22. kolo
16.02.2019 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Duel Schalke s Freiburgem branku nenabídl

Bez branek se v odpoledním utkání Bundesligy rozešly celky Schalke a Freiburgu. Hosté měli ve Veltins Aréně možnost dlouhé početní výhody, ale ze Serdarova vyloučení nedokázali nic vytěžit. Červenou kartu nakonec uviděl i hostující Günter, ovšem v nastaveném čase už vyloučení nemělo na konečný výsledek žádný vliv.

Freiburg nevyhrál na půdě Schalke dlouhých šest let a i po tomto kole si musí na další takový úspěch počkat. Hosté mohou výsledku litovat, protože Schalke hrálo od konce prvního poločasu bez vyloučeného Serdara.

První poločas toho zas tolik nenabídl a to jak jeho úvod, tak i pozdější část zápasu. Přesto došlo k jednomu klíčovému okamžiku, to když ve 42. minutě Suat Sarder surově zajel do Mika Frantze a sudí bez milosti vytáhl rovnou červenou kartu. Nutno podotknout, že zcela zaslouženě. Frantz musel být ještě ošetřován a hned po přestávce byl pro zranění vystřídán.

Freiburg měl každopádně před sebou celý druhý poločas v početní převaze a v 62. minutě měl první velkou gólovku. Sérii střel dokázal Fährmann postupně zlikvidovat a držel pro Schalke nerozhodný výsledek. Ještě blíže gólu byl hlavičkující Lienhart, který zblízka netrefil odkrytou branku.

Devět minut před koncem došlo k zajímavé situaci. Sudí po ruce Mascarella odpískal pokutový kop, jenomže následně svůj verdikt po shlédnutí videa odvolal. Mascarell byl v době doteku balónu s rukou (přesněji loktem) ve skluzu a protože šlo o přirozený pohyb, sudí penaltu nařídit nenechal. Schalke se po zbytek utkání ubránilo a Freiburg navíc v nastavení přišel o vyloučeného Christiana Güntera.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele