4. kolo
22.09.2018 15:30 CET
4 : 2
(2:1)

Reportáž

Hertha BSC - Borussia Mönchengladbach 4:2

Zajímavý zápas a rovnou šest branek nabídl fotbal mezi Herthou a Gladbachem. Už v páté minutě mohl domácí poslat do vedení záložník ze Slovenska Ondrej Duda, trefil ale břevno. Na druhé straně naopak ve dvacáté deváté minutě poslal Stark k zemi Johnsona a rozhodčí ukázal na značku penalty. K exekuci se postavil Thorgan Hazard a nedal brankáři šanci, 1:0 pro hosty.

Vedení Gladbachu ale trvalo jen jedinou minutu. Vedad Ibiševič totiž dokázal hned srovnat krok, když hlavičkou poslal míč do sítě po skvělém centru Marvina Plattenhardta. Když o čtyři minuty později opět hlavičkou skóroval Valentino Lazaro, mohli se domácí radovat z parádního obratu. Po návratu z kabin na druhou půli pak mohli být fanoušci Herthy nadšení z vedení dokonce dvougólového, když zvyšoval Vedad Ibiševič.

O chvíli později ale Gladbach opět do hry dostal Allasane Pléa, který po centru Nica Elvediho překonal gólmana Jarsteina a snížil na 2:3. O pár minut později se ale gólově prosadil autor první velké šance utkání Duda a přihrál Hertě v na góly bohatém zápase tři body. Gladbach mohl alespoň ještě v závěru duelu snížit, Pléa minutu před koncem základní hrací doby další gól nepřidal a Hertha tak mohla slavit výhru 4:2.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dnes to bude masaker

3:2

Alebo

3:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele