3. kolo
10.09.2017 18:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Schalke 04 - VfB Stuttgart 3:1

Schalke doma přejelo Stuttgart 3:1 a poskočilo na páté místo. Utkání se lámalo krátce po změně stran, kdy během tří minut udeřili Königsblauen dvakrát.

Zápas v Gelsenkirchenu měl pořádně divoký začátek, hlavně hned ve druhé minutě šlo do akce kvůli penaltovému zákroku video. A faul Mangaly kamerám skutečně neunikl, takže domácí mohli kopat pokutový kop. Nabil Bentaleb si nevedl nijak přesvědčivě, penaltu proměnil spíše se štěstím, ale na to už se historie ptát nebude. Vedení Schalke nemuselo mít dlouhého trvání, kdyby Pavard z hlavičky trefil branku.

Stuttgart byl překvapivě lepším týmem, domácím jako by rychlá branka spíše uškodila. Každopádně pět minut před koncem poločasu bylo srovnáno. Chadrac Akolo byl těsně bráněn, nicméně ani to mu nezabránilo, aby kolenem zasáhl balón a překonal Fährmanna.

Domácí trenér nebyl s výkonem svých svěřenců vůbec spokojen a o přestávce přichystal hned dvojí střídání. Jak se nakonec ukázalo, byl to hotový "majstrštyk". Do tří minut totiž Schalke rázem vedlo 3:1. Nejprve tečoval volný přímý kop do sítě Naldo a hned po něm dokonal pohlednou akci do prázdné branky Burgstaller.

Držení balónu sice i nadále vyznívalo lépe pro Stuttgart, jenomže fotbal se hraje na výsledky. Schalke navíc mělo i další šance a nebýt Zielera, mohli si hosté odvážet větší příděl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hraje se 3. kolo a Šalke u stihlo vyhrát vypsaný jako outsider a taky prohrát vypsaný jako favorit. Co nám předvede v tomto zápase ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele