 800 000 za rok je vůči platům celého týmu docela směšná částka.Přímo do LM jdou oba,takže být 2,nebo 3. asi ani v penezích nebude.

Reagovat
kiwwi

2. tim dostane aj vacsie peniaze za TV prava, ale hovorim, je to skor o prestizi

Reagovat
kiwwi

prestiz...toho co je druhy stale nejak tak beru, ze bojoval o titul

Reagovat
Mervin

jo, to je bude zajímat

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan sa chová ako egoistický rafík, kt. robil s hráčmi to isté, štval ich, nevychádzal s nimi... uvidíme, či to bude znamenať až odchod nášho najlepšieho stopéra minulej sezóny, ale pokiaľ mieni robiť chyby, aké spravil, nech odíde....

A pre Desta... Viem, že vyhrážanie po internete je trápne a chudácke, ale keď budeš takto pokračovať, sám prídem do Kladna a uvidíme sa, zistiť si o tebe informácie je hračka...

Reagovat
Erdovec

jej, hoši nechte se

Reagovat
Ligter

Jo, máš pravdu. Je to „trápne a chudácke“.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

sa chcete biť?

Reagovat
smazaný uživatel

o bitke som nič nepísal

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, my dvaja za dúfam uvidíme.... V TT, takého ujebaného človeka ako si ty nemôžem nevidieť

Reagovat
vladis271

kedy tam budeš? viem, chceš nachvíľu vypadnúť z maďarského mesta a navštíviť metropolu futbalu strednej Európy.

Reagovat
smazaný uživatel

a maďarské mesto si zabil, haha

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
Trand

Napiš kdy, přijedu a budeš si moct zabouchat i do američana.

Reagovat
smazaný uživatel

Ol!ver

17.03.2013 12:35

o bitke som nič nepísal

Reagovat
joshua
Reagovat
Maresma

Reagovat
13

co dest provedl?

Reagovat
Rssa

Ti antiamerikanisti jsou všichni tak agresivní?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pritom ste násilní vy, ty sa vyžívaš vo vojnách a si bezcitný, nerozmýšľajúci človek a dest je agresor sám o sebe.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Rssa

Já násilný nejsem Bereš to moc emočně a pak přestáváš používat mozek. To je ten problém.

Reagovat
smazaný uživatel

to si len myslíš, nevidíš ma... násilný nemusíš byť, ale podporuješ násilie, čo považujem za "agresívne" viac, ako môj vrchný príspevok...

Nepožívaš mozog možno tak ty a milóny dalších oviec...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Rssa

Už je to tu, stačilo dát jen dva příspěvky

Reagovat
smazaný uživatel

stačí si naštudovať veci z viacerých uhlov poľadu a nežiť trápny, čierno - biely a klamlivý svet, nech sa páči... ovca

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten čierno biely svet neži

Reagovat
I am Mancunian

treba zit farebny svet, hlavne s farebnymi teniskami

Reagovat
smazaný uživatel

grey/black is boring

Reagovat
Erdovec

Reagovat
vodka

šedá neni vůbec nudná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ide o tenisky tak u mňa áno. Hlavne keď ich nosíš často .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ty jsi tak zabedneny, že bavis víc jak arsin.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vzdy pobavis

Reagovat
smazaný uživatel

Zas nepreháňaj. Určite nepodporuje násilie len preto lebo nemá nič proti USA...

Reagovat
smazaný uživatel

bavíte ma, blbci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

na tebe by si měl Oliver taky došlápnout

Reagovat
smazaný uživatel

Kľudne to môže skúsiť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

nebuc múdry

Reagovat
vodka

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

lol

Reagovat
stas87

ak ti nevadi ze za nepokoje v libyji je zodpovedna amerika tak sa mu smej

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

za všechny protesty ve všech arabských zemích je zodpovědná amerika, za mor, spalničky, tsunami, fukušimu...

Reagovat
stas87

no ja pisem len o araboch,tam usa hra klucovu rolu,to je fakt..preco myslis ze bol kaddafi odstraneny?

Reagovat
vodka

takže myslíš, že povstání v Syrii, Egyptě, Libyi, Tunisku vyprovokovala/financovala USA?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasne

Reagovat
stas87

ty to myslis ironicky?

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
stas87

no minimalne v libyji sa snazili tlacit na kaddafiho aby predal pod cenou libyjsku ropu americanom,sami americania sa vyjadrovali o tom ze libyjska ropa je kvalitnejsia ako ta z arabie...ci je toto pravda som sa pokusal zistit od herba ktory urcite vie viac o tom ako ja ale ten mi neodpisal,ci aj v syrii..to neviem,neviem ci ma syria nieco co o co by mala zaujem amerika

Reagovat
smazaný uživatel

američania chcú oslabiť Irán a následne poškodiť Chinu.. Všetko sa sústredí len na Irán ktorý je hlavným problémom USA momentálne..

Reagovat
vodka

ok, jenom tak bokem, víte, že to povstání začali islámští fundamentalisti? Že by amíci vyprovokovali povstání vůči kaddáfímu, aby si tam potenciálně dosadili režim podobný tomu íránskému?

Reagovat
smazaný uživatel

a ako to rssa podporuje?

Reagovat
Rssa

nedávno jsem viděl americký film Heat, určitě nějaký ten dolar z z toho filmu byl použít na fond Podpory nepřátel amerických nepřátel.

Reagovat
Erdovec

ovce

Reagovat
Rssa

Reagovat
stas87

pisal cosi o svetovom policajte to svet,respektive jeho casti vobec nepotrebuju

Reagovat
I am Mancunian

ale on sa viacej vyzna, je to pan ucitel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopitelně že nepotřebují, anarchie by byla o tolik lepší.

Reagovat
Arbiter

z extrému do extrému?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

To je ironie. Ty jeho názory jsou přece úplně mešuge. Třeba "kdyby se zhroutil dolar, tak se světové ekonomice uleví", a podobně.

Reagovat
Arbiter

tak tohle mi přijde stejně nesmyslné jako ten kec o "světových policajtech"

Reagovat
fantomas

Vzhledem k tomu, že na "anarchii v mezinárodnim systému" existuje jedna velká a značně populární teorie, asi to až takový mešuge nebude ne?

Reagovat
stas87

a amerika akoze zaisti poriadok? ak by amerika mala provtny zaujem naozaj taky ze tam s ich pomocou naozaj bude lepsie ako s rezimom pred tym tak ano,ten policajt je treba ale ak usa v prvom rade sleduje len svoje ciele a az potom tam chce pomahat tak k comu su kecy o policajtovi?policajt ktory je rovno aj zlodejom je v tvojich ociach spravodlive?

Reagovat
smazaný uživatel

poď pls na icq, keď môžeš :)

Reagovat
smazaný uživatel

A existuje nějaká jiná země která by ten pořádek zajistila? Protože z historie je jasné že někdo to dělat musí. Amerika je na to nejvhodnější, protože v jejím zájmu je volný obchod, demokracie a liberalismus. Čili náš stát jak funguje dneska bude vždycky v pohodě. Problém mají akorát diktatury, různé terorismus podporující státy, nebo státy vyvolávající války. Což je přímo proti smyslu slova "pořádek". Takže ano, USA sleduje svoje vlastní egoistické cíle, ale jejich egoistické cíle se alespoň v hrubých obrysech shodují s egoistickými cíly demokratických států, které je ovšem samy prosadit nedokážou.

Reagovat
smazaný uživatel

čo chápeš pod slovom demokracia?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nevíš co je demokracie?

Reagovat
smazaný uživatel

asi ty nie

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, proto nechápu co ju matleš do mezinárodních vztahů. Tam funguje staré dobré právo silnějšího, svázané tisícama smluv, a stovkama let boje o vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

len ma napadlo, čo pod tým slovom chápeš... je to široký pojem...

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Ale tam jde spíš o ten liberalismus, než demokracii. Ten je určitě důležitější.

Reagovat
stas87

to mozno platilo kedysi,dneska len amerika chce destabilizovat krajiny,to uz nie je o nejakej demokracii ci liberalismu,ak si myslis opak tak si naivny

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, hlavně na mě použij tu okřídlenou formuli lidí bez argumentů "jak si myslíš něco jiného co já, tak si naivní". Tohle funguje tak možná na základce, na střední už bych se za to styděl.

Reagovat
stas87

tak co ti na to mam napisat?ked sa americania snazili nieco diktovat iracanom ci afghancom,ako dopadli?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nijak, proces furt probíhá. A když se snažili diktovat Západnímu Německu, nebo Japonsku, jak dopadli?

Reagovat
smazaný uživatel

Demokracia? Volný obchod? Určite nie... USA má tisicky ciel a kvot. Btw o volný trh sa postarali iné nezávislé inšitucie. A o demokracii ani nehovorím. V demokratickej krajine na teba neútočia za to, že máš iný názor ako ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že by tě měl někdo zastřelit. Takže protože sme v demokracii, tak bych to mohl udělat? Nebo nesmím mít takový názor?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty o čom zas hovoríš?

Reagovat
smazaný uživatel

O tom že tvrzení "demokracie by měla chránit všechny názory" používají akorát lidi kteří demokrati vůbec nejsou, a byli by nejradši kdyby neexistovala. Aneb "Když vládnou demokrati, tak se k nám chovají dobře, protože je to v jejich přirozenosti. Až budem vládnout my, tak demokraty pověsíme, protože je to v naší přirozenosti".

Reagovat
vladis271

ale hovno. Žiadny svetový policajt neexistuje. "Svetový policajt" je len politicky korektný výraz pre správanie svetovej veľmoci. A teda udržiavanie a rozširovanie vplyvu svojich záujmov v zahraničí. Robili to všetky svetové veľmoci v histórii. robí to USA a robiť to bude v budúcnosti aj Čína (tá možno obmedzenejšie, pretože ich kultúra je vo výbojoch v zahraničí značne pacifickejšia). Z Ameriky sa tu robí niečo nové a zlé, a pritom to tak robila každá veľmoc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

ano,treba nemecko otvorene ako prve podporovalo ustasov ktory sa neskor odtrhli,amerika pomahala financne aj zbranami UCK,pred tym boli kolonie...robia to vsetky narody ale len usa sa z toho snazi urobit to ze tym krajinam vlastne pomaha a ze ich tam je treba

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi mi z historie alespoň pět příkladů kdy by USA mělo vážný konflikt s liberální zemí. Nebo třeba válku, když nebudu skromný. Pak, a až pak uznám že zahraniční politika USA světu spíš škodí, než prospívá.

Reagovat
vladis271

heh, teória demokratického mieru.

Reagovat
smazaný uživatel

Četls Fukuyamu? Nakonec se ukazuje že pravdu měl spíš on, než Huntington. Aji když to po 11/9 vůbec nevypadalo.

Reagovat
vladis271

snažím sa tým veciam vyhýbať, čítam len najnutnejšie aj to si vyberám kapitoly, bo ma to strašne uspáva väčšinou.

Ale Huntington sa podľa mňa v strete civilizácii trafil do čierneho.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem si dřív myslel taky. Ale reálně vzato spíš arabové útočí na toho, kdo se do nich sere, než aby měli nějakou zášť proti Západu. Pro Pakistán je daleko větší problém Indie, pro Irák Irán, pro Turky Kurdi. A Saudská Arábie trne strachy že USA si položí otázku "proč bysme s vama měli spolupracovat, když je mnohem lepší se domluvit s Iránem?" Takže nějaká válka civilizací sice vypadá lákavě, ale v praxi se stejně akorát pořád jede podle hry "já nemám rád ho, on nemá rád mě"

Reagovat
stas87

tak si zasa vyber liberalnu krajinu a prehliadni balkan ci irak...tak je jasne ze si amerika nebude robit nepriatelov v liberalnej krajine ale prave tam kde moze niekoho svrhnut a po case moze kecat do politiky toho statu...preco teda v egypte svrhli mubaraka,moci sa tam ujala nova vlna a po roku ludia zistuju ze za mubaraka im bolo lepsie?hm?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak si Egypt zvolí někoho jiného. To je úplně normální. A tentokrát by se měli zamyslet nad tím, jestli si nechcou zvolit někoho, kdo by jim programově nesral na hlavu, jako se to povedlo Bělorusům.

Reagovat
Rssa

Už jste jak politici, vyberete si jen to, co chcete. Jen jsem tvrdil, že to je podle mého globálně vzato lepší než opak. Což jasné ukazuje historie. Ale tak každý má právo na názor. Ještě přijde Oliver s tím, že mít názor je egoisticke.

Reagovat
Chazy

Reagovat
stas87

tak napis kde amerika ludom pomohla a zaroven si odtial nic nezobrala?kosovo a libyja staci si myslim

Reagovat
kiwwi

ale vsak ked pomohla, tak si vzala a co? Nezijeme v idealnom svete, kde nikto nebude zbrojit a kazdy bude kazdemu pomahat z dobrej vole a sucitu, cize je dobre mat takuto velmoc poruke ak je treba - vy to prezentujete tak, ako keby amici vsetko zamerne naplanovali, vyprovokovali a potom "akoze" pomahali, aby si mohli zobrat vysluzku

Reagovat
fantomas

Trumanova doktrína, Marshallův plán, Wilsonovy myšlenky a činy...jestli tohle všechno sledovalo v první řadě egoistický zájmy USA, tak sem asi jelen.

Reagovat
stas87

ok,to som prestrelil,povedzme od 90 rokov do teraz,tam je to jasne nie?

Reagovat
fantomas

Tak to už je zas potřeba chápat v tom kontextu, že maj od tý doby USA samy svých starostí ažaž.

Reagovat
fenixLFC

marshalov plan? museli pomoct europe lebo s jej znicenou ekonomikou by nevladali kupovat amricke vyrobky a prebytky...wilsonove myslienky? neviem ktore myslis ale napriklad 14 wilsonovych bodov, bod o samourceni statov...tam sledovali tiez svoje zaujmy, R-U muselo byt destabilizovane aby mohli porazit nemecko

Reagovat
fantomas

Jj no, a Trumanova doktrína byla součástí strategie zadržování komunismu, který se USA taky hodilo, protože bez SSSR si mohly dál v klidu hlídat roli hegemona. Výborně.

Reagovat
fenixLFC

ja som ale nepovedal ze to bolo zle, len ze sa za tym daju hladat aj ich vlastne zaujmy

Reagovat
kiwwi

takymto stylom najdes vsetko za vsetkym

Reagovat
fenixLFC

to mas pravdu zas ale vsetko ma aj dobre aj zle stranky vyhodne aj pre jednych aj druhych

Reagovat
fantomas

Tak ale je snad evidentní, že ze všeho - ať už to byl Marshall, Truman nebo Wilson (konkrétně těch 14 bodů jako základ nějaký mezinárodní spolupráce) - ve výsledku daleko spíš těžila Evropa.

Reagovat
fenixLFC

hej hej...ja som si az potom vsimol v tom tvojom komente ze v prvom rade mne je jasne ze europa z toho tazila

Reagovat
fantomas

Tak pochopitelně, to na každý sračce.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt že Evropa se postavila na nohy a USA v šedesátých a sedmdesátých letech ekonomicky předehnala je ti asi fuk, co?

Reagovat
fenixLFC

ale marshalov plan ju pomohol nastartovat nie?

Reagovat
fantomas

No..právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že jo. Ten základní princip byl jasný, nedopustit další poválečné Německo, které se utopilo v recesi a nezaměstnanosti. Ta myšlenka je jednoduchá, když mají lidi prácu a majetek, tak ztrácí chuť rebelovat a radikální názory se vytrácejí. Kdo by šel do ulic když tam má zaparkované auto. Ještě by se mu mohlo něco stát.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Rssa

Uz minule jsem psal, že nic není ideální. Stejně tak přístup USA, ale v globalu je to lepší než opak a jejich nezasahovani do světového dění (viz obě světové války a jejich vznik). Mě celou dobu jen rozesmiva názor Olivera a toho druhého cicmundy, že USA je ultimatni zlo a bez nich by bylo krasne. Nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Bez USA by nebolo krásne. Ale bolo by lepšie ak by USA neutočili na krajiny. Nechápem ľudí čo sa to nejak snažia obhajovať.

Reagovat
stas87

usa je ultimatne zlo v poslednych 20 rokoch tym ako sa sprava a serie do krajin kde ich ucast nie je vobec nutna...asi tolko k tomu,som zvedavy co by si pisal ak by rusko robilo rovnaku zahranicnu politiku ako usa,to uz by som cital nieco o bolsevikoch...

Reagovat
smazaný uživatel

USA robí posledné roky všetko opačne. Rúca sa im ekonomika. Ničia slobody svojich vlastných občanov. Utočia na krajiny ktoré s nimi nič nemajú spoločné. Je to smutné no...

Reagovat
smazaný uživatel

démonické Rusko, dobré USA Inak, Rssa - tie svetové vojny bola len čistá vyčúranosť (vychcanosť) zo strany USA,,,

Reagovat
Rssa

Co přesně myslíš? Myslíš, že byla vyčuranost politika izolacionismu USA?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze se pozabijite navzajem

Reagovat
kiwwi

idealny scenar

Reagovat
vodka

už zase

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole, mám dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík Darthe za upozornění, to jsem nežral.

Reagovat
smazaný uživatel

Super no, teď se zastaví ještě u hranic a půjde i na mě.

Reagovat
vladis271

prečo myslíš, že ťa dest menoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

http://bombermine.com/#/

online bomberman kde na jednom serveru může hrát až 1000 lidí, bezplatné a možné i bez registrace... Boží hra, všem doporočuji zatím to ale moc populární není a na každém serveru hraje max. 200 lidí tak proto to sem i dávám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

- Only four full-backs in the Premier League have delivered more crosses than Cesar Azpilicueta’s 51, and he has also contributed six assists. That’s the same number of assists as Leighton Baines but from half as many crosses.

Reagovat
smazaný uživatel

je to borec, další Španělský supertalent

Reagovat
miky10

KIMI

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

Reagovat
kvasha16

Ashley Cole poslední dobou dělá hezké gesto pro fanoušky - před každým domácím zápasem na Twitteru rozdává 2 lístky, které zahrnuje např. i setkání s některými hráči. Včera daroval lístky klukovi a jeho otci, který bojuje s leukémií.

Reagovat
M0rb1D4S

1637. pro Chelsea v NextGen series

Reagovat
smazaný uživatel

nvm jak si tam vede ale palec ti dam

Reagovat
kvasha16

zatial vyborne

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

btw semifinále Youth Cupu hráme proti vám. Tešte sa na výprask

Reagovat
Arbiter

spíš se na ten výprask můžete těšit vy Mladíky máme dobré

Reagovat
smazaný uživatel

naši mladíci sú fajn tiež. Aj keď sú ešte nedozretí. Náš najstarší hráč v U18 má 17 rokov A najlepší hráč je 15ročný mladík

Reagovat
kvasha16

my to mame s vekom tiez podobne ak sa nemylim

Reagovat
Arbiter

ti starší jsou totiž všude po hostovačkách

Reagovat
Zaschrona

Nebo hraji za 21cku, tak jako v pripade EFC, kterej se taky muze chlubit skvelyma mladikama.. .

Reagovat
Maresma

Bude hrát dneska Defoe, nebo Ade?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Defoe

Reagovat
Maresma

díky

Reagovat
Arbiter

to je zase jednou diskuse

Reagovat
miky10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
teenz
Reagovat
kiwwi

a ktory futbalista ma?

Reagovat
teenz

To je pravda, děv.. prodejný.

Reagovat
Manik...

OT: Fifa manager proti Football manageru je hrozná blbost

Reagovat
fajdax

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kiwwi

FACT: A year ago today, Fabrice Muamba died for 78 minutes. Since then he's recovered, married & is expecting a 2nd child. Incredible story.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rovers uz jsou koukam taky namoceni, asi proto, aby v tom Wolves nebyli sami

Reagovat
kiwwi

According to goal.com, United’s outgoing chief executive David Gill did approached Spurs chairman Daniel Levy and made a strong enquiry about the availability of Gareth Bale only to be told that the red devils have to pay a huge fee of £70million to lure their prize asset to Old Trafford.

Reagovat
vladis271

Levy... a čo ste si jako mysleli?

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo levnější koupit zpátky Ronalda.

Reagovat
kiwwi

Ronalda by ale spolufinancovalo Nike kazdopadne ja by som asi radsej chcel Balea

Reagovat
teenz

Aha.

Reagovat
teenz

Aha.

Reagovat
teenz

* Sorry

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

neviem jak, ale cez leto ho dotiahneme

Reagovat
fantomas

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
EL Gringo

Wes!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo, tohle bude zakladni kamen pro sestup Mackems

Reagovat
Chazy

Redka soupeře je nepříjemná no

Reagovat
fantomas

No to mě poser.

Reagovat
kiwwi

hmm, ani z dvoch opakovaciek som nevidel, ci to bola ruka alebo nie

Reagovat
vodka

já myslim, že byla...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

http://www.youtube.com/watch?v=ijpMOazPQTM

heh, chalan dostal dozivotnu stopku v repre...kariera jak hrom

Reagovat
smazaný uživatel

"Je to ešte mladý chlapec, ktorý nemá poňatie o minulosti či politike. To gesto pravdepodobne videl niekde na internete alebo niekde inde a spravil ho bez toho, aby tušil jeho význam a historické pozadie,"

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

oh, obidve tazke situacie pre rozhodcov, ale vyzera to tak, ze obe nakoniec vyriesili spravne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Gardner to zase kopl fantasticky, musi mit uzasnou procentualni uspesnost penalt

Reagovat
kiwwi

kope to brutalne absolutne ziadne pochybnosti nemam ked to ide kopat

Reagovat
REPLIKATOR

Norwich překonal rekord v držení míče http://2i.cz/655d3e14c7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Miguel19

To je ještě dobrý. Minule měl někdo držení míče 101%, ale prohrával 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Here's our line-up v Fulham: Lloris; Naughton, Caulker, Dawson, Vertonghen; Sigurdsson, Dembele, Parker, Assou-Ekotto; Adebayor, Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole co to je za úlet?

Reagovat
Error

Co to je za paskvil?

Reagovat
vodka

spíš 541, ne?

Caulker, Dawson, Vertonghen

Walker--------------------------BAE

--------Dembele, Parker---

-----------Gylfi

-----------Ade, Bale, s tím, že Bale se Sigurdssonem budou mít volnější pozice.

Reagovat
JIMMY-PO

walker nehrá

Reagovat
vodka

*Naughton

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to černě neviděl, 2 zápasy se hráli bez klasickýho křídelníka a vypadalo to hrozně. Takže BAE na křídle, to může bejt vítaný osvěžení.

Lloris

Naughton-Dawson-Caulker-Verts

Dembele-Parker

Sigy-Bale-BAE

Ade

Reagovat
fantomas

Ty volé, co to ten Boas vymejšlí? BAE na křídle? To jako Lennon furt nemůže do základu?! Ach bože..

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon je zraněný

Reagovat
fantomas

Už by snad neměl bejt ne? Si to snad proti Interu zas obnovil? Nic takovýho sem nečet..

Reagovat
kiwwi

A Lennon - Hamstring Injury - 30th Mar 13

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Mladíci Chelsea si ve čtvrtfinále NextGen series vytřeli zadek s Juventusem 4-1

Reagovat
Miguel19

Tak to bylo jasné. Si vytřeli prdel i s Barceloňátkama..

Reagovat
smazaný uživatel

Za 4 roky mi dej vědět, kolik je z toho letošního týmu v áčku hráčů.

Reagovat
Miguel19

Tobě určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

uz chapem o com vravelo nase vedenie, ked neprihlasili nasich mladikov do tejto sutaze

Reagovat
Error

O čem?

Reagovat
kiwwi

no cudoval som sa, preco sa do takej sutaze neprihlasili a potom som cital vysvetlenie, ze nasa filozofia je, aby sa hraci coraz viac presadzovali medzi starsich do U21 a ze v tej NextGen hraju timy s 15-16 rocnymi chlapcami, cize by to nasim chlapcom vela nedalo - radsej nech hraju v Anglicku proti 18 rocnym a snazia sa prepracovat do U21 (co sa uz tym najlepsim podarilo)

Reagovat
smazaný uživatel

To je sprostosť že tam hrajú len 15-16 roční, hrajú tam normálne 18-19 roční chalani. A že nič nedalo? Už len to cestovanie po celom svete ti toho veľa dá. Ani nehovorím o tom, že hrajú proti top mužstvám s iným štýlom hry a podobne NextGen Series im toho dá strašne veľa.

Reagovat
kiwwi

tak vyslovene tam vraveli o tom, ze napr. Barca tam stavia 15 rocnych hracov a pod.

samozrejme to ma aj plusy, ale v ramci filozofie a vizie nasho klubu pre rozvoj mladeze to ma viac minusov

Reagovat
Error

Zápasy v Anglii jim ale nikdo nevezme, jen mají nástavbu v podobě porovnání se s různými evropskými týmy.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

tu ale ide o to, ze cielom je, aby sa mladucki hraci prepracovali do U21 a nie aby hrali proti este mladsim superom ako oni sami - skoro nic by im to nedalo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam davajte aj vy mladších hráčov.

Reagovat
kiwwi

Brian McClair has explained why Manchester United are not competing in the NextGen Series.

Six Barclays Premier League clubs - Arsenal, Aston Villa, Chelsea, Liverpool, Manchester City and Tottenham, are involved in the European tournament along with teams from 11 other countries.

United's Academy manager believes the existing format would not benefit the youngsters making their way through the ranks at Old Trafford.

“The NextGen Series just doesn’t fit in with what we’re doing at present,” McClair told ManUtd.com. “The whole thing just doesn’t fit in.

"If we’re looking at that age group, I think it’s the Under-19s with a few under-aged players but Barcelona were playing all their kids so they had a really young team.

"There is more benefit for our Reserves playing against Wigan Reserves for example as it’s better they play against men and experienced players rather than if they are up against 16 or 17-year-olds, irrespective of what the skill level is.

"It may be great for Barcelona and more beneficial to them but not to us. At present, it just doesn’t fit."

Reagovat
smazaný uživatel

lenže on hovorí ako keby o tie zápasy s Wiganom prišili. Je to o tom, aby hráči zistili aké to je hrať proti najlepším mužstvám Europy. A to, že hrá s detmi Barcelóna neznamená, že s nimi hrajú všetci...

Reagovat
kiwwi

no samozrejme ze by prisli...asi by hrac ktory by dnes hral v NextGen nemohol hrat dnes za U21 v domacej lige

Reagovat
smazaný uživatel

omg. .. Veď tam dáte hráča z U18. Alebo kľudne 15 ročného ako Barcelona.. Ujsť si takú príležitosť len preto lebo 2-3ja hráči nebudú hrať 2 zápasy v sezóne za U21 je strašne krátkozraké.

Reagovat
kiwwi

no asi do toho vidis viac ako vedenie a treneri United

Reagovat
smazaný uživatel

Njn věděli že na to nemaj :)

Reagovat
smazaný uživatel

Im stačí, že ich pár krat porazí dorast Prešova

Reagovat
smazaný uživatel

Njn tento rok se jde na výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting vás zničí ako každého

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

na Tottenham neni ani poriadny flash ani nic

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Makiii

TS to jisti tam je dobrej prenos.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham Hotspurs!! we do hate Dimitar!!

Reagovat
smazaný uživatel

trapas

Reagovat
smazaný uživatel

jakej?

Reagovat
Side

fandit slepicim

Reagovat
Chazy

Hotspurs, Toffies a Athletics

Reagovat
smazaný uživatel

A Ipswitch

Reagovat
Chazy

Já dřív psal Ispwich no

Reagovat
fantomas

Já zas Middlesborough.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsou to slepice ne? množný číslo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Co zas máš proti Oaklandu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A naše oblíbený Brums.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to měla byt penalta..

Reagovat
fantomas

Ty seš takovej zmrd, Foyi, fakt že jo..

Reagovat
fantomas

Holteeeeeeeeee....áááá

Reagovat
smazaný uživatel

dement, toto su najnebezpecnejsie zakroky vo futbale, by som mu dal aj cervenu

Reagovat
fantomas

Je to fakt vypatlanec no..

Reagovat
fantomas

Bennett proč jako takový věci nekope Snoddy, proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo nějaký slušný stream na Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ade furt vymysla nejake hluposti

Reagovat
smazaný uživatel

přesně hlavně že se furt vzteká...

Reagovat
fajdax

Čech - Azpilicueta, Cahill, Luiz, Cole - Lampard, Ramires - Moses, Mata, Hazard - Ba

Až na Cahilla dobrý.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

trošku sila na to že hráme doma

Reagovat
fantomas

Sessegnonova střelba je dneska kouzelná..

Reagovat
smazaný uživatel

Elliot; Debuchy, S.Taylor, Yanga-Mbiwa, Santon; Gutierrez (c), Tiote; Marveaux, Sissoko, Gouffran; Cisse

Robles; Scharner, Alcaraz, Figueroa; Boyce (c), McCarthy, Gomez, Beausejour; McManaman, Kone, Maloney.

To je smutny, ze na Anitove nejlepsi pozici dostane prednost Jonas, kterej tam moc hrat neumi

Reagovat
Miguel19

Hmm, sestava jakou jsem očekával. Jenom škoda, že zase hraje Juan. Kdyby místo něj hrál Oscar, možná by to bylo lepší.

Reagovat
Usty

Úspěšnost vítězství bez Maty v základu - 20%.

Reagovat
smazaný uživatel

yidos, ako je na tom coulibaly? o takom case uz mal davat hattricky noznickami v pl

Reagovat
smazaný uživatel

zatial nema sancu si co i len pricuchnut do A-cka... s mladych utocnikov je jednoznacne najvyssie Kane. Toho by som chcel od buducej sezony ako tretieho utocnika (posila, Defoe, Kane).

Dalsi nadejny ofenzivny hrac je Towsend. Ostatni na to zatial vobec nemaju...

Reagovat
smazaný uživatel

ja som v zivote nevidel tak talentovaneho hracika, je to hrozna skoda ze siel prave k vam

Reagovat
smazaný uživatel

to je ironia? co viem tak sa ukazal akurat na tom jednom turnaji U17tiek... podobnych komet uz bolo. Ale tak stale ma 18 ... tusim? Nieco z neho byt este moze. teraz je na hostovani niekde v Serii B, ale priznam sa vobec neviem ako sa mu tam dari.

Reagovat
smazaný uživatel

ee ja viem ze to bol len mladeznicky turnaj, ale par ich nasledovanych mam a v zivote som nevidel nikoho tak vycnievat, on tam daval take hattricky, ze gol z voleja, gol po sole, gol noznickami , bol som z neho hotovy, myslel som si ze sledujem zrod niecoho obrovskeho a hrozne som ho chcel k nam

Reagovat
Godwinson

On hostuje v Itálii, ne? Ten krok jsem moc nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

ak na to ma tak sancu dostane toho sa nebojim... ak neodide bude mat na to celu pripravu.

ale ako vravim, Kane je momentalne o dost vyssie, a tiez zatial sancu nedostal... napriek tej mizerii co mame v utoku. v tomto Boasa tak celkom nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

omg to preco centroval?

Reagovat
fantomas

No, za těhle okolností je ten bod zlatej, bohužel. Sunderland akorát potvrdil, jak moc zoufalej tým to je.

(MON )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Berba genius

Reagovat
smazaný uživatel

jezis to je nuda ...

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude dnes Eden pokračovat ve své famózní formě.

A Moses by se měl vzpamatovat. Těším se, KTBFFH

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Aarona je ta hra hrozně statická, nikdo nemá tah do vápna. Zatím z toho spíš bolej oči

Reagovat
smazaný uživatel

no nic idem pozriet cyklistiku z tohto akurat bolia oci.... snad to klasikcy uhaluzime nejakou smudlou alebo garethovkou.

kazdopadne jedine pozitivum zapasu zatial je to, ze Naughton je minimalne smerom dozadu omnoho lepsi ako Walker.

Najvacsi tragedi asi Dembele a Ade ale tych kandidatov je tam tentokrat tolko, ze asi len tesne. Bale a Ekotto hraju tiez hovno. Hrozne nam chyba kridelna hra (Aaron, Bale na kridle) lebo takto je to priserne staticke

Reagovat
Chazy

Scharner-Alcaraz-Figueroa

Maloney-Kone-Macca

Tak tohle je naprosto snová sestava, tý snad přeju záchranu

Reagovat
Chazy

Jenom škoda, že Jordi hraje místo Arthieho, to mi hlava nebere... asi fakt jen kvůli standardkám, jenže tam bude chybět Arthurova obrana, průniky, všechno..

Reagovat
Chazy

Ale je hustý mít na lavičce jeho a Di Santa jako případný oživení, na to ve Wiganu fakt nikdo zvyklej není...

Reagovat
Miguel19

Nějaký pořádný flash na CFC??

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

me jde krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych se nezlobil.

Reagovat
smazaný uživatel

http://nutjob.eu/njtvx7.html - nic moc ale stačí to :)

Reagovat
Miguel19

Mně to prostě neběží, nechápu..

Reagovat
Chazy

VAMOS WIGAN

Reagovat
kiwwi

Dembaaaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

To si dělá Ba prdel ne?

Reagovat
Rssa

Třeba to nakonec nebude Torresem

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Ba chytil Torresův syndrom mi už jebne tvle

LUKAKU WE NEED YOU

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard i Messi by mu mohl závidět jeho rychlost

Reagovat
masly008

spurs

Reagovat
Chazy

Spurs

Reagovat
Chazy

Aspoň Berba, když už to musí bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Callum McManaman has played more sub appearances without ever starting than any other player in Premier League history (17)

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Ono je holt s pozicí Wiganu těžký zaprcovat mladý hráče... kiwwi v něm měl ale pravdu.

Reagovat
Chazy

Samozřejmě i hefy.

Reagovat
Free_player

lol Fulham vede

Reagovat
supervizor

Co v Chelesea s těma utočníkama dělají.

Reagovat
smazaný uživatel

Berba je proste klasik ked vidim co mame v utoku my tak je mi za nim normalne smutno... a za to ze neslavil

Reagovat
Chazy

Škoda, že odešel... u vás byl fakt jeden z nejlepších v PL

Reagovat
Chazy

S ním se mi herně líbil dokonce i Keane.

Reagovat
smazaný uživatel

ta utocna dvojka bola na neudrzanie. A teraz tam mame to zoldacke drevo, a Defoa ktory ma formu vzdy len 2 mesiace

Reagovat
Chazy

Jj, jen je otázka, jak by vám Keane teď seděl do systému. Ale je to škoda, potřebujete tu LM, aby byla šance na někoho ve stylu Higuaina.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Miguel19

Jervais dive jak hovado

Reagovat
smazaný uživatel

And here we go...Tottenham way

Reagovat
smazaný uživatel

Pro prohu Chelsea a Totenhamu

Reagovat
masly008

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
FCSL

FUlham Udržet!

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tak špatnej stream nebo je Mata opravdu oholenej?

Reagovat
Miguel19

Matu s Hazardem je radost sledovat.

Reagovat
Chazy

Máte někdo solidní stream Wiganu s NUFC?

Reagovat
Chazy

Děkujůů

Reagovat
Maresma

Není zač

Reagovat
Chazy

Touchdooown

Reagovat
kiwwi

hehe Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Lampaaaaaaaaaard 200 !!!!!!!!§

Reagovat
kiwwi

ten Lampard neprestane davat tie goly?

Reagovat
Miguel19

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMPS

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je prostě úžasný. Slzy mi vyhrkly Franku!

Reagovat
smazaný uživatel

Lampaaaarddddddddddddddd

Reagovat
Rssa

Holt Hazard je fakt šikovný no...

Reagovat
Chazy

Fakt ho nemám rád.. ale stejně.. Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je poslední dobou opravdu fenomenální

Reagovat
Miguel19

A Eden zase famózně. Napřed to dělo levou a pak centr úplně v klidu.

Reagovat
Godwinson

Debuchy zraněný?

Reagovat
SqueeZy

a Haidara taky.. Calum mu tam solidně naložil... Už druhý vynucený střídání ve 20 minutě..

Reagovat
Chazy

Ty žiješ

Reagovat
SqueeZy

Jistě proti Evertonu to byla nádhera.. Jestli přejedou i Millwall tak jsou v Evropě co?

Reagovat
SqueeZy

ale že posadí Habsiho jsem fakt nečekal

Reagovat
Chazy

Ano, ale já bych chtěl tu trofej, to je milionkrát víc, pak by mi nevadil ani sestup, zánik, nic...

Joel se jeví dobře.

Reagovat
SqueeZy

Tak to je jasný, trofej je trofej. Ale už takhle je to paráda, že jsou v semifinále, finále by bylo parádní. Trofej už jen třešnička na dortu.. Každopádně Wigan v EL je dost zajímavá představa.. Je na Joela i opce?

Reagovat
Chazy

Nevím, ale řek bych, že sotva. Wigan moc hostování s opcema nezvládá domlouvat, asi by tam ti hráči ani nechtěli. Ani Valencia snad kdysi neměl opci.

Tak jasně, zahrát si ve Wembley je úžansý... hrát tam finále by bylo neskutečný.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Dawsona je ta obrana fakt marná

Reagovat
miky10

LAMPAAAAAAAARDEEEEEEEEEEEEEK♥♥♥

Reagovat
Rssa

Luiz, to je sráč....

Reagovat
Usty

Hazard je hráč s největším potenciálem v celé Premier League.

A Carrollův účes

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby ho nekdy vyuzil naplno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je další rozdíl mezi Terrym a Luizem, Luiz radši před bránou zažádá o faul ale Terry soupeře vším možným zastaví před zakončením...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Čech poslal snad všechny balony do prdele.

Reagovat
supervizor

To je blb ten Oliver, regulerní gol.

Reagovat
teenz

Ba o něco zakopl, nebo co předváděl ? Ze záznamu to nebylo vidět.

Reagovat
Chazy

Zranit jim všechny hráče je dobrá taktika

Reagovat
Maresma

Tyvole, Newcastle má fakt smůlu.

Reagovat
Maresma

Pěkně prasáckej zákrok no.

Reagovat
Zaschrona

Hammers aspon vyrovnejte, Latics a Cottagers drzte!

Reagovat
Miguel19

Ti stopeři absolutně neví jak na Carrolla hrát. To bude porod.

Reagovat
Godwinson

Škoda, že nehraje Ivanović, ten by věděl. Pár loktů, jedno pěstí a byl by klid.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se ke kopu přisere Luiz tak mi jebne ...........

Reagovat
smazaný uživatel

tvle

Reagovat
Godwinson

Hovado Diamé

Reagovat
Miguel19

Tak ani faul nepískl?

Reagovat
miky10

Pfu, Diamé redka!

Reagovat
hefy

Terry křupan. :)

Reagovat
Chazy
Reagovat
hefy

Stahuju film, počítač to nevezme najednou.

Reagovat
Chazy

oh boy

Reagovat
hefy

Internet teda...

Reagovat
Chazy

Z uložta?

Reagovat
Chazy

Já jen, že bych ti moh půjčit přístup ke svýmu účtu, stáh by sis to po zápase během 5 min.

Reagovat
Rssa

Jaký?

Reagovat
hefy
Reagovat
Rssa

Tak pán je labužník

Reagovat
hefy

:)) Miluju starej Hollywood. Tehdá se ještě točily filmy, co stavěly na super scénáři, to neni jak ty současný píčoviny, kde to táhnou jen efekty.

Reagovat
Rssa

Tak to bereš z pohledu teď, i tehdy spousta lidí nadávalo třeba na zvukový film,že je to zbytečná píčovinka a herci si vystačí s pohybem těla.

Reagovat
Counter

http://is.gd/GT46f2

Za tohle nedostal ani kartu

Reagovat
smazaný uživatel

prasácký zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, to je neskutecny. Ale srat na kartu, horsi je, ze to smrdi dlouhou absenci

Reagovat
Godwinson

Debil

Reagovat
Chazy

Callum

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole...

Reagovat
Chazy

Šel po míči, prostě je levej

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre, ale dat mu jeste palec, to uz je trochu moc

Reagovat
Chazy

Víš, že nemyslím vážně

Reagovat
hefy

Je trochu přemotivovanej.

Reagovat
Chazy

Je to rugbysta

Reagovat
Maresma

Fuj, to je ještě horší než sem si myslel.

Reagovat
masly008

au

Reagovat
Ligter

No ty krávo.

Reagovat
Counter

Z jiného úhlu:

http://is.gd/w7NfTY

Až mě zamrazilo, hrůza tohle.

Reagovat
Chazy

Kontaktní sport, co chceš

Reagovat
hefy

Se ho ani nedotkl

Reagovat
Rssa

Redka a stopka

Reagovat
fantomas

Idiot..

Reagovat
vitasrp

To je neuvěřitelná prasárna, člověk při smyslech přece nemůže jít do souboje takhle, to ať mi nikdo neříká..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ježišikriste

Reagovat
kiwwi

nepodoba sa ten Gouffran na Zamoru?

Reagovat
Maresma

Taky sem na to před chvilou myslel.

Reagovat
Miguel19

Juane

Reagovat
smazaný uživatel

Mojžííííš kurna skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Tom Carroll hraje neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

jednookej mezi slepýma

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, ale aspoň se nebojí jít do něčeho složitějšího. Dívat se na 10 posouvačů je na mašli.

Reagovat
justcall

ten Karagounis jde taky do všeho po hlavě

Reagovat
Miguel19

To nás bude mrzet. Ale parádní akce.

Reagovat
Nikikrew

Fulham udrzat

Reagovat
miky10

Uhhh, Luiz luxěsn

Reagovat
miky10

Nj, nejde mi to do klávesnice, nezvyk.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Estonstina

Reagovat
miky10

Reagovat
Ligter

Ty vole, takhle zadrbat akci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ba si dělá prdel ne?

Reagovat
kiwwi

co tam Chelsea zahadzuje

Reagovat
Chazy

Hezká akce, škoda, že to nebyl Arthie

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekal jsem že tohle někdy v životě řeknu ale... Torres in Ba out

Reagovat
Godwinson

Reagovat
SqueeZy

McCarthy come oooon

Reagovat
Miguel19

To už je na mě moc DEMBO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

SKY: Newcastle's medical people have to wait for Haidara to be able to STRAIGHTEN HIS LEG before assessing the damage. Jesus.

Brr

Reagovat
Chazy

Macca se vyznamenal no

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam děláš doprdele Dembo?

Reagovat
kiwwi

boze ten WHU je totalne lavy...si nedokazu prihrat na par metrov - ti daju gol jedine zo standardky ak vobec

Reagovat
FUnk

to je tak znicil ten zapas s milanem? dneska nasazeni na bode nula, hrozna hra z ktere boli oci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono když si to vemeš, tak se téměř vždy spoléhalo jen na to co vymyslí Gareth. A když se mu nedaří, tak to vypadá takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chlapcům se zalíbilo v EL, že jí chtěj hrát i v příští sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Joel hezkej výhoz

Reagovat
Chazy

OK, fakt je cíl jich co nejvíc sprasit

Reagovat
Nikikrew

Schwarzer zakrok roka zatial

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

však to kopl doprostřed

Reagovat
Nikikrew

Ok asi som to prehnal ale ale na prvy pohlad to vyzeralo bravurne

Reagovat
rickroll

Schwarzer!!

Reagovat
kiwwi

Cisse

Reagovat
Chazy

Reagovat
Counter

Schwarzer

Reagovat
smazaný uživatel

JD!!! Kurva tohle musíš proměnit ale!

Reagovat
smazaný uživatel

To je takovej idiot ten Papiss

Reagovat
blaugrana

Poebaný Defoe by dnes nedal do prázdnej-

Reagovat
Chazy

hahaah

Reagovat
afc

Sudruhom z Tottenhamu dochaza klasicky dych?Som cakal,ze az v 36 kole budeme pred nimi a ono to vypada,ze uz to stihneme o 3 kola skor.

Reagovat
Dawon

To neni o tom, ze by jim dochazel dech...jen je proste dneska nespasil bale...to byl jediny rozdil mezi timhle zapasem a spostou dalsich v tehle sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
justcall

Reagovat
JIMMY-PO

to je v kunde toto

Reagovat
kvasha16

tvl, ja som zaspal na Lampsov 200. kus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proto mám vždycky budíka

Reagovat
kvasha16

ja som tiez mal, ale som si povedal pred zapasom ze 5. minut si polezim... a zacnem pozerat futbal a pozeram Lamps uz dal gol ale pre neho

Reagovat
Counter

Tottenham nezklamal

Reagovat
kvasha16

Fulhaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Reagovat
FCSL

Díky Fulham!

Reagovat
rickroll

Je to tam!A příště rozdrtit QPR!

Reagovat
Miguel19

To je fakt neskutečný. Místo 4:0 a pohodový 2. poločas to budeme šulit jako vždy. Určitě zase nastoupíme pasivně, jako to máme ve zvyku.

Demba mě fakt nasral. Při té první šanci to spíš vypadalo, že si zlomí nohu. Prostě měl dát 2 góly. Neuvěřitelně to zahodil!

Reagovat
Wat

FULHAM!

Reagovat
vitasrp

Zatím výborná půle, West Ham nechává hodně prostoru mezi liniemi, čehož ta dvojka Mata - Hazard využívá neskutečně.

Akorát mě dostal Demba, v Newcastlu by měl hattrick, ale u nás to musí samozřejmě posrat..

Hlavně ať to utkání dovedeme do vítězného konce, 3 body budou hrozně důležitý a v tom boji o LM nás uklidní..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je bůh.

Reagovat
Chazy

Ten Cisse, to bylo boží opravdu

Reagovat
smazaný uživatel

PICUS jeden SKURVENY WIGAN-acky, aaa do pice, ani karta za to, co je ten rozhodca uz kokot, bodaj by vtaky odpadli chujom

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Ale chápu to, fakt gigaprasárna.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
rickroll

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Téměř mi čteš myšlenky

Reagovat
Chazy

Jj, já si říkal, že to žádnej příznivec NUFC tady nepřizná, ale že to vystih přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Money je sice hovnival ale tak v pici ako je momentalne Defoe som uz dlho nevidel ziadneho nasho utocnika...

Inak presne tak ako som predpokladal staci ze na par zapasov zhasne Bale a sme nahraty. Hrame najtragickejsi futbal z tych "velkych" tymov a ak sa nieco nezmeni alebo nas dalsich par zapasov zase nepotiahne Bale tak nam LM ujde

Reagovat
fantomas

Defoe se holt po fajn podzimu vrátil ke svýmu standardu maximálně lehce nadprůměrnýho útočníka, teda..spíš ho ještě podešel no..

Reagovat
smazaný uživatel

to zase neprehanaj... ja si plne uvedomujem ze Defoe nie je ziadny top class, ako top class odohra tie 2 mesiace za sezonu. ale to v akych srackach momentalne je rozhodne nie je jeho standard. on hra ako 160cm Giroud. Male, slabe a spalujuce drevo a este k tomu ani nevie prihrat na 5 metrov. Takto zle ako hra tento mesiac som ho este hrat nevidel

Reagovat
Rssa

Já bych Girouda soudil až po další sezóně. Defoe svoji lehkou nadprůměrnost ukazuje docela dlouho.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

ja som tu jeden z mala Giroudovych zastancov z cudzich taborov... myslim si ze buducu sezonu bude dobrym utocnikom predpoklady na to ma.

to prirovnanie sa mi ale hodilo, a sice preto lebo Defoe v poslednej dobe spaluje aj nemozne a posobi nehorazne drevene co su 2 najvacsie Giroudove slabiny. K tomu som pripisal este katastrofalnu rozohravku/kombinacnu hru ktora sa uz Girouda netyka ten ju ma velmi slusnu.

Reagovat
Chazy

Je fakt, že třeba u Pompey a i potom po návratu patřil mezi nejlepší hroty v PL. Limit má vysoko, jenom tam byl vždycky hroznej problém s tou nekonzistentností výkonů. Když má formu, dá gól z čeoholiv, když ne, je absolutně k ničemu. Něco jako Martins dřív. Ale průměrák to pro mě taky není.

Reagovat
smazaný uživatel

do puntiku. on je typicky zabijak co vie dat gol z kazdej pozicie. ma velmi dobry vyber miesta a je aj dostatocne rychly. ale ta jeho nevyrovnanost.... skoda toho mohol patrit k najlepsim.

takto je len tak nadpriemer... momentalne bohuzial hlboky podpriemer. potreboval by jeden dobry zapas a on by sa zase na nejaky ten mesiac rozbehol

Reagovat
fantomas

Však píšu, že ten svuj standard aktuálně podchází.

Reagovat
smazaný uživatel

ok... akurat si to napisal tak ze... teda spis ho jeste podesel. a on ho podesel velmi vyrazne... tot vse

Reagovat
smazaný uživatel

JÁ TY DVA PROSTĚ MILUJU, ÚPLNĚ SE MI CHCE BREČET

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo skoda Sagan... isiel paradne.

Reagovat
Zaschrona

To jo, nicmene Ciolek si to po tech strasnych sezonach, co si prozil, hrozne moc zaslouzil.. Sagan tech prilezitosti jeste bude mit.. Me mrzi, ze zase je Fabian az treti, ale je fajn, ze se zase vraci zpatky do sve supr formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ciolek sa dobre vyviezol no... dalo sa cakat ze z tej skupiny bude pre Peta najnebezpecnejsi v zavere. Napriek tomu by si to Sagan dal ak by neprepalil ten blby spurt...

A Cancellara je srdcovka ale dnes mam na neho trochu tazke srdce ze v tom stihani nechal Sagana sameho. Inak som si isty ze by Ciolekovi usli

Reagovat
Zaschrona

Urcite, Peter to takticky uplne nezvladl, ostatni by se urcite nenechali dojet a nekdo by to tahal, takze se podle meho mohl mnohem vice vezt vzadu..

S Fabianem souhlasim, ten to ale dneska zahral moc pekne, v tom cili mu taky moc nechybelo.. V souboji 1 vs 1 by vzdycky se Saganem ve spurtu prohral, takze i kdyz by mozna nakonec skoncil druhy, takhle asi mel vetsi sance na triumf..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Lol, sem přepnul na GL a jaká redka po 25 vteřinách

Reagovat
Miguel19

To je na kabelu zase.

Reagovat
kiwwi

Hazard vali

Reagovat
Miguel19

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
smazaný uživatel

Hazaaaaarddddddddd

Reagovat
smazaný uživatel

srát na to, nepotřebujem útočníky, Hazard s Matou a Lampsem nám stačí

Reagovat
miky10

HAZAAAAAAAAAAAARD!!!

Reagovat
Ligter

Tak dobré, čas to vypnout.

Reagovat
Miguel19

Aktuálně hraje ještě ve větší formě než na začátku sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už se strašně těším na příští sezónu s rozjetým Hazardem a Oscarem+ vždycky rozjetým Matou a konečně útočníkem co bude proměnovat tutovky od výše zmíněných(Lukaku)

Reagovat
Godwinson

Opravdu tomu věříš?

Reagovat
Miguel19

To by byl sen, ale nevěřím tomu.

Reagovat
Godwinson

Že by se nám konečně Hazard rozjížděl? :)

Reagovat
Miguel19

Juane tvl

Reagovat
Chazy

Au, další koleno... skvělej zápas

Reagovat
Chazy

Krásná akce, Maloney má úžasnej cit na přiťuknutí si...

Reagovat
miky10

Fakt se tam ty věci dějou, nebo si to vymejšlíš?

Reagovat
Chazy

Jo, byla tam hezká akce, akorát to macca neprocpal přes 4 hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Standing ovation pro McMannamana...

Reagovat
Chazy

Hrál dobře, odchovanec, toho budem milovat

Reagovat
smazaný uživatel

Měl být po 30 (?) minutách venku. Z raubíře hrdina.

Reagovat
Chazy

Jj, ale těžko ho kvůli tomu vlastní vypískaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě ruky

Reagovat
miky10

No vida, Oskárek místo průměráka, to bude eště větší válec.

Reagovat
Miguel19

Už zase přestáváme hrát..

Reagovat
smazaný uživatel

at jde luiz do prdele stima standartkama ... se mu smejou i komentátoři

Reagovat
Miguel19

Luiz teďka hodně s přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Kurva.

Reagovat
Chazy

Scharnie vymyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Santonek se konecne dockal!

Reagovat
smazaný uživatel

Tiotého prostě nejde mít nerad i přes ty slabý výkony letos. On se jako jedinej nebojí vzít na sebe zodpovědnost v jakýkoli chvíli i pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Od prichodu novych hracu sel taky nahoru. On kdyby se vyvaroval zbytecnych ztrat mice kvuli klickovani a faulu, ktery jsou tak 3 sekundy po odehrani mice a je po nich nebezpecnej FK nebo penalta, tak bych s nim byl spokojenej. Ale stve me, ze se v techto vecech vubec nezlepsuje

Reagovat
kiwwi

Tiote Čík

Reagovat
Godwinson

Santon

Reagovat
Miguel19

Edeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Terry odmitl pasku je to prostě frajer

Reagovat
Miguel19

Luiz dneska super výkon. Snad nic vážného.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ba si dělá prdel už ne? Co to je za útočníka...

Reagovat
Miguel19

Demba je zralý na ručník.

Reagovat
SqueeZy

Takovou akci nevymyslíš... Pouze ve Wiganu

Reagovat
Chazy

Jj, naprostá fotbalovost

Reagovat
Chazy

Mohla bejt druhá žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Měla být.

Reagovat
Miguel19

Ou, Čech

Reagovat
kvasha16

ty vole, to je dneska festivla zahadzovania sanci, Frankie 201. tam uz mal byt

Reagovat
Miguel19

Ježíííííííííííš, dneska si měl WHU odvést tak desítku.

Reagovat
smazaný uživatel

lampard ten náběh do vápna ... to je radost sledovat

Reagovat
kiwwi

Newcastle

Reagovat
SqueeZy

AROOOOOOOOUUUUUUUUNAAAAAAAAAAAAAAA!

Reagovat
SqueeZy

zvláštní že tu ruku viděl hráč z druhé strany vápna, ale 5 rozhodčích si jí nevšimlo

Reagovat
hefy

JOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
fantomas

Nufc

Reagovat
smazaný uživatel

Na Wigan neumíme a když se k tomu přidá kopec smůly, tak to jinak dnes dopadnout nemohlo.

Reagovat
fantomas

No, gola v nastavení ste si ale fakt nemuseli nechat dát. S výhrou sem nepočítal, ale tohle je už zasranej výsledek..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak letos nespadneme a nijak vysoko se stejně nevyšplháme. Snad si to vybereme v EL.

Reagovat
fantomas

No mně samozřejmě nejde o vás, ale o Villu.

Reagovat
Tomekcz

a jeste by mohl mit Di santo asist se to odrazilo od nej

Reagovat
Wat

Borec Arouna.

Reagovat
smazaný uživatel

WIGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
JIMMY-PO

Wigan sa jednoducho musí zachrániť

Reagovat
Chazy

JOOOO

Reagovat
niflheim

Talib 5 mega - 1 rok. Lloyd puštěný.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Bože Magpies budou tak strašně nasraný, ani já ten tým nenávidím tolik, aby mi jich nebylo líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasraný jo, ale ne z prohry, ale ze zranění Haidary. To mu klidně může ukončit kariéru.

Reagovat
Chazy

Zas bych nepřeháněl. Ale nějaký měsíce to asi dá, do zapřenýho kolena docela hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Fyzicky možná bude za rok v pohodě, ale psychicky už takovýhle zranění, ve chvíli kdy se jim rozjížděla kariéra, zničilo hodně hráčů.

Reagovat
Chazy

Mě to mrzí no, ale stejně sem hlavně rád, že se Wiganu dostávaj odchovanci do hry... Snad to nebude tak strašný, jak to vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak další zápas až 30, teď jenom doufám že repre pauza hráče ještě víc neunaví protože potom máme 7(!!!!) zápasů během 2 týdnu, což je naprosto šílené...(ještě k tomu důležité zápasy s ManUtd o FA Cup, s Spurs o důležité potenciální 3. místo a EL s Kazaňí, která může silně potrápit pokud do toho dáme 50%, což asi dáme...)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele