5. kolo
20.09.2017 20:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

SC Freiburg - Hannover 96 1:1

Souboj Freiburgu a Hannoveru vítěze nepoznal. Pro domácí to byl třetí bod v sezoně a hosté, ti nemusí smutnit, jelikož zůstávají na předních příčkách tabulky.

Trenér Streich evidentně svému týmu připomenul závažnost situace, a tak se už v 1. minutě dostal do zakončení Marco Terrazzino. Nedlouho poté jej napodobil Caglar Söyüncü. SC sice měli menší procento držení míče, ale dokázali si vytvořit více příležitosti. Po Niederlechnerovi, Terrazzinovi, Schusterovi to zkoušel Mike Frantz. Tváří v tvář Philippu Tschaunerovi ovšem neuspěl.

Hosté se osmělili až po pětadvaceti minutách, kdy hlavičkoval Niclas Füllkrug. Poločas zakončil Pascal Stenzel tím, že nezužitkoval dobrý balon od aktivního Terrazzina. Po změně stran nejprve pálili Balalorz a Sané, načež byl ve vápně faulován Niederlechner. Nařízen byl pokutový kop a tedy obrovská šance jít do vedení. Sám faulovaný ale vůbec netrefil zařízení.

V 65. minutě udeřilo na druhé straně. Füllkrug přihrál z levé strany před bránu, kde míč trefil Martin Harnik. Schwolow sice dělal, co mohl, ale stejně kapituloval - 0:1. O chvíli později stáli ti dva znovu proti sobě, nicméně hlavička rakouského forvarda gólem neskončila. Na trávník Schwarzwald-Stadionu bylo třeba poslat čerstvé síly.

Konkrétně Nilse Petersena, který se za důvěru odměnil v 83. minutě. Schuster centroval od rohového praporku a loňský druhý nejlepší střelec Freiburgu skvěle předvídal, že Höfler hlavou prodlouží do malého vápna, kde stačilo už jenom nastavit pravačku - 1:1. Ještě byly šance na vítězství, avšak ani Günter, ani Niederlechner si s nimi neporadili podle představ.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele