7. kolo
06.10.2018 15:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Fortuna Düsseldorf - Schalke 04 0:2

Souboj Fortuny Düsseldorf se Schalke měl jasného favorita. Na jedné straně domácí, kteří jsou letos v Bundeslize nováčky, na té druhé druhý tým poslední sezony. Do utkání ale aktivněji vstoupili domácí, kteří již ve čtvrté minutě mohli jít do vedení po šanci Ramana. Ten ale tváří v tvář gólmanovi branku netrefil a skóre se v tu chvíli ještě neměnilo.

V minutě desáté mohl naopak dostat hosty do vedení Burgstaller, Rensingovu bránu ale také minul a nadále se na gól čekalo. Krátce před odchodem do kabin na poločasovou přestávku pak mohl dostat hosty do náskoku Franco di Santo, jeho nebezpečná střela na vzdálenější tyč si ale cestu do branky nenašla.

Branky se ale nakonec hosté přece jen dočkali, krátce po návratu na druhou půli rozradostnil kotel hostujících příznivců Weston McKennie. Chvíli poté mohl zvýšit náskok S04 z volného přímého kopu Naldo, brazilský stoper ale branku netrefil.

Pak ale druhý gól hostí přidal Burgstaller a Schalke vedlo 2:0. Další gól už v zápase nepadl a tým kouče Tedesca tak dle očekávání odvezl ze hřiště Fortuny tři body.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele