4. kolo
22.09.2018 15:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Norimberk - Hannover 96 2:0

Norimberk doma zvládl vysoká očekávání a připsal si první tři body nové sezony. Za oběť mu padl Hannover, který se netrefil ani jednou a nerozmnožil svou sbírku dvou bodů. První branku si Hannover vstřelil sám, druhou o minutu později přidal Knöll.

Jako první se pokoušeli prosadit hosté z Hannoveru. Schwegler se dostal do dobré pozice a jeho přízemní střelu musel s obtížemi krýt brankář Bredlow. V pětadvacáté minutě se poprvé měnilo skóre, i když jen na chvíli. Ránu od Kuba ještě brankář Esser dokázal s námahou vyrazit, ale na Ishakovu dorážku už nemohl reagovat. Každopádně video napovědělo rozhodčímu, že se jednalo o ofsajd, takže branka neplatila.

Hannover si svou situaci zkomplikoval pořádně vlastně sám. Třeba tím, že se ve 29. minutě nechal vyloučit Miiko Albornoz, který jako poslední obránce fauloval těsně před vápnem. Z nařízeného volného kopu ale domácí neudeřili. Hosté na nepříznivý vývoj situace a špatnou hru reagovali stažením útočníka Wooda, kterého nahradil Julian Korb.

Krátce po změně stran přesto mohli hosté vést. Niclas Füllkrug se dral do zakončení hned dvakrát, jenže v první šanci ho vychytal Fabian Bredlow, zatímco druhá skončila povedeným obranným skluzem na roh. O chvíli později vypálil poměrně nebezpečně Tim Leibold, jenže jeho střela chytila opačnou faleš a zamířila hodně vysoko nad.

Dvacet minut před koncem se do šance prodral dnes velmi dobře hrající Füllkrug, uvolnil se ve vápně a dokonce ještě dokázal vypálit. Radost mu ale zkazilo břevno za zády brankáře Bredlowa. O dvě minuty později se do hry dostal Törles Knöll a tohle střídání rozhodlo. Behrens nejprve trefil tyč, následně ale Knöllu vybídku srazil do vlastní brány obránce Waldemar Anton a domácí konečně vedli!

A nebylo to všechno, protože střídající hrdina Knöll se ukázal jako opravdový talisman. O pouhou minutu později domácí opět rozehráli rychlý brejk a do otevřené obrany hostí sprintovali dva útočníci. Druhým nabíhajícím hráčem byl právě Törles Knöll, který na zadní tyči zakončil rychlou akci do prázdné brány - 2:0 pro domácí Norimberk.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele