23. kolo
23.02.2019 15:30 CET
3 : 0
(1:0)
Stadión:
Opel Arena, Mainz

Reportáž

Mohuč přejela Schalke 3:0, dvakrát se trefil Onisiwo

Nešťastná porážka od Manchesteru City patrně zanechala na Schalke následky. Vestfálský celek v Mohuči zcela propadl a prohrál jasně 0:3. Mohuč tak vylepšila bídný únor, během kterého ztratila tři zápasy v řadě a na jedenáctém místě Schalke odskočila na čtyři body.

Mohuč naznačila svoje možnosti už v úvodu utkání, v 6.minutě po krásném zpracování na prsa práskl do balonu Bella, ale branku golmana Nübela těsně netrefil. I na druhé straně scházela větší přenost, to když Bentaleb střílel Bentaleb. Schalke na chvíli převzalo iniciativu, ale v 19.minutě ztratilo balón, následovala rychlá přihrávka do vápna a ještě pohotovější střela k tyči v podání Karima Onisiwa, po které se Nübel natahoval marně. Schalke se z gólu nemohlo vzpamatovat, Mohuč najednou ovládla hru a poločas dotáhla do vítězného konce.

Hostům to nelepilo ani po změně stran, byť se Domenico Tedesco pokusil oživit hru střídáním. Schalke jakoby bylo unavené bez chuti. V 73.minutě přilétl do vápna Königsblauen centr a hlavičkující Jean-Philippe Mateta hlavičkou zvýšil na 2:0.

Schalke v závěru ještě riskovalo, otevřelo hru a domácí mu zasadili třetí úder. Karim Onisiwo si pohrál se Sanem a střelou k tyči uklidil balón do sítě. Zničené Schalke rezignovalo a z Mohuče odjíždí s další těžkou porážkou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele