7. kolo
06.10.2018 15:30 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Hannover 96 - VfB Stuttgart 3:1

Stuttgart si sice před týdnem připsal vůbec své první vítězství v Bundeslize nad Brémami, nicméně v souboji dvou celků, které se nacházely před tímto soubojem v nejspodnějších patrech tabulky, tahal za kratší konec. Hannover naopak poprvé v sezóně zabral naplno a po čtyřech porážkách v řadě se bodově dotáhl na svého soupeře.

Co se statistických údajů týče, byl tenhle duel vyrovnaným měřením sil. V nejdůležitější statistice, tedy ve vstřelených brankách, ovšem zavládl po šesti kolech poslední tým německé nejvyšší soutěže. Slušný dvougólový náskok si vytvořil už po přestávce, ve druhém poločase jeho protivník snížil, v závěru si však třetí trefou nakonec pojistil tři body.

Skóre se poprvé měnilo po půlhodině hry. Füllkrug na pravé straně přenechal míč Miikovi Albornozovi, ten ho ihned poslal na hranici brankového území, odkud Wood hlavou zamířil ke vzdálenější tyčce. V nastavení dějství prvního se americký forvard prosadil ještě jednou, znovu to bylo hlavou a znovu ho svým pasem vybídl spoluhráč Miiko Albornoz.

Die Roten ovšem nezachytili začátek druhé půle, střídající Thommy poslal kolmici na Gómeze, jenž z blízkosti překonal brankáře Essera. Na víc se však hosté nezmohli. Hattrick přitom mohl slavit v 75. minutě Wood, nebýt zákroku gólmana Zielera, v nastavení pak přece skóroval jeho spoluhráč Bebou, který z vyložené pozice v koncovce nezaváhal.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
stas87
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele