11. kolo
04.11.2017 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

SC Freiburg - Schalke 04 0:1

Freiburgu nakonec proti Schalke nepomohlo ani domácí prostředí. Streichův tým po dalším nezdaru spadnul na barážovou příčku. Naopak die Königsblauen se vyhoupli už na tu čtvrtou.

SC měli v úvodní dvacetiminutovce více balon na kopačkách, jenže se nedokázali propracovat k vyložené příležitosti. Oproti tomu Schalke bylo velice blízko první trefě ve 29. minutě. Franco Di Santo připravil míč pro Konopljanku, které nastřelil levou tyčku branky, kterou v prvním poločase hájil Alexander Schwolow.

O chvíli později přinutil Mike Frantz k vynikajícímu zákroku Fährmanna. K dorážce přispěchal Nils Petersen a jen díky Stambouliho přičinění zvonila branková konstrukce i na druhé straně hřiště. A aby toho nebylo málo, břevno orazítkoval ve 37. minutě po své ráně z hranice vápna i Bartosz Kapustka. Jinak vcelku výživný poločas tedy skončil bez branek.

V 50. minutě prodloužil hlavou zmíněný polský reprezentant na Petersena, který se ocitnul sám před brankářem. Obstřelit ho ale nedokázal. Na druhé straně chyběl po Di Santově pobídce jen malý krůček Konopljankovi. Po hodině hry se zranil Frantz a na jeho místo přišel Amir Abrashi. A než se rozkoukal, jeho tým prohrával.

Z rohu pokutového území vystřelil Daniel Caligiuri. Jeho pokus by Schwolow s největší pravděpodobností s přehledem kryl, kdyby ovšem nebyl tečován mimo jeho dosah spoluhráčem Christianem Günterem. Hra Freiburgu postrádala ve zbytku tohoto duelu nápad. Naopak druhou trefu mohl přidat Guido Burgstaller, kdyby ale těsně neminul.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele