22. kolo
18.02.2019 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Dortmund znovu ztratil, v dohrávce jen remizoval v Norimberku

Borussia není v pohodě a v dohrávce kola znovu zaváhala, když na hřišti posledního Norimberku hrála bez branek, což znamená, že náskok na druhý Bayern se ztenčil už na tři body. Norimberk uhlídal ofenzívu Schwarzgelben celkem bez problému, ale i přes zisk cenného bodů zůstává poslední.

Mnozí možná očekávali nápor Dortmundu, ale Norimberk se vedoucího mužstva Bundesligy nezalekl a v prvním poločas byl dokonce nebezpečnější. Ve 28.minutě se dostal k hlavičce Behrens a brankář Bürki musel s vypětím všech sil vyrážet nad břevno. Úspěšný zákrok si připsal i na druhé straně Mathenia, jenž se natáhl po Götzeho střele k tyči. První poločas nabídl ještě v nastavení velkou gólovku domácího týmu, ale ani Pereira nedokázal překonat připravenéh Bürkiho. Golman Borussie byl překvapivě více protěžovaným mužem, než jeho protějšek Mathenia.

Začátek druhého poločasu už patřil Dortmundu, který sevřel domácí ve svém vápně, ale až na jeden zákrok nemusel Mathenia nic dalšího řešit. Hra Favreho svěřenci postrádala myšlenku i přesnost a Norimberk vlastně bez problému dokázal nájezdy soupeře odrážet.

V 87.minutě vypukla v táboře Schwarzgelben obrovská radost, neboť domácí konečně vstřelili gól, nicméně z jasného ofsajdu, což neuniklo pozornosti čárových. Dortmund jednoduše nenašel na obranu Norimberku recept a pouze remizoval, což má za následek další úbytek náskoku. Borussia už má na Bayern k dobru jen tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Beči

Myslel jsem, že v umění "Jak promarnit titul" jsme světově nejlepší, ale Borussia nás zatím překonává

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele